1. ZAHNAME KAPAK SAYFASI ESK EKL. Akfen Holding Anonim irketi nden

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "1. ZAHNAME KAPAK SAYFASI ESK EKL. Akfen Holding Anonim irketi nden"

Transkript

1 1. ZAHNAME KAPAK SAYFASI ESK EKL Akfen Holding Anonim irketi nden Ortaklıımızın çıkarılmı sermayesinin TL den TL ye artırılması nedeniyle ihraç edilecek TL ve mevcut ortakların sahip olduu TL olmak üzere toplam TL nominal deerli payların ve ek satı hakkının kullanılması halinde mevcut ortakların TL nominal deerli paylarının halka arzına ilikin izahnamedir. Söz konusu paylar, Sermaye Piyasası Kanunu (SPKn) nun 4 üncü maddesi uyarınca Sermaye Piyasası Kurulu (Kurul) nca 30/04/2010 tarih ve 25/334 sayı ile kayda alınmıtır. Ancak kayda alınma ortaklıımızın ve paylarının Kurul veya kamuca tekeffülü anlamına gelmez. SPKn uyarınca, zahname ve eklerinde yer alan bilgilerin gerçei dürüst bir biçimde yansıtmasından aaıda unvanları belirtilen kurulular ile bu kuruluları temsile yetkili kiiler sorumludur. Ancak, kendilerinden beklenen özeni göstermeyen aracı kurululara da zararın ihraççılara tazmin ettirilemeyen kısmı için müracaat edilebilir. Baımsız denetim kuruluları ise, denetledikleri finansal tablo ve raporlara ilikin olarak hazırladıkları raporlardaki yanlı ve yanıltıcı bilgi ve kanaatler nedeniyle doabilecek zararlardan hukuken sorumludur. Yatırımcılara Uyarı: Bu izahname, düünülmektedir, planlanmaktadır, hedeflenmektedir, tahmin edilmektedir, beklenmektedir gibi kelimelerle ifade edilen gelecee yönelik açıklamalar içermektedir. Bu tür açıklamalar belirsizlik ve risk içermekte olup, sadece izahnamenin yayım tarihindeki öngörüleri ve beklentileri göstermektedir. Birçok faktör, ortaklıımızın gelecee yönelik açıklamalarının öngörülenden çok daha farklı sonuçlanmasına yol açabilecektir.

2 1. ZAHNAME KAPAK SAYFASI YEN EKL Akfen Holding Anonim irketi nden Ortaklıımızın sermayesinin TL den TL ye artırılması nedeniyle ihraç edilecek TL ve mevcut ortakların sahip olduu TL olmak üzere toplam TL nominal deerli payların halka arzına ilikin izahnamedir. Söz konusu paylar, Sermaye Piyasası Kanunu (SPKn) nun 4 üncü maddesi uyarınca Sermaye Piyasası Kurulu (Kurul) nca 30/04/2010 tarih ve 25/334 sayı ile kayda alınmıtır. Ancak kayda alınma ortaklıımızın ve paylarının Kurul veya kamuca tekeffülü anlamına gelmez. SPKn uyarınca, zahname ve eklerinde yer alan bilgilerin gerçei dürüst bir biçimde yansıtmasından aaıda unvanları belirtilen kurulular ile bu kuruluları temsile yetkili kiiler sorumludur. Ancak, kendilerinden beklenen özeni göstermeyen aracı kurululara da zararın ihraççılara tazmin ettirilemeyen kısmı için müracaat edilebilir. Baımsız denetim kuruluları ise, denetledikleri finansal tablo ve raporlara ilikin olarak hazırladıkları raporlardaki yanlı ve yanıltıcı bilgi ve kanaatler nedeniyle doabilecek zararlardan hukuken sorumludur. Akfen Holding A.. ve halka arzda aracı kurum olarak yer alan Yatırım Menkul Deerler A.. izahnamenin tamamından, Akis Baımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müavirlik A.. ise izahname ekinde yer alan ve izahname içerisinde yer alan finansal bilgilerin kaynaı olan , ve tarihli finansal tablolar ile bunlara ilikin finansal raporlardan sorumludur. Yatırımcılara Uyarı: Bu izahname, düünülmektedir, planlanmaktadır, hedeflenmektedir, tahmin edilmektedir, beklenmektedir gibi kelimelerle ifade edilen gelecee yönelik açıklamalar içermektedir. Bu tür açıklamalar belirsizlik ve risk içermekte olup, sadece izahnamenin yayım tarihindeki öngörüleri ve beklentileri göstermektedir. Birçok faktör, ortaklıımızın gelecee yönelik açıklamalarının öngörülenden çok daha farklı sonuçlanmasına yol açabilecektir.

3 2. ZAHNAME MADDE 1-d ESK EKL d) hraca ilikin özet veriler ve tahmini halka arz takvimi: Halka arz nominal deeri; TL nominal deerdeki kısmı ortak satıı, TL nominal deerdeki kısmı mevcut ortakların rüçhan hakları kısıtlanarak sermaye artırımı ile olmak üzere toplam TL dir. Halka arzda fazla talep gelmesi durumunda Hamdi Akın a ait paylardan TL nominal deere kadar olan kısım ek satıa konu olabilecektir. Bu durumda halka arz tutarı nominal deeri TL ne ulaacaktır. Halka arz edilen payların arz sonrasında çıkarılmı sermayeye oranı %29,2 (ek satı hakkının kullanılması durumunda bu oran %33,6) olacaktır. Halka arz edilecek paylar için 3 i günü süreyle talep toplanacaktır. 2. ZAHNAME MADDE 1-d YEN EKL d) hraca ilikin özet veriler ve tahmini halka arz takvimi: Halka arz nominal deeri; TL nominal deerdeki kısmı ortak satıı, TL nominal deerdeki kısmı mevcut ortakların rüçhan hakları kısıtlanarak sermaye artırımı ile olmak üzere toplam TL dir. Halka arz edilen payların arz sonrasında çıkarılmı sermayeye oranı %7,12 olacaktır. Halka arz edilecek paylar için 3 i günü süreyle talep toplanacaktır.

4 3. ZAHNAME MADDE 1-i ESK EKL i) hraca ve borsada ilem görmeye ilikin bilgiler (satı ve daıtım esasları, mevcut paylarını satan ortaklar, ihraç maliyeti vb): Akfen Holding A tarihli ve 2010/10 sayılı Yönetim Kurulu Kararı ile; Ortaklarından Akfen naat Turizm ve Ticaret A..'nin portföyünde bulunan B grubu adet ve yine ortaklarından Hamdi Akın'ın portföyünde bulunan B grubu adet payın halka arz edilmesi talebinin uygun görülmesine Halka arz sonrasında, fazla talep gelmesi durumunda, irket ortaklarından Hamdi Akın'ın portföyünde bulunan paylardan B grubu adet kısmının ek satı kapsamında halka arz edilmesi talebinin uygun görülmesine, irketin ödenmi sermayesinin TL'den TL ye çıkarılmasına, Nakit olarak artırılan TL ye tekabül eden B grubu adet payın, mevcut ortakların yeni pay alma hakları tamamen kısıtlanarak, Sermaye Piyasası Kurulu'nun, ilgili tebli ve hükümleri dorultusunda primli olarak tamamen halka arz edilmesine, irketin, Sermaye Piyasası Kanun'un 12 nci Maddesi ve Kurul'un Seri: IV, No: 38 sayılı "Kayıtlı Sermaye Sistemine likin Esaslar Teblii"nde tanımlandıı ekliyle kayıtlı sermaye sistemine geçmesine, irketin Esas Sözlemesi'nin ilgili maddelerinin Sermaye Piyasası Kurulu'nun ilgili tebli ve hükümleri dorultusunda deitirilmesine karar vermitir. Satıı yapılacak paylar, ilgili mevzuat uyarınca pay sahiplerine kardan pay alma, tasfiyeden pay alma, bedelsiz pay edinme, yeni pay alma, genel kurula katılma, genel kurulda müzakerelere katılma, oy, bilgi, inceleme ve denetleme, iptal davası açma haklarını salamaktadır. Halka Arz le lgili Özet Bilgiler Konsorsiyum Lideri: Yatırım Menkul Deerler A.. Halka Arz Öncesi Çıkarılmı Sermaye: TL Arz Büyüklüü (Pay Adedi): TL Sermaye Artırımı: TL Ortak Satıı: (Hamdi Akın) TL Ortak Satıı: (Akfen naat)* TL Halka Açıklık Oranı: %29,2 (%21,4 Sermaye Artırımı + %7,8 Ortak Satıı) Halka Arz Sonrası Çıkarılmı Sermaye: TL Ek Satı Miktarı: TL Ek Satı Oranı: 15,00% Ek Satı Sonrası Halka Açıklık Oranı: 33,60% Satmama Kararı: Akfen Holding ortaklarından Hamdi Akın, Akfen Turizm Yatırımları ve letmecilik A.. ve Akınısı Makine Sanayi Ve Ticaret A gün boyunca ilave pay satmamayı ve Akfen Holding A.. Yönetim kurulu da 180 gün boyunca sermaye artırımı kararı almayacaını taahhüt etmitir. Fiyat stikrarı: Planlanıyor. Fiyat stikrarı Süresi: 30 gün Fiyat stikrarında Kullanılacak Kaynak: Ek Satı fonu Ek satı uygulanmadıı durumda Hamdi Akın ın sattıı

5 paydan ayrılacak eit miktardaki fon Ek satı uygulanmadıı durumda Hamdi Akın ın sattıı paydan ayrılacak eit miktardaki fon *Halka arz kapsamında Akfen naat tarafından yapılacak olan ortak satıından elde edilecek tüm gelir Akfen naat ın Akfen Holding in balı ortaklıı altında olması dolayısıyla Akfen Holding içerisinde kalacaktır. Paylar Talep Toplama yöntemi ile satılacaktır. Halka arz edilecek paylar için 3 igünü boyunca talep toplanacaktır. Yurt çi Bireysel Yatırımcılardan ve Akfen Holding çalıanlarından talep fiyat aralıı tavanından toplanacaktır. Yurt çi ve Yurt Dıı Kurumsal Yatırımcılardan ise fiyat aralıı içinde farklı fiyatlardan farklı talep adetleri eklinde talep toplanacaktır. Halka arz edilecek payların; TL nominal deerdeki (%19) kısmı Yurt çi Bireysel Yatırımcılara, TL nominal deerdeki ( %1) kısmı Akfen Holding Çalıanlarına, TL nominal deerdeki (%10) kısmı Yurt çi Kurumsal Yatırımcılara ve TL nominal deerdeki (%70) kısmı Yurt Dıı Kurumsal Yatırımcılara gerçekletirilecek satılar için tahsis edilmitir. Ek Satı hakkının kullanılması durumunda ek satı hakkına konu olan paylar da yukarıdaki oranlara sadık kalınarak daıtılacaktır. Her bir tahsisat grubuna daıtım, aaıda belirtilen ekilde kendi içinde ayrı ayrı yapılacaktır. Yurt çi Bireysel Yatırımcılara daıtım Oransal Daıtım yöntemiyle yapılacaktır. Akfen Holding çalıanlarına daıtım Oransal Daıtım yöntemiyle yapılacak ve halka arz fiyatı üzerinden %5 iskonto uygulanacaktır. Yurt içi ve yurt dıı kurumsal yatırımcılara uygulanacak daıtım esaslarına Yatırım ın da önerileri dikkate alınarak Akfen Holding, Hamdi Akın ve Akfen naat tarafından karar verilecektir. Ek satı hakkının kullanılması durumunda, söz konusu paylar halka arz süresi içerisinde satıa sunulacaktır. Ek satı hakkının kullanılması durumunda, ek satıa konu paylar da daıtım ilemlerine halka arz edilen paylar ile birlikte dahil olacaktır. Ek Satı hakkının kullanılması durumunda ek satı hakkına konu olan paylar da yukarıdaki tahsisat oranlarına sadık kalınarak daıtılacaktır. Halka arz edilen payların satıı tamamlandıktan sonra Borsa da ilem görebilmesi Borsa mevzuatının ilgili hükümleri çerçevesinde Borsa nın verecei olumlu karara balıdır. Payların MKB de ilem görmeye balamasından itibaren 30 gün süre ile fiyat istikrarı ilemi yapılması planlanmaktadır. Arz eden ortaklara ve irkete olan toplam halka açılma maliyetinin, halka arzdan elde edilecek hasılatın % 2,5-% 3 ü aralıında ve yaklaık 17,5 milyon TL olacaı tahmin edilmektedir.

6 3. ZAHNAME MADDE 1-i YEN EKL i) hraca ve borsada ilem görmeye ilikin bilgiler (satı ve daıtım esasları, mevcut paylarını satan ortaklar, ihraç maliyeti vb): Akfen Holding A tarihli ve 2010/10 sayılı ve tarihli ve 2010/29 sayılı Yönetim Kurulu Kararları ile; Ortaklarından Akfen naat Turizm ve Ticaret A..'nin portföyünde bulunan B grubu adet payın halka arz edilmesi talebinin uygun görülmesine irketin ödenmi sermayesinin TL'den TL ye çıkarılmasına, Nakit olarak artırılan TL ye tekabül eden B grubu adet payın, mevcut ortakların yeni pay alma hakları tamamen kısıtlanarak, Sermaye Piyasası Kurulu'nun, ilgili tebli ve hükümleri dorultusunda primli olarak tamamen halka arz edilmesine, irketin, Sermaye Piyasası Kanun'un 12 nci Maddesi ve Kurul'un Seri: IV, No: 38 sayılı "Kayıtlı Sermaye Sistemine likin Esaslar Teblii"nde tanımlandıı ekliyle kayıtlı sermaye sistemine geçmesine, irketin Esas Sözlemesi'nin ilgili maddelerinin Sermaye Piyasası Kurulu'nun ilgili tebli ve hükümleri dorultusunda deitirilmesine karar vermitir. Satıı yapılacak paylar, ilgili mevzuat uyarınca pay sahiplerine kardan pay alma, tasfiyeden pay alma, bedelsiz pay edinme, yeni pay alma, genel kurula katılma, genel kurulda müzakerelere katılma, oy, bilgi, inceleme ve denetleme, iptal davası açma haklarını salamaktadır. Halka Arz le lgili Özet Bilgiler Konsorsiyum Lideri: Yatırım Menkul Deerler A.. Halka Arz Öncesi Çıkarılmı Sermaye: TL Arz Büyüklüü (Pay Adedi): TL Sermaye Artırımı: TL Ortak Satıı: (Akfen naat)* TL Halka Açıklık Oranı: %7,12(%7 Sermaye Artırımı + %0,12 Ortak Satıı) Halka Arz Sonrası Çıkarılmı Sermaye: TL Satmama Kararı: Akfen Holding ortaklarından Hamdi Akın, Akfen Turizm Yatırımları ve letmecilik A.. ve Akınısı Makine Sanayi Ve Ticaret A gün boyunca ilave pay satmamayı ve Akfen Holding A.. Yönetim kurulu da 180 gün boyunca sermaye artırımı kararı almayacaını taahhüt etmitir. Fiyat stikrarı: Planlanıyor. Fiyat stikrarı Süresi: 30 gün Fiyat stikrarında Kullanılacak Kaynak: Hamdi Akın ın kendi fonlarından ayıracaı TL *Halka arz kapsamında Akfen naat tarafından yapılacak olan ortak satıından elde edilecek tüm gelir Akfen naat ın Akfen Holding in balı ortaklıı altında olması dolayısıyla Akfen Holding içerisinde kalacaktır. Paylar Talep Toplama yöntemi ile satılacaktır. Halka arz edilecek paylar için 3 igünü boyunca talep toplanacaktır.

