Temsilcileri, Sayın denetçilerimiz ve siz saygı değer Üyelerimiz! Hepinize, şahsım ve Ynt.Krl.Adına,en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Temsilcileri, Sayın denetçilerimiz ve siz saygı değer Üyelerimiz! Hepinize, şahsım ve Ynt.Krl.Adına,en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Transkript

1 . Sayın Üyelerimiz Sayın Divan Başkanlığı, sayın Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Temsilcileri, Sayın denetçilerimiz ve siz saygı değer Üyelerimiz! Hepinize, şahsım ve Ynt.Krl.Adına,en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Kooperatifimizin yıllık olağan genel kurul toplantısına hoş geldiniz. Genel kurulumuzun hepimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Yönetim kurulumuz olarak bizlere inanan veya inanmayan oy veren vermeyen bütün üyelerimizin kararına saygı duyuyor ve kendilerine teşekkür ediyoruz. Göreve başladığımız ve tarihleri arası 1 yıllık zaman içerisindeki çalışmalarımız ile tarihi itibariyle gerçekleşen Yönetim kurulu yıllık çalışma raporunun rakamsal değerlerini sunmak istiyoruz.

2 TARİHLERİ ARASI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORUDUR. BİRİNCİ GURUP Kasa,muhasebe,icra dosyaları,bankalar,aidatlar,resmi kurumlar,mahkemeler,lojmanlar,sosyal tesisler. İKİNCİ GURUP Altyapı,arıtma,su,elektrik,gayrimenkül bakım onarım,taş duvarlar,araç gereçler,havuz,ortak alanlar,sahil ve vakıf arazisi, olarak analiz yaparsak, BİRİNCİ GURUP ANALİZİ. KASA Tarihi itibariyle yapılan devir teslim ile kasadan tl nakit mevcuyt teslim alındı.ancak tl ödenmemiş elektrik faturası tl genel kurul ikram giderleri tl ödenecek işçi maaşları,sigorta primleri, stopaj vergisi ile kullanamadığımız tata aracı,lastik ihtiyacı olan bakımı yapılmamış çek çek, yine Lastik alınması gereken diğer traktörü devralarak işe başladı MUHASEBE:Çoğunluğu icralık üyelerimiz olmak üzere tl lık üye aidatı alacakları teslim aldık.18 adet icra dosyalarımızdan9 adedinin borçlarını tahsil ederek sorunlarını çö.borçla başladığımız bir sezonda para sorununu aşmak için kendi kredi kartlarımızı kullanarak site giderlerine kaynak oluşturduk.sizlere gönderdiğimiz 2012 yaz sezonu temmuz,ağustos,eylül,ve ekim aylarına ait gider tablosunu incelerseniz aylık tahsik edilen üye aidat toplamı göz önüne aldığınızda neleri başardığımız daha iyi anlaşılacaktır.. İCRA DOSYALARI:Kooperatif aidat alacaklarımızın tahsil edilebilmesi sebebiyle alacağın tahsili davaları açılmış ancak bu davaların yetkisiz mahkemelerde açılmış olması, bir kısmının da yönetimler arasındaki devir teslim esnasında yeterli bilgilendirilmeme takip edilmeme sebebiyle dosyalar hakkında takipsizlik kararı verilmiş ve bu alacak davalarımız düşmüştür. Bunlar için mahkeme masrafları sitemizden ödenmiş hatta iş bankası çandarlı şubesindeki hesabımıza Avukatlık ve dava giderleri nedeniyle haciz konulmuştur. Bu dosyalar için yeniden davalar açtık.güncelledik yasal süreç

3 devam etmektedir.yurt içi gayrimenkülleride dahil gerekli hacizleri koyduk.bu dosyalarla ilgili olarak detaylı bilgiyi avukatımız Bilge MERİÇ verecektir BANKALAR: Bankalardaki sorunların tamamını çözdükk.hesaplarımız üzerine konulan 4 adet haciz kaldırılarak kullanıma açtık.tata aracımız üzerindeki rehin kaldırıldı.2.icra dairesine verilen teminat mektubu geri alınarak bitmiş bir dava için 1,5 yıldır Dikili İş Bankasına ödenmekte olan teminat mektup komisyonuna son verildi.bankalar ile yönetim arasına hesaplarımızı anında görebileceğimiz bilgisayar ağı kuruldu. Ekstre talep etme sorunu çözüldü.yol parası adı altında toplanan paramızı kullanmadık koruduk hatta üzerine tl ilave yaptık.yeni seçilecek yönetime tl olarak teslim ediyoruz. AİDATLAR:Kooperatifimizin en önemli gelir kaynağı idatlardır.aidat ların düzenli ödenmemesi dolayısiyle yönetimlerin bilhassa kışın çok zor durumda kaldıkları unutulmamalıdır.eğer bundan böylede aidatların ödenmesi konusunda radikal bir çözüm bulunmazsa sitemizi yönetecek yönetici arkadaşlarımız yasal ödemeleri zamanında yapamazlar. Elektriklerimiz kesilebilir.yasal ödemelerimizi yapacağımız her ay bankaya gittiğimizde veya internet yolu ile hesabımıza baktığımızda ayın 20 si gelmiş olmasına rağmen aidatını yatıran kişi sayısı 50 kişiyi bulmamaktadır. Aidatları biriktirerek siteye gelindiğinde toplu ödemek çözüm değildir. Her üye her ay ödemelidir.genel Kurul Kararı alarak ödemeyenlerin, elektriği suyu kesilsin dediniz, yönetim olarak kestik o üyelerde selamı sabahı kesip kulis yapmaya başladılar.ödemeyenlere gecikme Faizi uygulayın dediniz yıllardır uygulanıyor hakarete varan mektuplar alıyoruz.çok açık ve net söylüyoruz ki aidatlarda 10 tl si kıdem tazminat payı da olmak üzere gerekli artırıma gitmez isek gelecek genel kurulda bedelini hep beraber öderiz. Yöneticiler,sizlere dökümü gönderilen yasal giderleri dahi karşılayamazlar kar edeyim derken altından kalkamayacağımız borca sürükleniriz ki sitede yönetime hiçbir iş yapabilme olasılığı da bırakılmamış olunur. Bu konuda takdir sizlerindir.

4 RESMİ KURUMLAR: Tedaş ve Çevre il müdürlüğünde ki tüm problemler kooperatifimiz lehine çözüldü. Çevre il müdürlüğünden 5 yıllık kapsam dışı raporu alındı, Tedaş İzmir il müdürlüğünden trafomuzun elektriğinin kapatılması önlenerek tekrar mesken tarifesi üzerinden elektrik alınması sağlandı.yatırılan enerji farkı geri alındı. MAHKEMELER: İcra takibinde ki üyelerimiz ve devam eden davalarımızla ilgili olarak avukatımız Bilge MERİÇ sizlere gereken açıklamaları sunacaktır. LOJMANLARIMIZ: 9 Adet lojmanımız mevcuttur.4 tanesinde personellerimiz ücret karşılığı oturmaktadır.1 adet lojmanımız 1 yıllığına 200 TL aylık karşılığı kiraya verilmiştir.1 adet lojmanımız 1 hazirandan geçerli olmak üzere 6 aylık bila ücretle vakıf sahibine kiralanmıştır.içinin mobilya mefruşatı kiracı tarafından döşenmiştir.sitemiz ödemesi gereken tl lik vakıf kirasını ödememe konusunda anlaşmıştır..6 ay sonrada lojman kullanılacak olunursa aylık 250 TL kira ödenecektir..bir adet lojmanımız üyelerimizden İsmail ERGÜN e yıllık tl olmak üzere kiralanmıştır 2 adet lojmanımız ise boş bulunmaktadır. SOSYAL TESİSLERİMİZ..Sosyal Tesislerimiz; gün batımı gazino, lokanta disko, havuzlu lokalimiz ve otel odalarımız dır.havuzlu sosyal tesisimiz ve gün batımı gazinomuz lokantamız diskomuz ve 2 adet otel odası olmak üzere tarihli sözleşme ile tl yıllık ücret karşılığı bir önceki yönetim tarafından 3 yıllık olarak kiraya verilmiştir.sadece 1ooo tl alınmış İlk yıl kirasına karşılık gün batımı gazinoya tl karşılığı aşağı gazinomuzda bir adet fırınımız mevcutken bir adet daha pide fırını yaptırılmış masrafı sitemiz tarafından karşılanmıştır yaz sezonu Gün batımı gazino kullanılamadı. Hem gelir getirsin diye kiraya verip, hem de çay, kahve ve her türlü hizmet ucuz olsun, dışarıdan her türlü insan gelmesin, devamlı müzik olmasın şeklinde katı kurallar koyarsak bu tesisleri işletecek işletmeci bulamayız. Haklı olarak burayı kiralayan kişide para kazanmak isteyecektir. Bu güne kadarki şekliyle işletilecekti ise Bu tesisler için milyalarca yatırım yapmanın ne anlamı vardı diye düşünüyoruz. ( Kargas halinden sonraki harcama yaklaşık 600 milyar liradır.)buraların bakım ve onarımlarının yapılması, mobilya mefruşatının döşenmesi bugünkü aidatlarla mümkün değildir.

