T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 22/6/ /7

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 22/6/ /7"

Transkript

1 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 22/6/ /7 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 22/6/2017 Perşembe günü saat 10:00 da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ Başkanlığında toplandı. Üyelerin çoğunluğunun toplantıda hazır olduğu görülerek oturum açıldı ve gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Doç.Dr. Hasan 1- KARABAY ın Prof. luk kadr. atanması hk. Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Termodinamik ve Isı Tekniği Anabilim Dalında boş bulunan ve Rektörlükçe ilan edilen bir adet Profesörlük kadrosuna atanmak üzere; Doç. Dr. Hasan KARABAY ın başvurduğuna, 24/5/2017 tarihli ve 2017/6 nolu Üniversitemiz Yönetim Kurulu toplantısında alınan 37 sıra sayılı kararla, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 26 ncı maddesi ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin 18 inci ve 19 uncu maddelerindeki şartları taşıdığı görülerek aynı Yönetmeliğin 20 nci maddesi uyarınca adayın durumu ve bilimsel niteliklerini tespit ederek kişisel rapor hazırlamak üzere 5 profesörün seçilmiş olduğuna, Seçilen 5 profesör tarafından hazırlanan raporların Rektörlüğe gelmiş ve usulüne uygun olarak tanzim edilmiş olduğuna, bilgi edinildikten sonra, raporlar incelenerek; üyelerin kişisel görüş ve kanaatlerini belirtmelerinden sonra oylamaya geçildi. Yapılan gizli oylama sonucunda; Doç.Dr. Hasan KARABAY ın, toplantıda hazır bulunan üyelerin tamamından (19/19) olumlu oy aldığı görülerek, Profesörlüğe yükseltilmesinin ve ilan edilen Profesörlük kadrosuna atanmasının yapılabileceği görüşünün Rektörlük Makamı na önerilmesine oybirliği ile karar verildi.

2 -# 2-22/6/ /7 Doç.Dr. Arif 2- ÖZKAN ın Doç. lik kadr. atanması hk. Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği Bölümü Biyomekanik Anabilim Dalında boş bulunan ve Rektörlükçe ilan edilen bir adet Doçentlik kadrosuna atanmak üzere; Doç.Dr. Arif ÖZKAN ın başvurduğuna, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 25 inci maddesi ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin 16 ncı maddesi uyarınca; adayın durumu ve bilimsel niteliklerini tespit ederek kişisel rapor hazırlamak üzere Rektörlükçe jüri üyesi olarak seçilip görevlendirilen 3 profesörün usulüne uygun olarak seçilmiş olduğuna, Seçilen 3 profesör tarafından hazırlanan raporların Rektörlüğe gelmiş ve usulüne uygun olarak tanzim edilmiş olduğuna, bilgi edinildikten sonra, raporlar incelenerek; üyelerin kişisel görüş ve kanaatlerini belirtmelerinden sonra oylamaya geçildi. Yapılan gizli oylama sonucunda; Doç.Dr. Arif ÖZKAN ın, toplantıda hazır bulunan üyelerin tamamından (19/19) olumlu oy aldığı görülerek ilan edilen Doçentlik kadrosuna atanmasının yapılabileceği görüşünün Rektörlük Makamı na önerilmesine oybirliği ile karar verildi. Doç.Dr. Hacıali 3- KILIÇGÜN ün Doç. lik kadr. atanması hk. Üniversitemiz Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalında boş bulunan ve Rektörlükçe ilan edilen bir adet Doçentlik kadrosuna atanmak üzere; Doç.Dr. Hacıali KILIÇGÜN ün başvurduğuna, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 25 inci maddesi ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin 16 ncı maddesi uyarınca; adayın durumu ve bilimsel niteliklerini tespit ederek kişisel rapor hazırlamak üzere Rektörlükçe jüri üyesi olarak seçilip görevlendirilen 3 profesörün usulüne uygun olarak seçilmiş olduğuna, Seçilen 3 profesör tarafından hazırlanan raporların Rektörlüğe gelmiş ve usulüne uygun olarak tanzim edilmiş olduğuna, bilgi edinildikten sonra, raporlar incelenerek; üyelerin kişisel görüş ve kanaatlerini belirtmelerinden sonra oylamaya geçildi. Yapılan gizli oylama sonucunda; Doç.Dr. Hacıali KILIÇGÜN ün, toplantıda hazır bulunan üyelerin tamamından (19/19) olumlu oy aldığı görülerek ilan edilen Doçentlik kadrosuna atanmasının yapılabileceği görüşünün Rektörlük Makamı na önerilmesine oybirliği ile karar verildi.

3 -# 3-22/6/ /7 Doç.Dr. Özlem 4- AKSOY un Doç. lik kadr. atanması hk. Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Botanik Anabilim Dalında boş bulunan ve Rektörlükçe ilan edilen bir adet Doçentlik kadrosuna atanmak üzere; Doç.Dr. Özlem AKSOY un başvurduğuna, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 25 inci maddesi ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin 16 ncı maddesi uyarınca; adayın durumu ve bilimsel niteliklerini tespit ederek kişisel rapor hazırlamak üzere Rektörlükçe jüri üyesi olarak seçilip görevlendirilen 3 profesörün usulüne uygun olarak seçilmiş olduğuna, Seçilen 3 profesör tarafından hazırlanan raporların Rektörlüğe gelmiş ve usulüne uygun olarak tanzim edilmiş olduğuna, bilgi edinildikten sonra, raporlar incelenerek; üyelerin kişisel görüş ve kanaatlerini belirtmelerinden sonra oylamaya geçildi. Yapılan gizli oylama sonucunda; Doç.Dr. Özlem AKSOY un, toplantıda hazır bulunan üyelerin tamamından (19/19) olumlu oy aldığı görülerek ilan edilen Doçentlik kadrosuna atanmasının yapılabileceği görüşünün Rektörlük Makamı na önerilmesine oybirliği ile karar verildi. Doç.Dr. Ahmet 5- AYGÜN ün Doç. lik kadr. atanması hk. Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Biyoteknoloji Anabilim Dalında boş bulunan ve Rektörlükçe ilan edilen bir adet Doçentlik kadrosuna atanmak üzere; Doç.Dr. Ahmet AYGÜN ün başvurduğuna, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 25 inci maddesi ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin 16 ncı maddesi uyarınca; adayın durumu ve bilimsel niteliklerini tespit ederek kişisel rapor hazırlamak üzere Rektörlükçe jüri üyesi olarak seçilip görevlendirilen 3 profesörün usulüne uygun olarak seçilmiş olduğuna, Seçilen 3 profesör tarafından hazırlanan raporların Rektörlüğe gelmiş ve usulüne uygun olarak tanzim edilmiş olduğuna, bilgi edinildikten sonra, raporlar incelenerek; üyelerin kişisel görüş ve kanaatlerini belirtmelerinden sonra oylamaya geçildi. Yapılan gizli oylama sonucunda; Doç.Dr. Ahmet AYGÜN ün, toplantıda hazır bulunan üyelerin tamamından (18/18) olumlu oy aldığı görülerek ilan edilen Doçentlik kadrosuna atanmasının yapılabileceği görüşünün Rektörlük Makamı na önerilmesine oybirliği ile karar verildi.