7 Yurt çi Bireysel Yatırımcılardan ve Akfen Holding çalıanlarından talep fiyat aralıı tavanından toplanacaktır. Yurt çi ve Yurt Dıı Kurumsal Yatırımcılardan ise fiyat aralıı içinde farklı fiyatlardan farklı talep adetleri eklinde talep toplanacaktır. Halka arz edilecek payların; TL nominal deerdeki (%32,50) kısmı Yurt çi Bireysel Yatırımcılara, TL nominal deerdeki ( %1,63) kısmı Akfen Holding Çalıanlarına, TL nominal deerdeki (%10,00) kısmı Yurt çi Kurumsal Yatırımcılara ve TL nominal deerdeki (%55,88) kısmı Yurt Dıı Kurumsal Yatırımcılara gerçekletirilecek satılar için tahsis edilmitir. Her bir tahsisat grubuna daıtım, aaıda belirtilen ekilde kendi içinde ayrı ayrı yapılacaktır. Yurt çi Bireysel Yatırımcılara daıtım Oransal Daıtım yöntemiyle yapılacaktır. Akfen Holding çalıanlarına daıtım Oransal Daıtım yöntemiyle yapılacak ve halka arz fiyatı üzerinden %5 iskonto uygulanacaktır. Yurt içi ve yurt dıı kurumsal yatırımcılara uygulanacak daıtım esaslarına Yatırım ın da önerileri dikkate alınarak Akfen Holding ve Akfen naat tarafından karar verilecektir. Halka arz edilen payların satıı tamamlandıktan sonra Borsa da ilem görebilmesi Borsa mevzuatının ilgili hükümleri çerçevesinde Borsa nın verecei olumlu karara balıdır. Payların MKB de ilem görmeye balamasından itibaren 30 gün süre ile Yatırım tarafından fiyat istikrarı ilemi yapılacaktır. Arz eden ortaklara ve irkete olan toplam halka açılma maliyetinin, halka arzdan elde edilecek hasılatın % 5,0-%7,0 i aralıında ve yaklaık 7,0 milyon TL olacaı tahmin edilmektedir.

8 4. ZAHNAME MADDE 1-j ESK EKL j) Ek bilgiler (sermaye tutarı, esas sözlemenin önemli hükümleri, incelemeye açık belgeler): irketin tarihinde yapılmı 2009 yılı olaan genel kurul toplantısında SPK nun tarih ve B.02.1.SPK sayılı onayına uygun olarak esas sözleme tadili yapılmı ve halka arz satılarının tamamlanmasın ardında tescil edilecek olan sermaye maddesi dıında dier maddeler Ankara Ticaret Sicilinde tarihinde tescil ve tarih ve 7550 sayılı TTSGde ilan edilerek yürürlüe girmitir. irketin kayıtlı sermaye tavanı TL, çıkarılmı sermayesi ise TL dir. Akfen Holding in TL tutarındaki çıkarılmı sermayesi her biri 1.-TL deerinde nama yazılı adet A Grubu ve hamiline yazılı adet B Grubu olmak üzere, adet paya ayrılmıtır. Nama yazılı pay sahibi hissedar paylarını satmak istedii taktirde bu devir ancak yönetim kurulu kararı ile ve ilemin pay defterine yazılması ile hüküm ifade eder. Yönetim Kurulu sebep göstermeden pay devrini onaylamayabilir. Sermaye artırımlarında, A grubu pay karılıında A grubu pay, B grubu pay karılıında B grubu pay çıkarılacaktır. Esas Sözleme nin; Denetçiler ve Görevleri balıklı 13. maddesi gereince denetçilerden biri A grubu pay sahiplerinin çounluu tarafından önerilen adaylar arasından, dieri ise B grubu pay sahiplerinin çounluu tarafından önerilen adaylar arasından Genel Kurul ca seçilir. Genel Kurul balıklı 14. maddesi gereince Olaan ve Olaanüstü Genel Kurul toplantılarında, A Grubu ortakların, 1 pay karılıı 3 oy hakkı, B Grubu ortakların 1 pay karılıı 1 oy hakkı bulunmaktadır.

9 4. ZAHNAME MADDE 1-j YEN EKL irketin tarihinde yapılmı 2009 yılı olaan genel kurul toplantısında SPK nun tarih ve B.02.1.SPK sayılı onayına uygun olarak esas sözleme tadili yapılmı ve halka arz satılarının tamamlanmasın ardında tescil edilecek olan sermaye maddesi dıında dier maddeler Ankara Ticaret Sicilinde tarihinde tescil ve tarih ve 7550 sayılı TTSGde ilan edilerek yürürlüe girmitir. irketin tarihinde yapılmı olaanüstü genel kurul toplantısında ise SPK nun tarihli onayına uygun olarak halka arz satılarının tamamlanmasının ardından tescil edilecek olan esas sözlemenin sermaye maddesinin tadili yapılmıtır. irketin kayıtlı sermaye tavanı TL, çıkarılmı sermayesi ise TL dir. Akfen Holding in TL tutarındaki çıkarılmı sermayesi her biri 1.-TL deerinde nama yazılı adet A Grubu ve hamiline yazılı adet B Grubu olmak üzere, adet paya ayrılmıtır. Nama yazılı pay sahibi hissedar paylarını satmak istedii taktirde bu devir ancak yönetim kurulu kararı ile ve ilemin pay defterine yazılması ile hüküm ifade eder. Yönetim Kurulu sebep göstermeden pay devrini onaylamayabilir. Sermaye artırımlarında, A grubu pay karılıında A grubu pay, B grubu pay karılıında B grubu pay çıkarılacaktır. Esas Sözleme nin; Denetçiler ve Görevleri balıklı 13. maddesi gereince denetçilerden biri A grubu pay sahiplerinin çounluu tarafından önerilen adaylar arasından, dieri ise B grubu pay sahiplerinin çounluu tarafından önerilen adaylar arasından Genel Kurul ca seçilir. Genel Kurul balıklı 14. maddesi gereince Olaan ve Olaanüstü Genel Kurul toplantılarında, A Grubu ortakların, 1 pay karılıı 3 oy hakkı, B Grubu ortakların 1 pay karılıı 1 oy hakkı bulunmaktadır.

10 5. ZAHNAME MADDE ESK EKL Her bir pay grubunun sahip olduu imtiyazlar, balam ve sınırlamalar hakkında bilgi: irketin tarihinde yapılmı 2009 yılı olaan genel kurul toplantısında SPK nun tarih ve B.02.1.SPK sayılı onayına uygun olarak esas sözleme tadili yapılmı ve halka arz satılarının tamamlanmasının ardından tescil edilecek olan sermaye maddesi dıında dier maddeler Ankara Ticaret Sicilinde tarihinde tescil edilmi, tarih ve 7550 sayılı TTSGde ilan edilerek yürürlüe girmitir. Genel Kurul tarafından onaylanmı, ancak henüz halka arz satılarının tamamlanmasının ardından tescil edilecek olan sermaye maddesinin de tesciliyle her bir pay grubunun sahip olduu imtiyazlar, balam ve sınıılamalar aaıdaki gibi olacaktır. Akfen Holding in TL tutarındaki çıkarılmı sermayesi her biri 1.-TL deerinde adet A Grubu nama yazılı ve adet B Grubu hamiline yazılı olmak üzere, adet paya ayrılmıtır. A Grubu nama yazılı payların tamamı; B Grubu hamiline payların ise adedi Hamdi Akın a aittir. Nama yazılı pay sahibi hissedar paylarını satmak istedii taktirde bu devir ancak yönetim kurulu kararı ile ve ilemin pay defterine yazılması ile hüküm ifade eder. Yönetim kurulu sebep göstermeden pay devrini onaylamayabilir. A Grubu hisseler nama, B grubu hisseler hamiline yazılıdır. Sermaye artırımlarında, A Grubu pay karılıında A Grubu pay, B Grubu pay karılıında B Grubu pay çıkarılacaktır. Esas Sözleme nin; Denetçiler ve Görevleri balıklı 13. maddesi gereince denetçilerden biri A grubu pay/hisse sahiplerinin çounluu tarafından önerilen adaylar arasından dieri ise B grubu pay/hisse sahiplerinin çounluu tarafından önerilen adaylar arasından Genel Kurul ca seçilir. Genel Kurul balıklı 14. maddesi gereince Olaan ve Olaanüstü Genel Kurul toplantılarında, A Grubu ortakların, 1 pay karılıı 3 oy hakkı, B Grubu ortakların 1 pay karılıı 1 oy hakkı bulunmaktadır.

11 5. ZAHNAME MADDE YEN EKL Her bir pay grubunun sahip olduu imtiyazlar, balam ve sınırlamalar hakkında bilgi: irketin tarihinde yapılmı 2009 yılı olaan genel kurul toplantısında SPK nun tarih ve B.02.1.SPK sayılı onayına uygun olarak esas sözleme tadili yapılmı ve halka arz satılarının tamamlanmasının ardından tescil edilecek olan sermaye maddesi dıında dier maddeler Ankara Ticaret Sicilinde tarihinde tescil edilmi, tarih ve 7550 sayılı TTSGde ilan edilerek yürürlüe girmitir. irketin tarihinde yapılmı olaanüstü genel kurul toplantısında ise SPK nun tarihli onayına uygun olarak halka arz satılarının tamamlanmasının ardından tescil edilecek olan esas sözlemenin sermaye maddesinin tadili yapılmıtır. Genel Kurul tarafından onaylanmı, ancak henüz halka arz satılarının tamamlanmasının ardından tescil edilecek olan sermaye maddesinin de tesciliyle her bir pay grubunun sahip olduu imtiyazlar, balam ve sınıılamalar aaıdaki gibi olacaktır. Akfen Holding in TL tutarındaki çıkarılmı sermayesi her biri 1.-TL deerinde adet A Grubu nama yazılı ve adet B Grubu hamiline yazılı olmak üzere, adet paya ayrılmıtır. A Grubu nama yazılı payların tamamı; B Grubu hamiline payların ise adedi Hamdi Akın a aittir. Nama yazılı pay sahibi hissedar paylarını satmak istedii taktirde bu devir ancak yönetim kurulu kararı ile ve ilemin pay defterine yazılması ile hüküm ifade eder. Yönetim kurulu sebep göstermeden pay devrini onaylamayabilir. A Grubu hisseler nama, B grubu hisseler hamiline yazılıdır. Sermaye artırımlarında, A Grubu pay karılıında A Grubu pay, B Grubu pay karılıında B Grubu pay çıkarılacaktır. Esas Sözleme nin; Denetçiler ve Görevleri balıklı 13. maddesi gereince denetçilerden biri A grubu pay/hisse sahiplerinin çounluu tarafından önerilen adaylar arasından dieri ise B grubu pay/hisse sahiplerinin çounluu tarafından önerilen adaylar arasından Genel Kurul ca seçilir. Genel Kurul balıklı 14. maddesi gereince Olaan ve Olaanüstü Genel Kurul toplantılarında, A Grubu ortakların, 1 pay karılıı 3 oy hakkı, B Grubu ortakların 1 pay karılıı 1 oy hakkı bulunmaktadır.

