T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ ENSTİTÜ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ ENSTİTÜ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA"

Transkript

1 Evrak Tarih ve Sayısı: 12/10/ T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü *BE5U3JB07* Sayı : /304.01/ Konu :Üniversite Burs Kontenjanları GÜNLÜ EVRAK MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ ENSTİTÜ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA Rektörlük Makamı'nın tarih sayılı yazısı ekinde alınan Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğünün tarih ve E sayılı yazısı ilişiktedir. Anabilim Dalınızda gerekli duyuruların yapılarak ve ekte yer alan form başvuru yapmak isteyen öğrencilere doldurtularak tarihine kadar Enstitü Müdürlüğümüze gönderilmesi hususunda gereğini rica ederim. EK : Yazı Örneği DAĞITIM Biyoloji Enstitü Anabilim Dalı Çevre Mühendisliği Enstitü Anabilim Dalı Elektrik-Elektronik Mühendisliği Anabilim Dalı Fizik Enstitü Anabilim Dalı Geomatik Mühendisliği Enstitü Anabilim Dalı İnşaat Mühendisliği Enstitü Anabilim Dalı Jeoloji Mühendisliği Enstitü Anabilim Dalı Kimya Enstitü Anabilim Dalı Maden Mühendisliği Enstitü Anabilim Dalı Makine Mühendisliği Enstitü Anabilim Dalı Matematik Enstitü Anabilim Dalı Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Enstitü Abd Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Enstitü Anabilim Dalı Moleküler Biyoloji Enstitü Anabilim Dalı Nanoteknoloji Mühendisliği Enstitü Anabilim e-imzalıdır Doç.Dr. Ahmet ÖZARSLAN Enstitü Müdürü BEÜ Fen Bilimleri Enstitüsü, 67100, Zonguldak Ayrıntılı bilgi için irtibat: Ç.Erdoğan Tel: : (0372) Faks: (0372) E-Posta: : fbe@beun.edu.tr Elektronik ağ: Bu belge 5070 sayılı Elektronik İmza Kanununun 5. Maddesi gereğince güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır.

2 T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü *BE5U3JB07* Dalı BEÜ Fen Bilimleri Enstitüsü, 67100, Zonguldak Ayrıntılı bilgi için irtibat: Ç.Erdoğan Tel: : (0372) Faks: (0372) E-Posta: : fbe@beun.edu.tr Elektronik ağ:

3 Evrak Tarih ve Sayısı: 11/10/ T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BEKA3J3ME* Sayı : /304.01/ Konu :Üniversite Burs Kontenjanları GÜNLÜ EVRAK FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE İlgi: Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğünün tarih ve E sayılı yazısı. Enstitünüze eğitim-öğretim yılı için 2 yüksek lisans 1 doktora burs kontenjanı ayrılmış olup, söz konusu kontenjanlar için başvuruların alınarak, belirlenecek olan 2 yüksek lisans asil-2 yüksek lisans yedek, 1 doktora asil-1 doktora yedek öğrenci isminin başvuru formları ile birlikte 20 Ekim 2017 tarihine kadar Rektörlüğümüze bildirilmesi hususunda gereğini rica ederim. EK : 1- Yazı Örneği e-imzalıdır Prof.Dr. M.Haluk GÜVEN Rektör a. Rektör Yardımcısı Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlüğü, Zonguldak Ayrıntılı bilgi için irtibat: A.DEMİRCAN Tel: : (0372) Faks: (0372) E-Posta: : oidb@beun.edu.tr Elektronik ağ: Bu belge 5070 sayılı Elektronik İmza Kanununun 5. Maddesi gereğince güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır.

