Yeni Dönem Yeni Heyecan. İSZÜ de Akademik Yıl Başladı Kırgızistan dan İSZÜ ye Ziyaret İSZÜ Doçentlik Sınavına İlk Kez Ev Sahipliği Yaptı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Yeni Dönem Yeni Heyecan. İSZÜ de Akademik Yıl Başladı Kırgızistan dan İSZÜ ye Ziyaret İSZÜ Doçentlik Sınavına İlk Kez Ev Sahipliği Yaptı"

Transkript

1 İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ HABER BÜLTENİ EYLÜL 2012 YIL 1 SAYI 7 Yeni Dönem Yeni Heyecan İSZÜ de Akademik Yıl Başladı Kırgızistan dan İSZÜ ye Ziyaret İSZÜ Doçentlik Sınavına İlk Kez Ev Sahipliği Yaptı

2 01 İSZÜ HABER İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ İSZÜ de Akademik Yıl Başladı İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Akademik Yılı na, Yükseköğretim Kurulu Başkan Vekili Prof. Dr. Yekta Saraç ın verdiği ilk ders ile başladı. Üniversitemizin Akademik Yılı Açılış Programı na, Yükseköğretim Kurulu Başkan Vekili Prof. Dr. Yekta Saraç, Mütevelli Heyeti Başkanımız Prof. Dr. Ramazan Evren, Rektörümüz Prof. Dr. Adem Esen, İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Küçükçekmece Kaymakamı Orhan Öztürk, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, akademik ve idari personelimiz, öğrencilerimiz, veliler ve çok sayıda konuk katıldı. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı nın okunmasıyla başladı. Açılış konuşması için kürsüye gelen Prof. Dr. Adem Esen, akademisyenlere ve öğrencilere başarılı bir akademik yıl geçirmeleri temennisinde bulunarak, İnanıyoruz ki bu çatı altında ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa faydalı, gençler yetişecek, ulusal ve uluslararası alanda önemli bilimsel faaliyetler gerçekleştirerek, hem bizim ve hem ülkemizin göğsünü

3 İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ 02 İSZÜ HABER kabartacaklardır. Üniversitemizin amacı, merhum Mehmet Akif Ersoy un da değimiyle, Marifet ve fazilet sahibi güzel insanlar yetiştirmektir diye konuştu. Prof. Dr. Adem Esen in ardından konuşmalarını yapan Yücel Çelikbilek, Aziz Yeniay ve Orhan Öztürk de yeni akademik yılın hayırlı geçmesini temenni ederek, akademisyenlere ve öğrencilere başarılar diledi. Daha sonra Yükseköğretim Kurulu Başkan Vekili Prof. Dr. Yekta Saraç, ilk dersi vermek üzere kürsüye geldi. Prof. Dr. Yekta Saraç, öğrencilere yükseköğretim alanında yapılan yenilikler ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Türkiye de yükseköğretimin durumuna da değinen Prof. Dr. Yekta Saraç, öğrencilerin başarılı olması için tavsiyelerde bulundu. Konuşmaların ardından Prof. Dr. Yekta Saraç a, öğrencilerimiz adına bir çiçek sunuldu. Prof. Dr. Yekta Saraç a, Prof. Dr. Ramazan Evren tarafından çini tabak ve Prof. Dr. Adem Esen tarafından İstiklal Marşı Murakkası takdim edildi. Öğrencilere Oryantasyon Eğitimi Verildi Öğleden sonra üniversitemiz akademik ve idari personeli tarafından yeni öğrencilerimize yönelik oryantasyon eğitimi gerçekleştirildi. İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi nde Prof. Dr. Adem Esen, İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi nde Prof. Dr. Ömer İnan, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi nde Prof. Dr. Yahya Kemal Yoğurtçu, Eğitim Fakültesi nde Prof. Dr. Hikmet Savcı ve tüm akademisyenler, öğrencilere bilgi vererek, sorularını yanıtladı. Ayrıca Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, Bilgi-İşlem Daire Başkanlığı ve Tanıtım ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü de faaliyetleri hakkında öğrencileri bilgilendirdi.

4 03 İSZÜ HABER İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ Vakıflar Genel Müdürü İSZÜ yü Ziyaret Etti İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Ramazan Evren, Mütevelli Heyeti üyesi Sabahattin Kıran ve Rektör Prof. Dr. Adem Esen ile görüşen Dr. Adnan Ertem, üniversite hakkında bilgi aldı. Kimya ve Gıda Laboratuvarlarını inceleyen Adnan Ertem, açılması planlanan Türkiye nin ilk tarım müzesini de gezerek detaylı bilgi sahibi oldu. Prof. Dr. Ramazan Evren, Dr. Adnan Ertem e üzerinde İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi nin logosunun bulunduğu çini tabak hediye ederken, Prof. Dr. Adem Esen de İstiklal Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürü Dr. Adnan Ertem, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi ni ziyaret etti. Marşı Murakkası takdim etti. Milletvekilleri İSZÜ de Ağırlandı İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Esen, AK Parti İstanbul Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Başkanvekili Feyzullah Kıyıklık, Konya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Mustafa Kabakçı, Konya Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Mustafa Baloğlu ile İşadamı İrfan Cengiz i, Halkalı Kampüsü nde ağırladı. İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi eğitim ve iş alanlarıyla ilgili tavsiyelerde bulundu. Kampüsü nü gezen milletvekilleri, dersliklerde bir İç bahçeyi gezen milletvekilleri açılması planlanan süre oturarak sohbet etti. Daha sonra iç bahçeye tarım müzesine geçti. Prof. Dr. Adem Esen den geçen milletvekilleri, karşılaştıkları öğrencilere tarım müzesi hakkında bilgi alan milletvekilleri, müzede önemli eşyaların bulunduğunu ve bir an önce açılması gerektiğini söyledi. Ziyaretin sonunda, Prof. Dr. Adem Esen, Feyzullah Kıyıklık, Mustafa Kabakçı, Mustafa Baloğlu ve İrfan Cengiz e, İstiklal Marşı Murakkası hediye etti. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer İnan da görüşmeye katılarak, milletvekilleriyle sohbet etti.

5 İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ 04 İSZÜ HABER Kırgızistan Batken Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Maturaimov Giazidin ve akademisyenler, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi ni ziyaret ederek, Rektör Prof. Dr. Adem Esen ile görüştü. İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi (İSZÜ) Halkalı Kampüsü nde gerçekleşen görüşmeye Prof. Dr. Adem Esen ve Prof. Dr. Maturaimov Giazidin in yanı sıra, İSZÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer İnan, Genel Sekreter Yardımcısı Abdullah Erol Aydın, Batken Devlet Üniversitesi Akademisyenleri Prof. Dr. Zulpuev Abdivap, Prof. Dr. Taiirov Mitalip, Prof. Dr. Abdimalik Moskobov, Prof. Dr. Gulmira Sadirouma ve Dış İlişkiler Sorumlusu İslamidin Orunbaev katıldı. Görüşmede, iki üniversite arasındaki işbirliği çalışmalarının geliştirilmesi konuları ele alındı. Görüşmenin ardından Batken Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Maturaimov Giazidin, Rektör Prof. Dr. Adem Esen e Kırgız yerel kıyafetlerini ve yöresel malzemeler takdim etti. Prof. Dr. Adem Esen, Kırgızistan yerel kıyafetlerini giyerek bir süre sohbet etti. Prof. Dr. Adem Esen ise Prof. Kırgızistan dan İSZÜ ye Ziyaret Dr. Maturaimov Giazidin e, üzerinde İSZÜ logosu bulunan çini tabak ve İstiklal Marşı Murakkası nı hediye etti. Prof. Dr. Ömer İnan da diğer misafir akademisyenlere Murakkalarını verdi. Daha sonra Kırgızistan Batken Devlet Üniversitesi nden gelen heyet, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi kampüsünü gezerek, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hikmet Savcı ile Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ertuğrul Oral görüştü ve üniversitemiz hakkında bilgi aldı. Heyet tarihi ve doğal güzelliklere sahip İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi kampüsüne hayran kaldı. İSZÜ Doçentlik Sınavına İlk Kez Ev Sahipliği Yaptı yaptı. Doçent olmayı bekleyen, Dr. Harun Polat, Dr. Mahmut Işık ve Dr. Celaleddin Şençimen, jüri tarafından sözlü sınava tabi tutuldu. Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı tarafından belirlenen jüride, Ankara Üniversitesi nden Prof. Dr. Ayhan Şerbetçi, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi nden Prof. Dr. Mümin Yaman Karadeniz, Fatih Üniversitesi nden Prof. Dr. Feyzi Başar, İnönü Üniversitesi nden Prof. Dr. Hüsamettin Coşkun, Artvin Çoruh Üniversitesi nden Prof. Dr. Yılmaz Altun, Maltepe Üniversitesi nden Prof. Dr. İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi, Hüseyin Çakallı ve İstanbul Aydın Üniversitesi nden Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı tarafından düzenlenen doçentlik sınavına ilk kez ev sahipliği Prof. Dr. İsmail Tok yer aldı. Yeni doçentleri tebrik eder, başarılar dileriz.

