İ L A N KOCAELİ VALİLİĞİNDEN BİLDİRİLMİŞTİR.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İ L A N KOCAELİ VALİLİĞİNDEN BİLDİRİLMİŞTİR."

Transkript

1 İ L A N KOCAELİ VALİLİĞİNDEN BİLDİRİLMİŞTİR. Temel hak ve özgürlüklerden olan, anayasa ve yasalarla güvence altına alınan toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenleme hakkının özgür bir ortamda anayasa ve kanunlarla belirtilen esaslar çerçevesinde kullanılması, sivil toplum kuruluşları ile tüzel kişiliği bulunmayan diğer oluşumların ve gerçek şahısların itibar edecekleri toplantı ve gösteri yürüyüşü alanlarının tespit edilmesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin çevre düzenlemesi ve şehir temizliği ile ilgili olarak afiş asılacak yerlerin belirlenmesi amacıyla; ilimiz sınırları içerisinde ilk toplanma alanı, yürüyüş güzergahı, toplantı alanı, dağılma güzergahları ile afiş ve pankart asılacak yerler 2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu nun 6. maddesi ve bu Kanunun uygulanmasına dair Yönetmeliğin 3. maddesi uyarınca Valilik Makamının 06/06/2014 gün ve 2014/6166 sayılı onayı ile uygun görülmüş olup; söz konusu alanlarla ilgili bilgiler aşağıya çıkarılmıştır. İlan olunan bu karar ve tedbirlere uymaya, tatbik ve icrasına muhalefet eden, müşkülat gösteren veya riayet etmeyenler hakkında 2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu nun ilgili maddeleri ve 5326 Sayılı Kabahatler Kanunu nun 42. maddesi uygulanacaktır Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu nun 6. ve 26. maddeleri gereğince tespit ve ilan olunur. 12/06/2014 KOCAELİ VALİLİĞİ

2 TOPLANTI VE GÖSTERİ YÜRÜYÜŞ ALANLARI 1-İZMİT İLÇESİNDE: -MİTİNG ALANLARI; Toplanma Yeri A) PERŞEMBE PAZARI MİTİNG ALANI (Perşembe Günleri Hariç) : Kandıra Kavşağı, : Şehit Rafet Karacan Bulvarından Anıt Parka kadar olan alan. : Şehit Rafet Karacan Bulvarı, Gazanfer Bilge Bulvarı ve Yürüyüş Yolu B) ANITPARK MİTİNG ALANI : Kandıra Kavşağı : Şehit Rafet Karacan Bulvarından Anıt Parka kadar olan alan : Şehit Rafet Karacan Bulvarı, Gazanfer Bilge Bulvarı ve Yürüyüş Yolu Alternatif Yukarıdaki miting alanlarında belirtilen yürüyüş güzergahları haricinde, günün şartlarına göre kamu düzenini bozmadan ve provokasyon olma ihtimali de gözetilerek küçük gruplara izin verilebilir. Toplanma Yeri : Tren İstasyonu önünde bulunan 1. geçitten Merkez Bankası önüne kadar olan alan. : Merkez Bankası önünden yürüyüş yolunu takiben Hürriyet Caddesi, Cumhuriyet Caddesi ile Atatürk Bulvarı, Cengiz Topel Caddesinden Perşembe Pazarına kadar olan güzergah, C) SEKAPARK MİTİNG ALANI : Salim Derviş oğlu Caddesinde bulunan Adliye üst geçidinden Mimar Sinan üst geçidine kadar olan alan : Salim Dervişoğlu Caddesi. : Salim Dervişoğlu Caddesi. AFİŞ VE PANKART ASILACAK YERLER: Düzenleme Kurulunun bildirimleri doğrultusunda; Kocaeli Valiliğinin Olur vereceği afiş ve pankartlar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile İzmit İlçe Belediyesinin uygun göreceği yerlere asılır.

3 2-BAŞİSKELE İLÇESİNDE: -MİTİNG ALANLARI; A) SAHİL MAHALLESİ BALIK HALİ ÖNÜ MİTİNG ALANI : Başiskele ilçesi Balık Hali Önü : Liman Caddesi üzerinden, Taşburun İskelesine kadar olan alan : Taşburun İskelesinden, Liman Caddesini takiben D-130 Karayoluna kadar olan alan B) YENİKÖY 1. İŞ MERKEZİ ÖNÜ MİTİNG ALANI : Yeniköy Vatan Caddesi Teknopark önü toplanma alanı : Vatan Caddesi ve 17 Ağustos Caddesi üzerinden Yeniköy 1. İş Merkezi önüne kadar olan alan : 17 Ağustos Caddesi üzerinden, Zübeyde Hanım Caddesini takiben D-130 Karayoluna kadar olan alan C) KULLAR DÜĞÜN SALONU ÖNÜ MİTİNG ALANI (Pazar Günleri Hariç) : Karamürsel Caddesi Mezarlık önü toplanma alanı : Karamürsel Caddesi üzerinden, Alsancak Caddesini takiben miting alanına kadar olan alan : Alsancak Caddesi üzerinden Vezirçiftliği istikametini takiben D-130 Karayoluna kadar olan alan AFİŞ VE PANKART ASILACAK YERLER: Düzenleme Kurulunun bildirimleri doğrultusunda; Başiskele Kaymakamlığının Olur vereceği afiş pankartlar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Başiskele İlçe Belediyesinin uygun göreceği yerlere asılır.

4 3-KARTEPE İLÇESİNDE: -MİTİNG ALANLARI ; A) ARSLANBEY BÖLGESİ MİTİNG ALANI Miting Alanı : Arslanbey Atakent Mahallesi İzmit Caddesi Açık Pazar alanının doğusu ve kuzeyinde bulunan boş alan. : İzmit Caddesinin üzeri. : Arslanbey Atakent Mahallesi İzmit Caddesi Açık Pazar alanının doğusu ve kuzeyinde bulunan boş alan. : İzmit Caddesi ve Birlik Sokak istikametleri. B- KÖSEKÖY BÖLGESİ MİTİNG ALANI Miting Alanı : Cumhuriyet Mahallesi, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi ile Villam 1 Sitesi arasında kalan park alanı. : Cumhuriyet Mahallesi, Şehit Turgut Çiçek Caddesi, Mareşal Fevzi Caddesi : Cumhuriyet Mahallesi, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi ile Villam 1 Sitesi arasında kalan park alanı. (Ulus Halk Pazarı yolu üzeri) : Cumhuriyet Mahallesi, Şehit Turgut Çiçek Caddesi, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi, Cenk Sokak, Şehit Mecit Sokak, Oyalı Sokak Düzenleme Kurulunun bildirimleri doğrultusunda; Kocaeli Valiliğinin Olur vereceği afiş ve pankartlar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Kartepe İlçe Belediyesinin uygun göreceği yerlere asılır.

5 4-DERİNCE İLÇESİNDE: - MİTİNG ALANLARI; A) YENİKENT MAHALLESİ ŞEHİT ONBAŞI KASIM AKSOY PARKI MİTİNG ALANI (Pazartesi Günleri Hariç) : Mehmet Akif Ersoy Caddesi ile İsmet Paşa Caddesinin kesiştiği alan. : Mehmet Akif Ersoy Caddesi ile İsmet Paşa Caddesinin kesiştiği noktadan başlayarak İsmet Paşa Caddesi istikametinden Turgut Özal Caddesini takiben Kazım Karabekir Caddesi : Kazım Karabekir Caddesi, Gazi Mustafa Kemal Caddesi, Venüs Sokak, Bahriye Üçok Sokak ve Nursel Sokak. B) YAVUZ SULTAN MAHALLESİ HARİKALAR SAHİLİ MİTİNG ALANI (Çarşamba Günleri Hariç) : Yavuz Sultan Mahallesi Hale Sokak ile Canan Caddesinin kesiştiği alan. (60 Evler Belediye Çim Halı Saha ile Prestij Alışveriş Merkezi arasındaki Canan Caddesi girişi) : Hale Sokak ile Canan Caddesinin kesiştiği yerdeki toplanma alanından Canan Caddesi istikametine yürüyerek, Rıhtım Caddesini takiben 60 Evler sahiline inen demiryolu alt geçidinden geçilerek Derince Belediyesi Gösteri Merkezine giden yol güzergahı, : Harikalar Sahili, Rıhtım Caddesi, Canan Caddesi, Atlas Sokak, Şehit Hakan Işık Sokak ve Tuğba Sokak. Düzenleme Kurulunun bildirimleri doğrultusunda; Derince Kaymakamlığının Olur vereceği afiş ve pankartlar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Derince İlçe Belediyesinin uygun göreceği yerlere asılır.

