Yenilenen. Renault CAPTUR

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Yenilenen. Renault CAPTUR"

Transkript

1 Yenilenen Renault CAPTUR

2

3

4 Şehir macerası Başarılı Renault Captur, macerayı yeniden tanımlıyor. Şehirler de artık maceraya dahil oluyor. Yeni renk seçenekleri, yeniden tasarlanan zarif krom renkli ızgarası ve sabit cam tavanıyla Renault Captur, maceracı ruhunu şehirde yaşatmaya devam ediyor. PURE Vision FULL LED farlar ve C şeklindeki LED gündüz sürüş farları, Renault Captur un iddialı karakterini en doğru şekilde yollara yansıtıyor.

5

6

7 Şehri yeniden keşfedin Şehrin sokaklarının hâkimi olmak nasıl bir duygu? İşte, yenilenen Renault Captur ile bu duyguyu en iyi siz bileceksiniz. Renault Captur un artırılan yüksekliği ve sabit cam tavanı şehri farklı açılardan görmenizi sağlarken, ön ve arka tamponlarda yer alan koruyucular aracınızı daha güvenli kılar. Size ise rahat ve güvenli bir yolculukla şehri yeniden keşfetmek kalır.

8 İddialı tasarım 16 ve 17 alaşım jantları ile Renault Captur, şehirdeki yeni maceralar için sizi bekliyor. Üstün bir estetiğe, daha güçlü karaktere sahip olan bu crossover araç, artık çok daha iddialı. Ön ve arkada bulunan LED farlar, aydınlanan yolunuzla birlikte, ileriye gitme arzunuzu daha da artıracak. Çift renkli gövde tasarımı ve kişiselleştirme imkânlarıyla Renault Captur, kendinizi en doğru şekilde ifade etmenizi sağlıyor.

9

10

11 Her ayrıntısı düşünülmüş bir kabin ** Güvenli koltukları, kol desteği ve okuma lambası seçeneği de olan LED tavan lambaları* ile yeni Renault Captur, konforunuz ve güvenliğiniz için yeniden tasarlandı. Kullanılan renkler ve detaylar, yalın olduğu kadar da şık. Zarafet ise krom detayların sadeliğinde saklı. * Sunulan özellikler versiyona göre değişiklik gösterir. ** Görseller, kol dayama özelliğinin işlevselliğini göstermek için kullanılmıştır, Türkiye de sunulan versiyonlardan farklılık gösterebilir.

12 * Görsel bagaj alanı işlevselliğini göstermek amacıyla kullanılmıştır, Türkiye'de sunulan versiyonlardan farklılık gösterebilir.

13 Hayatı daha kolay hale getirin Sahip olduğu akıllı depolama çözümleriyle yeni Renault Captur günlük hayatınızı kolaylaştırıyor. Eşyalarınızı istediğiniz şekilde yerleştirin diye 11 litre kapasitelik geniş bir çekmeceye sahip. Ön kısımda yer alan bölmede ise cep telefonu ve cüzdanınızı koyabileceğiniz bir alan mevcut. Modüler oturma düzeninde 1/3-2/3 oranında katlanabilen ve kayabilen 3 kişilik arka koltuk bulunur. Böylece o anki kullanımınıza göre depolama hacimlerini değiştirebilirsiniz. *Öndeki koltuğun yerine göre 359 ila 455 dm 3 hacim

14 Dokun ve Keşfet Yeni uygulama, R&Go: Akıllı telefonunuzu otomobilinizin radyosuna bağlayarak yeni R&Go uygulamasının fonksiyonlarına erişim sağlayabilirsiniz. Uygulama ekranında karşınıza çıkan 6 ikon ile sürüş modunuzu kontrol edebilir, radyonuzu kullanabilir, güvenle arama yapabilir ve gelen çağrılarınızı cevaplayabilirsiniz. Media Nav Evolution: Renault Medianav Multimedya sistemi ile radyo dinleyebilir, 7'' ekranınızdan navigasyonunuzu takip edebilir, bluetooth üzerinden telefonunuzu aracınıza bağlayabilirsiniz. Kullanıcı dostu ara yüzü ile Medianav'ı kullanmak çok kolay. 7 inçlik dokunmatik ekranı, sezgisel ses komutu ve direksiyon üzerindeki kontrol tuşları ile Renault R-LINK Evolution, navigasyon, multimedya, telefon, araç verileri ve R-LINK Store üzerinden indirilebilen uygulamalar kataloğu gibi yenilikçi ve pratik işlevlere erişim imkânı verir. R-LINK Evolution a bağlanan MY Renault* uygulamasıyla, nerede olursanız olun, Yeni Captur unuzu nereye park ettiğinizi bulabilir, birçok akıllı hizmetten faydalanabilirsiniz. Daha fazla bilgi için adresini ziyaret edebilirsiniz. MY Renault ve R&Go uygulamalarına Google Play ve Apple Store dan ulaşabilirsiniz.

15

16 Şehrin en iyisi Koruma Ön ve ön-yan hava yastıklarına sahip Yeni Renault Captur da gelişmiş bir koruma içgüdüsü bulunuyor. Arkada, Isofix bağlantı sistemi sayesinde çocuk koltukları da güvenle kullanılabiliyor. Yokuş Kalkış Desteği Yokuşta kalkış sırasında, fren basıncı 2 saniye boyunca otomatik olarak korunur ve böylece araç size manevra için zaman tanır.

17 Aktif Acil Durum Fren Desteği Aniden bir engelle mi karşılaştınız? Reflekslerinizin öne çıkmasına izin verin. Bu özellik, fren pedalına sertçe basıldığında durma mesafesini otomatik olarak kısaltır. İlave Dönüş Işıkları Dönüşlerde ve viraj alırken, döndüğünüz taraftaki sis farı otomatik olarak yanar ve size daha geniş bir görüş alanı sağlar.

