Kariyer Planlama Merkezlerine Gelin. Belirleyelim.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Kariyer Planlama Merkezlerine Gelin. Belirleyelim."

Transkript

1 Kariyer Planlama Merkezlerine Gelin Geleceğinizi Birlikte Belirleyelim. Altı adımda yeni bir hayata Bu proje T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığınca (Türkiye Ulusal Ajansı, yürütülen Erasmus+ Programı (Hayatboyu Öğrenme) kapsamında ve Avrupa Komisyonu ndan sağlanan hibeyle gerçekleştirilmiştir. Ancak burada yer alan görüşlerden Türkiye Ulusal Ajansı veya Avrupa Komisyonu sorumlu tutulamaz.

2 MAHKÛM KADINLAR İÇİN KARİYER PLANLAMA MERKEZLERİ PROJESİ Proje Adı: Mahkum Kadınlar için Sosyal Hizmetlerde Ön Öğrenmelerin Değerlendirilmesi ve Kariyer Planlama Merkezleri Projesi Proje Kısa Adı: Mahkum Kadınlar için Kariyer Planlama Merkezleri Projesi Yararlanıcı Kurum: Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Kadının Statüsü Genel Müdürlüğü Fon Sağlayıcı Program: Hayat Boyu Öğrenme, Leonardo Da Vinci Proje Bütçesi: Avro Sözleşme Makamı: AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Sözleşme No: TR1-LEO Proje Ortakları: Portekiz ISQ: Portekiz de 1965 yılında kurulmuş, dünyanın her tarafında 30 dan fazla ülkede faaliyetler yürüten bağımsız ve kar amacı gütmeyen bir teknoloji kurumudur. APL sistemini geliştirmiştir ve hem ceza infaz kurumlarında hem de ceza sonrasında eski hükümlülere eğitimler vermektedir. BBS START GmbH: Almanya da kurulmuş, ana hissedarı bölge yönetimi olan ve kar amacı gütmeyen bir şirkettir. 20 yılı aşkın süredir dezavantajlı kesime yönelik olarak iş danışmanlığı, yönlendirme, sosyal kaynaşma ve mesleki eğitim alanlarında çalışmaktadır. Proje Süresi: 27 ay (01/11/ /01/2015) Projenin Amacı: Proje ile Portekiz deki ISQ araştırma enstitüsünün ürettiği ve hüküm giymiş kişiler de dâhil olmak üzere dezavantajlı bireylere yönelik uyguladığı Ön Öğrenmelerin Değerlendirilmesi (Assessment of Prior Learning- APL) modeli ile Almanya daki dezavantajlı bireylere kariyer planlama hizmeti veren bir Yeterlilik Ajansı olan BBS START GmbH nin çalışmalarının birleştirilerek Türkiye de uygulanabilir bir model oluşturulmasıdır. Proje kapsamında Portekiz, Almanya ve Türkiye de çalıştaylar yapılmış, resmi öğrenme kurumları dışında, resmi olmayan eğitimler ve yaşam tecrübesiyle kazanılmış yetenek, bilgi ve becerilerin tanınması için yapılan Ön Öğrenmelerin Değerlendirilmesi (APL) çalışmaları ile, Türkiye de yetişkin eğitimi çalışmaları incelenmiş, ölçekler geliştirilmiş, Ankara ve Kocaeli İnfaz Kurumlarında 380 kadın mahkum örnekleminde pilot uygulama yapılarak geliştirilen ölçekler uygulanmış, mahkûm kadınlara yönelik olarak APL sisteminin kullanıldığı Kariyer Planlama Merkezleri ile bu merkezleri yönlendirecek Yeterlilik Ajansı nın Ceza ve Tevkifveleri Genel Müdürlüğü bünyesinde oluşturulması için model hazırlanmış, modelin nasıl uygulanacağını anlatan el kitabı oluşturulmuş, geliştirilen modelin UYAP entegre bir yazılım ile kadınların kaldığı ceza infaz kurumlarında 5748 kadın mahkuma uygulanabilir hale getirilmesine imkan sağlanmış, geliştirilen ölçeklerin ve yazılım etkin bir şekilde kullanımı için ceza infaz kurumlarında sosyal hizmet alanında görev yapan 25 görevliye eğitici eğitimi verilmiştir. Projeye ait detay bilgi adresinden ulaşılabilir.

3 Kendindeki Cevheri Keşfet... Kendinizi tanımak.. Kendi ilgi ve becerilerinizi keşfetmek.. Kariyer kararınızı vermek.. Harekete geçmek için Sizleri kariyer planlama merkezine bekliyoruz. KARİYER PLANLAMA MERKEZİ NE NEDEN GELMELİYİM? Cezaevlerinde bulunan Kariyer Planlama Merkezlerimize geldiğinizde sizlerin ilgi, yetenek ve ihtiyaçlarınız ile sahip olduğunuz ön öğrenmeler dikkate alınarak 12 temel alanda (bahçecilik, bakım hizmetleri, bilişim teknolojisi, büro yönetimi ve sekreterlik, el sanatları teknolojisi, giyim üretim teknolojisi, güzellik ve bakım hizmetleri, halkla ilişkiler organizasyon hizmetleri, konaklama ve seyahat hizmetleri, pazarlama ve satış hizmetleri, sanat ve tasarım, yiyecek-içecek) meslek profilleriniz oluşturulacak. Çıkan bu profiller ışığında hangi mesleğe yatkın olduğunuzu sosyal hizmet görevlilerimiz ile birlikte değerlendirecek ve bu yönde eğitim almanız sağlanarak tahliye sonrası kariyer planlamanıza destek olunacaktır.

4 KARİYER PLANLAMA MERKEZİ NEDİR? Kariyer Planlama Merkezlerinde ceza infaz kurumlarındaki kadınların sağlıklı ve mutlu bir geleceğe sahip olmalarına yardımcı olmak ve daha iyi bir geleceğe hayal etmelerini sağ- lamak üzere kariyer planlama süreci hakkında bilgi verilecek; kadınlar ilgi ve becerilerine göre eğitim öğretim fırsatlarına yönlendirilecek, bireysel ve grup rehberliği hizmetleri sunu- lacaktır. Kariyer Planlama Merkezleri ara- cılığıyla ceza infaz kurumlarında bulunan kadınların ilgi, yetenek ve ihtiyaçları ile sahip oldukları ön öğ- renmeleri dikkate alınarak profille- rinin oluşturulması sağlanacak, be- lirlenen 12 temel alan (Bahçecilik, Bakım Hizmetleri, Bilişim Teknolojisi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, El Sa- natları Teknolojisi, Giyim Üretim Tek- nolojisi, Güzellik ve Bakım Hizmetleri, Halkla İlişkiler Organizasyon Hizmet- leri, Konaklama ve Seyahat Hizmet- leri, Pazarlama ve Satış Hizmetleri, Sanat ve Tasarım, Yiyecek-İçecek Hizmetleri) aracılığıyla bu profiller ışığında kadınların kariyerleri daha etkin bir şekilde planlanacak; hangi mesleklere yatkın olduğu ortaya çı- karılarak bu yönde eğitim almaları ve sertifikalandırılmaları sağlanacaktır.

5 MESLEK ALANI, MESLEK VE İSTİHDAM ALANLARI BAHÇECİLİK - İç Mekân Bitkileri Yetiştiriciliği - Dış Mekân Bitkileri Yetiştiriciliği - Çiçek Düzenlemeciliği - Sebze Yetiştiriciliği - Meyve Yetiştiriciliği Bireyler tarım sektöründe; dış mekân işletmeleri, park-bahçeler, otel, süs bitkileri (iç mekân ve kesme çiçek) seraları, meyve bahçeleri, sebze bahçeleri, fidanlıklar, gıda sektörü vb. yerlerde çalışabilirler.

6 BAKIM HİZMETLERİ - Hasta Bakıcılığı - Yaşlı Bakıcılığı - Engelli Bakıcılığı - Çocuk Bakıcılığı Bireyler hasta ve yaşlı hizmetleri sektöründe; huzurevleri, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, bakımevleri, evde bakım, yaşlı dinlenme evleri, hastaneler, geronto-psikiyatri kliniklerinde, erken çocukluk eğitim kurumlarında çalışabilirler.

