T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI"

Transkript

1 Karar No : 2016/1-1 (1) Gündem maddesi gereğince; Belediye BaĢkanlığı nın 24/12/2015 tarih ve sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereğince Belediye Meclisi, her Ocak ayı toplantısında Belediye nin bir önceki yıl gelir ve giderleri ile hesap ve iģlemlerinin denetimi için kendi üyeleri arasında gizli oyla ve üye sayısı üçten az beģten çok olmamak üzere bir denetim komisyonu oluģturur. denilmektedir. Buna göre; 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 25. maddesi gereğince, Denetim Komisyonu Üyeliği için yapılan Gizli Oylama neticesinde; 31 Oy alan Kasım TAKAN, 31 Oy alan Ali ÇELĠK, 31 Oy alan Ali ġġmġek, 27 Oy alan Ali ġanli ve 27 Oy alan RüĢtü ÇOPUR seçilmiģtir.

2 Karar No : 2016/1-1 (2) Gündem maddesi gereğince; Kalite Yönetim Merkezi nin 25/12/2015 tarih ve sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Kurumumuzda 2002 yılından itibaren Kalite Yönetim Sistemi uygulama çalıģmalarımız baģarı ile devam etmektedir. YaklaĢık 13 yıldır devam eden kalite çalıģmalarımız TSE tarafından belirli periyodlarda Gözetim ve Belge Yenileme Tetkikleri ile değerlendirilmiģ ve 2004, 2007, 2010, 2013 yıllarında üçer yıllık olmak üzere TS-EN-ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistem Belgesi ile belgelendirilmiģtir. Ayrıca 2008 yılında çalıģmalarına baģladığımız EFQM Mükemmellik Modeli Uygulamaları kapsamında; 2009 Yılında Mükemmellikte Kararlılık, 2010 Yılında Mükemmellikte Yetkinlik, 2012 Yılında Ulusal Kalite BaĢarı Ödülü ve 2013 Yılı Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü baģarıları elde edilmiģtir. Bugüne kadar olduğu gibi kalite ve mükemmellik uygulamaları kapsamında çalıģmalarımız devam etmektedir. Bundan sonra ki hedefimiz, kurumsal mükemmelliği yakalamak doğrultusunda Avrupa Kalite Ödülü ne baģvurarak çalıģmalarımızda Avrupa Kalite Standartlarına ulaģmak ve sürekli iyileģtirme mantığı çerçevesinde öğrenme faaliyetleri yapmaktır. Bu kapsamda 2016 Yılı Avrupa Kalite Ödülü yolculuğuna gerekli baģvurumuzu Ekim ayı içerisinde resmen yapmıģ, 03 Aralık 2015 tarihinde de ön elemeyi geçerek baģvuru yapabileceğimize dair EFQM den (Avrupa Kalite Yönetimi Vakfı) olumlu yanıt alınmıģtır. BaĢvuru Dokümanı hazırlığı yoğun bir Ģekilde devam etmekle birlikte 05 ġubat 2016 tarihine kadar EFQM (Avrupa Kalite Yönetim Vakfı) merkezinin bulunduğu Belçika nın Brüksel Ģehrine elden teslim etmek ve baģvuru dokümanı üzerinden gerekli açıklamaları yapmak üzere Kalite Yönetim Temsilcisi Ender HORATA ile Kalite Yönetim Koordinatörü Hakan KUMDERELĠ nin görevlendirilmesi ve yapılacak harcamaların 5393 sayılı Belediye Kanunu nun 60. Maddesinin (k) ve (n) fıkrası uyarınca belediye bütçesinden karģılanması için, yapılan iģaretle oylama neticesinde celsede mevcut üyelerin oybirliği ile kabulüne karar verildi.

3 Karar No : 2016/1-1 (3) Gündem maddesi gereğince; Ġnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 25/12/2015 tarih ve sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; ĠçiĢleri Bakanlığı tarafından yayınlanan Belediye ve Bağlı KuruluĢları ile Mahalli Ġdare Birlikleri Norm Kadro Ġlke ve Standartları na dair yönetmelik 22 ġubat 2007 gün ve Sayılı Resmi Gazete de yayınlanarak yürürlüğe girmiģtir. Söz konusu yönetmelik doğrultusunda vatandaģa en kaliteli ve en hızlı hizmetin sunulması amacıyla hazırlanan Tarsus Belediye BaĢkanlığı Organizasyon ġeması ve Detay Organizasyon Dağılımı; yasal zorunluluklar ve ihtiyaçlar doğrultusunda güncellenmiģtir../..

4 Karar No : 2016/1-1 (3) Belediyemiz, ĠçiĢleri Bakanlığı tarafından yayınlanan Belediye ve Bağlı KuruluĢları ile Mahalli Ġdare Birlikleri Norm Kadro Ġlke ve Standartlarına Dair Yönetmelik doğrultusunda, vatandaģa en kaliteli ve en hızlı hizmetin sunulması amacıyla hazırlanan teģkilat yapısı aģağıdaki gibidir. SIRA NO UNVAN 1 BELEDĠYE BAġKANI 1.1 ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ Ulusal ve Uluslar Arası ĠliĢkiler Sorumlusu Etkinlik, Temsil, Tören ve Ağırlama Sorumlusu Belediye Birlikleri Sorumlusu Tarihi Eserler ve Anıtlardan Sorumlu BaĢkan DanıĢmanı BaĢkan DanıĢmanı Protokol Yöneticisi 1.2 ZABITA MÜDÜRÜ Zabıta Amiri (Genel Hizmetler) Pazar Yeri, ĠĢyeri Denetim ve Ruhsatlardan Sorumlu Zabıta Komiseri Zabıta Amiri (Ġdari Hizmetler) Zabıta Komiseri Ġlan Dairesi Sorumlusu Bando Sorumlusu Zabıta Komiseri Araç Sevk ve Ġdare Yöneticisi 1.3 TEFTĠġ KURULU MÜDÜRÜ MüfettiĢ KALĠTE YÖNETĠM MERKEZĠ 1.4 KALĠTE YÖNETĠM TEMSĠLCĠSĠ Kalite Yönetim Koordinatörü./..