4 -# 4-22/6/ /7 Doçentlik jüri 6- üyeliğinden çekilme isteği hk. Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı nın 26/5/2017 tarihli ve sayılı yazısı Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. Gencay ZAVOTÇU nun, YÖKSİS sayfasında sehven uzmanlık alanına yakın olan Türk-İslam Sanatı başlığı altında işaretlemiş olduğu anahtar kelimelerin sebep olduğu yanlış anlaşılma sebebiyle 2016 Nisan döneminde yapılacak olan doçentlik sınavı için Üniversitelerarası Kurul tarafından görevlendirilmiş bulunduğu jüri üyeliğinden, uzmanlık alanları farklı olduğundan dolayı söz konusu görevinden çekilme isteğinin uygun bulunmadığına oybirliği ile karar verildi. Prof.Dr. Kadri 7- Süleyman YİĞİT in Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Dekanlığı nın 25/5/2017 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 24/5/2017 tarihli ve 2017/21 nolu Fakülte Yönetim Kurulu toplantısında alınan 11 sıra sayılı karar Yapılan görüşmelerde; Mühendislik Fakültemiz Makine Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Prof.Dr. Kadri Süleyman YİĞİT in, TÜBİTAK Destek Programları Başkanlıkları Kuruluş, Çalışma Usul ve Esaslarına İlişkin Yönetmelik gereğince, Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığına bağlı Ulaştırma, Savunma, Enerji ve Tekstil Teknolojileri Grubunda Danışma Kurul üyeliğine seçilmiş olması nedeniyle Kurulun yapacağı toplantılara (Danışma kurulu toplantılarının grubun gerekli görmesi halinde yapılacağı ve toplantı günlerinin haftasonu tatillerine rastlayabileceği bildirilmiştir.) katılmak üzere, 24/5/2017 tarihinden itibaren 8/4/2018 tarihine kadar (Çarşamba günleri), 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 39 uncu maddesi uyarınca görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

5 -# 5-22/6/ /7 Prof.Dr. Ümit 8- TURAL ın Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekanlığı nın 18/6/2017 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 15/6/2017 tarihli ve 2017/24 nolu Fakülte Yönetim Kurulu toplantısında alınan 14 sıra sayılı karar Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümüne Bağlı Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Prof.Dr. Ümit TURAL ın, 1/9/2017 tarihinden itibaren 6 (altı) ay süre ile NYU School Of Medicine (ABD) The Nathan S. Kline Institute for Psychiatric Research biriminde visiting professor olarak akademik inceleme ve çalışmalarda bulunmak üzere, 2547 sayılı Kanun un 39 uncu maddesi ile Yurtiçinde ve Yurtdışında Görevlendirmelerde Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik uyarınca yolluksuz-yevmiyesiz, maaşlı-izinli olarak görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Prof.Dr. İlyas 9- AKHİSAR ın Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı nın 21/6/2017 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 21/6/2017 tarihli ve 2017/24 nolu Fakülte Yönetim Kurulu toplantısında alınan 1 sıra sayılı karar Yapılan görüşmelerde; 15/08/2007 tarihli ve sayılı Resmi Gazete de yayımlanan Aktüerler Yönetmeliği nin ilgili hükümleri gereğince, aktüerlik sınavlarını düzenleyecek Sınav Düzenleme Kuruluna 14/3/ /3/2020 tarihleri arasında görev yapmak üzere, T.C. Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı nca yeniden atanması uygun görülen İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemiz İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlyas AKHİSAR ın, 2547 sayılı Kanun un 39 uncu maddesi uyarınca yolluksuz-yevmiyesiz, maaşlı-izinli olarak 14/3/ /3/2020 tarihleri arasında görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

6 -# 6-22/6/ /7 Prof.Dr. Yasin 10- KİŞİOĞLU nun Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi Dekanlığı nın 7/6/2017 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 6/6/2017 tarihli ve 2017/10 nolu Fakülte Yönetim Kurulu toplantısında alınan 4 sıra sayılı karar Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Prof.Dr. Yasin KİŞİOĞLU nun, TÜBİTAK Destek Programları Başkanlıkları Kuruluş, Görev, Yetki, ve Çalışma Esaslarına İlişkin Yönetmelik" gereğince ve TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığına bağlı "Makine İmalat Teknolojileri Yürütme Komitesi"ne üye olarak, 8/4/2017 tarihinden itibaren 1 (bir) yıl süre ile Grubun yapacağı toplantılara katılmak üzere (Grup Yürütme Komitesi toplantıları yılda yaklaşık on iki kez yapılmakta ve toplantı günleri hafta sonu tatillerine rastlayabilmektedir.) 2547 sayılı Kanun un 39 uncu maddesi uyarınca görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Prof.Dr. Zerrin 11- ALADAĞ, Yrd.Doç.Dr. Atakan ALKAN ve Yrd.Doç.Dr. Yıldız ŞAHİN in Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Dekanlığı nın 1/6/2017 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 31/5/2017 tarihli ve 2017/22 nolu Fakülte Yönetim Kurulu toplantısında alınan 12 sıra sayılı karar Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Prof.Dr. Zerrin ALADAĞ, Yrd.Doç.Dr. Atakan ALKAN ve Yrd.Doç.Dr. Yıldız ŞAHİN in, Kocaeli Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (KOÜTTO) aracılığıyla yürütülecek olan, "4691 sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Kanunu"nun 7 nci maddesi kapsamında, PAKTAŞ Platform Kal. ve Tas. Mak. Tic. ve San. A.Ş.'ne verilecek olan, "Kendinden Yürüyüşlü Makaslı Platformlar Ürün Grubu için Otomasyon Temelli Yeni Bir Hat Organizasyon Yapısı Oluşturulması" isimli ArGe projesinde 31/5/2017-8/11/2017 tarihleri arasında 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 39 uncu maddesi uyarınca görevlendirilmelerinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

