FRANCHISE KOŞULLARI. kucukseyler.com.tr

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "FRANCHISE KOŞULLARI. kucukseyler.com.tr"

Transkript

1

2 MERHABA Küçük Şeyler Anaokulu, 2006 yılında Prof. Dr. Üstün Dökmen ve Uzm. Psk. Süleyman Hecebil tarafından çocuklar için yola çıkarılmış bir projedir. Anaokulu (okul öncesi dönem) çağı insan yaşamı için en kritik dönemdir: Kişiliğin biçimlendiği, bireyin kendisi, yakın çevresi ve dünya hakkında kararlar verdiği, yaratıcılığın, merakın ve öğrenme hızının en yüksek olduğu dönem... Eğitim, araştırma, deneyim ile kazandığımız birikimlerimizi Küçük Şeyler Anaokulları aracılığı ile toplumumuzla paylaşmak, ülkemizin dört bir yerindeki aile ve çocuklara taşımak istedik. Bunu aynı zamanda bir toplumsal sorumluluk olarak da gördüğümüzü gururla ifade ediyoruz. Okullarımızla Anaokulu eğitimindeki alışkanlıkları, standartları değiştirmeye devam ediyoruz. Tüm okullarımızın öğretmen seçimlerinden, yönetici seçimlerine, günlük, haftalık planlardan yemek menüsüne, aile eğitimlerine ve öğretmen eğitimlerine kadar tüm süreçlerine katkı yapıyoruz.

3 MERHABA Okullarımızla sadece bir tabela (isim logo) ortaklığı değil tam bir işbirliği ve partnerlik yapıyoruz. Çünkü biz bu faaliyetimizle çocuklara ve ailelere söz vermiş olmanın bilincindeyiz ve bu sorumluluğu keyifle, onurla ve başarıyla taşıyoruz. Küçük Şeyler Anaokulu markasıyla eğitim dünyasında söz sahibi olmaya devam edeceğiz. Çocuklar ve aileler için yola çıkardığımız eğitim projemiz kısa sürede 22 ilde 42 anaokulu ve 6 koleje ulaştı. Okul öncesi eğitim alanında alışkanlıkları ve standartları değiştirmeye devam eden Küçük Şeyler Anaokulları gibi, Yönder Okulları da ilköğretim düzeyinde yüksek kalite ve uluslararası standartta eğitim hizmeti veriyor. Bizler, eğitim dünyasının dışından sektöre girerek, parasal sermaye ile var olmaya çalışan kişiler olarak değil, yaşamımızı insan gelişimine ve eğitimine, çocuk yetiştirme yöntemlerine adayan, mesleki sermayeleri güçlü kişiler olarak hizmet veriyoruz. Güveniniz ve inancınızla büyümeye devam ediyor ve bir süre sonra tüm ülkemizin çocuklarına hizmet vermeye başlayacağımıza yürekten inanıyoruz.

4 MARKA VE EĞİTİM İŞBİRLİĞİ Türkiye'nin en başarılı anaokulu zinciri Küçük Şeyler Anaokulu franchising ağının bir parçası olup, bu alanda yatırım yapmayı planlayan girişimcilerle; Markamızla, itibarımızla, mesleki bilgi ve deneyimimizle, marka ve eğitim işbirliği yaparak Küçük Şeyler Anaokulları ailesi olarak her geçen gün büyüyoruz.

5 SİZİ NASIL BİR SÜREÇ BEKLİYOR? Başvuru Doküman paylaşımı İlk görüşme Ön sözleşmenin imzalanması Bina ile ilgili fizibilite Marka ve eğitim işbirliği sözleşmesinin imzalanması Mimari projenin çizilmesi Bina hazırlığının başlaması Uygulama takviminin yapılması Tanıtım çalışmalarının başlaması Personel seçimi Tefrişatla ilgili çalışmalar MEB başvuru süreci ve okul açma izninin alınması Personelin hizmet içi eğitimi

6 AVANTAJLARINIZ NELER OLACAK? Ülke genelinde sevilen ve tanınan kurucularla, toplumun güvenini kazanmış, itibarlı bir markaya ortak olma 22 ilde 42 anaokulu ile zincir bir anaokulu olan Küçük Şeyler Anaokulları nın gücüyle hareket etme Genel Merkez tarafından sınırları çizilmiş profesyonel bir sistemin içinde güvenle var olma Mimari projede danışmanlık Öğretmen ve yönetici seçiminde danışmanlık Resmi iş ve işlemlerde danışmanlık Prof. Dr. Üstün Dökmen ve Uzm. Psk. Süleyman Hecebil tarafından verilecek aile eğitimleri, konferanslar Akreditasyon sistemi ile okul geliştirme hizmetlerinden faydalanma Öğretmen ve yöneticilerin Küçük Şeyler Anaokulları eğitim sistemine adaptasyonu Kurumsal kimlik çerçevesinde hazırlanmış ve her yıl güncellenen tanıtım kampanyası (katalog, el broşürü, web sitesi, iç ve dış mekan görselleri vb.) Eğitsel sürecin birlikte planlanması ve çok sayıdaki dokümanın paylaşımı Tanıtım ve kayıt stratejilerinde rehberlik Her an sizlere yardımcı olacak uzman bir kadronun varlığı ve profesyonel destek

7 ALACAĞINIZ HİZMETLER Okulun kuruluşu, organizasyonu ya da yeniden organizasyonu Öğretmen ve yönetici seçimleri Öğretmen ve yöneticilerin eğitimleri Okulun tanıtımı Eğitim yılının tamamı için günlük plan desteği Eğitim süreçlerinin izlenmesi ve değerlendirilmesi Yıl boyunca öğretmenlere ve yöneticilere süpervizyon Rehberlik ve psikolojik danışma hizmetlerinin organizasyonu ve süpervizyonu Anne - baba eğitimleri Veli memnuniyet araştırması Öğretmen - yönetici performans değerlendirmesi Okulun (yönetici, öğretmen, program, kurumsal yapı vb.) güncellenmesi

8 TEMEL BEKLENTİLERİMİZ Eğitim açısından Markamızın eğitim anlayışı doğrultusunda eğitim verilmesi Mali açıdan Marka giriş bedelinin ödenmesi 40 öğrenci için aylık sabit bedelin ödenmesi 40 öğrenci sonrası sabit bedele ilaveten her bir öğrenci için aylık cironun %4 ün ödenmesi Aylık reklam bedelinin ödenmesi (hizmetler ve enflasyon oranında her yıl değişebilen) Okul binası açısından Binanın standartlarımıza göre en geç mayıs ayında bitirilmesi Okul açma izniyle ilgili işlemlerin titizlikle yerine getirilmesi

9 TEMEL BEKLENTİLERİMİZ Personel açısından Personele yönelik özlük işlemlerinin eksiksiz yerine getirilmesi Kurumsal kimlik açısından Markamızın kurumsal kimliğine uymayan hiçbir materyalin kullanılmaması

10 OKUL BİNASI İLE İLGİLİ STANDARTLAR Müstakil bir bina (en fazla 3 katlı) Minimum 250 m2 bahçe Minimum 500 m2 kapalı alan m2 büyüklüğünde minimum 6 derslik Koridor genişlikleri minimum 3 m Merdiven genişliği minimum 140 cm 70 m2 aynalı salon (Ritm - Hareket Salonu) m2 sanat atölyesi m2 uyku odası Minimum 60 m2 yemek salonu Minimum 30 m2 pişirme mutfağı Minimum 10 ar m2 öğretmenler odası, müdür odası, psikolog odası, muhasebe, halkla ilişkiler

11 Kurulacak şirket profili Franchise alacak kişi ya da kişilerin iyi bir ticari geçmiş ve itibara gerekli bir şarttır. Başvurularda adli sicil belgesi ve TL'lik teminat mektubu verilmesi esastır. Anaokulunun açılabileceği lokasyonun özellikleri Anaokulunun açılacağı yerler, altyapısını tamamlamış ve o kentte yaşayan insanlar tarafından tercih edilebilir olma özelliğini taşıması önemsenmektedir.

