KULLANIM KILAVUZU SİNEMA 3D MONITÖR

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KULLANIM KILAVUZU SİNEMA 3D MONITÖR"

Transkript

1 TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU SİNEMA 3D MONITÖR Setinizi çalıştırmadan önce bu kılavuzu lütfen dikkatle okuyun ve ileride başvurmak için saklayın. SİNEMA 3D MONITÖR MODELİ D2342P

2 2 İÇİNDEKİLER İÇINDEKILER 3 MONTAJ VE HAZIRLIK 3 Ambalajın açılması 4 Parçalar ve düğmeler 6 Monitörün Kurulması 6 - Ayaklığın Bağlanması 6 - Ayaklık ve Ayak Gövdesinin Ayrılması 7 - Sehpa üzerine monte etme 8 - Duvara monte etme 21 3D GÖRÜNTÜ IZLERKEN ALINACAK ÖNLEMLER 22 UYGUN POZISYON 22 Monitör kullanımı için uygun pozisyon. 22 3D görüntü izlerken alınacak önlemler 10 MONİTÖRÜN KULLANILMASI 10 PC ye Bağlama 10 - D-SUB bağlantısı 10 - DVI-D bağlantısı 10 - HDMI bağlantısı 12 AYARLARIN ÖZELLEŞTİRİLMESİ 12 Ana Menülere Erişim 13 Ayarların Özelleştirilmesi 13 - Menü Ayarları 14-3D Ayarları (Sadece 3D modu) 14 - Ses Ayarları (Sadece HDMI'de desteklenir) 15 - SÜPER ENERJİ TASARRUFU Ayarları 16 SORUN GİDERME 18 3D MODUNU KULLANIRKEN SORUN GIDERME 19 TEKNİK ÖZELLİKLER 20 Ön Ayar Modları (Çözünürlük) 20 HDMI 3D ZAMAN AYARI 20 Gösterge

3 MONTAJ VE HAZIRLIK 3 MONTAJ VE HAZIRLIK Ambalajın açılması Ürün kutunuzda aşağıdaki öğelerin olduğunu kontrol edin. Aksesuarlarda herhangi bir eksiklik olması durumunda ürünü satın aldığınız yerel satıcıyla iletişime geçin. Bu kılavuzdaki gösterimler gerçek ürün ve aksesuarlardan farklı olabilir. CD(Kullanım Kılavuzu)/Kartı TriDef 3D yazılımı Program CD'si/ Hızlı Kurulum Kılavuzu Güç Kablosu Ayak Gövdesi D-SUB Kablosu (Bu sinyal kablosu sevkiyattan önce bu ürüne bağlanmış olabilir.) DVI-D Kablosu (Bu kablo her ülkede bulunmaz.) Ayaklık 3D Gözlük (Normal tip) 3D Gözlük (Klipsli Tip) DİKKAT yürün kullanım ömrü ve güvenliğiniz için onaylanmamış aksesuarlar kullanmayın. yonaylanmamış aksesuarların kullanılmasından kaynaklanan hasar ve yaralanmalar garanti kapsamına girmez. NOT yürününüzle birlikte verilen aksesuarlar modele göre değişiklik gösterebilir. yürün özellikleri veya bu kılavuzun içeriği, ürün fonksiyonlarının yükseltilmesinden dolayı önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir. ykullanıcı, ürünün standart uyumluluğunu sağlamak için, ferrit nüveli yalıtımlı arabirim kabloları (RGB kablosu / DVI-D kablosu) kullanmalıdır.

4 4 MONTAJ VE HAZIRLIK Parçalar ve düğmeler Güç Göstergesi yaydınlatma Açık: Açık yaydınlatma Kapalı: Kapalı (Güç Düğmesi) Düğme (Bkz. s.12) AC-IN/ D-SUB DVI-D HDMI Bağlantı paneli (Bkz. s.10)

5 MONTAJ VE HAZIRLIK 5 MENU (Menü) 3D AUTO (Oto) Düğme VOLUME (Ses) (Sadece HDMI modu) INPUT (Giriş) EXIT (Çıkış) (Güç Düğmesi) Ana menülere erişim sağlar.(bkz. s.13) OSD LOCKED/UNLOC- KED (OSD KİLİTLİ/Kİ- LİDİ AÇIK) SUPER ENERGY SAVING (Süper Enerji Tasarrufu) Düğmesi 3D ekran ayarları.(bkz. s.14) Açıklama Bu fonksiyon mevcut kontrol ayarlarını kilitlemenize olanak sağlar, böylece ayarların yanlışlıkla değiştirilmesi önlenmiş olur. MENU (Menü) düğmesini birkaç saniye basılı tutun. "OSD LOCKED" (OSD KİLİTLİ) mesajı görülmelidir. MENU (Menü) düğmesine birkaç saniye basarak istediğiniz zaman OSD kontrollerinin kilidini açabilirsiniz. "OSD UNLOC- KED" (OSD KİLİDİ AÇILDI) mesajı görülecektir. Bu düğmeyi, SUPER ENERGY SAVING (SÜPER ENERJİ TASARRUFU) menüsüne girmek için kullanın. Daha fazla bilgi için.(bkz. s.15) Ekran ayarlarınızı yaparken, daima MONİTÖR AYARLARI OSD'sinde AUTO (Oto) düğmesine basın. (Sadece Analog Modda desteklenir) En iyi görüntü modu 1920 x 1080 Monitör setinin sesini ayarlayın.(bkz. s.14) Giriş sinyalini seçebilirsiniz. y En az iki giriş sinyali bağlandığında, istediğiniz giriş sinyalini (D-SUB/DVI/HDMI) seçebilirsiniz. y Sadece bir sinyal bağlandığında, otomatik olarak algılanır. Varsayılan ayar D-SUB'dır. OSD'den (Ekran Üstü Gösterim) çıkar. Gücü açar veya kapatır. Güç Göstergesi Güç göstergesi, ekran düzgün bir şekilde çalışıyorsa mavi renkte kalır (Açık Mod). Ekran Uyku Modundaysa, güç göstergesi mavi renkte yanıp söner.

6 6 MONTAJ VE HAZIRLIK Monitörün Kurulması Ayaklığın Bağlanması 1 Ekran tarafı aşağıda olacak şekilde Monitörü düz ve destekli/sağlam yüzeye yerleştirin. DİKKAT Ekranın hasar görmesini önlemek için yüzeye bir köpük altlık ya da yumuşak koruyucu bez serin. Ayaklık ve Ayak Gövdesinin Ayrılması 1 Ekran tarafı aşağıda olacak şekilde Monitörü düz ve destekli/sağlam yüzeye yerleştirin. 2 Stand Tabanını ve Stand Gövdesini Monitörden çekip çıkarın. 2 Ayak Gövdesini resimde gösterildiği gibi doğru yönde ürüne bağlayın. Klik sesini duyuncaya kadar bastırdığınızdan emin olun. Menteşe Gövdesi 3 Vidayı bir madeni para ile sola doğru çevirin, ardından Stand Tabanını Stand Gövdesinden çekip çıkarın. Ayak Gövdesi 3 Ayaklığı takın ve vidayı bir Bozuk para ile sıkın. Ayaklığı DİKKAT ybu şekilde, genel bağlantı modeli gösterilmektedir. Monitörünüz, resimde gösterilen öğelerden farklı olabilir. yürünü, sadece ayaklığından tutup ters şekilde taşımayın. Ürün düşebilir, hasar görebilir veya ayağınızın yaralanmasına neden olabilir.

7 MONTAJ VE HAZIRLIK 7 Sehpa üzerine monte etme UYARI 1 Monitörü kaldırıp sehpa üzerinde dik konumuna getirin. Uygun havalandırma için duvarla arasında 10 cm (minimum) boşluk bırakın. Açıyı ayarlarken, aşağıdaki resimde gösterildiği gibi Monitörü altından tutmayın, aksi halde parmaklarınız yaralanabilir. 10 cm 10 cm 10 cm 10 cm Monitörün açısını ayarlarken ekrana dokunmayın veya bastırmayın. 2 Güç Kablosunu prize takın. NOT Monitörü görüşünüze uyumlu hale getirmek için +15 ila -5 derece arasında yukarı ya da aşağı hareket ettirin Gücü açmak için, ön düğme panelindeki (Güç) düğmesine basın. Ön Arka DİKKAT Monitörü başka bir yere taşımadan önce, güç kablosunu prizden çekin. Aksi halde, elektrik çarpması durumuyla karşılaşılabilir.

8 8 MONTAJ VE HAZIRLIK Kensington güvenlik sisteminin kullanılması Kensington güvenlik sistemi konnektörü Monitörün arka tarafında yer alır. Kurulum ve kullanıma ilişkin daha fazla bilgi için, Kensington güvenlik sistemiyle birlikte verilen kılavuza bakın ya da kensington.com adresini ziyaret edin. Duvara monte etme Uygun havalandırma için duvarla cihaz arasında her yönden 10 cm boşluk bırakın. Detaylı kurulum talimatları bayinizde mevcuttur, bkz. isteğe bağlı Yatık Duvar Montaj Braketi Kurulumu ve Kurulum Kılavuzu. Kensington güvenlik sistemi kablosunu Monitör ve sehpa arasına bağlayın. 10 cm 10 cm 10 cm 10 cm NOT Kensington güvenlik sistemi isteğe bağlı bir aksesuardır. Bunu birçok elektronik dükkanında bulabilirsiniz. Duvar montaj aparatını (isteğe bağlı parçalar) kullanarak Monitörü kurduğunuzda, düşmeyecek şekilde takılmış olmasına dikkat edin. Lütfen aşağıdaki VESA standartlarını kullanın. y784,8 mm (30,9 inç) ve altı * Duvar Montaj Arkalığı Kalınlığı: 2,6 mm * Vida: Φ 4,0 mm x Eğim 0,7 mm x Uzunluk 10 mm y787,4 mm (31,0 inç) ve üstü * Lütfen VESA standartlarına uygun duvar montaj arkalığı ve vidalarını kullanın.

9 MONTAJ VE HAZIRLIK 9 Model D2342P VESA (A x B) 75 x 75 Standart vida M4 Vida sayısı 4 Duvar montaj braketi RW120 (isteğe bağlı) DİKKAT yöncelikle fişi çekin ve daha sonra Monitörü taşıyın veya monte edin. Aksi halde, elektrik çarpması durumuyla karşılaşılabilir. ymonitörü tavana veya eğik bir duvara monte ederseniz, düşerek ciddi yaralanmalara neden olabilir. ysadece onaylı bir LG duvar montaj aparatı kullanın ve yerel satıcınızla ya da kalifiye personelle iletişime geçin. yvidaları, Monitöre hasar verebileceği ve garantinizin geçersiz kalmasına yol açabileceğinden dolayı çok fazla sıkmayın. ysadece VESA standartlarını karşılayan vidaları ve duvar montaj aparatlarını kullanın. Hatalı kullanım veya uygun olmayan aksesuarların kullanılmasından kaynaklanan hasar ve yaralanmalar garanti kapsamına girmez. NOT yvesa standart vida özelliklerinde belirtilen vidaları kullanın. yduvar montaj kiti kurulum kılavuzu ve gerekli parçaları içerir. yduvar montaj braketi isteğe bağlıdır. Yerel satıcınızdan ilave aksesuarları alabilirsiniz. yvidaların boyları duvar montaj aparatına göre değişiklik gösterebilir. Uygun boy kullandığınızdan emin olun. ydaha fazla bilgi için, duvar montaj aparatıyla birlikte verilen kılavuza bakın.

