HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI KASIM AYI FAALİYET RAPORU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI KASIM AYI FAALİYET RAPORU"

Transkript

1 HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI KASIM AYI FAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- Ġlçemize bağlı bağlı TaĢarası mahallesi Cami yanı, cami arkası ve karģı sokak yollarının çevre düzenlemesi kapsamında; 1200 m2kilit parke taģı döģeme iģi tamamlanarak halkın hizmetine sunulmuģtur. TAŞARASI MAHALLESİ YOLUN ESKİ HALİ TAŞARASI MAHALLESİ YOLUN YENİ HALİ TAŞARASI MAHALLESİ KİLİT PARKE YENİ HALİ

2 2- Ġlçemize bağlı Kalabak Mahallesi ortaöğretim okulu karģı sokak yolu çevre düzenlemesi kapsamında; 785 m2 kilit parke taģı döģeme iģi tamamlanarak halkın hizmetine sunulmuģtur. KALABAK MAHALLESİ KİLİT PARKE 3- Ġlçemize bağlı Ebubekir Mahallesi Hamit Güven caddesi yoluna çevre düzenlemesi kapsamında 4485 m2 Kilit parketaģı, 760 m tülsu oluğu, 690 mtül bordür,630 mtül Özürlü taģı,1.405 m2 Elips kaldırım taģı döģeme iģi tamamlanarak halkın hizmetine sunulmuģtur. EBUBEKİR MAHALLESİ HAMİT GÜVEN CADDESİ YOLUN ESKİ HALİ EBUBEKİR MAHALLESİ HAMİT GÜVEN CADDESİ KİLİT PARKE ÇALIŞMASI

3 EBUBEKİR MAHALLESİ HAMİT GÜVEN CADDESİ KİLİT PARKE ÇALIŞMASI EBUBEKİR MAHALLESİ HAMİT GÜVEN CADDESİ KİLİT PARKE ÇALIŞMASI EBUBEKİR MAHALLESİ HAMİT GÜVEN CADDESİ YOLUN YENİ HALİ EBUBEKİR MAHALLESİ HAMİT GÜVEN CADDESİ YOLUN YENİ HALİ

4 4- Ġlçemiz TarlabaĢı mahallesi meydanında Cami yanında bulunan Belediyemize ait kahvehanenin bahçesine çevre düzenlemesi kapsamında; Trezo taģ döģeme iģi tamamlanarak halkın hizmetine sunulmuģtur. TARLABAŞI MAHALLESİ KAHVEHANE ÖNÜ ESKİ HALİ TARLABAŞI MAHALLESİ KAHVEHANE ÖNÜ YENİ HALİ 5- Ġlçemize bağlı Karaoğlanlar mahallesine çocuk oyun parkı kurularak halkın hizmetine sunulmuģtur. KARAOĞLANLAR MAHALLESİ ÇOÇUK OYUN PARKI

5 B- BAKIM ONARIM HİZMETLERİ: 1- Ġlçemize bağlı Büyükdere mahallesi orta okulu bakım onarımı kapsamında boya iģleri tamamlanarak halkın hizmetine sunulmuģtur. 2. Ġlçemize bağlı Büyükdere mahallesi orta okulu bakım onarımı kapsamında boya iģleri tamamlanarak halkın hizmetine sunulmuģtur.

6 3. Ġlçemiz Tekke Mahallesi Eski Demir yolu Caddesi yolu Bakım Onarım kapsamında Sıcak asfalt kaplama yapılarak halkın hizmetine sunulmuģtur. SOSYAL KÜLTÜREL VE EĞİTİM HİZMETLERİ 1: HAVRAN'DA SAAT 09:05'DE YÜREKLER YENİDEN DAĞLANDI Tüm yurtta olduğu gibi 10 Kasım Atatürk'ü anma etkinlikleri için Balıkesir'in Havran Ġlçesinde de tören düzenlendi. Kızılay Meydanı Atatürk Anıtında Saat 08.40'da baģlayan törende Havran Kaymakam Vekili Mehmet Naim Akgül, Havran Jandarma Komutanı Volkan Öz, Havran Belediye BaĢkanı Emin Ersoy törende çelenklerini sundular. Törene bütün ilçe kurum amirleri, öğrenciler, sivil toplum örgütleri ve vatandaģlar katıldı. Çelenk sunma töreninin ardından Saat 09.05'de siren sesleri sonrası Saygı DuruĢu ve akabinde Ġstiklal MarĢı'nın okunması ile tören sona erdi. Törenin ardından Saat 09.45'de Havran Belediyesi Kültür Merkezi'nde Sekizeylül Ortaokulu'nun hazırlamıģ olduğu anma programı yapıldı. Program'da Havran Kaymakam Vekili Mehmet Naim Akgül, Havran Jandarma Komutanı Volkan Öz, Havran Belediye BaĢkan'ı Emin Ersoy da yer aldı. Program açılıģ konuģması ile baģladı. Hemen ardından Saygı DuruĢu ve Ġstiklal MarĢı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuģma sonrasında öğrencilerin; okuduğu Ģiirler, Oratoryo ve koro ile program sona erdi.

7

8 2:Havran Belediyesi Bilgi Evi; öğrencilerimizin ödevlerine yardimci oluyoruz ve molalarimizda akil oyunları oynatiyoruz. TEOG grubumuzla test çözümü yapıyoruz.

9 3:ÜRETTİKLERİ ESERLERİ BAŞKANIMIZA HEDİYE ETTİLER Havran Belediyesi Bilgi Evi Öğrencileri Belediye BaĢkanımız Sayın Emin Ersoy u makamında ziyaret ederek, yapmıģ oldukları maket çalıģmalarını BaĢkanımıza hediye etti. Belediye BaĢkanımız Sayın Emin Ersoy u ziyarete gelen, Havran Belediye BaĢkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz, Havran Belediyesi Bilgi Evi Eğitmenleri Arzu Gülay, Ümran Ergü, Ebru Kandemir ve Öğrenciler katıldı. Öğrencilerin yapmıģ oldukları maket çalıģmaları; Kabe, Mescid-i Aksa, Malezya da bulunan ikiz kuleler, Big Ben saat kulesi, Gemi ve Dubai de bulunan Burj Al Arab tatil köyü yer aldı. Maket çalıģmalarından en çok dikkati çeken Kabe ve Mescid-i Aksa maketleri oldu. Ayrıca öğrenciler BaĢkan Ersoy a evlerinin kapısına asılması için üzerinde Ersoy Ailesi yazan bir kapı süsü hediye ettiler. Havran Belediyesi Bilgi Evi Eğitmenlerinden Arzu Gülay BaĢkanımız Emin Ersoy a yapmıģ oldukları desteklerden dolayı teģekkür ederek Havran Belediyesi Bilgi Evi Öğrencilerimizle maket çalıģmaları yaptık, bunun yanında yakında Ebruli sanatı çalıģmalarımız ve düzenleyeceğimiz Ģenlikler olacak. Bizlere sağlamıģ olduğu imkanlar ve desteklerden dolayı Belediye BaĢkanımız Emin Ersoy a teģekkür ederiz. Dedi. Havran Belediyesi Bilgi Evi Öğrencilerinin ziyaretinden dolayı teģekkür eden BaĢkan Ersoy ise, Öğrencilerimizin yapmıģ oldukları çalıģmalar profesyonellere taģ çıkartır cinsten. Hepsini tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin eğitiminde katkıda bulunan öğretmenlerimizi de tebrik ediyorum. Çocuklarımızın Bilgi Evi nde yapmıģ oldukları sosyal etkinlik çalıģmaları, sanatsal çalıģmaları ve aldıkları eğitimler geleceklerine yön verecektir. dedi. Havran Belediye BaĢkanı Emin Ersoy, öğrencilerin yapmıģ oldukları maketleri kendisine hediye edilmesinden dolayı öğrencilere teģekkür etti. Öğrencilerin Kocaseyit Mesire Alanında düzenlenen Bahar ġenliklerine de katılabileceklerini belirten BaĢkan Ersoy, Havranımıza Kocaseyit Mesire Alanı kazandırmıģtık. Burada yağlı güreģlerimiz ve Bahar ġenlikleri düzenlenmekte. Yakın zamanda Mesire alanımızda tribünler olacak. VatandaĢlarımız rahatça etkinlikleri izleyebilecekler. Havran Belediyesi Bil Evi Öğrencilerimizde Bahar ġenliklerinde etkinliklere katılarak Uçurtma ġenliği düzenleyebilecekler. Dedi. Havran Belediyesi Bilgi Evi Öğrencilerine makamında meyve suyu ve kek ikramında bulunan BaĢkan Ersoy, öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilere, isteklerinin olup olmadığını soran Ersoy, öğrencilerden birinin Verdiğiniz desteklerden ve bizleri sağladığınız imkanlardan dolayı teģekkür ederiz Emin Ağabey. dedi. Havran Belediye BaĢkanı Emin Ersoy, Ailelerinize benden çok selam söyleyin diyerek öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Belediye BaĢkanımız Sayın Emin Ersoy, öğrencilerin yapmıģ oldukları maketleri kendisine hediye edilmesinden dolayı öğrencilere teģekkür etti.