12 6. ZAHNAME MADDE ESK EKL Olaan ve olaanüstü genel kurulun toplantıya çarılmasına ilikin usuller ile toplantılara katılım koulları hakkında bilgi: irketin Tarihinde yapılmı 2009 yılı olaan genel kurul toplantısında SPK nun tarih ve B.02.1.SPK sayılı kararına uygun olarak esas sözleme tadili yapılmı ve halka arz satılarının tamamlanmasın ardında tescil edilecek olan sermaye maddesi dıında dier maddeler Ankara Ticaret Sicilinde tarihinde tescil edilmi, tarih ve 7550 sayılı TTSG de ilan edilerek yürürlüe girmitir. Akfen Holding Esas Sözlemesi nin Genel Kurul balıklı 14. maddesi nde belirtildii gibi Genel Kurul ile ilgili tüm hususlar Sermaye Piyasası Mevzuatı ve Sermaye Piyasası Kurulu lkelerine uygun olarak düzenlenmekle birlikte Genel Kurul un toplantıya çarılmasına ve toplantılara katılım koullarına ilikin hususlar öyledir; Davet ekli; Genel Kurul lar, olaan ve olaanüstü olarak toplanır. Bu toplantılara davette, Türk Ticaret Kanunu 355, 365, 366 ve 368. maddeleri hükümleri ile Sermaye Piyasası mevzuatının ilgili hükümleri uygulanır. Sermaye Piyasası Kanunu 4487 sayılı Kanun la deiik 11. maddesine göre azınlık hakları, ödenmi sermayenin en az 1/20 sini temsil eden pay sahipleri tarafından kullanılacaktır. Bildirim; Olaan ve Olaanüstü Genel Kurul toplantıları, toplantı tarihinden en az iki hafta önce, T.C. Sanayi ve Ticaret Bakanlıı na, stanbul Menkul Kıymetler Borsası Bakanlıı na ve Sermaye Piyasası Kurulu na bildirilir. Bu bildirimi, gündem ve toplantı ile ilgili dier belgelerde eklenir. Yapılacak bildirimlerde, Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemelerine uyulması arttır. Toplantı Vakti; Olaan Genel Kurul, irket in hesap döneminin sonundan itibaren, ilk üç ay içerisinde ve senede en az bir defa, Olaanüstü Genel Kurul ise, irket ilerinin gerektirdii hallerde ve zamanlarda toplanır. Toplantı Yeri; Genel kurul yönetim merkezinin binasında veya Yönetim Kurulunun Ankara veya stanbul l sınırları içerisinde toplantı için tayin edecei bir mahalde toplanır. Vekil Tayini; Genel Kurul toplantılarında, ortaklar, kendilerini dier ortaklar veya dıarıdan tayin edecekleri vekiller aracılıı ile temsil ettirebilirler. irket e ortak olan vekiller, kendi oylarından baka, temsil ettikleri ortakların sahip oldukları oyları da kullanmaya yetkilidir. Yetki belgesinin eklini Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri çerçevesinde Yönetim Kurulu belirler. Vekaletnamenin, yazılı olması arttır. Vekil, yetki devreden ortaın yetki belgesinde belirtilmesi kaydıyla, oyu devredenin istei dorultusunda kullanmak zorundadır. Vekaleten oy kullanılmasında Sermaye Piyasası Kurulu nun konuya ilikin düzenlemelerine uyulur. Oy Hakkı; Olaan ve Olaanüstü Genel Kurul toplantılarında, A Grubu ortakların, 1 pay karılıı 3 oy hakkı, B Grubu ortakların1 pay karılıı 1 oy hakkı vardır. Müzakerelerin Yapılması ve Karar Nisabı; Genel Kurul toplantılarında, Türk Ticaret Kanunu nun 369. maddesinde yazılı hususlar müzakere edilerek, gerekli kararlar alınır. Genel Kurul toplantıları ve bu toplantılardaki karar nisabı Türk Ticaret Kanunu hükümlerine tabidir. Ancak, Sermaye Piyasası Kanunu nun 11. maddesi 7. bendi gerei Türk Ticaret Kanunu nun 388. maddesinin 2. ve 3. fıkralarında yazılı hususlar

13 için yapılacak Genel Kurul toplantılarında Türk Ticaret Kanunu nun 372. maddesindeki toplantı nisapları uygulanır. Genel Kurul ile ilgili tüm hususlar Sermaye Piyasası Mevzuatı na uygun olarak düzenlenir. 6. ZAHNAME MADDE YEN EKL Olaan ve olaanüstü genel kurulun toplantıya çarılmasına ilikin usuller ile toplantılara katılım koulları hakkında bilgi: irketin Tarihinde yapılmı 2009 yılı olaan genel kurul toplantısında SPK nun tarih ve B.02.1.SPK sayılı kararına uygun olarak esas sözleme tadili yapılmı ve halka arz satılarının tamamlanmasın ardında tescil edilecek olan sermaye maddesi dıında dier maddeler Ankara Ticaret Sicilinde tarihinde tescil edilmi, tarih ve 7550 sayılı TTSG de ilan edilerek yürürlüe girmitir. irketin tarihinde yapılmı olaanüstü genel kurul toplantısında ise SPK nun tarihli ve B.02.1.SPK sayılı kararına uygun olarak halka arz satılarının tamamlanmasının ardından tescil edilecek olan esas sözlemenin sermaye maddesinin tadili yapılmıtır. Söz konusu tadil Genel Kurul tarafından onaylanmı, ancak henüz halka arz satılarının tamamlanmasının ardından tescil edilecektir. Akfen Holding Esas Sözlemesi nin Genel Kurul balıklı 14. maddesi nde belirtildii gibi Genel Kurul ile ilgili tüm hususlar Sermaye Piyasası Mevzuatı ve Sermaye Piyasası Kurulu lkelerine uygun olarak düzenlenmekle birlikte Genel Kurul un toplantıya çarılmasına ve toplantılara katılım koullarına ilikin hususlar öyledir; Davet ekli; Genel Kurul lar, olaan ve olaanüstü olarak toplanır. Bu toplantılara davette, Türk Ticaret Kanunu 355, 365, 366 ve 368. maddeleri hükümleri ile Sermaye Piyasası mevzuatının ilgili hükümleri uygulanır. Sermaye Piyasası Kanunu 4487 sayılı Kanun la deiik 11. maddesine göre azınlık hakları, ödenmi sermayenin en az 1/20 sini temsil eden pay sahipleri tarafından kullanılacaktır. Bildirim; Olaan ve Olaanüstü Genel Kurul toplantıları, toplantı tarihinden en az iki hafta önce, T.C. Sanayi ve Ticaret Bakanlıı na, stanbul Menkul Kıymetler Borsası Bakanlıı na ve Sermaye Piyasası Kurulu na bildirilir. Bu bildirimi, gündem ve toplantı ile ilgili dier belgelerde eklenir. Yapılacak bildirimlerde, Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemelerine uyulması arttır. Toplantı Vakti; Olaan Genel Kurul, irket in hesap döneminin sonundan itibaren, ilk üç ay içerisinde ve senede en az bir defa, Olaanüstü Genel Kurul ise, irket ilerinin gerektirdii hallerde ve zamanlarda toplanır. Toplantı Yeri; Genel kurul yönetim merkezinin binasında veya Yönetim Kurulunun Ankara veya stanbul l sınırları içerisinde toplantı için tayin edecei bir mahalde toplanır. Vekil Tayini; Genel Kurul toplantılarında, ortaklar, kendilerini dier ortaklar veya dıarıdan tayin edecekleri vekiller aracılıı ile temsil ettirebilirler. irket e ortak olan vekiller, kendi oylarından baka, temsil ettikleri ortakların sahip oldukları oyları da kullanmaya yetkilidir. Yetki belgesinin eklini Sermaye Piyasası Kurulu

14 düzenlemeleri çerçevesinde Yönetim Kurulu belirler. Vekaletnamenin, yazılı olması arttır. Vekil, yetki devreden ortaın yetki belgesinde belirtilmesi kaydıyla, oyu devredenin istei dorultusunda kullanmak zorundadır. Vekaleten oy kullanılmasında Sermaye Piyasası Kurulu nun konuya ilikin düzenlemelerine uyulur. Oy Hakkı; Olaan ve Olaanüstü Genel Kurul toplantılarında, A Grubu ortakların, 1 pay karılıı 3 oy hakkı, B Grubu ortakların1 pay karılıı 1 oy hakkı vardır. Müzakerelerin Yapılması ve Karar Nisabı; Genel Kurul toplantılarında, Türk Ticaret Kanunu nun 369. maddesinde yazılı hususlar müzakere edilerek, gerekli kararlar alınır. Genel Kurul toplantıları ve bu toplantılardaki karar nisabı Türk Ticaret Kanunu hükümlerine tabidir. Ancak, Sermaye Piyasası Kanunu nun 11. maddesi 7. bendi gerei Türk Ticaret Kanunu nun 388. maddesinin 2. ve 3. fıkralarında yazılı hususlar için yapılacak Genel Kurul toplantılarında Türk Ticaret Kanunu nun 372. maddesindeki toplantı nisapları uygulanır. Genel Kurul ile ilgili tüm hususlar Sermaye Piyasası Mevzuatı na uygun olarak düzenlenir.

15 7. ZAHNAME MADDE 5.1 ESK EKL 5.1. Kayıtlı Sermaye Tavanı : -.-TL Çıkarılmı Sermayesi : TL irketin Tarihinde yapılmı 2009 yılı olaan genel kurul toplantısında SPK nun tarih ve B.02.1.SPK sayılı onayına uygun olarak esas sözleme tadili yapılmı ve halka arz satılarının tamamlanmasının ardında tescil edilecek olan sermaye maddesi dıında dier maddeler Ankara Ticaret Sicilinde tarihinde tescil edilmi, tarih ve 7550 sayılı TTSGde ilan edilerek yürürlüe girmitir. Sermaye maddesinin tescili ile; Kayıtlı Sermaye Tavanı : TL ve Çıkarılmı Sermayesi : TL olacaktır. 7. ZAHNAME MADDE 5.1 YEN EKL 5.1. Kayıtlı Sermaye Tavanı : -.-TL Çıkarılmı Sermayesi : TL irketin Tarihinde yapılmı 2009 yılı olaan genel kurul toplantısında SPK nun tarih ve B.02.1.SPK sayılı onayına uygun olarak esas sözleme tadili yapılmı sermaye maddesi dıında dier maddeler Ankara Ticaret Sicilinde tarihinde tescil edilmi, tarih ve 7550 sayılı TTSGde ilan edilerek yürürlüe girmitir. irketin tarihli olaanüstü genel kurul toplantısında ise SPK nun tarihli onayına uygun olarak halka arz satılarının tamamlanmasının ardından tescil edilecek olan esas sözlemenin sermaye maddesinin tadili yapılmıtır. Sermaye maddesinin tescili ile; Kayıtlı Sermaye Tavanı : TL ve Çıkarılmı Sermayesi : TL olacaktır.

16 8. ZAHNAME MADDE 5.5 ESK EKL 5.5. Sermayeyi temsil eden paylara ilikin bilgi: irketin Tarihinde yapılmı 2009 yılı olaan genel kurul toplantısında SPK nun tarih ve B.02.1.SPK sayılı onayına uygun olarak esas sözleme tadili yapılmı olup, halka arz ilemlerinin tamamlanması ile esas sözlemenin sermaye maddesi tadili Ankara Ticaret Sicilinde tescil edilecek, A Grubu ve B Grubu paylar oluacaktır. Sermayeyi temsil eden A Grubu ve B Grubu paylar ile ilgili imtiyaz durumu aaıdaki gibi oluacaktır. Nama/Hamiline Olduu Pay Nominal Deeri (TL) Toplam (TL) Sermayeye Oranı (%) Grubu mtiyaz Türü Genel Kurulda oy hakkı imtiyazı A Denetçi seçiminde imtiyaz Nama ,56 B Denetçi seçiminde imtiyaz Hamiline ,44 8. ZAHNAME MADDE 5.5 YEN EKL 5.5. Sermayeyi temsil eden paylara ilikin bilgi: irketin Tarihinde yapılmı 2009 yılı olaan genel kurul toplantısında SPK nun tarih ve B.02.1.SPK sayılı onayına uygun olarak esas sözleme tadili yapılmıtır. irketin tarihli olaanüstü genel kurul toplantısında ise SPK nun tarihli onayına uygun olarak esas sözlemenin sermaye maddesinin tadili yapılmı olup, halka arz ilemlerinin tamamlanması ile esas sözlemenin sermaye maddesi tadili Ankara Ticaret Sicilinde tescil edilecek, A Grubu ve B Grubu paylar oluacaktır. Sermayeyi temsil eden A Grubu ve B Grubu paylar ile ilgili imtiyaz durumu aaıdaki gibi oluacaktır. Nama/Hamiline Olduu Pay Nominal Deeri (TL) Toplam (TL) Sermayeye Oranı (%) Grubu mtiyaz Türü Genel Kurulda oy hakkı imtiyazı A Denetçi seçiminde imtiyaz Nama ,56 B Denetçi seçiminde imtiyaz Hamiline ,44

17 9. ZAHNAME MADDE 5.6 ESK EKL 5.6. Ortaklıın paylarından, kendisi tarafından bizzat tutulan veya onun adına tutulan veya balı ortaklıklarının sahip oldukları ortaklık paylarının adedi, defter deeri ve nominal deeri: Akfen Holding in hissedarları arasında aynı zamanda itiraki de olan Akfen naat A.. (nominal deeri: TL ve hisse oranı %3,94675) bulunmaktadır. Akfen naat ın sahip olduu payların tamamı arz kapsamında satılacak ve bu yönde de çarpraz ortaklık sona erecektir. 9. ZAHNAME MADDE 5.6 YEN EKL 5.6. Ortaklıın paylarından, kendisi tarafından bizzat tutulan veya onun adına tutulan veya balı ortaklıklarının sahip oldukları ortaklık paylarının adedi, defter deeri ve nominal deeri: Akfen Holding in hissedarları arasında aynı zamanda itiraki de olan Akfen naat A.. (nominal deeri: TL ve hisse oranı %3,94675) bulunmaktadır. Akfen naat ın sahip olduu payların TL nominal deerdeki kısmı arz kapsamında satılacak ve dolayısıyla payı %3,55 e düecektir.