10 10 MONİTÖR SETİNİN KULLANILMASI MONİTÖRÜN KULLANILMASI PC ye Bağlama ymonitörünüz Tak ve Çalıştır* özelliğini destekler. *Tak ve Çalıştır: PC kullanıcılar tarafından PC'ye bağlanıp açılan bir cihazı, cihaz yapılandırması veya kullanıcı müdahalesine gerek olmadan tanır. D-SUB bağlantısı DVI-D bağlantısı PC'nizden Monitöre dijital video sinyali gönderir. PC ve Monitörü aşağıdaki şekillerde gösterildiği gibi DVI kablosuyla bağlayın. D-SUB DVI-D HDMI Analog videoyu PC'nizden Monitöre iletir. PC ve Monitörü tedarik edilen 15 pimli D-sub kablosuyla aşağıdaki şekillerde gösterildiği gibi bağlayın. D-SUB DVI-D HDMI DVI OUT HDMI bağlantısı RGB OUT A/V yada PC'nizden dijital video ve ses sinyallerini Monitöre gönderir. PC ya da A/V ve Monitörü aşağıdaki şekillerde gösterildiği gibi HDMI kablosuyla bağlayın. D-SUB DVI-D HDMI NOT ymacintosh için bir D-Sub sinyal giriş kablosu konnektörü kullanılırken ymac adaptörü Apple Macintosh kullanımında, tedarik edilen kablodaki 15 pimli yüksek yoğunluklu (3 sıra) D-SUB VGA konnektörü, 15 pimli 2 sıra konnektöre dönüştürmek için ayrı bir fiş adaptörü gerekir. NOT HDMI OUT HDMI OUT yhdmi PC kullanıyorsanız, uyumluluk sorununa neden olabilir.

11 MONİTÖR SETİNİN KULLANILMASI 11 DİKKAT ysinyal giriş kablosunu bağlayın ve vidaları saat yönünde çevirerek bunu sıkın. yekrana parmağınızla uzun süre bastırmayın, aksi halde ekran üzerinde geçici şekil bozuklukları ortaya çıkabilir. ygörüntü yanmasını önlemek için TV ekranında uzun süre sabit bir görüntünün görüntülenmesinden kaçının. Mümkün olduğunca ekran koruyucu kullanın. Otomatik Görüntü Ayarı Fonksiyonu Gücü açmak için, ön panelindeki güç düğmesine basın. Monitörün gücü açıldığında, "Otomatik Görüntü Ayarı" Fonksiyonu otomatik olarak yürütülür. (Sadece Analog Modda desteklenir) NOT ymonitörümüzde iki PC kullanmak isterseniz, lütfen sinyal kablosunu (D-SUB/DVI-D/HDMI) Monitöre sırayla bağlayın. ymonitörü soğukken açtığınızda, ekran titreyebilir. Bu normal bir durumdur. yekranda bazı kırmızı, yeşil ya da mavi noktalar görünebilir. Bu normal bir durumdur. NOT y"otomatik Görüntü Ayarı" Fonksiyonu. Bu fonksiyon, kullanıcıya optimum görüntü ayarlarını sağlar. Kullanıcı monitörü ilk kez bağladığında, bu fonksiyon ekranı otomatik olarak bağımsız sinyal girişleri için optimum ayarlara ayarlar. (Sadece Analog Modda desteklenir) y AUTO Function (OTO. Fonksiyon). Cihazı kullanırken ya da ekran çözünürlüğünü değiştirdikten sonra bulanık ekran, bulanık harf, ekranda titreme ya da ekranda eğilme gibi sorunlarla karşılaştığınızda, çözünürlüğü iyileştirmek için AUTO function (OTO. fonksiyon) düğmesine basın. (Sadece Analog Modda desteklenir)

12 12 AYARLARIN ÖZELLEŞTİRİLMESİ AYARLARIN ÖZELLEŞTİRİLMESİ Ana Menülere Erişim 1 MONITOR SETUP (MONİTÖR AYARLARI) OSD menüsünü görüntülemek için Monitörün ön kısmındaki herhangi bir düğmeye basın. 2 İstediğiniz menü öğesine basın. 3 Monitörün ön kısmındaki düğmelere basarak menü öğesinin değerini değiştirin. Üst menüye dönmek ya da diğer menü öğelerini ayarlamak için, yukarı ok ( ) tuşunu kullanın. 4 OSD menüsünden çıkmak için EXIT (ÇIKIŞ) öğesini seçin. Monitör Ayar Düğmeleri MENU (MENÜ) (Bkz. s.13) Ekran seçeneklerini ayarlar. AUTO (OTO) (Bkz. s.5) Çözünürlüğü optimize eder. EXIT (ÇIKIŞ) OSD menüsünden çıkar. MONITOR SETUP MENU 3D AUTO VOLUME INPUT EXIT 3D (Bkz. s.14) 3D modunu ayarlar. VOLUME (SES) (Bkz. s.14) Ses seviyesini ayarlar. INPUT (GİRİŞ) Harici girişi ayarlar. NOT Giriş sinyali türüne bağlı olarak çeşitli menü öğeleri etkinleştirilir. yd-sub / DVI Modu: MENU, 3D, AUTO, INPUT, EXIT (MENÜ, 3D, OTO, GİRİŞ, ÇIKIŞ) yhdmi Modu: MENU, 3D, VOLUME, INPUT, EXIT (MENÜ, 3D, SES, GİRİŞ, ÇIKIŞ)

13 AYARLARIN ÖZELLEŞTİRİLMESİ 13 Ayarların Özelleştirilmesi Menü Ayarları 1 MONITOR SETUP (MONİTÖR AYARLARI) OSD menüsünü görüntülemek için Monitörün ön kısmındaki herhangi bir düğmeye basın. 2 OSD menüsündeki seçenekleri görüntülemek için MENU (MENÜ) düğmesine basın. 3 Monitörün ön kısmındaki düğmelere basarak seçenekleri ayarlayın. 4 OSD menüsünden çıkmak için EXIT (ÇIKIŞ) öğesini seçin. Üst menüye dönmek ya da diğer menü öğelerini ayarlamak için, yukarı ok ( ) tuşunu kullanın. MENU BRIGHTNESS ORIGINAL RATIO 3D COLOR EFFECT COLOR TEMP PRESET RED GREEN BLUE CONTRAST BLACK LEVEL LANGUAGE SUPER ENEYGY SAVING FACTORY RESET WIDE OFF PRESET WARM HIGH ENGLISH NO EXIT Mevcut program ayarları aşağıda açıklanmıştır. Menü Analog Dijital HDMI Açıklama BRIGHTNESS (PARLAKLIK) ORIGINAL RATIO (ORİJİNAL ORAN) Ekranın parlaklığını ayarlar. WIDE (GENİŞ) Giriş görüntü sinyaline göre tam ekran moduna geçer. ORIGINAL (ORİJİNAL) Giriş görüntü sinyal oranını orijinaline döndürür. * Bu fonksiyon sadece, giriş çözünürlüğü Monitör oranından (16:9) düşük olduğunda çalışır. 3D COLOR EFFECT Görüntü kalitesi 3D modda optimize edilir. COLOR TEMP (RENK SICAKLIĞI) CONTRAST (KONTRAST) BLACK LEVEL (SİYAH SEVİYESİ) (Sadece HDMI modunda desteklenir) PRESET (ÖN AYARLI) Ekran rengini seçin. y WARM (SICAK): Ekranı sıcak renge ayarlar (daha fazla kırmızı). y MEDIUM (ORTA): Ekranı orta renk sıcaklığına ayarlar. y COOL (SOĞUK): Ekranı soğuk renge ayarlar (Daha fazla mavi). USER (KULLANICI) y RED (KIRMIZI): Kendi kırmızı renk seviyenizi ayarlayın. y GREEN (YEŞİL): Kendi yeşil renk seviyenizi ayarlayın. y BLUE (MAVİ): Kendi mavi renk seviyenizi ayarlayın. Ekranın kontrastını ayarlar. LANGUAGE (DİL) Menü dilini değiştirir. SUPER ENERGY SA- VING (SÜPER ENERJİ TASARRUFU) FACTORY (FABRİKA) yanalog: D-SUB (Analog sinyal) girişi. ydigital: DVI-D (Dijital sinyal) girişi. yhdmi: HDMI (Dijital sinyal) girişi. Offset seviyesini ayarlayabilirsiniz. 'HIGH' (YÜKSEK) seçimini yaparsanız ekran parlak, LOW (DÜŞÜK) seçimini yaparsanız ekran karanlık olacaktır. y Offset (Kaydırma): Video sinyali kriteri olarak, monitörün gösterebileceği en karanlık ekrandır. SÜPER ENERJİ TASARRUFU fonksiyonunu ayarlar. Monitörü orijinal fabrika ayarlarına döndürür.

14 14 AYARLARIN ÖZELLEŞTİRİLMESİ 3D Ayarları (Sadece 3D modu) 3D 3D MODE OFF(1/4) 1 MONITOR SETUP (MONİTÖR AYARLARI) OSD menüsünü görüntülemek için Monitörün ön kısmındaki herhangi bir düğmeye basın. 2 OSD menüsündeki seçenekleri görüntülemek için 3D düğmesine basın. 3D L/R CHANGE 3D - > 2D R-L(1/2) OFF EXIT 3 Monitörün ön kısmındaki düğmelere basarak seçenekleri ayarlayın. 4 OSD menüsünden çıkmak için EXIT (ÇIKIŞ) öğesini seçin. Üst menüye dönmek ya da diğer menü öğelerini ayarlamak için, yukarı ok ( ) tuşunu kullanın. Mevcut resim ayarları aşağıda açıklanmıştır. Menü 3D MODE (3D MODU) 3D L/R CHANGE (3D Sol/Sağ DEĞİŞİMİ) 3D - > 2D NOT y3d Modu. Açıklama 3D video veri formatını seçin. (Sadece HDMI VİDEO ZAMAN AYARINDA etkinleştirilir) SIDE BY SIDE (YAN YANA) TOP & BOTTOM (ALT ALTA) LINE INTERLACED (SATIR BAĞI) OFF (KAPALI) Sağ ve sol taraftaki resimler Yan Yana olacak şekilde düzenlenirler. Sağ ve sol taraftaki resimler Alt Alta olacak şekilde düzenlenirler. Sağ ve sol taraftaki resimler satır satır olacak şekilde düzenlenirler. 3D Modunu kapatır. Her bir göz için gösterilen kareyi değiştirir. R-L (Sağ-Sol) L-R (Sol-Sağ) Tek satırlar Sağ taraftaki resim, çift satırlar Sol taraftaki resimdir. Tek satırlar Sol taraftaki resim, çift satırlar Sağ taraftaki resimdir. 3D görüntüleri 2D görüntüye dönüştürür. (Sadece HDMI VİDEO ZAMAN AYARINDA etkinleştirilir) OFF (KAPALI) ON (AÇIK) Görüntüleri 3D olarak görüntüler. Görüntüleri 2D olarak görüntüler. YAN YANA ALT ALTA SATIR BAĞI yseçilen 3D seçeneğinin hatalı olması durumunda, görüntüler düzgün bir şekilde gösterilmeyebilir. Ses Ayarları (Sadece HDMI'de desteklenir) VOLUME 1 MONITOR SETUP (MONİTÖR AYARLARI) OSD menüsünü görüntülemek için Monitörün ön kısmındaki herhangi bir düğmeye basın. 2 OSD menüsündeki seçenekleri görüntülemek için VOLUME (SES) düğmesine basın. EXIT 50 3 Monitörün ön kısmındaki düğmelere basarak seçenekleri ayarlayın. 4 OSD menüsünden çıkmak için EXIT (ÇIKIŞ) öğesini seçin. Üst menüye dönmek ya da diğer menü öğelerini ayarlamak için, yukarı ok ( ) tuşunu kullanın.

