Eylül Genel Dağıtım İntema A.Ş. Büyükdere Cad. Ali Kaya Sok. No: 5 K: 4 Levent / İstanbul Tel: (0212) Faks: (0212)

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Eylül Genel Dağıtım İntema A.Ş. Büyükdere Cad. Ali Kaya Sok. No: 5 K: 4 Levent / İstanbul Tel: (0212) Faks: (0212)"

Transkript

1

2 Eylül 2017 Genel Dağıtım İntema A.Ş. Büyükdere Cad. Ali Kaya Sok. No: 5 K: 4 Levent / İstanbul Tel: (0212) Faks: (0212) İÇİNDEKİLER 500 TL Aksesuar Çeki Hediye TL ve üzeri tutardaki kampanyalı banyo ürünü alışverişlerinizde geçerlidir. Görselde yer alan ürünler temsilidir. Hediye aksesuarlar stoklarla sınırlıdır. Belirlenen fiyatlar yalnızca kampanya döneminde geçerlidir. Kampanyalı banyo ürünlerinde ücretsiz montaj imkânı TL ve üzeri kampanyalı banyo ürünü alımlarında (karo ve altyapı hizmeti hariç) tüm kampanyalı ürünlerde ücretsiz montaj imkânı TL ve üzeri kampanyalı banyo ürünü alımlarında KDV dâhil 500 TL değerinde banyo aksesuarları için hediye çeki. ÖDÜL İKONLARI BANYO SETLERİ ASMA KLOZET SETLERİ ARMATÜRLER VE EVİYE BATARYALARI KARO SERAMİK SERİLERİ YIKANMA ALANLARI VE DUŞ SİSTEMLERİ 00 İKON ANLAMLARI Duvar Karosu Yer Karosu Dona Dayanıklı Yavaş Kapanır Tam Açılır Doğal Kaplama Led Aydınlatma Sensör Su Enerji Kolay Temizleme Kolay Montaj VitrA Kaydırmaz Yeşi Bina Sertifikası Rim-ex Avrupa Su Etiketi

3 BANYO SETLERİ VitrA olarak; ihtiyaçlarınızı biliyor, bu ihtiyaçlara uygun çözümler üretiyor, tam anlamıyla sizi yansıtacak banyolar tasarlıyoruz. Ailenizin içerisinde konfor ve huzur bulacağı, stilinize göre kombinleyebileceğiniz seçenekleriyle VitrA banyo setleri; hayallerinizi gerçeğe dönüştürmeniz için sizi bekliyor. 4

4 METROPOLE Doğal olarak şık tasarım. Hayaller metrekarelerle sınırlandırılmamalı. Hayalleriniz mekânlara değil mekânlar hayallerinize uymalı. Dilediğiniz tasarım istediğiniz yerde hayat bulmalı. Metropole serisi bu yüzden tasarlandı. Minimal ve estetik formların birleşmesiyle geniş depolama alanları sunan Metropole serisinin özünde rahatlık ve şıklık var. AYDA SADECE 758 x 12 SET FİYATI ÜCRETSİZ MONTAJ* * Kampanyalı banyo mobilyalarında ücretsiz montaj imkânı TL ve üzeri kampanyalı banyo ürünü alımlarında (karo ve altyapı hizmeti hariç) tüm kampanyalı ürünlerde ücretsiz montaj imkânı. Metropole serisinin şıklığını, sizin için Ice & Smoke karolarla tamamladık. Dilerseniz, stilinizi en iyi yansıtacak seçimi yapmak için karo sayfalarını inceleyebilirsiniz. 1 2 Metropole Asma Klozet Seti 7672B Metropole Rim-ex Asma Klozet (deterjan hazneli) Metropole Yavaş Kapanır Kapak A41449+A41441 Artema Ankastre Stop Valf (sıva üstü + sıva altı) /6 lt Gömme Rezervuar Select Kumanda Paneli (siyah, krom buton) Metropole Lavabo Dolabı Metropole Lavabo Dolabı, 80 cm (tek çekmeceli) (infinit lavabo dâhil) (erik) Brava Banyo Bataryası A42356 Artema Brava Banyo Bataryası Shine Round 3F Sürgülü El Duşu Takımı A45628 Artema Shine Round 3F Sürgülü El Duşu Takımı Metropole Dolaplı Ayna Metropole Dolaplı Ayna, 80 cm (erik) Pakete ekleyebileceğiniz ürünler 7 Metropole Boy Dolabı / Metropole Boy Dolabı (erik) (sol/sağ) Lavabo dolabının 80 cm, 100 cm ve 120 cm tek çekmeceli ve çift çekmeceli alternatifler mevcuttur. Yavaş Kapanır Tam Açılır Led Aydınlatma Termoform Erik Parlak Beyaz Gümüş Meşe 3 Brava Lavabo Bataryası A42352 Artema Brava Lavabo Bataryası A45200 Artema Ara Musluk (2 adet) 840 Seride yer alan tüm ürünlerin renk seçenekleri mevcut olup tüm renk ve ebatları kampanya kapsamındadır. Ürünlerde ebat değişikliği yapıldığı takdirde paket fiyatı da değişiklik gösterir. Paket fiyatlarına; boy dolabı, yıkanma alanı, karo seramikler ve fotoğraftaki aksesuarlar dâhil değildir. Kampanya fiyatlarına KDV dâhildir. Taksitli ödemelerde geçerlidir. Tavsiye edilen perakende satış fiyatlarıdır.

5 Banyonuzda çok fazla eşya var ancak ortalıkta görünüp dağınıklık yaratmalarını istemiyorsanız; geniş saklama alanlarıyla Metropole Lavabo Dolabı tam size göre. Metropole serisinin şıklığını Versus karolarla tamamlayabilirsiniz.

6 YENİ FRAME Sadelikten gelen konfor. Tasarımın özgün ve modern dünyası ile teknolojinin ve fonksiyonelliğin tüm incelikleri bir koleksiyonda buluşuyor. Frame serisi; farklı zevklere hitap eden siyah, beyaz-meşe ve bejden oluşan renk seçenekleri, eşsiz bir tasarım anlayışının ürünü parçalarıyla kullanıcılarına sıradışı bir banyo deneyimi hediye ediyor. AYDA SADECE 682 x 12 SET FİYATI ÜCRETSİZ MONTAJ* * Kampanyalı banyo mobilyalarında ücretsiz montaj imkânı TL ve üzeri kampanyalı banyo ürünü alımlarında (karo ve altyapı hizmeti hariç) tüm kampanyalı ürünlerde ücretsiz montaj imkânı. Frame serisinin şıklığını, sizin için Metamarmo karolarla tamamladık. Dilerseniz, stilinizi en iyi yansıtacak seçimi yapmak için karo sayfalarını inceleyebilirsiniz Frame Asma Klozet Seti 7743B Frame Rim-ex Asma Klozet (beyaz) Frame Yavaş Kapanır Kapak A42493+A41441 Artema Ankastre Stop Valf (sıva üstü + sıva altı) /6 lt Gömme Rezervuar Select Kumanda Paneli (siyah, krom buton) Frame Lavabo Dolabı Frame Lavabo Dolabı, 80 cm (tek çekmeceli) (seramik lavabo dâhil) (mat siyah) Suit U Lavabo Bataryası A42467 Artema Suit U Lavabo Bataryası A45200 Artema Ara Musluk (2 adet) Suit U Banyo Bataryası A42488 Artema Suit U Banyo Bataryası Style X 1F El Duşu Takımı A45538 Artema Style X 1F El Duşu Takımı Frame Dolaplı Ayna Frame Deluxe Aydınlatmalı Yuvarlak Ayna, 80 cm Pakete ekleyebileceğiniz ürünler 7 8 Frame Boy Dolabı Frame Bornoz Ünitesi, 40 cm, (mat siyah) Serenity Duş Teknesi Serenity Dikdörtgen, 120x80 cm (sifon + ayak) 80 cm (yan panel) 1200 cm (ön panel) Lavabo dolabının 60, 80, 100, 12 cm tek çekmeceli ve çift çekmeceli alternatifleri mevcuttur. Seride yer alan tüm ürünlerin renk seçenekleri mevcut olup tüm renk ve ebatları kampanya kapsamındadır. Ürünlerde ebat değişikliği yapıldığı takdirde paket fiyatı da değişiklik gösterir. Paket fiyatlarına; boy dolabı, yıkanma alanı, karo seramikler ve fotoğraftaki aksesuarlar dâhil değildir. Kampanya fiyatlarına KDV dâhildir. Taksitli ödemelerde geçerlidir. Tavsiye edilen perakende satış fiyatlarıdır. Yavaş Kapanır Tam Açılır Led Aydınlatma Priz Lake Gövde Mat Beyaz Mat Siyah Mat Bej Termoform Kapak Dore Meşe Hareli Siyah Meşe Moka Meşe

7 LED teknolojisi ile donatılan, su sıçramasını önleyen geniş ve derin lavabo dolapları mat siyah, mat beyaz ve mat bej renk seçenekleriyle banyonuza şıklık katıyor. Geniş ve tam açılır çekmecelerden oluşan ve gri renkli kaydırmaz iç halıya sahip lavabo dolabı, kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinizi kolayca saklayabilmeniz için tasarlandı. Frame serisinin şıklığını Metamarmo karolarla tamamlayabilirsiniz.

8 NEST TRENDY Hayat onunla daha kolay. Aile olmak paylaştığınız her anı, anıya çevirebilmektir. Evinizin her köşesi aile sıcaklığını yansıtmalı ve yaşatabilmeli. Nest Trendy ailedeki her bireyin ihtiyacına çözüm sunan detaylarla şekillendirildi. Pratik depolama alanı sunan boy dolapları ve çocukların rahatça lavaboya uzanabilmesini sağlayan çocuk basamağı banyoda geçirilen anları değerli kılıyor. AYDA SADECE 555 x 12 SET FİYATI ÜCRETSİZ MONTAJ* * Kampanyalı banyo mobilyalarında ücretsiz montaj imkânı TL ve üzeri kampanyalı banyo ürünü alımlarında (karo ve altyapı hizmeti hariç) tüm kampanyalı ürünlerde ücretsiz montaj imkânı. Nest Trendy serisinin şıklığını, sizin için karolarla tamamladık. Dilerseniz, stilinizi en iyi yansıtacak seçimi yapmak için karo sayfalarını inceleyebilirsiniz. 1 2 Nest Rim-ex Asma Klozet Seti 5176B A41445+A Nest Rim-ex Asma Klozet Nest Slim Kapak Artema X-Line Ankastre Stop Valf (sıva üstü + sıva altı) 3/6 lt Gömme Rezervuar Loop R Kumanda Paneli (parlak krom) Nest Trendy Lavabo Dolabı Nest Trendy Lavabo Dolabı, 80 cm (tek çekmeceli) (lavabo dâhil) (hareli doğal ahşap) Nest Trendy Banyo Bataryası A42242 Artema Nest Trendy Banyo Bataryası Shine Round 3F Sürgülü El Duşu Takımı A45628 Artema Shine Round 3F Sürgülü El Duşu Takımı Nest Trendy Ledli Düz Ayna Nest Trendy Ledli Düz Ayna, 80 cm Pakete ekleyebileceğiniz ürünler 7 8 Nest Trendy Boy Dolabı / Nest Trendy Boy Dolabı (hareli doğal ahşap) (sol/sağ) Roomy Duş Teknesi Roomy Dolaplı Kompakt Duş Ünitesi 120x090 cm (sol) Lavabo dolabının 60, 80, 100 cm kapaklı, tek çekmeceli ve çift çekmeceli alternatifleri mevcuttur. Yavaş Kapanır Tam Açılır Sensör Led Aydınlatma Termoform Mat Beyaz Parlak Antrasit Hareli Doğal Ahşap Gri Dokulu Ahşap 3 Nest Trendy Lavabo Bataryası A42300 Artema Nest Trendy Lavabo Bataryası A45200 Artema Ara Musluk (2 adet) 655 Seride yer alan tüm ürünlerin renk seçenekleri mevcut olup tüm renk ve ebatları kampanya kapsamındadır. Ürünlerde ebat değişikliği yapıldığı takdirde paket fiyatı da değişiklik gösterir. Paket fiyatlarına; boy dolabı, yıkanma alanı, karo seramikler ve fotoğraftaki aksesuarlar dâhil değildir. Kampanya fiyatlarına KDV dâhildir. Taksitli ödemelerde geçerlidir. Tavsiye edilen perakende satış fiyatlarıdır.