5 Karar No : 2016/1-1 (3) SIRA NO UNVAN 1 BELEDĠYE BAġKANI 1.5 BELEDĠYE BAġKAN YARDIMCISI MALĠ HĠZMETLER MÜDÜRÜ Gelir Yöneticisi Tahsilat Sorumlusu Tahakkuk Sorumlusu Ġcra Sorumlusu Ölçü ve Ayar Sorumlusu Muhasebe Yöneticisi Ön Mali Kontrol Yöneticisi Strateji GeliĢtirme Yöneticisi Stratejik Plan ve Performans Programı Sorumlusu Yönetim Bilgi Sistemi ve Kalite Ölçütleri GeliĢtirme Sorumlusu Fiyat AraĢtırma Sorumlusu Ġç Kontrol Yöneticisi TaĢınır Kayıt Kontrol ve Konsolide Yöneticisi Mutemet ĠMAR ve ġehġrcġlġk MÜDÜRÜ Plan Uygulama Yöneticisi Plan Uygulama Sorumlusu Ruhsat ve Yapı Kontrol Yöneticisi Yapı Ruhsat Sorumlusu Beton Etüt Laboratuvar Sorumlusu Yapı Kullanma Ġzin Sorumlusu Yapı Denetim ve Proje Kontrol Sorumlusu Ġmar Pafta Sorumlusu Ġmar Planları ve Programları Yöneticisi ġehir Ġmar Planlama Sorumlusu Numarataj Sorumlusu Koruma Uygulama ve Denetim Bürosu (KUDEB) Yöneticisi Kaçak Yapı, Kontrol ve Denetim Yöneticisi Kaçak Yapı Kontrol ve Denetim Sorumlusu EMLAK ve ĠSTĠMLAK MÜDÜRÜ Emlak Yöneticisi Ġstimlak Yöneticisi Kiralama, SatıĢ ve Tahsis Yöneticisi HUKUK ĠġLERĠ MÜDÜRÜ Avukat./..

6 Karar No : 2016/1-1 (3) SIRA NO UNVAN 1 BELEDĠYE BAġKANI 1.6 BELEDĠYE BAġKAN YARDIMCISI FEN ĠġLERĠ MÜDÜRÜ Yapım Bakım ve Onarım ĠĢleri Yöneticisi Yol ĠĢleri Sorumlusu Ġhale Sorumlusu Yapı Denetim Sorumlusu KeĢif ve HakediĢ Sorumlusu Proje Üretim Sorumlusu ġantiye ĠĢleri Sorumlusu Makine Ġkmal Bakım ve Onarım Yöneticisi Ambar Sorumlusu Atölye Sorumlusu Elektrik ve Elektronik ĠĢleri Yöneticisi KÜLTÜR ve SOSYAL ĠġLER MÜDÜRÜ Kültürel ĠĢleri Yöneticisi Turizm Sorumlusu Tiyatro ve Konservatuvar Sorumlusu Sosyal ĠĢler Yöneticisi Sosyal ĠĢler Sorumlusu Kadın ve Çocuk Sığınma Evi Sorumlusu Meslek Edindirme Merkezi Sorumlusu Kent Konseyi Sekreterliği Kent Konseyi Sorumlusu Proje Sorumlusu Gençlik ve Spor ĠĢleri Yöneticisi YaĢam Boyu Eğitim ve Spor Merkezi Sorumlusu MUHTARLIK ĠġLERĠ MÜDÜRÜ./..

7 Karar No : 2016/1-1 (3) SIRA NO UNVAN 1 BELEDĠYE BAġKANI 1.7 BELEDĠYE BAġKAN YARDIMCISI YAZI ĠġLERĠ MÜDÜRÜ Evlendirme Memuru Genel Evrak Sorumlusu Meclis ve Encümen Evrakları Sorumlusu ĠNSAN KAYNAKLARI VE EĞĠTĠM MÜDÜRÜ Personel Özlük ve Ġdari ĠĢler Sorumlusu Yemekhane Sorumlusu Bilgi ĠĢlem Yöneticisi Bilgi ĠĢlem Sorumlusu Eğitim Yöneticisi KreĢ Sorumlusu SIRA NO UNVAN 1 BELEDĠYE BAġKANI 1.8 BELEDĠYE BAġKAN YARDIMCISI PARK BAHÇELER MÜDÜRÜ Parklar Sorumlusu Köpek Evi Sorumlusu KÜTÜPHANE MÜDÜRÜ Müze, Kütüphane ve Sergi Salonları Sorumlusu./..

8 Karar No : 2016/1-1 (3) SIRA NO UNVAN 1 BELEDĠYE BAġKANI 1.9 BELEDĠYE BAġKAN YARDIMCISI TEMĠZLĠK ĠġLERĠ MÜDÜRÜ Ġdari ĠĢler Yöneticisi Saha ĠĢleri Yöneticisi Evsel Atık Toplama Sorumlusu Atölye Sorumlusu BASIN, YAYIN ve HALKLA ĠLĠġKĠLER MÜDÜRÜ Basın MüĢaviri Matbaa Sorumlusu Halkla ĠliĢkiler Yöneticisi Halkla ĠliĢkiler Sorumlusu SAĞLIK ĠġLERĠ MÜDÜRÜ Çevre Koruma ve Kontrol Yöneticisi Çevre Denetim Sorumlusu Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı Yöneticisi Mikrobiyoloji Laboratuvarı Sorumlusu Kimya Laboratuvarı Sorumlusu ĠĢyeri Hekimliği (BaĢtabiplik) ĠĢ Sağlığı ve Güvenliği Yöneticiliği ĠĢ Sağlığı ve Güvenliği Sorumlusu GüncellenmiĢ olan Tarsus Belediye BaĢkanlığı Organizasyon ġeması ve Detay Organizasyon Dağılımının onaylanması için yapılan iģaretle oylama neticesinde celsede mevcut üyelerin oybirliği ile kabulüne karar verildi.

9 Karar No : 2016/1-1 (4) Gündem maddesi gereğince; Ġnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 24/12/2015 tarih ve sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediyeler Kanunu nun 49. Maddesinin 3. Fıkrası hükmü uyarınca Belediyenin norm kadrosunda boģ bulunan 1.dereceli 6 adet Mühendis, 1.dereceli 1adet Mimar, 1. dereceli 1 adet ġehir Plancısı, 1.dereceli 2 adet Sosyolog, 1. dereceli 1 adet Arkeolog, 1. dereceli 1 adet Sanat tarihçisi, 1. dereceli 8 adet Ekonomist, 1.dereceli 19 adet Tekniker, 3. dereceli 5 adet Teknisyen 1 dereceli 1 adet tabip kadrolarında 01/01/ /12/2016 tarihleri arasında söz konusu kadrolarda toplam 45 sözleģmeli personel çalıģtırılmasına, net ücretlerinin 2016 yılı Maliye Bakanlığı nın açıklamıģ olduğu 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu na göre net aylık tutar üzerinden ödenmesi; 5393 Sayılı Belediyeler Kanunu nun 49.Maddesinin 3. Fıkrası çerçevesinde tam zamanlı sözleģmeli personel olarak istihdam edilenlere 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile verilen ek ödeme tutarlarının Maliye Bakanlığı Bütçe ve Kontrol Genel Müdürlüğü nün yayımladığı cetvellerde belirtilen oranlar üzerinden ödenmesi için yapılan iģaretle oylama neticesinde celsede mevcut üyelerin oybirliği ile kabulüne karar verildi.