18 10. ZAHNAME MADDE 9.1 ESK EKL 9.1. Yetkili organ kararları: Hamdi Akın, tarihli yazısı ile Akfen Holding A.. ye portföyünde bulunan Akfen Holding A.. paylarından B grubu adet payın ve halka arz sonrasında, yeterli fazla talep gelmesi durumunda portföyünde bulunan B grubu adet kısmının ek satı kapsamında halka arz edilmesi talebini iletmitir. Akfen naat Turizm ve Ticaret A.., tarihli ve 2010/02 sayılı Yönetim Kurulu Kararı ile itirak portföyünde bulunan B grubu adet payın halka arz edilmek suretiyle satılmasına karar vermitir. Akfen Holding A.., tarihli ve 2010/10 sayılı Yönetim Kurulu Kararı ile ortaklarından Akfen naat Turizm ve Ticaret A..'nin portföyünde bulunan B grubu adet ve yine ortaklarından Hamdi Akın'ın portföyünde bulunan B grubu adet payın halka arz edilmesi talebinin uygun görülmesine, halka arz sonrasında, yeterli fazla talep gelmesi durumunda, irketimiz ortaklarından Hamdi Akın'ın portföyünde bulunan paylardan B grubu adet kısmının ek satı kapsamında halka arz edilmesi talebinin uygun görülmesine, irketin ödenmi sermayesinin TL'den TL'ye çıkarılmasına, nakit olarak artırılan TL'ye tekabül eden B grubu adet payın, mevcut ortakların yeni pay alma hakları tamamen kısıtlanarak, Sermaye Piyasası Kurulu'nun, ilgili tebli ve hükümleri dorultusunda primli olarak tamamen halka arz edilmesine, ve irketin, Sermaye Piyasası Kanun'un 12'nci Maddesi ve Kurul'un Seri: IV, No: 38 sayılı "Kayıtlı Sermaye Sistemine likin Esaslar Teblii"nde tanımlandıı ekliyle kayıtlı sermaye sistemine geçmesine, irketin Esas Sözlemesi'nin ilgili maddelerinin Sermaye Piyasası Kurulu'nun ilgili tebli ve hükümleri dorultusunda deitirilmesine karar vermitir Akfen Holding A.. nin tarihli Olaan Genel Kurulunda kayıtlı sermaye sistemine geçi, esas sözlemenin ilgili maddelerinin Sermaye Piyasası Kurulu nun ilgili tebli ve hükümleri dorultusunda deiiklii ve irketin ödenmi sermayesinin TL'den TL'ye çıkarılmasına, nakit olarak artırılan TL'ye tekabül eden B grubu adet payın, mevcut ortakların yeni pay alma hakları tamamen kısıtlanarak, Sermaye Piyasası Kurulu'nun, ilgili tebli ve hükümleri dorultusunda primli olarak tamamen halka arz edilmesi hususları kabul edilmitir. 10. ZAHNAME MADDE 9.1 YEN EKL 9.1. Yetkili organ kararları: Hamdi Akın, tarihli yazısı ile Akfen Holding A.. ye portföyünde bulunan Akfen Holding A.. paylarından B grubu adet payın ve halka arz sonrasında, yeterli fazla talep gelmesi durumunda portföyünde bulunan B grubu adet kısmının ek satı kapsamında halka arz edilmesi talebini iletmitir. Ancak, 10/05/2010 tarihli yazısı ile bu talebini geri çektiini beyan etmitir. Akfen Holding in 10/05/2010 tarihli ve 2010/29 sayılı Yönetim Kurulu Kararı ile Hamdi Akın ın bu talebi uygun görülmütür. Akfen naat Turizm ve Ticaret A.., tarihli ve 2010/02 sayılı Yönetim Kurulu Kararı ile itirak portföyünde bulunan B grubu adet payın halka arz edilmek

19 suretiyle satılmasına karar vermitir. Ancak, Akfen naat Turizm ve Ticaret A.., 10/05/2010 tarihli ve 2010/15 sayılı Yönetim Kurulu Kararı ile bu kararını, itirak portföyünde bulunan B grubu TL nominal deerli adet payın halka arz edilmek suretiyle satılması eklinde revize etmitir. Akfen Holding A.., tarihli ve 2010/10 sayılı Yönetim Kurulu Kararı ile ortaklarından Akfen naat Turizm ve Ticaret A..'nin portföyünde bulunan B grubu adet ve yine ortaklarından Hamdi Akın'ın portföyünde bulunan B grubu adet payın halka arz edilmesi talebinin uygun görülmesine, halka arz sonrasında, yeterli fazla talep gelmesi durumunda, irketimiz ortaklarından Hamdi Akın'ın portföyünde bulunan paylardan B grubu adet kısmının ek satı kapsamında halka arz edilmesi talebinin uygun görülmesine, irketin ödenmi sermayesinin TL'den TL'ye çıkarılmasına, nakit olarak artırılan TL'ye tekabül eden B grubu adet payın, mevcut ortakların yeni pay alma hakları tamamen kısıtlanarak, Sermaye Piyasası Kurulu'nun, ilgili tebli ve hükümleri dorultusunda primli olarak tamamen halka arz edilmesine, ve irketin, Sermaye Piyasası Kanun'un 12'nci Maddesi ve Kurul'un Seri: IV, No: 38 sayılı "Kayıtlı Sermaye Sistemine likin Esaslar Teblii"nde tanımlandıı ekliyle kayıtlı sermaye sistemine geçmesine, irketin Esas Sözlemesi'nin ilgili maddelerinin Sermaye Piyasası Kurulu'nun ilgili tebli ve hükümleri dorultusunda deitirilmesine karar vermitir. Akfen Holding A.., 10/05/2010 tarihli ve 2010/10 sayılı Yönetim Kurulu Kararı ile yukarıda belirtilen yönetim kurulu kararı revize edilerek ortaklarından Akfen naat Turizm ve Ticaret A.. nin bu defa tarafına iletilen ve Akfen naat Turizm ve Ticaret A.. portföyünde bulunan B grubu TL (yüzotuzbintürklirası) nominal deere tekabül eden (yüzotuzbin) adet payın halka arz edilmesi talebinin uygun görülmesine, irketin çıkarılmı sermayesinin TL den (yüzdörtmilyonbeyüzonüçbinsekizyüzdoksantürklirası) TL ye (yüzotuzüçmilyontürklirası) artırılması nedeniyle ihraç edilecek TL (yirmisekizmilyondörtyüzseksenaltıbinyüzontürklirası) halka arzı yerine, irketin, çıkarılmı sermayesinin TL den (yüzdörtmilyonbeyüzonüçbinsekizyüzdoksantürklirası) TL ye (yüzonikimilyonüçyüzseksenüçbinsekizyüzdoksantürklirası) artırılması nedeniyle ihraç edilecek TL na tekabül eden (yedimilyonsekizyüzyetmibin) adet payın, mevcut ortakların yeni pay alma hakları tamamen kısıtlanarak, Sermaye Piyasası Kurulu nun, ilgili tebli ve hükümleri dorultusunda tamamen halka arz edilmesine, irketin esas sözlemesinin 6. maddesinin Sermaye Piyasası Mevzuatı na uygun olarak deitirilmesine karar vermitir. Akfen Holding A.. nin tarihli Olaan Genel Kurulunda kayıtlı sermaye sistemine geçi, esas sözlemenin ilgili maddelerinin Sermaye Piyasası Kurulu nun ilgili tebli ve hükümleri dorultusunda deiiklii ve irketin sermayesinin TL'den TL'ye çıkarılmasına, nakit olarak artırılan TL'ye tekabül eden B grubu adet payın, mevcut ortakların yeni pay alma hakları tamamen kısıtlanarak, Sermaye Piyasası Kurulu'nun, ilgili tebli ve hükümleri dorultusunda primli olarak tamamen halka arz edilmesi hususları kabul edilmitir. Akfen Holding A.. nin tarihli Olaanüstü Genel Kurulunda ise irketin sermayesinin TL'den TL'ye çıkarılmasına, nakit olarak artırılan TL'ye tekabül eden B grubu adet payın, mevcut ortakların yeni pay alma hakları tamamen kısıtlanarak, Sermaye Piyasası Kurulu'nun, ilgili tebli ve hükümleri dorultusunda primli olarak tamamen halka arz edilmesi hususları kabul edilmitir.

20 11. ZAHNAME MADDE 9.2 ESK EKL 9.2. Satıı yapılacak paylar ile ilgili bilgi: Ortak satıı yoluyla mevcut paylardan halka arz edilecek paylar aaıdaki tabloda sunulmaktadır. Satan Ortak Grubu Nama / Hamilin e Birim Nominal Deer (TL) Arz Edilen Adet Toplam Nominal Deer (TL) Hamdi Akın B Hamiline ,0 Akfen naat Turizm ve B Hamiline ,9 Tic.A TOPLAM ,9 Mevcut Sermayey e Oranı(%) Sermaye artırımı yoluyla halka arz edilecek paylar aaıdaki tabloda sunulmaktadır. Grubu Nama / Hamiline Birim Nominal Deer (TL) Arz Adet Edilen Toplam Nominal Deer (TL) B Hamiline ,3 Sermaye Artı Oranı (%) Esas Sözlemenin 13.maddesine göre Genel Kurul tarafından seçilen iki denetçiden biri B grubu hissedarların çounluu tarafından önerilen adaylar arasından seçilir. 11. ZAHNAME MADDE 9.2 YEN EKL 9.2. Satıı yapılacak paylar ile ilgili bilgi: Ortak satıı yoluyla mevcut paylardan halka arz edilecek paylar aaıdaki tabloda sunulmaktadır. Satan Ortak Grubu Nama / Hamilin e Birim Nominal Deer (TL) Arz Edilen Adet Toplam Nominal Deer (TL) Akfen naat Turizm ve B Hamiline ,12 Tic.A.. TOPLAM ,12 Mevcut Sermayey e Oranı(%) Sermaye artırımı yoluyla halka arz edilecek paylar aaıdaki tabloda sunulmaktadır. Grubu Nama / Hamiline Birim Nominal Deer (TL) Arz Adet Edilen Toplam Nominal Deer (TL) B Hamiline ,00 Sermaye Artı Oranı (%)

21 Esas Sözlemenin 13.maddesine göre Genel Kurul tarafından seçilen iki denetçiden biri B grubu hissedarların çounluu tarafından önerilen adaylar arasından seçilir.

22 12. ZAHNAME MADDE 9.3 ESK EKL 9.3. Paylarını satacak olan ortak/ortaklar hakkında bilgi: Satan Ortak Hamdi AKIN Akfen naat Turizm ve Tic.A. Adresi Levent Loft Büyükdere Cad. No:201 K Levent, stanbul Koza Sok. No:22 Gaziosmanpaa Çankaya / ANKARA Son 3 Yılda Ortaklıkta Üstlendii Görevler / Önemli likilerin Mahiyeti Mevcut Sermayedeki Payları (nominal TL) Yönetim Kurulu Bakanı ,9 Akfen Holding in balı ortaklıı olup halka arz sonrasında hissedarlıı kalmayacaktır Mevcut Sermayedeki Payları (%) 4,0 12. ZAHNAME MADDE 9.3 YEN EKL 9.3. Paylarını satacak olan ortak/ortaklar hakkında bilgi: Satan Ortak Adresi Son 3 Yılda Ortaklıkta Üstlendii Görevler / Önemli likilerin Mahiyeti Mevcut Sermayedeki Payları (nominal TL) Mevcut Sermayedeki Payları (%) Akfen Turizm Tic.A. naat ve Koza Sok. No:22 Gaziosmanpaa Çankaya / ANKARA Akfen Holding in balı ortaklıı olup halka arz sonrasında hissedarlıı kalmayacaktır ,0

23 13. ZAHNAME MADDE 9.10 ESK EKL Halka arz tutarı: TL nominal deerdeki kısmı mevcut ortakların rüçhan hakları kısıtlanarak sermaye artırımı ile TL nominal deerdeki kısmı Hamdi Akın, TL nominal deerdeki kısmı da Akfen naat paylarının satıı olmak üzere toplam halka arz tutarı nominal deeri TL dir. Halka arzda fazla talep gelmesi durumunda Hamdi Akın paylarının TL nominal deerdeki kısmı ek satıa konu olabilecektir. Bu durumda halka arz tutarı nominal deeri TL ye ulaacaktır. Halka arz edilen payların arz sonrasında ödenmi sermayeye oranı % 29,2 (ek satı kullanılması durumunda % 33,6) olacaktır. 13. ZAHNAME MADDE 9.10 YEN EKL Halka arz tutarı: TL nominal deerdeki kısmı mevcut ortakların rüçhan hakları kısıtlanarak sermaye artırımı ile, TL nominal deerdeki kısmı da Akfen naat paylarının satıı olmak üzere toplam halka arz tutarı nominal deeri TL dir. Halka arz edilen payların arz sonrasında ödenmi sermayeye oranı % 7,12 olacaktır.

24 14. ZAHNAME MADDE 9.14 SATI YÖNTEM VE BAVURU EKL BÖLÜMÜ EK SATI KULLANIMINA LKN PARAGRAF ESK EKL Ek satı hakkının kullanılması durumunda, söz konusu paylar halka arz süresi içerisinde satıa sunulacaktır. Ek satı hakkının kullanılması durumunda, ek satıa konu paylar da daıtım ilemlerine halka arz edilen paylar ile birlikte dahil olacaktır. 14. ZAHNAME MADDE 9.14 SATI YÖNTEM VE BAVURU EKL BÖLÜMÜ EK SATI KULLANIMINA LKN PARAGRAF YEN EKL [PARAGRAF TAMAMEN ÇIKARTILMITIR]

25 15. ZAHNAME MADDE 9.19-a ESK EKL Aracılık ve yüklenim hakkında bilgi: a) Satıa aracılık edecek ve/veya yüklenimde bulunacak kurulu/kurulular (konsorsiyum lider/liderleri ayrıca belirtilecektir), aracılıın nitelii ve yüklenimde bulunulan payların tutarı ile satıa sunulan toplam paylara oranı: Aracı Kurulu YATIRIM MENKUL DEERLER A.. FNANS YATIRIM MENKUL DEERLER A.. YAPI KRED YATIRIM MENKUL DEERLER A.. GARANT YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.. ATA YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.. ECZACIBAI MENKUL DEERLER A.. OYAK YATIRIM MENKUL DEERLER A.. GLOBAL MENKUL DEERLER A.. HSBC YATIRIM MENKUL DEERLER A.. ALTERNATF YATIRIM A.. DELTA MENKUL DEERLER A.. FORTS YATIRIM MENKUL DEERLER A.. EKER YATIRIM MENKUL DEERLER A.. TACRLER MENKUL DEERLER A.. TURKSH YATIRIM A.. ZRAAT YATIRIM MENKUL DEERLER A.. AK YATIRIM MENKUL DEERLER A.. TEB YATIRIM MENKUL DEERLER A.. DENZ YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.. EKNCLER YATIRIM MENKUL DEERLER A.. CAM MENKUL DEERLER A.. ATA ONLNE MENKUL KIYMETLER A.. ET YATIRIM A.. GEDK YATIRIM MENKUL DEERLER A.. INFO YATIRIM A.. ANADOLU YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.. Yüklenimde Bulunulan Pay Tutarı Pay Oranı Aracılıın Nitelii (TL) (%) Yüklenim ,65 Yüklenim ,09 Yüklenim ,03 Yüklenim ,03 Yüklenim ,77 Yüklenim ,64 Yüklenim ,64 Yüklenim ,51 Yüklenim ,31 Yüklenim ,30 Yüklenim ,26 Yüklenim ,26 Yüklenim ,26 Yüklenim ,26 Yüklenim ,26 Yüklenim ,26 Yüklenim ,21 Yüklenim ,21 Yüklenim ,19 Yüklenim ,15 Yüklenim ,13 Yüklenim ,10 Yüklenim ,08 Yüklenim ,08 Yüklenim ,08 Yüklenim ,05

