Aracınız asist ile dile gelsin!

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Aracınız asist ile dile gelsin!"

Transkript

1 Aracınız asist ile dile gelsin!

2 Index Asist ile Aracınız A s i s t i l e A r a ç Ta k i b i Asist ile Multimedya Asist - 7/24 Çağrı Merkezi

3 Aracınız ile konuşabildiğinizi hayal edin! A s i s t i l e A racınız

4 Ses Tanıma Modülü Asist in Ses Tanıma Modülü özelliği sayesinde, aracınız komutları sizin sesiniz üzerinden, yerine getirebilmektedir. Örneğin: Camı aç!, Eşimi ara, beni evime götür, garajı aç, gibi komutları yerine getirecek ve size sesli olarak vermiş olduğunuz komutun yerine getirildiğine dair bilgi verecektir.

5 Asist ile aracınız, sadece siz istediğinizde çalışsın! A s i s t i l e A racınız

6 Sürücü Tanıma ve Yetkilendirme Sahip olduğunuz Bluetooth lu telefonunuz sayesinde, aracınıza bindiğinizde Asist sizi otomatik olarak algılar ve size aracı çalıştırma yetkisi verir. Sadece sizin yetki verdiğiniz kişi ya da kişiler belirlediğiniz özel sürelerde aracınızı kullanma yetkisine sahip olurlar. Bu sayede yetkisiz kullanımları önlemiş, aracınızın ve sevdiklerinizin güvenliğini kontrol altına almış olursunuz. Aracınızın farklı sürücüleri için farklı kullanım süreleri düzenleyebilir, belirlenen gün ve saat dilimlerini sisteminiz üzerinden aracınıza uzaktan erişim ile tanımlayabilirsiniz.

7 Seyir halindeyken telefon görüşmeleriniz artık daha güvenli! A s i s t i l e A racınız

8 Bluetooth Araç Kiti / Hands Free Asist sayesinde, telefonunuza gelen çağrıları Hands Free olarak cevaplandırabilir, tüm telefon aramalarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Çağrı geldiğinde Asist, araçtaki multimedya cihazları kapatarak (video, radyo, cd çalar vb.) görüşmeyi uygun hale getirecektir. Böylece sürüş güvenliğinizi de tehlikeye atmamış olursunuz.

9 Acil müdahale gerektiren durumlarda, Asist hayat kurtarır! A s i s t i l e A racınız

10 Ac i l D u r u m B u t o n u Araç içerisinde meydana gelebilecek acil müdahale gerektiren durumlar başta olmak üzere, yolculuğunuz esnasında başınıza gelebilecek her türlü olumsuz koşulda gerekli yardımı almak için tek bir butona basmanız yeterli! Çağrı Merkezi miz, konumunuzu belirleyerek size en kısa sürede gerekli yardımı ulaştıracaktır. Merkezi mizden ambulans, polis, çekici vb. tüm destekleri, acil müdahale ile ilgili mümkün olan en kısa sürede alabilir, can ve mal kaybınızı en aza indirebilirsiniz.

11 Asist le uzaktan kumandalı arabanız geri döndü! A s i s t i l e A racınız

12 SMS ile Araç Kontrolü SMS göndererek aracınızın çalışmasını engelleyebilir, çalışan aracınızın kontak kapatılmasından sonra çalışmamasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca SMS göndererek, korna, sinyal ve camlarınızı kontrol edebilirsiniz. Blackbox Asist, istediğinizde aracınızın yerini otoparkta kolaylıkla bulmanıza da yardımcı olacaktır.

13 Asist sayesinde aracınız ile ilgili her şey kontrolünüz altında! A s i s t i l e A racınız

14 A r ı z a O k u m a Asist aracınızın arızalarını okur, size anında iletir ve sisteme kaydeder. Tüm bu raporlar sistemde saklanır ve dilediğiniz zaman ulaşabileceğiniz şekilde elinizin altında olur. Servis bakımlarınızda sizin bilginiz dahilinde olmayan masraflardan kurtulmuş olursunuz ve aracınız üzerinde tam kontrol sağlarsınız. Arıza Okuma modülü ile uyumlu araç marka ve modelleri için lütfen web sitemizdeki ilgili bölümü ziyaret edin.

15 Asist in ivme sensörü ile kaza anında, yalnız değilsiniz! A s i s t i l e A racınız

16 Kaza-İvme Sensörü ve Kaza Bildirimi Aracınızda bulunan ivme sensörü sayesinde, kazaların meydana geldiği an, aracınızın konumu, hasar yönü ve hasarın şiddeti, sistem tarafından tespit edilerek, ilgili yerlere SMS ile bilgi verilir ve desteğin size ulaşması sağlanır. Araçtaki kameralar ile kaza anının 30 saniye öncesinden, 30 saniye sonrasına kadar olan bölümü kaydeder. Çağrı merkezimiz kaza yerine ambulans, çekici, polis gibi gerekli görülen hizmetlerin ulaşmasını sağlar.

17 Asist in gelişmiş özellikleri ile güvenlik cepte! A s i s t i l e A racınız

18 Araç Güvenliği Asist ile; Araç giderken otomatik kapı kilitleme özelliği, Alarm kurulunca otomatik cam kapatma özelliği, Araç park edildiğinde -belirlenen zaman aralığında- kapıları kilitleme, camları kapatma özelliği, belirlenen zamandan sonra alarmı devreye alma özelliği gibi gelişmiş sistem özelliklerini kullanarak kendinizin ve aracınızın güvenliğini kontrol altına alır, olası zararları oluşmadan engellemiş olursunuz.

19 Asist ile aracınız, gözünüzün önünden ayrılmaz! A s i s t i l e A raç Ta k i b i

20 Araç Takip Sistemi Asist in Araç Takip Sistemi ile otomobilinizi GPS uyduları sayesinde 7 gün 24 saat haritalar üzerinde izleyebilirsiniz. Araçlarınızın hızlarını, izlemiş oldukları güzergahı, duraklama yaptıkları yerleri ve daha birçok bilgiyi online olarak görebilir ve bu bilgileri kayıt altına alabilirsiniz.

21 Asist ile hem güvenlik hem tasarruf! A s i s t i l e A raç Ta k i b i

22 Hız, Devir, Rölanti Takibi Belirlediğiniz limitler dışına çıktığınızda, Asist tarafından konuşarak uyarılır ve optimum limitlere dönmeniz sağlanır. Örneğin çocuğunuz; aracınızı kullanırken, belirlediğiniz hız limitleri dışına çıktığında, aracı devirsiz kullandığında, aracı çalışır durumda beklettiğinde, ani kalkış, ani duruş, ani dönüş ve bozuk zeminlerden hızlı geçişler yaptığında sistem size SMS göndererek anında bilgilendirir ve gerektiğinde müdahale etmenizi sağlar. Bu sayede aklınız çocuğunuzda kalmaz ve aynı zamanda kaza risklerinin de önüne geçmiş olursunuz. Sizin belirleyeceğiniz rölanti süresinin aşılması halinde çocuğunuz Asist tarafından uyarılacak ve ne yapması gerektiği söylenecektir. Hız, Devir, Rölanti takibi sistemi sayesinde sürüş güvenliği ve yakıt tasarrufuna kavuşursunuz.