18 Carlab Renk kartelası Yaratıcı Atölye Motor seçenekleri Ekipman ve opsiyonlar Aksesuarlar Boyutlar

19 Renk kartelası Atamaca Turuncu Tavan (METALİK) Atamaca Turuncu Gövde (METALİK) Yıldız Siyah Tavan (METALİK) Platin Gri Tavan (METALİK) Marin Mavi Tavan (OPAK) Marin Mavi Gövde (OPAK) Yıldız Siyah Tavan (METALİK) Sedef Beyaz Tavan (METALİK) Sedef Beyaz Gövde (METALİK) Yıldız Siyah Tavan (METALİK) Fildişi Beyaz Tavan (OPAK) Fildişi Beyaz Gövde (OPAK) Yıldız Siyah Tavan (METALİK)

20 Platin Gri Tavan (METALİK) Alev Kırmızı Gövde (METALİK) Yıldız Siyah Tavan (METALİK) Platin Gri Tavan (METALİK) Platin Gri Gövde (METALİK) Yıldız Siyah Tavan (METALİK) Bulut Gri Tavan (METALİK) Bulut Gri Gövde (METALİK) Yıldız Siyah Tavan (METALİK) Yıldız Siyah Tavan (METALİK) Yıldız Siyah Gövde (METALİK) Platin Gri Tavan (METALİK)

21 Yaratıcı Atölye TOUCH Koyu iç mekanlı mevcut döşemeler Siyah koltuk döşeme 16'' siyah alüminyum jantlar Güvenlik Ve Sürüşe Yardımcı Sistemler C şeklinde LED gündüz farları Anti Blokaj Fren Sistemi (ABS) Elektronik Denge Programı (ESC) Acil Fren Destek Sistemi (AFU) Yokuş Kalkış Destek Sistemi (Hill Holder) Hız ayar ve sınırlayıcı (Cruise Control) Sürücü ve Yolcu Hava Yastıkları Yan Hava Yastıkları Yolcu Hava Yastığı İptal Fonksiyonu Lastik Basınç Kontrol Sistemi Çocuk Koltuğu sabitleyici (ISOFIX) Merkezi Kilit Lastik Tamir Kiti ** * Yalnızca Touch versiyonlarda mevcuttur. ** 1.2 Benzinli Motorlarda sunulmamaktadır. Tasarım Krom üst ızgara şeridi 16 Siyah Alüminyum Jantlar Yan aynalara entegre sinyaller Siyah yan aynalar Ön konsolda akıllı telefon sabitleyici Fildişi İç Kişiselleştirme Sürüş Eco sürüş modu Konfor Manuel Klima Elektrikli Ön Camlar Elektrikli Arka Camlar Elektrikli ve Isıtmalı yan aynalar Arka Koltuk Sırtlığı 1/3-2/3 Katlanma Özelliği Eller Serbest Renault Card Sistemi Deri Direksiyon Multimedya Direksiyondan Kumandalı Radyo ve Müzik Sistemi R&Go* Bluetooth USB Aux Opsiyonlar Arka Park Sensörü Stepne Look Paketi (Karartılmış Arka Camlar & 17" Alüminyum Jantlar) Çakmak ve Küllük Medianav Paketi (Madianav Navigasyon + 7" Ekran) Fildişi Ön Konsol ve Kapı Panoları Park Paketi: Arka park sensörü ve Geri Görüş Kamerası - Katlanan Aynalar Konfor Paketi: Elektronik Klima - Yağmur Sensörü ve Otomatik Farlar Krom İç Kişiselleştirme Paketi Dış Kişiselleştirme (Farklı Renk Seçenekleri) Metalik veya Opak Tek Renkli Gövde

22 Yaratıcı Atölye ICON (TOUCH+) Gri koltuk döşeme 17'' Siyah Alüminyum jantlar Koyu iç mekanlı mevcut döşemeler Güvenlik Ve Sürüşe Yardımcı Sistemler Arka Park Sensörü ve Geri Görüş Kamerası Viraj İçi Aydınlatma Fonksiyonlu Ön LED Sis Farları Full LED ön Farlar Tasarım Krom İç Kişiselleştirme Paketi 17 Siyah Alüminyum jantlar Gövde rengi yan aynalar Konfor Elektronik klima Yağmur Sensörü ve Otomatik Farlar Karartılmış Arka Camlar Ön Koltuk Kol Dayanağı Elektrikli, Isıtmalı ve Katlanan Dış Dikiz Aynaları Multimedya Medianav Navigasyon 7" Dokunmatik Ekran Opsiyonlar Stepne Siyah Deri Koltuklar Isıtmalı Ön Koltuklar Sabit Cam Tavan Premium Paket: Elektrokrom Dikiz Ayna, Işıklı Makyaj Aynaları, Alüminyum Spor Pedallar, Sürücü Güneş Gözlüğü Saklama Alanı R-Link Paketi Çakmak ve Küllük 17'' Gri Alüminyum Jantlar Fildişi Ön Konsol ve Kapı Panoları Kırmızı İç Kişiselleştirme Paketi* Kırmızı Torpido Dekoru* Dış Kişiselleştirme (Farklı Renk Seçenekleri) Metalik veya Opak Tek Renkli Gövde Metalik Çift Renkli Gövde * Kırmızı İç Kişiselleştirme Paketi ve Kırmızı Torpido Dekoru birlikte sunulmaktadır.

23 Yaratıcı Atölye OUTDOOR (ICON+) Koyu iç mekanlı mevcut döşemeler Tasarım Alüminyum Spor Pedallar Konfor LED İç Aydınlatma Işıklı Makyaj Aynaları Güneş Gözlüğü Saklama Alanı Multimedya R-LINK İnternet Bağlantılı Entegre Navigasyon OPSİYONLAR Stepne Siyah Deri Koltuklar Isıtmalı Ön Koltuklar Sabit Cam tavan Çakmak ve Küllük 17'' Gri Alüminyum Jantlar Fildişi Ön Konsol ve Kapı Kolları Metalik Tek veya Çift Renkli Gövde Kırmızı İç Kişiselleştirme Paketi* Kırmızı Torpido Dekoru*

24 Kişiselleştirme İÇ KİŞİSELLEŞTİRME Kırmızı İç Kişiselleştirme Paketi Krom İç Kişiselleştirme Paketi DIŞ KİŞİSELLEŞTİRME* Pasifik Mavi Dış Kişiselleştirme Paketi Kırmızı Dış Kişiselleştirme Paketi Atamaca Turuncu Dış Kişiselleştirme Paketi Fildişi Dış Kişiselleştirme Paketi * Dış kişiselleştirme seçenekleri her dış boya alternatifi ile sunulmamaktadır.