26 HALK YATIRIM MENKUL DEERLER A.. METRO YATIRIM MENKUL DEERLER A.. TEKSTL MENKUL DEERLER A.. VAKIF YATIRIM MENKUL DEERLER A.. Yüklenim ,05 Yüklenim ,05 Yüklenim ,05 Yüklenim ,05 TOPLAM ,00 Yukarıdaki tabloda yüklenim gerçekletiren konsorsiyum üyeleri, yüklenimde bulundukları payların, satı süresi sonunda satılmayan kısmı kalırsa, kısmi yüklenimiyle sınırlı olmak üzere, halka arz fiyatından satın alacaktır. 15. ZAHNAME MADDE a YEN EKL Aracılık ve yüklenim hakkında bilgi: a) Satıa aracılık edecek ve/veya yüklenimde bulunacak kurulu/kurulular (konsorsiyum lider/liderleri ayrıca belirtilecektir), aracılıın nitelii ve yüklenimde bulunulan payların tutarı ile satıa sunulan toplam paylara oranı: Aracı Kurulu YATIRIM MENKUL DEERLER A.. FNANS YATIRIM MENKUL DEERLER A.. YAPI KRED YATIRIM MENKUL DEERLER A.. GARANT YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.. ATA YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.. ECZACIBAI MENKUL DEERLER A.. OYAK YATIRIM MENKUL DEERLER A.. GLOBAL MENKUL DEERLER A.. HSBC YATIRIM MENKUL DEERLER A.. ALTERNATF YATIRIM A.. DELTA MENKUL DEERLER A.. FORTS YATIRIM MENKUL DEERLER A.. EKER YATIRIM MENKUL DEERLER A.. TACRLER MENKUL DEERLER A.. TURKSH YATIRIM A.. ZRAAT YATIRIM MENKUL DEERLER A.. AK YATIRIM MENKUL DEERLER A.. Yüklenimde Bulunulan Pay Tutarı Pay Oranı Aracılıın Nitelii (TL) (%) Yüklenim ,65 Yüklenim ,09 Yüklenim ,03 Yüklenim ,03 Yüklenim ,77 Yüklenim ,64 Yüklenim ,64 Yüklenim ,51 Yüklenim ,31 Yüklenim ,30 Yüklenim ,26 Yüklenim ,26 Yüklenim ,26 Yüklenim ,26 Yüklenim ,26 Yüklenim ,26 Yüklenim ,21

27 TEB YATIRIM MENKUL DEERLER A.. DENZ YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.. EKNCLER YATIRIM MENKUL DEERLER A.. CAM MENKUL DEERLER A.. ATA ONLNE MENKUL KIYMETLER A.. ET YATIRIM A.. GEDK YATIRIM MENKUL DEERLER A.. INFO YATIRIM A.. ANADOLU YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.. HALK YATIRIM MENKUL DEERLER A.. METRO YATIRIM MENKUL DEERLER A.. TEKSTL MENKUL DEERLER A.. VAKIF YATIRIM MENKUL DEERLER A.. Yüklenim ,21 Yüklenim ,19 Yüklenim ,15 Yüklenim ,13 Yüklenim ,10 Yüklenim ,08 Yüklenim ,08 Yüklenim ,08 Yüklenim ,05 Yüklenim ,05 Yüklenim ,05 Yüklenim ,05 Yüklenim ,05 TOPLAM ,00 Yukarıdaki tabloda yüklenim gerçekletiren konsorsiyum üyeleri, yüklenimde bulundukları payların, satı süresi sonunda satılmayan kısmı kalırsa, kısmi yüklenimiyle sınırlı olmak üzere, halka arz fiyatından satın almak taahhüdünde bulunmulardır. Ancak Akfen Holding in tarihli Yönetim Kurulu kararı ile halka arz büyüklüü ve sermaye artırımı ile ortak satıı tutarları deitirildiinden konsorsiyum üyelerinin bu taahhütleri uygulanmayacaktır.

28 16. ZAHNAME MADDE b ESK EKL b) Aracı kurulu/kurululara ve gie hizmeti veren kurululara ödenecek toplam ücret tutarı ve bunun toplam ihraç maliyeti içindeki payı: Aracı kurululara yaklaık 12 milyon TL ödenecei ve pay baına maliyetin de yaklaık 0,30 TL olacaı tahmin edilmektedir. 16. ZAHNAME MADDE b YEN EKL b) Aracı kurulu/kurululara ve gie hizmeti veren kurululara ödenecek toplam ücret tutarı ve bunun toplam ihraç maliyeti içindeki payı: Aracı kurululara yaklaık 2,4 milyon TL ödenecei ve pay baına maliyetin de yaklaık 0,30 TL olacaı tahmin edilmektedir.

29 17. ZAHNAME MADDE c ESK EKL c) Yüklenimde bulunulmayan payların tutarı: Halka arz edilen paylardan TL nominal deerdeki kısmı için konsorsiyum üyeleri ve/veya herhangi bir üçüncü kii veya kurum tarafından satınalma taahhüdü verilmemektedir. 17. ZAHNAME MADDE c YEN EKL c) Yüklenimde bulunulmayan payların tutarı: Akfen Holding in tarihli Yönetim Kurulu kararı ile halka arz büyüklüü ve sermaye artırımı ile ortak satıı tutarları deitirildiinden halka arz edilen payların tamamı için konsorsiyum üyeleri ve/veya herhangi bir üçüncü kii veya kurum tarafından satınalma taahhüdü verilmemektedir.

30 18. ZAHNAME MADDE 9.21 ESK EKL Halka arza ilikin olarak ortaklıın ödemesi gereken toplam maliyet ile halka arz edilecek pay baına maliyet: hraca ilikin tahmini toplam maliyetin yaklaık 17,5 milyon TL ve pay baına maliyetin de yaklaık 0,45 TL olacaı tahmin edilmektedir. 18. ZAHNAME MADDE 9.21 YEN EKL Halka arza ilikin olarak ortaklıın ödemesi gereken toplam maliyet ile halka arz edilecek pay baına maliyet: hraca ilikin tahmini toplam maliyetin yaklaık 7,0 milyon TL ve pay baına maliyetin de yaklaık 0,88TL olacaı tahmin edilmektedir.

Akfen Holding Anonim irketi'nden. Halka Arza likin Duyurudur

Akfen Holding Anonim irketi'nden. Halka Arza likin Duyurudur 1. SRKÜLER KAPAK SAYFASI ESK EKL Akfen Holding Anonim irketi'nden Halka Arza likin Duyurudur Ortaklıımızın ödenmi sermayesinin 104.513.890.-TL den 133.000.000.-TL ye artırılması nedeniyle ihraç edilecek

Detaylı

TEKSTL FNANSAL KRALAMA ANONM RKET ANA SÖZLEME TADL METNLER

TEKSTL FNANSAL KRALAMA ANONM RKET ANA SÖZLEME TADL METNLER TEKSTL FNANSAL KRALAMA ANONM RKET ANA SÖZLEME TADL METNLER AMAÇ VE KONU Madde 3/5 Kira alacaklarını iskonto ettirebilir. Bu alacakları teminata verebilir, temlik edebilir, Finansal Kiralama Kanunu ve bununla

Detaylı

BÜLTEN. KONU: Menkul Kıymetlerin Vergilendirilmesi Hk 277 Nolu GVK G.T. Yayınlanmıtır

BÜLTEN. KONU: Menkul Kıymetlerin Vergilendirilmesi Hk 277 Nolu GVK G.T. Yayınlanmıtır Kültür Mah. 1375 Sk. No:25 Cumhuruiyet hanı K:5 35210 Alsancak - zmir-turkey Tel : + 90 232 464 16 16.. Fax: + 90 232 421 71 92. e-mail : info@psdisticaret.com..tr BÜLTEN SAYI :2010-054 Tarih: 27.12.2010

Detaylı

GSD HOLDNG ANONM RKET'NDEN ORTAKLARIN YEN PAY ALMALARINA LKN SRKÜLER

GSD HOLDNG ANONM RKET'NDEN ORTAKLARIN YEN PAY ALMALARINA LKN SRKÜLER GSD HOLDNG ANONM RKET'NDEN ORTAKLARIN YEN PAY ALMALARINA LKN SRKÜLER ÇIKARILMI SERMAYEMZ 50.000.000 YEN TÜRK LRASI NAKT KARILII, 200.000.000 YEN TÜRK LRASINDAN 250.000.000 YEN TÜRK LRASINA ARTIRILMAKTADIR.

Detaylı

GSD HOLDNG ANONM RKET'NDEN TASARRUF SAHPLER ÇN SRKÜLER

GSD HOLDNG ANONM RKET'NDEN TASARRUF SAHPLER ÇN SRKÜLER GSD HOLDNG ANONM RKET'NDEN TASARRUF SAHPLER ÇN SRKÜLER ÇIKARILMI SERMAYEMZ 80.000.000 YEN TÜRK LRASI NAKT KARILII, 120.000.000 YEN TÜRK LRASINDAN 200.000.000 YEN TÜRK LRASINA ARTIRILMAKTADIR. ARTIRILAN

Detaylı

ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU

ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU Ortaın Ünvanı/Ortakların Adı Adresi Telefon ve Fax No. Tarih : 07.02.2005 Konu : KORDSA Sabancı Dupont Endüstriyel plik ve Kord Bezi Sanayi ve Ticaret A.. : Sabancı Center, Kule:

Detaylı

ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU

ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU Ortaın Ünvanı/Ortakların Adı Adresi Telefon ve Fax No. Tarih : 10.10.2005 Konu stanbul Menkul Kıymetler Borsası Bakanlıı na, STANBUL Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: : KORDSA

Detaylı

ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU

ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU Ortaklıın Ünvanı ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU :Türkiye ie ve Cam Fabrikaları A.. Adresi : Kuleleri, Kule-3 4.Levent/stanbul Telefon No. :0 212 350 39 51/55 Fax No. :0 212 350 57 87 Tarih ve Referans No. :05.12.2007-25/1353

Detaylı

!"# # $!% & $ % #'' ! " #! " $ !" #$!!%& " %(% #)* $+, -.-/ &' # $ ' (&&! " % (% # )* $+,.0/ ( )***(* +( ( (,, ( -.(( ( ( (

!# # $!% & $ % #'' !  #!  $ ! #$!!%&  %(% #)* $+, -.-/ &' # $ ' (&&!  % (% # )* $+,.0/ ( )***(* +( ( (,, ( -.(( ( ( ( !"# # $!% & $ % #''! " #! " $!" #$!!%& " %(% #)* $+, -.-/ &' # $ ' (&&! " % (% # )* $+,.0/ ( )***(* +( ( (,, ( -.(( ( ( ( / 0 ( / " 0,.( / & 1 ( / 2 +( / 4., ( /! 5,( (* *,. / 1 ' 7 " & 6+1(( / 8** ((

Detaylı

MADDE 9 - YÖNETİM KURULUNUN SEÇİMİ, GÖREVLERİ, SÜRESİ VE YÖNETİM KURULU TOPLANTILARI

MADDE 9 - YÖNETİM KURULUNUN SEÇİMİ, GÖREVLERİ, SÜRESİ VE YÖNETİM KURULU TOPLANTILARI AKFEN HOLDİNG A.Ş. ESAS SÖZLEŞME TADİL METİNLERİ ESKİ METİN MADDE 9 - YÖNETİM KURULUNUN SEÇİMİ, GÖREVLERİ, SÜRESİ VE YÖNETİM KURULU TOPLANTILARI A. Yönetim Kurulunun Seçimi ve Görevleri Şirket in işleri

Detaylı

STANBUL PORTFÖY YATIRIM B TP LKT YATIRIM FONU ÇTÜZÜK DEKL

STANBUL PORTFÖY YATIRIM B TP LKT YATIRIM FONU ÇTÜZÜK DEKL STANBUL PORTFÖY YATIRIM B TP LKT YATIRIM FONU ÇTÜZÜK DEKL stanbul Portföy Yatırım B Tipi Likit Yatırım Fonu içtüzüünün 1.1, 1.2, 2.1 2.4, 3.1, 5.9.2, 6.1, 7, 8.1, 8.9, 8.10, 8.11, 8.12, 8.13, 9.3.4, 9.5,

Detaylı

Vakko Tekstil ve Hazır Giyim Sanayi letmeleri A.. 30.06.2013 Tarihi tibarıyla Sona Eren Hesap Dönemine likin Yönetim Kurulu Yıllık Faaliyet Raporu

Vakko Tekstil ve Hazır Giyim Sanayi letmeleri A.. 30.06.2013 Tarihi tibarıyla Sona Eren Hesap Dönemine likin Yönetim Kurulu Yıllık Faaliyet Raporu Sayfa No: 1 Vakko Tekstil ve Hazır Giyim Sanayi letmeleri A.. 30.06.2013 Tarihi tibarıyla Sona Eren Hesap Dönemine likin Yönetim Kurulu Yıllık Faaliyet Raporu Sayfa No: 2 Vakko Tekstil ve Hazır Giyim Sanayi

Detaylı

%! & ' ( " ) $ $ * ! " # $ % &' $ ()*+, -. % / " / &' 0! " # $1 % $2 ()* #. % $ / ) - ' ) - ' / / 3 ! " # $ % &' $ (* +, -.

