Beğeneceğinizi umuyoruz,

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Beğeneceğinizi umuyoruz,"

Transkript

1 1

2

3 3 Evinizde yenilik yapmanın en kolay yolu perdelerinizi yenilemektir. Sadece perdelerinizi yenileyerek evinizin tüm havasını değiştirebilirsiniz. Yaşam alanlarınızda çok önemli bir yeri olan perdelerinizi seçerken sizlere yardımcı olmak amacıyla, 40 yıllık üretim deneyimimiz ve tasarım gücümüzü bir araya getirerek, Perde ve Yaşam kataloğunu hazırladık. Perde ve Yaşam kataloğunda, perde seçerken dikkat etmeniz gereken detayların yanı sıra Mimar Selim Yuhay ile birlikte oluşturduğumuz, tarihin derin dokusunu günümüz tarzı ile birleştiren Ottoman ve farklı kombinasyonları bir araya getirdiğimiz Rhythm New Season koleksiyonlarımızı bulabilirsiniz. Beğeneceğinizi umuyoruz,

4

5 5

6 Işık Görülen değil gösterendir. Işığın mekana dağılımının mekanda bulunanların davranışlarını doğrudan etkilediği bilinmektedir. Gün içinde daha sıklıkla kullanılan oturma odası gibi mekanlar için pozitif enerji veren, güneş ışığından daha fazla faydalanılmasını sağlayan transparan ve açık tonlu tülleri seçebilirsiniz. Yatak odası gibi mekanlarda tarza göre rustik, naturel görünümlü yarı saydam kumaşlarla ışığı yumuşatabilirsiniz. Daha egzotik bir ortam oluşturmak istediğinizde ise koyu ve renkli fonluklarla, ışığı filtreleyerek, mekanın ışığını istediğiniz düzeyde tutabilirsiniz.

7 7 Renk Tonları, içerdikleri titreşimli enerji ile insan psikolojisini önemli derecede etkiler ve bu titreşimler enerjimize yansır. Günün büyük bir kısmının geçirildiği ortamlarda gözü dinlendiren, sakinleştiren, beyaz, naturel toprak tonlar ve açık renkler kullanabilirsiniz. İhtişamlı bir hava oluşturmak istediğinizde ise altın sarısı, gece mavisi tonları ve bordo gibi koyu tonları tercih edebilirsiniz. Mutfaklarda beyaz, mint ve turkuaz tonları, yatak odalarında ise sedef, pudra ve pembe gibi yumuşak tonları seçebilirsiniz.

8 Doku Dokular yüzeylere estetik değerler katarak hacim kazandırırlar. Dokulu kumaşlar, dekorasyonu etkileyen en önemli ögelerdendir ve mekanı olduğundan daha farklı gösterirler. Yumuşak dokulu kumaşlar dokunma hissi uyandırır ve sıcak bir hava oluştururlar. Mekanda yoğun dokulu bir kumaş kullanılmış ise kombin olarak düz dokulu kumaşlar ile denge oluşturabilir.

9 9 Form Pencere ve odanızın formuna uygun perde seçimlerinizle yaşam alanlarınızı çok daha keyifli hale getirebilirsiniz. Odanız küçük pencereli ise zebra, stor tarzı mekanize perdeler ile daha ferah bir ortam oluşturabilirsiniz. Yüksek tavanlı büyük bir mekan ise farbelalı, drapeye uygun dökümlü, damask desenli kumaşlar ve bu seçimlerle kombinlenebilecek düz saten ve bantlı kumaşlar tercih edebilirsiniz.

10 Uyum Ev dekorasyonunun temel unsuru iç mekanda yer alan ögelerin birbiri ile uyumudur. Mobilyalarınızın halı, aksesuar ve perdeleriniz ile birbirlerini tamamlayarak tarzınızı yansıtması çok önemlidir. Mobilyanız klasik tarzda ise perdeleriniz de aynı tarzda olmalıdır. Koyu renk mobilyalarınızı açık renk perdeler ile dengeleyerek uyumlu hale getirebilirsiniz. Mobilyanız canlı renklerden oluşuyorsa, nötr toprak tonlarıyla dengeleyebilirsiniz. Koltuk ve kanepeleriniz desenli ise daha az motifli ya da düz tül ve fonluklar kullanabilirsiniz. Sade renkli mobilyalar ile desenli tül ve fonlukları kombinleyerek mekanı hareketlendirebilirsiniz.

11 11 Demor un Tasarım Gücü Demor yenilikçi çizgisi, deneyimli tasarım ekibi ve global satış ağıyla, uluslararası bazda ev tekstili trendlerini belirleyen önemli tasarım merkezlerinden biridir.

12 Demor dan yeni bir koleksiyon Demor koleksiyonu, Osmanlı dönemi kumaş sanatı örneklerinden alınan ilham ile günümüz teknolojisi birleştirilerek oluşturulmuş ve OTTOMAN KOLEKSİYONU olarak adlandırılmıştır. Koleksiyonda, dönemin kumaş sanatının estetiği desenlere yansıtılmış ve yine dönemin yoğun olarak kullanılan renklerinden bordo, saks mavisi ve mürdüm tonları seçilmiştir.

13 Koleksiyon ürünlerinin kumaş kompozisyonları, kullanım ve temizlik kolaylığı düşünülerek, polyester ağırlıklı olarak tasarlanmıştır. Dönemin kumaşlarındaki ihtişamlı doku ve görünümü yansıtması açısından da bazı ürünlerde floş ve viskon kullanılmıştır. SERASER: Osmanlı döneminde kullanılan, çözgüsünde ipek, atkısında altın alaşımlı gümüş veya doğrudan gümüş tel kullanılarak dokunan kumaştır. Osmanlı nın en itibarlı kumaşı seraserdir. Son derece değerli bir kumaş olması nedeniyle üretilen kumaşlara hazine damgasının vurulduğu bilinmektedir. SERENK: XV. yüzyılın ikinci yarısından sonra görülen ve ipekle dokunmuş bu kumaşın motiflerinde sırma ve tel yerine sarı ipek kullanılmıştır. Genellikle zemini güvez renk ve kendinden desenli olup üç renk olarak dokunmuştur. KEMHA: Dokunduğu yere göre (İstanbul Kemhası, Bursa Kemhası gibi) adlandırılarak ayrıştırılan, çözgüsü ve atkısı ipek, hafif tüylü bir kumaştır. Bu değerli kumaşların yanı sıra Ottoman ve Rhythm New Season koleksiyonlarımıza ait Hürrem, Kösem, Melina, Minos ve Strea olarak adlandırdığımız kumaşları da beğeninize sunuyoruz.

14

15

16 Düz Kumaş: Straight A Desenli Kumaş: Ottoman HÜRREM J Tül: Casual A Afraze

17 17 Pastel Tonların Işıkla Kombinasyonu 30 %100 PES. Düşük ısıda ütülenebilir. Tamburlu kurutucuda kurutulamaz. 30 derecede yıkanabilir. Ağartıcı kullanılamaz.

18 SERENK Baklava Desenli Kumaş: Ottoman - J Damask Desenli Kumaş: Ottoman - J KÖSEM Tül: Ottoman B Lâ l

19 19 Saray Asaletinin Işıltısı 30 %50 FLOŞ+%50 PES Düşük ısıda ütülenebilir. Tamburlu kurutucuda kurutulamaz. 30 derecede yıkanabilir. Ağartıcı kullanılamaz.

20 Düz Kumaş: Ottoman SERENK A Desenli Kumaş: Ottoman SERENK J Tül: Casual A Efsunî

21 21 Simetrinin Göz Alıcı Zarafeti 30 %50 FLOŞ+%50 PES Düşük ısıda ütülenebilir. Tamburlu kurutucuda kurutulamaz. 30 derecede yıkanabilir. Ağartıcı kullanılamaz.

22 Düz Kumaş: Ottoman SERENK A Desenli Kumaş: Ottoman SERENK J Tül: Ottoman B Bergüzâr

23 23 Toprak Tonlarının Asaleti 30 %50 FLOŞ+%50 PES Düşük ısıda ütülenebilir. Tamburlu kurutucuda kurutulamaz. 30 derecede yıkanabilir. Ağartıcı kullanılamaz.