25 Teknik Özellikler CAPTUR BENZİNLİ DİZEL 1.2 TCe 120 bg 1.2 TCe EDC 120 bg 1.5 dci 90 bg 1.5 dci 90 bg EDC MOTOR TİPİ Silindir hacmi (cm 3 ) Çap x Strok (mm) 72,2x73,1 72,2x73,1 76 x 80,5 76 x 80,5 Silindir adedi Sıkıştırma oranı 9,8 : 1 9,8 : 1 15,5 : 1 15,5 : 1 Subap adedi Maksimum güç (bg) Maksimum güç devri (dev/dak) Maksimum tork Nm CEE (m.kg) Maksimum tork devri (dev/dak) Yakıt tipi Benzin Benzin Dizel Dizel Emisyon normu Euro 6 Euro 5 Euro 5 Euro 5 AKTARMA ORGANLARI Tip Manuel Otomatik Manuel Otomatik Vites sayısı 6 ileri 6 ileri 5 ileri 6 ileri PERFORMANS Maximum hız (km/s) km/s hızlanma (sn) 10,6 10,9 13,1 13,5 TÜKETİM DEĞERLERİ Yakıt deposu (l) CO2 (g/km) Yakıt tüketimi (I/100km) Şehir içi 7,0 6,6 4,0 4,6 Şehir dışı 4,7 4,7 3,4 3,6 Ortalama 5,5 5,4 3,6 3,9 AĞIRLIK (kg) Aracın yürür vaziyette kütlesi (sürücü dahil)

26 Ekipman özellikleri CAPTUR TOUCH ICON OUTDOOR 1.2 TCe EDC 120 bg 1.5 dci 90 bg 1.5 dci EDC 90 bg 1.2 TCe 120 bg 1.2 TCe EDC 120 bg 1.5 dci 90 bg 1.5 dci EDC 90 bg 1.2 TCe EDC 120 bg 1.5 dci 90 bg 1.5 dci EDC 90 bg GÜVENLİK Anti Blokaj Fren Sistemi (ABS) S S S Elektronik Denge Programı (ESC) S S S Acil Fren Destek Sistemi (AFU) S S S Sürücü ve Yolcu Hava Yastıkları S S S Yan Hava Yastıkları S S S Ön Yolcu Hava Yastığının Manuel Olarak Devre Dışı Bırakılması S S S Yüksekliği Ayarlanabilir Emniyet Kemeri S S S Emniyet Kemeri İkaz Uyarısı S S S 3 Noktalı Arka Emniyet Kemerleri S S S Çocuk Koltuğu Sabitleyici (ISOFIX) S S S Hız Ayar ve Sınırlayıcı (Cruise Control) S S S Lastik Basınç Kontrol Sistemi S S S Arka Park Sensörü O / Park Paketi - - Arka Park Sensörü ve Geri Görüş Kamerası Park Paketi S S Viraj İçi Aydınlatma Fonksiyonlu Ön LED Sis Farları - S S Full LED Ön Farlar - S S C şeklinde LED Gündüz Farları S S S Lastik Tamir Kiti S 1 S 1 S 1 Stepne O 1 O 1 O 1 KONFOR Manuel Klima S - - Elektronik Klima Konfor Paketi S S Yokuşta Kalkış Destek Sistemi (Hill Holder) S S S Merkezi Kilit S S S Eller Serbest Renault Kart Sistemi S S S Otomatik Yanan Farlar Konfor Paketi S S Yağmur Sensörü Konfor Paketi S S Kendiliğinden Kararan İç Dikiz Aynası (Electro-chrome) - Premium Paket S Elektrikli Ön Camlar S S S Elektrikli Arka Camlar S S S Sabit Cam Tavan - O O Karartılmış Arka Camlar Look Paketi S S Isıtmalı Ön Koltuklar - O O Siyah Deri Koltuklar - O O Deri Direksiyon S S S LED İç Aydınlatma - Premium Paket S Işıklı Makyaj Aynaları - Premium Paket S Güneş Gözlüğü Saklama Alanı - Premium Paket S

27 1.5 dci EDC 90 bg Alüminyum Spor Pedallar - Premium Paket S Ön Koltuk Kol Dayanağı - S S Çakmak ve Küllük O O O Akıllı Telefon Tutacağı S - - Arka Koltuk Sırtlığı 1/3-2/3 Katlanma Özelliği S S S ECO Mode (Ekonomik Sürüş Modu) S S S MULTİMEDYA Direksiyondan Kumandalı Radyo ve Müzik Sistemi S S S Bluetooth Bağlantısı S S S USB Bağlantısı S S S 7 Dokunmatik Ekran Medianav Paketi S S R&Go Radyo (R&Go Akıllı Telefon Uygulaması Uyumlu) S - - Medianav Navigasyon Medianav Paketi S - R-LINK İnternet Bağlantılı Entegre Navigasyon - R-Link Paketi S DIŞ EKİPMANLAR 16 Siyah Alüminyum Jantlar S Siyah Alüminyum Jantlar Look Paketi S S 17 Gri Alüminyum Jantlar Look Paketi O O Gövde Rengi Kapı Kolları S S S Tavan Rengi Yan Aynalar O O S Sinyalli Yan Aynalar S S S Elektrikli ve Isıtmalı Yan Aynalar S - - Elektrikli, Isıtmelı ve Otomatik Katlanır Yan Aynalar Park Paketi S S IÇ KİŞİSELLEŞTİRME Koyu Ön Konsol ve Kapı Panoları S S S Fildişi Ön Konsol ve Kapı Panoları O O O Kırmızı Torpido Dekoru - O O Fildişi Torpido Dekoru S S S Kırmızı İç Kişiselleştirme Paketi - O O Fildişi İç Kişiselleştirme Paketi S - - Krom İç Kişiselleştirme Paketi O S S DIŞ KİŞİSELLEŞTİRME Pasifik Mavi Dış Kişiselleştirme (Pasific Blue) O O O Kırmızı Dış Kişiselleştirme (Rouge Flame) O O O Fildişi Dış Kişiselleştirme (Ivory) O O O Turuncu Dış Kişiselleştirme (Orange Atakama) O O O RENK Metalik Boya O O S Tek Renk Gövde ve Tavan S O O Çift Renkli Dış Boya - O S S: Standart O: Opsiyon CAPTUR S1: 1.2 Benzinli Motorlarda sunulmamaktadır O1: 1.2 Benzinli Motorlarda Standard olarak sunulmaktadır TOUCH ICON OUTDOOR 1.2 TCe EDC 120 bg 1.5 dci 90 bg 1.5 dci EDC 90 bg 1.2 TCe 120 bg 1.2 TCe EDC 120 bg 1.5 dci 90 bg 1.2 TCe EDC 120 bg 1.5 dci 90 bg 1.5 dci EDC 90 bg

