DÖNEMİNİ KAPSAYAN FİNANSAL RAPORLAMAYA İLİŞKİN HAZIRLANAN SORUMLULUK BEYANI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "DÖNEMİNİ KAPSAYAN FİNANSAL RAPORLAMAYA İLİŞKİN HAZIRLANAN SORUMLULUK BEYANI"

Transkript

1

2 DÖNEMİNİ KAPSAYAN FİNANSAL RAPORLAMAYA İLİŞKİN HAZIRLANAN SORUMLULUK BEYANI FİNANSAL TABLO VE FAALİYET RAPORLARININ KABULÜNE İLİŞKİN YÖNETİM KURULU NUN KARAR TARİHİ : 02 / 05 / 2017 TOPLANTI NO : 1519 KARAR NO : 6201 Şirketimizce hazırlanan ve bağımsız denetime tabi tutulmayan dönemine ait, Sermaye Piyasası Kurulu nun II-14.1 sayılı Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar tebliği uyarınca, Türkiye Muhasebe Standartları/Türkiye Finansal Raporlama Standartları, sigortacılık mevzuatı ve Sermaye Piyasası Kurulu tarafından belirlenen formatlarla uyumlu olarak hazırlanan dipnotları ile birlikte Solo Bilanço, Gelir Tablosu, Nakit Akışı Tablosu ve Özsermaye Değişim Tablosu ile Faaliyet Raporu nun a) Tarafımızca incelendiğini, b) Şirketimizdeki görev ve sorumluluk alanımızda sahip olduğumuz bilgiler çerçevesinde, finansal tablo ve faaliyet raporunun önemli konularda gerçeğe aykırı bir açıklama veya açıklamanın yapıldığı tarih itibarıyla yanıltıcı olması sonucunu doğurabilecek herhangi bir eksiklik içermediğini, c) Şirketimizdeki görev ve sorumluluk alanında sahip olduğumuz bilgiler çerçevesinde, bu Tebliğ uyarınca hazırlanmış finansal tabloların işletmenin aktifleri, pasifleri, finansal durumu ve kâr ve zararı ile ilgili gerçeği dürüst bir biçimde yansıttığını ve faaliyet raporunun işin gelişimi ve performansını ve işletmenin finansal durumunu ve karşı karşıya olunan önemli riskler ve belirsizliklerle birlikte dürüstçe yansıttığını Bilgilerinize sunar, yapılan açıklamadan dolayı sorumlu olduğumuzu beyan ederiz. Saygılarımızla, RAYSİGORTA A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜK İsmail Hakkı ERGENER Stefan WALDNER Koray ERDOĞAN Derya ÖZTÜRK Denetimden Sorumlu Denetimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İcra Kurulu Üyesi, Komite Başkanı Komite Üyesi ve Genel Müdür Mali ve İdari İşler Direktörü

3 KURUMSAL PROFİL Sigorta sektöründe 58 yılı geride bırakan Ray Sigorta; 2017 yılının ilk üç ayında TL prim üretmiştir. Ray Sigorta, 2017 yıl Mart ayı sonu itibari ile, 8 Bölge Müdürlüğü (İstanbul Avrupa ve Anadolu bölgeleri, Ankara, İzmir, Adana, Bursa, Antalya, İç Anadolu ), 3 Birim Müdürlüğü (Acenteler, Broker, Bankasürans), ve Çağrı Merkezi nde 245 çalışanı ile faaliyetlerini sürdürmektedir. Yine aynı dönemde 1233 acente, 57 ABank şubesi, 69 Fibabank şubesi, 49 Burgan Bank şubesi, 76 broker, 5 leasing şirketi ile hizmet vermektedir. 72 ilde 840 anlaşmalı oto servisi, 459 cam servisi, anlaşmalı sağlık kurumu ile Ray Sigorta; faaliyet gösterdiği sektörde değer yaratan şirket olma vizyonunu başarıyla sürdürmüştür. Gelişimin müşteri odaklılığa bağlı olduğu bilinciyle tüm stratejilerini belirleyen Ray Sigorta; 2017 yılı içinde de başarısını daha yukarıya taşımak için verimlilik ve müşteri odaklılık anlayışını uygulamaya devam edecek, marka bilinirliğini ve memnuniyet düzeyini artırma yolundaki çalışmalarını sürdürecektir Ray Sigorta Genel Bilgiler: Ticaret Unvanı : Ray Sigorta Anonim Şirketi Ticaret Sicil Numarası : Mersis No : Elektronik Posta Adresi : info@raysigorta.com.tr Web Adresi : Kayıtlı Elektronik Posta Adresi ( KEP ) : raysigorta@hs03.kep.tr Genel Müdürlük/Merkez Adresi: Cumhuriyet Mahallesi Haydar Aliyev Cad. No.28 Sarıyer/İstanbul İletişim Adresi: Ray Sigorta A.Ş. Genel Müdürlük Cumhuriyet Mahallesi Haydar Aliyev Caddesi No: Sarıyer/İstanbul Tel : Faks :

4 Bölge Müdürlükleri İstanbul Anadolu Bölge Müdürlüğü Sahrayıcedid Mah. Halk Sokak No: 33 Golden Plaza İş Merkezi F Blok Kat: 1 Kozyatağı Kadıköy / İstanbul Tel : Fax : İstanbul Avrupa Bölge Müdürlüğü İstanbul Dünya Ticaret Merkezi B-1 Blok Kat: 9 No: Yeşilköy / İstanbul Tel : Fax : Ankara Bölge Müdürlüğü Farabi Sokak No: 40/A Kavaklıdere / Ankara Tel : Fax : İç Anadolu Bölge Müdürlüğü Farabi Sokak No: 40/A Kavaklıdere / Ankara Tel : Fax : İzmir ( Ege ) Bölge Müdürlüğü Halit Ziya Bulvarı No: 72 Taner İşhanı A Blok Kat: İzmir Tel : Fax : Bursa ( Marmara ) Bölge Müdürlüğü Lefkoşe Cad. A Blok Kat: 3 No: Nilüfer / Bursa Tel : Fax : Adana ( Güneydoğu Anadolu ) Bölge Müdürlüğü Çınarlı Mah. Atatürk Cad. No: 15 İdeal Plaza Kat: Seyhan / Adana Tel : Fax :

5 Antalya ( Akdeniz ) Bölge Müdürlüğü Konyaaltı Cad. Antmarin İş Merkezi No: 24 Kat: Konyaaltı / Antalya Tel : Fax : Geçmişten Günümüze Ray Sigorta Ulusal taşımacılık şirketlerinin (THY, Denizcilik işletmeleri, Devlet Demiryolları, PTT) girişimleri ile kuruldu Doğan Holding tarafından özelleştirildi Hisse senetleri İstanbul Menkul Kıymetler Borsası nda işlem görmeye başladı Şirketin %74,26 hissesini VIG nin iştiraki TBIH Financial Services Group devraldı Ray Sigorta, logosuna Vienna Insurance Group'u ekledi Şirketin ortaklık yapısı; %84,26 hissesi VIG, %10 hissesi Doğan Grubu na ve %5,74 hissesi ise den fazla kişiye ait olacak şekilde değişti Şirketin %81,59 hissesi TBIH Services Group N.V, %12,67 hissesi Vienna Insurance Group (VIG) olarak değişmiştir. % 5,7 si ise halka açıktır Toplam prim üretimi: ,685 TL Hayat dışında faaliyet gösteren şirketler arasındaki pazar payı: %1, Hayat dışında faaliyet gösteren sigorta şirketleri içerisinde sıralaması: Şirket, TL kar açıklamıştır. VİZYONUMUZ; Kârlı ve sürdürülebilir büyüme ile Türkiye de ilk 6 da yer alan, tercih edilen ve Vienna Insurance Grubu na önemli ölçüde değer yaratan bir sigorta şirketi olmak.