5 2.GURUP ANALİZİ ALT YAPIMIZ: Üyelerimiz yıllarında taşınmaya başlamış olsa da alt yapımız 15 yıla yakın bir geçmişe sahiptir. Bu gün artık yer yer arızalar tıkanmalar ve patlamalar olmaktadır. Yönetimler bu bütçelerle bu yaraları pansuman bile edemezler Mutlaka kalıcı tedbirler alınarak ada ada çaresine bakılmalıdır.aksi takdirde fazla değil birkaç yıl içerisinde sorunu çözmekte çaresizde kalınabilir. SU ; Suyumuz içme suyu değil kullanma suyudur.sitemizin saniyede 5-6 litre suya ihtiyacı vardır.acil 1 kuyu açılması gerekmektedir suların az akma sebebi budur.bozuk olan ve okunmayan 50 adet su saati değiştirilmiştir.değiştirilmesi gereken saatlerde mevcuttur,gerekli uyarılar yapılmıştır.üyelerimiz Siteden dönerken su vanalarını kapatmamakta dırlar.su vanaları eski ve bozuk olanlar değiştirmelidir.bu nedenle Bina içerisinde su kaçakları oluşmamaktadır.bu sebeple meydana gelen su sarfiyatına itiraz edilmektedir.bu zor coğrafyada su sarfiyatına gereken özen gösterilmelidir.mayıs sonu itibariyle 4 üyenin evinden boşa akan suyumuz 800 tondur bu 266 tanker demektir.çok vahim bir durumdur üyelerimiz gerekli önlemi almalıdırlar. ARITMA: Sitemize ait arıtmamız İzmir il çevre müdürlüğünün kontrolü altındadır. Her ay atık su analizleri yapılmaktadır.5 yıllık uygunluk raporu için hazırlanmakta olan proje tanıtım dosyası yönetimimiz tarafından iptal ettirilmiş genel müdürlük bazında görüşülerek hiçbir ücret ödenmeden kapsam dışı ve 5 yıllık uygunluk raporu alınmıştır.dolayısıyle sitemize 9 bin tele kazandırılmış bu para duvarımızın yapımında kullanılmıştır.

6 ELEKTRİK: ;Sitemiz trafodan süzme saatlerle mesken tarifesinden elektrik almaktadır.kesin,çözüm bekleyen konularımızdan bir tanesidir. TEDAŞ a devri konusunda ki sorunlarımız gündem maddesinde açıklanacaktır. GAYRİMENKÜLLERİMİZ: Sosyal tesisler,havuz, yönetim binaları ve lojmanlar ile oteller bizim ortak gayrimenkül lerimizdir..evlerimize her yıl bakım yapıyor ve gerektiği kadar harcıyoruz. Ama 6 yıldır havuza, lojmanlara, yönetim altı otel odalarına yeterli bakımlar yapılamamıştır. Çünkü 6 yıldır aidatlar aynı kalmış yönetimler çaresiz bırakılmışlardır. Gerekli önlemler alınmazsa sorunlar daha da büyüyecek ve masrafları gittikçe ağırlaşacaktır. TAŞ DUVARLAR :Yollar, altyapı, temiz su, kanalizasyon ve her yıl yıkılan duvarlar. Duvarlarımız şu bir gerçek ki her yıl yıkılacak,ve yıkılmaya devam edecektir. Bu kış yağacak yağmurlarla 939,943 ve 952 adalarda 3 adet duvarın yıkılabileceği endişesindeyiz.yapım hatası, temellerinin yeterli genişlikte yapılmamış oluşu,malzeme eksikliği,eğimlerinin yükseklikle orantısız oluşu, ve bahçe yapmak için duvar arkalarının aşırı toprakla dolması su giderlerinin bulunmayışı yıkılma nedenlerindendir. Metrajları ve hak edişleri aslanlar gibi ama duvarlarımız karton kutu gibi birer birer devriliyorlar.bu konuda asıl açıklama yapacak olanlar bu duvarları yapanlar yaptıranlardır.şu da bir gerçek ki bizler burada olduğumuz müddetçe duvar tamiratları işi için daha çok paralar ödemek zorunda kalacağız.üyelerimizin 939 adadaki yıkılan duvarı görmelerini isteriz.ozaman bazı şeyler daha iyi anlaşılacaktır. ARAÇ GEREÇLER:Gündem maddesinde gereken bilgilendirme yapılacaktır. HAVUZ:Havuzumuzda gerekli onarımları yaptık.sosyal tesisimizde çöken betonları yeniden dökerek seramik kaplamalarını yaptık.havuz içi seramik onarımlarını tamamladık.yönetimlerce her yıl yapılacak bu onarımlar yeterli değildir.bu sosyal tesisimizin ayakta kalabilmesi için iyi bir tadilata ihtiyacı vardır.kargastan sonraki işlere harcanan paraya baktığımızda Ödenecek aidatlarla bu tadilatları yapabilmek sadece hayalcilik olur. ORTAK ALANLARIMIZ: Ortak alanlarımızda gerekli dikimler önceki yönetimlerce de yapılmış olup yönetimimiz tarafından da 100 adet meyve ağacı dikilmiştir.birkaç yerde aşı yapıp kaliteli zeytin yetiştirmeyi düşündük ama aşıları tutturamadık seneye yeniden denenebilir.ortak alanlardaki zeytinlerden sitemiz insanının faydalanması taraftarı olduk ama bu sene istenilen seviyede

7 zeytin meyvesi oluşmadı.olanlarda toplama emeğini karşılayacak nitelikte değildi.2 defa otları biçilerek ilaçlamaları yapıldı. SAHİL VE VAKIF ARAZİSİ: Bu konuda başkanımız gerekli açıklamalarda bulunacaktır.

8 NELERİ YAPAMADIK adada 19 dan 36 ya kadar ki dairelerin bahçelerinin kazılarak 350 metre kanal açılıp pis su borusu döşenmesi işinin yapılabilmesi için üyelerin oluru gerekmektedir. Aksi takdirde konut dokunulmazlığı ihlali ve mala zarar verme nedeniyle yönetim suç işlemiş olacaktır. Yıkılan yerlerin yapımı yüksek maliyet gerekmektedir. Bu nedenle bu adadaki pis su kanalizasyon sorununu kalıcı olarak çözemedik. Ancak tamiratını yapabildik. 2-Yıkılan duvarı öremedik. duvarın çok yüksek oluşu sezon hazırlıklarının başlaması ayrıca taşeron ile fiyatta anlaşmazlık kendi araçlarımızın yetersiz kalması nedeniyle bu işi de gerçekleştiremedik. Diğer kısımlarda yıkılma tehlikesi olabilir endişesiyle taşları temizleyemedik. 3-Israrla istememize rağmen, devamlı kadrolu sigortalı iş, kalacak yer talebi istenmesi ve yıllık 45 milyar gibi yüksek maliyetleri nedeniyle kapılarımızda 24 saat güvenliği sağlayacak 3 adet güvenlik personelini oluşturamadık. Kumanda sistemini hayata geçiremedik. 4-Otel odalarımızın mobilya ve mefruşatını düzenleyemedik. 5-Sitemiz için 2 takım olmak üzere kondisyon aletleri almayı düşündük kuramadık. 6-Sitemize yakışır, çocuklarımız için 2 adet oyun parkı düşündük gerçekleştiremedik. Yeni bütçeye konulan ve yüzbin lira civarında bir maliyeti olan bu eksikliklerin kaynak sorunu çözüldüğünde yeni seçilecek yönetim tarafından giderileceğine İnanıyoruz.

9 NELERİ YAPABİLDİK 1-Gecikmiş ticari alacaklarımızın yeniden takiplerini başlattık.üyelerimizin birikmiş alacaklarını tahsil ettik. 2-Alanı Sitemize ait olmak üzere sınırsız sayfalı web sitesi kurduk m 3 duvar ı ördük şelale ile sitemizin görünümüne renk kattık. 3 adet lojman ve otel odasının tadilatlarını tamamladık kiraya verdik 5-Market ve lojmanların sözleşmelerini 1 yıllık olmak üzere kira artışları yapılmak suretiyle yeniledik 6-Alt yapıda 4 yerde onarıma gidilerek arızalı olan kısımları değiştirdik. 7-Havuzda gerekli tamiratları tamamladık çöken kısımlarına betonlar atarak seramik kaplama işlemlerini tamamladık. 8 -Bankalardaki kooperatifimizin taahhütlerine son verdik, 9- İş bankası dikili şubesindeki T.M.K sonlandırdık 10-Ta ta araç üzerindeki rehini kaldırdık. 11-Hesaplarımız üzerindeki 4 adet haczi kaldırarak, kullanıma açtık 12-Sözleşmelerdeki eksiklikleri gidererek yenilerini yaptık. 13-Araçlarımızın yıl içinde bakım ve onarımlarını yaptık. 14-Yeni arşiv düzenledik,tüm evrakların korunmasını sağladık. 15-TEDAŞ ile Toplu Mesken tarifesi üzerinden yeni sözleşme yapıldı. 16-Yeni ihdas edilen defterler dahil açılış kapanış tasdikleri yapıldı. 17-Arıtma ile ilgili 5yıllık ÇET uygunluk raporu aldık adet meyve fidanı dikimi ve bitki örtüsü çalışması yapıldı. 19-Sitemizin girişi yol üzeri ışıklandırıldı. 20-Elektrik devir konusunda gerekli etütler yaptırıldı adet 400 litrelik ilaçlama makinası alındı, 22-Ortak alanlar ile üyelerimizin bahçelerinin ilaçlanması yapıldı. 23-Çek çek ve havuz un biletli olması sağlandı ile 941 arasında 60 metre korkuluk demiri yapıldı. 25-Sitemize Telefon ve internet hattı getirildi. 26-Üyelerimize ait 50 adet su saati 20 adet elektrik saati değiştirildi. 27-Yangın tehlikesine karşı temizlenmeyen bahçelerin otları biçtirildi. 28-Tüm ödemelerimiz zamanında yapıldı gelecek yönetime borç bırakılmadı kasa ve bankalarda TL. nakit paranın TL. si yol parası olarak vadeli hesaptadır.bırakıldı. Sayın üyelerimiz.yeni seçilecek yönetim kurulumuza başarılar diliyor ve hepinize en derin saygılarımızı sunuyoruz. Gürer OKTAY Eyüp İLDEŞ Fevzi DÜLGE Yön.Kur. Başkanı Yön.Kur. 2.Başkanı Yön.Kur. Muh. Üye

