Bodrum Belediyesi Bodrumspor U12 takımı Antalya da düzenlenen Uluslararası Antalya Cup ta şampiyon oldu.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Bodrum Belediyesi Bodrumspor U12 takımı Antalya da düzenlenen Uluslararası Antalya Cup ta şampiyon oldu."

Transkript

1 BODRUMSPORLU ŞAMPİYON OLDU MİNİKLER Bodrum Belediyesi Bodrumspor U12 takımı Antalya da düzenlenen Uluslararası Antalya Cup ta şampiyon oldu. Bu yıl 7. kez düzenlenen turnuvaya ilk kez katılan Bodrum Belediyesi Bodrumspor U12 takımı, oynadığı 6 karşılaşmanın 5 ini galibiyet ve 1 ini yenilgi ile tamamlayarak şampiyon olurken, B.B. Bodrumsporlu minik futbolcular turnuva boyunca gösterdikleri performans ile de turnuvaya katılan herkesin takdirini topladı. U11,U12 ve U13 olmak üzere toplam 32 takımın katıldığı turnuvada, U11 kategorisinde Bursaspor şampiyon olurken, U13 kategorisinde Beşiktaş kupanın sahibi oldu.

2 Denizli BŞ Belediyespor 1 B.B Bodrumspor 0 Spor Toto 3. Lig 2. Grup ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Denizli deplasmanında Belediyespor a 1-0 mağlup oldu. Denizli Büyükşehir Denizli Doğan Seyfi Atlı Stadı nda oynanan karşılaşma öncesi her iki takım taraftarları dostluk mesajları verirken, her iki takım taraftarları da takımlarını birlikte tribünlere çağırarak başarılar dilediler. Karşılaşmaya her iki takımda hızlı bir oyunla başlarken, dakikalar 4 ü gösterdiğinde Denizli Büyükşehir Belediyespor atağında hakem frikik kararı verdi. Frikik atışından sonra ceza sahası alanı içerisinde B.B. Bodrumsporlu Emrah ın topa elle müdahale ettiğini tespit eden karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Umut topu kale direğine hedeflerken, dönen topa yine kendi vurunca top ağlarla buluştu ancak karşılaşmanın hakemi golü kural hatası nedeniyle geçerli saymadı. İlk 45 dakikada B.B. Bodrumspor daha üstün bir oyun sergilerken, her iki takımda gol bulamayınca ilk 45 dakika golsüz beraberlikle sonuçlandı.

3 İikinci 45 dakikaya iyi başlayan taraf B.B. Bodrumspor olurken, dakika 60 tan 75 e kadar olan zaman diliminde her iki takımda varlık gösteremedi. Dakikalar 75 i gösterdiğinde B.B. Bodrumspor kaptanı Erkan kaleci Taner e geri pas verirken, Taner topu kontrol edemedi. Denizli Büyükşehir Belediyesporlu Ali Helvacı bu fırsatı değerlendirdi ve takımını 1-0 öne geçiren golü attı. Golden sonra sakatlanan Ali oyundan çıkarken, kalan dakikalarda B.B. Bodrumspor beraberlik golünü bulmak için Denizli BŞ. Belediyepor kalesinde arka arkaya pozisyonlara girdi ancak aradığı golü bulamadı ve karşılaşma Denizli Büyükşehir Belediyespor un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

4

5 MAVİ BARIŞ BODRUM DA HÜSEYİN YILDIRIM ile Bodrum Nurol Sanat Galerisi nin Nisan ayı konuğu, Mavi Barış Resim Sergisi ile Hüseyin Yıldırım. Sanatçı, barış ve özgürlüğü çağrıştıran güvercin motifleri ile dışa vurumcu soyut resim anlayışını kendine özgü bir anlatımla birleştirerek, esaret ve özgürlük gibi zıt kavramları lekeci bir renk kurgusuyla yola çıkartıyor. Sanatçı, eserlerini; Anlatacaklarımı sloganlaştırmadan, yumuşak geçişlerle, pasajlarla bir renk armonisine dönüştürmek en büyük zevkim. Kullandığım koyu renkler ne kadar umutsuz, yıpranmış, kirlenmiş ve hor kullanılmış doğayı anlatmış olursa olsun, resimlerimde, yarını güzel kılacağımıza inancı taşıyan renkleri görebilirsiniz. şeklinde özetliyor. Hüseyin Yıldırım ın Mavi Barış Resim Sergisi, 1 Nisan 2016 Cuma günü, saat da yapılacak kokteyl ile Bodrum Nurol Sanat Galerisi nde açılacak ve 23 Nisan 2016 tarihine kadar, Pazartesi hariç her gün saatleri arasında gezilebilecek. Hüseyin Yıldırım; 1962 yılında Ankara da doğdu yılları arasında Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Resim Bölümü nde öğrenim gördü ve Zahit Büyükişleyen, Hasan Pekmezci, Sabri Akça, Mürşide İçmeli ve Hayati Misman ın öğrencisi oldu yılları arasında Eskişehir de çeşitli eğitim kurumlarında ve Yunus Emre Öğretmen Lisesi nde resim ve sanat tarihi öğretmenliği görevlerinde bulunarak emekli oldu.

6 T.C. Kültür Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Türkiye Resimleniyor ve Garlar projelerinde görev alarak, birçok kişisel sergi açtı ve karma sergilere katıldı. Yurt içi ve yurt dışında özel ve resmi koleksiyonlar ile birlikte Cumhurbaşkanlığı, Kültür Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı, müzeler ve çeşitli bankaların koleksiyonlarında yapıtları bulunmaktadır. Birleşmiş Ressamlar ve Heykeltraşlar Derneği ile Uluslararası Plastik Sanatçılar Derneği üyesi olan Yıldırım, resim çalışmalarını kendi atölyesinde sürdürmektedir. Çalışmalarında ağırlıklı olarak işlediği kapı ve güvercin temaları ile tutsaklık ve özgürlüğü simgelemekte, aynı zamanda kapılarını açarak özgürlüğe giden yolu da göstermektedir.

