İstanbul, No: TP.A.Yİ Açıklanacak Özel Durum: Basında Yer Alan Haber Üzerine BORSA İSTANBUL İSTİNYE-İSTANBUL

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İstanbul, 25.12.2013 No: TP.A.Yİ.2013.1835. Açıklanacak Özel Durum: Basında Yer Alan Haber Üzerine BORSA İSTANBUL İSTİNYE-İSTANBUL"

Transkript

1 Adresi : Ahi Evran Caddesi No:6 Aksoy Plaza Kat:7 Maslak Şişli İstanbul İstanbul, No: TP.A.Yİ Basında Yer Alan Haber Üzerine BORSA İSTANBUL Şirketimizin %30 oranında iştiraki Shell & Turcas Petrol A.Ş. nin otogaz (LPG) dağıtım lisansının Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından iptal edildiği yönünde basın yayın organlarında yer alan muhtelif haberler üzerine belirtmek isteriz ki; bu konuda Shell & Turcas Petrol A.Ş. ne ulaşan herhangi bir tebligat yoktur. Konuyla ilgili gelişmeler kamuoyu ile zamanında paylaşılacaktır. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Kurulu nuzun Seri: VIII, No:54 sayılı tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

2 Adresi : Ahi Evran Caddesi No:6 Aksoy Plaza Kat:7 Maslak Şişli İstanbul İstanbul, No: TP.A.Yİ RWE & Turcas Güney Elektrik Üretim A.Ş. ye ulaşan tahkim talebi hakkında BORSA İSTANBUL Daha önceki Özel Durum Açıklamalarımızda da belirtildiği üzere bağlı ortaklığımız Turcas Elektrik Üretim A.Ş. aracılığıyla hisselerinin %30 una sahip olduğumuz RWE & Turcas Güney Elektrik Üretim A.Ş nin, Denizli İli Kaklık beldesinde kurduğu 775 MW kapasiteye sahip doğalgaz kombine çevrim santralinin ( Tesis ) geçici kabul süreci tarihi itibariyle tamamlanmış ve Tesis ticari işletmeye geçmiştir tarihli Mali Tablo Dipnotlarımızda da belirtildiği üzere; RWE & Turcas Güney Elektrik Üretim A.Ş. ile Metka Metal Construction of Greece S.A. ve Power Project Sanayi İnş.Tic.Ltd.Şti ( Müteahhit Şirketler ) arasında imzalanmış olan EPC Müteahhitlik Sözleşmesi uyarınca 1 Ocak 2013 tarihinde devreye alınması gereken Tesis in devreye alınmasının gecikmesi nedeniyle EPC Müteahhitlik Sözleşmesi nin ilgili maddeleri uyarınca RWE & Turcas Güney Elektrik Üretim A.Ş. nin Müteahhit Şirketler den gecikme tazminatı talep etme hakkı doğmuş ve RWE & Turcas Güney Elektrik Üretim A.Ş. yönetimi tarihli mali tablolarında TL gelir tahakkuku kaydetmiştir. (Turcas Petrol A.Ş. Konsolide Mali Tablolarına yansıyan kısım TL) Bu defa; Tesis in devreye alınmasında yaşanan gecikmenin hangi taraftan kaynaklandığına dair uyuşmazlığın çözümüne ilişkin Müteahhit Şirketler tarafından RWE & Turcas Güney Elektrik Üretim A.Ş. ye tahkim talebinde bulunulduğu bilgisi Şirketimize ulaşmıştır. Söz konusu tahkim sürecine ilişkin çalışmalar dolaylı iştirakimiz RWE & Turcas Güney Elektrik Üretim A.Ş. tarafından yürütülecek olup, konu ile ilgili gelişmeler kamuoyu ile zamanında paylaşılacaktır. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Kurulu nuzun Seri: VIII, No:54 sayılı tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

3

4 Adresi : Ahi Evran Caddesi No:6 Aksoy Plaza Kat:7 Maslak Şişli İstanbul İstanbul, No: TP.A.Yİ STAR Rafineri A.Ş. Proje Finansmanına ilişkin Kredi Teklifleri hakkında BORSA İSTANBUL Bağlı Ortaklığımız Turcas Rafineri Yatırımları A.Ş. aracılığıyla hisselerinin %18,5'ine sahip olduğumuz dolaylı iştirakimiz STAR Rafineri A.Ş. nin, STAR Rafineri Projesi finansmanına ilişkin ulusal ve uluslararası 17 adet bankadan toplam yaklaşık 5 milyar USD tutarında bağlayıcı kredi teklifi aldığı, Star Rafineri Projesi için gerekli finansman miktarının yaklaşık 3.5 milyar USD olduğu, Star Rafineri A.Ş.'nin teklifler arasında seçim yapması sonrasında proje finansmanının kapanış sürecine geçileceği bilgisi Şirketimize ulaşmıştır. Konu ile ilgili gelişmeler oldukça kamuoyu ile paylaşılacaktır. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Kurulu nuzun Seri: VIII, No:54 sayılı tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

5 Adresi : Ahi Evran Caddesi No:6 Aksoy Plaza Kat:7 Maslak Şişli İstanbul İstanbul, No: TP.A.Yİ SOCAR Turkey Yatırım A.Ş. hakkında BORSA İSTANBUL Bağlı Ortaklığımız Turcas Rafineri Yatırımları A.Ş. aracılığıyla hisselerinin %18,5 ine sahip olduğumuz ve STAR Rafineri A.Ş. hisselerinin %100 'üne sahip olan SOCAR Turkey Yatırım A.Ş.'nin (STYAŞ) mevcut durumda TL olan sermayesinin TL'ye (yaklaşık 1,9 milyar USD karşılığı) çıkarılacağı, bu kapsamda STYAŞ'ın %40 oranında ortağı konumundaki Azerbaycan Cumhuriyeti Ekonomi ve Sanayi Bakanlığı tarafından 475 milyon USD'nin STYAŞ ye sermaye olarak aktarıldığı bilgisi şirketimize ulaşmıştır. Ayrıca, STAR Rafineri Projesi nin toplam yatırım tutarının 5,5 milyar USD seviyesinde olacağı ve bu tutarın 1,9 milyar USD'lık kısmının özkaynaklardan karşılanacağı, bu sermayenin yarısının fiilen harcanmasını müteakip, proje finansmanı olarak kredilendirilecek dış kaynağın kullanımına başlanmasının planlandığı bilgisi şirketimize ulaşmıştır. STAR Rafineri A.Ş. tarafından STAR Rafineri Projesi kapsamında bugüne kadar STYAŞ nin %41,5 ortağı konumundaki SOCAR ve %18,5 oranındaki ortağı konumundaki Turcas Rafineri Yatırımları A.Ş. tarafından yapılan toplam yatırım yaklaşık 350 milyon USD seviyesinde olup bağlı ortaklığımız Turcas Rafineri Yatırımları A.Ş. tarafından bugüne kadar STAR Rafineri projesine aktarılan sermaye tutarı yaklaşık 60 milyon USD seviyesindedir. Kamuoyuna saygı ile duyururuz. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Kurulu nuzun Seri: VIII, No:54 sayılı tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

6

7 Adresi : Ahi Evran Caddesi No:6 Aksoy Plaza Kat:7 Maslak Şişli İstanbul İstanbul, No: TP.A.Yİ Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu ndan iştirakimiz Shell&Turcas Petrol A.Ş. ye gelen ceza hakkında BORSA İSTANBUL Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından akaryakıt bayilerinde otomasyon sistemlerinin kurulumuna ilişkin sektör genelinde yapılan inceleme sonucunda, Şirketimizin %30 oranındaki iştiraki Shell & Turcas Petrol A.Ş. ye, otomasyon sisteminin yürürlüğe girmesi gereken tarih olan de Shell markası altında satış faaliyetinde bulunmayan 6 adet akaryakıt istasyonu için toplam TL idari para cezası uygulandığı bilgisi şirketimize ulaşmıştır. Söz konusu idari para cezasına ilişkin yasal itirazlar Shell & Tucas Petrol A.Ş. tarafından yapılacaktır. Konu ile ilgili gelişmeler oldukça kamuoyu ile paylaşılacaktır. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Kurulu nuzun Seri: VIII, No:54 sayılı tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

8 Adresi : Ahi Evran Caddesi No:6 Aksoy Plaza Kat:7 Maslak Şişli İstanbul İstanbul, No: TP.A.Yİ Sermaye arttırım talebimiz hakkında BORSA İSTANBUL tarihli Özel Durum Açıklamamızda belirttiğimiz üzere, Yönetim Kurulumuzun, tarih ve 2013/ 14 nolu kararında; esas sermaye sistemi içerisinde mütalaa edilen şirket sermayesinin; ,38.-TL. sının İştirak Hisseleri Satış Gelirinden ve ,62 TL sının Geçmiş Yıl Karlarından olmak üzere %62,2222 oranında tamamı İç Kaynaklardan karşılanmak suretiyle toplam (Yüzkırkmilyon) TL artışla (İkiyüzyirmibeşmilyon) TL den (Üçyüzatmışbeşmilyon) TL na arttırılmasına karar verilmiş ve ilgili talebimiz tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu nun onayına sunulmuş idi tarihli Yönetim Kurulu Kararımızda belirlenen toplam TL lik bedelsiz sermaye artırımına ilişkin hesaplamada; sermaye artışında kullanılacak ,38.-TL. lik İştirak Hisseleri Satış Gelirinin, VII sayılı Pay Tebliği nin 16/8. Maddesinde sözü geçen sermaye artırımının yapılmasına ilişkin yasal zorunluluklar saklı kalmak üzere ibaresi göz önünde bulundurularak, ,38.-TL. lik İştirak Hisseleri Satış Geliri düzeltilmiş borsa fiyatının hesaplanmasında hariç tutulmuş ve bu nedenle düzeltilmiş borsa fiyatının iki TL nin altına düşmediği değerlendirilerek, Sermaye Piyasası Kurulu na söz konusu müracaat yapılmıştır. Sermaye Piyasası Kurulu nun Şirketimize hitaben tarihli cevabi yazısında; söz konusu talebimizin VII sayılı Pay Tebliği nin 16/8. maddesi kapsamında değerlendirilmesi sonucunda; sermaye artırımı kararının kamuya açıklanmasından önceki otuz gün içinde borsada oluşan ağırlıklı ortalama fiyatların ortalaması dikkate alındığında Şirketimizin payının düzeltilmiş borsa fiyatının iki TL nin altına düşecek olması nedeniyle başvurumuzun işleme alınmadığı Şirketimize bildirilmiştir. Bu gelişmeler neticesinde Şirketimiz, bedelsiz sermaye artırım miktarını tekrar değerlendirecek olup konuyla ilgili gelişmeler kamuoyu ile zamanında paylaşılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyururuz.

