«Güven, Sadakat, Aidiyet» Osman Karabağ EMTA Grup Ynt. Krl. Bşk. «Yenilik, Verimlilik, Şeffaflık» Orkun Özgencil EMTA Enerji Genel Müdürü

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "«Güven, Sadakat, Aidiyet» Osman Karabağ EMTA Grup Ynt. Krl. Bşk. «Yenilik, Verimlilik, Şeffaflık» Orkun Özgencil EMTA Enerji Genel Müdürü"

Transkript

1 VIZYON 2020

2 «Güven, Sadakat, Aidiyet» Osman Karabağ EMTA Grup Ynt. Krl. Bşk. «Yenilik, Verimlilik, Şeffaflık» Orkun Özgencil EMTA Enerji Genel Müdürü

3 1974 yılında kurulduğu günden bu yana Türkiye de ve dünyada enerji sektöründe hizmet veren EMTA Grup Şirketleri; enerjinin üretiminden iletimine, dağıtımından verimlilik artırılmasına kadar her aşamasında faaliyet göstermektedir. EMTA; enerji taahhüdü, iletken üretimi, iç / dış ticaret ve Avrupa daki ağaç direk üretim şirketlerini temsilen 5 kıtadaki ofisleriyle global enerji sektörüne üretim, ticaret ve taahhüt konularında hizmet ve yön vermektedir.

4 One Stop Shop EMTA ENERGY; tek sözleşme altında danışmanlık, mühendislik, inşaat, devreye alma, uygulama, proje finansmanı, yedek parça yönetimi, işletme ve satış sonrası servis hizmetlerini sunarak Enerji yatırımlarında ürün, hizmet ve taahhüt ihtiyaçları için bir nevi sektörün süpermarketi olmak amacı ile One Stop Shop: EMTA Energy sloganıyla yola çıkmıştır.

5 Vizyonumuz Enerji sektöründe anahtar teslimi çözümler sunarak Türkiye deki ilk 30, dünyada ki ilk 250 EPC şirketinden biri olmak. Misyonumuz Sürdürülebilir şekilde yerel ve uluslararası faaliyetlerimizi genişletmek, müşterilerimizin beklentilerini en üst memnuniyet düzeyinde karşılamak için enerji sektöründe One Stop Shop: Emta Energy sloganıyla tek bir sözleşme altında tüm ihtiyaçları karşılayan anahtar teslim çözümler sunan bir EPC firması olmak.

6 Değerlerimiz Müşteri Odaklılık Güvenirlik Verimlilik Şeffaflık Sürdürülebilirlik Profesyonellik Mükemmellik Çevreye Duyarlılık İnsan Odaklılık Global Ölçekli Büyüme Çalışana Odaklılık Çeşitlilik

7 SWOT Analizi EMTA Enerji olarak tüm çalışanlarımızın katılımıyla hazırladığımız kurumsal SWOT analizi sonrasında nerelerde iyiyiz, neleri iyileştirmeliyiz gibi tüm soruların cevabını bulduk ve hedeflerimizi bu temel üzerinde şekillendirdik. Bazı Güçlü Yanlarımız 40 yılı aşkın ulusal/uluslararası kurumsal gelenek ve tecrübe Pazarda marka tanınırlığı ve yaygın network EMTA KABLO, EMTA TİCARET ve diğer şirketlerle olan organik bağ Güçlü finansal profil/geçmiş Global tecrübesi yüksek profesyonel tepe yöneticileri Esnek ve güçlü organizasyon yapısı Yurtdışı proje tecrübesi Şirket bünyesindeki güçlü mühendislik kadrosu Düşük genel yönetim gider oranıyla rekabetçi fiyat avantajı Tek noktada hizmet anlayışı Bazı Fırsat Gördüğümüz Noktalar Global pazarda enerji yatırımlarına yüksek ilgi Tedarikçi iş birliktelikleri Çözüm ortağı iş birliktelikleri Yenilenebilir enerji yatırımlarına dönük artan trend ve ihtiyaç Yeraltı Güç Kablosu, GIS, İşletme & Servis gibi yeni sektörler Afrika ve Ortadoğu da yüksek enerji ihtiyacı ve yatırım potansiyeli Yatırımcılara verilen teşvikler Teknolojik gelişmelerle oluşan yeni iş / pazar fırsatları

8 EMTA Enerji Ailesi Uzun yıllar yurtdışında global şirketlerde üst düzey yöneticilik yapmış olan Orkun Özgencil in 2015 yılında EMTA Enerji Genel Müdürlüğü görevini devralmasıyla reorganizasyon geçiren EMTA Enerji, rotasını daha çok global projelere, iş birlikteliklerine ve yeni sektörlere çevirmiştir. Yeni organizasyon yapısında İletim (T&D), Trafo Merkezleri (SS), Enerji Üretimi (PG) bölümleri başta olmak üzere müşterilerine esnek, yalın ve hızlı hizmet mantığı taşıyan ayrıca Satış ve Pazarlama aktivitelerinden proje yönetimine kadar tüm şirket ihtiyaçlarının karşılanması için PMO Takımları (Project Management Office) oluşturulmuştur. Çapraz görevlendirmeler ile kişiler ve pozisyonlar birbirini her türlü ani iş yüküne karşı yedeklemekte ve destek olabilmektedir. PMO yönetim sistemi sayesinde işgücü ve zaman kaynağının maksimum verimle kullanılmasının yanı sıra insan kaynaklı hataların da önüne geçilmektedir.

9 PMO İş Geliştirme Satış Teklif Mühendislik Ticari Saha Yönetimi Satın alma Lojistik & İhracat Ofis Destek Organizasyon GENEL MÜDÜR T&D SS PG Daha hızlı ve esnek bir yönetim anlayışına sahip olmak için organik büyüme yerine, iş birliği anlaşmaları ile büyümeyi seçen EMTA Enerji, bu stratejisiyle müşterilerine çok daha pratik ve hesaplı çözümler sunabilmektedir. EMTA Enerji; Genel Müdüre bağlı 3 Bölüm Yöneticisi ile yönetilmektedir. Enerji Nakil Hattı, Trafo Merkezi ve Enerji Üretimi departmanlarının Bölüm Yöneticilerine bağlı Proje Yönetim Ofisi kapsamında 9 departman yer almaktadır. İş Geliştirme, Satış, Teklif, Mühendislik, Ticari, Saha Yönetimi, Satın alma, İthalat- İhracat-Lojistik ve Ofis Destek departmanları 3 bölüm yöneticisine bağlı olarak hizmet vermektedir. Ayrıca Mali İşler, Finansman, Hukuk, Tedarik & Satın alma, Lojistik Hizmetleri ve İnsan Kaynakları birimleri doğrudan Genel Müdür e bağlı olarak tüm birimlere hizmet vermektedir.

10 Global yeraltı & yerüstü enerji nakil hattı projelerinde anahtar teslim çözümler sunmakta, talep edilmesi halinde hat işletilmesi hizmeti de TD vermektedir. SS da Bünyesindeki mühendislik ve saha yönetim kadroları ile global trafo merkezi (AIS&GIS) yatırım ve ihalelerinde anahtar teslim projeler geliştirmektedir. Talep doğrultusunda işletme ve yıllık bakım anlaşmalarını dahil edip tek sözleşme altında çözümler sunmaktadır. PG çözümleri Sıfırdan yapılacak global tesis yatırımlarında mühendislik, E-BoP, M-BoP, malzeme tedariki, inşaat & kurulum, otomasyon gibi paket hizmetler veya gerektiğinde anahtar teslim çözümler sunarken ayrıca mevcut faal tesislerde ise modernizasyon, retrofit uygulamaları, santral yazılımları gibi yüksek müşteri memnuniyeti ile sağlamaktadır. SB doğrultusunda Tesislerde ani ve plansız enerji kesintilerinin önüne geçmek, orta - uzun vadeli tasarruf sağlamak, verim arttırıcı çalışmalar yapmak ve tesislerin daha kolay ve etkin yönetilebilmesi adına müşterilerimizin ihtiyaçları bakım ve yenileme hizmetleri vermektedir.

