BUENOS AİRES-PATAGONYA Tur lideri: Kerimcan Akduman

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BUENOS AİRES-PATAGONYA Tur lideri: Kerimcan Akduman"

Transkript

1 3 Mart - 12 Mart 2018 BUENOS AİRES-PATAGONYA Tur lideri: Kerimcan Akduman Dünya nın en güneyindeki şehir Ushuaia da Dünya nın Ucundaki Fener i ziyaret etmek, dev buzul parçaları arasında ve buz mavisi bir gölde kanoya binmek, eşsiz manzaralar içerisinde yürüyüşler yapmak, gezegenin en hareketli buzullarından biri olan Perito Moreno çevresinde tekneyle turlamak, Güney Amerika nın göz bebeği Buenos Aires te Evita nın izini sürüp, antika pazarlarında kaybolmak, çılgın gece hayatını deneyimleyip, tango ve futbol tutkusunu yaşamak için yola çıkıyoruz! HER ŞEY DAHİL 4,490 USD

2 KONAKLAMA Buenos Aires 3 Gece NH Crillon Hotel 4* El Calafate 3 Gece Kosten Aike Hotel 4* Ushuaia 1 Gece Los Yamanas Hotel 4* FİYATA DAHİL OLAN HİZMETLER KLM Havayolları ile İstanbul-Amsterdam- Buenos Aires ve Buenos Aires- Amsterdam- İstanbul ekonomi sınıfı gidiş-dönüş havayolu ücreti Dış hat havalimanı vergileri Buenos Aires-El Calafate, El Calafate-Ushuaia, Ushuaia-Buenos Aires iç hat uçuşları 7 gece programda ismi belirtilmiş otellerde 2 kişilik odalarda oda/kahvaltı konaklama Yurtdışındaki tüm Havaalanı / Otel / Havaalanı transferleri Özel otobüs ulaşımı Perito moreno Buzulu Turu Upsala Buzulu Kano Turu Ushuaia da Beagle Kanalı Turu Buenos Aires de Tango gecesi Programda belirtilen tüm geziler ve aktiviteler Programda belirtilen tüm müze, milli park ve ören yeri giriş ücretleri 8 öğlen yemeği 7 akşam yemeği Tüm bahşişler (Gezi boyunca şoför ve rehber için bahşiş toplanmayacaktır) Yurtdışı çıkış harcı Zorunlu seyahat sigortası Seyahatimizde hiçbir ekstra tur satışı yoktur. FİYATA DAHİL OLMAYAN HİZMETLER Kişisel ihtiyaçlar Her türlü alkollü ve alkolsüz soğuk sıcak içecekler Çamaşır hizmetleri Telefon aramaları Fazla bagaj ücretleri UÇUŞ BİLGİLERİ KL1614 İstanbul-Amsterdam 17:55-19:30 KL701 Amsterdam-Buenos Aires 20:55-06:45(+1) KL702 Buenos Aires-Amsterdam 16:40-10:00(+1) KL1613 Amsterdam-İstanbul 11:30-16:55

3 1. GÜN 3-4 Mart 2018 Buenos Aires 3 Mart Cumartesi günü İstanbul Atatürk Havalimanı ndan 17:55 de kalkan KLM Havayolları uçağı ile Amsterdam aktarmalı olarak Buenos Aires e doğru yola çıkıyoruz. Ertesi gün sabah saatlerinde varacağımız Buenos Aires i dolaşmaya şehir merkezinden başlıyoruz. Plaza de Mayo, Pembe Saray, Metropolitan Katedrali gibi önemli binaları gördükten sonra şehrin eski liman bölgesi olup geçirdiği yenilenme sürecinden sonra en pahalı mahallesi haline gelen Puerto Madero yu ziyaret ediyoruz. Ardından her pazar kurulan meşhur San Telmo antika pazarına doğru hareket ediyoruz. 1800lerin sonlarından kalan klasik Buenos Aires evlerinin arasından kurulan pazarı dolaştıktan sonra öğlen yemeğine geçiyoruz. Yemek sonrası Buenos Aires in en tipik mahallesi olan tangonun doğum yeri La Boca yı ve rengarenk sokaklarını ziyaret ediyoruz. İtalyan göçmen işçiler tarafından kurulan, bir süre sonra mahallenin sembolü olan ve Maradona nın takımı Boca Juniors ın efsanevi stadyumu La Bombonera yı gezmeye başlıyoruz. Akşam yemeği sonrasında otele geçiyoruz.

4 2. GÜN 5 Mart 2018 El Calafate Sabah oteldeki kahvaltının ardından yol çıkıp havaalanına geçiyoruz. 08:20 uçağı ile Patagonya daki ilk noktamız olan El Calafate ye gidiyoruz. El Calafate ye indiğimizde dünyanın en aktif ve Patagonya nın en büyük buzullarından olan Perito Moreno buzulunu ziyarete gidiyoruz. Buzuldan kırılan parçaların gölde oluşturduğu dalgaları izleyip, sürekli genişleyen ve çatırdayan buzulun ürkütücü sesini dinleyeceğiz. Yemek sonrasında ise buzulu farklı açılardan izleyebilmek için bir tekne ile buzul çevresinde yolculuğa çıkacağız. Unesco Dünya Mirası Listesi ndeki Perito Moreno ihtişamıyla nefesinizi kesecek. Perito Moreno gezisi sonrası kısa bir otobüs yolculuğu sonrasında El Calafate ye döneceğiz. Akşam yemeği sonrasında otelde dinlenmeye geçiyoruz.

5 3. GÜN 6 Mart 2018 El Chalten El Calafate den sabah erken saatlerde ayrılıp otobüsle El Chalten kasabasına doğru hareket ediyoruz. El Chalten e vardıktan sonra ise Los Glaciares Milli Parkı na giriş yapıyoruz. Burada yapacağımız yaklaşık 3 saatlik kolay ve yorucu olmayan bir yürüyüş ardından; dağcılar için en ikonik zirvelerden biri olan Cerro Torre nin arkasında bulunduğu Lago Torre ye ve Torre Buzuluna varıyoruz. Burada dağ, göl ve buzuldan oluşan muhteşem manzarayı izleyip karnımızı doyurup dinlendikten sonra ise muhteşem manzaralar eşliğinde El Chalten e dönüş için yürüyüşe başlıyoruz. Kasabada alışveriş yapmak ve biraz soluklanmak isteyenler için vereceğimiz serbest zamandan sonra akşam yemeği yiyip El Calafate ye otelimize otobüsle dönüyoruz.

6 4. GÜN 7 Mart 2018 El Calafate Kahvaltı sonrası kısa bir yolculuktan sonra varacağımız teknemizle Upsala Kanalına açılıyoruz. Bir süre sonra su geçirmez kıyafetleri giyip kanolarımıza yerleşiyoruz ve Arjantin in en büyük 2. buzulu olan 850km2 lik Upsala Buzulu na doğru kürekleri çekmeye başlıyoruz. Günü Upsala Buzulu ndan kopan dev buz parçaları arasında Arjantin Gölü nün serin sularında kano ile dolaşarak geçiriyoruz. Öte yandan Patagonya da bulunan Güney And Akbabası ve şahin gibi özel kuş türlerini de gözlemleme şansı elde ediyoruz. Teknede yiyeceğimiz yemek sonrası Upsala Kanalı ndan geri dönüyoruz. El Calafate deki akşam yemeği sonrası otelde dinlenmeye geçiyoruz.

