VAROL MAKİNA 1994 yılından bugüne ağaç işleme ve mobilya makinaları sektöründe

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "VAROL MAKİNA 1994 yılından bugüne ağaç işleme ve mobilya makinaları sektöründe"

Transkript

1 w w w. v a r o l m a k i n a. c o m VAROL MAKİNA 1994 yılından bugüne ağaç işleme ve mobilya makinaları sektöründe faaliyet göstermektedir. Bu süreçte daima yüksek kalite ve hizmet anlayışını kendine görev ve ilke edinmiştir. İçinde bulunduğu sektörün değişen tüm koşullarına uyum sağlayan ve kendini yenileyen bir anlayışa sahiptir. Yurt içi ve yurt dışı satış ekibi ile birlikte, müşterilerinin üretim koşullarına uygun ürünler sunarak hizmet verme çabasındadır. Yurt içi üstün satış ve hizmet kabiliyetiyle beraber 30 u aşkın ülkeye aynı kalite ve hizmet anlayışıyla ihracat yapmaktadır. Satış öncesi ve sonrası müşteri odaklı farklı çözümler sunan VAROL MAKİNA, yerli-ithal, sıfır - ikinci el ve takas seçenekleriyle de nihai tüketicilerin ve aracı firmaların bütçelerine uygun makina alternatifleri sunmaktadır. Anahtar teslim projelendirme konularında çözüm ortağı olarak çalışabileceğiniz VAROL MAKİNA uzman ve yetkin ekibiyle sizlerin yanında yer almaktadır. VAROL MAKİNA servis birimi genç dinamik ve konusunda uzman kadrosuyla, stoklu yedek parça hizmet desteğiyle siz değerli müşterilerimizin her zaman yanındadır. VAROL MAKİNA bulunduğu lider konumun farkında olup bünyesine kattığı yeni firmalarla gelişimin devamlılığı için var gücüyle çalışmaktadır.

2 BIESSE SK4 PANEL EBATLAMA MAKİNASI > Ana Şase Makine şase yapısı, mükemmel istikrarın sağlanması için, monoblok ağır tip şase yapısı ve güçlü destek ayakları ile oluşur. Testere taşıyıcı raylarda monoblok gövde üzerinde konumlandırılmıştır. Böylece mükemmel bir paralellik ve doğrusallık sağlanır. > SELCO SK4 Yeni SEKTOR 4 serisi 1989 yılından bugüne BIESSE markası panel kesme makinalarının üreticisi SELCO tarafından dizayn edilip üretilmektedir. Bilgisayar kontrollü panel ebatlama serisinde teknolojik çözümleri kullanarak kullanım kolaylığı sunulmuştur. Bu özellikler seriyi orta ölçekli şirketlerin yanı sıra, büyük şirketler içinde uygun hale getirir. Seri, SEKTOR 450 ve 470 olarak iki farklı modelden oluşur. Bu iki modeldeki fark maksimum kesim yükseliğidir. Her iki modelde ihtiyaca uygun olarak donanım ve yazılım bakımından yapılandırılabilir. > Testere Arabası Özel testere araba yapısı ve taşıyıcı ray ve kızakların özel konumları sayesinde en uygun ağırlık dengesi sağlanmıştır. Testerenin hemen sağ tarafına konumlandırılmış kızak sayesinde testere arabası titreşimi minimuma indirilmiştir. > SELCO SK4 Orta ölçekli işletmelerde sıkça karşılaşılan iş gücü problemine farklı opsiyonlar sunarak çözüm bulan Sektor serisi ayrıca Türkiye üretim koşullarına özel konfigre edilmiş modelleriyle ön plana çıkıyor. > Kremiyer Dişli Testere arabası hareketini hızlandırmak ve hassaslaştırmak için testere arabasına ilave edilmiş brushless motor ve bunun monte edildiği işlenmiş helisel kramiyer mil kullanılmıştır. > Bıçak Değiştirme Patentli Quick change sistemi ile bıçaklar hızla değiştirilebilmektedir. > Yan Dayama Yan dayama, testere taşıyıcı arabaya entegre edilmiştir. 2 3 > TESTERE YÜKSEKLİĞİ Ana testere projeksiyonu, kesilecek parça kalınlığı ile ilgili olarak otomatik olarak ayarlanır, böylece herhangi bir çalışma koşulu altında en iyi kesim kalitesi ve hızı elde edilir. SECTOR 450 K1 modelde testere projeksiyonu otomatik olarak iki adımda ayarlanır. > OPSİYONLAR > Model 450 K1 / 450 K2 470 K1 / 470 K2 > Testere Projeksiyon Yüksekliği 75 mm 90 mm > Ana Testere Motor 7,5 kw (10 Hp) 11 kw (15 Hp) > Çizici Motoru 2,2 kw (3 Hp) 2,2 kw (3 Hp) > Testere Arabası Hızı m/dk m/dk > Tutucu Hızı 60 m/dk 60 m/dk Kanal Açma Özel kanal açma programı sayesinde kanalın yeri genişlikleri belirlenir. Barkod Yazıcı Kullanıcıya özel programlanabilir barkod yazılımı ve yazıcısı. Twin Pusher Birbirinden bağımsız Tutucular sayesinde 88 cm e kadar farklı iki ölçüyü aynı anda kesme imkanı. Elektronik Çizici Ayarı Bilgisayar üzerinden çizici ayarının yapılabilmesi ve ayarların kaydedilmesi.

3 BIESSE AKRON 1400 KENAR BANTLAMA MAKİNASI > Ön Freze Ünitesi > Infrared Isıtıcı 3,5 kw lık birbirinden bağımsız 2 Tutkallama öncesi ön ısıtma freze motoru. > Tutkallama Ünitesi Otomatik sürücülü besleme rulosu. > AKRON 1440 Akron 1400 serisi bir çok uygulama için yüksek esneklik sunar. Yenilikçi çözümler sunan Akron, stabil çalışma üniteleri ve ağır şasesi ile size uzun süreli çalışmalarda farklı bant ve malzeme kalınlıklarda dahi yüksek kaliteli bantlama sağlar. Yüksek çözünürlüklü ekranı sayesinde kolay anlaşılır bir kontrol ünitesine sahiptir. > Baş-Son Kesme Ünitesi Kontrol ünitesinden ayarlanabilir açılı frezeler (0-15 ). > Alt-Üst Freze 0,65 kw lık birbirinden bağımsız 2 motor. > Köşe Yuvarlama Ünitesi Çok fonkisiyonlu kafa yuvarlama ünitesi > PVC Kazıma Ünitesi Yatay ve dikey silindir kopyalı profil kazıma ünitesi. > TUTKALLAMADA FARKLI ÇÖZÜMLER > Tutkal Kazıma Ünitesi Disk kopyalı tutkal kazıma ünitesi > Kanal Açma Ünitesi 3,5 kw lık yüksek frekans motoru. > Polisaj Ünitesi Açı ayarlı polisaj ünitesi. > Sıcak Hava Ünitesi Opsiyonel olarak eklenen sıcak hava ünitesi. 4 > OPSİYONLAR 5 Üsten Tutkal Potası Yüksek kapasiteli üretimler için tutkal ünitesi. PUr Tutkal Ünitesi Özel işler için PUr tutkal kazanı ve tutkallama ünitesi. > Panel Kalınlığı mm > Minimum Panel Uzunluğu 140 mm Air Force Tutkalsız Yapıştırma Özel işler için PUr tutkal kazanı ve tutkallama ünitesi. > Bant Kalınlığı 0,4-3 mm > Minimum Panel Genişliği (L >140 mm) 85 mm > Masif Kalınlığı 0,4-10 (12) mm > Minimum Panel Genişliği (L >250 mm) 50 mm > Palet Hızı m/dk > Elektrik 380/400 V - 50/60 Hz > Hava Basıncı 7 bar 3 Adet Sprey Ünitesi - Önfreze öncesi anti-adtiadhesive sıvı -Köşe-Yuvarlama öncesi sıvı -Polisaj öncesi temizleme sıvısı Servo Kontrol Sistemi Ayarlar için Servo Kontrol Sistemi. Pronest Nesting ile üretim için en uygun çözüm. > NOT: Üniteler modele göre farklılık gösterir.

4 BIESSE AKRON 1300 KENAR BANTLAMA MAKİNASI BIESSE EKO902 CNC DELİK MAKİNASI > AKRON 1300 Akron 1300 atölyeler ya da şirketlerin özel bölümleri için ideal çözümler ve kompakt alanlarda kullanım kolaylığı sağlar. > Max. Panel Uzunluğu 3200 mm > Min. Panel Uzunluğu 200 mm > Max. Panel Kalınlığı 80 mm > Min. Panel Genişliği 35 mm > Max. Panel Derinliği 70 mm > Min. Panel Derinliği 10 mm > Dikey Delik Adedi 13 > Eksen Hızları X25 - Y50 - Z25 m/dk. > Yatay Delik Adedi 8 > Toplam Güç 12.2 kw BIESSE SKIPPER V31 CNC DELİK MAKİNASI > Ön Freze Ünitesi Çift motorlu ön freze ünitesi. > Tutkallama Ünitesi Otomatik sürücülü besleme rulosu. > Baş-Son Kesme Ünitesi Kontrol ünitesinden ayarlanabilir açılı frezeler (0-15 ). > Alt-Üst Freze Ünitesi 0,65 kw lık birbirinden bağımsız 2 motor. > SKIPPER V31 Yeni kompakt ve çok yönlü delik makinesi küçük bir alanda esneklik ve performansı birleştirir. > Kontrol Ünitesi 6 Makine yeni nesil kumanda ile PC sistemi tarafından kontrol edilir modern yazılım ara birimi makinelerin programlansını doğrudan yapar. 7 > Köşe Yuvarlama Ünitesi Çok fonkisiyonlu köşe yuvarlama ünitesi > PVC Kazıma Ünitesi Yatay ve dikey silindir kopyalı pvc kazıma ünitesi. > Kanal Açma Ünitesi Yüksek frekanslı kanal açma ünitesi. > Polisaj ve Tutkal Kazıma Ünitesi Açıyla ayarı polisaj ve tutkal sürme ünitesi. > Panel Kalınlığı mm > Minimum Panel Uzunluğu 140 mm > Bant Kalınlığı 0,4-3 mm > Minimum Panel Genişliği (L >140 mm) 85 mm > Palet Hızı 12 m/dk > Minimum Panel Genişliği (L >250 mm) 50 mm > Hava Basıncı 7 bar > Elektrik 380/400 V - 50/60 Hz > Delik Ünitesi 10 dikey + 6 yatay ve 1 testere ünitesi ile panelin 5 farklı tarafından işlem yapılabilir. HSD marka freze motoru (opsiyonel). > Max. Panel Uzunluğu 2500 (3200 opsiyonel) mm > Min. Panel Uzunluğu 200 mm > Max. Panel Genişliği 900 mm > Min. Panel Genişliği 70 mm > Max. Panel Derinliği 70 mm > Min. Panel Derinliği 10 mm > Dikey Delik Adedi 10 > Eksen Hızları X25 - Y50 - Z25 m/dk. > Yatay Delik Adedi 6 > Toplam Güç 12.2 kw

5 BIESSE ROVER K CNC İŞLEME MERKEZİ Yeni BIESSE ROVER K serisi sizlere farklı konfigrasyon çeşitleri sunar. > BH30 2L Delik Ünitesi 20 dikey 8 yatay ve 2 adet testere ünitesi > BH17 L Delik Ünitesi 10 dikey ve 6 yatay 1 adet testere ünitesi > Freze ve Delik Ünitesi Tek veya Çift yatay freze ve BH17 delik ünitesi Yeni Nesil Cekseni Yeni nesil cekseni sayesinde daha hassas, daha hızlı ve daha rijit. > ROVER K G 8 BIESSE teknoloji ve yenilikçiliğinin üst değer seviyesi: yeni ROVER K CNC işleme merkezi en zorlu ihtiyaçlar için uygundur. ROVER K makine boyutları çeşitliliği sayesinde faklı boyutlarda panelleri işleyebilir ve daha güçlü elektrospindle sayesinde pencere ve kapıları işleme performansını arttırır. Esnaf, küçük işletmeler ve orta ölçekli işletmeler için uygundur. > Çalışma Uzunluğu 3260 mm (X) > Vektörel Hız 100 m/dk > Çalışma Genişliği 1260 / 1560 mm (Y) > Freze Motor Gücü 13,2 kw > Z Ekseni Çalışma Mesafesi 165 mm > Dikey Delik Sayısı 10 > Ekseni Hızı (K1232) 60 / 60 / 20 m/dk > Yatay Delik Sayısı 6 > Ekseni Hızı (K1532) 85 / 60 / 20 m/dk > Testere 1 9 > Flexiglass Yeni ön kapak sayesinde daha iyi görüş ve daha kolay > Takım Değiştirme 16 lı dönerli tip takım değiştirme > Talaş Boşaltma Konveyörü İşlenen parçalardan çıkan talaşları makina dışarısında biriktirmek için tasarlanmış bu sistem sayesinde temizlik zamanları minimuma iner. (Opsiyondur)