23 Asist in dokunmatik LCD ekranı ile tüm kontrol elinizin altında! A s i s t i l e M u l t i m e d ya

24 Ekran Ünitesi Arzu ettiğiniz taktirde Asist sistemine kolaylıkla eklenebilen ekran modülü, Asist in tüm görsel arayüzüne erişmeniz mümkün kılıyor. Dokunmatik olarak kullanabildiğiniz bu arayüz sayesinde Asist iniz ile iletişim bir adım daha kolaylaşıyor.

25 Yoğun trafikte bile yolunuzu kolayca bulmanın keyfine varın! A s i s t i l e M u l t i m e d ya

26 Navigasyon Yazılımı Asist sistemi ile entegre çalışan Navigasyon yazılımı sayesinde gitmek istediğiniz güzergahları, navigasyon ekranına girebilir ya da çağrı merkezinden talep edebilirsiniz. Talep ettiğiniz adres hakkında, herhangi bir işlem yapmanıza gerek kalmadan, çağrı merkezi tarafından adres bilgisi navigasyon cihazınıza gönderilerek, gideceğiniz yer hakkında detaylı yol tarifi size iletilir. Yine talep etmeniz durumunda, Çağrı merkezi üzerinden gitmek istediğiniz adresin yol tarifini müşteri temsilcilerimiz yardımı ile telefon üzerinden de alabilirsiniz. Ayrıca, bulunduğunuz lokasyon için detaylı trafik bilgisine de ulaşacaksınız.

27 Asist ile özel asistanınız hep yanınızda! A s i s t i l e M u l t i m e d ya

28 N o t A l - N o t l a r ı O k u Asist iniz özel asistanınıza dönüşüp, siz aracınızı kullanmakla meşkulken dikkatiniz dağılmadan dilediğiniz tüm sesli notlarınızı kayıt altına alabiliyor. Not Al sesli komutu ile Asist, duyduklarını kayıt eder. Notlarımı Oku sesli komutunu verdiğinizde ise, Asist sizin için kayıt ettiklerini tek tek size sesli olarak iletir.

29 Asist özel fotoğrafçınız olarak çalışsın! A s i s t i l e M u l t i m e d ya

30 Re s i m Ç e k - Ka yd e t Asist ile aracınıza entegere edilen kameralar ile isterseniz keyif için isterseniz de acil durumlarda fotoğraf ve video kaydı gerçekleştirebilirsiniz. Böylelikle gasp, darp, trafik kazası gibi istenmeyen durumların yetkililere izahı korkulu rüyanız olmaktan çıkar. Resim Çek sesli komutu verdiğinizde, Asiste entegre kameralar, 1 kare fotoğraf çekerek, çekilen görüntüyü kayıt altına alır. Kaydet sesli komutu verdiğinizde ise, Asist tüm gördüklerini fotoğraf kareleri olarak arka arkaya kayıt eder.

31 Asist ile Multime d ya Araç içi görsel ve işitsel şölen sizleri bekliyor!

32 M p 3 - M p e g 4 Ça l a r Asist ile USB cihazınızdan sisteme multimedya içerik aktararak müzik dinleyebilir ve video izleyebilirsiniz. Bu modül ile, internet üzerinden online müzik ve klip indirebilir ve arşivleyebilirsiniz. Ayrıca, tüm fotoğraflarınızı sisteminize aktarabilir, oluşturduğunuz arşivi Asist üzerinden görüntüleyebilirsiniz

33 7/24 A s i s t - 7 / 2 4 Ça ğ r ı M e r ke z i Aracınız ile seyir halindeyken, tüm ekibimiz sizin yanınızda!

34 7 / 2 4 Ça ğ r ı M e r ke z i Lastik Değiştirme Hizmeti Yol Yardım Hizmeti Çilingir Hizmeti Çekici ve Kurtarıcı Hizmetleri Bilgilendirme Hizmeti Trafik Yoğunluk Bilgisi Oto Servis Bilgisi Hava Durumu Bilgisi Nöbetçi Eczane Bilgisi 7/24 Tıbbi Danışmanlık Hizmeti 7/24 Doktor Danışmanlığı Sağlık Kuruluşlarından Randevu 7/24 Kara Ambulansı ile Uygun Sağlık Kuruluşlarına Sevk Organizasyonel Hizmetler Arzu ettiğiniz tüm organizasyonel destek hizmetleri ücreti karşılığında sizler için gerçekleştirilir Seyahat Danışmanlığı Seyahatlerinizin tüm aşamalarında alternatifli fiyatlar ile bilgilendirme, konaklama ve ulaşım olanakları sağlanır. Rezervasyonlarınız sizin için gerçekleştirilir Eğlence Danışmanlığı Çağrı Merkezi mizin eğlence danışmanlığı hizmeti ile eğlenceye dahil olmak istediğiniz her an, hızlı, etkili ve sonuca odaklı organizasyon seçeneklerimiz ile yanınızdayız.

35 7/24 A s i s t - 7 / 2 4 Ça ğ r ı M e r ke z i Gitmek istediğiniz yerler, Asist ile artık çok yakın!

36 B i l g i l e n d i r m e H i z m e t i Çağrı merkezimiz benzersiz ve fark yaratan anlık lokasyon tespiti hizmeti sayesinde bulunduğunuz konumu tespit edecektir. Talep ettiğiniz tüm adres bilgileri, herhangi bir işlem yapmanıza gerek kalmadan, anında ekranınıza gönderilecek ya da isterseniz çağrı merkezi yetkilisi tarafından sesli yönlendirme yapılarak dilediğiniz adrese ulaşmanız sağlanacaktır. Ulaşmak istediğiniz her türlü bilgi için Çağrı Merkezi mize başvurabilirsiniz. Her türlü hizmet birimi ismi, adresi ve telefon numara bilgileri ile yol, trafik, güzergâh, hava durumu, genel kültür, döviz kurları gibi konularda bilgilendirme Çağrı Merkezi miz ile ücretsiz sağlanır. Trafik Yoğunluk Bilgisi: Gidilecek güzergâh için trafik yoğunluk sorgulaması ile alternatif güzergah bilgileri sağlanır. Oto Servis Bilgisi: İhtiyaç duyulan durumlarda talep edilen kriterlere göre en yakın yetkili veya özel oto servis bilgisi sağlanır. Hava Durumu Bilgisi: Günlük veya haftalık hava durumu bilgisi verilir. Nöbetçi Eczane Bilgisi: Üyeler, ihtiyaç duyduklarında nöbetçi eczane bilgisi alırlar.

37 7/24 Yo l Ya r d ı m H i z m e t i Tüm yol yardım hizmetleri Çağrı Merkezi mizde! Acil durumlarda ücretsiz çekici, çilingir ve kurtarıcı hizmeti, lastik değişimi ve yakıt ikmali gibi ihtiyaçlarınıza anında yol yardımı hizmeti sağlamaktadır. Tı b b i D a n ı ş m a n l ı k H i z m e t i Asist ile deneyimli doktorlarımız 7/24 yanınızda! Çağrı Merkezi miz sayesinde ihtiyaç duyduğunuz her an, doktorlarımız ile görüşerek sağlık sorunlarınız hakkında detaylı bilgi ve danışmanlık hizmeti alabilirsiniz. A s i s t - 7 / 2 4 Ça ğ r ı M e r ke z i Ac i l A m b u l a n s H i z m e t i Hayatınız bizim için çok değerli! Çağrı Merkezi mizin acil kara ambulans hizmeti ile ihtiyaç duyduğunuz her an deneyimli sağlık ekibimiz ve ambulans yanınızda.