7

8

9 Bodrum Ressamı Mehmet Sönmez Fotoğraflarla Oasis Sümbül Sokak ta Çizdiği Her Desenle, Bodrum la Özdeşleşmiş Sanatçı Mehmet Sönmez in Eserlerinden Derlenen Fotoğraf Sergisi Oasis Alışveriş Merkezi Sümbül Sokak Sergi Alanı nda Açılıyor. Oasis Alışveriş Merkezi Artajanda işbirliği ile başlatılan Mehmet Sönmez çalışmalarından ilki 2016 takvimi olarak Aralık ayında ücretsiz dağıtılarak Mehmet Sönmez hayranlarının evlerinde yerlerini aldı. Projenin ikinci etabı Fotoğraflarla Mehmet Sönmez Sergisi, takvimde yer alan eserlerinin yanı sıra Bodrum u anlatan değerli eserlerinin fotoğraflarından oluşuyor. Bodrum Ressamı Mehmet Sönmez Fotoğraf Sergisi, 25 Mart 2016 Cuma günü Oasis Sümbül Sokak ta gerçekleştirilecek kokteyl ile açılarak, 16 Nisan 2016 Cumartesi gününe kadar her gün gezilebilecek. İletişim OASİS Alışveriş, Kültür ve Eğlence Merkezi / Halkla İlişkiler Departmanı Tel: ( 2 hat ) Dahili: 34 Faks:

10

11 Liça balığı avlayan amatör balıkçıya ceza Bodrum Sahil Güvenlik ekipleri, yasak sahada avlanarak Liça balığı Bodrum kuyruk edilen avlayan kişiye para cezası uyguladı. da yasak sahada halk arasında çıplak, akya, çatal olarak ta adlandırılan, Liça balığı avladığı iddia amatör balıkçıya para cezası kesildi. Yalıkavak Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı ekipler, Küdür mevkisinde bir kişinin yasak sahada dalış yaparak balık avladığı yönünde ihbar alması üzerine bölgeye gitti. Yasak olan bölgede avlanan H.Y. isimli amatör balıkçıya ulaşan ekipler, balıkçı ile zıpkınla avladığı belirlenen 22.5 kilogram ağırlığındaki 130 santimlik Liça balığını yakaladı.

12 Malzemelerine ve balığa el konan H.Y. ye yasak sahada avlandığı gerekçesiyle para cezası kesildi. Liça balığı ise Yalıkavak Su Ürünleri Kooperatifi yetkililerine teslim edildi. İnsan tacirleri yakalandı İNSAN TACİRLERİNE BÜYÜK OPERASYON Göçmen kaçakçılığı yapan 9 organizatör, Muğla nın Bodrum ilçesinde yapılan operasyon sonucunda yakalandı. Bodrum da tekne hırsızlığının artması ile birlikte sahil güvenlik ekipleri alarma geçti. Teknelerin izini süren ekipler, torba koyunda bir teknenin isminin değiştirildiğini fark etti. Tekneye yapılan operasyon sonucunda 3 şahsı suçüstü yakaladı. Sahil güvenlik ekiplerinin yaptıkları incele sonucunda ise tekne motorunun şase numarasının da silindiğini fark etti. Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü KOM şube ekipleri ile işbirliği içerisinde kaçakçıların izini süren sahil güvenlik ekipleri 3 kişiyi sorguya aldı. Zanlılar sorguda diğer organizatörlerin isimlerini verdi. Bodrum un çeşitli bölgelerinde operasyon yapan KOM ekipleri 6 kişiyi otel, işyeri ve evlere yaptıkları baskınlar da kıs kıvrak yakaladı. Bodrum adliyesine getirilen 9 kişi hakim karşısında çıkarıldı. Geçmişten Günümüze Bodrumlu

13 Kadınlar açıldı Fotoğraf Sergisi Bodrum Belediyesi Anılarla Bodrum Sözlü Tarih Çalışma Gurubu tarafından düzenlenen Geçmişten Günümüze Bodrumlu Kadınlar Fotoğraf Sergisi açıldı. Oasis Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi Sümbül Sokak ta gerçekleşen fotoğraf sergisine, Bodrum Belediye Başkan Vekili Funda Akçalı, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, meclis üyeleri, Kent Konseyi Başkanı Hamdi Topcuoğlu, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un eşi Hülya Kocadon ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bodrum Belediyesi Anılarla Bodrum Sözlü Tarih Çalışma Gurubu sözcüsü Nuran Yüksel, Bodrum Belediyesi Anılarla Bodrum Sözlü Tarih Çalışma Gurubu olarak sergimizi ikinci kez açıyoruz yılında aynı sergiyi bir kez daha Bodrum Trafoda açmıştık. Bu çalışmaların başlangıcı neredeyse 8-9 yıl önceydi. Şu anki çalışmalarımız Bodrum un yaşayan belleğini kayıt altına almak ve geleceğe bilgi ve belge bırakmak. 20 bini aşan çok büyük sayıda video arşivimizi, Bodrum Belediyesi ne ait olacak olan kent arşiv müzesi için topluyoruz ve oraya vereceğiz. şeklinde konuştu. Bodrum Belediye Başkan Vekili Funda Akçalı ise fotoğrafların Bodrum un geçmişine ışık tuttuğunu ifade ederek, Bu serginin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bodrum Belediyesi Anılarla Bodrum Sözlü Tarih Çalışma Gurubu çok önemli işler yapıyor. Kentimizin yakın tarihine ışık tutacak çalışmalarıyla bizleri geçmişe götürüyorlar. dedi. Bodrum da yaşayan kadınların 150 fotoğrafının yer aldığı sergi, 25 Mart 2015 Cuma gününe kadar ziyaret edilebilecek.

14

15 Bir Kadın açıldı 3 Sanat Sergisi Muğla Valisi Amir Çiçek in katılımı ile Menteşe Belediyesi nin katkıları ile Konakaltı Kültür Merkezi nde gerçekleştirilen törenle sanatçı Eda Özdemir in Bir Kadın Üç Sanat Sergisi açıldı. Açılışa İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Özfidan, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, serginin sahibi Eda Özdemir, sanatçılar ve çok sayıda sanatsever

