UPster K Daha fazla temizliğe giden en kısa yol!

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "UPster K Daha fazla temizliğe giden en kısa yol!"

Transkript

1 Profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi UPster K Daha fazla temizliğe giden en kısa yol! Yeni bir nesil için konveyörlü bulaşık makineleri INTERNATIONAL

2 UPster K MEIKO temiz çözümler dünyasına en hızlı giriş Daha fazla zaman kaybetmeyin, bir an önce başlayın!

3 MEIKO profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi dünyasına ulaşmanın en hızlı ve kolay yolu, UPster ürün portföyü. Üstün bir temizleme teknolojisine rahatça ulaşabilmeniz için UPster ürünlerini çok rekabetçi fiyatlarla sunuyoruz. Böylece hem sektöre yeni girenlere, hem de deneyimli profesyonellere, pırıl pırıl bir geleceğin yolunu açıyoruz. UPster K serisi: yeni nesil müşterilerimiz gibi esnek Günümüz dünyası hiç olmadığı kadar esnek ve dinamik; UPster K konveyörlü bulaşık makinelerimiz tam da bu nedenle doğru seçim. Etkili bir temizleme performansı, kullanıcı dostu operasyon, maksimum esneklik sağlayan ve ödediğiniz paranın karşılığını size en iyi şekilde veren UPster K makineleri, sepet çözümleri gerektiren bulaşıkhaneler için mükemmel bir iş ortağı. Makine hızlı teslim edilir, kurulur ve operasyona hazırdır! Optimum ortam hava kalitesi egzoz hava bağlantısı gerektirmez!

4 UPster K-S 160 Saatte 160 sepete kadar yıkayacak güçte Bazen küçükten başlamak iyidir; ama kompakt boyutlarına rağmen UPster K-S 160, verilen işi en iyi şekilde yapacak güce sahiptir! UPster K-S 160 'ın kesit görünüşü Giriş yüksekliği 508 mm Sepet kapasitesi 80* sepet/sa Durulama suyu miktarı 260 litre/sa Bağlantı gücü 30,9 kw ısı geri kazanımı ve kurutma dahil Güç tüketimi** 21,3 kw ısı geri kazanımı ve kurutma dahil Makine uzunluğu mm kurutma hariç / mm kurutma dahil * DIN SPEC 10534'de belirtilen temas süresine uygundur. K-S 160 için verilen ilk kapasite rakamı 2 dakikalık temas süresine göredir. ** Tipik bir kuver ve işletme türü örnek alınarak belirlenen ortalama bir değerdir. Özel kurulumlara yönelik veriler ROI hesaplamalarından ve her bir spesifik projenin geri ödeme süresinden elde edilmelidir. Makine için elektrik güç kaynağı 3 NPE, 380 V, 50 Hz. Ana güç şalteri müşteri tarafından tesiste sağlanmalıdır.

5 UPster K-S 200 Saatte 200 sepete kadar yıkamayla gövde gösterisi UPster K-S 200 'ün gücü, ilave durulama bölümü ve arttırılmış sepet kapasitesinden gelir. UPster K-S 200 'ün kesit görünüşü Giriş yüksekliği 508 mm Sepet kapasitesi 95* sepet/sa Durulama suyu miktarı 260 litre/sa Bağlantı gücü 31,4 kw ısı geri kazanımı ve kurutma dahil Güç tüketimi** 21,7 kw ısı geri kazanımı ve kurutma dahil Makine uzunluğu mm kurutma hariç / mm kurutma dahil * DIN SPEC 10534'de belirtilen temas süresine uygundur. ** Tipik bir kuver ve işletme türü örnek alınarak belirlenen ortalama bir değerdir. Özel kurulumlara yönelik veriler ROI hesaplamalarından ve her bir spesifik projenin geri ödeme süresinden elde edilmelidir. Makine için elektrik güç kaynağı 3 NPE, 380 V, 50 Hz. Ana güç şalteri müşteri tarafından tesiste sağlanmalıdır.

6 UPster K-M 250 Saatte 250 sepete kadar yıkayan çalışkan profesyonel Daha hızlı, daha temiz sonuçların sırrı: İlave ön yıkama bölümüyle saatte 250 sepete kadar yıkama yapmak UPster K-M 250 için gayet kolay. Olağanüstü sonuçlar için hızlı çözüm! UPster K-M 250 'nin kesit görünüşü Giriş yüksekliği 508 mm Sepet kapasitesi 125* sepet/sa Durulama suyu miktarı 260 litre/sa Bağlantı gücü 31,4 kw ısı geri kazanımı ve kurutma dahil Güç tüketimi** 21,7 kw ısı geri kazanımı ve kurutma dahil Makine uzunluğu mm kurutma hariç / mm kurutma dahil * DIN SPEC 10534'de belirtilen temas süresine uygundur. ** Tipik bir kuver ve işletme türü örnek alınarak belirlenen ortalama bir değerdir. Özel kurulumlara yönelik veriler ROI hesaplamalarından ve her bir spesifik projenin geri ödeme süresinden elde edilmelidir. Makine için elektrik güç kaynağı 3 NPE, 380 V, 50 Hz. Ana güç şalteri müşteri tarafından tesiste sağlanmalıdır.

