Değerli Alışveriş Merkezi Üyemiz,

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Değerli Alışveriş Merkezi Üyemiz,"

Transkript

1 Değerli Alışveriş Merkezi Üyemiz, Kullanmakta olduğunuz mevcut elektrik sayaçlarınız Ön Ödemeli (KONTÖRLÜ) sayaçlardır. Elektrik sarfiyatınız kontör sistemi mantığıyla hesaplanacak, satın alacağınız kontör miktarları ile orantılı olarak elektrik kullanımınız ücretlendirilecektir. Elektrik kullanımınızda kesinti olmaması için lütfen bu bilgilendirme yazısını okuyunuz ve ekte bulunan abone bilgi formunu eksiksiz doldurarak tarafımıza teslim ediniz. Ön Ödemeli Sistem Nedir? Ön ödemeli sistem, satın alınan kontör miktarı kadar elektrik tüketimine izin veren bir sistemdir. Bu sistemde abone kullanacağı elektrik miktarı kadar kontör satın alır. Aboneler EPDK 'nın aylık belirlediği fiyattan tüketim yaparken aynı zamanda fatura ödeme ve takip zorunluluğundan kurtulurlar. Sistem Nasıl Çalışır? İNTERNE T ABONE SUNUCU İŞLETME Satın alacağınız kontör bedelini HAVALE, EFT veya BANKA ŞUBELERİ yolu ile VİA GAYRİMENKUL YATIRIM VE YÖNETİM DAN.A.Ş. ne ait banka hesabına yatırdığınızda, yatırdığınız miktar karşılığı kontör elektrik sayacınıza yüklenmek için hazır bulunacaktır. Size bildirilecek olan Kullanıcı adı ve Şifre 'yi kullanarak internet adresine girerek 7 gün 24 saat bedelini yatırmış olduğunuz kontörü sayacınıza yükleyebilirsiniz. Abone numaranız, kullanıcı adı ve şifreniz, bize bildireceğiniz cep telefonlarına kısa mesaj olarak iletilecektir.

2 Elektrik sayacınıza, satın aldığınız ve yüklenen kontör miktarı elektrik sarfiyatınız oldukça düşmeye başlayacaktır. Eğer sayacınızda kalan kontör değeri, 10 günlük ortalama kontör tüketim değerinin altına düşerse sistem tarafından otomatik olarak kısa mesaj ve/veya e-posta ile ABONE BİLGİ FORMUNDA bize bildirdiğiniz GSM numaralarına ve/veya e-posta adreslerine uyarı mesajı gönderilecektir. Eğer sayaçta bulunan kontör miktarı tükenirse elektriğiniz otomatik olarak kapanacak ve kontör yüklenene kadar kapalı kalacaktır. Aboneler, kontör yükleme internet sitesinden sayaçlarının son durumu ile ilgili bilgi alabilmekle beraber geçmiş dönemlere ait tüketim bilgilerini, yüklenen kontör miktarlarını, kalan kontör miktarlarını da görüntüleyebilmektedirler. Aboneye verilen ilk şifrenin sisteme ilk kez girişinde değiştirmesi gerekmektedir. Abone kullanıcı adı ve şifresi ile yalnızca VIAPORT bünyesindeki ve kendine ait olan sayaca kontör yükleyebilir. Abonelerin internet sitesinden satın almış oldukları kontörlerin geri iadesi aboneliğin iptali hali dışında yapılmayacaktır. Elektrik Sayacıma Nasıl Kontör Yüklerim? Aşağıda kontör yüklemek için adım adım neler yapılması gerektiği resimli şekilde anlatılmıştır. 1) Ödemenin Yapılması Satın almak istediğiniz kontör tutarınız kadar Türk Lirası bedelini; Garanti Bankası, Uydukent/Kurtköy Şubesi, VİA GAYRİMENKUL YATIRIM VE YÖNETİM DAN.A.Ş. Adına kayıtlı şube kodu 1089, hesap no (IBAN: TR ) olan hesaba, açıklama kısmına sadece altı haneli abone numarası (Kullanıcı adınız ile aynıdır.) yazarak HAVALE, EFT veya Garanti Bankası şubelerinden yatırmanız gerekmektedir. ÖRNEK: Size tarafımızca verilen altı haneli abone numaranız olsun. Bu durumda ödemenizin açıklama kısmına; yazmanız yeterli olacaktır. ÖNEMLİ NOT: edilmeyecektir. BANKAMATİK ten yapacağınız işlemler hiçbir şekilde kabul İnternet bankacılığı kullanarak EFT ve HAVALE yaparken açıklama bölümüne bankanızın OTOMATİK olarak yerleştirdiği başka bir açıklama olmadığına emin olunuz. Aksi takdirde yazmış olduğunuz abone numaranız otomatik olarak yerleştirilen mesajdan sonra yazılacağı için banka ve kullandığımız sistemler tarafından tanınmayabilir, gönderdiğiniz para hesaba

3 geçse dahi sayacınıza kontör yükleme işlemi yapamayabilirsiniz. (Örn. şirket unvanı, isim soyisim, yaptığınız işlemin şekli (hesaptan hesaba havale, hesaptan eft, vb.) ) DİKKAT: Açıklama bölümüne yazacağınız herhangi bir eksik veya fazla bilgi, ödemesini gerçekleştirdiğiniz kontör miktarının serbest kalmasını engelleyecektir. Bu hesap numarası sadece kontör yüklemeleri için kullanılacaktır. Tarafımıza yapacağınız diğer ödemeleri için (Ortak gider,aidat vs.) lütfen bu hesabı kullanmayınız. 2) Sayaca Kontör Yüklenmesi Ödemesini yaptığınız kontör miktarı, HAVALE, EFT veya banka gişesi yolu ile yapılan ödemelerde takriben 5-15 dakika içerisinde, EFT yolu ile yapılan ödemelerde ise 2-3 saat içerisinde yüklenmek için hazır olacaktır. NOT: EFT işlemindeki gecikme bankalar arası para transferi olduğu için uzun sürmektedir. Ödeme yapıldıktan sonra internet adresine girerek ilgili hanelere kullanıcı adı ve şifrenizi tuşlamanız ve giriş tuşuna basmanız gerekecektir. Kullanıcı adı ve şifrenizi doğru girerek giriş tuşuna bastığınızda ekrana aşağıdaki sayaç durumu ekranı gelecektir.

4 Sayaç Durumu Ekranında sayacınıza ait en son güncel değerleri, kalan kontör miktarınızı görebilirsiniz. Üst menüde yer alan 'Kontör Yükleme' 'yi tıklayarak kontör yükleme işlemine geçebilirsiniz. Kontör yüklemenin ilk adımı olan banka ödeme sorgulama işlemine geçmek için yukarıda görülen ekrandaki gibi 'Devam' tuşuna basın. Banka sorgulama sonucu eğer tarafınızca bir ödeme geldi ise aşağıdaki gibi bir ekran ile karşılaşacaksınız. Bu ekranda ödemenize ait bilgilerin yer aldığı bir açıklama yazısı bulunmaktadır. Bu durumda 'Devam' tuşuna basarak ilerleyebilirsiniz.

