Netsim, büyümesini, müşteri memnuniyetini esas alan bir ilkeyle hareket etmesine borçludur.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Netsim, büyümesini, müşteri memnuniyetini esas alan bir ilkeyle hareket etmesine borçludur."

Transkript

1

2

3 1 Netsim in başarısı nın ardında 1987 den beri gelen deneyimi, destek sunma kapasitesi, bilişim konusunda tüm bileşenleri bünyesinde bulundurması ve binlerce müşterisinden yıllar boyu aldığı tecrübeler yatar. Deneyimlerini yazılım ürünlerine yansıtabilmesi önemli bir değer olarak devam etmektedir. Netsim, büyümesini, müşteri memnuniyetini esas alan bir ilkeyle hareket etmesine borçludur. Netsim, üretmiş olduğu Ofisnet yazılımı ile ihtiyaçlarınıza cevap verecek güçlü, uçtan uca çözümleriyle, tüm işlemlerinizi optimize ederek kurumunuza katma değer katan, verimliliğinizi artıran, gerçekçi bir bakış açısı sağlayan ortam sunar. Ofisnet, firmanıza göre tanımlanabilir yapıdaki operasyonlar ile Satış Yönetimi, Satın Alma Yönetimi, Stok Yönetimi, Finansman Yönetimi, Sabit Kıymet Yönetimi, Genel Muhasebe gibi tüm iş süreçlerini uçtan uca yönetirken, Üretim, WebAll (B2B, B2C, Satın Alma Sistemi-SAS, CRM), WorkAll İnsan Kaynakları (PDKS, BORDRO), Müşteri İlişkileri Yönetimi(CRM), Mobil, İstasyon, Market, Restoran, Kargo Yönetimi, Bina Yönetimi, PDA depo operasyonları modülleriyle tümleşik bir yapı içerisinde sektörel çözümler sunar. Teknolojinin tüm imkânlarını kullanarak gerçekleştirdiğimiz faaliyetler, kurum içi ve dışı uzmanların birikimlerini, bilgilerini ve üretim gücünü deneyimimizle birleştirerek sizlere verimli, hızlı, pratik ve bütünleşik çözümler sunmak içindir.

4 Kalite Politikamız 2 B irlik ve beraberliğini disiplinle yoğurur, ekip ruhunu planlı çalışmayla birleştirir, bilgece bilgiye değer verir, kârlılığı müşteri memnuniyetinde görür ve satışı yapılan ürünlerden üretime, eğitimden destek hizmetlerine kadar sürekli iyileştirmeyi, bayi ve müşterileri ile karşılıklı güvene dayalı yakın işbirliği geliştirmeyi, güçlü güvenilir yapısı, huzurlu ortamıyla personelinin katılımını teşvik etmeyi, bilimsel yönetim yaklaşımıyla da ürün ve hizmetlerini Yüksek Kalite Anlayışı içerisinde müşterilerine sunmayı ilke edinir.

5 3 Özelliklerimiz Esnek Yapı, Bütünleşik Sistem, Etkin Çözümler... Tecrübe ile desteklenmiş yenilikçi ürünler Müşterileri geleceğe taşıyan anlayış Sektörel çözümler Genç ve dinamik bir kadro Geniş müşteri portföyü Ülke çapında destek ve danışmanlık Teknolojik Zamanın gereksinimlerine uygun, geleceğe hazır

6 Ofisnet Genel Özellikleri 4 Parametrik Yapı; Esnek ve parametrik yapısı sayesinde, standart ticari işlemlerle birlikte işletme yapısına uyarlanabilir operasyonlar tanımlanabilir. Bütünleşik Sistem; Her bölüm diğerleri ile tamamen tümleşik bir yapıdadır. İlişkisel veritabanına kaydedilen veriler sisteme bir kez kaynağından girilir ve ilgili diğer tüm kullanıcılar bilgiye her noktadan, her zaman erişebilir. Modüller, ticari yapıya tam bütünleşik olarak çalışır. Sektörel Çözümler; Ofisnet, kapsamlı ürün özelliklerinin yanında öğrenme ve kullanım kolaylığı, geniş kullanıcı tabanı ve bir çok sektöre cevap veren çözümler sunar. Verimlilik; Bilgi sistemlerinin etkin kullanımı ile işletmelerde verimliliği artırır. İş Süreçleri Takibi; Tüm işlemler, işleyiş süreçleri içinde farklı noktalarda oluşturulup takibi yapılabilir. Nokta bazında veya tüm noktalar için işlem değerlendirmesi, kâr-zarar analizi, gelirgider takibi yapılabilir. Zamandan Kazanç; Yasal, sektörel ve finans alanındaki yenilikler Ofisnet in parametrik yapısı sayesinde sisteme kolaylıkla uyarlanabilir, böylece doğal sürecin devamı için zamandan kazanç sağlanır.

7 5 Güvenlik Menülere hızlı ulaşım K S ayıt görme, ekleme, değiştirme, kullanma ve silme yetkileri, istenen kullanıcı ve gruplara verilebilir. Fiyat değiştirme, indirim oranı yetkiye bağlanabilir. Bilgi sisteminin güvenliği erişim kontrolleri ile sağlıklı bir şekilde yürütülür. ık yapılan işlemler ana menü üzerine yerleştirilerek menüye çabuk erişim sağlanır. Kayıtlara hızlı erişim için pratik sıralama ve filtreleme seçeneği mevcuttur. Stoksal işlemlerde bir tuşa basarak ürün fiyatlandırması, stoktaki durumu gibi birçok bilgiye erişilebilir. Çoklu Döviz Sistemi T üm işlemler çoklu döviz sistemini destekler. Günlük kurlar geriye dönük takip edilebilir. Kur bilgileri internetten otomatik olarak güncellenebilir. Barkod lu Sistem T üm işlemlerde barkod desteği mevcuttur. İstenilen format, içerik ve miktarda barkod basılabilir. Toplu SMS & B ütün raporlar mail edilebilir. Kampanya ve duyurular, cari bakiye, vadesi geçmiş taksitler, satışlar, ödemeler, tahsilatlar mail veya sms yoluyla ilgililere, belirlenen zamanda veya bir işleme bağlı olarak gönderilebilir. Standart Kolaylaştırma Araçları B irbirine benzer özellikteki tüm işlemler çoğaltılabilir. İşlemler ve tanım kartları; XML olarak dışarı gönderebilir, başka bir XML dosyadan içeri alınabilir, döküman bağlantısı yapılabilir.

8 6 Verimlilik, kârlılık ve üretkenlik...

9 7 Finans Yönetimi Tüm koşul ve gereksinimler göz önüne alınarak tasarlanmıştır. Finansal kaynakların enflasyona karşı korunmasını ve nakit akışının yönetilmesini sağlar. Borç-alacak otomatik işlem kapatmalarıyla kapatma işlemleri pratik bir şekilde yürütülür. Pos ve kredi kartı hesaplarının takibi yapılabilir. Raporlama ve Arayüz Tasarımı Ofisnet in tüm bölümlerinde işlemlerin sonuçlarıyla ilgili karar ve analiz imkânı sunan raporlar mevcuttur. Yeni alanlar ekleme, istenmeyen alanların çıkarılması ve gerekli hesaplamalar rapor tasarımına uygulanabilir. Döviz cinslerine göre kredi izleme imkânı vardır. Teminat türleri tanımlanabildiği gibi tanımlı alınan - verilen teminat mektupları ve ipotek çeşitleri takip edilebilir. Firma ve cari limit yönetimi vardır. Klasik kasa defteri yapısı benzer şekilde izlenebilir. Çek ve senetler üzerinde yapılacak bir sonraki işlem, çek-senet in durumuna göre otomatik oluşturulur. Renk, font gibi görsel özellikler değiştirilebildiği gibi şirket logosu veya istenen imajlar eklenebilir. Çek ve senet bordrolarında vâdeleri ve bankaları farklı birden çok çek-senet işlemi yapılıp aynı ekranda ortalama vâde, kalan gün sayısı ve toplam tutar görülebilir. Yeni filtreler eklenebilir, sorgulamalarda değişiklik yapılabilir. Vâde ve kur farkları otomatik hesaplanabilir. Rapor görüntüleri, kaydedilebilir, mail gönderilebilir. Ekranlara bağlı raporlar oluşturulabilir. Ekranlar, ihtiyacı ve pratikliği sağlamak için istenen şekilde tasarlanabilir. Gereksiz görülen veri giriş alanları kullanım dışı bırakılabilir. Liste şeklindeki tüm yapılar üzerindeki veriler, kopyalanarak herhangi bir metin ortamına aktarılabilir.

10 8 Satış ve Dağıtım Yönetimi Tekliften başlayıp, sipariş ve teslimat için gerekli işlem kaydı ve raporların alınmasından, satış ve stokun stok yerinde işlem görmesine kadar tüm satış sürecinin yönetimi sağlanır. Siparişin işleme girmesiyle malın teslim edilmesi ve faturalanma aşamaları ister birbiriyle ilişkili istenirse de ayrı şekilde takip edilebilir. Sipariş formu birden çok teklif, bir satış işlemi ise birden çok sipariş birleştirilerek işlem görebilir. Sipariş bekleme süreleri dikkate alınarak sevkiyat öncelik takibi yapılabilir. Siparişler termin süre ve miktarları parçalı olarak verilip, sipariş planlama yapılabilir. Satış işlem satırında birden çok indirim uygulanabilir. Alım ve satış işlemlerinde ürünler, sınırsız boyutta asorti matrisi tanımlanıp kullanılabilir. Satış işlemi içerisinde nakit, kredi kartı, çek senet ve taksitlendirme gibi finans işlemi seçenekleriyle işlem kapatması yapılabilir. İstenilen yapıda oluşturalabilen ödeme planlarına uygun taksitli satışlar yapılabilir. Cari sistemde tanımlı limit bilgisi ile satış işlemi onaylanabilir veya engellenebilir. Kampanya takibi ve kampanyalı işlemler yapılabilir. Bağlantılı satışlar yapılabilir. Puanlama sistemini destekler.

