Trakya ve Güney Marmara Bölgeleri oluşturularak daha önce 8 olan bölge sayımız 10 a çıkarılmış ve briçe katılım ve kulüp sayılarında artış

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Trakya ve Güney Marmara Bölgeleri oluşturularak daha önce 8 olan bölge sayımız 10 a çıkarılmış ve briçe katılım ve kulüp sayılarında artış"

Transkript

1

2 Trakya ve Güney Marmara Bölgeleri oluşturularak daha önce 8 olan bölge sayımız 10 a çıkarılmış ve briçe katılım ve kulüp sayılarında artış sağlanmıştır.

3 Briç faaliyeti olmayan veya çok zayıf olan Van, Tunceli, Erzincan, Çorum, Amasya ve Rize gibi birçok şehirde kurslar düzenlenerek yeni briç sporcularına, briç takımlarına ve kulüplerine kavuşulmuştur.

4 Temsil edilme gerekliliği olan bütün toplantı ve törenlere katılarak Türkiye Briç Federasyonu olarak temsil görevi eksiksiz bir şekilde yerine getirilmiştir. Gerek eski gerekse yeni bakanımızla görüşülerek Federasyonumuzun ve briç sporunun içinde bulunduğu durum ve pozisyonlar tartışılmış, sorunlarımız iletilmiştir.

5 Önceki Cumhurbaşkanımızın davetine uyularak köşkte yapılan federasyonlar toplantısına başkan düzeyinde iştirak edilmiştir. Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile görüşülerek yıllık 50 bin TL lik destek alınmıştır.

6 Federasyonumuz için yeni ve geniş bir ofis tahsisi sağlanmış işlerlik ve çalışma huzuru artırılmıştır.

7 Bakanlık yazışmalarının ve hesaplarla ilgili ödeme evraklarının ıslak imza ile olma şartı ve hemen hemen her gün yaklaşık 4-5 adet ivedi evrakın yazılması, gönderilmesi, kargo işlemleri ve bunlarla ilgili sabit adres olması gerekliliği gibi nedenlerden dolayı Burdur da bir irtibat bürosu açılması ve bu işlerle ilgilenecek Başkana ait bir sekreter bulundurulması kararlaştırılmış ve asgari ücretle sözleşmeli bir personel alınmıştır. Kendisine başka bir görevlendirme yapılmamış ve ilave bir ücret ödenmemiştir.

8 Briç sporunun reklam ve tanıtımına yönelik çok ucuz bütçelerle profesyonelce hazırlanmış özel reklam ve tanıtım filmleri yaptırılıp kulüplerimize, üniversitelerimize ve sporcularımıza dağıtılarak ulaşabildiğimiz olabildiğince yaygın bir kitlede bricin ne olduğuna dair algı ve imaj oluşmasına çalışılmıştır.

9 Çeşitli televizyon kanalları ve basın organlarında haberler, duyurular ve programlar düzenlenmiştir. Özellikle Anadolu Ajansı ile özel bir ilişki kurularak bu tanıtım ve duyuruların genel ve yerel basında yer almaları sağlanmıştır.

10 Bugüne kadar yapılan yarışmalardaki güvenlik sorunları ve bord aralarında dışarı çıkma, sigara içme gibi yarışma düzenine aykırı olayların önüne geçilmesi amacıyla yeni bir yarışma formatı uygulanmaya başlanmıştır. Böylece oynanmamış eller hakkında bilgi edinme engellenmiş, yarışmalar daha adil ve güvenlik sorunlarından arınmış bir hale getirilmiştir.

11 Hakem ve yardımcı elemanların sayı ve harcama giderlerinde artışlar yaratmasına rağmen bu format yaygın olarak kabul görmüştür. TBF yarışmalarının final seansları ise bütün masalarda aynı anda ve aynı ellerle oynanmaktadır. Bütün yarışmalarımıza önceden hazırlanarak herhangi bir teknik ve idari eksiklik yaşanmadan huzur ve güvenli bir ortamda tamamlanması sağlanmıştır.

12 Turnuva sporcu katılım sayılarında nicelik olarak hızlı bir artış olmuştur. Türkiye Kış Takımlar Şampiyonası finali rekor katılım olan 160 takımla yapılmaya başlanmıştır. Cumhuriyet Kupasında briç tarihimizin rekor katılımıyla 211 masalık sporcu kitlesiyle yarışma yapılarak briç sporcuları ve Federasyonumuz tarafından cumhuriyete sahip çıkılmıştır.

13 Kulüpler Takım Şampiyonası 64 takımlık bir finalle daha önce hiç böyle bir organizasyon yapılmayan Doğu Anadolu coğrafyamızda, Van da gerçekleştirilmiştir. Bölge sayısındaki artışa bağlı olarak Trakya Açık İkili Şampiyonası, Batı Karadeniz Açık İkili Şampiyonası ve Batı Akdeniz Açık İkili Şampiyonası şeklinde yeni turnuvalar eklenmiştir.

14

15 Ülkemizdeki bütün briç kulüpleriyle kulüp faaliyetlerini kolaylaştırıcı ve kulüplere yardımcı olma anlayışla güçlü ilişkiler kurulmuştur. Bütün yarışma ve festivallere destek olunmuş istenilen malzemeler ücretsiz ve eksiksiz olarak verilmiştir. Kulüplerin temel ihtiyaçlarından biri olan oyun kağıtları normal bedellerinin yarısına yakın bir ücretle federasyon tarafından temin edilmiştir. Malzemelerimiz yenilenmiş olup ihtiyacı olan kulüplere hibe şeklinde kullanılmış malzeme yardımı yapılmıştır.

16

17 Federasyonumuz turnuva yaptığımız hiç bir otel veya salona ücret ödememiştir. Prensip olarak da çok mecbur kalınmadıkça ödemek istememekteyiz. Bu nedenle organizasyon yapacağımız yerlerde yerel yönetimlerden ve yarışma yapılan mekanlardan destek almaktayız. Başta Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Van Büyükşehir Belediyesi bizlere destek oldular.

18 Spor Toto Teşkilat Müdürlüğü nden 50 bin TL, Salvador Asaael Gençlik Kampları için Sayın Ali Yalman ve Grasia Yalman tarafından 30 bin TL sponsorluk desteği yapılmıştır. En son yapılan Dünya Gençler Şampiyonası nda ise Turkcell in 15 bin TL lik bir desteği olmuştur. Bu destekler için tüm sponsorlarımıza teşekkürlerimizi iletiyoruz. Önümüzdeki dönemlerde de bu desteklere ihtiyacımız olacaktır ve faaliyetlerimizi özellikle bizlere destek olacak yerel yöneticilerin olduğu şehirlerimizde yapmaya özen göstereceğiz.

19

20 Geçtiğimiz 2 senelik dönemde gençlerimize çok özel bir ilgi ve destek gösterdik. Ankara Bilkent Üniversitesi nde 125 gencimizin katıldığı gençlik kampı, İzmir Çeşme de 60 gencimizin katıldığı Salvador Assael Gençlik Kampı, Ankara da ise yaklaşık 30 gencimizin katıldığı Genç Milli Takımlar Seçme Kampı ve Salvador Assael Genç Milli Takımlar Hazırlık Kampı yanı sıra internet ortamında çalışmalar yapılarak gençlerimizin turnuvalara hazırlanması ve briç düzeylerinin yükselmesi sağlanmıştır.

21

22 Polonya (Wroclaw) da Avrupa Gençler Şampiyonası, Amerika (Atlanta) da Dünya Açık Gençler Şampiyonası, Bulgaristan (Stara Zagora) da Balkan Şampiyonası, Fransa (Paris) te 1. Paris Açık Gençler Şampiyonası ve Türkiye (İstanbul) da Dünya Gençler Takım Şampiyonaları olmak üzere uluslararası turnuvalara katılımları sağlanmıştır.

23 ve Federasyon Faaliyet takviminde yer alan turnuvalar başarı ile yönetilmiş, ulusal ikili şampiyonaların eleme seanslarındaki format değişikliği titizlikle uygulanmış, turnuvalarda oluşturulan apel komiteleri kararları gerekçeleri ile birlikte raporlanarak MHK tarafından arşivlenmesi sağlanmıştır.