28 Aksesuarlar Tasarım ve Kişiselleştirme 1. Krom Yan Barlar: Güçlü dizaynına zerafet katar. Ref: Bagaj Eşiği: Korurken ışıltı katar. Ref: Köpekbalığı anten: Aracınızın sportif görünümüne okyanustan gelen bir detay. Ref:

29 Koruma ve Konfor Kapı eşiği: Korurken ışıltı katar. Ref: e 5. Bagaj havuzu: Bagaj döşemenizi tüm aşınmalara ve lekelenmelere karşı korur. Ref: Tavan Barı ve Bagajı: Eşyalarınız gözünüzde daha az yer kaplarken seyahatler daha keyifli. Ref: (Tavan barı), (Tavan Bagajı 380L) Güvenlik Ceket askılığı: İş seyahatleriniz için vazgeçilmez. Ref: Ön Park Sensörü: Kısa mesafelerle sizin yerinize ilgilenir, siz uzun mesafelere odaklanırsınız. Ref: Alarm: Captur ünüzün güvende olduğundan emin olun. Ref: Duoplus Isofix Çocuk Koltuğu (9ay-4yaş) Ref:

30 Motor Seçenekleri ENERGY TCe 120 ENERGY TCe 120 motorunu seçmek, performansı seçmekle eş anlamlıdır. İster daha duyarlı bir sürüş için 6 vitesli manuel şanzıman, ister daha fazla konfor için otomatik EDC şanzımanı seçin, her zaman sorunsuz ve keyifli bir sürüş yaşarsınız. ENERGY dci 90 Dinamik ve verimli bir sürüşe geçin. Otomatik EDC ya da manuel şanzıman seçeneklerine ve eco2 onay belgesine sahip ENERGY dci 90, en iyi seviyede yakıt tüketimi sağlar. EDC otomatik şanzıman Sürüş keyfinizi en üst düzeye çıkarın. Çift kavramalı EDC otomatik şanzıman, manuel şanzımanlı bir aracınkine yakın yakıt tüketimiyle, dinamizm ve akıcı sürüş performansı sağlar.

31 Boyutlar BOYUTLAR (mm) A Dingil mesafesi 2,606 B Toplam uzunluk 4,122 C Ön dingil çıkıntısı 866 D Arka dingil çıkıntı 650 E Ön tekerlek izi 1,531 F Arka tekerlek izi 1,516 G Toplam genişlik (dış dikiz aynalı) 1,778 H Boş yükseklik 1,566 H1 Bagaj kapısı açık yükseklik 2,031 J Bagaj eşiği yüksekliği 732 K Yerden yükseklik (yolcularla) 170 L Arkada diz boşluğu 215 M Önde dirsek genişliği 1,380 M1 Arkada dirsek genişliği 1,370 N Önde omuz genişliği 1,368 N1 Arkada omuz genişliği 1,330 P Önde tavan yüksekliği 905 P1 Arkada tavan yüksekliği 860 Y Bagaj üst giriş genişliği / maksimum bagaj genişliği 905/1,010 Y1 Bagaj alt giriş genişliği 983 Y2 Çamurluklar arası iç genişlik 990 Z Bagaj giriş genişliği 685 Z1 Maksimum yükleme uzunluğu (arka koltuklar katlanmış) 1,512 Z2 Arka koltuk gerisinde yükleme uzunluğu 724 Z3 Arka tablet altı yükseklik 595 Bagaj hacmi (dm³) 455 Maks. bagaj kapasitesi (arka koltuklar katlanmış) (dm³) 1,235

