TANITIM DOSYASI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "444 79 53 TANITIM DOSYASI"

Transkript

1 TANITIM DOSYASI

2 FSB TEKNOLOJİ A.Ş. HAKKINDA Fsb Teknoloji A.Ş yılından beri hizmet vermektedir. Bünyesinde birçok hizmeti sunan firmamız anahtar teslim çözümler sunmaktadır. Rakamlarla Firmamız : 5200 Bireysel Müşteri 940 Kurumsal Müşteri 150 Web Sunucusu 8000 Alan Adı 720 Web Tasarım Toplamda Web Sitesi barındırıyoruz.

3 FİRMAMIZDAN GÖRÜNÜM

4 FİRMAMIZDAN GÖRÜNÜM

5 FİRMAMIZDAN GÖRÜNÜM

6 FİRMAMIZDAN GÖRÜNÜM

7 FİRMAMIZDAN GÖRÜNÜM

8 BAZI REFERANSLARIMIZ

9 HİZMETLER Alan adı tescili Web hosting hosting Sunucu kiralama ve barındırma Güvenlik ürünleri Toplu sms ve toplu mail Web tasarım E-Ticaret Sosyal medya hizmetleri Seo ( Arama motoru optimizasyonu) Google hizmetleri Yerinde bakım ve destek hizmetleri Yedekleme hizmetleri Bilgisayar ve yan ürün grupları satışı Reklam ve Tanıtım hizmetleri

10 ALAN ADI TESCİLİ Bir web sitesi sahibi olabilmeniz için öncelikle bir alan adına ( domain) sahip olmanız gerekmektedir. Firmamız 10 yıldır alan adı tescilini online olarak yapabilmektedir. Alan adının tescili sonrası yönetimini bizden bağımsız olarak yapabilmektesiniz. Alan adları yıllık olarak tescil edilmektedir. Her yılın sonunda yenileme ücreti ödenmesi gerekmektedir. Google arama kriterlerinde bir alan adının tescil süresinin ne kadar uzun olduğu önem arz etmektedir. Örneğin alan adınızı yıllık yenilemek yerine yıl gibi sürelerde tescil etmeniz arama motorlarında size fayda sağlayacaktır. Alan adı alırken mümkün olabilen tüm uzantıların da alınması çok önemlidir. Aynı domain için farklı uzantıların alınabileceği gibi bir tehlike her zaman vardır. Günümüzde alan adı ticareti ciddi bir pazar haline gelmiştir. Hem.tr uzantılı hem de global uzantıların tamamını sizin için tescil etmekteyiz.

11 WEB HOSTING Alan adı tesciliniz sonrasında web sayfanızın barındırılacağı bir dosya yükleme alanına sahip olmanız gerekmektedir. Hosting adı verilen hizmet ile bir web sitesini yayınlamak mümkün olmaktadır. Firmamız 2015 itibari ile den fazla web hosting paketini yönetmektedir. Hosting paketlerini sitenizin yapısına uygun olacak şekilde belirlemeniz gerekmektedir. Örneğin.Net ile yapılan bir web sitesini Linux hosting paketinde çalıştırmanız mümkün değildir. Bunun yanında, hosting paketinin açılacağı sunucunun da özelliklerinin iyi olması gerekmektedir. Fsb Teknoloji olarak sahip olduğumuz sunucuların tamamı Dell, Hp, Fujitsu ve Supermicro markalarından oluşmaktadır. Alan adında olduğu gibi hosting paketleri de en az bir yıl olarak alınabilmektedir. Uzun süreli olarak da hizmet alınması mümkündür. Hosting hizmetleri paylaşımlı sunuculardan verilmektedir. Site yapısına ve ziyaretçi sayısına göre paylaşımsız hosting hizmeti almanız da mümkündür.

12 HOSTING Bir hosting paketi aldığınızda mail hizmetini de almış oluyorsunuz. Ancak paylaşımlı sunuculardan alınan hosting paketlerinde çoğu zaman mail sorunları yaşanmaktadır. Bunun sebebi aynı sunucuda birçok sitenin olması ve her site üzerinden atılan maillerin bir süre sonra sunucu ip lerini kara listelere sokmasıdır. Böyle bir durumda sağlıklı bir mail trafiği sağlanamıyor. Kurum olarak attığınız yada size gelecek maillerde sorunlar yaşamaya başlıyorsunuz. Fsb teknoloji olarak yıllar boyunca edindiğimiz tecrübeler bize mail hizmetinin farklı bir platformdan verilmesinin zorunlu olduğunu göstermiştir. Özel olarak yapılandırılmış ve sadece mail hizmeti için konfigüre edilmiş mail hosting paketlerimiz ile sorunsuz mail kutularına sahip olabilirsiniz. Sorunsuz mail alışverişi için mail hosting paketlerimizi mutlaka almanızı öneriyoruz.

13 SUNUCU HİZMETLERİ Kurumunuza ait site yada siteleri paylaşımlı hosting yerine size özel sunucularda barındırmanız önerdiğimiz bir hizmettir. Böylece bir çok riski ortadan kaldırmış olursunuz. Sunucu hizmetlerimiz kiralama ve barındırma şeklinde olmaktadır. Kabinlerimizde bize ait sunucuları kiralayabilir yada kendi sunucunuzun bizim kabinlerimizden hizmet almasını sağlayabilirsiniz. Sunucu hizmetleri yıllık sözleşme ile alınabilmektedir. Ödemeleri aylık olarak yapabilirsiniz. Türkiye de İstanbul, Bursa, İzmir ve Denizli, yurtdışında ise Amerika, Almanya, Hollanda, Fransa, İngiltere ve Hindistan olmak üzere tam 10 farklı lokasyondan sunucu hizmeti sunuyoruz. Sunucunuzun kurulması ve istediğiniz şekilde konfigüre edilmesi mümkündür. Bunu bizim ekibimiz ile yapabilirsiniz. Sunucu hizmetlerimiz fiziksel ve sanal olmak üzere iki farklı şekilde sunulmaktadır. Yüksek veri akışı ve trafiği gerektiren uygulamalar için fiziksel sunucuları tercih etmeniz önerilir. Sanal ve cloud sunucuları da başlangıç aşamasında tercih edebilirsiniz.

14 GÜVENLİK ÜRÜNLERİ Google aramalarında güvenlik sertifikası ve diğer güvenlik ürünlerini alan sitelerin sıralamada daha üste çıktığı görülmektedir. Web sitenize gelen ve giden tüm veri trafiğinin şifrelenmesi, sitenizin sürekli olarak saldırılara karşı korunduğu bir çok güvenlik uygulamasını hizmetinize sunuyoruz. Sitenizin statik ip üzerinden yayın yapması ve aynı zamanda bir SSL sertifikasına sahip olması gereklidir. SSL Sertifikaları çok fazla çeşitlilik göstermektedir. Bu ürünler sitenize herhangi bir zarar gelmesi durumunda çeşitli miktarlarda ücret ödeyeceklerini taahhüt etmektedirler. Sitenizin yapısına ve içeriğindeki uygulamalara göre en doğru sertifika seçimi için sizlere yardımcı oluyoruz. Dünya markası güvenlik ürünlerinin aracı kurumlar olmaksızın direkt olarak bayiliğini yapan firmamız, 50 den fazla güvenlik ürününü sizlere en uygun fiyatlar ile ulaştırmaktadır. Statik ip, sertifika, kurulum ve teknik desteği de içeren ve yıllık sadece 105 tl den başlayan sertifika çözümlerimizi mutlaka incelemenizi tavsiye ediyoruz.