11 İnsan Kaynakları EMTA Grup şirketleri dünya genelinde 300 den fazla kendi bünyesinde ve 200 den fazla taşeron çalışanıyla uluslararası kalifiye insan gücüne sahip bir organizasyondur. Şirket anlayışı gereği yıllık eğitimlerle personelini ve geleceğini teminat altına alan EMTA, bu hususta EMTA Akademi faaliyetini devreye almış ve dünyanın her yerindeki personeline online eğitim servisi sunmuştur. Yıllık bazda online ve örgün eğitim hedefleri ortaya koyan EMTA, tüm personeli için yabancı dili de kapsayan kişiye özel ihtiyaçlar doğrultusunda eğitim paketleri hazırlamaktadır. EMTA Enerji merkez ofisinde 48, şantiyelerinde 22 kendi çalışanıyla faaliyet göstermektedir. Ayrıca 190 dan fazla taşeron personeliyle her türlü iklim koşulunda ve coğrafi koşulda tüm montaj ve inşa işlerini kesintisiz olarak sürdürmektedir. +300

12 İnsan Sağlığını Önemsiyoruz EMTA Enerji için İş Sağlığı ve Güvenliği konusu sadece bir regülasyon değildir! Sahalarımız 3 yönlü kontrol ile daha da güvende; Merkez ofis HSE departmanında görevli arkadaşların zamansız saha denetimleri ve süreçleri takibi; Alt yüklenicilerin tam zamanlı şantiyelerde görevlendirdiği İSG Uzmanlarının saha kontrolü ve aksiyonları; 3. parti İSG şirketinin tüm çalışanlardan habersiz saha denetimleri ve üst yönetime aksiyon raporları ile; 0 «Sıfır» KAZAdiyoruz.

13 Bulutlarda Yaşıyoruz EMTA Enerji dünyanın farklı lokasyonlarında bulunan şantiyelerinin sürekli online olarak izlenebilmesi ve veri akışının kesintisiz olarak merkeze aktarılabilmesi adına birden fazla programı birbiriyle entegre hale getirip, kullanmaktadır. Mevcut sistemlerin tabanı bulut teknolojisine dayanmaktadır ve en alt kademeden en üst kademeye tüm personel yetki sınırları dahilinde ulaşması gereken tüm bilgilere ve dokümanlara dünyanın her yerinden ulaşabilmektedir. Ayrıca müşterilerine açılan portallar ile de online ortamdan iletişim kurulabilmektedir. EMTA Grup şirketleri hem hukuki yükümlülükleri hem de şirket etiği gereğince kullandığı tüm yazılımların lisanslı ve legal olmasına dikkat etmekte ve ISO 27001:2013 standartlarıyla bilgi güvenliğini en üst seviyede tutmaktadır.

14 Sürdürülebilirlik EMTA üzerindeki sorumluluğun farkında olan ve üzerine düşeni yapan bir şirkettir. Ülkemiz gençlerinin eğitimine verdiğimiz önemin bir yansıması olarak burs programları sayesinde, her yıl onlarca lise ve üniversite öğrencisine destek vermekte, ayrıca Kızılay ve Tema Vakfı gibi kuruluşlarla ortaklaşa yürüttüğümüz projelerle kurum kültürümüz zenginleştirilmektedir. EMTA Enerji olarak Afrika da yapacağımız 2 adet stratejik konuma sahip elektrik santrali ile ilk etapta enerji ihtiyacının bir kısmı sağlanacak ve sulama kanallarındaki pompa istasyonları enerjilendirilebilecektir. Bu sayede sulama yapılabilecek ve ülkedeki açlık sınırının altındaki insanlara daha fazla tarım kökenli gıdaya erişim imkanı sağlanarak ülkenin dışa bağımlılığı azalacaktır. Bu durum EMTA çalışanlarına proje özelinde ekstra manevi motivasyon sağlamaktadır.

15 İş Modelleri EMTA Enerji verdiği hizmet çeşitliliği sayesinde hem B2B hem de B2C olarak hizmet vermektedir. EMTA Enerji projeye bağlı veya müşterinin talebine göre; son müşteri ile anahtar teslimi sözleşme imzalayabilir veya son müşteri ile anlaşmış ana yüklenici şirket ile anahtar teslim ya da projenin belirli bir kapsamına avantajlı çözümler sunabilir. Bünyesindeki mühendis ve yönetici kadrolarıyla proje geliştirme ve proje yönetimi yapan EMTA Enerji, yaptığı iş birliktelikleriyle dikeyde değil yatayda büyüme stratejisiyle organizasyonunu genişletmektedir. Yeni bir iş modeli geliştirmek istediğinde ilgili sektörde hizmet veren, kendi personeli, ekipmanı ve tecrübesi olan şirketlerle standartlarına uygun olması halinde anlaşıp, EMTA çatısı altında hizmet yelpazesini genişletmektedir.

16 Teknoloji Üreticileri Teknoloji sahibi firmalarla benzer bir iş modeli geliştiren EMTA Enerji, projelerinde kullandığı ekipmanların üreticisi olan ve stratejik gördüğü şirketlerle anlaşmalar yapıp, maliyetlerini müşterilerine avantaj oluşturacak şekilde düşürmektedir. Bu da yatırımcılara daha esnek ve kontrollü bir proje yönetimi sağlamaktadır.

17 2020 İlk adım 2020 Hedeflerimizin üzerine çıkmak için tüm inancımız ve azmimizle yola çıktık!

18 Nereye Gidiyoruz? Enerjide; ONE STOP SHOP EMTA Enerji, değişiminin meyvelerini 2016 nın henüz ilk yarısında bir önceki senenin satış hedefine ulaşarak, ayrıca yılsonunda ise 2015 yılı satış hedefinin 3,5 katına ulaşarak toplamış oldu. 3,5 kat İş Girişi

19 Neler Amaçlıyoruz? Sürdürülebilirde; ONE STOP SHOP Her sene global büyüme oranlarına bağlı olarak ciro; minimum %10 artmaya devam edecek, 2017 yılında 2016 yılı cirosu 1,5 kat aşılıp, 2020 yılına gelindiğinde ise 2016 cirosunun 2,5 katına ulaşılması hedeflenmiştir. 2,5 kat Ciro Artışı

20 2016 yılına kadar olan projeler ile 2016 projeleri kıyaslandığında tekliflerde maliyetler aşağıya çekilerek %2 lik bir iyileştirme yapıldı. Müşteri Odaklılık Düşük Maliyet Karlılık; giderler düşürülerek ve yeni iş birliği anlaşmaları yapılarak arttırılacak, bu iyileştirme müşterilere yansıtılacak, 2020 yılına gelindiğinde karlılık sabit tutulup, firmalara ekstra %2 avantaj sağlayacak maliyetlere ulaşılacaktır.

21 Türkiye deki hem özel sektör hem de kamu projelerindeki pazar payı 2020 yılına gelindiğinde 3 katına çıkarılacak, Yurtdışı projelerinde ise bölgesel bazda yeni pazarlar geliştirilecek, mevcut pazarlarda ise 3 kata varan pazar payı oranı artışı sağlanacaktır. x 3 Pazar Payı

22 1. On-Shore & Off-Shore Rüzgar Enerji Santrallerinde sunulan anahtar teslim çözümler, 2020 yılına kadar türbin üreticileri ile yapılacak partnerlik anlaşmaları ile türbin tedariki dahil full EPC çözümlerine dönüştürülecek, Santral kurulumundan sonraki işletme ve bakım hizmetleriyle birlikte EMTA Enerji, sektöründe tek durak haline gelecek, 2020 yılına kadar Rüzgar Santrali projelerinde anahtar teslim çözümler sunabilen bir EPC olmanın tüm gereklilikleri sağlanmış olacaktır.