6 BIESSE ROVER A-S CNC İŞLEME MERKEZİ BIESSE ROVER SKILL 2243 CNC İŞLEME MERKEZİ > ROVER A-S 1325 BIESSE teknoloji ve yenilikçiliğinin üst değer seviyesi: yeni ROVER A-S CNC işleme merkezi en zorlu ihtiyaçlar için uygundur. > ROVER SKILL 2243 GFT BIESSE teknoloji ve yenilikçiliğinin üst değer seviyesi: yeni ROVER A-S CNC işleme merkezi en zorlu ihtiyaçlar için uygundur. ROVER A-S makine boyutları çeşitliliği sayesinde faklı boyutlarda panelleri işleyebilir ve daha güçlü elektrospindle sayesinde pencere ve kapıları işleme performansını arttırır. Esnaf, küçük işletmeler ve orta ölçekli işletmeler için uygundur. 10 > Sabit Bıçak Değiştirme 10 lu sabit bıçak değiştirme ünitesi de çok geniş bıçak ve agregaları kullanabilmenize olanak sağlar. > Delik Ünitesi BH 17 L delik Ünitesi (10 adet dikey / 6 adet yatay / 1 adet testere) > ATS Konsol Sistemi ATS sistem güvenli ve hassas kilitleme sistemi ile birlikte esnek kullanım sağlar. > Rotary Bıçak Değiştirme 12 adet bıçak uçu veya agrega takmaya imkan veren rotary takım değiştirme, bıçak değiştime sürelerini kısaltır. > Çalışma Uzunluğu 2520 mm > Çalışma Genişliği 1320 mm > Z Ekseni Çalışma Mesafesi 170 mmk > X Ekseni Hızı 80 m/dk > Freze Motoru HSD 13.2 kw veya HSK F63 freze motoru > Delik Ünitesi BH17 L delik ünitesi > Takım Değiştirme Otomatik yükleme ve boşaltma > Çalışma Ölçüsü 2205 x 4300 mm > Elektrik Kabini Klimalı > Takım Değiştirme 8 Lı ve 16 lı 2 farklı takım değiştirme ünitesi 11 > 5 Eksen 13,2 kw lık HSD motor sayesinde çok kompleks şekilleri dahi kolaylıkla yapabilirsiniz. > Led Gösterge Makinanın çalışma durumu ile ilgili bilgilendirici led ışıklar. > Y Ekseni Hızı 60 m/dk > Vektörel Hız 100 m/dk > Freze Motor Gücü 13,2 kw > Dikey Delik Sayısı 10 > Yatay Delik Sayısı 6 > Testere 1 > Motor Gücü 13,2 kw > Opsiyon-1 Yükleme Asansörü > Eksen Hızları 80 / 60 / 20 m/dk > Opsiyon-2 Otomatik Boşaltma > Çalışma Alanı Çift Bölge

7 OTT SHARK QUATTROLINE KENAR BANTLAMA MAKİNASI OTT STRONG EDGE KENAR BANTLAMA MAKİNASI > OTT STRONG EDGE Daha uzun şase ile farklı üniteleri makina üzerine uygulama imkanı verir. > SHARK QUATTROLINE Endüstriyel tip kenar bantlama makinası ağır tip gövdesi ile ott her zaman kaliteli çalışmayı taahhüt eder. Makina bütün fonksiyonlarına ekrandan kumanda edilebilmektedir. Tamamen motorize kontrollü makina teknolojisi mevcuttur. > 4 lü Kazıma Ünitesi > PUR Station Ünitesi > MAKİNA ÜNİTELERİ OTT STORM KENAR BANTLAMA MAKİNASI > Kontrol Ünitesi > Magezin > Baş-Son Kesme > Alt-Üst Freze Grubu > Köşe Yuvarlama > Temizlik Grubu > Çalışma Kalınlığı 8-60 mm > Bant Kalınlığı 0,3-15 mm > Çalışma Hızı m/dk

8 BACCI BACCI TSG2T - MOD ZIVANA MAKİNALARI > BACCI MASTER 6 EKSEN CNC İŞLEM MERKEZİ Özellikle sandalye imalatında kullanılmaktadır. Yekpare gövdesi ile her zaman hassasiyeti ön planda tutar. Çok farklı tabla ve ölçü seçenekleri mevcuttur. > TSG2T Bacci döküm gövdesi ile her zaman kalite ve hassasiyeti garanti eder. Erkek ve dişi zıvana açma makinaları Çift tablalı, kolay ayarlanabilir makinalardır. > Örnek Çalışma Parçaları > Zıvana Numeneleri > Mod > İşlem Kafası Tipleri > UYGULAMA DETAYLARI > Çalışma Ölçüsü 2205 x 4300 mm > Elektrik Kabini Klimalı > Motor Gücü 13,2 kw > Opsiyon-1 Yükleme Asansörü > Eksen Hızları 80 / 60 / 20 m/dk > Opsiyon-2 Otomatik Boşaltma > Çalışma Alanı Çift Bölge BACCI FC ŞABLON FREZE BACCI MASTERCUT CNC MAKİNASI 14 > BACCI MASTERCUT CNC MAKİNASI Cnc freze ve şerit makinası koltuk, kanape ve nesting uygulamaları için çok katlı kesim seçeneği sunar. > FC ŞABLON FREZE Döküm gövdesi ile her zaman kalite ve hassasiyeti garanti eder Ünite kopyalı veya cnc kontrollü seçenekler mevcuttur. 15 > Maks. Çalışma Uzunluğu 2500 mm > Freze Motor gücü 10 hp > Maks. Çalışma Yüksekliği 180 mm > Zımpara Motor Gücü 4 Hp > Maks. Çalışma Genişliği 500 mm > Motor Deviri 8600 d/dk > İlerleme hızı Çift Bölge > Mil Çapı 40 mm

9 WEINIG UNIMAT 200 PROFIL MAKİNASI WEINIG UNIMAT 500 PROFİL MAKİNASI > UNIMAT 217 / 218 / 219 > Ağır döküm gövde Bilgisayar tarafından tasarlanmış sabit ağır döküm gövde titreşimlerin yüksek emişi, ağırlık ve kütlenin mükemmel dağılımı düzgün yüzey kalitesi > Ayarlanabilir tablalar Dikey milde bıçak uçuş çapına göre ayarlanabilen tabla küçük parçaların güvenli bir şekilde ileri sürülmesi ve işlenmesi > Frekans ayarlı ileri sürme Tam olarak ayarlanabilir ileri sürme hızı Kademesiz ayar 5-30 m/dk > İleri sürme merdaneleri için pnömatik baskı Farklı parça kalınlıklarında bile eşit baskı, Pnömatikler besleme silindirlerine sürekli basıncı sayesinde, aralıksız beslemeyi garanti ediyor. > Birinci alt milden önce çekici merdane Yukarı aşağı kademe hareketi panodan kumanda edilebilir. Aralıksız parça akışı, Güçlü besleme > Profil millerinin max. uçuş çapı 200 mm 35 mm ye kadar profil derinliği > Yüksek Kaliteli Frenli Motorlar IE2 normlarında %30 enerji tasarrufu sağlayan motorlar > WEINIG memory system / Opsiyon Bir kez üretin tek tuşla tekrar çağırın. Bir kez üretilip hafızaya alınan profili her zaman tek tuşla tekrar çağıra bilirsiniz. > UNIMAT 518 > Ağır döküm gövde Bilgisayar tarafından tasarlanmış sabit ağır döküm gövde titreşimlerin yüksek emişi, ağırlık ve kütlenin mükemmel dağılımı düzgün yüzey kalitesi > Ayarlanabilir tablalar Dikey milde bıçak uçuş çapına göre ayarlanabilen tabla küçük parçaların güvenli bir şekilde ileri sürülmesi ve işlenmesi > Frekans ayarlı ileri sürme Tam olarak ayarlanabilir ileri sürme hızı Kademesiz ayar 5-30 m/dk > İleri sürme merdaneleri için pnömatik baskı Farklı parça kalınlıklarında bile eşit baskı, Pnömatikler besleme silindirlerine sürekli basıncı sayesinde, aralıksız beslemeyi garanti ediyor. > Birinci alt milden önce çekici merdane Yukarı aşağı kademe hareketi panodan kumanda edilebilir. Aralıksız parça akışı, Güçlü besleme > Profil millerinin max. uçuş çapı 200 mm 35 mm ye kadar profil derinliği > Yüksek Kaliteli Frenli Motorlar IE2 normlarında %30 enerji tasarrufu sağlayan motorlar > WEINIG memory system / Opsiyon Bir kez üretin tek tuşla tekrar çağırın. Bir kez üretilip hafızaya alınan profili her zaman tek tuşla tekrar çağıra bilirsiniz. > Çalışma Genişliği mm > Mil Çapı 40 mm > Çalışma Yüksekliği mm > Besleme Hızı 5-30 m/dk > Mil Sayısı 5-8 > Giriş Tabla Uzunluğu 2000 mm > Mil Dönüş Hızı 8000 devir/dk WEINIG POWERMAT 600 PROFİL MAKİNASI > DETAYLAR > POWERMAT Besleme Hızı Tam olarak ayarlanabilir ileri sürme hızı. Mil Dizilimi Çekilecek profile göre 5-8 adet mil dizilimi Uçuş Çapı Sağ ve sol frezelerde 200 mm ye kadar uçuş çapı. Yüksek Kaliteli Frenli Motor Sistemi IE2 normlarında %30 enerji tasarrufu sağlayan motorlar. Profil çekme işlemi mühendislik gereksinimlerini arttırmaktadır. Kompleks şekiller, çalışma parçasının makinede güvenli ve düzgün ilerlemesini sağlayacak üst seviye makine kusursuzluğuna ihtiyaç duyarlar. Sert ağaç, yumuşak ağaç, MDF ya da üretilen herhangi bir kompozit malzeme dahil Weinig in çalışamayacağı iş parçası yoktur. Weinig döküm tablaları, bıçaklardan çalışma parçasına mükemmel bir köprü oluşturur. 17 > Çalışma Genişliği mm > Mil Çapı 40 mm > Çalışma Yüksekliği mm > Besleme Hızı 5-30 m/dk > Mil Sayısı 5-8 > Giriş Tabla Uzunluğu 2000 mm > Mil Dönüş Hızı 6000 devir/dk > Çalışma Genişliği mm > Mil Çapı 40 mm > Çalışma Yüksekliği mm > Besleme Hızı 5-30 m/dk > Mil Sayısı 5-8 > Giriş Tabla Uzunluğu 2000 mm > Mil Dönüş Hızı 6000 devir/dk

10 WEINIG UNIRIP 310 ÇOKLU DİLİMLEME MAKİNASI WEINIG OPTICUT S50 OPTIK BOYLAMA MAKİNASI > WEINIG UNIRIP 310 > Prizmatik paralel yataklar > Quickfix > 22 kw Motor (37 kw Ops.) > Elektronik Kesim yükseklik ayarı > Elektronik Baskı elemanlarının yükseklik ayarı > Kesim yüksekliği max. 120 mm > Kesim genişliği 310 mm > İleri sürme hızı 5-35 m/dk. > SafetyPlus > Lazer (Opsiyonel) > Siper (Opsiyonel) > Kesim Genişliği: 310 mm > Maksimum Parça Genişliği: 650 mm > Palet Genişliği: 450 mm > OPTICUT S50 > Otomatik Boy kesimi için en iyi argüman > Komple çözüm : tek kişi ile otomatik kesim > Manuel boy kesimlerine nazaran 4 misline ulaşan fazla üretim > Optimizasyon sayesinde ağaçtan maksimum kazanç > Yüksek kesim hassasiyeti ve mükemmel kesim kalitesi > Kolay kullanım > Tek kesim için yüksek esneklik > Uzun vardiya çalışmalarına dayanıklı > Optimizasyon basamağı kadar donanım eklenebilir > Yüksek çalışma güvenliği > CUBE WEINIG CUBE PROFİL MAKİNASI Yeniliklerin firması Weinig den yeni bir makina. Planyalama ve kalınlık işlemlerini tek bir seferde,çok hızlı şekilde yapmak isteyenler için ideal çözüm. Ölçü değişikliklerini makina çalışırken yapabilme imkanı sağlar. %60 lara kadar performans artışı. WEINIG OPTICUT S90 OPTIK BOYLAMA MAKİNASI > Çalışma Genişliği mm > Çalışma Yüksekliği mm > Besleme Hızı 6-12 m/dk > Mil Sayısı 4 > Toplam Güç 18 kw > Toplam Güç (Ops.) 24 kw > OPTICUT S90 DIMTER optimizasyonlu boy kesim ve budak ayırma işlemlerinde uzman kadrosu ile sizlere çözüm üretiyor. Tek kişi ile otomatik kesim yapabilme özelliğiyle manuel kesimlere nazaran 4 misline ulaşan fazla üretim,optimizasyon sayesinde ağaçtan max. kazanç, m/dk ileri sürme hızlarında çalışabilme,yüksek kesim hassasiyeti ve mükemmel kesim kalitesi,kolay kullanım,tek kesim için yüksek esneklik,uzun vardiye çalışmalarında dayanıklı,yüksek çalışma güvenliği makinemizi diğer makinelerden farklı kılıyor.!