10

TC. OYAKKENT 1.ETAP KONUTLARI BAŞAKŞEHİR-İSTANBUL TOPLU YAPI DENETLEME KURULU (TYDK) BŞK

TC. OYAKKENT 1.ETAP KONUTLARI BAŞAKŞEHİR-İSTANBUL TOPLU YAPI DENETLEME KURULU (TYDK) BŞK TC. OYAKKENT 1.ETAP KONUTLARI BAŞAKŞEHİR-İSTANBUL TOPLU YAPI DENETLEME KURULU (TYDK) BŞK.LIĞININ 31 NCİ DÖNEM (01 ARALIK 2014 28 ŞUBAT 2015 ) DENETLEME RAPORU 1 04/03/2015 1. Oyakkent 1.Etap Konutları

Detaylı

MARENEGRO (345, 346, 348, 350 Ve 352 Parseller) SİTESİ 01.04.2010-31.03.2012 DÖNEMİ İŞLETME BÜTÇESİ 24

MARENEGRO (345, 346, 348, 350 Ve 352 Parseller) SİTESİ 01.04.2010-31.03.2012 DÖNEMİ İŞLETME BÜTÇESİ 24 MARENEGRO (345, 346, 348, 350 Ve 352 Parseller) SİTESİ 01.04.2010-31.03.2012 DÖNEMİ İŞLETME BÜTÇESİ 24 NO AÇIKLAMA AYLIK BÜTÇE YILLIK BÜTÇE EŞİT PAYLI GİDERLER 91.625 2.199.000 1 PERSONEL GİDERLERİ 91.625

Detaylı

10/Eylül/ Dönem içinde ;

10/Eylül/ Dönem içinde ; TC. OYAKKENT 1.ETAP KONUTLARI BAŞAKŞEHİR-İSTANBUL TOPLU YAPI DENETLEME KURULU (TYDK) BŞK.LIĞININ 23 NCÜ DÖNEM (01 HAZİRAN 2013 31 AĞUSTOS 2013 ) DENETLEME RAPORU 10/Eylül/2013 1. Oyakkent 1.Etap Konutları

Detaylı

Hesap Hesap Adı Bütce İlaveler Azalmalar Harcama Bütce (Son Hali) Bakiye Toplam Borç Toplam Alacak Bütce (Geçen Yıl) Bütce Son Hali (Geçen Yıl)

Hesap Hesap Adı Bütce İlaveler Azalmalar Harcama Bütce (Son Hali) Bakiye Toplam Borç Toplam Alacak Bütce (Geçen Yıl) Bütce Son Hali (Geçen Yıl) Hesap Hesap Adı Bütce İlaveler Azalmalar Harcama Bütce (Son Hali) Bakiye Toplam Borç Toplam Alacak Bütce (Geçen Yıl) Bütce Son Hali (Geçen Yıl) 1.60.01.01.3.9.00.1.01.1.1.01 Memur Maaşları 1,633,000.00

Detaylı

SULTANLAR KARAT İSTANBUL SİTESİ YÖNETİMİ 23.02.2013 19.01.2014 DÖNEMİNE AİT DENETİM KURULU RAPORU

SULTANLAR KARAT İSTANBUL SİTESİ YÖNETİMİ 23.02.2013 19.01.2014 DÖNEMİNE AİT DENETİM KURULU RAPORU SULTANLAR KARAT İSTANBUL SİTESİ YÖNETİMİ 23.02.2013 DÖNEMİNE AİT DENETİM KURULU RAPORU Sultanlar Karat İstanbul Sitesinin tarihi itibariyle oluşan Bilanço, Gelir Tablosu ve Nakit Akış finansal tabloları,

Detaylı

SULTANLAR KARAT İSTANBUL SİTESİ YÖNETİMİ 01.06.2013 31.08.2013 DÖNEMİNE AİT DENETİM KURULU RAPORU

SULTANLAR KARAT İSTANBUL SİTESİ YÖNETİMİ 01.06.2013 31.08.2013 DÖNEMİNE AİT DENETİM KURULU RAPORU SULTANLAR KARAT İSTANBUL SİTESİ YÖNETİMİ 01.06.2013 DÖNEMİNE AİT DENETİM KURULU RAPORU Sultanlar Karat İstanbul Sitesinin tarihi itibariyle oluşan Bilanço, Gelir Tablosu ve Nakit Akış finansal tabloları,

Detaylı

KAMU KURUM VE KURULUŞLARI DANIŞMA, DENETİM VE YARDIMCI HİZMET BİRİMLERİ TESPİT VE DEĞERLENDİME FORMU

KAMU KURUM VE KURULUŞLARI DANIŞMA, DENETİM VE YARDIMCI HİZMET BİRİMLERİ TESPİT VE DEĞERLENDİME FORMU KAMU KURUM VE KURULUŞLARI DANIŞMA, DENETİM VE YARDIMCI HİZMET BİRİMLERİ TESPİT VE DEĞERLENDİME FORMU Sıra No 1 2 3 4 5 BİRİMİ: İDARÎ VE MALÎ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI Malzemenin Adı ve Konusu Kamu konutlarıyla

Detaylı

BARIŞ TATİL SİTESİ 18. OLAĞAN MALİ GENEL KURULUMUZA HOŞGELDİNİZ YÖNETİM

BARIŞ TATİL SİTESİ 18. OLAĞAN MALİ GENEL KURULUMUZA HOŞGELDİNİZ YÖNETİM BARIŞ TATİL SİTESİ 18. OLAĞAN MALİ GENEL KURULUMUZA HOŞGELDİNİZ YÖNETİM BarisTatil Sitesi Sitemizden anılarımız BarisTatil Sitesi Sitemizden anılarımız BarisTatil Sitesi Sitemizden anılarımız BarisTatil

Detaylı

ANKARA İLİ YENİMAHALLE İLÇESİ UĞUR SİTESİ DENETİM KURULU RAPORU

ANKARA İLİ YENİMAHALLE İLÇESİ UĞUR SİTESİ DENETİM KURULU RAPORU ANKARA İLİ YENİMAHALLE İLÇESİ UĞUR SİTESİ DENETİM KURULU RAPORU Uğur Sitesi Yönetiminin 01.01.2015-30.06.2015 tarihleri arasındaki döneme ait çalışmaları ve faaliyetleri denetlenmiş aşağıdaki hususlar

Detaylı

Ö R N E K T İ R TÜRKİYE DİYANET VAKFINA AİT... İLİ,...İLÇESİ,... CADDESİ...NOLU İŞYERİNİN KİRALAMA İHALE ŞARTNAMESİDİR.

Ö R N E K T İ R TÜRKİYE DİYANET VAKFINA AİT... İLİ,...İLÇESİ,... CADDESİ...NOLU İŞYERİNİN KİRALAMA İHALE ŞARTNAMESİDİR. TÜRKİYE DİYANET VAKFINA AİT... İLİ,...İLÇESİ,... CADDESİ...NOLU İŞYERİNİN KİRALAMA İHALE ŞARTNAMESİDİR. 1- Mülkiyeti Türkiye Diyanet Vakfı'na ait,... İli,... İlçesi,... nolu işyeri (kapalı/açık) teklif

Detaylı

SANDIKLI BELEDİYESİ Mali Hizmetler ve Muhasebe Müdürlüğü 2006 Yılı Faaliyet Raporu

SANDIKLI BELEDİYESİ Mali Hizmetler ve Muhasebe Müdürlüğü 2006 Yılı Faaliyet Raporu SANDIKLI BELEDİYESİ Mali Hizmetler ve Muhasebe Müdürlüğü 2006 Yılı Faaliyet Raporu 1 Mali Hizmetler ve Muhasebe Müdürlüğümüz tarafından 01/01/2006 tarihinde 1 nolu yevmiye kaydı ile 2005 yılından 2006

