AC 9290 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "AC 9290 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU"

Transkript

1 AC 9290 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU MAKS MUM KULLANICI A IRLI I: 120kg

2 GÜVENL K TAL MATLARI 1. Ürününüz ile egzersize ba lamadan önce mutlaka kullan m k lavuzunu okuyun. 2. Ürünü daima kapal mekanlarda, nemden ve tozdan uzakta muhafaza edin. Ürünü balkonda, garajda, su kenar nda ya da aç k alanda kullanmay n. 3. Çocuklar üründen uzak tutun. 4. Evcil hayvanlar üründen uzak tutun. 5. Band çal t rmadan önce hiçbir zaman band n üzerinde durmay n. Bant yava ça dönmeye ba layana kadar yan ç talar n üzerinde bekleyin. 6. Ürününün yüksek h zlara ç kma kapasitesi olmas ndan dolay, bant h z n her zaman küçük aral klarla artt r n. 7. Ürünün üzerindeki tüm ba lant elemanlar n ve vidalar düzenli olarak kontrol edin. Gev edi ini tespit etti iniz parça olursa gerekti i kadar s k la t r n. 8. Egzersiz yaparken hareketli parçalara tak labilecek kadar bol k yafetler giymeyin. Dönen parçalara temas etmeyin. 9. Ürünü katlad n z zaman ya da ürünü hareket ettirirken kilit mekanizmas n n tamamen sabitlenmi oldu undan emin olun. Ürünün katlanmas ile ilgili bilgileri, bu k lavuzun ilerleyen bölümlerinde bulabilirsiniz. 10. Bu üründe tarif edilen her türlü bak m talimat n uygulamadan önce güç kablosunu prizden çekin. Yetkili teknik servisin tarifi olmad sürece band n ön taraf nda bulunan motor kapa n kesinlikle açmay n. Bu k lavuzda tarif edilenlerin haricindeki tüm bak m ve tamir uygulamalar yetkili servis temsilcisi taraf ndan uygulanmal d r. 11. Elektrik çarpmas riski ile maruz kalma riski ile kar kar ya kalmamak için her türlü elektrikli aksam ve güç kablosunu sudan uzak tutun. Elektronik gösterge paneli ve ürünün di er parçalar n n üzerine hiçbir nedenle s v koymay n. 12. Egzersize her ba lang c n z öncesinde güvenlik anahtar n n klipsli ucunu k yafetinize tutturun. Herhangi bir nedenle egzersiz esnas nda motoru durdurman z gerekirse güvenlik anahtar n n m knat sl ucunu gösterge panelinden çekmeniz yeterli olacakt r. Egzersize tekrar ba lamak için güvenlik anahtar n n m knat sl ucunu tekrar gösterge paneline takman z yeterlidir. 13. Ürünün üzerine ç karken ya da ürünün üzerinden inerken her zaman dikkatli olun. htiyaç duyarsan z tutunma kollar ndan destek al n. Bant hareket halindeyken hiçbir zaman üründen inmeye çal may n. 14. Bant dönerken hiçbir zaman ters yöne dönmeye çal may n. Egzersiz süresince vücudunuz ve ba n z her zaman önünüze dönük olmal. 15. Bu ürün ile egzersize ba lamadan önce, doktorunuzun önerilerini alman z, fiziksel kondisyon düzeyinizi a maman z aç s ndan faydal olacakt r. 16. Ürününüzü yaln zca 220 Volt luk toprakl prizde kullan n. 17. Bu ürünün sürekli motor gücü 1,75 HP olup, azami ta ma kapasitesi 120 kg d r. Kilosu bu ürünün üzerinde olan ki ilerin ürünü kullanmas sak ncal d r. 18. Bu ürün yaln zca ev tipi kullan m için tasarlanm t r. Aksi taktirde garanti kapsam d nda kalacakt r. 19. Ko u band n z aral ks z olarak azami 40~45 dakika çal t rd ktan sonra asgari 30 dakika motoru dinlendirin. ACTIVA Fitness & Leisure Merkez Teknik Servisi:

3 ÇER K KONTROL L STES Kutudakiler: Ko u band kolisinin içeri i, size kolayl k olmas aç s ndan a a da tan mlanm t r. Lütfen montajdan önce tüm bu parçalara sahip oldu unuzu kontrol ediniz. Bu çizelge ürünün montaj nda kullanaca n z parçalar n tan mlanmas nda size yard mc olacakt r NO AÇIKLAMA ADET 46 M8 Plastik Vida Somunu 2 8mm Pul M8 x 43mm C vata 4 68 M8 x 18mm C vata 4 82 Güvenlik Pimi 1 A Güvenlik Anahtar 1 B Güç Kablosu 1 A 82 B

4 MONTAJ TAL MATLARI ADIM 1:Ko u band n kutusundan ç kar n z ve ekil 1 deki gibi düz bir zemin üzerine yerle tiriniz. Sa ve Sol Direkleri (25 ve 26) kald r n z. Pullar() ve C vatalarla(59 ve 68) sabitleyiniz. ekil FIG

5 ADIM 2: Göstergeyi (23) öne do ru çeviriniz ve her iki taraf ndan Pullarla () ve Vidalarla (59) sabitleyin

6 ADIM 3: Su i esi kab n (81), göstergenin üzerinde bulunan yuvas na (23) yerle tiriniz

7 KO U BANDININ KATLANMASI Kullanmad n z zamanlarda, ko u band n z katlayarak yer tasarrufu sa layabilirsiniz. Katlama ekli a a da gösterildi i gibidir. Band n katland ndan emin olmak için klik sesinin geldi inden emin olun. Ko u band n arkas ndan tutunuz ve zemini yukar do ru kald r n z. CLICK Kilit yerine oturana kadar zemini yukar do ru kald r n z.

8 GÜVENL K P M Ko u band n z katlad ktan sonra, güvenlik pimini resimde gösterildi i gibi katlama mekanizmas n n üzerindeki yuvas na tak n z. Ko u band n z tekrar açmak için güvenlik pimini yuvas ndan ç kartman z gerekmektedir. Ko u band n her katlad n zda güvenlik pimini mutlaka yuvas na tak n z.

9 KO U BANDININ YEN DEN AÇILMASI Ko u band n z açmak için alt tarafta bulunan pedala basarak zemini hafifçe a a do ru çekmeniz yeterlidir. ya Aya n zla pedala bas n z. Zemini güvenli bir ekilde yava ça yere indiriniz.

10 GÖSTERGE PANEL KULLANIMI B C A D DOWN (A a Tu u) A B START (Ba lat Tu u) STOP/ENTER (Durdur/Onay Tu u) C D UP (Yukar Tu u) DÜ MELER: START(BA LAT): 0.8 km/ 0.5ml ba lang ç h z nda egzersiz yapmak için Start a bas n z. STOP / ENTER(DURDURMA/ONAYLAMA): 1. Program ve fonksiyon de erlerini seçmek için kullan l r. 2. START tu una basarak egzersize ba lamadan önce girdi iniz gösterge fonksiyonu de erini kaydetmek için kullan l r. 3. Egzersiz süresince ko u band n durdurmak için kullan l r. SPEED UP: 1. Egzersiz h z n z 0.1km/saat artt rmak için kullan l r. 2. Bas l tutarak egzersiz h z n z saniyede 0.5km/saat artt rabilirsiniz. SPEED DOWN: 1. Egzersiz h z n z 0.1km/saat azaltmak için kullan l r. 2. Bas l tutarak egzersiz h z n z saniyede 0.5km/saat azaltabilirsiniz. ÖNEML : Gösterge, bant durdurduktan be dakika sonra otomatik olarak kapanacakt r. Görüntülenen nab z de eri referans de er olup t bbi kullan m için yeterli olmayabilir.