24 MELİNA Düz Kumaş: Rhythm New Season A Desenli Kumaş: Rhythm New Season MELİNA J Tül: Rhythm New Season B Berceste

25 25 Bahar Renklerinin Işığı 30 %100 PES Düşük ısıda ütülenebilir. Tamburlu kurutucuda kurutulamaz. 30 derecede yıkanabilir. Ağartıcı kullanılamaz.

26 Düz Kumaş: Ottoman A STREA Şal Desenli Kumaş: Ottoman STREA J Tül: Rhythm New Season B Dilbeste

27 27 Oriental Dokunuşlar 30 %100 PES Düşük ısıda ütülenebilir. Tamburlu kurutucuda kurutulamaz. 30 derecede yıkanabilir. Ağartıcı kullanılamaz.

28 Düz Kumaş: Ottoman A SERENK Tül: Rhythm New Season R Baklava Desenli Kumaş: Ottoman J SERENK Yaprak Desenli Kumaş: Ottoman J SERENK Ruh-i Derya

29 29 Deniz ve Kumun Birlikteliği 30 %50 FLOŞ+%50 PES Düşük ısıda ütülenebilir. Tamburlu kurutucuda kurutulamaz. 30 derecede yıkanabilir. Ağartıcı kullanılamaz.

30 SERENK Düz Kumaş: Ottoman A Desenli Kumaş: Ottoman KÖSEM J Tül: Rhythm New Season B Âb-ı Hayat

31 31 Yağmur Sonrası Dinginlik 30 %50 FLOŞ+%50 PES Düşük ısıda ütülenebilir. Tamburlu kurutucuda kurutulamaz. 30 derecede yıkanabilir. Ağartıcı kullanılamaz.

32 MELİNA Küçük Desenli Kumaş: Ottoman J Desenli Kumaş: Ottoman MELİNA J Tül: Ottoman B Hümayun

33 33 Tarihin Görkemli Yansıması 30 %100 PES Düşük ısıda ütülenebilir. Tamburlu kurutucuda kurutulamaz. 30 derecede yıkanabilir. Ağartıcı kullanılamaz.

34 Düz Kumaş: Straight A Desenli Kumaş: Ottoman J MELİNA Küçük Baklava Desenli Kumaş: Ottoman J MELİNA Tül: Rhythm New Season B Seyr-i Gülistân

35 35 Otantik Desenlerin Özgünlüğü 30 %100 PES Düşük ısıda ütülenebilir. Tamburlu kurutucuda kurutulamaz. 30 derecede yıkanabilir. Ağartıcı kullanılamaz.

36 Düz Kumaş: Ottoman STREA A Desenli Kumaş: Ottoman STREA J Tül: Rhythm New Season B Afitâbî

37 37 Doğanın Uyumlu Ahengi 30 %100 PES Düşük ısıda ütülenebilir. Tamburlu kurutucuda kurutulamaz. 30 derecede yıkanabilir. Ağartıcı kullanılamaz.

38 Düz Kumaş: Ottoman STREA A Desenli Kumaş: Ottoman STREA J Tül: Rhythm New Season B Gülnihal

39 39 Simetrinin Desenlerle Dansı 30 %100 PES Düşük ısıda ütülenebilir. Tamburlu kurutucuda kurutulamaz. 30 derecede yıkanabilir. Ağartıcı kullanılamaz.

40 Desenli Kumaş: Ottoman MELİNA J MELİNA Küçük Çiçek Desenli Kumaş: Ottoman J Tül: Rhythm New Season B Maşuka

41 41 Sadeliğin Eşsizliği 30 %100 PES Düşük ısıda ütülenebilir. Tamburlu kurutucuda kurutulamaz. 30 derecede yıkanabilir. Ağartıcı kullanılamaz.

42 Düz Kumaş: Rhythm A Desenli Kumaş: Rhythm J Tül: Ottoman B Cihangüşah

43 43 Evinize İhtişam Katacak Tasarımlar 30 %100 PES Düşük ısıda ütülenebilir. Tamburlu kurutucuda kurutulamaz. 30 derecede yıkanabilir. Ağartıcı kullanılamaz.

44 Tül: Straight R Zebra: Rhythm New Season Z Çiçek Desenli Kumaş: Rhythm New Season J MİNOS Bantlı Kumaş: Rhythm New Season J MİNOS Efrûz

45 45 Farklı Formların Armonisi 30 %100 PES Düşük ısıda ütülenebilir. Tamburlu kurutucuda kurutulamaz. 30 derecede yıkanabilir. Ağartıcı kullanılamaz.

46 Fonluk: Rhythm New Season A Fonluk: Rhythm New Season Z Tül: Rhythm New Season R Tül Stor: Double Roller Glory Z Hoş-Serâ

47 47 Sade ve Şık Yorumlar 30 %100 PES Düşük ısıda ütülenebilir. Tamburlu kurutucuda kurutulamaz. 30 derecede yıkanabilir. Ağartıcı kullanılamaz.

48 Düz Kumaş: Rhythm New Season A MİNOS Desenli Kumaş: Rhythm New Season MİNOS J Tül Stor: Double Roller Glory Z Tül: Rhythm New Season A Safderun

49 49 Barok ve Sadeliğin Birlikteliği 30 %100 PES Düşük ısıda ütülenebilir. Tamburlu kurutucuda kurutulamaz. 30 derecede yıkanabilir. Ağartıcı kullanılamaz.

50 Düz Kumaş: Rhythm New Season MİNOS J MİNOS Desenli Kumaş: Rhythm New Season J Tül: Rhythm New Season R Âb-ı Revan

51 51 Antik Motiflerin Berraklığı 30 %100 PES Düşük ısıda ütülenebilir. Tamburlu kurutucuda kurutulamaz. 30 derecede yıkanabilir. Ağartıcı kullanılamaz.

52 MELİNA Kareli Kumaş: Rhythm New Season J Desenli Kumaş: Rhythm New Season MELİNA J Tül: Rhythm New Season R Dest-i Meyl

53 53 Soft Ritimlerin Göz Alıcılığı 30 %100 PES Düşük ısıda ütülenebilir. Tamburlu kurutucuda kurutulamaz. 30 derecede yıkanabilir. Ağartıcı kullanılamaz.

54 Tül: Rhythm New Season R Tül: Rhythm New Season R Nazenin

55 55 Dömiklasik Dokunuşlar 30 %100 PES Düşük ısıda ütülenebilir. Tamburlu kurutucuda kurutulamaz. 30 derecede yıkanabilir. Ağartıcı kullanılamaz.

56 Kumaş: Straight A Kumaş: Straight A Tül Stor: Double Roller Glory Z Tül: Straight A Yekpare

57 57 İlham Veren Sadelik 30 %100 PES Düşük ısıda ütülenebilir. Tamburlu kurutucuda kurutulamaz. 30 derecede yıkanabilir. Ağartıcı kullanılamaz.

58 Desenli Kumaş: Rhythm New Season MİNOS J Zebra: Rhythm Z Tül: Rhythm New Season R Nadire-i Zaman

59 59 Şık Motiflerin Duruluğu 30 %100 PES Düşük ısıda ütülenebilir. Tamburlu kurutucuda kurutulamaz. 30 derecede yıkanabilir. Ağartıcı kullanılamaz.

60 MİNOS Düz Kumaş: Rhythm New Season A Desenli Kumaş: Rhythm New Season MİNOS Z Zebra: Rhythm New Season Z Tül: Rhythm New Season B Deryâdil

61 61 Pembenin Yumuşak Dokunuşu 30 %100 PES Düşük ısıda ütülenebilir. Tamburlu kurutucuda kurutulamaz. 30 derecede yıkanabilir. Ağartıcı kullanılamaz.

62 Kumaş: Rhythm New Season A Tül Stor: Rhythm New Season Z Tül: Rhythm New Season R Ferâhzâr

63 63 Damlaların Uyumlu Yansıması 30 %100 PES Düşük ısıda ütülenebilir. Tamburlu kurutucuda kurutulamaz. 30 derecede yıkanabilir. Ağartıcı kullanılamaz.

64 Tül: Straight A Kumaş: Rhythm New Season J MİNOS Desenli Kumaş: Rhythm New Season J MİNOS Zebra: Rhythm New Season Z Hüsn-ü Hal

65 65 Berraklığın Zarif Işığı 30 %100 PES Düşük ısıda ütülenebilir. Tamburlu kurutucuda kurutulamaz. 30 derecede yıkanabilir. Ağartıcı kullanılamaz.

