DİL OKULLARI KAMP MERKEZLERİ EĞİTİM w: f: facebook.com/okareistanbul

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "DİL OKULLARI KAMP MERKEZLERİ EĞİTİM w: f: facebook.com/okareistanbul"

Transkript

1 18 KAMP MERKEZLERİ DİL w: f: facebook.com/okareistanbul Altunizade, Kısıklı Cad. No: 28 K:1 Üsküdar , İstanbul/ TR t:

2 HEM HEM Uluslararası gençlik ve spor kamplarımız, gerçek bir dünya vatandaşı yaratma çabasının tam karşılığı. Kamplarımızda verilen eğitim ve uluslararası iletişim becerileri, gençlerin ilerideki yaşamlarında kullanacakları temelleri atıyor. Yunanistan İngiltere Almanya İspanya da yer alan kamplarımızı inceleyin, kendinize en uygun kampı hemen bulacaksınız.

3 KAMP MERKEZİ GR Avrupa nın en büyük kamp merkezine hoş geldiniz! Atatürk ün doğumyeri Selanik e 80 km uzaklıktaki Halkidiki Kamp Merkezimiz, 17 ülkeden kampçısı, 500 personeli, eşsiz eğlenceleri, denizi, güneşi, gezileri ve tüm aktiviteleri ile sizi bekliyor yaş arası tüm gençler bu uluslararası ortamda Dünya yı tanıyacak. KAMP HALKIDIKI Selanik - Yunanistan Selanik e 80 km uzaktaki kamp merkezimiz, denizin kenarında ve ormanın içinde 200 dönümlük dev bir kasaba. Konaklama yaş ve cinsiyet ayırımına göre 6-12 kişilik bungalowlarda gerçekleşiyor. Yemekler günde 3+1 öğün restoranda alınıyor. Kamp merkezi tesis konusunda oldukça zengin, açık spor shaları, dans stüdyoları, sanat atölyeleri, amfitiyatro (1.000 kişilik), zumba alanı gibi birçok tesis Avrupa nın en büyük kamp merkezinde. İstanbul a 10 saat (otobüs ile), Selanik e 1 saat uzaklıktadır. Her gün sabah ve akşam aktivite saatlerinde deniz ve 3 farklı dalda spor aktivitesi yapılıyor. Kampın 23 farklı spor aktivitesi arasından programa göre kampçılar her gün farklı aktiviteleri yapabiliyorlar. İngilizce dersler (haftada 14 saat) ve geziler de aktiviteler arasında. Kampın en özel anları ise akşam aktivitelerinde tüm kampın eğlendiği anlardır. eğlence ve arkadaşlık kampın ana temasıdır. Selanik ve Atatürk ün evi ziyaretimiz dışında, turistik halkidiki bölgesinde de Afitos, SANI beach gibi geziler ya da tekne gezileri porgramda vardır. Farklı ülkelerden gelen kampçı ile bir arada olmak gençlerin gerçek dünyadan koparak bir anda daha özgüvenli, daha iletişime açık ve öğrenmeye açık bireyler olmasını sağlamaktadır. Kampımızdaki tüm ders ve aktiviteler öncelikli olarak gençlerin iletişime geçmelerini sağlamak adına yapılmaktadır. Tüm kampçılara katılım sertifikası ve kamp hediyeleri verilmektedir. Ayrıca kamp merkezi iki ve daha fazla kez kampı ziyaret eden kampçılara kamp personeli olup yeni gelenleri eğitmek için fırsat vermektedir.

4 KAMP MERKEZİ SP İspanya - FSM kamp merkezimiz, İngiltere dışında İngilizce öğrenme amaçlı olarak gidilebilecek ana noktalardan biridir. Madrid e sadece 20 km uzaklıktaki merkez, yüksek standartları ile yaş arası gençleri bekliyor. %50 İngiliz katılımı ile gerçek bir kültür karışımı ortaya çıkıyor. KAMP SAN FERNANDO Madrid - İspanya Ülkenin başkenti Madrid in merkezine yanlızca 20 km mesafede bulunan San Fernando kampımız, katılımcılara sakin bir doğa ve üst düzey kamp standartları sunuyor. konaklama, okulun yatakhane kısmında 4-8 kişilik odalarda yapılıyor. Okulun tüm spor tesisleri ve restoranı kullanımımıza açık. Spor tesisleri arasında kapalı yüzme havuzu, çok amaçlı kapalı salon, tırmanma kulesi, atletizm sahası gibi tesisler var. Madrid e 20 dk. uzaklıktadır. Her gün sabah aktivite saatlerinde sportif ya da sanatsal aktivite ve İngilizce dersleri, öğleden sonra aktivite saatlerinde ise sportif ve sanatsal aktiviteler yapılmaktadır. Aktiviteler arasında geziler, takım sporları, tırmanma, orienteering ve survival aktiviteleri vardır. Her gece ayrı temalı bir parti kampa hayat verecektir. Madrid ve çevresine geziler düzenlenmektedir. San Fernando School, hem %50 İngiliz katılımcısı ile İngilizce dil okulu olma özelliğini pratikle birleştirmekte, hem de İngiltere deki alternatiflerine göre uygun fiyatı ile ortaya çıkmaktadır. Kamp merkezi, uluslararası katılımın olması için her kamp döneminde her ülkeden belirli bir kontenjana göre katılım almaktadır (İngilizler hariç). Kamp katılım her dönemde %50 İngiliz çocuklardan meydana gelmektedir.

5 KAMP MERKEZİ UK İngiltere nin kuzeyindeki en iyi okullardan biri olan Aysgarth School da, Yorkshire Dales ve North Yorkshire arasındaki eşsiz konumu ile kampçılara harika bir dönem vaadediyor yaş arası gençler %50 İngiliz katılımı ile gerçek bir kültür karışımına girecekler. AYSGARTH SCHOOL Yorkshire - İngiltere Yorkshire da bulunan kamp merkezimizde konaklama okul ana binasında 5-7 kişilik odalarda yapılıyor, yemekler okul restoranında yeniyor. Aktiviteler ve İngilizce dersleri için de okulun doğa içinde yer alan tesisleri kullanılıyor. Tesisler arasında çok amaçlı kapalı spor salonu, 60 dönümlük yeşil alan, futbol ve kriket sahaları, tartan tenis sahaları bulunuyor. Londra ya 2 saat, York a 30 dak., Manchester a 2 saat uzaklıktadır. Her gün 2 aktivite aralığı vardır. Sabah aktivite saatlerinde sportif ya da sanatsal aktivite ve İngilizce dersleri, öğleden sonra aktivite saatlerinde ise sportif ve sanatsal aktiviteler ve at binme ya da futbol aktivitesi yapılmaktadır. Yorkshire, York Whitby ve Dales gezilebilecek noktalardır. Gezi programları ekstra olabilir. Aysgarth School, %50 İngiliz katılımcısı ile uluslararası dil kampları arasında özel bir noktadadır. Burada dil pratiği tüm kamp boyunca geliştirilmektedir. Kamp merkezi, uluslararası katılımın olması için her kamp döneminde her ülkeden belirli bir kontenjana göre katılım almaktadır (İngilizler hariç). Kamp katılım her dönemde %50 İngiliz çocuklardan meydana gelmektedir.

6 KAMP MERKEZİ UK Brandeston Hall, Suffolk un doğasının kalbinde, Framlingham kalesinin ve Doğu İngiliz Sahili nin yakınında yer alır. Bu merkezimiz, 6-12 yaşlar arası genç öğrencilerimize, sakin fakat eğlence ve macera ile dolu bir kamp dönemi imkanı sunar. BRANDESTON HALL Suffolk - İngiltere Kamp Merkezimiz, tenis kortları, büyük bir spor salonu, ATV ve paintball alanları ve bolca orman içi oyun alanı içermektedir. Odalarımız, 6-8 kişinin rahatça bir arada kalabileceği şekilde düzenlenmiştir. Yemekler aynı bina içerisinde bulunan yemekhanede alınır. Küçük ve tüm dijital eğitim araçlarına sahip sınıflarda dersler görülür. Ortak alanlarda çeşitli oyun oynama imkanları yaratılmıştır. Londra ya 2 saat, İpswich e 30 dak. uzaklıktadır. Doğanın içindeki kamp merkezimizde, her türlü doğa aktivitesini yapma imkanı vardır. Kamp tesislerinde yüzme, salon sporları, ATV gezisi, paintball, okçuluk, takım sporları, mini olimpiyatlar, sanat atölyeleri gibi aktiviteler düzenlenmektedir. Londra, Cambridge, Southwold, Framlingham kalesi, BeWilderwood tema parkı gezi noktalarıdır. 2 haftalık programda 3 dış gezi yapılmaktadır. Brandeston Hall, ilk defa yurtdışına çıkacak olan çocuklara ideal bir ortam sunmaktadır. Bu küçük ve dostane merkezde ilk kamp deneyiminizi yaşayabilirsiniz. Kamp merkezimiz, kamp dönemi sonunda yapacağı sınav ile dünyaca geçerli ANGLIA yeterlilik sertifikası vermektedir.