7 5. GÜN 8 Mart 2018 Ushuaia Sabah kahvaltı sonrasında havaalanına doğru hareket ediyoruz. 12:25 de bizi dünyanın sonundaki şehre; Ushuaia ya götürecek olan uçağa biniyoruz. Sonunda Ateş Toprakları nda, dünyanın en güneyindeki şehirdeyiz. Antarktika ya daha yakın bir şehir yok! Öğle yemeği yedikten sonra tekneyle Beagle Kanalı na açılıyoruz. Tekne yolculuğumuza deniz aslanı kolonilerinin yaşadığı adalarla başlıyoruz. Ardından Dünyanın ucundaki fener i ziyaret ediyoruz. Jules Verne romanlarının kapağında kullanılan bu fener aynı zamanda şehrin de sembollerinden biri. Daha sonra Mortillo Adası na rotamızı çevirip Macellan penguenlerinin kolonisini ziyaret ediyoruz. Sonrasında ise Ushuaia Limanı na dönüp otelimize dinlenmeye ve akşam yemeğine geçiyoruz.

8 6. GÜN 9 Mart 2018 Ushuaia/Buenos Aires Sabah kahvaltı ardından Tierra del Fuego Milli Parkı na hareket ediyoruz. Güney Amerika anakarasındaki yolların sonu olan milli parkta Patagonya faunasına ait bir çok bitki ve hayvanı gözlemleme şansımız oluyor. Ushuaia daki yemek sonrası Patagonya ile vedalaşıp bizi Buenos Aires e götürecek olan uçağa doğru hareket ediyoruz. Buenos Aires te akşam yemeğinden sonra otele yerleşip dinlenmeye geçiyoruz.

9 7. GÜN 10 Mart 2018 Buenos Aires Sabah kahvaltının ardından İngiliz ve İspanyol koloni mimarisinin en güzel örneklerinin olduğu ve şehrin en havalı semtlerinden biri olan Recoleta ya doğru hareket ediyoruz. Burada Arjantin in en önemli tarihi figürlerinden biri olan Evita Peron un da anıt mezarının olduğu mezarlığı ziyaret ediyoruz. Ardındansa 1900lerin başında tiyatro olarak inşa edilmiş ancak 2000li yılların başında kocaman bir kitapçıya çevrilmiş Grand Splendid i ziyaret ediyoruz. Öğle yemeğinden sonra ise modern Buenos Aires in merkezi olan Palermo da dolaşmak, bir kafeye oturup hipsterları izlemek ve alışveriş yapmak için serbest zamanımız oluyor. Palermo yu dolaştıktan sonra özel bir tango gösterisi izlemek ve akşam yemeği için yola çıkıyoruz. Tango gösterisinden sonra isteyenler kendilerini Buenos Aires in çılgın gece hayatına bırakabilirler.

10 8. GÜN Mart 2018 Buenos Aires Hareketli geçen hafta sonrası Buenos Aires de bu sabah bir planımız yok. Öğlene kadar olan serbest zamanda isteyenler alışveriş için şehrin çeşitli yerlerinde kurulan pazarları ziyaret edebilirler, isteyenlerse şehrin kafelerinin tadını çıkartabilirler. Öğlen yemeğinden sonra ise havaalanına doğru yola çıkıyoruz. KLM Havayolları ile Amsterdam aktarmalı olarak 16:40 da İstanbul a bizi geri götürecek uçağa biniyoruz. Pazartesi günü 16:55 de İstanbul dayız.

11 GEZİ HAKKINDA ÖNEMLİ NOTLAR Patika.Travel doğal afet, ani hava değişikliği gibi elde olmayan nedenlerden dolayı programda değişiklik yapma hakkına sahiptir. Programa 18 yaşında küçükler katılamazlar. Programa tansiyon, kalp yetmezliği, astım, kilo fazlası gibi sağlık sorunları olanların katılmaları önerilmemektedir. Gezimizin kontenjanı 15 kişiyle sınırlıdır. Elde olmayan sebeplerle otel değişikliği durumunda benzer veya daha yüksek kalite otellerde konaklama sağlanacaktır. Ödeme seçenekleri ve kredi kart taksit imkanları için ödeme seçenekleri tablosunu inceleyebilirsiniz. İptal şartları için sözleşmemizi inceleyebilirsiniz. Arjantin için Türk Vatandaşlarına vize uygulanmamaktadır. TUR LİDERİ: KERİMCAN AKDUMAN 1985 yılında İstanbul da doğdu. Seyahat etmeye 19 yaşında başladı. 17 Kasım 2015 tarihinde çocukluk hayalini gerçekleştirmek için 15 aylık, 360 adını verdiği bir dünya turuna çıktı. Dünya turunda Afrika, Asya, Güney ve Kuzey Amerika rotasını izledi. 360 esnasında Amazon a gidiş hikayesi The Guardian gazetesine konu oldu. 9 yıldır icantravel.co isimli seyahat blogunu yazmakta ve dünyanın çeşitli yerlerinde fotoğraflar çekmektedir. Çeşitli ulusal gazete ve dergilerde seyahat yazıları ve fotoğrafları yayınlanmıştır. instagram.com/kcakduman

12 ÖDEME BİLGİLERİ NAKİT * KAYIT EYLÜL EKİM KASIM ARALIK OCAK ŞUBAT 1000 USD 600 USD 600 USD 600 USD 600 USD 600 USD 490 USD KREDİ KARTI GARANTİ VADE FARKSIZ GARANTİ BANKASI* TAKSİT 4.6% VADE FARKI İLE TAKSİT *Bonus özellikli tüm kartlara ve Miles & Smiles kartlarına Önemli not: Taksitler çekim gününün Garanti Bankası satış kuruna göre TL'ye çevirilerek tahsil edilecektir. Tüm sorularınız ve ön kayıt için: Telefon: Telefon: info@patika.travel

1.GÜN 7 Ocak, Çarşamba: İSTANBUL BUENOS AIRES

1.GÜN 7 Ocak, Çarşamba: İSTANBUL BUENOS AIRES 1.GÜN 7 Ocak, Çarşamba: İSTANBUL BUENOS AIRES İstanbul Atatürk Havalimanında saat 07:00 da buluşma. Check-in işlemlerini takiben Türk Havayolları nın TK15 seferi ile 09:30 da Buenos Aires e yolculuk. Yerel

Detaylı

PERU 3,990 USD. 29 Nisan - 7 Mayıs 2018 HER ŞEY DAHİL

PERU 3,990 USD. 29 Nisan - 7 Mayıs 2018 HER ŞEY DAHİL 29 Nisan - 7 Mayıs 2018 PERU Tur lideri: Kerimcan Akduman Güney Amerika nın sembolü Machu Picchu yu ziyaret etmek, çöllerde kum boardu yapmak, hala gizemi çözülememiş Nazca çizgileri üzerinde pırpır uçaklarla

Detaylı

İSRAİL TURU. 02 Aralık - 04 Aralık 2017 HER ŞEY DAHİL 1090 USD. Tur lideri: Avi İsrael

İSRAİL TURU. 02 Aralık - 04 Aralık 2017 HER ŞEY DAHİL 1090 USD. Tur lideri: Avi İsrael 02 Aralık - 04 Aralık 2017 İSRAİL TURU Tur lideri: Avi İsrael İsrail son 70 yılın en çok konuşulan ve tartışılan, herkesin hakkında bir fikri olduğu ülkelerin başında geliyor. 3 tek tanrılı dinin de kutsal

