EXTENT ELEKTRONİK TARTIM TERAZİ ACS-Z SERİSİ KULLANMA KLAVUZU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "EXTENT ELEKTRONİK TARTIM TERAZİ ACS-Z SERİSİ KULLANMA KLAVUZU"

Transkript

1 EXTENT ELEKTRONİK TARTIM TERAZİ ACS-Z SERİSİ KULLANMA KLAVUZU EXTENT Elektronik Tartım Sistemleri 1202 sk. No:176/E Yenişehir/Gıdaçarşısı/ İZMİR Tel: ( 0232 ) Fax : ( 0232 ) info@extent-tr.com *

2 TERAZİNİN GENEL GÖRÜNÜMÜ EKRAN KEFE GÖVDE AÇMA / KAPAMA ANAHTARI KLAVYE DENGE AYAR AYAKLARI

3 Terazinin Özellikleri Parca sayım Yüzdeleme Ağırlık limit kontrolü Kalibre edilebilme Otomatik sıfırlama ( Kalibrasyonlu ) Ekrandaki değeri sabitleme ( Hold ) Ayarlanabilir ekran ışığı ( Back Light ) Dahili şarj edilebilir Akü Teknik Özellikler Kapasite (kg) Taksimat (g) Bölünürlük ( d ) 3 kg 0,1.g kg 0,2.g kg 0,5.g kg 1.g Kefe Ölçüsü 270 mm x 220 mm Gösterge Çalışma Şartları LCD Ekran 0 ºC - 40 ºC Nisbi Nem: 85 RH Güç kaynağı 220 V AC(± 10) / 50 Hz, 6 V DC / 4 Ah ÖN PANEL EKRAN KARARLI DURUM OKU TUŞ TAKIMI

4 TUŞLAR Mode Set Zero B.L Tare Cali Hold Enter TUŞ FONKSİYONLARI Örnekleme metodu ile sayma, yüzdeleme ve tartıma geri dönme işlemi için bu tuş kullanılır. Üst limit, Alt limit ağırlık ayarı ve tartıma geri dönme işlemi için bu tuş kullanılır. Seçilen işlemlerde, sembolleri bulmak için bu tuş kullanılır. Teraziyi tartıma ( Sıfır ) hazır konuma getirir. Uzun süre basıldığında ekran ışığını açmayı ve kapatmayı saglar. (Back Light) Terazi platformunun üzerine konulan bir kabın darasını almak veya çıkarmak için kullanılır. Terazi ortam ve yer değişitirdiğinde,gerek görüldüğünde Kalibrasyon etmek için bu tuş kullanılır. Ekrandaki değeri sabitlemek için bu tuş kullanılır. Seçenekleri ve işlemleri teyid etmek için bu tuş kullanılır. ÇALIŞMA ŞARTLARI Terazi dengeli ve düz bir zemine yerleştirilip, terazinin altındaki dört vidalı ayak tam yataylık sağlanacak şekilde su terazisine göre ayarlanır. Enerji (Açma / Kapama ) anahtarı ile açılır ve terazi normal tartma konumuna gelinceye kadar kendi testlerini yapar.bu durumda ekran haneleri (99999) dan (00000) a doğru geriye sayıp ( 0.0 ) gösterir. Terazi kullanıma hazır konuma gelir.

5 CİHAZIN ÇALIŞTIRILMASI VE KULLANILMASI Teraziyi açma/kapama anahtarından açın.terazi geri sayım işlemini yapacaktır. Terazi hazır konuma geldiğinde ekran yandaki örnekte olduğu gibi görülür. 0.0 SAYILACAK NESNELERİN BİR KAP İÇİNDE SAYILMASI Eğer tartılacak,sayılacak ve yüzdeleme işlemi,bir kap içerisinde yapılacak ise aşağıdaki işlemi uygulayınız. NOT : Bu işlem programlama işlemlerinden önce veya sonra yapılabilir. a) Ekranın 0.0 (sıfır) olmasına dikkat ediniz. 0.0 b) Boş kabı kefe üzerine koyun, ekran kabın ağırlığını gösterecektir c) Tare tuşuna basın. Terazi kabın darasını alıp, ekranda ( 0.0 ) ı gösterecektir. 0.0 Terazi daralı konuma hazır durumdadır (kararlılık okunun ekrandaki TARE ve Kg sembollerinin üzerinde olması gerekir.) Dara konumundan çıkmak için boş kabı kefeden alıp, Tare tuşuna basın. Ağırlık ekranı ( 0.0 ) ı gösterecektir.

6 ÖRNEKLEME METODU İLE SAYMA İŞLEMİ ÖRNEĞİN:Sayılacak numunelerden 50 adet örnekleme mitarı seçilerek uygulanmıştır. a) MODE Tuşuna basın. Örenekleme miktarını tuşu ile seçin.(sap 10 SAP 20 SAP 50 SAP 100- SAP 200 vs..)ekran yandaki örnekte olduğu gibi görülür. SAP 50 b) ENTER tuşuna basın. Ekran yandaki örnekte olduğu gibi görülür. LoAd - C c) Kefenin üzerine örnek numu - neleri ( 50 adet ) koyun ENTER tuşuna basın. Ekran ilk önce yanıp sönerek numunenin ağırlığını sonra ise seçilen numune miktarını gösterir. 50 Terazi sayım konumuna hazır durumdadır. Bu konumdan çıkmak ve tartım konumuna dömek için önce MODE tuşuna, ardından SET tuşuna basın. Hafızaya alınmış olan sayım işlemine geri dönmek için MODE tuşuna basın. (kararlılık okunun ekrandaki COUNT sembolünün üzerinde olması gerekir.) Örnekleme miktarını değiştirmek için SET tuşuna basın. Örnekleme miktarını tuşuyla seçip ENTER tuşuna basın. Terazi açılıp kapatıldığında hafızadaki değerler silinir.

7 YÜZDELEME İŞLEMİ Ekranda numune ağırlığını, de olarak görüntülenmesini sağlar.böylelikle daha sonra konulan ağırlıkların, ilk önce konulan numune ağırlığa göre, yüzde oranını görüntüler. Ağırlığı 800 gr lık bir numunenin yüzde oranını bulmak için, aşağıdaki işlemleri uygulayınız. a) MODE tuşuna iki kez basın.ekran yandaki örnekte olduğu gibi görü lür. b) Kefenin üzerine ağırlığı 800 gr olan numuneyi koyun.enter tuşuna basın. Ekran ilk önce yanıp sönerek numunenin ağırlığını, sonra ise seçilen numuneyi 100 olarak gösterir. LoAd P c) Kefenin üzerinden ağırlığı alın. Ekran ( 0.0 ) konumuna gelecek. Kefenin üzerine ağırlığı 300 gr, olan numuneyi koyun. Ekran oranını yandaki örnekte olduğu gibi gösterir. ( 300 gr lık bu numune, 800 gr lık bir ağırlığa göre 37.5 i dir.) 37.5 Terazi yüzdeleme konumuna hazır durumdadır. Bu konumdan çıkmak ve tartım konumuna dömek için MODE tuşuna basın. Hafızaya alınmış olan yüzdeleme işlemine geri dönmek için MODE tuşuna basın. (kararlılık okunun ekrandaki sembolünün üzerinde olması gerekir.) Başka bir yüzdeleme işlemi girmek için SET tuşuna basın. Terazi açılıp kapatıldığında hafızadaki değerler silinir.

