İnşaat. Abs Yapı Elemanları San. Ve Tic. Ltd. Şti. Altek Yapı Market San. Tic. Ltd. Şti. 2d Yapı İnşaat Taahhüt San. Tic. Ltd. Şti.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İnşaat. Abs Yapı Elemanları San. Ve Tic. Ltd. Şti. Altek Yapı Market San. Tic. Ltd. Şti. 2d Yapı İnşaat Taahhüt San. Tic. Ltd. Şti."

Transkript

1 Abs Yapı Elemanları San. Ve Tic. Ltd. Şti. İnşaat Altek Yapı Market San. Tic. Ltd. Şti. 2d Yapı İnşaat Taahhüt San. Tic. Ltd. Şti. 4 D Mühendislik Ve Mimarlık İnşaat. Turz. San. Tic. Ltd. Şti. A Ve B Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Yatırım A. Ş. Abuhan İnşaat İzolasyon Tah. San. Ve Tic. Ltd. Şti. Acerler İnşaat Tahahhüt Madencilik Mühendislik Nakliyat Ve Sarrafiye Tic. Ltd. Şti. Acıbadem Proje Yönetim Anonim Şirketi A-d Yapı Çelik Konstrüksiyon - Adnan Demir Adabağ Yapı San. A. Ş. Adalı Grup İnşaat Tekstil Hediyelik Eşya Mobil A. Ş. Adana Omega Yapı Denetim Hizmetleri Ltd. Şti. Ak Turan İnşaat Sanayi Ve Tiċ. Ltd. Şti. Aka Yapı Malzemeleri Pazarlama Ve İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. Akel İmalat İnşaat Turizm San. Ltd. Şti. Akordiyon İskele San. Tic. Ltd. Şti. Aktes Yapı Malzemeleri Tesisat Müteahhitlik Mühendislik San. Ve Tic. Ltd. Şti. Alan Yapı Endüstri Ve Tic. Ltd. Şti. Alva İnşaat Eml. Tur. Ve Yat. Tic. A. Ş. Alvarlı Yapı İnş. Mob. Ltd. Şti. Antep Yapı Denetim Ltd. Şti. Arfen İnşaat Taah. San. Ve Tic. Ltd. Şti. Arısan Yapı El. Mak. San. Ve Tic. Ltd. Şti. Aritim Mühendislik İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Şti. Armatur Yapı Malz. San. Ve Tic. Ltd. Şti. Arsiṁa İnşaat Bi li şiṁ Hiż. San. Ve Tiċ. Ltd. Şti. Arslanlar İnş. Tic. Ve Turizm Ltd. Şti. Art Grup Yalıtım Ve İnş. Mlz. Tic. Ltd Şti. Artaş İnşaat San. Ve Tic. A. Ş. Aryap Emlak Pazarlama - Bedrettin Yılmaz Ata - Emre İnşaat Ltd. Şti. Ataberk İnşaat A. Ş. Atılım İnşaat Turiżm Teksti l Gıda Nakliẏat Ve Tiċ. Ltd. Şti. Atışkan Yapı Ve Endüstriyel Alçı Ürünleri San. Tic. A. Ş. Ayk Endüstriyel Yapıştırıcılar Ve Boya İnş. Nak. San. Ve Tic. Ltd. Şti.

2 Aykoza İnşaat Ve Müh. Ltd. Şti. Bafra Konut İnşaat Turizm Yatırımları San. Tic. Ltd. Şti. Bahçecigil İnşaat Mal. Nak. Taah. San. Tic. Ltd. Şti. Ballıoğlu İnşaat Ve Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi Baloğlu İnş. Tic. San. Ltd. Şti. Barok Yapı Malz. İnş. İmalar San. Ve Tic. Ltd. Şti. Barta Yapı Ürünleri İnşaat San.ve Tic. A. Ş. Başak Demir İnşaat Gıda Turizm Ve Nakl. San. Tic. Ltd. Şti. Başaran Proje Montaj İnş. Tah. Paz. Gıda Turizm Tic. Ltd. Şti. Başkentliler Boya San. Ve Tic. Aş. Baydemir Profil Sac İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Şti. Berat Yapı İnşaat Tic San Ltd. Şti. Bestel Teknolojik Ürünler Sanayi Ve Tic. A. Ş. Betas Beton Asfalt Kaplama San. Tic. A. Ş. Bilecik Osmangazi Yapı Denetim Ltd. Şti. Bilekler İnşaat Mak. San. Tic. Ltd. Şti. Bordes İnşaat San. Ve Tic. A. Ş. Borşen Boru San. Ve Tic. Ltd. Şti. Bortek Boru Mühendislik Elek. San Ve Tic. Ltd. Şti. Bozkurt Demir İnşaat Metal San Ve Dış Tic. Ltd. Şti. Bulgan İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. Cck İnşaat Turizm San. Tic. Ltd. Şti. Cemsan Teknolojik Tesisat Sistemleri San. Ve Tic. Ltd. Şti. Centrum İş Merkezi A. Ş. Cepa İzolasyon Ve Ticaret Ltd. Şti. Ceta İnşaat Gida Tekstil Ve Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çavuşoğlu Biṁs Hafiḟ Yapı Elemanları San. Tiċ. Ltd. Şti. Çetinler İnşaat Makine San. Tic. Ltd. Çvk Yapı Ve Yapı Malzemeleri Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti. Deima Elektromekanik Ürünler İnşaat Spor Malzemeleri İmalat Sanayi Ve Ticaret A. Ş. Dekorpan Detay Yapı Elemanları Ltd. Şti. Delta İnşaat Mimarlık Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti. Delta Proje İnşaat Turizm San Ve Tic. A. Ş. Demircioğlu Yapı İzolasyon San. Ve Tic. Ltd. Şti. Demirden Tasarım Mimarlik İnşaat Tur. Tic. Ltd. Şti. Dengebiṁs Hafiḟ Yapı Elemanları San. Tiċ. Ltd. Şti. Deniz Yalıtım Ve Konut Sistemleri San. Ve Tic. Ltd. Şti. Dhn Çelik Konstrüksiyon San. Tic. Ltd. Şti. Doğuş İnşaat Ve Tic. A. Ş. Dt Emlak Denizli Hrd. Tar. Turizm Ltd. Şti. Dulda İnşaat Tah. Mim. Müh. Proje San. Tic. Ltd. Şti.

3 Dunyalar Afsalt Yolyapı Nak. Taah. Maden. Tic. San. Ltd. Şti. Eczacıbaşı Yapı Gereçleri San. Ve Tic. A. Ş. Ed İnşaat Taahhüt San. Ve Tic. Ltd. Şti. Ekol Mim. İnş. Mlz. Dek. Proje Tur. Gıda Emlak Taah. Ve Tic. Ltd. Şti. Emin Mühendislik İnş. San. Ve Tic. Ltd. Şti. Emka Demir Hırdavat Yapı Malzemeleri San. Ve Tic. Ltd. Şti. Eralp Yapı Taah. Taşeronluk. İnş. Yapı Gıda Mobilya Turizm. San. Tic. Ltd Şti. Ermiş Harfiyat Nakliyat Sanayi Ve Tic. Ltd. Şti. Erol İnşaat Turizm Tekstil Paz. San. Ve Tic. Ltd. Şti. Esk Yapı Sistemleri Ve İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. Eskişehir Porsuk Yapı Denetim Ltd. Şti. Esvit Eskişehir Seramik Ltd. Şti. Esyapi Prefabrik İnşaat Yapı Elemanları Tic. Ve San. A. Ş. Eymen Grup Ev Gereçleri Yapı İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. Famet İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Teks. San. Ve Tic. Ltd. Şti. Fener İskele San. Tic. Ltd. Şti. Filiz Toprak Sanayi A. Ş. Gaia Yapı Mimarlık İnşaat Tic. Ltd. Şti. Galen Grup Çelik Üretim San. Ve Tic. A. Ş. Gaya Gayrimenkul Yatırımları Ltd. Şti. Genç Yapı Malzemeleri Ticaret Kollektif Şirketi Hakkı Genç Ve Ortakları Genpa İnşaat Yapı Mlz. Iletişim Ve Aracılık Hiz. Paz. San. Tic. Ltd. Şti. Girgin Yapı İmalat Sanayi Ve Tic. Ltd. Şti. Göçbeyli Emlak İnşaat Otomotiv - Murat Oldu Graniser İç Ve Dış. Tic. A. Ş. Gravite Tasarım Ve Danışmanlık Hiz. San. Tic. Ltd. Şti. Grup Yapı İnşaat Elek. San Ltd. Şti. Gülağaç İnşaat Gıda Turizm Tekstil Temizlik İşleri Otomotiv San. Ve Tic. Ltd. Şti. Gümüştay İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. Günfalt İnş. Asfalt Nak. Tic. Ltd. Şti. Gürgen Mühendislik İnşaat Jeoloji Elektrik Emlak Turizm Madencilik Ve Petrol Ürünleri Ticaret Ve San. Güvenberk İnşaat Turizm Hayvancılık San. Tic. Ltd. Şti. Haksan Kilit İspanyolet San. Tic. Ltd. Şti. Haksu Su Armatürleri San. Tic. Ltd. Şti. Hane Mütahiṫli k Proje Yapı İnşaat Miṁarli k Ltd. Şti. Hassas Çelik Otomatik Kapı Sistemleri Ltd. Şti. Hatipoğlu Plastik Yapı Elemanları Sanayi Ve Ticaret A. Ş. Hbg İnşaat Ve Hayvancılık Ltd. Şti. Hızıroğlu İnşaat Taah. Müh. Hidrokon San. Ve Tic. Ltd. Şti. Hobiṁs Beton İnşaat Malzemeleri San. Tiċ. A. Ş. Huntsman İleri Teknoloji Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti.