7 UPster K-M 280 İki kat güçle, saatte 280 sepete ulaşan kapasite UPster K-M 280 ilave yıkama tankıyla daha da fazla sepet kapasitesine ulaşarak saatte 280 sepete kadar yıkama yapar. Üstün performans sağlamak üzere mekanı en iyi şekilde kullanır. UPster K-M 280 'in kesit görünüşü Giriş yüksekliği 508 mm Sepet kapasitesi 140* sepet/sa Durulama suyu miktarı 260 litre/sa Bağlantı gücü 33,1 kw ısı geri kazanımı ve kurutma dahil Güç tüketimi** 22,8 kw ısı geri kazanımı ve kurutma dahil Makine uzunluğu mm kurutma hariç / mm kurutma dahil * DIN SPEC 10534'de belirtilen temas süresine uygundur. ** Tipik bir kuver ve işletme türü örnek alınarak belirlenen ortalama bir değerdir. Özel kurulumlara yönelik veriler ROI hesaplamalarından ve her bir spesifik projenin geri ödeme süresinden elde edilmelidir. Makine için elektrik güç kaynağı 3 NPE, 380 V, 50 Hz. Ana güç şalteri müşteri tarafından tesiste sağlanmalıdır.

8 UPster K-L 340 İki kat fazla temizleme kapasitesiyle saatte 340 sepete kadar UPster K-L 340 her şeyi iki katına çıkarıyor. Maksimum güç ve temizlik için ilave ön yıkama bölümünün yanı sıra ikinci bir komple yıkama sistemine de sahiptir, böylece kapasitesi saatte 340 sepete kadar çıkabilir. Bu makineyle temizlik maksimumda! UPster K-L 340 'ın kesit görünüşü Giriş yüksekliği 508 mm Sepet kapasitesi 170* sepet/sa Durulama suyu miktarı 260 litre/sa Bağlantı gücü 39,6 kw ısı geri kazanımı ve kurutma dahil Güç tüketimi** 27,3 kw ısı geri kazanımı ve kurutma dahil Makine uzunluğu mm kurutma hariç / mm kurutma dahil * DIN SPEC 10534'de belirtilen temas süresine uygundur. ** Tipik bir kuver ve işletme türü örnek alınarak belirlenen ortalama bir değerdir. Özel kurulumlara yönelik veriler ROI hesaplamalarından ve her bir spesifik projenin geri ödeme süresinden elde edilmelidir. Makine için elektrik güç kaynağı 3 NPE, 380 V, 50 Hz. Ana güç şalteri müşteri tarafından tesiste sağlanmalıdır.

9 UPster K Her ebatta mükemmel bir seçim UPster K makineleri modüler tasarımları sayesinde zarif ve kompakt da olabilirler, iri ve gösterişli de. Ama ne büyüklükte olurlarsa olsunlar, mevcut mekanı optimum şekilde kullanırlar. UPster K mutfak düzeninize en iyi şekilde uyum sağlar, ama yine de ısmarlama bir makineye göre daha uygun maliyetlidir. UPster K-S 160 UPster K-S 200 UPster K-M 250 UPster K-M 280 UPster K-L 340

10 UPster K Tek dokunuşla tam güç, tam kontrol

11 UPster K ileri teknolojiyi kullanıcı dostu MEIKO paketiyle sunarak hız, temizlik ve güvenilirlikte yeni standartlar belirliyor. Makinenin en göze çarpan özellikleri; temizliği kolaylaştıran teknolojisi, mavi renkli bileşenleriyle kullanıcı dostu operasyonu, hava tahliye sistemine olan ihtiyacı ortadan kaldıran enerji tasarruflu makine tasarımı ve yenilikçi cam ekran paneli sayesinde ergonomik kullanımı. Anlaşılır olmak birinci önceliğimizdir. Yüksek kontrasta sahip ışıklı cam ekran paneli, kullanıcının, yıkamanın her aşaması hakkında bilgi sahibi olmasını sağlar. Ekran, sadece o an kullanılabilecek veya sürmekte olan işlevleri gösterir, böylece kullanıcının hata yapma riski ortadan kalkar. Temel bilgilerin tümü bir bakışta görülür ve makine ile kullanıcı arasında sürekli bir diyalog sağlanır. Tek dokunuş ile operasyon, kullanıcıya, program seçenekleri arasında gezmeyi kolaylaştırır.

12 UPster K Egzoz hava çıkışı olmadan optimum hava kalitesi

13 Mutfaklar, işler ve sıcaklık nedeniyle bunaltıcıdır. Ama MEIKO teknolojisi operasyonu serin tutmaya yardım eder. UPster K makineleri, entegre ısı geri kazanım sistemine sahiptir. Sistem, su ve enerji tüketimini azalttığı gibi, verimliliği de maksimuma çıkarır. Dahası, bulaşıkhanedeki havayı önemli ölçüde iyileştirerek çalışanları memnun eder. UPster K makineleri ilave hava çıkışı gerektirmez; böylece standart ayrı bir egzoz hava bağlantısı maliyetinden sizi kurtarır.* Bu ürün grubu, yıkamanın çevreye olan etkisini en aza indiren, ikna edici yatırım getirisi ve geri ödeme süresi sunan kullanıcı dostu özelliklere sahiptir. UPster K ince hesap yapanlar için mükemmel bir seçimdir. * VDI 2052 düzenlemelerine (Alman Mühendisler Birliği) uygun bir havalandırma varsayılmıştır.

14 UPster K 508 mm: rahat geçiş! Büyük tencere ve tavalar, uzun tepsiler, belki de üstesinden gelinmesi en zor malzemeler. Ama MEIKO UPster K için bu da sorun değil. 508 mm maksimum geçiş yükseliği ile UPster K kendi sınıfında yeni standartlar belirliyor. Büyük malzemeleri adeta yutarak pırıl pırıl temizliyor. Tek kelimeyle mükemmel! 508 mm geçiş yüksekliği

15 UPster K Kullanıcı dostu operasyonun rengi mavi MEIKO makinelerinde, kullanıcıların müdahale edebildiği tüm bileşenler ve parçalar dikkat çekici bir maviyle belli edilmiştir. Sezgisel kullanıma dayalı bu çözüm sayesinde kelimelerden ve uzun kullanım kılavuzlarından kurtulan kullanıcıların hayatı kolaylaşır. İşte bu, MEIKO'nun makine ile insan arasındaki iletişimi en kolay ve en etkili yoldan kurma biçimidir. Böylece harika bir ekip çalışması ile profesyonel sonuçlara en keyifli yoldan ulaşmak mümkün olur.

