İletişim: Tlf : Tunahan Mh. Üç Şehitler Cd. Belgeç :

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İletişim: Tlf : 0 312 279 12 47 Tunahan Mh. Üç Şehitler Cd. Belgeç : 0 312 279 12 46"

Transkript

1 UFUK ARSLAN ANADOLU LİSESİ COMENIUS PROJESİ YAPILAN FAALİYETLER EYLÜL 2012 Ulusal Ajans tarafından düzenlen Comenius bilgilendirme toplantısına projede yer alan Münir Uslu ve Hülya Gök katıldı. Koordinatör, Marzena Kus iletişim için bir hesabı oluşturdu. ( comenius.rybnik@gmail.com) EKİM 2012 Proje kapsamında amaçların ve içeriğin genel olarak tanıtıldığı Comenius panosu hazırlandı ve sergilendi. Okulumuzun WEB sitesinde projemiz tanıtıldı. tml Okul konferansları ile öğrenciler sınıf sınıf alınarak AB comenius programı hakkında bilgilendirildi. Bilgilendirme toplantıları iki hafta sürdü. Projede yer almak isteyen öğrencilerin kayıtları alınarak defterlere işlendi. Başvurular arasından 135 öğrenci İngilizce öğretmenlerinin öğrenci notları ve sınıf içi bilgilerini göz önüne alarak yaptıkları önerilerle ve tarih öğretmenlerinin önerileri ile belirlendi ve projeye dahil edildi. Başvuruların çok olması nedeni ile 90 olması gereken sayı 135 e çıkarıldı. KASIM 2012 Ülkeler arası yazışmalarda görev alacak istekli ve İngilizcesi uygun 25 öğrenci belirlendi. Öğrencilerin mail adresleri koordinatöre gönderildi ve İtalyan öğrenciler ile eşleştirilerek mektup arkadaşlığı başlatıldı. Yazışmada kullanılması gereken format öğrencilere verilerek birbirlerine iletmeleri gereken konular hakkında bilgilendirme yapıldı. Edebiyat, tarih, İngilizce öğretmenlerinden oluşturulan dört kişilik komisyon öğretim yılında yurt dışına çıkacak öğrencileri belirlemek üzere sözlü sınav yaptı. Sınava İngilizce notları 85 üzerinde olan öğrenciler katıldı. Öğrencilerin belirlenmesinde proje konusu gereği yaşadıkları şehir ile ilgili bilgileri kültürel değerlerimizle ilgili bilgileri ve akıcı İngilizce konuşma becerileri etken oldu. Her öğrenciye ortalama on dakika süre ayrılarak belirtilen konularla ilgili sorular yöneltildi ve aşağıda ismi bulunan öğrenciler oy birliği ile seçildi. İspanya gezisine katılacak öğrenciler: 11-H YD sınıfından Nihal Demiraslan, 11-C sınıfından Kaan Okbilek

2 Polonya Slovakya gezisine katılacak öğrenciler: 11-H YD sınıfından Burak Mavzer 11-H TM sınıfından Görkem Varlık 10-G YD sınıfından Elifsu Gürtaş 10-C sınıfından Bican Sorgeç Projemiz kapsamında yaratıcı drama çalışmalarında yer almak isteyen öğrencilerle toplantı yapıldı. Haftada bir gün üç saat olmak üzere yaratıcı drama çalışmalarına başlandı. Okul tanıtımı için arşiv taranarak resimler seçildi ve İngilizce sunu hazırlandı. İletişim için bir mail hesabı açtık. gmail.com ARALIK 2012 Bulgaristan daki proje ziyaretinde aktiviteleri ve hareketlilikleri detaylandırdık ve aktivitelerin teknik yönlerini ve hareketlilik prensiplerini görüştük. Uygulanacak olan boş zaman anketi belirlendi. Mektuplaşacak öğrenci sayıları güncellendi. İspanyol okul iletişim platformu Moddle u tanıttı. Ziyaret bilgileri panoda, okul web sitesinde yayınlandı. Polonyalı öğrencilerle yazışacak 16 öğrenci ve Fransız öğrencilerle yazışan 10 öğrenci belirlendi. Öğrencilerimiz gerek gerekse posta yoluyla haberleştiler. Dilek ağacı faaliyeti yapıldı. Öğrencilerimiz yeni yıl dileklerini belirttiler. Dilekler Moddle ve okul bloğunda sergilendi. OCAK 2013 Öğrencilerle bilgilendirme toplantısı yapıldı. Kendinizi meşgul etmenin en iyi yolları konulu 1 dakikalık videolar hazırlandı. 30 öğrenciye hobileri ve yaşam tarzlarıyla ilgili koordinatör tarafından hazırlanan anket uygulandı ve sonuçları kendisine iletildi. Okul bloğu oluşturduk. Proje kapsamında İspanya da ki ziyarette tüm ortak okullar arasından gelecek öneriler doğrultusunda belirlenecek olan proje logosu için okulumuzda bir logo yarışması düzenlendi. Oylama sonucu okul logosu seçildi. Öğrenciler İspanya ziyareti için logo seçim sürecini anlatan sunumlar hazırladılar. Mektuplaşan öğrencilerin geleneksel mektuplaşma yoluyla iletişim kurmaları sağlandı. Mektuplardan çıkan şehir tanıtım bilgileri panolarda sergilendi. ŞUBAT 2013 Polonya ve Slovakya ya gidecek öğrenciler kendilerini tanıtan paragraflar hazırladılar ve bu bilgiler ilgili koordinatörlere yollandı. Öğrencilerimiz sevdikleri kişilere sevgi mektupları yazdılar. Araştırma: Konu: Gençlerin favori bayramları, kutlamaları ile ilgili bir anket uygulandı. Sonuçlar koordinatöre iletildi. 27 Şubat-3 Mart tarihleri arasında İspanya Ziyareti yapıldı. Bu ziyaret sırasında proje logosu seçildi. 1 er dakikalık boş zaman videoları gösterildi. İspanya ziyareti bilgileri panoda sergilendi. Ziyaretlerde verilen hediyeler için bir sergi dolabı oluşturduk. MART 2013 Fotoğraf sergisi için öğrencilerimiz en sevdikleri boş zaman uğraşlarını gerçekleştirirken fotoğraflar çektiler. Fotoğraflar proje bloğunda yayınlandı. Kısa film senaryosu son haliyle Polonyalı koordinatör tarafından yollandı. Öğrencilerimiz bu konuda bilgilendirildi ve çalışmalar başladı. İtalya ve Polonya ya geleneksel mektuplar yollandı.