4 Hüma Emlak Yapı İnş. Taah. San. Ve Dış Tic. A. Ş. Hüseyin Koçyiğit - Kcy Group İnşaat Gıda İç Ve Dış Ticaret Ilgazlar İnşaat A. Ş. Isınur Mühendiṡli k İnşaat Lmt. Şti Isıtaş Soba Yalıtım İnşaat Turizm San. Ve Tic. A. Ş. Işık Boru Profil Demir Çelik San. Tic. Ltd. Şti. İhsan İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd. Şti. İnceoklar İnşaat Madencelik San. Tic. Ltd. Şti. İnci Yapı İnmak Teknik Yapı Müh. San. Ve Tic. Ltd. Şti. İstanbul Elektrostati k Toz Ve Yaş Boya Mak. İml. San. Ve Tiċ. Ltd. Şti. İstanbul Teknik İnşaat Müh. San. Ve Tic. Ltd. Şti. Kafkas Yapı Kaleblokbiṁs Hafiḟ Yapı Elemanları İnşaat Malzemeleri San. Tiċ. A. Ş. Kalibre Boru A. Ş. Karadaşlar Yapı Malzeme Tiċ. Ltd. Şti. Kardeşler Yapı Pazarlama San. Ve Tic. Ltd. Şti. Karer Yapı Müh. İnş. San. Ve Tiċ. Ltd. Şti. Kar-yapı Tasarım Kartonpiyer İnş. İml. Turizm Taş. San. Ve Ticaret A. Ş. Kayseri Bims Hafif Yapı Elemanları San. Tic. A. Ş. Keleşoğlu Genç Grup Yapı İnş. Taah. San. Ve Tic. Ltd. Şti. Kervancı İnşaat Tekstil Gıda San. Ve Tic. Ltd. Şti. Kgt Yapı İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. Kılıçoğlu İnşaat Yatırım Ve Pazarlama A. Ş. Kırcalı Yapı - Mahmut Kırcalı Kıvrak Yapı Malzemeleri A. Ş. Ko-bims A. Ş. Koç İskele Direk İnş. Mal. Oto. San. Tic. Ltd. Şti. Koştürk İnşaat Maden. Gida Çelik Konstrük. Paletsan. Ve Tic. Ltd. Şti. Krt Yapı - Kahraman Akbaş Kubbe Mimarlik Mühendislik İnş. San. Tic. Ltd. Şti. Kumaşlar İnşaat Mak. Turizm San. Ltd. Şti. Lal Gayrimenkul Değerleme Ve Müşavirlik A. Ş. Lazer Isı İnşaat Taah. Müh. Hiz. San Ve Tic. Ltd. Şti. Mag Kauçuk Ltd. Şti. Mah İnşaat Peyzaj Tic. San. Ve Turz. Ltd. Şti. Mancon İnşaat Taah. İstm. Ve İklimlendirme Sist. San. Tic. Ltd. Şti. Marsu Arıtma Teknolojileri İnşaat Enerji Tur. San. Ve Tic. Ltd. Şti. Matay Yapı Denetim Ltd. Şti. Matka Dış Tic. A. Ş. Meka Beton Santralleri İmalat San. Ve Tic. A. Ş. Menekşe Mimarlik Mühendislik Tic. Ltd. Şti.

5 Mersan Merdiven Basamağı Ve Kaplamalar San. Ve Tic. Ltd. Şti. Mert Çeli k Konstrüksiẏon Sanayi Ve Tiċ. Ltd. Şti. Mfy Özgür İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. Model Yapı Endüstri Ve Tiċ. Ltd. Şti. Mustafa Mercan - Mercanlar Yapı Malzemeleri My Servis Araç Kiralama Nak. Ve Servis Hizm. Ltd. Şti. Myra İnşaat Turizm Otomotiv A. Yakıt İth. İhr. San. Ve Tic. Ltd. Şti. Nazar İnşaat Pvc Aksesuar Temizlik Gıda Taah. San.ve Tic. Ltd. Şti Necdet Tekin İnşaat Tur Gıda Tekstil San. Ve Tic. Ltd. Şti. Necef İnşaat Sanayi Ticaret Ltd. Şti. Of-ter İnşaat Mobilya Turizm Ve Tekstil Ürünleri San. Ve Tic. Ltd. Şti. Okay Mimarlık San. Ve Tic. Ltd. Şti. Om Mühendiṡli k Mak.san. Tiċ. Ltd. Şti. Omsan İnşaat Taahhüt San. Ve Tic. Ltd. Şti. Ömer Bayram İnş. Taah. Yapı Malzemeleri A.ş. Özanit İş Mak. Müh. San. Tic. Ltd. Şti. Özçoban Tur Otomotiv Gıda Turizm Taşımacılık San. Tic. Ltd. Şti. Özkort Spor Tesisleri Yapımı Öztaş İnşaat Hafriyat San. Tic. Ltd. Şti. Öztel Tel Örgü Çit İnş. Mak. San. Ve Tic. Ltd. Şti. Öztürk Plastik Yapı Elemanları San. Ve Tic. Ltd. Şti. Özütaş İnşaat Taah. San. Ve Tic. A. Ş. Özyetimler İnşaat San. Tiċ. Ltd. Şti. Penguen İnşaat Malzemeleri San. Tic. Ltd. Şti. Penta Group Pramit Yapı Elemanları İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri San. Ve Tic. Ltd. Şti. Proje Yönetim Planlama Peyzaj Bilişim İnş. Tur. San. Ve Tic. Ltd. Şti. Proses İnşaat Tesisat Taahüt San. Ve Tic. Ltd. Şti. Proyapı Mühendislik Müşavirlik A. Ş. Refsan İzolasyon San. Ve Tic. Ltd. Şti. Rekor Galvaniz Hırdavat Demir Çelik San. Tic. Ltd. Şti. Rmm A. Ş Rönesans Gayrimenkul Yatırım A. Ş. Rubikon Mimarlık Dekorasyon Tasarım İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A. Ş. Sait Zorlu İnşaat Ltd. Şti. Salihli İnşaat Mühendislik Petrol Gıda Tekstil San. Ve Tic. Ltd. Şti. Sartech Yapı Malzemeleri San. Ve Tic. Ltd. Şti. Sayılı İnşaat Nakliyat Harfiyat Ticaret Ve San. Ltd. Şti. Sedef Boya Ticaret Selimoğlu Demirland İnşaat Sanayi Ve Ticaret A. Ş. Selka İnşaat Tic. San. A. Ş.

6 Sinerji Mühendislik Müş. İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Şti. Sistem Teknolojileri Ve Müh. Hizm. İnş. Taah. Paz. Tic. Ltd. Şti. Spreyman Poliüretan Sprey Yalıtım Uygulamaları San. Ve Tic. Ltd. Şti. Src Yapı A. Ş. Suat Üstün Yapı Malzemeleri İnşaat Mobilya Madencilik Taahhüt Tic. San. Ltd. Şti. Sur Bims Hafif Yapı Elemanları İnşaat Nakliye San. Tic. Ltd. Şti. Şahiṅerler İnşaat Ve Malzemeleri Pet. Nak. Madenci li k San. Tiċ. Ltd. Şti. Şakir Demirel - 57 Demirel Emlak İnşaat Şemsi Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Tanırlar Gayrimenkul Ltd. Şti. Taşdelen İnşaat Malz. Taah. Eml. Oto. Tur. Taş. Gıda Day. Tük. Mall. Tic. Ve San. Ltd. Şti. Taşyakan İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. Tayfun Yıldırım - Espardus Yapı Mühendislik Tek - Can İnşaat Tes. Malz. Ve Mak. San. Ltd. Şti. Tek Yapı Ve Dekorasyon Malzemeleri San. Tic. Ltd. Şti. Teknikeller Yapı Malz. Petrol Ürn. Paz. Nak. İnş. Taah. San. Ve Tic. Ltd. Şti. Teknobiṁs İzolasyonlu Hafiḟ Yapı Elemanları A. Ş. Terramarg İnşaat Ve Yapı Malzemeleri San. Tic. Ltd. Şti. Tunahan Müh. İnş. San. Tic. Ltd. Şti. Uzertaş Boya San. Tic. Ve Yatırım A. Ş. Uzunlar Çelik Kapı Mob. Turz. Ve İnş. Tic. Ltd. Şti. Ümran Grup Emlak Yapı Ve İnşaat Taah. San. Ve Tic. Ltd. Şti. Visan Vinç Ve Hareket Sistemleri San. Tic. Ltd. Şti. Vurankaya İnş. Eml. Taah. Tic. Ltd. Şti. Yalap İnşaat Biṁs Turz. Tiċ. San. Nak Ve Ltd. Şti. Yalap Yapı Elemanları Bims Hafriyat İnşaat Nakliye Sanayii Madencilik Petrol Ürünleri turz. Tic. Ltd. Şti. Yapaş Yapı Ürünleri San. Ve Tic. A. Ş. Yapı Endüstri Merkezi A. Ş. Yapı Merkezi İnşaat Ve Sanayi A. Ş. Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yardımlılar Yapı Malzemeleri San. Ve Tic. Ltd. Şti. Yeşilyurt İnşaat Malzemeleri Paz. İnş. Taah. San. Ve Tic. Ltd. Şti. Yıldırım Proje İnş. Taah. Tic. Ltd. Şti. Yılmazoğulları Hafriyat Ltd. Şti. Ysr Yapı İnşaat Yürümez İnşaat Taahhüt Turiżm Petrol Ürünleri Sanayi Ve Tiċaret Liṁiṫed Şiṙketi Zer Merkezi Hizmetler Ve Ticaret A. Ş. Zirve İnş. Taah Taş San. Ve Tic. Ltd. Şti.

İnşaat. Abs Yapı Elemanları San. Ve Tic. Ltd. Şti. Altek Yapı Market San. Tic. Ltd. Şti. 2d Yapı İnşaat Taahhüt San. Tic. Ltd. Şti.