7 -# 7-22/6/ /7 Prof.Dr. Aykan 12- KARADEMİR, Prof.Dr. Hakan PEKEY ve Doç.Dr. İsmail ÖZBAY ın Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Dekanlığı nın 12/5/2017 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 10/5/2017 tarihli ve 2017/19 nolu Fakülte Yönetim Kurulu toplantısında alınan 24 sıra sayılı karar Yapılan görüşmelerde; Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yürütülmekte olan Katı Atık Bertaraf Projesi çalışmalarında yer seçimi, fizibilite raporlarının hazırlanması vb. süreçlerde teknik destek sağlamak üzere Mühendislik Fakültemiz Çevre Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Aykan KARADEMİR in görevlendirilmesi istenmiş olup, konunun doğrudan Çevre Mühendisliği disiplini ile ilgili olması bakımından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin bu aşamadan sonra yapılacak çalışmalar için (fizibilite çalışmaları, uygun teknoloji seçimi, tesisin kurulması ve işletilmesi vb.) teknik/bilimsel destek talebi, Çevre Mühendisliği Bölümü Akademik Kurulu'nda görüşülmüş ve Kurulda, projenin sonraki aşamalarında yapılacak çalışmalarda Bölümü temsilen bir komisyon kurulması ve teknik desteğin bu komisyon tarafından sağlanması görüşü bildirildiğinden, aşağıda isimleri yazılı komisyon üyelerinin, 22/6/2017 tarihinden itibaren 2547 sayılı Kanun un 38 inci maddesi uyarınca görevlendirilmelerinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Komisyon Üyeleri Prof.Dr. Aykan KARADEMİR Prof.Dr. Hakan PEKEY Doç.Dr. İsmail ÖZBAY

8 -# 8-22/6/ /7 Prof.Dr. Durmuş 13- KAYA, Yrd.Doç.Dr. Muharrem EYİDOĞAN, Yrd.Doç.Dr. Selman ÇAĞMAN ve Yrd.Doç.Dr. Volkan ÇOBAN ın Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi Dekanlığı nın 7/6/2017 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 6/6/2017 tarihli ve 2017/10 nolu Fakülte Yönetim Kurulu toplantısında alınan 2 sıra sayılı karar Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Teknoloji Transferi Ofisi aracılığıyla Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinin 18 inci maddesi kapsamında ENT Makine Enerji Müh. İnş. Otom. San. ve Tic. Ltd. Şti. ne verilecek olan Kayseri OSB Endüstriyel Simbiyoz Olanaklarının Araştırılması isimli Ar-Ge projesi için lisansüstü öğrenci danışmanlıkları dikkate alınarak yarı zamanlı olarak, aşağıda isimleri belirtilen Teknoloji Fakültemiz Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinin, 29/5/ /8/2017 tarihleri arasında mesai saatleri dışında 2547 sayılı Kanun un 37 nci maddesi uyarınca görevlendirilmelerinin, danışmanlık ücretlerinin KOÜ Döner Sermaye İşletmeleri Müdürlüğü nün Teknoloji Fakültesi Ziraat Bankası Derince Şubesi, (Şube Kodu-554, Banka Kodu-010, IBAN-TR ) nolu hesabına yatırılması koşulu ile kabulüne oybirliği ile karar verildi. ÖğretimÜyeleri: Prof.Dr. Durmuş KAYA Yrd.Doç.Dr. Muharrem EYİDOĞAN Yrd.Doç.Dr. Selman ÇAĞMAN Yrd.Doç.Dr. Volkan ÇOBAN

9 -# 9-22/6/ /7 Yrd.Doç.Dr. Seher 14- ŞİRİN in Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekanlığı nın 16/6/2017 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 15/6/2017 tarihli ve 2017/24 nolu Fakülte Yönetim Kurulu toplantısında alınan 19 sıra sayılı karar Yapılan görüşmelerde; Tıp Fakültemiz Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümüne bağlı Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Yrd.Doç.Dr. Seher ŞİRİN in, Unıversity of Washington, Laryngology Department da gözlemci olarak bulunmak üzere, 1 Temmuz Ekim 2017 tarihleri arasında 6245 sayılı Kanun ve 2016/8363 sayılı Bakanlar Kurulu Kararında belirtilen yurtdışı gündeliklerine dair karardaki alabilecekleri tutarları geçmemek üzere 2547 sayılı Kanun un 39 uncu maddesinin 1 inci fıkrası ile Yurtiçinde ve Yurtdışında Görevlendirmelerde Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik in 2 nci maddesinin (b) bendi ve 3 üncü maddesi uyarınca, Üniversitemiz Rektörlük (Özel Kalem) e ait /901/ /2/03.3 nolu harcama kaleminden yevmiye masraflarına karşılık aylık maksimum 3500 (üçbin beşyüz) TL, yolluklu (gidiş-dönüş) ve maaşlı-izinli görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Yrd.Doç.Dr. Sevgi 15- TÜRKER KAYA nın Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı nın 30/5/2017 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 24/5/2017 tarihli ve 2017/12 nolu Fakülte Yönetim Kurulu toplantısında alınan 6 sıra sayılı karar Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü öğretim üyelerinden Yrd.Doç.Dr. Sevgi TÜRKER KAYA'nın, Avusturya Innsbruck Üniversitesi'nde Prof.Dr. Christian Huck'un araştırma laboratuvarında yürütülen çalışmalara katılmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 39 uncu maddesi uyarınca, 30 Haziran Ağustos 2017 tarihleri arasında yolluksuzyevmiyesiz, maaşlı-izinli olarak görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

