Ticari Uygulamalar İçin Yüksek Kapasiteli Yoğuşmalı Hermetik Şofbenler

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Ticari Uygulamalar İçin Yüksek Kapasiteli Yoğuşmalı Hermetik Şofbenler"

Transkript

1 02/2014 Yetkili Satıcı Üretici firmanın, broşürün basım tarihinden sonra, ürünlerin teknik özelliklerini geliştirmek amacıyla yaptığı değişiklikleri ve baskıdan doğabilecek farklılıkları yanı başınızdaki Bosch Isı Sistemleri Bayisi nden öğrenebilirsiniz. Bosch Termoteknik Isıtma ve Klima Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Ankara Asfaltı Üzeri, Onur Sokak, No: 18/A, Koşuyolu, Kadıköy / İSTANBUL Tel: (216) Faks: (216) Ankara Bölge Müdürlüğü: Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi, Alacaatlı Caddesi, No: 9/K, Hilmi Barlas Park City, 06810, Çayyolu, Yenimahalle / ANKARA Tel: (312) Faks: (312) bosch.isisistemleri@tr.bosch.com Ticari Uygulamalar İçin Yüksek Kapasiteli Yoğuşmalı Hermetik Şofbenler

2 Yüksek Kapasiteli Yoğuşmalı Hermetik Şofbenler 9 Ticari Çözümler Uzaktan Kumanda Uzaktan kontrol; farklı kullanım alanlarındaki farklı sıcaklık ayarlarına ihtiyaç duyulduğu durumlarda ve cihazlar ile kullanım yerleri arasında uzun mesafeler olan uygulamalarda özellikle tavsiye edilir. Bu özellik sayesinde sıcaklığı ayarlamak ve çalışma durumunu kontrol etmek çok kolaylaşır. Radyo frekanslı uzaktan kumanda sayesinde, Akıllı önceliklendirme yönetimi sayesinde, belirli mesafeden kablolama yapmadan kullanılabilir. tüm uzaktan kumandalar herhangi bir kesişme gerçekleşmeden kullanılabilir. Uzaktan kontrol, bir tuş aracılığı ile çıkış suyu sıcaklığının seçilmesine olanak sağlar. Uzaktan kontrolün 30 metre menzili vardır ve 2 adet AA pil ile çalışır. Sistemin çalışma durumu ile ilgili tüm bilgiler ekranda canlı olarak okunabilir. PX6 koruma seviyesi ile uzaktan kumanda, banyo ve duş kabinleri gibi kullanım alanlarına çok yakın yerlere En fazla 6 uzaktan kumanda aynı cihaza kayıt edilebilir ve kullanılabilir. konulabilir. Bu da kullanımı kolaylaştırır.

3 Yüksek Kapasiteli Yoğuşmalı Hermetik Şofbenler 1 Bosch ta yenilik bir prensiptir yılında Almanya'nın Stuttgart şehrinde kurulan Robert Bosch Corporation, başlangıçtan beri yenilikçilik ve girişimcilik ilkelerini benimsemiştir. Bosch Termoteknoloji yi dünyanın en büyük çok uluslu endüstriyel grubu yapan; heyecan, teknolojik yeniliklere verdiği önem ve sosyoekolojik konularda gösterdiği hassasiyettir. Bosch Termoteknoloji, günümüzde Avrupa kombi ve kazan pazarı ana üreticisi konumundadır. Farklı markalar altındaki geniş ürün yelpazesiyle, uluslararası alanda da sektör liderleri arasındadır. Yüksek çözümler üreten Bosch markalı yüksek kapasiteli yoğuşmalı şofbenler, anlık ve yüksek miktarda sıcak su talebi olan ve depolama imkanı bulunmayan tesislerde, yüksek verimli ve konforlu sıcak su üretimi için geliştirilmiştir.

4 Yüksek Kapasiteli Yoğuşmalı Hermetik Şofbenler 3 Emniyet Uzaktan kontrol imkanı Alev iyonizasyon kontrolü Giriş suyu sıcaklık kontrolü Aşırı ısınma koruma sensörü Gövde sıcaklık sensörü Yakma Teknolojisi Düşük NOx emisyonlu ön karışımlı brülör Yoğuşma teknolojisi sayesinde yüksek verim Sabit (hava/yakıt) karışım teknolojili modülasyonlu gaz grubu Elektronik yakma kontrollü modülasyonlu brülör Elektronik Kontrol Teknolojisi Servis kolaylığı sağlayan hata kodu gösterimi Farklı işletim şartlarına göre kolaylıkla ayar imkanı sunan servis modu Aydınlatmalı LCD ekran ile daha net görüntüleme ve daha kolay kullanım Modülasyon Düşük su basınçlarında işletimi mümkün kılan akış sensörü Sabit kullanım suyu sıcaklığı ve yüksek konfor için su giriş-çıkış sıcaklık sensörleri Çıkış suyu sıcaklığını sabit tutabilmek amacıyla entegre motorlu üç yollu vana Teknik Veriler Özellikler WTD 27 AME 23 Güç 6,0-47,0 kw Verim %100 Doğalgaz tüketimi 5,09 m³/h LPG tüketimi 3,8 kg/h Elektrik tüketimi (maks.) 116 W İşletme basıncı 0,3-12 bar Su debisi 1,9-27,0 l/dk Su çıkış sıcaklığı C Yükseklik 755 mm Genişlik 452 mm Derinlik 286 mm Ağırlık 34 kg Ses seviyesi 59 db(a)

5 2 Yüksek Kapasiteli Yoğuşmalı Hermetik Şofbenler Sıcak Kullanım Suyu Hazırlamada Farklı Tasarım Kriterleri ve Değişkenlik Gösteren Sistem Gereksinimleri Isıtma ve soğutma teknolojilerinde yaşanan gelişmeler Yalnızca sıcak su üretimi için mekanik oda planlaması sonucu, ticari binalarda konvansiyonel ısıtma yapılan bağımsız birimlerde (fabrikalarda ana binalardan çözümlerinin kullanımı gün geçtikçe azalmaktadır. ve/veya kazan dairesinden bağımsız sıcak su tüketim Özellikle değişken debili soğutucu akışkanlı heat noktaları, spor salonları, oteller, ofis binaları vb.) pump sistemler ve hava soğutmalı heat pump mevcut alanı en verimli şekilde kullanmak ve mekanik soğutma grubu kullanımı küçük ve orta ölçekli ticari hacimleri azaltarak sıcak su konforunu sabit tutmak uygulamalarda yaygınlaşmaktadır. Buna paralel olarak önemli bir tasarım kriteridir. farklı sıcak su üretim çözümlerine gereksinim duyulmaktadır. Bu tip tesislerde küçük planlanan akümülasyon tankları, sıcak su konforunu istenen seviyede tutamamaktadır. Bu tip hava kaynaklı merkezi iklimlendirme sistemlerinde ısıtma/soğutma cihazları bina dışında Ayrıca, harici eşanjörlerde gerçekleşen ısı kayıpları yakıt bulunmakta, merkezi tesisat odaları ise mümkün tüketimini artırmakta ve modülasyon aralığı sınırlı ısıtıcı olduğunca küçük planlanmaktadır. cihazlar ile şalt sayısı artmaktadır. Mevcut çözümler ise yüksek borulama, izolasyon ve pompalama maliyetlerine neden olmaktadır.

6 4 Yüksek Kapasiteli Yoğuşmalı Hermetik Şofbenler Çözüm Avantajlar Bosch Therm 8000 S yoğuşmalı hermetik şofbenler, tek Bosch yüksek kapasiteli yoğuşmalı hermetik şofbenler, cihazda 47 kw, kaskad sistem çözümü ile 564 kw'a yüksek sıcak su üretim kapasitesine ve ileri yanma kadar anlık sıcak su üretim kapasitesine sahiptir. teknolojisine sahiptir. Bu özellikleri sayesinde az enerji harcayarak yüksek tasarruf sağlar. Kullanım Alanları Spor salonları, stadyumlar, fabrikalar, ofisler, depolar, Sıcak kullanım suyu talebinin yüksek olduğu uygulamalarda, çiftlikler, villa/apartmanlar, oteller, kamp alanları, oto tekli veya çok cihazlı kaskad çözümler ile dakikada yıkamacılar, kuaför/güzellik salonları, okullar, yurtlar, 324 litreye kadar sıcak su üretilebilmektedir. restoranlar, kafeler, barlar, kuru temizlemeciler gibi çok çeşitli uygulama alanları mevcuttur. Güneş enerjisi ile sıcak kullanım suyu hazırlama sistemlerine ve ısı pompaları gibi harici ısı üreticilerine doğrudan entegrasyon imkanı sağlayarak, sistem verimliliğini artırır ve işletim giderlerini en aza indirir.

