KAPADOKYA. Göreme Açık Hava Müzesi ve eşsiz Kapadokya,

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KAPADOKYA. Göreme Açık Hava Müzesi ve eşsiz Kapadokya,"

Transkript

1 KAPADOKYA Göreme Açık Hava Müzesi ve eşsiz Kapadokya, 1

2 Değerli Müze dostları, Madox Travel, kültürel ve tarihsel nesneleri bir araya getiren, Türkiye ve Dünya daki müzeleri keşfetmek üzere yola çıktı. Bizler ulaştığımız şehirlerde, önce müze ve tarihi eserlere yaptığımız ziyaretlerin yanı sıra,kentlerin dokusunu, kültürünü, yemeklerini, müziğini ve eğlencesini de tatmadan geriye dönmüyoruz. Gezilerimizin Müze konsepti ile, sizlere sunulmasındaki amaç, asıl beklenti olan tarihi ve kültürü gerçekten anlamak ve hissetmek olan,kültür ve tarih sevdalısı insanımıza ulaşmak ve onlara bilgiyi en berrak biçimde aktarıp, bu eşsiz ve derin zaman yolculuğundan keyif almalarını sağlamaktır. Kapadokya gezimiz için müze ve sanat tarihi danışmanlarımız, profesyonel rehberlerimiz ve e k i b i m i z l e b e r a b e r çalışıp,gerçekten keyif alacağınızı düşündüğümüz şık bir program hazırladık. Gezi süresince sizlerle beraber, Kapadokya nın nın geçmişine ve kültürüne farklı bir yolculuk yapacağız. Konakladığımız otel ve restoranları özenle seçtik. Müzik ve eğlenceye doyacağımız Madox Gecesi ise her seyahatimizin olmazsa olmaz ritüeli. Şimdiden size keyifli bir Zeugma Gezisi diliyoruz. Madox Travel 2 2

3 İçindekiler ; - Seyahat Notları - Gezi Programı - Hizmet Detayları - Gezi Fiyatları 3

4 Göreme Açık Hava Müzesi Göreme açık hava müzesi Peri bacalarıyla ünlü Kapadokya'nın en önemli turistik merkezlerinden biri olan ve sahip olduğu eşsiz yapıları ile UNESCO Dünya mirasında yer alan Göreme Açık Hava Müzesi ziyaretçilerini tarihte küçük bir yolculuğa çıkarıyor. Göreme Açıkhava Müzesi, M.S. IV. yüzyıldan XIII. yüzyıla kadar yoğun bir şekilde manastır hayatına ev sahipliği eden bir kaya yerleşim yeri. Bir vadi oluşturan alanda, kaya blokların içinde kiliseler, şapeller, yemekhaneler ve oturma mekânları oyulmuş. Göreme Vadisi, manastır eğitim sisteminin başlatıldığı yer olarak kabul ediliyor; aynı eğitim sistemi daha geç tarihlerde Soğanlı, Ihlara, Açık Saray'da da görülmüş. Kiliselerde Hıristiyanlığın ilk dönemlerinde kullanılan geometrik süslemeler ortaya çıkarılan ilk boya katmanlarında görülebilirken, daha sonraki tarihlerde yapılan freskler İncil ve Hz. İsa nın hayatından sahneleri betimliyor. Göreme Açıkhava Müzesi 6 Aralık 1985 tarihinden bu yana doğal ve kültürel varlık olarak UNESCO nun Dünya Mirası Listesi nde yer alıyor.

5 Zelve Açık Hava Müzesi Uçhisar, Göreme, Çavuşin gibi kaya oyma mekanlardaki trogloditik yaşamın ne zaman başladığı bilinmeyen Zelve, özellikle 9. ve 13. yüzyılda Hıristiyanların önemli yerleşim ve dini merkezlerinden biri olmuştur. Rahiplere ilk dini seminerler bu yörede verilmiştir. Yamaçların dibinde yer alan 'Direkli Kilise' Zelve 'deki manastır hayatının ilk yıllarına aittir. Kilise süslemelerinde tercih edilen kabartma haçlar daha çok ikonoklastik düşünce ile yakından ilgilidir. İkonoklastik Dönem öncesine tarihlenen Balıklı, Üzümlü ve Geyikli Kiliseleri vadinin önemli kiliselerindendir yılına kadar iskan edilmiş vadide manastır ve kiliselerden başka yerleşim yerleri, iki vadiye acılan tünel, değirmen, cami ve güvercinlikler bulunmaktadır.

6 Uçhisar Kalesi Uçhisar'ın simgesidir. Kapadokya'nın her yerinden görülen, en büyük peri bacası ve zirve noktası olan Uçhisar Kalesi zirvesi Kapadokya'nın kuş bakışı görüleceği tek yerdir. Efsunlu bir atmosfere s a h i p o l a n U ç h i s a r Kalesi'nden günbatımını izlerken tüm vadilerin, bozkırın aldığı kızıllığı ve r e n k d e ğ i ş i m l e r i n i d e yakından görüp resimleme imkanı bulabilirsiniz. Uçhisar Kalesi Doğu Roma döneminde, korunaklı yapısı ile Arap akınlarına karşı kolayca savunma sağlamıştır. Kalenin içerisine oyulmuş eski bir mağara bulunmaktadır. Mağaraya üç yol ile girilir ve bu yollar geniş bir salonda birleşir. Yolların birinde taş kapı, ardında da nöbetçi odası mevcuttur. Kalenin içerisinde başka dehlizler de bulunmakla birlikte, bunların bazıları çökmüş bazıları ise molozla dolmuştur.

7 1.GÜN : Değerli misafirlerimiz. İstanbul Atatürk Havalimanından Türk Hava Yollarına ait 07:10 uçağımız ile Nevşehir Havaalanına yaklaşık olarak 08.30'da iniş yapıyoruz. Nevşehir Havaalanı THY kontuarı önünde rehberimizle buluşarak bizi bekleyen aracımızla beraber Kapadokya'da mutlaka görmeniz gereken Aşk Vadisine yürüyüş turumuza başlıyoruz. Yürüyüşün ardından Göreme Vadisi içinde yer alan GÖREME AÇIK HAVA Müzesi'ni gezmek üzere hareket ediyoruz. Müze içerisindeki muhtelif kiliseler (Elmalı Kilise, Azize Barbara Kilisesi, Aziz Basileus Kilisesi, Çarıklı Kilise), yemekhane, mutfak, kiler, şaraphane ve İncil in baştan sona resmedildiği Tokalı Kilise göreceğimiz yerler arasında. Öğle yemeğinin ardından,bölgenin en yüksek noktası olan, muhtelif dönemlerde savunma amaçlı olarak kullanılmış ve tamamı doğal olarak oluşmuş bir kaya bloğunun oyulması ile Hitit Dönemi ile Ms.9.YY arasında ortaya çıkmış olan UÇHİSAR Kalesi'ni dışarıdan fotoğraflayarak, Uçhisar da bulunan bölgeye ait yöresel baharat ve yemişlerin tanıtıldığı sergide alışveriş imkânı buluyoruz. Şarap mahzenlerini ziyaret etmeden önce Ürgüp'te kısa bir gezinti yapıyoruz. Peribacalarının en güzel örneklerinin bulunduğu ve bütün Kapadokya Bölgesi nin panoramik manzarasının izlenebildiği ÜÇGÜZELLER MEVKİİ nde verilecek fotoğraf ve gezinti molası ile turumuza devam ediyoruz. Turumuza Paşa bağlarına 1km. uzaklıktaki Zelve Açık Hava Müzesi'yle devam ediyoruz, üç vadiden oluşan Zelve Ören yeri, peribacalarının en yoğun olduğu yerdir. Vadideki peribacaları sivri uçlu ve geniş gövdelidir. Turumuzun ardından dinlenme ve akşam yemeği için otelimize doğru yola çıkıyoruz.