3 Polonya ve Slovakya ya gidecek öğrencilerle onları misafir edecek öğrenciler elektronik posta yoluyla iletişim kurmaya başladılar. NİSAN 2013 Mektuplaşan öğrenciler İtalyan ve Polonyalı arkadaşlarıyla Skype yoluyla video konferansı gerçekleştirdiler. Türkiye ziyareti taslak programı ve davetiyesi hazırlandı. Slovakya da yapılacak olan yetenek yarışması için görevli öğrencilerle provalar yapıldı. Polonya ya gidecek öğrenciler Türkiye, okul, eğitim sistemi ve boş zaman tanıtımı sunumları hazırladılar. Fransız okul tarafından hazırlanan okul ve eğitim sistemi bilgi formu doldurularak Fransa ya yollandı. Gerçek Haber gazetesinde İspanya gezimiz yer aldı. MAYIS 2013 İtalya ve Fransa ya gidecek öğrenciler yabancı dil yeteneği ve proje çalışmalarına sağladıkları katkıya göre belirlendi: İtalya: Ömer Faruk Doğan, Ayşegul Şimşek, Tonguç Çelikcan, Fransa: İlkay Sarıgül, Elif Nazan Eyüpoğlu ve Anıl Hazal Tarar. Slovakya daki yetenek yarışması için provalar devam etti. Polonya da yapılacak sunumlar güncellendi. 13 Mayıs 2013 tarihinde Proje koordinatörü M.Münir Uslu Ulusal Ajans tarafından düzenlenen ilerleme raporu bilgilendirme toplantısına katıldı. Slovakya ziyareti sırasında öğrencilerimiz hazırladıkları yetenek sunumlarını sergilediler. Polonya Ziyareti: Entegrasyon bayramı Öğrenciler Türk Eğitim Sistemi, Okul tanıtımı ve Türkiye tanıtımı sunumlarını sergilediler. Polonya ve Slovakya gezisi panolarda, okul bloğunda,web sitesinde sergilendi. HAZİRAN 2013 Projenin etkisi ile ilgili öğretmen, öğrenci ve velilere bir anket uygulandı. Ankara İl gazetesinde Polonya gezimiz, Gerçek Haber gazetesinde Slovakya gezimiz yer almıştır. Ulusal Ajansa ara rapor verildi. EYLÜL 2013 Türkiye ziyareti hazırlık çalışmaları yapıldı. Türkiye Ziyareti davetiyeleri hazırlandı. Türkiye ziyareti programı son şeklini aldı. Panolarda ortak ülkelerin eğitim sistemleri, gelenek ve görenekleri tanıtıldı. Ayrıca İspanya, Slovakya ve Polonya gezi bilgileri panoda sergilendi. Bütün gezileri kapsayan bir fotoğraf panosu hazırlandı. Yaşadığım şehrin kültürel mirası adlı drama ve tiyatro atölye çalışması öğrenciler tarafından İngilizce ye çevrildi ve provalar devam etti. Öğrencilerin boş zaman faaliyetleri fotoğraflarından oluşan bir sergi hazırlandı. EKİM 2013 Türkiye Ziyareti hazırlıkları devam etti ve ziyaret gerçekleşti. 16 misafir öğrenciyi ağırlayacak ev sahibi öğrenciler belirlendi. Misafir transfer bilgileri listelendi. Gelecek öğrenci bilgileri ilgili öğrencilere iletildi. Proje afişi hazırlandı. Proje toplantı odası hazırlandı.

4 Misafirler için Hoşgeldiniz mesajı hazırlandı. Katılım belgeleri hazırlandı. Gezilecek yerlerle ilgili tanıtım broşürleri hazırlandı. Türk Okulu konferans salonunda yaşadığım şehrin kültürel mirası adlı drama ve tiyatro atölye çalışması organize etti. Öğrenciler yeni öğrenme metotları edindiler ve şehrin kültür ve tarihini öğrendiler. Türk Eğitim Sistemi, Ankara ve Türkiye tanıtım sunumları yapıldı. Beypazarı gezisinde Yaşayan Müze de müze ve drama çalışması yapıldı. Ayrıca Hamam Müzesi gezildi. Geleneksel yemekler tattırıldı. Beypazarı gezildi. Ankara Gezisi kapsamında Anadolu Medeniyetleri Müzesi, Kale, Hamamönü, Anıtkabir ve Şehir Merkezi gezileri gerçekleştirildi. KASIM 2013 Proje çalışmalarında görevli öğrenci listeleri güncellendi. Yeni kayıt olan öğrencilerden istekli olanlar listelere ilave oldu. Türkiye Ziyareti bilgileri öğrenci ve öğretmen gözüyle olmak üzere iki bölüm halinde panoda sergilendi. Türkiye ziyareti haberi Flaş gazetesinde yer aldı. Kısa film çekimi faaliyeti tekrar duyuruldu ve çalışma takvimi hazırlandı. Öğrencilerimiz çektikleri sahneleri çalışma takvimi doğrultusunda teslim ettiler. ARALIK 2013 İtalya da açılacak sergi için öğrencilerimizin boş zaman fotoğraflarından seçilerek oluşturulan dosya İtalya ya yollandı. Yeni Yıl Tebrik Kartı hazırlama faaliyeti gerçekleştirildi. Öğrenciler tel ve grafon kağıdı kullanarak bir ağaç yaptılar ve toplanan tebrik kartları bu ağaçta sergilendi. OCAK 2014 Polonyalı öğrencilerle yazışan öğrencilerimize arkadaşlarından postayla gelen mektupları iletildi. Ulusal ajanstan EST için şifremiz geldi. Öğrencilerimize Polonyalı arkadaşlarına mektup yazmaları görevi verildi. 24 Ocak 2014 tarihinde Martinik Ziyareti başladı. ŞUBAT 2014 Martinik Proje Ziyareti 2 Şubat ta sona erdi. Ziyaret bilgisi panoda sergilendi. Öğrencilerimize ebeveynlerinin boş zamanlarıyla ilgili bir anket uygulandı. İtalya Ziyareti için öğrenci iletişimi sağlandı. Martinik ziyareti için Basında yer alacak metin hazırlandı. Martinik gezisi okulumuz web sitesinde, blogda ve Avrupa bloğunda paylaşıldı. Martinik hediyeleri hediye dolabında sergilendi. MART Mart tarihlerinde İtalya proje ziyareti gerçekleşti. Öğrencilerimiz kısa film çekimlerine devam ettiler. İtalya ziyareti anı ve fotoğrafları hazırlanarak panoda, okul web sitesinde, okul bloğunda ve proje bloğunda sergilendi.

5 İtalya ziyareti basın yazısı ve fotoğrafları hazırlandı. İtalya hediyeleri hediye dolabında sergilendi. NİSAN 2014 Fransa ziyareti hazırlıkları başladı. Fransa ziyaretinde görevli öğrenciler ile Fransız öğrencilerin iletişimi sağlandı. Çekilen Kısa Film görevli öğrenciler tarafından montaj edildi. Proje boyunca yapılan faaliyetler EST ye yüklendi. MAYIS Mayıs 2014 tarihleri arasında Fransa ziyareti gerçekleşti. Çekilen final videoları izlendi. Fransız öğrencilerin okul ve şehir tanıtımları izlendi. Fransa ziyareti anı ve fotoğrafları hazırlanarak panoda, okul web sitesinde, okul bloğunda ve proje bloğunda sergilendi. Fransa ziyareti basın yazısı ve fotoğrafları hazırlandı. Fransa hediyeleri hediye dolabında sergilendi. HAZİRAN 2014 Münir Uslu ve Nurdan Akçay Ulusal Ajans tarafından tarihinde düzenlenen nihai rapor yazımı seminerine katıldılar.

ULUBATLI HASAN ORTAOKULU COMENIUS PROJESİ ORBIS PICTUS GÜNLÜĞÜ

ULUBATLI HASAN ORTAOKULU COMENIUS PROJESİ ORBIS PICTUS GÜNLÜĞÜ ULUBATLI HASAN ORTAOKULU 2013-2015 COMENIUS PROJESİ ORBIS PICTUS GÜNLÜĞÜ Okulumuzda öğretmenlerimizle ilk toplantı yapıldı 18/09/2013 Okulumuzda öğrencilerle birlikte ilk toplantı yapıldı ve onlardan ülkemizi

Detaylı

ŞU ANA KADAR NELER YAPTIK

ŞU ANA KADAR NELER YAPTIK T.I.M.E proje ekibi olarak 2011-2012 Eğitim Öğretim yılı Aralık ayında hazırladığımız ve yine aynı yıl Şubat ayında Ulusal Ajansa sunduğumuz Okul Ortaklığı Projemiz kabul edildikten sonra gerek okul içinde

Detaylı

ULU ONDER ORTAOKULU COMENIUS PROJESİ 2012-2014 CHOICES FOR LIFE

ULU ONDER ORTAOKULU COMENIUS PROJESİ 2012-2014 CHOICES FOR LIFE ULU ONDER ORTAOKULU COMENIUS PROJESİ 2012-2014 CHOICES FOR LIFE (HAYATTAKİ SEÇİMLERİMİZ ) HAYAT BOYU ÖĞRENME PROGRAMI 2012 Teklif Çağrısı kapsamında İngilizce öğretmenimiz AYSE YILMAZ tarafından yapılan