12 Anaokulunun taşıması gereken fiziksel özellikler Bina: Müstakil dubleks ya da tripleks villa tipinde müstakil bahçeli bina. Bahçe: Çocukların zaman zaman eğitim zaman zaman oyun amacıyla yararlanabilecekleri yeterli büyüklükte ve çimle kaplı açık bahçe. Sınıflar: En az 45 metrekarelik 6 derslik. Kapalı Oyun Alanı: Çok amaçlı kullanılabilecek kapalı oyun alanı. Mobilya ve Eğitim Materyalleri: Akademimiz tarafından verilecek listeye uygun formda ve miktarda mobilya ve eğitim materyalleri. Tuvalet ve lavabolar: 3-6 yaş çocuğunun boyuna uygun büyüklükte klozet ve lavabolar. Diğer odalar ve mekânlar: Müdür odası, öğretmenler odası, psikolog odası, revir odası, sekreter odası ve veli bekleme salonu. Mutfak: Temel mutfak eşyalının bulunduğu ev tipi mutfak. Akademimizin merkezi tarafından da internet yolu ile izlenebilecek kapalı devre TV sistemi (Söz konusu sistem görüntüleri sadece okulun kurucuları, müdürleri ve akademimizin merkezi tarafından izlenebilecektir).

13 Anaokulunda görev alacak personelin özellikler Müdür: Üniversitelerin 4 yıllık Anaokulu Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi Öğretmenliği ya da Okul Öncesi Eğitim Öğretmenliği, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık bölümlerinden mezun ve en az 3 yıl Anaokulu deneyimli 35 yaşını aşmamış bayan müdür (kurucu müdür olabiliyorsa deneyim ve yaş koşulu aranmaz.) Öğretmenler: Her sınıfta en az üniversitelerin 4 yıllık Anaokulu Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi Öğretmenliği ya da Okul Öncesi Eğitim Öğretmenliği Bölümlerden mezun en az 1 yıl deneyimli bayan öğretmenler. Psikolog ya da Psikolojik Danışman: Tam zamanlı çalışacak ve üniversitelerin psikolojik danışma ya da psikoloji bölümünden mezun bayan. Yardımcı Öğretmenler: Her iki sınıfa bir yardımcı öğretmen. Yardımcı öğretmenler için en az Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi vb. bölüm mezunu olmaları koşuldur.

14 Anaokulun uygulanacak eğitim programı Milli Eğitim Temel Kanunun gereklerine uygun biçimde akademimiz uzmanlarınca hazırlanan eğitim programının uygulanması esastır. Programın yanı sıra: Yabancı Dil Etkinliği Orff Etkinliği Seramik Etkinliği Doğa ve Fen Bilimleri Etkinliği Drama Etkinliği Temel Evrensel Değerler Eğitimi etkinliklerine programda yer verilmesi önemsenmektedir. Referanslar Ticari ve mesleki anlamda referans almak üzere başvurulabilecek 5 kaynak belirtilmesi gerekmektedir. Referans araştırmasında olumlu sonuç elde edilen başvurular değerlendirilecektir.

15 FRANCHISE ÜCRETLERİ Franchise ödemesi, sözleşmenin yapıldığı tarihten itibaren en geç 1 hafta içerisinde yapılır. Aylık ödemeler ise her ayın 5. gününe kadar banka havalesi ile yapılır. İstanbul, Ankara ve İzmir için giriş bedeli 100 bin TL + KDV, diğer iller için 80 bin TL + KDV dir. Ayrıca kayıtlı olarak eğitim verdiği 40 öğrenciye kadar aylık KDV hariç 4200 TL ve 40 öğrencinin üzerindeki her bir öğrenci için öğrenciden alınan yıllık ücretin (Katma Değer Vergisi hariç) % 4 ünü marka ve lisans verene her ayın 5. gününe kadar banka havalesi ile ödenir.

16 SIKÇA SORULAN SORULAR Sözleşme süresi nedir? Sözleşme 5 yıllık olup yapılan değerlendirmelere göre her 5 yılda bir yenilenir. Tefrişat ücreti giriş bedeline dahil mi? Tefrişat ücreti giriş bedeline dahil değildir. Bina tadilatı giriş ücretine dahil mi? Bina tadilatı giriş ücretine dahil değildir. Sözleşme yenilenirse tekrar ücret ödenecek mi? Sözleşme yenilendiğinde herhangi bir ücret ödenmez. Bulunduğum lokasyonda başka bir Küçük Şeyler Anaokulu açılır mı? Sözleşeme büyük illerde semtler, küçük illerde ilçeler için yapılır.

17 SIKÇA SORULAN SORULAR Öğrenci ücretleri neye göre belirlenir? Öğrenci ücretleri, genel merkezimizin onayıyla bulunulan ildeki ekonomik hayata göre belirlenir. Kaç personel istihdam edilmeli? İlk yıl belirlenen kayıt hedefleri doğrultusunda belirlenir. Teşvik kredisi ile ilgili danışmanlık desteği alabilir miyim? Genel merkezimiz, bu konuyla ilgili danışmanlık firmalarına yönlendirme yapar.

18 Teşekkürler KURUMSAL KİMLİK ve TANITIM ÇALIŞMALARI EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ

.NET AKADEMİ FRANCHISE FRANCHISE KOŞULLARI MARKA VE EĞİTİM İŞBİRLİĞİ SİZİ NASIL BİR SÜREÇ BEKLİYOR? AVANTAJLARINIZ NELER OLACAK? ALACAĞINIZ HİZMETLER

.NET AKADEMİ FRANCHISE FRANCHISE KOŞULLARI MARKA VE EĞİTİM İŞBİRLİĞİ SİZİ NASIL BİR SÜREÇ BEKLİYOR? AVANTAJLARINIZ NELER OLACAK? ALACAĞINIZ HİZMETLER FRANCHISE KOŞULLARI MARKA VE EĞİTİM İŞBİRLİĞİ SİZİ NASIL BİR SÜREÇ BEKLİYOR? FRANCHISE AVANTAJLARINIZ NELER OLACAK?.NET AKADEMİ Kısaca Biz; NoktaNet Akademi franchise modeli, birçok markası ve alt markası

Detaylı

MARKA ve EĞİTİM İŞBİRLİĞİ REHBERİ. yonderkoleji.com

MARKA ve EĞİTİM İŞBİRLİĞİ REHBERİ. yonderkoleji.com MARKA ve EĞİTİM İŞBİRLİĞİ REHBERİ İÇİNDEKİLER Hakkımızda Marka ve Eğitim İşbirliği Nedir? Sizi Nasıl Bir Süreç Bekliyor? Avantajlarınız Neler Olacak? Eğitim Sistemimiz Alacağınız Hizmetler Okulunuz, Nasıl

Detaylı

MARKA VE EĞİTİM İŞBİRLİĞİ REHBERI. 0 216 463 24 50 www.yonderokullari.com

MARKA VE EĞİTİM İŞBİRLİĞİ REHBERI. 0 216 463 24 50 www.yonderokullari.com MARKA VE EĞİTİM İŞBİRLİĞİ REHBERI 0 216 463 24 50 www.yonderokullari.com İÇİNDEKİLER Hakkımızda Marka ve Eğitim İşbirliği Nedir? Sizi Nasıl Bir Süreç Bekliyor? Avantajlarınız Neler Olacak? Eğitim Sistemimiz