7 BİLİŞİM TEKNOLOJİSİ - Ağ İşletmenliği - Bilgisayar Teknik Servisi - Veritabanı Programcılığı Bireyler Bilişim Teknolojileri sektöründe; bilgisayar teknik servisi hizmeti veren bilgisayar firmalarında, ve diğer ağ kurulum ve yönetimi hizmeti, veri tabanı programları kullanımı ve yönetimi gibi çeşitli hizmetleri veren şirketlerde/firmalarda çalışabilirler. BÜRO YÖNETİMİ VE SEKRETERLİK - Sekreterlik - Yönetici Asistanlığı Bireyler büro yönetimi ve sekreterlik alanında; küçük veya büyük ölçekli işletmelerde, resmi ve özel kurumlarda çalışabilirler.

8 EL SANATLARI TEKNOLOJİSİ - El Sanatları - El Dokumacılığı - Halı Desinatörlüğü - El ve Makine Nakışçılığı - Dekoratif Ev Tekstili Bireyler el sanatları teknolojisi alanında; dokuma fabrikaları, dokuma ve boya atölyeleri, halı deseni hazırlayan işletmeler, turistlik ve hediyelik eşya üretimi yapan işletmeler, el halısı dokuyan atölyeler, desen üretimi yapan işletmeler vb. yerlerde çalışabilirler.

9 GİYİM ÜRETİM TEKNOLOJİSİ - Kadın Giyim Modelistliği - Çocuk Giyim Modelistliği - İç Giyim Modelistliği - Kadın Terziliği - Makine Dikişçiliği (Düz Dikiş Makineciliği) - Hazır Giyim Model Makineciliği Bireyler giyim-hazır giyim sektöründe; atölyeler, hazır giyim işletmeleri, modaevi-butikler vb. yerlerde çalışabilirler.

10 GÜZELLİK VE BAKIM HİZMETLERİ - Kuaför Bayan ve erkek kuaför salonlarında, güzellik salonları ve merkezlerinde, tv kanallarında, tiyatro salonlarında, sinema stüdyolarında, kozmetik imalatçılarında, kamu kurum kuruluşları içerisindeki kuaför ve güzellik salonları vb. yerlerde çalışabilirler. - Güzellik Hizmetleri Elemanı Güzellik salonları ve merkezlerinde, masaj salonları ve merkezlerinde, kaplıca ve banyo tesislerinde, spa, thalosso terapi ve bakım merkezlerinde, spor merkezleri ve salonlarında, tv kanallarında, tiyatro salonlarında, sinema stüdyolarında, kozmetik satış noktaları, kozmetik imalatçılarında, kamu kurum kuruluşları içerisindeki kuaför ve güzellik salonları vb. yerlerde çalışabilirler.

11 HALKLA İLİŞKİLER ORGANİZASYON HİZMETLERİ - Halkla İlişkiler - Organizasyon Hizmetleri (Vitrin, Mekân Süslemeciliği Vb.) - Çağrı Merkezi Elemanlığı Bireyler halkla ilişkiler ve tanıtım ajansları, şirketlerin halkla ilişkiler, kurumsal iletişim, tanıtım bölümleri, görsel ve işitsel medya kuruluşları, reklam ajansları, çağrı merkezleri, şirketlerin müşteri ilişkileri birimleri, organizasyon ve fuar şirketleri, turizm şirketlerinde vb. yerlerde çalışabilirler.

12 KONAKLAMA VE SEYAHAT HİZMETLERİ - Ön Büro Yönetimi/Hizmeti - Kat Hizmetleri - Çamaşırhane Hizmetleri - Kuru Temizleme Bireyler turizm sektöründe; konaklama tesislerinde (kamu ve özel), seyahat acentelerinde, danışma ve temizlik şirketleri vb. yerlerde çalışabilirler.

13 PAZARLAMA VE SATIŞ HİZMETLERİ - Satışçılık/Pazarlamacılık - Gıda Satışçılığı Pazarlama ve perakende hizmetleri alanında; açık ve kapalı alanlarda şarküteri, bakkal ve gıda pazarları satış yapılan yerlerde satış elemanı vb. olarak çalışabilirler.

14 SANAT VE TASARIM - Minyatür Sanatı - Resim Sanatı - Tezhip Sanatı - Ebru Sanatı - Grafik Tasarımı - Çinicilik - Vitray Sanatı Bireyler; küçük veya büyük ölçekli işletmelerde, turistik ve hediyelik eşya üretimi yapan işletmelerde, sanat ve tasarım yapan atölyelerde, müzelerde, geleneksel el sanatları onarma koruma çalışmalarında, matbaacılık ve ciltçilik yapan işlemelerde, grafik tasarımla ilgili çalışmalar yapan reklam ajansı, matbaa vb. firmalarında, evinde vb. yerlerde çalışabilirler.

15 YİYECEK-İÇECEK HİZMETLERİ - Aşçılık - Pastacılık - Yiyecek-İçecek Servis Hizmeti (Garsonluk) - Bulaşıkhane Hizmetleri - Pizzacılık Bireyler; konaklama işletmelerinin yiyecek içecek ünitelerinde, kurum mutfaklarında, kafeterya, pastane, bar ve restoranlarda, yemek fabrikalarında, ulaşım araçlarının yiyecek içecek üretim ünitelerinde vb.yerlerde çalışabilirler.

16 Altı adımda yeni bir hayata Birlikte kariyer hedeflerinizin gerçekleştirilmesini sağlayalım... 1-Kayıt 2-Tanı 3-Yönlendirme 4-Yeterlilik Belirlenmesi 5-Yeterlilik Doğrulanması 6-Sertifikalandırma

Alanlara Geçiş, Tercih ve Yerleştirme Çalışma Takvimi

Alanlara Geçiş, Tercih ve Yerleştirme Çalışma Takvimi Alanlara Geçiş, Tercih ve Yerleştirme Çalışma Takvimi MBY sınavının yapılacağı denizcilik alanı bulunan okulların e-okul sisteminde ilan edilmesi 20 Nisan 2015 MBY sınavı başvurularının velilerce e-okul

Detaylı

MAHKÛM KADINLAR İÇİN KARİYER PLANLAMA MERKEZLERİ PROJESİ

MAHKÛM KADINLAR İÇİN KARİYER PLANLAMA MERKEZLERİ PROJESİ MAHKÛM KADINLAR İÇİN KARİYER PLANLAMA MERKEZLERİ PROJESİ Projenin Amacı Bu projenin temel amacı; dezavantajlı gruplar arasında yer alan kadın mahkûmların tutukluluk süresi bittikten sonra topluma entegre

Detaylı

HAYAT BOYU ÖĞRENME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MESLEK ALAN VE DALLARIN LİSTESİ İLE KAPSAMA ALINMA TARİHLERİ. İlköğretim Mezunlarının Çıraklık Süresi (Yıl)

HAYAT BOYU ÖĞRENME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MESLEK ALAN VE DALLARIN LİSTESİ İLE KAPSAMA ALINMA TARİHLERİ. İlköğretim Mezunlarının Çıraklık Süresi (Yıl) HAYAT BOYU ÖĞRENME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MESLEK ALAN VE DALLARIN LİSTESİ İLE KAPSAMA ALINMA TARİHLERİ Alan Sıra No 1 2 3 4 5 Dal Sıra Güncellenen No Alan ve Dal İsimleri AHŞAP TEKNOLOJİSİ İlköğretim Mezunlarının

Detaylı

Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri Alan ve Dalları

Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri Alan ve Dalları Nisan 2015 Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri Alan ve Dalları (Bu Yayın Sorgun - Akdağmadeni ve Saraykent İlçeleri ile Yozgat İl Merkezindeki Okullarımızı Kapsamaktadır) SORGUN REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

Detaylı

CAHİDE AHMET DALYANOĞLU LU ORTAOKULU 2012-2013

CAHİDE AHMET DALYANOĞLU LU ORTAOKULU 2012-2013 CAHİDE AHMET DALYANOĞLU LU ORTAOKULU REHBERLİK K SERVİSİ 2012-2013 YAKIN ÇEVREMİZDEKİ MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM M VEREN LİSELERİ TANIYALIM! ÇİĞLİ İMKB KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ Okul bünyesinde Anadolu

Detaylı

MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Alan Sıra No 1 2 3 4 5 Dal Sıra No 28. Mesleki Eğitim Kurulunda, 3308 Sayılı Mesleki Eğitim Kanunu na Göre Çıraklık Eğitimi Uygulamaları Kapsamından Çıkarılan ve