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ VAKFI ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULLARI 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI EYLEM RAPORU

GAZİ ÜNİVERSİTESİ VAKFI ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULLARI 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI EYLEM RAPORU GAZİ ÜNİVERSİTESİ VAKFI ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULLARI 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI EYLEM RAPORU EKİM 2011 EKİM AYI EYLEM PLANI AYLAR EYLEM VE ETKİNLİKLER AÇIKLAMA Eko-okullar programı

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MAVİKENT ÇANAKÇI 75. YIL İLKOKULU EKO-OKULLAR PROJESİ 1. DÖNEM RAPORU

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MAVİKENT ÇANAKÇI 75. YIL İLKOKULU EKO-OKULLAR PROJESİ 1. DÖNEM RAPORU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MAVİKENT ÇANAKÇI 75. YIL İLKOKULU EKO-OKULLAR PROJESİ 1. DÖNEM RAPORU Kumluca,2015 1 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MAVİKENT ÇANAKÇI 75. YIL İLKOKULU EKO-TİM LİSTESİ 1-BEDİRHAN

Detaylı

AB COMENİUS PROJESİ KRONOLOJİK TAKVİMİ (01.08.2012-15.08.2014 )

AB COMENİUS PROJESİ KRONOLOJİK TAKVİMİ (01.08.2012-15.08.2014 ) AB COMENİUS PROJESİ KRONOLOJİK TAKVİMİ (01.08. - 15.08. ) Tarih Konu Katılımcılar-Uygulayıcılar 01 Ağustos Okulumuzun Projeye kabulü gerçekleşti (Ana Sorumlu) (Koordinatör) 21 Ağustos Proje hakkında öğretmenler

Detaylı

AĞUSTOS 2016 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR

AĞUSTOS 2016 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR AĞUSTOS 2016 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 *2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Seminer Çalışmalarının Başlangıcı 22 23 24 25 27 28 12.Sınıflar YGS/LYS KURS PROGRAMININ BAŞLAMASI Yabancı

Detaylı

MEHMET İHSAN MERMERCİ OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ COMENİUS PROJESİ A TRIP ACROSS EUROPE İKİNCİ TOPLANTISI RAPORUDUR

MEHMET İHSAN MERMERCİ OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ COMENİUS PROJESİ A TRIP ACROSS EUROPE İKİNCİ TOPLANTISI RAPORUDUR MEHMET İHSAN MERMERCİ OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ COMENİUS PROJESİ A TRIP ACROSS EUROPE İKİNCİ TOPLANTISI RAPORUDUR TOPLANTI YERİ: BRATISLAVA-SLOVAKYA TOPLANTI TARİHİ: 27.11.2011-02.12.2011 TOPLANTIYA

Detaylı

RAPOR METNİ (ÇALIŞMA TAKVİMİNE GÖRE HAZIRLANMIŞTIR):

RAPOR METNİ (ÇALIŞMA TAKVİMİNE GÖRE HAZIRLANMIŞTIR): DÖNEM: 2017-2018 KAYSERİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM ŞUBESİ ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ MODELİNDE MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMİ TANITMA VE YÖNLENDİRME FAALİYETLERİ İL RAPORU DAYANAK: A)90757378-200-E.3297283

Detaylı

ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI. 10.Kurum Kültürünün Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar

ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI. 10.Kurum Kültürünün Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar İ İ İ Ğİ İ Ğ ğ ş ğ ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi 1.Eğitim Öğretim Faaliyetleri 2.Sosyal-Kültürel Sportif Faaliyetler 3.Sosyal Okul Proje

Detaylı

Akademik Yılı Erasmus+ Duyuru ve Etkinlik Takvimi

Akademik Yılı Erasmus+ Duyuru ve Etkinlik Takvimi T.C. KARATAY ÜNİVERSİTESİ Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğü 2016 2017 Akademik Yılı Erasmus+ Duyuru ve Etkinlik Takvimi ERASMUS+ İngilizce Sınavı 01-21 Ekim 2016 Erasmus+ İngilizce Sınavı Başvuruları 27 Ekim

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL İZMİR ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL İZMİR ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ AĞUSTOS EYLÜL EKİM TARİH 12 Ağustos Çarşamba - 03 Eylül Perşembe 18 Ağustos Salı - 28 Ağustos Cuma 27 Ağustos Perşembe 30 Ağustos Cuma 01 Eylül 2015 Salı -03 Eylül 2015 Perşembe 01 Eylül 2015 Salı 02 Eylül

Detaylı

Çalışılan Konu: ÇÖP- ATIK- GERİ DÖNÜŞÜM

Çalışılan Konu: ÇÖP- ATIK- GERİ DÖNÜŞÜM 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL ÇANKAYA PINAR İLKOKULU EKO OKULLAR PROGRAMI 2. DÖNEM SONU RAPORU Çalışılan Konu: ÇÖP- ATIK- GERİ DÖNÜŞÜM ŞUBAT AYI ETKİNLİKLERİ Birinci dönem faaliyet raporu hazırlandı

Detaylı

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016 Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri Okulumuzun Ana-B sınıfından Ada SEZGİN, Ana-D sınıfından Nil YÜCESAN ve 2-A. sınıfından Arda Hasan ÖRGÜ Türkiye genelinde düzenlenen Oxford Big Read kitap

Detaylı

GAZİANTEP AİLE HEKİMLERİ DERNEĞİ 3.AİLE HEKİMLERİ EĞİTİM GÜNLERİ. Gaziantep (28.03.2015 (08.00-18.00) DİVAN OTEL

GAZİANTEP AİLE HEKİMLERİ DERNEĞİ 3.AİLE HEKİMLERİ EĞİTİM GÜNLERİ. Gaziantep (28.03.2015 (08.00-18.00) DİVAN OTEL DİVAN OTEL Gaziantep Aile Hekimleri Derneği miz Gaziantep Aile Sağlığı Merkezlerinde (ASM) çalışan birinci basamak aile hekimlerinin karşılaştığı güncel tıbbi ve para medikal konularda bilgilendirilme

Detaylı

AKÇAABAT ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ COMENIUS OKUL ORTAKLIKLARI PROJESİ

AKÇAABAT ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ COMENIUS OKUL ORTAKLIKLARI PROJESİ AKÇAABAT ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ COMENIUS OKUL ORTAKLIKLARI PROJESİ 2012-2014 YARATICI AKIL YOLU İLE EĞLENEREK ÖĞRENME Koordinatör Okul : Bulgaristan Ortaklar : Portekiz, İtalya, İsveç, Romanya, Türkiye.

Detaylı

İLETİŞİM. Rehberlik Servisi E-Dergisi 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 17.EYLÜL-30.EYLÜL. 2012 2013 Eğitim Öğretim yılı Rehberlik Hizmetleri Okul

İLETİŞİM. Rehberlik Servisi E-Dergisi 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 17.EYLÜL-30.EYLÜL. 2012 2013 Eğitim Öğretim yılı Rehberlik Hizmetleri Okul 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI REHBERLİK HİZMETLERİ 3 AYLIK FAALİYET RAPORU 17.EYLÜL-30.EYLÜL Oryantasyon hizmetleri kapsamında 2012 2013 Eğitim Öğretim yılı Oryantasyon planı 1.-6.sınıf rehber öğretmenlerine

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZE ÖĞRENME STİLLERİ ÖLÇEĞİ UYGULANDI

ÖĞRENCİLERİMİZE ÖĞRENME STİLLERİ ÖLÇEĞİ UYGULANDI 9. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE ÖĞRENME STİLLERİ ÖLÇEĞİ UYGULANDI 9. Sınıf öğrencilerimize kendilerini daha iyi tanıyabilmeleri, verimli ders çalışma tekniklerini uygulayabilmeleri amacıyla Okul Rehber Öğretmenlerimiz