11 WEINIG PROFIJOINT FINGERJOINT MAKİNASI WEINIG PROFIJOINT COMBINATION FINGERJOINT MAK. > PROFIJOINT Yeni geliştirilmiş ProfiJoint modeli, modüler yapıda makine sistemi ile çift freze kombinasyonuna kadar geliştirilebilir.150 mm ye kadar genişlikteki, 50 mm ye kadar kalınlıktaki ahşaplar ve en az 150 mm lık ahşap giriş uzunlukları sorunsuz olarak işlenebilir. Dökümden imal edilmiş gövde, birleştirme hassasiyetinin önem kazandığı bölgede sarsıntıları engeller. Grecon un yüksek performans modellerinde kullanılan aynı takım teknolojisine sahip ProfiJoint ekleme hattında dikey veya ön çiziciler ile yatay birleştirme yapmak mümkündür. > DETAYLAR > PROFIJOINT COMBINATION 20 Otomatik Ara Transfer Ünitesi Üst sınıf otomasyon çözümleri ile finger-joint işlemlerindeki zaman kayıplarını azaltır. Otomatik ara transfer ünitesi sayesinde kafa ünitesinden çıkan ürünler çok hızlı şekilde pres ünitesine geçer. Güçlü Testere ve Freze Grubu Üst ve alt çizme testereli, parçalama üniteli ve ekleme frezeli kusursuz bıçak standardı, kusursuz ekleme profili acmanın temelini oluşturur. Stabil ve Hızlı Taşıyıcı Araba Güçlü besleme frekans ayarlı freze tablası motorları sayesinde, makinenin bütün paket genişliği boyunca eşit oranda ve hassas kesim yapmasını garanti etmektedir. Yüksek Kapasite ve Pres Ünitesi Frezelenmiş ve tutkallanmış parçalar, münferit olarak prese aktarılır ve istenen uzunluklarda preslenir. 2 freze kombinasyonu ile performans iki katına çıkmaktadır. Her iki taraftaki freze işlem akışı tam otomatik olarak gerçekleşmektedir. 2 Millî sistem özel profillerin üretilmesini mümkün kılmaktadır. Profijoint tekli freze her zaman profijoint kombinasyonuna geliştirilebilir. Paket ve yatay ekleme hatlarında kusursuz teknik ve komple tasarımlar. Mobilya ve iç mekan yapılar, lamine ahşap levhalar, pencere pervazları, ahşap merdivenler, parkeler, ahşap zemin döşemeler, yapı kerestesi ve yapıştırılmış lamine kereste ve diğer işlenebilir ahşap malzemelerde, Grecon un ekleme hatları hassaslık ve kalite konusunda çıtayı yukarı çıkarmaktadırlar. Ayrıca, bütün pazarlarda yükselen işlenmiş masif ağaç malzemelerin popüleritesinden faydalanmaktasınız. 21 > Giriş Uzunluğu mm > 10/11 mm de Agaç Kesiti 75 (120) cm 2 (Yumuşak Ağaç) > Ağaç Genişliği mm > 10/11 mm de Agaç Kesiti 75 (90) cm 2 (Sert Ağaç) > Ağaç Kalınlığı (80) mm > 30x90x400 de Performans 12,2-12,8 m/dk > Çıkış Uzunluğu mm > 22x50x350 de Performans 5,04 m/dk > Pres Kuvveti 105 (120) kn > Aktarım Maunel / Yarı Otomatik > Giriş Uzunluğu mm > 10/11 mm de Agaç Kesiti 120 cm 2 (Yumuşak Ağaç) > Ağaç Genişliği mm > 10/11 mm de Agaç Kesiti 90 cm 2 (Sert Ağaç) > Ağaç Kalınlığı mm > 30x90x400 de Performans 24,4 m/dk > Çıkış Uzunluğu mm > 22x50x350 de Performans 10,08 m/dk > Pres Kuvveti 120 kn > Aktarım Yarı Otomatik / Tam Otomatik

12 VIET S1 KALİBRE ZIMPARA MAKİNASI VIET S2 KALİBRE ZIMPARA MAKİNASI 01 Fırça temizleme ünitesi 02 Döner kafalı üfleyici ünitesi 03 Doğrusal üfleyici ünitesi 04 Anti statik çubuk > VIET S1 SERİSİ 05 Rulo 06 Ped > VIET S2 SERİSİ 07 Kombi KRT 08 Kombi KRR 09 Vakum tabla ünitesi 01 Fırça temizleme ünitesi 02 Döner kafalı üfleyici ünitesi 03 Doğrusal üfleyici ünitesi 04 Anti statik çubuk 05 Rulo 06 Ped 07 Kombi KRT 08 Cross belt 09 Vakum tabla ünitesi > ANA GÖVDE > ANA GÖVDE Monolitik kaynaklı çelik şasedir. Monolitik kaynaklı çelik şasedir. Çeliğin kalınlığı şasenin gücünü ve Çeliğin kalınlığı şasenin gücünü ve stabilitesini garanti eder. stabilitesini garanti eder > TAŞIYICI BANT > TAŞIYICI BANT Çelik çalışma yatağı herhangi bir iş için hassaslık ve sağlamlık konusunda garantilidir. Çelik çalışma yatağı dayanıklılık ve sağlamlığı garanti eder.

13 MAGGI BORING SYSTEM 323 DELİK MAKİNASI MAGGI BORING SYSTEM 240 > BORING SYSTEM 323 > 2 yatay ve 1 dikey delik ünitesine sahip makinanın bu ünitelerinde 23 adet matkap uçu takma olanağı vardır. > 80x40x3000 mm uzunluğunda üzerinde 4 adet pnomatik dayama bulunan aliminyum siper. > Güçlü şase sayesinde hassas delik işlemlerini kolaylıkla yapar. > Çalışma parçasının kolay hareket ettirilebilmesi için payanda yapısı mengene grubu manivelalı yapıdadır. > Makina, CE standartları uyarınca kilitlenebilir elektrik tahrikli ve pnömatik pedal hareketliliğine sahip bir biçimde üretilmiştir. > Delik Ünitesi Sayısı 1 Yatay / 2 Dikey > Alüminyum Siper Dayamaları 2 dijital / 2 manuel göstergeli > Delik Ünitesi Matkah Sayısı 23 > Motor Güçleri 2 Hp > Üst Baskılar 2 Adet > Motor Devirleri 2800 rpm > Max. Çalışma Parçası 850x3000 mm > Makina Ağırlığı 850 kg > Alüminyum Siper Uzunluğu 3000 mm > Makina Boyutları 1790x1000x1350 mm MAGGI BORING SYSTEM 21 DELİK MAKİNASI > MAGGI BORING SYSTEM Otomatik yüklemeli çoklu delik makinesi. 2 yatay, 4 veya 5 dikey kafalı. > Matkaplar Arası Mesafe 32 mm > Panel Besleme Hızı 30 m/dk > Çalışma Eksenleri X-Y-Z eksenleri > Motor Devri 3200 dev/dk > Max. Panel Genişliği 1000 mm > Yatay Kafalar Arası Min. Mesafe 250 mm > Panel Kalınlığı 10/60 mm > Makina Ebatları 3000x1800x1600 mm > Max. Delik Genişliği 35 mm > Makina Ağırlığı 1350 kg MAGGI BORING SYSTEM EVO > MAGGI BORING SYSTEM EVO 24 > MAGGI BORING SYSTEM Maggi çoklu delik makinaları, hızlı ve hassas ayar, kaliteli üretim ve kullanıcı güvenliği ne odaklı olarak dizayn edilip üretilmiştir. Maggi makinalarındaki kaliteyi emniyet pabuçları ve spiral sistemli derinlik ayarı gibi Patentli özelliklerle fark edebilirsiniz. Çok sık parça ölçülerinin değiştiği, yüksek hassaslık da delik işlemleri için dizayn edilmiş bir delik makinasıdır. CNC kontrol sayesinde esnek bir üretim sağlayan makina özellikle dekorasyon firmalarının vazgeçilmezi olmuştur. > ÇALIŞMA DETAYLARI 25 > Delik Delme Sayısı 21 > Delik Aralığı 32 mm > Max. Derinlik 65 mm > Delik Çapı 10 mm > Max. Yükseklik 70 mm > Motor Gücü 2 (1,5) hp (kw) > Motor Hızı (50 Hz) 2800 rpm > Hava Basıncı 6-8 bar > Ses 76,1 db > Boyutlar 1030 x 1030 x 1285 > Dikey Delik İşlemi > Y ekseninde Yatay Delik İşlemi > X Eksende Yatay Delik İşlemi > Menteşe Delik İşlemi > Matkaplar Arası Mesafe 32 mm > Panel Besleme Hızı 30 m/dk > Çalışma Eksenleri X-Y-Z eksenleri > Motor Devri 3200 dev/dk > Kanal Açma İşlemi > Max. Panel Genişliği 1000 mm > Motor Gücü 3 kw > Panel Kalınlığı 10/60 mm > Makina Ebatları 2200x1800x1600 mm > Max. Delik Genişliği 35 mm > Makina Ağırlığı 1350 kg

14 FAM CFI250BD DELİK MAKİNASI BROTHER MEMBRAN MAKİNASI > FAM CFI250BD > BROTHER MEMBRAN MAKİNASI Makine bir elektro kaynaklı çelik kutudan oluşmaktadır. Makinanın yapısı 2 yan dayanaklar ve 4 adet elektrik kaynaklı krişlerden oluşmaktadır.2 adet yan dayanaklar ve 4 adet elektrik kaynaklı krişlerden topun sirkülasyon ile hareket etmesini, üzerindeki ve altındaki delik ünitelerini bulunmaktadır. Bütün elektrik ve pnömatik kablolar kablo tutucu zincirlerinde yer almaktadır. Pano, dişli çeken çubuk ile beraber iki adet kemerle taşınmaktadır. Panoların taşıyıcısı sevk bir motor ve bir adaptörün CN sistemi ile kontrol edilmektedir. İki arabalılar birbirinden bağımsız şekilde alttan geçerek hareket edebilirler. Kilitleme pnömatikdir. BR 2600 Otomatik ve Manuel Çalışabilme, Vakumla Presleme, Membran ile Presleme ve Beraber Çalışma İmkanı. Özel Isıtma Sistemi. Ağır Tip Şase Kg., Parlak ( High Gloss) Çalışabilme, Parça ve Komple PVC ile çalışabilme, Kaplama ile Çalışabilme, Transfer Folyo ile Çalışabilme, Çalışma Tablası Ölçüleri : 2 Adet 1400 x 2700 mm. > DETAYLAR > DETAYLAR Güvenlik Sensörü İki Çalışma Yolu Turbo Kalorifer Hava Çıkış Sistemi 26 > Panel uzunluğu: > Panel uzunluğu: > Yatay delik üniteleri ikinci istasyonu > Üst dikey delme üniteleri birinci ya da ikinci istasyon > Alt dikey delme üniteleri birinci ya da ikinci istasyon > Üçüncü delici istasyonu > Panelin dışarıya alınmasıyla, dübel yerleştirme sonrasında, delme istasyonunda üst pres ve ön raflar sayesinde ayarlanır ve pano üzerinde marjı (beşinci tarafı) da delinebilmektedir. > Eklenen dübellerin üniteleri > Pnömatik dübel eklemler mekanik pozisyonların konum belirleyici ile çalışmaktadır. Z ve Y aks ortama simultan yatay ünitesi ile beraber. Yüksek basınçlı tutkal montajı. > Dübel selektör > Her ek dübel seçimi dübel itici ve yüksek basınçlı tutkal enjektörden oluşur, el ile konumlandırılabilir. Her 32 mm yuvarlak bir çubuk üzerinde kayan bir sirkülasyonda tarafından yardım edilir. 6, 8, 10 dübeller gibi müşterinin istediğine göre eklenebilmektedir. > Motor besleme konveyörü > Otomatik geri istifleme > İstiflemeler açık panolarda istifleme için çeşitli profesyonel avantajlar sağlamaktadır. > Manuel geri istifleme > Kelepçeleme opsiyonları > Üst baskı > Üst kiriş üzerinde konumlandırılmış, topların devridaim parçaları ile panellerin yüksek hızlı pozisyon almasını sağlar. > Alt destekler > Üst son destekler > Delme opsiyonları > Dikey delme kafaları > 5 Millî kafa > 7 Millî kafa > 9 Millî kafa > 5. kısımda delme kafası > 5. kısımda 2 Millî delme kafası > 5. kısımda 3 Millî delme kafası > Hızlı tutucu ekleri > Çalışma alanında güvenlik tedbirleri > Talaş konveyörü Cips taşıyan konveyör halısı plastik hareketli halıdan oluşmaktadır, dişli motorlar aracılığıyla bir emme bölümüne odun atığı taşıma konusunda temiz bir çalışma alanı olmasını sağlamaktadır. Otomatik İki Çalışma Tablosu Tablo Hareket Sistemi > Boyut (UxGxY) 5850 x 2050 x 1950 mm > Geçiş Montajı 4 adet > Tablo İç Uzunluk x 2, 600 mm > Motor Devri 0.4kW x 2 adet > Tablo Dış Uzunluk x 2, 680 mm > Çalışma Masasının Motorları 37kw Kontrol Paneli > Çalışma Yüksekliği 80 mm > Isıtıcının Kapasitesi 2200x1800x1600 mm > Çalışma Masası Otomatik iki tablo > Toplam Ağırlık 10.5 ton 27