8 2.Gün : Otelde alınan sabah kahvaltısının ardından rehberimizle da buluşarak turumuza Asmalı Konak dizisinin de çekildiği, Rum mimarisinin en iyi örneklerini görebileceğimiz (Sinassos) MUSTAFAPAŞA KÖYÜ nü ziyaret ederek başlıyoruz. Sonrasında kayaların oyulması ile elde edilmiş eski yerleşim birimlerinin yer aldığı ÇAVUŞİN ÖREN YERİ nin gezilmesinden sonra, çok başlı peribacalarının ve keşiş hücrelerinin görülebileceği PAŞABAĞI nda fotoğraf molası veriyoruz. Devamında değişik şekillere benzetilen peribacalarının bulunduğu Devrent Vadisi ve Hacıbektaş-ı Veli Hazretlerine doğru yöneliyor burada Dergah ve Müzeleri ziyaret ettikten sonra turumuz Cilalı Taş Devri nden beri aynı teknik ve malzeme ile çanak çömlek üretimi yapılan Avanos'a yapacağımız ziyaret ile devam ediyor. Bu ziyaretimiz sırasında Kızılırmak tan elde edilen çamurun işlenmesi ve çömlekçi çarkı başta olmak üzere çeşitli teknikler ile sanat eserlerine dönüştürülmesi konusunda bilgiler alıyoruz. Avanos Bölgesinin en güzel atmosferli restoranlarından biri olan "Bizim Ev" de akşam yemeğimizi alıyoruz. Yemek sonrası 19:50 uçağına yetişmek üzere Nevşehir Havaalanına doğru yola çıkıyoruz. Bir daha ki turlarımızda tekrar bira araya gelmek üzere vedalaşıyoruz.

9 HİZMET DETAYLARI Gezi ücretine dahil olan hizmetler v Türk Havayolları ile İstanbul-Nevşehir gidiş dönüş uçak bileti v Bölgedeki ulaşımlar v Rehberlik v 1 gece Otel konaklama v Kahvaltı,Öğle ve Akşam yemekleri v Program dahilindeki tüm çevre gezileri v Zorunlu seyahat sigortası Gezi Ücretine dahil olmayan hizmetler: v Yemeklerin yanında alınacak içecekler v Sema gösterisi vb. gece turları,kişisel harcamalar UÇUŞ DETAYLARI Gidiş TÜRK HAVA YOLLARI İstanbul Atatürk Havalimanı-Nevşehir Havalimanı 07:10 Kalkış - 08:30 varış Dönüş TÜRK HAVA YOLLARI Nevşehir Havalimanı -İstanbul Atatürk 19:50 kalkış - 20:25 varış Turumuzun start alacağı Cumartesi sabahı evlerinizden kişiye özel Mercedes Vito lüx araçlarla alınacak ve İstanbul Atatürk Havalimanına transferiniz gerçekleşecektir. Nevşehir Havalimanına indiginizde THY kontuarı önünde Rehberimizle buluşacak ve yine lüx araçlarımızla Otelimize transfer olacağız. Dönüş günü olan Pazar günü Havaalanına transfer sonrası İstanbul Atatürk Havalimanında sizleri bekleyen özel araçlarımızla evlerinize kadar transferleriniz gerçekleştikten sonra programımız sona erecektir.

10 GEZİ FİYATLARI TURUN ADI KİŞİ BAŞI İLAVE YATAK TEK KİŞİ 0-6 YAŞ 6-12 YAŞ KAPADOKYA TL TL TL 459.-TL 924.-TL ÖDEME ŞARTLARI ***Nakit veya Banka Havalesiyle peşin ödemede % 8 indirim ***Anlaşmalı banka kartlarımızla vade farksız 9 taksit imkanı REZERVASYON İÇİN ; Tel : 0(216) rezervasyon@madoxtravel.com

11 TAVSİYELER Gezi süresince rahat yürüyüş ayakkabısı veya spor ayakkabı tercih edilmelidir. Gece için yanınıza hırka vb. bir kıyafet, dudak koruyucu kremi, evinizde fazla olan kitap, dergi, oyuncak vb. yanınızda getirmeniz halinde oradaki kütüphane ve çocuklara verilecektir. DİKKAT: Tur sirküsü yayımlandığı 24 Nisan 2014 Cuma tarihinde geçerlidir. Aynı tura ait, daha sonraki bir tarihte yayımlanacak tur sirküsü bir öncekini geçersiz kılar. Acentemiz, havayolları ile yolcularımız arasında aracı konumunda olup, Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde uçuş detayları ve saatleri değişebilir, tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyid edilmesi gerekmektedir. Yolcularımız saat değişikliği riskini bilerek ve kabul ederek turu satın almıştır. Uçak seferlerinde oluşabilecek aksama yada iptal gibi durumlar halinde oluşabilecek tura katılamama yada geç katılma gibi durumlardan, uçağın kaçırılmasından ve bunun sonucunda oluşabilecek hizmet alınamaması gibi durumlardan Madox Travel sorumlu tutulamaz. Madox Travel Rehberi; hava ve ortam şartlarına bağlı olarak tur programı üzerinde düzenleme yapabilme hakkını saklı tutar.

Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu

Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu Milyonlarca yıllık ihtişamlı coğrafyasıyla Kapadokya'da keyifli anlar sizi bekliyor... Konaklamalar Perissia Hotel'lerden

Detaylı

CAPPADOCIA ULTRA TRAIL

CAPPADOCIA ULTRA TRAIL CAPPADOCIA ULTRA TRAIL Günümüzden milyonlarca yıl önce Erciyes, Hasandağ ve Güllüdağ ın püskürttüğü lavların doğal etkenlerle aşınması sonucu ortaya çıkan peribacası oluşumlarıyla olağanüstü bir coğrafya

Detaylı

PROGRAMI 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR

PROGRAMI 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR Öne Çıkanlar Milyonlarca yıllık ihtişamlı coğrafyasıyla Kapadokya'da keyifli anlar sizi bekliyor... Konaklama, Ürgüp'ün eşsiz güzellikte bir vadi manzarasına hakim 13.000 m2 alanı ile Kapadokya nın en

Detaylı

Aktiviteler. Aşağıda Alan Turizm ile yapmış olduğumuz ortak aktiviteler bulunmaktadır.lütfen her konuda bizden bilgi almakta

Aktiviteler. Aşağıda Alan Turizm ile yapmış olduğumuz ortak aktiviteler bulunmaktadır.lütfen her konuda bizden bilgi almakta Aktiviteler Aşağıda Alan Turizm ile yapmış olduğumuz ortak aktiviteler bulunmaktadır.lütfen her konuda bizden bilgi almakta çekinmeyin. Yürüyüş turları Gizli kalmış Kapadokya ( yürüyüş turu) Ortahisar

Detaylı

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Hilton Kapadokya vb.5 Yıldızlı otellerde konaklamalı Uçaklı Kapadokya Turu'