15 TOPLU SMS VE MAIL Toplu sms ve mail ihtiyaçlarınız içinde firmamızın çözümleri vardır. ve web sitelerimizden ilgili paketlerimizi inceleyebilirsiniz. Toplu sms hizmetlerimizde isterseniz numara üzerinden yada belirleyeceğiniz bir başlık ile istediğiniz sayıda sms i çok basit bir şekilde atabilirsiniz. İşlemlerinizi hızlıca yapabileceğiniz son derece kullanışlı ve raporlamada sunan sms panelimiz mevcuttur. Bize bağlı olmaksızın istediğiniz her zaman iletilerinizi topluca gönderebilirsiniz. Toplu mail için de yine son derece gelişmiş yönetim panelimiz ile sorunsuz ve hızlı bir şekilde duyurularınızı, kampanyalarınızı yada bilgilendirme maillerini mail listelerinize gönderebilirsiniz. Gelişmiş raporlama sistemine sahip toplu mail kontrol panelimizden, maillerin ulaşıp ulaşmadığı, kaç kişinin mailleri açtığı, ne zaman ve hangi coğrafyadan açtığı, mail metninde en çok ilgilenilen kısımlara kadar birçok gelişmiş raporlama verilerine erişebilmektesiniz. Üstelik sizin için hazırlamış olduğumuz mobil uyumu da olan birçok hazır şablon ile çok kısa sürede mail template hazırlamanız da mümkün olmaktadır.

16 WEB TASARIM Web siteniz kurumunuzun tüm dünyaya açılan yüzü ve sizi en detaylı bir şekilde anlatan bir mecradır. Maalesef ülkemizde web sitesine gerekli özen ve ciddiyet gösterilmemektedir. Birçok kurum basit tasarımlar ve profesyonellikten uzak sistemler ile sitelerini hazırlatmaktadır. Web sitenizin günümüz teknolojisine uygun olması, tarayıcı uyumluluğunun olması hatta mobil uyumunun da olması artık kayıtsız kalınamayacak bir gerçektir. Müşterinin talepleri ve bütçesine göre mutlaka bir çözümümüz bulunmaktadır. Fsb Teknoloji genel olarak orijinal(kuruma özel) web sitesi çalışmalarının yapılmasını müşterilerine tavsiye etmektedir. Sayfanızın çiziminden kodlamasına kadar alacağınız tüm hizmetleri ve talep etmeniz halinde size özel yazılacak yönetim paneline kadar tüm çalışmaları ihtiyaçlarınıza özel olarak hazırlıyoruz. Ucuz çözümler ile site sahibi olmak da elbette mümkündür. Ancak site şablonunuzun başka bir çok yerde kullanıldığını gördüğünüzde kurumunuzun yaşayacağı itibar kaybını da unutmayınız. Fsb Teknoloji olarak size; orijinal çizim, orijinal metinler, orijinal kodlama ve orijinal bir yönetim paneli sunuyoruz.

17 E-TİCARET Üretim yada aracılık yapan bir firmaysanız hatta tek bir ürün bile satıyorsanız bunu geniş çevrelere pazarlamanın en etkili yolu bir elektronik ticaret platformu kurmaktır. Bir dükkan açıp sadece belirli bir çevredeki müşterilere hitap etmek yerine bir e-ticaret sitesi açarak tüm dünyaya açılan bir mağaza sahibi olabilirsiniz. En önemli markaların bayiliklerini alarak herhangi bir stok yapmadan ciddi bir pazara sahip olmanız mümkün. Bunun için kuracağınız e-ticaret altyapısının en başından iyi bir şekilde planlanması ve projelendirilmesi gerekmektedir. Fsb Teknoloji öncelikle ne gibi bir ürün yada ürün grubu satacağınızı, beklentilerinizi ve isteklerinizi analiz ederek size en uygun e-ticaret altyapısını hazırlamaktadır.

18 SOSYAL MEDYA HİZMETLERİ Sosyal medyada yer almak artık tüm kurumlar için zaruri hale gelmiştir. Birçok marka ürünlerini sosyal medya üzerinden tanıtıp satışlarını artırmanın yollarını aramaktadır. En aktif sosyal medya mecralarında kurumunuzun tanıtımı ve sonuç almaya yönelik çözümleri sizin için araştırıp kısa sürede sosyal medyada bilinirliğinizi artırıyoruz. En önemli mecralar olan ; Facebook Twitter Google Plus Youtube İnstagram gibi ve bu listeye ilave edilebilecek diğer sosyal medya mecralarında etkili bir oyuncu olmanızı sağlayabiliriz.

19 SEO( ARAMA MOTORU OPTİMİZASYONU) Artık sayıları çok fazla olmayan önemli birkaç arama motoru bulunuyor. Bunlar içinde de en önemlisi Google. İnsanlar bir şeyi aramak istediği zaman başvurduğu ilk yöntem genel olarak Google üzerindeki sonuçlara bakmak. Kurumlar için; sonuçlara bakarken de en önemli kriter üst sıralarda olmaktan geçiyor. Normal olarak arama yapan herkes öncelikle üst sıralara bakarak aşağı doğru sonra diğer sayfalara bakıyor. Bu noktada sitenizin ilk sayfada ve ilk sayfanın da üst sıralarında çıkması büyük bir önem arz ediyor. Artık firmalar bu rekabet için çok büyük rakamlar harcamak zorunda kalıyor. Eğer sattığınız hizmet ve ürün ile ilgili potansiyel anahtar kelimelerde ilk sayfada iseniz bu durum kazancınızı da ciddi oranda artıracaktır. Fsb Teknoloji olarak seo hizmetlerimiz ile firmanızın çok daha iyi yerlere gelmesini sağlıyoruz. Seo işlemleri süreklilik arz eden ve devamlı olarak üzerinde çalışılması gereken bir durumdur. Rakipleriniz ile rekabet edebilmeniz için mutlaka seo hizmetlerimizi incelemenizi tavsiye ediyoruz.

20 GOOGLE HİZMETLERİ Google tarafında üst sıralara çıkmanın tek yolu seo yaptırmak değildir. Bazen seo hizmetlerine ayıracağınız bütçeyi ücretli reklamlara vererek te sürekli üst sıralarda olmanız mümkündür. Google adwords ve remarketing hizmetlerimiz ile belirlediğiniz anahtar kelimelerin bir çoğunda ilk sayfalarda çıkmanız mümkün olmaktadır. Adwords ile sitenize çektiğiniz ziyaretçilere, remarketing ile sürekli olarak reklamlarınızı göstermeniz mümkündür. Etkili sonuç alabilmek için her ikisini de yapmakta büyük önem vardır. Örneğin bir anahtar kelime için kullanıcı sizin reklamınızı tıklayıp sitenize geldiği zaman, eğer remarketing çalışmanızda varsa, bu kullanıcı haber okurken video izlerken vb. Birçok mecrada sizin görsel reklamlarınız(banner) da görecektir. Bu durum sizin marka değerinizi ve itibarınızı ciddi oranda artıracaktır.

21 YEDEKLEME HİZMETLERİ Gerek web siteniz gerekse lokal ortamlarınızdaki verilerin düzenli olarak yedeklenmesi gerekmektedir. Günümüzde en önemli sorunlardan birisi de veri kaybıdır. Siz web sitenizi hiç yedeklememiş ya da ilgili firmadan yedekleme için taahhüt almamışsanız her zaman risk altındasınız demektir. Bunun yanında lokal bilgisayarlarınızı aynı bilgisayar içine hatta sistemin bulunduğu diske yedekliyorsanız verilerinizin güvende olduğunu söyleyemezsiniz. Lokal ortamlarınızda bilgisayarlarınızdaki tüm verileri harici yedekleme ünitelerine yedeklemeniz gerekmektedir. Bu işlemde aslında tam olarak bir çözüm değildir. Yaanabilecek herhangi bir hırsızlık, yangın, doğal afet vb. gibi durumlara karşı, yedeklerinizin kurumunuz haricindeki bir lokasyona periyodik olarak aktarılması gerekmektedir. Bu hizmetlerinin tamamını sizin yapınızı ve ihtiyaçlarınızı analiz ettikten sonra vermekteyiz.