24 Yönetimimiz süresince Bursa ve Malatya da 2007 Kural Değişikleri Eğitimi; Ordu, Eskişehir ve Lüleburgaz da Hakem Kursları gerçekleştirilerek toplam 48 adet yeni hakem kazandırılmış ve 7 adet eski hakemimizin faal olması sağlanmıştır. Daha önce ulusal turnuva deneyimi olmayan 17 yeni hakemimize ulusal turnuvalarımızda görev verilmiştir.

25 Bursa da 2013 Türkiye Kulüpler Şampiyonası finalleri öncesinde üst düzey 20 hakemimizle ilk defa bir Hakem Çalıştayı yapılarak görüş alışverişinde bulunulmuştur. Üniversitelerarası Spor Federasyonu nun düzenlediği şampiyonalara da hakem ve malzeme desteği verilmiştir.

26 Mersin, Samsun, Tunceli, Erzincan ve Van da sporcu eğitimi için Briç Geliştirme ve Öğrenme Kursları düzenlenerek yeni sporcuların ve yeni kulüplerin katılımı sağlanmıştır. Kulüplerimizin ihtiyacını karşılamak üzere İzmir ve Datça da 1. Kademe, Adana da 2. Kademe olmak üzere Antrenör Yetiştirme Kursları yapılmıştır.

27

28 Uluslararası düzeyde ise 7. EBL Federasyon Yetkilileri Semineri ne katılınmış ve uluslararası hakemlerimizin 8. EBL Turnuva Direktörleri Temel Kursu na katılımı sağlanmıştır.

29 Yönetimimiz döneminde Endonezya (Bali) da yapılan Dünya Kadınlar Takım Şampiyonası nda çeyrek final, Polonya (Wroclaw) da yapılan Avrupa Gençler Şampiyonası nda 5. lik, Amerika (Atlanta) da yapılan Dünya Açık Gençler Şampiyonası nda takımlarda 3. lük, BAM takımlarda 1. lik ve ikilide 2. liklere imza atılmıştır.

30

31 Koç Üniversitesi nde WBF ile birlikte yapılan Dünya Gençler Şampiyonası ev sahipliğimizde gerçekleşmiştir. Turnuvaya 4 kategoride de katılım sağlanarak ve ilk defa yapılan 16 yaş altı kategoriye katılan çok az sayıdaki ülkeler arasında yerimizi almayı başardık.

32

33 Briç sporunun yaygınlaşması ve gelişmesi ile orantılı olarak kullanılmayan talimatların yürürlükten kaldırılması ve yetersiz olanların güncel hale getirilmesi için çalışmalar başlatılmış Yarışma Talimatı ve Hakem Talimatı nda ayrıntılı ve güncel değişiklikler yapılarak yürürlüğe konmuştur. Diğer talimatların da güncellenmesine devam edilmektedir.

34 Eskimiş ve yetersiz olan masterpoint sistemimizin yenilenmesi ve günümüze uygun, adil bir sistemin oluşturulması amacıyla Masterpoint Kurulu bir çok kez toplanmıştır. Eski sistemin aksaklıkları ve puanlamadaki eksikliklerini tesbit ederek düzeltilmesi gereken noktaları rapor haline getirmiştir.

35 Buna uygun çalışabilecek, turnuvaların kolayca yayınlanabileceği, sporcularımızın kimlik bilgilerini güncelleyebileceği, online vize ve turnuva kayıtlarını yapabileceği bir yazılım için ihale yapılmış, kazanan Odeva İnternet Teknolojileri Ltd. Şti. tarafından yapılan yeni program deneme aşamasına gelmiş ve yeni sezon ile yürürlüğe girmesi planlanmaktadır.

36 Federasyon olarak Soma da yaşanan elim maden kazası sonucu hayatını kaybeden işçilerimizin yanında olduğumuzu göstermek için Soma Maden İşçilerine Destek TBF Simultane İkili Turnuvası düzenlemiş, duyarlı katılımcılardan ve kulüplerimizden toplanan yardım paraları Federasyon tarafından 10 bin TL ye tamamlanarak ihtiyacı olduğu yerinde saptanan bir aile adına banka hesabına yatırılmıştır.

37

38 Yönetimi devraldıktan sonra karşımıza çıkan, Delano Turizm Şirketi ile uzun bir mahkeme süreci sonunda haciz ile sonuçlanan ve masrafları ile birlikte 40 bin TL yi bulan mali anlaşmazlık, girişimlerimiz sonucunda 26 bin TL ödenerek çözümlenmiştir.

39

TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU 2009-2010 YILLARI FAALİYET RAPORU

TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU 2009-2010 YILLARI FAALİYET RAPORU TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU 2009-2010 YILLARI FAALİYET RAPORU Türkiye Golf Federasyonu nun 2009-10 yılları faaliyet raporu aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. ULUSAL SPORTİF FAALİYETLER 2009 Yılı Faaliyetleri

Detaylı

TÜRKİYE JUDO VE KURAŞ FEDERASYONU BAŞKANLIĞI

TÜRKİYE JUDO VE KURAŞ FEDERASYONU BAŞKANLIĞI 2009-2010 YILLARINA AİT FAALİYET RAPORU FEDERASYONUMUZA AİT BAZI TEKNİK BİLGİLERİ, Judo Yapılan Faal İl Sayısı; 2010 yılı itibariyle 63 ilde faal judo yapılmaktadır. Sporcu Sayımız; 2009 yılı lisanslı

Detaylı

21 EKİM-31 ARALIK 2012 YILI TÜRKİYE ŞAMPİYONALARI 21 EKİM-31 ARALIK 2012 YILI SÜPER LİG MÜSABAKALARI 21 EKİM-31 ARALIK 2012 YILI YURTDIŞI FAALİYETLERİ

21 EKİM-31 ARALIK 2012 YILI TÜRKİYE ŞAMPİYONALARI 21 EKİM-31 ARALIK 2012 YILI SÜPER LİG MÜSABAKALARI 21 EKİM-31 ARALIK 2012 YILI YURTDIŞI FAALİYETLERİ 21 EKİM-31 ARALIK 2012 YILI TÜRKİYE ŞAMPİYONALARI TARİH KATEGORİ YER TAKIM MÜSABAKA SPORCU 15-17.11.2012 14 Yaş Altı Erkekler Salon Hokeyi Türkiye Eskişehir 10 24 10 120 15-17.11.2012 14 Yaş Altı Kadınlar

Detaylı

ANTRENÖR SAYILARIMIZ SPORCU SAYIMIZ LİSANSLI SPORCU FAAL SPORCU BAYAN 3.674 990 ERKEK 11.196 3.133 GENEL TOPLAM 14.870 4.123

ANTRENÖR SAYILARIMIZ SPORCU SAYIMIZ LİSANSLI SPORCU FAAL SPORCU BAYAN 3.674 990 ERKEK 11.196 3.133 GENEL TOPLAM 14.870 4.123 TÜRKİYE ÖZEL SPORCULAR SPOR FEDERASYONU BAŞKANLIĞI 19 KASIM 2012-30 EKİM 2014 YILLARI ARASI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Federasyonumuzun 4.Olağan Mali Genel Kurulunda delegelerimizin bilgisine sunulmak

Detaylı

TÜRKİYE ESKRİM FEDERASYONU ESKRİM TEKNİK TALİMATI. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

TÜRKİYE ESKRİM FEDERASYONU ESKRİM TEKNİK TALİMATI. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Türkiye Eskrim Federasyonu Başkanlığından: TÜRKİYE ESKRİM FEDERASYONU ESKRİM TEKNİK TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1-(1) Bu Talimatın amacı; eskrim müsabakalarının

Detaylı

TÜRKİYE ATLETİZM FEDERASYONU ÖDÜL TALİMATI

TÜRKİYE ATLETİZM FEDERASYONU ÖDÜL TALİMATI TÜRKİYE ATLETİZM FEDERASYONU ÖDÜL TALİMATI Amaç MADDE 1- (1) Bu talimatın amacı; ulusal ve uluslararası atletizm yarışmalarında üstün başarı gösteren sporcular ile bunların kulüpleri, teknik direktörleri