5 Eğer yatırmış olduğunuz miktarın açıklama bölümünde eksik veya fazla bir ibare varsa veya EFT yolu ile yaptığınız ödeme henüz hesaba geçmemiş ise aşağıdaki gibi bir ekranla karşılaşacaksınız. DİKKAT: Yukarıdaki gibi bir ekranla karşılaştığınızda bir süre sonra tekrar kontör yükleme işlemini deneyin eğer tekrar aynı sorunla karşılaşırsanız elektrik kesintisine uğramamak için bize ulaşmanız gerekmektedir. Eğer yatırdığınız bedel sisteme ulaşmış ise aşağıdaki gibi bir ekranla karşılaşacaksınız. Bu ekranda yatırdığınız bedel, kontör birim fiyatı ve yatırmış olduğunuz bedele karşı gelen kontör bilgisini görebilirsiniz.'devam' tuşuna basarak ilerleyebilirsiniz. Kontör yükleme işlemindeki son adım onaylama işlemidir. Onay ekranında 'Devam' tuşuna basarak kontörünüzün sayaca yüklenmesini sağlayabilir, 'İptal' tuşuna basarak işlemden vazgeçebilirsiniz.

6 'Devam' tuşuna bastıktan sonra kontör yükleme işlemi başlayacak ve en geç 20 dakika içinde kontörünüz yüklenmiş olacaktır.

7 Kontör yüklendikten sonra aşağıdaki gibi bir özet ekranı karşınıza gelecektir. Bu ekranda dekontunuzu yazıcıdan bastırabilir ve aynı zamanda dekontunuzun e-posta adresinize gönderilmesini sağlayabilirsiniz. Sistemle ile İlgili Bir Sorum veya Sorunum Var Nasıl Yardım Alabilirim? Sistem ile ilgili karşılaşacağınız herhangi bir sorun ile ilgili kontör yükleme sayfasında ki yardım kısmında Teknik Servis Formu'nu doldurarak, numaralı çağrı merkezimizi arayarak bize ulaşabilirsiniz.

8 Yapmış Olduğum Eski Kontör Yükleme İşlemlerime Nasıl Ulaşırım? Üst menüde yer alan 'Eski İşlemlerim' 'i tıklayarak eski işlemler ekranına geçebilirsiniz. Eski İşlemler ekranında tarih aralığı girerek o tarih aralığında yapmış olduğunuz kontör yükleme işlemlerinin listesine görebilir, ilgili işlemin sağında bulunan 'Dekont' yazısına tıklayarak o işleme ait dekonta ulaşabilirsiniz. Sistemden Yararlanmak İçin Ne Yapmalıyım, Nelere Dikkat Etmeliyim? Sistemden yararlanabilmek için ekte bulunan abone bilgi formunu eksiksiz doldurarak tarafımıza iletmeniz yeterlidir. Daha sonra sizlere SMS yolu ile verilecek kullanıcı adı ve şifre ile birlikte internet sitesine giriş yaparak kontör satın alma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Elektrik kullanımınızın sürekliliği için, abone bilgi formunu size belirtilen süre içerisinde tarafımıza iletmeye, sizlere gelen kalan kontör miktarı ile ilgili uyarı mesajlarını takip ederek zamanında dolum işlemi yapmaya dikkat ediniz.özellikle para yatırma işleminde EFT kullanıyorsanız, EFT işlemini hafta içi saat 17:00 ' dan sonra ve hafta sonları kesinlikle yapmayınız.sizlere gelen uyarı SMS 'lerinde belirtilen kalan ortalama gün süresi ortalama elektrik tüketiminiz baz alınarak sistem tarafından otomatik hesaplanmaktadır. Tüketiminize göre sapmalar olabilir.lütfen size ilk SMS ulaşır ulaşmaz kontör yükleme işlemini gerçekleştiriniz. Yeni sistem ile ilgili her türlü sorunuzda bizimle irtibata geçebilirsiniz. Saygılarımızla, VIAPORT OUTLET CENTER YÖNETİMİ

9 ÖN ÖDEMELİ ELEKTRİK SAYAÇLARI İÇİN ABONE BİLGİ FORMU Mağaza Bilgileri Mağaza Adı Mağaza Kapı Numarası Yetkili Kişi/Kişilerin Adı Soyadı 1) 2) 3) Cep Telefon Numarası 1 ABONE BİLGİLERİ Cep Telefon Numarası 2 Sabit Telefon Numarası Sayaç Bilgileri (Bu Bölüm İşletme Tarafından Doldurulacaktır) Abone Numarası Seri Numarası Sayaç Tipi Sayaç Konumu Sayaç Adresi E-posta Adresi Yukarıda vermiş olduğum bilgilerin doğruluğunu teyit eder, verdiğim bilgilerde eksiklik veya yanlışlık olmasından doğabilecek aksaklıklardan hiç bir hak talep etmeyeceğimi taahhüt ederim. Ad- Soyad : Tarih : İmza :

(OKS)

(OKS) Kamu İçin Otomatik BES Şube ile kurumunuza ait otomatik BES sözleşmelerine dair tüm operasyonel süreçlerinizi yönetebilir, kurumunuz ve çalışanlarınız özelinde ihtiyacınız olan tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

Detaylı

İNTERNET ŞUBESİ KULLANIM KILAVUZU

İNTERNET ŞUBESİ KULLANIM KILAVUZU İNTERNET ŞUBESİ KULLANIM KILAVUZU İnternet Şubesi: ICBC Turkey İnternet Şubesi Türkçe ve İngilizce olmak üzere iki dilde hizmet vermektedir. İnternet Şubesine web sitemiz (www.icbc.com.tr) üzerinden giriş

Detaylı

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAROKART. Tek Kartla, Çok Hizmet!

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAROKART. Tek Kartla, Çok Hizmet! TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAROKART Tek Kartla, Çok Hizmet! indirim fırsatı! Petrol Ofisi, Türkiye Barolar Birliği üyelerine özel kampanyasıyla akaryakıtta %3 indirim avantajı sunuyor. Yenilenmiş Avukat Kimlik

Detaylı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı. İmar Barışı Kayıt Başvurusu ve Sorgulaması KULLANIM KILAVUZU

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı. İmar Barışı Kayıt Başvurusu ve Sorgulaması KULLANIM KILAVUZU Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İmar Barışı Kayıt Başvurusu ve Sorgulaması KULLANIM KILAVUZU 1 Başlamadan Önce... Bu hizmeti kullanarak, imar kurallarına aykırı yapılarınız için kayıt başvurusunda bulunabilir

Detaylı

Uzaktan AKDOM BayiKese Dolum ve Kart Sipariş Sistemi Kullanım Kılavuzu

Uzaktan AKDOM BayiKese Dolum ve Kart Sipariş Sistemi Kullanım Kılavuzu Uzaktan AKDOM BayiKese Dolum ve Kart Sipariş Sistemi Kullanım Kılavuzu Versiyon 0.0.3 Haziran 2016 2016 BELBİM İçindekiler Tablosu 23E06K16 1 GENEL BİLGİ... 3 2 KURUM İŞLEMLERİ... 3 2.1 PROSİS KURUM YAPISI...

Detaylı

fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim?

fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim? 1 fastpay nedir? Cep Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim? fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim? fastpay den Hangi İşlemleri Yapabilirim? fastpay Kampanyaları Sıkça sorulan sorular 2 Nedir?