Detaylı

ANAOKULU ANAOKULU ve KREŞ ve YUVA FRANCHİSİNG yada ortaklık yada isim hakkı yada çözüm ortaklığı

ANAOKULU ANAOKULU ve KREŞ ve YUVA FRANCHİSİNG yada ortaklık yada isim hakkı yada çözüm ortaklığı ANAOKULU ANAOKULU ve KREŞ ve YUVA FRANCHİSİNG yada ortaklık yada isim hakkı yada çözüm ortaklığı Keloğlan Eğitim 2002 yılından beri okul öncesi ve ilkokul çağı çocuklara, ailelere, öğretmenlere ve kurumlara

Detaylı

Özel okullara yeni standartlar geldi

Özel okullara yeni standartlar geldi On5yirmi5.com Özel okullara yeni standartlar geldi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından özel öğretim kurumlarına yeni standartlar getirildi. Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2014 Cuma (oluşturma : 1/4/2016) Milli

Detaylı

ÇAĞDAŞ EĞİTİM KOOPERATİFİ ÖZEL 3 MART İLKÖĞRETİM OKULU

ÇAĞDAŞ EĞİTİM KOOPERATİFİ ÖZEL 3 MART İLKÖĞRETİM OKULU ÇAĞDAŞ EĞİTİM KOOPERATİFİ ÖZEL 3 MART İLKÖĞRETİM OKULU Uyguladığı kooperatif modeli ile eğitimde ülkemizde tek ve örnek bir kurum olan Çağdaş Eğitim Kooperatifi, kurulduğu tarihten bu yana hep eğitimin

Detaylı

2006/4 SAYILI TEBLİĞE İLİŞKİN UYGULAMA USUL VE ESASLARI GENELGESİNDE YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER. Sayfa 1 / 5

2006/4 SAYILI TEBLİĞE İLİŞKİN UYGULAMA USUL VE ESASLARI GENELGESİNDE YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER. Sayfa 1 / 5 2006/4 SAYILI TEBLİĞE İLİŞKİN UYGULAMA USUL VE ESASLARI GENELGESİNDE YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER ESKİ MADDE YENİ MADDE Madde 5- (1) Kuruluşların destek kapsamına alınan projeleri kapsamında gerçekleştirecekleri

Detaylı

VELi TOPLANTISI 6. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018

VELi TOPLANTISI 6. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 VELi TOPLANTISI 6. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 GÜNDEM 2018-2019 Öğretim Yılı için Sizlerden Beklentilerimiz Yeni Çerçeve Yönetmeliğimiz Lise ye Burslu Geçiş Sistemi Hazırlık Atlama Sınavı Öğretim Programımız

Detaylı

T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ

T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ Fotoğrafı Öğrencinin Öğrencinin Adı Soyadı :... Bölümü/Programı

Detaylı

Maun Franchise Bilgilendirme Dosyası

Maun Franchise Bilgilendirme Dosyası Maun Franchise Bilgilendirme Dosyası çin ekil ø5 ø6 ø7 ø8 Biz Franchise Nedir? Maun Franchise (5 Adım) Kimler Yapabilir? conta c t 2 10 Daima Destekçiyiz Maliyet Tablosu er 12 14 Sıkça Sorulan Sorular

Detaylı

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları KARİYER ZİRVESİ & FUARI MÜ Kariyer Merkezi(MARKAM); Yaşam boyu öğrenme felsefesi ışığında ve bilgi toplumu olma yolunda, öğrencilere yönelik kariyer planlama

Detaylı

Halk Kütüphaneleri BBY Mezunlarından Neler Bekliyor?

Halk Kütüphaneleri BBY Mezunlarından Neler Bekliyor? Halk Kütüphaneleri BBY Mezunlarından Neler Bekliyor? BBY Mezunları Halk Kütüphanelerinde Nelerle Karşılaşacak? SONU GELMEYECEK BİR SERÜVENE HAZIR MISINIZ? Asuman Nesibe GÖK Bornova İlçe Halk Kütüphanesi

Detaylı

Hizmetiçi Eğitimler.

Hizmetiçi Eğitimler. Hizmetiçi Eğitimler Altis; 1989 yılında Dr. Bülent Madi tarafından nöroloji ve sanat çalışmalarının birlikteliği amacıyla kurulmuştur. İki yıl süren çalışmalarının ardından, 1991 yılında diğer bilim dalları

Detaylı

GÜLBAĞ SELİM SIRRI TARCAN İLKOKULU UYUŞTURUCU KULLANIMI VE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE OKUL EYLEM PLANI

GÜLBAĞ SELİM SIRRI TARCAN İLKOKULU UYUŞTURUCU KULLANIMI VE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE OKUL EYLEM PLANI GÜLBAĞ SELİM SIRRI TARCAN İLKOKULU AY UYUŞTURUCU KULLANIMI VE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE OKUL EYLEM PLANI Planlama: 1. Uyuşturucu kullanımı ve bağımlılıkla mücadele okul komisyonunun kurulması. 2. Uyuşturu

Detaylı

herkesin i herkesin i www.bi. 0850 7 400 500 HAKKIMIZDA 20 yılı aşkın süredir, otomotiv sektöründe faaliyet gösteren EFT ailesinin ürünü bi. ; Türkiye de 2.el oto alım / satım sırasındaki ilişkiyi kurumsal

Detaylı

TÜRKİYE NİN TÜV-SÜD AKREDİTASYONUNA SAHİP İLK PROFESYONEL OTO EXPERTİZ MARKASI

TÜRKİYE NİN TÜV-SÜD AKREDİTASYONUNA SAHİP İLK PROFESYONEL OTO EXPERTİZ MARKASI 1 2 3 TÜRKİYE NİN TÜV-SÜD AKREDİTASYONUNA SAHİP İLK PROFESYONEL OTO EXPERTİZ MARKASI 7 ŞUBE GEREKLİLİKLERİ Bir OTORAPOR Exper/z Merkezi en az 150 m2 alana ve en az 4,5 metre tavan yüksekliğine sahip

Detaylı

Çocuklarınıza interneti yasaklamayın; yaptıklarını takip edin. 12 Ocak 2014 Pazar günü, İELEV Eğitim Kurumları Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi

Çocuklarınıza interneti yasaklamayın; yaptıklarını takip edin. 12 Ocak 2014 Pazar günü, İELEV Eğitim Kurumları Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi Çocuklarınıza interneti yasaklamayın; yaptıklarını takip edin 12 Ocak 2014 Pazar günü, İELEV Eğitim Kurumları Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi, çağımızın vazgeçilmez gelişim aracı bilgisayar ve

Detaylı

HAKKIMIZDA Araba Ekspertiz, girişimci bir proje olup, ülkedeki en yaygın ekspertiz ağına sahip olan firmadır. Araba Ekspertiz in amacı 2. el araç alım/satımı esnasında alıcının talep ettiği ekspertiz raporunun

Detaylı

DESTEK EĞİTİM ODASI HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER

DESTEK EĞİTİM ODASI HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER DESTEK EĞİTİM ODASI HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER Destek Eğitim Odası Nedir? Destek Eğitim Odası, okul ve kurumlarda, kaynaştırma/bütünleştirme yoluyla eğitim uygulamaları kapsamında yetersizliği olmayan

