WHAT IS THIS. Müzisyenlerin ve mekanların tanıtımlarını, duyurularını ve erişilebilirliklerini kolaylaştırmak amacıyla tasarlanmış olan Bookinground;

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "WHAT IS THIS. Müzisyenlerin ve mekanların tanıtımlarını, duyurularını ve erişilebilirliklerini kolaylaştırmak amacıyla tasarlanmış olan Bookinground;"

Transkript

1 N İS A N

2 WHAT IS THIS İlk sayısı Mart ayında çıkan Bookinground, müzik kültürü ve beğenisi gelişmiş her yaştan insana, müzisyen ve sanat çevrelerine, modern bir platformda ve kendine özgü yaklaşımıyla hitap etmeyi amaçlayan aylık bir bültendir. Her ay Bookinground ekibi tarafından seçilip derlenen basılı kaynak içeriğinde İstanbul mekanlarının özenle seçilmiş etkinliklerine yer vermektedir. Bookinground, eğlence mekanlarını takip eden meraklı kitlelerin yoğunlaştığı bölgelerde ücretsiz dağıtılarak İstanbul un yaşayan önemli aylık haber kaynaklarından biri olarak yayınlanmaktadır. Müzisyenlerin ve mekanların tanıtımlarını, duyurularını ve erişilebilirliklerini kolaylaştırmak amacıyla tasarlanmış olan Bookinground; Müzisyenler, mekânlar ve müzik dinleyicileri arasındaki köprüyü güçlendirmek amacıyla yaratılmıştır. Bookinground, Sahne ve gösteri sanatlarına katma değer sağlayan araçlar ve ürünler üretmek için gerçekleştirilen bir girişim olup aynı zamanda, sahne sanatlarının ana ve yan sektörlerine proje ve hizmet geliştirmek için bir araya gelen bir iş platformudur. Bookinground Share & Promote Music Yazılar: Ebru Turgul (Kapak Tasarımı), Gökçe Özüçoşkun Tasarım: Ferdi Alıcı, Volkan Ölmez Can Bilgin, Hakan Mortaş, Emre Akçora bize ulaşabilirsiniz. İstediğiniz sayfayı ayırarak yanınıza alabilirsiniz. Dolabına as, kitabını ayır, arkadaşına ver, paylaş veya davet et... Uyarı: Bookinground bülteninde duyuru amacı ile tasarlanmış sayfalar bahsi geçen grup ve mekanların kurumsal kimliği dışında tasarımcıların kendi hayal güçlerine dayanarak tasarlanmıştır.

3 BOOKINGROUND I NİSAN 30 NİSAN CUMA DE PHAZZ OTTO 30 NİSAN CUMA SELEN BEYTEKİN QUINTET NARDIS NİSAN CUMARTESİ 123 ALT 30 NİSAN CUMA FANNY BERIAUX QUARTET İSTANBUL JAZZ CENTER HASAN KOCAMAZ QUARTET NARDIS 23 NİSAN CUMA FRED WESLEY & THE NEW JB GHETTO 24 NARDIS 22 NİSAN PERŞEMBE SATTAS HAYAL BISTRO 22 NİSAN PERŞEMBE İLHAM GENCER & NİSAN LOU RHODES ONE GOOD THING BABYLON 19 NİSAN PAZARTESİ NOYAN ERDAL BAND COTTI İKSV SALON 16 NİSAN CUMA DJ CAM TAMİRANE 17 NİSAN CUMARTESİ SOAKED INDIGO 21 STELLAR BABYLON 10 NİSAN CUMARTESİ HUSKY RESQUE OTTO 14 NİSAN ÇARŞAMBA PETER CIN- NEY PINE BABYLON 10 NİSAN CUMARTESİ ARTHUR H İKSV SALON 10 NİSAN CUMARTESİ PAROV CUMARTESİ MICATONE TAMİRANE 5-6 NİSAN PALEO REMBETIKO BABYLON 7-8 NİSAN COURT- 2 NİSAN CUMA KING BRITT S SUN-RA TRIBUTE GHETTO 2-3 NİSAN IAMX BABYLON 3 NİSAN

4 JAZZ FUNK SOUL HIP-HOP BREAKBEAT REGGAE ELECTRONIC RNB BOSSA NOVA LOUNGE BLUES TRIP-HOP DOWNTEMPO INDIE EXPERIMENTAL ALTERNATIVE JAZZ FUNK SOUL HIP-HOP BREAKBEAT REGGAE ELECTRONIC RNB BOSSA NOVA LOUNGE BLUES TRIP-HOP DO MICATONE 3 NISAN CUMARTESI 22:00 TAMİRANE 30/35TL/Kapı 45TL Almanya Tropic / Acoustic / Nu-Jazz Nu-Jazz hiç bitmesin.. İşte Micatone gibi gruplar ve Tamirane gibi mekanlar sayesinde Istanbulumuzda Nu-Jazz bitecek gibi değil.. Fazla söze gerek bırakmayan bu grup, Nu-Jazz'la yeniden tanışmak için büyük bir firsat.. 3 Nisan akşamı Tamirane'de Micatone u bilenler için çok keyifli, bilmeyenler için ise müthiş bir yenilikle tanıştıkları için bir başka keyifli olacak Konser öncesinde Berke Yavuz dj setiyle sizleri karşılıyor olacak.. COURTNEY PINE 7-8 NISAN 21:30 BABYLON 25/35TL İngiltere Nu-Jazz / Jazz / Acoustic Her albümüyle hatta her parçasıyla çok farklı müzik türlerini bize taşıyan ve hissettiren multi-enstrümantist Courtney Pine saksafonuyla karşımızda.. İki gece üstüste olan bu performansta özellikle ışık müzik uyumuna dikkatinizi çekmek isteriz.. Ve eminiz ki 7-8 Nisan akşamı Babylon'da gerçekleşecek olan bu performans sonrasında her Babylon'a gidişnizde gözleriniz ışıklarda olacak...

5 AZZ FUNK SOUL HIP-HOP BREAKBEAT REGGAE ELECTRONIC RNB BOSSA NOVA LOUNGE BLUES TRIP-HOP DOWNTEMPO INDIE EXPERIMENTAL ALTERNATIVE JAZZ FUNK SOUL HIP-HOP BREAKBEAT REGGAE ELECTRONIC RNB BOSSA NOVA LOUNGE BLUES TRIP-HOP DO LOU RHEDES ONE GOOD THING 21 NİSAN ÇARŞAMBA 21:30 BABYLON 20/30TL İngiltere Acoustic / Folk Ünlü İngiliz trip-hop grubu Lamb'in buğulu sesi Lou Rhodes, özel solo performansı için İstanbul'da! Lou Rhodes, iki hafta gibi kısa bir süre içerisinde tamamlanan üçüncü solo albümü "One Good Thing" turnesi kapsamında 21 Nisan Çarşamba gecesi Babylon'da İstanbullu hayranlarıyla buluşacak. Lamb'in dağılmasının hemen ardından solo projelerine ağırlık veren Lou Rhedes, folk müziği eksenindeki bestelerinin yanı sıra, parçalarında Lamb'in eklektik tarzından da öğeler barındırıyor. Parçalarının düzenlemelerinde akustik gitar, keman ve perküsyona ağırlık veren Rhodes, konserlerinde eski Lamb parçalarına da sıkça yer veriyor. SATTAS 22 NİSAN PERŞEMBE 23:00 HAYAL BISTRO 15TL Türkiye Reggae / Ska / Dub Sattas, "Reggae"nin özünden uzaklaşmadan Caz, Ska, Dub ve Rock formlarını birarada harmanlayarak, müzikal kalitesi ile ismini Türkiye ve ötesine duyurmaya devam ediyor. Çağdaş soundları, yaratıcı yorumları, yüksek tempoları ve izleyici ile kurduğu müthiş etkileşim ile Sattas, 22 Nisan gecesi Hayal Bistro da.