8 AĞIRLIK KONTROLLÜ ÜST LİMİT VE ALT LİMİT AYARI ÜST LİMİT AYARI İÇİN ÖRNEĞİN; 100 gr olarak belirlenmiş Ağırlık değeri için; a) Set tuşuna basın. Ekranda üst limit (-HH-) sembolü görülür. - HH - b) tuşuna basın.ekranda rakamları görülür. Ondalık basamaklara atlatmak için ENTER tuşuna basın ÖRNEĞİN: gr lık bir üst limit için; c) ENTER tuşuyla seçilecek olan ondalık basamağa gelin, tuşu ile seçilen basamağa değeri girin. ENTER tuşuyla onaylayın Not: ( c ) seçeneğinde yapılan işlemlerden sonra, ekranda (-LL-) alt limit sembolü görülür. ENTER tuşuna basın, bir sonraki hafızaya alma menüsüne geçin.( Sadece üst limit ayarı girildiği için alt limit değeri verilmez. Hafıza menüsünde aşağıda açıklamararı yapılan in- / -out- / -no- sembolleri ekranda görülür.) (in) sembolü; seçilen limit ayarlarının İÇİNDE olduğunu (out) sembolü; seçilen limit ayarlarının DIŞINDA olduğunu (no) sembolü; limit ayarlarını DEVRE DIŞI bırakmak içindir. Ayarlanan değerin DIŞINDA uyarı sinyali alabilmek için;

9 d) a-b-c işlemlerinden sonra tuşuna basarak ekranda outsembolünü bulun ve ENTER tuşuna basın. Hafızaya alma işlemi sona ermiştir. - out - Not: Ayarlanan değerin İÇİNDE uyarı sinyali alabilmek için yukarıdaki a-b-c- işlemlerinden sonra in- sembolünü seçin. ÜST LİMİT VE ALT LİMİT ARALIĞI AYARI 1) Tam olarak istenilen ağırlıkta, uyarı sinyali alabilmek için; Örneğin 100 gr lık bir ağırlık değeri için. Üst limit ayarını 100 gr olarak girdikten sonra yukarıdaki işlemleri uygulayarak alt limit (-LL-) değerini 100 gr olarak girin. ENTER tuşuna basın. tuşuna basarak (-in-) sembolünü bulun ENTERtuşuna basın. Hafızaya alma işlemi tamamlanmıştır. 2) Ayarlanan iki limit aralığında uyarı sinyali alabilmek için; Örneğin üst limiti 110 gr Alt limiti 95 gr olan limit aralığı,ayarı için; Üst limiti 110 gr, Alt limiti 95 gr olarak girin. tuşuna basarak (-in-) sembolünü bulun ENTERtuşuna basın. Hafızaya alma işlemi tamamlanmıştır. Terazi 110 gr ve 95 gr dahil iki limit arasındaki değerlerde, uyarı sinyali verir. 3)Ayarlanan iki limit aralığı dışında uyarı sinyali alabilmek için; Yukarıdaki işlemi takip ederek tuşu ile out- sembolünü bulun ve ENTER tuşuna basın.terazi 110 gr ve 95 gr değerlerinin dışında uyarı sinyali verir.iki limit aralığındaki değerlerde, sinyal vermez. Terazi Ağırlık kontrollü limit konumuna, hazır durumdadır. Bu konumdan çıkmak ve tartım konumuna dömek için, SET tuşuna basın. tuşu ile değerleri sıfırlayıp, ENTER tuşuna basın.(enter tuşuna birden fazla basarak, terazi tartım konumuna gelene kadar ilerleyin.)

10 TARTIM KALİBRASYONU Kalibrasyon terazi,ortam ve yer değiştirdiğinde iki yolla yapılabilir. TAM KAPASİTE KALİBRASYON a) Ağırlık ekranında -CALL- sembolü görünene kadar Cali tuşuna basın. b) Kefe üzerine terazinin kapasitesi kadar ağırlık koyun. c) ENTER tuşuna basın. Kalibrasyon tamamlanmıştır. BİLİNEN BİR AĞIRLIKLA KALİBRASYON a) Ekranda -CALL- sembolü görünene kadar Cali tuşuna basın. b) Set tuşuna basın. Ekran da son kalibre edilen ağırlık görülür. c) ENTER tuşuna basarak yüklemek istediğiniz ağırlığın ondalık basamağına gelin. d) [ ] tuşuna basarak ağırlık değerini girin. e) Belirlediğiniz ağırlığı kefe üzerine koyun. f) ENTER tuşuna basın. Kalibrasyon tamamlanmıştır. g) Giriş işlemi hatalı ise, değeri tekrar girmek için SET tuşuna basın. HATA MESAJLARI Ekran -Lb- veya Lo- gösteriyor ise; Akü voltajının düşük olduğunu bildirir.teraziyi hemen kapatın ve 12 saatten daha uzun bir süreyle şarj edin. Ekran -Adc- gösteriyor ise ; Aşırı elektrik akımı olduğunu bildirir. Bu durumda elektrik akımı,derhal kesilmelidir. Ekran -OF- gösteriyor ise ; Kefenin üzerindeki ağırlığın, terazinin tartı kapasitesini aştığını bildirir ve devamlı uyarı sinyali verir. Bu durumda kefe üzerindeki ağılıklar indirilmelidir. Ekran HHHH gösteriyor ise; Sıfır ağırlığı, izin verilen ağırlıktan daha fazla olduğunu bildirir. Ekran LLLL gösteriyor ise; Sıfır ağırlığı, izin verilen ağırlıktan daha az olduğunu bildirir.

11 Ekran -CSL- gösteriyor ise; Sayım ve yüzdeleme programlarında hafızaya alma işlemi sırasında örneklenecek olan numune miktarının yetersiz olduğunu bildirir. Bu durumda numune miktarını arttırın. Ekran -SYS- gösteriyor ise; Sistem parametrelerinin yanlış olduğu anlamını bildirir.bu durumda derhal bakıma göndermeniz gerekir. Ekran UNSTA- gösteriyor ise; Bu dengesiz tartım anlamını bildirir. Bu durumda tartım kalibrasyonu yapılmalıdır. Ekran - Err-Lo - gösteriyor ise; Limit ağırlık kontrolü ayarlarının hatalı olduğunu bildirir. Limit ayarlarını yeniden kurun. Terazi devrede iken ekranda görüntü yok ise; Akü kullanışsız olabilir.yeniden şarj edildikten sonra sorun devam ediyor ise Aküyü değiştirmeniz gerekir. Sigorta devresi kırık veya açma/kapama anahtarı arızalı olabilir.derhal bakıma gönderin. UYARILAR VE ÖNLEMLER Teraziyi şarj esnasında aynı elektrik prizinde bir diğer büyük cihazla birlikte çalıştırmayın. Teraziye tartılacak malzeme koyarken çarpmamaya özen gösterin. Yüzeyini kesinlikle kuvvetli solventle temizlemeyin,teraziyi kuru veya nemli bir bez ile temizleyin. Nakliye sırasında darbe ve ıslanmaktan koruyun. Depolama sırasında direk ğüneş ışıgından koruyun. Teraziyi servisleri haricinde bakıma vermeyin. Aksi taktirde garanti kapsamı dışında kalır. Akü bedelsiz bakım garantisine dahil değildir. Not: Bu terazi SANAYİ ve TİCARET BAKANLIĞININ iznine tabi olarak ithal edilmiştir. Yasa gereğince ALIM ve SATIM işlerinde kullanılmayan terazi sıfatındadır. EXTENT ELEKTRONİK TARTIM SİSTEMLERİ tarafından ithal edilmiştir.