Detaylı

DESTEK ÖDEMESİ İÇİN YARARLANICILAR TARAFINDAN İBRAZ EDİLMESİ GEREKEN BİLGİ VE BELGELER

DESTEK ÖDEMESİ İÇİN YARARLANICILAR TARAFINDAN İBRAZ EDİLMESİ GEREKEN BİLGİ VE BELGELER EK 6 DESTEK ÖDEMESİ İÇİN YARARLANICILAR TARAFINDAN İBRAZ EDİLMESİ GEREKEN BİLGİ VE BELGELER GENEL HÜKÜMLER 1. Yurtdışında düzenlenen belgelerin ilgili Ticaret Müşavirliği/Ataşeliği, Ticaret Müşavirliği/Ataşeliği

Detaylı

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL 01 EYLÜL 2014 Sene başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 08 EYLÜL 2014 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Uyum Haftası

Detaylı

OTO EKSPERTİZ SEKTÖRÜNÜN MUCİDİ MARKA

OTO EKSPERTİZ SEKTÖRÜNÜN MUCİDİ MARKA OTO EKSPERTİZ SEKTÖRÜNÜN MUCİDİ MARKA Neden Otorapor? Marka gücü ve güvenilirliği 15 yıla yakın ekspertiz sektörü deneyimi, 30 yıllık otomotiv sektörü deneyimi ilab Holding ortaklığı kurumsal gücü

Detaylı

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI 19 MAYIS ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ DOSYASI

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI 19 MAYIS ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ DOSYASI TC TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI 19 MAYIS ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2012- BRİFİNG 2013 DOSYASI 2012-2013 Okul /Kurum Haritası I BÖLÜM KURUMUN ADI : 19 Mayıs Ortaokulu Müdürlüğü İLİ : Mersin İLÇESİ : Toroslar ADRES :

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

Giresun Eğitimde İyi Örnekler Çalıştayı 2015

Giresun Eğitimde İyi Örnekler Çalıştayı 2015 Giresun Eğitimde İyi Örnekler Çalıştayı Çağrı Mektubu Eğitim, dış dünyadan aldığı dönütler doğrultusunda kendisini değiştirerek yenileyen açık bir sistemdir. Günümüz eğitiminin vizyonu, kabul görmüş düşünceleri

Detaylı

OCAK-MART 2015 3 AYLIK SOMA VE DURSUNBEY PSİKOSOSYAL DESTEK MERKEZLERİ FAALİYET RAPORU

OCAK-MART 2015 3 AYLIK SOMA VE DURSUNBEY PSİKOSOSYAL DESTEK MERKEZLERİ FAALİYET RAPORU APHB AFETLERDE PSİKOSOSYAL HİZMETLER BİRLİĞİ SOMADA PSİKOSOSYAL DESTEK MERKEZLERİ PROJESİ OCAK-MART 2015 3 AYLIK SOMA VE DURSUNBEY PSİKOSOSYAL DESTEK MERKEZLERİ FAALİYET RAPORU YÖNETİCİ ÖZETİ SOMADA projesi

Detaylı

DESTEK EĞİTİM ODASI İŞLEYİŞ USUL VE ESASLARI

DESTEK EĞİTİM ODASI İŞLEYİŞ USUL VE ESASLARI DESTEK EĞİTİM ODASI içindekiler Destek Eğitim Odası Nedir? Destek Eğitim Odası Açmak Zorunlu Mudur? Okullarda Destek Eğitim Odası Nasıl Açılır? Destek Eğitim Odasında Kimler Eğitim Görebilir? Destek Eğitim

Detaylı

VELi TOPLANTISI 5. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018

VELi TOPLANTISI 5. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 VELi TOPLANTISI 5. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 GÜNDEM 2018-2019 Öğretim Yılı için Sizlerden Beklentilerimiz Yeni Çerçeve Yönetmeliğimiz Lise ye Burslu Geçiş Sistemi Liseye Giriş Sınavı Öğretim Programımız

Detaylı

Sağlık Turizmi Sektörüne Yönelik Devlet Destekleri

Sağlık Turizmi Sektörüne Yönelik Devlet Destekleri Sağlık Turizmi Sektörüne Yönelik Devlet Destekleri 27.12.1994 tarihli ve 94/6401 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan İhracata Yönelik Devlet Yardımları Kararı na dayanılarak hazırlanan

Detaylı

ÖZEL ÖĞRETİM KURUMU AÇILIŞ REHBERİ ÖZEL ÖĞRETİM KURUMU AÇILIŞ REHBERİ AHİLER KALKINMA AJANSI AHİLER KALKINMA AJANSI 1

ÖZEL ÖĞRETİM KURUMU AÇILIŞ REHBERİ ÖZEL ÖĞRETİM KURUMU AÇILIŞ REHBERİ AHİLER KALKINMA AJANSI AHİLER KALKINMA AJANSI 1 ÖZEL ÖĞRETİM KURUMU AÇILIŞ REHBERİ AHİLER KALKINMA AJANSI AHİLER KALKINMA AJANSI 1 ÖZEL ÖĞRETİM KURUMU AÇILIŞ REHBERİ 1 GEREKLİ FORM, BELGE, RAPOR ve İZİN İŞLEMLERİ 2 3 BAŞVURU İŞLEMİ EVRAK VE BİNA İNCELEME

Detaylı

BRANŞ SIRA NO. KİMLİK NO. PUAN Aile ve Tüketici Hizmetleri 1 217902 77 Aile ve Tüketici Hizmetleri 2 219519 60

BRANŞ SIRA NO. KİMLİK NO. PUAN Aile ve Tüketici Hizmetleri 1 217902 77 Aile ve Tüketici Hizmetleri 2 219519 60 Aile ve Tüketici Hizmetleri 1 217902 77 Aile ve Tüketici Hizmetleri 2 219519 60 Beden Eğitimi (B) Öğretmenliği 1 209812 39 Beden Eğitimi (E) Öğretmenliği 1 185582 61 Beden Eğitimi (E) Öğretmenliği 2 162701

Detaylı

TİCARET BORSASI İLKOKULU UYUŞTURUCU KULLANIMI VE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE OKUL EYLEM PLANI 2015

TİCARET BORSASI İLKOKULU UYUŞTURUCU KULLANIMI VE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE OKUL EYLEM PLANI 2015 OCAK TİCARET BORSASI İLKOKULU UYUŞTURUCU KULLANIMI VE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE OKUL EYLEM PLANI 2015 Planlama: 1. Uyuşturucu kullanımı ve bağımlılıkla mücadele okul komisyonunun kurulması. 2. Uyuşturu kullanımı

Detaylı

Resmî Gazete Sayı : 28360

Resmî Gazete Sayı : 28360 21 Temmuz 2012 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 28360 YÖNETMELİK Millî Eğitim Bakanlığından: MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK MADDE 1 20/3/2012

Detaylı

T.C. YÜREĞİR KAYMAKAMLIĞI NASRETTİN HOCA ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI

T.C. YÜREĞİR KAYMAKAMLIĞI NASRETTİN HOCA ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI T.C. YÜREĞİR KAYMAKAMLIĞI NASRETTİN HOCA ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 BRİFİNG DOSYASI 2015-2016 Okul Haritası Nasrettin Hoca Anaokulu Müdürlüğü Brifing 2015-2016 - 2 - Yüreğir İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü

Detaylı

SORULARLA PROJE OKULU

SORULARLA PROJE OKULU SORULARLA PROJE OKULU 1.Proje Okulu Nedir? Milli Eğitim Bakanlığının ulusal eğitim politikaları kapsamında, eğitim ve öğretimin kalitesini arttırmak adına başlatılan, özellikleri kendi yönetmeliği ile

Detaylı

Çarşamba, 25 Şubat : Şubat 2009 ÇARŞAMBA. Resmî Gazete. Sayı : YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM 1 / 14

