Bu rehber kitap ziyaretçileri için ücretsiz hazırlanmıştır. Kitap içeriğinde değişiklik yapmamak şartıyla ücretsiz olarak mail

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Bu rehber kitap ziyaretçileri için ücretsiz hazırlanmıştır. Kitap içeriğinde değişiklik yapmamak şartıyla ücretsiz olarak mail"

Transkript

1 Bu rehber kitap ziyaretçileri için ücretsiz hazırlanmıştır. Kitap içeriğinde değişiklik yapmamak şartıyla ücretsiz olarak mail listelerinde ve diğer dijital ortamlarda kopyalanıp dağıtılabilir.

2 READBUD KAYDOLMA VE KULLANMA REHBERİ Merhaba, Readbud sitesine kayıt aşamasına geçmeden önce bu sitenin ne işe yaradığından bahsetmek istiyorum. Readbud İngilizce olarak hazırlanmış bir makale sitesidir. Bu sitenin diğer makale sitlerinden bir farkı var. O da sitedeki makaleleri okuduktan sonra bu makaleleri size oylatarak para ödemesi. Ödemeler makalenin içindeki kelime sayısına göre değişmektedir. Makale başına 0,01$ ile 0,10$ arasında bir kazanç elde etmeniz mümkün. Toplam kazancınız 50$ üzerine çıkınca ödeme talep edebiliyorsunuz ve paranız PayPal hesabınıza gönderiliyor. Sitede yer alan makaleler onlarca ana ve yüzlerce alt kategoride toplanmış. Bu kategorilerden ilgi alanınıza giren konulardan en fazla 50 tanesini seçebiliyorsunuz. Böylece seçtiğiniz kategoriye özel niş (niche) bloglar açabilirsiniz. Oylayarak para kazandığınız makaleleri kopyalayarak İngilizce bilmeden İngilizce bir blog sahibi olabilirsiniz. Blog sitenizi belirli bir içeriğe ulaştırdıktan sonra da blogunuzda reklam yayınlayarak ek gelir edebilirsiniz. Böylece bir taşla iki kuş vurabilirsiniz. Sitenizde Adsense reklamları yayınlamak isterseniz Adsense Canavarı ya da SEO Efendisi kitaplarında yazan stratejiler izleyerek bir blog açmanız kazançlarınızı arttıracaktır. Bu kitapların temel düzeyini anlatan Adsense Kazanç Kitabı nı mail listemize üye olanlara ücretsiz olarak gönderdiğim için yeterli gelirse onu da kullanabilirsiniz. Ayrıca Bidvertiser reklamcılığını kullanarak Adsense gelirlerinize alternatif de yaratabilirsiniz. İster ortak kullanın ister sadece birisini kullanın fakat sakın ola sitenizin ziyaretçilerini reklamlara tıklamaya teşvik etmeyin. Peki, ReadBud Bu Paraları Nereden Buluyor? Az önce size yapın diyerek bahsettiğim gibi reklam gelirlerinden sağlıyor. Site her makale sayfasında size en az üç farklı reklam göstermekte ve yazılarda da Infolinks reklamları yer almaktadır. Bu reklamlara tıklandıkça site para kazanmaktadır ve bu kazancınız sizinle paylaşmaktadır. Bu yüzden her gün ekranınızda daha fazla makale görmek için reklamlara tıklamanız gerekiyor. Reklamlara tıklamazsanız size gösterilen makale sayısı azalıyor. Bunu da açıkça yazdıkları için Adsense reklamlarını artık yayınlayamıyorlar. Çünkü Adsense hesapları kapatıldı. Diğer reklamlar ise hala yayında. Bu reklam verenleri oturtana kadar bir kaç reklam veren siteyle çalıştıkları için yayınlana makale sayısında azalmalar olabiliyor. İlk başlarda günde makale yayınlanıyordu ve günlük kazanç 1$ - 1,5$ arasında değişiyordu. Şu sıralar belki de tercih ettiğim ilgi alanındaki makaleler azaldığından olsa gerek günlük makale sayısı 2-10 arasında ve kazanç da 0,10$ - 0,40$ arasında değişiyor.

3 Hesabınızın sıfırlanmaması için hile yapmamanız gerekiyor. Bunun için de belli başlı kurallardan bahsedeyim. - Aynı IP adresinden birkaç hesap açamazsınız. Bir bilgisayardan bir hesap kullanılabilir - Makaleleri açıp hemen oy veremezsiniz. Makaleleri okumanız gerekiyor bunun için de makaleleri açtıktan sonra birkaç dakika sayfayı açık tutun ya da makaleleri okuyun. Keyfiniz bilir. Fakat makaleleri okuduğunuz izlenimi yaratmalısınız. - Sürekli aynı derecede oy vermeyin arada bir oylama puanınızı değiştirerek makaleleri okuduğunuz izlenimi yaratın. Bunun için kısa makalelere daha düşük uzun makalelere de daha yüksek puan verebilirsiniz. READBUD SİTESİNE ÜYELİK İŞLEMLERİ Readbud sitesini açınca aşağıdaki ekranla karşılaşacaksınız. Aşağıda da gördüğünüz gibi Gayet basit tasarımlı hoş bir site çıkıyor karşınıza.

4 Elinde paraları tutan bayanın sağında yer alan üyelik formu dikkatinizi çekmiştir. Şimdi o üyelik formunu doldurmaya bakalım. - - First Name kısmına Adınızı yazın. - Last Name kısmına Soyadınızı yazın. - Country kısmından yaşadığınız ülkeyi seçin. Türkiye için Turkey seçilecek. - Address bölümüne geçerli bir eposta adresinizi yazın. Çünkü bu eposta adresinize üyeliğinizi aktive etmeye yarayan bir link gönderilecek. - Username bölümüne ReadBud sitesine girişte kullanacağınız Kullanıcı Adını yazın. - Password bölümüne de girişte kullanıcı adınızdan sonra kullanacağınız Şifrenizi yazın. Bunu siz belirleyebilirsiniz. - Confirm Password bölümüne de az önce girdiğiniz aynı şifreyi tekrar girerek şifrenizi doğrulayın. - Confirm Security Code bölümüne burada yer alan UCNS gibi kutunun yanında gördüğünüz 4 harften oluşan Güvenlik Kodunu girin. - I agree with yazsının önündeki küçük kare kutuyu işaretleyin ve en alttaki Join Now>> butonuna tıklayın. Karşınıza aşağıdaki gibi Check your for activation link yani Aktivasyon linki için adresinizi kontrol edin yazan bir ekran çıkacak. Bu sayfayı kapatıyoruz ve kayıt olurken girmiş olduğumuz adresine giriş yapıyoruz. Eğer adresinizi bilerek ya da bilmeyerek yanlış yazmışsanız aktivasyon linki elinize ulaşamayacağından tekrar kayıt olmanız gerekir. Alttaki sayfada yer lan ikinci resimde gördüğünüz gibi Readbud kullanıcısından Readbud Account Activation Request başlıklı bir mail alacaksınız. O maili açın.

5

6 Maili açınca aşağıdaki resimde kırmızılı çerçevenin içinde göreceğiniz gibi bir aktivasyon linki göreceksiniz. Ona tıklayınca Account Activated yani Hesabınız Aktifleşti yazan bir sayfa açılacak.

