Hayat düşünmek değil, yaşamaktır.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Hayat düşünmek değil, yaşamaktır."

Transkript

1 Hayat düşünmek değil, yaşamaktır.

2 Hayat düşünmek değil, yaşamaktır yılından bu yana özel üretim fiberglass ürünler yapan firmamız gücünü ve tecrübesini monoblock fiberglass havuz ve aquapark üretimi ile taçlandırmaktadır. Kocaeli Dilovası mevkindeki 4000 m 2 kapalı 6000 m 2 lik açık üretim tesisimiz ile kalite standartlarına uygun fiberglass havuz, aquapark, çocuk havuzu, kaydırak, havuz animasyon ürünleri ve özel tasarım ürünler üretmektedir. Misyonumuz; Müşteri odaklı hizmeti, uzun ömürlü ve sağlıklı ürünler imal edebilen. Gücünü AR-GE den alan hizmetleri ile daima gelişime açık, teknoloji odaklı, genç kadrosu ile ülke ekonomisine katma değer sağlamak. Vizyonumuz; Sağlık, estetik ve sağlamlığın birlikteliğini müşteri memnuniyeti ile birlikte sunabilmek. Değerlerimiz; Müşteri Memnuniyeti Hizmet Kalitesi Takım Çalışması Başarı Odaklılık Sağlıklı Ürünler

3 PoolifeS sektörde farklılığını, güvenilirliğini, uzmanlığını, kalitesini müşterilerine sunarak, teknoloji ve kalite açısından işbirliği içinde olduğu çalışanlarınca daima tercih edilen lider şirket olmayı hedeflemektedir. Montaj 1 - Havuzun yerinin hafriyat için işaretlenmesi 2 - İşaretlenen bölgenin hafriyatının yapılması (160cm derinliğinde düz zemin) 3 - Havuzun oturacağa zemine beton dökülmesi zeminin sağlamlaştırılması 4 - Üretilen havuzun fabrikadan yola çıkarılması 5 - Havuzun araç üzerinden vinçle indirilmesi 6 - Sağlam zemine havuzun yerleştirilmesi 7 - Mekanik filtrasyon işlerinin tamamlanması 8 - Havuz etrafının kum ile doldurulması (doldururken mutlaka aynı anda su da doldurulmalıdır ve aralarındaki seviye 20 cm den büyük olmamalıdır) 9 - Yüzmeden önce son kontrollerin yapılması.

4 Sağlık, Estetik ve Sağlamlığın Birlikteliği Fiberglass Monoblok Havuz Fiberglass havuzlar Fiberglass havuzun diğer havuzlara farkı Kurulum süresi Yosun oluşumu Bakım sıklığı Tercih edilen ülkeler Garanti süresi Yüzey dokusu Kimyasal kullanma dayanıklılığı Merdiven ve oturma yerinin yapısı Üretim sonrası 1-2 gün Yosun oluşumu yoktur. Ayda 5-7 saat ABD ve Avrupa ülkeleri 10 yıl fiberglass garantisi, 100 yıllık ürün ömrü Pürüzsüz ve cilde hasar vermeyen yüzey Yüzey suyunun kimyasal dengesini değiştirmez Havuz kabuğu ile bitişiktir

5 % Havuz Ebatları ; 4 m x 8 m 4 m x 10 m 4 m x 12 m Beton havuzlar gün arası Derz aralıklarından ötürü fazlasıyla yosun oluşumu görülür. Ayda saat Avrupa ve Asya ülkeleri 2 yıl üretici firma garantisi Cildi tahriş edebilen yüzey Düşük ph değerini yükseltmek için su ile reaksiyona girer. Diğerlerine nazaran daha çok kimyasal kullanılır. Opsiyoneldir ilave fiyat dahil edilebilir. Liner havuzlar gün arası Astar ve birleşim noktalarında yosun oluşumu görülebilir Ayda saat Asya ve Afrika ülkeleri Liner plakalar garantili Kaygan, kolay delinebilir ve hasar alabilir Yüzey suyunun kimyasal dengesini değiştirmez Opsiyoneldir ilave fiyat dahil edilebilir.

6 Havuz yaptırmak neden gereklidir? Beş iyi NEDEN... 1 Mülkiyetiniz değer kazanır. Çeşitli araştırmalar evinizde havuz bulunmasının birkaç yıl içinde evinizin değerini arttırdığını (%20 den fazla) göstermiştir. Ayrıca daha kolay kiraya vermenizi ve satmanızı sağlar. Havuza yatırım yapmak keyfinizi ve evinizin 2değerini arttırır. Aile ve arkadaşlarınızla eğlenmek ve keyifli vakit geçirmek için iyi bir mekan sağlar. Çocuklarınız suda oynamak için oyun konsollarını ve bilgisayarlarını bırakacaklardır. Aile boyu iletişimin en güzel yolu 3 Dinlendirici huzur verici bir arka bahçeye sahip olursunuz. Hafta sonunu, havuz başında dinlenerek veya arkadaşlarınızı barbekü için etrafında toplanmak üzere çağırabileceğiniz ucuz ve eğlenceli bir 4 yol. Yaşam tarzınızı güzelleştirir. Yüzme havuzu evinizin bahçesine yeni bir tarz getirir. Bu şık ve lüks yaşam tarzını hergün yaşabilirsiniz. 5 Sağlıklı ve sportif bir hayatın vazgeçilmezidir. Havuz ile hep birlikte eğlenebilir, spor yapabilirsiniz.

7 FEEL light Kaydırak grubu ürünlerimiz Feel Light (ışığı hisset) teknolojisi ile üretilmektedir. Hem içten hem dıştan pürüzsüz parlak bir yüzeyi vardır. Estetik ve yapısal olarak daha modern bir ürün Mukavemeti daha güçlü esnek ve daha hafif Daha az toz tutar ve kolay temizlenebilir. Daha hatasız bir üretim ile rahat bir kayma hissi Üretim sürecinde daha az atık madde ile çevreci bir teknoloji

8 Tekli Kaydıraklar Poolifes olarak kaydırak paketlerimizde bir ve daha fazla virajlı body slide (dönel kaydırak), multi slide (halı kaydırak), tunnel slide (tüp kaydırak), racer slide (hız kaydırak), çocuk havuzu için octopus slide (ahtapot kaydırağı), çocuk kaydırağı, mantar şelale, dönel çocuk kaydırağı mevcuttur. Tüm kaydıraklarımız istenilen uzunluk ve yükseklikte tasarlanabilir olup istenilen renk çeşitliliği ile etkili bir görsellikte sağlanabilir. Opsiyonel olarak yarı şeffaf da üretilebilir, ses ve ışık efektleri eklenebilir. Body Slide (Dönel Kaydırak); Size hayatınızın en zevkli düşüşünü, maksimum güvenlikte maksimum adrenalin ile yaşatan bir kaydıraktır. Kaydırakta yatarak kayılmaktadır. Virajlı bir kaydırak olup en çok talep gören bir kaydırak çeşididir. Lotus güven, adrenalin ve eğlencenin harika bir karışımıdır. Her türlü renk seçeneğimiz mevcuttur.