12 EXTENT Elektronik Tartım Sistemleri 1202 sk. No:176/E Yenişehir/Gıdaçarşısı/ İZMİR Tel: ( 0232 ) Fax : ( 0232 ) info@extent-tr.com web :

TARTIM ND KATÖRÜ. Kullanım Kılavuzu. l NLD-W SER S

TARTIM ND KATÖRÜ. Kullanım Kılavuzu. l NLD-W SER S TARTIM ND KATÖRÜ Kullanım Kılavuzu l NLD-W SER S Ç NDEK LER I. Özellikler:. Tu takımı komutları:... letim:.. IV. Alarm belirtileri:. I. Özellikler: l Dahili arj edilebilir akü, arj i lemi sırasında teraziyi

Detaylı

Elektronik Terazi KULLANMA KĐTABI ACS Z SERĐSĐ ĐÇĐNDEKĐLER. 3 Kg - 6 Kg 15 Kg - 30 Kg

Elektronik Terazi KULLANMA KĐTABI ACS Z SERĐSĐ ĐÇĐNDEKĐLER. 3 Kg - 6 Kg 15 Kg - 30 Kg ĐÇĐNDEKĐLER Elektronik Terazi KULLANMA KĐTABI ACS Z SERĐSĐ Özellikler Tuş Takımı Çalıştırma - Cihazı açma kapama - Alarm ayarları - Tartım Fonksiyonu - Sayıcı Fonksiyonu - Yüzdeleme Fonksiyonu Hata Mesajları

Detaylı

extent ELEKTRONİK BASKÜL ATLAS - SERİSİ KULLANMA KILAVUZU extent

extent ELEKTRONİK BASKÜL ATLAS - SERİSİ KULLANMA KILAVUZU extent extent ELEKTRONİK BASKÜL ATLAS - SERİSİ KULLANMA KILAVUZU EKSTENT extent Elektronik Tartı Sistemleri 1202 sk. No:176/E Yenişehir/Gıdaçarşısı/ İZMİR Tel: ( 0232 ) 449 59 24 Fax : ( 0232 ) 449 54 09 info@extent-tr.com

Detaylı

Elektronik Terazi KULLANMA KİTABI JCS A SERİSİ

Elektronik Terazi KULLANMA KİTABI JCS A SERİSİ Elektronik Terazi KULLANMA KİTABI JCS A SERİSİ 3 Kg - 6 Kg - 15 Kg - 30 Kg DİKOMSAN ELEKTRONİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Oto Sanayi Sitesi, Menderes cad. No : 19 4. Levent / İstanbul Tel : 0212-283 37 15

Detaylı

SAYIM ND KATÖRÜ. Kullanım Kılavuzu. l NLD-C LCD SERISI

SAYIM ND KATÖRÜ. Kullanım Kılavuzu. l NLD-C LCD SERISI SAYIM ND KATÖRÜ Kullanım Kılavuzu l NLD-C LCD SERISI 1 Ç NDEK LER I. Özellikler...3 II. letim...3 III. A ırlık Kalibrasyonu...4 IV. Sorun Giderme...4 V. Nakliye ve Saklama...4 VI. Aksesuarlar...5 VII.

Detaylı

DBN SERĐSĐ KULLANMA KĐTABI. ( 30 Kg ~ 3000 Kg ) ELEKTRONĐK BASKÜL

DBN SERĐSĐ KULLANMA KĐTABI. ( 30 Kg ~ 3000 Kg ) ELEKTRONĐK BASKÜL DBN SERĐSĐ KULLANMA KĐTABI ELEKTRONĐK BASKÜL ĐMALATÇI FĐRMA : DĐKOMSAN ELEKTRONĐK SAN.VE TĐC.LTD.ŞTĐ. Oto Sanayi Sitesi, Menderes cad. No: 19 34418 4. Levent / ĐSTANBUL Tel : 0212-283 37 15 ( Pbx ) Fax

Detaylı

I. Özellikler. Not : UYARILAR

I. Özellikler. Not : UYARILAR KD-TBC SERİSİ KULLANMA KİTABI DİKOMSAN ELEKTRONİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. 1 İÇİNDEKİLER - Garanti, Bakım ve Koruma, Uyarılar, Günlük Bakım - Özellikler - Ekran ve açıklaması - Tuş takımı ve açıklaması -

Detaylı

KD - KC SERİSİ KULLANMA KİTABI DİKOMSAN ELEKTRONİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

KD - KC SERİSİ KULLANMA KİTABI DİKOMSAN ELEKTRONİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. KD - KC SERİSİ KULLANMA KİTABI DİKOMSAN ELEKTRONİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. İÇİNDEKİLER - Garanti, Bakım ve Koruma, Uyarılar, Günlük Bakım - Genel Görünüm - Ekran ve açıklaması - Tuş takımı ve açıklaması

Detaylı

MODEL OP-CN4. Sürüm 2.0 KULLANMA KILAVUZU ARTIMSAL SAYICI UYARI! CİHAZI KULLANMADAN ÖNCE DİKKATLİCE OKUYUNUZ

MODEL OP-CN4. Sürüm 2.0 KULLANMA KILAVUZU ARTIMSAL SAYICI UYARI! CİHAZI KULLANMADAN ÖNCE DİKKATLİCE OKUYUNUZ MODEL OP-CN4 ARTIMSAL SAYICI Sürüm 2.0 KULLANMA KILAVUZU UYARI! CİHAZI KULLANMADAN ÖNCE DİKKATLİCE OKUYUNUZ 1. Cihazın elektriksel bağlantılarını son sayfada belirtilen şekilde yapınız. 2. Elektriksel

Detaylı

B2 SERİSİ TARTI GÖSTERGESİ KULLANMA KILAVUZU. Tuşlar ve işlevleri. İşaretler ve anlamları

B2 SERİSİ TARTI GÖSTERGESİ KULLANMA KILAVUZU. Tuşlar ve işlevleri. İşaretler ve anlamları 888888 Tuşlar ve işlevleri Sıfırlama tuşu: Terazinin/Baskülün kefesi boş olduğu halde göstergede tam sıfır değeri görülmüyor ise bu tuşa basarak sıfırlanır. Gösterge değeri çekerin ±2%'si dışında ise sıfırlama

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU. Sizin için en doğru çözüm! The best solution for you! Terazi / Kantar

ÜRÜN KATALOĞU. Sizin için en doğru çözüm! The best solution for you! Terazi / Kantar ÜRÜN KATALOĞU Sizin için en doğru çözüm! The best solution for you! Terazi / Kantar FİYAT HESAPLAMALI TERAZİLER > GE/GEP SERİSİ Dijital Kalibrasyon Satıcı ve Müşteri tarafı LCD ekran (LED Arakaplan ışığı)

Detaylı

FEC Serisi KULLANMA KĐTABI ELEKTRONĐK TERAZĐ FEC-3000 / FEC-6000 / FEC DĐKOMSAN ELEKTRONĐK SAN. VE TĐC. LTD. ŞTĐ.

FEC Serisi KULLANMA KĐTABI ELEKTRONĐK TERAZĐ FEC-3000 / FEC-6000 / FEC DĐKOMSAN ELEKTRONĐK SAN. VE TĐC. LTD. ŞTĐ. ELEKTRONĐK TERAZĐ FEC Serisi FEC-3000 / FEC-6000 / FEC-10000 DĐKOMSAN ELEKTRONĐK SAN. VE TĐC. LTD. ŞTĐ. OTO SANAYĐ SĐTESĐ, MENDERES CAD. NO : 19 4. LEVENT / ĐSTANBUL TEL : 0212 283 37 15 ( Pbx ) FAKS :

Detaylı

MODEL OP-LP1 MODEL OP-LP2

MODEL OP-LP1 MODEL OP-LP2 MODEL OP-LP1 MODEL OP-LP2 MESAFE / POZİSYON ÖLÇME VE KONTROL CİHAZI Sürüm 2.0 KULLANMA KILAVUZU UYARI! CİHAZI KULLANMADAN ÖNCE DİKKATLİCE OKUYUNUZ 1. Cihazın elektriksel bağlantılarını son sayfada belirtilen

Detaylı

B2 KANTAR İNDİKATÖRÜ KULLANIM KILAVUZU

B2 KANTAR İNDİKATÖRÜ KULLANIM KILAVUZU Sürüm 1.0 ERTE Endüstriyel Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Adres Sakarya Cad. 142/A Balçova İZMİR TÜRKİYE Telefon +90 232 259 7400 Faks +90 232 259 3960 E-posta Web sitesi bilgi@erte.com.tr

Detaylı

B2K TARTI İNDİKATÖRÜ KULLANIM KILAVUZU

B2K TARTI İNDİKATÖRÜ KULLANIM KILAVUZU Sürüm 1.0 ERTE Endüstriyel Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Adres Sakarya Cad. 142/A Balçova İZMİR TÜRKİYE Telefon +90 232 259 7400 Faks +90 232 259 3960 E-posta Web sitesi bilgi@erte.com.tr

Detaylı

Oluşabilecek her türlü riski önlemek için cihazı kullanmaya başlamadan önce bu talimatı dikkatlice okuyun.