38 7/24 O r g a n i z a s yo n e l H i z m e t l e r Hayalinizdeki organizasyonlara Asist ile imza atın! Tüm organizasyonel ihtiyaçlarınızda size tam destek veriyoruz. Gerekli tüm ayarlamaları yaparak, hayalinizdeki organizasyonlara imza atmanıza yardımcı oluyoruz. S e ya h a t D a n ı ş m a n l ı ğ ı Çağrı Merkezimiz ile keyifli seyahatler! Çağrı Merkezi mizin seyahat danışmanlığı ile, kolay, ayrıcalıklı ve farklı fiyat alternatifleri üzerinden hizmet almanın ve rahatça rezervasyon yaptırabilmenin keyfini sürersiniz. A s i s t - 7 / 2 4 Ça ğ r ı M e r ke z i E ğ l e n ce D a n ı ş m a n l ı ğ ı Asist ayrıcalığı ile eğlenmenize bakın! Çağrı Merkezi mizin eğlence danışmanlığı hizmeti ile eğlenceye dahil olmak istediğiniz her an, hızlı, etkili ve sonuca odaklı organizasyon seçeneklerimiz ile yanınızdayız.

39 Genel Özellik ler Ana Modül 7/24 Çağrı Merkezi Aktif Sürüş Eğitimi Konuşarak Uyarı Sistemi SMS ile Araç Kontrolü Araç Takip Sistemi Hız, Devir, Rölanti Takibi Rota ve Güzergah Takibi Araç Güvenliği Online Bilgilendirmeler Detaylı Raporlama Alt Yapısı Opsiyonel Modüller Ekran Ünitesi Navigasyon Yazılımı Ses Tanıma Modülü Sürücü Tanıma ve Yetkilendirme Bluetooth Araç Kiti / Handsfree Farklı Dil Seçenekleri ile Uyarı Sistemi Akıllı Telefon Yazılımları Arıza Okuma Kaza - İvme Sensörü ve Kaza Bildirimi Emniyet Kemeri Sensörü Alarm Cihazı Lastik Basınç Sensörü Kamera Modülü Acil Durum Butonu Tarayıcı Cihazı Mp3 - Mpeg4 Çalar Ek Donanım Kontrolü

40 Yönetsel Bilişim Teknolojileri San. ve Tic. A.Ş. Seyrantepe Mah. Altınay Cad. No:94 Kağıthane - İstanbul Tel: (Pbx) Faks: / info@yonetselbilisim.com.tr * 7/24 Çağrı Merkezi hizmetimiz, BACK-UP işbirliği ile gerçekleştirilmektedir.

Honda Civic Smart. Varlığı toplum tarafından istenen bir marka olmak...

Honda Civic Smart. Varlığı toplum tarafından istenen bir marka olmak... Varlığı toplum tarafından istenen bir marka olmak... Geliştirdiği teknolojiler ve geleceğe yaptığı yatırımlarla Honda, faaliyet gösterdiği her alanda bugün olduğu gibi gelecekte de toplum tarafından varlığını

Detaylı

Sistem Nasıl Çalışıyor: Araç İzleme ve Filo Yönetim Sistemi

Sistem Nasıl Çalışıyor: Araç İzleme ve Filo Yönetim Sistemi arvento Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemleri ile araçlarınızı 7 gün 24 saat on-line ve geçmişe yönelik olarak izleyebilir, hızlarını, izlemiş oldukları güzergahı, duraklama yaptıkları yerleri uzaktan

Detaylı

Ortadoğu ve Avrupa da bir ilk..

Ortadoğu ve Avrupa da bir ilk.. Araç Yönetim Cihazları Ortadoğu ve Avrupa da bir ilk.. Cemalpaşa Mah. Fuzuli Cad. Galeria İş Merkezi No:45 SEYHAN / ADANA +90 322 457 84 38 - info@obdplus.com.tr Araç Yönetim Cihazları Akarsubaşı yazılım

Detaylı

Mobil Takip Sistemleri

Mobil Takip Sistemleri Mobil Takip Sistemleri Trio Filo Yöne,m Sistemi Yazılım Fonksiyonları Üstün teknolojik altyapısı ile rakiplerinden ayrılan bir araç takip yazılımıdır. Tüm internet tarayıcılarında ek kurulum gerektirmeden

Detaylı

VELİ KULLANIM KILAVUZU

VELİ KULLANIM KILAVUZU VELİ KULLANIM KILAVUZU Sayın Velimiz, ServisCELL Okul Servisi Çağrı ve Bilgilendirme Sisteminin amacı, velilerimizin okul servisi ile yaşayabileceği tüm sorunları çözmek, çocuklarımızın güvenliğini sağlamak

Detaylı

ARAÇ TAKİP SİSTEMLERİ. www.garantiguvenlik.com.tr

ARAÇ TAKİP SİSTEMLERİ. www.garantiguvenlik.com.tr ARAÇ TAKİP SİSTEMLERİ www.garantiguvenlik.com.tr NEDEN Araç Takip? Zamandan TASARRUF YAKITTAN tasarruf Araç MALİYETLERİNİ düşmesini sağlar Personel Kontrolü ve CAYDIRICILIK Detaylı RAPORLAMA imkanı Sektöre

Detaylı

YENİ NESİL ARAÇ TAKİP SİSTEMİ

YENİ NESİL ARAÇ TAKİP SİSTEMİ YENİ NESİL ARAÇ TAKİP SİSTEMİ BLACKBOX, Akıllı Çözümler... YÖNBİL HAKKINDA Yönetsel Bilişim Teknolojileri San. Tic. A.Ş. Şirketimiz 1994 yılında kurulmuş ve her biri konusunda uzman ar-ge ekibiyle birlikte,

Detaylı

Yaşam alanlarına akıl katar

Yaşam alanlarına akıl katar Yaşam alanlarına akıl katar Güvenliğin, konforun ve enerji verimliliğinin yeni adresi Akıllı Ev ve Ofis Sistemleri! Kısaca Zipato Merkez Ofis Zagreb, Hırvatistan Bulut tabanlı M2M platformu konusunda uzman

Detaylı

ARAÇ TAKİP SİSTEMLERİ. www.aktifguvenlik.net

ARAÇ TAKİP SİSTEMLERİ. www.aktifguvenlik.net ARAÇ TAKİP SİSTEMLERİ NEDEN Araç Takip? ü ü ü ü ü ü ü ü ü ü Zamandan TASARRUF YAKITTAN tasarruf Araç MALİYETLERİNİ düşmesini sağlar Personel Kontrolü ve CAYDIRICILIK Detaylı RAPORLAMA imkanı Sektöre Özel

Detaylı

Tet T aş Elektro r n o ik

Tet T aş Elektro r n o ik TETAŞ ELEKTRONİK Araç Takip Sistemi Tetaş Elektronik 1998 yılından bugüne taksimetre ve takograf üretimi ile geliştirmesi konularında öncü olan Tetaş Elektronik ın, hizmet verdiği sektöre ilişkin ürün

Detaylı

PARTS BULLETIN. Date: Issue No: Page: 1 (5) Pioneer Radyoları

PARTS BULLETIN. Date: Issue No: Page: 1 (5) Pioneer Radyoları Date: 2011-06-22 Issue No: 11-029 Page: 1 (5) Pioneer Radyoları Geçerlilik başlangıcı: 2011-06-22 Arkaplan: Müşterilerimizin çoğu A-siparişi ve FFU'dan Scania Radyolarından başka Radyolar talep ediyor.