9 Tekli Kaydıraklar Multi Slide (Halı Kaydırağı); Genişlik seçenekleri ile birlikte maksimum 3 kişiye kadar birlikte kayma imkanı sağlar. İstenilirse dalga formu ile farklı hızları yaşama hissi verir. Hayatınızdaki en zevkli yarışları yapabileceğiniz bir kaydıraktır. Size sadece tadını çıkarmak kalıyor. Racer Slide (Hız Kaydırağı) Hız tutkunlarının isteği üzerine yapılmış tam bir adrenalin canavarı kaydıraktır bütün hücrelerinizde hissedeceğinizden emin olabilirsiniz. Yüksek hız, yüksek güvenlik sizi heyecanın zirvesine taşıyacaktır. Son kısımda kendiliğinden yavaşlama sayesinde havuza güvenli bir düşüş sağlayacaksınız.

10 İkili Kaydıraklar Site Paketi (2 li kaydıraklar) Site, apartman ve butik otellerin vazgeçilmezi olan bu paketimizde halı kaydırak, hız kaydırak, dönel kaydırak ve tünel tipi kaydıraktan herhangi ikisi seçilerek mekanınıza uygun tasarlanır.

11 Üçlü Kaydıraklar Otel Paketi (3 lü kaydıraklar) Aquapark işletmeleri ve aile otellerinin vazgeçilmezi olan 3 lü veya 4 lü kaydırak gruplarımızın bir arada olduğu bu paketimizde istediğiniz kaydırak çeşitlerini bir araya getirerek mekanınıza özel sizin için tasarlıyor ve çizimini gerçekleştiriyoruz. Teknik ekibimizin desteği ile her türlü kurulumunu gerçekleştirerek teslim ediyoruz.

12 Özel Üretim ve Animasyon Ürünler Parklarınızı, mekânlarınızı renklendirmek ayrı bir hava katmak için sizlere fiberglas figürler tasarladık. Kataloglarımızdaki figürlerin yanı sıra mimarinize uygun, size özel, konseptinizi tamamlayıcı materyaller; markanıza özel saksılar, kabartmalı tabelalar, çöp kovaları, duvar ve cephe kaplamaları tasarım ve modellemeler de vardır. Hayal edin gerçeğe dönüştürelim.

13 Hayalleriniz kadar güzel, mutluluğunuz kadar gerçek.

14 Çocuk Grubu Siz eğlenirken çocuklarınızın da güvenli bir şekilde eğlenmesini ister misiniz? Ejderha Slide (Çocuk Kaydırağı); Çocuklar için hem güvenli hem sağlıklı bir kaydırak; yapımında orta asyadan esinlenilen bu kaydırak herkesi çocukluğuna götürecektir. Venüs Slide (Merdivenli kaydırak); Çocuklar için 2. kaydırağımızdır son derece güvenli ve sağlıklıdır çocukların beğeneceğine garanti verilir. Octopus Slide (Ahtapot Kaydırak); Modern bir kaydırak türüdür her yaşa uygundur ve herkesi çocukluğuna döndürecek bir kaydıraktır. Üzerinde birçok çeşitte kaydırak bulunan bu ürünümüz son derece özeldir.

15 Bunları Biliyor muydunuz? PoolifeS ın en iyi fiyat garantisi verdiğini PoolifeS olarak Feel Light teknolojisini sektörde kullanan nadir üreticilerden olduğunu Uçak üreticileri ve uzay biliminde de uçaklar için fiberglass kullanıldığını Fiberglass malzemenin 100 yıllık bir ömrünün olduğunu herhangi bir hasar durumunda kısa sürede ilk günkü gibi onarımının yapıldığını Bakımı iyi yapılan bir havuzun boşaltılmasına gerek olmadığını PoolifeS havuz modelleri fiberglass monoblok olup, seçilen modele göre istenirse sökülüp başka bir yerde yeniden kurulabileceğini... Havuz modellerimiz de derinlik 150 cm ve altı olduğundan izin almak için bir gerekliliğin olmadığını... Bu sebepten havuzlarımızın ruhsata tabi olmadığını... Sit alanlarına ve Boğaziçi imar bölgesine izin gerekmeden rahatlıkla kurulabileceğini... Tüm ürünlerimiz Avrupa Birliği normlarına (EN 1069) göre üretilmektedir. Satış Sonrası Hizmetler PoolifeS olarak müşterilerimize satış sonrası 5 yıl sızdırmazlık garantisi 2 yıl mekanik-elektrik garantisi altındadir. Polyesterden üretilen bu havuz ve kaydırakların ekonomik ömrü 100 yıl olmak ile birlikte uzun yıllar (renk solmaları hariç) sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Ayrıca satış sonrası servis ve bakım hizmetleri ile birlikte parça değişimi, yüzey yenileme işlemi, renk solmaları bakımı yapılmaktadır. Lansmana özel en iyi fiyat garantisi Tecrubeli genç girişimci kadrosu İstek,taleplerinize hızlı ve pratik çözümler Sağlığınız en önemli önceliğimiz Çünkü biz üreticiyiz.

16 Ofis: Hacı Halil Mah. Alirıza Efendi Cad. Sürmeli Apt. No: 15 Daire: 2 Gebze/KOCAELi Fabrika: Tepecik Mah. Ölmezler Sokak No: 28 Dilovası / KOCAELi poolifes@poolifes.com Kompozit; Havuz, Kaydırak, Özel Üretim Ürünler

İşte Bahçenizdeki Hayat, Keyfini çıkarın

İşte Bahçenizdeki Hayat, Keyfini çıkarın İşte Bahçenizdeki Hayat, Keyfini çıkarın Betonarme yapım tekniğinin gerektirdiği külfetlerin hiçbiri Prefabrik havuz yapımında yoktur, Teknik kullanım ömrü boyunca asla su kaçırmaz, Haftalarca ve hatta

Detaylı

DEKORASYON AYDINLATMA GERGİ TAVAN

DEKORASYON AYDINLATMA GERGİ TAVAN DEKORASYON AYDINLATMA GERGİ TAVAN Tasarım, bilgi ve tecrübe gerektirir. PVC Gergi Tavan Sistemleri Bamax Gergi Tavan Sistemleri girişimci, yenilikçi ve sorumluluk taşıyan vizyon sahibi ruhuyla 2005 yılında

Detaylı

Korkmaz İskele, 2005 yılında iskele-kalıp sektöründe ticari faaliyetine başlayarak, üretimini yaptığı

Korkmaz İskele, 2005 yılında iskele-kalıp sektöründe ticari faaliyetine başlayarak, üretimini yaptığı Karadeniz in Öncüsü Hakkımızda Korkmaz İskele, 2005 yılında iskele-kalıp sektöründe ticari faaliyetine başlayarak, üretimini yaptığı sistemlerin satış ve kiralamasını yapmaktadır. Korkmaz İskele, Kaliteli

Detaylı

Fiberglass Havuzlar Tanıtımı ve Fiyat Listesi 2018

Fiberglass Havuzlar Tanıtımı ve Fiyat Listesi 2018 Fiberglass Havuzlar Tanıtımı ve Fiyat Listesi 2018 2018 Fiberglass Havuz "Fiberglass" olarak isimlendirilen bu kompozit madde, camelyaf olarak bilinen cam lifleriyle polyester maddesinin ve diğer katkı