Detaylı

OYAKKENT 2. ETAP 978 KONUT TOPLU YAPI DENETİM KURULUNUN 01 Mart 2016 31 Mayıs 2016 TARİHLERİ ARASI DENETİM RAPORUDUR

OYAKKENT 2. ETAP 978 KONUT TOPLU YAPI DENETİM KURULUNUN 01 Mart 2016 31 Mayıs 2016 TARİHLERİ ARASI DENETİM RAPORUDUR OYAKKENT 2. ETAP 978 KONUT TOPLU YAPI DENETİM KURULUNUN 01 Mart 2016 31 Mayıs 2016 TARİHLERİ ARASI DENETİM RAPORUDUR 03 HAZİRAN 2016 İKİTELLİ OYAKKENT 2. ETAP 978 KONUT TOPLU YAPI YÖNETİM KURULU'NA BAŞAKŞEHİR

Detaylı

17. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI T.C DEVLET METEOROLOJİ İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MENSUPLARI SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI (METVAK)

17. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI T.C DEVLET METEOROLOJİ İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MENSUPLARI SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI (METVAK) 17. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI T.C DEVLET METEOROLOJİ İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MENSUPLARI SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI (METVAK) Toplantı Tarihi : (1) 29 Haziran 2018 (2) 30 Haziran 2018 Toplantı

Detaylı

BARIŞ TATİL SİTESİ 19. OLAĞAN GENEL KURULUMUZA HOŞGELDİNİZ YÖNETİM

BARIŞ TATİL SİTESİ 19. OLAĞAN GENEL KURULUMUZA HOŞGELDİNİZ YÖNETİM BARIŞ TATİL SİTESİ 19. OLAĞAN GENEL KURULUMUZA HOŞGELDİNİZ YÖNETİM BARIŞ TATİL SİTESİ 18. DÖNEM SİTEMİZ YÖNETİM YAPIMIZ FAALİYET ALANLARIMIZ FAALİYETLERİMİZ Yönetim Kapılar Yollar Aydınlatma Şebekeler

Detaylı

Tolgahan Sitesi Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu

Tolgahan Sitesi Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu Tolgahan Sitesi Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu 03.2016-12.2017 Öncelikle, 06.03.2016 Tarihinde yapılan Olağanüstü Genel Kurul da bize güvenerek göreve getiren Genel Kurul Üyelerine teşekkür ediyoruz. Görev

Detaylı

2018/2.DÖNEM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK SINAVLARI FİNANSAL MUHASEBE

2018/2.DÖNEM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK SINAVLARI FİNANSAL MUHASEBE 2018/2.DÖNEM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK SINAVLARI FİNANSAL MUHASEBE 01.01.2017 tarihinde kurulan ve kuru gıda ticareti ile iştigal eden EGE Gıda Ticaret Kolektif Şirketi muhasebe kayıtlarını 7/A

Detaylı

(2016) raporhazir.com

(2016) raporhazir.com YÖNETİM KURULU YILLIK ÇALIŞMA RAPORU (2016) 1 S.S.ÖZMEN KONUT YAPI KOOPERATİFİ KOOPERATİFİ 2016 YILINA AİT YÖNETİM KURULU YILLIK ÇALIŞMA RAPORU İş bu rapor Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'nın 11/Haziran/2008

Detaylı

Tekirdağ SGK Müdürü KOTAN: Tekirdağ Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünün hedeflediği performansı yakaladı.

Tekirdağ SGK Müdürü KOTAN: Tekirdağ Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünün hedeflediği performansı yakaladı. Tekirdağ SGK Müdürü KOTAN: Tekirdağ Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünün hedeflediği performansı yakaladı. Tekirdağ Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mahmut KOTAN, Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünün hedeflediği performansı

Detaylı

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ 01.01.2018-31.03.2018 TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU Sitemiz Denetim kurulu, 01.01.2018-31.03.2018 tarihleri arasındaki denetim toplantısını 27/04/2018 tarihinde gerçekleştirmiş

Detaylı

KAMUOYUNU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

KAMUOYUNU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 6360 SAYILI KANUN KAPSAMINDA (İl Özel İdarelerinin Tasfiyesi Gereği) ESKİŞEHİR VALİLİĞİ NCE OLUŞTURULAN DEVİR, TASFİYE VE PAYLAŞTIRMA KOMİSYONU KARARLARI HAKKINDA KAMUOYUNU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 12

Detaylı

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ 01.01.2017-30.09.2017 TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU Sitemiz Denetim kurulu, 01.01.2017-30.09.2017 tarihleri arasındaki denetim toplantısını 20/10/2017 tarihinde gerçekleştirmiş

Detaylı

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ 2016 YILI/1.ALTI AYLIK DENETİM KURULU RAPORU

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ 2016 YILI/1.ALTI AYLIK DENETİM KURULU RAPORU ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ 2016 YILI/1.ALTI AYLIK DENETİM KURULU RAPORU Ataman Karina Site Yönetiminin 01.01.2016-30.06.2016 tarihleri arasındaki Altı aylık döneme ait çalışmaları ve faaliyetleri denetlenmiş

Detaylı

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ 01.01.2018-30.06.2018 TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU Sitemiz Denetim kurulu, 01.01.2018-30.06.2018 tarihleri arasındaki denetim toplantısını 11/08/2018 tarihinde gerçekleştirmiş

Detaylı

SAYIN TEMSİLCİLER KURULU ÜYELERİ 2018 YILI BÜTÇE TOPLANTISINA HOŞ GELDİNİZ.

SAYIN TEMSİLCİLER KURULU ÜYELERİ 2018 YILI BÜTÇE TOPLANTISINA HOŞ GELDİNİZ. SAYIN TEMSİLCİLER KURULU ÜYELERİ 2018 YILI BÜTÇE TOPLANTISINA HOŞ GELDİNİZ. GÜNDEM MADDELERİ 1.AÇILIŞ VE SAYGI DURUŞU 2.YÖNETİM KURULU BAŞKANI SAYIN GÜRSEL KUDAT IN AÇILIŞ KONUŞMASI 3.DİVAN BAŞKANI VE

Detaylı

MAYIS 2010 HAZİRAN 2010 ÖDENEN TUTAR

MAYIS 2010 HAZİRAN 2010 ÖDENEN TUTAR EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ a) İlgili ayda (21 yılı Haziran ayında) alınan ve ödenen krediler ile ilgili ay sonu kısa ve uzun vadeli kredi bakiyeleri MAYIS 21 HAZİRAN 21 ÖDENEN TUTAR AY İÇİNDE ALINAN T.İş

Detaylı

NİSAN 2010 MAYIS 2010 ÖDENEN TUTAR

NİSAN 2010 MAYIS 2010 ÖDENEN TUTAR EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ a) İlgili ayda (21 yılı Mayıs ayında) alınan ve ödenen krediler ile ilgili ay sonu kısa ve uzun vadeli kredi bakiyeleri NİSAN 21 MAYIS 21 ÖDENEN TUTAR AY İÇİNDE ALINAN T.İş Bankası

Detaylı

Sirküler No: 076 İstanbul, 12 Eylül 2014

Sirküler No: 076 İstanbul, 12 Eylül 2014 Sirküler No: 076 İstanbul, 12 Eylül 2014 Konu: Kesinleşmiş vergi, vergi cezaları, gecikme zam ve faizleri ile bazı idari para cezalarının yeniden yapılandırılması. Özet: 11 Eylül 2014 tarihli (mükerrer)

Detaylı

ALACAK OCAK 2011 (TL)

ALACAK OCAK 2011 (TL) ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ a) İlgili ayda (211 yılı Şubat ayında) alınan ve ödenen krediler ile ilgili ay sonu kısa ve uzun vadeli kredi bakiyeleri OCAK 211 ŞUBAT 211 ÖDENEN TUTAR AY İÇİNDE ALINAN T.İş Bankası

Detaylı

MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU

MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU 1. TANIMLAR KİRAYA VEREN: Ticaret Unvanı: Mobicar Araç Paylaşım Hizmetleri A.Ş. Adresi: Eski Büyükdere Cad. Ayazağa Yolu

Detaylı

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ 01.01.2017-31.03.2017 TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU Sitemiz Denetim kurulu, 01.01.2017-31.03.2017 tarihleri arasındaki denetim toplantısını 27/04/2017 tarihinde gerçekleştirmiş

Detaylı

ALACAK ARALIK 2010 (TL)

ALACAK ARALIK 2010 (TL) ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ a) İlgili ayda (211 yılı Ocak ayında) alınan ve ödenen krediler ile ilgili ay sonu kısa ve uzun vadeli kredi bakiyeleri ARALIK 21 OCAK 211 ÖDENEN TUTAR AY İÇİNDE ALINAN Tİş Bankası

Detaylı

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI MUHASEBE KESİN HESAP VE RAPORLAMA BİRİMİ İŞ TANIM ÇİZELGESİ

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI MUHASEBE KESİN HESAP VE RAPORLAMA BİRİMİ İŞ TANIM ÇİZELGESİ 911.MKH.BİT/F01 1 / 10 REVİZYON DURUM Revizyon Tarihi Revizyon Açıklama 911.MKH.BİT/F01 2 / 10 Adı sında 1 2 Üniversite bütçesinden yapılacak ödemelerin muhasebeleştirilmesi Bütçe dışı proje ödemelerinin

Detaylı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. a) İlgili ayda (2010 yılı Ekim ayında) alınan ve ödenen krediler ile ilgili ay sonu kısa ve uzun vadeli kredi bakiyeleri