Detaylı

*Icon paketi ile * 1. Renault R-Link. 7 ekrana dokunarak ya da sesli komutlar ile onunla konușarak yenilikçi ve pratik ișlevlere erișin: multimedya, Tomtom navigasyon, telefon ve Bluetooth bağlantısı.

Detaylı

Memnuniyet Ölçer Tanıtım Kataloğu

Memnuniyet Ölçer Tanıtım Kataloğu Memnuniyet Ölçer Tanıtım Kataloğu Kapsül Grup A.Ş. internet üzerinden yayın yapan Kapsül Tv isimli web tv ile çalışma hayatına başlamıştır. Uzmanların videolu anlatımları ile sağlık konusunda halkı bilgilendirmeyi

Detaylı

SANAL SANTRAL HİZMETİ.

SANAL SANTRAL HİZMETİ. SANAL SANTRAL HİZMETİ 11:29 18/08/12 11:29 18/08/12 BULUT SANTRAL (SANAL SANTRAL) NEDİR? Bulut Santral (Sanal Santral), eski tip fiziksel telefon santrallerinin yerini alan, bulut teknolojisiyle internet

Detaylı

Çözümleri İÇERİK YÖNETİM SİSTEMLERİ. İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir.

Çözümleri İÇERİK YÖNETİM SİSTEMLERİ. İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir. Çözümleri İÇERİK YÖNETİM SİSTEMLERİ İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir. i-sign İçerik Yönetim Yazılımı İçerik yönetim yazılımı LCD ve LED tabanlı bilgilendirme sistemlerinde ekranlarda

Detaylı

112 Acil Operasyon Yönetim Sistemi

112 Acil Operasyon Yönetim Sistemi 112 KOMUTA KONTROL MERKEZİ 112 Acil Operasyon Yönetim Sistemi 112 Hızır Acil Servisler için geliştirilen çözümler ile Komuta Kontrol Merkezlerinin ve bu Merkezler tarafından yönlendirilen ekiplerin yazılımlar

Detaylı

ULAŞIM ÇÖZÜMLERİ TEMASSIZ AKILLI KARTLAR

ULAŞIM ÇÖZÜMLERİ TEMASSIZ AKILLI KARTLAR ULAŞIM ÇÖZÜMLERİ TEMASSIZ AKILLI KARTLAR MSM-211-2 www.minovateknoloji.com ULAŞIM ÇÖZÜMÜ Araç Validatörleri Temassız kartlı, Geniş Renkli TFT LCD Grafik Ekran (800*480, 7 inch) Tam online, GPRS/Egde Gerçek

Detaylı

ServisCell Okul Servisi Çağrı ve Bilgilendirme Sistemi Nedir?

ServisCell Okul Servisi Çağrı ve Bilgilendirme Sistemi Nedir? ServisCell Okul Servisi Çağrı ve Bilgilendirme Sistemi Nedir? ServisCELL, velilerin belirlediği mesafe doğrultusunda, okul servis aracının geldiğini, veli telefonlarına sesli arama ile haber veren, öğrencilerin

Detaylı

Yeni B-MAX Sürüş Deneyimi & Teknolojik Özellikler

Yeni B-MAX Sürüş Deneyimi & Teknolojik Özellikler Yeni B-MAX Sürüş Deneyimi & Teknolojik Özellikler Şehirde araç kullanmak artık çok daha keyifli... B-Max, benzersiz tasarımı yanında segmentinde ilk kez sunulan yüksek teknolojik özellikleri ile sürüş

Detaylı

Ekin SAFE TRAFFIC Güvenli Trafik Yönetim Sistemleri

Ekin SAFE TRAFFIC Güvenli Trafik Yönetim Sistemleri Ekin SAFE TRAFFIC Güvenli Trafik Yönetim Sistemleri Leader in Safe City Technologies Ekin Safe Traffic, yüksek çözünürlüklü video tabanlı plaka tanıma teknolojisini kullanarak şehrin tüm trafik sistemlerini

Detaylı

Bina Teknolojileri. Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı

Bina Teknolojileri. Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı Bina Teknolojileri Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı Yaşam kalitesi İhtiyaçlarımı karşılayacak, evimin tasarımıyla uyumlu, kullanımı kolay ve güvenli bir çözüm istiyorum. İhtiyaç Evinizde yüksek

Detaylı

GÖREVLENDİRME İZLEME RAPORLAMA

GÖREVLENDİRME İZLEME RAPORLAMA Blackbox T.Y.S. ile UZAKTAN VE TEMİZ YÖNETİN Blackbox Temizlik Yönetim Sistemi, Belediyelerin tüm temizlik hizmetlerini online olarak organize edebildiği, görevlendirebildiği, izleyip raporlayabildiği

Detaylı

IT-515 E-Devlet ve e-dönüşüm Türk Hava Kurumu Üniversitesi Bilişim Teknolojileri Yüksek Lisans Programı 2014

IT-515 E-Devlet ve e-dönüşüm Türk Hava Kurumu Üniversitesi Bilişim Teknolojileri Yüksek Lisans Programı 2014 IT-515 E-Devlet ve e-dönüşüm Türk Hava Kurumu Üniversitesi Bilişim Teknolojileri Yüksek Lisans Programı 2014 Bugrahan Adamhasan bugrahan_a@yahoo.com Ders Öğretim Görevlileri Dr. İzzet Gökhan ÖZBİLGİN Mustafa

Detaylı

Çözümleri DEĞİŞKEN MESAJ SİSTEMLERİ. İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir.

Çözümleri DEĞİŞKEN MESAJ SİSTEMLERİ. İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir. Çözümleri DEĞİŞKEN MESAJ SİSTEMLERİ İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir. (DMS) Değişken Mesaj Sistemleri (DMS); trafik amaçlı LED ler kullanılarak grafik tabanlı yazı, şekil ve resim

Detaylı

Çözümleri KONTROL MERKEZİ. İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir.

Çözümleri KONTROL MERKEZİ. İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir. Çözümleri KONTROL MERKEZİ İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir. Trafik Kontrol Merkezi (TKM) Trafik Kontrol Merkezi; kentlerin her gün artan ulaşım problemlerinin çözümünde önemli bir

Detaylı

ARAÇ TAKİP VE FİLO YÖNETİM SİSTEMLERİ

ARAÇ TAKİP VE FİLO YÖNETİM SİSTEMLERİ ARAÇ TAKİP VE FİLO YÖNETİM SİSTEMLERİ Her türlü ulaştırma aracı, nesne ve insanların güvenliğini sağlar. Akaryakıt ve işletim maliyetleri kontrol altında tutulur. Doğru zaman yönetimi ve iş akışı ile kalitenizi

Detaylı

GÜVENİN TEKNOLOJİK ADI

GÜVENİN TEKNOLOJİK ADI Eyedius Teknoloji; hayatın her alanında güvenliği sağlamak için görüntü anlamlandırma ve yüz tanıma teknolojileri geliştiren, tamamen yerli bir yüksek teknoloji firmasıdır. 2 GÜVENİN TEKNOLOJİK ADI TÜBİTAK

Detaylı

FiLO YÖNETiMiNDE KONTROL SiZDE!