9 Yukarıdaki açıklamalarımızın, Kurulu nuzun Seri: VIII, No:54 sayılı tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz. 2

10 Adresi : Ahi Evran Caddesi No:6 Aksoy Plaza Kat:7 Maslak İstanbul Basında Yer Alan Haber Üzerine BORSA İSTANBUL İstanbul, No: TP.A.Yİ Şirketimizin %30 oranında iştiraki Shell & Turcas Petrol A.Ş. ne Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından bayilerde otomasyon sistemlerinin kurulması ile ilgili ceza kesildiği yönünde basın yayın organlarında yer alan muhtelif haberler üzerine belirtmek isteriz ki; bu konuda Shell & Turcas Petrol A.Ş. ne ulaşan herhangi bir tebligat yoktur. Böyle bir tebligat olması durumunda kamuoyuna zamanında açıklama yapılacaktır. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Kurulu nuzun Seri: VIII, No:54 sayılı tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

11 Adresi : Ahi Evran Caddesi No:6 Aksoy Plaza Kat:7 Maslak İstanbul İstanbul, No: TP.A.Yİ Basında Yer Alan Haber Üzerine BORSA İSTANBUL Şirketimizin %18.5 oranında dolaylı iştiraki konumundaki STAR Rafineri A.Ş. tarafından inşa edilmekte olan Star Rafineri Projesi nin finansmanının tamamlandığı yönünde muhtelif basında yer alan haberler üzerine belirtmek isteriz ki; STAR Rafineri Projesi nin finansmanı konusundaki çalışmalar henüz tamamlanmamış olup planlandığı şekilde devam etmektedir. Konu ile ilgili gelişmeler zamanında kamuoyu ile paylaşılacaktır. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Kurulu nuzun Seri: VIII, No:54 sayılı tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

12 Adresi : Ahi Evran Caddesi No:6 Aksoy Plaza Kat:7 Maslak İstanbul İstanbul, No: TP.A.Yİ Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Hakkında BORSA İSTANBUL Yönetim Kurulu nun tarih ve 2013/18 sayılı kararı gereği; tarihinde yürürlüğe giren yeni Türk Ticaret Kanunu na uyum çerçevesinde Şirket Esas Sözleşmesi nin tadiline yönelik hususun görüşüleceği Olağanüstü Genel Kurul toplantısının Perşembe günü saat 13:30 da aşağıdaki gündem maddelerini görüşüp karara bağlamak üzere Kalyon Oteli Sultanahmet, İstanbul adresinde yapılmasına toplantıda bulunanların oy birliği ile karar verilmiştir. Gündem: 1. Açılış ve Başkanlık Divanı Seçimi, 2. Başkanlık Divanı na Genel Kurul Toplantı Tutanağı nın imzalanması için yetki verilmesi, tarihinde yürürlüğe giren yeni Türk Ticaret Kanunu na uyum çerçevesinde Şirket Ana Sözleşmesi nin 3, 4, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 13, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 39, 40, 41, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 53 ünci maddelerinin tadili. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Kurulu nuzun Seri: VIII, No:54 sayılı tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

13 Adresi : Ahi Evran Caddesi No:6 Aksoy Plaza Kat:7 Maslak İstanbul Telefon ve Faks No: : (Telefon) (Faks) İstanbul, No: TP.A.Yİ İştirakimiz Shell & Turcas Petrol A.Ş. nin İmzaladığı Akid Yapma Beyanı Hakkında BORSA İSTANBUL %30 oranındaki iştirakimiz Shell & Turcas Petrol A.Ş. nin, OMV Petrol Ofisi A.Ş. ile bu şirketin Marmara Depoculuk Hizmetleri A.Ş.'nde sahip olduğu %90 oranındaki hisselerin %50 sini (şirket toplam sermayesinin %45'ini) satın almak amacıyla görüşmelere başladığı ve bu kapsamda taraflar arasında tarihinde bir Akid Yapma Beyanı nın imzalandığı bilgisi Şirketimize ulaşmıştır. Konu ile ilgili gelişmeler zamanında kamuoyu ile paylaşılacaktır. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Kurulu nuzun Seri: VIII, No:54 sayılı tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

14 İstanbul, No: TP.A.Yİ Tarihinde Basında Yer Alan Haber Üzerine BORSA İSTANBUL Turcas Petrol A.S. olarak bölge coğrafyasındaki doğalgaz, petrol v.b. doğal kaynakların Türkiye ye getirilmesi ve dolayısıyla Doğu Akdeniz de keşfedilen doğalgazın da kurulabilecek ortaklıklar vasıtasıyla ülkemize getirilmesiyle ilgilenmekteyiz. Ancak, Doğu Akdeniz de keşfedilen doğalgazın Türkiye ye getirilmesiyle ilgili tarihinde ulusal yazılı medyada yer alan haberler veya bu haberlerin kaynağı konumundaki uluslararası yazılı medyada yer alan haberlerde belirtildiğinin aksine Şirketimiz bu konuda herhangi bir tarafa bağlayıcı bir teklifte bulunmamıştır. Konuyla ilgili çalışmalarımız halen erken geliştirme aşamasında olup, ilgili gelişmeler kamuoyu ile zamanında paylaşılacaktır. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Kurulu nuzun Seri: VIII, No:54 sayılı tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

15 İstanbul, No: TP.A.Yİ Turcas Enerji Holding A.Ş. nin Ortak Girişim Şirketi kurulmasına yönelik görüşmelere başlaması hakkında BORSA İSTANBUL 100% Bağlı Ortaklığımız Turcas Enerji Holding A.Ş. ile BM Mühendislik ve İnşaat A.Ş. ve Alte Enerji A.Ş. arasında Aydın ili, Kuyucak ilçesi, Pamukören beldesinde, söz konusu şirketlerin işletme ruhsatlarına ait alanlardaki ısı kaynağının ortak olduğunun tespiti ve bu sebeple sinerji yaratarak ölçeğin büyütülmesi ve yatırım verimliliğin artırılması amacıyla, jeotermal enerjisi alanında faaliyet göstermek üzere taraflar arasında bir Ortak Girişim Şirketi nin kurulmasına yönelik görüşmelere başlandığı bilgisi şirketimize ulaşmıştır. Konu ile ilgili gelişmeler oldukça kamuoyu ile paylaşılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyururuz. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Kurulu nuzun Seri: VIII, No:54 sayılı tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

16 İstanbul, No: TP.A.Yİ Şirket ödenmiş sermayesinin TL. den TL. ye yükseltilmesi hk. BORSA İSTANBUL Yönetim Kurulumuz, tarih ve 2013/ 14 nolu kararı gereği; esas sermaye sistemi içerisinde mütalaa edilen şirket sermayesinin; ,38.-TL. sının İştirak Hisseleri Satış Gelirinden ve ,62 TL sının Geçmiş Yıl Karlarından olmak üzere %62,2222 oranında tamamı İç Kaynaklardan karşılanmak suretiyle toplam (Yüzkırkmilyon) TL artışla (İkiyüzyirmibeşmilyon) TL den (Üçyüzatmışbeşmilyon) TL na arttırılmasına ve bununla ilgili olarak Şirket Esas Sözleşmesi nin 6. maddesinin yeni şekli ile tadil edilip Sermaye Piyasası Kurulu ile Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ndan gerekli izinlerin alınmasından sonra yapılacak olan ilk Olağanüstü Genel Kurul toplantısında ortakların onayına sunulmasına karar vermiştir. Kamuoyuna saygıyla duyururuz. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Kurulu nuzun Seri: VIII, No:54 sayılı tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

17 İstanbul, No: TP.A.Yİ STAR Rafineri A.Ş.ve SOCAR Turkey Yatırım A.Ş. deki hisse devirleri hakkında BORSA İSTANBUL Hisselerinin %99,6 sına doğrudan sahip olduğumuz bağlı ortaklığımız Turcas Rafineri Yatırımları A.Ş. nin %18,5 oranında hissedar olduğu ve STAR Rafineri Projesi nin sahibi olan STAR Rafineri A.Ş. nin geriye kalan %81,5 luk payının SOCAR Turkey Yatırım A.Ş. ( STYAŞ ) ye devredildiği ve STYAŞ hisselerinin %60 ının SOCAR Turkey Enerji A.Ş. ( STEAŞ ), %40 ının Ministry of Economic Development of the Republic of Azerbaijan ( MED ) arasında paylaşıldığına ilişkin Özel Durum Açıklaması tarihinde kamuoyu ile paylaşılmıştı. Bu defa; bağlı ortaklığımız Turcas Rafineri Yatırımları A.Ş. nin, STAR Rafineri A.Ş. de sahip olduğu %18,5 oranındaki TL nominal bedelli hissenin değerleme sonucu tespit edilen TL bedelle STYAŞ a devredildiği, ve eşanlı olarak da STEAŞ ın TL sermayeli STYAŞ da sahip olduğu %18,5 oranındaki TL nominal bedelli hisselerin nominal bedel üzerinden Turcas Rafineri Yatırımları A.Ş. tarafından devralındığı bilgisi şirketimize ulaşmıştır. STAR Projesi nin finansmanı sürecine ivme kazandırmasını öngördüğümüz tüm bu işlemler sonucunda şirketimiz Turcas Petrol A.Ş. nin STAR Rafineri A.Ş. ndeki dolaylı %18,5 hissedarlığında hiçbir değişiklik olmamıştır. STAR Rafineri A.Ş. ndeki dolaylı ortaklarımız %41,5 pay ile SOCAR ve %40 pay ile MED olmaya devam etmektedir. Yapılan işlemler sonucunda sadece; Turcas Petrol A.Ş. ile STAR Rafineri A.Ş. arasına 1 yerine 2 ara şirket (Turcas Rafineri Yatırımları A.Ş. ve SOCAR Turkey Yatırım A.Ş.) konumlandırılmıştır Kamuoyuna saygıyla duyururuz. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Kurulu nuzun Seri: VIII, No:54 sayılı tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

18 İstanbul, No: TP.A.Yİ EPDK İdari Para Cezası hakkında. BORSA İSTANBUL tarihinde kamuoyu ile paylaşıldığı üzere Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu, 5015 sayılı Petrol Piyasası Kanunu nun 2, 3 ve 4. maddelerine aykırı hareket edildiğinden bahisle Şirketimize TL tutarında idari para cezası uygulanmasına karar vermişti. Konuya ilişkin resmi yazının tarafımıza ulaşmasından itibaren 30 gün içinde ödenmesi durumunda söz konusu tutara %25 oranında indirim uygulanmaktadır. Şirketimiz, söz konusu indirimden yararlanarak yukarıda belirtilen idari para cezasına ilişkin olarak TL lik tutarı, talep ve dava hakkımızın saklı tutulduğu ihtirazı kayıtla ödemiştir. Konuyla ilgili gelişmeler olduğunda kamuoyunu bilgilendireceğimizi saygı ile duyururuz. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Kurulu nuzun Seri: VIII, No:54 sayılı tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

19 İstanbul, No: TP.A.Yİ STAR Rafineri A.Ş. deki ortaklık yapısı değişikliği hakkında BORSA İSTANBUL Hisselerinin %99,6 sına doğrudan sahip olduğumuz bağlı ortaklığımız Turcas Rafineri Yatırımları A.Ş. nin %18,5 oranında hissedarı olduğu STAR Rafineri A.Ş. nin geriye kalan %81,5 oranında hissedarı olan SOCAR Turkey Enerji A.Ş.'nin ( STEAŞ ) sahip olduğu hisselerin tamamını SOCAR Turkey Yatırım A.Ş. ye ( STYAŞ ) devrettiği; ve ayrıca STYAŞ nin sermayesindeki %60 oranındaki hisselerin STEAŞ a, geriye kalan %40 oranındaki hisselerinin de Azerbaycan Cumhuriyeti Ekonomi Kalkınma Bakanlığı na (Ministry of Economic Development of the Republic of Azerbaijan ( MED )) devredilmesi sonucunu doğuracak şekilde taraflar arasında Hisse Devir Sözleşmesi ve Hissedarlar Sözleşmesi nin imzalandığı bilgisi Şirketimize ulaşmıştır. Bağlı Ortaklığımız Turcas Rafineri Yatırımları A.Ş. nin İzmir Aliağa da 10 milyon ton/yıl kapasite ile inşa edilecek STAR Rafineri Projesi nin sahibi olan STAR Rafineri A.Ş. de %18,5 seviyesindeki hisse oranı aynen devam etmekte olup yukarıda belirtilen durum geriye kalan %81,5 luk hisselerin STEAŞ ve MED arasındaki paylaşımına ilişkindir. Konuyla ilgili gelişmeler oldukça kamuya duyurulacaktır. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Kurulu nuzun Seri: VIII, No:54 sayılı tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