66 Yeni bir ritim

67 67 rhythm new season

68 Rhythm New Season R MİNOS Rhythm New Season R Rhythm New Season J MİNOS Rhythm New Season A MİNOS Rhythm New Season J MİNOS Rhythm New Season R Rhythm New Season J MİNOS

69 69 Rhythm New Season J MİNOS Rhythm New Season A MİNOS Rhythm New Season J MİNOS Rhythm New Season R Rhythm New Season A MİNOS Rhythm New Season R Rhythm New Season J MİNOS Rhythm New Season B

70 Rhythm New Season J MİNOS Rhythm New Season J MİNOS

71 71 Rhythm New Season R Rhythm New Season J MELİNA

72 Rhythm R Rhythm New Season J MİNOS

73 73 Rhythm R Rhythm New Season A MİNOS Rhythm New Season J MİNOS

74 Rhythm New Season J MELİNA Rhythm New Season J MİNOS

75 75 Rhythm New Season J MİNOS Rhythm New Season J MİNOS Rhythm New Season A MİNOS

76

77 Kendi Perdeni Kendin Tasarla

78 Artık siz de kendi perdelerinizi tasarlayabilirsiniz. Sizin için özel olan fotoğraflarınızı bize gönderin zebra, stor, blackout veya güneşliğe basalım. Detaylı bilgi için

79

80 Dünyanın Kullanılıyor.Çünkü: Yüzbinlerce Evinde Demor ihracat deneyimli kadrosu ile etkin gücü 40 yıllık tecrübe teknolojiye paralel üretim kapasitesi

81 5 dünyanın her 48 yerine Türkiye nin ilk ülkede perde saatte teslim üreticisinden biri satış noktası farklı özgün ve tasarımlar

82 Ü r e t i m k a b i l i y e t i, t a s a r ı m g ü c ü farklı satış noktası anlayışı ve koşulsuz müşteri memnuniyeti ile global vizyona sahip Tek Marka

83 Ürünlerimiz ve hizmetlerimiz hakkında her türlü öneri ve görüşleriniz için her zaman yanınızdayız.

84

YENİ EXCLUSIVE. Dogtas exclusive brosur.indd 1 12/08/16 12:13

YENİ EXCLUSIVE. Dogtas exclusive brosur.indd 1 12/08/16 12:13 YENİ EXCLUSIVE Dogtas exclusive brosur.indd 1 12/08/16 12:13 Dogtas exclusive brosur.indd 2 12/08/16 12:13 Tam 7 sene önce Exclusive Serisi ni tasarladığımızda o kadar çok sevildi ki, o kadar çok beğenildi

Detaylı

İLMEK İLMEK DOKUNAN 45 YIL...

İLMEK İLMEK DOKUNAN 45 YIL... İLMEK İLMEK DOKUNAN 45 YIL... 1972 yılında MUSTAFA ERDEMOĞLU tarafından kurulan, kilim imalatı ile başlayan tekstil serüvenimiz 1984 yılına gelindiğinde ERYÜN markasıyla makine halısı üretimine başlamış,

Detaylı

HAKKIMIZDA. MOBSAR Mobilya Sanayi A.Ş.

HAKKIMIZDA. MOBSAR Mobilya Sanayi A.Ş. Collection HAKKIMIZDA MOBSAR Mobilya Sanayi A.Ş. 2007 de Düzce de kuruldu. Saray Holding bünyesinde kurulan İstanbul merkezli MOBSAR, Verelli markası ile mobilya sektöründe faaliyet gösteriyor. Oturma

Detaylı

2015-2016 HALI KOLEKSİYONU

2015-2016 HALI KOLEKSİYONU 2015-2016 HALI KOLEKSİYONU DOĞA DOSTU MATERYALLER, SIRADIŞI DOKULAR, DEKORASYON TRENDLERİNİ BELİRLEYEN DESENLER, HD BASKI TEKNİĞİYLE CAPCANLI RENKLER, ULAŞILABİLİR FİYATLAR Enza Home 2015 Halı Koleksiyonu;

Detaylı

Yukarıdaki hizmetlerimiz haricinde şirketimizin bünyesinde, gıda ve inşaat alanında da çalışmalar aynı prensipler çerçevesinde yapılmaktadır.

Yukarıdaki hizmetlerimiz haricinde şirketimizin bünyesinde, gıda ve inşaat alanında da çalışmalar aynı prensipler çerçevesinde yapılmaktadır. Alanında on beş yılı aşkın tecrübesi ile yola başlayan firmamız, kaliteli malzeme, hızlı hizmet ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kendisine bu üç ilkeyi prensip edinmiştir. Bu prensipler çerçevesinde

Detaylı

2017 / 2018 KIŞ KOLEKSİYONU YUMUŞACIK BİR KIŞ, HAFİF BİR DOKUNUŞ FESTİVAL DE.

2017 / 2018 KIŞ KOLEKSİYONU YUMUŞACIK BİR KIŞ, HAFİF BİR DOKUNUŞ FESTİVAL DE. 2017 / 2018 KIŞ KOLEKSİYONU YUMUŞACIK BİR KIŞ, HAFİF BİR DOKUNUŞ FESTİVAL DE. 2017 / 2018 İlkbahar Koleksiyonu YEPYENİ BİR FESTİVAL, YİNE BİR FESTİVAL Yenilenen logomuz ve yepyeni koleksiyonumuzla 2017-18

Detaylı

2017 / 2018 KIŞ KOLEKSİYONU YUMUŞACIK BİR KIŞ, HAFİF BİR DOKUNUŞ FESTİVAL DE.

2017 / 2018 KIŞ KOLEKSİYONU YUMUŞACIK BİR KIŞ, HAFİF BİR DOKUNUŞ FESTİVAL DE. 2017 / 2018 KIŞ KOLEKSİYONU YUMUŞACIK BİR KIŞ, HAFİF BİR DOKUNUŞ FESTİVAL DE. 2017 / 2018 Kış Koleksiyonu YEPYENİ BİR FESTİVAL, YİNE BİR FESTİVAL Yenilenen logomuz ve yepyeni koleksiyonumuzla 2017 / 2018

Detaylı

2018 İlkbahar Koleksiyonu

2018 İlkbahar Koleksiyonu 2018 İlkbahar Koleksiyonu Karmen Halıda; Hikâyesi Olan, Estetik Tasarımlar.. Yaşam alanlarınızda huzurlu ve mutlu bir atmosfer oluşturmanın peşine düşen Karmen Halı, duygularınıza hitap edecek, hikâyesi

Detaylı

Sade ve sakin bir tasarım: İLLÜZYON

Sade ve sakin bir tasarım: İLLÜZYON Sade ve sakin bir tasarım: İLLÜZYON Evinize ilham veren tasarımlar.. Tasarımlarıyla evinizi, tarzıyla sizi tamamlayan salonlar.. İDEAL RAHATLIK VE KONFOR Geniş ürün gamıyla her zevke hitap eden ZELL CONCEPT

Detaylı

Yaşamaya Değer...

Yaşamaya Değer... Yaşamaya Değer... www.burakhomefurnitures.com Üçlü Spor/ Pietra V6 - Üçlü Kapitone / Puma Yeşil Lizbon Üçlü Spor/ Truva 3015 - Üçlü Kapitone / Parma V910 Hem modern hem de klasik sevenlere ilham verici

Detaylı

HIGHGATE DE VINTAGE VE ÇAĞDAŞ ÇIZGILERIN ARMONISI

HIGHGATE DE VINTAGE VE ÇAĞDAŞ ÇIZGILERIN ARMONISI DEKO HOME Senem ÖZTÜRK / senem.ozturk@alem.com.tr www.architecta-interiors.com DOROTHEE JUNKIN HIGHGATE DE VINTAGE VE ÇAĞDAŞ ÇIZGILERIN ARMONISI Taşıdığı geleneksel ögeler ve karakteri korunurken, çağdaş

Detaylı

Kararlı Kadınlar 4 Yaşında!