23 Yenilenebilirde; ONE STOP SHOP Bugün GES sektöründe yatırımcı olan EMTA, RES sektöründe olan iddiasını diğer yenilenebilir enerji projelerinde de sürdürecek, 2020 yılına gelindiğinde yerel ve uluslararası pazara yön verecek bir EPC firması olacak, 2020 hedefleri; sadece pazar lideri müteahhit firma olmak üzerine değil ayrıca global enerji ihtiyacının karşılanmasına destek olacak yatırımcı bir şirket olunmasını da kapsayacaktır. Müteahhit & Yatırımcı

24 Güç Santrallerinde; ONE STOP SHOP Özellikle yurtdışında güç santrali yatırımcılarına hizmet vermiş olan EMTA Enerji, 2020 yılına kadar ülkelerin enerji santrali yatırımlarına değer katmaya devam edecek, Koyduğu hedefler neticesinde 3 yıllık periyodun arkasından yurtiçi ve yurtdışı projelerini teknoloji üreticileriyle yapacağı anlaşmalarla destekleyip, full EPC çözümlerinin yanı sıra EPC-F hizmetini de geliştirecektir.

25 Enerji İletim Hattı Projelerinde Öncü Yüklenici firma olmaktan çok, çözüm ortağı olan EMTA Enerji, yatırımcıların projelerini birlikte planlamaktadır yılına kadar mevcut projeler yurtiçi ve yurtdışında 3 katına çıkarılacak, 2017 yılı içerisinde yapılacak yeraltı güç kablosu iş birliği anlaşmaları ile lokal ve global pazarda yeraltı ve yerüstü iletim hattı sektöründe öncü firma olunacaktır.

26 Trafo Merkezinde Pazar Lideri AIS ve GIS de yurtiçi pazar lideri konumunu korumak, yurtdışında ise iş ve ilişkiler geliştirerek 2020 yılına gelindiğinde 5 kıtadaki aktif projelerle dünya enerji dağıtım ihtiyacına maksimum katkı sağlanacak, 2020 yılında açık ara yurtiçi pazar lideri olmanın yanı sıra global enerji sektöründe de EMTA Enerji markasını oluşturmak en büyük amaç olacaktır.

27 Petrol & Gaz EMTA Enerji özellikle yurtdışında tamamladığı endüstriyel tesis projelerinden gelen tecrübesini, yeni yaptığı iş birliği anlaşmalarıyla birleştirip yurtiçi ve yurtdışı pazar payını arttırmak için stratejik kararlar almıştır yılına kadar yurtiçi ve yurtdışı projelerindeki pazar payını 2 katına çıkaracakken, hedef bölgelerinde Petrol & Gaz sektöründe pazar lideri EPC firma unvanını almayı hedeflemiş, Sıvı-Gaz Doğalgaz, Petrol Rafinerisi, Kimya, Kağıt, Çimento, Tekstil endüstrileri 3 yıllık süreçte geliştirmeyi planladığı öncelikli sektörler olacaktır.

28 Tesisleriniz Bizim Elimizde Güvende! 2016 yılında gelişimini tamamladığı EMTA SERVİS departmanı, geniş yelpazede sunduğu hizmetleriyle; mevcut tesislerin işletilmesinden, bakım ve modernizasyon süreçlerine kadar hizmet verecek, 2020 yılında, cirosunu 3 katına çıkarmayı hedeflerken, müşterilerine danışmanlıktan, bakıma kadar olan tüm süreçte destek alınabilecek bir satış sonrası çözüm ortağı firma olunması amaçlanmıştır.

29 Ulaşımda Güçlü Partner Yurtiçinde tüm raylı sistemler ve tünel projelerinde verilen Elektrifikasyon ve Otomasyon çözümleri, 2020 yılına gelindiğinde global pazardaki ihtiyaçları karşılamak adına genişletilecek ve tüm coğrafyalarda anahtar teslim çözümler sunan bir EPC firması olunacaktır.

30 Enerji İletim Hattında Öncü Firma Endüstriyel Projelerde Tecrübeli Partner %100 Müşteri ve Çalışan Memnuniyeti Her Zaman «0» Kaza Hedefi Teknolojik, Hızlı, Çağdaş Çözümler Trafo Merkezlerinde Pazar Lideri Bakım ve İşletmede Güvenilir Çözüm Ortağı Sıfıra Yakın Çalışan Turnover Oranı Yatırımcı & Müteahhit EPC Firma Efektif, Şeffaf, Futuristik Yenilenebilir Enerjide Tek Durak Kıtaları Birleştiren Köklü Firma 100 Sa. Kişi Başı Eğitim Oranı Online Mecrada Yüksek Tanınırlık «EMTA Ailesi koyduğu bütün hedefleri gerçekleştireceğine kuşkusuz inanmakta, enerji sektörüne yapacağı bu katkılardan dolayı geleceğe gururla bakmaktadır.» 2020 ve ötesine hazırız!

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI. Sürdürülebilirlik vizyonumuz

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI. Sürdürülebilirlik vizyonumuz SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI Sürdürülebilirlik vizyonumuz 150 yıllık bir süreçte inşa ettiğimiz rakipsiz deneyim ve bilgi birikimimizi; ekonomiye, çevreye, topluma katkı sağlamak üzere kullanmak, paydaşlarımız

Detaylı

Güneş Enerjisi nde Lider

Güneş Enerjisi nde Lider Güneş Enerjisi nde Lider GO Enerji, 2003 yılından itibaren, Güneş enerjisinden elektrik üretimi teknolojilerinde uzmanlaşmış ekibiyle faaliyet göstermektedir. Kendi markaları ile ABD den Avustralya ya

Detaylı

KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM. Tek Elden Teknoloji

KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM. Tek Elden Teknoloji KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM Tek Elden Teknoloji SİSBİM HAKKINDA Farklı sektör ve ölçekten firmalara tüm teknolojik alt yapıları ile ilgili kurumsal yazılım ve donanım çözümleri sunan IT

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2016 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 80 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ 500+ Proje Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK Güçlü teknik kadromuz ve alt yapımız ile güç santralleri, enerji iletim hatları, orta gerilim

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ 20. yıl 1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ Ekin Kimya olarak Türkiye ve yakın çevresindeki ülkelere yüksek kalitede kimyasal ürünler tedarik eden öncü bir şirketiz. Dünyanın önde gelen kimyasal üreticileri

Detaylı

Misyonumuz. Vizyonumuz Çalışan. 45 Ülke İş Ortağı Kişilik Ekosistem. 85,000 Aktif Müşteri

Misyonumuz. Vizyonumuz Çalışan. 45 Ülke İş Ortağı Kişilik Ekosistem. 85,000 Aktif Müşteri 900+ Çalışan 45 Ülke 800+ İş Ortağı 2.500 Kişilik Ekosistem 85,000 Aktif Müşteri Kişisel bilgisayarlar için uygulama yazılımları geliştirmek üzere 1984 yılında kurulan Logo, Türkiye nin yenilikçi yazılım

Detaylı

MALİTÜRK DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş.

