HEBEX/ HEBEX.COM.TR MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ Originals Teknoloji Mühendislik Elektronik Hizmetler İthalat İhracat A.Ş.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "HEBEX/ HEBEX.COM.TR MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ Originals Teknoloji Mühendislik Elektronik Hizmetler İthalat İhracat A.Ş."

Transkript

1 HEBEX/ HEBEX.COM.TR MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ 1. Taraflar 1.1. Originals Teknoloji Mühendislik Elektronik Hizmetler İthalat İhracat A.Ş. Dikilitaş Mh.Hakkı Yeten Cd.Selenium Plaza F blok No:10/C K:6 Fulya/Beşiktaş/İST. Mecidiyeköy V.D. Vergi No: HEBEX, Originals Teknoloji nin tescilli markası olup hebex.com.tr de faaliyet göstermektedir. Bu nedenle sözleşme içeriğinde taraf olarak HEBEX kısaltması kullanılacaktır. Sözleşme içeriğinde HEBEX sistemi olarak belirtilen hususlar ise hebex.com.tr ve işleyişini ifade edecektir Üye HEBEX hizmetlerinden faydalanma amacıyla hebex.com.tr veya bağlantılı web adreslerinde doğru kimlik ve şahsi bilgileri ile talepte bulunan, bu kapsamda üye sözleşmesi, gizlilik sözleşmesi ve diğer web sitesinde yer alan bilgilendirmeler neticesinde üyelik şartlarını taşıması ile üyelik hizmet bedelini yatıran gerçek kişileri ifade etmektedir. HEBEX sistemine üyelik, talep edilen hizmet karşılığında hizmet bedeli ödemek şeklinde ücretli üyelik ve hizmet talep etmeksizin yalnızca platformdan faydalanan kullanıcılar için ücretsiz üyelik olmak üzere 2 şekilde gerçekleşebilir. İşbu mesafeli satış sözleşmesi ücretsiz üyelikleri kapsamamaktadır. Sözleşme boyunca bahsedilen 'üye' ücretli üyedir Anlaşmalı Kuruluşlar/Klinikler hebex.com.tr de hizmet vermek veya HEBEX'in üye ve klinikleri bir araya getirdiği platformdan faydalanmak amacıyla yer alan ve sözleşme akdetmiş gerçek yahut tüzel kişi olan sağlık, estetik, bakım vb. alanlarda faaliyet gösteren kimseler hebex.com.tr de reklam satın alarak veya site içinde belirli bölgelerde görüntülenmek için bedel ödeyerek bu sözleşmenin tarafı olabilirler. Bir gerçek kişi ancak yetkili olması halinde anlaşmalı kuruluş/klinik tüzel kişilik adına işbu sözleşmenin tarafı olabilir. Yetkisiz işlem yapılması durumunda doğan veya doğabilecek her türlü zarardan yetkisiz işlem yapan kişi sorumlu olduğunu kabul etmiş sayılır.

2 HEBEX bünyesinde hizmet ifa etmek için bulunan klinikler olduğu gibi yalnızca HEBEX'in sağladığı platformdan faydalanmak isteyen kliniklerde yer alabilir. İşbu sözleşme kapsamında hizmet ifa etmek isteyen klinikler yer almaktadır. 2. Kısaltmalar ve Tanımlar İşbu Sözleşmede, a. Yasal hak ve yükümlülüklere uygun olarak hizmet bedeli karşılığında üye tarafından talep edilen hizmet konusu ile hizmeti verecek anlaşmalı kuruluşu/kliniği buluşturan tarafların birbirlerine kapsamları diğer sözleşmeler ile belirlenmiş bir biçimde ulaşmasını sağlayan HEBEX veya hebex.com.tr kısaca SATICI b. Web sitesinde yer alan üyelik tipleri yahut harici hizmet ve ürün alımları ile ilgili talepte bulunan, üye olan ve ödeme yapan kısaca ALICI c. Üyenin talep ettiği hizmeti veren ve hebex.com.tr nin hizmet bedeli kesildikten sonrasındaki tutarı alan, hizmeti doğrudan doğruya işbu ücret karşılığında veren KLİNİK d. hebex.com.tr de yer alan estetik, güzellik vb. alanlardaki faaliyet amacı ile KLİNİK tarafından ALICI' ya sunulan ilgi, alaka, görev kısaca HİZMET e.hebex.com.tr' nin ALICI' dan aldığı tutardan kısmi kesinti yapması ve KLİNİK' e ödeme yaptığı süreçte kendi adına gelir olarak kaydettiği hem ALICI hem de KLİNİK tarafından onay verilen komisyon bedeli kısaca HİZMET BEDELİ f. ALICI ve SATICI birlikte kısaca TARAFLAR g. İşbu mesafeli satış sözleşmesi kısaca SÖZLEŞME olarak adlandırılacaktır. 3. Sözleşmenin Konusu ve Kapsamı İşbu SÖZLEŞME Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve Mesafeli Sözleşmelere Dair Yönetmelik e uygun olarak düzenlenmiş olup TARAFLAR işbu SÖZLEŞME tahtında Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve Mesafeli Sözleşmelere Dair Yönetmelik ten kaynaklanan yükümlülük ve sorumluluklarını bildiklerini ve anladıklarını SÖZLEŞME ile ilgili hak ve yükümlülükleri kabul ve beyan ederler. İşbu sözleşmenin konusu, SATICI' nın HİZMET BEDELİ karşılığında hebex.com.tr den ALICI ile KLİNİK i buluşturması ve estetik, güzellik vb. faaliyet konusu hizmetler ile ilgili ücreti mukabinde hizmet vermesi ile ilgilidir. SATICI, ALICI' dan

3 tahsil edilen yahut üyelik sözleşmesi mukabilinde tahsil edilecek olan bedelin tamamını kazanç olarak kaydetmemekte ve HİZMET BEDELİ alındıktan sonra ALICI' ya hizmet veren KLİNİK' e aktarmaktadır. İşbu SÖZLEŞME' nin SATICI ve ALICI tarafından akdedilmesi ile hebex.com.tr de yer alan üyelik, gizlilik ve sair tüm sözleşmeler de kabul edilmiş sayılır. 4. Sözleşmenin Süresi Üye ile SATICI arasındaki sözleşme tek işlem satışlarında işlem süresince, paket işlemlerde ise 1 yıl boyunca geçerli olup ödeme tarihi itibariyle yürürlüğe girer. Klinik ve SATICI arasındaki sözleşme tarafların ek sözleşme ile belirlediği periyotlar süresince geçerli olur ve ödeme tarihi itibariyle sözleşme geçerlilik kazanır. Sürenin bitmesi ile son bulan sözleşme tarafların iradesi ile yenilenebilir. 5. Ödeme Şekli ALICI tarafından SATICI' ya yapılacak olan ödeme hebex.com.tr üzerinden kredi kartı kullanılmak suretiyle veya tarafların iradesi ile belirlenen başkaca ödeme yöntemleri yapılabilir. Kredi kartı ile ilgili taksit, erteleme vb. hususlar hebex.com.tr de belirtilir. 6. Mesafeli Satış Sözleşmesine Konu Hizmetler ve Ücretler SÖZLEŞME' ye konu hizmetler üyelik tipleri yahut üyelik tipleri harici hizmetler olarak hebex.com.tr de açıkça belirtilmiştir. Seçtiğiniz üyelik tipi yahut harici hizmet fiyatları KDV dahil fiyatlardır. ALICI' nın yapmış olduğu ödemeden SATICI yüzde yirmi oranında HİZMET BEDELİ almakta ve haricindeki tutarı ise KLİNK' e aktarmaktadır. Ücretsiz üyelik ile hizmet alımı durumunda ise SATICI yüzde on beş oranında HİZMET BEDELİ almakta ve haricindeki tutarı ise KLİNK' e aktarmaktadır. O nedenle SATICI, HİZMET' i doğrudan veren değil, HİZMET' i sunan KLİNİK ile ALICI arasındaki platformdur, mali sorumluluğu ise sözleşmelerle belirlendiği üzere maksimum HİZMET BEDELİ ile sınırlıdır. ALICI tarafından ödeme kredi kartı ile peşin olarak yapılabileceği gibi yıllık üyeliklerde taksitli olarak da yapılabilir. Taksit seçenekleri hukuki uygulamalara göre güncellenebilir.