Detaylı

KOLOMBİYA - AMAZON 3,490 USD. 27 Ağustos - 4 Eylül 2017 HER ŞEY DAHİL

KOLOMBİYA - AMAZON 3,490 USD. 27 Ağustos - 4 Eylül 2017 HER ŞEY DAHİL 27 Ağustos - 4 Eylül 2017 KOLOMBİYA - AMAZON Tur lideri: Kerimcan Akduman Bogota nın renkli sokaklarındaki bit pazarlarıyla başlayıp Amazon yağmur ormanlarındaki yerli köylerine uzanan, oradan da Medellin

Detaylı

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi İle. Arjantin-Brezilya. Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo. 23 Kasım - 02 Aralık 2016 (10 gün - 9 gece)

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi İle. Arjantin-Brezilya. Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo. 23 Kasım - 02 Aralık 2016 (10 gün - 9 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi İle Arjantin-Brezilya Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo 23 Kasım - 02 Aralık 2016 (10 gün - 9 gece) Tur Programı

Detaylı

Arjantin ve Brezilya

Arjantin ve Brezilya Türk Hava Yolları İle Arjantin ve Brezilya Arjantin - Brezilya Turu Buenos Aires-İguazu-Rio de Janeiro-Sao Paulo 18 Mayıs - 27 Mayıs 2017 (10 gün - 9 gece) Tur Programı 1. gün - 18 Mayıs 2017, Perşembe

Detaylı

VİETNAM-KAMBOÇYA. 27 Ocak - 05 Şubat 2018 HER ŞEY DAHİL 2890 USD. Tur lideri: Kerimcan Akduman

VİETNAM-KAMBOÇYA. 27 Ocak - 05 Şubat 2018 HER ŞEY DAHİL 2890 USD. Tur lideri: Kerimcan Akduman 27 Ocak - 05 Şubat 2018 VİETNAM-KAMBOÇYA Tur lideri: Kerimcan Akduman Dünyanın en kalabalık motor trafiğine sahip Saigon u motorla turlamaya, savaşta Vietnamlıların kullandıkları ufacık tünellerde dolaşmaya,

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Kurban Bayramı'nda Japonya Tokyo - Kyoto - Osaka 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 28 Ağustos 2017, Pazartesi İstanbul Tokyo 27 Ağustos saat

Detaylı

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. Arjantin - Brezilya. Sonbaharda Arjantin - Brezilya BUENOS AIRES-IGUAZU-RIO DE JANEIRO-SAO PAULO

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. Arjantin - Brezilya. Sonbaharda Arjantin - Brezilya BUENOS AIRES-IGUAZU-RIO DE JANEIRO-SAO PAULO Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Arjantin - Brezilya Sonbaharda Arjantin - Brezilya BUENOS AIRES-IGUAZU-RIO DE JANEIRO-SAO PAULO 21 Ekim - 30 Ekim 2016 (10 gün - 9 gece) Tur Programı 1. gün - 21 Ekim

Detaylı

Dünya'nın Ucuna Yolculuk; Patagonya

Dünya'nın Ucuna Yolculuk; Patagonya Dünya'nın Ucuna Yolculuk; Patagonya Gümüş gibi bir ülke Arjantin. Che nin ve Maradona nın ülkesi; bir umut ülkesi. Bir anlamda da dünyanın sonu. Daha ilerisi yok. And Dağları yla Atlas Dağları arasına

Detaylı

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece)

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Tokyo-Kyoto-Osaka 20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 20 Mayıs 2017,

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Şeker Bayramı'nda Japonya Japonya 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 24 Haziran 2017, Cumartesi İstanbul - Tokyo 23 Haziran saat 22.30 da

Detaylı

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Toskana - Portofino - Cinque Terre Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Tarih : 15-05-2017-20-05-2017 Şehirler : Bologna, La Spezia, Lucca, Siena Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi...

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Sicilya Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Tarih : 29-08-2017-03-09-2017 Şehirler : Agrigento, Katanya, Palermo, Siracussa, Taormina

Detaylı

ODA +KAHVALTI GİRİŞ TARİHİ ÇIKIŞ TARİHİ ODA SAYISI 20

ODA +KAHVALTI GİRİŞ TARİHİ ÇIKIŞ TARİHİ ODA SAYISI 20 BC SPA HOTEL 4*/ ORTACA-MUĞLA HAVALİMANINA UZAKLIK30 KM ODA +KAHVALTI GİRİŞ TARİHİ 02.04.2018 ÇIKIŞ TARİHİ 05.04.2018 ODA SAYISI 20 1.GÜN Dalaman havalimanında karşılanmanızın ardından transfer araçlarımıza

Detaylı

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Toskana - Portofino - Cinque Terre Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Tarih : 03-10-2016-08-10-2016 Şehirler : Cenova, La Spezia, Lucca, Siena Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Norveç Fiyortları İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Tarih : 02-08-2017-06-08-2017 Şehirler : Bergen, Flam, Hardanger, Oslo Otel : 4* Ulaşım

Detaylı

VİETNAM-KAMBOÇYA. 27 Ocak - 05 Şubat 2018 HER ŞEY DAHİL 2890 USD. Tur lideri: Kerimcan Akduman

VİETNAM-KAMBOÇYA. 27 Ocak - 05 Şubat 2018 HER ŞEY DAHİL 2890 USD. Tur lideri: Kerimcan Akduman 27 Ocak - 05 Şubat 2018 VİETNAM-KAMBOÇYA Tur lideri: Kerimcan Akduman Vietnam - Kamboçya! İki komşu ülke, birbirinden çok farklı iki deneyim. Bir tanesi Komünizm in demir parmaklarına saklanmış, yavaştan

Detaylı

USD

USD Patika.travel Küba Turu 22.06.2017 30.06.2017 2990 USD Havana 4 Gece Hotel SEVILLA 4* 111 YILLIK TARİHİ OTEL 1 Gece Casa Particular Gerçek Küba Deneyimi Fiyata Dahil Hizmetler İstanbulHavana THY(direkt

Detaylı

Sabi Sabi'de Foto Safari & Cape Town. Sabi Sabi (4) / Cape Town (3)

Sabi Sabi'de Foto Safari & Cape Town. Sabi Sabi (4) / Cape Town (3) Sabi Sabi'de Foto Safari & Cape Town Sabi Sabi (4) / Cape Town (3) BU SEYAHATTE... Konaklama yapacağınız Sabi Sabi Private Game Reserve de "Big Five" bölgesini keşfederken muhteşem bir safari deneyimi

Detaylı

FİNLANDİYA - LAPONYA TURU

FİNLANDİYA - LAPONYA TURU 17 Ocak - 22 Ocak 2017 FİNLANDİYA - LAPONYA TURU Tur lideri: Nordik Simit - Utku Çubukçu Karlar diyarı Laponya'da bizleri büyülü bir yolculuk bekliyor! Finlandiya'nın en güneyi Helsinki'de başlayıp, Dünya'nın

Detaylı

HONG KONG VE ŞANGHAY DA YILBAŞI - TUR PROGRAMI

HONG KONG VE ŞANGHAY DA YILBAŞI - TUR PROGRAMI HONG KONG VE ŞANGHAY DA YILBAŞI - TUR PROGRAMI 1. Gün İstanbul Doha - Hong Kong Qatar Airways in QR 242 kodlu uçağı ile saat 21.15 te İstanbul Sabiha Gökçen havalimanından hareket ve 01.30 da Doha ya varış.

