İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU"

Transkript

1

2 Sayfa No: 1 ŞİRKETİN UNVANI : İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. MERKEZ : İSTANBUL KURULUŞ TARİHİ : TİCARET SİCİL NO : ADRESİ : İş Kuleleri Kule 2 Kat Levent/İstanbul TELEFON-FAKS : / INTERNET ADRESİ : KAYITLI SERMAYE : TL ÇIKARILMIŞ SERMAYE : TL RAPOR DÖNEMİ : FAALİYET KONUSU : Esas olarak Türkiye de kurulmuş veya kurulacak olan, gelişme potansiyeli taşıyan ve kaynak ihtiyacı olan girişim şirketlerine uzun vadeli yatırımlar yapmaktır. Şirketin , tarihinde yapılan 2012 yılı ortaklar olağan genel kurul toplantısında bir sonraki olağan genel kurul toplantısına kadar görev yapmak üzere seçilen Yönetim Kurulu Üyeleri ve son durum itibariyle yönetim kadrosuna aşağıda yer verilmiştir. Yönetim Kurulu Üyeleri ve Denetçiler Şirket Anasözleşmesi ve ilgili mevzuat çerçevesinde görevlerini yerine getirirler. YÖNETİM KURULU LERİ SERDAR GENÇER BAŞKAN Ortadoğu Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümü mezunu olan Sayın Gençer 1990 yılında T. İş Bankası A.Ş. de müfettiş yardımcısı olarak göreve başlamıştır yılında University of Nottingham da finans konusunda işletme yüksek lisans programını tamamlamış ve aynı bankada çeşitli kademelerde yönetici olarak çalışmıştır. Sayın Gençer halen T. İş Bankası A.Ş. de Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. AHMET METE ÇAKMAKCI BAŞKAN YARDIMCISI Ortadoğu Teknik Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümünden mezun olduktan sonra Syracuse Üniversitesinde yüksek lisans ve doktora yapan Sayın Çakmakcı bu üniversitede araştırma asistanı ve öğretim görevlisi olarak da çalışmıştır. Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret A.Ş. de mühendis ve İş Geliştirme Müdürü olarak çalışan Çakmakcı 2003 yılında T.Teknoloji Geliştirme Vakfında Teknoloji Politikaları ve Uluslararası İlişkiler Koordinatörü olarak göreve başlamış ve 2009 yılında Genel Sekreterlik görevine atanmıştır. ALİ ERDAL ARAL Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İngilizce İktisat Bölümünden mezun olan Sayın Aral Loughborough University of Technology de Uluslararası Bankacılık konusunda yüksek lisans programını tamamlamıştır yılında T. İş Bankası A.Ş. de Teftiş Kurulu Başkanlığında müfettiş yardımcısı olarak göreve başlamış ve aynı bankada çeşitli kademelerde yönetici olarak çalışmıştır. Sayın Aral 11 Şubat 2013 tarihinden itibaren İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Genel Müdürü olarak görev yapmaktadır. KADİR AKGÖZ Ortadoğu Teknik Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümünden 1974 yılında mezun olan Sayın Akgöz 1978 yılında T. İş Bankası A.Ş. de göreve başlamıştır yılında Bilgi İşlem Bölümü Müdürü olan Sayın Akgöz yılları arasında da Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptığı Bankadan 2010 yılında emekli olmuştur.

3 Sayfa No: 2 ERGÜN YORULMAZ Atatürk Üniversitesi İşletme Fakültesi Pazarlama bölümünden 1980 yılında mezun olan Sayın Yorulmaz 1983 yılında T. İş Bankası A.Ş. de memur olarak çalışma hayatına başlamıştır yılları arasında çeşitli şubelerde Müdürlük görevinde bulunmuştur yılları arasında Güneydoğu Anadolu, yılları arasında ise Ege 2. Bölge Müdürlüklerinde Bölge Müdürlüğü görevlerini yürütmüş, 2008 yılı sonundan itibaren de Perakende Krediler İzleme ve Takip Bölümünde Bölüm Müdürü olarak görev yapmaktadır. FERHUNDE AYGEN Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun olan ve aynı üniversitede İşletme konusunda yüksek lisansını tamamlayan Sayın Aygen 1995 yılında mali analiz uzmanı olarak T. Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. de göreve başlamış ve çeşitli kademelerde yönetici olarak çalışmış olup halen aynı bankada Krediler Müdürü olarak görevine devam etmektedir. PROF. DR. KAMİL YILMAZ BAĞIMSIZ Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi bölümünden mezun olan Sayın Yılmaz, Maryland Üniversitesi nde yüksek lisans ve doktorasını tamamlamıştır yılları arasında Dünya Bankası nda çalışan, 1994 yılında Koç Üniversitesi nde öğretim üyesi olarak göreve başlayan Sayın Yılmaz, ve yılları arasında Pennsylvania Üniversitesi Ekonomi Bölümü nde ziyaretçi öğretim üyesi olarak araştırmalarda bulunmuştur yılları arasında TÜSİAD-Koç Üniversitesi Ekonomik Araştırma Forumu Direktörü olarak görev yapan Sayın Yılmaz halen Koç Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi Bölümünde öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır. İNCİ ÖNAL Ortadoğu Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olan ve 1992 yılında T. İş Bankası A.Ş. de kredi uzman yardımcısı olarak göreve başlayan Sayın Önal çeşitli kademelerde yöneticilik yapmış olup halen Ticari Bankacılık Pazarlama Bölümünde Bölüm Müdürü olarak görev yapmaktadır. G.FAİK BYRNS BAĞIMSIZ Portland State Üniversitesi Siyasal Bilimler Bölümünden 1973 yılında mezun olan Sayın Byrns yılları arasında çalıştığı A.B.D. Deniz Kuvvetlerindeki görevinden ayrıldıktan sonra yıllarında A.B.D de Coopers&Lybrand da denetçi, yıllarında Suudi Arabistan da McDonell Douglas da Kıdemli Muhasebeci, yıllarında Venezüella da General Dynamics de Muhasebe Yöneticisi, yıllarında Türkiye de Vinnell, Brown&Root (VBR) de Finans Yöneticisi, ve yılları arasında da The Coca Cola Company de Doğu Bölgesi Direktörü olarak çalışan Sayın Byrns bu görevinden emekli olmuştur. VOLKAN KUBLAY Sayın Volkan Kublay, Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İngilizce İktisat Bölümü mezunudur. T. İş Bankası'ndaki kariyerine 2000 yılında Stajyer Müfettiş Yardımcısı olarak başlayan Sayın Kublay, 2008 yılında İştirakler Bölümüne Müdür Yardımcısı olarak atanmış olup 2012 yılından itibaren aynı Bölümde Birim Müdürü olarak görevine devam etmektedir.

4 Sayfa No: 3 ŞİRKET YÖNETİM KADROSU Alim Murat Özgen : Genel Müdür Fatma Banu Gül : Direktör Süleyman Burak Bayhan : Direktör Hulki Okan Tabak : Direktör tarihleri arasında görev yapan yönetim kurulu üyeleri aşağıda verilmiştir. Serdar Gençer : Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mete Çakmakcı : Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kadir Akgöz : Yönetim Kurulu Üyesi İlhami Koç : Yönetim Kurulu Üyesi Ergün Yorulmaz : Yönetim Kurulu Üyesi Ferhunde Aygen : Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Kublay : Yönetim Kurulu Üyesi İnci Önal : Yönetim Kurulu Üyesi G. Faik Byrns : Yönetim Kurulu Üyesi (Bağımsız) Prof. Dr. Kamil Yılmaz : Yönetim Kurulu Üyesi (Bağımsız) KOMİTELER Denetim Komitesi : Prof. Dr. Kamil Yılmaz (Başkan) G. Faik Byrns (Üye) Riskin Erken Saptanması Komitesi : G. Faik Byrns (Başkan) Volkan Kublay (Üye) Kurumsal Yönetim Komitesi : Prof. Dr. Kamil Yılmaz (Başkan) Volkan Kublay (Üye)