FiLO YÖNETiMiNDE KONTROL SiZDE! Hız sınırını geçti Yakıt aldı Mola verdi FiLO YÖNETiMiNDE KONTROL SiZDE! Motoru durdurdu Hedefe ulaştı Şimdi cepten ve tabletten de filonuzu yönetin! Sabit fiyat! Servis ücreti yok! FiLO YÖNETiMiNDE KAPSAMLI

Detaylı

Ekin SPOTTER Dünyanın İlk ve Tek Tamamen Modüler Akıllı Şehir Mobilyası

Ekin SPOTTER Dünyanın İlk ve Tek Tamamen Modüler Akıllı Şehir Mobilyası Ekin SPOTTER Dünyanın İlk ve Tek Tamamen Modüler Akıllı Şehir Mobilyası Leader in Safe City Technologies Ekin Spotter trafik yönetimi, çevresel analizler ve şehir gözetimi fonksiyonlarıyla çeşitlendirilebilir

Detaylı

MOBİL ARAÇ TAKİP VE ARIZA TESPİT SİSTEMLERİ. www.obdplus.com.tr KULLANIM KLAVUZU

MOBİL ARAÇ TAKİP VE ARIZA TESPİT SİSTEMLERİ. www.obdplus.com.tr KULLANIM KLAVUZU MOBİL ARAÇ TAKİP VE ARIZA TESPİT SİSTEMLERİ www.obdplus.com.tr KULLANIM KLAVUZU İÇİNDEKİLER 1.Sisteme Giriş 2.Ana Ekran 3.Harita 3.1-Harita Kullanımı 3.2-Haritada Bulunan Araçların Detaylarını Görmek 4.Ayarlar

Detaylı

AR-GE ÜRETİM YAZILIM HİZMET TEKNİK SERVİS. Mobiltrust, Mobil takip ve uzaktan veri iletim sistemleri

AR-GE ÜRETİM YAZILIM HİZMET TEKNİK SERVİS. Mobiltrust, Mobil takip ve uzaktan veri iletim sistemleri Mobiltrust, Mobil takip ve uzaktan veri iletim sistemleri konularında son derece güçlü elektronik tasarım, yazılım ve AR-GE üretim geliştirme yeteneklerine sahip, sektöründe güvenilir ve öncü bir firmadır.

Detaylı

Problem değil çözüm üretiyoruz. Problem değil çözüm üretiyoruz. GROUP

Problem değil çözüm üretiyoruz. Problem değil çözüm üretiyoruz. GROUP Problem değil üretiyoruz. Problem değil çözüm çözüm üretiyoruz. GROUP HAKKIMIZDA İSTAŞ TURİZM, Kurulduğu günden bu yana turizm, personel ve öğrenci taşımacılığı konularında faaliyet gösteren bir kuruluştur.

Detaylı

Serviscell Mobil Veli Uygulaması

Serviscell Mobil Veli Uygulaması Serviscell Mobil Veli Uygulaması KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER Önsöz 2 Menü 3 Bildirimler 5 Servis Aracı 8 Ayarlar 9 SAYIN VELİMİZ; Hacettepe Teknokent bünyesinde geliştirilen Serviscell sisteminin öncelikli

Detaylı

TIRSAN TELEMATiK SiSTEM

TIRSAN TELEMATiK SiSTEM TIRSAN TELEMATiK SiSTEM FİLONUZU GÜVENLE YÖNETİN, KAZANCINIZA KAZANÇ EKLEYİN. Tırsan Telematik, filonuzla taşıdığınız yükü daha hızlı ve güvenle teslim etme imkanı sunar. Vakitten kazanç elde etmenizi

Detaylı

AVM ve mağazalar için

AVM ve mağazalar için AVM ve mağazalar için Akıllı telefonların kullanım oranı her geçen gün hızla artıyor. Buna paralel olarak işletmelerin tüketiciye ulaştırmak istedikleri mesajları için de yeni bir kanal şekillenerek yaygınlaşıyor.

Detaylı

TAKİP VE GÜVENLİK SİSTEMİ KULLANIMININ SAĞLAYACAĞI FAYDALAR

TAKİP VE GÜVENLİK SİSTEMİ KULLANIMININ SAĞLAYACAĞI FAYDALAR TAKİP VE GÜVENLİK SİSTEMİ KULLANIMININ SAĞLAYACAĞI FAYDALAR ACİL DURUM ALARMI ACİL DURUM ANINDA 7/24 ÇALIŞAN İZLEME MERKEZİMİZİN ARACIN BULUNDUĞU YERE GÜVENLİK GÜÇLERİNİN YÖNLENDİRMESİ İLE ARAÇ VE KULLANICI

Detaylı

Kullanım kılavuzu HERE Drive

Kullanım kılavuzu HERE Drive Kullanım kılavuzu HERE Drive Baskı 1.0 TR HERE Drive HERE Drive uygulaması sesli yönlendirmeli adım adım yol tarifleri ile gitmek istediğiniz yere ulaşmanızı sağlar. Şunları yapabilirsiniz: Bulunduğunuz

Detaylı

Etkinlik Yönet. Etkinlik ve Etkinlik Mobil Uygulamanızı Geliştirmenin En Kolay Yolu

Etkinlik Yönet. Etkinlik ve Etkinlik Mobil Uygulamanızı Geliştirmenin En Kolay Yolu Etkinlik Yönet Etkinlik ve Etkinlik Mobil Uygulamanızı Geliştirmenin En Kolay Yolu 02 Etkinlik Yönet Etkinlik Uygulamanız da Etkinliğiniz kadar özel olsun Etkinlik Yönet ile etkinliğinizin mobil uygulamasını

Detaylı

FiLO YÖNETiMiNDE AKILLI VE EMNiYETLi SÜRÜŞ DÖNEMi

FiLO YÖNETiMiNDE AKILLI VE EMNiYETLi SÜRÜŞ DÖNEMi FiLO YÖNETiMiNDE AKILLI VE EMNiYETLi SÜRÜŞ DÖNEMi Shell FiloPlatform un gelişmiş teknolojisi riskli manevraları ölçüyor, sürücü alışkanlıklarını değiştiriyor ve toplam filo performansını artırıyor. Hız

Detaylı

Metcom Güvenlik Teknolojileri A.Ş.

Metcom Güvenlik Teknolojileri A.Ş. H265 Video Coding Plaka Tanıma Sistemi Metcom Güvenlik Teknolojileri A.Ş. 2017 PROGRAM ARAYÜZÜ GENEL ÖZELLİKLER 6ms Plaka tanıma süresi 2Mp H265 60Fps İp tabanlı back focus plaka okuma kamerası Okuma oranı

Detaylı

Mahallem Nedir? Mahallem'i Hangi Esnaflar Kullanabilir? Mahallem Ekibi. Değerli İş Ortağımız;

Mahallem Nedir? Mahallem'i Hangi Esnaflar Kullanabilir? Mahallem Ekibi. Değerli İş Ortağımız; Değerli İş Ortağımız; Mahallem Nedir? Sipariş vermenin geleneksel ve en yalın halinden yola çıkarak, sizlere daha fazla müşteri ve ciroyu daha az riskle oluşturabileceğiniz, yaptığınız ticaretin gelişen

Detaylı

PLUSPBX IP SANTRAL SİSTEMİ ÖZELLİKLERİ

PLUSPBX IP SANTRAL SİSTEMİ ÖZELLİKLERİ PlusPBX, analog santrallerin yerini alan yeni nesil IP PBX santral sistemidir. Dünyanın neresinden olursa olsun ip ağında olan tüm dahilileriniz santralinize bağlanarak ofis içindeymiş gibi ücretsiz görüşebilir,