Kararlı Kadınlar 4 Yaşında! Her zevke hitap eden özel koleksiyonlardan dilediğinizi seçin, karar sizin... Mevsimler, doğa, hava, bitkiler ve evimizdeki menekşe bile değişiyor. Çevremizdeki her şey doğanın yenilenme hevesine ortak

Detaylı

Zarafetin Yeni Rengi BAHARİYE

Zarafetin Yeni Rengi BAHARİYE GALLERY Zarafetin Yeni Rengi Benzersiz dokusu ve zarif renkleriyle evinizin havasını değiştirecek olan Gallery Serisi, farklı model ve renk seçenekleriyle hem sizi hem de görenleri kendine hayran bırakacak.

Detaylı

SALON TAKIMLARI AYDEMİR DEKORASYON. Özel tasarım sipariş alınır. KOD NO. 316 Melodi Masa Abaroz / 222 Melodi Sandalye

SALON TAKIMLARI AYDEMİR DEKORASYON. Özel tasarım sipariş alınır. KOD NO. 316 Melodi Masa Abaroz / 222 Melodi Sandalye SALON TAKIMLARI KOD NO. 316 Melodi Masa Abaroz / 222 Melodi Sandalye KOD NO. 316 Melodi Masa Y.Siyah / 222 Melodi Sandalye farklı kombinasyonlarla olu turabilece iniz binlerce çe idi sizlere sunuyoruz,

Detaylı

MONEMA Yemek Masası. Berjer

MONEMA Yemek Masası. Berjer MONEMA 1.412 840 Yemek Masası 1.786 1.250 Berjer Yeniliğe Yer Açın Geleneksel Motiflerden İlham Alan Tasarım Modern çizgilerle klasik motiflerin uyum içinde yorumlandığı yeni MONEMA koleksiyonu... Zamansız

Detaylı

SATIN ALMA KILAVUZU NORSBORG. Koltuk serisi

SATIN ALMA KILAVUZU NORSBORG. Koltuk serisi SATIN ALMA KILAVUZU NORSBORG Koltuk serisi İŞLEVLER/ PARÇALAR 2 li kanepe ünitesi 3 lü kanepe ünitesi Uzanma koltuğu ünitesi Köşe ünitesi Kolçak Ayaklar Çıkartılabilen kılıf Kılıf seçeneği Yıkanabilen

Detaylı

Evinizin Sultanı.

Evinizin Sultanı. www.dilekhali.com Evinizin Sultanı www.dilekhali.com Koleksiyonlar Dıora 06 Regnum 12 Zarina 18 Model 30 Violet 36 Doku 42 Istinye 48 Image 60 Nüans 72 Ekose 78 Nevada 84 Armada 92 Hisar 96 Eflatun 102

Detaylı

COLLECTION2017. dawood.com.tr

COLLECTION2017. dawood.com.tr COLLECTION2017 dawood.com.tr Seçkin Tasarım Anlayışı Detaylı İşçilik Modern Yaklaşım Geniş Ürün Gamı Güçlü Üretim Teknikleri Hayal etmek tasarımın en güçlü süreci, kalite iyi tasarımın vazgeçilmez bir

Detaylı

MUTFAK & BANYO MODERN VE KLASİĞİN BULUŞTUĞU YER, KALİTEYE HOŞ GELDİNİZ...

MUTFAK & BANYO MODERN VE KLASİĞİN BULUŞTUĞU YER, KALİTEYE HOŞ GELDİNİZ... MUTFAK & BANYO MODERN VE KLASİĞİN BULUŞTUĞU YER, KALİTEYE HOŞ GELDİNİZ... HAKKIMIZDA Gökçeler ahşap ürünleri ve dekorasyon işleri sektörün deneyimli firması Gökçeler Yapı Malzemeleri, Mobilya, İnşaat Taah.

Detaylı

Dekorasyon E - Dergisi by Kampanya Peşinde

Dekorasyon E - Dergisi by Kampanya Peşinde Dekorasyon E - Dergisi by Kampanya Peşinde Temmuz 2017 Rustik instagram/ facebook / kampanyapesinde Rustik Tarz Kelime anlamı köy evi veya köy görünüşü verilen, kırsal olan Rustik (kaynak: TDK), doğallığı

Detaylı

Sakura. Sadelik ve ihtişamı bir arada arayanlara...

Sakura. Sadelik ve ihtişamı bir arada arayanlara... SLEEP ROYAL S MATTRESS Sakura Sadelik ve ihtişamı bir arada arayanlara... Lüksün, üstün konfor ve en ileri teknolojilerle buluştuğu Sakura Serisi krallara layık uykunun tadını çıkarmak isteyenlere özel

Detaylı

index index Avangarde Takımlar Avangarde Takımlar Maksi Takımlar Delüx Takımlar Corner Takımlar

index index Avangarde Takımlar Avangarde Takımlar Maksi Takımlar Delüx Takımlar Corner Takımlar index index Avangarde Takımlar 04-05 Lüks ELit Berjerli 06-07 Lüks ELit Berjerli 08-09 Lüks ELit Berjerli 10-11 Yalı 12-13 Yalı Takımlar 14-15 Zümrüt 16-17 Eftalya 18-19 Eliza 20-21 Eliza 22-23 Pırlanta

Detaylı

Siyahın Tasarımlardaki Önemi Nedir?

Siyahın Tasarımlardaki Önemi Nedir? Siyahın Tasarımlardaki Önemi Nedir? Asil duruşu nedeniyle bayanların kıyafetlerde tercih ettiği renklerin başında siyah gelir. Kadına zerafet ve incelik katan siyah aynı zamanda kadınları daha zayıf ve

Detaylı

İHTİŞAMLI BİR SATIŞ OFİSİNE DAVETLİSİNİZ

İHTİŞAMLI BİR SATIŞ OFİSİNE DAVETLİSİNİZ DEKOMEKAN 78 İHTİŞAMLI BİR SATIŞ OFİSİNE DAVETLİSİNİZ 79 Binanın yapılması kadar satılması da önemli bir aşama. Bu aşamada ağırladığınız konuklarınızı yaşayacakları ortamın kalitesi hakkında bilgilendirmeniz,

Detaylı

INDEX 4-7 8-11 12-13 14-17 18-21 22-23 24 25 26-27 28-29 32-35 36-39 40-43

INDEX 4-7 8-11 12-13 14-17 18-21 22-23 24 25 26-27 28-29 32-35 36-39 40-43 INDEX Yılların tecrübesiyle mobilya sektöründe kalıcı ve sağlam bir yer edinen Perla Sofa,her geçen gün artan hizmet kalitesi ve müşteri portföyü ile faaliyetlerini aralıksız sürdürmektedir.sahip olduğu

Detaylı

ALPİNA STYLE. ile stil sahibi evler

ALPİNA STYLE. ile stil sahibi evler ALPİNA STYLE ile stil sahibi evler ALPİNA STYLE ile Eşsiz Mekanlar Mekanlarınızı renkler ve parlaklık seviyeleri ile farklılaştırdınız bugüne kadar. Yaşam alanlarınızda dingin bir hava yakalamak için toprak

Detaylı

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor...

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Çocuğundan büyüğüne ailenin tüm fertleri için düşünülmüş kullanılabilir detaylarıyla yüksek yaşam konforu sunabilmek için projenin başından

Detaylı

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... Mükemmellik üzerine kurulu yeni bir kavramla

Detaylı

E V T E K S T İ L K A T A L O Ğ U

E V T E K S T İ L K A T A L O Ğ U EV TEKSTİL KATALOĞU Yepyeni hayatınıza ışıltı katacak Wedding Koleksiyonu, odanızda göz alıcı dünyaların kapısını aralayacak nevresim takımları ve yatak örtüleri, soğuk kış akşamlarınıza eşlik edecek eşsiz

Detaylı

ART WORK ARTE DESİNG REFERENCES// NEW COLLECTİON 16

ART WORK ARTE DESİNG REFERENCES// NEW COLLECTİON 16 ART WORK ARTE DESİNG REFERENCES// NEW COLLECTİON 16 ÖZEL 6-13 16-23 26-33 38-45 Sadelik 48-55 Zarif Modern Klasik 6-13 6-13 16-23 26-33 INDEX Grande Bellezza Tokyo 38-45 48-55 58-65 Valdera Bentley Infinity

Detaylı

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma ÇEKMECE SİSTEMLERİ Stil ve Konfor Modern mobilya dünyasının dekorasyona katacağı farklılık, yaratıcı vizyonla tasarlanmış fonksiyonlardır. SAMET, sahip olduğu tecrübe ve yüksek teknoloji olanaklarını SAMET

Detaylı

EŞSİZ MUTFAKLAR İÇİN, LAKE SERİSİ KAPAK MODELLERİ...

EŞSİZ MUTFAKLAR İÇİN, LAKE SERİSİ KAPAK MODELLERİ... Maspower kapak haber vermeksizin ürün özelliklerini değiştirme hakkına sahiptir. Dizgiden kaynaklanan hatalardan firmamız sorumlu değildir. EŞSİZ MUTFAKLAR İÇİN, LAKE SERİSİ KAPAK MODELLERİ... HAKKIMIZDA

Detaylı

mobilya evimizin, ailemizin bir parçasıdır

mobilya evimizin, ailemizin bir parçasıdır 1 E V İ rahatlık N İ Z D E mobilya evimizin, ailemizin bir parçasıdır Bizimle aynı havayı, aynı duyguları, kısacası hayatı paylaşır. Rengi, dokusu ve her bir kıvrımıyla yaşam alanlarınıza stil katan Vanessa

Detaylı

A NEW LIFE STYLE IN THE WORLD NEW S 15

A NEW LIFE STYLE IN THE WORLD NEW S 15 A NEW LIFE STYLE IN THE WORLD NEW S 15 index Mira Avangarde Trend Combo Angel 4-7 8-13 14-19 20-27 28-35 Nazar Eslem Ottoman 36-41 42-47 48-53 Chester Dilara Lady 54-61 62-67 68-73 4 5 Hayal kurmak önemlidir.

Detaylı

2012 İlkbahar-Yaz Giyim Koleksiyonu

2012 İlkbahar-Yaz Giyim Koleksiyonu 2012 İlkbahar-Yaz Giyim Koleksiyonu Doğanın mucizesine saygıyla geçen 35 yıl! Aker ailesi olarak bu yıl bambaşka bir heyecan yaşıyoruz. Bu yıl bizim tam 35. yılımız. Tam 35 yıldır ürettiğimiz her üründe

Detaylı

Tv Üniteleri. Tv Sehpaları. Zigon Sehpalar. Tv Üniteleri. Sude Safir Bella Gözde Lina Sinem Beta

Tv Üniteleri. Tv Sehpaları. Zigon Sehpalar. Tv Üniteleri. Sude Safir Bella Gözde Lina Sinem Beta Tv Üniteleri Tv Sehpaları Zigon Sehpalar Tv Üniteleri Sude Safir Bella Gözde Lina Sinem Beta Çanta Zigon 02 03 04 06 08 10 12 Orta Sehpalar Tekil Ürünler Tv Sehpaları Paris Vega Liza Oscar Leon Siena Gold

Detaylı

Bakış açınızı değiştirecek Ev

Bakış açınızı değiştirecek Ev art ı Mekan Dekorasyon & Mimarlık Dergisi SAYI 62 MART - NİSAN 2017 10 TL ISSN 1307-1939 Söyleşi Hayata ve doğaya yakın olmak Süha Derbent Dokunulası evler Ralph Anstoetz Bakış açınızı değiştirecek Ev

Detaylı

Misyonumuz. Vizyonumuz

Misyonumuz. Vizyonumuz Misyonumuz Müşteri isteklerinin karşılanmasında ürünün sadece ekonomik olması değil, aynı zamanda kaliteli, güvenilir olması ve zamanında karşılanması da önemli bir rol oynamaktadır. Üretimin her aşamasında

Detaylı

2 0 1 4 İ L K B A H A R / Y A Z

2 0 1 4 İ L K B A H A R / Y A Z 2014 İLKBAHAR / YAZ La Misura İlkbahar/Yaz 2014 Kusursuz işçilik, benzersiz kumaşlarla tasarlanan La Misura 2014 İlkbahar - Yaz koleksiyonu, katı sezon kurallarındansa kişisel yorumlar ve stillerin vurgulandığı

Detaylı

ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ

ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ Mimari Tasarım Projelendirme İmalat Of is is Mobilyaları Uygulama www.tapso.com Ofis Mağaza Hastane Otel Restaurant Tapso Project Gibi Düşünmek Tapso Project

Detaylı

Yaşamın renklerinden çoğalan

Yaşamın renklerinden çoğalan B tarz Yaşamın renklerinden çoğalan Ebru-Salih Egeli çifti ve oğulları Efe nin yaşadığı, doğanın kucağındaki Zekeriyaköy evi üç kattan oluşuyor. Zamanla çeşitlenen gereksinimlerin özellikle mutfak ve banyolarda

Detaylı

EŞSİZ MUTFAKLAR İÇİN, LAKE SERİSİ KAPAK MODELLERİ...

EŞSİZ MUTFAKLAR İÇİN, LAKE SERİSİ KAPAK MODELLERİ... 2018 EŞSİZ MUTFAKLAR İÇİN, LAKE SERİSİ KAPAK MODELLERİ... Kurşunsuzdur. İnsan sağlığına zararsızdır. Maspower kapak haber vermeksizin ürün özelliklerini değiştirme hakkına sahiptir. Dizgiden kaynaklanan

Detaylı

Kaliteli Ürün, Kaliteli Hizmet Anlayışı

Kaliteli Ürün, Kaliteli Hizmet Anlayışı Kaliteli Ürün, Kaliteli Hizmet Anlayışı 2018 Koleksiyon İstediğiniz Ürün, İstediğiniz Şekil ve Ebatta, İstediğiniz Adrese... /creahali www.creahali.com BOUTIQUE DATÇA KOLEKSİYONU 2-3 ÇEŞME KOLEKSİYONU

Detaylı

İtalyan Teknolojisi Yeni 3D Kapak Ürünlerimizle Hizmetinizdeyiz... 0(232)

İtalyan Teknolojisi Yeni 3D Kapak Ürünlerimizle Hizmetinizdeyiz... 0(232) İtalyan Teknolojisi Yeni 3D Kapak Ürünlerimizle Hizmetinizdeyiz... 2017-2018 DİSA DEKOR MOBİLYA & MEMBRAN & AKRİLİK KAPAK ÜRÜNLERİ Merkez: Marangozlar San. Sit. 33. Sk. B2 Blok No:1 / DİYARBAKIR Tel :

Detaylı

TEKNİK ÖZELLİKLERİ CİNS / TYPE EBAT/ SIZE PERFORASYON/ PERFORATION RENK/ COLOR TAŞIYICI SİSTEM/ CARRIER SYSTEM KALİTE / QUALITY

TEKNİK ÖZELLİKLERİ CİNS / TYPE EBAT/ SIZE PERFORASYON/ PERFORATION RENK/ COLOR TAŞIYICI SİSTEM/ CARRIER SYSTEM KALİTE / QUALITY Yenilikçi Asma Tavan Sistemleri Innovative Ceiling Systems TEKNİK ÖZELLİKLERİ Alüminyum CİNS / TYPE Aluminum, 60x120 01,5-01,8-02,5-05,0 4x4 kare Elektrostatik toz boya (polyester standart ral96 boya veya

Detaylı

Senem ÖZTÜRK / senem.ozturk@alem.com.tr YANSIMALARIN BÜYÜSÜ

Senem ÖZTÜRK / senem.ozturk@alem.com.tr YANSIMALARIN BÜYÜSÜ Senem ÖZTÜRK / senem.ozturk@alem.com.tr YANSIMALARIN BÜYÜSÜ Londra North Yorkshire daki bu şık daire, Güney Afrika doğumlu Britanyalı iç mimar Lucia Caballero tarafından tasarlanmış. İç mekanda kullanılan

Detaylı

HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN. Remley Land, bir Remley Grup projesidir.

HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN. Remley Land, bir Remley Grup projesidir. HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN Remley Land, bir Remley Grup projesidir. NEDEN REMLEY LAND? 1. Giriş Şehirler gelişiyor, aileniz büyüyor ve zaman değişiyor... Geleceğin mimarı olma vizyonu ile çalışan

Detaylı

Antik Mısır Boncuklarından Modern Tasarımlara.