16 UPster K Her şey planladığınız gibi olacak MEIKO teknolojisinden en iyi şekilde yararlanmak için farklı modülleri bir araya getirin. Düz tezgahlı basit bulaşık yıkama sistemlerinden motorlu 90 veya 180 merdaneli konveyörlere ve gelişmiş durulama ünitelerine kadar, UPster K istediğiniz her şeye dönüşebilir. Gelin, ihtiyaçlarınızı ayrıntılı olarak konuşalım; maliyet, verimlilik ve ergonomi açısından size en uygun seçeneğin hangisi olduğuna birlikte karar verelim. DIN SPEC hijyen şartlarına uygundur /TR-International/ Ürün iyileştirme sürecimizin bir parçası olarak düzeltme amaçlı değişiklikler yapma hakkımız saklıdır. MEIKO Maschinenbau GmbH & Co. KG Englerstr Offenburg Almanya Tel: +49 (0) Fax: +49 (0) info@meiko.de

TopClean M Temizliği unutun, sadece nefes alın

TopClean M Temizliği unutun, sadece nefes alın Profesyonel temizleme ve dezenfeksiyon teknolojisi Temizliği unutun, sadece nefes alın Solunum ekipmanları için profesyonel temizlik ve dezenfeksiyon www.meiko.com.tr : Güvenilir temizlik ve dezenfeksiyon

Detaylı

Her şey pırıl pırıl. Profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi. Tezgahaltı, giyotin tip ve kazan yıkama makinelerinden oluşan en yeni ürün portföyümüz

Her şey pırıl pırıl. Profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi. Tezgahaltı, giyotin tip ve kazan yıkama makinelerinden oluşan en yeni ürün portföyümüz Profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi Her şey pırıl pırıl Tezgahaltı, giyotin tip ve kazan yıkama makinelerinden oluşan en yeni ürün portföyümüz www.meiko.com.tr M-iClean premium sınıf tezgahaltı makineler:

Detaylı

TopClean 60 Profesyonel hijyen güvenliği

TopClean 60 Profesyonel hijyen güvenliği Profesyonel temizleme ve teknolojisi TopClean 60 Profesyonel hijyen güvenliği Tüm ayrıntılarıyla TopClean 60 www.meiko.com.tr TopClean 60 Üstün kalite makine temizliği Giriş yüksekliği (mm) Y 420 Ebatlar

Detaylı

UPster U / UPster H Temizliğin harika yolu! Yeni nesil için profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi.

UPster U / UPster H Temizliğin harika yolu! Yeni nesil için profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi. Profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi UPster U / UPster H Temizliğin harika yolu! Yeni nesil için profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi www.meiko.com.tr UPster Olağanüstü temizliğe mükemmel giriş En

Detaylı

Pratik ve çok yönlü: MEIKO tutucu sistemleri

Pratik ve çok yönlü: MEIKO tutucu sistemleri Profesyonel temizleme ve dezenfeksiyon teknolojisi Pratik ve çok yönlü: MEIKO tutucu sistemleri Tutucu sistemleri ürün portföyü www.meiko.com.tr Kullanıcı odaklı: MEIKO temizleme ve dezenfeksiyon makineleri

Detaylı

K 160 Sepet taşımalı makineler için yeni kompakt sınıf

K 160 Sepet taşımalı makineler için yeni kompakt sınıf Sepet taşımalı bulaşık makinesi K 160 Sepet taşımalı makineler için yeni kompakt sınıf Sepet taşımalı yeni K160 bulaşık makinesi ile saatte 130 sepet otomatik olarak yıkanır. K 160 konseptinde gözetilen

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM140

Konveyörlü Tip WTM140 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

TopLine Hastalar ve hasta bakım personeli için etkin koruma

TopLine Hastalar ve hasta bakım personeli için etkin koruma Profesyonel temizleme ve dezenfeksiyon teknolojisi TopLine Hastalar ve hasta bakım personeli için etkin koruma TopLine ürün portföyü www.meiko.com.tr TopLine Kirli temizlik odaları için güvenilir hijyen

Detaylı

Kazan yıkama makinesi WT830E

Kazan yıkama makinesi WT830E Electrolux bulaşık makineleri yelpazesi etkin bir temizlik, ekonomi ve ergonomi konularında çok yüksek talepleri olan profesyoneller için üretilir. Ürün yelpazesi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip,

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM300

Konveyörlü Tip WTM300 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS180 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS180 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi. M-iQ Teknolojisi bulaşık yıkamanın geleceği.

Profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi. M-iQ Teknolojisi bulaşık yıkamanın geleceği. Profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi M-iQ Teknolojisi bulaşık yıkamanın geleceği www.meiko.com.tr M-iQ İnsanlar ve çevre için bütünsel temizleme teknolojisi Hijyenik temizlik yapmak için ihtiyacınız

Detaylı

M-iClean Üstün bir bulaşık yıkama deneyimi

M-iClean Üstün bir bulaşık yıkama deneyimi Profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi M-iClean Üstün bir bulaşık yıkama deneyimi www.meiko.com.tr M-iClean Temizlikten gelen güzellik Dört dörtlük yenilikçi bulaşık yıkama teknolojisi Bulaşık yıkamak

Detaylı

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: 15-57 kw TRIGON XL Kompakt tasarım, yüksek performans TRIGON XL İhtiyaçlarınıza özel esnek tasarımlar Yeni nesil çözümler TRIGON XL üstün teknolojiyi yenilikçi tasarımla

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM180

Konveyörlü Tip WTM180 Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun 2 1200 Serisi Yangın Paneli Rahatlık kurmak İhtiyaçlarınıza göre tasarlanmış eksiksiz koruma 1200 Serisi Yangın Paneli, yangın koruma için esnek,