11 GÜVENL K ANAHTARI: Ko u band n çal t rmak istedi inizde güvenlik anahtar, gösterge paneli üzerindeki yuvas na yerle mi olmal d r. Güvenlik anahtar n n klipsini egzersize ba lamadan önce mutlaka k yafetinize tutturunuz. Egzersiz esnas nda zorland n z hissederseniz ve aniden durmak isterseniz güvenlik anahtar n n ipini çekerek yuvas ndan ç kart n. Ko u band n z yeniden çal t rmak için ana güç dü mesini kapat p tekrar aç n ve güvenlik anahtar n yeniden yuvas na tak n. PROGRAMDA EGZERS Z PROGRAM 1 MANUAL (MANUEL KULLANIM) Ko u band aç k konumundayken, manuel olarak egzersize ba lamak için START tu una bas n z. Bant 0.5 MPH/0.8 km/saat h zla dönmeye ba lar. H z n z ayarlamak için SPEED UP/DOWN (h z art /azal ) tu lar na bas n z.. TIME (zaman), CALORIES (kalori) ve DISTANCE (mesafe) 0 dan itibaren yukar ya do ru sayar. PROGRAM 2 DISTANCE (HEDEF MESAFE) Hedef mesafe de eri girerek egzersiz yapmak için, ko u band n z açt ktan sonra h z artt rma azaltma tu lar n kullanarak P2 yi seçin ve STOP/ENTER tu una bas n. Daha sonra h z tu lar n kullanarak egzersiz yapmak istedi iniz hedef mesafe de erini ayarlay n. STOP/ENTER tu una basarak girdi iniz de eri onaylay n. START tu una basarak egzersize ba layabilirsiniz. DISTANCE ekran, girdi iniz hedef de erden geriye do ru sayacakt r ve girdi iniz de eri tamamlad n z zaman bant yava layarak duracakt r. PROGRAM 3 TIME (HEDEF SÜRE) Hedef süre de eri girerek egzersiz yapmak için, ko u band n z açt ktan sonra h z artt rma azaltma tu lar n kullanarak P3 ü seçin ve STOP/ENTER tu una bas n. Daha sonra h z tu lar n kullanarak egzersiz yapmak istedi iniz hedef süre de erini ayarlay n. STOP/ENTER tu una basarak girdi iniz de eri onaylay n. START tu una basarak egzersize ba layabilirsiniz. TIME ekran, girdi iniz hedef de erden geriye do ru sayacakt r ve girdi iniz de eri tamamlad n z zaman bant yava layarak duracakt r. PROGRAM 4 CALORIES (HEDEF KALOR ) Hedef kalori de eri girerek egzersiz yapmak için, ko u band n z açt ktan sonra h z artt rma azaltma tu lar n kullanarak P4 ü seçin ve STOP/ENTER tu una bas n. Daha sonra h z tu lar n kullanarak egzersiziniz süresince harcamak istedi iniz hedef kalori de erini ayarlay n. STOP/ENTER tu una basarak girdi iniz de eri onaylay n. START tu una basarak egzersize ba layabilirsiniz. CALORIES ekran, girdi iniz hedef de erden geriye do ru sayacakt r ve girdi iniz de eri tamamlad n z zaman bant yava layarak duracakt r. NOT: Benzer egzersiz programlar nda farkl ki ilerin bünyeleri farkl kalori de erleri harcad için görüntülenen kalori de eri referans niteli indedir.

12 PROGRAM 5 15 MINUTES PRESET SPEED (15 DAK KALIK PROGRAM) 15 dakikal k de i ken h z program nda egzersiz yapmak için, ko u band n z açt ktan sonra h z artt rma azaltma tu lar n kullanarak P5 i seçin. Program zorluk seviyesini seçmek için STOP/ENTER tu una bas n. Daha sonra h z tu lar n kullanarak 1~5 aras nda program seviyesini seçin. Her bir egzersiz seviyesinin h z de eri aral a a daki tabloda gösterilmi tir. Program seviyesini seçtikten sonra START tu una basarak egzersize ba layabilirsiniz. SEV YE SÜRE 0 ~1 1~3 3~5 5~6 6~7 7~8 8~9 9~10 10~11 11~12 12~13 13~15 1 KM/ML 0.8/ / / / / / / / / / / /1.0 2 KM/ML 0.8/ / / / / / / / / / / /1.0 3 KM/ML 0.8/ / / / / / / / / / / /1.0 4 KM/ML 0.8/ / / / / / / / / / / /1.0 5 KM/ML 0.8/ / / / / /7 12.0/ /7 9.6/ / / /1.0 PROGRAM 6 30 MINUTES PRESET SPEED (30DAK KALIK PROGRAM) 30 dakikal k de i ken h z program nda egzersiz yapmak için, ko u band n z açt ktan sonra h z artt rma azaltma tu lar n kullanarak P6 y seçin. Program zorluk seviyesini seçmek için STOP/ENTER tu una bas n. Daha sonra h z tu lar n kullanarak 1~5 aras nda program seviyesini seçin. Her bir egzersiz seviyesinin h z de eri aral a a daki tabloda gösterilmi tir. Program seviyesini seçtikten sonra START tu una basarak egzersize ba layabilirsiniz. SEV YE SÜRE 0 ~1 1~3 3~7 7~11 11~18 18~25 25~29 29~30 1 KM/ML 0.8/ / / / / / / /1.0 2 KM/ML 0.8/ / / / / / / /1.0 3 KM/ML 0.8/ / / / / / / /1.0 4 KM/ML 0.8/ / / / / / / /1.0 5 KM/ML 0.8/ / / /7 12.0/ / / /1.0

13 PROGRAM 7 45 MINUTES PRESET SPEED (45 DAK KALIK PROGRAM) 45 dakikal k de i ken h z program nda egzersiz yapmak için, ko u band n z açt ktan sonra h z artt rma azaltma tu lar n kullanarak P7 yi seçin. Program zorluk seviyesini seçmek için STOP/ENTER tu una bas n. Daha sonra h z tu lar n kullanarak 1~5 aras nda program seviyesini seçin. Her bir egzersiz seviyesinin h z de eri aral a a daki tabloda gösterilmi tir. Program seviyesini seçtikten sonra START tu una basarak egzersize ba layabilirsiniz. SEV YE SÜRE 0~1 1~3 3~7 7~10 10~14 14~16 16~17 17~21 21~22 1 KM/ML 1.6/ / / / / / / / /5.0 2 KM/ML 1.6/ / / / / / / / /5.5 3 KM/ML 1.6/ / / / / / / / /6.0 4 KM/ML 1.6/ / / / / / / / /6.5 5 KM/ML 1.6/ / / / / /7 12.0/ / /7 22~24 24~28 28~29 29~31 31~35 35~36 36~38 38~42 42~43 43~44 44~45 8.8/ / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /7 12.0/ / /7 12.0/ / /7 12.0/ /1.6

14 Is nma ve So uma : EGZERS Z ÖNER LER Ba ar l bir egzersiz program, s nma, aerobik egzersiz ve so umay içerir. Haftada en az iki, tercihen üç kez, antrenmanlar n z aras nda bir gün dinlenerek program yap n z. Birkaç ay sonra çal malar n z haftada dört veya be e ç karabilirsiniz. Is nma antrenman n z n önemli bir parças d r ve her turda ba lamal d r. Is nma, s y artt rarak daha etkili egzersizler için vücudunuzu haz rlar ve kaslar n z s k la t r r, dola m ve nab z oran n z artt r r ve de tüm kaslar n za daha fazla oksijen ula t r r.antrenman sonunda, çe itli kas a r lar n azaltmak için egzersizleri tekrar ediniz. A a daki sayfalarda s nma ve so uma hareketleri önerdik: Ayak parmak uçlar n za dokunma : Belinizden öne do ru yava ça e iliniz, ayak parmaklar n za uzan rken s rt n z ve omuzlar n z gev etmelisiniz. E ilebildi iniz kadar a a ya uzan n z ve 15 e kadar say n z Omzunuzu kald rmak: Sa omzunuzu kula n za do ru bir kez kald r n z. Daha sonra sa omzunuzu indirirken, sol omzunuzu bir kez kald r n z. ç bald rlar n gerilmesi : Dizlerinizi d a k v r p,ayak tabanlar n z bir araya getirerek ba da kurup oturunuz. Ayaklar n z kas klar n za do ru mümkün oldu unca çekiniz. Dizlerinizi nazikçe yere do ru itiniz. 15 e kadar say n z.

15 Diz arkas kiri lerinin gerilmesi : Dizlerinizi d a k v r p,ayak tabanlar n z bir araya getirerek ba da kurup oturunuz. Ayaklar n z kas klar n za do ru mümkün oldu unca çekiniz. Dizlerinizi nazikçe yere do ru itiniz.15 e kadar say n z. Yana esneme : Kollar n z yana aç n z ve onlar ba n z n üstüne kadar kald rmaya devam ediniz. Sa kolunuzu bir defa tavana do ru en üst noktaya kadar yükseltiniz. Sa yan n z n esnedi ini hissediniz. Bu hareketi sol kolunuzla da tekrar ediniz. Bald rlar Esnetme: Sol aya n z sa aya n z n önünde duracak ekilde duvara do ru yaslan n z ve kollar n z öne uzat n z. Sa baca n z düz tutunuz ve sol aya n z yerden kald rmay n z, daha sonra sol baca n z bükünüz ve kalçalar n z duvara do ru hareket ettirerek ileriye yaslay n z. Yaslan n ve daha sonra di er taraf için de 15 kez tekrarlay n z. Boynunuzu çevirmek : Ba n z sa a do ru bir kez yat r n z, boynunuzu sola do ru kald r n z. Daha sonra ba n z geriye do ru bir kez yat r n z, çenenizi tavana do ru kald r n z ve a z n z aç k tutmal s n z. Ba n z bir kez sola yat r n z ve son olarak ba n z bir kez gö sünüze do ru e iniz.

16 BANT AYARI Bant, fabrikada nizami bir ekilde ayarlan r. Fakat nakliyat, düz zeminde kullan lmamas ve baz di er nedenler sebebiyle band n yanlara kaymas söz konusu olabilir. Bunun sonucunda bant plastik yan ç talara de erek zarar görebilir. Band do ru pozisyonuna ayarlamak için lütfen a a daki talimatlar uygulay n. Bant Sa Yöne Do ru Kaym se: E er bant sa yöne do ru kaym ise, sa gerginlik c vatas n saat yönünde 90 derece (çeyrek tur) çevirin. E er band n z hala sa a do ru kaymaya devam ediyorsa, basitçe sol bant gerginlik c vatas n 90 derece (çeyrek tur) saatin tersi yönünde çevirin ve düzelip düzelmedi ini gözlemleyin. Bant Sol Yöne Do ru Kaym se:e er bant sol yöne do ru kaym ise, sol gerginlik c vatas n 90 derece (çeyrek tur) çevirin. E er bant hala sa a do ru kaymaya devam ediyorsa, sa gerginlik c vatas n saatin tersi yönünde çevirin. Bant Gerginli inin Ayarlanmas : Öncelikle aletin güç kablosunu prizden çekin. Sa ve sol arka merdane bant ayar c vatalar n n her ikisini de saat yönünde 90 derece (çeyrek tur) çevirin. Sonra, fi ini tekrar prize tak n ve aleti 4.0km/saat h zla çal t r n. imdi band n üzerinde yürüyerek band n gergin olup olmad na karar verin. Gerginlik derecesi sadece kaymayacak kadar s k olmal d r.

17 KO U BANDINIZIN BAKIMI Ko u band n z n her zaman en yüksek performansla çal mas için düzenli bak m n yap lmas çok önemlidir. Gerekli olan bak m uygulanmamas ko u band n z n hasar görmesine,ömrünün k salmas na ve garanti kapsam na girmeyen hasarlara yol açabilir Önemli:Ko u band n z temizlerken, asla a nd r c ve çözücüler kullanmay n. Ekrana zarar gelmesini engellemek için s v lardan ve direk güne ndan uzak tutun. Ko u band n z n parçalar n düzenli olarak kontrol edin ve s k olduklar ndan emin olun. Y pranm parçalar en k sa zamanda yenileriyle de i tirin. TEM ZLEME: Düzenli olarak ko u band n z temizlemek ürünün ömrünü uzat r. Uyar : Elektrik çarpmas riskini ortadan kald rmak için, ko u band n z temizlemeye veya bak m yapmaya ba lamadan önce, ürünün kapal oldu una ve kablosunun prize tak l olmad na emin olun. Her çal madan sonra: Ko u band n n ekran n ve yüzeyini terden temizlemek için, hafif nemli temiz bir bezle silin. BANDIN YA LANMASI: Ko u band fabrikada ya lanmaktad r. Fakat, ko u band n n en yüksek performansta çal abilmesi için yürüme alan n n periyodik olarak ya lanmas gerekmektedir. Her otuz günde bir yada her 30 saat kullan mdan sonra yürüme band n yan taraf ndan hafifçe kald r p, zemini elinizle kontrol edin. E er silikon hissedersiniz, daha fazla ya lamaya gerek yok demektir. E er çok kuruysa, a a da belirtilen talimatlar takip edin. Lütfen petrol bazl olmayan silikon kullan n. Yürüme band n yan taraf ndan hafifçe yukar do ru kald r n ve ön taraftan ba layarak arka tarafa do ru spreyi s k n. leme motor kapa n n yakla k cm önünden itibaren ba lay n. Spreyi band n sa ve sol olmak üzere her iki taraf na yakla k dörder saniye kadar s k n. Ko u band n z kullanmadan önce 1 dakika kadar kurumas n bekleyin. SP R AY F R O M F R O N T T O B A C K

18 SORUN G DERME Problem Olas nedenler Çözüm Önerileri Ko u band çal ba lam yorsa maya 1. Fi tak l de ildir 2. Güvenlik anahtar yerle memi tir 3. Açma/kapama dü mesi OFF konumundad r 1. Fi i toprak hatl prize tak n z 2. Güvenlik anahtar n yuvas na tak n z 3. Açma kapama dü mesini ON konumuna getiriniz Yürüyü band kayarsa 1. Bant gev emi olabilir 1. Bant gerginli ini ayarlay n Bant egzersiz esnas nda duraks yorsa 1. Yetersiz ya lama 2. Yürüyü band n n a r gergin olmas 1. Silikon ya uygulay n z 2. Yürüyü band n n gerginli ini ayarlay n z

19 PARÇA L STES

20

AC 9010 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC 9010 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC 9010 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU GÜVENL K TAL MATLARI 1. Ürününüz ile egzersize ba lamadan önce mutlaka kullan m k lavuzunu okuyun. 2. Ürünü daima kapal mekanlarda, nemden ve tozdan uzakta

Detaylı

TAURUS MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

TAURUS MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU TAURUS MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU GÜVENL K TAL MATLARI 1. Ürününüz ile egzersize ba lamadan önce mutlaka kullan m k lavuzunu okuyun. 2. Ürünü daima kapal mekânlarda, nemden ve tozdan uzakta muhafaza

Detaylı

AC7800M MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC7800M MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC7800M MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU EMN YET TAL MATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle kar kar ya kalmamak için ko u band n z kullanmadan önce a a daki uyar lar okuyunuz. 1. Bu kondisyon aleti evde

Detaylı

AC8250 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC8250 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC8250 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU EMN YET TAL MATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle kar kar ya kalmamak için ko u band n z kullanmadan önce a a daki uyar lar okuyunuz. 1. Bu kondisyon aleti evde

Detaylı

PRO 60 YATAY B S KLET KULLANIM KILAVUZU

PRO 60 YATAY B S KLET KULLANIM KILAVUZU PRO 60 YATAY B S KLET KULLANIM KILAVUZU GÜVENL K TAL MATLARI Egzersize yatay bisiklet ile ba lamadan önce, talimatlar dikkatlice okuyun. Onar m durumunda ve yedek parça da l m için, kurulum talimatlar

Detaylı

AC 3960 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC 3960 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC 3960 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU GÜVENL K TAL MATLARI Motorlu ko u band n z kullanmadan önce lütfen a a daki güvenlik talimatlar n okuyunuz: 1. Ko u band kullan c lar n n tüm uyar ve önlemlere

Detaylı

AC 5050 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC 5050 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC 5050 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AZAM KULLANICI A IRLI I: 110 kg GÜVENL K TAL MATLARI Motorlu ko u band n z kullanmadan önce lütfen a a okuyunuz: daki güvenlik talimatlar n 1. Ko u band kullan

Detaylı

ATLAS MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU

ATLAS MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU ATLAS MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU EMN YET TAL MATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle kar kar ya kalmamak için ko u band n z kullanmadan önce a a daki uyar lar okuyunuz. 1. Bu kondisyon aleti evde kullanmak

Detaylı

AC 3995 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC 3995 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC 3995 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU GÜVENL K TAL MATLARI Motorlu ko u band n z kullanmadan önce lütfen a a daki güvenlik talimatlar n okuyunuz: 1. Ko u band kullan c lar n n tüm uyar ve önlemlere

Detaylı

AC6150 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC6150 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC6150 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU EMN YET TAL MATLARI AC6150 motorlu ko u band ile evinizde egzersize ba lamadan önce, lütfen a a talimatlar dikkatlice okuyunuz. daki AC6150 modeli sadece evde

Detaylı

ACTIVA AC-2775 MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU

ACTIVA AC-2775 MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU ACTIVA AC-2775 MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU ÖNEML EMN YET TAL MATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle kar kar ya kalmamak için Ko u Band n z kullanmadan önce a a daki uyar lar okuyunuz. 1. Bu kondisyon

Detaylı

AC 3990 MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU

AC 3990 MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU AC 3990 MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU ÖNEML EMN YET TAL MATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle kar kar ya kalmamak için ko u band n z kullanmadan önce a a daki uyar lar okuyunuz. 1. Bu kondisyon aleti

Detaylı

ACTIVA AC-3200 MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU

ACTIVA AC-3200 MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU ACTIVA AC-3200 MOTORLU KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU ÖNEML EMN YET TAL MATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle kar kar ya kalmamak için Ko u Band n z kullanmadan önce a a daki uyar lar okuyunuz. 1. Bu kondisyon

Detaylı

AC 9020 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC 9020 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC 9020 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AZAM KULLANICI A IRLI I: 120 kg GÜVENL K TAL MATLARI Motorlu ko u band n z kullanmadan önce lütfen a a okuyunuz: daki güvenlik talimatlar n 1. Ko u band kullan

Detaylı

AC-3770 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC-3770 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC-3770 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU ÖNEML EMN YET TAL MATLARI UYARI: Ciddi yaralanma risklerini azaltmak için, ko u band n z kullanmadan önce a a daki uyar lar okuyunuz. 1- Bu kondisyon aleti

Detaylı

ACTIVA ELITE MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

ACTIVA ELITE MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU ACTIVA ELITE MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU ÖNEML UYARILAR 1. Ürününüz ile egzersize ba lamadan önce mutlaka kullan m k lavuzunu okuyun. 2. Ürünü daima kapal mekanlarda, nemden ve tozdan uzakta muhafaza

Detaylı

AC 9030 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC 9030 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC 9030 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU MAKS MUM KULLANICI A IRLI I: 130 kg GÜVENL K TAL MATLARI Motorlu ko u band n z kullanmadan önce lütfen a a daki güvenlik talimatlar n okuyunuz: 1. Ko u band

Detaylı

VENUS MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

VENUS MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU VENUS MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU ÖNEML UYARILAR 1. Ürününüz ile egzersize ba lamadan önce mutlaka kullan m k lavuzunu okuyun. 2. Ürünü daima kapal mekanlarda, nemden ve tozdan uzakta muhafaza

Detaylı

URANUS MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

URANUS MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU URANUS MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU ÖNEML UYARILAR 1. Ürününüz ile egzersize ba lamadan önce mutlaka kullan m k lavuzunu okuyun. 2. Ürünü daima kapal mekanlarda, nemden ve tozdan uzakta muhafaza

Detaylı

COLORADO MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

COLORADO MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU COLORADO MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU EMN YET TAL MATLARI Activa-Colorado motorlu ko u band ile evinizde egzersize ba lamadan önce, lütfen talimatlar dikkatlice okuyunuz. Activa-Colorado modeli

Detaylı

ACTIVA AC-5250 MOTORLU 6 PROGRAMLI KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU LED EKRANLI

ACTIVA AC-5250 MOTORLU 6 PROGRAMLI KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU LED EKRANLI ACTIVA AC-5250 MOTORLU 6 PROGRAMLI OTOMAT K E M AYARLI KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU LED EKRANLI ÖNEML EMN YET TAL MATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle kar a a daki uyar lar okuyunuz. kar ya kalmamak için

Detaylı

BNCH-01 AĞIRLIK SEHPASI KULLANMA KILAVUZU

BNCH-01 AĞIRLIK SEHPASI KULLANMA KILAVUZU BNCH-01 AĞIRLIK SEHPASI KULLANMA KILAVUZU AYRINTILI DİAGRAM PARÇA LİSTESİ PARÇA NO. AÇIKLAMA ADET 1 Ağırlık koltuk profili-sağ 1 2 Ağırlık koltuk profili-sol 1 3 Destek barı 1 4 Ana ayak 1 5 Orta destek

Detaylı

ICEBERG MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

ICEBERG MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU ICEBERG MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU Emniyet Talimatlar Activa-Iceberg Ko u band ile evinizde egzersize ba lamadan önce, lütfen talimatlar dikkatlice okuyunuz. Activa-Iceberg modeli sadece evde

Detaylı

ACTIVA AC-8030 MOTORLU 8 PROGRAMLI KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU LED EKRANLI

ACTIVA AC-8030 MOTORLU 8 PROGRAMLI KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU LED EKRANLI ACTIVA AC-8030 MOTORLU 8 PROGRAMLI OTOMAT K E M AYARLI KO U BANTI KULLANIM KILAVUZU LED EKRANLI ÖNEML EMN YET TAL MATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle kar a a daki uyar lar okuyunuz. kar ya kalmamak için

Detaylı

PLUTO MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

PLUTO MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU PLUTO MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU ÖNEML UYARILAR 1. Ürününüz ile egzersize ba lamadan önce mutlaka kullan m k lavuzunu okuyun. 2. Ürünü daima kapal mekanlarda, nemden ve tozdan uzakta muhafaza

Detaylı

HEALTFIT MİNİ KONDİSYON BİSİKLETİ

HEALTFIT MİNİ KONDİSYON BİSİKLETİ HEALTFIT MİNİ KONDİSYON BİSİKLETİ 1 A. Önemli Güvenlik Uyarıları ve Kullanım Önerileri Mini Kondisyon Bisikletinizi kullanmadan önce bu kılavuzdaki bütün talimatları okuyunuz. Kullanım öncesi bütün uyarı

Detaylı

AC-3100 & AC-3150 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU

AC-3100 & AC-3150 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU AC-3100 & AC-3150 MOTORLU KO U BANDI KULLANIM KILAVUZU ÖNEML EMN YET TAL MATLARI UYARI: Ciddi yaralanma risklerini azaltmak için, Ko u Band n z a a daki uyar lar okuyunuz. kullanmadan önce 1- Bu kondisyon

Detaylı

USB KVM Switch. Ses özellikli ve 2 portlu USB KVM switch. Ses özellikli ve 4 portlu USB KVM switch

USB KVM Switch. Ses özellikli ve 2 portlu USB KVM switch. Ses özellikli ve 4 portlu USB KVM switch USB KVM Switch Ses özellikli ve 2 portlu USB KVM switch Ses özellikli ve 4 portlu USB KVM switch Kullanma Kılavuzu DS-11403 (2 Portlu) DS-12402 (4 Portlu) 1 NOT Bu cihaz FCC kurallarının 15. Bölümü uyarınca,

Detaylı

2481 Oyuncaklı Mama Sandalyesi Kullanım Kılavuzu

2481 Oyuncaklı Mama Sandalyesi Kullanım Kılavuzu 2481 Oyuncaklı Mama Sandalyesi Kullanım Kılavuzu Ürünü monte etmeden ve kullanmaya baģlamadan önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. Ġleride referans olması için kullanma talimatını

Detaylı

Konvörlü folyo makinesi : FOLYOHSTFOIL.500.20

Konvörlü folyo makinesi : FOLYOHSTFOIL.500.20 Konvörlü folyo makinesi : FOLYOHSTFOIL.500.20 ÜRETİCİ FİRMA BİLGİLERİ : HİSTORY LTD STİ. AYAZ ELEKTRONİK BİLGİSAYAR SAN. VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ. Www.ayazshop.com bilgi@ayazshop.com Tel: +90 212 6909894 avcılar

Detaylı

Emzirirken Bebe imi Nas l Tutmal m?

Emzirirken Bebe imi Nas l Tutmal m? DO RU EMZ RME TEKN KLER Memenizi ba parmak tepede ve dört parmak a da J eklinde tutarak destekleyin. Parmaklar z areolan n gerisinde olmal r. lk günlerde ya da gö üsler çok büyük ise tüm emzirme boyunca

Detaylı

Goldenmotor Çevrim Kitleri Kullanma Kılavuzu

Goldenmotor Çevrim Kitleri Kullanma Kılavuzu Goldenmotor Çevrim Kitleri Kullanma Kılavuzu İçindekiler 1. Giriş 2. Kurulum 2.1. Bağlantı Şeması 2.2. Gidon Elemanlarının Montajı 2.3. Magicpie4 Arka Teker Montajı 2.4. Smartpie4 Ön Teker Montajı 2.5.