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Hilton Kapadokya vb.5 Yıldızlı otellerde konaklamalı Uçaklı Kapadokya Turu' Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Hilton Kapadokya vb.5 Yıldızlı otellerde konaklamalı Uçaklı Kapadokya Turu' "FIRSAT OPSİYONLARI ARASINDA FİYAT FARKI VARDIR. GÖRMEK İÇİN "HEMEN AL"A TIKLAYIN." Detaylar Katılmak

Detaylı

Gidiş Dönüş Uçak Biletleri Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri Kapadokya Bölge Turu (Öğle Yemeği Dahil İçecek Extra)

Gidiş Dönüş Uçak Biletleri Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri Kapadokya Bölge Turu (Öğle Yemeği Dahil İçecek Extra) SUHAN HOTEL KONAKLAMALI KAPADOKYA TURU SUHAN OTEL KONAKLAMALI PAKETLER Standart Paket Kişi Başı Kapadokya SUHAN Otel 1 Gece Yarım Pansiyon Gidiş Dönüş Uçak Biletleri Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri

Detaylı

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Avrasya Otel konaklamalı Ulaşım Dahil 'Kapadokya Turu'

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Avrasya Otel konaklamalı Ulaşım Dahil 'Kapadokya Turu' Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Avrasya Otel konaklamalı Ulaşım Dahil 'Kapadokya Turu' 25 Mart 2017 tarihine kadar gerçekleşecek turlarda geçerlidir. "FIRSAT OPSİYONLARI ARASINDA FİYAT FARKI VARDIR. GÖRMEK İÇİN

Detaylı

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Avrasya Otel konaklamalı Ulaşım Dahil 'Kapadokya Turu'

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Avrasya Otel konaklamalı Ulaşım Dahil 'Kapadokya Turu' Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Avrasya Otel konaklamalı Ulaşım Dahil 'Kapadokya Turu' "FIRSAT OPSİYONLARI ARASINDA FİYAT FARKI VARDIR. GÖRMEK İÇİN "HEMEN AL"A TIKLAYIN." Detaylar Katılmak istediğiniz tur tarihinin

Detaylı

EFES. M.Ö. 6000 de başlayan Uygarlık Tunç çağına ve Hititlere kadar uzayan muhteşem bir medeniyetin izlerine yolculuk başlıyor

EFES. M.Ö. 6000 de başlayan Uygarlık Tunç çağına ve Hititlere kadar uzayan muhteşem bir medeniyetin izlerine yolculuk başlıyor EFES M.Ö. 6000 de başlayan Uygarlık Tunç çağına ve Hititlere kadar uzayan muhteşem bir medeniyetin izlerine yolculuk başlıyor Meryem Ana ya ziyaret Dünyanın dört bir tarafından gelen Hristiyanların kutsal

Detaylı

Tur Danışmanımız: Ali Canip Olgunlu

Tur Danışmanımız: Ali Canip Olgunlu Ali Canip Olgunlu ile Kapadokya Tur Programı Göreme, 6-8 Eylül 2013 Tur Rehberimiz: Tur Danışmanımız: Ali Canip Olgunlu Öne Çıkanlar: Ali Canip Olgunlu nun anlatımlarıyla Kapadokya Anadolu daki ilk kiliselerden

Detaylı

Milyonlarca yıllık ihtişamlı coğrafyasıyla Kapadokya'da keyifli anlar sizi bekliyor...

Milyonlarca yıllık ihtişamlı coğrafyasıyla Kapadokya'da keyifli anlar sizi bekliyor... Havayolu ulaşımı dahil Kapadokya nın en büyük kaya oteli MDC Cave Hotel de 2 gün 1 gece konaklamalı 'Kapadokya Turu' Sarıçamlar Turizm ile 349 TL'den başlayan fiyatlarla! Detaylar: Özel günler hariç 31

Detaylı

ZEUGMA. Çingene Kızı na ziyaret. Göbeklitepe yi Keşfetmek Yeryüzündeki, en eski uygarlıkla tanışmak,

ZEUGMA. Çingene Kızı na ziyaret. Göbeklitepe yi Keşfetmek Yeryüzündeki, en eski uygarlıkla tanışmak, ZEUGMA 23-25 Mayıs 2014 Çingene Kızı na ziyaret Dünya nın en muhteşem Mozaik Müzesi Zeugma'ya yolculuk, Göbeklitepe yi Keşfetmek Yeryüzündeki, en eski uygarlıkla tanışmak, Gaziantep ve Şanlıurfa Medeniyetlere

Detaylı

UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU

UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR Sabiha Gökçen Havalimanı iç hatlar gidiş terminali havayolu kontuarı önünde saat 07:30 da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş

Detaylı

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Hilton Kapadokya vb.5 Yıldızlı otellerde konaklamalı Uçaklı Kapadokya Turu'

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Hilton Kapadokya vb.5 Yıldızlı otellerde konaklamalı Uçaklı Kapadokya Turu' Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Hilton Kapadokya vb.5 Yıldızlı otellerde konaklamalı Uçaklı Kapadokya Turu' 25 Mart 2017 tarihine kadar gerçekleşecek turlarda geçerlidir. "FIRSAT OPSİYONLARI ARASINDA FİYAT FARKI

Detaylı

Travel is Life 29 EKİM BUTİK URFA MARDİN NEMRUT TURU. 26-29 Ekim 2013

Travel is Life 29 EKİM BUTİK URFA MARDİN NEMRUT TURU. 26-29 Ekim 2013 29 EKİM BUTİK URFA MARDİN NEMRUT TURU 26-29 Ekim 2013 TUR SÜRESİ 3 GECE 4 GÜN UÇUŞ DETAYLARI Gidiş (26.10.2013 Cumartesi) TÜRK HAVA YOLLARI İstanbul Atatürk H. - Adıyaman Havaalanı 10:40 kalkış - 11:45

Detaylı

Travel is Life 29 EKİM UÇAKLA BUTİK KAPADOKYA TURU. 26-29 Ekim 2013

Travel is Life 29 EKİM UÇAKLA BUTİK KAPADOKYA TURU. 26-29 Ekim 2013 TUR SÜRESİ 29 EKİM UÇAKLA BUTİK KAPADOKYA TURU 26-29 Ekim 2013 3 GECE 4 GÜN UÇUŞ DETAYLARI Gidiş (26.10.2013 Cumartesi) TÜRK HAVA YOLLARI İstanbul Atatürk H. - Nevşehir Havaalanı 07:05 kalkış - 08:20 varış

Detaylı

Travel is Life 7 KURBAN BAYRAMI UÇAKLA BUTİK KAPADOKYA TURU. 16-19 Ekim 2013

Travel is Life 7 KURBAN BAYRAMI UÇAKLA BUTİK KAPADOKYA TURU. 16-19 Ekim 2013 7 KURBAN BAYRAMI UÇAKLA BUTİK KAPADOKYA TURU TUR SÜRESİ 16-19 Ekim 2013 3 GECE 4 GÜN TUR PROGRAMI 1.GÜN (16 EKİM 2013 ÇARŞAMBA) GÖREME AÇIKHAVA MÜZESİ - KARANLIK KİLİSE - ÜRGÜP - AVANOS - KIZILVADİ Pegasus

Detaylı

Mavi Turla Ege Antik Kentlerine Yolculuk. Ege nin muhteşem koylarında doğa ile baş başa bir tatilde eşsiz Ege Antik kentlerini keşfediyoruz.