7 Bu sayfada kırmızı daire içine alıp oklarla gösterdiğim What now? Choose Your Interest Topics yazan yere tıklıyorsunuz ve başlarda bahsettiğim sizin hesabınızda oylamanız için yayınlanacak makale konularınızı seçiyorsunuz. Bunlardan istediğiniz 50 tanesini seçebilirsiniz. İlgi alanlarınıza uyan ve seçmek istediğiniz konuların önündeki kutuları işaretleyin.

8 Siz ilgilendiğiniz konuları seçerken mavi kutulu alanda 50 taneden kaç tane seçtiğinizi görebilirsiniz. Seçiminiz bitince de kırmızı kutu içindeki Submit Changes (Değişiklikleri Onayla) yazan yere tıklayın! Açılan sayfada (aşağıda) kırmızı kutuda Interest Topics Saved yazdığında seçtiğiniz ilgi alanlarınız onaylanmış demektir. Mavi kutuda ise New Articles Available yani Yeni Makaleler Var diyor.

9 Artık kayıt ve ayar işlemlerimiz tamamlandı. Şimdi para kazanma zamanı. Readbud sitesine giriş yapmış iseniz her sayfanın üst bölümünde mavi kutuyla işaretlediğim Articles (Makaleler) yazan yere tıklayınca aşağıda göreceğiniz gibi makalelerin olduğu sayfaya ulaşabilirsiniz. Size sayfanın başında okuyacağınız makalenin başlığını ve giriş kısmını veriyorlar. Yeşil kutunun olduğu yerdeki Skip Article butonuna basınca bu makaleyi okumadan diğer makaleye geçiyorsunuz. Fakat okuduğumuz makaleleri oylayarak para kazanacağımız için bu butona tıklamayın. Bizim işimiz kırmızı kutunun için yer alan Open Article butonu ile yani Makaleyi Aç yazan yere tıklayınca makale sayfası yeni bir pencerede açılacak. Burada makaleyi gerçekten okuyun ya da gerçekten okusanız geçirmeniz gereken zaman kadar sayfayı açık tutmaya özen gösterin. Aşağıdaki resimde örnek bir makale sayfasının alt bölümünü görüyorsunuz. Mavi oklarla ve kutularla işaretlediğim bölümlerde stenin gelirlerini oluşturan reklamlar yer alıyor. Kırmızı kutuda ise bizim makaleyi okuduğumuzu göstermemize yarayan oy verme bölümü var. Gördüğünüz gibi birden beşe kadar yıldızlar var. Makaleyi ne kadar beğendiğinizi gösteren bir oy veriyorsunuz. Ben makalenin kelime sayısına göre oy veriyorum. Siz de bu şekilde oy verebilirsiniz. Oyunuzu verdikten sonra bu sayfayı kapatın ve üstteki sayfaya geri dönün. Yeni bir makalenin geldiğini göreceksiniz. Yine Open Article butonuna basarak makaleyi okuyup oyluyoruz.

10 Makaleler bitince aşağıdaki gibi bir sayfa ile karşılaşacaksınız. Kırmızı kutunun içindeki yazı o gün için artık oylayacak makale kalmadığını gösteriyor. Readbud a her gün yüzlerce yeni makale ekleniyor ve daha sık ziyaret edin diyor. Her gün saat 17:00de yeni bir gün başladığı için her gün bir kez sabah bir kez de akşam siteye girmeniz yeterli.

11 Mavi kutuda ise o gün 21 makaleyi okuyup oylayarak 1,16$ kazandığımı görüyorum. Bu miktar her gün okuyup oyladığınız makale sayısına göre değişiyor. Aşağıdaki sayfada makalelerin fiyatlarının neye göre belirlendiği yazıyor. Bu da makalede yer alan kelime sayısına denk geliyor. Örneğin Between 501 and 600: 6 cents yazan yerin anlamı okuyup oyladığınız makaledeki kelime sayısı 501 ile 600 arasında ise o makaleyi okuyup oylayınca 6 cent yani 0,06$ kazanacağınızı gösteriyor. Ayrıca sağ üst köşede Balance yazan yerden toplam kazancınızı da görebilirisiniz. Readbud hakkında bilinmesi gereken en önemli hususlar bunlar READBUD WEBSİTESİNE ÜYE OLMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN!

Bloglar için en çok tercih edilen düzen 1.düzendir. Yani En son yazılarımın listesi. Sizlerde ödeviniz için bu düzeni seçebilirsiniz.

Bloglar için en çok tercih edilen düzen 1.düzendir. Yani En son yazılarımın listesi. Sizlerde ödeviniz için bu düzeni seçebilirsiniz. BLOG PROJE ÖDEVİ BLOG NASIL AÇILIR? 1.Adım: Kayıt Olma Üst menüde yer alan Kaydol butonuna basarak kayıt işlemini başlatın. Diğer bir seçenek ise Web Sitesi Oluştur butonuna basmak. İki butonda aynı yere

Detaylı

OKUL HABER EKLEME MODÜLÜ TANITIM DOSYASI. Okul haberlerinizi ilçemiz web sitesinde yayınlayabilmek için aşağıdaki adımları uygulamanız gerekmektedir.

OKUL HABER EKLEME MODÜLÜ TANITIM DOSYASI. Okul haberlerinizi ilçemiz web sitesinde yayınlayabilmek için aşağıdaki adımları uygulamanız gerekmektedir. OKUL HABER EKLEME MODÜLÜ TANITIM DOSYASI Okul haberlerinizi ilçemiz web sitesinde yayınlayabilmek için aşağıdaki adımları uygulamanız gerekmektedir. http://maltepe.meb.gov.tr/mebpanel adresine giriniz.

Detaylı

NEUTRON DDNS KURULUMU

NEUTRON DDNS KURULUMU 1. Üyelik Oluşturma www.quickddns.com Web Adresine Giriş Sağlıyoruz. NEUTRON DDNS KURULUMU Yukarıda Resimde Gördüğünüz (Not Register?) Bağlantısına Tıklıyoruz. Yukarıdaki Gördüğünüz Sayfa Açıldığında (*)

Detaylı

PAKET SERİ DENEME SINAVI INTERNET MODÜLÜ KULLANIM KLAVUZU. Sayfa - 1 -

PAKET SERİ DENEME SINAVI INTERNET MODÜLÜ KULLANIM KLAVUZU. Sayfa - 1 - PAKET SERİ DENEME SINAVI INTERNET MODÜLÜ KULLANIM KLAVUZU Sayfa - 1 - İÇİNDEKİLER Yeni aktivasyon... 2 Sisteme giriş... 6 Şifre hatırlatma... 7 Sınavlarım... 8 Sınav girişi... 8 Sınav sonucu... 10 Konu

Detaylı

Sol tarafta yer alan Click here to activate your account linkini seçiniz.

Sol tarafta yer alan Click here to activate your account linkini seçiniz. Öğrenci Bilgi Sistemi (OASIS) Kayıt İşlemleri OASIS kayıt işlemlerini gerçekleştirebilmek için; öncelikle kayıt işlemleri esnasında Öğrenci İşleri tarafından verilen öğrenci numarası ve e-posta adresinin

Detaylı

http://students.autodesk.com adresine tıklayarak kayıt ekranına giriş yapınız.

http://students.autodesk.com adresine tıklayarak kayıt ekranına giriş yapınız. AUTOCAD STUDENT ÜYELİK İŞLEMLERİ VE KURULUMU Aşağıdaki doküman Batman Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından hazırlanmış olup, doküman Autocad2010-2014 Öğrenci(Student)Versiyonu kurulumu

Detaylı

KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU

KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU Kampüs Kart, Kampüs araç giriş-çıkışlarında, kantinler ve yemekhane gibi ödeme ve kontrol noktalarında ihtiyaçların karşılanmasına yönelik hem kimlik kartı, hem de temassız

Detaylı

Öncelikle Birleşmiş Milletler tarafından kayıt için oluşturulan https://iaccredit.un.org/ internet adresine giriş yapılacaktır.