32 RENAULT DA SÖZÜMÜZ SÖZ HIZLI YANIT AVANTAJLI TELEFON:

33 RENAULT NUZA EN İYİ BİZ BAKARIZ! GARANTİLER CAPTUR Yeni Araç Garantisi, malzeme, montaj ve üretim hatalarına karşı kilometre sınırı olmaksızın 2 yıldır. Captur, 2 yıl sınırsız kilometre garantisine ek olarak 3 yıl / km (hangisi önce dolarsa) yeni araç garantisi kapsamındadır. Antikorozyon Garantisi, kilometre sınırı olmaksızın 12 yıl, Boya Garantisi ise kilometre sınırı olmaksızın 3 yıl süre için geçerlidir. Aracın yaşı ne olursa olsun, Renault Yetkili Servislerinde, yapılan tüm müdahaleler, malzeme, montaj ve üretim hatalarına karşı 2 yıl / km Yedek Parça ve Onarım Garantisi kapsamındadır. RENAULT ŞEBEKESİNDE SUNULAN DİĞER HİZMETLER Hiç kimse Renault nuzun bakım ve onarımını Renault dan daha iyi yapamaz, aracınızı Renault dan daha iyi donanım ve aksesuarlarla teçhiz edemez. İlk montaj parçalarına eşdeğer kalitede olan Renault Orjinal Yedek Parçaları Renault nuzun orijinal değerinin korunmasını sağlar. Artı Oto, çok cazip şartlar ve uygun fiyatlarla otomobil kiralama hizmeti verir. Aracınızı kişiselleştirmek için, sağlam ve ileri teknolojili, geniş Renault Aksesuarları yelpazesinden seçiminizi yapabilirsiniz. Aracınıza yapılan her müdahaleden sonra aracınızdaki 34 nokta, Renault şebekesi çalışanları tarafından güvenliğiniz için ücretsiz olarak kontrol edilir. Sonuçlar, Kontrol Sertifikası ile size verilir. Ayrıca, aracınız, dış yıkaması yapılarak, size temiz bir şekilde teslim edilecektir. Her bir servis paketinin fiyatının baştan belli olduğu Renault Fix Servis Paketleri aracın bakımı için gerekli temel işlemleri ve bakım sırasında değiştirilen parçaları kapsıyor. Diğer bir deyişle, bu paketler size yedek parça, işçilik ve KDV si içinde, her şey dahil fiyatlarla sunuluyor. RENAULT YARDIM Türkiye nin her yerinde günde 24 saat, yılda 365 gün arızalı ve kazalı araçlara yol üzerinde onarım ve çekme hizmeti veren Renault Yardım a numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. RENAULT YARDIM GÜN 24 SAAT HİZMETİNİZDEYİZ. Renault sizi dinlemek ve bilgilendirmek için bir dizi iletişim olanağını hizmetinize sunuyor: MÜŞTERİ HİZMETLERİ - Alo Renault Çağrı Merkezi : İnternet sitesi : - Mektup adresi : RENAULT MAİS Motorlu Araçlar İmal ve Satış A.Ş. Müşteri Hizmetleri Çakmak Mahallesi Balkan Cad. No: 47 Casper Plaza Ümraniye-İSTANBUL

34

35

36 Yeni Renault Captur'la tanışmak için yi ziyaret edin. 12OZG00045 Ekim 2017 Broşürün içeriğinin, baskı tarihi itibariyle doğru ve güncel olması için gereken tüm önlemler alınmıştır. Bu broşür, ön seri veya prototiplerden hazırlanmıştır. Sürekli ürün geliştirme politikası çerçevesinde Renault, broşürde tanıtılan ve görüntülenen araç ve aksesuarların özelliklerini her an değiştirme hakkını saklı tutar. Bu değişiklikler Renault yetkili satıcılarına en kısa sürede bildirilir. Ticarileştirildikleri ülkelere göre, versiyonlar arasında farklılıklar olabilir; bazı donanımlar mevcut olmayabilir (standart, opsiyon ve aksesuar olarak). En yeni bilgileri almak için, en yakın Renault Yetkili Satıcısına başvurunuz. Baskı tekniklerindeki sınırlar nedeniyle broşürde yer alan renkler, araçların gerçek boya veya iç döşeme renklerinden az da olsa farklı olabilir. Her hakkı mahfuzdur. Broşürün, hangi şekilde ve ne amaçla olursa olsun, Renault nun ön onayı olmaksızın, tamamen veya kısmen çoğaltılması yasaktır. Renault un tercihi

Renault CAPTUR Şehir macerası Başarılı Renault Captur, macerayı yeniden tanımlıyor. Şehirler de artık maceraya dahil oluyor. Zengin renk seçenekleri, zarif krom renkli ızgarası, ve sabit cam tavanıyla

Detaylı

Aksesuarlar KONFOR & KORUMA

Aksesuarlar KONFOR & KORUMA Aksesuarlar KONFOR & KORUMA 8. 9. 10. 11. 8- Kauçuk Paspas Otomobilin tekrar satılma zamanı geldiğinde hala yeniymiş gibi görünmesini sağlayarak orijinal zemin kaplamalarını korur. Ref. 8201618013 9- Halı

Detaylı

Modern ve dinamik hatlar

Modern ve dinamik hatlar Renault SYMBOL Modern ve dinamik hatlar Renault Symbol her şeye sahip! Yeni tasarımıyla Renault Symbol artık çok daha modern ve dinamik. Yeniden tasarlanan ön ve arka kısmında Renault imzası taşıyan

Detaylı

Modern ve dinamik hatlar

Modern ve dinamik hatlar Renault SYMBOL Modern ve dinamik hatlar Renault Symbol her şeye sahip! Yeni tasarımıyla Renault Symbol artık çok daha modern ve dinamik. Yeniden tasarlanan ön ve arka kısmında Renault imzası taşıyan

Detaylı

Renault MEGANE ENERGY dci 110 ECO2 Verimlilik en üst düzeyde, tutku da öyle. CO EDC Vites ENERGY TCe 130 Mutlak performans ve konfor Renault R-LINK 2 Renault R-LINK 2 multimedya sistemiyle

Detaylı

*Icon paketi ile * 1. Renault R-Link. 7 ekrana dokunarak ya da sesli komutlar ile onunla konușarak yenilikçi ve pratik ișlevlere erișin: multimedya, Tomtom navigasyon, telefon ve Bluetooth bağlantısı.

Detaylı

Yeni. Renault MEGANE

Yeni. Renault MEGANE Yeni Renault MEGANE ENERGY TCe 205 ** Güçlü tutkular ENERGY dci 110 ECO2 Verimlilik en üst düzeyde, tutku da öyle. CO ENERGY TCe 130 Mutlak performans ve konfor EDC Vites Adaptatif

Detaylı

Renault KANGOO Express

Renault KANGOO Express Renault KANGOO Express Sizin ihtiyaçlarınıza göre Kangoo Express Cargo modelinde yer alan katlanabilir ön sürücü koltuğu sayesinde uzun yüklemelerinize imkan sağlar. Kolay teslimat Günlük önceliklerinizin

Detaylı

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş.