Çarşamba, 25 Şubat : Şubat 2009 ÇARŞAMBA. Resmî Gazete. Sayı : YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM 1 / 14 25 Şubat 2009 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 27152 YÖNETMELİK Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğünden: GERÇEK KİŞİLER VE ÖZEL HUKUK TÜZEL KİŞİLERİ İLE KAMU KURUM VE KURULUŞLARINCA BİRİNCİ

Detaylı

İMKB SOSYAL BİLİMLER LİSESİ. Adres : Güneşli Mah. Fidanlık Mevkii No:49 Merkez/TOKAT Web : Tel :

İMKB SOSYAL BİLİMLER LİSESİ. Adres : Güneşli Mah. Fidanlık Mevkii No:49 Merkez/TOKAT Web :  Tel : İMKB SOSYAL BİLİMLER LİSESİ Adres : Güneşli Mah. Fidanlık Mevkii No:49 Merkez/TOKAT Web : http://tokatsbl.meb.k12.tr/ Tel : 0356 2280770 Edebiyat ve sosyal bilimler alanlarında ihtiyaç duyulan üstün nitelikli

Detaylı

DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET SEKTÖRLERİ MARKALAŞMA DESTEKLERİ HAKKINDA KARAR (2015/9 sayılı KARAR)

DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET SEKTÖRLERİ MARKALAŞMA DESTEKLERİ HAKKINDA KARAR (2015/9 sayılı KARAR) DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET SEKTÖRLERİ MARKALAŞMA DESTEKLERİ HAKKINDA KARAR (2015/9 sayılı KARAR) SERBEST BÖLGELER, YURTDIŞI YATIRIM VE HİZMETLER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Hizmet Sektörüne Yönelik Destek Programları

Detaylı

1. KONUM BELİRLEME VE UYDU NAVİGASYONU ZİRVESİ 2015. Gerçek Zamanlı Yerel Sabit GNSS (CORS) Ağları ve Belediyecilik Uygulamalarındaki Önemi

1. KONUM BELİRLEME VE UYDU NAVİGASYONU ZİRVESİ 2015. Gerçek Zamanlı Yerel Sabit GNSS (CORS) Ağları ve Belediyecilik Uygulamalarındaki Önemi 1. KONUM BELİRLEME VE UYDU NAVİGASYONU ZİRVESİ 2015 Gerçek Zamanlı Yerel Sabit GNSS (CORS) Ağları ve Belediyecilik Uygulamalarındaki Önemi Değerli Sektör Temsilcisi; 1. Konum Belirleme ve Uydu Navigasyonu

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KASTAMONU FEN LİSESİ EĞİTİM ORTAMLARINDA UYUŞTURUCU KULLANMI VE BAĞIMLILIK İLE MÜCADELE OKUL EYLEM PLANI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KASTAMONU FEN LİSESİ EĞİTİM ORTAMLARINDA UYUŞTURUCU KULLANMI VE BAĞIMLILIK İLE MÜCADELE OKUL EYLEM PLANI 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KASTAMONU FEN LİSESİ EĞİTİM ORTAMLARINDA UYUŞTURUCU KULLANMI VE BAĞIMLILIK İLE MÜCADELE OKUL EYLEM PLANI S.N STRATEJİLER FAALİYETİN KONUSU TARİH FAALİYETİ YÜRÜTECEK GÖREVLİLER

Detaylı

Eğitim sektöründe eleman ihtiyacı arttı

Eğitim sektöründe eleman ihtiyacı arttı BASIN BÜLTENİ Eğitim sektöründe eleman ihtiyacı arttı Okulların açılmasıyla birlikte öğrencilerin maratonu başladı, eğitim sektöründe istihdam yaz başından itibaren hareketlendi. Yenibiris.com Haziran-Temmuz-Ağustos

Detaylı

DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI Haziran 2018 GENEL İLKELER

DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI Haziran 2018 GENEL İLKELER DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI 09-22 Haziran 2018 GENEL İLKELER A. PROGRAMIN DAYANAĞI: Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliği, Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim

Detaylı

Kalite Sertifikaları

Kalite Sertifikaları 1 2 Kalite Sertifikaları İLAB HOLDİNG ORTAKLIĞI Grup Şirketleri 2016 yılı itibariyle ilab Holding, OTORAPOR A.Ş ortağı olmuştur. OTORAPOR arabam.com'un tek yetkili oto expertiz markasıdır. OTORAPOR Farkları

Detaylı

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini sürdürdü. 1987 de şirketleşti. 1996 da hem Türk kahvesini

Detaylı

ZONGULDAK BİLİM VE SANAT MERKEZİ STRATEJİK PLANI 2011-2015

ZONGULDAK BİLİM VE SANAT MERKEZİ STRATEJİK PLANI 2011-2015 T.C. ZONGULDAK VALİLİĞİ ZONGULDAK BİLİM VE SANAT MERKEZİ STRATEJİK PLANI 2011-2015 Zonguldak - 2010 İçindekiler Merkezimizin Tarihçesi...3 Merkezimizin Mevcut Durumu...4 Merkezimizin GZFT (SWOT) Analizi...8

Detaylı

AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir.

AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir. AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU: Üniversitemiz birimlerine, 2547

Detaylı

ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtma ve Yöneltme 2015 Eylem Planı

ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtma ve Yöneltme 2015 Eylem Planı ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtma ve Yöneltme 205 Eylem Planı NO ETKİNLİĞİN TÜRÜ ETKİNLİĞİN KONUSU ETKİNLİK NO ETKİNLİĞİN ADI SORUMLU KURUM/KİŞİ TARİH İŞBİRLİĞİ YAPILACAK

Detaylı

OKUL YÖNETİCİLERİNİN HAKLARI VE SORUMLULUKLARI

OKUL YÖNETİCİLERİNİN HAKLARI VE SORUMLULUKLARI OKUL YÖNETİCİLERİNİN HAKLARI VE SORUMLULUKLARI Okul Yöneticisinin Hakları ve Sorumlulukları Okul müdürü, okulun eğitsel amaçlarının gerçekleştirilmesine dönük etkinlikleri planlayan, örgütleyen ve son

Detaylı

DESTEK EĞİTİM ODASI. Soru ve Cevaplarla

DESTEK EĞİTİM ODASI. Soru ve Cevaplarla 2013 Soru ve Cevaplarla DESTEK EĞİTİM ODASI Bu kitapçık, Destek Eğitim Odaları Hakkında Okul Yönetimlerini ve Öğretmenlerimizi Bilgilendirmek Amacıyla Hazırlanmıştır.. Altındağ Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Detaylı

GÜZ DANIŞMANLIK'ı sizlerle tanıştırmak ve faaliyetlerini sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum.

GÜZ DANIŞMANLIK'ı sizlerle tanıştırmak ve faaliyetlerini sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum. Değerli Yönetici, GÜZ DANIŞMANLIK'ı sizlerle tanıştırmak ve faaliyetlerini sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum. "Yaşamboyu Öğrenme" ilkesi çerçevesinde bireylerin, çeşitli sektörlerdeki işletmelerin,

Detaylı

Tüm burslar gibi kısmi burslar da Türk Eğitim Vakfı nın burs yönetmeliğindeki kriterler esas alınarak TEV tarafından belirlenir.