Öncelikle Birleşmiş Milletler tarafından kayıt için oluşturulan https://iaccredit.un.org/ internet adresine giriş yapılacaktır. UNFF 10 ONLİNE KAYIT KILAVUZU Öncelikle Birleşmiş Milletler tarafından kayıt için oluşturulan https://iaccredit.un.org/ internet adresine giriş yapılacaktır. Girmiş olduğunuz sayfada yukarıda gördüğünüz

Detaylı

MÜ DAD ONLİ NE Ü YELİ K

MÜ DAD ONLİ NE Ü YELİ K MÜ DAD ONLİ NE Ü YELİ K MÜDAD (Mümessil Dayanışma Derneği) resmi sitesi www.mudad.org, 20 Temmuz 2015 tarihinde yeni yüzüyle yayına başlamıştır. Yeni tasarımı ile birçok yeni özelliği de beraberinde getiren

Detaylı

Design Machin e Erişim Rehberi

Design Machin e Erişim Rehberi Design Machin e Erişim Rehberi Coca-Cola Çalışanları İçin Talimatlar Coca-Cola Network une bağlıyken: www.coca-coladesignmachine.com adresine gidin. Hesabınız otomatik olarak oluşturulacak ve kişisel Design

Detaylı

WEB E-POSTA AYARLARI. Outlook 2003 Ayarı ( Resimli Anlatım )

WEB E-POSTA AYARLARI. Outlook 2003 Ayarı ( Resimli Anlatım ) WEB E-POSTA AYARLARI Outlook 2003 Ayarı Outlook 2007 Ayarı Outlook 2010 Ayarı Gmail Ayarı Hotmail Ayarı Tüm Ayarlar İçin Gelen posta sunucusu (POP3) ve giden posta sunucusu (SMTP) ye bnposta.bingol.edu.tr

Detaylı

1.1.1. Avrupa Komisyonu Kimlik Tanımlama Sistemi (ECAS) ile Kayıt İşlemi 2. 1.1.2. Unutulan şifre 6. 1.1.3. Ad-soyad veya e-posta adresi değiştirme 8

1.1.1. Avrupa Komisyonu Kimlik Tanımlama Sistemi (ECAS) ile Kayıt İşlemi 2. 1.1.2. Unutulan şifre 6. 1.1.3. Ad-soyad veya e-posta adresi değiştirme 8 AVRUPA KOMİSYONU Eğitim ve Kültür Genel Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenme Politikaları ve Programı Hayat Boyu Öğrenme Programı Koordinatörlüğü Avrupa Komisyonu Kimlik Tanımlama Sistemi Kullanıcı Kılavuzu Avrupa

Detaylı

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi. YÖK Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi. YÖK Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi YÖK Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı Genel Bilgi Bu kılavuz Anadolu Üniversitesi nin gerçekleştirdiği sınavlara

Detaylı

MyEnglishLab. Öğrenci Kayıt Kılavuzu

MyEnglishLab. Öğrenci Kayıt Kılavuzu MyEnglishLab Öğrenci Kayıt Kılavuzu 1 Merhabalar, Bu dokümanda MyEnglishLab öğrenci kayıt işlemini inceleyeceğiz. Kayıt işlemi her bir erişim kodu için bir kez yapılmaktadır. Kayıt işlemine başlamak için;

Detaylı

Blogcu Kullanma Kılavuzu

Blogcu Kullanma Kılavuzu Blogcu Kullanma Kılavuzu İnternet tarayıcınıza www.blogcu.com adresini yazın ve görüntüleyin. 1 İki adımda basit olarak Web günlüğü oluşturabilirsiniz. Lütfen aşağıdaki adımları takip edin. Adım 1 : Sayfa

Detaylı

İSGBYS (İş Sağlığı Güvenliği Bilgi Yönetim Sistemi Yazılımı) İSG Profesyoneli Kullanım Kılavuzu

İSGBYS (İş Sağlığı Güvenliği Bilgi Yönetim Sistemi Yazılımı) İSG Profesyoneli Kullanım Kılavuzu İSGBYS (İş Sağlığı Güvenliği Bilgi Yönetim Sistemi Yazılımı) 1. Sisteme Giriş İSG Profesyoneli Kullanım Kılavuzu Sisteme giriş yapılabilmesi OSGB/Firma yetkilisi tarafından sisteme kaydınızın yapılması

Detaylı

Öğrenci E Posta Açma Sistemi ve Kullanma Dokümanı

Öğrenci E Posta Açma Sistemi ve Kullanma Dokümanı Öğrenci E Posta Açma Sistemi ve Kullanma Dokümanı 1-) İlk olarak aşağıdaki görselde belirtilen http://mailaktivasyon.harran.edu.tr/ linkine giriş yapıyoruz. 2-)Bu adımda ise Öğrenci e posta açma sisteminde

Detaylı

2016 Bahar Dönemi. İşveren ve İşveren Vekili için. İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri. e-sertifika Programı. Başvuru Kılavuzu

2016 Bahar Dönemi. İşveren ve İşveren Vekili için. İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri. e-sertifika Programı. Başvuru Kılavuzu 2016 Bahar Dönemi İşveren ve İşveren Vekili için İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri e-sertifika Programı Başvuru Kılavuzu 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma

Detaylı

E-FATURA LOGO ENTEGRATÖRLÜK UYGULAMASI

E-FATURA LOGO ENTEGRATÖRLÜK UYGULAMASI E-FATURA LOGO ENTEGRATÖRLÜK UYGULAMASI Bu doküman E-Fatura Logo Özel Entegratörlük sipariş ve satış aşamaları tamamlandıktan sonra yapılması gerekelenleri kapsar(özel Entegratörlük Satış İşlemleri için

Detaylı

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi 19. Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatı ve 22. Ulusal Bilim Olimpiyatları Genel Bilgi Bu kılavuz Anadolu Üniversitesi

Detaylı

Windows Live Mail Programı Kurulumu ve Ayarlanması

Windows Live Mail Programı Kurulumu ve Ayarlanması Windows Live Mail Programı Kurulumu ve Ayarlanması MEB in e-posta hizmetine Internet sitesi üzerinden girildiğinde sistemin çok yavaş çalıştığı veya açılmadığı gibi sorunlarla karşılaşılmaktadır. Bu nedenlerle

Detaylı

www.wikispaces.com Kullanım Kılavuzu

www.wikispaces.com Kullanım Kılavuzu www.wikispaces.com Kullanım Kılavuzu İnternet tarayıcınıza(internet Explorer vb.) www.wikispaces.com adresini yazıp enter tuşuna bastığınızda yukarıdaki ekranla karşılaşacaksınız. Önceden oluşturmuş olduğunuz

Detaylı

AMD Radeon R9 Serisi ekran kartları ile hediye verilen DIRT RALLY Oyununu sistemden alma rehberi.

AMD Radeon R9 Serisi ekran kartları ile hediye verilen DIRT RALLY Oyununu sistemden alma rehberi. AMD Radeon R9 Serisi ekran kartları ile hediye verilen DIRT RALLY Oyununu sistemden alma rehberi. AMD den sitesi üzerinden oyun hediyenizi alabilmeniz için öncelikle elinizde yetkili kişiden almış olduğunuz

Detaylı

Ayarlar kısmında bağlantı ip numaranızı giriyor, dil seçeneklerinden de programı hangi dilde kullanmak istiyorsanız o dili seçip kaydediyorsunuz.