15 AYARLARIN ÖZELLEŞTİRİLMESİ 15 SÜPER ENERJİ TASARRUFU Ayarları SUPER ENERGY SAVING 1 MONITOR SETUP (MONİTÖR AYARLARI) OSD menüsünü görüntülemek için Monitörün ön kısmındaki herhangi bir düğmeye basın. ON OFF RESET 2 OSD menüsündeki seçenekleri görüntülemek için MENU (MENÜ) düğmesine basın. 3 Monitörün ön kısmındaki düğmelere basarak SUPER ENERGY SAVING (SÜPER ENERJİ TASARRUFU) seçimini yapın ve seçenekleri ayarlayın. 4 OSD menüsünden çıkmak için EXIT (ÇIKIŞ) öğesini seçin. Üst menüye dönmek ya da diğer menü öğelerini ayarlamak için, yukarı ok ( ) tuşunu kullanın. SUPER SAVING : 5 W/h LED SAVING : 12 W/h TOTAL POWER REDUCTION: 20 W TOTAL CO2 REDUCTION: 16 g OK EXIT Mevcut resim ayarları aşağıda açıklanmıştır. Menü ON (AÇIK) OFF (KAPALI) RESET (SIFIRLA) Açıklama SÜPER ENERJİ TASARRUFU özelliğini etkinleştirir, bu enerji tasarrufu fonksiyonuyla enerji tasarrufu sağlayabilirsiniz. SÜPER ENERJİ TASARRUFU özelliğini devre dışı bırakır. Toplam enerji tüketimi azaltımı değerlerini ve CO2 emisyonu azaltma tahminlerini sıfırlar. NOT ytotal POWER REDUCTION (TOPLAM GÜÇ AZALTIMI): Monitör kullanılırken tasarruf edilen güç miktarıdır. ytotal CO2 REDUCTION (TOPLAM CO2 AZALTIMI): TOPLAM GÜÇ AZALTIMINI CO2 AZALTIMI- NA dönüştürür. ytasarruf VERİLERİ (W/sa.) SÜPER ENERJİ TASARRUFU LED TASARRUFU 584 mm (23 inç) 5 W/sa. 12 W/sa. ytasarruf verileri Panele göre değişir. Bu yüzden, bu değerler panel üreticisine göre değişiklik gösterecektir. ylg, bu değerleri video yayın sinyali ile hesaplamıştır. yled Tasarrufu, CCFL paneli yerine bir WLED Paneli kullanılarak ne kadar güç tasarruf edilebileceğini gösterir. ysüper ENERJİ TASARRUFU, SÜPER ENERJİ TASARRUFU FONKSİYONU kullanılarak ne kadar güç tasarruf edilebileceğini gösterir.

16 16 SORUN GİDERME SORUN GİDERME Servisi aramadan önce aşağıdakileri kontrol edin. Hiç görüntü yok Ekranın güç kablosu bağlı mı? Güç göstergesi ışığı yanıyor mu? Güç geliyor ve güç göstergesi mavi veya yeşil renkte yanıyor mu? Güç göstergesi yanıp sönüyor mu? Ekranda "OUT OF RANGE" (ARA- LIK DIŞI) mesajı mı görüntüleniyor? Ekranda "CHECK SIGNAL CABLE" (SİNYAL KABLOSUNU KONTROL EDİN) mesajı mı görüntüleniyor? y Güç kablosunun prize düzgün bir şekilde bağlı olup olmadığını kontrol edin. ygüç düğmesine basın. yparlaklığı ve kontrastı ayarlayın. yekran güç tasarrufu modundaysa, ekranı geri getirmek için fareyi hareket ettirmeyi ya da klavyedeki herhangi bir tuşa basmayı deneyin. ypc'yi açmaya çalışın. y Bu mesaj, PC'den (video kartı) gelen sinyal, ekranın yatay ve dikey frekans aralığının dışında olduğunda görülür. Bu kılavuzun 'Teknik Özellikler' bölümüne bakın ve ekranınızı tekrar yapılandırın. ybu mesaj, PC ve ekranınızın arasında sinyal kablosu bağlı olmadığında görülür. Sinyal kablosunu kontrol edip tekrar deneyin. Ekranda "OSD LOCKED" (OSD KİLİTLİ) mesajı mı görüntüleniyor? MENU (Menü) düğmesine bastığınızda OSD LOCKED (OSD KİLİT- Lİ) mesajı mı görüntüleniyor? ymevcut kontrol ayarlarını sabitleyebilirsiniz, böylece ayarların yanlışlıkla değiştirilmesi önlenmiş olur. MENU (Menü) düğmesine birkaç saniye basarak istediğiniz zaman OSD kontrollerinin kilidini açabilirsiniz: OSD UNLOCKED (OSD KİLİDİ AÇILDI) mesajı görülecektir. Ekran görüntüsü bozuk Ekran Konumu hatalıdır. Ekran arkaplanında, dikey çizgi veya şeritler görünüyor. Herhangi bir görüntü ya da karakterde beliren yatay parazit net olarak tasvir edilmez. y Ekran görüntünüzü otomatik olarak ideal ayarlarına getirmek için, AUTO (OTO.) düğmesine basın. y Ekran görüntünüzü otomatik olarak ideal ayarlarına getirmek için, AUTO (OTO.) düğmesine basın. y Ekran görüntünüzü otomatik olarak ideal ayarlarına getirmek için, AUTO (OTO.) düğmesine basın. y Control Panel (Denetim Masası) Display (Görüntü) Settings (Ayarlar) seçeneğini kontrol edin ve ekranı önerilen çözünürlüğe ayarlayın ya da ekran görüntüsünü ideal ayarlara getirin. Renk ayarını 24 bit'in üzerinde bir değere ayarlayın (gerçek renk).

17 SORUN GİDERME 17 DİKKAT ycontrol Panel (Denetim Masası) Display (Görüntü) Settings (Ayarlar) seçeneğini kontrol edin ve frekans ile çözünürlük ayarlarının değiştirilip değiştirilmediğine bakın. Değiştirilmişse, video kartını önerilen çözünürlüğe tekrar ayarlayın. yönerilen çözünürlük (optimum çözünürlük) seçilmezse, harfler bulanık görünebilir, ekran kararabilir, kırpılabilir ya da eğilme olabilir. Önerilen çözünürlüğün seçildiğinden emin olun. yayar yöntemi İ/S (İşletim Sistemi) ve bilgisayara göre değişebilir ve yukarıda belirtilen çözünürlük video kart performansıyla desteklenmeyebilir. Bu durumda, bilgisayar ya da video kart üreticisine sorunuz. Ekran görüntüsü bozuk Ekran rengi tek renk ya da normal değil. Ekran gidip geliyor. y Sinyal kablosunun düzgün şekilde bağlanıp bağlanmadığını kontrol edin ve gerekirse sıkmak için bir tornavida kullanın. yvideo kartın yuvasına düzgün bir şekilde takıldığından emin olun. ycontrol Panel (Denetim Masası) Settings (Ayarlar) seçeneğinden renk ayarını 24 bit'in üzerinde bir değere ayarlayın (gerçek renk). y Ekranın bağlama moduna ayarlandığını ve evet seçiminin yapıldığını kontrol edin, önerilen çözünürlüğe değiştirin. "Unrecognized monitor, Plug&Play (VESA DDC) monitor found" (Tanınmayan monitör, Tak ve Çalıştır (VESA DDC) tip monitör bulundu) mesajı mı görüntüleniyor? Ekran sürücüsünü kurdunuz mu? y Ekranınızla birlikte gelen ekran sürücüsü CD'si (ya da disket) ile ekran sürücüsünü kurduğunuzdan emin olun. Ayrıca, sürücüyü web sitemizden de indirebilirsiniz: yvideo kartın Tak ve Çalıştır fonksiyonunu destekleyip desteklemediğini kontrol edin.

18 18 SORUN GİDERME 3D MODUNU KULLANIRKEN SORUN GIDERME Monitör kapandığında, monitörde yağ sıçraması gibi bir desen görüyorum. y Bunun nedeni, LCD yüzeyi ve 3D filtre arasındaki hava katmanında harici ışığın etkisi olabilir. Gücü tekrar açtığınızda, desen neredeyse görünmez olur. 3D görüntüyü düzgün göremiyorum Monitörle birlikte verilen gözlüğü kullanmıyorsanız, Optimum izleme açısı ve mesafesi dışında 3D görüntü izliyorsanız, Çözünürlüğü ayarlamadıysanız, Sağ ve sol gözünüzün gördüğü görüntüler yer değiştiriyorsa, 3D görüntü göremiyorum, sadece 2D görüntü görebiliyorum. TriDef 3D düzgün çalışmıyorsa y Bu monitörde 3D görüntüleri izlerken, monitörle birlikte verilen gözlüğü kullanmanız çok önemlidir. Bu gözlük, monitörün yüzeyine takılı olan 3D filtreyi optik olarak dengelemek üzere tasarlanmıştır. Üçüncü parti gözlük kullanıyorsanız, monitörünüzde 3D görüntüleri düzgün göremeyebilirsiniz. yoptimum izleme açısı dikey yönde 12 iken, yatay yönde 80 'dir; optimum izleme mesafesi ise monitörden 50 cm - 90 cm'dir. Optimum izleme açısı ve mesafesi dışında 3D görüntü izlerken, görüntüler üst üste binmiş gibi görünebilir ya da 3D olarak düzgün görüntülenmeyebilir. y Görüntü ayarlarından monitörün çözünürlüğünü maksimuma (1920 x 60 Hz) ayarlayınız. Çözünürlük maksimuma ayarlanmazsa, 3D yazılım düzgün çalışmayabilir. ytek sayılı satırlardaki şerit görüntüleri, monitörde sağ gözünüzün gördükleridir. 3D görüntü değil sadece şerit görüntülerini görüyorsanız, 3D yazılımının oynatıcı ya da görüntüleyici seçeneğini değiştirerek sağ gözünüz için olan görüntüleri tek sayılı satırlarda görüntülenecek şekilde ayarlayın. y Bu monitör hem 2D hem de 3D modunda çalışır. 3D olarak çekilmiş bir videoyu, 3D olarak izleyebilirsiniz. 3D modunda 2D görüntüler izlemeye çalışırsanız, düzgün görüntülenmeyebilir ya da düşük görüntü kalitesiyle karşılaşabilirsiniz. y TriDef 3D yi çalıştırmak için minimum sistem gereklilikleri:»» Intel Core 2 Duo ya da AMD Athlon 64 X2 Çift Çekirdekli CPU ya da üzeri»» 1GB RAM»» NVIDIA GeForce 8600 GT ya da ATI X1650 XT»» 500MB boş disk alanı»» Windows XP (SP2) (sadece 32 bit), Windows Vista (sadece 32 bit) ya da Windows 7 (32 ya da 64 bit)»» DirectX 9.0c uyumlu ses kartı»» İnternet bağlantısı»» DVD-ROM sürücüsü»» Ağ kartı»» DirectX 9.0c

