KULLANIM KILAVUZU LTB1

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KULLANIM KILAVUZU LTB1"

Transkript

1 LTB1 KULLANIM KILAVUZU LTB1 (Ürün Geliştirme Nenedi ile zaman zaman hizmet güncellenebilir. Üretici Firma Değişiklikleri önceden haber vermeksizin yapabilir.) CİHAZI KULLANMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLE OKUYUN.!!

2 İÇ İN D E K İL E R S A Y FA N O : 1. GİRİŞ ENERJİ BESLEME MONTAJ VE DEVRE ŞEMASI SIVI SENSÖRÜ(Seviye Elektrotu)ŞAMANDIRA KURULUM ŞEMASI... 3/4 4. FONKSİYON ŞALTERİ AYARLARI PARAMETRE AYARLARI ve KALİBRASYON. 6/7 6. ÇEŞİTLİ UYGULAMALAR İÇİN DEVRE ŞEMALARI.. 8/11 7. MEKANİK SALMASTRA KAÇAĞI VE AŞIRI ISINMA KORUMASI RS 485 BAĞLANTI ŞEMASI TEMEL ÇALIŞTIRMA ARIZA GİDERME KLAVUZU 14/15 11.TOPLAM ÇALIŞMA ZAMANI GÖSTERİMİ 16! U Y A R I!!! *** Olası ölümcül elektrik çarpmalarını önlemek için; Enerji besleme ve bağlantı kablolarını bağlamadan önce Ana Güç Kaynağından enerjiyi kapatınız.!! *** EPC Kontrol cihazınızı, Güvenli bir alanda muhafaza ediniz.!! *** EPC Kontrol cihazınızın montajı, Yetkili Servis veya niteliklerine uygun personel tarafından yapılması gerekmektedir.!! *** EPC Kontrol cihazınız, yağmur altında veya aşırı nemli koşullara maruz bırakılmamalıdır.!! *** Cihazın kablo bağlantıları için kitapçıkta yer alan şemalara dikkat ediniz.!!!!! UYARILAR DİKKATE ALINMAZ İSE CİDDİ YARALANMALARA, BEDENSEL ZARARLARA VE ÖLÜMLERE SEBEP OLABİLİR.!!! DİKKAT!!! KONTROL ÜNİTESİNİN KORUMA SINIFI IP 22 DİR.DIŞ ORTAM İÇİN AYRICA BİR PANO (PLAST İK VEYA HARICİ)İÇİNE MONTE EDİLMELİDİR.

3 1. GİRİŞ Paslanmaz çelik veya dökme demir Derin Kuyu Dalgıç Pompaları, Santrifüj pompalar, Hidroforlar, Pis su pompalarının kontrolü ve korunması için kullanılan EPC Kontrol Cihazının LTB1 MODELİ, otomatik sıvı seviye elektrotlu, basınç şalterli cihazların kontrolünde kullanılır. AC380V, 50Hz enerji akımı ile çalışan modelleri mevcuttur. Trifaze model kapasiteleri 0,75-4 kw/ 5,5-11 kw ve 15 kw aralığındadır. LTB1 model EPC kontrol cihazı, farklı koruma özellikleri ve hassas koruma sistemi nedeniyle çeşitli operasyonel risk ve kuru çalışma, yüksek voltaj, düşük voltaj, faz arızalarına karşı çok güvenilir bir şekilde pompanızı ve sisteminizi koruyarak, sisteminizin başarılı ve sorunsuz olarak çalışmasını sağlar. ÜRÜN GÖRÜNÜMÜ GENEL GÖRÜNÜM EKRAN LTB1 STORE Hafıza Düğmesi Kablo Bağlantı Alanı Boyutlar : Ağırlık : Kablo Bağlantı Ön Kapağı PANEL GÖRÜNÜMÜ Akıllı, Kolay Pompa Kontrol Paneli Olası ölümcül elektrik çarpmalarını önlemek için, kablo bağlantılarını yapmadan önc e güç kaynağından enerjiyi kesiniz. Kontrol ünitesini güvenli bir alanda muhafaza ediniz. Yağmur altında ve aşırı nemli koşullara maruz bırakmayınız. Kontrol Ciha zının montajı nitelikli teknik personel tarafından yapılmalıdır. Kontrol ünitesi kablo bağlantıları ve kalibrasyon ayarı için kullanım klavuzunu dikkatle okuyunuz.

4 2) POMPA VE GÜÇ KAYNAĞI İÇİN BAĞLANTI ŞEMASI Fonksiyon Anahtarı TEKNİK ÖZELLİKLER 1) Kontrol özellikleri Çift sıvı seviye otomatik kontrol /Basınç otomatik kontrol Kontrol Metodu: Manual/Otomatik Sıvı seviye otomatik kontrol özellikleri: Seviye elektrotu/şamandra Basınç kontrol özellikleri : Basınç şalteri/genleşme tankı 2) Ana Teknik Özellikler Anma voltajı.ac380v/3 faz Anma frekansı...50hz-60 Hz (opsiyonel) Motor çıkış güçü.0,75-4kw/ Kw-15 Kw (Opsiyonel) Kesik faz hatası tepki süresi.. 2 Sn. Kuru çalışma hatası tepki süresi 6 Sn. Yüksek-Düşük Voltaj hatası Tepki Süresi 5 sn. Bloke (sıkışık) motor hatası tepki süresi... 5 Sn Aşırı yük hatası tepki süresi. 5sn-5dk Yüksek/düşük voltaj otomaik restart süresi.. 2 dk Aşırı Akım Otomatik Restart Süresi dk Kuru Çalışma Otomatik Restart Süresi dk Yüksek/düşük Voltaj Hatası... (380 V +/- %15 i Kuru Çalışma Hatası (kalibrasyon değerinin). %70 i Aşırı Akım Hatası(kalibrasyon değerinin)..... %125 i Bloke (sıkışık)motor Hatası (kalibrasyon değerinin ) %200 i Ters Orantılı Akım-Zaman Özellikleri:Akım arttıkça açma süresi kısalır. Gerilim 380 V olduğunda,yüksek gerilim 437 V,Düşük gerilim 323 V dur. Kuru çalışma kalibrasyonu; motorun çalışma akımı 10A ise kuru çalışma korumasının devreyi kesme akımı 7 A olur. Akım Koruma Kalibrasyonu; Motorun çalışma akımı 10A ise, aşırı akımda 12,5A olacak ve koruma devreye girecektir. Bloke (Kiltli) rotor korumasının kalibrasyonu; motorun çalışma akımı 10A ise kilitli rotor korumasının devreyi kesme akımı 20A olur.

5 ÜRÜN ÖZELLİKLERİ -Fonksiyon şalterinin değişik uygulamalarda kullanılması; -Su temininde,seviye elektrotu veya şamandra kullanılabilir. -Su Temininde,basınç prosestatı(şalteri) ve genleşme tankı kullanılabilir. -Su boşaltılmasında,seviye elektrotu veya şamandra kullanılabilir. -Endüstriyel ve kişisel kullanım için bilgisayar anakartı ve modülü -Kuyuya (depoya) seviye elektrotu veya şamandra bağlamadan otomatik olarak kuru çalışmayı önleme -Manuel / Otomatik şalter -Pompa çalışma bilgilerinin LCD ekranda gösterimi -Aşırı yük koruması -Geçici darbe koruması -Faz kaybı koruması -Bloke (kilitli)motor koruması -Düşük voltaj koruması -Yüksek voltaj koruması -Faz sırası değişimi koruması -Mekanik salmastra kaçak koruması(sensör varsa) -Su kaçağı koruması (sensör varsa) -Motor sargıları aşırı ısınma koruması (sensör varsa) -Devreye girip çıkma koruması (pompa dakikada 4 kereden fazla girip çıkamaz) -Koruma fonksiyonlarının devreye girmesi için tek tuşa basarak hafızaya alma -Pompa çalışma zamanı göstergesi -RS485 bağlantısı yapabilme özelliği -Sıvı seviye elektrotu ile bağlantı yapabilme özelliği -Anlaşılır bağlantı diyagramı -Kolay kullanım,küçük boyut -Toplam çalışma zamanının LCD ekranda gösterimi *** ÇEVRE ŞARTLARI -Koruma sınıfı IP22 -Nem sınırı;%20-%90 olmalı damlama olmamalı -Kod yükseldikçe titreşim:3000 mt altında 0,6G AŞAĞIDA BELİRTİLMİŞ OLAN KOŞULLAR ALTINDA CİHAZIN MONTAJINI GERÇEKLEŞTİRMEYİNİZ.!! MEKANİK ŞOK! TUZ - SİS KOROZYONU! AŞINDIRICI SIVI-GAZ! YAĞMURLU ve NEMLİ ORTAMLARDA! ORTAM ISISI -25^C ile +55^C İKEN! YANICI ve ÇÖZÜCÜ MADDE YANINDA! NOT : Şimşek ve Yıldırım düşme riski olan bölgelerde sıvı seviye elektrotları ile montaj önerilmez. Bu gibi yerlerde Basınç Şalteri ile yada, Kuru Çalışma Koruması ile elektrot kullanmadan bağlantınızı yapabilirsiniz.