Detaylı

HARCIRAH TALİMATI TBF

HARCIRAH TALİMATI TBF TBF 2008 01.10.2008 1 BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER Amaç Madde-1.1 Bu Talimatın amacı; Türkiye Binicilik Federasyonu nun düzenlediği ve / veya izin verdiği İl, Ulusal, Uluslar arası yarışma ve turnuvalarda, etkinliklerde

Detaylı

SPORTANT Sportif Projeler Üretim ve Danışmanlık

SPORTANT Sportif Projeler Üretim ve Danışmanlık SPORTANT Sportif Projeler Üretim ve Danışmanlık Misyonumuz ve Vizyonumuz Vizyonumuz: Türkiye nin gelişen yüzünü yeni yapılan spor tesislerinde, organize edilecek ulusal ve uluslar arası sportif etkinliklerde,

Detaylı

ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SPOR ÖDÜL YÖNETMELİĞİ

ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SPOR ÖDÜL YÖNETMELİĞİ ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SPOR ÖDÜL YÖNETMELİĞİ Karar Tarih: 11/04/2018 Karar No : 168 Amaç MADDE 1 Bu yönetmeliğin amacı; Belediye sınırları içerisinde olup, amatör takımlar arasında spor

Detaylı

TÜRKİYE SUALTI SPORLARI FEDERASYONU 2012-2013-2014 FAALİYET RAPORU

TÜRKİYE SUALTI SPORLARI FEDERASYONU 2012-2013-2014 FAALİYET RAPORU 2012 yılında gerçekleştirdiğimiz Genel Kurulda, sizlerin desteği ile yeniden yola çıkmıştık, yoğun faaliyetleri geride bırakarak 2014 Olağan Mali Genel Kurulu için yeniden bir aradayız. Geçtiğimiz iki

Detaylı

T.C MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SPOR ÖDÜL YÖNETMELİĞİ

T.C MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SPOR ÖDÜL YÖNETMELİĞİ T.C MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SPOR ÖDÜL YÖNETMELİĞİ Amaç MADDE 1 - (1) Bu Yönetmeliğin amacı; ulusal ve uluslararası spor hizmet ve faaliyetlerinde üstün başarı gösteren veya derece alan ve

Detaylı

TÜRKİYE BRİÇ FEDERASYONU BÖLGE TEMSİLCİLİKLERİ TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER

TÜRKİYE BRİÇ FEDERASYONU BÖLGE TEMSİLCİLİKLERİ TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER TÜRKİYE BRİÇ FEDERASYONU BÖLGE TEMSİLCİLİKLERİ TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER Amaç Madde 1- Talimatın amacı Türkiye Briç Federasyonuna bağlı bölge temsilcilerinin görev, yetki ve sorumlulukları

Detaylı

TÜRKİYE KANO FEDERASYONU FAALİYET RAPORU

TÜRKİYE KANO FEDERASYONU FAALİYET RAPORU TÜRKİYE KANO FEDERASYONU 2015-2016 FAALİYET RAPORU 2002 yılında kano ve rafting federasyonu olarak kurulan federasyonumuz 2006 yılında rafting branşından ayrılarak Türkiye Kano Federasyonu adı altında

Detaylı

TYF ANTRENÖRLÜK AKREDİTASYON VE VİZE TALİMATI 1. BÖLÜM - GENEL HÜKÜMLER

TYF ANTRENÖRLÜK AKREDİTASYON VE VİZE TALİMATI 1. BÖLÜM - GENEL HÜKÜMLER TYF ANTRENÖRLÜK AKREDİTASYON VE VİZE TALİMATI 1. BÖLÜM - GENEL HÜKÜMLER Amaç Madde 1- (1) Bu Talimatın amacı; yüzme, atlama, senkronize yüzme ve açık su dallarında; Müsabakalarda, Kamplarda,Antrenmanlarda,

Detaylı

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU BÜTÇE TALİMATI

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU BÜTÇE TALİMATI TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU BÜTÇE TALİMATI İlk Yayım Tarihi Değişiklik Tarihi Talimat Seri Numarası 28.04.2007 19.12.2008 BT-0901 1/9 BÜTÇE TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç Madde

Detaylı

TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONU HAVALI VE ATEŞLİ SİLAHLAR YARIŞMA TALİMATI. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONU HAVALI VE ATEŞLİ SİLAHLAR YARIŞMA TALİMATI. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONU HAVALI VE ATEŞLİ SİLAHLAR YARIŞMA TALİMATI TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONU Yönetim Kurulu Karar Tarihi ve Sayısı 12/01/2013 2 / 19 Uygulama Tarihi 12/01/2013

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU 23.10.2010 05.10.2012 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Federasyonumuz tarafından daha önce belirlenmiş olan program çerçevesinde 2010 2011 ve 2011 2012 yılı

Detaylı

SPOR HİZMET VE FAALİYETLERİNDE ÜSTÜN BAŞARI GÖSTERENLERİN ÖDÜLLENDİRİLMESİ HAKKINDA YÖNETMELİK

SPOR HİZMET VE FAALİYETLERİNDE ÜSTÜN BAŞARI GÖSTERENLERİN ÖDÜLLENDİRİLMESİ HAKKINDA YÖNETMELİK 5693 SPOR HİZMET VE FAALİYETLERİNDE ÜSTÜN BAŞARI GÖSTERENLERİN ÖDÜLLENDİRİLMESİ HAKKINDA YÖNETMELİK Bakanlar Kurulu Kararının Tarihi : 13/9/2010 No : 2010/956 Dayandığı Kanunun Tarihi : 21/5/1986 No :

Detaylı

TÜRKİYE GÜREŞ FEDERASYONU GENÇLER 2015 YILI GRUP VE TURKİYE ŞAMPİYONALARI TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM. Ortak Hükümler

TÜRKİYE GÜREŞ FEDERASYONU GENÇLER 2015 YILI GRUP VE TURKİYE ŞAMPİYONALARI TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM. Ortak Hükümler TÜRKİYE GÜREŞ FEDERASYONU GENÇLER 2015 YILI GRUP VE TURKİYE ŞAMPİYONALARI TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM Ortak Hükümler Teknik Toplantı, Lisans, Tolerans ve Yaş Tashihi Madde-1-) Teknik Toplantı, Lisans Tolerans

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU 2018 MİLLİ TAKIM PROGRAMI ve MİLLİ TAKIM SEÇME SİSTEMİ Türkiye Yelken Federasyonu tarafından hazırlanan Laser 4.7 Milli Takım Seçme Sistemi, Milli Takım Aday Kampları, Milli

Detaylı

TBBDF 2015 YILI FAALİYET PROGRAMI

TBBDF 2015 YILI FAALİYET PROGRAMI TBBDF 2015 YILI FAALİYET PROGRAMI BOCCE (Raffa/Volo/Petank/Çim Topu) FAALİYETLERİ BOCCE YURT İÇİ FAALİYETLER 1 Türkiye Üçüncü Bocce Ligi 23-25 Ocak Mersin 2 Türkiye Birinci Bocce Ligi (1. Etap Raffa) 13-15

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU 2018 420 MİLLİ TAKIM PROGRAMI ve MİLLİ TAKIM SEÇME SİSTEMİ Türkiye Yelken Federasyonu tarafından hazırlanan 420 Milli Takım Seçme Sistemi, Milli Takım Aday Kampları, Milli Takım

Detaylı

TÜRKİYE 2011 YILI FAALİYET PROGRAMI GÜN AY FAALİYETİN ADI ŞEHİR ÜLKE OCAK. 08 -- 21 OCAK EJU Büyükler Ortak Çalışma Kampı Mittersil AVUSTURYA

TÜRKİYE 2011 YILI FAALİYET PROGRAMI GÜN AY FAALİYETİN ADI ŞEHİR ÜLKE OCAK. 08 -- 21 OCAK EJU Büyükler Ortak Çalışma Kampı Mittersil AVUSTURYA 2011 YILI FAALİYET PROGRAMI GÜN AY FAALİYETİN ADI ŞEHİR ÜLKE OCAK 08 -- 21 OCAK EJU Büyükler Ortak Mittersil AVUSTURYA 15 -- 16 OCAK WORLD MASTERS Bakü AZARBAYCAN 29 -- 30 OCAK Dünya Kupası Bay Tiflis