MALİTÜRK DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş. Misyon ve Vizyonumuz Müşterilerine en yüksek standartlarda kişisel hizmetler sağlamaya adanmış profesyonel kadro ile küresel bir iş ağı oluşturmaktır. Türkiye nin, yakın gelecekte AB ile üyeliğe varabilecek

Detaylı

Hakkımızda AR & GE. Anahtar Teslim Tesis Proje Çözümleri. Proses İyileştirme. Danışmanlık. Uluslararası Etkinlikler GMP - GDP.

Hakkımızda AR & GE. Anahtar Teslim Tesis Proje Çözümleri. Proses İyileştirme. Danışmanlık. Uluslararası Etkinlikler GMP - GDP. Hakkımızda Quality Academia kurulduğu 2007 yılından bugüne kadar İlaç, Biyoteknoloji, Gıda & İçecek, Tıbbi Cihaz, Hastane & Laboratuvar vb. alanlarındaki Ulusal ve Uluslararası pek çok kuruluşa sayısız

Detaylı

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Seçiminiz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Fonte Group 2016'da kurulmuş

Detaylı

GLOBAL ENERGY SERVICES

GLOBAL ENERGY SERVICES GLOBAL ENERGY SERVICES İŞLETME & BAKIM HİZMETLERİ TUREK 2015 ANKARA RÜZGAR VE GÜNEŞ SANTRALLERİ KURULUMU VE İŞLETMESİNDE GLOBAL PAZAR LİDERİ 12,000 MW BOP 23,600 MW TURBİN MONTAJ 12,600 MW İŞLETME&BAKIM

Detaylı

Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı

Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı Bu program Avrupa Birliği, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı Kadın İşletmelerine Finansman

Detaylı

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ HAKKIMIZDA Sağlık hizmetleri / özel hastane yöneticiliği başta olmak üzere hizmet sektörünün çeşitli alanlarında edindiğimiz bilgi deneyim ve tecrübenin gücünden yararlanarak yatırım ve ticaret yolculuğuna

Detaylı

2015 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri

2015 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri 2015 Eğitim Takvimi BiYMED Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Danışmanlık, uzman kadrosu ile danışmanlık, eğitim ve yazılım hizmetleri sağlar. BiYMED Danışmanlık, müşterilerine hizmet almak istedikleri alanlarda

Detaylı

2013 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri

2013 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri 2013 Eğitim Takvimi BiYMED Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Danışmanlık, uzman kadrosu ile danışmanlık, eğitim ve yazılım hizmetleri sağlar. BiYMED Danışmanlık, müşterilerine hizmet almak istedikleri alanlarda

Detaylı

Hakkımızda. www.kita.com.tr. KITA, 1995 te kurulmuş entegre bir lojistik hizmet üreticisidir.

Hakkımızda. www.kita.com.tr. KITA, 1995 te kurulmuş entegre bir lojistik hizmet üreticisidir. İstanbul, 2013 Hakkımızda KITA, 1995 te kurulmuş entegre bir lojistik hizmet üreticisidir. KITA, taşıma ve lojistik hizmetlerinde mükemmelliği hedef alarak ve kalifiye insan kaynağını en etkin şekilde

Detaylı

DANIŞMANLIĞI LTD.ŞTİ. HAKKIMIZDA

DANIŞMANLIĞI LTD.ŞTİ. HAKKIMIZDA AVRASKA İŞ GELİŞTİRME ve YÖNETİM DANIŞMANLIĞI LTD.ŞTİ. HAKKIMIZDA İstanbul, 2017 «Farklı olmak iş hayatınızın en önemli felsefesi olmalıdır. Bunun için de müşterilerinizi çok iyi tanımanız gerekir. Amacınız,

Detaylı

2013 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri

2013 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri 2013 Eğitim Takvimi BiYMED Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Danışmanlık, uzman kadrosu ile danışmanlık, eğitim ve yazılım hizmetleri sağlar. BiYMED Danışmanlık, müşterilerine hizmet almak istedikleri alanlarda

Detaylı

Güveniniz, Emeğimiz, Onurumuz. Üretimin Enerjisi

Güveniniz, Emeğimiz, Onurumuz. Üretimin Enerjisi 2016 enerjik yatırımlar yenilenebilir verimli kazandıran çözümler Müşterilerimizin Güveni Çalışanlarımızın Emeği Kalitemiz Onurumuzdur. Bizi Geleceğe Taşıyan. GEO TARİHÇE ( 5 ) PROJE TAAHHÜT ( 6-7 ) KALİTE

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı İstanbul, 2012 Kutluşah, yönetim, finans ve süreç danışmanlığı alanlarında hizmet veren güvenilir bir iş ortağıdır Toplamda 85 yılı aşkın finansal kuruluşlar, girişimcilik ve yönetim

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2012 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 70 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

Hizmetlerini yasaların gerektirdiği standartlar çerçevesinde, günün gereklerine ve sizin şartlarınıza uygun, gerçekçi yöntemlerle sunar.

Hizmetlerini yasaların gerektirdiği standartlar çerçevesinde, günün gereklerine ve sizin şartlarınıza uygun, gerçekçi yöntemlerle sunar. TANITIM SUNUMU HAKKIMIZDA Piyamer Yatırım ve Danışmanlık Limited Şirketi 2015 yılında kurulmuş olup, KOBİLER başta olmak üzere çeşitli sektörlerdeki firmalara Yönetim Sistemleri ve Dış Ticaret konularında

Detaylı

Lojistik ve Depolama Çözümleri

Lojistik ve Depolama Çözümleri Lojistik ve Depolama Çözümleri Hakkımızda MLA Logistics olarak sektörümüzde ki tecrübelerimizin bize kattığı duyarlılığı her alanda korumayı amaç edinmiş yapımız ve siz değerli müşterilerimizle uzun soluklu

Detaylı

TÜV SÜD. İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre, Teknik Eğitim ve Danışmanlık Çözümleri TÜV SÜD

TÜV SÜD. İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre, Teknik Eğitim ve Danışmanlık Çözümleri TÜV SÜD İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre, Teknik Eğitim ve Danışmanlık Çözümleri 149 yıllık uzmanlık ile gelen başarı 1866 21 teknisyen ve buhar kazanı sahibi tarafından Mannheim da, teknolojinin bilinmeyen formundan

Detaylı

Güveniniz, Emeğimiz, Onurumuz. Üretimin Enerjisi

Güveniniz, Emeğimiz, Onurumuz. Üretimin Enerjisi 2018 yeni yatırımlar rekabetçi, verimli kazandıran tesisler Müşterilerimizin Güveni Çalışanlarımızın Emeği Kalitemiz Onurumuz Bizi Geleceğe Taşır SLOGANIMIZ ÜRETİMİN ENERJİSİ!.. SUNUM İÇERİK GEO Tarihçe

Detaylı

Stratejik Plan Özeti

Stratejik Plan Özeti Stratejik Plan Özeti 2017-2021 www.aselsan.com.tr ASELSAN, yenilikçi teknolojilerden, bilimsel yaklaşımlarla kazanılmış birikimden ve etik değerlerden asla ayrılmadan başta Türk Silahlı Kuvvetleri olmak

Detaylı

( ( ( ( ( ( Müşteri Odaklılık

( ( ( ( ( ( Müşteri Odaklılık Tesis yönetim hizmetleri, ülkemizin gelecek dönemde daha da önem vereceği bir dışarıdan temin kalemi olacaktır. Sektörde olan bizler, deneyimimizle bu sektöre değer katmaya devam edeceğiz. HAKKIMIZDA Tüm

Detaylı

REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir.

REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir. REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir. Reon Enerji, enerji tüketimini daha ekonomik ve fonksiyonel bir hale getirme misyonundan

Detaylı

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz...