4 Evrak Tarih ve Sayısı: 11/10/ GİZLİ TC. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI Yüksek Oğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü 04/10/2017 Sayı : / E Konu : Üniversite Burs Kontenjanları BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Yüksek öğrenim öğrencilerine burs verilmesine ilişkin 5102 sayılı kanun gereği tarafınızca burs verilmesini öngördüğünüz öğrencilerin bildirilrnesi için Yönetim Kurulumuz tarafından Olçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Kılavuzundaki öğrenci kontenjanlarının % nin üniversitelere burs kontenjanı olarak ayrılmasına ilişkin karar alınmıştır. Üniversitenize 102 burs kontenjanı ayrılmıştır. Burs verilmesini istediğiniz öğrencileri ön lisans-lisans, yüksek lisans (hazırlık sınıfı hariç) ve doktora eğitimi alan öğrenciler arasından, Kurumumuz Burs-Kredi Yönetmeliğinin Burs verilmeyecek öğrenciler başlıklı 9 uncu maddesini göz önünde bulundurarak seçebilirsiniz.bildirilen öğrencilerin gerçek ihtiyaç sahibi öğrenciler olması gerekmektedir.kurumumuz tarafından yapılan kamu kurumları araştırmasında Kurumumuz burs kıstaslarına uymayan öğrencilere öğrenim kredisi tahsis edilecektir. Öğrenci bilgilerinin 25 Ekim Ekim 2017 tarihleri arasında Internet adresimizde bulunan üniversite giriş alanından sisteme girilmesi gerekmektedir.sisteme giriş yapılmaması halinde kontenjan Kurum tarafından kullanılacak olup ayrıca süre verilmeyecekliste ile başvuru kabul edilmeyecektir. Bahse konu işlemin güvenli bir şekilde yapılabilmesi için üniversiteniz adına kullanıcı adı ve geçici şifre verilmiştir. Burs kontenjanlarının Kurumumuza internet aracılığı ile bildirilmesi safhasında güvenlik açısından geçici şifrenin mutlaka değiştirilmesi gerekmektedir. İşlem esnasında ortaya çıkan sorunlar veya anlaşılmayan konular hakkında 0 (312) , numaralı telefonlara başvurulması gerekmektedir. Yukarıda yer alan irtibat telefonları sadece burs kontenjan girişi yapacak üniversite personelinin karşılaşacağı sorunların çözülmesi ile giiidir. Bu nedenle yukarıdaki bilgileri ilan panolarına asmayınız, öğrencilerle paylaşmayınız. Öğrenciler iş ve işlemlerle ilgili olarak numaralı çağrı merkezinden bilgi alabilirler. Bilgilerinizi ve gereğini arz ederim. EKLER Sinan AKSU Genel Müdür 1-Müracaatla ilgili açıklamalar (2 Adet) DAĞITIM: Üniversite Rektörlükleri Söğütözü Mah Sokak No: Çankaya - ANKARA Telefon : (0 312) Fax : (0 312) e-posta : cuyar kyk.gov.tr Ayrıntılı Bilgi İçin İrtibat: Ç. UYAR Şef Elektronik Ağ : GİZLİ

5 B- DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR: 1) Ek süre öğrenim gören öğrenciler. c) Burs isteğinde bulunduğu tarihte, okula giriş tarihi itibariyle bir öğretim yılı kaybı olan öğrenciler, e) Polis akademisi öğrencileri ile askeri okul öğrencileri, d) Yabancı uyruklu öğrenciler, a) Kurumdan öğrenim kredisi veya burs almış öğrenciler, A- BURS VERİLMEYECEK ÖĞRENCİLER (Burs Kredi Yönetmeliğinin 9.Maddesi) b) 5102 Sayılı Kanunun 2. maddesi kapsamında yer alan kamu kurum ve kuruluşlarından burs almakta olan öğrenciler, ÜNİVERSİTE BURS KONTENJANLARININ İNTERAKTİF MÜRACAATI SIRASINDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR: e-posta/msn: fcosar(a)kvk.gov.tr Telefon: (0312) Figen COŞAR -Çetin UYAR e-posta/msn: cuvarikvk.2ov.tr Kredi Şefi Telefon: (0312) personelimiz: NOT: İnteraktif müracaat formu doldurulurken herhangi bir sorunla karşılaşıldığında irtibat kurulması gereken Aşağıda yer alan irtibat telefonları sadece burs kontenjan girişi nolu çağrı merkezinden bilgi alabilirler. yapacak üniversite personelinin karşılaşacağı sorunların çözülmesi ile öğrencilerle paylaşmayınız. Öğrenciler iş ve işlemlerle ilgili olarak ilgilidir Bu nedenle yukarıdaki bilgileri ilan panolarına asma yınız, yapılmayacağından öğrenci seçim işlemlerinde titizlik gösterilmesi gerekmektedir. sonucunda burs verilmeyecek öğrenci olarak tespit edilmesi durumunda öğrenci yerine yeni giriş veya öğrenci değişimi tarafından belirlenen kıstaslara göre belirlemeleri gerekmektedir. Öğrencilerin Kurumumuz tarafından değerlendirilmesi 6. Yönetim Kurulumuzun tarihli ve 871 sayılı kararı gereği. üniversiteler: burs verecekleri öğrencileri Kurum 4. Öğrenci giriş ekranında öğrenciye ait bütün bilgilerin girilerek burs talebinde bulunulması gerekmektedir. başladığı yılın yazılması gerekmektedir. kayıt yaptıran öğretim yılında 3.sınıfı okuyacak öğrencilerin, okula giriş yılı olarak ön lisans programına programına kayıt yaptıran) öğrencilere, 3.iJncü sınıfta burs tahsisi yapılmaktadır. Ara vermeden dikey geçiş ile üniversitenize 3. Dikey geçiş yapan (iki yıllık bir yükseköğretim programından mezun olup, ara verıııede,ı dört yıllık bir yükseköğretim yüksekokulların kullanımını engelleyeceğinden ortak tek şifrenin kullanılması tavsiye edilir. Üniversite bazında şifre hakkı verildiğinden fakülte veya yüksekokullar tarafından yapılacak şifre değişikliği diğer fakülte ve ilgili herhangi bir problem yaşanması halinde Kurumumuz ile irtibata geçilmesi gerekmektedir. Kurumumuz tarafından güvenliği açısından şifrenizin değiştirilmesi ve gizli tutulması büyük önem arz etmektedir. Şifrenin unutulması veya şifre ile 2. Burs kontenjan bildirimine yönelik olarak her üniversiteye ayrı ayrı kullanıcı adı ve şifre verilmiştir. Kontenjan bildiriminin ÖĞRETİM YILI 1. Burs Kredi Yönetmeliğinin 9. Maddesi kapsamındaki öğrencilerin seçilmemesi, 5. Burs giriş bildirim işlemleri yalnızca vww.kyk.csb.goxtr internet adresinden yapılacaktır.