19 TEKNİK ÖZELLİKLER 19 TEKNİK ÖZELLİKLER Ekran Ekran Tipi 58,4 cm (23 inç) Düz Panel Active matrix-tft LCD Yansıma Önleyici kaplama Görünür çapraz boyut: 58,4 cm Piksel Aralığı 0,265 mm x 0,265 mm (Piksel Aralığı) Senkronizasyon Girişi Yatay Frekans 30 khz den 83 ye khz (Otomatik) Dikey Frekans Giriş Biçimi 56 Hz den 75 ye Hz (D-SUB, DVI-D) 56 Hz den 61 ye Hz (HDMI) Bağımsız Senkronizasyon Dijital Video Girişi Sinyal Girişi 15 pimli D-SUB Konnektörü /DVI-D Konnektörü (Dijital) HDMI Konnektörü Giriş Biçimi RGB Analog (0,7 Vp-p/ 75 ohm), Dijital Çözünürlük Maks. D-SUB (Analog): 1920 x 60 Hz DVI / HDMI (Dijital): 1920 x 60 Hz Tak ve Çalıştır Güç Tüketimi Güç Girişi Boyutlar (Genişlik x Yükseklik x Derinlik) Ağırlık Eğim Aralığı Çevresel koşullar Önerilen DDC 2B (Analog, Digital, HDMI) Açık Modu: 39 W (Tip.) Uyku Modu 0,5 W Kapalı Modu 0,5 W AC V~ 50 / 60 Hz 1,0 A Ayaklı Ayaksız 3,5 kg -5 den 15 ye Çalışma Sıcaklığı Çalışma Nemi Saklama Sıcaklığı Saklama Nemi Ayaklık Bağlı ( ), Ayrılmış (O) Güç kablosu Priz türü VESA 1920 x 60 Hz 54,6 cm x 40,7 cm x 17,9 cm 54,6 cm x 34,2 cm x 5,7 cm 10 C den 35 C ye %20 den %80 ye -10 C den 60 C ye %5 den %90 ye, yoğuşmayan Yukarıda gösterilen ürün teknik özellikleri, ürün fonksiyonlarının yükseltilmesinden dolayı önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir.

20 20 TEKNİK ÖZELLİKLER Ön Ayar Modları (Çözünürlük) Görüntü Modları (Çözünürlük) Yatay Frekans (khz) Dikey Frekans (Hz) Polarite (Y/D) 720 x /+ 640 x /- 640 x /- 800 x /+ 800 x / x / x / x / x / x / x /+ Önerilen Mod HDMI 3D ZAMAN AYARI 3D Formatı Çözünürlük Yenileme Hızı Sınırlandırma Frame Packing 1080 p 24 Hz Frame Packing 720 p 50/60 Hz Yan Yana (Yarı) 1080 p 50/60 Hz Yan Yana (Yarı) 1080 i 50/60 Hz Yan Yana (Yarı) 720 p 50/60 Hz Alt Alta 1080 p 50/60 Hz Alt Alta 1080 p 24 Hz Alt Alta 720 p 50/60 Hz Gösterge Modu Açık Modu Uyku Modu Kapalı Modu LED Rengi Mavi Yanıp Sönen Mavi Kapalı

21 3D GÖRÜNTÜ IZLERKEN ALINACAK ÖNLEMLER 21 3D GÖRÜNTÜ IZLERKEN ALINACAK ÖNLEM- LER 1 Uzun süre 3D modunda görüntü izlerseniz (oyun oynama, film izleme vs.), baş dönmesi hissedebilirsiniz. Bir saat 3D görüntü izledikten sonra, bir süre dinlenmenizi şiddetle öneririz. (Baş dönmesi süresi kişiye göre değişir.) 2 3D görüntüleri, optimum izleme açısı ve üründen tavsiye edilen mesafede izleyiniz. Aksi halde, 3D görüntüler üst üste binmiş şekilde görünebilir ya da düzgün bir şekilde görüntülenmeyebilir. 3 Uzun süre çok yakında 3D görüntü izlerseniz, bu baş dönmesine veya bulanık görmeye neden olabilir. Cihazı tavsiye edilen mesafede kullanınız. 4 Hamileyseniz, yaşlıysanız ya da kalp rahatsızlıklarınız varsa, 3D görüntü izlememenizi tavsiye ederiz. Çünkü 3D görüntüler yönelim bozukluğu ve kafa karışıklığına neden olabilir. 5 3D görüntüler, alkollü kişilerde mide bulantısı ve kusmaya da neden olabilir. Bu durumda, 3D görüntü izlemeyiniz. 6 Ebeveynler/bakıcılar olası risklerin ortadan kaldırılmasına ilişkin yeterli bilgiye sahip olmadıkları ve 3D görüntü deneyimine alışık olmadıkları için çoçukları 3D görüntü izlerleken gözetim altında tutmalıdırlar. 7 3D gözlüğü dereceli gözlük, güneş gözlüğü ya da koruyucu gözlük olarak kullanmayın. Görme bozukluklarına neden olabilir. 8 3D gözlüğü aşırı sıcak ya da soğuk yerlerde bırakmayın. Bu, gözlüğün şeklinin değişmesine ya da hasar görmesine neden olabilir. Hasarlı 3D gözlükleri kullanmayın, aksi halde görme bozukluklarına ya da baş dönmesine neden olabilir. 9 3D gözlüklerin lensleri (polarize film) kolayca çizilir. Bu lensleri temizlerken yumuşak bir bez kullanın. Gözlük üzerinde kimyasal temizlik ürünleri kullanmayın. DİKKAT Fotosensitivite nöbeti hakkında uyarı ybazı kullanıcılarda, bir video ya da filmdeki bazı desenler ve yanıp sönen ışıklara maruz kaldıklarında bir nöbet veya başka anormal belirtiler gözlenebilir. Siz veya ailenizden biri daha önce epilepsi veya herhangi bir çeşit nöbet geçirdiyse, 3D görüntü izlemeden önce doktorunuza danışınız. 3D görüntü izlerken aşağıda gösterilen belirtilerden herhangi birinin görülmesi durumunda, izlemeyi derhal durdurun ve daha önceden bununla ilgili bir sağlık sorununuz olmasa bile doktorunuza başvurun. Belirtiler ybaş dönmesi, bulanık görme ya da yüz tikleri, istemsiz hareketler, seğirme, şuur kaybı, kafa karışıklığı, yönelim bozukluğu ve yön kaybı. Fotosensitivite nöbetini önlemek için, aşağıdaki talimatları izleyiniz. yyorgun ve hastayken 3D görüntü izlemeyin. yuzun süre 3D görüntü izlemeyin. y3d görüntünün derinliğini azaltın.

22 22 UYGUN POZISYON UYGUN POZISYON Monitör kullanımı için uygun pozisyon. 50 cm den 90 cm ye Monitörle olan mesafenizi, görüntüleri optimumu mesafeden (L) izleyebileceğiniz şekilde ayarlayın. Monitörü ve pozisyonunuzu, görüntüleri optimum izleme açısında (D) izleyebileceğiniz şekilde ayarlayın. Monitörün konumunu ışığın yansımasını önleyecek şekilde ayarlayın. Ellerinizi hafifçe klavyenin üstüne koyun, kollarınızı sadece yatay olarak dirseklerden kırın. Mod Boyut (İnç) Optimum izleme mesafesi (L) Optimum izleme açısı (D) 3D görüntü izlerken 58,4 cm 50 cm den 90 cm ye 12 3D görüntü izlerken alınacak önlemler ymonitörle birlikte verilen 3D gözlüğü kullanın. ypozisyonunuzu kontrol edin. y3d görüntü izlerken optimum mesafeyi ve açıyı koruyun. (3D görüntülerin çok yakından izlenmesi görme bozukluklarına ya da baş dönmesine neden olabilir.)

23

24 Ürünü kullanmadan önce mutlaka Güvenlik Önlemlerini okuyun. Kullanım Kılavuzunu (CD) ileride ihtiyacınızın olması ihtimaline karşı saklayın. SET'e ait model ve seri numarası SET'in arka tarafında ve yan taraflardan birisi üzerinde yer almaktadır. Bakıma gereksinim duyulduğunda kullanmak üzere bilgileri aşağı kaydedin. MODEL SERİ ENERGY STAR is a set of power-saving guidelines issued by the U.S.Environmental Protection Agency(EPA). As an ENERGY STAR Partner LGE U. S. A.,Inc. has determined that this product meets the ENERGY STAR guidelines for energy efficiency.

24" FHD LED Monitör, VGA ve DVI Girişleri VA2445-LED Öne Çıkan Özellikler

24 FHD LED Monitör, VGA ve DVI Girişleri VA2445-LED Öne Çıkan Özellikler 24" FHD LED Monitör, VGA ve DVI Girişleri VA2445-LED ViewSonic VA2445-LED, evde veya ofiste kullanım için ideal LED arka aydınlatmalı, parlak, ince ön çerçeve tasarımına sahip, 24 inç (23,6 Vis) geniş

Detaylı

Dell UltraSharp U2913WM 73,7 cm (29 ) Ultra geniş monitör

Dell UltraSharp U2913WM 73,7 cm (29 ) Ultra geniş monitör Dell UltraSharp U2913WM 73,7 cm (29 ) Ultra geniş monitör Olağanüstü verimlilik özellikleriyle panoramik bir görünüm. 2560 x 1080 Tam HD, çok yönlü bağlantı ve ileri düzey verimlilik özelliklerine sahip

Detaylı

İçindekiler. Giriş. Uyarı. Dikkat Edilecek Noktalar. Ana Ünite Hakkında. Uzaktan Kumanda Ünitesi. OSD Temel Ayarları.

İçindekiler. Giriş. Uyarı. Dikkat Edilecek Noktalar. Ana Ünite Hakkında. Uzaktan Kumanda Ünitesi. OSD Temel Ayarları. NORDMENDE LE82N8HM İçindekiler Giriş Uyarı Dikkat Edilecek Noktalar Ana Ünite Hakkında Uzaktan Kumanda Ünitesi OSD Temel Ayarları USB Özellikleri Teknik Özellikler Sorun Giderme Giriş LED ürünümüzü satın

Detaylı

BenQ projektör ile 3D içeriği oynatmak için en düşük bilgisayar sistemi gereksinimleri:

BenQ projektör ile 3D içeriği oynatmak için en düşük bilgisayar sistemi gereksinimleri: BenQ projektör ile 3D içerik nasıl izlenir: BenQ projektörünüz D-Sub, Komponent, HDMI, Video ve S-Video olarak aktarılan üç boyutlu (3D) içeriğin oynatılmasını destekler. Ancak BenQ projektör ile 3D içeriği

Detaylı

3B GÖZLÜK KULLANICI KILAVUZU. Lütfen setinizi çalıştırmadan önce bu kılavuzu dikkatli bir şekilde okuyun ve gelecekte başvurmak üzere saklayın.

