KATLANIR AMBULANS ANA SEDYE OR-ASD 01

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KATLANIR AMBULANS ANA SEDYE OR-ASD 01"

Transkript

1 Web: Otomotiv Makine Endüstrisi Bak.Mak. ve Ürünleri Ticaret ve Sanayi Ltd.Şti. Ulu mh. Çakmak sok. No:12/B BURSA/TÜRKİYE Tel.( ) Fax: KATLANIR AMBULANS ANA SEDYE OR-ASD 01 OR-ASD 01 *Türk standartlarında uygun olarak özel alaşımlı alüminyum malzemeden üretilmiştir. *Sedye ambulansa tek kişi tarafında indirme ve bindirme yapılabilmektedir. *Sedyenin ambulansa montajında emniyetli bir kilitleme sistemi mevcuttur. *Sedye şiltesi üzeri leke tutmayan, su geçirmeyen vynil malzeme ile kaplıdır.içerisinde yüksek yoğunlukta sünger bulunmaktadır. *CPR uygulamaları için sedyenin üst kısmı özel PVC malzeme ile kaplanmıştır. *Ayarlanabilir baş ve ayak ucu sistemi bulunmaktadır. *Sedyenin üzerinde 1 tk. boyunluk kemeri ve 2 adet hasta emniyet kemeri verilmektedir. *Ana sedye ile birlikte katolagta bulunan SA 01 sedye serum askısı,sa 02 sedye tüp taşıyıcısı ve SA 06 kol desteği gibi aksesuarlar kullanılabilmektedir. Uzunluk max :1935 mm Uzunluk min :1570 mm : 550 mm : 845 mm minimum : 450 mm TaĢıma kapasitesi : 160 kg. Ağırlık : 33 kg.

2 ÜSTÜ AYRILIR AMBULANS ANA SEDYE OR-ASD 002 OR-ASD 002 *Türk Standartlarında uygun olarak özel alaşımlı alüminyum malzemeden üretilmiştir. *Sedyenin üst kısmı ayrı olarak kullanılabilmektedir. *Sedye ambulansa tek kişi tarafında indirme ve bindirme yapılabilmektedir. *Sedyenin ambulansa montajında emniyetli bir kilitleme sistemi mevcuttur. *Sedye şiltesi üzeri leke tutmayan, su geçirmeyen vynil malzeme ile kaplıdır.içerisinde yüksek yoğunlukta sünger bulunmaktadır. *CPR uygulamaları için sedyenin üst kısmı özel PVC malzeme ile kaplanmıştır. *Ayarlanabilir baş ve ayak ucu sistemi bulunmaktadır. *Sedye üzerinde 1 tk. boyunluk kemeri ve 2 adet hasta emniyet kemeri verilmektedir. *Ana sedye ile birlikte katalogta bulunan SA 01 sedye serum askısı, SA 02 sedye tüp taşıyıcı ve SA 06 kol desteği gibi aksesuarlar kullanılabilmektedir Uzunluk max :1935 mm : 550 mm : 930 mm min : 540 mm TaĢıma kapasitesi : 160 kg. Ağırlık : 40 kg.

3 KOMBĠNE SANDALYE / SEDYE OR-ASD 003 OR-ASD 003 Türk Standartlarında uygun olarak özel alaşımlı alüminyum malzemeden üretilmiştir. *Sedyenin yapısal özelliği sayesinde ambulansa kolaylıkla monte edilebilir. *Sedye şiltesi üzeri leke tutmayan, su geçirmeyen sağlam malzemeden üretilmiştir. *Sedye üzerinde 2 adet hasta emniyet kemeri bulunmaktadır. *Sandalye konumunda kilitlenebilmektedir. *Düz sedye olarak ta kullanılabilmektedir. *Katlanarak ambulans dolabında uygun bir şekilde taşınabilir. Uzunluk max :1880 mm Uzunluk min :1350 mm : 500 mm (sedye) : 210 mm (sandalye) : 135 mm TaĢıma kapasitesi : 150 kg Ağırlık : 12 kg

4 KÜREK (FARAġ) SEDYE OR-ASD 004 OR-ASD 004 *Kaza sonrasında hastanın hareket ettirilmeden nakledilmesini sağlayan, iki parçaya ayrılabilen hafif, dayanıklı özel alaşımlı alüminyumdan imal edilen sedyedir. *Katlanarak aracın uygun bölümüne asılabilir. *Taşınması ve kullanımı basittir. *Sedye iki parçaya ayrılarak hastayı bulunduğu yerden oynatmadan, sarsmadan alarak ana sedye üzerine yada yatağına taşımada kullanılır. *Fonksiyonlarını hemen yerine getirmek mümkündür. *Sedyenin boyu isteğe göre değiştirilebilir. *Hastanın emniyet kemer sistemi hastanın rutin taşımalar ve acil durumlarda taşıma sırasında maksimum güvenlik sağlar. Uzunluk max :2000 mm Uzunluk min :1660 mm (baģ kısmı) : 420 mm (ayak kısmı) : 300 mm : 85 mm TaĢıma kapasitesi : 150 kg Ağırlık : 10 kg

5 VAKUM SEDYE OR-ASD 005 OR-ASD 005 Kazalarda hastayı rahat ve güvenli bir şekilde sabitlemek amacıyla kullanılmaktadır. Sedye içerisindeki hava üzerinde bulunan valf ten pompası aracılığı ile vakumlandığında sedye hastanın vücut şeklini alan sert bir kabuk durumuna gelir.hastaya alçıdan bir yatak gibi vücudu sararak kazazedeyi sarsılmadan hastaneye kadar götürülmesine olanak verir.ciddi şekilde yaralanmış veya travma geçirmiş kişilerin taşınmasında kullanılır. ÖZELLĠKLERĠ *Ek bir travmaya neden olmaksızın destek sağlar. *Her hastanın vücuduna uyarak vücudunu sabitler. *X ışınlarını geçirgendir. *4*2 adet taşıma sapı sayesinde istenilen araçta sedye olarak kullanılabilir. *İç dolgu malzemesi polystyrene granüller den oluşmaktadır. *Dış yüzeyi PVC kaplı kumaştır Uzunluk max : mm : mm TaĢıma kapasitesi : 150 kg Ağırlık : 7 kg

6 KATLANABĠLĠR SAHRA SEDYESĠ OR-ASD 006 OR-ASD 006 DÖRDE KATLANIR SEDYE *Türk Standartlarına uygun olarak özel alaşımlı alüminyum malzemeden üretilmiştir. *Alt mekanizması sayesinde sedye önce ikiye sonra dörde katlanarak özel çantasına konulup muhafaza edilebilir. *Sedye şiltesi leke tutmayan, su geçirmeyen sağlam vynil malzemeden üretilmiştir. *Sedye üzerinde iki adet hasta kemeri mevcuttu OR-ASD 006 A ĠKĠYE KATLANIR SEDYE Türk Standartlarına uygun olarak özel alaşımlı alüminyum malzemeden üretilmiştir. *Ortadan ikiye katlanarak binada veya araç içerinde uygun bir yerde muhafaza edilebilir. *Sedye şiltesi leke tutmayan, su geçirmeyen sağlam vynil malzemeden üretilmiştir. *Sedye üzerinde iki adet hasta kemeri mevcuttur. OR-ASD 006 B SAHAR STRETCHER Türk Standartlarına uygun olarak özel alaşımlı alüminyum malzemeden üretilmiştir. *Sabit katlanmayan düz sahra sedyedir. *Sedye şiltesi leke tutmayan, su geçirmeyen sağlam vynil malzemeden üretilmiştir. Uzunluk KS 006,A,B *Sedye üzerinde iki adet hasta kemeri mevcuttur. Uzunluk (katlanmıģ) KS 006,6A :1980 mm : 990 mm : 500 mm : 180 mm KS 006(katlanmıĢ) : 180 mm TaĢıma kapasitesi : 150 mm Ağırlık KS 006-6A : 7 kg. KS 006 B : 4 kg.

