A WIRTGEN GROUP COMPANY GRANÜLATÖR/DEPOLAMA/GERİ DÖNÜŞÜM SİSTEMLERİ/KONTROL GERİ DÖNÜŞÜM

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "A WIRTGEN GROUP COMPANY GRANÜLATÖR/DEPOLAMA/GERİ DÖNÜŞÜM SİSTEMLERİ/KONTROL GERİ DÖNÜŞÜM"

Transkript

1 A WIRTGEN GROUP COMPANY GRANÜLATÖR/DEPOLAMA/GERİ DÖNÜŞÜM SİSTEMLERİ/KONTROL GERİ DÖNÜŞÜM

2 GERİ DÖNÜŞÜM DEĞERDEN KATMA DEĞERE Yenileme projeleri ile yeni inşa edilen yollar karşılaştırıldığında, yenilenmiş yol sayısının yeni inşa edilmiş yol sayısından çok daha fazla olduğu ortaya çıkmıştır. // SORUMLULUK Çevrenin korunması amacıyla, yüksek hacimli RAP (Asfalt Geri Dönüşümü) malzemesini, malzeme çevirimine yeniden katmak ve çok yüksek oranda yeniden kullanmak için birçok proje geliştirilmektedir li yıllardan beri, asfalt üretiminin enerji açısından yoğun proseslerini sürekli optimize ederken, aynı zamanda giderek daha fazla geri dönüşüm asfaltı daha fazla kullanmak üzere çaba sarfedilmektedir. Yeni teknolojiler sayesinde, hem ekonomik hem de ekolojik açıdan enerji tasarrufu sağlanabilmekte ve CO 2 emisyonları azaltılabilmektedir. Örneğin; teknik açıdan uygun ve kabul edilebilir kalitede üretim yapmaya izin verecek şekilde sıcaklığı 10 C düşürmek, buna bağlı emisyonları da yarıya indirmektedir. // UZMAN VE YENİLİKÇİ Müşterinin daima yanında olan BENNINGHOVEN, geri dönüşüm katkı sistemlerinde çeşitli alternatifler sunmaktadır. Sıcak veya soğuk geri dönüşüm sistemlerinde her şey, en yüksek kalitede asfalt karışımı elde etmek içindir. Buna ek olarak, geri dönüşüm sistem komponentleri müşteri ihtiyaçlarına göre mevcut plentlere entegre edilebilmektedir. Özel isteklere ve lokal kurallara göre de, müşteriler sıcak ve soğuk besleme sistemleri arasından seçimlerini yapabilmektedir. Bu seçim, çevreye olan duyarlılığı güçlendirmekte ve düşük CO 2 emisyonlarına ulaşılmasını sağlarken, aynı zamanda kaynakların kullanımını da azaltmaktadır. Yenilikçi bir firma olan BENNINGHOVEN, geleceğin standartlarını uygulamakta ve kaynakların dikkatli bir şekilde kullanılmasını sağlamaktadır. Ekonomik, esnek ve çevre dostu asfalt üretimi için tek çözüm BENNINGHOVEN dir.

3 GERİ DÖNÜŞÜM 03 1 HAZIRLIK > Granülatör, Sayfa 04 2 DEPOLAMA > Karıştırılmamış depolama, Sayfa 12 > Kuru Depolama, Sayfa KUMANDA SİSTEMİ > Asfalt Geri Dönüşümü (RAP) Reçete, Sayfa 32 GERİ DÖNÜŞÜM SİSTEMLERİ Soğuk Geri Dönüşüm Sistemleri > Kurutucuya Besleme Tip Geri Dönüşüm Sistemi, Sayfa 18 > Miksere Besleme Geri Dönüşüm Sistemi, Sayfa 20 > Çok Değişkenli ve Miksere Besleme Tip Geri Dönüşüm Besleme Sistemi, Sayfa 22 Sıcak Geri Dönüşüm Sistemleri > Paralel Tambur, Sayfa 22 > RPP Geri Dönüşüm Öncelikli Tesis, Sayfa 26 > Sıcak Gaz Jeneratörlü ve Karşıt Akışlı Paralel Tambur, Sayfa 28

4 GRANÜLATÖR ÖNEMLİ FARKLILIK Geri dönüşüm mevzuatı ve sağduyusu, geri kazanılmış-kazınmış asfaltı mümkün olduğunca tekrar kullanmayı teşvik etmektedir. Geri kazanılmış-kazınmış asfaltın teorik olarak en yüksek oranda kullanılması, temelde granülometri eğrisine veya başka bir deyişle hacim, boyut ve bileşim açısından içindeki maddelere bağlıdır. Bu bağlamda, granülatörde öğütme-granül hale getirme işleminin, asfalt geri dönüşüm sistemi vasıtası ile asfalt üretim dizaynına uygun olması gerekmektedir.

5 GERİ DÖNÜŞÜM 05 // MOBİL GRANÜLATÖR Kazınmış - kazanılmış asfaltın Granülatör - Kırıcı işlem karşılaştırma tablosu 45 % 40 % 35 % Granülatör Kırıcı 30 % 25 % 20 % 15 % 10 % 5 % 0 % < 1 mm < 1-4 mm < 4-8 mm < 8-16 mm < mm Tanecik boyutu Geri kazanılmış-kazınmış asfaltın kırılmasındanöğütülmesinden (granül hale getirilmesinden) sonra farklı granülometrideki bileşenlerde farklılıklar olur. Yandaki tablo, kuru bir granülometri grafiğidir. Yani, mm malzeme hala istenilen boyutlarda olmayan malzeme içerebilir.

6 GRANÜLATÖR BENNINGHOVEN İN MÜKEMMEL ÖĞÜTME TEKNOLOJİSİ BENNINGHOVEN granülatör, orijinal yapısını bozmadan, geri kazanılmış asfaltı en uygun şekilde bileşenlerine ayırmaktadır. Bu öğütme teknolojisi ile, kazınmış asfaltın (RAP malzemesi) neredeyse % 100 ünün yeniden kullanımı sağlanabilmektedir. Bu öğütme teknolojisinin bir diğer önemli faydası da ince parçacıkların oluşumunun büyük oranda azalmasıdır ve bu önemli avantaj taşıma-aktarma yollarının ve paralel tamburların tıkanmasını mümkün olduğunca önlemektedir. İnce malzemeler paralel kurutucunun verimliliğine tesir edebileceği gibi kurutucu içerisinde yandaki resimde görüldüğü gibi durumlar yaratılabilmektedir. (granülatör kullanılmaz ise)

7 GERİ DÖNÜŞÜM 07 // SABİT GRANÜLATÖR

8 GRANÜLATÖR TASARIM VE İŞLEV // GRANÜLATÖRÜN TASARIMI 1 Güç Birimi 2 Birincil Granülatör 3 Blok haldeki kazınmış asfaltın, çekiçli kollar ile ön öğütme yapılması 4 Birincil granülatör öğütme mili, tane büyüklüğü: 0-70 mm 5 Manyetik Ayırıcı 6 Elek, 2 bölümlü elek 7 İstifleme konveyörü 1, tane büyüklüğü: 0-8 mm 8 İstifleme konveyörü 2, tane büyüklüğü: 8-22 mm (0-22 çakıl taşları büyüklüğünde) 9 İkincil granülatör, değişken tane büyüklüğü ayarlanabilir: 0-22 mm 10 Standart dışı büyüklükte kazınmış asfaltın yeniden öğütülmesi

9 GERİ DÖNÜŞÜM // AŞINMA KORUMALI VE DEĞİŞTİRİLMESİ KOLAY ÖZEL ÖĞÜTÜCÜLÜ MİL // SERT DÖKÜM AŞINMA PLAKALI, DEĞİŞTİRMESİ KOLAY İKİNCİL GRANÜLATÖR MİLLERİ // KIRMA AŞAMASI 1/2 Tekerlekli bir yükleyici ile kazınmış asfalt, granülatöre yüklenmektedir (tek kişilik bir işlem). İlk kırma aşaması esnasında, kazınmış asfalt blokları daha küçük parçalara ayrılmakta ve öğütme miline doğru bastırılmaktadır. Yukarı doğru hareket esnasında, çekiçli kollar siloda topaklanmayı engellenmektedir. Öğütme mili ikinci taşlama aşamasında 0-70 mm asfalt geri dönüşüm malzemesi üretmektedir. // KIRMA AŞAMASI 3 Kırılan malzeme eleğe iletilmeden önce, içinde yer alan her türlü demir parçası manyetik dedektör ile ayrılmaktadır. Elek aracılığı ile küçük parçaların ayrılmasının ardından, 3. kırma aşamasından gelen büyük boyutlu malzeme ikincil granülatöre beslenmektedir. Kullanılan eleğe göre değişebilen 3. aşamanın sonucunda büyük boyutlu malzemenin dönüşü ile eleğe yeniden beslenmektedir.

10 GRANÜLATÖR ÇALIŞMA VE KONTROL Granülatör, orijinal tanecik yapısını bozmadan öğütme yapılmasını sağlamaktadır. Bunun sonucunda neredeyse hiç ilave ince partikül veya toz üretmemektedir ve asfalt geri dönüşüm malzemesinin, %90+x e kadar asfalt üretim tesisine beslenmesi için ideal ön koşulları sağlanmaktadır. Granülatörde; aşınma, çalıştırma ve takip maliyetlerinin düşük olması maksimum verimlilik sağlamaktadır. Tekerlekli bir yükleyici ile doğrudan yükleme yapılması yolu ile tek kişi ile kazınmış malzeme beslemesi yapılmakta ve böylece işçilik maliyetlerinin düşük olması sağlanmaktadır. Granülatörün sabit veya mobil olmak üzere iki farklı modeli bulunmaktadır. Mobil granülatör, 4 dingilli yarı treyler ile desteklendiğinden, 30 dakika içinde çalışmaya hazır konuma kolaylıkla gelebilmektedir.