%! & ' (  ) $ $ * !  # $ % &' $ ()*+, -. % /  / &' 0!  # $1 % $2 ()* #. % $ / ) - ' ) - ' / / 3 !  # $ % &' $ (* +, -. ! " # $ %! & ' ( " ) $ $ * +,-. - / 0 1' / ' - - ' 112! " # $ % &' $ ()*+, -. % / " / &' $/ 0! " # $1 % $2 ()* #. % $ / ) - ' ) - ' / / 3 +.,-. - / 0 1' / ' - - ' 112! " # $ % &' $ (* +, -. % &' $ / 0

Detaylı

TARH:29/01/2010 TARH:08/02/2010 HABER:

TARH:29/01/2010 TARH:08/02/2010 HABER: TARH:29/01/2010 Konu: Herhangi Bir Otoriteye Mali Tablo Verilmesi Mali Tablonun Hesap Dönemi : 31.12.2009 Mali Tablonun Verildii Otorite : BDDK Mali Tablonun Verilme Nedeni : Zorunlu Mali Tablonun Verilme

Detaylı

SELÇUK ECZA DEPOSU TCARET VE SANAY ANONM RKET ESAS SÖZLEME

SELÇUK ECZA DEPOSU TCARET VE SANAY ANONM RKET ESAS SÖZLEME SELÇUK ECZA DEPOSU TCARET VE SANAY ANONM RKET ESAS SÖZLEME Kurulu : Madde 1 Aaıda adları veikametgahları yazılı kurucular tarafından, yürürlükte bulunan kanunlar ve bu esas mukavelename hükümlerine göre

Detaylı

! "#$ % %&%' (! ) ) * ()#$ % (! ) ( + *)!! %, (! ) - )! ) ) +.- ) * (/ 01 ) "! %2.* ) 3."%$&(' "01 "0 4 *) / )/ ( +) ) ( )

! #$ % %&%' (! ) ) * ()#$ % (! ) ( + *)!! %, (! ) - )! ) ) +.- ) * (/ 01 ) ! %2.* ) 3.%$&(' 01 0 4 *) / )/ ( +) ) ( ) ! "#$ % %&%' (! ) ) * ()#$ % (! ) ( + *)!! %, (! ) - )! ) ) +.- ) * (/ 01 ) "! %2.* ) 3."%$&(' "01 "0 4 *) / )/ ( +) ) ( )! )! ) 1 87 Seri No'lu Gider Vergileri Genel Teblii Resmi Gazete Sayısı 27737 Resmi

Detaylı

Bilgi, Belge ve Açıklamaların Elektronik Ortamda mzalanarak Gönderilmesine likin Esaslar Hakkında Tebli

Bilgi, Belge ve Açıklamaların Elektronik Ortamda mzalanarak Gönderilmesine likin Esaslar Hakkında Tebli Sermaye Piyasası Kurulundan: Bilgi, Belge ve Açıklamaların Elektronik Ortamda mzalanarak Gönderilmesine likin Esaslar Hakkında Tebli Seri : VIII No : BRNC BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç ve

Detaylı

EK 1: HUKUK GÖRÜÜ 12 Mayıs 2010

EK 1: HUKUK GÖRÜÜ 12 Mayıs 2010 EK 1: HUKUK GÖRÜÜ 12 Mayıs 2010 MERNOS HALI SANAY VE TCARET A.. Merveehir Mahallesi, Mehmet Erdemolu Caddesi, No. 4 ehitkamil Gaziantep Merinos Halı Sanayi ve Ticaret Anonim irketi nin ( irket ) Gaziantep

Detaylı

Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A. Ş. Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu

Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A. Ş. Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu Verusaturk Girişim si Yatırım Ortaklığı A. Ş. Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu Bu değerlendirme raporu Piyasası Kurulu nun 22/06/2013 tarihinde Resmi Gazete de yayınlanan Seri: VII 128.1 numaralı

Detaylı

Atlantis Yatırım Ortaklıı Anonim irketinin 30 Mart 2009 Tarihinde Yapılan Olaan Genel Kurul Toplantı Tutanaı

Atlantis Yatırım Ortaklıı Anonim irketinin 30 Mart 2009 Tarihinde Yapılan Olaan Genel Kurul Toplantı Tutanaı Sayfa No: 1 Atlantis Yatırım Ortaklıı Anonim irketinin 30 Mart 2009 Tarihinde Yapılan Olaan Genel Kurul Toplantı Tutanaı Atlantis Yatırım Ortaklıı Anonim irketinin 2008 yılına ait Genel Kurul Toplantısı

Detaylı

!! "#$ %&'%( ')*# +,!(!! -././.0$12 (, 3-3 3 % & ' %( $ 444. -. 5.

!! #$ %&'%( ')*# +,!(!! -././.0$12 (, 3-3 3 % & ' %( $ 444. -. 5. ! " "# $%#!! "#$ %&'%( ')*# +,!(!! -//0$12 (, 3-3 3 % & ' %( $ 444-5 / 00 6007 5 5 8 0 / $ 00$ 64447 +9: 5#999, 999, 9;, < 0' -% = -0 >3! 5!! 33-5 -? 8 0? 3 5? 2 5 5 00 -!! 5? - 8 0 %? 8 0 5! '@

Detaylı

TÜRKYE E VE CAM FABRKALARI A.. YÖNETM KURULU BAKANLII'NA

TÜRKYE E VE CAM FABRKALARI A.. YÖNETM KURULU BAKANLII'NA TÜRKYE E VE CAM FABRKALARI A.. YÖNETM KURULU BAKANLII'NDAN irketimiz Olaanüstü Genel Kurul Toplantısı 31 Aralık 2007 Pazartesi günü saat 10.00 da aaıda yazılı gündemi görüüp karara balamak üzere, irket

Detaylı

SELÇUK ECZA DEPOSU TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ ANA SÖZLEŞMESİ TADİL TASARISI-GEREKÇELİ

SELÇUK ECZA DEPOSU TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ ANA SÖZLEŞMESİ TADİL TASARISI-GEREKÇELİ SELÇUK ECZA DEPOSU TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ ANA SÖZLEŞMESİ TADİL TASARISI-Lİ YENİ MADDE Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum : Madde 9/A Yönetimde Sermaye Piyasası Kurulu tarafından uygulaması zorunlu

Detaylı

stanbul, 11 Ekim 2004 2004/1021

stanbul, 11 Ekim 2004 2004/1021 TÜRKYE SERMAYE PYASASI ARACI KURULULARI BRL Büyükdere Cad.No:173 I. Levent Plaza A-Blok Kat:4 34394 I. Levent-stanbul Tel : (212) 280 85 67 Faks : (212) 280 85 89 www.tspakb.org.tr stanbul, 11 Ekim 2004

Detaylı

Ulusoy Un Sanayi ve Ticaret A.Ş. Halka Arz Fiyat Tespit Raporuna İlişkin Değerlendirme Raporu 10 Kasım 2014

Ulusoy Un Sanayi ve Ticaret A.Ş. Halka Arz Fiyat Tespit Raporuna İlişkin Değerlendirme Raporu 10 Kasım 2014 Ulusoy Un Sanayi ve Ticaret A.Ş. Halka Arz Fiyat Tespit Raporuna İlişkin Değerlendirme Raporu 10 Kasım 2014 Ulus Menkul Değerler A.Ş. Kurumsal Finansman / www.ulusmenkul.com / 1.Levent. Krizantem Sok.

Detaylı

2-Şirket ana sözleşmesinin 8. ve 12. maddelerinin değişikliğinin onaylanması,

2-Şirket ana sözleşmesinin 8. ve 12. maddelerinin değişikliğinin onaylanması, İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU NDAN OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA VE (A) ve (B) GRUBU İMTİYAZLI PAY SAHİPLERİ GENEL KURUL TOPLANTILARINA DAVET Aşağıda yazılı gündem maddelerini

Detaylı

İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.

İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. SERMAYE PİYASASI KURULU DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA HAZIRLANAN 22 MART 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Sermaye Piyasası Kurulu nun II-17.1

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş.'NİN ADET II.TERTİP B TİPİ ALTIN FONU KATILMA PAYLARININ HALKA ARZINA İLİŞKİN TASARRUF SAHİPLERİNE DUYURUDUR

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş.'NİN ADET II.TERTİP B TİPİ ALTIN FONU KATILMA PAYLARININ HALKA ARZINA İLİŞKİN TASARRUF SAHİPLERİNE DUYURUDUR * BU HALKA ARZA İLİŞKİN İZAHNAME 05.09.2011 TARİHİNDE TİCARET SİCİLİ MEMURLUĞU NA TESCİL ETTİRİLMİŞ OLUP, 05.09.2011 TARİHİNDE TÜRKİYE TİCARET SİCİLİ GAZETESİ NE İLAN İÇİN BAŞVURULMUŞTUR. HALKA ARZA İLİŞKİN

Detaylı

: Şerifali Çiftliği Tatlısu Mah. Ertuğrulgazi Sok.No:1 Yukarı Dudullu Ümraniye İstanbul. Telefon ve Faks Numarası : 216 600 10 00-216 594 53 72.

: Şerifali Çiftliği Tatlısu Mah. Ertuğrulgazi Sok.No:1 Yukarı Dudullu Ümraniye İstanbul. Telefon ve Faks Numarası : 216 600 10 00-216 594 53 72. HALK GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Esas Sözleşme Tadili Tarih:30/12/2014 Ortaklığın Adresi : Şerifali Çiftliği Tatlısu Mah. Ertuğrulgazi Sok.No:1 Yukarı Dudullu Ümraniye İstanbul Telefon ve Faks Numarası

Detaylı

FİNANS YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.'NİN 250,000,000 PAY 2. TERTİP A TİPİ DEĞİŞKEN FONU KATILMA BELGELERİNİN HALKA ARZINA İLİŞKİN İZAHNAMEDİR.

FİNANS YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.'NİN 250,000,000 PAY 2. TERTİP A TİPİ DEĞİŞKEN FONU KATILMA BELGELERİNİN HALKA ARZINA İLİŞKİN İZAHNAMEDİR. İZAHNAME TADİL METNİ ESKİ ŞEKİL BU İZAHNAME KATILMA BELGELERİNİN SATIŞININ YAPILDIĞI YERLERDE FON İÇTÜZÜĞÜ VE HER AY İTİBARİYLE HAZIRLANAN, FONA İLİŞKİN MALİ BİLGİLERİN YERALDIĞI AYLIK RAPORLARLA BİRLİKTE

Detaylı

ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU

ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU Ortaın Ünvanı/Ortakların Adı Adresi Telefon ve Fax No. Tarih : 16.11.2005 Konu : KORDSA Sabancı Dupont Endüstriyel plik ve Kord Bezi Sanayi ve Ticaret A.. : Sabancı Center, Kule:

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU

SERMAYE PİYASASI KURULU SERMAYE PİYASASI KURULU 2010/19 HAFTALIK BÜLTEN 03/05/2010 07/05/2010 A. 04.01.2010 07.05.2010 TARİHLERİ ARASINDA KAYDA ALMA KARARI VERİLEN İHRAÇ TALEPLERİ: Tablo: 1 (TL) Talep Edilen Kurul Kaydına Alınan

Detaylı

TARH:13/05/2004. irket in ilem sırasına gönderilecek emirlerde maksimum lot miktarı 2.500 olarak uygulanacaktır.

TARH:13/05/2004. irket in ilem sırasına gönderilecek emirlerde maksimum lot miktarı 2.500 olarak uygulanacaktır. TARH: 13/05/2004 BORSA BAKANLII DUYURUSU: Borsa Yönetim Kurulu'nun 13.05.2004 tarihli toplantısında, Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.. nin (irket) halka arz edilen 2.200.000.000.000,-TL nominal deerli

Detaylı

VEKALETNAME SELÇUK ECZA DEPOSU TİCARET VE SANAYİ A.Ş.

VEKALETNAME SELÇUK ECZA DEPOSU TİCARET VE SANAYİ A.Ş. SELÇUK ECZA DEPOSU TİCARET VE SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI DAN Yönetim Kurulumuz Şirket Genel Kurul unu aşağıdaki gündemi görüşüp karara bağlamak üzere 28/05/2007 Pazartesi günü saat 14:00 da

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. DENGE YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. DENGE YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU DENGE YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama

Detaylı

TÜRKYE HALK BANKASI ANONM RKET'NDEN ORTAKLIIMIZIN LK DEFA HALKA ARZ EDLECEK 271.521.962 YTL DEERL PAYLARIN SATII LE LGL ZAHNAMEDR.

TÜRKYE HALK BANKASI ANONM RKET'NDEN ORTAKLIIMIZIN LK DEFA HALKA ARZ EDLECEK 271.521.962 YTL DEERL PAYLARIN SATII LE LGL ZAHNAMEDR. TÜRKYE HALK BANKASI ANONM RKET'NDEN ORTAKLIIMIZIN LK DEFA HALKA ARZ EDLECEK 271.521.962 YTL DEERL PAYLARIN SATII LE LGL ZAHNAMEDR. NOMNAL SÖZ KONUSU PAYLAR SERMAYE PYASASI KURULU'NCA 27.04.2007 TARH VE

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU BÜLTENİ

SERMAYE PİYASASI KURULU BÜLTENİ SERMAYE PİYASASI KURULU BÜLTENİ 2012/11 16.03.2012 A. 103.2012 16.03.2012 TARİHLERİ ARASINDA KURULA BAŞVURAN ORTAKLIKLAR: 1. Menkul Kıymet İhracı Nedeniyle Kurul'a Başvuran lar: Ortaklığın Unvanı 1. Kılıç

Detaylı

STANBUL PORTFÖY YATIRIM B TP KISA VADEL TAHVL VE BONO FONU ÇTÜZÜK

STANBUL PORTFÖY YATIRIM B TP KISA VADEL TAHVL VE BONO FONU ÇTÜZÜK STANBUL PORTFÖY YATIRIM B TP KISA VADEL TAHVL VE BONO FONU ÇTÜZÜK MADDE 1- FONUN KURULU AMACI: 1.1 Yatırım Menkul Deerler A.. tarafından 2499 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 37 ve 38'inci maddelerine

Detaylı

SERMAYE PYASASI KURULU ZAHNAME MUAFYET KAPSAMINA GREN PAY HALKA ARZLARINDA KULLANILACAK DUYURU METN

SERMAYE PYASASI KURULU ZAHNAME MUAFYET KAPSAMINA GREN PAY HALKA ARZLARINDA KULLANILACAK DUYURU METN SERMAYE PYASASI KURULU ZAHNAME MUAFYET KAPSAMINA GREN PAY HALKA ARZLARINDA KULLANILACAK DUYURU METN BURÇELK VANA SANAY VE TCARET A.. DUYURU METNDR Bu duyuru metni Sermaye Piyasası Kurulu (Kurul) nca.../.../...

Detaylı

LEM KURALLARI BLDRM FORMU. Önemli Açıklama

LEM KURALLARI BLDRM FORMU. Önemli Açıklama LEM KURALLARI BLDRM FORMU Önemli Açıklama Sermaye piyasasında gerçekletireceiniz hisse senedi ilemleri sonucunda kâr edebileceiniz gibi zarar riskiniz de bulunmaktadır. Bu nedenle, ilem yapmaya karar vermeden

Detaylı

! "!! # $ % &'( )#!* )%" +!! $ %! + ')!