7 GENEL AMAÇLI KATLANIR SEDYE OR-ASD 007 OR-ASD 007 **Tekerlekli katlanır sedye fabrika, özel klinikler, sağlık ocakları, itfaiye ve kurtarma amaçlı her türlü birimlerde rahatlıkla kullanılabilir. *Sedye kullanılmadığı zamanlarda katlanarak uygun bir yerde muhafaza edilebilir. *Sedye sisteminde özel alaşımlı alüminyum malzeme kullanılmıştır. *Sedye üst şiltesi leke tutmayan dayanıklı özel PVC kaplamalı kumaştan üretilmektedir. *Sedye üzerinde 360 derece dönebilen 4 adet tekerlek mevcuttur. Uzunluk :1950 mm Uzunluk (katlanmıģ) : 980 mm : 910 mm : 300 mm (katlanmıģ) : 180 mm TaĢıma kapasitesi : 150 kg Ağırlık : 7,5 kg.

8 PLASTĠK OMURGA TAHTASI OR-ASD 008 OR-ASD 008 **Kırılmaya ve çatlamaya karşı yüksek dayanıklılık içeren özel Uzunluk :1830 mm plastik malzemeden imal : 60 mm edilmiştir. : 440 mm *Yüzeyinde leke tutmayan özel kaplama malzemesi mevcuttur. TaĢıma kapasitesi : 170 mm *Spinal Board üzerine yatan hastanın kaymaması için yüzeyine Ağırlık : 9 kg. desen verilmiştir. *Deniz üzerinde ve suya maruz kalan tüm yerlerde kullanılabilmektedir. *Hastayı sabitlemek için 3 adet emniyet kemeri mevcuttur. *X-ray ışınlarını geçirgendir. *Baş sabitleme sistemi için özel bölümler bulunmaktadır. *OR-ASD 008A modelimiz ahşap olarak üretilmektedir.ahşap malzeme olarak su kontraplağı kullanılmaktadır. OR-ASD 009 OR-ASD 009 Boyun bölgesinde zedelenme olan hastalar için kullanılır.hastayı sabitlemek için 2 adet emniyet kemeri mevcuttur. *Kırılmaya ve çatlamaya karşı yüksek dayanıklılık içeren özel plastik malzemeden imal edilmiştir. *Yüzeyinde leke tutmayan özel kaplama malzemesi vardır. *KS 009A modelimiz ahşap olarak üretilmektedir.ahşap malzeme olarak su kontraplağı kullanılmaktadır Uzunluk :900 mm : 50 mm :450 mm TaĢıma kapasitesi : 70 kg. Ağırlık 3 kg.

9 BASKET SEDYE OR-ASD 010 OR-ASD 010 : Dağlık arazide, helikopterlerde, gemilerde, itfaiye birliklerinde ve tüm arama kurtarma mercilerinde kullanılmak üzere üretilmiştir.sedye hafif, sağlam leke tutmayan özel plastik malzemeden üretilmiştir.sedyenin mukavemetini arttırmak için çevresinde alüminyumdan özel iskelet sistemi mevcuttur.gövdenin çevresinde merkeze orantılı askı delikleri mevcuttur, bu sayede helikopterden, yüksek binalardan yada dağlık arazide dik yamaçlardan hasta almak yada taşımak kolaydır. Sedye üzerinde 3 adet emniyet kemer sistemi mevcuttur OR-ASD 010 BASKET HELĠKOPTER TAġIMA KEMERĠ Helikopterden veya yüksek binalarda üst katlardan özel vinçler sayesinde hasta indirilirken veya kurtarma yapılırken kullanılmak üzere tasarlanmıştır.kemer üzerinde 4 adet 2 ton taşıma kapasiteli çelik karabina mevcuttur.ks 010 A taşıma ve kaldırma kemeri basket sedye ile birlikte 2 ton kaldırma kapasitesine sahiptir.opsiyonel olarak sunulmaktadır OR-ASD 010 BASKET SEDYE SU KALDIRMA DESTEĞĠ Denizde, gölde ve akarsularda kurtarma esnasında basket sedyenin batmaması için tasarlanmış poliüretan malzemeden üretilen su kaldırma desteğidir.basket sedye ile birlikte 150 kg. ma kadar suya karşı direnç sağlamaktadır Basket sedye üzerine velcro bantlar ve kemer yardımı ile sabitlenmektedir.. Uzunluk TaĢıma kapasitesi Ağırlık :2170 mm : 185 mm : 620 mm : 175 kg. : 13,5 kg.

10 PORTATĠF VAKUM ASPĠRATÖRÜ OR-ASD 011 OR- ASD 011 *Universal portatif vakum aspiratörü, geniş uygulama alanı olan, kullanılması ve taşınması kolay, çok yönlü acil yardım aspiratörüdür.kolay taşınabilir olması, tam şarjlı iken dakika sürekli vakum sağlaması, 220 V veya 12 V ile şarj edilebilmesi özellikleri ile komplike bir aspiratör cihazıdır. *Vakumlama esnasında 5-10 sn. de 300 mm. HG vakum elde eder. *Otomatik kapama vanalı, 1000 ml. kolay temizlenen toplama kavanozu vardır. *Üzerinde bulunan vakum limitleme sistemi sayesinde yetişkin ve çocuklarda kullanılabilir. *Aspiratör dış kılıfı, yumuşak ama sağlam, su geçirmeyen özel plastik malzemeden tek parça olarak üretilmiştir.. Uzunluk :395 mm :220 mm :160 mm Ağırlık : 7 kg. OR- VA 001 ELEKTRĠKLĠ AMBULANS VAKUM SĠSTEMĠ *Ambulans araçlarında halen kullanılmakta olan OKSİJEN SİSTEMLİ ASPİRE sistemi maliyet açısından yüksek olması ve ambulans içerisinde hayati yeri olan oksijen gazını bitirmesi sebebi ile 12 Volt ile çalışan özel elektrikli motorlu vakum emiş sistemi tasarlanmış ve üretime geçilmiştir. *Araç üzerine montaj edilmesi gayet kolay olan bu ünite ile birlikte 1000 ml. kapasiteli vakum kavanozu ve aspirasyon kateteri verilmektedir. *Vakumlama esnasında 5-10 sn. de 300 mm. HG vakum elde eder.otomatik kapama vanalı, 1000 ml.kolay temizlenen toplama kavanozu vardır.üzerinde bulunan vakum limitleme sistemi sayesinde yetişkin ve çocuklarda kullanılabilir

11 TRAKSĠYON ATEL SETĠ OR-A 001 OR-A 001 *Bacak ve ayaklarda ki uzun kemiklerde kırık şüphesi bulunan hastalarda kullanılmak üzere tasarlanmış olan traksiyon atel ile ağrıları dindirmek, vaküsler ve sinir hasarı olasılığını azaltmak için makanik traksiyon sağlar. Atelin boyu değişik boylarda hastalara uygulanabilecek biçimde, tüp biçiminde ki alüminyum çerçevenin iki yanından kolaylıkla ayarlanabilmektedir. Bileği kavrayan kısmı yumuşaktır ve hastanın ayak bileğinden nabız alınmasına olanak verir.iskial ped, hastanın bacağının olabildiğince az oynatılarak atelin uygulanmasına olanak verir. Traksiyon atel sistemi son derece kolay kullanılabilir tipte olup tek elle traksiyon uygulamasına olanak verir.mekanizma güvenli biçimde kilitlenir ve taşıma süresince traksiyonu korur. Traksiyon atel seti içinde yetişkin ve çocuk olmak üzere iki atel mevcuttur (YETĠġKĠN) (ÇOCUK) Uzunluk :1440 mm Uzunluk :1240 mm Uzunluk :1000 mm Uzunluk :1000 mm : 185 mm : 185 mm Ağırlık : 3,5 kg. Ağırlık : 3,5 kg