22 BİLGİSAYAR ÜRÜNLERİ Firmamızın birçok bilgisayar ürünü için bayiliklerimiz bulunmaktadır. Kurumunuzun ihtiyaç duyacağı bir çok ürün için en uygun teklifleri sunabiliyoruz. Bunun yanında ürünlerinizi adresinize teslim ediyor, kurulumlarını da yapıyoruz. Özellikle toplu alımlar ve altyapı değişiklikleri gibi durumlarda projelendirme yaparak gereksiz maliyetlerden kurtulmanızı ve en doğru çözümü en ekonomik ve kaliteli olarak size nasıl sunabileceğimizi anlatıyoruz. Birçok resmi ve özel kuruma bu noktada hizmet veren firmamız bu hizmet kaleminde de çözüm ortağınız olmayı taahhüt etmektedir.

23 REKLAM VE TANITIM İç ve dış cephe reklamları, kurumsal kimlik ve diğer basılı dökümanlar ile promosyon hizmetlerine varana kadar bir çok tanıtım işlerini projelendirebiliriz. Özellikle reklam, tanıtım, promosyon ve baskı hizmetlerinin her biri için farklı bir firma ile muhatap olma zahmetinden sizi kurtarıyoruz. Bu hizmet kalemlerinin her biri için sektördeki en önemli firmalar ile olan çalışmalarımız ile daha uygun fiyata hizmet almanız mümkün olabilmektedir. Örneğin siz bir promosyon için bu hizmeti veren firmalara gittiğinizde alacağınız fiyatlar muhtemelen bizim vereceğimiz fiyatların üstünde olacaktır. Tek bir firma ile muhatap olmak ve gereksiz zaman ve para kaybı yaşamamak için reklam ve tanıtım faaliyetlerinizde bizi tercih edebilirsiniz.

TANITIM DOSYASI. Fsb Teknoloji Bilişim Grafik Tasarım Reklam Danışmanlık Tic. A.Ş. Ziyabey Caddesi Sokak No: 4/A Balgat, Çankaya / Ankara

TANITIM DOSYASI. Fsb Teknoloji Bilişim Grafik Tasarım Reklam Danışmanlık Tic. A.Ş. Ziyabey Caddesi Sokak No: 4/A Balgat, Çankaya / Ankara TANITIM DOSYASI Ziyabey Caddesi 1413. Sokak No: 4/A Balgat, Çankaya / Ankara FSB TEKNOLOJİ A.Ş. HAKKINDA 2006 yılında kurulan Fsb Teknoloji A.Ş., müşteri odaklı teknoloji çözümleri sunmaktadır. Müşteri

Detaylı

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu?

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Mobil Şubenizi Açın İşlerinizi Kolaylaştırın! www.mobilsubem.com Mobil Şubeniz Her an Yanınızda! Bu E-Kataloğumuzda Mobil Şubem Hizmetlerinin genel bir tanıtımını bulabilirsiniz.

Detaylı

Consulting & Internet Services. BiZ, TASARIM, WEB YAZILIM & YENiLiKÇi internet ÇÖZÜMLERi üretiyoruz. www.doublesolution.com - info@doublesolution.

Consulting & Internet Services. BiZ, TASARIM, WEB YAZILIM & YENiLiKÇi internet ÇÖZÜMLERi üretiyoruz. www.doublesolution.com - info@doublesolution. Consulting & Internet Services BiZ, TASARIM, WEB YAZILIM & YENiLiKÇi internet ÇÖZÜMLERi üretiyoruz - info@doublesolution.com WEB SiTESi TASARIMI Firmanıza özel LOGO ve KURUMSAL KiMLiK çalışmaları yapıyoruz

Detaylı

Sanal dünyada sağlıklı çözümler için...

Sanal dünyada sağlıklı çözümler için... Sanal dünyada sağlıklı çözümler için... http://www.okaynet.net MERHABA OkayNet Bilişim Hizmetleri olarak iş yerinizi yeniden inşa ediyoruz. Duvarlarınızı yıkıyor, çerçevelerinizi değiştiriyor ve masalarınızı

Detaylı

SEO ve Sosyal Medya Tanıtım Semineri SEMİNER SÜRESİ 2 SAAT BİLGİYAZAN YAZILIM EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

SEO ve Sosyal Medya Tanıtım Semineri SEMİNER SÜRESİ 2 SAAT BİLGİYAZAN YAZILIM EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ SEO ve Sosyal Medya Tanıtım Semineri SEMİNER SÜRESİ 2 SAAT BİLGİYAZAN YAZILIM EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ Eğitim Ücreti: Ücretsiz Eğitim Programının Amacı: SEO Sosyal Medya Dijital Pazarlama Sanatı

Detaylı

Web siteleri için en önemli

Web siteleri için en önemli WEB TASARIM Web siteleri için en önemli konuların başında, özgün ve kullanıcıya hitap eden tasarım ile modern yazılımın uyumu gelir. İDA Consulting olarak yaptığımız web projelerinde, istekleriniz ve yönlendirmelerimizle

Detaylı

DİJİTAL PAZARLAMA. İnternet çağının yeni pazarlama yöntemi

DİJİTAL PAZARLAMA. İnternet çağının yeni pazarlama yöntemi DİJİTAL PAZARLAMA İnternet çağının yeni pazarlama yöntemi DİJİTAL ÇAĞ Dijitalleşme süreci internetin günlük hayatımıza girmesi ile başladı. Bu ilk dönemde şirketler tek taraflı iletişim sağlayan kurumsal

Detaylı

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir.

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital Pazarlama, rekabet avantajı için yeni kaynaklara ulaşımı

Detaylı

E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri

E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri Ürün Sitesi www.eticaretkiti.com Ürün Fiyatları 1797 TL - 2397 TL - 3497 TL Satış Başına Kazanç %20 Satış Oranı Satış Ortaklığı Başvuru Satış Artıran Etkenler

Detaylı

AJANS SUNUMU.

AJANS SUNUMU. AJANS SUNUMU SİZİN İÇİN NELER YAPIYORUZ! WEB SİTE TASARIMI WEB SİTE YAZILIMI SOSYAL MEDYA İÇERİK YÖNETİMİ E-TİCARET YÖNETİMİ SEO DİJİTAL MEDYA REKLAMLARI E-POSTA PAZARLAMA Pazarlama ürettiğiniz şey neyse,

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. AdresGezgini A.Ş. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme Bölgesi nde

Detaylı

ĐNTERNET DANIŞMANI. Çok Daha KOLAY. Đnternet. Đle,

ĐNTERNET DANIŞMANI. Çok Daha KOLAY. Đnternet. Đle, ĐNTERNET DANIŞMANI Đle, Đnternet Çok Daha KOLAY Biz kimiz? 1992 yılından bu yana önde gelen teknoloji, internet ve medya projelerine imza atmış olan grubumuz, 2001 de, tüm şirketleriniđnternet Holding

Detaylı

Your Digital Agency in Europe. Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri

Your Digital Agency in Europe. Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri Paragon Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri Hakkımızda DENEYİM Rakipsiz YARATICILIK Takip edilen YENİLİKLER Biz Kimiz? ParagonTasarım dijital medya alanında hizmet veren İstanbul merkezli bir tasarım