7 Yüksek Kapasiteli Yoğuşmalı Hermetik Şofbenler 5 Üst Düzey Beklentiler İçin Üst Düzey Sistem Çözümleri Bosch yüksek kapasiteli yoğuşmalı hermetik şofbenler, kompakt ve modern tasarımları sayesinde farklı uygulama alanlarında çözüm sunabilmektedir. Artık çok küçük montaj alanlarında, yüksek sıcak su gereksinimini verimli ve güvenilir şekilde karşılayabilecek sistemler kurmak mümkündür. Üst düzey konfor Hassas gaz debisi kontrol özelliği sayesinde, değişken kullanımlarda tepki süresi optimize edilebilmekte ve istenen kullanım suyu sıcaklığına çok kısa sürede ulaşılarak, istenen konfor seviyesi sabit tutulabilmektedir. İleri teknoloji Gelişmiş yakma yönetim sistemi ve yoğuşma teknolojisi sayesinde, minimum işletim maliyeti ve çevre dostu kullanım sunulmaktadır. Güneş enerjisi sistemleri gibi kullanım suyu ön ısıtması amacıyla kullanılan harici ısı kaynaklarına entegrasyon için ek donanımlara ihtiyaç duymayan alt yapıya sahiptir. Üst düzey emniyet Tam güvenli işletim için gerekli emniyet ekipmanlarını bünyesinde bulunduran konstrüksiyon sayesinde, tesisatta karmaşıklık ve yüksek maliyetli ek ekipman gereksinimi önlenmiştir. Hermetik yapı ve baca sistemi sayesinde kolay montaj ve tasarım mümkündür. Yüksek basınçlı fan sayesinde 125 mm çapındaki konsantrik bacalar ile ek baca maliyetine gerek olmadan uygulama yapılabilmektedir.

8 Yüksek Kapasiteli Yoğuşmalı Hermetik Şofbenler 7 Ticari Çözümler Kaskad İşletimi Kaskad sistem konsepti, birden fazla cihaz ile yüksek sıcak su tüketim gereksinimi olan uygulamalarda yüksek konforlu çözüm üretmek için tasarlanmıştır. Kaskad uygulamalarda, akıllı otomasyon sayesinde tüm cihazların ana cihaza kolay entegrasyonu gerçekleşir. Ana cihaz, kullanım suyu gereksinimi olduğunda devreye giren ilk cihazdır. Bosch Therm 8000 S kaskad sistem çözümleri ile 12 cihaz bir arada işletilebilmektedir. Kullanım suyu ihtiyacı arttığında, sırada bekleyen ilk cihaz çalışmaya başlar ve ihtiyaç arttıkça diğer cihazlar da son cihaza kadar sırayla devreye girer. Kullanım suyu ihtiyacının azalması durumunda da cihazlar sırayla devre dışı kalırlar. Kaskad işletim esnasında, sıra cihazların devreye girmesi ve çıkması sırasında, devredeki tüm cihazlar kapasitelerini paralel olarak ayarlayarak, dengeli bir kapasite kontrolü ve sabit çıkış suyu sıcaklığı temin ederler. Cihazlar arasında eş yaşlanma istenirse kaskad işletimde olan şofbenler sıralı olarak çalışabilmektedir. 12'li kaskad ile dakikada 324 litreye kadar sıcak su üretilebilmektedir. Ek aksesuarlar ilave sistem ekipmanları gerektirmeden, çok küçük mekanik tesisat odalarında uygulama imkanı sunmaktadır. Özellikle ticari binalarda çok maliyetli olan kullanım alanlarının optimum şekilde planlanmasına ve bu alanların diğer amaçlar için kullanımına olanak yaratmaktadır. Sistem yalnızca sıcak su gereksinimi olduğunda devreye girmekte, durma kayıpları çok düşük seviyede olduğu için uygulama alanına bağlı olarak, klasik sistemlere göre sıcak su işletme maliyetleri %30'lara kadar azaltılabilmektedir. Sıcak kullanım suyu ihtiyacı sona erdiğinde, ana cihaz da kapanarak sistem beklemeye geçer. Kaskad sistem çözümü ile işletmeci tarafından istenen sıcaklık değeri, dalgalanma olmadan üst seviyede karşılanabilmektedir. Kaskad işletimi, yüksek debilerdeki daimi sıcak su talebini karşılamak ve minimum yer gereksinimiyle maksimum konfor ve güvenlik sunmak için en iyi çözümdür.

9 6 Yüksek Kapasiteli Yoğuşmalı Hermetik Şofbenler Ticari Uygulamalar İçin Yüksek Kapasiteli Yoğuşmalı Hermetik Şofben Sistemleri Bosch tarafından geliştirilen ileri teknoloji yoğuşmalı şofbenler sunulan yenilikçi özellikler sayesinde, yüksek kapasite gereksinimi olan ticari uygulamaların büyük çoğunluğunda kullanılabilecek ideal bir çözüm olma özelliğindedir. Ticari uygulamalar olarak yüksek debide sıcak su ihtiyacı olan futbol sahaları, spor salonları, sosyal tesisler, restoranlar, kafeler, barlar, butik oteller ve sadece sıcak su için yatırım yapılacak küçük işletmeler temel uygulama alanlarıdır. Ev Uygulamaları Tek cihaz kullanımı ile müstakil evlerde veya çok daireli apartmanlarda, daire bazında yüksek miktarda sıcak su temini ve konfor için bireysel çözüm imkanı sunulmaktadır. Antifriz kiti ile cihazda donma riski olan uygulamalarda ekstra koruma sağlanabilmektedir. Yüksek kapasiteli yoğuşmalı hermetik şofben aksesuarları Model Uzaktan kumanda Antifriz kiti Gaz dönüşüm seti Kaskad işletim kiti Kapasite -15 C ye kadar soğuktan koruma Cihazın ve set sıcaklığının değiştirilebilmesi için uzaktan kontrol Cihazın gaz tipinin değiştirilmesi Kaskad işletimine imkan sağlayan bağlantı kabloları Düşük NOx ön karışımlı brülör Yoğuşma teknolojisi Elektronik ateşleme Hata kodları ile kolay arıza teşhisi Arka aydınlatmalı LCD ekran Düşük basınçlı su debisi sensörü Giriş ve çıkış sıcaklık sensörü Motorlu su debisi sınırlayıcısı Alev koruması Yanma havası emniyet sensörü Gövde sıcaklık kontrolü Aşırı ısınma koruması Yüksek kapasiteli yoğuşmalı şofben ürün gamı Model Kapasite Gaz tipi WTD 27 AM E23 27 l/dk, yoğuşmalı Doğalgaz WTD 27 AM E31 27 l/dk, yoğuşmalı Propan

10 8 Yüksek Kapasiteli Yoğuşmalı Hermetik Şofbenler Ticari Çözümler Güneş Enerjisi Sistemleri ile Uyumluluk Bosch Therm 8000 S ticari şofbenler ve güneş enerjisi ile sıcak suyun elde edildiği tesislerde, destek ısıtıcı olarak kolay bir şekilde sisteme entegre edilebilmektedir. Güneş enerjisiyle ön ısıtmaya tabi tutulan kullanım suyu, kaskad sistemi ile istenilen sıcaklığa ulaştırılır. Bu sistem, güneş enerjisinden yüksek fayda sağlar ve suyu verimli bir şekilde konfor sıcaklığına kadar ısıtır. Güneş enerjisi ile ısıtılmış olan kullanım suyu sıcaklığı, cihazların ayar sıcaklığından daha yüksek ise, brülör devreye girmez ve kullanım suyu cihaz içerisinden doğrudan tesisata gönderilir. Eğer ön ısıtılmış suyun sıcaklığı ayar sıcaklığından düşük ise, kapasite modülasyonu ile ihtiyaç duyulan ek enerji cihazlardan temin edilir. Birbiri ile uyumlu cihaz bileşenleri, akıllı kontrol teknolojisi ve yüksek kaliteli ekipmanlar sayesinde, ön ısıtmaya tabi tutulmuş kullanım suyunu doğrudan cihaz içerisinden geçirilebilmekte ve ayar sıcaklığına getirilebilmektedir. Bu sayede termostatik üç yollu vana, elektronik kontroller vb. harici ekipmanlara gereksinim ortadan kalkar, uygulama ve işletme maliyetleri minimize edilir, montaj süresi kısalır. Gelişmiş elektronik kontrol sistemi tüm fonksiyon özelliklerini içerisinde barındırmaktadır. Harici kontrol cihazlarına gerek duyulmadan sistem sorunsuz işletilebilir. İlave aksesuar ve ekipman gerekliliği olmadan doğrudan güneş enerjisi sistemine entegre edilebilmesi, Bosch Yüksek Kapasiteli Yoğuşmalı Şofben serisinin önemli özelliklerinden biridir.