İnşaat. Abs Yapı Elemanları San. Ve Tic. Ltd. Şti. Altek Yapı Market San. Tic. Ltd. Şti. 2d Yapı İnşaat Taahhüt San. Tic. Ltd. Şti. Abs Yapı Elemanları San. Ve Tic. Ltd. Şti. İnşaat Altek Yapı Market San. Tic. Ltd. Şti. 2d Yapı İnşaat Taahhüt San. Tic. Ltd. Şti. 4 D Mühendislik Ve Mimarlık İnşaat. Turz. San. Tic. Ltd. Şti. A Ve B Gayrimenkul

Detaylı

Yenilikçilik Odaklı İktisadi Kalkınma Mali Destek Programı. (Kar Amacı Güden İşletmeler) 3 AKTİF FARMA KİMYA TİC. LTD. ŞTİ TR61/14/ARGEİ/0027

Yenilikçilik Odaklı İktisadi Kalkınma Mali Destek Programı. (Kar Amacı Güden İşletmeler) 3 AKTİF FARMA KİMYA TİC. LTD. ŞTİ TR61/14/ARGEİ/0027 Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı 2014 Yılı Mali Destek Programı Teklif Çağrısı kapsamında değerlendirme aşaması tamamlanan ve desteklenmeye hak kazanan proje başvurularının listesidir: Yenilikçilik Odaklı

Detaylı

TARIM MAKİNALARI FİRMALARI. http://www.tarmakbir.org

TARIM MAKİNALARI FİRMALARI. http://www.tarmakbir.org TARIM MAKİNALARI FİRMALARI http://www.tarmakbir.org Firma:ÖZALSAN PÜLVERİZATÖR SANAYİ- ÖZCAN ÖZAL Şehir :ADANA Faaliyet Alanı:İMALATÇI Telefon - 1 :(0090) 322. 611 20 34 (2 H) e-mail :ozalsantarmak@hotmail.com

Detaylı

6102 SAYILI KANUNUN GEÇİCİ 7.MADDESİ KAPSAMINDA TİCARET SİCİLİNDEN KAYDI SİLİNEN MÜKELLEFLER LİSTESİ

6102 SAYILI KANUNUN GEÇİCİ 7.MADDESİ KAPSAMINDA TİCARET SİCİLİNDEN KAYDI SİLİNEN MÜKELLEFLER LİSTESİ Sıra No VERGİ NO ÜNVAN 1 8770256416 2 9780517028 3 6070360257 4 8610498361 5 3260280069 6102 SAYILI KANUNUN GEÇİCİ 7.MADDESİ KAPSAMINDA TİCARET SİCİLİNDEN KAYDI SİLİNEN MÜKELLEFLER LİSTESİ TÜRKER GELİNLİK

Detaylı

T.C. KUZEYDOĞU ANADOLU KALKINMA AJANSI EK 1 İKTİSADİ KALKINMA MALİ DESTEK PROGRAMI ASİL PROJE LİSTESİ Referans No: TRA1/15/İK

T.C. KUZEYDOĞU ANADOLU KALKINMA AJANSI EK 1 İKTİSADİ KALKINMA MALİ DESTEK PROGRAMI ASİL PROJE LİSTESİ Referans No: TRA1/15/İK 1 TRA1/15/İK/0037 Üretim Altyapısının Güçlendirilmesi ile Bölgede İlk Defa Betonarme Menfez Üretimine Geçilmesi Düzyurt Otomotiv İnşaat Malzemeleri İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Limited Şirketi 2 TRA1/15/İK/0088

Detaylı

18.09.2015 Cuma. YAZILI NİHAİ TEKLİFLER Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Gelir Oranı (ASKŞPGO) (%)

18.09.2015 Cuma. YAZILI NİHAİ TEKLİFLER Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Gelir Oranı (ASKŞPGO) (%) 18.09.2015 Cuma SIRA NO Toplam 1 MİSEK İNŞ. TİC. VE SAN. A.Ş. 1. SÖZLÜ TURDA ÇEKİLDİ. 2 3 4 5 6 7 ÇAĞDAŞ YAPI İNŞ. TUR. SAN. TİC. A.Ş. & EMİROĞLU İNŞ. TUR. SAN. TİC. A.Ş. & DELTA ARAZİ GEL. İNŞ. TURZ.

Detaylı

İzmir. 2b Medikal Nakliye Kozmetik Tekstil San. Ve Tic. Ltd. Şti. Agme Gıda San. Ve Tic. Ltd. Şti.

İzmir. 2b Medikal Nakliye Kozmetik Tekstil San. Ve Tic. Ltd. Şti. Agme Gıda San. Ve Tic. Ltd. Şti. 2b Medikal Nakliye Kozmetik Tekstil San. Ve Tic. Ltd. Şti. İzmir Agme Gıda San. Ve Tic. Ltd. Şti. Agrikem Ege Ziraat İlaçları End. Ürün. San. Ve Tic. Ltd. Şti. Akcelep Pamuk Gıda Tar. Ürün Teks. Ve Turizm

Detaylı

D OĞU MARMARA KALKINMA AJANSI 2010 YILI KOBİ LERİN REKABET GÜCÜNÜN ARTIRILMASI MALİ DESTEK PROGRAMI DESTEK ALMAYA HAK KAZANAN PROJE NİHAİ LİSTESİ

D OĞU MARMARA KALKINMA AJANSI 2010 YILI KOBİ LERİN REKABET GÜCÜNÜN ARTIRILMASI MALİ DESTEK PROGRAMI DESTEK ALMAYA HAK KAZANAN PROJE NİHAİ LİSTESİ 1 D OĞU MARMARA KALKINMA AJANSI 2010 YILI KOBİ LERİN REKABET GÜCÜNÜN ARTIRILMASI MALİ DESTEK PROGRAMI DESTEK ALMAYA HAK KAZANAN PROJE NİHAİ LİSTESİ (ASİL ve YEDEK) ASİL LİSTE S.No. Proje Referans No Başvuru

Detaylı

Antalya Ticaret Sicili Müdürlüğü

Antalya Ticaret Sicili Müdürlüğü Antalya Ticaret Sicili Müdürlüğü Münfesih olmalarına ve sayılmalarına rağmen Türk Ticaret Kanununun geçici 7 nci maddesi uyarınca Müdürlüğümüz tarafından kendilerine yapılan ihtar ve 06/01/2014 tarihli

Detaylı

ÇEŞİTLİ İLÂNLAR TS 11936 06-HYB-1395 12.10.2015 FİRMA İSTEĞİ AKARYAKIT ŞUBESİ / ANKARA TÜRKER MED İTH. İHR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.- ANKARA ŞUBESİ ANKARA

ÇEŞİTLİ İLÂNLAR TS 11936 06-HYB-1395 12.10.2015 FİRMA İSTEĞİ AKARYAKIT ŞUBESİ / ANKARA TÜRKER MED İTH. İHR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.- ANKARA ŞUBESİ ANKARA 30 Aralık 2015 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 29578 ÇEŞİTLİ İLÂNLAR Türk Standardları Enstitüsünden: Aşağıda ünvanı, belge no su ve belge kapsamı belirtilen firmaların mevcut sözleşmeleri fesh edildiğinden

Detaylı

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİM LİSTESİ

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİM LİSTESİ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 000196 564 İMDAT KILAVUZ 01.04.1995 Bozüyük V.D. SEÇME+SEÇİLME Ş.NAİL-29.08.1953-5490012484 000432 891 SAKA-SAN TAAHHÜT İMALAT SANAYİ İNŞAAT VE TİCARET

Detaylı

Firma Adı Tesis Adı/Tesis Faaliyeti Hizmet Tanımı Hizmet Durumu

Firma Adı Tesis Adı/Tesis Faaliyeti Hizmet Tanımı Hizmet Durumu Firma Adı Tesis Adı/Tesis Faaliyeti Hizmet Tanımı Hizmet Durumu Ayaş İçmece Ve Kaplıcaları Ayaş İçmeceleri Ve Kaplıcaları Güriş İnş. Ve Müh. Güriş İnşaat Ve Mühendislik Ankara Yerleşkesi Güriş İş Mak.

Detaylı

T.C. BATI AKDENİZ KALKINMA AJANSI

T.C. BATI AKDENİZ KALKINMA AJANSI Ar-Ge ve Yenilikçilik Odaklı Sanayinin Desteklenmesi (Kar Amacı Güden) (Asil) ABG KALIP FERFORJE VE MAKİNE SAN. TİC. LTD. ŞTİ TR6//ARGEİ/005 AHMET KASAPOĞLU MOBİLYA SAN TİC LTD. TR6//ARGEİ/00 4 ALTUNDAŞ

Detaylı

2014 VERGİLENDİRME DÖNEMİ KURUMLAR VERGİSİ REKORTMENLERİ

2014 VERGİLENDİRME DÖNEMİ KURUMLAR VERGİSİ REKORTMENLERİ 2014 VERGİLENDİRME DÖNEMİ KURUMLAR VERGİSİ REKORTMENLERİ İl: 58 - SİVAS S.NO Vergi Dairesi Vergi No Mükellef 1 KALE VERGİ DAİRESİ 2280630121 ÇAMLIBEL ELEKTRİK DAĞITIM ANONİM ŞİRKETİ Matrah Tahakkuk Ödenecek

Detaylı

Belge TS 11939 TS 12663 TS 12820 TS 11939 33.2009/1192 25.07.2011 FİRMA İSTEĞİ TS 12690 TS 12676

Belge TS 11939 TS 12663 TS 12820 TS 11939 33.2009/1192 25.07.2011 FİRMA İSTEĞİ TS 12690 TS 12676 TSE Mersin Gözetim ve Muayene Müdürlüğünden: Aşağıda isimleri ve imal ettikleri mamulleri belirtilen firmaların Hizmet Yeterlilik Belgesini kullanma hakkı veren sözleşmeleri karşılarında belirtilen tarihlerde

Detaylı

MÜSİAD ANTALYA ŞUBESİ 2013 YILI YÖNETİM KURULU LİSTESİ FİRMA FAALİYET TEL FAX CEP EMAİL

MÜSİAD ANTALYA ŞUBESİ 2013 YILI YÖNETİM KURULU LİSTESİ FİRMA FAALİYET TEL FAX CEP EMAİL MÜSİAD ANTALYA ŞUBESİ 2013 YILI YÖNETİM KURULU LİSTESİ RESUL LEKESİZ ŞUBE BAŞKANI EMREM YAPI CAM TUĞLA, PROFİLİT CAM, DEKORATİF DOĞAL TAŞ,İNŞAAT 3120566 3165614 5326163469 emrem@camtugla.org HASAN DEMİR

Detaylı

2A ENERJİ SİSTEMLERİ 100 DE 100 GÜBRE ABACI TARIM ABM HIRDAVAT İNŞAAT TARIM OTOMOBİL MOBİLYA DAY.TÜK.MAD.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. AKDENİZ HARNUP AKDENİZ

2A ENERJİ SİSTEMLERİ 100 DE 100 GÜBRE ABACI TARIM ABM HIRDAVAT İNŞAAT TARIM OTOMOBİL MOBİLYA DAY.TÜK.MAD.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. AKDENİZ HARNUP AKDENİZ 2A ENERJİ SİSTEMLERİ 100 DE 100 GÜBRE ABACI TARIM ABM HIRDAVAT İNŞAAT TARIM OTOMOBİL MOBİLYA DAY.TÜK.MAD.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. AKDENİZ HARNUP AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ AKSAN TARIM MAKİNALARI-

Detaylı

Üye Sicil No Tic.Sicil No Ticari Ünvanı Kayıt Tarihi Vergi Dairesi [ Baba Adı, Doğum Tarihi ] Vergi Hesap No

Üye Sicil No Tic.Sicil No Ticari Ünvanı Kayıt Tarihi Vergi Dairesi [ Baba Adı, Doğum Tarihi ] Vergi Hesap No 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 2778 3625 KEMAL BÜLBÜLOĞLU 08.04.1965 Hızırbey V.D. SEÇME+SEÇİLME - 1930000864 3303 152 VAHİT SELVİ 12.02.1971 Karadeniz V.D. SEÇME+SEÇİLME - 8010005522

Detaylı

DESTEĞE HAK KAZANAN PROJELER

DESTEĞE HAK KAZANAN PROJELER DESTEĞE HAK KAZANAN PROJELER PUAN SIRALI ASİL LİSTE SEKTÖREL GELİŞME MALİ DESTEK PROGRAMI MARDİN 1 DİKA-11-SG/24 KOVER TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 2 DİKA-11-SG/107 3 DİKA-11-SG/36 4 DİKA-11-SG/123

Detaylı

Referans Listesi AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI ALTINYAYLA BELEDİYESİ

Referans Listesi AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI ALTINYAYLA BELEDİYESİ AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI ALTINYAYLA BELEDİYESİ ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TAPU KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İSTANBUL BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ÇORLU BELEDİYESİ DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR

Detaylı

SIRA Vergi Dairesi Mükellef Matrah Tahakkuk 1 KARADENİZ VERGİ DAİRESİ ÇORUH ELEKTRİK PERAKENDE SATIŞ A.Ş. 47.340.855,21 9.468.