16 katıldı. Açılışta yaptığı konuşmada 23 farklı dalda bine yakın kursiyerin bulunduğunu söyleyen Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Eda hanım aldığı kurs sonucu sergi açtı. Bu sergide ebru, çini ve filografi sanatından oluşan Bir Kadın 3 Sanat adlı eserlerini izleyeceğiz. İyi ki sizin gibi sanatseverler var. Menteşe Belediyesi olarak bu tür etkinliklere destek olmaya devam edeceğiz ifadelerini kullandı. Sergiyi açmaktan çok mutlu olduğunu ifade eden sergi sahibi sanatçı Eda Özdemir, Sizler benim hayalimin içinde dolaşan hayal kahramanısınız. Bir insanın hayalini gerçekleştirmesi çok önemli. Hayalimi gerçekleştirmeye yardım ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bir insanın hayal kurmasını sağlayan kişide çok önemlidir. Benim hayal kurmamı sağlayan Yavuz Melih Hocama çok teşekkür ediyorum diye konuştu. Konuşmasına 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak başlayan Vali Çiçek, Ecdadımız kadınlarımıza çok önem vermiştir. Cumhuriyetimiz kurulurken verilen kurtuluş mücadelesinde kahraman kadınlarımızın desteği ile bugünlere geldik. Türk milleti olarak kadına her zaman önem veriyoruz. Bizim için sadece 8 Mart değil her gün kadınlar günüdür. Bu sergi vesilesiyle tüm kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyorum. Yönetici ve vatandaş olarak kadınların yeri önemlidir bu önemi bilerek çalışmalarımızı yürütüyoruz. Sanatın yaşamasına vesile olduğu, kadınlarımıza fırsat verdiği için ayrıca Menteşe Belediye Başkanımızı kutluyorum. Sanatın üstatlarına ve sergiyi gerçekleştiren Eda hanıma teşekkür ediyorum dedi. Konuşmaların ardından Vali Çiçek ve beraberindeki heyet sergiyi gezdi.

17

18 Bodrum Halk Oyunları Muğla İl Birinciliği Muğla Valisi Amir Çiçek, Halk Oyunları Federasyonu Muğla İl Temsilciliğince düzenlenen Kulüpler arası Muğla İl Birinciliği

19 yarışmasına katıldı. Yarışmayı Muğla Valisi Amir Çiçek, Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, İl jandarma Komutanı Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Pehlivan ile çok sayıda vatandaş halkoyunları gösterilerini izledi. Türkiye Halk Oyunları Muğla İl Temsilcisi Cem Kaytan, kültürümüzü yaşatmak için bu tür yarışmaların önemli olduğunu, kültürünü kaybeden toplumların geleceklerini de kaybedeceklerini söyledi. Muğla Gençlik Hizmetleri Spor Şube Müdürü Devrim Karakuş isetüm kulüp temsilcilerine teşekkür ederek, Muğla ya bir Türkiye finalinin yakıştığını sözlerine ekledi. Dalaman Belediye Spor Kulübü sporcularının gösterisinin ardından yarışmaya geçildi. İlk olarak Minikler Geleneksel dalda yarışan Muğla Folklor Araştırma ve İhtisas Gençlik Spor Kulübü, Yıldızlar Geleneksel dalda yarışan Dalaman Belediyesi Spor Kulübü, Büyükler Geleneksel dal da Fethiye Halk Oyunları Yaşatma Ve Geliştirme Spor Kulübü birinciliği elde etti. Minikler kategorisi Stilize dalda yarışan Bodrum Akademi Karya ve Karya Çiçekleri Gençlik Spor Kulübü puanla birinciliği elde ederken, geçen yıl Yıldızlar kategorisi Stilize dalda Türkiye Şampiyonu olan Ortakent Yahşi Gençlik Spor Kulübü il yarışmasında yine en yüksek puanı alarak Türkiye Şampiyonluğunun en güçlü adayı olduğunu belli etti. Halk oyunlarımızın kültürümüzün bir yansıması olduğunu vurgulayan Vali Çiçek Bir olmamız, diri olmamız ve Türkiye mizin güçlü olması bu gibi değerlerimizi yaşatmamıza bağlıdır. Yarışmaya katılan tüm ekiplere teşekkür ediyorum bu salonu tıklım tıklım dolduran siz değerli seyircilere de teşekkür ediyorum dedi. Dereceye girenlere ödülleri Muğla Valisi Amir Çiçek, Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, İl Jandarma Komutanı Yavuz

20 Özfidan, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya ve Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Pehlivan tarafından verildi. İl yarışmasında birinci olan ekipler Burdur da 30 Nisan 1 Mayıs tarihlerinde yapılacak Grup Yarışmasında Muğla ilini temsil edecekler. Grup yarışmasında Muğla kulüpleri Afyon, Antalya, Burdur, Denizli ve Isparta illerinin birincileri ile Grup birincisi olmak için mücadele edecekler.

21

22 BODRUM DA TASARIM AÇILIŞI YAPILDI KÖYÜ Bodrum da açılan Tasarım vakfı bünyesinde kurulan Karya Akademi sanatseverler tarafından büyük ilgi gördü. Güney Ege Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen, Tasarım Vakfı Bodrum Merkezi tarafından yürütülen Tasarım İşliği projesinin keçe, kilim, takı, cam, seramik, mimarlık çalışmaları sergisi, Muğla Valisi Amir Çicek in katılımı ile açılışı yapıldı. Bodrum un Yalıkavak Mahallesi nde, Karya Akademi

23 Atölyeleri nde keçe, cam ve seramik sergisi açılan atölyelere vatandaşların ilgisi büyük oldu. Açılışta Bodrum Belediyesi ile GEKA, Koleksiyon,çok sayıda sponsorun destekleriyle yedi dönüm arazi üzerinde kurulan tasarım köyü büyük beğeni topladı. Tasarım köyünün açılışına Muğla Valisi Amir Çiçek, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş, Tasarım Vakfı Başkanı Faruk Malhan, Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp ile sanat severlerin katıldığı açılış yoğun ilgi gördü. Tasarım Vakfı nın kurucusu Faruk Malhanyaptıkları tasarımlar ile ilgili bilgiler vererek Bu çalışmalar Türkiye nin nin değişik noktalarında üretime aşınmaya çalışılıyor. Rize den gelen kardeşlerimiz var. Bu ustamızın bulunduğu Rizebölgesinde bin 500 tezgah var. Bu bir ekonomik sektör oluşturabiliyor. Ev tezgahlarında ve kilimlerde çalışma yöntemi ise burada bir desen üretiliyor, çıkan desenler Türkiye de muhtelif yerlere gönderiliyor. Bu desenler işlenip dokunduktan sonra da internet ve mağazalar üzerinden satışa sunuluyor. dedi. Açılış kurdelesini kesmeden önce kısa bir konuşma yapan Muğla Valisi Amir Çicek ise Benim ikinci gelişim ve burası çok önemli bir yer. Biz millet olarak güçlüyüz ve zekiyiz. Sanatçılarımız, gençlerimiz düşüncelerini ürün haline getirdiği taktirde, başka ülkelerdeki o çok güzel dediğimiz ürünleri alma değil bizim ürünlerimizi onlara satarız. Böylece bu güzel tasarımlarımızı ihraç ederiz dedi.vakıfta gençlere istihdam alanı da sağlandığına dikkati çeken Çiçek, şöyle konuştu: Atölyede çalışan bir sanatçımız bir keçenin ne hale geldiğini bize gösterdi. Ben kendi kendime dedim ki Buradan çok güzel ürünler elde edilir ve buradan elde edilen ürünlerimizi artık bir başka yerlerde aramayız ve başkaları bizde arar. Çok memnun oldum. Bölgeye yerel yönetimler ile GEKA yetkilileri de katkıda bulundu. Ortak bir akılla bu yer

24 hayata geçti. Bodrum dan atılan bu adım Türkiye mizin diğer yerlerine de yayılmasını isteriz. Çünkü bizim insanlarımız geçmişten beri elde ettiği ürünü kullanmaya ve üretmeye ihtiyacı var ifadelerini kullandı.