Detaylı

TBBDF 2012 YILI FAALİYET PROGRAMI

TBBDF 2012 YILI FAALİYET PROGRAMI TBBDF 2012 YILI FAALİYET PROGRAMI BOCCE (Raffa/Volo/Petank/Çim Topu) FAALİYETLERİ BOCCE YURT İÇİ FAALİYETLER 1 Türkiye Birinci Bocce Ligi (1. Etap Bocce) 7-8 Ocak Kazan Ankara 2 Türkiye Üçüncü Bocce Ligi

Detaylı

U10 - U12 - U14 EPE FLÖRE KILIÇ U17 - BÜYÜKLER EPE-VETERANLAR EPE FLÖRE KILIÇ AÇIK TURNUVA TALİMATI EYLÜL 2018-KONYA

U10 - U12 - U14 EPE FLÖRE KILIÇ U17 - BÜYÜKLER EPE-VETERANLAR EPE FLÖRE KILIÇ AÇIK TURNUVA TALİMATI EYLÜL 2018-KONYA U10 - U12 - U14 EPE FLÖRE KILIÇ U17 - BÜYÜKLER EPE-VETERANLAR EPE FLÖRE KILIÇ AÇIK TURNUVA TALİMATI 04 09 EYLÜL 2018-KONYA ORGANİZATÖR BRANŞ KATEGORİ SALON TÜRKİYE ESKRİM FEDERASYONU BAŞKANLIĞI U10 - U12

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU MİLLİ TAKIM PROGRAMI ve MİLLİ TAKIM SEÇME SİSTEMİ Türkiye Yelken Federasyonu tarafından hazırlanan Optimist Milli Takım Seçme Sistemi, Milli Takım Aday Kampları, Milli Takım

Detaylı

TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU ÖDÜL VE YARDIM TALİMATI 1. BÖLÜM - GENEL HÜKÜMLER

TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU ÖDÜL VE YARDIM TALİMATI 1. BÖLÜM - GENEL HÜKÜMLER TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU ÖDÜL VE YARDIM TALİMATI Amaç 1. BÖLÜM - GENEL HÜKÜMLER Madde 1- (1) Bu Talimatın amacı, Türkiye Binicilik Federasyonu bünyesinde bulunan dallarda ulusal ve uluslararası faaliyetlerde

Detaylı

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU TEŞKİLAT YAPISI VE GÖREVLERİ H.SUNAY A.Ü.SBF

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU TEŞKİLAT YAPISI VE GÖREVLERİ H.SUNAY A.Ü.SBF TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU TEŞKİLAT YAPISI VE GÖREVLERİ H.SUNAY A.Ü.SBF Türkiye Futbol Federasyonu (1) TFF Kuruluş ve Görevleri Hakkında Kanun 27.05.1988 tarih ve 3461 sayılı yasa ile çıkarılmıştır. TFF,

Detaylı

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu 2018 Yılı Yelken Yarışları

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu 2018 Yılı Yelken Yarışları 1.UYGULANACAK KURALLAR Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu 2018 Yılı Yelken Yarışları 1.1. WORLD SAILING (WS) Yelken Yarış Kuralları (RRS) 2017 2020 1.2. 2018 TYF Yelken Yarışları düzenleme talimatı,

Detaylı

BOCCE YURT İÇİ FAALİYETLER

BOCCE YURT İÇİ FAALİYETLER TBBDF 2009 YILI FAALİYET PROGRAMI TASLAĞI BOCCE (Raffa/Volo/Petank) FAALİYETLERİ BOCCE YURT İÇİ FAALİYETLER 1 Türkiye Raffa Şampiyonası Muhtelif Muhtelif 2 Türkiye Birinci Bocce Ligi (3 Etap) Muhtelif

Detaylı

Sezonu Yurtiçi Faaliyetleri Sirküleri

Sezonu Yurtiçi Faaliyetleri Sirküleri 2016 2017 Sezonu Yurtiçi Faaliyetleri Sirküleri 1. GENEL BİLGİLER Türkiye haritası coğrafi kriterler ve geçmiş basketbol şampiyonalarındaki başarıları göz önünde bulundurularak 8 bölgeye ayrılmıştır. Erkek

Detaylı

TÜRKİYE ESKRİM FEDERASYONU ESKRİM TEKNİK TALİMATI. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

TÜRKİYE ESKRİM FEDERASYONU ESKRİM TEKNİK TALİMATI. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar YÖNETİM KURULU KARAR TARİHİ: 14/12/2012 KARAR NO: 72 TÜRKİYE ESKRİM FEDERASYONU ESKRİM TEKNİK TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 (1) Bu Talimatın amacı; eskrim müsabakalarının

Detaylı

TÜRKĠYE BRĠÇ FEDERASYONU BĠRĠNCĠ KISIM GENEL HÜKÜMLER

TÜRKĠYE BRĠÇ FEDERASYONU BĠRĠNCĠ KISIM GENEL HÜKÜMLER TÜRKĠYE BRĠÇ FEDERASYONU HAKEM, GÖZLEMCİ HAKEM, TEMSİLCİ VE EĞİTİM GÖREVLİLERİ İLE DİĞER GÖREVLİLERE ÖDENECEK HARCIRAH VE ÜCRETLER TALİMATI BĠRĠNCĠ KISIM GENEL HÜKÜMLER Amaç Madde 1- Hakem, gözlemci hakem,temsilci

Detaylı

SEZONU FAALİYET PROGRAMI

SEZONU FAALİYET PROGRAMI 2018-2019 SEZONU FAALİYET PROGRAMI S. NO FAALİYETİN ADI YERİ YAŞ GRUBU TARİHİ 1. U17 ERKEK MİLLİ TAKIM KAMPI İSTANBUL U17 12-14 EKİM 2018 2. FEDERASYON KUPASI İSTANBUL A TAKIM 19-21 EKİM 2018 3. U17 ERKEK

Detaylı

MASA TENİSİ FEDERASYONU HARCIRAH TALİMATI

MASA TENİSİ FEDERASYONU HARCIRAH TALİMATI MASA TENİSİ FEDERASYONU HARCIRAH TALİMATI TÜRKİYE MASA TENİSİ FEDERASYONU HAKEM, GÖZLEMCİ, TEMSİLCİ VE EĞİTİM GÖREVLİLERİ İLE DİĞER GÖREVLİLERE ÖDENECEK ÜCRETLERE İLİŞKİN TALİMAT BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam,

Detaylı

Tarih:26/08/2016 Senato Kararı Karar No:2015/54

Tarih:26/08/2016 Senato Kararı Karar No:2015/54 T.C. BAYBURT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SPOR FAALİYETLERİNİN YÜRÜTÜLMESİ VE DÜZENLENMESİ HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Amaç Madde 1 Bu yönergenin amacı, Yükseköğrenim öğrencilerinin

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI SPOR FAALİYETLERİNİN YÜRÜTÜLMESİ VE DÜZENLENMESİ HAKKINDA YÖNERGE

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI SPOR FAALİYETLERİNİN YÜRÜTÜLMESİ VE DÜZENLENMESİ HAKKINDA YÖNERGE T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI SPOR FAALİYETLERİNİN YÜRÜTÜLMESİ VE DÜZENLENMESİ HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Amaç Madde 1 Bu yönergenin

Detaylı

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü olarak Atletizm, Hentbol (Kız Erkek), Dragon, Kano, Yelken ve Yüzme branşlarında faaliyet göstermekteyiz.