Detaylı

VELi TOPLANTISI 5. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018

VELi TOPLANTISI 5. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 VELi TOPLANTISI 5. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 GÜNDEM 2018-2019 Öğretim Yılı için Sizlerden Beklentilerimiz Yeni Çerçeve Yönetmeliğimiz Lise ye Burslu Geçiş Sistemi Liseye Giriş Sınavı Öğretim Programımız

Detaylı

5) PROJE UYGULAMA TAKVİMİ AÇIKLAMA. Projenin öngörülen başlangıç Tarihi : 01.07.2012. Projenin Öngörülen Bitiş Tarihi : 30.06.2013. Yapılacak işin adı

5) PROJE UYGULAMA TAKVİMİ AÇIKLAMA. Projenin öngörülen başlangıç Tarihi : 01.07.2012. Projenin Öngörülen Bitiş Tarihi : 30.06.2013. Yapılacak işin adı 5) PROJE UYGULAMA TAKVİMİ Projenin öngörülen başlangıç Tarihi : 01.07.2012 AÇIKLAMA Projenin Öngörülen Bitiş Tarihi : 30.06.2013 S.No Yapılacak işin adı Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ocak - 2013

Detaylı

İNGİLİZCE ZÜMRESİ İngilizce tiyatro Türkiye şampiyonu ABD de düzenlenen dünya final erinde Türkiye 2. si ve Ankara 1.si

İNGİLİZCE ZÜMRESİ İngilizce tiyatro Türkiye şampiyonu ABD de düzenlenen dünya final erinde Türkiye 2. si ve Ankara 1.si İNGİLİZCE ZÜMRESİ 2015 te Destination İmagination yarışması yapı kategorisi kapsamında 8. Sınıf öğrencilerimiz tasarladiklari yapıyı İngilizce tiyatro ile sunarak Türkiye şampiyonu olmuştur. Ekibimiz bu

Detaylı

I.KANAAT DÖNEM AKADEMİK TAKVİMİ KONU GÜN SORUMLU

I.KANAAT DÖNEM AKADEMİK TAKVİMİ KONU GÜN SORUMLU ÖZEL ÖZEL CENT OKULLARI 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ I.KANAAT DÖNEM AKADEMİK TAKVİMİ KONU GÜN SORUMLU EYLÜL BİRİM HEDEF KİTLESİ 5. Sınıf Oryantasyon Çalışması 10 Eylül 2018-14 Eylül 2018

Detaylı

SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ

SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ ANASINIFI SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ 21 Eylül Veli Toplantısı Anasınıfı Zümresi Okul İçi 10 Ekim Malatya Park AVM Anasınıfı Zümresi Okul Dışı 26 Ekim Aileler

Detaylı

1.Sınıflar Tanışma Toplantısı. 17 Eylül -2014

1.Sınıflar Tanışma Toplantısı. 17 Eylül -2014 1.Sınıflar Tanışma Toplantısı 17 Eylül -2014 Ders Saatleri Türkçe 10 İngilizce 8 Matematik 5 Hayat Bilgisi 4 Görsel Sanatlar 2 Beden Eğitimi 2 Jimnastik 1 Satranç 1 Drama 1 Müzik 2 Oyun ve Fiziki Etkinlikler

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO- OKULLAR PROGRAMI 1.DÖNEM FAALİYET RAPORU

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO- OKULLAR PROGRAMI 1.DÖNEM FAALİYET RAPORU HASAN TAHSİN İLKOKULU 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO- OKULLAR PROGRAMI 1.DÖNEM FAALİYET RAPORU OKUL MÜDÜRÜ : HAKAN KIRAY MÜDÜR YARDIMCISI :HACER ERCAN KOORDİNATÖR ÖĞRETMENLER: NAZLI BIÇKICI FADİME AKSOY

Detaylı

ÖZEL UĞUR ANADOLU LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET TAKVİMİ FAALİYETİN ADI FAALİYETİN TANIMI SORUMLU BÖLÜM

ÖZEL UĞUR ANADOLU LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET TAKVİMİ FAALİYETİN ADI FAALİYETİN TANIMI SORUMLU BÖLÜM ÖZEL UĞUR ANADOLU LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET TAKVİMİ FAALİYETİN ADI FAALİYETİN TANIMI SORUMLU BÖLÜM EYLÜL 3.HAFTA 4.HAFTA Senebaşı okul açılış töreni Tüm okul Anadil Bölümü

Detaylı

Otizmi Farkedin, Otizmi Tanıyın...

Otizmi Farkedin, Otizmi Tanıyın... 1/6 2/6 Bir Kampanya : çok OTİZMİ FARKEDİN, OTİZMİ TANIYIN Yaşadığımız pek çok zorluğun üstesinden gelmek ilk adımlardan i otizm farkındalığı. Bu çalışmalar amaçla yapıyor. federasyon, dernekler yarozetleri

Detaylı

DAĞ İNCİSİ PROJESİNİN OKULUMUZA KATKILARI

DAĞ İNCİSİ PROJESİNİN OKULUMUZA KATKILARI DAĞ İNCİSİ PROJE EKİBİ DAĞ İNCİSİ NEDİR? DAĞ İNCİSİ PROJESİNİN HEDEFLERİ NELERDİR? DAĞ İNCİSİ KRONOLOJİSİ DAĞ İNCİSİ FAALİYETLERİ DAĞ İNCİSİ PROJESİNİN OKULUMUZA KATKILARI DAĞ İNCİSİ PROJE EKİBİ Nilüfer

Detaylı

GERİATRİK DÖNEMDE KRONİK HASTALARIN EVDE BAKIMI STAJ HAREKETLİLİĞİ PROJESİ

GERİATRİK DÖNEMDE KRONİK HASTALARIN EVDE BAKIMI STAJ HAREKETLİLİĞİ PROJESİ GERİATRİK DÖNEMDE KRONİK HASTALARIN EVDE BAKIMI STAJ HAREKETLİLİĞİ PROJESİ T.C. AB Bakanlığı Ulusal Ajansının 2015 yılı Teklif Çağrısı dönemi Erasmus+ Ana Eylem 1- Bireylerin Öğrenme Hareketliliği Mesleki

Detaylı

GÜMÜŞHACIKÖY IŞIK İLKOKULU

GÜMÜŞHACIKÖY IŞIK İLKOKULU GÜMÜŞHACIKÖY IŞIK İLKOKULU Değerler Eğitimi Çalıştayı 1. 2013-2014 Yılı 1.Dönem Sonu Raporu Uzm.Öğrt. Mustafa ACAR Işık İlkokulu Müdürü Değerler Eğitimi Çalıştayı 1. Dönem Raporu 1. 2013-2014 Eğitim Öğretim

Detaylı

İSTANBUL KONGRE MERKEZİ

İSTANBUL KONGRE MERKEZİ COSPAR 2016 İSTANBUL İSTANBUL KONGRE MERKEZİ 30 Temmuz-7 Ağustos 2016 http://cospar2016.tubitak.gov.tr TÜBİTAK, uzay araştırmaları alanında çok önemli, uluslararası bir platform olan COSPAR Bilimsel Kongrelerinin

Detaylı

oranında arttırmak Diploma notu ortalamasını her yıl % 2 oranında arttırmak (76.069 )

oranında arttırmak Diploma notu ortalamasını her yıl % 2 oranında arttırmak (76.069 ) EĞİTİME DESTEK HİZMETLERİ KURUMSAL YAPININ İYİLEŞTİRİLMESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM EĞİTİM-ÖĞRETİM 1 ÖĞRENCİLERİN AKADEMİK BAŞARILARINI ARTTIRMAK DUMLUPINAR İLKÖĞRETİM OKULU PLAN- HEDEF LUK TABLOSU TEMA AMAÇ HEDEFLER

Detaylı

MEDİHA MAHMUTBEY ORTAOKULU COMENIUS PROJESİ

MEDİHA MAHMUTBEY ORTAOKULU COMENIUS PROJESİ MEDİHA MAHMUTBEY ORTAOKULU COMENIUS PROJESİ Bir Buğday Tanesi nin Maceraları THE ADVENTURES OF A WHEAT SEED 2013-2015 T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Tarafından

Detaylı

Ağustos 2014. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar. Yeni yabancı öğretmenler için İstanbul oryantasyonu.