7 KAMP MERKEZİ UK Outdoor maceraları ve yeni arkadaşlıklar ilgini çekiyorsa, Suffolk un kalbindeki Finborough Hall merkezimiz tam da senin için. Bu merkezimiz, yaşlar arası genç öğrencilerimize, eşşiz doğası ile tüm sene kamp imkanı sunar. FINBOROUGH HALL Suffolk - İngiltere Kamp Merkezimizde, 12 metrelik bri tırmanma duvarı, flying fox, bir nehir her türlü doğa sporu için orman ve yeni bir kapalı spor salonu bulunur. Modern sınıflarda görülen dersler, 4-6 kişilik odalarda konaklama ve restoranlarda alınan yemekler önemlidir, ancak burada zamanınızın büyük bölümünü hepbirlikte kamp ateşi başında geçireceğiz. Londra ya 2 saat, Stowmarket e 30 dak. uzaklıktadır. Doğanın içindeki kamp merkezimizde, her türlü doğa aktivitesini yapma imkanı vardır. Kamp tesislerinde salon sporları, bisiklet gezisi, survival aktiviteleri, ateş başı aktiviteleri, tırmanma duvarı gibi birçok aktivite yapılacaktır. Londra, Cambridge, Southwold, Colchester, Suffolk gezi noktalarıdır. 2 haftalık programda 3 dış gezi yapılmaktadır. Finborough Hall, sınıf dışı aktiviteler ile pratik İngilizce gelişimi için ödüllü bir merkezdir. Burada arkadaşlıklar pekişir. Kamp Merkezimizde bir binicilik okulu bulunmaktadır. Dileyen öğrenciler binicilik okulundan yararlanabilir. Kamp merkezimiz, kamp dönemi sonunda yapacağı sınav ile dünyaca geçerli ANGLIA yeterlilik sertifikası vermektedir.

8 KAMP MERKEZİ UK Framlingham College, İngilizcelerini geliştirmek, yeni insanlarla tanışmak, çevre gezileri yapmak ve eğlenceli partilere katılmak isyen yaş arası gençlerin ilgisini çeker. 12. Yy dan kalma bir kaleye bakan ve merkeze sadece 5 dk. uzaklıktaki kamp merkezimiz tüm talepleri karşılayacaktır.. FRAMLINGHAM COLLEGE Framlingham - İngiltere Şehrin içindeki kamp merkezimizde 2-6 kişilik odalarda her türlü ihtiyaç düşünülmüştür. Burada kapalı spor salonunu, yüzme havuzunu kullanabilir, modern bilgisayar laboraturında internet üzerinde vakit geçirebilir ya da arkadaşlarınızla birlikte bir kafeye ya da alışverişe gidebilirsiz. Dersler 12 kişilik sınıflarda haftada 20 saat olarak görülür ( Standart 15 saat). Londra ya 3 saat, Ipswıch e 45 dak. uzaklıktadır. Kapalı spor salonu ve yüzme havuzu dışında, şehir merkezindeki kafe ve magazalarda bolca vakit geçirip arkadaşlarınızla eğlenebilirsiniz. Akşamları yapılan partilere enerjinizi saklayın. Londra, Cambridge, Norwich gibi şehir gezileri programdadır. 2 haftalık programda 3 dış gezi yapılmaktadır. Framlingham, özellikle yaş arası gençler için mükemmel bir arkadaşlık ortamı yaratır. İngilizce derslerinde ise haftada 20 saat ingilizce ile öne çıkar. Kamp Merkezimizde bir futbol okulu bulunmaktadır. Dileyen öğrenciler binicilik okulundan yararlanabilir. Kamp merkezimiz, kamp dönemi sonunda yapacağı sınav ile dünyaca geçerli ANGLIA yeterlilik sertifikası vermektedir.

9 KAMP MERKEZİ UK İngiliz kültürü ile tanışmanızı İngiltere nin en popüler ve başarılı okullarından biri olan Pangbourne da gerçekleştirin. Buradaki program İngilizce eğtiminin yanında sosyal beceriler ve özgüven anlamında da size birçok şey katacak. PANGBOURNE COLLEGE Reading - İngiltere Pangbourne, Londra ve Thames Nehri ne çok yakın prestijli bir yatılı okuldur. Konaklamalar, yatakhane binasında 1-2 kişilik odalarda yapılmaktadır. Derslerde ileri düzey İngilizce eğitimine kadar çeşitli düzeylerde eğitim verilebilmekedir. Londra ya 1 saat, Reading e 30 dak. uzaklıktadır. Buradaki zamanınızda Reading doğasında tırmanma, okçuluk, havalı atış gibi aktiviteler yapabilirsiniz. Ancak Reading ve Pangbourne da yapacağınız geziler unutulmaz olacak. Londra, Pangbourne, Reading, Oxford, Bournemouth gibi gezi noktaları programdadır. 2 haftalık programda 3 dış gezi vardır. Pangbourne, Londra ya yakınlık ve eğitim kalitesi bakımından en önemli merkezlerden biridir. Ayrıcabu prestijli okulda geçireceğiniz zaman köklü ingiliz kültürüne yakınlaşmanızı sağlayacaktır. Kamp merkezimiz, kamp dönemi sonunda yapacağı sınav ile dünyaca geçerli ANGLIA yeterlilik sertifikası vermektedir.

10 KAMP MERKEZİ UK Sherwood ormanlarının kenarında, şirin Worksop şehrinde, İngiltere nin en prestijli ve en tarihi okullarından birinde kamp döneminizi geçirin. Robin hood un evi Nottinghamshire da bulunan merkezimiz, yaz döneminde en kalabalık dil kampımız haline gelmektedir yaşlara ileri düzey İngilizce eğitimi için ideal merkezdir. WORKSOP COLLEGE Worksop - İngiltere Notthingamhsire da bulunan kamp merkezimiz, İngiltere nin en prestijli ve tarihi okullarından birinde yapılmaktadır. Ana malikanede 2-6 yataklı odalarda yaklaşık 300 kişi birlikte konaklayacak ve bu tarihi binada yemek yiyeceksiniz. Merkezimizde 18 delikli bir golf sahası, modern bir spor kompleksi kapalı havuz, futbol sahaları, tırmanma duvarı var. Londra ya 3 saat, Manchester a 2 saat, Sheffield a 30 dak. uzaklıktadır. Burada en geniş uluslararası katılımı bulacaksınız. Birçok arkadaşlıkların yanında spor için futbol, yüzme, tenis ve squash, ya da rugby oynayarak gününüzü geçirebilirsiniz. Akşam aktiviteleri bolca eğlence içeriyor. Londra, York, Liverpool, Manchester gibi gezi noktaları programdadır. 2 haftalık programda 3 dış gezi vardır. Bu merkez, en kalabalık ve en geniş uluslararası katılımlı merkezdir. Özellikle pre-intermediate ve intermediate düzey İngilizce eğitimi için çok iyi hazırlanmış bir program sunar. Kamp merkezimiz, kamp dönemi sonunda yapacağı sınav ile dünyaca geçerli ANGLIA yeterlilik sertifikası vermektedir.

11 KAMP MERKEZİ UK Hampshire ormanı kenarındaki Forres Sandle Manor School, İngiltere deki en iyi yatılı okullardan biri dir. FSM kamp merkezimizdeki slogan Happy Children Succeed dir yaş arası gençler %50 İngiliz katılımı ile gerçek bir kültür karışımına girecekler. FSM SCHOOL Hampshire - İngiltere İngiltere nin güneyinde Hampshire bölgesinde bulunan FSM kamp merkezimiz, İngiltere nin en iyi yatılı okullarından biri olarak görülmektedir. Konaklama, okul ana binasında 3-7 kişilik odalarda yapılmaktadır. Aktiviteler ve İngilizce dersleri için de okulun doğa içinde yer alan tesisleri kullanılıyor. Tesisler arasında çok amaçlı kapalı spor salonu, 50 dönümlük yeşil alan, tartan tenis sahaları, orienteering parkuru bulunuyor. Londra ya 1,5 saat, Southampton a 30 dak. uzaklıktadır. Her gün 2 aktivite aralığı vardır. Sabah aktivite saatlerinde sportif ya da sanatsal aktivite ve İngilizce dersleri, öğleden sonra aktivite saatlerinde ise sportif ve sanatsal aktiviteler ve yelken ya da tenis aktivitesi yapılmaktadır. Londra gezisi yapılacaktır. FSM School, %50 İngiliz katılımcısı ile uluslararası dil kampları arasında özel bir noktadadır. Burada dil pratiği tüm kamp boyunca geliştirilmektedir. Kamp merkezi, uluslararası katılımın olması için her kamp döneminde her ülkeden belirli bir kontenjana göre katılım almaktadır (İngilizler hariç). Kamp katılım her dönemde %50 İngiliz çocuklardan meydana gelmektedir.