10 4:ÇOCUKLAR EĞLENEREK BİLGİ SAHİBİ OLDULAR Belediyemiz bünyesinde faaliyet gösteren Kocaseyit Tiyatro ekibi Hayat Ormanla güzel isimli çocuk oyununu Belediye Kültür Merkezinde baģarı ile sergilendi.oyunu çocuklar ile birlikte izleyen Belediye BaĢkanımız Sayın Emin Ersoy yaptığı açıklamada Ģunları söyledi.ġlçemizdeki Ġlköğretim Okullarında eğitim öğretim gören öğrencilerimize yönelik baģarıyla sergilenen oyunda verilmek istenen mesaj Ormanın doğanın kıymetinin bilmeleri çevre temizliğine dikkat etmeleri yönündedir.çocuklarımız bugün hem eğlendiler hemde bilgi sahibi oldular.çocukların geliģim ve büyüme sürecinde doğrular ve yanlıģları bu yaģlarında aģılamalıyız dedi.baģkan Ersoy baģta Tiyatro Hocamız Hüseyin Türe olmak üzere oyuncularımızı baģarılı oyunlarından dolayı tebrik ederim bundan sonrada öğrencilerimize yönelik eğitici Kültürel çalıģmalarımız devam edecek dedi.etkinliğe Belediye BaĢkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz,Daire Müdürleri,Tema Havran Gönüllü Tema Sorumlusu Serkan Ergün Okul Müdürleri katıldı.salonu dolduran öğrenciler ve veliler oyun sonrası hatıra fotoğrafı çektirdiler.veliler ise hafta sonu çocuklarımız yaģamları boyunca unutamayacakları güzel bir gün yaģadılar Belediye BaĢkanımız Emin Ersoy'a teģekkür ederiz diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

11

12 5 :ENGELLİLER HAFTASINI TEBRİK EDERİM... Engellilerin çalıģma hayatı, eğitim, sağlık ve sosyal haklardan yeterince yararlanmaları, onların topluma kazandırılmaları, katılımcı ve üreten insanlar haline getirilmelerinin önemli hedeflerimiz arasındadır. "Her türlü engel aģılır. Yeter ki insanların gönlünde ve beyinlerindeki engeller aģılsın. Bu duygu ve düģüncelerle engelli vatandaģlarımıza sahip çıkmayı bir insanlık görevi olarak görüyor ve bu haftanın engelli vatandaģlarımızın sorunları konusunda hassasiyetin ve bilincin artması temennisiyle Engelliler Haftası'nı tebrik ediyor, yaģam sevinci dolu günler diliyorum" 6:HALİL SOYUER ŞİİR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ HAVRAN BELEDĠYESĠ & KAZDAĞI ġaġrlerġ ġaġr HALĠL SOYUER ÖDÜLLÜ ġġġr YAZMA YARIġMASI ġartnamesġ A) KONUSU: YarıĢmamızda konu ve ölçü sınırlaması yoktur. B) TÜRÜ: ġiir Yazma YarıĢması C) AMACI: Havran'ın büyük bir kültürel değeri olan ġair Halil Soyuer'i anmak ve genç kuģaklara tanıtmak amacıyla Halil Soyuer anısına Ģiir yarıģması düzenlemek, yarıģma sonucunda Ģiir dosyası oluģturularak zaman içinde bu dosyanın kitaplaģtırılması ve Türk Ģiirine, Türk edebiyatına kazandırılması, Türkçemize ve Türk diline hizmet etmek. D) KAPSAM: YarıĢma 16 (on altı) yaģ üzeri herkese açıktır. Katılımcılar için herhangi bir Ģehir veya bölge sınırlaması yoktur. Yurt içi ve yurt dıģından katılımlar mümkündür. Seçici kurul üyeleri ve üyelerin yakınları yarıģmaya katılamaz. E) YERĠ: Belediye Basın Yayın Bürosu Havran / BALIKESĠR) F) KATILIM ġartlari 1. Her yarıģmacı, yarıģmaya en çok üç ( 3 ) Ģiirle katılabilir. Biçim ve konu yönünden herhangi bir sınırlama yoktur. Daha önce herhangi bir yarıģmadan derece almıģ Ģiirlerle baģvuru yapılamaz. 2. YarıĢmaya rumuz ile katılınacaktır. Rumuz Ģiirin ilk sayfasında sol üst köģeye yazılacak, yarıģmaya katılan kiģinin T.C Kimlik no, kimlik ve adres bilgileri, telefonu, adresi, eser(ler)in adı yazılıp zarfın içerisine konulacak, zarfın üzerine sadece rumuz yazılacaktır. YarıĢmaya mail ile katılacak yarıģmacılar havranhalilsoyuersiir@gmail.com adresine iki sayfa halinde Ģiirlerini gönderecekler, ilk sayfada Ģiir(ler) ve rumuz, ikinci sayfada kimlik bilgileri bulunacaktır.

13 3. ġiirler bilgisayarla word formatında A4 kâğıda, Times New Roman yazı tipi ile 12 punto'yla ya da okunaklı el yazısıyla A4 kâğıda yazılmıģ olmalıdır. 4. YarıĢmaya katılan Ģiirler eser sahibine geri verilmeyecektir. Eserlerden uygun görülenler, herhangi bir telif hakkı iznine gerek kalmaksızın, istendiği takdirde yarıģmayı düzenleyen kuruluģ tarafından bir kitapta toplanabilir, dergi, gazete veya web sayfasında yayımlayabilir. 5. YarıĢmaya katılan eserler üzerinde seçici kurul tarafından dilbilgisine iliģkin düzenleme yapılabilir. 6. YarıĢmaya katılan eserler jüri üyelerinin takdir edeceği puanların aritmetik ortalaması ile belirlenecektir. 7. YarıĢmaya Ģiir gönderen Ģairler bu Ģartları kabul etmiģ sayılacaktır. G) YARIġMADA DEĞERLENDĠRMEYE ALINMAYACAK ġġġrler Temel insani ve ahlaki değerlerle örtüģmeyen Ģiirler, Daha önce herhangi bir yarıģmada derece almıģ Ģiirler, Yazar olarak altında imzası bulunan kiģiye ait olmayan, bir yerden tamamen ya da kısmen kopyalanıp yarıģmaya gönderilen Ģiirler, Çok sayıda yazım hatası içeren Ģiirler, BaĢvuru tarihinden sonra teslim edilen Ģiirler, T.C. Anayasası'na aykırılık teģkil eden Ģiirler seçici kurul tarafından değerlendirme dıģı bırakılacaktır. H) ESERLERĠN TESLĠM TARĠHĠ VE YERĠ Eserler 5 Ocak 2015 tarihine kadar Balıkesir/Havran Belediyesi'ne elden veya kargo, posta yoluyla teslim edilecektir. Bunun yanında bu yarıģma için özel olarak kullanılacak olan havranhalilsoyuersiir@gmail.com adresine de Ģiirler gönderilebilecektir. Posta veya kargodaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır. I) SEÇĠCĠ KURUL ÜYELERĠ Yrd. Doç. Dr. Sadettin KOÇ: Emekli Öğretim Üyesi - Yazar - ġair Tayfun Hakan KAĞAN: Türkçe Öğretmeni - Kazdağı ġairleri Sözcüsü - ġair Akın Oktay AKKAYA: Emekli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni - ġair Ali UYGUN: Emekli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni - ġair Ümran ÖZTÜRK: Gazeteci - ġair Zeki KAYMAKÇI: Radyo Programı Yapımcısı - ġair Erol DUYGUN: Gazeteci - ġair Ġ) ġġġrlerġn DEĞERLENDĠRME ÖLÇÜTLERĠ DEĞERLENDĠRME ÖLÇÜTLERĠ PUAN DEĞERĠ ġiirin Özgünlüğü 20 Puan ġiirin imge ve çağrıģım değeri 20 Puan ġiirin ahenk değeri 20 Puan Temanın bütünlüğü 10 Puan Seçilen sözcüklerin uygunluğu 10 Puan Türkçenin etkin kullanılabilmesi 10 Puan ġiirin isminin içeriğiyle uyumu 5 Puan Yazım kurallarının doğru kullanımı 5 Puan TOPLAM 100 PUAN J) DEĞERLENDĠRMENĠN ĠLAN TARĠHĠ: 12 Ocak 2015 K) ÖDÜLLER: Para ödülü, plaketler. Birincilik Ödülleri:750 TL + Plaket Ġkincilik Ödülleri: 500 TL + Plaket Üçüncülük Ödülleri: 300 TL + Plaket Özendirme Ödülü: 200 TL Plaket L) ÖDÜL TÖRENĠ TARĠHĠ: Ödül töreni 16 Ocak 2015 Cumartesi Halil Soyuer'i Anma Günü etkinliklerinde Havran Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleģtirilecektir. HAVRAN BELEDĠYESĠ & KAZDAĞI ġaġrlerġ ġaġr HALĠL SOYUER ÖDÜLLÜ ġġġr YAZMA YARIġMASI KATILIM DĠLEKÇESĠ Havran Belediyesi ve Kazdağı ġairleri tarafından düzenlenen Halil SOYUER ġiir YarıĢmasına değerlendirilmek üzere gönderdiğim rumuzunu taģıyan erser(ler) bütünüyle kendime aittir. Halil Soyuer ġiir YarıĢması ġartname hükümlerini aynen kabul ve taahhüt ettiğimi arz ederim. / /2015 Adı ve Soyadı.: Doğum Tarihi : Doğum Yeri..: TC Kimlik No : Adresi : Tel : E-Posta : Ġmza..:

14

15 7 : HAVRAN BELEDİYESİNDEN ENGELSİZ ULAŞIM Havran Belediyesinden engellilere yönelik büyük hizmet. Belediye BaĢkanı Emin Ersoy'un talimatı ile önceki yıllarda Havran Edremit arasında yolcu taģımada kullanılan otobüslerin bir tanesi engellilerin kullanabilmesi için özel olarak dizayn edildi.havran Belediye BaĢkanı Emin Ersoy Dizayn edilen otobüsü inceledikten sonra konuyla ilgili yaptığı açıklamada Ģunları söyledi.belediye olarak yaptığımız hizmetlerde engelli vatandaģlarımıza ayrı bir önem verdik.ġlçe merkezi ve mahallelerimizde yeni yapılan veya onarımı yapılan kaldırımlara yollara engelli vatandaģlarımızında kullanabilmesi için düzenlemeler yaptık.bundan sonrada aynı hassasiyet ile çalıģmalarımız devam edecektir.bugün sağlıklı olabiliriz ancak yarının potansiyel engelli adayı olduğumuzu bilmeliyiz dedi.baģkan Ersoy otobüsde bulunan özel mekanizmalı engelli asansörü ve rampalar sayesinde fiziksel engelli vatandaģların da konforlu seyahat etmelerinin sağlandığını belirterek, Ģoförlere de araçlarda bulunan asansör ve rampaların kullanımı konusunda eğitimler verildiğini söyledi. Ersoy Otobüs aynı anda 4 tekerlekli sandalye kapasiteli Havranlı engelli kardeģlerimiz evlerinden iģlerine veya kent içinde gitmek istedikleri yerlere tek baģlarına, özgür, güvenli ve konforlu Ģekilde seyahat edebilme imkanı bulacaklar dedi. ĠLK TEST SÜRÜġÜ YAPILDI Havran'da yaģayan yürüme engelli Hayrettin Balat isimli genç Babası Nedim Balat ile birlikte otobüse binerek Ayvalık Ġlçe Sosyal Hizmetler Müdürlüğündeki resmi evrak iģlemlerini tamamlayıp otobüs ile geri döndü. ĠġTE HĠZMET BUDUR Baba Nedim Balat Havran Belediyesinin engellilere yönelik çok büyük hizmet olduğunu belirterek.ġģte hizmet budur bugün oğlumla birlikte Ayvalık Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne resmi iģlemler için gittik.bundan sonra oğlum tek baģına gidip gelecek anne baba olarak gözümüz arkada kalmayacak.oğlum yardım almadan evinin önünde otobüse binerek gerek Ayvalık gerekse Ģehir içinde tek baģına istediği yere gidip gele bilecek dedi.nedim Balat Belediye BaĢkanımız Emin Ersoy'a otobüs ve personel tahsis ettiği için her zaman yanımızda olduğu Ģükranlarımı sunuyorum dedi.ġlk test sürüģüne Havran Belediye BaĢkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz'da eģlik etti.

16

17 8 : HAVRAN KENT MÜZESİ TARİHİ ESERLERİ VE EŞYALARI TOPLUYOR Yapımı devam eden Havran Kent Müzesinde sergilenmek üzere tarihi değeri olan eģyaları topluyoruz.havran Belediyesi,Havran Kaymakamlığı ve Balıkesir Ġl Kültür Müdürlüğü Tarafından oluģturulan Komisyon ilçemizdeki tüm mahalleleri ve köyleri tek tek gezerek müze için tarihi eģyaları topalayacak.siz değerli vatandaģlarımız evlerinde bulundurduğu tarihi eģyalar ebediyen korunsun ve sahabinin ismi müzede yaģatılsın isterseniz tarihi eģyalarınızı komisyonuna teslim edebilirsiniz.tarihi değeri olan eģyalarınız resmi müzede korunarak sergilensin.havranımız kazansın. DESTEK HĠZMETLERĠ MÜDÜRÜ ĠRTĠBAT : MAHMUT ÇĠRAN ĠRTĠBAT TELEFONU : : MAHALLE LĠGĠ FĠNALĠ YAPILDI Balıkesir BüyükĢehir Belediyesi nin Ġmkân Bizden Oynamak Sizden sloganıyla bu yıl ikincisini düzenlediği Mahalle Ligi Futbol Turnuvasının finali bugün Havran ġampiyon Spor ve Dinlenme tesislerinde yapıldı.ġlçede 20 takımın ve yaklaģık 200 sporcunun bir aydır devam maçlarının finalinde Yıldızlar kategorisinde ġehit Eyüp KarataĢspor Nazarspor'u 5-3 gibi net skorla yenerek Balıkesir'deki finallere gitmeye hak kazandı.gençler Kategorisinde ise Kocaseyitspor Meslek Lisesini 3-1 yendi.sunuculuğunu Havran Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Sorumlusu Ozan Mustafa Haznedaroğlu'nun üstlendiği programda ġampiyon olan Takımlar Kocaseyitspor ve ġehit Eyüp KarataĢspor kupa madalya ve hediyelerini Havran Belediye BaĢkanı Emin Ersoy verdi.turnuvada ikinci ve üçüncü olan Eybekspor,Sekizeylülspor,Nazarspor ve Meslek Lisesispor takımların madalyalarını Havran Fatih Belediyespor BaĢkanı Kadir Gezer,Havran Ġlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Söbüoğlu,Ġlçe Gençlik Spor Müdürü Mehmet Yılmaz verdi.baģkan Emin Ersoy yaptığı konuģmada Ģunları söyledi.turnuvayı düzenleyen gençlerimize spor yapma olanağı sağlayan Balıkesir BüyükĢehir Belediye BaĢkanımız Ahmet Edip Uğur'a çok teģekkür ederim.ġlçemizdeki yetenekli sporcuları böylesi ciddi organizasyonlarda ön plana çıkartabiliriz.havran ve Mahallelerimizi kapsayan futbol turnuvasında mücadele eden takımlarımızı hakemleri futbol oynamasına izin veren ailelerine TeĢekkür ederim.balıkesir'deki finallerde Havran'dan çıkan iki takımımızdan birinin olmasını temenni ediyorum dedi.

18

19

20 10:Başkanımız'a Milli Takım Jesti TFF Temsilciler Kurulu BaĢkan Vekili aynı zamanda Türkiye Kalkınma Bankası Kredi Pazarlama Daire BaĢkanı Hasan Üsküplü önceki gün Havran'a gelerek Belediye BaĢkanı Emin Ersoy'u makamında ziyaret etti.hasan Üsküplü Türkiye Milli Takımının imzalı Emin Ersoy yazılı özel hazırlanmıģ formayı BaĢkan Ersoy'a hediye etti.belediye BaĢkanı Emin Ersoy hepimizin buluģtuğu ortak takımımız Milli Takımdır.Formayı ömür boyu saklayacağım.ziyaretinden ve forma jestinden dolayı Sayın Hasan Üsküplü'ye çok teģekkür ederim dedi.baģkan Ersoy Sayın Hasan Üsküplü ile çeģitli konularda istiģarelerde bulunduk.görüģmelerimiz bundan sonra daha sık olacak dedi.baģkan Ersoy Hasan Üsküplü'ye Ġlçenin önde gelen ürünlerinden hediye etti.

21

22 11:HAVRAN DA ÖĞRETMENLER GÜNÜ COġKUYLA KUTLANDI Havran da 24 Kasım Öğretmenler Günü törenlerle kutlandı. Havran da 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlmaları Kızılay Meydanı Atatürk Anıtı nda çelenk sunma töreni ile baģladı. Atatürk Anıtı nda Sabah Saat 10:00 da baģlayan çelenk sunma töreni ardından program Kültür Merkezinde devam etti. Törene Havran Kaymakam Vekili Mehmet Naim AKGÜL, Havran Jandarma Komutanı Volkan Öz, Havran Belediye BaĢkanı Emin Ersoy, Protokol Üyeleri, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve Öğrenciler katıldı. Saygı duruģu yapılması ve Ġstiklal MarĢı nın söylenmesiyle baģlanan kutlama töreninde açılıģ konuģmasını Havran Ġlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Söbüoğlu yaptı. Havran Ġlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Söbüoğlu MeslektaĢlarının öğretmenler gününün anlam ve önemini anlatan konuģmasının ardından göreve yeni baģlayan Selda Gürel ve Tuğba Aydın ın Öğretmen Yeminini etmesiyle devam etti. Daha sonra emekli Öğretmen Mustafa Bayraktar Öğretmenler Günü ile ilgili konuģma gerçekleģtirdi. Bayraktar konuģmasında Öğretmenlik Mesleği ile ilgili duygu ve düģüncelerini paylaģarak salondaki meslektaģlarını duygulandırdı. Öğrencilerin Ģiir ve eserlerini okumasıyla devam eden programda Ģiir ve kompozisyon yarıģmasında dereceye giren öğrencilere ödül töreni gerçekleģtirildi. Ödüllerini öğrencilere veren Havran Kaymakam Vekili Mehmet Naim Akgül, Havran Jandarma Komutanı Volkan Öz ve Havran Belediye BaĢkanı Emin Ersoy öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdiler. ÖĞRENCĠLERDEN SKEC VE SOLO ġarkilar Ödül töreninin ardından Havran Mehmet çalıģır Anadolu Lisesi öğrencileri skec gerçekleģtirdi. Skec de bir veli toplantısını ele alan öğrenciler salondakileri kahkahaya boğdu. Yine Mehmet ÇalıĢır Anadolu Lisesi öğrencilerinden Mine ÇatalbaĢ, Mustafa Büyüközer, Ömer Can Akdeniz, Sedef Özdemir ve Müzik Öğretmeni Beyhan DurmuĢ müzik dinletisi gerçekleģtirdiler. Seslendirdikleri birbirinden güzel Ģarkılara salondaki izleyicilerinde eģlik etmesiyle sona erdi. ANILARIMDA ÖĞRETMENLĠK KONULU YARIġMADA ÖĞRETMENLER PLAKETLERĠNĠ ALDILAR Havran Kaymakamlığı ve Ġlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Ġlçede görev yapan öğretmenler arasında düzenlenen Anılarımda Öğretmenlik konulu yarıģmada birinci olan Mehmet ÇalıĢır Anadolu Lisesi Müdürü Hikmet Uyan kürsüye gelerek eserini okudu. Anılarımda Öğretmenlik konulu anı yarıģmasında 1.olan Hikmet Uyan, 2. Olan, ġehit Eyüp KarataĢ Ortaokulu Öğretmeni AyĢegül Özalp, 3.olan ġehit Eyüp KarataĢ Ortaokulu Ġngilizce Öğretmeni Özgen Yılmaz a plaketlerini Ġlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Söbüoğlu vererek öğretmenleri tebrik etti. EMEKLĠ ÖĞRETMENLERE HĠZMET ġeref BELGELERĠ VERĠLDĠ Havran Ġlçe Okullarında uzun zaman görev yapan sonra emekliye ayrılan ġehit Eyüp KarataĢ Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Mustafa Bayraktar, Ali Çetinkaya Ġlkokulu Müdürü Mustafa Ġçli, Sekizeylül Ortaokulu Fen Bilgisi öğretmeni Nurettin Sevim, Muzeffer Leman Akpınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Coğrafya Öğretmeni Rabia Onay, yine aynı okuldan Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Sevinç hizmet Ģeref belge ve plaketlerini Havran Kaymakam Vekili Mehmet Naim Akgül tarafından aldılar. Belge ve Plaketlerin verilmesi ardından Kültür Merkezinde gerçekleģtirilen tören sona ermesinden sonra kapalı Havran Belediyesi kapalı düğün salonunda gerçekleģtirilen yemeğe geçildi. HAVRAN BELEDĠYESĠNDEN ÖĞRETMENLERE YEMEK Havran Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle öğretmenlere yemek ikramında bulundu. Havran Belediyesi kapalı Pazar yerinde bulunan KıĢlık Düğün Salonunda gerçekleģtirilen yemeğe Havran Kaymakam Vekili Mehmet Naim Akgül, Havran Jandarma Komutanı Volkan Öz, Havran Belediye BaĢkanı Emin Ersoy, Protokol üyeleri ve Öğretmenler katıldı. Havran Ġlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Söbüoğlu yaptığı konuģmada, Havran Belediye BaĢkanı Emin Ersoy a gerçekleģtirilen yemekten dolayı teģekkür ederek konuģmasını sonlandırdı. Havran Belediye BaĢkanı Emin Ersoy ise 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yapmıģ olduğu açıklamada Hz. Ali nin Bir Harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum sözünü hatırlatarak baģladığı konuģmada Bir çocuğun büyümesinde anne ve babanın rolü ne kadar önemliyse, okulda da öğretmenin üstlendiği rol, o kadar önemlidir. Çocuk önce evde anne ve babasını örnek alır ardından ise okuldaki öğretmenini örnek alır. Büyüdükçe karakteri evde anne ve baba okulda da öğretmenini örnek alarak kiģilik ve kimlik sahibi olur. Bu anlamda çocuklarımız için öğretmenlik mesleğinin ne kadar önemli olduğu ortaya çıkıyor. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar, ebediyete intikal etmiģ tüm öğretmenlerimizi de Ģükran ve rahmetle anıyorum. Dedi. BAġKANIMIZDAN ÖĞRETMENLERE GÜL JESTĠ Belediye BaĢkanımız Sayın Emin Ersoy,Ġlçe Merkezi ve tüm Mahallelerdeki Okullarda görevli öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayarak gül dağıttı.ġlçedeki kutlama programlarına katıldığı için gül dağıtımına katılamayan BaĢkan Emin Ersoy'un görevlendirdiği Zabıta memurları BaĢkan Emin Ersoy'un dilek ve temennilerini öğretmenlere ileterek gül hediye ettiler. Öğretmenler BaĢkan Emin Ersoy'a jestinden dolayı TeĢekkür ettiler.zabıta ekipleri gün boyunca Ġlçe Merkezi ve Mahallelerdeki tüm okulları tek tek ziyaret ettiler. BELEDĠYE BAġKANIMIZDAN ANLAMLI KUTLAMA Belediye BaĢkanımız Sayın Emin Ersoy Öğretmenler Günü nedeniyle Belediye BaĢkan Yardımcısı aynı zamanda eğitimci olan Sayın Mehmet Yılmaz'ı makamında ziyaret edip Öğretmenler gününü tebrik etti.baģkanımız Sayın Emin Ersoy BaĢkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz'a bir buket çiçek takdim etti.öğretmen olarak baģladığı mesleğe uzun yılları idareci olarak devam ettiren BaĢkan Yardımcısı Sayın Mehmet Yılmaz Belediye BaĢkanı Emin Ersoy'un jestinden dolayı duygu dolu anlar yaģadı.sayın Mehmet Yılmaz BaĢkanımız her konuda olduğu gibi bugünde hassasiyet göstererek özel günümü çiçekleri güzellik katarak ziyaret etti.baģkanımıza TeĢekkür ederim.tüm MeslektaĢlarımın gününü tebrik ederim dedi.

23

24

25

26 12 :SAĞLIK BAKANIMIZ ĠLE HASTANE KONUSUNU GÖRÜġTÜK Sağlık Bakanımız Dr.Sayın Mehmet Müezzinoğlu ile Kocaseyit Havalimanın'da kısa bir sohbet gerçekleģtirdik.sayın Bakanımız ile Ġlçemizde yapımı devam Devlet Hastanesi hakkında görüģtük.

27 13:ALLAH HAYIRLI KAZANÇLAR NASĠP ETSĠN Belediye BaĢkanımız Sayın Emin Ersoy Havran Dereören Mahallesinde geçtiğimiz hafta açılan Tesisi ziyaret etti.baģkan Emin Ersoy açılıģın olduğu gün ġehir dıģında seminerdeydim katılmadım.bugün ziyaret etmek istedim.abdi amcamız Devletten aldığı teģvik ile dağı taģı delerek son derece modern bir tesis kazandırmıģ.ġģsizlere iģ istihdamı sağlamıģ.allah hayırlı kazançlar nasip etsin.abdi amcamızın örnek bir hayat öyküsü var.yıllar önce iģçi olarak gittiği Almanya'ya Ģimdi Zeytin ve Zeytinyağı ihracatı yapıyor olması takdire Ģayandır.iĢletme sektöre ve Ġlçemize hareketlilik getirecektir dedi.baģkan Emin Ersoy tesisi gezerek bilgi aldı yeni sıkılmıģ Zeytinyağı'nın tadına baktı.ġģletme Sahibi Abdi Sözer Belediye BaĢkanımız her zaman bizlerin yanında destek oldu.ziyaretinden dolayı teģekkür ederim dedi.baģkan Ersoy Dereören mahallesi sakinleri ve çalıģan personelle ile sohbet edip sorunlarını dinledi.

28

29

30 Emin ERSOY Havran Belediye BaĢkanı

HAVRAN BELEDĠYEBAġKANLIĞI 2015 YILI ARALIKAYI FAALĠYET RAPORU

HAVRAN BELEDĠYEBAġKANLIĞI 2015 YILI ARALIKAYI FAALĠYET RAPORU HAVRAN BELEDĠYEBAġKANLIĞI 2015 YILI ARALIKAYI FAALĠYET RAPORU A-KĠLĠT PARKE TAġI ĠLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESĠ VE PARK YAPIMI HĠZMETLERĠ : 1- İlçemize bağlı Kocadağ Mahallesi meydanı yeni cami önü çevre

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EYLÜL AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EYLÜL AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EYLÜL AYI FAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- Ġlçemize bağlı Kalabak mahallesi 61.65.71.117.125.136.140

Detaylı

HAVRAN BELEDĠYEBAġKANLIĞI 2015 YILI NĠSANAYI FAALĠYET RAPORU

HAVRAN BELEDĠYEBAġKANLIĞI 2015 YILI NĠSANAYI FAALĠYET RAPORU HAVRAN BELEDĠYEBAġKANLIĞI 2015 YILI NĠSANAYI FAALĠYET RAPORU A- KĠLĠT PARKE TAġI ĠLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESĠVE ÇOÇUK OYUN PARKLARI YAPIMI HĠZMETLERĠ : 1- İlçemiz Kocaseyit Mahallesi Tekeler İlköğretim

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2017 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2017 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2017 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Hüseyinbeşeler mahallesi musluk cami yanı sokak

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI HAZİRANAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI HAZİRANAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI HAZİRANAYI FAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Sarnıç Mahallesi meydanında bulunan kapalı

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI AĞUSTOSAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI AĞUSTOSAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI AĞUSTOSAYI FAALİYET RAPORU A- KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİVE ÇOÇUK OYUN PARKLARI YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemiz YeniMahalle 80.Sokak yolu çevre düzenlemesi

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2017 YILI NİSANAYIFAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2017 YILI NİSANAYIFAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2017 YILI NİSANAYIFAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Küçükdere mahallesiyukarı meydan çocuk oyun

Detaylı

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU A- YAPIM İŞLERİ: 1- İlçemize bağlı Tekke Mahallesi Tekke Cami yanı Çevre duvar, Abdestlik, Bay Bayan WC, Bahçe karo taş döşeme çalışmaları

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EKİMAYIFAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EKİMAYIFAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EKİMAYIFAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Çamdibi mahallesi 277-378-232-260-303-236-237-331-

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU A- KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİHİZMETLERİ : 1- İlçemiz Temaşalık Mahallesi İlçe Jandarma binası yanı Çamdibi Mahallesi yolu

Detaylı

AKYURT BELEDİYESİ ÇANAKKALE KONULU ŞİİR YARIŞMASIŞARTNAMESİ

AKYURT BELEDİYESİ ÇANAKKALE KONULU ŞİİR YARIŞMASIŞARTNAMESİ AKYURT BELEDİYESİ ÇANAKKALE KONULU ŞİİR YARIŞMASIŞARTNAMESİ BİRİNCİ BÖLÜM KONU VE AMAÇ Çanakkale Savaşlarının 100. Yıldönümü Anma etkinlikleri kapsamında, Akyurt Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler

Detaylı

ERZİNC(ANI) YAKALA FOTOĞRAF YARIŞMASI

ERZİNC(ANI) YAKALA FOTOĞRAF YARIŞMASI ERZİNC(ANI) YAKALA FOTOĞRAF YARIŞMASI 2014 İçindekiler ERZİNC(ANI) YAKALA FOTOĞRAF YARIŞMASI... 2 YARIġMANIN KONUSU... 2 YARIġMA KONUSU ĠLE ĠLGĠLĠ EK BĠLGĠ:... 2 KATILIM... 3 KATILIM ŞARTLARI... 3 DİĞER

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI KASIMAYIFAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI KASIMAYIFAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI KASIMAYIFAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- lçemize bağlı Eğmir Mahallesi girişi 4-7 Kapı no arası yola

Detaylı

YARIġMA ġartname DOSYASI

YARIġMA ġartname DOSYASI YARIġMA ġartname DOSYASI PLANLAMA ÖĞRENCĠLERĠ TOPLUMSAL CĠNSĠYET ve KENT,MEKAN KONULU FOTOĞRAF YARIġMASI- 2017 1. YARIġMAYI DÜZENLEYEN KURUMA ĠLĠġKĠN BĠLGĠLER YarıĢma, TMMOB ġehir Plancıları Odası Öğrenci

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Çamdibi mahallesi meydanı çevre düzenlemesi

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

T.C.Milli Eğitim Bakanlığı Eğitimi Araştırma ve Geliştirme Dairesi Başkanlığı (EARGED) AB ÖYKÜ YARIŞMASI AB BİLGİ AĞI 2010

T.C.Milli Eğitim Bakanlığı Eğitimi Araştırma ve Geliştirme Dairesi Başkanlığı (EARGED) AB ÖYKÜ YARIŞMASI AB BİLGİ AĞI 2010 T.C.Milli Eğitim Bakanlığı Eğitimi Araştırma ve Geliştirme Dairesi Başkanlığı (EARGED) AB ÖYKÜ YARIŞMASI AB BİLGİ AĞI 2010 öykü konumuz ne? Genç yazarlarımız öykülerinde Avrupa Birliği ve Avrupa Birliği

Detaylı

RESMÎ / ÖZEL TEMEL EĞĠTĠM VE ORTAÖĞRETĠM KURUMLARI DEĞERLER EĞĠTĠMĠ VE SOSYAL KÜLTÜREL ETKĠNLĠKLER USÛL VE UYGULAMA ESASLARI

RESMÎ / ÖZEL TEMEL EĞĠTĠM VE ORTAÖĞRETĠM KURUMLARI DEĞERLER EĞĠTĠMĠ VE SOSYAL KÜLTÜREL ETKĠNLĠKLER USÛL VE UYGULAMA ESASLARI Din Öğretimi Genel Müdürlüğü RESMÎ / ÖZEL TEMEL EĞĠTĠM VE ORTAÖĞRETĠM KURUMLARI DEĞERLER EĞĠTĠMĠ VE SOSYAL KÜLTÜREL ETKĠNLĠKLER USÛL VE UYGULAMA ESASLARI 1. Amaç Millî Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Gençlik

Detaylı

KUPA TEKNĠK BĠLĠMLER MESLEK YÜKSEKOKULUNUN

KUPA TEKNĠK BĠLĠMLER MESLEK YÜKSEKOKULUNUN KUPA TEKNĠK BĠLĠMLER MESLEK YÜKSEKOKULUNUN 6.Spor ġenlikleri kapsamında gerçekleģtirilen Futbol Turnuvası Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunun zaferi ile sona erdi. Yapılan maçlar sonucunda Ünye ĠĠBF

Detaylı

MEVLANA ORTAOKULU İL GENELİ BİRLİK BERABERLİK ve KARDEŞLİK TEMALI ŞİİR VE RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

MEVLANA ORTAOKULU İL GENELİ BİRLİK BERABERLİK ve KARDEŞLİK TEMALI ŞİİR VE RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ MEVLANA ORTAOKULU İL GENELİ BİRLİK BERABERLİK ve KARDEŞLİK TEMALI ŞİİR VE RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ BİRİNCİ BÖLÜM Yarışma Konusu: Büyük Türk-İslâm alim ve mütefekkiri, şâir Hz. Mevlâna nın ölüm (Şeb-i

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI EYLÜLAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI EYLÜLAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI EYLÜLAYI FAALİYET RAPORU A- KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİVE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemiz YeniMahalle 78.Sokak yolu çevre düzenlemesi kapsamında;

Detaylı

DİLİMİZ KİMLİĞİMİZDİR KONULU ÖĞRETMENLER VE ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARASI TÜRKÇEYİ DOĞRU VE GÜZEL KULLANMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

DİLİMİZ KİMLİĞİMİZDİR KONULU ÖĞRETMENLER VE ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARASI TÜRKÇEYİ DOĞRU VE GÜZEL KULLANMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ DİLİMİZ KİMLİĞİMİZDİR KONULU ÖĞRETMENLER VE ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARASI TÜRKÇEYİ DOĞRU VE GÜZEL KULLANMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN AMACI Madde-1 Dilimiz Kimliğimizdir temasıyla Cumhurbaşkanımız

Detaylı

Doğa Koruma Derneği Öykü Yarışması 2016 Katılım Koşulları ve Yarışma Şartnamesi

Doğa Koruma Derneği Öykü Yarışması 2016 Katılım Koşulları ve Yarışma Şartnamesi Doğa Koruma Derneği Öykü Yarışması 2016 Katılım Koşulları ve Yarışma Şartnamesi Yarışmanın Amacı: Doğa Koruma Derneği, Gaziantep merkezli bir sivil toplum kuruluşudur. Bu öykü yarışması; insanlarda çevre

Detaylı

T.C. 15 Temmuz ve Demokrasi. 15 Temmuz Hikâye. açıktır. bir yayın. ve metin

T.C. 15 Temmuz ve Demokrasi. 15 Temmuz Hikâye. açıktır. bir yayın. ve metin T.C. NİĞDE VALİLİĞİ Niğde 15 Temmuz Şehitleri Spor Lisesi Müdürlüğü TÜRKİYE GENELİ 15 TEMMUZ RUHU GENÇLERİN KALEMİYLE HİKÂYELERDE YAŞATILIYOR TEMALI HİKÂYEE YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Konu: 15 Temmuz 15 Temmuz

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI NİSANAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI NİSANAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI NİSANAYI FAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- Ġlçemize bağlı Küçükdere Mahallesi yukarı meydanında bulunan

Detaylı

T.C. ĠSTANBUL VALĠLĠĞĠ AtaĢehir Kaymakamlığı

T.C. ĠSTANBUL VALĠLĠĞĠ AtaĢehir Kaymakamlığı T.C. ĠSTANBUL VALĠLĠĞĠ AtaĢehir Kaymakamlığı Konu: Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı Cumhuriyetimizin 88. Yıldönümü 28-29 Ekim 2011 Cuma ve Cumartesi günleri ekteki programa göre kutlanacaktır. Cumhuriyet

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI EKİM AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI EKİM AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI EKİM AYI FAALİYET RAPORU A- KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİVE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Hüseyinbeşeler mahallesi 71-76-101-113 Kapıno

Detaylı

ÖZEL BURSA BİLTEK ANADOLU LİSESİ VEFATININ YÜZÜNCÜ YILINDA SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN KONULU KOMPOZİSYON YAZMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

ÖZEL BURSA BİLTEK ANADOLU LİSESİ VEFATININ YÜZÜNCÜ YILINDA SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN KONULU KOMPOZİSYON YAZMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ÖZEL BURSA BİLTEK ANADOLU LİSESİ VEFATININ YÜZÜNCÜ YILINDA SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN KONULU KOMPOZİSYON YAZMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YARIŞMAYI DÜZENLEYEN MAKAM / BİRİM YARIŞMANIN KONUSU YARIŞMANIN AMACI

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

24 Kasım Öğretmenler Günü Beykoz'da Coşkuyla Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Beykoz'da Coşkuyla Kutlandı 24 Kasım Öğretmenler Günü Beykoz'da Coşkuyla Kutlandı Sabancı Öğretmenevi, Akşam Sanat Okulu Salonu'nda gerçekleşen Öğretmenler Günü, Saygı duruşu ve İstiklal Marş'ımızın okunması ile başladı. 1 / 7 Emekli

Detaylı

TÜBİTAK 4007 PROJESİ BİLİM ŞENLİKLERİ DESTEKLEME PROGRAMI

TÜBİTAK 4007 PROJESİ BİLİM ŞENLİKLERİ DESTEKLEME PROGRAMI TÜBİTAK 4007 PROJESİ BİLİM ŞENLİKLERİ DESTEKLEME PROGRAMI ROBOTUMU YAPIYORUM Akhisar dan Bilimhisar a Bilim Şenliği Robotik Proje Yarışması 27-28-29 EYLÜL 2018 AKHİSAR GÖLET ALANI 1. BÖLÜM : Robotik YarıĢma

Detaylı

Düzce Belediyesi En Güzel Lale Yarışması Katılım Formu

Düzce Belediyesi En Güzel Lale Yarışması Katılım Formu Düzce Belediyesi En Güzel Lale Yarışması Katılım Formu Katılımcı Bilgileri Seçici Kurul Rumuz : Fatih ÖZÇELİK Adı Soyadı : Lütfü ŞİMŞEK Adresi : Nurullah ÇELEBİ Posta Kodu : Ömer BAŞER Telefon : Özel ÇELİK

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

.~ ". EXPO . \J. f ~ ~ ~ c... ~ ı5-2 ı Mayıs 2015 tarihleri arasında kutlanacak olan programı ekte sunulmuştur. .:~. :... T.C.

.~ . EXPO . \J. f ~ ~ ~ c... ~ ı5-2 ı Mayıs 2015 tarihleri arasında kutlanacak olan programı ekte sunulmuştur. .:~. :... T.C. r: ~ c... ~ f ~ ~ \i it " TC Vii '1. GENeLıI( VE ~POR };tl ~AKA"LlG'LP '-?~ T.C. MANAVGAT KAYMAKAMLIGI Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü :....:~.. \J..~ ". EXPO Sayı: 190613431 146 Konu: Gençlik

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

ĠSTANBUL ĠL MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ LALEYĠ YAZIP ÇĠZĠYORUZ KONULU RESĠM, ġġġr, KOMPOZĠSYON, DÜZ YAZI YARIġMASI ġartnamesġ

ĠSTANBUL ĠL MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ LALEYĠ YAZIP ÇĠZĠYORUZ KONULU RESĠM, ġġġr, KOMPOZĠSYON, DÜZ YAZI YARIġMASI ġartnamesġ ĠSTANBUL ĠL MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ LALEYĠ YAZIP ÇĠZĠYORUZ KONULU RESĠM, ġġġr, KOMPOZĠSYON, DÜZ YAZI YARIġMASI ġartnamesġ YARIġMANIN KONUSU: LALEYĠ YAZIP ÇĠZĠYORUZ YARIġMANIN AMACI : Öğrencilerimizde ve

Detaylı

Çevremizde baharın gelişi ile birlikte doğayı rengârenk süsleyen meyve çiçeklerinin çevresine kattığı ahengi

Çevremizde baharın gelişi ile birlikte doğayı rengârenk süsleyen meyve çiçeklerinin çevresine kattığı ahengi YARIŞMA ADI: Meyveler Çiçek Açtı konulu Fotoğraf Yarışması YARIŞMANIN KONUSU: Çevremizde baharın gelişi ile birlikte doğayı rengârenk süsleyen meyve çiçeklerinin çevresine kattığı ahengi fotoğraf ile anlatabilmek

Detaylı

(Okullara gönderilecek şartname) T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 15 TEMMUZ KAHRAMANLARI VE ŞEHİTLERİ TEMALI

(Okullara gönderilecek şartname) T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 15 TEMMUZ KAHRAMANLARI VE ŞEHİTLERİ TEMALI (Okullara gönderilecek şartname) T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 15 TEMMUZ KAHRAMANLARI VE ŞEHİTLERİ TEMALI BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE BALIKESİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN

Detaylı

ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI. 10.Kurum Kültürünün Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar

ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI. 10.Kurum Kültürünün Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar İ İ İ Ğİ İ Ğ ğ ş ğ ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi 1.Eğitim Öğretim Faaliyetleri 2.Sosyal-Kültürel Sportif Faaliyetler 3.Sosyal Okul Proje

Detaylı

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ OKULLAR HAYAT OLSUN OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ Okullarımız halka açıldı Okullar eğitim-öğretim saatleri dışında; akşam saatleri, hafta sonları ve yaz aylarında halkımızın hizmetine açıldı. Derslikler,

Detaylı

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Yıl:2016 Sayı:2 29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve ardından istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan törenin ardından beden eğitimi öğretmenimiz Levent

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI MAYISAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI MAYISAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI MAYISAYI FAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Hallaçlar Mahallesi İlköğretim okulu yanı meydanınave

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI MAYISAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI MAYISAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI MAYISAYI FAALİYET RAPORU A- KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİVE ÇOÇUK OYUN PARKLARI YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemiz Ebubekir Mahallesi Yaşardoğu Caddesi

Detaylı

- Eserlerin ana nüsha ve kopyalarının üzerine sadece rumuz yazılacaktır.

- Eserlerin ana nüsha ve kopyalarının üzerine sadece rumuz yazılacaktır. 2017-2018 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI DÜŞ GÜNLÜĞÜ MASAL - ÖYKÜ - ŞİİR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Rota Koleji, 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı nda Ege Bölgesi geneli ortaokul, lise ve dengi okullara yönelik Düş Günlüğü

Detaylı

125. YILINDA İZMİR TİCARET ODASI DERİN MAVİ VİTRİN YARIŞMASI SONUÇLANDI

125. YILINDA İZMİR TİCARET ODASI DERİN MAVİ VİTRİN YARIŞMASI SONUÇLANDI 125. YILINDA İZMİR TİCARET ODASI DERİN MAVİ VİTRİN YARIŞMASI SONUÇLANDI Ġzmir Ticaret Odası, 125. kuruluģ yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde vitrin tasarımı yarıģması düzenledi. Ġzmir Ticaret Odası Yönetim

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2017 YILI EKİM AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2017 YILI EKİM AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2017 YILI EKİM AYI FAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ: 1- İlçemize bağlı Hallaçlar Mahallesi Eski Sağlık Evi Altı 63-65-71-79-100-323

Detaylı

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI Özel Rota Eğitim Kurumları DÜŞ GÜNLÜĞÜ MASAL - ÖYKÜ - ŞİİR YARIŞMASI

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI Özel Rota Eğitim Kurumları DÜŞ GÜNLÜĞÜ MASAL - ÖYKÜ - ŞİİR YARIŞMASI 2015-2016 DÜŞ GÜNLÜĞÜ MASAL - ÖYKÜ - ŞİİR YARIŞMASI 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI DÜŞ GÜNLÜĞÜ MASAL - ÖYKÜ - ŞİİR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Rota Koleji, 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı nda İzmir ili geneli

Detaylı

YENİŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLİLER RAPORU - 2014

YENİŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLİLER RAPORU - 2014 1. ENGELLİLER PARKI : 2007 yılından; buyana Engellilere Yönelik Psikolojik Destek ve Yaşam Kalitesinin Artırılması Projesi kapsamında; Menteş Mahallesi, Engellilere tahsisli, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü,

Detaylı

Şerif Kocadon için mevlit

Şerif Kocadon için mevlit Şerif Kocadon için mevlit 85 yaşında aramızdan ayrılan Bekir Şerif Kocadon için evinde mevlit okundu. Bodrum eşrafından merhum Mehmet Kocadon un oğlu, Fatma Kocadon un eşi; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet

Detaylı

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI Engelli futbolcular ın dostluk maçı Bodrum da, Hollanda dan gelen zihinsel engelli futbolcular takımı ile Dalaman, Ortaca Bölgesi Engelliler

Detaylı

Şiir ve Öykü Yarışması. Verilen Görselden Hareketle Şiir Yazma Yarışmasına:

Şiir ve Öykü Yarışması. Verilen Görselden Hareketle Şiir Yazma Yarışmasına: YARIŞMAYI DÜZENLEYEN KURUM / KURULUŞ YARIŞMANIN KONUSU YARIŞMANIN AMACI NOTRE DAME DE SİON LİSESİ EĞİTİM VAKFI ÖZEL BAHÇEŞEHİR NESLİN DEĞİŞEN SESİ ORTAOKULU TUVALDEN KALEME ŞİİR VE ÖYKÜ YAZMA YARIŞMASI

Detaylı

15 bin para ödüllü edebiyat ödülleri yarışması

15 bin para ödüllü edebiyat ödülleri yarışması 15 bin para ödüllü edebiyat ödülleri yarışması Sarıçam Belediyesi Portakal Çiçeği Edebiyat Ödülleri Yarışması düzenliyor. Adana ilini merkez alan konuları içeren ve 15 yaş üstü herkesin katılımına açık

Detaylı

KÜTAHYA EĞĠTĠM BĠR-SEN 1 NOLU ġube. KĠTAP OKUMA YARIġMASI PROJE ġartnamesġ

KÜTAHYA EĞĠTĠM BĠR-SEN 1 NOLU ġube. KĠTAP OKUMA YARIġMASI PROJE ġartnamesġ KÜTAHYA EĞĠTĠM BĠR-SEN 1 NOLU ġube KĠTAP OKUMA YARIġMASI PROJE ġartnamesġ Bu Şartname Kitap Okuma YarıĢması adlı projemizin, amacını, katılım şartlarını, yarışmanın şeklini, başvuru şeklini, yürütme kurulunu,

Detaylı

OCAK 2011. SEVGĠLĠ HOCAMIZ MAHMEDET ġahġnler Ġ VEFATININ 5. YILINDA SAYGIYLA ANIYO- RUZ.

OCAK 2011. SEVGĠLĠ HOCAMIZ MAHMEDET ġahġnler Ġ VEFATININ 5. YILINDA SAYGIYLA ANIYO- RUZ. ANILARIMIZDAN. Değerli Avusturya Liseliler, Ocak ayından itibaren bu köģeyi anılarımıza ayırıyoruz. Sizlerin de katkılarıyla yayınlayacağımız eski fotoğraflarla anılarımızı tazeleyeceğiz. 1959 yılında

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

T.C. MANAVGAT KA YMAKAMLIGI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü (İşlemler Şefliği) DOSYA

T.C. MANAVGAT KA YMAKAMLIGI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü (İşlemler Şefliği) DOSYA Sayı :70868051-880-3298 Konu :2015 yılı 39. Turizm Haftası Etkinlikleri Programı T.C. MANAVGAT KA YMAKAMLIGI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü (İşlemler Şefliği) :ew : e. E.6\\EEH s::. tıi:e". ı

Detaylı

ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLKOKUL VE ORTAOKULLAR ARASI 9. GELENEKSEL MAKET YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLKOKUL VE ORTAOKULLAR ARASI 9. GELENEKSEL MAKET YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLKOKUL VE ORTAOKULLAR ARASI 9. GELENEKSEL MAKET YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1 Mart - 14 Mayıs 2018 1. ADI: 9. Geleneksel Maket Yarışması 2. KONUSU Çevre Haftası kapsamında Başkanlığımızca

Detaylı

AFYONKARAHİSAR - DİNAR KAŞGAR DAN DİNAR A DÎVÂNÜ LUGÂTİ T TÜRK TÜRKÇEMİZ ULUSAL TÜRKÇE ETKİNLİKLERİ ULUSAL TÜRKÇE ETKİNLİKLERİ PROJE TANITIMI

AFYONKARAHİSAR - DİNAR KAŞGAR DAN DİNAR A DÎVÂNÜ LUGÂTİ T TÜRK TÜRKÇEMİZ ULUSAL TÜRKÇE ETKİNLİKLERİ ULUSAL TÜRKÇE ETKİNLİKLERİ PROJE TANITIMI DÎVÂNÜ LUGÂTİ T TÜRK TÜRKÇEMİZ ULUSAL TÜRKÇE ETKİNLİKLERİ ULUSAL TÜRKÇE ETKİNLİKLERİ PROJE TANITIMI 1/8 Projenin Adı 10. Geleneksel Ulusal Türkçe Kitap Okuma Yarışması 2.Geleneksel Ulusal Küçük Kalemler

Detaylı

T.C. ASARCIK KAYMAKAMLIĞI

T.C. ASARCIK KAYMAKAMLIĞI T.C. ASARCIK KAYMAKAMLIĞI 29 EKĠM CUMHURĠYET BAYRAMI 88. YIL KUTLAMA PROGRAMI Türkiye Cumhuriyeti her anlamı ile büyük Türk Milletinin öz ve aziz malıdır. Değerli evlatlarının elinde daima yükselecek sonsuza

Detaylı

Adıyaman Turizmine Dünden Bakmak

Adıyaman Turizmine Dünden Bakmak Bu yıl 40 ıncısı kutlanan Turizm Haftası kapsamında Adıyaman Valiliği tarafından etkili bir turizm programı gerçekleştirildi. Aralarında üniversitemizin de bulunduğu çok sayıda kamu ve özel sektör kurumu

Detaylı

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI Özel Rota Eğitim Kurumları DÜŞ GÜNLÜĞÜ MASAL - ÖYKÜ - ŞİİR YARIŞMASI

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI Özel Rota Eğitim Kurumları DÜŞ GÜNLÜĞÜ MASAL - ÖYKÜ - ŞİİR YARIŞMASI DÜŞ GÜNLÜĞÜ MASAL - ÖYKÜ - ŞİİR YARIŞMASI 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DÜŞ GÜNLÜĞÜ MASAL - ÖYKÜ - ŞİİR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Rota Koleji, 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı nda ortaokul, lise ve dengi okullar

Detaylı

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI DENİZ VE KIYI HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNCE TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MAVİ BAYRAK SLOGANINI BELİRLİYOR SLOGAN YARIŞMASI

Detaylı

ÖZEL ANTALYA ENVAR ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PLANI TARİH KONU SORUMLU

ÖZEL ANTALYA ENVAR ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PLANI TARİH KONU SORUMLU ÖZEL ANTALYA ENVAR ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PLANI AY TARİH KONU SORUMLU EKİM EYLÜL AĞUSTOS 01.07.2015 14.08.2015 Okulda çalışan veya çalışacak personelden görevden ayrılan ya da

Detaylı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı Sayfa 4 15 Temmuz Demokrasi Parkı törenle açıldı Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz 3 10/Kasım/2016 DİDİM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi ve Halk Masası 444

Detaylı

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetlerinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Turnuvada dereceye giren sporcular;

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

T.C. ELAZIĞ VALĠLĠĞĠ ĠL MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ. Sıra No Yapılacak Faaliyet Faaliyet Tarihi

T.C. ELAZIĞ VALĠLĠĞĠ ĠL MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ. Sıra No Yapılacak Faaliyet Faaliyet Tarihi T.C. ELAZIĞ VALĠLĠĞĠ ĠL MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞĠTĠM - ÖĞRETĠM YILI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞĠTĠM KURUMLARI ÇALIġMA TAKVĠMĠ Güncelleme Tarihi: 26/08/2015 Sıra 1. Eğitim Bölgesi DanıĢma Kurulu Toplantısı

Detaylı

ULUSLARARASI ÖĞRENCİ KENT REHBERİ YARIŞMASI

ULUSLARARASI ÖĞRENCİ KENT REHBERİ YARIŞMASI ULUSLARARASI ÖĞRENCİ KENT REHBERİ YARIŞMASI T.C. Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı tarafından, ülkemizde eğitim alan başta Türkiye Burslusu uluslararası öğrenciler olmak üzere

Detaylı

FATĠH ÜNĠVERSĠTESĠ USOBO-2011 LĠSELERARASI 3.ULUSAL SOSYAL BĠLĠMLER OLĠMPĠYATI

FATĠH ÜNĠVERSĠTESĠ USOBO-2011 LĠSELERARASI 3.ULUSAL SOSYAL BĠLĠMLER OLĠMPĠYATI FATĠH ÜNĠVERSĠTESĠ USOBO-2011 LĠSELERARASI 3.ULUSAL SOSYAL BĠLĠMLER OLĠMPĠYATI Nisan 2011 FATĠH ÜNĠVERSĠTESĠ LĠSELERARASI ULUSAL SOSYAL BĠLĠMLER OLĠMPĠYATI (USOBO) 1) AMACI Bu olimpiyatın düzenlenmesindeki

Detaylı

10 ARALIK İNSAN HAKLARI GÜNÜ İNSAN HAKLARINDA FARKINDALIK KONULU İLKÖĞRETİM ve ORTAÖĞRETİM OKULLARI ARASI AFİŞ YARIŞMASI

10 ARALIK İNSAN HAKLARI GÜNÜ İNSAN HAKLARINDA FARKINDALIK KONULU İLKÖĞRETİM ve ORTAÖĞRETİM OKULLARI ARASI AFİŞ YARIŞMASI 10 ARALIK İNSAN HAKLARI GÜNÜ İNSAN HAKLARINDA FARKINDALIK KONULU İLKÖĞRETİM ve ORTAÖĞRETİM OKULLARI ARASI AFİŞ YARIŞMASI ŞARTNAME Sakarya Valiliği tarafından 10 Aralık İnsan Hakları Günü etkinlikleri kapsamında

Detaylı

KONYA VALİLİĞİ İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ ALTIN KALP MÜNÂCÂT VE NA T YAZMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ GENEL HÜKÜMLER

KONYA VALİLİĞİ İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ ALTIN KALP MÜNÂCÂT VE NA T YAZMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ GENEL HÜKÜMLER KONYA VALİLİĞİ İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ ALTIN KALP MÜNÂCÂT VE NA T YAZMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Yarışmayı Düzenleyen Kurum : Konya Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü GENEL HÜKÜMLER Yarışmanın Amacı

Detaylı

Öğrencilerin Gözünden EDEP EDEP TEMALI YARIŞMA ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN KONUSU. Konulu resim, şiir, kompozisyon, afiş yarışmaları

Öğrencilerin Gözünden EDEP EDEP TEMALI YARIŞMA ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN KONUSU. Konulu resim, şiir, kompozisyon, afiş yarışmaları EDEP TEMALI YARIŞMA ŞARTNAMESİ DENİZLİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ YARIŞMANIN KONUSU Öğrencilerin Gözünden EDEP Konulu resim, şiir, kompozisyon, afiş yarışmaları YARIŞMANIN AMACI 1. Öğrencilerimizde ve toplumda

Detaylı

YILDIRIM BELEDİYESİ ULUSLARARASI KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

YILDIRIM BELEDİYESİ ULUSLARARASI KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YILDIRIM BELEDİYESİ ULUSLARARASI KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Konu: İnsan olmak İster kendisini modern olarak ister postmodern olarak nitelendirelim, sıklıkla insanlığımızı sorguladığımız bir çağdan

Detaylı

YAZI KÜLTÜR İŞLERİVE MÜDÜRLÜĞÜ İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ

YAZI KÜLTÜR İŞLERİVE MÜDÜRLÜĞÜ İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ YAZI ÜLTÜR İŞLERİVE MÜDÜRLÜĞÜ SOSYAL FAALİYET RAPORU 2006 FAALİYET RAPORU GÖREVİ ültür hizmetlerinin y a y g ı n l a ş t ı r ı l m a s ı v e geliştirilmesi ile ilgili araştırma ve planlama yapmak, halkın

Detaylı

AMASYA BELEDĠYESĠ. 7. ULUSAL AMASYA LI MĠHRÎ HATUN ġġġr YARIġMASI. ġartnamesġ

AMASYA BELEDĠYESĠ. 7. ULUSAL AMASYA LI MĠHRÎ HATUN ġġġr YARIġMASI. ġartnamesġ AMASYA BELEDĠYESĠ 7. ULUSAL AMASYA LI MĠHRÎ HATUN ġġġr YARIġMASI ġartnamesġ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amasya, dillerden düşmeyen destanların, dünyaya nam salmış aşkların yaşandığı şehirdir. Bu sevgi, yeri gelmiş Şirin

Detaylı

PAMUKKALE DE A.S.K A YOLCULUK 1.ULUSLARARASI ŞİİR YARIŞMASI --- Cemal SAFİ Adına --- ( ARZU KABUKÇU ) ÖZEL ŞARTNAMESİ

PAMUKKALE DE A.S.K A YOLCULUK 1.ULUSLARARASI ŞİİR YARIŞMASI --- Cemal SAFİ Adına --- ( ARZU KABUKÇU ) ÖZEL ŞARTNAMESİ PAMUKKALE DE A.S.K A YOLCULUK 1.ULUSLARARASI ŞİİR YARIŞMASI --- Cemal SAFİ Adına --- ( ARZU KABUKÇU ) ÖZEL ŞARTNAMESİ MADDE 1 : AMAÇ : a ) Türk edebiyatına yeni şiir ve şairler kazandırmak, Genç şairleri

Detaylı

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! K A Y I O K U L L A R I Haftalı 17-21 NİSAN 2017 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutladık. Yarının aydınlık geleceği olan

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SİLİFKE İMAM HATİP ORTAOKULU SOSYAL ETKİNLİKLER KURULU YILLIK ÇALIŞMA PLANI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SİLİFKE İMAM HATİP ORTAOKULU SOSYAL ETKİNLİKLER KURULU YILLIK ÇALIŞMA PLANI 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SİLİFKE İMAM HATİP ORTAOKULU SOSYAL ETKİNLİKLER KURULU YILLIK ÇALIŞMA PLANI AYLA R EYLÜL YAPILACAK ETKİNLİKLER 1. Tüm öğretmenler ve öğrencilerin işbirliği ile İlköğretim

Detaylı

Geleceğin Şairleri 2014

Geleceğin Şairleri 2014 T.C. 19 MAYIS KAYMAKAMLIĞI 19 Mayıs İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sayfa 1 İÇİNDEKİLER 1- Projenin Adı : 4 2- Projenin Süresi : 4 3- Projenin Tanımı : 4 4- Yasal Dayanak : 4 5- Projenin Amacı : 4 6- Projenin

Detaylı

ÇOK AMAÇLI SALONUMUZA KAVUŞTUK OKUL MÜDÜRÜMÜZ TURGAY YOLCU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINI DEĞERLENDİRDİ. Hazırlayan: MÜCAHİT KARAKUŞ Sayfa: 1

ÇOK AMAÇLI SALONUMUZA KAVUŞTUK OKUL MÜDÜRÜMÜZ TURGAY YOLCU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINI DEĞERLENDİRDİ. Hazırlayan: MÜCAHİT KARAKUŞ Sayfa: 1 Y A K A M O Z G A Z E T E S İ HAZİRAN 2013 EĞERCİ İLKOKULU / ORTAOKULU YIL: 2 SAYI: 4 OKUL MÜDÜRÜMÜZ TURGAY YOLCU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINI DEĞERLENDİRDİ Saygıdeğer öğretmenlerimiz, sevgili öğrenciler

Detaylı

- Eserlerin ana nüsha ve kopyalarının üzerine sadece rumuz yazılacaktır.

- Eserlerin ana nüsha ve kopyalarının üzerine sadece rumuz yazılacaktır. 2018-2019 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI DÜŞ GÜNLÜĞÜ MASAL - ÖYKÜ - ŞİİR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Rota Koleji, 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı nda Türkiye geneli ortaokul, lise ve dengi okullara yönelik Düş Günlüğü adıyla

Detaylı

Yarışma ile ilgili tüm detaylara www.egitimbirsen.org adresinden ulaşılabilecektir.

Yarışma ile ilgili tüm detaylara www.egitimbirsen.org adresinden ulaşılabilecektir. Eğitim-Bir-Sen Örgütlenme Temalı 2. Kısa Film Yarışması Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Örgütlenme Temalı 2. Kısa Film Yarışması na başvurular 15 Eylül 2015 tarihinde başlayacaktır. Sendikamız

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI İSTANBUL

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI İSTANBUL KARARIN ÖZÜ : Sivil Savunma Uzmanlığı nın Görev ve ÇalıĢma Yönetmeliği. TEKLİF : Sivil Savunma Uzmanlığı nın 31.03.2010 tarih, 2010/1043 sayılı teklifi. BAġKANLIK MAKAMI NA; Ġlgi: 18.03.2010 tarih ve 129

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI 2016-2017 Öğretim Yılı Birinci Dönem Karne ve Ödül Töreni, 20 Ocak 2017 Cuma günü, okul yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI ŞUBAT KAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI ŞUBAT KAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI ŞUBAT KAYI FAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Ebubekir MahallesiŞehit Üsteğmen Tanju Baytekin

Detaylı

2013 TKY ÖDÜL TÖRENİ

2013 TKY ÖDÜL TÖRENİ 2013 TKY ÖDÜL TÖRENİ TOPLAM KALİTE YÖNETİMİNDE İL İKİNCİSİ OLAN MİMAR SİNAN LİKOKULU/ORTAOKULU ÖDÜLLENDİRİLDİ. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Toplam Kalite Yönetimi Uygulamaları kapsamında

Detaylı

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI 2014 VI-HAZIRLIK ÇALIŞMALARI GÖREV VE YÜKÜMLÜLÜKLER

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI 2014 VI-HAZIRLIK ÇALIŞMALARI GÖREV VE YÜKÜMLÜLÜKLER 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI 2014 VI-HAZIRLIK ÇALIŞMALARI GÖREV VE YÜKÜMLÜLÜKLER 1-28 Ekim 2014 Salı günü saat 13.00 de baģlayıp, 29 Ekim 2014 ÇarĢamba günü saat 24.00 de son bulacak olan

Detaylı

T.C. GÖLBAġI KAYMAKAMLIĞI 2015 YILI CUMHURĠYET BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI

T.C. GÖLBAġI KAYMAKAMLIĞI 2015 YILI CUMHURĠYET BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI T.C. GÖLBAġI KAYMAKAMLIĞI 2015 YILI CUMHURĠYET BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI I. GENEL ESASLAR: 1. 29 Ekim 2015 PerĢembe günü Cumhuriyet Bayramının 92. yıldönümüdür. 2. Cumhuriyet Bayramı, 28 Ekim 2015 ÇarĢamba

Detaylı

ORTAK DEĞERLERİN AVRUPA BARIŞINA ETKİLERİ PROJESİ IRKÇILIK VE YABANCI DÜŞMANLIĞI VE BUNA BAĞLI ŞİDDET KONULU ŞİİR/MAKALE YAZMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

ORTAK DEĞERLERİN AVRUPA BARIŞINA ETKİLERİ PROJESİ IRKÇILIK VE YABANCI DÜŞMANLIĞI VE BUNA BAĞLI ŞİDDET KONULU ŞİİR/MAKALE YAZMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ORTAK DEĞERLERİN AVRUPA BARIŞINA ETKİLERİ PROJESİ IRKÇILIK VE YABANCI DÜŞMANLIĞI VE BUNA BAĞLI ŞİDDET KONULU ŞİİR/MAKALE YAZMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1.AMAÇ Avrupa da ve dünyada hızla yayılmakta olan ırkçılık

Detaylı

GEBZE BELEDİYESİ 1. ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI. Yarışmanın Adı : Fotoğraflarla Değişen Gebze

GEBZE BELEDİYESİ 1. ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI. Yarışmanın Adı : Fotoğraflarla Değişen Gebze GEBZE BELEDİYESİ 1. ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI Yarışmanın Adı : Fotoğraflarla Değişen Gebze Yarışmanın Amacı : Gebze nin tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri ile kentin turistik değerlerini fotoğraf sanatıyla

Detaylı

AKDEM 2009 AĠLE EĞĠTĠM VE DANIġMANLIK BĠRĠMĠ. 1 OCAK- 30 Haziran FAALĠYETLERĠ

AKDEM 2009 AĠLE EĞĠTĠM VE DANIġMANLIK BĠRĠMĠ. 1 OCAK- 30 Haziran FAALĠYETLERĠ AKDEM 2009 AĠLE EĞĠTĠM VE DANIġMANLIK BĠRĠMĠ 1 OCAK- 30 Haziran FAALĠYETLERĠ 2009 1 Ocak-30 Haziran BAġVURU Başvuru Psikolog 1060 Hukuk 234 Eğitim 433 Psikiyatri 129 Toplam (BaĢvuru formu dolduran ) 1329

Detaylı

Yarışma Adı/Teması : Tarihi Yerleri İle İzmit

Yarışma Adı/Teması : Tarihi Yerleri İle İzmit 2. ART NICOMEDIA ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Yarışma Adı/Teması : Tarihi Yerleri İle İzmit 1 - KONU VE AMAÇ: Fotoğraf yarışmasının amacı; Amatör veya profesyonel fotoğrafçıların, kendi pencerelerinden

Detaylı

TÜRKİYE KANO FEDERASYONU BAŞKANLIĞI YARIŞMA TALİMATI

TÜRKİYE KANO FEDERASYONU BAŞKANLIĞI YARIŞMA TALİMATI TÜRKİYE KANO FEDERASYONU BAŞKANLIĞI YARIŞMA TALİMATI YarıĢmanın Adı Durgunsu Kano Türkiye Kupası YarıĢma Talimat No DS/01 YarıĢmanın Tarihi 04 06 Ağustos 2017 YarıĢmanın Yeri Eskişehir Tekne Sınıfları

Detaylı

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30 E Y L Ü L 2 0 1 8 1 Eylül Cumartesi 2 Eylül Pazar 3 Eylül Pazartesi 4 Eylül Salı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Okul Müdürü 09:00 Okul Yönetimi 5 Eylül Çarşamba / Kurulu 6 Eylül Perşembe Alan / Zümre Toplantıları

Detaylı

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz.

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. 1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. Sınava sayılı günler kala heyecanı gözlerinden okunan 8.sınıf öğrencilerimize TEOG öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı

Detaylı

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI ROTAMATEMATİK TURNUVASI

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI ROTAMATEMATİK TURNUVASI T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI ROTAMATEMATİK TURNUVASI 1. Turnuvanın Amacı: Bu turnuvanın amacı, İzmir ilinde bulunan 3. ve 4. sınıf ilkokul öğrencilerini

Detaylı

Meclis BaĢkanı Katip Üye Katip Üye Recep ÖZKAN Remzi RuĢen AYAN Tahir SARIOĞLU Belediye BaĢkanı Meclis Üyesi Meclis Üyesi

Meclis BaĢkanı Katip Üye Katip Üye Recep ÖZKAN Remzi RuĢen AYAN Tahir SARIOĞLU Belediye BaĢkanı Meclis Üyesi Meclis Üyesi Karar Tarihi : 02/04/2012 Standart Dosya No 301.05 Karar No : 13 BaĢkan çoğunluğun mevcut olduğunu açıklayarak, 2012 Yılı Döneminin 4.Toplantısının 4.BirleĢiminin 1.Oturumunu açtığını üyelere duyurdu.

Detaylı

T.C. ANKARA VALİLİĞİ. İl Millî Eğitim Müdürlüğü ANKARA HER SINIF BİR PİYES OYNUYOR ETKİNLİĞİ YÖNERGESİ

T.C. ANKARA VALİLİĞİ. İl Millî Eğitim Müdürlüğü ANKARA HER SINIF BİR PİYES OYNUYOR ETKİNLİĞİ YÖNERGESİ AMAÇ: T.C. ANKARA VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü ANKARA HER SINIF BİR PİYES OYNUYOR ETKİNLİĞİ YÖNERGESİ Öğrencilerimizi hayata hazırlamak; öğrencilerimizin kültürel, sosyal ve sanatsal gelişmelerine

Detaylı

53.ULUSAL 27.ULUSLARARASI HACI BEKTAŞ VELİ ANMA TÖRENLERİ VE KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ PROGRAMI

53.ULUSAL 27.ULUSLARARASI HACI BEKTAŞ VELİ ANMA TÖRENLERİ VE KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ PROGRAMI 53.ULUSAL 27.ULUSLARARASI HACI BEKTAŞ VELİ ANMA TÖRENLERİ VE KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ PROGRAMI 15-17 AĞUSTOS 2016 HACIBEKTAŞ 16 AĞUSTOS 2016 SALI AÇILIŞ ŞMALARI VE ÖDÜL TÖRENLERİ SAAT : 11.00 13.00 SUNUCULAR

Detaylı

19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA VE GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI 93. YILDÖNÜMÜ KUTLAMA KOMİTESİ : AFYONKARAHİSAR

19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA VE GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI 93. YILDÖNÜMÜ KUTLAMA KOMİTESİ : AFYONKARAHİSAR 19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA VE GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI 93. YILDÖNÜMÜ KUTLAMA KOMİTESİ İLİ İLÇESİ : AFYONKARAHİSAR : SULTANDAĞI Kaymakam İlçe Jandarma Komutanı Belediye Başkanı İlçe Emniyet Müdürü İlçe Milli

Detaylı