6 . MİSYONUMUZ; Müşterileri, en başta dağıtım kanalları olmak üzere iş ortakları, paydaşları ve de çalışanları için en iyi sigorta şirketi olarak hayat dışı sektörde ilk 6 şirket içinde yer almak. ORTAKLIK YAPISI Sermayenin %10 ve daha fazlasına sahip ortaklar: 31 Mart 2017 tarihi itibariyle şirketin %10 ve daha fazlasına sahip ortakları aşağıdaki gibidir: Adı Pay oranı Pay adedi Pay tutarı (TL) ATBIH N.V. ( * ) %81, Vienna Insurance Group AG %12, LVP Holding Gmbh ( * ) % 0, (*) ATBIH NV ve LVP Holding Gmbh, Vienna Insurance Group AG iştirakidir. VIG Grubunun Şirket içindeki toplam payı % 94,96 dir. Kalan % 5.04 oranındaki hissenin tamamı Borsa İstanbul A.Ş. de işlem görmektedir. Şirket in çıkarılmış sermayesi en son 23 Mart 2011 tarihli yönetim kurulu kararına istinaden TL nakit karşılığı olmak üzere TL den TL ye arttırılmıştır. 31 Mart 2017 tarihi itibariyle sermayeyi temsil eden hisse senetlerine tanınan imtiyazlar bulunmamaktadır. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri ile genel müdürü ve yardımcıları şirket hisseleri içerisinde pay sahibi değildir. DÖNEM İÇİNDE YAPILAN OLAĞAN GENEL KURUL HAKKINDA Ray Sigorta A.Ş. nin 2016 yılı Olağan Genel Kurul toplantısı Cuma günü, saat 10:00 te Cumhuriyet Mahallesi, Haydar Aliyev Cad. No: Sarıyer/ İstanbul adresinde, İstanbul İl Gümrük ve Ticaret Müdürlüğü tarafından görevlendirilen Bakanlık Temsilcisi Nuran Devrim gözetiminde yapılmıştır.

7 Bu toplantıda Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasası Kanunu hükümlerine göre görüşülmesi gereken maddeler görüşülmüştür. Yönetim Kurulu nun 2016 yılı net dönem karına ilişkin teklifi müzakere edilerek oya sunulmuş ve 2016 yılı faaliyeti neticesinde oluşan ,-TL tutarındaki net dönem karının, Yönetim Kurulu nun teklifi doğrultusunda dağıtılmayarak geçmiş dönem zararları ile mahsup edilmesine oy birliği ile karar verilmiştir sayılı Sigortacılık Kanununa göre Yönetim Kurulu nun doğal üyesi olan Genel Müdür Koray Erdoğan haricinde, Yönetim Kurulu üyelerinin görev sürelerinin 2017 yılı içerisinde dolmuş olması nedeni ile Yönetim Kurulu üye sayısının tespiti ve Yönetim Kurulu üyelerinin seçimi yapıldı. Yapılan görüşmeler sonucunda Yönetim Kurulu üye sayısının, 5684 sayılı Sigortacılık Kanunu na göre Yönetim Kurulu nun doğal üyesi olan Genel Müdür Koray Erdoğan da dahil olmak üzere, 7 ( yedi ) olarak belirlenmesine ve Yönetim Kurulu üyeleri olarak da Dr. Martin Simhandl, Karl Fink, Dr. Josef Aigner ve Gerald Klemensich ile bağımsız üye olarak Dr. İsmail Hakkı Ergener ve Stefan Waldner in 3 (üç) yıl süre ile görev yapmak üzere seçilmelerine karar verilmiştir. Ayrıca, Şirketimizin 2017 yılı ara dönem ve yıllık finansal tabloları ile faaliyet raporunun Türk Ticaret Kanunu, Sigortacılık Mevzuatı, Sermaye Piyasası Mevzuatı ve ilgili diğer mevzuat hükümleri çerçevesinde denetim için Akis Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş nin bağımsız denetçi olarak seçilmesine oy birliği ile karar verilmiştir. DÖNEM İÇİNDE YAPILAN ANA SÖZLEŞME DEĞİŞİKLİKLERİ Dönem içinde Ana Sözleşme değişikliği bulunmamaktadır. Şirketimizin Ana Sözleşmesinin güncel hali Internet Sitemizde Hakkımızda/Yatırımcı İlişkileri bölümünde bulunmaktadır. KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM BEYANI Ray Sigorta A.Ş., Kurumsal Yönetim İlkeleri nin eşitlik, şeffaflık, hesap verebilirlik ve sorumluluk kavramlarını benimsemiştir ve faaliyetlerinde bu ilkelere azami ölçüde uyum sağlamayı hedeflemektedir. Bu kapsamda, zorunlu kurumsal yönetim ilkelerinin tamamına uyulmaktadır. Zorunlu olmayan ilkelere uyum konusundaki çalışmalar devam etmektedir.kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum beyanımıza adresinden ulaşılabilmektedir.

8 Ray Sigorta A.Ş., tarihleri arasında Kamuoyu Aydınlatma Platform unda 13 adet durum açıklaması yapmıştır. Dönem içinde Yönetim Kurul unda görev alan üyeler: Ad Soyadı Atanma Tarihi Görevi Görev Aldığı Komiteler Martin SIMHANDL Yönetim Kurulu Başkanı Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Riskin Erken Saptanması Komitesi Üyesi Hukuk Fakültesi mezunudur ve 2004 yılları arasında Vienna Insurance Group AG bünyesinde çeşitli görevler almıştır yılından beri Vienna Insurance Group AG / İcra Kurulu Üyesi, CFO sudur. Şirket içinde herhangi bir icrai görev ve sorumluluğu bulunmamaktadır. Ad Soyadı Atanma Tarihi Görevi Görev Aldığı Komiteler Karl FINK Yönetim Kurulu Başkan Yardımcı İşletme Bölümü mezunudur. İş hayatına 1971 yılında Marubeni Corporation / Berlin Yetkili Temsilcisi olarak başlamış ve 1975 yılına kadar o görevi sürdürmüştür yılında Vienna Insurance Group AG bünyesine katılmış ve çeşitli görevler üstlenmiştir yılları arasında Interrisk Internationale Versicherungs Aktiengeselleschaft da Yönetim Kurulu Başkanı, yılları arasında Wiener Staedtische, Allgemeine Versicherungs AG de İcra Kurulu Üyesi, yılları arasında Wiener Staedtische, Allgemeine Versicherungs AG de Genel Müdür Yardımcısı, yılları arasında Vienna Insurance Group AG de Genel Müdür Yardımcısı ve yılları arasında Vienna Insurance Group AG de Genişletilmiş İcra Kurulu Üyesi olarak görev yapmıştır yılından beri Wiener Staedtische Wechselseitiger Versicherungsverein-Vermögensverwaltung, Vienna Insurance Group AG İcra Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır. Şirket içinde herhangi bir icrai görev ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

9 Ad Soyadı Atanma Tarihi Görevi Görev Aldığı Komiteler İsmail Hakkı ERGENER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İktisat Bölümü mezunudur. Bağımsız Üye Denetimden Sorumlu Komite Başkanı Kurumsal Yönetim Komitesi Başkanı Riskin Erken Saptanması Komitesi Başkanı 1984 yılından itibaren Türkiye ve Avrupa daki çeşitli bankalarda görev yapmıştır ile 2007 yılları arasında Express Trade Bank da, 1997 ile 2008 yılları arasında Denizbank AG ve 2012 ile 2013 yılları arasında Eurocity Bank AG de CEO ve Genel Müdürlük yapmıştır yılından beri SK Danube AG de CEO olarak görev yapmaktadır. Ad Soyadı Atanma Tarihi Görevi Görev Aldığı Komiteler Josef AIGNER Üye Kimya Bölümü mezunudur ile 1999 yılları arasında Allianz Sigorta grubunda, yılları arasında ise Vienna Insurance Group AG da görev almıştır yılından beri Vienna Insurance Group AG de Kurumsal İşler Departmanı Üst Düzey Yöneticisidir. Şirket içinde herhangi bir icrai görev ve sorumluluğu bulunmamaktadır. Ad Soyadı Atanma Tarihi Görevi Görev Aldığı Komiteler Gerald KLEMENSICH Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Riskin Erken Saptanması Komitesi Üyesi 1993 ile 1995 yılları arasında çeşitli sigorta şirketlerinde Nakliyat Sörveyör ve Hasar Eksperi olarak çalışmıştır ile 2004 yılları arasında Vienna Insurance Group AG de çeşitli görevlerde bulunmuştur yılından beri Vienna Insurance Group AG de Reasürans Departmanı Üst Düzey Yöneticisi ve Wiener RE nin yönetim kurulu üyesidir. Şirket içinde herhangi bir icrai görev ve sorumluluğu bulunmamaktadır.