6 3) SEVİYE ŞALTERİ MONTAJI SEVİYE ELEKTROTLU MONTAJ ŞAMANDRALI MONTAJ Şamandra 3 kablolu ise siyah ve kahverengi kabloları kullanın.renkler farklı ise ölçü aleti ile alt seviye Off üst seviye on olacak şekilde bağlayın. Kabloları metal borular içinde değil iletken olmayan borular içinden geçirin. Kablo ekini sarmadan önce bantın üzerindeki Plastik bantı çıkartın kabloları uygun şekilde birleştirin. Ek yerini suya dayanıklı yapışkan bant ile sarın. Kabloları bir kat daha sarın. Suya dayanıklı bant Sarma uzunluğu ek uzunluğunun İki katı olsun.

7 FONKSİYON ŞALTERİ AYARI Bir Tornavida yardımı ile fonksiyon şalteri ayarı yapmanız mümkündür. Hafıza Düğmesi S.No: Anahtar Pozisyonu LCD Ekran Görünümü LTB1 Fonksiyon Şalteri Anahtar Tanımı Santrifüj, Pis Su, Drenaj ve taşma alarmlı pompa çalışması gerektiğinde ekran görüntüsü ve anahtar pozisyonu, LTB1 Dalgıç pompa ve hidrofor pompa çalışması gerektiğinde ekran görüntüsü ve anahtar pozisyonu, LTB1 Standart pompa - Drenaj pompa kullanımı gerektiğinde ekran görünümü ve anahtar pozisyonu, NOT: Değişik kontrol durumlarında 8-10 sayfalardaki detaylı bağlantı şemasına bakınız. NOT: Anahtar pozisyonları seçildikten sonra, kullanıcı LCD Ekran görünümündeki yazılı mesajın seçtiğiyle uyumlu olup, olmadığını kontrol etmelidir.

8 PARAMETRE KALİBRASYONU Motorların en iyi şekilde korunması için pompanın montajından veya değiştirilmesinden sonra parametre kalibrasyonu yapılmalıdır. Kalibrasyon prosedürü basit ve kolay yapılabilir. Motorun çalışma akımı 6A farz edelim. MANUAL düğmesine basınız; LCD ekran görüntüsü yandaki gibi olmalıdır. START düğmesine basınız; LCD ekran görüntüsü aşağıdaki gibi olmalıdır Motor çalışır. Pompanın normal çalıştığının göstergesidir. [Pompa çalıştırılıp, su istenilen yere ulaştıktan sonra kalibrasyon (hafızaya alma) işlemi yapılmalıdır. Bu aşağıda gösterilen iki yolla yapılabilir.] 1 NCİ YÖNTEM : STORE tuşuna basıp bırakın. 2 NCİ YÖNTEM : START tuşuna basılı tutun. Dİİ sesi duyulunca bırakın. Dİİ sesi duyulunca kontrol ünitesi motorla ilgili parametreleri hafızaya alınmıştır. LCD Ekran görünümü yandaki gibidir.. Pompa durur. Ekran görüntüsü yandaki gibidir. Pompa parametre kalibrasyonu (hafızaya alma) tamamlanmıştır. Yüksek akım %125, düşük akım %70 olarak hafızaya alınır. (İstenirse değiştirilebilir.)

9 FABRİKA AYARLARINA DÖNÜŞ: Pompa tamir edildikten sonra veya yeni pompa montajında fabrika ayarlarına geri dönmek gerekir. Daha sonra parametre kalibrasyonu yeniden yapılmalıdır. MANUAL Düğmesine basınız. Ekran görüntüsü yandaki gibi olacaktır. Pompanın çalışmadığından emin olun. STOP tuşuna basın Dİİ sesi işitilince basmayı bırakın. Fabrika ayarlarına dönülmüştür. DİKKAT!: Pompaların en iyi şekilde korunması için, parametre kalibrasyonunun pompaların montajından hemen sonra yapılması gerekir. DİKKAT!: Pompa yeniden monte edildiğinde, ilk olarak fabrika ayarlarına dönüş yapılmalı, hemen sonra yeni parametre kalibrasyonu yapılmalıdır. DİKKAT!: Arızalı bir pompa üzerinde yapılan kalibrasyon yeterli koruma sağlamaz. Kontrol ünitesi kurulumu mutlaka servis personeli tarafından yapılmalıdır. NOT : Hatalı kalibrasyon yapıldığında LCD Ekran da Hata Mesajı görülür ve sesli ikaz verir. Ekran görüntüsü aşağıdaki gibidir.

10 FARKLI UYGULAMALAR İÇİN BAĞLANTI ŞEMALARI SULAMA / PİS SU / DRENAJ POMPALARI SEVİYE ELEKTROTLU BAĞLANTI ŞAMANDIRALI BAĞLANTI NOT: 2 ve 3 nolu klemensler kısa devre edilmiştir. Havuzdaki su seviyesi 3 nolu seviye elektrotuna ulaştığında pano pompayı çalıştıracaktır. Su seviyesi azalıp 2 numaralı elektrotun altına düştüğünde pompa duracaktır. Pompa çalışırken su seviyesinin yükselip 4 nolu elektrota değmesi durumunda pano sesli alarm verecek ve ekran aşağıdaki gibi görünecektir. Su seviyesi düştüğünde sesli alarm duracaktır. ** Su seviyesi düştüğünde sesli alarm duracaktır. OTOMATİK KONUMDA ARIZA MESAJI AÇIKLAMALARI EKRAN GÖRÜNÜMÜ OLASI SEBEP AÇIKLAMA Su Yok (Havuzda su seviyesi 2 nolu elektrotun altına düştüğünde pompa durur.) Su seviyesi 3 nolu elektrotun üstüne çıktığında pompa otomatik olarak çalışır.) Su Taşkını (Havuzdaki su seviyesi 4 nolu elektrotun üzerine çıktığında pano taşma alarmı verecektir..) Havuzdaki su seviyesi 4 nolu elektrotun altına düştüğünde taşma alarmı duracaktır. (SU YOK!) (SU TAŞKINI!)

11 DALGIÇ ve HİDROFOR POMPALARI Basınç Şalteri ile Seviye Elektrotulu Bağlantı Diyagramı Basınç Şalteri ile Şamandıralı Bağlantı Diyagramı NOT: 1] Seviye elektrotsuz ve şamandırasız bağlantı yapıldığında nolu klemensler kısa devre edilmelidir. (Kontrol ünitesi kuru çalışma koruması ile kontrol yapacaktır.) NOT: 2] Basınç şalteri kontakları basınç olmadığında (açık) basınç yüksek olduğunda (kapalı) olmalıdır. 1) Basınç Şalteri Ayarının Tesisat Basıncından Daha Yüksek Olduğu Durumda Normal Debi/Basınç gerektiğinde: Şebeke basıncı, basınç şalteri ayar basıncından daha düşük olacaktır ve pompaların bir tanesi çalışacaktır. Sistem istenilen basınca geldiğinde çalışan pompa duracaktır. ARIZA BULMA TABLOSU EKRAN GÖRÜNÜMÜ OLASI SEBEP AÇIKLAMA Boru hattında basınç ayarlanan seviyeye ulaştığında pompa durur. LCD Ekran yandaki gibi görünür. Su kullanılıp basınç düştüğünde pompa tekrar çalışacaktır. Depo içindeki su seviyesi alt elektrotun altına düştüğünde pompa duracaktır. Depo içindeki su seviyesi yükselip üst elektrot seviyesine geldiğinde pompa çalışacaktır.

12 DALGIÇ TİPİ DRENAJ POMPALARDA KULLANIM SIVI SEVİYE ELEKTROTLARI İLE BAĞLANTI ŞEMASI Çift Sıvı Seviye Elektrotu ile Bağlantı Şeması SIVI SEVİYE FLATÖRÜ(ŞAMANDIRA) İLE BAĞLANTI ŞEMASI Çift Sıvı Seviye Flatörü(Şamandıra) ile Bağlantı Şeması 1.) ÇALIŞMA ŞEKLİ: Seviye elektrotu ile bağlantılı sistemlerde, üst SU DEPOSU nda bulunan alt seviye elektrotuna su seviyesi düştüğünde pompa çalışmaya başlar. / Su seviyesi su kuyusunda bulunan Üst Seviye elektrotuna ulaştığında da pompa çalışmaya başlayacaktır. 2.) DURMA ŞEKLİ: Seviye elektrotu ile bağlantılı sistemlerde, üst SU DEPOSU nda bulunan üst seviye elektrotuna su seviyesi ulaştığında pompa durur. / Su Seviyesi su kuyusunda bulunan Alt Seviye elektrotuna ulaştığında da pompa duracaktır. TEK SEVİYE ELEKTROTLARI İLE BAĞLANTI ŞEMASI Kuyu İçi Seviye Elektrotu Kullanmadan Bağlantı Şeması TEK SEVİYE FLATÖRÜ(ŞAMANDIRA) İLE BAĞLANTI ŞEMASI Kuyu İçi Seviye Flatörü Kullanmadan Bağlantı Şeması 1.) ÇALIŞMA ŞEKLİ: Tek Seviye elektrotu ve Seviye Flatörü ile bağlantılı sistemlerde, üst SU DEPOSU nda bulunan alt seviye elektrotuna su seviyesi düştüğünde pompa çalışmaya başlar. 2.) DURMA ŞEKLİ: Tek Seviye elektrotu ve Seviye Flatörü ile bağlantılı sistemlerde, üst SU DEPOSU nda bulunan üst seviye elektrotuna su seviyesi ulaştığında pompa dururacaktır. 3.) AÇIKLAMA: Bu gibi montajı yapılmış olan sistemlerde kuyu içi seviye elektrotu/flatörü uygulanmadığı zaman motorun korumasız kalacağını düşünmeyin. Pompa motorunuz böyle montajlarda KURU ÇALIŞMA koruma sistemi sayesinde sorunsuz bir şekilde korunacaktır. Montaj sırasında şemada da göründüğü gibi pano üzerinde bulunan 1-2-3nolu kuyu içi elektrot uçlarının gireceği klemens yuvaları kısa devre yapılmalıdır. FOSEPTİK/DRENAJ POMPALARINDA ELEKTROT VE FLATÖR UYGULAMA ŞEMALARI Sıvı Seviye Elektrotu ile Bağlantı Şeması Sıvı Seviye Flatörü(Şamandıra) ile Bağlantı Şeması 1.) ÇALIŞMA ŞEKLİ: Drenaj pompa sistemlerinde sadece su kuyusu veya tahliye deposu içine seviye elektrotu veya flatörü ile bağlanır. Üst seviye elektrotuna su seviyesi ulaştığında yada şamandıra üste çıktığında pompa çalışacaktır. 2.) DURMA ŞEKLİ: Drenaj pompa sistemlerinde sadece su kuyusu veya tahliye deposu içine seviye elektrotu veya flatörü ile bağlanır. Alt seviye elektrotuna su seviyesi ulaştığında yada şamandıra alta indiğinde pompa duracaktır.