Detaylı

YEŞİL FİLO Filo Yönetim Sistemleri. http://www.yesilfilo.com/ http://www.yesilgps.com/ http://www.8gdop.com/

YEŞİL FİLO Filo Yönetim Sistemleri. http://www.yesilfilo.com/ http://www.yesilgps.com/ http://www.8gdop.com/ YEŞİL FİLO Filo Yönetim Sistemleri http://www.yesilfilo.com/ http://www.yesilgps.com/ http://www.8gdop.com/ HAKKIMIZDA; Araç Filo Yönetim sektöründe hizmet veren Yeşil Filo Yönetim Hizmetleri,eşsiz filo

Detaylı

NAVİGASYON CİHAZLARI ÇÖZÜM ÖNERİLERİ

NAVİGASYON CİHAZLARI ÇÖZÜM ÖNERİLERİ NAVİGASYON CİHAZLARI ÇÖZÜM ÖNERİLERİ NAVİGASYON CİHAZLARINDA YAŞANAN BAŞLICA ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ EĞİTİM NAVİGASYON NASIL ÇALIŞIR? 1 Navigasyon cihazında bulunan GPS alıcısı, uydu sinyalleri aracılığıyla

Detaylı

Kamu Güvenliği İçin Acil Çağrı Merkezi Çözümü.

Kamu Güvenliği İçin Acil Çağrı Merkezi Çözümü. Kamu Güvenliği İçin Acil Çağrı Merkezi Çözümü www.aselsan.com.tr PSAP KAMU GÜVENLİĞİ İÇİN ACİL ÇAĞRI MERKEZİ ÇÖZÜMÜ ASELSAN ın Acil Çağrı Merkezi Çözümü, normal yaşantıda ve kriz/afet durumunda vatandaştan

Detaylı

Türkiye nin ilk ve tek Mobil Takip Operatörü. FiloTürk. Liderlerin tercihi!

Türkiye nin ilk ve tek Mobil Takip Operatörü. FiloTürk. Liderlerin tercihi! Türkiye nin ilk ve tek Mobil Takip Operatörü FiloTürk Liderlerin tercihi! ÜRÜNLER ARAÇ TAK P PAKET Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemi'ni 3 farkl hizmet paketi ile sunan FiloTürk, Süresiz ve Koşulsuz Garanti

Detaylı

BURSAGAZ DOĞAL GAZ İHBAR DEĞERLENDİRME YÖNTEMİ. Melih ÇETİNKAYA İşletme Birim Yöneticisi BURSAGAZ 29.05.2013

BURSAGAZ DOĞAL GAZ İHBAR DEĞERLENDİRME YÖNTEMİ. Melih ÇETİNKAYA İşletme Birim Yöneticisi BURSAGAZ 29.05.2013 BURSAGAZ DOĞAL GAZ İHBAR DEĞERLENDİRME YÖNTEMİ Melih ÇETİNKAYA İşletme Birim Yöneticisi BURSAGAZ 29.05.2013 AJANDA 1. GİRİŞ 2. DOĞAL GAZ DAĞITIMINDA İŞLETME VE GÜVENLİK 3. BURSAGAZ İŞLETME BİRİMİ VE İHBAR

Detaylı

AKSESUARLAR PEUGEOT BOXER

AKSESUARLAR PEUGEOT BOXER AKSESUARLAR PEUGEOT BOXER Ticaret amaçlı kullanım düşünülerek tasarlanan Peugeot Boxer yelpazesi profesyoneller için profesyoneller tarafından oluşturuldu. Hiçbir işin bir diğerine benzemediğini bildiğimiz

Detaylı

Araç Takip / Filo Yönetim Sistemi

Araç Takip / Filo Yönetim Sistemi Araç Takip / Filo Yönetim Sistemi Genel Tanıtım Dokümanı 2007 Mobil Veri Sistemleri günümüzün artan rekabet ortamında iş verimini arttıran, hizmet kalitesini yükselten veya güvenliğe yönelik, mobil ortam

Detaylı

VELİ KULLANIM KILAVUZU

VELİ KULLANIM KILAVUZU Serviscell Mobil Uygulaması VELİ KULLANIM KILAVUZU İÇINDEKILER Giriş Ekranı... 4 Şifre Al... 5 Giriş... 6 Şifremi Unuttum... 7 Menü... 8 Bildirimler... 9 Öğrencim Gelmeyecek...12 Öğrenciler...13 Evim...14

Detaylı

Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ

Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ Leader in Safe City Technologies Güvenli Şehir Teknolojileri Yönetim Sistemi olan Ekin Red Eagle (OS) şehirdeki tüm sistemler ile iletişim

Detaylı

Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ

Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ Leader in Safe City Technologies Güvenli Şehir Teknolojileri Yönetim Sistemi olan Ekin Red Eagle (OS) şehirdeki tüm sistemler ile iletişim

Detaylı

Hobi Kulüpleri. Psikolojik Destek. Kişisel Çözüm Danışmanı VIP Hizmetler Alışveriş İndirimi. Medikal Asistans

Hobi Kulüpleri. Psikolojik Destek. Kişisel Çözüm Danışmanı VIP Hizmetler Alışveriş İndirimi. Medikal Asistans Hobi Kulüpleri Vakıf Emeklilik te bireysel emeklilik sözleşmesi bulunanlar ayrıcalıklı Yaşam Kulüpleri dünyasında kapsamlı sağlık hizmetlerinden danışmanlığa, eğitimden spora birçok alanda hayatlarına

Detaylı

Kamu Güvenliği İçin Acil Çağrı Merkezi Çözümü.

Kamu Güvenliği İçin Acil Çağrı Merkezi Çözümü. Kamu Güvenliği İçin Acil Çağrı Merkezi Çözümü www.aselsan.com.tr KAMU GÜVENLİĞİ İÇİN ACİL ÇAĞRI MERKEZİ ÇÖZÜMÜ PSAP KAMU GÜVENLİĞİ İÇİN ACİL ÇAĞRI MERKEZİ ÇÖZÜMÜ ASELSAN ın Acil Çağrı Merkezi Çözümü, normal

Detaylı

Detaylı bilgi için www.ekont.com veya http://www.ekont.com/index.php?id=119 adreslerine göz atabilirsiniz. -1-

Detaylı bilgi için www.ekont.com veya http://www.ekont.com/index.php?id=119 adreslerine göz atabilirsiniz. -1- -1- -2- Temel Fonksiyonlar-Özellikler 1. Ücretsiz çağrı atarak kapı ve bariyer kumanda edebilme (1 adet kuru kontak çıkış) 2. Tüm programlama işlemlerinin SMS ile yapılabilmesi ve SMS ile geri bildirim

Detaylı

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Hakkımızda İstaş Turizm şehir içi personel ve öğrenci taşımacılığı, toplu taşımacılık sektörlerinde faaliyetini gerçekleştirmektedir. Misyonu sektöründe ayrıcalıklı,

Detaylı

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi 2013 Sayın Yetkili; Sunduğumuz danışmanlık hizmeti ve geliştirmiş olduğumuz yazılım çözümleriyle müşterilerimizin Bilgi Teknolojileri alanında sektörel rekabet

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri

Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri S-Serisi Donanım Özellikleri Kod 801 Siyah Nappa Deri 501 Siyah Exclusive Nappa Deri 11R 14U 15U 16U 17U 19 inç, çok kollu hafif alaşım jantlar Akıllı telefon entegrasyonu Benz link ön hazırlığı Apple

Detaylı

İŞLETMEPRO İŞLETME PORTALI

İŞLETMEPRO İŞLETME PORTALI İŞLETME PORTALI Muhasebe yazılımından daha fazlası... İş süreçlerinizin entegrasyonu ile bir adım öndesiniz... Yazılım Danısmanlık Hizmetleri İÇİNDEKİLER İşletme Portalı Nedir?... 2 Modüler Yapı... 3 İşletmelere

Detaylı

FiloWay FYS Kullanım Kılavuzu

FiloWay FYS Kullanım Kılavuzu FiloWay FYS Kullanım Kılavuzu Değerli müşterimiz FiloWay Filo Yönetim Sistemlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz, sistemi verimli kullanabilmek için lütfen bu kılavuzu dikkatle inceleyiniz her

Detaylı

ATAK FİLO ARAÇ KİRALAMA A.Ş.