10 Ad Soyadı Atanma Tarihi Görevi Görev Aldığı Komiteler Stefan WALDNER Bağımsız Üye Denetimden Sorumlu Komite Üyesi Ekonomi ve İşletme Yönetimi mezunudur. Sosyal Ekonomik Bilimler üzerine master yapmıştır ile 2005 yılları arasında Merrill Lynch Internasyonel, London da Yatırım Bankacılığı Analisti ve ortağı olarak çalışmıştır ile 2014 yılları arasında OMV Aktiengesellschaft, Viyana da üst düzey yöneticilik yapmıştır yılından beri OMV Petrol Ofisi A.Ş., de Yönetim Kurulu Üyesidir yılında OMV Petrol Ofisi A.Ş., de CFO ve İcra Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır. Ad Soyadı Atanma Tarihi Görevi Görev Aldığı Komiteler KORAY ERDOĞAN Üye ve Genel Müdür Uluslararası İlişkiler mezunudur. Carnegie Mellon Üniversitesi nde Kamu Yönetimi Bölümünde yüksek lisans yapmıştır. İş yaşamına 1997 yılında Hazine Müsteşarlığı Sigorta Denetleme Kurulu nda, Sigorta Denetleme Uzmanı olarak başlamıştır yılından itibaren Hazine Müsteşarlığı Sigorta Denetleme Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapmıştır. Ray Sigorta ya tarihi itibariyle İcra Kurulu Üyesi, Mali ve İdari işler Direktörü olarak katılmıştır tarihinden itibaren Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanmıştır. Ayrıca 2010 yılından itibaren Hacettepe Üniversitesi nde Aktüerya Bilimleri Bölümü nde Öğretim Görevlisi olarak görev almaktadır

11 / Dönemleri Karşılaştırmalı Prim Üretimi 1) Şirketimizi 2017 ve 2016 yılı ilk üç ayına ait branş bazında brüt prim üretimi ve yüzdesel değişimleri aşağıda verilmiştir. ( TL ) ( Reasürans payı düşülmemiş rakamlardır ) Değişim Kaza ,28% Hastalık/Sağlık ,83% Kara Araçları ,39% Kara Hariç Araçlar ,79% Nakliyat ,04% Yangın ve Doğan Afetler ,61% Genel Zararlar ,48% Kara/ Hava Araçları Sorumluluk ,24% Genel Sorumluluk ,37% Doğrudan Kefalet ,52% Finansal Kayıplar ,31% Hukuksal Koruma ,11% TOPLAM % 34,22 Aynı Dönemlere Ait Brüt, Reasürans Payı ve Net Prim Üretimi ( TL ) aşağıda yer almaktadır Değişim Brüt Prim % Reasürans Payı % Net Prim %

12 HESAP DÖNEMİNE AİT FAALİYET SONUÇLARINA İLİŞKİN ÖZET FİNANSAL BİLGİLER. ÖZET FİNANSAL GÖSTERGELER Toplam Aktifler Ödenmiş Sermaye Öz kaynaklar Primler -Net Teknik Olmayan Bölümden Aktarılan Yatırım Geliri Kazanılmamış primlerdeki Değişim-Net Devam Eden Riskler Karşılığındaki Değişim-Net Diğer Teknik Gelir/ Gider-Net Ödenen Tazminatlar-Net Muallak Hasarlardaki Değişim-Net Diğer Teknik Karşılıklar Değişim-Net Faaliyet Giderleri Yatırım Gelirleri Yatırım Giderleri Diğer Gider/Gelir Dönem karı vergi ve diğer yasal yükümlülük karşılıkları (-) Net Kar/Zarar tarihi itibariyle finansal sonuçlarımızı gösteren raporumuz ve mali tablolarımıza ve adreslerinden ulaşılabilmektedir.

Sigorta sektöründe 59 yılı geride bırakan Ray Sigorta; 2017 yılının ilk dokuz ayında TL prim üretmiştir.

Sigorta sektöründe 59 yılı geride bırakan Ray Sigorta; 2017 yılının ilk dokuz ayında TL prim üretmiştir. KURUMSAL PROFİL Sigorta sektöründe 59 yılı geride bırakan Ray Sigorta; 2017 yılının ilk dokuz ayında 501.295.254.- TL prim üretmiştir. Ray Sigorta, 2017 yıl Eylül ayı sonu itibari ile, 8 Bölge Müdürlüğü

Detaylı

01.01.2016-31.03.2016 DÖNEMİNİ KAPSAYAN FİNANSAL RAPORLAMAYA İLİŞKİN HAZIRLANAN SORUMLULUK BEYANI

01.01.2016-31.03.2016 DÖNEMİNİ KAPSAYAN FİNANSAL RAPORLAMAYA İLİŞKİN HAZIRLANAN SORUMLULUK BEYANI 01.01.2016-31.03.2016 DÖNEMİNİ KAPSAYAN FİNANSAL RAPORLAMAYA İLİŞKİN HAZIRLANAN SORUMLULUK BEYANI FİNANSAL TABLO VE FAALİYET RAPORLARININ KABULÜNE İLİŞKİN YÖNETİM KURULU NUN KARAR TARİHİ : 02/05 / 2016

Detaylı

DÖNEMİNİ KAPSAYAN FİNANSAL RAPORLAMAYA İLİŞKİN HAZIRLANAN SORUMLULUK BEYANI

DÖNEMİNİ KAPSAYAN FİNANSAL RAPORLAMAYA İLİŞKİN HAZIRLANAN SORUMLULUK BEYANI 01.01.2018-31.03.2018 DÖNEMİNİ KAPSAYAN FİNANSAL RAPORLAMAYA İLİŞKİN HAZIRLANAN SORUMLULUK BEYANI FİNANSAL TABLO VE FAALİYET RAPORLARININ KABULÜNE İLİŞKİN YÖNETİM KURULU NUN KARAR TARİHİ : 30 / 04 / 2018

Detaylı

Sigorta sektöründe 58 yılı geride bırakan Ray Sigorta; 2016 yılının ilk dokuz ayda TL prim üretmiştir.

Sigorta sektöründe 58 yılı geride bırakan Ray Sigorta; 2016 yılının ilk dokuz ayda TL prim üretmiştir. KURUMSAL PROFİL Sigorta sektöründe 58 yılı geride bırakan Ray Sigorta; 2016 yılının ilk dokuz ayda 423.069.654.- TL prim üretmiştir. Ray Sigorta, 2016 yıl Eylül ayı sonu itibari ile, 8 Bölge Müdürlüğü

Detaylı

Sigorta sektöründe 57 yılı geride bırakan Ray Sigorta; 2015 yılının ilk dokuz ayında 323.531.695.- TL prim üretmiştir.

Sigorta sektöründe 57 yılı geride bırakan Ray Sigorta; 2015 yılının ilk dokuz ayında 323.531.695.- TL prim üretmiştir. KURUMSAL PROFİL Sigorta sektöründe 57 yılı geride bırakan Ray Sigorta; 2015 yılının ilk dokuz ayında 323.531.695.- TL prim üretmiştir. Ray Sigorta 2015 yıl Eylül ayı sonu itibari ile, 8 Bölge Müdürlüğü

Detaylı

Sigorta sektöründe 57 yılı geride bırakan Ray Sigorta; 2015 yılının ilk üç ayında 107.619.317.- TL prim üretmiştir.