9 Çamaşır sepetinizin banyonuzun ahengini bozması geçmişte kaldı. Nest Trendy banyo mobilyaları ile uyumlu tekerlekli kirli çamaşır sepeti banyonuzun düzeni ve estetiği için tasarlandı. Banyoda sıklıkla kullandığınız eşyalarınızı pratik bir şekilde saklama imkânı veren lavabo dolabı sayesinde dağınıklığa son. Nest Trendy serisinin şıklığını Tundra Sky karolarla tamamlayabilirsiniz.

10 YENİ SENTO Göz alıcı fonksiyonellik. Şık ve sıcak tasarımıyla göz dolduran Sento serisinde, bir banyoda ihtiyaç duyulan tüm modüller yer alıyor. Farklı boyutlardaki temizlik malzemelerinin depolanabileceği dolaplar, çamaşır makinesi özel alanı veya çamaşır sepeti gibi birçok ayrıntının düşünüldüğü seri, tüm ihtiyaçlara yanıt veren bir fonksiyonellikle geliyor. Ayaklı ve ayaksız kullanım seçeneğine sahip seride, ince ve yuvarlatılmış köşeleri ile dar alanlarda ferahlık ve kolay temizlik imkânı sunuyor. AYDA SADECE 375 x 12 SET FİYATI ÜCRETSİZ MONTAJ* * Kampanyalı banyo mobilyalarında ücretsiz montaj imkânı TL ve üzeri kampanyalı banyo ürünü alımlarında (karo ve altyapı hizmeti hariç) tüm kampanyalı ürünlerde ücretsiz montaj imkânı. Sento serisinin şıklığını, sizin için Opaline karolarla tamamladık. Dilerseniz stilinizi en iyi yansıtacak seçimi yapmak için karo sayfalarını inceleyebilirsiniz Sento Rim-ex Asma Klozet Seti 7748B A41445+A Sento Rim-ex Asma Klozet Sento Yavaş Kapanır Kapak Artema X-Line Ankastre Stop Valf (sıva üstü + sıva altı) 3/6 lt Gömme Rezervuar Loop R Kumanda Paneli (parlak krom) Sento Lavabo Dolabı Sento Lavabo Dolabı, 80 cm (kapaklı) (ayaksız) (lavabo dâhil) (mat beyaz) X-Line Lavabo Bataryası A42321 Artema X-Line Lavabo Bataryası A45200 Artema Ara Musluk (2 adet) X-Line Banyo Bataryası A42324 Artema X-Line Banyo Bataryası Sento Ledli Dolaplı Ayna Sento Ledli Dolaplı Ayna, 80 cm (açık meşe) Slim 3F Sürgülü El Duşu Takımı A45678 Artema Slim 3F Sürgülü El Duşu Takımı 180 Pakete ekleyebileceğiniz ürünler Sento Boy Dolabı / Sento Boy Dolabı, 40 cm (ayaksız) (mat beyaz) (sol/sağ) Sento Çamaşır Makinesi Dolabı / Sento Çamaşır Makinesi Dolabı, 105 cm (mat beyaz) (sol/sağ) Sento Üst Dolap Sento Üst Dolap, 105 cm (mat beyaz) Lavabo dolabının cm, kapaklı, tek çekmeceli, çift çekmeceli, ayaklı ve ayaksız alternatifleri mevcuttur. Seride yer alan tüm ürünlerin renk seçenekleri mevcut olup tüm renk ve ebatları kampanya kapsamındadır. Ürünlerde ebat değişikliği yapıldığı takdirde paket fiyatı da değişiklik gösterir. Paket fiyatlarına; boy dolabı, yıkanma alanı, karo seramikler ve fotoğraftaki aksesuarlar dâhil değildir. Kampanya fiyatlarına KDV dâhildir. Taksitli ödemelerde geçerlidir. Tavsiye edilen perakende satış fiyatlarıdır. Yavaş Kapanır Tam Açılır Sensör Led Aydınlatma Termoform Mat Beyaz Mat Antrasit Mat Krem

11 Çamaşır makineniz için özel tasarlanan tekerlekli saklama alanı, içindeki raf ve kirli sepetiyle fonksiyonel kullanım sunuyor. Temizlik setlerinize banyolarda hijyenik ve kullanışlı bir yer açan temizlik gereçleri dolabı sayesinde, kova, paspas, temizlik bezi ve sopası gibi malzemeleri saklamak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Sento serisinin şıklığını Miniworks karolarla tamamlayabilirsiniz.

12 D-LIGHT Zamana meydan okuyan tasarımlar Zaman akıp gidiyor. Her yeni gün koşuşturmayla başlıyor ve koşuşturmayla bitiyor. Günün başladığı ve bittiği anlarda aradığınız sakinlik D-Light serisinde karşınıza çıkıyor. Sade ama güçlü. D-Light tasarımının temelinde bu iki kavram yatıyor. Göz yormayan ama bir o kadar da işlevsel detaylarla şekillenen D-Light ta size sadece düşlediğiniz alanı tasarlamak kalıyor. AYDA SADECE 312 x 12 SET FİYATI ÜCRETSİZ MONTAJ* * Kampanyalı banyo mobilyalarında ücretsiz montaj imkânı TL ve üzeri kampanyalı banyo ürünü alımlarında (karo ve altyapı hizmeti hariç) tüm kampanyalı ürünlerde ücretsiz montaj imkânı. D-Light serisinin şıklığını, sizin için Opaline karolarla tamamladık. Dilerseniz, stilinizi en iyi yansıtacak seçimi yapmak için karo sayfalarını inceleyebilirsiniz. 1 2 D-Light Rim-ex Asma Klozet Seti 5911B A41448+A D-Light Rim-ex Asma Klozet D-Light Yavaş Kapanır Kapak Artema Flo S Ankastre Stop Valf (sıva üstü + sıva altı) 3/6 lt Gömme Rezervuar Loop R Kumanda Paneli (mat krom) D-Light Lavabo Dolabı D-Light Lavabo Dolabı, 90 cm (lavabo dâhil) (doğal meşe) Flo S Banyo Bataryası A41937 Artema Flo S Banyo Bataryası Elite Ayna Elite Ayna, 80 cm Slim 3F Sürgülü El Duşu Takımı A45678 Artema Slim 3F Sürgülü El Duşu Takımı 180 Pakete ekleyebileceğiniz ürünler 7 8 D-Light Boy Dolabı / D-Light Boy Dolabı, (havluluk dâhil değildir) (doğal meşe) (sol/sağ) D-Light Orta Ünite / D-Light Orta Ünite, 40 cm (doğal meşe) (sol/sağ) Lavabo dolabının 50, 70, 90, 110 cm alternatifleri mevcuttur Yavaş Kapanır Tam Açılır Sensör Led Aydınlatma Termoform Mat Beyaz Doğal Meşe Vizon Mor 3 Flo S Lavabo Bataryası A41936 Artema Flo S Lavabo Bataryası A45200 Artema Ara Musluk (2 adet) 265 Seride yer alan tüm ürünlerin renk seçenekleri mevcut olup tüm renk ve ebatları kampanya kapsamındadır. Ürünlerde ebat değişikliği yapıldığı takdirde paket fiyatı da değişiklik gösterir. Paket fiyatlarına; boy dolabı, yıkanma alanı, karo seramikler ve fotoğraftaki aksesuarlar dâhil değildir. Kampanya fiyatlarına KDV dâhildir. Taksitli ödemelerde geçerlidir. Tavsiye edilen perakende satış fiyatlarıdır.

13 Lavabo dolabı içinde bulunan hareket sensörlü LED aydınlatma, sizin hareketlerinize göre ne yapacağına karar veriyor. Enerji tasarrufu ve konfor sunuyor. D-Light serisinin şıklığını Trifolium karolarla tamamlayabilirsiniz.

14 S50 Hep en iyisini arıyordunuz. Şimdi buldunuz. Banyonuz sade ama uzun ömürlü olmalı. Yıllar geçse de her baktığınızda, her dokunduğunuzda yeni bir an yaşatmalı. İyi değil en iyi olmalı. Karşınızda S50. Tam da istediğiniz, tam da hayal ettiğiniz gibi. Uzun ömürlü banyo mobilyaları, su ısıtmak için harcanan enerjiden ve sudan tasarruf sağlayan Minimax S armatürleriyle S50 en iyisini arayanların tercihi. AYDA SADECE 279 x 12 SET FİYATI ÜCRETSİZ MONTAJ* * Kampanyalı banyo mobilyalarında ücretsiz montaj imkânı TL ve üzeri kampanyalı banyo ürünü alımlarında (karo ve altyapı hizmeti hariç) tüm kampanyalı ürünlerde ücretsiz montaj imkânı. S50 serisinin şıklığını, sizin için Opaline karolarla tamamladık. Dilerseniz, stilinizi en iyi yansıtacak seçimi yapmak için karo sayfalarını inceleyebilirsiniz S50 Rim-ex Asma Klozet Seti 7740B A41449+A S50 Rim-ex Asma Klozet S50 Yavaş Kapanır Kapak Artema Minimax S Ankastre Stop Valf (sıva üstü + sıva altı) 3/6 lt Gömme Rezervuar Loop R Kumanda Paneli (parlak krom) S50 Lavabo Dolabı S50 Lavabo Dolabı, 80 cm (lavabo dâhil) (parlak beyaz) Minimax S Lavabo Bataryası A41984 Minimax S Lavabo Bataryası A45200 Artema Ara Musluk (2 adet) Minimax S Banyo Bataryası A41994 Minimax S Banyo Bataryası Slim 3F Sürgülü El Duşu Takımı A45678 Artema Slim 3F Sürgülü El Duşu Takımı Elite Ayna Elite Ayna, 80 cm Pakete ekleyebileceğiniz ürünler 7 S50 Boy Dolabı / S50 Boy Dolabı (altın kiraz) (sol/sağ) Serenity Duş Teknesi Serenity Dikdörtgen, 120x80 cm (sifon + ayak) 80 cm (yan panel) 1200 cm (ön panel) Lavabo dolabının cm alternatifleri mevcuttur. Seride yer alan tüm ürünlerin renk seçenekleri mevcut olup tüm renk ve ebatları kampanya kapsamındadır. Ürünlerde ebat değişikliği yapıldığı takdirde paket fiyatı da değişiklik gösterir. Paket fiyatlarına; boy dolabı, yıkanma alanı, karo seramikler ve fotoğraftaki aksesuarlar dâhil değildir. Kampanya fiyatlarına KDV dâhildir. Taksitli ödemelerde geçerlidir. Tavsiye edilen perakende satış fiyatlarıdır. Yavaş Kapanır Parlak Beyaz Altın Kiraz

15 Derin olmayan lavabo sifonu sayesinde, lavabo dolabı çekmecesinde daha fazla saklama alanı sunuyor. S50 serisinin şıklığını Opaline karolarla tamamlayabilirsiniz.

16 30 ASMA KLOZET SETLERİ Ailenizin sağlığının sizin için her şeyden önemli olduğunu biliyoruz. Bu yüzden VitrA asma klozetleri kolay temizlenebilen ve hijyen sorununu ortadan kaldıran teknoloji ve çözümlerle donatıyoruz. Böylece temizlik için harcayacağınız zamanı minimuma indirirken, size de ailenize daha fazla vakit ayırma fırsatı yaratıyoruz.