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü olarak Atletizm, Hentbol (Kız Erkek), Dragon, Kano, Yelken ve Yüzme branşlarında faaliyet göstermekteyiz. ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2013 YILI FAALİYET RAPORU Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü olarak Atletizm, Hentbol (Kız Erkek), Dragon, Kano, Yelken ve Yüzme branşlarında faaliyet

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG VOLEYBOL MÜSABAKA TALİMATI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG VOLEYBOL MÜSABAKA TALİMATI TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG VOLEYBOL MÜSABAKA TALİMATI Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan ÜNİLİG Voleybol una katılım

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU 2015-2016 SEZONU KULÜP KRİTERLERİ

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU 2015-2016 SEZONU KULÜP KRİTERLERİ SIRA 2015-2016 SEZONU KULÜP KRİTERLERİ KRİTERLER UYGULAMA BAŞLANGICI 1 Spor Kulübü Bilgi Formu A 2, Branş Sorumlusu Bilgileri A 3 Kulüp Adına Yetki Belgesi (Yönetim Kurulu Kararı) A 4 Adres, Tel, Faks

Detaylı

TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU GÖREV YOLLUK VE HARCIRAH TALİMATI

TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU GÖREV YOLLUK VE HARCIRAH TALİMATI TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU GÖREV YOLLUK VE HARCIRAH TALİMATI 22 ARALIK 2016 1 TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU GÖREV YOLLUK VE HARCIRAH TALİMATI Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE

Detaylı

TÜRKİYE KİCK BOKS FEDERASYONU 3. OLAĞAN SEÇİMLİ GENEL KURUL VE MALİ GENEL KURULYÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

TÜRKİYE KİCK BOKS FEDERASYONU 3. OLAĞAN SEÇİMLİ GENEL KURUL VE MALİ GENEL KURULYÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU TÜRKİYE KİCK BOKS FEDERASYONU 3. OLAĞAN SEÇİMLİ GENEL KURUL VE MALİ GENEL KURULYÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Kick Boks ailesinin değerli üyeleri ve kıymetli misafirler, Türkiye Kick Boks Federasyonu son

Detaylı

TÜRKİYE ESKRİM FEDERASYONU BAŞKANLIĞI BASIN AÇIKLAMASI

TÜRKİYE ESKRİM FEDERASYONU BAŞKANLIĞI BASIN AÇIKLAMASI TÜRKİYE ESKRİM FEDERASYONU BAŞKANLIĞI BASIN AÇIKLAMASI TOHM, ANKARA, 09.04.2017 Eskrimde dikkat çeken sonuçlar almaya başladık. 94 yıllık Türk eskrim tarihi ve Türk spor tarihine altın harflerle yazılacak

Detaylı

TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖREV YOLLUK HARCIRAH TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler

TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖREV YOLLUK HARCIRAH TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖREV YOLLUK HARCIRAH TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç MADDE 1- (1) Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu nun düzenlediği ve / veya izin verdiği mahalli,

Detaylı

YÖNERGE NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ SPOR BİRLİĞİ YÖNERGESİ

YÖNERGE NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ SPOR BİRLİĞİ YÖNERGESİ 04/10/2010 SKS Daire Bşk. YÖNERGE NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ SPOR BİRLİĞİ YÖNERGESİ Kuruluş ve Kapsam MADDE 1 - Bu Yönerge, 2547 Sayılı Kanunun 4 üncü ve 47 nci maddeleri ile Yüksek Öğretim Kurumları Mediko-Sosyal,

Detaylı

TÜM AKIL VE ZEKA OYUNLARI FEDERASYONU ALTINDAKİ KURUCU DERNEKLERE ÜYE KULÜPLER YÖNETMELİĞİ

TÜM AKIL VE ZEKA OYUNLARI FEDERASYONU ALTINDAKİ KURUCU DERNEKLERE ÜYE KULÜPLER YÖNETMELİĞİ TÜM AKIL VE ZEKA OYUNLARI FEDERASYONU ALTINDAKİ KURUCU DERNEKLERE ÜYE KULÜPLER YÖNETMELİĞİ AMAÇ: Bu yönetmelikte amaç kulüplerin bünyesinde bulundurduğu akıl ve zeka oyunları sporu yapacak kişiler ile

Detaylı

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2014 YILI FAALİYET RAPORU

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2014 YILI FAALİYET RAPORU ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2014 YILI FAALİYET RAPORU Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü olarak Atletizm, Hentbol (Kız Erkek), Dragon, Kano, Yelken, Yüzme, Basketbol ve Atıcılık

Detaylı

TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONU TÜRKİYE PAİNTBALL LİGİ 2016 YILI 2.AYAK NEVŞEHİR-KOZAKLI LİG KUPASI MÜSABAKA REGLAMANI

TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONU TÜRKİYE PAİNTBALL LİGİ 2016 YILI 2.AYAK NEVŞEHİR-KOZAKLI LİG KUPASI MÜSABAKA REGLAMANI 1. MÜSABAKA TAKVİMİ YARIŞMANINADI TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONU TÜRKİYE PAİNTBALL LİGİ 2016 YILI 2.AYAK NEVŞEHİR-KOZAKLI LİG KUPASI YARIŞMANIN YERİ KOZAKLI FUTBOL SAHASI / NEVŞEHİR YARIŞMANIN

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU 017 LASER RADIAL GENÇLER MİLLİ TAKIM PROGRAMI ve MİLLİ TAKIM SEÇME SİSTEMİ Türkiye Yelken Federasyonu tarafından hazırlanan Laser Radial Gençler Seçme Sistemi, Aday Kampları,

Detaylı

Sezonu Yurtiçi Faaliyetleri Sirküleri

Sezonu Yurtiçi Faaliyetleri Sirküleri 2016 2017 Sezonu Yurtiçi Faaliyetleri Sirküleri 1. GENEL BİLGİLER Türkiye haritası coğrafi kıstaslar ve geçmiş basketbol şampiyonalarındaki başarıları göz önünde bulundurularak 8 bölgeye ayrılmıştır. Erkek

Detaylı

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIMI

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIMI 1 ÜNVANI/GÖREVİ SORUMLULUK ALANI ORGANİZASYONDAKİ YERİ VEKİLİ : Şube Müdürü /Kültür Şube İş ve İşlemleri, (Nilüfer ZENGİN) :Kültür Şube Müdürlüğü(Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı) :, Yardımcıları,

Detaylı

YÜZME MÜSABAKALARI TALİMATI

YÜZME MÜSABAKALARI TALİMATI YÜZME MÜSABAKALARI TALİMATI TÜRKİYE YÜZME FEDERASYONU YÜZME MÜSABAKALARI TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç: Madde 1- (1)Talimatın amacı, yurtiçinde düzenlenecek yüzme yarışmalarının

Detaylı

T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ SPOR FAALİYETLERİNİN DÜZENLENMESİ VE YÜRÜTÜLMESİ HAKKINDA YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar

T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ SPOR FAALİYETLERİNİN DÜZENLENMESİ VE YÜRÜTÜLMESİ HAKKINDA YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ SPOR FAALİYETLERİNİN DÜZENLENMESİ VE YÜRÜTÜLMESİ HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı, Giresun Üniversitesi öğrencilerinin

Detaylı

U10 U12 U14 EPE & FLÖRE & KILIÇ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI TALİMATI 26 HAZİRAN 04 TEMMUZ 2019 SİVAS TÜRKİYE ESKRİM FEDERASYONU BAŞKANLIĞI

U10 U12 U14 EPE & FLÖRE & KILIÇ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI TALİMATI 26 HAZİRAN 04 TEMMUZ 2019 SİVAS TÜRKİYE ESKRİM FEDERASYONU BAŞKANLIĞI ORGANİZATÖR BRANŞ KATEGORİ U10 U12 U14 EPE & FLÖRE & KILIÇ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI TALİMATI 26 HAZİRAN 04 TEMMUZ 2019 SİVAS TÜRKİYE ESKRİM FEDERASYONU BAŞKANLIĞI U10 U12 U14 Erkekler & Kızlar Epe, Flöre ve

Detaylı

SPOR HİZMET VE FAALİYETLERİNDE ÜSTÜN BAŞARI GÖSTERENLERİN ÖDÜLLENDİRİLMESİ HAKKINDA YÖNETMELİK

SPOR HİZMET VE FAALİYETLERİNDE ÜSTÜN BAŞARI GÖSTERENLERİN ÖDÜLLENDİRİLMESİ HAKKINDA YÖNETMELİK 2 -> 11 02.12.2011 11:33 5693 SPOR HİZMET VE FAALİYETLERİNDE ÜSTÜN BAŞARI GÖSTERENLERİN ÖDÜLLENDİRİLMESİ HAKKINDA YÖNETMELİK Bakanlar Kurulu Kararının Tarihi : 13/9/2010 No : 2010/956 Dayandığı Kanunun