6 ADI SOYADI TC KİMLİK NUMARASI veya bir yıldan fazla başarısız olan öğrencilere Burs Yönetmeliği gereğince burs verilmediğinden, bu durumda olan GEREKEN DİĞER HUSUSLAR kredisi almış yada almakta olanlar ile öğretim kurumuna bir yıl ara vermiş olanlara, öğretim kurumunda bir öğretinı yılı KİMLİK BİLGİLERİ Üniversitenizce; daha önceki yıllarda yada içinde bulunulan öğretim yılında YURTKIJR dan burs veya öğrenim öğrencilerin başvurularının dikkate alınmaması gerekmekte olup ayrıca; Burs Yönetmeliğimizin 9. Maddesinde belirtilen, burs verilmeyecek öğrencilerin bildirilmemesi gerekmektedir. yukarıda belirtilen soruların ve cevaplarının mutlaka yer alması gerekmektedir. Aksi dıırumda burs verilmesini aşamasında bildirim işlemi teknik olarak gerçekleştiri Imeyecektir. istediğiniz öğrencilerinizin Üniversitenizce internet adresimizden Kurumumuza bildirilmesi öğrenci lerinizin tarafınızdan belirlenmesine yönelik olarak hazırlayacağınız Burs Kontenjan Müracaat formatlarınızda öğretim yılında Kurumumuzca Üniversitenize ayrılan burs kontenjanına dahil edilecek ULAŞILABİLECEK TELEFON NUMARASI ADRES İLİ ADRES İLÇESİ AİLESİNİN ADRESİ ADRES BİLGİLERİ AİLE ÜZERİNE KAYITLI KONUT / ARAÇ SAYISI / 1 YILLIK MTV MİKTARI OKUYAN KARDEŞ SAYISI Ortaöğretim D Lise El Üniversite D ANNE T.C. KİMLİK NO ANNEMESLEİ/UNVANI/GELİRİ Il BABA T.C. KİMLİK NO BABA MESLEĞİ / UNVANI / GELİRİ Il BİLGİLERİ tamamladıkları öğretim kurumlarına giriş yıllarını yazacaklardır (): Dikey geçiş yapan öğrenciler mtiracaat formunu doldururken okula giriş yılı olarak ön-lisans öğrenimlerini KAYIT DONDURUP DONDURMADIĞI. İZİN ALIP. BU BÖLÜMDE HAZIRLIK OKUYUP OKUMADIĞI Evet D Hayır D SINIFI Hz. D 1. Snf D 2. Snf D 3. Snf D 4. Snf D 5.Snf D 6. SnI D ALMADIĞI Bir yıl D Iki yıl D Uç yıl D OKULA GİRİŞ YILI (YYYY) 1 GİRİŞ PUANI! TÜRÜ BÖLÜM ADI FAKÜLTE, YÜKSEKOKUL veya ENSTİTÜ ADI 1 Doktora D Master D ÜNİVERSİTE ADI OKUL BİLGİLERİ DOĞUM TARİHİ (YYYY) CİNSİYETİ Kız D Erkek D BİLDİRİLMESİ AŞAMASINDA CEVAPLANDIRILMASI GEREKEN SORULAR VE DİKKAT EDİLMESİ ÖĞRETİM YILINDA ÜNİVERSjTE BURS KONTENJANLARININ KURUMUMUZA

T.C. VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

T.C. VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 18/10/2017-72486 T.C. VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BEL53SP2S* GÜNLÜDÜR Sayı : 52519954-304.01-E.72486 18/10/2017 Konu : Üniversite burs

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ ENSTİTÜ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ ENSTİTÜ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 17/05/2017-24879 T.C. Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü *BEKA3MFVS* Sayı :20219791/100/ Konu :Eurostudent VI Anketi Hakkında JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ ENSTİTÜ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA

Detaylı

T.C. SİNOP ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. SİNOP ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Evrak Tarih ve Sayısı: 11/10/2017-E.22049 T.C. SİNOP ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BEL9ZSRN* Sayı : 52345007-304.01-E. Konu : Burslar SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Yüksek

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ ENSTİTÜ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ ENSTİTÜ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 14/02/2018-8806 T.C. Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü *BEKR4BBAJ* Sayı :61414046/402.01/ Konu :2018-2019 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenci ve Staj Hareketliliği Duyurusu İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ ENSTİTÜ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ ENSTİTÜ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 18/10/2017-51247 T.C. Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü *BELC3J02U* Sayı :61414046/772.01/ Konu :2017-2018 Akademik Yılı Erasmus+ Akademik ve İdari Personel Ders Verme ve Eğitim