20 İstanbul, No: TP.A.Yİ Denetim hakkında BORSA İSTANBUL T.C. Maliye Bakanlığı yetkilileri tarafından %30 oranındaki iştirakimiz Shell & Turcas Petrol A.Ş. de denetime başlandığı haberi Şirketimize ulaşmıştır. Konu ile ilgili gelişmeler oldukça kamuoyu ile paylaşılacaktır. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Kurulu nuzun Seri: VIII, No:54 sayılı tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

21 İstanbul, No: TP.A.Yİ EPDK tarafından salınan idari para cezası hakkında. İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu, 2007 yılı başına dek sahip olduğu dağıtım lisansı ile petrol piyasasında faaliyette bulunmakta olan Şirketimize, 5015 sayılı Petrol Piyasası Kanunu nun 7. maddesine aykırı davrandığından bahisle, tarihli 908/23 sayılı kararı ile TL lık idari para cezası vermiş ve konu tarihli Özel Durum Açıklamamız ile kamuoyu ile paylaşılmış idi. Şirketimiz sözkonusu bu idari karara itirazda bulunmuş ve idari yargı önünde yapılan yargılama sonucu Şirketimize verilen bu ceza iptal edilmiştir. Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu, bu defa Şirketimize aynı fiilin 5015 sayılı Petrol Piyasası Kanunu nun 2, 3 ve 4. maddelerine aykırı olduğundan bahisle TL idari para cezası uygulanmasına karar vermiştir. Bu idari karara karşı da süresi içinde yasal yollara başvuracağımızı ve süreç sonucu ile ilgili kamuoyunu bilgilendireceğimizi saygı ile duyururuz. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Kurulu nuzun Seri: VIII, No:54 sayılı tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

22 ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU (Faks ) Konu : Uluslararası Kredi Derecelendirme Notu Hk. İstanbul, No: TP.A.Yİ Uluslararası Kredi Derecelendirme Notu Hk. BORSA İSTANBUL A.Ş. Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, 05 Temmuz 2013 tarihli açıklamasında, Turcas Petrol A.Ş. nin Uzun Vadeli Yerel ve Yabancı Para Cinsinden (Long-Term Local and Foreign Currency Issuer Default Ratings (IDRs)) kredi notunu B, Ulusal Uzun Vadeli (National Long-Term Ratings) kredi notunu BBB- (Tur) ve görünümünü "Durağan" olarak teyit etmiştir. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Kurul unuzun Seri: VIII, No:54 sayılı tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

23 ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU Telefon ve Faks No: : (Telefon) (Faks ) uyarınca yapılan açıklamadır. İstanbul, No: TP.A.Yİ İştirakimiz Shell & Turcas Petrol A.Ş. nin imzaladığı Çerçeve Anlaşma Hk. İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI %30 oranındaki iştirakimiz Shell & Turcas Petrol A.Ş. ile Full Petrol ve Enerji Yatırımları A.Ş, Fullgaz Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Asya Akaryakıt Ticaret ve Sanayi A.Ş. arasında; bugüne kadar Full markası altında işletilen, mülkiyeti veya intifa hakkı söz konusu şirketlere ait akaryakıt istasyonlarının Shell & Turcas Petrol A.Ş. tarafından 15 yıla kadar uzanan vadelerde kiralanarak Shell markası ve kurumsal kimliği altında işletilmesine yönelik bir Çerçeve Anlaşma nın noter huzurunda imzalandığı tarihli Özel Durum Açıklamamız aracılığıyla kamuoyu ile paylaşılmıştı. Söz konusu Çerçeve Anlaşma nın gereği olarak; akaryakıt istasyonlarına ait kira sözleşmelerinin Shell & Turcas Petrol A.Ş. ye devredilmesi konusunda yukarıda adı geçen Full Grubu Şirketleri nin Anlaşma dan doğan yükümlülüklerini yerine getirmediği, bu nedenle Shell & Turcas Petrol A.Ş. nin Çerçeve Anlaşma dan doğan hakları nedeniyle yargıya başvurma kararı aldığı bilgisi tarafımıza ulaşmıştır. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Kurul unuzun Seri: VIII, No:54 sayılı tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

24 ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU Telefon ve Faks No: : (Telefon) (Faks ) uyarınca yapılan açıklamadır. İstanbul, No: TP. A.Yİ Atama Hakkında BORSA İSTANBUL A.Ş. Şirketimizde Kurumsal Finansman ve Yatırımcı İlişkileri Müdürü olarak görev yapan Sn tarihinden itibaren /CFO pozisyonuna atanmış bulunmaktadır. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Kurul unuzun Seri: VIII, No:54 sayılı tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

25 ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU Telefon ve Faks No: : (Telefon) (Faks ) uyarınca yapılan açıklamadır. İstanbul, No: TP.A.Yİ İştirakimiz RWE & Turcas Güney Elektrik Üretim A.Ş.'nin Denizli İlindeki 775 MW Net Kapasiteye Sahip Doğal Gaz Çevrimli Kombine Elektrik Santrali Hakkında. BORSA İSTANBUL A.Ş. Şirketimizin %30 oranındaki dolaylı iştiraki RWE & Turcas Güney Elektrik Üretim A.Ş.'nin; Denizli İli, Honaz İlçesi, Kaklık Beldesi nde yer alan 775 MW net kapasiteye sahip doğal gaz yakıtlı kombine çevrim elektrik santraline yönelik olarak ilgili Bakanlık tarafından yapılan Geçici Kabul sürecinin tamamlandığı bilgisi Şirketimize ulaşmıştır. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Kurul unuzun Seri: VIII, No:54 sayılı tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz. Cabbar Yılmaz Koordinasyon ve Düzenleyici İşler Direktörü

26 ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU Ortaklığın Unvanı : Turcas Petrol A.Ş. Telefon ve Faks No: : (Telefon) (Faks ) uyarınca yapılan açıklamadır. Bağlı Ortaklığımız Turcas Rafineri Yatırımları A.Ş.'nin Sermaye Artırımı Hakkında. BORSA İSTANBUL A.Ş. İstanbul, No: TP.A.Yİ Hisselerinin %99,6'sına doğrudan sahip olduğumuz bağlı ortaklığımız Turcas Rafineri Yatırımları A.Ş. Yönetim Kurulu'nun almış olduğu Karar gereği; şirket ödenmiş sermayesinin TL'den TL'ye artırılmasına ve bununla ilgili olarak şirket Ana Sözleşmesi'nin 6. Maddesinin tadil edilmesi hususunun tarihinde saat 10:30'da şirket merkezinde yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı nda gündem maddesi olarak görüşülmesine karar verildiği bilgisi şirketimize ulaşmıştır. Mevcut TL lik sermayenin tamamı ödenmiş olup bu defa artırılmasına karar verilen TL nin ,19 TL lik kısmı Turcas Petrol A.Ş. tarafından bugün itibariyle Turcas Rafineri Yatırımları A.Ş. ne Sermaye Avansı olarak aktarılmıştır. Sermaye Avansı olarak aktarılan ,19 TL nin TL lik kısmı kendi kaynaklarımızdan nakden ödeme yoluyla, kalanı ise %18,5 oranındaki dolaylı iştirakimiz STAR Rafineri A.Ş. ndeki %81,5 oranındaki ortağımız SOCAR Turkey Enerji A.Ş. nden ve dolaylı iştirakimiz STAR Rafineri A.Ş. nden olan alacaklarımızın tahsil edilmesi yoluyla karşılanmıştır. Bu işlemlerle beraber Turcas ve SOCAR Grup Şirketleri arasında herhangi bir borç-alacak ilişkisi kalmamıştır. (Söz konusu borç-alacaklara ilişkin detaylı bilgiye tarihli Bağımsız Denetim Raporu muzdan ulaşılabilir.) İlgili işlemler sonucunda Bağlı Ortaklığımız Turcas Rafineri Yatırımları A.Ş. nin %18,5 oranında iştirak ettiği ve İzmir Aliağa da 10 milyon ton/yıl kapasite ile inşa edilecek STAR Rafineri Projesi nin sahibi olan STAR Rafineri A.Ş ne aktardığı toplam kaynaklar ,03 TL seviyesine ulaşmıştır. ( TL lik kısmı Ödenmiş Sermaye, kalanı ise Sermaye Avansı dır) Yukarıdaki açıklamalarımızın, Kurul unuzun Seri: VIII, No:54 sayılı tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz. Cabbar Yılmaz Koordinasyon ve Düzenleyici İşler Direktörü ve Genel Müdür

27 ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU Telefon ve Faks No: : (Telefon) (Faks ) uyarınca yapılan açıklamadır. İstanbul, No: TP.A.Yİ Bağımsız Yönetim Kurulu Üyelerinin Seçimi Hakkında İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI Şirketimizin Yönetim Kurulu, 22 Mayıs 2013 tarih ve 2013/09 sayılı Toplantısında aşağıdaki kararı almıştır: Şirketimizde 24 Mayıs 2012 tarihinden bu yana Bağımsız olarak görev yapan Sn. Mehmet Sami ve Sn. Ayşe Botan Berker in görev sürelerinin 23 Mayıs 2013 tarihinde dolması nedeniyle söz konusu Yönetim Kurulu Üyeliklerine yeniden atama yapılması ihtiyacı doğmuştur. Bu kapsamda; Kurumsal Yönetim Komitesi nin tarihli kararı ve Sermaye Piyasası Kurulu nun 30 Aralık 2011 tarih ve Seri IV No:56 sayılı Tebliği nin maddesi uyarınca bağımsız üye adayları olarak Sn. Ayşe Botan Berker ve Sn. Neslihan Tonbul un bağımsız olduklarına ilişkin yazılı beyanları alınmış ve aynı Tebliğ in maddesindeki bağımsızlık kriterlerine uygun oldukları tespit edilerek Yönetim Kurulumuzun onayına sunulmuştur. Sn. Ayşe Botan Berker ve Sn. Neslihan Tonbul un 2015 yılına ait Olağan Genel Kurul toplantısına kadar Bağımsız Üye Statüsü ile Yönetim Kurulunda görev yapmalarına ve konunun yapılacak ilk Olağan Genel Kurul un onayına sunulmasına toplantıda bulunanların oy birliği ile karar verilmiştir. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Kurul unuzun Seri: VIII, No:54 sayılı tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz. Cabbar Yılmaz Koordinasyon ve Düzenleyici İşler Direktörü

28 ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU Telefon ve Faks No: : (Telefon) (Faks ) uyarınca yapılan açıklamadır. İstanbul, No: TP.A.Yİ Şirketimizin %18,5 oranında Dolaylı İştiraki Konumundaki Star Rafineri A.Ş. in İmzalamış Olduğu Mühendislik, Tedarik ve İnşaat Sözleşmesi (EPC Contract) Hakkında BORSA İSTANBUL A.Ş. Şirketimizin %18,5 oranında dolaylı iştiraki konumundaki STAR Rafineri A.Ş. nin, İzmir/Aliağa da inşa edilmesi planlanan 10 milyon ton/yıl kapasiteli ve toplam yaklaşık 4 Milyar USD sabit yatırım maliyeti olan STAR Rafineri Projesi ne yönelik olarak; Técnicas Reunidas S.A. (İspanya, Konsorsiyum Lideri), Saipem S.P.A (İtalya), GS Engineering & Construction Company Ltd. (Güney Kore) ve Itochu Corporation (Japonya) firmaları ile 49 ay süreli Mühendislik, Tedarik ve İnşaat Sözleşmesi (EPC Contract) imzaladığı bilgisi şirketimize ulaşmıştır. Konu ile ilgili gelişmeler vaktinde kamuoyuna duyurulacaktır. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Kurul unuzun Seri: VIII, No:54 sayılı tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz. Cabbar Yılmaz Koordinasyon ve Düzenleyici İşler Direktörü

