Bosch IP CCTV nin geleceği ve IP teknolojisine geçiş. Bosch IP Tabanlı Video Sistemleri Ürün Kılavuzu

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Bosch IP CCTV nin geleceği ve IP teknolojisine geçiş. Bosch IP Tabanlı Video Sistemleri Ürün Kılavuzu"

Transkript

1 Bosch IP CCTV nin geleceği ve IP teknolojisine geçiş Bosch IP Tabanlı Video Sistemleri Ürün Kılavuzu

2 2 3 CCTV teknolojisindeki değişimlere üç temel gereksinim neden olmuştur. Bunların ilki kayıt ve yapılan kayıtları uzun süre saklama maliyetini düşürmektir. İkinci gereksinim, bu sistemler için gerekli olan alan miktarını düşürmektir. Üçüncüsü ise gelişmiş erişilebilirliğe duyulan gereksinimdir. IP Video Sistemi Gelecek nesil CCTV Büyük teknolojik atılımlar küçük küçük adımlardan oluşur. Bosch IP Video Sistemi sizi geleceğin CCTV sistemlerine adım adım götürür. VCR ler uzun süre ilk ve tek CCTV seçeneğiydi. VCR ler düşük fiyatlı ve güvenilirdir, ama diğer yandan, kasetlerin değiştirilmesi, yazma kafalarının temizlenmesi ve düzenli bakımının gerçekleştirilmesi gerektiğinden yoğun emek isteyen bir teknolojidir. Üretilen binlerce video kasetin saklanması sadece yer sorununa değil, güvenlik sorunlarına da yol açar. Herhangi bir kişi kasetleri izleyebilir ya da değiştirebilir; üstelik yedekleri de yoktur. Dijital video kayıt cihazları (DVR) yer kaplayan video kasetlerine duyulan ihtiyacı ortadan kaldırıp video arşivlerini parmağınızın ucuna kadar getirerek sektörde devrim yapmıştır. Masraflı bakım ya da zahmetli kaset değiştirme süreçlerini de ortadan kaldırmıştır. Arama yapmak hem hızlı, hem de güvenli hale gelmiştir. DVR lerde görüntüyü operasyon istasyonuna aktarmak için anahtarlama ünitelerine yine gereksinim duyulmakla birlikte, teknoloji geliştikçe görüntü boyutu ve depolama cihazları da gelişmiştir. IP Video Sistemi kullanan ağ video kayıt cihazları (NVR) üçüncü nesildir; video görüntüleme ve depolama konusunda daha düşük maliyetli ve daha az yer kaplayan çözümlerdeki gelişimin son adımıdır. IP tabanlı dijital enkoderler, kodlanan videoları herhangi bir yerde depolanması için ağa gönderir. Bu da analog video görüntülerinin dijital görüntülere çevrilmesini olanaklı kılarak tek bir yerde depolanmasını ve dünyanın her yerinden görüntülenmesini sağlar. Teknoloji geliştikçe bazı kullanıcılar hemen IP ye geçerken bazıları da zamanla geçmeyi tercih edecektir. Bosch IP Video ürünleri var olan analog paketlerle uyumlu olduğundan geçiş kademeli olarak yapılabilir; böylece, analog kayda yapmış olduğunuz yatırımdan kar etmeye devam ederken IP videonun avantajlarından da yararlanabilirsiniz. Ama dilerseniz bir defada IP tabanlı bir sistem kurarak en son CCTV teknolojisine erişebilirsiniz.

3 4 IP Video sistemleri geleneksel analog sistemlere göre birçok avantaj sağlar. CCTV sisteminin elverişliliği, uygun maliyeti ve toplam verimliliği IP ye geçiş kararınızda önemli rol oynayacaktır. IP Video Sisteminin avantajları IP teknolojisi ile tek bir operatör ağdaki uzak ve kablosuz kameraları izleyebilir. Erişilebilirlik Piyasa güvenlik sistemlerinin çalışması için gereken personel sayısını azaltmak için çaba gösterirken, IP ağları daha merkezi bir yapıya olanak verir. Tek bir operatör ağdaki uzak ve kablosuz kameraları izleyebilir, video görüntüleri uzaktan kaydedebilir. Çoğu benzer ürün noktadan noktaya kablosuz erişim yeteneği sunarken, Bosch ağdaki herhangi bir yere kablosuz erişim olanağı sağlar. Düşük maliyete basitleştirilmiş kurulum IP Ağı Video sistemleri analog sistemlerdeki gibi yoğun kablolar yerine birçok binada bulunan CAT 5 ya da kablosuz iletişim sistemleriyle bağlanır. Daha düşük depolama maliyeti CCTV video ağa dahil edildiğinde, büyük miktarda veri tutabilen, ağa bağlı depolama ve depolama alanı ağı gibi IT teknolojilerinden yararlanmanızı sağlayacaktır. Sistem tek sabit sürücü yerine gelişmiş yüksek yoğunluklu ayrılmış sunucular kullanır. Bu sunuculardaki videolar ağda herhangi bir yerde bulunan biriyle paylaşılabilir. Güvenilirlik IP daha güvenli bir sistem kurmak için Internet teknolojisinden yararlanır. Enerjide ya da ağda kesintilerin olması durumunda görüntüleri otomatik olarak yedek kayıt sistemine yönlendirir. Ölçeklenirlik IP ağı sistemleri büyüyen CCTV sistemi için gelişmiş esneklik sunar. Kamera eklemek, depolama alanı eklemek ve bütün ağda bunları dağıtmak kolaydır. Ayrıca IP ağları çoklu görüntülemeyi de destekler. E-posta sunucusunun aynı veriyi birden fazla kişiye aynı anda gönderebilmesine benzer şekilde, ağ anahtarı da video görüntülerini çoğaltıp birçok kez kullanabilir. Video kalitesi Modern IP sistemleri M-JPEG formatı yerine, ağdan daha verimli yararlanan MPEG-4 formatını kullanır. Daha düşük bir kalitenin yeterli olduğu ve kullanılan depolama miktarının denetlenebildiği zamanlarda, IP size video çıktısının kalitesini görüntüleme gereksinimlerinize ve depolama kapasitesine göre özelleştirme olanağı tanır. M-JPEG MPEG-4 MPEG-4 formatını kullanan IP Video sistemleri aynı bant genişliği ile M-JPEG formatından daha yüksek kalitede görüntü sunar.

4 6 7 Bosch şu anki sisteminizden IP teknolojisine sorunsuz geçiş yapmanızda yardımcı olabilir. Görüntü ve ses akışında, kaydında, tekrar oynatılmasında, arşivlenmesinde tam bir IP Video Sistemi ürün yelpazesi sunuyoruz. IP Video ürünlerimiz enkoder cihazlarda veri depolama seçeneği sunduğundan eşsizdir. Bu yetenek DVR lerle IP videolar arasındaki uçurumu kapatarak başka avantajlar da sunar. Bosch VIDOS Video Yönetim Sistemi, kameraları PC monitöründen yada analog monitör kümesinden izlemenize olanak sağlar. Ağ kesintilerinde bile güvenli CCTV Sadece Bosch, patenti için başvurduğu ANR (Otomatik Ağ İkmali) teknolojisinin güvenilirliğini sunabilir. ANR, ağın çalışmadığı durumlarda enkoderdeki yerel deponun yedek olarak işlemesini sağlar. Geleneksel NVR lerde ağ kesintileri sırasında kayıtta boşluklar olurken, Bosch NVR ler bu boşlukları otomatik olarak ikmal etmek için ANR kullanır. NVR lere transfer edilen verileri bölümlere ayırdığından ağda aşırı yükleme olmaz. IP Video Sistemi Konusunda Bosch a Güvenin Patenti Bosch a ait olan ANR teknolojisi ağ sorunları olduğunda bile kesintisiz izleme ve kayıt olanağı sağlar. Ses yeteneği - Dinleme Bir ya da iki yönlü ses seçeneği vardır. Bosch görüntü ve sesin tek bir ortam akışı olarak aktarılmasını sağlar; böylece iki ortam eşzamanlı iletilir. Alarm öncesi kayıt - Ana olaydan önce yakalama Bosch enkoderler ana güvenlik bölgelerinin görüntülerini geçici olarak kaydedebilir, sonra da, bir alarm varsa ve çalarsa, geriye dönüp alarm öncesindeki ve sonrasındaki bilgileri kalıcı olarak kaydeder. İlgili video güvenli bir şekilde sunucuda depolanır, ancak değerli olan alanınız olaysız görüntülerle harcanmamış olur. Video yönetim sistemleri PC ve analog görüntülemeyi bağlama En iyi CCTV sistemleri, kullanıcıların hem PC hem de analog monitörler aracılığıyla videoyu izlemesini sağlar. Bosch VIDOS Video Yönetim Sistemi tek bir araçla ikisini birden kontrol etmenizi sağlar. Bu da IP ağı CCTV sisteminde görüntü bilgilerini yönetmenin en verimli yoludur. Bosch IP Video ürünleri, özellikle geniş bir alana yayılmış çok sayıda uzak kameranın bulunduğu çeşitli güvenlik uygulamaları için idealdir. Otoyol yönetimi, ulaşım, cezaevleri tesisleri, hükümet, üniversite ve şirket merkezleri ve büyük toptancı depoları IP teknolojisine geçişi uygun olan kurumlara bir kaç örnektir. Gereksinimlerinize göre, Bosch ürünleri tam bir dijital ağın kurulmasında ya da analogdan dijitale geçişte kullanılır. Alarm öncesi kayıt özelliği, kayıt alanını harcamadan olay öncesinde meydana gelen önemli bilgileri kaydeder.

5 8 9 İdeal bir IP Video sistemi uygun noktadaki her tür kameradan gelen en yüksek kalitedeki ses ve görüntüyü dünyanın her yerinden görüntüleyebilmenize ve sınırsız süreyle depolamanıza olanak sağlar. Gerçekte ise her sistem iki kısıtlı kaynak açısından sınırlıdır: Ağın bant genişliği ve disk depolama alanı. Bosch un IP Video çözümlerini geliştirmedeki amacı, bu sınırlı kaynaklardan en üst düzeyde yararlanarak size en düşük maliyetli ve kullanılan alan bakımından en verimli CCTV sistemini sağlamaktır. Bosch IP Video ürünlerinin bazı temel özellikleri bu amaca ulaşmamızda yardımcı olmaktadır. En etkili güvenlik sistemleri, bütün tarafların iletişim kurabildiği sistemlerdir. Ancak bunun için tümünün aynı dili kullanması gerekir. Bu ortak dil IP teknolojisidir. IP tabanlı bir sistemde müşteriler izinsiz giriş, erişim sistemleri ve CCTV kameralar için en iyi üretici çözümlerini karıştırabilir ya da eşleştirebilirler; bütün bunlar IP ye geçişi oluşturur. Yakın gelecekte güvenlik ürünleri ağırlıklı olarak IP üzerinden iletişim kuracaktır. Ancak o zamana kadar Bosch, bu teknolojiyi tüm ürünlere aynı anda uygulamak yerine aşamalı olarak uygulayarak geçiş yapmanıza yardımcı olacaktır. Daha iyi kaynak yönetimi için Bosch araçları Yerleşik hareket algılama özelliği IP enkoder aracılığıyla hareket algılama genellikle operatöre yönelik bir alarmı çalıştırmak, olayı daha ayrıntılı kaydetmek için kare hızı artırmak ve uyarı videosunun yerel olarak veya uzak bir NVR de depolanmasını sağlamak için kullanılır. Bosch Güvenlik teknolojisinde IP nin etkisi Anahtarlar Merkezi görüntüleme tesislerinin, denetlenmesi gereken her yer ve her cihaz için özel kablolar döşemeye güçlerinin yetmeyeceği açık. IP teknolojisi, operatörün istediği cihazı açıp kapamasına ve cihazı dünyanın herhangi bir yerinden kontrol hareket algılama özelliği daha da gelişmiştir: Bir etmesine olanak sağlıyor. alarmı tetikleyecek hareketin yönünü ve ne kadar Görüntü ve ses sıkıştırma S-VHS deki MPEG-1 den DVD için MPEG-2 ye, sonra da Internet te yayın için MPEG-4 formatına kadar sıkıştırılmış formatların gelişimi bitmeyen bir süreçtir. Bosch video IP enkoderleri güncellenebilir özelliklidir. Böylece daha iyi bir sıkıştırma formatı keşfedildiğinde, yeni bir donanım edinmeniz gerekmeden bu formatı kullanabilirsiniz. Daha çok verimlilik sağlamak için şu anki teknolojimizde MJPEG formatı yerine MPEG-2 ve MPEG-4 formatları hareket olması gerektiğini belirlemenizi sağlar. Sonuçta, bir olay olmadığında ağ aracılığıyla mümkün olduğu kadar az bilgi gönderilir ve kaydedilir, ancak olay olur olmaz ayrıntılı bir şekilde kaydedilir. Çoklu gönderim IP ağ teknolojisi birden çok alıcı aynı şeyi görmek istediğinde ağ anahtarının verileri otomatik olarak çoğaltmasını sağlar. Düzgün bir anahtar birden çok izleyicinin aynı kamerayı LAN ya da WAN Ses Internet radyosu gibi IP de sesin çok uzun mesafelerden iletilmesini sağlar. Analog değil dijital olduğundan, ses kalitesi uzun mesafelerde azalmaz. Arşivlendikten sonra, bozulma olmaksızın tekrar tekrar çalınabilir. Daha da önemlisi, kamerayla gözlemci arasında ayrı bir mikrofon veya hoparlör kablosu kullanılmasını gerektirmez. Bunların tümü Ethernet üzerinden gerçekleşir. Seri bağlantı noktaları Ortalama bir seri kablo 3-4 metreden sonra güvensiz hale gelir. Ancak seri verileri IP ye dönüştürerek, aynı veriler ağ çapında ve her iki yöne doğru taşınabilir. CCTV uygulamalarında, uzak mesafelerde PTZ kameralarının güvenli bir şekilde çalışması için bu özellikle önemlidir. Kablosuz Kablosuz teknolojilerindeki gelişmelerin beslendiği kullanılmaktadır. MPEG-4 sadece belirtilen kareleri, sonra da ardından gelen karelerdeki farklılıkları kaydeder. Yani bir koridorun görüntüsü saatlerce hiç değişmiyorsa, sahne ve tüm değişiklikler en az alan kullanarak kaydedilir. Karelerin sayısı belirli kullanıcı gereksinimlerine göre tümüyle ayarlanabilir. Çift formatta yayın Bosch enkoderler çift formatta yayın yeteneği üzerinden tek bir enkodere yüklenmeden izlemelerini sağlar. Bu ölçeklendirilebilir çözümün önemli bir parçasıdır. Bant genişliğini daraltma Ayrılmış CCTV ağları bile belirli aralıklarla kalabalıklaşabilir. Bosch ile, kullanıcılar geçici trafik dalgalarını nasıl gidereceklerini seçebilirler. Karelerin resim keskinliği değişmeden kare hızı Gelişmiş yerleşik hareket algılama özelliği, kullanıcıların izleme yeteneğini ve ağ verimliliğini artıracak parametreler ayarlamalarını sağlar. Alarmlar Bağlantılar, sensörler ve başka sistemler de dahil çok geniş çeşitlilikteki bir dizi ürün aracılığıyla alarm tetikleyicileri oluşturulabilir. Ancak, artık alarmlar iki kablo arasındaki voltaj alışverişi yerine, ağın herhangi bir yerindeki birden çok alıcı tarafından alınıp işlenebilen bilgi bitleriyle iletilmektedir. yer artırılmış mobil özelliklerine ve kurulum kolaylığına olan taleptir. IP özellikli ürünler, teknolojilerinde değişiklik yapılması gerekmeden bu eğilimi hızla artırmıştır. Bu teknoloji nereye doğru gidiyor? Tek bir kablosuz tablet PC ile dolaştığınızı ve ağınızdaki tüm kameraları izlediğinizi hayal edin. Ya da hiç kablo döşemeden, sadece enerji götürerek tünellere ve köprülere kameralar kurduğunuzu düşünün. Teknoloji çok sunar. Seçilen modele bağlı olarak kullanıcılar, geçici olarak düşürülebilir veya daha düşük hızlı ilerliyor. Gelecek uzak değil. yerel görüntülemeden uydu yoluyla görüntülemeye, çözünürlük kullanılır, ama aynı sayıda kare Internet ten görüntülemeye veya arşivlemeye kadar kaydedilir. Her enkoder, kare hızını ve çözünürlüğü çok farklı amaçlara yönelik görüntü kalitesini korumak için, kullandığı bant genişliği artıp azalacak eşzamanlı olarak kontrol etmek için kare hızını, şekilde programlanabilir. Ya da kullanıcı en üst sıkıştırma standardını ve/veya çözünürlüğünü eşiği belirleyerek, ağdaki her enkoder etkinleşse ayarlayabilirler. Böylece her video akışı için kare bile sistemin atanan toplam bant genişliğini hızını ve çözünürlüğü kontrol edebilirsiniz. aşmamasını sağlayabilir. Bosch belirli bir uygulama için en uygun seçeneğin kullanılabilmesine olanak sağlar. IP Video Sistemi, kablosuz teknolojisindeki gelişmiş mobil özelliklerden ve kurulum kolaylığı alanında yapılmış bütün gelişmelerden yararlanıyor.

6 10 11 IP teknolojisi burada ve etkisi büyümeye devam edecek. Yeni bir sistem kurduğunuzda veya varolan sisteminizi yenilediğinizde IP Video Sistemi nin avantajlarından yararlanmak CCTV sisteminizin erişilebilirliğini ve verimliliğini artıracaktır. Bosch IP Video ürünleri mevcut analog ürünlerinize ve ağınıza tam anlamıyla entegre olarak CCTV sisteminizi gelecek nesillere taşır. Tipik Bosch IP Ağı CCTV yapılandırması AutoDome PTZ Kameralar İlk adımı Bosch ile atın Dinion Sabit Kameralar Tek Kanal Enkoderler Çok Kanallı Enkoderler Ethernet Ağı VIDOS NVR Yazılımı Çalıştıran Ağı Video Kayıt Cihazı (NVR) Sunucusu RAID 5 Disk Dizisi Analog Monitörler Dekoderler VIDOS Video Yönetim Yazılımını Çalıştıran İzleme İş İstasyonları

7 Yaratıcılık ve Kalite Geleneği Bosch markası, 100 yıldan uzun bir süredir dünyanın her yerinde kalite ve güven ile birlikte anılıyor. Dünya çapında bir marka olan Bosch, yüksek hizmet ve destek anlayışıyla yenilikçi teknolojiler sunmaktadır. Bosch Güvenlik Sistemleri tüm dünyada kamusal, kurumsal ve konut ihtiyaçlarına yönelik elektronik güvenlik sistemleri ile genel seslendirme ve kongre-konferans çözümleri sunmaktadır. Bosch Security Systems Daha fazla bilgi için lütfen adresini ziyaret ediniz yada adresine mail atınız. Tüm hakları saklıdır Hollanda da basılmıştır VS-EH-tr-01_ _05

Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin

Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin 2 Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi İnsanları bilgilendirmenin ve korumanın en iyi yolu

Detaylı

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Ortama uyum sağlamak üzere tasarlanmış PTZ kamera Klasik PTZ Dome kameralar bütçeniz için çok pahalı geliyorsa ve sabit Dome

Detaylı

Bosch Video Yönetim Sistemi IP ile geleceğinizi güvence altına alıyor

Bosch Video Yönetim Sistemi IP ile geleceğinizi güvence altına alıyor Bosch Video Yönetim Sistemi IP ile geleceğinizi güvence altına alıyor IP video güvenlik sistemleri Hepsini bir araya getirmek Bosch Video Yönetim Sistemi (VMS), IP ağınız üzerinden iletilen tüm IP, video,

Detaylı

Odak noktamız 7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolüdür. Dynamic Transcoding

Odak noktamız 7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolüdür. Dynamic Transcoding Odak noktamız 7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolüdür Dynamic Transcoding 2 Dynamic Transcoding Her zaman, her yerde 7/24 uzaktan erişim ve kontrol Sınırlı bant genişliği mobil cihazlarda HD video yayınlamayı

Detaylı

Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series

Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series 2 Easy Series Güvenlik Paneli Kolay ve güvenilir koruma sağlar Konut projelerinize değer katın Prestijli apartman blokları, yüksek binalar ve

Detaylı

Her koşulda mesajlarınızı iletin.

Her koşulda mesajlarınızı iletin. Her koşulda mesajlarınızı iletin. PRAESIDEO Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi boschsecurity.com PRAESIDEO Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi 3 İnsanları bilgilendirir ve korur

Detaylı

Odak noktamız karanlığı tamamen görünür kılmaktır. starlight teknolojisi

Odak noktamız karanlığı tamamen görünür kılmaktır. starlight teknolojisi Odak noktamız karanlığı tamamen görünür kılmaktır starlight teknolojisi 2 starlight teknolojisi Benzersiz 7/24 kameraları Aydınlatma koşullarından bağımsız olarak net ve işe yarar görüntülere güvenebilseniz

Detaylı

Divar. Uygulama kılavuzu. Divar application guide

Divar. Uygulama kılavuzu. Divar application guide Divar Uygulama kılavuzu Bosch Divar application Divar Ayrıntılı guide Dijital Kayıt Aygıtı Bosch Divar Ayrıntılı Dijital Kayıt Aygıtı Divar (Digital Versatile Recorder), dijital CCTV ye geniş bir kullanıcı

Detaylı

4k ultra HD teknolojisi. Odak noktamız her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlamaktır

4k ultra HD teknolojisi. Odak noktamız her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlamaktır 4k ultra HD teknolojisi Odak noktamız her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlamaktır 2 teknolojisi Her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlıyor Büyük bir alanı kapsamak ve uzun bir mesafeden nesneleri tanımlamak

Detaylı

Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay

Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay 2 Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Kaliteli genel seslendirme için pratik bir yol Bölge etiketleme ve ayar göstergeleriyle

Detaylı

Bosch'tan AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması

Bosch'tan AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması Bosch'tan AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması 2 AEGIS Aydınlatıcılar AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması Patent bekleyen Constant Light teknolojisi, LED verim kaybını dengeler. Black Diamond

Detaylı

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek 2 Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi ile endişelerinizden kurtulun Sistemi ihtiyaçlarınız belirler sadece size gereken için ödeme yaparsınız Uzak

Detaylı

Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol

Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol 2 Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi serisi, okullar,

Detaylı

Bosch CCS 800 Ultro Toplantı Sistemi Esnek Çözüm...

Bosch CCS 800 Ultro Toplantı Sistemi Esnek Çözüm... Bosch CCS 800 Ultro Toplantı Sistemi Esnek Çözüm... 2 CCS 800 Ultro Toplantı Sistemi...hepsi bir arada çözümle gelen yenilik Mükemmel dijital MP formatında kayıt ve dinleme Dijital akustik geri besleme

Detaylı

Bosch'tan REG-Sentry Otomatik araç geçiş kontrol sistemi

Bosch'tan REG-Sentry Otomatik araç geçiş kontrol sistemi Bosch'tan REG-Sentry Otomatik araç geçiş kontrol sistemi 2 Bosch REG-Sentry otomatik araç geçiş kontrol sistemi REG-Sentry, Araç Plakası Tanıma (LPR) tabanlı bir araç geçişi kontrol çözümüdür Eksiksiz

Detaylı

Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol

Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol 2 Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons

Detaylı

MIC 550 Serisi Sağlam, dış mekan hareketli pan-tilt-zoom kamera

MIC 550 Serisi Sağlam, dış mekan hareketli pan-tilt-zoom kamera MIC 550 Serisi Sağlam, dış mekan hareketli pan-tilt-zoom kamera 2 MIC 550 Serisi Video güvenlik sektöründe standartları belirler Video güvenlik sistemleri içerisinde bulunduğu ortamla uyumlu görünümde

Detaylı

Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü

Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü 2 Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü Gelişmiş akustik uzmanlık Tasarımda ve elektro-akustik teknolojisinde 60 yıldan fazla deneyime

Detaylı

MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera

MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera 2 MIC 500 Serisi Gözetim alanında standartları belirler ff Şehir içi kullanıma uyum sağlaması için çekici ve kompakt tasarım ff Sağlam,

Detaylı

Modüler Tavan Hoparlörü Tüm tavanlar için akıllı ses çözümü

Modüler Tavan Hoparlörü Tüm tavanlar için akıllı ses çözümü Modüler Tavan Hoparlörü Tüm tavanlar için akıllı ses çözümü 2 Modüler Tavan Hoparlörü Kullanıcıyı düşünerek tasarlanmıştır Neredeyse tüm tavan koşulları için mükemmel Yenilikçi modüler mimari Kolay kurulum

Detaylı

"Alarm Paneli Devrede" Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı

Alarm Paneli Devrede Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı "Alarm Paneli Devrede" Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı 2 Önce güvenlik Doğal olarak, ev veya küçük iş yeriniz için mümkün

Detaylı

Sony - Biz Güvenlik İzmir Kamera Sistemleri Güvenilir Güvenlik Çözümleri Mobotix Çözümleri

Sony - Biz Güvenlik İzmir Kamera Sistemleri Güvenilir Güvenlik Çözümleri Mobotix Çözümleri Sony Video Güvenlik Gözetim uygulamalarına yönelik ağ tabanlı video güvenlik ürünlerimiz: IP kameraları, ağ kayıt cihazları, CCTV, monitörler, aksesuarlar, kodlayıcılar ve güvenlik yazılımını içerir. Analogdan

Detaylı

CCS 900 Ultro Toplantı Sistemi Etkin toplantı teknolojisi

CCS 900 Ultro Toplantı Sistemi Etkin toplantı teknolojisi Yaratıcılık ve Kalite Geleneği Bosch markası, 0 yıldan uzun bir süredir dünyanın her yerinde kalite ve güven ile birlikte anılıyor. Dünya çapında bir marka olan Bosch, yüksek hizmet ve destek anlayışıyla

Detaylı

LC4 Geniş Açılı Tavan Hoparlörü En kompakt. En etkili.

LC4 Geniş Açılı Tavan Hoparlörü En kompakt. En etkili. LC4 Geniş Açılı Tavan Hoparlörü En kompakt. En etkili. 2 LC4 Geniş Açılı Tavan Hoparlörü Kompakt, kalite ve eşsiz kapsama Sektör lideri geniş yayılma açısıyla, gerekli hoparlör sayısını azaltır Yüksek

Detaylı

Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay

Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay 2 Kurulumu, Konfigürasyonu, Bakımı ve Kullanımı Kolay bir Yangın Paneli. Bütün dedektör alanları için durum göstergeli LCD ekran Kolay konfigürasyon

Detaylı

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun 2 1200 Serisi Yangın Paneli Rahatlık kurmak İhtiyaçlarınıza göre tasarlanmış eksiksiz koruma 1200 Serisi Yangın Paneli, yangın koruma için esnek,

Detaylı

IP CCTV Sistemleri IP kamera portföyü

IP CCTV Sistemleri IP kamera portföyü IP CCTV Sistemleri IP kamera portföyü 2 Eksiksiz bir IP kamera portföyü IP CCTV uygulamanız için en iyisi varken neden başka bir ürün seçesiniz? FlexiDome IP bulunduğu çevrede dikkat çekmeyen, mükemmel

Detaylı

Bosch Extreme'i aldı Extreme CCTV grubu ürünleri artık Bosch tarafından sunuluyor

Bosch Extreme'i aldı Extreme CCTV grubu ürünleri artık Bosch tarafından sunuluyor Bosch Extreme'i aldı Extreme CCTV grubu ürünleri artık Bosch tarafından sunuluyor 2 I Bosch Extreme'i aldı Bütünlük, Yenilikçilik ve Performans Extreme CCTV, Derwent ve Forward Vision markalarını barındıran

Detaylı

Bosch tan ileri düzey koruma için Yerel Güvenlik Ağı (LSN) teknolojisi ile birlikte kapsamlı, son teknoloji ürünü yangın algılama sistemi.

Bosch tan ileri düzey koruma için Yerel Güvenlik Ağı (LSN) teknolojisi ile birlikte kapsamlı, son teknoloji ürünü yangın algılama sistemi. Lüks oteller için özel yangın koruması. Türkiye de bulunan Kempinski Hotel The Dome Bosch tarafından geliştirilmiş, eksiksiz bir yangın algılama sistemi ile korunuyor. Kempinski 2 Bosch tan ileri düzey

Detaylı

Kullanım rahatlığı sağlayacak nitelikte Profesyonel video kayıt ve yönetimi

Kullanım rahatlığı sağlayacak nitelikte Profesyonel video kayıt ve yönetimi Kullanım rahatlığı sağlayacak nitelikte Profesyonel video kayıt ve yönetimi 2 Bosch Recording Solutions Herkes için yüksek kaliteli çözümler Geniş kayıt çözümleri ürün yelpazemizden uygulamanıza en uygun

Detaylı

Dikkatinizi yoğunlaştırın Bosch Akıllı Video Analizi

Dikkatinizi yoğunlaştırın Bosch Akıllı Video Analizi Dikkatinizi yoğunlaştırın Bosch Akıllı Video Analizi 2 Ve harekete geçin Bosch Akıllı Video Analizi ile Sisteminiz ne kadar az veya ne kadar çok kamera kullanıyor olursa olsun, her şeyi etkin şekilde izlemek

Detaylı

VISISYS. Akıllı Görüntüleme Sistemleri

VISISYS. Akıllı Görüntüleme Sistemleri VISISYS Akıllı Görüntüleme Sistemleri 2008 Gözlem Teknolojileri: İhtiyaçlarınıza uygun Yürürlükteki Güvenlik yatırımlarını geliştirme Güvenlik İşletim Sistemi Açık Dağıtım Mimarisi Olay güdümlü Sistem

Detaylı

Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi

Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi Leader in Safe City Technologies Ekin Plaka Tanıma Sistemi, yüksek çözünürlüklü video tabanlı plaka tanıma teknolojisini kullanarak görüş alanındaki tüm araçların

Detaylı

Sistem Nasıl Çalışıyor: Araç İzleme ve Filo Yönetim Sistemi

Sistem Nasıl Çalışıyor: Araç İzleme ve Filo Yönetim Sistemi arvento Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemleri ile araçlarınızı 7 gün 24 saat on-line ve geçmişe yönelik olarak izleyebilir, hızlarını, izlemiş oldukları güzergahı, duraklama yaptıkları yerleri uzaktan

Detaylı

Değişen ve Gelişen Türkiye nin, Yenilikçi ve Atılımcı Elektronik Üreticisi

Değişen ve Gelişen Türkiye nin, Yenilikçi ve Atılımcı Elektronik Üreticisi Değişen ve Gelişen Türkiye nin, Yenilikçi ve Atılımcı Elektronik Üreticisi IPTV'nin Tarihçesi IPTV IPTV'nin Gelişimi IPTV Nedir? IPTV'nin Sunduğu Servisler VoD (Video on Demand Talep Üzerine Görüntü) IPTV

Detaylı

Bosch Yüksek Hızlı Konumlandırma Sistemi 1 saniyede o! Görüntüyü her koşulda ekranda ve odakta tutar

Bosch Yüksek Hızlı Konumlandırma Sistemi 1 saniyede o! Görüntüyü her koşulda ekranda ve odakta tutar Bosch Yüksek Hızlı Konumlandırma Sistemi 1 saniyede 0 100 o! Görüntüyü her koşulda ekranda ve odakta tutar Yüksek hızlı konumlandırma sistemi 1 saniyede 0-100º! Uygulamaların güvenlik kameralarından sık

Detaylı

Archive Player Divar Series. Kullanım kılavuzu

Archive Player Divar Series. Kullanım kılavuzu Archive Player Divar Series tr Kullanım kılavuzu Archive Player İçindekiler tr 3 İçindekiler 1 Giriş 4 2 Çalışma 5 2.1 Programın başlatılması 5 2.2 Ana pencere tanıtımı 6 2.3 Açma düğmesi 6 2.4 Kamera

Detaylı

Fiyat Listesi V2.0.7_8

Fiyat Listesi V2.0.7_8 Fiyat Listesi V2.0.7_8 AHD Kameralar KST - K3 - AHD2006 KST - K8 - AHD2006 KST - K9 - AHD2006 260,00 TL 260,00 TL IR Mesafesi 12-15 metre 2 Hidden Led, Smart IR Özelliği, İkili Cam, Defog Sabit Lens: 3.6mm

Detaylı

Uzaktan Varlık Yönetim Sistemi

Uzaktan Varlık Yönetim Sistemi 444 0 262 www.kocsistem.com.tr Uzaktan Varlık Yönetim Sistemi Nesnelerin İnterneti Çözüm Ailesi KoçSistem Uzaktan Varlık Yönetim Sistemi Sitelink, uzaktaki kritik lokasyonlarınızı tek noktadan izlemek

Detaylı

TTEC Standalone DVR Kolay Kurulum Dokümanı. Kurulum Adımları

TTEC Standalone DVR Kolay Kurulum Dokümanı. Kurulum Adımları TTEC Standalone DVR Kolay Kurulum Dokümanı Bu dokümanda TTEC Standalone DVR cihazının kurulum adımları ile ilgili açıklamaları bulabilirsiniz. Öncelikle cihaz ile ilgili bilinmesi gereken varsayılan bilgiler

Detaylı

Profesyonel Dedektör Serisi Alarm vermesi ve vermemesi gereken zamanları çok iyi bilir. Artık sprey algılamalı çok noktalı anti-mask teknolojisi ile!

Profesyonel Dedektör Serisi Alarm vermesi ve vermemesi gereken zamanları çok iyi bilir. Artık sprey algılamalı çok noktalı anti-mask teknolojisi ile! Profesyonel Dedektör Serisi Alarm vermesi ve vermemesi gereken zamanları çok iyi bilir Artık sprey algılamalı çok noktalı anti-mask teknolojisi ile! Üstün Bosch teknolojisi yakalama performansını artırır

Detaylı

Ekin SAFE TRAFFIC Kırmızı Işık İhlal Tespit Sistemi

Ekin SAFE TRAFFIC Kırmızı Işık İhlal Tespit Sistemi Ekin SAFE TRAFFIC Kırmızı Işık İhlal Tespit Sistemi Leader in Safe City Technologies Ekin Kırmızı Işık İhlal Tespit Sistemi, yüksek çözünürlüklü video tabanlı plaka tanıma teknolojisini kullanarak görüş

Detaylı

İZLEME VE KAYIT YAZILIMI

İZLEME VE KAYIT YAZILIMI İZLEME VE KAYIT YAZILIMI hanwha-security.eu Herkes için kolaylık Tek Çekirdek Sunucu Ücretsiz Deneme 45 gün Tam Özellik Kullanıcı Dostu Oynatma Canlı Arayüz Özellikler Merkezileştirilmiş Yönetim Operatörler

Detaylı

wlsn* çift yönlü kablosuz iletişim Daha fazla güvenlik için hızlı yöntem

wlsn* çift yönlü kablosuz iletişim Daha fazla güvenlik için hızlı yöntem wlsn* çift yönlü kablosuz iletişim Daha fazla güvenlik için hızlı yöntem * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı 2 wlsn nedir? Bosch Güvenlik Sistemleri nin kablosuz Local Security Network wlsn çözümü, en sok teknoloji

Detaylı

Ekin PATROL G2 Dünyanın İlk ve Tek Akıllı Mobil Devriye Sistemi. Tamamen Yeni Jenerasyon. Leader in Safe City Technologies

Ekin PATROL G2 Dünyanın İlk ve Tek Akıllı Mobil Devriye Sistemi. Tamamen Yeni Jenerasyon. Leader in Safe City Technologies Ekin PATROL G2 Dünyanın İlk ve Tek Akıllı Mobil Devriye Sistemi Tamamen Yeni Jenerasyon Leader in Safe City Technologies Dünyanın ilk ve tek akıllı mobil devriye sistemi Ekin Patrol G2, tamamen yenilenen

Detaylı

Ekin SAFE TRAFFIC Hız İhlal Tespit Sistemi

Ekin SAFE TRAFFIC Hız İhlal Tespit Sistemi Ekin SAFE TRAFFIC Hız İhlal Tespit Sistemi Leader in Safe City Technologies Ekin Hız İhlal Tespit Sistemi, yüksek çözünürlüklü video tabanlı plaka tanıma teknolojisini kullanarak görüş alanındaki hız

Detaylı

KV-N1058X Belge tarayıcı İŞLETMENİZİN KALBİNE UZANACAK BİR TARAMA DENEYİMİ ÇALIŞMA BIÇIMINIZE GÖRE TASARLANMIŞ AĞ TARAYICISI

KV-N1058X Belge tarayıcı İŞLETMENİZİN KALBİNE UZANACAK BİR TARAMA DENEYİMİ ÇALIŞMA BIÇIMINIZE GÖRE TASARLANMIŞ AĞ TARAYICISI KV-N1058X Belge tarayıcı İŞLETMENİZİN KALBİNE UZANACAK BİR TARAMA DENEYİMİ ÇALIŞMA BIÇIMINIZE GÖRE TASARLANMIŞ AĞ TARAYICISI Gerekli olan her yere tarama yapın Ofis ortamları, çalışma alanları ve iş faaliyetleri

Detaylı

AUTODOME IP kameralar. Odak noktamız ayrıntıları bulmanıza, izlemenize ve yaklaştırmanıza yardımcı olmaktır

AUTODOME IP kameralar. Odak noktamız ayrıntıları bulmanıza, izlemenize ve yaklaştırmanıza yardımcı olmaktır AUTODOME IP kameralar Odak noktamız ayrıntıları bulmanıza, izlemenize ve yaklaştırmanıza yardımcı olmaktır 2 AUTODOME IP ailesi Takip Hareket halindeki insanlardan ilgilendiklerinizi, hızlı hareket etseler

Detaylı

NA GRUP otomasyon ZA akım sistemleri ve Bina Otomasyonu. Firma olarak müşterilerine verdiği. Yerleşim ve Eğitim vs.dir.

NA GRUP otomasyon ZA akım sistemleri ve Bina Otomasyonu. Firma olarak müşterilerine verdiği. Yerleşim ve Eğitim vs.dir. HAKKIMIZDA NA GRUP otomasyon ZA akım sistemleri ve Bina Otomasyonu konusunda siz değerli müşterilerine hizmet vermek için kurulmuştur. Sektöreltecrübesi tecrübesi yaklaşık 15 yıldır. Firma olarak müşterilerine

Detaylı

Access Professional Edition. İşletmenizle birlikte büyüyen esnek geçiş kontrol sistemi.

Access Professional Edition. İşletmenizle birlikte büyüyen esnek geçiş kontrol sistemi. Access Professional Edition İşletmenizle birlikte büyüyen esnek geçiş kontrol sistemi www.boschsecurity.com Access Professional Edition: Kolay ve sezgisel kartlı geçiş yönetimi için ideal çözüm İhtiyaçlarınızla

Detaylı

Plena Genel Seslendirme Çözümleri Ses yönetimine esnek bir yaklaşım

Plena Genel Seslendirme Çözümleri Ses yönetimine esnek bir yaklaşım Plena Genel Seslendirme Çözümleri Ses yönetimine esnek bir yaklaşım 2 Plena Genel Seslendirme Çözümleri Kolay genişletilebilir genel seslendirme sisteminiz Yerel süper market, daha büyük bir mağaza zinciri,

Detaylı

YÖNTEM FİLO YÖNETİMİ ARAÇ İZLEME SİSTEMLERİ

YÖNTEM FİLO YÖNETİMİ ARAÇ İZLEME SİSTEMLERİ YÖNTEM FİLO YÖNETİMİ ARAÇ İZLEME SİSTEMLERİ YÖNTEM M2M ÇÖZÜMLERİ Makineler arası iletişim olarak değerlendirebileceğimiz Yöntem M2M çözümleri sayesinde, sahada bulunan her tür makineden dilediğiniz veriler

Detaylı

UltraView IP XP3 Gündüz/Gece Sabit Kamera Hızlı Başlangıç Kılavuzu

UltraView IP XP3 Gündüz/Gece Sabit Kamera Hızlı Başlangıç Kılavuzu UltraView IP XP3 Gündüz/Gece Sabit Kamera Hızlı Başlangıç Kılavuzu P/N 1070300-TR REV B ISS 17NOV10 Telif Hakkı 2010 UTC Fire & Security. Tüm hakları saklıdır. Ticari markalar ve patentler UltraView adı

Detaylı

ikiden çok nokta arasında uygulanan Kablosuz Ağlar (Point-to-Multipoint)

ikiden çok nokta arasında uygulanan Kablosuz Ağlar (Point-to-Multipoint) Noktalar Arası Kablosuz Network Uygulaması TinaX CPE-2400 TinaX CPE-2400 B Binası TinaX WP-2400 A Binası Server PC Merkez Bina ikiden çok nokta arasında uygulanan Kablosuz Ağlar (Point-to-Multipoint) IP

Detaylı

Odak noktamız gerektiğinde sizi uyarmak ve doğru verileri hızlı bir şekilde almanıza yardımcı olmaktır. Akıllı Video Analizi

Odak noktamız gerektiğinde sizi uyarmak ve doğru verileri hızlı bir şekilde almanıza yardımcı olmaktır. Akıllı Video Analizi Odak noktamız gerektiğinde sizi uyarmak ve doğru verileri hızlı bir şekilde almanıza yardımcı olmaktır Akıllı Video Analizi Algı ve yapı ekleme Video gözetim söz konusu olduğunda, konuşulanlar IP ile ilgilidir.

Detaylı

Ekin SPOTTER Dünyanın İlk ve Tek Tamamen Modüler Akıllı Şehir Mobilyası

Ekin SPOTTER Dünyanın İlk ve Tek Tamamen Modüler Akıllı Şehir Mobilyası Ekin SPOTTER Dünyanın İlk ve Tek Tamamen Modüler Akıllı Şehir Mobilyası Leader in Safe City Technologies Ekin Spotter trafik yönetimi, çevresel analizler ve şehir gözetimi fonksiyonlarıyla çeşitlendirilebilir

Detaylı

HSNF 164 D. 16 Kanal H.264 Full D1 DVR. Genel Özellikler

HSNF 164 D. 16 Kanal H.264 Full D1 DVR. Genel Özellikler Genel Özellikler» Natif HD 1080P(1920 x 1024) Göru ntu Çözu nu rlu ğu» Full HD Grafik Arayu z» Kendi mu hendisleri tarafından geliştirilen codec (H.264)» Gerçek Pentaplex İşletim Performansı Canlı-Kayıt»

Detaylı

Orta ölçekli şirketler için uçtan uca işbirliği sunuyoruz.

Orta ölçekli şirketler için uçtan uca işbirliği sunuyoruz. Orta ölçekli şirketler için uçtan uca işbirliği sunuyoruz. İletişiminiz ne kadar iyi? Bu, günümüzün mobil ve sanal iş alanı ortamında çalışanları iş ortakları ve müşterileri arasında kesintisiz iletişim

Detaylı

Önemli Avantajları. Akıllı. Sağlam. Güvenli. Güvenlik Amaçlı Seagate Depolaması

Önemli Avantajları. Akıllı. Sağlam. Güvenli. Güvenlik Amaçlı Seagate Depolaması 3,5 İNÇ SABİT DİSK VERİ SAYFASI Akıllı. Sağlam. Güvenli. Güvenlik Amaçlı Seagate Depolaması SkyHawk, disklerin güvenlik uygulamaları için amaca yönelik tasarlanmasında Seagate'in geniş deneyiminden yararlanır.

Detaylı

Çok işlevli USB Ağ Sunucusu Serileri

Çok işlevli USB Ağ Sunucusu Serileri Çok işlevli USB Ağ Sunucusu Serileri Hızlı Kurulum Kılavuzu Giriş Bu belge, Windows ortamında bir USB aygıt sunucusu gibi kullanılan Çok işlevli USB Ağ Sunucusunu kurmak ve yapılandırmak için gerekli olan

Detaylı

Bosch DCN NG Uygulama Broşürü

Bosch DCN NG Uygulama Broşürü Bosch DCN NG Uygulama Broşürü Güçlü yeni yazılım paketiyle! DCN Yeni Nesil DCN Yeni Nesil kongre sistemleri: Her türlü büyüklükte konferanslar için uygun sistem mimarisi DCN Sistemi, en büyük uluslararası

Detaylı

Ana Menü. Ana Menü (Main Page) İçerisindekiler;

Ana Menü. Ana Menü (Main Page) İçerisindekiler; Ana Menü Ana Menü (Main Page) İçerisindekiler; 1- Genel 2 - Disk Yönetimi 1-1) Sistem Zamanı 3 - Kayıt Oynatma 1-2) Zaman Senkronizasyon 4 - Kayıt Modu 1-3) Tarih Formatı 4-1) Sürekli Kayıt 1-4) Dil 4-2)

Detaylı

Odak noktamız en fazla ihtiyacınız olan yerlerde güvenlikle ilgili yenilik yapmaktır

Odak noktamız en fazla ihtiyacınız olan yerlerde güvenlikle ilgili yenilik yapmaktır Odak noktamız en fazla ihtiyacınız olan yerlerde güvenlikle ilgili yenilik yapmaktır 2 Video Gözetim Sistemleri Video Gözetim Sistemleri 3 Bosch Güvenlik Sistemleri geniş bir güvenlik ve iletişim çözümleri

Detaylı

Full HD Mini HDMI Genişletici

Full HD Mini HDMI Genişletici Full HD Mini HDMI Genişletici Kullanma Kılavuzu DS-55203 Ürün tanıtımı Bu HDMI Genişletici, çift olarak çalışan bir verici ünite (TX) ve bir de alıcı üniteden (RX) oluşur. Sıkıştırılmamış full HD1080p@60Hz

Detaylı

2. hafta Bulut Bilişime Giriş

2. hafta Bulut Bilişime Giriş 1 2. hafta Bulut Bilişime Giriş 3. Bulut Bilişime Duyulan İhtiyaç Son yıllarda veri kullanımında görülen artışlar sayesinde verinin elde edilmesi ve üzerinde analizler yapılarak genel değerlendirmelerde

Detaylı

SC-T47. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci

SC-T47. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci Genel Bakış ViewSonic SC-T47 PC, güçlü Intel J1900 2GHz CPU ile Windows 8 Embedded Standard işletim sistemi kullanır. SC-T47, Citrix ICA/HDX, VMware PCoIP ve Microsoft RemoteFX gibi başlıca uzak ağ protokollerinin

Detaylı

VSP-BZ10. Profesyonel içerik oluşturma için uygun maliyetli, kullanımı kolay dijital kurumsal TV. Genel Bakış

VSP-BZ10. Profesyonel içerik oluşturma için uygun maliyetli, kullanımı kolay dijital kurumsal TV. Genel Bakış VSP-BZ10 Profesyonel içerik oluşturma için uygun maliyetli, kullanımı kolay dijital kurumsal TV Genel Bakış Müşterilerin ilgisini çekin, özel teklifleri yayınlayın ve video, ses, hareketsiz görüntü ve

Detaylı

OverDrive Formatları. İçerik Genç erişkin ve çocuklar için heyecan verici yeni içerik

OverDrive Formatları. İçerik Genç erişkin ve çocuklar için heyecan verici yeni içerik OverDrive Nedir? OverDrive, 1.000.000 + fazla E-kitap,sesli kitap ve videoları sağlayan, milyonlarca son kullanıcıya hizmet eden 2.000+ fazla yayınevi (Penguen, Blackstone, Wiley,Taylor&Francis vb. önemli

Detaylı

NComputing Erişim Cihazları Maksimum Esneklik ve Tasarruf Eylül 2010

NComputing Erişim Cihazları Maksimum Esneklik ve Tasarruf Eylül 2010 NComputing Erişim Cihazları Maksimum Esneklik ve Tasarruf Eylül 2010 Copyright 2010 dojop Teknoloji Hizmetleri Tic. Ltd. Şti Bilgi Teknolojilerinizde Devrim Yapın NComputing Erişim cihazları kişisel çalışma

Detaylı

CloudPro Server Backup. Güçlü bir Veri Yedekleme Çözümü ile İş Sürekliliğinizde Devamlılığın Anahtarı

CloudPro Server Backup. Güçlü bir Veri Yedekleme Çözümü ile İş Sürekliliğinizde Devamlılığın Anahtarı CloudPro Server Backup Güçlü bir Çözümü ile İş Sürekliliğinizde Devamlılığın Anahtarı CloudPro Server Backup Uygun Maliyetli Buluta Çözümü Küçük ve orta ölçekli birçok firma, kurumsal seviyede veri yedekleme

Detaylı

KUŞCU GRUP. Alan Ağı Alt Yapı Çözümlerimiz KUŞCU GRUP. Bilişim Hizmetleri ŞTİ. İstanbul Ofis: Aydıntepe Mah.Dr.Sadık Ahmet Cad.Evren Sk.

KUŞCU GRUP. Alan Ağı Alt Yapı Çözümlerimiz KUŞCU GRUP. Bilişim Hizmetleri ŞTİ. İstanbul Ofis: Aydıntepe Mah.Dr.Sadık Ahmet Cad.Evren Sk. KUŞCU GRUP Alan Ağı Alt Yapı Çözümlerimiz KUŞCU GRUP Bilişim Hizmetleri ŞTİ. İstanbul Ofis: Aydıntepe Mah.Dr.Sadık Ahmet Cad.Evren Sk.No:3/1 TUZLA Tel: 0216 494 63 50 Fax:0216 494 63 51 Kayseri Ofis: Kayabaşı

Detaylı

NEXEDGE Dijital İki Yönlü Trunk Telsiz Sisteminin Yararları

NEXEDGE Dijital İki Yönlü Trunk Telsiz Sisteminin Yararları NEXEDGE Dijital İki Yönlü Trunk Telsiz Sisteminin Yararları İki yönlü Trunk telsiz sistemi nedir? Trunk telsiz sistemi, sıradan iki yönlü telsiz sisteminden temel olarak farklıdır. Gerekli kapasiteyi ve

Detaylı

Çok işlevli USB Ağ Sunucusu Serileri

Çok işlevli USB Ağ Sunucusu Serileri Çok işlevli USB Ağ Sunucusu Serileri Hızlı Kurulum Kılavuzu Giriş Bu belge, Windows ortamında bir USB aygıt sunucusu gibi kullanılan Çok işlevli USB Ağ Sunucusunu kurmak ve yapılandırmak için gerekli olan

Detaylı

Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı

Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı XMIND NOVUS Kolay görüntüleme için iyi bir seçim XMIND NOVUS Hızlı ve kullanımı kolay dijital X-ray sistemidir. Uygun fiyata, birinci sınıf panoramik

Detaylı

Güç Parmaklarınızın Ucunda

Güç Parmaklarınızın Ucunda Güç Parmaklarınızın Ucunda BU YAKIT SEVİYESİNİ KONTROL ETMİŞ... BU ARIZA TESPİT ETMİŞ... BU BAKIM ZAMANI UYARISI VERMİŞ... BU AKÜ VOLTAJINI BAKMIŞ... BU RADYATÖR SU SEVİYESİNİ KONTROL ETMİŞ... WEB TABANLI

Detaylı

TruVision NVR 10 Hızlı Başlangıç Kılavuzu

TruVision NVR 10 Hızlı Başlangıç Kılavuzu TruVision NVR 10 Hızlı Başlangıç Kılavuzu Şekil 1: Arka panel bağlantıları 1. (Modele bağlı olarak) sekize kadar IP kameraya bağlanmak için yerleşik portlar. 2. Dört taneye kadar alarm girişi ve bir alarm

Detaylı

1.Baskı Çözümleri: 2. Bilgisayar Bileşenleri: 1.Baskı Ürünleri. 1.1. Faks Cihazları. 1.2. Fotokopi Cihazları. 1.3. Tarayıcılar. 1.4.

1.Baskı Çözümleri: 2. Bilgisayar Bileşenleri: 1.Baskı Ürünleri. 1.1. Faks Cihazları. 1.2. Fotokopi Cihazları. 1.3. Tarayıcılar. 1.4. Yıldırım Bilişim - 2014 1.Baskı Çözümleri: 1.Baskı Ürünleri 1.1. Faks Cihazları 1.2. Fotokopi Cihazları 1.3. Tarayıcılar 1.4. Yazıcılar 2. Bilgisayar Bileşenleri: 2.1. Anakartlar 2.2. Bellekler 2.3. Ekran

Detaylı

sentry360 2013 Ürün Kataloğu

sentry360 2013 Ürün Kataloğu sentry360 2013 Ürün Kataloğu Hakkında Sentry360 sentry360 Sentry360 uygulama odaklı bir lider geliştiricisi ve üreticisi çok megapiksel güvenlik kameraları ve video yönetim yazılımı ticari ve hükümet pazarlar.

Detaylı

SENTEZ GEA İnşaat mühendisliğinde sarsıntı ölçümleri için yeni çözümler

SENTEZ GEA İnşaat mühendisliğinde sarsıntı ölçümleri için yeni çözümler SENTEZ GEA İnşaat mühendisliğinde sarsıntı ölçümleri için yeni çözümler SENTEZ GEA Vibrasyon kayıt sistemi, yapılardaki vibrasyon ölçümleri ve analizleri için size büyük kolaylıklar sağlar. Üstün özellikleri

Detaylı

Tüm ölçüm verileri herhangi bir cihazla her zaman kullanılabilir. Veri kayıt sistemi testo Saveris 2. Analysis & Reports. Graphical presentation

Tüm ölçüm verileri herhangi bir cihazla her zaman kullanılabilir. Veri kayıt sistemi testo Saveris 2. Analysis & Reports. Graphical presentation Analysis & Reports Coldstore east 14.09.2014 to 16.09.2014 Graphical presentation 14/09/2014 15/09/2014 16/09/2014 Data logger 1 ( C) Data logger 2 ( C) Data logger 3 ( C) Tabular presentation Alarms Tüm

Detaylı

Bulut Ayarları (Dropbox)

Bulut Ayarları (Dropbox) Bulut Ayarları (Dropbox) kayıt cihazınıza bağlı herhangi bir kamera hareket algıladığında, resim çekerek size ait bir Dropbox hesabına gönderebilir. Bu sayede kayıt cihazı çalınsa veya Hard Diskiniz arızalansa

Detaylı

Bir üst düzeye çıkarılmış esneklik MAP 5000 hırsız alarm sistemleri

Bir üst düzeye çıkarılmış esneklik MAP 5000 hırsız alarm sistemleri Bir üst düzeye çıkarılmış esneklik MAP 5000 hırsız alarm sistemleri 2 MAP 5000 Hırsız alarmı sistemleri Yeni standartları belirleyen esnek üstün teknoloji Hırsız alarmı sistemleri modern güvenlik konseptlerinin

Detaylı

YENİ NESİL TELEKOM OPERATÖRÜ

YENİ NESİL TELEKOM OPERATÖRÜ HİZMETLERİMİZ KURUMSAL SES HİZMETİ Verimor Telekom un ses hizmetleriyle en basit yapılardan en kompleks yapılara kadar, firmanız için en uygun ses çözümünü alarak şehiriçi, şehirlerarası, gsm ve milletlerarası

Detaylı

Bosch Plena Genel Seslendirme Çözümleri Ses yönetimine esnek bir yaklaşım

Bosch Plena Genel Seslendirme Çözümleri Ses yönetimine esnek bir yaklaşım Bosch Plena Genel Seslendirme Çözümleri Ses yönetimine esnek bir yaklaşım 2 Plena Genel Seslendirme Çözümleri Kolay genişletilebilir genel seslendirme sisteminiz Yerel süper market, daha büyük bir mağaza

Detaylı

İhtiyaç duyduğunuz her yerde. Hassas dijital görüntüleme

İhtiyaç duyduğunuz her yerde. Hassas dijital görüntüleme İhtiyaç duyduğunuz her yerde Hassas dijital görüntüleme Tamamen bağımsız ama tamamen bağlantılı ddrcruze TM özellikleri Tamamıyla motorize ve tamamıyla kapsamlı mobil Dijital Radyoloji sistemi Zahmetsiz

Detaylı

Ağ Nedir? Birden fazla bilgisayarın iletişimini sağlayan printer vb. kaynakları, daha iyi ve ortaklaşa kullanımı sağlayan yapılara denir.

Ağ Nedir? Birden fazla bilgisayarın iletişimini sağlayan printer vb. kaynakları, daha iyi ve ortaklaşa kullanımı sağlayan yapılara denir. TEMEL AĞ TANIMLARI Ağ Nedir? Birden fazla bilgisayarın iletişimini sağlayan printer vb kaynakları, daha iyi ve ortaklaşa kullanımı sağlayan yapılara denir WAN ve LAN Kavramları Bilgisayarlar ve paylaşılan

Detaylı

Mobil Takip Sistemleri

Mobil Takip Sistemleri Mobil Takip Sistemleri Trio Filo Yöne,m Sistemi Yazılım Fonksiyonları Üstün teknolojik altyapısı ile rakiplerinden ayrılan bir araç takip yazılımıdır. Tüm internet tarayıcılarında ek kurulum gerektirmeden

Detaylı

USB Oynatma Özellikli 32" Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3205-EP Dahili USB Multimedya Oynatıcı

USB Oynatma Özellikli 32 Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3205-EP Dahili USB Multimedya Oynatıcı USB Oynatma Özellikli 32" Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3205-EP ViewSonic CDE3205; perakende, karşılama ve hızlı hizmet veren restoran ortamlarında günde 16 saat/haftada 7 gün çalışabilen, uygun maliyetli

Detaylı

Smart Automation, Quality and IT Excellence Solutions - our experience, your success. Versiyon 2.5.

Smart Automation, Quality and IT Excellence Solutions - our experience, your success. Versiyon 2.5. Versiyon 2.5 Page 1 Kapsamlı Bir Veri Denizini Temel Zekaya Dönüştürün Operasyonel verilerinizi temel KPIlar a dönüştürün, karar vermenize yardımcı olacak raporları oluşturun ve ATS Intelligence sayesinde

Detaylı

KV-S1058Y / KV-S1028Y Belge tarayıcıları İŞLETMENİZİN İHTİYAÇLARINA UYGUN ŞEKİLDE TARAMA YAPIN TASARLANMIŞ AĞ TARAYICILARI

KV-S1058Y / KV-S1028Y Belge tarayıcıları İŞLETMENİZİN İHTİYAÇLARINA UYGUN ŞEKİLDE TARAMA YAPIN TASARLANMIŞ AĞ TARAYICILARI KV-S1058Y / KV-S1028Y Belge tarayıcıları İŞLETMENİZİN İHTİYAÇLARINA UYGUN ŞEKİLDE TARAMA YAPIN ÇALIŞMA BIÇIMINIZE UYGUN TASARLANMIŞ AĞ TARAYICILARI Gerekli olan her yere tarama yapın Ofis ortamları, çalışma

Detaylı

IBAK Panoramo Serisi 3D Optik Boru Hattı Tarayıcılar

IBAK Panoramo Serisi 3D Optik Boru Hattı Tarayıcılar IBAK Panoramo Serisi 3D Optik Boru Hattı Tarayıcılar Son yıllarda boru hattı kontrol teknolojisinde en büyük yenilik, Panoramo sistemi, mühendisler daha iyi veri sağlayan operatörler için stresi azaltarak,

Detaylı

Kodak 1500. Ağıziçi Kamera. İdeal sohbet başlatıcısı

Kodak 1500. Ağıziçi Kamera. İdeal sohbet başlatıcısı Kodak 1500 Ağıziçi Kamera İdeal sohbet başlatıcısı Her görüntüyü mükemmel bir görüntü haline getirin Gerçek Otomatik Odaklanma İnsan gözü gibi, kameranın patentli Likit lens teknolojisi kamera ile görüntüsü

Detaylı

EKLER EK 12UY0106-5/A4-1:

EKLER EK 12UY0106-5/A4-1: Yayın Tarihi: 26/12/2012 Rev. :01 EKLER EK 12UY0106-5/A4-1: nin Kazandırılması için Tavsiye Edilen Eğitime İlişkin Bilgiler Bu birimin kazandırılması için aşağıda tanımlanan içeriğe sahip bir eğitim programının

Detaylı

FİYAT LİSTESİ GÜVENİLİR YENİLİKÇİ ÖZGÜN EKONOMİK

FİYAT LİSTESİ GÜVENİLİR YENİLİKÇİ ÖZGÜN EKONOMİK FİYAT LİSTESİ GÜVENİLİR YENİLİKÇİ ÖZGÜN EKONOMİK ESSE GRUP Esse Grup 1992 yılında İstanbul 'da kurulmuş olup elektronik ürünlerin ithalatını ve pazarlamasını yapmaktadır. ESSE Grup araç içi eğlence sistemlerinde

Detaylı

DFC-0124 REAKTİF KONTROL VE UZAKTAN İZLEME SİSTEMİ

DFC-0124 REAKTİF KONTROL VE UZAKTAN İZLEME SİSTEMİ DFC-0124 REAKTİF KONTROL VE UZAKTAN İZLEME SİSTEMİ YARININ TEKNOLOJİSİ BUGÜNDEN ELİNİZDE 24 KADEMELİ 6 KADEME ÇIKIŞI 6 KADEME ÇIKIŞI 6 KADEME ÇIKIŞI 6 KADEME ÇIKIŞI RÖLE VE STATİK KONTAKTÖR ÇIKIŞLARI HER

Detaylı

Yer yüzündeki en küçük, en hafif Handycam

Yer yüzündeki en küçük, en hafif Handycam Yer yüzündeki en küçük, en hafif Handycam Sayı: 20 Bu Ay... Dünya nın en küçük ve hafifi çok havalı Taşınabilir High Definition İhtişamı BRAVIA D3000 Serisi ile Tanışın Cyber-shot ile su altı keyfi Anılarınızı

Detaylı

HDBaseT Alıcı Kiti HB10B Öne Çıkan Özellikler

HDBaseT Alıcı Kiti HB10B Öne Çıkan Özellikler HDBaseT Alıcı Kiti HB10B Yüksek çözünürlüklü dijital video içeriklerinizi uzun mesafelere küçük boyutlu ViewSonic HB10B HDBaseT alıcı/verici kiti ile çok kolay bir şekilde taşıyabilirsiniz. Dünyanın ilk

Detaylı

www.guvenlikdanismanlik.com RESİM MODEL AÇIKLAMA

www.guvenlikdanismanlik.com RESİM MODEL AÇIKLAMA www.guvenlikdanismanlik.com RESİM MODEL AÇIKLAMA EV KULLANICILARI SERİSİ BL-C101CE EŞZAMANLI MPEG-4/MJPEG, 10X DİJİTAL ZOOM, ÇOKLU-KAMERA İZLEME, ENTEGRE MİKROFON, HAREKET ALGILAMA, KAYIT YAZILIMI İÇERİR,

Detaylı