Orta Avrupa Budapeşte, Prag, Viyana

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Orta Avrupa Budapeşte, Prag, Viyana"

Transkript

1 Orta Avrupa Budapeşte, Prag, Viyana Türk Hava Yolları ile Ekim 2013 Budapeşte (2) Prag (3) Viyana (2) 7 gece 8 gün Sofistike ve pejmürde, güzel ve küstah, şaşalı ve çekingen Budapeşte; Eskiden Avrupa nın yaşlı oranı en fazla kenti olarak bilinirdi, ama geçen birkaç yıl içinde kabuk değiştirdi. Galeriler, Rönesans eserleri ve yeni açılan kulüpler galeriler ve restoranlar. İşte yeni Viyana Yüzyıllara meydan okuyan kaldırım taşlı sokaklarında ve güzel kafelerinde vakit geçirip bir kadeh Çek birası içerek bu masalsı kentin tadını çıkarmaya ne dersiniz. İşte size Prag Neden Gitmeli? Yaşlı Viyana da, yeni titreşimi hissedin. Bohem kafeleri kadar, modern sanatı yenilikçi müzik dünyası ve füzyon mutfağıyla Viyana sizi kesinlikle şaşırtacak. Bir zamanlar görmezden gelinen Budapeşte, doğu Avrupa nı kültürel merkezi olarak kendini tekrrar kabul ettirdi. Yaratıcı bir yenilenme içinde olan tarhi kent, enerji dolu Yüzyıllara meydan okuyan, kaldırım taşlı sokaklarında ve güzel fakelerinde vakit geçirip, bir kadeh Çek birası içerek bu masalsı kentin tadını çıkarın. Ne Yapmalı? Viyana da ünlü şarapları eşliğinde Sacher Torte ve büyük boy bir schnitzel yiyip, etkileyici opera sahnelerinde birini izleyin. Prag ın büyüleyici güzelliğini bir de Vltava Nehri nde tekneyle gezintiye çıkarak keşfedin. Budapeşte de Zincir Köprüsü'nü fotoğraflayın.

2 Program Detayları 1.Gün İstanbul Budapeşte Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali Tura Turizm deskinde yetkililerimiz ve rehberimiz ile buluşma. Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından Türk Havayolları nın uçuşu ile 18:15`te Budapeşte ye uçuş. Varışın ardından özel aracımız ile otelimize transfer ve yerleşme. Gece rehberiniz tarafından ekstra olarak düzenlenecek olan Çigan Gecesi yemekli, içkili, müzikli eğlenceye katılabilirsiniz. ( kişi başı 45 Euro) Geceleme otelimizde. 2.Gün Budapeşte Otelde alcağımız kahvaltının ardından, panoramik şehir gezisi yapıyoruz. Sofistike ve pejmürde Güzel ve küstah Şaşaalı ve çekingen Budapeşte, tam anlamıyla bir tezatlıklar kenti den önceki 50 yıl boyunca Doğu Avrupa nın kalbiydi ve kültürel açıdan Paris e rakip olarak gösterilirdi. Görülecek yerler arasında; Erszebet Köprüsü, Gellert Tepesi, Balıkçılar Kulesi, St. Mathias Katedrali, Zincirli köprü, Parlamento Binası, Kahramanlar Meydanı görülecek yerler arasındadır. Şehir turumuzun ardından, dileyen misafirlerimiz rehberiniz tarafından ekstra olarak düzenlenecek olan Esztergom & Visegrad & Szentendre gezisine katılabilirler. (kişi başı 40 Euro öğle yemeksiz ) Akşam dileyen misafirler rehberiniz tarafından ekstra organize edilecek Tuna nehri Tekne turuna katılabilirler.( kişi başı 30 Euro) 3.Gün Budapeşte-Prag Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından, özel aracımız ile Prag a hareket ediyoruz. Yolda dileyen misafirlerimiz ekstra Bratislava Turuna katılabilir. (Kişi başı 30 Euro öğle yemeksiz). Prag a varışımızın ardından, otele transfer ve yerleşme. Akşam rehberiniz tarafından ekstra olarak düzenlenecek olan Vlatava Nehrinde tekne turuna katılma imkanı. (kişi başı 40 Euro) 4.Gün Prag Kahvaltının ardından, panoramik olarak yapılacak şehir turumuzda; Cumhurbaşkanlığı Sarayı, Prag Kalesi, St.Vitus Katedrali, dünyaca ünlü yazar Kafka nın Evi, Eski şehir meydanı ve Astronomik Saat Kulesi görülecek yerler arasındadır. Prag, kelimenin tam anlamıyla bir masal kenti. Bozulmamış sokaklar, Art Noveau ve Barok Rönesans tarzlarının ışıldayan bir vitrin gibi gerçek üstü gözüküyor. Öğleden sonra, kişisel aktiviteleriniz ve alışveriş için serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz, ekstra düzenlenecek olan Karlovy Vary turuna gezisine katılabilirler. ( kişi başı 60 Euro ) 5.Gün Prag Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından, kişisel aktiviteleriniz ve alışveriş için serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ekstra Dresden Turuna yemeksiz turuna katılabilirler. (kişi başı 60 Euro) Aksam ekstra olarak düzenlenecek Orta Çağ Gecesi yemekli, içkili, müzikli eğlencesine katılabiliriz. (kişi başı 60 Euro )

3 Program Detayları 6.Gün Prag-Viyana Otelde alınacak kahvaltının ardından, özel otobüsümüz ile Viyana ya hareket ediyoruz. Varışın ardından Viyana şehir turu. Viyana ya bir şeyler oldu. Eskiden Avrupa nın yaşlı nüfus oranı en fazla olan olarak bilinirdi. Ama geçen birkaç yıl içinde kabuk değiştirdi. Yeni açılan klupler, galeriler, restoranlar, kentte gençlik aşıladı. Görülecek yerler arasında; Opera, Üniversite, Parlemento Binası, Tiyatro, Prater, Holfburg ve Müzeler bölgesi bulunmaktadır.turumuzu takiben otele transfer ve yerleşme. Arzu eden misafirlerimizle Grinzing Meyhaneleri turlarına ekstra olarak katılabilirler. (kişi başı 50 Euro) 7.Gün Viyana Otelde alınacak kahvaltının ardından, kişisel aktiviteleriniz ve alışveriş serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz yarım günlük Mayerling, Seegrotte Baden Şehri turu ( Viyana Ormanları Turu ) turuna katılabilirler. (kişi başı 50 Euro) 8.Gün Viyana- Budapeşte - Istanbul Otelde alınacak kahvaltının ardından serbest zaman. Özel otobüsümüz ile Budapeste ye hareket. Türk Havayollarının TK 1038 sayılı uçuş ile 20:15 de İstanbul a hareket saat da İstanbul a varış ve turumuzun sonu.

4 Ekstra Gezi Detayları Çigan Gecesi Turu : Macaristan denince akla gelen şeylerden biri de Çigan olsa gerek. Bu turumuzda gideceğimiz restoranımız aynı zamanda bir şarap mahzeni olup, burada hem yerel şarapların ve yemeklerin hem de Macar dansı ve müziğinin keyfini çıkartacaksınız. Unutmadan belirtelim, sizler de şovun birer parçası olabilirsiniz. Gezi ücreti kişi başı 55 Euro Esztergom & Visegrad & Szentendre Gezisi: Estergom'a varışımız yaklaşık 1 saat sürecektir. Estergom Katedralini ve Osmanlı'dan kalan Kale'nin kalıntılarını gezeceğiz, ikinci durağımız bir Ortaçağ kalesi olan 'Visegrad'. Ortaçağ krallarının nufuzunun bir göstergesi olan ihtişamlı kale aynı zamanda bir av şatosudur. Ardından, alışveriş için 'Szentendre' isimli küçük bir kasabaya gideceğiz. El işi örtüler, kristal, porselen ürünler, hediyelik eşyalar, içkiler vb. pek cok şeyi bulabileceğiniz bu kasabada boş zaman ve ardından otele dönüş.. Gezi ücreti kişi başı 45 Euro Tuna Tekne Nehri Turu : Budapeşte, Avrupa'nın incisi olarak tanımlanıyor. Buna inanabilmeniz için tekne turuna çıkmanız olmazsa olmazlardan biridir. Zira Tuna'nın ikiye ayırdığı kentin her iki yakasındaki güzellikleri görebilmeniz için şehri bir de nehirden gezmeniz gerekir. Teknede kulaklıklar vasıtası ile anlatımları dinleyerek binaların tarihleri hakkında da bilgi sahibi olabileceksiniz. Geceleri aydınlatılan binalar muhteşem bir görüntü sergilemektedir. Bir yandan size ikram edilen içkinizi içerken diğer yandan bu romantik manzaranın keyfini çıkartabileceksiniz. Gezi ücreti kişi başı 35 Euro Bratislava Turu: Maria Theresia bu isim size neyi hatırlatıyor. Büyük İmparatoriçe. Başlarda Bratislava şehrinin adı Pressburg iken Maria Theresia zamanında yapılan saraylardan biri Palffy, ve sonrasında ilk barok saray olarak bilinen Keglevich ve Primatial günümüzde Avusturya mimarisinin izlerini taşımaktadır. Gezi ücreti kişi başı 35 Euro. Vltava Nehir Turu : Vltava nehri boyunca yükselen görkemli binalar harika. Aynı zamanda burada sizi bekleyen turistik tekneler var. Nehir turu atarken şehri daha iyi görebilirsiniz, Harika fotoğraflar çekebilirsiniz. Vltava nehri üzerinde birçok köprü var. Tekne turu Prag'ın olmazsa olmazlarından. Nehir boyunca bir sürü güzel bina ve köprü var, hepsi de birbirinden görkemli. 15.yy'da yapılmış olan meşhur Charles Bridge'i de görmeniz şart. Bu köprü de araç trafiği yok, çok güzel fotoğraflar çekebilirsiniz köprü üstünden. Gezi ücreti kişi başı 45 Euro