Sigorta sektöründe 57 yılı geride bırakan Ray Sigorta; 2015 yılının ilk üç ayında 107.619.317.- TL prim üretmiştir. KURUMSAL PROFİL Sigorta sektöründe 57 yılı geride bırakan Ray Sigorta; 2015 yılının ilk üç ayında 107.619.317.- TL prim üretmiştir. Ray Sigorta 2014 yıl sonu itibari ile, 8 Bölge Müdürlüğü (İstanbul Avrupa

Detaylı

ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU UYGUNLUĞU HAKKINDA SINIRLI DENETİM RAPORU

ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU UYGUNLUĞU HAKKINDA SINIRLI DENETİM RAPORU ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU UYGUNLUĞU HAKKINDA SINIRLI DENETİM RAPORU Ray Sigorta Anonim Şirketi Yönetim Kurulu na Ray Sigorta Anonim Şirketi nin ( Şirket ) 30 Haziran 2017 tarihi itibarıyla hazırlanan ara

Detaylı

ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU UYGUNLUĞU HAKKINDA SINIRLI DENETİM RAPORU

ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU UYGUNLUĞU HAKKINDA SINIRLI DENETİM RAPORU ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU UYGUNLUĞU HAKKINDA SINIRLI DENETİM RAPORU Ray Sigorta Anonim Şirketi Yönetim Kurulu na Ray Sigorta Anonim Şirketi nin ( Şirket ) 30 Haziran 2016 tarihi itibarıyla hazırlanan ara

Detaylı

DÖNEMİNİ KAPSAYAN FİNANSAL RAPORLAMAYA İLİŞKİN HAZIRLANAN SORUMLULUK BEYANI

DÖNEMİNİ KAPSAYAN FİNANSAL RAPORLAMAYA İLİŞKİN HAZIRLANAN SORUMLULUK BEYANI 01.01.2018-30.09.2018 DÖNEMİNİ KAPSAYAN FİNANSAL RAPORLAMAYA İLİŞKİN HAZIRLANAN SORUMLULUK BEYANI FİNANSAL TABLO VE FAALİYET RAPORLARININ KABULÜNE İLİŞKİN YÖNETİM KURULU NUN KARAR TARİHİ : 30 / 10 / 2018

Detaylı

ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU UYGUNLUĞU HAKKINDA SINIRLI DENETİM RAPORU

ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU UYGUNLUĞU HAKKINDA SINIRLI DENETİM RAPORU ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU UYGUNLUĞU HAKKINDA SINIRLI DENETİM RAPORU Ray Sigorta A.Ş. Yönetim Kurulu na Ray Sigorta Anonim Şirketi nin 30 Haziran 2015 tarihi itibarıyla hazırlanan ara dönem faaliyet raporunda

Detaylı

DÖNEMİNİ KAPSAYAN FİNANSAL RAPORLAMAYA İLİŞKİN HAZIRLANAN SORUMLULUK BEYANI

DÖNEMİNİ KAPSAYAN FİNANSAL RAPORLAMAYA İLİŞKİN HAZIRLANAN SORUMLULUK BEYANI 01.01.2018-30.06.2018 DÖNEMİNİ KAPSAYAN FİNANSAL RAPORLAMAYA İLİŞKİN HAZIRLANAN SORUMLULUK BEYANI FİNANSAL TABLO VE FAALİYET RAPORLARININ KABULÜNE İLİŞKİN YÖNETİM KURULU NUN KARAR TARİHİ : 9 AĞUSTOS 2018

Detaylı

Sigorta sektöründe 56 yılı geride bırakan Ray Sigorta; 2014 yılının ilk üç ayında 94.856.133.- TL prim üretmiştir.

Sigorta sektöründe 56 yılı geride bırakan Ray Sigorta; 2014 yılının ilk üç ayında 94.856.133.- TL prim üretmiştir. KURUMSAL PROFİL Sigorta sektöründe 56 yılı geride bırakan Ray Sigorta; 2014 yılının ilk üç ayında 94.856.133.- TL prim üretmiştir. Ray Sigorta,31 Mart 2014 tarihi itibari ile, 7 Bölge Müdürlüğü, 1 Bölge

Detaylı

Sigorta sektöründe 56 yılı geride bırakan Ray Sigorta; 2014 yılının ilk dokuz ayında TL prim üretmiştir.

Sigorta sektöründe 56 yılı geride bırakan Ray Sigorta; 2014 yılının ilk dokuz ayında TL prim üretmiştir. KURUMSAL PROFİL Sigorta sektöründe 56 yılı geride bırakan Ray Sigorta; 2014 yılının ilk dokuz ayında 281.020.780.- TL prim üretmiştir. Ray Sigorta,30 Eylül 2014 tarihi itibari ile, 7 Bölge Müdürlüğü, 1

Detaylı

01.01.2014-30.06.2014 DÖNEMİNİ KAPSAYAN FİNANSAL RAPORLAMAYA İLİŞKİN HAZIRLANAN SORUMLULUK BEYANI

01.01.2014-30.06.2014 DÖNEMİNİ KAPSAYAN FİNANSAL RAPORLAMAYA İLİŞKİN HAZIRLANAN SORUMLULUK BEYANI 01.01.2014-30.06.2014 DÖNEMİNİ KAPSAYAN FİNANSAL RAPORLAMAYA İLİŞKİN HAZIRLANAN SORUMLULUK BEYANI FİNANSAL TABLO VE FAALİYET RAPORLARININ KABULÜNE İLİŞKİN YÖNETİM KURULU NUN KARAR TARİHİ : 11 Ağustos 2014

Detaylı

Ana hissedarımız TBIH Financial Services Group N.V.?nin unvan değişikliği. Yapılan Açıklama Düzeltme mi?

Ana hissedarımız TBIH Financial Services Group N.V.?nin unvan değişikliği. Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Gönderim Tarihi:29.12.2016 16:29:31 Bildirim Tipi:ODA Ana hissedarımız TBIH Financial Services Group N.V.?nin unvan değişikliği Şirketler Fonlar Türkç e Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama

Detaylı

RAY SİGORTA A.Ş. / RAYSG [] :06:35 Özel Durum Açıklaması (Genel)

RAY SİGORTA A.Ş. / RAYSG [] :06:35 Özel Durum Açıklaması (Genel) RAY SİGORTA A.Ş. / RAYSG [] 29.12.2015 14:06:35 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Cumhuriyet Mh.Haydar Aliyev Cad.No:28 Sarıyer - İSTANBUL Telefon ve Faks Numarası : Telefon - 0212 363

Detaylı

RAY SİGORTA A.Ş. 31 MART 2015 TARİHLİ 2014 YILINA AİT OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI:

RAY SİGORTA A.Ş. 31 MART 2015 TARİHLİ 2014 YILINA AİT OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI: RAY SİGORTA A.Ş. 31 MART 2015 TARİHLİ 2014 YILINA AİT OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI: Şirketimizin 2014 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, 31 Mart 2015 Salı günü, saat

Detaylı

RAY SİGORTA A.Ş. 31 MART 2014 TARİHLİ 2013 YILINA AİT OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI:

RAY SİGORTA A.Ş. 31 MART 2014 TARİHLİ 2013 YILINA AİT OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI: RAY SİGORTA A.Ş. 31 MART 2014 TARİHLİ 2013 YILINA AİT OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI: Şirketimizin 2013 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, 31 Mart 2014 Pazartesi günü,

Detaylı

RAY SİGORTA A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM RAPORU 2016

RAY SİGORTA A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM RAPORU 2016 RAY SİGORTA A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM RAPORU 2016 SAYFA: 2/17 İÇİNDEKİLER BÖLÜM I 1. Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Beyanı... 3 BÖLÜM II-PAY SAHİPLERİ.... 2.1. Yatırımcı İlişkileri Birimi...

Detaylı

RAY SİGORTA A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM RAPORU 2017

RAY SİGORTA A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM RAPORU 2017 RAY SİGORTA A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM RAPORU 2017 SAYFA: 2/17 İÇİNDEKİLER BÖLÜM I 1. Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Beyanı... 3 BÖLÜM II-PAY SAHİPLERİ.... 2.1. Yatırımcı İlişkileri Birimi...