6 05 İSZÜ HABER İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ Mimar ve Mühendisler Grubu İSZÜ de İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Görüşmede, İstanbul Sabahattin Zaim (İSZÜ) Rektörü Prof. Dr. Adem Esen, Mimar ve Üniversitesi Mimarlık bölümünün, sektörle Mühendisler Grubu (MMG) Genel Başkanı Avni Çebi bağlantılı olması için gerekli işbirliklerinin ve beraberindeki heyeti kabul etti. Görüşmede, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi nin tarihi mimari yapısının güzellikleri konuşuldu. Ayrıca yeni kurulan, Kent Çalışmaları ve Yönetimi Yüksek yapılması planlandı. Ayrıca Mimarlık Anabilim Dalı bünyesinde kurulan Kent Çalışmaları ve Yönetimi Yüksek Lisansı Programı nın sektör ve çalışanlara oldukça yararlı olacağı belirtildi. Lisansı Programı nın sektöre sağlayacağı yarara vurgu yapıldı. Avni Çebi nin yanı sıra görüşmeye, MMG Genel Başkan Yardımcıları Ömer Faruk Kültür ve Kadem Ekşi, MMG Etik Kurulu üyesi Ali Reyhan Esen ve Kurucu Yönetim Kurulu üyesi Mehmet İşçi katıldı. Görüşmede, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer İnan, Mimarlık bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Mehmet Oktay Cansun ile Mimarlık bölümü araştırma görevlisi Serhat Anıktar da yer aldı. Prof. Dr. Adem Esen, İGİAD Heyeti ile Görüştü İktisadi Girişim ve İş Ahlakı Derneği (İGİAD) Genel Sekreteri Fatih UYSAN, Eğitim Komisyonu Başkanı Mehmet Bulayır, Eğitim Komisyonu Üyeleri Mehmet Baran ve Mustafa Palas ile İGİAD Yayınları Editörü Yafes Şeker, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Esen ile görüştü. Girişimciliğin teşvik edilmesi ve iş ahlakının yaygınlaştırılması hususunda çalışmalar yürüten İGİAD ile İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi nin belirli konularda işbirliği yapabileceği, görüşmede öne çıktı. Prof. Dr. Adem Esen, iş dünyasına yönelik yüksek lisans programlarının İSZÜ bünyesinde kurulabileceğini söyledi. Ayrıca İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi nde eğitim alan öğrencilerin, birer girişimi olarak yetiştirilmesi için İGİAD ile ortak çalışmalar yapılabileceği vurgulandı. İGİAD yetkililerinin, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi nde iş ahlakı ve girişimcilik alanlarında konferanslar vermesi planlandı.

7 İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ 06 İSZÜ HABER Üniversitemiz ile ÖZKUR-BİR Arasında Lisansüstü Eğitim Protokolü İmzalandı Üniversitemiz ile Özel Öğretim Kurumları Birliği (ÖZKUR-BİR) arasında lisansüstü eğitim yapılması konusunda protokol imzalandı. Protokol kapsamında, Özel Öğretim Kurumları Birliği üye kuruluş çalışanları, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Bünyesinde Eğitim Yönetimi ve Denetimi Yüksek Lisans ve Doktora Programlarında lisansüstü eğitim yapabilecek. Üniversitemiz Senato Salonu nda gerçekleşen toplantıya, Rektör Prof. Dr. Adem Esen, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer İnan, ÖZKUR-BİR Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yeşilyurt ve beraberindeki heyet katıldı. Protokolü, İSZÜ adına Rektör Prof. Dr. Adem Esen ve ÖZKUR-BİR adına Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yeşilyurt imzaladı. ÖZKUR-BİR, Türkiye de bulunan özel okullar, dershaneler, sürücü kursları, muhtelif kurslar gibi Milli Eğitim Bakanlığı na bağlı bulunan tüm özel eğitim kurumlarının sorunlarına çözüm bulmak amacıyla 2000 yılında kurulmuş bir dernektir. Üniversitemiz ile TBB Arasında Yüksek Lisans Protokolü İmzalandı Üniversitemiz ile Türkiye Belediyeler Birliği arasında lisansüstü eğitim yapılması konusunda protokol imzalandı. Protokol kapsamında, Türkiye Belediyeler Birliği ne üye belediyeler ve bağlı idarelerin yönetici, teknik ve idari personeli ile seçilmiş mensupları, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Mimarlık Anabilim Dalı Bünyesindeki Kent Çalışmaları ve Yönetimi Yüksek Lisans (Tezli/Tezsiz) Programı nda, lisansüstü eğitim yapabilecek. Bu yıl bu çerçevede, Kentsel Dönüşüm konusunda tezli ve tezsiz yüksek lisans programı açılması çalışmalarına bu dönem başlanmasına karar verildi. Protokolü İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Esen ve Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Hayrettin Güngör imzaladı.