5 Ekstra Gezi Detayları Karlovy Vary Gezisi :Prag a 130 km mesafede, ismini Bohemia kralı Carl dan alan, Almanca da Karl s Bad yani Karl ın banyosu anlamındaki bu meşhur Spa kenti, şifalı suları ile tüm Avrupa ya nam salmıştır. Orta Avrupa nın yeşillikler içindeki manzarasına Çek mimarisinin özgünlüğü ile yerleşen bu kent, sıcak suların insan ruhunu iyileştiren sihrinin yeniden keşfedilmesiyle, 19.yüzyılda zamanın pek çok meşhur ismini de ağırlamış idi. Bu isimler arasında, böbrek rahatsızlığının tedavisi için Atatürk ün de 30 Haziran 27 Temmuz 1918 tarihleri arasındaki günlerini Karlovy Vary de geçirdiğini hatırlatmak isteriz. Sizi de geçmiş yüzyılın asaletini üzerinde taşıyan bu Çek kentini tanımaya davet ediyoruz. Gezi ücreti kişi başı 65 Euro Dresden-Terezin Gezisi: Çek sınırının hemen yanı başında Almanya da bulunan bu müze-kent, kadim geçmişi ve onun getirdiği zenginlik ile Mücevher Kutusu olarak da anılıyor. Her yüzyıldan taşıdığı mimari miras ile bir zamanların Almanya sının gözbebeği olan bu kentin tarihi, 1945 yılında dramatik bir şekilde değişmiştir. 2.Dünya Savaşının sonuna doğru belki de Kıta Avrupası nın en ağır bombardımanlarından birini geçiren kentin ziyaretiniz esnasında nasıl sıfırdan inşa edildiğine tanık olacaksınız. Bu kent günümüzde korunan mimarisi,elbe nehri ve insanları ile parıldıyor. Gezimizin ikinci kısmı ise bize aynı savaşın bir başka trajedisine götürecek. Savaşın öte yakasında, binlerce sivilin yok edildiği Terezin toplama kampı bize insan ruhunun karanlık dehlizlerini gösterecek, ürpertici bir deneyim olarak hafızalarınıza kazınacak. Gezi ücreti kişi başı 65 Euro. Grinzing Meyhane Turu : Grinzing ev yapımı şarapların üretildiği Viyana'nın merkezine yaklaşık dakika uzaklıkta bir bölgedir. Buradaki küçük ve şirin evlerin kiminde halen taze şarap üretimi yapılmakla birlikte kimileri ise restoranlara dönüşmüştür. Sizleri götüreceğimiz bu restoranlardan birinde, yerel Avusturya klasik müziklerini dinleyecek, ünlü Schnitzellerini tadacağız, taze şaraplarını limitsiz içecegiz. Gezi ücreti kişi başı 55 Euro. Seegrotte Baden - Mayerling Gezisi: İlk durağımız, Seegrote. II.Dünya Savaşında Nazilerin, savaşın kaderini değiştirebilecek savaş uçağını ürettikleri fabrika olan eski maden ocağında tekne turu yapılacak, savaş uçaklarının kalıntıları görülecek. Viyana dışındaki muhteşem ormanlardan geçilecek ve bir sonraki durakta ; Mayerling Faciasi na konu olan (rehberiniz açıklayacaktır) Mayerling av köşkü gezilecek. Köşk; günümüzde Carmelita rahibelerinin yaşadığı bir manastır konumundadır. Turumuzun son durağı; şirin kaplıca şehri Baden. Burada alışveriş için serbest zaman ve Viyana şehir merkezine dönüş. Gezi ücreti kişi başı 55 Euro.

6 İlginç Notlar Prag, İkinci Dünya Savaşı nda hayatını kaybeden yüz binlerce Yahudi anısına yapılan ve Yahudi mahallesindeki birkaç sinagogun müzeye dönüştürülmesiyle kurulan Yahudi Müzesi ( de çok etkileyici. Kentin şarap meyhaneleri (Heuriger), kafeleri ve açık hava Nashmarkt'ı muazzam zevkler sunuyor. Bütün bunlar Viyana'nın patlama yapan sanat galerileri, özellikle de geniş MuseumsQuartier sanat merkezi ( çağdaş (Kunsthalle, , sanatı ve modern klasikler (Modern Sanat Müzesi Mumok, 52500, ve dünyanın en büyük Schiele koleksiyonuyla ( , birleştiriyor. Gelenekselciler Avusturya Galerisi'ne ve onun Klimt ve Schiele'lerine (Österreichische Galerie, Prinz-Eugen-Strasse 27, , Milli Galeri'nin Flaman tablolarına (Maria Theresien Platz , pazartesileri kapalı) ya da Palais Lichtenstein'ın ( , Barok koleksiyonuna bayılacaklar. Viyana usulü kahve keyfinin tadını çıkarın. Mutlaka Apfelstrudel yiyin.müzeler Bölgesi'nden bir iki müze seçip gezin. Her Budapeşte ziyaretçisinin, Tuna boyunca yürümesinin bir nedeni var: Tarih alttan akıyor ve her köşede sizi muhteşem manzaralar karşılıyor. Peşte'nin sokak düzeni Habsburg stili dairesel yollara sahip ve bunlar ağaç sıralarıyla bezeli Andrássy Út Bulvarı gibi önemli kavşaklarla birleşiyor. Andrássy út'un başladığı yerin hemen yanında, Kahramanlar Meydanı'nda (Hösök Tere) ulusun büyük önderlerinin heykeli yükseliyor. Budapeşte de gece çıkın ve çılgınlar gibi eğlenin.

7 Gezi Ücretleri Dönemler Oteller İki Kişilik odada Kişi Başı Fiyat Ekim * ve 4* Yarı Merkezi Oteller ile 4* Merkezi Oteller ile Tek Kişilik Oda Farkı 2-12 Yaş Çocuk 0 1 Yaş Farkı Gezi Ücretine Dahil Olan Hizmetler: Türk Hava Yolları ile Istanbul- Budapeşte-Istanbul ekonomi sınıf uçak bileti Havalimanı vergileri Toplamda 7 Gece 8 Gün oda kahvaltı konaklama Programda dahil olduğu belirtilen tüm transferler Programda dahil olduğu belirtilen tüm geziler Tura Turizm Türkçe yerel rehberlik hizmeti Zorunlu seyahat sigortası Gezi Ücretine Dahil Olmayan Hizmetler: Her türlü kişisel harcamanız Dahil olduğu belirtilemeyen tüm ekstra turlar İsteğe Bağlı Seyahat Sağlık Sigortası Yemekler sırasında alınacak içecekler Vize işlemleri (120 ) Ekstra olduğu belirtilen tüm geziler Yurtdışı çıkış vergisi (15 TL) Tüm öğle ve akşam yemekleri