Detaylı

Bardak Yıkama Makinesi WT1

Bardak Yıkama Makinesi WT1 Electrolux Bulaşık Yıkama serisi, bulaşık yıkama işleminde verimlilik, ekonomi ve ergonomi konusunda hayal edilebilir en yüksek taleplere sahip müşteriler için üretilmektedir. Ürün yelpazesi bardak yıkama,

Detaylı

4 Tanklı geniş konveyörlü HD-Elektrik

4 Tanklı geniş konveyörlü HD-Elektrik Yüksek kapasite, ergonomik tasarım ve ekonomi; mükemmel yıkama sonuçlarıyla birleşince Electrolux tünel tip bulaşık makineleri tüm büyük catering kuruluşlarının ilk tercihi haline gelmiştir. Bu kurumsal

Detaylı

EcoCCore. Solvent Bazlı Temİzlİkte Yenİ Boyut. www.durr.com

EcoCCore. Solvent Bazlı Temİzlİkte Yenİ Boyut. www.durr.com EcoCCore Solvent Bazlı Temİzlİkte Yenİ Boyut www.durr.com Temİzleme Prosesİne Değer Değer Katar Katar Parça yüzey kalitesine artan taleplerden dolayı, endüstriyel temizlik yöntemlerinin gittikçe karmaşıklaşan

Detaylı

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma ÇEKMECE SİSTEMLERİ Stil ve Konfor Modern mobilya dünyasının dekorasyona katacağı farklılık, yaratıcı vizyonla tasarlanmış fonksiyonlardır. SAMET, sahip olduğu tecrübe ve yüksek teknoloji olanaklarını SAMET

Detaylı

Hotpoint. hotpoint.com.tr

Hotpoint. hotpoint.com.tr Hotpoint hotpoint.com.tr HOTPOİNT YENİ NESİL BUZDOLABI HIGH DEFINITION SOĞUTMA FONKSİYONEL DİZAYN STİL HIGH DEFINITION SOĞUTMA Maksimum besin tazeliğini sağlama Bakteri ve kötü kokuları önleme ve dolap

Detaylı

SYM-300 Vibrasyon Konveyörlü SEBZE YIKAMA MAKİNESİ

SYM-300 Vibrasyon Konveyörlü SEBZE YIKAMA MAKİNESİ Konveyörlü Fritöz Sebze Yıkama Makinesi SYM-300 Vibrasyon Konveyörlü SEBZE YIKAMA MAKİNESİ Soğuksan SYM-300 Sebze yıkama makinesi büyük ölçekli mutfakların taze sebze ve meyve yıkama ihtiyaçlarını karşılamak

Detaylı

Karlı Bir Yatırım Yeni Nesil Caria Serisi

Karlı Bir Yatırım Yeni Nesil Caria Serisi Karlı Bir Yatırım Yeni Nesil Caria Serisi Caria Serisi ürünleri tasarlarken aklımızda tek bir şey vardı: Minimum kullanıcı müdahelesi Artık yeni nesil Caria serisi kazanlar eskisinden daha fazla konfor

Detaylı

Bardak Yıkama Makineleri - Küçük

Bardak Yıkama Makineleri - Küçük Electrolux Bulaşık Yıkama makineleri, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi arayan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH

Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH Presinizi Yenilikçi Bir Anlayışla Kontrol Edin. Yenilikçilik PSH Pres sürücüsünde Servopompalar klasik valf ve kontrol teknolojisinin yerini alır. Bu

Detaylı

2/4/6 Açık Ateşli Setüstü Gazlı Ocaklar

2/4/6 Açık Ateşli Setüstü Gazlı Ocaklar 700XP 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

3 Tanklı geniş konveyörlü HD-Elektrik

3 Tanklı geniş konveyörlü HD-Elektrik Yüksek kapasite, ergonomik tasarım ve ekonomi; mükemmel yıkama sonuçlarıyla birleşince Electrolux tünel tip bulaşık makineleri tüm büyük catering kuruluşlarının ilk tercihi haline gelmiştir. Bu kurumsal

Detaylı

VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Çoklu klima sistemleri

VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Çoklu klima sistemleri VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Free Joint DC Inverter Viessmann İle tek dış üniteye 5 adede kadar iç ünite kombinasyonu yapabilir, değişken debili soğutucu akışkan teknolojisi ile bireysel iklimlendirmenin

Detaylı

YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER GX 2-7 EP G 7-15 EL

YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER GX 2-7 EP G 7-15 EL YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER YENI G SERISI İşin gereğini ve daha fazlasını yerine getirebilmek için yeni nesil G serisinde Atlas Copco'nun güçlü döner vida elemanı ve modelinde gelişmiş bir

Detaylı

Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi

Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi Soğutma 400 kw a kadar Kapasitesi 50-400kW EC ADYABATİK EC FAN Canovate Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi -IAC Serisi Canovate Veri Merkezi Klima Santrali Çözümleri Canovate IAC serisi İndirekt Adyabatik

Detaylı

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas 15-2000 kw Kapasite Aralığı 1 Neden UltraGas? Patentli Alufer ısı eşanjörü teknolojisi ile UltraGas yoğuşmalı kazanlar, yüksek verimlilik ve uygun maliyetli

Detaylı

Kordon tip tepsi konveyörü

Kordon tip tepsi konveyörü Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

Tepsi yıkama makinesi TW1

Tepsi yıkama makinesi TW1 Electrolux bulaşık makineleri yelpazesi etkin bir temizlik, ekonomi ve ergonomi konularında çok yüksek talepleri olan profesyoneller için üretilir. Ürün yelpazesi bardak yıkama, tezgahaltı ve giyotin tip