13 MEKANİK SALMASTRA SU KAÇAĞI / MOTOR AŞIRI ISINMA KORUMASI Pompa Gövdesi Sıcaklık Sensörü Kaçak Sensörü RS 485 HABERLEŞMESİ İÇİN BAĞLANTI ŞEMASI LTB1 LTB1

14 TEMEL ÇALIŞTIRMA Manuel / Auto tuşuna basın, kullanıcı Manuel veya Otomatik seçimi yaptığında LCD Ekranda görünecektir. 1.) Otomatik çalıştırma Talimatı: Otomatik konum için AUTO butonuna basın, pano pompayı sıvı seviye sinyali yada basınç sinyaline göre çalıştırıp durduracaktır. *** Otomatik kullanımda kullanıcı pompaları durdurmak isterse MANUAL tuşuna basması yeterlidir. *** Otomatik çalışma durumunda enerji kesildiğinde, pano pompayı 10sn. gecikmeli devreye sokar. *** AUTO / MANUAL konumda çalışırken enerji kesilirse, enerji geldiğinde pano aynı konumda çalışmaya devam eder. 2.) MANUAL Konum Kullanma Talimatları: MANUAL butonuna basınız. LCD Ekran görüntüsü yandaki gibi görünecektir. START butonuna basınız. Pompa çalışacaktır. LCD Ekran görüntüsü yandaki gibi görünecektir. STOP butonuna basınız. Pompa duracaktır. LCD Ekran görüntüsü yandaki gibi görünecektir. POMPANIN KORUNMASI : Çalışma sırasında Pano, Kuru Çalışma, Aşırı Akım, Düşük Akım, Yüksek Voltaj, Düşük Voltaj, Sık Çalışma, Eksik Faz, Faz Değişikliği gibi durumlarda pompayı hemen durduracaktır. Belli bir süre geçtikten sonra arızayı kontrol edecektir. Pano arıza giderilmedikçe motoru çalıştırmayacaktır. Kısa devre durumunda pompa durdurulmalı, kısa devre giderildikten sonra çalıştırılmalıdır. ÖNEMLİ NOT : MANUAL DURUMDA PANO SIVI SEVİYE VE BASINÇ ŞALTERİ SİNYALLERİNİ DİKKATE ALMADAN ÇALIŞACAKTIR.

15 ARIZA GİDERME KILAVUZU ARIZA MESAJI OLASI SEBEP AÇIKLAMA EKRAN MESAJI Şebeke Voltajı 438V Üzerindedir. (YÜKSEK VOLTAJ) Pano Otomatik olarak her 2 dakikada bir Voltajı Kontrol eder. Voltajın normale dönmesini Bekleyin. Yüksek Voltaj esnasında START tuşuna basıldığında Pompa Çalışmayacaktır. Pano Otomatik olarak her 2 dakikada bir Voltajı Kontrol eder. Şebeke Voltajı 322V Altındadır. (DÜŞÜK VOLTAJ) Pompa 1Dakikada 4 Kereden Fazla Devreye Girmiştir. (SIK ÇALIŞMA) Pompa Kablosu KOPUK veya Eksik FAZ Geliyor. (FAZ KESİK) Voltajın normale dönmesini Bekleyin. Düşük Voltaj esnasında START tuşuna basıldığında Pompa Çalışmayacaktır. Hidrofor Tankı Havası AZALMIŞ veya PATLAKTIR. Enerji kesin ve tankı tamir edin. Enerjiyi Kesin ve Arızayı Giderin.

16 RST Uçları TERS bağlanmış veya Şebekeden Değişmiştir. Enerjiyi Kesin ve Arızayı Giderin. (FAZ SIRASI HATASI) Kalibrasyon Yapılmamış. (YÜKLEME YOK) (AŞIRI YÜK) Pompa Pano bağlantılarını Kontrol edin; Kalibrasyon İşlemini yapın. Normal Akımın %25 Üzerinde Akım Çekiyor. Pano her 30 dakikada bir normale dönüp dönmediğini kontrol eder. Panoyu tekrar harekete geçirmek için START butonuna basın. Çekilen Akım hala yüksekse pompa çalışmayacaktır. Pompa KUM çekmiş olabilir, kontrol edin. Açılıp Kapanan Seviye Şalteri. Tesisatı Flatörü rahatsız etmeyecek şekilde değiştiriniz. Bloke Motor. Kum, Çamur pompayı sıkıştırmış olabilir. Pompayı kontrol edin. gerekirse tamir edin. Normal Akımın %70 i kadar akım çekiyor. (Örn: 10A ise 7A düştüğünde pompa durur.) (KURU ÇALIŞMA) Çalışan Motorun Akımı, Kalibrasyon akımını %200 aşmıştır. (BLOKE MOTOR) Pompa çalışma amperi normal çalışma amperinden %70 az ise START tuşuna basıp pompayı çalıştırın. Eğer çekilen amper ayarlanan akımın %70 inden az ise pompa çalışmayacaktır. Pano pompayı her 30 Dakikada bir çalıştırarak, durumun düzeldiğini kontrol edecektir. Enerjiyi kesin pompayı tamir edin veya Yenileyin.

17 Yüksek Sargı Sıcaklığından Sensör Açmıştır. Sıcaklık Sensörü SARGI SICAKLIĞI Düştüğünde açacaktır. BEKLEYİN. (YÜKSEK SARGI SICAKLIĞI) Pompa Salmastrasında SU KAÇAĞI Var. Enerjiyi Kesin, Pompayı Tamir edin. (SALMASTRA SU KAÇAĞI) POMPANIN TOPLAM ÇALIŞMA ZAMANI GÖSTERİMİ: ADIM 1: Mode tuşuna basın, panoyu manuel duruma getirin. (Pano Manuel durumda iken LCD ekranda Manuel yazısı gözükecektir.) ADIM 2: Manuel tuşuna, panodan Dİİ sesi gelene kadar basılı tutun, sonra bırakın. LCD Ekranda toplam çalışma süreleri görülecektir. LCD Ekranda (Örneğin) Pump: Max. toplam çalışma zamanı: görülecektir. ADIM 3: Manuel tuşuna basılı tutp, Dİİ sesi işitilince bırakın. Çeviriler normale dönecektir.

Ters Faz Koruması RS485 Bilgisayar Bağlantısı Ara Birimi. Kalibrasyon Butonu Kullanıcı dostu bağlantı şemaları

Ters Faz Koruması RS485 Bilgisayar Bağlantısı Ara Birimi. Kalibrasyon Butonu Kullanıcı dostu bağlantı şemaları LTB1 (Üretici Firma Teknolojik değişiklikler nedeniyle, ürünün gelişimi ile ilgili Ürün özelliklerini önceden haber verilmeksizin değişiklikler yapabilir.) TOU 01 EPC akıllı kontrol panosu Dalgıç Pompa,

Detaylı

TOU 01 ÖZELLİKLER: ÜRÜN GÖRÜNÜMÜ ve ÖLÇÜLER

TOU 01 ÖZELLİKLER: ÜRÜN GÖRÜNÜMÜ ve ÖLÇÜLER TOU 01 (Üretici Firma Teknolojik değişiklikler nedeniyle, ürünün gelişimi ile ilgili Ürün özelliklerini önceden haber verilmeksizin değişiklikler yapabilir.) TOU 01 EPC akıllı kontrol panosu Dalgıç Pompa,

Detaylı

Ürün Görünümü ve Ölçüler

Ürün Görünümü ve Ölçüler Ürün Özellikleri Fonksiyon şalteri değişik uygulamalarda kullanılabilir. Seviye flatörlü,sıvı seviye elektrotlu sistemlerde uygulanır. Basınç şalterli ve genleşme tanklı Hidrofor sistemlerinde uygulanır.

Detaylı

Cihazýnýzý kullanmadan önce lütfen DÝKKATLE okuyun!!..