4 7. Genel Şartlar 7.1. ALICI, HEBEX/HEBEX.COM.TR ÜYELİK SÖZLEŞMESİ' ni ve içeriğinin tamamını açıkça kabul eder ALICI, almış olduğu HİZMET' in KLİNİK tarafından verileceğini bu kapsamda paket hizmetler için anlaşmalı kliniklerden herhangi birisine tarafımızca yönlendirileceğini ve paket harici tek hizmetler için anlaşmalı kliniklerden birisini tercih edebileceğini, tercih edilen veya yönlendirilen kliniğin talep edilen hizmet için uygun, faal ve hizmet verebilir durumda olmaması halinde başkaca bir KLİNİK' ten HİZMET alacağını ve sözleşmelerin bu iddia ile feshedilemeyeceğini bildiğini kabul eder ALICI, hebex.com.tr de yer alan tüm bilgilendirmelerden sorumludur, yayımlanan bilgilendirmelerden haberdar olmadığını iddia edemez ALICI tarafından kredi kartı ile yapıldan ödemelerde ALICI kredi kartının bulunduğu banka ile arasında mevcut sözleşmeden bizzat sorumludur, kredi kartı limitinin bulunmaması yahut bankaya ödemede temerrüde düşmüş olması durumunda SATICI sorumlu tutulamaz İşbu SÖZLEŞME ve diğer sözleşmeler SATICI' nın/ HEBEX' in açık ve yazılı onayı olmaksızın 3. kişilere devredilemez ALICI tarafından kanuni cayma hakkı saklı olup cayma hakkı süresi sonrasında yahut HİZMET' in ifası durumunda ilgili KLİNİK tarafından hebex.com.tr de yer alan liste fiyatı üzerinden alınan ifa edilen hizmet hesaplanacak ve arta kalan tutar var ise SATICI tarafından ALICI ya iade edilecektir. KLİNİK' e yapılmış ödeme nedeniyle SATICI tarafından ALICI' ya yapılacak geri ödeme makul süre zarfında gecikebilir. İşbu husus ALICI tarafından kabul edilmiştir KLİNİK ile ilgili çalışma saatleri, koşulları vb. konularda araştırma, randevu vb. tüm işlemler ALICI tarafından yapılır SATICI tarafından hebex.com.tr aracılığı ile işlem yapılabilmesi kalıcı olarak imkansızlaşabilir, hizmet verebilecek KLİNİK bulunmayabilir, hebex.com.tr saldırıya uğramış olabilir veya HEBEX/HEBEX.COM.TR ÜYELİK SÖZLEŞMESİ' nde sayılan diğer haller meydana gelmiş olabilir. Bu gibi durumlarda ALICI' nın alamadığı hizmet bedelleri SATICI ve KLİNİK tarafından on dört gün içerisinde ALICI' ya iade edilecektir. İade süresinin uzaması durumunda SATICI ve KLİNİK, ALICI ya bilgi vermekle yükümlüdür. ALICI'nın hizmet alamadığı yahut alamayacağı dönemlere ilişkin üyelikten çıkış süreci uygulanır. Üyelikten bu kapsamda çıkışta yıllık bedel üzerinden aylık bedel hesaplanmak suretiyle hizmet alınamayan süreye ilişkin bedel iadeleri bakımından üyelikten çıkış süreci işletilir. SATICI, KLİNİK e ödenmek üzere saklı tuttuğu tutarı ve komisyon bedelini iade edebilir. KLİNİK e ödenen tutar ise ALICI tarafından KLİNİK ten istenebilir.

5 7.9. SATICI hebex.com.tr de meydana gelen yazılımsal problemler nedeniyle meydana gelebilecek fiyat farklılıklarından sorumlu tutulamaz. 8. Cayma Hakkı ALICI, SATICI ile akdetmiş olduğu sözleşmelere binaen üyelik tarihi itibarıyla hiçbir hizmetten yararlanmadığı sürece 14 gün içerisinde hiçbir gerekçe göstermeksizin Tüketici Kanunu ve sair tüketici mevzuatı nedeniyle cayma hakkını kullanabilir, ödenen tutar iadesini isteyebilir. Bu durumda SATICI kesinti yapmaksızın ücreti makul süre içerisinde iade eder. İade süresinin gecikmesinin söz konusu olduğu hallerde(klinik' e ödeme yapılması ve geri beklenmesi vb.) SATICI ALICI' yı bilgilendirmek zorundadır. ALICI, üyelik tarihinden itibaren 14 gün dolmaksızın hizmet alımına başlamış ise işbu husus cayma hakkının istisnası niteliğinde olduğundan ilgili tüm mevzuat ve mesafeli satış sözleşmesine ilişkin yönetmelik uyarınca cayma hakkını kullanamaz, cayma hakkı olduğunu ileri süremez. 9. Mücbir Sebep İşbu sözleşmenin dijital olarak onaylandığı yahut fiziken imzalandığı tarihte var olmayan ve öngörülemeyen, tarafların kontrolleri dışında gelişen, ortaya çıkmasıyla taraflardan birinin ya da her ikisinin de sözleşme ile yüklendikleri borç ve sorumluluklarını kısmen ya da tamamen yerine getirmelerini ya da bunları zamanında yerine getirmelerini imkansızlaştıran haller, mücbir sebep (afet, savaş, terör, ayaklanma, mevzuat hükümleri, el koyma veya grev, lokavt, ohal, üretim ve iletişim tesislerinde önemli mahiyette arıza vs.) olarak kabul edilecektir. Mücbir sebep şahsında gerçekleşen taraf, diğer tarafa durumu ile yazılı olarak bildirecektir. Mücbir sebebin devamı esnasında SATICI nın edimlerini yerine getirememesinden dolayı herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Mücbir sebep hali 3 ay süreyle devam ederse tarafların sözleşmeyi fesih hakkı bulunmaktadır. SATICI hizmet verilen süre haricinde ileriye yönelik varsa ödenmiş üyelik bedelini iade edebilir. 10. Hukuki İtilafların Çözümü SATICI ile ALICI arasında uyuşmazlık bulunduğu takdirde hukuk sistemimizde yer alan arabuluculuk mevzuatı uygulanır. Arabuluculuk düzenlemesi bu sözleşme ile SATICI ile ALICI arasında zorunludur. Arabuluculuk kurumuna başvurmaksızın Tüketici Hakem Heyeti, Tüketici Mahkemesi yahut sair mahkemelere başvuru yapılamaz, dava açılamaz. Arabuluculuk kurumuna başvurulma konusundaki irade SATICI ile ALICI arasındaki itilafın hızlı bir biçimde çözüme kavuşturulması amacıyla

6 işbu sözleşmeye zorunlu şekil şartı olarak eklenmiştir. Arabuluculuk konusunda başvuruyu yapan masraflara katlanır. SATICI nın sorumluluğu sadece gelir olarak kaydedilmiş HİZMET BEDELİ sınırlı olup KLİNİK' lere aktarılan ödemeleri kapsamaz. O nedenle hukuki uyuşmazlık öncesi ilgili klinik yahut kurumlara aktarılan tutar ile ilgili ALICI tarafından SATICI' dan bilgi talep edilmesi önerilir. SATICI ile ALICI arasındaki uyuşmazlıklarda İstanbul Adliyesi yetkilidir. Tahkim yoluna başvurulamaz. 11. Yürürlük ALICI tarafından hebex.com.tr' de yer alan diğer sözleşmelerin yanı sıra işbu sözleşmenin de onaylanması ve bedelin ödenmesi ile işbu sözleşme kurulmuş ve taraflar açısından bağlayıcı olacaktır. ALICI işbu sözleşme ve diğer sözleşmelerde SATICI' nın ünvan ve sair iletişim bilgilerini, SATICI' nın faaliyet konusunu, hizmet bedelini, KLİNİK tarafından verilecek HİZMET' i, ödeme şeklini, cayma hakkı ve istisnasını ve hebex.com.tr ile ilgili Tüketici Kanunu ve sair mevzuat bakımından bilmesi gereken tüm bilgileri doğru ve eksiksiz olarak edindiğini, anladığını, teyit ettikten sonra üye olduğunu, sipariş verdiğini, üye sözleşmesi, gizlilik sözleşmesi ve site içeriğinde yer alan tüm sözleşmeleri incelediğini ve kabul ettiğini açıkça kabul, beyan ve taahhüt etmektedir. Toplam 6 (altı) sayfa ve onbir (11) maddeden oluşan işbu sözleşme eki mahiyetindeki, üyelik sözleşmesi, ön bilgilendirme formu taraflarca okunarak ve kabul edilerek akdedilmiştir. Sözleşmenin üye tarafından onaylanmaması durumunda üyelik gerçekleşmeyecek olup sistemsel bir hata ile onaylansa dahi hüküm doğurmaz. SATICI Originals Teknoloji Mühendislik Elektronik Hizmetler İthalat İhracat A.Ş. (HEBEX / hebex.com.tr) ALICI Üye

HEBEX/ HEBEX.COM.TR ÖN BİLGİLENDİRME FORMU. Originals Teknoloji Mühendislik Elektronik Hizmetler İthalat İhracat A.Ş.

