TRT SİTESİ ISI SANTRALI KULLANMA VE YANGIN HİDROFORLARININ YENİLENMESİ İŞİNE AİT TEKNİK ŞARTNAME

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TRT SİTESİ ISI SANTRALI KULLANMA VE YANGIN HİDROFORLARININ YENİLENMESİ İŞİNE AİT TEKNİK ŞARTNAME"

Transkript

1 TRT SİTESİ ISI SANTRALI KULLANMA VE YANGIN HİDROFORLARININ YENİLENMESİ İŞİNE AİT TEKNİK ŞARTNAME A-YANGIN SÖNDÜRME POMPA GRUBU TEKNİK ŞARTNAMESİ Yangın söndürme grubu;elektrik motorlu ana yangın pompası,elektrik motorlu yedek yangın pompası, yangın pompaları kumanda panoları,kaçak giderme pompası ve tüm hidrolik ekipmanlarıyla özel profil çelik kaide üzerinde montajlanmış, kablolamaları yapılmış ve çalışmaya hazır halde teslim edilecektir. Teslimde ilgili standartlara uygunluk belgeleri, malzeme sertifikaları, fabrika hidrolik test sertifikaları, T.C. Sanayi Bakanlığı onaylı garanti belgeleri verilecektir. Yangın pompa grubu; sevkiyat öncesi imalatçı firma tesislerinde uluslararası bir gözetim kurumu tarafından NFPA 20 ve ilgili standartlara göre hidrolik ve elektriksel olarak test edilecektir. Testler; pompalar, kumanda panoları ve komple grup olarak ayrı ayrı yapılacaktır.yangın grubu kendi kumanda panosu ile test edilecek ve gerekli bütün şartları sağladığı görülecektir. Fabrika test standı; Uluslararası ISO standartlarına uygun olarak dizayn edilmiş olacak ve ilgili ölçüm cihazlarının kalibrasyonu sertifikaları test esnasında ibraz edilecektir. Yangın grubu imalatçı firma ISO 9001 Kalite Güvence Sertifikasına sahip olacaktır. Y.1 - ESAS ALINACAK STANDART Yangın pompalarında; elektrik motoru, kumanda panosu, kaçak giderme pompası ( Jokey pompa),pompa üstündeki ve boru tesisatındaki armatürler için NFPA ve NFPA ,UL 448 standartları esas alınacaktır. Yangın pompası emme - basma boruları ve hat vanaları NFPA 20 Chapter Table 2.20'ye göre boyutlanmış olacak,standartlara uymayan küçük çaplar kabul edilmeyecektir. SÖNDÜRME GRUBU: * 1 Adet ANA YANGIN POMPASI ( Elektrik motorlu ) * 1 Adet YEDEK YANGIN POMPASI ( Elektrik motorlu ) * 1 Adet KAÇAK GİDERME POMPASI ( Jokey Pompa ) Y.2 - ANA YANGIN POMPASI ( Elk. Motorlu ) Pompa Anma Kapasitesi : Q = 126 m³/h Hm = 100 Mss Elk. Motor Gücü = 75 kw d/d 2,1 Yangın pompası;yatay milli,tek kademeli,uçtan emişli ( end - suction ) santrifüj tip NFPA Figure A-3-1.1(c) 'de tariflenen overhung impeller tarzında ve UL 448 standartlarına uygun özel olarak yangın söndürme amaçlı imal edilmiş olacaktır.

2 2,2 Malzeme Özellikleri: NFPA ve UL 448 standart göre seçilecek ve aşağıdaki şartları sağlayacaktır. Gövde : GG - 25 Çark : Bronz döküm Mil : AISI 316 ( UL 448 standardına göre tasarımlandırılmış olacaktır.) Salmastra : Yumuşak ( UL 448 standardına göre en az beş sıra salmastra bulunacaktır.) Yataklama : Kendinden yağlamalı (yağlama gerektirmeyen) rulmanlı yatak kullanılacaktır. Yatak dizaynını etkileyecek radyal ve eksenel yükleri karşılayacak tarzda UL 448 standartdına uygun olarak yapılmış olacaktır. Emme - Basma flanşları : DIN 2533 ( PN 16 ) Pompa malzeme test sertifikaları ünite tesliminde verilecektir. 2,3 Yangın pompası karakteristik eğrisi NFPA 20 Chapter 3-2'ye uygun olacaktır. Yangın pompası işletme debisinin 1,5 katı debiyi rahatlıkla basabilmeli ve bu değere karşılık gelen basma yüksekliği değeri; işletme değerinin % 65'inden az olmamalıdır. Pompa kapalı vana basma yüksekliği değeri işletme basıncının % 140'ından fazla olmayacaktır. Bu husus fabrika test raporuyla ibraz edilecektir. 2,4 Emme ve basma hatlarında kullanılacak hat vanaları yükselen milli tip olacaktır. 2,5 Uluslararası yangın standartları gereği yangın grubu emme ve basma hatlarında istenilen su hızını aşmamak için gerekli vana çapları kullanılacaktır. 2,6 Yangın pompası basma hattında sandviç tip flanş arası sıkıştırmalı özel klapeli çek valf kullanılacak ve uygun su hızını sağlaması amacıyla uygun çapta olacaktır. Y.3 - ELEKTRİK MOTORLARI TEKNİK ÖZELLİKLERİ: Elektrik motor gücü; yangın pompası işletme değerinin 1.5 katı debide çalışacak şekilde seçilecek noktasal güç seçimi yapılarak motor gücü belirlenmeyecektir. 3,1 NEMA MG-1,DIN ve TSE standartlarına uygun olacaktır. 3,2 Sürekli çalışma koşullarını sağlayacaktır. 3,3 Motor servis faktörü NEMA MG-1 standardına göre min.1.5 katı olacaktır. 3,4 Su sıçrama olasılığı varsa motorlar tam kapalı (totally enclosed ) tarzda seçilecektir. 3,5 Kumanda panosu, elektrik motor bağlantıları özel koruma altına alınmış kablo yardımıyla NFPA 20 Chapter 7-3.4'e göre yapılmış olacaktır. 3,6 Yangın pompası elektrik motoruna titreşim yaratmayacak özel bağlantı kaplini vasıtasıyla direk olarak akuple edilecek ve kaplin muhafazası ihtiva edecektir. Y.4 - ELEKTRİK MOTORLU KUMANDA PANOSU TEKNİK ÖZELLİKLERİ : 4,1 Genel Özellikler: Kumanda panosu NFPA 20 Chapter 7'ye göre dizayn edilecektir Pano imalatı,1.sınıf işçilik ve malzeme ile yapılmış olacaktır Pano, sevk edilmeden önce fabrikada test edilmiş olacaktır Pano içinde, klemens bağlantı bilgileri panoya yapıştırılmış olacak, devre şeması, yedek lambalar ve gerektiğinde başvurulması gereken telefon ve fax numaraları bulunacaktır.

3 4,2 Pano Kasası: Pano kırmızı elektrostatik toz boyalı ( RAL 2000 ),fosfatlanmış 1.5 mm. DKP saçtan imal edilmiş olacaktır Pano, sıvı girişine ve toz girişine izin vermeyecek (IP55) korumaya sahip olacaktır Pano her noktada sürekliliği sağlanmış olarak NFPA 20 Article 250'ye göre topraklanmış olacaktır Pano ayaklı tip olacak, montaj için gerekli parçalar panoyla birlikte sağlanacaktır Pano kapağı kaliteli kilitle donatılacak ve anahtar olmadan açılmayacaktır Pano kapağı üzerinde standart harici eleman bulunmayacak, pano dışından izlenmesi gereken göstergeler ve kumanda elemanları sabit kapağa takılacaktır Pano kapağı kilitli olduğundan hiçbir elemana ve ayara erişilmeyecektir. 4,3 Kumanda Düzeneği: Pompaların çalışıp durmasını sağlayan basınç anahtarları NFPA 20 Chapter 'e göre sistem üzerine takılı olmalı, sistem basınç ölçüm hattı, basınç anahtarına boru ile bağlanmaya uygun olacaktır Yangın pompası, NFPA 20 Chapter 7-5'e uygun olarak, basınç sinyali ile otomatik çalışabileceği gibi; pano üstündeki basmalı buton veya sahadaki buton ile de çalıştırılabilecektir Çalıştırma butonu, otomatik - manuel seçmeli anahtara bağlı olmayacaktır NFPA 20 Chapter 'e uygun olarak çalıştırma butonuna basılarak devreye alma durumunda, durdurma butonuna basılıncaya kadar pompa çalışmaya devam edebilmelidir İster otomatik, ister elle çalıştırılsın durdurma butonuna basılmadan pompa durmamalıdır. Durdurma butonu bırakıldığında sistem basıncı yeterli değilse pompa tekrar çalışmaya başlamalıdır NFPA 20 Chapter 7-5.4'e uygun olarak kapatma tertibatı mevcut ise, bütün şartlar normale döndükten ve en az 10 dakika çalıştıktan sonra pompa durmalıdır. Bunu sağlayacak min. çalışma zamanlayıcısı panoda bulunacaktır.( Min. run timer ) 4,4 Pano Çıkışları: Panonun beslemesinin açık olduğunu izleyebilmek için, 1 adet enerjili durumda normalde kapalı TKÇY röle (kontak) çıkışı bulunacaktır Herhangi bir hata durumunda enerjisiz kalan, normalde açık TKÇY genel hata kontak çıkışı bulunacaktır. 4,5 Sinyalizasyon: Pano üzerinde sistemin durumunun kolaylıkla anlaşılmasını ve arızaları gösteren ışıklar buluna-caktır. Bunlar asgari olarak aşağıdakiler olacaktır. - Sistem devrede - Pompa start arıza - Faz sırası arıza - Faz yetersiz arıza Pano üstünde sesli (susturulabilir),ışıklı (kapatılamaz)arıza alarmları bulunacaktır Işıklarda kullanılan ampuller aydınlıkta kolayca görülebilir ve uzun ömürlü olacaktır. 4,6 Güç Devresi: Pano ana şalteri, motor kalkış anında çekilen yükün %15 fazla akım değerinde seçilcektir Yangın pompası çalıştırma kontaktörü, pompa motorunun doğrudan kalkış akımının %50 fazlası akıma göre seçilecektir Yangın pompası kumanda panosunda termik koruma olmayacaktır.