Detaylı

KOMPLE ÇÖZÜM ÇEVRE DOSTU ESNEK ÇÖZÜM. Tekli Uygulama. İkili Uygulama. Montaj Kolaylığı

KOMPLE ÇÖZÜM ÇEVRE DOSTU ESNEK ÇÖZÜM. Tekli Uygulama. İkili Uygulama. Montaj Kolaylığı KOMPLE ÇÖZÜM Isıtma Soğutma Sıhhi Sıcak Su ÇEVRE DOSTU Dünyanın en yüksek COP=4,5 değerine sahip ekonomik sistemlerdir. Yenilenebilir enerji olan Hava ve Güneşten faydalanma Gaz veya yakıt ile ısıtmaya

Detaylı

Tepsi konveyörü motor & dönüş ünitesi

Tepsi konveyörü motor & dönüş ünitesi Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

SlimLine Yeni SlimLine Kurutma Makineleri

SlimLine Yeni SlimLine Kurutma Makineleri SlimLine Yeni SlimLine Kurutma Makineleri SlimLine Yeni Format, Büyük Güç Daima Daha İyi Miele kalite demektir. "Daima Daha İyi" sloganı 110 yıldan uzun süredir Miele nin felsefesidir. Bu mükemmel çamaşır

Detaylı

Uzun merdaneli konveyör

Uzun merdaneli konveyör Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

Kısa merdaneli konveyör

Kısa merdaneli konveyör Electrolux bulaşık makineleri, bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarımızla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane yardımcı

Detaylı

Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas

Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas Patentli alufer teknolojisi ile yüksek verim, düşük emisyon 1 CompactGas ın (1000-2800) avantajları Hoval CompactGas; konfor,ekonomi, güvenilirlik ve teknik

Detaylı

FORMULA Reinigungstechnik. Orijinal Güvenlik.

FORMULA Reinigungstechnik. Orijinal Güvenlik. Orijinal! Almanya da üretilmiştir. ***** FORMULA 600 /STEP 100 Otomatik Yürüyen Merdiven Temizleme Makinesi (Islak) Teknik Veri Uzunluk x Genişlik x Yükseklik: 1094 x 540 x 1001 mm Çalışma Genişliği: 520

Detaylı

22" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım

22 FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım 22" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım VG2233-LED ViewSonic VG2233-LED, yüksek talepleri olan iş profesyonelleri için ideal olan 21,5 inç'lik bir ekrandır. 1920x1080 Full HD

Detaylı

Gelecek için hazırız.

Gelecek için hazırız. Gelecek için hazırız. Genel Bakış Buderus uzmanlığının yepyeni ürünü: Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazan Logamax plus GB172i yeni nesil duvar tipi yoğuşmalı kombi ve kazan: Yenilikçi tasarım,

Detaylı

6 Açık Ateşli Gazlı Kuzineler

6 Açık Ateşli Gazlı Kuzineler 700XP 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

4 Açık Ateşli Gazlı Kuzineler

4 Açık Ateşli Gazlı Kuzineler serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik, konstrüksiyon

Detaylı

Electrolux Tünel Tip Bulaşık Makineleri

Electrolux Tünel Tip Bulaşık Makineleri Yüksek kapasite, ergonomik tasarım ve ekonomi; mükemmel yıkama sonuçlarıyla birleşince Electrolux tünel tip bulaşık makineleri tüm büyük catering kuruluşlarının ilk tercihi haline gelmiştir. Bu kurumsal

Detaylı

RS232C. Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama

RS232C. Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama Güvenilirlik İleri teknoloji ürünü BAYKON Otomatik Kontrol Terazileri, en zorlu koşullarda yıllarca sorunsuz hizmet verecek şekilde tasarlanmış,

Detaylı

Bardak yıkama makinesi WT2

Bardak yıkama makinesi WT2 Electrolux Bulaşık Yıkama serisi, bulaşık yıkama işleminde verimlilik, ekonomi ve ergonomi konusunda hayal edilebilir en yüksek taleplere sahip müşteriler için üretilmektedir. Ürün yelpazesi bardak yıkama,

Detaylı

TOLON FOR THE WORLD FOR THE WORLD

TOLON FOR THE WORLD FOR THE WORLD TOLON Jensen Ortağı Jensen Distribütörü Fabrika büyütülmesi DÜNYA İÇİN İNOVASYON TOLON, JENSEN markası ile tüm dünyada, yoğun çalışan çamaşırhaneler için pazar lideri olan, en yenilikçi, bağımsız çamaşırhane

Detaylı

Dolum miktarı optimizasyonu

Dolum miktarı optimizasyonu RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 kontrol ve veri toplama BAYKON,25 yıllık deneyime sahip mühendislik alt yapısı ile, Otomatik Kontrol Terazileri ve dinamik tartım çözümleri konusunda sağlıklı çözümler

Detaylı

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS300P HW A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MCS300P HW Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Her zaman biraz daha fazlası

Her zaman biraz daha fazlası Her zaman biraz daha fazlası YEŞİL Maksimum tasarruf: Düşük su tüketimi (2 lt/çevrim) Çok yüksek verimlilikte durulama (%33 daha düşük işletme maliyeti ve daha az sıcak su kullanımı) ENERJİ TASARRUF cihazı

Detaylı

YENİ. Tooldyne Uzmanından takım balans sistemi. RM1059 tr

YENİ. Tooldyne Uzmanından takım balans sistemi. RM1059 tr YENİ Tooldyne Uzmanından takım balans sistemi RM1059 tr Tooldyne Daha az balanssızlık sayesinde daha iyi işleme kalitesi Yüksek hızda işleme günümüzde metal ve plastiklerin ekonomik şekilde işlenmesi için

Detaylı

Havadan Suya Isı Pompası (Split Tip) [ Hava ] [ Su ] [ Toprak ] [ Buderus ] Kışın sıcaklığı ve yazın ferahlığı. Logatherm WPLS. Isıtma bizim işimiz