Ticari Uygulamalar İçin Yüksek Kapasiteli Yoğuşmalı Hermetik Şofbenler

Ticari Uygulamalar İçin Yüksek Kapasiteli Yoğuşmalı Hermetik Şofbenler 07/2015 Yetkili Satıcı Üretici firmanın, broşürün basım tarihinden sonra, ürünlerin teknik özelliklerini geliştirmek amacıyla yaptığı değişiklikleri ve baskıdan doğabilecek farklılıkları yanı başınızdaki

Detaylı

Gelecek için hazırız.

Gelecek için hazırız. Gelecek için hazırız. Genel Bakış Buderus uzmanlığının yepyeni ürünü: Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazan Logamax plus GB172i yeni nesil duvar tipi yoğuşmalı kombi ve kazan: Yenilikçi tasarım,

Detaylı

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas 15-2000 kw Kapasite Aralığı 1 Neden UltraGas? Patentli Alufer ısı eşanjörü teknolojisi ile UltraGas yoğuşmalı kazanlar, yüksek verimlilik ve uygun maliyetli

Detaylı

Naviels. DAXOM / Navidens. Yoğuşmalı Duvar Tipi Kazan. Yaşamınıza Yakışan Konfor ve Güven. Avrupa Birliği EEC 92/42 Standartlarına Göre

Naviels. DAXOM / Navidens. Yoğuşmalı Duvar Tipi Kazan. Yaşamınıza Yakışan Konfor ve Güven. Avrupa Birliği EEC 92/42 Standartlarına Göre Naviels DAXOM / Navidens Yoğuşmalı Duvar Tipi Kazan Yaşamınıza Yakışan Konfor ve Güven VERİMLİLİK ««««Avrupa Birliği EEC 92/42 Standartlarına Göre Yoğuşmalı Duvar Tipi Kazan DAXOM / Navidens GENEL ÖZELLİKLER

Detaylı

Üstün yoğuşma teknolojisi ile verimli ısınmanın keyfine varın: Yeni Logamax plus GB062. Logamax plus GB062

Üstün yoğuşma teknolojisi ile verimli ısınmanın keyfine varın: Yeni Logamax plus GB062. Logamax plus GB062 Buderus Logamax plus GB062 Yoğuşmalı Kombi 24kW Isıtma, 30kW Sıcak Su Kapasitesi Logamax plus GB062 Üstün yoğuşma teknolojisi ile verimli ısınmanın keyfine varın: Yeni Logamax plus GB062 Genel Özellikler

Detaylı

Üstün yoğuşma teknolojisi ile verimli ısınmanın keyfine varın: Yeni Logamax plus GB062. Logamax plus GB062

Üstün yoğuşma teknolojisi ile verimli ısınmanın keyfine varın: Yeni Logamax plus GB062. Logamax plus GB062 Buderus Logamax plus GB062 Yoğuşmalı Kombi 24kW Isıtma, 30kW Sıcak Su Kapasitesi Logamax plus GB062 Üstün yoğuşma teknolojisi ile verimli ısınmanın keyfine varın: Yeni Logamax plus GB062 Logamax plus GB062

Detaylı

kw Konvansiyonel Hermetik Kombiler

kw Konvansiyonel Hermetik Kombiler 24-28-31 kw Konvansiyonel Hermetik Kombiler Konvansiyonel Hermetik Kombiler 24-28-31 kw Parametre ayarları Lawa Beyaz dijitli koyu mavi aydınlatmalı LCD ekran Basma butonlu MODE ve RESET Çevirme düğmeli

Detaylı

24/30-28/35-32/40 kw Premix Sistemli Yoğuşmalı Kombiler

24/30-28/35-32/40 kw Premix Sistemli Yoğuşmalı Kombiler 24/30-28/35-32/40 kw Premix Sistemli Yoğuşmalı Kombiler Yoğuşmalı Premix Sistem Kombiler 24/30-28/35-32/40 kw Parametre ayarları Priwa Beyaz dijitli koyu mavi aydınlatmalı LCD ekran Basma butonlu MODE

Detaylı

BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ. idee Yoğuşmalı Kombi

BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ. idee Yoğuşmalı Kombi BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ idee Yoğuşmalı Kombi BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ idee Yoğuşmalı Kombiler %109.2 verim değeri* Kompakt ebatları sayesinde (yükseklik x genişlik x derinlik 4,1 cm x 6, cm x 6,4

Detaylı

% l l l. 3 Verim* * DiN Normuna göre; 40/30 C norm sıcaklıklarında, kısmi yükte G20 gazı ile test sonuçlarıdır.

% l l l. 3 Verim* * DiN Normuna göre; 40/30 C norm sıcaklıklarında, kısmi yükte G20 gazı ile test sonuçlarıdır. % l l l. 3 Verim* Yeterli kapasitede seçen yoğuşmalı kazan, her boyuttaki yapıyı rahatlıkla ve yüksek verimle ısıtabmektedir. ( Ev, bina, site, fabrika vs. ) Cihazlar; hafif, kompakt ve küçük olması sayesinde

Detaylı

İçindekiler. Kombiler

İçindekiler. Kombiler Kombi Kataloğu 1 İçindekiler Kombiler Kombilerin Artısı Çok! Kombi Faydalı Bilgiler Premix Yoğuşmalı Kombiler Yoğuşmalı Elektronik Kombiler Konvansiyonel Kombiler Şofben 3 Arçelik Kombilerin Artısı Çok

Detaylı

Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas

Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas Patentli alufer teknolojisi ile yüksek verim, düşük emisyon 1 CompactGas ın (1000-2800) avantajları Hoval CompactGas; konfor,ekonomi, güvenilirlik ve teknik

Detaylı

İçindekiler. Kombilerin Artısı Çok! Kombi Faydalı Bilgiler Premix Yoğuşmalı Kombiler Konvansiyonel Kombiler Kombi Teknik Bilgiler

İçindekiler. Kombilerin Artısı Çok! Kombi Faydalı Bilgiler Premix Yoğuşmalı Kombiler Konvansiyonel Kombiler Kombi Teknik Bilgiler Kombi Kataloğu 1 İçindekiler Kombilerin Artısı Çok! Kombi Faydalı Bilgiler Premix Yoğuşmalı Kombiler Konvansiyonel Kombiler Kombi Teknik Bilgiler 4 5 7 9 10 3 Arçelik Kombilerin Artısı Çok 3 Yıldızlı

Detaylı

Gaz Yakıtlı Sıcak Hava Üreteçleri www.cukurovaisi.com

Gaz Yakıtlı Sıcak Hava Üreteçleri www.cukurovaisi.com Yenilikçi ve Güvenilir... Gaz Yakıtlı Sıcak Hava Üreteçleri www.cukurovaisi.com Gaz Yakıtlı Sıcak Hava Üreteçleri Çukurova Isı nın kendi markası olan ve son teknolojiyle üretilen Silversun Hot Air Gaz

Detaylı

Bosch Termosifon Tip Paket Güneş Enerji Sistemi: Müstakil evler ve apartmanlar için uygun fiyatlı, hijyenik ve çevre dostu sıcak su.