Ayarlar kısmında bağlantı ip numaranızı giriyor, dil seçeneklerinden de programı hangi dilde kullanmak istiyorsanız o dili seçip kaydediyorsunuz. Sedna Mobile Pos Programı kullanmaya başlamadan önce ayarlarınızı yapabilmeniz için programımızın giriş ekranındayken sağ üst köşedeki ayarlar kısmını seçiyorsunuz. Buradan yetkili şifresi ile giriş yapabiliyorsunuz.

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ E - POSTA KULLANIM KILAVUZU Kullanıcı Adı ve Şifrenin Öğrenilmesi E-Posta Hesabına Giriş Ad ve Soyad E-posta Hesaplarını Öğrenme ve Geçiş Hesabına Kolay Erişmek İçin

Detaylı

INTERNET BAĞLANTISININ KURULMASI İÇİN GEREKLİ YÖNLENDİRİCİ AYARLARI

INTERNET BAĞLANTISININ KURULMASI İÇİN GEREKLİ YÖNLENDİRİCİ AYARLARI INTERNET BAĞLANTISININ KURULMASI İÇİN GEREKLİ YÖNLENDİRİCİ AYARLARI Not: Bu klavuza geçmeden önce, ürününüzün paketinden çıkan Hızlı Kullanım Klavuzu nda açıklanan adımları gerçekleştiriniz. Internet Bağlantısının

Detaylı

SERVISCELL ONLINE KAYIT KILAVUZU

SERVISCELL ONLINE KAYIT KILAVUZU SERVISCELL ONLINE KAYIT KILAVUZU 2013 Sayın Velimiz, Öncelikle Serviscell sistemini kullanmayı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Serviscell, okul servisinin, öğrencinin bekleme noktasına yaklaştığını

Detaylı

AFİLLİ EĞİTİM REHBERİ- Copyright By Alia RİOR

AFİLLİ EĞİTİM REHBERİ- Copyright By Alia RİOR syf. 1 2015 Alia RİOR. Tüm hakları saklıdır. Bu ekitap, Alia RİOR (yazar) tarafından publitory.com da yaratılmış ve yazarın kendisi tarafından Creative Commons Attribution-NonCommercial- NoDerivs CC BY-NC-ND

Detaylı

SAĞLIK TAKİP OTOMASYONU

SAĞLIK TAKİP OTOMASYONU SAĞLIK TAKİP OTOMASYONU ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- - Sağlık ve yardım Takip

Detaylı

Uzem Öğrenci Girişi. Şekil 1

Uzem Öğrenci Girişi. Şekil 1 Uzem Öğrenci Girişi Sisteme öğrenci olarak giriş yapabilmek için http://uzem.uskudar.edu.tr adresini internet tarayıcımızın adres satırına yazdıktan sonra bizi ilk resimdeki gibi bir ekran karşılıyor.

Detaylı

MATLAB KURULUM KILAVUZU

MATLAB KURULUM KILAVUZU MATLAB KURULUM KILAVUZU 1- https://www.mathworks.com sitesine girerek Log In sekmesine tıklayın. 2- Daha önceden bir Mathworks hesabı oluşturmadıysanız Create Account diyerek yeni bir hesap oluşturun.

Detaylı

SINAV BAŞVURU KILAVUZU

SINAV BAŞVURU KILAVUZU SINAV BAŞVURU KILAVUZU 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifremi Unuttum 5. E-Posta Adresimi Unuttum 6. Sisteme Giriş Süreci 1. Genel Bilgi Bu kılavuz Anadolu Üniversitesi

Detaylı

WORDPRESS İLE BLOG TASARLAMA REHBERİ İçindekiler

WORDPRESS İLE BLOG TASARLAMA REHBERİ İçindekiler WORDPRESS İLE BLOG TASARLAMA REHBERİ İçindekiler 1. Başlarken 2. Blogunuzu gösterme 3. Yaz ekranındandaki öğeler ve yeni kayıt ekleme 4. Resim ekleme 5. Video ekleme 6. Yeni sayfa ekleme 7. Bağlantı ekleme

Detaylı

Elektronik Dergi ve Veri Tabanlarına Kampus Dışından Erişim

Elektronik Dergi ve Veri Tabanlarına Kampus Dışından Erişim Elektronik Dergi ve Veri Tabanlarına Kampus Dışından Erişim Üniversitemiz Kütüphanesinin abone olduğu süreli yayınların elektronik versiyonlarına ve lisanslı veritabanlarına erişim firmalar ile yapılan

Detaylı

MERHABA ARKADAŞLAR.

MERHABA ARKADAŞLAR. MERHABA ARKADAŞLAR www.beonplanet.com www.beonpush.com BEONPUSH tan paket almak ve kazançlarımızı çekebilmemiz için, Payza yada Payeer e kayıt olmamız gerekiyor, şimdi size bu Videoda Payeer e nasıl kayıt

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ VALİLİĞİİLAFET VE ACİL DURUM MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK TAKİPOTOMASYONU

T.C. KAHRAMANMARAŞ VALİLİĞİİLAFET VE ACİL DURUM MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK TAKİPOTOMASYONU T.C. KAHRAMANMARAŞ VALİLİĞİİLAFET VE ACİL DURUM MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK TAKİPOTOMASYONU -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Detaylı

Xilinx ISE Webpack 14.7 Kurulum Tutorial

Xilinx ISE Webpack 14.7 Kurulum Tutorial Xilinx ISE Webpack 14.7 Kurulum Tutorial Bu dönemki Bil264L dersinde Xilinx firmasının üretmiş olduğu Spartan3E isimli FPGA geliştirme kiti üzerinde mantıksal devreler tasarlayacağız. Derste kullanacağımız

Detaylı

DEÜ HASTANESİ BAŞHEKİMLİK ONLINE EĞİTİMLERİ HIZLI BAŞLAMA KILAVUZU

DEÜ HASTANESİ BAŞHEKİMLİK ONLINE EĞİTİMLERİ HIZLI BAŞLAMA KILAVUZU 1) Yeni kayıtlanan ve sisteme ilk defa giriş yapacak personel, http://debis.deu.edu.tr/ adresi üzerinden DEBİS hesaplarıyla giriş yapmalıdır. DEBİS e ilk girişten sonra şifrenizi, harf veya rakamdan oluşan

Detaylı

Adslock.com İçerik Kilitleme. Nasıl Kullanılır? Nasıl Kazanılır?