17 Frame Rim-ex Asma Klozet Seti AYDA SADECE 160 x Metropole Rim-ex Asma Klozet Seti AYDA SADECE 159 x Nest Rim-ex Asma Klozet Seti AYDA SADECE 143 x Sento Rim-ex Asma Klozet Seti AYDA SADECE 123 x Loop R Kumanda Paneli Mat - Krom Renk Seçenekleri Loop R Kumanda Paneli Mat - Krom Renk Seçenekleri Select Kumanda Paneli Siyah - Beyaz Renk Seçenekleri Select Kumanda Paneli Siyah - Beyaz Renk Seçenekleri Yumuşak hatları, ince klozet kapağı ve ince kapaklı rezervuarıyla Sento asma klozet seti, banyonuza kusursuz bir uyum ve şıklık getiriyor. 7743B A42493+A Rim-ex Asma Klozet (beyaz) Frame Yavaş Kapanır Kapak Ankastre Suit U Stop Valf (sıva üstü + sıva altı) 3/6 lt Gömme Rezervuar Select Kumanda Paneli (siyah, krom buton) Özellikleri Rim-ex Kanalsız Hazne Toplam 70 TL farkla VitrAClean özelliğini ekleyebilirsiniz. 7672B A41449+A Metropole Rim-ex Asma Klozet (deterjan hazneli) Metropole Yavaş Kapanır Kapak Artema Ankastre Stop Valf (sıva üstü + sıva altı) 3/6 lt Gömme Rezervuar Select Kumanda Paneli (siyah, krom buton) Özellikleri Rim-ex Kanalsız Hazne Toplam 70 TL farkla VitrAClean özelliğini ekleyebilirsiniz. 5176B A41445+A Nest Rim-ex Asma Klozet Nest Slim Kapak Artema X-Line Ankastre Stop Valf (sıva üstü + sıva altı) 3/6 lt Gömme Rezervuar Loop R Kumanda Paneli (mat krom) Özellikleri VitrAClean 7748B A41445+A Sento Rim-ex Asma Klozet Sento Yavaş Kapanır Kapak Artema X-Line Ankastre Stop Valf (sıva üstü + sıva altı) 3/6 lt Gömme Rezervuar Loop R Kumanda Paneli (parlak krom) Özellikleri Rim-ex Kanalsız Hazne Toplam 70 TL farkla VitrAClean özelliğini ekleyebilirsiniz. D-Light Rim-ex Asma Klozet Seti AYDA SADECE 102 x S50 Rim-ex Asma Klozet Seti AYDA SADECE 95 x Yıkama suyuna deterjan karıştırmaya olanak veren VitrAfresh özelliği tuvaletin içinde sağlığa zararlı organizmaların oluşmasını engelliyor ve banyonuzda hoş bir koku bırakıyor. Loop R Kumanda Paneli Mat - Krom Renk Seçenekleri Loop R Kumanda Paneli Mat - Krom Renk Seçenekleri D-Light asma klozet, 3-6 lt lik yıkama sağlayan rezervuarı ile standart klozetlere göre %40 oranında su tasarrufu sağlıyor B A41448+A D-Light Rim-ex Asma Klozet D-Light Yavaş Kapanır Kapak Artema Flo S Ankastre Stop Valf (sıva üstü + sıva altı) 3/6 lt Gömme Rezervuar Loop R Kumanda Paneli (mat krom) Özellikleri Rim-ex Kanalsız Hazne Toplam 70 TL farkla VitrAClean özelliğini ekleyebilirsiniz. Toplam 105 TL farkla VitrAfresh özelliğini ekleyebilirsiniz. 7740B A41449+A S50 Rim-ex Asma Klozet S50 Yavaş Kapanır Kapak Artema Minimax S Ankastre Stop Valf (sıva üstü + sıva altı) 3/6 lt Gömme Rezervuar Loop R Kumanda Paneli (parlak krom) Özellikleri Rim-ex Kanalsız Hazne Toplam 70 TL farkla VitrAClean özelliğini ekleyebilirsiniz.

18 V-care V-care Akıllı Klozet, 60 cm, comfort AYDA SADECE 283 x B VitrA dan hijyenik ve konforlu yeni nesil klozet deneyimi: V-care Üstelik 15 Aralık a kadar %40 a varan indirim fırsatıyla! 34 * Kampanyalı V-care ürün alımına ücretsiz montaj hizmeti verilmektedir.

19 YIKANMA ALANLARI VE DUŞ SİSTEMLERİ Hayal ettiğiniz yıkanma alanının sizin için sadece arınma ve temizlenme değil, konfor ve mutluluk anlamına da geldiğini biliyoruz. VitrA olarak tam da bu yüzden son teknolojileri kullanarak size özel yıkanma alanları tasarlıyor; banyonuzu daha güvenli, konforlu ve estetik hale getirerek tüm beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacak çözümler sunuyoruz. 36

20 Roomy Yıkanma Alanı AYDA SADECE 533 x Serenity Duş Teknesi AYDA SADECE 113 x Optimum Duş Teknesi AYDA SADECE 56 x Dolaplı Kompakt Duş Ünitesi 120x90 cm (sol) Özellikleri Termostatik Batarya, Duş Kolonu, Geniş Oturma Alanı, Çekmece (saklama alanı) fiyata dâhildir. Roomy nin 90 cm genişliğindeki oturma alanı, hem ailenizin çocuk ve yaşlı üyeleri için ergonomik kullanım sağlıyor hem de derin çekmeceli bir saklama ünitesi olarak kullanılabiliyor Serenity Dikdörtgen 120x80 Flat (ayak + sifon) Duş Teknesi, 90x90 cm (köşe flat) (sifon + ayak + ön panel) Flat, Monoflat, Monoblok opsiyonları CM arası U duvarlar için %100 uzunluk uyumu Şık Metal Sifon Kapağı 80x80 cm alternatifi mevcuttur. Monoblok seçeneği mevcuttur. Toplam 50 TL farkla VitrA Kaydırmaz özelliğini ekleyebilirsiniz. Zest Yıkanma Alanı AYDA SADECE 398 x Style X 1F Sürgülü El Duşu Takımı AYDA SADECE 31 x Shine Square 3F Sürgülü El Duşu Takımı AYDA SADECE 27 x Slim 3F Sürgülü El Duşu Takımı AYDA SADECE 15 x Kompakt Duş Ünitesi, Mat Siyah, 120x90 cm. (sağ) A45538 Sürgülü El Duşu Takımı, Krom A45630 Sürgülü El Duşu Takımı A45678 Sürgülü El Duşu Takımı Özellikleri Temperli Cam Kabin, Üç Yönlü Batarya, El Duşu, Tepe Duşu, Su Çıkış Ucu fiyata dâhildir. 160x90 cm, 90x90 cm alternatifleri mevcuttur. Mat Gri Mat Siyah VitrA Kaydırmaz Zest yıkanma ünitesinin yağmur etkisi yaratan Artema Solex tepe duşu banyo keyfinizi yepyeni bir boyuta taşıyor. Su Su Su Kolay Temizleme Kolay Temizleme Kolay Temizleme Kolay Montaj Kolay Montaj 38

21 ARMATÜRLER VE EVİYE BATARYALARI Banyonuzdaki her detay, mutluluğu beraberinde getirir ve mutlu ortamlardaki çocuklar onlara sunulanları daha kolay öğrenirler. Artema armatürleri ile banyonuzu daha keyifli hale getirebilir, çocuklarınıza temizliğin ve tasarrufun önemini anlatabilirsiniz. 40

22 Brava Lavabo Bataryası AYDA SADECE 65 x Brava Banyo Bataryası AYDA SADECE 104 x X-Line Lavabo Bataryası AYDA SADECE 21 x X-Line Banyo Bataryası AYDA SADECE 29 x A42352 A42356 A42321 A42324 Kendi kendini temizleyen silikon musluk ucu ile kireçli görüntüye son. X-Line armatürler %90 a varan su tasarrufu sağlıyor. Yeşi Bina Sertifikası Enerji Avrupa Su Etiketi Su Enerji Yeşi Bina Sertifikası Enerji Avrupa Su Etiketi Su Enerji Nest Lavabo Bataryası AYDA SADECE 50 x Nest Banyo Bataryası AYDA SADECE 75 x Flo S Lavabo Bataryası AYDA SADECE 18 x Flo S Banyo Bataryası AYDA SADECE 24 x A42300 A42242 A41936 A41937 Yeşi Bina Sertifikası Enerji Avrupa Su Etiketi Su Enerji Su Enerji Su Enerji Suit U Lavabo Bataryası YENİ AYDA SADECE 44 x Suit U Banyo Bataryası YENİ AYDA SADECE 65 x Minimax S Lavabo Bataryası AYDA SADECE 17 x Minimax S Banyo Bataryası AYDA SADECE 23 x A42467 A42488 A41984 A41994 Yeşi Bina Sertifikası Enerji Avrupa Su Etiketi Su Enerji Su Enerji Tüm serilerdeki ankastre ürünler kampanyaya dâhildir.

23 ARTEMA İLE Her şeyı Masterline Maestro Pull-Down AYDA SADECE 58 x Masterline Harmony XL Pull-Out AYDA SADECE 38 x A42145 A42147 kolayca yikama devrını açin Artema bataryaların uzayan spiral hortumu sayesinde en geniş mutfak eşyalarınızı rahatça yıkayın, sprey özelliğiyle detaylı temizlik gerektiren her şeyi kolayca temizleyin. spiral hortum ÖZELLİĞİ SPREY AKIŞ ÖZELLİĞİ Mutfakta en güvenilir yardımcınız olacak pratik özellikler ve özel fonksiyonlar, Masterline koleksiyonu eviye bataryalarında bir araya geldi. Spiral hortumu, 360 o döner yaylı çıkış ucu, el yakmayan hareketli el duşu ve sprey özelliğine sahip Masterline eviye bataryaları ile fırın tepsisinden meyve sebzeye detaylı temizlik gerektiren her şeyi kolayca temizleyebilirsiniz. Masterline Maestro Pull-Out A42146 AYDA SADECE 55 x Idealine Verona Eviye bataryası A Yeşi Bina Sertifikası Avrupa Su Etiketi AYDA SADECE 41 x

24 46 KARO SERAMİK SERİLERİ Eviniz, yaşadığınız alanlar, sizin tarafınızdan tasarlanan her mekân sizi, kişiliğinizi, zevklerinizi ve tarzınızı yansıtmalı. Yaşam alanlarınızı tasarlarken özgürce hayal etmeniz ve hayallerinizi gerçeğe dönüştürmeniz için size sınırsız karo seçenekleri sunuyoruz.

25 YENİ Aspenwood Doğal ve modern Aspen in karakteristik doğasıdan ilham alan, geleneksel ahşap görünümlü zeminler için doğal ahşap renk ve modern tasarım alanları için de ham renk tonlarına sahip ahşap dokulu seramik serisi, Aspenwood. Aspenwood GREJ R10A REK K945692R 20x120 cm. Aspenwood GRI R10A REK K945693R 20x120 cm. Aspenwood VIZON R10A REK K945696R 20x120 cm. Aspenwood KIZIL R10A REK K946243R 20x120 cm Aspenwood serisinde; Gri, Koyu Gri, Grej, Koyu Grej, Antrasit, Venge, Koyu Venge, Vizon, Bej ve Kızıl renk seçenekleri mevcuttur. Eccentric Göz alıcı güzellik Otantik ve yarı değerli Agatha taşının güzelliğinden ilham alan yeni seramik serisi, Eccentric. Bu değerli taş görünümüyle mekânlara bir mücevher gibi ışıltı katıyor. Eccentric Beyaz Parlak Rek K945165R 30x60 cm. Eccentric Kemik Dekor Parlak Rek K945169R 30x60 cm Eccentric Kemik Parlak Rek K357025FCPR 60x60 cm. Eccentric Gri Parlak Rek K357024FCPR 60x60 cm Eccentric serisinde; Parlak Gri, Parlak Beyaz, Parlak Kemik renk seçenekleri mevcuttur.

26 Ice and Smoke Betonun özgün ve modern yorumu Temel yapı malzemelerinin baskın olarak kullanıldığı porselen serisi Ice & Smoke; buz ve duman renkleri, doğal görünümlü dokusu ve geometrik dekorlarıyla ferah bir mekân yaratmaya olanak sağlıyor. Ice & Smoke Duman Gri R9 Rek K937485R 10x80 cm. Ice & Smoke Buz Gri R9 Rek K937076R 40x80 cm Ice & Smoke Duman Gri R9 Rek K937640R 60x60 cm. 70 Ice & Smoke Buz Gri R9 Rek K937054R 80x80 cm. Ice & Smoke serisinde; Duman Gri ve Buz Gri renk seçenekleri mevcuttur. 115 Metamarmo Cesaretin çekiciliği Akışkan mermer damarlarının çarpıcı renklerini ve gökyüzünün ışıltısını içinde barındıran mermer dokulu seramik serisi. Metalik tamamlayıcı parçaları ve olağanüstü renkleri ile mekânlara cesur bir hava kazandırıyor. YENİ Metamarmo Krem Parlak Rek K944996R 33x100 cm. Metamarmo Beyaz K. Dalga Dekor Parlak Rek K944999R 33x100 cm. Metamarmo Mavi 3D Büyük Dalga Dekor Parlak Rek K945078R 33x100 cm. Metamarmo Krem Lappato Rek K945020LPR 60x60 cm Metamarmo serisinde; Parlak Beyaz, Parlak Mavi ve Krem renk seçenekleri mevcuttur.