11 9 Stok ve Stok Yeri Yönetimi Ofisnet in güçlü, esnek yapısındaki en büyük payı stok sistemi alır. Stoklar; fiziksel stok, hizmet, temel tanım, jenerik yapılarını destekleyen ve mükemmel çözümlerin kolayca elde edilebildiği tasarıma sahiptir. Ofisnet te stokların seri, miktarlı seri, lot, jenerik ve miktar takibi yapılabilir. Stoklar çoklu birim yapısını destekler. Ürün ağacından stok seçmek çok kolay olmakla birlikte, çoklu stok seçimi de kullanıcının işlem yapma hızını artırır. Fiyat listeleri toplu güncellenebilir. Stoklar, işlem gördükleri fiziki duruma göre takip edilebilir. Satın Alma Yönetimi Teklif toplamaktan, siparişe, malın teslim alınmasından, fatura girişine kadar, tüm süreçlerin işlendiği ilişkisel ve bütünleşik bir yapıdır. Siparişin verilmesiyle, gelen fatura ve stok giriş işlemi otomatik oluşturularak zaman kaybını ve veri giriş tekrarını önler. Teklif değerlendirme sistemi sayesinde en uygun teklifi, sistem kullanıcıya önerir. Alım işlemlerinde süreç odaklı yaklaşım ile, işlemleri yürüten kullanıcılar için kullanım kolaylığı ve hızı sağlanmış olur. Sistem cari temelli alış-satış işlem süreci ile birlikte işletme içi talep yönetimini de destekler niteliktedir. Tedarik yönetimi ile malzemeler kolaylıkla izlenebilir ve raporlanabilir. Alış, satış veya stok işlemlerinde stok seçimi yapılırken stokun durumuna göre görüntülenen istatistiki bilgiler, işlemleri oldukça hızlandırır, karar verme sürecini kısaltır. Stokların kalitelerinin takibi ve fiyatlandırması yapılabilir. Stok işlemlerinde ağırlıklı ortalama, hareketli ortalama, FIFO ve LIFO gibi maliyet yöntemleri kullanılabilir.

12 10 Takip Hesapları ve Bütçeleme Karar Destek Yönetimi Karar destek sistemi, yöneticilerin hızlı ve doğru karar almasına yardımcı olan, firma genel ve detaylı durumlarının incelendiği bir sistemdir. Firmanın finans yapısı, nakit akış durumu, takip hesapları, bütçe, cari, banka, kasa, stok yeri durumları incelenebilir. Takip hesapları ile işletmenin personel, araç, kırtasiye, akaryakıt, satış gibi istenen tüm gider ve gelirleri takip edilebilir. Elde edilen gelirlerin kaynakları ve masrafların nelerden oluştuğu detaylı bir şekilde izlenebilir. Cari hesapların tüm işlemleri, borç-alacak durumları, hangi stoklarla işlem yapıldığı gibi bilgiler izlenebilir. Banka hesapları ve kasalar, istenen dövize çevrilerek veya kendi döviz hesaplarına göre detaylı bir şekilde incelenebilir. Stok incele, stok ile ilgili tüm bilgilerin görülebileceği, kullanıcı ve yönetici için kullanım kolaylığı sağlayan bir ekrandır. Gelir-gider raporlarıyla bütçe karşılaştırması yapılabilir. Firmanın genel yapısı ve istenirse detaylı inceleme imkânını tek tuşla sunan firma incele ekranı yöneticinin sağ kolu görevini üstlenir. İşlemler kısmında tüm işlemleri gerek özet ve gerekse istenilen detayda görüp inceleme imkânı mevcuttur. Ticari Bilânço ve Gelir Gider Tabloları Firma yapısına uygun olarak hazırlanan gelir ve gider tablo tanımlarıyla, muhasebe işlemlerini yapmadan da gelir gider hesaplarını görmek mümkündür. Muhasebeden bağımsız, ticari sistemle çalıştığı için, ticari işlemler yürürken istenilen andaki firma durumu; hızlı, pratik ve kolay anlaşılır şekilde görüntülenir.

13 11 modüller

14 Size sadece işletmenizin gerçek durumunu görmek kalır. restoran yönetimi 12 İşletmelerin servis alma yapılarını tamamen sayısal ortama aktaran, yenilikçi ve son derece hızlı bir sistemdir. Servisler, dokunmatik ekranlı bilgisayarlar vasıtasıyla alınarak, siparişlerin hazırlanacağı ortama anında aktarılır. İşletmelerin kârlılıklarının ve verimliliğinin artması, iş yükünün hafiflemesine katkılarının yanında, çağdaş görünüme kavuşmalarını sağlayacak niteliktedir. Sipariş - Mutfak, Garson - Mutfak uyumunu sağlar, Fatura kargaşasını ve hesap uyumsuzluğunu giderir, İşletme hakkındaki bilgilere ve stoklara her yerden erişebilme ve denetlenmesine imkân verir. Şubeli işletmeler, şubelerine ait bilgileri tek noktadan kontrol edebilir. Personel işlemleri, primlendirme ve performans analizi yapılabilir. Maliyet hesaplamaları ve kârlılık analizleri yapılabilir. Sipariş ve siparişin hazırlanması, servis edilmesi ile ilgili süreler takip edilebilir. Paket servisleri, salon hesapları birebir kontrol edilip, hızlı satış işlemleri yapılabilir. Ofisnet WebAll ile internetten sipariş-satış işlemleri yapılabilir. Masaların dolu veya boş olduğu, siparişin durumu gibi birçok özellik anında görüntülenebilir. Masa değiştirme, hızlı satış, veresi satış gibi özellikleri vardır.

15 13 Retail Sales Management market modülü Perakende Sektörüne Bütünleşik Çözümler... Sunduğumuz çoklu seçenekler ile her ölçekteki market kendi yapısına uygun çözümü bulabilir. (Bilgisayar DestekliDokunmatik Ekranlı POS Sistemi, Yazar Kasa Destekli Pos Sistemi, Pos Destekli Otomasyon Sistemi). POS, yazarkasa, terazi gibi donanımlarla haberleşmesindeki üstünlükleri, barkodlu, barkodsuz ürünlere getirdiği esnek çözümler ile market sektörünün tüm sorunlarına çözüm üreten, alternatiflerinden üstün bir program olarak hizmetinize sunulmuştur. İşgücü ve zamandan tasarruf sağlar. Kredili ya da peşin satış işlemleri yapılabilir. Veresiye satış işlemleri, markete özgü karta sahip müşterilerin takibi, alışveriş çekleri, özel günlere ait işlemler, saatlik, günlük, aylık olarak tanımlanabilir. Zaman aralıklarında ürün bağımlı veya ürün bağımsız kampanyalar yapılabilir. Ofisnet Market modülü ile; şubeler tek noktadan kontrol edilebilir.

16 Kârlılığı artırmak için riskleri ve fırsatları bir bütün olarak yönetin... Petrol Station Management istasyon modülü 14 İhtiyaçlarınızı iyi dinleyip, anlar ve bu doğrultuda çözüm geliştiririz. Bu sayede açık bir rekabet avantajına sahip olursunuz. Birden fazla istasyonu tek bir yerden yönetebilir, veresiye, cari filo-araç takibi yapabilirsiniz. Hesap kesim işlemlerini, manuel yapılabildiğiniz gibi, yapıldığı anda sisteme veriler; TURPAK veya Saben üzerinden de otomatik olarak çekilebilir. HESAP KESİMİNDE ZAMAN KAYBI SIFIR Sistemde genel iş akışları düşünülerek oluşturulmuş geniş kapsamlı bir rapor bankası yer alır. Raporlar, karar alma sürecinizde etkin bir rol oynar. Esnek ve görsel kullanım kolaylığı, Harcanan zamanın ve hata payının sıfıra indirilmesi, İstasyon, market, arka ofis ticari işlemlerinin başka programa ihtiyaç hissettirmeden takip edilmesi ile işleriniz yolunda giderken, hedeflerinize odaklanabilirsiniz.

17 15 dönüşüm merkezi Daha iyi, Daha hızlı, Daha verimli Çözümün Garantisi... Farklı databaseler arasında veri transferi sağlar. Server ve Client olarak belirlenen database de gönderilecek ve alınacak verilerin şartları belirlendikten sonra zamanlanmış görev üzerinden otomatik veya manuel olarak veri senkronizasyonu, veri transferi sağlanır. Çok şubeli çalışan ve online çalışmayan firmalarda önceden tanımlanan zaman aralıklarında, belirlenen koşullara uyan şubelerdeki bilgilerin (alış-satış, ödeme-tahsilat, stok işlemleri, çek-senet vb.) merkeze aktarılması, merkezdeki bilgilerin de (fiyat listeleri, cari-stok kartları, bankalar vb) şubelere aktarılması sağlanır. Dönüşüm merkezi tüm verilerin girilmiş olduğu database den belirlenen koşullara uyan kayıtların farklı databaseler e ayrıştırılarak aktarılmasına da olanak sağlar.