Detaylı

ÖĞRETMENLİK ALANLARI, ATAMA VE DERS OKUTMA ESASLARINA İLİŞKİN ÇİZELGEDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR ÇİZELGE

ÖĞRETMENLİK ALANLARI, ATAMA VE DERS OKUTMA ESASLARINA İLİŞKİN ÇİZELGEDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR ÇİZELGE 1218 ÖĞRETMENLİK ALANLARI, ATAMA VE DERS OKUTMA ESASLARINA İLİŞKİN ÇİZELGEDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR ÇİZELGE 7 Beden Eğitimi 8 Bilişim Teknolojileri 1. Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği 2. Beden Eğitimi

Detaylı

MESLEKİ VE TEKNİK ORTAÖĞRETİM OKULLARINDA UYGULANAN ALAN VE DALLAR

MESLEKİ VE TEKNİK ORTAÖĞRETİM OKULLARINDA UYGULANAN ALAN VE DALLAR MESLEKİ VE TEKNİK ORTAÖĞRETİM OKULLARINDA UYGULANAN ALAN VE DALLAR S.N ALAN ADI DALLAR KODU 1 1 Zabit Kâtipliği 380 1 ADALET 2 2 İnfaz ve Koruma 861 3 1 Çevre Hizmetleri 850 4 2 Tüketici Hizmetler 341

Detaylı

GÜZELLİK VE SAÇBAKIM HİZMETLERİ GÜZELLİK VE SAÇ BAKIM HİZMETLERİNDE HİJYEN VE SANİTASYON MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

GÜZELLİK VE SAÇBAKIM HİZMETLERİ GÜZELLİK VE SAÇ BAKIM HİZMETLERİNDE HİJYEN VE SANİTASYON MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü GÜZELLİK VE SAÇBAKIM HİZMETLERİ GÜZELLİK VE SAÇ BAKIM HİZMETLERİNDE HİJYEN VE SANİTASYON MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2012 ANKARA ÖN

Detaylı

SİTELER MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ

SİTELER MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ SİTELER MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ Mesleki Eğitim Merkezi Programları (Çıraklık) Kapsamına Alınan Meslek Alan ve Dallarının Listesi Alan 1 2 3 4 5 Dal MOBİLYA VE İÇ MEKÂN TASARIMI 1 Ahşap Doğrama Teknolojisi

Detaylı

1 Ahşap Doğrama Teknolojisi. 2 Mobilya İskeleti ve Döşemesi. 3 Mobilya Süsleme Sanatları. 4 İç Mekân ve Mobilya Teknolojisi

1 Ahşap Doğrama Teknolojisi. 2 Mobilya İskeleti ve Döşemesi. 3 Mobilya Süsleme Sanatları. 4 İç Mekân ve Mobilya Teknolojisi MOBİLYA VE İÇ MEKÂN TASARIMI 1 Ahşap Doğrama Teknolojisi 1 2 Mobilya İskeleti ve Döşemesi 3 Mobilya Süsleme Sanatları 4 İç Mekân ve Mobilya Teknolojisi AYAKKABI VE SARACİYE TEKNOLOJİSİ 5 Ayakkabı Modelistliği

Detaylı

Tablo 6B.1 Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumlarının Alanları İle Aynı Alanlardaki Lisans Programları

Tablo 6B.1 Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumlarının Alanları İle Aynı Alanlardaki Lisans Programları 4951-Acil Sağlık Hizmetleri 3523-Acil Tıp Teknisyenliği 3523-İlk Yardım ve Acil Bakım Teknisyenliği 1589-Beslenme ve Ev Yönetimi 1589-Ev Yönetimi 1589-Ev Yönetimi ve Beslenme Beslenme ve Diyetetik (Yüksekokul)

Detaylı

Tablo 6B.1 Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumlarının Alanları İle Aynı Alanlardaki Lisans Programları

Tablo 6B.1 Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumlarının Alanları İle Aynı Alanlardaki Lisans Programları 4951-Acil Sağlık Hizmetleri 3523-Acil Tıp Teknisyenliği 3523-İlk Yardım ve Acil Bakım Teknisyenliği Acil Yardım ve Afet Yönetimi (Yüksekokul) Sağlık Kurumları İşletmeciliği (Yüksekokul) Sağlık Kurumları

Detaylı

ALAN VE DAL ESKİ İSİMLERİ

ALAN VE DAL ESKİ İSİMLERİ Sıra No 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 MESLEK KODU 12 EYLÜL 2010 TARİHİ İTİBARIYLA GİRESUN İLİNDE KAPSAMA ALINAN ALAN/DALLAR

Detaylı

Adnan Menderes Üniversitesi Taban Puanları

Adnan Menderes Üniversitesi Taban Puanları 2012-2013 Üniversitesi Taban Puanları 2012-2013 yılı yerleştirme sonuçlarına göre Üniversitesi nin Lisans, Meslek Yüksekokulu ve Önlisans programları taban ve tavan puanları 4 YILLIK BÖLÜMLER Üniversite

Detaylı

TALİM VE TERBİYE KURULU BAŞKANLIĞI. Sayı : 74 Tarihi : 14.08.2014. Konu : Öğretmenlik Alanları, Atama ve Ders Okutma Esasları ile Eki Çizelgede

TALİM VE TERBİYE KURULU BAŞKANLIĞI. Sayı : 74 Tarihi : 14.08.2014. Konu : Öğretmenlik Alanları, Atama ve Ders Okutma Esasları ile Eki Çizelgede 1216 TALİM VE TERBİYE KURULU BAŞKANLIĞI Sayı : 74 Tarihi : 14.08.2014 Konu : Öğretmenlik Alanları, Atama ve Ders Okutma Esasları ile Eki Çizelgede Değişiklik Yapılması Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme

Detaylı

AHİ EVRAN MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ 2016 GÜZ DÖNEMİ KALFALIK VE USTALIK SINAV PROGRAMI MESLEK DALI MODÜL SEVİYE ALAN DERSİN ADI TARİH

AHİ EVRAN MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ 2016 GÜZ DÖNEMİ KALFALIK VE USTALIK SINAV PROGRAMI MESLEK DALI MODÜL SEVİYE ALAN DERSİN ADI TARİH AHİ EVRAN MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ 2016 GÜZ DÖNEMİ KALFALIK VE USTALIK SINAV PROGRAMI MESLEK DALI MODÜL SEVİYE ALAN DERSİN ADI TARİH BÜTÜN MESLEKLER BÜTÜN MESLEKLER AŞÇILIK AYAKKABI ÜRETİMİ M2

Detaylı

Program Adı Puan. Türü

Program Adı Puan. Türü 2013-ÖSYS 0,12 başarı sırası ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ (AYDIN) Aydın İktisat Fakültesi 100310688 Ekonomi ve Finans TM-1 103 103-243,50607 421,30871 100330286 Ekonomi ve Finans (İÖ) TM-1 103 103-231,87006

Detaylı

5105 Ekonomi ve Finans 4 5105 Ekonomi ve Finans 4 5106 Ekonomi-Yönetim Bilimleri Programları 4 3226 İşletme 4

5105 Ekonomi ve Finans 4 5105 Ekonomi ve Finans 4 5106 Ekonomi-Yönetim Bilimleri Programları 4 3226 İşletme 4 3101 Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği 4 3101 Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği 4 3101 Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği 4 1245 Mobilya ve Dekorasyon 2 9077 Ağırlama Hizmetleri 2 5368 Turizm ve Otel İşletmeciliği

Detaylı

BAYBURT ÜNİVERSİTESİ 2019 YILI NORM KADRO PLANLAMASI ÇERÇEVESİNDE İSTİHDAM PLANLANAN BİRİMLER. Adalet Meslek Yüsekokulu Hukuk Adalet Pr.

BAYBURT ÜNİVERSİTESİ 2019 YILI NORM KADRO PLANLAMASI ÇERÇEVESİNDE İSTİHDAM PLANLANAN BİRİMLER. Adalet Meslek Yüsekokulu Hukuk Adalet Pr. Üyesi Adalet Meslek Yüsekokulu Hukuk Adalet Pr. 1 Adalet Meslek Yüsekokulu Adalet Meslek Yüsekokulu Aydıntepe Meslek Hukuk Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Ceza İnfaz ve

Detaylı

Fakülte/ Yüksekokul. Bölümler. Ekonometri Ekonometri (İ.Ö.) Ekonomi ve Finans

Fakülte/ Yüksekokul. Bölümler. Ekonometri Ekonometri (İ.Ö.) Ekonomi ve Finans HEMŞİRELİK FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ AYDIN İKTİSAT FAKÜLTESİ Fakülte/ Yüksekokul Bölümler Yeni kayıt olan Mezun Olan Öğrenci Sayısı öğrenci sayısı 2014-2015 2015-2016

Detaylı

Ortaöğretim Kurumlarındaki Alanlar ve Kodları

Ortaöğretim Kurumlarındaki Alanlar ve Kodları 6201 ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ 101 ACİL TIP TEKNİSYENLİĞİ 6001 ADALET - - 6001 ADALET 2 İNFAZ VE KORUMA 6001 ADALET 1 ZABIT KATİPLİĞİ 6002 AHŞAP TEKNOLOJİSİ - - 6002 AHŞAP TEKNOLOJİSİ 6 AHŞAP DOĞRAMA İMALATI

Detaylı

Kadro Sayısı. Son Başvuru Tarihi. İlan Linki

Kadro Sayısı. Son Başvuru Tarihi. İlan Linki İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ / MESLEK YÜKSEKOKULU / HEMŞİRELİK VE BAKIM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ / ÇOCUK GELİŞİMİ PR. (TAM BURSLU) / İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ / SAĞLIK BİLİMLERİ YÜKSEKOKULU / SOSYAL HİZMET BÖLÜMÜ

Detaylı

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI SELÇUK ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI z 2.SINIF KONTENJAN 3.SINIF KONTENJAN 4.SINIF KONTENJAN 5.SINIF KONTENJAN FAKULTE BOLUM PROGRAM YIL Yurt İçi Yurt Dışı Yurt İçi Yurt

Detaylı

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TABAN VE TAVAN PUANLARI EN KÜÇÜK PUAN TÜRÜ

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TABAN VE TAVAN PUANLARI EN KÜÇÜK PUAN TÜRÜ ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ 2010-2011 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TABAN VE TAVAN PUANLARI PUAN TÜRÜ EN KÜÇÜK GENEL BAŞARI SIRASI* EN BÜYÜK OKUL BİRİNCİSİ EN EN KÜÇÜK BÜYÜK KODU BÖLÜMÜN ADI KON. YER. Eğitim Fakültesi

Detaylı

İŞLETME YÖNETİMİ I öğretim yılı, Güz yarıyılı ders dağıtım çizelgesi

İŞLETME YÖNETİMİ I öğretim yılı, Güz yarıyılı ders dağıtım çizelgesi AFYON KOCATEPE ÜNİRSİTESİ İŞLETME YÖNETİMİ I E TEN GENEL MUHASEBE I A 204 GENEL İŞLETME I KONGRE FUAR YÖNETİMİ TEMEL HUKUK A 204 ÖRGÜTSEL DAVRANIŞ MİKRO EKONOMİ MATEMATİK YABANCI DİL I A 210 BİLGİ İLETİŞİM

Detaylı

Ortaöğretim Alan Kodu Ortaöğretim Alan Adı Yükseköğretim Lisans Programları 1072 Aşçılık 1113 1128 1134 1149 1149 1161 1161 1176 1176 1574 1589 1589 Beden Besin Endüstrisi Besin Endüstrisi İşleme Besin

Detaylı

3308 SAYILI MESLEKİ EĞİTİM KANUNU KAPSAMINDA OLAN MESLEK DALLARI

3308 SAYILI MESLEKİ EĞİTİM KANUNU KAPSAMINDA OLAN MESLEK DALLARI 3308 SAYILI MESLEKİ EĞİTİM KANUNU KAPSAMINDA OLAN MESLEK DALLARI 1 Ağ İşletmenliği Bilişim Teknolojileri 3 1,5 2 12/09/2010 2 Ahşap Doğrama İmalatı Ahşap Teknolojisi 3 1,5 2 Ağaç İşleri Doğramacılık 30/07/1990

Detaylı

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları. Bilgilendirme Toplantıları

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları. Bilgilendirme Toplantıları Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Bilgilendirme Toplantıları Ulusal Ajans olarak da bilinen AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı, Avrupa Komisyonu tarafından yürütülen Eğitim

Detaylı

2018_2019 YATAY GEÇİŞ KONTENJAN TALEPLERİ

2018_2019 YATAY GEÇİŞ KONTENJAN TALEPLERİ BIRIM ADI 2018_2019 YATAY GEÇİŞ KONTENJAN TALEPLERİ BÖLÜM ADI GENEL KONTENJAN ÖĞRENCİ SAYISI ÖĞR. ELEMANI SAYISI 1.SINIF YURTİÇİ 1.SINIF YURTDIŞI AÇIKLAMA AKSU MEHMET SÜREYYA DEMİRASLAN MESLEK ATABEY MESLEK

Detaylı

FETHİ YILMAZ SEZER MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

FETHİ YILMAZ SEZER MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ FETHİ YILMAZ SEZER MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ OKULUMUZ Konum:Çolaklı Mahallesi Telefon : (0242) 763 72 30 İL MERKEZİNE 65 KM UZAKLIKTA İLÇE MERKEZİNE 15 KM UZAKLIKTA Derslik Sayısı: 21 Öğretmen Sayısı:

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI PROGRAM ADI YURT İÇİ YURT DIŞI

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI PROGRAM ADI YURT İÇİ YURT DIŞI SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI PROGRAM ADI YURT İÇİ YURT DIŞI Adalet Meslek Yüksekokulu Adalet 2 Adalet (İÖ) 2 Isparta

Detaylı

YETERLİ BAŞVURU OLDUĞU TAKDİRDE

YETERLİ BAŞVURU OLDUĞU TAKDİRDE 7. PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ KAPSAMINDA YETERLİ BAŞVURU OLDUĞU TAKDİRDE AÇILMASI PLANLANAN PROGRAMLAR HANGİ YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMI / FAKÜLTESİNDEN MEZUN OLANLAR VEYA OLACAKLARIN HANGİ PEDAGOJİK FORMASYON

Detaylı

ARTVİN MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ

ARTVİN MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ ARTVİN MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ 22. Mesleki Eğitim Kurulunda, 3308 Sayılı Mesleki Eğitim Kanununa Göre Çıraklık Eğitimi Uygulamaları Kapsamına Alınan, Alan ve Dal Adı Değişen Meslek Alan ve Dallarının

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ SAYILARI ( itibariyle)

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ SAYILARI ( itibariyle) 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ SAYILARI (31.10.2017 itibariyle) GENEL I.ÖĞRETİM II.ÖĞRETİM TOPLAM AYDIN İKTİSAT FAKÜLTESİ E K T E K T TOPLAM Ekonometri 55 65 120 49 35 84 204 Ekonomi ve Finans 194

Detaylı

AHİ EVRAN MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ 2016 YAZ DÖNEMİ KALFALIK VE USTALIK SINAV PROGRAMI MESLEK SEVİYE MODÜL ALAN DERSİN ADI TARİH SAAT

AHİ EVRAN MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ 2016 YAZ DÖNEMİ KALFALIK VE USTALIK SINAV PROGRAMI MESLEK SEVİYE MODÜL ALAN DERSİN ADI TARİH SAAT MESLEK SEVİYE MODÜL ALAN DERSİN ADI TARİH SAAT BÜTÜN MESLEKLER (ORTAK DERSLER) BÜTÜN MESLEKLER (ORTAK DERSLER) AYAKKABI ÜRETİMİ SARACİYE MODELİSTLİĞİ AHİ EVRAN MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ 2016 YAZ

Detaylı

- ALANI VE TÜM DALLARI GAZETECİLİK / MASAÜSTÜ YAYINCILIK. Gıda Teknolojisi (YO) 6017 GIDA TEKNOLOJİSİ

- ALANI VE TÜM DALLARI GAZETECİLİK / MASAÜSTÜ YAYINCILIK. Gıda Teknolojisi (YO) 6017 GIDA TEKNOLOJİSİ 6003 AİLE VE TÜKETİCİ HİZMETLERİ 101 BESLENME VE EV YÖNETİMİ Beslenme ve Diyetetik 6004 AYAKKABI VE SARACİYE TEKNOLOJİSİ Moda Tasarımı 6005 BAHÇECİLİK Organik Tarım İşletmeciliği Basım Teknolojileri Bilgisayar

Detaylı

TABLO 6B.1 Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumlarının Alanları İle Aynı / Yakın Alanlardaki Lisans Programları