15 FAST BAND BELT 720 PVC KENAR YAPIŞTIRMA FAST BAND 720/ 620 PVC KENAR YAPIŞTIRMA > FAST BAND 720 > Kayışlı Palet > Voltaj - Voltage / Frekans V / 50-60Hz > Baş Son Motoru 2 x 0,45 kw d/dak > Akım 50 A > Freze Motoru 2 x 0,60 kw d/dak > Bant Kalınlığı 0,4-3 mm > Köşe Dönme Motoru 2 x 0,45 kw d/dak > İş Parçası Kalınlığı 8-50 mm > Makinenin Boyu 7100 mm > Çalışma Hızı 15m/dk - 20m/dk - 25m/dk > Çalışma Yüksekliği 880 mm > Güç 16 kw > Eni 850 mm > Hava Basıncı 4-6 bar > Yüksekliği 1700 mm > Tutkal Haznesi Kapasitesi 4 lt > Ağırlğı 2860 kg > Tutkal Isınma Süresi dak > Ön Freze Motoru 2 x 2.2 kw d/dak > FAST BAND620 FAST BAND BELT 430 PVC KENAR YAPIŞTIRMA > DETAYLAR Klavuzlu Palet Kontrol Ünitesi Baskı Topları > Voltaj - Voltage / Frekans V / 50-60Hz > Baş Son Motoru 2 x 0,45 kw d/dak > Akım 50 A > Freze Motoru 2 x 0,60 kw d/dak > Bant Kalınlığı 0,4-3 mm > Kanal Açma Motoru 2 x 0,45 kw d/dak > İş Parçası Kalınlığı 8-50 mm > Makinenin Boyu 6100 mm Baş-Son Kesme Alt-Üst Freze Kanal Açma > Voltaj 380/400 V Hz > Baş Son Motoru 2 x 0,45 kw d/dak > Akım 40 A > Freze Motoru 2 x 0,60 kw d/dak > Bant Kalınlığı 0,4-3 mm > Köşe Dönme Motoru 2 x 0,45 kw d/dak > İş Parçası Kalınlığı 8-50 mm > Makinenin Boyu 6175 mm > Çalışma Hızı 15m/dk - 20m/dk - 25m/dk > Çalışma Yüksekliği 880 mm > Güç 15 kw > Eni 850 mm > Hava Basıncı 4-6 bar > Yüksekliği 1700 mm > Tutkal Haznesi Kapasitesi 4 lt > Ağırlğı 2000 kg > Tutkal Isınma Süresi dak > Ön Freze Motoru 2 x 2.2 kw d/dak > Çalışma Hızı 14 m/dak - 20 m/dak > Çalışma Yüksekliği 880 mm > Güç 12 kw > Eni 850 mm > Hava Basıncı 4-6 bar > Yüksekliği 1700 mm > Tutkal Haznesi Kapasitesi 4 lt > Ağırlğı 2350 kg > Tutkal Isınma Süresi dak > Ön Freze Motoru 2 x 2.2 kw d/dak

16 FAST BAND 520 PVC KENAR YAPIŞTIRMA AYZABAND 4 PVC KENAR YAPIŞTIRMA > Voltaj 380/400 V Hz > Baş Son Motoru 2 x 0,45 kw d/dak > Akım 32 A > Freze Motoru 2 x 0,60 kw d/dak > Bant Kalınlığı 0,4-3 mm > Köşe Dönme Motoru 2 x 0,45 kw d/dak > İş Parçası Kalınlığı 8-50 mm > Makinenin Boyu 5878 mm > Çalışma Hızı 14 m/dak - 20 m/dak > Çalışma Yüksekliği 880 mm > Güç 8 kw > Eni 850 mm > Hava Basıncı 4-6 bar > Yüksekliği 1700 mm > Tutkal Haznesi Kapasitesi 4 lt > Ağırlğı 2100 kg > Tutkal Isınma Süresi dak > İş Parçası Kalınlığı 8-45 mm > Şebeke Gerilim 380/400 V - 50/60 Hz > Bant Kalınlığı 0,4-3 mm > Nominal Akım 14 A > Çalışma Yüksekliği 900 > Toplam Elektrik 7 kw > Tutkal Isınma Süresi dak. > Hava Basıncı 4-6 Bar > Tutkal Haznesi Kapasitesi 3 lt. > Makinenin Ağırlığı kg > Çalışma Hızı 11 m/dk > Boy x Genişlik x Yükseklik 4000 x 700 x 1600 mm FAST BAND 420 PVC KENAR YAPIŞTIRMA AYZABAND 3 PVC KENAR YAPIŞTIRMA > Voltaj 380/400 V Hz > Tutkal Isınma Süresi dak > Akım 32 A > Baş Son Motoru 2 x 0,45 kw d/dak > Bant Kalınlığı 0,4-3 mm > Freze Motoru 2 x 0,60 kw d/dak > İş Parçası Kalınlığı 8-45 mm > Şebeke Gerilim 380/400 V - 50/60 Hz > İş Parçası Kalınlığı 8-50 mm > Makinenin Boyu 4767 mm > Çalışma Hızı 14 m/dak - 20 m/dak > Çalışma Yüksekliği 880 mm > Güç 8 kw > Eni 850 mm > Bant Kalınlığı 0,4-3 mm > Nominal Akım 10 A > Çalışma Yüksekliği 900 > Toplam Elektrik 4,5 kw > Tutkal Isınma Süresi dak. > Hava Basıncı 4-6 Bar > Hava Basıncı 4-6 bar > Yüksekliği 1700 mm > Tutkal Haznesi Kapasitesi 3 lt. > Makinenin Ağırlığı 760 kg > Tutkal Haznesi Kapasitesi 4 lt > Ağırlğı 1780 kg > Çalışma Hızı 11 m/dk > Boy x Genişlik x Yükseklik 2900 x 700 x 1600 mm

17 ASSEBAND 7 KENAR YAPIŞTIRMA MAKİNASI ASSEBAND 4 KENAR YAPIŞTIRMA MAKİNASI > ASSEBAND 7 > İş Parçası Kalınlığı 8-45 mm > Şebeke Gerilim 380/400 V - 50/60 Hz > Bant Kalınlığı 0,4-3 mm > Nominal Akım 14 A > Çalışma Yüksekliği 900 > Toplam Elektrik 7 kw > Tutkal Isınma Süresi dak. > Hava Basıncı 4-6 Bar > Tutkal Haznesi Kapasitesi 3 lt. > Makinenin Ağırlığı kg > Çalışma Hızı 11 m/dk > Boy x Genişlik x Yükseklik 4000 x 700 x 1600 mm ASSEBAND 3 KENAR YAPIŞTIRMA MAKİNASI > DETAYLAR Detay Polisaj ve Kanal Ünitesi Makas Sistemi Baş-Son Kesme Ön Freze Köşe Yuvarlama > Tutkal Isınma Süresi (Takriben) 25 d/dak. > Kazıma Gücü 1 mm > Sıkma Kalınlığı 0.40 x 3 mm > Polisaj Motor Devri d/dak. > Sıkma Yüksekliği 50 mm > Kanal Açma Motor devri d/dak. > Sıkılacak Parça Ebatları 120x150 mm > Kanal Açma Testeresi 8 mm > Çalışma Mızı (Dakikada) 8mt > Elektirik Gücü 11 kw > On Freze Motor Devri d/dak. > Redüktör Devri (Dakikada) 14 d/dak. > On Freze Bıçağı 4 ağız jilet top. > Pinomatik Bar Basıncı 4ATU > Baş Son Kesme Motor Devri d/dak. > Tutkal Kazan Macmi 3.5 kg. > Baş Son Kesme Testereleri 100 çap 24 diş. > Boy 5700 mm > Freze Motor Devri (Dakikada) d/dak. > Genişlik 800 mm > Freze Bıçağı 6 ağız R 3 > Yükseklik 1400 mm > Köşe Yuvarlama Motor Devri d/dk. > Ağırlık (Takriben) 1450 kg > Köşe Yuvarlama Bıçağı 6 ağız R 3 > İş Parçası Kalınlığı 8-45 mm > Şebeke Gerilim 380/400 V - 50/60 Hz > Bant Kalınlığı 0,4-3 mm > Nominal Akım 10 A > Çalışma Yüksekliği 900 > Toplam Elektrik 4,5 kw > Tutkal Isınma Süresi dak. > Hava Basıncı 4-6 Bar > Tutkal Haznesi Kapasitesi 3 lt. > Makinenin Ağırlığı 760 kg > Çalışma Hızı 11 m/dk > Boy x Genişlik x Yükseklik 2900 x 700 x 1600 mm

18 ASSE EĞRİ KENAR YAPIŞTIRMA VE TEMİZLEME TRIPTONIC 3800 ÇİZİCİLİ YATAR DAİRE > Voltaj 380 > Akım 11 Am > Güç 2 kw > Frekans 50 Hz > Boy x Genişlik x Yükseklik 1000 x 900 x 1000 mm > Ağırlık 150 kg. > Hava Basıncı 6 bar > Voltaj 220 V AC > Akım 4.4 Am > Güç 1.1 kw > Frekans 50 Hz > Boy x Genişlik x Yükseklik 1000 x 1370 x 840 mm > Aliminyum Kızak Boyu 3200 mm > Standart Daire Testere Çapı 300 mm > Daire Testere Mil Çapı 30 mm > Max. Kesme Yüksekliği (ø300) 78 mm > Max. Kesme Yüksekliği (45 ) 55 mm > Max. Kesme Genişliği 1300 mm > Max. Aliminyum Tabla Haraketi 3200 mm > Tabla Ölçüsü 950 x 600 mm > İlaveli Tabla (Arka Tabla Ölçüsü) 950 x 750 mm > İlaveli Tabla (Yan Tabla Ölçüsü) 800 x 500 mm > Profil Araba Ölçüsü 1530 x 650 mm > Daire Testere Yatma Açısı 0-45 der. deg. > Toz Emme Bağlantısı 120 mm > Motor 7,5 /5,5) HP kw > Daire Testere Hızı d/dak > Net Ağırlık 680 kg. > ÇİZİCİ TEKNİK ÖZELLİKLER > Daire Testere Çapı 125 mm > Daire Testere Mil Çapı 20 mm > Daire Testere Hızı 7250 d/dak > Kesme Uzunluğu 3200 mm > Motor 1 (0,75) HP kw > Ağırlık 105 kg. TRIPTONIC 3200 ÇİZİCİLİ YATAR DAİRE ASSE EĞRİ KENAR YAPIŞTIRMA VE TEMİZLEME > HH-B > HH-T > İş Parçası Kalınlığı mm > İş Parçası Kalınlığı mm > Bant Kalınlığı 0,4-2 mm > Bant Kalınlığı 0,4-2 mm > Isı 175 C > Isı 175 C > Toplam Güç 3 kw > Toplam Güç 0,75 kw > Ağırlık 200 kg > Ağırlık 150 kg > Boy x Genişlik x Yükseklik 900 x 1000 x 1100 mm > Boy x Genişlik x Yükseklik 620 x 700 x 1100 mm > Aliminyum Kızak Boyu 3200 mm > Standart Daire Testere Çapı 300 mm > Daire Testere Mil Çapı 30 mm > Max. Kesme Yüksekliği (ø300) 78 mm > Max. Kesme Yüksekliği (45 ) 55 mm > Max. Kesme Genişliği 1300 mm > Max. Aliminyum Tabla Haraketi 3200 mm > Tabla Ölçüsü 950 x 600 mm > İlaveli Tabla (Arka Tabla Ölçüsü) 950 x 750 mm > İlaveli Tabla (Yan Tabla Ölçüsü) 800 x 500 mm > Profil Araba Ölçüsü 1530 x 650 mm > Daire Testere Yatma Açısı 0-45 der. deg. > Toz Emme Bağlantısı 120 mm > Motor 7,5 /5,5) HP kw > Daire Testere Hızı d/dak > Net Ağırlık 720 kg. > ÇİZİCİ TEKNİK ÖZELLİKLER > Daire Testere Çapı 125 mm > Daire Testere Mil Çapı 20 mm > Daire Testere Hızı 7250 d/dak > Kesme Uzunluğu 3200 mm > Motor 1 (0,75) HP kw