ATAK FİLO ARAÇ KİRALAMA A.Ş. ATAK FİLO ARAÇ KİRALAMA A.Ş. 25 yıllık ticari deneyimi ile Araç Kiralama sektöründe saygın firmalarından biridir. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma anlayışıyla hizmet verdiği alanlarda ilklerin de uygulayıcısı

Detaylı

Ortam İzleme Sistemi

Ortam İzleme Sistemi Her şey kontrolünüz altında. Ortam Sistemi Retmon EMS Nedir? Ortam parametrelerini ölçmek, izlemek, kaydetmek ve kontrol altında tutmak için kullanılan veri toplama ve uyarı sistemidir. Veri Toplama Terminali

Detaylı

Araç Takip Sistemi. Araç Takip Sistemi kullandığınızda;

Araç Takip Sistemi. Araç Takip Sistemi kullandığınızda; 1 Araç Takip Sistemi kullandığınızda; Araç ve sürücü analizi yaparak yakıt tüketimini kontrol altına alabilir ve ideal tüketim seviyesine çekebilirsiniz. Araç Takip Sistemi Araçlarınızın konumunu harita

Detaylı

EDRİNE ENERJİ İNŞ. TAHH. MÜH. TUR. TEM. REST. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.

EDRİNE ENERJİ İNŞ. TAHH. MÜH. TUR. TEM. REST. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. EDRİNE ENERJİ İNŞ. TAHH. MÜH. TUR. TEM. REST. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. 25 yıllık ticari deneyimi ile Araç Kiralama sektöründe saygın firmalarından biridir. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma anlayışıyla

Detaylı

Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi

Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi Leader in Safe City Technologies Ekin Plaka Tanıma Sistemi, yüksek çözünürlüklü video tabanlı plaka tanıma teknolojisini kullanarak görüş alanındaki tüm araçların

Detaylı

BDDK ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ

BDDK ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ BDDK ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ 1. BDDK ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİNE ERİŞİM 1.1. Giriş Ekranları İş yazılım tarafından Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu için geliştirilen

Detaylı

Mobil Video Kayıt ve Takip Sistemleri

Mobil Video Kayıt ve Takip Sistemleri Mobil Video Kayıt ve Takip Sistemleri Mobil Video Kayıt ve Takip Sistemleri Hakkımızda Smarti Mobile Systems, GRAF&TEK Bilişim Teknolojileri markasıdır. GRAF&TEK; 1993 yılında teknoloji odaklı projeler

Detaylı

Bilişim ve Elektrik A.Ş. Araç İçi Görüntü, Kayıt ve Analiz Sistemi Çözüm Önerileri

Bilişim ve Elektrik A.Ş. Araç İçi Görüntü, Kayıt ve Analiz Sistemi Çözüm Önerileri Bilişim ve Elektrik A.Ş Araç İçi Görüntü, Kayıt ve Analiz Sistemi Çözüm Önerileri İÇİNDEKİLER AMAÇ KAPSAM 1. ÇALIŞMA YAPISI VE PRENSİPLERİ 2. GÜVENLİK İLE İLGİLİ AMACI VE FAYDALARI? 3. SİSTEM BİLEŞENLER

Detaylı

Ekip çalışması sayesinde Butterfly Travel markasını daha ilerilere taşımak.

Ekip çalışması sayesinde Butterfly Travel markasını daha ilerilere taşımak. 1 HAKKIMIZDA Uzun yıllardan bu yana sektörde hizmet veren firmamız yılların verdiği tecrübe ve güven ile müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı kendisine ilke edinmiştir. Sektörde birçok firma arasından

Detaylı

Engelsiz Erişim. Engelli Müşterilerimize Özel Tarifeler ve Uygulamalarımız

Engelsiz Erişim. Engelli Müşterilerimize Özel Tarifeler ve Uygulamalarımız Engelsiz Erişim Engelli Müşterilerimize Özel Tarifeler ve Uygulamalarımız Engelsiz Erişim Avea İletişimdekiengelleri kaldırıyor! Engelli müşterilerimize özel tarifeler ve uygulamalarımızla iletişim artık

Detaylı

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir.

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir. Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya

Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya * RestPro ve RestPro logosu Evren Yazılım Ltd. Şti nin

Detaylı

Ekin SAFE TRAFFIC Kırmızı Işık İhlal Tespit Sistemi

Ekin SAFE TRAFFIC Kırmızı Işık İhlal Tespit Sistemi Ekin SAFE TRAFFIC Kırmızı Işık İhlal Tespit Sistemi Leader in Safe City Technologies Ekin Kırmızı Işık İhlal Tespit Sistemi, yüksek çözünürlüklü video tabanlı plaka tanıma teknolojisini kullanarak görüş

Detaylı

BİLGİSAYAR TABANLI Sürücü Eğitim Sistemi (BTSES) Tanıtımı

BİLGİSAYAR TABANLI Sürücü Eğitim Sistemi (BTSES) Tanıtımı BİLGİSAYAR TABANLI Sürücü Eğitim Sistemi (BTSES) Tanıtımı Sürücü Kurslarınıza katılan adayların çoğunluğunu gençler oluşturuyor. Z KUŞAĞI dediğimiz bu kuşak artık aradığı bilgilere internet üzerinden bilgisayarlarını,

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? 15 yıllık sektör tecrübesi. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren filo ihtiyaçları hakkında bilgi birikimi. Uzmanlığımız; araştırma-geliştirme,

Detaylı

Ekin PATROL G2 Dünyanın İlk ve Tek Akıllı Mobil Devriye Sistemi. Tamamen Yeni Jenerasyon. Leader in Safe City Technologies

Ekin PATROL G2 Dünyanın İlk ve Tek Akıllı Mobil Devriye Sistemi. Tamamen Yeni Jenerasyon. Leader in Safe City Technologies Ekin PATROL G2 Dünyanın İlk ve Tek Akıllı Mobil Devriye Sistemi Tamamen Yeni Jenerasyon Leader in Safe City Technologies Dünyanın ilk ve tek akıllı mobil devriye sistemi Ekin Patrol G2, tamamen yenilenen

Detaylı

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu?

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Mobil Şubenizi Açın İşlerinizi Kolaylaştırın! www.mobilsubem.com Mobil Şubeniz Her an Yanınızda! Bu E-Kataloğumuzda Mobil Şubem Hizmetlerinin genel bir tanıtımını bulabilirsiniz.