Cihazýnýzý kullanmadan önce lütfen DÝKKATLE okuyun!!.. TOU 01 KULLANMA KLAVUZU EPC (Teknolojik deðiþiklikler nedeniyle deðiþiklik hakký saklýdýr. Üretici Firma deðiþiklikleri önceden haber verilmeksizin yapabilir.) Cihazýnýzý kullanmadan önce lütfen DÝKKATLE

Detaylı

TOU-S02 Akıllı Pompa Kontrol Ünitesi

TOU-S02 Akıllı Pompa Kontrol Ünitesi TOU-S02 Akıllı Pompa Kontrol Ünitesi TOU-S02 Akıllı kontrol ünitesi, 0.75-7.5KW (1-10 HP) güç aralığındaki direk kalkışlı üç fazlı ikili derin kuyu pompalarının, hidrofor pompalarının ve drenaj pompalarının

Detaylı

Ürün görünümü ve Ölçüler. için dalgıç pompa,santrafüj pompa,inline pompa,foseptik pompa ve tüm AC380V(50Hz)trifaze 1-10 Hp direk kalkışlı

Ürün görünümü ve Ölçüler. için dalgıç pompa,santrafüj pompa,inline pompa,foseptik pompa ve tüm AC380V(50Hz)trifaze 1-10 Hp direk kalkışlı LTS 1 Teknolojık değişiklikler nedeniyle,üretici Firma önceden haber vermeden değişiklikler yapabilir. Akıllı ve kolay pompa kontrol ünitesi LTS 1 modeli;otomatik seviye kontrolü,basınç şalteri kontrolü

Detaylı

HP SERİSİ POMPA KONTROL PANOLARI

HP SERİSİ POMPA KONTROL PANOLARI HP SERİSİ POMPA KONTROL PANOLARI https://www.facebook.com/kerimelektromotor H-01 / H-01 M TEK POMPALI POMPA KONTROL PANOSU GENEL ÖZELLİKLER H-01/H-01M TEK POMPALI POMPA KONTROL PANOSU Pompa sistemlerinin

Detaylı

1- Su ve elektrik tesisatının yukarıda anlatıldığı şekilde yapıldığını kontrol ediniz. 2- Hidroforun besleyeceği tesisattaki tüm muslukları kapatınız.

1- Su ve elektrik tesisatının yukarıda anlatıldığı şekilde yapıldığını kontrol ediniz. 2- Hidroforun besleyeceği tesisattaki tüm muslukları kapatınız. ÇALIŞTIRMA 1- Su ve elektrik tesisatının yukarıda anlatıldığı şekilde yapıldığını kontrol ediniz. 2- Hidroforun besleyeceği tesisattaki tüm muslukları kapatınız. 3- Hidrofor emme hattındaki vanayı tamamen

Detaylı

Elektronik Kurtarma Sistemleri KULLANIM KILAVUZU V - 2.0

Elektronik Kurtarma Sistemleri KULLANIM KILAVUZU V - 2.0 Elektronik Kurtarma Sistemleri KULLANIM KILAVUZU V - 2.0 SKY ELEVATOR KATA GETİRME SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU VE ÖZELLİKLERİ BU BELGE KULLANICILAR İÇİN KILAVUZ OLMASI AMACIYLA HAZIRLANMIŞTIR SKY ELEVATOR

Detaylı

TRIFAZE START-STOP KONTROL KARTI (TOUCH ARKADAN MONTAJ) KULLANIM KILAVUZU AKE-T-TSSA-001

TRIFAZE START-STOP KONTROL KARTI (TOUCH ARKADAN MONTAJ) KULLANIM KILAVUZU AKE-T-TSSA-001 TRIFAZE START-STOP KONTROL KARTI (TOUCH ARKADAN MONTAJ) KULLANIM KILAVUZU AKE-T-TSSA-001 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu

Detaylı

1. Ürün Bilgisi. Şekil 1: AVS Pano Dış Görünümü. EPC-6 Kontrol Paneli. Manuel / Otomatik / Kapalı / Seçici / Çalıştırma Butonu

1. Ürün Bilgisi. Şekil 1: AVS Pano Dış Görünümü. EPC-6 Kontrol Paneli. Manuel / Otomatik / Kapalı / Seçici / Çalıştırma Butonu AVS Kontrol Panosu 1. Ürün Bilgisi AVS; değişken hızlı kontrol sayesinde yüksek enerji tasarrufu sağlayan, 4.3 TFT dokunmatik ekrana sahip özel tasarlanmış PLC ve röle modülünden oluşan, bir pompa kontrol

Detaylı

EHP Sabit Devirli Hidrofor Kontrol Panosu Servis Manueli

EHP Sabit Devirli Hidrofor Kontrol Panosu Servis Manueli EHP Sabit Devirli Hidrofor Kontrol Panosu Servis Manueli 1. Ürün Bilgisi EHP Panolar; sabit hızlı pompa uygulamaları için tasarlanmış 128*64 grafik ekrana sahip bir kontrol ünitesi tarafından kontrol edilen,

Detaylı

Alarm Kitli EHP Pano

Alarm Kitli EHP Pano Alarm Kitli EHP Pano 1. Ürün Bilgisi EHP Pano; sabit devirli alarm kitli yangın pompa uygulamaları için tasarlanan, 128*64 grafik ekranlı kontrol ünitesine sahip bir panodur. Kontrol ünitesi pano kapağına

Detaylı

Alarm Kitli EHP Pano Servis Manueli

Alarm Kitli EHP Pano Servis Manueli Alarm Kitli EHP Pano Servis Manueli 1. Ürün Bilgisi Alarm Kitli EHP Panolar; sabit hızlı pompa uygulamaları için tasarlanmış 128*64 grafik ekrana sahip bir kontrol ünitesi tarafından kontrol edilen, bir

Detaylı

MANUEL KAZAN KONTROL PANELİ

MANUEL KAZAN KONTROL PANELİ MANUEL KAZAN KONTROL PANELİ Ürün Mikroişlemci kontrollüdür Teknik Özellikler Çalışma Gerilimi Güç Tüketimi-Bekleme Güç Tüketimi-Çalışma Kontak Akımları Röle Çıkışları Fan Hızı Ayarı Sensörler : 200-240V

Detaylı

EPC MVA-TVA-TOU TİPİ KUMANDA PANOLARI PARAMETRE AYAR KLAVUZU ÖNEMLİ NOT :

EPC MVA-TVA-TOU TİPİ KUMANDA PANOLARI PARAMETRE AYAR KLAVUZU ÖNEMLİ NOT : ÖNEMLİ NOT : 1.) Parametre ayarlarken dünya standartlarındaki oranlar kesinlikle artırılmamalıdır, eğer ihtiyaç duyuluyorsa motoru daha hassas korumak için düşürülebilir. 2.) Parametre ayarlarına girmeden

Detaylı

MİDEA ISI POMPASI-HAVUZ /SPA SU ISITMA

MİDEA ISI POMPASI-HAVUZ /SPA SU ISITMA MİDEA ISI POMPASI-HAVUZ /SPA SU ISITMA Bireysel ve Ticari Tipler üzme Havuzu için Isıtma ve Soğutma Suyu sağlar. Kapasite Durumu 6 kw: 40m³ 8 kw: 50m³ BİREYSEL HAVUZ/SPA ISI POMPASI 12kW: 60~85m³ 14kW:

Detaylı

OZ-300 OZON JENERATÖRÜ PLC KONTROL SİSTEMİ ARIZA VE UYARI MESAJLARI EL KİTABI

OZ-300 OZON JENERATÖRÜ PLC KONTROL SİSTEMİ ARIZA VE UYARI MESAJLARI EL KİTABI OZ-300 OZON JENERATÖRÜ PLC KONTROL SİSTEMİ ARIZA VE UYARI MESAJLARI EL KİTABI Sayfa: 1/15 FİHRİST Dewpoint Dewpoint değeri düşük F4 trafo termik arızası Trafo bobin arızası Cihaz kapakları açık Soğutma

Detaylı

Hydrokon Pompa Sistemleri İçin Tasarlanmış Hız Kontrol Cihazı Kullanım Kılavuzu

Hydrokon Pompa Sistemleri İçin Tasarlanmış Hız Kontrol Cihazı Kullanım Kılavuzu Hydrokon Pompa Sistemleri İçin Tasarlanmış Hız Kontrol Cihazı Kullanım Kılavuzu İÇİNDEKİLER Sayın Müşterimiz, Ürünümüzü seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Bu ürünü doğru bir şekilde kullanmak için, kullanmaya

Detaylı

ALEV MONİTÖRÜ. ( 4 20 ma ) 03MA. 03MA Alev monitörünün uygulama alanları : 03MA Alev monitörünün yapısı : Özellikler :

ALEV MONİTÖRÜ. ( 4 20 ma ) 03MA. 03MA Alev monitörünün uygulama alanları : 03MA Alev monitörünün yapısı : Özellikler : ALEV MONİTÖRÜ ( 4 20 ma ) 03MA 03MA Alev monitörünün uygulama alanları : Brülörlerde alev denetimi Ultraviyole fotoseller ile alev izlemek için. Yüksek gerilim hatlarında korona tespit etmek için. Yarı

Detaylı

EPLC-6 Kontrol Paneli

EPLC-6 Kontrol Paneli EPLC-6 Kontrol Paneli 1. Ürün Bilgisi EPLC-6, 4.3 TFT dokunmatik ekrana sahip özel tasarlanmış PLC ve röle modülünden oluşan bir pompa kontrol ünitesidir. Dokunmatik PLC ünitesi pano kapağına, röle modülü

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.RÖLE KARTI ÖLÇÜLERİ

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.RÖLE KARTI ÖLÇÜLERİ 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.RÖLE KARTI ÖLÇÜLERİ 3.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 4.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara

Detaylı

AKE MİKSER KONTROL KARTI-TEK HIZLI (7 SEG DOKUNMATİK YATAY TİP) KULLANIM KILAVUZU

AKE MİKSER KONTROL KARTI-TEK HIZLI (7 SEG DOKUNMATİK YATAY TİP) KULLANIM KILAVUZU AKE.207.001.04.01 MİKSER KONTROL KARTI-TEK HIZLI (7 SEG DOKUNMATİK YATAY TİP) KULLANIM KILAVUZU AKE.207.001.04.01 MİKSER KONTROL KARTI-TEK HIZLI (7 SEG DOKUNMATİK YATAY TİP) KULLANIM KILAVUZU 1 1.CİHAZ

Detaylı

SPEEDMATIC KURULUM VE ÇALIŞTIRMA KİTAPÇIĞI

SPEEDMATIC KURULUM VE ÇALIŞTIRMA KİTAPÇIĞI SPEEDMATIC KURULUM VE ÇALIŞTIRMA KİTAPÇIĞI KONTROL PANELİ ÖZELLİKLERİ 1 5 2 6 7 3 8 4 1. LCD ekran çalışma esnasında basıncı gösterir. 2. Manual START / STOP butonları. (Otomatik modda etkisizdir). 3.