29 ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU Telefon ve Faks No: : (Telefon) (Faks ) uyarınca yapılan açıklamadır yılı faaliyetlerinden doğan kârın dağıtımı hakkında İstanbul, No: TP.A.Yİ İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI Şirket Yönetim Kurulu nun tarih ve 2013/07 sayılı kararı gereği; Sermaye Piyasası Kanunu ve Sermaye Piyasası Düzenlemelerine uygun olarak hazırlanmış ve denetimden geçmiş tarihli Mali Tablolar sonucuna göre; TL tutarındaki net dönem kârına ,60 TL tutarındaki bağışların ilavesiyle oluşan ,60 TL Net Dağıtılabilir Dönem Kârından ,69 TL yasal yedekler ayrıldıktan sonra, Ortaklara TL nin (1 TL. nominal değerdeki hisse için brüt 0, TL, net 0, TL) nakden dağıtılmasına ve bakiye tutarın Olağanüstü Yedek Akçe olarak ayrılmasının tarihinde yapılacak olan 2012 yılı Olağan Genel Kurul un onayına sunulmasına toplantıda bulunanların oybirliği ile karar verilmiştir. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Kurul unuzun Seri: VIII, No:54 sayılı tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz. Cabbar Yılmaz Koordinasyon ve Düzenleyici İşler Direktörü

30 ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU Telefon ve Faks No: : (Telefon) (Faks ) uyarınca yapılan açıklamadır. İstanbul, No: TP.A.Yİ %100 Dolaylı Bağlı Ortaklığımız Turcas Yenilenebilir Enerji Üretim A.Ş.'nin İşletme Ruhsatı Başvurusu Hakkında. İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI tarihinde yapmış olduğumuz Özel Durum Açıklamasına müteakip olarak; %100 dolaylı bağlı ortaklığımız konumundaki Turcas Yenilenebilir Enerji Üretim A.Ş nin, Aydın ili, Kuyucak ilçesi, Pamukören Beldesi nde sahip olduğu 2009/147 numaralı Jeotermal Kaynak Arama Ruhsatı na ilişkin olarak Aydın İl Özel İdaresi ne yapmış olduğu başvuru sonucunda İşletme Ruhsatı nın tarihinde alındığı bilgisi şirketimize ulaşmıştır. Konuyla ilgili gelişmeler vaktinde kamuoyuna duyurulacaktır. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Kurul unuzun Seri: VIII, No:54 sayılı tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz. Cabbar Yılmaz Koordinasyon ve Düzenleyici İşler Direktörü

31 ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU Telefon ve Faks No: : (Telefon) (Faks ) uyarınca yapılan açıklamadır. İstanbul, No: TP.A.Yİ tarihinde yürürlüğe giren yeni Türk Ticaret Kanunu na uyum çerçevesinde Şirket Ana Sözleşmesi nin 3, 4, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 13, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 39, 40, 41, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 53 üncü maddelerinin değiştirilmesi hakkında. İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI Yönetim Kurulumuzun tarih ve 2013/06 no.lu kararı gereği; tarihinde yürürlüğe giren yeni Türk Ticaret Kanunu na uyum çerçevesinde Şirket Ana Sözleşmesi nin 3, 4, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 13, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 39, 40, 41, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 53 üncü maddelerinin ekteki şekilde değiştirilmesine; Ana Sözleşme Değişikliği için Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Sermaye Piyasası Kurulu ile Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ndan gerekli izinlerin alınmasından sonra, Şirket Ana Sözleşme değişikliğinin yapılacak olan ilk Olağanüstü Genel Kurul toplantısında ortakların onayına sunulmasına toplantıda bulunanların oy birliği ile karar verilmiştir. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Kurul unuzun Seri: VIII, No:54 sayılı tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz. Cabbar Yılmaz Koordinasyon ve Düzenleyici İşler Direktörü

32 İstanbul, No: TP.A.Yİ Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı Hakkında İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI Yönetim Kurulu'nun tarih ve 2013/05 no.lu kararı gereği; Şirketimizin 2012 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısının Perşembe günü saat 10.30'da aşağıdaki gündem maddelerini görüşüp karara bağlamak üzere Conrad Oteli - Beşiktaş / İstanbul adresinde yapılmasına toplantıda bulunanların oyçokluğu ile karar verilmiştir. Gündem: 1- Açılış ve Başkanlık Divanı seçimi, 2- Başkanlık Divanı na Genel Kurul Toplantı Tutanağı nın imzalanması için yetki verilmesi, yılı faaliyet ve hesapları hakkında 2012 yılı Faaliyet Raporu, Denetçi Raporları ile Bilânço ve Gelir Tablolarının görüşülerek karara bağlanması, 4- Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyelerini Şirketin 2012 yılı Faaliyetlerinden dolayı ayrı ayrı ibra edilmeleri, yılı kâr dağıtımına ilişkin karar verilmesi, 6- Şirketin 2013 ve 2014 yılları Mali Tablo ve Raporlarının Sermaye Piyasası Kurulu nun ilgili yönetmeliği ve Yeni Türk Ticaret Kanunu hükümleri uyarınca denetlenmesi için Bağımsız Denetim Kuruluşu nun seçilmesi ve onaylanması, 7- Yönetim Kurulu Üyelerinin seçimi ve ücretlerinin tayini, 8- Yönetim Kurulu üyelerinin şirket dışında aldığı görevler ve gerekçelerinin pay sahipleri bilgisine sunulması, yılı içerisinde yapılan Bağış ve Yardımlar hakkında Genel Kurul a bilgi verilmesi, yılı içinde üçüncü Kişiler lehine verilmiş olan, teminat, rehin, ipotekler ve elde edilmiş olan gelir ve menfaatler hakkında Genel Kurul a bilgi verilmesi,

33 11- Sermaye Piyasası Kurulu Kurumsal Yönetim İlkelerinin ilkesinde belirtilen işlemler hakkında Genel Kurul a bilgi verilmesi, 12- Turcas Petrol A.Ş. 02 Aralık 2012 tarihli Hisse Geri Alım Programı özetinin ortakların bilgisine sunulması, yılı içerisinde İlişkili Taraflarla yapılan işlemlerle ilgili olarak Genel Kurul a bilgi verilmesi, 14- Yönetim Kurulu tarafından hazırlanan Şirket Genel Kurul unun Çalışma Esas ve Usulleri Hakkındaki İç Yönerge nin Genel Kurul un onayına sunulması, 15- Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyelerine, Türk Ticaret Kanunu nun 395. ve 396. maddelerinde yazılı işlemleri yapabilmelerine izin verilmesi, 16- Pay sahipleri tarafından yöneltilen soruların açıklanması. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Kurulu nuzun Seri: VIII, No:54 sayılı tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz. Cabbar Yılmaz Koordinasyon ve Düzenleyici İşler Direktörü 2

34 ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU Telefon ve Faks No: : (Telefon) (Faks ) uyarınca yapılan açıklamadır. İstanbul, No: TP.A.Yİ %100 Dolaylı Bağlı Ortaklığımız Turcas Yenilenebilir Enerji Üretim A.Ş.'nin İşletme Ruhsatı Başvurusu Hakkında. İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI Şirketimizin %100 dolaylı bağlı ortaklığı konumundaki Turcas Yenilenebilir Enerji Üretim A.Ş.'nin; Aydın ili, Kuyucak ilçesi, Pamukören Beldesi nde sahip olduğu 2009/147 numaralı Jeotermal Kaynak Arama Ruhsatı na ilişkin olarak gerçekleştirdiği sondaj çalışmalarında olumlu sonuç elde edilmesini müteakip akışkan testlerinin gerçekleştirildiği ve bunun sonucunda gerekli dokümantasyonun hazırlanarak Aydın İl Özel İdaresi ne İşletme Ruhsatı başvurusu yapıldığı bilgisi şirketimize ulaşmıştır. Konuyla ilgili gelişmeler vaktinde kamuoyuna duyurulacaktır. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Kurul unuzun Seri: VIII, No:54 sayılı tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz. Cabbar Yılmaz Koordinasyon ve Düzenleyici İşler Direktörü

35 İstanbul, No: TP.A.Yİ İştirakimiz Shell & Turcas Petrol A.Ş. nin imzaladığı Çerçeve Anlaşma Hk. İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI %30 oranındaki iştirakimiz Shell & Turcas Petrol A.Ş. ile Full Petrol ve Enerji Yatırımları A.Ş, Fullgaz Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Asya Akaryakıt Ticaret ve Sanayi A.Ş. arasında; bugüne kadar Full markası altında işletilen, mülkiyeti veya intifa hakkı söz konusu şirketlere ait 43 adet akaryakıt istasyonunun Shell & Turcas Petrol A.Ş. tarafından 15 yıla kadar uzanan vadelerde kiralanarak Shell markası ve kurumsal kimliği altında işletilmesine yönelik bir Çerçeve Anlaşma nın imzalandığı bilgisi Şirketimize ulaşmıştır. Söz konusu Çerçeve Anlaşma nın tamamlanması; her bir akaryakıt istasyonu bazında yapılacak kapsamlı incelemenin (due diligence) olumlu olarak sonuçlanmasına, Çerçeve Anlaşma da belirtilen diğer koşulların sağlanmasına ve Rekabet Kurumu dahil tüm ilgili Kurum ve Kuruluşların onayına bağlıdır. Konu ile ilgili gelişmeler Kamuoyu ile zamanında paylaşılacaktır. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Kurulu nuzun Seri: VIII, No:54 sayılı tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz. Erdal Aksoy Yönetim Kurulu Başkanı

36 ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU (Faks ) uyarınca yapılan açıklamadır. İstanbul, No: TP.A.Yİ Şirketimizin 2013 Ve 2014 Yılları Mali Tablolarının Denetlenmesine ve Yeni TTK Kanuna Göre Denetim Hizmetinin Yerine Getirilmesine Yönelik Bağımsız Denetim Şirketinin Belirlenmesi Hakkında. İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI Şirketimiz Denetim Komitesi nin tarihli uygunluk beyanı ve tarih ve 2013/03 sayılı Yönetim Kurulu Kararı doğrultusunda Şirketimizin 2013 ve 2014 yılları mali tablolarının denetlenmesi ve yeni TTK kanununa göre denetim hizmetlerinin yerine getirilmesi için bağımsız denetim şirketi olarak, Başaran Nas Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. nin seçilmesine ve konunun 2012 yılına ilişkin yapılacak olan Olağan Genel Kurul un onayına sunulmasına karar verilmiştir. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Kurul unuzun Seri: VIII, No:54 sayılı tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz. Cabbar Yılmaz Koordinasyon ve Düzenleyici İşler Direktörü ve Genel Müdür