18 (Dinamik Web İçerik Yönetim Sistemi) Tam Entegrasyon, Hızlı Cevap, Kesin Çözüm... WebAll 16 Mevcut iş yapma yöntemlerini değiştirerek daha hızlı ve verimli bir ortam yaratır. Ürün ve ürün gruplarının belirlenmesi, uygun fiyat politikalarının oluşturulması, birden fazla stok yeri kullanılarak sipariş alınması ve satış yapılması gibi internetten yapılabilecek tüm ticari operasyonları içerir. B2B, B2C, SAS (Satın Alma Sistemi), CRM (Müşteri İlişkileri Yönetimi) sistemlerini destekler. Stoklara ilişkin resim dâhil tüm teknik bilgilerin, fiyat bilgilerinin, stoktaki miktarların görüntülendiği ekranda sepetler oluşturulup istenen döviz birimi ve ödeme şekline göre sipariş gerçekleştirilebilir. Siparişte stoktaki mevcut miktar kadar sevkin yapılması, olmayan kısmın sonra sevk edilmesi gibi seçenekler sunularak; mevcut miktar kadar sipariş verme sınırlamasından kurtarıp, istenen kadar sipariş verilmesi sağlanır. Fiyatlandırmada normal ürün fiyatı yanında müşteriye özel fiyat da görüntülenebilir. Sipariş kabulünde risk limitleri göz önüne alınarak kredi kartı ile ödeme imkânı sunulmuştur. Ödeme şekline göre indirim uygulanabilir. Siparişlerin müşteri tarafından hızlı ve doğru biçimde girilmesi sağlanır, sipariş durumları geriye dönük takip edilebilir. Promosyon ve kampanyalar düzenlenebilir, müşteriye özel veya genel mesajlar girilip görüntülenmesi sağlanır. Müşteri talepleri daha hızlı değerlendirilir, ürünler pazara daha hızlı sunulur. Personel giderleri azaltılarak kârlılık ve verim artar. Müşteri istek ve talepleri hızlı bir şekilde gerçekleştirildiğinden müşteri memnuniyeti artar. Tedarikçilerin planınıza uyumu artar,satınalma ve satış maliyeti düşer.

19 17 mobil iş yönetimi Herzaman, her yerde, iş devamlılığının garantisi... El bilgisayarları ile mobil satış ve dağıtım sistemlerini organize eder. İşletmelerin; sipariş toplama ve yerinde satış işlemlerine hız ve doğruluk kazandırır. Artan satış miktarları, anında faturalama, doğru stok takibi, araç ve personel tasarrufu, ayrıntılı satış ve sipariş analizleri, zamanında tahsilat takibi gibi özellikleri ile kendi yatırım maliyetlerini kısa sürede karşılar. Yüksek teknolojiye ve sektörün ihtiyaçlarına tam cevap veren gelişmiş özelliklere sahiptir. Hızlı tüketim mallarının satış işlemlerinde kullanılan yüzlerce farklı promosyon ve iskonto tiplerini destekler. Müşterilere yerinde ve hızlı servis verilir. Hızlı hizmetin etkisi ile oluşan müşteri memnuniyeti sonucu satış ve pazar payı artar. Depo ve araç stokları gerçek verilerle takip edilip, kaçaklar ortadan kalkar. Satış temsilcisi kendi el terminalinden her müşterinin cari hesap durumunu izleyebileceğinden tahsilât-ödeme sorunları azalır. El terminali ile yerinde yapılan işlemlere güven daha yüksektir. İnsanlardan bağımsız hâle gelmesiyle, iş akışları yeniden düzenlenip, standartlaşarak sistematik bir temele oturur. Yüksek teknoloji kullanımı, prestijinizi artırır.

20 İşletmenizin ihtiyaçlarına odaklanır... muhasebe yönetimi 18 Muhasebe yapımızı, diğerlerinden ayıran en önemli özelliklerden biri ticari sistemde kullanılan her bir işlem için belirtilen kriterlere uygun, istenen sayıda kırılımı olan hesap planlarının otomatik oluşturulabilmesidir. Muhasebeleşen tüm ticari işlemlere muhasebe fişi üzerinden ulaşmak mümkündür. Muhasebe kontrolleri ile işlemler kontrol edilerek, muhasebeleşen, muhasebeleşmeyen kayıtlar bağlantı kodları ile beraber görülebilir. Özel hesap dönemleri tanımlanabilir, oluşan kur farkları muhasebeleştirilebilir ve enflasyon muhasebesine göre işlem yapılabilir. Fiş ve yevmiye madde numaraları kullanıcı tarafından belirlenen formata uygun olarak verilebileceği gibi, çeşitli kriterlere göre yeniden oluşturulabilir. Fiş ve satır açıklamaları kullanıcının istediği formatta otomatik oluşur. Fiş satırında yer alan aynı özellikteki hesaplar istenirse tek satırda birleştirilebilir. Muhasebe fişi üzerinde bakiyeyi tamamlama, yön değiştirme, KDV ayırma ve hesap bakiyesini görebilme gibi özellikler zamanın en etkin şekilde kullanılmasını sağlar Sabit kıymet yönetimi, tüm mevzuat gereklerini yerine getirir. Finansal tablo ve raporlar, tüm ihtiyacı karşılar nitelikte olup kullanıcı tarafından da uyarlanabilmektedir.

21 19 müşteri ilişkileri yönetimi İş hedeflerinizi size yaklaştıran en uygun sistem... Müşteri odaklı çalışmayı ve hedefleri yakalamak için doğru çözümü bulma amacını hayata geçirerek müşteriyi anlamayı, ihtiyaçları doğrultusunda ürün ve hizmetleri özelleştirip mevcut müşterilere daha iyi hizmet sunarken, yenilerini kazanmayı sağlar. Özellikle son yıllarda değişen müşteri istekleri ve servis beklentileri hakkında detaylı bilgi alıp, firmalar için en uygun çözümü sunar. Müşterinin başvuruları, ürün, parça, hata ve yapılan hizmet, irtibat, işi yapan ekip gibi tüm bilgiler her an izlenebilir. İşe, personelin veya ekibin ne kadar zaman harcadığı bilgisi ile performans değerlendirmesi yapılabilir. Ürün bazında sık rastlanan hatalar tespit edilerek üretim veya alışsatış sırasında kontrollü işlem yapılmasını sağlar. Müracaatlar, müşteri henüz telefondayken kolayca sisteme aktarılıp gidilecek tarih ve yer bilgisini planlayabilecek şekilde tasarlanmıştır. Müracaatın durum takibi yapılabilir, işlem yapılacak yer belirtilebilir, işlemin tahmini bitiş süresi girilip takip edilebilir. Müracaatla ilgili hesap özeti izlenebilir. İşlemler, işletmenin kendi servis kısmında yapılabileceği gibi dış servis noktalarında da yapılabilir. İşler, otomatik olarak başka iş süreçlerini tetikleyebildiği gibi kullanıcı onayı ile, iş süreçlerini oluşturabilir.

22 İhtiyaçlarınıza Hızlı ve Etkili Çözümler Sunar... üretim yönetimi 20 Sınırsız reçete ve reçeteye bağlı revizyon tanımı yapılabilir. Revizyonlar geçmişte üretimde kullanılan reçetelerin saklanmasını ve reçeteye uygulanacak değişikliklerle geleceğe yönelik üretim tasarım özelliklerini güncelleme olanağı sunar. Reçetede istenilen kadar hammadde ve yarı mamül tanımlanıp miktarlar formül ile ifade edilebilir. İhtiyaç planlaması ve tedarikli sarf yapılabilir. Tedarikli sarfda girdiler rezerv edilebilir. Mevcut olmayan stoklar için siparişler girilebilir. Farklı maliyetleme yöntemlerine göre maliyetleri hesaplayabilir.. Siparişe ve satışa göre üretim yapılabilir. Üretimin planlanan, gerçekleşen, tedarik karşılaştırılabilecek şekilde izlenebilir. miktarları ayrı ayrı Üretilecek üründe kullanılacak malzemenin tipine göre reçeteler hazırlanabilir. Böylece tek bir reçetede çoklu ürün üretimi sağlanır. Jenerikli üretim, mamülde kullanılabilecek benzer özellikli ürünlerin birbirlerine alternatif olarak kullanılmasını sağlayıp her bir üretim işlemi için ayrı reçete girmekten kurtarır, stok takibini kolaylaştırır. Stok hammadde alışından, üretim girişine kadar olan süreçte kalite ölçümleri ve değerlendirmesi yapılabilir, kalitedeki değişimler; iyileşme, bozulma izlenebilir. Üretim yapılmadan maliyetler görüntülenebilir. Belirlenen kâr marjına bağlı olarak teklifler oluşturulabilir.

23 21 Pazardaki değişimlere kısa sürede uyum sağlar... Desi veya tutar üzerinden kargo bedelini hesaplayabilir. Standart belirlenen paketleme boyut ve cinslerine uygun kargo bedeli hesaplanabilir. kargo modülü Ürüne bağlı kargo bedeli hesaplanabilir. Ürünün birimine bağlı kargo bedeli hesaplanabilir. Tanımlanan tutarın altındaki kargo bedelleri müşteri hesaplarına yansıtılabilir. Farklı kargo firmalarına göre kargo bedelleri hesaplanabilir.