19 GOLD 3800 ÇİZİCİLİ YATAR DAİRE CLASSIC 3800 ÇİZİCİLİ YATAR DAİRE > Aliminyum Kızak Boyu 3800 mm > Standart Daire Testere Çapı 300 mm > Daire Testere Mil Çapı 30 mm > Max. Kesme Yüksekliği (ø300) 78 mm > Max. Kesme Yüksekliği (45 ) 55 mm > Max. Kesme Genişliği 1300 mm > Max. Aliminyum Tabla Haraketi 3800 mm > Tabla Ölçüsü 950 x 600 mm > İlaveli Tabla (Arka Tabla Ölçüsü) 950 x 750 mm > İlaveli Tabla (Yan Tabla Ölçüsü) 800 x 500 mm > Profil Araba Ölçüsü 1530 x 650 mm > Daire Testere Yatma Açısı 0-45 der. deg. > Toz Emme Bağlantısı 120 mm > Motor 5,5 (4) HP kw > Daire Testere Hızı d/dak > Net Ağırlık 720 kg. > ÇİZİCİ TEKNİK ÖZELLİKLER > Daire Testere Çapı 125 mm > Daire Testere Mil Çapı 20 mm > Daire Testere Hızı 7250 d/dak > Kesme Uzunluğu 3800 mm > Motor 1 (0,75) HP kw GOLD 3200 ÇİZİCİLİ YATAR DAİRE > Aliminyum Kızak Boyu 3800 mm > Daire Testere Yatma Açısı 0-45 der. deg. > Standart Daire Testere Çapı 300 mm > Toz Emme Bağlantısı 120 mm > Daire Testere Mil Çapı 30 mm > Motor 5,5 (4) HP kw > Max. Kesme Yüksekliği (ø300) 78 mm > Daire Testere Hızı d/dak > Max. Kesme Yüksekliği (45 ) 55 mm > Net Ağırlık 720 kg. > Max. Kesme Genişliği 1300 mm > ÇİZİCİ TEKNİK ÖZELLİKLER > Max. Aliminyum Tabla Haraketi 3800 mm > Daire Testere Çapı 125 mm > Tabla Ölçüsü 950 x 600 mm > Daire Testere Mil Çapı 20 mm > İlaveli Tabla (Arka Tabla Ölçüsü) 950 x 750 mm > Daire Testere Hızı 7250 d/dak > İlaveli Tabla (Yan Tabla Ölçüsü) 800 x 500 mm > Kesme Uzunluğu 3800 mm > Profil Araba Ölçüsü 1530 x 650 mm > Motor 1 (0,75) HP kw CLASSIC 3200 ÇİZİCİLİ YATAR DAİRE > Aliminyum Kızak Boyu 3200 mm > Standart Daire Testere Çapı 300 mm > Daire Testere Mil Çapı 30 mm > Max. Kesme Yüksekliği (ø300) 78 mm > Max. Kesme Yüksekliği (45 ) 55 mm > Max. Kesme Genişliği 1300 mm > Max. Aliminyum Tabla Haraketi 3200 mm > Tabla Ölçüsü 950 x 600 mm > İlaveli Tabla (Arka Tabla Ölçüsü) 950 x 750 mm > İlaveli Tabla (Yan Tabla Ölçüsü) 800 x 500 mm > Profil Araba Ölçüsü 1530 x 650 mm > Daire Testere Yatma Açısı 0-45 der. deg. > Toz Emme Bağlantısı 120 mm > Motor 5,5 (4) HP kw > Daire Testere Hızı d/dak > Net Ağırlık 680 kg. > ÇİZİCİ TEKNİK ÖZELLİKLER > Daire Testere Çapı 125 mm > Daire Testere Mil Çapı 20 mm > Daire Testere Hızı 7250 d/dak > Kesme Uzunluğu 3200 mm > Motor 1 (0,75) HP kw > Aliminyum Kızak Boyu 3200 mm > Daire Testere Yatma Açısı 0-45 der. deg. > Standart Daire Testere Çapı 300 mm > Toz Emme Bağlantısı 120 mm > Daire Testere Mil Çapı 30 mm > Motor 5,5 (4) HP kw > Max. Kesme Yüksekliği (ø300) 78 mm > Daire Testere Hızı d/dak > Max. Kesme Yüksekliği (45 ) 55 mm > Net Ağırlık 680 kg. > Max. Kesme Genişliği 1300 mm > ÇİZİCİ TEKNİK ÖZELLİKLER > Max. Aliminyum Tabla Haraketi 3200 mm > Daire Testere Çapı 125 mm > Tabla Ölçüsü 950 x 600 mm > Daire Testere Mil Çapı 20 mm > İlaveli Tabla (Arka Tabla Ölçüsü) 950 x 750 mm > Daire Testere Hızı 7250 d/dak > İlaveli Tabla (Yan Tabla Ölçüsü) 800 x 500 mm > Kesme Uzunluğu 3200 mm > Profil Araba Ölçüsü 1530 x 650 mm > Motor 1 (0,75) HP kw

20 CLASSIC 2800 ÇİZİCİLİ YATAR DAİRE ASSE U 300 YATAR DAİRE > Sabit Tabla 950 x 600 mm > Sabit Tabla İş Kesme Kapasitesi 1300 mm > Alüminyum Kızak Boyu 2800 mm > Gezer Tabla İşleme Kapasitesi 2800 mm > Motor Gücü 5.5 Hp > Max. Kesme Yüksekliği 100 mm > Testere Devri rpm > Max. Kesme Yüksekliği 45 den 70 mm > Testere Çapı 350 mm > Toz Emme Bağlantısı 120 mm > Çizici Motor Gücü 1 Hp > Kesme Açısı 0-45 > Çizici Devri 7250 rpm > Taşıyıcı Araba 1400 x 650 mm > Çizici Testere Çapı 125 mm > Ağırlık 660 kg. > Standart Daire Testere Çapı 300 mm > Enine Max. Kesme Derinliği 650 mm > Daire Testere Mil Çapı 30 mm > Gezer Tablanın Ölçüsü 490 x 660 mm > Max. Kesme Derinliği (300) 95 mm > Max. Gezer Tabla Haraketi 1300 mm > Max. Kesme Derinliği (45) 65 mm > Siper Ölçüsü 790 x 890 mm > Testere Mil Hızı 3000/6000 d/d > Net Ağırlık 430 kg (yaklaşık) > Motor Gücü 5.5 Hp > Brüt Ağırlık 610 kg (yaklaşık) > Daire Testere Yatma Açısı 0-45 > Ambajlı Ölçüler 1800 x 2150 x 1050 mm > Tabla Ölçüsü 780 x 890 MM CLASSIC 2200 ÇİZİCİLİ YATAR DAİRE ASSE U-1000 YATAR DAİRE > Sabit Tabla 950 x 600 mm > Sabit Tabla İş Kesme Kapasitesi 1300 mm > Alüminyum Kızak Boyu 2000 mm > Gezer Tabla İşleme Kapasitesi 2200 mm > Motor Gücü 4 Hp > Max. Kesme Yüksekliği 100 mm > Testere Devri rpm > Max. Kesme Yüksekliği 45 den 70 mm > Testere Çapı 350 mm > Toz Emme Bağlantısı 120 mm > Çizici Motor Gücü 1 Hp > Kesme Açısı 0-45 > Çizici Devri 7250 rpm > Taşıyıcı Araba 1400 x 650 mm > Çizici Testere Çapı 125 mm > Ağırlık 620 kg. > Standart Daire Testere Çapı 300 mm > Enine Max. Kesme Derinliği 1650 mm > Daire Testere Mil Çapı 30 mm > Gezer Tablanın Ölçüsü 490 x 660 mm > Max. Kesme Derinliği (300) 95 mm > Max. Gezer Tabla Haraketi 1300 mm > Max. Kesme Derinliği (45) 65 mm > Siper Ölçüsü 790 x 890 mm > Testere Mil Hızı 3000/6000 d/d > Net Ağırlık 430 kg (yaklaşık) > Motor Gücü 5.5 Hp > Brüt Ağırlık 610 kg (yaklaşık) > Daire Testere Yatma Açısı 0-45 > Ambajlı Ölçüler 1800 x 2150 x 1050 mm > Tabla Ölçüsü 780 x 890

www. varolmakina.com

www. varolmakina.com w w w. v a r o l m a k i n a. c o m VAROL MAKİNA 1994 yılından bugüne ağaç işleme ve mobilya makinaları sektöründe faaliyet göstermektedir. Bu süreçte daima yüksek kalite ve hizmet anlayışını kendine görev

Detaylı

www.dinamikgrupmakina.com

www.dinamikgrupmakina.com DİNAMİK GRUP MAKİNA SAN. TİC. Adres : Kırklar Mah. Alirıza Septioğlu Bulv. No:119/A - ELAZIĞ Telefon : 0424 225 2228 (PBX) Gsm : 0 532 057 2894 E-Posta : info@dinamikgrupmakina.com Satış Pazarlama İlker

Detaylı

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim TEKNOPAC 300 Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim Kapasitesi için, düzgün ürünleri sarmak üzere tasarlanmıştır. Konsol tasarımı, modüler yapısı, yüksek

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS. Hidrolik Devirmeli Makas HGS

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS. Hidrolik Devirmeli Makas HGS Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS Hidrolik Devirmeli Makas HGS Hidrolik Devirmeli Makas Dünyada ispatlamış olduğu tecrübesiyle ERMAKSAN, yüksek teknoloji kullanarak 19 den beri

Detaylı

ÖZÇAĞDAŞ MAKİNA SANAYİ SHRİNK AMBALAJ MAKİNALARI

ÖZÇAĞDAŞ MAKİNA SANAYİ SHRİNK AMBALAJ MAKİNALARI K2 TAM OTOMATİK SHRİNK AMBALAJ MAKİNASI K1 YARI OTOMATİK SHRİNK AMBALAJ MAKİNASI K4 MABİLYA İÇİN TAM OTOMATİK SHRİNK AMBALAJ MAKİNASI K3 MABİLYA İÇİN YARI OTOMATİK SHRİNK AMBALAJ MAKİNASI K5 L-KESİM TÜNELİ

Detaylı

MAKİNE TEKNİK ÖZELLİKLERİ ERK /

MAKİNE TEKNİK ÖZELLİKLERİ ERK / MAKİNE TEKNİK ÖZELLİKLERİ ERK / 8060 4 TOPLAM GÜÇ : DİL GRUBU : MAX. KALIP BOYUTLARI : 800 x 580 mm ÜST REZİSTANS GRUBU : 80 kw TURKISH MAKİNA AĞIRLIĞI : 19.200 kg ALT REZİSTANS GRUBU : 80 kw ENGLISH MAX.

Detaylı

MAKAS KESİM. ermaksan.com.tr

MAKAS KESİM. ermaksan.com.tr MAKAS KESİM ermaksan.com.tr MAKAS KESİM HİDROLİK MAKASLAR GİYOTİN MAKAS DEVİRMELİ MAKAS CNC HVR Otomatik Çözümler Mükemmel Kesimler... 4-4 - 6-8(ops.) m boy seçenekleri 6 -... - 40 mm kapasite seçenekleri

Detaylı

REDLINE HVAC ++ PROLINE.