25

26

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetlerinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Turnuvada dereceye giren sporcular;

Detaylı

AKUT BODRUM EKİBİ GÖKÇELER KANYONU NUN AÇILIŞINA KATILDI

AKUT BODRUM EKİBİ GÖKÇELER KANYONU NUN AÇILIŞINA KATILDI AKUT BODRUM EKİBİ GÖKÇELER KANYONU NUN AÇILIŞINA KATILDI Turizm haftası nedeniyle düzenlemesi ve yürüyüş yolları yapılan Gökçeler Kanyonu ve İncirliin Mağarası nın Milas Kaymakamı Fuat Güler, belediye

Detaylı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Muğla Valisi Amir Çiçek in katılımı ile Menteşe Belediyesi nin katkıları ile Konakaltı Kültür Merkezi nde gerçekleştirilen törenle sanatçı Eda Özdemir in Bir Kadın Üç Sanat

Detaylı

Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu

Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu. B.B Bodrumspor 4- Muğlaspor

Detaylı

Bodrum Belediyesi Bodrumspor- Manisa Büyükşehir Belediye Spor:

Bodrum Belediyesi Bodrumspor- Manisa Büyükşehir Belediye Spor: BODRUMSPOR BÜYÜKŞEHİR 2 2 MANİSA Bodrum Belediyesi Bodrumspor- Manisa Büyükşehir Belediye Spor: STAT: Bodrum İlçe HAKEMLER:Halil Sayın (xx), Cemal Alpay (xx), Mustafa Gül(xx) BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR:

Detaylı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Bir Kadın açıldı 3 Sanat Sergisi Muğla Valisi Amir Çiçek in katılımı ile Menteşe Belediyesi nin katkıları ile Konakaltı Kültür Merkezi nde gerçekleştirilen törenle sanatçı Eda Özdemir in Bir Kadın Üç Sanat

Detaylı

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI Engelli futbolcular ın dostluk maçı Bodrum da, Hollanda dan gelen zihinsel engelli futbolcular takımı ile Dalaman, Ortaca Bölgesi Engelliler

Detaylı

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ Bodrum Kaymakamlığı tarafından geleneksel hale getirilen mahalleler arası futbol turnuvasında şampiyon Yalıkavak Mahallesi takımı oldu. Bodrum İlçe Stadı

Detaylı

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR Bodrum a 3 günlük şirket etkinliğine gelen çalışanlar deniz dibi temizliği gerçekleştirdi. Otomotiv sanayinin köklü firmalarından Farplas, çalışanları için

Detaylı

Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret

Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ozan Bahar, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u makamında ziyaret etti. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Detaylı

BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ

BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ B.B Bodrumspor 2 3 Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü STAT: Bodrum İlçe HAKEMLER: Abdullah Yılmaz (xxx), Cemel Alpay (xxx), Murat Şener (xxx) BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR: Muhammed

Detaylı

ÖZLEM TEKİN MAZBATASINI ALDI

ÖZLEM TEKİN MAZBATASINI ALDI ÖZLEM TEKİN MAZBATASINI ALDI Bodrum da muhtar seçimlerinde aza olan ünlü rock sanatçısı Özlem Tekin, mazbatasını aldı. Küçükbükü mahalle muhtarlığı seçimlerinde aza olan Özlem Tekin mazbatasını almak için

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bal ligi 7. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor Sarayköy spor karşısında zorlu geçen maç sonunda 2-1 galip geldi. Bu galibiyet ile Bodrumspor şampiyonluk yolunda iddiasın

Detaylı

B.B BODRUMSPOR 1-3 DARDANELSPOR.A.Ş

B.B BODRUMSPOR 1-3 DARDANELSPOR.A.Ş B.B BODRUMSPOR 1-3 DARDANELSPOR.A.Ş HAKEMLER: Levent Aktan (xx), Özgün Karakoçlu (xx), Adem Şahin (xx) BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR: Metehan (xxx), Erkan (xx), Agah Oktay (xx), Enes (xx), Emrah Kaya (xx)

Detaylı

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu B.B. Bodrumspor ile Ortakent Yahşi mahallesinde bulunan Bimeks Teknoloji Mağazaları arasında sponsorluk anlaşması yapıldı. B.B. Bodrumspor un Gümbet Mahallesinde

Detaylı

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI Bodrum da bu yıl ilk kez düzenlenen tirhandil tipi ahşap yelken yarışlarında iki tekne çarpıştı. Yarışın ikinci etabında şamandırayı erken dönme çabası

Detaylı

BODRUMSPOR YENİ SEZON HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

BODRUMSPOR YENİ SEZON HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR BODRUMSPOR YENİ SEZON HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR Bodrum Belediyesi Bodrumspor yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. 2016-2017 Sezonunda Spor Toto 3. Lig 2. Grup ta mücadele edecek olan Bodrum Belediyesi

Detaylı

CHP ihtiyaç sahiplerine Ramazan Kolileri dağıtıyor

CHP ihtiyaç sahiplerine Ramazan Kolileri dağıtıyor CHP ihtiyaç sahiplerine Ramazan Kolileri dağıtıyor CHP Bodrum İlçe Başkanlığı Ramazan ayı nedeniyle ilçe de ihtiyaç sahiplerine içinde çeşitli gıda maddelerinin bulunduğu Ramazan Kolilerinin dağıtımına

Detaylı

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bal ligi 7. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor Sarayköy spor karşısında zorlu geçen maç sonunda 2-1 galip geldi. Bu galibiyet ile Bodrumspor şampiyonluk yolunda iddiasın

Detaylı

BODRUMSPOR, MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

BODRUMSPOR, MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR BODRUMSPOR, MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR Spor Toto 3. Lig 2. Grup ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor ligin 14. haftasında oynayacağı Manisa Büyükşehir Belediyespor

Detaylı

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü nde yapılan ve Bodrum da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından

Detaylı

Siyah-beyazlılar, Beşiktaş Antalyaspor'u devirdi

Siyah-beyazlılar, Beşiktaş Antalyaspor'u devirdi 16 NİSAN 2013 Beşiktaş Antalyaspor'u devirdi Siyah-beyazlılar, oyunun ilk 30 dakikasında tempoyu yükseltemedi ve organize bir atak geliştiremedi. Devrenin son bölümünde tempo biraz yükseldi. Karşılıklı

Detaylı

BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU Bodrum da, Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından düzenlenen Türkiye Su jeti ve Flyboard Şampiyonası nın 1 inci ayak yarışları ödül töreni ile sona

Detaylı

Kahramanmaraş Belediyespor 0

Kahramanmaraş Belediyespor 0 B.B Bodrumspor Kahramanmaraş Belediyespor 0 0B.Ş Spor Toto 3. Lig 2. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor, 32 inci hafta mücadelesinde düşme potasından çıkmak isteyen Kahramanmaraş B. Ş Belediyespor la

Detaylı

Bodrum Halk Oyunları Muğla İl Birinciliği

Bodrum Halk Oyunları Muğla İl Birinciliği Bodrum Halk Oyunları Muğla İl Birinciliği Muğla Valisi Amir Çiçek, Halk Oyunları Federasyonu Muğla İl Temsilciliğince düzenlenen Kulüpler arası Muğla İl Birinciliği yarışmasına katıldı. Yarışmayı Muğla

Detaylı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı Sayfa 4 15 Temmuz Demokrasi Parkı törenle açıldı Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz 3 10/Kasım/2016 DİDİM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi ve Halk Masası 444

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

OKULUMUZUN SPORTİF BAŞARILARI

OKULUMUZUN SPORTİF BAŞARILARI OKULUMUZUN SPORTİF BAŞARILARI Okulumuz sportif anlamda 2000 yılında okulumuza beden eğitimi öğretmeni olarak atanan Kubilay KIZILBUĞA ile başlamaktadır. Beden eğitimi öğretmenimizin üstün gayretleriyle

Detaylı

Mehmet Kocadon Kurban Bayramı kutlama mesajı

Mehmet Kocadon Kurban Bayramı kutlama mesajı Mehmet Kocadon Kurban Bayramı kutlama mesajı Coğrafyamızın huzura ve barışa olan ihtiyacının yoğun bir şekilde hissedildiği şu günlerde Kurban Bayramı vesilesiyle tüm insanlığa barış diliyorum. Geleceğe

Detaylı

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız 1 MAYIS Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Bayramı 1 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesaj şöyle: İşçilerin birlik ve dayanışma günü olan, 1 Mayıs ın, tüm dünya ve ülkemiz

Detaylı

MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi

MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle yaptığı 1 milyon liralık araç yatırımı kapsamında 10 adet damperli

Detaylı

Genç Tiyatrocular Ödüllendirildi

Genç Tiyatrocular Ödüllendirildi Genç Tiyatrocular Ödüllendirildi ödül töreni Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi sahnesinde gerçekleştirildi. Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından ilki gerçekleştirilen, 30 Mayıs-5 Haziran tarihleri

Detaylı

OKULUMUZDAN ZİYARETLER

OKULUMUZDAN ZİYARETLER OKULUMUZDAN HABERLER YAHYALI BELEDİYESİ İLE İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADIK Okulumuz sosyal, kültürel sportif ve bilimsel işbirliği gerçekleştirmek amacı ile duyarlılığından ve ilgilerinden ötürü Yahyalı

Detaylı

4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ

4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ 4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ Siyah Beyaz Gündem BodrumART ın dört senedir Ekim-Kasım aylarında geleneksel haline getirdiği SANAT Merkezi n de düzenleniyor. GÜNLERİ Trafo Hakan Aykan Sanat Daha önce ressam

Detaylı

Yalıkavak Spor Kulübü nden Başkan Kocadon a ziyaret

Yalıkavak Spor Kulübü nden Başkan Kocadon a ziyaret Yalıkavak Spor Kulübü nden Başkan Kocadon a ziyaret Yalıkavak Spor Kulübü nün yeni yönetim kurulu üyeleri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u makamında ziyaret etti. Yapılan olağan genel kurulun

Detaylı

BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE

BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE Bodrum da sağlık çalışanları iş bıraktı. Bodrum Devlet Hastanesi önünde buluşan sağlık meslek örgütü temsilcileri, çalışma koşullarının iyileştirilmesi, emeklilik hakları

Detaylı

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un davetiyle Bodrum a gelen Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor. Van Mustafa Cengiz Ortaokulu Mor Menekşeler

Detaylı

BODRUM DA Geleneksel Türk El Sanatları sergisi

BODRUM DA Geleneksel Türk El Sanatları sergisi BODRUM DA Geleneksel Türk El Sanatları sergisi İki usta sanatçının Bodrum-Trafo Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezi nde Geleneksel Türk El Sanatları sergisi büyük beğeni topladı. Serginin açılışının ardından

Detaylı

ALİAĞA TARİHSEL SEMBOLLERİNİ ÖNE ÇIKARIYOR!

ALİAĞA TARİHSEL SEMBOLLERİNİ ÖNE ÇIKARIYOR! ALİAĞA TARİHSEL SEMBOLLERİNİ ÖNE ÇIKARIYOR! Aliağa(Özel ) Günümüzde Aliağa ilçesinin bulunduğu bölgede Milattan önce (MÖ) 1100 yılında kurulan ve Aiolis şehirlerinin başkenti konumunda olan Kyme Antik

Detaylı

Karşılaşmaya. BJK 2 Eskişehirspor 1

Karşılaşmaya. BJK 2 Eskişehirspor 1 6 MAYIS 2013 BJK 2 Eskişehirspor 1 Karşılaşmaya Beşiktaş başladı. İki ekip de oyuna istekli başladı ve gol pozisyonu yakaladı. 4. dakikada Mustafa nın savunmadan dönen şutunda Niang topa sahip oldu, Niang

Detaylı

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor ADA DA ŞENLİK VARDI Bu yıl 6 ncısı düzenlenen Karaada Şenlikleri nde Bodrum un eski gelenekleri canlandırıldı. Şenliklerde, yelken, oltayla balık avlama ve çocuk oyunları gibi pek çok etkinlikte dereceye

Detaylı

OYAK ta Görev Değişikliği Oyak Adana Çimento Sanayii T.A.Ş. Genel Müdürü

OYAK ta Görev Değişikliği Oyak Adana Çimento Sanayii T.A.Ş. Genel Müdürü Fabrika Haberleri OYAK ta Görev Değişikliği Oyak Adana Çimento Sanayii T.A.Ş. Genel Müdürü İsmail Erkovan ın, emekliye ayrılması sebebiyle yerine Oyak Bolu Çimento Sanayi A.Ş. Genel Müdürü K. Ümit Özel