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari Nairobi (2) / Masai Mara (3) 5 Gece 6 Gün BU SEYAHATTE... Dünyanın en önemli aktivitelerinden kabul edilen vahşi yaşam safarisi deneyimini Kenya da birebir

Detaylı

KLASİK PEKİN VE MODERN ŞANGHAY - TUR PROGRAMI

KLASİK PEKİN VE MODERN ŞANGHAY - TUR PROGRAMI KLASİK PEKİN VE MODERN ŞANGHAY - TUR PROGRAMI 1. Gün İstanbul Doha - Pekin Qatar Airways in QR 246 kodlu uçağı ile saat 19.35 te İstanbul Atatürk Havalimanı ndan hareket ve 23.50 de Doha ya varış. 2. Gün

Detaylı

BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG

BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG GÖKNUR BİRİNCİOĞLU İLE MASAL YOU 24 27 HAZİRAN 2017 24 Haziran 2017 Cumartesi 14:15 Gidiş - 27 Haziran 2017 Salı 21:40 İstanbul Varış BREMEN ( 1 ) Bremen

Detaylı

Patika.travel Küba Turu USD

Patika.travel Küba Turu USD Patika.travel Küba Turu 22.01.2017 30.01.2017 2990 USD Fiyata Dahil Hizmetler İstanbulHavana AIRFRANCE gidiş dönüş havayolu ücreti Havaalanı / Otel / Havaalanı transferleri İki kişilik odalarda konaklama

Detaylı

Sibirya nın Mavi Gözü Baykal

Sibirya nın Mavi Gözü Baykal Sibirya nın Mavi Gözü Baykal 09 GECE / 11 GÜN TUR PROGRAMI: 1. GÜN: İSTANBUL - MOSKOVA - ULAN UDE Moskova ya uçuyoruz ve Rusya gümrüğünü geçip tekrar uçağa binip Ulan Ude ye varıyoruz. Geceyi uçakta geçiriyoruz.

Detaylı

KÜBA. 12 Aralık - 19 Aralık 2017 HER ŞEY DAHİL 2490 USD. Tur lideri: Sinan Can Erdal

KÜBA. 12 Aralık - 19 Aralık 2017 HER ŞEY DAHİL 2490 USD. Tur lideri: Sinan Can Erdal 12 Aralık - 19 Aralık 2017 KÜBA Tur lideri: Sinan Can Erdal Küba, bugün Dünya nın en çok ziyaret edilmek istenen ülkelerinin başında geliyor. 1959 Devrimi nden, 2000 lerin başına kadar kapalı bir kutu

Detaylı

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG GÖKNUR BİRİNCİOĞLU İLE MASAL YOU 01 04 EYLÜL 2017 01 Eylül 2017 Cuma 10:40 Gidiş - 04 Eylül 2017 Pazartesi 17:45 İstanbul Varış BREMEN ( 1 ) Bremen Mızıkacıları

Detaylı

Patika.travel Küba Turu Ekim USD

Patika.travel Küba Turu Ekim USD Patika.travel Küba Turu 0816 Ekim 2016 2890 USD Fiyata Dahil Hizmetler İstanbulHavana KLM gidiş dönüş havayolu ücreti Havaalanı / Otel / Havaalanı transferleri İki kişilik odalarda konaklama Tüm Öğünler

Detaylı

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam Şehir Turu 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu Amsterdam Turu 3 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 747,00 EUR 2.955,21TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" Tüm kenti dolaşan su kanallarıyla ve 17. yüzyıl mimarisiyle dikkat çeken Amsterdam,

Detaylı

9 GÜN BAŞTAN BAŞA İSPANYA TÜM TURLAR DAHİL

9 GÜN BAŞTAN BAŞA İSPANYA TÜM TURLAR DAHİL 9 GÜN BAŞTAN BAŞA İSPANYA TÜM TURLAR DAHİL MALAGA - SEVILLA - CORDOBA GRANADA - TOLEDO - MADRİD GIRONA - FIGUERAS BARSELONA 4* MERKEZİ OTELLER 01.GÜN İSTANBUL - MALAGA - SEVİLLA 29 Ocak Atatürk Havalimanı

Detaylı

KÜBA. 16 Ocak - 24 Ocak 2018 HER ŞEY DAHİL 2,990 USD

KÜBA. 16 Ocak - 24 Ocak 2018 HER ŞEY DAHİL 2,990 USD 16 Ocak - 24 Ocak 2018 KÜBA Küba, bugün Dünya nın en çok ziyaret edilmek istenen ülkelerinin başında geliyor. 1959 Devrimi nden, 2000 lerin başına kadar kapalı bir kutu olan ülke, bugün ziyaretçilerine

Detaylı

Efsanevi Tren Yolculuğu Trans Sibirya 2

Efsanevi Tren Yolculuğu Trans Sibirya 2 Efsanevi Tren Yolculuğu Trans Sibirya 2 17 GECE / 18 GÜN TUR PROGRAMI: 1.GÜN: İSTANBUL MOSKOVA Moskova ya uçuyoruz. Havaalanında karşılamamız ve otel transferimiz gerçekleşiyor. Gecelememiz otelde geçiyor.

Detaylı

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada...

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Kanada Folyaj Dönemi Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Tarih : 15-10-2017-22-10-2017 Şehirler : Montreal, Ottawa, Quebec City, Toronto Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile Ücret

Detaylı

FİNLANDİYA - LAPONYA TURU

FİNLANDİYA - LAPONYA TURU 7 Mart - 12 Mart 2018 FİNLANDİYA - LAPONYA TURU Tur Lideri: Utku Çubukçu - Nordik Simit Karlar diyarı Laponya'da bizleri büyülü bir yolculuk bekliyor! Finlandiya'nın en güneyi Helsinki'de başlayıp, Dünya'nın

Detaylı

ENDONEZYA - BALİ 2,690 USD. 13 Ekim - 22 Ekim 2017 HER ŞEY DAHİL. Tur lideri: Kerimcan Akduman

ENDONEZYA - BALİ 2,690 USD. 13 Ekim - 22 Ekim 2017 HER ŞEY DAHİL. Tur lideri: Kerimcan Akduman 13 Ekim - 22 Ekim 2017 ENDONEZYA - BALİ Tur lideri: Kerimcan Akduman Volkanlar ve adalar ülkesi Endonezya! 76 sı aktif 147 volkana sahip ve 13000 ada üzerine kurulmuş ülkeyi herhalde ancak bu iki kelimeyle

Detaylı

Hem Müslüman hem Hıristiyan dünyasının izlerini, ve Flamenko nun doğuşunu sağlayan bir coğrafya...

Hem Müslüman hem Hıristiyan dünyasının izlerini, ve Flamenko nun doğuşunu sağlayan bir coğrafya... Endülüs Hem Müslüman hem Hıristiyan dünyasının izlerini, ve Flamenko nun doğuşunu sağlayan bir coğrafya... Tarih : 25-04-2017-30-04-2017 Şehirler : Cordoba, Granada, Malaga, Sevilla Otel : 4* Ulaşım :

Detaylı

BÜYÜK ÇİN SEYAHATİ - TUR PROGRAMI

BÜYÜK ÇİN SEYAHATİ - TUR PROGRAMI BÜYÜK ÇİN SEYAHATİ - TUR PROGRAMI 1. Gün Antalya - İstanbul Türk Hava Yolları'nın TK 2439 kodlu uçağı ile saat 22.05 te Antalya Havalimanı'ndan İstanbul Atatürk Havalimanı na hareket ve 23.30 de İstanbul'a

Detaylı

Tur Programı. Kosta Rika dağlarından lav yerine zenginlik ve kahve püskürüyor...