Detaylı

RAY SİGORTA A.Ş. 31 MART 2016 TARİHLİ 2015 YILINA AİT OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI:

RAY SİGORTA A.Ş. 31 MART 2016 TARİHLİ 2015 YILINA AİT OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI: RAY SİGORTA A.Ş. 31 MART 2016 TARİHLİ 2015 YILINA AİT OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI: Şirketimizin 2015 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, 31 Mart 2016 Perşembe günü, saat

Detaylı

FAALİYET RAPORU 1 OCAK ARALIK 2018 DÖNEMİNİ KAPSAYAN

FAALİYET RAPORU 1 OCAK ARALIK 2018 DÖNEMİNİ KAPSAYAN 2 0 1 8 F A A L İ Y E T R A P O R U 1 OCAK 31 ARALIK DÖNEMİNİ KAPSAYAN FAALİYET RAPORU 20 1 8 Ray Sigorta Faaliyet Raporu İÇİNDEKİLER A. GENEL BİLGİLER 06 Ray Sigorta Kurumsal Profili 09 Manifesto 10

Detaylı

RAY SİGORTA A.Ş. 18 KASIM 2016 TARİHLİ 2016 YILINA AİT OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI:

RAY SİGORTA A.Ş. 18 KASIM 2016 TARİHLİ 2016 YILINA AİT OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI: RAY SİGORTA A.Ş. 18 KASIM 2016 TARİHLİ 2016 YILINA AİT OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI: Şirketimizin 2016 yılı Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, 18 Kasım 2016 Cuma günü,

Detaylı

C. BÖLÜMLERİN YIL BOYUNCA ÇALIŞMALARI

C. BÖLÜMLERİN YIL BOYUNCA ÇALIŞMALARI 2016 FAALİYET RAPORU 2 İÇİNDEKİLER A. GENEL BİLGİLER Ray Sigorta Kurumsal Profili Vizyon, Misyon, Değerlerimiz Geçmişten Günümüze Ray Sigorta Sorumluluk Beyanı Denetim Şirketi Görüşü Yönetim Kurulu Başkanı

Detaylı

FAALİYET 20152015 RAPORU

FAALİYET 20152015 RAPORU 2015 2015 FAALİYET RAPORU RAY SİGORTA A.Ş. 1 OCAK 2015 31 ARALIK 2015 DÖNEMİNİ KAPSAYAN FAALİYET RAPORU 4 2015 FAALİYET RAPORU A. GENEL BİLGİLER Kurumsal Profil Vizyon, Misyon, Değerlerimiz Dünden Bugüne

Detaylı

RAY SİGORTA A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM RAPORU 2015

RAY SİGORTA A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM RAPORU 2015 RAY SİGORTA A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM RAPORU 2015 SAYFA: 2/16 İÇİNDEKİLER BÖLÜM I 1. Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Beyanı... 3 BÖLÜM II-PAY SAHİPLERİ.... 2.1. Yatırımcı İlişkileri Birimi...

Detaylı

Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı

Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı Şirketimizin 2016 yılı faaliyet dönemi Olağan Genel Kurulu, Mahmutbey Mahallesi 2655..Sokak No:3 Bağcılar / İstanbul adresinde 28 Nisan 2017 günü saat 14:00 de aşağıda

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. EURO YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. EURO YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU EURO YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme

Detaylı

SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ EYLUL 2009 İTİBARI İLE YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ EYLUL 2009 İTİBARI İLE YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU UBS MENKUL DEĞERLER A.Ş. SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ EYLUL 2009 İTİBARI İLE YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayın Ortaklarımız, Şirketimizin Eylul 2009 dönemine ilişkin faaliyetleri

Detaylı

ASELSAN ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Denetimden Sorumlu Komite Çalışma Yönergesi 1. AMAÇ

ASELSAN ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Denetimden Sorumlu Komite Çalışma Yönergesi 1. AMAÇ ASELSAN ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Denetimden Sorumlu Komite Çalışma Yönergesi 1. AMAÇ Bu Yönerge nin amacı, Denetimden Sorumlu Komite nin görev, yetki, sorumluluk ve çalışma esaslarının belirlenmesidir.

Detaylı

RAY SİGORTA A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM RAPORU 2014

RAY SİGORTA A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM RAPORU 2014 RAY SİGORTA A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM RAPORU 2014 SAYFA: 2/16 2 - İÇİNDEKİLER BÖLÜM I 1. Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Beyanı... 3 BÖLÜM II-PAY SAHİPLERİ.... 2.1. Yatırımcı İlişkileri Birimi...

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU'NUN (II-14.1) TEBLİĞİ NE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ SÖNMEZ FİLAMENT SENTETİK İPLİK VE ELYAF SANAYİİ A.Ş.

SERMAYE PİYASASI KURULU'NUN (II-14.1) TEBLİĞİ NE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ SÖNMEZ FİLAMENT SENTETİK İPLİK VE ELYAF SANAYİİ A.Ş. SERMAYE PİYASASI KURULU'NUN (II-14.1) TEBLİĞİ NE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ SÖNMEZ FİLAMENT SENTETİK İPLİK VE ELYAF SANAYİİ A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Bu rapor, Sermaye Piyasası Kurulu nun II-14.1

Detaylı

PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimiz 2017 yılına ilişkin Pay Sahipleri Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki

Detaylı

31 MART 2017 TARİHİNDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK RAY SİGORTA A. Ş. NİN 2016 YILINA AİT OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI HAKKINDA BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

31 MART 2017 TARİHİNDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK RAY SİGORTA A. Ş. NİN 2016 YILINA AİT OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI HAKKINDA BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI 31 MART 2017 TARİHİNDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK RAY SİGORTA A. Ş. NİN 2016 YILINA AİT OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI HAKKINDA BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI Şirketimizin 2016 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, 31 Mart

Detaylı

VERUSATURK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 1 OCAK 30 EYLÜL 2013 HESAP DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU

VERUSATURK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 1 OCAK 30 EYLÜL 2013 HESAP DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU VERUSATURK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 1 OCAK 30 EYLÜL 2013 HESAP DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER I. Genel Bilgiler a) Rapor Dönemi b) Şirket Bilgileri c) Şirketin Organizasyon, Sermaye

Detaylı

RAY S GORTA A ARA DÖNEM NE A T FAAL YET RAPORU

RAY S GORTA A ARA DÖNEM NE A T FAAL YET RAPORU RAY S GORTA A.. 31.03.2010 ARA DÖNEM NE A T FAAL YET RAPORU DÖNEM NDE YAPILAN ANA SÖZLE ME DE KL KLER Dönem içinde ana sözle mede herhangi bir de iklik yap lmam r. ORTAKLIK YAPISI Sermayenin %10 ve daha

Detaylı

RAY SİGORTA A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM RAPORU 2013

RAY SİGORTA A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM RAPORU 2013 RAY SİGORTA A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM RAPORU 2013 SAYFA: 2/16 İÇİNDEKİLER 1. Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Beyanı... 3 BÖLÜM I-PAY SAHİPLERİ.... 3 2. Yatırımcı İlişkileri Birimi... 3 3.

Detaylı

GOLDEN MEYVE SUYU VE GIDA SAN. A.Ş 07.05.2012 TARİHLİ 2011 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİ

GOLDEN MEYVE SUYU VE GIDA SAN. A.Ş 07.05.2012 TARİHLİ 2011 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİ GOLDEN MEYVE SUYU VE GIDA SAN. A.Ş 07.05.2012 TARİHLİ 2011 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİ 1- Açılış ve başkanlık divanının seçimi 2- Toplantı tutanağının tanzim ve imzası için başkanlık divanına yetki

Detaylı

2013 FAALİYET RAPORU. Ray Sigorta 55 Yaşında

2013 FAALİYET RAPORU. Ray Sigorta 55 Yaşında 2013 FAALİYET RAPORU Ray Sigorta 55 Yaşında Ray Sigorta A.Ş. 01.01-31.12.2013 Faaliyet Raporu İÇİNDEKİLER 34 10 Dünden Bugüne Ray Sigorta Olağan Genel Kurul Gündemi 30 İç Denetim 18 İnsan Kaynakları Uygulamaları

Detaylı

FFK FON FİNANSAL KİRALAMA A.Ş.

FFK FON FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. FFK FON FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. 01.01.2015 30.06.2015 Dönemi Faaliyet Raporu İÇİNDEKİLER I-ŞİRKET TANITIMI II- ŞİRKET FAALİYETLERİ VE FAALİYETLERE İLİŞKİN DÖNEM İÇİ ÖNEMLİ GELİŞMELER III- ŞİRKET FAALİYETLERİ

Detaylı

Ara Dönem Faaliyet Raporu

Ara Dönem Faaliyet Raporu STANDARD CHARTERED YATIRIM BANKASI TÜRK A.Ş. Ara Dönem Faaliyet Raporu Raporun Ait Olduğu Dönem : 01.01.2016 30.06.2016 Bankanın Ticaret Unvanı Genel Müdürlük Adresi : Standard Chartered Yatırım Bankası

Detaylı

FFK FON FİNANSAL KİRALAMA A.Ş.