8 Uyarılar Fiyatlar; Havayollarının tarihindeki K sınıf fiyatlarına göre hazırlanmış olup, üst sınıftan yer yerlerin konfirme edilmesi durumunda artışlar aynı oranda fiyatlarımıza yansıtılır. Fiyatlarımız; en az 20 kişinin katılımı halinde geçerlidir. Yeterli grup sayısının oluşmaması durumunda, Tura Turizm ücretin iadesini yaparak, geziyi iptal etme hakkını saklı tutar. Geziye, Tura Turizm rehberinin eşlik etmesi için minimum 20 kişilik katılım olması gerekmektedir. Havayollarının uçuş saatlerinde oluşabilecek değişikliklerden, rötarlardan ve gecikmelerden Tura Turizm sorumlu değildir. Tura Turizm, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otelleri değiştirme hakkını saklı tutar. Programın içeriği bozulmadan, programda belirtilen şehir sıralaması ve çevre gezileri, belirtilen günler dışında başka günlerde yapılabilir. Tura Turizm, gerekli gördüğü durumlarda haber vermeksizin uçulacak olan ana havayolunu, yerel havayollarını ve uçuş saatlerini değiştirebilir. Ekstra turlar en az 20 kişinin katılımı ile gerçekleştirilebilir. 20 kişiden daha az olan katılımlarda, gezi fiyatı, gerekli ayarlamalar yapılarak, rehberiniz tarafından bildirilecektir. Gezi hareketinden 3 gün önce gezinin buluşma yeri ve buluşma ve kalkış saatini lütfen ofislerimizden kontrol ediniz. Otellerde check in saati ve check out saati arasıdır. Uçak yolculuğu esnasında her yolcunun kabin içine 36 cm (yükseklik) x 23 cm (en) x 56 cm (boy) ebatlarında ve en fazla 8 kg ağırlığında bir parça eşya alma hakkı vardır. Bu seyahat esnasında kişi başına valiz hakkı maksimum 20 kg ile sınırlıdır. İç hat uçuşlarında bu ağırlık 15 kg ye kadar düşebilir. Ekstra valiz veya ağırlıktan veya ödenecek ekstra bagaj ücretinden Tura Turizm ve tur rehberi kesinlikle sorumlu değildir. Her yolcu için tanınan bu hakkın dışında fazla kilosu olan yolcular havayolları tarafından ekstra ücrete tabi olurlar. Seyahat esnasında yukarıda belirtilen limitlerin dışındaki ekstra kilolarda havayoluna yolcu tarafından ödenmesi zorunlu ücretlerde Tura Turizm herhangi bir sorumluluk taşımaz. Fiyatlara dahil edilen seyahat sağlık sigortası 65 yaşa kadar olan kişiler için geçerli olup, daha üst yaşlardaki kişiler için ilave ücret gerekmektedir. 76 yaş ve üzeri kişiler için seyahat sağlık sigortası uygulaması bulunmamaktadır. Turun kalkması için gerekli yolcu sayısına ulaşılamaması durumunda, Tura Turizm geziyi, tur kalkış tarihinden 7 gün öncesine kadar iptal veya tehir edebilir. Bu durum fesih sebebidir ve sözleşmenin feshi halinde tüketicinin tazminat hakkı doğmaz. Programlarımız için tur başlangıç tarihi itibariyle minimum 6 ay geçerliliği olan pasaport ve Schengen vizesi gerekmektedir.

Barcelona Gaudi nin Katalunyası

Barcelona Gaudi nin Katalunyası Barcelona Gaudi nin Katalunyası (4) 16-20 Ekim 2013 sofistike ve kendine özgü tarzı olan uçuk bir kent. Norman Foster ın plaj kenarındaki parlayan balık heykeli, Gaudi nin renkli parkı Güel ve yemek sihirbazı

Detaylı

Göller & Mütarekeler: İsviçre Luzern Montreux- Lozan Türk Hava Yolları ile - 4 Gece 5 gün

Göller & Mütarekeler: İsviçre Luzern Montreux- Lozan Türk Hava Yolları ile - 4 Gece 5 gün Göller & Mütarekeler: İsviçre Luzern Montreux- Lozan Türk Hava Yolları ile - 4 Gece 5 gün 20-24 Haziran & 04 08 Eylül Doğa ile tarihin buluştuğu yeşil ülke İsviçre. Yüksek Alp Dağları nın arasına saklanmış

Detaylı

ViZESiZ. Jahorina Kayak Turu. Jahorina 3 gece 4 gün

ViZESiZ. Jahorina Kayak Turu. Jahorina 3 gece 4 gün l Jahorina Kayak Turu ViZESiZ Jahorina 3 gece 4 gün Jahorina, Bosna-Hersek'in Sırp Cumhuriyeti entitesinde Dinar Alpleri'ne bağlı bir dağdır. Yüksekliği 1913 m (6276 ft)dir. 1984 Kış Olimpiyatları'nın

Detaylı

Ortadoğu nun Paris i Beyrut

Ortadoğu nun Paris i Beyrut l Ortadoğu nun Paris i Beyrut Türk Havayolları ile 17 19 Mayıs Beyrut 2 gece 3 gün Ortadoğu'nun Paris'i diye anılan Beyrut, 70'lerdeki iç savaş dönemi ve 96'daki İsrail - Lübnan krizi sonucu peş peşe maruz

Detaylı

İRAN. Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün. 16 Mayıs, 19 Eylül 2015. Neden Gitmeli?

İRAN. Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün. 16 Mayıs, 19 Eylül 2015. Neden Gitmeli? İRAN Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün Tahran İsfahan Şiraz 16 Mayıs, 19 Eylül 2015 Neden Gitmeli? Yanı başımızdaki ama bilmediğimiz İran ı görmek, tanımak ve yaşamak için gitmeli. Ne Yapmalı? Tahran ı

Detaylı

Müziğin Başkenti Viyana

Müziğin Başkenti Viyana Müziğin Başkenti 28 Aralık 01 Ocak 4 Gece - 5 Gün Türk Hava Yolları ile Yaşayan bir şehirdir. Mimarinin, resmin, heykelin, müziğin kalbinin attığı kenttir. Hangi sokağa, caddeye girseniz gözlerinizi kamaştıracak

Detaylı

Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün

Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün Tacikistan Kurban Bayramı Turu 4 Ekim 2014 Neden Gitmeli? Pamir ve Fan Dağları arasında gösterişli vadiler, Kristal yeşili göller ve İpek yolu güzergahları

Detaylı

Arttravel ile. 27. Antika Bienali, Paris VIP Programı. 11, 15, 18 Eylül, 2014 3 GECE 4 GÜN

Arttravel ile. 27. Antika Bienali, Paris VIP Programı. 11, 15, 18 Eylül, 2014 3 GECE 4 GÜN Arttravel ile 27. Antika Bienali, Paris VIP Programı 11, 15, 18 Eylül, 2014 3 GECE 4 GÜN Paris, Fransa 1. Gün Istanbul - Paris Atatürk Havalimanı, Dış Hatlar Terminali nde THY kontuarı önünde buluşuyoruz.

Detaylı

ORTA AVRUPA TURU VİYANA - PRAG - BUDAPEŞTE 8 GÜN 7 GECE

ORTA AVRUPA TURU VİYANA - PRAG - BUDAPEŞTE 8 GÜN 7 GECE 1.Gün ISTANBUL (SAW) VİYANA ORTA AVRUPA TURU VİYANA - PRAG - BUDAPEŞTE 8 GÜN 7 GECE Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali HFD Turizm kontuarı önünde siz değerli misafirlerimizle saat 08:30

Detaylı

Sicilya. Palermo&Katanya. 15-19 Ekim 2013 Tura Turizm in Özel Hava Yolları ile

Sicilya. Palermo&Katanya. 15-19 Ekim 2013 Tura Turizm in Özel Hava Yolları ile Sicilya Palermo&Katanya 15-19 Ekim 2013 Tura Turizm in Özel Hava Yolları ile PROGRAM OTELLER EKSTRA GEZİLER GEZİ ÜCRETLERİ 1.Gün/ 15 Ekim 2013 Istanbul Catania Palermo Siz değerli misafirlerimiz ile Sabiha

Detaylı

Yeryüzündeki Cennet Maldivler

Yeryüzündeki Cennet Maldivler l Yeryüzündeki Cennet Maldivler Türk Hava Yolları ile 07 11 Ağustos 2013 Maldivler 4 gece 5 gün Keyif, tembellik, ve romantizm için yaratılmış izlenimi veren bir ada-devlet. Hint Okyanusu nun ortasında

Detaylı

FLASH PROMOSYON ORTA AVRUPA VİYANA(2) & PRAG(3) & BUDAPEŞTE(2) Viyana Dönüş Pegasus Havayolları Tarifeli Seferi ile. 7 Gece 8 gün

FLASH PROMOSYON ORTA AVRUPA VİYANA(2) & PRAG(3) & BUDAPEŞTE(2) Viyana Dönüş Pegasus Havayolları Tarifeli Seferi ile. 7 Gece 8 gün FLASH PROMOSYON ORTA AVRUPA VİYANA(2) & PRAG(3) & BUDAPEŞTE(2) Viyana Dönüş Pegasus Havayolları Tarifeli Seferi ile 7 Gece 8 gün PAKET 1: ESTERGON, WIENERWALD, KARLOVY VARY, CESKY KURUMLOV, DRESDEN+TEREZIN

Detaylı

Bir Şehrin Senfonisi Berlin

Bir Şehrin Senfonisi Berlin l Bir Şehrin Senfonisi Berlin Pegasus Hava Yolları ile 08 11 Berlin 3 gece 4 gün Berlin anlatmakla bitmez. Günler orada akıp gider. Berlin öylesine çok etkinliğin, serginin, müzenin, konserin, güzelliğin

Detaylı

Ortadoğu nun Paris i Beyrut

Ortadoğu nun Paris i Beyrut l Ortadoğu nun Paris i Beyrut Türk Havayolları ile 08 11 Ağustos Şeker Bayramı Beyrut 3 gece 4 gün Ortadoğu'nun Paris'i diye anılan Beyrut, 70'lerdeki iç savaş dönemi ve 96'daki İsrail - Lübnan krizi sonucu

Detaylı

Endonezya & Bali. NeYapmalı? Buraya kadar gelenler haklı bir üne sahip olan Kuta Plajı nın havasını solumalı.