12 KAMP MERKEZİ DE Almanya - Avusturya sınırındaki şirin kasaba Inzell de bulunan spor ve dil kampımız, doğanın içinde Almanca, İngilizce ve spor aktvitelerini bir arada sunuyor. Bavyera Spor Birliği (BLSV) tarafından işletilen kampımızda yaş arası gençler ister İngilizce ister Almanca eğitim görebiliyorlar. CAMP INZELL Inzell - Almanya Bavyera Spor Birliği (BLSV) ye bağlı spor kampımız, Almanya ile Avusturya nın sınırında bulunan İnzell kasabasında. Tesisler, 10 kişinin bir arada konakladığı bungalowlardan oluşmakta. Yemekler ve dersler ana binada gerçekleşiyor. Bu kampta yüzme havuzu, açık spor alanları ve çok amaçlı spor sahaları ile birçok sporun yapılabildiği tesisleri son derece gelişkindir. Münih e 1saat 45 dk, Salzburg a 45 dk. uzaklıktadır. Inzell kampımızda tüm spor aktiviteleri BLSV ye bağlı eğitmenler tarafından yaptırılmaktadır. Bu aktiviteler kapalı salon sporları, futbol, okçuluk, yüzme gibi sporlardır. Sanat aktiviteleri, akşam eğlenceleri, ateş başı partileri de spor aktivitelerinin yanında sunulmaktadır. Münih ve Salzburg gezi noktalarıdır. Bu merkez, hem Alman he de İngiliz öğrencilerin ziyaret ettiği, her iki dilin de öğretildiği bir merkezdir. Kamp merkezimiz, kamp dönemi sonunda yapacağı sınav ile dünyaca geçerli ANGLIA yeterlilik sertifikası vermektedir.

13 KAMP MERKEZİ DE Almanya nın en güzel turistik bölgelerinden biri olan Bavyera Ormanları bölgesine hoş geldiniz! Camp Regen - Dil ve Spor kampı merkezimizde eğlenceli bir dönem sonrasında TOEFL sınavına girebilirsiniz yaş arası gençleri kabul eden kamp merkezimize bekliyoruz. CAMP REGEN Regen- Almanya Kampımız,tarihine göre Sportcamp Regen ya da Bayerwaldakademie tesislerinde yapılacaktır. Her iki tesiste de 2-6 kişilik odalar, ya da 12 kişilik evler, açık ve kapalı spor tesisleri ve ortak alanlarda airhockey, bilardo gibi faaliyet alanları bulunmaktadır. Yemekler de tesislerde alınmaktadır. Camp Regen, Münih e 2 saat uzaklıktadır. Bavyera ormanlarının içindeki tesislerde, tırmanma, ekstrem sporlar, nehir kanosu, yürüyüş, salon sporları gibi spor aktiviteleri yapılmaktadır. Akşam aktiviteleri ise partiler ve ateş başı eğlenceleri gibi çeşitlidir. İki haftalık kamp dönemi geçirecek öğrenciler için Regen nehrinin üzerinde bir günlük gezi düzenlenmektedir. Nehir günü, farklı kano etkinlikleri ile zenginleşecektir. Bu merkez, hem Alman hem de başka ülkelerden öğrencilerin ziyaret ettiği hem dil öğrenimi hem de eğlencenin bir arada verildiği bir merkezdir. Merkezde haftada 20 saat İngilizce ders verilmektedir. Katılımcılar, ekstra TOEFL hazırlık dersleri alabilir ve kamp dönemi sonunda TOEFL sınavına girip TOEFL sertifikası alabilirler. Kamp merkezimiz onaylanmış bir TOEFL sınav merkezidir.

14 KAMP MERKEZ ÜLKE YA ARALI I TAR H F YAT AÇIKLAMA KAMP HALK D K GR EUR 449,- SAN FERNANDO SP GBP 645,- AYSGARTH SCHOOL UK BRANDESTON HALL UK GBP 845,- EUR 1.850,- FINBOROUGH HALL UK EUR 820, EUR 1.495,- FINBOROUGH HALL UK FRAMLINGHAM COLLEGE UK EUR 1.850,- EUR 1.930,- PANGBOURNE COLLEGE UK * EUR 1.835,- PANGBOURNE COLLEGE EUR 1.930,- WORKSOP COLLEGE UK EUR 925, EUR 1.635,- WORKSOP COLLEGE UK EUR 1.930,- FSM SCHOOL UK GBP 1855, CAMP BITBURG DE EUR 625,- CAMP REGEN DE EUR 1.425,- CAMP REGEN de 1 haftalık kamp seçenekleri de bulunmaktadır. 1 haftalık kamp dönem bedeli EUR 795,- dir. English TOEFL* EUR 145,- Dönem sonunda TOEFL sınavı yapılacaktır EUR 1.720,- CAMP INZELL DE EUR 925,- * Yukarıda belirtilen fiyatların tümü kamp programlarına ait temel fiyatlardır. Ula ım, vize, sigorta vbg. eklentiler dahil fiyatlar için lütfen paket fiyat talep ediniz.

15 @: w: f: facebook.com/okareistanbul Altunizade, Kısıklı Cad. No: 28 K:1 Üsküdar , İstanbul/ TR t:

DİL OKULLARI KAMP MERKEZLERİ EĞİTİM w: f: facebook.com/okareistanbul

DİL OKULLARI KAMP MERKEZLERİ EĞİTİM w:  f: facebook.com/okareistanbul 18 KAMP MERKEZLERİ DİL OKULLARI @: info@okareistanbul.com w: www.okareistanbul.com f: facebook.com/okareistanbul Altunizade, Kısıklı Cad. No: 28 K:1 Üsküdar- 34692, İstanbul/ TR t: +90 216 266 3537 HEM

Detaylı

MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI

MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI EC English Malta http://www.ecenglish.com/younglearners/ MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI Malta nın en gözde okullarından Saint Martin s College da verilen eğitim öğrencilere konforlu ve de güvenli bir alternatif

Detaylı

Koç Topluluğu Spor Kulübü Yaz Programları 2015

Koç Topluluğu Spor Kulübü Yaz Programları 2015 Koç Topluluğu Spor Kulübü Yaz Programları 2015 BURSA: Uludağ Yaz Kampı İSTANBUL: Bağlarbaşı Yaz Okulu Beykoz Summer City Camp Koç Topluluğu şirketlerinin katılımı ile kurulan, çalışanların yanı sıra çalışan

Detaylı

LOKASYON LOUTRAKI SPOR KAMPI

LOKASYON LOUTRAKI SPOR KAMPI YUNAN!STAN KAMPLARI Loutraki Spor Kampı, 1978 yılından beridir amatör ve profesyonel spor kulüplerine ve sporculara takım kampları, yaz kampları, performans kampları konusunda hizmet veren Yunanistan ın

Detaylı

TED OKULLARI ULUDAĞ YAZ KAMPI Spor Sanat Doğa İngilizce Liderlik

TED OKULLARI ULUDAĞ YAZ KAMPI Spor Sanat Doğa İngilizce Liderlik TED OKULLARI ULUDAĞ YAZ KAMPI 2017 Spor Sanat Doğa İngilizce Liderlik TED OKULLARI ULUDAĞ YAZ KAMPI 2017 Bir kamp çok şey değiştirir! 38 farklı kampüste dünya standartlarında nitelikli eğitim programları

Detaylı

2017 İNGİLTERE YAZ OKULU 8-17 yaş arası sıradışı bir yaz macerası yurtdışı eğitim danışmanlığı / education consultancy

2017 İNGİLTERE YAZ OKULU 8-17 yaş arası sıradışı bir yaz macerası yurtdışı eğitim danışmanlığı / education consultancy Epsom College Surrey Felsted School Felsted St John s School Leatherhead Windlesham House West Sussex Vinehall school Hastings 2017 İNGİLTERE YAZ OKULU 8-17 yaş arası sıradışı bir yaz macerası yurtdışı

Detaylı

TED Kolejleri Uludağ Yaz Kampı 2016

TED Kolejleri Uludağ Yaz Kampı 2016 TED Kolejleri Uludağ Yaz Kampı 2016 Spor Sanat İngilizce Liderlik TED Kolejleri Uludağ Yaz Kampı 2016 Bir yaz çok şey değiştirir! Günümüzde 35 farklı kampüste dünya standartlarında nitelikli eğitim programları

Detaylı

KURS AÇIKLAMALARI. KÜÇÜK KAŞİFLER (Eastbourne 6 11 yaş & Vinehall 8 12 yaş) YENİ UFUKLAR (Handcross 10 14 yaş)

KURS AÇIKLAMALARI. KÜÇÜK KAŞİFLER (Eastbourne 6 11 yaş & Vinehall 8 12 yaş) YENİ UFUKLAR (Handcross 10 14 yaş) KÜÇÜK KAŞİFLER (Eastbourne 6 11 yaş & Vinehall 8 12 yaş) Özenle tasarlanan bu program haftada 17½ saatlik dersleri içerir, tercihe göre iki geleneksel Hazırlık Okulundan birinde yer alır ve yaşı daha küçük