HEBEX/ HEBEX.COM.TR ÖN BİLGİLENDİRME FORMU. Originals Teknoloji Mühendislik Elektronik Hizmetler İthalat İhracat A.Ş. HEBEX/ HEBEX.COM.TR ÖN BİLGİLENDİRME FORMU 1. Taraflar 1.1. SATICI Originals Teknoloji Mühendislik Elektronik Hizmetler İthalat İhracat A.Ş. Dikilitaş Mh. Hakkı Yeten Cd. Selenium Plaza F blok No:10/C

Detaylı

TRİPOKİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

TRİPOKİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ TRİPOKİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1 - TARAFLAR SATICI Ticari Ünvanı : Adresi : Telefon : Satıcı Mersis No : Satıcı E-Posta Adresi : ALICI Adı soyadı : Adresi : Telefon : E-Posta: MADDE 2-SÖZLEŞMENİN

Detaylı

HEBEX/ HEBEX.COM.TR KLİNİK SÖZLEŞMESİ. Dikilitaş Mh. Hakkı Yeten Cd. Selenium Plaza F blok No:10/C K:6 Fulya/Beşiktaş/İST.

HEBEX/ HEBEX.COM.TR KLİNİK SÖZLEŞMESİ. Dikilitaş Mh. Hakkı Yeten Cd. Selenium Plaza F blok No:10/C K:6 Fulya/Beşiktaş/İST. 1. Giriş HEBEX/ HEBEX.COM.TR KLİNİK SÖZLEŞMESİ hebex.com.tr ye hoş geldiniz! hebex.com.tr site içerisinde detaylı olarak açıklandığı üzere faaliyet konusu kapsamında üye ile klinik arasında yer alan ve

Detaylı

İş bu sözleşme kapsamında ALICI caddeonline.com internet sitesinden sipariş veren

İş bu sözleşme kapsamında ALICI caddeonline.com internet sitesinden sipariş veren MADDE 1: TARAFLAR 1.1.SATICI: Ünvanı : caddeonline.com Mail: info@caddeonline.com 1.2 ALICI: İş bu sözleşme kapsamında ALICI caddeonline.com internet sitesinden sipariş veren kişidir. ALICI nın, üye olurken

Detaylı

Mesafeli Satış Sözleşmesi

Mesafeli Satış Sözleşmesi www.lifedetoks.com Mesafeli Satış Sözleşmesi MADDE 1 - TARAFLAR SATICI Ticari Ünvanı : Adresi : Telefon : Satıcı Mersis No : Satıcı E-Posta Adresi : ALICI Adı soyadı : Adresi : Telefon : E-Posta: MADDE

Detaylı

Teslim Şartları: Teslimat Adresi: Teslim Edilecek Kişi(ler):

Teslim Şartları: Teslimat Adresi: Teslim Edilecek Kişi(ler): İlan edilen fiyatlar ve vaatler güncelleme yapılana ve değiştirilene kadar geçerlidir. Süreli olarak ilan edilen fiyatlar ise belirtilen süre sonuna kadar geçerlidir. Kargo hariç toplam ürün bedeli: Kargo

Detaylı

ÖN BİLGİLENDİRME FORMU

ÖN BİLGİLENDİRME FORMU ÖN BİLGİLENDİRME FORMU İşbu Satış Sözleşmesi Ön Bilgi Formu nun konusu, SATICI' nın, ALICI' ya satışını yaptığı, aşağıda nitelikleri ve satış fiyatı belirtilen ürün/ürünlerin satışı ve teslimi ile ilgili

Detaylı

6166 sk. No:24/F Karacaoğlan Mh. Işıkkent- İZMİR TEL: (0232) 472 14 22-23 FAX: (0232) 472 01 10 * www.naturak.com.tr * info@naturak.com.

6166 sk. No:24/F Karacaoğlan Mh. Işıkkent- İZMİR TEL: (0232) 472 14 22-23 FAX: (0232) 472 01 10 * www.naturak.com.tr * info@naturak.com. MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1 - SATICI Ünvanı Naturak Gıda Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi (b2b.naturak.com.tr) Adresi Karacaoğlan Mah. 6166 Sk. No24/F Işıkkent-Bornova / İZMİR

Detaylı

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ Aşağıdaki Mesafeli Satış Sözleşmesi, www.qportre.com sitemizdeki talep etmiş oldugunuz hizmete ilişkin satış sözleşmesi olup, internet üzerinden yapılan satışlarda düzenlenmesi yasal mecburiyettir. İş

Detaylı

MADDE 4 - MAL/HİZMETİN TESLİMİ, SÖZLEŞMENİN İFA YERİ VE TESLİM ŞEKLİ:

MADDE 4 - MAL/HİZMETİN TESLİMİ, SÖZLEŞMENİN İFA YERİ VE TESLİM ŞEKLİ: MADDE 1 - SÖZLEŞMENİN TARAFLARI SATICI: MISIR ÇARŞISI BAHARAT İTH. İHR. LTD. ŞTİ. Adresi: Selanik cad. 14/C Kızılay-ANKARA ALICI: Müşteri MADDE 2 - SÖZLEŞMENİN KONUSU: İş bu sözleşmenin konusu, Alıcının

Detaylı

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1 - TARAFLAR SATICI Ünvanı : Adresi : MERSİS No : Telefon : FAX : E-posta : ALICI Adı soyadı : Adresi : Telefon : E-mail : MADDE 2 - KONU İşbu sözleşmenin konusu, ALICI'

Detaylı

IMIEKAYDI.COM SATIŞ SÖZLEŞMESİ

IMIEKAYDI.COM SATIŞ SÖZLEŞMESİ IMIEKAYDI.COM SATIŞ SÖZLEŞMESİ İşbu sözleşmenin konusu, ALICI nın SATICI ya ait http://www.imeikaydi.com internet sitesinden elektronik ortamda satışını yaptığı aşağıda nitelikleri ve satış ücreti belirtilen

Detaylı

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1 - KONU İşbu Mesafeli Satış Sözleşmesi nin ( Sözleşme ) konusu, Satıcı nın, Alıcı ya (Tüketici ye) satışını yaptığı, aşağıda nitelikleri ve satış fiyatı belirtilen ürünün

Detaylı

Kredi sözleşmesinde faiz oranı nasıl belirlenir?

Kredi sözleşmesinde faiz oranı nasıl belirlenir? Tüketici kredisi sözleşmesi nasıl kurulur? Tüketici kredisi sözleşmesi yazılı olarak kurulur, yazılı olarak kurulmadıkça geçerli olmaz. Geçerli bir sözleşme yapmamış olan kredi veren, sonradan sözleşmenin

Detaylı

SATICI: EVDENOFİSİM a ait internet sitesi üzerinden bir mal veya hizmeti sağlayabileceğini,ilanda bulunarak taahhüt eden gerçek ya da tüzel kişiyi,

SATICI: EVDENOFİSİM a ait internet sitesi üzerinden bir mal veya hizmeti sağlayabileceğini,ilanda bulunarak taahhüt eden gerçek ya da tüzel kişiyi, MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ: SATICI: EVDENOFİSİM a ait internet sitesi üzerinden bir mal veya hizmeti sağlayabileceğini,ilanda bulunarak taahhüt eden gerçek ya da tüzel kişiyi, ALICI: EVDENOFİSİM a ait internet

Detaylı

Mesafeli Satış Sözleşmesi

Mesafeli Satış Sözleşmesi Mesafeli Satış Sözleşmesi İş bu, Mesafeli Satış Sözleşmesi, Aşağıda bilgileri bulunan Alıcı ve Satıcı arasında belirtilen şartlar çerçevesinde düzenlenmiştir. 1. Satıcı Bilgileri ( Sözleşme içerisinde

Detaylı

YÖNETMELİK. MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı, taksitle satış sözleşmelerine ilişkin uygulama usul ve esaslarını düzenlemektir.