Mavi Turla Ege Antik Kentlerine Yolculuk. Ege nin muhteşem koylarında doğa ile baş başa bir tatilde eşsiz Ege Antik kentlerini keşfediyoruz. Mavi Turla Ege Antik Kentlerine Yolculuk Ege nin muhteşem koylarında doğa ile baş başa bir tatilde eşsiz Ege Antik kentlerini keşfediyoruz. 1 Değerli Müze dostları, Madox Travel, kültürel ve tarihsel nesneleri

Detaylı

Bükreş Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Bükreş. 2.Gün: Bükreş. 3.Gün: Bükreş. 4.Gün: Bükreş İstanbul

Bükreş Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Bükreş. 2.Gün: Bükreş. 3.Gün: Bükreş. 4.Gün: Bükreş İstanbul Bükreş Turu 29.12.2017'den itibaren kalkışlı 399,00 EUR 1.563,04TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Bükreş Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali THY kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla buluşma.

Detaylı

Paket 2 Kapadokya Suhan Otel 1 Gece Yarım Pansiyon Konaklama Türk Gecesi Eğlencesi

Paket 2 Kapadokya Suhan Otel 1 Gece Yarım Pansiyon Konaklama Türk Gecesi Eğlencesi SUHAN OTEL KONAKLAMALI PAKETLER Fiyatlar KİŞİ BAŞIDIR Paket 1 Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri Paket 2 Türk Gecesi Eğlencesi Paket 3 Kapadokya Bölge Turu (Öğle Yemeği Dahil İçecek Extra) Paket 4

Detaylı

Kurban Bayramı Uçakla Butik Kapadokya Turu 3

Kurban Bayramı Uçakla Butik Kapadokya Turu 3 Kurban Bayramı Uçakla Butik Kapadokya Turu 3 http://deepnature.com/kurban-bayrami-turlari/kurban-bayrami-ucakla-butik-kapadokya-turu-3/ Süre:3 GECE 4 GÜN (14-17 Eylül 2016) DEEPNATURE farkıyla Kurban Bayramı

Detaylı

Travel is Life K.BAYRAMI UÇAKLA BUTİK KAPADOKYA TURU 2. 4-7 Ekim 2014 3 GECE 4 GÜN

Travel is Life K.BAYRAMI UÇAKLA BUTİK KAPADOKYA TURU 2. 4-7 Ekim 2014 3 GECE 4 GÜN K.BAYRAMI UÇAKLA BUTİK KAPADOKYA TURU 2 4-7 Ekim 2014 3 GECE 4 GÜN UÇUŞ DETAYLARI Gidiş (04.10.2014 Cumartesi) Anadolu Jet Hava Yolları İstanbul Sabiha Gökçen H. - Kayseri Havaalanı 07:00 kalkış - 08:15

Detaylı

Travel is Life K.BAYRAMI UÇAKLA BUTİK KAPADOKYA TURU. 4-7 Ekim 2014 3 GECE 4 GÜN

Travel is Life K.BAYRAMI UÇAKLA BUTİK KAPADOKYA TURU. 4-7 Ekim 2014 3 GECE 4 GÜN K.BAYRAMI UÇAKLA BUTİK KAPADOKYA TURU 4-7 Ekim 2014 3 GECE 4 GÜN Kurban Bayramı Uçakla Butik Kapadokya Turumuz. En fazla 25 kişilik butik tur. Türk Hava Yolları ile gidiş dönüş uçak bileti dahil paket.

Detaylı

Kapadokya Turu 2015 Tur Genel Tanımı Neler Yapılır?

Kapadokya Turu 2015 Tur Genel Tanımı Neler Yapılır? Kapadokya Turu 2015 Tur Genel Tanımı Milyonlarca yıl boyunca yağmur ve rüzgar ile aşındırılarak bugünkü halini alan Kapadokya, adeta bir görsel şölen yeridir. Bu bölgede etkileyici yeryüzü şekilleri kadar

Detaylı

Kapadokya Turu 2015 Tur Genel Tanımı Neler Yapılır?

Kapadokya Turu 2015 Tur Genel Tanımı Neler Yapılır? Kapadokya Turu 2015 Tur Genel Tanımı Milyonlarca yıl boyunca yağmur ve rüzgar ile aşındırılarak bugünkü halini alan Kapadokya, adeta bir görsel şölen yeridir. Bu bölgede etkileyici yeryüzü şekilleri kadar

Detaylı

Riga Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Riga. 2.Gün: Riga. 3.Gün: Riga. 4.Gün: Riga İstanbul

Riga Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Riga. 2.Gün: Riga. 3.Gün: Riga. 4.Gün: Riga İstanbul Riga Turu 29.12.2017'den itibaren kalkışlı 449,00 EUR 1.758,91TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Riga Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali THY kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla buluşma.

Detaylı

Uçakla Butik Kapadokya Turu

Uçakla Butik Kapadokya Turu Uçakla Butik Kapadokya Turu http://deepnature.com/yurtici-turlar/ucakla-butik-kapadokya-turu/ Süre:2 GECE 3 GÜN DEEP NATURE farkıyla, iki gece üç günlük butik uçakla Kapadokya turu. Pegasus Hava Yolları

Detaylı

16 18 EKİM 2014 KAPADOKYA TURU

16 18 EKİM 2014 KAPADOKYA TURU 16 18 EKİM 2014 KAPADOKYA TURU 16 EKİM 2014 Saat 20.00 de Ankara dan Kapadokya ya hareket. Otele varış ve serbest zaman. 17 EKİM 2014 TAM GÜN KAPADOKYA TURU - 08:30 17:00 GÖREME PANORAMA Turdaki ilk yer

Detaylı

KAPADOKYA TURU UÇAKLI PROMOSYON 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR

KAPADOKYA TURU UÇAKLI PROMOSYON 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR Sabiha Gökçen Havalimanı iç hatlar gidiş terminali havayolu kontuarı önünde saat 07:30 da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş

Detaylı

Şiraz'dan Mashad'a İran

Şiraz'dan Mashad'a İran Şiraz'dan Mashad'a İran 18-27 Kasım 2017 / 9 Gece - 8 Gün Gezgin Rehber Bülent Demirdurak ile Şiraz(2 )- Yazd(2) - Esfahan(2) - Tahran(1) - Mashad(1) - Uçak(1) Firdevsi'nin, Ömer Hayyam'ın, Sadi'nin, Hafız'ın,

Detaylı

2 Gece 3 Gün Yarım Pansiyon Konaklamalı

2 Gece 3 Gün Yarım Pansiyon Konaklamalı DOKYA Kapadokya - Ihlara - Hacıbektaş Turu 2 Gece 3 Gün Yarım Pansiyon Konaklamalı GÖREME AÇIK HAVA MÜZESİ ÜÇGÜZELLER SİNASOS ÜRGÜP PAŞABAĞ AVANOS DERİNKUYU IHLARA NARLI GÖL TUZ GÖLÜ Araç Kalkış Noktaları

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Kurban Bayramı'nda Japonya Tokyo - Kyoto - Osaka 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 28 Ağustos 2017, Pazartesi İstanbul Tokyo 27 Ağustos saat

Detaylı

Prag Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Prag. 2.Gün: Prag. 3.Gün: Prag. 4.Gün: Prag İstanbul

Prag Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Prag. 2.Gün: Prag. 3.Gün: Prag. 4.Gün: Prag İstanbul Prag Turu 30.12.2017'den itibaren kalkışlı 599,00 EUR 2.346,52TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Prag Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali THY kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla buluşma.