Detaylı

TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2017

TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2017 İŞBİRLİĞİYLE Lise Hazırlık - 9 ve 10 Sınıflar 15-21 Ağustos 2017 TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2017 Spor Sanat Doğa Sosyal Sorumluluk Liderlik TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2017 Lise Hazırlık - 9 ve 10

Detaylı

Europ Organizasyon un sizlere sunduğu Hırvatistan gençlik kampı,

Europ Organizasyon un sizlere sunduğu Hırvatistan gençlik kampı, Yaz Kampı Hakkında Europ Organizasyon un sizlere sunduğu Hırvatistan gençlik kampı, gençler ve çocuklara adanmış Adriyatik in en büyük uluslararası gençlik kampıdır. 20 yıldır Dalmaçya kalbindeki Solta

Detaylı

YAZ KAMPLARI. okare. Almanya. www.okareistanbul.com. 6-17 yaş çocuk ve gençler için yurtdışı dil eğitimi

YAZ KAMPLARI. okare. Almanya. www.okareistanbul.com. 6-17 yaş çocuk ve gençler için yurtdışı dil eğitimi YAZ KAMPLARI Yunanistan İngiltere 2016 Almanya 6-17 yaş çocuk ve gençler için yurtdışı dil eğitimi www.okareistanbul.com okare Okare:Eğitim! Sevgili Veliler, Okare, yurtdışı eğitimin sadece dil öğrenmekten

Detaylı

Ecole Lémania LEMANIA YAZ KAMPI İSVİÇRE

Ecole Lémania LEMANIA YAZ KAMPI İSVİÇRE Ecole Lémania Fondée en 1908 LEMANIA YAZ KAMPI İSVİÇRE ULUSLARARASI YAZ KAMPI 2017 14 yaş ve üstü öğrenciler için - Yeni IELTS PROGRAMI / Yoğun İngilizce ve Fransızca Kursları - AKTİVİTELER ECOLE LEMANIA

Detaylı

YAZ KAMPI PROGRAMI YOĞUN İNGİLİZCE KURSLARI KAMP DIŞI ETKİNLİKLER

YAZ KAMPI PROGRAMI YOĞUN İNGİLİZCE KURSLARI KAMP DIŞI ETKİNLİKLER 9-16 Yaş Grupları için Antalya Çamyuva da 29 Haziran - 9 Ağustos tarihleri arasında YAZ KAMPI PROGRAMI YOĞUN İNGİLİZCE KURSLARI KAMP DIŞI ETKİNLİKLER katkılarıyla Türkiye nin Quality English İNGİLİZCE

Detaylı

2013 TEACHER TRAINING & LONDRA DENEYİMİ (PROFESSIONAL DEVELOPMENT) PROGRAMI

2013 TEACHER TRAINING & LONDRA DENEYİMİ (PROFESSIONAL DEVELOPMENT) PROGRAMI 2013 TEACHER TRAINING & LONDRA DENEYİMİ (PROFESSIONAL DEVELOPMENT) PROGRAMI Program Tarihi Program Ücreti Son Başvuru Tarihi 27 Ocak 2013 / 3 Şubat 2013 (7 Gece) Programın Amaçları Genel Amaçlar ; - İngilizce

Detaylı

12 Hafta : 1413 GBP 20 Hafta: 2610 GBP. 20 Hafta: 2070 GBP 24 Hafta : 2876 GBP

12 Hafta : 1413 GBP 20 Hafta: 2610 GBP. 20 Hafta: 2070 GBP 24 Hafta : 2876 GBP SHANE GLOBAL DİL OKULU 2012 TÜRKİYE ÖZEL İNDİRİMİ! Shane Global okulunun Londra veya Hastings merkezlerinde eğitim almak isterseniz %10 indirim kazanıyorsunuz! Ayrıca her 12 haftalık eğitim için 2 hafta

Detaylı

TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2016

TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2016 işbirliği ile 3-4-5-6-7-8. sınıflar 23-30 Haziran 2016 TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2016 Spor Sanat İngilizce Liderlik TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2016 3-4-5-6-7-8. sınıflar 23-30 Haziran 2016 Senin

Detaylı

İRLANDA DİL OKULLARI

İRLANDA DİL OKULLARI İRLANDA DİL OKULLARI Düşük maliyetle profesyonel öğretmenler ile küçük gruplar halinde İngilizce öğrenin. Bizim yetişkin programlarımız,öğrencilerle bireysel gruplar ve bire-bir kurslar eşliğinde tüm yıl

Detaylı

28 Haziran -4 Temmuz 2010 KUŞADASI

28 Haziran -4 Temmuz 2010 KUŞADASI 28 Haziran -4 Temmuz 2010 KUŞADASI 3. ULUSLARARSI SERTİFİKALI İNGİLİZCE KONUŞMA KAMPI 28 Haziran -4 Temmuz 2010 -KUŞADASI İngilizce eğitimi için İngiltere ya da Amerika ya gitme imkanı olmayanlar için

Detaylı

Yapmanız gereken tek şey, kamp programımıza kayıt yaptırmak ve bir an önce yaz gelsin artık demektir.

Yapmanız gereken tek şey, kamp programımıza kayıt yaptırmak ve bir an önce yaz gelsin artık demektir. Woodlinecamp,2005 yılından bu güne 7-17 yaş arasındaki kampçılara hizmet vermekte ve bünyesinde bulundurduğu otel ile sadece çoçuk ve gençlik tatil kampı olarak Türkiye de tek olma özelliğine sahiptir.çocuk

Detaylı

JUNIOR SUMMER PROGRAM 13-17 YAŞ ARASI

JUNIOR SUMMER PROGRAM 13-17 YAŞ ARASI JUNIOR SUMMER PROGRAM 13-17 YAŞ ARASI www.atlantissummer.com LONDRA ŞEHRİ 13 İLE 17 YAŞLARI ARASINDAKİ GENÇLER BU YAZ TATİLİNDE SİZLERİ İNGİLTERE'NİN BAŞKENTİ VE DÜNYA ŞEHRİ LONDRA' YA BEKLİYORUZ!.. HAFTADA

Detaylı

LONDRA. » Program Tarihleri: Tarihi siz belirlersiniz. Londra'ya varışınızın akabinde ilk Pazartesi günü program başlatılır.

LONDRA. » Program Tarihleri: Tarihi siz belirlersiniz. Londra'ya varışınızın akabinde ilk Pazartesi günü program başlatılır. HER ŞEY DAHİL PROGRAMI LONDRA» Dönemler ve Ücretler: 3 Hafta - 2190 6 Hafta - 2890 10 Hafta - 3890» Program Tarihleri: Tarihi siz belirlersiniz. Londra'ya varışınızın akabinde ilk Pazartesi günü program

Detaylı

10-17 Yaş Grubu ICEP WORLD

10-17 Yaş Grubu ICEP WORLD ICEP WORLD Yurtdışı Eğitim ve Kariyer Merkezi 1986 dan günümüze Haziran - Eylül ayları nda 10-18 yaş çocuklarımızın ve gençlerimizin, farklı kültürden gelen öğrenci gruplarıyla birlikte hem İngilizce öğrenerek

Detaylı

Emerald Cultural Institute (ECI)

Emerald Cultural Institute (ECI) Emerald Cultural Institute (ECI) 1986 yılında Dublin de kurulmuş olan The Emerald Cultural Institute, dil okulu olarak uzman kadrosu dünya çapında üne sahiptir. ISO 9001:2000 akrediteli okul olarak hedefi

Detaylı

SPEAKING CAMP www.youth-agenda.org

SPEAKING CAMP  www.youth-agenda.org SPEAKING CAMP 1-7 ŞUBAT İSTANBUL - ŞiLE - AĞVA www.youth-agenda.org 2. ULUSLARARSI İNGİLİZCE KONUŞMA KAMPI İSTANBUL ( ŞİLE-AĞVA 1-7 ŞUBAT ) İngilizce eğitimi için İngiltere ya da Amerika ya gitme imkanı

Detaylı

İçindekiler. Edinburgh da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15...