27 YENİ Minimal şıklık Yaşam alanlarını zamanın ruhuyla buluşturan; temel renkleri, modüler boyutları ve benzersiz detayları bir araya getiren yeni ve şık minimal seramik serisi. Ral 1500 Siyah Parlak (NF) K x5 cm. Ral Krem Mat (NF) K x10 cm. Ral 1500 Siyah Metro Parlak K x20 cm. Ral 1500 Siyah Bumpy Parlak K x20 cm. Ral 9016 Beyaz Balıksırtı Parlak (NF) K x20 cm Ral Krem Crosshatch Parlak (NF) Ral Krem Bumpy Parlak (NF) Ral Krem Mat K x20 cm. Ral 9016 Beyaz Parlak K x30 cm. Ral 1500 Siyah Brick Parlak (NF) K x20 cm. K x10 cm. K x10 cm Ral 9016 Beyaz Mat K1R x30 cm. 50 Ral 9016 Beyaz Parlak (NF) K ,5x2,5 cm. 185 Ral Krem Bumpy Parlak K x20 cm. 65 Ral 9016 Beyaz Bumpy Parlak K x30 cm. 75 Hexagon Ral 1500 Siyah Mat K x24 cm. 120 Ral 9016 Beyaz Mat (NF) K x10 cm. Hexagon Ral Krem Mat (NF) K ,5x2,5 cm. Altın Bumpy Parlak K x20 cm. Altın Metro Parlak K x20 cm serisinde; Parlak ve Mat Beyaz, Parlak ve Mat Krem, Parlak ve Mat Siyah, Parlak Altın renk seçenekleri mevcuttur.

28

29 YENİ Opaline Mermerin ihtişamı Agatha mermerinin doğal güzelliğini platin ve altın detayların zengin ihtişamı ile buluşturan seramik serisi Opaline, mermer dokulu parlak yüzeyi ve modern çizgileriyle kullanıldığı mekânları aydınlatıyor. Opaline Krem Parlak Rek K945051R 25x70 cm. Opaline Gri Parlak Rek K945052R 25x70 cm. Opaline Krem 3D Dekor Parlak Rek K945053R 25x70 cm Opaline Gri Parlak Rek K357011FCPR 60x60 cm. 70 Opaline serisinde; Krem, Gri, Parlak Gri, Platin Gri ve Altın renk seçenekleri mevcuttur. Pera Yaşamın kontrastı Adını İstanbul un tarihi dokusundan ve güzelliğinden alan seramik serisi, Pera. Siyah ve beyazın muhteşem kontrastı, geçmişin tasarımlarını hatırlatan rölyef desenleri ve kalıcı cazibesi ile mekânlara hayat katıyor. Pera Beyaz R9 Rek Pera Siyah R9 Rek Pera Gri R9 Rek Pera Gri Dekor R9 Rek K924211R 20x120 cm. K924222R 20x120 cm. K944491R 20x120 cm. K944494R 20x120 cm Pera serisinde; Beyaz, Siyah ve Gri renk seçenekleri mevcuttur.

30 YENİ Trifolium Doğal güzelliğin uyumu Dünyaca ünlü Dark Olive ve Gold Calatta mermerlerinin doğal güzelliğini buluşturan mermer dokulu seramik serisi. Altın bordürleri ve çarpıcı renklere sahip mermerlerin doğallığı yaşam alanlarınıza değer katıyor. Trifolium Light Olive Parlak K x60 cm. Trifolium Mix Küçük 3D Dekor Parlak K x60 cm Trifolium Gold Calacatta Mat K x45 cm. 35 Trifolium Dark Olive Parlak Rek K357009FCPR 60x60 cm. 60 Trifolium serisinde; Parlak Altın, Koyu, Gold, Calacatta ve Light Olive ve Dark Olive renk seçenekleri mevcuttur. Tundra Sky Mermerin modern estetiği Tundra grisi mermerin doğal güzelliğini beton dokusunun modern estetiği ile birleştiren seramik serisi. Mat ve parlak yüzeylerin mükemmel uyumu, üç boyutlu yüzeyleri ve dalgalı dekorları ile benzersiz mekânlar yaratıyor. Tundra Sky Sky Beton Beyaz Mat Rek K944970R 25x70 cm. Tundra Sky Gri Parlak Rek K944968R 25x70 cm. Tundra Sky Gri 3D Dekor Parlak Rek K944972R 25x70 cm Tundra Sky Gri Lappato Rek K945016LPR 60x60 cm. 70 Tundra Sky serisinde; Mat, Parlak Beyaz ve Mat, Parlak Gri renk seçenekleri var.

31 Versus Zıtlıklardaki uyum Silver Fantasy mermerini, doğalına en yakın tonlarıyla mekânlara yansıtan yeni seramik serisi Versus, zıtlıklardan besleniyor; döşendiği her ortamda minimal ve modern bir algı yaratıyor. Versus Beyaz Parlak Rek K941243R 30x60 cm. 50 Versus Beyaz 3D Dekor Parlak Rek K941221R 33x100 cm. Versus Gri 3D Dekor Parlak Rek K941232R 33x100 cm. Versus Antrasit LPR K943302LPR 60x60 cm Versus serisinde; Beyaz, Gri ve Antrasit renk seçenekleri mevcuttur.

32 İl İlçe Unvan Telefon No. İl İlçe Unvan Telefon No. VitreAlity nin sanal gerçeklik gözlüğünü takarak seçtiğiniz banyo setini, sanki banyonuzun içineymiş gibi 3 boyutlu olarak görebilirsiniz. VitreAlity yi deneyimleyeceğiniz VitrA satış noktaları ikonu ile belirtilmiştir. Adana Çukurova Stilpark (0322) Adana Seyhan İntema Mağaza (0322) Aksaray Merkez Alakuş (0382) Ankara Altındağ Kibaroğlu (0312) / Ankara Altındağ Yiğitcan (0312) Ankara Çankaya İntema Mağaza (0312) Ankara Çankaya Eskihisar (0312) Ankara Ulus Eskihisar (0312) Ankara Çankaya Kibaroğlu (0312) Ankara Çankaya Akduman (0312) / Ankara Çayyolu Arche Dizayn (0312) Ankara Çayyolu B.N.D. (0312) Ankara Çayyolu Kibaroğlu (0312) Ankara Yenimahalle Akduman (0312) / Antalya Kalkan Kanga (0242) Antalya Kırcami Güvercinler (0242) Antalya Kemer Güvercinler (0242) Antalya Konyaaltı Güvercinler (0242) Antalya Kumluca Parçaoğlu (0242) Antalya Manavgat Optimum (0242) Antalya Muratpaşa Akay (0242) Antalya Muratpaşa Kıvrak (0242) Antalya Serik Özpaser (0242) Aydın Didim Didim Karya (0256) Aydın Kuşadası Yavuz Demir (0256) Aydın Merkez Life Koza (0256) Aydın Nazilli Öztürk (0256) Balıkesir Edremit Uytun (0266) Balıkesir Bandırma Çemtaş (0266) (4. hat) Bursa Nilüfer B.M. Koleksiyon (0224) Çanakkale Merkez Yavaşoğlu (0286) Çorum Merkez İntegral Denizli Merkez Bayyurt (0258) Denizli Pamukkale Bellanina (0258) Diyarbakır Bağlar İDK (0412) Edirne Merkez ABM (0284) Erzincan Merkez Tapanoğlu (0446) Erzurum Yakutiye Koçlar (0442) Gaziantep Şehitkamil İntema Mağaza (0342) Gaziantep Şehitkamil Ser-Pa (0342) / Giresun Merkez Giresun Yapı (0454) Hatay Antakya Çalış (0326) Hatay İskenderun İnan (0326) (Pbx) / Hatay İskenderun Ekenel (0326) Isparta Merkez Güvercinler (0246) İstanbul Altunizade Barakat (0216) / (0544) İstanbul Kozyatağı Güneyliler (0216) İstanbul Ataşehir Prodea (0216) İstanbul Avcılar Evdema (0212) İstanbul Bakırköy Yapımetal (0212) İstanbul Başakşehir Evdema (0212) İstanbul Beşiktaş Olcay (0212) / / İstanbul Beykoz Başar İş (0216) İstanbul Beyoğlu Olcay (0212) / / İstanbul Beyoğlu Yenigün (0212) / İstanbul Etiler Er Yapı (0212) İstanbul Göktürk Çağdaş (0212) İstanbul Güzelce Evdema (0212) İstanbul Güneşli Olcay Yapı (0212) İstanbul Kadıköy İntema Mağaza (0216) İstanbul Kadıköy Önalanlar (0216) İstanbul Erenköy Güneyliler (0216) İstanbul Kadıköy Akınlar (0216) İstanbul Kağıthane Simtaş (0212) İstanbul Kartal Neslibey Demirhan (0216) İstanbul Kozyatağı Evdema (0216) (3. hat) İstanbul Maltepe İdeal (0216) İstanbul Maltepe MN Dizayn (0216) İstanbul Mecidiyeköy Evdema (0212) (Pbx) İstanbul Sarıyer Nesil Dekor (0212) İstanbul Sarıyer Nesil Dekor (0212) İstanbul Şişli İntema Mağaza (0212) İstanbul Ümraniye Evdema (0212) İstanbul Ümraniye Neslibey Demirhan (0216) İzmir Bornova Artemis (0232) İzmir Bornova Desay (0232) İzmir Çeşme İntema Mağaza (0232) İzmir Karabağlar Kirazoğlu (0232) / İzmir Karşıyaka Kirazoğlu (0232) İzmir Konak İntema Mağaza (0232) İzmir Konak Ömer ve A. Haldun Uzluer (0232) İzmir Konak Bayyurt (0232) Kayseri Melikgazi Eskihisar (0352) Kayseri Melikgazi Karamercan (0352) Kırşehir Merkez Lorenart (0386) Kocaeli Başiskele Fa Yapı (0262) (Pbx) Kocaeli Gebze Güneyliler (0262) Kocaeli Gölcük Okan (0262) Konya Karatay Akköşe (0332) Manisa Merkez Güven (0236) Manisa Salihli Zirve (0236) Mersin İçel HTC Yapı (0324) Mersin Tarsus Akdemirler (0324) Mersin Toroslar Batı (0324) Mersin Yenişehir Akdemirler (0324) Mersin Yenişehir Gültekinler (0324) Muğla Bodrum Önderler (0252) Muğla Bodrum İlka (0252) Muğla Datça Ersöz (0252) Muğla Fethiye Bahadır (0252) Muğla Merkez Özsan (0252) Muğla Ortaca Yapı Üretim (0252) Nevşehir Merkez En-Fa (0384) Ordu Fatsa Öz Aydemir (0452) Ordu Merkez Konut (0452) Ordu Merkez Titiz Mühendislik (0452) Rize Merkez Kopuz (0464) Sakarya Serdivan Bes Aydınlar (0264) Samsun Atakum İntema Mağaza (0362) Samsun Çarşamba Anayurt (0362) Samsun İlkadım Çağman (0362) Samsun İlkadım Süer (0362) Sivas Merkez Tuztaş (0346) Tekirdağ Çorlu ABM (0282) Tokat Merkez Niksar Kayalar (0356) Trabzon Merkez Sayitoğlu (0462) / Trabzon Merkez Nato Yapı (0462) Van Merkez Soyalp (0432) VitrA / Artema VitrA / Artema / İntema Mutfak VitrA / Artema / İntema Mutfak / Villeroy&Boch VitrA / Artema / Villeroy&Boch Vitreality Kampanya fırsatlarına İntema Mağazaları, VitrA yetkili satıcıları ve kampanyaya katılan VitrA satış noktalarından ulaşabilirsiniz. Listede belirtilenler haricindeki tali satış noktalarından yapılacak satışlar bu kampanya kapsamında değildir. 62

33 Kampanya Şartları Kampanya 15 Eylül - 15 Aralık 2017 tarihleri arasında ve Eczacıbaşı Yapı Gereçleri A.Ş. tarafından belirlenen ürünlerde geçerlidir. Kampanya sadece nihai tüketiciler tarafından yapılacak perakende alımlarda geçerli olup, toplu alımlarda geçerli değildir. Karo serilerinde belirtilen fiyatlara derz ve işçilik dâhil değildir. Banyo ürün grubundan KDV dâhil TL (karo hariç) ve üzeri kampanyalı ürün satın alımı yapan müşterilerimiz, işçilik ve alt yapı hizmeti hariç tüm satın alınan kampanyalı ürünlerde bedelsiz montaj hakkına sahip olur TL ve üzeri kampanyalı banyo ürün alımı yapan perakende müşterileri KDV dâhil 500 TL değerinde aksesuar hediye çeki hakkına sahip olur. Hediye çeki yalnızca EYAP tarafından belirlenen ürünlerde geçerlidir. Kampanyalı V-care klozetlerde bedelsiz montaj hakkı mevcuttur. Her bir montaj hakkı tek bir adres/daire için geçerlidir. Toplu iş satışları bedelsiz montaj kapsamı dışındadır. Banyo mobilyalarının ve diğer banyo ürünlerinin bedelsiz montaj hakkı, altyapısı hazır olan alanlarda geçerli olup 31 Aralık 2017 ye kadar kullanılabilir. Montaj kampanyası sadece VitrA-Artema yetkili servisleri tarafından yapılacak uygulamalarda geçerlidir. Baskı ve dizgiden kaynaklanan hatalardan Eczacıbaşı Yapı Gereçleri A.Ş. sorumlu değildir. Eczacıbaşı Yapı Gereçleri A.Ş. ürünlerde teknik olarak değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Ürünlerimizin doğru ve kaliteli montajı için lütfen Danışma Hattı ndan yetkili servislerimize başvurunuz. Danışma Hattı:

Nisan Genel Dağıtım İntema A.Ş. Büyükdere Cad. Ali Kaya Sok. No: 5 K: 4 Levent / İstanbul Tel: (0212) Faks: (0212)

Nisan Genel Dağıtım İntema A.Ş. Büyükdere Cad. Ali Kaya Sok. No: 5 K: 4 Levent / İstanbul Tel: (0212) Faks: (0212) Nisan 2017 Genel Dağıtım İntema A.Ş. Büyükdere Cad. Ali Kaya Sok. No: 5 K: 4 Levent 34394 / İstanbul Tel: (0212) 350 80 00 Faks: (0212) 350 85 80 İÇİNDEKİLER BANYO SETLERİ 2017 VİTRA YENİLİKLERİ 6 8 ASMA

Detaylı

Sonbaharı renklendiren fırsatlar, VitrA da!