Detaylı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı 17/10/2017-E.45269 T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı *BE6E432B9* Sayı :99174368 /772.01/ Konu :Kontenjan ve Duyurular SOSYAL HİZMET BÖLÜM BAŞKANLIĞINA İlgi : Kültür

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ ENSTİTÜ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ ENSTİTÜ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 09/02/2016-6929 T.C. Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü *BECNYK79* Sayı :61414046/402.01/ Konu :2016-2017 Akademik Yılı Mevlana Değişim Programı Akademik Takvim Duyurusu JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü FİZİK ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü FİZİK ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 13/03/2015-12752 T.C. Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü *BEKR7Z0D* Sayı :20219791/934.01.07/ Konu :2015-2016 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği Duyurusu

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü FİZİK ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü FİZİK ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 02/04/2015-16247 T.C. Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü *BE6LFA88* Sayı :20219791/934.01.07/ Konu :2015-2016 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği Yabancı

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 14/11/

Evrak Tarih ve Sayısı: 14/11/ Evrak Tarih ve Sayısı: 14/11/2014-35592 T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü *BE6EA521* Sayı :20219791/304.02/ Konu :Artırımlı Katkı Payı Öğrenim Ücretleri ELEKTRİK-ELEKTRONİK

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 02/11/2015-47790 T.C. Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü *BE6EUSAF* Sayı :61414046/821.07/ Konu :10 Kasım Ulu Önder Atatürk'ün Ölümünün 77. Yılı Anma Töreni Programı JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

e-imza Prof. Dr. Kaan ERARSLAN Rektör a. Rektör Yardımcısı

e-imza Prof. Dr. Kaan ERARSLAN Rektör a. Rektör Yardımcısı Evrak Tarih ve Sayısı: 11/10/2018-E.47444 T. C. KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BD6197396922* Sayı : 45295868-304.01- Konu : Üniversite Burs Kontenjanları KÜTAHYA

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı FİZİK BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı FİZİK BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 20/04/2015-18891 T.C. Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı *BEKAH4J4* Sayı :37641051/302.04.04/ FİZİK BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Rektörlük Makamının 17/04/2015 tarih 46148110/302.04.04/18800

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 27/09/2017-E.86654

Evrak Tarih ve Sayısı: 27/09/2017-E.86654 Evrak Tarih ve Sayısı: 27/09/2017-E.86654 T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü *BE6LBF8BD* Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü Sayı :81708943/311.04/E.86654 27/09/2017 Konu

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 15/03/2017-14463 T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BEK43HESP* Sayı :91441517/774.01.03/ Konu :Mevlana Değişim Programı Hareketliliği İlanı JEOLOJİ

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 09/10/2018-E.95572

Evrak Tarih ve Sayısı: 09/10/2018-E.95572 Evrak Tarih ve Sayısı: 09/10/2018-E.95572 T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BE8A5U3E4* Sayı :54011814/304.01/E. 95572 09/10/2018 Konu :KYK Bursu DİŞ HEKİMLİĞİ

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı FİZİK BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı FİZİK BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı *BE6P3KA4S* Sayı :37641051/106.09/ Konu :Tek Ders Sınavları FİZİK BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Rektörlük Makamının 23.06.2016 tarih ve 30348, 30350 sayılı yazıları ekinde "Atatürk

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 13/10/2016-48382 Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BE6P38TES* Sayı :91441517/105.04/ Konu :Danışmanlık Türk Dili, Danışmanlık A.İ.İ.T. ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 09/04/2018-18413 T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BENU4K2P2* Sayı : 91441517/772.01/ Konu : 2018-2019 MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA İlgi

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Sayı : / /10/2016 Konu :KYK Bursu

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Sayı : / /10/2016 Konu :KYK Bursu T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BELM4E0LT* Sayı :54011814-304.01/80225 06/10/2016 Konu :KYK Bursu İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı FİZİK BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı FİZİK BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 10/02/2015-6450 T.C. Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı *BE5F026E* Sayı :37641051/203.02.01/ Konu :Farabi ÇOK İVEDİ FİZİK BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Farabi Değişim Programı Kapsamında "2015-2016

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı BATI DİLLERİ VE EDEBİYATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı BATI DİLLERİ VE EDEBİYATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 09/02/2018-7889 T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı *BEA944TLK* Sayı :37641051/900/ Konu :İ.İ.B.F Mezunlarının Başvur BATI DİLLERİ VE EDEBİYATLARI BÖLÜM

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 12/01/2018-E.4304

Evrak Tarih ve Sayısı: 12/01/2018-E.4304 Evrak Tarih ve Sayısı: 12/01/2018-E.4304 T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü *BE6EBJAE5* Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü Sayı :81708943/772.99/E. 4304 12/01/2018 Konu

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 30/09/2014-66548 T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BE5UFB07* Sayı :39904088-100/ Konu :Eğitim - Öğretim İşleri (Genel) İVEDİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Sayı : /311.04/E /09/2017 Konu :Yemek Bursu

