HİNDİSTAN. 9 Şubat - 18 Şubat 2018 HER ŞEY DAHİL 2790 USD

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "HİNDİSTAN. 9 Şubat - 18 Şubat 2018 HER ŞEY DAHİL 2790 USD"

Transkript

1 9 Şubat - 18 Şubat 2018 HİNDİSTAN Hinduların kutsal şehri Varanasi nin mistik sihirli dünyasına dalmaya, binlerce insanın her sabah Ganj da yıkanıp dua edişlerini izlemeye, dünyanın en büyük Hindu tapınağında zaman yolculuğuna çıkmaya, bisikletlerle başkent Delhi nin arka sokaklarında kaybolmaya, aşkın en görkemli sembolü olan Taj Mahal de gün doğumuna, Hint bir ailenin evine konuk olup 5 duyuya hitap eden yemekler pişirmeye, Sikh tapınaklarında onlarca kişiye yemek servisi yaparak günlük hayatı deneyimlemeye, insanı büyüleyen bir Bollywood şovunu izlemeye, pembe şehir Jaipur'da Amber Sarayı nın özel odalarından birinde Raca lara layık bir akşam yemeğine, The Fall filminin çekildiği noktaları keşfetmeye ve daha da fazlasını deneyimlemek için rengarenk Hindistan a gidiyoruz. HER ŞEY DAHİL 2790 USD

2 KONAKLAMA DELHİ AGRA JAIPUR VARANASİ 2 Gece 2 Gece 2 Gece 2 Gece Vivanta by Taj Dwarka Clarks Shiraz Narain Niwas Palace Ramada Plaza JHV HOTEL 5* HOTEL 5* HOTEL 5* HOTEL 5* FİYATA DAHİL OLAN HİZMETLER THY ile İstanbul-Delhi, Delhi-İstanbul ekonomi sınıfı gidiş dönüş havayolu ücreti Dış hat havalimanı vergileri Delhi - Varanasi ekonomi sınıfı gidiş-dönüş havayolu ücreti 8 gece programda ismi belirtilmiş otellerde oda/kahvaltı konaklama En üst segment özel otobüs ulaşımı FİYATA DAHİL OLMAYAN HİZMETLER Kişisel ihtiyaçlar Alkollü içecekler Çamaşır hizmetleri Telefon aramaları Fazla bagaj ücretleri Vize Ücreti (102 USD) Vize Başvurusunu kişisel olarak yapmanız gerekiyor. Gerekli evraklar için bizimle iletişimize geçiniz. Kingdom of Dream Bollywood Şovu Jaipur da bir ailenin evinde Hint yemekleri atölyesi Amber Sarayı'nda özel akşam yemeği Delhi'de bisiklet turu Varanasi'de sabah ve akşam törenleri için 2 tekne turu Programda belirtilen tüm geziler ve aktiviteler Programda belirtilen tüm müze, milli park ve ören yeri giriş ücretleri 8 öğlen yemeği 8 akşam yemeği Tüm bahşişler (Gezi boyunca şoför ve rehber Uçuşlar: TK 716 İstanbul-Delhi 9 Şubat 20:55-05:15 TK 717 Delhi-İstanbul 18 Şubat 06:55-11:25 için bahşiş toplanmayacaktır) Yurtdışı çıkış harcı Zorunlu seyahat sigortası HİÇBİR EKSTRA TUR SATIŞIMIZ YOKTUR.

3 1. ve 2. GÜN 9-10 Şubat 2018 İSTANBUL > DELHi > JAIPUR Yerel Aile Akşam Yemeği Sabahın ilk saatlerinde varacağımız Delhi den karşılama sonrası özel aracımızla Hindistan ın belki de en renkli eyaleti olan Rajastan ın pembe şehri Jaipur a doğru hareket ediyoruz. Yoldaki brunch sonrası öğlen saatlerinde Jaipur a varıyoruz. Saraylarıyla meşhur Jaipur da konaklayacağımız yer de eski bir saray olan Narain Niwas. Biraz dinlendikten sonra elimizdeki alışveriş listeleriyle Jaipur un renkli pazarlarına dalıyoruz. Yemekler için malzemeleri elde ettikten sonra akşam yemeğine misafir olacağımız ailenin bahçesine doğru yola çıkacağız. İsteyenler mutfakta aldığımız malzemelerin muazzam lezzetlere dönüşümüne yardımcı olabilecekler. Kalanlarsa Rajastan ve Jaipur tarihinde önemli bir yeri olan bu soylu ailenin bahçesinde keyif çatacaklar. Hindistan a dair sorularınızı ilk akşamdan misafir olduğumuz aileye sorup öğrenebileceğiniz bir deneyim olacak. Yemek sonrası sarayımızda dinlenmeye çekileceğiz.

4 3. GÜN 11 Şubat 2018 JAIPUR Şehir Turu ve Amber Sarayı nda Akşam Yemeği Sabahın erken saatlerinde uyanıp şehrin ruhani olarak en önemli noktalarından biri olan Galta Ji yani Maymun Tapınağı na yola çıkıyoruz. Kısa bir yürüyüşle öncelikle Jaipur u tepeden gören Güneş Tapınağı na varıp gün doğumunu izleceğiz. Sonrasında meditasyon yapan veya tapınağa yıkanmaya gelen Hinduların arasından geçerek tapınağa gireceğiz. Ziyaret sonrası ise otele dönüp kahvaltı edip şehirde yapacağımız tur için biraz dinleneceğiz. Pembe şehir Jaipur u gezmeye öncelikle Şehir Sarayı ndan başlayacağız. Ardından Jantar Mantar, Hawa Mahal i ziyaret edeceğiz. Alışveriş için ziyaret edeceğimiz pazar sonrası bir kumaş boyama atölyesine gideceğiz. Öğlen yemeğinden sonra otelimize (pardon sarayımıza) geri dönüp biraz keyfini çıkartacağız. Akşam gün batımı yaklaşırken bu sefer şehrin sembolü olan Amber Sarayı na doğru yol alıyoruz. Sarayı gezdikten sonra herkes dışarı çıkarken biz sarayda kalacağız ve zamanında kraliyet ailesine ait olan bölümde özel bir akşam yemeğine geçeceğiz. Başkasının sarayında yaşadığımız bu özel deneyim sonrasıysa kendi sarayımıza geri dönüyoruz.

5 4. GÜN 12 Şubat 2018 JAIPUR > CHAND BAORI KUYUSU > FATEHPUR SIKRI > AGRA Sarayımızda yapacağımız kahvaltının ardından pembe şehir Jaipur la vedalaşıyoruz ve Agra ya doğru yola çıkıyoruz. Yolda öncelikle The Fall filminde Darwin in öldürüldüğü sahnenin çekildiği Chand Baori Kuyusu nu ziyaret edeceğiz. Bu ziyaret ardından öğle yemeği için mola vereceğiz. Öğle yemeği sonrası ise biraz daha yol alıp Hindistan da en iyi korunmuş eserlerden biri olan Fatehpur Sikri yi ziyaret edeceğiz. Moğollardan kalan terkedilmiş bu yapı grubu aslında Moğol zaferlerini sembolize eden bir kraliyet şehri olarak tasarlanmış. Bu muazzam yapıları ziyareti tamamladığımızda ise Agra şehrine doğru yola devam ediyoruz. Akşamüstü varacağımız otelimizde biraz dinlendikten sonra akşam yemeği yiyeceğiz.

6 5. GÜN 13 Şubat 2018 AGRA - TAJ MAHAL AGRA KALESİ - KÖY ZİYARETİ MEHTAB BAGH Gün Batımı Bugün gün doğumundan önce uyanıp yola düşüyoruz. Çünkü dünyada aşk için yapılmış en görkemli ve güzel anıtı en sakin ve huzurlu zamanda ziyaret edeceğiz: Taj Mahal! Şah Cihan ın eşine yaptırdığı bir anıt mezar olan Taj Mahal in hem içini hem de içinde bulunduğu avluyu gezdikten sonra rotamızı Agra Kalesi ne çeviriyoruz. Babür İmparatorluğu nun merkezi olan kalenin ardındansa kahvaltı için otelimize dönüyoruz. Kahvaltı sonrası dinlenme ardından Agra yı gezmeye yüzlerce yıldır aynı zanaati sürdüren bir mermer kakma atölyesini ziyaret ediyoruz. Öğle yemeğinden sonra ise Agra nın gizli hazinelerinden bebek Taj Mahal i ziyaret edeceğiz. Hemen sonrasındaysa gerçek Hindistan ı görmek için Agra daki bir köye misafir olacağız. Eğer şanslıysak köyde çocuklarla Hindistan ın en popüler sporu olan kriket bile oynayabiliriz. Köyden sonra ise gün batımını izlemek için Mehtap Parkına gidip Taj Mahal manzarasını izleyeceğiz. Akşam yemeği içinse Agra nın en meşhur sokak yemekleri lokantası olan Kerim in Yeri nde gidiyoruz. Merak etmeyin hijyen ve lezzet garantisi veriyoruz.

7 6. GÜN 14 Şubat 2018 AGRA > DELHİ > VARANASİ Sabah kahvaltısının ardından Varanasi uçağına binmek için Delhi ye geri döneceğiz. Akşamüstü kalkacak olan uçağımızdan önce Delhi de sokak yemeklerini hijyenik şartlarda yapan bir lokantaya gidip sokak lezzetlerinin tadına güvenli bir şekilde bakacağız (Sokaktaki yemekler pis olduğu için değil, kullandıkları su temiz olmadığı için sokaktan yemenizi önermiyoruz). Gün batımında Hindular için kutsal kabul edilen Varanasi ye vardığımızda öncelikle Ganj nehrinde özel botumuzla bir tura çıkacağız. Ölü yakma törenleri, Ganj ın kutsanma seramonileri gibi ömürlük deneyimleri kendi gözlerinizle göreceksiniz. Bot turunun ardındansa otelimize yerleşip akşam yemeğinden sonra dinlenmeye çekileceğiz.

8 7. GÜN 15 Şubat 2018 VARANASİ Sabah gun doğumuyla beraber Varanasi ye günaydın diyoruz. Özel botumuzla bu sefer Ganj ı sabah selamlayacağız. Sabahları bir renk cümbüşüne dönen ghatlarda nehirde yıkanmaya, dua etmeye veya moditasyon yapmaya gelen binlerce Hindu yu Ganj dan izleyeceğiz. Ardından Amir Khan in Dangal filmiyle hayatımıza giren geleneksel Hint güreşi kültürünü öğrenmek için yüzlerce yıllık bir güreş kulübünü ziyaret edip kısa süreliğine antrenmanı izleyeceğiz. Yine Ganj nehrinden dönüş yaparak karaya çıkacağız. Kahvaltı için otele dönüp biraz dinleneceğiz. Öğlen otelden çıkış yapıp Bharat Mata Tapınağı ve Buda nın ilk öğretisini verdiği kutsal Sarnath bölgesini ziyaret edeceğiz. Öğle yemeğinin ardından ise kendimizi Varanasi nin dar ve labirente benzeyen sokaklarına atacağız kendimizi. Akşam gün batımında yüzlerce Hindu ile beraber Ganj ın Hindu keşişlerce kutsandığı Aarti Seramonisi ne katılacağız. Bu seramoniyi isterseniz karadan isterseniz de özel botumuzdan izleyebileceksiniz. Törenin ardından akşam yemeği yiyip, otelde dinlenmeye geçeceğiz.

9 8. Gün 16 Şubat 2018 VARANASI - DELHI Sikh Tapınağı - Bollywood Show Sabah erken kalkıp Delhi uçağına binmek için Varanasi havaalanına doğru hareket ediyoruz. Delhi ye varınca önce otelimize yerleşeceğiz. Ardından Delhi nin en büyük Sikh Tapınağı olan Bangla Sahib Gurudwara yı ziyaret edeceğiz. Aslında sadece ziyaret etmeyeceğiz. Tapınakta her gün 80bin kişiye gönüllü olarak sunulan yemeğin servisine yardımcı olacağız. Toplumun her kesiminden insanların gelip karnını doyurduğu bu servis esnasında yaşayacağınız manevi deneyimi ömür boyu unutabileceğinizi sanmıyoruz. Bu yoğun deneyim ardında öğle yemeği yiyeceğiz. Yemek sonrasıysa Delh nin en önemli tarihi yapılarından Qutub Minar ı ziyaret edeceğiz. Bu ziyaret sonrasıysa Kingdom of Dream kompleksine gidip efsanevi bir Bollywood şovu izleyeceğiz. Rengarenk kostümler ve muhteşem danslarla Hint masallarının dev bir prodüksiyon içinde anlatıldığı şov sonrasıysa yerel bir restoranda akşam yemeğine gideceğiz. Ardındansa Delhi nin kısmen yer altındaki gece hayatına giriş yapacağız.

10 Gün Şubat 2018 DELHI Eski Delhi Bisiklet Turu - Akshardham Geri Dönüş - İstanbul Delhi deki son günümüze yine erken başlayacağız. Bu defa sabah en güzel ve sakin zamanında Eski Delhi nin tarihi sokaklarında bisiklet turuna çıkıyoruz. (Bisiklete binmek zorunlu değil. İsteyenlere tuktuklar mevcut) Üç saatlik gezimizde Cuma Camisi, chapati fırınları, baharat pasajları ve Eski Delhi'nin gizli noktalarını keşfedeceğiz. Bu tur esnasında lokal kahvaltıcıda Delhi esnafı gibi kahvaltı edip, turun sonunu Hindistan ın en büyük biber çarşısının manzaralı terasında masala çaylarımızı içerek getireceğiz. Ardındansa gerçek kahvaltımız için otele döneceğiz. Geniş bir vakitte dinlendikten sonra sizi bir zaman yolculuğuna çıkartmak için dünyanın en büyük Hindu Akshardham'a götüreceğiz. Kamera, telefon hatta elektronik saat gibi hiç bir elektronik aletin sokulmadığı tapınakta binlerce taş ustası tarafından hazırlanmış büyüleyici heykelleri gördükten sonra günün batmasıyla beraber muhteşem bir ışık, lazer ve su şovu izleyeceğiz. Birkaç saat sürecek Aksharhdam ziyaretimiz sonrası ise günümüz dünyasına dönüp Delhi nin farklı bir yüzünü görmek için modern bir lokanatada akşam yemeğine gideceğiz. Yemek sonrası isteyenlerle Delhi gece hayatına bir elveda deyip. Gece 03:00'de otelimizden ayrılıp İstanbul uçağına doğru yola çıkacağız.

11 GEZİ HAKKINDA ÖNEMLİ NOTLAR Patika.Travel doğal afet, ani hava değişikliği gibi elde olmayan nedenlerden dolayı programda değişiklik yapma hakkına sahiptir. Programa 16 yaşında küçükler katılamazlar. Gezimizin kontenjanı 20 kişiyle sınırlıdır. Elde olmayan sebeplerle otel değişikliği durumunda benzer veya daha yüksek kalite otellerde konaklama sağlanacaktır. Ödeme seçenekleri ve kredi kart taksit imkanları için ödeme seçenekleri tablosunu inceleyebilirsiniz. İptal şartları için sözleşmemizi inceleyebilirsiniz. Hindistan tarafından Türk vatandaşlarına vize uygulanmaktadır. Vize başvuruları Hindistan Konsolosluklarına kişisel olarak yapılmaktadır. Süreçle ilgili lütfen bizimle iletişime geçiniz. TUR LİDERİ: KERİMCAN AKDUMAN 1985 yılında İstanbul da doğdu. Seyahat etmeye 19 yaşında başladı. 17 Kasım 2015 tarihinde çocukluk hayalini gerçekleştirmek için 15 aylık, 360 adını verdiği bir dünya turuna çıktı. Dünya turunda Afrika, Asya, Güney ve Kuzey Amerika rotasını izledi. 360 esnasında Amazon a gidiş hikayesi The Guardian gazetesine konu oldu. 9 yıldır icantravel.co isimli seyahat blogunu yazmakta ve dünyanın çeşitli yerlerinde fotoğraflar çekmektedir. Çeşitli ulusal gazete ve dergilerde seyahat yazıları ve fotoğrafları yayınlanmıştır. instagram.com/kcakduman

12 ÖDEME BİLGİLERİ NAKİT * KAYIT KASIM ARALIK OCAK ŞUBAT 1000 USD 450 USD 450 USD 450 USD 440 USD KREDİ KARTI GARANTİ VADE FARKSIZ GARANTİ BANKASI* TAKSİT 4.6% VADE FARKI İLE TAKSİT *Bonus özellikli tüm kartlara ve Miles & Smiles kartlarına Önemli not: Taksitler çekim gününün Garanti Bankası satış kuruna göre TL'ye çevirilerek tahsil edilecektir. Tüm sorularınız ve ön kayıt için: Telefon: Telefon: info@patika.travel

HİNDİSTAN. 10 Kasım - 19 Kasım 2017 HER ŞEY DAHİL 2790 USD

HİNDİSTAN. 10 Kasım - 19 Kasım 2017 HER ŞEY DAHİL 2790 USD 10 Kasım - 19 Kasım 2017 HİNDİSTAN Yüzyıllarca yıllık tarihi, tüm dünyayı etkisi altına almış bir kültürü, Çin den sonra 1.3 milyarlık nüfusuyla bir ülkeden çok kıtayı andıran Hindistan ın bilinmeyen yüzüyle

Detaylı

HİNDİSTAN. 17 Ağustos - 26 Ağustos 2018 HER ŞEY DAHİL 2790 USD. Tur lideri: Sinan Can Erdal

HİNDİSTAN. 17 Ağustos - 26 Ağustos 2018 HER ŞEY DAHİL 2790 USD. Tur lideri: Sinan Can Erdal 17 Ağustos - 26 Ağustos 2018 HİNDİSTAN Tur lideri: Sinan Can Erdal Yüzyıllarca yıllık tarihi, tüm dünyayı etkisi altına almış bir kültürü, Çin den sonra 1.3 milyarlık nüfusuyla bir ülkeden çok kıtayı andıran

Detaylı

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. Hindistan. Kurban Bayramı'nda Hindistan. Jaipur-Agra-Varanasi-Delhi. 10 Eylül - 18 Eylül 2016 (9 gün - 8 gece)

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. Hindistan. Kurban Bayramı'nda Hindistan. Jaipur-Agra-Varanasi-Delhi. 10 Eylül - 18 Eylül 2016 (9 gün - 8 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Hindistan Kurban Bayramı'nda Hindistan Jaipur-Agra-Varanasi-Delhi 10 Eylül - 18 Eylül 2016 (9 gün - 8 gece) Tur Programı 1. gün - 10 Eylül 2016, Cumartesi İstanbul

Detaylı

Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali

Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali Türk Hava Yolları İle Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali Agra, Fatehpur Sikri, Jaipur, Delhi Tüm öğle ve akşam yemekleri dahil 5 yıldızlı otellerde konaklama 09 Mart - 15 Mart 2017 (7 gün - 6 gece) Tur

Detaylı

Altın Üçgen Hindistan

Altın Üçgen Hindistan Türk Hava Yolları ile Altın Üçgen Hindistan Agra, Fatehpur Sikri, Jaipur, Delhi Tüm Öğle Ve Akşam Yemekleri Dahil 5* Otellerde Konaklama 23 Ocak - 29 Ocak 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 23

Detaylı

İSRAİL TURU. 02 Aralık - 04 Aralık 2017 HER ŞEY DAHİL 1090 USD. Tur lideri: Avi İsrael

İSRAİL TURU. 02 Aralık - 04 Aralık 2017 HER ŞEY DAHİL 1090 USD. Tur lideri: Avi İsrael 02 Aralık - 04 Aralık 2017 İSRAİL TURU Tur lideri: Avi İsrael İsrail son 70 yılın en çok konuşulan ve tartışılan, herkesin hakkında bir fikri olduğu ülkelerin başında geliyor. 3 tek tanrılı dinin de kutsal

Detaylı

Bhutan. Delhi Paro Thimpu Paro - Tshechu festival- Kolkata Varanasi Khajuraho Jhansi Agra Delhi

Bhutan. Delhi Paro Thimpu Paro - Tshechu festival- Kolkata Varanasi Khajuraho Jhansi Agra Delhi ` - - & Bhutan Son Budist Krallık Bhutan ziyareti ile başlayan gezimiz, Batı Bengal'in başkenti Kolkata ile daha bir renklenir, Kutsal Nehir Ganj la devam eder ve Eski Delhi ile taçlanır. 10-23 nisan 2014

Detaylı

Hindistanda Holi Festivali Turu

Hindistanda Holi Festivali Turu Hindistanda Holi Festivali Turu 11.03.2017'den itibaren kalkışlı 2.097,00 USD 7.549,20TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Delhi(Uçakta) Dış hatlar terminalinde bulunan Setur deskinde rehberiniz ile buluşma.

Detaylı

Nepal - Hindistan; Siddhartha'nın Doğuş Hikayesi

Nepal - Hindistan; Siddhartha'nın Doğuş Hikayesi Nepal - Hindistan; Siddhartha'nın Doğuş Hikayesi Gandhi nin önderliğinde ve Ganj ın arındırdığı ruhlarda gezinen ülke Hindistan... Tarih : 26-01-2018-03-02-2018 Şehirler : Agra, Delhi, Jaipur, Katmandu,

Detaylı

Tur Programı. Gandhi nin önderliğinde ve Ganj ın arındırdığı ruhlarda gezinen ülke Hindistan...

Tur Programı. Gandhi nin önderliğinde ve Ganj ın arındırdığı ruhlarda gezinen ülke Hindistan... Hindistan Altın Üçgen - Hızlı Ve Kolay Keşifler Turu Gandhi nin önderliğinde ve Ganj ın arındırdığı ruhlarda gezinen ülke Hindistan... Tarih : 10-04-2017-16-04-2017 Şehirler : Agra, Delhi, Jaipur Otel

Detaylı

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. Nepal ve Hindistan. Nepal ve Hindistan. Katmandu - Jaipur - Agra - Varanasi - Delhi

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. Nepal ve Hindistan. Nepal ve Hindistan. Katmandu - Jaipur - Agra - Varanasi - Delhi Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Nepal ve Hindistan Nepal ve Hindistan Katmandu - Jaipur - Agra - Varanasi - Delhi 13 Ekim - 21 Ekim 2017 (9 gün - 8 gece) Tur Programı 1. gün - 13 Ekim 2017, Cuma

Detaylı

HİNDİSTAN Holi Festivali Turu 25 Şubat-07 Mart USD Konaklama süresi: 10 gece Toplam gezi süresi: 11 gün

HİNDİSTAN Holi Festivali Turu 25 Şubat-07 Mart USD Konaklama süresi: 10 gece Toplam gezi süresi: 11 gün HİNDİSTAN Holi Festivali Turu 25 Şubat-07 Mart 2018 2400 USD Konaklama süresi: 10 gece Toplam gezi süresi: 11 gün ÖZET VE ROTA 6 önemli durağı kapsayan rota: Delhi, Varanasi, Jaipur, Fatehpur Sikri, Abhaneri,

Detaylı

Holi Zamanı Altın Üçgen - Hızlı Ve Kolay

Holi Zamanı Altın Üçgen - Hızlı Ve Kolay Holi Zamanı Altın Üçgen - Hızlı Ve Kolay Keşifler Turu Gandhi nin önderliğinde ve Ganj ın arındırdığı ruhlarda gezinen ülke Hindistan... Tarih : 09-03-2017-15-03-2017 Şehirler : Agra, Delhi, Jaipur Otel

Detaylı

KOLOMBİYA - AMAZON 3,490 USD. 27 Ağustos - 4 Eylül 2017 HER ŞEY DAHİL

KOLOMBİYA - AMAZON 3,490 USD. 27 Ağustos - 4 Eylül 2017 HER ŞEY DAHİL 27 Ağustos - 4 Eylül 2017 KOLOMBİYA - AMAZON Tur lideri: Kerimcan Akduman Bogota nın renkli sokaklarındaki bit pazarlarıyla başlayıp Amazon yağmur ormanlarındaki yerli köylerine uzanan, oradan da Medellin

Detaylı

HİNDİSTAN TURU PALACE ON WHEELS

HİNDİSTAN TURU PALACE ON WHEELS HİNDİSTAN TURU PALACE ON WHEELS Ekim-Kasım-Aralık 2018, Ocak ve Mart 2019 kalkışlı, Delhi den Delhi ye Trenle Hindistan turu 8 gece 9 gün! Delhi - Jaipur - Sawai Madhopur - Chittorgarh - Udaipur Jaisalmer

Detaylı

PERU 3,990 USD. 29 Nisan - 7 Mayıs 2018 HER ŞEY DAHİL

PERU 3,990 USD. 29 Nisan - 7 Mayıs 2018 HER ŞEY DAHİL 29 Nisan - 7 Mayıs 2018 PERU Tur lideri: Kerimcan Akduman Güney Amerika nın sembolü Machu Picchu yu ziyaret etmek, çöllerde kum boardu yapmak, hala gizemi çözülememiş Nazca çizgileri üzerinde pırpır uçaklarla

Detaylı

Gandhi nin barış ve özgürlük kokan şiddetsiz bir dünya hülyasının insan için yeşerdiği topraklar Hindistan.

Gandhi nin barış ve özgürlük kokan şiddetsiz bir dünya hülyasının insan için yeşerdiği topraklar Hindistan. Ranthambore Milli Parkı Hindistan Vahşi Yaşam Turu Gandhi nin barış ve özgürlük kokan şiddetsiz bir dünya hülyasının insan için yeşerdiği topraklar Hindistan. Tarih : 11-12-2016-17-12-2016 Şehirler : Agra,

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Kurban Bayramı'nda Japonya Tokyo - Kyoto - Osaka 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 28 Ağustos 2017, Pazartesi İstanbul Tokyo 27 Ağustos saat

Detaylı

HİNDİSTAN TURU TÜRK HAVA YOLLARI İLE

HİNDİSTAN TURU TÜRK HAVA YOLLARI İLE HİNDİSTAN TURU TÜRK HAVA YOLLARI İLE 1. Gün: İstanbul Delhi Saat 17.30`da Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali Gezimod kontuarında buluşuyoruz. Saat 19.45`te Türk Hava Yolları`na ait TK 716 sefer

Detaylı

VİETNAM-KAMBOÇYA. 27 Ocak - 05 Şubat 2018 HER ŞEY DAHİL 2890 USD. Tur lideri: Kerimcan Akduman

VİETNAM-KAMBOÇYA. 27 Ocak - 05 Şubat 2018 HER ŞEY DAHİL 2890 USD. Tur lideri: Kerimcan Akduman 27 Ocak - 05 Şubat 2018 VİETNAM-KAMBOÇYA Tur lideri: Kerimcan Akduman Dünyanın en kalabalık motor trafiğine sahip Saigon u motorla turlamaya, savaşta Vietnamlıların kullandıkları ufacık tünellerde dolaşmaya,

Detaylı

KURBAN BAYRAMI HİNDİSTAN TURU 10-18 EYLÜL 2016 Jaipur(2), Agra(2), Varanasi(1), Delhi(2)

KURBAN BAYRAMI HİNDİSTAN TURU 10-18 EYLÜL 2016 Jaipur(2), Agra(2), Varanasi(1), Delhi(2) KURBAN BAYRAMI HİNDİSTAN TURU 10-18 EYLÜL 2016 Jaipur(2), Agra(2), Varanasi(1), Delhi(2) *** 5* Otellerde Konaklama *** *** Tüm Öğle ve Akşam Yemekleri Dahil*** Gidiş Dönüş Tarihler Günler Ist- Delhi Kalkış

Detaylı

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece)

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Tokyo-Kyoto-Osaka 20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 20 Mayıs 2017,

Detaylı

BUENOS AİRES-PATAGONYA Tur lideri: Kerimcan Akduman

BUENOS AİRES-PATAGONYA Tur lideri: Kerimcan Akduman 3 Mart - 12 Mart 2018 BUENOS AİRES-PATAGONYA Tur lideri: Kerimcan Akduman Dünya nın en güneyindeki şehir Ushuaia da Dünya nın Ucundaki Fener i ziyaret etmek, dev buzul parçaları arasında ve buz mavisi

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Şeker Bayramı'nda Japonya Japonya 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 24 Haziran 2017, Cumartesi İstanbul - Tokyo 23 Haziran saat 22.30 da

Detaylı

15-24 Mart Türk Hava Yolları nın TK716 sayılı seferi ile te İstanbul Atatürk Havalimanı ndan Delhi ye hareket.

15-24 Mart Türk Hava Yolları nın TK716 sayılı seferi ile te İstanbul Atatürk Havalimanı ndan Delhi ye hareket. Holi Festivali'nde Özlem Avıcoğlu ile Hindistan'a Yolculuk 15-24 Mart 2019 1. Gün 15 Mart 2019, Cuma İstanbul - Delhi Türk Hava Yolları nın TK716 sayılı seferi ile 20.55 te İstanbul Atatürk Havalimanı

Detaylı

10 MART - 18 MART 2017 NEPAL KÜLTÜREL GEZİSİ

10 MART - 18 MART 2017 NEPAL KÜLTÜREL GEZİSİ 10 MART - 18 MART 2017 NEPAL KÜLTÜREL GEZİSİ HER ŞEY DAHİL 2190 USD (İki Kişilik Odalarda Tek Kişi Konaklama Ücreti) DAHİL OLAN HİZMETLER THY ile Gidiş-Dönüş Uçak Bileti İki Kişilik Odalarda Konaklama

Detaylı

Tur Programı. Gandhi nin önderliğinde ve Ganj ın arındırdığı ruhlarda gezinen ülke Hindistan...

Tur Programı. Gandhi nin önderliğinde ve Ganj ın arındırdığı ruhlarda gezinen ülke Hindistan... Nepal - Hindistan Gandhi nin önderliğinde ve Ganj ın arındırdığı ruhlarda gezinen ülke Hindistan... Tarih : 06-10-2017-15-10-2017 Şehirler : Agra, Delhi, Jaipur, Katmandu, Varanasi Otel : 5* Ulaşım : Türk

Detaylı

Tur Programı. Gandhi nin önderliğinde ve Ganj ın arındırdığı ruhlarda gezinen ülke Hindistan...

Tur Programı. Gandhi nin önderliğinde ve Ganj ın arındırdığı ruhlarda gezinen ülke Hindistan... Nepal - Hindistan Gandhi nin önderliğinde ve Ganj ın arındırdığı ruhlarda gezinen ülke Hindistan... Tarih : 20-01-2017-29-01-2017 Şehirler : Agra, Delhi, Jaipur, Katmandu, Varanasi Otel : 5* Ulaşım : Türk

Detaylı

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Norveç Fiyortları İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Tarih : 02-08-2017-06-08-2017 Şehirler : Bergen, Flam, Hardanger, Oslo Otel : 4* Ulaşım

Detaylı

MEDENİYETLERİN BEŞİĞİ İRAN

MEDENİYETLERİN BEŞİĞİ İRAN MEDENİYETLERİN BEŞİĞİ İRAN 19 29 NİSAN 2018 BÜYÜLEYİCİ İRAN 19 29 NİSAN 2018 19 Nisan 2018 Perşembe 20:40 Gidiş - 29 Nisan 2018 Pazar 05:35 İstanbul Varış ŞİRAZ ( 2 ) PERSEPOLIS YEZD ( 2 ) ISFAHAN ( 2

Detaylı

Renklerin Buluşma Noktası Hindistan

Renklerin Buluşma Noktası Hindistan Renklerin Buluşma Noktası Hindistan 13 GECE / 15 GÜN TUR PROGRAMI: 1. GÜN : ISTANBUL - DELHİ Delhi'ye uçuş. Akşam Delhi'ye varış, Müşteri temsilcisi tarafından asistanlık hizmeti ve havaalanından otele

Detaylı

Patika.travel Küba Turu USD

Patika.travel Küba Turu USD Patika.travel Küba Turu 22.01.2017 30.01.2017 2990 USD Fiyata Dahil Hizmetler İstanbulHavana AIRFRANCE gidiş dönüş havayolu ücreti Havaalanı / Otel / Havaalanı transferleri İki kişilik odalarda konaklama

Detaylı

Süha Derbent ile Egzotik Nepal de Fotograf Çekimi. Kathmandu 04 Gece 05 Gün

Süha Derbent ile Egzotik Nepal de Fotograf Çekimi. Kathmandu 04 Gece 05 Gün Süha Derbent ile Egzotik Nepal de Fotograf Çekimi Kathmandu 04 Gece 05 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent ile Egzotik Nepal de Fotograf Çekimi Tur Tarihi: 04 Gece 05 Gün Zorluk Derecesi: Kolay Vize: Var

Detaylı

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Toskana - Portofino - Cinque Terre Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Tarih : 15-05-2017-20-05-2017 Şehirler : Bologna, La Spezia, Lucca, Siena Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

BÜYÜK ÇİN SEYAHATİ - TUR PROGRAMI

BÜYÜK ÇİN SEYAHATİ - TUR PROGRAMI BÜYÜK ÇİN SEYAHATİ - TUR PROGRAMI 1. Gün Antalya - İstanbul Türk Hava Yolları'nın TK 2439 kodlu uçağı ile saat 22.05 te Antalya Havalimanı'ndan İstanbul Atatürk Havalimanı na hareket ve 23.30 de İstanbul'a

Detaylı

Hindistan'da Diwali Festivali Turu

Hindistan'da Diwali Festivali Turu Hindistan'da Diwali Festivali Turu 14.10.2017'den itibaren kalkışlı 2.697,00 USD 9.709,20TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Delhi Dış hatlar terminalinde bulunan Setur deskinde rehberiniz ile buluşma.

Detaylı

Hindistan da Kaplan Safarisi ve Altın Üçgen Turu (Delhi Agra Ranthambore Jaipur)

Hindistan da Kaplan Safarisi ve Altın Üçgen Turu (Delhi Agra Ranthambore Jaipur) Hindistan da Kaplan Safarisi ve Altın Üçgen Turu (Delhi Agra Ranthambore Jaipur) 17.11.2017'den itibaren kalkışlı 2.497,00 USD 8.989,20TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Delhi İstanbul Atatürk Havalimanı

Detaylı

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada...

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Kanada Folyaj Dönemi Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Tarih : 15-10-2017-22-10-2017 Şehirler : Montreal, Ottawa, Quebec City, Toronto Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile Ücret

Detaylı

Patika.travel Vietnam - Kamboçya Turu Ocak USD. Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler THY ile TürkiyeVietnam, KamboçyaTürkiye gidiş dönüş

Patika.travel Vietnam - Kamboçya Turu Ocak USD. Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler THY ile TürkiyeVietnam, KamboçyaTürkiye gidiş dönüş Patika.travel Vietnam - Kamboçya Turu 21-30 Ocak 2017 2890 USD Fiyata Dahil Hizmetler Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler THY ile TürkiyeVietnam, KamboçyaTürkiye gidiş dönüş uçak biletleri Vietnam ve Kamboçya

Detaylı

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG GÖKNUR BİRİNCİOĞLU İLE MASAL YOU 01 04 EYLÜL 2017 01 Eylül 2017 Cuma 10:40 Gidiş - 04 Eylül 2017 Pazartesi 17:45 İstanbul Varış BREMEN ( 1 ) Bremen Mızıkacıları

Detaylı

USD

USD Patika.travel Küba Turu 22.06.2017 30.06.2017 2990 USD Havana 4 Gece Hotel SEVILLA 4* 111 YILLIK TARİHİ OTEL 1 Gece Casa Particular Gerçek Küba Deneyimi Fiyata Dahil Hizmetler İstanbulHavana THY(direkt

Detaylı

VİETNAM-KAMBOÇYA. 27 Ocak - 05 Şubat 2018 HER ŞEY DAHİL 2890 USD. Tur lideri: Kerimcan Akduman

VİETNAM-KAMBOÇYA. 27 Ocak - 05 Şubat 2018 HER ŞEY DAHİL 2890 USD. Tur lideri: Kerimcan Akduman 27 Ocak - 05 Şubat 2018 VİETNAM-KAMBOÇYA Tur lideri: Kerimcan Akduman Vietnam - Kamboçya! İki komşu ülke, birbirinden çok farklı iki deneyim. Bir tanesi Komünizm in demir parmaklarına saklanmış, yavaştan

Detaylı

İSTANBUL - KATHMANDU 16 Mart Pazartesi

İSTANBUL - KATHMANDU 16 Mart Pazartesi Nepal & Hindistan İSTANBUL - KATHMANDU 16 Mart Pazartesi Saat 17:30'da Atatürk Havalimanı Dış hatlar terminalinde buluşma, bilet ve pasaport işlemlerimiz sonrasında saat 20:25'de THY tarifeli seferi ile

Detaylı

MİSTİK KEŞİF HİNDİSTAN & NEPAL Jaipur (2) Agra (1) Varanasi (1)Katmandu (2) Delhi (3) Türk Havayolları ile - 9 Gece 11 Gün

MİSTİK KEŞİF HİNDİSTAN & NEPAL Jaipur (2) Agra (1) Varanasi (1)Katmandu (2) Delhi (3) Türk Havayolları ile - 9 Gece 11 Gün MİSTİK KEŞİF HİNDİSTAN & NEPAL Jaipur (2) Agra (1) Varanasi (1)Katmandu (2) Delhi (3) Türk Havayolları ile - 9 Gece 11 Gün 27 Aralık 06 Ocak Dünyada hala rengarenk kalmış bir yer var! Eski çağlardan damıtılmış

Detaylı

ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ

ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ VILNIUS & RIGA & TALLINN 04-10 Kasım 2017 6 Gece / 7 Gün 04 Kasım Cumartesi: Türk Havayolları TK1407 sefer sayılı uçak ile, İstanbul Atatürk Havalimanından 10:25 de hareket.

Detaylı

Patika.travel Küba Turu Ekim USD

Patika.travel Küba Turu Ekim USD Patika.travel Küba Turu 0816 Ekim 2016 2890 USD Fiyata Dahil Hizmetler İstanbulHavana KLM gidiş dönüş havayolu ücreti Havaalanı / Otel / Havaalanı transferleri İki kişilik odalarda konaklama Tüm Öğünler

Detaylı

ROMANYA TRANSILVANYA BÜKREŞ

ROMANYA TRANSILVANYA BÜKREŞ ROMANYA TRANSILVANYA BÜKREŞ ROMANYA TRANSILVANYA & BÜKREŞ 25 Nisan Salı 30 Nisan Pazar 23 Haziran Cuma 28 Haziran Çarşamba 18 Temmuz Salı 23 Temmuz Pazar 29 Ağustos Salı 3 Eylül Pazar 10 Ekim Salı 15 Ekim

Detaylı

BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG

BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG GÖKNUR BİRİNCİOĞLU İLE MASAL YOU 24 27 HAZİRAN 2017 24 Haziran 2017 Cumartesi 14:15 Gidiş - 27 Haziran 2017 Salı 21:40 İstanbul Varış BREMEN ( 1 ) Bremen

Detaylı

Hindistan. Hindistan. www.gazella.com 0212 233 15 98 KATMANDU YENİ DELHİ. Jaipur Agra. Varanesi

Hindistan. Hindistan. www.gazella.com 0212 233 15 98 KATMANDU YENİ DELHİ. Jaipur Agra. Varanesi Hindistan YENİ DELHİ Jaipur Agra Varanesi KATMANDU Hindistan Farklı dinlerin, dillerin, kültürlerin ve kimliklerin bir arada yaşadığı, dansları, yemekleri, renkleri ve kokularıyla büyüleyen Hindistan size

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari Nairobi (2) / Masai Mara (3) 5 Gece 6 Gün BU SEYAHATTE... Dünyanın en önemli aktivitelerinden kabul edilen vahşi yaşam safarisi deneyimini Kenya da birebir

Detaylı

KÜBA. 12 Aralık - 19 Aralık 2017 HER ŞEY DAHİL 2490 USD. Tur lideri: Sinan Can Erdal

KÜBA. 12 Aralık - 19 Aralık 2017 HER ŞEY DAHİL 2490 USD. Tur lideri: Sinan Can Erdal 12 Aralık - 19 Aralık 2017 KÜBA Tur lideri: Sinan Can Erdal Küba, bugün Dünya nın en çok ziyaret edilmek istenen ülkelerinin başında geliyor. 1959 Devrimi nden, 2000 lerin başına kadar kapalı bir kutu