Detaylı

Fiberglass Havuzlar Tanıtımı ve Fiyat Listesi

Fiberglass Havuzlar Tanıtımı ve Fiyat Listesi Fiberglass Havuzlar Tanıtımı ve Fiyat Listesi 2017 Fiberglass Havuz "Fiberglass" olarak isimlendirilen bu kompozit madde, camelyaf olarak bilinen cam lifleriyle polyester maddesinin ve diğer katkı maddelerinin

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

Baskı Betonun Avantajları

Baskı Betonun Avantajları ZEMİN KAPLAMALARI Baskı Betonun Avantajları UV Işınlarına karşı dayanıklı %100 doğal görüntü Ekonomik maliyet avantajı Üretim süresi avantajı Çökme ve tozlanmaya karşı mukavemet Kalıcı renk kalitesi Uzun

Detaylı

Havuzlu Bahçenizdeki Hayat, Keyfini çıkarın

Havuzlu Bahçenizdeki Hayat, Keyfini çıkarın Havuzlu Bahçenizdeki Hayat, Keyfini çıkarın SİSTEMPOOL PREFABRİK HAVUZLARIN YAPIM TEKNİĞİ HERŞEYDEN ÖNCE PROJELENDİRME ZEMİN HAZIRLIĞI MODÜLER PANELLERİN EKLENMESİ PANEL ARKA DESTEKLERİ YERLEŞİMİ İstenirse

Detaylı

yapıda uzman eller www.hilaryapi.com

yapıda uzman eller www.hilaryapi.com MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ PREFABRİK YAPILAR PEYZAJ VE ÇEVRE DÜZENLEME CEPHE KAPLAMA ZEMİN DÖŞEME VE YER KAPLAMA ÇATI KAPLAMA İZOLASYON VE YALITIM DEKORASYON İŞLERİ EMLAK MÜŞAVİRLĞİ 0312 5661166 0544 Turgut

Detaylı

ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ

ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ Mimari Tasarım Projelendirme İmalat Of is is Mobilyaları Uygulama www.tapso.com Ofis Mağaza Hastane Otel Restaurant Tapso Project Gibi Düşünmek Tapso Project

Detaylı

KATALOG. Ahşap Oyun Parkları A N T 10 YIL G A O I P O

KATALOG. Ahşap Oyun Parkları A N T 10 YIL G A O I P O KATALG Ahşap yun arkları G G A T 10 YL A N T A N C C 1 T E K N İ K Ö Z E L L İ K L E ESTETİK AHŞA YA... Ahşap, sağlıklı ve sıcak bir malzemedir. Ürün gövdesini oluşturan çam ahşap kütükler, AHŞA YUN GULA:

Detaylı

ÜRÜNLERİMİZ VE ÜRÜNLERİMİZ HAKKINDA GENEL BİLGİ

ÜRÜNLERİMİZ VE ÜRÜNLERİMİZ HAKKINDA GENEL BİLGİ ÜRÜNLERİMİZ VE ÜRÜNLERİMİZ HAKKINDA GENEL BİLGİ www.ozpansogutma.com info@ozpansogutma.com 0850 804 53 01 0532 161 65 56 ÖZPAN Endüstriyel Soğutma Sistemleri olarak ; Soğuk Oda Panelleri Endüstriyel Soğutma

Detaylı

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK...

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK... 4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK... Konum itibariyle her geçen gün değerine değer katan Ordu - Perşembe, kentsel dönüşümün modernleştirdiği Sakin Şehir, ayrıcalıklı ve değerli projesi Hızır Kaptan Konakları. Aycan

Detaylı

MMM ERBA MAKİNA A.Ş. TANITIM DOSYASI

MMM ERBA MAKİNA A.Ş. TANITIM DOSYASI TANITIM DOSYASI 1 HAKKIMIZDA Firmamız 2001 yılında ERBA MAKİNA LTD. ŞTİ olarak kurulmuş olup firma adı 2007 yılında MMMERBA MAKİNA A.Ş. olarak değişmiştir. Firmamız Yenikent Sanayi Sitesinde 60 m2 lik

Detaylı

HAKKIMIZDA PARK ÜRÜNLERİ FİBER İMALATI VİZYONUMUZ MİSYONUMUZ.

HAKKIMIZDA PARK ÜRÜNLERİ FİBER İMALATI VİZYONUMUZ MİSYONUMUZ. www. HAKKIMIZDA PARK ÜRÜNLERİ FİBER İMALATI Park Ürünleri şirketi, 2003 yılından itibaren reklam sektöründe faaliyet gösteren firmamız; 2017 yılından itibaren temalı park ürünleri, heykel, kaydırak, saat

Detaylı

TERRAZZO TARİHİ MİSYONUMUZ MİZYONUMUZ

TERRAZZO TARİHİ MİSYONUMUZ MİZYONUMUZ www.lolanyapi.com TERRAZZO TARİHİ Lolan Yapı; geçmişe dönük aileden gelen sektör ile ilgili bilgi birikimi ve deneyimleriyle kısa zamanda tamamen müşteri memnuniyeti ve kalite odaklı önemli ve birçok projeye

Detaylı

Ahşap Kadar Doğal...

Ahşap Kadar Doğal... Ahşap Kadar Doğal... Pensa Wood ürünleriyle kaliteyi ve güveni kendisine görev edinmiş bir firmadır. Türkiye ile beraber kendi sini geliştiren ve üreten bir firma olmaktan gurur duymaktadır. Sahip olduğu

Detaylı

geleceğinize DEĞECEK

geleceğinize DEĞECEK geleceğinize DEĞECEK FURYA hakkında Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık İnsanların hayatına nasıl daha fazla dokunabiliriz düşüncesiyle, markamızı sevilen ve sayılan ulusal bir konuma getirmek için durmaksızın

Detaylı

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık FURYA hakkında Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık İnsanların hayatına nasıl daha fazla dokunabiliriz düşüncesiyle, markamızı sevilen ve sayılan ulusal bir konuma getirmek için durmaksızın çalışıyoruz.

Detaylı

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Konutta Altın Çağı YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Çağıl İnşaat / Altınbaşak Konutları Çağıl İnşaat 1994 yılında kurulan; çok katlı yapıların tasarımı ve yapımı, yol, sanat yapıları ve köprü yapımında uzmanlaşmış

Detaylı

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I REZİDANS-OFİS-ÇARŞI Turgutlu ya Yeni Bir Bakış Açısı Alphard İnşaat A.Ş. ALPHARD REZİDANS Projesini Ege nin yükselen yıldızı Turgutlu da inşa ediyor. Ege ekonomisinin başkent adayı Turgutlu, rahat ve

Detaylı

EKOEDGE. Plastik Sınırlama Sistemleri. www.ekoplas.com.tr

EKOEDGE. Plastik Sınırlama Sistemleri. www.ekoplas.com.tr EKOEDGE Plastik Sınırlama Sistemleri www.ekoplas.com.tr 01 hakkımızda... // Bu gereksinimleri ve gelişmeleri yakından takip ederek 2012 yılında faaliyetlerine başlayan Ekoplas, ülkemizde mimari ve peyzaj

Detaylı

/ / /

/ /  / 1 +90 553 002 76 43 / +90 212 568 88 95 2 www.dogaltassiva.com / www.easystoneturkiye.com / www.sivadatasdevri.com www.dogaltassiva.com EASYSTONE Adana Süs Havuzu ve Peyzaj Uygulaması 3 EASYSTONE İstanbul