YÖNETMELİK. MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı, taksitle satış sözleşmelerine ilişkin uygulama usul ve esaslarını düzenlemektir. 14 Ocak 2015 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 29236 Gümrük ve Ticaret Bakanlığından: YÖNETMELİK TAKSİTLE SATIŞ SÖZLEŞMELERİ HAKKINDA YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1

Detaylı

MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU

MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU 1. TANIMLAR KİRAYA VEREN: Ticaret Unvanı: Mobicar Araç Paylaşım Hizmetleri A.Ş. Adresi: Eski Büyükdere Cad. Ayazağa Yolu

Detaylı

4. SİPARİŞ VEREN BİLGİLERİ(Bundan sonra SİPARİŞ VEREN olarak anılacaktır.)

4. SİPARİŞ VEREN BİLGİLERİ(Bundan sonra SİPARİŞ VEREN olarak anılacaktır.) ÖN BİLGİLENDİRME FORMU 1.KONU İşbu Satış Sözleşmesi Ön Bilgi Formu nun konusu, SATICI' nın, SİPARİŞ VEREN/ALICI' ya satışını yaptığı, aşağıda nitelikleri ve satış fiyatı belirtilen ürün/ürünlerin satışı

Detaylı

Satış Sözleşmesi SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1. SATICI:

Satış Sözleşmesi SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1. SATICI: SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1. SATICI: Ünvanı: Sürekli Eğitim ve Kalite Derneği İktisadi İşletmesi Adresi: Bosna Hersek Mahallesi Kamer Sokak Feriz Sitesi 8/4 Selçuklu/ KONYA Telefon: 332 241

Detaylı

Ünvanı : MEGA GRUP BİLİŞİM AĞ PAZARLAMA VE İNTERNET HİZMETLERİ TİC. LTD. ŞTİ.

Ünvanı : MEGA GRUP BİLİŞİM AĞ PAZARLAMA VE İNTERNET HİZMETLERİ TİC. LTD. ŞTİ. MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ SATICI: Ünvanı : MEGA GRUP BİLİŞİM AĞ PAZARLAMA VE İNTERNET HİZMETLERİ TİC. LTD. ŞTİ. Adresi : Dünya Ticaret Merkezi, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi, No:12, B1 Blok Kat:4

Detaylı

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ. 36/B Mimar Mehmet Vahip Caddesi, Lefkoşa Telefon: Faks:

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ. 36/B Mimar Mehmet Vahip Caddesi, Lefkoşa Telefon: Faks: MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1 - TARAFLAR: SATICI Ünvanı: Denizler Bilişim Hizmetleri Ltd. Vergi Numarası: MŞ17098 Adresi: 36/B Mimar Mehmet Vahip Caddesi, Lefkoşa Telefon: +90 392 2255260 Faks: +90

Detaylı

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1. SATICI: Ünvanı: HOMEND ELEKTRİKLİ CİHAZLAR SAN. VE TİC. A.Ş

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1. SATICI: Ünvanı: HOMEND ELEKTRİKLİ CİHAZLAR SAN. VE TİC. A.Ş MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1. SATICI: Ünvanı: HOMEND ELEKTRİKLİ CİHAZLAR SAN. VE TİC. A.Ş Adresi: MERKEZ MAH. ERSEVEN SOK. NO:8 KAĞITHANE / İSTANBUL Telefon: 0850 222 32 45 Fax: 0212

Detaylı

Yönetmelik hükümleri, katılım bankaları yönünden kar payı dikkate alınarak uygulanacaktır.

Yönetmelik hükümleri, katılım bankaları yönünden kar payı dikkate alınarak uygulanacaktır. 16.01.2015 ERTÜRK YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK VE BAĞIMSIZ DENETİM A.Ş. SİRKÜLER 2015/16 KONU: Taksitle Satış Sözleşmeleri Hakkında Yönetmelik Taksitle satış sözleşmelerine ilişkin uygulama usul ve esaslarını

Detaylı

3.1 Ürünün/lerin türü, cinsi, miktarı, modeli, rengi, satış bedeli, teslimat bilgileri aşağıdaki gibidir. Şöyle ki; Adet Peşin Fiyatı Vadeli Fiyatı

3.1 Ürünün/lerin türü, cinsi, miktarı, modeli, rengi, satış bedeli, teslimat bilgileri aşağıdaki gibidir. Şöyle ki; Adet Peşin Fiyatı Vadeli Fiyatı Mesafeli Satış Sözleşmesi Enka STORE MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ 1. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI 1.1. ALICI Adı/Soyadı/Unvanı : Adresi : Telefon : Eposta adresi : 1.2. SATICI Unvanı : Adresi : Telefon : Faks :

Detaylı

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ. Aykimtaş Anadolu Yapı Kimyasalları İnş. San. Tic. A.Ş. Adresi:

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ. Aykimtaş Anadolu Yapı Kimyasalları İnş. San. Tic. A.Ş. Adresi: MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR 1.1.Satıcı: Ticari Ünvanı: Aykimtaş Anadolu Yapı Kimyasalları İnş. San. Tic. A.Ş. Adresi: Çiğdem Mah. 1564. Cad. No:10 Kat:1 ANKARA Fax: 0 312 278 56 90 92 E-mail:

Detaylı

Sözleşmeler taraflara yüklediği borçlara göre: Tek taraflı borç yükleyen sözleşmeler, İki taraflı borç yükleyen sözleşmeler olarak ayrılır.

Sözleşmeler taraflara yüklediği borçlara göre: Tek taraflı borç yükleyen sözleşmeler, İki taraflı borç yükleyen sözleşmeler olarak ayrılır. DERS NOTU - 3 Sözleşme; hukuki bir sonuç meydana gelmesi için iki veya daha çok kişinin karşılıklı ve birbirleriyle uygun irade beyanları ile gerçekleşen işlemdir. Sözleşmelerin, satış sözleşmesi, kira

Detaylı

MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR İşbu sözleşme ve eki Gizlilik Politikası ndan oluşan işbu MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ ("KULLANICI

MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR İşbu sözleşme ve eki Gizlilik Politikası ndan oluşan işbu MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ (KULLANICI MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR İşbu sözleşme ve eki Gizlilik Politikası ndan oluşan işbu MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ ("KULLANICI SÖZLEŞMESİ"), KASABA BİLGİ TEKNOLOJİLERİ TİC A.Ş. ("MOBİKASABA")

Detaylı

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ Madde 1- Taraflar 1.1. Satıcı Adı: NOY MÜH.YAZILIM REKL. VE EVCIL HAYVAN MALZ.TIC.LTD.STI.-ilkakvaryumum.com Adresi: Fatih Mahallesi, Cengiz Topel Caddesi, Barbaros 2 Sokak, Gül

Detaylı

PLAYSTATION KİRALAMA SÖZLEŞMESİ

PLAYSTATION KİRALAMA SÖZLEŞMESİ PLAYSTATION KİRALAMA SÖZLEŞMESİ BU SÖZLEŞME MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ VE GÜVENLİĞİ ESAS ALINARAK 4822 SAYILI KANUNLA DEĞİŞİK 4077 SAYILI TÜKETİCİNİN KORUNMASI HAKKINDA KANUN KAPSAMINDA TÜKETİCİNİN MENFAATİ GÖZETİLEREK

Detaylı

ALICI VE SATICILAR GAV (Güvenli Alışveriş) işlemlerinde aşağıdaki hükmü peşinen kabul etmiş sayılır.