Oluşabilecek her türlü riski önlemek için cihazı kullanmaya başlamadan önce bu talimatı dikkatlice okuyun. Kullanım Talimatı ECON EC-SERİSİ 1. Uyarı ve Güvenlik Önlemleri Oluşabilecek her türlü riski önlemek için cihazı kullanmaya başlamadan önce bu talimatı dikkatlice okuyun. Bu cihazı tehlikeli bölgelerde

Detaylı

YÜKSEK HASSAS YETL TARTIM TERAZ S. Kullanım Kılavuzu. l RCZ-B Serisi

YÜKSEK HASSAS YETL TARTIM TERAZ S. Kullanım Kılavuzu. l RCZ-B Serisi YÜKSEK HASSASYETL TARTIM TERAZS Kullanım Kılavuzu l RCZ-B Serisi ÇNDEKLER I. Özellikler:. Klavye Talimatları:... letim:.. IV. Alarm Göstergesi:. V. RS232 letim Metodu (opsiyonel):. I. Özellikler: l arj

Detaylı

İÇİNDEKİLER ÖNLEMLER... 4 ÖNSÖZ... 6 GENEL GÖRÜNÜM... 6 GÖSTERGE VE TUŞ TAKIMI... 7 İŞLEMLER... 9

İÇİNDEKİLER ÖNLEMLER... 4 ÖNSÖZ... 6 GENEL GÖRÜNÜM... 6 GÖSTERGE VE TUŞ TAKIMI... 7 İŞLEMLER... 9 İÇİNDEKİLER ÖNLEMLER... 4 ÖNSÖZ... 6 GENEL GÖRÜNÜM... 6 GÖSTERGE VE TUŞ TAKIMI... 7 İŞLEMLER... 9 Bölüm 1. Temel İşlemler... 10 Bölüm 2. PLU Kaydetme ve Çağırma... 12 Bölüm 3. Ayar Modu... 14 Bölüm 4.

Detaylı

PID KONTROLLÜ STERİLİZATÖR KULLANMA KILAVUZU

PID KONTROLLÜ STERİLİZATÖR KULLANMA KILAVUZU PID KONTROLLÜ STERİLİZATÖR MODELLER: G11320SD / G11420SD G11520SD / G11540SD KULLANMA KILAVUZU Fabrika Adres : İkitelli Organize San. Bölgesi İPKAS San Sitesi 10/A Blok No: 7 / 9 İkitelli / İstanbul Tel

Detaylı

TES Dijital Toprak direnci ölçer TES-1605 KULLANMA KLAVUZU

TES Dijital Toprak direnci ölçer TES-1605 KULLANMA KLAVUZU TES Dijital Toprak direnci ölçer TES-1605 KULLANMA KLAVUZU TES ELECTRICAL ELECTRONIC CORP ı. GÜVENLİK BİLGİSİ Ölçü aleti ile servis ya da çalışma yapmadan önce aşağıdaki güvenlik bilgilerini dikkatle okuyunuz.

Detaylı

COOL-US Kullanma Kılavuzu

COOL-US Kullanma Kılavuzu COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Nem ve Sıcaklık ölçer Lütfen ürünü kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyunuz ve ilerisi için saklayınız. İçindekiler 1. Güvenlik... 1 2. Tanıtım... 2 3. Özellikler...

Detaylı

ABR 320 SET LCD li Kablosuz Oda Termostat Kontrolleri

ABR 320 SET LCD li Kablosuz Oda Termostat Kontrolleri ABR 320 SET LCD li Kablosuz Oda Termostat Kontrolleri Sadece ısıtma ve sadece soğutma ayarı ON/OFF Kontrol Pil DC 3 V (2 1,5V AA Alkaline pil) Alıcı AC 250 V-10A (SPDT) Kullanım ABR 320 SET oda termostatları

Detaylı

Yüksek hassasiyetli sayım terazisi. Kullanım Kılavuzu. l RCZ-A Serisi

Yüksek hassasiyetli sayım terazisi. Kullanım Kılavuzu. l RCZ-A Serisi Yüksek hassasiyetli sayım terazisi Kullanım Kılavuzu l RCZ-A Serisi Ç NDEK LER I. TERAZ Y KULLANMADAN ÖNCE ALINMASI GEREKEN ÖNLEMLER 2 II. EKRAN SEMBOLLER AÇIKLAMALARI 3 III. TU TAKIMI FONKS YONLARI 4

Detaylı

Mina 960 Kart Basma Saati Kullanım Kılavuzu

Mina 960 Kart Basma Saati Kullanım Kılavuzu Mina 960 Kart Basma Saati Kullanım Kılavuzu Bu kılavuz kart basma saatinin kullanımına yönelik doğru çalışma alışkanlıkları konusunda bilgiler vermektedir. Daha detaylı bilgiyi http://www.perkotek.com

Detaylı

HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri

HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 300 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. Dokunmatik

Detaylı

KULUÇKA PRG. VERSION 14.04 KULLANMA KLAVUZU

KULUÇKA PRG. VERSION 14.04 KULLANMA KLAVUZU AGRİ ELEKTRİK ELEKTRONİK MAKİNE SAN.TİC.LTD.ŞTİ. KULUÇKA PRG. VERSION 14.04 KULLANMA KLAVUZU EKİM 2014 AKHİSAR 1 ) Kuluçka Makinesi Sürüm 14.04 ın Temel Özellikleri 1. Gelişim makineleri 115200,57600,38400,19200,9600

Detaylı

PRIS TERAZĐ JS - S SERĐSĐ KULLANMA KĐTABI ELEKTRONĐK TERAZĐ DĐKOMSAN ELEKTRONĐK SAN.VE TĐC.LTD.ŞTĐ. Oto Sanayi Sitesi, Menderes cad.

PRIS TERAZĐ JS - S SERĐSĐ KULLANMA KĐTABI ELEKTRONĐK TERAZĐ DĐKOMSAN ELEKTRONĐK SAN.VE TĐC.LTD.ŞTĐ. Oto Sanayi Sitesi, Menderes cad. PRIS TERAZĐ JS - S SERĐSĐ KULLANMA KĐTABI ELEKTRONĐK TERAZĐ DĐKOMSAN ELEKTRONĐK SAN.VE TĐC.LTD.ŞTĐ. Oto Sanayi Sitesi, Menderes cad. No: 19 34418 4. Levent / ĐSTANBUL Tel : 212-283 37 15 ( Pbx ) Fax :

Detaylı

K-Tipi Termometre TES-1311A KULLANIM KILAVUZU

K-Tipi Termometre TES-1311A KULLANIM KILAVUZU K-Tipi Termometre TES-1311A KULLANIM KILAVUZU MX MN AVG 1. ÖN BİLGİ Bu cihaz K-tipi termokupl ile ısı sensörü şeklinde çalışan dijital bir termometredir. Sıcaklık göstgergesi uluslararası 1990 standartlarına

Detaylı

4-1. Ön Kontrol Paneli

4-1. Ön Kontrol Paneli 4-1. Ön Kontrol Paneli 1 Açma/Kapama(ON/OFF) Düğmesi.! Fan motoru termostat kontrollü olduğu için sadece soğutma gerektiğinde çalışır.! Su soğutma ünitesi otomatik kontrollüdür, sadece gerektiğinde çalışır.