12 ġġġme ATEL SETĠ OR-A 002 OR-A 002 (AĠR SPLĠNT) Dayanıklı vinil PVC malzemeden üretilmiş olan şişme ateller, kırıklarda ilk müdahalenin yapılmasına olanak verir. Aşırı kanama veya şişme durumlarında da ekstremitleri sabitleme de yardımcı olarak kullanılabilir. Şişme atel kiti, diz yada dirsek eklemleriyle bunların alt kısımlarında meydana gelmiş olan kırıkların sabitlenmesi için kullanılabilir. ÖZELLĠKLERĠ *Çabuk takılabilir fermuarlı adaptasyon *Geriye hava vermeyen sibop sistemi *X ışınlarını geçirgendir. *Özel çantası içerisinde 6 adet atel bulunmaktadır.. VAKUM ATEL SETĠ OR-A 003 Tam kol :730 mm Yarım kol :500 mm El-Bilek :375 mm Tam bacak :825 mm Yarım bacak :640 mm Ayak bilek :385 mm OR-A 003 Kol, bacak ve eklem kırıklarında ve omuz çıkıklarında kullanılmak üzere tasarlanmıştır.atellerin içerisindeki hava üzerinde bulunan valf ten pompası aracılığı ile vakumlandığında ateller kullanıldığı uzvun şeklini alarak bu bölgeyi alçıdan bir kabuk gibi sarmakta ve bu bölgeyi geçici bir süre için sabitlemektir. ÖZELLĠKLERĠ *X ışınları geçirgendir. *İç dolgu malzemesi polystyrene granüllerden oluşmaktadır. *Dış yüzeyi PVC kaplı kumaştır. *Set içinde vakum pompası verilmektedir Yarım kol :730 mm Tam kol :500 mm Tam bacak :375 mm

13 LĠGHTBAR&ELEKTRONĠK SĠREN SĠSTEMLERĠ

SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ GÜLHANE SAĞLIK MESLEK YÜKSEKOKULU ANKARA

SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ GÜLHANE SAĞLIK MESLEK YÜKSEKOKULU ANKARA SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ GÜLHANE SAĞLIK MESLEK YÜKSEKOKULU ANKARA ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ I HASTA VE YARALININ TAŞINMASINDA KULLANILAN SEDYELER ASH I DERS NOTU 05 2017 i İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER...

Detaylı

Sedye Eni 55cm Sedye Yüksekliği 15 (16)cm Sedye Taşıma Kapasitesi 170kg Sedye Boş Ağırlığı 5.2 kg Standart EN 1865 Onay CE

Sedye Eni 55cm Sedye Yüksekliği 15 (16)cm Sedye Taşıma Kapasitesi 170kg Sedye Boş Ağırlığı 5.2 kg Standart EN 1865 Onay CE ÜRÜN KODU 2013-3000 09 ÜRÜN KODU 2013-3000 10 ÜRÜN KODU 2013-3000 12 ÜRÜN KODU 2013-3000 13 SAYFA-1 Sedye Alüminyum Boydan İkiye Katlanır Boydan İkiye Katlanabilir Sedye Materyal ; Hafif Alaşım Alüminyum

Detaylı

Bükme ve Düzeltme. Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tesisat 7 5. Enstrüman 8 3 Üçlü Bükme 1 1

Bükme ve Düzeltme. Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tesisat 7 5. Enstrüman 8 3 Üçlü Bükme 1 1 Bükme ve Düzeltme Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tip No inç. Sayfa Boru Bükmeler Tesisat 7 5 8-4 10-18 8.2 Enstrüman 8 16-1 2 6-12 8.2 Üçlü Bükme

Detaylı

6001 MARATHON 6002 SWEET 6025 CARRIER 6003 SUPREME 6020 PINNA DELUX 6004 IZZY

6001 MARATHON 6002 SWEET 6025 CARRIER 6003 SUPREME 6020 PINNA DELUX 6004 IZZY 6001 MARATHON 6002 SWEET 360 derece dönebilen ve sabitlenen ön tekerlekler 5 noktalı emniyet kemeri Barla birlikte katlanabilme özelliği Tam kapanabilen tente Ayarlanabilir sırt desteği Ayarlanabilir ayak

Detaylı

HASTANE EKİPMANLARI VE DONANIMLARI

HASTANE EKİPMANLARI VE DONANIMLARI HASTANE EKİPMANLARI VE DONANIMLARI 40 yılı aşkın üretim tecrübesini, günümüz teknoloji ve tasarım anlayışıyla buluşturan MEYSA A.Ş. medikal sektörünün ihtiyaçlarına cevap verebilmek üzere MEISSA markasıyla

Detaylı

Decubitus Prophylaxis Üstün Tedavi

Decubitus Prophylaxis Üstün Tedavi Decubitus Prophylaxis Üstün Tedavi Decubitus Prophylaxis Üstün Tedavi TEMPUR-MED Ürününün Sağladıkları Optimum basınç azaltımı Yüksek konfor Yüksek hijyen Kullanım kolaylığı Geniş uygulama alanı Minimum

Detaylı

Tahrik Birimleri RIDGID 300 RIDGID 300 RIDGID 300 El Sayfa 34 / 35 Sayfa 34 / 35 Dahil Sayfa 34 / 35

Tahrik Birimleri RIDGID 300 RIDGID 300 RIDGID 300 El Sayfa 34 / 35 Sayfa 34 / 35 Dahil Sayfa 34 / 35 Yiv Açma Ekipmanları Yiv Açma Ekipmanları Yiv Açma Ekipmanları RIDGID yiv açma ekipmanları, en karmaşık boru tesisatları için tasarlanmıştır. Bu ekipmanların sağlamlığı, uzun ömürlülüğü ve kullanım kolaylığı

Detaylı

6001 MARATHON 360 derece dönebilen ve sabitlenen ön tekerlekler Tam kapanabilen tente Ayarlanabilir sırt dayanağı Ayarlanabilen ayak koyma yeri Tek noktadan frenleme sistemi Araç katlandığında otomatik

Detaylı

KIRIK, ÇIKIK VE BURKULMALARDA İLKYARDIM. Yrd. Doç.Dr. Kadri KULUALP

KIRIK, ÇIKIK VE BURKULMALARDA İLKYARDIM. Yrd. Doç.Dr. Kadri KULUALP KIRIK, ÇIKIK VE BURKULMALARDA İLKYARDIM Yrd. Doç.Dr. Kadri KULUALP Kırık Nedir? Kırık, kemik bütünlüğünün bozulmasıdır. Kırıklar darbe sonucu yada kendiliğinden oluşabilir. Büyük kemiklerin kırılması sonucu

Detaylı

Evde Sağlık Çözümleri. Ürün Kataloğu

Evde Sağlık Çözümleri. Ürün Kataloğu Evde Sağlık Çözümleri Ürün Kataloğu Icerik Tansiyon Aletleri 4-5 Nebulizatörler 6-7 Ateş Ölçerler 8 Yaşam Tarzı 9 Bebek Bakımı 10 Tansiyon Aletleri CHECKY Koldan Ölçen Tansiyon Aleti - OTOMATİK Checky

Detaylı

Viking M. Efficiency, Safety and Comfort in Patient Care

Viking M. Efficiency, Safety and Comfort in Patient Care Viking M Viking M, ile Yataktan tekerlekli sandalyeye Sandalyeden yatağa hasta taşınabilir. Viking Mile ağır hastalar bile kolaylıkla güvenli bir şekilde yerden kaldırılabilir. Viking M ile hastaya güvenli

Detaylı

The wound beds Last LEBENMANN MEDICAL PRODUCT LEBENMANN.

The wound beds Last LEBENMANN MEDICAL PRODUCT LEBENMANN. The wound beds Last LEBENMANN MEDICAL PRODUCT LEBENMANN MEDICAL PRODUCT www.lebenmann.com HASTA POZİSYON YASTIK SETİ Ürün Özellikleri asta pozisyon yastığı; hastanelerde bulunan kliniklerde, yoğun bakım

Detaylı

Kırık, Çıkık ve Burkulmalar

Kırık, Çıkık ve Burkulmalar Kemik bütünlüğünün bozulmasına kırık denir. Kırıklar darbe sonucu veya kendiliğinden oluşur. Kapalı ve açık kırık çeşitleri vardır. Kapalı Kırık: Kemik bütünlüğü bozuktur, ancak deri sağlamdır. Açık Kırık:

Detaylı

Orijinal Ağır Tip Boru Anahtarı

Orijinal Ağır Tip Boru Anahtarı Kelepçeleme lar Orijinal Ağır Boru ı Dünyanın lider boru anahtarı üreticisi RIDGID, günümüzde her uygulamaya uygun tip ve boyutta milyonlarca anahtar üretmektedir. Şu andaki tüm RIDGID anahtarlarının atası

Detaylı

2.0 KERL KERL. Tutucu olarak kullanım. Sabitleme noktası olarak kullanım. Sayfa Sayfa 46

2.0 KERL KERL. Tutucu olarak kullanım. Sabitleme noktası olarak kullanım. Sayfa Sayfa 46 2.0 Sabitleme noktası olarak kullanım Sayfa 44-45 Tutucu olarak kullanım Sayfa 46 40 Sistemlerde kullanılan sabitlemeler Vidalı sabitleme noktası olarak kullanım Özel uygulamalar Sayfa 47 Sayfa 48-51 41