37 ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU (Faks ) uyarınca yapılan açıklamadır. Şirketimizin Kurumsal Yönetim Derecelendirme Notunun Revize Edilmesi Hakkında. İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI İstanbul, No: TP.A.Yİ Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yetkili kılınmış Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş. (Kobirate) tarafından şirketimiz hakkında Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Derecelendirme metodolojisine uygun olarak, Kurumsal Yönetim Uyum Derecelendirme Raporu düzenlenmiş ve Kurumsal Yönetim Uyum Derecelendirme Notumuz 2012 yılı için 8.40 olarak açıklanmış idi yılı itibariyle yine Kobirate firması tarafından yapılan yeniden değerleme sonucunda şirketimizin Kurumsal Yönetim Uyum Derecelendirme Notu 8.75 olarak revize edilmiştir. Bu sonuç; Turcas Petrol A.Ş.'nin Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayınlanan Kurumsal Yönetim İlkelerine önemli ölçüde uyum sağladığı ve İMKB'nin Kurumsal Yönetim Endeksi'nde işlem görmeye devam etmeye üst düzeyde hak ettiğini teyit etmektedir. Şirketimiz önümüzdeki yıllarda önemli riskler teşkil etmese de gerekli ilave iyileştirmeleri yaparak Kurumsal Yönetim İlkelerine uyumunu en üst seviyeye çıkarmayı hedeflemektedir. Ana Başlıklar halinde derecelendirme çalışmasına bakıldığında; Pay Sahipleri bölümünden 84.72, Kamuyu Aydınlatma ve Şeffaflık bölümünden 90.00, Menfaat Sahipleri bölümünden ve Yönetim Kurulu bölümünden almıştır. Kurumsal Yönetim Derecelendirmesine ilişkin Kobirate'in hazırlamış olduğu detaylı rapor Şirketimizin internet sitesinde ( ) kamuoyunun bilgisine sunulacaktır. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Kurul unuzun Seri: VIII, No:54 sayılı tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz. Cabbar Yılmaz Koordinasyon ve Düzenleyici İşler Direktörü ve Genel Müdür

38 İstanbul, No: TP.A.Yİ Maddi Duran Varlık Alımı Hk. İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI tarihinde "Yeni Şirket Merkezi olarak kullanılmak üzere Maddi Duran Varlık Satın alımı Hk." hakkında yapmış olduğumuz Özel Durum Açıklamamıza müteakip olarak, SPK lisanslı bir gayrimenkul değerleme şirketi olan Çelen Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından düzenlenen tarihli gayrimenkul değerleme raporunda; İstanbul İli, Şişli Ayazağa Mah. 2 Pafta, 1 Ada, 140 Parsel'deki Ofis 2 Blok'unda kayıtlı 201, 202, 203 ve 204 no'lu Bağımsız Bölümlere İlişkin taşınmazların değeri ABD Doları olarak tespit edilmiştir. İlgili taşınmazlara ait tapular 01 Şubat 2013 tarihinde Şirketimiz'e devredilmiş ve ABD Doları tutarındaki satın alma bedelinin ABD Dolar'lık kısmı hâlihazırda ödenmiş olup, kalan ABD Doları ise 30 Haziran 2013 tarih'inde ödenecektir. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Kurulu nuzun Seri: VIII, No:54 sayılı tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz. Cabbar Yılmaz Koordinasyon ve Düzenleyici İşler Direktörü

Adresi : Emirhan Caddesi 109 Atakule Kat 6 Dikilitaş, Beşiktaş 34349 İstanbul

Adresi : Emirhan Caddesi 109 Atakule Kat 6 Dikilitaş, Beşiktaş 34349 İstanbul Konu : Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri VIII, No:54 sayılı tebliği uyarınca yapılan açıklamadır. İstanbul, 28.12.2012 No: TP.A.Yİ.2012.1832 Maddi Duran Varlık Alımı Hk. Yönetim Kurulu nun 28/12/2012 tarih

Detaylı

ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU. Adresi : Emirhan Caddesi No:145 Atakule Kat:6 Dikilitaş, Beşiktaş 34349 İstanbul

ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU. Adresi : Emirhan Caddesi No:145 Atakule Kat:6 Dikilitaş, Beşiktaş 34349 İstanbul Ortaklığın Ünvanı : Turcas Petrol A.Ş. ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU Adresi : Emirhan Caddesi No:145 Atakule Kat:6 Dikilitaş, Beşiktaş 34349 İstanbul Telefon ve Fax No: : 0.212.259.0000 / 17 hat (Telefon)

Detaylı

ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU

ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU Ortaklığın Unvanı : Turcas Petrol A.Ş. Konu : Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri VIII, No:54 sayılı tebliği uyarınca yapılan açıklamadır. İstanbul, 30.12.2011 No: TP.A.PSİ.11.1332 Hisse Satışına İlişkin

Detaylı

Bağlı Ortaklığımız Turcas Rafineri Yatırımları A.Ş. nin Sermaye Azaltımı Sürecinin Tamamlanması Hakkında

Bağlı Ortaklığımız Turcas Rafineri Yatırımları A.Ş. nin Sermaye Azaltımı Sürecinin Tamamlanması Hakkında Maslak Sarıyer 34398 İstanbul Konu : Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri VIII, No:54 sayılı Tebliği İstanbul, 08.04.2015 No: TP.A.YPİ.2015.0612 Bağlı Ortaklığımız Turcas Rafineri Yatırımları A.Ş. nin Sermaye

Detaylı

TURCAS PETROL A.Ş. 2013 YIL SONU FİNANSAL DEĞERLENDİRMESİ. İstanbul, Türkiye, 11 Mart 2014 Turcas Petrol A.Ş. (BIST: TRCAS ) ( Turcas )

TURCAS PETROL A.Ş. 2013 YIL SONU FİNANSAL DEĞERLENDİRMESİ. İstanbul, Türkiye, 11 Mart 2014 Turcas Petrol A.Ş. (BIST: TRCAS ) ( Turcas ) TURCAS PETROL A.Ş. 213 YIL SONU FİNANSAL DEĞERLENDİRMESİ İstanbul, Türkiye, 11 Mart 214 Turcas Petrol A.Ş. (BIST: TRCAS ) ( Turcas ) Akaryakıt dağıtımı ve madeni yağlar, petrol rafinajı ve elektrik üretimi-ticareti

Detaylı

TURCAS PETROL A.Ş. 2014 YILI İLK ÇEYREK FİNANSAL DEĞERLENDİRMESİ. İstanbul, Türkiye, 12 Mayıs 2014 Turcas Petrol A.Ş. (BIST: TRCAS ) ( Turcas )

TURCAS PETROL A.Ş. 2014 YILI İLK ÇEYREK FİNANSAL DEĞERLENDİRMESİ. İstanbul, Türkiye, 12 Mayıs 2014 Turcas Petrol A.Ş. (BIST: TRCAS ) ( Turcas ) TURCAS PETROL A.Ş. 214 YILI İLK ÇEYREK FİNANSAL DEĞERLENDİRMESİ İstanbul, Türkiye, 12 Mayıs 214 Turcas Petrol A.Ş. (BIST: TRCAS ) ( Turcas ) Akaryakıt dağıtımı ve madeni yağlar, petrol rafinajı ve elektrik

Detaylı

ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU. Adresi : Emirhan Caddesi, No:145, Atakule A Blok, Kat:6 34349 Dikilitaş-Beşiktaş/İstanbul

ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU. Adresi : Emirhan Caddesi, No:145, Atakule A Blok, Kat:6 34349 Dikilitaş-Beşiktaş/İstanbul Telefon ve Fax No: : 0.212.259.00.00/17 hat (Telefon) yapılan açıklamadır. İstanbul, 14.01.2008 No:0034/ND-bt Şirket ödenmiş sermayesinin 105.000.000.-YTL. dan, 136.500.000.-YTL. sına arttırılması hakkında.

Detaylı

İstanbul, No: TP.A.YPİ Açıklanacak Özel Durum: Turcas Kuyucak Jeotermal Elektrik Üretim A.Ş. deki Pay Alımı Hakkında

İstanbul, No: TP.A.YPİ Açıklanacak Özel Durum: Turcas Kuyucak Jeotermal Elektrik Üretim A.Ş. deki Pay Alımı Hakkında Maslak 34398 Sarıyer İstanbul Telefon ve Faks No: : 0.212.259.00.00/17 hat (Telefon) İstanbul, 11.12.2018 No: TP.A.YPİ.2018.1713 Turcas Kuyucak Jeotermal Elektrik Üretim A.Ş. deki Pay Alımı Hakkında Turcas

Detaylı

İstanbul,Türkiye, 11 Kasım 2013 Turcas Petrol A.Ş. (IMKB: TRCAS ) ( Turcas )

İstanbul,Türkiye, 11 Kasım 2013 Turcas Petrol A.Ş. (IMKB: TRCAS ) ( Turcas ) İstanbul,Türkiye, 11 Kasım 213 Turcas Petrol A.Ş. (IMKB: TRCAS ) ( Turcas ) Akaryakıt dağıtımı ve madeni yağlar, petrol rafinajı ve elektrik üretimi-ticareti alanlarında faaliyet gösteren Türkiye nin entegre

Detaylı

Birleşme İşlemine İlişkin Alınan Yönetim Kurulu Kararları nın Yenilenmesi Hakkında

Birleşme İşlemine İlişkin Alınan Yönetim Kurulu Kararları nın Yenilenmesi Hakkında Maslak 34398 Sarıyer İstanbul Telefon ve Faks No: : 0.212.259.00.00 (Telefon) Konu : Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri VIII, No:54 sayılı tebliği uyarınca yapılan açıklamadır. İstanbul, 02.09.2015 No: TP.A.YPİ.2015.1434

Detaylı

ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER, 2014 [] 04.04.2014 17:06:20 ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş.

ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER, 2014 [] 04.04.2014 17:06:20 ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER, 204 [] 04.04.204 7:06:20 Genel Kurul Kararları Tescili 04.04.204 7:05:53 Adres Kısıklı Mah. Ferah Cad. No: Büyük Çamlıca Üsküdar İstanbul Telefon 22-5676800 Faks 22-302828 İlişkiler Birimi Telefon

Detaylı

ERBOSAN ERCİYAS BORU SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. / ERBOS [] 15.03.2013 13:01:27. : Tel: 0(352) 3113511 Faks:0(352) 3113516

ERBOSAN ERCİYAS BORU SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. / ERBOS [] 15.03.2013 13:01:27. : Tel: 0(352) 3113511 Faks:0(352) 3113516 ERBOSAN ERCİYAS BORU SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. / ERBOS [] 15.03.2013 130127 Anbar Mahallesi 895. Sokak No9 Melikgazi KAYSERİ Telefon ve Faks No. Tel 0(352) 3113511 Faks0(352) 3113516 Ortaklığın Biriminin

Detaylı

GÖLTAŞ GÖLLER BÖLGESİ ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

GÖLTAŞ GÖLLER BÖLGESİ ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Sermaye Artırımı - Azaltımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Gönderim Tarihi:02.01.2019 08:49:30 Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? İç

Detaylı

İÇSEL BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU

İÇSEL BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU İÇSEL BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU Ortaklığın Ünvanı /Ortakların Adı Adresi : T.GARANTİ BANKASI A.Ş. : Levent Nispetiye Mah. Aytar Cad. No:2 34340 Beşiktaş/İSTANBUL Telefon ve Fax No : (0212)

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. EURO YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. EURO YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU EURO YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme

Detaylı

Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1 Yunusemre/MANİSA Telefon ve Faks Numarası : TEL: FAX:

Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1 Yunusemre/MANİSA Telefon ve Faks Numarası : TEL: FAX: 21300 - Esas Sözleşme Tadili KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KLMSN [] 20.04.2015 18:23:58 Esas Sözleşme Tadili 1 TEVFİK GÜNHAN GENEL MÜDÜR KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 20.04.2015 18:21:05

Detaylı

Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1 Yunusemre/MANİSA Telefon ve Faks Numarası : TEL: FAX:

Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1 Yunusemre/MANİSA Telefon ve Faks Numarası : TEL: FAX: 21300 - Esas Sözleşme Tadili / KLMSN [] 20.04.2015 18:23:58 Esas Sözleşme Tadili 1 TEVFİK GÜNHAN GENEL MÜDÜR 20.04.2015 18:21:05 2 SERKAN UYANIK MALİ İŞLER DİREKTÖRÜ 20.04.2015 18:23:35 Ortaklığın Adresi