8 07 İSZÜ HABER İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Üniversitemiz Hakkında Bilgi Aldı Üniversitemiz, Eyüp Feshane Kültür Merkezi nde, Konyalı Sanayici ve İşadamları Derneği (KONSİAD) tarafından düzenlenen, 1 inci KONEXPO Sanayi ve Kültür Etkinliği ne katıldı. Etkinliğe katılan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Rektörümüz Prof. Dr. Adem Esen den üniversitemiz hakkında bilgi alarak standı gezdi. İki Başkentin Buluşması sloganıyla düzenlenen, Konya nın kültürünü, ekonomisini ve ticaretini anlatan stantların yer aldığı 1 inci KONEXPO Sanayi ve Kültür Etkinliği Eylül tarihleri arasında düzenlendi. Üniversitemiz de etkinlik de bir stant ile yer aldı. Etkinliğin son günüde Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Feshane ye gelerek stantları gezdi. Üniversitemizin standını da gezen Ahmet Davutoğlu na, Prof. Dr. Adem Esen üniversitenin gelişme planları hakkında bilgi verdi. İlim Yayma Vakfı Konya Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yalçın, Konya Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşçı, Selçuk Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Öğretim üyesi Doç. Dr. Abdullah Karaman başta olmak üzere çok sayıda katılımcı ve öğrencilerimiz standımızı ziyaret ederek bilgi aldılar. İSZÜ Uluslararası Gıda Kongresi ne katıldı İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Halime Pehlivanoğlu ve Araştırma Görevlileri Görkem Özülkü ile Merve Tomaş, bu yıl İstanbul da düzenlenen, 23 üncü Uluslararası Gıda Mikrobiyolojisi, Güvenliği ve Hijyeni Kongresi ne (ICFMH Food Micro 2012) katıldı ve bir sunum yaptı. Görkem Özülkü tarafından yapılan, Buğday çimi suyu, arpa çimi suyu, boza ve hardaliyenin antimikrobiyal etkisi üzerine bir araştırma konulu sunum katılımcıların beğenisini kazandı. Uluslararası Gıda Mikrobiyolojisi ve Hijyeni Komitesi tarafından organize edilen, 23 üncü Uluslararası Gıda Mikrobiyolojisi, Güvenliği ve Hijyeni Kongresi (ICFMH FoodMicro2012) 3-7 Eylül tarihleri arasında İstanbul Grand Cevahir Otel de gerçekleştirildi. Gıda Mikrobiyolojisi alanında uluslararası düzeyde, iki yılda bir organize edilen ve geçen yıl Danimarka da yapılan Kongre, Türkiye nin ev sahipliğinde tamamlandı. Gıda Mikrobiyolojisi alanında dünyanın en seçkin toplantılarından birisi olarak kabul edilen Kongre ye, uluslararası düzeyde tanınmış çok sayıda bilim insanı, akademisyen, kamu ve özel sektör temsilcileri katıldı.

9 İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ 08 İSZÜ HABER PSİKOLOJİ TM-3 ÜCRETLİ %25 BURSLU %50 BURSLU %100 BURSLU REHBERLİK ve PSK. DANIŞMANLIK TM-3 ÜCRETLİ %25 BURSLU %50 BURSLU %100 BURSLU OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ YGS-5 ÜCRETLİ %25 BURSLU %50 BURSLU %100 BURSLU SİYASET BİLİMİ ve ULUS. İLİŞKİLER (İNG) TM-2 ÜCRETLİ %25 BURSLU %50 BURSLU %100 BURSLU İNGİLİZCE ÖĞRETMENLİĞİ DİL-1 ÜCRETLİ %25 BURSLU %50 BURSLU %100 BURSLU İŞLETME (İNGİLİZCE) YGS-5 ÜCRETLİ %25 BURSLU %50 BURSLU %100 BURSLU GIDA MÜHENDİSLİĞİ MF-4 ÜCRETLİ %25 BURSLU %50 BURSLU %100 BURSLU BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ MF-4 ÜCRETLİ %25 BURSLU %50 BURSLU %100 BURSLU MİMARLIK MF-4 ÜCRETLİ %25 BURSLU %50 BURSLU %100 BURSLU İMTİYAZ SAHİBİ İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Adına Prof. Dr. Adem ESEN (Rektör) İLETİŞİM Halkalı - Küçükçekmece İSTANBUL T: (pbx) F: / Yayın Türü: Süreli Yayın Ayda Bir Yayınlanır

10 Sosyal Bilimler Enstitüsü Doktora Yüksek Lisans Fen Bilimleri Enstitüsü Yüksek Lisans

Tarih ve Doğayla İç İçe Bir Kampüs Üniversitesi

Tarih ve Doğayla İç İçe Bir Kampüs Üniversitesi İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ HABER BÜLTENİ TEMMUZ-AĞUSTOS 2012 YIL 1 SAYI 6 www.iszu.edu.tr Tarih ve Doğayla İç İçe Bir Kampüs Üniversitesi Tarihi Kampüste Açık Hava İftarı Somalili Öğrenciler

Detaylı

20-22 Ekim 2017 / Esenler - İSTANBUL

20-22 Ekim 2017 / Esenler - İSTANBUL 20-22 Ekim 2017 / Esenler - İSTANBUL Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kongre Merkezi NEDEN STK ZİRVESİ? www.sivilsehir.org ZİRVE NİN AMACI www.sivilsehir.org 60 ÜLKE 102 SİVİL TOPLUM KURULUŞU VE AKADEMİSYENLER

Detaylı

DÜNYA ŞEHRİ İSTANBUL DA GENÇ BİR ÜNİVERSİTE

DÜNYA ŞEHRİ İSTANBUL DA GENÇ BİR ÜNİVERSİTE DÜNYA ŞEHRİ İSTANBUL DA GENÇ BİR ÜNİVERSİTE FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ TOPLANTI GÜNDEMİ 2 TARİHİN DERİNLİKLERİNDEN, BİLİMİN VE SANATIN UFUKLARINA KURULUŞ TOPLANTI GÜNDEMİ 3 Fatih Sultan Mehmet

Detaylı

İSZÜ BÜLTEN. Bilgi ve Heyecan Üssü: İSZÜ » 75 GÜNDE 75 OKUL PROJESİ» SOUTHERN - İSZÜ İŞBİRLİĞİ

İSZÜ BÜLTEN. Bilgi ve Heyecan Üssü: İSZÜ » 75 GÜNDE 75 OKUL PROJESİ» SOUTHERN - İSZÜ İŞBİRLİĞİ İSZÜ BÜLTEN HABER BÜLTENİ ŞUBAT 2012 YIL 1 SAYI 2 www.iszu.edu.tr 444 97 98 Bilgi ve Heyecan Üssü: İSZÜ» 75 GÜNDE 75 OKUL PROJESİ» SOUTHERN - İSZÜ İŞBİRLİĞİ» LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARIMIZ BAŞLADI» REHBER ÖĞRETMENLER

Detaylı

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Öğretim Üyemizden Seminer Üniversitemiz İİBF öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Murat AYAN fakültemiz öğrencilerine hizmet kalitesi ile ilgili seminer verdi.

Detaylı

TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI

TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI TED Okulları müdürleri arasında iletişim ve işbirliğini güçlendirmek amacıyla düzenlenen TED Okulları Müdürler Toplantıları nın on dördüncüsü,

Detaylı

İSZÜ BÜLTEN. Kaynaklara Yolculuk

İSZÜ BÜLTEN. Kaynaklara Yolculuk İSZÜ BÜLTEN İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ HABER BÜLTENİ MART 2012 YIL 1 SAYI 3 www.iszu.edu.tr 444 97 98 Kaynaklara Yolculuk» ULUSLARARASI İSLAM EKONOMİSİ VE FİNANSI ÇALIŞTAYI» PANEL: TÜRKİYE DE

Detaylı

TABLO-4. Merkezi Yerleştirme İle Öğrenci Alan Yükseköğretim Lisans

TABLO-4. Merkezi Yerleştirme İle Öğrenci Alan Yükseköğretim Lisans TABLO-4. Merkezi Yerleştirme İle Öğrenci Alan Yükseköğretim Lisans Programın Adı Puan Türü Genel Kont. Yerleşen Sayısı Min Puan Max Puan BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) Diş Hekimliği Fakültesi (Ücretli)

Detaylı

HİZMETİÇİ EĞİTİM KOORDİNATÖRLÜĞÜ

HİZMETİÇİ EĞİTİM KOORDİNATÖRLÜĞÜ 1 Rektör kim tarafından atanır? a) Cumhurbaşkanı. b) Yükseköğretim Kurulu c) Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı d) Mütevelli Heyet 2 Rektörün görev süresi kaç yıldır? 3 Rektör adaylarını kim önerir? a)

Detaylı

Bir Kampüs Üniversitesi. 1. Bahar Şenliği Arap Baharı ve Türkiye İlim Yayma Mezunları Buluşması