Detaylı

MK-200 MEKİK SEHPASI KULLANMA KILAVUZU

MK-200 MEKİK SEHPASI KULLANMA KILAVUZU MK-200 MEKİK SEHPASI KULLANMA KILAVUZU 1 ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI Aleti kullanmadan önce bu kılavuzu iyice okuyunuz. UYARI: Egzersize başlamadan önce doktorunuza danışınız. Özellikle daha önce düzenli

Detaylı

LB321 Oto /Taşıma Koltuğu Kullanım Kılavuzu Oto Güvenlik Koltuğunu kullanmaya başlamadan önce bu kılavuzdaki talimatları mutlaka okuyunuz.

LB321 Oto /Taşıma Koltuğu Kullanım Kılavuzu Oto Güvenlik Koltuğunu kullanmaya başlamadan önce bu kılavuzdaki talimatları mutlaka okuyunuz. LB321 Oto /Taşıma Koltuğu Kullanım Kılavuzu Oto Güvenlik Koltuğunu kullanmaya başlamadan önce bu kılavuzdaki talimatları mutlaka okuyunuz. İleride referans olabilmesi için kullanma talimatını saklı tutunuz.

Detaylı

Hızlı Başlangıç Rehberi. Türkçe VTE-1016

Hızlı Başlangıç Rehberi. Türkçe VTE-1016 Hızlı Başlangıç Rehberi Türkçe VTE-1016 7025693 1 Artık başlayabiliriz! Kontrol cihazınızı PlayStation TV sisteminize bağlama PS TV sisteminizle birlikte DUALSHOCK 3 veya DUALSHOCK 4 kablosuz kontrol cihazınızı

Detaylı

ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI

ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI 1. Cihazı kullanmadan önce lütfen talimatları okuyunuz. 2. Cihazı kullanmaya başlamadan önce evinizdeki voltaj değeri ile cihazda belirtilen voltaj değerini kontrol ediniz.

Detaylı

HATTRICK HARMONY MANYETİK BİSİKLET KULLANMA KILAVUZU

HATTRICK HARMONY MANYETİK BİSİKLET KULLANMA KILAVUZU HATTRICK HARMONY MANYETİK BİSİKLET KULLANMA KILAVUZU MAKİNENİN MONTE EDİLMESİNDEN VE ÇALIŞTIRILMASINDAN ÖNCE AŞAĞIDAKİ UYARILARA DİKKAT EDİNİZ. 1) Makineyi kitapçıkta bulunan tarifle birebir aynı olacak

Detaylı

T8400C, T8401C Standart Elektronik Termostat

T8400C, T8401C Standart Elektronik Termostat T8400C, T8401C Standart Elektronik Termostat ÖZELLİKLER ÜRÜN SPEFİKASYONU UYGULAMA T8400C, T8401C standart termostatları ile 24V AC ısıtma-soğutma sistemlerinin tek-kademe kontrolu sağlanır. Isıtma-soğutma

Detaylı

AL-5000 ÇALIŞMA İSTASYONU KULLANMA KILAVUZU

AL-5000 ÇALIŞMA İSTASYONU KULLANMA KILAVUZU AL-5000 ÇALIŞMA İSTASYONU KULLANMA KILAVUZU 1 ÖNEMLİ BİLGİLER - LÜTFEN OKUYUNUZ.. Herhangi bir egzersiz proğramına başlamadan önce doktorunuza danışınız.doktorunuzu mevcut form seviyenizi değerlendirip

Detaylı

TOZ KAPANI TR 8600. Torbasız Multi Cyclone Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU

TOZ KAPANI TR 8600. Torbasız Multi Cyclone Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU TOZ KAPANI TR 8600 Torbasız Multi Cyclone Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș TOZ KAPANI TR 8600 Torbasız

Detaylı

KIRICI ve DELİCİ MATKAP MODEL RTM276 KULLANIM KLAVUZU

KIRICI ve DELİCİ MATKAP MODEL RTM276 KULLANIM KLAVUZU KIRICI ve DELİCİ MATKAP MODEL RTM276 KULLANIM KLAVUZU TEKNİK ÖZELLİKLER VOLTAJ GİRİŞ GÜCÜ DEVİR HIZI MAX. BETON DELME ÇAPI UÇ TİPİ 230V-50HZ 1700W 900-1900d/dk 50mm SDS MAX CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. SDS UÇ

Detaylı

Klimaanlage Klima Cihazı. Einbauanleitung Kurulum Talimatı CC 145. 12/2009 Ident Nr. 11114722A

Klimaanlage Klima Cihazı. Einbauanleitung Kurulum Talimatı CC 145. 12/2009 Ident Nr. 11114722A Klimaanlage Klima Cihazı Einbauanleitung Kurulum Talimatı CC 45 2/2009 Ident Nr. 4722A Lejant Kompresör 2 Kontrol Paneli 3 Tavan üstü klima cihazı Montaj için özel alet - Matkap 0 50 mm - Sac kesme aleti

Detaylı

TEMİZ SU DALGIÇ POMPA

TEMİZ SU DALGIÇ POMPA TEMİZ SU DALGIÇ POMPA MODEL RTM860 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 1 CİHAZIN ÜNİTELERİ HORTUM BAĞLANTISI POMPA EMİŞ TABANI ELEKTRİK KABLOSU ÇALIŞTIRMA ANAHTARI Teknik Özellikler Ana voltaj 230 V Frekans 50

Detaylı

HP Color LaserJet CM2320 MFP Serisi Kağıt ve Yazdırma Ortamı Kılavuzu

HP Color LaserJet CM2320 MFP Serisi Kağıt ve Yazdırma Ortamı Kılavuzu HP Color LaserJet CM2320 MFP Serisi Kağıt ve Yazdırma Ortamı Kılavuzu Telif Hakkı ve Lisans 2008 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Telif hakkı yasalarının izin verdiği durumlar dışında,

Detaylı

Uzaktan Kumanda Kullanım Kılavuzu Model Bilgileri

Uzaktan Kumanda Kullanım Kılavuzu Model Bilgileri Uzaktan Kumanda Kullanım Kılavuzu Model Bilgileri RG36F3/BGEF İÇİNDEKİLER Uzaktan kumanda... 1 Uzaktan Kumandanın Özellikleri... 2 Fonksiyon düğmeleri... 3 LCD göstergeleri... 4 Düğmelerin kullanımı...

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Kupalı Anemometre PCE-A 420

Kullanım Kılavuzu Kupalı Anemometre PCE-A 420 Kupalı Anemometre PCE-A 420 PCE Teknik Cihazları Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah Ataman Sok. No.:4/4 Türkiye Tel: 0212 471 11 47 Faks: 0212 705 53 93 info@pce-cihazlari.com.tr www.pce-instruments.com/turkish

Detaylı

Installation instructions, accessories. Park yardımı, pilot (R-design) Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sayfa 1 / 67. Volvo Car Corporation

Installation instructions, accessories. Park yardımı, pilot (R-design) Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sayfa 1 / 67. Volvo Car Corporation Installation instructions, accessories Talimat No 31373899 Sürüm 1.0 Parça No. 31373890 Park yardımı, pilot (R-design) Volvo Car Corporation Park yardımı, pilot (R-design)- 31373899 - V1.0 Sayfa 1 / 67

Detaylı

5/8 Bağlantı Noktalı Gigabit Ethernet Anahtarı

5/8 Bağlantı Noktalı Gigabit Ethernet Anahtarı 5/8 Bağlantı Noktalı Gigabit Ethernet Anahtarı Kullanım Kılavuzu Onay FCC Beyanı Bu test edilmiş ve FCC Kuralları Kısım 15 de belirtilen teknik özelliklere göre B Sınıfı aygıtların sınırları ile uyumlu

Detaylı

Ö nemli Güvenlik Bilgileri

Ö nemli Güvenlik Bilgileri Ö NEMLİ BİSİKLETİ KULLANMADAN ÖNCE LÜTFEN BU KILAVUZU İYİCE OKUYUNUZ! Ö nemli Güvenlik Bilgileri Ürünümüzü seçtiğiniz için teşekkür ederiz.bu kılavuzu iyice okuyunuz ve her zaman yanınızda bulundurunuz.

Detaylı

CWC-MB Ocean Yürüteç Kullanım Kılavuzu

CWC-MB Ocean Yürüteç Kullanım Kılavuzu CWC-MB Ocean Yürüteç Kullanım Kılavuzu Ürünü monte etmeden ve kullanmaya başlamadan önce tüm kullanım kılavuzunu lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanım kılavuzunu saklayınız.