Detaylı

Sosyal Medya Uzmanlığı Ders Programı

Sosyal Medya Uzmanlığı Ders Programı Sosyal Medya Uzmanlığı - Müfredat // Ders Saati: 48 Saat Orhan Akkuş - Sosyal Beyin 23 Ocak 2015 Sosyal Medya Uzmanlığı Ders Programı Sosyal Medyada Uzmanı Nedir? Ne İş yapar? Ders Saati ( 2 Saat) Giriş

Detaylı

Hulusi Altunyurt. İletişim Bilgileri. Kişisel Bilgiler. Özet Bilgi. İş Tecrübeleri 1 / 6. Firmanız için; Sunucu Yönetimi

Hulusi Altunyurt. İletişim Bilgileri. Kişisel Bilgiler. Özet Bilgi. İş Tecrübeleri 1 / 6. Firmanız için; Sunucu Yönetimi İletişim Bilgileri Hulusi Altunyurt E-Posta Adresi drkcrs@hotmail.com Doğum Tarihi 09/04/1990 Telefon 90 (543) 711 16 11 Adres Türkiye - Ankara - Etimesgut Web Sayfam www.altunyurt.com Kişisel Bilgiler

Detaylı

Biz Kimiz? www.atluniversal.com

Biz Kimiz? www.atluniversal.com Web Tasarım İçin... Biz Kimiz? ATL Universal, çeşitli sektörler için internet yazılımları geliştirerek profesyonel web siteleri yapan bir web tasarım rmasıdır. Bizi ayıran farklılığımız geliştirdiğimiz

Detaylı

YVM MEDYADİJİTALPAZARLAMA

YVM MEDYADİJİTALPAZARLAMA YVM MEDYADİJİTALPAZARLAMA YVM MEDYA CREATIVE AJANS info@yvmedya.com SUNDUĞUMUZ ÇÖZÜMLER MARKA DEĞERİNİZ BİZİMLE YÜKSELSİN Şirketlerin sosyal medyayı aktif olarak kullanımı ve kurumsal bir kimlik oluşturması

Detaylı

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur.

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur. 2002 2005 2008 2011 2014 2016 Adjans Kimdir Dijital reklam ajansı olan Adjans, 2002 yılında dijital dünya sektörüne giriş yapmış ve sektörde hızla yükselerek adını duyurmuş prestijli bir kuruluştur. Markanızı

Detaylı

Aydın MENEK blog@aydinmenek.com.tr

Aydın MENEK blog@aydinmenek.com.tr Aydın MENEK blog@aydinmenek.com.tr Gerek birey gerekse kuruluşların, standartları belirli iletişim ağları üzerinden ses, video, yazılı metin vb verilerin iletişimi ile fiziksel değiş-tokuş işlemi yapmadan

Detaylı

MediaClick Web Tasarım Hakkında

MediaClick Web Tasarım Hakkında MediaClick Web Tasarım Hakkında MediaClick, Gen Medya A.Ş. bünyesinde yer alan, Bütünleşik Dijital İletişim Ajansı dır. Biz bu kelimeyi özellikle kullanıyoruz. Zira, bir web projesinin başarısının sadece

Detaylı

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz.

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI BİZ KİMİZ? Başarı Bilişim, web sitesi tasarımı ve dijital pazarlama konularında 18 yılı aşan tecrübe

Detaylı

İNOVANKA TANITIM DOKÜMANI. Dijital Dünya da zirveyi arzulayan işletmelerin adresi

İNOVANKA TANITIM DOKÜMANI. Dijital Dünya da zirveyi arzulayan işletmelerin adresi İNOVANKA TANITIM DOKÜMANI Dijital Dünya da zirveyi arzulayan işletmelerin adresi Türksat ın Tercihi İnovanka Türksat A.Ş, Kablo Tv, Uydu Net, E-devlet sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlarına tarafımızca

Detaylı

E-Pazaryeri yazılımı ile sınırsız mağazalar oluşturabilir ve sınırsız ürün sa şı yaparak komisyon ve reklam geliri elde edebilirsin. C2C 6.

E-Pazaryeri yazılımı ile sınırsız mağazalar oluşturabilir ve sınırsız ürün sa şı yaparak komisyon ve reklam geliri elde edebilirsin. C2C 6. E-Ticaret Tüke ciden Tüke ciye E-Ticaret Türkiye nin ilk ve tek c2c e caret yazılımı ile yüksek nitelikli c2c e caret siteleri oluştur. Sana uygun e caret pake ile şimdi e-pazaryerini kur. Sa n almak için

Detaylı

Google Adwords Reklam Stratejileri ve Markalar İçin Önemi

Google Adwords Reklam Stratejileri ve Markalar İçin Önemi Google Adwords Reklam Stratejileri ve Markalar İçin Önemi Türkiye de İnternet Kullanımı Potansiyel Müşterileriniz Artık Size İnternet Üzerinden Ulaşıyor Amacınız işletmenizin daha fazla ulaşılır olmasını

Detaylı

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. Global All-Star Ödülü kazandı. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme

Detaylı

JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi

JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi JetMail JetMail, düzenli yaptığınız E-Mail gönderimlerinizi hedef kitlenizin önemsiz kutusundan çıkartarak gerçek bir satış aktivitesine dönüştürür. E- Mail

Detaylı

YAZTEK RENTACAR SİSTEMİ V1 SİSTEM ÖZELLİKLERİ

YAZTEK RENTACAR SİSTEMİ V1 SİSTEM ÖZELLİKLERİ YAZTEK RENTACAR SİSTEMİ V1 SİSTEM ÖZELLİKLERİ Blok Yapısı Sitede Sağ Altta Bulunan Kampanyalı Araçlar-En Çok Kiralananlar-Bizim Seçtiklerimi Alanlarını Silebilir Yerine Yenisini Oluşturabilirsiniz Açtığınız

Detaylı

Dijital Katalog Nedir?

Dijital Katalog Nedir? Dijital Katalog Nedir? Dijital Katalog, Dijital ortamda eskimeyen, yıpranmayan, daima renkli ve interaktif kalan bir Online Katalog olarak özetleyebiliriz. Dijital Katalog ile Ürünlerinizi, Hizmetlerinizi

Detaylı

Tıklamadan duramayan, Gelişmeden ilerlemeyen, Tüm hayaller gerçekleştirmek içindir diyen, Tutkuyla çalışan, Samimi, FİKİR Teknoloji delisi İLERLEYİŞ

Tıklamadan duramayan, Gelişmeden ilerlemeyen, Tüm hayaller gerçekleştirmek içindir diyen, Tutkuyla çalışan, Samimi, FİKİR Teknoloji delisi İLERLEYİŞ CLICO HAKKINDA Bilgisayarlarını sektöre heyecanla açan Clico, Tıklamadan duramayan, Gelişmeden ilerlemeyen, Tüm hayaller gerçekleştirmek içindir diyen, Tutkuyla çalışan, Samimi, FİKİR Teknoloji delisi

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

Ajans Sunumu İstanbul, 2015

Ajans Sunumu İstanbul, 2015 Ajans Sunumu İstanbul, 2015 Biz Kimiz? Dijital dünyanın afacanları, sorunlarınızın çözüm ortaklarıyız. Minik ofisimize sığdırdığımız kocaman dünya ile deli dolu, enerjik bir ekibiz. Tüm bu enerjimizi,

Detaylı

YAZTEK ŞİRKET TANITIM SİSTEMİ V2 SİSTEM ÖZELLİKLERİ

YAZTEK ŞİRKET TANITIM SİSTEMİ V2 SİSTEM ÖZELLİKLERİ YAZTEK ŞİRKET TANITIM SİSTEMİ V2 SİSTEM ÖZELLİKLERİ Çoklu Dil Desteği Panelden Dil Özelliği Açma/Kapama Dil Dosyaları Editleyerek Farklı Dillere Çevirebilirsiniz.Kendiniz Dil Dosyası Yapabilirsiniz. Tek