10 -# 10-22/6/ /7 Doç.Dr. Oktay 16- KOÇ un Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı nın 7/6/2017 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 7/6/2017 tarihli ve 2017/22 nolu Fakülte Yönetim Kurulu toplantısında alınan 1 sıra sayılı karar Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Yönetim Kurulu nun 24/5/2017 tarihli ve 2017/6 nolu toplantısında alınan 10 sıra sayılı karar ile Avusturya Vienna Unıversity of Economics and Business a bilimsel çalışmalar yapmak üzere davet edilerek 1/7/ /1/2018 tarihleri arasında 2547 sayılı Kanun un 39 uncu maddesi uyarınca yolluksuzyevmiyesiz, maaşlı-izinli olarak görevlendirilen Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğretim üyelerinden Doç.Dr. Oktay KOÇ un, görevlendirilmesinin iptal edilmesinin, ilgili Öğretim Üyesinin Avusturya Vienna Unıversity of Economics and Business da bilimsel çalışmalar yapmak üzere, 1/7/ /9/2017 tarihleri arasında 89 (seksendokuz) gün süre ile 2547 sayılı Kanun un 39 uncu maddesi ile Yurtiçinde ve Yurtdışında Görevlendirmelerde Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik in 2 nci maddesi uyarınca yolluksuz-yevmiyesiz, maaşlı-izinli olarak görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Yaz Okulu 17- öğrenim ücretleri hk. Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı nın 25/5/2017 tarihli ve sayılı yazısı Yapılan görüşmelerde; eğitim-öğretim yılı yaz okulu öğrenim ücretlerinin, Yükseköğretim Yürütme Kurulu nun 2/5/2017 tarihinde belirlemiş olduğu yaz öğretimi ücretleri esas alınarak: * Üniversitemiz öğrencilerinden kendi programı için belirlenen birim fiyatın, * Üniversitemiz yaz okuluna diğer üniversitelerden katılacak olan öğrencilerden birim fiyatın 3 (üç) katı olarak, alınmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Yaz Okulu 18- ücretleri hk. Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ahmet KÜÇÜK ten gelen 20/6/2017 tarihli ve sayılı yazı Yapılan görüşmelerde; eğitim-öğretim yılı yaz okulundan elde edilen, her akademik birimin bütçelerindeki öğretim ücretlerinin, öğretim elemanlarına ödemesinin, ekteki esaslar dahilinde yapılmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

11 -# 11-22/6/ /7 ESD lerin 19- Yaz Okulunda açılması hk. Üniversitemiz Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü nün 15/6/2017 tarihli ve sayılı yazısı Yapılan görüşmelerde; eğitim-öğretim yılında Elektronik Üniversite Seçmeli Derslerin (ESD) Yaz Okulunda açılmasının ve yaz okulu öğrenim ücreti olarak, Yükseköğretim Yürütme Kurulu'nun 2/5/2017 tarihinde belirlemiş olduğu yaz öğretimi ücretleri esas alınarak, her öğrenciden kendi programı için belirlenen ücretin alınmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Öğr.Gör. Salih 20- ŞAHİN in Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Dekanlığı nın 20/6/2017 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 20/6/2017 tarihli ve 2017/9 nolu Fakülte Yönetim Kurulu toplantısında alınan 1 sıra sayılı karar Yapılan görüşmelerde; İlahiyat Fakültemiz eğitim-öğretim yılı hazırlık sınıfı öğrencilerinden kendi imkânları ile 28 Haziran - 10 Ağustos 2017 tarihleri arasında 45 gün süreyle Ürdün Amman'da alacakları Arapça yurt dışı eğitimlerine katılacak 17 kişilik öğrenci grubuna refakat etmek üzere danışman olarak İlahiyat Fakültemiz Temel İslam Bilimleri Bölümü Arap Dili ve Belagati Anabilim Dalı Öğr.Gör. Salih ŞAHİN'in, 2547 sayılı Kanun'un 39 uncu maddesi uyarınca yolluksuz-yevmiyesiz, maaşlı-izinli görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Kadro aktar. hk. 21- Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı nın 5/6/2017 tarihli ve sayılı yazısı Yapılan görüşmelerde; Personel Daire Başkanlığı nın yazısında belirtilen şekilde kadro aktarımının yapılarak kullanma izninin Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı ndan istenmesine oybirliği ile karar verildi.

12 -# 12-22/6/ /7 Bil. Arş. 22- Projeleri bütçesi ödemesi hk. Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı nın 12/6/2017 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 8/6/2017 tarihli ve 2017/7 nolu Fakülte Yönetim Kurulu toplantısında alınan 1 sıra sayılı karar Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Hüseyin Yarkın BİÇER in yürütücüsü olduğu Üniversitemiz Bilimsel Araştırmalar Birimi tarafından desteklenen 2017/028 nolu Bilimsel Araştırma Projesi kapsamında gerçekleştirilen 24. Uluslararası Değirmendere Zühtü MÜRİDOĞLU Ahşap Heykel Sempozyumu na, Üniversitemizce davet edilen aşağıda isimleri belirtilen heykeltraşlara telif ücreti, yolluk (uçak ile) ve konaklama giderlerinin (Protokol kapsamında %50 si Gölcük Belediyesi tarafından karşılanan/gölcük Belediyesinden hesaba para aktarıldıktan sonra) ilgili hak sahiplerine ödemek üzere Gölcük Vizyon 2023 Projesi kapsamında proje yürütücüsü Yrd.Doç.Dr. Hüseyin Yarkın BİÇER e 2017/028 nolu proje bütçesinden ödenmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Sempozyuma Katılan Heykeltraşlar Lyudmyla MYSLO (Ukrayna) Glebos TKACHENKO (Rusya) Farshid Elishai SAYAD (İran) Ürün NAL (Türkiye) Begüm TEKAY (Türkiye) İmdat AVCI (Türkiye) Beste KARAKAYA Tuğba GENÇ Ömer Faruk ALPAY

13 -# 13-22/6/ /7 Arş.Gör. Dr. 23- Abdullah ÖRS ün Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekanlığı nın 12/6/2017 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 8/6/2017 tarihli ve 2017/23 nolu Fakülte Yönetim Kurulu toplantısında alınan 1 sıra sayılı karar Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümüne bağlı Anatomi Anabilim Dalı öğretim elemanlarından Arş.Gör.Dr. Abdullah ÖRS ün, 3/7/2017 9/9/2017 tarihleri arasında Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi nde düzenlenecek olan Sağlık Bakanlığı onaylı Akupunktur Eğitimi Kursu na haftada 3 (üç) gün (Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri) görevini aksatmayacak şekilde katılmak üzere, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 39 uncu maddesi uyarınca yolluksuzyevmiyesiz, maaşlı-izinli olarak görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Sos.Bil. Enst. ve 24- Kocaeli MYO ek ders ve fiili hizmetler ücretlerinin bütçeleştirilmesi hk. Üniversitemiz Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü nün 16/6/2017 tarihli ve sayılı yazısı ile ekindekiler Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü ve Kocaeli Meslek Yüksekokulu bünyesinde yürütülen uzaktan eğitim programları ek ders ücretleri ve fiili hizmetler ödeme katsayılarının, Ekteki tablo şekli ile kabulüne oybirliği ile karar verildi. Doç.Dr. Ahmet 25- SAYAR ın Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Dekanlığı nın 18/5/2017 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 17/5/2017 tarihli ve 2017/20 nolu Fakülte Yönetim Kurulu toplantısında alınan 14 sıra sayılı karar Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Ahmet SAYAR ın, TÜBİTAK Destek Programları Başkanlıkları Kuruluş, Çalışma Usul ve Esaslarına İlişkin Yönetmelik gereğince, Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığına Bağlı Bilişim Teknolojileri Grubu Danışma Kurul üyeliğine seçilmiş olması nedeniyle Kurulun yapacağı toplantılara katılmak üzere (danışma kurulu toplantılarının grubun gerekli görmesi halinde yapılacağı ve toplantı günlerinin hafta sonu tatillerine rastlayabileceği bildirilmiştir) 8/4/2017 tarihinden itibaren 1 (bir) yıl süre ile 2547 sayılı Kanun un 39 uncu maddesi uyarınca görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