24 İnsan Kaynakları, PDKS ve Bordro birlikteliğinin avantajlarını kullanın... işten aşlayıp b n a tt geçen Müracaa dar a k bir ya detaylı ayrılınca in r e il g bir i bil süreçtek kip edilebildiği ta ta r ıo k şekilde aynaklar K n a s İn. rdro sistemdir e, PDKS ve Bo zer Sistem olmak ü oluşur. n e d in r modülle ır. gre çalış tam ente pdks Personel Devam Kontrol Sistemi Personel işe giriş çıkışlarının yönetildiği ve bu konuyla ilgili tüm tanımlamaların yapılıp raporların alındığı bir sistemdir. Üstün veri alma özelliği ile farklı PDKS cihazlarında oluşturulan personel hareketleri aktarılabilir. PDKS sisteminde istenen yapıda ve sayıda çalışma planı oluşturulabilir, planlara alternatifler bağlanabilir. PDKS de oluşturulan puantajlar bordroya aktarılabilir. insan kaynakları yönetim sistemi work all 22 Personelin tanımlamalarına ve giriş-çıkış saatlerine göre puantajlar hesaplatılır ve personel hareketlerindeki aksaklıklar görüntülenip düzenlenebilir. Çalışma planına uygun olmayan hareketler denetlenip kullanıcıya uyarı mesajı gönderilir. Çalışma şekilleri; Normal Çalışma, Resmi Tatil, Arefe, Özel Tatil vb. özel günlere göre tanımlanabilir. PDKS de yapılan tanımlar Normal Çalışma, Fazla mesai, Devamsızlık, Dinlenme, Hastalık, Kesinti, Tatil ve izin olarak sınıflandırılıp, rahatlıkla raporlanabilmektedir. İsteğe uygun barkodlu kimlik kartı tasarımı yapılıp, basılabilir. Bu durum barkodlu PDKS cihazı kullanan yerlerde kart maliyetini düşürür ve dışarıya bağımlılığı kaldırır.

25 23 bordro Bordro, standart bordro anlayışlarının dışına çıkarak esnek ve parametrik bir yapıya kavuşmuştur. lar işe alım e v ı r la uru İş başv ebilir. takip edil la ık tl a h ra uğunda, acı old işe en y ti ih den Eleman eriler için bilir. v n e il d e kayd seçile rahatlıkla uygunu il terfi, sic, in y ta leri, le ait Persone iplin&ceza işlem e is rüb puanı, d örüşmeler, tec g lışma yapılan rleri, ça ve e y iş i k es rdro bilgileri, gileri, bo il b in iz ir. bilgileri, i girilebil r e il g il b aile birey Firmaların ücretlendirme politikalarına ve mâli mevzuatlara göre uyarlanabilir formüller, fonksiyonlar, yeni alanlar ve tanımlamalar belirlenip, bordrolar oluşturulmaktadır. Her yeni uygulama ve hesaplamalardaki yöntem veya oran gibi değişiklik, program veya versiyon değişimi gerektirmeden, kullanıcının yapabileceği hâle dönüştürülmüştür. Bordro sistemi, bu hâliyle firmaları yasal prosedürler ve rutin işlemlerden kurtarır. Farklı sosyal güvenlik kurumlarına bağlı personelin yasal tüm işlemlerinde kesin çözüm sunar. PDKS sistemlerinden puantajların kolayca bordroların hazırlanmasına olanak sağlar. aktarılıp, Mevzuat gereği olması gereken standart raporlar olmakla birlikte yeni rapor tasarımlarına açıktır. Maaşlarla ilgili banka disketleri oluşturulabilir. Asgari geçim indirimi hesaplamaları yapılabilir Kıdem ve ihbar bordroları hesaplanabilir. E-Bildirge dosyaları oluşturulabilir. Bordro bilgileri rahatlıkla ticari sisteme aktarılabilir.

26 Şimdi ve geleceğinize gerçekçi çözümler sunar... bina yönetim sistemi 24 Bina yönetim firmalarının ve binaların işletme projeleri, görevli ücretleri, demirbaşları, aidat ödemeleri gibi tüm işlemlerinin tanımlanıp takibinin yapılabildiği sistemdir. Bu sistemde, bina sakinleri internete girip kendi hesap durumuyla ilgili bilgileri görebildiği gibi ikâmet ettiği binanın gelir-gider ve ödemelerle ilgili tüm bilgilerine erişebilir. Bina tarafından sağlanan sıcak su, doğalgaz vb sayaçlara bağlı olan harcamalar hesaplanarak bina sakinlerine yansıtılabilir. Ödemelerin günlük veya aylık gecikmeleri hesaplanabilir. Bina kasa ve banka hesaplarının takibi yapılabilir. Asansör firması işlemleri takip edilebilir. Görevli bordroları ve SGK bildirgeleri hazırlanabilir. Aidatlar toplu ve bireysel olarak tahakkuk ettirilebilir.. Hızlı ve kolay tahsilat sağlar. Avukat tahsilâtları takip edilebilir. Bina aidat, demirbaş, bakım onarım vb giderlerinin daire sahibi veya kiracı ile ilgili kısımları ayrı ayrı tahakkuk ettirilip, takibi yapılabilir.

27 25 Doğru kararları vermek, stratejiyi belirlemek ve işle ilgili taktiklerinizin sonuçlarını ölçmek için ortam sağlar. bu gücü kullanın...

28

Stoklarınız ile ilgili tüm hareket ve detaylara menüler arasında gezmeden ulaşabilirsiniz.

Stoklarınız ile ilgili tüm hareket ve detaylara menüler arasında gezmeden ulaşabilirsiniz. OFİS Mikro Perakende Çözümleri 1 MİKRO OFİS SERİSİ Küçük ve orta ölçekteki perakende firmaları için hazırlanan programları, perakende satış noktalarının belkemiği olan satış noktası terminalleri (POSlarla),

Detaylı

Nebim Winner Kurumsal Fiyat Listesi

Nebim Winner Kurumsal Fiyat Listesi Nebim Winner Kurumsal Fiyat Listesi Son güncelleme: 19 Ocak 12 Winner Merkez ve Zincir Mağaza......2 Winner Ticari ı......4 Opsiyon Fiyatlar...... Winner Üretm Yönetmi......6 Winner Tedarik Yönetmi......7

Detaylı

ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE

ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE Hangi platformlarda çalışır? Uygulama ios ve Android işletim sistemi destekli tüm cep telefonlarında ve tabletlerde çalışır. Çalışma Özellikleri İNTERNET BAĞLANTISI ŞART DEĞİL!

Detaylı

RotamNet Ticari Programı Kısa Tanıtım Dökümanı

RotamNet Ticari Programı Kısa Tanıtım Dökümanı RotamNet Ticari Programı Kısa Tanıtım Dökümanı RotamNet ; Kolay kurulumu ve kullanımıyla ön plana çıkan, teknolojik alt yapısıyla işletmelere pratik çözümler sunan ve büyük avantajlar sağlayan tam bir

Detaylı

1 Barkomatik Barkod Otomasyon Sistemi 2009-2013

1 Barkomatik Barkod Otomasyon Sistemi 2009-2013 1 Barkomatik Barkod Otomasyon Sistemi 2009-2013 BarkomatikPOS Barkomatik Mucizesi olarak bilinen bilgisayarsız sistemlerimizin kolay ve hızlı kullanım özeliği olan yazılımlarına paralel olarak hazırlanan

Detaylı

BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir.

BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir. BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir. Standart Paket, her işletmenin rahatlıkla kullanabileceği, içerisinde olmazsa

Detaylı

HER ŞEY ŞİMDİ BAŞLIYOR!

HER ŞEY ŞİMDİ BAŞLIYOR! MikroFly da Ana Paketin İçerdiği Modüller Stok/ürün yönetimi Hizmet ve masraf yönetimi Satınalma ve tedarikçi yönetimi Satış ve müşteri yönetimi Finans yönetimi Bütçe yönetimi Genel ve sabit kıymetler

Detaylı

Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi

Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi Son Güncelleme: 28 Aralık 11 Winner Sektörel Kobi... 2 Winner Ticari Hesap Kobi... 4 Winner Tek Mağaza Kobi... Winner Üretim Yönetimi Kobi... 7 Winner Tedarik Yönetimi

Detaylı

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI STOK CARİ BANKA KASA FATURA ÇEK/SENET PERSONEL TOPLU SMS RAPORLAR DÖVİZ KUR HESABI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GENEL ÖZELLİKLERİ Muhasebe Programı istediğiniz para biriminden

Detaylı

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK Oteller, Restoranlar, Pastaneler, Fast Food Zincirleri, Barlar, Cafeler Konuk Ağırlama Sektöründeki Tüm İşletmeler İçin En Uygun Çözüm Donanım Bağımsız 7/24 Destek Opsiyonel

Detaylı

İş Hayatında Yeni Bir Start!

İş Hayatında Yeni Bir Start! İş Hayatında Yeni Bir Start! START Neden Start? START her küçük işletmenin sahip olmak isteyeceği bir yazılım... Tek kullanıcılı, muhasebesini dışarıda takip eden küçük işletmelere ve şahıs firmalarına

Detaylı

TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 1/25/2012 2.11 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Fişlere Birden Fazla Doküman Bağlanması TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARKLARI Fişlerde, Doküman

Detaylı

Tiger2 EK ÖZELLİK PAKETİ 3

Tiger2 EK ÖZELLİK PAKETİ 3 Tiger2 EK ÖZELLİK PAKETİ 3 Tiger2 Ek Özellik Paketi 3 İçeriği * : 1 Yeni Fonksiyonel Özellikler... 2 1.1 Sipariş Planlama - Satınalma Siparişleri İçin Şablon Tasarımı... 2 1.2 Emanet Ambarı ve Stok Fişlerinin

Detaylı

Ofisnet Paket İçerikleri

Ofisnet Paket İçerikleri Ofisnet Paket İçerikleri Özellik EnterprisePlus Compact Professional Express İşlem Noktası Tanımları Х İşlem Noktası Parametreleri Firma Tanımı 1 firma sınırlı Personel Х Döviz Tanımı Cari Sektörler Х

Detaylı

Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım. Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü (Toptancılar için)

Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım. Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü (Toptancılar için) Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü (Toptancılar için) Nebim V3 Başlangıç Sürümü (Toptancılar için) Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım

Detaylı

HESAPÇI. Küçük İşletmeler İçin Ticari Otomasyon Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş.

HESAPÇI. Küçük İşletmeler İçin Ticari Otomasyon Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş. HESAPÇI Küçük İşletmeler İçin Ticari Otomasyon Paketi 1 HESAPÇI KÜÇÜK İŞLETMELER İÇİN TİCARİ OTOMASYON PAKETİ ARTIK SİZİN DE BİR OTOMASYONA İHTİYACINIZ VAR. Ekonomik, pratik, becerikli. tam sizin için.,

Detaylı

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri 1. Tahsilat Ödeme İşlemleri Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri Alış/Satış irsaliyeleri, Giriş/Çıkış İşlemleri Fire ve Sarf Fişleri Girebilme 3.Sms

Detaylı

Belge, ABYSIS içinde kullanılan, kayıt, fiş, fatura, hesap kartı gibi bir tanımı veya bir işlemi ifade eden kayıt veya evraklardır.

Belge, ABYSIS içinde kullanılan, kayıt, fiş, fatura, hesap kartı gibi bir tanımı veya bir işlemi ifade eden kayıt veya evraklardır. Belge, ABYSIS içinde kullanılan, kayıt, fiş, fatura, hesap kartı gibi bir tanımı veya bir işlemi ifade eden kayıt veya evraklardır. ROBO Framework içinde uygulanan tüm belgeler aynı yapıdan miras yolu

Detaylı

04.10.2010. Agency-1 Golf Otomasyonu

04.10.2010. Agency-1 Golf Otomasyonu Agency-1 Golf Otomasyonu 5N 1K Ne? Neden? Ne zaman? Nerede? Kim? Ne? Agency-1 Golf Otomasyonu Golf Organizasyonu yapan işletmelerin sektörel ihtiyaçlarını karşılamak için üretilmiş bir yazılımdır. Bilinen

Detaylı

SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi

SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi 1. Genel Bakış Değişen rekabet ortamı ve farklılaşan müşteri beklentileri, bayi ağlarının kompleks ve yönetiminin zor olması satış süreçlerini oldukça farklı bir

Detaylı

DARA PLUS PARAKENDE MODULU

DARA PLUS PARAKENDE MODULU DARA PLUS PARAKENDE MODULU PARAKENDE SATIŞ MÜŞTERİ BİLGİLERİ GİRİŞ VE DEĞİŞİKLİK Peşin satış adında bir tane cari hesap oluşturulur kod 1 adı peşin soyadı satış olan. Yeni bir müşteri açmak için : yeni

Detaylı

Demsilver Muhasebe Programı

Demsilver Muhasebe Programı Demsilver Muhasebe Programı Demsilver Muhasebe Programı; Stok,Cari,Fatura, İrsaliye, Kasa, Banka, Çek, Senet ve Raporlama Mödüllerinden Oluşur. CARİ Muhasebe Programında Sınırsız cari kart açabilirsiniz

Detaylı

DataRut: Web Mobil Sıcak, Soğuk Satış Rut Planları Yönetim Sistemi

DataRut: Web Mobil Sıcak, Soğuk Satış Rut Planları Yönetim Sistemi DataRut: Web Mobil Sıcak, Soğuk Satış Rut Planları Yönetim Sistemi DataRut Rut Takibi Rut, saha satışı/ziyareti yapan firmaların, gerek randevu gerekse lojistik sıralamaya göre yapmış olduğu müşteri ziyaret

Detaylı

Gıda Sektöründe Bir Değişim Hikayesi

Gıda Sektöründe Bir Değişim Hikayesi Gıda Sektöründe Bir Değişim Hikayesi İçerik Likom Yazılım Gusto Kurumsal Kaynak Planlama Yazılımı Gıda Sektörüne Yönelik Uygulamalar Uyarlama Adımları Referanslar 2 Likom Yazılım, 24 yıldır büyük ölçekli

Detaylı

BAY.t Entegre_PRO v5.2 Yapılan Geliştirmeler HIZLI SATIŞ

BAY.t Entegre_PRO v5.2 Yapılan Geliştirmeler HIZLI SATIŞ BAY.t Entegre_PRO v5.2 Yapılan Geliştirmeler HIZLI SATIŞ Bay-t Entegre PRO serisinin yeni modülü Dokunmatik Hızlı Satış, perakende satış yapan tüm işletmelerin ihtiyaçlarına yönelik olarak dokunmatik ekranlara

Detaylı

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri 1. Tahsilat Ödeme İşlemleri Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri Alış/Satış irsaliyeleri, Giriş/Çıkış İşlemleri Fire ve Sarf Fişleri Girebilme 3.Sms

Detaylı

KOBİLERE MİKRO YAZILIM DAN TİCARİ YAZILIM: MiKRO JUMP YÜKSELMEK için SIÇRA!

KOBİLERE MİKRO YAZILIM DAN TİCARİ YAZILIM: MiKRO JUMP YÜKSELMEK için SIÇRA! KOBİLERE MİKRO YAZILIM DAN TİCARİ YAZILIM: MiKRO JUMP YÜKSELMEK için SIÇRA! Büyümek isteyen her şirkete lazım. mikro.com.tr Sektör bağımsız çalışıyorsanız, birden fazla lokasyonda ya da sektörde faaliyet

Detaylı

Fuel Automation Systems

Fuel Automation Systems Fuel Automation Systems Akaryakıt Otomasyon Sistemleri Akaryakıt Otomasyon Sistemleri Back Office Yönetim Sistemleri 444 8 129 / www.turksist.com.tr HAKKIMIZDA about us TURKSİST sektöre yeni giriş yapmış

Detaylı

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Teklifimizle ilgili her türlü sorunuzu yanıtlamaya hazır

Detaylı

SİNAN KARAGÖZ. Bilnex V3 Perakende Satış Yönetimi Farklı Para Birimlerine Göre Çalışma ve Para Üstü Hesaplama Yardım Dökümanı

SİNAN KARAGÖZ. Bilnex V3 Perakende Satış Yönetimi Farklı Para Birimlerine Göre Çalışma ve Para Üstü Hesaplama Yardım Dökümanı SİNAN KARAGÖZ Bilnex V3 Perakende Satış Yönetimi Farklı Para Birimlerine Göre Çalışma ve Para Üstü Hesaplama Yardım Dökümanı BİLNEX QUANTUM V3 PROGRAMLARIN DA PERAKANDE SATIŞ Bilnex Pos perakende satış

Detaylı

Şeffaf İnsan Kaynakları. Aktif personel. Etkin yönetici

Şeffaf İnsan Kaynakları. Aktif personel. Etkin yönetici Şeffaf İnsan Kaynakları Aktif personel Etkin yönetici HR-WEB ile Fark Yaratacak uygulamalar! HR-WEB İnsan Kaynakları ve Bordro Yönetimi çözümümüz, uzun yıllar boyunca edindiğimiz tecrübelerimiz ve iş dünyasının

Detaylı

Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım. Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü

Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım. Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü Satışınızı artırmak ve masraflarınızı

Detaylı

İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın!

İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın! İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın! Yeni nesil teknolojilerle geliştirilen GO 3 ile iş süreçlerinizi dilediğiniz gibi yönetirken verimliliğinizi de artırabilirsiniz. GO 3 rol bazlı kişiselleştirilebilir

Detaylı

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 1/25/2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.11 SÜRÜMÜYLE GELEN YENİ ÖZELLİKLER 1. Fişlere Birden Fazla Doküman Bağlanması Fişlerde, Doküman İzleyicisi

Detaylı

Logo Tiger Satış Ve Dağıtım. Pdf Dökümanına Bakmak İçin Tıklayınız.

Logo Tiger Satış Ve Dağıtım. Pdf Dökümanına Bakmak İçin Tıklayınız. Logo Tiger Satış Ve Dağıtım Pdf Dökümanına Bakmak İçin Tıklayınız. Ürün İçeriği Satış ve Dağıtım Satış ve Dağıtım Parametreleri Verilen Hizmet Kartları Verilen Hizmet Bilgileri Verilen Hizmet Muhasebe

Detaylı

BİLNEX YAZILIM. Bilnex POS v3 Satış Ekranı Destek Dökümanı

BİLNEX YAZILIM. Bilnex POS v3 Satış Ekranı Destek Dökümanı BİLNEX YAZILIM Bilnex POS v3 Satış Ekranı Destek Dökümanı 2016 BİLNEX QUANTUM V3 PROGRAMLARINDA PERAKANDE SATIŞ Bilnex Pos perakende satış noktalarında (market, mağaza, kırtasiye, kuruyemişçi, hediyelik

Detaylı

NOA YAZILIM İNŞAAT ÖN MUHASEBE PROGRAMI

NOA YAZILIM İNŞAAT ÖN MUHASEBE PROGRAMI İNŞAAT MUHASEBE & ŞANTİYE MALİYET YÖNETİMİ www.noayazilim.com İNŞAAT ÖN MUHASEBE PROGRAMI NOA YAZILIM» Şantiye Gelir & Gider & Hakediş» Cari Hesap Takibi & Borç & Alacak» Fatura & İrsaliye & Stok & İmalat»

Detaylı

Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi

Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi Son Güncelleme: 9 Ocak 0 Winner Sektörel Kobi... Winner Ticari Hesap Kobi... Winner Tek Mağaza Kobi... Opsiyon Fiyatlar... 6 Mobil... 8 Winner Sektörel Kobi Winner

Detaylı

2011 TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI

2011 TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2011 TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 7/12/2011 2.08 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARKLARI 1. Cari hesap borç takip penceresinde kapatılmamış işlemlerin

Detaylı

MİSYONUMUZ Barsoft Barkod Çözümleri, Perakende sektöründe yaklaşık 15 yıllık bir deneyimin ardından, yine sektördeki deneyimli personeli ile 7 yıl önce kurulan bir yazılım firmasıdır. Amacımız barkodun

Detaylı

VEGA. Hazır Giyim Mağazacılığı Programı YAZILIM. Birden fazla şubenin tek merkezden izlenmesi. Müşteriye özel Club Kart uygulanması

VEGA. Hazır Giyim Mağazacılığı Programı YAZILIM. Birden fazla şubenin tek merkezden izlenmesi. Müşteriye özel Club Kart uygulanması Hazır Giyim Mağazacılığı Programı Birden fazla şubenin tek merkezden izlenmesi Müşteriye özel Club Kart uygulanması Satışlarda Manyetik Kart yada RFID Kart kullanımı CRM uygulamalarında sınırsız seçenek

Detaylı

24 Mart 2011. İlgili Modül/ler : Transfer. İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL

24 Mart 2011. İlgili Modül/ler : Transfer. İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL 24 Mart 2011 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Transfer ETA:V.8-SQL ve ETA:SQL ile HUGIN POS CİHAZI ARASINDA VERİ TRANSFERİ Süpermarket, benzin istasyonu, market ve çeşitli

Detaylı

MİKTOP. Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş.

MİKTOP. Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş. MİKTOP Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi 1 MİKTOP SADELEŞTİRİLMİŞ TİCARİ OTOMASYON PAKETİ MİKTOP Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi, firmanızın tüm ticari işlemlerini kusursuz bir biçimde yürütmeniz

Detaylı

DESTEK DOKÜMANI. Ödeme planlarında taksitli ödeme bilgileri. Ürün :

DESTEK DOKÜMANI. Ödeme planlarında taksitli ödeme bilgileri. Ürün : Taksitli Satış Đşlemleri Taksitli Satış sistemi adı üzerinde tüm taksitle satış yapan firmalarda kullanılabilir. Bunun yanısıra peşin fiyatı belirli ancak vadeli fiyatı ve taksit sayısı bilinmeyen tüm

Detaylı

NovaFortis Yazılım Danışmanlık. E-dönüşüm adaptörü

NovaFortis Yazılım Danışmanlık. E-dönüşüm adaptörü NovaFortis Yazılım Danışmanlık E-dönüşüm adaptörü E-DÖNÜŞÜM ADAPTÖRÜ E-dönüşüm adaptörü e-fatura, e-arşiv fatura, e-defter ve e-ihracat süreçlerini yönetmek üzere tasarlanmış bir masaüstü uygulamasıdır.

Detaylı

AKARYAKIT VARDİYA ALIMINDA, İLGİLİ VARDİYA TARİHİNDEKİ SATIŞ DETAY LİSTESİ EKRANINDA OTOMASYON İLE KARŞILAŞTIRILMASI YAPILIR.

AKARYAKIT VARDİYA ALIMINDA, İLGİLİ VARDİYA TARİHİNDEKİ SATIŞ DETAY LİSTESİ EKRANINDA OTOMASYON İLE KARŞILAŞTIRILMASI YAPILIR. Market Modülü Akaryakıt Modülü Market Modülü Otomasyon Modülü Merkezi Sistem Veresiye Takip Promosyon E-Fatura E-Defter Cep Rapor Online Orion ays AKARYAKIT VARDİYA ALIMINDA, İLGİLİ VARDİYA TARİHİNDEKİ

Detaylı

ARGUS Plus Version 1.0.1 ERP Sistemi

ARGUS Plus Version 1.0.1 ERP Sistemi ARGUS Plus Version 1.0.1 ERP Sistemi ERP'ye Bakış ve ARGUS Plus Zaman içinde firmalar geliştikçe, iş yapış şekilleri değişmekte ve ihtiyaçları artmaktadır. Bir çok gelişen firma, gerçekleştirdikleri operasyonel

Detaylı

Doğru İnsan, Kurumsal Yönetim, Yüksek Verim!

Doğru İnsan, Kurumsal Yönetim, Yüksek Verim! Doğru İnsan, Kurumsal Yönetim, Yüksek Verim! Kurumun misyon ve hedefini benimsemiş, iyi eğitim almış, konusunda uzman kişilerin doğru görev tanımları altında verimli bir şekilde görev aldıkları firmalarda

Detaylı

Sent Sen e t z e LIVE İş Çözümleri Çö Plat Pla f t o f rmu o sentez.com

Sent Sen e t z e LIVE İş Çözümleri Çö Plat Pla f t o f rmu o sentez.com SentezLIVE İş Çözümleri Platformu sentez.com Malzeme Finans Malzeme Genel Özellikler Esnek Parametrik Geliştirilebilir Güvenilir Erişilebilir Entegre Finans Parametrik İşinizin gerektirdiği şekilde özelleştirilebilen

Detaylı

ENTERPRISE TİCARİ PAKETLER ENTERPRISE TİCARİ MODÜLLER

ENTERPRISE TİCARİ PAKETLER ENTERPRISE TİCARİ MODÜLLER ENTERPRISE TİCARİ PAKETLER Paket Kodu Grup Fiyat (TL) İçerdiği Modüller Stok-Envanter Yönetimi + Finans Yönetimi + Satış (Kampanya) Yönetimi + PRO ENTERPRISE TİCARİ PRO 3.500 TL Satınalma (Anlaşma) Yönetimi

Detaylı

Yönetim Analizi ve Finansman Takibi modülü, firmanızın gerçekleşen hareketlerine göre çeşitli analizlerin ve raporların hazırlanmasını sağlamaktadır.

Yönetim Analizi ve Finansman Takibi modülü, firmanızın gerçekleşen hareketlerine göre çeşitli analizlerin ve raporların hazırlanmasını sağlamaktadır. 9 Şubat 2009 Đlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL Đlgili Modül/ler : Yönetim Analizi YÖNETĐM ANALĐZĐ VE FĐNANSMAN TAKĐBĐ MODÜLÜ Yönetim Analizi ve Finansman Takibi modülü, firmanızın gerçekleşen

Detaylı

TURKCELL HİZMETLERİ. Kullanım Bilgileri. LOGO Kasım 2014

TURKCELL HİZMETLERİ. Kullanım Bilgileri. LOGO Kasım 2014 TURKCELL HİZMETLERİ Kullanım Bilgileri LOGO Kasım 2014 İçindekiler TURKCELL HİZMETLERİ... 3 Online Turkcell Fatura Aktarımı... 4 Fatura Eşleştirme Tabloları... 5 Online Fatura Aktarımları... 6 Toplu Mesaj

Detaylı

GENEL BAKIŞ MOBILTECH

GENEL BAKIŞ MOBILTECH GENEL BAKIŞ MOBİL ÇÖZÜMÜMÜZ ile sağlanacak kazanımları sıralarsak; İşletme maliyetlerinizi azaltır, Daha verimli ve güncel bilgilerle çalışmasını sağlar, Anlık olarak merkezden hatasız bilgi alımını sağlar,

Detaylı

1. Medisoft ile ETS arasındaki bütünle ik yapı : hatasız ve hızlı ETS hastane otomasyonu için neden çok önemlidir :

1. Medisoft ile ETS arasındaki bütünle ik yapı : hatasız ve hızlı ETS hastane otomasyonu için neden çok önemlidir : ETS hastaneler için geliştirilmiş kullanımı kolay ve Medisoft ile bütünleşik çalışan bir kurumsal kaynak planlama sistemidir. Amacımız; Medisoft ile sağlanan eksiksiz hastane otomasyonunu tam entegre bir

Detaylı

EDM SAP Business One

EDM SAP Business One EDM SAP Business One SAP Business One Kobileri Dünya Standartlarına taşıyoruz.. SAP Business One Tek sistemle daha verimli ve etkin yönetim SAP Business One tüm KOBİ lerin taleplerini karşılamak üzere

Detaylı

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri 1. Tahsilat Ödeme İşlemleri Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri Alış/Satış irsaliyeleri, Giriş/Çıkış İşlemleri Fire ve Sarf Fişleri Girebilme 3.Sms

Detaylı

Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya

Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya * RestPro ve RestPro logosu Evren Yazılım Ltd. Şti nin

Detaylı

Firma Kullanıcı Kılavuz Dokümanı

Firma Kullanıcı Kılavuz Dokümanı MOS BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ YAZILIM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ LTD.ŞTİ. Firma Kullanıcı Kılavuz Dokümanı Sayfa 1 / 13 İçindekiler Tablosu 1 Giriş... 3 1.1 Belgenin Amacı... 3 1.2 Belgenin Kapsamı... 3 1.3

Detaylı

MUHASEBECĐ PAKETĐNDE B FORMLARINININ DÜZENLENMESĐ

MUHASEBECĐ PAKETĐNDE B FORMLARINININ DÜZENLENMESĐ MUHASEBECĐ PAKETĐNDE B FORMLARINININ DÜZENLENMESĐ Ürün Grubu Kategori Versiyon Önkoşulu [X] Entegre@6 (Muhasebeci Paketi) [X] Yeni Fonksiyon @6 4.0.12 Seti ve 4.0.10 Onaylı Sürüm Uygulama 6 Şubat 2008

Detaylı

Önce Memnuniyetiniz... M Ü Ş T E R İ E Ğ İ T İ M P R O G R A M I

Önce Memnuniyetiniz... M Ü Ş T E R İ E Ğ İ T İ M P R O G R A M I Önce Memnuniyetiniz... M Ü Ş T E R İ E Ğ İ T İ M P R O G R A M I MÜŞTERİ EĞİTİM PROGRAMI EĞİTİM POLİTİKAMIZ Türkiye nin en deneyimli ticari yazılım firmalarından biri olarak ürettiğimiz programların ancak

Detaylı

LKS2. Kredi Kartı Uygulamaları

LKS2. Kredi Kartı Uygulamaları LKS2 Kredi Kartı Uygulamaları LOGO Kasım 2006 İçindekiler LKS2 Kredi Kartı Uygulamalarında kullanılan parametreler... 3 Banka Hesabı Kayıt Türleri... 3 Geri Ödeme Planları... 4 Geri Ödeme Plan Bilgileri...

Detaylı

MİKROGEN. Genel Muhasebe Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş.

MİKROGEN. Genel Muhasebe Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş. MİKROGEN Genel Muhasebe Paketi 1 MİKROGEN GENEL MUHASEBE PAKETİ Hesap planı ve kartları; Bu alandan; tekdüzen hesap planı kullanılarak, bu plan üzerinden kullanıcılar, muavin ve tali hesaplarını istedikleri

Detaylı

Üniversite Öğrenci İşleri Otomasyonu

Üniversite Öğrenci İşleri Otomasyonu Üniversite Öğrenci İşleri Otomasyonu Teknik Alt Yapı Microsoft Visual Studio Asp.Net C# Oracle Veritabanı Framework 2 Genel Özellikler Tamamen Web Tabanlı Modüler yapıya sahip Detaylı yetkilendirme yapılabiliyor

Detaylı

ISTCELL. Kullanım Bilgileri

ISTCELL. Kullanım Bilgileri ISTCELL Kullanım Bilgileri 12/14/2010 İçindekiler ISTCELL... 3 Ekip Mobil... 4 Mobil Bilgi ve Mobil Eğitim... 9 Mobil Bilgilendirme... 13 Mesaj Şablonları... 15 Toplu Mesaj Gönderimleri... 16 Turkcell

Detaylı

Sigorta Programı. Policede Müşteri bilgilerini detaylı olarak girebilirsiniz. her bir müşteriyi cari kart olarak algılar ve cari işlem yapabilirsiniz.

Sigorta Programı. Policede Müşteri bilgilerini detaylı olarak girebilirsiniz. her bir müşteriyi cari kart olarak algılar ve cari işlem yapabilirsiniz. Sigorta Programı Winpol Police, Cari,Kasa,Banka, Çek,Senet,Ödeme Planı,Fatura, Stok, Sms, İnsan Kaynakları, Kur Takibi, Personel, Uyarı Modüllerinden Oluşur. Police Modülü, Cari Mödül, Kasa Modülü, Banka

Detaylı

ENROUTEPLUS TA YAPILMASI GEREKENLER

ENROUTEPLUS TA YAPILMASI GEREKENLER 11 Mayıs 2010 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Transfer EnRoutePlus TAN METİN DOSYALARININ AKTARIMI (FATURA, NAKİT, ÇEK, SENET) Univera firmasının EnRoutePlus programından

Detaylı

Daha ayrıntılı bilgi için: rabia.basay@pargesoft.com Tel :0216 5756070 Mobil : 0530 2949101

Daha ayrıntılı bilgi için: rabia.basay@pargesoft.com Tel :0216 5756070 Mobil : 0530 2949101 Daha ayrıntılı bilgi için: Rabia Başay rabia.basay@pargesoft.com Tel :0216 5756070 Mobil : 0530 2949101 Doğadaki uyumu projelerinize taşıyın... Hizmet Sektörü Firmaları için Uluslararası ERP Yazılımı -

Detaylı

STANDART TİCARİ PAKETLER STANDART TİCARİ MODÜLLER

STANDART TİCARİ PAKETLER STANDART TİCARİ MODÜLLER STANDART TİCARİ PAKETLER Paket Kodu Grup Paket Fiyat (TL) İçerdiği Modüller ESN ESNAF ESNAF + Kasa + + + Ödeme 750 TL Planı [Max 1 kullanıcı, 1000 stok, 1000 cari sınırlı, Modül İlave Edilemez] EKO EKO

Detaylı

WOLVOX Mobil Satış PDA

WOLVOX Mobil Satış PDA AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 01.Mart.2011 Sayfa 1 İçindekiler Dizini 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ...3 2. BAĞLANTISI VE KULLANIMI...3 2.1. Ayarlar...3 2.2. Merkez

Detaylı

Bay-t Entegre_PRO ile Rekabet avantajı yakalayın!!!!

Bay-t Entegre_PRO ile Rekabet avantajı yakalayın!!!! Bay-t Entegre_PRO ile Rekabet avantajı yakalayın!!!! - Sektörünüze özel stoklar ile kullanımınıza hazır. - Dokunarak veya mouse ile çok kolay kullanabilirsiniz. - Menü, paket tanımlayarak satış yapabilirsiniz.

Detaylı

Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak

Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak Hesaplar menüsünde Hesap Açma alt başlığının altında bulunan Cari/Kıymetli Maden Hesabı Açma, Tasarruf Hesabı Açma veya Katılma Hesabı Açma seçeneklerinden

Detaylı

WOLVOX Hızlı Satış. AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası

WOLVOX Hızlı Satış. AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Oluşturma Tarihi : 01.03.2011 Düzenleme Tarihi : 01.03.2011 Sayfa 1 Copyright 2011 1. İŞLEMLER 1.1. Satış Ekranı AKINSOFT Programı,

Detaylı

Müşavir DOS'tan, Windows SQL'e Geçiş (1) Müşavir Muadili Üründen ORKA ya Geçiş (2) DOS Müşavir Büro DOS Müşavir Büro + Ticari Paket

Müşavir DOS'tan, Windows SQL'e Geçiş (1) Müşavir Muadili Üründen ORKA ya Geçiş (2) DOS Müşavir Büro DOS Müşavir Büro + Ticari Paket Müşavir DOS'tan, Windows SQL'e Geçiş (1) Müşavir Muadili Üründen ORKA ya Geçiş (2) DOS Müşavir Büro DOS Müşavir Büro + Ticari Paket Kampanya Fiyatı Eğitim Saati BİLANÇO USULÜ MUHASEBE Ek Mali Tablolar

Detaylı

Sedna F&B Depo Stok Yönetimi. Gruplandırılmış Stok Kartları çalışma ekranı çok sayıda stok, ürün ve demirbaş kartını kolaylıkla yönetmeyi sağlar

Sedna F&B Depo Stok Yönetimi. Gruplandırılmış Stok Kartları çalışma ekranı çok sayıda stok, ürün ve demirbaş kartını kolaylıkla yönetmeyi sağlar Sedna F&B Depo Stok Yönetimi Gruplandırılmış Stok Kartları çalışma ekranı çok sayıda stok, ürün ve demirbaş kartını kolaylıkla yönetmeyi sağlar Kartlar üzerindeki birim tanımlarını kullanarak tüm stok

Detaylı

ayrı ayrı veya birlikte yapılabilir.

ayrı ayrı veya birlikte yapılabilir. e-dönüşüm Ürünlerimiz IDECON e-mutabakat IDECON e-beyanname IDECON e-bankacılık IDECON e-irsaliye IDECON e-fatura IDECON e-defter IDECON e-arşiv IDECON e-mutabakat, B Formu ve Cari hesap mutabakatlarını

Detaylı

EnRoutePlus 5.0 MOBİL SATIŞ-DAĞITIM YAZILIMI

EnRoutePlus 5.0 MOBİL SATIŞ-DAĞITIM YAZILIMI EnRoutePlus 5.0 MOBİL SATIŞ-DAĞITIM YAZILIMI 1992 yılından bu yana satış-dağıtım sektörüne hizmet veren Univera 35 yerli ve çok uluslu büyük marka ve 2,300 den fazla bayi ve distribütörde geliştirdiği

Detaylı

GO EK ÖZELLİK PAKETİ 2

GO EK ÖZELLİK PAKETİ 2 GO EK ÖZELLİK PAKETİ 2 13 Kasım 2009 da üretime yüklenecek olan GO Ek Özellik Paketi 2, 1.90 versiyonu ile kullanıma sunulmaktadır. Mevcut GO kullanıcılarımızın bu özelliklerden yararlanması için 1.90

Detaylı

HESAP İŞLEMLERİ MODÜLÜ

HESAP İŞLEMLERİ MODÜLÜ HESAP İŞLEMLERİ MODÜLÜ Hesap işlemleri modülü İşletmelerde dönem içersinde gerçekleşen tüm hesap işlemlerini kayıt altına almak Bu modül 4 bölümden oluşur.(banka, Kasa, Çek,Senet) Banka Modülü, Bankalar

Detaylı

İÇERİK OTO-MOBILE. Standart Süreç OTO-MOBILE. Avantajlar. Sistem Görünümü. Sistem Bilgisi. Yazılım / Donanım Gereksinimi

İÇERİK OTO-MOBILE. Standart Süreç OTO-MOBILE. Avantajlar. Sistem Görünümü. Sistem Bilgisi. Yazılım / Donanım Gereksinimi 03.05.2011 1 İÇERİK OTO-MOBILE Standart Süreç OTO-MOBILE Avantajlar Sistem Görünümü Sistem Bilgisi Yazılım / Donanım Gereksinimi 2 3 Tamir/Bakım Talebi Müşteri Araç Kontrolü Servis İş Emri Servis Parça

Detaylı

İçindekiler Tablosu E-Ticaret Programı.....3

İçindekiler Tablosu E-Ticaret Programı.....3 İçindekiler Tablosu E-Ticaret Programı.....3 1. Özellikler...3 2. Kullanım...4 2.1. Ürün Satın Alma İşlemi.7 2.2. Üst Menüler..15 2.2.1. Siparişlerim..15 2.2.2. Favori Ürünler 17 2.2.3. Alarm Listem..17

Detaylı

Turizm İşletmeciği 1. sınıf. 0510130066 Uğur Can YILDIRIM 05101300 29 Kağan ILGIN

Turizm İşletmeciği 1. sınıf. 0510130066 Uğur Can YILDIRIM 05101300 29 Kağan ILGIN Turizm İşletmeciği 1. sınıf 0510130066 Uğur Can YILDIRIM 05101300 29 Kağan ILGIN Otomasyon Nedir? Otomasyon, bir işin insan ile makine arasında paylaşılmasıdır. Toplam işin paylaşım yüzdesi otomasyonun

Detaylı

Ofisnet Enterprise Plus Fiyat Listesi 1 Ocak 2015

Ofisnet Enterprise Plus Fiyat Listesi 1 Ocak 2015 Ofisnet Enterprise Plus Fiyat Listesi 1 Ocak 2015 Paketler 1 Kullanıcı 5 Kullanıcı 10 Kullanıcı 20 Kullanıcı 30 Kullanıcı Ofisnet Enterprise Plus 5.700 11.280 17.700 29.400 40.500 Eğitim Fiyatı (TL) 2.700

Detaylı

ULTIMATE OTEL YÖNETİM SİSTEMİ ( BACK OFFICE )

ULTIMATE OTEL YÖNETİM SİSTEMİ ( BACK OFFICE ) ( BACK OFFICE ) RMOS MUHASEBE SİSTEM OTOMASYONU Rmos önbüro,pos sistemi ile tam entegre. Sistem üzerinden birden fazla modül ( ekran ) üzerinde aynı anda çalışabilme imkanı. Gelişmiş yetkilendirme sistemi

Detaylı

KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM. Tek Elden Teknoloji

KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM. Tek Elden Teknoloji KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM Tek Elden Teknoloji SİSBİM HAKKINDA Farklı sektör ve ölçekten firmalara tüm teknolojik alt yapıları ile ilgili kurumsal yazılım ve donanım çözümleri sunan IT

Detaylı

Tiger Plus Ürün Fark Dokümanı

Tiger Plus Ürün Fark Dokümanı 2010 11/30/2010 Tiger Plus Ürün Farkları YENİ ÖZELLİKLER 1. Firma Kredi Kartlarının Satınalma İşlemlerinde Kullanımı Satınalma işlemlerinde ödemelerin firma kredi kartı ile yapılması sağlanmıştır. Firma

Detaylı

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 11/26/2012 GO PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.16 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Malzeme Kayıtları Kopyalanırken Ambar Parametrelerinin de Kopyalanması Malzeme

Detaylı

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 3/20/2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.12 SÜRÜMÜYLE GELEN YENİ ÖZELLİKLER 1. Müstahsil Makbuzunda Borsa Payı nın Net veya Brüt Üzerinden Hesaplanması

Detaylı

İşletmeniz kontrolünüz altında. İnternet bağlantısı olan her yerden ulaşabilirsiniz... Restaurant Cafe - Bar - Kantin Otomasyon Çözümleri

İşletmeniz kontrolünüz altında. İnternet bağlantısı olan her yerden ulaşabilirsiniz... Restaurant Cafe - Bar - Kantin Otomasyon Çözümleri Restaurant Cafe - Bar - Kantin Otomasyon Çözümleri İşletmeniz kontrolünüz altında İşletmenize günlük gelen müşteri istatistiğine Masa hesaplarınıza Hesap ve sipariş hareketlerinize Stok durumunuza Kasa

Detaylı

KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4

KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4 KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4 KISA TANITIM DOKÜMANI PROGRAMDA NELER VAR Bu doküman, Kolay Sipariş Takibi programının temel özelliklerini size kısaca tanıtmak ve programı kısa sürede kavramanızı sağlanmak için

Detaylı

OKUL YÖNETİM SİSTEMİ. Halka ilişkiler departmanınızın potansiyel veli adayları ile yaptığı görüşmeleri kayıt altına alıp raporlayabilirsiniz.

OKUL YÖNETİM SİSTEMİ. Halka ilişkiler departmanınızın potansiyel veli adayları ile yaptığı görüşmeleri kayıt altına alıp raporlayabilirsiniz. OKUL YÖNETİM SİSTEMİ Kayıt Öncesi Halka ilişkiler departmanınızın potansiyel veli adayları ile yaptığı görüşmeleri kayıt altına alıp raporlayabilirsiniz. Randevu Kayıt görüşmeleri için velilerinize sistem

Detaylı

Ek Gereksinimler Standard Pro Plus EE HR

Ek Gereksinimler Standard Pro Plus EE HR Haziran-Aralık 2013 Workcube E-Business Portal Editions* Paketler (Sunucu bazlı lisanslama) / USD Standart Edition 19.900 $ Pro Edition 29.900 $ Plus Edition 39.900 $ Enterprise Edition 49.900 $ Open Enterprise

Detaylı

rst yazılım E-RAPOR V

rst yazılım E-RAPOR V E-rapor; BA/BS, bakiye mutabakatı ve işverenlerin ihtiyaç duyacağı raporların bulunduğu, logo yazılımları ile online çalışan ve işletmenizi anlık olarak takip etmenizi veya kolayca müşterilerin mali süreçlerini

Detaylı

EDM SAP Business One

EDM SAP Business One EDM SAP Business One SAP Business One KOBİleri Dünya Standartlarına taşıyoruz.. SAP Business One Tek sistemle daha verimli ve etkin yönetim SAP Business One tüm KOBİ lerin taleplerini karşılamak üzere

Detaylı

rst yazılım E-RAPOR V

rst yazılım E-RAPOR V E-rapor; BA/BS, bakiye mutabakatı ve işverenlerin ihtiyaç duyacağı raporların bulunduğu, logo yazılımları ile online çalışan ve işletmenizi anlık olarak takip etmenizi veya kolayca müşterilerin mali süreçlerini

Detaylı

Nebim Winner - İş Zekası Halojen Kurumsal Sürüm

Nebim Winner - İş Zekası Halojen Kurumsal Sürüm Nebim Winner - İş Zekası Halojen Kurumsal Sürüm Halojen, Winner ile toplanan verileri depolayan, istenilen formatlarda raporlanmalarını ve analizlerini sağlayan, kullanıcıların doğru bilgi ile karar vermelerini

Detaylı

TIGER BAYİ YÖNETİM SİSTEMİ...3

TIGER BAYİ YÖNETİM SİSTEMİ...3 İçindekiler Tablosu TIGER BAYİ YÖNETİM SİSTEMİ...3 1. Özellikler.. 3 2. Kullanım...4 2.1. Ana Ekran Mali Durum Modülü...6 2.1.1. Vadesi Gelmeyen Çekler...8 2.1.2. Vadesi Gelmeyen Senetler...8 2.1.3. Teslim

Detaylı

Mobil satış ve dağıtım sistemini kullanmanız için on neden:

Mobil satış ve dağıtım sistemini kullanmanız için on neden: Mobil Satış Dağıtım Sistemi Mobil satış ve dağıtım sistemini kullanmanız için on neden: Sıcak satış yapabilir, sipariş alabilirsiniz Satış anında fatura kesebilirsiniz. Doğru ve hızlı tahsilat (nakit,

Detaylı

Wintex Konfekiyon Yönetimi Sistemi

Wintex Konfekiyon Yönetimi Sistemi Wintex Konfekiyon Yönetimi Sistemi ÖN MALİYET Siparişin üretiminden önceki verilerle hesaplanan ilk maliyetidir. Wintex ön maliyet modülü tüm maliyet etkenlerinin doğru ve hızlı girilebilmesine olanak

Detaylı

A - Kurulum; 1 Serkom Restaurant Yönetim Sistemleri 2009-2013. 1) Serkom RYS Program Giriş ekranı,

A - Kurulum; 1 Serkom Restaurant Yönetim Sistemleri 2009-2013. 1) Serkom RYS Program Giriş ekranı, 1 1) Serkom RYS Program Giriş ekranı, Program girişi çalıştırıldıktan sonra aşağıdaki ekran karşımıza gelecektir. Bu ekranda kullanıcı adı ve şifresi sorulmaktadır. Default olarak kullanıcı adı : Admin,

Detaylı

8.0.2 Versiyonu Sanayi Uygulamaları Yenilikleri. İş Emrinde Kalem Desteği

8.0.2 Versiyonu Sanayi Uygulamaları Yenilikleri. İş Emrinde Kalem Desteği 8.0.2 Versiyonu Sanayi Uygulamaları Yenilikleri Amaç ve Fayda Netsis Sanayi Modülleri ile ilgili aşağıdaki yenilikler kullanıma sunulmuştur. İş Emrinde Kalem Desteği Müşteri Siparişi Önceliklendirme MRP

Detaylı