Detaylı

Travel is Life 29 EKİM BUTİK ANTEP URFA MARDİN TURU. 26-29 Ekim 2013 TUR SÜRESİ

Travel is Life 29 EKİM BUTİK ANTEP URFA MARDİN TURU. 26-29 Ekim 2013 TUR SÜRESİ TUR SÜRESİ 3 GECE 4 GÜN 29 EKİM BUTİK ANTEP URFA MARDİN TURU 26-29 Ekim 2013 1.GÜN / CUMARTESİ GAZİANTEP Türk Hava Yolları ile uçak bileti dahil paket satın alan misafirlerimiz için buluşma noktamız ve

Detaylı

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün 04 07 Ekim 2014 Kurban Bayramı Turu Neden Gitmeli? Hem Afrika hem de Akdeniz in havasını teneffüs edebileceğiniz, kendine has kültürü ile

Detaylı

KAPADOKYA TURU (2 GECE KONAKLAMALI ) GÖREME-AVANOS-URGÜP-KAYSERİ

KAPADOKYA TURU (2 GECE KONAKLAMALI ) GÖREME-AVANOS-URGÜP-KAYSERİ KAPADOKYA TURU (2 GECE KONAKLAMALI ) GÖREME-AVANOS-URGÜP-KAYSERİ 1.GÜN 22.30 Okul önünden Nevşehir e hareket, 2.GÜN 07.00 Araçta kahvaltı paketi ikramı, 08.30 Hacı Bektaş a varış ve Hacıbektaş-ı veli dergâhının

Detaylı

19 MAYIS A ÖZEL KAPADOKYA TURU KAPADOKYA OYAK TURİZM ÖZEL LÜKS OTOBÜSÜ İLE 18 MAYIS HAREKET GECE / 4 GÜN

19 MAYIS A ÖZEL KAPADOKYA TURU KAPADOKYA OYAK TURİZM ÖZEL LÜKS OTOBÜSÜ İLE 18 MAYIS HAREKET GECE / 4 GÜN 19 Mayıs Özel - Kapadokya - 3 Gece 4 Gün 4 * KAPADOKYA LODGE OTEL vb. standart oda, kahvaltı ve akşam yemeği dahil http://www.kapadokyalodge.com.tr 19 MAYIS A ÖZEL KAPADOKYA TURU KAPADOKYA OYAK TURİZM

Detaylı

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi...

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Sicilya Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Tarih : 29-08-2017-03-09-2017 Şehirler : Agrigento, Katanya, Palermo, Siracussa, Taormina

Detaylı

Arttravel ile. 27. Antika Bienali, Paris VIP Programı. 11, 15, 18 Eylül, 2014 3 GECE 4 GÜN

Arttravel ile. 27. Antika Bienali, Paris VIP Programı. 11, 15, 18 Eylül, 2014 3 GECE 4 GÜN Arttravel ile 27. Antika Bienali, Paris VIP Programı 11, 15, 18 Eylül, 2014 3 GECE 4 GÜN Paris, Fransa 1. Gün Istanbul - Paris Atatürk Havalimanı, Dış Hatlar Terminali nde THY kontuarı önünde buluşuyoruz.

Detaylı

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece)

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Tokyo-Kyoto-Osaka 20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 20 Mayıs 2017,

Detaylı

İzmir den İstanbul a akşamüstü uçağı.

İzmir den İstanbul a akşamüstü uçağı. TUR 10 - TRUVA ve GELĠBOLU (Anzaklar) Sabah erken saatlerde Isparta Kraliçesi güzel Helen ve Truva Prensi Paris zamanından kalan efsanevi Truva Atı ile ünlü Truva Antik Kenti ni ziyaret için yola çıkış.

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Şeker Bayramı'nda Japonya Japonya 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 24 Haziran 2017, Cumartesi İstanbul - Tokyo 23 Haziran saat 22.30 da

Detaylı

Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao)

Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao) Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao) 24.06.2017'den itibaren kalkışlı 997,00 EUR 3.797,47TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. GÜN: İstanbul Bordo Biarritz "Bordo Şehir Turu" İstanbul Atatürk Havalimanı Dış

Detaylı

Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün

Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün Tacikistan Kurban Bayramı Turu 4 Ekim 2014 Neden Gitmeli? Pamir ve Fan Dağları arasında gösterişli vadiler, Kristal yeşili göller ve İpek yolu güzergahları

Detaylı

Hem Müslüman hem Hıristiyan dünyasının izlerini, ve Flamenko nun doğuşunu sağlayan bir coğrafya...

Hem Müslüman hem Hıristiyan dünyasının izlerini, ve Flamenko nun doğuşunu sağlayan bir coğrafya... Endülüs Hem Müslüman hem Hıristiyan dünyasının izlerini, ve Flamenko nun doğuşunu sağlayan bir coğrafya... Tarih : 25-04-2017-30-04-2017 Şehirler : Cordoba, Granada, Malaga, Sevilla Otel : 4* Ulaşım :

Detaylı

ODA +KAHVALTI GİRİŞ TARİHİ ÇIKIŞ TARİHİ ODA SAYISI 20

ODA +KAHVALTI GİRİŞ TARİHİ ÇIKIŞ TARİHİ ODA SAYISI 20 BC SPA HOTEL 4*/ ORTACA-MUĞLA HAVALİMANINA UZAKLIK30 KM ODA +KAHVALTI GİRİŞ TARİHİ 02.04.2018 ÇIKIŞ TARİHİ 05.04.2018 ODA SAYISI 20 1.GÜN Dalaman havalimanında karşılanmanızın ardından transfer araçlarımıza

Detaylı

TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Kharkiv. 2.Gün: Kharkiv. 3.Gün: Kharkiv. 4.Gün: Kharkiv İstanbul

TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Kharkiv. 2.Gün: Kharkiv. 3.Gün: Kharkiv. 4.Gün: Kharkiv İstanbul Kharkiv Turu 18.05.2017'den itibaren kalkışlı 399,00 EUR 1.519,75TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Kharkiv Atatürk Havalimanı dış hatlar gidiş terminali Türk Hava Yolları Kontuarı önünde buluşuyoruz.

Detaylı

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi...

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Sicilya Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Tarih : 19-05-2017-23-05-2017 Şehirler : Agrigento, Katanya, Palermo, Siracussa, Taormina

Detaylı

DINYEPER İN ALTIN KUBBELERİ KIEV Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün

DINYEPER İN ALTIN KUBBELERİ KIEV Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün DINYEPER İN ALTIN KUBBELERİ KIEV Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün 26 29 Temmuz 2014 04 07 Ekim 2014 Neden Gitmeli? Avrupa nın canlı sokak kültürünü sevenleri, hafta sonuna özel minik bir Kiev yürüyüşü

Detaylı

NEW YORK (2)-SAN FRANCİSCO (2) - LAS VEGAS (2) -LOS ANGELES (3)!!!İNANILMAZ AMA GERÇEK-BU FIRSATI KAÇIRMAYINIZ!!!