Detaylı

EHP Sabit Devirli Hidrofor Kontrol Panosu

EHP Sabit Devirli Hidrofor Kontrol Panosu EHP Sabit Devirli Hidrofor Kontrol Panosu 1. Ürün Bilgisi EHP Panolar; sabit hızlı pompa uygulamaları için tasarlanmış 128*64 grafik ekrana sahip bir kontrol ünitesi tarafından kontrol edilen, bir pompa

Detaylı

3. D.Ü. kontrol kartını değiştiriniz. 2.Akımdan dolayı giriş voltajı çok düşük

3. D.Ü. kontrol kartını değiştiriniz. 2.Akımdan dolayı giriş voltajı çok düşük Hisense Inverter Ticari Seri Kaset ve Kanallı Tip Split Klima Arıza Kodları 1. Dış Ünite Hata Kodu Dış Ünite veya iç ünite durduğunda, kompressör durur. Dış ünite ekranında aşağıdaki kodu belirir. Hata

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 1.RÖLE KARTI VE ÖLÇÜLERİ

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 1.RÖLE KARTI VE ÖLÇÜLERİ 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 1.RÖLE KARTI VE ÖLÇÜLERİ 3.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 4.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara uyulmalıdır. Aksi takdirde

Detaylı

03U1 ALEV MONİTÖRÜ. Uygulama : 03U1 Alev monitörünün yapısı : Özellikler : 03U1 Alev monitörünün uygulama alanları :

03U1 ALEV MONİTÖRÜ. Uygulama : 03U1 Alev monitörünün yapısı : Özellikler : 03U1 Alev monitörünün uygulama alanları : ALEV MONİTÖRÜ 03U1 Uygulama : 03U1 Alev monitörünün uygulama alanları : Brülörlerde alev denetimi Ultra viyole fotoselle alev izlemek için. Yüksek gerilim hatlarında korona tespit etmek için. Yarı otomatik

Detaylı

MODEL HCC SICAK YOLLUK KONTROL MODÜLLERİ KULLANMA KILAVUZU

MODEL HCC SICAK YOLLUK KONTROL MODÜLLERİ KULLANMA KILAVUZU MODEL HCC SICAK YOLLUK KONTROL MODÜLLERİ KULLANMA KILAVUZU OPKON OPTİK ELEKTRONİK KONTROL SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Terazidere Mah.60.Yıl Cad.No:46 Kat:3 Bayrampaşa / İstanbul Tel:0212 501 48 63 Faks:0212 501 48

Detaylı

RU1000 Kepenk Güç Kaynağı. Uzaktan Kumandalı Kepenk Güç Kaynağı KULLANIM KILAVUZU

RU1000 Kepenk Güç Kaynağı. Uzaktan Kumandalı Kepenk Güç Kaynağı KULLANIM KILAVUZU RU1000 Uzaktan Kumandalı KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER TANITIM 2 GÜÇ KAYNAĞI' NIN KURULUMU 2-3 KONTROL PANELİ 3 MONTAJ 4 UZAKTAN KUMANDA TANITIMI 4 UZAKTAN KUMANDAYI HAFIZAYA YÜKLEME 5 UZAKTAN KUMANDAYI

Detaylı

STK6 KURUTMA KONTROL ÜNİTESİ KULLANMA KLAVUZU V1.1

STK6 KURUTMA KONTROL ÜNİTESİ KULLANMA KLAVUZU V1.1 STK6 KURUTMA KONTROL ÜNİTESİ KULLANMA KLAVUZU V1.1 STK6 KONTROL ÜNİTESİ TUŞ TAKIMI Bir numaralı program tuşu. Birinci programın parametrelerine ulaşmak için kullanılan tuştur. İki numaralı program tuşu.

Detaylı

AKE MİKSER KONTROL KARTI TEK HIZLI KULLANIM KILAVUZU

AKE MİKSER KONTROL KARTI TEK HIZLI KULLANIM KILAVUZU AKE.324.002.01.01 MİKSER KONTROL KARTI TEK HIZLI KULLANIM KILAVUZU AKE.324.002.04.01 MİKSER KONTROL KARTI TEK HIZLI KULLANIM KILAVUZU 1 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI AKE.324.002.04.01 MİKSER

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara uyulmalıdır. Aksi takdirde

Detaylı

Hydrokon Pompa Sistemleri için Tasarlanmış Hız Kontrol Cihazı

Hydrokon Pompa Sistemleri için Tasarlanmış Hız Kontrol Cihazı Hydrokon Pompa Sistemleri için Tasarlanmış Hız Kontrol Cihazı 1. Özellikler 2* 16 karakter LCD ekran Enerji var / Çalışıyor / Genel Hata ledleri Özel aparatlarla motor üstü montaj imkanı 1 asıl + 3 yardımcı

Detaylı

OTOMATİK TRANSFER ŞALTERLERİ

OTOMATİK TRANSFER ŞALTERLERİ OTOMATİK TASFE ŞALTELEİ Otomatik Transfer Şalterleri MAU Otomatik Transfer Şalterleri İçindekiler Genel Bilgi.... 71 Modüler Otomatik Transfer Şalteri (100A den 800A e kadar)... 73 İzleme & Kontrol...

Detaylı

AKE MİKSER KONTROL KARTI ÜÇ HIZLI KULLANIM KILAVUZU

AKE MİKSER KONTROL KARTI ÜÇ HIZLI KULLANIM KILAVUZU AKE.324.001.02.01 MİKSER KONTROL KARTI ÜÇ HIZLI KULLANIM KILAVUZU AKE.324.001.01.01 MİKSER KONTROL KARTI ÜÇ HIZLI KULLANIM KILAVUZU 1 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI AKE.324.001.01.01 MİKSER KONTROL

Detaylı

OTOMATİK KUTULU LCD GÖSTERGELİ MODEL 1 KAZAN KONTROL PANOSU KULLANIM KLAVUZU

OTOMATİK KUTULU LCD GÖSTERGELİ MODEL 1 KAZAN KONTROL PANOSU KULLANIM KLAVUZU OTOMATİK KUTULU LCD GÖSTERGELİ MODEL 1 KAZAN KONTROL PANOSU KULLANIM KLAVUZU Kazan Kontrol Panosu Ürün Açıklaması Pano AÇ/KAPA tuşundan açılır. Cihaz açıldığında ekran görüntüsü aşağıdaki gibidir. Burada

Detaylı

AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ (Sülfat Çözme) KULLANMA KILAVUZU GPS ENDÜSTRİYEL GÜÇ SİSTEMLERİ SAN.TİC.A.Ş.

AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ (Sülfat Çözme) KULLANMA KILAVUZU GPS ENDÜSTRİYEL GÜÇ SİSTEMLERİ SAN.TİC.A.Ş. AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ (Sülfat Çözme) KULLANMA KILAVUZU GPS ENDÜSTRİYEL GÜÇ SİSTEMLERİ SAN.TİC.A.Ş. Osmangazi Mh. Limni Sk. No: 1 Kıraç - Esenyurt - İstanbul Tel: 0212 577 22 43 Faks: 0 212 549 32 39 info@gpsendustriyel.com.tr

Detaylı

1.2 Bu cihazı kullanan kişinin işinde profesyonel olması gerekir ve sıradan vasıfsız bir çalışan olmamalıdır.

1.2 Bu cihazı kullanan kişinin işinde profesyonel olması gerekir ve sıradan vasıfsız bir çalışan olmamalıdır. Vertex MultiCure için Kullanım Talimatları 1.0. Genel Uyarılar: 1.1. Cihaz kullanılmadan önce bu kullanım kılavuzu dikkatle okunur. 1.2 Bu cihazı kullanan kişinin işinde profesyonel olması gerekir ve sıradan

Detaylı

PATATES SOYMA MAKİNASI KONTROL KARTI (2,4 TFT DOKUNMATİK DİKEY TİP) KULLANIM KILAVUZU AKE-PSM-301

PATATES SOYMA MAKİNASI KONTROL KARTI (2,4 TFT DOKUNMATİK DİKEY TİP) KULLANIM KILAVUZU AKE-PSM-301 PATATES SOYMA MAKİNASI KONTROL KARTI (2,4 TFT DOKUNMATİK DİKEY TİP) KULLANIM KILAVUZU AKE-PSM-301 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara uyulmalıdır. Aksi takdirde

Detaylı

AKE GAZLI SABİT TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU

AKE GAZLI SABİT TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU AKE.370.502.01.03 GAZLI SABİT TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU AKE.370.502.01.03 GAZLI SABİT TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU 1 AKE.370.502.01.03

Detaylı

GENEL ÖZELLİKLER UNİTY GERGİ KONTROL CİHAZI (UTC01) KULLANIM KLAVUZU

GENEL ÖZELLİKLER UNİTY GERGİ KONTROL CİHAZI (UTC01) KULLANIM KLAVUZU UNİTY GERGİ KONTROL CİHAZI (UTC01) KULLANIM KLAVUZU GENEL ÖZELLİKLER Mikroişlemci tabanlı Yüksek hassasiyet Değiştirilebilir 0-10V, 10-0V çıkışı 24V 4A fren çıkışı Harici set ve start özelliği Stop değeri

Detaylı

SK 2400 On-Off Seviye Kontrolörü Montaj ve Kullanım Kitapçığı

SK 2400 On-Off Seviye Kontrolörü Montaj ve Kullanım Kitapçığı SK 2400 On-Off Seviye Kontrolörü Montaj ve Kullanım Kitapçığı SK 2400 MKK v10.02-tr 1 İÇİNDEKİLER 1. ÖNEMLİ NOTLAR... 3 2. TANIMLAMA... 4 3. TEKNİK ÖZELLİKLER... 5 4. MONTAJ ve KABLOLAMA... 5 4.1. Montaj...