Bir Kampüs Üniversitesi. 1. Bahar Şenliği Arap Baharı ve Türkiye İlim Yayma Mezunları Buluşması İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ HABER BÜLTENİ MAYIS 2012 YIL 1 SAYI 5 www.iszu.edu.tr Bir Kampüs Üniversitesi 1. Bahar Şenliği Arap Baharı ve Türkiye İlim Yayma Mezunları Buluşması 01 İSZÜ HABER

Detaylı

2017 YGS LYS Kontenjanları ve Burslar Tüm Programlar İçin Geçerli Burslar: Seçili Programlar İçin Geçerli Burslar:

2017 YGS LYS Kontenjanları ve Burslar Tüm Programlar İçin Geçerli Burslar: Seçili Programlar İçin Geçerli Burslar: 2017 YGS LYS Kontenjanları ve Burslar Tüm Programlar İçin Geçerli Burslar: 1. BAŞARI SIRASI BURSU: ÖSYS de herhangi bir puan türünde ilk 1,000'de yer alan öğrencilere, eğitimleri süresince (her yıl) eğitim

Detaylı

KARAR Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın tarih ve 938 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın tarih ve 938 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 05.01- Sağlık Kültür ve Spor Daire

Detaylı

2017 LYS Ek Kontenjanları ve Burslar ve Ücretler Tüm Programlar İçin Geçerli Burslar: Seçili Programlar İçin Geçerli Burslar:

2017 LYS Ek Kontenjanları ve Burslar ve Ücretler Tüm Programlar İçin Geçerli Burslar: Seçili Programlar İçin Geçerli Burslar: 2017 LYS Ek Kontenjanları ve Burslar ve Ücretler Tüm Programlar İçin Geçerli Burslar: 1. BAŞARI SIRASI BURSU: ÖSYS de herhangi bir puan türünde ilk 1,000'de yer alan öğrencilere, eğitimleri süresince (her

Detaylı

UNESCO Türkiye Millî Komisyonu XXVI. Dönem Genel Kurulu

UNESCO Türkiye Millî Komisyonu XXVI. Dönem Genel Kurulu UNESCO Türkiye Millî Komisyonu XXVI. Dönem Genel Kurulu 17 Mayıs 2014 Tarihinde Ankara da Gerçekleştirildi UNESCO Türkiye Millî Komisyonu Yönetmeliğinin 14. Maddesine göre toplanan XXVI. Genel Kurul, 2014-2018

Detaylı

2017 LYS Ek Kontenjanları ve Burslar ve Ücretler Tüm Programlar İçin Geçerli Burslar:

2017 LYS Ek Kontenjanları ve Burslar ve Ücretler Tüm Programlar İçin Geçerli Burslar: 2017 LYS Ek Kontenjanları ve Burslar ve Ücretler Tüm Programlar İçin Geçerli Burslar: 1. BAŞARI SIRASI BURSU: ÖSYS de herhangi bir puan türünde ilk 1,000'de yer alan öğrencilere, eğitimleri süresince (her

Detaylı

Girişimcilik Ödülü Kampüsümüzde Sahibini Buldu İSZÜ Sosyal Bilimler Dergisi Çıktı Bölümlerimizi Tanıyalım: Mimarlık

Girişimcilik Ödülü Kampüsümüzde Sahibini Buldu İSZÜ Sosyal Bilimler Dergisi Çıktı Bölümlerimizi Tanıyalım: Mimarlık İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ HABER BÜLTENİ OCAK 2013 YIL 2 SAYI 11 www.iszu.edu.tr Girişimcilik Ödülü Kampüsümüzde Sahibini Buldu İSZÜ Sosyal Bilimler Dergisi Çıktı Bölümlerimizi Tanıyalım: Mimarlık

Detaylı

AKADEMİK YILI EK KONTENJAN SAYILARI

AKADEMİK YILI EK KONTENJAN SAYILARI 2016-2017 AKADEMİK YILI EK KONTENJAN SAYILARI Puan Min. Mak. Boş DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ Türü Puan Puan Kontenjan Diş Hekimliği MF-3 433,492 449,361 0 Diş Hekimliği (%100 Burslu) MF-3 468,077 488,285 0

Detaylı

5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ

5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ 5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ 14.05.2014 Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Çalışma ve İş Kurumu Ordu İl Müdürlüğü işbirliğinde alternatif iş fırsatları yaratmak, öğrenciler ile

Detaylı

Sürdürülebilir Üniversite ve Yeşil Kampüs

Sürdürülebilir Üniversite ve Yeşil Kampüs 01 İSZÜ HABER İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ www.iszu.edu.tr HABERLER Sürdürülebilir Üniversite ve Yeşil Kampüs Çevreye duyarlı, enerji tasarruf yöntemlerini kullanan, sürdürülebilir kalkınmaya

Detaylı

İSTE (Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi), DENİZCİLİK EĞİTİM KONSEYİ ile demir aldı!

İSTE (Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi), DENİZCİLİK EĞİTİM KONSEYİ ile demir aldı! İSTE (Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi), DENİZCİLİK EĞİTİM KONSEYİ ile demir aldı! Türkiye ve Kıbrıs'ta lisans düzeyinde denizcilik eğitimi veren 20 Üniversitenin yanı sıra Ulaştırma,

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ KONTENJANLAR/BURSLAR/PUAN TÜRLERİ (2011)

İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ KONTENJANLAR/BURSLAR/PUAN TÜRLERİ (2011) İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ KONTENJANLAR/BURSLAR/PUAN TÜRLERİ () LİSANS PROGRAMLARI (öğrenim süresi: 4 yıl) * Finans Matematiği MF- 1 %50 Burslu 22 Ücretli 12 İngilizce Öğretmenliği DİL- 1 %25 Burslu 17

Detaylı

TERCİH BURSLARI (A) (B) (C)

TERCİH BURSLARI (A) (B) (C) TERCİH BURSLARI (A) (B) (C) -2018 -Taban Puan ve Başarı Sıralamaları Üniversitemiz Ücretli Bölümlerini İlk Sırada Tercih Edip Yerleşen Tüm Öğrencilere %50 Burs Verilmektedir. Üniversitemiz Ücretli Bölümlerini

Detaylı

Bahçeşehir Üniversitesi (istanbul) 2016 taban tavan puanları ve başarı sırası

Bahçeşehir Üniversitesi (istanbul) 2016 taban tavan puanları ve başarı sırası On5yirmi5.com Bahçeşehir Üniversitesi (istanbul) 2016 taban tavan puanları ve başarı sırası Bahçeşehir Üniversitesi (istanbul) 2016 taban tavan puanları ve başarı sırası OSYS 2016 sınavları için Bahçeşehir

Detaylı

KARAR Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü nün tarih ve 173 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü nün tarih ve 173 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 41.01- Sürekli Eğitim

Detaylı

AKADEMİK YILI PUAN TABLOSU LİSANS BÖLÜMLERİ FAKÜLTELER İŞLETME VE YÖNETİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ Bölümler Puan Türü Taban Puan Başarı Sırası

AKADEMİK YILI PUAN TABLOSU LİSANS BÖLÜMLERİ FAKÜLTELER İŞLETME VE YÖNETİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ Bölümler Puan Türü Taban Puan Başarı Sırası 2016-2017 AKADEMİK YILI PUAN TABLOSU LİSANS BÖLÜMLERİ FAKÜLTELER İŞLETME VE YÖNETİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ İşletme ( %75 Burslu ) TM-1 199,39971 596,825 İşletme ( Tam Burslu ) TM-1 311,02958 196,259 İşletme

Detaylı

ALTINBAŞ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI KARARI Üniversitemiz Senato toplantısı Rektör Prof. Dr. Çağrı ERHAN Başkanlığında toplandı.