Bosch Termosifon Tip Paket Güneş Enerji Sistemi: Müstakil evler ve apartmanlar için uygun fiyatlı, hijyenik ve çevre dostu sıcak su. Bosch Termosifon Tip Paket Güneş Enerji Sistemi: Müstakil evler ve apartmanlar için uygun fiyatlı, hijyenik ve çevre dostu sıcak su. Güneş enerjisinden yararlanmak artık çok kolay. Termosifon Tip Paket

Detaylı

BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ. BAYMAK IDEE / Yoğuşmalı Kombi

BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ. BAYMAK IDEE / Yoğuşmalı Kombi BİREYSEL ISITM SİSTEMLERİ BYMK IDEE / Yoğuşmalı Kombi BYMK IDEE Premix Teknolojili Yoğuşmalı Kombi (IDEE 24-2--9) 20 ile 4,9 kw arasında ısıtma kapasiteleri Premix tam yoğuşma teknolojisi ile tam tasarruf

Detaylı

BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ. idee Yoğuşmalı Kombi

BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ. idee Yoğuşmalı Kombi idee Yoğuşmalı Kombi Brülör Kompakt Gaz Hava Sistemi Eşanjör Ateşleme Elektrodu 109.2 verim değeri* Kompakt ebatları sayesinde (yükseklik x genişlik x derinlik 4,1 cm x 6, cm x 6,4 cm) mekandan tasarruf

Detaylı

PASLANMAZ ÇELİK EŞANJÖR & GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ

PASLANMAZ ÇELİK EŞANJÖR & GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ PASLANMAZ ÇELİK EŞANJÖR & GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ Duvar Tipi Yer Tipi Sessiz çalışma (25 db) sınıf 5 D 95 n C KASKAD İLE 2640kW a KADAR GÜÇ Merkezi sistem için üretilmiş olan akte.mix serisi kazanlar binaların

Detaylı

Premiks Tam Yoğuşmalı Kombi ve Kat Kaloriferi

Premiks Tam Yoğuşmalı Kombi ve Kat Kaloriferi Premiks Tam Yoğuşmalı Kombi ve Kat Kaloriferi FGB Serisi 28-35 kw UYUMLU Enerji tasarrufunda uzman marka Wolf FGB Serisi ile mekanlarda konfor, yeniden tanımlanıyor Opsiyonel BM-2 Programlama Modülü ve

Detaylı

NİTRON CONDENSE Yoğuşmalı Kombi

NİTRON CONDENSE Yoğuşmalı Kombi DemirDöküm NİTRON CONDENSE Yoğuşmalı Kombi Şık ve Fonksiyonel Tasarım DemirDöküm Nitron Condense Tabii ki! Üstün Özellikler Tasarruf Farklı Kapasite Seçenekleri 24 ve 28 kw kapasite seçenekleri ile hem

Detaylı

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: 15-57 kw TRIGON XL Kompakt tasarım, yüksek performans TRIGON XL İhtiyaçlarınıza özel esnek tasarımlar Yeni nesil çözümler TRIGON XL üstün teknolojiyi yenilikçi tasarımla

Detaylı

Gaz INOA GREEN EU. ErP uyumlu premix yoğuşma teknolojisi

Gaz INOA GREEN EU. ErP uyumlu premix yoğuşma teknolojisi Gaz ErP uyumlu premix yoğuşma teknolojisi PREMIX YOĞUŞMALI KOMBİ ErP uyumlu premix yoğuşma teknolojisi Yüksek alaşımlı döküm alüminyumdan imal edilmiş, premix ısı eşanjörü ile donatılmış yeni nesil yoğuşmalı

Detaylı

24-28 kw Konvansiyonel Kombi. Lawa / LawaPlus

24-28 kw Konvansiyonel Kombi. Lawa / LawaPlus 24-28 kw Konvansiyonel Kombi Lawa / LawaPlus LawaPlus Çift Eşanjörlü Konvansiyonel Kombiler 288 mm derinliği ile kompakt boyutlara sahip Lawa ve LawaPlus; kısıtlı alanlara dahi kolayca monte edilebilir

Detaylı

HERCULES Condensing 32 2 I Yer tipi Paslanmaz Çelik Boylerli Güneþ Enerjisi Baðlanabilen Paslanmaz Çelik Eþanjörlü Premix Sistem Yoðuþmalý Kombi

HERCULES Condensing 32 2 I Yer tipi Paslanmaz Çelik Boylerli Güneþ Enerjisi Baðlanabilen Paslanmaz Çelik Eþanjörlü Premix Sistem Yoðuþmalý Kombi HERCULES Condensing 32 2 I Yer tipi Paslanmaz Çelik Boylerli Güneþ Enerjisi Baðlanabilen Paslanmaz Çelik Eþanjörlü Premix Sistem Yoðuþmalý Kombi GENEL ÖZELLÝKLER HERCULES Condensing 32 2 I Yer Tipi Boylerli

Detaylı

24-28 kw Konvansiyonel Kombi. Lawa / LawaPlus

24-28 kw Konvansiyonel Kombi. Lawa / LawaPlus 24-28 kw Konvansiyonel Kombi Lawa / LawaPlus LawaPlus Çift Eşanjörlü Konvansiyonel Kombiler 288 mm derinliği ile kompakt boyutlara sahip Lawa ve LawaPlus; kısıtlı alanlara dahi kolayca monte edilebilir

Detaylı

Yüksek verimli ve ekonomik merkezi sistem çözümleri

Yüksek verimli ve ekonomik merkezi sistem çözümleri [ Hava ] Şema Sayfaları Başlık şablonu Folio Medium [ Su ] [ Toprak ] [ Buderus ] Yüksek verimli ve ekonomik merkezi sistem çözümleri Isıtma Bizim İşimiz Üflemeli Brülörlü Çelik Kazanlar Merkezi ısıtmada

Detaylı

Paket Tip Isı Pompaları

Paket Tip Isı Pompaları Paket Tip Isı Pompaları Daire, villa, yazlık, ofis, mağaza gibi bireysel kullanımlar için Tesisat ekipmanları aynı gövdenin içine yerleştirilmiş Yüksek verim değerleri ile elektrik tüketimi düşük Isıtma,

Detaylı

Proteus Premix

Proteus Premix www.eca.com.tr PROTEUS PREMİX, yoğuşma teknolojisiyle yüksek enerji tasarrufu sağlamakta aynı zamanda küçük boyutları, zarif görünümü ve ergonomik tasarımlı kumanda paneli ile göze de hitap eden bir ürün

Detaylı

Havadan Suya Isı Pompası (Split Tip) [ Hava ] [ Su ] [ Toprak ] [ Buderus ] Kışın sıcaklığı ve yazın ferahlığı. Logatherm WPLS. Isıtma bizim işimiz

Havadan Suya Isı Pompası (Split Tip) [ Hava ] [ Su ] [ Toprak ] [ Buderus ] Kışın sıcaklığı ve yazın ferahlığı. Logatherm WPLS. Isıtma bizim işimiz [ Hava ] [ Su ] Havadan Suya Isı Pompası (Split Tip) [ Toprak ] [ Buderus ] Kışın sıcaklığı ve yazın ferahlığı Logatherm WPLS Isıtma bizim işimiz Tüm yıl boyunca konfor için yenilenebilir enerjiye yer

Detaylı

VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Çoklu klima sistemleri

VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Çoklu klima sistemleri VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Free Joint DC Inverter Viessmann İle tek dış üniteye 5 adede kadar iç ünite kombinasyonu yapabilir, değişken debili soğutucu akışkan teknolojisi ile bireysel iklimlendirmenin

Detaylı

Kronos

Kronos www.eca.com.tr Kronos KRONOS Kronos, atık gazdaki su buharının yoğuşturulmasını sağlamaktadır. Böylelikle, atık gazda bulunan gizli ısıyı suya transfer ederek daha verimli ısınma sağlanmaktadır. Kronos

Detaylı

Proteus Premix. proteus_premix_brosur_nisan2017_3.indd 1

Proteus Premix.   proteus_premix_brosur_nisan2017_3.indd 1 www.eca.com.tr proteus_premix_brosur_nisan2017_3.indd 1 PROTEUS PREMİX, yoğuşma teknolojisiyle yüksek enerji tasarrufu sağlamakta ve aynı zamanda küçük boyutları, zarif görünümü ve ergonomik tasarımlı

Detaylı

gereken zonlar desteklenebilmektedir.

gereken zonlar desteklenebilmektedir. Premix teknolojisi nedi Kullanılan otomatik devir ayarlı fan sayesind optimum gaz-hava karışımı ile her kapasited yüksek verim elde edilen teknolojiye premix teknolojisi denir. Bu teknoloji ile yüksek

Detaylı

ISI SİSTEMLERİ ÜRÜN KATALOĞU

ISI SİSTEMLERİ ÜRÜN KATALOĞU ISI SİSTEMLERİ ÜRÜN KATALOĞU www.gufo.com.tr 5 SERAMİK PLAKALI RADYANT ISITICI Restaurant Cafe Otel ve Teraslar Gufo Serisi Isıtıcılar Restaurant, cafe, otel ve ofislerin kış bahçelerinde, sigara içme

Detaylı

Buderus Havadan Suya Isı Pompası Teknolojisi. Logatherm WPLS. Kışın sıcaklığı ve yazın ferahlığı

Buderus Havadan Suya Isı Pompası Teknolojisi. Logatherm WPLS. Kışın sıcaklığı ve yazın ferahlığı Buderus Havadan Suya Isı Pompası Logatherm WPLS Kışın sıcaklığı ve yazın ferahlığı Tüm yıl boyunca konfor için yenilenebilir enerjiye yer açın Bir sistem - Bir çok avantaj Logatherm WPLS, yalnızca kusursuz

Detaylı

NİTROMİX Yoğuşmalı Kombi

NİTROMİX Yoğuşmalı Kombi NİTROMİX Yoğuşmalı Kombi Dünyadan Ödüllü ve Yüksek Verimli Nitromix Tabii ki! Üstün Özellikler 24 Tasarruf Farklı Kapasite Seçenekleri 24/28/35 kw kapasite seçenekleri ile hem düşük hem yüksek metrekareli

Detaylı

DAXOM. Elektrikli Şofben. Yaşamınıza Yakışan Konfor ve Güven

DAXOM. Elektrikli Şofben. Yaşamınıza Yakışan Konfor ve Güven DAXOM Elektrikli Şofben Yaşamınıza Yakışan Konfor ve Güven Elektrikli Şofben DAXOM 10~24 kw Elektrikli Şofben (1~220 V veya 3~400 V) Model Güç (kw) Sıcak Su Miktarı (lt/dak.) t=25 C UKDAX-10ES 10 5,8 UKDAX-12ES

Detaylı

DAXOM. Elektrikli Şofben. Yaşamınıza Yakışan Konfor ve Güven

DAXOM. Elektrikli Şofben. Yaşamınıza Yakışan Konfor ve Güven DAXOM Elektrikli Şofben Yaşamınıza Yakışan Konfor ve Güven Elektrikli Şofben DAXOM 10~24 kw Elektrikli Şofben (1~220 V veya 3~400 V) Model Güç (kw) Sıcak Su Miktarı (lt/dak.) t=25 C UKDAX-10ES 10 5,8 UKDAX-12ES

Detaylı

GARANTİ 3YIL. KUPALA Premix Yoğuşmalı Kombi

GARANTİ 3YIL. KUPALA Premix Yoğuşmalı Kombi GARANTİ 3YIL KUPALA Premix Yoğuşmalı Kombi GENEL ÖZELLİKLER 24kW, 28kW ve 35kW lık üç farklı kapasite seçeneği, 2009/142/EC gaz yakan cihazlar direktiflerine uygun, 92/42/EC verim direktiflerine göre 4

Detaylı

THISION L ECO Kazan tasarımında son nokta

THISION L ECO Kazan tasarımında son nokta Yoğuşmalı kazan Kapasite 66-133kW THISION L ECO Kazan tasarımında son nokta DÜŞÜK EMİSYON YÜKSEK VERİM THISION L ECO Yüksek kapasite Yüksek kullanım esnekliği THISION L ECO, yüksek kaliteli mühendislik

Detaylı

24/31-28/35-32/40 kw Premix Sistemli Yoğuşmalı Kombi. Priwa / PriwaPlus

24/31-28/35-32/40 kw Premix Sistemli Yoğuşmalı Kombi. Priwa / PriwaPlus 24/31-28/35-32/40 kw Premix Sistemli Yoğuşmalı Kombi Priwa / PriwaPlus 1 PriwaPlus Premix Sistemli Yoğuşmalı Kombiler Gaz adaptif sistemi ve ileri teknoloji donanımı ile Priwa ve PriwaPlus kombiler; evinizin

Detaylı

ATROMİX Yoğuşmalı Kombi

ATROMİX Yoğuşmalı Kombi DemirDöküm ATROMİX Yoğuşmalı Kombi Kullanıcı Dostu ve Kompakt Boyut DemirDöküm Kombi Tabii ki! Tasarruf Güvenlik / Bakım Yoğuşma Teknolojisi Nedir? 20 kw 24 Farklı Kapasite Seçenekleri 20/24/28 kw kapasite

Detaylı

Isı İstasyonu Ürün Kataloğu

Isı İstasyonu Ürün Kataloğu Isı İstasyonu Ürün Kataloğu Nisan 2014 1 2 DAF Enerji 2007 yılında çıkan Enerji Verimliği Kanunu sonrasında, MASDAF Grup un yöneticileri tarafından yarım asırlık sektör tecrübesi ile 2009 yılından tamamen

Detaylı

KULLANIM ALANLARI: Kafeler, Restaurantlar, Fabrikalar, Atölyeler, Seralar, Spor Salonları, Tavuk Çiftlikleri ve bu gibi kapalı alanlar.

KULLANIM ALANLARI: Kafeler, Restaurantlar, Fabrikalar, Atölyeler, Seralar, Spor Salonları, Tavuk Çiftlikleri ve bu gibi kapalı alanlar. GAZ YAKITLI SICAK HAVA ÜRETİCİLERİ MINIJET SERİLERİ ULTRA-KOMPAKT GAZ YAKITLI HAVA ISITICISI KULLANIM ALANLARI: Kafeler, Restaurantlar, Fabrikalar, Atölyeler, Seralar, Spor Salonları, Tavuk Çiftlikleri

Detaylı

Logamax Buderus Plus GB162. Yer Tipi Kazan 320-620 kw. Logano plus GB402. Yüksek Verim, Konfor ve Geniş Kullanım Alanı

Logamax Buderus Plus GB162. Yer Tipi Kazan 320-620 kw. Logano plus GB402. Yüksek Verim, Konfor ve Geniş Kullanım Alanı Logamax Buderus Plus GB162 Yoğuşmalı Gaz Kazan Yakıtlı Yoğuşmalı Yer Tipi Kazan 320-620 kw Yüksek Verim, Konfor ve Geniş Kullanım Alanı 1 Gaz Yakıtlı Yoğuşmalı Yer Tipi Kazan Enerjinizi Boşa Harcamayın:

Detaylı

ATROMİX Yoğuşmalı Kombi

ATROMİX Yoğuşmalı Kombi DemirDöküm ATROMİX Yoğuşmalı Kombi Kullanıcı Dostu ve Kompakt Boyut DemirDöküm Atromix Tabii ki! Üstün Özellikler Tasarruf Güvenlik / Bakım 20 kw 24 Farklı Kapasite Seçenekleri 20/24/28 kw kapasite seçenekleri

Detaylı

ÇALIŞMA PRENSİBİ SICAK SU EVAPORATÖR KONDENSER SOĞUK SU (KONDENSER) 2 GENLEŞME VANASI FAN (EVAPORATÖR) RECIEVER FAN KOMPRESÖR

ÇALIŞMA PRENSİBİ SICAK SU EVAPORATÖR KONDENSER SOĞUK SU (KONDENSER) 2 GENLEŞME VANASI FAN (EVAPORATÖR) RECIEVER FAN KOMPRESÖR Heat Pump Kazan ÇALIŞMA PRENSİBİ SICAK SU GENLEŞME VANASI FAN EVAPORATÖR (KONDENSER) 2 5 6 (EVAPORATÖR) KONDENSER 3 RECIEVER 7 1 1 2 4 5 FAN SOĞUK SU KOMPRESÖR TEKNİK ÖZELLİKLER MODEL CAHV-P500YA-HPB Güç

Detaylı

Ditroo Yoğuşmalı ve Yoğuşmasız Kombiler

Ditroo Yoğuşmalı ve Yoğuşmasız Kombiler Ditroo Yoğuşmalı ve Yoğuşmasız Kombiler Renk Seçeneği Otomatik Su Dolum Sistemi Otomatik Kontrollü Pompa %20 Modülasyon 25 yıllık Dizayn Grup tecrübesi, teknolojisi ve mühendislik gücü ile konforu ve yüksek