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Sayı : /311.04/E /09/2017 Konu :Yemek Bursu Evrak Tarih ve Sayısı: 26/09/2017-E.86380 T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BENUB7UKD* Sayı :54011814/311.04/E.86380 26/09/2017 Konu :Yemek Bursu SAĞLIK BİLİMLERİ

Detaylı

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Evrak Tarih ve Sayısı: 06/10/2016-E.30135 Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BENDAS68* Sayı : 50235129-100 Konu : Burs Kontenjanları EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 06/05/2015-36318 T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BEKR33VU2* Personel İşleri Birimi Sayı :98038103-622.03/ Konu :Üniversite Stajları MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

Ayrıntılı bilgi için irtibat: Suat KURNAZ Unvanı: Sekreter Dahili No: /2

Ayrıntılı bilgi için irtibat: Suat KURNAZ Unvanı: Sekreter Dahili No: /2 Evrak Tarih ve Sayısı: 10/10/2016-E.61302 T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BE5FPM0S* Sayı : 18475844-306.02 Konu : Başvuru İşlemleri ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 19/10/2015-67548 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BE8V30MC1* Sayı : 21447663-304.01/ Konu : Üniversite Burs Kontenjanı İVEDİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

Detaylı

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsünün 207-208 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında öğrenci alınacak üstü programları, kontenjanları, özel şartları ve başvuruda

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 26/09/2016-E.76337

Evrak Tarih ve Sayısı: 26/09/2016-E.76337 Evrak Tarih ve Sayısı: 26/09/2016-E.76337 T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü *BE6L40EH2* Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü Sayı :81708943-311.04/ Konu :Yemek Bursu GIDA

Detaylı

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 01/02/2017-E.4650 T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BD4546050111* Sayı : 56628289-813.01.05- Konu : Yemek Bursu FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 25/01/2018-E.9286

Evrak Tarih ve Sayısı: 25/01/2018-E.9286 Evrak Tarih ve Sayısı: 25/01/2018-E.9286 T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü *BENFB9TVN* Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü Sayı :81708943/746.01.03.04/E. 9286 25/01/2018

Detaylı

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN BAŞVURULAR İÇİN GENEL KURALLAR

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN BAŞVURULAR İÇİN GENEL KURALLAR T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Fen Enstitüsü 206-207 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında üstü programlara alınacak öğrenci kontenjanları, yatay geçiş kontenjanları, özel şartlar ve başvuruda

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 26/01/2018-E.9830

Evrak Tarih ve Sayısı: 26/01/2018-E.9830 Evrak Tarih ve Sayısı: 26/01/2018-E.9830 T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü *BEL5B9YSH* Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü Sayı :81708943/010.07.02/E. 9830 26/01/2018

Detaylı

ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU

ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU Kimler Başvurabilir? Yükseköğretim Genel Kurulu nun 25.11.2015

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 12/01/2018-E.4265

Evrak Tarih ve Sayısı: 12/01/2018-E.4265 Evrak Tarih ve Sayısı: 12/01/2018-E.4265 T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü *BENUBJAZR* Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü Sayı :81708943/108.04/E. 4265 12/01/2018 Konu

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü Evrak Tarih ve Sayısı: 22/09/2014-63912 T.C. Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü *BENF7CVH* Sayı :71088957-010.07.02/ Konu :Duyurular BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA İlgi : 11/09/2014

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BE84LY4TP* Sayı :74933216-199- Konu :Askeri Okullara Öğrenci Temini ÇOK İVEDİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Milli Savunma Üniversitesi

Detaylı

T.C. MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü MAKİNE VE İMALAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM SEKRETERLİĞİNE

T.C. MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü MAKİNE VE İMALAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM SEKRETERLİĞİNE Evrak Tarih ve Sayısı: 18/01/2018-6195 T.C. MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü Sayı : 77600677-311.99- Konu : Manisa Celal Bayar Üniversitesi Yükseköğrenim Vakfı Başkanlığı

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 15/01/2015-3898 *BENDSC4U* T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Sayı :25669789-301.06/ Konu :Yatay Geçiş MİMARLIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Yükseköğretim

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 06/10/2016-E.72536 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BELC4F3ZR* Sayı : 21447663-304.01/ Konu : Üniversite Burs Kontenjanı FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 25/09/2018-E.73816 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BEKRK0Z58* Sayı : 55015449-772.01/ Konu : Yemek Bursu hk. HEREKE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BEKR3C2JC* ÇOK İVEDİ Sayı : 39904088-/89073 15/10/2015 Konu : Yemek Bursu BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA İlgi : 14/10/2015 tarihli, 88405 sayılı yazı Bölümünüzde

Detaylı

T.C. GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

T.C. GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 19/10/2018-57797 T.C. GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BD4028638122* ÇOK İVEDİ Sayı :77334181/304.01/. Konu :Burslar FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ İlgi :03/10/2018