ALTINBAŞ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI KARARI Üniversitemiz Senato toplantısı Rektör Prof. Dr. Çağrı ERHAN Başkanlığında toplandı. Toplantı Tarihi ALTINBAŞ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI KARARI Toplantı Sayısı 10.11.2017 13 Üniversitemiz Senato toplantısı Rektör Prof. Dr. Çağrı ERHAN Başkanlığında toplandı. TOPLANTI TARİHİ : 2017 TOPLANTI

Detaylı

İNDİRİMİ Taban Puan Başarı Sırası. yemek

İNDİRİMİ Taban Puan Başarı Sırası. yemek ULUSLARARASI KIBRIS ÜNİVERSİTESİ LYS Kontenjanları Tüm Bölümler İçin Geçerli Burslar: 1. BAŞARI SIRASI ÖSYS de herhangi bir puan türünde ilk 1,000'de yer alan öğrencilere eğitimleri süresince (her yıl)

Detaylı

TURKLAB Bülten Ocak-Şubat-Mart. Metot Validasyonu Eğitimi Şubat 2018

TURKLAB Bülten Ocak-Şubat-Mart. Metot Validasyonu Eğitimi Şubat 2018 TURKLAB Bülten 2018 Ocak-Şubat-Mart Metot Validasyonu Eğitimi 13-14 Şubat 2018 13-14 Şubat 2018 tarihlerinde Metot Validasyonu konulu eğitim gerçekleştirilmiştir. Katılımcılara, TS EN ISO/IEC 17025 standardı

Detaylı

İstanbul Zâ7ffi üniversitesi

İstanbul Zâ7ffi üniversitesi İstanbul Zâ7ffi üniversitesi Oğrenci İşleri Daire Başkanlığı Sayı : 71655608-500- L 12/01/17 Konu : Uluslararası Öğrenci Sınavı Tanınırlığı (İÜYÖS-17) İstanbul İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NE (Öğrenci

Detaylı

Program Kodu Bölümün Adı Kontenjan Puan Türü Taban Puan Başarı Sırası

Program Kodu Bölümün Adı Kontenjan Puan Türü Taban Puan Başarı Sırası HUKUK FAKÜLTESİ 206010503 HUKUK FAKÜLTESİ (ÜCRETLİ) 154 TM-3 388,90573 70.400 206010487 HUKUK FAKÜLTESİ (TAM BURSLU) 18 TM-3 440,51513 16.900 206010496 HUKUK FAKÜLTESİ (%50 BURSLU) 4 TM-3 439,22937 17.700

Detaylı

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi. e-bülten. uio.akdeniz.edu.tr/tr. Akdeniz University International Relations Office

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi. e-bülten. uio.akdeniz.edu.tr/tr. Akdeniz University International Relations Office Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi e-bülten Akdeniz University International Relations Office @AkdenizUni_IRO YENİ ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERİMİZ ÜNİVERSİTEMİZDE Bu yıl 12 Mayıs 2018 tarihinde

Detaylı

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ BU HAFTA ÜNLÜ ŞAİRİMİZ MEHMET AKİF ERSOY A AYDIN BAKIŞLAR KONFERANS DİZİSİNİN İKİNCİ OTURUMUNU GERİDE BIRAKTI.

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ BU HAFTA ÜNLÜ ŞAİRİMİZ MEHMET AKİF ERSOY A AYDIN BAKIŞLAR KONFERANS DİZİSİNİN İKİNCİ OTURUMUNU GERİDE BIRAKTI. İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ BU HAFTA ÜNLÜ ŞAİRİMİZ MEHMET AKİF ERSOY A AYDIN BAKIŞLAR KONFERANS DİZİSİNİN İKİNCİ OTURUMUNU GERİDE BIRAKTI. İstanbul Aydın Üniversitesi Türkiye Araştırmaları Merkezi nin

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 342 TOPLANTI TARİHİ : 01.04.2010 Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

10.06.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

10.06.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü 10.06.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İKÇÜ ile Putra Üniversitesi arasında 'Mevlana Değişim Programı' İzmir Kâtip Çelebi

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2015 Yılı İçinde Gerçekleşen Faaliyetlerden fotoğraflar 74 Slayt 16.01.2015 Saadet Partisi Yetkililerinden Odamıza

Detaylı

HABER BÜLTENİ OCAK ŞUBAT 2014. Detaylı Bilgi İçin: Mustafa YİĞİTOĞLU 0352 224 81 12 13 (131) 0534 813 93 50

HABER BÜLTENİ OCAK ŞUBAT 2014. Detaylı Bilgi İçin: Mustafa YİĞİTOĞLU 0352 224 81 12 13 (131) 0534 813 93 50 HABER BÜLTENİ OCAK ŞUBAT 2014 Detaylı Bilgi İçin: Mustafa YİĞİTOĞLU 0352 224 81 12 13 (131) 0534 813 93 50 Erciyes Üniversitesi Genkök Genom ve Kök Hücre Merkezi Akredite Belgesi Aldı Erciyes Teknoloji

Detaylı

İSZÜ BÜLTEN. Tarih ve Doğayla İç içe eğitim » BAŞBAKAN İSZÜ DE» MEHMET AKİF ERSOY SEMPOZYUMU » MESLEK SEÇİMİNİN ÖNEMİ» YENİ AÇILAN BÖLÜMLERİMİZ

İSZÜ BÜLTEN. Tarih ve Doğayla İç içe eğitim » BAŞBAKAN İSZÜ DE» MEHMET AKİF ERSOY SEMPOZYUMU » MESLEK SEÇİMİNİN ÖNEMİ» YENİ AÇILAN BÖLÜMLERİMİZ İSZÜ BÜLTEN HABER BÜLTENİ OCAK 2012 YIL 1 SAYI 1 www.iszu.edu.tr 444 97 98 Tarih ve Doğayla İç içe eğitim» BAŞBAKAN İSZÜ DE» MEHMET AKİF ERSOY SEMPOZYUMU» MESLEK SEÇİMİNİN ÖNEMİ» YENİ AÇILAN BÖLÜMLERİMİZ

Detaylı

Atılım Üniversitesine HOŞGELDİNİZ.

Atılım Üniversitesine HOŞGELDİNİZ. Atılım Üniversitesine HOŞGELDİNİZ 2017 www.atilim.edu.tr ANKARA DA BİR ÜNİVERSİTE Sayılarla Atılım Üniversitesi 6 Fakülte 2 Yüksekokul 550 Akademisyen (Tam Zamanlı) 40 Lisans Programı 140 Laboratuvar

Detaylı

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.09.2015 Eylül ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 25 üyeye Kapasite Raporu, 5 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

Yatay Geçiş Kontenjanı. Puan Türü. Taban Puan. Bahar %20

Yatay Geçiş Kontenjanı. Puan Türü. Taban Puan. Bahar %20 2008 Fen - Edebiyat Fakültesi Matematik - Bilgisayar SAY-2 189,140 16 Hukuk Fakültesi Hukuk EA-2 281,870 10 Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce) SAY-2 247,973 20 Mühendislik Fakültesi

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

ÇOCUKLARLA ETKİNLİKLER PROGRAMI DÜZENLENDİ

ÇOCUKLARLA ETKİNLİKLER PROGRAMI DÜZENLENDİ HU08 e-bülten AĞUSTOS 2017 ÇOCUKLARLA ETKİNLİKLER PROGRAMI DÜZENLENDİ www.hu.edu.tr HU08 AĞUSTOS 2017 Üniversitemiz'de Kayıtlar Devam Ediyor Hakkari nin Doğa Sporları Rotası Çıkarılıyor Kardeşlik Sınır

Detaylı

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN 2017 ÖSYS MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN 2017 ÖSYS MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN 2017 ÖSYS MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ MF Matematik Sınavı (LYS-1) : 11 Haziran 2017 Pazar, Saat:10:00, Tek Oturum: 135 dakika Matematik