14 -# 14-22/6/ /7 Yrd.Doç.Dr. Suhap 26- ŞAHİN in Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Dekanlığı nın 9/6/2017 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 7/6/2017 tarihli ve 2017/24 nolu Fakülte Yönetim Kurulu toplantısında alınan 26 sıra sayılı karar Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Suhap ŞAHİN in, KOÜ Teknopark da faaliyet gösteren Kod Bilgi Sistemleri ve Yazılım San. Tic. Ltd. Şti." nin Kocaeli Üniversitesi Teknopark bünyesinde gerçekleştirdiği "Esnek Bütçe Tahmin Sistemi" adlı Ar-Ge projesinde çalışmak üzere; 20/6/2017 tarihinden itibaren 1 (bir) yıl süre ile mesai saatleri dışında 4691 sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Kanunu ve 2547 sayılı Kanun un 39 uncu maddesi uyarınca görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Yrd.Doç.Dr. Halime 27- KENAR ın Üniversitemiz Klinik ve Deneysel Araştırmalar Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü nün 20/6/2017 tarihli ve sayılı yazısı Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Klinik ve Deneysel Araştırmalar Araştırma ve Uygulama Merkezi nde görevli öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Halime KENAR ın, Amerika Birleşik Devletleri, Stanford Üniversitesi Bio-Acoustic MEMS in Medicine Laboratuvarı nda araştırma yapmak üzere, 2547 sayılı Kanun un 39 uncu maddesi uyarınca 15 Eylül 2017 tarihinden itibaren 3 ay süreyle, takip eden 1 ay sürede de yıllık izin kullanarak maaşlı-izinli, yolluksuz-yevmiyesiz olarak görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

15 -# 15-22/6/ /7 Öğr.Gör. Asiye 28- YÜKSEL in Üniversitemiz Hereke Ömer İsmet Uzunyol Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü nün 12/6/2017 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 9/5/2017 tarihli ve 2017/11 nolu Yüksekokul Yönetim Kurulu toplantısında alınan 3 sıra sayılı karar Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Hereke Ömer İsmet Uzunyol Meslek Yüksekokulu Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümünde görev yapan Öğr.Gör. Asiye YÜKSEL in, Moleküler Görüntüleme Ticaret ve Sanayi A.Ş. nde çalışma yapmak üzere, 2547 sayılı Kanunun 37 nci maddesine göre danışmanlık ücretinin KOÜ Döner Sermaye İşletmeleri Müdürlüğü nün Ziraat Bankası Derince Şubesi, /5001 (Şube Kodu-554, Banka Kodu-010, TR ) nolu hesabına yatırılması koşulu ile 1/5/2017 1/5/2018 tarihleri arasında görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Uzman İsmet 29- Cem KABA nın Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Başkanlığı nın 12/6/2017 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 12/6/2017 tarihli ve 2017/17 nolu Bölüm Kurulu toplantısında alınan 1 sıra sayılı karar Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Başkanlığı nda görevli Uzman İ. Cem KABA ya, Üniversitemiz Eğitim Fakültesi'nde öğretim üyesi olarak görev yapmakta olan eşi Yrd. Doç. Dr. Yasemin KABA nın, bilimsel araştırmalar yapmak amacıyla 16/08/ /08/2018 tarihleri arasında İndiana Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde maaşlı izinli olarak Üniversitemiz Yönetim Kurulu'nun 24/5/2017 tarihli ve 2017/6 nolu toplantısında alınan 15 sıra sayılı kararı ile görevlendirilmiş olduğundan, aile birliğini sürdürmek amacıyla 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu nun "Aylıksız İzin" başlıklı 108 inci maddesinin (D) bendi kapsamında 6 ay süre ile yolluksuz-yevmiyesiz, aylıksız izin verilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

16 -# 16-22/6/ /7 Uzman Serap 30- GÜMÜŞ ün Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Dekanlığı nın 1/6/2017 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 31/5/2017 tarihli ve 2017/22 nolu Fakülte Yönetim Kurulu toplantısında alınan 14 sıra sayılı karar Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü öğretim elemanlarından Uzman Serap GÜMÜŞ ün, Avusturya/Niklasdorf Joanneum Research Laboratuvarlarına davet edilmiş olması nedeniyle Avrupa Topluluğu destekli ortak Eureka Eurostars projeleri "allergyfree" ve "SLSPEEK4small- series" de proje ortağı ve alt yüklenici olarak ilgili iş paketlerinde çalışmalar yapmak üzere, 23 Haziran Ekim 2017 tarihleri arasında, 2547 sayılı Kanun un 39 uncu maddesi uyarınca yolluksuz-gündeliksiz, maaşlı-izinli görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Okt. Abidin 31- ÇEVİK in Üniversitemiz Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölümü Başkanlığı nın 25/5/2017 tarihli ve sayılı yazısı Yapılan görüşmelerde; 24/6/2017 ile 30/6/2017 tarihleri arasında Sırbistan da gerçekleştirilecek olan "Uluslararası Ekonomi Politik Konferansına" konuşmacı olarak davet edilen Üniversitemiz Atatürk ilkeleri ve İnkılap Tarihi Bölümü elemanlarından Okutman Abidin ÇEVİK in, 24/6/ /6/2017 tarihleri arasında 2547 sayılı Kanun un 39 uncu maddesi uyarınca katılım ücreti, yol gideri ve gündeliğinin Üniversitemiz Bilimsel Etkinlikleri Destekleme Programı Projeleri (A4 projesi) bütçesinden karşılanarak görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Okt. Nülüfer 32- AKLIN ın Üniversitemiz Türk Dili Bölümü Başkanlığı nın 13/6/2017 tarihli ve sayılı yazısı Yapılan görüşmelerde; 16/8/2017 ile 18/8/2017 tarihleri arasında Harvard Üniversitesi nde gerçekleştirilecek olan ITEC "International Teacher Education Conference" konuşmacı olarak davet edilen Üniversitemiz Türk Dili Bölümü elemanlarından Okutman Nülüfer AKLIN ın, 16/8/ /8/2017 tarihleri arasında 2547 sayılı Kanun un 39 uncu maddesi uyarınca katılım ücreti, yol gideri ve gündeliğinin Üniversitemiz Bilimsel Etkinlikleri Destekleme Programı Projeleri (A4 projesi) bütçesinden karşılanarak görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