NEW YORK (2)-SAN FRANCİSCO (2) - LAS VEGAS (2) -LOS ANGELES (3)!!!İNANILMAZ AMA GERÇEK-BU FIRSATI KAÇIRMAYINIZ!!! SÜPER PROMOSYON!!!Tüm EXTRA TURLAR ve Çevre Gezleri DAHİL!!! NEW YORK (2)-SAN FRANCİSCO (2) - LAS VEGAS (2) -LOS ANGELES (3)!!!İNANILMAZ AMA GERÇEK-BU FIRSATI KAÇIRMAYINIZ!!! 9 Gece / 11 gün Tüm EXTRA

Detaylı

GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR

GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR 18-25 Ekim tarihleri arasında Napoli,Pompei, Sorrento, Matera, Lecce, Alberobello ve Bari gibi İtalya'nın en gözde şehirleri ile sahillerini görme fırsatı bulabileceğiniz turumuz

Detaylı

Salihli I Sardes I Gölcük I Birgi

Salihli I Sardes I Gölcük I Birgi Salihli I Sardes I Gölcük I Birgi 18-19 Kasım, Cumartesi-Pazar Arkeolog Editör Nezih Başgelen danışmanlığında Fotoğraf çekmeyi sevenler için çok güzel fırsatlar sunan bu gezimizde, Batı Anadolu yu hakimiyeti

Detaylı

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Norveç Fiyortları İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Tarih : 02-08-2017-06-08-2017 Şehirler : Bergen, Flam, Hardanger, Oslo Otel : 4* Ulaşım

Detaylı

Adres: Pirireis mah. Silifke Cad. Köşem apt. altı No. 204/ E MERSİN/TÜRKİYE Tel/Faks:0324 3252671 Gsm: 05322859798 E- Mail:elmas_olcaycan@hotmail.

Adres: Pirireis mah. Silifke Cad. Köşem apt. altı No. 204/ E MERSİN/TÜRKİYE Tel/Faks:0324 3252671 Gsm: 05322859798 E- Mail:elmas_olcaycan@hotmail. ÖZEL ANKARA TURU 1.Gün 24.00 de Stadyum önünden hareket. 2. Gün 07.00 de Ankara ya varış. ( Otobüste kahvaltı) 09.00 da Anıtkabir e hareket ve Anıtkabir ziyaret sonrası 12. 30 da Atatürk Orman Çiftliği

Detaylı

İRAN. Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün. 16 Mayıs, 19 Eylül 2015. Neden Gitmeli?

İRAN. Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün. 16 Mayıs, 19 Eylül 2015. Neden Gitmeli? İRAN Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün Tahran İsfahan Şiraz 16 Mayıs, 19 Eylül 2015 Neden Gitmeli? Yanı başımızdaki ama bilmediğimiz İran ı görmek, tanımak ve yaşamak için gitmeli. Ne Yapmalı? Tahran ı

Detaylı

KAPADOKYA TURU RAMAZAN BAYRAMI ÖZEL PROGRAMI 25,26,27 TEMMUZ AKŞAMLARI HAREKET - - - - - - 3 GECE 4 GÜN 2 GECE OTEL KONAKLAMASI

KAPADOKYA TURU RAMAZAN BAYRAMI ÖZEL PROGRAMI 25,26,27 TEMMUZ AKŞAMLARI HAREKET - - - - - - 3 GECE 4 GÜN 2 GECE OTEL KONAKLAMASI KAPADOKYA TURU RAMAZAN BAYRAMI ÖZEL PROGRAMI 25,26,27 TEMMUZ AKŞAMLARI HAREKET Avanos - Ürgüp - Ihlara Vadisi - Göreme Hacı Bektaş - ı Veli - Derinkuyu - Tuz Göl'ü 3 GECE 4 GÜN 2 GECE OTEL KONAKLAMASI

Detaylı

Paskalya Roma Onur Havayolları 3 Gece 08/03/2013

Paskalya Roma Onur Havayolları 3 Gece 08/03/2013 Paskalya Roma Onur Havayolları 3 Gece 08/03/2013 Bu pakette 7 veya daha fazla kişi kontenjan mevcuttur. 1.GÜN - İSTANBUL - ROMA Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde saat 03:00'te tur yetkilileriyle

Detaylı

29 EKİM ÖZEL KAPADOKYA IHLARA HACIBEKTAŞ TURU 2 GECE 3 GÜN

29 EKİM ÖZEL KAPADOKYA IHLARA HACIBEKTAŞ TURU 2 GECE 3 GÜN 29 EKİM ÖZEL KAPADOKYA IHLARA HACIBEKTAŞ TURU 2 GECE 3 GÜN 1. Gün : Gece Yolculuğu 21:00 İncirli Doğtaş Mobilya Önü 22:00 Mecidiyeköy Doğtaş Mobilya Önü 23:00 Kadıköy Evlendirme Dairesi Otoparkı Önü 23:15

Detaylı

ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ

ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ VILNIUS & RIGA & TALLINN 04-10 Kasım 2017 6 Gece / 7 Gün 04 Kasım Cumartesi: Türk Havayolları TK1407 sefer sayılı uçak ile, İstanbul Atatürk Havalimanından 10:25 de hareket.

Detaylı

GEZİ PLANI 04/EKİM/2013 (09:00-18:00) Gezide ulaşım ücretsiz olup yemek katılımcıların sorumluluğundadır.

GEZİ PLANI 04/EKİM/2013 (09:00-18:00) Gezide ulaşım ücretsiz olup yemek katılımcıların sorumluluğundadır. GEZİ PLANI 04/EKİM/2013 (09:00-18:00) Gezide ulaşım ücretsiz olup yemek katılımcıların sorumluluğundadır. a)3 Güzergâh Planlanmaktadır: 1 )Gümüşler Manastırı + DerinkuyuYer Altı Şehri, +Acı Göl + Ihlara

Detaylı

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi...

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Sicilya Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Tarih : 19-05-2017-23-05-2017 Şehirler : Agrigento, Katanya, Palermo, Siracussa Otel :

Detaylı

3 Gece 4 Gün Prag Turu

3 Gece 4 Gün Prag Turu 3 Gece 4 Gün Prag Turu Prag 12/07/2018-15/07/2018 1.GÜN ISTANBUL - PRAG Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali kontuarda saat 09:00 da buluşma. Bilet ve gümrük işlemlerinden sonra Türk Hava Yolları TK

Detaylı

VAN & DOĞUBEYAZIT GEZİSİ / Mayıs 2019 / 2 gece 3 gün

VAN & DOĞUBEYAZIT GEZİSİ / Mayıs 2019 / 2 gece 3 gün VAN & DOĞUBEYAZIT Tur Hakkında VAN & DOĞUBEYAZIT GEZİSİ / 10-12 Mayıs 2019 / 2 gece 3 gün Van & Nemrut Krater Gölü & Ahlat & Akdamar Adası & Van Gölü & Doğu Beyazıt & İshak Paşa Sarayı & Muradiye Şelalesi

Detaylı

Hornbill Festivali - Nagaland

Hornbill Festivali - Nagaland Hornbill Festivali - Nagaland Hindistan'ın en eski kabilelerine ev sahipliği yapan Nagaland bölgesini, bölgenin en renkli geleneksel festivali "Hornbill Festivali" döneminde ziyaret edeceğiz! Tarih : 01-12-2017-09-12-2017

Detaylı

4 Günde Orta Avrupa (Avusturya-Slovakya- Slovenya Graz-Viyana- Bratislava-Lübyana) TÜRK HAVA YOLLARI

4 Günde Orta Avrupa (Avusturya-Slovakya- Slovenya Graz-Viyana- Bratislava-Lübyana) TÜRK HAVA YOLLARI 4 Günde Orta Avrupa (Avusturya-Slovakya- Slovenya Graz-Viyana- Bratislava-Lübyana) TÜRK HAVA YOLLARI Gün 1 İstanbul Graz İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminalinde, saat 16.30 da buluşma.