İçindekiler. Edinburgh da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... İçindekiler Edinburgh da okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Edinburgh da Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15

Detaylı

2018 TANITIM BROŞÜRÜ ÖZETİ

2018 TANITIM BROŞÜRÜ ÖZETİ 2018 TANITIM BROŞÜRÜ ÖZETİ Bede s Summer School olarak amacımız tüm öğrencilerimize muhteşem ve unutulmaz bir deneyim sunmaktır. Akademik, sosyal ve kişisel becerilerini dikkatle geliştirerek her öğrencinin

Detaylı

13-18 EYLÜL 2010 - BODRUM

13-18 EYLÜL 2010 - BODRUM 13-18 EYLÜL 2010 - BODRUM 4. ULUSLARARASI SERTİFİKALI İNGİLİZCE KONUŞMA KAMPI 13-18 EYLÜL 2010 -BODRUM İngilizce eğitimi için İngiltere ya da Amerika ya gitme imkanı olmayanlar için büyük fırsat Hem eğlenin

Detaylı

YAZ KAMPI. İzmir Özel Türk Koleji Eğitim Direktörlüğü 02322440500/1305 Imperial Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı 02324640608

YAZ KAMPI. İzmir Özel Türk Koleji Eğitim Direktörlüğü 02322440500/1305 Imperial Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı 02324640608 YAZ KAMPI Ardingly Kolej Kampüsü, Londra ve Brighton a 30 dakika uzaklıkta olan, muhteşem doğal güzellikleriyle ünlü Haywards Heath şehrinde bulunmaktadır. Ardingly Kolej in British Study Centre öğrencileri

Detaylı

UNIVERSITY OF EAST LONDON LONDON DOCKLANDS CAMPUS (DOĞU LONDRA ÜNİVERSİTESİ LONDRA DOCKLANDS KAMPÜSÜ)

UNIVERSITY OF EAST LONDON LONDON DOCKLANDS CAMPUS (DOĞU LONDRA ÜNİVERSİTESİ LONDRA DOCKLANDS KAMPÜSÜ) UNIVERSITY OF EAST LONDON LONDON DOCKLANDS CAMPUS (DOĞU LONDRA ÜNİVERSİTESİ LONDRA DOCKLANDS KAMPÜSÜ) LOKASYON Londra merkezde, Thames Nehri kenarındaki University of East London kampüsünde ayrıca bir

Detaylı

TRU da Dil ve Kültür. Üniversite Yaşamına Hazırlanın!

TRU da Dil ve Kültür. Üniversite Yaşamına Hazırlanın! Dil ve Kültür TRU da Dil ve Kültür Üniversite Yaşamına Hazırlanın! Neler kazanacaksınız: > > Gelişmiş sunum becerileri > > Kültürlerarası iletişim konusunda eğitim > > Gerçek yaşam ortamlarında İngilizce

Detaylı

NİÇİN KAMP. Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması,

NİÇİN KAMP. Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması, NİÇİN KAMP Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması, Özgüvenin kazanılması Paylaşım ve katılımcı olmanın erdemlerine

Detaylı

Bede s Summer School, bir yaz okulundan daha fazlasıdır; bir hayat deneyimidir.

Bede s Summer School, bir yaz okulundan daha fazlasıdır; bir hayat deneyimidir. KURS ÖZETİ 2017 Kurslarımız, öğrencilerimizde merak uyandırmak ve Bede s Summer School da sunulan her fırsatı sahiplenmeleri konusunda onlara ilham vermek üzere tasarlanmıştır. Bede s Summer School, bir

Detaylı

İçindekiler. Dublin de okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Dublin de Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5

İçindekiler. Dublin de okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Dublin de Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 İçindekiler Dublin de okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Dublin de Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Dublin de Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15 SC... sayfa

Detaylı

2 FIRSAT 1 ARADA, Önce Dil Kursu, Sonra Kamp

2 FIRSAT 1 ARADA, Önce Dil Kursu, Sonra Kamp 2 FIRSAT 1 ARADA, Önce Dil Kursu, Sonra Kamp Dil eğitimindeki en büyük sorun KONUŞ (ama) MAK. Bu kampanya sizleri KONUŞTURACAK! Yalnızca GENÇTUR da bulabileceğiniz bu kampanya ile okula gidip eğitim alıyorsunuz,

Detaylı

TÜRÜ: FULL PANSİYON KONAKLAMALI AC MILAN FUTBOL OKULU+ İNGİLİZCE DİL KAMPI

TÜRÜ: FULL PANSİYON KONAKLAMALI AC MILAN FUTBOL OKULU+ İNGİLİZCE DİL KAMPI ETKİNLİK ADI: AC MILAN JUNIOR CAMP TÜRKİYE TÜRÜ: FULL PANSİYON KONAKLAMALI AC MILAN FUTBOL OKULU+ İNGİLİZCE DİL KAMPI LOKASYON: IM ACADEMY - FETHİYE KAMP DÖNEMLERİ: 1- I. Dönem : 11.08.2013 18.08.2013

Detaylı

Yaz Kampı Organizasyonlarınız ve Sezon Hazırlık Kamplarınız İçin Kaliteli Çözümler

Yaz Kampı Organizasyonlarınız ve Sezon Hazırlık Kamplarınız İçin Kaliteli Çözümler Yaz Kampı Organizasyonlarınız ve Sezon Hazırlık Kamplarınız İçin Kaliteli Çözümler Çocuklarımız eğitim öğretim yılı bittiğinde yorgunluklarını atabilecekleri ve eğlenebilecekleri yaz kamplarını iple çekmektedir.

Detaylı

Adı/Soyadı:... Doğum Yeri ve Tarihi:.../.../... T.C Kimlik Numarası:... Cep Numarası ve Kan Grubu:... Okulu / Bölümü:......

Adı/Soyadı:... Doğum Yeri ve Tarihi:.../.../... T.C Kimlik Numarası:... Cep Numarası ve Kan Grubu:... Okulu / Bölümü:...... Kayıt Tarihi Adı/Soyadı:....../.../... Doğum Yeri ve Tarihi:....../.../... T.C Kimlik Numarası:... Cep Numarası ve E-Mail:......@... Cinsiyet:... Kan Grubu:... Okulu / Bölümü:... Okulun Bulunduğu İlçe:...

Detaylı

ATLAS YURTDIŞI EĞİTİM İNGİLTERE DE YAZ OKULU ALTERNATİFLERİ

ATLAS YURTDIŞI EĞİTİM İNGİLTERE DE YAZ OKULU ALTERNATİFLERİ ATLAS İNGİLTERE DE YAZ OKULU ALTERNATİFLERİ İNGİLTERE BERKSHIRE BELL WELLINGTON COLLEGE www.bellenglish.com/wellington/ Mimarisi ve geniş alanlarıyla göz dolduran yaz okulumuz sportif faaliyetlerden hoşlanan

Detaylı

3 Gece/4 Gün Halkidiki Turu (Yunanistan)

3 Gece/4 Gün Halkidiki Turu (Yunanistan) 3 Gece/4 Gün Halkidiki Turu (Yunanistan) Üç yarımadadan oluşan Yunanistan ın kuzey bölgesi Halkidiki nin 3 yarımadası de farklı özellikleriyle öne çıkmış durumda. Biri dini merkezleri ve doğal güzellikleri,

Detaylı

BRIGHTON & HOVE INTERACTIVE ENGLISH LANGUAGE SCHOOL

BRIGHTON & HOVE INTERACTIVE ENGLISH LANGUAGE SCHOOL BRIGHTON & HOVE INTERACTIVE ENGLISH LANGUAGE SCHOOL Okul sahile birkaç dakika yürüyüş mesafesinde yer almaktadır. Özel bir okul olan Interactive English Language School sadece yetişkinlere yönelik eğitim

Detaylı

SÜPER PROMOSYON Büyük Avrupa Turu Alana 1 Haftalık Avrupa Turu Bedava. Otobüsle Ankara ve İstanbul Hareketli 14 ÜLKE

SÜPER PROMOSYON Büyük Avrupa Turu Alana 1 Haftalık Avrupa Turu Bedava. Otobüsle Ankara ve İstanbul Hareketli 14 ÜLKE 3662 BRANCH OFFICE: SÜMER 2 SOKAK 40/4 KIZILAY ANKARA TEL: 0312 229 78 02 FAX: 0312 229 78 52 HEAD OFFICE: BAYRAKLIDEDE MAHALLESİ KUŞTUR YOLU NO:6/1 KUŞADASI / AYDIN TEL:0256 6129926 FAX: 0256 6128297

Detaylı

2015 ULUSLARARASI YAZ OKULLARI YURT DIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIĞI

2015 ULUSLARARASI YAZ OKULLARI YURT DIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIĞI 2015 ULUSLARARASI YAZ OKULLARI YURT DIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIĞI MERAK 2-4 süre ile devam eden, 12-19 yaş grubuna yönelik, Öğrencinin yabancı dilini geliştirmesi, pratik kazanması, farklı kültürleri tanıması

Detaylı

Yönetici tarafından yazıldı Çarşamba, 15 Nisan 2009 03:52 - Son Güncelleme Çarşamba, 15 Nisan 2009 03:53

Yönetici tarafından yazıldı Çarşamba, 15 Nisan 2009 03:52 - Son Güncelleme Çarşamba, 15 Nisan 2009 03:53 Çadır Tatili İçin En İyi 10 Adres Bu yaz tatil için yeni arayışlar içindeyseniz ve konfordan vazgeçmeyi göze alabilecekseniz, lüks otellerde konaklamak yerine tamamen doğayla baş başa olmaya ne dersiniz?