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Corolla Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Motor Güç Yakıt tüketimi* CO 2 emisyonları* Hızlanma Bulunduğu modeller 1.33 litre benzinli 99 PS 5.6 l/100 km 129 g/km 12.6 saniye Life Dual VVT-i 6/MT

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2016 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S BVM5 Manuel BVM5 Manuel BVM5 Manuel

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 Tam Otomatik LIVE, FEEL LIVE,

Detaylı

Yeni Renault MEGANE Sedan

Yeni Renault MEGANE Sedan Yeni Renault MEGANE Sedan Teknolojiye güven! Renault nun MEGANE Sedan da kullandığı sürüş destek teknolojileri sayesinde konfor ve güvenlikte yepyeni bir çağ başlıyor. Sürücüyü korumak için her durumu

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN 2012 EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK ŞANZIMAN Sport Sport Plus Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön

Detaylı

Aksesuarlar

Aksesuarlar Aksesuarlar 1. 2. 3. 4. 5. 6. 1. Premium Halı Paspas, otomobilinizin içi ile mükemmel uyum sağlayan bu halı paspas yüksek kalite ve güvenliği sayesinde otomobilinizin tabanını korur. Ref.8201599663 2.

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK 2012 EMİSYON SINIFI ŞANZIMAN MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK YAKIT TIPI Sport AT Sport Plus AT Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön yolcu

Detaylı

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan Renault Grand Scenic Toyota Verso Renault Megan Ford C MAX diesle tekna Privilege Premium Mitsubishi ASX 2 sport tourer Titanyum (Glassroof+NC) Anahtar teslim fiyatları 51.900,00 TL 52.350,00 TL 49.000,00

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Ağustos 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport Yakıt tüketim değerleri, ideal şartlarda ölçülmüş minimum tüketim değerleridir. Kullanım koşulları ve çevresel şartlara göre farklılık gösterebilir. DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir

Detaylı

Renault CLIO Daha da dayanılmaz Renault Clio nun karşı konulamayan büyüsü sizi de etkisi altına alacak. Duygu dolu hatları, yeni ön tasarımı ve yepyeni ışık imzası ile her zamankinden daha büyüleyici

Detaylı

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ RENAULT FLUENCE NEDEN RENAULT? 2 2 FLUENCE AYRINTILAR RENAULT FLUENCE KUSURSUZ AYRINTILAR KONFORLU KONFORU ARTTIRAN DONANIMLAR FAYDALI Renault eco 2 2 2 ALANI 18 > 19 Önde oturan her yolcunun kendisine

Detaylı

RENAULT 06 KASIM - 31 ARALIK 2015 FİYAT LİSTESİ

RENAULT 06 KASIM - 31 ARALIK 2015 FİYAT LİSTESİ SYMBOL 1.2 16v 75 bg 1.5 dci 90 bg 1.2 16v 75 bg 1.5 dci 90 bg Stepne Konfor Paketi: Deri Direksiyon, Hız Ayar ve Sınırlayıcı, Elektronik Klima, Arka Park Sensörü R-NAV Navigasyon ve Multimedya sistemi

Detaylı

Baştan çıkaran detaylar

Baştan çıkaran detaylar Renault CLIO Karşı konulmaz Duygu dolu hatları, estetik ön tasarımı ve dikkat çekici ışık imzası ile karşı konulamayan Renault Clio sizi de etkisi altına alacak. Onunla her gününüz daha keyifli yaşanacak.

Detaylı

Renault CLIO Daha da dayanılmaz Renault Clio nun karşı konulamayan büyüsü sizi de etkisi altına alacak. Duygu dolu hatları, yeni ön tasarımı ve yepyeni ışık imzası ile her zamankinden daha büyüleyici

Detaylı

RENAULT 2 EYLÜL - 3 EKİM 2016 FİYAT LİSTESİ

RENAULT 2 EYLÜL - 3 EKİM 2016 FİYAT LİSTESİ SYMBOL CLIO Stepne 185/65/R15 Konfor Paketi: Deri Direksiyon, Hız Ayar ve Sınırlayıcı, Elektronik Klima, Arka Park Sensörü R-NAV Navigasyon ve Multimedya sistemi Sis Farı ve Kademeli Silecek 16'' Siyah

Detaylı

RENAULT 5 EKİM - 31 EKİM 2016 FİYAT LİSTESİ

RENAULT 5 EKİM - 31 EKİM 2016 FİYAT LİSTESİ SYMBOL CLIO Stepne 185/65/R15 Konfor Paketi: Deri Direksiyon, Hız Ayar ve Sınırlayıcı, Elektronik Klima, Arka Park Sensörü R-NAV Navigasyon ve Multimedya sistemi Ön Sis Farları 16" Gri Renk Alüminyum Jantlar

Detaylı

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1598 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 120/6000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160/4250 Uzunluk - Genişlik (mm) 4275-1810 Yükseklik - Dingil

Detaylı

RENAULT 06 KASIM - 31 ARALIK 2015 FİYAT LİSTESİ

RENAULT 06 KASIM - 31 ARALIK 2015 FİYAT LİSTESİ SYMBOL Stepne 185/65/R15 Paketi: Deri Direksiyon, Hız Ayar ve Sınırlayıcı, Elektronik Klima, Arka Park Sensörü R-NAV Navigasyon ve Multimedya sistemi CLIO 1.2 16v 75 bg 42.40 45.40 1.5 dci 90 bg 55.05

Detaylı

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 185 / 1500 Maksimum hız (km/s) 162 0-100 km/s hızlanma

Detaylı

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir.