ALICI VE SATICILAR GAV (Güvenli Alışveriş) işlemlerinde aşağıdaki hükmü peşinen kabul etmiş sayılır. TÜKETİCİ HAKLARI TESLİMAT- CAYMA İPTAL İADE KOŞULLARI TESLİMAT-TAŞIMA; ALICI VE SATICILAR GAV (Güvenli Alışveriş) işlemlerinde aşağıdaki hükmü peşinen kabul etmiş sayılır. Kelepirgidiyor.com üzerindeki

Detaylı

DAVAPRO DAVA TAKİP YAZILIMI SATIŞ SÖZLEŞMESİ

DAVAPRO DAVA TAKİP YAZILIMI SATIŞ SÖZLEŞMESİ DAVAPRO DAVA TAKİP YAZILIMI SATIŞ SÖZLEŞMESİ A- TARAFLAR : 1-ZİRVE BİLGİSAYAR TİC. VE SAN. LTD. ŞTİ ( Hacettepe Üniversitesi İvedik OSB Teknokenti 1368. Cadde No : 61 Kat : 3 Ofis No : 15 İvedik / ANKARA)

Detaylı

Miktar Ürün Cinsi Birim Fiyatı Fiyat

Miktar Ürün Cinsi Birim Fiyatı Fiyat SATIŞ SÖZLEŞMESİ FORMU Satış Tarihi: / / HERBALIFE INTERNATIONAL ÜRÜNLERİ TİCARET LTD. ŞTİ. ÜYE HİZMETLERİ DEPARTMANI (Pazartesi-Cuma 08.30-17.30) Tel: (0216) 542 75 90 Fax: (0216) 330 25 87 (0216) 330

Detaylı

MESAFELI SATIŞ SÖZLEŞMESI. Madde 1- Taraflar Satıcı. MobiMarka. Bursa İnegöl Girişi 4.Km Mobilya Vadisi 2.Kat. İnegöl/Bursa

MESAFELI SATIŞ SÖZLEŞMESI. Madde 1- Taraflar Satıcı. MobiMarka. Bursa İnegöl Girişi 4.Km Mobilya Vadisi 2.Kat. İnegöl/Bursa MESAFELI SATIŞ SÖZLEŞMESI Madde 1- Taraflar 1.1. Satıcı MobiMarka Bursa İnegöl Girişi 4.Km Mobilya Vadisi 2.Kat İnegöl/Bursa +90 224 777 0117 +90 542 236 5300 1.2. Alıcı Adı soyadı/tc.no Adresi Telefon

Detaylı

ÖN BİLGİLENDİRME FORMU

ÖN BİLGİLENDİRME FORMU 1. SATICIYA İLİŞKİN BİLGİLER Ticari Unvan: Adres: ÖN BİLGİLENDİRME FORMU Teknokta Eğitim Dan. Org. San ve Tic. Ltd. Şti. Ahi Evran Caddesi, Nazmi Akbacı İş Merkezi no: 175, Maslak, 34398 Sarıyer, İstanbul

Detaylı

İCRAPRO İCRA TAKİP YAZILIMI SATIŞ SÖZLEŞMESİ

İCRAPRO İCRA TAKİP YAZILIMI SATIŞ SÖZLEŞMESİ İCRAPRO İCRA TAKİP YAZILIMI SATIŞ SÖZLEŞMESİ SÖZLEŞMENİN KONUSU İşbu sözleşme İcraPro Bireysel icra takip yazılımı ürününün satışı, kurulumu ile tarafların karşılıklı yükümlülüklerini düzenlemektedir.

Detaylı

Satıcı Bilgileri : TECH MİND SAĞLIK VE GIDA ÜRÜNLERİ PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ

Satıcı Bilgileri : TECH MİND SAĞLIK VE GIDA ÜRÜNLERİ PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ İşbu sözleşmenin konusu, ALICI nın SATICI (TECH MİND SAĞLIK VE GIDA ÜRÜNLERİ PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ) ne ait http://xtpasize.com, internet sitesinden elektronik ortamda siparişini

Detaylı

SÖZLEŞME MUTLAKA İKİ (2) NÜSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR.

SÖZLEŞME MUTLAKA İKİ (2) NÜSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR. SÖZLEŞME MUTLAKA İKİ (2) NÜSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR. Ayrıca aşağıdaki belgeler sözleşme ile birlikte mutlaka gönderilmelidir. - Vergi Levhası - Ticaret Sicil Gazetesi - İmza sirküleri (sözleşmedeki

Detaylı

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ 1- KONU: İşbu sözleşmenin konusu, ALICI nın SATICI ya ait http://www.hilti.com.tr internet sitesinden elektronik ortamda siparişini yaptığı satış ücreti belirtilen ürünün/ürünlerin

Detaylı

KONAKLAMA SATIŞ SÖZLEŞMESİ OTEL ve MÜŞTERİ ayrı ayrı Taraf, birlikte Taraflar olarak anılacaktır.

KONAKLAMA SATIŞ SÖZLEŞMESİ OTEL ve MÜŞTERİ ayrı ayrı Taraf, birlikte Taraflar olarak anılacaktır. KONAKLAMA SATIŞ SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR 1.1. İşbu sözleşme bir tarafta,sığacık Mah. Akkum Cad. No 175 Seferihisar/İzmir adresinde mukim Neptün Turizm Ticaret A.Ş. (ileride OTEL olarak anılacaktır) ile diğer

Detaylı

İÇİNDEKİLER SUNUŞ 3 I.BÖLÜM

İÇİNDEKİLER SUNUŞ 3 I.BÖLÜM İÇİNDEKİLER SUNUŞ 3 I.BÖLÜM 101 SORUDA TÜKETİCİ MEVZUATI 11 Soru 1: Tüketicinin Korunması Hakkında Kanuna (TKHK) göre mal nedir? 13 Soru 2: Konut ve tatil amaçlı taşınmaz mal satımından kaynaklanan uyuşmazlıkların

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. SABİT FAİZ ORANLI KONUT FİNANSMANI KREDİLERİ İÇİN SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. SABİT FAİZ ORANLI KONUT FİNANSMANI KREDİLERİ İÇİN SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. SABİT FAİZ ORANLI KONUT FİNANSMANI KREDİLERİ İÇİN SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU 1-Giriş İşbu Sözleşme Öncesi Bilgi Formunda yer alan bilgiler, işbu formun tüketiciye verildiği tarihten

Detaylı

e-icrapro SATIŞ SÖZLEŞMESİ

e-icrapro SATIŞ SÖZLEŞMESİ e-icrapro SATIŞ SÖZLEŞMESİ A. SÖZLEŞMENİN KONUSU İşbu sözleşme e-icrapro UYAP entegrasyon yazılımı ürününün satışı, kurulumu ile tarafların karşılıklı yükümlülüklerini düzenlemektedir. B. TARAFLAR 1. ZİRVE

Detaylı

E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz.

E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz. Mehmet Can HANAYLI Sanal ortamda hukuksal kurallara uyarak e-ticaret yapabileceksiniz. E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz. E-Ticarette

Detaylı

ERTEK HOTEL KAYIT SÖZLEŞME FORMU

ERTEK HOTEL KAYIT SÖZLEŞME FORMU ERTEK HOTEL KAYIT SÖZLEŞME FORMU İş bu sözleşme 06.03.2011 tarih ve 25137 sayılı resmi gazetede yayınlanan mesafeli sözleşmeler uygulama usul ve esasları hakkında yönetmelik gereği internet-telefon ve

Detaylı

ÖN ÖDEMELİ KONUT SATIŞLARI HAKKINDA YÖNETMELİK. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ÖN ÖDEMELİ KONUT SATIŞLARI HAKKINDA YÖNETMELİK. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Resmi Gazete Tarihi: 27.11.2014 Resmi Gazete Sayısı: 29188 ÖN ÖDEMELİ KONUT SATIŞLARI HAKKINDA YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı, ön ödemeli

Detaylı

FİNANSAL HİZMETLERE İLİŞKİN MESAFELİ SÖZLEŞMELER YÖNETMELİĞİ YAYIMLANDI

FİNANSAL HİZMETLERE İLİŞKİN MESAFELİ SÖZLEŞMELER YÖNETMELİĞİ YAYIMLANDI FİNANSAL HİZMETLERE İLİŞKİN MESAFELİ SÖZLEŞMELER YÖNETMELİĞİ YAYIMLANDI Finansal Hizmetlere İlişkin Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği, 31.01.2015 tarihli ve 29253 sayılı Resmi Gazete de yayımlanmıştır.

Detaylı

SATICI: İSTASYON MAH LONDRA ASFALTI NO :21 KEŞAN EDİRNE Adresine Mukim.YARAMAN GIDA TURİZM SANAYİ VE TİCARE T ANONİM ŞİRKETİ

SATICI: İSTASYON MAH LONDRA ASFALTI NO :21 KEŞAN EDİRNE Adresine Mukim.YARAMAN GIDA TURİZM SANAYİ VE TİCARE T ANONİM ŞİRKETİ İşbu sözleşme 13.06.2003 tarih ve 25137 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Mesafeli Sözleşmeler Uygulama Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik gereği internet üzerinden gerçekleştiren satışlar için sözleşme

Detaylı

DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ. 1. Taraflar

DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ. 1. Taraflar DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ 1. Taraflar Bir taraftan, GÜLLÜBAĞLAR MAH. ANKARA CAD. MUAZZAM SOK. NO:2/1 DÜKKAN NO:4 PENDİK /İSTANBUL adresinde mukim DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ.

Detaylı

Saygılarımızla, Ekler: (Fon) Veri Yayın Sözleşmesi. Sözleşme Öncesi Bilgi Formu. / / tarihinde tebellüğ aldım. Unvan: İmza :

Saygılarımızla, Ekler: (Fon) Veri Yayın Sözleşmesi. Sözleşme Öncesi Bilgi Formu. / / tarihinde tebellüğ aldım. Unvan: İmza : . Bankamız ile sizin arasındaki veri iletimi ilişkisi çerçevesinde, ekte sizinle yapmayı arzu ettiğimiz (Fon) Veri Yayın Sözleşmesi nin bir örneği ile bu sözleşmenin Bankamız açısından vazgeçilmez nitelikteki

Detaylı

HİZMET SÖZLEŞMESİ. İşbu sözleşmenin konusu, ACENTE'nin TÜKETİCİ'ye

HİZMET SÖZLEŞMESİ. İşbu sözleşmenin konusu, ACENTE'nin TÜKETİCİ'ye MADDE 1 - KONU: HİZMET SÖZLEŞMESİ İşbu sözleşmenin konusu, ACENTE'nin TÜKETİCİ'ye www.zinyaturizm.com.tr internet sitesinden elektronik ortamda satışını yaptığı, aşağıda nitelikleri ve satış fiyatı belirtilen

Detaylı

TÜKETİCİ KREDİSİ EK SÖZLEŞMESİ. Kredi Tipi

TÜKETİCİ KREDİSİ EK SÖZLEŞMESİ. Kredi Tipi Başvuru Bilgileri Başvuru No Ad TCKN İletişim Bilgileri Ev Adresi İş Adresi Cep Telefonu İş Telefonu Ev Telefonu İletişim Telefonu İletişim Adresi İletişim Eposta Adresi KEP Adresi TÜKETİCİ KREDİSİ EK

Detaylı

:Ehlibeyt Mah.1242.Cad.No:36/14 Balgat/Ankara

:Ehlibeyt Mah.1242.Cad.No:36/14 Balgat/Ankara LUNAR & SOL MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ 1. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI 1.1. ALICI Adı/Soyadı/Unvanı : Adresi : Telefon : Eposta adresi : 1.2. SATICI Unvanı Adresi :Lunar & Sol :Ehlibeyt Mah.1242.Cad.No:36/14 Balgat/Ankara

Detaylı

Mesafeli Satış Sözleşmesi

Mesafeli Satış Sözleşmesi Mesafeli Satış Sözleşmesi Madde1- Taraflar 1.1. Satıcı Adı : Adresi TeleEmail : 1.2. Alıcı Adı soyadı/tc.no Adresi Telefon E-mail Madde 2- Konu İşbu sözleşmenin konusu, ALICI nın SATICI ya ait http://www

Detaylı

ÖN BİLGİLENDİRME FORMU 1.KONU

ÖN BİLGİLENDİRME FORMU 1.KONU ÖN BİLGİLENDİRME FORMU 1.KONU İşbu Ön Bilgilendirme Formu nun konusu ( Ön Bilgilendirme Formu ), www.turklex.com internet sitesi aracılığıyla internet tarayıcıları ve aktif internet bağlantısı üzerinden

Detaylı

TÜKETİCİ KREDİSİ SÖZLEŞMELERİ YÖNETMELİĞİ YAYIMLANDI

TÜKETİCİ KREDİSİ SÖZLEŞMELERİ YÖNETMELİĞİ YAYIMLANDI TÜKETİCİ KREDİSİ SÖZLEŞMELERİ YÖNETMELİĞİ YAYIMLANDI Tüketici Kredisi Sözleşmeleri Yönetmeliği ( Yönetmelik ) 22.05.2015 tarihli ve 29363 sayılı Resmi Gazete de yayımlanmıştır. Yönetmelik yayımı tarihinden

Detaylı

HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ

HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ MADDE 1. TARAFLAR 1- SERVİS SAĞLAYICI : HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ (Sözleşmenin bundan sonraki bölümünde kısaca "Hostbey)"

Detaylı

UYARI. MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ 1. Dayanak

UYARI. MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ 1. Dayanak UYARI İlgili yasa gereği lütfen aşağıdaki sözleşme metnimizi 16 punto ve koyu fontta print ederek okuyunuz. Ayrıca; internet sitemize üye olan ve alış veriş yapan her müşteri, tarafımızdan düzenlenmiş

Detaylı

Adı : Hi Tec Support Dış Ticaret LTD ŞTİ Adresi Mimar Sinan Mahallesi Yedpa Ticaret Merkezi H1 Caddesi 2. Pasaj

Adı : Hi Tec Support Dış Ticaret LTD ŞTİ Adresi Mimar Sinan Mahallesi Yedpa Ticaret Merkezi H1 Caddesi 2. Pasaj Madde 1- Taraflar 1.1. Satıcı Adı : Hi Tec Support Dış Ticaret LTD ŞTİ Adresi Mimar Sinan Mahallesi Yedpa Ticaret Merkezi H1 Caddesi 2. Pasaj No :108 Ataşehir- Istanbul TeleEmail : Tel: 0216 661 3313 E-Posta:

Detaylı

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU ÜRÜNE AİT BİLGİLER: Ürünün Adı İHTİYAÇ KREDİSİ Süresi (Vadesi) Kredinin Tutarı TAHSİL EDİLECEK FAİZ ÜCRET ve MASRAF TUTARLARI (*): FAİZİN/MASRAFIN/ÜCRETİN FAİZ MASRAF

Detaylı

GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ

GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ MADDE 1: SÖZLEŞMENİN TARAFLARI 1.1: Hizmet sağlayan, bundan böyle sözleşmede NETİNTERNET olarak anılacaktır. Ünvan : Netinternet Bilgisayar Telekomünikasyon San. ve Tic. Ltd. Şti.

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş.

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. TÜKETİCİ KREDİLERİ SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU 1- Giriş İşbu Sözleşme Öncesi Bilgi Formu, 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun un 23. maddesi uyarınca tüketiciye tüketici

Detaylı

http://www.kocakbaklava.com.tr/c/mesafeli-sozlesmeler-uyg... 30.12.2015

http://www.kocakbaklava.com.tr/c/mesafeli-sozlesmeler-uyg... 30.12.2015 Mesafeli Sözleşmeler Uygulama Esasları Hakkında Yönetmelik Sayfa 1 / 3 Müşteri Hizmetleri 0342 321 05 19 Anasayfa % ' Ürünler 1 Ürün Sepette Kurumsal Hoşgeldin, Ali Kılıç Çıkış Yap Kargo Takibi Haberler

Detaylı

*İkamet Adresi fotoğraf

*İkamet Adresi fotoğraf Abone No *TC Kimlik No *Adı - Soyadı BİSİKLET ABONE BİLGİ FORMU ÇABİS. *İkamet Adresi fotoğraf İş Adresi Ev Telefonu İş Telefonu *GSM E Mail *Doğum Yeri ve Tarihi İş bu sözleşme ABONE tarafından doldurulmuş,

Detaylı

Sipariş numarası: sipariş onaylandıktan sonra mail atılırken doldurulacak MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

Sipariş numarası: sipariş onaylandıktan sonra mail atılırken doldurulacak MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ Sipariş numarası: sipariş onaylandıktan sonra mail atılırken doldurulacak MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1 TARAFLAR 1. ALICI BİLGİLERİ: BU KISIM SİPARİŞ FORMUNDAN ÇEKİLECEK Adı:

Detaylı

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR Hizmet Veren : ABP Ölçü ve Kontrol Sistemleri İth. Paz. Tur. Tic. Ltd. Şti. Hizmet Alan : 2. HİZMET SÖZLEŞMESİ Bu sözleşme Eskişehir Yolu 17. Km Çamlık Park