6 JAZZ FUNK SOUL HIP-HOP BREAKBEAT REGGAE ELECTRONIC RNB BOSSA NOVA LOUNGE BLUES TRIP-HOP DOWNTEMPO INDIE EXPERIMENTAL ALTERNATIVE JAZZ FUNK SOUL HIP-HOP BREAKBEAT REGGAE ELECTRONIC RNB BOSSA NOVA LOUNGE BLUES TRIP-HOP DO PAROV STELLAR 10 NİSAN CUMA 23:00 BABYLON 30/40TL Avusturya Electronic / Breakbeat / Jazz Karar Vermenin Zor - Olduğu Gün ; 3. Seçenek: Minimal, Jazz, House işte bu üç tür müzik herkesin tek tek hoşuna gitmese de birleşimi eminiz herkezin hoşuna gidecektir Tamamen yüksek tempolu, eğlenceli bu akşamda, özenle hazırlanmış swing sample'lar, canlı enstrümanlarla birleşince muhteşem bir performans ortaya çıkıyor. Konserde karşılaşacaklarınız anlatığımız kadar basit değil. Karşımızda bu tip bir icraatı kolaymış gibi bir ustalıkla sergileyen Parov Stelar Band'in müthiş dehası 10 Nisan akşamı Babylon sahnesinde ortaya çıkıyor. PETER CINCOTTI 14 NISAN ÇARŞAMBA 21:00 SALON İKSV 30/60TL ABD Pop / Rock / Blues / Jazz 2000 yılında Montreux Caz Festivali'nde kazandığı birincilik ödülü ile Cincotti piyanist ve vokalist olarak eşsiz yeteneğini gözler önüne serdi. Şu anda yirmi altı yaşındaki karizmatik vokalist, piyanist ve besteci Peter Cincotti, hayat dolu, enerjik, çok katmanlı ve baştan çıkarıcı sesinin yanı sıra etkileyici sahne performansıyla Salon Sahnesinde dikkat çekiyor. New York Times'a göre yeni neslin iyi vokalist ve piyanistlerinden sayılan Peter Cincotti, prodüktörlüğünü Grammy ödüllü David Foster'ın üstlendiği East of Angel Town adını taşıyan son albümü turnesi kapsamında 14 Nisan Çarşamba Salonda sahne alıyor.

7 AZZ FUNK SOUL HIP-HOP BREAKBEAT REGGAE ELECTRONIC RNB BOSSA NOVA LOUNGE BLUES TRIP-HOP DOWNTEMPO INDIE EXPERIMENTAL ALTERNATIVE JAZZ FUNK SOUL HIP-HOP BREAKBEAT REGGAE ELECTRONIC RNB BOSSA NOVA LOUNGE BLUES TRIP-HOP DOW İLHAM GENCER & HASAN KOCAMAZ QUARTET 22 NİSAN PERŞEMBE 21:30 NARDIS 15/30TL Türkiye Jazz Türkiye de caz müziğinin en saygın iki ismi, Hasan Kocamaz ve İlham Gencer, yıllar sonra aynı sahneyi paylaşıyor. Türkiye nin ilk caz kulübünün kurucusu, ağız armonikacısı Hasan Kocamaz ve hepimizin tanıdığı caz piyanisti İlham Gencer Türkiye deki Jazz müziğinin gelişme sürecinde büyük rol oynadılar. 1. Nesil Cazcılar olarak adlandırılabileceğimiz bu iki müzisyenin beraber çaldığı gece kaydadeğer bir performansa sahne olacak. Quartet sevilen caz standartlarından oluşan repertuarıyla Nardis te sahne alacak. Hasan Kocamaz (armonika) İlham Gencer (piano, vokal) Nezih Yeşilnil (bas gitar) Deniz Dündar (davul) DE PHAZZ 30 NİSAN CUMA 23:00 OTTO 40/50TL Almanya Electronic / Nu-Jazz / Pop Lounge müziğin büyükbabası Alman grup De Phazz, Otto Santral sahnesinde 30 Nisanda karşınızda. Bütün performanslarında eğlencenin sınırının olmadığını kanıtlayan De Phazz, ülkemizi çok eski zamanlardan beri sık sık ziyaret ediyor. De Phazz, yeni albümleri "Lala 2.0" turnesi kapsamında sahnede ve eminiz bu sefer de santralistanbul'un muhteşem atmosferinde çok eğlenceli bir performans bizleri bekliyor.

8 AZZ FUNK SOUL HIP-HOP BREAKBEAT REGGAE ELECTRONIC RNB BOSSA NOVA LOUNGE BLUES TRIP-HOP DOWNTEMPO INDIE EXPERIMENTAL ALTERNATIVE JAZZ FUNK SOUL HIP-HOP BREAKBEAT REGGAE ELECTRONIC RNB BOSSA NOVA LOUNGE BLUES TRIP-HOP DOW KING BRITT S SUN-RA TRIBUTE 2 NİSAN CUMA 22:30 GHETTO 25/35 TL ABD Electronic / Alternative / Hip-Hop İşte bir usta daha.!. Ghetto gibi mimarisiyle sizi büyüleyen bir mekanda King Britt dinlemek, büyünün artmasını sağlayacak ve herkesi başka diyarlara taşıyacak. 2 Nisan Cuma akşamı Saturn Never Sleeps adlı son çalışmasıyla Sun-Ra sample larının kullanıldığı tribute performansında King Britt e, klavyede Tolga Tüzün, perküsyon ve vibrafonda Özün Usta eşlik edecek. Sakin başka plan yapmayın yoksa büyü ters tepebilir; siz en iyisi gidip Ghetto'da büyülenin... IAMX 2-3 NİSAN 23:30 BABYLON 25/35TL İngiltere Electronic / Indie / Rock Ünlü İngiliz trip-hop grubu Sneaker Pimps'in solisti Chris Corner'ın solo projesi IAMX, Nisan ayının ilk Cumartesi gecesi Babylon sahnesinde. Şarkı sözlerinde seks, din, politika, biseksüellik gibi tabu konuları işleyen Corner, Berlin'e yerleştikten sonra müzik endüstrisinden bağımsız tavrıyla çalışmalarına devam ediyor Mart ayında çıkarttığı 5. Albümü, remikslerden ve yeni düzenlemelerden oluşuyor. "Dogmatic Infidel Comedown OK" adını taşıyan son albüm turnesi kapsamında Babylon u ziyaret ediyor.

9 JAZZ FUNK SOUL HIP-HOP BREAKBEAT REGGAE ELECTRONIC RNB BOSSA NOVA LOUNGE BLUES TRIP-HOP DOWNTEMPO INDIE EXPERIMENTAL ALTERNATIVE JAZZ FUNK SOUL HIP-HOP BREAKBEAT REGGAE ELECTRONIC RNB BOSSA NOVA LOUNGE BLUES TRIP-HOP DO HUSKY RESQUE 10 NISAN CUMARTESI 23:00 OTTO 40TL/50TL Finlandiya Alternative / Electronic / Folk Karar Vermenin Zor - Olduğu Gün ; 1. performans: Akşam, geniş, ferah ve yarı-aydınlık yollardan keyifle yürüyüp Ottoya girdiniz.. ve o yolda aldığınız duyguyu birebir besleyecek bir müzik sizleri bekliyor.. Biraz karanlık, biraz teatral, hoş vokallerin hakim olduğu ve temposunda keyifle sallanabileceğiniz bir müzik. Sessizlikten yükselen müziğiyle Husky Resque 10 Nisan akşamı Otto santralde... ARTHUR H 10 NİSAN CUMARTESİ 21:00 SALON İKSV 25/50TL Fransa French Pop / Experimental / Jazz Karar Vermenin Zor - Olduğu Gün ; 2. Seçenek: Pop, rock ve elektronik gibi farklı müzik türlerinden geçerek gelen yolculuğunun sonunda Arthur H, son çalışmasında, Boris Vian, Serge Gainsbourg ve Tom Waits ten ilham aldığını gözlemlemliyoruz. Mystic Rumba adını verdiği albümünde samimi ve sıcak bir tını yakalamış. Baştan çıkarıcı şarkılarında, aşk ve çılgınlığa dair öykülerinin şiirsel ve müzikal başarısını, mizah yeteneği ile birleştirmiş olan Arthur H, canlı performansıyla Salon sahnesinde.

10 ZZ FUNK SOUL HIP-HOP BREAKBEAT REGGAE ELECTRONIC RNB BOSSA NOVA LOUNGE BLUES TRIP-HOP DOWNTEMPO INDIE EXPERIMENTAL ALTERNATIVE JAZZ FUNK SOUL HIP-HOP BREAKBEAT REGGAE ELECTRONIC RNB BOSSA NOVA LOUNGE BLUES TRIP-HOP DOW DJ CAM 16 NİSAN CUMA 22:30 TAMİRANE 35/40TL KAPIDA 45TL Fransa Elektronic / Fusion / Hip-Hop Bir çok kişi prodüktörlüğü ve djliği beraber yapıyor ama, eminiz, az sayıda sanatçı dj cam kadar başarılı ve yeteneklidir. Fransanin en iyi hip-hop djlerinden DJ Cam, jazzy karışımlarıyla keyifli ve bir o kadar da eğlenceli muziğiyle oturanları ayağa kaldıracak cinsten performansıyla 16 Nisan'da Tamiranede sizi bekliyor. Bu performans Nisan ayında kaçırılmaması gerekenlerden... SOAKED 17 NİSAN CUMARTESİ 00:00 INDIGO 20TL Türkiye Electro-Pop / Rock Soaked macerası başlayalı yedi yıl oldu ve Soaked şimdi LP ve konserleriyle müzik payasasında hissedilir hale geliyor. Hayalperest bir müzik aşkının sonucu bir araya gelen Soaked, 80lerin dans ve gece hayatında yarattığı değişimin müziğe yansımasını, gelişen müzik teknolojisinin ürettiği günümüz sesleri ile bir araya getiriyor. Dinlemekten keyif alacağınız, sözlerinin ağzınıza, melodilerinin aklınıza takılacağı yarı elektronik ve yeryer akustik parçalarıyla Soaked, Indigoda dans edebileceğiniz değişik bir atmosfer yaratacak. Balamir Nazlıca (vokaller, söz ve besteler) Deniz Kunay (keyboard) Yiğit Özkul: (bas gitar) Berkay Küçükbaşlar (davul) Hatice Arıcı (back vokal) Emrah Akar (elektrik gitar)

11 AZZ FUNK SOUL HIP-HOP BREAKBEAT REGGAE ELECTRONIC RNB BOSSA NOVA LOUNGE BLUES TRIP-HOP DOWNTEMPO INDIE EXPERIMENTAL ALTERNATIVE JAZZ FUNK SOUL HIP-HOP BREAKBEAT REGGAE ELECTRONIC RNB BOSSA NOVA LOUNGE BLUES TRIP-HOP DOW FRED WESLEY & THE NEW JB S 23 NİSAN CUMA 22:30 GHETTO 35/45/KAPIDA 50TL ABD Jazz / Funk Archie Shepp in peşinden, funk müziğin yaşayan efsanesi Fred Wesley de GHETTO sahnesinde yerini alıyor. Fred Wesley, günümüz funk müziğinin önde gelen mimarlarından biri. The House Party ve Bop to the Boogie gibi hitleriyle tanınan dünyanın en iyi trombonistlerinden Fred Wesley, genç müzisyenlerden oluşan The New JB s adlı orkestrası ile 23 Nisan Cuma gecesi, eğlencenin üst seviyede seyredeceği sahne performansı ile Ghetto da dinleyicileri ile buluşuyor. BU KUTU HOŞUNUZA MI GİTTİ? SİZİN OLSUN İSTER MİSİNİZ? info@ bookinground.com

12 1- Courtney Pine - The Jazzstep 2- Parov Stelar - Catgroove 3- Parov Stelar - A Night In Torino 4- De Phazz - Devil's Music 5- Husky Rescue - Sound of Love 6- Micatone - Just A Boy 7- Bugge Wesseltoft - Take Five 8- Laurent De Wilde - Moaning 9- Nicola Conte - Sea And Sand 10- Erik Truffaz - Come together 11- Dj Cam - Friends And Enemies 12- Re-Jazz - All I Need 13- Koop - Strange Love 14- Shazz - Fall In Love 15- Kaskade - Distance Her ay Gökçe Özüçoşkun tarafından derlenen Mixtape İstanbul da; o ay içerisinde farklı mekanlarda sahne alan sanatçılardan parçaların yanısıra İstanbul a gelmesi hayalini kurduğumuz sanatçıların da eserlerine yervermektedir. Share & Promote Music

13 03 Type design by _hellyeee.com TYPE

14 <your space>

what is this Müzisyenlerin ve mekanların tanıtımlarını, duyurularını ve erişilebilirliklerini kolaylaştırmak amacıyla tasarlanmış olan Bookinground;

what is this Müzisyenlerin ve mekanların tanıtımlarını, duyurularını ve erişilebilirliklerini kolaylaştırmak amacıyla tasarlanmış olan Bookinground; what is this Müzisyenlerin ve mekanların tanıtımlarını, duyurularını ve erişilebilirliklerini kolaylaştırmak amacıyla tasarlanmış olan Bookinground; İlk sayısı Mart ayında çıkan Bookinground, müzik kültürü

Detaylı

WHAT IS THIS. Müzisyenlerin ve mekanların tanıtımlarını, duyurularını ve erişilebilirliklerini kolaylaştırmak amacıyla tasarlanmış olan Bookinground;

WHAT IS THIS. Müzisyenlerin ve mekanların tanıtımlarını, duyurularını ve erişilebilirliklerini kolaylaştırmak amacıyla tasarlanmış olan Bookinground; M A R T 2 0 1 0 WHAT IS THIS Bookinground, müzik kültürü ve beğenisi gelişmiş her yaştan insana, müzisyen ve sanat çevrelerine, modern bir platformda ve kendine özgü yaklaşımıyla hitap etmeyi amaçlayan

Detaylı

what is this Estetik ve fonksiyonel olarak bookinground un hayatınızda yer ettiğini umar, neşeli ve unutulmaz bir yaz geçirmenizi dileriz.

what is this Estetik ve fonksiyonel olarak bookinground un hayatınızda yer ettiğini umar, neşeli ve unutulmaz bir yaz geçirmenizi dileriz. H A Z İR A N 2 0 10 what is this Sayın Bookinground okuyucuları ve sevgili dostlarımız, İstanbul'da güzel havaların ve uzun gecelerin hakim olmaya başlayacağı Haziran ayı itibariyle, kapalı mekan performansları

Detaylı

CHILL-OUT FESTIVAL BODRUM 2018

CHILL-OUT FESTIVAL BODRUM 2018 CHILL-OUT FESTIVAL BODRUM 2018 Xuma Yalıkavak 20-21 Temmuz, 2018 12:00 00:00 Chill-Out Festival, 20-21 Temmuz da Xuma Yalıkavak ev sahipliğinde 4. kez Bodrum da! Lounge FM in muhteşem dünyasını gerçek

Detaylı

Turkish Jazz Week #5 Edition 2016 Official Concert Program

Turkish Jazz Week #5 Edition 2016 Official Concert Program - 12 Nisan 2016: Mercan Dede, Kırmızı Salon, Priştine - 14 Nisan 2016: Aydin Esen Trio, Kırmızı Salon, Priştine - 13 Nisan 2016: Eren Coşkuner Quarted, "Prenk Jakova" Music School, Yakova - 15 Nisan 2016:

Detaylı

PROGRAM 3 YELDEĞİRMENİ SANAT 1 MODA SAHNESİ 4 KADIKÖY SAHNE 2 DOROCK XL 5 LIVING ROOM. Ahmet Ali Arslan. In Hoodies. Elif Çağlar. Glasxs.

PROGRAM 3 YELDEĞİRMENİ SANAT 1 MODA SAHNESİ 4 KADIKÖY SAHNE 2 DOROCK XL 5 LIVING ROOM. Ahmet Ali Arslan. In Hoodies. Elif Çağlar. Glasxs. 1 MODA SAHNESİ 3 YELDEĞİRMENİ SANAT 20.30-21.30 In Hoodies 19.00-20.00 Ahmet Ali Arslan 22.00-23.00 Önder Focan & Şallıel Bro s Funkbook 20.30-21.30 Lara Di Lara PROGRAM 23.30-00.30 20.00-21.00 2 DOROCK

Detaylı

AASSM KONSERLERİ.