Detaylı

SSM - 4 ORANSAL SERVOMOTOR SSM 4 TANITIM BİLGİLERİ :

SSM - 4 ORANSAL SERVOMOTOR SSM 4 TANITIM BİLGİLERİ : SSM - 4 ORANSAL SERVOMOTOR SSM 4 TANITIM BİLGİLERİ : SSM Serisi servo motorlar Era Ltd.Şti. ticari ürünüdür. Saha da çalışması için basit ve sorunsuz bir yapıya sahiptir. 4 Pinli bağlantı soketi ile, kolay

Detaylı

HT 150 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım

HT 150 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım HT 150 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 150 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. - Hassas

Detaylı

ELEKTRON K MUTFAK TERAZ LER KULLANIM KILAVUZU

ELEKTRON K MUTFAK TERAZ LER KULLANIM KILAVUZU CA RY ELEKTRON K MUTFAK TERAZ LER KULLANIM KILAVUZU ÖZELL KLER 1. Süt ve su miktarını belirtir 2. De i tirilebilir iki ayrı birim sistemi; g, lb:oz 3. De i tirilebilir iki ayrı miktar sistemi; ml, fl oz

Detaylı

TES Dijital Toprak direnci ölçer TES-1700 KULLANMA KLAVUZU

TES Dijital Toprak direnci ölçer TES-1700 KULLANMA KLAVUZU TES Dijital Toprak direnci ölçer TES-1700 KULLANMA KLAVUZU TES ELECTRICAL ELECTRONIC CORP ı. GÜVENLİK BİLGİSİ Ölçü aleti ile servis ya da çalışma yapmadan önce aşağıdaki güvenlik bilgilerini dikkatle okuyunuz.

Detaylı

FGH SERĐSĐ KULLANMA KĐTABI. 100 g ~ g

FGH SERĐSĐ KULLANMA KĐTABI. 100 g ~ g FGH SERĐSĐ KULLANMA KĐTABI 100 g ~ 10000 g DĐKOMSAN ELEKTRONĐK SAN. VE TĐC. LTD. ŞTĐ. Oto Sanayi Sitesi, Menderes cad., No : 19 4. Levent / ĐSTANBUL TEL : 0212-283 371 15 ( Pbx ) FAKS : 0212-281 24 67

Detaylı

Kullanım Kılavuzu PCE-PH 22

Kullanım Kılavuzu PCE-PH 22 PCE-PH 22 Versiyon 1.1 29/06/2016 İçindekiler 1 Özellikler... 3 2 Genel açıklama / Teknik Özellikler... 3 3 Fonksiyonlar... 4 4 Kalibrasyon... 4 5 Ölçüm Yöntemi... 5 5.1 ph Ölçümü... 5 5.2 Data-Hold...

Detaylı

PRIS. DT Serisi KULLANMA KĐTABI ELEKTRONĐK TARTIM BASKÜLÜ DĐKOMSAN ELEKTRONĐK SAN. VE TĐC. LTD. ŞTĐ.

PRIS. DT Serisi KULLANMA KĐTABI ELEKTRONĐK TARTIM BASKÜLÜ DĐKOMSAN ELEKTRONĐK SAN. VE TĐC. LTD. ŞTĐ. PRIS ELEKTRONĐK TARTIM BASKÜLÜ DT Serisi KULLANMA KĐTABI DĐKOMSAN ELEKTRONĐK SAN. VE TĐC. LTD. ŞTĐ. ĐÇĐNDEKĐLER 1.0 Giriş. 2 2.0 Teknik Özellikler. 3 2.1 Teknik Parametre.. 3 2.2 Klavye ve Gösterge.. 4

Detaylı

4-1. Ön Kontrol Paneli

4-1. Ön Kontrol Paneli 4-1. Ön Kontrol Paneli 1 MIG Tabanca Bağlantısı 2 Su Soğutma Ünitesi Bağlantısı(Kırmızı) Torçtan su soğutma ünitesine dönen su için. 3 Su Soğutma Ünitesi Bağlantısı(Mavi) Su soğutma ünitesinden torca giden

Detaylı

PLUSSMART HT 350 ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU

PLUSSMART HT 350 ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER PLUSSMART HT 350 ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU HT 350 kablolu dijital oda termostatıdır. Kullanıcının oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda programlayıp daha konforlu ve ekonomik

Detaylı

HT 250 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım

HT 250 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım HT 250 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 250 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. - Hassas

Detaylı

TEKNİK ÖZELLİKLER. Giriş Beslemesi. Giriş besleme voltajı. Motor Çıkışı. Motor gerilimi. Aşırı yük ve kısa devre korumalı.

TEKNİK ÖZELLİKLER. Giriş Beslemesi. Giriş besleme voltajı. Motor Çıkışı. Motor gerilimi. Aşırı yük ve kısa devre korumalı. 1 TEKNİK ÖZELLİKLER Giriş besleme voltajı Maks. güç harcaması Besleme koruması Motor gerilimi Motor çıkış akımı Motor kontrol şekli Motor koruması Encoder tipi Encoder çözünürlüğü Encoder voltajı Kumanda

Detaylı

: WEST SOUND : TKS 207 R (RACK TİPİ) WEST SOUND TKS 207 R PROGRAMLI OKUL SAATİ KULLANIM ALANLARI:

: WEST SOUND : TKS 207 R (RACK TİPİ) WEST SOUND TKS 207 R PROGRAMLI OKUL SAATİ KULLANIM ALANLARI: MARKA : WEST SOUND MODEL : TKS 207 R (RACK TİPİ) ÜRÜN CİNSİ : PROGRAMLI OKUL SAATİ WEST SOUND TKS 207 R PROGRAMLI OKUL SAATİ KULLANIM ALANLARI: Okullar, Dershaneler, Fabrikalar, Halı sahalar vb. alanlarda

Detaylı

KAÇAK AKIM RÖLESİ. www.ulusanelektrik.com.tr. Sayfa 1

KAÇAK AKIM RÖLESİ. www.ulusanelektrik.com.tr. Sayfa 1 DELAB TM-18C KAÇAK AKIM RÖLESİ İÇERİK GENEL / BUTON FONKSİYONLARI.2 PARAMETRE AYARLARI...2 PARAMETRE AÇIKLAMALARI 3 KAÇAK AKIM AYARLARI...3 AÇMA SÜRESİ AYARLARI.3 AŞIRI AKIM AYARLARI...4 ÇALIŞMA SÜRESİ..4

Detaylı

GENEL ÖZELLİKLER UNİTY GERGİ KONTROL CİHAZI (UTC01) KULLANIM KLAVUZU

GENEL ÖZELLİKLER UNİTY GERGİ KONTROL CİHAZI (UTC01) KULLANIM KLAVUZU UNİTY GERGİ KONTROL CİHAZI (UTC01) KULLANIM KLAVUZU GENEL ÖZELLİKLER Mikroişlemci tabanlı Yüksek hassasiyet Değiştirilebilir 0-10V, 10-0V çıkışı 24V 4A fren çıkışı Harici set ve start özelliği Stop değeri

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU Vinç Terazisi PCE-PS-300MLS

KULLANIM KILAVUZU Vinç Terazisi PCE-PS-300MLS KULLANIM KILAVUZU Vinç Terazisi PCE-PS-300MLS Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 10/02/2017 Şekil. 1 Ön panelin görünümü Tüm ölçekler PCE-PSxxxMLS serisi, aynı elektronik sistem ve "TARA" ve "F" fonksiyonları

Detaylı

Secura, Quintix ve Practum için Uygulama Kılavuzu

Secura, Quintix ve Practum için Uygulama Kılavuzu Secura, Quintix ve Practum için Uygulama Kılavuzu Hızlı Başlatma Yoğunluk Kontrol Sayım İstatistik Tartım Bileşenler Karışım Yüzde Tepe Noktası Dönüşüm Hareketli Tartım Terazinizin Dokunmatik Ekranı Dil

Detaylı

BARKODLU SİSTEM TERAZİLERİ

BARKODLU SİSTEM TERAZİLERİ BARKODLU SİSTEM TERAZİLERİ KULLANMA KLAVUZU MODEL : NETS KAPASİTE : 6-15 30 Kg. - 1 - ÖNSÖZ : ÖNSÖZ : DENSİ marka teraziyi tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Terazinizin kaite, seçkin özellikler