Detaylı

Denize Sıfır Konum Denizi Sığ Otel Özel Plaj SPA Oteli Su Kaydıraklı Otel Balayı Oteli - Çocuk Dostu Otel - Aile Oteli - Genç Dostu Otel

Denize Sıfır Konum Denizi Sığ Otel Özel Plaj SPA Oteli Su Kaydıraklı Otel Balayı Oteli - Çocuk Dostu Otel - Aile Oteli - Genç Dostu Otel Sherwood Club Kemer Denize sıfır konumlanmış ve ormanların içinde bulunan Sherwood Club Kemer, doğası ile size cennetin kapıları açıyor, dilerseniz arkadaşlarınızla tesisin geniş voleybol, tenis sahalarında

Detaylı

METROPOLITAN T I M E. 2016 NEW YORK YAZ OKULU İngilizce Öğrenmek Hiç Bu Kadar Eğlenceli Olmamıştı!

METROPOLITAN T I M E. 2016 NEW YORK YAZ OKULU İngilizce Öğrenmek Hiç Bu Kadar Eğlenceli Olmamıştı! METROPOLITAN T I M E 2016 NEW YORK YAZ OKULU İngilizce Öğrenmek Hiç Bu Kadar Eğlenceli Olmamıştı! NEDEN METROPOLITAN İLE AMERİKA? HAKKIMIZDA Metropolitan Eğitim 2006 yılında New York'da Amerika'ya eğitim

Detaylı

Hoş geldiniz. İsmail Hakkı ŞAHİN, Dip-TEFL/MBA Managing Director

Hoş geldiniz. İsmail Hakkı ŞAHİN, Dip-TEFL/MBA Managing Director Residental Executive Programme İNGİLİZCE probleminize profesyonelce çözüm... Dile kolay, dil eğitiminde 26 yıl... KENT SCHOOL OF ENGLISH ISTANBUL www.kentenglish.com Hoş geldiniz Global bir köye dönüşen

Detaylı

İçindekiler. Malta da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Malta da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5

İçindekiler. Malta da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Malta da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 İçindekiler Malta da okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Malta da Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Malta da Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15 SC... sayfa

Detaylı

İçindekiler. Malta da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Malta da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5

İçindekiler. Malta da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Malta da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 İçindekiler Malta da okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Malta da Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Malta da Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15 SC... sayfa

Detaylı

YAZ OKULU PROGRAMLARI

YAZ OKULU PROGRAMLARI 2017 YAZ OKULU PROGRAMLARI Farklı Renkleri Hisset İÇİNDEKİLER Önsöz İngiltere İrlanda İsviçre Kanada Toronto Üniversitesi Programı Toronto & Ottowa Programı Toronto Programı Vancouver Programı Sevgili

Detaylı

İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un

İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un hengamesinden uzak ama yine İstanbul un içinde bir yaşam

Detaylı

YATIRIMINIZI GELECEĞE ÇOCUKLARINIZA YAPIN.

YATIRIMINIZI GELECEĞE ÇOCUKLARINIZA YAPIN. YATIRIMINIZI GELECEĞE ÇOCUKLARINIZA YAPIN. Başarılarla dolu 13 yıl... 3 4 Başarılarla dolu 13 yıl... Modern ve yeni kampüsümüzdeyiz Mutlu ve başarılı kuşaklar için Çocuklarımızın sosyal, sportif, kültürel,

Detaylı

İNGİLTERE BİREYSEL YAZ OKULLARI. YAŞ GURUBU : 12-17 YAZ OKULUNUN AÇIK OLDUĞU TARİHLER : 1 Temmuz - 11 Ağustos

İNGİLTERE BİREYSEL YAZ OKULLARI. YAŞ GURUBU : 12-17 YAZ OKULUNUN AÇIK OLDUĞU TARİHLER : 1 Temmuz - 11 Ağustos İNGİLTERE BİREYSEL YAZ OKULLARI İNGİLTERE BERKSHIRE BELL INTERNATIONAL WELLINGTON COLLEGE www.bellenglish.com/wellington/ Mimarisi ve geniş alanlarıyla göz dolduran yaz okulumuz sportif faaliyetlerden

Detaylı

İngiltere ve İskoçya

İngiltere ve İskoçya Türk Hava Yolları ile İngiltere ve İskoçya Şeker Bayramı'nda İngiltere ve İskoçya Londra - Edinburg 24 Haziran - 29 Haziran 2017 (6 gün - 5 gece) Tur Programı 1. gün - 24 Haziran 2017, Cumartesi İstanbul

Detaylı

SPA WI-FI Çocuk Dostu Otel Engelli Dostu Otel Balayı Oteli Denize Sıfır Konum. 8 adet açık yüzme havuzu, kapalı havuz ve çocuk havuzu bulunmaktadır.

SPA WI-FI Çocuk Dostu Otel Engelli Dostu Otel Balayı Oteli Denize Sıfır Konum. 8 adet açık yüzme havuzu, kapalı havuz ve çocuk havuzu bulunmaktadır. Otel Bilgisi Sherwood Breezes Resort Sherwood Breezes Resort; Lara Kundu mevkiinde denize sıfır konumda bulunmaktadır. Tesis, 499 odası ile misafirlerine konforlu hizmet sağlamaktadır. Tesis; ana restoran,

Detaylı

İNGİLTERE ŞEHİR / OKUL EĞİTİM KONAKLAMA SÜRE ÜCRET. Aile Yanı Tek Kişilik Oda Kahvaltı + Akşam Yemeği LONDON GENEL İNGİLİZCE 20 DERS.

İNGİLTERE ŞEHİR / OKUL EĞİTİM KONAKLAMA SÜRE ÜCRET. Aile Yanı Tek Kişilik Oda Kahvaltı + Akşam Yemeği LONDON GENEL İNGİLİZCE 20 DERS. www.ydsabroad.com ALTERNATİF ŞEHİR / OKUL EĞİTİM İNGİLTERE LONDON STAFFORD HOUSE COLLEGE 1.704 GBP 1.483 GBP 1.784 GBP 1.563 GBP 2.455 GBP 2.098 GBP 2.575 GBP 2.218 GBP 3.240 GBP 2.764 GBP 3.400 GBP 2.924

Detaylı

İ T A L Y A Yaz Okulu yaş L I G N A N O Güzel bir tatil eşliğinde İtalyancanızı geliştirmenin en keyifli yolu ; Lignano Yaz Okulu.

İ T A L Y A Yaz Okulu yaş L I G N A N O Güzel bir tatil eşliğinde İtalyancanızı geliştirmenin en keyifli yolu ; Lignano Yaz Okulu. İ T A L Y A Yaz Okulu 12-18 yaş L I G N A N O 2019 Güzel bir tatil eşliğinde İtalyancanızı geliştirmenin en keyifli yolu ; Lignano Yaz Okulu. Okulumuz Adriatik sahillerinin en gözde turizm mekanı olan

Detaylı

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü City Forever, Beylikdüzü Konut Sayısı: 171 Dükkan - Mağaza Sayısı: 15 Proje Özellikleri: City Forever da, yeşil alanlar, yüzme havuzu, sağlıklı yaşam ve spor merkezi, iki katlı kapalı otopark, çocuk oyun

Detaylı

7. BARSELONA. basketbol kupasi BARSELONA-İSPANYA KATEGORİLER ERKEKLER VE KADINLAR PROGRAM 30 HAZİRAN - 2 TEMMUZ U18 U16 U14 U12

7. BARSELONA. basketbol kupasi BARSELONA-İSPANYA KATEGORİLER ERKEKLER VE KADINLAR PROGRAM 30 HAZİRAN - 2 TEMMUZ U18 U16 U14 U12 7. BARSELONA basketbol kupasi 30.06-02.07.2017 BARSELONA-İSPANYA KATEGORİLER ERKEKLER VE KADINLAR Kategori Yaş Süre U18 U16 U14 U12 99-00 doğum 01-02 doğum 03-04 doğum 05-06 doğum PROGRAM 30 HAZİRAN -

Detaylı

Neden Prontoitalia? Neden Ġtalya?

Neden Prontoitalia? Neden Ġtalya? Neden Prontoitalia? 16 senedir yurtiçinde italyanca, İspanyolca eğitimde lider kurum arasında olan Latin dillerinde 2 kurda konusturan tek kurum olan Prontoitalia, İtalya da öğrencilere sunduğu ücretsiz

Detaylı

GRUPLARA EŞLİK EDECEK ÖĞRETMENLERİMİZ

GRUPLARA EŞLİK EDECEK ÖĞRETMENLERİMİZ GRUPLARA EŞLİK EDECEK ÖĞRETMENLERİMİZ BURCU TELLİ ORTAOKUL İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ 0533 317 08 71 DERYA MERAL LİSE MÜDÜR YARDIMCISI 0536 253 28 18 BİLKAN AMİR DERSHANE ÖĞRENCİ İŞLERİ UZMANI 0505 820 32 75

Detaylı

Her sabah uyanıp muhteşem deniz manzarasını izlemek! Bu seçkin ve konforlu tatil evi, Asarlık koyun turkuaz suların muhteşem manzarasına sahiptir.