5 Sayfa No: 4 1. DÜNYADA VE TÜRKİYE DE GENEL EKONOMİK DURUM 2013 yılının ilk ayında küresel büyüme verilerinin olumlu gelmesi nedeniyle yükselişe geçen dünya piyasalarında, Avro bölgesindeki durgunluğun devam ettiği endişeleri ve Haziran ayında FED in ABD de ekonomik güçlenmenin devam etmesi durumunda varlık alımlarını azaltacağı ve 2014 yılında da tamamen durduracağı açıklaması ve Çin ekonomisindeki yavaşlama düşüşlere neden olmuştur. Yurtdışında yaşanan gelişmelere bağlı olarak gelişmekte olan ülkelere yönelik risk iştahının azalması ülkemiz piyasalarında da olumsuz sonuçlar doğurmuştur.. BIST-100 endeksi Haziran ayını 2012 sonuna göre %2,45 düşüşle puandan kapatmış, DİBS gösterge faizi de bileşik % 7,5 civarında gerçekleşmiştir yılının ilk altı ayında Avro Türk Lirası karşısında 2012 sonuna göre %6,89, ABD Doları %7,98 oranında değer kazanmıştır. Enflasyonda 2013 yılının Haziran ayında bir önceki yıl sonuna göre TÜFE de %4,00 ve ÜFE de de %2,46 lık artış kaydedilmiştir. 2. ORTAKLIK YAPISI Son durum itibariyle ortaklık yapısı aşağıda verilmiştir. ORTAKLAR GRUBU PAY TUTARI (TL) PAY ORANI (%) 2013 İŞ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. (*) A ,89 İŞ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. B ,11 TÜRKİYE SINAİ KALKINMA BANKASI A.Ş. B ,67 TÜRKİYE TEKNOLOJİ GELİŞTİRME VAKFI (*) B ,11 ANADOLU ANONİM TÜRK SİGORTA ŞİRKETİ B ,67 MİLLİ REASÜRANS T.A.Ş. B ,44 İŞ FACTORİNG FİNANSMAN HİZMETLERİ A.Ş. B ,89 DİĞER B ,22 TOPLAM ,00 (*) Yönetim kurulu üyelerinin 6 sı A Grubu pay sahiplerinin göstereceği adaylar arasından seçilir. Şu kadar ki; çıkarılmış sermayedeki payı (ikimilyon) Türk Lirası nın altına düşmemek kaydıyla, yönetim kurulu üyelerinden 1 i kurucu ortak ve (B) Grubu pay sahibi Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı tarafından gösterilecek adaylar arasından seçilir. 3. FAALİYETLERİMİZ a. Nakit Yönetimi ve Finansal Göstergeler 2013 yılının ilk altı ayında girişim sermayesi yatırımları dışında kalan portföyün ortalama %0,20, si döviz cinsi vadesiz mevduatta, %99,80 i de TL menkul kıymet ve vadeli mevduatta değerlendirilmiştir yılının ilk altı ayında şirkete ait temel konsolide tutarlar aşağıdaki gibidir. TL 2013/ Toplam Varlıklar 366,257, Toplam Borçlar 133,146, Özsermaye 233,111, Dönem Karı (ana ortaklık payı) 894, Piyasa Hisse Fiyatı (*) 3,04 1,96348 Piyasa Değeri (*) 2012 yılı sonu fiyatı 2013 yılında dağıtılan nakit temettüler ve bedelsiz sermaye artırımı oranında düzeltilmiş fiyattır.

6 Sayfa No: itibariyle özet portföy tablosu aşağıda verilmiştir. PORTFÖYDE BULUNAN VARLIKLAR YATIRIM DEĞERİ+OPSİYON (TL) ENFLASYONA ENDEKSLİ YATIRIM DEĞERİ / RAYİÇ DEĞER (TL) VARLIK GRUBUNUN PORTFÖYDEKİ ORANI (%) A.GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIMLARI ,82 B. KISA VADELİ YATIRIMLAR ,18 PORTFÖY DEĞERİ (A+B) ,00 C.HAZIR DEĞERLER D.ALACAKLAR E.DİĞER AKTİFLER F.BORÇLAR (-) G.OPSİYON KARŞILIKLARI (-) NET AKTİF DEĞERİ (A+B+C+D+E-F-G) PAY SAYISI PAY BAŞINA NET AKTİF DEĞERİ 2,8592 b. Projeler İş Girişim Sermayesi 2013 yılının ilk altı ayında 90 proje incelemiştir. Projelerin sektörlere göre sayısal dağılımı tabloda gösterilmiştir. Sektör Dağılımı 2013 altı aylık Teknoloji 15 Gıda 15 Enerji 10 Perakende 10 Sağlık 7 Diğer 33 Toplam 90 c. İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. Portföy Şirketleri Bağlı ortaklıklar, iştirakler ve iş ortaklığındaki pay oranları 30 Haziran 2013 itibariyle aşağıdaki gibidir : BAĞLI ORTAKLIKLAR, İŞTİRAK VE İŞ ORTAKLIĞI PAY ORANI (%) 1- Nevotek Bilişim Ses ve İletişim Sis. San. ve Tic. A.Ş. 81,24 2- Ortopro Tıbbi Aletler San. ve Tic. A.Ş. 32,50 3- Toksöz Spor Malzemeleri Ticaret A.Ş. 58,50 4- Numnum Yiyecek ve İçecek A.Ş. 61,66 5- Turkmed Diyaliz ve Böbrek Sağlığı Kurumları A.Ş. 25,78 6- Aras Kargo Yurtiçi Yurtdışı Taşımacılık A.Ş. 20,00

7 Sayfa No: 6 d. Önemli Risk ve Belirsizlikler Şirketi ve iştiraklerini etkileyecek en önemli faktör ekonomik belirsizliktir. Belirsizlik ortamında İş Girişim in nakit portföyü, portföyünde bulundurduğu menkul kıymetler açısından faiz, kur ve piyasa riskleri ile karşı karşıya kalabilme potansiyelini taşımaktadır. İş Girişim yatırımlarını öz kaynakları ile finanse etmektedir. İş Girişim in alacak ve borç tutarları cüzi miktarlarda olup şirket için herhangi bir risk yaratmamaktadır. Şirketimiz Sermaye Piyasası Mevzuatı kapsamında faaliyet göstermektedir. Girişim sermayesi şirketlerine dair Sermaye Piyasası Kurulu nun (SPK) ilgili tebliğinde ise şirketimizin faaliyet alanlarına belli sınırlandırmalar getirilmiştir. Şirketimiz bu tebliğe göre portföyünün en az %50 sini girişim sermayesi yatırımlarına yöneltmek zorundadır. Bu durumda ikinci el piyasalarda işlem gören ve nakit portföyü değerlendirmek için kullanılabilecek yatırım araçlarına portföyünün en fazla %50 sini yatırabilmektedir. Nakit portföyünün değerlendirilmesinde de yine SPK nın tebliğ, ilke kararı gibi uygulamalarının getirdiği şartlar çerçevesinde yatırım yapılmaktadır. Şirketimiz nakit portföyünün karşılaşacağı riskleri en aza indirmek amacı ile piyasa şartlarını izleyerek portföyündeki yatırım araçlarını vade, para birimi, sabit getiri, değişken getiri gibi kriterlere göre çeşitlendirmektedir. Girişim şirketi yatırımlarında ise bu şirketlerin belirsizlik durumundan olumsuz etkilenmesi İş Girişim i de menfi yönde etkileyebilecektir. Ekonomideki olumsuzluklardan etkilenebilecek iştiraklerimizin bu nedenle değerinin düşmesi dolayısıyla İş Girişim in de gelirlerinin düşmesi söz konusu olabilecektir. Ayrıca, girişim şirketinin elden çıkarılacağı dönemde finansal piyasalarda meydana gelebilecek dalgalanmalar bir ertelemeye veya planlanandan daha düşük bir fiyatın oluşmasına neden olabilecektir. Makro ekonomik riskler dışında, yatırım yapılan sektörlerde meydana gelebilecek olumsuzluklar da İş Girişim ve iştirakleri için risk oluşturabilecektir. Şirketimiz girişim sermayesi alanında yatırım yaptığı şirketleri büyüme potansiyeli olan sektörlerden ve bu sektörler içinde rekabet avantajına sahip kuruluşlardan seçmeye özen göstermektedir. İş Girişim sektörlerde meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı riskleri en aza indirmek için de yatırımlarında bir sektöre yoğunlaşmayıp değişik alanlara yatırım yapmaya dikkat etmektedir. Yatırım yapılan şirketlerin yönetimine katkıda bulunulurken, bu şirketlerin karşı karşıya oldukları başta mali riskler olmak üzere çeşitli riskler incelenerek bunların en aza indirilmesini sağlayacak yapıların kurulması hedeflenmektedir. e. Diğer Rapor tarihine kadar meydana gelen gelişmeler: - İş Girişim Sermayesi nin iştiraki olan Türkmed in sermayesinin toplam %25,77 sini temsil eden paylarının tamamını, Türkmed'in mevcut pay sahiplerine satmaya yönelik pay satım opsiyonu hakkını kullandığına dair 31 Ocak 2013 tarihli bir yazı ile Türkmed in mevcut pay sahiplerine bildirimde bulunmuş ancak, mevcut pay sahiplerinin, pay satım opsiyonu çerçevesindeki alım işlemlerini tamamlayamaması nedeniyle, Türkmed esas sözleşmesi uyarınca İş Girişim Sermayesi lehine Türkmed in kar payında imtiyaz hakkı doğmuştur. - Toksöz Spor, 28 Şubat 2013 tarihinde Türk Ticaret Kanunu nun 136 ve ilgili maddeleri ile 5520 Sayılı Kurumlar Vergisi Kanunu nun 18, 19 ve 20. maddeleri uyarınca Ons Spor, Arena, Sportive ve Tajmahal ile tasfiyesiz olarak bir bütün halinde külliyen devralarak birleşmiştir. Şirket in yeni sermayesi TL dir. Bu sermaye her biri 1 TL itibari değerde toplam adet nama yazılı paya bölünmüştür. Bu paylardan adedi A Grubu ve adedi B Grubu paydan oluşmaktadır. Bu kararlar 6 Mart 2013 tarih ve 8272 sayılı Türkiye Ticaret Sicil Gazetesinde yayınlanmıştır. - Kargo Taşımacılığı Sektöründe faaliyet gösteren Şirketimiz iştiraki Aras Kargo Yurtiçi Yurtdışı Taşımacılık A.Ş. nin ("Aras Kargo") yönetim kurulu, yeniden yapılandırma çalışmaları çerçevesinde, Aras Kargo nun dağıtım lojistiği sektöründe faaliyet göstermekte olan bağlı ortaklığı Fillo Kargo A.Ş. sermayesinde sahip olduğu payların tamamının Aras Holding A.Ş. ye ("Aras Holding") (yüzotuzikibinkırküç) TL karşılığında satılması kararı almış ve işlem 13 Haziran 2013 tarihinde tamamlanmıştır.

8 Sayfa No: 7 - Şirketimizin 15 Nisan 2013 tarih ve 351 sayılı yönetim kurulu toplantısında, iştiraklerimizden Aras Kargo Yurtiçi Yurtdışı Taşımacılık A.Ş.'de sahibi bulunduğumuz payların Avusturya menşeli Österreichische Post AG ("Austria Post") firmasına ya da Austria Post'un doğrudan veya dolaylı iştiraklerinden birine satışı hususunda görüşme yapılmasına karar verilmiş olup, bu amaçla taraflar arasında 15 Nisan 2013 tarihinde münhasırlık anlaşması imzalanmıştır. Görüşmeler çerçevesinde, İş Girişim Sermayesi'nin paylarının tamamının (yüzmilyon) TL karşılığında Austria Post'un iştiraki Post International Beteiligungs GmbH'ye ("Post International") veya Austria Post'un doğrudan veya dolaylı iştiraklerinden birine satılmasına ilişkin olarak, Yönetim Kurulumuzun 20 Haziran 2013 tarih ve 358 sayılı kararına istinaden, Şirketimiz ile Austria Post ve Post International arasında 20 Haziran 2013 tarihli Pay Satış Sözleşmesi ("Sözleşme") akdedilmiştir. İşleme ilişkin Rekabet Kurumu izin kararı 11 Temmuz 2013 tarihli toplantıda çıkmıştır. Şirketimizin Aras Kargo da sahip olduğu payların tamamı 30 Temmuz 2013 tarihinde Post 206 Beteiligungs GmbH a satılmıştır. - İş Girişim Sermayesi nin, 16 Ocak 2013 tarihli olağanüstü genel kurul toplantısında elektronik ortamda da genel kurul yapılabilmesine ilişkin olarak genel kurul toplantılarına ilişkin maddelerde değişikliği içeren ana sözleşme tadili kabul edilmiş ve nakit kar payı dağıtımı kararı alınmıştır. Pay sahiplerinin toplantıya katılımı %73,20 oranında gerçekleşmiştir TL çıkarılmış sermaye üzerinden %12,70 oranında ve TL tutarındaki nakit kar payı ödemesine 21 Ocak 2013 tarihinde başlanmış ve 23 Ocak 2013 tarihinde tamamlanmıştır. Olağanüstü genel kurul sonuçları 22 Ocak 2013 tarihinde tescil edilmiş ve sözkonusu işlem 28 Ocak 2013 tarihli Türkiye Ticaret Sicil Gazetesinde ilan edilmiştir. - İş Girişim Sermayesi nin, 11 Şubat 2013 tarihli Yönetim Kurulu kararıyla; Şirket Ana Sözleşmesi'nin bazı maddelerinin değişen mevzuat kapsamında değiştirilmesi kararlaştırılmış ve konuya ilişkin Sermaye Piyasaı Kurulu ve TC Gümrük ve Ticaret Bakanlığı izinleri sırasıyla 1 Nisan ve 5 Nisan 2013 tarihinde alınmış olup değişiklik 3 Mayıs 2013 tarihli olağan genel kurul toplantısında kabul edilmiştir. - İş Girişim Sermayesi nin 3 Mayıs 2013 tarihli olağan genel kurul toplantısına pay sahiplerinin katılımı %69,07 olarak gerçekleşmiştir. Genel kurul kararları 10 Mayıs 2013 tarihinde tescil olmuş ve 15 Mayıs 2013 tarihli Türkiye Ticaret Sicil Gazetesinde ilan edilmiştir. Toplantıda alınan önemli kararlar; Yönetim Kurulu üyelerinin raporun ilk bölümünde yer aldığı şekilde belirlenmesi, ana sözleşme değişikliği, bağımsız denetçi olarak Akis Bağımsız Denetim ve SMMM A.Ş. nin seçimi, "İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi Genel Kurulunun Çalışma Esas ve Usulleri Hakkında İç Yönerge"nin kabulü, Yönetim Kurulu üyelerine, Türk Ticaret Kanunu nun 395. ve 396. maddelerinde belirtilen muameleleri yapabilmeleri için izin verilmesi ve Şirketin 2013 yılı bağış limitinin TL olarak belirlenmesidir. Bu kararların yanı sıra dönem karından ödenmiş sermayenin %17,50 si oranında nakit temettü (10,143,000 TL) ve %15 i (8,694,000 TL) oranında bedelsiz hisse senedi verilmesi kabul edilmiş, 10 Mayıs 2013 tarihi itibariyla nakit kar dağıtımı, 13 Haziran 2013 tarihi itibariyle de sermaye artırımı tamamlanmıştır TL olan yeni çıkarılmış sermaye 28 Haziran 2013 tarihinde tescil edilmiş ve sözkonusu işlem 4 Temmuz 2013 tarihli Türkiye Ticaret Sicil Gazetesinde ilan edilmiştir. - Olağan ve olağanüstü genel kurul toplantılarına ait ilanlar yurt çapında yayın yapan günlük gazetede ve TTSG de yasal süreler içinde yapılmış ve gerekli belgeler ortakların bilgisine açık tutulmuştur. Genel kurul toplantıları ayrıca ve adreslerinde duyurulmuş ve Merkezi Kayıt Kuruluşunun e-genel kurul sisteminde de yayınlanmıştır. Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanları da şirketin internet sayfasında kamunun bilgisine sunulmuştur. Genel kurul toplantılarına ait tutanak ve hazirun cetvelleri ile 2012 yılı faaliyet raporu adresinde yayınlanmaktadır. - Nakit kar payı dağıtımı ve bedelsiz sermaye artırımı ile ilgili açıklamalar internet sitemizde kamuoyunun bilgisine sunulmuştur. - Şirketimiz tarafından rapor tarihine kadar toplam 30 adet özel açıklama yapılmıştır.

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 MERKEZ : İSTANBUL KAYITLI SERMAYE : 200.000.000 TL ÇIKARILMIŞ SERMAYE : 25.200.000 TL DÖNEM : 01.01.2010 31.03.2010 FAALİYET KONUSU : Esas olarak Türkiye de kurulmuş veya kurulacak olan, gelişme

Detaylı

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 MERKEZ : İSTANBUL KAYITLI SERMAYE : 200.000.000 TL ÇIKARILMIŞ SERMAYE : 50.400.000 TL DÖNEM : 01.01.2010 30.06.2010 FAALİYET KONUSU : Esas olarak Türkiye de kurulmuş veya kurulacak olan, gelişme

Detaylı

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1 Ocak 2015 30 Haziran 2015 ŞİRKET KÜNYESİ Ticaret Unvanı : İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. Merkezi : İstanbul Kuruluş

Detaylı

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1 Ocak 2017 31 Mart 2017 ŞİRKET KÜNYESİ Ticaret Unvanı Merkezi : İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. : İstanbul Kuruluş

Detaylı

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1 Ocak 2015 30 Eylül 2015 ŞİRKET KÜNYESİ Ticaret Unvanı : İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. Merkezi : İstanbul Kuruluş

Detaylı

SERİ:XI NO: 29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

SERİ:XI NO: 29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 ŞİRKETİN ÜNVANI : İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ MERKEZİ : İstanbul KURULUŞ TARİHİ : 16/08/1995 FAALİYETİ : Portföy İşletmeciliği RAPORUN DÖNEMİ : 01/01/2011 31/03/2011 ÇIKARILMIŞ SERMAYESİ

Detaylı

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1 Ocak 2017 30 Eylül 2017 ŞİRKET KÜNYESİ Ticaret Unvanı : İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. Merkezi : İstanbul Kuruluş

Detaylı

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 01.01.2014 30.06.2014 DÖNEMİNE AİT YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 01.01.2014 30.06.2014 DÖNEMİNE AİT YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 1. GENEL BİLGİLER ŞİRKETİN UNVANI : İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. MERKEZ : İSTANBUL KURULUŞ TARİHİ : 31.10.2000 TİCARET SİCİL NO : 447258 ADRESİ : İş Kuleleri, Kule 2 Kat 2, 34330

Detaylı

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1 Ocak 2016 31 Mart 2016 ŞİRKET KÜNYESİ Ticaret Unvanı Merkezi : İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. : İstanbul Kuruluş

Detaylı

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1 Ocak 2018 31 Mart 2018 ŞİRKET KÜNYESİ Ticaret Unvanı Merkezi : İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. : İstanbul Kuruluş

Detaylı

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1 Ocak 2018 30 Eylül 2018 İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu (1 Ocak 2018 30 Eylül 2018)

Detaylı

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1 Ocak 2016 30 Haziran 2016 ŞİRKET KÜNYESİ Ticaret Unvanı Merkezi : İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. : İstanbul Kuruluş

Detaylı

ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU UYGUNLUĞU HAKKINDA SINIRLI DENETİM RAPORU. İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi Yönetim Kurulu na

ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU UYGUNLUĞU HAKKINDA SINIRLI DENETİM RAPORU. İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi Yönetim Kurulu na ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU UYGUNLUĞU HAKKINDA SINIRLI DENETİM RAPORU İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi Yönetim Kurulu na İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi nin ( Şirket

Detaylı

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 MERKEZ : ĠSTANBUL KAYITLI SERMAYE : 200.000.000 YTL ÇIKARILMIġ SERMAYE : 23.400.000 YTL DÖNEM : 01.01.2008 31.03.2008 FAALĠYET KONUSU : Esas olarak Türkiye de kurulmuş veya kurulacak olan,

Detaylı

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1 Ocak 2016 30 Eylül 2016 ŞİRKET KÜNYESİ Ticaret Unvanı Merkezi : İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. : İstanbul Kuruluş

Detaylı

İŞ B TİPİ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ (Eski Unvanı ile İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ)

İŞ B TİPİ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ (Eski Unvanı ile İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ) İŞ B TİPİ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ (Eski Unvanı ile İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ) 30 Haziran 2013 Tarihinde Sona Eren Altı Aylık Ara Hesap Dönemine Ait Faaliyet Raporu ŞİRKETİN ÜNVANI (*)

Detaylı

SERĠ:XI NO: 29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU

SERĠ:XI NO: 29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU Sayfa No: 1 ġġrketġn ÜNVANI : Ġġ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONĠM ġġrketġ MERKEZĠ : Ġstanbul KURULUġ TARĠHĠ : 16/08/1995 FAALĠYETĠ : Portföy ĠĢletmeciliği RAPORUN DÖNEMĠ : 01/01/2011 30/06/2011 ÇIKARILMIġ SERMAYESĠ

Detaylı

İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 01.01.2013 31.03.2013 DÖNEMİNE AİT YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 01.01.2013 31.03.2013 DÖNEMİNE AİT YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ŞİRKETİN ÜNVANI : İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ MERKEZİ : İstanbul KURULUŞ TARİHİ : 16/08/1995 FAALİYETİ : Portföy İşletmeciliği TİCARET SİCİL NO : 367835 ADRESİ : Büyükdere Cad. İş Kuleleri Kule

Detaylı

SERĠ:XI NO: 29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU

SERĠ:XI NO: 29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU Sayfa No: 1 ġġrketġn ÜNVANI : Ġġ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONĠM ġġrketġ MERKEZĠ : Ġstanbul KURULUġ TARĠHĠ : 16/08/1995 FAALĠYETĠ : Portföy ĠĢletmeciliği RAPORUN DÖNEMĠ : 01/01/2011 30/09/2011 ÇIKARILMIġ SERMAYESĠ

Detaylı

KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM BEYANI Şirketimiz faaliyetlerini Sermaye Piyasası Mevzuatına göre yürütmekte

KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM BEYANI Şirketimiz faaliyetlerini Sermaye Piyasası Mevzuatına göre yürütmekte KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM BEYANI Şirketimiz faaliyetlerini Sermaye Piyasası Mevzuatına göre yürütmekte olan halka açık bir kuruluştur. Şirket kurucu ortaklarının

Detaylı

KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM BEYANI Şirketimiz faaliyetlerini Sermaye Piyasası Mevzuatına göre yürütmekte

KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM BEYANI Şirketimiz faaliyetlerini Sermaye Piyasası Mevzuatına göre yürütmekte KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM BEYANI Şirketimiz faaliyetlerini Sermaye Piyasası Mevzuatına göre yürütmekte olan halka açık bir kuruluştur. Şirket kurucu ortaklarının

Detaylı

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. 01.01.2013 30.09.2013 DÖNEMĠNE AĠT YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. 01.01.2013 30.09.2013 DÖNEMĠNE AĠT YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU Sayfa No: 1 ġġrketġn UNVANI : Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. MERKEZ : ĠSTANBUL KURULUġ TARĠHĠ : 31.10.2000 TĠCARET SĠCĠL NO : 447258 ADRESĠ : ĠĢ Kuleleri Kule 2 Kat 2 34330 Levent/Ġstanbul

Detaylı

İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO: 29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO: 29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 ŞİRKETİN ÜNVANI : İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. MERKEZİ : İstanbul KURULUŞ TARİHİ : 16/08/1995 FAALİYETİ : Portföy İşletmeciliği RAPORUN DÖNEMİ : 01/01/2010 30/06/2010 ÇIKARILMIŞ SERMAYESİ : 134.662.500

Detaylı

RHEA GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 30 HAZİRAN 2013 TARİHLİ PORTFÖY DEĞER TABLOSU

RHEA GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 30 HAZİRAN 2013 TARİHLİ PORTFÖY DEĞER TABLOSU RHEA GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 30 HAZİRAN 2013 TARİHLİ PORTFÖY DEĞER TABLOSU YATIRIMLARIN ENFLASYONA ENDEKSLENMİŞ DEĞERİ (TL) VARLIK GRUBUNUN PORTFÖYDE YER ALAN YATIRIM ABD DOLARI YATIRIM

Detaylı

İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ. 30 Eylül 2015 Tarihinde Sona Eren Ara Hesap Dönemine Ait Faaliyet Raporu

İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ. 30 Eylül 2015 Tarihinde Sona Eren Ara Hesap Dönemine Ait Faaliyet Raporu İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ 30 Eylül 2015 Tarihinde Sona Eren Ara Hesap Dönemine Ait Faaliyet Raporu ŞİRKETİN ÜNVANI : İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ MERKEZİ : İstanbul KURULUŞ TARİHİ : 16/08/1995

Detaylı

VERUSATURK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 1 OCAK 31 MART 2014 HESAP DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU

VERUSATURK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 1 OCAK 31 MART 2014 HESAP DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU VERUSATURK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 1 OCAK 31 MART 2014 HESAP DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER I. Genel Bilgiler a) Rapor Dönemi b) Şirket Bilgileri c) Şirketin Sermaye ve Ortaklık

Detaylı

MAXİS GİRİŞİM SERMAYESİ PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU. 1 Ocak Eylül 2018

MAXİS GİRİŞİM SERMAYESİ PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU. 1 Ocak Eylül 2018 MAXİS GİRİŞİM SERMAYESİ PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1 Ocak 2018 30 Eylül 2018 1. GENEL BİLGİLER Ticaret Unvanı Maxis Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi A.Ş. Merkezi İstanbul Kuruluş

Detaylı

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1 Ocak 2017 30 Haziran 2017 E! Guney ağımsız Denetim ve Tel:.90 212 315 3000 SMMM AŞ. Fax +90212 230 8291 Maslak Mahattosi Eski

Detaylı

RHEA GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 31 ARALIK 2013 TARİHLİ PORTFÖY DEĞER TABLOSU

RHEA GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 31 ARALIK 2013 TARİHLİ PORTFÖY DEĞER TABLOSU RHEA GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 31 ARALIK 2013 TARİHLİ PORTFÖY DEĞER TABLOSU YATIRIMLARIN ENFLASYONA ENDEKSLENMİŞ DEĞERİ (TL) VARLIK GRUBUNUN PORTFÖYDE YER ALAN YATIRIM ABD DOLARI YATIRIM

Detaylı

ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU UYGUNLUĞU HAKKINDA SINIRLI DENETİM RAPORU

ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU UYGUNLUĞU HAKKINDA SINIRLI DENETİM RAPORU ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU UYGUNLUĞU HAKKINDA SINIRLI DENETİM RAPORU Maxis Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi Anonim Şirketi Yönetim Kurulu na Maxis Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi Anonim Şirketi nin

Detaylı

ATA YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

ATA YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 1. Raporun dönemi : 01/01/2012-30/09/2012 2. Ortaklığın Ünvanı : ATA YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 3. Dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında görev alan Başkan ve üyelerin, murahhas üyelerin

Detaylı

Allianz Hayat ve Emeklilik A.Ş. GELİR AMAÇLI KAMU DIŞ BORÇLANMA ARAÇLARI (EURO) EMEKLİLİK YATIRIM FONU FAALİYET RAPORU (

Allianz Hayat ve Emeklilik A.Ş. GELİR AMAÇLI KAMU DIŞ BORÇLANMA ARAÇLARI (EURO) EMEKLİLİK YATIRIM FONU FAALİYET RAPORU ( Allianz Hayat ve Emeklilik A.Ş. GELİR AMAÇLI KAMU DIŞ BORÇLANMA ARAÇLARI (EURO) EMEKLİLİK YATIRIM FONU FAALİYET RAPORU (01.01.2012-31.12.2012 DÖNEMİ) I.GENEL BİLGİ Allianz Hayat ve Emeklilik A.Ş. nin kurucu,

Detaylı

İŞ YATIRIM MENKUL DEĞERLER ANONİM ŞİRKETİ İLE CAMİŞ MENKUL DEĞERLER ANONİM ŞİRKETİNİN DEVRALMA YOLUYLA KOLAYLAŞTIRILMIŞ USULDE BİRLEŞMESİNE İLİŞKİN

İŞ YATIRIM MENKUL DEĞERLER ANONİM ŞİRKETİ İLE CAMİŞ MENKUL DEĞERLER ANONİM ŞİRKETİNİN DEVRALMA YOLUYLA KOLAYLAŞTIRILMIŞ USULDE BİRLEŞMESİNE İLİŞKİN İŞ YATIRIM MENKUL DEĞERLER ANONİM ŞİRKETİ İLE CAMİŞ MENKUL DEĞERLER ANONİM ŞİRKETİNİN DEVRALMA YOLUYLA KOLAYLAŞTIRILMIŞ USULDE BİRLEŞMESİNE İLİŞKİN DUYURUDUR Bu duyuru metni, Sermaye Piyasası Kurulu (Kurul)

Detaylı

İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ. 31 Mart 2015 Tarihinde Sona Eren Ara Hesap Dönemine Ait Faaliyet Raporu

İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ. 31 Mart 2015 Tarihinde Sona Eren Ara Hesap Dönemine Ait Faaliyet Raporu İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ 31 Mart 2015 Tarihinde Sona Eren Ara Hesap Dönemine Ait Faaliyet Raporu ŞİRKETİN ÜNVANI : İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ MERKEZİ : İstanbul KURULUŞ TARİHİ : 16/08/1995

Detaylı

ŞEKER FİNANSAL KİRALAMA ANONİM ŞİRKETİ

ŞEKER FİNANSAL KİRALAMA ANONİM ŞİRKETİ ŞEKER FİNANSAL KİRALAMA ANONİM ŞİRKETİ 31Aralık 2013 Tarihinde Sona Eren Hesap Dönemine Ait 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu na Göre Yönetim Kurulu Tarafından Hazırlanan Bağlı Şirket Raporu 26 Şubat 2014

Detaylı

İŞ YATIRIM MENKUL DEĞERLER ANONİM ŞİRKETİ ve BAĞLI ORTAKLIKLARI

İŞ YATIRIM MENKUL DEĞERLER ANONİM ŞİRKETİ ve BAĞLI ORTAKLIKLARI 4. İLİŞKİLİ TARAF AÇIKLAMALARI Grup un ana ortağı ile esas kontrolü elinde tutan taraf; Türkiye de kurulmuş olan Türkiye İş Bankası A.Ş. dir. Şirket ile ilişkili tarafları olan bağlı ortaklıkları arasında

Detaylı

A. TANITICI BİLGİLER I) ŞİRKETE İLİŞKİN BİLGİLER

A. TANITICI BİLGİLER I) ŞİRKETE İLİŞKİN BİLGİLER A. TANITICI BİLGİLER I) ŞİRKETE İLİŞKİN BİLGİLER İş Yatırım Ortaklığı A.Ş. ( Şirket ) portföy işletmeciliği faaliyeti ile iştigal eden bir menkul kıymet yatırım ortaklığıdır. Şirket, 1995 yılında kurulmuş,

Detaylı

5.21% -11.0% 25.2% 10.8% % Eylül 18 Ağustos 18 Eylül 18 Ekim 18 AYLIK EKONOMİ BÜLTENİ ÖZET GÖSTERGELER. Piyasalar

5.21% -11.0% 25.2% 10.8% % Eylül 18 Ağustos 18 Eylül 18 Ekim 18 AYLIK EKONOMİ BÜLTENİ ÖZET GÖSTERGELER. Piyasalar ÖZET GÖSTERGELER Piyasalar USD/TRY 5.50 Altın (USD) 1,225 Ekim 18 EUR/TRY 6.24 Petrol (Brent) 76.2 BİST - 100 90,201 Gösterge Faiz 24.4 Büyüme Sanayi Üretimi Enflasyon İşsizlik 5.21% -11.0% 25.2% 10.8%

Detaylı

01/01/2013-31/12/2013 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU

01/01/2013-31/12/2013 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 I.GİRİŞ HEDEF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 01/01/2013-31/12/2013 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU 1.Raporun Dönemi : 01.01.2013 31.12.2013 2.Ortaklığın Unvanı : Hedef Girişim Sermayesi Yatırım

Detaylı

İŞ B TİPİ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ (Eski Unvanı ile İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ)

İŞ B TİPİ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ (Eski Unvanı ile İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ) İŞ B TİPİ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ (Eski Unvanı ile İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ) 30 Eylül 2013 Tarihinde Sona Eren Ara Hesap Dönemine Ait Faaliyet Raporu ŞİRKETİN ÜNVANI (*) : İŞ B TİPİ

Detaylı

ŞEKER FİNANSAL KİRALAMA ANONİM ŞİRKETİ

ŞEKER FİNANSAL KİRALAMA ANONİM ŞİRKETİ ŞEKER FİNANSAL KİRALAMA ANONİM ŞİRKETİ 31Aralık 2014 Tarihinde Sona Eren Hesap Dönemine Ait 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu na Göre Yönetim Kurulu Tarafından Hazırlanan Bağlı Şirket Raporu 27 Şubat 2015

Detaylı

Allianz Hayat ve Emeklilik A.Ş. GRUPLARA YÖNELİK GELİR AMAÇLI DÖVİZ CİNSİNDEN KARMA BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU

Allianz Hayat ve Emeklilik A.Ş. GRUPLARA YÖNELİK GELİR AMAÇLI DÖVİZ CİNSİNDEN KARMA BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU Allianz Hayat ve Emeklilik A.Ş. GRUPLARA YÖNELİK GELİR AMAÇLI DÖVİZ CİNSİNDEN KARMA BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU I.GENEL BİLGİ FAALİYET RAPORU (01.01.2012-31.12.2012 DÖNEMİ) Allianz Hayat

Detaylı

GEDİK PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 31 MART 2014

GEDİK PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 31 MART 2014 GEDİK PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 31 MART 2014 II-14.1 SAYILI SERMAYE PİYASASINDA FİNANSAL RAPORLAMAYA İLİŞKİN TEBLİĞİNE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 01.01.2014-31.03.2014 İÇİNDEKİLER

Detaylı

2017 Faaliyet Yılı Olağan Genel Kurulu Toplantısı Bilgilendirme Dokümanı

2017 Faaliyet Yılı Olağan Genel Kurulu Toplantısı Bilgilendirme Dokümanı 2017 Faaliyet Yılı Olağan Genel Kurulu Toplantısı Bilgilendirme Dokümanı Şirketimizin 2017 faaliyet yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı; 29 Mart 2018 Perşembe günü saat 10.00 da Bentley-Lamborghini Showroom,

Detaylı

TEKSTİL BANKASI A.Ş. NİN 22 MAYIS 2015 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

TEKSTİL BANKASI A.Ş. NİN 22 MAYIS 2015 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI TEKSTİL BANKASI A.Ş. NİN 22 MAYIS 2015 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Piyasası Kurulu nun (SPK) II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği uyarınca yapılması gereken

Detaylı

GEDİK PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 30 EYLÜL 2015

GEDİK PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 30 EYLÜL 2015 GEDİK PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 30 EYLÜL 2015 II-14.1 SAYILI SERMAYE PİYASASINDA FİNANSAL RAPORLAMAYA İLİŞKİN TEBLİĞİNE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 01.01.2015-30.09.2015

Detaylı

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. Sayfa No: 1. SERĠ:XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. Sayfa No: 1. SERĠ:XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU Sayfa No: 1 MERKEZ : ĠSTANBUL KAYITLI SERMAYE : 200.000.000 TL ÇIKARILMIġ SERMAYE : 50.400.000 TL DÖNEM : 01.01.2012 31.03.2012 FAALĠYET KONUSU : Esas olarak Türkiye de kurulmuģ veya kurulacak olan, geliģme

Detaylı

VERUSATURK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 1 OCAK 30 EYLÜL 2013 HESAP DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU

VERUSATURK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 1 OCAK 30 EYLÜL 2013 HESAP DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU VERUSATURK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 1 OCAK 30 EYLÜL 2013 HESAP DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER I. Genel Bilgiler a) Rapor Dönemi b) Şirket Bilgileri c) Şirketin Organizasyon, Sermaye

Detaylı

GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/ /03/2018 ARA DÖNEMİ FAALİYET RAPORUDUR.

GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/ /03/2018 ARA DÖNEMİ FAALİYET RAPORUDUR. GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/2018 31/03/2018 ARA DÖNEMİ FAALİYET RAPORUDUR. Dönem İçinde Yönetim Kurullarında Görev Alan Üyeler : Yönetim Kurulu : Ahmet KAHRAMAN Sn. Ahmet KAHRAMAN,

Detaylı

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. Sayfa No: 1. SERĠ:XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. Sayfa No: 1. SERĠ:XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU Sayfa No: 1 ġġrketġn UNVANI : Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. MERKEZ : ĠSTANBUL KURULUġ TARĠHĠ : 31.10.2000 TĠCARET SĠCĠL NO : 447258 ADRESĠ : ĠĢ Kuleleri Kule 2 Kat 2 34330 Levent/Ġstanbul

Detaylı

İŞ YATIRIM MENKUL DEĞERLER ANONİM ŞİRKETİ ve BAĞLI ORTAKLIKLARI

İŞ YATIRIM MENKUL DEĞERLER ANONİM ŞİRKETİ ve BAĞLI ORTAKLIKLARI 31 Aralık 2013 Alacaklar Borçlar İlişkili taraflarla olan bakiyeler olmayan olmayan İş Merkezleri Yönetim ve İşletim A.Ş. - 41.789 1.968 90.590 T. İş Bankası A.Ş. 2.592.883-59.288 130.311 T. İş Bankası

Detaylı

GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/ /09/2015 ARA DÖNEMİ FAALİYET RAPORUDUR.

GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/ /09/2015 ARA DÖNEMİ FAALİYET RAPORUDUR. GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/2015 30/09/2015 ARA DÖNEMİ FAALİYET RAPORUDUR. Dönem İçinde Yönetim ve Denetim Kurullarında Görev Alan Üyeler : Yönetim Kurulu : Yönetim Kurulu Başkanı Sn.,

Detaylı

İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ. 31 Mart 2018 Tarihinde Sona Eren Ara Hesap Dönemine Ait Faaliyet Raporu

İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ. 31 Mart 2018 Tarihinde Sona Eren Ara Hesap Dönemine Ait Faaliyet Raporu İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ 31 Mart 2018 Tarihinde Sona Eren Ara Hesap Dönemine Ait Faaliyet Raporu ŞİRKETİN ÜNVANI : İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ MERKEZİ : İstanbul KURULUŞ TARİHİ : 16/08/1995

Detaylı

GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/ /03/2016 ARA DÖNEMİ FAALİYET RAPORUDUR.

GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/ /03/2016 ARA DÖNEMİ FAALİYET RAPORUDUR. GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/2016 31/03/2016 ARA DÖNEMİ FAALİYET RAPORUDUR. Dönem İçinde Yönetim Kurullarında Görev Alan Üyeler : Yönetim Kurulu : Yönetim Kurulu Başkanı Sn., 1951 doğumlu

Detaylı

CİGNA FİNANS EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. PARA PİYASASI LİKİT KAMU EMEKLİLİK YATIRIM FONU 01.01.2015 30.06.2015 DÖNEMİ ALTI AYLIK RAPORU

CİGNA FİNANS EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. PARA PİYASASI LİKİT KAMU EMEKLİLİK YATIRIM FONU 01.01.2015 30.06.2015 DÖNEMİ ALTI AYLIK RAPORU CİGNA FİNANS EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. PARA PİYASASI LİKİT KAMU EMEKLİLİK YATIRIM FONU 01.01.2015 30.06.2015 DÖNEMİ ALTI AYLIK RAPORU Bu rapor Cigna Finans Emeklilik ve Hayat A.Ş. Para Piyasası Likit Kamu

Detaylı

2-Şirket ana sözleşmesinin 8. ve 12. maddelerinin değişikliğinin onaylanması,

2-Şirket ana sözleşmesinin 8. ve 12. maddelerinin değişikliğinin onaylanması, İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU NDAN OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA VE (A) ve (B) GRUBU İMTİYAZLI PAY SAHİPLERİ GENEL KURUL TOPLANTILARINA DAVET Aşağıda yazılı gündem maddelerini

Detaylı

Asya Emeklilik ve Hayat A.Ş. Büyüme Amaçlı Katılım Hisse Senedi Emeklilik Yatırım Fonu (AGH)

Asya Emeklilik ve Hayat A.Ş. Büyüme Amaçlı Katılım Hisse Senedi Emeklilik Yatırım Fonu (AGH) Asya Emeklilik ve Hayat A.Ş. Büyüme Amaçlı Katılım Hisse Senedi Emeklilik Yatırım Fonu (AGH) 31 Aralık 2012 tarihi itibariyle performans sunuş raporu ve yatırım performansı konusunda kamuya açıklanan bilgilere

Detaylı

VERUSATURK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 1 OCAK 31 ARALIK 2013 HESAP DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU

VERUSATURK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 1 OCAK 31 ARALIK 2013 HESAP DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU VERUSATURK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 1 OCAK 31 ARALIK 2013 HESAP DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER I. Genel Bilgiler a) Rapor Dönemi b) Şirket Bilgileri c) Şirketin Sermaye ve Ortaklık

Detaylı

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ Sermaye Piyasası Kurulu nun, Kurumsal Yönetim Tebliğinin (II-17.1) sayılı Tebliğinin 1.3.1 maddesi uyarınca yapılması gereken ek açıklamalar aşağıda bilginize

Detaylı

2015 YILI FAALİYETLERİNİN GÖRÜŞÜLECEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINDA GELECEK DÖNEM İÇİN YÖNETİM KURULU ÜYE ADAYLARIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.

2015 YILI FAALİYETLERİNİN GÖRÜŞÜLECEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINDA GELECEK DÖNEM İÇİN YÖNETİM KURULU ÜYE ADAYLARIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR. 2015 YILI FAALİYETLERİNİN GÖRÜŞÜLECEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINDA GELECEK DÖNEM İÇİN YÖNETİM KURULU ÜYE ADAYLARIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR. Adı Soyadı Görevi Mesleği Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği

Detaylı

GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/ /03/2013 ARA DÖNEMİ FAALİYET RAPORUDUR.

GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/ /03/2013 ARA DÖNEMİ FAALİYET RAPORUDUR. GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/2013 31/03/2013 ARA DÖNEMİ FAALİYET RAPORUDUR. Dönem İçinde Yönetim ve Denetim Kurullarında Görev Alan Üyeler : Yönetim Kurulu : Ahmet KAHRAMAN Yönetim Kurulu

Detaylı

QNB FİNANS PORTFÖY BİRİNCİ SERBEST (DÖVİZ) FON'NA AİT PERFORMANS SUNUM RAPORU. Fon'un Yatırım Amacı

QNB FİNANS PORTFÖY BİRİNCİ SERBEST (DÖVİZ) FON'NA AİT PERFORMANS SUNUM RAPORU. Fon'un Yatırım Amacı QNB FİNANS PORTFÖY BİRİNCİ SERBEST (DÖVİZ) FON'NA AİT PERFORMANS SUNUM RAPORU A. TANITICI BİLGİLER Birim Pay Değeri (TRL) Yatırımcı Sayısı Birim Pay Değeri (USD) PORTFÖYE BAKIŞ Halka Arz Tarihi : 03/09/2018

Detaylı

Madde 1.1 in birinci paragrafı aģağıdaki Ģekilde güncellenmiģtir.

Madde 1.1 in birinci paragrafı aģağıdaki Ģekilde güncellenmiģtir. TÜRKĠYE Ġġ BANKASI A.ġ. NIN BANKA BONOSU VE/VEYA ISKONTOLU TAHVĠLLERĠ VE/VEYA TAHVĠLLERĠNĠN HALKA ARZINA ĠLĠġKĠN SERMAYE PĠYASASI KURULU TARAFINDAN 16.01.2012 TARĠHĠNDE ONAYLANAN 17.01.2012 TARĠHĠNDE TESCĠL

Detaylı

VAKIF YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş DÖNEMİ BAĞLILIK RAPORU

VAKIF YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş DÖNEMİ BAĞLILIK RAPORU VAKIF YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. 01.01.2017-31.12.2017 DÖNEMİ BAĞLILIK RAPORU Bu rapor 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun 199'uncu maddesinin ilk üç fıkrasına istinaden hazırlanmıştır. www.vakifyatirim.com.tr

Detaylı

9 AYLIK IEYHOL ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU. 01.01.2014-30.09.2014 Dönemi

9 AYLIK IEYHOL ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU. 01.01.2014-30.09.2014 Dönemi 9 AYLIK IEYHOL ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 01.01.2014-30.09.2014 Dönemi I. Kurumsal Bilgiler Yönetim Kurulumuz Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. nin 18.04.2014 tarihinde yapılan 2013 yılı Olağan Genel

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2005 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2005 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU MALİ TABLOLAR BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 1 OCAK 2005 31 ARALIK 2005 DÖNEMİNE AİT BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU 1. Anadolu Hayat Emeklilik

Detaylı

EURO KAPİTAL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş 01.01.2013-30.06.2013 DÖNEMİNE AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU

EURO KAPİTAL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş 01.01.2013-30.06.2013 DÖNEMİNE AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU EURO KAPİTAL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş 01.01.2013-30.06.2013 DÖNEMİNE AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU EURO KAPİTAL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş NE AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU A-TANITICI BİLGİLER: Euro Kapital Yatırım

Detaylı

CİGNA FİNANS EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. BİRİNCİ HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU DÖNEMİ FON FAALİYET RAPORU

CİGNA FİNANS EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. BİRİNCİ HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU DÖNEMİ FON FAALİYET RAPORU CİGNA FİNANS EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. BİRİNCİ HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 01.01.2018 30.06.2018 DÖNEMİ FON FAALİYET RAPORU I. FON İLE İLGİLİ BİLGİLER Fonun Ünvanı: Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat

Detaylı

YÖNETİM KURULU ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

YÖNETİM KURULU ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 ŞİRKETİN ÜNVANI : İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ MERKEZİ : İstanbul KURULUŞ TARİHİ : 16/08/1995 FAALİYETİ : Portföy İşletmeciliği RAPORUN DÖNEMİ : 01/01/2012 31/03/2012 ÇIKARILMIŞ SERMAYESİ

Detaylı

BANKPOZİTİF KREDİ VE KALKINMA BANKASI ANONİM ŞİRKETİ 31 MART 2015 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

BANKPOZİTİF KREDİ VE KALKINMA BANKASI ANONİM ŞİRKETİ 31 MART 2015 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU BANKPOZİTİF KREDİ VE KALKINMA BANKASI ANONİM ŞİRKETİ 31 MART 2015 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU Raporun Ait Olduğu Dönem : 01.01.2015 31.03.2015 Bankanın Ticaret Ünvanı Genel Müdürlük Adresi : Bankpozitif

Detaylı

Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı

Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı Şirketimizin 2016 yılı faaliyet dönemi Olağan Genel Kurulu, Mahmutbey Mahallesi 2655..Sokak No:3 Bağcılar / İstanbul adresinde 28 Nisan 2017 günü saat 14:00 de aşağıda

Detaylı

25/01/2012. TSKB Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. nin açıklaması aşağıda yer almaktadır. Özet Bilgi: Şube Kapanışı

25/01/2012. TSKB Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. nin açıklaması aşağıda yer almaktadır. Özet Bilgi: Şube Kapanışı 25/01/2012 Özet Bilgi: Şube Kapanışı Bankamızın 25 Ocak 2012 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında; Bankamızın Bahreyn Şubesi'nin kapatılmasına, bu çercevede gerekli iş ve işlemlerin yapılması hususunda

Detaylı

GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/ /03/2015 ARA DÖNEMİ FAALİYET RAPORUDUR.

GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/ /03/2015 ARA DÖNEMİ FAALİYET RAPORUDUR. GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/2015 31/03/2015 ARA DÖNEMİ FAALİYET RAPORUDUR. Dönem İçinde Yönetim Kurullarında Görev Alan Üyeler : Yönetim Kurulu : Yönetim Kurulu Başkanı Sn., 1951 doğumlu

Detaylı

QNB FİNANS PORTFÖY BİRİNCİ HİSSE SENEDİ FONU FON (HİSSE SENEDİ YOĞUN FON)'NA AİT PERFORMANS SUNUM RAPORU. Fon'un Yatırım Amacı

QNB FİNANS PORTFÖY BİRİNCİ HİSSE SENEDİ FONU FON (HİSSE SENEDİ YOĞUN FON)'NA AİT PERFORMANS SUNUM RAPORU. Fon'un Yatırım Amacı A. TANITICI BİLGİLER QNB FİNANS PORTFÖY BİRİNCİ HİSSE SENEDİ FONU FON (HİSSE SENEDİ YOĞUN FON)'NA AİT PERFORMANS SUNUM RAPORU Fon Toplam Değeri Birim Pay Değeri (TRL) Yatırımcı Sayısı Paylar - Bankacılık

Detaylı

GÖLTAŞ GÖLLER BÖLGESİ ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

GÖLTAŞ GÖLLER BÖLGESİ ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Sermaye Artırımı - Azaltımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Gönderim Tarihi:02.01.2019 08:49:30 Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? İç

Detaylı

ŞEKER FİNANSAL KİRALAMA ANONİM ŞİRKETİ

ŞEKER FİNANSAL KİRALAMA ANONİM ŞİRKETİ ŞEKER FİNANSAL KİRALAMA ANONİM ŞİRKETİ 31Aralık 2016 Tarihinde Sona Eren Hesap Dönemine Ait 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu na Göre Yönetim Kurulu Tarafından Hazırlanan Bağlı Şirket Raporu 07 Mart 2017

Detaylı

BANKPOZİTİF KREDİ VE KALKINMA BANKASI ANONİM ŞİRKETİ

BANKPOZİTİF KREDİ VE KALKINMA BANKASI ANONİM ŞİRKETİ BANKPOZİTİF KREDİ VE KALKINMA BANKASI ANONİM ŞİRKETİ 31 Mart 2009 ARA DÖNEM KONSOLİDE FAALİYET RAPORU Raporun Ait Olduğu Dönem : 01.01.2009 31.03.2009 Bankanın Ticaret Ünvanı : Bankpozitif Kredi ve Kalkınma

Detaylı

EGELĠ & CO. B TĠPĠ MENKUL KIYMET YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ.

EGELĠ & CO. B TĠPĠ MENKUL KIYMET YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. EGELĠ & CO. B TĠPĠ MENKUL KIYMET YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. SERMAYE PĠYASASI KURULU SERĠ: XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ 30 EYLÜL 2012 DE SONA EREN ARA HESAP DÖNEMĠNE AĠT FAALĠYET RAPORU KURUMSAL

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1. Giriş 1.1. Raporun Dönemi: 01 Ocak 2013-30 Eylül 2013 1.2. Ortaklığın Unvanı: Fokus Portföy Yönetimi A.Ş. 1.3. Ticaret Sicil No: 774 702 1.4. İletişim Bilgileri: Telefon:

Detaylı

PINAR ENTEGRE ET VE UN SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

PINAR ENTEGRE ET VE UN SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI PINAR ENTEGRE ET VE UN SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimiz 2017 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki gündemdeki

Detaylı

İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ NİN

İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ NİN İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ NİN 30 Haziran 2016 Tarihinde Sona Eren Ara Hesap Dönemine Ait Yatırım Performansı Konusunda Kamuya Açıklanan Bilgilere İlişkin Rapor A. TANITICI BİLGİLER I) ŞİRKETE

Detaylı

YAPI KREDİ PORTFÖY BIST 30 ENDEKSİ HİSSE SENEDİ FONU (HİSSE SENEDİ YOĞUN FON) 1 OCAK - 30 HAZİRAN 2018 DÖNEMİNE AİT PERFORMANS SUNUM RAPORU

YAPI KREDİ PORTFÖY BIST 30 ENDEKSİ HİSSE SENEDİ FONU (HİSSE SENEDİ YOĞUN FON) 1 OCAK - 30 HAZİRAN 2018 DÖNEMİNE AİT PERFORMANS SUNUM RAPORU YAPI KREDİ PORTFÖY BIST 30 ENDEKSİ HİSSE SENEDİ FONU 1 OCAK - 30 HAZİRAN 2018 DÖNEMİNE AİT PERFORMANS SUNUM RAPORU YAPI KREDİ PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. TARAFINDAN KURULAN ve YÖNETİLEN YAPI KREDİ PORTFÖY BIST

Detaylı

SELÇUK EZCA DEPOSU TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ. 1 Ocak- 31 Mart 2018 FAALİYET RAPORU

SELÇUK EZCA DEPOSU TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ. 1 Ocak- 31 Mart 2018 FAALİYET RAPORU SELÇUK EZCA DEPOSU TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ 1 Ocak- 31 Mart 2018 FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER FA ALİYET RAPORU 01.01.2018-31.03.2018... 1 FAALİYET KONUSU... 1 BAĞLI ORTAKLIK... 1 FİNANSAL RAPORLAMA

Detaylı

RHEA GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 30 EYLÜL 2011 TARİHLİ PORTFÖY DEĞER TABLOSU

RHEA GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 30 EYLÜL 2011 TARİHLİ PORTFÖY DEĞER TABLOSU RHEA GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 30 EYLÜL 2011 TARİHLİ PORTFÖY DEĞER TABLOSU YATIRIMLARIN ENFLASYONA ENDEKSLENMİŞ DEĞERİ (TL) VARLIK GRUBUNUN PORTFÖYDE YER ALAN YATIRIM ABD DOLARI YATIRIM

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2007 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2007 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU MALİ TABLOLAR A. BİLANÇO DİPNOTLARI Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. Büyüme Amaçlı Hisse Senedi Emeklilik Yatırım Fonu ("Fon") mali tablo dipnotları aşağıda

Detaylı

https://www.garantiemeklilik.com.tr/fon-ile-ilgili-duyurular.aspx internet adreslerinden

https://www.garantiemeklilik.com.tr/fon-ile-ilgili-duyurular.aspx internet adreslerinden GARANTİ EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. ALTERNATİF STANDART EMEKLİLİK YATIRIM FONU 2013 YILI 6 AYLIK FAALİYET RAPORU 1- Ekonominin Genel durumu Dünya ekonomisi 2013 ü genel olarak bir toparlanma dönemi olarak

Detaylı

PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimiz 2017 yılına ilişkin Pay Sahipleri Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki

Detaylı

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. Sayfa No: 1. SERĠ:XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. Sayfa No: 1. SERĠ:XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU Sayfa No: 1 MERKEZ : ĠSTANBUL KAYITLI SERMAYE : 200.000.000 TL ÇIKARILMIġ SERMAYE : 50.400.000 TL DÖNEM : 01.01.2011 31.03.2011 FAALĠYET KONUSU : Esas olarak Türkiye de kurulmuģ veya kurulacak olan, geliģme

Detaylı

İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ. 30 Eylül 2018 Tarihinde Sona Eren Ara Hesap Dönemine Ait Faaliyet Raporu

İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ. 30 Eylül 2018 Tarihinde Sona Eren Ara Hesap Dönemine Ait Faaliyet Raporu İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ 30 Eylül 2018 Tarihinde Sona Eren Ara Hesap Dönemine Ait Faaliyet Raporu ŞİRKETİN ÜNVANI : İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ MERKEZİ : İstanbul KURULUŞ TARİHİ : 16/08/1995

Detaylı

TEB HOLDİNG A.Ş. 2013 YILI 3. ARA DÖNEM KONSOLİDE FAALİYET RAPORU

TEB HOLDİNG A.Ş. 2013 YILI 3. ARA DÖNEM KONSOLİDE FAALİYET RAPORU TEB HOLDİNG A.Ş. 2013 YILI 3. ARA DÖNEM KONSOLİDE FAALİYET RAPORU Raporun Ait Olduğu Dönem : 01.01.2013 30.09.2013 Şirketin Ticaret Unvanı : TEB Holding A.Ş. Şirketin Ticaret Sicil Numarası : 176711 Genel

Detaylı

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart 2013. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş.

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart 2013. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart 2013 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. 1 Yönetim Kurulu Başkanı nın Mart 2013 Dönemi Değerlendirmeleri ve Beklentileri Bank of America Merrill Lynch, küresel stratejisinin

Detaylı

Avivasa Emeklilik ve Hayat A.Ş. OKS Dengeli Değişken Emeklilik Yatırım Fonu'NA AİT PERFORMANS SUNUM RAPORU. Fon'un Yatırım Amacı

Avivasa Emeklilik ve Hayat A.Ş. OKS Dengeli Değişken Emeklilik Yatırım Fonu'NA AİT PERFORMANS SUNUM RAPORU. Fon'un Yatırım Amacı Avivasa Emeklilik ve Hayat A.Ş. OKS Dengeli Değişken Emeklilik Yatırım Fonu'NA AİT PERFORMANS SUNUM RAPORU A. TANITICI BİLGİLER PORTFÖYE BAKIŞ Halka Arz Tarihi : 25.12.2017 YATIRIM VE YÖNETİME İLİŞKİN

Detaylı

SELÇUK EZCA DEPOSU TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ. 1 Ocak- 30 Haziran 2017 FAALİYET RAPORU

SELÇUK EZCA DEPOSU TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ. 1 Ocak- 30 Haziran 2017 FAALİYET RAPORU SELÇUK EZCA DEPOSU TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ 1 Ocak- 30 Haziran 2017 FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER FAALİYET RAPORU 01.01.2017-30.06.2017...1 FAALİYET KONUSU...1 BAĞLI ORTAKLIK...1 FİNANSAL RAPORLAMA

Detaylı

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. Sayfa No: 1. SERĠ:XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU

Ġġ GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. Sayfa No: 1. SERĠ:XI NO:29 SAYILI TEBLĠĞE ĠSTĠNADEN HAZIRLANMIġ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU Sayfa No: 1 MERKEZ : ĠSTANBUL KAYITLI SERMAYE : 200.000.000 YTL ÇIKARILMIġ SERMAYE : 23.400.000 YTL DÖNEM : 01.01.2008 30.06.2008 FAALĠYET KONUSU : Esas olarak Türkiye de kurulmuģ veya kurulacak olan,

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. GRUPLARA YÖNELİK BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2007 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. GRUPLARA YÖNELİK BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2007 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR GRUPLARA YÖNELİK BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU MALİ TABLOLAR A. BİLANÇO DİPNOTLARI Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. Gruplara Yönelik Büyüme Amaçlı Hisse Senedi Emeklilik Yatırım Fonu ("Fon")

Detaylı

TAT GIDA SANAYİ A.Ş. 01 OCAK 31 MART 2015 ARA DÖNEM YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU. : Tat Gıda Sanayi A.Ş. : www.tatgida.com

TAT GIDA SANAYİ A.Ş. 01 OCAK 31 MART 2015 ARA DÖNEM YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU. : Tat Gıda Sanayi A.Ş. : www.tatgida.com Raporun Dönemi : 01.01.2015 31.03.2015 Ortaklığın Ünvanı : Tat Gıda Sanayi A.Ş. Ticaret Sicil Müdürlüğü / No : İstanbul / 96638 İnternet Adresi : www.tatgida.com Yönetim Kurulu ve Komiteler : Türk Ticaret

Detaylı

BANKPOZİTİF KREDİ VE KALKINMA BANKASI ANONİM ŞİRKETİ 31 MART 2015 ARA DÖNEM KONSOLİDE FAALİYET RAPORU

BANKPOZİTİF KREDİ VE KALKINMA BANKASI ANONİM ŞİRKETİ 31 MART 2015 ARA DÖNEM KONSOLİDE FAALİYET RAPORU BANKPOZİTİF KREDİ VE KALKINMA BANKASI ANONİM ŞİRKETİ 31 MART 2015 ARA DÖNEM KONSOLİDE FAALİYET RAPORU Raporun Ait Olduğu Dönem : 01.01.2015 31.03.2015 Bankanın Ticaret Ünvanı : Bankpozitif Kredi ve Kalkınma

Detaylı

01 Ocak - 30 Haziran 2017 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

01 Ocak - 30 Haziran 2017 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 01 Ocak - 30 2017 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 1 Şirketimizin 2017 yılı periyodik dönemi ve ikinci çeyrek faaliyetleri ile 01.01.2017-30.06.2017 itibariyle bu faaliyetlerimizin sonuçlarına ilişkin konular

Detaylı

SELÇUK EZCA DEPOSU TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ. 1 Ocak- 31 Mart 2014 FAALİYET RAPORU

SELÇUK EZCA DEPOSU TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ. 1 Ocak- 31 Mart 2014 FAALİYET RAPORU SELÇUK EZCA DEPOSU TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ 1 Ocak- 31 Mart 2014 FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER FAALİYET RAPORU 01.01.2014-31.03.2014... 1 FAALİYET KONUSU... 1 BAĞLI ORTAKLIK... 1 FİNANSAL RAPORLAMA

Detaylı

EGELİ & CO. YATIRIM HOLDİNG A.Ş.

EGELİ & CO. YATIRIM HOLDİNG A.Ş. EGELİ & CO. YATIRIM HOLDİNG A.Ş. a) Şirketin ortaklık yapısını yansıtan toplam pay sayısı ve oy hakkı, şirketin sermayesinde imtiyazlı pay bulunuyorsa her bir imtiyazlı pay grubunu temsil eden pay sayısı

Detaylı