Detaylı

2017 Faaliyet Yılı Olağan Genel Kurulu Toplantısı Bilgilendirme Dokümanı

2017 Faaliyet Yılı Olağan Genel Kurulu Toplantısı Bilgilendirme Dokümanı 2017 Faaliyet Yılı Olağan Genel Kurulu Toplantısı Bilgilendirme Dokümanı Şirketimizin 2017 faaliyet yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı; 29 Mart 2018 Perşembe günü saat 10.00 da Bentley-Lamborghini Showroom,

Detaylı

Nakit Kar Payı Dağıtım Tarihi

Nakit Kar Payı Dağıtım Tarihi ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER [] 22.05.2012 172553 Nakit Kar Payı Dağıtım Tarihi Davutpaşa Cad. No10 Topkapı - Telefon ve Faks No. (0212) 567 68 00 / (0212) 310 28 28 Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri

Detaylı

TURCAS PETROL ANONİM ŞİRKETİ 2010 YILI OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

TURCAS PETROL ANONİM ŞİRKETİ 2010 YILI OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI TURCAS PETROL ANONİM ŞİRKETİ 2010 YILI OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI Şirketimizin 2010 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı 27 Nisan 2011 Çarşamba günü Saat: 10.30 da Conrad Oteli Beşiktaş-İstanbul

Detaylı

TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş. / TURGG, 2016 [] :08:34

TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş. / TURGG, 2016 [] :08:34 TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş. / TURGG, 2016 [] 24.02.2016 11:08:34 Genel Kurul Toplantısı Çağrısı 1 ERİM ÖZMAN 2 ALİ NURİ TÜRKER ŞİRKET PERSONELİ YÖNETİM KURULU BAŞKAN VEKİLİ TÜRKER

Detaylı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş YILI YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAKLARI

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş YILI YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAKLARI 26.02.2016;2016/001 EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. 2016 YILI YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAKLARI Şirket Yatırımcı İlişkileri Bölümü tarafından Sermaye Piyasası Kurulu nun Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 11'inci

Detaylı

ECZACIBAŞI YATIRIM HOLDİNG ORTAKLIĞI A.Ş. / ECZYT [INTEM] :21:44

ECZACIBAŞI YATIRIM HOLDİNG ORTAKLIĞI A.Ş. / ECZYT [INTEM] :21:44 ECZACIBAŞI YATIRIM HOLDİNG ORTAKLIĞI A.Ş. / ECZYT [INTEM] 19.12.2013 09:21:44 Hisse Alım Satım Bildirimi Ortaklığın Adresi : Büyükdere Cad. No:185, Kanyon Ofis 34394 Levent -İstanbul Telefon ve Faks No.

Detaylı

İstanbul, Türkiye, 12 Nisan 2013 Turcas Petrol A.Ş. (IMKB: TRCAS ) ( Turcas )

İstanbul, Türkiye, 12 Nisan 2013 Turcas Petrol A.Ş. (IMKB: TRCAS ) ( Turcas ) İstanbul, Türkiye, 12 Nisan 2013 Turcas Petrol A.Ş. (IMKB: TRCAS ) ( Turcas ) Akaryakıt dağıtımı ve madeni yağlar, petrol rafinajı ve elektrik üretimi-ticareti alanlarında faaliyet gösteren Türkiye nin

Detaylı

2013 YILI PETKİM ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI

2013 YILI PETKİM ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI 2013 YILI PETKİM ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI Ö.D.A. NO12 01.03.2013 173049 Sermaye Piyasası Kurulu Başvuru Sonucu Adres P.K. 12 Aliağa Telefon 232-6161240 Faks 232-6161248 Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler

Detaylı

KUYUMCUKENT GAYRİMENKUL YATIRIMLARI A.Ş. BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

KUYUMCUKENT GAYRİMENKUL YATIRIMLARI A.Ş. BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI KUYUMCUKENT GAYRİMENKUL YATIRIMLARI A.Ş. BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI Giriş : Şirketimizin 2014 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki gündem maddelerini görüşüp karara bağlamak üzere 25.03.2015 Çarşamba

Detaylı

TEKFEN HOLDİNG A.Ş TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ

TEKFEN HOLDİNG A.Ş TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ TEKFEN HOLDİNG A.Ş. 08.05.2009 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ 1. Açılış ve Başkanlık Divanı seçimi Türk Ticaret Kanunu (TTK) ve Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından

Detaylı

KAREL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAREL [] :26:13 Finansal Duran Varlık Edinilmesi

KAREL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAREL [] :26:13 Finansal Duran Varlık Edinilmesi KAREL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAREL [] 07.05.2010 17:26:13 Finansal Duran Varlık Edinilmesi Ortaklığın Adresi : Kore Şehitleri Cad. Yzb Kaya Aldoğan Sokak No: 16 Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı

DURAN DOĞAN BASIM VE AMB. SAN. A.Ş.

DURAN DOĞAN BASIM VE AMB. SAN. A.Ş. TARİH:22/01/2014 Konu: ŞGBF-Ortaklık Yapısı Son Durum İtibariyle Sermayenin % 5 ve Fazlasına Sahip Ortaklar İle Tüzel Kişi ve Yabancı Ortaklar Arasında Dağılımı Ortağın Ticaret Unvanı/Adı Soyadı Sermayedeki

Detaylı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş YILI YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAKLARI

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş YILI YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAKLARI 12.01.2015;2015/001 EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. 2015 YILI YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAKLARI Şirket in Yatırımcı İlişkileri bölümü yöneticisi olan Zeynep Ece ARABUL GÜNEL in Kurumsal Yönetim Komitesi

Detaylı

2013 YILI PETKİM ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI

2013 YILI PETKİM ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI Ö.D.A. NO:9 07.02.2013 13:33:35 2013 YILI PETKİM ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI Sermaye Piyasası Kurulu Başvurusu Adres P.K. 12 Aliağa Telefon 232-6161240 Faks 232-6161248 Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler

Detaylı

TEB FİNANSMAN A.Ş. Genel Kurul Bildirimi

TEB FİNANSMAN A.Ş. Genel Kurul Bildirimi KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU TEB FİNANSMAN A.Ş. Genel Kurul Bildirimi Özet Bilgi Şirketimizin 2017 yılı Olağan Genel Kurulu 28/03/2018 tarihinde yapılmıştır. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim İlgili

Detaylı

TURCAS PETROL A.Ş. 2014 YILSONU FİNANSAL DEĞERLENDİRME RAPORU. İstanbul, Türkiye, 10 Mart 2015 Turcas Petrol A.Ş. (BIST: TRCAS ) ( Turcas )

TURCAS PETROL A.Ş. 2014 YILSONU FİNANSAL DEĞERLENDİRME RAPORU. İstanbul, Türkiye, 10 Mart 2015 Turcas Petrol A.Ş. (BIST: TRCAS ) ( Turcas ) TURCAS PETROL A.Ş. 2014 YILSONU FİNANSAL DEĞERLENDİRME RAPORU İstanbul, Türkiye, 10 Mart 2015 Turcas Petrol A.Ş. (BIST: TRCAS ) ( Turcas ) Akaryakıt dağıtımı ve madeni yağların yanı sıra elektrik üretimi-ticareti

Detaylı

2013 YILINDA YAPILAN ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI

2013 YILINDA YAPILAN ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI 2013 YILINDA YAPILAN ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI 26.02.2013 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi Akhan Mah. 104 Sok N0 8 DENİZLİ Telefon ve Faks No. Tel 258-2680580 Fax 258-2681085 Ortaklığın Yatırımcı/Pay

Detaylı

SAFKAR EGE SOĞUTMACILIK KLİMA SOĞUK HAVA TESİSLERİ İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

SAFKAR EGE SOĞUTMACILIK KLİMA SOĞUK HAVA TESİSLERİ İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SAFKAR EGE SOĞUTMACILIK KLİMA SOĞUK HAVA TESİSLERİ İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet

Detaylı

5 AĞUSTOS 2014 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEM MADDELERİ

5 AĞUSTOS 2014 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEM MADDELERİ 5 AĞUSTOS 2014 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEM MADDELERİ 1. Toplantının açılışı, Genel Kurul Başkanlık Divanı nın seçimi 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu ( TTK ), Anonim Şirketlerin Genel Kurul Toplantılarının

Detaylı

MUTLU YATIRIM PROJE VE GAYRİMENKUL GELİŞTİRME A.Ş. / MUTGG, 2015 [] 27.02.2015 11:10:02

MUTLU YATIRIM PROJE VE GAYRİMENKUL GELİŞTİRME A.Ş. / MUTGG, 2015 [] 27.02.2015 11:10:02 MUTLU YATIRIM PROJE VE GAYRİMENKUL GELİŞTİRME A.Ş. / MUTGG, 2015 [] 27.02.2015 11:10:02 Genel Kurul Toplantısı Çağrısı 1 ATTİLA TÜRKER 2 ALİ NURİ TÜRKER YÖNETİM KURULU BAŞKANI YÖNETİM KURULU BAŞKAN VEKİLİ

Detaylı

İstanbul,Türkiye, 26 Ağustos 2013 Turcas Petrol A.Ş. (IMKB: TRCAS ) ( Turcas )

İstanbul,Türkiye, 26 Ağustos 2013 Turcas Petrol A.Ş. (IMKB: TRCAS ) ( Turcas ) İstanbul,Türkiye, 26 Ağustos 2013 Turcas Petrol A.Ş. (IMKB: TRCAS ) ( Turcas ) Akaryakıt dağıtımı ve madeni yağlar, petrol rafinajı ve elektrik üretimi-ticareti alanlarında faaliyet gösteren Türkiye nin

Detaylı

ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER [] :38:07 Genel Kurul Toplantısı Sonucu

ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER [] :38:07 Genel Kurul Toplantısı Sonucu ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER [] 19.03.2012 17:38:07 Genel Kurul Toplantısı Sonucu Ortaklığın Adresi : Davutpaşa Cad. No:10 Topkapı - İSTANBUL Telefon ve Faks No. : (0212) 567 68 00 / (0212) 310 28

Detaylı

GELECEĞE YÖNELİK DEĞERLENDİRMELER

GELECEĞE YÖNELİK DEĞERLENDİRMELER GELECEĞE YÖNELİK DEĞERLENDİRMELER 1 1 2016 Yılına İlişkin Beklentiler ve Gerçekleşmeler Bilanço Göstergeleri (%) 2016 BEKLENTİLERİ 2016 GERÇEKLEŞMELERİ SONUÇ Net Borç / Toplam Aktif ~ %20 %31 x Özkaynak

Detaylı

PARK ELEKTRİK ÜRETİM MADENCİLİK SAN. VE TİC. A.Ş. NİN 10 MAYIS 2017 TARİHLİ 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ

PARK ELEKTRİK ÜRETİM MADENCİLİK SAN. VE TİC. A.Ş. NİN 10 MAYIS 2017 TARİHLİ 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ PARK ELEKTRİK ÜRETİM MADENCİLİK SAN. VE TİC. A.Ş. NİN 10 MAYIS 2017 TARİHLİ 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ 1. Açılış ve Başkanlık Divanı'nın seçilmesi, Türk Ticaret Kanunu

Detaylı

3. Şirketin 2010 yılı faaliyetlerinden dolayı Yönetim Kurulu üyeleri ve Denetçilerin ayrı ayrı ibra edilmeleri,

3. Şirketin 2010 yılı faaliyetlerinden dolayı Yönetim Kurulu üyeleri ve Denetçilerin ayrı ayrı ibra edilmeleri, MARMARĐS ALTINYUNUS TURĐSTĐK TESĐSLER A.Ş. NĐN 22 MART 2011 TARĐHLĐ OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMi 1. Açılış ve Başkanlık Divanı nın seçimi, 2. 2010 yılı faaliyet ve hesapları hakkında, Yönetim Kurulu ve Denetçi