3B GÖZLÜK KULLANICI KILAVUZU. Lütfen setinizi çalıştırmadan önce bu kılavuzu dikkatli bir şekilde okuyun ve gelecekte başvurmak üzere saklayın. KULLANICI KILAVUZU 3B GÖZLÜK Lütfen setinizi çalıştırmadan önce bu kılavuzu dikkatli bir şekilde okuyun ve gelecekte başvurmak üzere saklayın. AG-S100 www.lge.com 2 Dikkat Kişisel güvenliğinizi sağlamak

Detaylı

MONITOR LE116N8FM NORDMENDE

MONITOR LE116N8FM NORDMENDE MONITOR LE116N8FM NORDMENDE İçindekiler Giriş Uyarı Dikkat Edilecek Noktalar Ana Ünite Hakkında Uzaktan Kumanda Ünitesi OSD Temel Ayarları USB Özellikleri Teknik Özellikler Sorun Giderme Giriş LED ürünümüzü

Detaylı

İçindekiler. Giriş. Uyarı. Dikkat Edilecek Noktalar. Ana Ünite Hakkında. Uzaktan Kumanda Ünitesi. OSD Temel Ayarları.

İçindekiler. Giriş. Uyarı. Dikkat Edilecek Noktalar. Ana Ünite Hakkında. Uzaktan Kumanda Ünitesi. OSD Temel Ayarları. MODEL NO: LE82N8HA İçindekiler Giriş Uyarı Dikkat Edilecek Noktalar Ana Ünite Hakkında Uzaktan Kumanda Ünitesi OSD Temel Ayarları USB Özellikleri Teknik Özellikler Sorun Giderme Giriş LED TV ürünümüzü

Detaylı

Türkçe. Giriş. Özelliklere Genel Bakış

Türkçe. Giriş. Özelliklere Genel Bakış Özelliklere Genel Bakış Giriş 7-inç TFT LCD Görüntü çözünürlüğü: 480(En) x 234(Boy) Görüntü modu: 4:3 ve 16:9 Desteklenen dosya biçimleri: JPEG & Hareketli-JPEG (320x240 QVGA 15 fps; 640x480 VGA 6 fps.)

Detaylı

22" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım

22 FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım 22" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım VG2233-LED ViewSonic VG2233-LED, yüksek talepleri olan iş profesyonelleri için ideal olan 21,5 inç'lik bir ekrandır. 1920x1080 Full HD

Detaylı

İçindekiler. Giriş. Uyarı. Dikkat Edilecek Noktalar. Ana Ünite Hakkında. Uzaktan Kumanda Ünitesi. OSD Temel Ayarları.

İçindekiler. Giriş. Uyarı. Dikkat Edilecek Noktalar. Ana Ünite Hakkında. Uzaktan Kumanda Ünitesi. OSD Temel Ayarları. LC42A15FV İçindekiler Giriş Uyarı Dikkat Edilecek Noktalar Ana Ünite Hakkında Uzaktan Kumanda Ünitesi OSD Temel Ayarları USB Özellikleri Teknik Özellikler Sorun Giderme 1 Giriş LCD TV ürünümüzü satın aldığınız

Detaylı

Kurma Kılavuzu. 1. Paket. Renk Yönetimi LCD Monitörü. Önemli

Kurma Kılavuzu. 1. Paket. Renk Yönetimi LCD Monitörü. Önemli Kurma Kılavuzu Renk Yönetimi LCD Monitörü Önemli Lütfen kendinizi güvenli ve etkin kullanıma alıştırmak için ÖNLEMLERİ, bu Kurma Kılavuzunu ve CD-ROM'da yüklü olan Kullanıcı Kılavuzu dikkatle okuyun. 1.

Detaylı

İçindekiler. Giriş. Uyarı. İkaz. Ana Ünite Açıklaması. Uzaktan Kumanda. OSD temel ayarı. USB Özellikleri. Teknik Özellikler.

İçindekiler. Giriş. Uyarı. İkaz. Ana Ünite Açıklaması. Uzaktan Kumanda. OSD temel ayarı. USB Özellikleri. Teknik Özellikler. MODEL NO: LC32A5HV İçindekiler Giriş Uyarı İkaz Ana Ünite Açıklaması Uzaktan Kumanda OSD temel ayarı USB Özellikleri Teknik Özellikler Arıza Giderme 1 Uyarı İKAZ ELEKTRİK ÇARPMASI RİSKİ AÇMAYIN İKAZ:

Detaylı

24" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım

24 FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım 24" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım VG2433-LED ViewSonic VG2433-LED, yüksek talepleri olan iş profesyonelleri için ideal olan 23,6 inç'lik bir ekrandır. 1920x1080 FullHD

Detaylı

HDMI Matris Sviç, 4 x 2 Portlu

HDMI Matris Sviç, 4 x 2 Portlu HDMI Matris Sviç, 4 x 2 Portlu KILAVUZ DS-48300 Bu ürünü satın aldığınız için teşekkür ederiz. En iyi performans ve emniyet için bu ürünü bağlamadan, kullanmadan veya ayarlamadan önce lütfen bu talimatları

Detaylı

27" 10 nokta dokunmatik interaktif ekran

27 10 nokta dokunmatik interaktif ekran 27" 10 nokta dokunmatik interaktif ekran IFP2710 ViewSonic IFP2710, sunum yapanların ekran üzerine kolayca çizim yapmasını, yazı yazmasını ve not almasını sağlayan parmak ve kalem ile dokunma özelliklerine

Detaylı

LE66N8HM - LE66N8HA NORDMENDE

LE66N8HM - LE66N8HA NORDMENDE 26" LED TELEVİZYON VE MONİTÖR LE66N8HM - LE66N8HA NORDMENDE İçindekiler Giriş Uyarı Dikkat Edilecek Noktalar Ana Ünite Hakkında Uzaktan Kumanda Ünitesi OSD Temel Ayarları USB Özellikleri Teknik Özellikler

Detaylı

A. İşlem Kontrol Paneli

A. İşlem Kontrol Paneli A. İşlem Kontrol Paneli EN TR Timer Zamanlayıcı Memory/Screen lock (unlock) Hafıza/Ekran kilidi (kilit açma) Downward movement Aşağı hareket Upward movement Yukarı hareket Memory 1/2/3 Hafıza 1/2/3 Display

Detaylı

İçindekiler. Giriş. Uyarı. İkaz. Ana Ünite Açıklaması. Uzaktan Kumanda. OSD temel ayarı. USB Özellikleri. Teknik Özellikler.

İçindekiler. Giriş. Uyarı. İkaz. Ana Ünite Açıklaması. Uzaktan Kumanda. OSD temel ayarı. USB Özellikleri. Teknik Özellikler. MODEL NO: LE22N6FV İçindekiler Giriş Uyarı İkaz Ana Ünite Açıklaması Uzaktan Kumanda OSD temel ayarı USB Özellikleri Teknik Özellikler Arıza Giderme 1 LED Uyarı İKAZ ELEKTRİK ÇARPMASI RİSKİ AÇMAYIN İKAZ:

Detaylı

19" Geniş Ekran LED Monitör

19 Geniş Ekran LED Monitör Genel Bakış ViewSonic VA1917a, evde veya ofiste kullanım için ideal LED arka aydınlatmalı, parlak ve ince ön çerçeve tasarımına sahip, 18,5 inç geniş ekran monitördür. 1366 x 768 çözünürlük ve 5 ms tepki

Detaylı

Exper Style Kolay Kullanım Kılavuzu

Exper Style Kolay Kullanım Kılavuzu Kolay Kullanım Kılavuzu Hakkında Bu kolay kullanım kılavuzu, sisteminizi başlatmak için kullanacağınız bir referans niteliğindedir. Daha detaylı bilgiyi cihaz kutusundan çıkan Device Drivers & Utilities

Detaylı

1 Paket. Kurma Kılavuzu. Renk Yönetimi LCD Monitörü. Önemli

1 Paket. Kurma Kılavuzu. Renk Yönetimi LCD Monitörü. Önemli Kurma Kılavuzu Renk Yönetimi LCD Monitörü Önemli Lütfen kendinizi güvenli ve etkin kullanıma alıştırmak için ÖNLEMLERİ, bu Kurma Kılavuzunu ve CD-ROM da yüklü olan Kullanım Kılavuzunu dikkatle okuyun.

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler

İÇİNDEKİLER. Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler İÇİNDEKİLER Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler 2 3-4 5 5 6 1 Değerli Müşterimiz LUITON LT- 002 ürününü tercih ettiğiniz için

Detaylı

HDMI Uzatma Seti Full HD, 130 m

HDMI Uzatma Seti Full HD, 130 m HDMI Uzatma Seti Full HD, 130 m Kullanma Kılavuzu DS-55101 Digitus HDMI Çoğaltıcı Seti, Full HD en yüksek talepleri dahi karşılayacak maks. 130 m lik bir geliştirme çözümü sunar. Dijital video ve audio

Detaylı

Dell Vostro 230. Uyarılar Hakkında. Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler

Dell Vostro 230. Uyarılar Hakkında. Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler Dell Vostro 230 Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler Uyarılar Hakkında UYARI: UYARI, meydana gelebilecek olası maddi hasar, kişisel yaralanma veya ölüm tehlikesi anlamına gelir. UYARI: Bilgisayarı kendiniz

Detaylı

IP Üzerinden HDMI KVM Sinyal Uzatma Cihazı

IP Üzerinden HDMI KVM Sinyal Uzatma Cihazı IP Üzerinden HDMI KVM Sinyal Uzatma Cihazı Önemli Güvenlik Talimatları Kullanma Kılavuzu DS-55202 1. Kurulumdan önce verici ve alıcıyı karıştırmayın. 2. Cihaz çalışıyorken fişini prizden çekmeyin. Kolay

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz ASUS MS228H http://tr.yourpdfguides.com/dref/4350536

Kullanım kılavuzunuz ASUS MS228H http://tr.yourpdfguides.com/dref/4350536 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya ASUS MS228H için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki ASUS MS228H tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar,

Detaylı

İçindekiler. Giriş. Uyarı. Dikkat Edilecek Noktalar. Ana Ünite Hakkında. Uzaktan Kumanda Ünitesi. OSD Temel Ayarları.