REDLINE HVAC ++ PROLINE. REDLINE HVAC ++ PROLINE www.gaztekmakina.com.tr Kaynaklı İmalat Sektöründe Üretim Yapan Siz Değerli Müşterilerimizin Üretim Standartlarını Geliştirmek Amacı İle Kaliteli, Hızlı Ve Ekonomik Çözümler Sunan

Detaylı

www.hizmethimmakina.com Pervaz Yapıştırma ve Kenar Bantlama Makinaları Ürün Kataloğu

www.hizmethimmakina.com Pervaz Yapıştırma ve Kenar Bantlama Makinaları Ürün Kataloğu www.hizmethimmakina.com Pervaz Yapıştırma ve Kenar Bantlama Makinaları Ürün Kataloğu 1994 yılında faaliyete başlayan Hizmet Him Makina San. Tic. Ltd. Şti üretime başladığı günden itibaren kenar bantlama

Detaylı

Elektrikli El Aletleri

Elektrikli El Aletleri Yeniliğin, değişimin, kalitenin referans noktası Elektrikli El Aletleri EIBENSTOCK Birlikteysek gücümüz değerli ŞANTİYE ÇEVRESİNDEKİ TÜM ÇÖZÜMLERİ Yüzeylerin zımparalanması, frezeleme/yüzey düzeltme Kanal

Detaylı

EMC KALİBRE & ZIMPARA & POLİSAJ MAKİNALARI

EMC KALİBRE & ZIMPARA & POLİSAJ MAKİNALARI EMC KALİBRE & ZIMPARA & POLİSAJ MAKİNALARI EMC MERCURY 1350 Kalibrasyon ve Zımpara Makinası Rulo Çapı ø190 mm.(opsiyonel ø250 mm.) PAD ve rulo için otomatik zaman kontrolü Planya kafa ünitesi (opsiyonel)

Detaylı

DÖKÜM FIRINI (22 Lt.) ERC-01

DÖKÜM FIRINI (22 Lt.) ERC-01 Döküm Fırını Tamir ve İmalatı Sağlık Bakanlığı Onaylı Toz Maskeleri Toz ve Çapak Gözlükleri İş Güvenliği Malzemeleri Santrifüj Bakın ve Onarımı Her Türlü Kumlama Bakım ve Onarımı www.sertekniklab.com DÖKÜM

Detaylı

PCC 6505 PROFİL KESME HATTI

PCC 6505 PROFİL KESME HATTI PCC 6505 PROFİL KESME HATTI 1. TANIM PVC ve Alüminyum profillerin servo kontrollü motorlar vasıtası ile boy kesme işlemlerini yapmak için tasarlanmıştır. Operatör besleme konveyörüne 10 Adet profil koyarak

Detaylı

Öncü Teknolojiler HİDROLİK KOMBİNE MAKASLAR TEK & ÇİFT SİLİNDİR SERİLERİ.

Öncü Teknolojiler HİDROLİK KOMBİNE MAKASLAR TEK & ÇİFT SİLİNDİR SERİLERİ. Öncü Teknolojiler HİDROLİK KOMBİNE MAKASLAR TEK & ÇİFT SİLİNDİR SERİLERİ www.hilalsan.com.tr www.hilalsan.com.tr 1984 yılında kurulan HİLALSAN, manuel sac makasları ile başladığı üretime, bu gün Hidrolik

Detaylı

Fax:

Fax: Cerrah Kasabası Anadolu Mah. Çimen Sokak No: (Kalburt Mevkii) İnegöl / Bursa / TÜRKİYE +90 Fax: +90 y Ü R Ü N L E R / P R O D U C T S Wood CNC Router / Ahşap CNC Makinesi SMS HSD Otoma k Spindle Motor

Detaylı

ipunch CNC TARET PANÇ PRESLER

ipunch CNC TARET PANÇ PRESLER ipunch CNC TARET PANÇ PRESLER 1950 1971 1974 1981 1994 2001 2003 2011 MVD ilk makinasını imal etmiştir. İlk sac işleme makinası olan sac delme presini imal etmiştir. Ana üretim konusu olan ağır tip abkant

Detaylı

GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI

GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI www.eserteknik.com GRANÜL (KIRIK) BUZ MAKİNESİ Balıkçılar ve fırınlar

Detaylı

Güçlü Atık Parçalama ve Briketleme Presleri

Güçlü Atık Parçalama ve Briketleme Presleri Entsorgungstechnik Güçlü Atık Parçalama ve Briketleme Presleri ekonomik - sağlam - güçlü RB 20-60 SV Briketleme Presleri RB 100-200 S Briketleme Presleri RB 400 RS Briketleme Presleri Teknik Özellikler

Detaylı

Boru Bükme Makinaları

Boru Bükme Makinaları boru bükme makinası boru bükebilme sıkma makarası motor tahrikli motor ile hassas büküm fren balatası soğutma fanı Motor ile The Precision of Degree With Brake Motor büküm Motor Max.gücü 190 bending kw

Detaylı

OTOMATİK SÜRÜCÜLÜ ŞERİT TESTERE MODELLERİ

OTOMATİK SÜRÜCÜLÜ ŞERİT TESTERE MODELLERİ OTOMATİK SÜRÜCÜLÜ ŞERİT TESTERE MODELLERİ BMSO 570 XS - BMSO 650 CH/CS - BMSO 560 CH/CS BMSO 460 CH/CS - BMSO 360 CH/CS NC BMSO 330 CS/CH NC - P-SAW 330 CS XS Serisi Kesim hızının ve bıçak ömrünün öneminin

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

PANÇ PRES. ermaksan.com.tr

PANÇ PRES. ermaksan.com.tr PANÇ PRES ermaksan.com.tr PANÇ PRES PANÇ PRESLER CNC SERVO & ELEKTRİK TARET PANÇ PRES ETP-S Daha Hızlı, Daha Hassas, Daha Çevreci... 4 Servo-Elektrik vuruş sistemi ton ve 0 ton güç seçenekleri 6 saca kadar

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

SPEKTROSKOPİK NUMUNE HAZIRLAMA SPECTRAL MM. metkon.com

SPEKTROSKOPİK NUMUNE HAZIRLAMA SPECTRAL MM. metkon.com SPEKTROSKOPİK NUMUNE HAZIRLAMA SPECTRAL MM metkon.com OTOMATİK, HASSAS YÜZEY FREZELEME CİHAZI SPECTRAL MM SPECTRAL MM, OES ve XRF numunelerinin otomatik olarak hazırlanması için tasarlanmıştır. En kısa

Detaylı

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10 www.biglift.gen.tr 1 RM-ECL1029 EKONOMİK TAM AKÜLÜ İSTİF MAKİNASI Kompak ve hafif tasarımı

Detaylı

GÜÇ MODU F (Hassas Mod) E (Ekonomik Mod) P (Güç modu) HP (Yüksek Güç Modu) Hassas haraket gerektiren hafif çalıșmalar içindir Düșük yakıt tüketimi istenen çalıșmalar içindir Genel kazı ve yükleme çalıșmaları

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik 1 Kazandıran Güç 2 Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın

Detaylı

Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti

Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış

Detaylı

Kazandıran Güç VS SERİSİ. Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas. Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükemmel Verim

Kazandıran Güç VS SERİSİ. Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas. Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükemmel Verim Kazandıran Güç VS SERİSİ Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükeel Verim 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli

Detaylı

Kazandıran Güç VS SERİSİ. Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas. Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükemmel Verim

Kazandıran Güç VS SERİSİ. Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas. Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükemmel Verim Kazandıran Güç VS SERİSİ Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükeel Verim Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli

Detaylı

Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti

Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler.

Yenilikçi Teknolojiler. Yenilikçi Teknolojiler. CNC Hidrolik Abkant Pres EcoBend, hem standart hem de opsiyonel olarak sunduğu donanım özellikleri ile kullanıcı dostu olmaya ve ekonomik anlamda iºletmenize vermiº olduğu güç ile

Detaylı

Ekleme hattı ProfiJoint

Ekleme hattı ProfiJoint Ekleme hattı ProfiJoint Modüler Yap da makina sistemi WEINIG GRECON ekleme hattı ProfiJoint Düflük fiyata büyük performans GRECON, yenilikçi ekleme makinelerinin lider konumundaki üreticisidir. Yeni ProfiJoint,

Detaylı

VTEC MUSTEK CNC FREZE TEZGAHLARI

VTEC MUSTEK CNC FREZE TEZGAHLARI ALÜMİNYUM, MDF, PLASTİK, STRAFOR, KOMPOZİT MALZEME İŞLEMEYE UYGUN GANTRY TİPİ CNC ROUTER FREZE TEZGAHLARI VER. 1.0 KOLON YAPISI VTEC MUSTEK KAYNAKLI ÇELİK KONSTRÜKSİYON 20 mm. KALINLIĞINDA SIK ARALIKLARLA

Detaylı

HAMUR HAZIRLAMA GRUBU (SYM) Spiral Yoğurma Makinesi (KDM) Kaldırma Devirme Makinesi (AHM) Ara Aktarma Hunisi / (SKC) Su Karıştırma Cihazı

HAMUR HAZIRLAMA GRUBU (SYM) Spiral Yoğurma Makinesi (KDM) Kaldırma Devirme Makinesi (AHM) Ara Aktarma Hunisi / (SKC) Su Karıştırma Cihazı Undan... Pişkin Lezzete. Sağlıkla! HAMUR HAZIRLAMA GRUBU () Spiral Yoğurma Makinesi (KDM) Kaldırma Devirme Makinesi (AHM) Ara Aktarma Hunisi / (SKC) Su Karıştırma Cihazı KDM / AHM / SKC AHM KDM SKC SPİRAL

Detaylı

SÜTUNLU TAM OTOMATİK ŞERİT TESTERE MAKİNA MODELLERİ BMSO 820C - BMSO 810C BMSO 560C - BMSO 460C BMSO 360C - BMSO 325C

SÜTUNLU TAM OTOMATİK ŞERİT TESTERE MAKİNA MODELLERİ BMSO 820C - BMSO 810C BMSO 560C - BMSO 460C BMSO 360C - BMSO 325C SÜTUNLU TAM OTOMATİK ŞERİT TESTERE MAKİNA MODELLERİ BMSO 820C - BMSO 810C BMSO 560C - BMSO 460C BMSO 360C - BMSO 325C Model Sayfa BMSO 820C 68 BMSO 810C 70 BMSO 560C 72 BMSO 460C 73 BMSO 360C 74 BMSO 325C

Detaylı

SAC METAL ÜRETİMİ İÇİN ÖZEL TASARIM ÇÖZÜMLER

SAC METAL ÜRETİMİ İÇİN ÖZEL TASARIM ÇÖZÜMLER SAC METAL ÜRETİMİ İÇİN ÖZEL TASARIM ÇÖZÜMLER Beyaz Eşya / Otomotiv / Lojistik / İnşaat / Elektrik www.hidrotam.com.tr 5 Sektör Beyaz Eşya Otomotiv Lojistik İnşaat Elektrik +21 yıl +50 Çalışan Anahtar teslim

Detaylı

CNC FREZE TEZGAHLARININ PROGRAMLANMASI

CNC FREZE TEZGAHLARININ PROGRAMLANMASI CNC FREZE TEZGAHLARININ PROGRAMLANMASI Frezelemenin Tanımı Çevresinde çok sayıda kesici ağzı bulunan takımın dönme hareketine karşılık, iş parçasının öteleme hareketi yapmasıyla gerçekleştirilen talaş

Detaylı

HBM-5T 130 LUK CNC BORVERK

HBM-5T 130 LUK CNC BORVERK Opsiyonel 15 ton kapasiteli iş masası olan tezgahlarda X-ekseninde 3 sıra yatak vardır. HBM-5T 130 LUK CNC BORVERK 60 takımlık magazin, HBM-5T nin opsiyonel olarak alınabilir aksesuarlarındandır. Kollu

Detaylı

2137 Pro PP Dik-Yatay Delik üniteli ve Kapı İşleme Agregate li ve Torna eksenli CNC İşleme merkezi

2137 Pro PP Dik-Yatay Delik üniteli ve Kapı İşleme Agregate li ve Torna eksenli CNC İşleme merkezi 2137 Pro PP Dik-Yatay Delik üniteli ve Kapı İşleme Agregate li ve Torna eksenli CNC İşleme merkezi Gövde : Tamamen metal profil konstrüksiyon.ön gerilim giderme işlemi yapılmış metal gövde. Ana freze Motoru

Detaylı

Endüstriyel Yüzey Sertleştirme

Endüstriyel Yüzey Sertleştirme INDUCTION Endüstriyel Yüzey Sertleştirme Makinaları I N D U CTI O N I N D U C T I ON www.homme-induction.com www.homme-induction.com I N D U C T IO N Misyonumuz Vizyonumuz Gelişmeyi ve büyümeyi sürekli

Detaylı

MAYER PANEL EBATLAMALARIN GENEL AVANTAJLARI:

MAYER PANEL EBATLAMALARIN GENEL AVANTAJLARI: MAYER PANEL EBATLAMALARIN GENEL AVANTAJLARI: Makine gövdesi AL160 makine ana gövdesi çoklu desteklidir. PS2Z makine gövdesi Temel makine gövdesi 33mm. ağır işçilik tipi sanayi çeliğindendir. Testere taşıyıcı

Detaylı

CNC AÇI AYARLI HİDROLİK GİYOTİN MAKAS HYPER SERİSİ

CNC AÇI AYARLI HİDROLİK GİYOTİN MAKAS HYPER SERİSİ CNC AÇI AYARLI HİDROLİK GİYOTİN MAKAS HYPER SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER Elgo P40T Dokunmatik Renkli Ekran Cnc Kontrol Ünitesi CNC Üniteden Ayarlanabilen Motorlu Bıçak Boşluk Ayarı CNC Üniteden Ayarlanabilen

Detaylı

YÜKSEK HIZLI, DİJİTAL KESİM SİSTEMİ

YÜKSEK HIZLI, DİJİTAL KESİM SİSTEMİ YÜKSEK HIZLI, DİJİTAL KESİM SİSTEMİ YÜKSEK VERİMLİ KESİM KAFASI Malzeme tipine göre değişiklik arz eden kesme hızı 1500 mm/s ye kadar çıkarılarak geleneksel el el kesiminden 4-6 kat daha hızlı kesim sağlar.