Detaylı

DKG-175 TRANSFER KONTROL ÜNİTESİ (DC BESLEME GEREKTİRMEYEN)

DKG-175 TRANSFER KONTROL ÜNİTESİ (DC BESLEME GEREKTİRMEYEN) DKG-175 TRANSFER KONTROL ÜNİTESİ (DC BESLEME GEREKTİRMEYEN) TANITIM Datakom DKG-175 DIN ray montajlı ve DC besleme gerektirmeyen bir transfer kontrol cihazıdır. Bu özelliğiyle transfer panolarına akü beslemesi

Detaylı

KAÇAK AKIM RÖLESİ. www.ulusanelektrik.com.tr. Sayfa 1

KAÇAK AKIM RÖLESİ. www.ulusanelektrik.com.tr. Sayfa 1 DELAB TM-18C KAÇAK AKIM RÖLESİ İÇERİK GENEL / BUTON FONKSİYONLARI.2 PARAMETRE AYARLARI...2 PARAMETRE AÇIKLAMALARI 3 KAÇAK AKIM AYARLARI...3 AÇMA SÜRESİ AYARLARI.3 AŞIRI AKIM AYARLARI...4 ÇALIŞMA SÜRESİ..4

Detaylı

-- - - KULLANIM KILAVUZU

-- - - KULLANIM KILAVUZU --- - -- - - KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER TAN itim 2 GARANTİ ŞARTLAR! 2 KGK'NIN KURULUMU 2-3 KONTROL PANELİ 3 MONTAJ ŞEKİLLERİ 4 UZAKTAN KUMANDA TANITIMI 4 UZAKTAN KUMANDAYI HAFIZAYA YÜKLEME 5 UZAKTAN

Detaylı

LC3 ( Sıvı Seviye Kontrol Rölesi )

LC3 ( Sıvı Seviye Kontrol Rölesi ) L3 ( Sıvı Seviye Kontrol Rölesi ) L3 Rölesinin asit ir Şekilde Tanımlanması L3 sıvı seviyesini izleyen ve istenen seviyeyi kontrol altında tutmaya yarayan röledir. Hangi işlemler yapılır? Kontrol Tespit

Detaylı

GW-215 E-mail: info@asi-dex.com

GW-215 E-mail: info@asi-dex.com KULLANIM KILAVUZU GW-215 E-mail: info@asi-dex.com Zaman Kontrollü Ses Sistemi Yazılım ver:2.0 GW-215 İÇİNDEKİLER: 1.Cihaz özellikleri 2.Menü kullanımı 3.Tarih ayarları 4.Saat ayarları 5.Haftanın her günü

Detaylı

ERA 03P BRÜLÖR KONTROL RÖLESĠ

ERA 03P BRÜLÖR KONTROL RÖLESĠ ERA 03P BRÜLÖR KONTROL RÖLESĠ Uygulama : 03P ; Tek yada çift kademeli gaz veya sıvı yakıtla çalıģan yakıcılarda yarım, yada tam otomatik olarak yanma programı ve alev denetimi için tasarlanmıģtır. ġık

Detaylı

Vertex PolyCure 25 için Kullanım Talimatları. 1.0 Genel Uyarılar:

Vertex PolyCure 25 için Kullanım Talimatları. 1.0 Genel Uyarılar: Vertex PolyCure 25 için Kullanım Talimatları 1.0 Genel Uyarılar: 1.1 Cihaz kullanılmadan önce bu kullanım kılavuzu dikkatle okunur. 1.2 PolyCure 25 kullanan kişinin işinde profesyonel olması gerekir ve

Detaylı

ENDKON USKK 09 KONTROL PANELİ KULLANIM KILAVUZU

ENDKON USKK 09 KONTROL PANELİ KULLANIM KILAVUZU ENDKON USKK 09 KONTROL PANELİ KULLANIM KILAVUZU Makine Kapalıyken: LCD Ekranda üretici firma yazısı vardır. Sistem kapalıyken kazan üzerindeki motorlar 5, 6, 7 ve 8 numaralı düğmeler kullanılarak test

Detaylı

EVERTECH. EV-CSC200 Speed Dome Kontrol Ünitesi. Kolay Kurulum ve Kullanım Klavuzu

EVERTECH. EV-CSC200 Speed Dome Kontrol Ünitesi. Kolay Kurulum ve Kullanım Klavuzu EVERTECH EV-CSC200 Speed Dome Kontrol Ünitesi Kolay Kurulum ve Kullanım Klavuzu Uyarılar ve Ana Fonksiyonlar Güç Kaynağı DC12V güç kaynağı kullanılabilir.cihazı bağlamadan önce şehir elektrik şebekenizin

Detaylı

GW420. Kurutma Makinesi Bilgisayar Kullanım Klavuzu. Lütfen kurulumdan önce dikkatle okuyunuz.

GW420. Kurutma Makinesi Bilgisayar Kullanım Klavuzu. Lütfen kurulumdan önce dikkatle okuyunuz. GW420 Kurutma Makinesi Bilgisayar Kullanım Klavuzu Lütfen kurulumdan önce dikkatle okuyunuz. KATALOG Bölüm 1 Klavye Arayüzü... 1 Bölüm 2 Çalışma Talimatı... 2 1. Sistem Başlatma... 2 2. Parametre Ayarları...

Detaylı

AKSİYEL FAN HIZ KONTROL ÜNİTESİ

AKSİYEL FAN HIZ KONTROL ÜNİTESİ AKSİYEL FAN & HIZ KONTROL ÜNİTESİ SFW0S 300 BROŞÜR TEKNİK ÖZELLİKLER SALİKS SFW0S 300 Fan yaygın olarak pano ve server odaları, elekrik panoları gibi endüstriyel makine soğutmalarında, aynı zamanda yaşamsal

Detaylı

PERFORMANS ALANI n= 2900 1/dak

PERFORMANS ALANI n= 2900 1/dak PERFORMANS ALANI n= 2900 1/dak 700 600 500 400 300 200 100 50 40 30 20 10 5 1 1 5 10 20 30 50 100 200 300 500 Debi Q AÇIKLAMA Kuyu genişliği inç Seri Maksimum debisi m 3 /s Monofaze motor Kademe sayısı

Detaylı

Centronic MemoControl MC42

Centronic MemoControl MC42 Centronic MemoControl MC42 tr Montaj ve İşletme Talimatı Bellek Tuşları Aşağıdaki kişilere yönelik önemli bilgiler: Montaj elemanı / Elektrik teknisyeni / Kullanıcı Lütfen ilgili kişilere iletiniz! Bu

Detaylı

AKE GAZLI DÖNER TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU

AKE GAZLI DÖNER TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU AKE.370.502.01.02 GAZLI DÖNER TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU AKE.370.502.01.02 GAZLI DÖNER TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU 1 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ

Detaylı

HP SERİSİ POMPA KONTROL PANOLARI

HP SERİSİ POMPA KONTROL PANOLARI HP SERİSİ POMP KONTROL PNOLRI HP SERİSİ POMP KONTROL PNOSU GENEL ÖZELLİKLER KRM HP 1-34 POMP KONTROL PNOSU Pompa sistemlerinin kontrol ve korunmalarının elektronik olarak yapılması için tasarlanmıştır.

Detaylı

4-1. Ön Kontrol Paneli

4-1. Ön Kontrol Paneli 4-1. Ön Kontrol Paneli 1 Açma/Kapama(ON/OFF) Düğmesi.! Fan motoru termostat kontrollü olduğu için sadece soğutma gerektiğinde çalışır.! Su soğutma ünitesi otomatik kontrollüdür, sadece gerektiğinde çalışır.

Detaylı

Centronic UnitControl UC52

Centronic UnitControl UC52 Centronic UnitControl UC52 tr Montaj ve İs letme Talimatı Kumanda elemanlı tekli kontrol cihazı As ağıdaki kis ilere yönelik önemli bilgiler: Montaj elemanı / Elektrik teknisyeni / Kullanıcı Lütfen ilgili

Detaylı

Kullanım Uygulamaları Ön Görünüş. Dijital Ekran Mode Butonu Programlama Tuşu Sıcaklık Değiştirme tuşu ( - ) Sıcaklık Değiştirme tuşu ( +)

Kullanım Uygulamaları Ön Görünüş. Dijital Ekran Mode Butonu Programlama Tuşu Sıcaklık Değiştirme tuşu ( - ) Sıcaklık Değiştirme tuşu ( +) Kullanım Uygulamaları Ön Görünüş Dijital Ekran Mode Butonu Programlama Tuşu Sıcaklık Değiştirme tuşu ( - ) Sıcaklık Değiştirme tuşu ( +) Dijital Ekran Üzerindeki Bilgiler 1.Manuel Çalışma 2.Çalışma Fonksiyonları

Detaylı

SSM - 4 ORANSAL SERVOMOTOR SSM 4 TANITIM BİLGİLERİ :

SSM - 4 ORANSAL SERVOMOTOR SSM 4 TANITIM BİLGİLERİ : SSM - 4 ORANSAL SERVOMOTOR SSM 4 TANITIM BİLGİLERİ : SSM Serisi servo motorlar Era Ltd.Şti. ticari ürünüdür. Saha da çalışması için basit ve sorunsuz bir yapıya sahiptir. 4 Pinli bağlantı soketi ile, kolay

Detaylı

TES Dijital Toprak direnci ölçer TES-1700 KULLANMA KLAVUZU

TES Dijital Toprak direnci ölçer TES-1700 KULLANMA KLAVUZU TES Dijital Toprak direnci ölçer TES-1700 KULLANMA KLAVUZU TES ELECTRICAL ELECTRONIC CORP ı. GÜVENLİK BİLGİSİ Ölçü aleti ile servis ya da çalışma yapmadan önce aşağıdaki güvenlik bilgilerini dikkatle okuyunuz.

Detaylı

MST. SERİSİ kva 1-30 kva 3:3 FAZ 1:1 FAZ STATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ. Tüm Elektrikli Cihazlar için Güvenilir Statik Dizayn

MST. SERİSİ kva 1-30 kva 3:3 FAZ 1:1 FAZ STATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ. Tüm Elektrikli Cihazlar için Güvenilir Statik Dizayn MST SERİSİ 0-000 kva -0 kva : MEDİKAL ENDÜSTRİ ULAŞIM TOWER PF= 0.8 GÜÇ FAKTÖRÜ Service SERVİS ÖZELLİKLER Mikroişlemci Kontrollü Voltaj Regülasyonu Hassas Çıkış Voltaj Kontrolü Tristör ve SMPS Teknolojisi

Detaylı

HT 500 HT 500 01 HT 500 02 HT 500 03

HT 500 HT 500 01 HT 500 02 HT 500 03 LCD li Kablosuz Ev Otomasyon Kontrolleri Sadece ısıtma ve sadece soğutma ayarı ON/OFF Kontrol Ana Ünite 0 V (AC) A (SPDT) Oda Ünitesi V (DC) (x,v AA Alkaline pil) HT 00 HT 00 0 HT 00 0 HT 00 0 Kullanım

Detaylı

MW-350 Stand-Alone Şifre+Kart Okuyucu. Kullanım Kılavuzu. Kullanıma başlamadan önce mutlaka okuyunuz

MW-350 Stand-Alone Şifre+Kart Okuyucu. Kullanım Kılavuzu. Kullanıma başlamadan önce mutlaka okuyunuz MW-350 Stand-Alone Şifre+Kart Okuyucu Kullanım Kılavuzu Kullanıma başlamadan önce mutlaka okuyunuz MW-350 tek kapı için tasarlanmış Stand alone ve Wiegand çıkışlı şifreli kart okuyucudur. IP 68 standartda

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara uyulmalıdır. Aksi takdirde

Detaylı

Dalgıç pompaların yukarıda belirtilen avantajlarından faydalanabilmek amacıyla aşağıdaki noktalara dikkat edilmesinde fayda vardır.

Dalgıç pompaların yukarıda belirtilen avantajlarından faydalanabilmek amacıyla aşağıdaki noktalara dikkat edilmesinde fayda vardır. TEMİZ SU DALGIÇ POMPLARI İLE İLGİLİ GENEL BİLGİLER Dalgıç pompalar genellikle su temini, sulama ve sprinkler sistemleri, yeraltı sularının seviyesinin kontrolü ve ısı pompası uygulamalarındaki temiz veya

Detaylı

OTOMATİK KLİMA SİSTEMİ

OTOMATİK KLİMA SİSTEMİ OTOMATİK KLİMA SİSTEMİ Kabin içerisinin serinletilmesi ve ısıtılması işlemi, klima kontrol ünitesi tarafından kontrol edilir.klima kontrol ünitesi; kendisi ile bağlantılı olan parçaların sürat ve hareketleri

Detaylı

WT-02 HP KABLOSUZ ODA TERMOSTATI KULLANMA KILAVUZU

WT-02 HP KABLOSUZ ODA TERMOSTATI KULLANMA KILAVUZU WT-02 HP KABLOSUZ ODA TERMOSTATI KULLANMA KILAVUZU WT-02 HP, kablolu bağlantıya ihtiyaç duymadan, normal bir çalışma ortamında termostatla verici arasında 30 m.ye kadar radyofrekans iletişimi sağlayarak

Detaylı

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU ISITMA/SOĞUTMA OTOMASYON SİSTEMLERİ KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU MODEL NO.: TH1149 TH1149SA TH1149SB TH1149RF TH1149MSA TH1149MSB DİKKAT : Cihazı kullanmadan önce bu kılavuzu okuyun ve daha sonra gerekli

Detaylı

FUJI MICRO HIZLI DEVREYE ALMA KILAVUZU

FUJI MICRO HIZLI DEVREYE ALMA KILAVUZU FUJI MICRO HIZLI DEVREYE ALMA KILAVUZU KONTEK OTOMASYON A.Ş. BEYİT SOK. NO:27 YUKARI DUDULLU ÜMRANİYE / İSTANBUL 0216 466 47 00 (T) 0216 466 21 20 (F) www.kontekotomasyon.com.tr Sayfa 1 / 7 TUŞ FONKSİYONLARI

Detaylı

KATODİK KORUMA TRASFORMATÖR/REDRESÖR ÜİTESİ 2KR-12

KATODİK KORUMA TRASFORMATÖR/REDRESÖR ÜİTESİ 2KR-12 KATODİK KORUMA TRASFORMATÖR/REDRESÖR ÜİTESİ 2KR-12 FİHRİST Tek hat şeması 2 Kontrol modülü 3 Ünitenin tanımı 4-5 Çizimler 6-11 Ünitenin devreye alınması 12-19 Olağan çalışma ve periyodik kontrollar 20

Detaylı

!!! DİKKAT!!! Bu kılavuzu okumadan kurulum yapmayınız...

!!! DİKKAT!!! Bu kılavuzu okumadan kurulum yapmayınız... H-SVC10 Reaktif Enerji Regülasyonlu Endüktif yük sürücü. Bu kitapçık 1 Adet H-SVC10 Cihazı kullanımı ve montajıyla ilgili son kullanıcıya yönelik bilgiler içerir.!!! DİKKAT!!! Bu kılavuzu okumadan kurulum

Detaylı

AKE ELEKTRİKLİ TAŞ TABANLI FIRIN KONTROL KARTI KULLANIM KILAVUZU

AKE ELEKTRİKLİ TAŞ TABANLI FIRIN KONTROL KARTI KULLANIM KILAVUZU AKE.343.502 ELEKTRİKLİ TAŞ TABANLI FIRIN KONTROL KARTI KULLANIM KILAVUZU AKE.343.502 ELEKTRİKLİ TAŞ TABANLI FIRIN KONTROL KARTI KULLANIM KILAVUZU 1 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.RÖLE KARTI VE ÖLÇÜLERİ AKE.343.502

Detaylı

Aşırı Gerilim Koruyucuları Nötr-Toprak Stabilizatörleri TÜRKÇE TANITIM,MONTAJ VE KULLANIM KILAVUZU

Aşırı Gerilim Koruyucuları Nötr-Toprak Stabilizatörleri TÜRKÇE TANITIM,MONTAJ VE KULLANIM KILAVUZU Aşırı Gerilim Koruyucuları Nötr-Toprak Stabilizatörleri TÜRKÇE TANITIM,MONTAJ VE KULLANIM KILAVUZU UYARI! Montaj işlemine geçmeden önce kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyunuz. Bu kullanım kılavuzunun

Detaylı

yapılmış ve test edilmiştir. Böylece çabuk ve kolay montaj imkanı sağlanmaktadır. * Uzaktan izlemeli alarm panosu sesli ve görsel ikazlıdır.

yapılmış ve test edilmiştir. Böylece çabuk ve kolay montaj imkanı sağlanmaktadır. * Uzaktan izlemeli alarm panosu sesli ve görsel ikazlıdır. EN 12845 standardı Avrupa topluluğu ülkelerinin tamamında hayat koruma önlemleri ve sistemleri için belirli kuralları ve binalar ile endüstride kullanılan yangını önlemeye yönelik sabit sprinkler sistemlerinin

Detaylı

TRİSTÖR MODÜL SÜRÜCÜ KARTI (7 SEG) KULLANIM KILAVUZU AKE-PE-TMS-001

TRİSTÖR MODÜL SÜRÜCÜ KARTI (7 SEG) KULLANIM KILAVUZU AKE-PE-TMS-001 TRİSTÖR MODÜL SÜRÜCÜ KARTI (7 SEG) KULLANIM KILAVUZU AKE-PE-TMS-001 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara uyulmalıdır. Aksi takdirde