Detaylı

DEVRE TATİL VE UZUN SÜRELİ TATİL HİZMETİ SÖZLEŞMELERİ YÖNETMELİĞİ

DEVRE TATİL VE UZUN SÜRELİ TATİL HİZMETİ SÖZLEŞMELERİ YÖNETMELİĞİ DEVRE TATİL VE UZUN SÜRELİ TATİL HİZMETİ SÖZLEŞMELERİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; devre tatil, uzun süreli tatil hizmeti, değişim

Detaylı

Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğü

Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğü Sayfa 1 / 13 14 Ocak 2015 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 29236 YÖNETMELİK Gümrük ve Ticaret Bakanlığından: DEVRE TATİL VE UZUN SÜRELİ TATİL HİZMETİ SÖZLEŞMELERİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak

Detaylı

VODAFONE TOPLU ABONELİK SATIŞ SÖZLEŞMESİ

VODAFONE TOPLU ABONELİK SATIŞ SÖZLEŞMESİ VODAFONE TOPLU ABONELİK SATIŞ SÖZLEŞMESİ Bu Vodafone Toplu Abonelik Satış Sözleşmesi (kısaca Sözleşme ), Yürürlük Tarihi Giriniz tarihinde ( Yürürlük Tarihi ), İstanbul da, 1) Büyükdere Cad. No:251 498,

Detaylı

MADDE 2 (1) Bu Yönetmelik hükümleri devre tatil, ön ödemeli devre tatil, uzun süreli tatil hizmeti, değişim ve yeniden satış sözleşmelerini kapsar.

MADDE 2 (1) Bu Yönetmelik hükümleri devre tatil, ön ödemeli devre tatil, uzun süreli tatil hizmeti, değişim ve yeniden satış sözleşmelerini kapsar. YÖNETMELİK Gümrük ve Ticaret Bakanlığından: DEVRE TATİL VE UZUN SÜRELİ TATİL HİZMETİ SÖZLEŞMELERİ YÖNETMELİĞİ 14 Ocak 2015 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 29236 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

Detaylı

ÖRNEK. *Ödenecek Toplam Borç Tutarı; kredinin, faiz, fon, vergi, ücret ve diğer maliyetler dahil toplam fiyatıdır.

ÖRNEK. *Ödenecek Toplam Borç Tutarı; kredinin, faiz, fon, vergi, ücret ve diğer maliyetler dahil toplam fiyatıdır. MESAFELİ İHTİYAÇ KREDİSİ SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİLENDİRME FORMU KREDİ VERENE İLİŞKİN BİLGİLER Kredi Verenin Unvanı Akbank T.A.Ş. (Banka) Adresi Akbank Genel Müdürlüğü Sabancı Center 34330 4. Levent İstanbul

Detaylı

MAL SATIŞ SÖZLEŞMESİ. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI ve TARAFLARIN BİLGİLERİ

MAL SATIŞ SÖZLEŞMESİ. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI ve TARAFLARIN BİLGİLERİ MAL SATIŞ SÖZLEŞMESİ Madde 1 SÖZLEŞMENİN TARAFLARI ve TARAFLARIN BİLGİLERİ İşbu sözleşme, bir tarafta GÜRGENLER İNŞAAT VE TESİSAT MALZ.SAN VE TİC A.Ş (bundan sonra GÜRGENLER olarak yazılacaktır) ile diğer

Detaylı

ÖN BİLGİLENDİRME FORMU

ÖN BİLGİLENDİRME FORMU OPERA PASTA UNLU MAMULLER SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ Ön Bilgilendirme Formu ve Mesafeli Satış Sözleşmesi 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunun 48 inci ve 84 üncü maddelerine dayanılarak hazırlanan,

Detaylı

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1-

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1- MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1- Hidayet Kitabevi - Hidayet Odabaş Vergi Dairesi: Çankaya Vergi No: 6330383711 SATICI : Adresi : Meşrutiyet Mah. Karanfil Sk. Birlik İş Merkezi 5/15 Kızılay-Çankaya/ANKARA

Detaylı

Kullanıcı : Site yi ziyaret eden ancak henüz Üye olmamış gerçek veya tüzel kişi.

Kullanıcı : Site yi ziyaret eden ancak henüz Üye olmamış gerçek veya tüzel kişi. Bu sözleşme www.keysop.com tarafından sunulan tüm hizmetlerden faydalanmanız için gerekli kuralları içermektedir. Site ye Üye olarak, Üyelik Sözleşmesini okuduğunuzu, içeriğini anladığınızı ve hükümlerini

Detaylı

ÖDEME HİZMETLERİ ÇERÇEVE SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİLENDİRME FORMU

ÖDEME HİZMETLERİ ÇERÇEVE SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİLENDİRME FORMU ÖDEME HİZMETLERİ ÇERÇEVE SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİLENDİRME FORMU 1. Ödeme Hizmetleri Çerçeve Sözleşme Öncesi Bilgi Formu ilgili mevzuat kapsamında, Bankamızın sunduğu yatırım hizmetleri ve yan hizmetler hakkında

Detaylı

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI (*):

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI (*): İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU ÜRÜNE AİT BİLGİLER: Ürünün Adı İHTİYAÇ KREDİSİ Süresi (Vadesi) Kredinin Tutarı TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI (*): MASRAFIN ADI Faiz Oranı

Detaylı

BİREYSEL TEK SATIŞ SÖZLEŞMESİ CAYMA HAKKI TAAHHÜDÜ

BİREYSEL TEK SATIŞ SÖZLEŞMESİ CAYMA HAKKI TAAHHÜDÜ BİREYSEL TEK SATIŞ SÖZLEŞMESİ CAYMA HAKKI TAAHHÜDÜ Bu sözleşmenin kurulduğu veya malın teslim alındığı tarihten itibaren on dört gün içerisinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin veya cezai şart ödenmeksizin

Detaylı

İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI * :

İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI * : İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU ÜRÜNE AİT BİLGİLER: Ürünün Adı İŞYERİ KREDİSİ / KONUT KREDİSİ (Konut Finansmanı Harici) Süresi (Vadesi) Kredinin Tutarı

Detaylı

İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU FAİZ ORANI %..

İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU FAİZ ORANI %.. İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU ÜRÜNE AİT BİLGİLER: Ürünün Adı İŞYERİ KREDİSİ / KONUT KREDİSİ (Konut Finansmanı Harici) Süresi (Vadesi) Kredinin Tutarı

Detaylı

Bilsag takip Uygulaması Hizmet Şartları Ekim, 2013

Bilsag takip Uygulaması Hizmet Şartları Ekim, 2013 Sözleşme Bilsag takip Uygulaması Hizmet Şartları Ekim, 2013 Madde 1- Konu İşbu sözleşmenin konusu, ALICI nın SATICI ya ait http://www.bilsag.com/biz-iz internet sitesinden elektronik ortamda siparişini

Detaylı

: AKŞEMSETTİN MAH. 3. SOKAK NO: 28 SULTANBEYLİ / İSTANBUL

: AKŞEMSETTİN MAH. 3. SOKAK NO: 28 SULTANBEYLİ / İSTANBUL SATIŞ SÖZLEŞMESİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1. SATICI: Ünvanı :BAYBARS AKU A.S Adresi : AKŞEMSETTİN MAH. 3. SOKAK NO: 28 SULTANBEYLİ / İSTANBUL Telefon : 0216-661 56 58 Fax : 0216-242 67 38 1.2-

Detaylı

E-TİCARET ve MESAFELİ SÖZLEŞMELER

E-TİCARET ve MESAFELİ SÖZLEŞMELER E-TİCARET ve MESAFELİ SÖZLEŞMELER E-Ticaret Şirketleri E-Ticaret projelerinde ilk olarak kurulacak olan şirketin türünü belirlemek önem arz etmektedir. E-Ticaret şirketlerinin sermaye şirketi, yani limited

Detaylı

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURULU KARARI. : Aboneliğin Güncelleştirilmesine İlişkin Usul ve Esaslar Taslağı.