10 Karar No : 2016/1-1 (5) Gündem maddesi gereğince; Emlak ve Ġstimlak Müdürlüğü nün 28/12/2015 tarih ve sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 sayılı belediye kanununun Meclisin Görev ve Yetkileri baģlıklı 18. Maddesinin (e) bendinde TaĢınmaz mal alımına, satımına, takasına, tahsisine, tahsis Ģeklinin değiģtirilmesine veya tahsisli bir taģınmazın kamu hizmetinde ihtiyaç duyulmaması halinde tahsisin kaldırılmasına; üç (3) yıldan fazla kiralanmasına ve süresi otuz (30) yılı geçmemek bunlar üzerinde sınırlı ayni hak tesisine karar vermek Belediye Meclisinin görev ve yetkileri arasında sayılmıģtır. Mersin Ġli, Tarsus Ġlçesi, Gaziler Mahallesi 8.267,00 m 2 büyüklüğündeki 3341 ada 1 parsel onaylı imar planında Pazar alanına isabet etmekte olup 77/80 (7.956,99 m 2 ) hissesi Tarsus Belediyesine aittir. TaĢınmaz üzerinde Belediyemiz tarafından uygun görülecek proje çerçevesinde semt pazarı, otopark, yüzme havuzu, düğün salonu gibi yaģam alanlarının yapılması Ģartıyla 5393 sayılı Belediye Kanununun 18. maddesinin (e) bendine göre kat karģılığı vermek, azami 30 (otuz) yıl süre ile, taģınmaz üzerinde irtifak hakkı kurulması Ģeklinde sınırlı ayni hak tesis etmek, 5393 sayılı Belediye Kanununun 34. maddesinin (g) bendine göre kararı uygulamak üzere Belediye Encümenine ve yapılacak protokol ve sözleģmeleri imzalamak üzere Belediye BaĢkanı ġevket CAN a yetki verilmesi için yapılan iģaretle oylama neticesinde celsede mevcut üyelerin oybirliği ile kabulüne karar verildi.

11 Karar No : 2016/1-1 (6) Gündem maddesi gereğince; Emlak ve Ġstimlak Müdürlüğü nün 28/12/2015 tarih ve sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Mersin Ġli, Tarsus Ġlçesi, Sucular Köyü(Mahallesi) 213 Ada 1 Parselde bulunan ,00 m 2 yüzölçümündeki taģınmazın / hissesi (3.367,27 m 2 si) Tarsus Belediyesi'ne aittir / hissesi (13.313,73 m 2 si) Maliye Hazinesine aittir. Ġlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazıları ile Mersin BüyükĢehir Belediyesinin aynı parseldeki hissesine Tarsus Fen Lisesi yapılmak üzere Maliye Hazinesine bedelsiz devredildiğini, Tarsus Belediyesinin hissesinin de Maliye Hazinesine devrinin yapılmasını istemektedirler sayılı Belediye Kanununun 75. maddesinin (d) bendinde "Kendilerine ait taģınmazları, asli görev ve hizmetlerinde kullanılmak üzere bedelli veya bedelsiz olarak mahalli idareler ile diğer kamu kurum ve kuruluģlara devredilebilir veya süresi 25 yılı geçmemek üzere tahsis edebilir. Bu taģınmazlar aynı kuruluģlara kiraya da verilebilir. Bu taģınmazların, tahsis amacı dıģında kullanılması halinde, tahsis iģlemi iptal edilir. Tahsis süresi sonunda, aynı esaslara göre yeniden tahsis mümkündür." Meclisin görev ve yetkileri arasında sayılmıģtır. Fen Lisesi yapılmak üzere Mersin Ġli, Tarsus Ġlçesi, Sucular Köyü(Mahallesi) 213 Ada 1 Parselde bulunan ,00 m 2 yüzölçümündeki taģınmazın Belediyemize ait / hissesinin (3.367,27 m 2 ) Maliye Hazinesine bedelsiz olarak devrine, 5393 sayılı Belediye Kanununun 75. Maddesinin (d) bendine göre karar verilmesi, 5393 sayılı Belediye Kanunun 34. maddesinin (g) bendine göre kararı uygulamak üzere belediye encümenine ve yapılabilecek protokol ve sözleģmeleri imzalamak üzere Belediye BaĢkanı ġevket CAN'a yetki verilmesi için yapılan iģaretle oylama neticesinde celsede mevcut üyelerin oybirliği ile kabulüne karar verildi.

12 Karar No : 2016/1-1 (7) Gündem maddesi gereğince; Ġmar ve ġehircilik Müdürlüğü nün 24/12/2015 tarih ve sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Mersin Ġli, Tarsus Ġlçesi, Caminur Mahallesi 255, 256, 257, 522, 523, 614 ve 302 nolu adaların bir kısmını kapsayan bölge Tarsus 1/1000 Ölçekli Uygulama Ġmar Planında E=2.75 H=43.00 Özel Proje Alanı olarak iģaretlidir. Konu Özel Proje Alanı sınırı, Tarsus Belediye Meclisinin tarih ve 2013/3-1(108) sayılı kararı ile onaylanan Tarsus 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama Ġmar Planında sehven mevcutta yapılaģmıģ olan 614 ada 154 nolu parselin bir kısmını Özel Proje Alanı sınırına dahil ederek ifraz hattı iģaretlenmiģtir. Mersin Ġli, Tarsus Ġlçesi, Caminur Mahallesi 255, 256, 257, 522, 523, 614 ve 302 nolu adaların bir kısmını kapsayan E=2.75 H=43.00 Özel Proje Alanı sınırlarını ve bölgeyi tekrar düzenleyerek ekli paftada gösterildiği gibi iģaretleyen imar planı değiģikliğinin, 3194 sayılı Ġmar Kanununun 8(b) maddesine göre incelenip karar verilmesi için evrakın Ġmar Komisyonuna havalesine celsede mevcut üyelerin oybirliği ile karar verildi.

13 Karar No : 2016/1-1 (8) Gündem maddesi gereğince; Ġmar ve ġehircilik Müdürlüğü nün 29/12/2015 tarih ve sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; tarih ve sayılı Resmi Gazetede Yayınlanan Asansör ĠĢletme Bakım ve Periyodik Kontrol Yönetmeliği nin 20. Maddesi 2. Fıkrasında A tipi muayene kuruluşu, bina sorumlusundan ve/veya asansör yaptırıcısından tahsil edeceği periyodik kontrol ücretinin azami % 10 unu, protokol yapacağı ilgili idareye aktarır. Periyodik kontrol ücretinin ilgili idareye aktarılacak kısmı, ilgili idarenin karar organı tarafından belirlenir ve taraflar arasında imzalanacak protokolde yer alır. İlgili idare bu miktarın dışında A tipi muayene kuruluşundan ilave gelir talebinde bulunamaz. denilmektedir. Ayrıca, yönetmeliğe ek olarak çıkarılan EK-7: Periyodik Kontrol Taban ve Tavan Ücretleri baģlıklı tabloda asansör kontrol ücretleri belirlenmiģtir. A Tipi Muayene KuruluĢuna EK-7 ye göre ücretlerin belirlenmesi ve bu ücretler üzerinden ilgili idare payının belirlenmesi konusunda karar verilmesi için evrakın Plan, Bütçe ve Kesin Hesap Komisyonuna havalesine celsede mevcut üyelerin oybirliği ile karar verildi.