Endonezya & Bali. NeYapmalı? Buraya kadar gelenler haklı bir üne sahip olan Kuta Plajı nın havasını solumalı. Endonezya & Bali Türk Hava Yolları ile 15-23 Mart, 18-26 Nisan, 16-24 Mayıs, 20-28 Haziran, 04-12 Temmuz, 01-09 Ağustos, 05-13 Eylül, 10-18 Ekim 9 gece 10 Gün Jakarta Sumatra Java Bali NeYapmalı? Buraya

Detaylı

KURBAN BAYRAMINA ÖZEL GRAZ VİYANA CESKY KRUMLOV PRAG - BUDAPEŞTE TURU Kesin Kalkışlı

KURBAN BAYRAMINA ÖZEL GRAZ VİYANA CESKY KRUMLOV PRAG - BUDAPEŞTE TURU Kesin Kalkışlı KURBAN BAYRAMINA ÖZEL GRAZ VİYANA CESKY KRUMLOV PRAG - BUDAPEŞTE TURU Kesin Kalkışlı 1.GÜN: İSTANBUL - GRAZ- VİYANA Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde saat 11:30'da buluşma. Bilet ve gümrük işlemlerinden

Detaylı

19 MAYIS ORTA AVRUPA VİYANA(2) PRAG(3) BUDAPEŞTE(2)

19 MAYIS ORTA AVRUPA VİYANA(2) PRAG(3) BUDAPEŞTE(2) 4 19 MAYIS ORTA AVRUPA VİYANA(2) PRAG(3) BUDAPEŞTE(2) 7 Gece 8 Gün KESİN HAREKET!!! 17-24 Mayıs 2014 Salzburg gidiş Viyana dönüş 1.Gün İstanbul Salzburg - Viyana Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali

Detaylı

3 Gece 4 Gün Prag Turu

3 Gece 4 Gün Prag Turu 3 Gece 4 Gün Prag Turu Prag 12/07/2018-15/07/2018 1.GÜN ISTANBUL - PRAG Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali kontuarda saat 09:00 da buluşma. Bilet ve gümrük işlemlerinden sonra Türk Hava Yolları TK

Detaylı

İtalya Fransa. Ne Yapmalı? Vatikan da ters duran Adem i görün. Lavanta sabunlarından sevdiklerinize hediye alın. Türk Hava Yolları 11 18 Ekim

İtalya Fransa. Ne Yapmalı? Vatikan da ters duran Adem i görün. Lavanta sabunlarından sevdiklerinize hediye alın. Türk Hava Yolları 11 18 Ekim İtalya Fransa Türk Hava Yolları 11 18 Ekim Roma (2) Floransa (2) Venedik (1) Nice (2) 7 gece 8 gün Neden Gitmeli? Orta Çağ izlerinin aynen yaşandığı, günlük yaşamın stresinden uzakta yavaş akan bir hayatı

Detaylı

2016 ORTA AVRUPA TURLARI VİYANA(2) PRAG(3) BUDAPEŞTE(2)

2016 ORTA AVRUPA TURLARI VİYANA(2) PRAG(3) BUDAPEŞTE(2) 2016 ORTA AVRUPA TURLARI VİYANA(2) PRAG(3) BUDAPEŞTE(2) 7 Gece 8 Gün 7 Gece 8 Gün KESİN HAREKET!!! ***KALAN TUR BEDELİ ADI ALTINDA EKSTRA ÖDEME TALEP EDİLMEMEKTEDİR.*** 1.Gün İstanbul Viyana Atatürk Havalimanı

Detaylı

23 Nisan da 7 Gece 8 Gün Orta Avrupa Turu

23 Nisan da 7 Gece 8 Gün Orta Avrupa Turu 23 Nisan da 7 Gece 8 Gün Orta Avrupa Turu 1.Gün İstanbul Berlin - Prag Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali TurizmPark kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla 09.30 da buluşma. Bilet,

Detaylı

Dünya nın Okyanus Şehri Sharm El Sheikh

Dünya nın Okyanus Şehri Sharm El Sheikh l Dünya nın Okyanus Şehri Türk Hava Yolları ile 07 13 5 gece 6 gün Dünya nın Okyanusu diye anılan, Sualtı cenneti, muazzam güzellikteki doğası, profesyonel dalış imkanları ve lüks otelleri ile dünyanın

Detaylı

Yanı Başımızdaki Komşu Batum

Yanı Başımızdaki Komşu Batum Yanı Başımızdaki Komşu Batum Türk Hava Yolları ile 08 Ağustos, 11 Ekim 2013 hareketli Batum 3 gece 4 gün Karadeniz in öteki ucunda keşfedilmeyi bekleyen bir şehir var. Önce bizim Karadeniz imizin bir ucu

Detaylı

YILBAŞINDA ORTA AVRUPA VİYANA &BUDAPEŞTE & PRAG

YILBAŞINDA ORTA AVRUPA VİYANA &BUDAPEŞTE & PRAG YILBAŞINDA ORTA AVRUPA VİYANA &BUDAPEŞTE & PRAG Türk Havayolları tarifeli seferi ile 7 Gece 8 Gün 27 Aralık 2013 3 Ocak 2014 1.Gün İstanbul Viyana Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali Duru

Detaylı

Myanmar Singapur Havayolları ile 7 Gece 8 Gün

Myanmar Singapur Havayolları ile 7 Gece 8 Gün Myanmar Singapur Havayolları ile 7 Gece 8 Gün 4 Ekim 2014 Neden Gitmeli? 9000 e takın altın kaplı tapınakları ve her dinden insanın yaşadığı bu Dünyanın en el değmemiş ülkesini ziyaret etmek için Ne Yapmalı?

Detaylı

KUZEY IŞIKLARI / FİNLANDİYA TURU

KUZEY IŞIKLARI / FİNLANDİYA TURU KUZEY IŞIKLARI / FİNLANDİYA TURU 1. Gün İSTANBUL HELSINKI ROVANIEMI Atatürk Havalimanı, Dış Hatlar Terminali, kontuarı önünde, saat 11:30 da buluşuyoruz. Bilet ve bagaj işlemlerimizin ardından, saat 13:55

Detaylı

Prag Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Prag. 2.Gün: Prag. 3.Gün: Prag. 4.Gün: Prag İstanbul

Prag Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Prag. 2.Gün: Prag. 3.Gün: Prag. 4.Gün: Prag İstanbul Prag Turu 30.12.2017'den itibaren kalkışlı 599,00 EUR 2.346,52TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Prag Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali THY kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla buluşma.

Detaylı

(4*+) DLX NEHİR GEMİSİ DCS AMETHYST

(4*+) DLX NEHİR GEMİSİ DCS AMETHYST ŞEKER BAYRAMI (4*+) DLX NEHİR GEMİSİ DCS AMETHYST ile PRAG'LI TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 5 ÜLKE ÇEK CUMHURİYETİ - ALMANYA - AVUSTURYA - MACARİSTAN - SLOVAKYA Prag(2) - Passau - Viyana - Budapeşte - Bratislava

Detaylı

TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 5 ÜLKE MACARİSTAN - SLOVAKYA - AVUSTURYA - ALMANYA - ÇEK CUMHURİYETİ

TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 5 ÜLKE MACARİSTAN - SLOVAKYA - AVUSTURYA - ALMANYA - ÇEK CUMHURİYETİ 2015 YAPIMI GEMİ 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER II ile PRAG'LI TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 5 ÜLKE MACARİSTAN - SLOVAKYA - AVUSTURYA - ALMANYA - ÇEK CUMHURİYETİ Budapeşte(1) - Bratislava - Viyana(1)

Detaylı

4* M/S Royal Gemisi İle. Tuna Nehir Turu. Tuna Nehri ve 4 Ülke

4* M/S Royal Gemisi İle. Tuna Nehir Turu. Tuna Nehri ve 4 Ülke 4* M/S Royal Gemisi İle Tuna Nehir Turu Tuna Nehri ve 4 Ülke 31 OCAK TARİHİNE KADAR YAPILACAK %50 ÖN ÖDEMELİ KAYITLARDAKategori C4 kabinlere erken rezervasyon indirimi uygulanmayacak olup,tek Kişilik Kabinde

Detaylı

PRAG (2) - VİYANA (2) 08 12 MAYIS 2013 (Türk Havayolları ile)

PRAG (2) - VİYANA (2) 08 12 MAYIS 2013 (Türk Havayolları ile) PRAG (2) - VİYANA (2) 08 12 MAYIS 2013 (Türk Havayolları ile) Atatürk Mah. Girne Cad. Şengül Sok. Keskin İş Merkezi No:23 Ataşehir / İstanbul Sayın Yetkili, 20 Şubat 2013 Ekte, tarafınıza özel olarak hazırlamış

Detaylı

1. Gün 30 Eylül 2016, Cuma Istanbul - Midilli

1. Gün 30 Eylül 2016, Cuma Istanbul - Midilli MİDİLLİ Lesvos Ege Denizi'nin kuzeydoğusunda bulunan, dağlık bir Yunan adası. Girit ve Eğriboz'dan sonra Yunanistan'ın en büyük üçüncü adasıdır. Başkenti Mytilene'dir. Ünlü Yunan şairleri Alcaeus ve Sappho'nun

Detaylı

Zorunlu Katılım Ekstra Avusturya Grinzing Gecesi Turu: 55 Euro (Kişi Başı)

Zorunlu Katılım Ekstra Avusturya Grinzing Gecesi Turu: 55 Euro (Kişi Başı) 1. Gün: İstanbul-Viyana Sabiha Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali acenteniz kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla buluşma. Bilet, bagaj ve biniş işlemlerinin ardından Pegasus Havayollarının tarifeli

Detaylı

Tuna da Vals. Türk Hava Yolları ile Nisan & Ekim 7 gece / 8 Gün

Tuna da Vals. Türk Hava Yolları ile Nisan & Ekim 7 gece / 8 Gün Tuna da Vals Türk Hava Yolları ile 19 26 Nisan & 13 20 Ekim 7 gece / 8 Gün İstanbul Münich Passau Melk Estergom Budapeşte Bratislava Viyana - Linz Münich - İstanbul M/S Belvedere ile Neden Gitmeli? Avrupa

Detaylı

Riga Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Riga. 2.Gün: Riga. 3.Gün: Riga. 4.Gün: Riga İstanbul

Riga Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Riga. 2.Gün: Riga. 3.Gün: Riga. 4.Gün: Riga İstanbul Riga Turu 29.12.2017'den itibaren kalkışlı 449,00 EUR 1.758,91TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Riga Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali THY kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla buluşma.

Detaylı

ORTA AVRUPA TURU TÜRK HAVAYOLLARI TARİFELİ SEFERLERİ İLE

ORTA AVRUPA TURU TÜRK HAVAYOLLARI TARİFELİ SEFERLERİ İLE ORTA AVRUPA TURU TÜRK HAVAYOLLARI TARİFELİ SEFERLERİ İLE VİYANA (2) PRAG (3) BUDAPEŞTE (2) 7 Gece 8 Gün Avusturya nın en büyük şehirlerinden Graz ve Orta Avrupa nın en büyük gölü Balaton-Siofok gölü turları

Detaylı

ÇYDD Ankara Şubesi İktisadi İşletmesi ÇAĞLA ile BUDAPEŞTE(2) VİYANA(2) PRAG(3) (15-22 Haziran 2012)

ÇYDD Ankara Şubesi İktisadi İşletmesi ÇAĞLA ile BUDAPEŞTE(2) VİYANA(2) PRAG(3) (15-22 Haziran 2012) ÇYDD Ankara Şubesi İktisadi İşletmesi ÇAĞLA ile BUDAPEŞTE(2) VİYANA(2) PRAG(3) (15-22 Haziran 2012) (Bu gezi Macaristan ın en büyük acentası olan GREEN TRAVEL tarafından ülkemizde faaliyet gösteren GÜVENCE

Detaylı

NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 4 ÜLKE ALMANYA - AVUSTURYA - MACARİSTAN - SLOVAKYA

NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 4 ÜLKE ALMANYA - AVUSTURYA - MACARİSTAN - SLOVAKYA ŞEKER BAYRAMI (4*+) DLX NEHİR GEMİSİ DCS AMETHYST ile TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 4 ÜLKE ALMANYA - AVUSTURYA - MACARİSTAN - SLOVAKYA Münih - Passau - Viyana - Budapeşte - Bratislava - Spitz(*Melk) - Wachau

Detaylı

NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 4 ÜLKE ALMANYA - AVUSTURYA - MACARİSTAN - SLOVAKYA

NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 4 ÜLKE ALMANYA - AVUSTURYA - MACARİSTAN - SLOVAKYA 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS BRILLIANT ile TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 4 ÜLKE ALMANYA - AVUSTURYA - MACARİSTAN - SLOVAKYA Münih - Passau - Emmersdorf(*Melk) - Wachau Vadisi Geçişi - Viyana(1) - Budapeşte(1)(*Visegrad-Szentendre)

Detaylı

5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER II

5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER II 2015 YAPIMI GEMİ 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER II ile TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 4 ÜLKE MACARİSTAN - SLOVAKYA - AVUSTURYA - ALMANYA Budapeşte(1) - Bratislava - Viyana(1) - Dürnstein - Wachau Vadisi

Detaylı

St. Petersburg. Türk Hava Yolları ile 17-20 Ekim St. Petersburg 3 Gece 4 Gün. Neden Gitmeli? Romantizm ve bol miktarda kültür için...

St. Petersburg. Türk Hava Yolları ile 17-20 Ekim St. Petersburg 3 Gece 4 Gün. Neden Gitmeli? Romantizm ve bol miktarda kültür için... St. Petersburg Türk Hava Yolları ile 17-20 Ekim St. Petersburg 3 Gece 4 Gün 1703'ten 1917 Bolşevik Devrimi'ne dek Rusya'ya başkentlik etmiş olan St. Petersburg, her zaman daha aristokrat ve daha asil bir

Detaylı

Avrupa nın Çiçek Bahçesi Amsterdam

Avrupa nın Çiçek Bahçesi Amsterdam l Avrupa nın Çiçek Bahçesi Amsterdam Türk Hava Yolları ile 29 Aralık 01 Ocak Amsterdam 3 gece 4 gün Denizden kazanılmış, deniz kökenli bir ülke. Bu tarihi ülkede daracık kanallar, kutu gibi evlerle inşa

Detaylı

Paris & Disneyland. Türk Hava Yolları ile. 03-07 Şubat. Paris & Disneyland 4 gece 5 gün

Paris & Disneyland. Türk Hava Yolları ile. 03-07 Şubat. Paris & Disneyland 4 gece 5 gün Paris & Disneyland Türk Hava Yolları ile 03-07 Şubat Paris & Disneyland 4 gece 5 gün Avrupa nın tescilli romantiği Paris, ışıl ışıl parıldar aşıkların gözlerinde. Eyfel Kulesi, Montmartre'ı, SacréCoeur'ü,

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI HİZMET ALIMI TEKNİK VE İDARİ ŞARTNAMESİ 2010

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI HİZMET ALIMI TEKNİK VE İDARİ ŞARTNAMESİ 2010 ESKİŞEHİR TİCARET ODASI HİZMET ALIMI TEKNİK VE İDARİ ŞARTNAMESİ 2010 1 İÇİNDEKİLER 1. KAPSAM 2. HİZMETİN ÖZELLİKLERİ 3. TEKLİF VERME ŞEKLİ VE SÜRESİ 4. ÖDEME 5. İHTİLAFLARIN ÇÖZÜMÜ 2 1. KAPSAM Bu şartnamenin

Detaylı

ORTA AVRUPA TURU ONUR HAVAYOLLARI İLE

ORTA AVRUPA TURU ONUR HAVAYOLLARI İLE ORTA AVRUPA TURU ONUR HAVAYOLLARI İLE 1. Gün: İstanbul-Berlin-Prag Berlin de başlayacak turumuz için Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali GeziMod kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla 09.30`da

Detaylı

VİYANA PRAG BUDAPEŞTE TURU YILBAŞI ÖZEL TÜRK HAVAYOLLARI İLE

VİYANA PRAG BUDAPEŞTE TURU YILBAŞI ÖZEL TÜRK HAVAYOLLARI İLE 1.Gün İstanbul Viyana VİYANA PRAG BUDAPEŞTE TURU YILBAŞI ÖZEL TÜRK HAVAYOLLARI İLE Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde siz değerli misafirlerimizle saat 10:00 da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş

Detaylı

NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 4 ÜLKE ALMANYA - AVUSTURYA - MACARİSTAN - SLOVAKYA

NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 4 ÜLKE ALMANYA - AVUSTURYA - MACARİSTAN - SLOVAKYA 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS BRILLIANT ile TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 4 ÜLKE ALMANYA - AVUSTURYA - MACARİSTAN - SLOVAKYA Münih - Passau - Emmersdorf(*Melk) - Wachau Vadisi Geçişi - Viyana(1) - Budapeşte(1)(*Visegrad-Szentendre)

Detaylı

Bosna - Hersek. Özel Sefer ile - 3 Gece 4 Gün. Neden Gitmeli? Ne Yapmalı? 01-04 Mayıs 2014. Mostar Köprüsünü görmek için

Bosna - Hersek. Özel Sefer ile - 3 Gece 4 Gün. Neden Gitmeli? Ne Yapmalı? 01-04 Mayıs 2014. Mostar Köprüsünü görmek için Bosna - Hersek Özel Sefer ile - 3 Gece 4 Gün 01-04 Mayıs 2014 Neden Gitmeli? Mostar Köprüsünü görmek için Eski Osmanlı Bakırcılar Çarşısına uğramak için. Ne Yapmalı? Boşnak Böreğini yerinde yeyin PROGRAM

Detaylı

Rusya nın Batıya Açılan Kapıları St. Petersburg & Moskova

Rusya nın Batıya Açılan Kapıları St. Petersburg & Moskova Rusya nın Batıya Açılan Kapıları St. Petersburg & Moskova Türk Hava Yolları ile 14-19 Ekim St. Petersburg & Moskova 5 Gece 6 Gün 1703'ten 1917 Bolşevik Devrimi'ne dek Rusya'ya başkentlik etmiş olan St.

Detaylı

BÜYÜK UZAKDOĞU Bangkok Pattaya Singapur Hong Kong

BÜYÜK UZAKDOĞU Bangkok Pattaya Singapur Hong Kong BÜYÜK UZAKDOĞU Bangkok Pattaya Singapur Hong Kong Türk Hava Yolları 10 Gece / 11 Gün Bangkok (2) Pattaya (2) Singapur (2) Hong Kong (3) 21 Şubat 03 Mart 2014 Neden Gitmeli? Uzakdoğu nun en önemli üç kentini

Detaylı

***OTOBÜS İLE ORTA AVRUPA***

***OTOBÜS İLE ORTA AVRUPA*** 1 ***OTOBÜS İLE ORTA AVRUPA*** **TÜM TURLAR FİYATA DAHİL** *DOLU DOLU 10 GECE 11 GÜN* Selanik, Üsküp, Budapeşte, Bratislava, Prag, Viyana, Belgrad, Sofya, Edirne, İzmir 18.07.2018 28.07.2018 15.08.2018

Detaylı

Budapeşte-Viyana-Prag 7 Gece - 8 Gün

Budapeşte-Viyana-Prag 7 Gece - 8 Gün ULAŞIM BİLGİLERİ Budapeşte-Viyana-Prag 7 Gece - 8 Gün PC 453 PC 458 İstanbul (SAW) - Prag 12:50-14:25 Budapeşte - İstanbul (SAW) 12:00-14:05 TUR PROGRAMI 1.GÜN İSTANBUL - PRAG Sabiha Gökçen Havalimanı

Detaylı

Rusya nın Batıya Açılan Kapıları St. Petersburg & Moskova

Rusya nın Batıya Açılan Kapıları St. Petersburg & Moskova Rusya nın Batıya Açılan Kapıları St. Petersburg & Moskova Türk Hava Yolları ile 28 Aralık 01 Ocak St. Petersburg & Moskova 4 Gece 5 Gün 1703'ten 1917 Bolşevik Devrimi'ne dek Rusya'ya başkentlik etmiş olan

Detaylı

Nice & Monte Carlo Nice (2) & Monte Carlo (2)

Nice & Monte Carlo Nice (2) & Monte Carlo (2) Nice & Monte Carlo Nice (2) & Monte Carlo (2) Türk Hava Yolları ile Nice ten 02-06 Ekim 4 Gece 5 Gün Cömert Akdeniz ikliminde, Fransız Riviera sında parıldayan şehri; Monte Carlo. Harika bir doğa ve şarkılarla

Detaylı

KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün

KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI 22-25 Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

Bükreş Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Bükreş. 2.Gün: Bükreş. 3.Gün: Bükreş. 4.Gün: Bükreş İstanbul

Bükreş Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Bükreş. 2.Gün: Bükreş. 3.Gün: Bükreş. 4.Gün: Bükreş İstanbul Bükreş Turu 29.12.2017'den itibaren kalkışlı 399,00 EUR 1.563,04TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Bükreş Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali THY kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla buluşma.

Detaylı

ORTA AVRUPA TURU VİYANA(2) PRAG(3) BUDAPEŞTE(2) PEGASUS HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 7 GECE / 8 GÜN

ORTA AVRUPA TURU VİYANA(2) PRAG(3) BUDAPEŞTE(2) PEGASUS HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 7 GECE / 8 GÜN ORTA AVRUPA TURU PEGASUS HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 7 GECE / 8 GÜN 2017 Pegasus Hareket tarihleri; 27 MAYIS, 17 HAZIRAN da kişi başı 3* ve 4* Otelde Oda Kahvaltı Konaklama 299 449 150 299 23 NISAN

Detaylı

Hürrem in Kırım Köyleri Yalta (3) Sevastepol (2) Evpatorya (1) Bahcesaray (1)

Hürrem in Kırım Köyleri Yalta (3) Sevastepol (2) Evpatorya (1) Bahcesaray (1) Hürrem in Kırım Köyleri Yalta (3) Sevastepol (2) Evpatorya (1) Bahcesaray (1) Türk Havayolları ile 7 gece 8 gün Program Detayları 1.Gün ISTANBUL SIMFEREPOL YALTA Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde

Detaylı

2017 ORTA AVRUPA TURLARI PEGASUS HAVAYOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE TÜRKİYE NİN HER YERİNDEN İÇ HAT BAĞLANTI İMKANI VİYANA(2) PRAG(3) BUDAPEŞTE(2)

2017 ORTA AVRUPA TURLARI PEGASUS HAVAYOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE TÜRKİYE NİN HER YERİNDEN İÇ HAT BAĞLANTI İMKANI VİYANA(2) PRAG(3) BUDAPEŞTE(2) 2017 ORTA AVRUPA TURLARI PEGASUS HAVAYOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE TÜRKİYE NİN HER YERİNDEN İÇ HAT BAĞLANTI İMKANI VİYANA(2) PRAG(3) BUDAPEŞTE(2) 7 Gece 8 Gün 1.Gün İstanbul(Sabiha Gökçen) Viyana Sabiha

Detaylı

Büyük Trans Sibirya Ekspresi

Büyük Trans Sibirya Ekspresi Büyük Trans Sibirya Ekspresi 7 Gece 8 Gün 28 Haziran - 6 Temmuz 09-17 Ağustos Size özel kiralanmış trenle yolculuklarının tadını çıkarın. Her gün bavul hazırlamanın ve bavulu boşaltmanın güçlüklerini unutun.

Detaylı

SABİHA GÖKÇEN KÖLN (ALMANYA)

SABİHA GÖKÇEN KÖLN (ALMANYA) 4*(Superior Butik) SWISS RUBY ile ROMANTİK REN NEHRİ Köln - Koblenz - Romantik Ren Parkuru Geçişi - Rüdesheim(1) - Mannheim(*Heidelberg) - Strazburg(*Colmar-Riquewihr-Alsace Bölgesi) - Mainz(*Frankfurt)

Detaylı

Amerika nın Renkleri Texas & Louisiana

Amerika nın Renkleri Texas & Louisiana Amerika nın Renkleri Texas & Louisiana Türk Hava Yolları 9 Gece / 10 Gün Houston (2) San Antonio (1) Austin Dallas (3) New Orleans (2) 01 Şubat, 18 Nisan, 16 Mayıs, 24 Temmuz, 02 Ekim, 25 Aralık 2014 Amerika

Detaylı

NEHRİ & BALKANLAR'DA 6 ÜLKE ROMANYA - BULGARİSTAN - SIRBİSTAN - MACARİSTAN - SLOVAKYA - AVUSTURYA

NEHRİ & BALKANLAR'DA 6 ÜLKE ROMANYA - BULGARİSTAN - SIRBİSTAN - MACARİSTAN - SLOVAKYA - AVUSTURYA (4*+) DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS CLASSIC ile TUNA NEHRİ & BALKANLAR'DA 6 ÜLKE ROMANYA - BULGARİSTAN - SIRBİSTAN - MACARİSTAN - SLOVAKYA - AVUSTURYA Bükreş - Chiciu - Giurgiu - Svistov(1) - Demir Kapı Bölgesi/Iron

Detaylı

BUDAPEŞTE VİYANA TURU PEGASUS HAVA YOLLARI İLE

BUDAPEŞTE VİYANA TURU PEGASUS HAVA YOLLARI İLE BUDAPEŞTE VİYANA TURU PEGASUS HAVA YOLLARI İLE 1.GÜN İSTANBUL BUDAPEŞTE Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde GeziMod kontuarı önünde saat 08:30 da buluşma. Bagaj ve check in işlemlerimizi

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

Karadeniz in Işıltısı. Odessa. Türk Hava Yolları ile 07 /11 Ağustos 04/08 Eylül Ekim 2013 Odessa - 4 gece 5 gün

Karadeniz in Işıltısı. Odessa. Türk Hava Yolları ile 07 /11 Ağustos 04/08 Eylül Ekim 2013 Odessa - 4 gece 5 gün Karadeniz in Işıltısı Türk Hava Yolları ile 07 /11 Ağustos 04/08 Eylül - 11-15 Ekim 2013-4 gece 5 gün Kalkerden evleri, büyük ılıcaları, doğal güzellikleri ve eğlence hayatıyla büyüleyen, Ukrayna nın incisi.

Detaylı

Diğer limanlarda da ektsra turlar düzenlenebilmektedir. 28 ARALIK 2016

Diğer limanlarda da ektsra turlar düzenlenebilmektedir. 28 ARALIK 2016 2016 YAPIMI 6* SUITE GEMİ YILBAŞI TURU 6*SUITE NEHİR GEMİSİ JOY ile YILBAŞINDA VİYANA & TUNA NEHRİ & 3 ÜLKE ALMANYA & AVUSTURYA & SLOVAKYA Nürnberg - Kelheim(*Weltenburg) - Passau(*Salzburg-Chesky Krumlow)

Detaylı

6*SUITE NEHİR GEMİSİ JOY 3 NEHİR & 3 ÜLKE

6*SUITE NEHİR GEMİSİ JOY 3 NEHİR & 3 ÜLKE 6*SUITE NEHİR GEMİSİ JOY ile 3 NEHİR & 3 ÜLKE REN NEHRİ & MAİN-TUNA KANALI & TUNA NEHRİ İSVİÇRE & ALMANYA & AVUSTURYA Basel - Kehl(*Strazburg) - Frankfurt - Wertheim(*Miltenberg) - Würzburg(*Rothenburg)

Detaylı

Manhattan dan Florida ya Doğu Amerika

Manhattan dan Florida ya Doğu Amerika Manhattan dan Florida ya Doğu Amerika Türk Havayolları & Amerikan Havayolları ile, New York (3) Orlando (2) Miami (2) 12-20 Ekim, İçinde yaşadığımız zamanın yönünü belirleyen metropollerden biri New York.

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 4329 08/03/2010 Konu : Orta Avrupa Gezisi Hizmet Alımı Sayın İlgili, Orta Avrupa Gezisi Hizmet alımı için kapalı zarfta teklif almak sureti ile satın alınacaktır. Tekliflerinizin

Detaylı

YOGA VE AYURVEDA HİNDİSTAN Etihad Hava Yolları ile - 10 Gece 11 Gün. Neden Gitmeli? Ne Yapmalı? 04 14 Eylül 2014. Gerçek Mistisizm ile tanışmak için.

YOGA VE AYURVEDA HİNDİSTAN Etihad Hava Yolları ile - 10 Gece 11 Gün. Neden Gitmeli? Ne Yapmalı? 04 14 Eylül 2014. Gerçek Mistisizm ile tanışmak için. YOGA VE AYURVEDA HİNDİSTAN Etihad Hava Yolları ile - 10 Gece 11 Gün 04 14 Eylül 2014 Neden Gitmeli? Gerçek Mistisizm ile tanışmak için. Ne Yapmalı? Kutsal Ganj nehrinde gün batımını ve nehirde yıkananları

Detaylı

Birleşik Emirlik Prensi Dubai Abu Dhabi & IBN Battuta Mall turu

Birleşik Emirlik Prensi Dubai Abu Dhabi & IBN Battuta Mall turu Birleşik Emirlik Prensi Dubai Abu Dhabi & IBN Battuta Mall turu dahil Türk! Havayollarının Tarife Seferleri ile 15 18 Ekim 2013 Kurban Bayramı Dubai 3 gece 4 gün Ortadoğu nun Petrol Krallığı 25 yıl öncesine

Detaylı

3* - 4* Oteller 599 430 499 150 599

3* - 4* Oteller 599 430 499 150 599 TÜRK HAVAYOLLARI İLE ORTA AVRUPA BUDAPEŞTE(2) &VİYANA(2) & PRAG(3) HAREKET TARİHİ: 21 OCAK 2012 7 GECE 8 GÜN OTELLER İki Kişilik Odada kişi başı Tek Kişilik Oda Farkı Üçüncü Kişi 0 2 Yaş Çocuk 03 12 Yaş

Detaylı

ADIM ADIM ORTA AVRUPA

ADIM ADIM ORTA AVRUPA ADIM ADIM ORTA AVRUPA Dresden & Prag & Viyana & Budapeşte Cesky Krumlov, Karlovy Vary turları dâhil Sunexpress HY ile Antalya'dan direkt uçuş. 09 Mayıs, 24 Haziran, 25 Temmuz, 26 Ağustos 2017 Hareket...

Detaylı

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Norveç Fiyortları İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Tarih : 02-08-2017-06-08-2017 Şehirler : Bergen, Flam, Hardanger, Oslo Otel : 4* Ulaşım

Detaylı

7 Gece 8 Gün. 25 KASIM-2 ARALIK, 2-9 ARALIK 2017, 9-16 ARALIK, ARALIK /3 Kişilik odada kişi başı fiyat. Tek kişilik oda farkı

7 Gece 8 Gün. 25 KASIM-2 ARALIK, 2-9 ARALIK 2017, 9-16 ARALIK, ARALIK /3 Kişilik odada kişi başı fiyat. Tek kişilik oda farkı ORTA AVRUPA TURU PEGASUS HAVA YOLLARI BUDAPEŞTE (2) PRAG (3) VİYANA (2) 25 Kasım,2 Aralık,9 Aralık,16 Aralık 2017 20,26,27 Ocak-17,24 Şubat- 3,10,17,24,31 Mart- 7 Nisan 2018 7 Gece 8 Gün KIŞ DÖNEMİ 2017

Detaylı

YANI BAŞIMIZDAKİ KOMŞU BATUM Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün

YANI BAŞIMIZDAKİ KOMŞU BATUM Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün YANI BAŞIMIZDAKİ KOMŞU BATUM Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün Neden Gitmeli? 27 30 Temmuz 2014 Şeker Bayramı Turu Karadeniz in öteki ucunda Ortaçağ hissi uyandıran heykelleri, Sovyet döneminin izlerini

Detaylı

Alsace Noel Pazarları

Alsace Noel Pazarları Alsace Noel Pazarları 22.12.2017'den itibaren kalkışlı 697,00 EUR 2.724,78TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Basel Colmar "Colmar Tanıtım Turu ve Setur Hoşgeldiniz Akşam Yemeği" Atatürk havalimanı Dış

Detaylı

Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün

Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans

Detaylı

BUDAPEŞTE VİYANA PRAG TURU PEGASUS HAVA YOLLARI İLE

BUDAPEŞTE VİYANA PRAG TURU PEGASUS HAVA YOLLARI İLE BUDAPEŞTE VİYANA PRAG TURU PEGASUS HAVA YOLLARI İLE 1.GÜN İSTANBUL BUDAPEŞTE Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde GeziMod kontuarı önünde saat 08:30 da buluşma. Bagaj ve check in işlemlerimizi

Detaylı

Moğolistan Naadam Festivali Turu Aerosvit Havayolları ile 7 Gece 8 Gün

Moğolistan Naadam Festivali Turu Aerosvit Havayolları ile 7 Gece 8 Gün Moğolistan Naadam Festivali Turu Aerosvit Havayolları ile 7 Gece 8 Gün Moğolistan Geleneksel Naadam Festivali Turu Neden Gitmeli? Uçsuz bucaksız Bozkırlarda Cengiz Han ın izini sürmek, Moğol ruhunu ifade