6 5-KÖRFEZ İLÇESİNDE : -MİTİNG ALANI: GÜNEY MAHALLESİ DEPREM ANITI ÖNÜ MİTİNG ALANI Yürüyüş Güzergâhı : Güney Mahallesi, Adnan Kahveci caddesi, Deprem Anıtı önü boş alan. : Güney Mahallesi, MAG Parkı içerisinde toplanma, Hicret Caddesi üzerinden Deprem Anıtı Mitingi Meydanına yürüyüş. : Güney Mahallesi, Hicret Caddesi, Atatürk Caddesi ve Adnan Kahveci Caddesi istikameti. Düzenleme Kurulunun bildirimleri doğrultusunda; Körfez Kaymakamlığının Olur vereceği afiş ve pankartlar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Körfez İlçe Belediyesinin uygun göreceği yerlere asılır.

7 6-GÖLCÜK İLÇESİNDE: -MİTİNG ALANLARI; A) İLÇE MERKEZİ ANITPARK MİTİNG ALANI Toplanma Yeri : Kavaklı Mahallesi vapur iskelesi yanı yeşil alan. : Kavaklı Mahallesi vapur iskelesi önünden hareketle Sahil Cad. Mareşal Fevzi Çakmak Caddesini takiben Atatürk Anıtı yanında bulunan park alanına kadar olan güzergah. : Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Amiral Sağlam Caddesi B) DEĞİRMENDERE BÖLGESİ ÇINARLIK MEYDANI MİTİNG ALANI Toplanma Yeri : Yüzbaşılar Mahallesi Sahil Caddesi Antik Tiyatronun yanında bulunan yeşil alan. : Antik Tiyatro önünden Prof. Muammer Aksoy Caddesini takiben, Hasan Ali Yücel Sokak tan Cumhuriyet Caddesini takiple Çınarlık Meydanı arasındaki güzergâh. : Cumhuriyet Caddesi, Ahmet Akyüz Caddesi, Prof. M.Aksoy Caddesi, Faruk Demirer Caddesi Düzenleme Kurulunun bildirimleri doğrultusunda; Gölcük Kaymakamlığının Olur vereceği afiş ve pankartlar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Gölcük İlçe Belediyesinin uygun göreceği yerlere asılır.

8 7-KARAMÜRSEL İLÇESİNDE: -MİTİNG ALANI; İLHAN ÇINAR MİTİNG ALANI -Sanat Sokağı Haricinde Kalan Kısmı- (Cuma Günleri Hariç) : Kayacık Mah. Mürsel Paşa spor tesisleri önü, 4 Temmuz Mahallesi Plaj Yolu Caddesi üzeri Dostlar Market karşısında bulunan trafo önüdür. : Her iki toplantı alanı için sahil yoludur. : Plaj Yolu Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, İnönü Caddesi, Atatürk Caddesi ve bu caddelerin ara sokaklarıdır. Düzenleme Kurulunun bildirimleri doğrultusunda; Karamürsel Kaymakamlığının Olur vereceği afiş ve pankartlar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Karamürsel İlçe Belediyesinin uygun göreceği yerlere asılır.

9 8-KANDIRA İLÇESİNDE: -MİTİNG ALANI; İNÖNÜ MEYDANI MİTİNG ALANI : Akdurak Mah. Akçakoca Kültür Merkezi Önü : Akçakoca Kültür Merkezi önünden İsmail Şenoğlu Caddesini Takiben Helvacı Caddesi ve takiben Orman Caddesi : Kültür Parkının bulunduğu alan Düzenleme Kurulunun bildirimleri doğrultusunda; Kandıra Kaymakamlığının Olur vereceği afiş ve pankartlar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Kandıra İlçe Belediyesinin uygun göreceği yerlere asılır.

10 9-GEBZE İLÇESİNDE: -MİTİNG ALANLARI; A)CUMHURİYET MEYDANI MİTİNG ALANI (ASIL) -1-2 : Hacı Halil Mahallesi Cuma Pazarı sonunda bulunan Mehmet Akif ERSOY Meydanı, : Hacı Halil Mahallesi Şehit Numan Dede Caddesi- Gebze Kent Meydanı : Hacı Halil Mahallesi Akşemsettin Parkı-İstanbul Caddesi- Akbank Kavşağı- Atatürk Caddesi : Gölcüönü Meydanı-Atatürk Caddesi Eski Akbank Kavşağı İstikameti Kızılay Caddesi B) TATLI KUYU MAHALLESİ AHMET PEMBEGÜLLÜ CADDESİNİN SONU OLAN 1319/1 SOKAK İLE KESİŞEN GEBZE BROTHEN PAİNTBALL- PATENT MÜHENDİSLİK KARATAŞLAR HURDACI- CENBA MARKET İSİMLİ İŞYERLERİNİN BULUNDUĞU KAVŞAK AHMET PEMBEGÜLLÜ BULVARI MİTİNG ALANI (ALTERNATİF) : Tatlı Kuyu Mahallesi Körfez Caddesi ile Ahmet Pembegüllü Caddesinin başlangıç noktasının kesiştiği kavşak. : Tatlı Kuyu Mahallesi Körfez Caddesinin kesiştiği kavşağı takiben Ahmet Pembegüllü Caddesi üzerinden Ahmet Pembegüllü Bulvarına varış. : Tatlı Kuyu Mahallesi Ahmet Pembegüllü Caddesi-1319/1 Sokak 1319 Sokak-Körfez Caddesi Düzenleme Kurulunun bildirimleri doğrultusunda; Gebze Kaymakamlığının Olur vereceği afiş ve pankartlar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Gebze İlçe Belediyesinin uygun göreceği yerlere asılır.

11 10-DARICA İLÇESİNDE : -MİTİNG ALANLARI ; A) CUMHURİYET MEYDANI : Zincirlikuyu Mah. Tuzla Caddesi ile Karaaslan Caddesinin kesiştiği yer olan Darıca Çınaraltı Meydanı, : Karaaslan Caddesinden başlayarak, İstasyon Caddesini takiben Darıca Cumhuriyet Meydanına kadar olan güzergah (Yaklaşık 750 m) : İstasyon Caddesi Gebze ve Darıca istikameti, Ali Arıcan Caddesi ve Muammer Aksoy Caddesi istikameti. B) DARICA CEVHER DUDAYEV OTO PARKI : Miting alanıdır. (Cevher Dudayev Otopark Alanı) : miting alanı olduğundan yürüyüş güzergahı yoktur. : Kaplan Caddesi istikameti AFİŞ VE PANKART ASILACAK YERLER ( Miting alanları ve Güzergahlarında) : Belediye Halk Otobüs Durakları Bilboardları, Darıca Mopaş Önü Minibüs Durakları, Zincirlikuyu Mahallesi Çınaraltı Meydanı, İstasyon Caddesi Hocaoğlu Petrol Önü Belediye Afiş Standı, İstasyon Caddesi Çınar Mevkii, Osmangazi Mahallesi Aşıroğlu Caddesi, Emek Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi Belediye Afiş Standı, Fatih Tren İstasyonu Köprüsü ve İstasyon Caddesi ile Ali Arıcan Caddesinin kesiştiği kavşak ve belediye billboardları ve gerek görülmesi halinde daha sonra belirlenecek olan yerler. Ayrıca, Düzenleme Kurulunun bildirimleri doğrultusunda; Darıca Kaymakamlığının Olur vereceği afiş ve pankartlar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Darıca İlçe Belediyesinin uygun göreceği yerlere asılır.

12 11-ÇAYIROVA İLÇESİNDE : -MİTİNG ALANLARI ; A) ADNAN KAHVECİ MİTİNG ALANI : Özgürlük Mahallesi Muammer Aksoy Caddesi ile Adnan Kahveci Caddesinin kesiştiği alan. : Muammer Aksoy Caddesi ile Adnan Kahveci Caddesinin kesiştiği noktadan başlayarak, Adnan Kahveci Caddesini takiben Rahmi Dibek Caddesi ile kesiştiği Belediye Hizmet Alanına kadar olan güzergah, (yaklaşık 750 m.) : Adnan Kahveci Caddesi ve Muammer Aksoy Caddesi B) MİCAN KAVŞAĞI MİTİNG ALANI : Yenimahalle Fatih Caddesi ile Çayırova Mahalle Muhtarlığı önünden Ali Haydar Efendi Caddesine kadar olan alan. : Ali Haydar Efendi Caddesi, Fatih Caddesi kesişiminden başlayarak, Fatih Caddesini takiben Gaziler Caddesi ile birleştiği kavşağa kadar Olan güzergah(yaklaşık 750 m.) : Fatih Caddesi, Gaziler Caddesi ve Adnan Kahveci Caddesi C) ŞEKERPINAR MİTİNG ALANI : Cumhuriyet Mahallesi Tuna Caddesi, Narlı Sokak ve Durak sokağın kesişiminden Çayırova Belediyesi Sosyal Tesislerine kadar olan alan : Narlı Sokak, Durak Sokak kesişiminden başlayarak, Durak Sokağı takiben ve Morsalkım Sokak ile birleştiği alana kadar olan güzergah(yaklaşık 150 m.) : Namık Kemal Caddesi,Tuna Caddesi,Morsalkım Sok.ve Saray Sok. Düzenleme Kurulunun bildirimleri doğrultusunda; Çayırova Kaymakamlığının Olur vereceği afiş ve pankartlar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Çayırova İlçe Belediyesinin uygun göreceği yerlere asılır.