Detaylı

PASHA YATIRIM BANKASI A.Ş YILINA İLİŞKİN 16 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

PASHA YATIRIM BANKASI A.Ş YILINA İLİŞKİN 16 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Zirvelere doğru. Hep birlikte. PASHA YATIRIM BANKASI A.Ş. 2017 YILINA İLİŞKİN 16 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Bankamızın 2017 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul

Detaylı

TURCAS PETROL A.Ş. 2014 YILI İLK YARIYIL FİNANSAL DEĞERLENDİRMESİ. İstanbul, Türkiye, 19 Ağustos 2014 Turcas Petrol A.Ş. (BIST: TRCAS ) ( Turcas )

TURCAS PETROL A.Ş. 2014 YILI İLK YARIYIL FİNANSAL DEĞERLENDİRMESİ. İstanbul, Türkiye, 19 Ağustos 2014 Turcas Petrol A.Ş. (BIST: TRCAS ) ( Turcas ) TURCAS PETROL A.Ş. 2014 YILI İLK YARIYIL FİNANSAL DEĞERLENDİRMESİ İstanbul, Türkiye, 19 Ağustos 2014 Turcas Petrol A.Ş. (BIST: TRCAS ) ( Turcas ) Akaryakıt dağıtımı ve madeni yağlar ile elektrik üretimi-ticareti

Detaylı

KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KLMSN, 2015 [KLMSN] :42:21

KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KLMSN, 2015 [KLMSN] :42:21 / KLMSN, 2015 [KLMSN] 05.06.2015 18:42:21 Genel Kurul Kararları Tescili (C Grubu) 1 TEVFİK 2 SERKAN 05.06.2015 18:36:13 05.06.2015 18:41:49 Adres Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1

Detaylı

EİS ECZACIBAŞI İLAÇ, SINAİ VE FİNANSAL YATIRIMLAR 2017

EİS ECZACIBAŞI İLAÇ, SINAİ VE FİNANSAL YATIRIMLAR 2017 TARİH: 05.01.2017 15:43:09 - Özel Durum Açıklaması (Güncelleme) Özet Bilgi: Eczacıbaşı-Monrol Nükleer Ürünler Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin %100'üne sahip olduğu Capintec, Inc.'nın satışına yönelik işlemler

Detaylı

Özel Durum Açıklaması. Tarih : 08 Nisan 2009. Konu : Genel Kurul toplantısı, kâr dağıtımı ve sermaye artırımı kararı

Özel Durum Açıklaması. Tarih : 08 Nisan 2009. Konu : Genel Kurul toplantısı, kâr dağıtımı ve sermaye artırımı kararı Özel Durum Açıklaması Tarih : 08 Nisan 2009 Konu : Genel Kurul toplantısı, kâr dağıtımı ve sermaye artırımı kararı Şirketimiz Yönetim Kurulu nun 8 Nisan 2009 tarihli toplantısında: 1- Ek-1 de yer alan

Detaylı

DEMİSAŞ DÖKÜM EMAYE MAMÜLLERİ SANAYİ A.Ş. / DMSAS [] :33:30

DEMİSAŞ DÖKÜM EMAYE MAMÜLLERİ SANAYİ A.Ş. / DMSAS [] :33:30 MAMÜLLERİ SANAYİ A.Ş. / DMSAS [] 02.08.2013 173330 2 HAKAN 02.08.2013 172705 02.08.2013 172856 Ortaklığın Adresi Emek Mah. Aşıroğlu Cad. No147 Darıca- KOCAELİ Telefon ve Faks No. Tel 0 262 677 46 00 Faks

Detaylı

YEŞİL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı'na,

YEŞİL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı'na, VEKALETNAME YEŞİL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı'na, Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. nin 19.06.2015 tarihinde saat 14:00 da Yılanlı Ayazma Yolu No:15 Kat:18 Yeşil

Detaylı

BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş. 18 NİSAN 2013 TARİHLİ 2012 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş. 18 NİSAN 2013 TARİHLİ 2012 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş. 18 NİSAN 2013 TARİHLİ 2012 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin 2012 yılına ilişkin Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı

Detaylı

A ,65 Aydıner İnşaat A.Ş 28,

A ,65 Aydıner İnşaat A.Ş 28, SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ Sermaye Piyasası Kurulu nun ve Seri:II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim İlkeleri nin Belirlenmesine ve Uygulanmasına İlişkin Tebliğ i hükümleri gereği yapılması

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ALARKO CARRIER SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ALARKO CARRIER SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ALARKO CARRIER SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi?

Detaylı

SPK Kayda Alma / Onay Bildirimi

SPK Kayda Alma / Onay Bildirimi ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER [] 26.01.2012 104615 SPK Kayda Alma / Onay Bildirimi Davutpaşa Cad. No10 Topkapı - Telefon ve Faks No. (0212) 567 68 00 - (0212) 310 28 28 Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri

Detaylı

HİTİT HOLDİNG A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)

HİTİT HOLDİNG A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel) KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU HİTİT HOLDİNG A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel) Özet Bilgi 2015 YILI OLAĞAN GENEL KURUL SONUÇ BİLDİRGESİ HK. Özel Durum Açıklaması (Genel) İlgili Şirketler [HITIT] İlgili Fonlar

Detaylı

https://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=519852

https://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=519852 https://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=519852 1 / 1 01.04.2016 18:56 English Ek dosyalar AKENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş. / AKENR [] 01.04.2016 18:52:10 Özel Durum Açıklaması (Genel)

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme

Detaylı

SENKRON GÜVENLİK VE İLETİŞİM SİSTEMLERİ A.Ş TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

SENKRON GÜVENLİK VE İLETİŞİM SİSTEMLERİ A.Ş TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI SENKRON GÜVENLİK VE İLETİŞİM SİSTEMLERİ A.Ş. 04.06.2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin 2014 yılına ilişkin pay sahipleri olağan genel kurul toplantısı,

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. BİSAŞ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. BİSAŞ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU BİSAŞ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama

Detaylı

OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI 01 HAZİRAN 2018 BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI 01 HAZİRAN 2018 BİLGİLENDİRME DOKÜMANI 01 HAZİRAN 2018 DENİZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. NİN 01 HAİZRAN 2018 TARİHLİ NA İLİŞKİN Şirketimizin İlişkili Taraf ile Önemli Nitelikteki İşlem onayına ilişkin Olağanüstü Genel Kurulu, gündemdeki

Detaylı

EİS ECZACIBAŞI İLAÇ, SINAİ VE FİNANSAL YATIRIMLAR 2018

EİS ECZACIBAŞI İLAÇ, SINAİ VE FİNANSAL YATIRIMLAR 2018 TARİH:16.03.2018 16:23:22 - Finansal Tablo ve/veya Dipnot Değişikliği Özet Bilgi: Finansal tablonun 5 no lu dipnotunda değişiklik Değişikliğin Yapıldığı Finansal Tablo veya Dipnotların Hesap Dönemi: 1

Detaylı

TURCAS PETROL A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 13 MAYIS 2015 TARİHLİ 2014 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

TURCAS PETROL A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 13 MAYIS 2015 TARİHLİ 2014 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET TURCAS PETROL A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 13 MAYIS 2015 TARİHLİ 2014 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Şirketimizin 2014 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıda belirtilen gündemi

Detaylı

Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi - Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?

Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi - Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Olağan Dışı Fiyat ve Miktar Hareketleri Gönderim Tarihi:29.09.206 8:25:58 Bildirim Tipi:ODA Yıl: Periyot: Olağan Dışı Fiyat ve Miktar Hareketleri Hakkında İlgili Şirketler İlgili Fonlar [TKURU] [] Türkç

Detaylı

25/01/2012. TSKB Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. nin açıklaması aşağıda yer almaktadır. Özet Bilgi: Şube Kapanışı

25/01/2012. TSKB Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. nin açıklaması aşağıda yer almaktadır. Özet Bilgi: Şube Kapanışı 25/01/2012 Özet Bilgi: Şube Kapanışı Bankamızın 25 Ocak 2012 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında; Bankamızın Bahreyn Şubesi'nin kapatılmasına, bu çercevede gerekli iş ve işlemlerin yapılması hususunda

Detaylı

ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU

ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU ORTAKLIĞIN UNVANI/ORTAKLARIN ADI : KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİC A.Ş. ADRESİ : Prof. Dr. Bülent Tarcan Sok. Pak İş Merkezi No:5 K:3 Gayrettepe/İstanbul TELEFON VE FAX NO : 0-212

Detaylı

NİĞBAŞ NİĞDE BETON SANAYİ VE TİCARET A.Ş YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

NİĞBAŞ NİĞDE BETON SANAYİ VE TİCARET A.Ş YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI 2014 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI Şirketimizin 2014 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 9 Nisan 2015 Perşembe günü saat 11:30 da Çubuklu Mahallesi Orhan Veli Kanık

Detaylı

ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU

ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU Ortaklığın Unvanı : Denizbank A.Ş. Adresi : Büyükdere Caddesi No:141 34394 Esentepe Şişli İstanbul Telefon ve Faks no : Telefon: (212) 348 20 00 Faks: (212) 336 30 80 E posta

Detaylı

: Şerifali Çiftliği Tatlısu Mah. Ertuğrulgazi Sok.No:1 Yukarı Dudullu Ümraniye İstanbul. Telefon ve Faks Numarası : 216 600 10 00-216 594 53 72.

: Şerifali Çiftliği Tatlısu Mah. Ertuğrulgazi Sok.No:1 Yukarı Dudullu Ümraniye İstanbul. Telefon ve Faks Numarası : 216 600 10 00-216 594 53 72. HALK GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Esas Sözleşme Tadili Tarih:30/12/2014 Ortaklığın Adresi : Şerifali Çiftliği Tatlısu Mah. Ertuğrulgazi Sok.No:1 Yukarı Dudullu Ümraniye İstanbul Telefon ve Faks Numarası

Detaylı

ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ALKA, 2014 [] :57:56 ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ALKA, 2014 [] :57:56 ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ALKA, 2014 [] 26.03.2014 16:57:56 Genel Kurul Toplantısı Sonucu 1 2 Mehmet Tekin SALT Mustafa Nafiz GÜRESTİ GENEL MÜDÜR MUHASEBE MÜDÜRÜ ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET

Detaylı

TURCAS PETROL A.Ş YILI İLK ÇEYREK FİNANSAL DEĞERLENDİRME RAPORU. İstanbul, Türkiye, 11 Mayıs 2015 Turcas Petrol A.Ş. (BIST: TRCAS ) ( Turcas )

TURCAS PETROL A.Ş YILI İLK ÇEYREK FİNANSAL DEĞERLENDİRME RAPORU. İstanbul, Türkiye, 11 Mayıs 2015 Turcas Petrol A.Ş. (BIST: TRCAS ) ( Turcas ) TURCAS PETROL A.Ş. 2015 YILI İLK ÇEYREK FİNANSAL DEĞERLENDİRME RAPORU İstanbul, Türkiye, 11 Mayıs 2015 Turcas Petrol A.Ş. (BIST: TRCAS ) ( Turcas ) Akaryakıt ve madeni yağların dağıtımının yanı sıra elektrik

Detaylı

EDİP GAYRİMENKUL YATIRIM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 29 NİSAN 2014 TARİHLİ 2013 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

EDİP GAYRİMENKUL YATIRIM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 29 NİSAN 2014 TARİHLİ 2013 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI EDİP GAYRİMENKUL YATIRIM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 29 NİSAN 2014 TARİHLİ 2013 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI Şirketimizin 2013 yılına ilişkin Ortaklar Olağan Genel Kurul

Detaylı

TURCAS PETROL A.Ş. 2014 YILI DOKUZ AYLIK FİNANSAL DEĞERLENDİRME. İstanbul, Türkiye, 10 Kasım 2014 Turcas Petrol A.Ş. (BIST: TRCAS ) ( Turcas )

TURCAS PETROL A.Ş. 2014 YILI DOKUZ AYLIK FİNANSAL DEĞERLENDİRME. İstanbul, Türkiye, 10 Kasım 2014 Turcas Petrol A.Ş. (BIST: TRCAS ) ( Turcas ) TURCAS PETROL A.Ş. 2014 YILI DOKUZ AYLIK FİNANSAL DEĞERLENDİRME İstanbul, Türkiye, 10 Kasım 2014 Turcas Petrol A.Ş. (BIST: TRCAS ) ( Turcas ) Akaryakıt dağıtımı ve madeni yağların yanı sıra elektrik üretimi-ticareti

Detaylı

08/01/2010 25/01/2010. TSKB Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. nin açıklaması aşağıda yer almaktadır.