Detaylı

Dijital Pazarlama Türkiye de ve dünya çapında markanızın tüm dijital platformlarda yapılacak pazarlama faaliyetlerinin tümü SEO (arama motoru optimizasyonu), SEM (arama motoru pazarlaması), influencer

Detaylı

DESKPORT. Bilișim Hizmetleri. 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu

DESKPORT. Bilișim Hizmetleri. 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu info@deskport.net BİZ KİMİZ? Biz Kimiz? Deskport Bilişim ekibinin karakteristik özellikleri olan; özgüven, çalısma azmi, tecrübe ve liderlik vasıflarımızla amacımız, müşterilerimizi

Detaylı

Dijital Pazarlama Türkiye de ve dünya çapında markanızın tüm dijital platformlarda yapılacak pazarlama faaliyetlerinin tümü SEO (arama motoru optimizasyonu), SEM (arama motoru pazarlaması), influencer

Detaylı

Web Tasarım. Web Tasarım Proje Süreci. Demo Çalışması

Web Tasarım. Web Tasarım Proje Süreci. Demo Çalışması Web Tasarım Gelişen internet teknolojileri ile birlikte firmalar, kişiler, çeşitli kuruluşlar veya çeşitli organizasyonlar web tasarım dünyasında yer kapma yarışını hızlandırıyorlar. Bu yarışta yer alabilmek

Detaylı

www.signaturebrand.com.tr SIGNATUREBRAND ALL ABOUT BRAND SIGNATURE BRAND Marka potansiyellerini açığa çıkaran stratejisi sağlam yaratıcı marka danışmanlık hizmetleri sunan Signature Brand, trend olan pazarlama

Detaylı

Dijital Pazarlama Ajansı

Dijital Pazarlama Ajansı Ocak 2018 Strateji ve Hizmetler Dijital Pazarlama Ajansı Eda Kara Marketing Director Reklam taktikleri ve dijital çözümler İçindekiler 4 01 Hakkımızda Naapsak Sosyal Medya Ajansı hakkında merak 04 Müşteriler

Detaylı

B2C E-Ticaret. İşletmeden Tüke ciye E-Ticaret. Sa n almak için yardım alın STANDART AVANTAJLI PROFESYONEL

B2C E-Ticaret. İşletmeden Tüke ciye E-Ticaret. Sa n almak için yardım alın STANDART AVANTAJLI PROFESYONEL B2C E-Ticaret İşletmeden Tüke ciye E-Ticaret B2c e caret modeli son kullanıcıya direk ürün sa şı yapabilmeni sağlayan e caret türüdür. Yüksek kapasiteli b2c e caret yazılımları ile kaliteli ve sorunsuz

Detaylı

OTOMATİK SEO ÜST SIRALARA YÜKSELİN

OTOMATİK SEO ÜST SIRALARA YÜKSELİN OTOMATİK SEO ÜST SIRALARA YÜKSELİN Otomatik SEO hizmetimiz sayesinde belirleyeceğiniz SINIRSIZ anahtar kelime için AYLIK çalışmalar yaparak, en yüksek potansiyele sahip olan kelimelerde sizi üst sıralara

Detaylı

0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com

0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com 0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com Adını aldığı Ph1 gezegenin sahip olduğu 4 güneşi Kalite, Uzmanlık, Güven ve Yenilikçi olarak yörüngesine koyarak, markanızı 4 koldan saracak ve sizi gezegen savaşlarına

Detaylı

Kadın Girişimcilerimizin Yolunu Aydınlatıyoruz!...

Kadın Girişimcilerimizin Yolunu Aydınlatıyoruz!... KADIN GİRİŞİMCİ BULUŞMALARI 08 Kadın Girişimcilerimizin Yolunu Aydınlatıyoruz!... PINAR KAPRALI GÖRSEV TEKNOLOJİ KULLANIMI VE GETİRDİKLERİ Teknoloji Korkutucu mu? Teknolojik gelişme hızı artarak büyüyor.

Detaylı

Online ve Offline Medya Planlama

Online ve Offline Medya Planlama Online ve Offline Medya Planlama Gizem Yücel 21.07.2012 gizemyucel mgyucel Dijitalist Online ve Offline ın Güncel Durumu Geleneksel Pazarlama, TV yi Koruyor «TV büyüyor.» «Daha da büyüyeceğini söylüyorlar.»

Detaylı

İ.Ü. AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ Tanıtım Faaliyetleri Standartları Standardı

İ.Ü. AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ Tanıtım Faaliyetleri Standartları Standardı Dök. No: AUZEF-SS-2.1-10 Yayın Tarihi:30.06.2014 Rev.No:00 Rev Tarihi: Sayfa 1 / 8 1. AMAÇ... 3 2. KAPSAM... 3 3. SORUMLULAR... 3 4. TANIMLAR... 3 5. AUZEF Tanıtım Faaliyetlerin Standartları... 3 5.1.

Detaylı

Adım Adım Kılavuzu. 1. Adım. 2. Adım. 3. Adım. 4. Adım. 5. Adım. 6. Adım

Adım Adım Kılavuzu. 1. Adım. 2. Adım. 3. Adım. 4. Adım. 5. Adım. 6. Adım Adım Adım Kılavuzu 1. Adım Teknik hataların giderilmesi 2. Adım Server, IP ve Google Kayıt optimizasyonu 3. Adım İçerik Pazarlama ve itibar yönetimi 4. Adım Sosyal Medya Planlama 5. Adım Performans Değerlendirme

Detaylı

50-55 milyar TL dır. Türkiye de Ev Dışı Tüketim

50-55 milyar TL dır. Türkiye de Ev Dışı Tüketim Nisan 2016 Türkiye de Ev Dışı Tüketim Evin dışında tüketimin gerçekleştiği otel, restoran, kafe, fastfood, pastane, hastane, okul, ofis, sanayi kuruluşları, askeri birlikler ve kamu kuruluşları ile buralara

Detaylı

İşimizi aşımızı müşterimizi Sosyal Medyayla BÜYÜTÜYORUZ.

İşimizi aşımızı müşterimizi Sosyal Medyayla BÜYÜTÜYORUZ. Yeni nesil dijital liderlik ajansı İşimizi aşımızı müşterimizi Sosyal Medyayla BÜYÜTÜYORUZ. Dijital yolculukta, 48 milyon sabit internet kullanıcısı, 45.3 milyon mobil internet kullanıcısı 8 milyon aktif

Detaylı

Mobilişim Ltd. Hakkında...

Mobilişim Ltd. Hakkında... Mobilişim Ltd. Hakkında... Türkiye piyasasında genç, dinamik, ciddi ve lider bir Mobil iletişim firmasıyız. 2004 yılından bu yana sizlerle birlikte gelişiyor ve büyüyoruz. "Amacımız Türkiye'de Mobil iletişimi

Detaylı

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ SUNUM DOSYASI

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ SUNUM DOSYASI SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ SUNUM DOSYASI Sosyal Medya Kanallarımız Günlük olarak milyonlarca insan tarafından kullanan tüm sosyal medya ortamlarında HEM BİLGİSAYAR HEM DE MOBİL CİHAZLARDA en sık kullanılan

Detaylı

Sosyal Medya SEO İçerik Pazarlama Dijital Reklamcılık

Sosyal Medya SEO İçerik Pazarlama Dijital Reklamcılık DİJİTAL MEDYA VE E-GİRİŞİM EĞİTİMLERİ Sosyal Medya SEO İçerik Pazarlama Dijital Reklamcılık Sosyal medya uygulamaları temelli Dijital Medya ve E-Girişim eğitimleriyle satış ve pazarlamada en önemli kanal

Detaylı

İnteraktif Pazarlama Stratejimiz. www.grafiketinteractive.com

İnteraktif Pazarlama Stratejimiz. www.grafiketinteractive.com İnteraktif Pazarlama Stratejimiz amaç Neden İnteraktif Pazarlama? Günümüz Dünyasında internet, hızlı bilgi paylaşımı ve iletişimin yanısıra, pazarlama ve satış alanında çok ciddi avantajlar geliştirmiştir.

