Tel-Fax: (santral) Mail: Web: Beyoğlu sanayi sitesi D blok no 3-4 Tuzla

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Tel-Fax: 0216 290 54 23 (santral) Mail: info@mezbahateknolojileri.com Web: www.mezbahateknolojileri.com Beyoğlu sanayi sitesi D blok no 3-4 Tuzla"

Transkript

1

2 ŞİRKET Mezbaha teknolojileri 6 yılı aşkın bir süredir maksimum kalite ve performanslı kesimhane makinaları üretmektedir.geniş ürün yelpazesi ile büyükbaş ve küçükbaş kesim makinalarını uluslararası piyasaya sunmaktadır. Türkiye genelinde yapılan entegre tesisler ile lider konuma yükselmiştir. Profesyonel tüm dünyada yenilikçi ürün çözümleri yüksek hizmet kalitesi ile hizmetlerine devam etmektedir. Lider konumunu korumak için sürekli arge çalışmaları yapılmaktadır. KALİTE Deneyimli ve yetenekli personelimiz sayesinde yeni geliştirilen ürünlerimiz piyasada takdir edilmektedir. Proje uzmanlarımız müşteriye özel Mezbaha ve Et İşleme Sistemleri Tasarımı ve İmalat, geliştirilmesi konusunda çalışmaktadır. Türkiye çapında uzman ekibimiz tarafından kurulmuş ve hizmete alınmış tesisler müşteri memnuniyetini göstermektedir. Hizmet değerlerimiz uzman bilgi ve becerileri güven, ürün kalitesi yenilikleri geliştirmek ve satış sonrası hizmetleri mükemmel sunmak için.

3 REFERANSLAR ANKARA ALTINDAĞ BELEDİYESİ 3 ADET KESİMHANE (ANKARA) İSTON BAŞAKŞEHİR VE ATAŞEHİR KESİMHANESİ SİVAS ET VE SÜT KURUMU ET ENTEGRE TESİSİ TÜRKMENİSTAN TÜRKMENBAŞI MEZBAHASI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇATALCA ET ENTEGRE TESİSİ ATILGAN ET KESİMHANESİ MİGROS GEBZE ET DAĞITIM DEPOSU MONORAY (KOCAELİ) GİRESUN ESPİYE ET ENTEGRE TESİSİ (İLLER BANKASI) YILMAZOĞLU ET CENTER KESİMHANESİ (İSTANBUL) BAKANLAR ET KIRIKHAN MEZBAHASI (HATAY ) BAKANLAR ET KAYSERİ MEZBAHASI ESKİŞEHİR AÇILLAR BESİCİLİK KESİMHANESİ (ESKİŞEHİR) YOZGAT BOĞAZLIYAN BELEDİYESİ MEZBAHASI KARS SELİM İLÇESİ MEZBAHASI (KARS) MİGROS TOPTAN ET DEPOSU (ANKARA) MİGROS SARAY ET DAĞITIM DEPOSU MONORAY (ANKARA) ESKİŞEHİR AÇILLAR BESİCİLİK KESİMHANESİ 2 (ESKİŞEHİR) MİGROS ANTALYA SERİK ET DAĞITIM DEPOSU (MONORAY) BEYBOĞA ET AVCILAR MONORAY ET DEPOSU (İSTANBUL) ÖZAY ET MONORAY ET DEPOSU CEVİZLİ (İSTANBUL ) SİLOPİ BELEDİYE MEZBAHASI (ŞIRNAK ) BALIKESİR BAKIM OKULU MERKEZ KOMUTANLIĞI MONORAY HATTI (BALIKESİR ) KEŞAN 4. MEKANİZE PİYADE TUGAY KOMUTANLIĞI MONORAY HATTI (EDİRNE ) MERAM ET MONORAY HATTI (ERZURUM )

4 MEZBAHA PROJESİ Tam donanımlı orta ölçekte mezbaha projesi içerisinde büyükbaş kesimi ile ilgili bütün makinaları içermektedir.en son tasarım olarak geliştirilen makinalar kullanılmaktadır. Taşıyıcı system haricinde kalan diğer ekipmanlar paslanmaz crom olarak dizayn edilir. İmalatı ve kurulumu yaklaşık olarak 2 ay sürmektedir. Dairesel kesim hücresi ve ikiz ray hatlar kullanılarak çalışmaya hazır hale de teslim edilir ve son derece güvenlidir. Sakatat atıkları binanın durumuna göre aşağı ve yanyan odalara doğru konveyörler aracılığı ile el değmeden transfer edilir. Deneme kesimi ve kasap eğitimi verilerek system tam anlamıyla çalışır durumda teslim edilir.

5 KURBAN KESİM YERİ Kurban bayramlarında kullanılmak üzere tasarlanmış kesim parçalama tartım ve paketleme dahil komplesistemdir.kesim esnasında kanama hattı yeterli uzunlukta dizayn edilerek seri bir kesim işlemi gerçekleşmektedir. Sakatatların uzaklaştırılması konveyörler aracılığı ile yapılmakta olup temiz lik ve fazladan personel çalıştırmaya gerek kalmaz.yeterli sayıdakiparçalama masaları kurban hisse dağıtımı esnasındaki zaman kaybını en aza indirir.numaratör kullanılarak hisse sahiplerine randevu verilebilir. Kurulumdan sonra yetkili personelimiz tesiste çalışacak kasaplara sistemin işleyişi ile ilgili deneme kesimi yapıp eğitim vermektedir. Çift hat veya tek hat olarak tercih edilebilir. Kapasite: 500 Büyükbaş/Gün Kesim İstasyonları 1.Devirme kabini 2.Kanama hattı 3.İşleme hattı 4.Kuyruk açma istasyonu 5.Deri yüzme istasyonu 6.Döş açma istasyonu 7.İşkembe çıkarma istasyonu 8.Karkas bölme istasyonu 9.Çeyrekleme istasyonu 10.Parçalamavetartım

6 DAİ RESEL KESİM HÜCRESİ 8 Bar hava basınçlı 6 adet pünomatik pistonlar ve 4 kw motor redüktör ile sorunsuz çalışma sistemine sahiptir. TEKNİK ÖZELLİKLER 6 Adet hız ayarlı yüksek kaliteli pünomatiksilindir. 4 kw frenli motor redüktör. Yavaş kalkış desteği soft starter. 180 derece zincir dişli sistemli dönüş mekanizması. 2 adet stoplama sensörü. Komple paslanmaz gövde. Tam otomatik kontrol paneli. 2 yıl bakım ve servis garantisi

7 KESİM HÜCRESİ Büyükbaş hayvanların kesim işlemi öncesi yatırma işleminde kullanılır. Her boyutta hayvan için uygundur. Oynar tabanlı hayvanın kaymasını kolaylaştıracak şekilde dizayn edilmiştir. Tamamı sıcak daldırma galvaniz veya paslanmaz crom olarak daima edilebilir. 6 adet pünomatik silindirile çalışır.

8 VİNÇLER 7.5 KW FRENLİ MOTOR BAKIM GEREKTİRMEYEN REDÜKTÖR SİSTEMİ Uzaktan kumandalı Soft starter kalkış desteği sayesinde sarsıntısız 24 m/s hızla kaçma sensörüne kadar düzgün bir halat sarma sistemine sahiptir. TEKNİK ÖZELLİKLER 7.5 kw yada 10 hp frenli kendinden soğutmalı 1500 d/d 3 faz motor. 63 d/d döküm gövde redüktör. 24 m/s halat sarma hızı. Sarma ve yönlendirme tanburları. Fazla sarmayı önleyen kaçma sensörü. Yavaş kalkış soft starteri. 12 mm halat veya 8 mm kalibre paslanmaz zincir kullanmaya uygun tanburlar. Gövde komple AISI 304 kalite paslanmaz.

9 SIĞIR KANAMA HATTI Büyükbaş hayvanların ilk kesim esnasında devirme kabininden çıktıktan sonra beklemeye alınacağı hattır. Bu hattın uzunluğu kesim hızını artırır. Kanama hattını oluşturan monoray NPI 220 ve NPI 180 kullanılarak en fazla 4mt aksaralığı ile monte edilir. Kanama hattı yüksekliği minimum 4,7mt' dir. Çelik lama kullanılarakmonorayborusuaskıyaalınır. System komple sıcak daldırma galvaniz edilir. Bütün kanama kancaları ile uyumludur. Askı aralıkları noktasal olarak 1250 kg yük taşıyacakşekildebelirlenmiştir.

10 SIĞIR İŞLEME KONVEYÖRÜ Büyükbaş hayvanların işleme hattında kullanılan ikizray otomatik yürüyen ikizray sistemidir. 5.5 hpgücünde 3.2 mt/dak hızda büyükbaş hayvanları otomatik olarak işleme istasyonlarına getirme işlemini gerçekleştirir. Çalışma esnasında büyükbaş hayvanların birirlerine mesafesi 3 mt dir. Ayak açıklığı ise 90 cm dir. Kancaların yürüme yolu paslanmaz ikizray sisteminden oluşmaktadır. System komple sıcak daldırma galvaniz veya paslanmaz crome olarak imal edilir. Konveyörün iki ucunda tahrik ve gerdirme dilisi bulunacaktır. Zincir üzerinde kancaları iten paletler olacaktır.

11 PLATFORMLAR Pünömatik platformlar işletme koşullarına en uygun olan en az 800*1000 mm ebatlarında ve üzeri en az 3 mm kalınlığında alüminyum sac ile kapatılmıştır. Platformun kenarlarında çapı en az Ø 1" olan boru ile korkuluk bulunmaktadır. Platform; 500 mm ile 1700 mm yükseklikleri arasında çalışan pünömatik pistonlu sehpa şeklinde olacak ve platformun kaldırma kapasitesi en az 200 kg dır. Platformda istenilen yerde durdurup kaldırılabilecek ayak kumandası bulunacak ve alt-üst limit şalterleri mevcuttur. Platform iki adet birbirine 1000 mm mesafede 100x100x4 mm kutu profil dışına geçirilmiş daha büyük bir profil polyamid kızaklarla merkezlenmiş ve kızak sistemiyle çalışır.

12 DERİ YÜZME MAKİNASI KOMPLE PASLANMAZ ASANSÖRLÜ SİSTEM Bütün ekipmanları 304 kalite paslanmaz kullanılaral imal edilmiştir Uzun ömürlü, çalışma asansörlü 2 oparatör çalıştırabilen hızlı yukarıdan aşağıya yüzüm sistemlidir. TEKNİK ÖZELLİKLER Saatte 45 adet sığır deri yüzme kapasitesindedir. 4 kw gücünde hidrolik sistem tarafından kontrol edilen mekanizma sessiz çalışma sistemine sahiptir. Kumanda mekanizması platformlar üzerinde çift olarak sabit veya hareketli kullanılabilektedir. Bir veya iki oparatör olarak kullanılabilmektedir.

13 KARKAS BÖLME PLATFORMU Hidrolik sistemli ve yapünomatik olarakta kullanılabilen hidrolik karkas bölme platform sessiz ve hızı ayarlanabilen yapıdadır. Platform kenarlarında paslanmaz korkuluklar vardır ve system komple paslanmaz çelikten imal edilmiştir. Kumanda mekanizmaları yıkanabilir ve su geçirmezdir. Platform 300 mm ile 1300 mm arasında çalışabilmektedir. Kaldırma kapasitesi 200 kg dır. Ayak kumandası ile istenilen yerde sabit durabilmektedir. Platform üzerinde sabit hijyenik lavabo bulunmaktadır. Karkas bölme istasyonunda,ayak değiştirme istasyonunda ve veteriner kontrol platform olarakta kullanılabilmektedir.

14 ELEVATÖRLER Elevatörler koyun kaldırma esnasında veya sığır kaldırma esnasında kullanıldığı gibi aktarma ve çeyrekleme istasyonlarında da kullanılmaktadır. Monoray veya ikiz ray uyumlu olarak imal edilmektedir. Sarsıntısız seri bir çalışma imkanı sağlamaktadır. Boyu ve bağlantı şekli kullanılacağı yere göre dizayn edilmektedir. Zincir baklaları paslanmaz çelikten imal edilir ve polyamide tekerlekler aracığı ile hareket etmektedir. Motor gücü minimum 2 hp olarak kullanım amacına göre yükseltilmektedir. Çalışma açısı yaklaşık olarak 45 derecedir. Zincir dişlinin bir tarafı motor redüktör ile tahrik edilmektedir. Diğer dişli ise gerdirme mekanizması ile ayar yapma imkanı vermektedir.

15 KUZU KONVEYÖRÜ Kanama hattındaki koyunların diğer işlemlerinin yapılması için otomatik yürüyen çift kancalı sistemdir. Konveyör 3 hp gücünde ve hızı 3 mt/dk olacak şekilde çalışmaktadır. Koyunların asıldığı kancalar konveyör üzerinde çift ve sabit bulunmaktadır. Her bir grup kanca birbirine olan mesafesi 100 cm dir. 3 adet avare dişli bir adet gerdirme dişlisi bir adet tahrik dişlisi bulunmaktadır. Zincir ve system komple sıcak daldırma galvaniz veya paslanmaz crom olarak imal edilebilir.

16 SOĞUK ODA İKİZRAY Koridor ve soğuk oda ikizrayları kesilen hayvanların depolama alanına sevkiyatı ve istiflenmesi amacı ile kurulan bir sistemdir.taşıyıcı pudrellerin altında iki adet paslanmaz crom profil ve profile pudrellere sabitleyen hegerlerden oluşur. Bu paslanmaz crom profiler arasında ikizray kancası yürümektedir ve kapalı system kancalar raydan çıkmamaktadır. Taşıyıcı pudreller yerine ve mesafesine göre NPI 160-NPI 240 arasında dizayn edilir. Paslanmaz profiler 30x50x3 mm ölçülerindedir. Taşıyıcı system sıcak daldırma galvanizdir. Yürüme yolu olan profiler paslanmaz crom malzemedir.

17 İKİZRAY KANCASI Sığır işleme hattında ve soğuk oda ikizraylarında kullanılır. Makara gövdesi 1250 kg yük taşır. Tekerlekler özel döküm polyamidden üretilmektedir. Etle temas eden kanca ucu 16 mm çapında 304 kalite paslanmaz crom malzemedir. Kanca gövdesi alüminyum dökümdür. KANAMA KANCASI Büyükbaş hayvanları ilk kesim esnasında kanama hattına aktarılma işleminde kullanılır. Gövde çelik döküm olarak imal edilir. Kanca makaraları monoray üzerinde rahatca hareket edecek açıda işlenmektedir. Makara içerisinde çift taraflı rulman bulunmaktadır. Kancalar 1250 kg yük taşıma kapasitesine sahiptir. Alt tarafında 170 cm uzunluluğunda 8 mm kalibre zincir bulunur. Kanca komple elektro galvanizlidir.

18 DUŞLAMA KABİNİ Kabin üzerine 2 bar gelen su basıncını 10 barda büyükbaş ve küçükbaş karkas üzerine püskürtülmesini sağlayan sistemdir. Ayrıca gelen su filter edilerek kullanılmaktadır. Duşlama kabini ölçüleri 1500x3000 mm boyutunda 2mm kalınlığında paslanmaz sac kullanılmaktadır. Duşlama kabini şasesiyle birlikte komple crom malzeme kullanılarak imal edilir. Alt tarafında su tahliyesini sağlayacak çıkış ve etrafa su sıçramasını engellemek için şeffaf perdeler bulunmaktadır. System karkas kabin içerisine girdiği zaman otomatik olarak su püskürtme işlemini başlatarak 12 saniye süresince devam ettirip otomatik kapanmaktadır.

19 TAŞIMA ARABALARI Kesim salonunda büyükbaş ve küçükbaş hayvanların sakatatlarının taşınmasında kullanılır. Şase 40*40*2 mm profilli, 750*1500 mm ebadında AISI 304 kalite paslanmaz çelikten imal edilmiştir. Şase altına 2 adet sabit ve 2 adedi 360 derece dönebilen Ø 125mm çapında poliamidden mamul tekerleği vardır..

20 KANAMA TAVASI Büyükbaş ve küçükbaş hayvanların ilk kesim esnasında çıkan kanın kan tankına toplanmasında kullanılır. 960*2500 mm. ebadında, 2 mm kalınlığındadır. 304 kalite komple paslanmazsa cd animal edilmiştir. Üzerinde AISI 304 profilden (20*25*2) yapılmış ızgara bulunur. İki adet çıkışı vardır. Ve polyamide tapalar gerektiğinde kapatılmak için kullanılır. Kesim esnasında tapa pis su deliğine kapatılacak kesim bitince ise tapa kan çıkışı deliğine kapatılarak tava içerisinin suyla yıkanması sağlanır.

21 ET YÜKLEME KOLU Et tesislerinde soğuk odalardaki karkas etlerin et taşıma aracına aktarılmasında büyük kolaylık sağlayan robot makinadır. Yükleme koridorunda ikizraydan karkası alıp araç içerisine kadar uzatacak hidrolik veya pünomatik sistemlidir. Gövde komple 304 kalite paslanmazdan imal edilmiştir. Et yükleme rayı 2400 mesafesinden karkası alıp et aracının içerisine manevra yapacak şekilde dizayn edilmiştir. Kol 270 derece hareket kabiliyetine sahiptir Toplam kol uzunluğu 2500 mm olacaktır ve üç bölgeden 270 derece açı ile hareket eder.

22 AYAK BOYNUZ KESME MAKASI Güçlü hidrolik sistem uzun ömürlü paslanmaz bıçaklar. KARKAS BÖLME TESTERESİ Paslanmaz gövde su geçirmez kompakt motor. DÖŞ AÇMA TESTERESİ Su geçirmez kompakt motor ve yağ ile çalışan sessiz güç aktarma sistemi komple paslanmaz gövde. ÇEYREKLEME TESTERESİ Hafif pratik rahat kullanım uzun ömürlü paslanmaz testere.

23 MONORAY İKİZRAY KANTAR Monaray sistemine uygun boru düzenli çelik konstrüksiyon, sıcak daldırma galvanizli asgari 120 mikron çinko kaplama kalınlıklıdır. Yan yük ve sallanmayı önleyici pullar mevcuttur. 2 adet 1000 kg. çekerli IP 67 yük hücresi ile elektronik tartım gerçekleştirilir. Monaray kantarının ağırlık göstergesi, mikroprocessor kontrollü, otomatik veya manuel sıfırlama, otomatik test, otomatik seri no. otomatik uyarıcı, dokunmatik ve spray su geçirmez ön panel, yük hücrelerinden elde edilen ağırlık bilgisine göre tam otomatik olarak çalışır ön panelde bulunan nümerik tuş yardımıyla kolayca kalibrasyon yapılabilir. Altı adet yeşil renkli gösterge ile ağırlık bilgisi en parlak güneş ışığı altında bile okunur. Dengeli okuma için sayısal filtrelidir. Seri ya da paralel çıkış ile bilgisayar yada yazıcıya ağırlık bilgisi gönderir. İçindeki gerçek zaman saati ile yazıcıya ağırlık bilgisini gönderirken o andaki saat ve tarih değerinide göndermektedir. Ağırlık göstergesine harici gösterge takmak mümkündür. Amortion box (toplama kutusu) Analog sinyal toplama kutusudur. Özel elektronik devrelidir. Loadceli dengeleme devrelerine haizdir. Dış elektrik - elektronik gürültü ve etkenlerden korunmalıdır.

24 ROBOTİK AYAK KESME MAKASI Sığır kanama hattında ilerleyen hayvanın ölçülerini ve konumunu sensörler vasıtası ile algılayarak ayak kesme işlemini el değmeden gerçekle itirir. Robotik kol 5.5kw pompa gücü ile hareket etmektedir. Hidrolik silindirler sistemin ileri geri öne ve arkaya hareketini 2 pozisyon ve 2 hareket sensörü ile gerçekleştirmektedir. Ayak kesme makası 51 kn baskı kuvveti uygulamaktadır. ROBOTİK DÖŞ AÇMA TESTERESİ Sığır işleme otomatik konveyöründe deri yüzme istasyonundan sonra işkembe çıkarma için döş açma işlemini yapar. Döş açma işlemi el değmeden sensörler vasıtası ile gerçekleşir. TEKNİK ÖZELLİKLER Robotik kol 5.5kw pompa gücü ile hareket etmektedir. Hidrolik silindirler sistemin ileri geri öne ve arkaya hareketini 2 pozisyon ve 2 hareket sensörü ile gerçekleştirmektedir. Robotik döş açma testeresi 1.1kw gücündedir testere uzunluğu 35 cm dir. İleri geri hareketi 4 cm dir. ROBOTİK DÖŞ AÇMA TESTERESİ Sığır işleme otomatik konveyöründe deri yüzme istasyonundan sonra işkembe çıkarma için döş açma işlemini yapar. Döş açma işlemi el değmeden sensörler vasıtası ile gerçekleşir. TEKNİK ÖZELLİKLER Robotik kol 5.5kw pompa gücü ile hareket etmektedir. Hidrolik silindirler sistemin ileri geri öne ve arkaya hareketini 2 pozisyon ve 2 hareket sensörü ile gerçekleştirmektedir. Robotik döş açma testeresi 1.1kw gücündedir testere uzunluğu 35 cm dir. İleri geri hareketi 4 cm dir.

A-KONU: Mezbaha Kesim Salonunda kullanılmak üzere Klasik Tip Sığır Kesim Hücresi temini işidir.

A-KONU: Mezbaha Kesim Salonunda kullanılmak üzere Klasik Tip Sığır Kesim Hücresi temini işidir. KLASİK KESİM HÜCRESİ MALZEME KALİTESİ: GALVANİZ KULLANIM YERİ : BÜYÜKBAŞ KESİM Mezbaha Kesim Salonunda kullanılmak üzere Klasik Tip Sığır Kesim Hücresi temini işidir. Sığır kesim yerinde zemine monteli

Detaylı

MEZTAŞ MEZBAHA VE MOBİL KESİM SİSTEMLERİ. www.meztas.com.tr

MEZTAŞ MEZBAHA VE MOBİL KESİM SİSTEMLERİ. www.meztas.com.tr MEZTAŞ MEZBAHA VE MOBİL KESİM SİSTEMLERİ www.meztas.com.tr Biz Kimiz; MezTaş Mezbaha Sistemleri Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti (1999); 1999 yılında kurulmuş olan MezTaş Mezbaha Sistemleri Sanayi ve Ticaret

Detaylı

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10 www.biglift.gen.tr 1 RM-ECL1029 EKONOMİK TAM AKÜLÜ İSTİF MAKİNASI Kompak ve hafif tasarımı

Detaylı

İLLER BANKASI A.Ş. İHALE DAİRESİ BAŞKANLIĞI 2014 YILI ÜSYAPI İŞLERİ SOĞUTMA TESİSATI VE MONORAY AKSAMINA AİT BİRİM FİYAT CETVELİ

İLLER BANKASI A.Ş. İHALE DAİRESİ BAŞKANLIĞI 2014 YILI ÜSYAPI İŞLERİ SOĞUTMA TESİSATI VE MONORAY AKSAMINA AİT BİRİM FİYAT CETVELİ İLLER BANKASI A.Ş. İHALE DAİRESİ BAŞKANLIĞI 2014 YILI ÜSYAPI İŞLERİ SOĞUTMA TESİSATI VE MONORAY AKSAMINA AİT BİRİM FİYAT CETVELİ Oğuzhan YILDIZ Zeynep UĞUR Veli ZENGİN Daire Başkanı Müdür Uzman İLLER BANKASI

Detaylı

1984 ten bugüne; Daima en iyiye...

1984 ten bugüne; Daima en iyiye... 1984 ten bugüne; Alınteri Bulvarı No:100 PK 06370 Ostim / Ankara Tel: +90 (312) 385 30 30 Fax: +90 (312) 385 44 00 info@copuroglu.com.tr http://www.facebook.com/copurogluas @copuroglu_as Daima en iyiye...

Detaylı

MEZBAHA MAKİNELERİ İMALATI İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET

MEZBAHA MAKİNELERİ İMALATI İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LNH MEZBAHA MAKİNELERİ İMALATI İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET BÜRO: 1203/11 SOKAK NO:3 D:706 YENİŞEHİR İZMİR ATOLYE:8780/27 SOKAK NO:3/A-9 PİNA İŞ MERKEZİ ATA SANAYİ SİTESİ-İZMİR TEL: 0 232 449 46 41 449

Detaylı

ASKILI KONVEYÖRLER. Askılı Konveyör Detayı. Askılı Konveyör Uygulaması

ASKILI KONVEYÖRLER. Askılı Konveyör Detayı. Askılı Konveyör Uygulaması ASKILI KONVEYÖRLER Askılı Konveyör Uygulaması Askılı Konveyör Detayı Genellikle malzeme, yarı mamül ve mamüllerin boyama, kurutma ve soğutma proseslerinde kullanılmaktadırlar. Montaj hatları için tasarlanan

Detaylı

2015 YILI ÜSTYAPI İŞLERİ SOĞUTMA TESİSATI VE MONORAY AKSAMINA AİT BİRİM FİYAT CETVELİ

2015 YILI ÜSTYAPI İŞLERİ SOĞUTMA TESİSATI VE MONORAY AKSAMINA AİT BİRİM FİYAT CETVELİ İLLER BANKASI A.Ş. YATIRIM KOORDİNASYON DAİRESİ BAŞKANLIĞI 2015 YILI ÜSTYAPI İŞLERİ SOĞUTMA TESİSATI VE MONORAY AKSAMINA AİT BİRİM FİYAT CETVELİ Oğuzhan YILDIZ Kubilay ÖÇALAN Veli ZENGİN Daire Başkanı

Detaylı

Spiral Yemlik. Kullanımı kolaylaştırmak için özel tasarlanmış tabak sayesinde civcivler ilk günlerinde yeme kolayca ulaşabilirler.

Spiral Yemlik. Kullanımı kolaylaştırmak için özel tasarlanmış tabak sayesinde civcivler ilk günlerinde yeme kolayca ulaşabilirler. YEMLEME SİSTEMLERİ Spiral Yemlik Anka yemlikleri ile kanatlılarda yetiştirmenin ilk gününden son güne kadar, en iyi yem dönüşüm oranlarına ulaşılır. Anka yemliklerinin tüm çeşitleri; kolay temizlenebilme,

Detaylı

HAMUR HAZIRLAMA GRUBU (SYM) Spiral Yoğurma Makinesi (KDM) Kaldırma Devirme Makinesi (AHM) Ara Aktarma Hunisi / (SKC) Su Karıştırma Cihazı

HAMUR HAZIRLAMA GRUBU (SYM) Spiral Yoğurma Makinesi (KDM) Kaldırma Devirme Makinesi (AHM) Ara Aktarma Hunisi / (SKC) Su Karıştırma Cihazı Undan... Pişkin Lezzete. Sağlıkla! HAMUR HAZIRLAMA GRUBU () Spiral Yoğurma Makinesi (KDM) Kaldırma Devirme Makinesi (AHM) Ara Aktarma Hunisi / (SKC) Su Karıştırma Cihazı KDM / AHM / SKC AHM KDM SKC SPİRAL

Detaylı

Fırtına 2019 B Profesyonel Zeytin hasat ve budama makinası

Fırtına 2019 B Profesyonel Zeytin hasat ve budama makinası Fırtına 2019 B Profesyonel Zeytin hasat ve budama makinası 2-3 adet zeytin çırpıcı çalıştırabilen 2019 B özel hava kompresörü sayesinde zeytin hasadında yüksek hasat kapasitesi ve performans sağlar. Uzun

Detaylı

GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI

GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI www.eserteknik.com GRANÜL (KIRIK) BUZ MAKİNESİ Balıkçılar ve fırınlar

Detaylı

DAMIZLIK KAFESİ. GürTech D x1200 mm

DAMIZLIK KAFESİ. GürTech D x1200 mm MODEL KAT 3 KAT YÜKSEKLİK 2900 mm KAT ARASI 4 KAT 3720 mm 5 KAT 4540 mm KAFES Kafes sistemlerinin ana bileşenleri, sıcak daldırma galvanizli sac ve galvanizli tel malzemeden oluşmaktadır. Kafeslerimizin

Detaylı

Amada TECH Corporation

Amada TECH Corporation Biliyoruz ki, en iyi referans mutlu ve memnun müşteridir. Bir asansör satın alırken uzun süre ilişkide olacağınız, dostluklar kuracağınız bir organizasyon satın alırsınız. Bu nedenle satış sonrası servis

Detaylı

Kuluçkahaneler ve Balık Çiftlikleri için Merkezi ve Kendiliğinden Hareketli Yemleme Sistemleri

Kuluçkahaneler ve Balık Çiftlikleri için Merkezi ve Kendiliğinden Hareketli Yemleme Sistemleri www.akuamaks.com Kuluçkahaneler ve Balık Çiftlikleri için Merkezi ve Kendiliğinden Hareketli Yemleme Sistemleri 2 Amacımız çözüm ortağı olduğumuz, Feeding Systems SL firması ile beraber, Su Ürünleri Sektörüne

Detaylı

HIZLI KATLANIR PVC KAPI

HIZLI KATLANIR PVC KAPI HIZLI KATLANIR PVC KAPI MARKASI : 1-MODEL Katlanır Tip 2- TEKNIK ÖZELLİKLER Kanatlı ve sürgülü kapılara kıyasla ölü alan kaybı yoktur. Yaklaşık 60-70 km/h rüzgara dayanıklıdır. ( Ortam şartlarına göre

Detaylı

HAREKETLİ CEPHE PLATFORMLARI

HAREKETLİ CEPHE PLATFORMLARI HAREKETLİ CEPHE PLATFORMLARI Hareketli Cephe İskeleleri işçilerin 4,000 kg kadar yükle, ikili kurumda 30 metre genişlikteki bina cephesinde çalışabilmesi için dizayn edilmiş, iki ikiz motorun tahrik ettiği

Detaylı

MAKAS KESİM. ermaksan.com.tr

MAKAS KESİM. ermaksan.com.tr MAKAS KESİM ermaksan.com.tr MAKAS KESİM HİDROLİK MAKASLAR GİYOTİN MAKAS DEVİRMELİ MAKAS CNC HVR Otomatik Çözümler Mükemmel Kesimler... 4-4 - 6-8(ops.) m boy seçenekleri 6 -... - 40 mm kapasite seçenekleri

Detaylı

Öncü Teknolojiler HİDROLİK KOMBİNE MAKASLAR TEK & ÇİFT SİLİNDİR SERİLERİ.

Öncü Teknolojiler HİDROLİK KOMBİNE MAKASLAR TEK & ÇİFT SİLİNDİR SERİLERİ. Öncü Teknolojiler HİDROLİK KOMBİNE MAKASLAR TEK & ÇİFT SİLİNDİR SERİLERİ www.hilalsan.com.tr www.hilalsan.com.tr 1984 yılında kurulan HİLALSAN, manuel sac makasları ile başladığı üretime, bu gün Hidrolik

Detaylı

Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları. Çelik Izgara

Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları. Çelik Izgara Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları Çelik Izgara Sistem Donanım Ltd. Şti.,ızgara döşeme, geçit ızgara, kanal ızgara, hendek ızgara, platform ızgara ve çelik yapılar, inşaat metal kalas,

Detaylı

TR-TFS-1000 OTOMATİK TEL YÜRÜTME FRENLEME SISTEMİ

TR-TFS-1000 OTOMATİK TEL YÜRÜTME FRENLEME SISTEMİ Yeni nesil yatay bobin sarım makinemizi tasarlarken daha güçlü sarım yapabilmek, güçlü torklar elde ederek geri salınımı olmayan, sarım bittiğinde ise kalıp sökme takma sıkıntısından kurtarmak ilk hedefimizdi.

Detaylı

ÇAPA MAKİNALARI. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw Budama Aparatı ile birlikte

ÇAPA MAKİNALARI. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw Budama Aparatı ile birlikte 203 ÇAPA MAKİNALARI 1125.$ Motor: 6,5 Hp Benzinli / Honda GX200 4 Zamanlı Hava Soğutmalı OHV Motor Hareket Tipi: Şanzıman 2 ileri + 1 geri Şaft Sayısı: 1 Çalışma Genişliği: 80-100 cm Çalışma Derinliği:

Detaylı

VİNÇLER VE KALDIRMA MAKİNALARI

VİNÇLER VE KALDIRMA MAKİNALARI VİNÇLER VE KALDIRMA MAKİNALARI 1991 yılında İstanbul'da kurulan şirketimiz özellikle elektromekanik techizatlar, vinçler, kaldırma ve basınçlı hava sistemleri konusunda uzmanlaşmıştır. ERA, ağır endüstrinin

Detaylı

HAKKIMIZDA ÜRETİM ALANLARI

HAKKIMIZDA ÜRETİM ALANLARI HAKKIMIZDA Cephe Ulaşım Sistemleri ve Hafif inşaat makineleri üretiminin lider isimlerinden olan şirketimiz, Ankara da Ostim Organize Sanayi Bölgesinde faaliyetlerini sürdürmektedir. Ademsan Makine; bina

Detaylı

Automatic Entrance & Acccess System GARAJ. Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları. Seksiyonel Kapılar

Automatic Entrance & Acccess System GARAJ. Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları. Seksiyonel Kapılar TM Automatic Entrance & Acccess System Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları GARAJ Seksiyonel Kapılar TM Automatic Entrance & Acccess System TRONCO Endüstriyel Seksiyonel Kapılar TRONCO endüstriyel seksiyonel

Detaylı

2013 YILI ÜSYAPI İŞLERİ SOĞUTMA TESİSATI VE MONORAY AKSAMINA AİT BİRİM FİYAT CETVELİ

2013 YILI ÜSYAPI İŞLERİ SOĞUTMA TESİSATI VE MONORAY AKSAMINA AİT BİRİM FİYAT CETVELİ İLLER BANKASI ANONİM ŞİRKETİ İHALE DAİRESİ BAŞKANLIĞI 2013 YILI ÜSYAPI İŞLERİ SOĞUTMA TESİSATI VE MONORAY AKSAMINA AİT BİRİM FİYAT CETVELİ İLLER BANKASI ANONİM ŞİRKETİ ANKARA - 2013 AÇIKLAMALAR : 1- Bu

Detaylı

PCC 6505 PROFİL KESME HATTI

PCC 6505 PROFİL KESME HATTI PCC 6505 PROFİL KESME HATTI 1. TANIM PVC ve Alüminyum profillerin servo kontrollü motorlar vasıtası ile boy kesme işlemlerini yapmak için tasarlanmıştır. Operatör besleme konveyörüne 10 Adet profil koyarak

Detaylı

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS 90 kw - 315 kw YENİ SERİ EKO PLUS www.ekomak.com.tr _2 3_ 90-160 Üstün vida elementi maksimum serbest hava dağıtımı ve düşük enerji tüketiminin optimum kombinasyonunu sağlamaktadır. En son teknolojiye

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

Soğan Doğrama Makinesi. Sebze Parçalama Makinesi. Sebze Doğrama Makineleri. 30 x 50x 27 30 x 50x 27 30 x 50x 27. 35x58x92 35x58x54 57x23x51

Soğan Doğrama Makinesi. Sebze Parçalama Makinesi. Sebze Doğrama Makineleri. 30 x 50x 27 30 x 50x 27 30 x 50x 27. 35x58x92 35x58x54 57x23x51 HAZIRLIK MAKİNELERİ Sebze Doğrama Sebze Parçalama Mikserler Hamur Yoğurma Makieneleri Et Kıyma Dilimleme Çorba Tencereleri 95 Sebze Doğrama 0.37 Kw 900 D/dk-2 V Motor Gücü Paslanmaz Çelik Bıçaklar Kolay

Detaylı

1

1 www.mymlift.com.tr 1 Kanca Altı Ekipmanları 8 Ayarlanabilir Düz Travers (Model 1) 9 Ayarlanabilir H Travers 10 Zincirli Traversler MYMLIFT C kancalar, tonglar, traversler, blok kavrayıcıları, kat platformları

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS. Hidrolik Devirmeli Makas HGS

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS. Hidrolik Devirmeli Makas HGS Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS Hidrolik Devirmeli Makas HGS Hidrolik Devirmeli Makas Dünyada ispatlamış olduğu tecrübesiyle ERMAKSAN, yüksek teknoloji kullanarak 19 den beri

Detaylı

K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k M E K A N O R M M Ü H E N D İ S L İ K S A N. T İ C. L T D. Ş T İ.

K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k M E K A N O R M M Ü H E N D İ S L İ K S A N. T İ C. L T D. Ş T İ. K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k Faaliyet Konularımız Soğutma tesisatları Isıtma tesisatları Sıhhi tesisat Yangından Korunma tesisatları Havalandırma tesisatları Enerji verimliliği Buhar tesisatları

Detaylı

01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ

01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ 01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ EL / AL ÇOK YÜKSEK VE AĞIR KAPILAR İÇİN ZİNCİRLİ MEKANİZMA Standart boyutların üzerindeki kapılarınız için mükemmel bir çözüm. Yeni nesil zincirli

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRM. Hastane Kapıları. Hermetik Kayar Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRM. Hastane Kapıları. Hermetik Kayar Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30/HRM Hermetik Kayar Kapı Hava ve su sızdırmazlık özelliği bulunan METAXDOOR MS30/HRM hermetik kayar

Detaylı

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim TEKNOPAC 300 Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim Kapasitesi için, düzgün ürünleri sarmak üzere tasarlanmıştır. Konsol tasarımı, modüler yapısı, yüksek

Detaylı

GENE ÜRÜN KATALOĞU MBS KLİMA ISITMA SOĞUTMA HAVALANDIRMA EKİPMANLARI

GENE ÜRÜN KATALOĞU MBS KLİMA ISITMA SOĞUTMA HAVALANDIRMA EKİPMANLARI GENE ÜRÜN KATALOĞU MBS KLİMA ISITMA SOĞUTMA HAVALANDIRMA EKİPMANLARI HÜCRELİ ASPİRATÖRLER MBS Hücreli Aspiratör MBS Hücreli Aspiratörler 500 m³/h ile 100.000 m³/h debiler arasında değişik boyutta standart

Detaylı

www.hasmetalmakina.com.tr info@hasmetalmakina.com.tr CEPHE PLATFORMU OTOMATİK İSKELE MAST CLIMBING WORK PLATFORMS Teknik Özellikler Has Grup Metal Makina cephe platformları, bina cephe kaplamaları, mantolama,

Detaylı

ø//(5 %$1.$6, $ ù <$7,5,0.225'ø1$6<21 '$ø5(6ø %$ù.$1/,ö, ø//(5 %$1.$6, $ ù ANKARA - 2016

ø//(5 %$1.$6, $ ù <$7,5,0.225'ø1$6<21 '$ø5(6ø %$ù.$1/,ö, ø//(5 %$1.$6, $ ù ANKARA - 2016 2016 YILI ANKARA - 2016 AÇIKLAMALAR : 1- Bu birim fiyatların kullanıldığı hesaplardaki birim fiyatlar ile birim fiyat cetveli kitabında yer alan birim fiyatlar arasında farklılık görüldüğü takdirde; birim

Detaylı

REDLINE HVAC ++ PROLINE.

REDLINE HVAC ++ PROLINE. REDLINE HVAC ++ PROLINE www.gaztekmakina.com.tr Kaynaklı İmalat Sektöründe Üretim Yapan Siz Değerli Müşterilerimizin Üretim Standartlarını Geliştirmek Amacı İle Kaliteli, Hızlı Ve Ekonomik Çözümler Sunan

Detaylı

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri 5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profilli Bağ-Bahçe Traktörleri 2 5GL Serisi Traktörler Genel Bakış 5GL Düşük Profil, Alçak Bağ-Bahçe Uygulamaları için Yeni Çözüm Yeni John Deere

Detaylı

JELLY (JÖLE ) ŞEKERLEME ÜRETİM HATTI

JELLY (JÖLE ) ŞEKERLEME ÜRETİM HATTI JELLY (JÖLE ) ŞEKERLEME ÜRETİM HATTI JCPL-150 Meyveli Jöle üretimine uygun makine ve ekipmanlar Satte 100 ile 350 kg arasi uretim kapasitesi vardir IP 65 koruma sınıfına sahip elektrik sistemleri Tüm ürünler

Detaylı

İşimiz Gücümüz Vinç YILDIRIM VINÇ MAKINE ELEKTRIK

İşimiz Gücümüz Vinç YILDIRIM VINÇ MAKINE ELEKTRIK İşimiz Gücümüz Vinç YILDIRIM VINÇ Karlıktepe Mah. Sarıçimen Sok. No:4/1 Kartal / İstanbul Tel - Fax : 0216 353 88 94 İşimiz Gücümüz Vinç Hakkımızda Elektrikli Vinç sektöründe uzun yıllar elde ettiğimiz

Detaylı

HALBACH & BRAUN. Madencilik ve hammadde sektörlerine hizmet veren H&B tüm dünyada kendini kanıtlamıştır.

HALBACH & BRAUN. Madencilik ve hammadde sektörlerine hizmet veren H&B tüm dünyada kendini kanıtlamıştır. HALBACH & BRAUN Bir aile şirketi olan H&B 1997 den bu yana Almanya Sprockhövel de faaliyet göstermektedir. Halbach Braun ürünleri yaratıcı ve sürekli yenilenen teknolojileri ile yer altı madenciliğinde

Detaylı

www.alpmac.com GİYOTİN MAKAS

www.alpmac.com GİYOTİN MAKAS www.alpmac.com GİYOTİN MAKAS ALPMAC Makine San. ve Tic. A.Ş. Sac işleme Makineleri üretimi sektöründe uzun yıllar başarılara imza atmış sektördeki uluslararası tecrübeli ekibi ile Konya da modern üretim

Detaylı

I. Buharlı Sterilizatörler

I. Buharlı Sterilizatörler I. Buharlı Sterilizatörler ERYİĞİT buharlı sterilizatörleri; tekstil malzemelerin, cerrahi ve pansuman aletlerin, plastik ve cam malzemelerin, şişelenmiş sıvıların, sterilizasyonunu gerçekleştirmek amacıyla

Detaylı

ZENGİNLEŞTİRİLEBİLİR KAFES. GürTech T x625 mm

ZENGİNLEŞTİRİLEBİLİR KAFES. GürTech T x625 mm ZENGİNLEŞTİRİLEBİLİR KFES ZENGİNLEŞTİRİLEBİLİR KFES ZENGİNLEŞTİRİLEBİLİR KFES 600 600 450 1300 600 2400 600 X Göz deti MODEL KT YÜKSEKLİK KT RSI 3 KT 4 KT 5 KT 6 KT 7 KT 8 KT 2580 mm 3230 mm 3880 mm 4530

Detaylı

CATCRANE. Güçlü tasarım departmanı sayesinde her işletmenin ihtiyaçlarına göre esnek projelerde zorlanmadan sonuca ulaşılabilmektedir.

CATCRANE. Güçlü tasarım departmanı sayesinde her işletmenin ihtiyaçlarına göre esnek projelerde zorlanmadan sonuca ulaşılabilmektedir. CATCRANE Yıllarca sahip olunan tecrübeleri artık ürüne dönüştürmüş ihtiyaç sahiplerine mühendislik ve kalite adına yeni hızlı ve kalıcı çözümler sunmayı hedeflemiş genç bir firmadır. Güçlü tasarım departmanı

Detaylı

600MG Model Mercedes-Benz OM 926 LA (FAZ III A) Tip 4 zamanlı, turbo şarjlı, direk enjeksiyonlu, intercooler su soğutmalı dizel motor Silindir sayısı 6 Sıra Piston Çapı ve Stroku 106 mm x 136 mm Motor

Detaylı

Cephe Temizlik Makineleri AST30

Cephe Temizlik Makineleri AST30 Cephe Temizlik Makineleri AST30 FABRİKA Dağyaka Mahallesi 2002. Sokak No:11 Kazan - Sarayköy - ANKARA / TÜRKİYE Tel: +90 312 394 04 74 Fax: +90 312 395 31 44 İSTANBUL İkitelli Org. San. Böl. Eskop San.

Detaylı

SÜTUNLU TAM OTOMATİK ŞERİT TESTERE MAKİNA MODELLERİ BMSO 820C - BMSO 810C BMSO 560C - BMSO 460C BMSO 360C - BMSO 325C

SÜTUNLU TAM OTOMATİK ŞERİT TESTERE MAKİNA MODELLERİ BMSO 820C - BMSO 810C BMSO 560C - BMSO 460C BMSO 360C - BMSO 325C SÜTUNLU TAM OTOMATİK ŞERİT TESTERE MAKİNA MODELLERİ BMSO 820C - BMSO 810C BMSO 560C - BMSO 460C BMSO 360C - BMSO 325C Model Sayfa BMSO 820C 68 BMSO 810C 70 BMSO 560C 72 BMSO 460C 73 BMSO 360C 74 BMSO 325C

Detaylı

G E N E L K A T A L O G w w w. s p t. t c 1

G E N E L K A T A L O G w w w. s p t. t c 1 G E N E L K A T A L O G www.spt.tc 1 İNDEX KATLI FIRIN RESİN HATTI 4 TEK KULE DİKEY KURUTMA FIRINI 6 ÇİFT KULE DİKEY KATALİZE FIRINI 7 BEKLETME ÜNİTESİ 10 PLAKA ÇEVİRİCİ 11 OTOMATİK SPREYLEME ÜNİTESİ 11

Detaylı

Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti

Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış

Detaylı

Boru Bükme Makinaları

Boru Bükme Makinaları boru bükme makinası boru bükebilme sıkma makarası motor tahrikli motor ile hassas büküm fren balatası soğutma fanı Motor ile The Precision of Degree With Brake Motor büküm Motor Max.gücü 190 bending kw

Detaylı

Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti

Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış

Detaylı

HIZLI PVC KATLANIR KAPILAR

HIZLI PVC KATLANIR KAPILAR HIZLI PVC KATLANIR KAPILAR MARKASI 1-MODEL Sarmal Tip 2- TEKNIK ÖZELLİKLER : Kanatlı ve sürgülü kapılara kıyasla ölü alan kaybı yoktur.yaklaşık 60-70 km/h rüzgara dayanıklı. ( ortam şartlarına göre arttırılabilir

Detaylı

Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR SECURITY. Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar.

Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR SECURITY. Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR SECURITY Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR RBK Road Blocker Metaxdoor RBK Road Blocker

Detaylı

ÇİFT TARAFA AÇILI MAFSALLI ŞERİT TESTERE MAKİNA MODELLERİ

ÇİFT TARAFA AÇILI MAFSALLI ŞERİT TESTERE MAKİNA MODELLERİ ÇİFT TARAFA AÇILI MAFSALLI ŞERİT TESTERE MAKİNA MODELLERİ BMSY 440 DGH / BMSY 440 DGH NC BMSY 360 DGH - BMSY 360 DGH ECO BMSY 270 DGH - BMSY 270 DG - BMS 270 DG BMSY 230 DGH - BMSY 230 DG - BMS 230 DG

Detaylı

Wilo EMUport Islak montaj hazır terfi istasyonu

Wilo EMUport Islak montaj hazır terfi istasyonu Pioneering for You Ürün broşürü Wilo EMUport Islak montaj hazır terfi istasyonu Wilo ile atıksu tahliyesi ve arıtma Islak montaj hazır terfi istasyonu Wilo pompalan ve sistemleri, belediye atık yönetimi

Detaylı

Enerji kaybı maliyettir! Doğru tasarlanmış Körük Sistemleri fabrikanızdaki enerji kaybını önler...

Enerji kaybı maliyettir! Doğru tasarlanmış Körük Sistemleri fabrikanızdaki enerji kaybını önler... Enerji kaybı maliyettir! Doğru tasarlanmış Körük Sistemleri fabrikanızdaki enerji kaybını önler... ÇARPMA TİP YÜKLEME KÖRÜĞÜ Kolay, etkin ve ideal çözümler ÇAPRAZ KOL SİSTEMİ Darbe emici hareketli çapraz

Detaylı

Cenka ENGELLİ ASANSÖR SİSTEMLERİ. Image here

Cenka ENGELLİ ASANSÖR SİSTEMLERİ. Image here Cenka ENGELLİ ASANSÖR SİSTEMLERİ Image here Makaslı Kapasite: 400 KG Hızı: 0,5-0,15 m/sn Kat ve Durak: 2/2 Askı Tipi: Makaslı Kat Rumuzları: 0,1 Makina Dairesi: Aşağıda Seyir: max-1700 mm Sistem: Hidrolik

Detaylı

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Otomatik kapı için uygun çözümler Otomatik kapı ürünleri, yeni asansör montajı işlerinde artık vazgeçilmez bir ürün haline gelmiştir Bu yüzden üretimine

Detaylı

DEV BAYRAK DİREKLERİ ENTİ MÜHENDİSLİK LTD. ŞTİ. www.enti.com.tr pazarlama@enti.com.tr T: +90 312 385 86 66 F: +90 312 385 86 67

DEV BAYRAK DİREKLERİ ENTİ MÜHENDİSLİK LTD. ŞTİ. www.enti.com.tr pazarlama@enti.com.tr T: +90 312 385 86 66 F: +90 312 385 86 67 DEV BAYRAK DİREKLERİ ENTİ MÜHENDİSLİK LTD. ŞTİ. www.enti.com.tr pazarlama@enti.com.tr T: +90 312 385 86 66 F: +90 312 385 86 67 Enti Mühendislik, uzman mühendis ve çalışan kadrosu ile müşterilerin isteği

Detaylı

YOĞURT SÜTÜ DOLUM MAKİNASI

YOĞURT SÜTÜ DOLUM MAKİNASI YOĞURT SÜTÜ DOLUM MAKİNASI Firma Tanıtımı DİMAK DİREN MAKİNA AR-GE Yarım asırlık köklü geçmişi ve sahip olduğu bilgi birikimi ile ülkemiz ekonomisine katkıda bulunan Dimes Gıda Sanayi ve Ticaret Şirketi,

Detaylı

İMALAT TEKNİKLERİ. oksi-asetilen kesim. gaz altı kaynak. gazaltı kaynak. abkant büküm. plazma kesim. talaşlı imalat

İMALAT TEKNİKLERİ. oksi-asetilen kesim. gaz altı kaynak. gazaltı kaynak. abkant büküm. plazma kesim. talaşlı imalat Şirketimiz 2012 yılında kuruldu. İki ortaklı limited bir şirket olan Prama Endüstriyel Makine şu anda Ikitellide faaliyet göstermektedir. Firmamızda 20ye yakın çalışan bulunmaktadır. Toplamda 800 m² imalat