Detaylı

Liça balığı avlayan amatör balıkçıya ceza

Liça balığı avlayan amatör balıkçıya ceza Liça balığı avlayan amatör balıkçıya ceza Bodrum Sahil Güvenlik ekipleri, yasak sahada avlanarak Liça balığı avlayan kişiye para cezası uyguladı. Bodrum da yasak sahada halk arasında çıplak, akya, çatal

Detaylı

Liça balığı avlayan amatör balıkçıya ceza

Liça balığı avlayan amatör balıkçıya ceza Liça balığı avlayan amatör balıkçıya ceza Bodrum balığı Bodrum kuyruk edilen Sahil Güvenlik ekipleri, yasak sahada avlanarak Liça avlayan kişiye para cezası uyguladı. da yasak sahada halk arasında çıplak,

Detaylı

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiral, önümüzdeki Belediye Başkanlığı seçimlerinde Bodrum Belediye Başkanlığını almak

Detaylı

BODRUM UN SEVİLEN EĞİTİMCİSİ TOPRAĞA VERİLDİ

BODRUM UN SEVİLEN EĞİTİMCİSİ TOPRAĞA VERİLDİ BODRUM UN SEVİLEN EĞİTİMCİSİ TOPRAĞA VERİLDİ 11 Ağustos günü yaşama veda eden, Halk Eğitim ve Öğretmenevi eski Müdürü Mustafa Erdinç Kasal toprağa verildi. Bodrum un köklü ailelerinden ve sevilen bir isim

Detaylı

BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ

BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ Kırçiçeği Bodrum Basket takımı ve yöneticileri, Kırçiçeği Konacık restoranında basınla buluştu Kurulduğu ilk yılında şampiyon olarak Türkiye Kadınlar Basketbol

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı

CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Örgütü Yalıkavak Mahalle Temsilciliği tarafından geniş katılımlı birlik ve dayanışma

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 13 ( 15 Mayıs 29 Mayıs 2017 ) Sayfa 1 ATLETİZM 17 Mayıs Çarşamba günü okulumuz atletizm sahasında Sarıyer İlçesi Gençlik Yarışları yapıldı. Yarışlarda okulumuzu iki takım ile ENKA Lisesi temsil

Detaylı

Başkan Atabay, Bayramda huzurevlerini ziyaret etti

Başkan Atabay, Bayramda huzurevlerini ziyaret etti Kurban Bayramında Didim Protokolü bayramlaştı sayfa 3 Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz Yıl : 1 Sayı : 47 10/Eylül/2016 DIDIM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi

Detaylı

Denize En Çok Mavi Yakışır

Denize En Çok Mavi Yakışır Denize En Çok Mavi Yakışır Belediyesi tarafından bu Bodrum Deniz Dibi Temizlik çalışmalarla bu yıl için İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi ödülünü de alan yakışır

Detaylı

FUTBOL BRANŞ AÇIKLAMALAR

FUTBOL BRANŞ AÇIKLAMALAR FUTBOL BRANŞ AÇIKLAMALAR 1- Müsabakalar, Milli Eğitim Bakanlığı, Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Amirliğince öngörülen hükümlere, Uluslararası Kurallara, Yarışma Talimatlarına

Detaylı

.~ ". EXPO . \J. f ~ ~ ~ c... ~ ı5-2 ı Mayıs 2015 tarihleri arasında kutlanacak olan programı ekte sunulmuştur. .:~. :... T.C.

.~ . EXPO . \J. f ~ ~ ~ c... ~ ı5-2 ı Mayıs 2015 tarihleri arasında kutlanacak olan programı ekte sunulmuştur. .:~. :... T.C. r: ~ c... ~ f ~ ~ \i it " TC Vii '1. GENeLıI( VE ~POR };tl ~AKA"LlG'LP '-?~ T.C. MANAVGAT KAYMAKAMLIGI Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü :....:~.. \J..~ ". EXPO Sayı: 190613431 146 Konu: Gençlik

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ AĞUSTOS 2015

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ AĞUSTOS 2015 KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ AĞUSTOS 2015 MALKARA BELEDİYESİ MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON HEMİT MAHALLESİ Malkara Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu Malkara Belediyesi

Detaylı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı MAZLUM AĞAN DA KUTLAMAYA KATILDI Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, düzenlediğini davette Bodrum Belediyesi personelinin yeni yılını kutladı. Bodrum

Detaylı

Altınordu Bodrum Futbol Okulu Kış Programı Başlıyor

Altınordu Bodrum Futbol Okulu Kış Programı Başlıyor Altınordu Bodrum Futbol Okulu Kış Programı Başlıyor Alt yapıya verdiği önemle tanınan Altınordu Futbol Kulubu nun Bodrum okulu kış programı başlıyor. Faliyetlerini 12 ay boyunca sürdüren futbol okulunun

Detaylı

Amiral Turgut Reis 449 nci ölüm yıl dönümünde anıldı

Amiral Turgut Reis 449 nci ölüm yıl dönümünde anıldı Amiral Turgut Reis 449 nci ölüm yıl dönümünde anıldı Ünlü Türk denizcisi Turgut Reis, 449. ölüm yıl dönümünde Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerle anıldı. Atatürk Meydanı nda düzenlenen

Detaylı

Gençlerle yenişemediler. ANKARA 19 Mayıs Stadı'nda oynanan. 1-1'lik sonuçla berabere bitti. İlk yarıda

Gençlerle yenişemediler. ANKARA 19 Mayıs Stadı'nda oynanan. 1-1'lik sonuçla berabere bitti. İlk yarıda Gençlerle yenişemediler, Süper Toto Süper Lig in 16. haftasında ile 1-1 berabere kaldı. Ankara 19 Mayıs Stadı'- nda oynanan mücadele, rakibin başlama vuruşuyla başladı. Karşı- ANKARA 19 Mayıs Stadı'nda

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

Karakaya: İnanmayanlar ile Bizim İşimiz Yok

Karakaya: İnanmayanlar ile Bizim İşimiz Yok Karakaya: İnanmayanlar ile Bizim İşimiz Yok Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulüp binasında, futbol şubesinde yapılan değişikler ile ilgili bir basın açıklaması düzenlendi. Düzenlenen basın açıklamasına Bodrumspor