Detaylı

PRIS JS - A SERĐSĐ KULLANMA KĐTABI ELEKTRONĐK TERAZĐ

PRIS JS - A SERĐSĐ KULLANMA KĐTABI ELEKTRONĐK TERAZĐ PRIS ELEKRONĐK ERAZĐ JS - A SERĐSĐ ( JS / 1,5A - 3A - 6A - 15A - 3A ) ( JS / 1,5AM - 3AM - 6AM - 15AM - 3AM ) ( JS / 1,5AH - 3AH - 6AH - 15AH - 3AH ) DĐKOMSAN ELEKRONĐK SAN.VE Đ.LD.ŞĐ. Oto Sanayi Sitesi,

Detaylı

İÇİNDEKİLER ÖZELLİKLER. 3-4 KONTROL PANELİ HARİCİ KONTROL ÜNİTESİ BAĞLANTILAR VE HABERLEŞMELER 23-24

İÇİNDEKİLER ÖZELLİKLER. 3-4 KONTROL PANELİ HARİCİ KONTROL ÜNİTESİ BAĞLANTILAR VE HABERLEŞMELER 23-24 ULD-25AL ÇAP ÖLÇER 2016 İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER ÖZELLİKLER. 3-4 KONTROL PANELİ... 5-13 HARİCİ KONTROL ÜNİTESİ... 14-22 BAĞLANTILAR VE HABERLEŞMELER 23-24 2 ÖZELLİKLER ÖZELLİKLER MODEL : U25AL ÖLÇÜM YÖNTEMİ.:

Detaylı

DĠJĠTAL AC KLAMPMETRE TES 3092 KULLANMA KLAVUZU TES ELECTRICAL ELECTRONIC CORP

DĠJĠTAL AC KLAMPMETRE TES 3092 KULLANMA KLAVUZU TES ELECTRICAL ELECTRONIC CORP DĠJĠTAL AC KLAMPMETRE TES 3092 KULLANMA KLAVUZU TES ELECTRICAL ELECTRONIC CORP 1.GÜVENLĠK BĠLGĠSĠ Ölçü aleti ile servis ya da çalışma yapmadan önce aşağıdaki güvenlik bilgilerini dikkatle okuyunuz. Aletin

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU PCE-TH 5

KULLANIM KILAVUZU PCE-TH 5 KULLANIM KILAVUZU PCE-TH 5 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 07/04/2017 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Teslimat içeriği... 3 3 Özellikler... 3 4 LCD ekran... 3 5 Belirleme... 3 6 Anahtar fonksiyonu... 4 7 İşletim...

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Asılı Terazi PCE-HS Serisi

Kullanım Kılavuzu Asılı Terazi PCE-HS Serisi PCE Teknik Cihazları Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah Ataman Sok. No.:4/4 Türkiye Tel: 0212 471 11 47 Faks: 0212 705 53 93 info@pce-cihazlari.com.tr www.pce-instruments.com/turkish Kullanım Kılavuzu Asılı Terazi

Detaylı

AYPZP X5 TABANLI ZİL PANELİ TEKNİK DETAYLAR

AYPZP X5 TABANLI ZİL PANELİ TEKNİK DETAYLAR AYPZP X5 TABANLI ZİL PANELİ TEKNİK DETAYLAR Altyapı kablolamasında CAT5 kablo alt yapısı kullanılır. Dış cephe ölçüsü 390 x 140 mm dir. Arka kasa ölçüsü 350 x 120 x 48 mm dir Daire numaraları, 2 haneli,

Detaylı

ALP 44 L ÖLÇÜ VE KONTROL CİHAZI KULLANMA KILAVUZU

ALP 44 L ÖLÇÜ VE KONTROL CİHAZI KULLANMA KILAVUZU ALP 44 L ÖLÇÜ VE KONTROL CİHAZI KULLANMA KILAVUZU İÇİNDEKİLER 1. TEKNİK ÖZELLİKLER... 1 2. BAĞLANTILAR... 2 3. ÖN PANEL TANIMLARI. 3 4. CİHAZIN PROGRAMLANMASI. 4 4.1. Skala Değerinin Girilmesi (S_Lo /

Detaylı

1 Giriş Güvenlik Özellikler Nitelikler Genel Özellikler Elektriksel Özellikler (23 ±5 C)...

1 Giriş Güvenlik Özellikler Nitelikler Genel Özellikler Elektriksel Özellikler (23 ±5 C)... PCE-A 420 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Güvenlik... 3 3 Özellikler... 3 3.1 Nitelikler... 3 3.2 Genel Özellikler... 4 3.3 Elektriksel Özellikler (23 ±5 C)... 5 4 Sistem tanımlama... 5 5 Ölçüm Prosedürü...

Detaylı

HT 200. LCD li Oda Termostat Kontrolleri. Kullanım

HT 200. LCD li Oda Termostat Kontrolleri. Kullanım HT 200 LCD li Oda Termostat Kontrolleri HT 200 kablolu oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. - Hassas sıcaklık ölçme

Detaylı

TORK ANAHTARI DOĞRULAMA CİHAZI KULLANIM KILAVUZU. Kurulum Yöntemi

TORK ANAHTARI DOĞRULAMA CİHAZI KULLANIM KILAVUZU. Kurulum Yöntemi TORK ANAHTARI DOĞRULAMA CİHAZI KULLANIM KILAVUZU Kurulum Yöntemi 1. Dayanak pimleri mengene çenelerinin üstünde olacak şekilde test başlığı bağlama parçasını bir mengeneye yerleştirin ve sıkın. 2. AC adaptörü

Detaylı

4-20mA Döngü Kalibratörü

4-20mA Döngü Kalibratörü 4-20mA Döngü Kalibratörü Model 100 PROVA INSTRUMENTS INC. İçindekiler I. ÖN PANEL AÇIKLAMALARI... 1 II. ÇALIŞTIRMA TALİMATLARI... 6 1. ma ÇIKTISI... 6 1a. GENEL KULLANIM 4-20mA... 6 1b. 0-20mA veya 0-24mA

Detaylı

Birlik Otomasyon Elektromekanik Ve Makine San.Tic.Ltd.Şti.

Birlik Otomasyon Elektromekanik Ve Makine San.Tic.Ltd.Şti. Birlik Otomasyon Elektromekanik Ve Makine San.Tic.Ltd.Şti. Cilt 1 / Sayı 1 GERGİ KONTROL CİHAZI BTC 630 (TENSION CONTROL) Gergi Kontrol Cihazı Kullanım Kılavuzu Bu kitapçık, BTC-610 modeli Gergi Kontrol

Detaylı

Güvenlik uyarıları Çocuklar için TEHLİKE Yaralanma UYARISI Yangın/patlama UYARISI

Güvenlik uyarıları Çocuklar için TEHLİKE Yaralanma UYARISI Yangın/patlama UYARISI Güvenlik uyarıları a Güvenlik uyarılarını dikkatle okuyun. Kaza sonucu yaralanmaları ve hasarları önlemek için ürünü yalnızca bu kullanım kılavuzunda belirtildiği şekilde kullanın. Gerektiğinde tekrar

Detaylı

Pirinç Beyazlık Ölçer. Kullanma Kılavuzu

Pirinç Beyazlık Ölçer. Kullanma Kılavuzu Pirinç Beyazlık Ölçer Kullanma Kılavuzu 2 Özellikler Ölçme Metodu : Yansıtmalı ölçüm Ölçülebilen Ürünler : Glütensiz Parlatılmış Pirinç, Glütensiz Esmer Pirinç, Glütensiz Yıkanmış pirinç, Glütenli Parlatılmış

Detaylı

Hava Akımı Ölçer PCE-VA 20

Hava Akımı Ölçer PCE-VA 20 Hava Akımı Ölçer PCE-VA 20 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 30.07.2015 Son Değiştirilme Tarihi: 04.11.2015 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Güvenlik notları... 3 3 Özellik... 4 3.1 Teknik özellikler... 4 3.2 Teslimat