AASSM KONSERLERİ. AASSM KONSERLERİ www.aassm.org.tr 1 FESTİVAL İZMİR AÇILIŞ KONSERİ / SERTAB ERENER & İZMİR BIG BAND 17 EKİM 2017, SALI Saat: 20:00 AHMED ADNAN SAYGUN SANAT MERKEZİ / BÜYÜK SALON HAKKINDA Türkiye'nin en

Detaylı

2015-2016 Kurumsal Etkinlik & Düğün Sunum

2015-2016 Kurumsal Etkinlik & Düğün Sunum 2015-2016 Kurumsal Etkinlik & Düğün Sunum Sekiz Müzik Organizasyon,1996 yılından beri müzik piyasasında bir çok ünlü sanatçıya eşlik etmiş,orkestralarını kurmuş,yönetmiş,bir çok gecenin organizasyonunu

Detaylı

Gümüşlük Klasik Müzik Festivali Antik Tiyatro da başladı

Gümüşlük Klasik Müzik Festivali Antik Tiyatro da başladı Gümüşlük Klasik Müzik Festivali Antik Tiyatro da başladı 12. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali, Bodrum Antik Tiyatro da sanatseverlerle buluştu. 12 yıldır Bodrum un Gümüşlük beldesinde gerçekleştirilen

Detaylı

D-MARİN DE, 3 TENOR U 3 BİN KİŞİ İZLEDİ

D-MARİN DE, 3 TENOR U 3 BİN KİŞİ İZLEDİ D-MARİN DE, 3 TENOR U 3 BİN KİŞİ İZLEDİ Kurucu destekçiliğini Doğuş Grubu nun, Sanat Yönetmenliğini Yücel Canyaran ın üstlendiği D-Marin Turgutreis Uluslararası Klasik Müzik Festivali, 31 Temmuz/ 1-2-3

Detaylı

*2012 Mart ayı sonunda çıkardıkları albümleri ile müzik piyasasına Zımba gibi giriş yapan grup ;

*2012 Mart ayı sonunda çıkardıkları albümleri ile müzik piyasasına Zımba gibi giriş yapan grup ; *2012 Mart ayı sonunda çıkardıkları albümleri ile müzik piyasasına Zımba gibi giriş yapan grup ; *D&R Müzik Marketlerde Türkçe Pop / Rock Single Kategorisi ; Çok satanlar Listesi : 1.hafta 3 Numara!, 2.hafta

Detaylı

2016'nın ilk 5 ayını geride bırakıyoruz. Grup Göktürkler için bu dönem nasıl geçti?

2016'nın ilk 5 ayını geride bırakıyoruz. Grup Göktürkler için bu dönem nasıl geçti? Türkülere yeniden hayat veren, kitlelerin özgün müziğe bakış açısını değiştirecek çalışmalara imza atan Grup Göktürkler, başarı basamaklarını tırmanmaya devam ediyor. Grup Göktürkler'in üyeleri Alperen

Detaylı

Kendi bünyesinde oluşturduğu kortej ekiplerinin yanı sıra dünyaca ünlü performans sanatçıları ile başarılı işlerde bir araya gelmiştir.

Kendi bünyesinde oluşturduğu kortej ekiplerinin yanı sıra dünyaca ünlü performans sanatçıları ile başarılı işlerde bir araya gelmiştir. Kendi bünyesinde oluşturduğu kortej ekiplerinin yanı sıra dünyaca ünlü performans sanatçıları ile başarılı işlerde bir araya gelmiştir. Clown felsefesi ve yeni nesil sanat anlayışı ile Clown Art, geliştirdiği

Detaylı

Nils Petter Molvær, Gümüşlük te Norveç rüzgarları estirdi

Nils Petter Molvær, Gümüşlük te Norveç rüzgarları estirdi Nils Petter Molvær, Gümüşlük te Norveç rüzgarları estirdi Gümüşlük ten Norveçli bir trompet ustası Nils Petter Molvær, Gümüşlük te Norveç rüzgarları estirdi. ENKA Kültür Sanat işbirliğiyle Türkiye ye davet

Detaylı

Geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi bu dönem de Sevgi Gönül Kültür Merkezimiz sanatla dolu bir sezon geçirdi.

Geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi bu dönem de Sevgi Gönül Kültür Merkezimiz sanatla dolu bir sezon geçirdi. Aylık Elektronik Haber Servisi Ocak 2012 Sanatla dolu geçen bir dönem daha: Sevgi Gönül Kültür Merkezi Geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi bu dönem de Sevgi Gönül Kültür Merkezimiz sanatla dolu bir sezon

Detaylı

BURAY DAN 2 İNCİ ALBÜM MÜJDESİ

BURAY DAN 2 İNCİ ALBÜM MÜJDESİ BURAY DAN 2 İNCİ ALBÜM MÜJDESİ Türk pop müziğinin başarılı ismi Buray, Kahramanmaraş Piazza AVM de sevenleriyle buluştu. Düzenlenen mini konser ve imza günü etkinliğinin ardından gazetecilerin sorularını

Detaylı

@ahmed_adnan_saygun

@ahmed_adnan_saygun AhmedAdnanSaygunSanatMerkezi @AASSM_ @ahmed_adnan_saygun Adres: Mithatpaşa Caddesi No:1087 Güzelyalı Konak / İzmir Halkla İlişkiler: 0 232 293 38 18/19/20 www.aassm.org.tr AASSM KONSERLERİ www.aassm.org.tr

Detaylı

Türk Hava Yolları nın TK 1793 sefer sayılı uçuşu ile saat 08:15 de Atatürk Havalimanı ndan hareket ediyor ve yerel saatle 10:45 de Stockholm

Türk Hava Yolları nın TK 1793 sefer sayılı uçuşu ile saat 08:15 de Atatürk Havalimanı ndan hareket ediyor ve yerel saatle 10:45 de Stockholm Mappa Tour Türk Hava Yolları nın TK 1793 sefer sayılı uçuşu ile saat 08:15 de Atatürk Havalimanı ndan hareket ediyor ve yerel saatle 10:45 de Stockholm havalimanına varıyoruz. Bizi bekleyen özel aracımız

Detaylı

ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI

ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI Tamirane, açık ve kapalı alan alternatifleri ile şirket yemeklerine, lansmanlara, özel ve kurumsal etkinliklere, toplantı, panel ve kişisel organizasyonlara ev sahipliği yapıyor.

Detaylı

Her daim yenilikçi anlayış

Her daim yenilikçi anlayış Her daim yenilikçi anlayış KLEEMANN Design: hayata dair, hayatın içinden. Biz yalnızca asansör tasarlamıyoruz; işimizin her yönünü sürekli geliştiren bir tasarım anlayışının peşindeyiz. KLEEMANN Design,

Detaylı

Dünya üzümden sadece şarap yaparken, biz ise üzümden sadece şarap değil, başka neler yapacağımızı göstermeye devam edeceğiz.

Dünya üzümden sadece şarap yaparken, biz ise üzümden sadece şarap değil, başka neler yapacağımızı göstermeye devam edeceğiz. Dünya üzümden sadece şarap yaparken, biz ise üzümden sadece şarap değil, başka neler yapacağımızı göstermeye devam edeceğiz. Festivalin Amacı Gaziantep, yeryüzünde, derin tarihi, çok sesli, çok renkli

Detaylı

ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI

ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI Tamirane, açık ve kapalı alan alternatifleri ile şirket yemeklerine, lansmanlara, özel ve kurumsal etkinliklere, toplantı, panel ve kişisel organizasyonlara ev sahipliği yapıyor.

Detaylı

16 Aralık 2015 Çarşamba Borusan Müzik Evi BATI YAKASININ HİKÂYESİ KERESTENİN SESİ

16 Aralık 2015 Çarşamba Borusan Müzik Evi BATI YAKASININ HİKÂYESİ KERESTENİN SESİ 16 Aralık 2015 Çarşamba Borusan Müzik Evi 20.00 2015 2016 BATI YAKASININ HİKÂYESİ KERESTENİN SESİ BATI YAKASININ HİKÂYESİ KERESTENİN SESİ BATI YAKASININ HİKÂYESİ: KERESTENİN SESİ sa.ne.na PROGRAM MICHAEL

Detaylı

Her güne bir tematik parti

Her güne bir tematik parti CLUB DIAMOND AÇILDI! Bodrum eğlence hayatının yeni cazibe merkezi Club Diamond, 18 Haziran gecesi düzenlenen büyük bir partiyle yaza merhaba dedi. Partiye, Miss & Mr Fashion TV 2014 finalistleriyle birlikte

Detaylı

Kendinden Önce Hizmet

Kendinden Önce Hizmet Kendinden Önce Hizmet 1964 Ravi Ravinran & Vanathy UR. Başkanı Sheraton Oteli Her Perşembe 12:00 KULÜP BÜLTENİ Canan Ersöz & Reha Dönem Guvernörü Bülent Erbora & Aslı Dönem Başkanı Kendinden Önce Hizmet

Detaylı

Wedding & Event Music Management. orkestra_musicall

Wedding & Event Music Management. orkestra_musicall Wedding & Event Music Management orkestra_musicall Tuncay SEVİNDİK 1982 İstanbul doğumlu olan Tuncay SEVİNDİK, Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat Tasarım Fakültesi keman bölümü mezunudur. Akademik eğitiminin