Detaylı

Hindistan Nepal Turu. Süre:7 GECE 9 GÜN (11-19 Mart 2017)

Hindistan Nepal Turu.  Süre:7 GECE 9 GÜN (11-19 Mart 2017) Hindistan Nepal Turu http://deepnature.com/yurtdisi-turlar/hindistan-nepal-turu/ Süre:7 GECE 9 GÜN (11-19 Mart 2017) 11-19 Mart 2017'de Türk Hava Yolları tarifeli seferiyle Hindistan Nepal Turu. Hindistan

Detaylı

20 MART - 27 MART 2016 NEPAL KÜLTÜREL GEZİSİ

20 MART - 27 MART 2016 NEPAL KÜLTÜREL GEZİSİ 20 MART - 27 MART 2016 NEPAL KÜLTÜREL GEZİSİ HER ŞEY DAHİL 1750 USD (İki Kişilik Odalarda Tek Kişi Konaklama Ücreti) DAHİL OLAN HİZMETLER Airarabia ile Gidiş-Dönüş Uçak Bileti İki Kişilik Odalarda Konaklama

Detaylı

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Toskana - Portofino - Cinque Terre Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Tarih : 03-10-2016-08-10-2016 Şehirler : Cenova, La Spezia, Lucca, Siena Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

KÜBA. 16 Ocak - 24 Ocak 2018 HER ŞEY DAHİL 2,990 USD

KÜBA. 16 Ocak - 24 Ocak 2018 HER ŞEY DAHİL 2,990 USD 16 Ocak - 24 Ocak 2018 KÜBA Küba, bugün Dünya nın en çok ziyaret edilmek istenen ülkelerinin başında geliyor. 1959 Devrimi nden, 2000 lerin başına kadar kapalı bir kutu olan ülke, bugün ziyaretçilerine

Detaylı

HİNDİSTAN 19-27 EYLÜL 2015 KÜLTÜR TURU. www.gazella.com 0 212 233 15 98 1

HİNDİSTAN 19-27 EYLÜL 2015 KÜLTÜR TURU. www.gazella.com 0 212 233 15 98 1 HİNDİSTAN 19-27 EYLÜL 2015 KÜLTÜR TURU www.gazella.com 0 212 233 15 98 1 DELHİ (2,7,8) UNESCO Dünya Mirası Listesi nde yer alan, Şah Cihan tarafından yaptırılmış Red Fort, Mahatma Ghandi nin anısına yapılmış

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Egzotik Nepal & Bhutan

Süha Derbent Organizasyonu ile Egzotik Nepal & Bhutan Süha Derbent Organizasyonu ile Egzotik Nepal & Bhutan Kathmandu (3) / Thimphu (2) / Paro (2) 8 Gece 9 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent Organizasyonu ile Egzotik Nepal & Bhutan Tur Tarihi: 8 Gece 9 Gün

Detaylı

Hindistan Altın Üçgen Turu 2(Delhi Agra Fatehpur Sikri Jaipur)

Hindistan Altın Üçgen Turu 2(Delhi Agra Fatehpur Sikri Jaipur) Hindistan Altın Üçgen Turu 2(Delhi Agra Fatehpur Sikri Jaipur) 15.10.2017'den itibaren kalkışlı 1.190,00 USD 4.284,00TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Delhi Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali

Detaylı

Gizemli Komşu İran. Tur Programı

Gizemli Komşu İran. Tur Programı Gizemli Komşu İran Geniş topraklarının binlerce yıllık geçmişi sizi insanlık tarihinin bir retrospektifine çağırıyor... Kültürel ve siyasal değişimler bir tarih kitabının en kapsamlı içeriğini oluşturur

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Tanzanya da Safari & Zanzibar

Süha Derbent Organizasyonu ile Tanzanya da Safari & Zanzibar Süha Derbent Organizasyonu ile Tanzanya da Safari & Zanzibar Arusha (1) / Lake Manyara (1) / Ngorongoro (1) / Serengeti (2) / Zanzibar (3) / Dar Es Salaam (1) 09 Gece 10 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent

Detaylı

Altın Üçgen de Mistik Keşif Hindistan & Nepal

Altın Üçgen de Mistik Keşif Hindistan & Nepal Altın Üçgen de Mistik Keşif Hindistan & Nepal Türk Hava Yolları ile Jaipur (2) Agra (1) Katmandu (2) Varanasi (1) Delhi (3) 10 Gece-11 gün Dünyada hala rengarenk kalmış bir yer var! Eski çağlardan damıtılmış

Detaylı

20 Ocak - 28 Ocak 2018

20 Ocak - 28 Ocak 2018 20 Ocak - 28 Ocak 2018 ALSACE ŞARAP YOLU TURU KÜBA Tur lideri: Zeynep Kabadayıoğlu Küba, bugün Dünya nın en çok ziyaret edilmek istenen ülkelerinin başında geliyor. 1959 Devrimi nden, 2000 lerin başına

Detaylı

RUHUN GIDASI SEYAHATLER

RUHUN GIDASI SEYAHATLER Ruhun Gıdası Seyahatler, yemek yazarı, yemek kültürü uzmanı ve müzmin gezgin Güzin Yalın tarafından geliştirilen, kültürün başta yemek ve müzik olmak üzere ruha gıda tüm boyutlarına ulaşmak amacıyla tasarlanmış

Detaylı

Sibirya nın Mavi Gözü Baykal

Sibirya nın Mavi Gözü Baykal Sibirya nın Mavi Gözü Baykal 09 GECE / 11 GÜN TUR PROGRAMI: 1. GÜN: İSTANBUL - MOSKOVA - ULAN UDE Moskova ya uçuyoruz ve Rusya gümrüğünü geçip tekrar uçağa binip Ulan Ude ye varıyoruz. Geceyi uçakta geçiriyoruz.

Detaylı

Dünya Mirası Gezginleri Derneği ile 9 UNESCO Dünya Mirası nın ve 10 Adayının görüleceği. İsrail Turu. 2 Kasım 2014 9 Kasım 2014

Dünya Mirası Gezginleri Derneği ile 9 UNESCO Dünya Mirası nın ve 10 Adayının görüleceği. İsrail Turu. 2 Kasım 2014 9 Kasım 2014 Dünya Mirası Gezginleri Derneği ile 9 UNESCO Dünya Mirası nın ve 10 Adayının görüleceği İsrail Turu 2 Kasım 2014 9 Kasım 2014 1 1. Gün: 2 Kasım 2014 Pazar İstanbul Tel Aviv Beer Sheba Eilat Kızıl deniz

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Batı Amerika. Batı Amerika. San Francisco - Las Vegas - Los Angeles. 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Batı Amerika. Batı Amerika. San Francisco - Las Vegas - Los Angeles. 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Batı Amerika Batı Amerika San Francisco - Las Vegas - Los Angeles 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 07 Ekim 2017, Cumartesi İSTANBUL - SAN FRANCISCO Atatürk

Detaylı

H nd stan Altın Üçgen Turu 'den itibaren kalkışlı

H nd stan Altın Üçgen Turu 'den itibaren kalkışlı (https://www.setur.com.tr) H nd stan Altın Üçgen Turu 3 29.12.2017'den itibaren kalkışlı 1.290,00 USD 4.570,86 TL TUR ÖZELLİKLERİ Türkçe Rehberli Türkiye Çıkışlı / Varışlı 1.Gün İstanbul Delh Atatürk Havalimanı

Detaylı

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG Penelope karakterinin yaratıcısı çocuk kitapları yazarı Göknur Birincioğlu ile hazırladığımız büyüleyici rotada Bremen Mızıkacıları, Rapunzel, Fareli Köyün

Detaylı

KÜBA. 22 Ekim - 30 Ekim 2017 HER ŞEY DAHİL 2990 USD. Tur lideri: Sinan Can Erdal

KÜBA. 22 Ekim - 30 Ekim 2017 HER ŞEY DAHİL 2990 USD. Tur lideri: Sinan Can Erdal 22 Ekim - 30 Ekim 2017 KÜBA Tur lideri: Sinan Can Erdal Küba, bugün Dünya nın en çok ziyaret edilmek istenen ülkelerinin başında geliyor. 1959 Devrimi nden, 2000 lerin başına kadar kapalı bir kutu olan

Detaylı

Travel is Life. Hindistan PENCAP - HOLA MOHALLA FESTİVALİ ALTIN ÜÇGEN. 27 Şubat-8 Mart 2015

Travel is Life. Hindistan PENCAP - HOLA MOHALLA FESTİVALİ ALTIN ÜÇGEN. 27 Şubat-8 Mart 2015 Hindistan PENCAP - HOLA MOHALLA FESTİVALİ ALTIN ÜÇGEN 27 Şubat-8 Mart 2015 Altın Üçgen (Jaipur, Agra, Delhi), Pencab (Amritsar, Hola Mohalla Festivali, ANANDPUR SAHİB, Chandigarh) ve SİH LER Hindistan,

Detaylı

Dünya'nın En Yoksul Ama Kültürel Olarak Dünya'nın En Zengin Ülkelerinden Bir Ay ve Güneş Simgeli Nepal...