Havadan Suya Isı Pompası (Split Tip) [ Hava ] [ Su ] [ Toprak ] [ Buderus ] Kışın sıcaklığı ve yazın ferahlığı. Logatherm WPLS. Isıtma bizim işimiz [ Hava ] [ Su ] Havadan Suya Isı Pompası (Split Tip) [ Toprak ] [ Buderus ] Kışın sıcaklığı ve yazın ferahlığı Logatherm WPLS Isıtma bizim işimiz Tüm yıl boyunca konfor için yenilenebilir enerjiye yer

Detaylı

YENİ. Grup. Giyotin Tip Makineler. Bulaşık Makineleri. Otomatik başlık, GiO Modülü, DV 80.2 DV AirBox ActiveAir egzoz işleme

YENİ. Grup. Giyotin Tip Makineler. Bulaşık Makineleri. Otomatik başlık, GiO Modülü, DV 80.2 DV AirBox ActiveAir egzoz işleme YENİ Otomatik başlık, GiO Modülü, AirBox ActiveAir egzoz işleme Bulaşık Makineleri Giyotin Tip Makineler DV 80.2 DV 120.2 Grup DV 80.2 ve DV 120.2: Mükemmel sonuçlar veren bulaşık makinesi teknolojisi

Detaylı

Havadan Suya Isı Pompası

Havadan Suya Isı Pompası Havadan Suya Isı sı * Kurulum Esnekliği * Ayrılabilir Boyler * Yüksek Enerji Tasarruflu İnverter Teknolojisi 1. Düşük İşletim Maliyeti 4. Farklılık 2. Düşük CO2 Emisyonu 5. Kolay Kurulum 3. Temiz ve Sessiz

Detaylı

Bardak yıkama makinesi WT2

Bardak yıkama makinesi WT2 Electrolux Bulaşık Yıkama serisi, bulaşık yıkama işleminde verimlilik, ekonomi ve ergonomi konusunda hayal edilebilir en yüksek taleplere sahip müşteriler için üretilmektedir. Ürün yelpazesi bardak yıkama,

Detaylı

Electrolux Tünel Tip Bulaşık Makineleri

Electrolux Tünel Tip Bulaşık Makineleri Yüksek kapasite, ergonomik tasarım ve ekonomi; mükemmel yıkama sonuçlarıyla birleşince Electrolux tünel tip bulaşık makineleri tüm büyük catering kuruluşlarının ilk tercihi haline gelmiştir. Bu kurumsal

Detaylı

3 Tanklı HD - Buharlı

3 Tanklı HD - Buharlı Yüksek kapasite, ergonomik tasarım ve ekonomi; mükemmel yıkama sonuçlarıyla birleşince Electrolux tünel tip bulaşık makineleri tüm büyük catering kuruluşlarının ilk tercihi haline gelmiştir. Bu kurumsal

Detaylı

Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler

Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler Faaliyetlerine, 1925 yılında, Almanya nın Gutmadingen şehrinde traktör üretimi ile başlayan

Detaylı

SANAYİ TİPİ TEMİZLEME TEKNOLOJİSİ

SANAYİ TİPİ TEMİZLEME TEKNOLOJİSİ SANAYİ TİPİ TEMİZLEME TEKNOLOJİSİ TEMİZ İŞ www.durr.com MÜŞTERİYE YARAR MÜSTERİYE YARAR SAĞLAMAK SAĞLAMAK Kompakt standart sistem Talebe uygun sistem çözümü Dürr Ecoclean temizleme sistemleri serisi metal,

Detaylı

. ArVına. minihome. Güvenirlilik ve dayanıklılık kelimelerin tam karşılığı, AV163 minihome serisi villalar için en ideal çözüm.

. ArVına. minihome. Güvenirlilik ve dayanıklılık kelimelerin tam karşılığı, AV163 minihome serisi villalar için en ideal çözüm. AV163 Güvenirlilik ve dayanıklılık kelimelerin tam karşılığı, AV163 serisi villalar için en ideal çözüm.. Özellikler Kapasite Hız Motor Kumanda Traf ik Seyir Kapı 320-480kg, 4-6 kişi 0,4-0,63m/s Dişlisiz,

Detaylı

Her harekette mükemmellik

Her harekette mükemmellik Şu ülkeye ait satış öncesi broşürü: Türkiye () SmartClean PLUS Sistemine sahip, Aquatec Islak ve Kuru tıraş özellikli tıraş makinesi V-Track Precision Bıçaklar 8 yönlü Contour Detect Başlıklar SmartClean

Detaylı

Evrensel kap ve kazan yıkama makineleri FV FV Grup

Evrensel kap ve kazan yıkama makineleri FV FV Grup Mutfak takımı yıkama makineleri Evrensel kap ve kazan yıkama makineleri Grup / : Her türlü mutfak takımı, tencere, tava, tepsi ve kap için güçlü yıkama makineleri Özel üretilen ve teknik açıdan gelişmiş

Detaylı

ÇEVRE DOSTU. İçinizi ısıtacak profesyonel çözümler 2018 KATALOG CATALOGUE ISITMA SİSTEMLERİ.