Detaylı

SICAK SU GRUBU ELEKTRİKLİ TERMOSİFONLAR / ŞOFBEN / ANİ SU ISITICISI

SICAK SU GRUBU ELEKTRİKLİ TERMOSİFONLAR / ŞOFBEN / ANİ SU ISITICISI SICAK SU GRUBU ELEKTRİKLİ TERMOSİFONLAR / ŞOFBEN / ANİ SU ISITICISI AQUA PRISMATIC JET TERMOSİFONLAR Çift kat hızı sayesinde (2 x W ısıtıcı) zamandan tasarruf sağlar İster çift ister tek ısıtıcı ile kullanım

Detaylı

Gaz PIGMA GREEN EU. ErP uyumlu premix yoğuşma teknolojisi

Gaz PIGMA GREEN EU. ErP uyumlu premix yoğuşma teknolojisi Gaz PIGM GREEN EU ErP uyumlu premix yoğuşma teknolojisi PREMIX YOĞUŞMLI KOMBİ PIGM GREEN EU ErP uyumlu premix yoğuşma teknolojisi Konfordan ödün vermeden sistemin enerji verimliliğini artırmayı amaçlayan,

Detaylı

Mark Climate Technology Form Endüstri Tesisleri

Mark Climate Technology Form Endüstri Tesisleri RADYANT ISITICILAR Mark Climate Technology 1945 yılında Mark kardeşler tarafından kurulmuş ve geride kalan 70 yılda Hollanda ve Belçika pazarında lider konumuna gelmiştir. Ürünlerin araştırma ve geliştirmesi

Detaylı

YOĞUŞMALI. VICTRIX Superior TOP 32 kw 3 Eşanjörlü Premix Sistem Yoğuşmalı Kombi

YOĞUŞMALI. VICTRIX Superior TOP 32 kw 3 Eşanjörlü Premix Sistem Yoğuşmalı Kombi YOĞUŞMALI Superior TOP 32 kw 3 Eşanjörlü Premix Sistem Yoğuşmalı Kombi Superior TOP 32 kw X Yalnızca Isıtma Amaçlı Premix Sistem Yoğuşmalı Kat Kaloriferi HER YIL BAKIM YAPTIRAN KULLANICILARA HEDİYE! Superior

Detaylı

Harmony-D Hermetik Kombi

Harmony-D Hermetik Kombi Harmony-D Hermetik Kombi Dijital ekranlı, yüksek verimli ve kullanıcı dostu Yeni Harmony-D Kombi ALARKO NUN KOMBIDE YENI TASARIM VIZYONUNUN SON ÖRNEĞI... Kontrol paneli çevresinde modern LED ışıklandırma

Detaylı

Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan AMBASSADOR. 60/80/100/120/150/180 kw

Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan AMBASSADOR. 60/80/100/120/150/180 kw Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan AMBASSADOR 60/80/100/1/1/180 kw Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan AMBASSADOR Airfel Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan Üstün Özellikleri 6 farklı kapasite ile geniş ürün gamı (60 kw, 80 kw,

Detaylı

AirMini 04 08 kw Serisi Isı Pompası Sistemleri

AirMini 04 08 kw Serisi Isı Pompası Sistemleri AirMini 04 08 kw Serisi Isı Pompası Sistemleri Daire, villa, yazlık, ofis, mağaza gibi bireysel kullanımlar için Yüksek verim değerleri ile elektrik tüketimi düşük Isıtma, soğutma, kullanım sıcak suyu

Detaylı

EVHRAC 3 YIL. Avantajları. Fonksiyonu. Modeller

EVHRAC 3 YIL. Avantajları. Fonksiyonu. Modeller EVHRAC Fonksiyonu Bilindiği gibi binalarda hava kalitesinin arttırılması için iç ortam havasının egzost edilmesi ve yerine taze hava verilmesi kaçınılmaz hale gelmiştir. Her ne kadar ısı geri kazanım cihazları

Detaylı

Confeo Plus

Confeo Plus www.eca.com.tr Confeo Plus CONFEO PLUS Dicom, Digitally Controlled Combustion kelimelerinin kısaltmasıdır. Dicom, konvansiyonel (yoğuşmasız) kombiler için geliştirilmiş bir elektronik kontrol sistemidir.

Detaylı

AirMini Serisi 28-34 kw Isı Pompası Sistemleri

AirMini Serisi 28-34 kw Isı Pompası Sistemleri AirMini Serisi 28-34 kw Isı Pompası Sistemleri Daire, villa, yazlık, ofis, mağaza gibi bireysel kullanımlar için Yüksek verim değerleri ile elektrik tüketimi düşük Isıtma, soğutma, kullanım sıcak suyu

Detaylı

ISITMA SU ISITMA YENİLENEBİLİR ENERJİ

ISITMA SU ISITMA YENİLENEBİLİR ENERJİ Konfor tasarım ve teknoloji yeşil EVO KOMBİ VE AKSESUARLARI ISITMA SU ISITMA YENİLENEBİLİR ENERJİ ARISTON GELİŞEN BİR GELENEK Uzun yıllardan beri en yüksek performans ve kaliteyi hedefleyen milyonlarca

Detaylı

E.C.A. konvansiyonel kombilerde fark yaratan yeni dekoratif tasarım...

E.C.A. konvansiyonel kombilerde fark yaratan yeni dekoratif tasarım... E.C.A. konvansiyonel kombilerde fark yaratan yeni dekoratif tasarım... 100 YERLİ % www.eca.com.tr PROTEUS PLUS BLUE 14 FARKLI EMNİYET SİSTEMİ 3 YIL GARANTİ Teknik Özellikler 23.3 kw Hermetik monotermik

Detaylı

AirMini 10 22 kw Serisi Isı Pompası Sistemleri

AirMini 10 22 kw Serisi Isı Pompası Sistemleri AirMini 10 22 kw Serisi Isı Pompası Sistemleri Daire, villa, yazlık, ofis, mağaza gibi bireysel kullanımlar için Yüksek verim değerleri ile elektrik tüketimi düşük Isıtma, soğutma, kullanım sıcak suyu

Detaylı

Buderus Ecostream Üflemeli Brülörlü Esnek Döküm Kazanlar. Logano plus GE615. Esnek Olun, Uzun Yaşayın!

Buderus Ecostream Üflemeli Brülörlü Esnek Döküm Kazanlar. Logano plus GE615. Esnek Olun, Uzun Yaşayın! Buderus Logano plus GE615 Esnek Olun, Uzun Yaşayın! 1 Thermostream Teknolojisi Kazan Tipi Logano G215 Logano GE315 Logano GE515 Logano GE615 Minimum Debi Sınırlama yoktur Sınırlama yoktur Buderus Kazanlarda

Detaylı

Avrupanıın en hızlı satan gazifikasyon kazanı!

Avrupanıın en hızlı satan gazifikasyon kazanı! Avrupanıın en hızlı satan gazifikasyon kazanı! Yeni nesil Ventum gazifikasyon kazanları çok sessiz, verimli ve ekonomik bir sistem olarak tasarlanmıştır. Geniş yanma odası 7 saate kadar ısıtmaya yetecek

Detaylı

Havadan Suya Isı Pompası (Split Tip) [ Hava ] [ Su ] [ Toprak ] [ Buderus ] Kışın sıcaklığı ve yazın ferahlığı. Logatherm WPLS. Isıtma bizim işimiz

Havadan Suya Isı Pompası (Split Tip) [ Hava ] [ Su ] [ Toprak ] [ Buderus ] Kışın sıcaklığı ve yazın ferahlığı. Logatherm WPLS. Isıtma bizim işimiz [ Hava ] [ Su ] Havadan Suya Isı Pompası (Split Tip) [ Toprak ] [ Buderus ] Kışın sıcaklığı ve yazın ferahlığı Logatherm WPLS Isıtma bizim işimiz Tüm yıl boyunca konfor için yenilenebilir enerjiye yer

Detaylı

Vitopend 100-W, farklı kapasitelerdeki yüksek kaliteli model seçenekleriyle her türlü bireysel ısıtma ihtiyacına cevap verebilmektedir.