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 19/12/2018-E.367722 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü *BENF6J4KV* Sayı : 94157705-304.01 Konu : EKEV Bursu BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 14/09/2015-79670 T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BE8R3A24B* Sayı : 39904088-304.01/ Konu : Vehbi Koç Vakfı Burslar BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 26/09/2014-55087 HİZMETE ÖZEL T.C. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BELMFCT5* Sayı : 55015449-813.01.01.01/ Konu : Yemek Bursu GÜNLÜ EVRAK Dağıtım Üniversitemiz Yönetim Kurulunun

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı. Sayı : /050.99/E /09/2018 Konu :Fakülte Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı. Sayı : /050.99/E /09/2018 Konu :Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Evrak Tarih ve Sayısı: 25/09/2018-E.89915 T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BE8V5PAV0* Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Sayı :98992738/050.99/E. 89915 25/09/2018 Konu

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 30/11/2015-102280 T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BE6P3F7L4* Sayı : 39904088-604.01.01/ Konu : Proje Destek Programı BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Beslenme Hizmetleri Şube Müdürlüğü FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Beslenme Hizmetleri Şube Müdürlüğü FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Evrak Tarih ve Sayısı: 10/10/2016-E.51035 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Beslenme Hizmetleri Şube Müdürlüğü Sayı :96873316/813.01.05/ Konu :Yemek Bursu FEN BİLİMLERİ

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BE6LFA7R* Sayı :39904088-100/ Konu :Yemek Kartı GÜNLÜ EVRAK BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Bölümünüzde öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilerin 2014-2015 Eğitim-Öğretim

Detaylı

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsüne aşağıda isimleri yazılı Anabilim Dallarına 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Yazı İşleri Birimi ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Yazı İşleri Birimi ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 10/09/2018-E.251611 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Yazı İşleri Birimi *BE8RLVZCR* Sayı : 38391723-304.01 Konu : Burs ELEKTRİK ELEKTRONİK

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Tarih ve Sayı: 09/06/2016-208793 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BENUKN0RU* Sayı :74933216-010.04- Konu :Yaz Okulu Esasları hk. İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA İ.Ü. Rektörlüğü

Detaylı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 23/02/2015-9123 T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı *BELMRPYA* Sayı :99174368 /310.02.01.1/ Konu :Farabi Programı Başvuru Materyalleri FİZİK BÖLÜM

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 22/07/

Evrak Tarih ve Sayısı: 22/07/ Evrak Tarih ve Sayısı: 22/07/2014-19580 T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Genel Sekreterlik *BEKVKUB0* Sayı :39633678/020/ Konu :Merkez Müdürü Sayın Yrd.Doç.Dr.İbrahim BUZKAN Mühendislik Fakültesi Jeoloji

Detaylı

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ GÜZ YARIYILI UZAKTAN ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIM TAKVİMİ

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ GÜZ YARIYILI UZAKTAN ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIM TAKVİMİ (29 Mayıs 2018 tarihli, 88 sayılı Senato toplantısının 32 nolu karar ekidir.) EK: 24 KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2018-2019 GÜZ YARIYILI UZAKTAN ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 12/09/2017-E.69976 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BEKVBPCC0* Sayı : 55015449-813.01.05/ Konu : Yemek Bursu MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Üniversitemiz

Detaylı

SİNOP ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANIYLA YATAY GEÇİŞ TAKVİMİ VE DUYURUSU

SİNOP ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANIYLA YATAY GEÇİŞ TAKVİMİ VE DUYURUSU SİNOP ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANIYLA YATAY GEÇİŞ TAKVİMİ VE DUYURUSU BAŞVURU TARİHLERİ : 26 Ocak 6 Şubat 2015 SONUÇLARIN AÇIKLANMASI (ASIL-YEDEK) : 9 Şubat

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 01/02/2019-E.11395

Evrak Tarih ve Sayısı: 01/02/2019-E.11395 Evrak Tarih ve Sayısı: 01/02/2019-E.11395 T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BENFKLKKN* Sayı :62287957/821.05/E. 11395 01/02/2019 Konu :Makale Yarışması DİŞ HEKİMLİĞİ

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN

BARTIN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN BARTIN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN Üniversitemiz, Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler Enstitüsü'nün aşağıda isimleri yazılı Anabilim Dallarına 2017-2018 Akademik Yılı Bahar Yarıyılında Tezli Yüksek Lisans

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Öğrenci İşleri Birimi BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Öğrenci İşleri Birimi BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 06/12/2018-E.352507 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Öğrenci İşleri Birimi *BEAC6PEVL* Sayı : 83289901-010.07.02 Konu : Öğrencilere Yönelik

Detaylı

Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 14/01/2019-E.15321

Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 14/01/2019-E.15321 Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 14/01/2019-E.15321 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Öğrenci İşleri Birimi *BE8AN55RH * Sayı : 83289901-300 Konu : Europass Bilgilendirmesi

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 16/10/2014-70911 T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BENDHDSU* Sayı :39904088-100/ Konu :Üniversite Burs Kontenjanı İVEDİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsüne aşağıda isimleri yazılı Anabilim Dallarına 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 29/11/2016-56466 T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BEKV3C3N6* Sayı :91441517/105.01.01.6/ Konu :Yaz Öğretimi ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM

Detaylı

TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI

TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında, Fen Bilimleri Enstitüsüne aşağıdaki anabilim dallarına lisansüstü eğitim için öğrenci alınacaktır.