Ağustos 2014. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar. Yeni yabancı öğretmenler için İstanbul oryantasyonu. 15 Ağustos 2014 Ağustos 2014 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 İdareciler Göreve Başlar 12 13 14 15 16 17 Yeni Yab. Öğrt. Gelişi 18 Bölüm Başkanları göreve başlar 19 20 Tüm öğretmenler göreve başlar 21 22 23 24

Detaylı

3. DERS U 13 FUTBOL LİGİ BEYLERBEYİ STADYUMU 7. SINIFLAR SDOS BİLİM UYGULAMALARI 3.DERS

3. DERS U 13 FUTBOL LİGİ BEYLERBEYİ STADYUMU 7. SINIFLAR SDOS BİLİM UYGULAMALARI 3.DERS ARALIK 2015 1 2 3 4 5 6 SEÇMELİ DERS ORTAK VELİ KAYNAŞMA SEÇMELİ DERS ORTAK SEÇMELİ DERS ORTAK ÇAYI YABANCI DİL KRAL DÜĞÜN SALONU BİLİM 15:00 ANASINIF AĞIZ VE DİŞ İTFAİYE BİLGİLENDİRME 7 SAĞLIĞI TARAMASI

Detaylı

BİZİM ÇOCUKLAR İÇİN YENİ UMUTLAR PROJESİ

BİZİM ÇOCUKLAR İÇİN YENİ UMUTLAR PROJESİ AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkez Başkanlığı 2010 Teklif Çağrısı Leonardo Da Vinci Programı BİZİM ÇOCUKLAR İÇİN YENİ UMUTLAR PROJESİ 2010 Bu proje; öğrencilerimizin, kazanacakları mesleki

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, Bir haftayı daha geride bıraktık. Öğrencilerimiz hafta boyunca sınıf çalışmalarının

Detaylı

9. Değerler Eğitimi faaliyetleri çerçevesinde yapılan geziler ( Şehitlikler, Anıtkabir, Çanakkale, Müzeler, Tarihi-Kültürel-Geleneksel Değerlerimizi

9. Değerler Eğitimi faaliyetleri çerçevesinde yapılan geziler ( Şehitlikler, Anıtkabir, Çanakkale, Müzeler, Tarihi-Kültürel-Geleneksel Değerlerimizi GİRİŞ Manisa merkez ilçeleri Yunusemre ve Şehzadeler de 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı nda uygulamaya konulacak olan Değerler Eğitimi Projesi, tüm okulöncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde yürütülecektir.

Detaylı

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız Bülten Tarihi 17 Haziran 2016 Yıl boyunca öğrencilerimizin ve velilerimizin beklentilerini karşılamak ve okulumuz ile ailelerimizin arasındaki bağı daha da kuvvetlendirmek üzere çalışmalar yaptık. Okul

Detaylı

IFINTEC Konferansı Sponsorluk Bilgisi

IFINTEC Konferansı Sponsorluk Bilgisi 1. Konferans Ana Sponsoru IFINTEC Konferansı Sponsorluk Bilgisi - Açılış seremonisinde 10 dakika süreli konuşma yapma. - Kayıt masasında afiş. Maksimum 2 adet afiş yerleştirilebilecektir. Afiş sponsor

Detaylı

TARİH ETKİNLİKLER UYGULAMA

TARİH ETKİNLİKLER UYGULAMA KONU BAŞLIĞI: ÇÖP VE ATIK TARİH ETKİNLİKLER UYGULAMA EKİM 2016 * Eko okul komitesininoluşturulması. *Eko okul timinin oluşturulması. * Eko Okul panosunun yer tespiti ve içeriğinin belirlenmesi. * Tüm okulun

Detaylı

VEZİRKÖPRÜ HATİCE KEMAL KAYALIOĞLU FEN LİSESİ NEVRUZ LA BAHARA MERHABA PROJESİ 2015,VEZİRKÖPRÜ

VEZİRKÖPRÜ HATİCE KEMAL KAYALIOĞLU FEN LİSESİ NEVRUZ LA BAHARA MERHABA PROJESİ 2015,VEZİRKÖPRÜ VEZİRKÖPRÜ HATİCE KEMAL KAYALIOĞLU FEN LİSESİ NEVRUZ LA BAHARA MERHABA PROJESİ 2015,VEZİRKÖPRÜ Projenin Adı: Nevruzla Bahara Merhaba Projenin Tanıtımı: Tarihimizde geçmişimizde yer alan nevruz bayramını

Detaylı

EYLÜL 2018 EYLÜL 2018

EYLÜL 2018 EYLÜL 2018 EYLÜL 2018 EYLÜL 2018 1 Cumartesi 1 Cumartesi 2 Pazar 2 Pazar 3 Pazartesi 3 Pazartesi 4 Salı 4 Salı 5 Çarşamba 5 Çarşamba 6 Perşembe 6 Perşembe 7 Cuma 7 Cuma 8 Cumartesi 8 Cumartesi 9 Pazar 9 Pazar 10

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ŞUBAT 2012 ADANA SAĞLIK TURĠZMĠ DERNEĞĠ ġubat AYI FAALĠYET RAPORU 1. Sektörel Brifingler, GerçekleĢtirilen Toplantılar ve Bilgilendirmeler Göreve yeni gelmiş olan Çukurova

Detaylı

TOBB University of Economics and Technology. 24 Şubat 2012 Ulusal Ajans Ankara

TOBB University of Economics and Technology. 24 Şubat 2012 Ulusal Ajans Ankara 1 TOBB University of Economics and Technology 24 Şubat 2012 Ulusal Ajans Ankara 1 Erasmus Kurum Koordinatörlüğü- Rektörlük 1. Erasmus Kurum Koordinatörü 2. Bölüm Koordinatörleri Dış İlişkiler Müdürlüğü-

Detaylı

AKYURT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM TANITIM VE YÖNELTME TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ

AKYURT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM TANITIM VE YÖNELTME TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ AKYURT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM TANITIM VE YÖNELTME TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ TOPLANTININ AMACI, 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında ki Mesleki ve

Detaylı

EYLÜL GÜN Hazırlık Sınıfı 9.Sınıf 10.Sınıf 11.Sınıf 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi. 4 Salı

EYLÜL GÜN Hazırlık Sınıfı 9.Sınıf 10.Sınıf 11.Sınıf 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi. 4 Salı EYLÜL 2018 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi 4 Salı Lise Öğrenci Okul Oryantasyonu 5 Çarşamba 6 Perşembe 7 Cuma YÜKSELİŞ Gelişim Akademisi 8 Cumartesi 9 Pazar 10 Pazartesi 11 Salı 12 Çarşamba 13 Perşembe

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YILDIZ KOLEJİ ÖZEL İLKOKULU EKO-OKULLAR PROGRAMI BİYOLOJİK ÇEŞİTLİLİK KONULU YILLIK EYLEM PLANI

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YILDIZ KOLEJİ ÖZEL İLKOKULU EKO-OKULLAR PROGRAMI BİYOLOJİK ÇEŞİTLİLİK KONULU YILLIK EYLEM PLANI 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YILDIZ KOLEJİ ÖZEL İLKOKULU EKO-OKULLAR PROGRAMI BİYOLOJİK ÇEŞİTLİLİK KONULU YILLIK EYLEM PLANI AYLAR EYLEM VE ETKİNLİKLER UYGULAMA Öğretmenlerin katılımıyla proje tanıtım

Detaylı

ÇÖP VE ATIK FAHRİ KİRT ORTAOKULU (BOR/ NİĞDE) ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM RAPORU

ÇÖP VE ATIK FAHRİ KİRT ORTAOKULU (BOR/ NİĞDE) ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM RAPORU ÇÖP VE ATIK FAHRİ KİRT ORTAOKULU (BOR/ NİĞDE) 2014 2015 ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM RAPORU EYLÜL & EKİM Okulumuz eko tim ve sorumlu öğrencileri tespit etmek için, Pazartesi ve Cuma günü törenlerde duyurular