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir. Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar

Trend donanım seviyesine ek olarak 16 Jant 16 Alüminyum alaşımlı jantlar Trend Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar Gövde rengi ön & arka tamponlar Gündüz yanan LED ön farlar Gövde rengi elektrikli, ısıtmalı ve sinyalli yan aynalar

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar. Otomatik kararan iç dikiz aynası

Trend donanım seviyesine ek olarak 16 Jant 16 Alüminyum alaşımlı jantlar. Otomatik kararan iç dikiz aynası Trend Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar Gövde rengi ön & arka tamponlar Gündüz yanan LED ön farlar Gövde rengi elektrikli, ısıtmalı ve sinyalli yan aynalar

Detaylı

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu Teknik özellikler 1.33 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort Extra 1.6 VVT-i Elegant Düz Vites Düz Vites Düz Vites Otomatik Vites Düz Vites Otomatik Vites ÖLÇÜLER Boy x En x Yükseklik mm 4545

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON 2012 DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK 134 g/km Benzin 140PS/103kW@6000rpm 200Nm@1850rpm DONANIM Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir

Detaylı

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT S3 1.6 e-hi 92 HP Style M/T STT TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 92 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 230 / 1750 Uzunluk - Genişlik (mm) 3948-1715 Yükseklik -

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Nissan Qashqai Renault Grand Scenic Toyota Verso

Nissan Qashqai Renault Grand Scenic Toyota Verso Nissan Qashqai Renault Grand Scenic Toyota Verso Ford C MAX ecoboss Ford C MAX diesle tekna Markalar Privilege Premium Mitsubishi ASX 2 (Glassroof+NC) Anahtar teslim fiyatları 51.900,00 TL 51.350,00 TL

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Fiyat Listesi Temmuz 17

Fiyat Listesi Temmuz 17 Fiyat Listesi Temmuz 17 Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.598 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 156 / 6.000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 240 / 1.400-4.000 Uzunluk - genişlik (mm) 4.779-1.860

Detaylı

RENAULT 2 ŞUBAT - 29 ŞUBAT 2016 FİYAT LİSTESİ

RENAULT 2 ŞUBAT - 29 ŞUBAT 2016 FİYAT LİSTESİ SYMBOL Stepne 185/65/R15 Konfor Paketi: Deri Direksiyon, Hız Ayar ve Sınırlayıcı, Elektronik Klima, Arka Park Sensörü R-NAV Navigasyon ve Multimedya sistemi CLIO 1.2 16v 75 bg 44.00 48.60 1.5 dci 90 bg

Detaylı

Yeni Dacia Sandero. Daha güzel, daha çekici. her zamanki gibi uygun fiyata.

Yeni Dacia Sandero. Daha güzel, daha çekici. her zamanki gibi uygun fiyata. Yeni Dacia Sandero Yeni Dacia Sandero. Daha güzel, daha çekici. her zamanki gibi uygun fiyata. Modernliği seviyor musunuz? Araç içinde geniş alan ve ferahlık mı arıyorsunuz? Güvenliğe öncelik mi veriyorsunuz?

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA

ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA Sıradışı tasarım anlayışıyla bir moda ikonu haline gelen Nissan Micra, şehrin tüm kapılarını sizin için açmaya hazır. 100 kilometrede 4,3 litre yakıt tüketimiyle* sınıfının

Detaylı

1 Ekim 2015-31 Ekim 2015 Tarihleri arasında geçerlidir.

1 Ekim 2015-31 Ekim 2015 Tarihleri arasında geçerlidir. Versiyon Açıklama Symbol Joy 1.2 16v 75 bg Symbol Joy 1.5 dci 90 bg Symbol 1.2 16v 75 bg Symbol 1.5 dci 90 bg Symbol Joy 1.5 dci 75 bg Symbol 1.5 dci 75 bg 46.20 59.05 50.05 62.63 56.05 57.85 Symbol lar

Detaylı

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive İlan no: 322902 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive Sahibinden 2015 Model 1,6 JTD Distincsive, HASARSIZ Servis Bakımlı 66.000 TL İlan tarihi: 23 Eylül 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı

Detaylı

MICRA BROSUR 22x15.indd :21

MICRA BROSUR 22x15.indd :21 MICRA BROSUR 22x15.indd 1 10.02.2012 11:21 MICRA BROSUR 22x15.indd 2 10.02.2012 11:21 ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA Sıradışı tasarım anlayışıyla bir moda ikonu haline gelen Nissan Micra, şehrin tüm kapılarını

Detaylı

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.598 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 156 / 6.000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 240 / 1.400-4.000 Uzunluk - genişlik (mm) 4.779-1.860

Detaylı

RENAULT 2 ŞUBAT - 29 ŞUBAT 2016 FİYAT LİSTESİ

RENAULT 2 ŞUBAT - 29 ŞUBAT 2016 FİYAT LİSTESİ SYMBOL Stepne 185/65/R15 r Paketi: Deri Direksiyon, Hız Ayar ve Sınırlayıcı, Elektronik Klima, Arka Park Sensörü R-NAV Navigasyon ve Multimedya sistemi CLIO 1.2 16v 75 bg 46. 5 1.5 dci 90 bg 59. 63.95

Detaylı

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG İlan no: 302363 Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG Sahibinden Garantisi Devam eden, SEAT LEON 1.6 TDI 105 HP DSG S&S, 2013 64.000 TL İlan tarihi: 9 Haziran 2016 İlan detayları İlan detayları İl Adana,

Detaylı

C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE

C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 82/5750 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 116/2750 Uzunluk - Genişlik (mm) 4157-1729

Detaylı

X-Class Progressive Donanım Özellikleri

X-Class Progressive Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1398 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 70 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160 / 2000 Uzunluk - Genişlik (mm) 3941-1728 Yükseklik

Detaylı

Teknik özellikler. Corolla 1.6 Advance Multidrive S. Toyota kodu 28LezU9. Model. İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler.