14 Karar No : 2016/1-1 (9) Gündem maddesi gereğince; Ġmar ve ġehircilik Müdürlüğü nün 24/12/2015 tarih ve sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Tarsus Belediye Meclisi nin tarih ve 2015/11-1(111) nolu kararı ile havale edilen evrak, Belediye Meclis Binası Turuncu Salonda günü saat da ve günü saat da toplanan Ġmar Komisyonumuzca okunup incelenen ve uygun olduğu karara bağlanan; Mersin Ġli, Tarsus Ġlçesi muhtelif mahallelerde 67 adet trafo yerinin ileriki zamanlarda olması muhtemel enerji ihtiyacının karģılanması amacıyla trafo tesislerini iģaretleyen imar planı değiģikliğinin; 3194 sayılı Ġmar Kanununun 8(b) maddesine göre onanması için yapılan iģaretle oylama neticesinde celsede mevcut üyelerin oybirliği ile kabulüne karar verildi.

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2014/4-1 (32) Gündem maddesi gereğince; Belediye BaĢkanlığı nın 07/04/2014 tarih ve 10151 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 19. Maddesi gereğince, görev

Detaylı

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2018/9-1 (78) Gündem maddesi gereğince; Mali Hizmetler Müdürlüğü nün 28.09.2018 tarih ve 29979 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Tarsus Belediyesi 2015-2019 Stratejik Plan doğrultusunda

Detaylı

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2019/1-1 (1) Gündem maddesi gereğince; Yazı ĠĢleri Müdürlüğü nün 27.12.2018 tarih ve 41203 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereğince Belediye

Detaylı

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2017/11-1 (108) Gündem maddesi gereğince; Ġnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 26/10/2017 tarih ve 35158 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Belediye ve Bağlı KuruluĢları ile Mahalli

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI. Karar No : 2015/3-1 (21) Karar Tarihi : 05/03/2015

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI. Karar No : 2015/3-1 (21) Karar Tarihi : 05/03/2015 T.C. TARSUS MECLĠSĠ Karar No : 2015/3-1 (21) Gündem maddesi gereğince; Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü nün 02/03/2015 tarih ve 5477 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 20 yaģındaki üniversite öğrencisi

Detaylı

T.C TARSUS BELEDĠYESĠ MECLĠSĠ KARARI

T.C TARSUS BELEDĠYESĠ MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2017/1-1 (1) Gündem maddesi gereğince; Yazı ĠĢleri Müdürlüğü nün 28/12/2016 tarih ve 36613 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereğince Belediye

Detaylı

TARSUS BELEDĠYESĠ MALĠ HĠZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2015 MALĠ YILI KESĠN HESABI

TARSUS BELEDĠYESĠ MALĠ HĠZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2015 MALĠ YILI KESĠN HESABI Gündem maddesi gereğince; Belediye BaĢkanlığı nın 29/04/2016 tarih ve 12271 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; TARSUS BELEDĠYESĠ MALĠ HĠZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2015 MALĠ YILI KESĠN HESABI 1. TARSUS BELEDİYESİ

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2013/10-1 (237) Karar Tarihi : 03/10/2013

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2013/10-1 (237) Karar Tarihi : 03/10/2013 Karar No : 2013/10-1 (237) Belediye Meclisi 03/10/2013 Perşembe günü saat 14.00 de Belediye Başkanı Burhanettin KOCAMAZ Başkanlığında, 2013 Yılı Onuncu Birleşimin Birinci Oturumu OLAĞAN olarak, Belediye

Detaylı

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2018/1-1 (1) Gündem maddesi gereğince; Yazı ĠĢleri Müdürlüğü nün 25/12/2017 tarih ve 42899 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereğince Belediye

Detaylı

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2018/10-1 (102) Gündem maddesi gereğince; Ġmar ve ġehircilik Müdürlüğü nün 24.10.2018 tarih ve 33152 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Mersin Ġli, Tarsus Ġlçesi, Deliminnet Mahallesi 1960

Detaylı

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2018/2-1 (12) Gündem maddesi gereğince; Yazı ĠĢleri Müdürlüğü nün 26.01.2018 tarih ve 2967 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 24. maddesi gereğince Belediye

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2015/7-1 (55) Gündem maddesi gereğince; Belediye BaĢkanlığı nın 30/06/2015 tarih ve 19151 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesinde Meclis, resmi

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2015/6-1 (47) Gündem maddesi gereğince; Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün 22/05/2015 tarih ve 14259 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Mersin BüyükĢehir Belediyesi Emlak ve Ġstimlak Daire

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ. Özü: Ġlçemiz, BeĢköprü Mahallesi, no lu

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ. Özü: Ġlçemiz, BeĢköprü Mahallesi, no lu Karar No : 01 Karar Trh : Özü: Ġlçemiz, BeĢköprü Mahallesi, 17421 no lu parsel. Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, seçilmiģ Zeynep ÖZ, Haluk Uğur DAĞISTANLI, Hüseyin BAYRAKTAR,, gündemdeki konuları karara

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2015/5-1 (42) Gündem maddesi gereğince; Ġnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 27/04/2015 tarih ve 11674 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Belediye ve Bağlı KuruluĢları ile Mahalli Ġdare

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ Karar No :105 Özü: 1/1000 ölçekli Uygulama Ġmar Planı Tadilatı. Karar Trh : (Ġlçemiz, Arabacıalanı Mahallesi, 1895 ada, 2 no lu Parsel) (PĠN: 6010,38) Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, seçilmiģ Zeynep

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI Karar No : 2017/6-1 (60) Gündem maddesi gereğince; Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün 26/05/2017 tarih ve 16358 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 18/05/2017 tarih

Detaylı

Ali ġġmġek Mehmet Yunus SEVEN Esin ERKOÇ Belediye BaĢkan Vekili Katip Üye Katip Üye

Ali ġġmġek Mehmet Yunus SEVEN Esin ERKOÇ Belediye BaĢkan Vekili Katip Üye Katip Üye Karar No : 2017/2-1 (12) Gündem maddesi gereğince; Ġmar ve ġehircilik Müdürlüğü nün 17/01/2017 tarih ve 1469 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Tarsus Kaymakamlığı, Ġlçe Mahalli Ġdareler ġefliğinin

Detaylı

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2018/5-1 (45) Gündem maddesi gereğince; Yazı ĠĢleri Müdürlüğü nün 27.04.2018 tarih ve 13886 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 64. maddesi, 5018 Sayılı Kamu

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI. Karar No : 2016/11-1 (109) Karar Tarihi : 01/12/2016