Detaylı

2. YUSUF ALKAN FUTBOL TURNUVASI KURALLARI ve KATILIM FORMU

2. YUSUF ALKAN FUTBOL TURNUVASI KURALLARI ve KATILIM FORMU Sayfa1 2. YUSUF ALKAN FUTBOL TURNUVASI KURALLARI ve KATILIM FORMU *TURNUVA 16 TAKIMDAN OLUŞACAKTIR. *TURNUVA 4 TEMMUZ 1 AĞUSTOS TARİHLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞECEKTİR. *MÜSABAKALAR SALI ve PERŞEMBE GÜNLERİ

Detaylı

ZİYA BUYUK UN ALTI ÜSTÜ ZONGULDAK ADLI RESİM SERGİSİ DEFNE SANAT GALERİSİNDE

ZİYA BUYUK UN ALTI ÜSTÜ ZONGULDAK ADLI RESİM SERGİSİ DEFNE SANAT GALERİSİNDE ZİYA BUYUK UN ALTI ÜSTÜ ZONGULDAK ADLI RESİM SERGİSİ DEFNE SANAT GALERİSİNDE 01 Temmuz 2015 AÇILIYOR Trabzon / Of kökenli Ziya Buyuk 1959 yılında Zonguldak ta doğdu. Resim çalışmalarına ilkokul yıllarında

Detaylı

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Müzik Korosu tarafından Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği nde Bestekar Erol Sayan Özel Konseri düzenlendi.

Detaylı

BAL Ligi 10.grupta şampiyonluk mücadelesi veren lider Kütahyaspor, DPÜ Spor u 3-0 la geçerek üçte üç yaptı.

BAL Ligi 10.grupta şampiyonluk mücadelesi veren lider Kütahyaspor, DPÜ Spor u 3-0 la geçerek üçte üç yaptı. Mehmet DEMİR Yazıyor... MAVİ ŞİMŞEKLER DOLU DİZGİN GİDİYOR BAL Ligi 10.grupta şampiyonluk mücadelesi veren lider Kütahyaspor, DPÜ Spor u 3-0 la geçerek üçte üç yaptı. Kütahya temsilcisi iki takımın mücadelesi

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi Beşiktaş:3 - Mersin:0

Beşiktaş Gazetesi Beşiktaş:3 - Mersin:0 Beşiktaş:3 - Mersin:0 BEŞİKTAŞ Spor Toto Süper Lig in 10. haftasında Mersin İdmanyurdu nu 3-0 mağlup etti. İnönü Stadı nda oynanan karşılaşmada Beşiktaş rakibini ilk yarıda bulduğu 3 golle mağlup eden

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Çamdibi mahallesi meydanı çevre düzenlemesi

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi

Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi Denize en çok MAVİ yakışır sloganıyla Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen ve Bodrum Belediyesi Dalış Ekibinin çalışmalarıyla gerçekleştirilen Bodrum Deniz Dibi

Detaylı

Çipli Kimlik Kartı İçin İlk Başvuru Vali Çiçek ten

Çipli Kimlik Kartı İçin İlk Başvuru Vali Çiçek ten Çipli Kimlik Kartı İçin İlk Başvuru Vali Çiçek ten Muğla Valisi Amir Çiçek, İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı projesi

Detaylı

ANTALYA İLİ KATEGORİLERİNE GÖRE 2014-2015 SEZONU BASKETBOL YEREL LİG STATÜLERİ:

ANTALYA İLİ KATEGORİLERİNE GÖRE 2014-2015 SEZONU BASKETBOL YEREL LİG STATÜLERİ: ANTALYA İLİ KATEGORİLERİNE GÖRE 2014-2015 SEZONU BASKETBOL YEREL LİG STATÜLERİ: GENÇ ERKEKLER: 2014-2015 SEZONU ANTALYA İLİ BASKETBOL GENÇ ERKEKLER LİG STATÜSÜ 1. 2014-2015 Genç Erkekler Basketbol Ligi

Detaylı

Deniz dibi temizliği Zeki Müren koyunda devam etti

Deniz dibi temizliği Zeki Müren koyunda devam etti Deniz dibi temizliği Zeki Müren koyunda devam etti Bodrum Belediyesi tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında Denize en çok MAVİ yakışır sloganıyla gerçekleştirilen Deniz Dibi Temizlik Kampanyası

Detaylı

K.K.T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürlüğü Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Şubesi

K.K.T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürlüğü Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Şubesi K.K.T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürlüğü Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Şubesi FUTBOL AÇIKLAMALAR 1- Müsabakalar, Milli Eğitim Bakanlığı, Milli

Detaylı

GELECEĞİMİZE YAŞANILABİLİR DÜNYA BIRAKMAK İÇİN...

GELECEĞİMİZE YAŞANILABİLİR DÜNYA BIRAKMAK İÇİN... GELECEĞİMİZE YAŞANILABİLİR DÜNYA BIRAKMAK İÇİN... ENERJİ VERİMLİLİĞİ DERNEĞİ DENİZLİ ŞUBESİ FAALİYET RAPORU: 2011-2015 2011-2015 FAALİYETLERİ 02 Enerji Verimliliği Derneği Denizli Şubesi 04.02.2011 tarihinde

Detaylı

İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI

İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI İstanbul CNR Expo da düzenlenen CNR EMLAK Konut, İşyeri, Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı na katılan Yalı Emlak, fuarda Bodrum u temsil eden

Detaylı

Kartal turu geçti. dışında müdahale etti, dönen topu Kaan ağlara gönderdi (1-2). İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı 1-2 rakibin

Kartal turu geçti. dışında müdahale etti, dönen topu Kaan ağlara gönderdi (1-2). İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı 1-2 rakibin Kartal turu geçti BEŞİKTAŞ Futbol Takımı, Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Ankaragücü nü 3-2 mağlup etti. Siyah-beyazlılar bu skorla, Ziraat Türkiye Kupası nda bir üste tura yükseldi. Karakartallar

Detaylı

İLETİŞİM BİLGİLERİ. BARTIN ÜNİVERSİTESİ, Bartın Meslek Yüksekokulu 74100 BARTIN ÖĞRENİM DURUMU

İLETİŞİM BİLGİLERİ. BARTIN ÜNİVERSİTESİ, Bartın Meslek Yüksekokulu 74100 BARTIN ÖĞRENİM DURUMU Öğr. Gör. Murat SARI Tasarım Bölümü, Grafik Tasarımı Programı İLETİŞİM BİLGİLERİ Yazışma Adresi BARTIN ÜNİVERSİTESİ, Bartın Meslek Yüksekokulu 74100 BARTIN Telefon 0 378 227 99 39 Dahili 143 Faks 0 378