Dünya'nın En Yoksul Ama Kültürel Olarak Dünya'nın En Zengin Ülkelerinden Bir Ay ve Güneş Simgeli Nepal... Nepal - Hızlı Ve Kolay Keşifler Turu Dünya'nın En Yoksul Ama Kültürel Olarak Dünya'nın En Zengin Ülkelerinden Bir Ay ve Güneş Simgeli Nepal... Tarih : 14-04-2017-20-04-2017 Şehirler : Çitvan, Katmandu

Detaylı

Dünya Mirası Gezginleri Derneği ile 9 UNESCO Dünya Mirası nın ve 10 Adayının görüleceği. İsrail Turu. 10 Kasım 2014 17 Kasım 2014

Dünya Mirası Gezginleri Derneği ile 9 UNESCO Dünya Mirası nın ve 10 Adayının görüleceği. İsrail Turu. 10 Kasım 2014 17 Kasım 2014 Dünya Mirası Gezginleri Derneği ile 9 UNESCO Dünya Mirası nın ve 10 Adayının görüleceği İsrail Turu 10 Kasım 2014 17 Kasım 2014 1 9 Kasım 2014 Pazar günü saat 23:00 te Atatürk Havaalanında buluşuyoruz.

Detaylı

HONG KONG VE ŞANGHAY DA YILBAŞI - TUR PROGRAMI

HONG KONG VE ŞANGHAY DA YILBAŞI - TUR PROGRAMI HONG KONG VE ŞANGHAY DA YILBAŞI - TUR PROGRAMI 1. Gün İstanbul Doha - Hong Kong Qatar Airways in QR 242 kodlu uçağı ile saat 21.15 te İstanbul Sabiha Gökçen havalimanından hareket ve 01.30 da Doha ya varış.

Detaylı

ALSACE NOEL PAZARLARI

ALSACE NOEL PAZARLARI ALSACE NOEL PAZARLARI 13 16 ARALIK 2017 REN NEHRİ GÜZELLEMESİ STRASBOURG & RIQUEWIHR & COLMAR & TRIBERG 13 16 ARALIK 2017 13 Aralık 2017 Çarşamba 09:55 Gidiş - 16 Aralık 2017 Cumartesi 22:45 İstanbul Varış

Detaylı

Farklı dinlerin, farklı dillerin, farklı kültürlerin ve farklı kimliklerin bir arada ahenkle yaşandığı topraklar Hindistan...

Farklı dinlerin, farklı dillerin, farklı kültürlerin ve farklı kimliklerin bir arada ahenkle yaşandığı topraklar Hindistan... Holi Festivali Zamanı Rajastan Ve Altın Üçgen Farklı dinlerin, farklı dillerin, farklı kültürlerin ve farklı kimliklerin bir arada ahenkle yaşandığı topraklar Hindistan... Tarih : 07-03-2017-17-03-2017

Detaylı

JAPONYA & KORE TURU 28 Mart 18 Nisan 23 Mayıs 20 Haziran 29 Ağustos /2.Gün İstanbul Seul (Uçakta) Tokyo 3.Gün Tokyo 4.

JAPONYA & KORE TURU 28 Mart 18 Nisan 23 Mayıs 20 Haziran 29 Ağustos /2.Gün İstanbul Seul (Uçakta) Tokyo 3.Gün Tokyo 4. JAPONYA & KORE TURU Asiana Hava Yolları uçuşu ile Tokyo(3) Kyoto (1) Osaka (2) Seul (2) 09 Gece / 10 Gün 28 Mart 18 Nisan 23 Mayıs 20 Haziran 29 Ağustos 2017 1./2.Gün İstanbul Seul (Uçakta) Tokyo Gezimiz,

Detaylı

Hornbill Festivali - Nagaland

Hornbill Festivali - Nagaland Hornbill Festivali - Nagaland Hindistan'ın en eski kabilelerine ev sahipliği yapan Nagaland bölgesini, bölgenin en renkli geleneksel festivali "Hornbill Festivali" döneminde ziyaret edeceğiz! Tarih : 01-12-2017-09-12-2017

Detaylı

Saffet Emre Tonguç eşliğinde AMALFİ ( Positano & Ravello & Sorrento & Capri & Pompeii & Napoli )

Saffet Emre Tonguç eşliğinde AMALFİ ( Positano & Ravello & Sorrento & Capri & Pompeii & Napoli ) Saffet Emre Tonguç eşliğinde AMALFİ ( Positano & Ravello & Sorrento & Capri & Pompeii & Napoli ) 01 Mayıs 2018 / 4 Gece 5 Gün Yılın en iyi döneminde Saffet Emre Tonguç eşliğinde harika bir gezide Amalfi

Detaylı

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün 04 07 Ekim 2014 Kurban Bayramı Turu Neden Gitmeli? Hem Afrika hem de Akdeniz in havasını teneffüs edebileceğiniz, kendine has kültürü ile

Detaylı

Ruanda'da Goril Safarisi Ve Kenya

Ruanda'da Goril Safarisi Ve Kenya Ruanda'da Goril Safarisi Ve Kenya Ruanda Volcano Ulusal Parkı nda 9 tane goril ailesi yaşıyor ve her aile yaklaşık olarak 22 gorilden oluşuyor. Aile reisi kavramı goriller arasında da mevcut ve önemli

Detaylı

Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya. Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün

Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya. Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya Tur Tarihi: 4 Gece 5 Gün Zorluk Derecesi:

Detaylı

FİNLANDİYA - LAPONYA TURU

FİNLANDİYA - LAPONYA TURU 7 Mart - 12 Mart 2018 FİNLANDİYA - LAPONYA TURU Tur Lideri: Utku Çubukçu - Nordik Simit Karlar diyarı Laponya'da bizleri büyülü bir yolculuk bekliyor! Finlandiya'nın en güneyi Helsinki'de başlayıp, Dünya'nın

Detaylı

ODA +KAHVALTI GİRİŞ TARİHİ ÇIKIŞ TARİHİ ODA SAYISI 20

ODA +KAHVALTI GİRİŞ TARİHİ ÇIKIŞ TARİHİ ODA SAYISI 20 BC SPA HOTEL 4*/ ORTACA-MUĞLA HAVALİMANINA UZAKLIK30 KM ODA +KAHVALTI GİRİŞ TARİHİ 02.04.2018 ÇIKIŞ TARİHİ 05.04.2018 ODA SAYISI 20 1.GÜN Dalaman havalimanında karşılanmanızın ardından transfer araçlarımıza

Detaylı

9 GÜN BAŞTAN BAŞA İSPANYA TÜM TURLAR DAHİL

9 GÜN BAŞTAN BAŞA İSPANYA TÜM TURLAR DAHİL 9 GÜN BAŞTAN BAŞA İSPANYA TÜM TURLAR DAHİL MALAGA - SEVILLA - CORDOBA GRANADA - TOLEDO - MADRİD GIRONA - FIGUERAS BARSELONA 4* MERKEZİ OTELLER 01.GÜN İSTANBUL - MALAGA - SEVİLLA 29 Ocak Atatürk Havalimanı

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA A15-19 Ocak 2018 Kuzey in büyülü dünyasını Saffet Emre Tonguç danışmanlığında gezmek, dünyanın en etkileyici görsel şovu olan Aurora Borealis- Kuzey Işıkları

Detaylı

GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR

GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR 18-25 Ekim tarihleri arasında Napoli,Pompei, Sorrento, Matera, Lecce, Alberobello ve Bari gibi İtalya'nın en gözde şehirleri ile sahillerini görme fırsatı bulabileceğiniz turumuz

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari. 11 18 Temmuz 2015. Nairobi (2) / Masai Mara (3) / Nakuru (2) 7 Gece 8 Gün

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari. 11 18 Temmuz 2015. Nairobi (2) / Masai Mara (3) / Nakuru (2) 7 Gece 8 Gün Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari 11 18 Temmuz 2015 Nairobi (2) / Masai Mara (3) / Nakuru (2) 7 Gece 8 Gün BU SEYAHATTE... Dünyanın en önemli aktivitelerinden kabul edilen vahşi yaşam safarisi

Detaylı

YOGA VE AYURVEDA HİNDİSTAN Etihad Hava Yolları ile - 10 Gece 11 Gün. Neden Gitmeli? Ne Yapmalı? 04 14 Eylül 2014. Gerçek Mistisizm ile tanışmak için.