! !! # $ % &'( )#!* )% +!! $ %! + ')! ! "!! # $ % &'( )#!* )%" +!! $ %! + ')! &( '!#,-.! /,! 0 + # ' #! * #! 0 #! 0! ) '! '1# + $ # )' * #! 0!! #! 0! "! '!% # #! 0 " 2 3) # ' $ 4!# ) '.*,5 '# 0! )'* $ $! 6 )' '+ " 7 ) 2#!3)# ' $ 4!# '#"'1

Detaylı

HALKA ARZ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU

HALKA ARZ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU HALKA ARZ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU 18 Mayıs 2016 METRO YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. Halka Arz Fiyat Tespit Raporuna ilişkin Değerlendirme Raporu VERUSATURK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU

SERMAYE PİYASASI KURULU SERMAYE PİYASASI KURULU 2011/12 HAFTALIK BÜLTEN 21/03/2011 25/03/2011 A. 03.01.2011 25.03.2011 TARĠHLERĠ ARASINDA KAYDA ALMA KARARI VERĠLEN ĠHRAÇ TALEPLERĠ: Tablo: 1 Talep Edilen Kurul Kaydına Alınan ĠHRAÇ

Detaylı

ATA YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

ATA YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 1. Raporun dönemi : 01/01/2012-30/09/2012 2. Ortaklığın Ünvanı : ATA YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 3. Dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında görev alan Başkan ve üyelerin, murahhas üyelerin

Detaylı

Akfen Holding Anonim irketi'nden. Halka Arza likin Duyurudur

Akfen Holding Anonim irketi'nden. Halka Arza likin Duyurudur Akfen Holding Anonim irketi'nden Halka Arza likin Duyurudur Ortaklıımızın ödenmi sermayesinin 104.513.890.-TL den 133.000.000.-TL ye artırılması nedeniyle ihraç edilecek 28.486.110.-TL ve mevcut ortakların

Detaylı

METRO MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN

METRO MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN METRO MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Şirketimiz 2009 yılı faaliyetlerine ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki gündemi görüşmek ve karara bağlamak üzere;

Detaylı

İŞ YATIRIM MENKUL DEĞERLER ANONİM ŞİRKETİ İLE CAMİŞ MENKUL DEĞERLER ANONİM ŞİRKETİNİN DEVRALMA YOLUYLA KOLAYLAŞTIRILMIŞ USULDE BİRLEŞMESİNE İLİŞKİN

İŞ YATIRIM MENKUL DEĞERLER ANONİM ŞİRKETİ İLE CAMİŞ MENKUL DEĞERLER ANONİM ŞİRKETİNİN DEVRALMA YOLUYLA KOLAYLAŞTIRILMIŞ USULDE BİRLEŞMESİNE İLİŞKİN İŞ YATIRIM MENKUL DEĞERLER ANONİM ŞİRKETİ İLE CAMİŞ MENKUL DEĞERLER ANONİM ŞİRKETİNİN DEVRALMA YOLUYLA KOLAYLAŞTIRILMIŞ USULDE BİRLEŞMESİNE İLİŞKİN DUYURUDUR Bu duyuru metni, Sermaye Piyasası Kurulu (Kurul)

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı

TORUNLAR GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ANA SÖZLEŞME TADİL TASARISI

TORUNLAR GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ANA SÖZLEŞME TADİL TASARISI ESKİ ŞEKİL SERMAYE VE PAYLAR MADDE 8- Şirket, Sermaye Piyasası Kanunu hükümlerine göre kayıtlı sermaye sistemini kabul etmiş ve Sermaye Piyasası Kurulu nun 08/01/2008 tarih ve 1/17 sayılı izni ile bu sisteme

Detaylı

SERMAYE PYASASI KURULU ORTAKLIKLAR FNANSMANI DARES LK HALKA ARZ LEMLERNDE KULLANILACAK ZAHNAME VE SRKÜLER SET 02.11.2005 STANBUL

SERMAYE PYASASI KURULU ORTAKLIKLAR FNANSMANI DARES LK HALKA ARZ LEMLERNDE KULLANILACAK ZAHNAME VE SRKÜLER SET 02.11.2005 STANBUL SERMAYE PYASASI KURULU ORTAKLIKLAR FNANSMANI DARES LK HALKA ARZ LEMLERNDE KULLANILACAK ZAHNAME VE SRKÜLER SET 02.11.2005 STANBUL 1 TÜRKYE VAKIFLAR BANKASI TÜRK ANONM ORTAKLII (VAKIFBANK) NDAN ORTAKLIIMIZIN

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU

SERMAYE PİYASASI KURULU SERMAYE PİYASASI KURULU 2008/1 HAFTALIK BÜLTEN 02/01/2008 04/01/2008 A. 02.01.2008 04.01.2008 TARİHLERİ ARASINDA KAYDA ALMA KARARI VERİLEN İHRAÇ TALEPLERİ: Tablo: 1 (YTL) Talep Edilen Kurul Kaydına Alınan

Detaylı

Amaç ve Kapsam. Yetki ve Sorumluluk

Amaç ve Kapsam. Yetki ve Sorumluluk TEKSTL BANKASI A.. Amaç ve Kapsam Tekstil Bankası A.. (Tekstilbank) bilgilendirme politikası; Bankacılık Kanunu ve bu kanuna ilikin düzenlemeler, Sermaye Piyasası Mevzuatı, Türk Ticaret Kanunu, stanbul

Detaylı

GSD HOLDNG ANONM RKET'NDEN

GSD HOLDNG ANONM RKET'NDEN GSD HOLDNG ANONM RKET'NDEN ÇIKARILMI SERMAYEMZN 80.000.000 YEN TÜRK LRASI NAKT KARILII, 120.000.000 YEN TÜRK LRASI NDAN 200.000.000 YEN TÜRK LRASI NA ARTIRILMASI VE NAKT KARILII ARTIRILAN SERMAYEY TEMSL

Detaylı

TER- 15/10/ /01/2001 KYD TL 03/10/ /09/2011 KYD TL TL

TER- 15/10/ /01/2001 KYD TL 03/10/ /09/2011 KYD TL TL Denizbank A.Ş A Tipi İmkb Ulusal 100 Endeksi Fonu na ait izahnamenin başlangıç kısmı ile I. 1., I.2., II., III.1., V. ve X.2. nolu maddeleri, Sermaye Piyasası Kurulu ndan alınan 05/07/2012 tarih ve B.02.06.SPK.0.15-615

Detaylı

BU ALT FONUN PAYLARININ HALKA ARZINA İLİŞKİN İZAHNAME 14.03.2013 TARİHİNDE İSTANBUL TİCARET SİCİLİ MEMURLUĞU NA TESCİL ETTİRİLMİŞ OLUP, 14.

BU ALT FONUN PAYLARININ HALKA ARZINA İLİŞKİN İZAHNAME 14.03.2013 TARİHİNDE İSTANBUL TİCARET SİCİLİ MEMURLUĞU NA TESCİL ETTİRİLMİŞ OLUP, 14. BU ALT FONUN PAYLARININ HALKA ARZINA İLİŞKİN İZAHNAME 14.03.2013 TARİHİNDE İSTANBUL TİCARET SİCİLİ MEMURLUĞU NA TESCİL ETTİRİLMİŞ OLUP, 14.03.2013 TARİHİNDE TÜRKİYE TİCARET SİCİLİ GAZETESİ NE İLAN İÇİN

Detaylı

AVRASYA GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ESAS SÖZLEŞME TADİL METNİ YENİ METİN SERMAYE VE PAYLAR

AVRASYA GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ESAS SÖZLEŞME TADİL METNİ YENİ METİN SERMAYE VE PAYLAR AVRASYA GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ESAS SÖZLEŞME TADİL METNİ ESKİ METİN SERMAYE VE PAYLAR MADDE 8. Şirketin, Sermaye Piyasası Kanunu hükümlerine göre kayıtlı sermaye tavanı 480.000.000 TL olup,

Detaylı

DA stanbul Döeme Sanayii A.. YÖNETM KURULU TOPLANTI TUTANAI

DA stanbul Döeme Sanayii A.. YÖNETM KURULU TOPLANTI TUTANAI TOPLANTI TARH : 08/04/2005 TOPLANTI NO : 583 TOPLANTI SAAT : 10:30 NECDET NARN A. SERVET BERKÖZ 1. 2004 Aralık dönemi denetim sonrası mali raporların müzakere edilmesi 2. 2005 ubat dönemi mali raporların

Detaylı

GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI A) Genel kurul gündemi GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI SİNPAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL GÜNDEMİ 29 Aralık 2017 Cuma 10:00 1. Açılış, Toplantı Başkanlığı nın oluşturulması

Detaylı

(*) Yönetmeliin "Arsa Ofisi Kanunu" eklindeki balıı, 15.12.2004 tarih ve 25671 sayılı R.G.'de yayımlanan, 8.12.2004 tarih ve

(*) Yönetmeliin Arsa Ofisi Kanunu eklindeki balıı, 15.12.2004 tarih ve 25671 sayılı R.G.'de yayımlanan, 8.12.2004 tarih ve KANUN NO: 1164 ARSA ÜRETM VE DEERLENDRLMES HAKKINDA KANUN (*) Kabul Tarihi: 29 Nisan 1969 Resmi Gazete ile Neir ve lânı: 10 Mayıs 1969 - Sayı: 13195 5.t. Düstur, c.8 - s.1981 (*) Yönetmeliin "Arsa Ofisi

Detaylı

AKİŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 28 ARALIK 2016 TARİHLİ İMTİYAZLI PAYSAHİPLERİ ÖZEL KURULU TOPLANTISI GÜNDEMİ

AKİŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 28 ARALIK 2016 TARİHLİ İMTİYAZLI PAYSAHİPLERİ ÖZEL KURULU TOPLANTISI GÜNDEMİ AKİŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 28 ARALIK 2016 TARİHLİ İMTİYAZLI PAYSAHİPLERİ ÖZEL KURULU TOPLANTISI GÜNDEMİ 1. Açılış ve toplantı başkanlığının oluşturulması; 2. Şirket Yönetim Kurulu ve Saf Gayrimenkul

Detaylı

FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN ANALİZ RAPORU

FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN ANALİZ RAPORU FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN ANALİZ RAPORU ULUSOY UN EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. 10 KASIM 2014 ATIG YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. Önemli Not İşbu rapor, ATIG Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından, Sermaye

Detaylı

OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI 01 HAZİRAN 2018 BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI 01 HAZİRAN 2018 BİLGİLENDİRME DOKÜMANI 01 HAZİRAN 2018 DENİZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. NİN 01 HAİZRAN 2018 TARİHLİ NA İLİŞKİN Şirketimizin İlişkili Taraf ile Önemli Nitelikteki İşlem onayına ilişkin Olağanüstü Genel Kurulu, gündemdeki

Detaylı

Dar Kapsamlı Sermaye Piyasası Mevzuatı ve Etik Kurallar

Dar Kapsamlı Sermaye Piyasası Mevzuatı ve Etik Kurallar 1. Belli miktarda bir mal veya kıymetin ve bunların karşılığı olan paranın işlemin ardından el değiştirmesini sağlayan piyasalara ne ad verilir? A) Swap B) Talep piyasası C) Spot piyasa D) Vadeli piyasa

Detaylı

TARH :16/02/1998 TARH :27/02/1998

TARH :16/02/1998 TARH :27/02/1998 TARH :16/02/1998 Rant Finansal Kiralama A..'nin 16.02.1998 tarihli yazısı aaıya çıkarılmıtır. Konu: Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:VIII, No:20 sayılı Teblii uyarınca yapılan açıklamadır. imiz yönetim

Detaylı

DELTA MENKUL DEERLER A.. B TP DEKEN FONU ÇTÜZÜÜ

DELTA MENKUL DEERLER A.. B TP DEKEN FONU ÇTÜZÜÜ DELTA MENKUL DEERLER A.. B TP DEKEN MADDE 1- FONUN KURULU AMACI: FONU ÇTÜZÜÜ 1.1 Delta Menkul Deerler A tarafından 2499 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 37 ve 38'inci maddelerine dayanılarak ve bu içtüzük

Detaylı

DELTA MENKUL DEERLER A.. B TP LKT FONU ÇTÜZÜÜ

DELTA MENKUL DEERLER A.. B TP LKT FONU ÇTÜZÜÜ DELTA MENKUL DEERLER A.. B TP LKT MADDE 1- FONUN KURULU AMACI: FONU ÇTÜZÜÜ 1.1. Delta Menkul Deerler A.. tarafından 2499 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 37 ve 38'inci maddelerine dayanılarak ve bu içtüzük

Detaylı

BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş. 18 NİSAN 2013 TARİHLİ 2012 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş. 18 NİSAN 2013 TARİHLİ 2012 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş. 18 NİSAN 2013 TARİHLİ 2012 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin 2012 yılına ilişkin Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı

Detaylı

DELTA MENKUL DEERLER A.. A TP DEKEN FONU ÇTÜZÜÜ

DELTA MENKUL DEERLER A.. A TP DEKEN FONU ÇTÜZÜÜ DELTA MENKUL DEERLER A.. A TP DEKEN MADDE 1- FONUN KURULU AMACI: FONU ÇTÜZÜÜ 1.1 Delta Menkul Deerler A.. tarafından 2499 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 37 ve 38'inci maddelerine dayanılarak ve bu

Detaylı

VAKIF FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. ( ANA SÖZLEŞMESİ )

VAKIF FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. ( ANA SÖZLEŞMESİ ) VAKIF FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. ( ANA SÖZLEŞMESİ ) ESKİ HALİ Şirket Merkez ve Şubeleri Madde 4 - Şirketin Merkezi İstanbul İli Şişli İlçesindedir. Adresi Büyükdere Caddesi Gazeteciler Sitesi Matbuat Sokak

Detaylı

DELTA MENKUL DEERLER A..