Detaylı

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam Şehir Turu 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu Amsterdam Turu 3 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 747,00 EUR 2.955,21TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" Tüm kenti dolaşan su kanallarıyla ve 17. yüzyıl mimarisiyle dikkat çeken Amsterdam,

Detaylı

1. Gün / 19 Nisan Cuma İstanbul - Bologna - Floransa

1. Gün / 19 Nisan Cuma İstanbul - Bologna - Floransa 1. Gün / 19 Nisan 2019 - Cuma İstanbul - Bologna - Floransa 06:30 Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Giden Yolcu Salonu nda buluşma 08:30 Türk Hava Yolları, TK 1321 seferi ile Bologna ya hareket Uçuşumuzdan

Detaylı

Esnek Kapadokya Tatili Paketleri. İstediğinizi Seçerek Tatil Paketinizi Kendiniz Oluşturun

Esnek Kapadokya Tatili Paketleri. İstediğinizi Seçerek Tatil Paketinizi Kendiniz Oluşturun Esnek Kapadokya Tatili Paketleri İstediğinizi Seçerek Tatil Paketinizi Kendiniz Oluşturun Eko Transfer Paketi Kayseri Havalimanı, Nevşehir Havalimanı, Nevşehir Otogarı, Ürgüp Otogarı, Göreme Otogarı Otel

Detaylı

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI 26 Ağustos 2015-30 Ağustos 2015 1 1.Gün(26 Agustos 2015 Çarşamba ): İstanbul-Aşkabad o İstanbul Atatürk Havaalanı nda 22.30 da Madalyon Tur Yetkilisi

Detaylı

Edinburgh Turu TÜRK HAVA YOLLARI

Edinburgh Turu TÜRK HAVA YOLLARI Edinburgh Turu TÜRK HAVA YOLLARI 1.Gün İstanbul-Edinburgh Gezimod ile tatilimizin ilk günü, saat 10:30 da Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde tur rehberimiz ile buluşarak başlıyor. Saat 13:40 da

Detaylı

SELF SERVİS KAPADOKYA TATİLİ PAKETLERİ

SELF SERVİS KAPADOKYA TATİLİ PAKETLERİ SELF SERVİS KAPADOKYA TATİLİ PAKETLERİ Kendi Tatilinizi Kendiniz Oluşturun Eko Transfer Paketi Kayseri ve Nevşehir Havalimanı, Nevşehir Otogarı, Ürgüp Otogarı ve Göreme Otogarı Otel Arası Tek Yön Transfer

Detaylı

KUZEY İTALYA GEZİSİ VENEDİK / COMO / MİLANO / FLORANSA / PISA MAYIS GECE 4 GÜN

KUZEY İTALYA GEZİSİ VENEDİK / COMO / MİLANO / FLORANSA / PISA MAYIS GECE 4 GÜN KUZEY İTALYA GEZİSİ VENEDİK / COMO / MİLANO / FLORANSA / PISA 18 21 MAYIS 2017 3 GECE 4 GÜN 1. GÜN 18 MAYIS 2017 İSTANBUL BOLONYA PISA - FLORANSA 06.00: İstanbul Atatürk Havalimanı nda CampusORG yetkilileri

Detaylı

KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün

KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI 22-25 Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

HONG KONG VE ŞANGHAY DA YILBAŞI - TUR PROGRAMI

HONG KONG VE ŞANGHAY DA YILBAŞI - TUR PROGRAMI HONG KONG VE ŞANGHAY DA YILBAŞI - TUR PROGRAMI 1. Gün İstanbul Doha - Hong Kong Qatar Airways in QR 242 kodlu uçağı ile saat 21.15 te İstanbul Sabiha Gökçen havalimanından hareket ve 01.30 da Doha ya varış.

Detaylı

Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün

Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Toskana - Portofino - Cinque Terre Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Tarih : 03-10-2016-08-10-2016 Şehirler : Cenova, La Spezia, Lucca, Siena Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Toskana - Portofino - Cinque Terre Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Tarih : 15-05-2017-20-05-2017 Şehirler : Bologna, La Spezia, Lucca, Siena Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 25 Haziran 2017 / 4 Gece 5 Gün

LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 25 Haziran 2017 / 4 Gece 5 Gün Şeker Bayramında Saffet Emre Tonguç eşliğinde LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 25 Haziran 2017 / 4 Gece 5 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans

Detaylı

Travel is Life K.BAYRAMI BUTİK ANTEP URFA NEMRUT TURU. 4-7 Ekim 2014 3 GECE 4 GÜN

Travel is Life K.BAYRAMI BUTİK ANTEP URFA NEMRUT TURU. 4-7 Ekim 2014 3 GECE 4 GÜN K.BAYRAMI BUTİK ANTEP URFA NEMRUT TURU 4-7 Ekim 2014 3 GECE 4 GÜN UÇUŞ DETAYLARI Gidiş (04.10.2014 Cumartesi) PEGASUS HAVA YOLLARI İstanbul Sabiha Gökçen H. - Gaziantep Havaalanı 08:00 kalkış - 09:35 varış

Detaylı

İtalyan Lezzetlerinin Peşinde: Murat Yankı ile Piemonte Gurme Gezisi Ekim 2018

İtalyan Lezzetlerinin Peşinde: Murat Yankı ile Piemonte Gurme Gezisi Ekim 2018 İtalyan Lezzetlerinin Peşinde: Murat Yankı ile Piemonte Gurme Gezisi 27-30 Ekim 2018 Slow Food un kurucusu Carlo Petrini nin Ne yersek oyuz felsefesiyle yarattığı markası Eataly işbirliği ve Murat Yankı

Detaylı

Casablanca & Marrakech Turu TÜRK HAVA YOLLARI İLE

Casablanca & Marrakech Turu TÜRK HAVA YOLLARI İLE Casablanca & Marrakech Turu TÜRK HAVA YOLLARI İLE 1. Gün : ISTANBUL - CASABLANCA Atatürk Havalimanı Dış hatlar gidiş terminali Türk Havayolları kontuarı önünde saat 08.00`da GEZİMOD personeli eşliğinde

Detaylı

2019 GÖBEKLİTEPE YILI*

2019 GÖBEKLİTEPE YILI* 2019 GÖBEKLİTEPE YILI* 15 16 17 MART 2019 CUMA CUMARTESİ PAZAR 2 GECE 3 GÜN ŞANLIURFA GÖBEKLİTEPE HALFETİ 1.GÜN 15 MART 2019 CUMA İstanbul Şanlıurfa İstanbul Havalimanı İç Hatlar Terminalinde SOFOS a ayrılmış

Detaylı

Atina Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Atina. 2.Gün: Atina. 3.Gün: Atina. 4.Gün: Atina İstanbul

Atina Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Atina. 2.Gün: Atina. 3.Gün: Atina. 4.Gün: Atina İstanbul Atina Turu 29.12.2017'den itibaren kalkışlı 449,00 EUR 1.758,91TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Atina Panoramik sehir turumuzda Agora, Zeus Tapinagi, Acropolis (giris ucretlidir), Parlamento Binasi (Askerlerin

Detaylı

Düğme Evler : Toroslarda Saklı Cennet Ormana

Düğme Evler : Toroslarda Saklı Cennet Ormana Düğme Evler : Toroslarda Saklı Cennet Ormana 7-8 Ekim, Cumartesi-Pazar Profesyonel Rehber Attila Tamer ile Toroslarla çevrili Psidia Bölgesinde yer alan Akseki-İbradı, ülkemizin özgün sivil mimari örneklerini

Detaylı

Bakü Turu Türk Havayollari Tarifeli Seferi Ile 3 Gece 4 Gün

Bakü Turu Türk Havayollari Tarifeli Seferi Ile 3 Gece 4 Gün Bakü Turu Türk Havayollari Tarifeli Seferi Ile 3 Gece 4 Gün 1.Gün: Istanbul Bakü Atatürk Havalimani dis hatlar gidis terminali Türk Havayollari kontuari önünde uçusumuzdan 2 saat önce 06:00 da bulusuyoruz.