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU RAGBİ DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU RAGBİ DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU RAGBİ DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Ragbi Deplasmanlı

Detaylı

SPONSORLUK FIRSATLARI 2013-2014 SEZONU

SPONSORLUK FIRSATLARI 2013-2014 SEZONU SPONSORLUK FIRSATLARI 2013-2014 SEZONU Ünilig, Türkiye'nin üniversitelerarası ilk çok branșlı, deplasmanlı spor ligi olarak Genel Müdürlüğümüz tarafından 2012-13 sezonunda organize edilmeye bașlandı. İlk

Detaylı

TBBDF 2013 YILI FAALİYET PROGRAMI

TBBDF 2013 YILI FAALİYET PROGRAMI TBBDF 2013 YILI FAALİYET PROGRAMI BOCCE (Raffa/Volo/Petank/Çim Topu) FAALİYETLERİ BOCCE YURT İÇİ FAALİYETLER 1 Türkiye Üçüncü Bocce Ligi 25-27 Ocak Kırıkkale 2 Türkiye Birinci Bocce Ligi (1. Etap Raffa)

Detaylı

Olimpik Yüzme Günleri Kardeş İller Projesi Bölgesel ve Türkiye Finali Müsabaka Reglemanı

Olimpik Yüzme Günleri Kardeş İller Projesi Bölgesel ve Türkiye Finali Müsabaka Reglemanı Olimpik Yüzme Günleri Kardeş İller Projesi Bölgesel ve Türkiye Finali Müsabaka Reglemanı Final Müsabaka Yeri : Mersin ya da Adana Müsabaka tarihi : Eylül 2014 Teknik Toplantı : Müsabakalardan 1 gün önce

Detaylı

TÜRKİYE KANO FEDERASYONU BAŞKANLIĞI YARIŞMA TALİMATI

TÜRKİYE KANO FEDERASYONU BAŞKANLIĞI YARIŞMA TALİMATI TÜRKİYE KANO FEDERASYONU BAŞKANLIĞI YARIŞMA TALİMATI YarıĢmanın Adı Durgunsu Kano Türkiye Kupası YarıĢma Talimat No DS/01 YarıĢmanın Tarihi 04 06 Ağustos 2017 YarıĢmanın Yeri Eskişehir Tekne Sınıfları

Detaylı

TBBDF 2014 YILI FAALİYET PROGRAMI

TBBDF 2014 YILI FAALİYET PROGRAMI TBBDF 2014 YILI FAALİYET PROGRAMI BOCCE (Raffa/Volo/Petank/Çim Topu) FAALİYETLERİ BOCCE YURT İÇİ FAALİYETLER 1 Türkiye Üçüncü Bocce Ligi 24-26 Ocak Mersin 2 Türkiye Birinci Bocce Ligi (1. Etap Raffa) 7-9

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU OPTIMIST MİLLİ TAKIM PROGRAMI ve MİLLİ TAKIM SEÇME SİSTEMİ Türkiye Yelken Federasyonu tarafından hazırlanan Optimist Milli Takım Seçme Sistemi, Milli Takım Aday Kampları, Milli

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU LASER 4. MİLLİ TAKIM PROGRAMI ve MİLLİ TAKIM SEÇME SİSTEMİ Türkiye Yelken Federasyonu tarafından hazırlanan Laser 4. Seçme Sistemi, Aday Kampları, Kampları, Uluslararası Özel

Detaylı

TÜRKĐYE ESKRĐM FEDERASYONU ESKRĐM TEKNĐK TALĐMATI. BĐRĐNCĐ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

TÜRKĐYE ESKRĐM FEDERASYONU ESKRĐM TEKNĐK TALĐMATI. BĐRĐNCĐ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar YÖNETĐM KURULU KARAR TARĐHĐ: 05/01/2010 KARAR NO: 42 TÜRKĐYE ESKRĐM FEDERASYONU ESKRĐM TEKNĐK TALĐMATI BĐRĐNCĐ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 (1) Bu Talimatın amacı; eskrim müsabakalarının

Detaylı

BALIKESİR AQUATLONU YARIŞ TALİMATNAMESİ (YAŞ GURUPLARI HARİÇ TÜM KATEGORİLER, SADECE KÜÇÜKLER KATAGORİSİ PUANLI )

BALIKESİR AQUATLONU YARIŞ TALİMATNAMESİ (YAŞ GURUPLARI HARİÇ TÜM KATEGORİLER, SADECE KÜÇÜKLER KATAGORİSİ PUANLI ) BALIKESİR AQUATLONU YARIŞ TALİMATNAMESİ (YAŞ GURUPLARI HARİÇ TÜM KATEGORİLER, SADECE KÜÇÜKLER KATAGORİSİ PUANLI ) Federasyonumuzun 2014 yılı faaliyet programında yer alan Balıkesir Aquatlon Yarışı 24 Ağustos2014

Detaylı

HENTBOLDA HEDEF YIL 2020

HENTBOLDA HEDEF YIL 2020 HENTBOLDA HEDEF YIL 2020 Ülkemiz hentbolu için yapılan çalışmalar sonucunda 1980-1995 yılları arasında tüm ülke tarafından tanınmış ve tercih edilen bir spor branşı haline gelmiş ve Türk hentbolu o yıllar

Detaylı

TÜRKİYE KANO FEDERASYONU 2018 YILI TASLAK FAALİYET PROGRAMI DURGUNSU KANO FAALİYETLERİ

TÜRKİYE KANO FEDERASYONU 2018 YILI TASLAK FAALİYET PROGRAMI DURGUNSU KANO FAALİYETLERİ TÜRKİYE KANO FEDERASYONU 2018 YILI TASLAK FAALİYET PROGRAMI DURGUNSU KANO FAALİYETLERİ YURTİÇİ VE ULUSLARARASI FAALİYETLERİ YERİ TARİHİ NOT Aday Milli Takım Seçmesi* Olimpik ve Genç Aday Milli Takım I

Detaylı

TÜRKİYE MASA TENİSİ FEDERASYONU BAŞKANLIĞI 21 EYLÜL 31 ARALIK 2008 TARİHLERİ ARASI TAHMİNİ BÜTÇESİ GELİRLER YTL. GİDERLER YTL.

TÜRKİYE MASA TENİSİ FEDERASYONU BAŞKANLIĞI 21 EYLÜL 31 ARALIK 2008 TARİHLERİ ARASI TAHMİNİ BÜTÇESİ GELİRLER YTL. GİDERLER YTL. TÜRKİYE MASA TENİSİ FEDERASYONU BAŞKANLIĞI 21 EYLÜL 31 ARALIK 2008 TARİHLERİ ARASI TAHMİNİ BÜTÇESİ GELİRLER YTL. GİDERLER YTL. GSGM Desteği 50.000,00 Yurtiçi Faaliyetler 160.000,00 Sponsorluk Gelirleri

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU 2017 OLİMPİK MİLLİ TAKIM PROGRAMI ve MİLLİ TAKIM SEÇME SİSTEMİ Türkiye Yelken Federasyonu tarafından hazırlanan Olimpik Milli Takım Seçme Sistemi, Milli Takım Aday Kampları,

Detaylı

TÜRKİYE KANO FEDERASYONU 2017 YILI TASLAK FAALİYET PROGRAMI DURGUNSU KANO FAALİYETLERİ

TÜRKİYE KANO FEDERASYONU 2017 YILI TASLAK FAALİYET PROGRAMI DURGUNSU KANO FAALİYETLERİ TÜRKİYE KANO FEDERASYONU 2017 YILI TASLAK FAALİYET PROGRAMI DURGUNSU KANO YURTİÇİ VE ULUSLARARASI Aday Milli Takım Seçmesi* Olimpik ve Genç Aday Milli Takım Kampı I Aday Milli Takım Testleri I* Olimpik