Detaylı

T.C. VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Sayı : E /09/2017 Konu : Oryantasyon Eğitimi ECZACILIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Sayı : E /09/2017 Konu : Oryantasyon Eğitimi ECZACILIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 13/09/2017-62089 T.C. VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ *BEL93M2MZ* Sayı : 75548883-300-E.62089 13/09/2017 Konu : Oryantasyon Eğitimi ECZACILIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA 2017-2018

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 26.10.2015 Ekim ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 38 üyeye Kapasite Raporu, 3 üyemize Ekspertiz Raporu ve 3

Detaylı

TERCİH BURSU: Tercih edilecek programa bağlı olarak %50 ile %10 arası burs. HAM PUAN BURSU: ,9 Puan Arası %25 Burs 225 Puan ve üzeri %50 burs

TERCİH BURSU: Tercih edilecek programa bağlı olarak %50 ile %10 arası burs. HAM PUAN BURSU: ,9 Puan Arası %25 Burs 225 Puan ve üzeri %50 burs ULUSLARARASI KIBRIS ÜNİVERSİTESİ 2016 LYS EK Kontenjanları Tüm Bölümler İçin Geçerli Burslar: 1. TEŞVİK BURSU: LYS Puan türünden ilk 1.000'e giren öğrencilere: Eğitim harcı muafiyeti, 10 ay süre ile 300

Detaylı

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı.

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. 2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. Binanın açılış törenine Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul

Detaylı

KARAR Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü nün tarih ve 286 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü nün tarih ve 286 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 01.01- Sürekli Eğitim Araştırma

Detaylı

A. KÜLTÜREL FAALİYETLER VE TANITMA ETKİNLİKLERİ : 10 Ocak 2009, Sivas 5. Birlik Aşuresi Günü kutlandı.

A. KÜLTÜREL FAALİYETLER VE TANITMA ETKİNLİKLERİ : 10 Ocak 2009, Sivas 5. Birlik Aşuresi Günü kutlandı. A. KÜLTÜREL FAALİYETLER VE TANITMA ETKİNLİKLERİ : 10 Ocak 2009, Sivas 5. Birlik Aşuresi Günü kutlandı. Sivas 5. Birlik Aşuresi için Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesi tahsis edildi ve Müdürlüğümüz personeli

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2014 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Oda Faaliyetlerimiz 69 Slayt 31.01.2014 AB Slovenia Projesi Denetimi 03.01.2014 Belediye Başkan Adayı Kazım

Detaylı

BATMAN ÜNİVERSİTESİ ERASMUS+ PROGRAMI WROCLAW ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI PERSONEL EĞİTİM HAFTASI VE POLONYA ÜNİVERSİTELERİ İŞBİRLİĞİ ZİYARETİ

BATMAN ÜNİVERSİTESİ ERASMUS+ PROGRAMI WROCLAW ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI PERSONEL EĞİTİM HAFTASI VE POLONYA ÜNİVERSİTELERİ İŞBİRLİĞİ ZİYARETİ BATMAN ÜNİVERSİTESİ ERASMUS+ PROGRAMI WROCLAW ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI PERSONEL EĞİTİM HAFTASI VE POLONYA ÜNİVERSİTELERİ İŞBİRLİĞİ ZİYARETİ 14-18 MAYIS 2018 Üniversitemizin uluslar arasılaşma faaliyetleri

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 340 TOPLANTI TARİHİ : 18.02.2010 Üniversitemiz Senatosu Rektör Vekili Prof. Dr. Binnaz BAYTEKİN Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

ÜNYE TİCARET BORSASI 2012 YILI FAALİYET RAPORU ARALIK

ÜNYE TİCARET BORSASI 2012 YILI FAALİYET RAPORU ARALIK 2012 YILI FAALİYET RAPORU ARALIK 2012 İÇİNDEKİLER 1-Projeler 2-Temsil-Sosyal Sorumluluk Faaliyetleri 3-Heyet ve ziyaretler 4-Törenler-Sergiler 5-Borsa Seminer ve eğitimler 6-Yayın Çalışmaları 7-Tescil

Detaylı

İstanbul Kongre Merkezi Üsküdar Salonu 9 Mayıs 2015 Cumartesi 09.00 17.00. 09.00 09.30 Kayıt ve Kokteyl. 09.30 10.00 Protokol Konuşmaları

İstanbul Kongre Merkezi Üsküdar Salonu 9 Mayıs 2015 Cumartesi 09.00 17.00. 09.00 09.30 Kayıt ve Kokteyl. 09.30 10.00 Protokol Konuşmaları İstanbul Kongre Merkezi Üsküdar Salonu 09.00 17.00 09.00 09.30 Kayıt ve Kokteyl 09.30 10.00 Protokol Konuşmaları İstanbul Kongre Merkezi Üsküdar Salonu 1. Oturum 10.00 11.15 1. Oturum Başkanı: Prof. Dr.

Detaylı

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.06.2015 Haziran ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 42 adet Kapasite Raporu, 10 adet

Detaylı

Vizyon Siyasi Kalkınma Merkezi tarafından düzenlenen Filistin Ulusal Projesi Görüşler ve Perspektifler Sempozyumu Filistin in çeşitli kesimlerinden

Vizyon Siyasi Kalkınma Merkezi tarafından düzenlenen Filistin Ulusal Projesi Görüşler ve Perspektifler Sempozyumu Filistin in çeşitli kesimlerinden Neler Yaptık? Vizyon Siyasi Kalkınma Merkezi, Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın himayesinde 15 16 Eylül 2015 tarihleri

Detaylı

KARAR İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve 820 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve 820 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 46.01- İktisadi ve

Detaylı

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ SAĞLIK HİZMETLERİ Sağlık Hizmetleri Bülteni Yıl: 3 Sayı: 30 Ekim 2017 İAÜ Yeni Akademik Yılı Açılışı Gerçekleştirildi 05 Ekim 2017 İstanbul Aydın Üniversitesi 2017-2018 Akademik Açılış Töreni Başkan Yardımcısı

Detaylı

2018/2 Bülteni. Güncel Haberler Güz Dönemi Lisansüstü Başvuruları Güz Dönemi Lisansüstü Kayıtları 3-4

2018/2 Bülteni. Güncel Haberler Güz Dönemi Lisansüstü Başvuruları Güz Dönemi Lisansüstü Kayıtları 3-4 Yıldız Teknik Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü 2018/2 Bülteni Başlık Sayfa Güncel Haberler 2 2018-2019 Güz Dönemi Lisansüstü Başvuruları 3 2018-2019 Güz Dönemi Lisansüstü Kayıtları 3-4 2018 Akademik

Detaylı

Necmettin Erbakan Üniversitesi

Necmettin Erbakan Üniversitesi Necmettin Erbakan Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Havacılık Yönetimi Bölümü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Ulutaş Konya / 2015 Etkinlikler Dosyası Havacılık Semineri (21.12.2015) Fakültemizde

Detaylı

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu Teke Yöresi 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 27-30 Nisan tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilere açtı. Üreticinin yeni teknolojilerle buluştuğu fuarı ilk gün

Detaylı

İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI KARARI

İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI KARARI İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI KARARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı 20.02.2017 04 Üniversitemiz Senato toplantısı Rektör Prof. Dr. Çağrı ERHAN Başkanlığında toplandı. SENATO ÜYELERİ:

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 341 TOPLANTI TARİHİ : 11.03.2010 Üniversitemiz Senatosu Rektör Vekili Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