4 4,7 Diğer Pano Özellikleri: Panoda enerji besleme fazlarının üçününde mevcut olup olmadığını ve sırasını izlyebilmek için, faz sayısı ve sırası rölesi olacaktır Nemli ortamlarda bulunacak panolarda su yoğuşmasını önlemek için termostat kumandalı ısıtıcı bulunacaktır pano kablo giriş çıkışlarında rakor bulunacaktır Kablolar numaralanacaktır Kablolamada renk kodlarına uyulacaktır. Kablolar mümkün olduğu kadar kısa yoldan klemenslere gidecektir Toprak girişi ve klemensi bağımsız olacaktır. Y.5 - YANGIN POMPASI İLE BİRLİKTE KULLANILACAK DİĞER EKİPMANLAR: Yangın söndürme grubunda montajlı olarak teslim edilecek hidrolik ekipmanlar; 5,1 NFPA 20 Chapter 2-6'ya uygun çapta yangın pompası gövde soğutma ventili(kilitlenebilir tip olacak ve emniyet açma değerinde set edilerek mühürlenmiş olarak teslim edilecektir.) 5,2 Her pompa için NFPA 20 Chapter 2-5'e uygun özelliklerde emme ağzında gliserinli vakummetre, basma ağzında gliserinli manometre 5,3 Ana pompa emme ağzında NFPA 20'ye göre çap seçimi yapılmış konsantrik redüksiyonlar 5,4 Ana yangın pompası için 1 Bar basınç aralığında ayarlanabilir olan basınç presostatları ( 1 adet yedek) 5,5 Sesli ve ışıklı alarm cihazı Y.6 - YEDEK YANGIN POMPASI ( Elektrik Motorlu ) Ana Yangın Pompası ile aynı özellikte Y.7 - JOKEY (KAÇAK GİDERME ) POMPA TEKNİK ÖZELLİKLERİ : Pompa Kapasitesi : Q = 4 m³/h Hm = 105 mss Elk.Motor Gücü = 4 kw d/d 7,1 Jokey pompa düşey milli çok kademeli santrifüj tip olacaktır. 7,2 Malzeme özellikleri NFPA 20, UL 448 standartlarına göre seçilecek ve aşağıdaki şartları sağlayacaktır. Gövde : AISI 304 Çark : AISI 304 Mil : AISI 304 Salmastra : Mekanik B- FREKANS KONTROLLÜ HİDROFOR TEKNİK ŞARTNAMESİ Hidrofor, metal bir şase üzerine monte edilmiş ve gerekli çek valf, vana bağlantı elemanları kullanılarak kollektörler vasıtası ile birbirine bağlanmış çok sayıda düşey milli kademeli santrifüj pompa ile, bu pompaların otomatik işletimini gerçekleştirebilecek şekilde seçilmiş yine şase üzerine montajlı bir frekans kontrollü elektrik panosundan meydana gelmelidir. Düşey milli santrifüj pompalarda motorun ve pompanın ayrı ayrı milleri olmalıdır. Bu iki mil bir kaplin ile bağlanmalıdır. Frekans Kontrollü Elektrik panosu konsollu tip olacak ve hidrofor şasesi üzerine monteli olacaktır.

5 Pompaların ve frekans kontrollü elektrik panosunun monte edildiği şase St 37 saçtan imal edilmiş ve 20 mikron kalınlığında elektro galvaniz ile kaplanmış olmalıdır. Hidroforun sessiz ve sarsıntısız işletimi için ayrıca bir kaideye gerek olmamalı, kaide olarak kullanılan şase elektrik panosu dahil tüm hidrofor aksamını üzerinde taşımalıdır. Hidrofor şasesinde titreşimi engelleyen elastiki ayaklar bulunmalıdır. Her bir pompanın emiş hattında bir vana ve basma hattında bir çekvalf bulunmalıdır. Emiş ve basınç kollektörleri en az 20 mikron kalınlığında elektro galvaniz ile kaplanmış olmalıdır. Hidroforun çalışacağı alt ve üst basınç değerleri basma kollektörü üzerine monte edilmiş basınç transmitteri üzerinden ayarlanabilmelidir. Pompaların kuru çalışmaya karşı korunmaları, su deposu içerisine yerleştirilecek bir seviye flatörü ile gerçekleştirilmeli, elektrik kontrol panosu depodaki suyun bitmesi durumunda seviye flatöründen alacağı sinyal ile pompaları durdurabilmeli, su seviyesinin tekrar yükselmesi durumunda hidroforu tekrar otomatik olarak işletmeye alabilmelidir. FREKANS KONTROL PANOSU I - Ana Fonksiyon: İki ve üç pompalı sistemlere frekans kontrol özelliğiyle yüksek teknoloji getiren, ekonomik ve konforlu kullanım sağlayan bir otomasyon panosu olmalıdır. II - Çalışma Fonksiyonu: Pano kapağındaki üç pozisyonlu (Otomatik - Kapalı - Manuel) çalışma pozisyonu seçim anahtarı ile seçilebilen, otomatik ve manuel çalışma olarak iki çeşit olmalıdır. Ayrıca pano kapağı üzerinde her pompa için bir açma - kapama anahtarı olmalı. Her çalışma modunda, bütün pompalar kendi yolverme sistemi ile faz sırası hatası, susuz çalışma, aşırı akım, kısa devre ve faz kesilmesine karşı korumalı olarak çalışmalı. 1 - Otomatik Çalışma: Frekans kontrollü ve sabit hızlı olarak iki çeşit çalışmalı ve sistem PLC (Programable Logic Controller) tarafından kontrol edilmeli ve denetlenmeli. Sistem basıncı basma kollektörüne bağlı analog basınç transmitteri ile ölçülmeli ve frekans kontrolü yapılarak, su talebi değişse bile +/ - 0,2 bar tolerans ile sabitlenmesi sağlanmalı. Pompaların çalışma süreleri hafızada tutulmalı ve ayarlanabilir en fazla çalışma süresine ulaşılınca, tekrar sıralanarak eşyaşlanma sağlanmalı. Pompalardan herhangi birinin arıza durumunda veya servis dışına alınmasında, sıradaki diğer pompa devreye otomatik olarak girmeli. Her pompa diğerlerinin yedeği olmalı. Arıza ve uyarılar pano kapağındaki ışıklı siren ile arıza ve uyarı hali kalkana veya giderilene kadar uyarmalı. a - Frekans Kontrollü Çalışma: Bütün pompalar frekans kontrollü olarak devreye girmeli. Basınç, ayar değerinin altına düştüğünde sıradaki en genç pompaya frekans kontrollü olarak yolvermeli ve hızı arttırılarak su ihtiyacı karşılanmaya çalışmalı. Pompa maksimum hıza ulaşınca ayarlanabilir süre içinde ihtiyacı karşılayamazsa şebekeye aktarmalı, sıradaki pompa frekans kontrollü olarak devreye alınmalı ve bu işlem ihtiyaç karşılana kadar tekrarlanmalı. Su ihtiyacı azaldıkça pompalar yine kademeli olarak, devreye ilk giren ilk çıkar prensibi ile durdurulmalı ve frekans kontrollü çalışan ilk pompada sistem basıncını tamamlandıktan sonra