Detaylı

T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Evrak Tarih ve Sayısı: 19/10/2016-E.64138 T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BENNSR59* Sayı : 52519954-308.01 Konu : Öğrenci Konseyi ve Temsilciliği SAĞLIK BİLİMLERİ

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Edebiyat Fakültesi Dekanlığı TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Edebiyat Fakültesi Dekanlığı TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 14/04/2017-E.56176 *BELM53E95* T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Edebiyat Fakültesi Dekanlığı Sayı : 23848960-821.99- Konu : Kalkınma Bakanlığı Tanıtım Programı TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜM

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 27/10/2014-13999 T.C. BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

Evrak Tarih ve Sayısı: 27/10/2014-13999 T.C. BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 27/10/2014-13999 T.C. BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sayı : 18961781/306.01/ Konu : Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ

Detaylı

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programları aşağıda belirtilen Anabilim Dallarına 2014 2015 Eğitim-Öğretim yılı Güz yarıyılında öğrenci

Detaylı

T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Farabi Koordinatörlüğü SAĞLIK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Farabi Koordinatörlüğü SAĞLIK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE 14/02/2017-E.2679 T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Farabi Koordinatörlüğü *BENNHA25* Sayı : 54274154-774.09.03- Konu : IV. AR-GE ve İnovasyon Proje Pazarı I. Duyurusu SAĞLIK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

Detaylı

BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIM TAKVİMİ. TEZSİZ YÜKSEK LİSANS Başlangıç Bitiş

BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIM TAKVİMİ. TEZSİZ YÜKSEK LİSANS Başlangıç Bitiş (11.01.2018 tarihli, 85 sayılı Senato toplantısının 6 nolu karar ekidir.) EK: 5 20172018 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIM TAKVİMİ TEZSİZ YÜKSEK LİSANS Başlangıç Bitiş Adayların Programlara

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 18/09/2017-E.232594 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ *BE6PBVE84* Sayı : 94157705-639 Konu : Milli Savunma Üniversitesi Araştırma Enstitüleri

Detaylı

İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ YATAY GEÇİŞ İLKELERİ

İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ YATAY GEÇİŞ İLKELERİ A- FAKÜLTE İÇİ VE FAKÜLTELER ARASI 02 Mayıs 2014 tarih ve 28988 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak bazı maddelerinde değişiklik yapılan 24 Nisan 2010 tarih ve 27561 sayılı Yükseköğretim Kurumlarında Ön

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN

BARTIN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN BARTIN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN Üniversitemiz Eğitim Bilimleri, Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler Enstitülerinin aşağıda isimleri yazılı Anabilim Dallarına 2018-2019 Akademik Yılı Bahar Yarıyılında

Detaylı

T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2012 2013 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI Kontenjanları, Başvuru Şartları ve Başvuruya Esas Teşkil Eden Lisans Programları Lisansüstü Programlara Başvuru

Detaylı

AKADEMİK İŞ YÜKÜ TAKVİMİ

AKADEMİK İŞ YÜKÜ TAKVİMİ EYLÜL Yurt dışından öğrenci kabulünde asil kazananların kayıtlarının yapılması. Güz dönemi ara sınıf öğrencileri için katkı payı datalarının Bankaya gönderilmesi. Kredi Burs müracaatı yapan öğrencilere

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Öğrenci İşleri BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Öğrenci İşleri BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 03/10/2016-E.188631 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Öğrenci İşleri *BEL53CHBE* Sayı : 83289901-304.01 Konu : Burslar BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 07/06/2017-28182 T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BE6P3274K* Sayı :46148110/100/ Konu :Öğrenci Bilgi Sistemi- Bağıl Not İşlemleri MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

Detaylı

BAŞVURU ve KESİN KAYIT TARİHLERİ Başlama Bitiş

BAŞVURU ve KESİN KAYIT TARİHLERİ Başlama Bitiş T.C ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü 2018 2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı üstü Programlara Öğrenci Alım İlanı 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında, Enstitümüzün

Detaylı

T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIM İLANI

T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIM İLANI T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü 2016-2017 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIM İLANI Kontenjanlar Anabilim Dalı T.C. Vatandaşı Yabancı Uyruklu 1/5 Biyoloji 7 - -

Detaylı

2015-2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI

2015-2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI 2015-2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılına kurum içi yatay geçiş ile ilgili kontenjanlar, başvuru koşulları, gerekli belgeler ve

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ. Açıklamaları dikkatle okuduktan sonra müracaatınızı yapınız.

