Denize karşı yaşam keyfi Adalar manzarasıyla taçlanıyor.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Denize karşı yaşam keyfi Adalar manzarasıyla taçlanıyor."

Transkript

1

2

3 2 Denize karşı yaşam keyfi Adalar manzarasıyla taçlanıyor.

4 3

5 Nidapark Küçükyalı

6 BU SAYFADAKI GÖRSELLER TANITIM AMAÇLIDIR. TAHINCIOĞLU, EMLAK KONUT GYO A.Ş. NIN ONAYIYLA DEĞIŞIKLIK YAPMA HAKKINA SAHIPTIR.

7 Tahincioğlu ayrıcalığı şimdi de Küçükyalı da yaşanıyor. Anadolu yakasının ferah ve huzurlu yaşam alanlarından Küçükyalı, Tahincioğlu ayrıcalığına Emlak Konut güvencesiyle kavuşuyor. Küçükyalı nın kendine özgü havası, projenin kalbinde yer alıyor. Size de Adalar manzarası ve keyif dolu bir yaşamın tadına varmak kalıyor. 6

8 7 BU SAYFADAKI GÖRSELLER TANITIM AMAÇLIDIR. TAHINCIOĞLU, EMLAK KONUT GYO A.Ş. NIN ONAYIYLA DEĞIŞIKLIK YAPMA HAKKINA SAHIPTIR.

9 Adalar manzarası

10 9

11 Olağanüstü bir manzara, Adalar keyfiyle bir arada. Evinize her gün mis gibi deniz havası doluyor, bu eşsiz güzelliği panoramik Adalar manzarası süslüyor. Adalar ruhunu yansıtan proje, etap isimlerini de Adalar dan alıyor. Sedef, Kınalı, Burgaz ve Heybeli konutları, alışveriş caddesi ve ofis kuleleri, size keyif dolu bir hayat sunuyor. 10

12 11

13 Konum ve ulaşım

14 ALTINTEPE BOSCH TÜRKİYE GENEL MÜDÜRLÜK TURKCELL PLAZA TED KOLEJİ BAŞIBÜYÜK İGDAŞ KADIKÖY YÖNÜ E-5 KÜÇÜKYALI METRO DURAĞI E-5 E-5 E-5 E-80 Yan Yolu E-80 Yan Yolu KARTAL YÖNÜ KADIKÖY YÖNÜ BOSTANCI Galipbey Caddesi Özüdoğru Sokak Lale Sokak KADİR HAS ANADOLU LİSESİ Kılavuz Çayırı Caddesi Mektep Caddesi ATATÜRK CADDESİ ATATÜRK CADDESİ Adnan Kahveci Bul. Yeşiltepe Sokak KÜÇÜKYALI METRO DURAĞI Kadir Has Caddesi P.O. BENZİN İSTASYONU BAĞDAT CADDESİ (MİNİBÜS YOLU) BAĞDAT CADDESİ (MİNİBÜS YOLU) KARTAL YÖNÜ ESKİ BAĞDAT CADDESİ MALTEPE EVLENDİRME DAİRESİ TURGUT ÖZAL BULVARI (SAHİL YOLU) KARTAL YÖNÜ KADIKÖY YÖNÜ TURGUT ÖZAL BULVARI (SAHİL YOLU) MALTEPE SAHİL MARMARA DENİZİ

15 İstanbul da ulaşım sizin için sorun olmaktan çıkıyor. Tam karşınızdaki Adalar ı ziyaret edebilecek, İstanbul un birçok semtine deniz yoluyla rahatlıkla ulaşabileceksiniz. Sahil yoluna yakın olmanın keyfini çıkarırken, E-5 çevreyolu yanında olmanın konforunu yaşayacaksınız. 14

16 MOR RENKLE GÖSTERILEN METRO HATLARININ TAMAMLANMA TARIHI İBB TARAFINDAN ARASI OLARAK BELIRTILMIŞTIR. Suadiye Emin Ali Paşa Bostancı Küçükyalı MAVİ RENKLE GÖSTERILEN METRO HATLARININ TAMAMLANMA TARIHI İBB TARAFINDAN 2019 SONRASI OLARAK BELIRTILMIŞTIR. Kadıköy - Tavşantepe metro hattındaki Küçükyalı istasyonuna doğrudan bağlantı sunan proje sayesinde, trafik sorunu yaşamadan şehrin istediğiniz noktasına metro hızı ve rahatlığıyla ulaşacaksınız. Sabiha Gökçen havaalanına ortalama 25 dakikada ulaşmanın rahatlığını hissedeceksiniz. 15

17 Hayatın her noktasına konforlu toplu taşıma imkânlarıyla ulaşın. 16

18 KÜÇÜKYALI METRO İSTASYONU Küçükyalı istasyonuyla Kadıköy - Tavşantepe metro hattına doğrudan bağlantı. BOSTANCI İSKELESİ İstanbul un birçok noktasına trafik sorunu yaşamadan denizden ulaşım. SAHİL YOLU VE ÇEVRE YOLU Hem sahil yolu hem de çevre yoluna doğrudan ulaşımla alternatif yol rahatlığı. SABIHA GÖKÇEN HAVAALANI Ortalama 25 dakikada Sabiha Gökçen havaalanına ulaşım imkânı. 17

19 Etaplar

20 19 BU SAYFADAKI GÖRSELLER TANITIM AMAÇLIDIR. TAHINCIOĞLU, EMLAK KONUT GYO A.Ş. NIN ONAYIYLA DEĞIŞIKLIK YAPMA HAKKINA SAHIPTIR.

21 Konut etapları ofis kuleleri ve alışveriş caddesi karma projede bir arada. Nidapark Küçükyalı, 1+1 den 4+1 e uzanan farklı daire alternatifleriyle seçim özgürlüğü sunuyor. Projedeki 10 konut bloğu, 4 ofis kulesi ve ticari ünitelerin yer aldığı geniş alışveriş caddesi, Tahincioğlu nun karma proje tecrübesini yansıtıyor. Nidapark Küçükyalı da her etap, sosyal tesisleri, yeşil alanları ve dekoratif havuzlarıyla başlı başına bir proje zenginliği sunuyor. 20

22 - A01 - A02 - A03 - B01 - B02 - B03 - B04 - B05 - C01 - C02 - A04 - B10 - B11 - C03 KONUT KULLANIM ALANI SINIRI KAMUYA AÇIK ALAN SINIRI 21 BU SAYFADAKI GÖRSELLER TANITIM AMAÇLIDIR. TAHINCIOĞLU, EMLAK KONUT GYO A.Ş. NIN ONAYIYLA DEĞIŞIKLIK YAPMA HAKKINA SAHIPTIR.

23 NIDAPARK KÜÇÜKYALI KINALI 3 bloktan oluşan Nidapark Küçükyalı Kınalı etabında; 2+1, 3+1 ve 4+1 seçeneklerinden oluşan 296 daire yer alıyor. Etabın içinde kendi fitness salonu, sosyal tesisler, açık havuz, güneşlenme terasları ve kafeterya bulunuyor. Yürüyüş ve koşu yolları, dekoratif havuzlar ve peyzaj düzenlemeleri, etaba ferahlık katıyor. 22 BU SAYFADAKI GÖRSELLER TANITIM AMAÇLIDIR. TAHINCIOĞLU, EMLAK KONUT GYO A.Ş. NIN ONAYIYLA DEĞIŞIKLIK YAPMA HAKKINA SAHIPTIR.

24 NIDAPARK KÜÇÜKYALI BURGAZ 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleriyle 4 bloktan oluşan Nidapark Küçükyalı Burgaz da 328 daire yer alıyor. Yürüyüş ve koşu yolları, fitness salonu, açık havuz ve güneşlenme terasları hayatınıza hareket katarken; dekoratif havuzlar, kafeterya ve özenli peyzaj size büyük bir ferahlık ve ayrıcalık sunuyor. 23 BU SAYFADAKI GÖRSELLER TANITIM AMAÇLIDIR. TAHINCIOĞLU, EMLAK KONUT GYO A.Ş. NIN ONAYIYLA DEĞIŞIKLIK YAPMA HAKKINA SAHIPTIR.

25 NIDAPARK KÜÇÜKYALI HEYBELI Alışveriş caddesi üzerinde bulunan Heybeli etabı, 2+1 ve 1+1 seçenekleriyle toplam 207 daireye ulaşıyor. Projenin terasında yer alan açık havuz ve özel spor alanları büyük beğeni topluyor. Heybeli etabına özel rezidans hizmetleri, günlük hayatta size yardımcı oluyor, sizin için zaman ve ayrıcalık yaratıyor. 24 BU SAYFADAKI GÖRSELLER TANITIM AMAÇLIDIR. TAHINCIOĞLU, EMLAK KONUT GYO A.Ş. NIN ONAYIYLA DEĞIŞIKLIK YAPMA HAKKINA SAHIPTIR.

26 NIDAPARK KÜÇÜKYALI SEDEF 2 bloktan oluşan Nidapark Küçükyalı Sedef etabında 1+1 ve 2+1 seçenekleriyle toplam 329 daire yer alıyor. Etaba özel planlanmış sosyal tesisler, açık havuz, güneşlenme terasları, fitness salonu ve kafeterya, yaşam standartlarını yukarı çekiyor ve etabın çekiciliğini artırıyor. 25 BU SAYFADAKI GÖRSELLER TANITIM AMAÇLIDIR. TAHINCIOĞLU, EMLAK KONUT GYO A.Ş. NIN ONAYIYLA DEĞIŞIKLIK YAPMA HAKKINA SAHIPTIR.

27 NIDAKULE KÜÇÜKYALI 4 ofis kulesi, Marmara Denizi ve Adalar manzarasına karşı çalışma ayrıcalığı sunuyor. Yüksek nitelikli ofis standartlarına uygun olarak tasarlanan ve kurgulanan kuleler, karma projenin içinde yer alarak, çalışma alanlarıyla yaşam alanlarını bir araya getiriyor. Küçükyalı metro istasyonu ve Bostancı vapur iskelesi, ofislerin ulaşılabilirliğini artırıyor. 26 BU SAYFADAKI GÖRSELLER TANITIM AMAÇLIDIR. TAHINCIOĞLU, EMLAK KONUT GYO A.Ş. NIN ONAYIYLA DEĞIŞIKLIK YAPMA HAKKINA SAHIPTIR.

28 ALIŞVERİŞ CADDESİ Nidapark Küçükyalı projesi, içindeki alışveriş caddesiyle tüm bölge için bir cazibe merkezi hâlini alıyor. Projenin tam kalbinde yer alan 350 metre uzunluğundaki cadde; tanınmış mağaza, restoran ve kafelerle hem proje ve bölge sakinlerinin ihtiyaçlarını karşılıyor hem de projenin yatırım değerini artırıyor. 27 BU SAYFADAKI GÖRSELLER TANITIM AMAÇLIDIR. TAHINCIOĞLU, EMLAK KONUT GYO A.Ş. NIN ONAYIYLA DEĞIŞIKLIK YAPMA HAKKINA SAHIPTIR.

29 Kalite anlayışı, projenin her noktasında fark yaratıyor.

30 BU SAYFADAKI GÖRSELLER TANITIM AMAÇLIDIR. TAHINCIOĞLU, EMLAK KONUT GYO A.Ş. NIN ONAYIYLA DEĞIŞIKLIK YAPMA HAKKINA SAHIPTIR.

31 Tahincioğlu ayrıcalığını her adımda hissedersiniz. Nidapark Kayaşehir in kalite ve estetik anlayışı, iç mekânlarda da anında fark ediliyor. Konutların iç dekorasyonu 1. sınıf malzemelerle yapılıyor, tüm daireler yaşamaya hazır hâlde teslim ediliyor. 30

32 Dairelerde kullanıma hazır mutfak ve banyo dolapları, portmanto, fırın, ankastre ocak, davlumbaz, buzdolabı, bulaşık ve çamaşır makinesi bulunuyor. 31 BU SAYFADAKI GÖRSELLER TANITIM AMAÇLIDIR. TAHINCIOĞLU, EMLAK KONUT GYO A.Ş. NIN ONAYIYLA DEĞIŞIKLIK YAPMA HAKKINA SAHIPTIR.

33 Kendisi ve ailesi için en iyisini isteyenlere, birinci sınıf kalite. 32 BU SAYFADAKI GÖRSELLER TANITIM AMAÇLIDIR. TAHINCIOĞLU, EMLAK KONUT GYO A.Ş. NIN ONAYIYLA DEĞIŞIKLIK YAPMA HAKKINA SAHIPTIR.

34 33 BU SAYFADAKI GÖRSELLER TANITIM AMAÇLIDIR. TAHINCIOĞLU, EMLAK KONUT GYO A.Ş. NIN ONAYIYLA DEĞIŞIKLIK YAPMA HAKKINA SAHIPTIR.

35 Şehirde eksikliği hissedilen ne varsa burada.

36 35

37 Keyif dolu bir hayat yaşamanız için planlanmış sosyal tesisler. Nidapark Küçükyalı her etaba ayrı özel sosyal tesislerle fark yaratıyor. Yürüyüş ve koşu yolları, açık yüzme havuzları ve fitness salonları, ev hayatına hareket katıyor. 36

38 37

39 Geniş ve ferah peyzaj alanları, dekoratif havuzlarla beraber yaşam keyfini artırıyor. Türkiye de en fazla projeyle LEED Sertifikası adaylığına sahip olan Tahincioğlu, çevre dostu projeleriyle sürdürülebilir bir yaşamın anahtarını sunuyor. 38

40 Spor, keyif ve eğlenceyle dolu zengin sosyal tesisler 39

41 Daire planları

42

43 NET ALAN ,95 M 2 KINALI - BURGAZ NET ALAN + AÇIK BALKON 175,55 M 2 SATIŞA ESAS BRÜT ALAN 246,85 M 2 Sadece bu renkte gösterilen dolaplar teslim edilecektir. 42 BU SAYFADAKI GÖRSELLER TANITIM AMAÇLIDIR. TAHINCIOĞLU, EMLAK KONUT GYO A.Ş. NIN ONAYIYLA DEĞIŞIKLIK YAPMA HAKKINA SAHIPTIR.

44 NET ALAN 108,20 M KINALI - BURGAZ NET ALAN + AÇIK BALKON 121,15 M 2 SATIŞA ESAS BRÜT ALAN 169,58 M 2 Sadece bu renkte gösterilen dolaplar teslim edilecektir. 43 BU SAYFADAKI GÖRSELLER TANITIM AMAÇLIDIR. TAHINCIOĞLU, EMLAK KONUT GYO A.Ş. NIN ONAYIYLA DEĞIŞIKLIK YAPMA HAKKINA SAHIPTIR.

45 NET ALAN ,15 M 2 KINALI - BURGAZ NET ALAN + AÇIK BALKON 121,80 M 2 SATIŞA ESAS BRÜT ALAN 169,31 M 2 Sadece bu renkte gösterilen dolaplar teslim edilecektir. 44 BU SAYFADAKI GÖRSELLER TANITIM AMAÇLIDIR. TAHINCIOĞLU, EMLAK KONUT GYO A.Ş. NIN ONAYIYLA DEĞIŞIKLIK YAPMA HAKKINA SAHIPTIR.

46 NET ALAN 107,80 M KINALI - BURGAZ NET ALAN + AÇIK BALKON 118,10 M 2 SATIŞA ESAS BRÜT ALAN 166,47 M 2 Sadece bu renkte gösterilen dolaplar teslim edilecektir. 45 BU SAYFADAKI GÖRSELLER TANITIM AMAÇLIDIR. TAHINCIOĞLU, EMLAK KONUT GYO A.Ş. NIN ONAYIYLA DEĞIŞIKLIK YAPMA HAKKINA SAHIPTIR.

47 NET ALAN ,20 M 2 BURGAZ NET ALAN + AÇIK BALKON 110,40 M 2 SATIŞA ESAS BRÜT ALAN 159,42 M 2 Sadece bu renkte gösterilen dolaplar teslim edilecektir. 46 BU SAYFADAKI GÖRSELLER TANITIM AMAÇLIDIR. TAHINCIOĞLU, EMLAK KONUT GYO A.Ş. NIN ONAYIYLA DEĞIŞIKLIK YAPMA HAKKINA SAHIPTIR.

48 NET ALAN 102,25 M KINALI - BURGAZ NET ALAN + AÇIK BALKON 110,90 M 2 SATIŞA ESAS BRÜT ALAN 158,83 M 2 Sadece bu renkte gösterilen dolaplar teslim edilecektir. 47 BU SAYFADAKI GÖRSELLER TANITIM AMAÇLIDIR. TAHINCIOĞLU, EMLAK KONUT GYO A.Ş. NIN ONAYIYLA DEĞIŞIKLIK YAPMA HAKKINA SAHIPTIR.

49 NET ALAN ,05 M 2 HEYBELİ NET ALAN + AÇIK BALKON 95,15 M 2 SATIŞA ESAS BRÜT ALAN 140,52 M 2 Sadece bu renkte gösterilen dolaplar teslim edilecektir. 48 BU SAYFADAKI GÖRSELLER TANITIM AMAÇLIDIR. TAHINCIOĞLU, EMLAK KONUT GYO A.Ş. NIN ONAYIYLA DEĞIŞIKLIK YAPMA HAKKINA SAHIPTIR.

50 NET ALAN 87,10 M KINALI - BURGAZ NET ALAN + AÇIK BALKON 95,25 M 2 SATIŞA ESAS BRÜT ALAN 134,19 M 2 Sadece bu renkte gösterilen dolaplar teslim edilecektir. 49 BU SAYFADAKI GÖRSELLER TANITIM AMAÇLIDIR. TAHINCIOĞLU, EMLAK KONUT GYO A.Ş. NIN ONAYIYLA DEĞIŞIKLIK YAPMA HAKKINA SAHIPTIR.

51 NET ALAN ,09 M 2 BURGAZ NET ALAN + AÇIK BALKON 88,40 M 2 SATIŞA ESAS BRÜT ALAN 79,45 M 2 Sadece bu renkte gösterilen dolaplar teslim edilecektir. 50 BU SAYFADAKI GÖRSELLER TANITIM AMAÇLIDIR. TAHINCIOĞLU, EMLAK KONUT GYO A.Ş. NIN ONAYIYLA DEĞIŞIKLIK YAPMA HAKKINA SAHIPTIR.

52 NET ALAN 73,75 M KINALI - BURGAZ NET ALAN + AÇIK BALKON 83,85 M 2 SATIŞA ESAS BRÜT ALAN 120,75 M 2 Sadece bu renkte gösterilen dolaplar teslim edilecektir. 51 BU SAYFADAKI GÖRSELLER TANITIM AMAÇLIDIR. TAHINCIOĞLU, EMLAK KONUT GYO A.Ş. NIN ONAYIYLA DEĞIŞIKLIK YAPMA HAKKINA SAHIPTIR.

53 NET ALAN ,40 M 2 BURGAZ NET ALAN + AÇIK BALKON 76,90 M 2 SATIŞA ESAS BRÜT ALAN 111,44 M 2 Sadece bu renkte gösterilen dolaplar teslim edilecektir. 52 BU SAYFADAKI GÖRSELLER TANITIM AMAÇLIDIR. TAHINCIOĞLU, EMLAK KONUT GYO A.Ş. NIN ONAYIYLA DEĞIŞIKLIK YAPMA HAKKINA SAHIPTIR.

54 NET ALAN 67,20 M KINALI - BURGAZ NET ALAN + AÇIK BALKON 74,65 M 2 SATIŞA ESAS BRÜT ALAN 106,52 M 2 Sadece bu renkte gösterilen dolaplar teslim edilecektir. 53 BU SAYFADAKI GÖRSELLER TANITIM AMAÇLIDIR. TAHINCIOĞLU, EMLAK KONUT GYO A.Ş. NIN ONAYIYLA DEĞIŞIKLIK YAPMA HAKKINA SAHIPTIR.

55 NET ALAN ,05 M 2 SEDEF NET ALAN + AÇIK BALKON 66,05 M 2 SATIŞA ESAS BRÜT ALAN 99,79 M 2 Sadece bu renkte gösterilen dolaplar teslim edilecektir. 54 BU SAYFADAKI GÖRSELLER TANITIM AMAÇLIDIR. TAHINCIOĞLU, EMLAK KONUT GYO A.Ş. NIN ONAYIYLA DEĞIŞIKLIK YAPMA HAKKINA SAHIPTIR.

56 NET ALAN 54,30 M SEDEF NET ALAN + AÇIK BALKON 59,70 M 2 SATIŞA ESAS BRÜT ALAN 91,04 M 2 Sadece bu renkte gösterilen dolaplar teslim edilecektir. 55 BU SAYFADAKI GÖRSELLER TANITIM AMAÇLIDIR. TAHINCIOĞLU, EMLAK KONUT GYO A.Ş. NIN ONAYIYLA DEĞIŞIKLIK YAPMA HAKKINA SAHIPTIR.

57 NET ALAN ,90 M 2 HEYBELİ NET ALAN + AÇIK BALKON 48,45 M 2 SATIŞA ESAS BRÜT ALAN 72,09 M 2 Sadece bu renkte gösterilen dolaplar teslim edilecektir. 56 BU SAYFADAKI GÖRSELLER TANITIM AMAÇLIDIR. TAHINCIOĞLU, EMLAK KONUT GYO A.Ş. NIN ONAYIYLA DEĞIŞIKLIK YAPMA HAKKINA SAHIPTIR.

58 NET ALAN 41,30 M SEDEF NET ALAN + AÇIK BALKON 45,60 M 2 SATIŞA ESAS BRÜT ALAN 70,03 M 2 Sadece bu renkte gösterilen dolaplar teslim edilecektir. 57 BU SAYFADAKI GÖRSELLER TANITIM AMAÇLIDIR. TAHINCIOĞLU, EMLAK KONUT GYO A.Ş. NIN ONAYIYLA DEĞIŞIKLIK YAPMA HAKKINA SAHIPTIR.

59 NET ALAN ,75 M 2 HEYBELİ NET ALAN + AÇIK BALKON 44,45 M 2 SATIŞA ESAS BRÜT ALAN 67,56 M 2 Sadece bu renkte gösterilen dolaplar teslim edilecektir. 58 BU SAYFADAKI GÖRSELLER TANITIM AMAÇLIDIR. TAHINCIOĞLU, EMLAK KONUT GYO A.Ş. NIN ONAYIYLA DEĞIŞIKLIK YAPMA HAKKINA SAHIPTIR.

60 NET ALAN 36,85 M SEDEF NET ALAN + AÇIK BALKON 41,25 M 2 SATIŞA ESAS BRÜT ALAN 63,86 M 2 Sadece bu renkte gösterilen dolaplar teslim edilecektir. 59 BU SAYFADAKI GÖRSELLER TANITIM AMAÇLIDIR. TAHINCIOĞLU, EMLAK KONUT GYO A.Ş. NIN ONAYIYLA DEĞIŞIKLIK YAPMA HAKKINA SAHIPTIR.

61 NET ALAN ,65 M 2 HEYBELİ NET ALAN + AÇIK BALKON 39,95 M 2 SATIŞA ESAS BRÜT ALAN 60,05 M 2 Sadece bu renkte gösterilen dolaplar teslim edilecektir. 60 BU SAYFADAKI GÖRSELLER TANITIM AMAÇLIDIR. TAHINCIOĞLU, EMLAK KONUT GYO A.Ş. NIN ONAYIYLA DEĞIŞIKLIK YAPMA HAKKINA SAHIPTIR.

62

63 Proje künyesi

64 İŞVEREN EMLAK KONUT GYO A.Ş. YÜKLENİCİ TAHİNCİOGLU KÜÇÜKYALI ADİ ORTAKLIK MİMARİ PROJE EVRENOL ARCHITECTS STATİK PROJE KONUT BÖLGESİ BÜROSTATİK STATİK PROJE OFİS BÖLGESİ PERFORM MÜHENDİSLİK ZEMİN ETÜDÜ ELFA MÜHENDİSLİK İKSA PROJELERİ GEO-DYNAMIX MEKANİK PROJELERI KONUT BÖLGESİ ROTA MÜHENDİSLİK MEKANİK PROJELERI OFİS BÖLGESİ DİNAMİK MÜHENDİSLİK ELEKTRİK PROJELERI KONUT BÖLGESİ CEDETAŞ MÜHENDİSLİK ELEKTRİK PROJELERI OFİS BÖLGESİ SANAYİ MÜHENDİSLİK ALTYAPI PROJESİ PROSES MÜHENDİSLİK PEYZAJ PROJESİ SPİGA PEYZAJ İÇ MİMARİ PROJESİ GÖNYE PROJE TASARIM KENTSEL TASARIM PROJESİ MASTER ŞEHİRCİLİK METRO TÜNEL BAĞLANTI PROJESİ PROSER STATİK DANIŞMANI ŞAMİL ŞEREF POLAT YANGIN DANIŞMANI İTİNA İNŞAAT VE DANIŞMANLIK CEPHE DANIŞMANI CWG LTD DANIŞMANLIK LEED DANIŞMANI ALTENSİS ASANSÖR DANIŞMANI 3TEK DANIŞMANLIK GEOTEKNİK DANIŞMANLIK GEO-DYNAMIX AKUSTİK DANIŞMANLIK TALAYMAN AKUSTİK TRAFİK DANIŞMANLIĞI 2A GRUP HAVUZ DANIŞMANLIĞI TAM HAVUZCULUK RÜZGÂR SİMÜLASYON TESTİ RWDI 3D GÖRSELLER ARTI EKSİ SIFIR MAKET ATÖLYE K KENT MİMARİ MAKET

65

66 1953 yılında bir ülkenin kentleşme çalışmalarına öncülük edecek, insanların yaşam kalitesini yükseltecek anlayış hayat buldu. İnşaat alanının köklü markası Emlak Konut un, başarılarla dolu yolculuğu başladı. İnsan hayatına konfor katacak, çevreye duyarlı, modern kentler kurmak, kurumsal vizyon olarak belirlendi. Bu temel amaçla birlikte Emlak Konut, sektörüne pek çok yenilik getiren uygulamaların mimarı oldu. Emlak Konut, ülkemizin planlı kentleşmesinde örnek teşkil eden, iz bırakan projeler gerçekleştirdi. Bulunduğu semte ismini verecek büyüklükte ve döneminin en yenilikçi kentlerini inşa etti. Bu istikrarlı büyüme, ciddi bir dönüm noktasını beraberinde getirdi ve 2002 yılında Emlak Konut, gayrimenkul yatırım ortaklığına dönüştü. Bu dönüşüm aslında dev projelerin, ses getirecek atılımların ve daha büyük bir şirket olmanın habercisiydi. Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı olmasıyla beraber Emlak Konut; tasarım alanında dünyada yankı bulan, çevreye duyarlı teknolojileri içinde barındıran, şehre değer katan niteliklerde projelerin ardında yer aldı yılından bugüne kadar çeşitli büyüklükte toplam 120 projenin ihalesini gerçekleştirerek, bu projelerin tamamlanması sonucunda yaklaşık bağımsız bölümün yapılmasını sağlamış olacaktır. Emlak Konut hızlı büyümesini taçlandıracak, hedeflerini daha geniş ufuklara taşıyacak bir atılımla iki kez halka arz edildi yılındaki ilk arz, Cumhuriyet tarihinin en büyük 5 halka arzı arasına girdi teki ikincil halka arz ise son 5 yılda Avrupa da gayrimenkul alanında yapılan en büyük halka arz oldu. Halka arzlarla büyüyen Emlak Konut, 3,8 milyar liralık ödenmiş sermayesi ve 30 Eylül 2016 itibariyle ulaştığı 18,6 milyar liralık aktif toplamıyla Türkiye nin en güçlü şirketleri arasındaki yerini daha da sağlamlaştırmıştır. Emlak Konut kuruluşundan beri artan ivmesi, insan odaklı kurum felsefesi ve geldiği noktadaki konumu itibariyle yarınlara güçlü adımlarla yürüyor. Bu ülkenin gururla anılacak, küresel oyuncusu olma hedefine her geçen gün biraz daha yaklaşıyor

67

68 TAHINCIOĞLU GAYRIMENKUL Tahincioğlu Holding in gayrimenkul geliştirme ve yatırım alanında faaliyet gösteren grup şirketidir. Yönetim Kurulu Başkanlığı nı Özcan Tahincioğlu nun yürüttüğü Tahincioğlu Gayrimenkul, Türkiye deki gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden biri olup nitelikli perakende, ofis, konut ve alışveriş caddesi projelerinin yanında birinci sınıf otellerin inşa ve geliştirme çalışmalarında da bulunmaktadır. Geliştirmekte olduğu projelere ilave olarak, şirketin aktif bir şekilde yönetimini üstlendiği, gelir getiren gayrimenkul varlıklarından oluşan geniş bir portföyü de mevcuttur. Tahincioğlu nun şu ana kadar tamamlamış olduğu projelerin inşaat alanı 2 milyon metrekarenin üzerindedir. Tahincioğlu nun inşaat firması olan Nida İnşaat, her projede genel yüklenici görevini üstlenmektedir. Firmanın sembolü haline gelen projeleri arasında Palladium Tower, Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi ve Rezidans, Palladium Antakya Alışveriş Merkezi, Nidakule Kozyatağı, Nidakule Göztepe, Swissotel Büyük Efes ve Kongre Merkezi yer almaktadır. Tahincioğlu, LEED Gold Sertifikası adayı olan ofis projeleri Nidakule Ataşehir Kuzey, Nidakule Ataşehir Batı, Nidakule Levent ve Nidakule Finans Merkezi nin yanı sıra konut projeleri Nidapark Başakşehir ve Nidapark Seyrantepe inşaatlarını devam ettirmektedir. Haziran 2015 te Nidapark Beşiktaş ı, Nisan 2016 da Nidakule Ataşehir Güney i tamamlayarak teslim eden Tahincioğlu, Evim Değerleniyor kapsamında çeşitli kentsel dönüşüm projeleri de yürütmektedir. Tahincioğlu Gayrimenkul ün ayrıca Yenisahra, Beykoz, Zeytinburnu, Çengelköy, Bomonti, Kozyatağı, Kayaşehir ve İstinye de planlama aşamasında projeleri bulunuyor.

69

70 Nidapark Küçükyalı Satış Ofisi Çınar Mahallesi Rıfkı Tongsir Caddesi No: 113 Maltepe İstanbul Küçükyalı metro durağı yanı

Nidapark Küçükyalı BU SAYFADAKI GÖRSELLER TANITIM AMAÇLIDIR. TAHINCIOĞLU, EMLAK KONUT GYO A.Ş. NIN ONAYIYLA DEĞIŞIKLIK YAPMA HAKKINA SAHIPTIR.

Nidapark Küçükyalı BU SAYFADAKI GÖRSELLER TANITIM AMAÇLIDIR. TAHINCIOĞLU, EMLAK KONUT GYO A.Ş. NIN ONAYIYLA DEĞIŞIKLIK YAPMA HAKKINA SAHIPTIR. Nidapark Küçükyalı Tahincioğlu ayrıcalığı şimdi de Küçükyalı da yaşanıyor. Anadolu yakasının ferah ve huzurlu yaşam alanlarından Küçükyalı, Tahincioğlu ayrıcalığına Emlak Konut güvencesiyle kavuşuyor.

Detaylı

65 yıllık tecrübe ve Emlak Konut güvencesiyle Kuzey Yakası nda ofisler, alışveriş merkezleri, okullar, spor alanları, otel, hayvanat bahçesi ve

65 yıllık tecrübe ve Emlak Konut güvencesiyle Kuzey Yakası nda ofisler, alışveriş merkezleri, okullar, spor alanları, otel, hayvanat bahçesi ve 65 yıllık tecrübe ve Emlak Konut güvencesiyle Kuzey Yakası nda ofisler, alışveriş merkezleri, okullar, spor alanları, otel, hayvanat bahçesi ve Millet Bahçesi yle yaşamınıza değer katacak, metro hatlarına

Detaylı

Alırken Kazanın Satarken Kar Edin Kazançlı Kiralayın İşinize Değer Katın!

Alırken Kazanın Satarken Kar Edin Kazançlı Kiralayın İşinize Değer Katın! EMLAK KONUT GYO A.Ş. 1953 yılında bir ülkenin kentleşme çalışmalarına öncülük edecek, insanların yaşam kalitesini yükseltecek anlayış hayat buldu. İnşaat alanının köklü markası Emlak Konut un, başarılarla

Detaylı

Yüzünü İstinye Koyu na

Yüzünü İstinye Koyu na 2 L Ü K S B İ R H A Y A T I N S I N I R L A R I O L M A Y A B İ L İ R A M A P R O J E S İ Ç İ Z İ L E B İ L İ R. 2 3 4 5 B U S A Y F A D A K I G Ö R S E L L E R T A N I T I M A M A Ç L I D I R. T A H I

Detaylı

hayatınızın koordinatları yeniden belirleniyor...

hayatınızın koordinatları yeniden belirleniyor... hayatınızın koordinatları yeniden belirleniyor... E mlak Konut GYO güvencesiyle Türkiye nin önemli inşaat firmalarından biri olan YP İnşaat; Ankara nın nezih semtleri arasında sayılan Ümitköy de yaşamak

Detaylı

YENİKÖY KONAKLARI NDA YEPYENİ BİR İSTANBUL

YENİKÖY KONAKLARI NDA YEPYENİ BİR İSTANBUL YENİKÖY KONAKLARI NDA YEPYENİ BİR İSTANBUL BURADA YAŞAM HER HALİYLE GÜZEL... Gök mavisiyle toprak yeşilinin buluştuğu, yeşili ayrı yeşil, havası ayrı hava olan Yeniköy Konakları, İstanbul un merkezinde

Detaylı

Emlak Konut GYO A.Ş. 65 yıllık birikim ve güveniyle yüksek standartlardaki karma yaşam projelerinden birine imza atıyor.

Emlak Konut GYO A.Ş. 65 yıllık birikim ve güveniyle yüksek standartlardaki karma yaşam projelerinden birine imza atıyor. Emlak Konut GYO A.Ş. 65 yıllık birikim ve güveniyle yüksek standartlardaki karma yaşam projelerinden birine imza atıyor. Yeni yaşamınız yeni standartlarınız 349 daire ve 16 mağazadan oluşan, merkezi lokasyona

Detaylı

YENİKÖY KONAKLARI NDA YEPYENİ BİR İSTANBUL

YENİKÖY KONAKLARI NDA YEPYENİ BİR İSTANBUL YENİKÖY KONAKLARI NDA YEPYENİ BİR İSTANBUL GÜZELLER GÜZELİ GÜZELTEPE Gökyüzünün mavisiyle toprağın yeşilinin buluştuğu, yeşili ayrı yeşil, havası ayrı hava olan Güzeltepe, İstanbul un merkezinde şehrin

Detaylı

Adalar manzarası karşıda, hem keyifler hem de işler yolunda.

Adalar manzarası karşıda, hem keyifler hem de işler yolunda. 1 Adalar manzarası karşıda, hem keyifler hem de işler yolunda. 2 3 Tahincioğlu ayrıcalığı ve Emlak Konut güvencesi şimdi de Küçükyalı da yaşanıyor. Anadolu yakasının ferah ve huzurlu yaşam alanlarından

Detaylı

TAHİNCİOĞLU TAHİNCİOĞLU HOLDİNG. *Gayrimenkul Geliştirme Tahincioğlu Gayrimenkul. *Üretim Nova Reklam. * İnşaat Nida İnşaat. *Enerji Avrasya Gaz A.Ş.

TAHİNCİOĞLU TAHİNCİOĞLU HOLDİNG. *Gayrimenkul Geliştirme Tahincioğlu Gayrimenkul. *Üretim Nova Reklam. * İnşaat Nida İnşaat. *Enerji Avrasya Gaz A.Ş. TAHİNCİOĞLU HOLDİNG TAHİNCİOĞLU Gayrimenkul Tahincioğlu Holding in temeli, 1927 yılında, Mardin de atıldı. Tahincioğlu ailesinin tahin üretimine başlamasıyla ticari hayatının ilk adımlarını atan aile şirketi,

Detaylı

Doğaya tutkun, şehir ile iç içe bir yaşam...

Doğaya tutkun, şehir ile iç içe bir yaşam... Doğaya tutkun, şehir ile iç içe bir yaşam... Ayrıcalıklı bir yaşamın standartları Ankara da yeniden tanımlanıyor! Başkent Ankara nın Kalbinde Çankaya Oran da Eşsiz bir yaşam ve yatırım fırsatı Bu özel

Detaylı

%100 HAYAT Nidapark Bomonti de

%100 HAYAT Nidapark Bomonti de %100 HAYAT Nidapark Bomonti de Hep yaşamak istediğiniz hayat, tam yaşamak istediğiniz yerde. %100 HAYAT Nidapark Bomonti de 100 yılı aşkın tarihiyle, eski İstanbul un prestij sahibi semti Bomonti, şehrin

Detaylı

TAHİNCİOG LU KONUM PALLADİUM TOWER DA YAŞAM KESİT KAT PLANLARI MİMARİ ÖZELLİKLER EKİP

TAHİNCİOG LU KONUM PALLADİUM TOWER DA YAŞAM KESİT KAT PLANLARI MİMARİ ÖZELLİKLER EKİP TAHİNCİOG LU KONUM PALLADİUM TOWER DA YAŞAM KESİT KAT PLANLARI MİMARİ ÖZELLİKLER EKİP TAHİNCİOĞLU Tahinciog lu, Tahinciog lu Holding in gayrimenkul gelisţirme ve yatırım alanında faaliyet gösteren firmasıdır.

Detaylı

İŞ DÜNYASININ YENİ ENERJİSİ

İŞ DÜNYASININ YENİ ENERJİSİ İŞ DÜNYASININ YENİ ENERJİSİ TAHİNCİOĞ LU KONUM NİDAKULE GÖZTEPE DE YAŞAM KESİT KAT PLANLARI MİMARİ ÖZELLİKLER EKİP TAHİNCİOĞLU Tahincioğlu, Tahincioğlu Holding in gayrimenkul gelis tirme ve yatırım alanında

Detaylı

www.idealistcadde.com GELECEĞE DOKUNAN BİR PROJE Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen İdealist Cadde; hayata estetik katan ayrıcalıklarıyla hem yaşamaya hem de yatırıma değer bir proje. MEVSİM YAŞAM

Detaylı

Eskişehir Yolu na Emlak Konut imzası!

Eskişehir Yolu na Emlak Konut imzası! Eskişehir Yolu na Emlak Konut imzası! Ankara nın hızla gelişen bölgesi Eskişehir Yolu üzerinde, Batı Kapısı na 100 metre mesafede, Başkent Üniversitesi Kampüsü yanı başında inşa edilen Sofa Loca, Emlak

Detaylı

Ankara da. Emlak Konut. Eskişehir Yolu na Emlak Konut imzası!

Ankara da. Emlak Konut. Eskişehir Yolu na Emlak Konut imzası! Eskişehir Yolu na Emlak Konut imzası! Emlak Konut Ankara da Ankara nın hızla gelişen bölgesi Eskişehir Yolu üzerinde, Batı Kapısı na 100 metre mesafede, Başkent Üniversitesi Kampüsü yanı başında inşa edilen

Detaylı

İŞTE BURADA YAŞANIR. Yıllardır bugünü yaşamaya hazırlanan Kayaşehir e hoş geldiniz.

İŞTE BURADA YAŞANIR. Yıllardır bugünü yaşamaya hazırlanan Kayaşehir e hoş geldiniz. Yıllardır bugünü yaşamaya hazırlanan Kayaşehir e hoş geldiniz. İŞTE BURADA YAŞANIR. BU SAYFADAKI GÖRSELLER TANITIM AMAÇLIDIR. TAHINCIOĞLU, EMLAK KONUT GYO A.Ş. NIN ONAYIYLA DEĞIŞIKLIK YAPMA HAKKINA SAHIPTIR.

Detaylı

TAHİNCİOG LU KONUM PALLADİUM TOWER DA YAŞAM KESİT KAT PLANLARI MİMARİ ÖZELLİKLER EKİP

TAHİNCİOG LU KONUM PALLADİUM TOWER DA YAŞAM KESİT KAT PLANLARI MİMARİ ÖZELLİKLER EKİP TAHİNCİOG LU KONUM PALLADİUM TOWER DA YAŞAM KESİT KAT PLANLARI MİMARİ ÖZELLİKLER EKİP TAHİNCİOĞLU Tahinciog lu, Tahinciog lu Holding in gayrimenkul gelisţirme ve yatırım alanında faaliyet gösteren firmasıdır.

Detaylı

Başakşehir in ilk A+ ofis kulesi NİDAKULE

Başakşehir in ilk A+ ofis kulesi NİDAKULE 1 Başakşehir in ilk A+ ofis kulesi NİDAKULE KAYAŞEHİR 2 3 4 5 Başakşehir de uzun zamandır hissedilen prestijli çalışma alanlarının eksikliği, Başakşehir e yakışan A+ OFİS KULESİ Nidakule Kayaşehir le son

Detaylı

İSTANBUL MARKASI GERÇEK YAŞAM İSTEKLERİN EN BÜYÜK SINIRI LÜKS BEŞ YILDIZLI AYRICALIKLI İÇ DÜNYA HAYAT

İSTANBUL MARKASI GERÇEK YAŞAM İSTEKLERİN EN BÜYÜK SINIRI LÜKS BEŞ YILDIZLI AYRICALIKLI İÇ DÜNYA HAYAT 01. YAŞAM MARKASI 03. EN BÜYÜK LÜKS 05. AYRICALIKLI İÇ DÜNYA 02. GERÇEK İSTANBUL 04. İSTEKLERİN SINIRI 06. BEŞ YILDIZLI HAYAT 01. Gayrimenkul sektöründeki yaklaşık yarım asırlık deneyimi ve 4.000 kişiden

Detaylı

İstanbul yeni bir simgeye kavuşuyor

İstanbul yeni bir simgeye kavuşuyor İstanbul yeni bir simgeye kavuşuyor İstanbul un hızla gelişen merkezi Kartal, yepyeni ve heyecan verici bir yaşam merkezine kavuşuyor: Anatolium Marmara! Özellikleri ile yakında İstanbul un simge projelerinden

Detaylı

Kendisi de prestiji de çok yüksek

Kendisi de prestiji de çok yüksek 02 Kendisi de prestiji de çok yüksek İki kule olarak inşa edilen Moment İstanbul, sıra dışı dikey mimarisiyle ne kadar prestijli bir proje olduğunu daha ilk bakışta gözler önüne seriyor. Ama Moment İstanbul

Detaylı

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN 0 532 608 64 08 0 532 317 12 49 AYDIN IN YEPYENİ YAŞAM PROJESİ: GREEN PARK AYDIN 1 2 ZEYKO İNŞAAT ZEYKO İNŞAAT GÜVENCESİYLE ZEYKO İNŞAAT TAN AYDIN A ARTI DEĞER KAZANDIRACAK

Detaylı

www.momentistanbul.com

www.momentistanbul.com www.momentistanbul.com Kartal ın en çok konuşulan projesi: Moment İstanbul İki kule olarak inşa edilen Moment İstanbul, sıra dışı dikey mimarisiyle ne kadar prestijli bir proje olduğunu daha ilk bakışta

Detaylı

Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam

Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam www.metsannexus.com METSAN NEXUS BİR PROJESİDİR Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam tarzını

Detaylı

İSTANBUL MARKASI GERÇEK YAŞAM İSTEKLERİN EN BÜYÜK SINIRI LÜKS BEŞ YILDIZLI AYRICALIKLI İÇ DÜNYA HAYAT

İSTANBUL MARKASI GERÇEK YAŞAM İSTEKLERİN EN BÜYÜK SINIRI LÜKS BEŞ YILDIZLI AYRICALIKLI İÇ DÜNYA HAYAT 01. YAŞAM MARKASI 03. EN BÜYÜK LÜKS 05. AYRICALIKLI İÇ DÜNYA 02. GERÇEK İSTANBUL 04. İSTEKLERİN SINIRI 06. BEŞ YILDIZLI HAYAT 01. Gayrimenkul sektöründeki yaklaşık yarım asırlık deneyimi ve 4.000 kişiden

Detaylı

yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5.

yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5. yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5. Levent Güzeltepe etabında her açıdan huzurlu, her tarafı ayrıcalıklarla dolu

Detaylı

Konforun tam yeri, yatırımın tam zamanı...

Konforun tam yeri, yatırımın tam zamanı... Konforun tam yeri, yatırımın tam zamanı... Adnan Kahveci nin en nezih bölgesinde yer alan ve modern hayat tarzının tüm özelliklerini barındıran yepyeni bir yaşam alanı Alya Penta Beylikdüzü vadi projesine

Detaylı

YEPYENİ BİR YAŞAM TARZINA HAZIR MISINIZ?

YEPYENİ BİR YAŞAM TARZINA HAZIR MISINIZ? YEPYENİ BİR YAŞAM TARZINA HAZIR MISINIZ? KONUT. OFİS. ÇARŞI. OTEL 4/5 İZMİR E YEPYENİ BİR YAŞAM TARZI Benzersiz ve hayranlık uyandıran manzarasıyla günün her anını farklı bir keyifle sunan Mistral İzmir,

Detaylı

HAYATINIZA ilham KATACAK

HAYATINIZA ilham KATACAK diş HAYATINIZA ilham KATACAK Gerçekleştirdiği projelerle gayrimenkul sektöründe çıtayı hep daha yukarıya taşıyan İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., yeni projesi Manzara Adalar la Kartal a imzasını

Detaylı

KÖRFEZKENT İN TAM ORTASINDA YENİ BİR TİCARET MERKEZİ KÖRFEZKENT ÇARŞI

KÖRFEZKENT İN TAM ORTASINDA YENİ BİR TİCARET MERKEZİ KÖRFEZKENT ÇARŞI EMLAK KONUT HAKKINDA 1953 yılında bir ülkenin kentleşme çalışmalarına öncülük edecek, insanların yaşam kalitesini yükseltecek anlayış hayat buldu: İnşaat alanının köklü markası Emlak Konut un, başarılarla

Detaylı

parkresidencescadde.com

parkresidencescadde.com parkresidencescadde.com SİZE ÖZEL AYRICALIKLI BİR YAŞAM... Moderni, klasiği, özel hissetmeyi, hayatın merkezinde olmayı, kendini şımartmayı, modayı, sanatı, güneşi, gökyüzünü, ayrıcalıklı yaşamayı

Detaylı

www. birlikinsaat.com

www. birlikinsaat.com www.birlikinsaat.com Yaşam kaliteniz birlik te yükselir... İlk Olarak 1970 Yılında Sönmez Ailesi Tarafından Temelleri Atılan ve 1997 Yılında Emin Sönmez Tarafından Kurumsal Bir Kimliğe Kavuşturulan Birlik

Detaylı

DÖRT BİR YANINIZDA ŞEHRİN AYRICALIKLARI...

DÖRT BİR YANINIZDA ŞEHRİN AYRICALIKLARI... DÖRT BİR YANINIZDA ŞEHRİN AYRICALIKLARI... ARY Poyraz, Anadolu Yakasının farklı güzelliğini her yönüyle taşıyan Bostancı da hayata geçireceği projeyle, sizi ayrıcalıklı bir hayata davet ediyor. Bir yandan

Detaylı

İstanbul u bir de bizimle yaşayın!

İstanbul u bir de bizimle yaşayın! İstanbul u bir de bizimle yaşayın! NEDEN SİTE İSTANBUL? Prestij Konfor Ayrıcalık Kısaca... 2 3 4 GELECEĞE YATIRIM Aileniz ile beraber güven, huzur, mutluluk ve konforun keyfine varacaksınız. 5 MODERN

Detaylı

İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM!

İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM! ADI BİZİM İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM! ADI BİZİM. GERİ KALAN HER ŞEY SİZİN. İhlas Yapı nın Ispartakule de Bizim Evler 1 le başlayan ve Bizim Evler 6 ile 5.000 konutu bulan masalsı yolculuğu,

Detaylı

smart investment in Turkey AKILLI YATIRIM [ İSTANBUL 216 YETKİLİ SATIŞ TEMSİLCİSİ

smart investment in Turkey AKILLI YATIRIM [ İSTANBUL 216 YETKİLİ SATIŞ TEMSİLCİSİ smart investment in Turkey AKILLI YATIRIM [ İSTANBUL 216 YETKİLİ SATIŞ TEMSİLCİSİ [ Duymadım deme Görmedim deme Akıllı düşün AKILLI YATIRIM YAP! Konut projemizden yapacağınız yatırımlarda ayrıcalığı ile

Detaylı

www.alwaleedinvest.com Modern, konforlu, çevreyle dost, güvenilir, çağdaş yaşam alanları inşa eden Mayra Yapı, sevdiklerinize ve sizlere en iyisini yaşatmak için özenle hazırladığı projelerine, bir yenisini

Detaylı

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor.

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor. İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor. Üstelik isteyene bahçeli evler veya balkonlu daireler, isteyene rezidans konforu barındıran kompakt

Detaylı

Hayat boyu, hayat dolu!..

Hayat boyu, hayat dolu!.. Hayat boyu, hayat dolu!.. KAYSERİ: Sivas Caddesi İpeksaray AVM A Kule 5. Kat Melikgazi - Kayseri Tel. +90352 224 24 10 Fax. +90352 224 2412 İSTANBUL: İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Turgut Özal Caddesi

Detaylı

www.insainsaat.com.tr Hayallerinizden hep bir adım öndeyiz... M O D E R N M İ M A R İ İ L E K O N F O R U YA Ş AY I N Eğlence ve sosyal yaşamı birlikte sunan İstanbul un keyfini doya doya yaşamanıza olanak

Detaylı

AVRUPARK TOKİ İŞTİRAKİ EMLAK KONUT GYO A.Ş. Kaynak Geliştirme Uygulamaları Kapsamında Yapılmaktadır.

AVRUPARK TOKİ İŞTİRAKİ EMLAK KONUT GYO A.Ş. Kaynak Geliştirme Uygulamaları Kapsamında Yapılmaktadır. AVRUPARK TOKİ İŞTİRAKİ EMLAK KONUT GYO A.Ş. Kaynak Geliştirme Uygulamaları Kapsamında Yapılmaktadır. Görseller tanıtım amaçlıdır. Cihan İnşaat ve Konut Yapı uygulama aşamasında gerekli gördüğü değişiklikleri

Detaylı

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor.

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor. İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor. Üstelik isteyene bahçeli evler veya balkonlu daireler, isteyene rezidans konforu barındıran kompakt

Detaylı

Sunduğu tüm avantajların yanı sıra, lokasyonu ile de benzersiz özelliklere sahip

Sunduğu tüm avantajların yanı sıra, lokasyonu ile de benzersiz özelliklere sahip Boğaziçi Köprüsü 7 6 1. Kakıköy İskelesi 2. Ataşehir 3. Medipol Hastanesi 4. Optimum AVM Sunduğu tüm avantajların yanı sıra, lokasyonu ile de benzersiz özelliklere sahip Anadolu yakasının merkezine hakim

Detaylı

KIPTAS LA ISTANBUL SIZE KALBINI ACIYOR

KIPTAS LA ISTANBUL SIZE KALBINI ACIYOR KIPTAS LA ISTANBUL SIZE KALBINI ACIYOR İnşa ettiği 75.000 konutla İstanbul da kaliteli yaşama yeni bir boyut kazandıran Kiptaş, şimdi İstanbul un kalbi Veliefendi ye geliyor. İstanbul un merkezinde; Veliefendi

Detaylı

BPARSEL KAT PLANLARI s. 42 EVORA DENİZLİ TOKİ İştiraki EMLAK KONUT GYO A.Ş. Kaynak Geliştirme Uygulamaları Kapsamında Yapılmaktadır. s. 43 Tüm görseller tanıtım amaçlı hazırlanmıştır. Teknik Yapı, Emlak

Detaylı

D E Ğ İ Ş İ M B A Ş L A D I

D E Ğ İ Ş İ M B A Ş L A D I DEĞİŞİM BAŞLIYOR Karakteristik mimari tasarımı, sosyal olanakları ve özel lokasyonu ile yaşamı alanı kavramını yeniden tanımlayan REAL CITY; 3 blok, 196 daire, 26 mağaza, çocuk parkı, spor salonu, otoparkı

Detaylı

Aklınızdaki tüm soruların cevabı burada

Aklınızdaki tüm soruların cevabı burada Aklınızdaki tüm soruların cevabı burada 1 Ayrıcalıklarla dolu Dore Life dünyasına hoş geldiniz. AC YAPI tarafından İstanbul un yükselen değeri Sancaktepe de inşa edilen Dore Life, sizlere yeni ve değerli

Detaylı

bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem

bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem loft bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem Kat karșılığı inșaat sektörüne yeni bir anlayıș getirme hedefiyle yola çıkan Arkad Yapı, LEED ( Ekolojik Çevre

Detaylı

Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: 0212 397 1875 Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul 444 36 55 F:0216 456 48

Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: 0212 397 1875 Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul 444 36 55 F:0216 456 48 Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: 0212 397 1875 Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul 444 36 55 F:0216 456 48 75 info@emlakkonut.com.tr ı www.emlakkonut.com.tr Mahalle

Detaylı

HAYALLERİNİZDEKİ HUZURU UZAKLARDA ARAMANIZA GEREK YOK

HAYALLERİNİZDEKİ HUZURU UZAKLARDA ARAMANIZA GEREK YOK HAYALLERİNİZDEKİ HUZURU UZAKLARDA ARAMANIZA GEREK YOK 5 TARİHİ, DENİZİ, HAVASI, BALIĞI, YEŞİLİ, RÜZGARI VE YELKENİYLE BİR TUTKUDUR MUDANYA. 7 9 KÖRFEZİN KIYISINDA, EN GÜZEL KONUMDA HER SABAH YEŞİL VE

Detaylı

Satış Ofisi Merkez info@atasulife.com www.atasulife.com

Satış Ofisi Merkez info@atasulife.com www.atasulife.com Satış Ofisi: Dilek Sabancı Cad. Nergis-Günbatımı Sk. No: 17 Ataşehir-İSTANBUL Tel: (0216) 469 80 55 Merkez: Küçükbakkalköy Mah. Şerifali Cd. No: 12/A Ataşehir / İstanbul Tel: (0216) 575 27 89-90 Fax: (0216)

Detaylı

moonparktasdelen.com

moonparktasdelen.com moonparktasdelen.com moonparktasdelen.com Bu katalogda kullanılan tüm görsel, metin ve bilgiler Moonpark Taşdelen izni olmadan kısmen / tamamen kopyalanamaz veya çoğaltılamaz. Katalog içerisinde yer alan

Detaylı

Bağdat Caddesi ne yakışan yüksek standartlar

Bağdat Caddesi ne yakışan yüksek standartlar Bağdat Caddesi ne yakışan yüksek standartlar Bağdat Caddesi nde ÖZLEDİĞİNİZ YAŞAM PROJE TESLİM TARİHİ TEMMUZ 2016 Yeşilpark Cadde Projesi, İstanbul un en değerli bölgelerinden olan Bağdat Caddesi Göztepe

Detaylı

HER DÜŞ GERÇEĞE DÖNÜŞMEK İÇİN VARDIR

HER DÜŞ GERÇEĞE DÖNÜŞMEK İÇİN VARDIR HER DÜŞ GERÇEĞE DÖNÜŞMEK İÇİN VARDIR ÖNCE DÜŞLER VARDI Çok değil, 2007 yılında bir düş kurduk. İnşaat sektöründe edindiğimiz deneyim ve bize duyulan güvenden güç alarak, hayatlara renk katacak farklı

Detaylı

ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI...

ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI... ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI... Şehri avucunuzun içinde hissetmek istiyorsanız şimdi Seba tecrübesiyle tasarlanan yepyeni bir yaşam sizi bekliyor. Seba Flats eşsiz konumuyla şehrin tam kalbinde yükseliyor.

Detaylı

Zor. begenenlerin tercihi

Zor. begenenlerin tercihi Zor begenenlerin tercihi ZOR BEĞENENLERİN TERCİHİ Zor beğenenlerin, hayattan keyif alanların, her zaman ileriyi düşünenlerin, kaliteden ödün vermeyenlerin ve her zaman kazananların projesi PRAVA KARTAL

Detaylı

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama Yaşamın Rengi Yaşamın Rengi Tasarım & Basım : Demirkolbasim.com Topraktan Yaşama Seydioğlu Grup Yatırım A.Ş. Merkez Ofis Tel : 0216 307 61 96 Fax : 0216 307 61 97 Adres : Velibaba mah.dolayoba Cad. Tolga

Detaylı

Sizin için her şeyi düşündük... Dünyanın en güzel şehri İstanbul... Anadolu yakasının. Avrupa ya açılan kapısı Kadıköy... İstanbul un yeni yaşam

Sizin için her şeyi düşündük... Dünyanın en güzel şehri İstanbul... Anadolu yakasının. Avrupa ya açılan kapısı Kadıköy... İstanbul un yeni yaşam SAYFAYI ÇEVİRİN Sizin için her şeyi düşündük... Dünyanın en güzel şehri İstanbul... Anadolu yakasının Avrupa ya açılan kapısı Kadıköy... İstanbul un yeni yaşam merkezi Fikirtepe ve Kadıköy ün balkonunda

Detaylı

GAYRİMENKUL GELİŞTİRME

GAYRİMENKUL GELİŞTİRME GAYRİMENKUL GELİŞTİRME Halkal n n ilk Gerçek Residence Projesi: ARK Residence Türk Sanayisinin en önemli kurucularından birisi olan Komsan, bugüne kadar sunulan kalite anlayışını yukarılara taşıyarak gayrimenkul

Detaylı

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ...

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ... HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ... ÖNSÖZ Maranda Yellow ile Çerkezköy ün tepe bölgesinde, farklı bir yaşam tarzına hazır mısınız? Muhteşem orman manzarası ile lüksü yeni lükse taşıyoruz.

Detaylı

Daha Fazlası İçin Bu Eşsiz Manzarayı Hill Kartal la Tamamladık

Daha Fazlası İçin Bu Eşsiz Manzarayı Hill Kartal la Tamamladık Daha Fazlası İçin Bu Eşsiz Manzarayı Hill Kartal la Tamamladık Adaları gören bu eşsiz manzara, huzur dolu bir yaşam alanı, karlı bir yatırım, ulaşımı kolay bir konum, hayatınıza renk katacak teknolojik

Detaylı

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I REZİDANS-OFİS-ÇARŞI Turgutlu ya Yeni Bir Bakış Açısı Alphard İnşaat A.Ş. ALPHARD REZİDANS Projesini Ege nin yükselen yıldızı Turgutlu da inşa ediyor. Ege ekonomisinin başkent adayı Turgutlu, rahat ve

Detaylı

İş Yaşamına Yeni Bir Soluk

İş Yaşamına Yeni Bir Soluk Taahhüt Referansları İş Yaşamına Yeni Bir Soluk İstanbulʼdaki dev yatırımlardan biri olan Nidakule Levent, iş yaşamını yeniden yapılandıran A Plus ofis projesidir. Anka Grup olarak, mekanik tesisat konusundaki

Detaylı

Manzara 7/24 için uzun yıllara dayanan tecrübe ve profesyonel bir tasarım ekibini bir araya getirdik. Her detayın üzerinde titizlikle durarak ve en mükemmeli hedefleyerek çalıştık. Manzara 7/24 denize,

Detaylı

Geleceğinizin İnşası...

Geleceğinizin İnşası... www.osmanmetininsaat.com Geleceğinizin İnşası... Oğuz İnşaat, sektöründe sahip olduğu tecrübesi ve kalite anlayışıyla her geçen yıl daha güçlü ve daha büyük projelere imza atarak başarılı ilerleyişini

Detaylı

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da.

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da. İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da Ve şimdi Konya da. 23 Bursa Prestij Modern 23 yıllık İstanbul Prestij Park Bakyapı Uzmanlığıyla Prestijli Bir Hayat Sakarya Çamlıca Apart Evleri Çanakkale

Detaylı

BU SAYFALARI, YAN YANA GELİNCE

BU SAYFALARI, YAN YANA GELİNCE BU SAYFALARI, YAN YANA GELİNCE ORMAN ve BOĞAZ MANZARASI HAYATI GÜZELLEŞTİRENLERE İTHAF EDİYORUZ... MESA ÇUBUKLU 28 Her şey hayatın anlamını yan yanayken bulan siz ve sevdikleriniz için... Eşsiz konsepti

Detaylı

ANKARA DA GECENİN ALTIN RENGİ

ANKARA DA GECENİN ALTIN RENGİ ANKARA DA GECENİN ALTIN RENGİ Bu Proje; ALTINDAĞ Belediyesi önderliğinde KURUMSAL YAPI A.Ş. tarafından gerçekleştirilmiştir. iyi düşünülmüş kararlar, doğru atılmış adımlar.. BAŞKENTİN MERKEZİNDE ALTIN

Detaylı

Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir.

Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir. Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir. MAKYOL SANTRAL TANITIM OFİSİ Koza Mahallesi 1665 Sokak No: 5 Esenkent-Esenyurt/İstanbul 444 30 60 www.makyolsantral.com.tr /santralmakyol

Detaylı

Beyaz Rezidans Eyüp Avrupa yakasının en cazip noktasında

Beyaz Rezidans Eyüp Avrupa yakasının en cazip noktasında EYÜP Eyüp Sultan Camii Tarihi Surlar Miniatürk KONUM Beyaz Rezidans Eyüp; kültürel dokusu, tarihi özelliği ve muhteşem Haliç manzarasıyla İstanbul un en eski semtlerinden olan ve tarihi yarımadaya asırlardır

Detaylı

Modern Çizgiler. Doğa. Biz Sizi Oscar a Layık Gördük. Güvenlik. Modern Çizgile. Konforlu Yaş OSCAR CITY

Modern Çizgiler. Doğa. Biz Sizi Oscar a Layık Gördük. Güvenlik. Modern Çizgile. Konforlu Yaş OSCAR CITY OSCAR CITY Modern Çizgile Konf Biz Sizi Oscar a Layık Gördük Doğa Güvenlik Do Gü Konforlu Yaş Modern Çizgiler D OSCAR CITY r DoğaDoğa ğa venlik am oğa Konforlu Yaşam Güvenlik orlu Yaşam Modern Çizgiler

Detaylı

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk Silivri Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk Yapı sektöründeki teknolojik yenilikleri ve gelişmeleri takip eden Yazıcı Yapı, çevreye saygılı, modern mimariyi temsil eden özgün yapılar tasarlamak

Detaylı

NİVO ATAKÖY. ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE!

NİVO ATAKÖY. ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE! NİVO ATAKÖY. ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE! ESKİ ATAKÖYLÜLER BİLİR ATAKÖY AYRICALIKLI BİR YAŞAMIN SİMGESİDİR. Modern şehir hayatının simgesi olan bu huzurlu semtte, yeni bir yaşam alanı doğuyor. Ataköy ün

Detaylı

KENTİN YENİ ARMASI. YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE

KENTİN YENİ ARMASI.  YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE KENTİN YENİ ARMASI www.yunusoglu.com.tr YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE HER AÇIDAN KUSURSUZ İzmir in en hızlı büyüyen bölgesi Gaziemir de, çok özel bir proje yükseliyor. Site içerisinde, rezidans konseptinde

Detaylı

Sahip olduklarının değerini bilenler için...

Sahip olduklarının değerini bilenler için... Sahip olduklarının değerini bilenler için... 53 Değeri sürekli artan prestijli bir yatırım Beyyapı Armonia Evleri nde konforlu bir yaşamın ayrıcalıklı detayları bir arada. Kentin en gözde yaşam alanı

Detaylı

BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU

BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU 01 Başakşehir in en merkezi konumunda yükselen Vadiyaka Başakşehir, 2+1, 3+1, 4+1 den oluşan 361 dairesi, 56 ticari mağazası ve eşsiz lokasyonu ile sizi şehrin merkezinde

Detaylı

Gaziosmanpaşa Koza Sokak Numara 66 / ANKARA KOZA SOKAK, MESA KALİTESİYLE TANIŞIYOR!

Gaziosmanpaşa Koza Sokak Numara 66 / ANKARA KOZA SOKAK, MESA KALİTESİYLE TANIŞIYOR! 444 9 366 www.mesa.com.tr Gaziosmanpaşa Koza Sokak Numara 66 / ANKARA KOZA SOKAK, MESA KALİTESİYLE TANIŞIYOR! GAZİOSMANPAŞA, KOZA SOKAK TA YAŞAMAK VAR! Ankara nın en değerli semtlerinden biri olan ve değerini

Detaylı

Güçlü ve güvenilir bir isim...

Güçlü ve güvenilir bir isim... 2 yarınları görmek... Yarınları görmek,yaşanaçak eserler ortaya koymak ve bu eserlere sahip çıkmak. Sadece bir proje yapmak değil asıl olan, sizinle beraber yaşayan,doğaya ve size saygılı eserler ortaya

Detaylı

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi Çünkü Hayatın Merkezi NEREDEYİZ? Beyaz Rezidans 2, İstanbul un Avrupa yakasında, merkezi konumu ve değişen çehresiyle son yılların dikkat çeken çekim noktalarından Topkapı daki yaşam merkezini genişletiyor.

Detaylı

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK...

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK... 4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK... Konum itibariyle her geçen gün değerine değer katan Ordu - Perşembe, kentsel dönüşümün modernleştirdiği Sakin Şehir, ayrıcalıklı ve değerli projesi Hızır Kaptan Konakları. Aycan

Detaylı

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir. Öztürkler İnşaat olarak, 1987 yılından beri insana ve aileye saygılı, çevreye değer katan prestijli projeler üretmeyi ilke edindik. Modern mimariyle teknolojiyi birleştiren başarılı inşaat işleri gerçekleştirmek

Detaylı

www.vivatrendankara.com www.vivatrendankara.com Aile olmanın huzurunu göklerde yaşayın Yenimahalle Pamuklar vadisi üzerinde 4934 m 2 arsa alanı üzerinde 4250 m 2 yeşil alana sahip Viva Trend Ankara sosyal

Detaylı

BESA İnşaat ve Metal San. Tic. Ltd. Şti.

BESA İnşaat ve Metal San. Tic. Ltd. Şti. BESA İnşaat ve Metal San. Tic. Ltd. Şti. Bahçelievler Basın Sitesi İSTANBUL - 27.10.2013 Sunum Mühendis / Yüklenici İş Güvenliği Uzmanı Şirket Tanıtımı Kuruluş Kurucumuz 1972 Besim SADIKER Çevre ve Şehircilik

Detaylı

Business. Maslak. of. Hedef büyükse, vizyon da büyük olmalı...

Business. Maslak. of. Hedef büyükse, vizyon da büyük olmalı... Business Maslak. of Hedef büyükse, vizyon da büyük olmalı... Onlarca kat yok Onlarca kat fark var! İşin en güzel tarafı; Maslak! İş ve finans dünyasının kalbi Maslak, düşlediği yatay ofis e sonunda kavuşuyor.

Detaylı

BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR!

BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR! BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR! Makyol olarak; hayata geçirdiğimiz dev projeler ile Türkiye'nin lider konumdaki taahhüt şirketleri arasında yer almaktayız. Yapımında uzmanlaştığımız

Detaylı

Hayal gücünüzden ilham alınarak inşa edilmiş bir yaşam.

Hayal gücünüzden ilham alınarak inşa edilmiş bir yaşam. Hayal gücünüzden ilham alınarak inşa edilmiş bir yaşam. Kartal ın hayata bakış açısı değişiyor... Hayat yeni bir anlam kazanıyor. 01 Rezidans yaşamının ışıltılı dünyası içinde, tüm ayrıcalıkların elinizin

Detaylı

BAHÇEŞEHİR İN EN GÜZEL BAHÇESİ MAHALLE KÜLTÜRÜYLE BULUŞUNCA

BAHÇEŞEHİR İN EN GÜZEL BAHÇESİ MAHALLE KÜLTÜRÜYLE BULUŞUNCA BAHÇEŞEHİR İN EN GÜZEL BAHÇESİ MAHALLE KÜLTÜRÜYLE BULUŞUNCA Bahçeşehir in en değerli ve en büyük arazisinde, mahalle kültürünün izleri modern yaşamla bir araya geldi Vaditepe Bahçeşehir; sıcak mahalle

Detaylı

232 NARLIDERE PREMIUM

232 NARLIDERE PREMIUM 232 NARLIDERE PREMIUM 232 NARLIDERE PREMIUM Bütün PREMIUM ayrıcalıklar sizin için bir arada! 232 PREMIUM NARLIDERE yaşayacağı evden çok daha fazlasını hayal edenlere... ÜÇKUYULAR VAPUR İSKELESİ İNCİRALTI

Detaylı

www.qadrajgozdagi.com.tr GÜLÜMSEYİN, QADRAJ DASINIZ... LÜKS YAŞAMDAN NE BEKLİYORSANIZ QADRAJ IMIZDA... Daire anlayışına yeni bir soluk getiriyor Qadraj Gözdağı Teras katlarda projelendirilen kat villalar,

Detaylı

KADERİMİN EFENDİSİ BENİM, RUHUMUN KAPTANI BENİM.

KADERİMİN EFENDİSİ BENİM, RUHUMUN KAPTANI BENİM. KADERİMİN EFENDİSİ BENİM, RUHUMUN KAPTANI BENİM. 1 Zamanın ve doğanın ruhuna yenilmeyen modern projeler üretme fikriyle çıktık yola. Bu yüzden adımızı yenilmez anlamına gelen INVICTUS koyduk. Evler; insanların

Detaylı

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş.

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş. Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş. denizi, sahili ve kumsalı ile Samsun'un yeni yaşam merkezi Atakum'da 4-5 Yeni bir yaşama hazır olun... 6-7 Bir Yanım Derya Deniz Karadeniz in kalbinde, şehrin dokusuyla

Detaylı

Hep daha iyisini yapmak, bizim için Prestij meselesi...

Hep daha iyisini yapmak, bizim için Prestij meselesi... Hep daha iyisini yapmak, bizim için Prestij meselesi... Bursa nın en elit huzurlu yaşam alanı Bursa Prestij Elit iki parselde, toplam 60.000 m 2 arazide Mudanya yolu Esentepe Metro durağına 1 km mesafede

Detaylı

Sizlere her zaman kazanç sağlayacak projelerimiz ile hayatınıza dokunuyor, sizlerin en güzeline layık olduğunuzu biliyoruz.

Sizlere her zaman kazanç sağlayacak projelerimiz ile hayatınıza dokunuyor, sizlerin en güzeline layık olduğunuzu biliyoruz. VARTAŞ Vartaş ın İstanbul daki inşaat ve gayrimenkul faaliyetleri 2003 yılında çeşitli şirketler ile başlamış ve bugüne kadar Sarissa, Güven Konakları, Nezih Konakları, Nezih Towers gibi pek çok özgün

Detaylı

www.thepearlofyalova.com Hikayenin Ardındaki Marka Türkiye nin hemen hemen her yerinde ve yurt dışında önemli inşaat projelerine imza atmış olan Ekşioğlu ailesinin bir ferdi olan Sabahattin EKŞİ,1986 dan

Detaylı

olmak istediğin yer Mahall Bomonti İzmir

olmak istediğin yer Mahall Bomonti İzmir olmak istediğin yer Kimi deniz kenarında olmak ister, kimi şehrin ortasında. Kimi tarihle iç içe olmak ister, kimi modern hayatla. Kimi ailesinin yanında olmak ister, kimi işinin başında. Kimi hep sevdikleriyle

Detaylı

ayat, tüm doğallığıyla sizi çağırıyor...

ayat, tüm doğallığıyla sizi çağırıyor... H ayat, tüm doğallığıyla sizi çağırıyor... PROJE ORTAKLIĞI B ir yudum değil, doya doya mutluluk... İnsan ilişkilerinin sıcaklığını özlüyoruz hepimiz Küçük, kendi halinde mahallelerde, sıcak komşuluk ilişkileri

Detaylı

Ankara - Amasra. Sapanca - Amasra. İstanbul - Amasra. Amasra. 3 saat 330 km. Amasra. Amasra. 35 dk 350 km. 4 saat 430 km 3 saat 325 km

Ankara - Amasra. Sapanca - Amasra. İstanbul - Amasra. Amasra. 3 saat 330 km. Amasra. Amasra. 35 dk 350 km. 4 saat 430 km 3 saat 325 km HEMEN TESLİM Ankara - Amasra Amasra 3 saat 330 km İstanbul - Amasra Sapanca - Amasra Amasra Amasra 35 dk 350 km 4 saat 430 km 3 saat 325 km 2 3 E F B C D A İki adalı, iki koylu, beş tepeli bir yarımadadan

Detaylı