Detaylı

MD8562/8562D. 2MP. Vandal-proof. Mobile Surveillance

MD8562/8562D. 2MP. Vandal-proof. Mobile Surveillance MD8562/8562D 2MP. Vandal-proof. Mobile Surveillance Kurulum Öncesi Uyarılar Ağ Kamerasından duman çıktığı görülür veya normal olmayan bir koku duyulursa Ağ Kamerasının elektrik bağlantısını kesin. Çalıştırma

Detaylı

Harici Ortam Kartları

Harici Ortam Kartları Harici Ortam Kartları Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Java, Sun Microsystems, Inc. Kuruluşunun ABD de tescilli markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler önceden

Detaylı

C: Kaydırma ruleti D: Pil yuvası E: Aç/Kapa anahtarı F: Bağlantı düğmesi G: Optik hareket algılayıcısı

C: Kaydırma ruleti D: Pil yuvası E: Aç/Kapa anahtarı F: Bağlantı düğmesi G: Optik hareket algılayıcısı Ürün bilgileri Alıcı Fare Miniklavye A: Gösterge B: Bağlantı düğmesi Kurulum C: Kaydırma ruleti D: Pil yuvası E: Aç/Kapa anahtarı F: Bağlantı düğmesi G: Optik hareket algılayıcısı H: Pil yuvası I: Bağlantı

Detaylı

203 İRİS MAMA SANDALYESİ KURULUM ve KULLANMA KILAVUZU

203 İRİS MAMA SANDALYESİ KURULUM ve KULLANMA KILAVUZU 203 İRİS MAMA SANDALYESİ KURULUM ve KULLANMA KILAVUZU TS EN 14988 Kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyup muhafaza ediniz. Verilen talimatlara uymadığınız zaman çocuğunuz güvende olmayabilir. Lü en verilen

Detaylı

ELITE A.G. KS100/HEFM SICAK-SOĞUK ETĐKET BOY KESME VE ĐŞARETLEME MAKĐNASI KULLANIM KILAVUZU

ELITE A.G. KS100/HEFM SICAK-SOĞUK ETĐKET BOY KESME VE ĐŞARETLEME MAKĐNASI KULLANIM KILAVUZU ELITE A.G. KS100/HEFM SICAK-SOĞUK ETĐKET BOY KESME VE ĐŞARETLEME MAKĐNASI KULLANIM KILAVUZU ANA EKRAN Makinenin şalteri açıldığında 5 sn boyunca açılış ekranı gelir. Daha sonra ana ekrana geçilir. Bu ekranda

Detaylı

CWJ-01U Jumbo Yürüteç Kullanım Kılavuzu Ürünü monte etmeden ve kullanmaya başlamadan önce tüm kullanım kılavuzunu lütfen dikkatlice okuyunuz.

CWJ-01U Jumbo Yürüteç Kullanım Kılavuzu Ürünü monte etmeden ve kullanmaya başlamadan önce tüm kullanım kılavuzunu lütfen dikkatlice okuyunuz. CWJ-01U Jumbo Yürüteç Kullanım Kılavuzu Ürünü monte etmeden ve kullanmaya başlamadan önce tüm kullanım kılavuzunu lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanım kılavuzunu saklayınız.

Detaylı

hp ocak kullanma kılavuzu HP1500W

hp ocak kullanma kılavuzu HP1500W HP2500W HP1000W hp ocak kullanma kılavuzu HP1500W İÇİNDEKİLER Güvenlik Tedbirleri... 4,5,6 Elektrikli Ocağın Hotplate kullanımı... 7 Önemli Uyarılar... 8,9 Sorunlar ve Çözüm Önerileri... 10 Bakım ve Temizlik...

Detaylı

İÇİNDEKİLER BAŞLAMADAN ÖNCE

İÇİNDEKİLER BAŞLAMADAN ÖNCE İÇİNDEKİLER BAŞLAMADAN ÖNCE... S.61 BASKI İÇİN KAĞIT YERLEŞTİRMEK... S.62 MÜREKKEP ŞERİDİNİN DEĞİŞTİRİLMESİ... S.62 YEDEKLEME PİLİ... S.63 GENEL BAKIM TALİMATLARI... S.63 ONDALIK NOKTASI SEÇİM ŞALTERİ...

Detaylı

ACTIVA AC-938 MOTORLU OTOMATİK EĞİM AYARLI KOŞU BANTI KULLANIM KILAVUZU

ACTIVA AC-938 MOTORLU OTOMATİK EĞİM AYARLI KOŞU BANTI KULLANIM KILAVUZU ACTIVA AC-938 MOTORLU OTOMATİK EĞİM AYARLI KOŞU BANTI KULLANIM KILAVUZU ÖNEMLİ EMNİYET TALİMATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle karşı karşıya kalmamak için Koşu Bandınızı kullanmadan önce aşağıdaki uyarıları

Detaylı

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Dersan Sanayi Sitesi S8 Blok. No. 174 Posta Kod : 34670 Basaksehir - İST. / TÜRKİYE

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Dersan Sanayi Sitesi S8 Blok. No. 174 Posta Kod : 34670 Basaksehir - İST. / TÜRKİYE İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Dersan Sanayi Sitesi S8 Blok No. 174 Posta Kod : 34670 Basaksehir - İST. / TÜRKİYE Tel. : +90 (212) 671 18 30 (pbx) Faks : +90 (212) 549 18 13 www.enerjielektrikcihazlari.com

Detaylı

Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde)

Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari

Detaylı

Ö NEMLİ NOT! BİSİKLETİ KULLANMADAN ÖNCE BU EL KİTABINI İYİCE OKUYUNUZ. ÖNEMLİ GÜVENLİK BİLGİLERİ

Ö NEMLİ NOT! BİSİKLETİ KULLANMADAN ÖNCE BU EL KİTABINI İYİCE OKUYUNUZ. ÖNEMLİ GÜVENLİK BİLGİLERİ Ö NEMLİ NOT! BİSİKLETİ KULLANMADAN ÖNCE BU EL KİTABINI İYİCE OKUYUNUZ. ÖNEMLİ GÜVENLİK BİLGİLERİ Ürünümüzü seçtiğiniz için teşekkürler. Bu el kitabının tamamını okuyunuz ve daima yanınızda bulundurunuz.

Detaylı

Register your product and get support at www.philips.com/welcome

Register your product and get support at www.philips.com/welcome Register your product and get support at www.philips.com/welcome AE1530 TR Kullanım kılavuzu İçindekiler 1 Cep Radyonuz 4 2 Önemli 5 Güvenlik 5 Bildirim 7 3 Ana menü hakkında genel bilgiler 9 4 Başlarken

Detaylı

testo AG Endüstriyel Amaçlı Ölçü ve Kontol Cihazları testo 511 Basınç Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

testo AG Endüstriyel Amaçlı Ölçü ve Kontol Cihazları testo 511 Basınç Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU testo 511 testo AG Endüsiyel Amaçlı Ölçü ve Kontol Cihazları testo 511 Basınç Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 2 testo kısa kullanım kılavuzu 511 testo kısa kullanım kılavuzu 511 1. Koruma kapağı:

Detaylı

BS02-E2 Armor Oto Güvenlik Koltuğu Kullanım Kılavuzu. Ürünü kullanmaya başlamadan önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz.

BS02-E2 Armor Oto Güvenlik Koltuğu Kullanım Kılavuzu. Ürünü kullanmaya başlamadan önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz. Tanıtım Oto güvenlik koltuğu vücut anatomisine uygun tasarımı ve fonksiyonları ile çocuğunuz içindeyken maksimum güvenlik ve konfor sağlar. BS02-E2 Armor Oto Güvenlik Koltuğu Kullanım Kılavuzu Oto güvenlik

Detaylı

M6410C/L M7410C KÜÇÜK LİNEER VANA MOTORLARI

M6410C/L M7410C KÜÇÜK LİNEER VANA MOTORLARI Honeywell M6410/L M7410 KÜÇÜK LİNEER VANA MOTORLARI UYGULAMA ÜRÜN SPESİFİKASYONU M6410/L, M7410 Küçük lineer vana motorları; fancoil kontrülü, ikincil ısıtma soğutma üniteleri ve zon kontrolü uygulamalarında,

Detaylı

KULLANICI KILAVUZU SORULAR? DİKKAT. Model No. NTEVEL75012.0 Seri No. Seri numarasını referans olarak yukarıdaki alana yazın. Seri Numarası Etiketi