TABLO 6B.1 Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumlarının Alanları İle Aynı / Yakın Alanlardaki Lisans Programları Acil Yardım ve Afet Yönetimi (YO) 6201 ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ Perfüzyon (YO) 6002 AHŞAP TEKNOLOJİSİ Restorasyon ve Konservasyon (YO) 6003 AİLE VE TÜKETİCİ HİZMETLERİ 101 BESLENME VE EV YÖNETİMİ 102 EV

Detaylı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM YILI YURTDIŞINDAN KABUL EDİLECEK ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ANADOLUYÖS KONTENJANI PROGRAM SÜRESİ

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM YILI YURTDIŞINDAN KABUL EDİLECEK ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ANADOLUYÖS KONTENJANI PROGRAM SÜRESİ ANADOLU ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 ÖĞRETİM YILI YURTDIŞINDAN KABUL EDİLECEK ÖĞRENCİ KONTENJANLARI BİRİM ID BİRİM PROGRAM SÜRESİ ANADOLUYÖS KONTENJANI ULUSLARARASI SINAV VE DİPLOMA PUANI KONTENJANI ÖZEL KOŞUL

Detaylı

2014 ÖSYS SONUÇLARINA GÖRE SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS PROGRAMLARI TABAN PUANLARI MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAM ADI PUAN TÜRÜ TABAN PUAN

2014 ÖSYS SONUÇLARINA GÖRE SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS PROGRAMLARI TABAN PUANLARI MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAM ADI PUAN TÜRÜ TABAN PUAN 2014 ÖSYS SONUÇLARINA GÖRE SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS PROGRAMLARI TABAN PUANLARI MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAM ADI PUAN TÜRÜ TABAN PUAN Adalet Meslek Yüksekokulu Adalet YGS-3 376,6 Adalet Meslek

Detaylı

2018-YKS Ön Lisans Programları

2018-YKS Ön Lisans Programları Acil Durum ve Afet Yönetimi 100,00 77,36 Adalet 100,00 73,87 Ağız ve Diş Sağlığı 100,00 98,48 Alternatif Enerji Kaynakları Teknolojisi 100,00 - Ameliyathane Hizmetleri 100,00 91,58 Anestezi 100,00 97,92

Detaylı

ÖSYM KNTJ ÖSYM KNTJ EK1 MD KNTJ EK1 MD KNTJ

ÖSYM KNTJ ÖSYM KNTJ EK1 MD KNTJ EK1 MD KNTJ ( BAHAR DÖNEMİ İÇİN EK1 MADDE YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI KONTENJANLARININ ANADOLU BİL MESLEK YÜKSEKOKULU AYAKKABI TASARIM VE ÜRETİMİ / AYAKKABI VE SARACİYE TASARIMI 20 4 27 5 27 5 40 8 50 10 60 12 70 14

Detaylı

HENDEK AKV MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015 ŞUBAT DÖNEMİ USTALIK/KALFALIK SINAV PROGRAMI. Tarih Seviye Meslek Ders Saat

HENDEK AKV MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015 ŞUBAT DÖNEMİ USTALIK/KALFALIK SINAV PROGRAMI. Tarih Seviye Meslek Ders Saat HENDEK AKV MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015 ŞUBAT DÖNEMİ USTALIK/KALFALIK SINAV PROGRAMI Tarih Seviye Meslek Ders Saat 03/02/2015 Kalfalık TÜM MESLEKLER MESLEKİ GELİŞİM 09:00 03/02/2015

Detaylı

FARABİ ANLAŞMALARI ANADOLU ÜNİVERSİTESİ

FARABİ ANLAŞMALARI ANADOLU ÜNİVERSİTESİ FARABİ ANLAŞMALARI ANADOLU ÜNİVERSİTESİ Turizm ciliği Uluslararası İlişkiler Bilgisayar Mühendisliği Kimya Mühendisliği Endüstri Mühendisliği Mimarlık Hukuk Fakültesi Hukuk Mütercim ve Tercümanlık İngilizce

Detaylı

Tablo 3C Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumu Mezunlarının Sınavsız Yerleşebilecekleri Ön Lisans Programları

Tablo 3C Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumu Mezunlarının Sınavsız Yerleşebilecekleri Ön Lisans Programları 6001 ADALET - ALANI VE TÜM DALLARI Adalet 6002 AHŞAP TEKNOLOJİSİ - ALANI VE TÜM DALLARI 6003 AİLE VE TÜKETİCİ HİZMETLERİ - ALANI VE TÜM DALLARI 6004 AYAKKABI VE SARACİYE TEKNOLOJİSİ - ALANI VE TÜM DALLARI

Detaylı

Anadolu Meslek Programı 4 yıl Kız/Erkek Pansiyon(Erkek) İngilizce 136. Anadolu Meslek Programı 4 yıl Kız/Erkek Pansiyon Yok İngilizce 136

Anadolu Meslek Programı 4 yıl Kız/Erkek Pansiyon(Erkek) İngilizce 136. Anadolu Meslek Programı 4 yıl Kız/Erkek Pansiyon Yok İngilizce 136 1 2 TERCİH KODU OKUL ADI 38376 36345 CELALEDDİN KARATAY MESLEKİ VE TEKNİK KARATAY AYKENT MESLEKİ VE TEKNİK 3 38582 KARATAY İMKB GAZİ MUSTAFA KEMAL MESLEKİ VE TEKNİK 4 52359 KARATAY İMKB GAZİ MUSTAFA KEMAL

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ KURUMDIŞI/ KURUMİÇİ/YURT DIŞI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI 2.SINIF KONTENJAN. Kurum Dışı. Kurum İçi.

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ KURUMDIŞI/ KURUMİÇİ/YURT DIŞI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI 2.SINIF KONTENJAN. Kurum Dışı. Kurum İçi. 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ KURUMDIŞI/ KURUMİÇİ/YURT DIŞI YATAY GEÇİŞ LARI FAKÜLTE/YÜKSEKOK Diş Hekimliği Fakültesi Diş Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Fen Bilgisi İngilizce Eğitim Fakültesi

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI LİSANS PROGRAMLARI YOPKODU YOPADI 2.Sınıf 3.sınıf 4.sınıf 5.Sınıf Yurt İçi Yurt Dışı Yurt İçi Yurt Dışı Yurt İçi Yurt

Detaylı

ÇIRAKLIK VE YAYGIN EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Çıraklık uygulaması kapsamında olan, güncellen ve yeni kapsama alınacak Meslek Alan ve Dalları (TASLAK)

ÇIRAKLIK VE YAYGIN EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Çıraklık uygulaması kapsamında olan, güncellen ve yeni kapsama alınacak Meslek Alan ve Dalları (TASLAK) ÇIRAKLIK VE YAYGIN EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Çıraklık uygulaması kapsamında olan, güncellen ve yeni kapsama alınacak Meslek Alan ve Dalları (TASLAK) ALAN NUMARASI DAL NUMARASI ALAN VE DAL İSİMLERİ İLKÖĞRETİM

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ SON 5 YIL EN DÜŞÜK PUANLAR

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ SON 5 YIL EN DÜŞÜK PUANLAR AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ SON 5 YIL EN DÜŞÜK PUANLAR Fakülte / Yüksekokullar / Meslek Yüksekokulları En Küçük En Küçük Diş Hekimliği Fakültesi Diş Hekimliği MF-3 475,84818 MF-3 451,90389 MF-3 449,49584 Diş

Detaylı

ASGARİ KADRO SAYISI ÖĞR. GÖR. NORM SAYISI NORM AÇIK TOP SİVİL SAVUNMA VE İTFAİYECİLİK PR (4-2) MD. 1

ASGARİ KADRO SAYISI ÖĞR. GÖR. NORM SAYISI NORM AÇIK TOP SİVİL SAVUNMA VE İTFAİYECİLİK PR (4-2) MD. 1 MEVCUT DURUM DURUMU 2019 YILINDA İLAN EDİLMESİ PLANLANAN 2019 YILINDA İLAN EDİLMESİ PLANLANAN İÇİ KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ DAYANAĞI YÖNETMELİĞİN BİRİM ADI BÜNYAN MESLEK YÜKSEKOKULU MÜLKİYET KORUMA VE GÜVENLİK

Detaylı

GRAFİK VE FOTOĞRAF ALANI

GRAFİK VE FOTOĞRAF ALANI GRAFİK VE FOTOĞRAF ALANI AMAÇ Bu faaliyet sonucunda grafik ve fotoğraf alanındaki meslekleri tanıyabileceksiniz. A. ALANIN MEVCUT DURUMU VE GELECEĞİ Günümüzde her alanda yaşanan bilimsel, teknolojik, kültürel

Detaylı

Devlet Üniversitelerinin Önlisans Programları 2015 Yılı En Düşük Başarı Sıraları

Devlet Üniversitelerinin Önlisans Programları 2015 Yılı En Düşük Başarı Sıraları Devlet Üniversitelerinin Önlisans Programları 2015 Yılı En Düşük Başarı Sıraları YGS-1 Beton Teknolojisi 45 45 ---- YGS-1 Kaynak Teknolojisi (İÖ) 40 40 ---- YGS-1 Tekstil ve Halı Makineleri 15 15 ----

Detaylı

Hangi önlisans programları, Yeni Yüzyıl Üniversitesi ndeki hangi lisans bölümlerine geçiş yapabilir?

Hangi önlisans programları, Yeni Yüzyıl Üniversitesi ndeki hangi lisans bölümlerine geçiş yapabilir? Hangi önlisans programları, Yeni Yüzyıl Üniversitesi ndeki hangi lisans bölümlerine geçiş yapabilir? LİSANS BÖLÜMÜNE GEÇİŞ YAPABİLEN ÖNLİSANS PROGRAMI Aşçılık Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon Et Endüstrisi

Detaylı

3127 Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri 4 3127 Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri 4 9075 Bilgisayar Teknolojisi (Devamı Arkada) 2

3127 Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri 4 3127 Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri 4 9075 Bilgisayar Teknolojisi (Devamı Arkada) 2 8342 Acil Yardım ve Afet Yönetimi 4 8342 Acil Yardım ve Afet Yönetimi 4 8342 Acil Yardım ve Afet Yönetimi 4 9132 Acil Durum ve Afet Yönetimi 2 3101 Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği 4 3101 Ağaç İşleri

Detaylı

2013 EYLÜL DÖNEMİ KALFALIK - USTALIK SINAV PROGRAMI TARİH-SAAT MESLEK DERS SINAV TÜRÜ SİSTEM

2013 EYLÜL DÖNEMİ KALFALIK - USTALIK SINAV PROGRAMI TARİH-SAAT MESLEK DERS SINAV TÜRÜ SİSTEM T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ SULTANBEYLİ MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ 2013 EYLÜL DÖNEMİ KALFALIK - USTALIK SINAV PROGRAMI TARİH-SAAT MESLEK DERS SINAV TÜRÜ SİSTEM 03.09.2013-1.OTURUM 03.09.2013-09:30 TÜM MESLEKLER

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ÖN LİSANS PROGRAMLARI KURUMLARARASI VE YURT DIŞI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ÖN LİSANS PROGRAMLARI KURUMLARARASI VE YURT DIŞI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI Fakülte/Program AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ÖN LİSANS PROGRAMLARI KURUMLARARASI VE YURT DIŞI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI Yurt içi 2. Sınıf ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU ADALET

Detaylı

ÇİĞLİ NAİME TÖMEK TİCARET MESLEK LİSESİ

ÇİĞLİ NAİME TÖMEK TİCARET MESLEK LİSESİ ÇİĞLİ ÇİĞLİ NAİME TÖMEK TİCARET MESLEK Telefon 2323701042 Ticaret Meslek L. - Ticaret Meslek L. Veri Tabanı Programcılığı Ticaret Meslek L. Web Programcılığı Ticaret Meslek L. Muhasebe ve Finansman Bilgisayarlı

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ÖNLİSANS PROGRAMLARI İÇİN AYRILAN KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ÖNLİSANS PROGRAMLARI İÇİN AYRILAN KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ÖNLİSANS PROGRAMLARI İÇİN AYRILAN KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI FAKULTE PROGRAM 1. SINIF YURTİÇİ KONTENJAN 1. SINIF YURTDIŞI KONTENJAN ADALET MESLEK

Detaylı

2013 ÖSYS ÖNLİSANS PROGRAMLARI TABAN-TAVAN PUANLARI VE BAŞARI SIRALARI YGS3 339, ,

2013 ÖSYS ÖNLİSANS PROGRAMLARI TABAN-TAVAN PUANLARI VE BAŞARI SIRALARI YGS3 339, , 2013 ÖSYS ÖNLİSANS PROGRAMLARI - PUANLARI VE SIRALARI BİRİMADI BÖLÜMADI PUAN Adalet Meslek Adalet Meslek Demiraslan Demiraslan Demiraslan Demiraslan Demiraslan Demiraslan Demiraslan Demiraslan Atabey Meslek

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA YURT DIŞINDAN KABUL EDİLEN ÖĞRENCİLERDEN ALINACAK ÖĞRENİM ÜCRETLERİ MİKTARLARI 2017 YILI GİRİŞLİ ÖĞRENCİLER

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA YURT DIŞINDAN KABUL EDİLEN ÖĞRENCİLERDEN ALINACAK ÖĞRENİM ÜCRETLERİ MİKTARLARI 2017 YILI GİRİŞLİ ÖĞRENCİLER ALT ANAMUR MESLEK YÜKSEKOKULU BAHÇE TARIMI 600,00 ANAMUR MESLEK YÜKSEKOKULU BÜRO YÖNETİMİ VE YÖNETİCİ ASİSTANLIĞI 600,00 ANAMUR MESLEK YÜKSEKOKULU İŞLETME YÖNETİMİ 600,00 ANAMUR MESLEK YÜKSEKOKULU PAZARLAMA

Detaylı

ORTAÖĞRETİM MEZUNLARI İÇİN ARANAN NİTELİKLER

ORTAÖĞRETİM MEZUNLARI İÇİN ARANAN NİTELİKLER 2001 Ortaöğretim Kurumlarının herhangi bir alanından mezun 2003 Ortaöğretim Kurumlarının Adalet Alanı ve Dalları veya Büro Yönetimi Alanı - Hukuk Sekreterliği Dalından mezun 6001 * ADALET ALANI VE DALLARI

Detaylı

ORTAÖĞRETİM MEZUNLARI İÇİN ARANAN NİTELİKLER (2015 EKPSS/KURA TERCİH KILAVUZU)

ORTAÖĞRETİM MEZUNLARI İÇİN ARANAN NİTELİKLER (2015 EKPSS/KURA TERCİH KILAVUZU) 2003 2003 Ortaöğretim Kurumlarının Adalet Alanı ve Dalları veya Büro Yönetimi Alanı - Hukuk Sekreterliği Dalından mezun Ortaöğretim Kurumlarının Adalet Alanı ve Dalları veya Büro Yönetimi Alanı - Hukuk

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ BAHAR YARIYILI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ BAHAR YARIYILI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI 018019 BAHAR YARIYILI YATAY GEÇİŞ LARI ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU ADALET PR. 10851017 75 6 ALAÇAM MESLEK YÜKSEKOKULU ÇAĞRI MERKEZİ HİZMETLERİ PR. 10851344 60 3 ALAÇAM MESLEK YÜKSEKOKULU ÇAĞRI MERKEZİ HİZMETLERİ

Detaylı

ÖN LİSANS MEZUNİYET ALANLARINA GÖRE DİKEY GEÇİŞ YAPILABİLECEK LİSANS PROGRAMLARI

ÖN LİSANS MEZUNİYET ALANLARINA GÖRE DİKEY GEÇİŞ YAPILABİLECEK LİSANS PROGRAMLARI ÖN LİSANS MEZUNİYET ALANLARINA GÖRE DİKEY GEÇİŞ YAPILABİLECEK LİSANS PROGRAMLARI ÖN LİSANS MEZUNİYET ALANI Beton Teknolojisi Demiryolu İnşaatı ve İşletmeciliği Geoteknik Hazır Beton Teknolojisi İnşaat

Detaylı

2012-2013 GÜZ YARIYILI AHLAT MESLEK YÜKSEKOKULU BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI

2012-2013 GÜZ YARIYILI AHLAT MESLEK YÜKSEKOKULU BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI 2012-2013 GÜZ YARIYILI AHLAT MESLEK YÜKSEKOKULU BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI BİLGİSAYAR TARİH DERS SAAT DERSLİK ÖĞRETİM ELEMANI SINIF 21.01.2013 Türk Dili 09:00 D1-2/D3 İ.ESER BİLGİSAYAR I 21.01.2013 Muhasebe