Vitopend 100-W, farklı kapasitelerdeki yüksek kaliteli model seçenekleriyle her türlü bireysel ısıtma ihtiyacına cevap verebilmektedir. VITOPEND 100-W Gaz yakıtlı kombi, Tip WHKB Yüksek sıcak su konforu Bacalı veya hermetik işletme için Modülasyonlu, atmosferik brülörlü Anma ısı gücü aralığı: 10,5 30 kw (9 000 25 800 kcal/h) Yüksek sıcak

Detaylı

R600 R3400 & R3600. Yüksek kapasiteli, yer tipi yoğuşmalı kazanlar

R600 R3400 & R3600. Yüksek kapasiteli, yer tipi yoğuşmalı kazanlar R0 R3400 & R30 Yüksek kapasiteli, yer tipi yoğuşmalı kazanlar ELCO R0 R1 - R2 - R3 - R4 R5 - R6 - R7 Yoğuşmalı yer tipi kazan DAR ALANLAR İÇİN İDEAL, KOMPAKT VE HAFİF 1:7 YE VARAN SINIFININ EN YÜKSEK MODÜLASYONLU

Detaylı

KOMBİLER VE AKSESUARLARI. Konfor tasarım ve teknoloji. yeşil

KOMBİLER VE AKSESUARLARI. Konfor tasarım ve teknoloji. yeşil KOMBİLER VE AKSESUARLARI Konfor tasarım ve teknoloji yeşil Ariston gelişen bir gelenek Uzun yıllardan beri en yüksek performans ve kaliteyi hedefleyen milyonlarca ailenin evine girdik. Cihazlarımıza bağlanarak,

Detaylı

KOMPLE ÇÖZÜM ÇEVRE DOSTU ESNEK ÇÖZÜM. Tekli Uygulama. İkili Uygulama. Montaj Kolaylığı

KOMPLE ÇÖZÜM ÇEVRE DOSTU ESNEK ÇÖZÜM. Tekli Uygulama. İkili Uygulama. Montaj Kolaylığı KOMPLE ÇÖZÜM Isıtma Soğutma Sıhhi Sıcak Su ÇEVRE DOSTU Dünyanın en yüksek COP=4,5 değerine sahip ekonomik sistemlerdir. Yenilenebilir enerji olan Hava ve Güneşten faydalanma Gaz veya yakıt ile ısıtmaya

Detaylı

Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır.

Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır. Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır. Standart ürünlerde çevre dostu R407c soğutucu akışkan kullanılmaktadır. Su sıcaklık rejimine veya isteğe göre farklı soğutucu akışkan ile sistem oluşturulabilmektedir.

Detaylı

Türkiye nin IDEAL kombisi

Türkiye nin IDEAL kombisi Banyoda, diğer banyoda, mutfakta. Evinizin iki musluğunda aynı anda sıcak su keyfi. Türkiye nin IDEAL kombisi İngiltere den LOGIC Premix Yoğuşmalı Kombi 26/35 ve 31/35 kw iki farklı kapasite seçeneği Kasım

Detaylı

TARU ISI POMPALARI Doğadan gelen konfor, doğaya duyulan saygı

TARU ISI POMPALARI Doğadan gelen konfor, doğaya duyulan saygı TARU POMPALARI Doğadan gelen konfor, doğaya duyulan saygı KÖMÜRSÜZ, YAKITSIZ, ATIKSIZ SAĞLIKLI VE EKONOMİK TARU POMPALARI MEKANDA TARU POMPASI Firmamız ISO 9001 Kalite Güvence Belgesine sahiptir. POMPASI

Detaylı

HRV-DX Plus. DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı

HRV-DX Plus. DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-DX Plus DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-DX Plus DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı IGK cihazları kapalı mekanlardaki egzoz ve taze hava ihtiyacını karşılamakta amacı ile tasarlanmış özel

Detaylı

AirMidi Serisi Isı Pompaları

AirMidi Serisi Isı Pompaları AirMidi Serisi Isı Pompaları Otel, tatil köyü, okul, yurt, hastane ve iş merkezleri gibi hizmet binaları, Rezidans, ofis, AVM karışımlı plazalar, Apartman, siteler gibi toplu konut projeleri ve Daire,

Detaylı

Bosch Climate 5000 VRF

Bosch Climate 5000 VRF Bosch Climate 5000 VRF Heat Pump VRF Sistemler Yüksek verim ve sertifikalı performans 8 HP ila 88 HP arası geniş kapasite aralığı Tümü inverter kompresörler ile yüksek güvenilirlik Korozyona karşı koruma

Detaylı

HRV-DX Plus. DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı

HRV-DX Plus. DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-DX Plus DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-DX Plus DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı IGK cihazları kapalı mekanlardaki egzoz ve taze hava ihtiyacını karşılamak amacı ile tasarlanmış alüminyum

Detaylı

ISITMA SU ISITMA YENİLENEBİLİR ENERJİ

ISITMA SU ISITMA YENİLENEBİLİR ENERJİ Konfor tasarım ve teknoloji yeşil EVO SERİSİ KOMBİLER VE AKSESUARLARI ISITMA SU ISITMA YENİLENEBİLİR ENERJİ ARISTON GELİŞEN BİR GELENEK Uzun yıllardan beri en yüksek performans ve kaliteyi hedefleyen milyonlarca

Detaylı

özünde sıcaklık var kw Konvansiyonel Kombi Lawa / LawaPlus

özünde sıcaklık var kw Konvansiyonel Kombi Lawa / LawaPlus özünde sıcaklık var 24-28 kw Konvansiyonel Kombi Lawa / LawaPlus LawaPlus Çift Eşanjörlü Konvansiyonel Kombiler 288 mm derinliği ile kompakt boyutlara sahip Lawa ve LawaPlus; kısıtlı alanlara dahi kolayca

Detaylı

Hermetik Kombi. Serena ÜSTÜN TEKNOLOJİ, EŞSİZ KONFOR, YÜKSEK PERFORMANS YENİ SERENA DA...

Hermetik Kombi. Serena ÜSTÜN TEKNOLOJİ, EŞSİZ KONFOR, YÜKSEK PERFORMANS YENİ SERENA DA... Hermetik Kombi Serena ÜSTÜN TEKNOLOJİ, EŞSİZ KONFOR, YÜKSEK PERFORMANS YENİ SERENA DA... Dijital ekranlı, yüksek verimli ve kullanıcı dostu Serena Kombi 25,8 kw ISITMA KAPASİTESİ 13,5 lt/dk KULLANIM SUYU

Detaylı

Karlı Bir Yatırım Yeni Nesil Caria Serisi

Karlı Bir Yatırım Yeni Nesil Caria Serisi Karlı Bir Yatırım Yeni Nesil Caria Serisi Caria Serisi ürünleri tasarlarken aklımızda tek bir şey vardı: Minimum kullanıcı müdahelesi Artık yeni nesil Caria serisi kazanlar eskisinden daha fazla konfor

Detaylı

Gaz Yakıtlı Brülörler

Gaz Yakıtlı Brülörler Gaz Yakıtlı Brülörler Vectron Modeller 14,5 2.100 kw kapasite aralığında, kolay erişebilirlik ve servis imkanı, kompakt, hafif, farklı namlu uzunlukları seçenekleri ile küp formasyonunda brülör sökülmeden

Detaylı

BFC Cyclone Entegre brülörlü yoğuşmalı turbo boyler

BFC Cyclone Entegre brülörlü yoğuşmalı turbo boyler Entegre brülörlü yoğuşmalı turbo boyler BFC - 8/0/0/0/80/100/10 Hermetik yapıda yoğuşmalı turbo boyler ile çok yüksek verim değerlerine ulaşılır (Hu ya göre %109 a kadar) Modülasyonlu premix brülör sayesinde

Detaylı

Yer Tipi Yoğuşmalı Kazan, Kapasite Aralığı: kw. Logano plus KB372

Yer Tipi Yoğuşmalı Kazan, Kapasite Aralığı: kw. Logano plus KB372 Yer Tipi Yoğuşmalı Kazan, Kapasite Aralığı: 75-300 kw Logano plus KB372 İçindekiler 2 4 8 10 Genel Bilgiler Teknoloji Kontrol ve Bağlantı Teknik Özellikler Büyük projeler için çok yönlü çözüm. Yeni Logano