SIRA Vergi Dairesi Mükellef Matrah Tahakkuk 1 KARADENİZ VERGİ DAİRESİ ÇORUH ELEKTRİK PERAKENDE SATIŞ A.Ş. 47.340.855,21 9.468. SIRA Vergi Dairesi Mükellef Matrah Tahakkuk 1 KARADENİZ VERGİ DAİRESİ ÇORUH ELEKTRİK PERAKENDE SATIŞ A.Ş. 47.340.855,21 9.468.171,04 2 HIZIRBEY VERGİ DAİRESİ ÇORUH ELEKTRİK DAĞITIM ANONİM ŞİRKETİ 33.156.669,21

Detaylı

ASYILDIZ Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti. 2010 yılında Ataşehir İSTANBUL adresinde kurulmuştur. Aralık 2012 tarihi itibariyle Şirket, mevcut

ASYILDIZ Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti. 2010 yılında Ataşehir İSTANBUL adresinde kurulmuştur. Aralık 2012 tarihi itibariyle Şirket, mevcut ASYILDIZ Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti. 2010 yılında Ataşehir İSTANBUL adresinde kurulmuştur. Aralık 2012 tarihi itibariyle Şirket, mevcut portföyü ile birlikte devralınmış ve buna paralel olarak

Detaylı

2017 ÇELİK İHRACATININ YILDIZLARI

2017 ÇELİK İHRACATININ YILDIZLARI 2017 ÇELİK İHRACATININ YILDIZLARI TÜM ÜRÜNLERDE EN ÇOK İHRACAT KATEGORİSİ 1. HABAŞ SINAİ VE TIBBİ GAZLAR İSTİHSAL ENDÜSTRİSİ A.Ş. 2. İÇDAŞ ÇELİK ENERJİ TERSANE VE ULAŞIM SANAYİ A.Ş. 3. ÇOLAKOĞLU DIŞ TİCARET

Detaylı

Üye Sicil No Tic.Sicil No Ticari Ünvanı Kayıt Tarihi Vergi Dairesi [ Baba Adı, Doğum Tarihi ] Vergi Hesap No

Üye Sicil No Tic.Sicil No Ticari Ünvanı Kayıt Tarihi Vergi Dairesi [ Baba Adı, Doğum Tarihi ] Vergi Hesap No 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 2774 3621 SARAY MOBİLYA ALİ TURAN ABANOZOĞLU VE ORTAĞI 22.03.1965 Karadeniz V.D. SEÇME+SEÇİLME - 0010034092 3063 3927 KENAN İSKENDER 26.12.1968 Hızırbey

Detaylı

Bafra Ticaret Sicili Müdürlüğü

Bafra Ticaret Sicili Müdürlüğü Bafra Müdürlüğü Bilgileri aşağıda yer alan anonim ve limited şirketler ile kooperatiflerin, ticaret sicili kayıtları üzerinde yapılan inceleme neticesinde münfesih durumda olduğu anlaşılmıştır. 6102 sayılı

Detaylı

List of withdrawn and invalid certificates in Turkey

List of withdrawn and invalid certificates in Turkey List of withdrawn and invalid certificates in Turkey CERTIFICATE COMPANY COUNTRY CITY INVALID SINCE 399 GERÇEK PLASTİK San. ve Tic. Ltd. Şti. TK Kayseri 07.04.2007 400 ÖZSAN MAKİNA San. ve Tic. Ltd. Şti.

Detaylı

EKONOMĠK GELĠġME MALĠ DESTEK PROGRAMI ASĠL PROJELER LĠSTESĠ. S.N. Ref. No BaĢvuru Sahibi Proje Adı Ġl

EKONOMĠK GELĠġME MALĠ DESTEK PROGRAMI ASĠL PROJELER LĠSTESĠ. S.N. Ref. No BaĢvuru Sahibi Proje Adı Ġl EKONOMĠK GELĠġME MALĠ DESTEK PROGRAMI ASĠL PROJELER LĠSTESĠ Proje Teklif Çağrısı: TRC2-10-EKOG001-A-B: EKONOMİK GELİŞME MALİ DESTEK PROGRAMI S.N. Ref. No BaĢvuru Sahibi Proje Adı Ġl 1 A-815 Asenka Mermer

Detaylı

DAKA 2010 KOBİ MALİ DESTEK PROGRAMI BAŞARISIZ PROJELER LİSTESİ YAZICI HARFİYAT NAKLİYAT MÜTAHİTLİK İNŞAAT SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

DAKA 2010 KOBİ MALİ DESTEK PROGRAMI BAŞARISIZ PROJELER LİSTESİ YAZICI HARFİYAT NAKLİYAT MÜTAHİTLİK İNŞAAT SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ DAKA 2010 KOBİ MALİ DESTEK PROGRAMI PROJELER LİSTESİ 1 DAKA10/KOBİ002/0001 YAZICI HARFİYAT NAKLİYAT MÜTAHİTLİK İNŞAAT SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 2 DAKA10/KOBİ002/0002 YAZICI HARFİYAT NAKLİYAT

Detaylı

TS 12426/ŞUBAT 2002 TS 13011/NİSAN 2003 YUNUS OTO LPG-CENGİZ ÇOLAK TS 12664-1/NİSAN 2008 34/10032 03/10/2011

TS 12426/ŞUBAT 2002 TS 13011/NİSAN 2003 YUNUS OTO LPG-CENGİZ ÇOLAK TS 12664-1/NİSAN 2008 34/10032 03/10/2011 Türk Standardları Enstitüsünden: Aşağıda isimleri ve hizmet yerleri belirtilen firmaların Hizmet Yeterlilik Belgesi kullanma hakkı veren sözleşmeleri karşılarında belirtilen tarihlerde ve belirtilen nedenlerden

Detaylı

YAPI MALZEMELERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNÜN OCAK-MAYIS 2015 YILINA AİT YAPTIĞI İŞLER NİSAN-MAYIS-HAZİRAN TEMMUZ-AGUSTOS- EKİM-KASIM-ARALIK

YAPI MALZEMELERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNÜN OCAK-MAYIS 2015 YILINA AİT YAPTIĞI İŞLER NİSAN-MAYIS-HAZİRAN TEMMUZ-AGUSTOS- EKİM-KASIM-ARALIK YAPI MALZEMELERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNÜN Denizli takip denetimleri (2015 programı) OCAK-MAYIS 2015 YILINA AİT YAPTIĞI İŞLER NİSAN-MAYIS-HAZİRAN TEMMUZ-AGUSTOS- EKİM-KASIM-ARALIK EYLÜL HAZIR BETON- AGREGA Dogaltaş

Detaylı

SEÇİM LİSTESİ ( Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar )

SEÇİM LİSTESİ ( Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar ) 1 18927 12918 İNAN METAL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 09.03.1984 Selçuk V.D. 7880049090 SEÇME+SEÇİLME 2 21110 14478 1 AL ALÜMİNYUM ÇATI KAPLAMALARI MÜHENDİSLİK MİMARLIK İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Detaylı

GÜNEYDOĞU UN SANAYİCİLERİ DERNEĞİ

GÜNEYDOĞU UN SANAYİCİLERİ DERNEĞİ GÜNEYDOĞU UN SANAYİCİLERİ DERNEĞİ FİRMA UNVANI Acarlar Akaryakıt Gıda Tekstil Otomotiv San. ve Tic. Ltd. Şti. Acarsan Makarna Un Acarsan Makarna Un AGR İnşaat Gıda ve Tarım Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti.

Detaylı

2007 YILI KURUMLAR VERGİSİ ODAMIZ ÜYELERİ İLK ON SIRALAMASI

2007 YILI KURUMLAR VERGİSİ ODAMIZ ÜYELERİ İLK ON SIRALAMASI 2007 YILI KURUMLAR VERGİSİ ŞEKER YEMEK VE TEMİZLİK HİZMET LERİ PETROL, İNŞAAT TURİZM NAK 1 LİYAT TİCARET LİMİDET BENLİTAŞ İNŞAAT, NAKLİYAT,HARFİYAT KONKASÖR İŞLETMECİLİĞİ VE 2 TİCARET LİMİTED GÜMÜŞBAĞ

Detaylı

03 3 - PLASTİK VE KAUÇUK ÜRÜNLER, KİMYASAL ÜRÜNLER, KAĞIT ÜRÜNLER, METAL ÜRÜNLER VE DİĞER ÜRÜNLERİN İMALATI VE KİMYASAL

03 3 - PLASTİK VE KAUÇUK ÜRÜNLER, KİMYASAL ÜRÜNLER, KAĞIT ÜRÜNLER, METAL ÜRÜNLER VE DİĞER ÜRÜNLERİN İMALATI VE KİMYASAL 03 3 PLASTİK VE KAUÇUK ÜRÜNLER, KİMYASAL ÜRÜNLER, KAĞIT ÜRÜNLER, METAL ÜRÜNLER VE DİĞER ÜRÜNLERİN İMALATI VE KİMYASAL 1 4143 4852 KARADENİZ PLASTİK ALİ RIZA ÇAKMAK 14.07.1975 Karadeniz V.D. 2230032331