Sonbaharı renklendiren fırsatlar, VitrA da! %40 a varan indirim Sonbaharı renklendiren fırsatlar, VitrA da! Seçili ürünlerde %40 a varan indirim imkânı VitrA da. Siz de 1 Eylül 30 Kasım tarihleri arasında satış noktalarımıza gelin, sonbaharı renklendiren

Detaylı

ARADIĞIN SICAKLIK ONDA

ARADIĞIN SICAKLIK ONDA 1 ARADIĞIN SICAKLIK ONDA Konu bebeğinizin banyosu olunca ne kadar hassas olduğunuzu biliyoruz, Artema AquaHeat termostatik batarya ile suyu sizin için en ideal sıcaklığa sabitliyoruz. % 40 a varan indirim

Detaylı

. ÖDÜL IKONLARI . IKON ANLAMLARI. Temmuz 2016

. ÖDÜL IKONLARI . IKON ANLAMLARI. Temmuz 2016 1 Temmuz 2016 Genel Dağıtım İntema A.Ş. Büyükdere Cad. Ali Kaya Sok. No: 5 K: 3 Levent 34394 / İstanbul Tel: 0212 350 80 00 Fax: 0212 350 85 80. ÖDÜL IKONLARI 11 yıldır yenilikçi teknolojiler geliştiren

Detaylı

MDF ÜZERİ LAKE PARLAK BEYAZ PARLAK SİYAH BAS AÇ İÇTEN AYDINLATMA SENSÖR

MDF ÜZERİ LAKE PARLAK BEYAZ PARLAK SİYAH BAS AÇ İÇTEN AYDINLATMA SENSÖR Banyo Mobilyaları Freedom by MDF ÜZERİ LAKE PARLAK BEYAZ PARLAK SİYAH BAS AÇ İÇTEN AYDINLATMA SENSÖR Freedom by Freedom Banyo Takımı nda VitrAArtema Yetkili Servisleri tarafından sadece perakende satışlarda

Detaylı

Bugünün aileleri için en yeni banyo fikirleri

Bugünün aileleri için en yeni banyo fikirleri Bugünün aileleri için en yeni banyo fikirleri İçindekiler Giriş 2-4 Nest Trendy 5-19 Nest 20-27 Blue Life 28 Teknik Sayfalar 30-62 2 Aile banyolarına, aile boyu konfor... Nest serisiyle Pentagon Design

Detaylı

Banyo Mobilyaları SATIŞ HATTINA ALINAN ÜRÜNLER SATIŞ HATTINDAN KALKAN ÜRÜNLER UYGULAMA DEĞİŞİKLERİ REVİZYON YAPILAN ÜRÜNLER

Banyo Mobilyaları SATIŞ HATTINA ALINAN ÜRÜNLER SATIŞ HATTINDAN KALKAN ÜRÜNLER UYGULAMA DEĞİŞİKLERİ REVİZYON YAPILAN ÜRÜNLER SATIŞ HATTINA ALINAN ÜRÜNLER T4 serisi S50+ serisi S20 serisi Espace serisine termoform kaplamalı yeni ürünler eklenmiştir: 54909, 54911, 54910, 54912, 54913, 54916, 54914, 54917, 54915, 54918, 54919,

Detaylı

DİL KURSLARI İNDİRİM HİZMETİ HİZMET BİRİMLERİMİZ

DİL KURSLARI İNDİRİM HİZMETİ HİZMET BİRİMLERİMİZ DİL KURSLARI İNDİRİM HİZMETİ HİZMET BİRİMLERİMİZ Hizmet Birim Sayısı 163 İl Sayısı 55 İlçe Sayısı 134 İLLER İLÇELER HİZMET BİRİMLERİ ADANA ÇUKUROVA AMERİKAN KÜLTÜR ADANA SEYHAN AMERİKAN KÜLTÜR ADANA ÇUKUROVA

Detaylı

OCAK 2015 TARİHİ İTİBARİYLE SATIŞ HATTINDAN KALDIRILACAK TEKİL ÜRÜNLER ŞUBAT 2015 TARİHİ İTİBARİYLE SATIŞ HATTINDAN KALDIRILACAK TEKİL ÜRÜNLER

OCAK 2015 TARİHİ İTİBARİYLE SATIŞ HATTINDAN KALDIRILACAK TEKİL ÜRÜNLER ŞUBAT 2015 TARİHİ İTİBARİYLE SATIŞ HATTINDAN KALDIRILACAK TEKİL ÜRÜNLER vitra.com.tr artema.com.tr vitrabluelife.com 2015 Fiyat Kataloğu Eczacıbaşı Yapı Gereçleri San. ve Tic. A.Ş nin ürünler ve teknik detaylarında değişiklik yapma hakkı saklıdır. 2015 Fiyat Kataloğu 2015

Detaylı

VISTA BANYO MOBİLYASI

VISTA BANYO MOBİLYASI B A N Y O M O B İ L Y A S I VISTA BANYO MOBİLYASI VISTA KALE VISTA. HAYAT VAR DETAYINDA. Vista nın fonksiyonel ve modüler ürünleri ihtiyaçlarınıza göre şekilleniyor, şık tasarımıyla banyonuza estetik

Detaylı

2016 Ürün Kataloğu. Banyo Mobilyaları

2016 Ürün Kataloğu. Banyo Mobilyaları 2016 Ürün Kataloğu OCAK 2016 TAR H T BAR YLE SATIŞ HATTINA ALINAN SERİLER D-Light Step Optima OCAK 2016 TAR H T BAR YLE SATIŞ HATTINA ALINAN TEK L ÜRÜNLER Aynalar/Dolaplı ayna - Mat beyaz - Doğal meşe

Detaylı

Pratik Fiyat Kataloğu Seramik ve Tamamlayıcı Ürünler Banyo Mobilyaları, Yıkanma Alanları Armatürler ve Banyo Aksesuarları

Pratik Fiyat Kataloğu Seramik ve Tamamlayıcı Ürünler Banyo Mobilyaları, Yıkanma Alanları Armatürler ve Banyo Aksesuarları 2013 Pratik Fiyat Kataloğu Seramik ve Tamamlayıcı Ürünler Banyo Mobilyaları, Yıkanma Alanları Armatürler ve Banyo Aksesuarları İÇİNDEKİLER SERAM K VE TAMAMLAYICI ÜRÜNLER ARMATÜRLER Lavabolar Standart

Detaylı

reward fonksiyonellik

reward fonksiyonellik evo Evo banyo dolabı, banyonuzun ihtiyaçları düşünülerek sizin için özel olarak tasarlandı. Birbirinden farklı ve fonksiyona sahip modüler bir sistemden oluşan Evo sizlere geniş bir alternatif sunuyor.

Detaylı

Armatürler & Banyo Aksesuarları OCAK 2015 İTİBARİYLE SATIŞ HATTINDAN KALDIRILAN ÜRÜNLER OCAK 2015 İTİBARİYLE SATIŞ HATTINA ALINAN ÜRÜNLER

Armatürler & Banyo Aksesuarları OCAK 2015 İTİBARİYLE SATIŞ HATTINDAN KALDIRILAN ÜRÜNLER OCAK 2015 İTİBARİYLE SATIŞ HATTINA ALINAN ÜRÜNLER vitra.com.tr artema.com.tr vitrabluelife.com 2015 Fiyat Kataloğu Eczacıbaşı Yapı Gereçleri San. ve Tic. A.Ş nin ürünler ve teknik detaylarında değişiklik yapma hakkı saklıdır. 2015 Fiyat Kataloğu 2015

Detaylı

İçindekiler. Konut Projeleri Geniş Banyolar 16 44 Standart Banyolar 20 46 Misafir Banyoları 22 48

İçindekiler. Konut Projeleri Geniş Banyolar 16 44 Standart Banyolar 20 46 Misafir Banyoları 22 48 S-Line İçindekiler S50 S20 Konut Projeleri Geniş Banyolar 16 44 Standart Banyolar 20 46 Misafir Banyoları 22 48 Ortak Alan Projeleri Yaşlı ve Bedensel Engelli Banyoları 26 50 Toplu Kullanım Alanları 28

Detaylı

Yuvarlak lavabo, 50 cm Beyaz Mat beyaz Mat siyah Mat bej

Yuvarlak lavabo, 50 cm Beyaz Mat beyaz Mat siyah Mat bej vitra.com.tr artema.com.tr vitrabluelife.com 2015 Fiyat Kataloğu Eczacıbaşı Yapı Gereçleri San. ve Tic. A.Ş nin ürünler ve teknik detaylarında değişiklik yapma hakkı saklıdır. 2015 Fiyat Kataloğu 2015

Detaylı

AVD İNŞAAT Herkes İçin Kaliteli Yaşam AVD İnşaat

AVD İNŞAAT Herkes İçin Kaliteli Yaşam AVD İnşaat AVD İNŞAAT Modern mimari ve değişmeyen kalite anlayışımızla güvenilir konutlar üretmek Herkes İçin Kaliteli Yaşam sunmak en önemli amacımız. Akılda kalıcı ve modern mimari konseptlerin yanı sıra, sağlam

Detaylı

SALON TAKIMLARI AYDEMİR DEKORASYON. Özel tasarım sipariş alınır. KOD NO. 316 Melodi Masa Abaroz / 222 Melodi Sandalye

SALON TAKIMLARI AYDEMİR DEKORASYON. Özel tasarım sipariş alınır. KOD NO. 316 Melodi Masa Abaroz / 222 Melodi Sandalye SALON TAKIMLARI KOD NO. 316 Melodi Masa Abaroz / 222 Melodi Sandalye KOD NO. 316 Melodi Masa Y.Siyah / 222 Melodi Sandalye farklı kombinasyonlarla olu turabilece iniz binlerce çe idi sizlere sunuyoruz,

Detaylı

SATIN ALMA KILAVUZU GODMORGON. Banyo mobilyaları

SATIN ALMA KILAVUZU GODMORGON. Banyo mobilyaları SATIN ALMA KILAVUZU Banyo mobilyaları BAKIM Mobilyayı nemli veya yumuşak deterjanlı bezle temizleyin. Sonra kuru ve temiz bir bezle kurulayın. Nemin mobilyaya işlemesini önlemek için su birikintilerinin

Detaylı

EVİNİZ İÇİN. Kentsel dönüşüm için kusursuz çözümler...