Detaylı

B2 KANTAR İNDİKATÖRÜ KULLANIM KILAVUZU

B2 KANTAR İNDİKATÖRÜ KULLANIM KILAVUZU Sürüm 1.0 ERTE Endüstriyel Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Adres Sakarya Cad. 142/A Balçova İZMİR TÜRKİYE Telefon +90 232 259 7400 Faks +90 232 259 3960 E-posta Web sitesi bilgi@erte.com.tr

Detaylı

MONOFAZE MİKROİŞLEMCİLİ REDRESÖR KULLANIM KILAVUZU

MONOFAZE MİKROİŞLEMCİLİ REDRESÖR KULLANIM KILAVUZU MONOFAZE MİKROİŞLEMCİLİ REDRESÖR KULLANIM KILAVUZU Cihazı Devreye Almadan Önce Kullanım Kılavuzunu Mutlaka Okuyunuz. CİHAZIN İLK KURULUMU Cihazınızı Koyacağınız Yerin Zemini Düz Olmalıdır. Cihazın Çalışacağı

Detaylı

B603 - B603B SERİSİ FREKANS KONTROLLÜ SÜRÜCÜLER KULLANMA KILAVUZU

B603 - B603B SERİSİ FREKANS KONTROLLÜ SÜRÜCÜLER KULLANMA KILAVUZU B603 - B603B SERİSİ FREKNS KONTROLLÜ SÜRÜCÜLER KULLNM KILUZU İÇERİK Sayfa BĞLNTI E KULLNIM BİLGİLERİ... 1 1.0 Elektriksel bağlantılar... 1 1.1 na terminal... 1 1.2 Kontrol devresi bağlantıları... 1 2.0

Detaylı

TEKNİK ÖZELLİKLER. Giriş Beslemesi. Giriş besleme voltajı. Motor Çıkışı. Motor gerilimi. Aşırı yük ve kısa devre korumalı.

TEKNİK ÖZELLİKLER. Giriş Beslemesi. Giriş besleme voltajı. Motor Çıkışı. Motor gerilimi. Aşırı yük ve kısa devre korumalı. 1 TEKNİK ÖZELLİKLER Giriş besleme voltajı Maks. güç harcaması Besleme koruması Motor gerilimi Motor çıkış akımı Motor kontrol şekli Motor koruması Encoder tipi Encoder çözünürlüğü Encoder voltajı Kumanda

Detaylı

BQ300 RF Röle Kontrol Ünitesi. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: 1.1 18.11.2015 BQTEK

BQ300 RF Röle Kontrol Ünitesi. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: 1.1 18.11.2015 BQTEK RF Röle Kontrol Ünitesi Kullanım Kılavuzu Doküman Versiyon: 1.1 18.11.2015 BQTEK İçindekiler İçindekiler... 2 1. Cihaz Özellikleri... 3 2. Genel Bilgi... 4 2.1. Genel Görünüm... 4 2.2 Cihaz Bağlantı Şeması...

Detaylı

BK 5000 Yüzey Blöf Kontrolörü Montaj ve Kullanım Kitapçığı

BK 5000 Yüzey Blöf Kontrolörü Montaj ve Kullanım Kitapçığı BK 5000 Yüzey Blöf Kontrolörü Montaj ve Kullanım Kitapçığı BK 5000 MKK v10.02-tr 1 İÇİNDEKİLER 1. ÖNEMLİ NOTLAR... 3 2. TANIMLAMA... 3 3. TEKNİK ÖZELLİKLER... 4 4. MONTAJ ve KABLOLAMA... 4 4.1. Montaj...

Detaylı

T150 MOTORLU SWG BAKIM VE KULLANIM KILAVUZU

T150 MOTORLU SWG BAKIM VE KULLANIM KILAVUZU T150 MOTORLU SWG BAKIM VE KULLANIM KILAVUZU 1 İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ TURNİKE GÜVENLİK TALİMATI TURNİKE KULLANIM TALİMATI T150 MOTORLU SWG TURNİKE TEKNİK ÖZELLİLERİ T150 MOTORLU SWG TURNİKE SİSTEM ÖZELLİKLERİ

Detaylı

Grundfos MP 204 Motor Koruma Ünitesi Pazar, 26 Aralık :37 - Son Güncelleme Cumartesi, 24 Aralık :36

Grundfos MP 204 Motor Koruma Ünitesi Pazar, 26 Aralık :37 - Son Güncelleme Cumartesi, 24 Aralık :36 Dalgıç pompalar çalıştığı ortam gereği diğer pompalara göre çok daha zor koşullar altında çalışmaktadır. Dalgıç pompalarda bir arızanın kullanıcıya olan maliyeti genellikle diğer pompalar ile kıyaslandığında

Detaylı

RKR-GTSXX96 Reaktif Güç Kontrol Rölesi

RKR-GTSXX96 Reaktif Güç Kontrol Rölesi RKR-GTSXX96 Reaktif Güç Kontrol Rölesi 1. GİRİŞ Alternatif akım devrelerinde kullanılan endüktif yüklerin (motor, transformatör vb.) ihtiyaç duyduğu reaktif güçlerin belirli teknikler kullanılarak karşılanması

Detaylı

SIGNO BARİYER BAĞLANTI ŞEMASI

SIGNO BARİYER BAĞLANTI ŞEMASI SIGNO BARİYER BAĞLANTI ŞEMASI Mekanik Montaj 1) Bariyerle gelen malzemeleri resim 1 de görüldüğü gibi kontrol edin. 2) Bariyerin kolunun sağa mı yoksa sola mı çalışacağını belirleyip yay yönünü kolun

Detaylı

TES Dijital Toprak direnci ölçer TES-1605 KULLANMA KLAVUZU

TES Dijital Toprak direnci ölçer TES-1605 KULLANMA KLAVUZU TES Dijital Toprak direnci ölçer TES-1605 KULLANMA KLAVUZU TES ELECTRICAL ELECTRONIC CORP ı. GÜVENLİK BİLGİSİ Ölçü aleti ile servis ya da çalışma yapmadan önce aşağıdaki güvenlik bilgilerini dikkatle okuyunuz.

Detaylı

Çıkış sinyali aktif notu

Çıkış sinyali aktif notu Kanal/Daldırma Sıcaklığı Sensörü Kanal uygulamalarında sıcaklığın ölçülmesi için aktif sensör (4...20 ma). Boru uygulamaları için de geçerli olan paslanmaz çelik veya pirinç thermowell ile birlikte. NEMA

Detaylı

Montaj ve Kullanma Talimatı. Vorteks Akışölçer

Montaj ve Kullanma Talimatı. Vorteks Akışölçer Akışkan Ölçme Sistemleri Montaj ve Kullanma Talimatı Vorteks Akışölçer Vorteks Akışölçer Tip : BVP ve BFP (Göstergesiz Çevirici) Rv : 00 1 İçindekiler 1.0 Genel Bilgi...3 2.0 Özellikler...4 3.0 Kullanma

Detaylı

DKG-190 AKÜ ŞARJ KONTROL CİHAZI TANITIM ÖZELLİKLER. DKG-190 Kullanım Kılavuzu V-1.1 (24.03.2015) -1-

DKG-190 AKÜ ŞARJ KONTROL CİHAZI TANITIM ÖZELLİKLER. DKG-190 Kullanım Kılavuzu V-1.1 (24.03.2015) -1- DKG-190 AKÜ ŞARJ KONTROL CİHAZI TANITIM DKG-190 telekom sistemlerinde kullanılan jeneratörlerin çalışma saatlerini azaltmak amacıyla tasarlanmış ileri teknoloji ürünü bir cihazdır. Cihaz kullanıldığı yerlerde

Detaylı

Protherm Leopard Kombi Arızaları

Protherm Leopard Kombi Arızaları PROTHERM ARIZA KODLARI Protherm F1 arıza kodu nedir! Cihazınızda Alev oluşmaması halinde F1 arıza kodu verir! Örneğin gaz girişinin olmamasından dolayı cihaz arızaya geçecektir ve F1 arıza kodu görüntülenecektir.

Detaylı

ART AC2 Standalone Kart Okuyucu

ART AC2 Standalone Kart Okuyucu ART AC2 Standalone Kart Okuyucu ART AC2 Standalone kart okuyucuya ait genel bilgiler, montaj, kablolama, programlama bilgileri ve teknik özellikleri hakkında detaylı açıklama. www.artelektronik.com pazarlama@artelektronik.com

Detaylı

3 Fazlı Yumuşak Yol Verici Ve Motor Kontrol, Koruma Cihazı KULLANMA KILAVUZU

3 Fazlı Yumuşak Yol Verici Ve Motor Kontrol, Koruma Cihazı KULLANMA KILAVUZU 3 Fazlı Yumuşak Yol Verici Ve Motor Kontrol, Koruma Cihazı KULLANMA KILAVUZU İçindekiler Bölüm 1... Genel Bilgi Bölüm 2... İlk Bakışta CX-10 Bölüm 3...Montaj ve Bağlantılar Bölüm 4...Menü Tanıtımı Bölüm

Detaylı

elektrikli ısıtıcılar electric heaters KURULUM TALİMATI PLASTİK ELEKTRİKLİ ISITICI Elektrikli ısıtıcıyı resimde gösterilen şekilde, içerisinde daima su bulunmasını temin etmek üzere, yatay olarak monte

Detaylı