13 12-DİLOVASI İLÇESİNDE : -MİTİNG ALANLARI ; A) TOP SAHASI MİTİNG ALANI; Toplanma Yeri : İstiklal Caddesi ile Mehmet Akif Ersoy Caddesinin birleştiği kavşak : İstiklal ve Bilali Habeş Caddelerini takiben miting alanına kadar olan güzergah : Bilali Habeş Caddesi, 533 Sokak, 536 Sokak B) DİLİSKELESİ SON DURAKLAR MEVKİİ MİTİNG ALANI; Toplanma Yeri : Diliskelesi Mahallesi Son Duraklar Mevkii : Cumhuriyet Caddesini takiben miting alanına kadar olan güzergah : Cumhuriyet ve Kazım Karabekir Caddeleri ile 710, 712, 725 ve 726. Sokaklar Düzenleme Kurulunun bildirimleri doğrultusunda; Dilovası Kaymakamlığının Olur vereceği afiş ve pankartlar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Dilovası İlçe Belediyesinin uygun göreceği yerlere asılır. Kamuoyunun bilgisine sunulur.

Kahramanmaraş Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada ilimizde yapılacak toplantı ve gösteri yürüyüşleri güzergahı belirlendi.

Kahramanmaraş Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada ilimizde yapılacak toplantı ve gösteri yürüyüşleri güzergahı belirlendi. Valilikten Duyuru Kahramanmaraş Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada ilimizde yapılacak toplantı ve gösteri yürüyüşleri güzergahı belirlendi. Yapılan yazılı açıklama şöyle; Temel hak ve özgürlüklerden

Detaylı

İL/İlçe Okul Adı Kont Taban Puanı. KOCAELİ İZMİT Kocaeli Fen Lisesi ,737. KOCAELİ İZMİT Muammer Dereli Fen Lisesi ,913

İL/İlçe Okul Adı Kont Taban Puanı. KOCAELİ İZMİT Kocaeli Fen Lisesi ,737. KOCAELİ İZMİT Muammer Dereli Fen Lisesi ,913 İL/İlçe Okul Adı Kont Taban Puanı Kocaeli Fen Lisesi 120 489,737 Muammer Dereli Fen Lisesi 120 484,913 Yücel Boru Fen Lisesi 120 477,798 Gölcük Fen Lisesi 150 476,110 Şehit Özcan Kan Fen Lisesi 150 473,245

Detaylı

MURATPAŞA İLÇESİ TOPLANTI VE GÖSTERİ YÜRÜYÜŞ ALANLARI

MURATPAŞA İLÇESİ TOPLANTI VE GÖSTERİ YÜRÜYÜŞ ALANLARI MURATPAŞA İLÇESİ TOPLANTI VE GÖSTERİ YÜRÜYÜŞ ALANLARI 1 NOLU TOPLANTI VE GÖSTERİ YÜRÜYÜŞ ALANI :Üçgen Mahallesi, Sosyal Güvenlik Kurumu Ek Hizmet Binası yanı 99 sokak üzeri. :99 sokak üzerinden hareketle,

Detaylı

KOCAELİ İLİ ÖZEL ÖĞRENCİ YURT LİSTESİ İZMİT İLÇESİ

KOCAELİ İLİ ÖZEL ÖĞRENCİ YURT LİSTESİ İZMİT İLÇESİ KOCAELİ İLİ ÖZEL ÖĞRENCİ YURT LİSTESİ İZMİT İLÇESİ 1-ZMİT - KOTYD M.ALİPAŞA YÜKSEKÖĞR.ER.YUR. Kodu 41 D 001 Telefon 2623217744 BAŞAK CAD.KURS SK.NO:19 İZMİT Kapasitesi 64 Barınan 2-İZMİT - KOTYD M.ALİPAŞA

Detaylı

Üniversite-Araştırma Hastanesi-Otogar

Üniversite-Araştırma Hastanesi-Otogar 24 otobüs saatleri ve hat haritası 24 Üniversite-Araştırma Hastanesi-Otogar Web Sitesi Modunda Görüntüle 24 otobüs hattı (Üniversite-Araştırma Hastanesi-Otogar) arası 2 güzergah içeriyor. Hafta içi günlerde

Detaylı

Duraklar ve servis saatleri

Duraklar ve servis saatleri Duraklar ve servis saatleri KOCAELİ DURAK- "Acıbadem Kocaeli Hastanesi'nde Gebze- Karamürsel- Gölcük-Adapazarı- Yuvam Akarca Yahya Kaptan'dan ücretsiz servis hizmetimiz bulunmaktadır." Yuvam Akarca - Hastane:

Detaylı

26/17 otobüs saatleri ve hat haritası. Üniversite-2.Bulvar- Araştırma Hastanesi- Belediye Evleri

26/17 otobüs saatleri ve hat haritası. Üniversite-2.Bulvar- Araştırma Hastanesi- Belediye Evleri 26/17 otobüs saatleri ve hat haritası 26/17 Üniversite-2.Bulvar- Araştırma Hastanesi- Belediye Evleri Web Sitesi Modunda Görüntüle 26/17 otobüs hattı (Üniversite-2.Bulvar-Araştırma Hastanesi-Belediye Evleri)

Detaylı

Kocaeli TEOG boş kontenjanlar Teog taban puanları

Kocaeli TEOG boş kontenjanlar Teog taban puanları On5yirmi5.com Kocaeli TEOG boş kontenjanlar Teog taban puanları 2015-2016 yılı Kocaeli Teog hangi liselerde boş kontenjan var, e-okul için taban puanları, toplam kontenjları ve TEOG okul türleri işte bu

Detaylı

Billboard & Giantboard Outdoor Reklam2015 BEYLİKDÜZÜ - İSTANBUL

Billboard & Giantboard Outdoor Reklam2015 BEYLİKDÜZÜ - İSTANBUL Billboard & Giantboard Outdoor Reklam2015 BEYLİKDÜZÜ - İSTANBUL ÇARŞAMBA PAZARI GİRİŞİ ADNAN KAHVECİ ANADOLU CAD. ÇARŞAMBA PAZARI GİRİŞİ 360x210 ÖLÇÜLERİNDE 4 ADET ADNAN KAHVECİ OSMANLI CAD.KUŞDİLİ CAD.

Detaylı

80.000 TL. Bağlarbaşı Kocaeli / Darıca. Apartman Dairesi. Oda sayısı: 2 Kat: 2. Kat sayısı: 3 Katlı

80.000 TL. Bağlarbaşı Kocaeli / Darıca. Apartman Dairesi. Oda sayısı: 2 Kat: 2. Kat sayısı: 3 Katlı 2 SATILIK / Kocaeli REF : 42705500749008 100 Oda sayısı: 3 Kat sayısı: 3 Katlı 80.000 TL TAMER BALCI DAN DARICA DA SATILIK GİRİŞ KAT DAİRE 3+1 İnşaat Yılı: 2002 Banyo: 1 Tuvalet: 1 TAMER BALCI DAN DARICA

Detaylı

Antalya Kurban Kesim Yerleri Listesi Sıra No Birim Yer Adı Yer Adresi İletişim

Antalya Kurban Kesim Yerleri Listesi Sıra No Birim Yer Adı Yer Adresi İletişim Antalya Kurban Kesim Yerleri Listesi Sıra No Birim Yer Adı Yer Adresi İletişim 1 Antalya Akseki AKSEKİ MEZBAHANESİ UZUNYOL BULVAR MEVKİİ / AKSEKİ 0242 678 1008 2 Antalya Alanya Eşgilik Düğün salonu kurban

Detaylı

İLÇE MARKET ADI ADRES TEL. KART TÜRÜ

İLÇE MARKET ADI ADRES TEL. KART TÜRÜ İLÇE MARKET ADI ADRES TEL. KART TÜRÜ 1 İZMİT ÖZSOYMERVE MARKET/SE ALİKAHYA MERKEZ MAH. FATİH SULTAN MEHMET BULVARI NO:35 İZMİT 2623652737 SÜT - GIDA 2 İZMİT HİZMET MARKET ALİKAHYA MERKEZ MAH.AHMET YESEVİ

Detaylı

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ BİRİM İLETİŞİM LİSTESİ

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ BİRİM İLETİŞİM LİSTESİ ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ BİRİM İLETİŞİM LİSTESİ 10.8.2017 Adnan Menderes Üniversitesi Atça Meslek Yüksekokulu Adres Adnan Menderes Üniversitesi Atça Meslek Yüksekokulu Aydın-Denizli Karayolu üzeri Atça

Detaylı

Silivri İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM. 297.000 Milyon YTL

Silivri İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM. 297.000 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Silivri Toplam Yatırım 297.000 Milyon YTL (İkiyüz Doksan Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak

Detaylı

T.C ÇANKIRI VALİLİĞİ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü

T.C ÇANKIRI VALİLİĞİ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü T.C ÇANKIRI VALİLİĞİ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü KARAR TARİHİ : 31.10.2013 KARAR NO : 03 İL MAHALLİ ÇEVRE KURULU KARARI 4/6/2010 tarihli ve 27601 sayılı Resmî Gazete de yayımlanan Çevresel Gürültünün

Detaylı

ÖZEL HALK OTOBÜSLERİNE AİT ÇALIŞMA GÜZERGAHLARI

ÖZEL HALK OTOBÜSLERİNE AİT ÇALIŞMA GÜZERGAHLARI 01 1 Belediye Meclisinin 01/03/2016 tarih ve 116 sayılı kararı Organize Sanayi Bölgesi Toplu Taşıma Güzergâhı : Organize Sanayi Bölgesi 13. Sokak Başı (İlk Durak), 1. Cadde Organize Sanayi Yolu, Çevre

Detaylı

DENİZLİ (20) ESKİMÜFTÜ BEREKETLİ DENİZLİ BELEDİYESİ HACIKAPLANLAR ESKİMÜFTÜ UÇANCIBAŞI ESKİMÜFTÜ HACIKAPLANLAR HATİPOĞLU KAYALIK HALLAÇLAR GÜRCAN

DENİZLİ (20) ESKİMÜFTÜ BEREKETLİ DENİZLİ BELEDİYESİ HACIKAPLANLAR ESKİMÜFTÜ UÇANCIBAŞI ESKİMÜFTÜ HACIKAPLANLAR HATİPOĞLU KAYALIK HALLAÇLAR GÜRCAN DENİZLİ (20) 641 Arsa Mahallesİ...m2 Değeri DENİZLİ BELEDİYESİ HACIKAPLANLAR 15 Mayıs Mahallesİ 1062. Sokak... 250,00 1064. Sokak... 200,00 1064/1. Sokak... 200,00 1065. Sokak... 200,00 1070. Sokak...

Detaylı

TARİH BÖLGE ŞUBE KODU SALI

TARİH BÖLGE ŞUBE KODU SALI TARİH BÖLGE ŞUBE KODU SALI Her Salı ÇUKUROVA 51 ATATÜRK CADDESİ Her Salı İSTANBUL-AVRUPA1 401 LEVENT Her Salı İSTANBUL-ANADOLU1 150 ERENKÖY Her Salı İSTANBUL-ANADOLU1 88 KADIKÖY Her Salı İSTANBUL-AVRUPA4

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Pendik Toplam Yatırım 427 Milyon YTL (Dörtyüz Yirmi Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

Bahçelievler de. Toplam Yatırım 213.520 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

Bahçelievler de. Toplam Yatırım 213.520 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Bahçelievler de Toplam Yatırım 213.520 Milyon YTL (213.520 Trilyon Lira) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak

Detaylı

DAG/336-12/058 LİSANS BÖLGESİ 2012 YATIRIM PROGRAMI BAĞLANTI SÖZLEŞMESİ KABULÜ YAPILABİLECEK ADRESLER LİSTESİ

DAG/336-12/058 LİSANS BÖLGESİ 2012 YATIRIM PROGRAMI BAĞLANTI SÖZLEŞMESİ KABULÜ YAPILABİLECEK ADRESLER LİSTESİ 1 BR01 Tekkeköy Cumhuriyet Baki Esen 2 BR02 Tekkeköy İstiklal Köroğlu 3 BR01 Tekkeköy Kurtuluş 15 4 BR01 Tekkeköy Kurtuluş Hacı Osman 5 BR01 Tekkeköy Kurtuluş Yenicamii 6 BR02 Tekkeköy Şabanoğlu Adnan

Detaylı

OTO EKSPERTİZ MAKİNALARIMIZI KULLANAN FİRMALAR ANTALYA

OTO EKSPERTİZ MAKİNALARIMIZI KULLANAN FİRMALAR ANTALYA OTO EKSPERTİZ MAKİNALARIMIZI KULLANAN FİRMALAR ANTALYA Telefon: +90 (242) 345 07 67 Cep Telefonu : +90 (544) 345 07 67 Adres: Cumhuriyet Mah. Fatih Cad. Eski Sanayi Sitesi No: 93 (Sanayi Karakolu Arkası)

Detaylı

KOCAELİ SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ LOJMAN LİSTESİ

KOCAELİ SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ LOJMAN LİSTESİ KOCAELİ SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ LOJMAN LİSTESİ Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü nün.09.0 tarih ve 9 sayılı Genelgeleri (0/5) gereğince Kocaeli ve İlçe Sağlık Müdürlükleri bünyesindeki lojmanların

Detaylı

ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI ATIK YÖNETİMİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ KULLANILMIŞ KIZARTMALIK YAĞLARIN YÖNETİMİ KOCAELİ ÖRNEĞİ

ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI ATIK YÖNETİMİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ KULLANILMIŞ KIZARTMALIK YAĞLARIN YÖNETİMİ KOCAELİ ÖRNEĞİ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI ATIK YÖNETİMİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ KULLANILMIŞ KIZARTMALIK YAĞLARIN YÖNETİMİ KOCAELİ ÖRNEĞİ 18.04.2011 KAPSAM ü YETKİ DEVRİ ü HANELERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR ü

Detaylı

- KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ UMUTTEPE MERKEZ KAMPÜSÜ ÖĞRENCİ EVİ VE KAFETERYASI İNŞAATI ELEKTRİK İŞLERİ YAPIMI

- KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ UMUTTEPE MERKEZ KAMPÜSÜ ÖĞRENCİ EVİ VE KAFETERYASI İNŞAATI ELEKTRİK İŞLERİ YAPIMI PROJELER - KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ UMUTTEPE MERKEZ KAMPÜSÜ ÖĞRENCİ EVİ VE KAFETERYASI İNŞAATI ELEKTRİK İŞLERİ YAPIMI - KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ TANI MERKEZİ İNŞAATI KAPSAMINDA YAPTIRILCAK OLAN ELEKTRİK

Detaylı

T.C. KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ 2018 Yılı Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısının Tarihli 1. Birleşim Karar Özetleri KARAR NO

T.C. KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ 2018 Yılı Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısının Tarihli 1. Birleşim Karar Özetleri KARAR NO TARİH T.C. KARAR NO 11.10.2018 524 KARARIN KONUSU Gündem No: 1- Plan ve Bütçe Komisyonu nun, Mülkiyeti belediyemize ait İlimiz, İzmit İlçesi, Mehmet Ali Paşa Mahallesi, 1530 ada 1 parsel sayılı taşınmazın

Detaylı

T.C. KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ 2018 Yılı Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısının Tarihli 1. Birleşim Karar Özetleri KARAR NO

T.C. KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ 2018 Yılı Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısının Tarihli 1. Birleşim Karar Özetleri KARAR NO TARİH T.C. KARAR NO 11.05.2018 249 KARARIN KONUSU Gündem No: 1- Hukuk Komisyonuna Üye seçilmesi; Önerge teklif üzerine yapılan açık oylama Yusuf Sami ÇINAR ve Mehmet BAŞARAN bir yıl görev yapmak üzere

Detaylı

YER : Konya Bera Otel ADRES : Küçük İhsaniye Mah. Doktor M. Hulusi Baybal Caddesi No:9 Selçuklu Konya

YER : Konya Bera Otel ADRES : Küçük İhsaniye Mah. Doktor M. Hulusi Baybal Caddesi No:9 Selçuklu Konya TARİH : 05.04.2017 Trabzon Novotel Cumhuriyet Mah. Devlet Karayolu Cad.No:17 Yomra Trabzon TARİH : 06.04.2017 PERŞEMBE TARİH : 06.04.2017 PERŞEMBE Mis.19:30 Ramada Plaza İzmit Yahya Kaptan Mah Şehit Ergün

Detaylı

2014 TEOG TERCİH SİSTEMİ

2014 TEOG TERCİH SİSTEMİ 2014 TEOG TERCİH SİSTEMİ KOCAELİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TEOG Tercih ve Yerleştirme Sistemi 2013/2014 Eğitim Öğretim yılı itibariyle ilk kez uygulanan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sisteminin birinci

Detaylı

T.C. KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ 2018 Yılı Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısının Tarihli 1. Birleşim Karar Özetleri KARAR NO

T.C. KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ 2018 Yılı Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısının Tarihli 1. Birleşim Karar Özetleri KARAR NO TARİH T.C. KARAR NO 13.09.2018 474 KARARIN KONUSU Gündem No: 1- Plan ve Bütçe Komisyonu nun, Belediyemiz ile İlim Yayma Cemiyeti Darıca Şubesi arasında, eğitim, sosyal ve kültürel etkinlik faaliyetleri

Detaylı

2014 ve Takip Eden Yıllarda Arslara Ait Asgari Ölçüde M² Birim Değer Cetveli

2014 ve Takip Eden Yıllarda Arslara Ait Asgari Ölçüde M² Birim Değer Cetveli 1 Aydın Merkez Aydın Belediyesi Adnan Menderes ÇEŞTEPE BULVARI KÜME EVL. 14,00 (K) 2 Aydın Merkez Aydın Belediyesi Adnan Menderes AYDIN BULVARI 197,00 (K) 3 Aydın Merkez Aydın Belediyesi Adnan Menderes

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Ümraniye. 436 Milyon YTL. (Dörtyüz Otuz Altı Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Ümraniye. 436 Milyon YTL. (Dörtyüz Otuz Altı Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Ümraniye Toplam Yatırım 436 Milyon YTL (Dörtyüz Otuz Altı Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

AKSU İLÇESİ 7 NOLU TOPLANTI VE GÖSTERİ YÜRÜYÜŞ ALANI

AKSU İLÇESİ 7 NOLU TOPLANTI VE GÖSTERİ YÜRÜYÜŞ ALANI AKSU İLÇESİ 7 NOLU TOPLANTI VE GÖSTERİ YÜRÜYÜŞ ALANI :Barbaros Mahallesi İsmail Ogan ile Perge Caddelerinin kesiştiği yer :Barbaros Mahallesi İsmail Ogan ile Perge Caddelerinin kesiştiği yerden hareketle,

Detaylı

2013 YILI ARSA M 2 BİRİM DEĞERLERİ

2013 YILI ARSA M 2 BİRİM DEĞERLERİ 2013 ARSA M 2 BİRİM DEĞERLERİ MAHALLE SOKAK ADI AKSEMSETTIN MAH 1 0 0 2013 AKSEMSETTIN MH KASIM EKNLER BU 1 1 148,13 2013 AKSEMSETTIN MH YAVUZ SULTAN SE 1 2 98,74 2013 AKSEMSETTIN MH 0141 SK 1 21 74,06

Detaylı

Bakırköy. Toplam Yatırım 168.000 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

Bakırköy. Toplam Yatırım 168.000 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Bakırköy Toplam Yatırım 168.000 Milyon YTL (Yüz Altmış Sekiz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak

Detaylı

AUTO KING MİNİ ONARIM SERVİS MERKEZLERİ -TÜRKİYE. Franchisor (Beken Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş) Servis Merkezleri:

AUTO KING MİNİ ONARIM SERVİS MERKEZLERİ -TÜRKİYE. Franchisor (Beken Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş) Servis Merkezleri: AUTO KING MİNİ ONARIM SERVİS MERKEZLERİ -TÜRKİYE Franchisor (Beken Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş) Servis Merkezleri: 1) AUTO KING İstanbul Maslak Adres : Atatürk Oto Sanayi Sitesi, 2.Kısım, 12.Sok. no:437,

Detaylı

BELEDİYE TRAFİK KOMİSYON RAPORLARI Karar Özeti

BELEDİYE TRAFİK KOMİSYON RAPORLARI Karar Özeti Tarihi Sayısı 02/03/2015 2015-10 11 12 13 BELEDİYE TRAFİK KOMİSYON RAPORLARI Karar Özeti edilen; S.S. 30 Nolu Sandıklı Birlik Kooperatif Başkanı Abdullah PINARBAŞI nın 27/02/2015 tarihli dilekçesi ile;

Detaylı

SINAVA DAYALI YÖNETİCİ ATAMA KONTENJAN LİSTESİ

SINAVA DAYALI YÖNETİCİ ATAMA KONTENJAN LİSTESİ 1 BAŞİSKELE Aşağı Doğantepe Ortaokulu 1 1 2 BAŞİSKELE Bahçecik Damlar İlkokulu 1 0 3 BAŞİSKELE Bahçecik İsmail Hakkı Tonguç Ortaokulu 0 1 4 BAŞİSKELE Bahçecik Körfez Ortaokulu 0 1 5 BAŞİSKELE Bahçecik

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Tuzla. 225 Milyon YTL. (İkiyüz Yirmi Beş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Tuzla. 225 Milyon YTL. (İkiyüz Yirmi Beş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Tuzla Toplam Yatırım 225 Milyon YTL (İkiyüz Yirmi Beş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

SÝVAS (58) 1371 SÝVAS -58- MERKEZ. SEYHAN BELEDÝYESÝ Arsa m 2 Deðeri. Mahalle

SÝVAS (58) 1371 SÝVAS -58- MERKEZ. SEYHAN BELEDÝYESÝ Arsa m 2 Deðeri. Mahalle ABDULVAHABÝ GAZÝ MAHALLESÝ Çayboyu Caddesi...............136.71 Abdulvahabigazi Caddesi.........136.71 Çaðlayan Sokak..................32.83 Þehit Sokak.....................32.83 Gazi Sokak.....................54.71

Detaylı

İller Bankası Genel Müdürlüğü Erzurum Köyleri Deprem Binaları İnşaatı-1985. Proje Resim Galerisi için Tıklayınız...

İller Bankası Genel Müdürlüğü Erzurum Köyleri Deprem Binaları İnşaatı-1985. Proje Resim Galerisi için Tıklayınız... İller Bankası Genel Müdürlüğü Erzurum Köyleri Deprem Binaları İnşaatı-1985 İller Bankası Genel Müdürlüğü İçme Suyu İnşaatı Ereğli/Konya-1985 Türkiye Elektrik Kurumu TEÜİAŞ Çevre Aydınlatma Çevre İhata

Detaylı

MAHALLE ADI SOKAK ADI M 2 TUTAR BAĞLAR MAHALLES BAGLAR MH 04114 SK 84,04 AKŞEMSETTİN MAH AKSEMSETTIN MH KASIM EKNLER BU 178,59 AKŞEMSETTİN MAH

MAHALLE ADI SOKAK ADI M 2 TUTAR BAĞLAR MAHALLES BAGLAR MH 04114 SK 84,04 AKŞEMSETTİN MAH AKSEMSETTIN MH KASIM EKNLER BU 178,59 AKŞEMSETTİN MAH BAĞLAR MAHALLES BAGLAR MH 04114 SK 84,04 AKŞEMSETTİN MAH AKSEMSETTIN MH KASIM EKNLER BU 178,59 AKŞEMSETTİN MAH AKSEMSETTIN MH YAVUZ SULTAN SE 115,56 AKŞEMSETTİN MAH AKSEMSETTIN MH 0141 SK 78,79 AKŞEMSETTİN

Detaylı

MECLĐS BAŞKANLIĞINA TRAFĐK KOMĐSYON RAPORU

MECLĐS BAŞKANLIĞINA TRAFĐK KOMĐSYON RAPORU (2012/54) : Belediye Meclisinin 01/08/2012 tarih ve 317 sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen; Tureks Turizm Taş. Đnş. Akar. Đst. Tem. Đşl. Tic. ve San. A.Ş. yetkilisi Talip ŞANLI nın 25/06/2012

Detaylı

TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU BAŞKANLIĞI KUŞADASI TRİATLONU SPORTOTO TÜRKİYE KUPASI FINAL YARIŞMASI PARKUR DEĞİŞİKLİĞİ

TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU BAŞKANLIĞI KUŞADASI TRİATLONU SPORTOTO TÜRKİYE KUPASI FINAL YARIŞMASI PARKUR DEĞİŞİKLİĞİ KUŞADASI TRİATLONU SPORTOTO TÜRKİYE KUPASI FINAL YARIŞMASI PARKUR DEĞİŞİKLİĞİ 24-25 Eylül 2016 tarihlerinde yapılacak olan Kuşadası Triatlonu Sportoto Türkiye Kupası Final Yarışları için 16 Ağustos 2016

Detaylı

T.C. KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ 2019 Yılı Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısının Tarihli 1. Birleşimi Karar Özetleri

T.C. KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ 2019 Yılı Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısının Tarihli 1. Birleşimi Karar Özetleri TARİH KARAR NO KARARIN KONUSU 17.01.2019 01 Gündem No: 1-5393 sayılı Belediye Kanunu nun 25. maddesine istinaden; Belediyemizin 2018 yılı gelir ve giderleri ile bunlara ilişkin hesap, kayıt ve işlemlerinin