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG BASKETBOL MÜSABAKA TALİMATI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG BASKETBOL MÜSABAKA TALİMATI TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG BASKETBOL MÜSABAKA TALİMATI Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan ÜNİLİG Basketboluna katılım

Detaylı

TÜRKİYE MUAYTHAİ FEDERASYONU DANIŞMA KURULU TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK VE TANIMLAR GENEL HÜKÜMLER AMAÇ:

TÜRKİYE MUAYTHAİ FEDERASYONU DANIŞMA KURULU TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK VE TANIMLAR GENEL HÜKÜMLER AMAÇ: TÜRKİYE MUAYTHAİ FEDERASYONU DANIŞMA KURULU TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK VE TANIMLAR GENEL HÜKÜMLER AMAÇ: Madde 1-Bu Talimatın amacı: Türk sporu ve Muay Thai spor dalının öncelikle ulusal

Detaylı

TÜRKİYE DAĞCILIK FEDERASYONU Turkish Mountaineering Federation 2017 YILI DAĞCILIK FAALİYET PROGRAMI

TÜRKİYE DAĞCILIK FEDERASYONU Turkish Mountaineering Federation 2017 YILI DAĞCILIK FAALİYET PROGRAMI TÜRKİYE DAĞCILIK FEDERASYONU 2017 YILI DAĞCILIK FAALİYET PROGRAMI DAĞCILIK EĞİTİMLERİ 1 KIŞ TEMEL EĞİTİMİ GÜMÜŞHANE 21-27 Ocak 2017 2 KIŞ GELİŞİM EĞİTİMİ KAYSERİ 18-24 Şubat 2017 3 KIŞ ARAMA KURTARMA EĞİTİMİ

Detaylı

İl Temsilcisi :İl satranç etkinliklerini yürütmekle görevli Genel Müdürlük mevzuatına göre atanmış temsilciyi, anlatır.

İl Temsilcisi :İl satranç etkinliklerini yürütmekle görevli Genel Müdürlük mevzuatına göre atanmış temsilciyi, anlatır. BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler (Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar) Amaç Madde 1- (1) Talimatın amacı Türkiye Satranç Federasyonuna bağlı Federasyon Bölge ve İlçe Temsilciliklerinin kuruluşu, görev, yetki ve

Detaylı

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünün Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünün Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünün Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanunu, Yasası 5105 sayılı, numaralı, nolu, kanun, yasa Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünün

Detaylı

BÜYÜKLER KILIÇ - GENÇLER FLÖRE AÇIK TURNUVA TALİMATI EKİM 2018-ANKARA

BÜYÜKLER KILIÇ - GENÇLER FLÖRE AÇIK TURNUVA TALİMATI EKİM 2018-ANKARA BÜYÜKLER KILIÇ - GENÇLER FLÖRE AÇIK TURNUVA TALİMATI 06-07 EKİM 2018-ANKARA ORGANİZATÖR BRANŞ KATEGORİ SALON TÜRKİYE ESKRİM FEDERASYONU BAŞKANLIĞI Gençler Flöre, Büyükler Kılıç (Kadınlar-Erkekler) Gençler

Detaylı

TEKNİK KOMİSER YÖNERGESİ

TEKNİK KOMİSER YÖNERGESİ TEKNİK KOMİSER YÖNERGESİ Teknik Komiser Yönergesi - 2-28.06.2012 İÇİNDEKİLER GENEL HÜKÜMLER 5 1. AMAÇ 5 2. KAPSAM 5 3. DAYANAK 5 4. TANIMLAR 5 ESAS HÜKÜMLER 5 GÖREV VE YETKİLER 5 5. GÖREV 5 6. YETKİ VE

Detaylı

T.C. ESKİŞEHİR TEPEBAŞI BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK BÖLÜM I GENEL HÜKÜMLERİ

T.C. ESKİŞEHİR TEPEBAŞI BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK BÖLÜM I GENEL HÜKÜMLERİ TEPEBAŞI BELEDİYE MECLİSİNİN 08.10.2014 TARİH VE 159 SAYILI MECLİS KARARI İLE KABUL EDİLMİŞTİR. T.C. ESKİŞEHİR TEPEBAŞI BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK

Detaylı

NATIONAL COLLEGIATE ATHLETICS ASSOCIATION

NATIONAL COLLEGIATE ATHLETICS ASSOCIATION NCAA SHOWCASE NATIONAL COLLEGIATE ATHLETICS ASSOCIATION NCAA, (National Collegiate Athletics Association) Amerikan Kolej Sporları Kurumu anlamına gelmektedir. Sadece basketbol değil, tüm spor dallarında

Detaylı

ile Antalya Büyük Ustalar Satranç Kulübü arasındaki ortak çalışmanın koşullarını belirler.

ile Antalya Büyük Ustalar Satranç Kulübü arasındaki ortak çalışmanın koşullarını belirler. SPONSOR İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ PROTOKOL TARAFLAR: 1. Antalya Büyük Ustalar Satranç Kulübü (Düzenleme Kurulu İletişim Adresi: Bahçelievler Mah. 139. Sokak Sönmez Apt. No: 14/01 Muratpaşa/Antalya) TEL: 05077414615

Detaylı

Tu rkiye Briç Federasyonu Faaliyet Raporu

Tu rkiye Briç Federasyonu Faaliyet Raporu Tu rkiye Briç Federasyonu Faaliyet Raporu 24.10.2016 / 31.12.2016 İçindekiler Önsöz... 3 Finansallar... 4 24 Ekim Mali Tablo... 4 Gerçekleştirilen Finansal Düzenlemeler... 5 Banka Değişikliği... 5 Harcırah

Detaylı

TÜRKİYE KAYAK FEDERASYONU KAYAKLI KOŞU VE TEKERLEKLİ KAYAK YARIŞMA TALİMATI

TÜRKİYE KAYAK FEDERASYONU KAYAKLI KOŞU VE TEKERLEKLİ KAYAK YARIŞMA TALİMATI TÜRKİYE KAYAK FEDERASYONU KAYAKLI KOŞU VE TEKERLEKLİ KAYAK YARIŞMA TALİMATI Kayaklı Koşu - Tekerlekli Kayak Yarışmaları Temel Kuralları Kayaklı Koşu Yarışmaları; 1. Kayaklı Koşu yarışmaları; erkekler ve

Detaylı

2015 yılında düzlenen fuar 20.000 katılımcıyla gerçekleştirilmiştir. Bu yıl fuarımız 100.000 katılımcıyı hedeflemektedir.

2015 yılında düzlenen fuar 20.000 katılımcıyla gerçekleştirilmiştir. Bu yıl fuarımız 100.000 katılımcıyı hedeflemektedir. 2-5 Haziran 2016 tarihlerinde Congresium Ankara da gerçekleşecek fuarımızda elektronik oyun konusunda yaratıcı bir fikri, bir projesi ya da aracı olan ve bunu piyasa içerisinde değerlendirmeyi düşünen

Detaylı

TÜRKĠYE DAĞCILIK FEDERASYONU ÖDÜL TALĠMATI. BĠRĠNCĠ BÖLÜM Genel Hükümler. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

TÜRKĠYE DAĞCILIK FEDERASYONU ÖDÜL TALĠMATI. BĠRĠNCĠ BÖLÜM Genel Hükümler. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar TÜRKĠYE DAĞCILIK FEDERASYONU ÖDÜL TALĠMATI BĠRĠNCĠ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç: Madde:1-Bu talimatın amacı, Türkiye Dağcılık Federasyonu bünyesinde yer alan dağcılık, spor

Detaylı

TÜRKİYE KANO FEDERASYONU 2016 YILI FAALİYET PROGRAMI DURGUNSU KANO FAALİYETLERİ

TÜRKİYE KANO FEDERASYONU 2016 YILI FAALİYET PROGRAMI DURGUNSU KANO FAALİYETLERİ TÜRKİYE KANO FEDERASYONU 2016 YILI FAALİYET PROGRAMI DURGUNSU KANO FAALİYETLERİ YURTİÇİ VE ULUSLARARASI FAALİYETLERİ Aday Milli Takım Seçme Yarışları* Köyceğiz/Muğla 03.10.2015 TOHM Seçme ve Performans