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... OEM İŞ ORTAKLIĞI NEDİR? MDS ap SAP OEM iş ortaklığı modeli, SAP platformlarını

Detaylı

SOLAREX15 İstanbul 10 Nisan 2015. Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansmanı Programı

SOLAREX15 İstanbul 10 Nisan 2015. Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansmanı Programı SOLAREX15 İstanbul 10 Nisan 2015 Mustafa SALMAN Marketing Manager Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansmanı Programı DESIGNED BY SUPPORTED BY IMPLEMENTED BY TurSEFF? Programın Yapısı 310M luk Fon ÜcretsizTeknik

Detaylı

Kariyerine en TEPE den başla!

Kariyerine en TEPE den başla! Kariyerine en TEPE den başla! Tepe Savunma ve Güvenlik, çağdaş, yeniliklere açık, girişimci, kendini ve sistemi geliştirmeyi hedefleyen, vizyon sahibi yani tam da senin gibi kişilerle çalışıyor. Tepe Savunma

Detaylı

Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansmanı Programı

Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansmanı Programı Antalya 7 Mayıs 2015 Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansmanı Programı DESIGNED BY SUPPORTED BY IMPLEMENTED BY Özel Kredi Programı TurSEFF? Programın Yapısı 310M luk Fon ÜcretsizTeknik Destek Paketi KOBİ

Detaylı

PROJE KATALOĞU

PROJE KATALOĞU PROJE KATALOĞU www.promesmuhendislik.com.tr promes@promesmuhendislik.com.tr 0 212 222 0 333 Hakkımızda Promes Mühendislik, Türkiye ve Yurt dışında, elektrik taahhüt ve projelendirme konusunda, en yaygın

Detaylı

Yönetimimizden Mektup

Yönetimimizden Mektup AMI Metals Yönetimimizden Mektup Havacılık sektöründe otuz yılı aşan deneyimiyle kendini bu işe adamış kadromuz, AMI Metals ı başarı ile dünyanın lider ham malzeme sağlayıcısı durumuna getirmiştir. Sahip

Detaylı

Rüzgârın elektriğe dönüşümü

Rüzgârın elektriğe dönüşümü Rüzgârın elektriğe dönüşümü Rüzgâr enerjisi sektörünü küresel ölçekte destekleyen uzmanlık ve çözümler TÜV SÜD Türkiye Daha temiz bir gelecek için rüzgâr enerjisi çözümleri Nüfus artışı, enerji güvenliği

Detaylı

ENERJİMİZ PROJENİZ İÇİN

ENERJİMİZ PROJENİZ İÇİN ENERJİMİZ PROJENİZ İÇİN www.zorluenerji.com.tr EPC/Anahtar Teslim Projeler Zorlu Enerji, Zorlu Holding değer ve stratejileri doğrultusunda, iş güvenliği, kalite ve çevreye önem veren anlayışıyla; 1993

Detaylı

Tel : Web site :

Tel : Web site : E-mail : info@ahss.com.tr Tel : 0 216 527 1829 Web site : www.agaoglusilah.com.tr Ağaoğlu Havacılık ve Savunma Sanayi 2018 HAKKIMIZDA 2011 yılında silah yan sanayisine parça imalatı yapmak amacıyla kurulan,

Detaylı

... Ağustos 2009, İstanbul - MİKRON S, IFS ile DAHA DİNAMİK. Ekmeğini taştan çıkartan Mikron S, IFS in ERP Uygulamaları nı tercih etti

... Ağustos 2009, İstanbul - MİKRON S, IFS ile DAHA DİNAMİK. Ekmeğini taştan çıkartan Mikron S, IFS in ERP Uygulamaları nı tercih etti MİKRON S, IFS ile DAHA DİNAMİK Mikron S, ERP (Kurumsal Kaynak Planlaması) alanında etkin ve entegre bir iş organizasyonu sağlayan ve iş süreçlerindeki verimliliği artıran IFS Uygulamaları nı tercih etti.

Detaylı

www.evrekateknik.com.tr Mekanik Tesisat alanında sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan Evreka Teknik; faaliyetlerine 1997 yılında, Ankara Ostim de ısıtma soğutma malzemesi satış ve servis hizmetleri

Detaylı

10 yıla varan rakipsiz yerel tecrübe ve birikimin global teknoloji ve düşünce ile birleşmesi

10 yıla varan rakipsiz yerel tecrübe ve birikimin global teknoloji ve düşünce ile birleşmesi HAKKIMIZDA Yerel tecrübe, sektörel birikim, ilk kurumsal yapı... 10 yıla varan rakipsiz yerel tecrübe ve birikimin global teknoloji ve düşünce ile birleşmesi Uluslararası alanda halen kullanılan başlıca

Detaylı

Güneş Enerji Sistemleri. www.cansolar.com.tr

Güneş Enerji Sistemleri. www.cansolar.com.tr Güneş Enerji Sistemleri www.cansolar.com.tr Hakkımızda Yenilenebilir ve sürdürülebilir enerji sektöründe faaliyet göstermek amacıyla 2013 yılı başlarında kurulan firmamız, uzmanlık alanı güneş enerji sistemleri

Detaylı

MTMD STRATEJİK HEDEFLER VE EYLEMLER 2014 MAYIS.2014 İZMİR

MTMD STRATEJİK HEDEFLER VE EYLEMLER 2014 MAYIS.2014 İZMİR MTMD STRATEJİK HEDEFLER VE EYLEMLER MAYIS. STRATEJİK HEDEFLER ÇALIŞTAYI NEDEN BURDAYIZ? AMACIMIZ, DERNEĞİN AMAÇLARINA ULAŞMASI İÇİN UZUN VADELİ, ORGANİZE, PLANLI VE ORTAK DAVRANIŞLARLA SİSTEMATİK BİR GÜÇ

Detaylı

Şirket. Profili. Bir Bakışta MCI. Finansal Bilgiler. Sektör Bilgileri. Online ve Offline Arasında Köprü Kurmak. Basın Kiti 2015

Şirket. Profili. Bir Bakışta MCI. Finansal Bilgiler. Sektör Bilgileri. Online ve Offline Arasında Köprü Kurmak. Basın Kiti 2015 Şirket Profili Basın Kiti 2015 Bir Bakışta MCI MCI, stratejik ilişki ve aktivasyon çözümleri sunma hususunda dünya lideri olup toplantı, etkinlik, dernek ve kongre sektörlerinde 1987'den beri yeniliklere

Detaylı

Proje aşamasından başlayarak; yatırım ve uygulama aşamasını kapsayan elektrik tesisat uygulamalarını kapsamaktadır.

Proje aşamasından başlayarak; yatırım ve uygulama aşamasını kapsayan elektrik tesisat uygulamalarını kapsamaktadır. TAAHHÜT ve PROJE YÖNETİMİ Proje aşamasından başlayarak; yatırım ve uygulama aşamasını kapsayan elektrik tesisat uygulamalarını kapsamaktadır. Mühendislik desteği sağlayarak yatırımların ve uygulamaların

Detaylı

Stratejik Pazarlama Planlaması. Tolga DURSUN

Stratejik Pazarlama Planlaması. Tolga DURSUN Stratejik Pazarlama Planlaması Tolga DURSUN 1 İŞLETME YÖNETİM SÜRECİ PLANLAMA UYGULAMA DENETLEME o Amaçları Belirleme o Strateji ve taktikleri belirleme Örgütleme Kadrolama Yürütme Performans sonuçlarını

Detaylı

LİBERTY SİGORTA TÜRKİYE DE BİRLİKTE BÜYÜYELİM

LİBERTY SİGORTA TÜRKİYE DE BİRLİKTE BÜYÜYELİM TÜRKİYE DE BİRLİKTE BÜYÜYELİM Liberty Mutual Insurance Group Amerika Boston merkezli Liberty Mutual Insurance Group, kurulduğu 1912 yılından bu yana insanların daha güvenli ve daha emniyetli hayatlar