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. a) İlgili ayda (2010 yılı Ekim ayında) alınan ve ödenen krediler ile ilgili ay sonu kısa ve uzun vadeli kredi bakiyeleri EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ a) İlgili ayda (21 yılı Ekim ayında) alınan ve ödenen krediler ile ilgili ay sonu kısa ve uzun vadeli kredi bakiyeleri EYLÜL 21 ÖDENEN TUTAR AY İÇİNDE ALINAN T.İş Bankası Şirket

Detaylı

Sanayi ve Ticaret Bakanlığınca Kooperatifler Ve Üst. Toplantılarına Sunacakları Yönetim Kurulu Yıllık Çalışma

Sanayi ve Ticaret Bakanlığınca Kooperatifler Ve Üst. Toplantılarına Sunacakları Yönetim Kurulu Yıllık Çalışma 12.06.2008/95 KOOPERATĐFLER VE ÜST KURULUŞLARI YÖNETĐM KURULU ÜYELERĐNĐN GENEL KURUL TOPLANTILARINA SUNACAKLARI YÖNETĐM KURULU YILLIK ÇALIŞMA RAPORUNUN USUL VE ESASLARINA ĐLĐŞKĐN TEBLĐĞ YAYIMLANDI ÖZET

Detaylı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. a) İlgili ayda (2010 yılı Mart ayında) alınan ve ödenen krediler ile ilgili ay sonu kısa ve uzun vadeli kredi bakiyeleri

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. a) İlgili ayda (2010 yılı Mart ayında) alınan ve ödenen krediler ile ilgili ay sonu kısa ve uzun vadeli kredi bakiyeleri EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ a) İlgili ayda (21 yılı Mart ayında) alınan ve ödenen krediler ile ilgili ay sonu kısa ve uzun vadeli kredi bakiyeleri ŞUBAT 21 ÖDENEN AY İÇİNDE TUTAR ALINAN T.İş Bankası Şirket

Detaylı

MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2008 YILI FAALİYET RAPORU

MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2008 YILI FAALİYET RAPORU MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2008 YILI FAALİYET RAPORU MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2008 YILI FALİYET RAPORU 2004 Yılında Belediyemiz birimleri günü geçmiş birbirinden bağımsız bilgisayar teknolojisiyle hizmetini

Detaylı

ANKARA YMM ODASI KESİN HESAP RAPORU

ANKARA YMM ODASI KESİN HESAP RAPORU ANKARA YMM ODASI KESİN HESAP RAPORU 1 ANKARA YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 01.01.2015-31.12.2015 HESAP DÖNEMİ KESİN HESAP RAPORU 01.01.2015-31.12.2015 döneminde Bilanço ve Gelir-Gider Tablosu aşağıdaki

Detaylı

TEB 3. BÖLGE İZMİR ECZACI ODASI 16.AĞUSTOS AĞUSTOS.2015 TARİHLERİ ARASI HESAP RAPORU DEĞERLENDİRMESİ GİDERLER

TEB 3. BÖLGE İZMİR ECZACI ODASI 16.AĞUSTOS AĞUSTOS.2015 TARİHLERİ ARASI HESAP RAPORU DEĞERLENDİRMESİ GİDERLER TEB 3. BÖLGE İZMİR ECZACI ODASI 16.AĞUSTOS.2014-31.AĞUSTOS.2015 TARİHLERİ ARASI HESAP RAPORU DEĞERLENDİRMESİ GİDERLER A-) ODA GENEL YÖNETİM GİDERLERİ: 960.904,03.TL Oda genel giderlerini aşağıda dökümü

Detaylı

GELİRİN TÜRÜ N-2 YILI N-1 YILI CARİ YIL (N)

GELİRİN TÜRÜ N-2 YILI N-1 YILI CARİ YIL (N) FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU 01.01.2018-30.06.2018 46.35.13 ÇİĞLİ BELEDİYESİ (TL) 630 01 Personel Giderleri 16.686.599,63 18.091.282,12 11.590.034,41 600 01 Vergi Gelirleri 36.230.963,13 42.369.467,00 40.996.542,94

Detaylı

VAN TİCARET VE SANAYİ ODASI

VAN TİCARET VE SANAYİ ODASI VAN TİCARET VE SANAYİ ODASI MALİ POLİTİKASI İÇİNDEKİLER 1- Amaç 2- Kapsam 3- Yasal ve mali çerçeve 4- Roller ve sorumluluklar 5- Banka ve nakit yönetimi 6- Bütçe 7- Mali yıl ve planlar 8- İhtiyatlar 9-

Detaylı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş.

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ a) İlgili ayda (21 yılı Ağustos ayında) alınan ve ödenen krediler ile ilgili ay sonu kısa ve uzun vadeli kredi bakiyeleri TEMMUZ 21 AĞUSTOS 21 ÖDENEN TUTAR AY İÇİNDE ALINAN T.İş

Detaylı

Takasbank Ücret ve Komisyon Tarifeleri

Takasbank Ücret ve Komisyon Tarifeleri Takasbank Ücret ve Komisyon Tarifeleri Diğer Ücret ve Komisyonlar Hizmet Adı Hizmet Tanımı Ücret Bazı Ücret/Oran Açıklama -Her teminat mektubu için ayrı alınır. Teminat Mektubu Saklama Sermaye blokajları,

Detaylı

TOPLU YAPI DENETİM KURULU KARARI. : 01 Temmuz 30 Eylül 2010 Dönemi Olağan Denetim Raporu

TOPLU YAPI DENETİM KURULU KARARI. : 01 Temmuz 30 Eylül 2010 Dönemi Olağan Denetim Raporu TOPLU YAPI DENETİM KURULU KARARI KARAR TARİHİ : 20.10.2010 KARAR SIRA NO : 10 KARAR KONUSU : 01 Temmuz 30 Eylül 2010 Dönemi Olağan Denetim Raporu İlgi : (a) İzmir İli-Karşıyaka İlçesi İzmir Yamaçevler

Detaylı

Çöpler mutlaka çöp torbası içinde ağızları bağlı ve muhafazalı şekilde en geç saat 21:00 e kadar çöp konteynerlerine konulmalıdır.

Çöpler mutlaka çöp torbası içinde ağızları bağlı ve muhafazalı şekilde en geç saat 21:00 e kadar çöp konteynerlerine konulmalıdır. Doğalkent Sitesi 2 Ağustos 2015 Sayın Malik, 16 Temmuz 2015 tarihli yazımız ile duyurulduğu üzere, 8 Ağustos Cumartesi saat 16:00 da yapılacak olan Olağan Genel Kurula sunulmak üzere hazırlanan, 1 Ağustos

Detaylı

ERZURUM SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TARİFELER VE ABONE HİZMETLERİ YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK TASLAĞI

ERZURUM SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TARİFELER VE ABONE HİZMETLERİ YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK TASLAĞI ERZURUM SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TARİFELER VE ABONE HİZMETLERİ YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK TASLAĞI MADDE 1 12.05.2016 tarih ve 2016/ 3 sayılı Erzurum Su ve Kanalizasyon

Detaylı

GELİRİN TÜRÜ N-2 YILI N-1 YILI CARİ YIL (N)

GELİRİN TÜRÜ N-2 YILI N-1 YILI CARİ YIL (N) FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU 01.01.2017-30.06.2017 46.35.13.00 ÇİĞLİ BELEDİYESİ (TL) Hesap Yardımcı Hesap Hesap Yardımcı Hesap GİDERİN TÜRÜ N-2 YILI N-1 YILI CARİ YIL (N) Kodu I II III IV Kodu I II III IV

Detaylı

OCAK 2010 ŞUBAT 2010

OCAK 2010 ŞUBAT 2010 EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ a) İlgili ayda (21 yılı Şubat ayında) alınan ve ödenen krediler ile ilgili ay sonu kısa ve uzun vadeli kredi bakiyeleri OCAK 21 ÖDENEN AY İÇİNDE TUTAR ALINAN T.İş Bankası Şirket

Detaylı

EV DEĞİŞTİREN MORTGAGE SABİT FAİZLİ KONUT FİNANSMAN KREDİSİ VE TEMİNAT SÖZLEŞMESİ KREDİYE İLİŞKİN BİLGİLER

EV DEĞİŞTİREN MORTGAGE SABİT FAİZLİ KONUT FİNANSMAN KREDİSİ VE TEMİNAT SÖZLEŞMESİ KREDİYE İLİŞKİN BİLGİLER Müşteri No. İşbu Ev Değiştiren Mortgage Krediye şkin Bilgiler sayfası, Ödeme Planı, Ev Değiştiren Mortgage Konut Finansman Kredisi İle İlgili Sözleşme Öncesi Bilgi Formu Kapak Sayfası, Sözleşme Öncesi

Detaylı

SAKARYA SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI MALİ TABLOLAR VE TAHMİNİ BÜTÇE

SAKARYA SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI MALİ TABLOLAR VE TAHMİNİ BÜTÇE SAKARYA SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI MALİ TABLOLAR VE TAHMİNİ BÜTÇE 2014 YILI ODA VE İKTİSADİ İŞLETME BİLANÇOLAR- GELİR TABLOLARI, 2015 YILI TAHMİNİ BÜTÇE VE DİP NOTLAR 31.01.2015 SAKARYA SERBEST