Detaylı

1/09/2008 30/09/2010 Tarihleri arası ( 25 Aylık ) FAALİYET RAPORU

1/09/2008 30/09/2010 Tarihleri arası ( 25 Aylık ) FAALİYET RAPORU BADMİNTON FEDERASYONU MALİ GENEL KURULU YAPILDI Badminton Federasyonu 2. Olağan Mali Genel Kurulu Ankara'da yapıldı. Angora Otel'de gerçekleştirilen genel kurula 207 delegeden 117'si katıldı. Divan başkanlığını

Detaylı

Denizli Aquatlonu Küçükler Türkiye Finali Ve Yıldızlar, Gençler, Elitler Yarış Talimatı

Denizli Aquatlonu Küçükler Türkiye Finali Ve Yıldızlar, Gençler, Elitler Yarış Talimatı Denizli Aquatlonu Küçükler Türkiye Finali Ve Yıldızlar, Gençler, Elitler Yarış Talimatı Federasyonumuzun faaliyet programında yer alan Denizli Aquatlon yarışları 01-02 Kasım 2014 tarihinde Denizli Pamukkale

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST - OPTIMIST JUNIOR LASER RADIAL - LASER 4.7 26 Ocak - 01 ŞUBAT 2015 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA TYF - 27/12/14 Türkiye Yelken Federasyonunun 2015

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI KUPASI YARIŞ İLANI

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI KUPASI YARIŞ İLANI TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI KUPASI YARIŞ İLANI RS:X - Techno 293 - RS:One 22 27 Mayıs 2017 Çeşme - İZMİR Türkiye Yelken Federasyonu nun 2017 yılı Faaliyet Programında yer alan

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU 017 TECHNO 93 MİLLİ TAKIM PROGRAMI ve MİLLİ TAKIM SEÇME SİSTEMİ Türkiye Yelken Federasyonu tarafından hazırlanan Techno 93 U15 ve U17 Seçme Sistemi, Aday Kampları, Kampları,

Detaylı

BOCCE ULUSLARARASI FAAL

BOCCE ULUSLARARASI FAAL TBBDF 2010 YILI FAALİYET PROGRAMI BOCCE (Raffa/Volo/Petank/Çim Topu) FAALİYETLERİ BOCCE YURT İÇİ FAALİYETLER 1 Türkiye Birinci Bocce Ligi (1. Etap Petank- Raffa) 28-31 Ocak Kazan - Ankara 2 Türkiye Birinci

Detaylı

YILDIZLAR U17 KILIÇ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI KASTAMONU

YILDIZLAR U17 KILIÇ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI KASTAMONU YILDIZLAR U17 KILIÇ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI KASTAMONU ORGANİZATÖR BRANŞ KATEGORİ SALON TÜRKİYE ESKRİM FEDERASYONU BAŞKANLIĞI Yıldızlar U17 Kızlar Erkekler Kılıç Yıldızlar U17 ( 2006 2005 2004 2003 2002 doğumlular)

Detaylı

ULUSLAR ARASI VOLEYBOL FEDERASYONU (FIVB) YAPISI İLE ULUSAL VOLEYBOL (TVF) FEDERASYONUNUN KARŞILAŞTIRILMASI (13) DOÇ.DR.HAKAN SUNAY A.Ü.

ULUSLAR ARASI VOLEYBOL FEDERASYONU (FIVB) YAPISI İLE ULUSAL VOLEYBOL (TVF) FEDERASYONUNUN KARŞILAŞTIRILMASI (13) DOÇ.DR.HAKAN SUNAY A.Ü. ULUSLAR ARASI VOLEYBOL FEDERASYONU (FIVB) YAPISI İLE ULUSAL VOLEYBOL (TVF) FEDERASYONUNUN KARŞILAŞTIRILMASI (13) DOÇ.DR.HAKAN SUNAY A.Ü.SBF Uluslar arası Voleybol Federasyonu (FIVB) FIVB 20.Nisan 1947

Detaylı

TÜRKİYE KANO FEDERASYONU 2015 YILI TASLAK FAALİYET PROGRAMI DURGUNSU KANO FAALİYETLERİ

TÜRKİYE KANO FEDERASYONU 2015 YILI TASLAK FAALİYET PROGRAMI DURGUNSU KANO FAALİYETLERİ TÜRKİYE KANO FEDERASYONU 2015 YILI TASLAK FAALİYET PROGRAMI DURGUNSU KANO FAALİYETLERİ Aday Milli Takım Seçme Yarışları II* Köyceğiz 18.10.2014 Aday Milli Takım Kampı III Köyceğiz 19.10-07.11.2014 Aday

Detaylı

TÜRKİYE YÜZME FEDERASYONU

TÜRKİYE YÜZME FEDERASYONU www.tyf.gov.tr TURKCELL UZUN KULVAR GENÇ VE AÇIK YAŞ MİLLİ TAKIM SEÇME MÜSABAKASI İSTANBUL (50M) Müsabaka Yeri Galatasaray Spor Kulübü Yüzme Havuzu Burhan Felek - Üsküdar - İstanbul Müsabaka Tarihi 31

Detaylı

REKTÖRLÜK KUPASI SALON FUTBOLU (ERKEK) TURNUVASI BAŞVURU FORMU

REKTÖRLÜK KUPASI SALON FUTBOLU (ERKEK) TURNUVASI BAŞVURU FORMU 2018-2019 REKTÖRLÜK KUPASI SALON FUTBOLU (ERKEK) TURNUVASI BAŞVURU FORMU Fakülte/ Yüksekokul / MYO Adı : Sorumlu Kişi Adı : GSM ve Dahili İletişim Bilgileri : E-posta (güncel) : Belgegeçer : ERKEK SALON

Detaylı

TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI

TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI TURNUVAYA KATILMAK İÇİN TAKIM OLMAN YETERLİ 29 OCAK - 3 ŞUBAT 2017 www.apsportif.com TEAM SPIRIT OF VOLLEYBALL TOURNAMENT JUST BE THE TEAM TO PARTICIPATE IN TOURNAMENT! VOLEYBOL

Detaylı

T.C. ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANLIĞI GENÇLİK VE SPOR HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. Birinci Bölüm AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK VE TANIMLAR

T.C. ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANLIĞI GENÇLİK VE SPOR HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. Birinci Bölüm AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK VE TANIMLAR T.C. ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANLIĞI GENÇLİK VE SPOR HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ Birinci Bölüm AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK VE TANIMLAR Amaç MADDE 1 - (1) Bu yönetmeliğin amacı, Gençlik ve

Detaylı

TÜRKĐYE BĐNĐCĐLĐK FEDERASYONU 2007 2008 FAALĐYETLERĐ

TÜRKĐYE BĐNĐCĐLĐK FEDERASYONU 2007 2008 FAALĐYETLERĐ TÜRKĐYE BĐNĐCĐLĐK FEDERASYONU 2007 2008 FAALĐYETLERĐ 1- Türkiye Binicilik Federasyonunun 85 yıllık logosunu değiştirerek, Türkiye Binicilik Federasyonunun tüm kurum kimliği çalışmasını modernize ederek

Detaylı

EFC U14 CIRCUIT KIZLAR VE ERKEKLER EPE-FLÖRE-KILIÇ ULUSLARARASI ÇOCUK KUPASI U10&U12 KIZLAR VE ERKEKLER EPE-FLÖRE-KILIÇ

EFC U14 CIRCUIT KIZLAR VE ERKEKLER EPE-FLÖRE-KILIÇ ULUSLARARASI ÇOCUK KUPASI U10&U12 KIZLAR VE ERKEKLER EPE-FLÖRE-KILIÇ EFC U14 CIRCUIT KIZLAR VE ERKEKLER EPE-FLÖRE-KILIÇ ULUSLARARASI ÇOCUK KUPASI U10&U12 KIZLAR VE ERKEKLER EPE-FLÖRE-KILIÇ Türkiye Eskrim Federasyonu sizleri 20-28 Nisan 2019 tarihleri arasında Antalya'da

Detaylı