Detaylı

AJANDA HAKKIMIZDA EĞİTİMLERİMİZ. Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz. Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz

AJANDA HAKKIMIZDA EĞİTİMLERİMİZ. Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz. Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz AJANDA HAKKIMIZDA Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz EĞİTİMLERİMİZ Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz BİZ KİMİZ? Eğitim Sektöründe 11 yıllık tecrübe ve bilgi birikimine sahip olarak yola

Detaylı

CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014

CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014 CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014 Hakkımızda CREALUS, kurulduğu günden bu güne kadar müşterilerine stratejik çözüm ortağı olarak yenilikçi, yaratıcı ve katma değerli eğitim ve

Detaylı

BARMAN TEKNİK İNŞAAT ENDÜSTRİSİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

BARMAN TEKNİK İNŞAAT ENDÜSTRİSİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. BARMAN TEKNİK İNŞAAT ENDÜSTRİSİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 2014 Hakkımızda Uluslararası konsorsiyumlarda inşaat şirketlerinin organizasyonları ile çalışma fırsatı bulan kurucular proje uygulama sahalarında

Detaylı

ÖZEL GÜVENLİKTE BİLGİSİYLE ÖNCÜ. efa güvenlik. Tel: (+90) Fax: (+90) W: E:

ÖZEL GÜVENLİKTE BİLGİSİYLE ÖNCÜ. efa güvenlik. Tel: (+90) Fax: (+90) W:   E: efa Güvenlik ÖZEL GÜVENLİKTE BİLGİSİYLE ÖNCÜ efa güvenlik Tel: (+90) 212 211 70 09 Fax: (+90) 212 273 09 77 W: www.efaguvenlik.com.tr E: info@efaguvenlik.com.tr KALİTE POLİTİKAMIZ HAKKIMIZDA 2007 yılında

Detaylı

www.tte.com.tr 3 RE ELEKTRİK ENERJİSİ YATIRIMLARI A.Ş.

www.tte.com.tr 3 RE ELEKTRİK ENERJİSİ YATIRIMLARI A.Ş. www.tte.com.tr 3 RE ELEKTRİK ENERJİSİ YATIRIMLARI A.Ş. JUNE 2013 HAKKIMIZDA KISACA 3 RE HAKKIMIZDA 3 RE ELEKTRİK ENERJİSİ YATIRIMLARI A.Ş.; LİSANSSIZ RÜZGAR, GÜNEŞ VE BİOKÜTLE SANTRALLERİ PROJE GELİŞTİRME

Detaylı

Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu

Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu Microsoft Lync Projesi Durum: Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu 5 ayrı lokasyon arasında kuvvetli bir iletişim altyapısına ihtiyaç

Detaylı

MİSYON VİZYON KALİTE

MİSYON VİZYON KALİTE kaplanplastik.com HAKKIMIZDA 1979 yılında kurulmuş olan kaplan plastik, kurulduğu günden beri izlemiş olduğu yenilikçi, sürdürülebilir ve hep daha iyisini üretme politikası sayesinde Türkiye nin en büyük

Detaylı

Şirket Politikamız : Kalite Politikamız :

Şirket Politikamız : Kalite Politikamız : HAKKIMIZDA Ankara merkezli Barkur Enerji-Petrol, her tür ve büyüklükte yapım sözleşmelerini yürütme yeteneğine sahip dinamik ve güçlü bir kadroyla hizmet vermektedir. Gerek yurt içi ofisleri ve gerekse

Detaylı

ProFin. ProFin kapsamında Çin in önde gelen bankaları üzerinden ithalat tutarının % 85 ine kadar uzun vadeli kredi kullandırımı yapılır.

ProFin. ProFin kapsamında Çin in önde gelen bankaları üzerinden ithalat tutarının % 85 ine kadar uzun vadeli kredi kullandırımı yapılır. ProFin ProFin, Çin den yatırım amaçlı makine ve ekipman ithal etmek ile mühendislik hizmetleri almak isteyen yatırımcılar için Shangai Hanin ve Dinamo Danışmanlık tarafından sağlanan bir hizmettir. ProFin

Detaylı

Antak Enerji 40.000KW lık yani 40MW/ Yıl Üretim kapasitesine sahiptir.

Antak Enerji 40.000KW lık yani 40MW/ Yıl Üretim kapasitesine sahiptir. Şirket Profili Antak Enerji, Akdeniz Bölgesinde Fotovoltaik Modül üretim tesislerini kuran ve üretime başlayan ilk Türk firmasıyız. Firmamız Fotovoltaik modül üretim sektöründe 2010 yılından beri sürdürmektedir.

Detaylı

GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA

GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA 1994 yılında Şerafettin Gürçay tarafından kurulan Gürçay Makine, tecrübeli kadrosu ve ileri teknoloji üretim donanımıyla kısa bir süre içerisinde sektörünün önde firmalarından biri

Detaylı

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ NGT ENDÜSTRİYEL OTOMASYON PROJE VE TAAHHÜT NGT mühendislik olarak uzun yıllar otomasyon sektörüne hizmet eden deneyimli ve uzman kadromuzla, sahip olduğumuz bilgi birikim, uzmanlık

Detaylı

European Union / Instrument For Pre- Accession Assistance (IPA) Energy Sector Technical Assistance Project

European Union / Instrument For Pre- Accession Assistance (IPA) Energy Sector Technical Assistance Project European Union / Instrument For Pre- Accession Assistance (IPA) Energy Sector Technical Assistance Project Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Sanayi Odaları / KOBİ ler için EĞİTİM I-1 Projenin

Detaylı

Borç Danışmanlığı Hizmetleri

Borç Danışmanlığı Hizmetleri www.pwc.com.tr Borç Danışmanlığı İletişim Hüsnü Dinçsoy Şirket Ortağı +90 (212) 376 5302 ofis numurası husnu.dincsoy@tr.pwc.com e-mail Mevlüt Akbaş Direktör +90 (212) 355 2354 ofis numurası mevlut.akbas@tr.pwc.com

Detaylı

Vizyon, Misyon, Strateji, Değerler

Vizyon, Misyon, Strateji, Değerler Vizyon, Misyon, Strateji, Değerler Vizyonumuz Müşterilerin ürünlerini ve çevrelerini korumak ve güzelleştirmek için güvendikleri, yüksek kalitede, yenilikçi ve sürdürülebilir çözümleri tutarlı şekilde

Detaylı

ULUS METAL ÇEVRE RAPORU 2017

ULUS METAL ÇEVRE RAPORU 2017 ULUS METAL ÇEVRE RAPORU 2017 Giriş Tarihçe Çevre Politikası Çevresel Etkiler Atık Yönetimi Veriler Eğitimler ULUS METAL ÇEVRE RAPORU 2017 Ulus Metal çevre ile ilgili faaliyetlerini web sayfası aracılığıyla,

Detaylı

Misyonumuz. Vizyonumuz Çalışan. 45 Ülke İş Ortağı Kişilik Ekosistem Aktif Müşteri

Misyonumuz. Vizyonumuz Çalışan. 45 Ülke İş Ortağı Kişilik Ekosistem Aktif Müşteri 1.000+ Çalışan 45 Ülke 800+ İş Ortağı 5.000+ Kişilik Ekosistem 85.000+ Aktif Müşteri Kişisel bilgisayarlar için uygulama yazılımları geliştirmek üzere 1984 yılında kurulan Logo, Türkiye nin yenilikçi yazılım

Detaylı

2014 YILI ATB YILLIK İŞ PLANI

2014 YILI ATB YILLIK İŞ PLANI Stratejik Amaç : SH. Bilgi İşlem Biriminin Faaliyetlerinde İyileştirmelerde Bulunmak... Yeni yönetim bilgi sistemini devreye almak ANKARA TİCARET BORSASI 204 YILI ATB YILLIK İŞ PLANI..2. Web sitesinin