08/01/2010 25/01/2010. TSKB Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. nin açıklaması aşağıda yer almaktadır. 08/01/2010 Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. nin açıklaması aşağıda yer almaktadır. Orjinal Açıklamanın Tarihi: 09.11.2009 : Moody's Investors Service, Inc.'in Bankamızla ilgili kredi notunun açıklanması

Detaylı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN, 2015 [KARTN] :07:41

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN, 2015 [KARTN] :07:41 KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN, 2015 [KARTN] 27.02.2015 18:07:41 Kar Payı Dağıtımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı Adres Telefon 212-2732000 Faks 212-2732170 Yatırımcı/Pay Sahipleri İle

Detaylı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :13:30 Genel Kurul Toplantısı Sonucu

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :13:30 Genel Kurul Toplantısı Sonucu KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] 19.03.2010 15:13:30 Genel Kurul Toplantısı Sonucu Ortaklığın Adresi : Prof. Dr. Bülent Tarcan Sok. Pak İş Merk. No:5 K:3 Gayrettepe/Beşiktaş/İSTANBUL

Detaylı

2.SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ

2.SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ 2.SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ Sermaye Piyasası Kurulu nun ( SPK ) 3 Ocak 2014 tarihinde yürürlüğe giren II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği uyarınca yapılması gereken ek açıklamalardan

Detaylı

2012 YILINA AİT 18 NİSAN 2013 TARİHİNDE YAPILACAK AIT ORTAKLAR OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

2012 YILINA AİT 18 NİSAN 2013 TARİHİNDE YAPILACAK AIT ORTAKLAR OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET 2012 YILINA AİT 18 NİSAN 2013 TARİHİNDE YAPILACAK AIT ORTAKLAR OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Şirketimizin 2012 yılına ilişkin Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı 18 Nisan 2013 günü saat 11:00

Detaylı

TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ

TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ 08.05.2008 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ 1. Açılış ve Başkanlık Divanı seçimi Türk Ticaret Kanunu (TTK) ve Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından yayımlanan Sermaye

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. / TCZB [] :56:

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. / TCZB [] :56: T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. / TCZB [] 31.3.216 18:56:16 216-38 Genel Kurul Toplantısı Sonucu Ortaklığın Adresi Anafartalar Mah. Atatürk Bul. No: 8, 617 : Ulus / ANKARA Telefon ve Faks Numarası : -312 584

Detaylı

İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI [USAK] :12:45 Hisse Alım Satım Bildirimi

İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI [USAK] :12:45 Hisse Alım Satım Bildirimi İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI [USAK] 01.12.2010 16:12:45 Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:VIII, No:54 Sayılı Tebliği kapsamında Hüseyin Yücel tarafından Borsamıza gönderilen hisse senedi alış satış

Detaylı

---

--- TUĞÇELİK ALÜMİNYUM VE METAL MAMÜLLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ 2013 YILINA AİT 12/09/2014 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI Şirketimizin 2013 faaliyet yılına

Detaylı

Silverline Endüstri ve Ticaret A.Ş. nin 24.04.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.

Silverline Endüstri ve Ticaret A.Ş. nin 24.04.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. TARİH: 31/01/2007 Silverline Endüstri ve Ticaret A.Ş. nin 31.01.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Bağımsız denetim kuruluşu seçimi. Şirketimizin 2007 yılına ait finansal tablolarının Sermaye Piyasası

Detaylı

ÇEMAŞ DÖKÜM SANAYİ A.Ş YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

ÇEMAŞ DÖKÜM SANAYİ A.Ş YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI 2014 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin 2014 yılı Olağan Genel Kurul toplantısı aşağıdaki gündemi görüşüp karara bağlamak üzere 21 Mayıs 2015 Perşembe günü

Detaylı

İÇSEL BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU

İÇSEL BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU İÇSEL BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU Ortaklığın Ünvanı /Ortakların Adı Adresi : T.GARANTİ BANKASI A.Ş. : Levent Nispetiye Mah. Aytar Cad. No:2 34340 Beşiktaş/İSTANBUL Telefon ve Fax No : (0212)

Detaylı

Konu : Olağan Genel Kurul toplantısı, Kâr Dağıtım teklifi ve Kâr Dağıtım Politikasına ilişkin Yönetim Kurulu kararı.

Konu : Olağan Genel Kurul toplantısı, Kâr Dağıtım teklifi ve Kâr Dağıtım Politikasına ilişkin Yönetim Kurulu kararı. Özel Durum Açıklaması Tarih : 04 Nisan 2008 Konu : Olağan Genel Kurul toplantısı, Kâr Dağıtım teklifi ve Kâr Dağıtım Politikasına ilişkin Yönetim Kurulu kararı. Şirketimiz Yönetim Kurulu nun 4 Nisan 2008

Detaylı

BOYNER BÜYÜK MAĞAZACILIK A.Ş. NİN 2012 YILINA AİT 28 MART 2013 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

BOYNER BÜYÜK MAĞAZACILIK A.Ş. NİN 2012 YILINA AİT 28 MART 2013 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI BOYNER BÜYÜK MAĞAZACILIK A.Ş. NİN 2012 YILINA AİT 28 MART 2013 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimiz 2012 yılı Ortaklar Olağan Genel Kurulu aşağıda yazılı gündemi

Detaylı

MARMARİS ALTINYUNUS TURİSTİK TESİSLER A.Ş. Maddi Duran Varlık Kiraya Verilmesi veya Ayni Hak Tesisi

MARMARİS ALTINYUNUS TURİSTİK TESİSLER A.Ş. Maddi Duran Varlık Kiraya Verilmesi veya Ayni Hak Tesisi KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU MARMARİS ALTINYUNUS TURİSTİK TESİSLER A.Ş. Özet Bilgi Mares Otel'in mevcut kiracısı ile imzalanmış olan kira sözleşmesinin süresinin uzatılarak değiştirilmesi İlgili Şirketler

Detaylı

NUROL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 2015 YILI GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

NUROL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 2015 YILI GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI NUROL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 2015 YILI GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri : III no 48.1 sayılı Sermaye Piyasası

Detaylı

ORFİN FİNANSMAN A.Ş. Genel Kurul Bildirimi

ORFİN FİNANSMAN A.Ş. Genel Kurul Bildirimi KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ORFİN FİNANSMAN A.Ş. Genel Kurul Bildirimi Özet Bilgi ORFİN FİNANSMAN AŞ 2016 Yılı Olağan Genel Kutul Toplantısı Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim İlgili Şirketler []

Detaylı

T.KALKINMA BANKASI A.Ş. / TKBNK [] :50:10 Kar Payı Dağıtımına İlişkin Genel Kurul Kararı

T.KALKINMA BANKASI A.Ş. / TKBNK [] :50:10 Kar Payı Dağıtımına İlişkin Genel Kurul Kararı T.KALKINMA BANKASI A.Ş. / TKBNK [] 24.04.2009 11:50:10 Kar Payı Dağıtımına İlişkin Genel Kurul Kararı Ortaklığın Adresi : İzmir cad No 35 Kızılay/ANKARA Telefon ve Faks No. : 0312 418 84 87-0312 418 22

Detaylı

TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş. / TURGG [] 18.11.2015 15:05:35

TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş. / TURGG [] 18.11.2015 15:05:35 TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş. / TURGG [] 18.11.2015 15:05:35 Özel Durum Açıklaması (Güncelleme) Acıbadem Mah. Çeçen Sok. Akasya Acıbadem Ortaklığın Adresi : Sitesi Kent Etabı A Blok

Detaylı

Müşterimizin, talebi doğrultusunda; Sözleşmenin, "avans ödemesinin son tarihinin", 15 Eylül 2016 olması konusunda mutabakata varılmıştır.

Müşterimizin, talebi doğrultusunda; Sözleşmenin, avans ödemesinin son tarihinin, 15 Eylül 2016 olması konusunda mutabakata varılmıştır. 28.03.2016 1 25 Aralık 2015 tarihli Özel Durum Açıklamamızda ; Şirketimiz ile Delta Telekom (Azerbaycan) arasında LTE teçhizat satışına ilişkin 24,6 Milyon USD tutarında sözleşme imzalandığı ancak yürürlüğe

Detaylı

ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 6 AYLIK ÇEMAŞ ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 01.01.2015-30.06.2015 Dönemi I. Kurumsal Bilgiler Yönetim Kurulumuz Çemaş Döküm San. A.Ş. nin 11.04.2014 tarihinde yapılan 2013 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı

Detaylı

PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimiz 2015 yılına ilişkin Pay Sahipleri Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. Genel Kurul Bildirimi

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. Genel Kurul Bildirimi KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. Genel Kurul Bildirimi Özet Bilgi Olağan Genel Kurul Toplantı Sonucu Hk. 201760 Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar

Detaylı

PINAR ENTEGRE ET VE UN SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

PINAR ENTEGRE ET VE UN SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI PINAR ENTEGRE ET VE UN SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimiz 2017 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki gündemdeki

Detaylı

İŞ FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. 2010 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

İŞ FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. 2010 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI İŞ FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. 2010 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin 2010 yılına ilişkin Ortaklar Olağan Genel Kurul toplantısı, ekte sunulan gündem maddelerini görüşüp

Detaylı

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde / ARCLK [] 08.02.2017 182921 Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin Bildirim 08.02.2017 182530 08.02.2017 182749 Ortaklığın Adresi Karaağaç Cad.No2-6 34445 Sütlüce Beyoğlu - İSTANBUL Ortaklığın Yatırımcı/Pay

Detaylı

Yönetim Kurulumuz'un 19 Mart 2018 tarihli toplantısında;

Yönetim Kurulumuz'un 19 Mart 2018 tarihli toplantısında; LOGO YAZILIM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Bağımsız Denetim Kuruluşunun Belirlenmesi Gönderim Tarihi:19.03.2018 20:53:09 Bağımsız Denetim Şirketinin Belirlenmesi Şirketler Fonlar Türkç e Bağımsız Denetim Kuruluşunun

Detaylı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :16:07 Nakit Kar Payı Dağıtım Tarihi

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :16:07 Nakit Kar Payı Dağıtım Tarihi KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] 21.03.2011 15:16:07 Nakit Kar Payı Dağıtım Tarihi Ortaklığın Adresi : Prof. Dr. Bülent Tarcan Sok./Cad. Pak İş Merkezi No:5K:3Gayrettepe/Beşiktaş/İSTANBUL

Detaylı

01 OCAK 2012 30 HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU

01 OCAK 2012 30 HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU 01 OCAK 2012 30 HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU ORGE ENERJİ ELEKTRİK TAAHHÜT A.Ş Zümrütevler Mah.Hanımeli Cad.Prestij İş Merkezi No:10 K:1-2-3 Maltepe / İSTANBUL Tel:0216 457 32 63 PBX / Faks : 0216 457 32

Detaylı