Detaylı

KATALOG TUTTI I TIPI DI SOLLEVATORI

KATALOG TUTTI I TIPI DI SOLLEVATORI NOVITÀ 2011-12 KATALOG TUTTI I TIPI DI SOLLEVATORI Uzun süre engellilerle ve engelliler için çalışmanın verdigi tecrübeyle ve yapılan araştırmalar sonucunda, ortaya çıkan dünya da benzeri olmayan portatif

Detaylı

EKOEDGE. Plastik Sınırlama Sistemleri. www.ekoplas.com.tr

EKOEDGE. Plastik Sınırlama Sistemleri. www.ekoplas.com.tr EKOEDGE Plastik Sınırlama Sistemleri www.ekoplas.com.tr 01 hakkımızda... // Bu gereksinimleri ve gelişmeleri yakından takip ederek 2012 yılında faaliyetlerine başlayan Ekoplas, ülkemizde mimari ve peyzaj

Detaylı

FTP-V ELEKTRO ÇATI PENCERESI

FTP-V ELEKTRO ÇATI PENCERESI FTP-V ELEKTRO ÇATI PENCERESI Yeni FTP-V Electro pencere bir pivot FTP-V pencere olup, fabrika çıkışlı olarak uzaktan kumandalı açma, kapama ve aksesuar kontrolü sağlayacak cihazlarla donatılmıştır. Bu

Detaylı

KIRIK, ÇIKIK VE BURKULMA Kırık: Kemik dokusunun bütünlüğünün bozulmasına kırık denir. Çeşitleri: Kapalı kırık: Deri bütünlüğünün bozulmadığı, çevre dokularının ve organların çok fazla zarar görmediği kırıklardır.

Detaylı

SAFEBELT. Çelik Kilitli Seri. Hasta Güvenlik Kemerleri. Genel Özellikler. 1Genel Ürünler

SAFEBELT. Çelik Kilitli Seri. Hasta Güvenlik Kemerleri. Genel Özellikler. 1Genel Ürünler SAFEBELT Hasta Güvenlik Kemerleri Genel Özellikler Güvenli ve sağlam bir sabitleme yaparak hastaya ve çevresine maksimum emniyeti sağlarlar. Hareketin kısıtlı veya kontrol altında olduğu anda hastaya özgürlük

Detaylı

HAKKIMIZDA ÜRETİM ALANLARI

HAKKIMIZDA ÜRETİM ALANLARI HAKKIMIZDA Cephe Ulaşım Sistemleri ve Hafif inşaat makineleri üretiminin lider isimlerinden olan şirketimiz, Ankara da Ostim Organize Sanayi Bölgesinde faaliyetlerini sürdürmektedir. Ademsan Makine; bina

Detaylı

CAM KALDIRMA VE TAŞIMA ALETLERİ

CAM KALDIRMA VE TAŞIMA ALETLERİ CAM KALDIRMA VE TAŞIMA ALETLERİ HASAL Vakumlu taşıyıcıları Basit ve güçlü tasarımları ile en yüksek güvenliği sağlarlar. Bir yüzeye yapışabilmek için, Vantuzlar vakum gücünü (negatif atmosferik) kullanırlar.

Detaylı

IV 100/40 M B1. Manüel filtre temizleme. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Güvenli elektrikli süpürge sistemleri. Güvenlik

IV 100/40 M B1. Manüel filtre temizleme. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Güvenli elektrikli süpürge sistemleri. Güvenlik IV 100/40 M B1, farklı hedef grupların ihtiyaçlarını karşılayan çok dayanıklı bir endüstriyel elektrikli süpürgedir. Bu elektrikli süpürge, özellikle Bölge 2 ST 1, ST 2 ve ST 3 toz patlama sınıflarında

Detaylı

D Chair. Kullanım ve Montaj Kılavuzu

D Chair. Kullanım ve Montaj Kılavuzu D Chair Kullanım ve Montaj Kılavuzu Genç ve yalın D Chair, dinamik tasarımı ve zengin renk seçenekleri ile keyifli bir çalıșma ortamı sunar. Ayarlanabilir bel desteği ve kolları ile kullanım süresince

Detaylı

01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ

01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ 01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ EL / AL ÇOK YÜKSEK VE AĞIR KAPILAR İÇİN ZİNCİRLİ MEKANİZMA Standart boyutların üzerindeki kapılarınız için mükemmel bir çözüm. Yeni nesil zincirli

Detaylı

Best BALMAK Makine Sanayi ve Dış Ticaret. tarım makinelerinde güvenilir ortağınız

Best BALMAK Makine Sanayi ve Dış Ticaret. tarım makinelerinde güvenilir ortağınız Best BALMAK Makine Sanayi ve Dış Ticaret tarım makinelerinde güvenilir ortağınız Tesviye Küreği Üç nokta askı düzeni ile traktöre bağlanıp toprağın tesviye edilmesi, tarla yollarının yapılması, karla kapanmış

Detaylı

Breeze. Kullanım ve Montaj Kılavuzu

Breeze. Kullanım ve Montaj Kılavuzu Breeze Kullanım ve Montaj Kılavuzu Yeni çalıșma trendlerinin akıllı koltuğu Breeze, çalıșma hayatında değișken kullanıcı ihtiyaçlarına yenilikçi formu ve teknolojisi ile akılcı çözümler sunar. Breeze,

Detaylı

PASLANMAZ HASTANE EKİPMANLARI

PASLANMAZ HASTANE EKİPMANLARI PASLANMAZ HASTANE EKİPMANLARI I. Paslanmaz Çelik Hastane Ekipmanları Alet ve İlaç Dolabı Ameliyathane ve müdahale odalarında kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Dolap AISI 304 kalite 18/8 CrNi paslanmaz

Detaylı

Güçlü cerrahi aspiratör cihazı

Güçlü cerrahi aspiratör cihazı Güçlü cerrahi aspiratör cihazı ATMOS Record 55 ATMOS Record 55 DDS DAYANIKLI KULLANIMI KOLAY SESSİZ 2 ATMOS Record 55 Çok yönlü ve güçlü! Yüksek emiş gücü ve güçlü vakumu sayesinde ATMOS Record 55 çok

Detaylı

ÜRÜNE AİT TEKNİK ÖZELLİK FORMU

ÜRÜNE AİT TEKNİK ÖZELLİK FORMU ÜRÜNE AİT TEKNİK ÖZELLİK FORMU (EK-4) KATAGORİ KIRILIMI 18.1.3.3 TARİHİ 20.05.2014 DMO KATALOG KOD NO 355349051 MED2000 / ÜRÜNE AİT RESİM Sıra No: 11 1. motor marka, model, menşei, kaldırma kuvveti (sütun

Detaylı

Fikirler daha ağır yükleri kaldırır. Ürün Kataloğu > Taşıma Teknolojileri

Fikirler daha ağır yükleri kaldırır. Ürün Kataloğu > Taşıma Teknolojileri Fikirler daha ağır yükleri kaldırır Ürün Kataloğu > Taşıma Teknolojileri CargoMaster A142 Profesyoneller için merdiven tırmanabilen akülü el arabası CargoMaster A350 Ağır yükler için özel çözüm BRP Makine

Detaylı

/wollexturkiye. /wollex.com.tr.