Detaylı

2013/101 (Y) BTYK nın 25. Toplantısı. Üstün Yetenekli Bireyler Stratejisi nin İzlenmesi [2013/101] KARAR

2013/101 (Y) BTYK nın 25. Toplantısı. Üstün Yetenekli Bireyler Stratejisi nin İzlenmesi [2013/101] KARAR 2013/101 (Y) Üstün Yetenekli Bireyler Stratejisi nin İzlenmesi [2013/101] BTYK nın 2009/102 no.lu kararı kapsamında hazırlanan ve 25. toplantısında onaylanan Üstün Yetenekli Bireyler Stratejisi nin koordinasyonunun

Detaylı

Şirket Tanıtım Sunumu. FOG Kurumsal Hizmetler

Şirket Tanıtım Sunumu. FOG Kurumsal Hizmetler Şirket Tanıtım Sunumu İÇERİK 1. Hakkımızda 2. Vizyon, Misyon ve Değerlerimiz 3. Müşteri Değer Önerimiz 4. Hizmetlerimiz 5. Çalışan Deneyimi 6. Ekibimiz 1. Hakkımızda A.Ş. olarak, gelişimi önemseyen kurumlara,

Detaylı

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli HOŞGELDİNİZ Erdal Kılıç SOFT Gökhan Akça KoçSistem Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet

Detaylı

Çiğdem Dedeoğlu Design PR. www.aykakapi.com.tr. Çiğdem Dedeoğlu Design PR

Çiğdem Dedeoğlu Design PR. www.aykakapi.com.tr. Çiğdem Dedeoğlu Design PR 2015 Ürün Kataloğu Çiğdem Dedeoğlu Design PR Çiğdem Dedeoğlu Design PR Tarihçe Kaliteli hizmet sloganını kendisine ilke edinen AY-KA KAPI 1992 yılından bu yana Malatya da çelik kapı sektöründe ciddi mesafeler

Detaylı

İSTANBUL ANTALYA İZMİR KONYA ANKARA GAZİANTEP STUTTGART ROME ATHENS M AG GERMANY

İSTANBUL ANTALYA İZMİR KONYA ANKARA GAZİANTEP STUTTGART ROME ATHENS M AG GERMANY M AG GERMANY simkan.net simkanteknoloji.com mag-germany.com gbpservice.com mk-parts.com Dünyanın önde gelen markalarına a t ürünler n thalat, hracat, loj st k ve satış sonrası h zmetler n müşter ler m

Detaylı

vizyon escarus hakkında misyon hakkında Escarus un misyonu, müşterilerine sürdürülebilirlik çözümleri sunan öncü bir şirket olmaktır.

vizyon escarus hakkında misyon hakkında Escarus un misyonu, müşterilerine sürdürülebilirlik çözümleri sunan öncü bir şirket olmaktır. escarus hakkında Nisan 2011 de faaliyetine başlayan Escarus Sürdürülebilir Danışmanlık A.Ş., deneyimli ve profesyonel kadrosuyla sürdürülebilirlik çözümleri geliştirerek, danışmanlık hizmetleri vermek

Detaylı

STRATEJİK SATINALMA METİN A. KANSU 30 MART 2010- SALI

STRATEJİK SATINALMA METİN A. KANSU 30 MART 2010- SALI MART EĞİTİMLERİ STRATEJİK SATINALMA METİN A. KANSU 30 MART 2010- SALI EĞİTİM PROGRAMLARI Geçmişten geleceğe köprü... MART/ 2010 30 MARTT 2010 SSal lıı STRATEJİK SATINALMA Hedef Katılımcılar Satınalma ve

Detaylı

TEB KOBİ BANKACILIĞI

TEB KOBİ BANKACILIĞI TEB KOBİ BANKACILIĞI Türkiye de KOBİ ler İşletme Büyüklüğü İstihdam Grubu (Çalışan Sayısı) 2011 İşletme Sayısı % Toplam İstihdam % Ortalama Çalışan Sayısı Mikro 1-19 2.522.011 97,30% 5.362.905 46,60% 2

Detaylı

Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak.

Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak. 1 Misyon Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak. Sahip olduğumuz prensiplerin ışığında, sürdürülebilirlik çerçevesinde, müşterilerimize verimlilik sunmak. 2

Detaylı

HİZMETLERİMİZ;

HİZMETLERİMİZ; 1-2- 3-4- 5-6- 7-8- 9-10- 11- HİZMETLERİMİZ; ENDÜSTRİYEL GÖZETİM VE DENETİM SİSTEM BELGELENDİRME ÜRÜN BELGELENDİRME TEKNİK DANIŞMANLIK EĞİTİM İSG VE ÇEVRESEL ÖLÇÜMLER PERİYODİK KONTROLLER TAHRİBATSIZ TESTLER

Detaylı

Liquid Energy Solid Engineering

Liquid Energy Solid Engineering Liquid Energy Solid Engineering TR Hakkımızda Köklü bir geleneğe sahip aile şirketi olan Gugler Water Turbines GmbH su türbinlerinin ve küçük hidroelektrik santrallerinin geliştirilmesi, tasarımı ve imalatı

Detaylı

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart 2011. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş.

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart 2011. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart 2011 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı nın Mart 2011 Dönemi Değerlendirmeleri ve Beklentileri Bank of America Merrill Lynch, küresel stratejisinin

Detaylı

www.nascogroup.com.tr

www.nascogroup.com.tr NASCO Group, Sanayi ticaret alanında 27 yıllık deneyimiyle, gümrükleme & lojistik, inşaat, turizm, tütüncülük, hayvancılık ve hayvancılık sistemleri, yemek & içecek hizmetleri, sağlık, ticaret kolaylaştırıcı

Detaylı

Vizyon Uzmanlaştığımız alanda kusursuz ve güvenilir çözüm ortağınız olmak.

Vizyon Uzmanlaştığımız alanda kusursuz ve güvenilir çözüm ortağınız olmak. Vizyon Uzmanlaştığımız alanda kusursuz ve güvenilir çözüm ortağınız olmak. Misyon Müşteri odaklı çözümler sağlayarak güncel ve gelişen teknolojilerle uyumlu, nitelikli ve maliyet etkin ürün ve sistemler

Detaylı

Logistics and Beyond...

Logistics and Beyond... Logistics and Beyond... ADP Şirket Profili Shanghai Asian Development Prosperous Import & Export Co., Ltd 2004 yılında kurulmuştur ve her ofisinde Yıllık 200 milyon USD ticaret hacmine tüm dünyada yaklaşık

Detaylı

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte;

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte; 1 HAKKIMIZDA YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; 2013 yılında akademik geçmişe sahip ortaklar tarafından kurulmuş bir firmadır. Yeni kurulmuş olmasına rağmen 35 yıla varan tecrübeye sahip personellerinden

Detaylı

GÜNEŞ ENERJİSİ SANTRALLERİ HİZMETLERİMİZ

GÜNEŞ ENERJİSİ SANTRALLERİ HİZMETLERİMİZ GÜNEŞ ENERJİSİ SANTRALLERİ HİZMETLERİMİZ HANEDAN ENERJİ olarak, enerji sektöründe faaliyet gösteren yerli ve yabancı tüm yatırımcılara, idari ve teknik konularda müşavirlik, mühendislik, danışmanlık ve

Detaylı

TURQUALITY Projesine Nasıl Başvurulur?