Antik Mısır Boncuklarından Modern Tasarımlara. www.vetroart.com.tr Antik Mısır Boncuklarından Modern Tasarımlara. Gündelik yaşantımızda birçok alanda kullandığımız camın tarihi MÖ 3000 yıllarına dayanmakta, M.Ö 2500 yılına ait olduğu belirlenen Antik

Detaylı

Bu sezonda moda renkler, trend desenler ile yaşam alanlarınızı değiştirecek 16 farklı kalite ve zengin desen çeşitlerimizi sizlerle buluşturuyoruz.

Bu sezonda moda renkler, trend desenler ile yaşam alanlarınızı değiştirecek 16 farklı kalite ve zengin desen çeşitlerimizi sizlerle buluşturuyoruz. Türkiye nin halı sektörüne yön veren Karmen Halı, evinizin iç dekorasyon dünyasına katkı sağlamak amacıyla 32 yıllık dokuma tecrübemizi koleksiyonlarımızla birleştirerek siz değerli müşterilerimizin beğenisine

Detaylı

Atölye Mutfak Önce Güven,,

Atölye Mutfak Önce Güven,, 1 S I N C E 1 9 7 4 MUTFAKTAKİ ATÖLYE Atölye Mutfak, 1974 yılında kurulan ahşap sektörünün deneyimli firması Rüyam Mobilya, üretimine 1998 yılından itibaren Atölye Mutfak Sistemleri Ltd.Şti. adı altında

Detaylı

ipeksi bir mutluluk için...

ipeksi bir mutluluk için... ipeksi bir mutluluk için... Alesta Brest Estella Frame Mona Milena Valencia 6-13 14-21 22-29 30-37 38-45 46-53 54-61 Zeta Navara 61-73 74-79 İNDEKS Astor Anita Sunset 80-81 82-83 84-85 Smarty Legend Loft

Detaylı

Burada 01 // 2015. Yeniliklerin öncüsü Pierre Cardin Halı dan tozumayı azaltan halı teknolojisi. Pierre Cardin Halı dan yeni koleksiyonlar

Burada 01 // 2015. Yeniliklerin öncüsü Pierre Cardin Halı dan tozumayı azaltan halı teknolojisi. Pierre Cardin Halı dan yeni koleksiyonlar Halıcılar Burada 01 // 2015 Yeniliklerin öncüsü Pierre Cardin Halı dan tozumayı azaltan halı teknolojisi Pierre Cardin Halı dan yeni koleksiyonlar Pierre Cardin Halı iletişim hattı hizmete açıldı Ailemizin

Detaylı

İLKBAHAR-YAZ KOLEKSİYONU

İLKBAHAR-YAZ KOLEKSİYONU 2 0 1 4 İLKBAHAR-YAZ KOLEKSİYONU Uşak 2-7 Şal 8-11 Kirman 12-13 Mirada 14-18 Eftelya 19-20 Sahra 21-23 Patara 24-27 Carmina 28-30 Florya 31-34 Klasik 35-37 Açelya 38-42 Bella 43-44 Efes 45-47 Cami Halıları

Detaylı

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Estetik değerlere bağlı ve kullanımı kolay mekanları yaratırken

Detaylı

INDEKS KOLTUK TAKIMLARI MAKSİ TAKIMLAR KÖŞE TAKIMLARI Ares Chester Vega Panama Rima Sofia.

INDEKS KOLTUK TAKIMLARI MAKSİ TAKIMLAR KÖŞE TAKIMLARI Ares Chester Vega Panama Rima Sofia. 2018 COLLECTION INDEKS KOLTUK TAKIMLARI MAKSİ TAKIMLAR KÖŞE TAKIMLARI 08-09 Chester 10-11 Panama 12-13 Vega 14-15 Palermo 16-17 Safir 18-19 Armoni 20-21 Sofia 22-23 Caprio 24-25 Master 26-27 Leon 28-29

Detaylı

Bu Sezon 80'lerin İşgali Altında!

Bu Sezon 80'lerin İşgali Altında! On5yirmi5.com Bu Sezon 80'lerin İşgali Altında! Bu kış neler giyeceğiz, merak edip durduk. Bir de baktık ki, o nefret edilen 80ler gelip bu kışta durmuş. Tabi modacılar sevmediğimiz o şeyleri baştan öyle

Detaylı

Bu katalogtaki ürünler Karaca Home tarafından, Hayatının teklifini alıp, Evet derken bağıracaklara. Hayatını birleştiren imzayı mutlulukla atacaklara

Bu katalogtaki ürünler Karaca Home tarafından, Hayatının teklifini alıp, Evet derken bağıracaklara. Hayatını birleştiren imzayı mutlulukla atacaklara Bu katalogtaki ürünler Karaca Home tarafından, Hayatının teklifini alıp, Evet derken bağıracaklara Hayatını birleştiren imzayı mutlulukla atacaklara Aynı yastığa bir ömür baş koyacaklara, İyi dileklerle

Detaylı

Sağlıklı uyku için...

Sağlıklı uyku için... Sağlıklı uyku için... Yatak - Baza - Başlık www.ervabaza.com Yatak odanızı düzenleyip yer açmanın zamanı Tek ve çift kişilik bazalar özenle üretilen yataklarımızla birlikte dayanıklı ve uzun ömürlü olarak

Detaylı

İÇİNDEKİLER MODERN STİLİZE HAYAT DOLU DOĞADAN MATERIA (4) STROMBOLI (8) OXFORD (12) TRIBECA (16) SANTORINI (18) ETOILE (22) GRAFEN (28) SCARF (32)

İÇİNDEKİLER MODERN STİLİZE HAYAT DOLU DOĞADAN MATERIA (4) STROMBOLI (8) OXFORD (12) TRIBECA (16) SANTORINI (18) ETOILE (22) GRAFEN (28) SCARF (32) 2016 Yenilikler İÇİNDEKİLER MODERN MATERIA (4) STROMBOLI (8) OXFORD (12) STİLİZE TRIBECA (16) SANTORINI (18) ETOILE (22) HAYAT DOLU GRAFEN (28) SCARF (32) DOĞADAN SAVOY (38) VERONA (40) DUNE (44) BAIA

Detaylı

NEW. Evinizdeki Konfor... COLLECTION. Comfort of your Home...

NEW. Evinizdeki Konfor... COLLECTION. Comfort of your Home... NEW COLLECTION Evinizdeki Konfor... Comfort of your Home... Yeni Nesil Rahatlık Konforlu Bir Yaşam Salon takımlarından Oturma Gruplarına, Maksi Takımlardan, Köşe Takımlarına kadar geniş bir ürün yelpazesinde

Detaylı

" Modern bir duruş, konforlu bir yaşam isteyenlere... "

 Modern bir duruş, konforlu bir yaşam isteyenlere... R w w w. h a z z a. co m. t r HAKKIMIZDA HAZZA CONCEPT; 2016 yılında Bursa nın İnegöl İlçesinde kuruldu. Çağa ayak uyduran yenilikçi üretim anlayışı ve deneyimli personeli ile yurt içi ve yurt dışına

Detaylı

Kullanılan malzemeler TSE onaylı, E1 kalitesindedir. Kansorejen madde içermez. Tüm ürünler fabrikasyon üretim olup kendi bünyemizde üretilmiştir.

Kullanılan malzemeler TSE onaylı, E1 kalitesindedir. Kansorejen madde içermez. Tüm ürünler fabrikasyon üretim olup kendi bünyemizde üretilmiştir. Kullanılan malzemeler TSE onaylı, E1 kalitesindedir. Kansorejen madde içermez. Tüm ürünler fabrikasyon üretim olup kendi bünyemizde üretilmiştir. TV Ünitesi 04-13 Zigon Sehpa 16-33 Orta Sehpa 36-61 Yemek

Detaylı

Locksmith Software Technologies Ofisi

Locksmith Software Technologies Ofisi PROJE Locksmith Software Technologies Ofisi Açık ofis, esnek mekanlar Locksmith Software Technologies Ofisi PROJE KÜNYESI Proje Yeri: Çankaya, Ankara İşveren: Locksmith Software Technologies Proje Tarihi:

Detaylı

İSTANBUL DA, XIX. YÜZYIL OSMANLI MİMARLIĞINDA GÖRÜLEN AMPİR ÜSLUPTAKİ MADENİ ŞEBEKELER

İSTANBUL DA, XIX. YÜZYIL OSMANLI MİMARLIĞINDA GÖRÜLEN AMPİR ÜSLUPTAKİ MADENİ ŞEBEKELER Sanat Tarihi Dergisi Sayı/Number:XIII/1 Nisan/April2004, 169-180 İSTANBUL DA, XIX. YÜZYIL OSMANLI MİMARLIĞINDA GÖRÜLEN AMPİR ÜSLUPTAKİ MADENİ ŞEBEKELER Kadriye Figen VARDAR Osmanlı Devleti XVIII. yüzyıldan

Detaylı

2015 İLKBAHAR/YAZ KOLEKSİYONU.