Detaylı

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam Şehir Turu 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu Amsterdam Turu 3 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 747,00 EUR 2.955,21TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" Tüm kenti dolaşan su kanallarıyla ve 17. yüzyıl mimarisiyle dikkat çeken Amsterdam,

Detaylı

Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao)

Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao) Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao) 24.06.2017'den itibaren kalkışlı 997,00 EUR 3.797,47TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. GÜN: İstanbul Bordo Biarritz "Bordo Şehir Turu" İstanbul Atatürk Havalimanı Dış

Detaylı

6* MS JOY 3 NEHİR & 3 ÜLKE REN NEHRİ & MAİN-TUNA KANALI & TUNA NEHRİ İSVİÇRE & ALMANYA & AVUSTURYA - - - - - - - - - - (*) 12 HAZİRAN

6* MS JOY 3 NEHİR & 3 ÜLKE REN NEHRİ & MAİN-TUNA KANALI & TUNA NEHRİ İSVİÇRE & ALMANYA & AVUSTURYA - - - - - - - - - - (*) 12 HAZİRAN 6* MS JOY ile 3 NEHİR & 3 ÜLKE REN NEHRİ & MAİN-TUNA KANALI & TUNA NEHRİ İSVİÇRE & ALMANYA & AVUSTURYA Basel - Kehl(*Strazburg) - Frankfurt - Wertheim(*Miltenberg) - Würzburg(*Rothenburg) - Bamberg - Nürnberg

Detaylı

PRAG TURU PEGASUS HAVA YOLLARI İLE

PRAG TURU PEGASUS HAVA YOLLARI İLE PRAG TURU PEGASUS HAVA YOLLARI İLE 1.GÜN İstanbul-Prag Prag Turumuz için İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali nde GeziMod kontuarı önünde saat 10:30 da buluşuyoruz. Pegasus Havayolları

Detaylı

Mayaların Diyarında Peru & Şili & Bolivya

Mayaların Diyarında Peru & Şili & Bolivya Mayaların Diyarında Peru & Şili & Bolivya Air France/ KLM ile Lima (2) Cusco (2) La Paz (2) - Santiago de Chile (2) 9 Gece 10 gün 02 Ekim, 25 Aralık Dünyada en bilinmeyen medeniyeti Bu medeniyetin tepeler

Detaylı

VİYANA TURU PEGASUS HAVA YOLLARI İLE

VİYANA TURU PEGASUS HAVA YOLLARI İLE VİYANA TURU PEGASUS HAVA YOLLARI İLE 1.GÜN İstanbul-Viyana Sabiha Gökçen Havalimanı dış hatlar gidiş terminali GeziMod kontuarı önünde 10.00 da buluşuyoruz. Bilet ve bagaj işlemlerimizin ardından Pegasus

Detaylı

Egzotik Hindistan & Sri Lanka

Egzotik Hindistan & Sri Lanka Egzotik Hindistan & Sri Lanka Bombay (2), Kochi ( 1), Aleppey (1), Dambula (1), Colombo (1) Hikkaduwa (2) 1.Gün İstanbul - Bombay (Uçak) Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Tura Turizm deski önünde

Detaylı

SIRADIŞI FRANSIZ ŞATOLARI

SIRADIŞI FRANSIZ ŞATOLARI SIRADIŞI FRANSIZ ŞATOLARI 25 Mayıs 2017 itibariyle Her Perşembe / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı,

Detaylı

MOSEL NEHRİ & ROMANTİK REN NEHRİ & 4 ÜLKE

MOSEL NEHRİ & ROMANTİK REN NEHRİ & 4 ÜLKE (4*+) DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS CLASSIC ile MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ & ROMANTİK REN NEHRİ & 4 ÜLKE LÜKSEMBURG - ALMANYA - FRANSA - İSVİÇRE Lüksemburg - Grevenmacher - Trier(1) - Bernkastel - Cochem - Koblenz(1)

Detaylı

Berlin Turu 1 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün İstanbul Berlin "Berlin Şehir Turu" 2.Gün Berlin "Ekstra Potsdam Turu" 3.Gün Berlin "Ekstra Dresden Turu"

Berlin Turu 1 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün İstanbul Berlin Berlin Şehir Turu 2.Gün Berlin Ekstra Potsdam Turu 3.Gün Berlin Ekstra Dresden Turu Berlin Turu 1 18.05.2017'den itibaren kalkışlı 497,00 EUR 1.893,02TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün İstanbul Berlin "Berlin Şehir Turu" Sabah kahvaltı sonrası yapılacak şehir turunda Batı Berlin'de; Kurfürstendamm,

Detaylı

Viyana Prag Budapeşte Turu. Türk Hava Yolları İle

Viyana Prag Budapeşte Turu. Türk Hava Yolları İle Viyana Prag Budapeşte Turu Türk Hava Yolları İle 1. Gün: İstanbul-Viyana-Budapeşte Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali GeziMod kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla saat 07:00`de buluşma.

Detaylı

5*DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA

5*DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA 5*DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA ile ROMANTİK REN NEHRİ & 4 ÜLKE İSVİÇRE - FRANSA - ALMANYA - HOLLANDA Zürih - Basel - Strazburg(*Colmar) - Speyer(*Heidelberg) - Rüdesheim(1) - Romantik Ren Parkuru Geçişi

Detaylı

YILBAŞI & TUNA NEHRİ & 4 ÜLKE MACARİSTAN - SLOVAKYA - AVUSTURYA - ALMANYA

YILBAŞI & TUNA NEHRİ & 4 ÜLKE MACARİSTAN - SLOVAKYA - AVUSTURYA - ALMANYA NEHİR Sİ OSCAR WILDE ile VİYANA'DA YILBAŞI & TUNA NEHRİ & 4 ÜLKE MACARİSTAN - SLOVAKYA - AVUSTURYA - ALMANYA Budapeşte(1)(*Esztergon-Visegrad-Szentendre) - Bratislava - Viyana(1) - Dürnstein - Wachau Vadisi

Detaylı

MEKSİKA&CANCUN İberia Havayolu ile Nisan / Ağustos / Ekim / Kasım 10 Gece 11 Gün

MEKSİKA&CANCUN İberia Havayolu ile Nisan / Ağustos / Ekim / Kasım 10 Gece 11 Gün MEKSİKA&CANCUN İberia Havayolu ile 19-27 Nisan / 02-11 Ağustos / 11-20 Ekim / 15-14 Kasım 10 Gece 11 Gün Mexico City- Campeche- Merida- Cancun Güney Amerika nın kendine özgü ülkesi Meksika. Yerli halk

Detaylı

31 MAYIS'A KADAR ERKEN KAYIT İNDİRİMİ! MASTER SUITE / KABİN BAŞI 300 EUR ORTA KAT SUITE / KABİN BAŞI 200 EUR

31 MAYIS'A KADAR ERKEN KAYIT İNDİRİMİ! MASTER SUITE / KABİN BAŞI 300 EUR ORTA KAT SUITE / KABİN BAŞI 200 EUR YILBAŞI TURU 31 MAYIS'A KADAR ERKEN KAYIT İNDİRİMİ! MASTER SUITE / KABİN BAŞI 300 EUR ORTA KAT SUITE / KABİN BAŞI 200 EUR 2016 YAPIMI 6*SUITE GEMİ 6*SUITE NEHİR GEMİSİ JOY ile YILBAŞINDA BUDAPEŞTE & TUNA

Detaylı

LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 25 Haziran 2017 / 4 Gece 5 Gün

LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 25 Haziran 2017 / 4 Gece 5 Gün Şeker Bayramında Saffet Emre Tonguç eşliğinde LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 25 Haziran 2017 / 4 Gece 5 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans

Detaylı

REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ İSVİÇRE - ALMANYA - HOLLANDA

REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ İSVİÇRE - ALMANYA - HOLLANDA 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER III ile ROMANTİK REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ İSVİÇRE - ALMANYA - HOLLANDA Basel - Kehl(*Strazburg-Colmar-Riquewihr) - Speyer(*Heidelberg) - Mannheim - Rüdesheim -

Detaylı

REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ HOLLANDA - ALMANYA - FRANSA - İSVİÇRE

REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ HOLLANDA - ALMANYA - FRANSA - İSVİÇRE 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER II ile ROMANTİK REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ HOLLANDA - ALMANYA - FRANSA - İSVİÇRE Amsterdam(1) - Köln - Cochem - Koblenz - Romantik Ren Parkuru Geçişi - Rüdesheim

Detaylı