Detaylı

S.S. SEVGİ ÇİÇEKLERİ KONUT YAPI KOOPERATİFİ 2013 YILI YÖNETİM KURULU ÇALIŞMA RAPORU

S.S. SEVGİ ÇİÇEKLERİ KONUT YAPI KOOPERATİFİ 2013 YILI YÖNETİM KURULU ÇALIŞMA RAPORU S.S. SEVGİ ÇİÇEKLERİ KONUT YAPI KOOPERATİFİ 2013 YILI YÖNETİM KURULU ÇALIŞMA RAPORU I. GENEL BİLGİLER a) Kooperatifin adı :S.S. Sevgi Çiçekleri Konut Yapı Kooperatifi b) Kuruluş Tarihi : 06.05.2005 c)

Detaylı

COUNTRY PLUS VİTRİN KAT MALİKLERİ OLAĞAN GENEL KURUL 1. TOPLANTISI DİVAN KURULU TUTANAĞI

COUNTRY PLUS VİTRİN KAT MALİKLERİ OLAĞAN GENEL KURUL 1. TOPLANTISI DİVAN KURULU TUTANAĞI KAT MALİKLERİ OLAĞAN GENEL KURUL 1. TOPLANTISI DİVAN KURULU TUTANAĞI KAT MALİKLERİ KURULUNUN OLAĞAN İLK TOPLANTISI 05.11.2017 TARİHİNDE Saat 12:00 da COUNTRY PLUS VİTRİN Satış Ofisi nde yapılmaya başlanmıştır.

Detaylı

Sayfa-1. b) Aralık 2011 itibarı ile banka bazında kısa ve uzun vadeli krediler,

Sayfa-1. b) Aralık 2011 itibarı ile banka bazında kısa ve uzun vadeli krediler, Sayfa-1 BERDAN TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. NİN AYLIK BİLDİRİMİ DÖNEMİ: ARALIK 2011 1. Şirketimizin banka kredilerine ilişkin bilgiler; Kısa Vadeli Krediler a) alınan ve ödenen krediler, Krediler 30.11.2011

Detaylı

1-Okul yönetimi ile işbirliği yaparak kermes düzenledik, gelir elde ettik. Kermes etkinliğine katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz.

1-Okul yönetimi ile işbirliği yaparak kermes düzenledik, gelir elde ettik. Kermes etkinliğine katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz. YENİBOSNA DOĞU SANAYİ İLKOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ 23/10/2015-04/10/2016 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORUDUR. Sayın Divan Başkanım, Sayın Şube müdürüm, Sayın Genel Kurul üyeleri, hepinizi saygı ile

Detaylı

Sayı:2016/ Konu:10.Olağan Genel Kurul Duyurusu. DEĞERLİ KAT MALİKLERİ

Sayı:2016/ Konu:10.Olağan Genel Kurul Duyurusu. DEĞERLİ KAT MALİKLERİ YENİ ATA BİLGE SİTESİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI Alacaatlı Mahallesi 5072 Cad. Kazan Apt 7D No:59 Çayyolu-Çankaya 06810 Ankara Tel:(312) 217 41 71 Faks : (312) 217 41 72 Sayı:2016/66 21.12.2016 Konu:10.Olağan

Detaylı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş.

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. a) İlgili ayda (29 yılı Kasım ayında) alınan ve ödenen krediler ile ilgili ay sonu kısa ve uzun vadeli kredi bakiyeleri EKİM 29 KASIM 29 ÖDENEN TUTAR AY İÇİNDE ALINAN T.İş Bankası Şirket Kredi Kartı 1.441,78.-TL

Detaylı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. ARALIK 2014 AYLIK BİLDİRİM

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. ARALIK 2014 AYLIK BİLDİRİM AYLIK BİLDİRİM a) İlgili ayda (2014 yılı Aralık ayında) alınan ve ödenen krediler ile ilgili ay sonu kısa ve uzun vadeli kredi bakiyeleri: KASIM 2014 ARALIK 2014 ÖDENEN TUTAR AY İÇİNDE ALINAN Şirket Kredi

Detaylı

S.S MİNİKENT SAHİL ARSA VE KONUT YAPI KOOPERATİFİ DENETİM KURULU 2016 YILI ÇALIŞMA RAPORU. İncelemenin ait olduğu Dönem :

S.S MİNİKENT SAHİL ARSA VE KONUT YAPI KOOPERATİFİ DENETİM KURULU 2016 YILI ÇALIŞMA RAPORU. İncelemenin ait olduğu Dönem : S.S MİNİKENT SAHİL ARSA VE KONUT YAPI KOOPERATİFİ DENETİM KURULU 2016 YILI ÇALIŞMA RAPORU Genel Kurul Toplantı Tarihi : 18 /03/2017 İncelemenin ait olduğu Dönem : 01.01.2016-31.12.2016 Rapor Düzenleme

Detaylı

Türkiye Barolar Birliği Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi 2010

Türkiye Barolar Birliği Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi 2010 Türkiye Barolar Birliği Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi 2010 T.C. Resmi Gazete Yayın Tarihi 24 Aralık 2009 PERŞEMBE Sayı : 27442 GENEL HÜKÜMLER Konu ve kapsam MADDE 1 (1) Bütün hukuki yardımlarda avukat

Detaylı

AKBEL SİTE YÖNETİM HİZMETLERİ TEKLİFİ

AKBEL SİTE YÖNETİM HİZMETLERİ TEKLİFİ AKBEL SİTE YÖNETİM HİZMETLERİ TEKLİFİ Sayın Yetkili, Öncelikle, AKBEL SİTE YÖNETİMİ EMLAK VE ORGANİZASYON HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. olarak, siteniz için bu hizmet teklifini vermekten memnuniyet duymaktayız.

Detaylı

S.S MİNİKENT SAHİL ARSA VE KONUT YAPI KOOPERATİFİ DENETİM KURULU 2017 YILI ÇALIŞMA RAPORU. İncelemenin ait olduğu Dönem :

S.S MİNİKENT SAHİL ARSA VE KONUT YAPI KOOPERATİFİ DENETİM KURULU 2017 YILI ÇALIŞMA RAPORU. İncelemenin ait olduğu Dönem : S.S MİNİKENT SAHİL ARSA VE KONUT YAPI KOOPERATİFİ DENETİM KURULU 2017 YILI ÇALIŞMA RAPORU Genel Kurul Toplantı Tarihi : 10 /03/2018 İncelemenin ait olduğu Dönem : 01.01.2017-31.12.2017 Rapor Düzenleme

Detaylı

Takasbank Ücret ve Komisyon Tarifeleri

Takasbank Ücret ve Komisyon Tarifeleri Diğer Ücret ve Komisyonlar Hizmet Adı Hizmet Tanımı Ücret Bazı Ücret/Oran Teminat Mektubu Saklama Ücreti Sermaye blokajları, Garanti Fonu ve piyasa teminatları nedeniyle aracı kuruluşlar tarafından Bankamıza

Detaylı

VERGİ BORÇLARININ 18 EŞİT TAKSİTTE ÖDENMESİ İMKANI GETİRİLMİŞTİR.

VERGİ BORÇLARININ 18 EŞİT TAKSİTTE ÖDENMESİ İMKANI GETİRİLMİŞTİR. VERGİ BORÇLARININ 18 EŞİT TAKSİTTE ÖDENMESİ İMKANI GETİRİLMİŞTİR. Değerli üyemiz, 05/11/2008 Tüm dünyada ve ülkemizde yaşanmakta olan ekonomik kriz hükümetler başta olmak üzere tüm kurum ve kuruluşları

Detaylı

ARAÇ REHİN SÖZLEŞMESİ NDE GENEL İŞLEM KOŞULLARI KULLANILMASINI KABUL BEYANI

ARAÇ REHİN SÖZLEŞMESİ NDE GENEL İŞLEM KOŞULLARI KULLANILMASINI KABUL BEYANI ARAÇ REHİN SÖZLEŞMESİ NDE GENEL İŞLEM KOŞULLARI KULLANILMASINI KABUL BEYANI MÜŞTERİ/TC Kimlik No: MUHATAP : Vakıf Katılım Bankası A.Ş. Saray Mah. Dr. Adnan Büyükdeniz Cad. No:10 Ümraniye / İstanbul KONU

Detaylı

BELEDİYE ALACAKLARI AÇISINDAN 6552 SAYILI ALACAKLARIN YAPILANDIRILMASI HAKKINDA KANUN 11 Eylül 2014 tarih ve 29116 (Mükerrer) Sayılı Resmi Gazete

BELEDİYE ALACAKLARI AÇISINDAN 6552 SAYILI ALACAKLARIN YAPILANDIRILMASI HAKKINDA KANUN 11 Eylül 2014 tarih ve 29116 (Mükerrer) Sayılı Resmi Gazete BELEDİYE ALACAKLARI AÇISINDAN 6552 SAYILI ALACAKLARIN YAPILANDIRILMASI HAKKINDA KANUN 11 Eylül 2014 tarih ve 29116 (Mükerrer) Sayılı Resmi Gazete Dr. Ahmet OZANSOY BOSTON, 18 Ekim 2014 1 KANUN KAPSAMINDAKİ