DELTA MENKUL DEERLER A.. sayfa No: 1 A) Giri 1.Raporun Dönemi: Bu rapor, Delta Menkul Deerler A.. kuruluunun 1 Ocak 2008 31 Mart 2008 çalıma dönemini kapsamaktadır. 2. Ortaklıın Unvanı: Delta Menkul Deerler A.. 3. Dönem çinde

Detaylı

İZAHNAME TADİL METNİ TÜRKİYE YÜKSEK PİYASA DEĞERLİ BANKALAR A TİPİ BORSA YATIRIM FONU İZAHNAME DEĞİŞİKLİĞİ

İZAHNAME TADİL METNİ TÜRKİYE YÜKSEK PİYASA DEĞERLİ BANKALAR A TİPİ BORSA YATIRIM FONU İZAHNAME DEĞİŞİKLİĞİ İZAHNAME TADİL METNİ TÜRKİYE YÜKSEK PİYASA DEĞERLİ BANKALAR A TİPİ BORSA YATIRIM FONU İZAHNAME DEĞİŞİKLİĞİ Türkiye Yüksek Piyasa Değerli Bankalar A Tipi Borsa Yatırım Fonu izahnamesinin I, II, IV.1, VI,

Detaylı

İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimizin 2006 yılı Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıda yazılı gündem maddelerini görüşmek üzere, 29 Mart

Detaylı

MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş. nin Yönetim Kurulu Başkanlığı ndan Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantı Çağrısı

MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş. nin Yönetim Kurulu Başkanlığı ndan Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantı Çağrısı MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş. nin Yönetim Kurulu Başkanlığı ndan Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantı Çağrısı 02.06.2016 tarihinde yapılması planlanan Şirketimizin 2015 yılına ilişkin Ortaklar

Detaylı

HALKA ARZ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU (1)

HALKA ARZ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU (1) HALKA ARZ FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU (1) 16 Kasım 2018 METRO YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. Halka Arz Fiyat Tespit Raporuna ilişkin Değerlendirme Raporu KAFEİN YAZILIM HİZMETLERİ

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU BÜLTENİ

SERMAYE PİYASASI KURULU BÜLTENİ SERMAYE PİYASASI KURULU BÜLTENİ 2012/11 16.03.2012 A. 12.03.2012 16.03.2012 TARĠHLERĠ ARASINDA KURULA BAġVURAN ORTAKLIKLAR: 1. Menkul Kıymet Ġhracı Nedeniyle Kurul a BaĢvuran lar: Ortaklığın Unvanı 1.

Detaylı

ING BANK A.Ş.'NİN 30,000,000,000 ADET 1. TERTİP B TİPİ ALTIN YATIRIM FONU KATILMA PAYLARININ HALKA ARZINA İLİŞKİN TASARRUF SAHİPLERİNE DUYURUDUR

ING BANK A.Ş.'NİN 30,000,000,000 ADET 1. TERTİP B TİPİ ALTIN YATIRIM FONU KATILMA PAYLARININ HALKA ARZINA İLİŞKİN TASARRUF SAHİPLERİNE DUYURUDUR * BU HALKA ARZA İLİŞKİN İZAHNAME 22 / 02 / 2011 TARİHİNDE İSTANBUL TİCARET SİCİLİ MEMURLUĞU NA TESCİL ETTİRİLMİŞ OLUP, 21 / 02 / 2011 TARİHİNDE TÜRKİYE TİCARET SİCİLİ GAZETESİ NE İLAN İÇİN BAŞVURULMUŞTUR.

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU BÜLTENİ

SERMAYE PİYASASI KURULU BÜLTENİ SERMAYE PİYASASI KURULU BÜLTENİ 2017/21 05/06/2017 A. YENİ BAŞVURULAR 1. Piyasası Aracı İhracı Nedeniyle Kurula Başvuran Ortaklıklar Ortaklık İhraç Edilecek Piyasası Aracı Bedelli Paylar İç Kaynaklardan

Detaylı

Bizim Menkul Değerler A.Ş 11 Ocak

Bizim Menkul Değerler A.Ş 11 Ocak Bizim Menkul Değerler A.Ş. tarafından hazırlanan bu rapor Sermaye Piyasası Kurulu nun VII-128.1 no lu Pay Tebliği nin 29. Maddesi çerçevesinde Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş tarafından hazırlanan Mistral

Detaylı

SERMAYE PYASASI KURULU ORTAKLIKLAR FNANSMANI DARES HSSE SENETLER BORSADA LEM GÖREN RKETLER ÇN :

SERMAYE PYASASI KURULU ORTAKLIKLAR FNANSMANI DARES HSSE SENETLER BORSADA LEM GÖREN RKETLER ÇN : SERMAYE PYASASI KURULU ORTAKLIKLAR FNANSMANI DARES HSSE SENETLER BORSADA LEM GÖREN RKETLER ÇN : 1)NAKT SERMAYE ARTIRIMLARINDA 2)BEDELSZ+NAKT SERMAYE ARTIRIMLARINDA KULLANILACAK ZAHNAME VE SRKÜLER SETDR.

Detaylı

RANT FNANSAL KRALAMA A..

RANT FNANSAL KRALAMA A.. TARH : 14 / 02 / 1995 Borsa Yönetim Kurulu'nun 14.02.1995 tarihli toplantısında aldıı kararla, Rant Finansal Kiralama A.. hisse senetleri 20.02.1995 tarihinden itibaren 1.000,-TL nominal deerli beher hisse

Detaylı

Rhea Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanlığı ndan

Rhea Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanlığı ndan Rhea Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanlığı ndan ( EK II ) Şirketimizin 2013 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, 30 Eylül 2014 Salı günü saat 11:30 da aşağıda yazılı

Detaylı

DENGE YATIRIM HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI'NDAN 11 HAZİRAN 2018 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI DAVETİ

DENGE YATIRIM HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI'NDAN 11 HAZİRAN 2018 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI DAVETİ İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü-634640 DENGE YATIRIM HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI'NDAN 11 HAZİRAN 2018 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI DAVETİ Aşağıda yazılı gündemi görüşüp

Detaylı

YATIRIM MENKUL DEERLER ANONM RKET'NDEN ORTAKLIIMIZIN LK DEFA HALKA ARZ EDLECEK TOPLAM 30.865.000 YTL NOMNAL DEERL PAYLARIN SATII LE LGL DUYURUDUR.

YATIRIM MENKUL DEERLER ANONM RKET'NDEN ORTAKLIIMIZIN LK DEFA HALKA ARZ EDLECEK TOPLAM 30.865.000 YTL NOMNAL DEERL PAYLARIN SATII LE LGL DUYURUDUR. YATIRIM MENKUL DEERLER ANONM RKET'NDEN ORTAKLIIMIZIN LK DEFA HALKA ARZ EDLECEK TOPLAM 30.865.000 YTL NOMNAL DEERL PAYLARIN SATII LE LGL DUYURUDUR. SÖZ KONUSU PAYLAR SERMAYE PYASASI KURULU'NCA 03.05.2007

Detaylı

TÜRKYE HALK BANKASI ANONM RKET ANA SÖZLEMES BRNC BÖLÜM KURULU

TÜRKYE HALK BANKASI ANONM RKET ANA SÖZLEMES BRNC BÖLÜM KURULU TÜRKYE HALK BANKASI ANONM RKET ANA SÖZLEMES BRNC BÖLÜM KURULU Kurulu: Madde 1- Türkiye Halk Bankası Anonim irketi nin Ana Sözlemesi 4603 sayılı Kanun uyarınca aaıdaki ekilde yeniden düzenlenmitir. Unvan:

Detaylı

TÜRKYE VAKIFLAR BANKASI TÜRK ANONM ORTAKLII NDAN

TÜRKYE VAKIFLAR BANKASI TÜRK ANONM ORTAKLII NDAN TÜRKYE VAKIFLAR BANKASI TÜRK ANONM ORTAKLII NDAN ORTAKLIIMIZIN LK DEFA HALKA ARZ EDLECEK 280.000.000.-YTL NOMNAL DEERL HSSE SENETLERNN SATII LE LGL DUYURUDUR. SÖZ KONUSU HSSE SENETLER SERMAYE PYASASI KURULU'NCA

Detaylı

ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU

ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU Ortaın Ünvanı/Ortakların Adı Adresi Telefon ve Fax No. Tarih : 11.03.2005 Konu : KORDSA Sabancı Dupont Endüstriyel plik ve Kord Bezi Sanayi ve Ticaret A.. : Sabancı Center, Kule:

Detaylı

BZM MENKUL DEERLER A.. A TP ALTIN VE ENERJ KARMA FONU ÇTÜZÜÜ

BZM MENKUL DEERLER A.. A TP ALTIN VE ENERJ KARMA FONU ÇTÜZÜÜ BZM MENKUL DEERLER A.. A TP ALTIN VE ENERJ KARMA FONU ÇTÜZÜÜ MADDE 1- FONUN KURULU AMACI: 1.1 BZM MENKUL DEERLER A.. tarafından 2499 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 37 ve 38'inci maddelerine dayanılarak

Detaylı

17.05.2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

17.05.2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI DATAGATE BİLGİSAYAR MALZEMELERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ 17.05.2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI Şirketimiz 2015 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki

Detaylı

BANKALARIN KRED LEMLERNE LKN YÖNETMELKTE DEKLK YAPILMASINA LKN YÖNETMELK TASLAI

BANKALARIN KRED LEMLERNE LKN YÖNETMELKTE DEKLK YAPILMASINA LKN YÖNETMELK TASLAI Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumundan: BANKALARIN KRED LEMLERNE LKN YÖNETMELKTE DEKLK YAPILMASINA LKN YÖNETMELK TASLAI MADDE 1 01/11/2006 tarihli ve 26333 sayılı Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüe

Detaylı

MENKUL KIYMETLERN ÖDÜNÇ LEM ÇERÇEVE SÖZLEMES

MENKUL KIYMETLERN ÖDÜNÇ LEM ÇERÇEVE SÖZLEMES MENKUL KIYMETLERN ÖDÜNÇ LEM ÇERÇEVE SÖZLEMES Sözleme No Düzenleme Tarihi :. :. 1- TARAFLAR A.. (Aaıda kısaca Müteri diye anılacaktır.) Adres : Vergi Kimlik No :. Telefon :. Faks :. E-posta :. Müterinin

Detaylı

TÜRK TİCARET KANUNUNA İLİŞKİN GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI YAZISI

TÜRK TİCARET KANUNUNA İLİŞKİN GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI YAZISI Sirküler Rapor 10.07.2012/130-1 TÜRK TİCARET KANUNUNA İLİŞKİN GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI YAZISI ÖZET : Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından Ticaret Sicili Müdürlüklerine gönderilen 3 Temmuz 2012 tarihli

Detaylı

Kurucunun Adı ve Soyadı

Kurucunun Adı ve Soyadı GELEN LETMELER BORSASI A.. ANA SÖZLEMES (TASLAK) KURULU Madde 1- Aaıda ad ve soyadları, ikametgahları ve tabiiyetleri yazılı kurucular tarafından, Sermaye Piyasası Kanunu ve ilgili mevzuat hükümleri çerçevesinde

Detaylı

İNFO MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURULU TOPLANTISI NA DAVET

İNFO MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURULU TOPLANTISI NA DAVET İNFO MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURULU TOPLANTISI NA DAVET Şirketimizin Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı, 2008 yılı çalışmalarını

Detaylı

Özel Durum Açıklaması. Tarih : 05 Mart Konu : Ana Sözleşme değişikliği

Özel Durum Açıklaması. Tarih : 05 Mart Konu : Ana Sözleşme değişikliği Özel Durum Açıklaması Tarih : 05 Mart 2012 Konu : Ana Sözleşme değişikliği Şirketimizin 02.03.2012 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında, Ana Sözleşmemizin 13,15,17,20 ve 21'inci maddelerinin ekteki şekilde

Detaylı

$$%$ $ '! '(" )$ *$ +,-. /001 4005 $& 2 3 $! 1 ' (" )$ *$ +,-. ',- - -" % 6%$ % % % %$ o! " # "!!$ o %% %%&! $ " '" "! ( 8',-(1 +*%.

$$%$ $ '! '( )$ *$ +,-. /001 4005 $& 2 3 $! 1 ' ( )$ *$ +,-. ',- - - % 6%$ % % % %$ o!  # !!$ o %% %%&! $  ' ! ( 8',-(1 +*%. !"#$%!" #$%%&$ $$%$ $ '! '(" )$ *$ +,-. /001 $&23 $%$ 4005 $& 2 3 $! 1 ' (" )$ *$ +,-. ',- - -" % 6%$ % % % %$ ',-(7 " )$.-%-"- # %$"! " # "!!$ %% %%&! $ " '" "! ( 8',-(1 +*%.-"- % 6%$96% &*%* 66$&$$ %

Detaylı

DOĞAN YAYIN HOLDİNG A.Ş. 21 EKİM 2013 PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 10:30 YAPILACAK OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI GİRİŞ

DOĞAN YAYIN HOLDİNG A.Ş. 21 EKİM 2013 PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 10:30 YAPILACAK OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI GİRİŞ DOĞAN YAYIN HOLDİNG A.Ş. 21 EKİM 2013 PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 10:30 YAPILACAK OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI GİRİŞ Genel Kurulumuz, gündemindeki maddeleri görüşmek ve karara bağlamak

Detaylı

GSD DENZCLK GAYRMENKUL NAAT SANAY VE TCARET A.. / GSDDE [] 31.01.2012 12:25:57 Özel Durum Açıklaması (Güncelleme)

GSD DENZCLK GAYRMENKUL NAAT SANAY VE TCARET A.. / GSDDE [] 31.01.2012 12:25:57 Özel Durum Açıklaması (Güncelleme) GSD DENZCLK GAYRMENKUL NAAT SANAY VE TCARET A.. / GSDDE [] 31.01.2012 12:25:57 Özel Durum Açıklaması (Güncelleme) KÜÇÜKYALI 34854 MALTEPE STANBUL Telefon ve Faks No. : 0 216 587 90 00-0 216 489 97 85/86

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU NUN SERİ:II, NO:22 TEBLİĞİ EK/2 MADDE 4 UYARINCA HAZIRLANAN RAPOR ve GÖRÜŞ

SERMAYE PİYASASI KURULU NUN SERİ:II, NO:22 TEBLİĞİ EK/2 MADDE 4 UYARINCA HAZIRLANAN RAPOR ve GÖRÜŞ SERMAYE PİYASASI KURULU NUN SERİ:II, NO:22 TEBLİĞİ EK/2 MADDE 4 UYARINCA HAZIRLANAN RAPOR ve GÖRÜŞ Ortaklığımızın 4.000.000.000 TL nominal değerli banka bono ve/veya tahvillerinin ihracına ilişkin olarak

Detaylı

OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)

OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel) KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel) Özet Bilgi Yönetici Sorumluluk Sigortası Yenilenmesi Hk. Özel Durum Açıklaması (Genel) İlgili Şirketler

Detaylı