Detaylı

Master Panel 1000 WT Cephe

Master Panel 1000 WT Cephe GROUP ENERJİ SANDVİÇ PANEL 0216 340 2538-39 FAKS: 0216 340 2534 Email:info@groupenerji.com Master Panel 1000 WT Cephe Ürün Tanımı Cephe paneli bağlantı elemanını gizleyen sistemi sayesinde cephelerde kullanıma

Detaylı

YARARLAR ÇELİK KONSTRÜKSİYON. Solar Enerji ve Otokorkuluk Montajı

YARARLAR ÇELİK KONSTRÜKSİYON. Solar Enerji ve Otokorkuluk Montajı YARARLAR ÇELİK KONSTRÜKSİYON Solar Enerji ve Otokorkuluk Montajı YARARLAR ÇELİK KONSTRÜKSİYON 2011 yılında; bariyer montajı, solar enerji montajı ve çelik konstrüksiyon üzerine faaliyet göstermek amacıyla

Detaylı

Yeni Mah. Yüksek Harman Cad. Aros 9 Apt. Altı Mezitli / Mersin Tel: 0324 357 0 33 zkorkmaz@yapitekgrup.com www.yapitekgrup.com

Yeni Mah. Yüksek Harman Cad. Aros 9 Apt. Altı Mezitli / Mersin Tel: 0324 357 0 33 zkorkmaz@yapitekgrup.com www.yapitekgrup.com Yeni Mah. Yüksek Harman Cad. Aros 9 Apt. Altı Mezitli / Mersin Tel: 0324 357 0 33 zkorkmaz@yapitekgrup.com www.yapitekgrup.com REFERANSLAR AKIN İNŞAAT AKIŞ PLAZA AROS İNŞAAT GÜNDOĞAR DEMİR GÜNDOĞAR (MAJESTIC

Detaylı

MİNERALLEŞTİRMENİN BÜYÜSÜ

MİNERALLEŞTİRMENİN BÜYÜSÜ MİNERALLEŞTİRMENİN BÜYÜSÜ Mükemmel planlanmış ve mimari açıdan dikkat çekici projeler sizin kartvizitinizdir. Onları nemden ve çevresel etkilerden koruyun binalarınız uzun süre güzel kalsın. AXA sigortadan

Detaylı

BELLO DEKOR. Tasarımlar cam ile hayat buluyor

BELLO DEKOR. Tasarımlar cam ile hayat buluyor BELLO DEKOR Tasarımlar cam ile hayat buluyor HAKKIMIZDA 2000 yılında seramik, cam, çimento, demir-çelik, enerji gibi birbirinden farklı sektörlerin yoğun olarak talep e ği makine ve malzemeler konusunda

Detaylı

HAKKIMIZDA. Misyonumuz. Vizyonumuz

HAKKIMIZDA. Misyonumuz. Vizyonumuz HAKKIMIZDA Doğan Tel Örgü olarak 1968 yılında Ankara da kurulduk. Kurulduğumuz yıl itibariyle, müşteri memnuniyeti ve bu doğrultuda firmamızı geliştirme anlayışını benimseyerek, kalifiyeli ve tecrübeli

Detaylı

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Estetik değerlere bağlı ve kullanımı kolay mekanları yaratırken

Detaylı

Work in Work. Tasarım ve uygulama konularında çözüm sunan ve sektörlerinde önder markalarla hizmet veren bir kuruluştur.

Work in Work. Tasarım ve uygulama konularında çözüm sunan ve sektörlerinde önder markalarla hizmet veren bir kuruluştur. Work in Work Tasarım ve uygulama konularında çözüm sunan ve sektörlerinde önder markalarla hizmet veren bir kuruluştur. Sizlerin istekleri ve beğenileri doğrultusunda yurt içinde ve yurt dışında içerisinde

Detaylı

Güneş Enerjisi nde Lider

Güneş Enerjisi nde Lider Güneş Enerjisi nde Lider GO Enerji, 2003 yılından itibaren, Güneş enerjisinden elektrik üretimi teknolojilerinde uzmanlaşmış ekibiyle faaliyet göstermektedir. Kendi markaları ile ABD den Avustralya ya

Detaylı

Görme Engelliler için Mimari Yönlendirme Sistemleri

Görme Engelliler için Mimari Yönlendirme Sistemleri Büyükdere Cad. No.89 Kent Apt. K.6 D.9 Mecidiyeköy / İstanbul Tel. : (0212) 274 61 18-274 61 25 Faks : (0212) 212 59 71 www.catiarya.com Görme Engelliler için Mimari Yönlendirme Sistemleri Hakkımızda 2008

Detaylı

Antik Mısır Boncuklarından Modern Tasarımlara.

Antik Mısır Boncuklarından Modern Tasarımlara. www.vetroart.com.tr Antik Mısır Boncuklarından Modern Tasarımlara. Gündelik yaşantımızda birçok alanda kullandığımız camın tarihi MÖ 3000 yıllarına dayanmakta, M.Ö 2500 yılına ait olduğu belirlenen Antik

Detaylı

Panel Radyatörler Dekoratif Radyatörler Havlupanlar Aksesuarlar YÜKSEK VERİMLİ SICAKLIK

Panel Radyatörler Dekoratif Radyatörler Havlupanlar Aksesuarlar YÜKSEK VERİMLİ SICAKLIK Panel Radyatörler Dekoratif Radyatörler Havlupanlar Aksesuarlar YÜKSEK VERİMLİ SICAKLIK STANDART PANEL RADYATÖR Farklı tip, yükseklik ve uzunluk seçenekleri ile çeşitli ihtiyaçlara cevap verme esnekliği

Detaylı

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD 1 Hakkımızda STARMET YAPI SAN. VE TİC. A.Ş. ; Uzman ve güçlü insan kaynağı ile Yassı Çelik Sektöründe çözüm ortağı ve tedarik merkezi olabilmek adına, özellikle İhracat ve imalata dayalı sanayi kuruluşlarına

Detaylı

ÇELİK VE PREFABRİK PROJELERİNİZİN, ÜRETİM ve UYGULAMALARINIZIN TÜM SÜREÇLERİNİ SİZİN İÇİN YÖNETİYORUZ.

ÇELİK VE PREFABRİK PROJELERİNİZİN, ÜRETİM ve UYGULAMALARINIZIN TÜM SÜREÇLERİNİ SİZİN İÇİN YÖNETİYORUZ. HAFİF ÇELİK / YAPISAL ÇELİK / PREFABRİK / KONTEYNER ÇÖZÜM ORTAĞI ÇELİK VE PREFABRİK PROJELERİNİZİN, ÜRETİM ve UYGULAMALARINIZIN TÜM SÜREÇLERİNİ SİZİN İÇİN YÖNETİYORUZ. Mimari Proje Statik Proje Doğru Teknik

Detaylı

Aquapanel ve Sistem Aksesuarları. Aquapanel 02/2016

Aquapanel ve Sistem Aksesuarları. Aquapanel 02/2016 Aquapanel ve Sistem Aksesuarları Aquapanel 02/2016 İçindekiler Aquapanel Dış Cephe Plakası... 2 Aquapanel İç Cephe Plakası... 2 Aquapanel Tavan Plakası SkyLite... 3 Aquapanel Universal... 3 Aquapanel

Detaylı

RENCO Modüler Su Depoları

RENCO Modüler Su Depoları İçilebilir su veya niteliksiz su rahatlıkla depolanabilir. Yeraltına, açık alana ve bina içine, montajı yapılabilir. UZUN ÖMÜRLÜ, TEMİZLİĞİ KOLAY. Estetik bir görünüme sahiptir, yerleşim alanlarında bile

Detaylı

KALİTE VE KONFORUN BİRLEŞTİĞİ ADRES Çağdaş insanın gereksinimi olan tüm ayrıntıları göz önünde bulunduran Bey Yapı Yatırım Danışmanlık Ltd. Şti.