Detaylı

Digiturk dünyasına keyifli bir yolculuk

Digiturk dünyasına keyifli bir yolculuk Digiturk dünyasına keyifli bir yolculuk Merhaba, Digiturk e Hoş Geldiniz! Digiturk ün eğlenceli ve zengin dünyasında size yardımcı olabileceğini düşündüğümüz bazı konuları paylaşmak istiyoruz. Digiturk

Detaylı

ECE-581 E-Devlet ve e-dönüşüm. Türk Hava Kurumu Üniversitesi 17/01/2014

ECE-581 E-Devlet ve e-dönüşüm. Türk Hava Kurumu Üniversitesi 17/01/2014 ECE-581 E-Devlet ve e- 17/01/2014 MOBIL DEVLET SAMET SALIH ILICA sametilica@hotmail.com ECE 581 1 M-Devlet Nedir? M-Devleti Gerektiren Nedenler M-Devletin Yararları M-Devletin Uygulama Alanları ECE 581

Detaylı

Hızlı Başlangıç: Ses ve Görüntüyü kullanma

Hızlı Başlangıç: Ses ve Görüntüyü kullanma Hızlı Başlangıç: Ses ve Görüntüyü kullanma Uygun bir mikrofon ve hoparlörlere sahipseniz, Microsoft Lync 2010 iletişim yazılımını sesli aramalar için kullanabilirsiniz. Kurumunuzda kullanımı önerilen,

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Instruction Manual

Kullanım Kılavuzu Instruction Manual Kullanım Kılavuzu Instruction Manual KART YUVASI Değerli Müºterimiz, Bluelight ı tercih ettiğiniz için teºekkür ederiz. Ürünlerimiz tamamen siz değerli müºterilerimizin hayatını kolaylaºtırmak için özel

Detaylı

ArCloud Müşteri Müracat Elemanı. Arçelik Bulut Servis İletişim Merkezi. Kullanım Kılavuzu

ArCloud Müşteri Müracat Elemanı. Arçelik Bulut Servis İletişim Merkezi. Kullanım Kılavuzu Arçelik Bulut Servis İletişim Merkezi Kullanım Kılavuzu 1 İÇİNDEKİLER 1. ArCloud 3 2. ArCloud Ekranları 3 2.1. Ana Sayfa 3 2.2. Online İzleme 4 2.2.1. MME Operasyon Paneli 4 2.2.2. Kayıp Çağrılar 5 2.2.3.

Detaylı

Ekin SAFE TRAFFIC Hız İhlal Tespit Sistemi

Ekin SAFE TRAFFIC Hız İhlal Tespit Sistemi Ekin SAFE TRAFFIC Hız İhlal Tespit Sistemi Leader in Safe City Technologies Ekin Hız İhlal Tespit Sistemi, yüksek çözünürlüklü video tabanlı plaka tanıma teknolojisini kullanarak görüş alanındaki hız

Detaylı

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş.

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Corolla Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Motor Güç Yakıt tüketimi* CO 2 emisyonları* Hızlanma Bulunduğu modeller 1.33 litre benzinli 99 PS 5.6 l/100 km 129 g/km 12.6 saniye Life Dual VVT-i 6/MT

Detaylı

(PLAKA TANIMA TAŞIT TANIMA) OTOYOL İHLAL VE OTOPARK SİSTEMLERİ

(PLAKA TANIMA TAŞIT TANIMA) OTOYOL İHLAL VE OTOPARK SİSTEMLERİ (PLAKA TANIMA TAŞIT TANIMA) OTOYOL İHLAL VE OTOPARK SİSTEMLERİ HDH Plaka Tanıma Sistemi HDH Plaka Tanıma Sistemi, kameralardan alınan araç görüntülerinin üzerindeki plaka bölgesinin ayrıştırılarak, plaka

Detaylı

CHAOS TM Dinamik Kavşak Kontrol Sistemi

CHAOS TM Dinamik Kavşak Kontrol Sistemi CHAOS TM Dinamik Kavşak Kontrol Sistemi CHAOS, araçların trafik ışıklarında bekleme süresini en aza indirir. Dinamik Kavşak Kontrol Sistemi Dinamik kavşak kontrol sistemi olarak adlandırılan CHAOS TM,

Detaylı

IP İnterkom IP İNTERKOM NEDİR? IP?

IP İnterkom IP İNTERKOM NEDİR? IP? IP İnterkom IP İNTERKOM NEDİR? IP? IP İnterkom Üretilen tüm elektronik cihazlar, Ethernet çıkışlı olarak üretilmekte ve dış dünyaya bağlanabilmektedir. Bu sebeple İnterkom sistemleri de aynı yapıya uygun

Detaylı

Hakkımızda. Vizyon & Misyon

Hakkımızda. Vizyon & Misyon 25 USD + KDV Hakkımızda Vizyon & Misyon Firmamız 5188 sayılı yasa kapsamındadır ve ALARM SİSTEMİ KURMA YETERLİLİK BELGESİ ALARM MERKEZİ KURMA VE İZLEME İZİN BELGESİ ne sahiptir. Verdiğimiz hizmet ve firmamızın

Detaylı

PROFESYONEL GÜVENLİK SİSTEMLERİ

PROFESYONEL GÜVENLİK SİSTEMLERİ STARFON TEKNOLOJİ PROFESYONEL GÜVENLİK SİSTEMLERİ Geleceğin intercom ve smart home teknolojisini bizimle yaşayın... SF 90 Dış Ünite SF 66 İç Ünite FARK YARATAN TASARIMI BENZERSİZ KALİTESİ İLE EVİNİZDE

Detaylı

Sürücü ve Araç Güvenliği

Sürücü ve Araç Güvenliği STANDARD LME-12:001902 Utr Dzl. B İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Gereksinimler... 3 3 Araç Kullanma Yönetimi... 4 3.1 Yüksek Riskli Sürücüleri Yönetme... 4 3.2 Araca bağlı telsiz kapsama araştırmaları... 4

Detaylı

İSG Sürücü El Kitabı KALİTELİ VE GÜVENLİ ULAŞIM HİZMETLERİ İÇİN

İSG Sürücü El Kitabı KALİTELİ VE GÜVENLİ ULAŞIM HİZMETLERİ İÇİN İSG Sürücü El Kitabı KALİTELİ VE GÜVENLİ ULAŞIM HİZMETLERİ İÇİN Bu kitapçıkta neler var? Hazırlamış olduğumuz bu kitapçıkta müşterilerimize daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek amacıyla sizler için hazırlamış

Detaylı

Yeni nesil iletişimde kaliteli çözümünüz: PbxMaster Ip Santral Sistemi

Yeni nesil iletişimde kaliteli çözümünüz: PbxMaster Ip Santral Sistemi Çağrı Alın Çağrı Yapın Yeni nesil iletişimde kaliteli çözümünüz: PbxMaster Ip Santral Sistemi PbxMaster, yazılım tabanlı olarak SAZAK Telekom tarafından geliştirilmiş yeni nesil santral sistemidir. PbxMaster

Detaylı

Kılavuz içerisinde sisteme ait tüm özellikler anlatılmakta olup, yapacağınız konfigürasyonlar satın aldığınız lisans ile sınırlıdır.

Kılavuz içerisinde sisteme ait tüm özellikler anlatılmakta olup, yapacağınız konfigürasyonlar satın aldığınız lisans ile sınırlıdır. 1 HAKKIMIZDA Aktiftelecom, 1994 yılından bu yana deneyimli kadrosu ile telekomünikasyon sektöründe hizmet vermektedir. Satış sonrası hizmetler konusunda uzmanlaşmış teknik destek ekibi ve yurt çapında

Detaylı