Teknik özellikler. Corolla 1.6 Advance Multidrive S. Toyota kodu 28LezU9. Model. İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler. Toyota kodu 28LezU9 Corolla 1.6 Advance Multidrive S Model Corolla 1.6 Advance Multidrive S İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler Bej Kumaş (FD01) Teknik özellikler Yakıt Tüketimi ve Emisyon

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Suzuki SX4 S-Cross ta geniş motor yelpazesi

Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Suzuki SX4 S-Cross ta geniş motor yelpazesi SUZUKI SX4 Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Orta konsolda yer alan bir ayar düğmesiyle kolayca 4 farklı sürüş modu arasında seçim yapabilirsiniz. Allgrip

Detaylı

Vito Tourer Donanım Özellikleri

Vito Tourer Donanım Özellikleri Pro 114 / 116 114 ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style Titanium ST-Line Style donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 17 aluminyum alaşım jantlar 18'' Alaşım Jant 19'' alaşım Jant Ön sis farları 8 Dokunmatik

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Fiyat Listesi Ocak 17

Fiyat Listesi Ocak 17 Fiyat Listesi Ocak 17 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Style Titanium Style donanım seviyesine ek olarak 16" aluminyum jantlar 17" Aluminyum jantlar Ön sis farları Elektrikli katlanır

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Style donanım seviyesine ek olarak 16" aluminyum jantlar 17" Aluminyum jantlar

Style donanım seviyesine ek olarak 16 aluminyum jantlar 17 Aluminyum jantlar Style Style donanım seviyesine ek olarak 16" aluminyum jantlar 17" Aluminyum jantlar Ön sis farları Elektrikli katlanır yan aynalar Karartılmış arka camlar "Ford Power" anahtarsız çalıştırma sistemi Elektrikli,

Detaylı

Trend Trend X Titanium

Trend Trend X Titanium Trend Trend X Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Trend donanım seviyesine ek olarak 15" Jant kapağı 15" Alüminyum alaşımlı jantlar 16" Alüminyum alaşımlı jantlar Gövde rengi ön & arka tamponlar

Detaylı

Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive

Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive İlan no: 209121 Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive Sahibinden 2012 MAYIS TRAFİĞE ÇIKIŞLI RENAULT LATİTUDE 58.500 TL İlan tarihi: 12 Ekim 2014 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Beylikdüzü,

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Hyundai i CVVT Style

Hyundai i CVVT Style Hyundai i20 1.4 CVVT Style Sahibinden 23500 km 2017 i20 mpı otomatik İlan no: 409786 66.500 TL İlan tarihi: 15 Temmuz 2017 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2017 Km Kasa tipi Vites tipi

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

X-Class Power Donanım Özellikleri

X-Class Power Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Skoda Octavia 1.6 FSI Elegance

Skoda Octavia 1.6 FSI Elegance İlan no: 290138 Skoda Octavia 1.6 FSI Elegance Sahibinden ILK SAHIBINDEN 0 AYARINDA KAZASIZ ANKARA ARABASI 42.500 TL İlan tarihi: 20 Mayıs 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2009 Km

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

MINI Cooper S 1.6 175 HP

MINI Cooper S 1.6 175 HP MINI Cooper S 1.6 175 HP Sahibinden SAHİBİNDEN HATASIZ KAZASIZ F1 SANZIMAN İlan no: 236189 57.000 TL İlan tarihi: 28 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl Antalya, Konyaaltı Model yılı Ocak 2008

Detaylı

Vito Select Donanım Özellikleri

Vito Select Donanım Özellikleri Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik Güç

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Ticari Fiyat Listesi Ocak 17

Ticari Fiyat Listesi Ocak 17 Ticari Fiyat Listesi Ocak 17 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Tourneo Courier Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium

Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium İlan no: 216074 Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium Sahibinden BUZ BEYAZ 2011 Mondeo 1.6 EcoBoost Titanium 50.000 KM 52.500 TL İlan tarihi: 3 Aralık 2014 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul,

Detaylı

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri Mixto 111 Mixto 114 Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı)

Detaylı

Honda Accord 2.4 Executive

Honda Accord 2.4 Executive Honda Accord 2.4 Executive Sahibinden 2004 Honda Accord 2.4 Executive İlan no: 290048 35.999 TL İlan tarihi: 19 Mayıs 2016 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Çankaya, Yıldız Model yılı Ocak 2004

Detaylı

Ticari Fiyat Listesi Mart 18

Ticari Fiyat Listesi Mart 18 Ticari Fiyat Listesi Mart 18 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Tourneo Courier Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü

Detaylı

YENİ CITROËN C3 AIRCROSS KOMPAKT SUV TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 AIRCROSS KOMPAKT SUV TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 AIRCROSS KOMPAKT SUV TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 AIRCROSS KOMPAKT SUV TEKNİK ÖZELLİKLER MODELLER MOTOR 1.2 Puretech 110hp S&S 1.6 BlueHDi 100 HP EAT6 Tam Otomatik BVM5

Detaylı

Dacia Sandero... Tam size göre.

Dacia Sandero... Tam size göre. Dacia Sandero Dacia Sandero... Tam size göre. Otomobilinizden ne beklersiniz? Çekici ve prestijli bir tasarım, zengin donanımlı bir iç mekân, bütün ailenize ulaşım olanağı sağlayacak geniş bir alan, özenli

Detaylı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Sahibinden Ford Focus 1.6 TDCi 115 İlan no: 186963 İlan detayları 72.000 TL 17 Şub 2014 72.000 TL 15 Şub 2014 75.000 TL HP Titanium 4 Kapı (2013) İlan tarihi:

Detaylı

Deluxe (Trend donanım seviyesine ek olarak)

Deluxe (Trend donanım seviyesine ek olarak) Dış Tasarım Çift tarafta arka kayar kapılar Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Halojen Farlar Gündüz yanan Farlar Far Yükseklik ayarı İç Tasarım Trend Tek dokunuşta açılan sürücü camı Yük bölümü aydınlatması

Detaylı

AKSESUARLAR D AKSESUARLAR

AKSESUARLAR D AKSESUARLAR AKSESUARLAR D AKSESUARLAR 1. 2. 3. 3. 1. KARBON& TANYUM GÖRÜNÜMLÜ ÖN SPOI LER : Clio Sport Tourer arac n z b u s p o r t i f ö n spoiler ile aksesuarland r n. (Ref : 8201343892 ) 3. ÇAMURLUK KORUMALAR

Detaylı