Detaylı

bayi.obaperdesan.com.tr Kullanıcı Dokumanı

bayi.obaperdesan.com.tr Kullanıcı Dokumanı bayi.obaperdesan.com.tr Kullanıcı Dokumanı Bayi siparişlerinin giriş ve ekstre takibini yapmak üzere geliştirdiğimiz web sitemiz bayi.obaperdesan.com.tr nin kullanımı bu dokumanda açıklanmıştır. Siteye

Detaylı

(OKS)

(OKS) Otomatik BES Şube ile firmanıza ait otomatik BES sözleşmelerine dair tüm operasyonel süreçlerinizi yönetebilir, firmanız ve çalışanlarınız özelinde ihtiyacınız olan tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. Otomatik

Detaylı

Uzaktan AKDOM BayiKese Dolum ve Kart Satış Sistemi Kullanım Kılavuzu

Uzaktan AKDOM BayiKese Dolum ve Kart Satış Sistemi Kullanım Kılavuzu Uzaktan AKDOM BayiKese Dolum ve Kart Satış Sistemi Kullanım Kılavuzu Versiyon 0.0.5 Eylül 2018 2016 BELBİM İçindekiler Tablosu 13E09K18 1 GENEL BİLGİ... 3 2 KURUM İŞLEMLERİ... 3 2.1 PROSİS KURUM YAPISI...

Detaylı

KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU

KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU Kampüs Kart, Kampüs araç giriş-çıkışlarında, kantinler ve yemekhane gibi ödeme ve kontrol noktalarında ihtiyaçların karşılanmasına yönelik hem kimlik kartı, hem de temassız

Detaylı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ GÖREVLİ İŞLEMLERİ SİSTEMİ

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ GÖREVLİ İŞLEMLERİ SİSTEMİ ANADOLU ÜNİVERSİTESİ GÖREVLİ İŞLEMLERİ SİSTEMİ Sisteme Giriş Sisteme http://sinav.anadolu.edu.tr/augis/ linkinden ulaşılmaktadır. Sisteme giriş için T.C. Kimlik Numarası ile şifre istenmektedir. Görevli

Detaylı

AXA OTOMATİK KATILIM KOLAY ADIM EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. 2018

AXA OTOMATİK KATILIM KOLAY ADIM EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. 2018 AXA OTOMATİK KATILIM KOLAY ADIM EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. 2018 Online Kolay Adım ekranına «https://www.axahayatemeklilik.com.tr» Adresine bağlanarak ulaşabilirsiniz. Kolay Adım

Detaylı

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Üniversite E-Kayıt KULLANIM KILAVUZU

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Üniversite E-Kayıt KULLANIM KILAVUZU Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Üniversite E-Kayıt KULLANIM KILAVUZU 1 Başlamadan Önce... Bu hizmetten faydalanarak T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) yapılan ÖSYS sonucunda yerleşmiş olduğunuz

Detaylı

27. Bilim Olimpiyatları Birinci Aşama Sınavı (Öğrenci Kılavuzu-2019)

27. Bilim Olimpiyatları Birinci Aşama Sınavı (Öğrenci Kılavuzu-2019) 27. Bilim Olimpiyatları Birinci Aşama Sınavı (Öğrenci Kılavuzu-2019) F. +90 212 440 00 00 https://tubitak.istanbul.edu.tr tubitaksinav@istanbul.edu.tr İçindekiler I. Genel Bilgiler... 1 Sınav Ücreti...

Detaylı

SİEMENS TEDARİKÇİ FİNANSMAN SİSTEMİ KULLANICI KLAVUZU

SİEMENS TEDARİKÇİ FİNANSMAN SİSTEMİ KULLANICI KLAVUZU SİEMENS TEDARİKÇİ FİNANSMAN SİSTEMİ KULLANICI KLAVUZU 1. Siemens Tedarikçi Finansman (STF) sistemini kullanabilmek için önceden Siemens Tedarikçi Finansmanı Yetkilendirme (STFY) Formunu doldurmanız gerekmektedir.

Detaylı

TÜRMOB Bilirkişilik Temel Eğitimi Başvurusu ve Uzmanlık Eğitimi Platformu Kullanım Kılavuzu

TÜRMOB Bilirkişilik Temel Eğitimi Başvurusu ve Uzmanlık Eğitimi Platformu Kullanım Kılavuzu TÜRMOB Bilirkişilik Temel Eğitimi web sitesi http://bilirkisilik.tesmer.org.tr Katılımcılar ve Oda Yetkilileri için TÜRMOB Bilirkişilik Temel Eğitimi Başvuru ve Giriş Platformu tıklanır. TEOS Giriş ekranından

Detaylı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM, İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTESİ DİYARBAKIR İL SINAV KOORDİNATÖRLÜĞÜ

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM, İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTESİ DİYARBAKIR İL SINAV KOORDİNATÖRLÜĞÜ ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM, İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTESİ DİYARBAKIR İL SINAV KOORDİNATÖRLÜĞÜ 2013-2014 Öğretim yılından itibaren Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinin

Detaylı

2 Page All rights reserved. Reproduction or issue to third parties in any form whatsoever is not permitted without written authority from the propriet

2 Page All rights reserved. Reproduction or issue to third parties in any form whatsoever is not permitted without written authority from the propriet 2 Page All rights reserved. Reproduction or issue to third parties in any form whatsoever is not permitted without written authority from the proprietors. All rights reserved. Reproduction or issue to

Detaylı

19. Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatı ve 22. Ulusal Bilim Olimpiyatları. Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu

19. Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatı ve 22. Ulusal Bilim Olimpiyatları. Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi 19. Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatı ve 22. Ulusal Bilim Olimpiyatları Genel Bilgi Bu kılavuz Anadolu Üniversitesi

Detaylı

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu IMEI Kayıt Hizmeti KULLANIM KILAVUZU

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu IMEI Kayıt Hizmeti KULLANIM KILAVUZU Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu IMEI Kayıt Hizmeti KULLANIM KILAVUZU 1 Başlamadan Önce... Bu hizmetten faydalanarak, yurt dışından kişisel kullanım amacı ile yanınızda getirdiğiniz cep telefonlarını

Detaylı

XIII. ULUSAL HİSTOLOJİ ve EMBRİYOLOJİ KONGRESİ 30 Nisan 3 Mayıs 2016 Çeşme İZMİR KAYIT KONAKLAMA FORMU

XIII. ULUSAL HİSTOLOJİ ve EMBRİYOLOJİ KONGRESİ 30 Nisan 3 Mayıs 2016 Çeşme İZMİR KAYIT KONAKLAMA FORMU Kayıt konaklama formunu doldurarak, aşağıdaki iletişim bilgileri ile a iletmenizi rica ederiz. Göksu Evleri Çamlık Cad. No:191, Anadolu Hisarı, İstanbul-Türkiye Faks: +90 (216) 46540 48 : thed@eaorganizasyon.com.tr

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI 2016-2017 DGS EK YENİ KAYIT KILAVUZU Sevgili Öğrencimiz, İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesine hoş geldiniz. 2016 ÖSYM

Detaylı

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi 19. Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatı ve 22. Ulusal Bilim Olimpiyatları Genel Bilgi Bu kılavuz Anadolu Üniversitesi

Detaylı

Bireysel İnternet Şubesi

Bireysel İnternet Şubesi Bireysel İnternet Şubesi 1 2 Ziraat Emeklilik web sitesinde (www.ziraatemeklilik.com.tr) yer alan Bireysel İnternet Şubesi giriş butonuna tıklanır. Açılan ekrana T.C. Kimlik Numarası, sistemde kayıtlı

Detaylı

Bireysel İnternet Şubesi

Bireysel İnternet Şubesi Bireysel İnternet Şubesi Bireysel İnternet Şubesi kanalı üzerinden Otomatik Katılım kapsamındaki sözleşmeniz için katkı payı tutarı kesinti oranınızı değiştirebilirsiniz. 1 2 Ziraat Emeklilik web sitesinde

Detaylı

Etik Eğitime başvuru bedeli 50 TL dir.

Etik Eğitime başvuru bedeli 50 TL dir. Muhasebe Meslek Mensuplarımızda, etik öğrenme yönünde isteklilik yaratarak "Etik Eğitimi" ve Etik Davranış Gelişimini sağlamak üzere Birliğimiz tarafından "ETİK EĞİTİM" uygulaması başlatılmıştır. Odanız

Detaylı

Bartın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği

Bartın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Bartın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu NİTELİKLİ ELEKTRONİK SERTİFİKANIN KAYBEDİLMESİ DURUMUNDA İZLENECEK ADIMLAR Elektronik imzanızı kaybetmiş

Detaylı

Süleyman Demirel Üniversitesi Online Ödeme Sistemi Kullanım Yönergesi

Süleyman Demirel Üniversitesi Online Ödeme Sistemi Kullanım Yönergesi Süleyman Demirel Üniversitesi Online Ödeme Sistemi Kullanım Yönergesi Süleyman Demirel Üniversitesi Online Ödeme Sistemi ne (OOS) https://oos.sdu.edu.tr adresinden ulaşılabilir. OOS nin ana sayfası Şekil

Detaylı

Birinci Kartın Ayrıcalıklarla Dolu Dünyasına Hoşgeldiniz

Birinci Kartın Ayrıcalıklarla Dolu Dünyasına Hoşgeldiniz Birinci Kartın Ayrıcalıklarla Dolu Dünyasına Hoşgeldiniz Sorularla Birinci Kart Birinci Kart Nedir? Neden üye olmalıyım? Birinci Karta üyelik işlemleri nasıl gerçekleşir? Birinci Karttan Akü satışı nasıl

Detaylı

TÜRMOB Etik Eğitim. Yardım Kılavuzu

TÜRMOB Etik Eğitim. Yardım Kılavuzu Yardım Kılavuzu Muhasebe Meslek Mensuplarımızda, etik öğrenme yönünde isteklilik yaratarak "i" ve Etik Davranış Gelişimini sağlamak üzere Birliğimiz tarafından "ETİK EĞİTİM" uygulaması başlatılmıştır.

Detaylı

AKTÜER EĞİTİMİ BAŞVURU VE UYGULAMA KILAVUZU

AKTÜER EĞİTİMİ BAŞVURU VE UYGULAMA KILAVUZU AKTÜER EĞİTİMİ BAŞVURU VE UYGULAMA KILAVUZU SİGORTACILIK EĞİTİM MERKEZİ 2012 Bu kılavuz, 5684 sayılı Sigortacılık Kanunu na dayanılarak çıkartılan Aktüerler Yönetmeliği gereğince zorunlu tutulan, Aktüer

Detaylı

2016 Bahar Dönemi. İşveren ve İşveren Vekili için. İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri. e-sertifika Programı. Başvuru Kılavuzu

2016 Bahar Dönemi. İşveren ve İşveren Vekili için. İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri. e-sertifika Programı. Başvuru Kılavuzu 2016 Bahar Dönemi İşveren ve İşveren Vekili için İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri e-sertifika Programı Başvuru Kılavuzu 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma

Detaylı

BT Arıza Uygulaması KULLANIM KLAVUZU

BT Arıza Uygulaması KULLANIM KLAVUZU Bilgi Teknolojisi (BT) Sınıfları Arıza Bildirim ve Takip Sistemi BT Arıza Uygulaması KULLANIM KLAVUZU Bilgi Teknolojisi (BT) Sınıfları Arıza Bildirim ve Takip Sistemi (BT Ariza), Genel Müdürlüğümüz Çağrı

Detaylı

VELİ KULLANIM KILAVUZU

VELİ KULLANIM KILAVUZU VELİ KULLANIM KILAVUZU Sayın Velimiz, ServisCELL Okul Servisi Çağrı ve Bilgilendirme Sisteminin amacı, velilerimizin okul servisi ile yaşayabileceği tüm sorunları çözmek, çocuklarımızın güvenliğini sağlamak

Detaylı

Bireysel İnternet Şubesi

Bireysel İnternet Şubesi Bireysel İnternet Şubesi 1 Ziraat Emeklilik web sitesinde (www.ziraatemeklilik.com.tr) yer alan Bireysel İnternet Şubesi giriş butonuna tıklanır. 2 Açılan ekrana T.C. Kimlik Numarası, sistemde kayıtlı

Detaylı

SINAV BAŞVURU KILAVUZU

SINAV BAŞVURU KILAVUZU SINAV BAŞVURU KILAVUZU 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifremi Unuttum 5. E-Posta Adresimi Unuttum 6. Sisteme Giriş Süreci 1. Genel Bilgi Bu kılavuz Anadolu Üniversitesi

Detaylı

fastpay i Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim?

fastpay i Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim? fastpay 1. fastpay 2. fastpay i Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim? 3. fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt Olurum? 4. fastpay i Size Kim Önerdi? 5. fastpay e Nasıl Para Yüklenir? 6. fastpay Uygulamasına Nasıl

Detaylı

SERVISCELL ONLINE KAYIT KILAVUZU

SERVISCELL ONLINE KAYIT KILAVUZU SERVISCELL ONLINE KAYIT KILAVUZU 2013 Sayın Velimiz, Öncelikle Serviscell sistemini kullanmayı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Serviscell, okul servisinin, öğrencinin bekleme noktasına yaklaştığını

Detaylı

TÜRMOB Etik Eğitim Oda İşlem Rehberi Teorik Eğitim Süreci Pratik Eğitim Süreci

TÜRMOB Etik Eğitim Oda İşlem Rehberi Teorik Eğitim Süreci Pratik Eğitim Süreci Oda İşlem Rehberi Muhasebe Meslek Mensuplarımızda, etik öğrenme yönünde isteklilik yaratarak "i" ve Etik Davranış Gelişimini sağlamak üzere Birliğimiz tarafından "ETİK EĞİTİM" uygulaması başlatılmıştır.

Detaylı

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA MEB

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA MEB İçindekiler MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA... 3 MEB Yeni E-posta Sistemi Kullanım Detayları;... 4 MEBBİS ile Giriş... 5 E-posta Şifresi İle Giriş... 6 Şifre Hatırlatma Ekranında Karşılaşılan

Detaylı

Sosyal Güvenlik Kurumu Şahıs Ödemeleri Banka Hesabı Tanımlama KULLANIM KILAVUZU

Sosyal Güvenlik Kurumu Şahıs Ödemeleri Banka Hesabı Tanımlama KULLANIM KILAVUZU Sosyal Güvenlik Kurumu Şahıs Ödemeleri Banka Hesabı Tanımlama KULLANIM KILAVUZU 1 Başlamadan Önce... Bu hizmeti kullanarak, şahıs ödemeleri için geçmişte yaptığınız banka hesabı tanımlama işlemlerini görüntüleyebilirsiniz.

Detaylı

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi. YÖK Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi. YÖK Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi YÖK Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı Genel Bilgi Bu kılavuz Anadolu Üniversitesi nin gerçekleştirdiği sınavlara

Detaylı

Webdepo Uygulaması Son Kullanıcı Dokümanı

Webdepo Uygulaması Son Kullanıcı Dokümanı Webdepo Uygulaması Son Kullanıcı Dokümanı Meryem Yavaş Boyut Ltd. Şti Temmuz 2008 Özet : Bu doküman, Selçuk Ecza Deposu web depo uygulaması hakkında bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. Web depo uygulamasının

Detaylı

Yöneticiler için İşletme Yüksek Lisans Programı (E-MBA) 2011-2012 Yaz Dönemi Ders Kayıt Açıklamaları İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ

Yöneticiler için İşletme Yüksek Lisans Programı (E-MBA) 2011-2012 Yaz Dönemi Ders Kayıt Açıklamaları İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ Yöneticiler için İşletme Yüksek Lisans Programı (E-MBA) 2011-2012 Yaz Dönemi Ders Kayıt Açıklamaları 2011-2012 ÖĞRETİM YILI YAZ DÖNEMİ İÇİNDEKİLER KAYIT KABUL İŞLEMLERİ TAKVİMİ...3

Detaylı

Üniversitenizin kimlik kartları uluslararası standartlarda şifreli ve şifresiz-hızlı işlem yapabilen Halkbank Bank24 JET kart özelliğine kavuştu.

Üniversitenizin kimlik kartları uluslararası standartlarda şifreli ve şifresiz-hızlı işlem yapabilen Halkbank Bank24 JET kart özelliğine kavuştu. Üniversitenizin kimlik kartları uluslararası standartlarda şifreli ve şifresiz-hızlı işlem yapabilen Halkbank Bank24 JET kart özelliğine kavuştu. Bank24 JET Kartın Avantajları Öğrenim süresi boyunca hesap

Detaylı

MERSİN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DERS KAYIT VE DERS KAYDI YENİLEME İŞLEMLERİ

MERSİN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DERS KAYIT VE DERS KAYDI YENİLEME İŞLEMLERİ MERSİN ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DERS KAYIT VE DERS KAYDI YENİLEME İŞLEMLERİ Sevgili Öğrenciler, 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı güz yarıyılı ders kayıt ve kayıt yenileme tarihleri

Detaylı

YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI YABANCI DİL (YÖKDİL) SINAVI BAŞVURU KILAVUZU

YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI YABANCI DİL (YÖKDİL) SINAVI BAŞVURU KILAVUZU YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI YABANCI DİL (YÖKDİL) SINAVI BAŞVURU KILAVUZU 1. GENEL BİLGİ 2. YENİ ÜYELİK / GİRİŞ İŞLEMLERİ 3. BAŞVURU İŞLEMLERİ 3.1 Kimlik Bilgileri 3.2 İletişim Bilgileri 4. BAŞVURU SÜRECİ 5.

Detaylı

SIKÇA SORULAN SORULAR

SIKÇA SORULAN SORULAR SIKÇA SORULAN SORULAR Wap nedir? WAP (Wireless Application Protocol/Kablosuz Uygulama Protokolü) mobil telefonlar, avuç içi bilgisayarlar (pda) gibi mobil iletişim araçları üzerinden internet bağlantısı

Detaylı

T. HALKBANKASI A.Ş. DOSYALI TRANSFER OTOMASYONU (DTO) TOPLU EFT/HAVALE KULLANICI KULLANIM KILAVUZU

T. HALKBANKASI A.Ş. DOSYALI TRANSFER OTOMASYONU (DTO) TOPLU EFT/HAVALE KULLANICI KULLANIM KILAVUZU T. HALKBANKASI A.Ş. DOSYALI TRANSFER OTOMASYONU (DTO) TOPLU EFT/HAVALE KULLANICI KULLANIM KILAVUZU İçindekiler A. PORTAL GİRİŞİ... 4 B. DOSYANIN BANKAYA İLETİLMESİ... 5 a. PORTALDAN DOSYA YÜKLEME... 5

Detaylı

KAYIT FORMU Lütfen bu formu büyük harf ile doldurunuz ve kendiniz için bir kopya saklayınız. Her katılımcı için ayrı kayıt formu doldurulmalıdır.

KAYIT FORMU Lütfen bu formu büyük harf ile doldurunuz ve kendiniz için bir kopya saklayınız. Her katılımcı için ayrı kayıt formu doldurulmalıdır. Lütfen bu formu büyük harf ile doldurunuz ve kendiniz için bir kopya saklayınız. Her katılımcı için ayrı kayıt formu doldurulmalıdır. Katılımcı Bilgileri Kayit No (Kayıt yetkilisi tarafından verilecektir)...

Detaylı

1. ONLINE İŞLEMLER MENÜSÜNDEN NES BİREYSEL HESABINA GİRİŞ

1. ONLINE İŞLEMLER MENÜSÜNDEN NES BİREYSEL HESABINA GİRİŞ Kamu SM den aldığınız e-imza sertifikasının detaylarında SHA-1 yazıyorsa ve sertifikanın bitiş tarihi 15.09.2014 ü aşıyorsa sizin için SHA-256 lı yeni bir sertifika üretilmiştir ve bu yeni sertifikayı

Detaylı

ASMO E-ODA. E-Oda Kapsamında E-Birlik Sisteminde Yakın Zamanda Aktif Olacak Olan Özellikler

ASMO E-ODA. E-Oda Kapsamında E-Birlik Sisteminde Yakın Zamanda Aktif Olacak Olan Özellikler ASMO E-ODA TÜRMOB E-Birlik sistemi; sadece mesleki sözleşme girişleri ile değil, çağımızın gerekliliği olan e-oda sistemi ile odamız tarafından daha kapsamlı şekilde kullanılmaya başlanmıştır. Sistem içerisinde

Detaylı

Toplu İşlem ve Talep Dosyası Kullanım Kılavuzu

Toplu İşlem ve Talep Dosyası Kullanım Kılavuzu Toplu İşlem ve Talep Dosyası Kullanım Kılavuzu Kurumsal İnternet şube menü ağacında bulunan Grup işlemleri adımı içerisindeki Toplu işlem ve Talep dosyası indir butonuna tıklanır. Açılan Dosya masa üstüne

Detaylı

BDDK ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ

BDDK ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ BDDK ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ 1. BDDK ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİNE ERİŞİM 1.1. Giriş Ekranları İş yazılım tarafından Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu için geliştirilen

Detaylı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ GÖREVLİ İŞLEMLERİ SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ GÖREVLİ İŞLEMLERİ SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU ANADOLU ÜNİVERSİTESİ GÖREVLİ İŞLEMLERİ SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU 1. GENEL BİLGİ 2. YENİ ÜYELİK / GİRİŞ İŞLEMLERİ 3. AUGİS İŞLEMLERİ 3.1 Özlük Bilgileri 1. GENEL BİLGİ Anadolu Üniversitesi Görevli İşlemleri

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ YENİ KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLAR İÇİN İNTERNETTEN ÖNKAYIT KILAVUZU

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ YENİ KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLAR İÇİN İNTERNETTEN ÖNKAYIT KILAVUZU T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ YENİ KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLAR İÇİN İNTERNETTEN ÖNKAYIT KILAVUZU 1. ADIM: ÖĞRENCİ OTOMASYON SİSTEMİ SAYFASINA GİRİŞ İnternet tarayıcısı kullanarak http://www.istanbul.edu.tr

Detaylı

Sözleşmeyi Buraya Tıklayarak indirebilirsiniz.

Sözleşmeyi Buraya Tıklayarak indirebilirsiniz. OKS (OTOMATİK KATILIM SİSTEMİ) DES (DİJİTAL EKO SİSTEM) LUCA BES ENTEGRASYONU Bireysel Emeklilik Otomatik Katılım sistemine dahil olan çalışanların DES sistemi ve Luca entegrasyonu ile Sigorta Firmalarına

Detaylı

KURSİYER İSMEK ONLİNE KAYIT MODÜLÜ YARDIM DÖKÜMANI

KURSİYER İSMEK ONLİNE KAYIT MODÜLÜ YARDIM DÖKÜMANI KURSİYER İSMEK ONLİNE KAYIT MODÜLÜ; İSMEK kursiyerlerinin internet üzerinden kurslara ön kayıt yapmalarına olanak sağlayan modüldür. Bu modül ile ilçedeki kurs merkezleri, kurs merkezlerindeki branşları,

Detaylı

ZİRAAT SİGORTA / ZİRAAT EMEKLİLİK SERVİS GÖREVLİSİ İŞE ALIM SINAVI İNTERNET KAYIT KILAVUZU

ZİRAAT SİGORTA / ZİRAAT EMEKLİLİK SERVİS GÖREVLİSİ İŞE ALIM SINAVI İNTERNET KAYIT KILAVUZU ZİRAAT SİGORTA / ZİRAAT EMEKLİLİK SERVİS GÖREVLİSİ İŞE ALIM SINAVI İNTERNET KAYIT KILAVUZU 1. GENEL BİLGİ 2. YENİ ÜYELİK / GİRİŞ İŞLEMLERİ 3. BAŞVURU İŞLEMLERİ 3.1 Kimlik Bilgileri 3.2 İletişim Bilgileri

Detaylı

AXA GO KULLANIM KILAVUZU

AXA GO KULLANIM KILAVUZU AXA GO KULLANIM KILAVUZU www.axago.com.tr AXA GO Türkiye nin ilk ve tek kişiselleştirilmiş ürün fiyatlandırması sunan sigorta deneyimidir. Telematik cihazı gelişmiş sürüş değerlendirme teknolojisi sayesinde

Detaylı

ÜYE BİLGİ SİSTEMİ KILAVUZU

ÜYE BİLGİ SİSTEMİ KILAVUZU ÜYE BİLGİ SİSTEMİ KILAVUZU Nisan 2015 1. GİRİŞ Üye Bilgi Sistemi, üyelerimizin, üyelik bilgileri ile yapmış oldukları ihracatlar hakkında detaylı istatistiklerine ulaşabilmeleri için Bilgi İşlem Şubemiz

Detaylı

KOSGEB esnafa 3 yıl geri ödemeli 50 bin lira faizsiz kredi verecek

KOSGEB esnafa 3 yıl geri ödemeli 50 bin lira faizsiz kredi verecek KOSGEB esnafa 3 yıl geri ödemeli 50 bin lira faizsiz kredi verecek Küçük Esnafa / Esnafımıza ilk yıl ödemesiz, üç yıl süreyle ödemeli faizsiz 50.000 TL. kredi verilecek. Sayın Başbakanımız tarafından yapılan

Detaylı

Eğitim-Öğretim Yılı BAHAR Yarıyılı Kayıt Yenileme ve Ders Seçim Kılavuzu

Eğitim-Öğretim Yılı BAHAR Yarıyılı Kayıt Yenileme ve Ders Seçim Kılavuzu SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı BAHAR Yarıyılı Kayıt Yenileme ve Ders Seçim Kılavuzu ISPARTA 2018 KAYIT YENİLEME TARİHLERİ 2017-2018 Eğitim-Öğretim

Detaylı

AÇIK ÖĞRETİM SİSTEMİ BATI AVRUPA PROGRAMLARI ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ SEÇME SINAVINA ONLİNE BAŞVURU REHBERİ

AÇIK ÖĞRETİM SİSTEMİ BATI AVRUPA PROGRAMLARI ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ SEÇME SINAVINA ONLİNE BAŞVURU REHBERİ AÇIK ÖĞRETİM SİSTEMİ BATI AVRUPA PROGRAMLARI 2017-2018 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ SEÇME SINAVINA ONLİNE BAŞVURU REHBERİ Başvuru Tarihleri 14 Nisan 26 Mayıs 2017 Üniversitemizin Açıköğretim Sistemine bağlı Batı

Detaylı

TÜRMOB Etik Eğitim 2017/2. Dönem Takvimi ve Süreci

TÜRMOB Etik Eğitim 2017/2. Dönem Takvimi ve Süreci 2017/2. Dönem Takvimi ve Süreci BAŞURU ve ÖDEME DÖNEMİ Başlangıç : 21 Ağustos 2017 Bitiş : 11 Eylül 2017 www.turmob.org.tr sitesine Teorik Eğitim için katılım ücreti ödenmesi ve http://etik.turmob.org.tr

Detaylı

MERSİN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI DERS KAYIT VE DERS KAYDI YENİLEME İŞLEMLERİ

MERSİN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI DERS KAYIT VE DERS KAYDI YENİLEME İŞLEMLERİ MERSİN ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI DERS KAYIT VE DERS KAYDI YENİLEME İŞLEMLERİ Sevgili öğrenciler; 2018-2019 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı ders kaydında Öğrenci İşleri

Detaylı

GÜZ DÖNEMİ KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ İNTERNET BAŞVURU KILAVUZU. Kayıt Yenileme Tarihleri 15 Ekim 2 Kasım 2012

GÜZ DÖNEMİ KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ İNTERNET BAŞVURU KILAVUZU. Kayıt Yenileme Tarihleri 15 Ekim 2 Kasım 2012 T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ BATI AVRUPA PROGRAMLARI 2012-2013 ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ İNTERNET BAŞVURU KILAVUZU Kayıt Yenileme Tarihleri 15 Ekim 2 Kasım 2012 Güz Dönemi Kayıt Yenileme

Detaylı

SİTE KULLANIMI. Sepete Ürün Ekleme. Sepeti Onaylama

SİTE KULLANIMI. Sepete Ürün Ekleme. Sepeti Onaylama SİTE KULLANIMI Üye Girişi Anasayfa Sepete Ürün Ekleme Sepeti Onaylama Sipariş Adımları Fatura Bilgisi Teslimat Bilgisi Teslimat Yönetimi Ödeme Seçeneği Sipariş Onaylama Üyelik Bilgileri Düzenlemeleri Hesap

Detaylı

AKINSOFT E-Mutabakat. Yardım Dosyası

AKINSOFT E-Mutabakat. Yardım Dosyası AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 22.01.2015 1 WOLVOX 1. E-MUTABAKAT HAKKINDA 1.1. Nedir? Carilerinizle mutabakat sağlamak artık AKINSOFT'la çalışmanın verdiği avantajla tek tuş

Detaylı

İstanbul Arel Üniversitesi

İstanbul Arel Üniversitesi İstanbul Arel Üniversitesi Online Ödeme Sistemi Başlamadan Önce İstanbul Arel Üniversitesi online ödeme sistemini kullanabilmek için kredi kartınızın aşağıdaki özelliklere sahip olması gerekmektedir: Kredi

Detaylı

İstanbul Arel Üniversitesi Online Ödeme Sistemi

İstanbul Arel Üniversitesi Online Ödeme Sistemi İstanbul Arel Üniversitesi Online Ödeme Sistemi Başlamadan Önce İstanbul Arel Üniversitesi online ödeme sistemini kullanabilmek için kredi kartınızın aşağıdaki özelliklere sahip olması gerekmektedir: Kredi

Detaylı

Emniyet Genel Müdürlüğü Yurda Giriş/Çıkış Belge Sorgulama KULLANIM KILAVUZU

Emniyet Genel Müdürlüğü Yurda Giriş/Çıkış Belge Sorgulama KULLANIM KILAVUZU Emniyet Genel Müdürlüğü Yurda Giriş/Çıkış Belge Sorgulama KULLANIM KILAVUZU 1 Başlamadan Önce... Bu hizmeti kullanarak yurda giriş/çıkış kayıtlarınızı sorgulayabilir ve barkodlu belge oluşturabilirsiniz.

Detaylı

1.5. Başvuru formundaki bilgileri aşağıdaki şekilde doldurunuz. Kart Okuyucu Tipi: Mini Kart Okuyucu Sertifika Süresi: 3 Yıl

1.5. Başvuru formundaki bilgileri aşağıdaki şekilde doldurunuz. Kart Okuyucu Tipi: Mini Kart Okuyucu Sertifika Süresi: 3 Yıl 1. E-imza bulunmayan personelin e-imza alması gerekmektedir. 1.1. https://portal.kamusm.gov.tr/bp/ws.go internet adresine giriniz. 1.2.Girdiğiniz internet sayfasında Nitelikli Elektronik Sertifika Başvurusu

Detaylı

Bu sayfanın en alt kısmında Duyuru ve Kullanıcı Girişi bulunmaktadır.

Bu sayfanın en alt kısmında Duyuru ve Kullanıcı Girişi bulunmaktadır. BİREYSEL KAYIT EKRANI KULLANIMI Adres satırına ute.ybu.edu.tr yazınız ve bireysel başvuru sayfamıza giriniz. Açılan sayfa aşağıdaki gibi olacaktır. Bu sayfanın en alt kısmında Duyuru ve Kullanıcı Girişi

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ KAYITLI ÖĞRENCİLER İÇİN KAYIT YENİLEME KILAVUZU Bu kılavuz Coğrafya, Felsefe, Endüstri Mühendisliği, Halkla

Detaylı

DOKÜMAN ARŞİV VE ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ YAZILIMI TEMEL KULLANICI KILAVUZU

DOKÜMAN ARŞİV VE ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ YAZILIMI TEMEL KULLANICI KILAVUZU Elektronik Belge Yönetim Sistemi Yardım Üniversitemize kurulumu yapılan EBYS tüm birimlerimizde gerçek ortamda kullanıma açılmıştır. Kullanıcılarımız sisteme giriş yapabilmesi için OMÜ e-posta (@omu.edu.tr

Detaylı

Vodafone Cep Sağlık. Kullanıcı Yardım Kılavuzu Sayfa isimlerine tıklayarak ilerleyebilirsiniz. İçindekiler

Vodafone Cep Sağlık. Kullanıcı Yardım Kılavuzu Sayfa isimlerine tıklayarak ilerleyebilirsiniz. İçindekiler Vodafone Cep Sağlık Kullanıcı Yardım Kılavuzu Sayfa isimlerine tıklayarak ilerleyebilirsiniz. Sayfa Adı Sayfa Numarası Kullanıcı Girişi 2 Profilim 3 Acil Durum Sağlık Bilgilerim 4 Özlük Bilgilerim 5 Sağlık

Detaylı

Giriş. Firma Uygulaması Kullanım Kılavuzu. Çalışan girişi: Cep telefonu Şifre

Giriş. Firma Uygulaması Kullanım Kılavuzu. Çalışan girişi: Cep telefonu Şifre Giriş Çalışan girişi Çalışan girişi: Cep telefonu Şifre Üye olma: Bu uygulamaya üye olamazsınız. Kullanıcı bilgilerinizi şirket yetkilinizden istemelisiniz. Şifrenizi unuttuysanız: Şifre kutucuğundaki

Detaylı

İdari ve Mali Kayıt işlemleri 01 Haziran 2013-28 Haziran 2013 tarihleri arasında yapılacaktır.

İdari ve Mali Kayıt işlemleri 01 Haziran 2013-28 Haziran 2013 tarihleri arasında yapılacaktır. 30.05.2013 Sayın Veli, Okulumuzun 2013-2014 ders yılı eğitim ve yatılılık ücretleri belirlenmiş olup, işlemleri kolaylıkla takip edebilmeniz için, ücret ödeme planı ve kayıt yenileme işlemleri takip formu

Detaylı

BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ

BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ BAŞARI DESTEK PORTALINA GİRİŞ BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ http://destek.basariticaret.com/ adresine girdiğinizde Şekil 1 deki ekran gelmekte ve kullanıcı kodu ve şifre bölümlerini doldurmanız gerekmektedir.

Detaylı

halkbank.com.tr Halkbank Dialog

halkbank.com.tr Halkbank Dialog halkbank.com.tr 0850 222 0 400 Halkbank Dialog Merhaba arkadaşlar, Sizi, uluslararası standartlarda şifreli ve şifresiz-hızlı işlem yapabilen üniversitenizin kimlik kartı ile tanıştırmak istiyoruz!

Detaylı

TÜRMOB Etik Eğitim Yardım Kılavuzu Teorik Eğitim Süreci Pratik Eğitim Süreci

TÜRMOB Etik Eğitim Yardım Kılavuzu Teorik Eğitim Süreci Pratik Eğitim Süreci Yardım Kılavuzu Muhasebe Meslek Mensuplarımızda, etik öğrenme yönünde isteklilik yaratarak "i" ve Etik Davranış Gelişimini sağlamak üzere Birliğimiz tarafından "ETİK EĞİTİM" uygulaması başlatılmıştır.

Detaylı

DES (dijital eko sistem) online sözleşme için tıklayınız. (Sözleşme Mükellef adına doldurulacaktır)

DES (dijital eko sistem) online sözleşme için tıklayınız. (Sözleşme Mükellef adına doldurulacaktır) OKS (OTOMATİK KATILIM SİSTEMİ) DES (DİJİTAL EKO SİSTEM) LUCA BES ENTEGRASYONU Bireysel Emeklilik Otomatik Katılım sistemine dahil olan çalışanların DES sistemi ve Luca entegrasyonu ile Sigorta Firmalarına

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU SİSTEME GİRİŞ 1) KULLANICI OLUŞTURMA ADIMLARI: İstanbul Üniversitesi online başvuru işlemleri http://basvuru.istanbul.edu.tr

Detaylı

TEKNİK DOSYA UYGUNLUK YAZISI BAŞVURU

TEKNİK DOSYA UYGUNLUK YAZISI BAŞVURU TEKNİK DOSYA UYGUNLUK YAZISI BAŞVURU 1 TEKNİK DOSYA UYGUNLUK YAZISI BAŞVURUSU Başvuru için «https://basvuru.tse.org.tr/uye/» adresinden TSE 360 sistemine kayıt olunması ve kullanıcı adı ve şifre ile giriş

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YAZ ÖĞRETİMİ DERS KAYIT KILAVUZU

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YAZ ÖĞRETİMİ DERS KAYIT KILAVUZU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YAZ ÖĞRETİMİ DERS KAYIT KILAVUZU ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI DERS KAYIT İŞLEMLERİ Sevgili Öğrenciler, 2017-2018 eğitim öğretim yılı Yaz öğretimi ders

Detaylı

Eğitim-Öğretim Yılı GÜZ Yarıyılı Kayıt Yenileme ve Ders Seçim Kılavuzu

Eğitim-Öğretim Yılı GÜZ Yarıyılı Kayıt Yenileme ve Ders Seçim Kılavuzu Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı GÜZ Yarıyılı Kayıt Yenileme ve Ders Seçim Kılavuzu ISPARTA 2018 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Kayıt Yenileme ve İnternet Üzerinden

Detaylı

TÜRMOB Etik Eğitim Oda İşlem Rehberi Teorik Eğitim Süreci Pratik Eğitim Süreci

TÜRMOB Etik Eğitim Oda İşlem Rehberi Teorik Eğitim Süreci Pratik Eğitim Süreci Oda İşlem Rehberi Muhasebe Meslek Mensuplarımızda, etik öğrenme yönünde isteklilik yaratarak "i" ve Etik Davranış Gelişimini sağlamak üzere Birliğimiz tarafından "ETİK EĞİTİM" uygulaması başlatılmıştır.