Detaylı

SICAK VE SOĞUK ETĐKET VE BOY KESME MAKĐNASI KULLANIM KILAVUZU

SICAK VE SOĞUK ETĐKET VE BOY KESME MAKĐNASI KULLANIM KILAVUZU ELITE A.G. JM-110LRE SICAK VE SOĞUK ETĐKET VE BOY KESME MAKĐNASI KULLANIM KILAVUZU ANA EKRAN Makinenin şalteri açıldığında 5 sn boyunca açılış ekranı gelir. Daha sonra ana ekrana geçilir. Bu ekranda yardımcı

Detaylı

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No REVİZYON DURUMU Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No Hazırlayan: Onaylayan: Onaylayan: Mustafa Arnavut Adem Aköl Kalite Konseyi Başkanı Sinan Özyavaş Kalite Koordinatörü 1/6 1. AMAÇ Bu talimatın amacı

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Termo Higrometre PCE-THB 38

Kullanım Kılavuzu Termo Higrometre PCE-THB 38 Termo Higrometre PCE-THB 38 Versiyon 1.1 29/06/2016 İçindekiler 1 ÖZELLİKLER... 3 2 TEKNİK ÖZELLİKLER... 3 3 FONKSİYONLAR... 4 4 ÖLÇÜM YÖNTEMİ... 4 4.1 Mod Seçimi (fonksiyonlar)... 4 4.2 Birim Ayarı...

Detaylı

Ses Seviyesi Ölçer. Kullanım Kılavuzu. Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen okuyunuz

Ses Seviyesi Ölçer. Kullanım Kılavuzu. Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen okuyunuz Ses Seviyesi Ölçer Kullanım Kılavuzu Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen okuyunuz 2242 GİRİŞ Bu cihaz fabrika, okul, ofis, aile vs gibi değişik yerlerdeki ses seviyelerini ölçmek için kullanılabilir.

Detaylı

WT-02 HP KABLOSUZ ODA TERMOSTATI KULLANMA KILAVUZU

WT-02 HP KABLOSUZ ODA TERMOSTATI KULLANMA KILAVUZU WT-02 HP KABLOSUZ ODA TERMOSTATI KULLANMA KILAVUZU WT-02 HP, kablolu bağlantıya ihtiyaç duymadan, normal bir çalışma ortamında termostatla verici arasında 30 m.ye kadar radyofrekans iletişimi sağlayarak

Detaylı

Gerekli kalite standartlarında üretilen M304641 tarınız medikal amaçlı kullanıma uygun değildir.

Gerekli kalite standartlarında üretilen M304641 tarınız medikal amaçlı kullanıma uygun değildir. ADE Elektronik Tartı Kullanımı Gerekli kalite standartlarında üretilen M304641 tarınız medikal amaçlı kullanıma uygun değildir. Bu kılavuz dikkat etmeniz gereken noktalar ve pratiklik açısından size yol

Detaylı

GW-215 E-mail: info@asi-dex.com

GW-215 E-mail: info@asi-dex.com KULLANIM KILAVUZU GW-215 E-mail: info@asi-dex.com Zaman Kontrollü Ses Sistemi Yazılım ver:2.0 GW-215 İÇİNDEKİLER: 1.Cihaz özellikleri 2.Menü kullanımı 3.Tarih ayarları 4.Saat ayarları 5.Haftanın her günü

Detaylı

TRİSTÖR MODÜL SÜRÜCÜ KARTI (7 SEG) KULLANIM KILAVUZU AKE-PE-TMS-001

TRİSTÖR MODÜL SÜRÜCÜ KARTI (7 SEG) KULLANIM KILAVUZU AKE-PE-TMS-001 TRİSTÖR MODÜL SÜRÜCÜ KARTI (7 SEG) KULLANIM KILAVUZU AKE-PE-TMS-001 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz

Detaylı

- TESTO 106 - TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU

- TESTO 106 - TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU - TESTO 106 - TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU 1. Ürün Açıklaması Alarm, LED Ekran Aç/kapa tuşu, Ölçüm değerleri Alarm değerlerini gösterir, fonksiyonlar ayarlanır Pil bölümü Daldırma probu 1 2. Genel Bilgi

Detaylı

Kullanım Kitapçığı KIT FW8. 8 Bölgeli Kontrol Paneli REV NO : 01 / 18.03.2008

Kullanım Kitapçığı KIT FW8. 8 Bölgeli Kontrol Paneli REV NO : 01 / 18.03.2008 Kullanım Kitapçığı KIT FW8 8 Bölgeli Kontrol Paneli [PROGRAM] tuşuna basıp MASTER Kod girilir ve [ENTER] tuşuna basılır. [Program] göstergesi yanarak kullanıcının programa girdiği belirtilir. Program moduna

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU Manometre PCE-910

KULLANIM KILAVUZU Manometre PCE-910 KULLANIM KILAVUZU Manometre PCE-910 İçindekiler 1 Önsöz... 3 2 Güvenlik Bilgileri... 3 3 Teknik Özellikler... 3 3.1 Teslimat İçeriği... 4 4 Sistem Açıklaması... 4 5 Ölçüm... 5 6 Otomatik Kapanma... 5 7

Detaylı

SEESAW 24V DC BARİYER KONTROL KARTI KULLANIM KİTABI V 2.0

SEESAW 24V DC BARİYER KONTROL KARTI KULLANIM KİTABI V 2.0 SEESAW 24V DC BARİYER KONTROL KARTI KULLANIM KİTABI V 2.0 EKİM, 2010 KONTAL ELEKTRONİK :: SEESAW BARİYER KONTROL KARTI KULLANIM KİTABI V2.0 0 SEESAW 24V DC BARİYER KONTROL KARTI KARTI VE KULLANIMI Seesaw

Detaylı

Işık Ölçer. Kullanım Kılavuzu. Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen

Işık Ölçer. Kullanım Kılavuzu. Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen Işık Ölçer Kullanım Kılavuzu Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen okuyunuz 2243 GİRİŞ Sayaç floresan, metal halojenür, yüksek basınçlı sodyum veya akkor kaynaklardan gelen görünür ışığı ölçer. Bir LUX

Detaylı

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No REVİZYON DURUMU Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No Hazırlayan: Onaylayan: Onaylayan: Mustafa Arnavut Adem Aköl Kalite Konseyi Başkanı Sinan Özyavaş Kalite Koordinatörü 1/12 1. AMAÇ Bu talimatın amacı

Detaylı

Şafak Mahallesi Karanfil Caddesi 854. Sokak 8/A GÖLBAŞI - ANKARA / TÜRKİYE

Şafak Mahallesi Karanfil Caddesi 854. Sokak 8/A GÖLBAŞI - ANKARA / TÜRKİYE R-5, R-6, R-7 Kullanma Klavuzu Şafak Mahallesi Karanfil Caddesi 854. Sokak 8/A GÖLBAŞI - ANKARA / TÜRKİYE 4- Vericiyi, alıcıyı açmadan açmayın. Sesi en kısık duruma gelecek şekilde ayarlayın, alıcıyı açın,

Detaylı

SOĞUTMALI İNKÜBATÖR MODEL: H90S / H130S / H200S KULLANMA KILAVUZU

SOĞUTMALI İNKÜBATÖR MODEL: H90S / H130S / H200S KULLANMA KILAVUZU SOĞUTMALI İNKÜBATÖR MODEL: H90S / H130S / H200S KULLANMA KILAVUZU Fabrika Adres : İkitelli Organize San. Bölgesi İPKAS San Sitesi 10/A Blok No: 7 / 9 İkitelli / İstanbul Tel : (0212) 549 94 96 Fax : (0212)

Detaylı

E3122 Dijital Kontrol Paneli

E3122 Dijital Kontrol Paneli E322 Dijital Kontrol Paneli Kullanıcı Kılavuzu GİRİŞ E322, ısıtma soğutma havalandırma (ISH) sistemlerinde kullanılan gelişmiş bir otomatik kontrol panelidir. İki bağımsız kontrol senaryosu ile PI (Oransal