Her sabah uyanıp muhteşem deniz manzarasını izlemek! Bu seçkin ve konforlu tatil evi, Asarlık koyun turkuaz suların muhteşem manzarasına sahiptir. Flat Seaview 2 Özet Her sabah uyanıp muhteşem deniz manzarasını izlemek! Bu seçkin ve konforlu tatil evi, Asarlık koyun turkuaz suların muhteşem manzarasına sahiptir. Açıklama Balkonda güneş doğarken kahvaltı

Detaylı

Yenİlİkçİ. UZMAN. Başarılı. SAHINİnvest

Yenİlİkçİ. UZMAN. Başarılı. SAHINİnvest Yenİlİkçİ. UZMAN. Başarılı SAHINİnvest 02 03 Vaziyet Planı İstanbul Bahçeşehİr de Yenİ Bİr Yaşam Spradon Vadİ de! 2011 Ocağında başlatılan Spradon Vadi projesi 2014 Ocak ında teslim ediliyor. 42.000 m²

Detaylı

İçindekiler. Londra da okul gezisi. 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil

İçindekiler. Londra da okul gezisi. 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil İçindekiler Londra da okul gezisi 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil 6 gün/ 5 gece 2014/15... sayfa 8 ( Kursuyla beraber) 7 gün/ 6 gece 2014/15...

Detaylı

İçindekiler. Londra da okul gezisi. 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil

İçindekiler. Londra da okul gezisi. 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil İçindekiler Londra da okul gezisi 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil 6 gün/ 5 gece 2014/15... sayfa 8 ( Kursuyla beraber) 7 gün/ 6 gece 2014/15...

Detaylı

Otobüsle Ankara ve İstanbul Hareketli 7 ÜLKE 14 GÜN 13 GECE / ODA KAHVALTI

Otobüsle Ankara ve İstanbul Hareketli 7 ÜLKE 14 GÜN 13 GECE / ODA KAHVALTI A- 3662 BRANCH OFFICE: SÜMER 2 SOKAK 40/4 KIZILAY ANKARA TEL: 0312 229 78 02 FAX: 0312 229 78 52 HEAD OFFICE: BAYRAKLIDEDE MAHALLESİ KUŞTUR YOLU NO:6/1 KUŞADASI / AYDIN TEL:0256 6129926 FAX: 0256 6128297

Detaylı

Toronto Yatılı İngilizce Dil Kamp programının içeriği

Toronto Yatılı İngilizce Dil Kamp programının içeriği Toronto Yatılı İngilizce Dil Kamp programının içeriği Kamp koşulları Etkinlikler İki Haftalık Program ESL Programı Kurallar Uçuş, Sağlık Diğer bilgiler Đçindekiler Đçindekiler... 0 Sunulan kamp programının

Detaylı

7. BARSELONA. basketbol kupasi BARSELONA-İSPANYA KATEGORİLER ERKEKLER VE KADINLAR PROGRAM HAZİRAN U18 U16 U14 U12

7. BARSELONA. basketbol kupasi BARSELONA-İSPANYA KATEGORİLER ERKEKLER VE KADINLAR PROGRAM HAZİRAN U18 U16 U14 U12 7. BARSELONA basketbol kupasi 23.06-25.06.2017 BARSELONA-İSPANYA KATEGORİLER ERKEKLER VE KADINLAR Kategori Yaş Süre U18 U16 U14 U12 99-00 doğum 01-02 doğum 03-04 doğum 05-06 doğum PROGRAM 23-25 HAZİRAN

Detaylı

22-27 EYLÜL 2014 FİNLANDİYA GEZİMİZ 22,09,2014 PAZARTESİ - BULUŞMA VE PISA 23.09.2014 SALI - ALVAR AALTO SAĞLIK VE SPOR FAKÜLTESİ

22-27 EYLÜL 2014 FİNLANDİYA GEZİMİZ 22,09,2014 PAZARTESİ - BULUŞMA VE PISA 23.09.2014 SALI - ALVAR AALTO SAĞLIK VE SPOR FAKÜLTESİ 22-27 EYLÜL 2014 FİNLANDİYA GEZİMİZ 22,09,2014 PAZARTESİ - BULUŞMA VE PISA Gece geç saatlerde Helsinki yolculuğumuz başlayacak. Uzun bir uçak yolculuğu yapacağız.ardından bir saatlik bir uçuş sonunda Jyvaskyla

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ Ekim 2017

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ Ekim 2017 SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ 12 15 Ekim 2017 Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı sıra bir birinden renkli ve süslü kasabaları ile sizi kendisine hayran bırakacak.

Detaylı

Tiel Yaz Okulu Kurs Programi 2013 (Ücrete Dahil Olanlar)

Tiel Yaz Okulu Kurs Programi 2013 (Ücrete Dahil Olanlar) ingiltere PDrtsmouth Kurs Programi Tiel Yaz Okulu Kurs Programi 2013 (Ücrete Dahil Olanlar) Yer : ingiltere. Portsmouth Okul : University of Portsmouth Konaklama : University of Portsmouth Kampüsünde tam

Detaylı

Çeyrek asırdır Türkiye de eğitimin ciddi bir iş olduğunun farkında olan Bilfen Liseleri; evrensel ilkeler ışığında, spora, müziğe, sanata ve kültürel

Çeyrek asırdır Türkiye de eğitimin ciddi bir iş olduğunun farkında olan Bilfen Liseleri; evrensel ilkeler ışığında, spora, müziğe, sanata ve kültürel Çeyrek asırdır Türkiye de eğitimin ciddi bir iş olduğunun farkında olan Bilfen Liseleri; evrensel ilkeler ışığında, spora, müziğe, sanata ve kültürel etkinliklere meraklı; yabancı dili iyi konuşan, akademik

Detaylı

Misafirperverliği çok seviyoruz!!!

Misafirperverliği çok seviyoruz!!! Misafirperverliği çok seviyoruz!!! Neos Marmaras hakkında birkaç şey; Neos Marmaras Sithonia, Halkidiki de 1922den hemen sonra Proponditanın Marmaras adasından gelen mülteciler tarafından kuruldu. Dragoudelis

Detaylı

10 MART - 18 MART 2017 NEPAL KÜLTÜREL GEZİSİ

10 MART - 18 MART 2017 NEPAL KÜLTÜREL GEZİSİ 10 MART - 18 MART 2017 NEPAL KÜLTÜREL GEZİSİ HER ŞEY DAHİL 2190 USD (İki Kişilik Odalarda Tek Kişi Konaklama Ücreti) DAHİL OLAN HİZMETLER THY ile Gidiş-Dönüş Uçak Bileti İki Kişilik Odalarda Konaklama

Detaylı

YAZ OKULU BULGARIA RUSSIA Kirklareli Edirne Bartin Sinop Kastamonu

YAZ OKULU BULGARIA RUSSIA Kirklareli Edirne Bartin Sinop Kastamonu YAZ OKULU YAZ OKULU ULGARIA Kirklareli Sinop RUS İZMİR DALAMAN HAVALİMANI FETHİYE ANTALYA ANTALYA HAVALİMANI Eskisehir Ankara Kirsehir Nevsehir Nigde Mersin CYPRUS Yozgat TURKEY Adana TÜRKİYE Kayseri Kahramanmaras

Detaylı

Queen Mary University, Miles End London, UK

Queen Mary University, Miles End London, UK Yaz okulumuz Londra'nın gözde yeri East End Bölgesi'nde yer alır şehrin her yerine kolay ulaşım imkanı vardır. Kampüs Queen Mary University of London'ın bir bölümüdür. 100 yıllık geçmişi ve Mile End bölgesindeki

Detaylı

Innovia Projesi Genel Bilgiler

Innovia Projesi Genel Bilgiler Innovia Projesi Genel Bilgiler Innovia Projesi % 80 yeşil alanı, mükemmel peyzaj düzenlemeleri ile insan hayatına artı değerlerinin yanı sıra güvenlik öğeleri en üst düzeyde planlanarak gerçekleştirilmektedir.

Detaylı

Little Britain. Ölüdeniz Fethiye

Little Britain. Ölüdeniz Fethiye Little Britain in Ölüdeniz Fethiye INTERNATIONAL MEDITERRANEAN ACADEMY Turizm cenneti olan Ölüdeniz - Fethiye de yeşil ve mavilikler içerisinde kurulu 33000m2 lik kampüste, İngilizceyi İngilizlerden öğrenmek

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

YETİŞKİN PROGRAMLARI BULGARIA RUSSIA Kirklareli Edirne Bartin Sinop Kastamonu

YETİŞKİN PROGRAMLARI BULGARIA RUSSIA Kirklareli Edirne Bartin Sinop Kastamonu YETİŞKİN PROGRAMLARI ULGARIA Kirklareli Sinop RUS İZMİR DALAMAN HAVALİMANI FETHİYE ANTALYA ANTALYA HAVALİMANI Eskisehir Ankara Kirsehir Nevsehir Nigde Mersin CYPRUS Yozgat TURKEY Adana TÜRKİYE Kayseri

Detaylı

SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün

SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün Ljubljana, ışıl ışıl sokakları, gerçekleştirilen sanatsal aktiviteler, sokak sanatçıları ve rengarenk meydanı ile Avrupa lı turistlerin en popüler

Detaylı

Bulgaria-Turkey IPA Cross-Border Programme CCI Number 2007CB16IPO008

Bulgaria-Turkey IPA Cross-Border Programme CCI Number 2007CB16IPO008 MADZHAROVO" DESTİNASYONU Haftanın turu Doğu Rodopların muhteşem ve eşsiz güzelliklerinde dolaşırken, İvaylovgrad barajının girişinde geniş kumsalları ile Arda nehrinin en güzel mendereslerini oluşturduğu

Detaylı

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi Çünkü Hayatın Merkezi NEREDEYİZ? Beyaz Rezidans 2, İstanbul un Avrupa yakasında, merkezi konumu ve değişen çehresiyle son yılların dikkat çeken çekim noktalarından Topkapı daki yaşam merkezini genişletiyor.

Detaylı

FORESTCAMP YAZ KAMPI (5-11 Yaş)

FORESTCAMP YAZ KAMPI (5-11 Yaş) FORESTCAMP - 2018 YAZ KAMPI (5-11 Yaş) Turkcell Platinum Offroad Park - Ayazağa WEF* 21. Yüzyılda çocuklarda olması gereken 16 beceri dosyası yayınlamıştır. ForestCamp olarak bu becerileri dikkate alarak

Detaylı

GENEL İNGİLİZCE PROGRAMI (Yetişkin Öğrenciler 16 Yaş Üzeri)

GENEL İNGİLİZCE PROGRAMI (Yetişkin Öğrenciler 16 Yaş Üzeri) Mentora Language Schools Fethiye 30.000 m2 alana yayılan kampüsü ile doğa içerisinde (en yakın yerleşime yürüme mesafesinde) alışılmışın dışında bir öğrenme deneyimi sunuyor. 8-16 yaş arası öğrencilerimiz

Detaylı

ULUSLARARASI FOLKLOR KORO&ORKESTRA FESTİVALİ NEA KALİKRATİA- SELANİK, YUNANİSTAN

ULUSLARARASI FOLKLOR KORO&ORKESTRA FESTİVALİ NEA KALİKRATİA- SELANİK, YUNANİSTAN MEDITERANIAN ORGANIZATION Adres: Balkanska 14, 11000 Beograd PIB: 107929227 Kayıt numarası.20899026 Lisans numarası: 37/2013 Tel: +381114076490 e-mail: mediteranian.folklor.festival@gmail.com www.mediteranian-folklore-festivals.org

Detaylı

parkresidencescadde.com

parkresidencescadde.com parkresidencescadde.com SİZE ÖZEL AYRICALIKLI BİR YAŞAM... Moderni, klasiği, özel hissetmeyi, hayatın merkezinde olmayı, kendini şımartmayı, modayı, sanatı, güneşi, gökyüzünü, ayrıcalıklı yaşamayı

Detaylı

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam Şehir Turu 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu Amsterdam Turu 3 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 747,00 EUR 2.955,21TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" Tüm kenti dolaşan su kanallarıyla ve 17. yüzyıl mimarisiyle dikkat çeken Amsterdam,

Detaylı

EĞİTİM SİSTEMİ İNCELEME GEZİSİ, KANADA 9-15 Nisan 2018 Son Kayıt Tarihi: 9 Şubat 2018

EĞİTİM SİSTEMİ İNCELEME GEZİSİ, KANADA 9-15 Nisan 2018 Son Kayıt Tarihi: 9 Şubat 2018 EĞİTİM SİSTEMİ İNCELEME GEZİSİ, KANADA 9-15 Nisan 2018 Son Kayıt Tarihi: 9 Şubat 2018 Bilgi ve Kayıt İçin Aşağıdaki İletişim Bilgileri Üzerinden Hazal Aslı ALİMOĞLU ile irtibat kurunuz hazal@abacusyed.com

Detaylı

Fethiye, Likya sahilinde bulunan en büyük tatil yöresidir. Ölüdeniz, Hisarönü, unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz.

Fethiye, Likya sahilinde bulunan en büyük tatil yöresidir. Ölüdeniz, Hisarönü, unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz. Fethiye Tatil ve Yöre Rehberi Fethiye, Likya sahilinde bulunan en büyük tatil yöresidir. Ölüdeniz, Hisarönü, Yakaköy, Kayaköy, Çalış gibi bir çok mevkiisi bulunan Fethiye tam anlamıyla bir tatil merkezidir.

Detaylı

07-17 Ağustos 2009 - Rusya " 2009 - Trust The World" Rusya

07-17 Ağustos 2009 - Rusya  2009 - Trust The World Rusya 07-17 Ağustos 2009 - Rusya " 2009 - Trust The World" Rusya 16 Ağustos 27 Ağustos tarihleri arasında Rusya nın Karalia Bölgesinde yapılan Uluslar Arası Gençlik Ödülü kampına Türkiye den altı kişilik bir

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Otel Bilgisi Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Palmiye ağaçları ile çevrili olan Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort deniz kenarında muhteşem bir konuma sahiptir. Otele adım attığınız ilk andan itibaren

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Otel Bilgisi Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Palmiye ağaçları ile çevrili olan Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort deniz kenarında muhteşem bir konuma sahiptir. Otele adım attığınız ilk andan itibaren

Detaylı

Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün

Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans

Detaylı

DİL OKULLARIMIZDAN TÜRK ÖĞRENCİLERE ÖZEL PROMOSYONLAR!!

DİL OKULLARIMIZDAN TÜRK ÖĞRENCİLERE ÖZEL PROMOSYONLAR!! DİL OKULLARIMIZDAN TÜRK ÖĞRENCİLERE ÖZEL PROMOSYONLAR!! LSI LANGUAGE SCHOOL INTERNATIONAL 30 Aralık 2016 ya kadar gerçekleşen kayıtlarda İngiltere ve Amerika merkezlerinde eğitim ücretleri üzerinden %25

Detaylı

İçindekiler. Bordeaux da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Bordeaux da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15...

İçindekiler. Bordeaux da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Bordeaux da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... İçindekiler Bordeaux da okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Bordeaux da Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Bordeaux da Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15 SC...

Detaylı

Little Britain School Of English DİL EĞİTİM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

Little Britain School Of English DİL EĞİTİM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ Little Britain School Of English DİL EĞİTİM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ Little Britain School Of English DİL EĞİTİM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ HOŞGELDİNİZ. İÇİNDEKİLER Xplore The World - Yaz Kampları 2 Xplore

Detaylı

Q-BREAKS SİZE TÜRKİYE DE FANTASTİK TATIL SEÇENEKLERI SUNUYOR!

Q-BREAKS SİZE TÜRKİYE DE FANTASTİK TATIL SEÇENEKLERI SUNUYOR! Q-BREAKS SİZE TÜRKİYE DE FANTASTİK TATIL SEÇENEKLERI SUNUYOR! Q-breaks in sunduğu bu fantastik tatil fırsatlarıyla yolunuz plajlara düs ecek! Tatilinizi Q-breaks ayrıcalığı ve enfes deniz kenarı konaklaması

Detaylı

HİNDİSTAN TURU PALACE ON WHEELS

HİNDİSTAN TURU PALACE ON WHEELS HİNDİSTAN TURU PALACE ON WHEELS Ekim-Kasım-Aralık 2018, Ocak ve Mart 2019 kalkışlı, Delhi den Delhi ye Trenle Hindistan turu 8 gece 9 gün! Delhi - Jaipur - Sawai Madhopur - Chittorgarh - Udaipur Jaisalmer

Detaylı

COLİSEUM YAZ OKULU 2010 STANDART PROGRAM PAZARTESİ SAATLER

COLİSEUM YAZ OKULU 2010 STANDART PROGRAM PAZARTESİ SAATLER PAZARTESİ 06 PAZARTESİ 2- ve 12.00 12:45 DRAMA (30 Dak) DİNLENME Tırmanma Duvarı / Stüdyo 2 1 SALI 09:30-10:30 TENİS 2-3 Nolu Tenis Kortu 10:45 11:30 CİMNASTİK /DANS Stüdyo 2 / Squash MİNİ GOLF - BİSİKLET

Detaylı

"Nereden başlasam, nasıl anlatsam..."

Nereden başlasam, nasıl anlatsam... Bu yaz Bodrum'suz geçmez! Turgutreis Lagina Bodrum Boutique Hotel'de bir gece çift kişilik konaklama, açık büfe kahvaltı ve akşam yemeği 240 TL yerine 119 TL! (15 Haziran - 27 Ağustos arasında geçerlidir.)

Detaylı