Detaylı

ORTACA MESLEK YÜKSEKOKULU

ORTACA MESLEK YÜKSEKOKULU ORTACA MESLEK YÜKSEKOKULU MY YOGA STUDIO OTEL, LOKANTA VE IKRAM HIZMETLERI BÖLÜMÜ ADAY ÖGRENCI BROSÜRÜ Mugla Sitki Koçman Üniversitesi Ortaca Meslek Yüksekokulu,Dalyan Yolu Üzeri 48600 Ortaca/ MUGLA Tel:

Detaylı

YATAY GEÇİŞ KONTENJANI YURT İÇİ YURT DIŞI 2 SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ (ISPARTA) 4 Adalet Meslek Yüksekokulu Adalet 2 4 Isparta Meslek

YATAY GEÇİŞ KONTENJANI YURT İÇİ YURT DIŞI 2 SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ (ISPARTA) 4 Adalet Meslek Yüksekokulu Adalet 2 4 Isparta Meslek 2 SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ (ISPARTA) 4 Adalet Meslek Yüksekokulu 7 109252993 Adalet 2 4 Isparta Meslek Yüksekokulu 7 109252693 Aşçılık 2 1 7 109271875 Aşçılık (İÖ) 2 1 7 109252921 Bankacılık ve Sigortacılık

Detaylı

FARABİ YENİ ANLAŞMALARI

FARABİ YENİ ANLAŞMALARI FARABİ YENİ ANLAŞMALARI AVRASYA ÜNİVERSİTESİ Sağlık Meslek Yüksekokulu Anestezi Diş Protez Teknolojisi Programı İlk ve Acil Yardım Optisyenlik Çocuk Gelişimi Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Sağlık Kurumları

Detaylı

1/6 Bu veriler twitter/unsalim tarafından derlenmiştir. Bilgilendirme amaçlıdır.

1/6 Bu veriler twitter/unsalim tarafından derlenmiştir. Bilgilendirme amaçlıdır. Acil Durum ve Afet Yönetimi 609 561 48 157 205 99 106 - - Acil Durum ve Afet Yönetimi (AÖ) 3.588 3.588-964 964 964 - - - Acil Durum ve Afet Yönetimi (UÖ) 185 185-52 52 52 - - - Adalet 8.041 7.045 996 1.006

Detaylı

Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Kurumlar Arası Yatay Geçiş Kontenjanları (Merkezi Yerleştirme Puanına Göre)

Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Kurumlar Arası Yatay Geçiş Kontenjanları (Merkezi Yerleştirme Puanına Göre) LİSANS PROGRAMLARI Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Yöneticiliği - - - - - Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi - - - - - Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri - - 2 2 - Çalışma Ekonomisi

Detaylı

Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. MESLEK LİSELERİ

Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. MESLEK LİSELERİ Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. MESLEK LİSELERİ MESLEK NEDİR Meslek insanlara yararlı mal veya hizmet üretmek ve karşılığında bir gelir elde etmek için yapılan

Detaylı

Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kurum İçi Yatay Geçiş Kontenjanları

Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kurum İçi Yatay Geçiş Kontenjanları 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kurum İçi Yatay Geçiş Kontenjanları a) Lisans Programları Fakülte / Bölüm Belirlenen Kontenjan Fen-Edebiyat Fakültesi 2. SINIF 3. SINIF Türk Dili ve Edebiyatı

Detaylı

ORTAÖĞRETİM MEZUNLARI İÇİN ARANAN NİTELİKLER

ORTAÖĞRETİM MEZUNLARI İÇİN ARANAN NİTELİKLER 2001 Ortaöğretim Kurumlarının herhangi bir alanından mezun 2003 Ortaöğretim Kurumlarının Adalet Alanı ve Dalları veya Büro Yönetimi Alanı - Hukuk Sekreterliği Dalından 6001 mezun * ADALET ALANI VE DALLARI

Detaylı

2018-YKS Kılavuzunda Yer Alan Üniversitemiz Önlisans Programlarının 2015, 2016, 2017 Yıllarında En Küçük Puanlarla Yerleşen Adayın Başarı Sırası

2018-YKS Kılavuzunda Yer Alan Üniversitemiz Önlisans Programlarının 2015, 2016, 2017 Yıllarında En Küçük Puanlarla Yerleşen Adayın Başarı Sırası 2018-YKS Kılavuzunda Yer Alan Üniversitemiz Önlisans Programlarının 2015, 2016, 2017 Yıllarında En Küçük Puanlarla Yerleşen Adayın Başarı Sırası 2018 2017 2016 2015 SIRASI* PUAN TÜRÜ SIRASI* PUAN TÜRÜ

Detaylı

DERSİN ADI PAZARTESİ BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ I 11: SALI KAT HİZMETLERİ 10:

DERSİN ADI PAZARTESİ BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ I 11: SALI KAT HİZMETLERİ 10: TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PROĞRAMI I.SINIF(N.Ö) 2018/2019 ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ BÜTÜNLEME TARİHLERİ PAZARTESİ BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ I 11:00 PAZARTESİ KONUK İLETİŞİMİ 15:00 22.01.2019 SALI

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI ÖNLİSANS PROGRAMLARI EN DÜŞÜK VE EN YÜKSEK PUANLAR

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI ÖNLİSANS PROGRAMLARI EN DÜŞÜK VE EN YÜKSEK PUANLAR Program Adı AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI ÖNLİSANS PROGRAMLARI EN DÜŞÜK VE EN YÜKSEK PUANLAR Puan Türü Puanlı Yerleştirme Sınavsız Geçiş Yerleştirme En Küçük Puan En Büyük Puan OBP Adalet Meslek Yüksekokulu

Detaylı

ENSTİTÜ/FAKÜLTE/ YO/ MYO BÖLÜM/ PROGRAM

ENSTİTÜ/FAKÜLTE/ YO/ MYO BÖLÜM/ PROGRAM Altıntaş Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi 2 Gıda Kalite Kontrol ve Analizi 2 Laboratovar Teknolojisi 2 Medya ve İletişim Programı 0 Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu Kontenjan Bulunmamaktadır. Emet

Detaylı

Mart Üniversitesi Taban Puanları

Mart Üniversitesi Taban Puanları 2012-2013 Üniversitesi Taban Puanları 2012-2013 yılı yerleştirme sonuçlarına göre Üniversitesi nin Lisans, Meslek Yüksekokulu ve Önlisans programları taban puanları, kontenjanları 4 YILLIK BÖLÜMLER Üniversit

Detaylı

Ücret Ödeyecek Sıra. Taban Toplam Ücret Ödemeyecek Fakülte / Yüksekokul

Ücret Ödeyecek Sıra. Taban Toplam Ücret Ödemeyecek Fakülte / Yüksekokul Ücret Ödeyecek Sıra Taban Toplam Ücret Ödemeyecek Fakülte / Yüksekokul Program Olanların No Puan Kontenjan Olanların Kontenjanı Kontenjanı 1 ANAMUR MESLEK YÜKSEKOKULU BAHÇE TARIMI 50,00 10 3 7 2 ANAMUR

Detaylı

5.SINIF KONTENJAN 4.SINIF KONTENJAN 3.SINIF EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI 2.