/wollexturkiye. /wollex.com.tr. Türkiye'de medikal sektörüne girdiğinden bu yana dünya çapındaki en başarılı ürünlerle beklentilere kalite ve istikrarla karşılık vererek piyasadaki liderliğini koruyan WOLLEX ürünleri Teknopor İç ve Dış

Detaylı

Uneo. Kullanım ve Montaj Kılavuzu

Uneo. Kullanım ve Montaj Kılavuzu Uneo Kullanım ve Montaj Kılavuzu Sağlıklı oturma alıșkanlığı kazanın Sempatik görüntüsü ve hafifliğinin yanı sıra Uneo, zengin renk ve kumaș yelpazesi ile her ofise yakıșır. İskeleti tek parça halinde

Detaylı

mec mec mobil erişilebilir cihazlar Mobil Erişilebilirlik Cihazları

mec mec mobil erişilebilir cihazlar  Mobil Erişilebilirlik Cihazları mec mec Mobil Erişilebilirlik Cihazları mobil erişilebilir cihazlar www.meccozum.com Merits TAM OTOMATIK TİLT YAPABİLEN MANUEL SANDALYE VEYA KENDİ PLATFORMUYLA TAŞIYABİLEN ENGELLİ TAŞIMA SİSTEMİ Mükemmel

Detaylı

Alpha Active 4 Havalı Şilte Sistemi

Alpha Active 4 Havalı Şilte Sistemi Alpha Active 4 Havalı Şilte Sistemi Siz ve hastalar için basıncı hafifletmek Basınç ülserlerinin önlenmesi ve yönetilmesi için tasarlanan Alpha Active 4 basınç dağıtan şilte sistemi, çeşitli bakım ortamları

Detaylı

Hızlı, Güvenli ve Güvenilir Yaşam Desteği

Hızlı, Güvenli ve Güvenilir Yaşam Desteği Hızlı, Güvenli ve Güvenilir Yaşam Desteği Hasta Nakil Ambulansı (A1 - A2 Tipi) İçinde stabilize edilmiş olan bir hastanın, güvenli olarak taşınabileceği kadar tıbbi cihaz bulunan ve en az bir sağlık personelinin

Detaylı

Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic.Ltd.Şti. /TccTurkiye /02 R 01

Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic.Ltd.Şti. /TccTurkiye /02 R 01 2015/02 R 01 TCCThe Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic.Ltd.Şti. www.tcc.com.tr Mobil cihazınızdan okutunuz. /TccTurkiye trevo trevo 1 Trevo 8 MFA Trevo 7 MFA Trevo 9 MFA 2 Trevo 6 MFA Trevo 5 MFA

Detaylı

Hasta Taşıma Sedyesi Sistemi

Hasta Taşıma Sedyesi Sistemi Hasta Taşıma Hasta taşıma işlevi ve ergonomisi alanındaki yoğun araştırmalar sonucunda tasarlanmıştır İsteğe YENI Patient Trolley İsteğe Sedyesi: QA3 versiyon 3.0 Yüksekliği Değiştirilebilen Hasta Sedyesi:

Detaylı

Şahsi ve Sportif. Hoverjet. Hoverjet GT. Hoverstar LC. Hoverstar Sportsman. Hovertour 700. Karşılaştırma Tablosu

Şahsi ve Sportif. Hoverjet. Hoverjet GT. Hoverstar LC. Hoverstar Sportsman. Hovertour 700. Karşılaştırma Tablosu Şahsi ve Sportif Hovercraftlar Kimsenin gidemediği yerlere giderek maceraya bugün başlayın! Hoverjet Hoverjet GT Hoverstar LC Hoverstar Sportsman Hovertour 700 Karşılaştırma Tablosu Hoverjet Özellikleri

Detaylı

Core. Kullanım ve Montaj Kılavuzu

Core. Kullanım ve Montaj Kılavuzu Core Kullanım ve Montaj Kılavuzu Sağlık ve konfor bir arada Core, ayarlanabilir sırt yüksekliği ile farklı vücut ölçülerine sahip bireylere sağlıklı bir șekilde uyum sağlar. Core, Pro-Support ve Dyna-Support

Detaylı

Alüminyum Katlanır Bot

Alüminyum Katlanır Bot Alüminyum Katlanır Bot Bot, kumaştan, ısıl işlemler ile yapıştırıcı kullanılmadan imal edilmiştir. Uzun ömürlüdür. Ayrıca tabanı, alüminyum bütünleşmiş profil parçalardan oluşan yapıdadır, taban sökmeden

Detaylı

Teknik Malzemeler İpler İp bakımı

Teknik Malzemeler İpler İp bakımı Teknik Malzemeler İpler İp bakımı İpte yaşanan düşüşleri kaydedin. İpte hasar varsa hasarlı yeri kesin ve ucunu yakın. İpe basmayın. 11.04.2018 351 Teknik Malzemeler Karabinalar Karabinalar, farklı yapılarda

Detaylı

Sağlam Yenilikçi Güvenli. Depolama Sistemleri. RIDGID KNAACK, şantiye ve endüstriyel alet ve malzeme depolama çözümlerinde dünya lideridir.

Sağlam Yenilikçi Güvenli. Depolama Sistemleri. RIDGID KNAACK, şantiye ve endüstriyel alet ve malzeme depolama çözümlerinde dünya lideridir. Depolama Sistemleri RIDGID KNK Profesyonel Depolama Sistemleri D nin başta gelen profesyonel depolama ekipmanı geliştiricisi olan Knaack Manufacturing ompany, inşaat ve sanayi sektörlerinde kullanılmak

Detaylı

SAFEBELT. Çelik Kilitli Seri. Hasta Güvenlik Kemerleri. Genel Özellikler. 1Hasta Güvenlik Ürünleri

SAFEBELT. Çelik Kilitli Seri. Hasta Güvenlik Kemerleri. Genel Özellikler. 1Hasta Güvenlik Ürünleri Hasta Güvenlik Kemerleri Genel Özellikler Güvenli ve sağlam bir sabitleme yaparak hastaya ve çevresine maksimum emniyeti sağlarlar. Hareketin kısıtlı veya kontrol altında olduğu anda hastaya özgürlük hissi,

Detaylı

Esnek taşıma yardımcısı C

Esnek taşıma yardımcısı C CargoMaster C serisi Esnek taşıma yardımcısı AAT olarak taşıma problemlerinde size destek sunan ve yükünüzü hafifleten akıllı teknolojiler geliştiriyoruz. Uzun yıllara dayanan bilgi ve birikimimizle yenilikçi

Detaylı

Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma

Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma Adexsi Grubu, 2013 yılı itibariyle 1.8 milyar Euro cirosu olan Fransa merkezli Soprema'ya aittir. Adexsi içinde

Detaylı

OAG 122 5 MT AÇIK KANAL VE MODÜLLERİ. www.ogendidactic.com

OAG 122 5 MT AÇIK KANAL VE MODÜLLERİ. www.ogendidactic.com 2012 OAG 122 5 MT AÇIK KANAL VE MODÜLLERİ www.ogendidactic.com OAG-122 AÇIK KANAL EĞİTİM SETİ VE UYGULAMA MODÜLLERİ GİRİŞ Bu akış kanalı ve aparatları, öğrencilere barajlar, yapay suyolları, nehirlerin

Detaylı

Karsan Dünya İçin Üretiyor AMBULANS

Karsan Dünya İçin Üretiyor AMBULANS Karsan Dünya İçin Üretiyor AMBULANS Hızır gibi olmak için hızlı olmak yetmez! Hyundai H350 ambulanslar üstlendikleri önemli ve hayati görevin altından kalkarken, hizmetinizin verimliliğini artırır, güven,

Detaylı

Yiv Açma YİV AÇMA. Boru Kapasitesi. Model No. Tip. Sayfa

Yiv Açma YİV AÇMA. Boru Kapasitesi. Model No. Tip. Sayfa Yiv Açma Yangın hatları ve diğer endüstriyel tesisatların hız ve verimliliğini geliştirmek için tasarlanmıştır. Maksimum 24" çapındaki uygulamalar için geniş mekanik ve hidrolik ünite seçeneği. Tip No

Detaylı

BRT Makine Destek Ayakları. Düz Naylon Taban

BRT Makine Destek Ayakları. Düz Naylon Taban BRT 1692 1 Haddeleme yöntemiyle yekpare altıgen çubuktan üretilmiş saplama hem kesinlik, hem de diş gücü sağlar Naylon taban yüksek yük kapasitesi, kimyasal direnç ve ısı değişikliklerinde denge sağlar

Detaylı

www.tamkanlab.com 1 50 ADET KAN TÜPÜ TAŞIMA ÇANTASI TEKNİK ŞARTNAMESİ (Otoklavlanabilir Sporlu) 68 ADET KÜÇÜK KAN TAŞIMA ÇANTASI TEKNİK ŞARTNAMESİ

www.tamkanlab.com 1 50 ADET KAN TÜPÜ TAŞIMA ÇANTASI TEKNİK ŞARTNAMESİ (Otoklavlanabilir Sporlu) 68 ADET KÜÇÜK KAN TAŞIMA ÇANTASI TEKNİK ŞARTNAMESİ 50 ADET KAN TÜPÜ TAŞIMA ÇANTASI TEKNİK ŞARTNAMESİ (Otoklavlanabilir Sporlu) 1. Rahat taşıma yapılabilmesi için üstten kulplu olmalıdır 2. Taşıma çantasının rengi mavi kırmızı veya turuncu 3. Soğuz zincir

Detaylı

1984 ten bugüne; Daima en iyiye...