Detaylı

ZORLU TESİS YÖNETİMİ A.Ş ZORLU CENTER. İş sağlığı ve güvenliği internet kullanım kılavuzu Güncelleme:

ZORLU TESİS YÖNETİMİ A.Ş ZORLU CENTER. İş sağlığı ve güvenliği internet kullanım kılavuzu Güncelleme: ZORLU TESİS YÖNETİMİ A.Ş ZORLU CENTER İş sağlığı ve güvenliği internet kullanım kılavuzu Güncelleme: 02.2.2017 Kullanıcı Adı ve Şifresinin Verilmesi Giriş için evrakkontrol.zorlu@nca.com.tr adresine aşağıdaki

Detaylı

MERSİN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI DERS KAYIT VE DERS KAYDI YENİLEME İŞLEMLERİ

MERSİN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI DERS KAYIT VE DERS KAYDI YENİLEME İŞLEMLERİ MERSİN ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI DERS KAYIT VE DERS KAYDI YENİLEME İŞLEMLERİ Sevgili Öğrenciler, 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı bahar yarıyılı ders kayıt ve kayıt yenileme

Detaylı

EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU

EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU Versiyon II Haziran 2011 1 İÇİNDEKİLER 1. Eğitim Yönetim Sistemine Giriş 1.1. Sisteme Giriş Sayfası 1.2. Sisteme Nasıl Giriş Yapabilirim 1.2.1 LSTS nde Kaydı Olanlar

Detaylı

TEMEL BANKACILIK HİZMETLERİ TALEP ve BİLGİ FORMU TAHSİL EDİLECEK ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON

TEMEL BANKACILIK HİZMETLERİ TALEP ve BİLGİ FORMU TAHSİL EDİLECEK ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TEMEL BANKACILIK HİZMETLERİ TALEP ve BİLGİ FORMU TAHSİL EDİLECEK ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON ADI TÜRÜ TUTAR/ORAN HESAP BİLGİ İŞLEMLERİ HGS BAŞKA KURULUŞ ATM LERİNDEN YAPILAN İŞLEM ÜCRETLERİ Ekstre / Hesap

Detaylı

CEPPARAM UYGULAMA KILAVUZU

CEPPARAM UYGULAMA KILAVUZU CEPPARAM UYGULAMA KILAVUZU CepParam uygulaması ile 7 gün 24 saat hızlı bir şekilde dilediğiniz kişiye para gönderebilir, size gönderilen paraları görüntüleyerek, başkasına gönderebilir, iade edebilir,

Detaylı

20. Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatı ve 23. Ulusal Bilim Olimpiyatları Sınavı (Öğrenci Kılavuzu)

20. Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatı ve 23. Ulusal Bilim Olimpiyatları Sınavı (Öğrenci Kılavuzu) 20. Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatı ve 23. Ulusal Bilim Olimpiyatları Sınavı (Öğrenci Kılavuzu) F. +90 212 44 000 45 http://tubitak.istanbul.edu.tr tubitaksinav@auzef.istanbul.edu.tr İçindekiler I.

Detaylı

AÇIK ÖĞRETİM SİSTEMİ BATI AVRUPA PROGRAMLARI ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ SEÇME SINAVINA ONLİNE BAŞVURU REHBERİ

AÇIK ÖĞRETİM SİSTEMİ BATI AVRUPA PROGRAMLARI ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ SEÇME SINAVINA ONLİNE BAŞVURU REHBERİ AÇIK ÖĞRETİM SİSTEMİ BATI AVRUPA PROGRAMLARI 2018-2019 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ SEÇME SINAVINA ONLİNE BAŞVURU REHBERİ Başvuru Tarihleri 15 Mart 15 Mayıs 2018 Batı Avrupa Programları Seçme Sınavı online başvuru

Detaylı

TODAB PORTAL SİSTEMİ İÇİN KULLANICI KILAVUZU

TODAB PORTAL SİSTEMİ İÇİN KULLANICI KILAVUZU i Tohum Dağıtıcıları Alt Birliği TODAB PORTAL SİSTEMİ İÇİN KULLANICI KILAVUZU ŞUBAT 2016 ii İÇİNDEKİLER Sayfa 1 GİRİŞ... 1 2 Üyelik Kaydı... 2 3 Beyanlar... 17 3.1 Beyan İlanı... 17 3.2 Beyan Listesi...

Detaylı

A) https://obs.alanya.edu.tr/oibs/ogrsis/basvuru_yabanci_login.aspx

A) https://obs.alanya.edu.tr/oibs/ogrsis/basvuru_yabanci_login.aspx ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖN LİSANS VE LİSANS PROGRAMLARINA YURT DIŞINDAN VEYA YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ ALIMI BAŞVURU KILAVUZU Merhaba, 2017-2018 eğitim

Detaylı

T. HALKBANKASI A.Ş. DOSYALI TRANSFER OTOMASYONU (DTO) MAAŞ ÖDEMESİ / KESİNTİ KULLANICI KULLANIM KILAVUZU

T. HALKBANKASI A.Ş. DOSYALI TRANSFER OTOMASYONU (DTO) MAAŞ ÖDEMESİ / KESİNTİ KULLANICI KULLANIM KILAVUZU T. HALKBANKASI A.Ş. DOSYALI TRANSFER OTOMASYONU (DTO) MAAŞ ÖDEMESİ / KESİNTİ KULLANICI KULLANIM KILAVUZU İçindekiler A. PORTAL GİRİŞİ... 4 B. DOSYANIN BANKAYA İLETİLMESİ... 5 a. PORTALDAN DOSYA YÜKLEME...

Detaylı

TESTOSİS KULLANIM KLAVUZU Sisteme Giriş: http://testosmart.com/testosis.asp adresinden yapılmaktadır.

TESTOSİS KULLANIM KLAVUZU Sisteme Giriş: http://testosmart.com/testosis.asp adresinden yapılmaktadır. TESTOSİS KULLANIM KLAVUZU Sisteme Giriş: http://testosmart.com/testosis.asp adresinden yapılmaktadır. Bu ekranda görüldüğü gibi butonlara basarak işlem yapabilirsiniz. Yeni Kayıt Ekleme Yeni Servis-Kalibrasyon

Detaylı

2011 YILI SATIŞ BELGESİ SÜRE UZATIM İŞLEMLERİNE İLİŞKİN DUYURU (31.01.2011)

2011 YILI SATIŞ BELGESİ SÜRE UZATIM İŞLEMLERİNE İLİŞKİN DUYURU (31.01.2011) 2011 YILI SATIŞ BELGESİ SÜRE UZATIM İŞLEMLERİNE İLİŞKİN DUYURU (31.01.2011) Kurumumuzca hazırlanan ve 07.01.2011 tarihli, 27808 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Tütün Mamulleri ve Alkollü

Detaylı