2015 İLKBAHAR/YAZ KOLEKSİYONU. 2015 İLKBAHAR/YAZ KOLEKSİYONU www.atlantikhali.com.tr PAZARLAMA atlantikhali.com.tr Bu ihtişamı hak ediyorsunuz. Nakış nakış, ilmek ilmek dokunan kıymetli halılar demektir Atlantik. Yüzyıllardır süregelen

Detaylı

m u t l u l u k ü r e t i r...

m u t l u l u k ü r e t i r... mutluluk üretir... Geleceğe yön veren yapılar oluşturma hedefiyle yola çıkan, bilgi birikimi ve tecrübesiyle kente estetik, yaşama kolaylık getirmeyi başaran Şua İnşaat, kurulduğu günden bu yana öncü

Detaylı

İtalyan Teknolojisi Yeni 3D Kapak Ürünlerimizle Hizmetinizdeyiz... 0(232)

İtalyan Teknolojisi Yeni 3D Kapak Ürünlerimizle Hizmetinizdeyiz... 0(232) İtalyan Teknolojisi Yeni 3D Kapak Ürünlerimizle Hizmetinizdeyiz... DİSA DEKOR MOBİLYA & MEMBRAN & AKRİLİK KAPAK ÜRÜNLERİ Merkez: Marangozlar San. Sit. 33. Sk. B2 Blok No:1 / DİYARBAKIR Tel : 0.412 237

Detaylı

ev nantucket Hazırlayan Akgün Akdil Fotoğraflar Donna Dotan Photography

ev nantucket Hazırlayan Akgün Akdil Fotoğraflar Donna Dotan Photography Adada huzur Massachusetts eyaletine bağlı Nantucket Adası nda yer alan ev yalın ve minimal atmosferi ve çevreyle bütünleşen peyzaj düzenlemesiyle dikkat çekiyor. Hazırlayan Akgün Akdil Fotoğraflar Donna

Detaylı

SAMIRA KOLEKSİYON LANSMANI

SAMIRA KOLEKSİYON LANSMANI SAMIRA KOLEKSİYON LANSMANI BEYAZIN VE IŞILTININ AHENKLİ BULUŞMASI YENİ SAMİRA SERİSİ Kristalin saflığından ilham alan Samira, beyazın yalınlığını, geometrik formların rafine şıklığı ile buluşturuyor. Doğallıkla

Detaylı

BURSA'DA DÜNDEN BUGÜNE TASAVVUF KÜLTÜRÜ. Vakfı. İslAm Ara~tırrnalan Merkezi KiHüphanesi. 81)_5J;f. Dem. No: Tas. No: ' ' "-==~~="" -~~..,_.

BURSA'DA DÜNDEN BUGÜNE TASAVVUF KÜLTÜRÜ. Vakfı. İslAm Ara~tırrnalan Merkezi KiHüphanesi. 81)_5J;f. Dem. No: Tas. No: ' ' -==~~= -~~..,_. BURSA'DA DÜNDEN BUGÜNE TASAVVUF KÜLTÜRÜ Vakfı İslAm Ara~tırrnalan Merkezi KiHüphanesi Dem. No: Tas. No: 81)_5J;f ' ' "-==~~="" -~~..,_.J 3 BURSA KÜLTÜR SANAT VE TURİZM V AKFI YA YINLARI BURSA KİTAPLIGI:

Detaylı

TUVA YAYINCILIK Dergiler ve Kitaplar

TUVA YAYINCILIK Dergiler ve Kitaplar TUVA YAYINCILIK ve Kitaplar İĞNE İPLİK DERGİSİ Fiyatı: Sayfa sayısı: 100 Birbirinden Güzel Özgün Nakış Projeleri ve Detaylı Açıklamalar Bu sayının içerdiği konular; -Rumi Desenli -Ajurlu Yastıklar -Çin

Detaylı

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort +90 444 1 352 www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... L U X U R I S M Luxurism, sadece bir kelime değil; mükemmelliğin heyecan

Detaylı

NOCTURNE.

NOCTURNE. www.nocturne.com.tr spring/summer 17 04 18 44 Yeni feminen Güçlü, neşeli, seksi ve modern kadının modayla olan ilişkisi... Mesajımız var! Sloganlı tişörtler, spor pantolonlar ve çizgiler sokak modasında...

Detaylı

Ev Terapisi. Dekorasyonda metalin rüzgarı NEW COLLECTION. Mermer malzeme ile modernist görüntü

Ev Terapisi. Dekorasyonda metalin rüzgarı NEW COLLECTION. Mermer malzeme ile modernist görüntü Dekorasyonda metalin rüzgarı Mermer malzeme ile modernist görüntü 2018-2019 NEW COLLECTION Doğa tarafından yapılmış Üreticisi tarafından mükemmel Ev Terapisi Modis Sofa yı kurduğumuz 2007 yılından gunumuze

Detaylı

Arnould Arnould u seçmek için birçok nedeniniz var

Arnould Arnould u seçmek için birçok nedeniniz var Arnould Arnould u seçmek için birçok nedeniniz var Genel bakış Arnould çerçeveleri birbirine ters bombeli iki parçadan oluşur: satine bir görünüme sahip plastik çerçeve ve tuş kapağı. Ayrıca Arnould, ince

Detaylı

PLANLAMA VE TASARIM SAFHASI. Hazırlayan: Raci SELÇUK (Peyzaj Y. Mimarı)

PLANLAMA VE TASARIM SAFHASI. Hazırlayan: Raci SELÇUK (Peyzaj Y. Mimarı) PLANLAMA VE TASARIM SAFHASI Hazırlayan: Raci SELÇUK (Peyzaj Y. Mimarı) ÇİZGİ (Line) DOKU (Texture) TASARIM UNSURLARI (Elements of Art) ŞEKİL-BİÇİM (Form) ÖLÇÜ-ÖLÇEK (Scale) ARALIK (Space) RENK (Color)

Detaylı

Wabi Koleksiyonu - Koru

Wabi Koleksiyonu - Koru Wabi Koleksiyonu Çanakkale Seramik in lüks ürün grubuna eklediği, büyük ebatlı ürün gamının prestijli koleksiyonu Wabi; farklı tipolojilerden oluşan Koru, Iwa, Maburu ve Shiro serileri ile çağdaş ve estetik

Detaylı

LOOK FIRST FASHION TWIST2012/FASHION

LOOK FIRST FASHION TWIST2012/FASHION FASHION TWIST KOLEKSİYONUNDA ŞIK BİR OYUN! Eşsiz Twist koleksiyonundan beğendiğiniz parçayı seçin, birbirinden şık parçaları birleştirin ve KENDİ ÖZGÜN TARZINIZI YARATIN! Rengarenk göz alıcı elbiseler,

Detaylı

SONBAHAR & KIŞ 17/18

SONBAHAR & KIŞ 17/18 SONBAHAR & KIŞ 17/18 2017-18 Sonbahar Kış sezonu modada teknolojinin etkisini hissettiren büyük değişimlerle geliyor. Mammamia yeni sezondan itibaren, marka kimliğini yenileyerek her alanda enerjisini

Detaylı

BAYRAM KOLEKSİYONLARI

BAYRAM KOLEKSİYONLARI yi Bayramlar GODIVA BAYRAM KOLEKSİYONLARI İlhamını Lady Godiva nın asaletinden alarak 1926 dan günümüze, dünyanın en zarif el yapımı pralin ve trüflerini sunan Godiva; bayram havası nın her anını çikolatanın