1984 ten bugüne; Daima en iyiye... 1984 ten bugüne; Alınteri Bulvarı No:100 Ostim 06370 Ankara-Türkiye Tel: +90 (312) 385 30 30 Fax: +90 (312) 385 44 00 info@copuroglu.com.tr http://www.facebook.com/copurogluas @copuroglu_as Daima en iyiye...

Detaylı

VÜCUDUMUZDA SISTEMLER. Destek ve Hareket

VÜCUDUMUZDA SISTEMLER. Destek ve Hareket VÜCUDUMUZDA SISTEMLER Destek ve Hareket DESTEK VE HAREKET SİSTEMİ Vücudun hareket etmesini sağlamak Vücutta bulunan organlara destek sağlamak Destek ve Hareket Sistemi İskelet Sistemi Kaslar Kemikler Eklemler

Detaylı

1984 ten bugüne; Daima en iyiye...

1984 ten bugüne; Daima en iyiye... 1984 ten bugüne; Alınteri Bulvarı No:100 PK 06370 Ostim / Ankara Tel: +90 (312) 385 30 30 Fax: +90 (312) 385 44 00 info@copuroglu.com.tr http://www.facebook.com/copurogluas @copuroglu_as Daima en iyiye...

Detaylı

Dräger Saver CF Sıkıştırılmış Hava Kaçış Seti

Dräger Saver CF Sıkıştırılmış Hava Kaçış Seti Dräger Saver CF Sıkıştırılmış Hava Kaçış Seti Dräger Saver CF sabit akışlı Acil Kaçış Solunum Cihazı, tehlikeli ortamlardan güvenli, etkili ve kolay kaçışa olanak tanır. Kolay takılan ve otomatik çalıştırılan

Detaylı

Birlikte daha iyiyiz. Hastalarınızı en iyi masalarda ağırlıyoruz.

Birlikte daha iyiyiz. Hastalarınızı en iyi masalarda ağırlıyoruz. Birlikte daha iyiyiz. Hastalarınızı en iyi masalarda ağırlıyoruz. AMELİYAT MASALARI ve AKSESUARLARI 01 AMELİYAT MASALARI ve AKSESUARLARI AMELİYAT MASASI Elektromekanik Hareketler Yükseklik ayarı Sırt bölümü

Detaylı

Yüksekten Düşmeye Karşı Koruyucular

Yüksekten Düşmeye Karşı Koruyucular üksekten D Yüksekten Düşmeye Karşı Koruyucular üşmeye K Yüksekte çalışma esnasında etkin bir koruma ve Avrupa standartlarına uyum için (EN 363) bir düşüş önleyici sistem, 4 parçadan oluşmalıdır. 1. Bağlantı

Detaylı

PARS 8X8 TAKTIK TEKERLEKLI ZIRHLI ARAÇ

PARS 8X8 TAKTIK TEKERLEKLI ZIRHLI ARAÇ PARS 8X8 32 TAKTIK TEKERLEKLI ZIRHLI ARAÇ TEMEL ÖZELLİKLER Şoför/Komutan için mevcut durum bilgisi sağlayan önde ve arkada iki adet termal ve CCD gündüz kameraları Tüm tekerleklerden direksiyon kontrolü

Detaylı

ORGAN NAKİL ÇANTALARI 70 LİTRE TEKERLEKLİ ORGAN NAKİL SANDIĞI (TK70OTC) www.tamkanlab.com 1 94 LT ORGAN TAŞIMA SANDIĞI (TK94OTC)

ORGAN NAKİL ÇANTALARI 70 LİTRE TEKERLEKLİ ORGAN NAKİL SANDIĞI (TK70OTC) www.tamkanlab.com 1 94 LT ORGAN TAŞIMA SANDIĞI (TK94OTC) ORGAN NAKİL ÇANTALARI 94 LT ORGAN TAŞIMA SANDIĞI (TK94OTC) 70 LİTRE TEKERLEKLİ ORGAN NAKİL SANDIĞI (TK70OTC) 1. Kapasitesi 94 Litre 2. Dış Ölçüler, 90 x 42 x 43 cm 4. Her iki yanında salıncak kulpları

Detaylı

FIAT AUTONOMY HAREKET ÖZGÜRLÜĞÜ PROGRAMI

FIAT AUTONOMY HAREKET ÖZGÜRLÜĞÜ PROGRAMI FIAT AUTONOMY HAREKET ÖZGÜRLÜĞÜ PROGRAMI Fiat Autonomy, bedensel engellilere özel donanımlarla her ihtiyaca çözüm üretir, yolda hareket özgürlüğü sunar. Autonomy programı kapsamındaki Fiat modellerinden

Detaylı

KLEEMANN Çözümleri. Engineering

KLEEMANN Çözümleri. Engineering KLEEMANN Çözümleri Makine Dairesiz Çözümler (MRL) Düşük kuyu dibi / Son kat için çözümler Eşsiz Özel Çözümler / Sertifikalı ler Makine Daireli Çözümler (MR) Yürüyen Merdivenler & Yürüyen Bantlar Araç Park

Detaylı

Grandë Taşıma ML1005 ML1005-01 ML1005-06

Grandë Taşıma ML1005 ML1005-01 ML1005-06 Grandë Taşıma ML1005 Lüx ve Zerafet 0-13 kg arası kullanım Özel Alüminyum tutma kolu Anne kucağı formu Açılır - Kapanır güneşlik Darbe emici gövde 3 noktalı özel emniyet kemeri Darbe emici emniyet kemer

Detaylı

Doğal taş kaplı metal kiremit sistemi

Doğal taş kaplı metal kiremit sistemi Doğal taş kaplı metal kiremit sistemi Yüksek kalite, Uygun Fiyat, Zamanında Teslimat Şirket Profili Jung-ang Steel, Dünya çapında çatı kaplama sektöründe kullanılan metal kiremit imalatçısı ve dağıtımcısıdır.

Detaylı

Koruyucular. Yüksekten Düşmeye Karşı

Koruyucular. Yüksekten Düşmeye Karşı Yüksekten Düşmeye Karşı Koruyucular Yüksekten Düşmeye Karşı Emniyet Kemerleri otomatik toka ön bağlantı halkası esnek sırt yastığı sırt bağlantı halkası ayarlanabilir göğüs tokası kayma önleyici sistem

Detaylı

Temizlik Setleri. Ürün Özellikleri: Mop. Sap. Kova. Tekerlekli Taşıma Aparatı. Ürün Kodu. Ürün Barkod Koli Barkod Koli İçi Hacim (lt)

Temizlik Setleri. Ürün Özellikleri: Mop. Sap. Kova. Tekerlekli Taşıma Aparatı. Ürün Kodu. Ürün Barkod Koli Barkod Koli İçi Hacim (lt) İÇİNDEKİLER TEMİZLİK SETLERİ... 4 MOPLAR... 6 APARATLAR... SAPLAR... 14 CAM TEMİZLİK ÜRÜNLERİ... 16 TEMİZLİK BEZLERİ... 18 SÜNGER VE OVMA ÜRÜNLERİ... 20 Temizlik Setleri Mop Temizleme alanı genişletilmiş

Detaylı

HASTA TAŞIMA VE KALDIRMA TALİMATI REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No

HASTA TAŞIMA VE KALDIRMA TALİMATI REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No REVİZYON DURUMU Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No Hazırlayan: Onaylayan: Onaylayan: Hemşirelik Protokolleri Hazırlama Komitesi Adem Aköl Kalite Konseyi Başkanı Sinan Özyavaş Kalite Koordinatörü 1/5

Detaylı

IV 100/55 M B1. Dirençli ve çok yönlü alanı. Aksesuarlar için makinenin şasisinde kullanışlı saklama. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri

IV 100/55 M B1. Dirençli ve çok yönlü alanı. Aksesuarlar için makinenin şasisinde kullanışlı saklama. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri IV 100/55 M B1, farklı hedef grupların ihtiyaçlarını karşılayan çok dayanıklı bir endüstriyel elektrik süpürgesidir. Özellikle 2 ST 1, ST 2 ve ST 3 patlama sınıflarında bulunan tozlar için geliştirilmiştir.

Detaylı

Universal, UniversalLine, UniversalLine + TEKNİK ÖZELLİKLER & YENİLİKLER İÇİNDE TEKNOLOJİ VAR

Universal, UniversalLine, UniversalLine + TEKNİK ÖZELLİKLER & YENİLİKLER İÇİNDE TEKNOLOJİ VAR Universal, UniversalLine, UniversalLine + TEKNİK ÖZELLİKLER & YENİLİKLER İÇİNDE TEKNOLOJİ VAR Estap sunar: Universal, UniversalLine ve UniversalLine + Ofisler ve sistem odaları için mükemmel çözümler...

Detaylı

Dräger PARAT Kaçış başlıkları

Dräger PARAT Kaçış başlıkları Dräger PARAT Kaçış başlıkları Dräger PARAT kaçış başlıkları her zaman mümkün olduğunca hızlı bir kaçış gerekliliği dikkate alınarak kullanıcılarla beraber geliştirilmiştir. Dräger PARAT optimize edilmiş

Detaylı

Yıkayıcılar. Medikal Işık Sistemleri. Tedavi Arabaları I. Anestezi Arabası II. İlaç Arabası III. Acil Arabası IV. Pansuman Arabası 1/96

Yıkayıcılar. Medikal Işık Sistemleri. Tedavi Arabaları I. Anestezi Arabası II. İlaç Arabası III. Acil Arabası IV. Pansuman Arabası 1/96 Yıkayıcılar I. Dezenfeksiyon ve Yıkama Cihazı II. Küçük Kapasiteli Yıkayıcı III. Orta Kapasiteli Yıkayıcı Sarf Malzemeler Sterilizasyon ve Tyvek Ruloları.I.IIDezenfektan ve Yıkama Cihazı Solüsyonları.II

Detaylı

GÜVENLİ ŞANTİYE DEPOLAMA SİSTEMLERİ. Model No. Güvenli Şantiye Depolama Sistemleri. Kapasite (m 3 ) Sayfa

GÜVENLİ ŞANTİYE DEPOLAMA SİSTEMLERİ. Model No. Güvenli Şantiye Depolama Sistemleri. Kapasite (m 3 ) Sayfa RIDGID KNAACK Depolama Sistemleri Tam kapsamlı çok amaçlı, ağır hizmet tipi çelik depolama kasaları. İnşaat ve endüstriyel sektörlerde dünya lideri. Maksimum direnç için tamamen kaynaklı dikişler. Hava

Detaylı

BORU MENGENELERİ VE SEHPALARI. Model No. Sayfa. inç. mm inç. mm. Mengeneler. Boru Standları. Taşınabilir ÜÇ AYAKLI

BORU MENGENELERİ VE SEHPALARI. Model No. Sayfa. inç. mm inç. mm. Mengeneler. Boru Standları. Taşınabilir ÜÇ AYAKLI Boru Mengeneleri ve Sehpaları Geniş yelpazeye sahip borulama aksesuarları tek parça gibi çalışacak şekilde tasarlanmışlardır. Yıllarca güvenilir şekilde hizmet etmesi içi dayanıklı gövde. Mengeneler No

Detaylı

mtse Serisi Network Kabinleri

mtse Serisi Network Kabinleri mtse Serisi Network Kabinleri Teknoloji Özellikleri ve Fonksiyonları: ANSI/EIAR-310-D, DIN41491: Part1, IEC297-2, DIN41494: Dart7, GB/T3047-92, standartlarına, 19" uluslararası standartlara, metrik sistem

Detaylı

Mutfak / Banyo Donanımları ve Menfezler Engelliler için çözümler. Bilgi - Engelliler için çözümler. Sıkıştırma Emniyeti AT 220 V OIS-V 230 V

Mutfak / Banyo Donanımları ve Menfezler Engelliler için çözümler. Bilgi - Engelliler için çözümler. Sıkıştırma Emniyeti AT 220 V OIS-V 230 V Bilgi - Engelliler için düşünülmüş kaldırma/indirme tertibatları ile yükseklik ayarlı mobilyalar üretebilir ve engelsiz yaşam alanları yaratabilirsiniz. Mutfak, banyo, çalışma odaları ve ofisler için idealdir.

Detaylı

PARAMEDİĞİN GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI

PARAMEDİĞİN GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI PARAMEDİĞİN GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI 1)Acil araç kullanma tekniklerini ve trafik kurallarını bilmek ve en az B sınıfı sürücü ehliyetine sahip olmak, 2) Kendisini ve hastaları olası kazalardan korumak

Detaylı

Snack Tipi. Tezgah Buzdolapları. Kod Ürün Adı Elektrik Gücü Güç (W) Dış Boyutlar (mm) İç Hacim (lt) Kodu KTB070100 KTB070200 KTB070300

Snack Tipi. Tezgah Buzdolapları. Kod Ürün Adı Elektrik Gücü Güç (W) Dış Boyutlar (mm) İç Hacim (lt) Kodu KTB070100 KTB070200 KTB070300 SOĞUTUCULAR Derin Buzdolapları Soğutma Depoları Snack Tipi Demonte dekoratif AISI 304 Inox Pasl Okside olmayan anti bakteriyel boyalı, bakır evaparatör. Çalışma aralığı 2C ile +8C arası ( +43C tropikal

Detaylı

Yeni Plexo 3, ihtiyaç duyduğunuz geniş hacim

Yeni Plexo 3, ihtiyaç duyduğunuz geniş hacim Yeni Plexo 3, ihtiyaç duyduğunuz geniş hacim IP 65 NEMLİ YER KOFRALARI Kablolamada sınırlar yok: kofranın içinde geniş kablolama hacmi 2 Geniş ürün yelpazesine sahip kofralar 11 farklı boyutta kofra 2

Detaylı

KM 120/150 R D. Otomatik temizleme fonksiyonlu ana rulo fırça. Konforlu çalışma alanı. Hidrolik kaldıraçlı konteyner.

KM 120/150 R D. Otomatik temizleme fonksiyonlu ana rulo fırça. Konforlu çalışma alanı. Hidrolik kaldıraçlı konteyner. 1200 mm yan fırça çalışma genişliği ile kompakt, modern ve esnek süpürücü elektrikli süpürge. Orta ölçekli alanlardan geniş alanlara ve bina dışı alanlara kadar profesyonel kullanım için. 1 2 3 4 1 2 Otomatik

Detaylı

PROFESYONEL Kabinet ve Ekipman Çözümü

PROFESYONEL Kabinet ve Ekipman Çözümü PROFESYONEL Kabinet ve Ekipman Çözümü GreenCAB marka kabinet ve aksesuarları profesyonel tüm markaların kabin içinde yerleşimine uygun bir markadır. Her tip yapıda, iç dış mekan için üretilmiş ürünlere

Detaylı

TAKIM CANTALARI. İSİNİZ İCİn üretildi. VERİMLİLİK İHTİYACLARINIZ İCİn özellestirildi

TAKIM CANTALARI. İSİNİZ İCİn üretildi. VERİMLİLİK İHTİYACLARINIZ İCİn özellestirildi www.stanley.com.tr TAKIM CANTALARI İSİNİZ İCİn üretildi VERİMLİLİK İCİn tasarlandı İHTİYACLARINIZ İCİn özellestirildi TEKERLEKLİ ÇANTA PRO SERİ FATMAX BATTAL BOY TAKIM ÇANTASI Ağır hizmet tipi tekerlekler

Detaylı

Elektrikli Çok Amaçlı Pişiriciler

Elektrikli Çok Amaçlı Pişiriciler 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

KARTAL DENTAL 2014 KARTAL DENTAL 2014 SERIES 1 KLİNİK SİSTEMLERİ ÜRÜNLER SAYFA NO. CKD SERİSİ 5 MD SERİSİ 13 GCC SERİSİ 18 GCD SERİSİ 24 LGCC SERİSİ 29 LGCD SERİSİ 34 MPE DİSPANSER 40 2 LABORATUVAR SİSTEMLERİ

Detaylı

Your Partner in Safety

Your Partner in Safety ma Your Partner in Safety PETEK IZGARA TAM GEÇME YARI GEÇME KARE BURGULU ÇENTİKLİ GENİŞLETİLMİŞ METAL PERFORE METAL YÜKLEME RAMPALARI & İSKELE KALASI PETEK IZGARA TİPLERİ Tam Geçme - Yarım Geçme Izgaralar

Detaylı

İLAÇLARIN AMBALAJLANMASI 14. HAFTA

İLAÇLARIN AMBALAJLANMASI 14. HAFTA İLAÇLARIN AMBALAJLANMASI 14. HAFTA Tanım Ambalaj malzemesi; ürünü dış etkilerden korumak, depolamak ve nakletmek amacıyla kullanılan materyallerdir. İlaç kapları ise farmasötik kullanıma yönelik olarak

Detaylı

SERİSİ. Standart Motopomplar WB20XT DRX WB30XT DRX

SERİSİ. Standart Motopomplar WB20XT DRX WB30XT DRX WB Honda 4 Zamanlı OHV (Üstten Supaplı) Motorlar 4 zamanlı ve çevre dostu OHV motorlara sahip WB serisi Honda motopomplar; kolay çalışma, rahat kullanım, bakım kolaylığı, düşük yakıt tüketimi, düşük ses

Detaylı

Dräger PARAT 5500 Filtreli Kaçış Başlıkları

Dräger PARAT 5500 Filtreli Kaçış Başlıkları Dräger PARAT 5500 Filtreli Kaçış Başlıkları Dräger PARAT 5500 yangın kaçış başlığı her zaman mümkün olduğunca hızlı bir kaçışın sağlanması dikkate alınarak kullanıcılarla beraber geliştirilmiştir. Optimize

Detaylı

Çığır açıcı doğum yatağı kolaylık ve güvenlik için tasarlanmıştır.

Çığır açıcı doğum yatağı kolaylık ve güvenlik için tasarlanmıştır. Çığır açıcı doğum yatağı kolaylık ve güvenlik için tasarlanmıştır. Affinity 4 Doğum Yatağı Gereksinim duyacağınız tek doğum yatağı. Affinity 4 Doğum Yatağı Affinity 4 doğum yatağı hoş ve klinik açıdan

Detaylı

Kırık-Çıkık Ve Burkulmalarda İlk Yardım

Kırık-Çıkık Ve Burkulmalarda İlk Yardım Kırık-Çıkık Ve Burkulmalarda İlk Yardım Kırık Nedir? Kırık, kemik bütünlüğünün bozulmasıdır. Kırıklar darbe sonucu ya da kendiliğinden oluşabilir. Yaşlılık ile birlikte kendiliğinden kırık oluşma riski

Detaylı

KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU 0 ile 6 ay arası için uygun, maksimum 12 kg ÜRÜN NO.:SB504

KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU 0 ile 6 ay arası için uygun, maksimum 12 kg ÜRÜN NO.:SB504 İletişim Bilgileri : Zaman Gıda Çiçekçilik Hırdavat Teks.San.ve Tic.Ltd.Sti. T.Cemal Beriker Bulv.Adana Mersin Yolu Sarıhamzalı Mh.47007 Sk.No:79/A Tel : 0322 445 23 93 Fax: 0322 445 23 94 Web : www.starbaby.com.tr

Detaylı

DARK METAL. Hedef Kitlesi: Erkek Teması: Dokulu siyahın gücü ve zarafetiyle birleşen modern tasarım.

DARK METAL. Hedef Kitlesi: Erkek Teması: Dokulu siyahın gücü ve zarafetiyle birleşen modern tasarım. Hedef Kitlesi: Erkek Teması: Dokulu siyahın gücü ve zarafetiyle birleşen modern tasarım. DARK METAL Segmenti: Genç ve Çocuk Özellikleri: Siyah embos canyon metal embos Yaş Aralığı: 12-24 Yaş Sertifikaları:

Detaylı

basis mesh Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. /TccTurkiye

basis mesh Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. /TccTurkiye basis mesh 2015/02 R 01 TCCThe Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. www.tcc.com.tr Mobil cihazınızdan okutunuz. /TccTurkiye basis mesh basis mesh 1 Basis Mesh 30 A Basis Mesh 40 A 2 Basis Mesh

Detaylı

T 10/1. Kolay kullanım için ayak pedalı. Eğilmeye gerek kalmadan çalışma için ayak pedalı. Darbeye dayanıklı konteyner

T 10/1. Kolay kullanım için ayak pedalı. Eğilmeye gerek kalmadan çalışma için ayak pedalı. Darbeye dayanıklı konteyner Fonksiyonelliği, güçlü emiş gücü ve dayanıklılığı ile öne çıkan T 10/1 kuru elektrikli süpürge, ergonomik tasarımı ile oteller ve temizlik firmaları için ideal bir seçenektir. 1 2 1 Kolay kullanım için

Detaylı

ANA ÜRÜNLERİMİZ 2012

ANA ÜRÜNLERİMİZ 2012 LEADING IN WELDING SAFETY CEPRO, kaynak yapılan çalışma alanları çevresinde kullanılan koruma sistemler için dünyanın önde gelen tedarikçisi konumundadır. CEPRO tarafından sağlanan ürünler en yüksek Avrupa

Detaylı

ARGESAN OTOMATİK AÇILIR CAM KAPI CONTALARI

ARGESAN OTOMATİK AÇILIR CAM KAPI CONTALARI SOĞUK? DUMAN? GÜRÜLTÜ? RÜZGAR? HAŞERELER? ARGESAN OTOMATİK AÇILIR CAM KAPI I TOZ? SU? ISI? YARALANMA? ENGELLER? CAM SIZDIRMAZLIK SİSTEMİ CAM SIZDIRMAZLIK SİSTEMİ CAM MiL MODELi AÇIKLAMA: Cam kapı tabanı

Detaylı

basis Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. /TccTurkiye 2015/02 R 01

basis Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. /TccTurkiye  2015/02 R 01 basis 2015/02 R 01 TCCThe Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. www.tcc.com.tr Mobil cihazınızdan okutunuz. /TccTurkiye basis basis 1 Basis 20 A Basis 30 A 2 Basis 18 A Basis 12 A Basis 12 tabletli

Detaylı

Güç ve hız hizmetinizde

Güç ve hız hizmetinizde KAROT ACMA Güç ve hız hizmetinizde Ø 25 mm den 350 mm ye kadar sulu ve kuru karot açma. Makinaları kuru ve Sulu Karot Açma > Virax kuronları Bütün materyaller için Ø 350 mm ye kadar tek bir seri karot

Detaylı

Halfen ankraj kanalları

Halfen ankraj kanalları Halfen ankraj kanalları Halfen ankraj kanalları, kolay montaj ve ayarlanabilir bağlantı imkanı verir. Kanallar, polystiren dolgu ile doldurularak, beton çalışması esnasındaki olası problemlere karşı korumaya

Detaylı

OTOMATİK GAARAJ KAPISI SİSTEMLERİ

OTOMATİK GAARAJ KAPISI SİSTEMLERİ OTOMATİK GAARAJ KAPISI SİSTEMLERİ ENDÜSTRİYEL TİP VE POLİÜRETAN DOLGULU PANELLER İLE PRATİK VE GÜVENLİ ÇÖZÜMLER. Garaj kapısı sistemleri PANEL YAPISI PANEL ÇEŞİTLERİ Menteşe Montaj Destek Sacı Poliüretan

Detaylı

Efsanenin Anatomisi. Geniş flanşı, anahtar ayarlıyken somunun istemdışı dönmesini engeller.

Efsanenin Anatomisi. Geniş flanşı, anahtar ayarlıyken somunun istemdışı dönmesini engeller. RIDGID Boru Anahtarları emsali olmayan sağlamlıkları ve hizmet becerisiyle dünyaca tanınmıştır. Aşağıda resmi bulunan orijinal ağır tip boru anahtarı, ilk seferinde ve her seferinde işini doğru yaptığından

Detaylı

9155 TOMMY KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU

9155 TOMMY KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU 9155 TOMMY KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU www.sunnybaby.com.tr Resim sadece görsel olarak sağlanmış olup, ürün içeriği ve aksesuarları farklılık gösterebilir. Kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyunuz ve sonraki

Detaylı