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI. Karar No : 2016/11-1 (109) Karar Tarihi : 01/12/2016 Karar No : 2016/11-1 (109) Gündem maddesi gereğince; Temizlik İşleri Müdürlüğü nün 25/11/2016 tarih ve 32341 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Mersin BüyükĢehir Belediye BaĢkanlığı Çevre Koruma ve

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Norm Kadro, Ġptal-Ġhdas. : Olağan

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Norm Kadro, Ġptal-Ġhdas. : Olağan Karar No : 41850698.301.05-118 : Norm Kadro, Ġptal-Ġhdas KARAR : 22.02.2007 tarihli ve 26442 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren, Norm Kadro Ġlke ve Standartlarına Dair Yönetmeliğe göre

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI

T.C. DEFNE BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 26 : Geçici ĠĢçi ÇalıĢtırma Vizesinin Verilmesi Belediyelerde istihdam edilecek geçici iģçi pozisyon vizesinin verilmesi, mevcut mevzua hükümleri çerçevesinde belediye meclisi

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI Karar No : 2014/1-1 (1) Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığı nın 31/12/2013 tarih ve 42772 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereğince Belediye

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ TEMUZ AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ TEMUZ AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ TEMUZ AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 3. Toplantı Yılı 2016 Senesi TEMMUZ ayı

Detaylı

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2018/11-1 (107) Gündem maddesi gereğince; Zabıta Müdürlüğü nün 28.11.2018 tarih ve 37453 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 2019 Mali Yılı içinde Zabıta personeline, 657 sayılı Kanunun

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİS KARARI. Karar No : 2013/11-1 (243) Karar Tarihi : 05/11/2013

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİS KARARI. Karar No : 2013/11-1 (243) Karar Tarihi : 05/11/2013 Karar No : 2013/11-1 (243) T.C. Gündem maddesi gereğince; Mali Hizmetler Müdürlüğü Strateji Geliştirme Yöneticiliği nin 01/11/2013 tarih ve 35541 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI : 2012/2-1 (6) Belediye Meclisi 02/02/2012 Perşembe günü saat 14.00 da Burhanettin Gündem maddesi gereğince; Đnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 30/01/2012 tarih ve 182 sayılı yazısının incelenmesi

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI Karar No : 2011/8-1 (60) Gündem maddesi gereğince; Ulaşım Hizmetleri Đşletmesi Müdürlüğü nün 30/06/2011 tarih ve 996 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Belediye Meclisinin 20/10/2010 tarih ve 2010/10-2(16)

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI Karar No : 2013/12-1 (262) Gündem maddesi gereğince; İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 27/11/2013 tarih ve 38597 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 2. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ ġubat AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 2. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ ġubat AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 2. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ ġubat AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 2. Toplantı yılı 2016 Senesi ġubat ayı

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :136 KARAR 136 : Meclis Üyesi AyĢın AKYARLI SAVATLI, Okan ĠRGE, Günseli ÇELĠK in mazeretinin kabulüne iģaret oylamayla oy birliği ile karar verildi. Karar No :137 KARAR 137 : 5393 Sayılı Belediye

Detaylı

T.C. DEVELĠ BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI

T.C. DEVELĠ BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI Karar Tarihi : 04/03/2013 Karar No : 10 Belediye Meclisi; Belediye BaĢkanının 26/02/2013 tarihli yazılı daveti üzerine 2013 Yılı Döneminin Mart ayı toplantısında, gündemdeki konuları görüģmek için, Belediye

Detaylı

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2018/8-1 (70) Gündem maddesi gereğince; İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün 14.08.2018 tarih ve 25804 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Türkiye Elektrik Ġletim A.ġ. Genel Müdürlüğü, 18. (Adana)

Detaylı

MECLİS KARARI. Ġlgi : Park ve Bahçeler Müdürlüğünün 25/ 09/ 2012 tarih ve M.41.3.GEB sayılı yazısı.

MECLİS KARARI. Ġlgi : Park ve Bahçeler Müdürlüğünün 25/ 09/ 2012 tarih ve M.41.3.GEB sayılı yazısı. Karar No Kararın Barış Mah. 1806/3 sokakta yeni yapılan parka isim 2012 / 175 Özü verilmesi talebi 1.ci oturumu / Cuma günü saat 16:00 da yapılan meclis toplantısında alınan 175 sayılı meclis karar suretidir.

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2014/5-1 (40) Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığı nın 15/04/2014 tarih ve 10949 sayılı 5393 Sayılı Belediye Kanununun 24. maddesi gereğince Belediye Meclisi, Üyeleri arasında en az

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ Karar No : 95 Özü: Adapazarı-Tepeören (Kuzey) Yenileme Karar Trh : Enerji Ġletim Hattının Plan Tadilat teklifi. (PĠN: 4260,6) Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, seçilmiģ Haluk Uğur DAĞISTANLI, Hüseyin

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 3. Toplantı Yılı 2016 Senesi HAZĠRAN

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2017/10-1 (82) Gündem maddesi gereğince; Mali Hizmetler Müdürlüğü nün 29/09/2017 tarih ve 31381 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Tarsus Belediyesi 2015-2019 Stratejik Plan doğrultusunda

Detaylı

T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI KONU : 2019 Mali Yılı Tahmini Bütçenin görüģülmesi. İNCELEME : Belediye Meclisimizin 01.10.2018 günlü birinci BirleĢiminde Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Mali Hizmetler Müdürlüğünün 24.09.2018

Detaylı

BERGAMA BELEDİYE MECLİSİNİN 06/09/2016 TARİHLİ EYLÜL AYI OLAĞAN TOPLANTISINDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR ÖZETİ

BERGAMA BELEDİYE MECLİSİNİN 06/09/2016 TARİHLİ EYLÜL AYI OLAĞAN TOPLANTISINDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR ÖZETİ BERGAMA BELEDİYE MECLİSİNİN 06/09/2016 TARİHLİ EYLÜL AYI OLAĞAN TOPLANTISINDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR TARİHİ KARAR NO KARAR ÖZETİ Belediye Meclisinin 04/08/2016 tarihli Ağustos ayı olağan meclis

Detaylı

Ergün DOĞAN Meclis Katibi

Ergün DOĞAN Meclis Katibi Tarihi 02.09.2016 Sayısı 51 Özü İlçemiz Merkez mahallelerini kapsayan toplamda 103 adet sokak ve mevcutta bulunan caddelerin isimlerinin onaylanması hususunun görüşülmesi, Gündemin 3. Maddesi; Gündemimizin

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ NĠSAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ NĠSAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ NĠSAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 4. Toplantı Yılı 2017 Senesi NĠSAN ayı

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2015/9-1 (79) Gündem maddesi gereğince; Mali Hizmetler Müdürlüğü Strateji Geliştirme Yöneticiliği nin 16/09/2015 tarih ve 26521 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Tarsus Belediyesi 2015-2019

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI Karar No : 2011/4-1 (23) Gündem maddesi gereğince; Đnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 01/03/2011 tarih ve 325 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli Đdare