Detaylı

ÇAPA MAKİNALARI. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw Budama Aparatı ile birlikte

ÇAPA MAKİNALARI. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw Budama Aparatı ile birlikte 203 ÇAPA MAKİNALARI 1125.$ Motor: 6,5 Hp Benzinli / Honda GX200 4 Zamanlı Hava Soğutmalı OHV Motor Hareket Tipi: Şanzıman 2 ileri + 1 geri Şaft Sayısı: 1 Çalışma Genişliği: 80-100 cm Çalışma Derinliği:

Detaylı

CNC ABKANT PRES ULTIMATE SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Kürsü tip Ergonomik Ayak pedalı. Arka Dayama Dili. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH12 2D

CNC ABKANT PRES ULTIMATE SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Kürsü tip Ergonomik Ayak pedalı. Arka Dayama Dili. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH12 2D CNC ABKANT PRES ULTIMATE SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER CYBELEC TOUCH12 2D 12 Dokunmatik Renkli Ekran. Otomatik büküm sekans ile 2D Grafik profil oluşturma Büküm sekansları ve programları hafızaya alınabilir.

Detaylı

VTEC MUSTEK CNC FREZE TEZGAHLARI

VTEC MUSTEK CNC FREZE TEZGAHLARI MDF, PLASTİK, STRAFOR, KOMPOZİT MALZEME İŞLEMEYE UYGUN GANTRY TİPİ CNC ROUTER FREZE TEZGAHLARI VER. 1.0 KOLON YAPISI VTEC MUSTEK KAYNAKLI ÇELİK KONSTRÜKSİYON VİBRASYON İLE GERİLİM GİDERME İŞLEMİ YAPILMIŞTIR.

Detaylı

PRES BESLEME SİSTEMLERİ

PRES BESLEME SİSTEMLERİ PRES BESLEME SİSTEMLERİ ADRES Esenşehir Mah.Muradiye Sok. No:56/A ümraniye- istanbul TEL: (0216) 540 67 06 Faks: (0216) 540 67 07 TEL: (0535) 434 44 96 TEL: (0532) 223 74 55 pressline@outlook.com PRESSline

Detaylı

ESEN MAKİNA CAM İŞLEME MAKİNA CAM ÜRÜNLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

ESEN MAKİNA CAM İŞLEME MAKİNA CAM ÜRÜNLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. ESEN MAKİNA CAM İŞLEME MAKİNA CAM ÜRÜNLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. ESEN MAKİNA ÜRÜN KATALOĞU 2013 CNC TEK KAFA YATAY MATKAP Matkap Çapı Maksimum İşleme Hızı Maksimum Spindle Hızı Eksen Kontrolleri Hareket

Detaylı

BH SERİSİ HIZLI PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNELERİ (150-500 TON)

BH SERİSİ HIZLI PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNELERİ (150-500 TON) BH SERİSİ HIZLI PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNELERİ (150-500 TON) 1 BH Serisi Std Hızlı Plastik Enjeksiyon Makinesinin tasarım ve geliştirmesi BORCHE firması tarafından yapılmış olup, PATENT hakları ile korunmaktadır.

Detaylı

Güçlü Hedefler İçin Her Zaman

Güçlü Hedefler İçin Her Zaman Güçlü Hedefler İçin Her Zaman OTOMOTİV SANAYİ MAKİNA VE YEDEK PARÇA İMALATÇILARI ISITMA, SOĞUTMA, HAVALANDIRMA VE KLİMA SANAYİ ENDÜSTRİYEL MUTFAK PANO VE TABELA İMALATÇILARI RAF VE RAF AKSESUAR İMALATÇILARI

Detaylı

G E N E L K A T A L O G w w w. s p t. t c 1

G E N E L K A T A L O G w w w. s p t. t c 1 G E N E L K A T A L O G www.spt.tc 1 İNDEX KATLI FIRIN RESİN HATTI 4 TEK KULE DİKEY KURUTMA FIRINI 6 ÇİFT KULE DİKEY KATALİZE FIRINI 7 BEKLETME ÜNİTESİ 10 PLAKA ÇEVİRİCİ 11 OTOMATİK SPREYLEME ÜNİTESİ 11

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar

Detaylı

Fırtına 2019 B Profesyonel Zeytin hasat ve budama makinası

Fırtına 2019 B Profesyonel Zeytin hasat ve budama makinası Fırtına 2019 B Profesyonel Zeytin hasat ve budama makinası 2-3 adet zeytin çırpıcı çalıştırabilen 2019 B özel hava kompresörü sayesinde zeytin hasadında yüksek hasat kapasitesi ve performans sağlar. Uzun

Detaylı

CNC ABKANT PRES ADVANCED SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Arka Dayama Dili. Acil Stop Butonlu Taşınabilir Ayak Pedalı. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH8 2D

CNC ABKANT PRES ADVANCED SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Arka Dayama Dili. Acil Stop Butonlu Taşınabilir Ayak Pedalı. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH8 2D CNC ABKANT PRES ADVANCED SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER CYBELEC TOUCH8 2D 8 Dokunmatik Renkli Ekran. Manuel büküm sekans ile 2D Grafik profil oluşturma Büküm sekansları ve programları hafızaya alınabilir.

Detaylı

N S s e r i s i NS366. 3 ve 4 İSTASYONLU THERMOFORM MAKİNELERİ. Tek Makine ile tüm thermoform mamullerini üretebilme

N S s e r i s i NS366. 3 ve 4 İSTASYONLU THERMOFORM MAKİNELERİ. Tek Makine ile tüm thermoform mamullerini üretebilme N S s e r i s i 3 ve 4 İSTASYONLU THERMOFORM MAKİNELERİ NS366 Tek Makine ile tüm thermoform mamullerini üretebilme Düşük maliyetli, hijyenik seri üretim Servo motor teknolojisi ile yüksek hızda çalışma

Detaylı

SÜTUNLU YARI OTOMATİK ŞERİT TESTERE MAKİNA MODELLERİ

SÜTUNLU YARI OTOMATİK ŞERİT TESTERE MAKİNA MODELLERİ SÜTUNLU YARI OTOMATİK ŞERİT TESTERE MAKİNA MODELLERİ BMSY 1020C - BMSY 820C - BMSY 810C BMSY 650C - BMSY 570C - BMSY 560C BMSY 460C - BMSY 360C - BMSY 325C Model Sayfa BMSY 1020C 54 BMSY 820C 56 BMSY 810C

Detaylı

Automatic Entrance & Acccess System GARAJ. Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları. Seksiyonel Kapılar

Automatic Entrance & Acccess System GARAJ. Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları. Seksiyonel Kapılar TM Automatic Entrance & Acccess System Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları GARAJ Seksiyonel Kapılar TM Automatic Entrance & Acccess System TRONCO Endüstriyel Seksiyonel Kapılar TRONCO endüstriyel seksiyonel

Detaylı

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SICAK SU KAZANI

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SICAK SU KAZANI ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SICAK SU KAZANI 55EWH-B Serisi Ürün No: 55 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr

Detaylı

Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR SECURITY. Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar.

Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR SECURITY. Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR SECURITY Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR RBK Road Blocker Metaxdoor RBK Road Blocker

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU.

ÜRÜN KATALOĞU. ÜRÜN KATALOĞU CNC PANTOGRAF TEZGAHLARI GT 4535 6 Takım magazin Takım ölçme probu 30000/40000 dev/dk ve built-in iş mili GT 6060 12 Takım magazin Takım ölçme probu 30000 dev/dk ve built-in iş mili Teknik

Detaylı

ABD 260 Optimat CNC-Delme ve Dübel Çakma Makinesi

ABD 260 Optimat CNC-Delme ve Dübel Çakma Makinesi ABD 260 Optimat CNC-Delme ve Dübel Çakma Makinesi Delme ve dübel çakma ve her zaman her şeyin üzerinde sıkı bir tutuş İster bireysel bir makine olarak, ister bir CNC işlem merkeziyle bağlantılı tamamlayıcı

Detaylı

3 EKSEN CNC DİK İŞLEM

3 EKSEN CNC DİK İŞLEM 3 EKSEN CNC DİK İŞLEM MODEL BİRİM ECOTP444 PRO TP444 EXPERT 444 ULTIMA 444 TABLA Çalışma tablası mm 400X400 800x800 400X400 800x800 500x400 800x800 500x400 800x800 Maks. iş parçası ağırlığı kg 300 500

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi CNC HVR. Otomatik Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas HVR

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi CNC HVR. Otomatik Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas HVR Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi CNC HVR Otomatik Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas HVR Otomatik Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas Dünyada ispatlamıº olduğu tecrübesiyle ERMAKSAN,

Detaylı

Soğan Doğrama Makinesi. Sebze Parçalama Makinesi. Sebze Doğrama Makineleri. 30 x 50x 27 30 x 50x 27 30 x 50x 27. 35x58x92 35x58x54 57x23x51

Soğan Doğrama Makinesi. Sebze Parçalama Makinesi. Sebze Doğrama Makineleri. 30 x 50x 27 30 x 50x 27 30 x 50x 27. 35x58x92 35x58x54 57x23x51 HAZIRLIK MAKİNELERİ Sebze Doğrama Sebze Parçalama Mikserler Hamur Yoğurma Makieneleri Et Kıyma Dilimleme Çorba Tencereleri 95 Sebze Doğrama 0.37 Kw 900 D/dk-2 V Motor Gücü Paslanmaz Çelik Bıçaklar Kolay

Detaylı

VİNÇLER VE KALDIRMA MAKİNALARI

VİNÇLER VE KALDIRMA MAKİNALARI VİNÇLER VE KALDIRMA MAKİNALARI 1991 yılında İstanbul'da kurulan şirketimiz özellikle elektromekanik techizatlar, vinçler, kaldırma ve basınçlı hava sistemleri konusunda uzmanlaşmıştır. ERA, ağır endüstrinin

Detaylı

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans Hidrolik pompa motoru Düşük hıza ayarlanabilen Motorlu hidrolik pompa çıkış gücü, yüksek performans ve uzun kullanım ömrü sağlar. Forkliftin operatör tarafından değiştirilebilen

Detaylı

SETAPAK ELEKTRONİK VE AMBALAJ MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

SETAPAK ELEKTRONİK VE AMBALAJ MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. SETAPAK ELEKTRONİK VE AMBALAJ MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Tel : 0 (216) 595 26 01-02 Faks : 0 (216) 595 28 58 E-mail : setapak@setapack.com İnternet Sitesi : www.setapack.com Facebook İsim : Setapack Ambalaj

Detaylı

KR-BM 1700 ÇİFT SALINIM KOLLU OTOMATİK BOYAMA MAKİNASI

KR-BM 1700 ÇİFT SALINIM KOLLU OTOMATİK BOYAMA MAKİNASI KR-BM 1700 ÇİFT SALINIM KOLLU OTOMATİK BOYAMA MAKİNASI Otomatik salınım kollu sprey makinesi Kama KR-BM 1700 her çeşit yüzeyde yüksek kaliteyi, son derece kolay bir operasyon ile elde edebilmeniz için

Detaylı

www.alpmac.com GİYOTİN MAKAS

www.alpmac.com GİYOTİN MAKAS www.alpmac.com GİYOTİN MAKAS ALPMAC Makine San. ve Tic. A.Ş. Sac işleme Makineleri üretimi sektöründe uzun yıllar başarılara imza atmış sektördeki uluslararası tecrübeli ekibi ile Konya da modern üretim

Detaylı

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS 90 kw - 315 kw YENİ SERİ EKO PLUS www.ekomak.com.tr _2 3_ 90-160 Üstün vida elementi maksimum serbest hava dağıtımı ve düşük enerji tüketiminin optimum kombinasyonunu sağlamaktadır. En son teknolojiye

Detaylı

PROFESYONEL MERMER VE GRANİT KESİCİLER

PROFESYONEL MERMER VE GRANİT KESİCİLER t ÖRNEK ELMAS DIAMOND TOOLS PROFESYONEL MERMER VE GRANİT KESİCİLER www.ornekelmas.com.tr TAŞ SEKTÖRÜNDE İYİ BİR BAŞLANGIÇ İÇİN KALİTE ORTAĞINIZ Firmamız; doğaltaş sektöründe öncesi daha eskilere dayanan

Detaylı

YARI OTOMATiK PELET KAZANI. Yeni Nesil Eco Mini Serisi

YARI OTOMATiK PELET KAZANI. Yeni Nesil Eco Mini Serisi YARI OTOMATiK PELET KAZANI Yeni Nesil Eco Mini Serisi Özellikler Geri Yanma Kontrolü: Gelişmiş Yanma Sistemi: Çok Yönlü Kontrol Sistemi: Dijital Kontrol Paneli: Kompakt Brülör Ünitesi: Manuel Türbülatör

Detaylı

em250 PAKETLEME MAKİNESİ serisi Paketlemede Çözümün Adresi ÖZELLİKLER OPSİYONEL ÖZELLİKLER MAKİNE DİZAYNI AVANTAJLARI PAKET TİPLERİ

em250 PAKETLEME MAKİNESİ serisi Paketlemede Çözümün Adresi ÖZELLİKLER OPSİYONEL ÖZELLİKLER MAKİNE DİZAYNI AVANTAJLARI PAKET TİPLERİ em250 PAKETLEME ÖZELLİKLER Programmable Logic Controller Sistemi Sürücü kontrollü motorlar Boşluksuz planet rediktörlü tahrik sistemleri Paslanmaz çıkış konveyör sistemi Havalı şaft bobin sistemi Bobin

Detaylı

Tekstil ve konfeksiyon sektöründe ihtiyaç olan bu preslerin üretimi tamamen MCN Makina San. ve Tic. Paz. Ltd.Şti. tarafından yapılmaktadır.