Detaylı

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ Kaynaklarımız Üç Kumbara

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ Kaynaklarımız Üç Kumbara Değerli Velilerimiz, 2017 yılının son ayında, güneşin hafifçe ısıttığı günlerdeyiz. Havalar hala, öğrencilerimizin bahçede neşeyle oynamalarına müsait. Palto giyme koşuluyla teneffüslerde temiz havada

Detaylı

MEHMET İHSAN MERMERCİ OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ COMENIUS PROJESİ A TRIP ACROSS EUROPE FAALİYET RAPORU

MEHMET İHSAN MERMERCİ OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ COMENIUS PROJESİ A TRIP ACROSS EUROPE FAALİYET RAPORU MEHMET İHSAN MERMERCİ OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ COMENIUS PROJESİ A TRIP ACROSS EUROPE FAALİYET RAPORU PROJE : A Trip Across Europe TOPLANTI NO : 4 TOPLANTI YERİ : Malaga,İSPANYA TOPLANTI TARİHİ

Detaylı

yatay kapak.pdf :05 C M Y SPONSORLUK DOSYASI CM MY CY CMY K 1

yatay kapak.pdf :05 C M Y SPONSORLUK DOSYASI CM MY CY CMY K 1 SPONSORLUK DOSYASI 1 ALTIN SPONSOR 100.000.- Altın Sponsor olacak firmanın tanıtımı kongre boyunca tüm görsel malzemelerde ve panolarda yer alacaktır. Ana salona firmanın adı verilecektir. (Açılışın yapılacağı

Detaylı

4. ÖRGÜTLENME FAALİYETLERİ

4. ÖRGÜTLENME FAALİYETLERİ 4. ÖRGÜTLENME FAALİYETLERİ Mevcut Üye Sayısı 13326 Yeni Kayıt 1848 Vefat 33 İstifa 456 Nakil Gelen 879 Nakil Giden 2054 EMO-Genç: 1943 61 23. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANKARA ŞUBESİ

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKULLARDA ORMAN PROGRAMI ORMAN VE SU TEMASI EYLEM PLANI

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKULLARDA ORMAN PROGRAMI ORMAN VE SU TEMASI EYLEM PLANI EKİM EYLÜL İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKULLARDA ORMAN PROGRAMI ORMAN VE SU TEMASI EYLEM PLANI AYLAR EYLEM VE ETKİNLİKLER UYGULAMA Türkiye Çevre

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:4 Hafta:7 Sayı: 6 25 EKİM 2013 DEĞERLİ VELİLERİMİZ Okul Müdürümüz Sayın Belma ASAM TED 12. Okul Müdürleri toplantısında bulunması nedeniyle şehir dışındadır. Bu

Detaylı

Değerli Velilerimiz, İlkokul Eğitim Koordinatörü

Değerli Velilerimiz, İlkokul Eğitim Koordinatörü Değerli Velilerimiz, Güzel dilekler ve hayallerle girilen yeni yılın ilk haftasında derslerin yanı sıra etkinlikler, sınavlar ve uygulamalarımız vardı. Yetenekler Sahnede performans gösterisi için hazırlıklar

Detaylı

Trail of extinct and active volcanoes, earthquakes across Europe Erasmus+ projesinin 1. Toplantısını yaptık.

Trail of extinct and active volcanoes, earthquakes across Europe Erasmus+ projesinin 1. Toplantısını yaptık. Trail of extinct and active volcanoes, earthquakes across Europe Erasmus+ projesinin 1. Toplantısını yaptık. 21.11.2015 Cumartesi ile 28.11.2015 Cumartesi tarihleri arasında Okul Müdürümüz Muzaffer DEMİRCİ,

Detaylı

~ NEWSLETTER 1 ~ M.E.E.T.

~ NEWSLETTER 1 ~ M.E.E.T. ~ NEWSLETTER 1 ~ M.E.E.T. Yasal Uyarı "Bu proje T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığınca (Ulusal Ajans, http://www.ua.gov.tr) yürütülen Hayatboyu Öğrenme Programı

Detaylı

ÖZEL TOROS YAĞMUR ANADOLU LİSESİ VE ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ ZÜMRE FAALİYETLERİ. YGS-LYS 12.Sınıf 11.Sınıf 10.Sınıf 9.Sınıf

ÖZEL TOROS YAĞMUR ANADOLU LİSESİ VE ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ ZÜMRE FAALİYETLERİ. YGS-LYS 12.Sınıf 11.Sınıf 10.Sınıf 9.Sınıf 5 Eylül 2011 Pazartesi Öğretmenler Toplantısı 19 Eylül 2011 Pazartesi Okulun Açılışı (Edebiyat Zümresi) 20 Eylül 2011 Salı Kimya panosu(n.ş) AKADEMİK TAKVİM SUNUMU 21 Eylül 2011 Çarşamba 22 Eylül 2011

Detaylı

ODS-3 Telafi Etütleri (Ortaokul)

ODS-3 Telafi Etütleri (Ortaokul) ODS-3 Telafi (Ortaokul) Etütleri 4.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YABANCI DİL AĞIRLIKLI 5.SINIF PROGRAMI ANLATILDI 30.03.2016 tarihinde okulumuz konferans salonunda 4.sınıf öğrencilerimize ve öğretmenlerimize Yabancı

Detaylı

lkokul Eğitim Koordinatörü

lkokul Eğitim Koordinatörü Değerli Velilerimiz, Yılın sonuna yaklaştığımız günlerdeyiz. Bu hafta, her sınıf düzeyinde planlarımıza yer alan göre konuları kaynak kitaplardan, dijital içeriklerden, Fen laboratuvarımızdan, bahçemizdeki

Detaylı

3 Ocak 2017 Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

3 Ocak 2017 Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. ÇALIŞMA RAPORU 3 Ocak 2017 Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. 3 Ocak 2017 Yönder Okulları yetkilileri okul tanıtımları ile ilgili Başkanımız Ecz. İ.Yalın Ökmen ile görüştü. 3 Ocak 2017

Detaylı

Başlamak için lütfen yukarı sürükleyiniz

Başlamak için lütfen yukarı sürükleyiniz Başlamak için lütfen yukarı sürükleyiniz EĞİTİM GEZİLERİ Tüyap Gezisi 17 Kasım Cumartesi günü öğrenci ve öğretmenlerimiz ile birlikte Tüyap Kitap Fuarı na katıldık. Çok sayıda yazar ve şairin yer aldığı

Detaylı

T.C. GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ Toplumsal Duyarlılık Projeleri Merkezi. Sayı : / /. Konu : Yılı TDP Projeleri

T.C. GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ Toplumsal Duyarlılık Projeleri Merkezi. Sayı : / /. Konu : Yılı TDP Projeleri Evrak ve Sayısı: 06/09/2017-46039 T.C. GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ Toplumsal Duyarlılık Projeleri Merkezi *BD4580282511* Sayı :87841438/730.06.02/. Konu :2017-2018 Yılı TDP Projeleri MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Toplumsal

Detaylı

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI Bodrum daki yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Geçin müdürlüğün projeleri hakkında bilgiler verdi. İlçe

Detaylı

MEHMET İHSAN MERMERCİ OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ COMENIUS PROJESİ A TRIP ACROSS EUROPE FAALİYET RAPORU

MEHMET İHSAN MERMERCİ OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ COMENIUS PROJESİ A TRIP ACROSS EUROPE FAALİYET RAPORU MEHMET İHSAN MERMERCİ OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ COMENIUS PROJESİ A TRIP ACROSS EUROPE FAALİYET RAPORU PROJE : A Trip Across Europe TOPLANTI NO : 5 TOPLANTI YERİ : Chaumont-FRANSA TOPLANTI TARİHİ

Detaylı

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ YAZA 46.Dönem Mezuniyet Töreni Resim Sergisi Lise ye Geçiş Töreni ORTAK SINAV PROGRAMI DUYURUSU TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM

Detaylı

TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da

TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da Almanca Öğretmenlerimiz Öznur Polat, Çiğdem Erdem, Onur Karga ve Pervin Doğan Moodle üzerinden aldıkları eğitimin ikinci bölümünü de tamamladılar. 21.03.-22.03.2015

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ-28 EKİM 2015

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ-28 EKİM 2015 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ-28 EKİM 2015 CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ 29 Ekim 2015 Perşembe günü öğrencilerimiz her gün olduğu gibi saat 08:30 da serbest kıyafetle okulda olacaklar, sınıf yoklamalarının alınmasının

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KUŞADASI MAKBULE HASAN UÇAR ANADOLU LİSESİ BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KUŞADASI MAKBULE HASAN UÇAR ANADOLU LİSESİ BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KUŞADASI MAKBULE HASAN UÇAR ANADOLU LİSESİ BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ 1 2 EK-4: ETKİNLİKLER VE İZLEME DEĞERLENDİRME FORMU 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KUŞADASI MAKBULE HASAN

Detaylı

ÖĞRENCİLER AB'Yİ ÖĞRENİYOR PROJESİ 14 Nisan 2015 Kocaeli Tanıtım Konferansı BASIN DUYURUSU

ÖĞRENCİLER AB'Yİ ÖĞRENİYOR PROJESİ 14 Nisan 2015 Kocaeli Tanıtım Konferansı BASIN DUYURUSU ÖĞRENCİLER AB'Yİ ÖĞRENİYOR PROJESİ 14 Nisan 2015 Kocaeli Tanıtım Konferansı BASIN DUYURUSU T.C. Milli Eğitim Bakanlığı AB Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü nün 2011 yılı IPA-I (IPA - Katılım Öncesi Mali Destek

Detaylı

6. Yabancı Dil Festivalimizi Gerçekleştirdik.

6. Yabancı Dil Festivalimizi Gerçekleştirdik. 6. Yabancı Dil Festivalimizi Gerçekleştirdik. Bu yıl 6. düzenlenen İlkokul Yabancı Diller Festivali 26.05.2016 tarihinde saat 17.30 da okulumuz konferans salonunda okulumuz idareci, öğretmen, veli ve öğrencilerin

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ Avrupa Birliği Koordinatörlüğü - Avrupa Birliği Projeleri Birimi İlan Tarihi: 29.02.2016 Sevgili öğrencilerimiz, Erasmus+ Gençlik Programı kapsamında Proje Birimimiz tarafından Avrupa

Detaylı

14-16 OCAK 2016 SPONSORLUK DOSYASI. WOW Convention Center, Istanbul / Türkiye 7. ENERJİ VERİMLİLİĞİ FORUMU VE FUARI. www.evf.gov.tr info@evf.gov.

14-16 OCAK 2016 SPONSORLUK DOSYASI. WOW Convention Center, Istanbul / Türkiye 7. ENERJİ VERİMLİLİĞİ FORUMU VE FUARI. www.evf.gov.tr info@evf.gov. 6 6 5. RİMLİLİĞİ FORUMU VE FUARI SPONSORLUK DOSYASI 14-16 OCAK 2016 WOW Convention Center, Istanbul / Türkiye www.evf.gov.tr info@evf.gov.tr FORUM HAKKINDA Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ndan üst

Detaylı

NİSAN 2014. KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan-Mayıs- Haziran) FAALİYET RAPORU

NİSAN 2014. KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan-Mayıs- Haziran) FAALİYET RAPORU NİSAN 2014 KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (-- ) FAALİYET RAPORU AY HAFTA 2013 FAALİYET PLANINIZA GÖRE BU HAFTA FAALİYETLERİNİZ 31 Mart 06 -İletişim Akademi Projesi 2 (Uygulamalı İletişim,

Detaylı

26.12.2014 DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ODTÜ ÜLKEM DE BAŞLADI.

26.12.2014 DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ODTÜ ÜLKEM DE BAŞLADI. 26.12.2014 DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ODTÜ ÜLKEM DE BAŞLADI. Manisa Milli Eğitim Müdürlüğü nün başlatmış olduğu Değerler Eğitimi Projesi ODTÜ Ülkem Koleji nde hızla uygulamaya geçti. Öğrencilere temel insanî

Detaylı

MATE PROJE TOPLANTISI

MATE PROJE TOPLANTISI Çok Disiplinli Yaklaşım Kullanılarak Erken Çocukluk Eğitimi Bölümü Meslek Dersi Öğretmenlerinin Kapasitelerinin Geliştirilmesi. MATE PROJE TOPLANTISI Multidisciplinar Approach to improve the competences

Detaylı

9-15 KASIM 2014 FRANSA ZİYARETİMİZ

9-15 KASIM 2014 FRANSA ZİYARETİMİZ 9-15 KASIM 2014 FRANSA ZİYARETİMİZ 09,11,2014-PAZAR AUDINCOUT A HAREKET VE TANIŞMA Öğlen saatlerinde Basel Havalimanına indik. Ev sahibi öğretmenler bizi karşılamaya gelmişlerdi. İtalyan grup bizim hemen

Detaylı

MAMMA MIA. Lise İngilizce Drama Kulübü nden bir ilk daha

MAMMA MIA. Lise İngilizce Drama Kulübü nden bir ilk daha MAMMA MIA Lise İngilizce Drama Kulübü nden bir ilk daha Her yıl geleneksel olarak bir oyun çıkarmayı hedeflediğimiz kulübümüzde bu sene dünyanın en ünlü müzikali olma özelliği taşıyan MAMMA MIA yı sergiledik.

Detaylı

ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI DIŞ İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI DIŞ İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI DIŞ İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ STAJ YERİ BULMA Öğrenciler, Easmus+ Erasmus Programı Staj Hareketliliği kapsamında Öğrenim hareketliliğinde olduğu gibi Staj hareketliliğinde

Detaylı

YENİMAHALLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtım ve Yöneltme Eylem Planı

YENİMAHALLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtım ve Yöneltme Eylem Planı YENİMAHALLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtım ve Yöneltme 03-04 Eylem Planı Ek- ETKİNLİĞİN TÜRÜ ETKİNLİĞİN KONUSU İl düzeyinde Mesleki ve Teknik Eğitimde Tanıtım ve Yöneltme

Detaylı

KONU: Çöp Atık. EYLEM ve ETKİNLİKLER EKİM AYI. Eko-okul Timi oluşturuldu. Eko-okul komitesi oluşturuldu Eko-okul Panosu oluşturuldu

KONU: Çöp Atık. EYLEM ve ETKİNLİKLER EKİM AYI. Eko-okul Timi oluşturuldu. Eko-okul komitesi oluşturuldu Eko-okul Panosu oluşturuldu KONU: Çöp Atık EKİM AYI EYLEM ve ETKİNLİKLER Eko-okul Timi oluşturuldu Eko-okul komitesi oluşturuldu Eko-okul Panosu oluşturuldu Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ile iletişime geçildi. Tüm okul personeli

Detaylı

TR www.gencyasaminsesleri.org

TR www.gencyasaminsesleri.org 2014 YILI FAALİYETLERİ GENÇ YAŞAMIN SESLERİ DERNEĞİ 2014 YILI FAALİYETLERİ TR www.gencyasaminsesleri.org BİZ KİMİZ? 2009 yılında kurulan derneğimiz Kastamonu gençliğinin ufkunu genişletmek, özgüvenlerini

Detaylı

DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ GÖRSEL İLETİŞİM TASARIMI BÖLÜMÜ VE TÜRKİYE ORGAN NAKLİ VAKFI POSTERLAND

DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ GÖRSEL İLETİŞİM TASARIMI BÖLÜMÜ VE TÜRKİYE ORGAN NAKLİ VAKFI POSTERLAND DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ GÖRSEL İLETİŞİM TASARIMI BÖLÜMÜ VE TÜRKİYE ORGAN NAKLİ VAKFI işbirliği ile gerçekleştirilen POSTERLAND.ORG ULUSLARARASI AFİŞ YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ VE SERGİSİ

Detaylı

Değerli Velilerimiz, Yılın son haftasını geride bırakarak yeni yıla merhaba diyeceğiz bu hafta sonunda de güzel günler yaşamayı planlıyoruz

Değerli Velilerimiz, Yılın son haftasını geride bırakarak yeni yıla merhaba diyeceğiz bu hafta sonunda de güzel günler yaşamayı planlıyoruz Değerli Velilerimiz, Yılın son haftasını geride bırakarak yeni yıla merhaba diyeceğiz bu hafta sonunda. 2018 de güzel günler yaşamayı planlıyoruz hepimiz. Bakalım yeni yıl neler getirecek bize, ailemize

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ ARILAR OKULDA! REHBERLİK Oryantasyon haftasında anaokulu Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü olarak:

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER 25.02.2014 Salı günü 3. ve 4. sınıf öğrencilerimize okulumuzun bahçesinde Yangın Söndürme Tatbikatı yapılmıştır. Tatbikatı öğrencilerimiz ilgiyle izlemişlerdir.

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET VE ÇALIŞMA TAKVİMİ

2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET VE ÇALIŞMA TAKVİMİ 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI LİSE TANITIM VE BİLGİLENDİRME KİTAPÇIĞI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET VE ÇALIŞMA TAKVİMİ EYLÜL 2013 Sene Başı Öğrenci Bilgilendirme Programı YGS - LYS

Detaylı

19-25 NİSAN 2015 İTALYA ZİYARETİMİZ

19-25 NİSAN 2015 İTALYA ZİYARETİMİZ 19-25 NİSAN 2015 İTALYA ZİYARETİMİZ 19.04.2015/Pazar NAPOLİYE UÇUŞ VE BULUŞMA Görevli öğretmenler uçuş saatinden önce havalimanında buluşarak gereken işlemleri yaptıktan sonra yolcu luğumuza başladık.

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 4 MART 2016. İDV Özel Bilkent İlkokulu Okul Öncesi Sınıflarına 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı için;

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 4 MART 2016. İDV Özel Bilkent İlkokulu Okul Öncesi Sınıflarına 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı için; HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 4 MART 2016 VELİLERİMİZ İÇİN HATIRLATMALAR Değerli Velilerimiz, İDV Özel Bilkent İlkokulu Okul Öncesi Sınıflarına 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı için; Okul Öncesi 1 (5 Yaş ) Grubuna

Detaylı

ÖZEL ANTAKYA ATA ORTAOKULU 2013-2014 AKADEMİK TAKVİMİ - EYLÜL 2013 ÖZEL ANTAKYA ATA ORTAOKULU 2013-2014 AKADEMİK TAKVİMİ - EKİM 2013

ÖZEL ANTAKYA ATA ORTAOKULU 2013-2014 AKADEMİK TAKVİMİ - EYLÜL 2013 ÖZEL ANTAKYA ATA ORTAOKULU 2013-2014 AKADEMİK TAKVİMİ - EKİM 2013 İDARE - ÖĞRETMENLER- PDR - AİLE BİRLİĞİ ÖZEL ANTAKYA ATA U 2013-2014 AKADEMİK TAKVİMİ - EYLÜL 2013 1-Hizmetiçi eğitimler (ÖĞRETMENLERE )(İDARE) 2- Ders programının oluşturulması(idare) 3- Öğretmenleri

Detaylı

ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtma ve Yöneltme 2015 Eylem Planı

ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtma ve Yöneltme 2015 Eylem Planı ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtma ve Yöneltme 205 Eylem Planı NO ETKİNLİĞİN TÜRÜ ETKİNLİĞİN KONUSU ETKİNLİK NO ETKİNLİĞİN ADI SORUMLU KURUM/KİŞİ TARİH İŞBİRLİĞİ YAPILACAK

Detaylı

2014 GÜÇLÜ GİRİŞİMCİLİK MALİ DESTEK PROGRAMI GÖRÜNÜRLÜK EĞİTİMİ. İzleme ve Değerlendirme Birimi

2014 GÜÇLÜ GİRİŞİMCİLİK MALİ DESTEK PROGRAMI GÖRÜNÜRLÜK EĞİTİMİ. İzleme ve Değerlendirme Birimi 2014 GÜÇLÜ GİRİŞİMCİLİK MALİ DESTEK PROGRAMI GÖRÜNÜRLÜK EĞİTİMİ İzleme ve Değerlendirme Birimi Görünürlük Rehberi Görünürlük Rehberi Rehberde belirlenen tedbirleri almakla yükümlü olanlar Desteklenen projelerde,

Detaylı

TED ALİAĞA KOLEJİ ERASMUS OKUL ORTAKLIKLARI PROJESİ. ACHIEVING TOGETHER Birlikte Başarmak

TED ALİAĞA KOLEJİ ERASMUS OKUL ORTAKLIKLARI PROJESİ. ACHIEVING TOGETHER Birlikte Başarmak TED ALİAĞA KOLEJİ ERASMUS+ 2014-2017 OKUL ORTAKLIKLARI PROJESİ ACHIEVING TOGETHER Birlikte Başarmak Erasmus+ Comenius Programı Nedir? Eğitimde kaliteyi artırmayı, program ülkelerindeki okullar ve eğitim

Detaylı

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 ERASMUS+ ÖĞRENCİ ÖĞRENİM VE STAJ HAREKETLİLİĞİ BAŞVURU VE SINAV TAKVİMİ

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 ERASMUS+ ÖĞRENCİ ÖĞRENİM VE STAJ HAREKETLİLİĞİ BAŞVURU VE SINAV TAKVİMİ AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 ERASMUS+ ÖĞRENCİ ÖĞRENİM VE STAJ HAREKETLİLİĞİ BAŞVURU VE SINAV TAKVİMİ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği: Başvuru Şartları 1. Üniversitemizin kayıtlı öğrencisi ve tam

Detaylı

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BİTİRME PROJESİ HAZIRLIK (MMM 4709) ve BİTİRME PROJESİ (MMM 4098) DERSLERİ YÜRÜTME YÖNERGESİ 1. AMAÇ ve KAPSAM Madde 1: Bu yönerge (MMM4709) Bitirme Projesi Hazırlık ve (MMM 4098) Bitirme Projesi derslerinin

Detaylı

Proje Açılış Toplantısı

Proje Açılış Toplantısı Proje Açılış Toplantısı 08.12.2012 2012-1-TR1-LEO02-37903 YEREL MEDYANIN AB STANDARTLARINDA DEMOKRASİYE KATKISI: Genç Gazeteciler Avrupa daki Yerel Medya Yapısını Öğreniyor Proje Sahibi Balıkesir Gazeteciler

Detaylı

Ara sınıf Nakil Velilere yönelik Rehberlik Birimi Birinci Dönemin Başlaması / Hazırbulunuşluk Sınav Haftası Eylül / Rehberlik Bülteni

Ara sınıf Nakil Velilere yönelik Rehberlik Birimi Birinci Dönemin Başlaması / Hazırbulunuşluk Sınav Haftası Eylül / Rehberlik Bülteni EYLÜL 2018 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi 4 Salı 5 Çarşamba 6 Perşembe 7 Cuma 8 Cumartesi 9 Pazar 10 Pazartesi 11 Salı 12 Çarşamba 13 Perşembe 14 Cuma 15 Cumartesi 16 Pazar 17 Pazartesi 18 Salı 19 Çarşamba

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İlköğretim Genel Müdürlüğü

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İlköğretim Genel Müdürlüğü T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İlköğretim Genel Müdürlüğü Trafİk Okulu Projesi Uygulama Klavuzu 2009 Ç NDEK LER çindekiler Da t m Yaz s 1 Makam Onay 2 Trafik Okulu Projesi Takvimi 3 Trafik Okulu Projesi Okul

Detaylı