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2015/4-1(25) Belediye Meclisi 06/04/2015 Pazartesi günü saat 14.00 da Belediye BaĢkanı ġevket CAN BaĢkanlığında, 2015 Yılı Dördüncü BirleĢimin Birinci Oturumu OLAĞAN olarak, Meclis Üyesi; Gündem

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :93 KARAR 93 : Gündem maddelerinin görüģülmesi tamamlanmıģ olduğundan Mart ayı meclis toplantısının birinci birleģiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleģiminin 7 Mart 2016 Pazartesi günü

Detaylı

TRABZON BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYE MECLĠSĠ PLAN VE BÜTÇE KOMĠSYONU RAPORU. MECLĠS BAġKANLIĞINA

TRABZON BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYE MECLĠSĠ PLAN VE BÜTÇE KOMĠSYONU RAPORU. MECLĠS BAġKANLIĞINA Belediye Meclisi nin 18.07.2016 tarihli birleģiminde Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen ĠĢletme ve ĠĢtirakler Dairesi BaĢkanlığı ibareli 14.06.2016 tarih ve 23817205-756.01-2078 sayılı yazı okundu.

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ. Özü:1/1000 ölçekli Uygulama Ġmar Planı Tadilatı.

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ. Özü:1/1000 ölçekli Uygulama Ġmar Planı Tadilatı. Karar No : 51 Karar Trh : Özü:1/1000 ölçekli Uygulama Ġmar Planı Tadilatı. Ġlçemiz, KemalpaĢa Mahallesi, 1509 no lu Parsel. (PĠN:4260,32) Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, Haluk Uğur DAĞISTANLI, Hüseyin

Detaylı

MECLĠS KARARI T.C. GEBZE BELEDĠYESĠ

MECLĠS KARARI T.C. GEBZE BELEDĠYESĠ 04/ 01/ 2012 2012 / 1 KARAR 1 : meclis toplantısında alınan 1 sayılı meclis karar suretidir. Ġlgi : a) Plan ve Proje Müdürlüğünün 30.06.2011 tarih ve M.41.6.GEB.0.34.00.00-1997 sayılı yazısı. b) Meclisimizin

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ MAYIS AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ MAYIS AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ MAYIS AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 4. Toplantı Yılı 2017 Senesi MAYIS ayı

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2017/9-1 (77) Gündem maddesi gereğince; Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün 25/08/2017 tarih ve 27896 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Tarsus Ġlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 18/05/2017 tarih

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ EYLÜL AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ EYLÜL AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ EYLÜL AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 3. Toplantı Yılı 2016 Senesi EYLÜL ayı

Detaylı

Denetim Komisyonu çalıģmalarında uzman kiģi görevlendirilmesine gerek olmadığına oy birliği ile karar verilmiģtir.

Denetim Komisyonu çalıģmalarında uzman kiģi görevlendirilmesine gerek olmadığına oy birliği ile karar verilmiģtir. Karar No : 41850698.105.04-1 : Seçimler KARAR : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereği, Belediyemizde 2018 Yılı Gelir ve Giderleri ile bunlara iliģkin hesap kayıt ve iģlemlerinin denetimi için

Detaylı

PLAN BÜTÇE KOMİSYON RAPORU

PLAN BÜTÇE KOMİSYON RAPORU Tarih : 04 / 01 / 2017 Sayı : 03 03.01.2017 tarih ve 03 sayılı karar ile komisyonumuza incelenmek ve tetkik edilmek üzere havale edilen Denetim Komisyonu nun uzman çalıştırılıp çalıştırmayacağı, çalışma

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI Karar No : 2010/10-1 (1) Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığı nın 01/10/2010 tarih ve 328 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Tarsus Belediyesi 2011 (2012 2013) Mali Yılı Tasarı Bütçesi, Belediye

Detaylı

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2017/13-1 (114) Gündem maddesi gereğince; Yazı İşleri Müdürlüğü nün 01/12/2017 tarih ve 39589 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 18. maddesi Meclisin görev

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 8 Belediye Meclisi, Ocak ayı toplantısının 1 inci birleşim ve 1inci oturumda görüşülmesine geçilen ve gündemin 5 inci bölümünün Başkanlıktan Gelen Önergeleri Görüşülmesi 1inci maddesinde yer

Detaylı

Karar Tarihi : 02.05.2014 Karar Numarası :60

Karar Tarihi : 02.05.2014 Karar Numarası :60 Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı BAŞKAN : Baki ERGÜL-Belediye ve Melis Başkanı. ÜYELER : Rahmi BALFİDAN - Ziya BİLGİLİ - Necati CANEL- Kamil GÜRBÜZ - Ayten KESKİN - Hüseyin MİNOĞLU-

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No: 117 KARAR 117 : Ġzmir BüyükĢehir Belediye Meclisi nin 14.05.2012 tarih ve 05.462 sayılı kararı ile onanan 1/5000 ölçekli Özbek Akkum Mevkii Nazım Ġmar Planı doğrultusunda Belediyemiz Plan ve

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :164 KARAR 164 : Bir sonraki Meclis birleģiminin 08 Mayıs 2015 Cuma günü saat 18.00 da yapılmasına iģaret oylamayla oybirliği ile arar verildi. Karar No :163 KARAR 163 : Ġmar ve ġehircilik Müdürlüğünün

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 4. Toplantı Yılı 2017 Senesi HAZĠRAN

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Destek Hizmetleri Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Destek Hizmetleri Müdürlüğü Karar No: 206/40 Dairesi: Destek Hizmetleri Müdürlüğü Konu: Kapalı Kasa Evrak No: 8057 Özet: Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılan araçlara kapalı kasa yapılması. "04/04/206 tarihli Meclis

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI Karar No : 2014/2-1 (10) Gündem maddesi gereğince; İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 29/01/2014 tarih ve 3121 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :312 KARAR 312 : Belediye Meclisimizin 04/04/2015 tarih 144 sayılı, 01/06/2015 tarih 213 sayılı, 04/01/2016 tarih 10 sayılı kararlarının iptaline, 1077 ada üzerinde bulunan parsellerle ilgili

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2016/4-1 (29) Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığı nın 28/03/2016 tarih ve 8318 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 19. Maddesi gereğince, görev

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : KardeĢ Kent ve Yurt DıĢı ĠliĢkiler. : Olağan

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : KardeĢ Kent ve Yurt DıĢı ĠliĢkiler. : Olağan Karar Tarihi : 03.10.2016 Karar No : 41850698.301.05-172 : KardeĢ Kent ve Yurt DıĢı ĠliĢkiler KARAR : Belediyemiz park ve bahçeler hizmetleri faaliyet alanlarında kullanılmakta olan muhtelif tür ve cinslerdeki

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :384 KARAR 384 : Belediye meclisimizde 20.04.1998 tarih ve 167 sayılı kararı ile onaylanan 1/1000 ölçekli Merkez Revizyon Ġmar Planlarında mahalle oyun alanı olarak iģaretli olan Hacı Ġsa Mahallesi

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :180 KARAR 180 : Bir sonraki Meclis birleģiminin 01 Haziran 2015 Pazartesi günü saat 18.00 da yapılmasına iģaret oylamayla oybirliği ile arar verildi. Karar No :179 KARAR 179 : Meclisimizce komisyonlarımıza

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2014/11-1 (110) Karar Tarihi : 04/11/2014

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2014/11-1 (110) Karar Tarihi : 04/11/2014 Karar No : 2014/11-1 (110) Gündem maddesi gereğince; Özel Kalem Müdürlüğü nün 31/10/2014 tarih ve 30165 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Birleşmiş Kentler ve yerel Yönetimler Teşkilatı nın (UCLG)

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ. Karar No : 76 Özü: Ġmar Komisyonuna havale edilen Karar Trh : 04.05.2015 Gündem Maddeleri.

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ. Karar No : 76 Özü: Ġmar Komisyonuna havale edilen Karar Trh : 04.05.2015 Gündem Maddeleri. T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ Karar No : 76 Özü: Ġmar Komisyonuna havale edilen Karar Trh : 04.05.2015 Gündem Maddeleri. 2015 NIN 6. DÖNEM, 1.TOPLANTISININ, 1. BĠRLEġĠMĠNĠN 1. OTURUMUNA AĠT KARAR

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2013/2-1 (95) Karar Tarihi : 04/02/2013

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2013/2-1 (95) Karar Tarihi : 04/02/2013 Karar No : 2013/2-1 (95) Gündem maddesi gereğince; Özel Kalem Müdürlüğü nün 22/01/2013 tarih ve 2563 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 1991 Yılından beri Almanya nın Langen kenti ile kardeş şehir

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ MART AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ MART AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ MART AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 3. Toplantı Yılı 2017 Senesi MART ayı Meclis

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI : 2012/1-1 (1) Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığının 27/12/2011 tarih ve 390 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereğince Belediye Meclisi, her

Detaylı

VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİN MART 2016 TARİHLİ KARAR ÖZETLERİ

VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİN MART 2016 TARİHLİ KARAR ÖZETLERİ VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİN MART 2016 TARİHLİ KARAR ÖZETLERİ KARAR TARİHİ : 01.03.2016 KARAR NO: 40 Belediye Meclisinin 07.05.2014 tarih ve 10 sayılı kararlarıyla ihdas edilen, Tuşba Belediyesi norm

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI DÖNEMİ : EKİM 2018 BİRLEŞİM : 2 OTURUM : 1 TOPLANTI TARİHİ : 18.10.2018 GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 56 ÖZÜ : 04.10.2018 Tarih Ve 2018 / 48 Sayılı Kararla Plan ve

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 2. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ OCAK AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 2. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ OCAK AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 2. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ OCAK AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 2. Toplantı yılı 2016 Senesi OCAK ayı Meclis

Detaylı

MECLİS KARARI T.C. GEBZE BELEDĠYESĠ. Karar Tarihi 03/ 07/ 2013. Karar No Kararın Türkiye Dil Edebiyatı Derneği Gebze Şubesi

MECLİS KARARI T.C. GEBZE BELEDĠYESĠ. Karar Tarihi 03/ 07/ 2013. Karar No Kararın Türkiye Dil Edebiyatı Derneği Gebze Şubesi KARAR 108 : Karar No Kararın Türkiye Dil Edebiyatı Derneği Gebze Şubesi 2013 / 108 Özü 1.ci oturumu / ÇarĢamba günü saat 16:00 da yapılan meclis toplantısında alınan 108 sayılı meclis karar suretidir.

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No: 248 KARAR 248: Ali Muzaffer TUNÇAĞ, Çağlagül ÖZÇELĠK TUNÇ, Mehmet BĠLGĠN, Okan TOPAL ın mazeretlerinin kabulüne iģaret oylamayla oybirliği ile karar verildi. Karar No: 249 KARAR 249 : Cumhuriyet

Detaylı

ĠçiĢleri Bakanlığı ve ÇalıĢma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı (Devlet Personel BaĢkanlığı) ndan:

ĠçiĢleri Bakanlığı ve ÇalıĢma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı (Devlet Personel BaĢkanlığı) ndan: ĠçiĢleri Bakanlığı ve ÇalıĢma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı (Devlet Personel BaĢkanlığı) ndan: BELEDİYE VE BAĞLI KURULUŞLARI İLE MAHALLİ İDARE BİRLİKLERİ NORM KADRO İLKE VE STANDARTLARINA DAİR YÖNETMELİKTE

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI Karar No : 2011/7-1 (49) Gündem maddesi gereğince; Kalite Yönetim Merkezi nin 30/05/2011 tarih ve 41 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 06/04/2007 tarihli M.K.4-1(14) sayılı Belediye Meclis Kararı

Detaylı

06.11.2013 2013 toplantı döneminin 10. birleşiminin 1. oturumunun yapılması için toplandı.

06.11.2013 2013 toplantı döneminin 10. birleşiminin 1. oturumunun yapılması için toplandı. KAPAKLI BELEDĠYESĠ MECLĠS KARAR ÖZETLERĠ -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Karar Tarihi: 06.11.2013 Toplantı No:

Detaylı

MECLİS KARARI. Ġlgi : Mali Hizmetler Müdürlüğünün 26/ 04/ 2012 tarih ve M.41.3.GEB / sayılı yazısı.

MECLİS KARARI. Ġlgi : Mali Hizmetler Müdürlüğünün 26/ 04/ 2012 tarih ve M.41.3.GEB / sayılı yazısı. 2012 / 89 Özü 1.ci oturumu / Salı günü saat 16:00 da yapılan meclis toplantısında alınan 89 sayılı meclis karar suretidir. KARAR 89 : Ġlgi : Mali Hizmetler Müdürlüğünün 26/ 04/ 2012 tarih ve M.41.3.GEB.0.12.01.00.302.99/665-38604

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 1 geçilen ve gündemin 5 inci bölümünün Başkanlıktan Gelen Önergeleri Görüşülmesi 1 inci maddesinde yer alan 2016 Meclis Tatil ayının belirlenmesine ilişkin 29/12/2015 tarih ve 11156 sayılı Yazı

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :370 KARAR 370 : Gündem maddelerinin görüģülmesi tamamlanmıģ olduğundan Kasım ayı meclis toplantısının ikinci birleģiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleģiminin 1 Aralık 2015 Salı günü

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI

T.C. DEFNE BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 1 : 5393 SAYILI BELEDĠYE YASASININ 25. MADDESĠ GEREĞĠNCE DENETĠM KOMĠSYONU SEÇĠLMESĠ 5393 Sayılı Belediye Kanunun 25. Maddesi gereğince, Denetim Komisyonu seçimine esas olmak

Detaylı

Orhan BULUTLAR İbrahim YÜKSEL Güven SARİ Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR İbrahim YÜKSEL Güven SARİ Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 16 Mülkiyeti Maliye Hazinesine ait olup, İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü adına tahsisli olan Erzurum ili Palandöken ilçesi Tuzcu Mahallesi Çat Karayolu üzerinde bulunan 1003 Parsel

Detaylı

T.C T U R H A L BELEDİYE MECLİSİ. Toplantının Ayı : Kasım 2014/11 Toplantının Tarihi : Birleşim : 1 Toplantının Günü : Perşembe Oturum : 1

T.C T U R H A L BELEDİYE MECLİSİ. Toplantının Ayı : Kasım 2014/11 Toplantının Tarihi : Birleşim : 1 Toplantının Günü : Perşembe Oturum : 1 T.C T U R H A L BELEDİYE MECLİSİ Toplantının Ayı : Kasım 2014/11 Toplantının Tarihi : 06.11.2014 Birleşim : 1 Toplantının Günü : Perşembe Belediye Meclisinin 06.11.2014 tarihi Perşembe günü saat 14. 00

Detaylı

TOPLANTIDA BULUNANLAR

TOPLANTIDA BULUNANLAR 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20 ve 21. maddeleri hükümlerine uyularak, Edirne Belediye Meclisinin 2015 dönemine ait 02.09.2015 ÇarĢamba günü saat 14.00 te Belediye Meclis Salonunda yapmıģ olduğu Eylül

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYESĠ M E C L Ġ S. Sayı: 67597785-050.01.04/40 09.02.2015 Özü: Üye Seçimi K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYESĠ M E C L Ġ S. Sayı: 67597785-050.01.04/40 09.02.2015 Özü: Üye Seçimi K A R A R T.C. ADANA BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYESĠ M E C L Ġ S Sayı: 67597785-050.01.04/40 09.02.2015 Özü: Üye Seçimi K A R A R BüyükĢehir Belediye Meclisi nin 09.02.2015 tarihli oturumunda okunan, BaĢkanlığın 09.02.2015

Detaylı

MECLİS KARARI T.C. GEBZE BELEDĠYESĠ

MECLİS KARARI T.C. GEBZE BELEDĠYESĠ 0/ 07/ 20 20 / 23 KARAR 23: yapılan meclis toplantısında alınan 23 sayılı meclis karar suretidir. Ġlgi : a) Plan ve Proje Müd nün 26/ 05 / 20 tarih ve M.4.3.GEB.0.34.00.00/ sayılı yazısı. b) Meclisimizin

Detaylı

Denetim Komisyonu çalışmalarında uzman kişi görevlendirilmesine gerek olmadığına oy birliği ile karar verilmiştir.

Denetim Komisyonu çalışmalarında uzman kişi görevlendirilmesine gerek olmadığına oy birliği ile karar verilmiştir. Karar Tarihi : 02.01.2017 Karar No : 41850698.301.05-1 : Seçimler KARAR : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereği, Belediyemizde 2016 Yılı Gelir ve Giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt ve

Detaylı

MECLİSİ TEŞKİL EDEN ÜYELER

MECLİSİ TEŞKİL EDEN ÜYELER MECLİS I SAYISI : 01 TARİHİ : 03/01/2017 IN KONUSU : OLAĞAN MECLĠS TOPLANTISI Gündemin 1.maddesinin görüģülmesine dair karar. (AçılıĢ, yoklama, birleģim, oturum ve bir önceki toplantıya ait karar özetlerinin

Detaylı

MECLİS KARARI T.C. GEBZE BELEDĠYESĠ. Kararın Özü 02/ 03/ 2011 2011 / 44. Belediye Meclisini TeĢkil Eden Zevat

MECLİS KARARI T.C. GEBZE BELEDĠYESĠ. Kararın Özü 02/ 03/ 2011 2011 / 44. Belediye Meclisini TeĢkil Eden Zevat 02/ 03/ 2011 2011 / 44 meclis toplantısında alınan 44 sayılı meclis karar suretidir. KARAR 44 : Ġlgi : a) ĠĢkar Gıda ĠnĢ. San. ve Tic.Ltd.ġti. Vekili Süleyman YORULMAZ ın 24.01.2011 tarih ve 1561-199 sayılı

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :107 KARAR 107 : Meclis Üyesi Yılmaz KARAKOYUNLU ve Oben SEZER in mazeretlerinin kabulüne iģaret oylamayla oybirliği ile karar verildi. Karar No :108 KARAR 108 : Urla ilçesi Özbek Mahallesi nde

Detaylı

Karar Tarihi : 03.11.2014 Karar No : 41850698.301.05-192. Konu : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama.

Karar Tarihi : 03.11.2014 Karar No : 41850698.301.05-192. Konu : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama. Karar Tarihi : 03.11.2014 Karar No : 41850698.301.05-192 Konu : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama. KARAR : Mülkiyeti Belediyemize ait Dumlupınar Mahallesi 24 L 3 pafta 14085 ada 7 parsel nolu

Detaylı

MECLİS KARARI. Plan tadilatı

MECLİS KARARI. Plan tadilatı 2013 / 100 meclis toplantısında alınan 100 sayılı meclis karar suretidir. KARAR 100 : Ġlgi : a) Ġlçe Müftülüğünün 25.04.2013 tarih ve 32692150-215-390 sayılı yazısı. b) Meclisimizin 02.05.2013 tarih ve

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Norm Kadro, İptal-İhdas. : Olağan

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Norm Kadro, İptal-İhdas. : Olağan Karar Tarihi : 01.11.2016 Karar No : 41850698.301.05-188 : Norm Kadro, İptal-İhdas KARAR : 22/02/2007 tarihli 26442 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren, İçişleri Bakanlığı Belediye ve Bağlı

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Karar No: 205/23 Karar Tarih:07/04/205 Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Konu: Plan Tadilatı. Evrak No: 9483 Özet: Zeytinburnu İlçesi, Beştelsiz Mahallesi, 400/ Pafta, 2085 Ada 8 ve 9 parsel sayılı

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 65 Belediye Meclisi, Aralık ayı toplantısının 1 inci birleşim ve 1 inci oturumunda gündemin 5 inci bölümünün Başkanlıktan Gelen Önergelerin Görüşülmesi 1 inci maddesinde yer alan Korutürk Mah.

Detaylı

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 02.09.2013 Karar No : 71 Karar Konusu : Komisyonlara Havale Yazısı.

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 02.09.2013 Karar No : 71 Karar Konusu : Komisyonlara Havale Yazısı. T.C. Karar Tarihi : 02.09.2013 Karar No : 71 Karar Konusu : Komisyonlara Havale Yazısı. Ertekin ŞAN, Oktay BAĞCI, Yünüs GÖRGÜLÜ, Semra ULUTAŞ, Murat UĞUR(İzinli), Erdoğan Mali Hizmetler Müdürlüğü nün 26.08.2013

Detaylı