Detaylı

Sektöre ÖzgüRedüktörler - 1

Sektöre ÖzgüRedüktörler - 1 Sektöre ÖzgüRedüktörler - 1 Yılmaz Redüktörün standart üretim yelpazesinin içerisinde genel kullanım amaçlı üretilen redüktörlerin dışında sektöre özgü imal edilmiş özel redüktörlerde bulunmaktadır. Bu

Detaylı

ARAÇ PLATFORMLARI YÜK PLATFORMLARI HİDROLİK YÜK KALDIRMA MAKİNELERİ ENGELLİ KALDIRMA MAKİNELERİ

ARAÇ PLATFORMLARI YÜK PLATFORMLARI HİDROLİK YÜK KALDIRMA MAKİNELERİ ENGELLİ KALDIRMA MAKİNELERİ ARAÇ PLATFORMLARI YÜK PLATFORMLARI HİDROLİK YÜK KALDIRMA MAKİNELERİ www.zaferli.com ENGELLİ KALDIRMA MAKİNELERİ @ info@zaferli.com MAKASLI YÜK PLATFORMLARI TEK MAKASLI PLATFORM MAKASLI YÜK PLATFORMLARI

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik 1 Kazandıran Güç 2 Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın

Detaylı

MAKİNE TEKNİK ÖZELLİKLERİ ERK /

MAKİNE TEKNİK ÖZELLİKLERİ ERK / MAKİNE TEKNİK ÖZELLİKLERİ ERK / 8060 4 TOPLAM GÜÇ : DİL GRUBU : MAX. KALIP BOYUTLARI : 800 x 580 mm ÜST REZİSTANS GRUBU : 80 kw TURKISH MAKİNA AĞIRLIĞI : 19.200 kg ALT REZİSTANS GRUBU : 80 kw ENGLISH MAX.

Detaylı

Standart Manuel Döner Kapı

Standart Manuel Döner Kapı Metaxdoor MR30/SM Standart Manuel Döner Kapı Sağlam ve ekonomik bir giriş çözümü aradığınız heryerde metaxdoor MR30/SM manuel döner kapı en iyi tercihtir. MR30/Sm serisi manuel döner kapılar Bozulması

Detaylı

2500 Kg 800 mm 540 mm Poliüretan

2500 Kg 800 mm 540 mm Poliüretan FR AC 25 Taşıma Kapasitesi Çatal Uzunluğu Çatal Genişliği Teker 2500 Kg 1150 mm 540 mm Nylon/PU FR DF KISA Taşıma Kapasitesi Çatal Uzunluğu Çatal Genişliği Teker 2500 Kg 800 mm 540 mm Poliüretan FR WF

Detaylı

MİNİ DAMPER C12R-B kg. Motor Net Güç Taşıma Kapasitesi Boşaltma Mekanizması. 2TE67L-FW HP / 2800 rpm 1150 kg 3 taraflı

MİNİ DAMPER C12R-B kg. Motor Net Güç Taşıma Kapasitesi Boşaltma Mekanizması. 2TE67L-FW HP / 2800 rpm 1150 kg 3 taraflı MİNİ DAMPER 1100 kg Motor Net Güç Taşıma Kapasitesi Boşaltma Mekanizması 2TE67L-FW3 10.2 HP / 2800 rpm 1150 kg 3 taraflı KOMPAKTLIK Yanmar her türlü arazide kullanım için idealdir. Çok yönlülük ve üretkenlik

Detaylı

Dolum miktarı optimizasyonu

Dolum miktarı optimizasyonu RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 kontrol ve veri toplama BAYKON,25 yıllık deneyime sahip mühendislik alt yapısı ile, Otomatik Kontrol Terazileri ve dinamik tartım çözümleri konusunda sağlıklı çözümler

Detaylı

Yüke duyarlı hidrostatik yürüyüş sistemi sayesinde üstün çekiş kabiliyeti ve düşük yakıt sarfiyatı elde edilir

Yüke duyarlı hidrostatik yürüyüş sistemi sayesinde üstün çekiş kabiliyeti ve düşük yakıt sarfiyatı elde edilir Yüke duyarlı hidrostatik yürüyüş sistemi sayesinde üstün çekiş kabiliyeti ve düşük yakıt sarfiyatı elde edilir Hidrostatik frenlemenin yanısıra yağ banyolu 4 tekerlekten etkili fren sistemi sayesinde eşsiz

Detaylı

KÜP ŞEKER MAKİNALARINDA LİDER KURULUŞ

KÜP ŞEKER MAKİNALARINDA LİDER KURULUŞ KÜP ŞEKER MAKİNALARINDA LİDER KURULUŞ Teknikeller Makina tam otomatik ve yarı otomatik küp şeker makineleri, küp şeker sarım makineleri ve tüp dolum makineleri üretmektedir. Üretim ihtiyaçlarınız doğrultusunda

Detaylı

ATCY 33 ATCY 35 ATSOC 15 ATSOC 25 ATSOC 35 ATSOC 55 ATZC 0.5 ATZC 1 ATZC 2 ATZC 3

ATCY 33 ATCY 35 ATSOC 15 ATSOC 25 ATSOC 35 ATSOC 55 ATZC 0.5 ATZC 1 ATZC 2 ATZC 3 CERASKAL HS-C KÖŞELİ ATCK 053 ATCK 055 ATCK 13 ATCK 15 ATCK 23 ATCK 25 Kapasite 0.5 ton 0.5 ton 1 ton 1 ton 2 ton 2 ton Standart zincir boyu 3 m 5 m 3 m 5 m 3 m 5 m Test yükü 0.75 ton 0.75 ton 1.5 ton

Detaylı

HASTANE EKİPMANLARI VE DONANIMLARI

HASTANE EKİPMANLARI VE DONANIMLARI HASTANE EKİPMANLARI VE DONANIMLARI 40 yılı aşkın üretim tecrübesini, günümüz teknoloji ve tasarım anlayışıyla buluşturan MEYSA A.Ş. medikal sektörünün ihtiyaçlarına cevap verebilmek üzere MEISSA markasıyla

Detaylı

DİŞLİSİZ MAKİNELİ MAKİNE DAİRESİZ ASANSÖR

DİŞLİSİZ MAKİNELİ MAKİNE DAİRESİZ ASANSÖR DİŞLİSİZ MAKİNELİ MAKİNE DAİRESİZ ASANSÖR KLEEMANN ÇÖZÜMLERİ KOMPLE ASANSÖR SİSTEMLERİ Komple Hidrolik/Mekanik makine daireli asansörler Arion Hydro MRL (Hidrolik makine dairesiz asansör) Atlas Traction

Detaylı

Marka, Model PERKINS Tip 1104D - 44TA dizel motor Emisyon Sınıfı Faz III - A (Tier 3) Silindir Adedi 4 adet sıra Çap x Strok 105 x 127 mm Hacim 4.400 cc Max. Güç 74,5 kw, 100 hp (2200 d/dk) Max. Tork 410

Detaylı

RS232C. Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama

RS232C. Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama Güvenilirlik İleri teknoloji ürünü BAYKON Otomatik Kontrol Terazileri, en zorlu koşullarda yıllarca sorunsuz hizmet verecek şekilde tasarlanmış,

Detaylı

www.oztasmakina.com.tr

www.oztasmakina.com.tr www.oztasmakina.com.tr 1990 yılında Kütahya Merkez de kurulan, ÖZTAŞ Makina ve Metal Sanayi, kurulduğu yıldan itibaren, sanayi kuruluşlarının Kütahya da ihtiyacı olan makina, malzeme ve ekipmanlara yönelik

Detaylı

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD 1 Hakkımızda STARMET YAPI SAN. VE TİC. A.Ş. ; Uzman ve güçlü insan kaynağı ile Yassı Çelik Sektöründe çözüm ortağı ve tedarik merkezi olabilmek adına, özellikle İhracat ve imalata dayalı sanayi kuruluşlarına

Detaylı

Model : BTB 11. Üretim Yılı : Seri Numarası : BTB-11 TAM OTOMATİK WOLTMAN TEST MASASI

Model : BTB 11. Üretim Yılı : Seri Numarası : BTB-11 TAM OTOMATİK WOLTMAN TEST MASASI : BTB 11 Anma Çapı Maksimum Debi : DN50 DN100 : 125 m 3 / h Üretim Yılı : 2017 Seri Numarası : BTB-11 TAM OTOMATİK WOLTMAN TEST MASASI Table of Contents Genel Bilgi... 3 Test Masası... 3 Teknik... 6 Test

Detaylı

AY Mühendislik.