KALİTE VE KONFORUN BİRLEŞTİĞİ ADRES Çağdaş insanın gereksinimi olan tüm ayrıntıları göz önünde bulunduran Bey Yapı Yatırım Danışmanlık Ltd. Şti. KALİTE VE KONFORUN BİRLEŞTİĞİ ADRES Çağdaş insanın gereksinimi olan tüm ayrıntıları göz önünde bulunduran Bey Yapı Yatırım Danışmanlık Ltd. Şti. kurulmuş olduğu 2007 yılından bugüne kadar müşteri memnuniyetini

Detaylı

Hakkımızda Başlıca Faaliyet Alanlarımız ; Uygulama Alanları ;

Hakkımızda Başlıca Faaliyet Alanlarımız ; Uygulama Alanları ; Hakkımızda İstanbul Zemin Epoksi ve Poliüretan Kaplamalar, BAUMEX Marka sının Uzman Uygulama Bayisi olarak yapı kimyasalları sektöründe hizmet vermektedir. Misyonumuz, daima Kaliteli ürün ve kaliteli hizmet

Detaylı

Master Panel 1000 R5T Çatı

Master Panel 1000 R5T Çatı GROUP ENERJİ SANDVİÇ PANEL 0216 340 2538-39 FAKS: 0216 340 2534 Email:info@groupenerji.com Master Panel 1000 R5T Çatı Ürün Tanımı Yangın riskinin yüksek olduğu yapılarda ve azami yangın dayanımı istenen

Detaylı

Antak Enerji 40.000KW lık yani 40MW/ Yıl Üretim kapasitesine sahiptir.

Antak Enerji 40.000KW lık yani 40MW/ Yıl Üretim kapasitesine sahiptir. Şirket Profili Antak Enerji, Akdeniz Bölgesinde Fotovoltaik Modül üretim tesislerini kuran ve üretime başlayan ilk Türk firmasıyız. Firmamız Fotovoltaik modül üretim sektöründe 2010 yılından beri sürdürmektedir.

Detaylı

ALIGAL. Yeniliklerinize hizmet eden kriyojenik çözümler. www.airliquide.com.tr

ALIGAL. Yeniliklerinize hizmet eden kriyojenik çözümler. www.airliquide.com.tr ALIGAL Yeniliklerinize hizmet eden kriyojenik çözümler www.airliquide.com.tr ALIGAL : AVANTAJLARI Müşteri ve çözüm odaklı bir ürün Gıda dondurucular, azot (N 2 ) ve karbondioksit (CO 2 ) gibi gıda dondurucu

Detaylı

İçindekiler. Baskı Beton (4-35) Baskı Sıva (36-37) İnce Yüzey Kaplama. Özel Yüzey Boyama (39) Parlak Yüzeyli Beton (40) Endüstriyel Yapı Ltd. Şti.

İçindekiler. Baskı Beton (4-35) Baskı Sıva (36-37) İnce Yüzey Kaplama. Özel Yüzey Boyama (39) Parlak Yüzeyli Beton (40) Endüstriyel Yapı Ltd. Şti. İçindekiler Endüstriyel Yapı Ltd. Şti. Kurulduğu 2005 yılından itibaren uygulamış olduğu 1.000.000 m 2 yi aşkın baskı beton zemin ve sıva tecrübesiyle, bugün özellikle Samsun ve Ankara merkezli olmak üzere

Detaylı

Standart Manuel Döner Kapı

Standart Manuel Döner Kapı Metaxdoor MR30/SM Standart Manuel Döner Kapı Sağlam ve ekonomik bir giriş çözümü aradığınız heryerde metaxdoor MR30/SM manuel döner kapı en iyi tercihtir. MR30/Sm serisi manuel döner kapılar Bozulması

Detaylı

.goldentel.com.tr www

.goldentel.com.tr www HAKKIMIZDA Golden Tel A.Ş. İvedik Organize Sanayi Bölgesinde toplamda 1100 m 2 alana kurulu 3 ayrı yerleşkesinde, tel örgü, panel çit, ferforje ve kapı sistemleri üretimini gerçekleştirmektedir. Tel örgü,

Detaylı

Master Panel 1000 R7 Çatı ve Cephe

Master Panel 1000 R7 Çatı ve Cephe GROUP ENERJI SANDVİÇ PANEL 0216 340 2538-39 FAKS: 0216 340 2534 Email:info@groupenerji Master Panel 1000 R7 Çatı ve Cephe Ürün Tanımı Türkiye de üretilen ilk, tek ve gerçek kepli sandviç paneldir. Master

Detaylı

OTS Coldenhove Papier ile birlikte.

OTS Coldenhove Papier ile birlikte. OTS Coldenhove Papier ile birlikte. Coldenhove Papier in sizin ve işletmeniz için neler yapabileceğini kendi gözlerinizle görün. 1 Coldenhove Papier Hakkında Coldenhove Papier; Dijital Transfer Baskı

Detaylı

Çiçek gibi bir yuvanız olsun... www.florakonaklari.com

Çiçek gibi bir yuvanız olsun... www.florakonaklari.com Çiçek gibi bir yuvanız olsun... www.florakonaklari.com Flora Konakları nda hayat var! İstanbul un Anadolu yakasında Tuzla ya yeni bir şehir kuruluyor. Hayalini kurduğunuz yaşamı size sunmaya hazırlanan

Detaylı

SIRADANLIKTAN VAZGEÇMENiN TAM ZAMANI KALiTELi DEKORATiF DiZAYN EV DEKORASYONLARI

SIRADANLIKTAN VAZGEÇMENiN TAM ZAMANI KALiTELi DEKORATiF DiZAYN EV DEKORASYONLARI hakkımızda 2001 yılından bu yana inşaat sektöründe faaliyet gösteren şirketimiz kaliteli ve çağdaş fikirleri ile birçok başarılı projeye imza atmıştır. İnşaat sektöründeki hızlı gelişmeler ve yeni ürün

Detaylı

VIKONEN. Yapı Sanayi A.Ş. VIKONEN. construction DOC: VKN-0000-SU-001 / / R02

VIKONEN. Yapı Sanayi A.Ş. VIKONEN. construction DOC: VKN-0000-SU-001 / / R02 Yapı Sanayi A.Ş. construction VISIONARY industry DOC: VKN-0000-SU-001 / 31.5.2015 / R02 Hedefimiz, yapılarda; mühendislik, satın alma, lojistik, altyapı ve üstyapı hizmetlerini; iş güvenliğini en üst seviyede

Detaylı

Master Panel 915 R3 Çatı ve Cephe

Master Panel 915 R3 Çatı ve Cephe Master Panel 915 R3 Çatı ve Cephe Ürün Tanımı Türkiye de üretilen ilk, tek ve gerçek kepli sandviç paneldir. Master Panel in en büyük avantajı panel bağlantı elemanlarının, panel birleşim noktasını örten

Detaylı

Master Panel 1000 R4 Çatı ve Cephe

Master Panel 1000 R4 Çatı ve Cephe Master Panel 1000 R4 Çatı ve Cephe Faydalı Eni Minimum boy Maksimum boy 1000 mm 3 metre Nakliye Koşullarına Bağlıdır Ürün Tanımı Türkiye de üretilen ilk, tek ve gerçek kepli sandviç paneldir. Master Panel

Detaylı

Cami Halıları HAKKIMIZDA

Cami Halıları HAKKIMIZDA HAKKIMIZDA Asil Halı; Kayseri halısının kalitesini, 1940 yılından günümüze el halıcılığı ile başlayan tecrübesiyle sizlere sunmaktadır. Camiler, oteller, yurtlar, restaurantlar, ofisler, alışveriş merkezleri,

Detaylı

www.aspen.com.tr 02.2015 I w w w. F i k i r K a h v e s i. c o m. t r 14999347 I

www.aspen.com.tr 02.2015 I w w w. F i k i r K a h v e s i. c o m. t r 14999347 I Aspen Yapı ve Zemin Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlük / Head Office: Leylak Sokak Murat İş Merkezi B Blok Kat 3/14 Mecidiyeköy 34387 İSTANBUL Tel +90 212 318 88 88 (pbx) Faks/Fax +90 212

Detaylı

RADYATÖR KATALOĞU. Ocak

RADYATÖR KATALOĞU. Ocak RADYATÖR KATALOĞU Ocak 2019 www.termoteknik.com 1 Termo Teknik Çorlu Üretim Tesisleri 2 Termo Teknik, uluslararası ısı devi Stelrad Radiators Group un Türkiye iştiraki ve Türkiye ile Avrupa nın en büyük

Detaylı

GAZBETONLU. HAFİF ÇELiK YAPI. SiSTEMLERİ

GAZBETONLU. HAFİF ÇELiK YAPI. SiSTEMLERİ GAZBETONLU HAFİF ÇELiK YAPI SiSTEMLERİ Patentli Sistemimiz PACKET Gazbetonlu ÇELİK YAPI MESKEN Çelik Yapı nın kendine ait patentli yapı sistemi olan PACKET, çelik yapının bildiğiniz tüm avantajlarından

Detaylı

KALİTEDE ÖNCÜ KURULUŞ ÜNALLAR İNŞAAT KENDİ SEKTÖRÜNDE LİDER MARKALARI KALİTELİ HİZMET ANLAYIŞIYLA TÜKETİCİSİNE SUNMAKTAN MUTLULUK DUYAR

KALİTEDE ÖNCÜ KURULUŞ ÜNALLAR İNŞAAT KENDİ SEKTÖRÜNDE LİDER MARKALARI KALİTELİ HİZMET ANLAYIŞIYLA TÜKETİCİSİNE SUNMAKTAN MUTLULUK DUYAR KALİTEDE ÖNCÜ KURULUŞ ÜNALLAR İNŞAAT KENDİ SEKTÖRÜNDE LİDER MARKALARI KALİTELİ HİZMET ANLAYIŞIYLA TÜKETİCİSİNE SUNMAKTAN MUTLULUK DUYAR ÜNALLAR İNŞAAT, yurt içinde tamamlamış olduğu projelerle ve yeterli

Detaylı

YAĞMUR İNDİRME ÇÖZÜMLERİ. Modüler, uzun ömürlü yağmur indirme çözümleri.

YAĞMUR İNDİRME ÇÖZÜMLERİ. Modüler, uzun ömürlü yağmur indirme çözümleri. YAĞMUR İNDİRME ÇÖZÜMLERİ Modüler, uzun ömürlü yağmur indirme çözümleri. Çatıda yağmur indirme sistemi ayrı bir önem taşır. Çünkü; kırılan, çatlayan, yağmur suyunun düzenli akışını engelleyen, yapının estetiğini

Detaylı

Kuru Yapı Sistemleri 02/2016. Kuru Yapı ve Toz Alçı Ürünleri & Sistem Tamamlayıcıları Macun ve Astarlar

Kuru Yapı Sistemleri 02/2016. Kuru Yapı ve Toz Alçı Ürünleri & Sistem Tamamlayıcıları Macun ve Astarlar Kuru Yapı Sistemleri 02/2016 Kuru Yapı ve Toz Alçı Ürünleri & Sistem Tamamlayıcıları Macun ve Astarlar İçindekiler Readygips...4 Akustik Macun...4 Safeboard Derz Dolgusu...5 Spezialgrund...6 Tiefengrund...6

Detaylı

Yaşam Tarzınıza Açılan Farklı Kapılar

Yaşam Tarzınıza Açılan Farklı Kapılar Yaşam Tarzınıza Açılan Farklı Kapılar LUCENTIST, alışılagelmiş mobilya anlayışından daha farklı ve özel olarak; yüksek kaliteli, zarif, şık ve lüks Pleksiglas mobilyaları sizlere sunmaktan gurur duymaktadır.

Detaylı

EGETEK. Endüstriyel Zemin Kaplama Sistemleri

EGETEK. Endüstriyel Zemin Kaplama Sistemleri EGETEK Endüstriyel Zemin Kaplama Sistemleri Zeminlere sadece üzerinde yürünen bir alan olarak bakılmamalıdır, zira onlar operasyonel altyapının temel elemanıdır. Bunlardan dolayı zemine üretim hattının

Detaylı

Beklentilerin çok ötesinde bir banyo deneyimi... CeraWall. Hemzemin duşlar için duvardan drenaj sistemi

Beklentilerin çok ötesinde bir banyo deneyimi... CeraWall. Hemzemin duşlar için duvardan drenaj sistemi Beklentilerin çok ötesinde bir banyo deneyimi... CeraWall. Hemzemin duşlar için duvardan drenaj sistemi Hemzemin duş ve inovasyon CeraWall ile tüm dilekleriniz gerçek olacak Olağanüstü tasarımın farkını

Detaylı

designed by LINEA ROSSA

designed by LINEA ROSSA designed by LINEA ROSSA KURUMSAL YAPIMIZ Bilgi birikimini en etkin şekilde kullanan firmamız bu sayede her başlamış olduğu projede deneyimli ekibiyle projelerle birebir ilgilenerek en ufak ayrıntısına

Detaylı

ZEMİNE HAYAT VEREN SİSTEMLER EPOKSİ POLİÜRETAN & AKRİLİK HYBRID YÜZEY KORUMA SİSTEMLERİ

ZEMİNE HAYAT VEREN SİSTEMLER EPOKSİ POLİÜRETAN & AKRİLİK HYBRID YÜZEY KORUMA SİSTEMLERİ UYGULAMA Zemin Kaplama & Boyama Antikorozif Metal Boyama Dekorotif Asfalt & Bisiklet Yolu Onarõm & Yapõsal GŸ lendirme Mimari YŸzey Koruyucu Beton YŸzey Koruma Su Yalõtõm Kaplama 1 ZEMİNE HAYAT VEREN SİSTEMLER

Detaylı

Quick Smart Steel Structures Steel-Architectural-Engineering-Solutions

Quick Smart Steel Structures Steel-Architectural-Engineering-Solutions Quick Smart Steel Structures Steel-Architectural-Engineering-Solutions İdeas for steel * Think Different!.. Sayın Yatırımcı,İlgili.. ÜRETİM TEKNOLOJİSİ İmalat tam otomatik rollforming makinaları ile yapılmaktadır.

Detaylı

Aydınlatma ve Bayrak Direkleri

Aydınlatma ve Bayrak Direkleri Aydınlatma ve 2016 Hakkımızda Zirve Ankara Keresteciler Sitesinde Dekoratif aydınlatma direkleri, paslanmaz bayrak direkleri, kompozit ürünler, şehir mobilyaları, aydınlatma, park bahçe ekipmanlarına

Detaylı

Misyonumuz. Vizyonumuz. PVC ZEMİN KAPLAMA.uuı:m...

Misyonumuz. Vizyonumuz. PVC ZEMİN KAPLAMA.uuı:m... u PVC ZEMİN KAPLAMA.uuı:m... Misyonumuz Faaliyette bulunduğumuz sektörlerde; müşteri odaklı, insana, topluma ve çevreye duyarlı, güvenilir olduğu kadar yenilikçi ve verimli yapısı ile yaşam kalitesini

Detaylı

Master Panel 1000 R7M Çatı

Master Panel 1000 R7M Çatı GROUP ENERJİ SANDVİÇ PANEL 0216 340 2538-39 FAKS:0216 340 2534 Email:info@groupenerji.com Master Panel 1000 R7M Çatı Ürün Tanımı Teras çatı kaplamalarında kullanılır. Panelin alt yüzey metal (boyalı galvanizli

Detaylı

NEOLİTH YENİ BİR AKIMIN BAŞLANGICI''!

NEOLİTH YENİ BİR AKIMIN BAŞLANGICI''! NEOLİTH YENİ BİR AKIMIN BAŞLANGICI''! NEOLİTH; Dünyadaki en büyük ebatlı yüksek teknoloji ürünü PORSELEN malzemedir. (3650*1250 mm & 3200*1500 mm) -Çizilmez -Yanmaz -Anti bakteriyel ve hijyeniktir -Leke

Detaylı

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir. Öztürkler İnşaat olarak, 1987 yılından beri insana ve aileye saygılı, çevreye değer katan prestijli projeler üretmeyi ilke edindik. Modern mimariyle teknolojiyi birleştiren başarılı inşaat işleri gerçekleştirmek

Detaylı

Merve Kristal.

Merve Kristal. Merve Kristal www.mervekristal.com HAKKIMIZDA 23 yıl boyunca sahip olduğumuz bilgi ve tecrübeyi siz değerli müşterilerimizle ile paylâşmanın gururunu ve huzurunu duyarız. Bu uzun soluklu süreç içerisinde

Detaylı

AYSA GRUP YAPI. Vizyonumuz Müşterilerimizin uzun ve kısa vadede mutlak memnuniyeti, Müşteri portföyümüzün sürekli zenginleşerek artması.

AYSA GRUP YAPI. Vizyonumuz Müşterilerimizin uzun ve kısa vadede mutlak memnuniyeti, Müşteri portföyümüzün sürekli zenginleşerek artması. Vizyonumuz Müşterilerimizin uzun ve kısa vadede mutlak memnuniyeti, Müşteri portföyümüzün sürekli zenginleşerek artması. AYSA GRUP YAPI Kurulduğu günden bu yana hizmet kalitesinden ödün vermeyen firmamız,

Detaylı

Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları. Çelik Izgara

Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları. Çelik Izgara Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları Çelik Izgara Sistem Donanım Ltd. Şti.,ızgara döşeme, geçit ızgara, kanal ızgara, hendek ızgara, platform ızgara ve çelik yapılar, inşaat metal kalas,

Detaylı

www

www HUZURLU BİR HAYAT EVİNİZDEN BAŞLAR 2 1 7.400 m² alan üzerine ayrık nizam 3 blok toplamda 60 daire şeklinde inşa edilecek olan Hanedan Konakları şehrin gürültüsünden uzak, manzara ve doğayı karşısına alan

Detaylı

Mimarhan Stil Satış Ofisi: Bağdat Cad. No:422/4 Maltepe / İstanbul mimarhan.com.tr. /mimarhan

Mimarhan Stil Satış Ofisi: Bağdat Cad. No:422/4 Maltepe / İstanbul mimarhan.com.tr. /mimarhan DAIMA EN IYISI Mimarhan Stil Satış Ofisi: Bağdat Cad. No:422/4 Maltepe / İstanbul info@mimarhan.com.tr 0216 527 53 53 mimarhan.com.tr /mimarhan 2 1 BAĞDAT CADDESİ NİN DİNAMİZMİ + ÖZGÜN MİMARİNİN DİNGİNLİĞİ

Detaylı

Yaşamın, düşlerin ötesine geçtiği yer

Yaşamın, düşlerin ötesine geçtiği yer Yaşamın, düşlerin ötesine geçtiği yer Doğru ve estetik bir mimari yaşamınızı daha anlamlı kılar Güzelvadi Villaları; doğası, konumu, kalite/güvenlik anlayışı ve mimarisiyle yaşamınıza anlam katacak; üstelik

Detaylı

MİNERALLEŞTİRMENİN BÜYÜSÜ

MİNERALLEŞTİRMENİN BÜYÜSÜ MİNERALLEŞTİRMENİN BÜYÜSÜ Uzun süredir Fransa nın güneyindeki şehir ve belediye yönetimleriyle yaya bölgelerinin, meydanların mesire alanlarının, okulların ve diğer kamu binalarının korunması konusunda

Detaylı

Master Panel 1000 R5M Çatı

Master Panel 1000 R5M Çatı Master Panel 1000 R5M Çatı Ürün Tanımı Teras çatı kaplamalarında kullanılır. Panelin alt yüzey metal (boyalı galvanizli sac), üst yüzeyi ise PVC membranlı veya TPO membranlı olarak üretilir. Böylece şantiyede

Detaylı

Otopark İçin Carpark

Otopark İçin Carpark Otopark İçin Carpark ÖNSÖZ Firmamız TTC Makine Mühendislik olarak, özellikle kalabalık şehirlerde yaşanan otopark sorununa çözüm olması amacıyla, tasarım, imalat, montaj ve satış sonrası hizmetleri gibi

Detaylı

Ürettiğimiz ve satışını yaptığımız ürünler CE, ISO 9001 ve TSE belgelerine sahiptir.

Ürettiğimiz ve satışını yaptığımız ürünler CE, ISO 9001 ve TSE belgelerine sahiptir. Masvent, gelişen teknolojiye uyum sağlayarak, uzmanlaşmış kadrosu ve modern makina parkuruyla yürüttüğü imalatlarıyla havalandırma sektöründe başarıyla hizmet vermektedir. Firmamız; Klima Santralleri,

Detaylı

RIXOS SUNGATE 2017 YAZ SEZONUNDA DA MİSAFİRLERİNİ MUHTEŞEM YENİLİKLERLE KARŞILIYOR.

RIXOS SUNGATE 2017 YAZ SEZONUNDA DA MİSAFİRLERİNİ MUHTEŞEM YENİLİKLERLE KARŞILIYOR. RIXOS SUNGATE 2017 YAZ SEZONUNDA DA MİSAFİRLERİNİ MUHTEŞEM YENİLİKLERLE KARŞILIYOR. AREA OPEN AIR FITNESS Fit kalmanın verdiği mutluluk ve geniş alanda rahatça spor yapmanın keyfi bir araya geliyor. Son

Detaylı

MİNERALLEŞTİRMENİN BÜYÜSÜ

MİNERALLEŞTİRMENİN BÜYÜSÜ MİNERALLEŞTİRMENİN BÜYÜSÜ Evinizi, bahçenizi ve terasınızı çok seviyorsunuzdur. Evinizin güzelliğini kalıcı hâle getirin ve bir kerelik koruyucu işlem ile evinizi nem, don ve kir karşısında hayat boyu

Detaylı

www.enkomekanik.com.tr BİZ KİMİZ Yıllardır çeşitli ülkelerde yatırım yapan Enko Elektromekanik 2016 yılından bu yana Türkiyede de hizmet vermeye başlamıştır. Enko Elektromekanik teknik kadrosu ve başarılı

Detaylı

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU FİRMA TANITIMI HAKKIMIZDA Düzey İnşaat, mimari tasarım ve projelendirme, genel müteahhitlik, proje ve tesis yönetimi, üst yapı, çevre düzenlemesi vb. alanlarda

Detaylı

... H a y a l E t t i ğ i n i z D ü n y a 1978 yılından bu yana özverili çalışmalarının neticesinde her projede Denizli ye yeni bir soluk getiren Terzioğlu İnşaat, 40. yılında yine ses getirecek bir toplu

Detaylı

Master Panel Nova4 Çatı

Master Panel Nova4 Çatı Master Panel Nova4 Çatı Ürün Tanımı Dört hadveli yanal binili sandviç panelidir. %10 eğimle çatı kaplaması yapılabilmektedir. En büyük avantajı yanal binili panel birleşimi sayesinde hızlı montaj yapılmasıdır.

Detaylı

Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri Yılın Yatırımı Ödülü 2012-02 FİYAT LİSTESİ

Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri Yılın Yatırımı Ödülü 2012-02 FİYAT LİSTESİ 11 Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri Yılın Yatırımı Ödülü 02 FİYAT LİSTESİ Elastomerik Kauçuk Köpük Yüksek buhar difüzyon değerine sahip olan elastomerik kauçuk köpük malzemeler, tesisatlarda iyi bir ısı

Detaylı

Ev parası için hayatınızı harcamayın, hayatınızın evinde yaşayın...

Ev parası için hayatınızı harcamayın, hayatınızın evinde yaşayın... Ev parası için hayatınızı harcamayın, hayatınızın evinde yaşayın... İstanbul un tadını daha kaliteli ve ayrıcalıklı çıkarmak isterseniz, yeni ve ekonomik bir seçenek size iyi gelecek! İlkeler İnsan odaklı,

Detaylı

Master Panel 1000 W Cephe

Master Panel 1000 W Cephe GROUP ENERJİ SANDVİÇ PANEL 0216 340 2538-39 FAKS:0216 340 2534 Email:info@groupenerji.com Master Panel 1000 W Cephe Ürün Tanımı Cephe paneli bağlantı elemanını gizleyen sistemi sayesinde cephelerde kullanıma

Detaylı

w w w. l i m i t S t o n e. c o m

w w w. l i m i t S t o n e. c o m L i m i t s i z Ta s a r ı m S e ç e n e ğ i i l e S i z l e r l e w w w. l i m i t S t o n e. c o m Derin Ahşap Desenler Türkiye de Derin Ahşap Desenli duvar paneli modeli sadece Limit Stone da var!!

Detaylı

Yapı ve Emlak Projeleri Tasarım Kategorisi Kazananı

Yapı ve Emlak Projeleri Tasarım Kategorisi Kazananı Yapı ve Emlak Projeleri Tasarım Kategorisi Kazananı KONSEPT PROJE 5 Akay İnşaat ın yeni gözdesi Yeni yaşam tarzınıza merhaba deyin. Doğallıktan taviz vermeyen modern tasarımlarla dolu, hem rahat hem şık

Detaylı

PANEL YAPI PANEL YAPI

PANEL YAPI PANEL YAPI PANEL YAPI İNŞAAT VE TAAHHÜT VE TİCARET PANEL YAPI İNŞAAT VE TAAHHÜT VE TİCARET Panel Yapı İnşaat ve Taahhüt ve Ticaret Genel Müdürlük / Head Office: Eski Edirne Asfaltı 71. Sok. No:24 K:1 D:2 Sultançiftliği,

Detaylı

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD 1 Hakkımızda STARMET YAPI SAN. VE TİC. A.Ş. ; Uzman ve güçlü insan kaynağı ile Yassı Çelik Sektöründe çözüm ortağı ve tedarik merkezi olabilmek adına, özellikle İhracat ve imalata dayalı sanayi kuruluşlarına

Detaylı

KATALOG. Ahşap Oyun Parkları

KATALOG. Ahşap Oyun Parkları KATALOG Ahşap Oyun Parkları BİZ KİMİZ? Biz, Kayun Bahçe Grupları olarak, YAZLIK, ANAOKULU ve SİTELER için AHŞAP ÇOCUK OYUN PARKLARI üreten bir firmayız. Parklarımızda Ahşap malzeme kullanıyoruz. Ahşap;

Detaylı

Yeni Mah. Yüksek Harman Cad. Aros 9 Apt. Altı Mezitli / Mersin Tel: 0324 357 0 33 zkorkmaz@yapitekgrup.com www.yapitekgrup.com

Yeni Mah. Yüksek Harman Cad. Aros 9 Apt. Altı Mezitli / Mersin Tel: 0324 357 0 33 zkorkmaz@yapitekgrup.com www.yapitekgrup.com Yeni Mah. Yüksek Harman Cad. Aros 9 Apt. Altı Mezitli / Mersin Tel: 0324 357 0 33 zkorkmaz@yapitekgrup.com www.yapitekgrup.com Mühendislik ve mimarlığın buluştuğu nokta... 01 Kalıcı, yüksek standartlı,

Detaylı

Merve Pırlanta.

Merve Pırlanta. Merve Pırlanta www.mervepirlanta.com HAKKIMIZDA 23 yıl boyunca sahip olduğumuz bilgi ve tecrübeyi siz değerli müşterilerimizle ile paylâşmanın gururunu ve huzurunu duyarız. Bu uzun soluklu süreç içerisinde

Detaylı

designed by LINEA ROSSA

designed by LINEA ROSSA designed by LINEA ROSSA info@nte.com.tr www.nte.com.tr NTE ALÜMİNYUM ve CEPHE SİSTEMLERİ; bilinçli kalite anlayışı ile müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmayı ilke edinmiştir. Tecrübesi ve deneyimi

Detaylı

Avantgarde Extreme Frame X Flat

Avantgarde Extreme Frame X Flat 8 14 22 28 Avantgarde Extreme Frame X Flat DAHA DAYANIKLI Sağlam ve dayanıklı; seramik, akrilik, porselen ve diğer bu tür malzemeli ürünlerin aksine daha yüksek darbelere karşı dayanıklıdır. DAHA HAFİF

Detaylı