FFK FON FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. FFK FON FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. 01.01.2015 31.03.2015 Dönemi Faaliyet Raporu İÇİNDEKİLER I-ŞİRKET TANITIMI II- AR-GE ÇALIŞMALARI III- ŞİRKET FAALİYETLERİ VE FAALİYETLERE İLİŞKİN ÖNEMLİ GELİŞMELER IV-ÖZET

Detaylı

PINAR ENTEGRE ET VE UN SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

PINAR ENTEGRE ET VE UN SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI PINAR ENTEGRE ET VE UN SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimiz 2017 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki gündemdeki

Detaylı

BANKPOZİTİF KREDİ VE KALKINMA BANKASI ANONİM ŞİRKETİ 31 MART 2015 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

BANKPOZİTİF KREDİ VE KALKINMA BANKASI ANONİM ŞİRKETİ 31 MART 2015 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU BANKPOZİTİF KREDİ VE KALKINMA BANKASI ANONİM ŞİRKETİ 31 MART 2015 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU Raporun Ait Olduğu Dönem : 01.01.2015 31.03.2015 Bankanın Ticaret Ünvanı Genel Müdürlük Adresi : Bankpozitif

Detaylı

SERİ:XI NO: 29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

SERİ:XI NO: 29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 ŞİRKETİN ÜNVANI : İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ MERKEZİ : İstanbul KURULUŞ TARİHİ : 16/08/1995 FAALİYETİ : Portföy İşletmeciliği RAPORUN DÖNEMİ : 01/01/2011 31/03/2011 ÇIKARILMIŞ SERMAYESİ

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. / ANHYT :35:25

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. / ANHYT :35:25 ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. / ANHYT 26.12.2016 17:35:25 Bağımsız Denetim Kuruluşunun Belirlenmesi Özet Bilgi Bağımsız Denetim Firmasının Seçilmesi Hakkında İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar [] Bağımsız

Detaylı

İÇSEL BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU

İÇSEL BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU İÇSEL BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU Ortaklığın Ünvanı /Ortakların Adı Adresi : T.GARANTİ BANKASI A.Ş. : Levent Nispetiye Mah. Aytar Cad. No:2 34340 Beşiktaş/İSTANBUL Telefon ve Fax No : (0212)

Detaylı

SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ HAZİRAN 2009 İTİBARI İLE YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ HAZİRAN 2009 İTİBARI İLE YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU UBS MENKUL DEĞERLER A.Ş. SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ HAZİRAN 2009 İTİBARI İLE YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayın Ortaklarımız, Şirketimizin Haziran 2009 dönemine ilişkin faaliyetleri

Detaylı

BANKPOZİTİF KREDİ VE KALKINMA BANKASI ANONİM ŞİRKETİ 31 MART 2015 ARA DÖNEM KONSOLİDE FAALİYET RAPORU

BANKPOZİTİF KREDİ VE KALKINMA BANKASI ANONİM ŞİRKETİ 31 MART 2015 ARA DÖNEM KONSOLİDE FAALİYET RAPORU BANKPOZİTİF KREDİ VE KALKINMA BANKASI ANONİM ŞİRKETİ 31 MART 2015 ARA DÖNEM KONSOLİDE FAALİYET RAPORU Raporun Ait Olduğu Dönem : 01.01.2015 31.03.2015 Bankanın Ticaret Ünvanı : Bankpozitif Kredi ve Kalkınma

Detaylı

ECZACIBAŞI YATIRIM HOLDİNG ORTAKLIĞI A.Ş. / ECZYT [INTEM] :21:44

ECZACIBAŞI YATIRIM HOLDİNG ORTAKLIĞI A.Ş. / ECZYT [INTEM] :21:44 ECZACIBAŞI YATIRIM HOLDİNG ORTAKLIĞI A.Ş. / ECZYT [INTEM] 19.12.2013 09:21:44 Hisse Alım Satım Bildirimi Ortaklığın Adresi : Büyükdere Cad. No:185, Kanyon Ofis 34394 Levent -İstanbul Telefon ve Faks No.

Detaylı

İNTEGRAL MENKUL DEĞERLER ANONİM ŞİRKETİ 01.01.2012 30.09.2012 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU

İNTEGRAL MENKUL DEĞERLER ANONİM ŞİRKETİ 01.01.2012 30.09.2012 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU İNTEGRAL MENKUL DEĞERLER ANONİM ŞİRKETİ 01.01.2012 30.09.2012 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU I GENEL BİLGİLER : Raporun Dönemi Bu rapor 1 Ocak 2012-30 Eylül 2012 çalışma dönemini kapsamaktadır. Şirketin Ticaret

Detaylı

KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KLMSN, 2015 [KLMSN] :42:21

KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KLMSN, 2015 [KLMSN] :42:21 / KLMSN, 2015 [KLMSN] 05.06.2015 18:42:21 Genel Kurul Kararları Tescili (C Grubu) 1 TEVFİK 2 SERKAN 05.06.2015 18:36:13 05.06.2015 18:41:49 Adres Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1

Detaylı

Halkbank 2009 Yılı I. Dönem Konsolide Faaliyet Raporu

Halkbank 2009 Yılı I. Dönem Konsolide Faaliyet Raporu 2009 YILI I. DÖNEM KONSOLİDE FAALİYET RAPORU Sunuş Bankamızın, 31 Mart 2009 dönemine ait solo finansal veriler üzerinden hazırlanan Ara Dönem Faaliyet Raporu, 14 Mayıs 2009 tarihinde web sitesinde yayımlanmıştır.

Detaylı

BOSCH FREN SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Sayfa No: 1 01.01.2015 31.03.2015 ARA HESAP DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

BOSCH FREN SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Sayfa No: 1 01.01.2015 31.03.2015 ARA HESAP DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 Sayın ortaklarımız, Sermaye Piyasası Kurulu nun ( SPK ) 13 Haziran 2013 tarih ve 28676 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan Seri II 14.1 No lu Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin

Detaylı

DURAN DOĞAN BASIM VE AMB. SAN. A.Ş.

DURAN DOĞAN BASIM VE AMB. SAN. A.Ş. TARİH:22/01/2014 Konu: ŞGBF-Ortaklık Yapısı Son Durum İtibariyle Sermayenin % 5 ve Fazlasına Sahip Ortaklar İle Tüzel Kişi ve Yabancı Ortaklar Arasında Dağılımı Ortağın Ticaret Unvanı/Adı Soyadı Sermayedeki

Detaylı

: AHLATCI YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. : Maslak, Meydan Sokak No:3 Veko Giz Plaza Kat:1 No: Sarıyer/İSTANBUL

: AHLATCI YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. : Maslak, Meydan Sokak No:3 Veko Giz Plaza Kat:1 No: Sarıyer/İSTANBUL Sayfa No: 1 GENEL BİLGİLER Rapor Dönemi : 01.01.2016 31.12.2016 Ortaklığın Ünvanı : AHLATCI YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. Ticaret Sicil Numarası : 38058-5 Merkez Adresi : Maslak, Meydan Sokak No:3 Veko

Detaylı

DEMİSAŞ DÖKÜM EMAYE MAMÜLLERİ SANAYİİ A.Ş. / DMSAS [] 25.12.2014 12:22:34

DEMİSAŞ DÖKÜM EMAYE MAMÜLLERİ SANAYİİ A.Ş. / DMSAS [] 25.12.2014 12:22:34 / DMSAS [] 25.12.2014 122234 1 HAKAN 25.12.2014 122006 25.12.2014 122206 Emek Mah. Aşıroğlu Cad. No147 41700 Darıca Kocaeli Telefon ve Faks Numarası Tel 0 262 677 46 00 Faks 0 262 677 46 99 huseyin.konanc@demisas.com.tr

Detaylı

NİĞBAŞ NİĞDE BETON SANAYİ VE TİCARET A.Ş YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

NİĞBAŞ NİĞDE BETON SANAYİ VE TİCARET A.Ş YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI 2014 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI Şirketimizin 2014 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 9 Nisan 2015 Perşembe günü saat 11:30 da Çubuklu Mahallesi Orhan Veli Kanık

Detaylı

AvivaSA Emeklilik ve Hayat A.Ş. Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu

AvivaSA Emeklilik ve Hayat A.Ş. Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu AvivaSA Emeklilik ve Hayat A.Ş. Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu Bu değerlendirme raporu Piyasası Kurulu nun 22/06/2013 tarihinde Resmi Gazete de yayınlanan Seri: VII 128.1 numaralı Pay Tebliği

Detaylı

FAALİYET RAPORU 01.01.2012-31.03.2012

FAALİYET RAPORU 01.01.2012-31.03.2012 Sayfa No: 1 FAALİYET RAPORU 01.01.2012-31.03.2012 Sayfa No: 2 I. GİRİŞ 1. Raporun Dönemi: 01/01/2012 31/03/2012 2. Ortaklığın Ünvanı: Euro Portföy Yönetimi A.Ş. 3. Euro Portföy ve Tarihsel Gelişimi: Euro

Detaylı

ŞEKER PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

ŞEKER PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ŞEKER PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01.01.2016 31.03.2016 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 02.05.2016 A. GENEL BİLGİLER 1. Raporun İlgili Olduğu Hesap Dönemi 01.01.2016 31.03.2016 dönemine ait faaliyet raporudur.

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. / ANHYT [] 29.12.2014 17:11:49 Özel Durum Açıklaması (Genel)

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. / ANHYT [] 29.12.2014 17:11:49 Özel Durum Açıklaması (Genel) ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. / ANHYT [] 29.12.2014 17:11:49 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : İş Kuleleri Kule 2 K:20 Levent 34330 Beşiktaş/İstanbul Telefon ve Faks Numarası : TEL: 0212

Detaylı

MERRILL LYNCH MENKUL DEĞERLER A.Ş. YÖNETİM KURULU ARALIK 2008 FAALİYET RAPORU I. SUNUŞ

MERRILL LYNCH MENKUL DEĞERLER A.Ş. YÖNETİM KURULU ARALIK 2008 FAALİYET RAPORU I. SUNUŞ MERRILL LYNCH MENKUL DEĞERLER A.Ş. YÖNETİM KURULU ARALIK 2008 FAALİYET RAPORU I. SUNUŞ 1. Tarihsel Gelişim, Ortaklık Yapısı ve Sermaye ve Ortaklık Yapısı Değişimleri Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş.

Detaylı

STRATEJİ PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş.

STRATEJİ PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. STRATEJİ PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. SERMAYE PİYASASI KURULU'NUN "SERMAYE PİYASASINDA FİNANSAL RAPORLAMAYA İLİŞKİN ESASLAR TEBLİĞİ"NİN İKİNCİ BÖLÜMÜNÜN 2. MADDESİ GEREĞİNCE HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU ARA DÖNEM

Detaylı

ŞEKER FİNANSAL KİRALAMA ANONİM ŞİRKETİ

ŞEKER FİNANSAL KİRALAMA ANONİM ŞİRKETİ ŞEKER FİNANSAL KİRALAMA ANONİM ŞİRKETİ 31Aralık 2014 Tarihinde Sona Eren Hesap Dönemine Ait 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu na Göre Yönetim Kurulu Tarafından Hazırlanan Bağlı Şirket Raporu 27 Şubat 2015

Detaylı

BOSCH FREN SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Sayfa No: 1

BOSCH FREN SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Sayfa No: 1 Sayfa No: 1 Sayın ortaklarımız, Sermaye Piyasası Kurulu nun ( SPK ) 13 Haziran 2013 tarih ve 28676 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan Seri II 14.1 No lu Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin

Detaylı

ŞEKER FİNANSAL KİRALAMA ANONİM ŞİRKETİ

ŞEKER FİNANSAL KİRALAMA ANONİM ŞİRKETİ ŞEKER FİNANSAL KİRALAMA ANONİM ŞİRKETİ 31Aralık 2016 Tarihinde Sona Eren Hesap Dönemine Ait 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu na Göre Yönetim Kurulu Tarafından Hazırlanan Bağlı Şirket Raporu 07 Mart 2017

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 GENEL BİLGİLER Raporun Dönemi 01.01.2014 31.03.2014 dönemi faaliyet sonuçlarını içermektedir. Ortaklığın Ünvanı Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş. Ticaret Sicil Numarası 18825/23244 Merkez

Detaylı

FAALİYET RAPORU 01.01.2011-31.03.2011

FAALİYET RAPORU 01.01.2011-31.03.2011 Sayfa No: 1 FAALİYET RAPORU 01.01.2011-31.03.2011 Sayfa No: 2 I. GİRİŞ 1. Raporun Dönemi: 01/01/2011 31/032011 2. Ortaklığın Ünvanı: Euro Portföy Yönetimi A.Ş. 3. Euro Portföy ve Tarihsel Gelişimi: Euro

Detaylı

TUKAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ'NDEN ORTAKLARIN YENİ PAY ALMALARINA İLİŞKİN SİRKÜLER

TUKAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ'NDEN ORTAKLARIN YENİ PAY ALMALARINA İLİŞKİN SİRKÜLER TUKAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ'NDEN ORTAKLARIN YENİ PAY ALMALARINA İLİŞKİN SİRKÜLER ÇIKARILMIŞ SERMAYEMİZ 37.650.000 LİRASI NAKİT KARŞILANMAK SURETİYLE 62.350.000 LİRADAN 100.000.000 LİRAYA

Detaylı

BANKPOZİTİF KREDİ VE KALKINMA BANKASI ANONİM ŞİRKETİ

BANKPOZİTİF KREDİ VE KALKINMA BANKASI ANONİM ŞİRKETİ BANKPOZİTİF KREDİ VE KALKINMA BANKASI ANONİM ŞİRKETİ 31 Mart 2009 ARA DÖNEM KONSOLİDE FAALİYET RAPORU Raporun Ait Olduğu Dönem : 01.01.2009 31.03.2009 Bankanın Ticaret Ünvanı : Bankpozitif Kredi ve Kalkınma

Detaylı

BOSCH FREN SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Sayfa No: 1

BOSCH FREN SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Sayfa No: 1 Sayfa No: 1 Sayın ortaklarımız, Sermaye Piyasası Kurulu nun ( SPK ) 13 Haziran 2013 tarih ve 28676 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan Seri II 14.1 No lu Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin

Detaylı

ÇEMAŞ DÖKÜM SANAYİ A.Ş YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

ÇEMAŞ DÖKÜM SANAYİ A.Ş YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI 2014 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin 2014 yılı Olağan Genel Kurul toplantısı aşağıdaki gündemi görüşüp karara bağlamak üzere 21 Mayıs 2015 Perşembe günü

Detaylı

ATA YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

ATA YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 1. Raporun dönemi : 01/01/2012-30/09/2012 2. Ortaklığın Ünvanı : ATA YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 3. Dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında görev alan Başkan ve üyelerin, murahhas üyelerin

Detaylı

PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimiz 2016 yılına ilişkin Pay Sahipleri Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki

Detaylı

: Bu rapor 01 Ocak Aralık 2012 çalışma dönemini kapsamaktadır.

: Bu rapor 01 Ocak Aralık 2012 çalışma dönemini kapsamaktadır. Sayfa No: 1 Raporun Dönemi Ticaret Ünvanı : Bu rapor 01 Ocak 2012 31 Aralık 2012 çalışma dönemini kapsamaktadır. : Prim Menkul Değerler A.Ş. Ticaret Sicil No : 247130 Merkez Adresi : Levent Caddesi No.3

Detaylı

PINAR ENTEGRE ET VE UN SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

PINAR ENTEGRE ET VE UN SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI PINAR ENTEGRE ET VE UN SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimiz 2016 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki gündemdeki

Detaylı

ARACI KURUMUN UNVANI Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

ARACI KURUMUN UNVANI Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 MERRILL LYNCH MENKUL DEĞERLER A.Ş. YÖNETİM KURULU HAZİRAN 2009 FAALİYET RAPORU I. SUNUŞ 1. Tarihsel Gelişim, Ortaklık Yapısı ve Sermaye ve Ortaklık Yapısı Değişimleri Merrill Lynch Menkul Değerler

Detaylı

BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş. 18 NİSAN 2013 TARİHLİ 2012 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş. 18 NİSAN 2013 TARİHLİ 2012 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş. 18 NİSAN 2013 TARİHLİ 2012 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin 2012 yılına ilişkin Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı

Detaylı

Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1 Yunusemre/MANİSA Telefon ve Faks Numarası : TEL: FAX:

Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1 Yunusemre/MANİSA Telefon ve Faks Numarası : TEL: FAX: 21300 - Esas Sözleşme Tadili / KLMSN [] 20.04.2015 18:23:58 Esas Sözleşme Tadili 1 TEVFİK GÜNHAN GENEL MÜDÜR 20.04.2015 18:21:05 2 SERKAN UYANIK MALİ İŞLER DİREKTÖRÜ 20.04.2015 18:23:35 Ortaklığın Adresi

Detaylı

VERUSATURK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 1 OCAK 31 ARALIK 2013 HESAP DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU

VERUSATURK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 1 OCAK 31 ARALIK 2013 HESAP DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU VERUSATURK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 1 OCAK 31 ARALIK 2013 HESAP DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER I. Genel Bilgiler a) Rapor Dönemi b) Şirket Bilgileri c) Şirketin Sermaye ve Ortaklık

Detaylı

A ,65 Aydıner İnşaat A.Ş 28,

A ,65 Aydıner İnşaat A.Ş 28, SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ Sermaye Piyasası Kurulu nun ve Seri:II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim İlkeleri nin Belirlenmesine ve Uygulanmasına İlişkin Tebliğ i hükümleri gereği yapılması

Detaylı

ŞEKER FİNANSAL KİRALAMA ANONİM ŞİRKETİ

ŞEKER FİNANSAL KİRALAMA ANONİM ŞİRKETİ ŞEKER FİNANSAL KİRALAMA ANONİM ŞİRKETİ 31Aralık 2013 Tarihinde Sona Eren Hesap Dönemine Ait 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu na Göre Yönetim Kurulu Tarafından Hazırlanan Bağlı Şirket Raporu 26 Şubat 2014

Detaylı

VERUSATURK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 1 OCAK 31 MART 2014 HESAP DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU

VERUSATURK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 1 OCAK 31 MART 2014 HESAP DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU VERUSATURK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 1 OCAK 31 MART 2014 HESAP DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER I. Genel Bilgiler a) Rapor Dönemi b) Şirket Bilgileri c) Şirketin Sermaye ve Ortaklık

Detaylı

01.01-31.12.2012 FAALİYET RAPORU

01.01-31.12.2012 FAALİYET RAPORU 01.01-31.12.2012 FAALİYET RAPORU GENEL BİLGİLER İÇİNDEKİLER A. GENEL BİLGİLER Ray Sigorta Kurumsal Profili Vizyon, Misyon, Değerlerimiz Dünden Bugüne Ray Sigorta Başlıca Göstergeler Yönetim Kurulu Başkanı

Detaylı

FON SINAİ YATIRIMLAR A.Ş.

FON SINAİ YATIRIMLAR A.Ş. FON SINAİ YATIRIMLAR A.Ş. 01.01.2015 30.09.2015 Dönemi Faaliyet Raporu İÇİNDEKİLER I-ŞİRKET TANITIMI II- ŞİRKET FAALİYETLERİ VE FAALİYETLERE İLİŞKİN DÖNEM İÇİ ÖNEMLİ GELİŞMELER III- ŞİRKET FAALİYETLERİ

Detaylı

AYEN ENERJİ ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA ÇAĞRI

AYEN ENERJİ ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA ÇAĞRI Sicil no :79297 Mersis : 0-1190-0459-3000013 Ticaret Ünvanı AYEN ENERJİ ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA ÇAĞRI Yönetim Kurulumuzun 04 Nisan 2017 tarih 2017/350

Detaylı

PINAR SU SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 30 MART 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

PINAR SU SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 30 MART 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI PINAR SU SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 30 MART 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimiz 2016 yılına ilişkin Pay Sahipleri Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki

Detaylı

GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/ /03/2018 ARA DÖNEMİ FAALİYET RAPORUDUR.

GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/ /03/2018 ARA DÖNEMİ FAALİYET RAPORUDUR. GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/2018 31/03/2018 ARA DÖNEMİ FAALİYET RAPORUDUR. Dönem İçinde Yönetim Kurullarında Görev Alan Üyeler : Yönetim Kurulu : Ahmet KAHRAMAN Sn. Ahmet KAHRAMAN,

Detaylı

1. Tarihsel Gelişim, Ortaklık Yapısı ve Sermaye ve Ortaklık Yapısı Değişimleri

1. Tarihsel Gelişim, Ortaklık Yapısı ve Sermaye ve Ortaklık Yapısı Değişimleri Sayfa No: 1 I. SUNUŞ 1. Tarihsel Gelişim, Ortaklık Yapısı ve Sermaye ve Ortaklık Yapısı Değişimleri Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş. ( Şirket ), Sermaye Piyasası Kanunu ve ilgili mevzuat hükümlerine

Detaylı

EGE PROFİL TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ NİN TARİHLİ

EGE PROFİL TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ NİN TARİHLİ EGE PROFİL TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ NİN 24.04.2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURULU NUN TOPLANTI TUTANAĞI Ege Profil Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi nin 2017 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı

Detaylı

BOSCH FREN SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Sayfa No: 1

BOSCH FREN SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Sayfa No: 1 Sayfa No: 1 Sayın ortaklarımız, Sermaye Piyasası Kurulu nun ( SPK ) 13 Haziran 2013 tarih ve 28676 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan Seri II 14.1 No lu Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin

Detaylı

Ray Sigorta Anonim Şirketi. 31 Mart 2016 Tarihinde Sona Eren Ara Hesap Dönemine Ait Finansal Tablolar ve Dipnotlar

Ray Sigorta Anonim Şirketi. 31 Mart 2016 Tarihinde Sona Eren Ara Hesap Dönemine Ait Finansal Tablolar ve Dipnotlar 31 Mart 2016 Tarihinde Sona Eren Ara Hesap Dönemine Ait Finansal Tablolar ve Dipnotlar İÇİNDEKİLER SAYFA BİLANÇO... 1-5 GELİR TABLOSU... 6-7-8 NAKİT AKIM TABLOSU... 9 ÖZSERMAYE DEĞİŞİM TABLOSU... 10 FİNANSAL

Detaylı

TEB FİNANSMAN A.Ş. Genel Kurul Bildirimi

TEB FİNANSMAN A.Ş. Genel Kurul Bildirimi KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU TEB FİNANSMAN A.Ş. Genel Kurul Bildirimi Özet Bilgi Şirketimizin 2017 yılı Olağan Genel Kurulu 28/03/2018 tarihinde yapılmıştır. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim İlgili

Detaylı

İÇSEL BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU

İÇSEL BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU İÇSEL BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU Ortaklığın Ünvanı /Ortakların Adı Adresi : T.GARANTİ BANKASI A.Ş. : Levent Nispetiye Mah. Aytar Cad. No:2 34340 Beşiktaş/İSTANBUL Telefon ve Fax No : (0212)

Detaylı

IŞIKLAR ENERJİ VE YAPI HOLDİNG A.Ş YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

IŞIKLAR ENERJİ VE YAPI HOLDİNG A.Ş YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin 2016 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 21 Nisan 2017 Cuma günü saat 14:00 de Beybi Giz Plaza. Dereboyu Cad. Meydan

Detaylı

ENKA İNŞAAT VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ'NİN TARİHİNDE YAPILAN 2014 YILI OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAGI

ENKA İNŞAAT VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ'NİN TARİHİNDE YAPILAN 2014 YILI OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAGI ENKA İNŞAAT VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ'NİN 27.03.2015 TARİHİNDE YAPILAN 2014 YILI OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAGI ENKA İNŞAAT VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ'nin 2014 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 27.03.2015

Detaylı

SENKRON GÜVENLİK VE İLETİŞİM SİSTEMLERİ A.Ş TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

SENKRON GÜVENLİK VE İLETİŞİM SİSTEMLERİ A.Ş TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI SENKRON GÜVENLİK VE İLETİŞİM SİSTEMLERİ A.Ş. 04.06.2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin 2014 yılına ilişkin pay sahipleri olağan genel kurul toplantısı,

Detaylı

ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 3 AYLIK ÇEMAŞ ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 01.01.2015-31.03.2015 Dönemi I. Kurumsal Bilgiler Yönetim Kurulumuz Çemaş Döküm San. A.Ş. nin 11.04.2014 tarihinde yapılan 2013 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı

Detaylı

UFUK YATIRIM YÖNETİM VE GAYRİMENKUL A.Ş.

UFUK YATIRIM YÖNETİM VE GAYRİMENKUL A.Ş. UFUK YATIRIM YÖNETİM VE GAYRİMENKUL A.Ş. 01.01.2016 30.06.2016 Dönemi Faaliyet Raporu İÇİNDEKİLER I-ŞİRKET TANITIMI II- ŞİRKET FAALİYETLERİ VE FAALİYETLERE İLİŞKİN DÖNEM İÇİ ÖNEMLİ GELİŞMELER III- ŞİRKET

Detaylı