Detaylı

TİSAN İNŞAAT VE SANAYİ A.Ş. 21/11/1975 Meram V.D. Seçme+Seçilme

TİSAN İNŞAAT VE SANAYİ A.Ş. 21/11/1975 Meram V.D. Seçme+Seçilme 1 1 4814 AKKAYA ISI MAKİNALARI VE DOĞAL GAZ SAN.VE TİC.A.Ş. 01/05/1974 Selçuk V.D. Seçme+Seçilme - 0290036252 2 200 6842 TİSAN İNŞAAT VE SANAYİ A.Ş. 21/11/1975 Meram V.D. Seçme+Seçilme - 8450027675 3 503

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ İŞYERİ EĞİTİMİ PROTOKOL ANLAŞMASI İMZALANAN FİRMALAR

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ İŞYERİ EĞİTİMİ PROTOKOL ANLAŞMASI İMZALANAN FİRMALAR SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ İŞYERİ EĞİTİMİ PROTOKOL ANLAŞMASI İMZALANAN FİRMALAR NO FİRMA İL BÖLÜM KONTENJAN 1 A.V.D. Enerji Verimliliği Dan. Eğt. İnş. Elk. Mak. İth. İhr. San. ve

Detaylı

ATATÜRK MH. ENGİN SK. AKGÜL İŞ MERKEZİ ZEMİN KAT NO:3 / K SALİHLİ/MANİSA ATATÜRK MH. 537 SK. NO:44 SALİHLİ/MANİSA

ATATÜRK MH. ENGİN SK. AKGÜL İŞ MERKEZİ ZEMİN KAT NO:3 / K SALİHLİ/MANİSA ATATÜRK MH. 537 SK. NO:44 SALİHLİ/MANİSA Ünvanı Adres Telefon Nace Faaliyet Kodu ACT OTO LASTİK NAKLİYAT TEMİZLİK GIDA SANAYİ VE AKSEL MOTOR MALLARI LİMİTED AKTUN OTOMOTİV NAKLİYE SANAYİ VE ATATÜRK MH. ENGİN SK. AKGÜL İŞ MERKEZİ ZEMİN KAT NO:3

Detaylı

ÇAYELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI 31.03.2015

ÇAYELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI 31.03.2015 1 001053 ADALAR TİCARET - BÜLENT ENİSOĞLU 2 3 001186 AKTAŞ PLASTİK ALÜMİNYUM CAM İNŞAAT SANAYİ ve DIŞ TİCARET 001605 ALMUS TARIM ALETLERİ HIRDAVAT İNSAAT VE İS GÜVENLİGİ MALZEMELERİ NAKLİYAT PLASTİK SANAYİ

Detaylı

BAZI TEHLİKESİZ ATIKLARIN GERİ KAZANIMI TEBLİĞİ KAPSAMINDA TOPLAMA-AYIRMA BELGESİ ALAN FİRMALAR

BAZI TEHLİKESİZ ATIKLARIN GERİ KAZANIMI TEBLİĞİ KAPSAMINDA TOPLAMA-AYIRMA BELGESİ ALAN FİRMALAR 1 2 3 4 5 6 BAZI TEHLİKESİZ ATIKLARIN GERİ KAZANIMI TEBLİĞİ KAPSAMINDA TOPLAMA-AYIRMA BELGESİ ALAN FİRMALAR Mehmet KESER Keseroğlu Hurdacılık Doğan TOPAKTAŞ Doğan Topaktaş Hurdacılık Nasıf DEMİRELLİ Karabacaklar

Detaylı

Sıra No. Proje No REÇEL/MARMELAT ÜRETİM TESİSİNİN KURULMASI VE TAHİNDE KAPASİTENİN ARTIRILMASI 1 76 ŞİTOĞLU GIDA İNŞ. İTH. SAN. VE TİC. LTD.

Sıra No. Proje No REÇEL/MARMELAT ÜRETİM TESİSİNİN KURULMASI VE TAHİNDE KAPASİTENİN ARTIRILMASI 1 76 ŞİTOĞLU GIDA İNŞ. İTH. SAN. VE TİC. LTD. 1 76 ŞİTOĞLU GIDA İNŞ. İTH. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ REÇEL/MARMELAT ÜRETİM TESİSİNİN KURULMASI VE TAHİNDE KAPASİTENİN ARTIRILMASI 2 256 KEBAN ALABALIK SU ÜRÜNLERİ GIDA ÜRETİM PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

Detaylı

VARSA YIKAMA DERNEK GÜNCEL ÜYE LİSTESİ

VARSA YIKAMA DERNEK GÜNCEL ÜYE LİSTESİ VARSA YIKAMA DERNEK GÜNCEL ÜYE LİSTESİ TESİSİNİN KONUMU 1 Alışan Den Hartogh Kim. Tem. Ve Tic. A.Ş. Gebze / Kocaeli 2 Alışan Sigorta Aracılık Hizm. A.Ş. - 3 Alışan Lojistik A.Ş. Selçuklu / Konya 4 Basf

Detaylı

BAZI TEHLİKESİZ ATIKLARIN GERİ KAZANIMI TEBLİĞİ KAPSAMINDA TOPLAMA-AYIRMA BELGESİ ALAN FİRMALAR

BAZI TEHLİKESİZ ATIKLARIN GERİ KAZANIMI TEBLİĞİ KAPSAMINDA TOPLAMA-AYIRMA BELGESİ ALAN FİRMALAR 1 Mehmet KESER Keseroğlu Hurdacılık Sanayi Mahallesi 2063 Sokak No:19 Manavgat/ANTALYA 0 535 3060323 Karışık Metaller - 17 04 10 dışındaki kablolar 2012/0001 22.06.2012-22.06.2017 2 Ramazan ESGİNUS Yeşilyurt

Detaylı

HAZİRAN 2012 HİZMET YERİ YETERLİLİK BELGESİ İPTAL, SÖZLEŞMESİ FESİH EDİLEN FİRMALAR

HAZİRAN 2012 HİZMET YERİ YETERLİLİK BELGESİ İPTAL, SÖZLEŞMESİ FESİH EDİLEN FİRMALAR HAZİRAN 2012 HİZMET YERİ YETERLİLİK BELGESİ İPTAL, SÖZLEŞMESİ FESİH EDİLEN FİRMALAR FİRMA ÜNVANI BELGE KONUSU BELGE NO FESİH TARİHİ FESİH GEREKÇESİ A-METRE TUR.İNŞ.TAAH. KRT:211 14.31.35-3/3621 20.06.2012

Detaylı

BÜLBÜLOĞLU Vinç Sanayi ve Ticaret A.Ş. OG-AG elektrik tesisatı uygulama projelerinin hazırlanması, Elektrik tesislerinin anahtar teslimi yapım işi.

BÜLBÜLOĞLU Vinç Sanayi ve Ticaret A.Ş. OG-AG elektrik tesisatı uygulama projelerinin hazırlanması, Elektrik tesislerinin anahtar teslimi yapım işi. BÜLBÜLOĞLU Vinç Sanayi ve Ticaret A.Ş. ÜNAL PASLANMAZ Çelik Ltd. Şti. ALFER MÜHENDİSLİK Ltd. Şti. ÇEPAŞ GALVANİZ Demir Çelik A.Ş. MEDAŞ +1x2350kVA SERDAR PLASTİK San. ve Tic. Ltd. Şti. +1x1250kVA TERMİKEL

Detaylı

SÖZLEŞMEYE BAĞLANAN PROJELER LİSTESİ Program Adı: Yenilikçi KOBİ Mali Destek Programı ( YKMDP) Referans No: TR33/16/YKMDP

SÖZLEŞMEYE BAĞLANAN PROJELER LİSTESİ Program Adı: Yenilikçi KOBİ Mali Destek Programı ( YKMDP) Referans No: TR33/16/YKMDP Program Adı: Yenilikçi KOBİ Mali Programı ( YKMDP) Ajans 1 Alpar Styropor Ve Makina San. Tic.Ltd. Şti. Ar&Ge'De Yeni Bir Boyut: Alpar Prototip Ar&Ge Üretim Merkezi İle Sektörde Liderlik Yolunda Gediz Kütahya

Detaylı

PROJE SÜRESİ (Ay) YIL PROJE NO FAYDALANICI PROJE BÜTÇESİ AJANS DESTEK MİKTARI İL

PROJE SÜRESİ (Ay) YIL PROJE NO FAYDALANICI PROJE BÜTÇESİ AJANS DESTEK MİKTARI İL YIL PROJE NO FAYDALANICI PROJE SÜRESİ (Ay) PROJE BÜTÇESİ AJANS DESTEK MİKTARI İL 2010 TR71/10/KK01/035 KIRIKKALE İL TARIM MÜDÜRLÜĞÜ 12 95.060,20 TL 67.492,74 TL KIRIKKALE 2010 TR71/10/KK01/049 KAPADOKYA

Detaylı

SEÇİM LİSTESİ (Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar)

SEÇİM LİSTESİ (Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar) 1 9959 8185 AKMEHMET İNŞAAT TEMİZLİK ÜRÜNLERİ GIDA SANAYİ PAZARLAMA DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 14/07/2015 Yeşilçay V.D. Seçme+Seçilme - 0320288001 2 7005 5611 AKTU MÜTEAHHİTLİK MÜHENDİSLİK MÜŞAVİRLİK

Detaylı

EKONOMĠK GELĠġME MALĠ DESTEK PROGRAMI KAPSAMINDA DESTEK SÖZLEġMESĠ ĠMZALANAN PROJELER LĠSTESĠ

EKONOMĠK GELĠġME MALĠ DESTEK PROGRAMI KAPSAMINDA DESTEK SÖZLEġMESĠ ĠMZALANAN PROJELER LĠSTESĠ EKONOMĠK GELĠġME MALĠ DESTEK PROGRAMI KAPSAMINDA DESTEK SÖZLEġMESĠ ĠMZALANAN PROJELER LĠSTESĠ Proje Teklif Çağrısı: TRC2-10-EKOG001-A-B: EKONOMİK GELİŞME MALİ DESTEK PROGRAMI S.N. Ref.No BaĢvuru Sahibi

Detaylı

İHRACAT KAPASİTESİNE SAHİP ÜYELERİMİZ

İHRACAT KAPASİTESİNE SAHİP ÜYELERİMİZ SIRA FİRMA UNVANI Sektör Adres İLETİŞİM BİLGİLERİ 1 AK-SÜT SAN İTH. İHR. LTD. ŞTİ. AYİ 2 AYR Süt ve Süt Ürn.İth.İhr.San.Tic.Ltd.Şti MERKEZ MAKSUTÇUK KÖYÜ 3 AYVAZOĞLU SÜT VE PEYNİR SANAYİ - MUHAMMEDALİ

Detaylı

2011 YILI KOBİ PROGRAMI ASİL LİSTE

2011 YILI KOBİ PROGRAMI ASİL LİSTE Sıra Proje No 2011 YILI KOBİ PROGRAMI ASİL LİSTE Başvuru Sahibi Proje Adı İl 1 30 YILMAZ İNŞAAT TURİZM OTOMOTİV SAN TİC.LTD.ŞTİ HAZIR BETON İMALAT KAPASİTESİNİN ARTIRILMASIYLA YAPI SEKTÖRÜNE KATKI 2 132

Detaylı

SEÇİM LİSTESİ (Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar)

SEÇİM LİSTESİ (Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar) 1 9620 7899 ADACAMİ ENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ RİZE ŞUBESİ 08/10/2013 Zincirlikuyu V.D. Seçme+Seçilme - 0070585746 2 8673 7079 AKÇAY MERMER BAKİ ÖZTÜRK 24/02/2009 Kaçkar V.D.