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi Müziği kriz vurdu

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi Müziği kriz vurdu Beşiktaş Gazetesi Günlük web Gazetesi 01.12.2012 Müziği kriz vurdu Ekonomik kriz Eurovision'u da vurdu. Kriz yaşayan ülkelerin bu yıl Eurovision'a katılamaması gündeme geldi. Portekiz, Polonya, Kıbrıs

Detaylı

3 Kasım - 19 Kasım 2017

3 Kasım - 19 Kasım 2017 Zorlu Performans Merkezi Drama Sahnesi 06 Kasım 2017 Pzt 20.30 Wolfgang Muthspiel Trio 9 80 TL 60 TL 40 TL 07 Kasım 2017 Salı 20.30 Christian Scott 9 80 TL 60 TL 40 TL UNIQ Hall 08 Kasım 2017 Çarş 20.30

Detaylı

Gümüşlük te Gitaristler Antik Taş Ocağında buluştu

Gümüşlük te Gitaristler Antik Taş Ocağında buluştu Gümüşlük te Gitaristler Antik Taş Ocağında buluştu Denizbank ana sponsorluğunda düzenlenen 13. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali kapsamındaki Kumda Gitar Konserleri serisinde sahne alan gitaristler,

Detaylı

BODRUM ODA ORKESTRASI. 24 Ocak 2019 Saat: 20:00 AHMED ADNAN SAYGUN SANAT MERKEZİ / BÜYÜK SALON

BODRUM ODA ORKESTRASI. 24 Ocak 2019 Saat: 20:00 AHMED ADNAN SAYGUN SANAT MERKEZİ / BÜYÜK SALON www.aassm.org.tr AASSM KONSERLERİ BODRUM ODA ORKESTRASI 24 Ocak 2019 Saat: 20:00 AHMED ADNAN SAYGUN SANAT MERKEZİ / BÜYÜK SALON HAKKINDA Konser Yunanlı şef Nikos Haliassas tarafından yönetilecek. Türkiye'den

Detaylı

17:30-18:00 METRODA "FLASH MOB" Taksim metrosu Anında katılıma açık!

17:30-18:00 METRODA FLASH MOB Taksim metrosu Anında katılıma açık! SAAT ETKİNLİK MEKAN BİLET SATIŞ REZERVASYON 9 EKİM SALI 13:00-16:00 ATÖLYE 01 LeeLa Petronio Beden müziğinin keşfi I Bu Atölye'nin 2. bölümü 11-Ekim Perşembe 13:00-16:00, ortak gösteri perşembe 19:00'da

Detaylı

Samm Hotel. Konaklama Sanatı

Samm Hotel. Konaklama Sanatı konsept Otel Samm Hotel Konaklama Sanatı Konaklamayı aleladelikten kurtarıp sanat içinde bir keyfe dönüştüren SAMM Hotel,modern ve minimal çizgisiyle Ankara nın vazgeçilmezleri arasında yerini alıyor Ankara

Detaylı

Gümüşlük, te Simin Tander le doğudan batıya caz yolculuğu

Gümüşlük, te Simin Tander le doğudan batıya caz yolculuğu Gümüşlük, te Simin Tander le doğudan batıya caz yolculuğu 13. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivalinde Suda Caz konserleri, Alman-Afgan kökenli caz sanatçısı Simin Tander konseriyle devam etti.

Detaylı

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... Mükemmellik üzerine kurulu yeni bir kavramla

Detaylı

KAHRAMANMARAŞ PİAZZA DA AYDİLGE RÜZGARI ESTİ

KAHRAMANMARAŞ PİAZZA DA AYDİLGE RÜZGARI ESTİ KAHRAMANMARAŞ PİAZZA DA AYDİLGE RÜZGARI ESTİ Türk pop ve rock müziğinin sevilen ismi Aydilge,mini konseri ve imza günü etkinliği ile Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi nde hayranlarıyla buluştu.

Detaylı

Darüşşafaka Eğitim Kurumları Hafta Sonu Cumartesi Etkinlikleri Eğitim Öğretim Yılı

Darüşşafaka Eğitim Kurumları Hafta Sonu Cumartesi Etkinlikleri Eğitim Öğretim Yılı Darüşşafaka Eğitim Kurumları Hafta Sonu Cumartesi Etkinlikleri 2018 2019 Eğitim Öğretim Yılı KEMAN Orkestraların olmazsa olmazı keman çalgısı, insan ses grubunun sopranosu (ince kadın sesi) olarak düşünülebilir.

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Her Cuma yeni bir film

Beşiktaş Gazetesi. Her Cuma yeni bir film Her Cuma yeni bir film BEŞİKTAŞ Belediye Başkanı İsmail Ünal sinema ile ilgili yeni projesini anlattı. Ünal, "Beşiktaş ta. Sinemamızın son dönemlerde üretilen çağdaş ürünlerini artık Beşiktaş Levent Kültür

Detaylı

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz Stillistanbul Sabiha gökçen Hava Limanı Neomarin AVM Pendik Marina Divan Otel Modern istanbul un Kalbindeyiz Okan üniversitesi Via Port Alışveriş Merkezi istanbul Park F1 Pisti Koç Lisesi Teknopark Sabancı

Detaylı

ALAN EXPERIENCE BİREYSEL EĞİTİM TAKVİMİ

ALAN EXPERIENCE BİREYSEL EĞİTİM TAKVİMİ ALAN EXPERIENCE BİREYSEL EĞİTİM TAKVİMİ 16 Şubat Pazartesi 17 Şubat Salı 18 Şubat Çarşamba 19 Şubat Perşembe 20 Şubat Cuma 21 Şubat Cumartesi 22 Şubat Pazar 19.00 Hayatın Ritmi Sembollerle İletişim Müzikmentor

Detaylı

Sonrası. Jewett, Keman. Özcan Ulucan, Keman. Tuba Özkan, Viyola. Ozan Tunca, Cello. Program ile ilgili detaylar ise

Sonrası. Jewett, Keman. Özcan Ulucan, Keman. Tuba Özkan, Viyola. Ozan Tunca, Cello. Program ile ilgili detaylar ise Işık Tünelinin Sonrası Fulya SanatMerkezinde birbirinden güzel etkinlikler sanatseverler ile buluşuyor. Aralıkayının ilk haftası yine yoğun programlarıyla FulyaSanat Merkezi odak noktasıydı. Bu etkinliklerden

Detaylı

geleceğinize DEĞECEK

geleceğinize DEĞECEK geleceğinize DEĞECEK FURYA hakkında Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık İnsanların hayatına nasıl daha fazla dokunabiliriz düşüncesiyle, markamızı sevilen ve sayılan ulusal bir konuma getirmek için durmaksızın

Detaylı

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık FURYA hakkında Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık İnsanların hayatına nasıl daha fazla dokunabiliriz düşüncesiyle, markamızı sevilen ve sayılan ulusal bir konuma getirmek için durmaksızın çalışıyoruz.

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI Özel İzmir Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi SANAT VE SPOR OKULLARI PROGRAMI VE KATILIM KOŞULLARI

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI Özel İzmir Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi SANAT VE SPOR OKULLARI PROGRAMI VE KATILIM KOŞULLARI İTÜ GELİŞTİRME VAKFI Özel İzmir Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi 2018 2019 SANAT VE SPOR OKULLARI PROGRAMI VE KATILIM KOŞULLARI 28.09.2018 Sayın Velimiz, Özgüveni yüksek, sosyal ilişkilerinde başarılı,

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI. www.bahamuzik.com

SPONSORLUK DOSYASI. www.bahamuzik.com SPONSORLUK DOSYASI Misafir Şarkılar İkimiz İçin albümünden sonra 2014 yaz aylarına sımsıcak bir başlangıçla adım atan Pınar Ayhan, Baha Müzik'in sosyal medya projesi olan Misafir Şarkılar'ın ilk konserini

Detaylı

GROVE MUSIC ONLINE. Gazi Üniversitesi Merkez Kütüphanesi

GROVE MUSIC ONLINE. Gazi Üniversitesi Merkez Kütüphanesi GROVE MUSIC ONLINE 1 KAPSAM Bu veri tabanı ile aşağıdaki kaynaklara erişilebilmektedir: Grove Music Online The Oxford Dictionary of Music The Oxford Companion to Music 2 GROVE MUSIC ONLINE Grove Music

Detaylı

Sziget Break. Obudai - Budapeşte, MACARİSTAN Ağustos, Avrupa nın en iyi festivallerinden. Muhteşem bir festival deneyimi

Sziget Break. Obudai - Budapeşte, MACARİSTAN Ağustos, Avrupa nın en iyi festivallerinden. Muhteşem bir festival deneyimi Sziget Break Obudai - Budapeşte, MACARİSTAN 12-17 Ağustos, 2016 Avrupa nın en iyi festivallerinden Muhteşem bir festival deneyimi Avrupa nın en büyük müzik ve kültürel etkinliklerinden olan Sziget, 7 gün

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 03.11.2012. Salkım Söğüt Saç

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 03.11.2012. Salkım Söğüt Saç Beşiktaş Gazetesi Günlük web Gazetesi 03.11.2012 Salkım Söğüt Saç Beşiktaş Belediyesi'nde belgesel film gösterimleri tüm hızıyla devam ediyor. Levent Kültür Merkezi'nde sinema gösterimleri için de Salkım

Detaylı

FAZIL SAY BÜYÜK ALKIŞ ALDI

FAZIL SAY BÜYÜK ALKIŞ ALDI FAZIL SAY BÜYÜK ALKIŞ ALDI Bu yıl 10 uncusu düzenlenen D-Marin Turgutreis Uluslararası Klasik Müzik Festivali, 31 Temmuz/1-2-3 Ağustos tarihleri arasında Bodrum da gerçekleştiriliyor. Festivalin açılış

Detaylı

Değerli Site Sakinleri; Hazırladığımız yaz etkinlikleri çerçevesinde Temmuz ve Ağustos ayı içinde kesinleşen programlar aşağıda sunulmuştur.

Değerli Site Sakinleri; Hazırladığımız yaz etkinlikleri çerçevesinde Temmuz ve Ağustos ayı içinde kesinleşen programlar aşağıda sunulmuştur. 17.07.2012 Değerli Site Sakinleri; Hazırladığımız yaz etkinlikleri çerçevesinde Temmuz ve Ağustos ayı içinde kesinleşen programlar aşağıda sunulmuştur. 1-15 Temmuz 2012 Pazar ÇOCUKLAR ARASI YETENEK YARIŞMASI

Detaylı

ETKiNLiKLERi

ETKiNLiKLERi 2017-2018 ETKiNLiKLERi Açılış Konseri - Beethoven ile Fazıl Say - Fazıl Say 19.00 / 24 EKİM 2017 Ölü Ozanlar Derneği - Tiyatro Kare ve Can Gürzap 19.00 / 07 KASIM 2017 Nefesin Devinimi - İstanbul Flüt

Detaylı

ELEGANT URLA

ELEGANT URLA 0232 204 04 04 www.gencerinsaat.net ELEGANT URLA GENCER İNŞAAT GENCER İNŞAAT . GENCER İNŞAAT GÜVENCESİYLE URLA KUŞÇULAR DA YEPYENİ BİR YAŞAM MERKEZİ KURULUYOR... 1 2 DOĞANIN İÇİNDE, LÜKS VE AYRICALIKLI

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl

ÖZGEÇMİŞ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ Adı - Soyadı: Kutup Ata Tuncer Doğum Tarihi: 22/02/1980 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Sanatta Yeterlik/Doktora Türk Müziği Haliç Üniversitesi Tez Aşaması Yüksek Lisans Eğitim

Detaylı

EK:1 İÇ DENETÇİ EĞİTİM PROGRAMI 23 NİSAN-17 MAYIS 2014, İZMİR 1.GRUP 24 NİSAN 2014 PERŞEMBE. 09.00-10.30 Kurumsal Risk Yönetimi

EK:1 İÇ DENETÇİ EĞİTİM PROGRAMI 23 NİSAN-17 MAYIS 2014, İZMİR 1.GRUP 24 NİSAN 2014 PERŞEMBE. 09.00-10.30 Kurumsal Risk Yönetimi 1.GRUP 24 NİSAN 2014 PERŞEMBE 25 NİSAN 2014 CUMA 12.15-14.15 Öğle Arası 14.15-15.15 Kamu İç Denetim Yazılımı (İçDen) 15.15-15.30 Çay/Kahve Arası 15.30-16.00 Kamu İç Denetim Yazılımı (İçDen) 26 NİSAN 2014

Detaylı

Bodrumlu Sanatçılar Bodrum a Sahip Çıkıyor

Bodrumlu Sanatçılar Bodrum a Sahip Çıkıyor Bodrumlu Sanatçılar Bodrum a Sahip Çıkıyor Bodrum Kent Konseyi Başkanı Hamdi Topçuoğlu bir açıklama yaparak, 28 Mayıs Cumartesi günü 10.00-17.00 saatleri arasında Bodrum Belediye Meydanı nda, Bodrumlu

Detaylı

TENORS MÜZİK SHOW. Tenors Müzik Show (Flash Mob)

TENORS MÜZİK SHOW. Tenors Müzik Show (Flash Mob) TENORS MÜZİK SHOW Tenors Müzik Show (Flash Mob) Yaşamın hızlı temposu içinde çalışmak kadar artık eğlenmekte hızlı olmak zorunda. Eski tarihlerde müzik dinlemek için aylar öncesinde bilet alınır ve bir

Detaylı

46 yıllık birikimle gelen üçüncü solo albüm: Kış İnsanları

46 yıllık birikimle gelen üçüncü solo albüm: Kış İnsanları 46 yıllık birikimle gelen üçüncü solo albüm: Kış İnsanları 46 yıllık sanat yaşamında Türkiye nin ve dünyanın en önemli müzisyenleriyle birlikte çalışan Saygun Arpalı nın Kış İnsanları isimli üçüncü solo

Detaylı

Tüzyev Kursları. Başlıyor! TÜZYEV. Kurslarımıza Tüm Öğrencilerimiz Dahil Olabilmektedir. https//.tuzyev.org TüzyevVakfi tuzyev Tuzyev_Vakfi

Tüzyev Kursları. Başlıyor! TÜZYEV. Kurslarımıza Tüm Öğrencilerimiz Dahil Olabilmektedir. https//.tuzyev.org TüzyevVakfi tuzyev Tuzyev_Vakfi Tüzyev Kursları Kurslarımıza Tüm Öğrencilerimiz Dahil Olabilmektedir Başlıyor! TÜZYEV 0216 326 81 88 0545 236 61 20 Türkiye Üstün Zekalılar Yüksel Eğitim Vakfı https//.tuzyev.org TüzyevVakfi tuzyev Tuzyev_Vakfi

Detaylı

İZMİR İN EN HUZURLU SEMTİNDE BUTİK BİR PROJE!

İZMİR İN EN HUZURLU SEMTİNDE BUTİK BİR PROJE! İZMİR İN EN HUZURLU SEMTİNDE BUTİK BİR PROJE! Alışveriş, sanat ve eğlence merkezleri, kıyı şeridi, tramvayı, geniş parkları, sıcak ve samimi insanları, sosyal hayatı, huzuru, refahı ve çoşkusu ile İzmir

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ TARİH ETKİNLİK UYUM HAFTASI ETKİNLİK YERİ 12 15 EYLÜL 2017 Fen SKS Hizmet ve Destekleri

Detaylı

Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş...

Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş... Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş... Büyüleyici bir dünyanın kapılarını InterContinental İstanbul da aralayın... Birbirinden görkemli salonlarımızın keyifli atmosferi, dünya mutfaklarının seçkin örneklerinden

Detaylı

25 NİSAN DA SİNEMALARDA

25 NİSAN DA SİNEMALARDA KELLY ROMAIN AUDREY CÉCILE REILLY DURIS TAUTOU DE FRANCE Bir Cédric Klapisch filmi. 25 NİSAN DA SİNEMALARDA FİLMİN KÜNYESİ Yönetmen: Cédric Klapisch Yapımcı: Bruno Levy Oyuncular: Romain Duris, Audrey

Detaylı

INTERNATIONAL BURSA FESTIVAL 16 MAYIS - 04 HAZİRAN

INTERNATIONAL BURSA FESTIVAL 16 MAYIS - 04 HAZİRAN INTERNATIONAL BURSA FESTIVAL 16 MAYIS - 04 HAZİRAN www.bkstv.org.tr Şehirler, fiziksel yapılanmalarının yanı sıra kültürel kalkınma ile taçlanır. Bir şehir ancak kültürün ve sanatın sahiplenildiği, yaşatıldığı

Detaylı

GRUP ALBÜMLER. Ahmet Kenan Bilgiç vokal, gitar. Ömer Öztüyen viola, back vokal. Okan Kaya bas gitar, cümbüş, melodika, back vokal

GRUP ALBÜMLER. Ahmet Kenan Bilgiç vokal, gitar. Ömer Öztüyen viola, back vokal. Okan Kaya bas gitar, cümbüş, melodika, back vokal HİÇBİRYERİN MÜZİĞİ Gevende, özellikle son yıllarda müzikal anlamda Türkiye nin önemli grupları arasında yerini alan ve yurt dışından da ilgi ile takip edilen bir müzik grubu. Sınırları olmayan bir müzik

Detaylı

HAKKI DEREKÖYLÜ GÜZEL SANATLAR LİSESİ III. POPÜLER MÜZİK FESTİVALİ

HAKKI DEREKÖYLÜ GÜZEL SANATLAR LİSESİ III. POPÜLER MÜZİK FESTİVALİ HAKKI DEREKÖYLÜ GÜZEL SANATLAR LİSESİ III. POPÜLER MÜZİK FESTİVALİ PROJE : Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi III. POPÜLER MÜZİK FESTİVALİ PROJEYİ HAZIRLAYAN: Zeki GÜVEN YER : Denizli Teraspark Outlet

Detaylı

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Estetik değerlere bağlı ve kullanımı kolay mekanları yaratırken

Detaylı

parkresidencescadde.com

parkresidencescadde.com parkresidencescadde.com SİZE ÖZEL AYRICALIKLI BİR YAŞAM... Moderni, klasiği, özel hissetmeyi, hayatın merkezinde olmayı, kendini şımartmayı, modayı, sanatı, güneşi, gökyüzünü, ayrıcalıklı yaşamayı

Detaylı

www.insainsaat.com.tr Hayallerinizden hep bir adım öndeyiz... M O D E R N M İ M A R İ İ L E K O N F O R U YA Ş AY I N Eğlence ve sosyal yaşamı birlikte sunan İstanbul un keyfini doya doya yaşamanıza olanak

Detaylı

www.momentistanbul.com

www.momentistanbul.com www.momentistanbul.com Kartal ın en çok konuşulan projesi: Moment İstanbul İki kule olarak inşa edilen Moment İstanbul, sıra dışı dikey mimarisiyle ne kadar prestijli bir proje olduğunu daha ilk bakışta

Detaylı

Sessiz Koza. Minehead de yer alan bu keyifli yaşam alanını tarif etmek için samimi, sıcak ve huzurlu demek yeterli...

Sessiz Koza. Minehead de yer alan bu keyifli yaşam alanını tarif etmek için samimi, sıcak ve huzurlu demek yeterli... Sessiz Koza Minehead de yer alan bu keyifli yaşam alanını tarif etmek için samimi, sıcak ve huzurlu demek yeterli... Hazırlayan SELİN AKAL GÜLMEZ FOTOĞRAFLAR UNIQUE HOME STAY Ocak 2016 ALLDecor 133 EVLER

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ-28 EKİM 2015

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ-28 EKİM 2015 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ-28 EKİM 2015 CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ 29 Ekim 2015 Perşembe günü öğrencilerimiz her gün olduğu gibi saat 08:30 da serbest kıyafetle okulda olacaklar, sınıf yoklamalarının alınmasının

Detaylı

ĠSVĠÇRE DE DĠL EĞĠTĠMĠ

ĠSVĠÇRE DE DĠL EĞĠTĠMĠ ĠSVĠÇRE DE DĠL EĞĠTĠMĠ ALMANCA VE FRANSIZCA DĠL KURSLARI Avrupa'nın bir çok farklı dil konuşulan ülkesi Ġsviçre'de Almanca veya Fransızca dillerinden bir tanesini öğrenmeniz mümkündür. Kış sporlarının

Detaylı

KURS KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR KURSLARIMIZ -GRAFİK TASARIM -GÖRSEL SANATLAR -YARATICI DRAMA -CİMNASTİK -ENSTÜRMAN.

KURS KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR KURSLARIMIZ -GRAFİK TASARIM -GÖRSEL SANATLAR -YARATICI DRAMA -CİMNASTİK -ENSTÜRMAN. KURSLARIMIZ -GRAFİK TASARIM -GÖRSEL SANATLAR -YARATICI DRAMA -CİMNASTİK -ENSTÜRMAN 0216 326 81 88-0545 236 61 20-23 2018-2019 KURS KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR / TuzyevVakfi w w w.tu z ye v.o r g Tüzyev Mozaik

Detaylı

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları 01 02 03 04 05 Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları Bazen hayatımıza yeni bir yön vermek, yaşamımızı yeniden inşa etmek isteriz. Yeni ufuklara doğru yol alırken en güçlü destekçimiz her zaman

Detaylı

Sziget Break. Obudai - Budapeşte, MACARİSTAN. 12-17 Ağustos, 2015. Avrupa nın en iyi festivallerinden. Muhteşem bir festival deneyimi

Sziget Break. Obudai - Budapeşte, MACARİSTAN. 12-17 Ağustos, 2015. Avrupa nın en iyi festivallerinden. Muhteşem bir festival deneyimi Sziget Break Obudai - Budapeşte, MACARİSTAN 12-17 Ağustos, 2015 Avrupa nın en iyi festivallerinden Muhteşem bir festival deneyimi Avrupa nın en büyük müzik ve kültürel etkinliklerinden olan Sziget, 7 gün

Detaylı

içindekiler 1. Festival Hakkında Bilgi 2. Metin a. Genel Metin b. Özet 3. Geçmis ve Önemli Olaylar, 2015 4. Basın Açıklaması 5.

içindekiler 1. Festival Hakkında Bilgi 2. Metin a. Genel Metin b. Özet 3. Geçmis ve Önemli Olaylar, 2015 4. Basın Açıklaması 5. Basın Bülteni içindekiler 1. Festival Hakkında Bilgi 2. Metin a. Genel Metin b. Özet 3. Geçmis ve Önemli Olaylar, 2015 4. Basın Açıklaması 5. Resimler Festival Hakkında Bilgi Kurulus Yılı 2013 Kurucu Festivalin

Detaylı

Keman sanatçısı Melisa Uzunarslan, "Melisa Uzunarslan ve Chamber Works" konseriyle kendi bestelediği eserleriyle 7 Şubat'ta, Borusan Müzik Evi nde.

Keman sanatçısı Melisa Uzunarslan, Melisa Uzunarslan ve Chamber Works konseriyle kendi bestelediği eserleriyle 7 Şubat'ta, Borusan Müzik Evi nde. Müzik Kemanın genç yıldızı, Melisa Nilüfer Nogayoğlu Keman sanatçısı Melisa Uzunarslan, "Melisa Uzunarslan ve Chamber Works" konseriyle kendi bestelediği eserleriyle 7 Şubat'ta, Borusan Müzik Evi nde.

Detaylı

Müziğin Mucizesi 'El Sistema' Her Yerde

Müziğin Mucizesi 'El Sistema' Her Yerde On5yirmi5.com Müziğin Mucizesi 'El Sistema' Her Yerde Söyleşiye bazı katılımcıların sosyal rehabilitasyon projeleri hakkında olumsuz portre çizmesi ve Türkiye'yi eleştirmesi damgasını vurdu. Yayın Tarihi

Detaylı

İSTANBUL DA YAŞAMAK GERÇEK BİR YAŞAMA DÖNÜŞÜYOR...