Detaylı

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI İŞ TANIM ÇİZELGESİ

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI İŞ TANIM ÇİZELGESİ 911.MKH.BİT/F01 04.12.2015 03.10.2016 1 1 / 16 REVİZYON DURUM Revizyon Tarihi Revizyon Açıklama 03.10.2016 1 1. alanı eklendi. 2. iş tanımına eklendi Sistem Geliştirme Süreç Üniversite personelinin maaş

Detaylı

TABLO 1.2 FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU ,08

TABLO 1.2 FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU ,08 Yılı : 27 GİDERLER HESABI 459.375.5, GELİRLER HESABI 552.844.242,82 PERSONEL GİDERLERİ 297.970.844,39 Teşebbüs ve Mülkiyet Gelirleri 27.592.162,51 MEMURLAR 274.1.877,15 Mal ve Hizmet Satış Gelirleri 21.6.1,

Detaylı

Gelir getiren çalışmalarımız:

Gelir getiren çalışmalarımız: YENİBOSNA DOĞU SANAYİ İLKOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ 05/10/2016-04/10/2017 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORUDUR. Sayın Divan Başkanım, Sayın Şube müdürüm, Sayın Genel Kurul üyeleri, hepinizi saygı ile

Detaylı

TEKNOKOM Araç Kiralama Takip Sistemi SİSTEMİN YAPISI

TEKNOKOM Araç Kiralama Takip Sistemi SİSTEMİN YAPISI TEKNOKOM Araç Kiralama Takip Sistemi SİSTEMİN YAPISI Araç kiralama takip sistemi, aşağıda listelenen modüllerden bir araya gelmek üzere, web tabanlı uygulama olarak programlanmıştır. Web tabanlı uygulamalar,

Detaylı

Toplam (*) Diğer hazır değerler 3 aydan kısa vadeli kredi kartı slip alacaklarını içermektedir.

Toplam (*) Diğer hazır değerler 3 aydan kısa vadeli kredi kartı slip alacaklarını içermektedir. FORMET ÇELİK KAPI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 31.03.2018 TARİHLİ MALİ TABLOLARI DİPNOTLARI 3. Nakit ve Nakit Benzerleri Nakit ve nakit benzerleri aşağıdaki gibidir : Kasa - - Banka mevduatı 3.226.486 1.978.659

Detaylı

Örnek-79. Sayfa No:1 / 6. 2008-2009 - Cari Yıl Yardımcı Hesap Kodu. 2008-2009 - Cari Yıl. Yardımcı Hesap. Hesap Kodu BÜTÇE GELİRİNİN TÜRÜ

Örnek-79. Sayfa No:1 / 6. 2008-2009 - Cari Yıl Yardımcı Hesap Kodu. 2008-2009 - Cari Yıl. Yardımcı Hesap. Hesap Kodu BÜTÇE GELİRİNİN TÜRÜ 830 BÜTÇE HESABI 303,138,520.47 218,365,887.13 177,218,827.30 830 01 PERSONEL 53,132,315.89 60,869,561.14 65,906,398.20 830 01 1 MEMURLAR 7,044,749.59 7,956,369.31 8,601,011.72 830 01 1 1 Temel Maaşlar

Detaylı

Takasbank Ücret ve Komisyon Tarifeleri

Takasbank Ücret ve Komisyon Tarifeleri Diğer Ücret ve Komisyonlar Teminat Mektubu Saklama Ücreti Sermaye blokajları, Garanti Fonu ve piyasa teminatları nedeniyle aracı kuruluşlar tarafından Bankamıza teslim edilen teminat mektuplarından alınan

Detaylı

TABLO 1.2 FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU 600 GELİRLER HESABI ,20

TABLO 1.2 FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU 600 GELİRLER HESABI ,20 Yılı : 26 GİDERLER HESABI 4.551.686, GELİRLER HESABI 510.497.1,28 PERSONEL GİDERLERİ 274.748.5,53 Teşebbüs ve Mülkiyet Gelirleri 21.473.6, MEMURLAR 250.9.677,37 Mal ve Hizmet Satış Gelirleri 18.579.538,81

Detaylı

2010 YILI GENEL KURULU'NA İLİşKİN DENETLEME KURULU RAPORU

2010 YILI GENEL KURULU'NA İLİşKİN DENETLEME KURULU RAPORU Genel Kurul toplantı tarihi İncelemenin ait olduğu dönem Rapor düzenleme tarihi S.S. BAYINDIRKONUT YAPI KOOPERATİFİ 2010 YILI GENEL KURULU'NA İLİşKİN DENETLEME KURULU RAPORU : 22.05.2011 : 2010 : 15.04.2011

Detaylı

Ö z e t B ü l t e n Tarih : Sayı : 2017/29

Ö z e t B ü l t e n Tarih : Sayı : 2017/29 Ö z e t B ü l t e n Tarih : 09.06.2017 Sayı : 2017/29 Değerli Müşterimiz, BAZI ALACAKLARIN YENİDEN YAPILANDIRILMASINA İLİŞKİN DÜZENLEMELER 7020 Sayılı Kanunla; kesinleşmiş olup son vade tarihi 31 Mart

Detaylı

Yeni Kaydedilen Ortağın

Yeni Kaydedilen Ortağın S.S. FEZA KONUT YAPI KOOPERATİFİ 2009 YILI GENEL KURULU NA İLİŞKİN DENETLEME KURULU RAPORU Genel Kurul Toplantı Tarihi :18.04.2010 İncelemenin Ait Olduğu Dönem :01.01.2009 31.12.2009 Rapor Düzenleme Tarihi

Detaylı

1 9 9 Başka Yerde Sınıflandırılmayan Diğer Vergiler 1.000,

1 9 9 Başka Yerde Sınıflandırılmayan Diğer Vergiler 1.000, Gelirin Kodu BÜTÇE GELİR KESİN HESAP CETVELİ 01-01-2010/31-12-2010 TARİHLERİ ARASI Kurumun Adı : 2010 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Bütçe Devreden Yılı Toplam Tahsilattan Gelecek Yıla Tahsil İle Gelir

Detaylı

Tarımsal sulama aboneleri için Ödeme Planı aşağıda gösterilmektedir.

Tarımsal sulama aboneleri için Ödeme Planı aşağıda gösterilmektedir. 6824 SAYILI KANUN'UN 2 MADDESİNE İSTİNADEN, ELEKTRİK DAĞITIM/PERAKENDE SATIŞ ŞİRKETLERİNDEN DEVİR ALINAN ELEKTRİK ALACAKLARININ YENİDEN YAPILANDIRILMASINA İLİŞKİN UYGULAMA USUL VE ESASLARI Amaç Madde 1-6824

Detaylı

- Arıtmaların yeri kamu arazisidir bunda indirim yapamayız dediler.

- Arıtmaların yeri kamu arazisidir bunda indirim yapamayız dediler. ÜYELERİMİZE DURURU Milas Belediye Başkanı Sn. Muhammet TOKAT tan 12 gündür randevu almak için çok uğraştık. Ahmet BENCİK hergün Başkanın sekreterine arıyarak randevu saati almaya çalıştı ve randevu alarak

Detaylı

Kamu Alacaklarının Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun (Diğer Kamu Alacakları)

Kamu Alacaklarının Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun (Diğer Kamu Alacakları) Özet Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun la; - Belediyelere - İl özel idarelerine - Oda ve borsalara - Bazı kamu idarelerine olan çeşitli ın yeniden yapılandırılması imkanı getirilmiştir.

Detaylı

Düzce Memur Sen Evleri. Toplu Yapı Temsilciler Kurulu Toplantısına Hoş geldiniz

Düzce Memur Sen Evleri. Toplu Yapı Temsilciler Kurulu Toplantısına Hoş geldiniz Düzce Memur Sen Evleri Toplu Yapı Temsilciler Kurulu Toplantısına Hoş geldiniz 20 Haziran 2009 www.duzcememursenevleri.org DÜZCE MEMUR SEN EVLERİ TOPLU YAPI YÖNETİMİ 2008-2009 YILLIK FAALİYET RAPORU (Özet)

Detaylı

S.S MİNİKENT SAHİL ARSA VE KONUT YAPI KOOPERATİFİ DENETİM KURULU 2018 YILI ÇALIŞMA RAPORU

S.S MİNİKENT SAHİL ARSA VE KONUT YAPI KOOPERATİFİ DENETİM KURULU 2018 YILI ÇALIŞMA RAPORU S.S MİNİKENT SAHİL ARSA VE KONUT YAPI KOOPERATİFİ DENETİM KURULU 2018 YILI ÇALIŞMA RAPORU Genel Kurul Toplantı Tarihi : 09 /03/2019 İncelemenin ait olduğu Dönem : 01.01.2018-31.12.2018 Rapor Düzenleme

Detaylı

ARTVİN ODALARA 10 SAYILI TAMİM

ARTVİN ODALARA 10 SAYILI TAMİM ARTVİN ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİ HÜRRİYET CAD.PEHLİVAN AP. A BLOK KAT:1 TEL:2123276 FAX:2128458 08000/ARTVİN SAYI : 19 28.01.2013 KONU: Muhasebe Hesap Düzeni Hk. ARTVİN ODALARA 10 SAYILI TAMİM