Detaylı

İ te t rn r e n t t Re R klam a l m ar a ı r

İ te t rn r e n t t Re R klam a l m ar a ı r Lego Dijital Reklam Ajansı İnternet Reklamcılığı Bilgi Bankası Lego Dijital Reklam Ajansı Yenişehir Mh. Küba Cd. No: 6 Daire: 154 ARMA RESİDENCE Pendik/İSTANBUL 0850 840 5346 0850840 LEGO www.legodijital.com

Detaylı

Sosyal Medya SEO İçerik Pazarlama Dijital Reklamcılık

Sosyal Medya SEO İçerik Pazarlama Dijital Reklamcılık DİJİTAL MEDYA VE E-GİRİŞİM EĞİTİMLERİ Sosyal Medya SEO İçerik Pazarlama Dijital Reklamcılık Sosyal medya uygulamaları temelli Dijital Medya ve E-Girişim eğitimleriyle satış ve pazarlamada en önemli kanal

Detaylı

ICM Software Innovative Code Motion

ICM Software Innovative Code Motion 1 Proje Adı: Neptune Web CMS / İçerik Yönetim Sistemi Proje Süresi: 20 İş Günü Proje Test Süresi: 5 İş Günü Proje Kısa Tanımı ve Özellikleri: Kısa Tanım: ICM Neptune Web CMS / İçerik Yönetim Sistemi 1.

Detaylı

Sürücü Belgesi B. Şehir Ankara. Bitiş Tarihi

Sürücü Belgesi B. Şehir Ankara. Bitiş Tarihi İletişim Bilgileri Hulusi Altunyurt E-Posta Adresi hulusi@altunyurt.com Doğum Tarihi 09/04/1990 Telefon 90 (543) 711 16 11 Adres Türkiye - Ankara - Etimesgut Web Sayfam www.altunyurt.com Kişisel Bilgiler

Detaylı

info@ph1istanbul.com

info@ph1istanbul.com 0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com DİJİTAL DÜNYA YA DAİR NE VARSA.. Mevcut Durum Analizi Algı Yönetimi Sürdürülebilir İlişkiler Hedef Kitle Analizi Dijital Strateji Kurulumu Marka Konumlandırma Rakip

Detaylı

UniTravel Sistem Yapısı

UniTravel Sistem Yapısı UniTravel Sistem Yapısı 1. UniTravel Sistemi 2. Müşteriler 3. Tedarikçiler Modüller 1. Web Sitesi 2. Satış ve Tedarik Modülleri 2.1. Uçak Modülü 2.2. Otel Modülü 2.3. Tur Modülü 2.4. Transfer Modülü 2.5.

Detaylı

SHARKUTERİ MEDYA Genel Sunum 2016

SHARKUTERİ MEDYA Genel Sunum 2016 SHARKUTERİ MEDYA Genel Sunum 2016 STRATEJİK DİJİTAL MEDYA PLANLAMA MEDYA SATIN ALMA SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ KREATİF TASARIM ÇALIŞMALARI Stratejik Planlama Nedir? Dijital, gerçek zamanlı, tam detaylı ve

Detaylı

1 Milyon Kullanıcıya Nasıl Hizmet Veriyoruz? CloudLMS Teknik Alt Yapı ve Mimarimiz

1 Milyon Kullanıcıya Nasıl Hizmet Veriyoruz? CloudLMS Teknik Alt Yapı ve Mimarimiz 1 Milyon Kullanıcıya Nasıl Hizmet Veriyoruz? CloudLMS Teknik Alt Yapı ve Mimarimiz 300 kurumsal müşterimizde 1 milyonun üzerinde kullanıcıya günlük 250 binin üzerine sunulan video ile sorunsuz ve mükemmel

Detaylı

Keyword web tasarım kurumsal web tasarım profesyonel web tasarım web tasarım nedir web tasarım fiyatları web tasarım firmaları web tasarım şirketleri

Keyword web tasarım kurumsal web tasarım profesyonel web tasarım web tasarım nedir web tasarım fiyatları web tasarım firmaları web tasarım şirketleri Keyword web tasarım kurumsal web tasarım profesyonel web tasarım web tasarım nedir web tasarım fiyatları web tasarım firmaları web tasarım şirketleri web tasarım ajansı web tasarım hizmetleri web tasarım

Detaylı

NEDEN DOĞULİNE. Detaylı Analiz. Doğru Planlama. Hedef Kitleye Uygunluk. Doğru İçerik Stratejisi. 7/24 Destek. Deneyimli Ekip

NEDEN DOĞULİNE. Detaylı Analiz. Doğru Planlama. Hedef Kitleye Uygunluk. Doğru İçerik Stratejisi. 7/24 Destek. Deneyimli Ekip NEDEN DOĞULİNE Detaylı Analiz Yapılan tüm çalışmaların temeli ve ilk adımı, detaylı analizdir. Analiz adımında, ürünün teknik, anahtar kelime, UI & UX, backlink, hedef kitle ve rakip analizi yapılır. Analiz

Detaylı

Çalışma şeklimizle fark yaratıyorum!

Çalışma şeklimizle fark yaratıyorum! Merhabalar Ben Uğur Şeşen. Yılların deneyimi ile bütünleştirdiğim çalışmalarımda Zeki Triko,Fujitsu ve Bilgitaş gibi büyük firmaların bilişim mutfaklarında yer aldım. Gelişen bilişim sektörü ile beraber

Detaylı

KURUMSAL İÇERİK ÇÖZÜMLERİ DİJİTAL YAYINCILIK E-TİCARET ÇÖZÜMLERİ MOBİL KONSEPT GELİŞTİRME SOSYAL MEDYA İÇERİK ÇÖZÜMLERİ

KURUMSAL İÇERİK ÇÖZÜMLERİ DİJİTAL YAYINCILIK E-TİCARET ÇÖZÜMLERİ MOBİL KONSEPT GELİŞTİRME SOSYAL MEDYA İÇERİK ÇÖZÜMLERİ KURUMSAL İÇERİK ÇÖZÜMLERİ DİJİTAL YAYINCILIK MOBİL KONSEPT GELİŞTİRME E-TİCARET ÇÖZÜMLERİ SOSYAL MEDYA İÇERİK ÇÖZÜMLERİ KURUMSAL İÇERİK ÇÖZÜMLERİ Kurumunuzu veya markalarınızdan birini tanıtmak, farkınızı

Detaylı

anahtarkelime aylık tıklama eticaret 6600 e ticaret sitesi 3600 e ticaret siteleri 1300 site kur 14800 sanal market 14800 online alışveriş siteleri

anahtarkelime aylık tıklama eticaret 6600 e ticaret sitesi 3600 e ticaret siteleri 1300 site kur 14800 sanal market 14800 online alışveriş siteleri anahtarkelime aylık tıklama eticaret 6600 e ticaret sitesi 3600 e ticaret siteleri 1300 site kur 14800 sanal market 14800 online alışveriş siteleri 9900 ticaret 6600 bedava site kur 5400 free web site

Detaylı

MarkeFront Eğitim Hizmetleri. Aytaç Mestçi aytac@markefront.com

MarkeFront Eğitim Hizmetleri. Aytaç Mestçi aytac@markefront.com MarkeFront Eğitim Hizmetleri Aytaç Mestçi aytac@markefront.com MarkeFront Hizmetleri MarkeFront Hizmetleri MarkeFront Hizmetleri Eğitimler İnternet Pazarlama Genel Eğitimleri MarkeFront Eğitimleri İnternet

Detaylı

Dijital Dönüşüm Partneriniz

Dijital Dönüşüm Partneriniz Dijital Dönüşüm Partneriniz GOOGLE ARAMA REKLAMLARI Geleneksel reklamlar reklamınızı bir konumun geneline iletir. Google Arama Reklamları zaten sizin ürün veya hizmetlerinizi arayan kişileri, yani halihazırda

Detaylı

Türkiye gelişiyor... dünya değişiyor... ticaret online dünyada büyüyor... değişime ayak uydurun... yeniliğe açık olun...