İSTANBUL DA YAŞAMAK GERÇEK BİR YAŞAMA DÖNÜŞÜYOR... İSTANBUL DA YAŞAMAK GERÇEK BİR YAŞAMA DÖNÜŞÜYOR... Gerçek fotoğraf ARADIĞINIZ HUZUR BURADA Ferah ve konforlu yaşam alanları ile kusursuz bir hayat... Çevre ve peyzaj kalitesi, sosyal alanlar ile ortak

Detaylı

Haziran ayı kültür sanat etkinlikleri

Haziran ayı kültür sanat etkinlikleri On5yirmi5.com Haziran ayı kültür sanat etkinlikleri Sergiler, konserler, etkinlikler ile haziran ayı dolu dolu geçecek... Yayın Tarihi : 4 Haziran 2013 Salı (oluşturma : 1/8/2016) Haziran ayı kültür sanat

Detaylı

En İyi Üniversite Kampüsleri

En İyi Üniversite Kampüsleri On5yirmi5.com En İyi Üniversite Kampüsleri Üniversitenizi seçtiniz ve öğrencilik hayatınıza başladınız. Üniversite seçimi yaparken şüphesiz en önemli şey üniversitenin eğitimdeki başarısıdır. Peki yıllarca

Detaylı

TIPKI HAYALLERİNİZDEKİ GİBİ

TIPKI HAYALLERİNİZDEKİ GİBİ TIPKI HAYALLERİNİZDEKİ GİBİ Daİma hatırlamak İçİn Organizasyonlarınıza Kemer Country Event baksın, siz keyfinize bakın. Kemer Country Event, en güzel ve en anlamlı anlarınızı unutulmaz kılacak mekan ve

Detaylı

Portfolyo. Sunum Dosyası

Portfolyo. Sunum Dosyası Çılgın Vikingler Dikkat edin Çılgın Vikingler size geliyor... Birbirinden farklı istasyonların olduğu, yaratıcı oyunlarla çocukların eğlenceye doyamadığı, interaktif bir etkinlik sizlerle buluşuyor. Çocuklar

Detaylı

İlk Okul yıllarından sonra da Folklor oynamaya ve gösterilere katılmaya devam etmiştir.

İlk Okul yıllarından sonra da Folklor oynamaya ve gösterilere katılmaya devam etmiştir. 24 Haziran 1983 Australia/Melbourne de Dünya ya gelen Tuğra ismail in müzikle tanışması çok küçük yaşlarda olmasına rağmen, ciddi düzeyde müzikle ilgilenmesi henüz 9 yaşında iken, hiçbir özel ders almadan,

Detaylı

Hatıraların Masumiyeti Hatıraların Masumiyeti Hatıraların Masumiyeti

Hatıraların Masumiyeti Hatıraların Masumiyeti Hatıraların Masumiyeti SİNOPSİS Nobel Edebiyat Ödüllü yazar Orhan Pamuk, 2012 de İstanbul da, 2008 yılında yayınladığı Masumiyet Müzesi romanı ile aynı adı taşıyan bir müze açar. Müzenin içindeki eşyalar, romana konu olan ve

Detaylı

HALİKARNAS THE CLUB BODRUM EĞLENCE HAYATINA VEDA EDİYOR

HALİKARNAS THE CLUB BODRUM EĞLENCE HAYATINA VEDA EDİYOR HALİKARNAS THE CLUB BODRUM EĞLENCE HAYATINA VEDA EDİYOR EĞLENCE SEKTÖRÜNDE BİR SAYFA KAPANIYOR Açıldığı günden bugüne değin kapısında kuyruklar olan ve Bodrum un simgesi haline gelen Halikarnas The Club

Detaylı

Her güne bir tematik parti

Her güne bir tematik parti CLUB DIAMOND AÇILDI! Bodrum eğlence hayatının yeni cazibe merkezi Club Diamond, 18 Haziran gecesi düzenlenen büyük bir partiyle yaza merhaba dedi. Partiye, Miss & Mr Fashion TV 2014 finalistleriyle birlikte

Detaylı

Türksat Kanal Listesi

Türksat Kanal Listesi Türksat Kanal Listesi http://www.turksat.com.tr Kanal Frekans Polarizasyon Kapsama SR FEC V-PID A-PID Uydu 2000s 12245 H - Yatay Türkiye 27500 5/6 151 251 Türksat 4A 42 EN FM 12345 V - Dikey Bat? 30000

Detaylı

SODA Sunar. Meriç Kara. SODA, tasarımcı Meriç Kara nın ilk kişisel sergisi A Domestic Schizophrenic Project e ev sahipliği yapıyor!

SODA Sunar. Meriç Kara. SODA, tasarımcı Meriç Kara nın ilk kişisel sergisi A Domestic Schizophrenic Project e ev sahipliği yapıyor! BASIN BÜLTENİ SODA Sunar Meriç Kara: A Domestic Schizophrenic Project 26 Mayıs 2010 3 Temmuz 2010 Açılış: 26 Mayıs 2010 Çarşamba / 18:30-21:00 (Basın Toplantısı: 17:00) SODA, tasarımcı Meriç Kara nın ilk

Detaylı

1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılış (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV

1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılış (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV 1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılış (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV Spor Canlı Yayını İle (90 Dakika) Türkiye Dans Sporları

Detaylı

1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılışı (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV

1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılışı (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV 1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılışı (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV Spor Canlı Yayını İle (90 Dakika) Türkiye Dans Sporları

Detaylı

OPERA VE BALE MARDİN DE

OPERA VE BALE MARDİN DE OPERA VE BALE MARDİN DE Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü, geçtiğimiz yıl aralık ayında Ankara Devlet Opera ve Balesi nin Mardin de sahnelediği dünyaca ünlü Azeri besteci

Detaylı

HAKKI DEREKÖYLÜ GÜZEL SANATLAR LİSESİ 7. POPÜLER MÜZİK FESTİVALİ

HAKKI DEREKÖYLÜ GÜZEL SANATLAR LİSESİ 7. POPÜLER MÜZİK FESTİVALİ HAKKI DEREKÖYLÜ GÜZEL SANATLAR LİSESİ 7. POPÜLER MÜZİK FESTİVALİ PROJE : Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi 7. POPÜLER MÜZİK FESTİVALİ PROJE SORUMLUSU: Zeki GÜVEN Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi

Detaylı

Ekrem İMAMOĞLU Belediye Başkanı

Ekrem İMAMOĞLU Belediye Başkanı MEDYA SPONSORU Dostlarım, Tüm Dünyaya yaymak istediğimiz bir enerji, anlatmak istediğimiz bir mesaj var. Bu; barışın, sevginin, kardeşliğin ve birliğin mesajı. Tüm insanlık için niyetimiz çok net. Barış

Detaylı

Geleceği Bugünden Görmek...

Geleceği Bugünden Görmek... Geleceği Bugünden Görmek... Skycity - Pera GYO A.Ş. tarafından geliştirilmiş ve Denizli de satışa sunulmuş ticari binaların tescilli markasıdır. İş Dünyasında Yeni Bir Anlayış Skycity; Ege nin hızla gelişen

Detaylı

w w w. a c d. o r g. t r w w w. a n k a racazfestivali . t r . o r g w w w. l e o. c o m medya raporu

w w w. a c d. o r g. t r w w w. a n k a racazfestivali . t r . o r g w w w. l e o. c o m medya raporu f13th international ankara j a z z 13. uluslararası ankara caz festivali l e s ti v a w w w. a c d. o r g. t r w w w. a n k a racazfestivali. t r. o r g w w w. l e o. c o m medya raporu 2010 f13th international

Detaylı

Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception

Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception Denize sıfır konumlanan Sahil Martı Otel, konforlu odaları ve deneyimli kadrosu ile 30 yıldan bu yana konuklarını ağırlıyor. Eşsiz kumsalı ve deniz manzarası ile

Detaylı

Pepee den Önce Pepee den Sonra P.Ö- P.S

Pepee den Önce Pepee den Sonra P.Ö- P.S Pepee den Önce Pepee den Sonra P.Ö- P.S KİM BU PEPEE? YIL 2007, Bir düşümüz var: Türk çizgi filmi yapmak Bu da düşümüzün rakamsal temeli: Türkiye de milyonlarca çocuk var. Binlerce yıllık anlatı kültürü

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ UYUM HAFTASI 12 15 EYLÜL 2017 SKS Hizmet ve Destekleri

Detaylı

MUTFAK & BANYO MODERN VE KLASİĞİN BULUŞTUĞU YER, KALİTEYE HOŞ GELDİNİZ...

MUTFAK & BANYO MODERN VE KLASİĞİN BULUŞTUĞU YER, KALİTEYE HOŞ GELDİNİZ... MUTFAK & BANYO MODERN VE KLASİĞİN BULUŞTUĞU YER, KALİTEYE HOŞ GELDİNİZ... HAKKIMIZDA Gökçeler ahşap ürünleri ve dekorasyon işleri sektörün deneyimli firması Gökçeler Yapı Malzemeleri, Mobilya, İnşaat Taah.

Detaylı

manzaraadalar.com.tr

manzaraadalar.com.tr manzaraadalar.com.tr 444 74 96 EVDE VAR EXTRA HAYAT! Manzara Adalar, HomeExtra konseptiyle dünyanızı genişletiyor. Eviniz bir evden çok daha fazlası oluyor, odalar dolusu extra yaşam sizi bekliyor. HOMEEXTRA

Detaylı