Adslock.com İçerik Kilitleme. Nasıl Kullanılır? Nasıl Kazanılır? Adslock.com İçerik Kilitleme Nasıl Kullanılır? Nasıl Kazanılır? İçerik Kilitleme Yöntemleri Tüm sayfayı kilitleme Link kısaltma Tüm sayfayı kilitleme Makale, blog yazıları, download linkleri gibi değerli

Detaylı

Öğrenciler için Macmillan Practice Online rehberi

Öğrenciler için Macmillan Practice Online rehberi Öğrenciler için Macmillan Practice Online rehberi Macmillan Practice Online İngilizce öğrenenler için hazırlanmış online alıştırma sitesidir. Buradan sizin yada okulunuzun seçtiği online derslerin tümüne

Detaylı

MyEnglishLab Online Kayıt Kılavuzu 2011

MyEnglishLab Online Kayıt Kılavuzu  2011 MyEnglishLab Online Kayıt Kılavuzu www.myenglishlab.com 2011 Kayıt işlemine başlamak için sayfada yer alan Register butonuna tıklayınız. Satın aldığınız ürünümüzün yanında bulunan Register / Login butonuna

Detaylı

2. ADIM Açılan sayfada, "Learners and Test Takers" menüsü altında bulunan "Register for the Test" linkine tıklayınız...

2. ADIM Açılan sayfada, Learners and Test Takers menüsü altında bulunan Register for the Test linkine tıklayınız... TOEFL ibt Sınavı'na Online Kayıt Türkiye'deki sınav merkezlerinden herhangi biriyle irtibata geçmeden önce, internet üzerinden online olarak kayıt olunarak sınav için randevu alınmalıdır. Bunun için www.ets.org

Detaylı

Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı Sınavı Başvuru Kılavuzu

Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı Sınavı Başvuru Kılavuzu Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı Sınavı Başvuru Kılavuzu 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma İşlemleri 5. Şifre Değiştirme İşlemleri 6. Başvurduğunuz

Detaylı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi. Moodle Uzaktan Eğitim Sistemi. Öğretim Elemanı Bilgilendirme Kılavuzu

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi. Moodle Uzaktan Eğitim Sistemi. Öğretim Elemanı Bilgilendirme Kılavuzu Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Moodle Uzaktan Eğitim Sistemi Öğretim Elemanı Bilgilendirme Kılavuzu 1. Moodle Uzaktan Eğitim Sistemine nasıl giriş yapılır? 2. Derse giriş yapma ve yeni bir sanal

Detaylı

K12NET Eğitim Yönetim Sistemi

K12NET Eğitim Yönetim Sistemi K12NET Nedir? K12NET eğitim sistemi içerisinde yer alan tüm yönetici, çalışan, öğretmen, öğrenci ve velilerin dahil olduğu tüm paydaşları tek bir çatı altında birleştiren kurumsal bir Öğrenci Bilgi Sistemidir.

Detaylı

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Genel Bilgi Bu kılavuz Anadolu Üniversitesi nin gerçekleştirdiği sınavlara başvuru yapma sürecini anlatan bir

Detaylı

ADAMS BULUNABİLİRLİK BİLDİRİMİ (WHEREABOUTS)

ADAMS BULUNABİLİRLİK BİLDİRİMİ (WHEREABOUTS) ADAMS BULUNABİLİRLİK BİLDİRİMİ (WHEREABOUTS) Kayıtlı Doping Kontrol Havuzuna ya da Ulusal Doping Kontrol Havuzuna dahil edilen tüm sporcular, bulunabilirlik bildirimlerini ADAMS üzerinden yapmak zorundadırlar.

Detaylı

AUTODESK PORTALI İÇİN AKADEMİK HESAP OLUŞTURULMASI

AUTODESK PORTALI İÇİN AKADEMİK HESAP OLUŞTURULMASI AUTODESK ACADEMIC RESOURCE CENTER (ARC) İÇİN - Adım adım AutoDesk ürünleri indirme ve lisanslama rehberi Eğitim amaçlı olarak öğrenci laboratuvarlarındaki bilgisayarlara kurmak için, AutoDesk ürünlerinin

Detaylı

Vsp Teknoloji Son sistem güvenlik duvarlarıyla korunmaktadır, Kullanıcı bilgilerini doğru girdiğinde giriş sayfasına bağlanacaktır.

Vsp Teknoloji Son sistem güvenlik duvarlarıyla korunmaktadır, Kullanıcı bilgilerini doğru girdiğinde giriş sayfasına bağlanacaktır. Üye Girişi Vsp Teknoloji Son sistem güvenlik duvarlarıyla korunmaktadır, Kullanıcı bilgilerini doğru girdiğinde giriş sayfasına bağlanacaktır. Giriş Sayfası Sayfa ayarlarını buradan yapabilirsiniz. Anahtar

Detaylı

NKU-OCMS Nedir? Namık Kemal University Online Conference Menagement System: NKU-OCMS Nasıl Kullanılır?

NKU-OCMS Nedir? Namık Kemal University Online Conference Menagement System: NKU-OCMS Nasıl Kullanılır? Kullanım Kılavuzu NKU-OCMS Nedir? Namık Kemal University Online Conference Menagement System: Namık Kemal Üniversitesi birimlerince düzenlenen kongrelerin bildiri kayıt, bildiri kabul ve düzenlenmesi gibi

Detaylı

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM MERKEZİ CANLI DERSLER İLE İLGİLİ DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER 2014 1 Değerli öğretim elemanları, Aşağıda, canlı ders olarak adlandırılan sanal sınıflarınızda dikkat

Detaylı

Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcısı İşe Alım Sınavı. Başvuru Kılavuzu

Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcısı İşe Alım Sınavı. Başvuru Kılavuzu Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcısı İşe Alım Sınavı Başvuru Kılavuzu 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma İşlemleri 5. Şifre Değiştirme İşlemleri 6. Başvurduğunuz

Detaylı

8. 2 Nasıl Banka Servisini Kullanabilir ve Faturalarımı Online Ödeyebilirim?

8. 2 Nasıl Banka Servisini Kullanabilir ve Faturalarımı Online Ödeyebilirim? 8.Ünite- E BANKACILIK VE BANKA HESABI NASIL İDARE EDİLİR. 8.1 İnternet Bankacılığı/ Telefon bankacılığı İnternetin hayatımıza girmesiyle, geleneksel bankacılık elektronik bankacılık tarafından e- bankacılık

Detaylı

Windows Live ID ve parolanızı giriniz.

Windows Live ID ve parolanızı giriniz. Ücretsiz Deneme Hesabı Oluşturma ve Temel Özelliklerin Kullanım Kılavuzu Bilgi girilmesi gerekli alanlar Kişisel bilgi içeren alanlar http://www.windowsazure.com/tr-tr/pricing/free-trial/ adresine gidiniz

Detaylı

SİEMENS TEDARİKÇİ FİNANSMAN SİSTEMİ KULLANICI KLAVUZU

SİEMENS TEDARİKÇİ FİNANSMAN SİSTEMİ KULLANICI KLAVUZU SİEMENS TEDARİKÇİ FİNANSMAN SİSTEMİ KULLANICI KLAVUZU 1. Siemens Tedarikçi Finansman (STF) sistemini kullanabilmek için önceden Siemens Tedarikçi Finansmanı Yetkilendirme (STFY) Formunu doldurmanız gerekmektedir.

Detaylı

. K U L L A N I M T A L I M A T L A R I

. K U L L A N I M T A L I M A T L A R I . K U L L A N I M T A L I M A T L A R I İÇİNDEKİLER I. İLK YÜKLEME TALİMATI... 1 II. DERS İŞLEME TALİMATI... 7 III. SEVİYE BELİRLEME SINAVI TALİMATI... 15 İLK YÜKLEME TALİMATI BİLGİSAYARDAN İLK DEFA GİRİLDİĞİNDE

Detaylı

Ecza Depolarına Ait E-Fatura Aktarım Modülü

Ecza Depolarına Ait E-Fatura Aktarım Modülü Bilge Elektronik Ltd. Şti. Eczanem Otomasyon Sistemi Ecza Depolarına Ait E-Fatura Aktarım Modülü 1 1. SELÇUK/AS/NEVZAT/DİLEK Ecza Depoları E-Fatura Aktarımı.. 3 2. HEDEF Ecza Deposu E-Fatura Aktarımı..