Detaylı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. KASIM 2014 AYLIK BİLDİRİM

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. KASIM 2014 AYLIK BİLDİRİM EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ AYLIK BİLDİRİM a) İlgili ayda (2014 yılı Kasım ayında) alınan ve ödenen krediler ile ilgili ay sonu kısa ve uzun vadeli kredi bakiyeleri: EKİM 2014 KASIM 2014 ÖDENEN TUTAR AY İÇİNDE

Detaylı

s.s. BAYıNDıR KONUT YAPI KOOPERA TİFİ

s.s. BAYıNDıR KONUT YAPI KOOPERA TİFİ Genel Kurul toplantı tarihi İncelemenin ait olduğu dönem s.s. BAYıNDıR KONUT YAPI KOOPERA TİFİ 2012 YILI GENEL KURULU'NA İLİşKİN DENETLEME KURULU RAPORU : 28.04.2013 : 2012 Rapor düzenleme tarihi : 28.03.2013

Detaylı

NSBMYO/İşletme Yönetimi

NSBMYO/İşletme Yönetimi 12 Ticari Alacakların Uygulaması 1. İşletme 1 kasım tarihinde 25.000,- TL nakit para, 10.000,- TL Ziraat Bankası ticari mevduat hesabı, 30.000,- TL Ticari Mal 1.200,- TL lik İndirilecek KDV, 5.000,- TL

Detaylı

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2017 YILI BÜTÇESİ GİDER EKONOMİK SINIFLANDIRMASI CETVELİ

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2017 YILI BÜTÇESİ GİDER EKONOMİK SINIFLANDIRMASI CETVELİ 01 PERSONEL GİDERLERİ 235.086.904,00 01 1 MEMURLAR 94.035.681,00 01 1 1 Temel Maaşlar 32.795.580,00 01 1 1 01 Temel Maaşlar 32.795.580,00 01 1 2 Zamlar ve Tazminatlar 33.140.766,00 01 1 2 01 Zamlar ve

Detaylı

KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2018 SUNUŞ

KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2018 SUNUŞ KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2018 SUNUŞ Bilindiği gibi Kamu kaynaklarının etkili, ekonomik ve verimli bir şekilde elde edilmesi ve kullanılmasını, hesap verebilirliği ve malî saydamlığı sağlamak

Detaylı

FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU

FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU Sayfa No:1 / 6 630 01 PERSONEL GİDERLERİ 0.00 41,315,953.79 44,609,693.18 630 01 1 MEMURLAR 0.00 5,641,495.95 6,236,655.84 630 01 1 1 Temel Maaşlar 0.00 3,040,891.55 3,271,081.21 630 01 1 1 01 Temel Maaşlar

Detaylı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş.

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ a) İlgili ayda (21 yılı Aralık ayında) alınan ve ödenen krediler ile ilgili ay sonu kısa ve uzun vadeli kredi bakiyeleri KASIM 21 ARALIK 21 ÖDENEN TUTAR AY İÇİNDE ALINAN T.İş Bankası

Detaylı

ALKENT İCRA KOMİTESİ'NİN 01.01.2008-31.12.2008 DÖNEMİ YÖNETİM HESAPLARININ İNCELENMESİ SONUCU TANZİM OLUNAN YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK DENETİM RAPORU

ALKENT İCRA KOMİTESİ'NİN 01.01.2008-31.12.2008 DÖNEMİ YÖNETİM HESAPLARININ İNCELENMESİ SONUCU TANZİM OLUNAN YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK DENETİM RAPORU İstanbul, 07.01.2009 Rapor Sayısı : YMM 122/ 121-03 ALKENT İCRA KOMİTESİ'NİN DÖNEMİ YÖNETİM HESAPLARININ İNCELENMESİ SONUCU TANZİM OLUNAN YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK DENETİM RAPORU YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİR ŞÜKRÜ

Detaylı

Gelirin Kodu Başka Yerde Sınıflandırılmayan Diğer Vergiler ,

Gelirin Kodu Başka Yerde Sınıflandırılmayan Diğer Vergiler , Gelirin Kodu BÜTÇE GELİR KESİN HESAP CETVELİ 01-01-2009/31-12-2009 TARİHLERİ ARASI Kurumun Adı : 2009 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Bütçe Devreden Yılı Toplam Tahsilattan Gelecek Yıla Tahsil İle Gelir

Detaylı

1-Okul yönetimi ile işbirliği yaparak kermes düzenledik, gelir elde ettik. Kermes etkinliğine katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz.

1-Okul yönetimi ile işbirliği yaparak kermes düzenledik, gelir elde ettik. Kermes etkinliğine katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz. YENİBOSNA DOĞU SANAYİ İLKOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ 25/10/2013-15/10/2014 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORUDUR. Sayın Divan Başkanım, Sayın Şube müdürüm, Sayın Genel Kurul üyeleri, hepinizi saygı ile

Detaylı

PLAYSTATION KİRALAMA SÖZLEŞMESİ

PLAYSTATION KİRALAMA SÖZLEŞMESİ PLAYSTATION KİRALAMA SÖZLEŞMESİ BU SÖZLEŞME MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ VE GÜVENLİĞİ ESAS ALINARAK 4822 SAYILI KANUNLA DEĞİŞİK 4077 SAYILI TÜKETİCİNİN KORUNMASI HAKKINDA KANUN KAPSAMINDA TÜKETİCİNİN MENFAATİ GÖZETİLEREK

Detaylı

MAHALLİ İDARE KONTROL RAPORU

MAHALLİ İDARE KONTROL RAPORU Hesap Kodu Ekod1 Ekod2 Ekod3 Ekod4 Hesap Adı Borç Alacak 102 0 0 0 0 BANKA HESABI 2.015.558,40 1.961.260,39 103 0 0 0 0 VERİLEN ÇEKLER VE GÖNDERME EMİRLERİ HESABI ( - ) 1.961.260,39 1.961.260,39 109 0

Detaylı

MAHALLİ İDARE KONTROL RAPORU

MAHALLİ İDARE KONTROL RAPORU Hesap Kodu Ekonomik Kod Hesap Adı Borç Alacak Borç Kalan Alacak Kalan 102 0.0.0.0 BANKA HESABI 3.661.647,96 3.661.647,46,50,00 103 0.0.0.0 VERİLEN ÇEKLER VE GÖNDERME EMİRLERİ HESABI ( - ) 3.661.647,46

Detaylı

*Otobüs seferlerimiz İzmir il sınırları dışına kiralanamamaktadır.

*Otobüs seferlerimiz İzmir il sınırları dışına kiralanamamaktadır. 10 URLA MERKEZ - ZEYTİNLER TEK SEFER 25 X2 = 50 DK 21,4 km X2 = 42,8 km 100 TL 1 Saat + Etkinlik Süresi URLA MERKEZ İZMİR MERKEZ TEK SEFER 48 X2 = 54 DK 40,7 km X2 = 81,4 km 120 TL 1 Saat + Etkinlik Süresi

Detaylı

KILIÇOĞLU 1-2 SĠTESĠ 2012 YILI 4. DÖNEM YILLIK FAALĠYET RAPORU

KILIÇOĞLU 1-2 SĠTESĠ 2012 YILI 4. DÖNEM YILLIK FAALĠYET RAPORU KILIÇOĞLU 1-2 SĠTESĠ 2012 YILI 4. DÖNEM YILLIK FAALĠYET RAPORU 2012 YILI TOPLAM GELİRLER: 170.678,35 2011 DEN DEVİR:8.003,35 AİDAT: 140.695,00 AVANS:21.980.00 2012 DEN ALINAMAYAN AĠDAT VE AVANS MĠKTARI:

Detaylı

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/7 ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ 1 MART MART 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/7 ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ 1 MART MART 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU SAYFA : 1/7 PROJE ADI KONU ve TARİH ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ 1 MART 2017 31 MART 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU 1. GİRİŞ Ġstanbul ili, Avcılar Ġlçesi, Tahtakale Mahallesi Petunya Sokak üzerinde kurulu tekbir

Detaylı

SABİT FAİZLİ KONUT FİNANSMANI SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU

SABİT FAİZLİ KONUT FİNANSMANI SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU Tarih: Müşteri Adı Soyadı Müşteri Numarası : : SABİT FAİZLİ KONUT FİNANSMANI SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Detaylı

TABLO 1.1 BİLANÇO 2016 PASİF HESAPLAR 3 KISA VADELİ YABANCI KAYNAKLAR ,59 32 FAALİYET BORÇLARI , BÜTÇE EMANETLERİ HESABI 236,70

TABLO 1.1 BİLANÇO 2016 PASİF HESAPLAR 3 KISA VADELİ YABANCI KAYNAKLAR ,59 32 FAALİYET BORÇLARI , BÜTÇE EMANETLERİ HESABI 236,70 TABLO 1.1 BİLANÇO Yıl : 26 AKTİF HESAPLAR N Yılı 26 PASİF HESAPLAR N Yılı 26 1 DÖNEN VARLIKLAR 1.758.677,59 3 KISA VADELİ YABANCI KAYNAKLAR 329.357,81 10 HAZIR DEĞERLER 983.1,57 32 FAALİYET BORÇLARI 48.364,75

Detaylı