Detaylı

Meslek / Tecrübe Bilgisi

Meslek / Tecrübe Bilgisi Birim İşyeri Adı BABACANPEN PLASTİK İNŞ.METAL ELEK.NAK.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. Meslek / Tecrübe Bilgisi Açık İş Sayısı Alüminyum Doğramacı Çalışma Periyodu EMAS KRİYOJENİK VE ENDÜSTRİYEL TANK SANAYİ VE TİCARET

Detaylı

SEÇİM LİSTESİ (Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar)

SEÇİM LİSTESİ (Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar) 1 235 8871 SEKOSAN SERT KROM SANAYİ A.Ş. 08/10/1976 Selçuk V.D. Seçme+Seçilme - 7590015911 2 456 9160 PİK-SAN DÖKÜM SANAYİ ALİ YAVUZ 23/12/1980 Selçuk V.D. Seçme+Seçilme ALİBEY - 01/07/1952-41479705232

Detaylı

ANADOLU UN SANAYİCİLERİ DERNEĞİ

ANADOLU UN SANAYİCİLERİ DERNEĞİ ANADOLU UN SANAYİCİLERİ DERNEĞİ ÖZKANLILAR TOPRAK MAHSÜL. SANAYİ. ANKARA UN SANAYİ BAŞAK UN FABRİKASI SANAYİ VE TİC. AŞ. EMEK UN VE İRMİK SANAYİ TOPLU UN SAN VE PETROL ÜRÜN TİCARET LİMİTED ŞTİ KALECİK

Detaylı

MUŞ TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİM LİSTESİNE GİREMEYEN ÜYELER

MUŞ TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİM LİSTESİNE GİREMEYEN ÜYELER 1 200004 200004 ADİL AYDEMİR 22.02.1990 Bilinmiyor 2 004915 4500 AFM YOL YAPI İNŞAAT NAKLİYAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ 10.08.2017 Muş V.D. 0080902069 3 004825 4428 AHMET EMRE POLAT İNŞAAT VE MÜHENDİSLİK

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI EK SEÇİM LİSTESİ (Seçilme Hakkına Sahip Olanlar) Seçim Tarihi : 05.06.2013. Listedeki Toplam Üye Sayısı : 1

İZMİR TİCARET ODASI EK SEÇİM LİSTESİ (Seçilme Hakkına Sahip Olanlar) Seçim Tarihi : 05.06.2013. Listedeki Toplam Üye Sayısı : 1 09. GRUP 1 1336561 146636 BOZAK UNLU MAMÜLLER BESİCİLİK İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTEDŞİRKETİ GAZİEMİR VD. 21/01/2010 Askıdan İndirilme 1830639390 12. GRUP 1 686271 82515 ARŞİN GIDA ÜRÜNLERİ SANAYİ VE

Detaylı

FESİH BELGE NO KONUSU BELGE TS 10079 BELGE YENİLEME TS 12355 TALEBİNDE 06-HYB-8 08.10.2013 TS 12676 BULUNMADIĞINDA TS 12850

FESİH BELGE NO KONUSU BELGE TS 10079 BELGE YENİLEME TS 12355 TALEBİNDE 06-HYB-8 08.10.2013 TS 12676 BULUNMADIĞINDA TS 12850 Türk Standardları Enstitüsünden: Aşağıda ünvanı, belge no su ve belge kapsamı belirtilen firmaların mevcut sözleşmeleri fesh edildiğinden mevcut Hizmet Yeterlilik Belgelerinin geçerliliğinin kalmadığı,

Detaylı

3213 Sayılı Maden Kanununun İlgili Maddeleri

3213 Sayılı Maden Kanununun İlgili Maddeleri Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden İşleri Genel Müdürlüğünden: Maden İşleri Genel Müdürlüğü kayıtlarında yapılan incelemeler ve/veya Maden İşleri Genel Müdürlüğü Heyetleri tarafından mahallinde

Detaylı

Antalya Ticaret Sicili Müdürlüğü

Antalya Ticaret Sicili Müdürlüğü Antalya Ticaret Sicili Müdürlüğü Münfesih olmalarına ve sayılmalarına rağmen Türk Ticaret Kanununun geçici 7 nci maddesi uyarınca Müdürlüğümüz tarafından kendilerine yapılan ihtar ve 19/02/2014 tarihli

Detaylı

ÇEÇEN YAPI HARFİYAT FİRMA TANITIM DOSYASI ÇEÇEN YAPI HAFRİYAT

ÇEÇEN YAPI HARFİYAT FİRMA TANITIM DOSYASI ÇEÇEN YAPI HAFRİYAT ÇEÇEN YAPI HARFİYAT ÇEÇEN YAPI İNŞAAT MADENCİLİK NAKLİYAT VE HAFRİYAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. ÇEÇEN TURİZM VE NAKLİYAT EROL ÇEÇEN FİRMA TANITIM DOSYASI 2015 İÇİNDEKİLER FİRMA HAKKINDA GENEL BİLGİLER FİRMANIN

Detaylı

BAL. Süzme Çiçek Balı. (C4 Şeker Oranı %, Balda protein ve ham delta C13 değerleri farkı) Yayla Balı

BAL. Süzme Çiçek Balı. (C4 Şeker Oranı %, Balda protein ve ham delta C13 değerleri farkı) Yayla Balı BAL Kamuoyuna Duyuru Tarihi Firma Adı Ürün Adı Marka ve Son Tüketim Tarihi Parti/Seri No Kılıçkaya İnş. Lokanta Otom. Yakıt Akaryakıt Day. Tük. Mal. Hay. Tarım ve Av Malz. Teks. Nak. Gıda Mad. Telekom

Detaylı

VARSA YIKAMA DERNEK GÜNCEL ÜYE LİSTESİ

VARSA YIKAMA DERNEK GÜNCEL ÜYE LİSTESİ VARSA YIKAMA DERNEK GÜNCEL ÜYE LİSTESİ TESİSİNİN KONUMU 1 Alışan Den Hartogh Kim. Tem. Ve Tic. A.Ş. Gebze / Kocaeli 2 Alışan Sigorta Aracılık Hizm. A.Ş. - 3 Alışan Lojistik A.Ş. - 4 Basf Türk Kimya Ltd.Şti.

Detaylı

TARIM VE KIRSAL KALKINMAYI DESTEKLEME KURUMU DİYARBAKIR İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ

TARIM VE KIRSAL KALKINMAYI DESTEKLEME KURUMU DİYARBAKIR İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ PROJE BİLGİLERİ Kurumumuz Haziran 2011 den bugüne kadar 12 adet Proje Başvuru Çağrı İlanına çıkmış bulunmaktadır. Projelere ilişkin ayrıntılı bilgi aşağıdaki tabloda bulunmaktadır. NO ÇAĞRI NO PROJE YATIRIM

Detaylı

İÇ DEKORASYON MALZEMELERİ

İÇ DEKORASYON MALZEMELERİ İÇ DEKORASYON MALZEMELERİ YAPI ALÇILARI, ALÇI LEVHALAR, TAVAN VE DUVAR C- U VE, DELİKLİ KÖŞE PROFİLLERİ ASKI ÇUBUĞU, EKLEME PARCASI, ASKI MAŞASI VE KLİPSLER AGRAF, BOROZAN VE MATKAP UÇLU VİDALAR DERZ BANDI,

Detaylı

TEHLİKELİ MADDE GÜVENLİK DANIŞMANLIĞI EĞİTİMİ VERMEK ÜZERE YETKİLENDİRİLMİŞ EĞİTİM KURULUŞLARI

TEHLİKELİ MADDE GÜVENLİK DANIŞMANLIĞI EĞİTİMİ VERMEK ÜZERE YETKİLENDİRİLMİŞ EĞİTİM KURULUŞLARI NO YETKİLENDİRİLEN KURULUŞ TEHLİKELİ MADDE GÜVENLİK DANIŞMANLIĞI EĞİTİMİ VERMEK ÜZERE YETKİLENDİRİLMİŞ EĞİTİM KURULUŞLARI BULUNDUĞ U İL YET Kİ ALA NI TELEFON 1 Yıldırım Yılmaz Özel Yıldırım Eğitim ve Öğretim

Detaylı

DEPA GAZETECİLİK MATBAACILIK KIRTASİYECİLİK SAN.VE TİC.A.Ş. 21/10/1985 Meram V.D. Seçme+Seçilme

DEPA GAZETECİLİK MATBAACILIK KIRTASİYECİLİK SAN.VE TİC.A.Ş. 21/10/1985 Meram V.D. Seçme+Seçilme 1 723 21321 BASAŞ BAYRAK MATBAACILIK AMBALAJ VE GIDA SAN.TİC.A.Ş. 07/10/1985 Mevlana V.D. Seçme+Seçilme - 1460034080 2 726 10156 DEPA GAZETECİLİK MATBAACILIK KIRTASİYECİLİK SAN.VE TİC.A.Ş. 21/10/1985 Meram

Detaylı

Ticaret Unvanı Belge Sınıfı Adres 1 PETLAS LASTİK SAN. VE TİC. A.Ş. 42/A KIRŞEHİR 2 ŞAHİNLER METAL SAN. VE TİC. A.Ş. 42/A ANKARA 3 * 4 * 5 ASP MAKİNE

Ticaret Unvanı Belge Sınıfı Adres 1 PETLAS LASTİK SAN. VE TİC. A.Ş. 42/A KIRŞEHİR 2 ŞAHİNLER METAL SAN. VE TİC. A.Ş. 42/A ANKARA 3 * 4 * 5 ASP MAKİNE Ticaret Unvanı Belge Sınıfı Adres 1 PETLAS LASTİK SAN. VE TİC. A.Ş. 42/A KIRŞEHİR 2 ŞAHİNLER METAL SAN. VE TİC. A.Ş. 42/A ANKARA 3 * 4 * 5 ASP MAKİNE İÇ VE DIŞ TİC. LTD.ŞTİ. 42/A ANKARA 6 * 7 * 8 * 9 *

Detaylı

ÇEŞİTLİ İLÂNLAR TS 12650/18.04.2000, TS 12510/23.11.2006 TS 12426/19.02.2002 34-HYB-2099 13.05.2015 TS 12255/25.04.2006 34-HYB-3229 27.11.