Detaylı

a. Türkçe Yeterlik Sınavına başvurmak için sırasıyla aşağıdaki adımları takip etmeniz gerekmektedir:

a. Türkçe Yeterlik Sınavına başvurmak için sırasıyla aşağıdaki adımları takip etmeniz gerekmektedir: 28 TEMMUZ 2018 TYS BAŞVURU KILAVUZU (Başvuru Tarihleri: 18 Haziran - 13 Temmuz) snav.yee.org.tr a. Türkçe Yeterlik Sınavına başvurmak için sırasıyla aşağıdaki adımları takip etmeniz gerekmektedir: sinav.yee.org.tr

Detaylı

Google Chrome Kullanıyorsanız; Microsoft Internet Explorer Kullanıyorsanız;

Google Chrome Kullanıyorsanız; Microsoft Internet Explorer Kullanıyorsanız; Öncelikle şöyle kısaca değinelim Proxy (Vekil sunucu) Nedir? Zaman zaman yetkili sunucu veya proxy olarak da anılan Vekil sunucu, internete erişim sırasında kullanılan bir ara sunucudur. Bu durumda, örneğin

Detaylı

ANKARA BAROSU UYAP KOMİSYONU E-TEBLİGAT KURULUM BİLGİLENDİRME KILAVUZU

ANKARA BAROSU UYAP KOMİSYONU E-TEBLİGAT KURULUM BİLGİLENDİRME KILAVUZU ANKARA BAROSU UYAP KOMİSYONU Umut ŞEKER Dijital olarak imzalayan Umut ŞEKER ÖA: cn=umut ŞEKER, email=av.umutseker@gmail.com, o=avukatlık Bürosu, l=ankara Tarih: 2019.01.04 12:30:55 +03'00' E-TEBLİGAT KURULUM

Detaylı

İçindekiler T.C. BAŞBANAKLIK ATATÜRK KÜLTÜR DİL VE TARİH YÜKSEK KURUMU

İçindekiler T.C. BAŞBANAKLIK ATATÜRK KÜLTÜR DİL VE TARİH YÜKSEK KURUMU İçindekiler Yayım Takip Sistemi (YAYSİS)... 2 https://yaysis.ayk.gov.tr... 2 I. Sisteme Kayıt... 2 II. Üye Giriş... 4 III. Eser/Makale Başvurusu... 4 IV. Başvuru Takibi... 7 V. Hakemden Gelen Düzeltmeler...

Detaylı

ONLINE İNGİLİZCE PLACEMENT (SEVİYE BELİRLEME) SINAV TALİMATI

ONLINE İNGİLİZCE PLACEMENT (SEVİYE BELİRLEME) SINAV TALİMATI ONLINE İNGİLİZCE PLACEMENT (SEVİYE BELİRLEME) SINAV TALİMATI BİLGİSAYARDAN İLK DEFA GİRİLDİĞİNDE BU İŞLEMLERİN SIRASIYLA YAPILMASI GEREKMEKTEDİR. AYNI BİLGİSAYARDA DAHA SONRAKİ GİRİŞLERDE BU YÜKLEMELERE

Detaylı

E-Birlik İhracat. Basitleştirilmiş Gümrük Hattı. Uygulaması - KULLANICI KILAVUZU -

E-Birlik İhracat. Basitleştirilmiş Gümrük Hattı. Uygulaması - KULLANICI KILAVUZU - E-Birlik İhracat Basitleştirilmiş Gümrük Hattı Uygulaması - KULLANICI KILAVUZU - İNDEKS: 1. GİRİŞ SAYFASI... 3 2. YENİ KULLANICI HESABI OLUŞTURMA İŞLEMİ... 4 2.1 Kullanıcı Giriş Profili Oluşturma İşlemi...

Detaylı

Ziraat Bankası Uzman Yardımcısı İşe Alım Sınavı. Başvuru Kılavuzu

Ziraat Bankası Uzman Yardımcısı İşe Alım Sınavı. Başvuru Kılavuzu Ziraat Bankası Uzman Yardımcısı İşe Alım Sınavı Başvuru Kılavuzu 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma İşlemleri 5. Şifre Değiştirme İşlemleri 6. Başvurduğunuz

Detaylı

www.islonline.com www.fins.com.tr/islonline KURUMSAL UZAKTAN MASAÜSTÜ DESTEK YAZILIMI (ENTERPRISE REMOTE DESKTOP SOFTWARE) KURULUM KILAVUZU

www.islonline.com www.fins.com.tr/islonline KURUMSAL UZAKTAN MASAÜSTÜ DESTEK YAZILIMI (ENTERPRISE REMOTE DESKTOP SOFTWARE) KURULUM KILAVUZU www.islonline.com /islonline KURUMSAL UZAKTAN MASAÜSTÜ DESTEK YAZILIMI (ENTERPRISE REMOTE DESKTOP SOFTWARE) KURULUM KILAVUZU 1 İ Ç İ N D E K İ L E R Sayfa Numaraları ISL Online Kullanıcı Kaydı 3 Uzaktan

Detaylı

Adım 1: Davetiyeyi alarak Sign in butonuna tıklamak

Adım 1: Davetiyeyi alarak Sign in butonuna tıklamak Adım : Davetiyeyi alarak Sign in butonuna tıklamak microsoft@e-mail.microsoft.com adresinden gelen emaildeki URL i tıklayın ya da browser ın içerisine linki kopayalayın. Bu email MS Club Tool unda şirketinizdeki

Detaylı

ZİRAAT BANKASI - SERVİS GÖREVLİSİ SINAVI

ZİRAAT BANKASI - SERVİS GÖREVLİSİ SINAVI ZİRAAT BANKASI - SERVİS GÖREVLİSİ SINAVI 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma İşlemleri 5. Şifre Değiştirme İşlemleri 6. Başvurduğunuz Sınavlar Genel Bilgi

Detaylı

ARAKLI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ [OKUL/KURUMLARDA E-POSTA KOTA SORUNUN ÇÖZÜMÜ]

ARAKLI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ [OKUL/KURUMLARDA E-POSTA KOTA SORUNUN ÇÖZÜMÜ] ARAKLI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ [OKUL/KURUMLARDA E-POSTA KOTA SORUNUN ÇÖZÜMÜ] İlçemiz okul/kurumlarının hali hazırda kullandıkları kurumkodu@meb.k12.tr e-posta adreslerine gönderilen elektronik postaların,

Detaylı

Domain(Alan Adı) ve Hosting (Barındırma Hizmeti) Alma

Domain(Alan Adı) ve Hosting (Barındırma Hizmeti) Alma Domain(Alan Adı) ve Hosting (Barındırma Hizmeti) Alma Domain(Alan Adı) Alma Aşağıda Domain ve Hosting almak için kullanılan mail adresi ve site adı örnektir. Siz kendi mail adresinizi ve adınızı kullanarak

Detaylı

3- http://www.google.com/sites/help/intl/tr/overview.html

3- http://www.google.com/sites/help/intl/tr/overview.html Merhaba değerli öğrencilerim, Son ödevin konusu : Kişisel web sitesi oluşturmak, siteyi düzenlemek, yayınlamak ve UKEY üzerinden bir dosya içerisinde kişisel web sitesinin adresini göndermek. Bunun için

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ (MMYO)EĞİTMEN YARDIM KILAVUZU

UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ (MMYO)EĞİTMEN YARDIM KILAVUZU UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ (MMYO)EĞİTMEN YARDIM KILAVUZU MERSİN, 2018 MERSİN MESLEK YÜKSEKOKULU ANA SAYFASI TANITIMI Mersin Meslek Yüksekokulu resmi web sitesine http://uzak4.mersin.edu.tr/index.php

Detaylı

DYNED SİSTEMİNİ AKTİF OLARAK KULLANMAK İÇİN ÖĞRETMEN OLARAK HANGİ İŞLEMLER YAPACAĞIZ AŞAĞIDA ADIM ADIM YAZILMIŞTIR

DYNED SİSTEMİNİ AKTİF OLARAK KULLANMAK İÇİN ÖĞRETMEN OLARAK HANGİ İŞLEMLER YAPACAĞIZ AŞAĞIDA ADIM ADIM YAZILMIŞTIR DYNED SİSTEMİNİ AKTİF OLARAK KULLANMAK İÇİN ÖĞRETMEN OLARAK HANGİ İŞLEMLER YAPACAĞIZ AŞAĞIDA ADIM ADIM YAZILMIŞTIR Öncelikle İngilizce öğretmenlerimizin EBA (Eğitim Bilişim Ağı) web sitesine üye olmaları

Detaylı

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ WEBMAIL KULLANIM KLAVUZU

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ WEBMAIL KULLANIM KLAVUZU ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ WEBMAIL KULLANIM KLAVUZU Üniversitemiz Webmail servisi yenilenmiş olup Roundcube webmail üzerinden servis vermeye başlamıştır. Daha önce kullanılan SquirrelMail servisi https://oldwebmail.cankaya.edu.tr/

Detaylı

ZİRVEDRİVE IOS YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU

ZİRVEDRİVE IOS YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU ZİRVEDRİVE IOS YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU Kullanıcı Girişi: Giriş ekranınd sisteme giriş yapılır. dan kullanıcı adı ve şifre bilgileri girilip giriş butonuna basılarak Sistem Ekranı: 4 2 1 2 3 Klasörler

Detaylı

Yeni Vision Link Kullanıcı Hesabı Nasıl Oluşturabilirsiniz?

Yeni Vision Link Kullanıcı Hesabı Nasıl Oluşturabilirsiniz? Vision Link te yeni kullanıcı hesabı oluşturmak çok kolay, dilediğiniz çalışanınıza yeni hesap oluşturabilir, kullanılmayan hesapları silebilir, çalışanlarınızın Vision Link i en son ne zaman giriş yaptığını

Detaylı

MEBİS Kullanım Kılavuzu. Öğrenci. 2013-2015 - İstanbul Medipol Üniversitesi

MEBİS Kullanım Kılavuzu. Öğrenci. 2013-2015 - İstanbul Medipol Üniversitesi MEBİS Kullanım Kılavuzu Öğrenci 2013-2015 - İstanbul Medipol Üniversitesi İçindekiler 1. Uzem 1. Uzem Seçili haftaya öğretim elemanının eklediği bir canlı ders varsa dersin başlığı üzerine tıklayınız açılan

Detaylı

1- UETDS-TİMBSOFT Nasıl İndirilir? 2- UETDS-TİMBSOFT Nasıl Yüklenir? 3- UETDS-TİMBSOFT a Nasıl Giriş Yapılır? 4- Personel Nasıl Eklenir ve

1- UETDS-TİMBSOFT Nasıl İndirilir? 2- UETDS-TİMBSOFT Nasıl Yüklenir? 3- UETDS-TİMBSOFT a Nasıl Giriş Yapılır? 4- Personel Nasıl Eklenir ve 1- UETDS-TİMBSOFT Nasıl İndirilir? 2- UETDS-TİMBSOFT Nasıl Yüklenir? 3- UETDS-TİMBSOFT a Nasıl Giriş Yapılır? 4- Personel Nasıl Eklenir ve Güncellenir? 5- Koltuk Düzeni Nasıl Eklenir ve Güncellenir? 6-

Detaylı

1. Kartınızın türüne göre aşağıdaki bağlantılardan ilgili olana tıklayın.

1. Kartınızın türüne göre aşağıdaki bağlantılardan ilgili olana tıklayın. 1. Kartınızın türüne göre aşağıdaki bağlantılardan ilgili olana tıklayın. TEB Platinum MasterCard Vanity URL www.hertz.com/goldenrol/pm/teb/tr Açılan sayfada Join Now butonuna tıklayın. 2. Personal and

Detaylı

e-imzatr Kurulum Klavuzu

e-imzatr Kurulum Klavuzu e-imzatr Kurulum Klavuzu Sürüm 0.0.1 1 İçindekiler İşletim Sistemi Sistem Türü Öğrenme Java yükleme Akis Kurulum Kart Okuyucu Sürücü Kurulum Kullanıcı Doğrulama 2 İşletim Sistemi Sistem Türü Öğrenme Bu

Detaylı

Zirve Bilgi Tenolojileri TUİK A101 Form Giriş Klavuzu V1.1.1

Zirve Bilgi Tenolojileri TUİK A101 Form Giriş Klavuzu V1.1.1 Zirve Bilgi Tenolojileri TUİK A101 Form Giriş Klavuzu V1.1.1 TÜİK (Türkiye İstatistik Kurumu) tarafından her sene kağıt ortamında doldurularak verilen Yıllık İş İstatistikleri Sanayi ve Hizmet Araştırması

Detaylı

Admin. Admin.

Admin. Admin. Admin İçindekiler VeduBox Admin... 3 Ana Sayfa... 3 Ayarlar... 3 Genel... 3 Ödeme... 4 Ders... 4 Sms-Email... 4 Diğer... 5 Şube Yetkilileri... 5 Öğretmenler... 5 Kullanıcı İşlemleri... 5 Şubeler... 5 Şube

Detaylı

2011_03_23_SATIS_KADR_ICIN_E_POSTA_KURULUS_AYARLARI_KAPAKLI_son_guncelleme_(windows_mail_dahil) WÜRTH SANAYİ ÜRÜNLERİ TİCARET LTD.ŞTİ.

2011_03_23_SATIS_KADR_ICIN_E_POSTA_KURULUS_AYARLARI_KAPAKLI_son_guncelleme_(windows_mail_dahil) WÜRTH SANAYİ ÜRÜNLERİ TİCARET LTD.ŞTİ. WÜRTH SANAYİ ÜRÜNLERİ TİCARET LTD.ŞTİ. SATIŞ KADROSU E-POSTA HESAPLARININ, OUTLOOK EXPRESS PROGRAMINA, OUTLOOK PROGRAMINA ve WINDOWS MAIL (VISTA İşletim Sistemi) PROGRAMINA KURULUŞ AÇIKLAMA NOTLARI D İ

Detaylı

KULLANICI PORTALI KOLAY KULLANIM KLAVUZU

KULLANICI PORTALI KOLAY KULLANIM KLAVUZU KULLANICI PORTALI KOLAY KULLANIM KLAVUZU Bu klavuz kamudasinav.com'a yeni kayıt olmuş kullanıcıları sitenin genel kullanım özellikleri ve kullanım kuralları ile ilgili bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır.

Detaylı

Bilin tarafından verilen Kullanıcı Adı ve Şifresini bu alanlara giriniz. Bilin Yazılım ve Bilişim Danışmanlığı Ltd. Şti.