Tekstil ve konfeksiyon sektöründe ihtiyaç olan bu preslerin üretimi tamamen MCN Makina San. ve Tic. Paz. Ltd.Şti. tarafından yapılmaktadır. ÜRÜN KATALOĞU BİZ KİMİZ? MCN Makina, 1994 yılında kurulmuş olup aynı yıl tela yapıştırma ve transfer baskı preslerinin imalat ve teknik servisine başlamıştır. Yerli ve yabancı presler ile geniş rekabet

Detaylı

MAK-204. Üretim Yöntemleri. Frezeleme Đşlemleri. (11.Hafta) Kubilay ASLANTAŞ Afyon Kocatepe Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Makine Eğt.

MAK-204. Üretim Yöntemleri. Frezeleme Đşlemleri. (11.Hafta) Kubilay ASLANTAŞ Afyon Kocatepe Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Makine Eğt. MAK-204 Üretim Yöntemleri Freze Tezgahı Frezeleme Đşlemleri (11.Hafta) Kubilay ASLANTAŞ Afyon Kocatepe Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Makine Eğt. Bölümü Freze tezgahının Tanımı: Frezeleme işleminde

Detaylı

ÇİFT TARAFA AÇILI MAFSALLI ŞERİT TESTERE MAKİNA MODELLERİ

ÇİFT TARAFA AÇILI MAFSALLI ŞERİT TESTERE MAKİNA MODELLERİ ÇİFT TARAFA AÇILI MAFSALLI ŞERİT TESTERE MAKİNA MODELLERİ BMSY 440 DGH / BMSY 440 DGH NC BMSY 360 DGH - BMSY 360 DGH ECO BMSY 270 DGH - BMSY 270 DG - BMS 270 DG BMSY 230 DGH - BMSY 230 DG - BMS 230 DG

Detaylı

Dolum miktarı optimizasyonu

Dolum miktarı optimizasyonu RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 kontrol ve veri toplama BAYKON,25 yıllık deneyime sahip mühendislik alt yapısı ile, Otomatik Kontrol Terazileri ve dinamik tartım çözümleri konusunda sağlıklı çözümler

Detaylı

MCG-5XM. Ø600 mm BEŞİK TİPİ TABLALI 5 EKSENLİ DİK İŞLEME MERKEZİ. Üretici: Buffalo Machinery Co.,Ltd. / Tayvan

MCG-5XM. Ø600 mm BEŞİK TİPİ TABLALI 5 EKSENLİ DİK İŞLEME MERKEZİ. Üretici: Buffalo Machinery Co.,Ltd. / Tayvan MCG-5XM Ø600 mm BEŞİK TİPİ TABLALI 5 EKSENLİ DİK İŞLEME MERKEZİ Üretici: Buffalo Machinery Co.,Ltd. / Tayvan Türkiye yetkili satıcısı: ÇELİK MAKİNA TİCARET A.Ş. İMES Sanayi Sitesi, A-Blok, 101 Sokak, No.11,

Detaylı

Solid Yüzey Çözümleri

Solid Yüzey Çözümleri Solid Yüzey Çözümleri Mirka Solid Yüzey Çözümleri Günümüzde iç tasarımlarda solid yüzey materyalleri sıklıkla kullanılmaktadır. Bu materyaller mutfaklar, banyolar, mobilya, kamusal alanlar ve benzeri yerlere

Detaylı

İşimiz Gücümüz Vinç YILDIRIM VINÇ MAKINE ELEKTRIK

İşimiz Gücümüz Vinç YILDIRIM VINÇ MAKINE ELEKTRIK İşimiz Gücümüz Vinç YILDIRIM VINÇ Karlıktepe Mah. Sarıçimen Sok. No:4/1 Kartal / İstanbul Tel - Fax : 0216 353 88 94 İşimiz Gücümüz Vinç Hakkımızda Elektrikli Vinç sektöründe uzun yıllar elde ettiğimiz

Detaylı

Kazandıran Güç SBT SERİSİ. Devirmeli Giyotin Makas. Mükemmel Kesim Hız Güçlü Gövde Yapısı Hassas Verimli

Kazandıran Güç SBT SERİSİ. Devirmeli Giyotin Makas. Mükemmel Kesim Hız Güçlü Gövde Yapısı Hassas Verimli Kazandıran Güç SBT SERİSİ Devirmeli Giyotin Makas Mükeel Kesim Hız Güçlü Gövde Yapısı Hassas Verimli 1 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın

Detaylı

MAKİNA PARKI / MACHINE PARK

MAKİNA PARKI / MACHINE PARK PARKI / MACHINE PARK P101 P102 P103 P104 P105 P106 P107 P108 P109 P110 P111 P112 C Tipi Mekanik Pres C Type Mechanical Press C Tipi Mekanik Pres C Type Mechanical Press C Tipi Mekanik Pres C Type Mechanical

Detaylı

KÜP ŞEKER MAKİNALARINDA LİDER KURULUŞ

KÜP ŞEKER MAKİNALARINDA LİDER KURULUŞ KÜP ŞEKER MAKİNALARINDA LİDER KURULUŞ Teknikeller Makina tam otomatik ve yarı otomatik küp şeker makineleri, küp şeker sarım makineleri ve tüp dolum makineleri üretmektedir. Üretim ihtiyaçlarınız doğrultusunda

Detaylı

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Dairesel Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar Kapı

Detaylı

MAKAS HİDROLİK HİDROLİKMAKAS.

MAKAS HİDROLİK HİDROLİKMAKAS. DENER MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. +90 352 321 13 50 +90 352 321 13 53 O.S.B. 8.Cadde No:40-42 38070 Kayseri / TÜRKİYE info@dener.com HİDROLİKMAKAS HİDROLİK MAKAS HAKKIMIZDA DENER MAKİNA, yüksek teknoloji

Detaylı

HIZLI KATLANIR PVC KAPI

HIZLI KATLANIR PVC KAPI HIZLI KATLANIR PVC KAPI MARKASI : 1-MODEL Katlanır Tip 2- TEKNIK ÖZELLİKLER Kanatlı ve sürgülü kapılara kıyasla ölü alan kaybı yoktur. Yaklaşık 60-70 km/h rüzgara dayanıklıdır. ( Ortam şartlarına göre

Detaylı

Cnc Divizör. Türkiye Mümessili.

Cnc Divizör. Türkiye Mümessili. Cnc Divizör Türkiye Mümessili 2 KOMATECH Tapping Center Tezgahları MADE IN KOREA KT 420 KT 420 Eksen Hareketleri (X,Y,Z) (mm) 560x420x300mm İş Mili Koniği Spindle Devri (dev/dk) BT 30 10.000rpm/Direct

Detaylı

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri 5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profilli Bağ-Bahçe Traktörleri 2 5GL Serisi Traktörler Genel Bakış 5GL Düşük Profil, Alçak Bağ-Bahçe Uygulamaları için Yeni Çözüm Yeni John Deere

Detaylı

CNC-Kayar Otomat / Otomat

CNC-Kayar Otomat / Otomat CNC-Kayar Otomat / Otomat AVANTAJLAR SR-20J nin yüksek performansı sizi de memnun bırakacak. Daha fazla işlem kabiliyeti ve optimal kinematiği ile çok daha ekonomik çözümlere ulaşabilirsiniz. SR-20JN Bütün

Detaylı

1984 yılında aile şirketi olarak kurulan Beka-Mak, Türkiye de testere makinası sektörünü global pazara açan lider firmadır. İlk ihracatını Almanya ya

1984 yılında aile şirketi olarak kurulan Beka-Mak, Türkiye de testere makinası sektörünü global pazara açan lider firmadır. İlk ihracatını Almanya ya 2 1984 yılında aile şirketi olarak kurulan Beka-Mak, Türkiye de testere makinası sektörünü global pazara açan lider firmadır. İlk ihracatını Almanya ya 1991 senesinde gerçekleştiren Beka-Mak, bugün başta

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Otomatik 90 Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 Dışa Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 İçe Açılır Kapı Çift Kanatlı 90 Dışa Açılır

Detaylı

SONDAJ BORULARINI İŞLEMEK İÇİN BÜYÜK DELİKLİ İŞ MİLLERİ. CNC Ağır Hizmet Tipi Tornalar

SONDAJ BORULARINI İŞLEMEK İÇİN BÜYÜK DELİKLİ İŞ MİLLERİ. CNC Ağır Hizmet Tipi Tornalar SONDAJ BORULARINI İŞLEMEK İÇİN BÜYÜK DELİKLİ İŞ MİLLERİ CNC Ağır Hizmet Tipi Tornalar ŞİRKET PROFİLİ 1980 lerde Chen Kardeşler tarafınca kurulduğundan bu yana firmamız tüm Dünya ya en mükemmel, verimli,

Detaylı

C - 941CX. Yeni Nesil, Yüksek Performanslı Motorlu Testereler

C - 941CX. Yeni Nesil, Yüksek Performanslı Motorlu Testereler Yeni Nesil, Yüksek Performanslı Motorlu Testereler Güç, Performans ve Konforun Eşsiz Birlikteliği ÜST DÜZEY PERFORMANS Kendi sınıfı ürünler arasında yüksek verimi ve sanat niteliğindeki eşsiz tasarım çözümleri

Detaylı

Modüler sistem Coromant EH

Modüler sistem Coromant EH Modüler sistem Coromant EH Küçük çaplar için takım esnekliği Erişimi zor olan parça kısımlarına ulaşılması ve takım grubunun mümkün olduğunca kısa ve kompakt tutulması karlı imalat için çok önemlidir.

Detaylı

TEK TARAF AÇILI ŞERİT TESTERE MAKİNA MODELLERİ

TEK TARAF AÇILI ŞERİT TESTERE MAKİNA MODELLERİ TEK TARAF AÇILI ŞERİT TESTERE MAKİNA MODELLERİ BMSY 810 CGH - BMSY 540 CGH - BMSY 440 CGH BMSY 360 CGH - BMSY 325 CGH BMSY 320 GL - BMSY 320 G - BMS 320 G Model Sayfa BMSY 810 CGH 78 BMSY 540 CGH 80 BMSY

Detaylı

FORMULA Reinigungstechnik. Orijinal Güvenlik.

FORMULA Reinigungstechnik. Orijinal Güvenlik. Orijinal! Almanya da üretilmiştir. ***** FORMULA 600 /STEP 100 Otomatik Yürüyen Merdiven Temizleme Makinesi (Islak) Teknik Veri Uzunluk x Genişlik x Yükseklik: 1094 x 540 x 1001 mm Çalışma Genişliği: 520

Detaylı

YARI OTOMATiK PELET KAZANI. Yeni Nesil Eco Mini Serisi

YARI OTOMATiK PELET KAZANI. Yeni Nesil Eco Mini Serisi YARI OTOMATiK PELET KAZANI Yeni Nesil Eco Mini Serisi Yarı Otomatik Pelet Kazanı. Yeni Nesil Eco Mini Serisi Bütçenize Uygun Bir Pellet Kazanı Eco-Mini serisi kazanlar, dikey tasarlanan borulari ve verim

Detaylı

Binicili Tip BD 50/40 RS Bp Pack

Binicili Tip BD 50/40 RS Bp Pack Binicili Tip BD 50/40 RS Bp Pack 50cm'lik çalışma genişliği ve 40 litrelik tank kapasitesine sahiptir. Arkadan ittirmeli bir makinenin manevra kabiliyetine sahip ve aynı zamanda binicili tip bir makine

Detaylı

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI 54EWH Serisi Ürün No: 54 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr www.eastanbulwaterheater.com.tr

Detaylı