BEYKENT ÜNİVERSİTESİ 2015 ÖSYS İLE ÖĞRENCİ ALAN BÖLÜMLERİN PUAN BİLGİLERİ VE EĞİTİM DİLLERİ

BEYKENT ÜNİVERSİTESİ 2015 ÖSYS İLE ÖĞRENCİ ALAN BÖLÜMLERİN PUAN BİLGİLERİ VE EĞİTİM DİLLERİ BEYKENT ÜNİVERSİTESİ 2015 ÖSYS İLE ÖĞRENCİ ALAN BÖLÜMLERİN PUAN BİLGİLERİ VE EĞİTİM DİLLERİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ KONTENJAN PUAN TÜRÜ İngiliz Dili ve Edebiyatı (Tam Burslu) 6 DİL-1 421,83026 İNGİLİZCE

Detaylı

Araştırma Görevlilerimiz Uluslararası Yaz Okulu Programında Kazakistan da Fakültemizi Başarı İle Temsil Ettiler

Araştırma Görevlilerimiz Uluslararası Yaz Okulu Programında Kazakistan da Fakültemizi Başarı İle Temsil Ettiler Araştırma Görevlilerimiz Uluslararası Yaz Okulu Programında Kazakistan da Fakültemizi Başarı İle Temsil Ettiler 10-11 Haziran 2014 tarihlerinde rektörümüz Prof. Dr. Seyit AYDIN, rektör yardımcımız ve Orman

Detaylı

2014 ÖSYS YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ

2014 ÖSYS YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ 2014 ÖSYS YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ MF Matematik Sınavı (LYS-1): (15 Haziran 2014 Pazar, Saat:10:00, Tek Oturum: 135 dakika) Matematik

Detaylı

PROGRAM, PUAN TÜRÜ, KONTENJAN, BAŞARI SIRASI, EN KÜÇÜK PUAN VE ÖĞRENİM ÜCRETİ TABLOSU

PROGRAM, PUAN TÜRÜ, KONTENJAN, BAŞARI SIRASI, EN KÜÇÜK PUAN VE ÖĞRENİM ÜCRETİ TABLOSU PROGRAM, PUAN TÜRÜ, KONTENJAN, BAŞARI SIRASI, EN KÜÇÜK PUAN VE ÖĞRENİM ÜCRETİ TABLOSU Program Adı Öğrenim Süresi Puan Türü 2017-2018 Kontenjanları 2016 ÖSYS 0,12 Başarı Sırası 2016 ÖSYS En Küçük Puan Öğrenim

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 03/12/ /4

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 03/12/ /4 Üniversitemiz Senatosu 03/12/2010 Cuma Günü saat 14.00 da Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki

Detaylı

T.C. RECEP TAYYĠP ERDOĞAN ÜNĠVERSĠTESĠ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYĠP ERDOĞAN ÜNĠVERSĠTESĠ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYĠP ERDOĞAN ÜNĠVERSĠTESĠ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Sayı : 85 Tarih : 18.03.2015 Toplantıda Bulunanlar : 1- Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, Rektör Hukuk Fakültesi Dekanı (Tedviren) Güzel Sanatlar,

Detaylı

T.C. ÇANKIRI MÜFTÜLÜĞÜ RAMAZAN BULUŞMALARI

T.C. ÇANKIRI MÜFTÜLÜĞÜ RAMAZAN BULUŞMALARI T.C. RAMAZAN BULUŞMALARI (Atama I Daire Başkanı Dursun Ali ÇOŞKUN ve Kastamonu Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet AÇIK ın Çankırı Ziyaretleri) 31 Mayıs- 02 Haziran 2018 www.cankiri.diyanet.gov.tr 31 MAYIS 2018

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU Yrd. Doç. Dr. Mehmet ALTINÖZ Müdür Vekili Ankara, 18 Eylül 2012 1976 dan günümüze Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu; Büro Yönetimi ve Yönetici

Detaylı

LİSANS PROGRAMLARI BÖLÜMÜN ADI. Eczacılık Fakültesi. Eğitim Fakültesi 2016 TERCİH BURSU 2015 BAŞARI SIRASI PUAN TÜRÜ

LİSANS PROGRAMLARI BÖLÜMÜN ADI. Eczacılık Fakültesi. Eğitim Fakültesi 2016 TERCİH BURSU 2015 BAŞARI SIRASI PUAN TÜRÜ Eczacılık Fakültesi BÖLÜMÜN ADI LİSANS PROGRAMLARI Eczacılık Fakültesi (Ücretli) 40 MF-3 108.000 Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (Ücretli) 5 YGS-1 Bilgisayar ve Öğretim

Detaylı

Üyelerimizle kahvaltıda buluştuk. MMO Antalya Şube olarak üyelerimizle birlikte Geleneksel Kahvaltı etkinliğimizi Arıca Çiftlik te gerçekleştirdik.

Üyelerimizle kahvaltıda buluştuk. MMO Antalya Şube olarak üyelerimizle birlikte Geleneksel Kahvaltı etkinliğimizi Arıca Çiftlik te gerçekleştirdik. 27. Geleneksel Meslek Odaları Halı Saha Turnuvası nda Master ve Gençler kategorisinde 3 takımımız sahaya çıktı e-bülten 1-15 Nisan 2018 / Sayı 1 Üyelerimizle kahvaltıda buluştuk MMO Antalya Şube olarak

Detaylı

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi ÜYE TOPLANTILARI 60 Gebze de Temsilcilik Ve Üye Toplantısı Gerçekleştirildi 24 Şubat 2012 7. Dönem yönetim kurulu 24 Şubat Cuma günü Gebze temsilciliği üyeleriyle bir araya geldi. Buluşmada Şube Başkanı

Detaylı

Program Kodu Bölümün Adı Kontenjan Puan Türü Taban Puan Başarı Sırası

Program Kodu Bölümün Adı Kontenjan Puan Türü Taban Puan Başarı Sırası Program Kodu Bölümün Adı Kontenjan Puan Türü Taban Puan Başarı Sırası HUKUK FAKÜLTESİ 206010503 HUKUK FAKÜLTESİ (ÜCRETLİ) 148 TM-3 388,90573 70.400 206010487 HUKUK FAKÜLTESİ (TAM BURSLU) 17 TM-3 440,51513

Detaylı

46.Yıl. 2009 Yılı Faaliyet Raporu HEYET ZİYARETLERİ. ASO I.Organize Sanayi Bölgesi

46.Yıl. 2009 Yılı Faaliyet Raporu HEYET ZİYARETLERİ. ASO I.Organize Sanayi Bölgesi 13 HEYET ZİYARETLERİ 13.1. Cibuti Cumhurbaşkanı Ziyareti: Cibuti Cumhurbaşkanı ve Cumhurbaşkanlığı üst düzey yetkililerinden oluşan 100 kişilik heyet Başkan Vekilimiz Sn.Fahrettin KÜRKLÜ nün evsahipliğinde

Detaylı

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti 21 Mayıs Dünya Süt Günümüzü Mecidiyeköy Meydanında Kutladık TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Üyeleri, Dünya Süt Günü etkinlikleri çerçevesinde süt ile alakalı yaşanan bilgi kirliliğini ortadan

Detaylı

Yeditepe Üniversitesi Öğretim Yılı BAHAR YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANLARINA GÖRE YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI

Yeditepe Üniversitesi Öğretim Yılı BAHAR YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANLARINA GÖRE YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI Öğretim Süresi Program Adı Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (İng.) Yeditepe Üniversitesi 208-209 Öğretim Yılı BAHAR YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANLARINA GÖRE YATAY GEÇİŞ

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : 015 T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2011/015 01: 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı itibariyle Tez

Detaylı

T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi

T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr - Aralık 2014 AÖF Sınavları İlçemizde İlk Defa Yapıldı. Anadolu Üniversitesi AÖF sınavları için tüm alt yapı hizmetleri;