Detaylı

Meclisin tasviplerine arz olunur. 10/05/2010

Meclisin tasviplerine arz olunur. 10/05/2010 BELEDĐYE TRAFĐK KOMĐSYON RAPORLARI Tarihi Sayısı Karar Özeti 10/05/2010 2010/53 (2010/53: Belediye Meclisinin 03/03/2010 tarih ve 140 sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen; Mustafa Ali BAŞKURT

Detaylı

Kartal. Toplam Yatırım 440.704 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

Kartal. Toplam Yatırım 440.704 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Kartal Toplam Yatırım 440.704 Milyon YTL (440.704 Trilyon Lira) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak KARTAL

Detaylı

Meclisin tasviplerine arz olunur. 01/08/2011

Meclisin tasviplerine arz olunur. 01/08/2011 BELEDĐYE TRAFĐK KOMĐSYON RAPORLARI Tarihi Sayısı Karar Özeti 01/08/2011 2011/38 (2011/38) Belediye Meclisinin 01/08/2011 tarih ve 428 sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen; Turex Turizm Taşımacılık

Detaylı

T.C. GĠRESUN VALĠLĠĞĠ Ġl Çevre ve Orman Müdürlüğü ĠL MAHALLĠ ÇEVRE KURULU KARARI

T.C. GĠRESUN VALĠLĠĞĠ Ġl Çevre ve Orman Müdürlüğü ĠL MAHALLĠ ÇEVRE KURULU KARARI BULANCAK MERKEZ ĠLÇE KARAR NO :07 KARAR TARĠHĠ :25/08/2010 Giresun İli Mahalli Çevre Kurulu 25/08/2010 Çarşamba günü saat 14:00 de Valilik Toplantı Salonunda Vali Yardımcısı Ahmet YILMAZ Başkanlığında

Detaylı

Kartal. Toplam Yatırım 441.000 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

Kartal. Toplam Yatırım 441.000 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Kartal Toplam Yatırım 441.000 Milyon YTL (Dörtyüz Kırk Bir Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

2015-2016 Bahar Dönemi Merkezi Yerleştirme Puanı ile Yatay Geçiş Başvuruları

2015-2016 Bahar Dönemi Merkezi Yerleştirme Puanı ile Yatay Geçiş Başvuruları 2015-2016 Bahar Dönemi Merkezi Yerleştirme Puanı ile Yatay Geçiş Başvuruları 2015-2016 Bahar dönemi YATAY GEÇİŞ YÖNETMELİĞİ EK MADDE-1 (MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI İLE) Yatay geçiş başvuru tarihleri ve koşulları

Detaylı

MART 2017 SEMİNER TAKVİMİ İSTANBUL GANO EXCEL İŞ TANITIM TOPLANTISI ÇORUM GANO EXCEL İŞ TANITIM TOPLANTISI ANKARA GANO EXCEL İŞ TANITIM TOPLANTISI

MART 2017 SEMİNER TAKVİMİ İSTANBUL GANO EXCEL İŞ TANITIM TOPLANTISI ÇORUM GANO EXCEL İŞ TANITIM TOPLANTISI ANKARA GANO EXCEL İŞ TANITIM TOPLANTISI TARİH : 03.03.2017 CUMA YER : Green park Hotel Bostancı ADRES : İçerenköy Mh. Manolya Sanayii Sk. No:36 Ataşehir İstanbul TARİH : 04.03.2017 YER : ADRES : Anitta Hotel İnönü Cad. No:80 Merkez Çorum YER

Detaylı

Şekil 1: Planlama Alanı Genel Konumu

Şekil 1: Planlama Alanı Genel Konumu GAZİANTEP İLİ, ŞEHİTKAMİL İLÇESİ, İNCİLİPINAR MAHALLESİ, 636 ADA 37, 42 VE 44 PARSELLERE İLİŞKİN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU Kapak dahil 7 sayfa PLANLAMA ALANININ TANIMI

Detaylı

Bağcılar'daki kurban satış yerleri ve kurban kesim yerleri

Bağcılar'daki kurban satış yerleri ve kurban kesim yerleri On5yirmi5.com Bağcılar'daki kurban satış yerleri ve kurban kesim yerleri İşte Bağcılar'daki kurban satış yerleri ve kurban kesim yerleri... Yayın Tarihi : 10 Eylül 2015 Perşembe (oluşturma : 1/14/2017)

Detaylı

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU MECLİS BAŞKANLIĞINA

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU MECLİS BAŞKANLIĞINA PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU RAPOR NO : 13 KONU : Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı Yönetmeliği Belediye Meclisi nin 11.02.2019 tarihli birleşiminde Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Mezarlıklar Dairesi

Detaylı

Cumhuriyet Parkı Led Ekranı

Cumhuriyet Parkı Led Ekranı Cumhuriyet Parkı Led Ekranı İzmit'in merkezi diyebileceğimiz Cumhuriyet Parkı uzun yıllardan bu yana buluşma mekanı olmuştur. İki en kalabalık lisenin ortasında bulunan tekvizyon aynı zamanda gün içinde

Detaylı

MAHALLE SOKAK / CADDE ÇALIŞMA KONUSU

MAHALLE SOKAK / CADDE ÇALIŞMA KONUSU ANKARA CADDESİ İLE TERME CADDESİ ASFALT YAMA ÇALIŞMASI 28.02.2013 BAHÇELİEVLER MAHALLESİ 24 ARALIK CADDESİ ASFALT YAMA ÇALIŞMASI 28.02.2013 KINDAM MAHALLESİ ÖKSE GÖLÜ ÇEVRESİ KALDIRIM ÇALIŞMASI 28.02.2013

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Zeytinburnu. 170 Milyon YTL. (Yüz Yetmiş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Zeytinburnu. 170 Milyon YTL. (Yüz Yetmiş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Zeytinburnu Toplam Yatırım 170 Milyon YTL (Yüz Yetmiş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

Avcılar da. Toplam Yatırım İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM.

Avcılar da. Toplam Yatırım İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Avcılar da Toplam Yatırım 169 Milyon YTL (Yüz Altmış Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

Bağcılar da. Toplam Yatırım İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM. 280.

Bağcılar da. Toplam Yatırım İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM. 280. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Bağcılar da Toplam Yatırım 280.000 Milyon YTL (İkiyüz Seksen Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak

Detaylı

İstenilen belgelerin kopyaları ile başvuru yapılabilir, ancak kayıt anında belgelerin aslını teslim etmeyen öğrencinin kesin kaydı yapılmaz.

İstenilen belgelerin kopyaları ile başvuru yapılabilir, ancak kayıt anında belgelerin aslını teslim etmeyen öğrencinin kesin kaydı yapılmaz. 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YATAY GEÇİŞ YÖNETMELİĞİ EK MADDE-1 (MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI İLE) YATAY GEÇİŞ DUYURUSU 08.07.2014 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında; 2 Mayıs 2014 Tarihli

Detaylı

MANİSA (45) AHMET BEDEVİ MAHALLESİ... Halil Erdoğan Caddesi ,00 Spor Tımarı Kümeevleri... 60,00 T.C.D.D. Kümeevleri...

MANİSA (45) AHMET BEDEVİ MAHALLESİ... Halil Erdoğan Caddesi ,00 Spor Tımarı Kümeevleri... 60,00 T.C.D.D. Kümeevleri... MANİSA (45) 277 Arsa Mahallesi...m2 Değeri MERKEZ MANİSA BELEDİYESİ ADAKALE MAHALLESİ İzmir Caddesi... 1.900,00 Ulutepe Caddesi... 250,00 Ulutepe Cd. (2669 Ada 9-10-11-17-24-27-28-29-30 Pars/1459 Ada 3-4-5-6-7-9-10-11-12

Detaylı

KATI ATIK KARAKTERİZASYONU

KATI ATIK KARAKTERİZASYONU KATI ATIK KARAKTERİZASYONU MEVZUAT KANUN Büyükşehir Belediyesi Kanunu (5216) YÖNETMELİK Atık Yönetimi Yönetmeliği GENELGE 15/10/2007 Tarih ve 2007/10 Sayılı (Katı Atık Karakterizasyonu Analiz Metodu Kitapçığı)

Detaylı

MECLĐS BAŞKANLIĞINA TRAFĐK KOMĐSYON RAPORU

MECLĐS BAŞKANLIĞINA TRAFĐK KOMĐSYON RAPORU (2012/64) : Belediye Meclisinin 01/10/2012 tarih ve 358 sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen; Đl Emniyet Müdürlüğünün 31/08/2012-623 ve 13/09/2012 tarih ve 667 sayılı yazıları ile; Çakırköyü

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Esenler. 317.000 Milyon YTL. (Üçyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Esenler. 317.000 Milyon YTL. (Üçyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Esenler Toplam Yatırım 317.000 Milyon YTL (Üçyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