ÇEVRE DOSTU. İçinizi ısıtacak profesyonel çözümler 2018 KATALOG CATALOGUE ISITMA SİSTEMLERİ. ÇEVRE DOSTU İçinizi ısıtacak profesyonel çözümler 2018 KATALOG CATALOGUE www.himakmakina.com ISITMA SİSTEMLERİ ISITMA SİSTEMLERİ Daha Yaşanılabilir Bir Dünya İçin Çevre Dostu Ürünler İçinizi ısıtacak profesyonel

Detaylı

Manuel bulaşık kabul tezgahı-önden

Manuel bulaşık kabul tezgahı-önden Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

Buharlı kaynatma kazanı

Buharlı kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; bu yelpazede tek tek ekipmanların

Detaylı

Fujitsu Yeni Nesil VRF Plus

Fujitsu Yeni Nesil VRF Plus Fujitsu Yeni Nesil VRF Plus Yüksek Kapasiteli VRF sistemi DC Inverter Kontrol Kompresör Uzun Borulama Sistemi Tasarımı Yüksek Performanslı R410A Soğutucu Gazı Yeni Tasarım Kompakt Dış Ünite: 8HP den 48

Detaylı

Yüksek toplama performansı

Yüksek toplama performansı Scale your intralogistics. Vertical Buffer Module. Kolay entegrasyon Enerji verimliliği Yüksek toplama performansı Geleceğin iç lojistik trendleri Fabrika ve iş süreçlerinizi değişim ve gelişime hazırlamanız

Detaylı

BULAŞIKHANE. BULAŞIK YIKAMA MAKİNESİ 2000 Tabak / Saat Konveyörlü Yıkama + Durulama 2 hızlı. Bulaşık Yıkama Makineleri Basketler

BULAŞIKHANE. BULAŞIK YIKAMA MAKİNESİ 2000 Tabak / Saat Konveyörlü Yıkama + Durulama 2 hızlı. Bulaşık Yıkama Makineleri Basketler BULAŞIKHANE Bulaşık Yıkama Makineleri Basketler BULAŞIK MAKİNESİ 2000 Tabak / Saat Konveyörlü Yıkama + 2 hızlı Gövde, şase,panel ve ısıtıcı boyler yüksek kaliteli paslanmaz çeliktir. Yıkama tankı otomatik

Detaylı

CCS 900 Ultro Toplantı Sistemi Etkin toplantı teknolojisi

CCS 900 Ultro Toplantı Sistemi Etkin toplantı teknolojisi Yaratıcılık ve Kalite Geleneği Bosch markası, 0 yıldan uzun bir süredir dünyanın her yerinde kalite ve güven ile birlikte anılıyor. Dünya çapında bir marka olan Bosch, yüksek hizmet ve destek anlayışıyla

Detaylı

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek 2 Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi ile endişelerinizden kurtulun Sistemi ihtiyaçlarınız belirler sadece size gereken için ödeme yaparsınız Uzak

Detaylı

REDLINE HVAC ++ PROLINE.

REDLINE HVAC ++ PROLINE. REDLINE HVAC ++ PROLINE www.gaztekmakina.com.tr Kaynaklı İmalat Sektöründe Üretim Yapan Siz Değerli Müşterilerimizin Üretim Standartlarını Geliştirmek Amacı İle Kaliteli, Hızlı Ve Ekonomik Çözümler Sunan

Detaylı

TRAFOLU İNVERTER FRONIUS IG PLUS

TRAFOLU İNVERTER FRONIUS IG PLUS / Akü Şarj Sistemleri / Kaynak Teknolojisi / Solar Elektronik TRAFOLU İNVERTER FRONIUS IG PLUS / Yüksek verim güvenliği ile çok yönlü. / Fronius MIX konsepti / HF trafo değiştirme / Fronius Modül yöneticisi

Detaylı

YARI OTOMATiK PELET KAZANI. Yeni Nesil Eco Mini Serisi

YARI OTOMATiK PELET KAZANI. Yeni Nesil Eco Mini Serisi YARI OTOMATiK PELET KAZANI Yeni Nesil Eco Mini Serisi Özellikler Geri Yanma Kontrolü: Gelişmiş Yanma Sistemi: Çok Yönlü Kontrol Sistemi: Dijital Kontrol Paneli: Kompakt Brülör Ünitesi: Manuel Türbülatör

Detaylı

Setüstü Elektrikli Fritözler

Setüstü Elektrikli Fritözler 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

Yaratıcı ruhun eşsiz ürünü FORD B-MAX...

Yaratıcı ruhun eşsiz ürünü FORD B-MAX... Yaratıcı ruhun eşsiz ürünü FORD B-MAX... Ford B-MAX 2010 yılında Cenevre fuarında konsept araç olarak ilk kez tanıtıldığında eşsiz tasarımı sayesinde büyük hayranlık uyandırmış ve tüm otomobilseverlerin

Detaylı

YUTAKI YUTAKI. Eviniz için konforlu ısıtma sistemi

YUTAKI YUTAKI. Eviniz için konforlu ısıtma sistemi YUTAKI Eviniz için konforlu ısıtma sistemi SICAKLIK Isı pompası TÜKETİM GAZLI ISITMA YAKITLI ISITMA ELEKTRİKLİ ISITMA YUTAKI Bilinmesi gerekenler Bir ısı pompası nasıl çalışır? Bir ısıtma pompası, enerjiyi

Detaylı

Projeleriniz için parlak çözümler... Aydınlatma Kuleleri

Projeleriniz için parlak çözümler... Aydınlatma Kuleleri Projeleriniz için parlak çözümler... Aydınlatma Kuleleri 1 9 9 4 ' t e n b e r i Pratik, verimli ve uygun fiyatlı... d İ Z E L A Y D I N L AT M A K U L E L E R İ Açık alanda ve kullanım yerinin sık yer

Detaylı

Setüstü Gazlı Fritözler

Setüstü Gazlı Fritözler 700XP 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

Lachenmeier Stretch Hood T1. Küçük ve güçlü

Lachenmeier Stretch Hood T1. Küçük ve güçlü Lachenmeier Stretch Hood T1 Küçük ve güçlü Lachenmeier Stretch Hood Stretch hood teknolojisi palet sarma yöntemlerinin diğer türlerine göre önemli avantajlar sunmaktadır. Film ve enerji tüketiminde tasarruf

Detaylı

Sirkülasyon Pompaları Domestik Hidroforlar Drenaj Pompaları

Sirkülasyon Pompaları Domestik Hidroforlar Drenaj Pompaları Sirkülasyon Pompaları Domestik Hidroforlar Drenaj Pompaları ecocirc BASIC / BASIC N / PREMIUM SERİSİ Anti-Blok teknolojisine sahip yeni nesil sirkülasyon pompaları Verimliliği en üst noktaya taşımak için

Detaylı

BULAŞIK MAKiNELERi. Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar!