İçindekiler. Giriş. Uyarı. Dikkat Edilecek Noktalar. Ana Ünite Hakkında. Uzaktan Kumanda Ünitesi. OSD Temel Ayarları. MONITOR LC106M15FV İçindekiler Giriş Uyarı Dikkat Edilecek Noktalar Ana Ünite Hakkında Uzaktan Kumanda Ünitesi OSD Temel Ayarları USB Özellikleri Teknik Özellikler Sorun Giderme 1 Giriş LCD ürünümüzü satın

Detaylı

Yüksek Performanslı LCD Düz Panel Monitörler

Yüksek Performanslı LCD Düz Panel Monitörler Kapalı Devre TV Yüksek Performanslı LCD Düz Panel ler Yüksek Performanslı LCD Düz Panel ler Yüksek çözünürlüklü 500 TVL, 1600 x 1200 (UML-202-90) veya 1280 x 1024 (UML-192-90 ve UML-172-90) görüntü PC

Detaylı

İlk Kez GIGABYTE Notebook kullanma

İlk Kez GIGABYTE Notebook kullanma GIGABYTE Notebook satın aldığınız için sizi kutlarız! Bu kılavuz size notebook kurulumuna başlamanızda yardımcı olacaktır. Nihai ürün konfigürasyonu satın aldığınız andaki modeline bağlıdır. GIGABYTE,

Detaylı

İçindekiler. Güvenlik Önlemleri...2 LCD MONİTÖRLER HAKKINDA ÖZEL NOTLAR...2. Pakette Gelenler...3. Kurulum Talimatları...3

İçindekiler. Güvenlik Önlemleri...2 LCD MONİTÖRLER HAKKINDA ÖZEL NOTLAR...2. Pakette Gelenler...3. Kurulum Talimatları...3 İçindekiler Güvenlik Önlemleri...2 LCD MONİTÖRLER HAKKINDA ÖZEL NOTLAR...2 Pakette Gelenler...3 Kurulum Talimatları...3 Monitörün Montajı... 3 Monitörün Sökülmesi... 3 Görüş Açısının Ayarlanması... 4 Cihazların

Detaylı

2 Kablolu Görüntülü Diafon Sistemi

2 Kablolu Görüntülü Diafon Sistemi 2 Kablolu Görüntülü Diafon Sistemi 2K701 / 7 MİTÖR KULLANIM KILAVUZU Monitör Kapı Aç Dahili Arama Hakkında Ayarlar 2K701 / 7 Daire İçi Monitör (Dokunmatik Buton) Lütfen Ürünü Kullanmadan Önce Bu Kılavuzu

Detaylı

User s Guide XA7 SERIES/XG SERIES. LCD Monitor

User s Guide XA7 SERIES/XG SERIES. LCD Monitor User s Guide XA7 SERIES/XG SERIES LCD Monitor 2005 Xerox Corporation. Her hakkı mahfuzdur. İşbu belge içinde yasal ve tüzel olarak telif hakları verilmiş, verilebilir ve ilerideki verilebilecek olan tüm

Detaylı

Ev Eğlencesi için Büyük Ekran Keyfi. Genel Bakış. Özellikler. 23,6" Full HD Multimedya Monitör

Ev Eğlencesi için Büyük Ekran Keyfi. Genel Bakış. Özellikler. 23,6 Full HD Multimedya Monitör 1/5 23,6" Full HD Multimedya Monitör Ev Eğlencesi için Büyük Ekran Keyfi Genel Bakış ViewSonic VX2410mh-LED, ev eğlencesi için ideal 24 inç (23,6 ") geniş ekran Full HD LED monitördür. 1920x1080p çözünürlük,

Detaylı

Dell UltraSharp U2412M 61 cm (24") Geniş Ekran Monitör

Dell UltraSharp U2412M 61 cm (24) Geniş Ekran Monitör Dell UltraSharp U2412M 61 cm (24") Geniş Ekran Monitör Her açıdan müthiş bir performans Geniş ekran performansından istediğiniz şekilde yararlanın. 24" 16:10 paneli, IPS teknolojisi ve LED arkadan aydınlatmasıyla

Detaylı

VESTEL VIDEOWALL, İHTİYACINIZA GÖRE ŞEKİLLENEN LED EKRAN TEKNOLOJİSİ

VESTEL VIDEOWALL, İHTİYACINIZA GÖRE ŞEKİLLENEN LED EKRAN TEKNOLOJİSİ VESTEL VIDEOWALL VESTEL VIDEOWALL, İHTİYACINIZA GÖRE ŞEKİLLENEN LED EKRAN TEKNOLOJİSİ Vestel Videowall ile ister ekranları birleştirerek aynı anda birden fazla yayını izleyin, ister tek bir yayını yüksek

Detaylı

X-107 KULLANMA KILAVUZU

X-107 KULLANMA KILAVUZU X-107 KULLANMA KILAVUZU Ekran ölçüsü 7inç Çözünürlülük 480 X ( RGB) X 234 Parlaklık 350cd/m2 Kontrast 300 : 1 Görüntü açısı ( L/R / T / B) : 60/ 60/40/60 Güç kaynağı 8~17V ( tipik DV 12V) Güç sarfiyatı

Detaylı

4K HDMI HDBaseT Sinyal Güçlendirici Set, 100m

4K HDMI HDBaseT Sinyal Güçlendirici Set, 100m 4K HDMI HDBaseT Sinyal Güçlendirici Set, 100m Kullanma Kılavuzu DS-55504 Kurulum işleminden ve kullanmadan önce lütfen aşağıdaki güvenlik talimatlarını dikkatli şekilde okuyun: 1. Lütfen bu cihazla ilgili

Detaylı

Canon XEED SX60. Özellikler

Canon XEED SX60. Özellikler Canon XEED SX60 Projektörler Arşiv Ürünleri XEED SX60 pırıl pırıl sunum ve filmler için parlak, yüksek kontrastlı projeksiyon sağlar. SXGA+, sessize yakın kullanım ve Ev Sineması moduyla, hem evde hem

Detaylı

TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU

TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU BLW-80PB BEAM DEDEKTÖR TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU UYARI! Kurulum işlemine geçmeden önce kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyunuz. Bu kullanma kılavuzunun içeriği, fonksiyonlardaki değişiklikler

Detaylı

DERİN BAS HOPARLÖRLÜ BLUETOOTH "SOUNDBAR"

DERİN BAS HOPARLÖRLÜ BLUETOOTH SOUNDBAR DERİN BAS HOPARLÖRLÜ BLUETOOTH "SOUNDBAR" Hızlı Kurulum Kılavuzu DA-10295 Hoş Geldiniz Digitus Derin Bas Hoparlörlü Bluetooth Soundbar cihazını satın aldığınız için teşekkür ederiz! İster çoklu ortam yürütme

Detaylı

İçerik Tablosu. Güvenlik 1 Elektrik güvenliği 1 Kurulum güvenliği 1 Temizleme güvenliği 1

İçerik Tablosu. Güvenlik 1 Elektrik güvenliği 1 Kurulum güvenliği 1 Temizleme güvenliği 1 İçerik Tablosu Güvenlik 1 Elektrik güvenliği 1 Kurulum güvenliği 1 Temizleme güvenliği 1 LCD monitörler hakkında notlar 2 Ürün ambalajının içindekiler 2 Kurulum talimatları 3 Yerleşim 3 Kurulum 3 Harici

Detaylı

Bu kullanma kılavuzu Piranha Razor U Type oyun kumandası için geçerlidir.

Bu kullanma kılavuzu Piranha Razor U Type oyun kumandası için geçerlidir. razor u type Bu kullanma kılavuzu Piranha Razor U Type oyun kumandası için geçerlidir. DİKKAT: Bu kullanma kılavuzu sadece web sitesi için hazırlanmış olup, ürün içerisindeki kılavuz ile farklılıklar gösterebilir.

Detaylı

Dell Latitude E6400 Kurulum ve Özellikler ile İlgili Bilgiler

Dell Latitude E6400 Kurulum ve Özellikler ile İlgili Bilgiler Uyarı Hakkında UYARI: UYARI, meydana gelebilecek olası maddi hasar, kişisel yaralanma veya ölüm tehlikesi anlamına gelir. Dell Latitude E6400 Kurulum ve Özellikler ile İlgili Bilgiler 1 2 3 4 24 25 26

Detaylı

KABLOLU KUMANDA Kullanıcı Kılavuzu

KABLOLU KUMANDA Kullanıcı Kılavuzu KABLOLU KUMANDA Kullanıcı Kılavuzu 6 720 868 66 (2016/11) TR Klimamızı satın aldığınız için teşekkür ederiz. Klimanızı kullanmadan önce lütfen bu kullanıcı kılavuzunu dikkatlice okuyun. Kablolu Kumandanın

Detaylı

KAÇAK AKIM RÖLESİ. www.ulusanelektrik.com.tr. Sayfa 1

KAÇAK AKIM RÖLESİ. www.ulusanelektrik.com.tr. Sayfa 1 DELAB TM-18C KAÇAK AKIM RÖLESİ İÇERİK GENEL / BUTON FONKSİYONLARI.2 PARAMETRE AYARLARI...2 PARAMETRE AÇIKLAMALARI 3 KAÇAK AKIM AYARLARI...3 AÇMA SÜRESİ AYARLARI.3 AŞIRI AKIM AYARLARI...4 ÇALIŞMA SÜRESİ..4

Detaylı

LMD-2110MD. 21,5 inç Full HD 2D LCD medikal monitör. Genel Bakış. Özellikler. Full HD çözünürlüklü monitör medikal güvenlik standartlarıyla uyumludur

LMD-2110MD. 21,5 inç Full HD 2D LCD medikal monitör. Genel Bakış. Özellikler. Full HD çözünürlüklü monitör medikal güvenlik standartlarıyla uyumludur LMD-2110MD 21,5 inç Full HD 2D LCD medikal monitör Genel Bakış Full HD çözünürlüklü monitör medikal güvenlik standartlarıyla uyumludur LMD-2110MD monitör, Full HD (1920 x 1080) çözünürlük ve 10 bit sinyal

Detaylı

Ultra İnce Çerçeveli 49 Kurumsal Ekran CDX4952 Ultra İnce Çerçeve

Ultra İnce Çerçeveli 49 Kurumsal Ekran CDX4952 Ultra İnce Çerçeve Ultra İnce Çerçeveli 49 Kurumsal Ekran CDX4952 Etkileyici parlaklık, canlı görüntüler ve çok ekranlı dizilim imkanıyla, 49 (48,5 izlenebilir) ViewSonic CDX4952 kurumsal ekran, olağanüstü video duvarları

Detaylı

HDMI GENİŞLETİCİ SET, FULL HD

HDMI GENİŞLETİCİ SET, FULL HD HDMI GENİŞLETİCİ SET, FULL HD Kullanma Kılavuzu DS-55100-1 Digitus HDMI Çoğaltıcı Seti, Full HD en yüksek talepleri dahi karşılayacak maks. 50 m lik bir geliştirme çözümü sunar. Dijital video ve audio

Detaylı

TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU

TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU BLW-140PB BEAM DEDEKTÖR TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU UYARI! Kurulum işlemine geçmeden önce kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyunuz. Bu kullanma kılavuzunun içeriği, fonksiyonlardaki değişiklikler

Detaylı

Dell Precision İş İstasyonu T1500 Kurulum ve Özellikler ile İlgili Teknik Bilgi Sayfası

Dell Precision İş İstasyonu T1500 Kurulum ve Özellikler ile İlgili Teknik Bilgi Sayfası Uyarılar Hakkında UYARI: UYARI, meydana gelebilecek olası maddi hasar, kişisel yaralanma veya ölüm tehlikesi anlamına gelir. Dell Precision İş İstasyonu T1500 Kurulum ve Özellikler ile İlgili Teknik Bilgi

Detaylı

Edimax Gemini Ev Wi-Fi Dolaşım Güncelleme Kiti RE11 Hızlı Kurulum Kılavuzu

Edimax Gemini Ev Wi-Fi Dolaşım Güncelleme Kiti RE11 Hızlı Kurulum Kılavuzu Edimax Gemini Ev Wi-Fi Dolaşım Güncelleme Kiti RE11 Hızlı Kurulum Kılavuzu 06-2016 / v1.0 I. Ü rün Bilgileri I-1. Paket İçeriği - RE11S x 2 - Çok Dilli Hızlı Kurulum Kılavuzu (HKR) ve Kullanım Kılavuzu

Detaylı

Bu kullanma kılavuzu Piranha Monza için geçerlidir.