Büro Ziyaretleri. Büro Ziyaretleri

Büro Ziyaretleri. Büro Ziyaretleri Büro Ziyaretleri 8 Büro Ziyaretleri 279 2011 YILI Faaliyet Raporu 280 2011 DÖNEMİ BÜRO ZİYARETLERİ TARİH GÜN İLÇE 16/03/2011 17/03/2011 18/03/2011 25/03/2011 28/03/2011 29/03/2011 30/03/2011 31/03/2011

Detaylı

BOĞAZİÇİ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. Yatırım ve AR-GE Direktörlüğü Yatırım Müdürlüğü

BOĞAZİÇİ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. Yatırım ve AR-GE Direktörlüğü Yatırım Müdürlüğü Evrak Tarih ve Sayısı: 24/04/2018-26057 *BEA9KSLKN* C-DIŞARIYA AÇIK BOĞAZİÇİ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. Yatırım ve AR-GE Direktörlüğü Yatırım Müdürlüğü Sayı : Konu : Aydınlatma Talepleri T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 04/08/2017-E.62975 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BELMB16T5* Sayı : 21447663-302.01.01/ Konu : ÖSYM Yeni Kayıt İşlemleri MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

Detaylı

ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2017 YILI YAPILAN 2018 YILI YAPILACAK ÇALIŞMALAR 2017 YILI ÇALIŞMALARI KALDIRIM ÇALIŞMALARI İHALE YOL BAKIM PRESTİJ CADDE ASFALT ÇALIŞMALARI İHALE YOL BAKIM HİBE ASFALT İBB

Detaylı

GERÇEK KİŞİLER İÇİN SU ÜRÜNLERİ RUHSAT TEZKERESİ DÜZENLENMESİ İLÇE MÜDÜRLÜKLERİMİZ TARAFINDAN YAPILMAKTADIR

GERÇEK KİŞİLER İÇİN SU ÜRÜNLERİ RUHSAT TEZKERESİ DÜZENLENMESİ İLÇE MÜDÜRLÜKLERİMİZ TARAFINDAN YAPILMAKTADIR GERÇEK KİŞİLER İÇİN SU ÜRÜNLERİ RUHSAT TEZKERESİ DÜZENLENMESİ İLÇE MÜDÜRLÜKLERİMİZ TARAFINDAN YAPILMAKTADIR 1380 sayılı Su Ürünleri Kanununun 3. Maddesi gereği Gerçek Kişiler İçin Su Ürünleri Ruhsat Tezkerelerinin

Detaylı

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KIYI ve DOLGU SAHASI, YOL, MEYDAN ve PARK ALANLARI YETKİ, GÖREV VE UYGULAMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KIYI ve DOLGU SAHASI, YOL, MEYDAN ve PARK ALANLARI YETKİ, GÖREV VE UYGULAMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KIYI ve DOLGU SAHASI, YOL, MEYDAN ve PARK ALANLARI YETKİ, GÖREV VE UYGULAMA YÖNETMELİĞİ Amaç ve kapsam BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1 - (1) Bu Yönetmeliğin

Detaylı

HALKALI BÖLGESİ İSTASYON MAHALLESİ 2004-2012 YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER

HALKALI BÖLGESİ İSTASYON MAHALLESİ 2004-2012 YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER HALKALI BÖLGESİ İSTASYON MAHALLESİ 2004-2012 YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER KONUT BİRLİK PARKI Küçükçekmece Belediyesi tarafından yapımı üstlenilen parkın projesi Küçükçekmece Belediyesi Park ve

Detaylı

1/1000 ÖLÇEKLİ ÇORLU REVİZYON İLAVE UYGULAMA İMAR PLANI, MARMARACIK 1

1/1000 ÖLÇEKLİ ÇORLU REVİZYON İLAVE UYGULAMA İMAR PLANI, MARMARACIK 1 1/1000 ÖLÇEKLİ ÇORLU REVİZYON İLAVE UYGULAMA İMAR PLANI, MARMARACIK 1. ETAP UYGULAMA İMAR PLANI REVİZYONU, ULAŞ UYGULAMA İMAR PLANI, VELİMEŞE BELEDİYESİ REVİZE İMAR PLANI, VAKIFLAR KÖYÜ GELİŞME ALANI,

Detaylı

YARIŞLAR KANDIRA CEBECİ

YARIŞLAR KANDIRA CEBECİ YARIŞLAR KANDIRA CEBECİ Yarışma Tarihi : 18 Ağustos 2013 Pazar Yer : Cebeci Mavi Bayrak Halk Plajı Kandıra Kocaeli / Türkiye Son Başvuru : 16 Ağustos 2013 Cuma Saat 17:00 Program : 07:45 Toplanma ve Hareket

Detaylı

AUTO KING MİNİ ONARIM SERVİS MERKEZLERİ -TÜRKİYE. Franchisor (Beken Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş) Servis Merkezleri:

AUTO KING MİNİ ONARIM SERVİS MERKEZLERİ -TÜRKİYE. Franchisor (Beken Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş) Servis Merkezleri: AUTO KING MİNİ ONARIM SERVİS MERKEZLERİ -TÜRKİYE Franchisor (Beken Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş) Servis Merkezleri: 1) AUTO KING İstanbul Maslak Adres : Atatürk Oto Sanayi Sitesi, 2.Kısım, 12.Sok. no:437,

Detaylı

BU HATTA ÇALIŞAN OTOBÜSLERİN GEÇTİĞİ CADDE ve SOKAKLAR

BU HATTA ÇALIŞAN OTOBÜSLERİN GEÇTİĞİ CADDE ve SOKAKLAR HAT NO : 1 : MİMAR SİNAN - DEVLET HASTANESİ- SAAT KULESİ BUHARA ORTALAMATUR SÜRESİ : 50 YAZIN HAREKET SAATİ : SAATBAŞI 10 GEÇE 20 GEÇE BUÇUK 20 KALA 10 KALA ÇALIŞAN ARAÇ SAYISI : 7 ADET OTOBÜS SAATTE 6

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2013 / 11 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2013 / 11 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA MECLİSİ Tarih : 04.06.2013 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2013 / 11 KONU : İrtifak Hakkı. üzere Komisyonumuza havale edilen Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün 23/05/2013 tarih ve 563 inceleme ve tespitler

Detaylı

II. BELEDİYE BAŞKANI VE MECLİS ÜYELERİNCE GÜNDEME İLAVE EDİLMESİ İSTENEN ÖNERGELERİN GÖRÜŞÜLMESİ

II. BELEDİYE BAŞKANI VE MECLİS ÜYELERİNCE GÜNDEME İLAVE EDİLMESİ İSTENEN ÖNERGELERİN GÖRÜŞÜLMESİ T.C İZMİR KARŞIYAKA BELEDİYESİ 2018 YILI HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI I. BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ 28.05.2018 Belediye Meclisimiz 5393 sayılı Belediye Kanununun 20. Maddesi gereğince aşağıdaki gündem maddelerini

Detaylı

Şekil 1. Planlama Alanının Konumu

Şekil 1. Planlama Alanının Konumu ANTALYA İLİ, KEPEZ İLÇESİ, BAŞKÖY MEVKİİ, HURDACILAR SİTESİ KAVŞAK, YOL DÜZENLEMESİ VE DİĞER DEĞİŞİKLİKLERE İLİŞKİN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ RAPORU 1. PLANLAMA ALANININ GENEL TANIMI

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Maltepe. 310.000 Milyon YTL. (Üçyüz On Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Maltepe. 310.000 Milyon YTL. (Üçyüz On Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Maltepe Toplam Yatırım 310.000 Milyon YTL (Üçyüz On Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak MALTEPE

Detaylı

SEDAŞ TAN KOCAELİ DE MÜŞTERİ ODAKLI BÜYÜK YATIRIMLAR

SEDAŞ TAN KOCAELİ DE MÜŞTERİ ODAKLI BÜYÜK YATIRIMLAR SEDAŞ TAN KOCAELİ DE MÜŞTERİ ODAKLI BÜYÜK YATIRIMLAR Enerji kalitesinin arttırılması, güç taleplerinin karşılanması ve kesintilerde alternatif hatların oluşturulması için yatırımların yapıldığı yerlerde

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Kağıthane. 147 Milyon YTL. (Yüz Kırk Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Kağıthane. 147 Milyon YTL. (Yüz Kırk Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Kağıthane Toplam Yatırım 147 Milyon YTL (Yüz Kırk Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

KONAK BELEDİYE MECLİSİ

KONAK BELEDİYE MECLİSİ DUYURU Belediye Meclisimiz Perşembe günü Saat 18.00 de İzmir Büyükşehir Belediyesinin Konaktaki Belediye Sarayı Bünyesinde bulunan meclis toplantı salonunda aşağıdaki gündemde bulunan konuları görüşmek

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI KÜTÜPHANELER VE MÜZELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI KÜTÜPHANELER VE MÜZELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI KÜTÜPHANELER VE MÜZELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığına bağlı Şube Müdürlüğümüz 16 Kütüphane ve

Detaylı

89.000 TL. Akse Kocaeli / Çayırova. Site Dairesi REF: 42705867758311 125 3. Akse Kocaeli / Çayırova ÇAYIROVA AKSE DE ARSA % 40 İMARLI 90.