KULLANICI KILAVUZU SORULAR? DİKKAT. Model No. NTEVEL75012.0 Seri No. Seri numarasını referans olarak yukarıdaki alana yazın. Seri Numarası Etiketi Model No. NTEVEL75012.0 Seri No. Seri numarasını referans olarak yukarıdaki alana yazın. KULLANICI KILAVUZU Seri Numarası Etiketi SORULAR? Sorularınız veya hasarlı veya eksik parçalar için, lütfen ürünü

Detaylı

DENEY DC Gerilim Ölçümü

DENEY DC Gerilim Ölçümü DENEY DC Gerilim Ölçümü DENEY N AMACI 1. DC gerilimin nas l ölçüldü ünü ö renmek. 2. KL-22001 Deney Düzene ini tan mak. 3. Voltmetrenin nas l kullan ld n ö renmek. GENEL B LG LER Devre eleman üzerinden

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. İçindekiler 1 o Cihaz Tanımı ve Aksesuarlar 2 o Cihaz Tanımı 3 o Güvenlik notları 3. Kireçlenme hakkında önemli hatırlatmalar 8

Kullanım Kılavuzu. İçindekiler 1 o Cihaz Tanımı ve Aksesuarlar 2 o Cihaz Tanımı 3 o Güvenlik notları 3. Kireçlenme hakkında önemli hatırlatmalar 8 Kullanım Kılavuzu İçindekiler İçindekiler 1 o Cihaz Tanımı ve Aksesuarlar 2 o Cihaz Tanımı 3 o Güvenlik notları 3 MONTAJ o Koşullar 4 o Musluğa su bağlantısının yapılması 4 Kullanım o Kuru buhar ile temizleme

Detaylı

ELEKTRĐKLĐ OCAK TR. Kurulum Kullanım Bakım

ELEKTRĐKLĐ OCAK TR. Kurulum Kullanım Bakım ELEKTRĐKLĐ OCAK TR Kurulum Kullanım Bakım Sayın Müşterimiz! Size teşekkür eder, yaptığınız seçimden dolayı da tebrik ederiz. Dikkatle tasarlanmış, en yüksek kaliteye sahip malzemelere göre imal edilmiş

Detaylı

Kis3 max Cep Telefonu Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Kis3 max Cep Telefonu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Kis3 max Cep Telefonu Hızlı Başlangıç Kılavuzu 23 YASAL BİLGİLER Telif Hakkı 2014 ZTE CORPORATION. Tüm hakları saklıdır. Bu yayının hiçbir bölümü ZTE Corporation'ın önceden yazılı izni olmadan fotokopi

Detaylı

BUKA AR 583 İYONLU İNCE SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ

BUKA AR 583 İYONLU İNCE SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ BUKA AR 583 İYONLU İNCE SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ KULLANMA KILAVUZU 45 W 1 BUKA AR 583 İYONLU İNCE SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ 1 2 3 1. Yumuşak Dokulu Ana gövde 2. Titanyum Seramik Kaplı düzleştirici plakalar 3. Açma/Kapama

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Taşıyıcı kol sistemleri

Teknik sistem kataloğu Taşıyıcı kol sistemleri Teknik sistem kataloğu Taşıyıcı kol sistemleri 2 Makinaya farklı bakış açıları sayesinde uzun veya kısa boylu operatör oturarak ya da ayakta çalışabilir - Rittal taşıyıcı kol sistemleriyle izleme ve kumanda

Detaylı

Alienware Grafik Yükseltici Kullanıcı Kılavuzu

Alienware Grafik Yükseltici Kullanıcı Kılavuzu Alienware Grafik Yükseltici Kullanıcı Kılavuzu Resmi Model: Z01G Resmi Tip: Z01G001 Notlar, Dikkat Edilecek Noktalar ve Uyarılar NOT: NOT, bilgisayarınızı daha iyi kullanmanızı sağlayan önemli bilgileri

Detaylı

WATERPİK WATER FLOSSER (SU. Artı SONİK DİŞ FIRÇASI MODEL WP-900 ... 11/4/13. www.waterpik.com

WATERPİK WATER FLOSSER (SU. Artı SONİK DİŞ FIRÇASI MODEL WP-900 ... 11/4/13. www.waterpik.com WATERPİK WATER FLOSSER (SU PÜSKÜRTÜCÜSÜ) Artı SONİK DİŞ FIRÇASI MODEL WP-900................. 11/4/13 www.waterpik.com İÇİNDEKİLER TABLOSU Önemli Tedbirler Ürünün Tanımı Su Püskürtücünüz için Kullanım

Detaylı

7 nci Hava Kuvvet Komutanlığı. Eğitim Dökümanları

7 nci Hava Kuvvet Komutanlığı. Eğitim Dökümanları 7 nci Hava Kuvvet Komutanlığı Eğitim Dökümanları 1. Hafta Eğitimleri 1.7. İnişler Sayfa 1 İniş, her uçuşun sonunda mutlaka gerçekleşecektir. Harika geçen bir görevin sonunda, inişte yapılacak ufak bir

Detaylı

KULLANICI KILAVUZU SORULAR? Model No. PFEVBE Seri No. Seri numaras n referans olarak yukar daki alana yaz n. Seri Numaras Etiketi

KULLANICI KILAVUZU SORULAR? Model No. PFEVBE Seri No. Seri numaras n referans olarak yukar daki alana yaz n. Seri Numaras Etiketi Model No. PFEVBE1710.0 Seri No. Seri numaras n referans olarak yukar daki alana yaz n. KULLANICI KILAVUZU Seri Numaras Etiketi SORULAR? Sorular n z veya hasarl veya eksik parçalar için, lütfen ürünü sat

Detaylı

HEAVY DUTY CLIP-IN TAVAN MONTAJ TALİMATNAMESİ

HEAVY DUTY CLIP-IN TAVAN MONTAJ TALİMATNAMESİ HEAVY DUTY CLIP-IN TAVAN MONTAJ TALİMATNAMESİ I. Clip-In Sistem Profil ve Aksesuarları I. Montaj Öncesi ve Esnasında Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar 1. Uygulama yapılacak mekanın boş ve temiz olması gereklidir.

Detaylı

ĠġÇĠ SAĞLIĞI VE GÜVENLĠĞĠ DERSĠ

ĠġÇĠ SAĞLIĞI VE GÜVENLĠĞĠ DERSĠ 14.11.2013 ĠġÇĠ SAĞLIĞI VE GÜVENLĠĞĠ DERSĠ Ford Otosan İhsaniye Otomotiv Meslek Yüksek Okulu Makine Resim ve Konstrüksiyon Programı Ders içeriği El Aletleri KAYNAKÇA El Aletleri İle Çalışmada İş Sağlığı

Detaylı

2234 2236B DĠJĠTAL TAKOMETRE KULLANIM KILAVUZU

2234 2236B DĠJĠTAL TAKOMETRE KULLANIM KILAVUZU 2234 2236B DĠJĠTAL TAKOMETRE KULLANIM KILAVUZU 1. ÖZELLİKLER.1 2. ÖLÇÜM DEĞERLENDİRME 1 3. HAFIZA 2 4. PİL DEĞİŞTİRME..3 5. FOTO TAKOMETRE.3 6. FOTO / KONTAK TAKOMETRE. 5 UYARI!! HAYVAN VEYA İNSAN GÖZLERİNİN

Detaylı

VSG 1200_v2 Kurulum ve Kullanım Kılavuzu

VSG 1200_v2 Kurulum ve Kullanım Kılavuzu VSG 1200_v2 Kurulum ve Kullanım Kılavuzu 1 Kurulum Seçenekleri Aşağıdaki kısım farklı kurulum seçeneklerini tanımlamktadır. Not: Kurulum sırasında kurulum deliklerini kapatmayınız ve VSG nin ön ve arka

Detaylı

- TESTO 417 - Hava Hızı ve Debisi Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU

- TESTO 417 - Hava Hızı ve Debisi Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU - TESTO 417 - Hava Hızı ve Debisi Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU 1 1. Ürün Açıklaması Testo 417 Testo 416 Pervane Prob Ekran Kontrol tuşları Pil kompartmanı Servis kompartmanı Cihazı açma /

Detaylı

F1 Pop Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu

F1 Pop Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu F1 Pop Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız. Ürünün Parçaları: 1-

Detaylı

AN-500 FLASH POINT (Full Digital Tam Otomatik) (Kapalı Tip Alevlenme Noktası Tayin Cıhazı tanıtımı)