11 GERİ DÖNÜŞÜM 11 GRANÜLATÖRLERİN TEKNİK DEĞERLERİ MBRG 2000 SBRG 2000 Model Mobil Sabit Eleme 2-bölüm elek 2-bölüm elek Kapasite (mak., t/s) Boyutlar (U x G x Y, mm) x 2980 x 4000 Projeye özel Ağırlık (kg) Projeye özel Kurulu Güç (kw) 283 Ana şebeke, projeye özel Ortalama Güç Kullanımı (kw) Besleme Silosu Genişliği (mm) Besleme Silosu Derinliği (mm) Yükleme genişliği (mm) Silo Kapasitesi (m³) 6 6 Yan Kenar Genişliği (kenar uzunluğu mm) Ön Granülatör Mil Uzunluğu (öğütme shaftı, mm) Öğütme Dişi İkincil Granülatör (2 mil) Mil Uzunluğu (mm) Aşınma Plakası Granülatörde, 200 t/s verime kadar ulaşabilen, demire dayanıklı ve toz ile gürültü seviyesi düşük, yukarı yönde manyetik ayrıştırıcı bulunmaktadır. Sistemin bağımsız çalışması için, kendi kendini düzenleyen entegre bir kumanda mevcuttur. Bu sistem sürekli bir operatör olmaksızın çalışmaya imkan sağlamakta ve bu sayede işletme maliyetlerini büyük oranda azaltmaktadır. Kullanıcı dostu olan bu sistem, dokunmatik panelli bir ekran aracılığı ile kolaylıkla çalıştırılmaktadır. Öğütme miline hız sürücüsü ile kumanda edilmekte ve böylece en iyi sonuca ulaşılmaktadır. Sürekli, kendi kendine düzenlenen malzeme beslemesi de maksimum verimlilik sağlamaktadır. Kablosuz uzaktan kumanda ise, opsiyonel olarak granülatöre entegre edilebilmektedir.

12 DEPOLAMA DEPODA HAZIR BİR ŞEY HER ZAMAN VAR // KARIŞTIRILMAMIŞ DEPOLAMA Asfalt üretiminde, geri kazanılmış-kazınmış asfalt (RAP) malzemesinin içeriği artmaya devam etmektedir. Bu nedenle, beyaz malzemede olduğu gibi, başlangıç malzemesini de reçeteye göre hassas bir şekilde eklemek gerekmektedir. Öğütülmüş asfaltı sınıflandırmak, kalite ve boyut açısından reçeteye birebir uygun esneklik ve hacimdeki katkı maddesi sağlamak için ön koşuldur. Bu noktada, depolama ne kadar iyiyse, kaliteden ödün vermeden asfalt üretiminde reçeteye uyum o kadar yüksek düzeyde olmaktadır.

13 GERİ DÖNÜŞÜM 13 // KURU DEPOLAMA Kaynakların yeniden kullanılması amacıyla çevreye duyarlılığı sağlayabilmek için, geri kazanılmış-kazınmış asfalt (RAP) malzemesinin kuru veya kapalı bir şeklide depolanmasının sağlanması gerekmektedir. Buna ilave olarak, düşük nem seviyesi sistem açısından hassas bir konudur. Geri kazanılmış-kazınmış asfalt (RAP) malzemesinde daha az nem olması, mikserde daha az su genleşmesi anlamına gelmektedir. Çünkü, malzemenin nem oranı ne kadar yüksekse, geri kazanılmış-kazınmış asfalt (RAP) malzemesinin kurutulması veya ısıtılması için o kadar yüksek enerji kullanımı gerekmektedir. İşlenmemiş malzemeye %1 nem ilavesi = 1 ton asfalt üretimi için 1 litre daha fazla ısıtma yağı

14 GERİ DÖNÜŞÜM SİSTEMLERİNE GENEL BAKIŞ SOĞUK GERİ DÖNÜŞÜM SİSTEMLERİ >> KURUTUCUYA BESLEME TİP GERİ DÖNÜŞÜM SİSTEMİ

15 GERİ DÖNÜŞÜM 15 >> MİKSERE BESLEME TİP GERİ DÖNÜŞÜM SİSTEMİ >> ÇOK DEĞİŞKENLİ VE MİKSERE BESLEME TİP GERİ DÖNÜŞÜM SİSTEMİ

16 GERİ DÖNÜŞÜM SİSTEMLERİNE GENEL BAKIŞ SICAK GERİ DÖNÜŞÜM SİSTEMLERİ >> PARALEL TAMBUR

17 GERİ DÖNÜŞÜM 17 >> RPP GERİ DÖNÜŞÜM ÖNCELİKLİ TESİS >> SICAK GAZ JENERATÖRLÜ KARŞIT AKIŞLI PARALEL TAMBUR

18 SOĞUK GERİ DÖNÜŞÜM SİSTEMİ KURUTUCUYA BESLEME TİP GERİ DÖNÜŞÜM SİSTEMİ Özellikle mobil asfalt üretim tesisleri MBA ve ECO tip sabit asfalt üretim tesisleri için uygun olan orta çemberden kurutucuya besleme sistemi, geri kazanılmış-kazınmış asfalt (RAP) malzemesinin %25 e kadar eklenmesine olanak sağlamaktadır. Dozajlama sistemi, müşterilerin mevcut sistemlerine sorunsuz şeklide uyarlanabilmektedir. Orta çember dozajlama sistemi için, büyük miktarlarda geri dönüşüm malzemesi kullanılmakta, malzeme bir bantlı elevatör vasıtası ile kurutucu tamburun içine eklenmekte, beyaz malzeme ile karıştırılmakta ve hafifçe ısıtılmaktadır. BENNINGHOVEN tamburda ve hunilerde çatlamayı önlemek için özel bir çözüm geliştirmiştir. Oluşan tüm kaba filler, ön ayırıcı aracılığı ile eklenerek geri kazanılmış-kazınmış asfalt (RAP) malzemesinin yüzey kaplaması yapılmaktadır. Sonuçta bu süreç geri kazanılmış-kazınmış asfalt (RAP) malzemesinin yapışmasını engellemekte ve alevle temasa karşı ilave koruma sağlamaktadır.

19 GERİ DÖNÜŞÜM 19

20 SOĞUK GERİ DÖNÜŞÜM SİSTEMİ MİKSERE BESLEME TİP GERİ DÖNÜŞÜM SİSTEMİ Miksere besleme tip geri dönüşüm sistemi ile, geri dönüşüm malzemesinin içeriğine, kalitesine ve nemine bağlı olarak %30 a kadar geri kazanılmış-kazınmış asfalt (RAP) malzemesi eklenebilmektedir. Miksere besleme tip geri dönüşüm sistemi, BENNINGHOVEN ve tüm imalatçıların mevcut sistemlerine, sorunsuz şekilde uyarlanabilmektedir.

21 GERİ DÖNÜŞÜM 21 // RAP (GERI DÖNÜŞÜM SISTEMI) // EĞİMLİ KONVEYÖR Miksere dozajlama sistemi için, büyük miktarlarda geri dönüşüm malzemesi kullanılmaktadır. Geri dönüşüm malzemesi, eğimli bir konveyör veya alternatif olarak yerden tasarruf sağlayan bir geri kazanılmış-kazınmış asfalt (RAP) elevatörü aracılığı ile besleme silosundan doğrudan karıştırma kulesine iletilmektedir. Dozajlama, bantlı kantar ile gerçekleştirilmektedir. Böylece, hassas şekilde belirlenen geri dönüşüm malzemesi bir huni vasıtasıyla miksere beslenmektedir. Son olarak ortaya çıkan su buharı, geniş boyutlara sahip yalıtımlı borular aracılığıyla tozu arındırılarak filtreye göndermektedir.

22 SOĞUK GERİ DÖNÜŞÜM SİSTEMİ ÇOK DEĞİŞKENLİ VE MİKSERE BESLEME TİP GERİ DÖNÜŞÜM SİSTEMİ Çok değişkenli dozajlama sistemi, geri kazanılmış-kazınmış asfalt (RAP) malzemesinin %40 a kadar eklenmesine olanak sağlamaktadır (bu, soğuk geri dönüşüm için mümkün olan en yüksek orandır). Geri dönüşüm malzemesi, eğimli bir konveyör veya alternatif olarak yerden tasarruf sağlayan bir geri kazanılmış-kazınmış asfalt (RAP) malzemesinin elevatörü aracılığı ile besleme silosundan doğrudan karıştırma kulesine iletilmektedir ve belirlenen geri dönüşüm malzemesi, küçük miktarlarda miksere beslenmektedir. Hassasiyeti yüksek tartma teknolojisi çok hassas dozajlama yapılmasına olanak sağlamaktadır. Zaman bağlı olarak, küçük miktarlarda ekleme yapmak, su genleşmesi esnasında, malzeme ve bileşenler açısından hassas bir konu olan güçlü buhar şoklarını engellemektedir. Bu sistemlerde, içeriğine, kalitesine ve nem miktarına bağlı olarak %40 a kadar geri kazanılmışkazınmış asfalt (RAP) malzemesi eklenebilmektedir. Buna ilave olarak, hidrolik olarak bağlayıcı taban ve soğuk asfalt üretimi de mümkün olmaktadır.

23 GERİ DÖNÜŞÜM 23

24 SICAK GERİ DÖNÜŞÜM SİSTEMİ PARALEL TAMBUR Paralel akışlı tambur sistemi ile, %70 e kadar geri dönüşüm malzemesi eklenebilmektedir. Bu sistem, sıcak geri dönüşüm sistemleri için kendini kanıtlamış biz çözümdür.

25 GERİ DÖNÜŞÜM 25 // SİSTEMLERİN BİRLEŞTİRİLMESİ BENNINGHOVEN asfalt üretim sistemleri, bu örnekte olduğu gibi sıcak ve soğuk geri dönüşüm sistemlerinin (%40 ve %70) entegre edilebilmesine elverişlidir. Böyle bir yapı, büyük ve küçük siparişlerin son derece esnek şekilde işlenmesine, reçete değişikliklerine vs. imkan vermektedir. Paralel tambur geri dönüşüm sistemleri günümüzde tüm dünyada kullanılmaktadır. Yıllar boyunca başarılı olduğu kanıtlanan bu teknoloji, BENNINGHOVEN tarafından sürekli geliştirilmektedir. Özel olarak geliştirilmiş brülörle donatılmış bir paralel akış tambur sistemi aracılığı ile % 70 e kadar geri dönüşüm malzemesinin işlenmesine olanak sağlanmaktadır. Geri dönüşüm malzemesinin doğrudan alevle temasını engelleyen ve etkili ısıtmaya olanak sağlayan tambur içi kanatçık tasarımı, bu yöntem için özel öneme sahiptir. Geri dönüşüm malzemesi, hassas tartma sistemi ile tartılmakta ve ısıtıldıktan sonra yalıtımlı bir huni aracılığı ile miksere beslenmektedir.

26

27 GERİ DÖNÜŞÜM 27 SICAK GERİ DÖNÜŞÜM SİSTEMİ RPP GERİ DÖNÜŞÜM ÖNCELİKLİ TESİS RPP Geri Dönüşüm Öncelikli Tesisi ile %80 e kadar geri dönüşüm malzemesi eklenebilmektedir. Geri dönüşüm malzemesi, tesis tasarımında belirleyici etkendir. Mikser, doğrudan paralel tamburun altına, hassas bir şekilde yerleştirilmiştir. Geri dönüşüm malzemesi tüm sistem boyunca düz ve basit bir yol izlemektedir. Geri dönüşüm malzemesinin, tıkanma, yapışma veya topaklanma ile sonuçlanabilen sapmaları bu sayede önlenmektedir.

28 SICAK GERİ DÖNÜŞÜM SİSTEMİ SICAK GAZ JENERATÖRLÜ VE KARŞIT AKIŞLI PARALEL TAMBUR Ters akışta sıcak gaz jeneratörü bulunan paralel tambur, ekonomik katma değer sağlamaktadır. Çünkü, eklenen geri dönüşüm malzemesinin oranı önemli miktarda arttırılabilmektedir. (kaliteye bağlı olarak %90+x e kadar). Malzemenin dolaylı ısıtılması, tesisin çalışması için gereken toplam enerjiyi azaltmaktadır. Enerji açısından oldukça verimli olan bu üretim süreci, tesisin enerji tüketiminin normale göre daha az olmasını sağlamaktadır. olduğunu açıkça göstermektedir. BENNINGHOVEN, mevcut standartların dışına çıkarak sektöre bu konuda da öncülük etmektedir. Emisyonların standart seviyenin altında olması, bu tip sıcak geri dönüşüm sistemlerinin çevreye duyarlı

29 GERİ DÖNÜŞÜM 29 // BENNINGHOVEN SICAK GAZ JENERATÖRÜ BRÜLÖR BÖLME ELEMANI Brülör, kendi tekerlekleri üzerinde çalışma koşuluna bağlı olarak, otomatik ileri ve geri hareket edebilmektedir. Bu sistem, özellikle ateşlemenin kapatılmasından sonra brülörün içindeki bileşenlerin hasar görmesini engellemek için geliştirilmiştir. Baca etkisi ve bunula bağlantılı olarak RAP kurutucu taburundan yükselen sıcak hava nedeniyle, brülör bu bölme olmadan korunamamaktadır. Brülör yeniden başlatıldığında, bölme dışarı doğru hareket etmekte ve ünitenin bütünü, tekrar çalışma konumuna geçmektedir.

30 GENEL BAKIŞ SİSTEM TESİSE UYGUN ASFALT ÜRETİM TESİSLERİ VE GERİ DÖNÜŞÜM SİSTEMLERİ Asfalt Üretim Tesisi Kapasite Kurutucuya Besleme Sistemi Miksere Besleme Sistemi Çok Değişkenli Besleme Sistemi Paralel Tambur RPP Sıcak Gaz Jeneratörlü Karşıt Akışlı Paralel Tambur MBA t/h MBA t/h x ECO t/h x ECO t/h x x ECO t/h x x TBA t/h x x TBA t/h x x x x TBA t/h x x x x BA t/h x x x x x BA t/h x x x x x BA t/h x x x x x Asfalt üretim tesisleri ve geri dönüşüm sistemleri birbirleri ile kolaylıkla kullanılabilmekte ve müşteri isteğine göre birbirine bağlanabilmektedir. (örneğin, kazınmış asfalt olarak büyük miktarlar paralel tamburla, daha az miktarlar soğuk besleme sistemleri ile birbirine entegre edilebilmektedir). // KOMBİNASYON SEÇENEKLERİ TBA 3000/4000 >> Kurutucuya besleme sistemi ve miksere besleme sistemi >> Çok değişkenli besleme sistemi ve paralel tambur BA 3000/4000/5000 >> Miksere besleme sistemi ve paralel tambur (mikser opsiyonel olarak doğrudan paralel tambur altında bulunabilir RPP) >> Çok değişkenli besleme sistemi ve paralel tambur (mikser opsiyonel olarak doğrudan paralel tambur altında bulunabilir RPP) >> Miksere ve sıcak gaz jeneratörlü paralel tambura besleme sistemi >> Miksere ve sıcak gaz jeneratörlü paralel tambura çok değişkenli besleme sistemi

31 GERİ DÖNÜŞÜM 31 // BA 4000

32 BLS 3000 DE REÇETE DİNAMİK GERİ DÖNÜŞÜM EKLEMESİ Inovasyona oldukça önem veren BENNINGHOVEN, geri dönüşüm beslemesi sürecinde dinamik reçete ayarlaması için özel bir yazılım geliştirmiştir. Bu yazılım, geri kazanılmış-kazınmış asfalt (RAP) kullanımının optimizasyonuna olanak sağlamaktadır. Diğer avantajları ise aşağıdaki tabloda anlatılmıştır. > Değişken geri dönüşüm oranına sahip temel bir reçete, farklı bir çok reçetenin yerini alabilmektedir. > Eklenen miktarın daha ince öğütülmesi sayesinde geri kazanılmış-kazınmış asfalt (RAP) malzemesinin kullanımında artış sağlanmaktadır. > Geri kazanılmış-kazınmış asfalt (RAP) bileşeni ile ürün sıcaklığını değiştirme seçeneği bulunmaktadır.

33 GERİ DÖNÜŞÜM 33 // JENERATÖR İŞLEVİNİN YAPILANDIRILMASI Sınır değerlerin görüntülenmesi, her vakada geri dönüşüm bileşeninin sınırlandırılması için gerekçeyi belirlemektedir. Sınır değer 1 yumuşatma noktasından elde edilen sınır değerdir. Sınır değer 2 ise derecelendirme eğrisinden elde edilen değerdir. İki değerden düşük olan, izin verilen maksimum geri kazanılmış-kazınmış asfalt (RAP) bileşeni için sınır değeri vermektedir. Buna ilave olarak, derecelendirme eğrisinin sınırlandırıcı bileşenleri her durumda gösterilmektedir. Alan II sınırları tane boyutu dağılımı eğrisi açısından arttırmak amacıyla, temel reçetedeki diğer bileşenler farklı geri dönüşüm bileşenlerinin yerine kullanılabilmektedir. Yazılım, basit çalışmayı sağlamak amacıyla kullanıcı dostu şekilde yapılmaktadır. Bu ilave uyarlama seçeneği BLS 3000 kumanda sistemi için özel olarak geliştirilmiştir. // BLS 3000 KUMANDA SİSTEMİNDE REÇETE ÜRETİM İŞLEMİNİN KULLANILMASI İçerisinde geri dönüşüm bileşeni olan bir reçete seçildikten sonra, bir sıralayıcı gösterilmektedir. Bu, geri dönüşüm bileşeninin ayarlanması için kullanılmaktadır. Seçilen reçete için sınır değerler geri kazanılmış-kazınmış asfalt (RAP) malzemesinin ilgili analizine dayanılarak hesaplanmaktadır. Reçete üreteci tarafından hesaplanan hedef değerler Hesaplamayı test et butonuna basılarak doğrulanabilmekte ve geri kazanılmış-kazınmış asfalt (RAP) bileşenine sırayla tıklanarak, reçete üretecinin ayrıntılı yapısının ekrana gelmesi sağlanmaktadır.

34 BENNINGHOVEN DE MÜŞTERİ DESTEĞİ SAAT GİBİ ÇALIŞIYOR // TEKNİK DESTEK > Sorun giderme > Servis danışmanlığı > Sahada hizmet > Uygulama danışmanlığı > Müşteri talebine bağlı geçici uzman personel istihdamı // BİLGİLENDİRME DÜZENİ > Telefonda destek > Uzaktan bakım aracılığı ile sorun giderme > Çevrimiçi destek > Yazılım güncellemeleri > Eski umanda öğelerinin değiştirilmesi // LOJİSTİK > Proje başına 100 kamyona kadar nakliye organizasyonu ve planlaması > Onay prosedürlerinde yardım > Özel nakliyene organizasyonu > Gümrük işlemleri // EĞİTİM > Güvenlik bilgilendirmesi > Tesis bilgilendirmesi > Operasyon > Servis teknikerleri için > Tesis personeli için // YEDEK PARÇA > Özel kurye ile 7/24 hizmet > Planlama > Lojistik > Müşteriye özel yedek parça paketlerinin oluşturulması // TEDBİR > Tedbir ve tesis denetleme > Özelleştirilmiş yedek parça danışmanlığı > Kullanım ömrünü uzatmak için yenilikçi aşınma koruması konusunda danışmanlık > Tesis için ısı ve enerji optimizasyonu > Yeni sezona hazırlanma

35 GERİ DÖNÜŞÜM 35 // KIŞ KONTROLÜ // BENNINGHOVEN DE UYARLAMA Asfalt üretim tesislerinin kullanım veya işletme ömrünün 40 yıldan fazla olduğunu göz önüne alırsak, bu süre boyunca teknolojinin, ihtiyaçların ve standartların değişeceği aşikardır. Bu nedenle, bileşenlerin değiştirilmesi veya tesislerin genel olarak uyarlanması ile asfalt üretim tesislerinin hem içinin hem de dışının iyi durumda kalması ihtiyacı ortaya çıkmaktadır. Bunun pek çok nedeni bulunmaktadır > Normal aşınma > Kapasitenin artırılması için iyileştirerek bir üst seviyeye çıkarma > Çevresel farkındalık ve daha sıkı emisyon kanunları > Genel enerji dengesinin azaltılması (Örn: kurutma için ısıtma cidarının kullanılması, geçici olarak kullanılmayan üniteler için bekleme modu) > Kumanda sisteminin uyarlanması (konsoldan bilgisayara kadar) > RAP (Asfalt Geri Dönüşümü) beslemenin etkinleştirilmesi > Tesislerin mevcut duruma getirilmesi > Verimliliğin arttırılması Sadece kendi tesislerindeki bileşenleri değil, tüm üçüncü parti tesislerindeki bileşenleri de uyarlayabilen BENNINGHOVEN, teknoloji öncüsü olarak pek çok alanda, üretim tesislerini optimize etmek amacıyla ideal çözümler sunabilmektedir. (Örn: brülör teknolojisi, RAP (Asfalt Geri Dönüşümü) sistemleri veya bitüm teknolojisi).

36 BENNINGHOVEN GmbH & Co. KG Germany Industriegelände Mülheim an der Mosel Tel.: Fax: E-posta: Merkez Ofis Tekno Plaza, Şehit Şakir Elkovan Cad. No: 2 A Blok Ataşehir İstanbul T: F: Tekno Endüstri Fabrika Saray Mah Cadde No: 6 Bolu Çimento Fabrika Karşısı Kazan / Ankara T: F: info@teknoendustri.com.tr BENNINGHOVEN_Recycling_042017_TR_R0

A WIRTGEN GROUP COMPANY KONTEYNER TASARIMLI TAŞINABİLİR ASFALT ÜRETİM TESİSLERİ ECO TİP

A WIRTGEN GROUP COMPANY KONTEYNER TASARIMLI TAŞINABİLİR ASFALT ÜRETİM TESİSLERİ ECO TİP A WIRTGEN GROUP COMPANY KONTEYNER TASARIMLI TAŞINABİLİR ASFALT ÜRETİM TESİSLERİ ECO TİP > Tesis yapısı Sayfa 04 > Nakliye Avantajları Sayfa 06 > Tesis bileşenleri Sayfa 08 > Tesis genel taslağı Sayfa 10

Detaylı

A WIRTGEN GROUP COMPANY MOBİL ASFALT ÜRETİM TESİSLERİ MBA TİP

A WIRTGEN GROUP COMPANY MOBİL ASFALT ÜRETİM TESİSLERİ MBA TİP A WIRTGEN GROUP COMPANY MOBİL ASFALT ÜRETİM TESİSLERİ MBA TİP > Tesis Yapısı Sayfa 04 > Tesis bileşenleri Sayfa 06 > Tesis düzeni Sayfa 10 > Düzenleme Sayfa 12 > Seçenekler Sayfa 14 > Kontrol Sayfa18 >

Detaylı

TEKNO ASFALT Merkez Ofis: TEKNO PLAZA Şehit Şakir Elkovan Cad. No:2 A Blok, Ataşehir İstanbul Türkiye Tel: Fax:

TEKNO ASFALT Merkez Ofis: TEKNO PLAZA Şehit Şakir Elkovan Cad. No:2 A Blok, Ataşehir İstanbul Türkiye Tel: Fax: TEKNO ASFALT Merkez Ofis: TEKNO PLAZA Şehit Şakir Elkovan Cad. No:2 A Blok, 34750 Ataşehir İstanbul Türkiye Tel:+90 216 577 63 00 Fax: +90 216 577 63 10 Tekno Endustri Fabrika: Saray Mahallesi 614. Cad.

Detaylı

A WIRTGEN GROUP COMPANY ÜRÜN ÇEŞİDİ

A WIRTGEN GROUP COMPANY ÜRÜN ÇEŞİDİ A WIRTGEN GROUP COMPANY ÜRÜN ÇEŞİDİ İÇİNDEKİLER BENNINGHOVEN HAKKINDA Sayfa 04 ASFALT ÜRETİM TESİSLERİ Sayfa 10 Mobil Asfalt Üretim Tesisleri MBA Sayfa 12 Konteyner Tasarımlı Taşınabilir Asfalt Üretim

Detaylı

ŞİMDİ BAŞLAYIN VE MOBİL GERİ DÖNÜŞÜM UZMANI İLE PARA KAZANIN RM80 GO!

ŞİMDİ BAŞLAYIN VE MOBİL GERİ DÖNÜŞÜM UZMANI İLE PARA KAZANIN RM80 GO! ŞİMDİ BAŞLAYIN VE MOBİL GERİ DÖNÜŞÜM UZMANI İLE PARA KAZANIN RM80 GO! İnşaat, yıkım veya nakliye veya inşaat malzemesi üretimi mi yapıyorsunuz? Paranızı döküm alanında bırakmak yerine, atıklarınızı geri

Detaylı

A WIRTGEN GROUP COMPANY TEKNOLOJİLER VE EKSİKSİZ ÇÖZÜMLER MASTİK ASFALT

A WIRTGEN GROUP COMPANY TEKNOLOJİLER VE EKSİKSİZ ÇÖZÜMLER MASTİK ASFALT A WIRTGEN GROUP COMPANY TEKNOLOJİLER VE EKSİKSİZ ÇÖZÜMLER MASTİK ASFALT > Üretim Sayfa 04 > Depolama Sayfa 06 > Nakliye Sayfa 08 > Müşteri Desteği Sayfa 18 YÜKSEK KALİTELİ MASTİK ASFALT İMALATI, DEPOLAMASI

Detaylı

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS 90 kw - 315 kw YENİ SERİ EKO PLUS www.ekomak.com.tr _2 3_ 90-160 Üstün vida elementi maksimum serbest hava dağıtımı ve düşük enerji tüketiminin optimum kombinasyonunu sağlamaktadır. En son teknolojiye

Detaylı

Paletli Konkasör Darbeli Dragon 500

Paletli Konkasör Darbeli Dragon 500 Paletli Konkasör Darbeli Dragon 500 * İnşaat, yıkım veya nakliye firması sahibi misiniz? Harfiyat veya inşaat malzemesi üretimi mi yapıyorsunuz? * Paranızı döküm alanında bırakmak yerine, atıklarınızı

Detaylı

HUBER Bant kurutucu BT Arıtma tesisi çamurunun kurutulması için

HUBER Bant kurutucu BT Arıtma tesisi çamurunun kurutulması için HUBER Bant kurutucu BT Arıtma tesisi çamurunun kurutulması için En yüksek enerji verimliliği Atık ısıdan faydalanmaya yönelik müşteriye özel tasarım Tam otomatik sistem Çok kolay kullanım Paslanmaz çelikten

Detaylı

Gelecek için hazırız.

Gelecek için hazırız. Gelecek için hazırız. Genel Bakış Buderus uzmanlığının yepyeni ürünü: Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazan Logamax plus GB172i yeni nesil duvar tipi yoğuşmalı kombi ve kazan: Yenilikçi tasarım,

Detaylı

G E N E L K A T A L O G w w w. s p t. t c 1

G E N E L K A T A L O G w w w. s p t. t c 1 G E N E L K A T A L O G www.spt.tc 1 İNDEX KATLI FIRIN RESİN HATTI 4 TEK KULE DİKEY KURUTMA FIRINI 6 ÇİFT KULE DİKEY KATALİZE FIRINI 7 BEKLETME ÜNİTESİ 10 PLAKA ÇEVİRİCİ 11 OTOMATİK SPREYLEME ÜNİTESİ 11

Detaylı

YARI OTOMATiK PELET KAZANI. Yeni Nesil Eco Mini Serisi

YARI OTOMATiK PELET KAZANI. Yeni Nesil Eco Mini Serisi YARI OTOMATiK PELET KAZANI Yeni Nesil Eco Mini Serisi Özellikler Geri Yanma Kontrolü: Gelişmiş Yanma Sistemi: Çok Yönlü Kontrol Sistemi: Dijital Kontrol Paneli: Kompakt Brülör Ünitesi: Manuel Türbülatör

Detaylı

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim TEKNOPAC 300 Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim Kapasitesi için, düzgün ürünleri sarmak üzere tasarlanmıştır. Konsol tasarımı, modüler yapısı, yüksek

Detaylı

TÜRKÇE. hartl-crusher.com HİÇBİR ŞEY DENEYİM YERİNE GEÇEMEZ HARTL UZMANLIĞI

TÜRKÇE. hartl-crusher.com HİÇBİR ŞEY DENEYİM YERİNE GEÇEMEZ HARTL UZMANLIĞI TÜRKÇE hartl-crusher.com HİÇBİR ŞEY DENEYİM YERİNE GEÇEMEZ HARTL UZMANLIĞI HBC 650-1250 EŞSİZ - QUATTRO MOVEMENT Ayar plakasının eşsiz, yukarıya doğru yöneltilmiş konumu sayesinde benzersiz Quattro, yani

Detaylı

Havadan Suya Isı Pompası

Havadan Suya Isı Pompası Havadan Suya Isı sı * Kurulum Esnekliği * Ayrılabilir Boyler * Yüksek Enerji Tasarruflu İnverter Teknolojisi 1. Düşük İşletim Maliyeti 4. Farklılık 2. Düşük CO2 Emisyonu 5. Kolay Kurulum 3. Temiz ve Sessiz

Detaylı

Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas

Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas Patentli alufer teknolojisi ile yüksek verim, düşük emisyon 1 CompactGas ın (1000-2800) avantajları Hoval CompactGas; konfor,ekonomi, güvenilirlik ve teknik

Detaylı

BİG BAG DOLUM SİSTEMLERİ

BİG BAG DOLUM SİSTEMLERİ BİG BAG DOLUM SİSTEMLERİ Big-Bag dolum makinesi, toz ve granül malzemelerin silolardan big-bag torbalarına, PLC kontrolü ile doldurulması işlemini gerçekleştirir. İsteğe bağlı olarak doldurma işlemi 200-1500

Detaylı

THISION L ECO Kazan tasarımında son nokta

THISION L ECO Kazan tasarımında son nokta Yoğuşmalı kazan Kapasite 66-133kW THISION L ECO Kazan tasarımında son nokta DÜŞÜK EMİSYON YÜKSEK VERİM THISION L ECO Yüksek kapasite Yüksek kullanım esnekliği THISION L ECO, yüksek kaliteli mühendislik

Detaylı

İçindekiler. Besleyiciler. Kırıcılar. Elekler. Yıkayıcılar. Ekim 2014, Ankara. Titreşimli Izgaralı Besleyici Titreşimli Tablalı Besleyici...

İçindekiler. Besleyiciler. Kırıcılar. Elekler. Yıkayıcılar. Ekim 2014, Ankara. Titreşimli Izgaralı Besleyici Titreşimli Tablalı Besleyici... İçindekiler Besleyiciler Titreşimli Izgaralı Besleyici...2-7 Titreşimli Tablalı Besleyici...8-13 Kırıcılar Primer Çeneli Kırıcılar...14-21 Primer Darbeli Kırıcılar...22-29 Sekonder Darbeli Kırıcılar...30-37

Detaylı

RS232C. Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama

RS232C. Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama Güvenilirlik İleri teknoloji ürünü BAYKON Otomatik Kontrol Terazileri, en zorlu koşullarda yıllarca sorunsuz hizmet verecek şekilde tasarlanmış,

Detaylı

STADLER. Mühendisliğin zirvesinde. Balistik ayırıcılar

STADLER. Mühendisliğin zirvesinde. Balistik ayırıcılar Mühendisliğin zirvesinde Balistik ayırıcılar Becerileri: Bir malzeme akışının etkili şekilde çeşitli bölümlere ayrılması Yuvarlanan ve ağır maddeler; örn. kaplar, plastik şişeler, taşlar, ahşap, teneke

Detaylı

Yatay Pulluk ve Palet Karıştırıcı

Yatay Pulluk ve Palet Karıştırıcı Yatay Pulluk ve Palet Karıştırıcı ÜRÜN BİLGİSİ Yatay karıştırıcılar, özellikle tanecikli ürünler, tozlar ve macun kıvamındaki maddelerin üretiminde ve işlenmesinde kullanılır. Ürün sirkülasyonlarının çok

Detaylı

IPC. Primer Darbeli Kırıcılar. Yüksek küçültme oranı, daha iyi performans. s e r i s i

IPC. Primer Darbeli Kırıcılar. Yüksek küçültme oranı, daha iyi performans. s e r i s i IPC s e r i s i Primer Darbeli Kırıcılar Yüksek küçültme oranı, daha iyi performans IPC Serisi primer darbeli kırıcılar, çağın gereksinimlerini karşılamak üzere tasarlanmış yeni jenerasyon darbeli kırıcılardır.

Detaylı

Pulluk Tip Yatay Karıştırıcı

Pulluk Tip Yatay Karıştırıcı Pulluk Tip Yatay Karıştırıcı ÜRÜN BİLGİSİ Yatay karıştırıcılar, özellikle tanecikli ürünler, tozlar ve macun kıvamındaki mad- delerin üretiminde ve işlenmesinde kullanılır. Ürün sirkülasyonlarının çok

Detaylı

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: 15-57 kw TRIGON XL Kompakt tasarım, yüksek performans TRIGON XL İhtiyaçlarınıza özel esnek tasarımlar Yeni nesil çözümler TRIGON XL üstün teknolojiyi yenilikçi tasarımla

Detaylı

Yüksek verimli ve ekonomik merkezi sistem çözümleri

Yüksek verimli ve ekonomik merkezi sistem çözümleri [ Hava ] Şema Sayfaları Başlık şablonu Folio Medium [ Su ] [ Toprak ] [ Buderus ] Yüksek verimli ve ekonomik merkezi sistem çözümleri Isıtma Bizim İşimiz Üflemeli Brülörlü Çelik Kazanlar Merkezi ısıtmada

Detaylı

Dozajlama ve Tartım Sistemleri Pnömatik Transport Sistemleri Stoklama ve Boşaltma Sistemleri Mikser ve Reaktörler Proses Kontrol Sistemleri

Dozajlama ve Tartım Sistemleri Pnömatik Transport Sistemleri Stoklama ve Boşaltma Sistemleri Mikser ve Reaktörler Proses Kontrol Sistemleri Dozajlama ve Tartım Sistemleri Pnömatik Transport Sistemleri Stoklama ve Boşaltma Sistemleri Mikser ve Reaktörler Proses Kontrol Sistemleri Dozajlama ve Tartım Sistemleri Dozajlama, temel olarak bir toz

Detaylı

GMNEM. Nem Alma Cihazları. Nem Alma Cihazları. Ürün Kataloğu. Made in Turkey

GMNEM. Nem Alma Cihazları. Nem Alma Cihazları. Ürün Kataloğu. Made in Turkey Nem Alma Cihazları Nem Alma Cihazları Ürün Kataloğu Made in Turkey w w w. g m n e m. c o m NEM ALMA CİHAZLARI atmosferde çıplak gözle görülemeyen nemin giderilmesinde ve iklimlendirme çözümleri konusunda

Detaylı

SlimLine Yeni SlimLine Kurutma Makineleri

SlimLine Yeni SlimLine Kurutma Makineleri SlimLine Yeni SlimLine Kurutma Makineleri SlimLine Yeni Format, Büyük Güç Daima Daha İyi Miele kalite demektir. "Daima Daha İyi" sloganı 110 yıldan uzun süredir Miele nin felsefesidir. Bu mükemmel çamaşır

Detaylı

YUTAKI YUTAKI. Eviniz için konforlu ısıtma sistemi

YUTAKI YUTAKI. Eviniz için konforlu ısıtma sistemi YUTAKI Eviniz için konforlu ısıtma sistemi SICAKLIK Isı pompası TÜKETİM GAZLI ISITMA YAKITLI ISITMA ELEKTRİKLİ ISITMA YUTAKI Bilinmesi gerekenler Bir ısı pompası nasıl çalışır? Bir ısıtma pompası, enerjiyi

Detaylı

Dolum miktarı optimizasyonu

Dolum miktarı optimizasyonu RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 kontrol ve veri toplama BAYKON,25 yıllık deneyime sahip mühendislik alt yapısı ile, Otomatik Kontrol Terazileri ve dinamik tartım çözümleri konusunda sağlıklı çözümler

Detaylı

TOLON FOR THE WORLD FOR THE WORLD

TOLON FOR THE WORLD FOR THE WORLD TOLON Jensen Ortağı Jensen Distribütörü Fabrika büyütülmesi DÜNYA İÇİN İNOVASYON TOLON, JENSEN markası ile tüm dünyada, yoğun çalışan çamaşırhaneler için pazar lideri olan, en yenilikçi, bağımsız çamaşırhane

Detaylı

dd25b VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 T 18.5 KW

dd25b VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 T 18.5 KW dd25b VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 T 18.5 KW 360 görüş açısı En uygun şekilde yerleştirilmiş kızaklı koltuk, açılı silindir yatakları ve eğimli motor kaputu tasarımına sahip DD25B sektörde öncü,

Detaylı

Karlı Bir Yatırım Yeni Nesil Caria Serisi

Karlı Bir Yatırım Yeni Nesil Caria Serisi Karlı Bir Yatırım Yeni Nesil Caria Serisi Caria Serisi ürünleri tasarlarken aklımızda tek bir şey vardı: Minimum kullanıcı müdahelesi Artık yeni nesil Caria serisi kazanlar eskisinden daha fazla konfor

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100E HW-C SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100E HW-C SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler Sistem Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

YARI OTOMATiK PELET KAZANI. Yeni Nesil Eco Mini Serisi

YARI OTOMATiK PELET KAZANI. Yeni Nesil Eco Mini Serisi YARI OTOMATiK PELET KAZANI Yeni Nesil Eco Mini Serisi Yarı Otomatik Pelet Kazanı. Yeni Nesil Eco Mini Serisi Bütçenize Uygun Bir Pellet Kazanı Eco-Mini serisi kazanlar, dikey tasarlanan borulari ve verim

Detaylı

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas 15-2000 kw Kapasite Aralığı 1 Neden UltraGas? Patentli Alufer ısı eşanjörü teknolojisi ile UltraGas yoğuşmalı kazanlar, yüksek verimlilik ve uygun maliyetli

Detaylı

Enerji verimliliği yüksek ve ekonomik. Döküm ve Transfer Potalarının Ön Isıtmasında Alevsiz Isıtma Çözümleri. Dökümhaneler için Isıtma Çözümleri

Enerji verimliliği yüksek ve ekonomik. Döküm ve Transfer Potalarının Ön Isıtmasında Alevsiz Isıtma Çözümleri. Dökümhaneler için Isıtma Çözümleri Enerji verimliliği yüksek ve ekonomik Döküm ve Transfer Potalarının Ön Isıtmasında Alevsiz Isıtma Çözümleri Dökümhaneler için Isıtma Çözümleri Dökümhaneler için Isıtma Çözümleri Homojen Isı Dağılımı ve

Detaylı

JPC. Primer Darbeli Kırıcılar. En zorlu koşullarda dahi güvenebileceğiniz JPC Serisi. s e r i s i

JPC. Primer Darbeli Kırıcılar. En zorlu koşullarda dahi güvenebileceğiniz JPC Serisi. s e r i s i JPC s e r i s i Primer Darbeli Kırıcılar En zorlu koşullarda dahi güvenebileceğiniz JPC Serisi JPC serisi çeneli kırıcıları, kendini kanıtlamış modüler konfigürasyona sahip ağır iş için elverişli kırıcılardır.

Detaylı

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS300P HW A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MCS300P HW Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

MOBIL BETON SANTRALLERI

MOBIL BETON SANTRALLERI Tel :00903782272230 Fax :00903782278143 web :www.ustaoglugrup.net e-mail :ustaoglugrup@hotmail.com msn :ustaoglugrup@hotmail.com MOBIL BETON SANTRALLERI 1985 yilinda BARTIN' da faaliyetlerine baslamis

Detaylı

YÜKSEK SICAKLIK FIRINLARI. Yüksek Sıcaklık Kamara Fırın Serisi Yüksek Sıcaklık Tüp Fırın Serisi Yüksek Sıcaklık Elevator Fırın Serisi

YÜKSEK SICAKLIK FIRINLARI. Yüksek Sıcaklık Kamara Fırın Serisi Yüksek Sıcaklık Tüp Fırın Serisi Yüksek Sıcaklık Elevator Fırın Serisi YÜKSEK SICAKLIK FIRINLARI Yüksek Kamara Fırın Serisi Yüksek Tüp Fırın Serisi Yüksek Elevator Fırın Serisi Kamara Fırınlar MoS Serisi MoS serisi yıllardır güvenilir bir şekilde profesyonel kamara fırını

Detaylı

Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH

Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH Presinizi Yenilikçi Bir Anlayışla Kontrol Edin. Yenilikçilik PSH Pres sürücüsünde Servopompalar klasik valf ve kontrol teknolojisinin yerini alır. Bu

Detaylı

Külfırınları. Sülfat Kül Testlerinde. Yakma Kalıntısı Testlerinde. Isıl Dayanım Testlerinde. Ambalaj Malzemesi Testlerinde

Külfırınları. Sülfat Kül Testlerinde. Yakma Kalıntısı Testlerinde. Isıl Dayanım Testlerinde. Ambalaj Malzemesi Testlerinde 24 Sülfat Kül Testlerinde Yakma Kalıntısı Testlerinde Isıl Dayanım Testlerinde Yaş Kimya Analizlerinde Hazırlık Aşamalarında Ambalaj Malzemesi Testlerinde İlaç endüstrisi Laboratuvarlarında Ar-Ge Laboratuvarlarında

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100FT-C SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100FT-C SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler sistemi Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FW102 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FW102 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

BIVITEC. Yüksek ayırt edici sistemde zor elenebilir dökme ürünler

BIVITEC. Yüksek ayırt edici sistemde zor elenebilir dökme ürünler BIVITEC Yüksek ayırt edici sistemde zor elenebilir dökme ürünler Amaç Eleme amaçlı tasnif dökme ürünlerin işlenmesinde önemli bir adımdır. Binder+Co şirketi BIVITEC i, konvansiyonel eleme tekniğinin yetersiz

Detaylı

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa MKAS A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MKAS Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

IVC. Dik Milli Kırıcılar. Kusursuzluğu tecrübe edin. s e r i s i

IVC. Dik Milli Kırıcılar. Kusursuzluğu tecrübe edin. s e r i s i IVC s e r i s i Dik Milli Kırıcılar Kusursuzluğu tecrübe edin. IVC serisi dik milli kırıcılar genellikle kırma eleme tesislerinin tersiyer ya da dördüncül aşamalarında kullanılmaktadır. Değişik tipte kırıcı

Detaylı

TEHLİKELİ ATIK ÖN İŞLEM TESİSLERİ

TEHLİKELİ ATIK ÖN İŞLEM TESİSLERİ TEHLİKELİ ATIK ÖN İŞLEM TESİSLERİ i. Elleçleme (Handling) Tesisi Elleçleme tesisi, uygun tehlikeli ve tehlikesiz endüstriyel atıkların, parçalanması ve termal bertaraf tesislerinin istediği fiziksel şartları

Detaylı

Modüler 3 fazlı KGK sistemi. Conceptpower DPA. Kritik uygulamalar için gerçek modüler KGK sistemi

Modüler 3 fazlı KGK sistemi. Conceptpower DPA. Kritik uygulamalar için gerçek modüler KGK sistemi Modüler 3 fazlı KGK sistemi Conceptpower DPA 10 250 kva Kritik uygulamalar için gerçek modüler KGK sistemi Hem bugün, hem de yarınki ihtiyaçlarınız için tasarlanmıș bir KGK sistemi Conceptpower DPA, günümüzün

Detaylı

Gaz INOA GREEN EU. ErP uyumlu premix yoğuşma teknolojisi

Gaz INOA GREEN EU. ErP uyumlu premix yoğuşma teknolojisi Gaz ErP uyumlu premix yoğuşma teknolojisi PREMIX YOĞUŞMALI KOMBİ ErP uyumlu premix yoğuşma teknolojisi Yüksek alaşımlı döküm alüminyumdan imal edilmiş, premix ısı eşanjörü ile donatılmış yeni nesil yoğuşmalı

Detaylı

Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi

Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi Soğutma 400 kw a kadar Kapasitesi 50-400kW EC ADYABATİK EC FAN Canovate Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi -IAC Serisi Canovate Veri Merkezi Klima Santrali Çözümleri Canovate IAC serisi İndirekt Adyabatik

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100FT SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100FT SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS100FT A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip MCS100FT Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

CONTROLS MARKA PAVELAB50 MODEL OTOMATİK KAPALI SİSTEM ASFALT ANALİZÖRÜ

CONTROLS MARKA PAVELAB50 MODEL OTOMATİK KAPALI SİSTEM ASFALT ANALİZÖRÜ CONTROLS MARKA PAVELAB50 MODEL OTOMATİK KAPALI SİSTEM ASFALT ANALİZÖRÜ (Temsilidir.) Otomatik Kapalı Sistem Asfalt Analizörü, Bağlayıcı içeriğini belirlemek veya penetrasyon, yumuşatma noktası vb. gibi

Detaylı

NİTRON CONDENSE Yoğuşmalı Kombi

NİTRON CONDENSE Yoğuşmalı Kombi DemirDöküm NİTRON CONDENSE Yoğuşmalı Kombi Şık ve Fonksiyonel Tasarım DemirDöküm Nitron Condense Tabii ki! Üstün Özellikler Tasarruf Farklı Kapasite Seçenekleri 24 ve 28 kw kapasite seçenekleri ile hem

Detaylı

ModulA. Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com

ModulA. Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com ModulA Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com Yeni Biral ModulA: Konu enerji verimliliği ise, pompa teknolojisi modüller halinde yapılandırılabilen bu üstün çözüm hiç bu

Detaylı

MST. SERİSİ kva 1-30 kva 3:3 FAZ 1:1 FAZ STATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ. Tüm Elektrikli Cihazlar için Güvenilir Statik Dizayn

MST. SERİSİ kva 1-30 kva 3:3 FAZ 1:1 FAZ STATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ. Tüm Elektrikli Cihazlar için Güvenilir Statik Dizayn MST SERİSİ 0-000 kva -0 kva : MEDİKAL ENDÜSTRİ ULAŞIM TOWER PF= 0.8 GÜÇ FAKTÖRÜ Service SERVİS ÖZELLİKLER Mikroişlemci Kontrollü Voltaj Regülasyonu Hassas Çıkış Voltaj Kontrolü Tristör ve SMPS Teknolojisi

Detaylı

DRYON. Mükemmel kalitede kurutma/soğutma

DRYON. Mükemmel kalitede kurutma/soğutma DRYON Mükemmel kalitede kurutma/soğutma Amaç Kurutma ve soğutma, sanayinin bütün alanlarında dökme ürünlerin işlenmesi için temel yöntemsel işlemlerdir. Tekrar işleme sevk edilmelerinden önce kum ve çakıl,

Detaylı

DAIKIN ALTHERMA HİBRİT ISI POMPASI

DAIKIN ALTHERMA HİBRİT ISI POMPASI Isı tüketimi( kwh) DAIKIN ALTHERMA HİBRİT ISI POMPASI Türker Pekgüç Daikin Türkiye Isıtma Ürünleri Şefi İletişim adresi: t.pekguc@daikin.com.tr Daikin Altherma Hibrit Isı Pompası, son teknolojiye sahip

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

CRUSHER. www.pthproducts.com. En sert taşlarda kullanılabilir Basit montaj Sağlam ve güçlü

CRUSHER. www.pthproducts.com. En sert taşlarda kullanılabilir Basit montaj Sağlam ve güçlü CRUSHER www.pthproducts.com En sert taşlarda kullanılabilir Basit montaj Sağlam ve güçlü 2 Avusturya kalitesi En zorlu koşullarda kullanım çölde......dağda kullanım PTH crusher Örneğin boru hattı döşemeleri,

Detaylı

TEK KAYNAKTAN TÜM HAREKET VE KONTROL TEKNOLOJİLERİ

TEK KAYNAKTAN TÜM HAREKET VE KONTROL TEKNOLOJİLERİ TEK KAYNAKTAN TÜM HAREKET VE KONTROL TEKNOLOJİLERİ 2 Hidropar Ankara A.Ş. Hidropar Ankara A.Ş. 3 ENDÜSTRİYEL HİDROLİK MOBİL HİDROLİK Hidroliğin her alanında maksimum hız, kuvvet ve kontrol Üstün performans

Detaylı

SAĞLIK GEREÇLERİ ÜRETİMİNDE ENERJİ VE SİNTERLEME SICAKLIĞININ DÜŞÜRÜLMESİ ÇALIŞMALARI

SAĞLIK GEREÇLERİ ÜRETİMİNDE ENERJİ VE SİNTERLEME SICAKLIĞININ DÜŞÜRÜLMESİ ÇALIŞMALARI SERAMİK ARAŞTIRMA MERKEZİ SAĞLIK GEREÇLERİ ÜRETİMİNDE ENERJİ VE SİNTERLEME SICAKLIĞININ DÜŞÜRÜLMESİ ÇALIŞMALARI PERVİN DAĞ 03 04 2009 İçerik Türkiye de enerji tüketimi Enerji esaslı CO 2 emisyonu Türkiye

Detaylı

ISC. Sekonder Darbeli Kırıcılar. Yüksek performans, mükemmel kübik ürünler. s e r i s i

ISC. Sekonder Darbeli Kırıcılar. Yüksek performans, mükemmel kübik ürünler. s e r i s i ISC s e r i s i Sekonder Darbeli Kırıcılar Yüksek performans, mükemmel kübik ürünler ISC serisi sekonder darbeli kırıcılar, benzersiz ağır hizmet tipi 4 bıçaklı rotor dizaynı ve kırıcı gövde tasarımı ile

Detaylı

Hızlı, sessiz ve son derece ekonomik hava alma

Hızlı, sessiz ve son derece ekonomik hava alma Your reliable partner Hızlı, sessiz ve son derece ekonomik hava alma Vacumat Eco her yönüyle verimli Su kalitesi performansı belirler Su kalitesi soğutma ve ısıtma sistemlerinin performansını belirler.

Detaylı

VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Çoklu klima sistemleri

VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Çoklu klima sistemleri VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Free Joint DC Inverter Viessmann İle tek dış üniteye 5 adede kadar iç ünite kombinasyonu yapabilir, değişken debili soğutucu akışkan teknolojisi ile bireysel iklimlendirmenin

Detaylı

TMD PROJE KURUMSAL TANITIM KATOLOĞU

TMD PROJE KURUMSAL TANITIM KATOLOĞU PROJE KURUMSAL TANITIM KATOLOĞU Techical Machine Desing üretim ve Ar-Ge faaliyetleri için gerekli olan en verimli ve kaliteli makinelerin uluslararası standartlarda tasarım ve üretimini yapan makine sanayisinde

Detaylı

Susuzlaştırılmış Çamurun ısıl olarak Kurutulması

Susuzlaştırılmış Çamurun ısıl olarak Kurutulması Susuzlaştırılmış Çamurun ısıl olarak Kurutulması Konular 1. Tanıtım 2. Kurutulmuş Biyolojik katı maddenin Avantajları 3. Etkileşimdeki unsurlar 4. Çamurun Isıl olarak Kurutulması 5. Çamur Kurutma Teknolojileri

Detaylı

I. Buharlı Sterilizatörler

I. Buharlı Sterilizatörler I. Buharlı Sterilizatörler ERYİĞİT buharlı sterilizatörleri; tekstil malzemelerin, cerrahi ve pansuman aletlerin, plastik ve cam malzemelerin, şişelenmiş sıvıların, sterilizasyonunu gerçekleştirmek amacıyla

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM180

Konveyörlü Tip WTM180 Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM140

Konveyörlü Tip WTM140 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

MACH_FLAP

MACH_FLAP www.machinno.com.tr MACH_FLAP İÇİNDEKİLER MACH_BUTTERFLY Kelebek Klape MACH_DIVERTER Pantolon Klape MACH_SLIDING Sürgülü Klape MACH_BUTTERFLY Kelebek Klape Kelebek klapeler (vanalar) endüstriyel uygulamalarda

Detaylı

DD25B. VOLVO ÇIFT SILINDIRLI SIKIŞTIRICILAR 2.6 t 18.5 kw

DD25B. VOLVO ÇIFT SILINDIRLI SIKIŞTIRICILAR 2.6 t 18.5 kw DD25B VOLVO ÇIFT SILINDIRLI SIKIŞTIRICILAR 2.6 t 18.5 kw 360 görüş sahası En uygun şekilde yerleştirilmiş kızaklı koltuk, açılı silindir yatakları ve eğimli motor kaputu tasarımına sahip DD25B sektörde

Detaylı

ÇEVRE KANUNU GEREĞİNCE ALINMASI GEREKEN İZİN VE LİSANSLAR KAPSAMINDA ÖTL VE ÖTA LİSANS UYGULAMALARI

ÇEVRE KANUNU GEREĞİNCE ALINMASI GEREKEN İZİN VE LİSANSLAR KAPSAMINDA ÖTL VE ÖTA LİSANS UYGULAMALARI ÇEVRE KANUNU GEREĞİNCE ALINMASI GEREKEN İZİN VE LİSANSLAR KAPSAMINDA ÖTL VE ÖTA LİSANS UYGULAMALARI Hasan SEÇGİN Çevre Kanununca Alınması Gereken İzin ve Lisanslar Hakkında Yönetmelik 29 Nisan 2009 tarihli

Detaylı

KAMARA FIRINLAR. PLF Serisi MoS Serisi PAS Serisi Asfalt Fırını Serisi

KAMARA FIRINLAR. PLF Serisi MoS Serisi PAS Serisi Asfalt Fırını Serisi KAMARA FIRINLAR PLF Serisi MoS Serisi PAS Serisi Asfalt Fırını Serisi Kamara Fırınlar PLF Serisi PLF 160/30 PLF serisi uzun yıllardır güvenilir bir şekilde profesyonel kamara fırını olarak labaratuvarlarda

Detaylı

% l l l. 3 Verim* * DiN Normuna göre; 40/30 C norm sıcaklıklarında, kısmi yükte G20 gazı ile test sonuçlarıdır.

% l l l. 3 Verim* * DiN Normuna göre; 40/30 C norm sıcaklıklarında, kısmi yükte G20 gazı ile test sonuçlarıdır. % l l l. 3 Verim* Yeterli kapasitede seçen yoğuşmalı kazan, her boyuttaki yapıyı rahatlıkla ve yüksek verimle ısıtabmektedir. ( Ev, bina, site, fabrika vs. ) Cihazlar; hafif, kompakt ve küçük olması sayesinde

Detaylı

www.haus.com.tr DDE SERİSİ

www.haus.com.tr DDE SERİSİ www.haus.com.tr DDE SERİSİ HAUS DEKANTÖRLERİ, SEKTÖRDE YENİ STANDARTLAR BELİRLİYOR Modern ve yüksek performanslı HAUS dekantörler, kentsel ve endüstriyel atık su ile içme suyu arıtma tesisleri için tasarlanmıştır.

Detaylı

Tüm ölçüm verileri herhangi bir cihazla her zaman kullanılabilir. Veri kayıt sistemi testo Saveris 2. Analysis & Reports. Graphical presentation

Tüm ölçüm verileri herhangi bir cihazla her zaman kullanılabilir. Veri kayıt sistemi testo Saveris 2. Analysis & Reports. Graphical presentation Analysis & Reports Coldstore east 14.09.2014 to 16.09.2014 Graphical presentation 14/09/2014 15/09/2014 16/09/2014 Data logger 1 ( C) Data logger 2 ( C) Data logger 3 ( C) Tabular presentation Alarms Tüm

Detaylı

TÜM DÜNYADA YÜKSEK KALITEDE GALVANIZLEME TESIS TEDARIKÇISI

TÜM DÜNYADA YÜKSEK KALITEDE GALVANIZLEME TESIS TEDARIKÇISI WORLD LEADERS IN GALVANIZING PLANT TÜM DÜNYADA YÜKSEK KALITEDE GALVANIZLEME TESIS TEDARIKÇISI HASCO FIRINLAR Hasco yüksek yakıt verimini düşük ve eşit kazan aşınmasında sağlayan Kesikli Ateşlemeli, Yüksek

Detaylı

Havadan Suya Isı Pompası (Split Tip) [ Hava ] [ Su ] [ Toprak ] [ Buderus ] Kışın sıcaklığı ve yazın ferahlığı. Logatherm WPLS. Isıtma bizim işimiz

Havadan Suya Isı Pompası (Split Tip) [ Hava ] [ Su ] [ Toprak ] [ Buderus ] Kışın sıcaklığı ve yazın ferahlığı. Logatherm WPLS. Isıtma bizim işimiz [ Hava ] [ Su ] Havadan Suya Isı Pompası (Split Tip) [ Toprak ] [ Buderus ] Kışın sıcaklığı ve yazın ferahlığı Logatherm WPLS Isıtma bizim işimiz Tüm yıl boyunca konfor için yenilenebilir enerjiye yer

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MADEN MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ MADEN İŞLETME LABORATUVARI DENEY ADI: AGREGA ELEK ANALİZİ VE GRANÜLOMETRİ EĞRİSİ

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MADEN MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ MADEN İŞLETME LABORATUVARI DENEY ADI: AGREGA ELEK ANALİZİ VE GRANÜLOMETRİ EĞRİSİ DENEY ADI: AGREGA ELEK ANALİZİ VE GRANÜLOMETRİ EĞRİSİ AMAÇ: İnşaat ve madencilik sektöründe beton, dolgu vb. içerisinde kullanılacak olan agreganın uygun gradasyona (üniform bir tane boyut dağılımına)

Detaylı

MACH_MIXER Karıştırıcı

MACH_MIXER Karıştırıcı www.machinno.com.tr MACH_MIXER Karıştırıcı İÇİNDEKİLER MACH_Horizontal Mixer Yatay Karıştırıcı MACH_Vertical Mixer Dikey Karıştırıcı MACH_Ribbon Mixer Ribon Karıştırıcı Özellikler Karıştırıcı,hem basit,hem

Detaylı

HERCULES Condensing 32 2 I Yer tipi Paslanmaz Çelik Boylerli Güneþ Enerjisi Baðlanabilen Paslanmaz Çelik Eþanjörlü Premix Sistem Yoðuþmalý Kombi

HERCULES Condensing 32 2 I Yer tipi Paslanmaz Çelik Boylerli Güneþ Enerjisi Baðlanabilen Paslanmaz Çelik Eþanjörlü Premix Sistem Yoðuþmalý Kombi HERCULES Condensing 32 2 I Yer tipi Paslanmaz Çelik Boylerli Güneþ Enerjisi Baðlanabilen Paslanmaz Çelik Eþanjörlü Premix Sistem Yoðuþmalý Kombi GENEL ÖZELLÝKLER HERCULES Condensing 32 2 I Yer Tipi Boylerli

Detaylı

ASKILI KONVEYÖRLER. Askılı Konveyör Detayı. Askılı Konveyör Uygulaması

ASKILI KONVEYÖRLER. Askılı Konveyör Detayı. Askılı Konveyör Uygulaması ASKILI KONVEYÖRLER Askılı Konveyör Uygulaması Askılı Konveyör Detayı Genellikle malzeme, yarı mamül ve mamüllerin boyama, kurutma ve soğutma proseslerinde kullanılmaktadırlar. Montaj hatları için tasarlanan

Detaylı

Ticari araçlarda yüklerin korunması ve muhafazasına yönelik ekipman www.vanycare.com

Ticari araçlarda yüklerin korunması ve muhafazasına yönelik ekipman www.vanycare.com Ticari araçlarda yüklerin korunması ve muhafazasına yönelik ekipman www.vanycare.com Bir Blomberger Holzindustrie B. Hausmann GmbH & Co. KG markasıdır 1 2 3 4 5 Imalatçi DELIGNIT teknik özel kontrplağı

Detaylı

1. Ürün Bilgisi. Şekil 1: AVS Pano Dış Görünümü. EPC-6 Kontrol Paneli. Manuel / Otomatik / Kapalı / Seçici / Çalıştırma Butonu

1. Ürün Bilgisi. Şekil 1: AVS Pano Dış Görünümü. EPC-6 Kontrol Paneli. Manuel / Otomatik / Kapalı / Seçici / Çalıştırma Butonu AVS Kontrol Panosu 1. Ürün Bilgisi AVS; değişken hızlı kontrol sayesinde yüksek enerji tasarrufu sağlayan, 4.3 TFT dokunmatik ekrana sahip özel tasarlanmış PLC ve röle modülünden oluşan, bir pompa kontrol

Detaylı

Beko Multi Inverter Klimalar şimdi montaj dahil fiyatlarla! Mayıs- Haziran

Beko Multi Inverter Klimalar şimdi montaj dahil fiyatlarla! Mayıs- Haziran Beko Multi Inverter Klimalar şimdi montaj dahil fiyatlarla! Mayıs- Haziran 2018 Multi Inverter Sistem Klimaları ve Teknik Bilgiler Multi Inverter İç Üniteler Sezonsal Enerji Verimliliğine Sahip Beko Multi

Detaylı

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans Hidrolik pompa motoru Düşük hıza ayarlanabilen Motorlu hidrolik pompa çıkış gücü, yüksek performans ve uzun kullanım ömrü sağlar. Forkliftin operatör tarafından değiştirilebilen

Detaylı

KOMPLE ÇÖZÜM ÇEVRE DOSTU ESNEK ÇÖZÜM. Tekli Uygulama. İkili Uygulama. Montaj Kolaylığı

KOMPLE ÇÖZÜM ÇEVRE DOSTU ESNEK ÇÖZÜM. Tekli Uygulama. İkili Uygulama. Montaj Kolaylığı KOMPLE ÇÖZÜM Isıtma Soğutma Sıhhi Sıcak Su ÇEVRE DOSTU Dünyanın en yüksek COP=4,5 değerine sahip ekonomik sistemlerdir. Yenilenebilir enerji olan Hava ve Güneşten faydalanma Gaz veya yakıt ile ısıtmaya

Detaylı

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile kontrolörler, güneş enerjisi, Özellikler katı yakıt, doğalgaz ve fuel-oil kazanları, n Birden fazla

Detaylı

Yönlü Sayaçlar. uygulamalar için tüketim verilerinin elde edilmesi

Yönlü Sayaçlar. uygulamalar için tüketim verilerinin elde edilmesi Yenilikçi, Esnek ve Çok Yönlü Sayaçlar Bütün uygulamalar için tüketim verilerinin elde edilmesi Siemens ten güvenilir, esnek, emniyetli sayaçlar Tasarruf etmek isteyenlerin, tüketim verileri hakkında etkin

Detaylı

SD130. Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw

SD130. Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw SD130 Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw Santrifüj gücü Yüksek santrifüj gücü ile yüksek silindir ağırlığının birleşimi, mükemmel sıkıştırmayı kolaylaştırır ve malzeme hedef derinliğine daha az geçişte

Detaylı

Online teknik sayfa. PowerCEMS50 KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa. PowerCEMS50 KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

Paket Tip Isı Pompaları

Paket Tip Isı Pompaları Paket Tip Isı Pompaları Daire, villa, yazlık, ofis, mağaza gibi bireysel kullanımlar için Tesisat ekipmanları aynı gövdenin içine yerleştirilmiş Yüksek verim değerleri ile elektrik tüketimi düşük Isıtma,

Detaylı

BlueEFFICIENCY teknolojisinin özellikleri:

BlueEFFICIENCY teknolojisinin özellikleri: BlueEFFICIENCY teknolojisinin özellikleri: Yeni motor nesli, ihtiyaca göre ayarlanan, elektrik destekli hidrolik direksiyon ve vites değiştirme göstergesi, ekonomik sürüşün temelleridir. BlueEFFICIENCY

Detaylı

AYTEK SOĞUTMA SİSTEMLERİ PLASTİK YARDIMCI EKİPMANLAR LOAD DRY CRUSH CLEAN. www.ayteksogutma.com

AYTEK SOĞUTMA SİSTEMLERİ PLASTİK YARDIMCI EKİPMANLAR LOAD DRY CRUSH CLEAN. www.ayteksogutma.com AYTEK SOĞUTMA SİSTEMLERİ PLASTİK YARDIMCI EKİPMANLAR LOAD DRY CRUSH CLEAN www.ayteksogutma.com LOAD Rahat kullanım ve güvenlik için hammadde yükleyicisi ana kontrol ünitesinden ayrıdır. İzole edilmiş filtresi

Detaylı

DNC PRES CHEMICAL & EQUIPMENT

DNC PRES CHEMICAL & EQUIPMENT 2 İÇİNDEKİLER 3 PROSESİN AVANTAJLARI 4 TASARIM VE SÜREÇ 5 UYGULAMALAR 6 KURULUM / MONTAJ 7 BOYUTLAR / KAPASİTE 8 OTOMASYON SÜRECİ 9 ŞİRKET PROFİLİ 10 3 DNC Presler bağlayıcılar ile Ana Uygulamalar İşleme

Detaylı

NITRON MG SERİSİ MEMBRAN AZOT JENERATÖRLERİ

NITRON MG SERİSİ MEMBRAN AZOT JENERATÖRLERİ Verimli membran teknolojisi Dünyanın en iyi geçirgenlik (permeability) özelliğine sahip membranları % 95 - % 99.5 arasında azot safiyeti Az sayıda hareketli parça NITRON MG SERİSİ MEMBRAN AZOT JENERATÖRLERİ

Detaylı

Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır.

Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır. Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır. Standart ürünlerde çevre dostu R407c soğutucu akışkan kullanılmaktadır. Su sıcaklık rejimine veya isteğe göre farklı soğutucu akışkan ile sistem oluşturulabilmektedir.

Detaylı