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ. Açıklamaları dikkatle okuduktan sonra müracaatınızı yapınız. T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Açıklamaları dikkatle okuduktan sonra müracaatınızı yapınız. LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA 2013-2014 BAHAR YARIYILI İÇİN ÖĞRENCİ ALIM İLANI VE BAŞVURU

Detaylı

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI A- KONTENJAN Bülent Ecevit Üniversitesinin diploma programlarına ait kurum içi yatay geçiş kontenjanları her dönem için http://ogrenci.beun.edu.tr/

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı JEOFİZİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı JEOFİZİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Tarih ve Sayı: 05/05/2017-172377 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BE6LN00A7* Sayı :74933216-304.01- Konu :Staj hk. JEOFİZİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA İstanbul Üniversitesi

Detaylı

AMASYA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Eğitim-Öğretim Yılı GÜZ Yarıyılı Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları

AMASYA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Eğitim-Öğretim Yılı GÜZ Yarıyılı Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları AMASYA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018 2019 Eğitim-Öğretim Yılı GÜZ Yarıyılı üstü Öğrenci Kontenjanları Program Anabilim Dalı / Programı ALES Taban Puanı ve Türü YDS-ÜDS Puanı Kontenjan Açıklama/Müracaat

Detaylı

Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 28/09/2017-E

Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 28/09/2017-E Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 28/09/2017-E.243934 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Öğrenci İşleri *BE6EBYEU 9* Sayı : 83289901-304.01 Konu : Burslar BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Genel Sekreterlik DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Genel Sekreterlik DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 20/02/2015-8725 T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Genel Sekreterlik *BENUENY8* Sayı :39633678/903.08.01/ Konu :KAKAD Genç Araştırmacılar Ödülü DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Katı

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI VE KABUL KOŞULLARI

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI VE KABUL KOŞULLARI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI VE KABUL KOŞULLARI TC YABANCI YATAY ALES ANABİLİM DALI UYRUKLU UYRUKLU GEÇİŞ PUAN TÜRÜ ALAN ALAN ALAN ALAN

Detaylı

T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2010 2011 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI Kontenjanları, Başvuru Şartları, Başvuruya Esas Teşkil Eden Lisans Programları Ve Akademik Takvimi 1. Kontenjanlar

Detaylı

İŞ PLANI HARÇLAR,BURSLAR VE MALİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

İŞ PLANI HARÇLAR,BURSLAR VE MALİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ AYLAR YAZI İŞLERİ VE KAYIT KABUL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HARÇLAR,BURSLAR VE MALİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ VE OTOMASYON ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ OCAK Üniversitemiz Fakülte ve Yüksekokul programlarına Dikey Geçişle

Detaylı

FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Evrak Tarih ve Sayısı: 25/09/2017-220994 T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ *BD2891105811* Özel Kalem Müdürlüğü Sayı :25753504/772.02/ Konu :Barikat İnternet Güvenliği Bilişim A.Ş. Bursu (2017-2018) TEKNOLOJİ

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN

BARTIN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN BARTIN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN Üniversitemiz, Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler Enstitüsü'nün aşağıda isimleri yazılı Anabilim Dallarına 018-019 Akademik Yılı Güz Yarıyılında ve Doktora öğrencisi alınacaktır.

Detaylı

* Kontenjan açık kaldığı takdirde, 07 Ekim 2010 tarihinde yedek ilanı yapılıp, 08 Ekim 2010 tarihlerinde yedek adayların kayıtları yapılacaktır.

* Kontenjan açık kaldığı takdirde, 07 Ekim 2010 tarihinde yedek ilanı yapılıp, 08 Ekim 2010 tarihlerinde yedek adayların kayıtları yapılacaktır. DUYURU Yükseköğretim Kurulu tarafından üniversitelerin Eğitim Fakültesi dışındaki Fakültelerinden, mezun olanlar için 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılında Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı açılacaktır.

Detaylı

KTÜ FENBİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ GÜZ KONTENJANLARI. Bilgisayar Mühendisliği

KTÜ FENBİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ GÜZ KONTENJANLARI. Bilgisayar Mühendisliği KTÜ FENBİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ 2010-2011 GÜZ KONTENJANLARI YÜKSEK LİSANS DOKTORA ANABİLİM DALI Lisans Lisanstan Tezli Y.L. Tezsiz Y.L. Yabancı Uyruklu Yabancı Uyruklu Balıkçılık Teknolojisi Mühendisliği

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 10/10/2017-E.101670 T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BE6EBC1C3* Sayı : 25669789-304.01/ Konu : Üniversite Burs Kontenjanları VETERİNER FAKÜLTESİ

Detaylı

T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI YÜKSEK ÖĞRENİM KREDİ VE YURTLAR KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI YÜKSEK ÖĞRENİM KREDİ VE YURTLAR KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI YÜKSEK ÖĞRENİM KREDİ VE YURTLAR KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2013 2014 ÖĞRETİM YILI YURT İÇİNDE OKUYAN ÖNLİSANS / LİSANS, ÖZEL YETENEK, MASTER, DOKTORA ÖĞRENCİLERİ İÇİN BURS VE

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI MATEMATİK BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI MATEMATİK BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 09/05/2017-E.120681 T.C. FEN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI *BENFBDR1Z* Sayı : 17388326-302.99 Konu : Yüksek Lisans Yabancı Dil Yeterlilik Sınavı Hk. MATEMATİK BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Ege

Detaylı