Bilin tarafından verilen Kullanıcı Adı ve Şifresini bu alanlara giriniz. Bilin Yazılım ve Bilişim Danışmanlığı Ltd. Şti. Çağrı Takip Sistemi Bilin Çağrı Takip Sistemi ne, Internet Explorer adres sahasına http://www.bilin.com yazarak ulaşabilirsiniz. Açılan sayfada Çağrı Sistemine girebilmeniz için gerekli olan Kullanıcı

Detaylı

2014 PROGRAMININ AUTODESK SİTESİNDEN İNDİRİLMESİ

2014 PROGRAMININ AUTODESK SİTESİNDEN İNDİRİLMESİ AutoCAD 2014 PROGRAMININ AUTODESK SİTESİNDEN İNDİRİLMESİ ve YÜKLENMESİ Adımlar: 1. Adım: www.autodesk.com adresine giriş yapılır. 2. Adım: Autodesk firmasının web sayfasında Communities----Students &Educators

Detaylı

Microsoft Outlook 2003 Kurulumu

Microsoft Outlook 2003 Kurulumu Microsoft Outlook 2003 Kurulumu Tools (Araçlar) menüsünden E-mail Accounts (E-posta Hesapları) seçeneğini seçiniz. Buradan Add a new e-mail account (Yeni bir e-posta hesabı ekle) sekmesine tıklayınız,

Detaylı

THE PROJECT UMBRELLA BİLGİLENDİRE KILAVUZU. www.theprojectumbrella.com

THE PROJECT UMBRELLA BİLGİLENDİRE KILAVUZU. www.theprojectumbrella.com THE PROJECT UMBRELLA BİLGİLENDİRE KILAVUZU www.theprojectumbrella.com Yukarıdaki linki web tarayıcınızın adres çubuğuna veya google adres çubuğuna yazdığınız taktirde sizi web sayfamıza yönlendirecektir.

Detaylı

BİLGİ ye Hoş Geldiniz,

BİLGİ ye Hoş Geldiniz, BİLGİ ye Hoş Geldiniz, BİLGİ Online Kayıt işlemimizden faydalanarak, yerleşmiş olduğunuz programa kaydınızı yaptırabilir ve Kayıt Tamamlandı Belgesi nin çıktısını alabilirsiniz. Online Kayıt işleminizi

Detaylı

4. Bu bölümde iletişim adresi bilgilerinizi girmeniz gerekmektedir.

4. Bu bölümde iletişim adresi bilgilerinizi girmeniz gerekmektedir. 1. www.avispreferred.eu adresine girin. 2. Açılan sayfada yer alan Join Avis Preferred bölümünde ilgili kısımları aşağıdaki gibi doldurun ve Continue butonuna tıklayın. a. Email address: Kullandığınız

Detaylı

Yeni bir Gmail hesabı açmak(almak) için İnternet Explorer gezgininde www.google.com.tr adresine ya da doğrudan www.gmail.com adresine girilir.

Yeni bir Gmail hesabı açmak(almak) için İnternet Explorer gezgininde www.google.com.tr adresine ya da doğrudan www.gmail.com adresine girilir. Gmail(Google Mail) Yeni bir Gmail hesabı açmak(almak) için İnternet Explorer gezgininde www.google.com.tr adresine ya da doğrudan www.gmail.com adresine girilir. Burada Gmail bağlantısını(linki) tıklayıp

Detaylı

IELTS sınavına kayıt kılavuzu

IELTS sınavına kayıt kılavuzu IELTS sınavına kayıt kılavuzu Bu kılavuz, ebeveyn ve velilerin çocuklarını British Council'ın düzenlediği IELTS sınavına kaydetmelerine yardımcı olur. Çocuk koruma politikamız uyarınca 18 yaşın altındaki

Detaylı

MALİ HİZMETLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI GELİRLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

MALİ HİZMETLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI GELİRLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ MALİ HİZMETLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI GELİRLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ e-beyanname www.izmir.bel.tr -1- Elektronik Beyan (e-beyan) verebilmeniz için yapmanız gerekenler aşağıda sırası ile anlatılmaktadır. 1. ADIM e-beyanname

Detaylı

EĞİTMENLER İÇİN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ (MOODLE) eders.giresun.edu.tr KULLANIM KILAVUZU

EĞİTMENLER İÇİN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ (MOODLE) eders.giresun.edu.tr KULLANIM KILAVUZU EĞİTMENLER İÇİN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ (MOODLE) eders.giresun.edu.tr KULLANIM KILAVUZU İçindekiler Sisteme Giriş Yapma... 2 Sanal Ders Oluşturma... 3 Sisteme Materyal Yükleme... 13 Sisteme Sanal Ders Videosunu

Detaylı

U y g u l a m a A i l e s i (Abakus 360, T-Panel, T-CRM) Tarayıcı Ayarları. IPera İletişim Teknolojileri

U y g u l a m a A i l e s i (Abakus 360, T-Panel, T-CRM) Tarayıcı Ayarları. IPera İletişim Teknolojileri U y g u l a m a A i l e s i (Abakus 360, T-Panel, T-CRM) Tarayıcı Ayarları Başlarken İletişim yönetimi için gerekli tüm araçları sunan OfisTelefonu 07 programları Abakus 360, T-Panel ve T-CRM, bir kuruluştaki

Detaylı

MALİ HİZMETLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI

MALİ HİZMETLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI MALİ HİZMETLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI GELİRLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ e-beyanname www.izmir.bel.tr Elektronik Beyan (e-beyan) verebilmeniz için yapmanız gerekenler aşağıda sırası ile anlatılmaktadır. 1. ADIM e-beyanname

Detaylı

TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU WEB SİTESİ YÖNETİM REHBERİ

TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU WEB SİTESİ YÖNETİM REHBERİ TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU WEB SİTESİ YÖNETİM REHBERİ Bilindiği üzere Kurumumuzun Web Sitesi www.tkhk.gov.tr adresinden yayın yapmaktadır. Web Sitemiz; Alt Alan, Orta Alan, Manşet Haberleri ve Duyurular

Detaylı

Cambridge LMS e Başlama- Öğrenciler

Cambridge LMS e Başlama- Öğrenciler Cambridge LMS e Başlama- Öğrenciler 1. Başlamadan önce LMS i kullanmaya başlamadan önce bilgisayarınızın minimum sistem gereksinimlerine sahip olup olmadığını ve internet bağlantınızın kabul edilebilir

Detaylı

Uluslararası Caribou Matematik Yarışması

Uluslararası Caribou Matematik Yarışması Uluslararası Caribou Matematik Yarışması Caribou Matematik öğrencilerin severek matematik yapmalarını ve problem çözmeye yönelik keyifli vakit geçirmelerini amaçlayan, Kanada merkezli bir organizasyondur.

Detaylı

Yemekte Denge Doküman Yazılım Sitesinin Kullanım Kılavuzu

Yemekte Denge Doküman Yazılım Sitesinin Kullanım Kılavuzu Yemekte Denge Doküman Yazılım Sitesinin Kullanım Kılavuzu Değerli öğretmenlerimiz; Beslenme anketi testimizin sizlerin ve değerli öğrencilerimizin, hızlı ve kolay bir şekilde doldurulması için internet

Detaylı

Site Sakini Kullanım Klavuzu

Site Sakini Kullanım Klavuzu Site Sakini Kullanım Klavuzu rev05062014 1 2014 Apsiyon A.Ş. İÇİNDEKİLER 1.0 Genel Özellikler... 3 1.1 Web Sitesine Giriş... 4 1.1.1 Davetiye Maili... 4 1.1.2 Site Erişim Kodu... 5 1.2 Forum... 6 1.3 Anketler...

Detaylı