Tüm burslar gibi kısmi burslar da Türk Eğitim Vakfı nın burs yönetmeliğindeki kriterler esas alınarak TEV tarafından belirlenir. Sıkça Sorulan Sorular Başvuru Başvuru ne zaman bitiyor? 18 Nisan 2017 Salı (Saat 17:00 a kadar), postaya veya kargoya o gün verilmiş olan ya da online yapılan başvurular (Online saat 20.00 a kadar) kabul

Detaylı

Soru ve Cevaplarla DESTEK EĞİTİM ODALARI

Soru ve Cevaplarla DESTEK EĞİTİM ODALARI Soru ve Cevaplarla DESTEK EĞİTİM ODALARI Destek Eğitim Odaları Hakkında Okul Yönetimlerini ve Öğretmenlerimizi Bilgilendirmek Amacıyla Hazırlanmıştır. Çukurova Rehberlik ve Araştırma Merkezi 2014 DESTEK

Detaylı

STRATEJİK SATINALMA METİN A. KANSU 30 MART 2010- SALI

STRATEJİK SATINALMA METİN A. KANSU 30 MART 2010- SALI MART EĞİTİMLERİ STRATEJİK SATINALMA METİN A. KANSU 30 MART 2010- SALI EĞİTİM PROGRAMLARI Geçmişten geleceğe köprü... MART/ 2010 30 MARTT 2010 SSal lıı STRATEJİK SATINALMA Hedef Katılımcılar Satınalma ve

Detaylı

Sponsorluk katılımcılara ne sağlayacak?

Sponsorluk katılımcılara ne sağlayacak? Sizleri, PERYÖN Trakya Şubesi tarafından 17 Kasım 2018 tarihlerinde, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu nda düzenlenecek olan Dün Bugün Gelecek temalı İnsan Yönetimine ve iş hayatına dair

Detaylı

Teknogirişim Sermayesi Destekleri Mevzuat

Teknogirişim Sermayesi Destekleri Mevzuat Teknogirişim Sermayesi Destekleri Mevzuat Doç. Dr. A. Egemen YILMAZ Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Ankara Üniversitesi Teknoloji Transfer

Detaylı

TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİNE SAĞLANACAK DEVLET YARDIMLARI

TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİNE SAĞLANACAK DEVLET YARDIMLARI TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİNE SAĞLANACAK DEVLET YARDIMLARI A YURTDIŞI OFİS DESTEĞİ Teknik Müşavirlik Şirketlerinin yurtdışı pazarlarda tutunabilmeleri maksadıyla yurtdışı ülkelerde ofis açmalarının desteklenmesi.

Detaylı

ÇANKIRI REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ OCAK

ÇANKIRI REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ OCAK 18 SORU 18 CEVAP ÇANKIRI REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ OCAK 2015 1 18 SORUDA DESTEK EĞİTİM ODASI 1. Destek Eğitim Odası nedir? (Özel Eğitim Hizmetleri Yönetmeliği (ÖEY) Md.28) Destek Eğitim Odası, eğitimleri

Detaylı

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı için Anaokulu, Đlkokul ve Ortaokul sınıflarımıza Aday Öğrenci Ön Kayıt Đşlemleri başlamıştır.

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı için Anaokulu, Đlkokul ve Ortaokul sınıflarımıza Aday Öğrenci Ön Kayıt Đşlemleri başlamıştır. Değerli Veli, 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı için Anaokulu, Đlkokul ve Ortaokul sınıflarımıza Aday Öğrenci Ön Kayıt Đşlemleri başlamıştır. Ön kayıt işlemleri için, aday öğrenci velilerinin, okula gelerek

Detaylı

BİREYLERE YÖNELİK HİZMETLER

BİREYLERE YÖNELİK HİZMETLER EKİBİMİZ Altis; 1989 yılında Dr. Bülent Madi tarafından nöroloji ve sanat çalışmalarının birlikteliği amacıyla kurulmuştur. İki yıl süren çalışmalarının ardından 1991 yılında diğer bilim dalları ile interdisipliner

Detaylı

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini sürdürdü. 1987 de şirketleşti. 1996 da hem Türk kahvesini

Detaylı

PAZARCIK MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

PAZARCIK MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI PAZARCIK MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ 2010-2011 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI I.BÖLÜM T.C PAZARCIK KAYMAKAMLIĞI PAZARCIK MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI a)

Detaylı

T.C. ANKARA VALİLİĞİ MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

T.C. ANKARA VALİLİĞİ MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI T.C. ANKARA VALİLİĞİ HİZMET STANDARTLARI Sıra Hizmet Standardı Olan Birimler Sayı Din Öğretimi Şube Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürlüğü 3 İnsan Kaynakları Şube Müdürlüğü 3 4 İnsan Kaynakları Şube

Detaylı

İyi bir anaokulu seçimi için nelere dikkat etmeli? Çocuk GelişimUzmanı. Nasrettin Hoca Anaokulu. nasrettinhocaanaokulu nasrettin hoca anaokulu

İyi bir anaokulu seçimi için nelere dikkat etmeli? Çocuk GelişimUzmanı. Nasrettin Hoca Anaokulu. nasrettinhocaanaokulu nasrettin hoca anaokulu İyi bir anaokulu seçimi için nelere dikkat etmeli? Çocuk GelişimUzmanı Nasrettin Hoca Anaokulu nasrettinhocaanaokulu nasrettin hoca anaokulu http://www.nasrettinhocaanaokulu.com nasreddinhocaanaokulu nasreddin

Detaylı

DESTEK ÖDEMESİ İÇİN ŞİRKETLER TARAFINDAN İBRAZ EDİLMESİ GEREKEN BİLGİ VE BELGELER

DESTEK ÖDEMESİ İÇİN ŞİRKETLER TARAFINDAN İBRAZ EDİLMESİ GEREKEN BİLGİ VE BELGELER EK 6 DESTEK ÖDEMESİ İÇİN ŞİRKETLER TARAFINDAN İBRAZ EDİLMESİ GEREKEN BİLGİ VE BELGELER GENEL HÜKÜMLER 1. Yurtdışında düzenlenen belgelerin ilgili Ticaret Müşavirliği/Ataşeliği, Ticaret Müşavirliği/Ataşeliği

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

İmparatorluk Döneminde: Okul öncesi eğitimi üstlenen bazı kurumlar vardı. Bunlar sıbyan okulları, ıslahhaneler, darüleytamlar.

İmparatorluk Döneminde: Okul öncesi eğitimi üstlenen bazı kurumlar vardı. Bunlar sıbyan okulları, ıslahhaneler, darüleytamlar. TÜRKİYE DE OKUL ÖNCESİ EĞİTİM Türkiye de ki okul öncesi eğitimin gelişmesini imparatorluk dönemindeki okul öncesi eğitim ve Cumhuriyet ten günümüze kadar olan okul öncesi eğitimi diye adlandırabilir. İmparatorluk

Detaylı

HOPA NURİ VATAN ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

HOPA NURİ VATAN ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI HOPA NURİ VATAN ANADOLU LİSESİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI 1.BÖLÜM Okulun; Adı :Hopa Nuri Vatan Anadolu Lisesi Adresi :Sundura Mahallesi Lise Caddesi Hopa Telefon ve Faks Numaraları:

Detaylı

DR.BİNNAZ-DR.RIDVAN EGE ANADOLU LİSESİ ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM REHBERLİK SERVİSİ ÇALIŞMA RAPORU

DR.BİNNAZ-DR.RIDVAN EGE ANADOLU LİSESİ ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM REHBERLİK SERVİSİ ÇALIŞMA RAPORU DR.BİNNAZ-DR.RIDVAN EGE ANADOLU LİSESİ 2016-2017 ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM REHBERLİK SERVİSİ ÇALIŞMA RAPORU Sene başında 9.sınıf velileri ile tanışma toplantısında rehberlik servisi Ergenlik dönemi ve olumlu

Detaylı

Açılışımıza özel indirimli ücretlerimizden yararlanmak için u arayınız.