TURQUALITY Projesine Nasıl Başvurulur? TURQUALITY Projesine Nasıl Başvurulur? BAŞVURU ÖNCESİ Ön Koşul: Müracaat eden markanın Türkiye de tescilinin yapılmış olması, yurtdışında da ibraz edeceği İş Planında belirtilecek hedef pazarlarının en

Detaylı

28.10.2009. 1. Rakamlarla İş Bankası. 2. İş Bankası Müşteri Odaklı Dönüşüm Programı. 4. Misyon, Vizyon ve Çalışma İlkelerimiz

28.10.2009. 1. Rakamlarla İş Bankası. 2. İş Bankası Müşteri Odaklı Dönüşüm Programı. 4. Misyon, Vizyon ve Çalışma İlkelerimiz Yetenek Yönetimi Bölümü 27 Ekim 2009 1. Rakamlarla İş Bankası 2. İş Bankası Müşteri Odaklı Dönüşüm Programı 3. Yeni İK İş Modeli 4. Misyon, Vizyon ve Çalışma İlkelerimiz 5. Yetenek Yönetimi Yaklaşımımız

Detaylı

TTGV Çevre Projeleri Grubu 13 Aralık k 2006, Ankara

TTGV Çevre Projeleri Grubu 13 Aralık k 2006, Ankara Sürdürülebilir Kalkınma ve İnovasyon: Gelişmeler, EğilimlerE TTGV Çevre Projeleri Grubu 13 Aralık k 2006, Ankara İÇERİK Kavramlar:Sürdürülebilir Kalkınma ve Eko-İnovasyon Çevre Konusunda Gelişmeler AB

Detaylı

YAŞAM İÇİN ENERJİ KGM HAKKINDA 1

YAŞAM İÇİN ENERJİ KGM HAKKINDA 1 YAŞAM İÇİN ENERJİ KGM HAKKINDA 1 İÇİNDEKİLER: KGM HAKKINDA ENERJİNİN YENİ ADI: KGM TÜRKİYE NİN ENERJİSİ TEK HAKKINDA HEP UCUZLAYAN TEK ELEKTRİK KUSTO GROUP HAKKINDA GLOBAL ADIMLAR, YEREL ÇÖZÜMLER DÜNYADA

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

KOLAY & HER AÇIDAN VERİMLİ

KOLAY & HER AÇIDAN VERİMLİ C sınıfı ürünlerin tedariği KOLAY & HER AÇIDAN VERİMLİ www.simplesystem.com.tr C parçaları için B2B tedarik platformu 2 C sınıfı ürünlerin tedariği kolay hızlı & şeffaf 3 İkna eden gerçekler: B2B tedarik

Detaylı

ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUARI VE KONGRESİ İSTANBUL FUAR MERKEZİ

ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUARI VE KONGRESİ İSTANBUL FUAR MERKEZİ ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUARI VE KONGRESİ İSTANBUL FUAR MERKEZİ Türk aydınlatma ürünleri kalite, fiyat ve teslim sürelerindeki avantajından dolayı çevre coğrafyada tercih ediliyor.

Detaylı

ACP Yapı Elemanları Şirket Müdürü Erhan Karabağ

ACP Yapı Elemanları Şirket Müdürü Erhan Karabağ ACP Yapı Elemanları Şirket Müdürü Erhan Karabağ ACP Yapı Elemanları Şirket Müdürü Erhan Karabağ dan, Röportaj Konumuz Olan 2014 Yılı Değerlendirmeleri ve 2015 Yılı Hedefleriyle İlgili Bilgiler Aldık. Firmanız

Detaylı

HAKKIMIZDA. Faaliyet alanlarımız:

HAKKIMIZDA. Faaliyet alanlarımız: HAKKIMIZDA Yıllarca uluslararası büyük firmalarda çalışarak gördüğümüz, öğrendiğimiz, uyguladığımız şeyleri; şimdi bir araya gelerek kendi firmamız çatısı altında daha profesyonelce, daha yenilikçi, dünyaya

Detaylı

MMM ERBA MAKİNA A.Ş. TANITIM DOSYASI

MMM ERBA MAKİNA A.Ş. TANITIM DOSYASI TANITIM DOSYASI 1 HAKKIMIZDA Firmamız 2001 yılında ERBA MAKİNA LTD. ŞTİ olarak kurulmuş olup firma adı 2007 yılında MMMERBA MAKİNA A.Ş. olarak değişmiştir. Firmamız Yenikent Sanayi Sitesinde 60 m2 lik

Detaylı

Yenilikçi Çözüm Ortağınız

Yenilikçi Çözüm Ortağınız Yenilikçi Çözüm Ortağınız www.goldgirisim.com GOLD GİRİŞİM HAKKIMIZDA GOLD ORGANİZASYON TEMİZLİK TEKSTİL PAZARLAMA SAN. VE TİC. A.Ş. olarak; Verdiğimiz hizmetlerde, ilgili sektörlerden pay almanın, rekabet

Detaylı

KoçSistem. İK Uygulaması

KoçSistem. İK Uygulaması KoçSistem İK Uygulaması 444 0 262 www.kocsistem.com.tr İK Uygulaması nedir? İnsan kaynakları ekiplerinin işe alım sürecinden başlayarak, tüm insan kaynakları fonksiyonlarında uçtan uca çözüm üretebilen

Detaylı

A dan Z ye Sürdürülebilirlik

A dan Z ye Sürdürülebilirlik A dan Z ye Sürdürülebilirlik Ece Sevin, 16.11.2017 ESCARUS TSKB Sürdürülebilirlik Danışmanlığı A.Ş. ESCARUS HAKKINDA Escarus Hizmetlerimiz Tecrübemiz Stratejik Sürdürülebilirlik Operasyonel Sürdürülebilirlik

Detaylı

Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansmanı Programı DESIGNED BY SUPPORTED BY IMPLEMENTED BY

Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansmanı Programı DESIGNED BY SUPPORTED BY IMPLEMENTED BY Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansmanı Programı DESIGNED BY SUPPORTED BY IMPLEMENTED BY Özel Kredi Programı TurSEFF? Programın Yapısı 240 Mio luk Fon ÜcretsizTeknik Destek Paketi KOBİ lerde EV ve YE

Detaylı

Stratejik Plan 2015-2019

Stratejik Plan 2015-2019 Stratejik Plan 2015-2019 Bu Stratejik Plan önümüzdeki beş yıl Bezmiâlem in gelmesini umut ettiğimiz yeri ve buraya nasıl geleceğimizi anlatan bir Vizyon Belgesidir. 01.01.2015 Rektör Sunuşu Sevgili Bezmiâlem

Detaylı

Anahtar Teslim Çözümler

Anahtar Teslim Çözümler Güneș Enerjisi Santralleri için Anahtar Teslim Çözümler ANAHTAR TESLİM ÇÖZÜMLER solar www.yeosolar.com.tr İÇERİK CEO Mesajı 07 18-19 Güneş Enerjisi Santrali Çözümleri Grup Şirketlerimiz 08-11 20-21 Elektrik

Detaylı

HAKKIMIZDA. Karadizayn Mühendislik, Kalite politikamız

HAKKIMIZDA. Karadizayn Mühendislik, Kalite politikamız HAKKIMIZDA Karadizayn Mühendislik, Sektöründe lider olabilmek için işverenlerinin ihtiyaç ve şartlarını karşılamayı ve koşulsuz işveren memnuniyetini sağlamayı taahhüt eder.bu taahhüdümüz tüm süreçlerimizde

Detaylı

Anahtar teslim proje yönetimi

Anahtar teslim proje yönetimi Anahtar teslim proje yönetimi www.simora.com.tr simora simora Simora Mühendislik; 2011 yılında Türkiye de ve yurtdışında hizmet vermek amacıyla kurulmuş, her gerilim seviyesinde açık ve kapalı şalt işlemlerini

Detaylı