5.SINIF KONTENJAN 4.SINIF KONTENJAN 3.SINIF EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI 2. 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI 2.SINIF KONTENJAN FAKULTE PROGRAM YIL Yurt İçi Yurt Dışı ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU ADALET PR. 2016_2017 3 ADALET MESLEK

Detaylı

KONTENJAN SAYISI KONTENJAN SAYISI KONTENJAN SAYISI DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ BÖLÜM. Diş Hekimliği 0 EDEBİYAT FAKÜLTESİ BÖLÜM

KONTENJAN SAYISI KONTENJAN SAYISI KONTENJAN SAYISI DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ BÖLÜM. Diş Hekimliği 0 EDEBİYAT FAKÜLTESİ BÖLÜM DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ Diş Hekimliği 0 EDEBİYAT FAKÜLTESİ Sanat Tarihi 2 Arkeoloji 2 Tarih 5 Sosyoloji 0 Türk Dili ve Edebiyatı 0 İngiliz Dili ve Edebiyatı 6 Alman Dili ve Edebiyatı 2 Fransız Dili ve

Detaylı

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILLARI İTİBARIYLA CİNSİYETE GÖRE MEZUN ÖĞRENCİ SAYILARI

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILLARI İTİBARIYLA CİNSİYETE GÖRE MEZUN ÖĞRENCİ SAYILARI ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILLARI İTİBARIYLA CİNSİYETE GÖRE MEZUN ÖĞRENCİ SAYILARI 2005-2006 2006-2007 2007-2008 2008-2009 FAKÜLTE / YÜKSEKOKULBÖLÜM / PROGRAM Eğitim Fakültesi Fen-Edebiyat

Detaylı

Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora. Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Yüksek Lisans. Doktora

Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora. Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Yüksek Lisans. Doktora ÖD: i ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU Alan kodu Derece öğretim Kurumu Toplam / Kabul eden/ 10.0 alet Bafra Meslek okulu Alan kodu Derece öğretim Kurumu Toplam / / 11.3 Bilgisayar Programcılığı Tıbbi ve Aromatik

Detaylı

2014-2015 Eğitim - Öğretim Bahar Yarıyılı Kurum İçi Yatay Geçiş Kontenjanları

2014-2015 Eğitim - Öğretim Bahar Yarıyılı Kurum İçi Yatay Geçiş Kontenjanları Fakülte/YO Adı Bölüm/Program Adı 2. Yarıyıl 4. Yarıyıl Özel Koşullar (*) Fen-Edebiyat Fakültesi Coğrafya 1 1 Coğrafya (İÖ) 1 1 Fizik 5 Kimya 2 2 Biyoloji 2 2 Matematik(İÖ) 5 Türk Dili ve Edebiyatı 3 3

Detaylı

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Taban Puanları

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Taban Puanları 2012-2013 Üniversitesi Taban Puanları 2012-2013 yılı yerleştirme sonuçlarına göre Üniversitesi nin Lisans, Meslek Yüksekokulu ve Önlisans programları taban puanları, kontenjanları 4 YILLIK BÖLÜMLER Üniversite

Detaylı

a) Lisans Programları Fakülte / Bölüm Belirlenen Kontenjan

a) Lisans Programları Fakülte / Bölüm Belirlenen Kontenjan a) Lisans Programları Fakülte / Bölüm Belirlenen Kontenjan Fen-Edebiyat Fakültesi 2. SINIF 3. SINIF Türk Dili ve Edebiyatı 5 5 İngiliz Dili ve Edebiyatı 4 4 Psikoloji 10 10 Sosyoloji 5 5 Tarih 4 4 İktisadi

Detaylı

Turizm Animasyonu ( Yüksekokul)

Turizm Animasyonu ( Yüksekokul) ORTA ÖĞRETİM ALAN ADI Acil Tıp Teknisyenliği Ağırlama ve Gıda Teknolojisi Animatörlük Ayakkabı Teknolojisi Ayakkabı ve Saraciye Teknolojisi Ayakkabıcılık Bankacılık Besin Endüstrisi YÜKSEKÖĞRETİM LİSANS

Detaylı

T.C İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI HAZIRLAMA GRUBU. Oturum Saati 10:00

T.C İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI HAZIRLAMA GRUBU. Oturum Saati 10:00 T.C Evrak Tarih ve Sayısı: 12/05/2016-11872 BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI HAZIRLAMA GRUBU *BELMEFYA* Oturum Tarihi 12/05/2016 Oturum Saati 10:00

Detaylı

Ön Lisans Mezuniyet Alanı Tercih Yapılabilecek Lisans Programları Eğitim Dili

Ön Lisans Mezuniyet Alanı Tercih Yapılabilecek Lisans Programları Eğitim Dili Ön Lisans Mezuniyet Alanı Tercih Yapılabilecek Lisans Programları Eğitim Dili Banka ve Sigorta Yönetimi Bankacılık Borsa ve Finans Dış Ticaret Dış Ticaret ve Avrupa Birliği e-ticaret Emlak ve Emlak Yönetimi

Detaylı

MESLEK DALLARI VE KAPSAM TARİHLERİ

MESLEK DALLARI VE KAPSAM TARİHLERİ MESLEK DALLARI VE KAPSAM TARİHLERİ 22.mesleki Eğitim Kurulunda,3308 Sayılı Mesleki Eğitim Kanununa göre Çıraklık Eğitimi Uygulamaları Kapsamına Alınan,Alan ve dal Adı değişen Meslek Alan ve dallarının

Detaylı

Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı

Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı ALANIN TANIMI Yiyecek İçecek Hizmetleri olan otel, restoran, kafeterya, bar, pastane, toplu beslenme kurumları v.b. Yerlerde hijyen ve sanitasyon kurallarına uygun olarak

Detaylı

T.C İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU. Oturum Saati 13:00

T.C İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU. Oturum Saati 13:00 T.C Evrak Tarih ve Sayısı: 16/05/2016-12054 BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İÇ KONTROL İZLEME VE YÖNLENDİRME KURULU *BENDEHFD* Oturum Tarihi 12/05/2016 Oturum Saati 13:00 Oturum Sayısı 07

Detaylı

T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ORDU

T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ORDU T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ORDU Lisans Öğrenimlerini Tamamlamayan veya Tamamlayamayanların Önlisans Diploması Almaları veya Meslek Yüksekokullarına İntibakları Hakkındaki Yönetmelik hükümleri uyarınca;

Detaylı

DEVLET DİĞER 2016 TOP TOP. DEĞİŞİM % x SNV MSG SNV MSG X SNV MSG X SNV MSG X SNV MSG

DEVLET DİĞER 2016 TOP TOP. DEĞİŞİM % x SNV MSG SNV MSG X SNV MSG X SNV MSG X SNV MSG YGS2 Acil Durum ve Afet Yönetimi 122 123 158 166 280 289 143 210 96% 38% YGS Acil Durum ve Afet Yönetimi (AÖ) 750 750 - - 750 750 615 900 22% -17% YGS3 Adalet 1.342 1.343 1.614 1.694 2.956 3.037 2.295

Detaylı

2018 Yılı Uluslaraarsı öğrenci Kont. Öneri ALİ FUAD BAŞGİL HUKUK FAKÜLTESİ Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi

2018 Yılı Uluslaraarsı öğrenci Kont. Öneri ALİ FUAD BAŞGİL HUKUK FAKÜLTESİ Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi Kod/Kısa Adı Fakülte Yüksekokul Program Adı 2018 Yılı Uluslaraarsı öğrenci Kont. Öneri YILLIK ÖĞRENİM ÜCRETİ MİKTARI BİR DÖNEMLİK ÖĞRENİM ÜCRETİ MİKTARI 108210841 ALİ FUAD BAŞGİL HUKUK FAKÜLTESİ Ali Fuad

Detaylı

KURUMİÇİ YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI

KURUMİÇİ YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI KURUMİÇİ YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI Bankacılık ve Sigortacılık Programı 5 Bankacılık ve Sigortacılık Programı (İ.Ö.) 5 Basım ve Yayın Teknolojileri Programı 9 Basım ve Yayın Teknolojileri Programı (İ.Ö.)

Detaylı

KÖRFEZ MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ 2016 ŞUBAT (KIŞ) DÖNEMİ KALFALIK SINAV TARİHLERİ

KÖRFEZ MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ 2016 ŞUBAT (KIŞ) DÖNEMİ KALFALIK SINAV TARİHLERİ Sayfa 1 / 6 AŞÇILIK BETONERME DEMİR, KALIPÇILIK VE ÇATICILIK BİLGİSAYARLI MAKİNE İMALATI İŞLEMLERİ (CNC) ÇELİK KONSTRÜKSİYON KÖRFEZ MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ Servis Hazırlıkları 02.02.2016 10:00 KÖRFEZ MEM

Detaylı

MEGEP (MESLEKİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ)

MEGEP (MESLEKİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI MEGEP (MESLEKİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ) FOTOĞRAF VE GRAFİK ALANI ANKARA 2007 AMAÇ ÖĞRENME FAALİYETİ -17 FOTOĞRAF VE GRAFİK Bu faaliyet sonucunda

Detaylı

Meslekî Eğitim Kurulu 28. Toplantısı Kararları

Meslekî Eğitim Kurulu 28. Toplantısı Kararları Meslekî Eğitim Kurulu 28. Toplantısı Kararları R. G. Tarihi ve Sayısı: 08 Şubat 2017-29973 Toplantı : 28 Yer : MEB Merkez Bina Tevfik İleri Salonu Tarih : 28 Aralık 2016 Saat : 14.00 3308 sayılı Meslekî

Detaylı