Açılışımıza özel indirimli ücretlerimizden yararlanmak için u arayınız. Açılışımıza özel indirimli ücretlerimizden yararlanmak için 0212 669 59 59 u arayınız. İç ve dış mekanı, özel güvenlik kameralarıyla donatılmış çocuklar için her türlü güvenlik önlemleri alınmış, 600m

Detaylı

Yüzyılın Fırsatı. Sürekli kazanç imkanı. Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak

Yüzyılın Fırsatı. Sürekli kazanç imkanı. Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak Yüzyılın Fırsatı Sürekli kazanç imkanı Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak Ücretsiz Üyelik = %25 Bireysel Kazanç = %25 Sermayesiz Ticaret = %25 Lisanslı Kazanç %40 - %80 Sürekli kazanç imkanı

Detaylı

BORNOVA EVKA-3 ÖĞRENCİ YURDU UYGULAMA PROJELERİ YAPTIRILMASI İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

BORNOVA EVKA-3 ÖĞRENCİ YURDU UYGULAMA PROJELERİ YAPTIRILMASI İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BORNOVA EVKA-3 ÖĞRENCİ YURDU UYGULAMA LERİ YAPTIRILMASI İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BORNOVA EVKA-3 ÖĞRENCİ YURDU UYGULAMA LERİ YAPTIRILMASI danışmanlık hizmeti işi için, yeterli tecrübeye sahip adaylar

Detaylı

Dünyayı Değiştiren Yenilikçi Teknolojiler ve Çözümler. ETGi Tanıtım Sunumu. ETGi: Eğitim Teknolojileri Ve Görüntülü İletişim. www.etgigrup.

Dünyayı Değiştiren Yenilikçi Teknolojiler ve Çözümler. ETGi Tanıtım Sunumu. ETGi: Eğitim Teknolojileri Ve Görüntülü İletişim. www.etgigrup. Dünyayı Değiştiren Yenilikçi Teknolojiler ve Çözümler ETGi Tanıtım Sunumu Ürünler Çözümler Hizmetler ETGi Hakkında ETGi, Eğitim Teknolojileri, Telekom ve Bilişim alanında çözümler ve yeni servisler sağlamak

Detaylı

AİLE EĞİTİMİ KURS PROGRAMI (0-18 YAŞ) UYGULAMALARI İLE İLGİLİ SIKÇA SORULAN SORULAR VE CEVAPLARI

AİLE EĞİTİMİ KURS PROGRAMI (0-18 YAŞ) UYGULAMALARI İLE İLGİLİ SIKÇA SORULAN SORULAR VE CEVAPLARI AİLE EĞİTİMİ KURS PROGRAMI (0-18 YAŞ) UYGULAMALARI İLE İLGİLİ SIKÇA SORULAN SORULAR VE CEVAPLARI 1.Neden aile eğitimi Cevap: Ailelerin bilgi beceri yoksunluğunun, çocukların gelişmelerinin önünde büyük

Detaylı

NELER YAPIYORUZ? LEPA Anonim Şirketi Tanıtım Dergisi

NELER YAPIYORUZ? LEPA Anonim Şirketi Tanıtım Dergisi NELER YAPIYORUZ? LEPA Anonim Şirketi Tanıtım Dergisi HAKKIMIZDA 2 3 LEPA yenilikçi, vizyonlu, genç ve çalışkan ekibiyle organizasyon, prodüksiyon ve ajans hizmetlerinde bulunmaktadır. LEPA bir kurumun

Detaylı

EĞTİM/ÖĞRETİM YILI YENİYOL İLKOKULU/ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ UYUŞTURUCU KULLANIMI VE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE KOMİSYONU

EĞTİM/ÖĞRETİM YILI YENİYOL İLKOKULU/ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ UYUŞTURUCU KULLANIMI VE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE KOMİSYONU 2015-2016 EĞTİM/ÖĞRETİM YILI YENİYOL İLKOKULU/ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ UYUŞTURUCU KULLANIMI VE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE KOMİSYONU GÖREVİ İSİM-SOYİSİM ÜNVANI GÖREV YERİ Başkan Ercan ORHAN Okul Müdürü Yeniyol Ortaokulu

Detaylı

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Özel Eğitim, Rehberlik ve Danışma Hizmetleri Genel Müdürlüğü

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Özel Eğitim, Rehberlik ve Danışma Hizmetleri Genel Müdürlüğü T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Özel Eğitim, Rehberlik ve Danışma Hizmetleri Genel Müdürlüğü AFYONKARAHİSAR REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ 1 MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA

Detaylı

T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü

T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2017-2018 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 2017-2018 Sene Başı Eğitim Bölgesi Danışma Kurulu Toplantısı 24 Ağustos

Detaylı

SİNCİK İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

SİNCİK İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI SİNCİK İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI SIRA NO 1 1 2 3 4 HİZMET ADI Mezuniyet/Ayrılma Belgeleri (Diploma Kayıt Örneği) Ücretli öğretmen başvuruları Personel alımı müracaatları (Öğretmenliğe

Detaylı

Yapılan çalışmalar Eylül Haziran Yapılan çalışmalar Eylül Ekim Yapılan çalışmalar. Öncelik haritası. Yapılan Çalışmalar

Yapılan çalışmalar Eylül Haziran Yapılan çalışmalar Eylül Ekim Yapılan çalışmalar. Öncelik haritası. Yapılan Çalışmalar KUMLUCA CUMHURİYET ORTAOKULU EĞİTİM ORTAMLARINDA ŞİDDETİN ÖNLENMESİ VE AZALTILMASI STRATEJİ VE EYLEM PLANI ÇALIŞMA TAKVİMİ ( - 2014 EĞİTİM -ÖĞRETİM YILI) S.N FAALİYETLER EĞİTİM ORTAMI VE ÇEVRESİ GÖSTERGELER

Detaylı

T.C. ANKARA VALİLİĞİ ETİMESGUT İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

T.C. ANKARA VALİLİĞİ ETİMESGUT İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI T.C. ANKARA VALİLİĞİ HİZMET STANDARTLARI Sıra Hizmet Standardı Olan Birimler Sayı 1 Din Öğretimi Şube Müdürlüğü 2 2 Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürlüğü 1 3 İnsan Kaynakları Şube Müdürlüğü 1/A 6 4 İnsan Kaynakları

Detaylı

EKONOMİ BAKANLIĞI DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİ DESTEK PROGRAMI

EKONOMİ BAKANLIĞI DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİ DESTEK PROGRAMI EKONOMİ BAKANLIĞI DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİ DESTEK PROGRAMI www.novicor.com T : +90 212 709 0850 Eski Büyükdere Cad. No:67 4.Levent Plaza Kat:5/B 4.Levent / İstanbul PAZARA GİRİŞ DESTEĞİ 1) Bilgisayar

Detaylı

Halkla İlişkiler, Danışmanlık, Yaratıcı Çözümler, Proje Geliştirme ve Satış Danışmanlığı

Halkla İlişkiler, Danışmanlık, Yaratıcı Çözümler, Proje Geliştirme ve Satış Danışmanlığı Halkla İlişkiler, Danışmanlık, Yaratıcı Çözümler, Proje Geliştirme ve Satış Danışmanlığı BİZ KİMİZ? 20 yılı aşan halkla ilişkiler, medya, kurumsal iletişim, reklam, pazarlama ve satış sektöründeki deneyimlerini

Detaylı

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı 2016 Mali Destek Programları. Antalya

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı 2016 Mali Destek Programları. Antalya Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı 2016 Mali Destek Programları Antalya 24.02.2016 Geçmiş Destek Programları 2015 2014 2012 2011 17 Milyon 20 Milyon 20 Milyon 20 Milyon 40 proje 53 proje 63 proje 66 proje 2010