6 devreden çıkmalı. Sistem basıncı tekrar düştüğünde ihtiyaç kadar pompa, en gencinden başlanarak kademeli sıralı ve frekans kontrollü olarak çalıştırılmalı. b - Sabit Hızlı Çalışma: Frekans kontrollü sürücü devre dışı kalırsa su ihtiyacını karşılamak için kullanılmalı. Bu durumda, PLC arızayı ihbar etmeli ve otomatik olarak sabit hızlı çalışma moduna geçmeli. Siren arıza durumu kalkana veya giderilene kadar devrede kalmalı. Pompalar sıralı, kademeli ve sabit hızlı olarak devreye alınmalı ve yine devreye ilk giren ilk çıkar prensibi ile durdurulmalı. 2 - Manuel Çalışma: Pano kapağındaki çalışma modu seçim anahtarı ile manuel çalışma seçilerek uygulanabilmeli. Frekans kontrollü sürücü veya basınç transmitteri devre dışı kaldığında su ihtiyacını karşılamak için kullanılmalı. Her pompa, sistem basıncı bağlı olduğu basınç şalterinin ayar değerinin altına düştüğünde şebeke üzerinden sabit hızlı olarak çalışmalı ve kendi basınç seviyesine ulaşılınca durmalı. III - Pano: Gri elektrostatik boyalı, fosfatlanmış, pano ölçülerine göre 1,5 veya 2 mm kalınlığında sacdan IP55 koruma sınıfında imal edilmeli. Panonun her parçası Güvenlik Hattı klemensine bağlı Bağlantı klemensleri ile kablo girişleri ve çıkışları panonun alt kısmında bulunmalı. IV -Teknik Özellikler: 1 - LCD ekran ve programlama tuşları: Pano kapağına monte edilmeli. Menüden seçilen basınç, pompanın çektiği akım veya hızı gibi değerler ekran üzerinden programlanabilir ve okunabilir olmalı. 2 - Ekran dili: Türkçe veya İngilizce seçilebilmeli 3 - Analog giriş : 1 adet, 0 (4).. 20 ma veya V 'a programlanabilmeli 4 - Digital giriş: 6 adet, maksimum 30 V DC olmalı 5 - Analog çıkış: 1 adet, 0 (4).. 20 ma veya V 'a programlanabilmeli 6 - Haberleşme: Modbus standart haberleşme olmalı 7 - Filtre: Dahili EMC filtre olmalı 8 - Pano çalışma seçim anahtarı: seçici anahtar (Otomatik - Kapalı - Manuel), pano üzerine montajlı olmalı 9 - Pompa açma kapama anahtarı: Her pompa için birer adet ve pano üzerine montajlı, 0-1 seçici anahtar (Kapalı - Devrede) bulunmalı 10 - Sinyal lambaları: a - Su Yok b - Faz hatası c - İnvertör arıza d - Alarm e - Pompa çalışıyor (Şebeke) Her pompa için birer adet olmalı f - Pompa çalışıyor (invertör) Her pompa için birer adet olmalı g - Pompa Arızalı Her pompa için birer adet olmalı 11 - Rotasyon / Eşyaşlandırma 12 - Faz sırası ve faz hatası kontrolü 13 - Susuz kalma koruması: Flatör ile sağlanmalı 14 - Motor koruma rölesi: Her pompa için birer adet olmalı 15 - Arızada otomatik sıra değiştirici 16 - Arıza resetleme / Tekrardan devreye alma: Operatör tarafından, arıza giderildikten sonra resetlenerek devreye alınabilmeli.

7 17 - Arıza alarmı : Potansiyelsiz 1 C / O kontak çıkısı ve pano üzerine montajlı ışıklı siren olmalı. Pompa Malzeme Özellikleri Gövde : GG 25 Çark : Noryl Difüzör : Noryl Mil : AISI 304 Salmastra : Mekanik Hidroforun Tipi : Çok pompalı frekans kontrollü paket hidrofor Pompa Sayısı : 3 adet Elektrik Beslemesi : 3~380 V 50 Hz Motor Gücü : 15 kw 2900 d / d İstenen Debi : 3 x 47 m³/h (Üst basınçtaki (Hüst) birim pompa debisi) İstenen Basınç : Hüst : 6 Bar Akışkan Cinsi : Su Akışkan Sıcaklığı : 20º C Hidroforun Tipi : Çok pompalı frekans kontrollü paket hidrofor Pompa Sayısı : 2 adet Elektrik Beslemesi : 3~380 V 50 Hz Motor Gücü : 11 kw 2900 d / d İstenen Debi : 2 x 26 m³/h (Üst basınçtaki (Hüst) birim pompa debisi) İstenen Basınç : Hüst : 9 Bar Akışkan Cinsi : Su Akışkan Sıcaklığı : 20º C C- TÜM EKİPMANLAR İÇİN GENEL ŞARTLAR Yüklenici firmanın söz konusu işin yapımında kullanacağı Akümülasyon tankı ile Yangın, yüksek ve alçak basınç hidroforlarına ait teknik şartnamede belirtilen kriterlere uygun en az 3 değişik firma katalogunu seçerek onaylaması için idareye verecek ve idare tarafından kullanılması uygun görülen kataloglar onanarak yüklenici firmaya bildirilecektir. Yüklenici İdare nin onayı alan cihazların siparişine ve imalatına geçecektir. Yüklenici firmanın işle ilgili kullanacağı malzemeler TSE veya uluslararası standartlara uygun olacaktır. TRT Sitesi ısı santralinde kullanılacak söz konusu hidroforların Ankara da geniş bir yedek parça ve geniş yetkili servisi ağının bulunması gerekmektedir. Yetkili servisler meydana gelebilecek olan arızalara yedek parçada dahil olmak üzere en geç sekiz saat içinde müdahale edeceklerdir. Yüklenici, kullanılacak hidroforların yetkili servisine bir yıl boyunca (geçici kabul tarihinden kesin kabul onayına kadar) periyodik bakımlarını yaptırmakla yükümlüdür. Yüklenici mevcut hidroforların sökülmesi ve yeni hidroforların montajı aşamasında TRT Sitesinde bulunan binaların kullanma suyu ihtiyaçlarının karşılanabilmesi gerekçesi ile idarenin belirlemiş olduğu iş sırasına göre çalışma programını ayarlamak zorundadır. Buna göre sistemde öncelikle yangın hidroforlarının demontajı ve montajı yapılarak devreye alınacaktır. Daha sonra ısı santralında bulunan temiz su gidiş ve dönüş kollektörlerinen gerekli ayarlamalar yapılarak yüksek basınç hidroforlarının demontaj ve montaj işlemleri tamamlanarak devreye alındıktan sonra alçak basınç hidroforlarının demontaj ve montaj işlemleri gerçekleştirilecek ve sistem devreye alınacaktır. Yapılacak tüm demontajlar aşamasında her üç hidrofor grubunun oturacağı beton kaideler için mevcut kaideler yeni hidrofor ölçülerine uygun hale getirilecek ve karo

8 kaplaması yapılacaktır. Kullanılmayacak durumda olan kaideler kırılarak molozları nakledilecektir. Diğer taraftan demontajı yapılacak olan eski hidroforlara ait tanklar, pompalar, boru ve vanalar ile sıcak su boylerinin kesilerek idarenin göstereceği yere düzgün şekilde istiflenecektir. Ayrıca yeni konulacak olan her hidrofora ait elektrik panosundan ısı santralı üst katında bulunan kumanda ve izleme odasına hat çekilerek hidroforların çalışmaları izlenecek ve start-stopları bu merkezden yapılacaktır. A.Kadir YALÇIN Başmühendis

1. Ürün Bilgisi. Şekil 1: AVS Pano Dış Görünümü. EPC-6 Kontrol Paneli. Manuel / Otomatik / Kapalı / Seçici / Çalıştırma Butonu

1. Ürün Bilgisi. Şekil 1: AVS Pano Dış Görünümü. EPC-6 Kontrol Paneli. Manuel / Otomatik / Kapalı / Seçici / Çalıştırma Butonu AVS Kontrol Panosu 1. Ürün Bilgisi AVS; değişken hızlı kontrol sayesinde yüksek enerji tasarrufu sağlayan, 4.3 TFT dokunmatik ekrana sahip özel tasarlanmış PLC ve röle modülünden oluşan, bir pompa kontrol

Detaylı

SU POMPALARI ve HiDROFORLARI YANGIN GRUPLARI

SU POMPALARI ve HiDROFORLARI YANGIN GRUPLARI SU POMPALARI ve HiDROFORLARI YANGIN GRUPLARI YANGINLA MÜCADELE POMPALARIMIZ Yangınla mücadelede kullanılan Makine ve ekipmanlar içerisinde Sulu Söndürme Sistemleri hayati bir öneme sahiptir. Sulu söndürme

Detaylı

In-line Kuru Rotorlu Sirkülasyon Pompaları. EIL Serisi EIL R Serisi

In-line Kuru Rotorlu Sirkülasyon Pompaları. EIL Serisi EIL R Serisi In-line Kuru Rotorlu Sirkülasyon Pompaları EIL Serisi EIL R Serisi ETNA In-line Kuru Rotorlu Sirkülasyon Pompaları Tecrübe Çevre Dostu Mühendislik In-line Kuru Rotorlu Sirkülasyon Pompaları İhtiyacınızın

Detaylı

EHP Sabit Devirli Hidrofor Kontrol Panosu

EHP Sabit Devirli Hidrofor Kontrol Panosu EHP Sabit Devirli Hidrofor Kontrol Panosu 1. Ürün Bilgisi EHP Panolar; sabit hızlı pompa uygulamaları için tasarlanmış 128*64 grafik ekrana sahip bir kontrol ünitesi tarafından kontrol edilen, bir pompa

Detaylı

Alarm Kitli EHP Pano

Alarm Kitli EHP Pano Alarm Kitli EHP Pano 1. Ürün Bilgisi EHP Pano; sabit devirli alarm kitli yangın pompa uygulamaları için tasarlanan, 128*64 grafik ekranlı kontrol ünitesine sahip bir panodur. Kontrol ünitesi pano kapağına

Detaylı

Kapalı Genleşme Tankları

Kapalı Genleşme Tankları Kapalı Genleşme Tankları ALFEN Değiştirilebilir Membranlı Genleşme Tankları (-10 C + 120 C Arası) Model Çalışma Basıncı (Bar) Ön Gaz Basıncı (Bar) Çap (mm) Yükseklik (mm) Bağlantı ALFEN-24 KÜRE 8 1,5 363

Detaylı

KSB Yangın Setleri NFPA 20

KSB Yangın Setleri NFPA 20 KSB Yangın Setleri NFPA 20 National Fire Protection Association (N.F.P.A.) (Ulusal Yangın Önleme Derneği) NFPA, yangın pompaları ve otomatik sprinkler sistemlerini içeren, 1896 da yayınlanan bir Amerikan

Detaylı

KSB Yangın Setleri VdS

KSB Yangın Setleri VdS KSB Yangın Setleri VdS Alman VdS Onayı Almanya da yaklaşık 50 yıldır kullanılan yangın standardıdır VdS Kurumu; Alman Sigortacılar Birliği olup; yangın standartlarını belirler, malzeme onaylarını ve testlerini

Detaylı

In-line Kuru Rotorlu Sirkülasyon Pompaları. EIL R Serisi EIL R-FK Serisi

In-line Kuru Rotorlu Sirkülasyon Pompaları. EIL R Serisi EIL R-FK Serisi In-line Kuru Rotorlu Sirkülasyon Pompaları EIL R Serisi EIL R-FK Serisi ETNA In-line Kuru Rotorlu Sirkülasyon Pompaları Tecrübe Çevre Dostu Mühendislik In-line Kuru Rotorlu Sirkülasyon Pompaları İhtiyacınızın

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU. fiyat listeli ürün kataloğu

ÜRÜN KATALOĞU.   fiyat listeli ürün kataloğu 2017 ÜRÜN KATALOĞU www.teknopomp.com fiyat listeli ürün kataloğu HİDROFOR SİSTEMLERİ TURBO 40 - TURBO 80 MİNİ EV HİDROFORLARI > Pompalar periferik (türbin tip) çarklı olup 220 Volt 50 Hz elektrik motorlu

Detaylı

VDS Onaylı Yangın Pompaları

VDS Onaylı Yangın Pompaları VDS Onaylı Yangın Pompaları Cobra V VDS Onaylı Pompa Özellikleri Önden emişli, üstten basmalı, arkadan çekip çıkartılabilen, yatay salyangoz gövdeli santrifüj tip pompalardır. Özel dizaynı sayesinde pompa

Detaylı

Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar. EA Serisi

Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar. EA Serisi Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar EA Serisi ETNA Norm Pompalar Tecrübe Çevre Dostu Mühendislik ETNA Norm Pompalar (DIN EN 733) İhtiyacınızın Tam Karşılığı Pompa teknolojileri alanındaki 35 yılı

Detaylı

Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar. EA Serisi

Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar. EA Serisi Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar EA Serisi Tecrübe Pompa teknolojileri alanındaki 35 yılı aşkın ARGE, üretim ve uygulama deneyimi, uzman satış ve satış sonrası hizmetlerimiz ile kaliteden ödün

Detaylı

NFPA 20 Standardına Uygun Yangın Pompa Sistemleri

NFPA 20 Standardına Uygun Yangın Pompa Sistemleri NFPA 0 Standardına Uygun Yangın Pompa Sistemleri ETN YN Serisi ETNA Yangın Pompa Sistemleri Tecrübe Pompa teknolojileri alanındaki 5 yılı aşkın AR-GE, üretim ve uygulama deneyimi, uzman satış ve satış

Detaylı

yapılmış ve test edilmiştir. Böylece çabuk ve kolay montaj imkanı sağlanmaktadır. * Uzaktan izlemeli alarm panosu sesli ve görsel ikazlıdır.

yapılmış ve test edilmiştir. Böylece çabuk ve kolay montaj imkanı sağlanmaktadır. * Uzaktan izlemeli alarm panosu sesli ve görsel ikazlıdır. EN 12845 standardı Avrupa topluluğu ülkelerinin tamamında hayat koruma önlemleri ve sistemleri için belirli kuralları ve binalar ile endüstride kullanılan yangını önlemeye yönelik sabit sprinkler sistemlerinin

Detaylı

Su yun oldugu her yerde...

Su yun oldugu her yerde... Su yun oldugu her yerde... ÜRÜN KATALOĞU ETNA FİYAT LİSTESİ www.etna.com.tr info@etna.com.tr REV: 01 İÇİNDEKİLER AÇIKLAMA ÜRÜN ADI SAYFA NO Küçük konutsal paket hidroforlar ETNA mini hidro1&2 ETNA JET

Detaylı

ENTEGRE FREKANS KONVERTÖRLÜ POMPALARIN KONTROL PANOSU ŞARTNAMESİ:

ENTEGRE FREKANS KONVERTÖRLÜ POMPALARIN KONTROL PANOSU ŞARTNAMESİ: ENTEGRE FREKANS KONVERTÖRLÜ POMPALARIN KONTROL PANOSU ŞARTNAMESİ: Kontrol panosu harici bir basınç, fark basınç, debi, sıcaklık, fark sıcaklık veya seviye referansından aldığı sinyali ayar değeri ile karşılaştırarak

Detaylı

YANGINLA MÜCADELE POMPA SİSTEMLERİ FIRE FIGHTING PUMP SYSTEMS

YANGINLA MÜCADELE POMPA SİSTEMLERİ FIRE FIGHTING PUMP SYSTEMS YANGINLA MÜCADELE POMPA SİSTEMLERİ FIRE FIGHTING PUMP SYSTEMS YANGINLA MÜCADELE POMPA SİSTEMLERİ FIRE FIGHTING PUMP SYSTEMS Genel Özellikler Su ile yangınla mücadele sistemi NFPA sertifikasına sahip profesyonel

Detaylı

IN-LINE TİP YANDAN EMİŞLİ SALYANGOZLU MONOBLOK SANTRİFÜJ POMPALAR YEP

IN-LINE TİP YANDAN EMİŞLİ SALYANGOZLU MONOBLOK SANTRİFÜJ POMPALAR YEP IN-LINE TİP YANDAN EMİŞLİ SALYANGOZLU MONOBLOK SANTRİFÜJ POMPALAR YEP 40 200 Yüksek verim, Uzun ömür, Üstün kalite, DIN 2533 ve TS EN 1092-2 ve TS EN 1092-1 normlarına uygun flanşlar, IEC, VDE normlarına

Detaylı

TS EN 12845 Standart Belgeli Yangın Hidroforları

TS EN 12845 Standart Belgeli Yangın Hidroforları TS EN 12845 Standart Belgeli Yangın Hidroforları Bu ürün özellikle yangın mücadele sistemleri için Türkiye ve Avrupa Standartı EN 12845 e göre (sabit yangın mücadele sistemleri, otomatik sprinkler sistemleri,

Detaylı

Standart Pompa baskı hatalarından sorumlu değildir. Değişiklik hakkını saklı tutar. Listelerde belirtilen fiyatlar tavsiye niteliğindedir.

Standart Pompa baskı hatalarından sorumlu değildir. Değişiklik hakkını saklı tutar. Listelerde belirtilen fiyatlar tavsiye niteliğindedir. 06.1 REV. 2 Standart Pompa baskı hatalarından sorumlu değildir. Değişiklik hakkını saklı tutar. Listelerde belirtilen fiyatlar tavsiye niteliğindedir. İÇİNDEKİLER; Pompa Fiyat Listesi... 8 SMLSMSMHSLGMSLGHMSRMJET

Detaylı

GENEL FİYAT LİSTESİ 2013

GENEL FİYAT LİSTESİ 2013 FRS POMPA SANAYİ GENEL FİYAT LİSTESİ 2013 Kapalı Genleşme Tankları FRS r r ran n Tank ar ra FRS-24 KÜRE FRS-24 FRS-50 AYAKLI FRS-50 YATIK FRS-100 FRS-100/16 FRS-200 FRS-200/16 FRS-300 FRS-300/16 FRS-500

Detaylı

Dikey Milli Çok Kademeli Hidroforlar

Dikey Milli Çok Kademeli Hidroforlar 216 KATALOG FİYAT LİSTESİ Satış Koşulları : * * * * * * * * * * * * * * * * * * * HİDROMAK 216/1 fiyat listesi, tavsiye edilen son kullanıcı fiyat listesidir. TL ( Türk Lirası ) ve ( Euro ) olarak hazırlanmıştır.

Detaylı

IN-LINE TİP YANDAN EMİŞLİ SALYANGOZLU MONOBLOK SANTRİFÜJ POMPALAR YEP

IN-LINE TİP YANDAN EMİŞLİ SALYANGOZLU MONOBLOK SANTRİFÜJ POMPALAR YEP IN-LINE TİP YANDAN EMİŞLİ SALYANGOZLU MONOBLOK SANTRİFÜJ POMPALAR YEP 0 200 Yüksek verim, Uzun ömür, Üstün kalite, DIN 2533 ve TS EN 092-2 ve TS EN 092- normlarına uygun flanşlar, IEC, VDE normlarına uygun

Detaylı

ELEKTRİKLİ YANGIN POMPASI. Pompa Özellikleri

ELEKTRİKLİ YANGIN POMPASI. Pompa Özellikleri ELEKTRİKLİ YANGIN POMPASI Pompa Özellikleri Pompa tek veya iki kademeli, yatay bölünebilir gövdeli, santrifüj tip olacaktır. Yangın pompası gövdesi, boru bağlantıları sökülmeden pompa çarkına ve diğer

Detaylı

Yangın pompaları (NFPA 20 ye uygun) Kullanma suyu hidrofor setleri Sirkülasyon pompaları

Yangın pompaları (NFPA 20 ye uygun) Kullanma suyu hidrofor setleri Sirkülasyon pompaları Yangın pompaları (NFPA 20 ye uygun) Kullanma suyu hidrofor setleri Sirkülasyon pompaları NFPA (National Protection Association), Amerikan Yangından Korunma Kurumu'dur. Bu kurum, ABD'de uygulanması zorunlu

Detaylı

DEMK-V Serisi. Diko Elektrikli Cihazlar San. ve Tic. A.Ş. www.diko.com.tr 01.01.2010

DEMK-V Serisi. Diko Elektrikli Cihazlar San. ve Tic. A.Ş. www.diko.com.tr 01.01.2010 2010 DEMK-V Serisi Diko Elektrikli Cihazlar San. ve Tic. A.Ş. www.diko.com.tr 01.01.2010 DEMK-V SERİSİ VİLLA TİPİ ELEKTRİKLİ ISITMA KAZANLARI STANDART ÖZELLİKLER OPSİYONEL EKİPMAN VE TALEP SEÇENEKLERİ

Detaylı

ALFEN DEĞĐŞEBĐLĐR MEMBRANLI KAPALI GENLEŞME TANKLARI TAVSĐYE EDĐLEN BAYĐ SATIŞ FĐAT LĐSTESĐ 05/01/2009 Bu liste 01/09/2006 tarihli liste yerine gecer

ALFEN DEĞĐŞEBĐLĐR MEMBRANLI KAPALI GENLEŞME TANKLARI TAVSĐYE EDĐLEN BAYĐ SATIŞ FĐAT LĐSTESĐ 05/01/2009 Bu liste 01/09/2006 tarihli liste yerine gecer SICAK VE SOĞUK SU ĐÇĐN makina ve armatür san. a.ş. ALFEN DEĞĐŞEBĐLĐR MEMBRANLI KAPALI GENLEŞME TANKLARI TAVSĐYE EDĐLEN BAYĐ SATIŞ FĐAT LĐSTESĐ 05/0/009 Bu liste 0/09/006 tarihli liste yerine gecer TĐP

Detaylı

EPLC-6 Kontrol Paneli

EPLC-6 Kontrol Paneli EPLC-6 Kontrol Paneli 1. Ürün Bilgisi EPLC-6, 4.3 TFT dokunmatik ekrana sahip özel tasarlanmış PLC ve röle modülünden oluşan bir pompa kontrol ünitesidir. Dokunmatik PLC ünitesi pano kapağına, röle modülü

Detaylı

TS EN 12845+A2 Standardına Uygun Yangın Pompa Sistemleri ETN YE Serisi

TS EN 12845+A2 Standardına Uygun Yangın Pompa Sistemleri ETN YE Serisi TS EN 85+A Standardına Uygun Yangın Pompa Sistemleri ETN YE Serisi ETNA Yangın Pompa Sistemleri Yangında En Önemli Standart Nedir? Neden TS EN 85+A ye Uygun Yangın ETNA Yangın Pompa Sistemlerl İhtiyacınızın

Detaylı

EHP Sabit Devirli Hidrofor Kontrol Panosu Servis Manueli

EHP Sabit Devirli Hidrofor Kontrol Panosu Servis Manueli EHP Sabit Devirli Hidrofor Kontrol Panosu Servis Manueli 1. Ürün Bilgisi EHP Panolar; sabit hızlı pompa uygulamaları için tasarlanmış 128*64 grafik ekrana sahip bir kontrol ünitesi tarafından kontrol edilen,

Detaylı

Yangın Pompası dikeyden emiş yapabilen dik türbin tip (Vertical Turbine) olacaktır.

Yangın Pompası dikeyden emiş yapabilen dik türbin tip (Vertical Turbine) olacaktır. ELEKTRİKLİ YANGIN POMPASI Pompa Özellikleri Yangın Pompası dikeyden emiş yapabilen dik türbin tip (Vertical Turbine) olacaktır. Pompa aşağıda belirtilen karaktere sahip olacaktır. a) Pompa gövdesi dökme

Detaylı

SALYANGOZLU NORM POMPALAR SNP

SALYANGOZLU NORM POMPALAR SNP SALYANGOZLU NORM POMPALAR SNP 32 300 Yüksek verim, Uzun ömür, Üstün kalite, DIN 24255 normunda (TS EN 733 standardında), DIN 2533 normuna (TS EN 1092-2 ve TS EN 1092-1 standartlarına) uygun flanşlar, Elektrik

Detaylı

Su yun oldugu her yerde...

Su yun oldugu her yerde... Su yun oldugu her yerde... ÜRÜN KATALOĞU ETNA FİYAT LİSTESİ www.etna.com.tr info@etna.com.tr REV: 01 İÇİNDEKİLER AÇIKLAMA ÜRÜN ADI SAYFA NO Küçük konutsal paket hidroforlar ETNA mini hidro1&2 ETNA JET

Detaylı

DEMK-M SERİSİ MARİN TİP ELEKTRİKLİ ISITMA KAZANLARI

DEMK-M SERİSİ MARİN TİP ELEKTRİKLİ ISITMA KAZANLARI DEMK-M SERİSİ MARİN TİP ELEKTRİKLİ ISITMA KAZANLARI STANDART ÖZELLİKLER OPSİYONEL EKİPMAN VE TALEP SEÇENEKLERİ ÜRÜN TANIMI KULLANIM ALANLARI TESİSAT BAĞLANTI ÖLÇÜLERİ BOYUTLAR - ÇİZİM BOYUTLAR - TABLO

Detaylı

EKİM 09.0 REV. Standart Pompa baskı hatalarından sorumlu değildir. Değişiklik hakkını saklı tutar. Listelerde belirtilen fiyatlar tavsiye niteliğindedir. İÇİNDEKİLER; Pompa Fiyat Listesi... 8 SMLSMSMHSLGMSLGHMSRMJET

Detaylı

NFPA 20 Standardına Uygun Yangın Pompa Sistemleri

NFPA 20 Standardına Uygun Yangın Pompa Sistemleri NFPA 20 Standardına Uygun Yangın Pompa Sistemleri ETN YN Serisi National Fire Protection Assosication (NFPA) Amerika Birleşik Devletleri nin Ulusal Yangından Korunma Birliği olarak 1896 yılında kurulmuştur.

Detaylı

Hidroforlarda kat ve daire say s na göre pratik seçim tablosu

Hidroforlarda kat ve daire say s na göre pratik seçim tablosu DAF 2015 Hidroforlarda kat ve daire say s na göre pratik seçim tablosu GENLEŞME TANKLARI Tank Tip/Kodu Max. İşletme Basıncı T-25 6 TH - 25 ( Yatık ) 6 T - 50 6 TM - 50 ( Ayaklı ) 6 TH - 50 ( Yatık ) 6

Detaylı

Yangın Pompaları Yangın Hidroforları Yangın Pompa Grupları

Yangın Pompaları Yangın Hidroforları Yangın Pompa Grupları su kadar değerli Yangın Pompaları Yangın Hidroforları Yangın Pompa Grupları NFPA 20 ye uyumlu Member Since 03/07 2528677 NFPA 20 Nedir? NFPA 20 (Standard for the Installation of Centrifugal Fire Pumps),

Detaylı

HİDROFOR - POMPA POMPA SİSTEMLERİ. Katalog. Fiyat Listesi 2017/1

HİDROFOR - POMPA POMPA SİSTEMLERİ. Katalog. Fiyat Listesi 2017/1 HİDROFOR - POMPA POMPA SİSTEMLERİ Katalog Listesi 2017/1 ALF ENERJİ SATIŞ VE GARANTİ KOŞULLARI Satış Koşulları 1) ALF ENERJİ 2017/1 fiyat listesi, tavsiye edilen son kullanıcı fiyat listesidir. TL ( Türk

Detaylı

OTOMATİK HİDROFOR SİSTEMİ - PERİFERAL POMPALI ve HİDROMATLI - MİNİ-HİDRO SERİSİ

OTOMATİK HİDROFOR SİSTEMİ - PERİFERAL POMPALI ve HİDROMATLI - MİNİ-HİDRO SERİSİ Küçük Konutsal Ürün Grubu - Paket idroforlar OTOMATİK İDROFOR SİSTEMİ - PERİFERAL POMPALI ve İDROMATLI - MİNİ-İDRO SERİSİ Fan : Pirinç (p) BAĞLANTI KAPASITE Q (m 3 /h) (mss) KAT DAİRE Konutlarda,işyerlerinde

Detaylı

YATAY TEK KADEMELİ SANTRİFÜJ POMPALAR MONTAJ KILAVUZU

YATAY TEK KADEMELİ SANTRİFÜJ POMPALAR MONTAJ KILAVUZU YATAY TEK KADEMELİ SANTRİFÜJ POMPALAR MONTAJ KILAVUZU YATAY TEK KADEMELİ SANTRİFÜJ POMPALAR YATAY TEK KADEMELİ SANTRİFÜJ POMPALAR EA serisi norm pompalar; su transferi, ısıtma ve chiller sistemleri, yangınla

Detaylı

Termoplastik Pompalar, Kum Filtreleri ve Elektrik Kontrol Panoları

Termoplastik Pompalar, Kum Filtreleri ve Elektrik Kontrol Panoları Termoplastik Pompalar, Kum Filtreleri ve Elektrik Kontrol Panoları Yüzme havuzu ve akvaryum sularının filtrelenmesi, Deniz, göl, baraj, nehir, kuyu sularının basınçlandırılması ve Isı pompalı sistemlerin

Detaylı

Konutsal Yangın Hidrofor Sistemleri

Konutsal Yangın Hidrofor Sistemleri Konutsal Yangın Hidrofor Sistemleri Konutsal Yangın Hidroforları - Y2 KO Serisi Villa, apartman vb. kullanım amacı taşıyan binaların yangınla mücadele sistemi için kullanılmaktadır. Ülkemizdeki genel uygulamada,

Detaylı

Alarm Kitli EHP Pano Servis Manueli

Alarm Kitli EHP Pano Servis Manueli Alarm Kitli EHP Pano Servis Manueli 1. Ürün Bilgisi Alarm Kitli EHP Panolar; sabit hızlı pompa uygulamaları için tasarlanmış 128*64 grafik ekrana sahip bir kontrol ünitesi tarafından kontrol edilen, bir

Detaylı

Hydrokon Pompa Sistemleri için Tasarlanmış Hız Kontrol Cihazı

Hydrokon Pompa Sistemleri için Tasarlanmış Hız Kontrol Cihazı Hydrokon Pompa Sistemleri için Tasarlanmış Hız Kontrol Cihazı 1. Özellikler 2* 16 karakter LCD ekran Enerji var / Çalışıyor / Genel Hata ledleri Özel aparatlarla motor üstü montaj imkanı 1 asıl + 3 yardımcı

Detaylı

DALGIÇ POMPALAR SDP SUBMERSIBLE PUMPS SDP

DALGIÇ POMPALAR SDP SUBMERSIBLE PUMPS SDP DALGIÇ POMPALAR SDP 6-8 - 10-12 SUBMERSIBLE PUMPS SDP 6-8 - 10-12 Yüksek verim, Uzun ömür, Üstün kalite, TSE 11146 standardına uygun, NEMA standardındaki motorlara uygun, Kuyuya montajı kolay, Montaj maliyeti

Detaylı

OZ-300 OZON JENERATÖRÜ PLC KONTROL SİSTEMİ ARIZA VE UYARI MESAJLARI EL KİTABI

OZ-300 OZON JENERATÖRÜ PLC KONTROL SİSTEMİ ARIZA VE UYARI MESAJLARI EL KİTABI OZ-300 OZON JENERATÖRÜ PLC KONTROL SİSTEMİ ARIZA VE UYARI MESAJLARI EL KİTABI Sayfa: 1/15 FİHRİST Dewpoint Dewpoint değeri düşük F4 trafo termik arızası Trafo bobin arızası Cihaz kapakları açık Soğutma

Detaylı

Konutsal Yangın Hidrofor Sistemleri

Konutsal Yangın Hidrofor Sistemleri Konutsal Yangın idrofor Sistemleri Konutsal Yangın idroforları - Y2 KO Serisi Y2 KO Serisi Teknik Özellikler Villa, apartman vb. kullanım amacı taşıyan binaların yangınla mücadele sistemi için kullanılmaktadır.

Detaylı

HİDROLİK MERDİVENLİ İTFAİYE EKİPMANI TEKNİK ŞARTNAMESİ

HİDROLİK MERDİVENLİ İTFAİYE EKİPMANI TEKNİK ŞARTNAMESİ HİDROLİK MERDİVENLİ İTFAİYE EKİPMANI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1- SU TANKI: St -37 A1 kalite 5 mm sac kullanılmaktadır. Tank içinde Enine 2, Boyuna 4 adet tank malzemesi ile ayni malzemeden dalgakıran Tank üzerinde

Detaylı

SD-AY mA SEVİYE PROBU

SD-AY mA SEVİYE PROBU SD-AY420 4-20mA SEVİYE PROBU Vira Isı Endüstriyel Ürünler A.Ş. Metal İş Sanayi Sitesi 11. Blok No:37-39 İkitelli/İstanbul Tel: 0.212.549.57.70 Fax: 0.212.549.58.48 info@viravalf.com www.viravalf.com SD-AY420

Detaylı

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SICAK SU KAZANI

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SICAK SU KAZANI ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SICAK SU KAZANI 55EWH-B Serisi Ürün No: 55 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr

Detaylı

MONOBLOK SALYANGOZLU NORM SANTRİFÜJ POMPALAR MNP

MONOBLOK SALYANGOZLU NORM SANTRİFÜJ POMPALAR MNP MONOBLOK SALYANGOZLU NORM SANTRİFÜJ POMPALAR MNP 32 50 Yüksek verim, Uzun ömür, Üstün kalite, DIN 2533 normuna (TS EN 092-2 ve TS EN 092- standartlarına) uygun flanşlar, IEC, VDE normlarına uygun elektrik

Detaylı

TOU 01 ÖZELLİKLER: ÜRÜN GÖRÜNÜMÜ ve ÖLÇÜLER

TOU 01 ÖZELLİKLER: ÜRÜN GÖRÜNÜMÜ ve ÖLÇÜLER TOU 01 (Üretici Firma Teknolojik değişiklikler nedeniyle, ürünün gelişimi ile ilgili Ürün özelliklerini önceden haber verilmeksizin değişiklikler yapabilir.) TOU 01 EPC akıllı kontrol panosu Dalgıç Pompa,

Detaylı

TH CDLF. TH -1 x CDLF 4 / 10 PASLANMAZ HİDROFORLAR. Basılabilen Sıvılar. Teknik Bilgiler. Tasarım Özellikleri. Malzeme Bilgisi

TH CDLF. TH -1 x CDLF 4 / 10 PASLANMAZ HİDROFORLAR. Basılabilen Sıvılar. Teknik Bilgiler. Tasarım Özellikleri. Malzeme Bilgisi T CDLF PSLNMZ İDROFORLR Basılabilen Sıvılar Yüksek basınçlı, sessiz çalışan, kompakt ve düşük güç sarfiyatlıdır. Sıvıyla temas eden tüm yüzeyleri paslanmaz çelik olan lnline (düz boruya takılabilir) tip

Detaylı

Ürün serisi tanımlaması: Wilo-Comfort CO-/COR-MVI.../CC

Ürün serisi tanımlaması: Wilo-Comfort CO-/COR-MVI.../CC Ürün serisi tanımlaması: Wilo-Comfort CO-/COR-MVI.../CC H/m 160 140 120 100 80 60 40 20 2../CC 4../CC 16../CC 8../CC 32../CC 52../CC Wilo-Comfort COR 2-6 MVI 202-9504/CC 50 = EU, + =Non EU 70../CC 95../CC

Detaylı

DİŞLİ KUTULU SALYANGOZ POMPALAR DKSP

DİŞLİ KUTULU SALYANGOZ POMPALAR DKSP DİŞLİ KUTULU SALYANGOZ POMPALAR DKSP 65 125 Yüksek verim, Uzun ömür, Üstün kalite, DIN 24255 normunda, DIN 2533 normuna uygun flanşlar, Traktör kuyruk mili ile tahrik, Mekanik salmastra uygulanabilirlik,

Detaylı

KonutsalÜrünler FiyatListesi 2012

KonutsalÜrünler FiyatListesi 2012 KonutsalÜrünler FiyatListesi 2012 Rev : 1 Rev : 1 Sıcaklık : Döküm Prinç Maksimum +40 C SANTRİFÜJ POMPALAR Periferikal - PM Periferal pompalar düşük motor gücü ile yüksek basınç elde edebilen pompalardır.

Detaylı

SAĞLIK BAKANLIĞI ALÇAK GERİLİM ELEKTRİK PANO ve TABLOLARI

SAĞLIK BAKANLIĞI ALÇAK GERİLİM ELEKTRİK PANO ve TABLOLARI SAĞLIK BAKANLIĞI ALÇAK GERİLİM ELEKTRİK PANO ve TABLOLARI KONU VE KAPSAM: Alçak gerilim dağıtım panoları, bina içinde kullanılan, zemine montajlı, serbest dikili tip olarak prefabrik standart fonksiyonel

Detaylı

Ürün serisi tanımı: Wilo-Stratos

Ürün serisi tanımı: Wilo-Stratos Ürün serisi tanımı: Wilo- Benzer resim Yapı türü Islak rotorlu sirkülasyon pompası, rakor veya flanş bağlantılı, otomatik güç uyarlamalı EC motoru Uygulama alanı Tüm sistemlerin sıcak sulu ısıtma tesisatları,

Detaylı

İÇİNDEKİLER; Pompa Fiyat Listesi...3-36. Hidrofor Fiyat Listesi...40-51. GHN Fiyat Listesi...55-68

İÇİNDEKİLER; Pompa Fiyat Listesi...3-36. Hidrofor Fiyat Listesi...40-51. GHN Fiyat Listesi...55-68 İÇİNDEKİLER; Pompa Fiyat Listesi... Hidrofor Fiyat Listesi... GHN Fiyat Listesi... 8 POMPA FİYAT LİSTESİ MONOFAZE MOTORLA BAĞLI POMPALAR MONOBLOK TEK KADEMELİ POMPALAR POMPA TİPİ SML SM SMH MOTOR GÜCÜ

Detaylı

ALF ENERJİ SATIŞ VE GARANTİ KOŞULLARI

ALF ENERJİ SATIŞ VE GARANTİ KOŞULLARI ALF ENERJİ SATIŞ VE GARANTİ KOŞULLARI Satış Koşulları 1) ALF ENERJİ 20 fiyat listesi, tavsiye edilen son kullanıcı fiyat listesidir. TL ( Türk Lirası ) ve ( Euro ) olarak hazırlanmıştır. 2) Döviz bazlı

Detaylı

Kendinden Emişli Domestik Hidrofor

Kendinden Emişli Domestik Hidrofor Kendinden Emişli Domestik Hidrofor Motor, genleşme tankı, basınç ve akış sensörü, kontrol panosu ve çek valf ile komple bir sistemdir. Kontrol ünitesi su bittiğinde pompanın otomatik olarak çalışmasını,

Detaylı

010 SİSTEMİ. TEKNOSİSTEM MÜHENDİSLİK - Gazcılar Cad. Anafarta Sok. No:1/A BURSA, Tel:(224)272 37 34 Faks:272 40 19

010 SİSTEMİ. TEKNOSİSTEM MÜHENDİSLİK - Gazcılar Cad. Anafarta Sok. No:1/A BURSA, Tel:(224)272 37 34 Faks:272 40 19 010 SİSTEMİ 1 VOLUMETRİK DAĞITICILAR US ve USM Serisi volumetrik yağlama blokları endirek yağlama için tasarlanmıştır. Pompa basıncının düşmesinden sonra yağlama bloklarına gönderilen yağ yaylar vasıtasıyla

Detaylı

Pompa Fiyat Listesi... 3-38 SML-SM-SMH-SLGM-SLGHM-SRM-JET M-SPHM-SP 1.5M-PSTH-SDY-SPFM. Hidrofor Fiyat Listesi... 39-51

Pompa Fiyat Listesi... 3-38 SML-SM-SMH-SLGM-SLGHM-SRM-JET M-SPHM-SP 1.5M-PSTH-SDY-SPFM. Hidrofor Fiyat Listesi... 39-51 FL İÇİNDEKİLER; Pompa Fiyat Listesi... 8 SMLSMSMHSLGMSLGHMSRMJET MSPHMSP.MPSTHSDYSPFM SLGTSPFGRV VD SKMV JETSPSRTRKPSTPSTHSLGSDY SNT SCNGRV SKM C 7 8 SDYSPRKSLGGRVSCN ÇIPLAK ve AKUPLAJ SKM ÇIPLAK ve AKUPLAJ

Detaylı

NFPA 20 ye Uygun Yangın Pompaları

NFPA 20 ye Uygun Yangın Pompaları NFPA 20 ye Uygun Yangın Pompaları NFPA 20 standardı, yangından korunma için sabit pompaların tesisatı ile ilgili gerekenleri tanımlayan ve dünyada bu konuda en çok benimsenmiş, yangın söndürme sistemlerinde

Detaylı

AKSİYEL FAN HIZ KONTROL ÜNİTESİ

AKSİYEL FAN HIZ KONTROL ÜNİTESİ AKSİYEL FAN & HIZ KONTROL ÜNİTESİ SFW0S 300 BROŞÜR TEKNİK ÖZELLİKLER SALİKS SFW0S 300 Fan yaygın olarak pano ve server odaları, elekrik panoları gibi endüstriyel makine soğutmalarında, aynı zamanda yaşamsal

Detaylı

Hidroforlarda kat ve daire say s na göre pratik seçim tablosu

Hidroforlarda kat ve daire say s na göre pratik seçim tablosu DAF 2015 Hidroforlarda kat ve daire say s na göre pratik seçim tablosu GENLEŞME TANKLARI Tank Tip/Kodu Max. İşletme Basıncı T-25 6 TH - 25 ( Yatık ) 6 T - 50 6 TM - 50 ( Ayaklı ) 6 TH - 50 ( Yatık ) 6

Detaylı

NIP Serisi Kuru Rotorlu Sirkülasyon Pompaları

NIP Serisi Kuru Rotorlu Sirkülasyon Pompaları NIP Serisi Kuru Rotorlu Sirkülasyon Pompaları DN 40-DN 200 arası flanş ölçülerinde 500 m 3 /h debi ve 90 mss basma yüksekliğine kadar kapasite aralığında Yüksek verimli norm elektrik motorlarıyla donatılmış

Detaylı

YATAY SANTRIFUJ POMPALARIN MONTAJI VE DEVREYE ALINMALARI. exit

YATAY SANTRIFUJ POMPALARIN MONTAJI VE DEVREYE ALINMALARI. exit YATAY SANTRIFUJ POMPALARIN MONTAJI VE DEVREYE ALINMALARI YATAY SANTRİFÜJ POMPALARA KAİDE YAPIMI * Her pompa için ayrı bir BETON kaide düşünülmelidir. * Kaide konulacak yerin ve pompanın su terazisi ile

Detaylı

DEMK Serisi Diko Elektrikli Cihazlar San. ve Tic. A.Ş.

DEMK Serisi Diko Elektrikli Cihazlar San. ve Tic. A.Ş. DEMK Serisi Diko Elektrikli Cihazlar San. ve Tic. A.Ş. İMES Sanayi Sitesi B Blok. 206 Sok. No:6 P.K:37775 Dudullu - İSTANBUL / TÜRKİYE Tel:+90216 3142626 Fax:+90 4204901 www.diko.com.tr info@diko.com.tr

Detaylı

Su ile soğutma sistemleri

Su ile soğutma sistemleri Su ile soğutma sistemleri Hava/su ısı değiştiriciler Duvara monte...300 500 W...354 Duvara monte...600 1000 W...355 Duvara monte...1250 3000 W...356 Duvara monte...3000 5000 W...357 Duvara monte...7000

Detaylı

Ayrılabilir Gövdeli Pompalar

Ayrılabilir Gövdeli Pompalar Ayrılabilir Gövdeli Pompalar Ayrılabilir Gövdeli Pompalar VDI 2035 e uygun ısıtma suyu, sıcak ve soğuk kullanma suyu, soğutma/kondens suyu, su/glikol karışımları ile kullanıma uygun, sızdırmazlığı standart

Detaylı

GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI

GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI www.eserteknik.com GRANÜL (KIRIK) BUZ MAKİNESİ Balıkçılar ve fırınlar

Detaylı

A SERİSİ TERS OZMOZ CİHAZLARI

A SERİSİ TERS OZMOZ CİHAZLARI A SERİSİ TERS OZMOZ CİHAZLARI STANDART ÖZELLİKLER Membran kılıfları FRP veya Paslanmaz çelik TFC Spiral sarım membranlar 2,5 ve 4 çap SS304 kalite paslanmaz çelik dikey santrifüj yüksek basınç pompası

Detaylı

INLINE TİP ENTEGRE FREKANS KONVERTÖRLÜ POMPALAR

INLINE TİP ENTEGRE FREKANS KONVERTÖRLÜ POMPALAR INLINE TİP ENTEGRE FREKANS KONVERTÖRLÜ POMPALAR lar santrifüj, tek kademeli, emme ve basma ağız çağları aynı ölçülere sahip, blok tip olacak. üstten sökülebilir tasarıma sahip olmalı, bu sayede boru bağlantılarına

Detaylı

İÇİNDEKİLER; Pompa Fiyat Listesi Hidrofor Fiyat Listesi GHN Islak Rotorlu Sirkülasyon Pompası Fiyat Listesi...

İÇİNDEKİLER; Pompa Fiyat Listesi Hidrofor Fiyat Listesi GHN Islak Rotorlu Sirkülasyon Pompası Fiyat Listesi... İÇİNDEKİLER; Pompa Fiyat Listesi... Hidrofor Fiyat Listesi...7 9 GHN Islak Rotorlu Sirkülasyon Pompası Fiyat Listesi... POMPA FİYAT LİSTESİ MONOFAZE MOTORLA BAĞLANAN POMPALAR MONOBLOK TEK KADEMELİ POMPALAR

Detaylı

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI 54EWH Serisi Ürün No: 54 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr www.eastanbulwaterheater.com.tr

Detaylı

EŞ EKSENLİ (IN-LINE) SİRKÜLASYON POMPALARI MONTAJ KILAVUZU

EŞ EKSENLİ (IN-LINE) SİRKÜLASYON POMPALARI MONTAJ KILAVUZU EŞ EKSENLİ (IN-LINE) SİRKÜLASYON POMPALARI MONTAJ KILAVUZU EŞ EKSENLİ (IN-LINE) KURU ROTORLU SİRKÜLASYON POMPALARI Değerli Müşterimiz, Firmamız ETNA markası altında; soğuk ve sıcak suyun evsel ve endüstriyel

Detaylı

Teknolojik Pompa ve Hidrofor Sistemleri 2017 ÜRÜN KATALOĞU FİYAT LİSTELİ.

Teknolojik Pompa ve Hidrofor Sistemleri 2017 ÜRÜN KATALOĞU FİYAT LİSTELİ. Teknolojik Pompa ve Hidrofor Sistemleri 2017 ÜRÜN KATALOĞU FİYAT LİSTELİ www.teknopomp.com Teknolojik Pompa ve Hidrofor Sistemleri 2005 yılında ulusal firmaların bayiliği ve yabancı firmaların distribitörlüğü

Detaylı

MNV TPSS AUE-AUD. Teknopomp Teknolojik Pompa ve Hidrofor Sistemleri HİDROFOR SİSTEMLERİ PASLANMAZ HİDROFOR SİSTEMLERİ YANGIN GRUPLARI

MNV TPSS AUE-AUD. Teknopomp Teknolojik Pompa ve Hidrofor Sistemleri HİDROFOR SİSTEMLERİ PASLANMAZ HİDROFOR SİSTEMLERİ YANGIN GRUPLARI HİDROFOR SİSTEMLERİ MNV PASLANMAZ HİDROFOR SİSTEMLERİ TPSS YANGIN GRUPLARI AUE-AUD Teknopomp Teknolojik Pompa ve Hidrofor Sistemleri İÇİNDEKİLER 1 - TEKNİK BİLGİLER 2 2 - HİDROFOR SİSTEMLERİ TURBO 4 -TURBO

Detaylı

Yüksek verimli içme suyu pompası. Calio-Therm S. Tip Kitapçığı

Yüksek verimli içme suyu pompası. Calio-Therm S. Tip Kitapçığı Yüksek verimli içme suyu pompası Calio-Therm S Tip Kitapçığı Baskı Tip Kitapçığı Calio-Therm S Tüm hakları saklıdır. Bu kitabın içeriği üreticinin izni olmadan dağıtılamaz, çoğaltılamaz, düzenlenemez veya

Detaylı

Yüksek verimli içme suyu pompası. Rio-Eco Therm N. Tip Kitapçığı

Yüksek verimli içme suyu pompası. Rio-Eco Therm N. Tip Kitapçığı Yüksek verimli içme suyu pompası Rio-Eco Therm N Tip Kitapçığı Baskı Tip Kitapçığı Rio-Eco Therm N Tüm hakları saklıdır. Bu kitabın içeriği üreticinin izni olmadan dağıtılamaz, çoğaltılamaz, düzenlenemez

Detaylı

Toplu Konutlar Siteler Villalar Oteller Tatil Köyleri Hastaneler Okullar Fabrikalar

Toplu Konutlar Siteler Villalar Oteller Tatil Köyleri Hastaneler Okullar Fabrikalar Toplu Konutlar Siteler Villalar Oteller Tatil Köyleri Hastaneler Okullar Fabrikalar D ZAYN ÖZELL KLER Hidroforlar istenilen debiye göre 1,2,3 veya daha fazla pompalı imal edilebilirler. Hidroforlar otomatik

Detaylı

TH SB. TH 1x SB T-V 80 /10 HİDROFORLAR. Genel Bilgiler. Teknik Bilgiler. Malzeme Bilgileri. Malzeme. Parçanın Adı. Tasarım Özellikleri

TH SB. TH 1x SB T-V 80 /10 HİDROFORLAR. Genel Bilgiler. Teknik Bilgiler. Malzeme Bilgileri. Malzeme. Parçanın Adı. Tasarım Özellikleri T SB İDROFORR Genel Bilgiler Yüksek basınçlı, sessiz çalışan, kompakt ve düşük güç sarfiyatlıdır. SB pompalar aşındırıcı olmayan, içinde katı parçacıklar ve elyaf bulunmayan, temiz veya çok hafif kirli,

Detaylı

BKV 5400 Yüzey Blöf Kontrol Vanası Montaj ve Kullanım Kitapçığı

BKV 5400 Yüzey Blöf Kontrol Vanası Montaj ve Kullanım Kitapçığı BKV 5400 Yüzey Blöf Kontrol Vanası Montaj ve Kullanım Kitapçığı BKV 5400 MKK v10.01-tr 1 İÇİNDEKİLER 1. ÖNEMLİ NOTLAR... 3 2. TANIMLAMA... 3 3. TEKNİK ÖZELLİKLER... 4 3.1. BKA 5400 Yüzey Blöf Kontrol Vanası

Detaylı

2014 Fiyat Listesi 1

2014 Fiyat Listesi 1 214 Fiyat Listesi 1 Sirkülasyon Calio, Calio S, Rio-Eco N, Rio-Eco Z N Serileri... 22 Calio, Calio S, Rio-Eco N, Rio-Eco Z N Performans Eğrileri... 26 Calio-Therm S, Rio-Eco Therm N, Rio-Therm N Serileri...

Detaylı

TWU 4 Dalgıç Pompaların Boyutları ve 3 Yüksek Hızlı Dalgıç Pompaların Seçim Tablosu ve Boyutları...7

TWU 4 Dalgıç Pompaların Boyutları ve 3 Yüksek Hızlı Dalgıç Pompaların Seçim Tablosu ve Boyutları...7 Temiz Su Dalgıç Pompaları ve Motorları Listesi 2014 TWU 3-4 Dalgıç Pompa ve Motorları...2 TWU 3 Dalgıç Pompaların Performans Eğrileri...4 TWU 4 Dalgıç Pompaların Performans Eğrileri...5 TWU 4 Dalgıç Pompaların

Detaylı

NFPA 20 Standardına Uygun Yangın Pompa Sistemleri ETN YN SERİSİ

NFPA 20 Standardına Uygun Yangın Pompa Sistemleri ETN YN SERİSİ NFPA 20 Standardına Uygun Yangın Pompa Sistemleri ETN YN SERİSİ ETNA Yangın Pompa Sistemleri Tecrübe Çevre Dostu Mühendislik ETNA NFPA 20 Normuna Uygun Yangın İhtiyacınızın Tam Karşılığı Pompa teknolojileri

Detaylı

ALÇAK GERİLİM DAĞITIM PANOLARI TEKNİK ŞARTNEMESİ

ALÇAK GERİLİM DAĞITIM PANOLARI TEKNİK ŞARTNEMESİ ALÇAK GERİLİM DAĞITIM PANOLARI TEKNİK ŞARTNEMESİ 1 GENEL 1.1 Alçak Gerilim elektrik panoları montaj edilecek yere uygun, çalışma şartlarına göre izolasyon seviyesi sağlanmış, kısa devre şartlarına elektriksel

Detaylı

Sirkülasyon Pompasý. Kullaným Kýlavuzu

Sirkülasyon Pompasý. Kullaným Kýlavuzu Sirkülasyon Pompasý Kullaným Kýlavuzu Kitap Revizyon Tarihi: 080306 Kitap Baský Tarihi: 080306 Revizyon No: 3 ÝÇÝNDEKÝLER 05 06 06 07 07 08 09 10 10 11 11 11 11 12 13 14 14 14 14 15 15 15 15 15 16 16 16

Detaylı

ODTÜ KKK ANA YANGIN POMPA İSTASYONU PERİYODİK BAKIMI TEKNİK ŞARTNAME

ODTÜ KKK ANA YANGIN POMPA İSTASYONU PERİYODİK BAKIMI TEKNİK ŞARTNAME ODTÜ KKK ANA YANGIN POMPA İSTASYONU PERİYODİK BAKIMI TEKNİK ŞARTNAME KAPSAM: Bakımı yapılacak Yangın Pompaları 1 adet Elektrikli Joker Pompa, 1 Adet Dizel Yangın Pompasıdır. Söz konusu iş, 6 ayda 1 defa

Detaylı

MİDEA ISI POMPASI-HAVUZ /SPA SU ISITMA

MİDEA ISI POMPASI-HAVUZ /SPA SU ISITMA MİDEA ISI POMPASI-HAVUZ /SPA SU ISITMA Bireysel ve Ticari Tipler üzme Havuzu için Isıtma ve Soğutma Suyu sağlar. Kapasite Durumu 6 kw: 40m³ 8 kw: 50m³ BİREYSEL HAVUZ/SPA ISI POMPASI 12kW: 60~85m³ 14kW:

Detaylı

SICAK AKIŞKAN (Kızgın Yağ, Kaynar Su) POMPALARI SAP

SICAK AKIŞKAN (Kızgın Yağ, Kaynar Su) POMPALARI SAP SICAK AKIŞKAN (Kızgın Yağ, Kaynar Su) POMPALARI SAP 32 250 Yüksek verim, Uzun ömür, Üstün kalite, DIN 24255 normunda (TS EN 733 standardında) salyangoz gövde, DIN 2533 normuna (TS EN 1092-2 ve TS EN 1092-1)

Detaylı

Havalandırma, Klima santrali ve Fan coil bakım servisi

Havalandırma, Klima santrali ve Fan coil bakım servisi Havalandırma, Klima santrali ve Fan coil bakım servisi Havalandırma sistemleri, Klima santralleri ve Fan coil ünitelerinin bakımı neden gereklidir Havalandırma sistemleri, klima santralleri ve fan coil

Detaylı

SICAKLIK Pompalar bulunduğu bölmede elektrik motorlular için 4 C,dizel motorlular için 10 C ve üzerinde çalışmaya müsait olmalıdır.

SICAKLIK Pompalar bulunduğu bölmede elektrik motorlular için 4 C,dizel motorlular için 10 C ve üzerinde çalışmaya müsait olmalıdır. TSEN 12845 YANGIN HİDROFORU TEKNİK ŞARTNAMESİ POMPALAR TSEN12845 e göre yangın pompası, kararlı bir H(Q) eğrisine sahip olmalıdır. Kapalı Vana Değeri : Pompanın kapalı vana değeri(sıfır debide pompanın

Detaylı

SK 2400 On-Off Seviye Kontrolörü Montaj ve Kullanım Kitapçığı

SK 2400 On-Off Seviye Kontrolörü Montaj ve Kullanım Kitapçığı SK 2400 On-Off Seviye Kontrolörü Montaj ve Kullanım Kitapçığı SK 2400 MKK v10.02-tr 1 İÇİNDEKİLER 1. ÖNEMLİ NOTLAR... 3 2. TANIMLAMA... 4 3. TEKNİK ÖZELLİKLER... 5 4. MONTAJ ve KABLOLAMA... 5 4.1. Montaj...

Detaylı

MİDEA MARKA ISI POMPASI- TİCARİ TİPLER YALNIZ SICAK SU ISITMA

MİDEA MARKA ISI POMPASI- TİCARİ TİPLER YALNIZ SICAK SU ISITMA MİDEA MARKA ISI POMPASI- TİCARİ TİPLER YALNIZ SICAK SU ISITMA 1ph/50Hz:10kW 3ph/50Hz:20kW 3ph/50Hz:43kW 1. Kapasite: Monofaze 10kW; trifaze 20/43kW. 2. Yüksek Verim; COP= 4 ( Dış Ortam Sıcaklığı: 20/15⁰C,

Detaylı

Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır.

Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır. Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır. Standart ürünlerde çevre dostu R407c soğutucu akışkan kullanılmaktadır. Su sıcaklık rejimine veya isteğe göre farklı soğutucu akışkan ile sistem oluşturulabilmektedir.

Detaylı

TEKLİ TİP, ISLAK ROTORLU, ENTEGRE FREKANS KONVERTÖRLÜ SİRKÜLASYON POMPASI ŞARTNAMESİ:

TEKLİ TİP, ISLAK ROTORLU, ENTEGRE FREKANS KONVERTÖRLÜ SİRKÜLASYON POMPASI ŞARTNAMESİ: TEKLİ TİP, ISLAK ROTORLU, ENTEGRE FREKANS KONVERTÖRLÜ SİRKÜLASYON POMPASI ŞARTNAMESİ: Düz boruya takılabilen, salmastrasız, yağlama ve soğutması pompalanacak akışkan ile yapan, bakım gerektirmeyen, ıslak

Detaylı