AN-500 FLASH POINT (Full Digital Tam Otomatik) (Kapalı Tip Alevlenme Noktası Tayin Cıhazı tanıtımı) AN-500 FLASH POINT (Full Digital Tam Otomatik) (Kapalı Tip Alevlenme Noktası Tayin Cıhazı tanıtımı) 1. LCD Grafik ekran. 2. Parlama (yanma) lambası. 3. Preset (ayarlar) düğmesi, bas değiştir, 4. Isıtma

Detaylı

MAKİNE VE MOTOR DERS NOTLARI 9.HAFTA

MAKİNE VE MOTOR DERS NOTLARI 9.HAFTA MAKİNE VE MOTOR DERS NOTLARI 9.HAFTA Hazırlayan: Öğr. Gör. Tuğberk ÖNAL MALATYA 2016 SUPAP SİSTEMLERİ 1. KÜLBÜTOR MEKANİZMASI Eksantrik milinden aldığı hareketle silindirlerde emme ve egzoz zamanlarının

Detaylı

MK-300 MEKİK SEHPASI KULLANIM KILAVUZU

MK-300 MEKİK SEHPASI KULLANIM KILAVUZU MK-300 MEKİK SEHPASI KULLANIM KILAVUZU 1 1. AYRINTILI DİAGRAM: 25 11 24 6R 23 22 6L 11 5 23 19 20 22 27 31 30 18 30 19 18 10 20 15 14 13 16 17 7 4 26 17 16 1 21 12 21 20 29 28 13 10 18 19 14 2 8 8 3 12

Detaylı

BÖLÜM 6 DC Kompunt Motor Testleri

BÖLÜM 6 DC Kompunt Motor Testleri BÖLÜM 6 DC Kompunt Motor Testleri 6-1 DENEY 6-1 Düz Kompunt Motorun Ba lant ve Motor Yönü Kontrolü AMAÇ Testler tamamland ktan sonra DC Düz kompunt motorun ba lant s ve motorun devir yönü kontrolü konusunda

Detaylı

Mikser Modelleri TALİMAT, KULLANIM VE BAKIM KILAVUZU SERVİS MERKEZİ YETKİLİ SATICI

Mikser Modelleri TALİMAT, KULLANIM VE BAKIM KILAVUZU SERVİS MERKEZİ YETKİLİ SATICI Mikser Modelleri TALİMAT, KULLANIM VE BAKIM KILAVUZU SERVİS MERKEZİ YETKİLİ SATICI Bu kullanım kılavuzunda uygulamanın zaman tasarrufunu sağlayarak uygulamanın kullanım ve bakım talimatları yanı sıra müşteriye

Detaylı

XG18819 İtmeli Bisiklet Kullanım Kılavuzu

XG18819 İtmeli Bisiklet Kullanım Kılavuzu XG18819 İtmeli Bisiklet Kullanım Kılavuzu Kontrollü bisikletinizi monte etmeden ve kullanmaya başlamadan önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanma

Detaylı

ALÇI DEKORASYON VE KARTONPİYER

ALÇI DEKORASYON VE KARTONPİYER ALÇI DEKORASYON VE KARTONPİYER Aşağıdaki soruları dikkatlice okuyunuz ve doğru seçeneği işaretleyiniz. 1. Aşağıdakilerden hangisi alçı dekorasyon ve kartonpiyer yapma araçlarından biri değildir? A) Mala

Detaylı

DD25B. VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 t 18.5 kw

DD25B. VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 t 18.5 kw DD25B VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 t 18.5 kw 360 görüş alanı En uygun şekilde yerleştirilmiş kızaklı koltuk, açılı silindir yatakları ve eğimli motor kaputu tasarımına sahip DD25B sektörde öncü,

Detaylı

ACTIVA AC-1250 MOTORLU 10 PROGRAMLI OTOMATİK EĞİM AYARLI KOŞU BANTI KULLANIM KILAVUZU

ACTIVA AC-1250 MOTORLU 10 PROGRAMLI OTOMATİK EĞİM AYARLI KOŞU BANTI KULLANIM KILAVUZU ACTIVA AC-1250 MOTORLU 10 PROGRAMLI OTOMATİK EĞİM AYARLI KOŞU BANTI KULLANIM KILAVUZU LED EKRANLI ÖNEMLİ EMNİYET TALİMATLARI UYARI: Yaralanma riskiyle karşı karşıya kalmamak için Koşu Bandınızı kullanmadan

Detaylı

DENEY Ba lant ve Motor Yönü Kontrolü AMAÇ GEREKL TEÇH ZAT

DENEY Ba lant ve Motor Yönü Kontrolü AMAÇ GEREKL TEÇH ZAT DENEY 14-1 Ba lant ve Motor Yönü Kontrolü AMAÇ Deneyler tamamland ktan sonra üç fazl ç k k kutuplu senkron motorunun ba lant s ve motorun devir yönü kontrolü konusunda yeterli bilgiye sahip olunabilecektir.

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Toprak PH Metre Ölçer

Kullanım Kılavuzu Toprak PH Metre Ölçer Toprak PH Metre Ölçer PH- 220S 17.02.2016 İçindekiler 1 Önsöz... 3 2 Güvenlik Bilgileri...3 3 Özellikler...3 4 Sistem Açıklaması...3 5 Geri Dönüşüm...3 6 İletişim...3 2 1 Önsöz PCE Teknik Cihazları ndan

Detaylı

testo 316-3 : Soğutma sistemleri için kaçak dedektörü Kullanım kılavuzu

testo 316-3 : Soğutma sistemleri için kaçak dedektörü Kullanım kılavuzu testo 316-3 : Soğutma sistemleri için kaçak dedektörü Kullanım kılavuzu 2 1 İçindekiler 1 İçindekiler...3 2 Güvenlik ve çevre...4 2.1. Doküman hakkında...4 2.2. Güvenliği sağlama...4 2.3. Çevreyi koruma...5

Detaylı

Ek kılavuz. Konnektör ISO 4400. Sınır seviyesi sensörleri için. Document ID: 30380

Ek kılavuz. Konnektör ISO 4400. Sınır seviyesi sensörleri için. Document ID: 30380 Ek kılavuz Konnektör ISO 4400 Sınır seviyesi sensörleri için Document ID: 30380 İçindekiler İçindekiler Kendi emniyetiniz için. Amaca uygun kullanım... 3.2 Genel güvenlik uyarıları... 3.3 Ex alanlar için

Detaylı

ÖNLEMLER DEVAM ETMEDEN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLE OKUYUN. AC adaptörü için

ÖNLEMLER DEVAM ETMEDEN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLE OKUYUN. AC adaptörü için Türkçe ÖNLEMLER DEVAM ETMEDEN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLE OKUYUN AC adaptörü için UYARI Bu AC adaptörü yalnızca Yamaha cihazlarıyla kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Başka bir amaçla kullanmayın. Yalnızca iç

Detaylı

HT-02 HP KABLOLU ODA TERMOSTATI KULLANMA KILAVUZU

HT-02 HP KABLOLU ODA TERMOSTATI KULLANMA KILAVUZU HT-02 HP KABLOLU ODA TERMOSTATI KULLANMA KILAVUZU TEKNİK VERİLER 1. Çalışma voltajı: 3V ±0,2V (DC) 2. Yük Akımı: 5 A 3. Hassasiyet: ± 0,5 ºC 4. Sıcaklık ayar aralığı: 10ºC - 30ºC 5. Zamanlama Hatası: 1%

Detaylı

KULLANICI KILAVUZU SORULAR? DİKKAT. Model No. PETL80910.0 Seri No. Seri numarasını referans olarak yukarıdaki. Seri Numarası Etiketi

KULLANICI KILAVUZU SORULAR? DİKKAT. Model No. PETL80910.0 Seri No. Seri numarasını referans olarak yukarıdaki. Seri Numarası Etiketi Model No. PETL8090.0 Seri No. Seri numarasını referans olarak yukarıdaki alana yazın. KULLANICI KILAVUZU Seri Numarası Etiketi SORULAR? Sorularınız veya hasarlı veya eksik parçalar için, lütfen ürünü satın

Detaylı

IBM System Storage. EXN4000 Kuruluş ve Ayar Yönergeleri

IBM System Storage. EXN4000 Kuruluş ve Ayar Yönergeleri IBM System Storage EXN4000 Kuruluş ve Ayar Yönergeleri TM Bu belge, IBM System Storage EXN4000 depolama genişletme birimine ilişkin kuruluş ve ayar yönergelerini içerir. EXN4000 ürününe ilişkin ek bilgileri

Detaylı