Detaylı

Altın Üçgen Hindistan

Altın Üçgen Hindistan Türk Hava Yolları ile Altın Üçgen Hindistan Agra, Fatehpur Sikri, Jaipur, Delhi Tüm Öğle Ve Akşam Yemekleri Dahil 5* Otellerde Konaklama 23 Ocak - 29 Ocak 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 23

Detaylı

VİYANA TURU PEGASUS HAVA YOLLARI İLE

VİYANA TURU PEGASUS HAVA YOLLARI İLE VİYANA TURU PEGASUS HAVA YOLLARI İLE 1.GÜN İstanbul-Viyana Sabiha Gökçen Havalimanı dış hatlar gidiş terminali GeziMod kontuarı önünde 10.00 da buluşuyoruz. Bilet ve bagaj işlemlerimizin ardından Pegasus

Detaylı

LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 21 Nisan 2016 / 3 Gece 4 Gün

LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 21 Nisan 2016 / 3 Gece 4 Gün LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 21 Nisan 2016 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli toprakların

Detaylı

Zürih Bern Cenevre Turu 23 Nisan Özel ATLAS GLOBAL HAVA YOLLARI

Zürih Bern Cenevre Turu 23 Nisan Özel ATLAS GLOBAL HAVA YOLLARI Zürih Bern Cenevre Turu 23 Nisan Özel ATLAS GLOBAL HAVA YOLLARI 1.GÜN : İstanbul - Zurih Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminalinde 09:00'da GeziMod Kontuarında Buluşma. Check-in İşlemlerinin ardından

Detaylı

1.Gün Cuma: Gece Yolculuğu Değerli misafirlerimiz; saat 23:59 da Tatiloji Önünden katılan misafirlerimizle birlikte rehberimizin bilgilendirme amaçlı

1.Gün Cuma: Gece Yolculuğu Değerli misafirlerimiz; saat 23:59 da Tatiloji Önünden katılan misafirlerimizle birlikte rehberimizin bilgilendirme amaçlı 1.Gün Cuma: Gece Yolculuğu Değerli misafirlerimiz; saat 23:59 da Tatiloji Önünden katılan misafirlerimizle birlikte rehberimizin bilgilendirme amaçlı anlatımları ve Tatiloji araç içi ikramları eşliğinde

Detaylı

ÖZBEKİSTAN MAYIS 2018

ÖZBEKİSTAN MAYIS 2018 ÖZBEKİSTAN 05 12 MAYIS 2018 ÖZBEKİSTAN 05 12 MAYIS 2018 05 Mayıs 2018 Cumartesi 18:25 Gidiş - 12 Mayıs 2018 Cumartesi 08:40 İstanbul Varış TAŞKENT ( 2 ) HIVE ( 1 ) BUHARA ( 2 ) SEMERKAND ( 2 ) 1.Gün 05

Detaylı

ANADOLU YA YOLCULUK FOTOĞRAF, KEŞİF VE GURME TURU

ANADOLU YA YOLCULUK FOTOĞRAF, KEŞİF VE GURME TURU ANADOLU YA YOLCULUK FOTOĞRAF, KEŞİF VE GURME TURU (Kayseri Yılkı Atları-Sultan Sazlığı, Kapadokya, Yozgat Kırgız Otağları) 8-9-10 Şubat 2019 ( Cuma-Cumartesi-Pazar) 2 gece 2 gündüz Anadolu nun ortasında

Detaylı

içeceklerin tadımını gerçekleştireceğiz. Konaklama Porto daki otelimizde. 2.Gün 27/01/2017 Porto - Guimares - Braga - Porto Otelde alacağımız

içeceklerin tadımını gerçekleştireceğiz. Konaklama Porto daki otelimizde. 2.Gün 27/01/2017 Porto - Guimares - Braga - Porto Otelde alacağımız Porto - Lizbon Buram buram tarih kokan Porto; her köşesi ayrı bir hazine olan Lizbon; masal kitaplarından çıkmışcasına varlığını sürdüren Sintra; saklı hazineler Obidos, Batalha, Coimbra ve Fatima Tarih

Detaylı

Odessa Kişinev Turu TÜRK HAVA YOLLARI İLE

Odessa Kişinev Turu TÜRK HAVA YOLLARI İLE Odessa Kişinev Turu TÜRK HAVA YOLLARI İLE 1. Gün: İstanbul-Odessa İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali nde GeziMod yetkilisiyle saat 05.45 de buluşma. Türk Havayolları tarifeli seferi

Detaylı

LAPLAND - 29 Aralık Ocak Direkt Uçuş

LAPLAND - 29 Aralık Ocak Direkt Uçuş LAPLAND - 29 Aralık 2018-01 Ocak 2019 - Direkt Uçuş 29..2018-01.01.2019 (4 Gün, 3 Gece) Tur Programı LAPLAND - 29 Aralık 2018-01 Ocak 2019 - Direkt Uçuş 1.Gün: Antalya - İstanbul Rovaniemi // 29 Aralık

Detaylı

Tur Programı. Lalibela'nın kaya kiliselerinden, Omo Vadisi'nin birbirinden özel kabileleri

Tur Programı. Lalibela'nın kaya kiliselerinden, Omo Vadisi'nin birbirinden özel kabileleri Baştan Başa Etiyopya Lalibela'nın kaya kiliselerinden, Omo Vadisi'nin birbirinden özel kabileleri Tarih : 09-09-2016-18-09-2016 Şehirler : Addis Ababa, Arba Minch, Jinka, Lalibela, Turmi Otel : 4*, Lodge

Detaylı

Küba. Havana ve Cayo Santa Maria 26 Mart - 03 Nisan 2017 (9 gün - 8 gece)

Küba. Havana ve Cayo Santa Maria 26 Mart - 03 Nisan 2017 (9 gün - 8 gece) Küba Havana ve Cayo Santa Maria 26 Mart - 03 Nisan 2017 (9 gün - 8 gece) Tur Programı 1. gün - 26 Mart 2017, Pazar İstanbul - Amsterdam - Havana Saat 03.00'te Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali'nde

Detaylı

Euro2016 Türkiye-Hırvatistan Maçı Break FRANSA

Euro2016 Türkiye-Hırvatistan Maçı Break FRANSA Euro2016 Türkiye-Hırvatistan Maçı Break FRANSA Paris, 11 13 Haziran 2016 Milli Takımımızın Euro 2016 da İlk Maçı Euro 2016 Coşkusuna Siz de Katılın! Işıkların şehri Paris, Euro 2016 coşkusuyla daha da

Detaylı

Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali

Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali Türk Hava Yolları İle Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali Agra, Fatehpur Sikri, Jaipur, Delhi Tüm öğle ve akşam yemekleri dahil 5 yıldızlı otellerde konaklama 09 Mart - 15 Mart 2017 (7 gün - 6 gece) Tur

Detaylı