Tur Programı. Kosta Rika dağlarından lav yerine zenginlik ve kahve püskürüyor... Panama - Costa Rica Vahşi Yaşam Turu Kosta Rika dağlarından lav yerine zenginlik ve kahve püskürüyor... Tarih : 21-04-2017-30-04-2017 Şehirler : Arenal Volkanı, Monteverde, Panama City, San Jose, Tortuguero

Detaylı

TANZANYA SAFARİ TURU EKİM

TANZANYA SAFARİ TURU EKİM TANZANYA SAFARİ TURU 08 15 EKİM 2017 TANZANYA SAFARİ TURU NGORONGORO & SERENGETI & LAKE MANYARA 07 GECE 08 GÜN 1.Gün 08 Ekim 2017 Pazar : İstanbul Kilimanjaro Arusha İstanbul Atatürk Havalimanı nda Billur

Detaylı

KÜBA. 22 Ekim - 30 Ekim 2017 HER ŞEY DAHİL 2990 USD. Tur lideri: Sinan Can Erdal

KÜBA. 22 Ekim - 30 Ekim 2017 HER ŞEY DAHİL 2990 USD. Tur lideri: Sinan Can Erdal 22 Ekim - 30 Ekim 2017 KÜBA Tur lideri: Sinan Can Erdal Küba, bugün Dünya nın en çok ziyaret edilmek istenen ülkelerinin başında geliyor. 1959 Devrimi nden, 2000 lerin başına kadar kapalı bir kutu olan

Detaylı

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi...

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Sicilya Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Tarih : 19-05-2017-23-05-2017 Şehirler : Agrigento, Katanya, Palermo, Siracussa, Taormina

Detaylı

Hornbill Festivali - Nagaland

Hornbill Festivali - Nagaland Hornbill Festivali - Nagaland Hindistan'ın en eski kabilelerine ev sahipliği yapan Nagaland bölgesini, bölgenin en renkli geleneksel festivali "Hornbill Festivali" döneminde ziyaret edeceğiz! Tarih : 01-12-2017-09-12-2017

Detaylı

ARJANTİN BREZİLYA Mart USD. Seyahat süresi: 10 gün Konaklama süresi: 7 gece

ARJANTİN BREZİLYA Mart USD. Seyahat süresi: 10 gün Konaklama süresi: 7 gece ARJANTİN BREZİLYA 17-26 Mart 2017 2980 USD Seyahat süresi: 10 gün Konaklama süresi: 7 gece PROGRAM ÖZETİ: Tarihi kent merkezlerinde yürüyüş turları Buenos Aires in gözde mekânlarından birinde akşam yemeği

Detaylı

GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR

GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR 18-25 Ekim tarihleri arasında Napoli,Pompei, Sorrento, Matera, Lecce, Alberobello ve Bari gibi İtalya'nın en gözde şehirleri ile sahillerini görme fırsatı bulabileceğiniz turumuz

Detaylı

İtalyan Lezzetlerinin Peşinde: Murat Yankı ile Piemonte Gurme Gezisi Ekim 2018

İtalyan Lezzetlerinin Peşinde: Murat Yankı ile Piemonte Gurme Gezisi Ekim 2018 İtalyan Lezzetlerinin Peşinde: Murat Yankı ile Piemonte Gurme Gezisi 27-30 Ekim 2018 Slow Food un kurucusu Carlo Petrini nin Ne yersek oyuz felsefesiyle yarattığı markası Eataly işbirliği ve Murat Yankı

Detaylı

ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ

ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ VILNIUS & RIGA & TALLINN 04-10 Kasım 2017 6 Gece / 7 Gün 04 Kasım Cumartesi: Türk Havayolları TK1407 sefer sayılı uçak ile, İstanbul Atatürk Havalimanından 10:25 de hareket.

Detaylı

Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün

Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün Tacikistan Kurban Bayramı Turu 4 Ekim 2014 Neden Gitmeli? Pamir ve Fan Dağları arasında gösterişli vadiler, Kristal yeşili göller ve İpek yolu güzergahları

Detaylı

Ateş ve buz ülkesi diye anılan İzlanda'da volkanların patlamalarının oluşturduğu doğa harikalarını fotoğraflama fırsatını bulacağız..

Ateş ve buz ülkesi diye anılan İzlanda'da volkanların patlamalarının oluşturduğu doğa harikalarını fotoğraflama fırsatını bulacağız.. İzlanda Ve Kuzey Işıkları Ateş ve buz ülkesi diye anılan İzlanda'da volkanların patlamalarının oluşturduğu doğa harikalarını fotoğraflama fırsatını bulacağız.. Tarih : 02-03-2017-07-03-2017 Şehirler :

Detaylı

Altın Üçgen Hindistan

Altın Üçgen Hindistan Türk Hava Yolları ile Altın Üçgen Hindistan Agra, Fatehpur Sikri, Jaipur, Delhi Tüm Öğle Ve Akşam Yemekleri Dahil 5* Otellerde Konaklama 23 Ocak - 29 Ocak 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 23

Detaylı

Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali

Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali Türk Hava Yolları İle Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali Agra, Fatehpur Sikri, Jaipur, Delhi Tüm öğle ve akşam yemekleri dahil 5 yıldızlı otellerde konaklama 09 Mart - 15 Mart 2017 (7 gün - 6 gece) Tur

Detaylı

SÜPER PROMOSYON Büyük Avrupa Turu Alana 1 Haftalık Avrupa Turu Bedava. Otobüsle Ankara ve İstanbul Hareketli 14 ÜLKE

SÜPER PROMOSYON Büyük Avrupa Turu Alana 1 Haftalık Avrupa Turu Bedava. Otobüsle Ankara ve İstanbul Hareketli 14 ÜLKE 3662 BRANCH OFFICE: SÜMER 2 SOKAK 40/4 KIZILAY ANKARA TEL: 0312 229 78 02 FAX: 0312 229 78 52 HEAD OFFICE: BAYRAKLIDEDE MAHALLESİ KUŞTUR YOLU NO:6/1 KUŞADASI / AYDIN TEL:0256 6129926 FAX: 0256 6128297

Detaylı

Kurban Bayramında ENDÜLÜS TE RAKS Granada Sevilla - Malaga 10 Eylül 2016 / 5 Gece 6 Gün

Kurban Bayramında ENDÜLÜS TE RAKS Granada Sevilla - Malaga 10 Eylül 2016 / 5 Gece 6 Gün Kurban Bayramında ENDÜLÜS TE RAKS Granada Sevilla - Malaga 10 Eylül 2016 / 5 Gece 6 Gün İspanya nın 17 Özerk bölgesinden biri olan Endülüs, 8.Yüzyıldan 11.Yüzyıla kadar Emevilerin himayesinde İslam medeniyetine,

Detaylı

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG Penelope karakterinin yaratıcısı çocuk kitapları yazarı Göknur Birincioğlu ile hazırladığımız büyüleyici rotada Bremen Mızıkacıları, Rapunzel, Fareli Köyün

Detaylı

Otobüsle Ankara ve İstanbul Hareketli 7 ÜLKE 14 GÜN 13 GECE / ODA KAHVALTI

Otobüsle Ankara ve İstanbul Hareketli 7 ÜLKE 14 GÜN 13 GECE / ODA KAHVALTI A- 3662 BRANCH OFFICE: SÜMER 2 SOKAK 40/4 KIZILAY ANKARA TEL: 0312 229 78 02 FAX: 0312 229 78 52 HEAD OFFICE: BAYRAKLIDEDE MAHALLESİ KUŞTUR YOLU NO:6/1 KUŞADASI / AYDIN TEL:0256 6129926 FAX: 0256 6128297

Detaylı

AMERİKA KEREM GÖRSEV İLE NEW YORK TA JAZZ

AMERİKA KEREM GÖRSEV İLE NEW YORK TA JAZZ AMERİKA KEREM GÖRSEV İLE NEW YORK TA JAZZ 19-24 NİSAN 2017 PROGRAM 19 Nisan // İstanbul dan hareket Atatürk Havalimanı, Yurdışı gidiş terminali, Türk Havayolları kontuarında buluşma. Bilet ve bagaj işlemlerimizin

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA A15-19 Ocak 2018 Kuzey in büyülü dünyasını Saffet Emre Tonguç danışmanlığında gezmek, dünyanın en etkileyici görsel şovu olan Aurora Borealis- Kuzey Işıkları

Detaylı

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Kuzey Işıkları Peşinde;Norveç - Lofoten İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Tarih : 26-02-2017-02-03-2017 Şehirler : A, Evenes, Harstad, Lofoten,

Detaylı

Günlük yaşamın yıpratıcı monotonluğundan uzakta, vahşi yaşam ve doğanın kendi tınıları ve renkleri içinde huzur bulacaksınız...