EVİNİZ İÇİN. Kentsel dönüşüm için kusursuz çözümler... EVİNİZ İÇİN Kentsel dönüşüm için kusursuz çözümler... İÇİNDEKİLER s. 2-5 Kentsel dönüşüm hakkında s. 6-15 Banyolar s. 16-19 Klozetler s. 20-23 Yıkanma Alanları s. 24-33 Armatürler s. 34-41 Seramikler

Detaylı

SERVİS VE ÜRÜN MONTAJI TALİMATNAMESİ VE FİYAT LİSTESİ (İSTANBUL DIŞINDAKİ DİĞER İLLER İÇİN FİYAT LİSTESİ)

SERVİS VE ÜRÜN MONTAJI TALİMATNAMESİ VE FİYAT LİSTESİ (İSTANBUL DIŞINDAKİ DİĞER İLLER İÇİN FİYAT LİSTESİ) SERVİS VE ÜRÜN MONTAJI TALİMATNAMESİ VE FİYAT LİSTESİ (İSTANBUL DIŞINDAKİ DİĞER İLLER İÇİN FİYAT LİSTESİ) 1. Bu fiyat listesi perakende ürünler hizmet fiyat listesidir. Listede tanımlanmamış hizmet fiyatları,

Detaylı

KATALOG 2016 Banyo / Seramik

KATALOG 2016 Banyo / Seramik KATALOG 06 Banyo / Seramik Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu nun ürünler ve teknik detaylarında değişiklik yapma hakkı saklıdır. KATALOG 06 Banyo / Seramik vitra.com.tr artema.com.tr vitrabluelife.com facebook.com/vitraturkiye

Detaylı

Nisan 2015. Genel Dağıtım İntema A.Ş. Büyükdere Cad. Ali Kaya Sok. No: 5 K: 5 Levent 34394 - İstanbul Tel: 0212 350 80 00 Fax: 0212 350 85 80

Nisan 2015. Genel Dağıtım İntema A.Ş. Büyükdere Cad. Ali Kaya Sok. No: 5 K: 5 Levent 34394 - İstanbul Tel: 0212 350 80 00 Fax: 0212 350 85 80 Nisan 015 Genel Dağıtım İntema A.Ş. Büyükdere Cad. Ali Kaya Sok. No: 5 K: 5 Levent 34394 - İstanbul Tel: 01 350 80 00 Fax: 01 350 85 80 Özgün & Modern 6 Sade & Zamansız 10 Şık & Sıcak 14 Banyolara Değer

Detaylı

Lavabolar. Klozetler. yavaş kapanır. ince kapak. hijyen. kanalsız sistem. duvara sıfır. yarım tezgah. çıkarılabilir kapak. dolap uyumlu.

Lavabolar. Klozetler. yavaş kapanır. ince kapak. hijyen. kanalsız sistem. duvara sıfır. yarım tezgah. çıkarılabilir kapak. dolap uyumlu. gizli montaj tezgah alltı Klozetler çıkarılabilir kapak asma duvara sıfır tezgah üstü dolap uyumlu Lavabolar kanalsız sistem duvara sıfır yarım tezgah hijyen Kalite Belgelerimiz İçindekiler NEO CLASSIC...3

Detaylı

2016 Fiyat Listesi. Seramik ve Tamamlay c Ürünler

2016 Fiyat Listesi. Seramik ve Tamamlay c Ürünler 2016 Fiyat Listesi Seramik ve Tamamlay c Ürünler 2016 Seramik ve Tamamlay c Ürünler Memoria Yuvarlak lavabo, 50 cm 5880B403-0041 Beyaz 2.971 5880B401-0041 Mat beyaz 3.417 Ürün Kataloğu sf: SSG-6 5880B483-0041

Detaylı

Sizi en son anneniz bu kadar şımartmıştı

Sizi en son anneniz bu kadar şımartmıştı Sizi en son anneniz bu kadar şımartmıştı Konforlu Kullanım Kapak Sıcaklık Ayarı Su Sıcaklık Ayarı Yıkama Ayarları Kötü Koku Emme Kurutma Sıcaklık Ayarı Enerji Koruma Seçenekleri Hijyen Ustası El Değmeden

Detaylı

2015 Fiyat Kataloğu 2015

2015 Fiyat Kataloğu 2015 Fiyat Kataloğu 2015 OCAK 2015 İTİBARİYLE SATIŞ HATTINDAN KALDIRILAN ÜRÜNLER Armatürler İstanbul : Siyah ve beyaz renkli tüm ürünler, A41801, A4180123, A41824, A4182423 Elegance : A4234026 Style X : Siyah

Detaylı

200 yıllık tecrübe...

200 yıllık tecrübe... 200 yıllık tecrübe... Çok uluslu bir dünya firması olan Ideal Standard International'ın kökeni 1875'te ABD'de kurulan American Standard'a dayanıyor. Farklı ülkelerin kültür ve teknolojik özelliklerini

Detaylı

KOLEJLERDE İNDİRİM HİZMETİ HİZMET BİRİMLERİMİZ

KOLEJLERDE İNDİRİM HİZMETİ HİZMET BİRİMLERİMİZ KOLEJLERDE İNDİRİM HİZMETİ HİZMET BİRİMLERİMİZ Hizmet Birim Sayısı 294 İl Sayısı 52 İlçe Sayısı 167 İLLER İLÇELER HİZMET BİRİMLERİ ADANA SEYHAN FEN BİLİMLERİ EĞİTİM KURUMLARI ADANA ÇUKUROVA UĞUR OKULLARI

Detaylı

Yeni Yalın Özgün Fikirler 2017

Yeni Yalın Özgün Fikirler 2017 Yeni Yalın Özgün Fikirler 2017 İyi yaşam için tasarım VitrA da hayallerinizi gerçekleştirmek için çalışıyoruz. Evinizi güzelleştirecek, yaşamınıza değer katacak, profesyonellere ilham verecek ürünler

Detaylı

HAKKIMIZDA. MOBSAR Mobilya Sanayi A.Ş.

HAKKIMIZDA. MOBSAR Mobilya Sanayi A.Ş. Collection HAKKIMIZDA MOBSAR Mobilya Sanayi A.Ş. 2007 de Düzce de kuruldu. Saray Holding bünyesinde kurulan İstanbul merkezli MOBSAR, Verelli markası ile mobilya sektöründe faaliyet gösteriyor. Oturma

Detaylı

Tasarruf sağlayan çevreye dost teknolojisi ve estetik duruşuyla dünyada bir ilk olan Kale Gömme Rezervuarlar; doğaya, kullanıcıya ve yapıya dost

Tasarruf sağlayan çevreye dost teknolojisi ve estetik duruşuyla dünyada bir ilk olan Kale Gömme Rezervuarlar; doğaya, kullanıcıya ve yapıya dost GÖMME REZERVUARlar Tasarruf sağlayan çevreye dost teknolojisi ve estetik duruşuyla dünyada bir ilk olan Kale Gömme Rezervuarlar; doğaya, kullanıcıya ve yapıya dost özellikleriyle öne çıkıyor. Gömme Rezervuarlar

Detaylı

Armatürler. Armatürler

Armatürler. Armatürler Armatürler Armatürler 2007.1 İstanbul Banyo Takımı nda VitrA-Artema Yetkili servislerince sadece perakende satışlarında bedelsiz montaj hizmeti verilmektedir. Koli Ürün Özellikler Kaplama Kod Fiyat (YTL)*

Detaylı

MÜŞTERİ FİYATLARI ÇIKIŞ VARIŞ TON/TL TIR/TL KG/TL

MÜŞTERİ FİYATLARI ÇIKIŞ VARIŞ TON/TL TIR/TL KG/TL MÜŞTERİ FİYATLARI ÇIKIŞ VARIŞ TON/TL TIR/TL KG/TL 10-Avc ADANA 113,40 TL 2.948,40 TL 0,113 TL 10-Avc ANKARA 75,60 TL 1.965,60 TL 0,076 TL 10-Avc ANTALYA 106,05 TL 2.757,30 TL 0,106 TL 10-Avc BALIKESİR

Detaylı

ÇIKIŞ VARIŞ TON/TL TIR/TL KG/TL

ÇIKIŞ VARIŞ TON/TL TIR/TL KG/TL MÜŞTERİ FİYATLARI ÇIKIŞ VARIŞ TON/TL TIR/TL KG/TL 10-Avc ADANA 118,65 TL 3.084,90 TL 0,119 TL 10-Avc ANKARA 78,75 TL 2.047,50 TL 0,079 TL 10-Avc ANTALYA 111,30 TL 2.893,80 TL 0,111 TL 10-Avc BALIKESİR

Detaylı

KOLEJLERDE İNDİRİM HİZMETİ

KOLEJLERDE İNDİRİM HİZMETİ KOLEJLERDE İNDİRİM HİZMETİ HİZMET BİRİMLERİMİZ İLLER İLÇELER HİZMET BİRİMLERİ ADANA ÇUKUROVA DOĞA OKULLARI ADANA KAMPÜSÜ 5% ADANA ÇUKUROVA MEKTEBİM OKULLARI %10 ADANA ÇUKUROVA MEKTEBİM OKULLARI %10 ADANA

Detaylı

BÖLÜM -VII- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI

BÖLÜM -VII- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI BÖLÜM -VII- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası 136 Elektrik, Elektronik ve Bilgisayar Mühendisliği Hizmetleri BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI 2007 yılı içinde uygulanacak olan

Detaylı

Seramik ve Tamamlay c Ürünler NİSAN 2013 TAR H T BAR YLE SATIŞ HATTINA ALINACAK ÜRÜNLER

Seramik ve Tamamlay c Ürünler NİSAN 2013 TAR H T BAR YLE SATIŞ HATTINA ALINACAK ÜRÜNLER NİSAN 2013 TAR H T BAR YLE SATIŞ HATTINA ALINACAK ÜRÜNLER Seramik Ürünler Nest Trendy: Komple seri Nest: Komple seri Metropole: Komple seri Options: 5693 Mondo asma klozet Retro: 5648 asma klozet, gizli

Detaylı

BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI

BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI 173 174 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri EK-1 BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI (BK) EMO Yönetim Kurulunun 06.11.2015 tarih ve 44/51 sayılı

Detaylı

BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI

BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI 179 180 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI (BK) EMO Yönetim Kurulunun 04.11.2017 tarih ve 45/56 sayılı

Detaylı

KOLEJLERDE İNDİRİM HİZMETİ HİZMET BİRİMLERİMİZ

KOLEJLERDE İNDİRİM HİZMETİ HİZMET BİRİMLERİMİZ KOLEJLERDE İNDİRİM HİZMETİ HİZMET BİRİMLERİMİZ Hizmet Birim Sayısı 318 İl Sayısı 55 İlçe Sayısı 146 İLLER İLÇELER HİZMET BİRİMLERİ ADANA ÇUKUROVA DOĞA OKULLARI ADANA KAMPÜSÜ ADANA ÇUKUROVA UĞUR OKULLARI

Detaylı

MUTFAK & BANYO MODERN VE KLASİĞİN BULUŞTUĞU YER, KALİTEYE HOŞ GELDİNİZ...

MUTFAK & BANYO MODERN VE KLASİĞİN BULUŞTUĞU YER, KALİTEYE HOŞ GELDİNİZ... MUTFAK & BANYO MODERN VE KLASİĞİN BULUŞTUĞU YER, KALİTEYE HOŞ GELDİNİZ... HAKKIMIZDA Gökçeler ahşap ürünleri ve dekorasyon işleri sektörün deneyimli firması Gökçeler Yapı Malzemeleri, Mobilya, İnşaat Taah.

Detaylı

Wabi Koleksiyonu - Koru

Wabi Koleksiyonu - Koru Wabi Koleksiyonu Çanakkale Seramik in lüks ürün grubuna eklediği, büyük ebatlı ürün gamının prestijli koleksiyonu Wabi; farklı tipolojilerden oluşan Koru, Iwa, Maburu ve Shiro serileri ile çağdaş ve estetik

Detaylı

2015 Perakende Hizmet Fiyat Listesi. Seramik ve Tamamlayıcı Ürünler, Banyo Mobilyaları, Yıkanma Alanları, Armatürler ve Banyo Aksesuarları

2015 Perakende Hizmet Fiyat Listesi. Seramik ve Tamamlayıcı Ürünler, Banyo Mobilyaları, Yıkanma Alanları, Armatürler ve Banyo Aksesuarları Perakende Fiyat Listesi Seramik ve Tamamlayıcı Ürünler, Banyo Mobilyaları, Yıkanma Alanları, Armatürler ve Banyo Aksesuarları 2015 Giriş 02 03 VitrA Seramik Sağlık Gereçleri 04 VitrA Tamamlayıcı Ürünler

Detaylı

İÇİNDEKİLER NORM PUNTO SELENA. Seramik ve Tamamlayıcı Ürünler 2-12 Gömme Rezervuar ve Kumanda Panelleri 13-19

İÇİNDEKİLER NORM PUNTO SELENA. Seramik ve Tamamlayıcı Ürünler 2-12 Gömme Rezervuar ve Kumanda Panelleri 13-19 İÇİNDEKİLER NORM Seramik ve Tamamlayıcı Ürünler 2-12 Gömme Rezervuar ve Kumanda Panelleri 13-19 PUNTO Armatürler Viva 22 Arta 23 Deco 24-25 Caso 26-27 Ideo 28-29 Pele 30 Tamamlayıcı Ürünler 31-32 El Duşu

Detaylı

MİNİ CHECK-UP HİZMETİ HİZMET BİRİMLERİMİZ

MİNİ CHECK-UP HİZMETİ HİZMET BİRİMLERİMİZ MİNİ CHECK-UP HİZMETİ HİZMET BİRİMLERİMİZ Hizmet Birim Sayısı 148 İl Sayısı 55 İlçe Sayısı 109 İLLER İLÇELER HİZMET BİRİMLERİ ADANA SEYHAN SEYHAN TIP MERKEZİ ADANA ÇUKUROVA ÖZEL ADANA CERRAHİ TIP MERKEZİ

Detaylı

İlgi odağı. Geberit Monolith

İlgi odağı. Geberit Monolith İlgi odağı. Geberit Monolith Stil sahipleri için. Ve hayatın keyfini çıkaranlar için. Yeni banyonuza güçlü ve ferah bir dokunuş katmak istiyorsunuz. Geberit Monolith modülleri sayesinde hiçbir şeyden ödün

Detaylı

MİNİ CHECK-UP HİZMETİ HİZMET BİRİMLERİMİZ

MİNİ CHECK-UP HİZMETİ HİZMET BİRİMLERİMİZ MİNİ CHECK-UP HİZMETİ HİZMET BİRİMLERİMİZ İLLER İLÇELER HİZMET BİRİMLERİ İNDİRİM ORANI ADANA ÇUKUROVA ÖZEL ADANA CERRAHİ TIP MERKEZİ 81% ADANA ÇUKUROVA ÖZEL EPC HASTANESİ 70% ADANA SEYHAN SEYHAN TIP MERKEZİ

Detaylı

2015 Yeni Yalın Özgün Fikirler

2015 Yeni Yalın Özgün Fikirler 2015 Yeni Yalın Özgün Fikirler içindekiler Ödüller Blue Life Yeşil Banyo Çözümleri V-care Rim-ex VitrAfresh Memoria Black Memoria Infinit Metropole Aynalar Etajerli Lavabolar Sento Klozet Kapakları Slim

Detaylı

EK-1 MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ GRUBU POSTA-KARGO İŞLEME GRUBU TOPLAM ÜNİTE

EK-1 MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ GRUBU POSTA-KARGO İŞLEME GRUBU TOPLAM ÜNİTE 1 ADANA 8 0 8 Adliyesarayı PTT Merkezi Müdürlüğü 1 Cemalpaşa PTT Merkezi Müdürlüğü 1 Çarşı PTT Merkezi Müdürlüğü 2 Çukurova PTT Merkezi Müdürlüğü 1 Sarıçam PTT Merkezi Müdürlüğü 1 Ceyhan PTT Merkezi Müdürlüğü

Detaylı

AÇIN KAPAYIN, YILLARCA KULLANIN!

AÇIN KAPAYIN, YILLARCA KULLANIN! EVİYE BATARYALARI AÇIN KAPAYIN, YILLARCA KULLANIN! Artema nın 2017 eviye bataryaları koleksiyonu için mutfağınızda yıllarca sorunsuz çalışacak, suyu verimli kullanacak ve bozulmayacak armatürler geliştirdik.

Detaylı

2016 Ürün Kataloğu. Öne Çıkanlar

2016 Ürün Kataloğu. Öne Çıkanlar 2016 Ürün Kataloğu Öne Çıkanlar Öne Çıkanlar Öne Çıkanlar İyi tasarım kazandırır. Tasarımı, yenilikçiliği, üretim kalitesi, hayata değer katan özellikleriyle VitrA ürünleri dünyanın en saygın yarışmalarında

Detaylı

18 ANTALYA ANTALYA GÜLLÜK MERKEZ MURATPAŞA : :00 KAPALI KAPALI KAPALI KAPALI

18 ANTALYA ANTALYA GÜLLÜK MERKEZ MURATPAŞA : :00 KAPALI KAPALI KAPALI KAPALI 2017 FAAL İŞYERLERİ SIRA NO BAŞMÜD. MERKEZ VE ŞUBE ADI İŞYERİ CİNSİ KIS YAZ HİZMET VERİLEN İLÇE HAFTA İÇİ CUMARTESİ PAZAR R.TATİL HAFTAİÇİ CUMARTESİ PAZAR R.TATİL AÇIKLAMALAR 1 ADANA ÇARŞI MERKEZ SEYHAN

Detaylı

VitrA Pro Yenilikler kataloğu, siz profesyonellerin iş ortağı olmak ve sizlere VitrA ve Artema nın yeni ürünlerini tanıtmak için hazırlandı.

VitrA Pro Yenilikler kataloğu, siz profesyonellerin iş ortağı olmak ve sizlere VitrA ve Artema nın yeni ürünlerini tanıtmak için hazırlandı. İçindekiler Giriş 2-3 Blue Life 4-5 Ürün bilgileri 6-13 Banyo mobilyaları 14-67 Lavabolar 68-89 Klozet, pisuvar ve tamamlayıcı ürünler 90-106 Armatür ve aksesuarlar 108-179 Yıkanma alanları 180-195 Teknik

Detaylı

MEMORIA 2013 Fiyat Kataloğu Lavabolar / Banyo mobilyaları Yıkanma alanları / Armatürler

MEMORIA 2013 Fiyat Kataloğu Lavabolar / Banyo mobilyaları Yıkanma alanları / Armatürler MEMORIA 2013 Fiyat Kataloğu Lavabolar / Banyo mobilyaları Yıkanma alanları / Armatürler çindekiler Lavabolar 4 Banyo mobilyalar 8 Y kanma alanlar 15 Armatürler 17 kon aç klamalar 20 Hislerinize dokunan

Detaylı

2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ

2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ 2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ burgbad Solitaire Serileri Solitaire Kişinin bireyselliğinin olağandışı bir şekilde ifade etmesi. Form ve fonksiyon en üst düzeydedir. Hiç şüphesiz

Detaylı

OFİS ÇÖZÜMLERİ. Hayal gücüyle yaratıcılığı birleştirir.

OFİS ÇÖZÜMLERİ. Hayal gücüyle yaratıcılığı birleştirir. OFİS MOBİLYALARI OFİS ÇÖZÜMLERİ 1986 yılından beri ofis hayatını ergonomik ürünlerle kolaylaştıran BÜROSİT, ISO standartlarında, Avrupa normlarına uygun, GS sertifkasıyla 25.000 metrekarelik bir alanda

Detaylı

NOVELTIES. www.isveabagno.it

NOVELTIES. www.isveabagno.it NOVELTIES 2015 www.isveabagno.it İtalyan Isvea dan Yeni Tasarımlarla En Yeniler... 52 yıllık deneyimiyle İtalyan Isvea beklentilerin önüne geçen tasarımlarına devam ediyor. Tarz sahibi olan, yaratıcı,

Detaylı

2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ

2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ 2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ burgbad Solitaire Serileri Solitaire Kişinin bireyselliğinin olağandışı bir şekilde ifade etmesi. Form ve fonksiyon en üst düzeydedir. Hiç şüphesiz

Detaylı

İÇİNDEKİLER MODERN STİLİZE HAYAT DOLU DOĞADAN MATERIA (4) STROMBOLI (8) OXFORD (12) TRIBECA (16) SANTORINI (18) ETOILE (22) GRAFEN (28) SCARF (32)

İÇİNDEKİLER MODERN STİLİZE HAYAT DOLU DOĞADAN MATERIA (4) STROMBOLI (8) OXFORD (12) TRIBECA (16) SANTORINI (18) ETOILE (22) GRAFEN (28) SCARF (32) 2016 Yenilikler İÇİNDEKİLER MODERN MATERIA (4) STROMBOLI (8) OXFORD (12) STİLİZE TRIBECA (16) SANTORINI (18) ETOILE (22) HAYAT DOLU GRAFEN (28) SCARF (32) DOĞADAN SAVOY (38) VERONA (40) DUNE (44) BAIA

Detaylı

Mimarinin yükseldiği her yerde

Mimarinin yükseldiği her yerde Mimarinin yükseldiği her yerde İÇİNDEKİLER Giriş Konut banyoları Otel banyoları Toplu kullanım alanları Dar mekanlar Metropole'de inovasyon Lavabo seçenekleri Klozet seçenekleri Ürün gamı Blue Life Teknik

Detaylı

Mükemmellik detaylarda gizlidir. Viega Visign gömme rezervuar kapakları.

Mükemmellik detaylarda gizlidir. Viega Visign gömme rezervuar kapakları. 2 Mükemmellik detaylarda gizlidir. Viega Visign gömme rezervuar kapakları. Bir banyonun yüzünü renkler, ışıklar ve eşyalar belirler. Ancak banyoya karakter veren, detaylardır. Viega nın Visign gömme rezervuar

Detaylı

CASABLANCA KOLEKSİYON LANSMANI

CASABLANCA KOLEKSİYON LANSMANI CASABLANCA KOLEKSİYON LANSMANI GELENEKSELLİĞİN MODERN YORUMU Masallarla büyüdük, sevdiklerimizle masallardaki gibi bir hayat yaşamak en büyük hayalimiz Casablanca Serisi ile bu hayal biraz olsun gerçekleşiyor.

Detaylı

2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ

2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ 2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ burgbad Solitaire Serileri Solitaire Kişinin bireyselliğinin olağandışı bir şekilde ifade etmesi. Form ve fonksiyon en üst düzeydedir. Hiç şüphesiz

Detaylı

Evlerin en değerli alanlarından birinde, hayatı kolaylaştırmak amacıyla her gün var gücümüzle çalışıyoruz! Gün içerisinde sizi en çok misafir eden

Evlerin en değerli alanlarından birinde, hayatı kolaylaştırmak amacıyla her gün var gücümüzle çalışıyoruz! Gün içerisinde sizi en çok misafir eden EVİYE BATARYALARI 2016 A ç - K a p a A r t e m a Evlerin en değerli alanlarından birinde, hayatı kolaylaştırmak amacıyla her gün var gücümüzle çalışıyoruz! Gün içerisinde sizi en çok misafir eden mutfaklarınızda,

Detaylı

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma ÇEKMECE SİSTEMLERİ Stil ve Konfor Modern mobilya dünyasının dekorasyona katacağı farklılık, yaratıcı vizyonla tasarlanmış fonksiyonlardır. SAMET, sahip olduğu tecrübe ve yüksek teknoloji olanaklarını SAMET

Detaylı

SAMIRA KOLEKSİYON LANSMANI

SAMIRA KOLEKSİYON LANSMANI SAMIRA KOLEKSİYON LANSMANI BEYAZIN VE IŞILTININ AHENKLİ BULUŞMASI YENİ SAMİRA SERİSİ Kristalin saflığından ilham alan Samira, beyazın yalınlığını, geometrik formların rafine şıklığı ile buluşturuyor. Doğallıkla

Detaylı

Tasarruf sağlayan çevreye dost teknolojisi ve estetik duruşuyla dünyada bir ilk olan Kale Gömme Rezervuarlar; doğaya, kullanıcıya ve yapıya dost

Tasarruf sağlayan çevreye dost teknolojisi ve estetik duruşuyla dünyada bir ilk olan Kale Gömme Rezervuarlar; doğaya, kullanıcıya ve yapıya dost GÖMME REZERVUARlar Tasarruf sağlayan çevreye dost teknolojisi ve estetik duruşuyla dünyada bir ilk olan Kale Gömme Rezervuarlar; doğaya, kullanıcıya ve yapıya dost özellikleriyle öne çıkıyor. Feel Ön Paneller

Detaylı

2018/1. Dev Kampanya.

2018/1. Dev Kampanya. 2018/1 Dev Kampanya 309 78 71 www.uludoganlar.com.tr ARMATÜRLER ve TAMAMLAYICI ÜRÜNLER ŞEN BEYZA SERİSİ Ø 35 BATARYA FİYATLARI ÜST ÜSTEDİR Şen Beyza Banyo Seti Mix - 35mm 33. Şen Beyza Kuğu Eviye Seti

Detaylı

Armatür & Duş sistemleri

Armatür & Duş sistemleri Armatür & Duş sistemleri Banyo ve mutfaklarda kaliteli, güvenli, hijyenik ve pratik çözümler sunan Kale Armüterler; hem estetik görünüm hem de tasarrufu ön planda tutan bir anlayışla tasarlandılar. En

Detaylı

TABLO-1. İLKÖĞRETİM/ORTAOKUL/İLKOKUL MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR ( ÖMSS 2013 )

TABLO-1. İLKÖĞRETİM/ORTAOKUL/İLKOKUL MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR ( ÖMSS 2013 ) TABLO-1. İLKÖĞRETİM/ORTAOKUL/İLKOKUL MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ LAR ( ÖMSS 2013 ) 4897 ADALET BAKANLIĞI HİZMETLİ ADANA MERKEZ Taşra YH 13 2 999 1000 1001 7225 4904 ADALET BAKANLIĞI HİZMETLİ AĞRI MERKEZ

Detaylı

EV SERİSİ 160,00 USD 53,00 USD 40,00 USD IP20 35,50 USD IP20 IP20. - Alüminyum gövde. - Alüminyum gövde IP20. - Metal gövde.