Bu kullanma kılavuzu Piranha Monza için geçerlidir. monza Bu kullanma kılavuzu Piranha Monza için geçerlidir. DİKKAT: Bu kullanma kılavuzu sadece web sitesi için hazırlanmış olup, ürün içerisindeki kılavuz ile farklılıklar gösterebilir. Önsöz Değerli Piranha

Detaylı

Kullanım Kontrolleri. ActivSound 75. (1) Güç (Power) düğmesi Cihazı açar/kapatır. (2) Güç göstergesi Cihaz AÇIK durumda olduğunda yeşil yanar.

Kullanım Kontrolleri. ActivSound 75. (1) Güç (Power) düğmesi Cihazı açar/kapatır. (2) Güç göstergesi Cihaz AÇIK durumda olduğunda yeşil yanar. ActivSound 75 (1) Güç (Power) düğmesi Cihazı açar/kapatır. () Güç göstergesi Cihaz AÇIK durumda olduğunda yeşil yanar. () Kızılötesi Mikrofon Ses Kontrolü [Öğretmen (Teacher) 1 ve ] Bu kontrol, kızılötesi

Detaylı

USB Oynatma Özellikli 32" Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3205-EP Dahili USB Multimedya Oynatıcı

USB Oynatma Özellikli 32 Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3205-EP Dahili USB Multimedya Oynatıcı USB Oynatma Özellikli 32" Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3205-EP ViewSonic CDE3205; perakende, karşılama ve hızlı hizmet veren restoran ortamlarında günde 16 saat/haftada 7 gün çalışabilen, uygun maliyetli

Detaylı

GÜÇ HATTI YÜKSEK HIZLI AĞ KÖPRÜSÜ

GÜÇ HATTI YÜKSEK HIZLI AĞ KÖPRÜSÜ GÜÇ HATTI YÜKSEK HIZLI AĞ KÖPRÜSÜ Hızlı Kurulum Kılavuzu 1 Önemli Güvenlik Talimatları Bu ürünün, AC güç hattına bağlanması amaçlanmıştır. Ürün kullanılırken aşağıdaki önlemler alınmalıdır: Ürünü kurmadan

Detaylı

UltraView IP XP3 Gündüz/Gece Sabit Kamera Hızlı Başlangıç Kılavuzu

UltraView IP XP3 Gündüz/Gece Sabit Kamera Hızlı Başlangıç Kılavuzu UltraView IP XP3 Gündüz/Gece Sabit Kamera Hızlı Başlangıç Kılavuzu P/N 1070300-TR REV B ISS 17NOV10 Telif Hakkı 2010 UTC Fire & Security. Tüm hakları saklıdır. Ticari markalar ve patentler UltraView adı

Detaylı

Verilen Aksesuarlar.

Verilen Aksesuarlar. Önlemler. Güvenlik İpuçları. Lütfen kamerayı kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatle okuyunuz. Taşımacılık, depolama veya kurulum sırasında stres, şiddet titreşim veya sıvı saldırılardan zarar kaçının. Kamera

Detaylı

ASUS VT207N 10 Parmak Çoklu Dokunmatik Sezgisel Dokunmatik Deneyimi

ASUS VT207N 10 Parmak Çoklu Dokunmatik Sezgisel Dokunmatik Deneyimi 10 Parmak Dokunmatik Ekranda Nefes Kesen Görsellerin Tadını Çıkarın 10 parmak dokunmatik ekran ile girdileriniz sezgisel olarak algılanır 100.000.000:1 ASUS Akıllı Kontrast Oranı ve 5ms tepki süresi ile

Detaylı

VA2261. Genel Bakış. 22" (21,5" görüntülenebilir) Full HD LED Monitör

VA2261. Genel Bakış. 22 (21,5 görüntülenebilir) Full HD LED Monitör Genel Bakış ViewSonic VA2261 22"" (21,5"" görüntülenebilir) Full HD LED ekranı ve 1920x1080p çözünürlük ve 5MS tepki süresi ile filmler, oyunlar ve diğer uygulamalar için en iyi görüntü performansını sunuyor.

Detaylı

İÇİNDEKİLER Güvenlik Paket içeriği Telsiz Şeması Telsiz şeması açıklamaları Bataryanın takılması Antenin takılması Cihazın şarj edilmesi Temel işlemler Göstergeler ve anlamları Temizlik ve Bakım Uyarılar

Detaylı

B2 KANTAR İNDİKATÖRÜ KULLANIM KILAVUZU

B2 KANTAR İNDİKATÖRÜ KULLANIM KILAVUZU Sürüm 1.0 ERTE Endüstriyel Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Adres Sakarya Cad. 142/A Balçova İZMİR TÜRKİYE Telefon +90 232 259 7400 Faks +90 232 259 3960 E-posta Web sitesi bilgi@erte.com.tr

Detaylı

2-Bağlantı Noktalı USB/HDMI Kablosu KVM Anahtarı

2-Bağlantı Noktalı USB/HDMI Kablosu KVM Anahtarı 2-Bağlantı Noktalı USB/HDMI Kablosu KVM Anahtarı Kullanım Kılavuzu DS-11900 Sürüm 1.0 İçindekiler 1 GİRİŞ... 3 1.1 ÖZELLİKLER... 3 1.2 FİZİKSEL ÇİZİMİ... 3 1.3 PAKET İÇİNDEKİLER... 4 2 TEKNİK ÖZELLİKLER...

Detaylı

32" (31,5" izlenebilir) Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3204 Entegre USB Multimedya Oynatıcı

32 (31,5 izlenebilir) Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3204 Entegre USB Multimedya Oynatıcı 32" (31,5" izlenebilir) Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3204 ViewSonic CDE3204; otel, restoran ve konuk karşılama ortamları için harika bir tercih olan yüksek performanslı bir 32" (31,5" görüntülenebilir)

Detaylı

TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU

TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU GÜVENLİK AMAÇLI KAMERALAR TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU MODELLER BLW-IR1091-AHD, BLW-IR1092-AHD BLW-IR1081-AHD, BLW-IR1082-AHD, BLW-IR1083-AHD, BLW-IR1084-AHD UYARI! Kurulum işlemine geçmeden

Detaylı

HDMI Genişletici Çoğaltıcı Set, 1x2

HDMI Genişletici Çoğaltıcı Set, 1x2 HDMI Genişletici Çoğaltıcı Set, 1x2 Kullanma Kılavuzu DS-55302 Digitus HDMI Çoğaltıcı Dağıtıcı Seti, 1x2 en yüksek talepleri dahi karşılayacak maks. 40 m ye kadar bir geliştirme ve dağıtma çözümü sunar.

Detaylı

Dokunmatik Yüzey ve Klavye

Dokunmatik Yüzey ve Klavye Dokunmatik Yüzey ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan

Detaylı

COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Anemometre

COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Anemometre COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Anemometre Lütfen ürünü kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyunuz ve ilerisi için saklayınız. İÇERİK 1. Güvenlik... 1 2. Genel Tanıtım... 2 3. Özellikler...

Detaylı

Mina 960 Kart Basma Saati Kullanım Kılavuzu

Mina 960 Kart Basma Saati Kullanım Kılavuzu Mina 960 Kart Basma Saati Kullanım Kılavuzu Bu kılavuz kart basma saatinin kullanımına yönelik doğru çalışma alışkanlıkları konusunda bilgiler vermektedir. Daha detaylı bilgiyi http://www.perkotek.com

Detaylı

Dell Latitude E5430/E5530

Dell Latitude E5430/E5530 Dell Latitude E5430/E5530 Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler Uyarılar Hakkında UYARI: UYARI, meydana gelebilecek olası maddi hasar, kişisel yaralanma veya ölüm tehlikesi anlamına gelir. Latitude E5430

Detaylı

MAGIC MOTION UZAKTAN KUMANDA

MAGIC MOTION UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KILAVUZU MAGIC MOTION UZAKTAN KUMANDA Setinizi çalıştırmadan önce bu kılavuzu lütfen dikkatle okuyun ve ileride başvurmak için saklayın. AN-MR200 Magic Motion Uzaktan Kumanda (AKB732955) Dongle

Detaylı

Dell Precision İş İstasyonu M6400 Kurulum ve Özellikler ile İlgili Bilgi Sayfası

Dell Precision İş İstasyonu M6400 Kurulum ve Özellikler ile İlgili Bilgi Sayfası Uyarılar Hakkında UYARI: UYARI, meydana gelebilecek olası maddi hasar, kişisel yaralanma veya ölüm tehlikesi anlamına gelir. Dell Precision İş İstasyonu M6400 Kurulum ve Özellikler ile İlgili Bilgi Sayfası

Detaylı

Tablet Bilgisayar SGPT12 Serisi. Hızlı Kurulum Kılavuzu

Tablet Bilgisayar SGPT12 Serisi. Hızlı Kurulum Kılavuzu Tablet Bilgisayar SGPT12 Serisi Hızlı Kurulum Kılavuzu Hoş Geldiniz Xperia Tablet S satın aldığınız için tebrik ederiz. Bu Hızlı Kurulum Kılavuzu, tablet bilgisayarınızın kullanılması için gereken başlangıç

Detaylı

Dell Vostro 5470. Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler. Önden ve Arkadan Görünüm. Uyarılar Hakkında

Dell Vostro 5470. Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler. Önden ve Arkadan Görünüm. Uyarılar Hakkında Dell Vostro 5470 Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler Uyarılar Hakkında UYARI: UYARI, meydana gelebilecek olası maddi hasar, kişisel yaralanma veya ölüm tehlikesi anlamına gelir. Önden ve Arkadan Görünüm

Detaylı

4K HDMI Genişletici Set, 4K2K/60 Hz

4K HDMI Genişletici Set, 4K2K/60 Hz 4K HDMI Genişletici Set, 4K2K/60 Hz Kullanma Kılavuzu DS-55204 Digitus 4K Çoğaltıcı Seti, 4K2K/60Hz hem yüksek çözünürlüklü grafikler hem de kesintisiz video oynatımı için en yüksek talepleri dahi karşılayan

Detaylı

4K HDMI Genişletici Set, HDBaseT

4K HDMI Genişletici Set, HDBaseT 4K HDMI Genişletici Set, HDBaseT Kullanma Kılavuzu DS-55501 Digitus 4K Uzatıcı Seti, HDBaseT hem yüksek netlikte grafik ekranı hem de kesintisiz video oynatımına yönelik en yüksek talepler için 100 metreye

Detaylı

Dell Latitude E7240/E7440

Dell Latitude E7240/E7440 Dell Latitude E7240/E7440 Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler Uyarılar Hakkında UYARI: UYARI, meydana gelebilecek olası maddi hasar, kişisel yaralanma veya ölüm tehlikesi anlamına gelir. Latitude E7240

Detaylı

1.1 Genel Paket İçeriği Modele Özgü Özellikler Güvenlik Standartları ve Korumalar Kurulum...

1.1 Genel Paket İçeriği Modele Özgü Özellikler Güvenlik Standartları ve Korumalar Kurulum... EL KİTABI İçerik 1. Özellikler.................................. 3 1.1 Genel................................. 3 1.2 Paket İçeriği................................ 3 1.3 Modele Özgü Özellikler............................