Günlük yaşamın yıpratıcı monotonluğundan uzakta, vahşi yaşam ve doğanın kendi tınıları ve renkleri içinde huzur bulacaksınız... Büyük Göçler Kenya Günlük yaşamın yıpratıcı monotonluğundan uzakta, vahşi yaşam ve doğanın kendi tınıları ve renkleri içinde huzur bulacaksınız... Tarih : 02-07-2016-08-07-2016 Şehirler : Masai Mara, Nairobi,

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Batı Amerika. Batı Amerika. San Francisco - Las Vegas - Los Angeles. 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Batı Amerika. Batı Amerika. San Francisco - Las Vegas - Los Angeles. 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Batı Amerika Batı Amerika San Francisco - Las Vegas - Los Angeles 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 07 Ekim 2017, Cumartesi İSTANBUL - SAN FRANCISCO Atatürk

Detaylı

Yunanistan - Mikonos. www.gazella.com 0212 233 15 98 1

Yunanistan - Mikonos. www.gazella.com 0212 233 15 98 1 Yunanistan - Mikonos Yunanistan - Mikonos Dünya nın en iyi 22 adası arasında gösterilen ve Avrupa Jet Set inin uğrak tatil yerlerinden biri, Ege nin serin, masmavi denizine sahip, sabahın ilk ışıklarına

Detaylı

I SALONI MILANO FUARI AY DAN TURİZM

I SALONI MILANO FUARI AY DAN TURİZM I SALONI MILANO FUARI Sayın Yetkili, 13 Mart 2013 Ekte, grubunuza özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Milano I Saloni Fuar programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize sunarız. Grubunuz için

Detaylı

PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT

PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT 2018 PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT 2018 29 Ocak 2018 Pazartesi 13:25 Gidiş - 05 Şubat 2018 Pazartesi 17:50 İstanbul Varış QATAR HAVAYOLLARI BOEING 787 DREAMLINER ile uçuş PHUKET PATONG

Detaylı

11 GÜN 10 GECE / ODA KAHVALTI HAREKET 1.GÜN TÜRKİYE&YUNANİSTAN Ankara İstanbul İpsala Sınırı - Kavala

11 GÜN 10 GECE / ODA KAHVALTI HAREKET 1.GÜN TÜRKİYE&YUNANİSTAN Ankara İstanbul İpsala Sınırı - Kavala A-3662 BRANCH OFFICE: SÜMER 2 SOKAK 40/4 KIZILAY ANKARA TEL: 0312 229 78 02 FAX: 0312 229 78 52 HEAD OFFICE: CAMİKEBİR MAH.SABUCALI SOK.NO:6/2 KUŞADASI / AYDIN TEL:0256 6129926 FAX: 0256 6128297 www.madalyontur.com

Detaylı

ULUSLARARASI ROTARY LİZBON KONVANSİYON GEZİSİ

ULUSLARARASI ROTARY LİZBON KONVANSİYON GEZİSİ ULUSLARARASI ROTARY LİZBON KONVANSİYON GEZİSİ Endülüs ve Portekiz Malaga - Marbella - Granada(2) Cordoba - Sevilla(2) - Lizbon(4) 19-27 Haziran 2013 GÜNEfi TUR ZM ZİYAPAŞA BLV 42 ADANA TEL(322)4592343

Detaylı

Kenya. Kenya. www.gazella.com 0212 233 15 98. Lake Nakuru. Nairobi Masai Mara

Kenya. Kenya. www.gazella.com 0212 233 15 98. Lake Nakuru. Nairobi Masai Mara Kenya Lake Nakuru Nairobi Masai Mara Kenya Muhteşem iklimi ve doğasıyla dünyanın en önemli ekosistemlerinden biri olarak kabul edilen, mistik kabile yaşamları ve eşsiz safari imkânları sunan, yüzlerce

Detaylı

Küba. Havana ve Cayo Santa Maria 26 Mart - 03 Nisan 2017 (9 gün - 8 gece)

Küba. Havana ve Cayo Santa Maria 26 Mart - 03 Nisan 2017 (9 gün - 8 gece) Küba Havana ve Cayo Santa Maria 26 Mart - 03 Nisan 2017 (9 gün - 8 gece) Tur Programı 1. gün - 26 Mart 2017, Pazar İstanbul - Amsterdam - Havana Saat 03.00'te Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali'nde

Detaylı

MASAL DİYARINDA NOEL PAZARI COLMAR & STRASBOURG

MASAL DİYARINDA NOEL PAZARI COLMAR & STRASBOURG MASAL DİYARINDA NOEL PAZARI COLMAR & STRASBOURG 13 Aralık 2017 / 4 Gece 5 Gün Fransa, İsviçre ve Almanya sınırının orta bölgesinde kalan Alsas bölgesinin iki vazgeçilmez şehri Colmar ve Strasbourg. Noel

Detaylı

Air France ve KLM Hava Yolları İle. Küba. Havana, Cayo Santa Maria 10 Mart - 17 Mart 2017 (8 gün - 7 gece)

Air France ve KLM Hava Yolları İle. Küba. Havana, Cayo Santa Maria 10 Mart - 17 Mart 2017 (8 gün - 7 gece) Air France ve KLM Hava Yolları İle Küba Havana, Cayo Santa Maria 10 Mart - 17 Mart 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 10 Mart 2017, Cuma İstanbul Paris Havana Saat 03.00 de Atatürk Havalimanı

Detaylı

Berlin Turu 1 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün İstanbul Berlin "Berlin Şehir Turu" 2.Gün Berlin "Ekstra Potsdam Turu" 3.Gün Berlin "Ekstra Dresden Turu"

Berlin Turu 1 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün İstanbul Berlin Berlin Şehir Turu 2.Gün Berlin Ekstra Potsdam Turu 3.Gün Berlin Ekstra Dresden Turu Berlin Turu 1 18.05.2017'den itibaren kalkışlı 497,00 EUR 1.893,02TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün İstanbul Berlin "Berlin Şehir Turu" Sabah kahvaltı sonrası yapılacak şehir turunda Batı Berlin'de; Kurfürstendamm,

Detaylı

Ruanda'da Goril Safarisi Ve Kenya

Ruanda'da Goril Safarisi Ve Kenya Ruanda'da Goril Safarisi Ve Kenya Ruanda Volcano Ulusal Parkı nda 9 tane goril ailesi yaşıyor ve her aile yaklaşık olarak 22 gorilden oluşuyor. Aile reisi kavramı goriller arasında da mevcut ve önemli

Detaylı

20 Ocak - 28 Ocak 2018

20 Ocak - 28 Ocak 2018 20 Ocak - 28 Ocak 2018 ALSACE ŞARAP YOLU TURU KÜBA Tur lideri: Zeynep Kabadayıoğlu Küba, bugün Dünya nın en çok ziyaret edilmek istenen ülkelerinin başında geliyor. 1959 Devrimi nden, 2000 lerin başına

Detaylı

Süha Derbent ile Antarktika da Fotograf Çekimi

Süha Derbent ile Antarktika da Fotograf Çekimi Süha Derbent ile Antarktika da Fotograf Çekimi Buenos Aires (2) / Le Boreal Gemisi (10) BU SEYAHATTE... Dünyanın 5inci büyük kıtasında Le Boreal gemisi ile Antarktika daki penguenleri, değişik balina türlerini

Detaylı

Fransa ile İspanya sınırı boyunca uzanan Pirene Sıra dağlarının, Fransa sınırları içerisindeki kasabalarında doğa ve tarih ile iç içe bir gezi

Fransa ile İspanya sınırı boyunca uzanan Pirene Sıra dağlarının, Fransa sınırları içerisindeki kasabalarında doğa ve tarih ile iç içe bir gezi Fransa'da Pirene Kasabaları Fransa ile İspanya sınırı boyunca uzanan Pirene Sıra dağlarının, Fransa sınırları içerisindeki kasabalarında doğa ve tarih ile iç içe bir gezi Tarih : 11-09-2016-15-09-2016

Detaylı

1.GÜN İSTANBUL- BUENOS AİRES ( ARJANTİN

1.GÜN İSTANBUL- BUENOS AİRES ( ARJANTİN 1.GÜN İSTANBUL- BUENOS AİRES ( ARJANTİN ) 17:55 06:45+1 Sabah saat 15:30 da İstanbul Atatürk Havalimanı EJDER Turizm kontuarında buluşma. Bilet ve pasaport işlemlerinden sonra KLM Hava Yolları ile Amsterdam

Detaylı

OMM ile Güney Amerika Patagonya Keşif Turu

OMM ile Güney Amerika Patagonya Keşif Turu 1.Gün Punta Arenas Şili - Punta Arenas a iniyoruz ve havalimanı transferimiz gerçekleşiyor. 1848 de kurulan bu şehir, Macellan Boğazı ndaki stratejik konumundan dolayı Güney Patagonya nın ticaret merkezine

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Tanzanya da Safari & Zanzibar

Süha Derbent Organizasyonu ile Tanzanya da Safari & Zanzibar Süha Derbent Organizasyonu ile Tanzanya da Safari & Zanzibar Arusha (1) / Lake Manyara (1) / Ngorongoro (1) / Serengeti (2) / Zanzibar (3) / Dar Es Salaam (1) 09 Gece 10 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent

Detaylı

Tur Programı. Güney Fransa'nın inclileri; Avignon, Arles ve Aix-en-Provence

Tur Programı. Güney Fransa'nın inclileri; Avignon, Arles ve Aix-en-Provence Baştan Başa Güney Fransa Güney Fransa'nın inclileri; Avignon, Arles ve Aix-en-Provence Tarih : 16-05-2017-21-05-2017 Şehirler : Arles, Avignon, Nice, Toulouse Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları tarifeli

Detaylı

Lima Cusco Kutsal Vadi Machu Picchu Cusco La Paz Tiwanaku Puno Urolar Lima Fiziksel Zorluk

Lima Cusco Kutsal Vadi Machu Picchu Cusco La Paz Tiwanaku Puno Urolar Lima Fiziksel Zorluk PERU BOLİVYA: Andlar'ın dokumacıları Tarih: 6-16 Mayıs 2019 Uçus Bilgileri: Gidiş: 6 Nisan - AF1391 - İstanbul Atatürk - 4:15» Paris Charles de Gaulle - 7:00 AF480 - PCdG - 10:35» Lima Jorge Chavez - 16:00

Detaylı

HİNDİSTAN TURU PALACE ON WHEELS

HİNDİSTAN TURU PALACE ON WHEELS HİNDİSTAN TURU PALACE ON WHEELS Ekim-Kasım-Aralık 2018, Ocak ve Mart 2019 kalkışlı, Delhi den Delhi ye Trenle Hindistan turu 8 gece 9 gün! Delhi - Jaipur - Sawai Madhopur - Chittorgarh - Udaipur Jaisalmer

Detaylı

KUZEY İTALYA GEZİSİ VENEDİK / COMO / MİLANO / FLORANSA / PISA MAYIS GECE 4 GÜN

KUZEY İTALYA GEZİSİ VENEDİK / COMO / MİLANO / FLORANSA / PISA MAYIS GECE 4 GÜN KUZEY İTALYA GEZİSİ VENEDİK / COMO / MİLANO / FLORANSA / PISA 18 21 MAYIS 2017 3 GECE 4 GÜN 1. GÜN 18 MAYIS 2017 İSTANBUL BOLONYA PISA - FLORANSA 06.00: İstanbul Atatürk Havalimanı nda CampusORG yetkilileri

Detaylı

VAN & DOĞUBEYAZIT GEZİSİ / Mayıs 2019 / 2 gece 3 gün

VAN & DOĞUBEYAZIT GEZİSİ / Mayıs 2019 / 2 gece 3 gün VAN & DOĞUBEYAZIT Tur Hakkında VAN & DOĞUBEYAZIT GEZİSİ / 10-12 Mayıs 2019 / 2 gece 3 gün Van & Nemrut Krater Gölü & Ahlat & Akdamar Adası & Van Gölü & Doğu Beyazıt & İshak Paşa Sarayı & Muradiye Şelalesi

Detaylı

10 GÜN 9 GECE / ODA KAHVALTI. HAREKET 1.GÜN TÜRKİYE&YUNANİSTAN Ankara İstanbul İpsala Sınırı - Kavala. 2.GÜN YUNANİSTAN Selanik Yanya - Igoumenitsa

10 GÜN 9 GECE / ODA KAHVALTI. HAREKET 1.GÜN TÜRKİYE&YUNANİSTAN Ankara İstanbul İpsala Sınırı - Kavala. 2.GÜN YUNANİSTAN Selanik Yanya - Igoumenitsa A-3662 BRANCH OFFICE: SÜMER 2 SOKAK 40/4 KIZILAY ANKARA TELEFON: 0312 229 78 02 FAX: 0312 229 78 52 HEAD OFFICE: BAYRAKLIDEDE MAHALLESİ KUŞTUR YOLU NO:6/1 KUŞADASI / AYDIN TEL:0256 6129926 FAX: 0256 6128297

Detaylı

Süha Derbent Danışmanlığında Botswana da Helikopter ile Foto safari

Süha Derbent Danışmanlığında Botswana da Helikopter ile Foto safari Süha Derbent Danışmanlığında Botswana da Helikopter ile Foto safari Johannesburg (1) / Maun (9) BU SEYAHATTE... Okavango Deltası Afrika daki en büyük tatlı su alanı olup dünyanın denize açılmayan en büyük

Detaylı

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi...

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Sicilya Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Tarih : 19-05-2017-23-05-2017 Şehirler : Agrigento, Katanya, Palermo, Siracussa Otel :

Detaylı

Patika.travel Vietnam - Kamboçya Turu Ocak USD. Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler THY ile TürkiyeVietnam, KamboçyaTürkiye gidiş dönüş

Patika.travel Vietnam - Kamboçya Turu Ocak USD. Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler THY ile TürkiyeVietnam, KamboçyaTürkiye gidiş dönüş Patika.travel Vietnam - Kamboçya Turu 21-30 Ocak 2017 2890 USD Fiyata Dahil Hizmetler Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler THY ile TürkiyeVietnam, KamboçyaTürkiye gidiş dönüş uçak biletleri Vietnam ve Kamboçya

Detaylı

MEKSIKA TURU ALIŞILMIŞIN DIŞINDA MEKSIKA 7 FARKLI NOKTA. Mexico City ile ba layan Meksika maceramız. Mexico City Cancun adasıyla sona erecektir.

MEKSIKA TURU ALIŞILMIŞIN DIŞINDA MEKSIKA 7 FARKLI NOKTA. Mexico City ile ba layan Meksika maceramız. Mexico City Cancun adasıyla sona erecektir. 2 0 O C A K 2 0 1 9 Ç I K I Ş L I - 7 G E C E MEKSIKA TURU MEXİCO CITY - MERIDA - TULUM - CANCUN - ISLA MUJERES 7 FARKLI NOKTA ş ALIŞILMIŞIN DIŞINDA MEKSIKA Mexico City ile ba layan Meksika maceramız Mexico

Detaylı

MEDENİYETLERİN BEŞİĞİ İRAN

MEDENİYETLERİN BEŞİĞİ İRAN MEDENİYETLERİN BEŞİĞİ İRAN 19 29 NİSAN 2018 BÜYÜLEYİCİ İRAN 19 29 NİSAN 2018 19 Nisan 2018 Perşembe 20:40 Gidiş - 29 Nisan 2018 Pazar 05:35 İstanbul Varış ŞİRAZ ( 2 ) PERSEPOLIS YEZD ( 2 ) ISFAHAN ( 2

Detaylı

PHUKET EĞLENCE & DİNLENCE & DENİZ GÜNEŞ KUM HER GÜN HAREKET İMKANI

PHUKET EĞLENCE & DİNLENCE & DENİZ GÜNEŞ KUM HER GÜN HAREKET İMKANI PHUKET EĞLENCE & DİNLENCE & DENİZ GÜNEŞ KUM HER GÜN HAREKET İMKANI 1.Gün : İstanbul Phuket Tayland a bağlı Phuket adası sizlere çok yönlü bir tatilin fırsatlarını sunan eğlenceli bir ada Her sokağı hareketli,

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Uganda da Dağ Gorilleri Yürüyüşü

Süha Derbent Organizasyonu ile Uganda da Dağ Gorilleri Yürüyüşü Süha Derbent Organizasyonu ile Uganda da Dağ Gorilleri Yürüyüşü Entebbe (1) / Bwindi (4) BU SEYAHATTE... Dünya Doğayı Koruma Vakfı WWF in Afrika nın Yeşil Kalbi olarak adlandırdığı volkanik altyapılı ormanlarda

Detaylı

Paskalya Roma Onur Havayolları 3 Gece 08/03/2013

Paskalya Roma Onur Havayolları 3 Gece 08/03/2013 Paskalya Roma Onur Havayolları 3 Gece 08/03/2013 Bu pakette 7 veya daha fazla kişi kontenjan mevcuttur. 1.GÜN - İSTANBUL - ROMA Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde saat 03:00'te tur yetkilileriyle

Detaylı

ST. PETERSBURG&MOSKOVA

ST. PETERSBURG&MOSKOVA BEYAZ GECELERDE ST. PETERSBURG&MOSKOVA 20 Haziran 2015 27 Haziran 2015 (7 gece 8 gün) St. Petersburg(5gün) Moskova (3gün) 1.GÜN: 20 Haziran 2015 Cumartesi İstanbul St. Petersburg Sabah saat 08:30 itibari

Detaylı

KLM Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. 1 Mayıs'ta Küba. 1 Mayıs'ta Küba. Havana - Cayo Santa Maria. 25 Nisan - 02 Mayıs 2017 (8 gün - 7 gece)

KLM Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. 1 Mayıs'ta Küba. 1 Mayıs'ta Küba. Havana - Cayo Santa Maria. 25 Nisan - 02 Mayıs 2017 (8 gün - 7 gece) KLM Hava Yolları Tarifeli Seferi ile 1 Mayıs'ta Küba 1 Mayıs'ta Küba Havana - Cayo Santa Maria 25 Nisan - 02 Mayıs 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 25 Nisan 2017, Salı İstanbul Amsterdam Havana

Detaylı

Berlin Turu 1 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün İstanbul Berlin "Berlin Şehir Turu" 2.Gün Berlin "Ekstra Potsdam Turu" 3.Gün Berlin "Ekstra Dresden Turu"

Berlin Turu 1 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün İstanbul Berlin Berlin Şehir Turu 2.Gün Berlin Ekstra Potsdam Turu 3.Gün Berlin Ekstra Dresden Turu Berlin Turu 1 18.05.2017'den itibaren kalkışlı 497,00 EUR 1.942,92TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün İstanbul Berlin "Berlin Şehir Turu" Sabah kahvaltı sonrası yapılacak şehir turunda Batı Berlin'de; Kurfürstendamm,

Detaylı

Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya. Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün

Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya. Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya Tur Tarihi: 4 Gece 5 Gün Zorluk Derecesi:

Detaylı

KÜBA. 29 Ağustos - 06 Eylül 2017 HER ŞEY DAHİL 2990 USD. Tur lideri: Zeynep Kabadayıoğlu

KÜBA. 29 Ağustos - 06 Eylül 2017 HER ŞEY DAHİL 2990 USD. Tur lideri: Zeynep Kabadayıoğlu 29 Ağustos - 06 Eylül 2017 KÜBA Tur lideri: Zeynep Kabadayıoğlu Küba, bugün Dünya nın en çok ziyaret edilmek istenen ülkelerinin başında geliyor. 1959 Devrimi nden, 2000 lerin başına kadar kapalı bir kutu

Detaylı

21 OCAK 2 ŞUBAT USD (ÇİFT KİŞİLİK ODADA KİŞİ BAŞI ÜCRET) ***TÜM YEMEKLER VE TÜM TURLAR DAHİL***

21 OCAK 2 ŞUBAT USD (ÇİFT KİŞİLİK ODADA KİŞİ BAŞI ÜCRET) ***TÜM YEMEKLER VE TÜM TURLAR DAHİL*** Sömestr turları kapsamında bu yıl Ocak ayının Vietnam Kamboçya turu rotası şekillendi. Vietnam turu başta olmak üzere bunu Vietnam turu ile birleştirip harika bir Uzakdoğu seyahatine çıkmaya hazır mısınız?

Detaylı

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA Giverny - Saint Michel St.Malo Deauville Trouville Honfleur Rouen 26-29 Nisan 2018 3 gece 4 gün Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı

Detaylı

İZLANDA. 18 Mart - 25 Mart 2018 HER ŞEY DAHİL 2890 EURO. Tur Lideri: Utku Çubukçu - Nordik Simit

İZLANDA. 18 Mart - 25 Mart 2018 HER ŞEY DAHİL 2890 EURO. Tur Lideri: Utku Çubukçu - Nordik Simit 18 Mart - 25 Mart 2018 İZLANDA Tur Lideri: Utku Çubukçu - Nordik Simit Dünyanın en yeni kara parçası İzlanda, bugüne kadar gördüğünüz hiçbir yere benzemiyor. Buz, ateş ve su diyarı bu adaya indiğiniz anda

Detaylı