Detaylı

2015 SONBAHAR KIŞ KOLEKSİYONU. www.festivalhali.com

2015 SONBAHAR KIŞ KOLEKSİYONU. www.festivalhali.com 2015 SONBAHAR KIŞ KOLEKSİYONU www.festivalhali.com İÇERİDE FESTİVAL VAR. İçeride neler var neler! Rengarenk desenler, modern çizgiler, klasik motifler, şahane tasarımlar... Hayatınıza renk katacak, kendinizi

Detaylı

AKRİLİK UV LAK MEMBRAN BLUM AKSESUARLAR

AKRİLİK UV LAK MEMBRAN BLUM AKSESUARLAR 0232 253 53 04 Mobilya İmalatında Çözüm Ortağınız... Merkez: Marangozlar San. Sit. 33. Sk. B2 Blok No:1 / DİYARBAKIR Tel : 0.412 237 02 51-52 - Fax: 0.412 237 02 49 Fabrika: Ergani Yolu 22. km. Organize

Detaylı

2017-2018 www.prestigehali.com.tr 1 2 AQUA 06-10 AVANGARD 11-30 MİMOZA 31-33 TREND 34-36 ZETT 37-41 SOFT 42-47 RAİNBOW 48-50 Doğanın Eşsiz renklerini ve görselliğini Kaliteli ve Dayanıklılık ilkesiyle

Detaylı

www.thepearlofyalova.com Hikayenin Ardındaki Marka Türkiye nin hemen hemen her yerinde ve yurt dışında önemli inşaat projelerine imza atmış olan Ekşioğlu ailesinin bir ferdi olan Sabahattin EKŞİ,1986 dan

Detaylı

Madalyonun diğer yüzü

Madalyonun diğer yüzü Ormanın içinde bir mücevher değeri taşıyan bahçe peyzajında çeşitli hayvan figürleri kullanılmış. Kemer Country evlerinin arasında tasarlanan gölet, ev sahiplerine hem yemyeşil doğanın içinde hem de suya

Detaylı

INDEX AVANGARD KLASİK MODERN KÖŞE JOSEPHINE & SEHPALAR. STAR ERCİYES YILDIRIM EFSANE İNCİ ŞEHZADE LÜKS ZENETTA NEWTON

INDEX AVANGARD KLASİK MODERN KÖŞE JOSEPHINE & SEHPALAR.   STAR ERCİYES YILDIRIM EFSANE İNCİ ŞEHZADE LÜKS ZENETTA NEWTON NEW COLLECTION INDEX www.zenetta.com.tr KLASİK GÜNEŞ 8 11 FLORYA 12 15 EGE 16 19 YAPRAKLI 20 23 AYDIN 24 27 ZENETTA 28 29 KRAL 30 31 KAPİTONE 32 33 VENÜS 34 35 LARA 36 37 ROSE 38 39 GALAKSİ 40 41 SULTAN

Detaylı

DENGE DENGE VS. DOĞADAN GELEN

DENGE DENGE VS. DOĞADAN GELEN GÖRMEK BAKMAK Görmek ile bakmak arasındaki ince çizgiyi silmeyi başardığımızda; kafamızı kaldırıp çevremizdeki tüm detaylara dikkatli şekilde baktığımızda; görebiliyoruz evrende ki mükemmel uyum sayesinde

Detaylı

Sonbahar & Kış

Sonbahar & Kış 2017-2018 Sonbahar & Kış Paylaşacağımız Çok Şey Var Bu ürünler Karaca Home tarafından, yeni evliler, kırk yıllık çiftler, ilk kez gelen misafirler, yatıya kalan akrabalar, ömürlük arkadaşlar, bu kış mutluluğu

Detaylı

2017 / 2018 Sezonu Ürün Kataloğu 2017 CATALOGUE 2018

2017 / 2018 Sezonu Ürün Kataloğu 2017 CATALOGUE 2018 2017 / 2018 Sezonu Ürün Kataloğu 2017 CATALOGUE 2018 simavishop.com KUMAŞ Doğadan ilham alınarak, sulu boya ve lido baskı yöntemi ile tasarlanan 12 farklı desenden oluşan seri de ana renkler mavi ve yeşilin

Detaylı

HighLight Aydınlatma

HighLight Aydınlatma HighLight Aydınlatma İçindekiler Hakkımızda 3 Showroom-Ofis-Üretim Merkezi 5 İş Ortaklarımız 7-22 Hakkımızda Highlight; Fark yaratan aydınlatma tasarımları ile yaşam alanlarınıza canlılık katıyor... İstanbul-Büyükçekmece

Detaylı

Samm Hotel. Konaklama Sanatı

Samm Hotel. Konaklama Sanatı konsept Otel Samm Hotel Konaklama Sanatı Konaklamayı aleladelikten kurtarıp sanat içinde bir keyfe dönüştüren SAMM Hotel,modern ve minimal çizgisiyle Ankara nın vazgeçilmezleri arasında yerini alıyor Ankara

Detaylı

2016 İLKBAHAR - YAZ KOLEKSİYONU

2016 İLKBAHAR - YAZ KOLEKSİYONU 2016 İLKBAHAR - YAZ KOLEKSİYONU Atlantik evinize ihtişam katıyor! Üstün kalitesi ve göz alıcı desenleriyle Atlantik Halı, klasikten moderne kadar her zevke hitap eden tasarımlar sunuyor. Yepyeni kaliteleri,

Detaylı

ELEGAN KIŞ STİLİ. Me ta l i k ışıltılar, m i l i t e r d e ta yl a r, re n k l e r ve t ü m b u n l a rl a b ü t ü n l eşen

ELEGAN KIŞ STİLİ. Me ta l i k ışıltılar, m i l i t e r d e ta yl a r, re n k l e r ve t ü m b u n l a rl a b ü t ü n l eşen ELEGAN Me ta l i k ışıltılar, m i l i t e r d e ta yl a r, re n k l e r ve t ü m b u n l a rl a b ü t ü n l eşen FEMİNEN BİR ZARAFET. İŞTE ELEGAN KIŞ. KIŞ STİLİ Siyah ve beyazın asaletinden her sezon olduğu

Detaylı

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları 01 02 03 04 05 Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları Bazen hayatımıza yeni bir yön vermek, yaşamımızı yeniden inşa etmek isteriz. Yeni ufuklara doğru yol alırken en güçlü destekçimiz her zaman

Detaylı

2017 SONBAHAR - KIŞ KOLEKSİYONU

2017 SONBAHAR - KIŞ KOLEKSİYONU 2017 SONBAHAR - KIŞ KOLEKSİYONU İÇERİDE FESTİVAL VAR. İçeride neler var neler! Rengarenk desenler, modern çizgiler, klasik motifler, şahane tasarımlar... Hayatınıza renk katacak, kendinizi daha iyi hissettirecek

Detaylı

Glory Blinds, 2007 yılından beri İstanbul da butik üretim prensibi ile en iyi kalitede üretim yapmaktadır.

Glory Blinds, 2007 yılından beri İstanbul da butik üretim prensibi ile en iyi kalitede üretim yapmaktadır. TR www.gloryblinds.com.tr 2 HAKKIMIZDA Glory Blinds, 2007 yılından beri İstanbul da butik üretim prensibi ile en iyi kalitede üretim yapmaktadır. Glory Blinds; stor perde, dikey tül perde, zebra perde,

Detaylı

BAŞLICA KUMAŞ ÇEŞİTLERİ 1- TRİKO POLYESTER KUMAŞ ÖZELLİKLERİ (AVRUPA STANDARTI) Genellikle gönder bayraklarında ve açık alanlarda kullanılır. Rüzgarı gözenekleri arasından geçirebilme özelliğinden dolayı

Detaylı

Kumaş kataloğu

Kumaş kataloğu Kumaş kataloğu 2018 Evlere stil katacak çizgiler ve ayrıcalıklı desenler, Taç Kumaş Koleksiyonu nda sizi bekliyor. Perdeden nevresim takımına, abajurdan dekoratif yastıklara kadar birbirinden farklı ürünlerde

Detaylı

Haya erinizden bir adım öteye geçtik...

Haya erinizden bir adım öteye geçtik... Haya erinizden bir adım öteye geçtik... B A D E M L İ L A V İ N Y A www.bademlilavinya.com HUZUR VE GÜVEN YARATAN MEMNUNİYET İLKESİ DOĞA-ERC YAPI TASARIM Ulusal ve Uluslararası pazarda 26 yıllık tecrübesini,

Detaylı