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURULU KARARI. : Aboneliğin Güncelleştirilmesine İlişkin Usul ve Esaslar Taslağı. BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURULU KARARI Karar Tarihi : 26.09.2012 Karar No : 2012/DK-14/453 Gündem Konusu : Aboneliğin Güncelleştirilmesine İlişkin Usul ve Esaslar Taslağı. KARAR :Tüketici Hakları

Detaylı

KURUMSAL TİCARİ PROGRAMLAR KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

KURUMSAL TİCARİ PROGRAMLAR KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ KURUMSAL TİCARİ PROGRAMLAR KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ ABONE BİLGİ FORMU Firma Unvanı :... Firma Yetkili Web Mail :... Telefon Faks GSM Adres İlçe/İl Vergi Dairesi Vergi No Faaliyet Alanı OFİSASSİST İŞ YAZILIMLARI

Detaylı

ÖRNEKTIR. Asıl kart Yıllık Ek kart Yıllık. Takip eden ilk hesap %3, TL ; %3, TL özetine yansıtılır.. Yurtiçi Diğer Banka ATM Nakit Avans

ÖRNEKTIR. Asıl kart Yıllık Ek kart Yıllık. Takip eden ilk hesap %3, TL ; %3, TL özetine yansıtılır.. Yurtiçi Diğer Banka ATM Nakit Avans KREDİ KARTI ÜRÜN BİLGİ FORMU TAHSİL EDİLECEK ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI ÜRÜN ADI: KREDİ KARTI Ürün Adı Asıl kart Yıllık Ek kart Yıllık Üyelik Ücreti Üyelik Ücreti CardFinans 103TL 51.5TL CardFinans

Detaylı

Üyelik Programı: Bu Sözleşme konusu olan çeşitli kategoriler halinde SPOT tarafından oluşturulan SPOT.TER Üyelik Programı.

Üyelik Programı: Bu Sözleşme konusu olan çeşitli kategoriler halinde SPOT tarafından oluşturulan SPOT.TER Üyelik Programı. SPOT PROJECTS - SPOT.TER ÜYELİK PROGRAMI MESAFELİ SATIŞ ve ÜYELİK SÖZLEŞMESİ 1. Taraflar a) www.spot-projects.com internet sitesinin faaliyetlerini yürüten Spot Sanat Danışmanlık Tanıtım Organizasyon Hizmetleri

Detaylı

: OFİSASSİST İŞ YAZILIMLARI TİC. LTD. ŞTİ. MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

: OFİSASSİST İŞ YAZILIMLARI TİC. LTD. ŞTİ. MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ OFİSASSİST İŞ YAZILIMLARI TİC. LTD. ŞTİ. MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- Taraflar 1.1. Satıcı, Ad, Soyad / Unvan E-mail : OFİSASSİST İŞ YAZILIMLARI TİC. LTD. ŞTİ. : bilgi@ofisassist.com Adres : DAP

Detaylı

Sayı : 2015 / 24 Konu: Bilgilendirme 16 Ocak 2015

Sayı : 2015 / 24 Konu: Bilgilendirme 16 Ocak 2015 Sayı : 2015 / 24 Konu: Bilgilendirme 16 Ocak 2015 Değerli Üyemiz, Ertürk Yeminli Mali Müşavirlik Ltd. Şti. tarafından yayınlanan 13 nolu sirküler ilişikte sunulmuştur. Bilgilerinizi rica eder, çalışmalarınızda

Detaylı

ÖZGÜRLÜK BİZDE KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

ÖZGÜRLÜK BİZDE KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ÖZGÜRLÜK BİZDE KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ Özgürlük Bizde Kampanyası ndan ( Kampanya ) Şirketimiz adına AVEA ya taşınması için talepte bulunduğumuz ve taşınması gerçekleştirilmiş veya yeni hat alımı suretiyle

Detaylı

Alıcı nın ĠADE Halinde Malı Satıcı ya Göndereceği Kargo Şirketi: Sürat Kargo

Alıcı nın ĠADE Halinde Malı Satıcı ya Göndereceği Kargo Şirketi: Sürat Kargo MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1 TARAFLAR SATICI Ticari Ünvanı: Şeyda Akçalı İç Mimarlık ve Danışmanlık Adresi: Adalet Mah. Manas Bulv. Folkart Towers A Kule No:47/B Kat:28 D:2809 Bayraklı İZMİR Telefon

Detaylı

KURUM PORTAL KULLANIMINA İLİŞKİN ÜCRET VE DİĞER ESASLARA DAİR SÖZLEŞME

KURUM PORTAL KULLANIMINA İLİŞKİN ÜCRET VE DİĞER ESASLARA DAİR SÖZLEŞME KURUM PORTAL KULLANIMINA İLİŞKİN ÜCRET VE DİĞER ESASLARA DAİR SÖZLEŞME 1. TARAFLAR l.l. Bu Sözleşmenin tarafları; Adalet Bakanlığı ve... kurum/şirketidir.... kurumu/şirketi bundan sonra "Kurum" olarak

Detaylı

HEBEX/ HEBEX.COM.TR ÜYELİK SÖZLEŞMESİ

HEBEX/ HEBEX.COM.TR ÜYELİK SÖZLEŞMESİ HEBEX/ HEBEX.COM.TR ÜYELİK SÖZLEŞMESİ 1. Giriş hebex.com.tr ye hoş geldiniz! hebex.com.tr site içerisinde detaylı olarak açıklandığı üzere faaliyet konusu kapsamında üye ile klinik arasında yer alan ve

Detaylı

MESAFELİ TÜKETİCİ KREDİSİ EK SÖZLEŞMESİ

MESAFELİ TÜKETİCİ KREDİSİ EK SÖZLEŞMESİ MESAFELİ TÜKETİCİ KREDİSİ EK SÖZLEŞMESİ BAŞVURU VE İLETİŞİM BİLGİLERİ Başvuru No: Ad: TCKN Soyad: Ev Adresi: İş Adresi: Cep Telefonu: İş Telefonu: Ev Telefonu: İletişim Adresi: İletişim Telefonu: İletişim

Detaylı

.. A.Ş. TAKASBANK İSTANBUL TAKAS VE SAKLAMA BANKASI A.Ş. Ekler: Ödünç Pay Piyasası Sözleşmesi Sözleşme Öncesi Bilgi Formu

.. A.Ş. TAKASBANK İSTANBUL TAKAS VE SAKLAMA BANKASI A.Ş. Ekler: Ödünç Pay Piyasası Sözleşmesi Sözleşme Öncesi Bilgi Formu .. A.Ş. Kurumunuzun Ödünç Pay Piyasasındaki (ÖPP) işlemleri dolayısıyla, ekte sizinle yapmayı arzu ettiğimiz Ödünç Pay Piyasası Sözleşmesinin bir örneği ve bu Sözleşmenin Bankamız açısından vazgeçilmez

Detaylı

KONUT FİNANSMANI ÇERÇEVE SÖZLEŞMESİ

KONUT FİNANSMANI ÇERÇEVE SÖZLEŞMESİ Tarih:.../../ Müşteri Müşteri Numarası :. :. KONUT FİNANSMANI ÇERÇEVE SÖZLEŞMESİ T. Garanti Bankası A.Ş. olarak biz ( Biz ), Konut Finansmanı Çerçeve Sözleşmesi ( Çerçeve Sözleşme ) ve ekinde imzalanacak

Detaylı

ÖRNEKTIR. Asıl kart Yıllık Ek kart Yıllık. Takip eden ilk hesap %3, TL ; %3, TL özetine yansıtılır.. Yurtiçi Diğer Banka ATM Nakit Avans

ÖRNEKTIR. Asıl kart Yıllık Ek kart Yıllık. Takip eden ilk hesap %3, TL ; %3, TL özetine yansıtılır.. Yurtiçi Diğer Banka ATM Nakit Avans KREDİ KARTI ÜRÜN BİLGİ FORMU TAHSİL EDİLECEK ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI ÜRÜN ADI: KREDİ KARTI Ürün Adı Asıl kart Yıllık Ek kart Yıllık Üyelik Ücreti Üyelik Ücreti CardFinans 103TL 51.5TL CardFinans

Detaylı

M2M TARİFESİ VE M2M PAKETLERİ TAAHHÜTNAMESİ

M2M TARİFESİ VE M2M PAKETLERİ TAAHHÜTNAMESİ M2M TARİFESİ VE M2M PAKETLERİ TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( İŞLETMECİ ) M2M TARİFESİ VE M2M PAKETLERİ Taahhütlü Uygulaması ndan......adresinde mukim... unvanlı şirket olarak işbu Taahhütname

Detaylı