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Radyasyon Ölçüm Cihazı PCE-UV34

Kullanım Kılavuzu Radyasyon Ölçüm Cihazı PCE-UV34 Radyasyon Ölçüm Cihazı PCE-UV34 Versiyon 1.1 29/06/2016 İçindekiler 1 Genel Açıklama... 3 2 Teknik Özellikler... 4 3 Fonksiyonlar... 4 4 Ölçüm... 5 5 Ölçüm Koşulları... 5 6 Dahili Sıfırlama... 6 7 Pil

Detaylı

DKG-190 AKÜ ŞARJ KONTROL CİHAZI TANITIM ÖZELLİKLER. DKG-190 Kullanım Kılavuzu V-1.1 (24.03.2015) -1-

DKG-190 AKÜ ŞARJ KONTROL CİHAZI TANITIM ÖZELLİKLER. DKG-190 Kullanım Kılavuzu V-1.1 (24.03.2015) -1- DKG-190 AKÜ ŞARJ KONTROL CİHAZI TANITIM DKG-190 telekom sistemlerinde kullanılan jeneratörlerin çalışma saatlerini azaltmak amacıyla tasarlanmış ileri teknoloji ürünü bir cihazdır. Cihaz kullanıldığı yerlerde

Detaylı

COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Anemometre

COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Anemometre COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Anemometre Lütfen ürünü kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyunuz ve ilerisi için saklayınız. İÇERİK 1. Güvenlik... 1 2. Genel Tanıtım... 2 3. Özellikler...

Detaylı

TES. Kullanma Klavuzu TES 1330A DİJİTAL AYDINLANMA ÖLÇER TES ELECTRICAL ELEKTRONIC CORP.

TES. Kullanma Klavuzu TES 1330A DİJİTAL AYDINLANMA ÖLÇER TES ELECTRICAL ELEKTRONIC CORP. TES DİJİTAL AYDINLANMA ÖLÇER TES 1330A Kullanma Klavuzu TES ELECTRICAL ELEKTRONIC CORP. I TANITIM Dijital Aydınlanma ölçer, herhangi bir alandaki aydınlanmayı kesin ölçebilen bir cihazdır. Işığın açılı

Detaylı

SOĞUTMALI ÇALKALAMALI İNKÜBATÖR MODEL: H200SH KULLANMA KILAVUZU

SOĞUTMALI ÇALKALAMALI İNKÜBATÖR MODEL: H200SH KULLANMA KILAVUZU SOĞUTMALI ÇALKALAMALI İNKÜBATÖR MODEL: H200SH KULLANMA KILAVUZU Fabrika Adres : İkitelli Organize San. Bölgesi İPKAS San Sitesi 10/A Blok No: 7 / 9 İkitelli / İstanbul Tel : (0212) 549 94 96 Fax : (0212)

Detaylı

Runner 4-8. Kullanım Kitapçığı. 4/8 Bölgeli Kontrol Paneli

Runner 4-8. Kullanım Kitapçığı. 4/8 Bölgeli Kontrol Paneli Runner 4-8 4/8 Bölgeli Kontrol Paneli Her türlü sorun ve sorularınız için teknik@alarmdestek.com adresine mail atınız. Satış ve pazarlama için lütfen 0532 605 13 45 numaralı telefon ile irtibata geçin

Detaylı

CROW FREEWAVE KULLANMA KILAVUZU

CROW FREEWAVE KULLANMA KILAVUZU CROW FREEWAVE KULLANMA KILAVUZU KULLANICI KODLARINI DEĞİŞTİRMEK İÇİN [PROGRAM] tuşuna basıp MASTER Kod girilir ve [ENTER] tuşuna basılır. [Program] göstergesi yanarak kullanıcının programa girdiği belirtilir.

Detaylı

DC / AC ma AKIM PROBU Model 15

DC / AC ma AKIM PROBU Model 15 DC / AC ma AKIM PROBU Model 15 KULLANMA KLAVUZU PROVA INSTRUMENTS INC. Kirlilik Kategori 2 Sembollerin Anlamları Dikkat : ekli dökümanlara bakınız Dikkat: Elektrik çarpma tehlikesi Çifte İzolasyon Voltaj

Detaylı

HT 500 HT 500 01 HT 500 02 HT 500 03

HT 500 HT 500 01 HT 500 02 HT 500 03 LCD li Kablosuz Ev Otomasyon Kontrolleri Sadece ısıtma ve sadece soğutma ayarı ON/OFF Kontrol Ana Ünite 0 V (AC) A (SPDT) Oda Ünitesi V (DC) (x,v AA Alkaline pil) HT 00 HT 00 0 HT 00 0 HT 00 0 Kullanım

Detaylı

KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU

KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU Ürünümüzü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Lütfen cihazı çalıştırmadan önce bu kullanım klavuzunu dikkatlice okuyunuz. İÇİNDEKİLER Uzaktan kumanda tanıtımı

Detaylı

İÇİNDEKİLER UYARILAR.3 ÖNSÖZ.5 CI-2001A/B ÖZELLİKLERİ.5 TEKNİK ÖZELLİKLER.5 BOYUTLAR. 6 ÖN PANEL(CI-2001A).7 ÖN PANEL(CI-2001B). 10 ARKA PANEL.

İÇİNDEKİLER UYARILAR.3 ÖNSÖZ.5 CI-2001A/B ÖZELLİKLERİ.5 TEKNİK ÖZELLİKLER.5 BOYUTLAR. 6 ÖN PANEL(CI-2001A).7 ÖN PANEL(CI-2001B). 10 ARKA PANEL. İÇİNDEKİLER UYARILAR...3 ÖNSÖZ.5 CI-2001A/B ÖZELLİKLERİ...5 TEKNİK ÖZELLİKLER.5 BOYUTLAR. 6 ÖN PANEL(CI-2001A)......7 ÖN PANEL(CI-2001B)..... 10 ARKA PANEL...12 KURULUM.13 TEST MODU. 14 KALİBRASYON MODU..17

Detaylı

PLUSSMART HT 350 SET ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU

PLUSSMART HT 350 SET ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER PLUSSMART HT 350 SET ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU PLUSSMART HT 350 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcının oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda programlayıp daha konforlu ve

Detaylı

EVERTECH. EV-CSC200 Speed Dome Kontrol Ünitesi. Kolay Kurulum ve Kullanım Klavuzu

EVERTECH. EV-CSC200 Speed Dome Kontrol Ünitesi. Kolay Kurulum ve Kullanım Klavuzu EVERTECH EV-CSC200 Speed Dome Kontrol Ünitesi Kolay Kurulum ve Kullanım Klavuzu Uyarılar ve Ana Fonksiyonlar Güç Kaynağı DC12V güç kaynağı kullanılabilir.cihazı bağlamadan önce şehir elektrik şebekenizin

Detaylı

ELITE PR DİKKAT. O ayar sıvısı seti M) Enjektör valfi için redüksiyon. Duvara Montajı

ELITE PR DİKKAT. O ayar sıvısı seti M) Enjektör valfi için redüksiyon. Duvara Montajı ELITE PR Paket İçindekiler: A) "ELITE PR" ph ve REDOX kontrol cihazı B) PVC Crystal 4x6 ile emme cihazı (2 m) C) Polietilen hortum (3m) D) Bağlantı vidası (φ=6 mm) E) Emme çekvalfi F) FPM basma çekvalf

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU Basınç Ölçer PCE-P-01-05

KULLANIM KILAVUZU Basınç Ölçer PCE-P-01-05 KULLANIM KILAVUZU Basınç Ölçer PCE-P-01-05 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 22/09/2016 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Güvenlik Bilgisi... 3 3 Özellikler... 4 4 Sistem Açıklaması... 5 4.1 TUŞLAR... 5 4.2 Ekran...

Detaylı