BULAŞIK MAKiNELERi. Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar! Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar! 28 Prof ilo EkDurulama özelliği, bulaşıklarınızı daha fazla su ile durulayarak deterjan kalıntılarından daha iyi arındırır. Aileniz için maksimum hijyen sağlar! 29 ÖZELLiKLER

Detaylı

Dolaplı elektrikli fritözler

Dolaplı elektrikli fritözler Elco 700HP serisinde 100'ün üzerinde farklı model bulunur; bunlar en yüksek seviyede performans, güvenirlik, enerji tasarrufu, emniyet standartları ve ergonomik operasyonu garanti altına alacak şekilde

Detaylı

Modüler trifaze KGK sistemi. DPA UPScale RI. İsteğe uyarlanmıș çözümler için modüler KGK

Modüler trifaze KGK sistemi. DPA UPScale RI. İsteğe uyarlanmıș çözümler için modüler KGK Modüler trifaze KGK sistemi DPA UPScale RI 10 80 kw İsteğe uyarlanmıș çözümler için modüler KGK DPA UPScale RI kritik yüklerinizi her zaman korur Racktan bağımsız DPA UPScale RI, pazardaki en uyarlanabilir

Detaylı

ÜSTÜN KAPASİTE MAKSİMUM TASARRUF

ÜSTÜN KAPASİTE MAKSİMUM TASARRUF SU DETERJAN ZAMAN ENERJİ BYM AİLESİ TAMAMLANDI! İŞLETMELERDE BULAŞIK YIKAMA MAKİNESİNİN ÖNEMİ Kaliteli bir yıkamayı hijyen açısından ele aldığımızda, su sıcaklığının ön yıkamada 40 45 derece, ana yıkamada

Detaylı

Drivematic Delight Parlak zeminler ve ıșıldayan gözler için.

Drivematic Delight Parlak zeminler ve ıșıldayan gözler için. Drivematic Delight Parlak zeminler ve ıșıldayan gözler için. Drivematic Delight: keyif veren akıllı teknoloji Çalıșanlarınız kolay kullanım özelliğinden memnun kalacak. Siz de daha fazla verim ve daha

Detaylı

Manuel bulaşık kabul tezgahı-yandan

Manuel bulaşık kabul tezgahı-yandan Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

SC-T47. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci

SC-T47. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci Genel Bakış ViewSonic SC-T47 PC, güçlü Intel J1900 2GHz CPU ile Windows 8 Embedded Standard işletim sistemi kullanır. SC-T47, Citrix ICA/HDX, VMware PCoIP ve Microsoft RemoteFX gibi başlıca uzak ağ protokollerinin

Detaylı

Profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi

Profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi Profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi M-iClean Üstün bir bulaşık yıkama deneyimi www.meiko.com.tr M-iClean Temizlikten gelen güzellik Dört dörtlük yenilikçi bulaşık yıkama teknolojisi Tüm MEIKO bulaşık

Detaylı

Setüstü Endüksiyon Ocaklar

Setüstü Endüksiyon Ocaklar 700XP 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

24" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım

24 FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım 24" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım VG2433-LED ViewSonic VG2433-LED, yüksek talepleri olan iş profesyonelleri için ideal olan 23,6 inç'lik bir ekrandır. 1920x1080 FullHD

Detaylı

Gazlı Kapalı Ateş Ocaklar-Fırınlı

Gazlı Kapalı Ateş Ocaklar-Fırınlı 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

Projeleriniz için parlak çözümler... Aydınlatma Kuleleri

Projeleriniz için parlak çözümler... Aydınlatma Kuleleri Projeleriniz için parlak çözümler... Aydınlatma Kuleleri 1 9 9 4 ' t e n b e r i Pratik, verimli ve ekonomik... d İ Z E L A Y D I N L AT M A K U L E L E R İ Açık alanda ve kullanım yerinin sık değiştiği

Detaylı

KOMPAKT ÇÖZÜMLERİ OTOMASYON CONTROLLED BY

KOMPAKT ÇÖZÜMLERİ OTOMASYON CONTROLLED BY KOMPAKT OTOMASYON ÇÖZÜMLERİ CONTROLLED BY TYPE #1 Tek makine uygulamaları için mükemmel çözüm Yüksek hızda yükleme & boşaltma 4 kg parça yükleme & boşaltma kapasitesi Torna, freze ve taşlama tezgahları

Detaylı

Kusursuz biçimde kayar, hassas biçimde tıraş eder

Kusursuz biçimde kayar, hassas biçimde tıraş eder Şu ülkeye ait satış öncesi broşürü: Türkiye () Islak/kuru tıraş için elektrikli tıraş makinesi SkinGlide Halkaları GentlePrecisionPRO Bıçaklar SmartClick hassas düzeltici SmartClean Sistemi S7710/26 Kusursuz

Detaylı

Buzdolapları - 550Lt. Electrolux Slim-Line

Buzdolapları - 550Lt. Electrolux Slim-Line Electrolux Slim-Line serisindeki buzdolapları AISI 430 paslanmaz çelikten imal edilmiştir. Bu buzdolaplarının, çalışma sıcaklığı normal buzdolaplarının ve derin dondurucuların ısı limitlerinin çok üzerindedir;

Detaylı

Gazlı devrilir kaynatma kazanı

Gazlı devrilir kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı