KASIM NOVEMBER PZT MON 7 PM. Ücretli Ticketed Event. Bilet için For Tickets

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KASIM NOVEMBER PZT MON 7 PM. Ücretli Ticketed Event. Bilet için For Tickets"

Transkript

1 KAS-ARA // NOV-DEC 2013

2 KASIM NOVEMBER 04 PZT MON 7 PM Ücretli Ticketed Event Bilet için For Tickets AKBANK CAZ FESTİVALİ: KAMPÜSTE CAZ/OZAN MUSLUOĞLU QUARTET 2000 li yılların başından bu yana çeşitli performanslarda aralarında Kerem Görsev ve Erkan Oğur gibi başarılı müzisyenlerin de bulunduğu birçok isimle aynı sahneyi paylaşan Ozan Musluoğlu, çalışmalarına Neşet Ruacan ın şefliğini yaptığı TRT Caz Orkestrası nın kontrbas sanatçısı olarak devam etmektedir. Sanatçının kendi bestelerini ve 50 li-60 lı yılların öne çıkan caz müziklerini dinleyeceğimiz bu konserde sanatçıya tenor saksafonda Engin Recepoğulları, piyanoda Uraz Kıvaner ve davulda Ferit Odman eşlik edecek. AKBANK JAZZ FESTIVAL: JAZZ ON CAMPUS/OZAN MUSLUOĞLU QUARTET After releasing his first album Coincidence, Ozan Musluoğlu performed in many clubs, as well as jazz festivals. Musluoğlu recorded his last album My Best Friends Are Pianists with 12 of the best Turkish pianists and released it in Ozan Musluoğlu who believes that acoustic jazz has its own expressive capacity, will be at SGKM within the frame of Jazz on Campus series with Engin Recepoğulları on sax, Uraz Kıvaner on piano and Ferit Odman on drums. Ozan Musluoğlu Quartet will perform jazz classics from 50s and 60s and also few of their own work.

3 KASIM NOVEMBER 06 Ücretsiz Admission free ENDÜLÜS TEN ANADOLU YA: ERDAL AKKAYA VE JERONIMO MAYA Kendine özgü ritmik ve melodik yapısı ile Flamenko'nun doğduğu Endülüs ten Anadolu ya uzanan iki farklı kültüre iki ustanın parmaklarından dökülen ezgilerlerle tanık olmaya davetlisiniz! Jeronimo Maya'nın gitarı flamenko müziğinin seçkin örneklerini, Erdal Akkaya'nin bağlaması Anadolu nun klasikleşmiş eserlerini yerelden evrensele uzanan bir anlayışla sunuyor. Bağlama ve şelpe virtüözü Erdal Akkaya ile gitar virtüözü Jeronimo Maya birlikte Endülüs ü Anadolu ya bağlayan melodileri, gelenekten kopmadan çok sesli müzikle harmanlayarak sunuyor. FROM ANATOLIA TO ANDALUSIA: ERDAL AKKAYA & JERONIMO MAYA Music has traces of all time period, it s the witness of the moving time. While today traces past we witness the stories of man and life style of various times. This project of the two masters of guitar and bağlama (a folk instrument with three double strings) introduces us to two different culture from Anatolia to Andalusia with their original rythmic and melodic structure. Jeronimo Maya s guitar s exlusive pieces of flamenko is meeting with Erdal Akkaya s classic Anatolian tunes. The two presents melodies that connects Anatolia to Andalusia while being attached to tradition and mix it with a unique understanding of polyphony.

4 KASIM NOVEMBER 13 Ücretli/Türkçe Ticketed Event/In Turkish Koç Üniversitesi Mensupları: 16 TL Üniversite Dışı Katılımcılar: 28,5 TL Koç University Members: 16 TL Non-Members: 28,5 TL KUMBARACI50/KİMSENİN ÖLMEDİĞİ BİR GÜNÜN ERTESİYDİ Ebru Nihan Celkan tarafından yazılan ve Sumru Yavrucuk tarafından yönetilip sahnelenen; Kimsenin Ölmediği Bir Günün Ertesiydi, insanı insana insanca anlatan nitelikte bir oyun. Sumru Yavrucuk, tek kişilik gösterişli performansında, 'hiçlik' nasıl yaşanır anlatırken, bu anlatımına 'seyirciyi' de dâhil edip, hayatına giren 'herkes'i müthiş vurgularla aktarıyor. KUMBARACI50/KİMSENİN ÖLMEDİĞİ BİR GÜNÜN ERTESİYDİ Kimsenin Ölmediği Bir Günün Ertesiydi (It Was the Day After Nobody Have Died) written by Ebru Nihan Celkan, directed and performed by Sumru Yavrucuk, is a play which describes humans to humans in a humanly way. In her solo performence while Sumru Yavrucuk explains how to live nothingness she also includes the audience and strongly emphasizes everybody who takes part in her life.

5 ÇAĞDAŞ BALE TOPLULUĞU 1972 yılında kurulan ülkemizin ilk ve tek özel bale kuruluşu Çağdaş Bale Topluluğu, 41. yılını ünlü İtalyan besteci Antonio Vivaldi'nin müzikleri ile hazırladığı gösteri ile kutluyor. Geniş bir repertuara sahip olan toplulukta bugüne kadar iki yüzden fazla dansçı görev aldı. Koreografisini, topluluğun kurucusu ve genel sanat yönetmeni Cem Ertekin'in yaptığı "Mevsimler" adlı yapıt, genç ve dinamik profesyonel dansçı kadrosu ile Sevgi Gönül Kültür Merkezi'nde izleyicilerle buluşacak. KASIM NOVEMBER 20 Ücretsiz Admission free ÇAĞDAŞ BALE TOPLULUĞU Turkey s first and only private Ballet Institute Çağdaş Bale Topluluğu celebrates it s 41st year with a performance prepared with Antonio Vivaldi s pieces. More than two hundred dancers take part in this dance community which has quite wide repertoire. A piece called Mevsimler (Seasons) that is choreographed by Cem Ertekin, the founder and art director of the community, is going to meet with the audience at SGKM.

6 HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ İLE TAKSİM TRİO Çalgılarına aşık üç müzisyen; klarnet üstadı Hüsnü Şenlendirici, bağlamacı İsmail Tunçbilek ve kanuncu Aytaç Doğan Taksim Trio projesi'nin heyecanını SGKM de yaşıyor, yaşatıyor... Sayısız konserde sahne tozu yutan, sayısız albümde stüdyo havası soluyan üç tutkulu virtüöz Taksim Trio adlı bu yeni yolculuklarında altında farklı dünyaları buluşturan zarif sesleri kulaklarımıza ve ruhumuza taksim ediyor; toplumlara, tarihlere, kültürlere mal olmuş eserleri kendi meşreplerince doğulu duyguların eleğinden geçiriyor. Olgunluk dönemlerinin yansıması olan Taksim Trio'da üç usta tek bir nefes, tek bir ruh ortaya koyuyor. KASIM NOVEMBER 27 Ücretsiz Admission free TAKSİM TRİO WITH HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ Featuring three of Turkey s most in-demand master instrumentalists, Taksim Trio is made up of Hüsnü Şenlendirici on the clarinet, İsmail Tunçbilek on the baglama, and Aytaç Doğan on the quanun. Dancing between different musical styles such as traditional, arabesque, jazz and classical, the musicians emerge with a sound that is the sum of their experiences. Don t miss this super-ambient journey deep into your soul

7 ARALIK DECEMBER 04 Ücretli/Türkçe Ticketed Event/In Turkish Koç Üniversitesi Mensupları: 16 TL Üniversite Dışı Katılımcılar: 28,5 TL Koç University Members: 16 TL Non-Members: 28,5 TL KİBARLIK BUDALASI/TİYATRO KEDİ Başrolünü Türk tiyatrosunun duayeni Haldun Dormen in oynadığı Moliere in ölümsüz eseri Kibarlık Budalası SGKM sahnesinde 17. yüzyıl Fransa sında, cahil, saf ama çok zengin bir adam olan Mösyö Jourdain in bir tek amacı vardır: Asilzade olmak. Bunu gerçekleştirebilmek için her şeyi göze alır ve bu yolda gülünç duruma düşer, alay konusu olur ama hiç yılmaz. Türk Tiyatrosu nun büyük ustası Haldun Dormen in, yıllar sonra yeniden sahnelere döndüğü Kibarlık Budalası SGKM de seyircilerle buluşacak. KİBARLIK BUDALASI/TİYATRO KEDİ The play takes place in 17th century France, starring Monsieur Jourdain who is uneducated, gullible but extremely wealthy. He only have one purpose: to become a nobleman. In order to achive his dream he tries every way and during this process he find himself in embarassing situations but never quits. Famous Turkish actor Haldun Dormen returns to stages with this piece written by Moliere.

8 ARALIK DECEMBER 11 Ücretsiz Admission free ŞİRİN PANCAROĞLU İLE CAFE TANGO Klasik müziğin yanı sıra dünya müziklerine olan tutkusunu bugüne kadar çeşitli işbirlikleriyle sahneye taşıyan arp sanatçısı Şirin Pancaroğlu, Cafe Tango adlı projeyle on beş yıllık bir birikimin, bir rüyanın ürünüyle müzikseverlerin karşısına çıkıyor. Bugüne kadar konserlerinde az bilinen tangolara, valslere ve milongolara da yer veren sanatçıya, Cafe Tango da, Arjantinli efsane gitarist Ricardo Moyano ve bandoneon üstadı Carlos Gustavo Battistessa, kontrbasta icracı kimliğinin yanı sıra orkestra şefliği, aranjör, besteci gibi çok yönlü müzikal kişiliği ile Arda Agoşyan eşlik ediyor. CAFE TANGO WITH ŞİRİN PANCAROĞLU Şirin Pancaroğlu -the harp player- is playing to the grandstand her passion towards the world music as well as classical music with various collaborations. She is meeting with the audience with a project named Cafe Tango, which is a product of 15 years of works of a dream. Argentinian guitarist Ricardo Moyano, bandoneon virtuoso Carlos Gustavo Battistessa and double bass player, maestro, producer, composer Arda Agoşyan accompanies the artist who is going to perform less known tangos, waltzes and milongos.

9 ARALIK DECEMBER 18 Ücretsiz/İngilizce Admission free/in English Türkçe Altyazılı With Turkish Subtitles SOCRATES NOW/ ELLINIKO TİYATROSU, NEW YORK Platon un ölümsüz eseri Sokrates in Savunması nı interaktif bir yolla bizlere taşıyan Sokrates Now, adeta eserin uluslararası bir güç gösterisi niteliğinde. İlk kez 2004 te New York ta seyirci karşısına çıkan oyun, o günden bu yana 300 ün üzerinde tiyatro, festival, halk gösterisi, okul, kütüphane ve üniversitede sahnelendi. EMMY ödüllü oyuncu Yannis Simonides in yer aldığı Sokrates Now oyunu, ünlü filozofun idam cezasına karşı müthiş ve bir o kadar da mizahi savunmasını bin yıllar sonra yeniden izleyebilme fırsatı sunuyor. SGKM-EllinikoTiyatrosu, New York işbirliğiyle sahnelenecek bu benzersiz oyunu kaçırmayın. SOCRATES NOW/ELLINIKO THEATRE, NEW YORK Socrates Now is an international tour de force of Plato's timeless classic The Apology of Socrates with an interactive dimension. The Apology of Socrates premiered in New York in 2004 and has since been performed to great acclaim in over 300 theatres, festivals, companies, communities, public spaces, schools, libraries and universities across. In Socrates Now, we experience a delightful and quite humorous dramatization of the famous philosopher s defence and his rebuttals to a guilty verdict and sentence to death.

10 ARALIK DECEMBER 25 Ücretsiz Admission free SÜRPRİZ YENİ YIL KONSERİ 25 Aralık akşamı yeni yılı hep birlikte kutlamak üzere SGKM de buluşuyoruz. Yeni umutlar ve yeni heyecanlarla 2014 e girerken bu sürpriz müzik ziyafetini kaçırmayın! Etkinlik ile ilgili bilgi ve detayları öğrenmek için takipte kalın SURPRISE NEW YEAR S CONCERT You are invited to celebrate new year on December 25th at SGKM! Don t miss this surprise music event, the last event of the year, as we welcome 2014 with new hopes & excitement! Stay tuned for event, information and details.

11 SOCRATES NOW/ ELLINIKO TİYATROSU, NEW YORK ÇARŞAMBA SEVGİ GÖNÜL KÜLTÜR MERKEZİ Etkinlik ücretsizdir.

12 KASIM NOVEMBER ARALIK DECEMBER 04 PZT MON 8 PM AKBANK CAZ FESTİVALİ: KAMPÜSTE CAZ/OZAN MUSLUOĞLU QUARTET AKBANK JAZZ FESTIVAL: JAZZ ON CAMPUS/OZAN MUSLUOĞLU QUARTET ENDÜLÜS TEN ANADOLU YA: ERDAL AKKAYA VE JERONIMO MAYA FROM ANATOLIA TO ANDALUSIA: ERDAL AKKAYA AND JERONIMO MAYA KUMBARACI50/KİMSENİN ÖLMEDİĞİ BİR GÜNÜN ERTESİYDİ KUMBARACI50/KİMSENİN ÖLMEDİĞİ BİR GÜNÜN ERTESİYDİ ÇAĞDAŞ BALE TOPLULUĞU ÇAĞDAŞ BALE TOPLULUĞU HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ İLE TAKSİM TRİO TAKSİM TRİO WITH HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ KİBARLIK BUDALASI/TİYATRO KEDİ KİBARLIK BUDALASI/TİYATRO KEDİ ŞİRİN PANCAROĞLU İLE CAFE TANGO CAFE TANGO WITH ŞİRİN PANCAROĞLU SOCRATES NOW/ELLINIKO TİYATROSU, NEW YORK SOCRATES NOW/ELLINIKO THEATRE, NEW YORK SÜRPRİZ YENİ YIL KONSERİ SURPRISE NEW YEAR CONCERT

NİSAN APRIL 2ÇAR 20.00 WED 8 PM. Ücretsiz Admission free

NİSAN APRIL 2ÇAR 20.00 WED 8 PM. Ücretsiz Admission free NİS-MAY // APR-MAY 2014 NİSAN APRIL 2ÇAR 20.00 WED 8 PM Ücretsiz Admission free GOLDEN HORN BRASS Ülkemizin önde gelen sanatçılarından oluşan Türkiye'nin ilk bakır nefesli beşlisi Golden Horn Brass; bakır

Detaylı

NEYZEN ERCAN IRMAK. 1956 yılında Eskişehir de doğdu. He was born in 1956, in Eskişehir.

NEYZEN ERCAN IRMAK. 1956 yılında Eskişehir de doğdu. He was born in 1956, in Eskişehir. 1 NEYZEN ERCAN IRMAK 1956 yılında Eskişehir de doğdu. He was born in 1956, in Eskişehir. 2 Müzik tutkusu, çocukluk yıllarında kaval çalarak başladı. Bu tutku onun önce Bursa ya, sonra İstanbul a yerleşmesine

Detaylı

Geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi bu dönem de Sevgi Gönül Kültür Merkezimiz sanatla dolu bir sezon geçirdi.

Geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi bu dönem de Sevgi Gönül Kültür Merkezimiz sanatla dolu bir sezon geçirdi. Aylık Elektronik Haber Servisi Ocak 2012 Sanatla dolu geçen bir dönem daha: Sevgi Gönül Kültür Merkezi Geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi bu dönem de Sevgi Gönül Kültür Merkezimiz sanatla dolu bir sezon

Detaylı

SGKM.KU.EDU.TR NİS-MAY // APR-MAY 2016

SGKM.KU.EDU.TR NİS-MAY // APR-MAY 2016 SGKM.KU.EDU.TR NİS-MAY // APR-MAY 2016 07 PER 19.30 THU 7:30 PM Free of charge Davetiyeli Invitation only @SGKM ŞİRİN SOYSAL PIAF SÖYLÜYOR Şirin Soysal 1980 de Viyana'da doğdu. Trinity College Dublin de

Detaylı

Sokak Hayvanları yararına olan bu takvim, Ara Güler tarafından bağışlanan fotoğraflardan oluşmaktadır. Ara Güler

Sokak Hayvanları yararına olan bu takvim, Ara Güler tarafından bağışlanan fotoğraflardan oluşmaktadır. Ara Güler Sokak Hayvanları yararına olan bu takvim, Ara Güler tarafından bağışlanan fotoğraflardan oluşmaktadır. Ara Güler All the photographs used in this calendar have been donated by Ara Güler for the benefit

Detaylı

Turkish Jazz Week #5 Edition 2016 Official Concert Program

Turkish Jazz Week #5 Edition 2016 Official Concert Program - 12 Nisan 2016: Mercan Dede, Kırmızı Salon, Priştine - 14 Nisan 2016: Aydin Esen Trio, Kırmızı Salon, Priştine - 13 Nisan 2016: Eren Coşkuner Quarted, "Prenk Jakova" Music School, Yakova - 15 Nisan 2016:

Detaylı

(1971-1985) ARASI KONUSUNU TÜRK TARİHİNDEN ALAN TİYATROLAR

(1971-1985) ARASI KONUSUNU TÜRK TARİHİNDEN ALAN TİYATROLAR ANABİLİM DALI ADI SOYADI DANIŞMANI TARİHİ :TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI : Yasemin YABUZ : Yrd. Doç. Dr. Abdullah ŞENGÜL : 16.06.2003 (1971-1985) ARASI KONUSUNU TÜRK TARİHİNDEN ALAN TİYATROLAR Kökeni Antik Yunan

Detaylı

Grade 8 / SBS PRACTICE TEST Test Number 9 SBS PRACTICE TEST 9

Grade 8 / SBS PRACTICE TEST Test Number 9 SBS PRACTICE TEST 9 Grade 8 / SBS PRACTICE TEST Test Number 9 SBS PRACTICE TEST 9 1.-5. sorularda konuşma balonlarında boş bırakılan yerlere uygun düşen sözcük ya da ifadeyi bulunuz. 3. We can t go out today it s raining

Detaylı

Lesson 23: How. Ders 23: Nasıl

Lesson 23: How. Ders 23: Nasıl Lesson 23: How Ders 23: Nasıl Reading (Okuma) How are you? (Nasılsın?) How are your parents? (Ailen nasıl?) How was the interview? (Görüşme nasıldı?) How is your work? (İşin nasıl?) How do you go to school?

Detaylı

ALANYA HALK EĞİTİMİ MERKEZİ BAĞIMSIZ YAŞAM İÇİN YENİ YAKLAŞIMLAR ADLI GRUNDTVIG PROJEMİZ İN DÖNEM SONU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

ALANYA HALK EĞİTİMİ MERKEZİ BAĞIMSIZ YAŞAM İÇİN YENİ YAKLAŞIMLAR ADLI GRUNDTVIG PROJEMİZ İN DÖNEM SONU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ALANYA HALK EĞİTİMİ MERKEZİ BAĞIMSIZ YAŞAM İÇİN YENİ YAKLAŞIMLAR ADLI GRUNDTVIG PROJEMİZ İN DÖNEM SONU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ALANYA PUBLIC EDUCATION CENTRE S FINAL INFORMATIVE MEETING OF THE GRUNDTVIG

Detaylı

KALEIDOSCOPES N.1. Solo Piano. Mehmet Okonşar

KALEIDOSCOPES N.1. Solo Piano. Mehmet Okonşar KALEIDOSCOPES N.1 Solo Piano Mehmet Okonşar Kaleidoscopes, bir temel ses dizisi üzerine kurulmuş ve bunların dönüşümlerini işleyen bir dizi yapıttan oluşmaktadır. Kullanılan bu temel ses dizisi, Alban

Detaylı

Doktora, Uludağ Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü 2014

Doktora, Uludağ Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü 2014 Nilüfer ÖZER Tel: 0224 294 0951 e-mail: niluferyilmaz@uludag.edu.tr Bu EĞİTİM Doktora, Uludağ Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü 2014 Yüksek Lisans, Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Müzik

Detaylı

Emre İlker emreilker@me.com emreilker.com. Turkish 05.06.1989 Kadıköy, İstanbul, Türkiye Male. 1995-2003 Özel Irmak İlköğretim Okulu

Emre İlker emreilker@me.com emreilker.com. Turkish 05.06.1989 Kadıköy, İstanbul, Türkiye Male. 1995-2003 Özel Irmak İlköğretim Okulu Personal Information GIVEN NAME EMAIL WEBSITE Emre İlker emreilker@me.com emreilker.com NATIONALITY OF BIRTH PLACE OF BIRTH GENDER Turkish 05.06.1989 Kadıköy, İstanbul, Türkiye Male Education 1995-2003

Detaylı

NEYZEN AZİZ ŞENOL FİLİZ

NEYZEN AZİZ ŞENOL FİLİZ 1 NEYZEN AZİZ ŞENOL FİLİZ Tire de doğdu. İlk ney derslerini İzmir de Sencer Derya dan aldı. Akademik müzik eğitimini İTÜ Türk Müziği Devlet Konservatuarı nda 1984 yılında tamamladı. Bu dönem içinde başta

Detaylı

8. SINIF YARIYIL ÇALIŞMA TESTİ

8. SINIF YARIYIL ÇALIŞMA TESTİ 8. SINIF YARIYIL ÇALIŞMA TESTİ 1., 2. ve 3. sorularda aşağıda verilen kelimelerden hangisi anlam bakımından diğerlerinden farklıdır? 1. A) rude B) trustworthy C) generous D) supportive TEST - 2 (2011-2012)

Detaylı

Arş.Gör. Müşerref Nağme YARKIN

Arş.Gör. Müşerref Nağme YARKIN Arş.Gör. Müşerref Nağme YARKIN ÖZGEÇMİŞ DOSYASI KİŞİSEL BİLGİLER Doğum Yılı : Doğum Yeri : Sabit Telefon : Faks : E-Posta Adresi : Web Adresi : Posta Adresi : 1985 İSTANBUL T: F: nagme.yarkin@istanbul.edu.tr

Detaylı

GORDİON&ERZURUM LADIES CLUB ADVERTISING

GORDİON&ERZURUM LADIES CLUB ADVERTISING GORDİON&ERZURUM LADIES CLUB ADVERTISING Ladies Clubs at Gordion and Erzurum SC Category A. Cause Related Marketing Entry Classification: Joint Centre Campaign GORDİON&ERZURUM LADIES CLUB SUMMARY No Description

Detaylı

Gümüşlük Klasik Müzik Festivali Antik Tiyatro da başladı

Gümüşlük Klasik Müzik Festivali Antik Tiyatro da başladı Gümüşlük Klasik Müzik Festivali Antik Tiyatro da başladı 12. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali, Bodrum Antik Tiyatro da sanatseverlerle buluştu. 12 yıldır Bodrum un Gümüşlük beldesinde gerçekleştirilen

Detaylı

SGKM.KU.EDU.TR NİS-MAY // APR-MAY 2017

SGKM.KU.EDU.TR NİS-MAY // APR-MAY 2017 SGKM.KU.EDU.TR NİS-MAY // APR-MAY 2017 03 PZT 18.00 MON 6:00 PM Davetiyeli Invitation only @MAVA TV Stüdyosu @MAVA TV Studio YEŞİM USTAOĞLU İLE KENT, MEKÂN VE SİNEMA: SOSYAL VE BEŞERİ BİLİMLER SEMİNER

Detaylı

İYİ Kİ DOĞDUN ELLA 100. DOĞUM GÜNÜNDE ELLA FITZGERALD ŞARKILARIYLA

İYİ Kİ DOĞDUN ELLA 100. DOĞUM GÜNÜNDE ELLA FITZGERALD ŞARKILARIYLA İYİ Kİ DOĞDUN ELLA 100. DOĞUM GÜNÜNDE ELLA FITZGERALD ŞARKILARIYLA ECE GÖKSU WITH ELLA FITZGERALD SONGS ON HER 100 th YEAR BIRTHDAY HAPPY BIRTHDAY ELLA İMER DEMİRER TROMPET TRUMPET ENGİN RECEPOĞULLARI

Detaylı

MISSION VISION STRENGTHS

MISSION VISION STRENGTHS MİSYON Güzel sanatlar, tasarım, müzik ve sahne sanatları alanında; üst düzeyde sanatçıların yetişmesine yönelik eğitim-öğretim etkinliklerinde bulunmak MISSION Our mission is to offer the graduate degrees

Detaylı

Gezici Tanıtım & Fuar Araçları Mobile Showroom & Fair Vehicles

Gezici Tanıtım & Fuar Araçları Mobile Showroom & Fair Vehicles Gezici Tanıtım & Fuar Araçları Mobile Showroom & Fair Vehicles Gezici Tanıtım & Fuar Araçları Şasiden iç donanıma kadar Alkan Solution üretimi olan treylerlerimiz ile Dünya ve Türkiye nin en değerli markalarına

Detaylı

5İ Ortak Dersler. İNGİLİZCE II Okutman Aydan ERMİŞ

5İ Ortak Dersler. İNGİLİZCE II Okutman Aydan ERMİŞ Listmania Part 2 Ünite 12 5İ Ortak Dersler İNGİLİZCE II Okutman Aydan ERMİŞ 1 Ünite 12 LISTMANIA PART 2 Okutman Aydan ERMİŞ İçindekiler 12.1. PRESENT PERFECT & PAST SIMPLE... 4 12.1.1. Review of verb forms...

Detaylı

İngilizce de selamlaşma maksatlı kullanılabilecek pek çok yapı vardır. Bunlar Türkçeleri ile beraber aşağıda verilmektedir:

İngilizce de selamlaşma maksatlı kullanılabilecek pek çok yapı vardır. Bunlar Türkçeleri ile beraber aşağıda verilmektedir: İngilizce de selamlaşma maksatlı kullanılabilecek pek çok yapı vardır. Bunlar Türkçeleri ile beraber aşağıda verilmektedir: Informal Greetings (Gayri Resmi selamlaşmalar) - Hi. (Merhaba) -Hello. (Merhaba)

Detaylı

SGKM.KU.EDU.TR EYL-EKİ // SEP-OCT 2015

SGKM.KU.EDU.TR EYL-EKİ // SEP-OCT 2015 SGKM.KU.EDU.TR EYL-EKİ // SEP-OCT 2015 BACK TO THE COLLEGE AÇIKHAVA SİNEMASI FİLM HAFTASI Back to the College Okula Dönüş Filmleri Haftası nda açık hava sinemasında buluşalım! Her sene olduğu gibi bu yıl

Detaylı

Bedri Baykam. Atatürk Caddesi 386/A, Alsancak 35220, Izmir Tel/Fax: *

Bedri Baykam. Atatürk Caddesi 386/A, Alsancak 35220, Izmir Tel/Fax: * 08~29 Ocak/Jan. 2016 Kültür Sanat Merkezi Kordon'da Atatürk Caddesi 386/A, Alsancak 35220, Izmir Tel/Fax: +90 232 4649935 * 4649835 Http://www.kedikultursanat.org*info@kedikultursanat.org Kültür Sanat

Detaylı

THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN

THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN InterContinental İstanbul; yeni yılı sevdiklerinizle, geceye özel nefis menüler eşliğinde, sıcacık ve konforlu bir ortamda eğlenerek

Detaylı

Bilkent Müzik Günleri III Bilkent Music Days III

Bilkent Müzik Günleri III Bilkent Music Days III Bilkent Müzik Günleri III Bilkent Music Days III Yaylıların (Dayanılmaz) Cazibesi (Irresistible) Attraction of Strings Ankara Trio Trio Kai 14 Mart March 2018 Çarşamba Wednesday, 20.00 Bilkent Konser Salonu

Detaylı

THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN

THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN InterContinental İstanbul; yeni yılı sevdiklerinizle, geceye özel nefis menüler eşliğinde, sıcacık ve konforlu bir ortamda eğlenerek

Detaylı

AB surecinde Turkiyede Ozel Guvenlik Hizmetleri Yapisi ve Uyum Sorunlari (Turkish Edition)

AB surecinde Turkiyede Ozel Guvenlik Hizmetleri Yapisi ve Uyum Sorunlari (Turkish Edition) AB surecinde Turkiyede Ozel Guvenlik Hizmetleri Yapisi ve Uyum Sorunlari (Turkish Edition) Hakan Cora Click here if your download doesn"t start automatically AB surecinde Turkiyede Ozel Guvenlik Hizmetleri

Detaylı

FIRST BALLET SCHOOL-1661

FIRST BALLET SCHOOL-1661 Sevgili Ogrencilerim, Size bu yeni evimizden seslenmek cok guzel, sizler okullarınızla dershanemiz arasında koşturup dururken vakit bulupta bir çok konuyu konuşamıyoruz bir türlü. Sitemiz sizlere bu imkanı

Detaylı

@ahmed_adnan_saygun

@ahmed_adnan_saygun AhmedAdnanSaygunSanatMerkezi @AASSM_ @ahmed_adnan_saygun Adres: Mithatpaşa Caddesi No:1087 Güzelyalı İzmir HALKLA İLİŞKİLER: 0 232 293 38 18 / 19 / 20 iletisim@aassm.org.tr www.aassm.org.tr AASSM KONSERLERİ

Detaylı

a) Present Continuous Tense (Future anlamda) I am visiting my aunt tomorrow. (Yarin halamı ziyaret ediyorum-edeceğim.)

a) Present Continuous Tense (Future anlamda) I am visiting my aunt tomorrow. (Yarin halamı ziyaret ediyorum-edeceğim.) a) Present Continuous Tense (Future anlamda) I am visiting my aunt tomorrow. (Yarin halamı ziyaret ediyorum-edeceğim.) He is having an exam on Wednesday. (Çarşamba günü sınav oluyor-olacak.) Mary is spending

Detaylı

Lesson 24: Prepositions of Time. (in, on, at, for, during, before, after) Ders 24: Zaman Edatları. Zaman Edatlarını Kullanmak

Lesson 24: Prepositions of Time. (in, on, at, for, during, before, after) Ders 24: Zaman Edatları. Zaman Edatlarını Kullanmak Lesson 24: Prepositions of Time (in, on, at, for, during, before, after) Ders 24: Zaman Edatları Zaman Edatlarını Kullanmak Reading (Okuma) I was born in 2000. ( 2000 de doğdum) We work in the garden in

Detaylı

Konforun Üç Bilinmeyenli Denklemi 2016

Konforun Üç Bilinmeyenli Denklemi 2016 Mimari olmadan akustik, akustik olmadan da mimarlık olmaz! Mimari ve akustik el ele gider ve ben genellikle iyi akustik görülmek için orada değildir, mimarinin bir parçası olmalı derim. x: akustik There

Detaylı

UNIT 1 HELLO! Quiz I'm from Greece. I'm. Where are you from? Boşluğa uygun olan hangisidir? A) German. B) Greek I'm from. C) Turkish D) English

UNIT 1 HELLO! Quiz I'm from Greece. I'm. Where are you from? Boşluğa uygun olan hangisidir? A) German. B) Greek I'm from. C) Turkish D) English Sosyal Bilgiler HELLO! UNIT 1 1. Quiz-1 Where are you from? 3. I'm from Greece. I'm. A) German B) Greek I'm from. C) Turkish D) English A) German C) Turkey 4. I come from. I'm Spanish. D) French A) China

Detaylı

ETKiNLiKLERi

ETKiNLiKLERi 2017-2018 ETKiNLiKLERi Açılış Konseri - Beethoven ile Fazıl Say - Fazıl Say 19.00 / 24 EKİM 2017 Ölü Ozanlar Derneği - Tiyatro Kare ve Can Gürzap 19.00 / 07 KASIM 2017 Nefesin Devinimi - İstanbul Flüt

Detaylı

THE IMPACT OF AUTONOMOUS LEARNING ON GRADUATE STUDENTS PROFICIENCY LEVEL IN FOREIGN LANGUAGE LEARNING ABSTRACT

THE IMPACT OF AUTONOMOUS LEARNING ON GRADUATE STUDENTS PROFICIENCY LEVEL IN FOREIGN LANGUAGE LEARNING ABSTRACT THE IMPACT OF AUTONOMOUS LEARNING ON GRADUATE STUDENTS PROFICIENCY LEVEL IN FOREIGN LANGUAGE LEARNING ABSTRACT The purpose of the study is to investigate the impact of autonomous learning on graduate students

Detaylı

GLOBAL MIGRATION FILM FESTIVAL In celebration of International Migrants Day

GLOBAL MIGRATION FILM FESTIVAL In celebration of International Migrants Day COUNTRY OFFICE TURKEY 12 15 TH DECEMBER 2018 GLOBAL MIGRATION FILM FESTIVAL In celebration of International Migrants Day GAZİANTEP ŞANLIURFA İSKENDERUN ADANA ANKARA AWARE migrants IOM Development Fund

Detaylı

1996 Şubatında Kudüs te düzenlenen Kudüs Dinî Müzikler Festivali ne Necdet Yaşar, Sadreddin Özçimi ve Derya Türkan la birlikte katıldı.

1996 Şubatında Kudüs te düzenlenen Kudüs Dinî Müzikler Festivali ne Necdet Yaşar, Sadreddin Özçimi ve Derya Türkan la birlikte katıldı. NEYZEN AHMED ŞAHİN 1964 te İstanbul da doğdu. Nüfusu Isparta, Yalvaç ilçesi Sücüllü kasabasındadır. Ailesinin Konya ya yerleşmesi münasebetiyle ilk, orta ve lise tahsilini Konya da yaptı.1982 de Konya

Detaylı

D-MARİN DE, 3 TENOR U 3 BİN KİŞİ İZLEDİ

D-MARİN DE, 3 TENOR U 3 BİN KİŞİ İZLEDİ D-MARİN DE, 3 TENOR U 3 BİN KİŞİ İZLEDİ Kurucu destekçiliğini Doğuş Grubu nun, Sanat Yönetmenliğini Yücel Canyaran ın üstlendiği D-Marin Turgutreis Uluslararası Klasik Müzik Festivali, 31 Temmuz/ 1-2-3

Detaylı

2015-2016 Kurumsal Etkinlik & Düğün Sunum

2015-2016 Kurumsal Etkinlik & Düğün Sunum 2015-2016 Kurumsal Etkinlik & Düğün Sunum Sekiz Müzik Organizasyon,1996 yılından beri müzik piyasasında bir çok ünlü sanatçıya eşlik etmiş,orkestralarını kurmuş,yönetmiş,bir çok gecenin organizasyonunu

Detaylı

THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN

THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN InterContinental İstanbul; yeni yılı sevdiklerinizle, geceye özel nefis menüler eşliğinde, sıcacık ve konforlu bir ortamda eğlenerek

Detaylı

TARİH YENİDEN GÜN YÜZÜNE ÇIKTI

TARİH YENİDEN GÜN YÜZÜNE ÇIKTI TARİH YENİDEN GÜN YÜZÜNE ÇIKTI Tarihi ve doğa güzellikleriyle bilinen Gümüşlük Mahallesinde yılda birkaç defa görülen olay deniz altındaki tarihi gün yüzüne çıkardı. İlçeye bağlı Gümüşlük beldesinde yaşanan

Detaylı

İki yaka birleşiyor. ve İstanbul'un iki yakasını birbirine. içine de ray döşendi. olan 13.5 kilometrelik. Programa göre,

İki yaka birleşiyor. ve İstanbul'un iki yakasını birbirine. içine de ray döşendi. olan 13.5 kilometrelik. Programa göre, İki yaka birleşiyor İSTANBUL UN ve dolayısıyla Beşiktaşlılarında yaşadığı trafik sıkıntısına Marmaray'la çözüm bulunması bekleniyor. İki kıtayı ve İstanbul'un iki yakasını birbirine bağlayan Marmaray'da

Detaylı

NEY METODU SAYFA 082 NEY METHOD PAGE 082. well.

NEY METODU SAYFA 082 NEY METHOD PAGE 082. well. NEY METODU SAYFA 082 NEY METHOD PAGE 082 ÜÇÜNCÜ DEVRE SESLERİNİN PORTE VE NEY ÜZERİNDEKİ YERLERİ Üçüncü devre sesleri ile eser icrasına başlamadan önce, öğrendiğimiz 7 perdenin, porte üzerindeki yerlerini,

Detaylı

Hukuk ve Hukukçular için İngilizce/ English for Law and Lawyers

Hukuk ve Hukukçular için İngilizce/ English for Law and Lawyers Hukuk ve Hukukçular için İngilizce/ English for Law and Lawyers Size iş imkanı sağlayacak bir sertifikaya mı ihtiyacınız var? Dünyanın önde gelen İngilizce sınavı TOLES, Hukuk İngilizcesi becerilerinin

Detaylı

Lesson 42: have to, don t have to. Ders 42: -meli/-malı, zorunda olmamak

Lesson 42: have to, don t have to. Ders 42: -meli/-malı, zorunda olmamak Lesson 42: have to, don t have to Ders 42: -meli/-malı, zorunda olmamak Reading (Okuma) We have to go to school tomorrow. ( Yarın okula gitmeliyiz. ) I have to get up at 5 am tomorrow. ( Yarın sabah 5

Detaylı

SGKM.KU.EDU.TR ŞUB-MAR // FEB-MAR 2015

SGKM.KU.EDU.TR ŞUB-MAR // FEB-MAR 2015 SGKM.KU.EDU.TR ŞUB-MAR // FEB-MAR 2015 ŞUBAT FEBRUARY 16 PTS 19.30 MON 7:30 PM Ücretli Ticketed event Türkçe In Turkish *Tiyatro Kulübü nün koordinasyonuyla *With coordination by Theater Club TESİR- SİYAH

Detaylı

ENGiN GÜNEYSU. +90 530 290 20 20 / enginguneysu@gmail.com. enginguneysu@gmail.com 530 290 20 20 mobile

ENGiN GÜNEYSU. +90 530 290 20 20 / enginguneysu@gmail.com. enginguneysu@gmail.com 530 290 20 20 mobile ENGiN GÜNEYSU +90 530 290 20 20 / enginguneysu@gmail.com Engin Guneysu was born in 1981 in Samsun In 2004,he began to work as photography editor for Cena advertisement agency. In 2004, he worked for Bodrumun

Detaylı

Gypsy. New York. All Stars

Gypsy. New York. All Stars New York Gypsy All Stars ISMAIL LUMANOVSKI KLARNET CLARINET TAMER PINARBAŞI KANUN PANAGIOTIS ANDREOU BASS ENGİN GÜNAYDIN DAVUL DRUMS MARIUS VAN DEN BRINK KLAVYE KEYBOARDS 1 Haziran June 2018 Cuma Friday,

Detaylı

Bilkent Müzik Günleri III Bilkent Music Days III

Bilkent Müzik Günleri III Bilkent Music Days III Bilkent Müzik Günleri III Bilkent Music Days III Nefesle Gelen Müzik A Breath of Music Kiana Trio Anatolian Wind Quintet 7 Mart March 2018 Çarşamba Wednesday, 20.00 Bilkent Konser Salonu Concert Hall Program

Detaylı

SGKM.KU.EDU.TR KAS-ARA // NOV-DEC 2015

SGKM.KU.EDU.TR KAS-ARA // NOV-DEC 2015 SGKM.KU.EDU.TR KAS-ARA // NOV-DEC 2015 KASIM NOVEMBER 04 Davetiyeli Invitation only @SGKM FAZIL SAY İLE SGKM 15. YIL ÖZEL ETKİNLİĞİ Sevgi Gönül Kültür Merkezi nin açılış konserini veren dünyaca ünlü piyanist

Detaylı

HOW TO MAKE A SNAPSHOT Snapshot Nasil Yapilir. JEFF GOERTZEN / Art director, USA TODAY

HOW TO MAKE A SNAPSHOT Snapshot Nasil Yapilir. JEFF GOERTZEN / Art director, USA TODAY HOW TO MAKE A SNAPSHOT Snapshot Nasil Yapilir JEFF GOERTZEN / Art director, USA TODAY HEADLINE: How many minutes a day do you or someone else walk your dog? 0 minutes 13% 1-19 minutes 24% 20-39 minutes

Detaylı

HEARTS PROJESİ YAYGINLAŞTIRMA RAPORU

HEARTS PROJESİ YAYGINLAŞTIRMA RAPORU HEARTS PROJESİ YAYGINLAŞTIRMA RAPORU BOLU HALKIN EGITIMINI GELISTIRME VE DESTEKLEME DERNEGI TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN YAYGINLAŞTIRMA FAALİYETLERİ - TURKİYE Bolu Halkın Egitimini Gelistirme ve Destekleme

Detaylı

My Year Manager is Sınıf Müdürüm. P.E. is on Beden eğitimi dersimin günü

My Year Manager is Sınıf Müdürüm. P.E. is on Beden eğitimi dersimin günü EMTRAS [Turkish] My Headteacher is Okul müdürüm My Year Manager is Sınıf Müdürüm My Form Tutor is Sınıf öğretmenim My Form is Sınıfım P.E. is on Beden eğitimi dersimin günü I must bring in a T-shirt, shorts

Detaylı

İNGİLİZCE GRAMER SIMPLE PAST TENSE TO BE (OLMAK FİİLİNİN GEÇMİŞ ZAMANI) GRAMER ANLATIMI ALIŞTIRMA. www.ekolayingilizce.com SIMPLE PAST (to be)

İNGİLİZCE GRAMER SIMPLE PAST TENSE TO BE (OLMAK FİİLİNİN GEÇMİŞ ZAMANI) GRAMER ANLATIMI ALIŞTIRMA. www.ekolayingilizce.com SIMPLE PAST (to be) İNGİLİZCE GRAMER SIMPLE PAST TENSE TO BE (OLMAK FİİLİNİN GEÇMİŞ ZAMANI) GRAMER ANLATIMI ALIŞTIRMA İNGİLİZCE GRAMER (+) I was a student. She was a student. They were students. (?) Was I a student? Was she

Detaylı

Lesson 67: Tag Questions. Ders 67: Etiket Soruları

Lesson 67: Tag Questions. Ders 67: Etiket Soruları Lesson 67: Tag Questions Ders 67: Etiket Soruları Reading (Okuma) You will come with us, won t you? (Sen bizimle geleceksin, değil mi? ) The water is cold, isn t it? (Su soğuk, değil mi?) You really like

Detaylı

KEMAN RESİTALİ VIOLIN RECITAL. 29 Ekim October, 2014 TAYLAN ERGÜL KEMAN VIOLIN. Çarşamba Wednesday, 20.00 Bilkent Konser Salonu Concert Hall

KEMAN RESİTALİ VIOLIN RECITAL. 29 Ekim October, 2014 TAYLAN ERGÜL KEMAN VIOLIN. Çarşamba Wednesday, 20.00 Bilkent Konser Salonu Concert Hall KEMAN RESİTALİ VIOLIN RECITAL TAYLAN ERGÜL KEMAN VIOLIN GULMİRA TOKOMBAEVA PİYANO PIANO 29 Ekim October, 2014 Çarşamba Wednesday, 20.00 Bilkent Konser Salonu Concert Hall Program T. Ergül Konser Etüdü

Detaylı

1. A lot of; lots of; plenty of

1. A lot of; lots of; plenty of a lot of lots of a great deal of plenty of çok, bir çok many much çok, bir çok a little little az, biraz a few few az, birkaç 1. A lot of; lots of; plenty of a lot of ( en yaygın olanıdır ), lots of, plenty

Detaylı

HÜRRİYET GAZETESİ: 1948-1953 DÖNEMİNİN YAYIN POLİTİKASI

HÜRRİYET GAZETESİ: 1948-1953 DÖNEMİNİN YAYIN POLİTİKASI T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ GAZETECİLİK ANABİLİM DALI HÜRRİYET GAZETESİ: 1948-1953 DÖNEMİNİN YAYIN POLİTİKASI Doktora Tezi Selda Bulut Tez Danışmanı Prof.Dr.Korkmaz Alemdar Ankara-2007

Detaylı

AASSM KONSERLERİ.

AASSM KONSERLERİ. AASSM KONSERLERİ www.aassm.org.tr 1 FESTİVAL İZMİR AÇILIŞ KONSERİ / SERTAB ERENER & İZMİR BIG BAND 17 EKİM 2017, SALI Saat: 20:00 AHMED ADNAN SAYGUN SANAT MERKEZİ / BÜYÜK SALON HAKKINDA Türkiye'nin en

Detaylı

MUSTAFA ASLIER ĠN SANATI VE ÖZGÜN BASKIRESME KATKILARI Gülşah Dokuzlar Canpolat Yüksek Lisans Tezi

MUSTAFA ASLIER ĠN SANATI VE ÖZGÜN BASKIRESME KATKILARI Gülşah Dokuzlar Canpolat Yüksek Lisans Tezi MUSTAFA ASLIER ĠN SANATI VE ÖZGÜN BASKIRESME KATKILARI Gülşah Dokuzlar Canpolat Yüksek Lisans Tezi Baskı Sanatları Anasanat Dalı Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü Eylül, 2012 MUSTAFA ASLIER

Detaylı

newideasstylishofficesyenifikirlertarzofisler

newideasstylishofficesyenifikirlertarzofisler lockerssoyunma dolapları newideasstylishofficesyenifikirlertarzofisler In Madeş, that have been in office furniture industry since 1972, products designed in accordance with the needs of modern offices,

Detaylı

newideasstylishofficesyenifikirlertarzofisler

newideasstylishofficesyenifikirlertarzofisler lockerssoyunma dolapları newideasstylishofficesyenifikirlertarzofisler In Madeş, that have been in office furniture industry since 1972, products designed in accordance with the needs of modern offices,

Detaylı

Kültür Dairesi nin Güzel Sanatlarla İlgili Derneklere Yardım Tüzüğü Kapsamında 2017 Yılı İçin Yapacağı Yardımlar

Kültür Dairesi nin Güzel Sanatlarla İlgili Derneklere Yardım Tüzüğü Kapsamında 2017 Yılı İçin Yapacağı Yardımlar KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI KÜLTÜR DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ Kültür Dairesi nin Güzel Sanatlarla İlgili Derneklere Yardım Tüzüğü Kapsamında 2017 Yılı İçin Yapacağı Yardımlar

Detaylı

WELCOME FURNITURE DESIGN

WELCOME FURNITURE DESIGN FURNITURE DESIGN WELCOME FURNITURE DESIGN 4 welcome to the 2015 collection. welcome to you. Evinizin bir parçası olabilecek mobilyaların ruhundaki karakteristik noktalar, üretim teknikleri, işçilik kalitesi

Detaylı

Argumentative Essay Nasıl Yazılır?

Argumentative Essay Nasıl Yazılır? Argumentative Essay Nasıl Yazılır? Hüseyin Demirtaş Dersimiz: o Argumentative Essay o Format o Thesis o Örnek yazı Military service Outline Many countries have a professional army yet there is compulsory

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 20 Şubat, Çarşamba, 19:00 MÖTBE Konseri İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü * Etkinlik ücretlidir. Biletler için www.biletiva.com 23 Şubat, Cumartesi, 09:30-18:00

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI A PROGRAM ADI : TİYATRO / Dramatik Yazarlık Anasanat Dalı SINIF / YARIYIL ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ Dersin ön koşulu var mı? *** Dersin önceki eğitim programında eşdeğer bir dersi var mı?

Detaylı

YAKIT TANKINDA EN YAKIN & YENİ ÇÖZÜM ORTAĞINIZ YOUR CLOSEST AND NEW SOLUTION PARTNER IN FUEL TANK.

YAKIT TANKINDA EN YAKIN & YENİ ÇÖZÜM ORTAĞINIZ YOUR CLOSEST AND NEW SOLUTION PARTNER IN FUEL TANK. YAKIT TANKINDA EN YAKIN & YENİ ÇÖZÜM ORTAĞINIZ YOUR CLOSEST AND NEW SOLUTION PARTNER IN FUEL TANK www.koctank.com KOÇ TANK KİM 1990 yılından bu güne otomotiv sektöründe tüm OEM ve AFTERMARKET Yerli ve

Detaylı

MÜZİĞİN RESİM SANATINDA TARİHSEL SÜRECİ 20.yy SANATINA ETKİSİ VE YANSIMASI. Emin GÜLÖREN YÜKSEK LİSANS TEZİ. Resim Anasanat Dalı

MÜZİĞİN RESİM SANATINDA TARİHSEL SÜRECİ 20.yy SANATINA ETKİSİ VE YANSIMASI. Emin GÜLÖREN YÜKSEK LİSANS TEZİ. Resim Anasanat Dalı MÜZİĞİN RESİM SANATINDA TARİHSEL SÜRECİ 20.yy SANATINA ETKİSİ VE YANSIMASI YÜKSEK LİSANS TEZİ Resim Anasanat Dalı Danışman: Doç. Rıdvan COŞKUN Eskişehir Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü Haziran

Detaylı

16-19 Nisan April 2015 Uluslararası Aydınlatma Teknolojileri Fuarı ve Kongresi International Lighting Technologies Exhibition&Congress

16-19 Nisan April 2015 Uluslararası Aydınlatma Teknolojileri Fuarı ve Kongresi International Lighting Technologies Exhibition&Congress 16-19 Nisan April 2015 Uluslararası Aydınlatma Teknolojileri Fuarı ve Kongresi International Lighting Technologies Exhibition&Congress İstanbul Expo Center İstanbul / TURKEY Sponsorluk, hedef kitlenizin

Detaylı

46 yıllık birikimle gelen üçüncü solo albüm: Kış İnsanları

46 yıllık birikimle gelen üçüncü solo albüm: Kış İnsanları 46 yıllık birikimle gelen üçüncü solo albüm: Kış İnsanları 46 yıllık sanat yaşamında Türkiye nin ve dünyanın en önemli müzisyenleriyle birlikte çalışan Saygun Arpalı nın Kış İnsanları isimli üçüncü solo

Detaylı

3 Kasım - 19 Kasım 2017

3 Kasım - 19 Kasım 2017 Zorlu Performans Merkezi Drama Sahnesi 06 Kasım 2017 Pzt 20.30 Wolfgang Muthspiel Trio 9 80 TL 60 TL 40 TL 07 Kasım 2017 Salı 20.30 Christian Scott 9 80 TL 60 TL 40 TL UNIQ Hall 08 Kasım 2017 Çarş 20.30

Detaylı

REFLECTIONS. 8.Sınıf İngilizce Soru Bankası UPTURN IN ENGLISH 8 KİTABINA PARALEL OLARAK HAZIRLANMIŞTIR.

REFLECTIONS. 8.Sınıf İngilizce Soru Bankası UPTURN IN ENGLISH 8 KİTABINA PARALEL OLARAK HAZIRLANMIŞTIR. UPTURN IN ENGLISH 8 KİTABINA PARALEL OLARAK HAZIRLANMIŞTIR. SARGIN YAYINCILIK REFLECTIONS Sevgili Öğrenciler, Reflections 8. Sınıf İngilizce Soru Bankası, M.E.B. Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı tarafından

Detaylı

NEYZEN ALİ ORTAPINAR

NEYZEN ALİ ORTAPINAR 1 NEYZEN ALİ ORTAPINAR 1944 yılında Konya nın Ilgın İlçesine bağlı Aşağıçiğil beldesinde doğdu. He was born in Aşağıçiğil town of Ilgın district in Konya, in 1944. 2 İlköğrenimini beldesinde tamamladıktan

Detaylı

Lesson 66: Indirect questions. Ders 66: Dolaylı sorular

Lesson 66: Indirect questions. Ders 66: Dolaylı sorular Lesson 66: Indirect questions Ders 66: Dolaylı sorular Reading (Okuma) Could you tell me where she went? (Bana nereye gittiğini söyler misiniz?) Do you know how I can get to the hospital? (Hastaneye nasıl

Detaylı

Lesson 33: Interrogative forms of be going to, be + verb~ing for expressing near future

Lesson 33: Interrogative forms of be going to, be + verb~ing for expressing near future Lesson 33: Interrogative forms of be going to, be + verb~ing for expressing near future Ders 33: Yakın gelecekten bahsederken be going to, be + verb~ing kalıplarının soru zamiri formları Reading (Okuma)

Detaylı

Lesson 21: Who. Ders 21: Kim

Lesson 21: Who. Ders 21: Kim Lesson 21: Who Ders 21: Kim Reading (Okuma) Who are your friends? (Arkadaşların kimler?) Who is your new boss? (Yeni patronun kim?) Who is your English teacher? (İngilizce öğretmenin kim?) Who was the

Detaylı

SBS PRACTICE TEST 2. Grade 8 / SBS PRACTICE TEST Test Number 2* 1. Verilen cümlede boşluğa gelecek sözcüğü seçeneklerden işaretleyiniz.

SBS PRACTICE TEST 2. Grade 8 / SBS PRACTICE TEST Test Number 2* 1. Verilen cümlede boşluğa gelecek sözcüğü seçeneklerden işaretleyiniz. SBS PRACTICE TEST 2 1. Verilen cümlede boşluğa gelecek sözcüğü seçeneklerden işaretleyiniz. 3. Konuşma balonundaki cümleyi doğru tamamlayan sözcükleri seçiniz I am your true friend Mehmet. A true friend

Detaylı

Ankara, Science Slam Nedir;

Ankara, Science Slam Nedir; Ankara, 10.02.2016 Nedir;, genç bilim adamlarının kendi çalıştıkları bilimsel konuları, seyirciye, canlı olarak kolay ve eğlenceli bir dille aktardıkları bir bilim yarışmasıdır. Almanya da çok popüler

Detaylı

bab.la Cümle Kalıpları: Kişisel Dilekler İngilizce-İngilizce

bab.la Cümle Kalıpları: Kişisel Dilekler İngilizce-İngilizce Dilekler : Evlilik Congratulations. Wishing the both of you all the happiness in the world. Congratulations. Wishing the both of you all the happiness in the world. Yeni evli bir çifti Congratulations

Detaylı

SGKM.KU.EDU.TR EYL-EKİ // SEP-OCT 2016

SGKM.KU.EDU.TR EYL-EKİ // SEP-OCT 2016 SGKM.KU.EDU.TR EYL-EKİ // SEP-OCT 2016 EYLÜL SEPTEMBER 26-29 19.30 7:30 PM @Çim Alan @Grass Field AÇIK HAVADA BACK TO COLLEGE OKULA DÖNÜŞ FİLMLERİ HAFTASI Yeni dönem, SinClub ve SGKM iş birliğiyle Öğrenci

Detaylı

Kontenjan Quota ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) ABANT İZZET BAYSAL UNIVERSITY (BOLU)

Kontenjan Quota ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) ABANT İZZET BAYSAL UNIVERSITY (BOLU) 2015-YÖS ları (Özel Yetenek) ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) ABANT İZZET BAYSAL UNIVERSITY (BOLU) Antrenörlük Eğitimi Coaching Training 4 3 Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Teacher Training in

Detaylı

@ahmed_adnan_saygun

@ahmed_adnan_saygun AhmedAdnanSaygunSanatMerkezi @AASSM_ @ahmed_adnan_saygun Adres: Mithatpaşa Caddesi No:1087 Güzelyalı Konak / İzmir Halkla İlişkiler: 0 232 293 38 18/19/20 www.aassm.org.tr AASSM KONSERLERİ www.aassm.org.tr

Detaylı

HIGH SCHOOL BASKETBALL

HIGH SCHOOL BASKETBALL SCHOOLS Bulletin No: 7 (08 December 21 December 2014 ) Page 1 BASKETBALL MIDDLESCHOOL STREETBALL 8B has won the match that it played against 8C and got 3rd place with a a score of 10-9. 8D became the champion

Detaylı

İ.T.Ü. DERS KATALOG FORMU (COURSE CATALOGUE FORM) AKTS Kredisi (ECTS Credits) Laboratuar (Laboratory ) CAB

İ.T.Ü. DERS KATALOG FORMU (COURSE CATALOGUE FORM) AKTS Kredisi (ECTS Credits) Laboratuar (Laboratory ) CAB İ.T.Ü. DERS KATALOG FORMU (COURSE CATALOGUE FORM) Dersin Adı BAĞLAMA VII Kodu (Code) Yarıyılı (Semeste r) Kredisi (Local Credits) Course Name AKTS Kredisi (ECTS Credits) BAGLAMA VII Ders Uygulaması, Saat/Hafta

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 03 Aralık, Pazartesi, 13:30 TÖREN Minik Sporcular Projesi Ödül Töreni ve Dünya Engelliler Günü Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 06 Aralık, Perşembe,

Detaylı

Programın Adı ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi Spor Yöneticiliği Eğitim Fakültesi Müzik

Programın Adı ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi Spor Yöneticiliği Eğitim Fakültesi Müzik Programın Adı ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Spor Yöneticiliği Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği -İş Öğretmenliği Seramik ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ (AYDIN) Devlet Konservatuvarı Piyano Yaylı

Detaylı

6. Sınıf İngilizce 1. Ünite After School Konu Anlatımı. Kelime Bilgisi. after school activities : okul sonrası etkinlikler

6. Sınıf İngilizce 1. Ünite After School Konu Anlatımı. Kelime Bilgisi. after school activities : okul sonrası etkinlikler 6. Sınıf İngilizce 1. Ünite After School Konu Anlatımı Kelime Bilgisi activities : etkinlikler activity : etkinlik after dinner : akşam yemeğinden sonra after school : okuldan sonra after school activities

Detaylı

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ ÇIKMIŞ SORULAR

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ ÇIKMIŞ SORULAR ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ ÇIKMIŞ SORULAR Ders Adı : Yabancı Dil-1 Sınav Türü : Bütünleme WWW.NETSORULAR.COM Sınavlarınızda Başarılar Dileriz... Yabancı Dil I A A DİKKAT! 1. Bu testte

Detaylı

Cases in the Turkish Language

Cases in the Turkish Language Fluentinturkish.com Cases in the Turkish Language Grammar Cases Postpositions, circumpositions and prepositions are the words or morphemes that express location to some kind of reference. They are all

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 07 Kasım-08 Aralık SERGİ Renklerin Hikayesi Resim Sergisi Necla Coşkun Sergi Açılışı: 07 Kasım, Salı, 17:30 Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Necla Çoşkun

Detaylı

MM103 E COMPUTER AIDED ENGINEERING DRAWING I

MM103 E COMPUTER AIDED ENGINEERING DRAWING I MM103 E COMPUTER AIDED ENGINEERING DRAWING I ORTHOGRAPHIC (MULTIVIEW) PROJECTION (EŞLENİK DİK İZDÜŞÜM) Weeks: 3-6 ORTHOGRAPHIC (MULTIVIEW) PROJECTION (EŞLENİK DİK İZDÜŞÜM) Projection: A view of an object

Detaylı

SGKM ve Kampus İçi Diğer Mekanlarda Kültür & Sanat Culture & Arts at SGKM and Other Venues On Campus

SGKM ve Kampus İçi Diğer Mekanlarda Kültür & Sanat Culture & Arts at SGKM and Other Venues On Campus SGKM ve Kampus İçi Diğer Mekanlarda Kültür & Sanat Culture & Arts at SGKM and Other Venues On Campus NİS-MAY 2015 // APR-MAY 2015 01 ÇAR 19.30 WED 7:30 PM Davetiyeli Invitation only NİHAN ATALAY, ELIANE

Detaylı

Türk Hava Yolları nın TK 1793 sefer sayılı uçuşu ile saat 08:15 de Atatürk Havalimanı ndan hareket ediyor ve yerel saatle 10:45 de Stockholm

Türk Hava Yolları nın TK 1793 sefer sayılı uçuşu ile saat 08:15 de Atatürk Havalimanı ndan hareket ediyor ve yerel saatle 10:45 de Stockholm Mappa Tour Türk Hava Yolları nın TK 1793 sefer sayılı uçuşu ile saat 08:15 de Atatürk Havalimanı ndan hareket ediyor ve yerel saatle 10:45 de Stockholm havalimanına varıyoruz. Bizi bekleyen özel aracımız

Detaylı

a, ı ı o, u u e, i i ö, ü ü

a, ı ı o, u u e, i i ö, ü ü Possessive Endings In English, the possession of an object is described by adding an s at the end of the possessor word separated by an apostrophe. If we are talking about a pen belonging to Hakan we would

Detaylı

WOULD. FUTURE in PAST [1] (geçmişteki gelecek) [past of WILL] He said he would be. She hoped (that) we would com. I thought that he would ref

WOULD. FUTURE in PAST [1] (geçmişteki gelecek) [past of WILL] He said he would be. She hoped (that) we would com. I thought that he would ref WOULD FUTURE in PAST [1] (geçmişteki gelecek) [past of WILL] He said he would be She hoped (that) we would com I thought that he would ref WILLINGNESS (gönüllülük) She would not The car would not POLITE

Detaylı

FAZIL SAY BÜYÜK ALKIŞ ALDI

FAZIL SAY BÜYÜK ALKIŞ ALDI FAZIL SAY BÜYÜK ALKIŞ ALDI Bu yıl 10 uncusu düzenlenen D-Marin Turgutreis Uluslararası Klasik Müzik Festivali, 31 Temmuz/1-2-3 Ağustos tarihleri arasında Bodrum da gerçekleştiriliyor. Festivalin açılış

Detaylı