AY Mühendislik. AY Mühendislik www.aymuhendislik.com TRAKSİYONEL VİNÇ NEDİR? Traksiyonel vinç halat üzerinde sonsuz tırmanma prensibi ile mesafe (yükseklik) tanımadan çalışan, derin kuyular ve yüksek çalışma mesafelerinde

Detaylı

JAKLI SİSTEM YERALTI ÇÖP KONTEYNER ŞARTNAMESİ

JAKLI SİSTEM YERALTI ÇÖP KONTEYNER ŞARTNAMESİ JAKLI SİSTEM YERALTI ÇÖP KONTEYNER ŞARTNAMESİ 1- Yeraltı konteyner sistemine sıkıştırmalı çöp aracından alınan jaklı hortumla konteyner sistemine bağlantı yapılıp manuel kumanda ile çalışması sağlanacaktır.

Detaylı

ÇİFTLİK MAKİNE VE EKİPMANLARI

ÇİFTLİK MAKİNE VE EKİPMANLARI YEM HAZIRLAMA MAKİNELERİ 5Y 5 FONKSİYONLU FULL MODEL Patates, pancar, şalgam, turp, elma benzeri ürünleri doğrama ünitesi 500 kg/saat Somaklı mısır öğütme Yonca, yulaf, mısır talaşı ve çeşitli otları parçalama

Detaylı

OVESE Mühendislik. Makina, İnşaat, Otomotiv San. ve Tic. Ltd. Şti

OVESE Mühendislik. Makina, İnşaat, Otomotiv San. ve Tic. Ltd. Şti Makina, İnşaat, Otomotiv San. ve Tic. Ltd. Şti Firmamız, demir ve çelik sektörü başta olmak üzere makine imalatı, proje ve danışmanlık hizmeti vermektedir. Çelik Servis Merkezleri alanında büyük deneyime

Detaylı

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ Resim 1- Beton Basınç Dayanımı Test Presi Resim 2 - Eğilme Test Sistemi BETON TEST PRESİ GENEL

Detaylı

bayrak direği Patent Bayrak ve Direği Direk Çeşitleri ve Aksesuarları Paslanmaz Bayrak Direği Galvaniz Bayrak Direği Büyük Bayrak Direği

bayrak direği Patent Bayrak ve Direği Direk Çeşitleri ve Aksesuarları Paslanmaz Bayrak Direği Galvaniz Bayrak Direği Büyük Bayrak Direği Bayrak ve Direği Direk Çeşitleri ve Aksesuarları Paslanmaz Bayrak Direği Galvaniz Bayrak Direği Büyük Bayrak Direği Bayrak Göndere Çekme Metodu Direk Ankrajı Sabitleme Direğe Göre Bayrak Ölçüleri Direkler

Detaylı

EKSPANDER TİP: FEX 25, FEX 34, FEX 42. Türkiye Temsilcisi. CEMAS İç ve Dış Ticaret Danışmanlık Turizm Tic.Ltd.Şti. www.cemasltd.com.

EKSPANDER TİP: FEX 25, FEX 34, FEX 42. Türkiye Temsilcisi. CEMAS İç ve Dış Ticaret Danışmanlık Turizm Tic.Ltd.Şti. www.cemasltd.com. EKSPANDER TİP: FEX 25, FEX 34, FEX 42 Türkiye Temsilcisi CEMAS İç ve Dış Ticaret Danışmanlık Turizm Tic.Ltd.Şti. www.cemasltd.com.tr MÜKEMMEL NİŞASTA JELATİNİZASYONUNUN BAŞLADIĞI AN ANDRITZ FEED & BIOFUEL

Detaylı

BANT KONVEYÖRLER SİSMAT ULUSLARARASI BANT KONVEYÖRLERİNİN ÖZELLİKLERİ VE FAYDALARI UYGULAMALAR AKSESUARLAR BANT KONVEYÖRLER

BANT KONVEYÖRLER SİSMAT ULUSLARARASI BANT KONVEYÖRLERİNİN ÖZELLİKLERİ VE FAYDALARI UYGULAMALAR AKSESUARLAR BANT KONVEYÖRLER BANT KONVEYÖRLER Bant konveyörler, malzemelerin bir noktadan diğerine taşınmasında etkin maliyetli ve basit özellikli mükemmel bir yöntemdir. Düz hareketli bandın basit tasarımı sayesinde bu konveyörler,

Detaylı

Aydınlatma ve Bayrak Direkleri

Aydınlatma ve Bayrak Direkleri Aydınlatma ve 2016 Hakkımızda Zirve Ankara Keresteciler Sitesinde Dekoratif aydınlatma direkleri, paslanmaz bayrak direkleri, kompozit ürünler, şehir mobilyaları, aydınlatma, park bahçe ekipmanlarına

Detaylı

SÜTUNLU YARI OTOMATİK ŞERİT TESTERE MAKİNA MODELLERİ

SÜTUNLU YARI OTOMATİK ŞERİT TESTERE MAKİNA MODELLERİ SÜTUNLU YARI OTOMATİK ŞERİT TESTERE MAKİNA MODELLERİ BMSY 1020C - BMSY 820C - BMSY 810C BMSY 650C - BMSY 570C - BMSY 560C BMSY 460C - BMSY 360C - BMSY 325C Model Sayfa BMSY 1020C 54 BMSY 820C 56 BMSY 810C

Detaylı

TEK TARAF AÇILI ŞERİT TESTERE MAKİNA MODELLERİ

TEK TARAF AÇILI ŞERİT TESTERE MAKİNA MODELLERİ TEK TARAF AÇILI ŞERİT TESTERE MAKİNA MODELLERİ BMSY 810 CGH - BMSY 540 CGH - BMSY 440 CGH BMSY 360 CGH - BMSY 325 CGH BMSY 320 GL - BMSY 320 G - BMS 320 G Model Sayfa BMSY 810 CGH 78 BMSY 540 CGH 80 BMSY

Detaylı

AQUA BOYLER Tek ve Çift Serpantinli Boyler

AQUA BOYLER Tek ve Çift Serpantinli Boyler AQUA BOYLER Tek ve Çift Serpantinli Boyler Tek Serpantinli Boyler Tek Serpantinli Boyler tek ısı kaynaklı sistemlerde - katı/sıvı/gaz yakıtlı kazan veya güneş enerjisi - sıcak su elde etmek için kullanılınır.

Detaylı

1 TONLUK ELEKTRİKLİ VİNÇ

1 TONLUK ELEKTRİKLİ VİNÇ 1 TONLUK ELEKTRİKLİ VİNÇ Kanca Makarası 9 metre 8 mm 1,5 kw Tek Hızlı Tek Makara 0,2 kw 2 TONLUK ELEKTRİKLİ VİNÇ Kanca Makarası 9 metre 10 mm 3 kw Tek Hızlı/Çift Hızlı Tek Makara 0,4 kw 3 TONLUK ELEKTRİKLİ

Detaylı

MAKAS HİDROLİK HİDROLİKMAKAS.

MAKAS HİDROLİK HİDROLİKMAKAS. DENER MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. +90 352 321 13 50 +90 352 321 13 53 O.S.B. 8.Cadde No:40-42 38070 Kayseri / TÜRKİYE info@dener.com HİDROLİKMAKAS HİDROLİK MAKAS HAKKIMIZDA DENER MAKİNA, yüksek teknoloji

Detaylı

zeytinist mucahit@zeytin.org.tr www.mucahitkivrak.com.tr

zeytinist mucahit@zeytin.org.tr www.mucahitkivrak.com.tr 1 T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ EDREMİT MESLEK YÜKSEKOKULU Zeytincilik ve Zeytin İşleme Teknolojisi Programı Öğr. Gör. Mücahit KIVRAK 0 505 772 44 46 kivrak@gmail.com www.mucahitkivrak.com.tr 2 3 4 5 Zeytinyağı

Detaylı

Meeting Point For More. Qualified Life... Daha İyi Bir Yaşam İçin Buluşma Noktası... Engelsiz Yaşam Üniteleri

Meeting Point For More. Qualified Life... Daha İyi Bir Yaşam İçin Buluşma Noktası... Engelsiz Yaşam Üniteleri Meeting Point For More Qualified Life... Daha İyi Bir Yaşam İçin Buluşma Noktası... S H E HYDRODENT GÖZÜNÜZ ARKADA KALMASIN Tahrik Tipi : Motorlu Max. Kapasite : 125 kg Max Hız : 0,15 m/sn Kuyu Dibi :

Detaylı