Türkiye gelişiyor... dünya değişiyor... ticaret online dünyada büyüyor... değişime ayak uydurun... yeniliğe açık olun... Türkiye gelişiyor... dünya değişiyor... ticaret online dünyada büyüyor... değişime ayak uydurun... yeniliğe açık olun... farklı uzmanlıkları keşfedin... dünyaya bağlanın... Sektörel etkileşimin kalbi olan

Detaylı

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Teklifimizle ilgili her türlü sorunuzu yanıtlamaya hazır

Detaylı

MEGA GRUP BİLİŞİM WEB SİTESİ ÜRÜNÜ HAKKINDA

MEGA GRUP BİLİŞİM WEB SİTESİ ÜRÜNÜ HAKKINDA MEGA GRUP BİLİŞİM WEB SİTESİ ÜRÜNÜ HAKKINDA Ürün tanımı ve Detayları: - 1 Adet Domain (.com,.net,.org,.biz,.info,.de ) - SINIRSIZ Sub Domain - SINIRSIZ Hosting - SINIRSIZ Trafik ( Bant Genişiği ) - SINIRSIZ

Detaylı

Google Ads Müşteri Bilgilendirme Dökümanı

Google Ads Müşteri Bilgilendirme Dökümanı Google Ads Müşteri Bilgilendirme Dökümanı 1 Google Ads Ads, Google'ın reklamcılık ürünüdür. Ads ile Google arama sonuçlarında, görüntülü reklamcılık ağında, YouTube'da, Google Play'de ve diğer web sitelerinde

Detaylı

intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu Bilişimde doğru çözüm ortağınız

intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu Bilişimde doğru çözüm ortağınız En doğru Teknoloji Yatırımı için Intercomp'u tercih edin! biz kimiz? Kuruluş, 1993, Bilişim 500 sıralamasında bilişim hizmetleri sıralamasında ilk 30 da, Sistem Entegratörü, 45 kişiden oluşan seritifikalı

Detaylı

CloudPro Server Backup. Güçlü bir Veri Yedekleme Çözümü ile İş Sürekliliğinizde Devamlılığın Anahtarı

CloudPro Server Backup. Güçlü bir Veri Yedekleme Çözümü ile İş Sürekliliğinizde Devamlılığın Anahtarı CloudPro Server Backup Güçlü bir Çözümü ile İş Sürekliliğinizde Devamlılığın Anahtarı CloudPro Server Backup Uygun Maliyetli Buluta Çözümü Küçük ve orta ölçekli birçok firma, kurumsal seviyede veri yedekleme

Detaylı

PROJE TEKLİF FORMU. Haydi birlikte harika bir iş çıkartalım.

PROJE TEKLİF FORMU. Haydi birlikte harika bir iş çıkartalım. Projeniz için Artegra yı seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Lütfen bu formun içerisinde projenizle ilgili olan kısımları doldurun, bu projenizi daha iyi anlamamıza yardımcı olacaktır. İyi sonuçlar elde etmek

Detaylı

«Pek çok küçük şey, doğru reklamla devleşmiştir.» Mark Twain

«Pek çok küçük şey, doğru reklamla devleşmiştir.» Mark Twain Video Reklamlar «Pek çok küçük şey, doğru reklamla devleşmiştir.» Mark Twain 1 2 3 4 Türkiye deki Arama Türkiye Pazarında Arama Hacmi Türkiye de Beyazperde Nerede? Rakip Analizi, Yıllık Analiz YouTube

Detaylı

Kreşistan.com da Öne Çıkın!

Kreşistan.com da Öne Çıkın! Kreşistan.com da Öne Çıkın! Kreşistan.com da Standart veya Profesyonel üyeliklerle site içerisinde kurumunuzu en iyi şekilde tanıtarak hedef kitlenize daha kolay ulaşabilirsiniz. Profesyonel üyelikle birlikte

Detaylı

optimisation of data/digital for communication and commerce

optimisation of data/digital for communication and commerce optimisation of data/digital for communication and commerce Biz Kimiz? Gerçek zamanlı hedefleme ve satın alma teknolojileriyle doğru yerde doğru zamanda doğru kullanıcıya ulaşmanızı sağlıyoruz Teknoloji

Detaylı

Smart Commerce Proje Teklifi

Smart Commerce Proje Teklifi Proje Teklifi Code Brother Ship Trading Ltd. Lefkoşa 1. Giriş Smart Commerce, profesyonel bir alt yapı ile ürünlerini sergileyip isterlerse banka havalesi, kapıda ödeme sistemi ve kredi kartı ile de satış

Detaylı

Hedef Kalite olarak sizlere;

Hedef Kalite olarak sizlere; Hedef Kalite olarak sizlere; Yönetim Sistemleri (ISO) Danışmanlığı TSE Standartları için Danışmanlık Hizmetleri Eğitim Hizmetleri Belgelendirme Hizmetleri Marka & Patent Tescil Hizmetleri Web Sayfası Tasarımı

Detaylı

[E-Katalog Tanıtım Sayfası] Ayser Bilgisayar. Cumhuriyet Meydanı No:41 Kat:2 0286 217 60 34

[E-Katalog Tanıtım Sayfası] Ayser Bilgisayar. Cumhuriyet Meydanı No:41 Kat:2 0286 217 60 34 [E-Katalog Tanıtım Sayfası] Ayser Bilgisayar Cumhuriyet Meydanı No:41 Kat:2 0286 217 60 34 Neden Ayser Bilgisayar? Bundan 10 yıl önce insanlar bir ürün almak için mağaza mağaza dolaşırlar ve farklı fiyatları

Detaylı

Elektronik Ticaret Yazılımı

Elektronik Ticaret Yazılımı Elektronik Ticaret Yazılımı www.dortgendizayn.com.tr A) GENEL ÖZELLİKLER (ÖZET) 1.Ürün Yönetimi Dilediğiniz sıklıkta ve sınırsız sayıda ürün girebilir, ve ürünleri güncelleyebilirsiniz. HTML kod desteği

Detaylı

Google Adwords. Yalnızca Sonuç Aldığınızda Para Ödersiniz. Neden Adwords?

Google Adwords. Yalnızca Sonuç Aldığınızda Para Ödersiniz. Neden Adwords? 1 Google Adwords Adwords, Google'ın reklamcılık ürünüdür. Adwords ile Google arama sonuçlarında, görüntülü reklamcılık ağında, YouTube'da, Google Play'de ve diğer web sitelerinde reklamlarınızı yayınlayabilirsiniz.