Detaylı

ERASMUS+ SIK SORULAN SORULAR VE CEVAPLARI

ERASMUS+ SIK SORULAN SORULAR VE CEVAPLARI ERASMUS+ SIK SORULAN SORULAR VE CEVAPLARI 2015 ERASMUS+ MESLEKİ EĞİTİM (KA1-Bireylerin Öğrenme Hareketliliği Özelindeki Sorular) Bir belediye 2015 yılı için 2 farklı çalışma grubu ile aşağıdaki konularda

Detaylı

1.Sınıflar Tanışma Toplantısı. 17 Eylül -2014

1.Sınıflar Tanışma Toplantısı. 17 Eylül -2014 1.Sınıflar Tanışma Toplantısı 17 Eylül -2014 Ders Saatleri Türkçe 10 İngilizce 8 Matematik 5 Hayat Bilgisi 4 Görsel Sanatlar 2 Beden Eğitimi 2 Jimnastik 1 Satranç 1 Drama 1 Müzik 2 Oyun ve Fiziki Etkinlikler

Detaylı

SIKÇA SORULAN SORULAR

SIKÇA SORULAN SORULAR SIKÇA SORULAN SORULAR Konut Hesabı Nedir? Tüm Ziraat Katılım Bankası Şubelerinden Konut Hesabı Açabilir Miyim? Yabancı Para Cinsinden Konut Hesabı Açabilir Miyim? Çocuğum Adına Konut Hesabı Açabilir Miyim?

Detaylı

EYLÜL AYI SONUNA KADAR EKİM AYININ ÜÇÜNCÜ HAFTASI EKİM AYININ İKİNCİ HAFTASI

EYLÜL AYI SONUNA KADAR EKİM AYININ ÜÇÜNCÜ HAFTASI EKİM AYININ İKİNCİ HAFTASI SIRA FAALİYETİN KONUSU TARİH 1 Okulda uyuşturucu kullanımı ve bağımlılık ile mücadele komisyonun kurulması. 2 Okul yürütme komisyonu toplantı yapması. 3 4 5 6 7 8 Eğitim ortamlarında uyuşturucu kullanımı

Detaylı

Çocuklar İçin Bilişsel Davranışçı Terapi ÇOCUK BDT EĞİTİMİ. Bilgilendirme Kataloğu

Çocuklar İçin Bilişsel Davranışçı Terapi ÇOCUK BDT EĞİTİMİ. Bilgilendirme Kataloğu Çocuklar İçin Bilişsel Davranışçı Terapi ÇOCUK BDT EĞİTİMİ Bilgilendirme Kataloğu Apamer Aktüel Psikolojik Araştırmalar Merkezi Çocuklar İçin APAMER Aktüel Psikolojik Araştırmalar ve Eğitim Merkezi tarafından

Detaylı

ÖĞRENCİNİN HAK VE SORUMLULUKLARI

ÖĞRENCİNİN HAK VE SORUMLULUKLARI Okul - veli iş birliği, öğrenci başarısını artıran önemli etmenlerden biridir. Güvenli ve düzenli bir okul ortamının sağlanmasında velilerin rolü büyüktür. Veli katılımının öncelikli amacı, okulun eğitim

Detaylı

Kalite Sertifikaları

Kalite Sertifikaları 1 2 Kalite Sertifikaları İLAB HOLDİNG ORTAKLIĞI Grup Şirketleri 2016 yılı itibariyle ilab Holding, OTORAPOR A.Ş ortağı olmuştur. OTORAPOR arabam.com'un tek yetkili oto expertiz markasıdır. OTORAPOR Farkları

Detaylı

19. Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi 6 Ekim 2016

19. Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi 6 Ekim 2016 19. Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi 6 Ekim 2016 Stant Dosyası 19. KALİTE ÇEMBERLERİ PAYLAŞIM KONFERANSI Türkiye Kalite Derneği-KalDer yirmi beş yıldır kurumların daha

Detaylı

Üçüncü bin yıl için gayrimenkul geliştirme çözümleri

Üçüncü bin yıl için gayrimenkul geliştirme çözümleri kuruluş 1993 Üçüncü bin yıl için gayrimenkul geliştirme çözümleri www.gy.com.tr Merhaba Amacımız yirmi birinci yüzyıla uygun gayrimenkul projeleri geliştirmektir. Anahtar teslim konut, sosyal ve ticari

Detaylı

Şirket Tanıtım Sunumu. FOG Kurumsal Hizmetler

Şirket Tanıtım Sunumu. FOG Kurumsal Hizmetler Şirket Tanıtım Sunumu İÇERİK 1. Hakkımızda 2. Vizyon, Misyon ve Değerlerimiz 3. Müşteri Değer Önerimiz 4. Hizmetlerimiz 5. Çalışan Deneyimi 6. Ekibimiz 1. Hakkımızda A.Ş. olarak, gelişimi önemseyen kurumlara,

Detaylı

Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden 8d28-1222-330b-9b07-d4e1 kodu ile teyit edilebilir.

Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden 8d28-1222-330b-9b07-d4e1 kodu ile teyit edilebilir. Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden 8d28-222-330b-9b07-d4e kodu ile teyit edilebilir. EK - MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Din

Detaylı

Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü

Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi, halkla ilişkilerin tanıma ve tanıtma kavramlarının içinde yürütülen faaliyetlerin çoğunu gerçekleştirmektedir. Örgütü, hizmet alanlara, tedarikçilere, hizmet

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, İTÜ Geliştirme Vakfı Beylerbeyi Özel Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu; İTÜ Rektör

Detaylı

TEMA 1 İZLEME VE DEĞERLENDİRME MEVCUT DURUM ÜST POLİTİKA BELGELERİ. Durum (2015) Hedef. Mali Kaynak Sorumlu. Gerçekleşme Durumu

TEMA 1 İZLEME VE DEĞERLENDİRME MEVCUT DURUM ÜST POLİTİKA BELGELERİ. Durum (2015) Hedef. Mali Kaynak Sorumlu. Gerçekleşme Durumu 218 217 216 Durum (215) 911 689 SH1 163 15 21 4 149 25 SH2 İDARE Bkz: Güngören Halk Eğitim Merkezi Stratejik Planı 215-219 Sayfa=23,24 Bkz: Güngören Halk Eğitim Merkezi Stratejik Planı 215-219 Sayfa=3

Detaylı

20* 20** - 12* 3** 30 - Eğitim Fakültesi mezunu olmak. (Programa kesin kayıt yaptıran 12 SÖZ 5 SÖZ 20* 5**

20* 20** - 12* 3** 30 - Eğitim Fakültesi mezunu olmak. (Programa kesin kayıt yaptıran 12 SÖZ 5 SÖZ 20* 5** - Kontenjan ALES Puan TC UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü 2015-2016 öğretim yılı güz yarıyılında lisansüstü programlara alınacak öğrenci kabul koşulları, kontenjanları,

Detaylı

KADRO SAYISI ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

KADRO SAYISI ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ Başkent Üniversitesinden: DÜZELTME İLANI 07..08 tarihli ve 3068 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan Başkent Üniversitesi Fakülte/Meslek Yüksekokullarına Öğretim Görevlileri ve Araştırma Görevlileri Alım

Detaylı

PSİKOLOG DENİZ ÖZER ERYILMAZ. 1965 İstanbul doğumlu,evli ve bir çocuk annesidir. 1985 yılına İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi

PSİKOLOG DENİZ ÖZER ERYILMAZ. 1965 İstanbul doğumlu,evli ve bir çocuk annesidir. 1985 yılına İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi PSİKOLOG DENİZ ÖZER ERYILMAZ 1965 İstanbul doğumlu,evli ve bir çocuk annesidir 1985 yılına İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi 1 / 18 PSİKOLOJİ bölümünden mezun olduktan sonra, İ.Ü. İşletme Fakültesi

Detaylı