Detaylı

Modem ve Yerel Ağ. Kullanıcı Kılavuzu

Modem ve Yerel Ağ. Kullanıcı Kılavuzu Modem ve Yerel Ağ Kullanıcı Kılavuzu Telif Hakkı 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir. HP ürünleri ve hizmetlerine ilişkin

Detaylı

GÜVENLİK TALİMATLARI GİRİŞ ÖZELLİKLER

GÜVENLİK TALİMATLARI GİRİŞ ÖZELLİKLER KULLANIM KILAVUZU GÜVENLİK TALİMATLARI Talimatlara uyulmaması nedeniyle hasar oluşması durumunda garanti geçerli değilir.o yüzden talimatları lütfen iyice okuyun. Bu talimatları saklayın. Bu ürünü düşürmeyin,

Detaylı

20 (19.5 Görüntülenebilir) SuperClear MVA Panel Teknolojisine ile Full HD LED Monitör

20 (19.5 Görüntülenebilir) SuperClear MVA Panel Teknolojisine ile Full HD LED Monitör 20 (19.5 Görüntülenebilir) SuperClear MVA Panel Teknolojisine ile Full HD LED Monitör VA2055Sa 20 (19.5 Görüntülenebilir) 1920x1080 Full HD çözünürlüğü ve SuperClear MVA Panel teknolojisine sahip paneli

Detaylı

4K HDMI Sinyal Uzatma Cihazı, HDBaseT

4K HDMI Sinyal Uzatma Cihazı, HDBaseT 4K HDMI Sinyal Uzatma Cihazı, HDBaseT Kullanma Kılavuzu DS-55500 Önemli güvenlik notu Kurulum işleminden ve kullanmadan önce lütfen aşağıdaki güvenlik talimatlarını dikkatli şekilde okuyun: Lütfen bu cihazla

Detaylı

K I F D G E L H C J. Pilleri takın Hareket algılayıcısı (G) ışıkları

K I F D G E L H C J. Pilleri takın Hareket algılayıcısı (G) ışıkları MI-4500X Wireless Optical Mouse Ürün bilgileri A B K I F D G E L H C J Fare A: Kaydırma ruleti ve üçüncü düğme Düşük pil LED göstergesi (yanıp söner) B: Sağ düğme C: Sol düğme D: Tarayıcı geri düğmesi

Detaylı

Genişletme Ünitesi DX517. Donanım Kurulum Kılavuzu

Genişletme Ünitesi DX517. Donanım Kurulum Kılavuzu Genişletme Ünitesi DX517 Donanım Kurulum Kılavuzu İçindekiler Bölüm 1: Başlamadan Önce Paket İçeriği 3 Bir Bakışta Genişletme Ünitesi 4 Güvenlik Talimatları 5 Bölüm 2: Donanım Kurulumu Sürücünün Takılması

Detaylı

Dell Vostro 330. Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler. Uyarılar Hakkında. Önden ve Arkadan Görünüm

Dell Vostro 330. Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler. Uyarılar Hakkında. Önden ve Arkadan Görünüm Dell Vostro 330 Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler Uyarılar Hakkında UYARI: UYARI, meydana gelebilecek olası maddi hasar, kişisel yaralanma veya ölüm tehlikesi anlamına gelir. Önden ve Arkadan Görünüm

Detaylı

Pirinç Beyazlık Ölçer. Kullanma Kılavuzu

Pirinç Beyazlık Ölçer. Kullanma Kılavuzu Pirinç Beyazlık Ölçer Kullanma Kılavuzu 2 Özellikler Ölçme Metodu : Yansıtmalı ölçüm Ölçülebilen Ürünler : Glütensiz Parlatılmış Pirinç, Glütensiz Esmer Pirinç, Glütensiz Yıkanmış pirinç, Glütenli Parlatılmış

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU

KULLANIM KILAVUZU KULLANIM KILAVUZU 18504 Önemli Güvenlik Talimatları...3 1. Giriş...5 1.1 Genel Bilgiler...5 1.2 Özellikler...5 1.3 Kontrol listesi...6 2. Monitörün kurulması...7 2.1 Temel Kurulum...7 2.2 VESA Standardı

Detaylı

Gerçek hayattakine benzer görüntü kalitesi, tasarım uzmanlarına daha iyi bir görüntü çözümü sunar.

Gerçek hayattakine benzer görüntü kalitesi, tasarım uzmanlarına daha iyi bir görüntü çözümü sunar. 27 inç geniş açı WQHD çözünürlükte ekran Gerçek hayattakine benzer görüntü kalitesi, tasarım uzmanlarına daha iyi bir görüntü çözümü sunar. Genel Bakış ViewSonic 'in profesyoneller için tasarladığı VP27

Detaylı

4K HDMI KVM Genişletici Set, HDBaseT

4K HDMI KVM Genişletici Set, HDBaseT 4K HDMI KVM Genişletici Set, HDBaseT Kullanma Kılavuzu DS-55502 Digitus HDMI 4K KVM uzatıcı seti bir verici ünite (yerel konum) ve bir alıcı ünitesinden (uzak konum) oluşur. HDMI sinyali, bir ağ kablosu

Detaylı

PRESTIGIO GEOVISION 150/450 KULLANMA KILAVUZU

PRESTIGIO GEOVISION 150/450 KULLANMA KILAVUZU PRESTIGIO GEOVISION 150/450 KULLANMA KILAVUZU Prestigio GeoVision 150 Kontrollerin yerleşimi 1. Açma/kapama düğmesi 2. SD Kart Yuvası 3. Dokunma Paneli 4. Menü Butonu 5. Işıklı Gösterge (Şarj olurken kırmızı

Detaylı

CDE6502. Gelişmiş Medya Oynatıcı

CDE6502. Gelişmiş Medya Oynatıcı 65 (64.5 izlenebilir) Full HD LED Kurumsal Ekran CDE6502 ViewSonic CDE6502, 1920 x 1080 çözünürlük, 350 nits parlaklık, her açıdan doğru renk performansı ve çift 10W hoparlörleri ile otellerde, restoranlarda

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU Nem Ölçüm Cihazı (Bağıl Nem için) PCE-310 PCE-310

KULLANIM KILAVUZU Nem Ölçüm Cihazı (Bağıl Nem için) PCE-310 PCE-310 KULLANIM KILAVUZU Nem Ölçüm Cihazı (Bağıl Nem için) PCE-310 PCE-310 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 30/05/2017 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Güvenlik Bilgisi... 3 3 Özellikler... 3 3.1 Teknik Özellikler...

Detaylı

Centronic MemoControl MC42

Centronic MemoControl MC42 Centronic MemoControl MC42 tr Montaj ve İşletme Talimatı Bellek Tuşları Aşağıdaki kişilere yönelik önemli bilgiler: Montaj elemanı / Elektrik teknisyeni / Kullanıcı Lütfen ilgili kişilere iletiniz! Bu

Detaylı

1. Başlarken. 1.1 Güvenlik Önlemleri. 1.2 Sistem Gereksinimleri. 1.3 Paket İçeriği

1. Başlarken. 1.1 Güvenlik Önlemleri. 1.2 Sistem Gereksinimleri. 1.3 Paket İçeriği 1. Başlarken 1.1 Güvenlik Önlemleri Prestigio Data Racer I ın kullanımından önce lütfen tüm güvenlik önlemlerini inceleyin. Cihazı doğru şekilde çalıştırmak için bu kitapçıkta belirtilen tüm prosedürleri

Detaylı

İçindekiler. Güvenlik Önlemleri...2 LCD MONİTÖRLER HAKKINDA ÖZEL NOTLAR...2. Pakette Gelenler...3. Kurulum Talimatları...3

İçindekiler. Güvenlik Önlemleri...2 LCD MONİTÖRLER HAKKINDA ÖZEL NOTLAR...2. Pakette Gelenler...3. Kurulum Talimatları...3 İçindekiler Güvenlik Önlemleri...2 LCD MONİTÖRLER HAKKINDA ÖZEL NOTLAR...2 Pakette Gelenler...3 Kurulum Talimatları...3 Monitörün Montajı... 3 Monitörün Sökülmesi... 3 Görüş Açısının Ayarlanması... 4 Cihazların

Detaylı

24" FHD 2 Parmak Optik Dokunmatik LED Monitör, VGA, DVI, HDMI Girişleri, Hoparlör ve İnteraktif Dokunmatik Kalem TD2420

24 FHD 2 Parmak Optik Dokunmatik LED Monitör, VGA, DVI, HDMI Girişleri, Hoparlör ve İnteraktif Dokunmatik Kalem TD2420 24" FHD 2 Parmak Optik Dokunmatik LED Monitör, VGA, DVI, HDMI Girişleri, Hoparlör ve İnteraktif Dokunmatik Kalem TD2420 ViewSonic TD2420, hem ticari hem de tüketici tipi dokunmatik ekran uygulamaları için

Detaylı

İçindekiler 1 GÜVENLIK TALIMATLARI 2 2 PAKET IÇERIĞI 3 3 ÜRÜN GÖRÜNÜMÜ 4 4 SISTEM BAĞLANTISI 5

İçindekiler 1 GÜVENLIK TALIMATLARI 2 2 PAKET IÇERIĞI 3 3 ÜRÜN GÖRÜNÜMÜ 4 4 SISTEM BAĞLANTISI 5 İçindekiler 1 GÜVENLIK TALIMATLARI 2 2 PAKET IÇERIĞI 3 3 ÜRÜN GÖRÜNÜMÜ 4 4 SISTEM BAĞLANTISI 5 4.1 GÜÇ KABLOSUNU BAĞLAMA 5 4.2 MONITÖRÜ BAĞLAMA 5 4.3 YAZICI VEYA TARAYICIYI BAĞLAMA 5 4.4 AĞA BAĞLANMA 5

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu 1 İçindekiler Hoş Geldiniz Arlo'yu seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Ürünü kullanmaya kolayca başlayabilirsiniz. Baz İstasyonu güç adaptörü %100 kablosuz kameralar Ethernet Kablosu

Detaylı

TES Dijital Toprak direnci ölçer TES-1700 KULLANMA KLAVUZU

TES Dijital Toprak direnci ölçer TES-1700 KULLANMA KLAVUZU TES Dijital Toprak direnci ölçer TES-1700 KULLANMA KLAVUZU TES ELECTRICAL ELECTRONIC CORP ı. GÜVENLİK BİLGİSİ Ölçü aleti ile servis ya da çalışma yapmadan önce aşağıdaki güvenlik bilgilerini dikkatle okuyunuz.

Detaylı

Full HD Mini HDMI Genişletici

Full HD Mini HDMI Genişletici Full HD Mini HDMI Genişletici Kullanma Kılavuzu DS-55203 Ürün tanıtımı Bu HDMI Genişletici, çift olarak çalışan bir verici ünite (TX) ve bir de alıcı üniteden (RX) oluşur. Sıkıştırılmamış full HD1080p@60Hz

Detaylı

İçindekiler. Beo4 uzaktan kumandanızı kullanma, 3. Ayrıntılı olarak Beo4 düğmeleri, 4 Beo4 düğmeleriyle günlük ve gelişmiş kullanım

İçindekiler. Beo4 uzaktan kumandanızı kullanma, 3. Ayrıntılı olarak Beo4 düğmeleri, 4 Beo4 düğmeleriyle günlük ve gelişmiş kullanım Beo4 Rehberi İçindekiler Beo4 uzaktan kumandanızı kullanma, 3 Ayrıntılı olarak Beo4 düğmeleri, 4 Beo4 düğmeleriyle günlük ve gelişmiş kullanım Beo4'ü kişiselleştirme, 5 Ek bir düğme ekleme Ek düğmeleri

Detaylı