Detaylı

ACIBADEM BODRUM A ONKOLOJİ MERKEZİ AÇTI

ACIBADEM BODRUM A ONKOLOJİ MERKEZİ AÇTI ACIBADEM BODRUM A ONKOLOJİ MERKEZİ AÇTI SAĞLIK TURİZMİ İÇİN ÖNEMLİ BİR MERKEZ OLMASI BEKLENİYOR Muğla ve Ege Bölgesi için büyük önem taşıyan Onkoloji Merkezi, Acıbadem Bodrum Hastanesi bünyesinde hizmete

Detaylı

Vali Çiçek: Sağlıklı yaşamı ilke edinmiş öğrencilerin yetişmesini istiyoruz

Vali Çiçek: Sağlıklı yaşamı ilke edinmiş öğrencilerin yetişmesini istiyoruz Vali Çiçek: Sağlıklı yaşamı ilke edinmiş öğrencilerin yetişmesini istiyoruz Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı kapsamında daha sağlıklı yaşam ve bisiklet kullanımını teşvik etmek, okullarda

Detaylı

Bodrumspor da kombine bilet alana forma hediye

Bodrumspor da kombine bilet alana forma hediye Bodrumspor da kombine bilet alana forma hediye Sezon öncesi son hazırlıklarını Afyon kampında tamamlayan Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Cumartesi oynanacak Çatalcaspor maçı hazırlıkları için bugün topbaşı

Detaylı

FAALİYET BÜLTENİ FAALİYETLERİMİZ FETHİYE ŞUBESİ. Temmuz 2017

FAALİYET BÜLTENİ FAALİYETLERİMİZ FETHİYE ŞUBESİ. Temmuz 2017 FAALİYET BÜLTENİ Temmuz 2017 FETHİYE ŞUBESİ FAALİYETLERİMİZ 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI KUTLANDI GÖCEK TE ÜYELERLERLE BİR ARAYA GELİNDİ İNGİLİZ TUR OPERATÖR FİRMASI FETHİYE Yİ ZİYARET ETTİ YUNANİSTAN

Detaylı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bakım ve rehabilitasyon çalışmaları tamamlanarak dünya standartlarında bir tesis haline getirilen Bodrum Belediyesi

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret. ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLER AĞINA (OriGIn) ÜYE OLDUK

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret. ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLER AĞINA (OriGIn) ÜYE OLDUK ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLER AĞINA (OriGIn) ÜYE OLDUK Edremit Ticaret Odası, Coğrafi İşaret çalışmaları kapsamında, Uluslararası Coğrafi İşaretler Ağı'na (OriGIn) üye oldu. Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI 2016-2017 Öğretim Yılı Birinci Dönem Karne ve Ödül Töreni, 20 Ocak 2017 Cuma günü, okul yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin

Detaylı

TÜRKİYE ÖZEL SPORCULAR SPOR FEDERASYONU

TÜRKİYE ÖZEL SPORCULAR SPOR FEDERASYONU Faaliyet Adı AKDENİZ, EGE,DOĞU ANADOLU,İÇ ANADOLU, KARADENİZ VE MARMARA BÖLGESİ BASKETBOL ŞAMPİYONASI Faaliyet Tarihi 20-23 EKİM 2014 Yeri Alanya Konaklama Yeri * Özkaymak Select Resort Otel 07410 Avsallar/Antalya

Detaylı

MİLAS TA, BELEDİYE İŞÇİLERİNE YÜZDE ZAM

MİLAS TA, BELEDİYE İŞÇİLERİNE YÜZDE ZAM MİLAS TA, BELEDİYE İŞÇİLERİNE YÜZDE 10-16 ZAM Milas Belediyesi ile DİSK arasında devam eden toplu iş sözleşmesi sonuçlandı. Buna göre işçilere yüzde 10 ila 16 arasında zam verildi. Milas Belediyesi ile

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

Şampiyon, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Şampiyon, Başkan Kocadon u ziyaret etti Şampiyon, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Karate Milli takımında yer alan, Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü sporcusu Dünya Şampiyonu Kayra Sezgin ve Antrenörü Fatih Uzunlulu, Bodrum Belediye Başkan

Detaylı

The Bodrum Cup kortejle başladı

The Bodrum Cup kortejle başladı The Bodrum Cup kortejle başladı Era Bodrum Yelken Kulübü nün çatısı altında organize edilen 28. The Bodrum Cup Uluslararası Deniz Festivali ve Regatta düzenlenen kortej yürüyüşü ve kampana çanının çalınmasıyla

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :5. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi tam kadro halk gününde Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, belediye başkan yardımcıları,

Detaylı

SANATÇI AYDIN TANSEL VEFAT ETTİ

SANATÇI AYDIN TANSEL VEFAT ETTİ SANATÇI AYDIN TANSEL VEFAT ETTİ Şarkıcı ve bestekar Aydın Tansel vefat etti. Bodrum Gümüşlük Aktaş sitesinde yaşayan sanatçıyı bir süredir göremeyen komşularının merak etmesi üzerine, evinde vefat ettiği

Detaylı

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ FAALİYET BÜLTENİ Mart 2017 İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ Seydikemer Bölgesinde Balıkçılık Faaliyetinde Bulunan Firmalar Ziyaret Edildi Fethiye ve Seydikemer Meslek Kuruluşları

Detaylı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Nejat İşler in başkanı olduğu Gümüşlükspor Kulübü Futbol Yaz Okulu nun açılışına, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra ünlü teknik direktör Aykut Kocaman da

Detaylı

DİĞER FAALİYETLER Beyaz Koza Spor Kulübü Bowling Turnuvası Eğitim Kurulunun İngiltere NFPC Eğitim Merkezi Ziyareti

DİĞER FAALİYETLER Beyaz Koza Spor Kulübü Bowling Turnuvası Eğitim Kurulunun İngiltere NFPC Eğitim Merkezi Ziyareti 14 DİĞER FAALİYETLER 14.1. Beyaz Koza Spor Kulübü Bowling Turnuvası Engelli kişilerin topluma kazandırılması yönünde faaliyetlerde bulunan Beyaz Koza Derneğine bağlı kulübün düzenlemiş olduğu Bowling Turnuvasına

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 16 ( 30 Mayıs 15 Haziran 2016 ) Sayfa 1 SPORCU ÖDÜL TÖRENİ 09 Haziran Perşembe günü, tüm okulun katılımı ile Sporcu Ödül Törenimizi coşku ile gerçekleştirdik. Atletizm, basketbol, eskrim, binicilik,

Detaylı