89.000 TL. Akse Kocaeli / Çayırova. Site Dairesi REF: 42705867758311 125 3. Akse Kocaeli / Çayırova ÇAYIROVA AKSE DE ARSA % 40 İMARLI 90. SATILIK / Kocaeli Akse 89.000 TL REF: 7086777760 008 Akse 0.000 TL Akse 0.000 TL + SATILIK VE KİRALIK TERASLI DAİRE Site Dairesi REF: 7086778 7 8 Katlı 008 REF: 7070789 0 00 0.000 TL Akse TAMER BALCI DAN

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Sultanbeyli. 219 Milyon YTL. (İkiyüz On Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Sultanbeyli. 219 Milyon YTL. (İkiyüz On Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Sultanbeyli Toplam Yatırım 219 Milyon YTL (İkiyüz On Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ŞEHZADELER İLÇESİ, YUKARIÇOBANİSAMAHALLESİ, 3582 ADA, 3 PARSELE İLİŞKİN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI VE 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Şişli. 339 Milyon YTL (Üçyüz Otuz Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Şişli. 339 Milyon YTL (Üçyüz Otuz Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Şişli Toplam Yatırım 339 Milyon YTL (Üçyüz Otuz Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Şişli. 339.000 Milyon YTL. (Üçyüz Otuz Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Şişli. 339.000 Milyon YTL. (Üçyüz Otuz Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Şişli Toplam Yatırım 339.000 Milyon YTL (Üçyüz Otuz Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KIYI ve DOLGU SAHASI, YOL, MEYDAN ve PARK ALANLARI YETKİ, GÖREV VE UYGULAMA YÖNETMELİĞİ

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KIYI ve DOLGU SAHASI, YOL, MEYDAN ve PARK ALANLARI YETKİ, GÖREV VE UYGULAMA YÖNETMELİĞİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KIYI ve DOLGU SAHASI, YOL, MEYDAN ve PARK ALANLARI YETKİ, GÖREV VE UYGULAMA YÖNETMELİĞİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YETKİ VE SORUMLULUĞUNA ALINAN YOL VE MEYDANLAR ÇERKEZKÖY

Detaylı

Meclisin tasviplerine arz olunur. 06/04/2010

Meclisin tasviplerine arz olunur. 06/04/2010 BELEDĐYE TRAFĐK KOMĐSYON RAPORLARI Tarihi Sayısı Karar Özeti 06/04/2010 2010/32 (2010/32: Belediye Meclisinin 01/04/2010 tarih ve 181sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen; Đl Özel Đdaresi

Detaylı

KONAK VE KARŞIYAKA TRAMVAYLARI MART 2017

KONAK VE KARŞIYAKA TRAMVAYLARI MART 2017 KONAK VE KARŞIYAKA TRAMVAYLARI MART 2017 T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Banliyö ve Raylı Sistem Yatırımları Dairesi Başkanlığı Banliyö Sistemleri Şube Müdürlüğü Konak ve Karşıyaka Tramvayları Yapım İşi

Detaylı

ANTALYA İLİ KURBAN KESİM YERLERİ

ANTALYA İLİ KURBAN KESİM YERLERİ ANTALYA İLİ KURBAN KESİM YERLERİ Sıra No Birim Yer Adı Yer Adresi 1 Antalya Akseki AKSEKİ MEZBAHANESİ UZUNYOL BULVAR MEVKİİ / AKSEKİ / ANTALYA 2 Antalya Aksu PINARLI EĞİTİM VE KÜLTÜRE HİZMET DERNEĞİ HİLMİYE

Detaylı

HALKALI BÖLGESİ ATAKENT MAHALLESİ 2004-2012 YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER

HALKALI BÖLGESİ ATAKENT MAHALLESİ 2004-2012 YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER HALKALI BÖLGESİ ATAKENT MAHALLESİ 2004-2012 YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER HALKALI KÜLTÜR MERKEZİ Küçükçekmece Belediyesi tarafından yapımı üstlenilen parkın projesi Küçükçekmece Belediyesi Park

Detaylı

2013 YILI, SEVİYE BELİRLEME SINAVI - SINAV GİRİŞ BELGESİ

2013 YILI, SEVİYE BELİRLEME SINAVI - SINAV GİRİŞ BELGESİ 10453457290 ALİCAN GÜNEŞ BEKİR 01/08/1999 ADANA / YÜREĞİR (MERKEZ) - LOKMAN HEKIM ANADOLU LISESI KIŞLA MAH.4441 SOKAK NO:1 Salon No: 9 Sıra No: 20 12823369868 BESİME ÇINAR İBRAHİM 28/11/1999 ADANA / YÜREĞİR

Detaylı

SOĞUKSU ADAK VE SATIŞ KESİM YERİ ENCAP YALÇIN SÖĞÜTLÜÇEŞME AKŞEMSETTİN CAMİİ VE KURAN KURSU YAPTIRMA VE YAŞATMA DERNEĞİ ENVER BİLDİK

SOĞUKSU ADAK VE SATIŞ KESİM YERİ ENCAP YALÇIN SÖĞÜTLÜÇEŞME AKŞEMSETTİN CAMİİ VE KURAN KURSU YAPTIRMA VE YAŞATMA DERNEĞİ ENVER BİLDİK 2015 YILI KURBAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE DÜZENLENEN KURBAN KESİM YERLERİ VE ADRESLERİ 1/7 1 İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE SOĞUKSU ADAK VE SATIŞ KESİM YERİ ENCAP YALÇIN CUMHURİYET MAH. AŞIK VEYSEL CAD. NO: 125 0212

Detaylı

17 AĞUSTOS 1999 KOCAELİ DEPREMİ 10. YIL ANMA ETKİNLİKLERİ PROGRAMI AĞUSTOS 2009 GÖLCÜK KOCAELİ

17 AĞUSTOS 1999 KOCAELİ DEPREMİ 10. YIL ANMA ETKİNLİKLERİ PROGRAMI AĞUSTOS 2009 GÖLCÜK KOCAELİ 17 AĞUSTOS 1999 KOCAELİ DEPREMİ 10. YIL ANMA ETKİNLİKLERİ PROGRAMI 16-17 AĞUSTOS 2009 GÖLCÜK KOCAELİ 10:00-03:00 Sanat, Spor Etkinlikleri, Sergiler, Standlar ve Diğer Etkinlikler Kavaklı Sahili 19:30-20:30

Detaylı

SEFAKÖY BÖLGESİ TEVFİKBEY MAHALLESİ YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER

SEFAKÖY BÖLGESİ TEVFİKBEY MAHALLESİ YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER SEFAKÖY BÖLGESİ TEVFİKBEY MAHALLESİ 2004-2012 YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER 75.YIL CUMHURİYET PARKI Küçükçekmece Belediyesi tarafından yapımı üstlenilen parkın projesi Küçükçekmece Belediyesi

Detaylı

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ MAHALLE BAZINDA YILLIK FAALİYET RAPORU 2010 İŞİN ADI MİKTARI BİRİMİ YOL AÇILMASI 1515.00 M 2 CADDE 11 SOKAK

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ MAHALLE BAZINDA YILLIK FAALİYET RAPORU 2010 İŞİN ADI MİKTARI BİRİMİ YOL AÇILMASI 1515.00 M 2 CADDE 11 SOKAK İLÇE GENELİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ BAZINDA YILLIK FAALİYET RAPORU 200 YOL AÇILMASI 55.00 M 2 CADDE SOKAK STABİLİZE, MICIR, TAŞ TOZU SERİMİ 6320.00 TON 9 CADDE 5 SOKAK TRETUVAR İMALATI 9732.08 M² 7 CADDE

Detaylı

BOZCAADA İLÇE TRAFİK KOMİSYON KARARI. : Trafik Düzeni ve Güvenliği ile ilgili alınacak Tedbirler

BOZCAADA İLÇE TRAFİK KOMİSYON KARARI. : Trafik Düzeni ve Güvenliği ile ilgili alınacak Tedbirler Sayfa 1 / 5 BOZCAADA İLÇE TRAFİK KOMİSYON KARARI KARAR TARİHİ : 23/05/2016 KARAR SAYISI : 2016/01 KONU : Trafik Düzeni ve Güvenliği ile ilgili alınacak Tedbirler KOMİSYON TEŞEKKÜLÜ : İlçe Trafik Komisyonu,

Detaylı