YOGA VE AYURVEDA HİNDİSTAN Etihad Hava Yolları ile - 10 Gece 11 Gün. Neden Gitmeli? Ne Yapmalı? 04 14 Eylül 2014. Gerçek Mistisizm ile tanışmak için. YOGA VE AYURVEDA HİNDİSTAN Etihad Hava Yolları ile - 10 Gece 11 Gün 04 14 Eylül 2014 Neden Gitmeli? Gerçek Mistisizm ile tanışmak için. Ne Yapmalı? Kutsal Ganj nehrinde gün batımını ve nehirde yıkananları

Detaylı

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi...

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Sicilya Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Tarih : 29-08-2017-03-09-2017 Şehirler : Agrigento, Katanya, Palermo, Siracussa, Taormina

Detaylı

2. Gün 30/10/2016 Tebriz Sabah kahvaltımızın ardından tam günlük turumuza başlıyoruz ve 1958 tarihinde kurulmuş ve üç büyük salon, bahçe, ofis

2. Gün 30/10/2016 Tebriz Sabah kahvaltımızın ardından tam günlük turumuza başlıyoruz ve 1958 tarihinde kurulmuş ve üç büyük salon, bahçe, ofis İran Turu Geniş topraklarının binlerce yıllık geçmişi sizi insanlık tarihinin bir retrospektifine çağırıyor... Kültürel ve siyasal değişimler bir tarih kitabının en kapsamlı içeriğini oluşturur cinsten...

Detaylı

ENDONEZYA - BALİ 2,690 USD. 13 Ekim - 22 Ekim 2017 HER ŞEY DAHİL. Tur lideri: Kerimcan Akduman

ENDONEZYA - BALİ 2,690 USD. 13 Ekim - 22 Ekim 2017 HER ŞEY DAHİL. Tur lideri: Kerimcan Akduman 13 Ekim - 22 Ekim 2017 ENDONEZYA - BALİ Tur lideri: Kerimcan Akduman Volkanlar ve adalar ülkesi Endonezya! 76 sı aktif 147 volkana sahip ve 13000 ada üzerine kurulmuş ülkeyi herhalde ancak bu iki kelimeyle

Detaylı

Yunanistan - Mikonos. www.gazella.com 0212 233 15 98 1

Yunanistan - Mikonos. www.gazella.com 0212 233 15 98 1 Yunanistan - Mikonos Yunanistan - Mikonos Dünya nın en iyi 22 adası arasında gösterilen ve Avrupa Jet Set inin uğrak tatil yerlerinden biri, Ege nin serin, masmavi denizine sahip, sabahın ilk ışıklarına

Detaylı

Cengiz Han'ın Torunları Bugün de At Sırtında Ve Göçebe Halde Yaşamlarını Sürdürüyor...

Cengiz Han'ın Torunları Bugün de At Sırtında Ve Göçebe Halde Yaşamlarını Sürdürüyor... Moğolistan Fotoğraf Turu; Kartallar Ve Çöl Cengiz Han'ın Torunları Bugün de At Sırtında Ve Göçebe Halde Yaşamlarını Sürdürüyor... Tarih : 30-08-2017-09-09-2017 Şehirler : Bayanzag, Dayan Gölü, Gobi, Sagsai

Detaylı

Patika.travel Cape Town Gezisi URBAN SAFARI

Patika.travel Cape Town Gezisi URBAN SAFARI Patika.travel Cape Town Gezisi URBAN SAFARI 27.01.2017-04.02.2017 Cape Town 3 Gece Cape Town Strand Tower Hotel 4* 2 Gece Lagoon Beach Hotel 4* Elgin Valley 2 Gece Old Mac Daddy Luxury Caravan 27.01.2017

Detaylı

23/10/2017 Chefchaouen Sabah kahvaltımızın ardından Chefchaouen şehir turumuza başlayacağız. Şehirde birçok fotoğraf çekme fırsatımız olacak ve bu

23/10/2017 Chefchaouen Sabah kahvaltımızın ardından Chefchaouen şehir turumuza başlayacağız. Şehirde birçok fotoğraf çekme fırsatımız olacak ve bu Fas - Fotoğraf Turu Rengarenk medina leri, filmlerde gördüğümüz palmiyeli vahaları, uçsuz bucaksız geçit vermez dağları ve çarpıcı Mağribi mimarisi ile Fas Efsanevi Kazablanka, imparatorluk şehri Rabat,

Detaylı

Tur Programı. Cengiz Han'ın Torunları Bugünde At Sırtında Ve Göçebe Halde Yaşamlarını Sürdürüyor

Tur Programı. Cengiz Han'ın Torunları Bugünde At Sırtında Ve Göçebe Halde Yaşamlarını Sürdürüyor Moğolistan Turu Cengiz Han'ın Torunları Bugünde At Sırtında Ve Göçebe Halde Yaşamlarını Sürdürüyor Tarih : 23-06-2017-01-07-2017 Şehirler : Karakorum, Khustai Ulusal Parkı, Terelj Ulusal Parkı, Ulan Bator

Detaylı

AMERİKA KEREM GÖRSEV İLE NEW YORK TA JAZZ

AMERİKA KEREM GÖRSEV İLE NEW YORK TA JAZZ AMERİKA KEREM GÖRSEV İLE NEW YORK TA JAZZ 19-24 NİSAN 2017 PROGRAM 19 Nisan // İstanbul dan hareket Atatürk Havalimanı, Yurdışı gidiş terminali, Türk Havayolları kontuarında buluşma. Bilet ve bagaj işlemlerimizin

Detaylı

VİETNAM - KAMBOÇYA. 11 Kasım - 20 Kasım 2017 HER ŞEY DAHİL 2890 USD. Tur lideri: Sinan Can Erdal

VİETNAM - KAMBOÇYA. 11 Kasım - 20 Kasım 2017 HER ŞEY DAHİL 2890 USD. Tur lideri: Sinan Can Erdal 11 Kasım - 20 Kasım 2017 VİETNAM - KAMBOÇYA Tur lideri: Sinan Can Erdal Vietnam - Kamboçya! İki komşu ülke, birbirinden çok farklı iki deneyim. Bir tanesi Komünizm in demir parmaklarına saklanmış, yavaştan

Detaylı

Norveç Fiyortları Turu SE(Bergen Hardanger Gudvangen Oslo)

Norveç Fiyortları Turu SE(Bergen Hardanger Gudvangen Oslo) Norveç Fiyortları Turu SE(Bergen Hardanger Gudvangen Oslo) 24.06.2017'den itibaren kalkışlı 1.520,00 EUR 5.789,53TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Oslo Bergen Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde

Detaylı

KÜBA. 29 Ağustos - 06 Eylül 2017 HER ŞEY DAHİL 2990 USD. Tur lideri: Zeynep Kabadayıoğlu

KÜBA. 29 Ağustos - 06 Eylül 2017 HER ŞEY DAHİL 2990 USD. Tur lideri: Zeynep Kabadayıoğlu 29 Ağustos - 06 Eylül 2017 KÜBA Tur lideri: Zeynep Kabadayıoğlu Küba, bugün Dünya nın en çok ziyaret edilmek istenen ülkelerinin başında geliyor. 1959 Devrimi nden, 2000 lerin başına kadar kapalı bir kutu

Detaylı