EV SERİSİ 160,00 USD 53,00 USD 40,00 USD IP20 35,50 USD IP20 IP20. - Alüminyum gövde. - Alüminyum gövde IP20. - Metal gövde. EV SERİSİ 160,00 USD 160,00 USD SN 53,00 USD 40,00 USD SN 40,00 USD GG 35,50 USD BANYO ARMATÜRLERİ 55,00 USD - Paslanmaz çelik gövde IP44 45,00 USD - Siyah cam gövde - Metal kafa IP44 42,00 USD - Ampüllü

Detaylı

2019 YENİ ÜRÜNLER KATALOĞU

2019 YENİ ÜRÜNLER KATALOĞU 2019 YENİ ÜRÜNLER KATALOĞU Kalite Yönetim Sistemi Müşteri Memnuniyeti Çevre Yönetim Sistemi İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Alman Standartlarına Uygunluk Hollanda Standartlarına Uygunluk Rusya

Detaylı

2014 Yeni yalın özgün fikirler

2014 Yeni yalın özgün fikirler 2014 Yeni yalın özgün fikirler İçindekiler Ödüller Blue Life Yeşil Banyo Çözümleri Rim-ex VitrAfresh Memoria Elegance Efes Shift + Aynalar Zentrum Conforma Select Serisi Gömme rezervuar standardizasyonu

Detaylı

1 ADANA SEYHAN İSMET İNÖNÜ KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ KOORDİNATÖR 2 ADANA CEYHAN KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ.

1 ADANA SEYHAN İSMET İNÖNÜ KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ KOORDİNATÖR 2 ADANA CEYHAN KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ. KIZ MESLEK LİSELERİ LİSTESİ VE OKUL ADLARI SIRA NO İLİ İLÇESİ OKUL ADI KOORDİNATÖRLER OKULLAR 1 ADANA SEYHAN İSMET İNÖNÜ KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ KOORDİNATÖR 2 ADANA CEYHAN KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ.

Detaylı

2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ

2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ 2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ burgbad Solitaire Serileri Solitaire Kişinin bireyselliğinin olağandışı bir şekilde ifade etmesi. Form ve fonksiyon en üst düzeydedir. Hiç şüphesiz

Detaylı

SERAMİK SAĞLIK GEREÇLERİ 2015-1 FİYAT LİSTESİ

SERAMİK SAĞLIK GEREÇLERİ 2015-1 FİYAT LİSTESİ Ege Vitrif iye Sağlık Gereçleri San. ve Tic. A.Ş Ankara Asfal, 26. Km 35170, Kemalpaşa - İZMİR/TÜRKİYE Tel: +90 (232) 7 6 1 (5 Hat) Fax: +90 (232) 7 94 3 www.egevitrif iye.com SERAMİK SAĞLIK GEREÇLERİ

Detaylı

2014 Perakende Hizmet Fiyat Listesi. Seramik ve Tamamlayıcı Ürünler, Banyo Mobilyaları, Yıkanma Alanları, Armatürler ve Banyo Aksesuarları

2014 Perakende Hizmet Fiyat Listesi. Seramik ve Tamamlayıcı Ürünler, Banyo Mobilyaları, Yıkanma Alanları, Armatürler ve Banyo Aksesuarları Perakende Fiyat Listesi Seramik ve Tamamlayıcı Ürünler, Banyo Mobilyaları, Yıkanma Alanları, Armatürler ve Banyo Aksesuarları Giriş 03 05 VitrA Seramik Ürünler 07 VitrA Tamamlayıcı Ürünler 10 VitrA Banyo

Detaylı

İlgi odağı. Geberit Monolith

İlgi odağı. Geberit Monolith İlgi odağı. Geberit Monolith document7763710928149425415.indd 1 13.02.2014 16:53:27 Stil sahipleri için. Ve hayatın keyif çıkaranlar için. Yeni banyonuza güçlü ve ferah bir dokunuş katmak istiyorsunuz.

Detaylı

INCONTRO CON IL DESIGN ESTETICO.

INCONTRO CON IL DESIGN ESTETICO. www.rubinibotti.com RUBINI BOTTI ile suyun keyfini sürün İşimize olan sadakat ve bağlılığımızı, geçmişten aldığımız bilgi ve tecrübeyle harmanlayarak, müşteri beklentilerini ve kalite felsefemizi en iyi

Detaylı

seramik sağlık gereçleri

seramik sağlık gereçleri seramik sağlık gereçleri Bir banyo, kullanışlı ve şık olduğu kadar; temiz, verimli ve uzun ömürlü olmalıdır. İşte banyonuz için hayatınızı kolaylaştıracak hijyenik, tasarruflu ve dayanıklı çözümler. Yenilikçi,

Detaylı

FİYAT LİSTESİ ŞUBAT 2018

FİYAT LİSTESİ ŞUBAT 2018 FİYAT LİSTESİ ŞUBAT 2018 OCEAN PLUS ÜRÜN ADI ÜRÜN KODU RENK FİYAT** OCEAN PLUS LAVABO 65 cm A033001 314,55 ( / ad.) *** İç Takım Montajlı DTD Takım BEYAZ 1.641,30 ( / ad.) OCEAN PLUS DTD* KLOZET (Klozet+Rezervuar+İç

Detaylı

Yeni evinizde konforlu bir hayat sizi bekliyor.

Yeni evinizde konforlu bir hayat sizi bekliyor. Yeni evinizde konforlu bir hayat sizi bekliyor. HOŞGELDİNİZ Ordu da standartlar yükseliyor. Şahincili Mahallesi nde inşaatı başlayan FH İnşaat ın Ordu daki ilk konut projesi Beyaz Evler de konforlu bir

Detaylı

2015 Porselen ve Duvar Karoları Koleksiyonu

2015 Porselen ve Duvar Karoları Koleksiyonu 2015 Porselen ve Duvar Karoları Koleksiyonu Mekan ruhu biçimlendirir. Yapılara ruhunu veren ise onu tasarlayandır. Bu döngü insan ile yapı arasında sürekli gidip gelen ve her ikisini de daha güzele, daha

Detaylı

KONTROL MAMOGRAFİ MERKEZLERİ LİSTESİ

KONTROL MAMOGRAFİ MERKEZLERİ LİSTESİ KONTROL MAMOGRAFİ MERKEZLERİ LİSTESİ KURUM MAMOGRAFİ İLÇE İL TEL Acıbadem Adana Hastanesi Seyhan Adana 322 455 44 44 Adana Hastanesi Seyhan Adana 322 459 22 22 Adana Sistem Tıp Merkezi Seyhan Adana 322

Detaylı

Inter Partner Assistance Anlaşmalı Sağlık Kurumları Listesi

Inter Partner Assistance Anlaşmalı Sağlık Kurumları Listesi İL İLÇE KURUM ADI MİNİ PAKET ULTRA PAKET ADANA Çukurova / DERMANCAN TIP ADANA Çukurova MERIDIEN ADANA Seyhan / Namık Kemal METRO AFYON AFYON FUAR ANKARA Çankaya / Ümitköy A KLİNİK TIP ANKARA Çankaya ARTE

Detaylı

İçindekiler. T4 4 S-Line 32 Küvetler ve duş sistemleri 66 Seramik ve tamamlayıcı ürünler 76

İçindekiler. T4 4 S-Line 32 Küvetler ve duş sistemleri 66 Seramik ve tamamlayıcı ürünler 76 2011 Yenilikler İçindekiler T4 4 S-Line 32 Küvetler ve duş sistemleri 66 Seramik ve tamamlayıcı ürünler 76 1 2 Yeni, yalın, özgün fikirler VitrA için yenilikçilik, sadece bugünün değil, yarının da ihtiyaçlarını

Detaylı

Banyo Koleksiyonları

Banyo Koleksiyonları Banyo Koleksiyonları Fotoğraf Sanatçısı: Craig Joiner İçindekiler İkon Rehberi 4-5 Blue Life 6-7 Banyo koleksiyonları 8-217 Freedom 10-15 Options 128-131 İstanbul 16-31 Retro 132-137 High Q+ 32-35 Kemer

Detaylı

MONEMA Yemek Masası. Berjer

MONEMA Yemek Masası. Berjer MONEMA 1.412 840 Yemek Masası 1.786 1.250 Berjer Yeniliğe Yer Açın Geleneksel Motiflerden İlham Alan Tasarım Modern çizgilerle klasik motiflerin uyum içinde yorumlandığı yeni MONEMA koleksiyonu... Zamansız

Detaylı

Az daha çoktur. Ross Lovegrove dan MOD Koleksiyonu

Az daha çoktur. Ross Lovegrove dan MOD Koleksiyonu Az daha çoktur. Ross Lovegrove dan MOD Koleksiyonu Daha az hammadde, daha az enerji, daha az ambalaj kullan larak üretilen, üstelik daha az su tüketen çok özel bir seri. MOD, baflar l mimarileri ve modern

Detaylı

Artema Standartları Tasarımcılar Eviye Bataryaları

Artema Standartları Tasarımcılar Eviye Bataryaları Öne Çıkanlar Artema Standartları Tasarımcılar Eviye Bataryaları 2-3 4 6-9 Özgün ve Modern Memoria Brava 10-11 12-15 16-19 Sade ve Zamansız Z-Line X-Line Solid S 20-21 22-25 26-29 30-33 Çevre Dostu Ürünler

Detaylı

Yeni Ürünler, Yeni Teknolojiler

Yeni Ürünler, Yeni Teknolojiler Yeni Ürünler, Yeni Teknolojiler DiJiTAL TEKNOLOJi SUYLA BULUŞTU. Dijital teknolojiyi konforla birleştiren Electra Serisi, keskin hatlı sıra dışı, geniş ve düz formuyla yeni bir banyo keyfinin temsilcisi.

Detaylı

6606440 Düğme kulp tabanı 3,0 Aydınlatmalı ayna. 6611608 Dokunmatik sensör 27,0 Aydınlatmalı ayna

6606440 Düğme kulp tabanı 3,0 Aydınlatmalı ayna. 6611608 Dokunmatik sensör 27,0 Aydınlatmalı ayna Banyo Mobilyaları stanbul 6606440 Düğme kulp tabanı 3,0 Aydınlatmalı ayna 6611608 Dokunmatik sensör 27,0 Aydınlatmalı ayna 6611851 Beyaz LED+trafo 345 cm 153,0 Aydınlatmalı ayna 6605776 Ayarlı askı elemanı

Detaylı

2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ

2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ 2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ burgbad Solitaire Serileri Solitaire Kişinin bireyselliğinin olağandışı bir şekilde ifade etmesi. Form ve fonksiyon en üst düzeydedir. Hiç şüphesiz

Detaylı

BAKANLAR KURULU KARARI

BAKANLAR KURULU KARARI 5 Ekim 2006 PERŞEMBE Resmî Gazete Sayı : 26310 BAKANLAR KURULU KARARI Karar Sayısı : 2006/10911 Ekli listede tahsis edildikleri mahalli idareler ile sınıfları, dereceleri ve adetleri gösterilen iç denetçi

Detaylı

www.insainsaat.com.tr Hayallerinizden hep bir adım öndeyiz... M O D E R N M İ M A R İ İ L E K O N F O R U YA Ş AY I N Eğlence ve sosyal yaşamı birlikte sunan İstanbul un keyfini doya doya yaşamanıza olanak

Detaylı

Danışma Hattı: 0800 211 70 00 0532 755 75 00 artema.com.tr

Danışma Hattı: 0800 211 70 00 0532 755 75 00 artema.com.tr Danışma Hattı: 0800 211 70 00 0532 755 75 00 artema.com.tr ARTEMA'DAN SUYA SAHİP ÇIKAN TASARIM D-Line Yapacağınız küçük seçimler banyonuzun karakterini tamamen değiştirebilir. Seçiminiz D-Line serisi ise

Detaylı

İÇİNDEKİLER: GÖMME REZERVUAR SİSTEMLERİ SMOOTH PRO EASY. Asma Klozet İçin Metal Ayaklı Set-Fix Sistem 4. Asma Klozet İçin Metal Ayaksız Set 4

İÇİNDEKİLER: GÖMME REZERVUAR SİSTEMLERİ SMOOTH PRO EASY. Asma Klozet İçin Metal Ayaklı Set-Fix Sistem 4. Asma Klozet İçin Metal Ayaksız Set 4 İÇİNDEKİLER: GÖMME REZERVUAR SİSTEMLERİ Asma Klozet İçin Metal Ayaklı Set-Fix Sistem 4 Asma Klozet İçin Metal Ayaksız Set 4 Asma Klozet İçin Duvar Önü Hızlı Montaj Set-Block Sistem 5 Asma Klozet İçin Duvar

Detaylı