Detaylı

SICAK SU GRUBU ELEKTRİKLİ TERMOSİFONLAR / ŞOFBEN / ANİ SU ISITICISI

SICAK SU GRUBU ELEKTRİKLİ TERMOSİFONLAR / ŞOFBEN / ANİ SU ISITICISI SIAK SU GRUBU ELEKTRİKLİ TERMOSİFONLAR / ŞOFBEN / ANİ SU ISITIISI AQUA LD PRİZMATİK JET ELEKTRİKLİ TERMOSİFONLAR Çift kat hızı sayesinde (2 x W ısıtıcı) zamandan tasarruf İster çift ister tek ısıtıcı ile

Detaylı

Konvansiyonel Kombiler

Konvansiyonel Kombiler Kombiler Konvansiyonel Kombiler Bacalı Kombiler (Doğalgazlı) Ürün Kodu Ürün Tipi / Özelliği / Yakıt Açıklama Isıtma Kap. (kcal/h / kw) Peşin Fiyat ( ) 8006991000 CONFEO DİJİTAL Bacalı Kombi (DG) CO 24

Detaylı

YARI OTOMATiK PELET KAZANI. Yeni Nesil Eco Mini Serisi

YARI OTOMATiK PELET KAZANI. Yeni Nesil Eco Mini Serisi YARI OTOMATiK PELET KAZANI Yeni Nesil Eco Mini Serisi Yarı Otomatik Pelet Kazanı. Yeni Nesil Eco Mini Serisi Bütçenize Uygun Bir Pellet Kazanı Eco-Mini serisi kazanlar, dikey tasarlanan borulari ve verim

Detaylı

Proteus Plus Blue

Proteus Plus Blue www.eca.com.tr Proteus Plus Blue PROTEUS PLUS BLUE Konvansiyonel kombiler için geliştirilmiş en yüksek teknolojilere sahip Proteus Plus Blue; yüksek verim oranı ile yakıt tasarrufu sağlamaktadır. Proteus

Detaylı

emura DAIKIN EMURA. FORM. İŞLEV. YENİDEN TANIMLANDI EMURA www.isisan.com 01

emura DAIKIN EMURA. FORM. İŞLEV. YENİDEN TANIMLANDI EMURA www.isisan.com 01 emura DAIKIN EMURA. FORM. İŞLEV. YENİDEN TANIMLANDI EMURA www.isisan.com 01 TÜM YIL BOYUNCA KESİNTİSİZ KONFOR. Yeni Daikin Emura duvar tipi klima ünitesi, mühendislik harikası ileri teknolojinin, simgesel

Detaylı

Paket Tip Isı Pompaları

Paket Tip Isı Pompaları Paket Tip Isı Pompaları Daire, villa, yazlık, ofis, mağaza gibi bireysel kullanımlar için Tesisat ekipmanları entegrasyonlu Yüksek verim değerleri ile elektrik tüketimi düşük Isıtma, soğutma, kullanım

Detaylı

24/30-28/35-32/40 kw Premix Sistemli Yoğuşmalı-ErP Kombiler

24/30-28/35-32/40 kw Premix Sistemli Yoğuşmalı-ErP Kombiler 24/30-28/35-32/40 kw Premix Sistemli Yoğuşmalı-ErP Kombiler Yoğuşmalı-ErP Premix Sistem Kombiler 24/30-28/35-32/40 kw Enerwa - ErP Beyaz dijitli koyu mavi aydınlatmalı LCD ekran Basma butonlu MODE ve RESET

Detaylı

Türkiye nin IDEAL kombisi

Türkiye nin IDEAL kombisi Banyoda, diğer banyoda, mutfakta. Evinizin iki musluğunda aynı anda sıcak su keyfi. Türkiye nin IDEAL kombisi İngiltere den LOGIC Premix Yoğuşmalı Kombi 26/35 ve 31/35 kw iki farklı kapasite seçeneği Ocak

Detaylı

Yarınları olmayan teknolojilere, bugünden hayır...

Yarınları olmayan teknolojilere, bugünden hayır... Yarınları olmayan teknolojilere, bugünden hayır... Mekanikte çözüm ortağınız... 1992 yılında faaliyetine başlayan Serkon A.Ş., ısıtma-soğutma, havalandırma ve yangın söndürme sistemleri sektörüne hizmet

Detaylı

VIESMANN VITOCAL 200-S Hava/su ısı pompası, split tipi 1,3-16,0 kw

VIESMANN VITOCAL 200-S Hava/su ısı pompası, split tipi 1,3-16,0 kw VIESMANN VITOCAL 200-S Hava/su ısı pompası, split tipi 1,3-16,0 kw Teknik Bilgi Föyü Sipariş No. ve Fiyatlar: Fiyat listesine bakınız. VITOCAL 200-S Tip AWB 201.B/AWB 201.C Dış ve iç mekan üniteli split

Detaylı

Danışmanlık Ürünler Sistemler Hizmet

Danışmanlık Ürünler Sistemler Hizmet Fiyat Listesi 2017 ELCO - Ticari ve kentsel ısı çözümlerinde Avrupa nın lider markası İlham veren ısı çözümleri ELCO; danışmanlığı, ürünleri, sistemleri ve hizmeti, ısı çözümlerinde tek bir bütün halinde

Detaylı

Daire Isıtma Üniteleri. Daire İçi Isı Dağıtımı ve Kullanma Suyu Isıtması İçin

Daire Isıtma Üniteleri. Daire İçi Isı Dağıtımı ve Kullanma Suyu Isıtması İçin Daire Isıtma Üniteleri Daire İçi Isı Dağıtımı ve Kullanma Suyu Isıtması İçin Daha İyi Bir Gelecek İçin: Techem Çevre dostu ve ekonomik Doğal kaynakların hızla tükendiği günümüzde, enerjiye olan ihtiyaç

Detaylı

AirHome Serisi Paket Tip Isı Pompaları

AirHome Serisi Paket Tip Isı Pompaları AirHome Serisi Paket Tip Isı Pompaları Apartman, siteler gibi toplu konut projelerinde ve Daire, villa, yazlık, ofis, mağaza gibi bireysel kullanımlar için 20 kw'a kadar performans aralığında Tesisat ekipmanları

Detaylı

Sürekli yüksek verim, Uzun ömür

Sürekli yüksek verim, Uzun ömür VITODENS 100-W Doğalgazlı yoğuşmalı kombi / ısıtıcı Bacalı veya hermetik işletme için Modülasyonlu, paslanmaz çelik silindirik brülörlü Inox-Radial paslanmaz çelik eşanjör Anma ısı gücü aralığı: 7,3 30

Detaylı

İçindekiler THISION L ECO. THISION L ECO kw 130-1,100 kw TRIGON XL kw 300-4,600 kw R R ,890 kw 1,2-15 mw.

İçindekiler THISION L ECO. THISION L ECO kw 130-1,100 kw TRIGON XL kw 300-4,600 kw R R ,890 kw 1,2-15 mw. Fiyat Listesi 2018 İçindekiler THISION L ECO TRIGON XL R3400 - R3600 65-130 kw Sayfa 10 Yüksek verim Düşük emisyon Modüler konsept Akıllı kontrol Kompakt tasarım 4,6 mw a kadar kaskad sistemler %110,4

Detaylı

Home Station. Isı İstasyonu Çözümleri

Home Station. Isı İstasyonu Çözümleri Home Station Isı İstasyonu Çözümleri Merkezi ısıtma sistemlerinde, daire ısıtma ve termostatik kontrollü sıcak su için ALNA HOME STATION su ısıtıcısı ve fark basınç kontrolü ile tam bir çözümdür. Özellikler

Detaylı

BOYLERLER. Paslanmaz Çelik Boyler PASLANMAZ ÇELİK BOYLERLER UB INOX SERİSİ UB INOX 80-2 UB INOX 120-2 UB INOX 200-2 UB INOX SOLAR 200-2

BOYLERLER. Paslanmaz Çelik Boyler PASLANMAZ ÇELİK BOYLERLER UB INOX SERİSİ UB INOX 80-2 UB INOX 120-2 UB INOX 200-2 UB INOX SOLAR 200-2 BOYLERLER PASLANMAZ ÇELİK BOYLERLER Paslanmaz Çelik Boyler UB INOX SERİSİ UB INOX 80-2 UB INOX 120-2 UB INOX 200-2 80, 120 ve 200 Litre Kapasiteli Paslanmaz Çelik Boylerler Genel Özellikler İmmergas ın

Detaylı