Detaylı

2011 ÖSYS YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ

2011 ÖSYS YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ 2011 ÖSYS YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ MF Matematik Sınavı (-1): (18 Haziran 2011 Cumartesi, Saat:10:00, Tek Oturum: 120 dakika)

Detaylı

KARAR Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI 11.03.2016 03 01-33 Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 03.01-Strateji

Detaylı

Hollanda Türkevi Topluluğu nun Ankara Ziyareti

Hollanda Türkevi Topluluğu nun Ankara Ziyareti H A B E R B Ü L T E N İ Hollanda Türkevi Topluluğu nun Ankara Ziyareti Hollanda Türkevi Topluluğu, geçtiğimiz hafta Ankara da hem yeni görevleri dolayısıyla dostları tebrik etmek, hem de gerek mevcut işbirliğinin

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 18/10/2012 TOPLANTI SAYISI : 2012/17 Enstitü Yönetim Kurulu 18.10.2012 Perşembe günü Enstitü Müdürü Doç.Dr.Mehmet

Detaylı

BEYKENT ÜNİVERSİTESİ 2015 ÖSYS İLE ÖĞRENCİ ALAN BÖLÜMLERİN PUAN BİLGİLERİ VE EĞİTİM DİLLERİ

BEYKENT ÜNİVERSİTESİ 2015 ÖSYS İLE ÖĞRENCİ ALAN BÖLÜMLERİN PUAN BİLGİLERİ VE EĞİTİM DİLLERİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ İngiliz Dili ve Edebiyatı (Tam Burslu) 6 DİL-1 421,83026 İNGİLİZCE ZORUNLU İngiliz Dili ve Edebiyatı (%50 Burslu) 54 DİL-1 243,8369 İNGİLİZCE ZORUNLU Mütercim-Tercümanlık (İngilizce)

Detaylı

İlk Ders İlk Heyecan. İSZÜ 3. Akademik Yılına Merhaba Dedi Kontenjanlarımızın %88 si Doldu Geleceğin Üniversitesi, Geleceğin İş Alanları Projesi

İlk Ders İlk Heyecan. İSZÜ 3. Akademik Yılına Merhaba Dedi Kontenjanlarımızın %88 si Doldu Geleceğin Üniversitesi, Geleceğin İş Alanları Projesi İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ HABER BÜLTENİ EYLÜL 2013 YIL 2 SAYI 15 www.iszu.edu.tr İlk Ders İlk Heyecan İSZÜ 3. Akademik Yılına Merhaba Dedi Kontenjanlarımızın %88 si Doldu Geleceğin Üniversitesi,

Detaylı

* Yükseköğretim programının en küçük puanına karşılık gelen 0,15 AOBP'li (Ağırlıklı Ortaöğretim Başarı Sırası Puanı) yaklaşık başarı sırasıdır.

* Yükseköğretim programının en küçük puanına karşılık gelen 0,15 AOBP'li (Ağırlıklı Ortaöğretim Başarı Sırası Puanı) yaklaşık başarı sırasıdır. GENEL OKUL BİRİNCİSİ ÜNİVERSİTE FAKÜLTE/YÜKSEKOKUL BÖLÜMÜN ADI KON. YER. PUAN EN BAŞARI EN EN EN ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Diş Hekimliği Fakültesi Diş Hekimliği Fakültesi 31 31 MF-3 500.259

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 366 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

2015 Kontenjanları ve Puan Türleri

2015 Kontenjanları ve Puan Türleri 2015 ları ve Puan Türleri LİSANS PROGRAMLARI Eczacılık Fakültesi 20 Eczacılık Fakültesi (T.C. Vatandaşları) (Ücretli) 20 MF-3 78.616 Eğitim Fakültesi 556 Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği

Detaylı

2015 YILI BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TABAN PUANLARI

2015 YILI BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TABAN PUANLARI 2015 YILI BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TABAN PUANLARI BÖLÜM PROGRAM PUAN TÜRÜ PUAN Adana Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Adana Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Anestezi (Ücretli) YGS-2 278,45333 Adana

Detaylı

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO Karar Tarihi : 14.08.2014 Karar No : 6 GÜNDEM: 1- Afyon Kocatepe Üniversitesi ile Anadolu Üniversitesi Arasında Ortak Lisansüstü Program açılmasına ilişkin Protokol kapsamında

Detaylı

İMYO da şenlik coşkusu

İMYO da şenlik coşkusu İMYO da şenlik coşkusu Öğrencilerin yıl sonunda stres atmaları ve yaptıkları çalışmaları sergileme imkanı sağlayan 4. Geleneksel Kültür Etkinliği ve Kermesi coşkuyla gerçekleştirildi. Mustafa Kemal Üniversitesi

Detaylı

T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi

T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr - Kasım 2014 KSÜ 2014-2015 Akademik Yılı Açılış Töreni Yapıldı. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi 2014-2015 Akademik

Detaylı

BEYKENT ÜNİVERSİTESİ 2015 ÖSYS İLE ÖĞRENCİ ALAN BÖLÜMLERİN PUAN BİLGİLERİ VE EĞİTİM DİLLERİ

BEYKENT ÜNİVERSİTESİ 2015 ÖSYS İLE ÖĞRENCİ ALAN BÖLÜMLERİN PUAN BİLGİLERİ VE EĞİTİM DİLLERİ BEYKENT ÜNİVERSİTESİ 2015 ÖSYS İLE ÖĞRENCİ ALAN BÖLÜMLERİN PUAN BİLGİLERİ VE EĞİTİM DİLLERİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ KONTENJAN PUAN TÜRÜ İngiliz Dili ve Edebiyatı (Tam Burslu) 6 DİL-1 421,83026 İNGİLİZCE

Detaylı

OCAK 2013 FAALİYET RAPORU

OCAK 2013 FAALİYET RAPORU OCAK 2013 FAALİYET RAPORU 03 Ocak 2013 2012 Yılı Değerlendirme Toplantısı 2012 Yılının İstanbul Turizmi açısından değerlendirilmesinin yapıldığı, İstanbul Valisi Sayın Hüseyin Avni Mutlu nun teşrifleri

Detaylı

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ EK YERLEŞTİRME KONTENJAN TABLOSU

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ EK YERLEŞTİRME KONTENJAN TABLOSU Diş Hekimliği Fakültesi Diş Hekimliği Fakültesi (Ücretli) MF-3 4 373,85341 402,79022 41.000,00 Eğitim Fakültesi Arapça Öğretmenliği (Ücretli) DİL-3 14 235,11378 235,11378 25.000,00 17.500,00 Arapça Öğretmenliği

Detaylı

PUAN TÜRÜ BURS ORANI EĞİTİM DİLİ. İngilizce Öğretmenliği DİL-1 DİL-1 ÜCRETLİ TÜRKÇE 226, ,062

PUAN TÜRÜ BURS ORANI EĞİTİM DİLİ. İngilizce Öğretmenliği DİL-1 DİL-1 ÜCRETLİ TÜRKÇE 226, ,062 FAKÜLTE ADI PROGRAM ADI 2016 PUAN TÜRÜ PUAN TÜRÜ İngilizce Öğretmenliği DİL-1 DİL-1 İngilizce Öğretmenliği DİL-1 DİL-1 İngilizce Öğretmenliği DİL-1 DİL-1 BURS ORANI EĞİTİM DİLİ 2010 Taban 2011 Taban 2012

Detaylı

LİsanS, önlisans, özel yetenek

LİsanS, önlisans, özel yetenek B E Y K E N T ü n i v e r s i t e s i PUAN TÜRleri ve eğitim dillerine göre LİsanS, önlisans, özel yetenek 2013-2014 taban puanları 2014-2015 kontenjanları Meslek Yüksekokulu Kod Program Adı Eğitim Burs

Detaylı