Detaylı

Detaylı Bilgi için tıklayınız

Detaylı Bilgi için tıklayınız e ticaret ve satış la alakalı önemli kelimeler e ticaret eticaret e ticaret sitesi e ticaret siteleri e-ticaret paketleri e ticaret nasıl yapılır internetten satış yapmak site kur sanal market internetten

Detaylı

KURUMSAL WEB TASARIM Proje Teklifi

KURUMSAL WEB TASARIM Proje Teklifi KURUMSAL WEB TASARIM Prje Teklifi Teklifi Veren: Celil CAN Teklif Tarihi: 07.01.2015 Karadeniz Mh. General Aldğan Cd. N 49 / 1 Gazismanpaşa, İstanbul www.celilcan.cm - bilgi@celilcan.cm Firma : Yetkili

Detaylı

AMACIMIZ. İhtiyaçlara uygun, özgün, ölçülebilir ve sürdürülebilir iletişim çözümleri üretmektir.

AMACIMIZ. İhtiyaçlara uygun, özgün, ölçülebilir ve sürdürülebilir iletişim çözümleri üretmektir. BİZ İnteraktif reklam ajansıyız. Dijital kanalları kullanarak projeler geliştirir, markaları pazarlama hedeflerine ulaştırmak için fikir üretir ve uygulamasını gerçekleştiririz. AMACIMIZ İhtiyaçlara uygun,

Detaylı

Açılıs Sayfası. Deneyimi

Açılıs Sayfası. Deneyimi Açılıs Sayfası. Deneyimi Açılıs Sayfası Nedir?. Bir kullanıcının sitenize giriş sağladığı sayfaya verilen isimdir. İniş Sayfası (Landing Page) olarak da adlandırılır. Neden Önemlidir? Tıklama oranı yüksek

Detaylı

ETKĐN ANKARA Ankara Artık daha Etkin

ETKĐN ANKARA Ankara Artık daha Etkin ETKĐN ANKARA Ankara Artık daha Etkin GENEL BĐLGĐLERĐMĐZ 2008 den 2011 e kadar sosyal paylaşım siteleri üzerinden takipçilerine hizmet veren Etkin Ankara, 2011 Ekim ayında etkinankara.com sitesi üzerinden

Detaylı

TrueView ile Video için Google AdWords.

TrueView ile Video için Google AdWords. TrueView ile Video için Google AdWords. Reklam videonuzu izleyen kişilerş için ödeme yapın. YouTube'un Boyutu ve Kapsamı. #1 Çevrimiçi video sitesi #2 En büyük arama motoru (Google'dan sonra) #3 En büyük

Detaylı

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SUBASOFT Hakkımızda Subasoft yazılım, yazılım projelerinizi bütün olarak ele alır. Web site projelerini sadece kod yazmak ya da arayüz eklemek olarak görmüyoruz.firmanızın

Detaylı

WEB PROJESİ FİYAT TEKLİFİ

WEB PROJESİ FİYAT TEKLİFİ WEB PROJESİ FİYAT TEKLİFİ SN.YETKİLİ OZCGRUP İnternet Teknolojileri Ltd. Şti. 2005 yılından beri kurumsal firmalara hizmet vermektedir. Kurumsal firmaların ihtiyaç duyduğu Web Tasarım, Web Yazılım, Arama

Detaylı

Organik SEO: Google da İlk Sayfada Çıkmak İçin 10 SEO Tekniği

Organik SEO: Google da İlk Sayfada Çıkmak İçin 10 SEO Tekniği Organik SEO: Google da İlk Sayfada Çıkmak İçin 10 SEO Tekniği Merhaba değerli okur, bu yazımda Google ve diğer arama motorlarında ilk sayfada çıkmak için yapılabilecekler hakkında bilgi vermek istiyorum.

Detaylı

AJANS TANITIM SUNUMU

AJANS TANITIM SUNUMU AJANS TANITIM SUNUMU Müşterinizi gerçek dünyada mutsuz ederseniz bu mutsuzluğunu 6 kişiye söyler, Onu eğer sanal dünyada mutsuz ederseniz Bunu 6000 kişiye söyler. Jeff Bezos, Amazon.com un CEO su Size

Detaylı

Google Scripts. Neticaret Sistemine Google Analytics ve AdWords sistemleriyle ilgili 3 yeni parametre eklenmiştir.

Google Scripts. Neticaret Sistemine Google Analytics ve AdWords sistemleriyle ilgili 3 yeni parametre eklenmiştir. Google Scripts Neticaret Sistemine Google Analytics ve AdWords sistemleriyle ilgili 3 yeni parametre eklenmiştir. Yeni eklenen paremetrelere Neticaret Sistemi Yönetimi Paneli > Tanımlar bölümü altında

Detaylı

VERİNETWORK BİLGİ VE İLETİŞİMTEKNOLOJİLERİ Anafartalar Mh. Sanayi Cd. Doğan Sk. No: 1/148 Ulus Altındağ / ANKARA

VERİNETWORK BİLGİ VE İLETİŞİMTEKNOLOJİLERİ Anafartalar Mh. Sanayi Cd. Doğan Sk. No: 1/148 Ulus Altındağ / ANKARA VERİNETWORK Türkiye genelinde hizmet veren firmaların teknoloji alt yapıları optimum seviyeye çıkartmayı hedeflemektedir. Kurumlara özel Müşteri ilişkileri yönetim yazılımları,kuruma özel yazılımlar ve

Detaylı

ORGANİK HABERLEŞME TEKNOLOJİLERİ

ORGANİK HABERLEŞME TEKNOLOJİLERİ Mobil pazarlama nedir? Mobil pazarlama, tüke4cide sa7n alma isteği yaratma amacıyla, mobil mecra üzerinden ve/ veya mobil ürünler kullanılarak yapılan faaliyetler olarak tanımlanmaktadır. Bir başka ifadeyle;

Detaylı

Yüzyılın Fırsatı. Sürekli kazanç imkanı. Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak

Yüzyılın Fırsatı. Sürekli kazanç imkanı. Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak Yüzyılın Fırsatı Sürekli kazanç imkanı Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak Ücretsiz Üyelik = %25 Bireysel Kazanç = %25 Sermayesiz Ticaret = %25 Lisanslı Kazanç %40 - %80 Sürekli kazanç imkanı

Detaylı

2 SEO YOL HARITASI 21 Seo Çalışmasının Aşamaları 21 Ön Analiz Ve Araştırma 21 Planlama 23 Çalışmanın Uygunlanması Ve İzlenmesi 24

2 SEO YOL HARITASI 21 Seo Çalışmasının Aşamaları 21 Ön Analiz Ve Araştırma 21 Planlama 23 Çalışmanın Uygunlanması Ve İzlenmesi 24 İÇİNDEKİLER VII İÇİNDEKİLER 1 GİRİŞ 1 Gerekli Bilgiler 1 Arama Motorları Nasıl Çalışır? 3 Tarama ve Dizine Kaydetme 4 Karmaşık Algoritmalar 4 Spamlar ve Kurallar 6 Seo Terimleri 8 Neden Seo? 14 2 SEO YOL

Detaylı

Agate Creative ; Orta ve büyük ölçekli kurumsal firmaların ihtiyaçlarını analiz ederek, müşterilerinin ihtiyaç duyduğu marka kimliği çalışması, web

Agate Creative ; Orta ve büyük ölçekli kurumsal firmaların ihtiyaçlarını analiz ederek, müşterilerinin ihtiyaç duyduğu marka kimliği çalışması, web Agate Creative ; Orta ve büyük ölçekli kurumsal firmaların ihtiyaçlarını analiz ederek, müşterilerinin ihtiyaç duyduğu marka kimliği çalışması, web tasarım, marka danışmanlığı, ve tüm creative tasarımları

Detaylı