17 -# 17-22/6/ /7 Arş.Gör. Mehmet 33- GÜLEÇ in Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Dekanlığı nın 9/6/2017 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 7/6/2017 tarihli ve 2017/24 nolu Fakülte Yönetim Kurulu toplantısında alınan 25 sıra sayılı karar Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Mekatronik Mühendisliği Bölümü öğretim elemanlarından Arş.Gör. Mehmet GÜLEÇ in, Fillandiya Lappeenranta Teknoloji Üniversitesi nde (Lappeenranta University of Technology LUT) doktora tez çalışmaları yapmak üzere, 1 Eylül 2017 tarihinden itibaren 6 ay süre ile 2547 sayılı Kanun un 39 uncu maddesi uyarınca yolluksuz-gündeliksiz, maaşlı-izinli olarak görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Mühendislik Fak eğt.-öğrt. yılı bahar yarıyılı II. Öğretim ek ders ücret katsayısı hk. Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Dekanlığı nın 25/5/2017 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 24/5/2017 tarihli ve 2017/21 nolu Fakülte Yönetim Kurulu toplantısında alınan 21 sıra sayılı karar Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı II. öğretim Mayıs ayına ait ek ders ücret katsayının 2.7 olarak uygulanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Öğr. İsmail 35- ÇELEBİ hk. Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı nın 27/5/2017 tarihli ve sayılı yazısı Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Ali Rıza Veziroğlu Meslek Yüksekokulu 8/7/2011 tarihli Yönetim Kurulu kararı ile mezun olarak nolu diplomayı almaya hak kazanan ve diplomasını alan İsmail ÇELEBİ nin diplomasını kaybettiği anlaşıldığından, Kocaeli Üniversitesi Diploma, Diploma Eki, Diploma Teslim Tutanağı ve Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönergenin 6 ncı maddesine göre Diploma yerine geçen belgenin verilmesine oybirliği ile karar verildi.

18 -# 18-22/6/ /7 Öğr. Ekrem 36- TOSUN hk. Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı nın 23/5/2017 tarihli ve sayılı yazısı Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü 27/10/2010 tarihli Yönetim Kurulu kararı ile mezun olarak nolu diplomayı almaya hak kazanan ve diplomasını alan Ekrem TOSUN un diplomasını kaybettiği anlaşıldığından, Kocaeli Üniversitesi Diploma, Diploma Eki, Diploma Teslim Tutanağı ve Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönergenin 6 ncı maddesine göre Diploma yerine geçen belgenin verilmesine oybirliği ile karar verildi. Öğr. Ayşegül 37- DELİHASANOĞLU hk. Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı nın 12/6/2017 tarihli ve sayılı yazısı Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Kocaeli Sağlık Yüksekokulu 8/6/2016 tarihli Yönetim Kurulu kararı ile mezun olarak nolu diplomayı almaya hak kazanan ve diplomasını alan Ayşegül DELİHASANOĞLU nun diplomasını kaybettiği anlaşıldığından, Kocaeli Üniversitesi Diploma, Diploma Eki, Diploma Teslim Tutanağı ve Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönergenin 6 ncı maddesine göre Diploma yerine geçen belgenin verilmesine oybirliği ile karar verildi. Öğr. Şule 38- SEZGİN hk. Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı nın 30/5/2017 tarihli ve sayılı yazısı Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Kocaeli Meslek Yüksekokulu 9/4/2001 tarihli Yönetim Kurulu kararı ile mezun olarak nolu diplomayı almaya hak kazanan ve diplomasını alan Şule SEZGİN in diplomasını kaybettiği anlaşıldığından, Kocaeli Üniversitesi Diploma, Diploma Eki, Diploma Teslim Tutanağı ve Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönergenin 6 ncı maddesine göre Diploma yerine geçen belgenin verilmesine oybirliği ile karar verildi.

19 -# 19-22/6/ /7 Öğr. Uğur 39- AKTÜRK hk. Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı nın 23/5/2017 tarihli ve sayılı yazısı Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Kocaeli Meslek Yüksekokulu 19/7/2007 tarihli Yönetim Kurulu kararı ile mezun olarak nolu diplomayı almaya hak kazanan ve diplomasını alan Uğur AKTÜRK ün diplomasını kaybettiği anlaşıldığından, Kocaeli Üniversitesi Diploma, Diploma Eki, Diploma Teslim Tutanağı ve Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönergenin 6 ncı maddesine göre Diploma yerine geçen belgenin verilmesine oybirliği ile karar verildi. Öğr. İlker 40- YAVUZ hk. Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı nın 16/6/2017 tarihli ve sayılı yazısı Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Gölcük Meslek Yüksekokulu 25/7/2002 tarihli Yönetim Kurulu kararı ile mezun olarak nolu diplomayı almaya hak kazanan ve diplomasını alan İlker YAVUZ un diplomasını kaybettiği anlaşıldığından, Kocaeli Üniversitesi Diploma, Diploma Eki, Diploma Teslim Tutanağı ve Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönergenin 6 ncı maddesine göre Diploma yerine geçen belgenin verilmesine oybirliği ile karar verildi. Öğr. Ferhat 41- TOPCU hk. Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı nın 16/6/2017 tarihli ve sayılı yazısı Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Gebze Meslek Yüksekokulu 7/1/2010 tarihli Yönetim Kurulu kararı ile mezun olarak nolu diplomayı almaya hak kazanan ve diplomasını alan Ferhat TOPCU nun diplomasını kaybettiği anlaşıldığından, Kocaeli Üniversitesi Diploma, Diploma Eki, Diploma Teslim Tutanağı ve Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönergenin 6 ncı maddesine göre Diploma yerine geçen belgenin verilmesine oybirliği ile karar verildi.