ÇEŞİTLİ İLÂNLAR TS 12650/18.04.2000, TS 12510/23.11.2006 TS 12426/19.02.2002 34-HYB-2099 13.05.2015 TS 12255/25.04.2006 34-HYB-3229 27.11. 18 Haziran 2015 PERŞEMBE Resmî Gazete Sayı : 29390 ÇEŞİTLİ İLÂNLAR Türk Standardları Enstitüsünden: Aşağıda isimleri ve hizmet yerleri belirtilen firmaların Hizmet Yeterlilik Belgesi kullanma hakkı veren

Detaylı

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİM LİSTESİ

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİM LİSTESİ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 000315 724 ŞABAN KONAK 01.04.1995 Bozüyük V.D. SEÇME+SEÇİLME MİSTAN-19.12.1957-18490574468 5760013132 000371 796 MEVLÜT ALİ KONYA MAK İNŞAAT VE MÜHENDİSLİK

Detaylı

YALOVA TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİM LİSTESİ

YALOVA TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİM LİSTESİ 1 5199 4598 3R ÇEVRE MÜHENDİSLİK VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ,İNŞAAT, 13.09.2005 Yalova V.D. - 0010535291 2 7139 5894 3R ÇEVRE MÜHENDİSLİK VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ,İNŞAAT, 06.09.2010 Yalova V.D. - 0010535291

Detaylı

KONYA ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş. 01/05/1974 Selçuk V.D. Seçme+Seçilme

KONYA ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş. 01/05/1974 Selçuk V.D. Seçme+Seçilme 1 69 19979 KONYA SELÇUKLU KROM MAĞNEZİT TUĞLA SANAYİ A.Ş. 01/05/1974 Mevlana V.D. Seçme+Seçilme - 5770103800 2 73 2317 KONYA ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş. 01/05/1974 Selçuk V.D. Seçme+Seçilme - 5770008575 3 348

Detaylı

BAZI TEHLİKESİZ ATIKLARIN GERİ KAZANIMI TEBLİĞİ KAPSAMINDA TOPLAMA-AYIRMA BELGESİ ALAN FİRMALAR

BAZI TEHLİKESİZ ATIKLARIN GERİ KAZANIMI TEBLİĞİ KAPSAMINDA TOPLAMA-AYIRMA BELGESİ ALAN FİRMALAR 1 2 3 4 5 6 7 8 BAZI TEHLİKESİZ ATIKLARIN GERİ KAZANIMI TEBLİĞİ KAPSAMINDA TOPLAMA-AYIRMA BELGESİ ALAN FİRMALAR Mehmet KESER Keseroğlu Hurdacılık Doğan TOPAKTAŞ Doğan Topaktaş Hurdacılık Nasıf DEMİRELLİ

Detaylı

ODAMIZ VERGİ REKORTMENLERİ 2007 YILI KURUMLAR VERGİSİ REKORTMENLERİ

ODAMIZ VERGİ REKORTMENLERİ 2007 YILI KURUMLAR VERGİSİ REKORTMENLERİ ODAMIZ VERGİ REKORTMENLERİ 2007 YILI KURUMLAR VERGİSİ REKORTMENLERİ 1 ŞEKER YEMEK VE TEMİZLİK HİZMETLERİ LİMİDET ŞİRKETİ 2 BENLİTAŞ İNŞAAT, NAKLİYAT, 3 GÜMÜŞBAĞ PETROL ÜRÜNLERİ 4 GENÇ MADENCİLİK 5 ZİGANA

Detaylı

X 9 EĞİRDİR GÜLBUDAK GIDA SOĞUTMA TEKSTİL İNŞAATVE TİC. LTD.ŞTİ. 2.268.195,68 453.639,14 0

X 9 EĞİRDİR GÜLBUDAK GIDA SOĞUTMA TEKSTİL İNŞAATVE TİC. LTD.ŞTİ. 2.268.195,68 453.639,14 0 2013 VERGİLENDİRME DÖNEMİ KURUMLAR VERGİSİ REKORTMENLERİ İL ADI : ISPARTA ( TL ) MÜKELLEFİN BEYANNAME BİLGİLERİ SIRA NO VERGİ DAİRESİ ADI - SOYADI BEYAN EDİLEN VERGİYE TABİ GELİR ( MATRAH ) HESAPLANAN

Detaylı

YETKİ BELGESİ SONUÇ LİSTESİ

YETKİ BELGESİ SONUÇ LİSTESİ K1 YETKİ BELGESİ SONUÇ LİSTESİ 04/10/2017 10:26:30 Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası SIRA FIRMA UNET NO BELGE NO DURUM TELEFON SAĞLAMAYAN ŞART TANIMI SON.KONT.TARİHİ MUAF TARİHİ GÜN 1 A.İZZET CEYLAN 209058

Detaylı

2016 YILINDA ISO ISTANBUL SANAYİ ODASI SIRALAMASINDA İKİNCİ 500 FİRMA İÇİNE GİREN PLASTİK FİRMALARININ DEĞERLENDİRMESİ

2016 YILINDA ISO ISTANBUL SANAYİ ODASI SIRALAMASINDA İKİNCİ 500 FİRMA İÇİNE GİREN PLASTİK FİRMALARININ DEĞERLENDİRMESİ 2016 YILINDA ISO ISTANBUL SANAYİ ODASI SIRALAMASINDA İKİNCİ 500 FİRMA İÇİNE GİREN PLASTİK FİRMALARININ DEĞERLENDİRMESİ 1. DEĞERLENDİRME KRİTERİ Rapor, ISO - Türkiye nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu

Detaylı

2014 YILI KOBİ MALİ DESTEK PROGRAMI ASİL PROJE TEKLİFLERİ LİSTESİ

2014 YILI KOBİ MALİ DESTEK PROGRAMI ASİL PROJE TEKLİFLERİ LİSTESİ 2014 YILI KOBİ MALİ DESTEK PROGRAMI ASİL PROJE TEKLİFLERİ LİSTESİ S.N. Referans No Başvuru Sahibi Adı Proje Adı 1 TRC2/14/KOBİ/0147 Mespa Dağıtım Gıda İnş. Nak. San. Tic. Ltd. 2 TRC2/14/KOBİ/0109 Güneydoğu

Detaylı

Merhaba. Benim Adım. Özgür Özcan L/O/G/O. Mayıs -2013

Merhaba. Benim Adım. Özgür Özcan L/O/G/O. Mayıs -2013 Merhaba Benim Adım Özgür Özcan L/O/G/O Mayıs -2013 Hakkımda İsim,Soyisim: ÖZGÜR ÖZCAN GSM 0531 642 46 81 EMAIL info@kariyermuhendislik.net WEB www.kariyermuhendislik.net WEB www.cevregorevlileri.org ADRES

Detaylı

TRABZON TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİM LİSTESİNE GİREMEYEN ÜYELER 13 13 - MOTORLU TAŞITLARIN VE YEDEK PARÇALARININ TİCARETİ, BAKIM VE ONARIM HİZMETLERİ

TRABZON TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİM LİSTESİNE GİREMEYEN ÜYELER 13 13 - MOTORLU TAŞITLARIN VE YEDEK PARÇALARININ TİCARETİ, BAKIM VE ONARIM HİZMETLERİ 13 13 MOTORLU TAŞITLARIN VE YEDEK PARÇALARININ TİCARETİ, BAKIM VE ONARIM HİZMETLERİ 1 3159 4027 RAİF ERYAŞAR MÜESSESESİ TEOMAN ERYAŞAR VE ORTAĞI KOM.ŞTİ. 07.10.1969 Karadeniz V.D. 8390024154 2 3993 4727

Detaylı

SEÇİM LİSTESİ ( Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar )

SEÇİM LİSTESİ ( Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar ) 1 17607 20476 FATİH İNŞAAT BİLİŞİM MADENCİLİK AKARYAKIT TİCARET ANONİM ŞİRKETİ 14.05.1982 Meram V.D. 3850015783 SEÇME+SEÇİLME 2 18077 23771 TESMAK İNŞAAT MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 08.10.1982

Detaylı

SEÇİM LİSTESİ. Üye Sicil No Tic.Sicil No Ticari Ünvanı Kayıt Tarihi Vergi Dairesi [ Baba Adı, Doğum Tarihi, TC Kimlik Numarası ] Vergi Hesap No

SEÇİM LİSTESİ. Üye Sicil No Tic.Sicil No Ticari Ünvanı Kayıt Tarihi Vergi Dairesi [ Baba Adı, Doğum Tarihi, TC Kimlik Numarası ] Vergi Hesap No 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 180 842 TÜREL ŞENGİRGİN 11.06.1976 Mustafakemalpaşa V.D. SEÇME+SEÇİLME HAKKI-17.07.1957-25540442882 25540442882 333 990 YAŞAR KEMAL BALKIR 05.01.1981

Detaylı

EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI NIN 2016 YILI ÜRETİMDEN SATIŞLARINA GÖRE 100 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU

EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI NIN 2016 YILI ÜRETİMDEN SATIŞLARINA GÖRE 100 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU SANAYİ ODASI NIN 2016 YILI INA GÖRE 100 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU 2016 1 TÜPRAŞ A.Ş. İZMİR RAF. MÜD. (KONS.) 11.544.051 32.642.471 _ 2 PETKİM PETROKİMYA HOLDİNG A.Ş. 4.153.280 4.153.280 4.554.373 3 PHILSA

Detaylı

SEKTÖR FİRMA ADI ADRES İLGİLİ KİŞİ İLETİŞİM BİLGİLERİ İLETİŞİM BİLGİLERİ ORGANİZE SAN BÖL.2 BULVAR GIDA TOP. SİTESİ NO:09 İSTASYON/MARDİN

SEKTÖR FİRMA ADI ADRES İLGİLİ KİŞİ İLETİŞİM BİLGİLERİ İLETİŞİM BİLGİLERİ ORGANİZE SAN BÖL.2 BULVAR GIDA TOP. SİTESİ NO:09 İSTASYON/MARDİN LAVİN KİMYA SANAYİ KOZMETİK ORGANİZE SAN. BÖL.2 BULVAR TOP. SİTESİ NO:09 İSTASYON/MARDİN HAMDULLAH ADSOY 0546 403 0921 SIRDAŞ PLASTİK HASAN SIRDAŞ ORGANİZE SAN BÖL.2 BULVAR TOP. SİTESİ NO:15 İSTASYON/MARDİN

Detaylı

SİSTEM BELGELENDİRME BÖLÜM MÜDÜRLÜĞÜ BELGELENDİRİLEN FİRMALARIN LİSTESİ

SİSTEM BELGELENDİRME BÖLÜM MÜDÜRLÜĞÜ BELGELENDİRİLEN FİRMALARIN LİSTESİ BELGELENDİRME VE MUAYENE LTD.ŞTİ. SAYFA : 1/6 1 2 OLİMPİA OTO CAM SAN. TİC. A.Ş BELGE - 41.23.004.03 FİMAK MAKİNE FIRIN MAKİNALARI İMALATI SANAYİ TİCARET A.Ş 42.18.005.03 3 DALGAKIRAN BASINÇLI HAVA MAK.

Detaylı

9. BAŞVURU ÇAĞRI DÖNEMĐ

9. BAŞVURU ÇAĞRI DÖNEMĐ 9. BAŞVURU ÇAĞRI DÖNEMĐ ĐKĐNCĐ GRUP SÖZLEŞME ĐMZALAMAYA HAK KAZANANLAR LĐSTESĐ SÜT ÜRETEN TARIMSAL ĐŞLETMELERE YATIRIM (101-1) 1 AKSARAY MAK NAKLİYE AKARYAKIT MADEN İNŞ.TARIM 2 ANKARA ABDULKADİR KOCAOĞLU

Detaylı

Referans Listesi AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI ALTINYAYLA BELEDİYESİ

Referans Listesi AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI ALTINYAYLA BELEDİYESİ AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI ALTINYAYLA BELEDİYESİ ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TAPU KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İSTANBUL BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ÇORLU BELEDİYESİ DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA KALKINMA AJANSI 2016 YILI MALİ DESTEK PROGRAMI

T.C. ÇUKUROVA KALKINMA AJANSI 2016 YILI MALİ DESTEK PROGRAMI T.C. ÇUKUROVA KALKINMA AJANSI 2016 YILI MALİ DESTEK PROGRAMI MİKRO İŞLETMELERDE KURUMSALLAŞMA VE REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ MALİ DESTEK PROGRAMI 1 TR62/16/MİKRO/0026 NARLIKUYU TUR. TİC. İNŞ. SAN. A.Ş

Detaylı

BUZSAN MARKET EKİPMANLARI MADENİ EŞYA SOĞUTMA CİHAZLARI ENDÜSTRİYEL MUTFAK İTH. İHR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

BUZSAN MARKET EKİPMANLARI MADENİ EŞYA SOĞUTMA CİHAZLARI ENDÜSTRİYEL MUTFAK İTH. İHR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. ADM ATIK SAN. VE TİC. ANONİM ŞTİ. ADNAN İLKDOĞDU (OTO-İŞ MERTLER) AFSER MAKİNA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. BALIKESİR ŞUBESİ AKAYLAR ÇELİK KARASÖR SAN. TİC. İTH. İHRA- CAT ANONİM ŞTİ. AKIN ASANSÖR METAL VE PLASTİK

Detaylı

PETROL VE MADEN YATIRIMLARI

PETROL VE MADEN YATIRIMLARI PETROL VE MADEN YATIRIMLARI : KROM ZENGİNLEŞTİRME TESİSİ ATIK DEPOLAMA BARAJI ÇED RAPORU VE ÇEVRESEL İZİNLERİNİN ALINMASI : Aladağ / ADANA : YILDIRIM HOLDİNG (ETİ KROM A.Ş.) Çevresel İzinler İçin Projelerin

Detaylı

ÇEŞİTLİ İLÂNLAR BELGE NO 06-HYB TS HYB TS HYB TS TS 12355/İPTAL 06-HYB HYB HYB- 462

ÇEŞİTLİ İLÂNLAR BELGE NO 06-HYB TS HYB TS HYB TS TS 12355/İPTAL 06-HYB HYB HYB- 462 14 Mayıs 2016 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 29712 ÇEŞİTLİ İLÂNLAR Türk Standardları Enstitüsünden: Aşağıda unvanı, belge no su ve belge kapsamı belirtilen firmaların mevcut sözleşmeleri fesh edildiğinden

Detaylı

Mevzuat Bilgilendirme Servisi

Mevzuat Bilgilendirme Servisi Ticaret Unvanı 1 * A 2 * A 3 TÜRKİYE VAGON SAN. A.Ş. A 4 HES HACILAR ELEKTRİK SAN. VE TİC. A.Ş. A 5 ERKUNT SANAYİ A.Ş. A 6 * A 7 ODTÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI A 8 ANAGOLD MADENCİLİK SAN.

Detaylı

FİNANSAL KURUMLAR BİRLİĞİ FİNANSAL KİRALAMA, FAKTORİNG VE FİNANSMAN ŞİRKETLERİ KONSOLİDE RAPORU

FİNANSAL KURUMLAR BİRLİĞİ FİNANSAL KİRALAMA, FAKTORİNG VE FİNANSMAN ŞİRKETLERİ KONSOLİDE RAPORU FİNANSAL KURUMLAR BİRLİĞİ FİNANSAL KİRALAMA, FAKTORİNG VE FİNANSMAN ŞİRKETLERİ KONSOLİDE RAPORU 30.09.2015 1 MALİ TABLO KALEMLERİ ANALİZİ (bin TL) Aktif Toplamı Finansman Şirketleri; 25.493.150; 27,2%

Detaylı

BAZI TEHLİKESİZ ATIKLARIN GERİ KAZANIMI TEBLİĞİ KAPSAMINDA TOPLAMA-AYIRMA BELGESİ ALAN FİRMALAR

BAZI TEHLİKESİZ ATIKLARIN GERİ KAZANIMI TEBLİĞİ KAPSAMINDA TOPLAMA-AYIRMA BELGESİ ALAN FİRMALAR 1 2 3 4 5 6 BAZI TEHLİKESİZ ATIKLARIN GERİ KAZANIMI TEBLİĞİ KAPSAMINDA TOPLAMA-AYIRMA BELGESİ ALAN FİRMALAR Mehmet KESER Keseroğlu Hurdacılık Doğan TOPAKTAŞ Doğan Topaktaş Hurdacılık Nasıf DEMİRELLİ Karabacaklar

Detaylı

BAYBURT TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİM LİSTESİ

BAYBURT TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİM LİSTESİ 1 2091 905 Bayhanlar Ticaret Kollektif Şirketi Mehmet BAYHAN A.Yücel BAYHAN 10.07.1975 Bayburt V.D. SEÇME+SEÇİLME - 1530020123 2 2461 1320 Remzi TEKDEMİR 31.01.1985 Bayburt V.D. SEÇME+SEÇİLME -- 8340006694

Detaylı

2013 Yılı Rekabetçi Sektörlerin Geliştirilmesi Mali Destek Programı BAŞARILI ASİL PROJE TEKLİFLERİ LİSTESİ

2013 Yılı Rekabetçi Sektörlerin Geliştirilmesi Mali Destek Programı BAŞARILI ASİL PROJE TEKLİFLERİ LİSTESİ 2013 Yılı Rekabetçi Sektörlerin Geliştirilmesi Mali Destek Programı BAŞARILI ASİL PROJE TEKLİFLERİ LİSTESİ No Proje Başvuru Kodu Başvuru Sahibi Proje Başvurusunun Adı 1 TRC3/13/RSG/0035 DERİZBİN TEKSTİL

Detaylı

12. MESLEK GRUBU ÜYE LİSTESİ

12. MESLEK GRUBU ÜYE LİSTESİ 1 5757 AKIN HATİPOĞLU HATİPOĞLU İNŞAAT 2 6887 3 6808 4 6221 5 5985 6 5950 7 6685 8 4937 9 6640 10 6479 11 5228 BİLAL AYDIN ALPİ MÜHENDİSLİK İNŞAAT TİCARET VE SANAYİ ALTINÇAĞ MÜHENDİSLİK ISI SİSTEMLERİ

Detaylı

SEÇİM LİSTESİ (Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar)

SEÇİM LİSTESİ (Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar) 1 8495 6923 A. D. AYDIN DÜNYA ELEKTRİK İNŞAAT GIDA SANAYİ TURİZM NAKLİYE VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 18/03/2008 Yeşilçay V.D. Seçme+Seçilme - 0010633478 2 3581 2958 ADNAN ELEKTRİK ADNAN YAZICI 08/01/1979

Detaylı

D OĞU MARMARA KALKINMA AJANSI 2011 YILI PROJE TEKLİF ÇAĞRISI MALİ DESTEK PROGRAMI SONUÇLARI (KAR AMACI GÜDEN KURULUŞLAR)

D OĞU MARMARA KALKINMA AJANSI 2011 YILI PROJE TEKLİF ÇAĞRISI MALİ DESTEK PROGRAMI SONUÇLARI (KAR AMACI GÜDEN KURULUŞLAR) 1 D OĞU MARMARA KALKINMA AJANSI 2011 YILI PROJE TEKLİF ÇAĞRISI MALİ DESTEK PROGRAMI SONUÇLARI (KAR AMACI GÜDEN KURULUŞLAR) ÖNEMLİ NOT: Sözleşmelere ilişkin bilgilendirme müteakip süreçte ilgili yararlanıcılar

Detaylı

SEÇİM LİSTESİ ( Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar )

SEÇİM LİSTESİ ( Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar ) 1 15088 9702 MİZAN KOLLEKTİF ŞİRKETİ DERVİŞ MEHMET DOLULAR VE AHMET NİYAZİ CİDDİ 16.03.1978 Mevlana V.D. 6220014359 SEÇME+SEÇİLME 2 21443 14793 ONSA İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ 08.11.1985 Meram V.D. 6430027636

Detaylı