20 -# 20-22/6/ /7 Öğr. Neşe 42- ATMACA hk. Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı nın 9/6/2017 tarihli ve sayılı yazısı Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Hereke Ömer İsmet Uzunyol Meslek Yüksekokulu 5/6/2015 tarihli Yönetim Kurulu kararı ile mezun olarak nolu diplomayı almaya hak kazanan ve diplomasını alan Neşe ATMACA nın diplomasını kaybettiği anlaşıldığından, Kocaeli Üniversitesi Diploma, Diploma Eki, Diploma Teslim Tutanağı ve Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönergenin 6 ncı maddesine göre Diploma yerine geçen belgenin verilmesine oybirliği ile karar verildi. Öğr. Keziban 43- SALMAN hk. Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı nın 30/5/2017 tarihli ve sayılı yazısı Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu 10/2/2016 tarihli Yönetim Kurulu kararı ile mezun olarak nolu diplomayı almaya hak kazanan ve diplomasını alan Keziban SALMAN ın diplomasını kaybettiği anlaşıldığından, Kocaeli Üniversitesi Diploma, Diploma Eki, Diploma Teslim Tutanağı ve Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönergenin 6 ncı maddesine göre Diploma yerine geçen belgenin verilmesine oybirliği ile karar verildi. Gündemde başka madde bulunmadığından oturuma son verildi. Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ Rektör Prof.Dr. Ercüment ÇİFTÇİ Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Bekir ÇAKIR Rektör Yardımcısı Prof.Dr. N.Zafer UTKAN Tıp Fak. Dekan V.

21 -# 21-22/6/ /7 Prof.Dr. Halis AYGÜN Fen-Edebiyat Fak.Dekan V. Prof.Dr. Selman Aziz ERDEN İ.İ.B. Fak. Dekan V. Prof.Dr. Alpaslan FIĞLALI Mühendislik Fak. Dekan V. Prof.Dr. Ali İhya KARAMAN Diş Hekimliği Fak. Dekan V. Prof.Dr. Engin ÖZDEMİR Teknoloji Fak.Dekan V. Yrd.Doç.Dr. Meral ALTINAY Teknik Eğitim Fak.Dekan V. Prof.Dr. Nigar PÖSTEKİ Güzel Sanatlar Fak. Dekan V. Prof.Dr. Elşen VELİ Eğitim Fak.Dekan V. Prof.Dr. Abdülkadir ŞENKAL Hukuk Fakültesi Dekan V Prof.Dr. İlyas AKHİSAR İletişim Fak. Dekan V. Prof.Dr. Abdullah KAHRAMAN İlahiyat Fak. Dekan V. Prof.Dr. Nezihi KÖPRÜBAŞI Mim ve Tas. Fak. Dekan V Katılamadı Prof.Dr. Muharrem YILMAZ Havacılık ve Uzay Bil. Fak. Dekan V. Prof.Dr. Özcan GÜNDOĞDU Denizcilik Fak. Dekan V. Prof.Dr. M. Doğan GÜLKAÇ Ziraat ve Doğa Bil. Fak. Dek. V Prof.Dr. Hakan DEMİR Spor Bil. Fak. Dekan V. Prof.Dr. Maksut Görkem AKSU Sağlık Bil. Fak. Dek. V. Katılamadı Prof.Dr. Ufuk YILDIZ ÜYE

22 -# 22-22/6/ /7 Yrd.Doç.Dr. Fatih AKBULUT Genel Sekreter V. Raportör

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 26/8/ /12

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 26/8/ /12 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 26/8/2016 2016/12 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 26/8/2016 Cuma günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 16/11/ /16

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 16/11/ /16 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 16/11/2016 2016/16 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 16/11/2016 Çarşamba günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 14/5/ /7

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 14/5/ /7 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 14/5/2015 2015/7 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 14/5/2015 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 8/3/ /3

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 8/3/ /3 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 8/3/2017 2017/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 8/3/2017 Çarşamba günü saat 10:00 da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 5/5/ /7

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 5/5/ /7 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 5/5/2016 2016/7 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 5/5/2016 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 12.02.2004 2004/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 12.02.2004 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 12/8/ /11

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 12/8/ /11 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 12/8/2016 2016/11 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 12/8/2016 Cuma günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 12/1/ /1

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 12/1/ /1 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 12/1/2017 2017/1 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 12/1/2017 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 19/8/2015 2015/13

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 19/8/2015 2015/13 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 19/8/2015 2015/13 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 19/8/2015 Çarşamba günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 6.6.2011 2011/10 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 6.6.2011 Pazartesi günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 21.02.2008 2008/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 21.02.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 1/9/ /14

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 1/9/ /14 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 1/9/2015 2015/14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 1/9/2015 Salı günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /20

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /20 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 14.12.2006 2006/20 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 14.12.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 17.06.2010 2010/9 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 17.06.2010 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 26/5/ /8

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 26/5/ /8 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 26/5/2016 2016/8 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 26/5/2016 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 27.08.2009 2009/14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 27.08.2009 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 8/5/2014 2014/7

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 8/5/2014 2014/7 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 8/5/2014 2014/7 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 8/5/2014 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 25.5.2011 2011/8 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 25.5.2011 Çarşamba günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 9/4/ /5

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 9/4/ /5 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 9/4/2015 2015/5 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 9/4/2015 Perşembe günü saat 14:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 26.03.2009 2009/5 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 26.03.2009 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 13.04.2006 2006/6

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 13.04.2006 2006/6 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 3.04.2006 2006/6 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 3.04.2006 Perşembe günü saat :00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /4

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /4 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 16.03.2006 2006/4 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 16.03.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 14/1/ /1

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 14/1/ /1 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 14/1/2016 2016/1 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 14/1/2016 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 20/10/ /14

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 20/10/ /14 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 20/10/2016 2016/14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 20/10/2016 Peşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 6/8/2015 2015/12

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 6/8/2015 2015/12 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 6/8/2015 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ Başkanlığında toplandı.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 07.02.2008 2008/2 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 07.02.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 22/3/ /4

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 22/3/ /4 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 22/3/2017 2017/4 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 22/3/2017 Çarşamba günü saat 10:00 da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 21/8/ /14

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 21/8/ /14 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 21/8/2014 2014/14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 21/8/2014 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 19.11.2009 2009/19 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 19.11.2009 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 3/11/ /15

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 3/11/ /15 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 3/11/2016 2016/15 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 3/11/2016 Peşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 9/12/ /17

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 9/12/ /17 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 9/12/2016 2016/17 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 9/12/2016 Cuma günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 10.12.2009 2009/20 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 10.12.2009 Perşembe günü saat 10:00 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 11/12/ /14

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 11/12/ /14 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 11/12/2018 2018/14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 11/12/2018 Salı günü saat 14:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 28/4/ /6

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 28/4/ /6 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 28/4/2015 2015/6 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 28/4/2015 Salı günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 15.11.2007 2007/13 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 15.11.2007 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /5

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /5 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 30.03.2006 2006/5 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 30.03.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 1/11/2012 2012/14

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 1/11/2012 2012/14 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 1/11/2012 2012/14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 1/11/2012 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 24.06.2004 2004/11 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 24.06.2004 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /15

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /15 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 07.09.2006 2006/15 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 07.09.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 25/7/2013 2013/10

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 25/7/2013 2013/10 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 25/7/2013 2013/10 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 25/7/2013 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 22.10.2009 2009/16 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 22.10.2009 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 22.01.2009 2009/2 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 22.01.2009 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 11/12/ /19

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 11/12/ /19 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 11/12/2014 2014/19 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 11/12/2014 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 03.06.2004 2004/10 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 03.06.2004 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 14.01.2010 2010/1 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 14.01.2010 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 21/9/ /10

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 21/9/ /10 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 21/9/2017 2017/10 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 21/9/2017 Perşembe günü saat 10:00 da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 10.02.2011 2011/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 10.02.2011 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /03

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /03 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 16.02.2006 2006/03 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 16.02.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 4/8/ /10

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 4/8/ /10 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 4/8/2016 2016/10 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 4/8/2016 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 29/12/2014 2014/20

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 29/12/2014 2014/20 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 29/12/2014 2014/20 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 29/12/2014 Pazartesi günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 22/6/2015 2015/9

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 22/6/2015 2015/9 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 22/6/2015 2015/9 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 22/6/2015 Pazartesi günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 29/12/ /18

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 29/12/ /18 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 29/12/2016 2016/18 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 29/12/2016 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No Üniversitemiz Yönetim Kurulu 5/7/2012 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 22.9.2011 2011/15 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 22.9.2011 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 16.10.2008 2008/11 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 16.10.2008 Perşembe günü saat 11:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 20/9/2012 2012/11 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 20/9/2012 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 20/12/2012 2012/16

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 20/12/2012 2012/16 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 20/12/2012 2012/16 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 20/12/2012 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 12.06.2008 2008/8 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 12.06.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUĞOLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 04.06.2009 2009/8 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 04.06.2009 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 24.3.2011 2011/5 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 24.3.2011 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /13

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /13 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 06.07.2006 2006/13 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 06.07.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 19/1/2015 2015/1

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 19/1/2015 2015/1 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 19/1/2015 2015/1 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 19/1/2015 Pazartesi günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 11.03.2004 2004/6 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 11.03.2004 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 21.07.2009 2009/12 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 21.07.2009 Salı günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /14

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /14 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 03.08.2006 2006/14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 03.08.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 11/12/2013 2013/15

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 11/12/2013 2013/15 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 11/12/2013 2013/15 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 11/12/2013 Çarşamba günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 10/10/2012 2012/13 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 10/10/2012 Çarşamba günü saat 14:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 20.03.2008 2008/4 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 20.03.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 29/9/ /13

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 29/9/ /13 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 29/9/2016 2016/13 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 29/9/2016 Peşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 25.12.2008 2008/14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 25.12.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 3/3/2014 2014/3

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 3/3/2014 2014/3 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 3/3/2014 2014/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 3/3/2014 Pazartesi günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 27.10.2010 2010/15 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 27.10.2010 Çarşamba günü saat 09:30 da Rektör Yardımcısı Prof.Dr.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 17/3/ /4

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 17/3/ /4 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 17/3/2015 2015/4 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 17/3/2015 Salı günü saat 11:30 da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 11/7/ /9

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 11/7/ /9 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 11/7/2013 2013/9 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 11/7/2013 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 13/4/ /5

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 13/4/ /5 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 13/4/2017 2017/5 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 13/4/2017 Perşembe günü saat 10:00 da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 18.12.2008 2008/13 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 18.12.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 02.06.2005 2005/7 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 02.06.2005 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 2/5/2017 2017/5 Üniversitemiz Senatosu, 2/5/2017 Salı günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında toplandı.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 22/8/2013 2013/11. - Doç.Dr. Fuad OKAY ın başvurduğuna,

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 22/8/2013 2013/11. - Doç.Dr. Fuad OKAY ın başvurduğuna, T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 22/8/2013 2013/11 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 22/8/2013 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 22.02.2007 2007/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 22.02.2007 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 04.03.2010 2010/4 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 04.03.2010 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 03.04.2008 2008/5 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 03.04.2008 Perşembe günü saat 12:30 da Rektör Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 7.4.2011 2011/6 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 7.4.2011 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 08.09.2005 2005/12 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 08.09.2005 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 20.10.2005 2005/14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 20.10.2005 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 11/3/2013 2013/3

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 11/3/2013 2013/3 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 11/3/2013 2013/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 11/3/2013 Pazartesi günü saat 09:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /8

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /8 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 25.05.2006 2006/8 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 25.05.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 09.09.2004 2004/14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 09.09.2004 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 19.10.2006 2006/17

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 19.10.2006 2006/17 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 19.10.2006 2006/17 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 19.10.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 15.12.2005 2005/16 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 15.12.2005 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 26/6/ /10

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 26/6/ /10 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 26/6/2014 2014/10 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 26/6/2014 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 02.09.2010 2010/12 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 02.09.2010 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 13/7/ /8

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 13/7/ /8 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 13/7/2017 2017/8 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 13/7/2017 Perşembe günü saat 10:00 da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 07.06.2007 2007/7 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 07.06.2007 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 20/3/2014 2014/4

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 20/3/2014 2014/4 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 20/3/2014 2014/4 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 20/3/2014 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 24/4/2014 2014/6

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 24/4/2014 2014/6 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 24/4/2014 2014/6 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 24/4/2014 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 2/8/2012 2012/10 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 2/8/2012 Perşembe günü saat 10:00 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 27/11/ /13

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 27/11/ /13 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 27/11/2018 2018/13 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 27/11/2018 Salı günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 08.04.2004 2004/7 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 08.04.2004 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 9/7/2015 2015/10

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 9/7/2015 2015/10 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 9/7/2015 2015/10 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 9/7/2015 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı