1/09/ /09/2010 Tarihleri arası ( 25 Aylık ) FAALİYET RAPORU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "1/09/2008 30/09/2010 Tarihleri arası ( 25 Aylık ) FAALİYET RAPORU"

Transkript

1 BADMİNTON FEDERASYONU MALİ GENEL KURULU YAPILDI Badminton Federasyonu 2. Olağan Mali Genel Kurulu Ankara'da yapıldı. Angora Otel'de gerçekleştirilen genel kurula 207 delegeden 117'si katıldı. Divan başkanlığını Yaşar Demir'in yaptığı 2. Mali Genel Kurulda, yönetim ve denetleme kurulu raporları ile bilanço ve tahmini bütçe oybirliğiyle kabul edildi. Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik, yaptığı konuşmada, katılımın yüksek olmasından ve federasyona duyulan güvenden dolayı delegelere teşekkür etti. Özmekik, görevde bulundukları 25 aylık dönemde 15 faaliyeti sponsorluk yoluyla gerçekleştirdiklerine değinerek, ''Yaklaşık 300 bin lira sponsorluk geliri elde ettik. 61 federasyon arasında 45 sponsorluk sözleşmesiyle de üçüncü sırada bulunuyoruz. Yine bu dönemde 2-3'ü hariç tüm uluslararası faaliyetlerimizi sponsorluk yoluyla yaptık. 3 minibüs ve 1 binek oto alımını yine sponsorlar sayesinde gerçekleştirdik'' dedi. Görevde bulundukları sürede büyük başarılara imza attıklarını dile getiren Özmekik, ''Badmintonda son 15 yılda sadece Balkanlarda 15 yaş altında ilk 3 dereceye giriyordu yılı sonlarında büyükler kategorisinde Balkanlarda takım halinde ilk 3'e girdiğimizde de çok sevinmiştik. Artık Balkanlarda aldığımız şampiyonluklar sıradan hale geldi. Çıtayı yükselttik, artık Avrupa'da derece yapan milli takımımız ve sporcularımız var'' diye konuştu. Federasyon Başkanı Murat Özmekik in okuduğu 25 Aylık Faaliyet Raporu : 1/09/ /09/2010 Tarihleri arası ( 25 Aylık ) FAALİYET RAPORU SPONSORLUK FAALİYETLERİMİZ : 1- Badminton Federasyonu olarak 25 Aylık dönemde toplam 15 faaliyetimizi sponsorluk yoluyla yaparken, yaklaşık TL den fazla sponsorluk geliri elde edilmiştir. 2- Badminton Federasyonu imzaladığı sözleşme adetlerine göre 61 Federasyon arasında 45 Sözleşme ile 3.sırada yer almıştır. 3- Yine Sponsorluk Geliri açısından da şuan 10.sırada yer almaktadır. 4- Son 25 ayda Türkiye de yapılan Uluslar arası turnuva, Olimpiyat eleme turnuvaları ve Balkan Şampiyonalarının 2-3 tanesi hariç tamamı Sponsorluk yoluyla yapılmıştır. 5- Sponsorluk yoluyla Federasyonumuza 3 adet Minibüs ve 1 adet binek oto alınmıştır. Bu 3 araçla Ulusal-Uluslar arası faaliyetlerimizi araç kiralamadan yapmaktayız.

2 YILI SPONSORLULARIMIZ : 1- İstanbul B.Şehir Belediyesi 2- Ankara B.Şehir Belediyesi 3- Beykoz Kaymakamlığı ve Beykoz Belediyesine, 4- Elmadağ Belediyesi 5- Mersin Yenişehir Kaymakamlığı 6- Çeetos 7- Isparta Eğirdir belediyesi 8- Bafra Belediyesi 9- Bolu Belediyesine, 10- Mersin Forum Mağazalarına, Ve unuttuğumuz Sponsorlarımıza TEŞEKKÜR EDİYORUM. TESİS YATIRIM VE FAALİYETLERİMİZ : 1- Samsun Bafra da Derbent barajı kenarında bulunan daha önce DSİ ye bağlı bulunan GÖL EVİ Enerji Bakanlığı ve ardından Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Federasyonumuza tahsisi alınmıştır. 2 yıldan bu yana Badminton Federasyonu Milli Takımlar Kamp Eğitim Merkezi olarak kullanılmaktadır. 2- Kırıkkale Keskin de İl özel İdaresine ait spor salonu Badminton Federasyonuna tahsisi yaptırılmış olup yine 1 yıldan fazladır hem Milli Takımlar Kamp Eğitim merkezi hem de Türkiye Şampiyonalarımızın yapıldığı bir tesis olarak kullanılmaktadır. 3- İstanbul Bağcılar Olimpik Spor salonu içerisinde bulunan konaklama yerleri federasyonumuz tarafından tefriş edilmiş olup İstanbul da yaptığımız Ulusal ve Uluslar arası faaliyetlerde ve kamplarda ücretsiz kullanılmaktadır. 4-Ankara Keçiören de bulunan 5047 m2 lik arsa Ankara B.Şehir Belediye Başkanlığından Badminton Federasyonuna tahsisi alınmıştır, arsa üzerine Badminton Olimpiyatlara Hazırlık Kamp Merkezi, Spor salonu ve Federasyon bürosu yapılmak üzere projeleri çizdirilmiş olup 2011 yılı başı itibari ile inşallah inşaatına başlanacaktır. Proje ile ilgili Gençlik ve Spor genel Müdürlüğümüzden 2010 Yılında 3.5 Trilyonluk bir maddi destek sözü alınmıştır.2011 bütçemize ilave edilecektir. Başta Ankara B.Şehir Belediye Başkanı Melih Gökçek e ve Gençlik ve Spor Genel Müdürümüz Yunus Akgül e teşekkür ediyorum.

3 ULUSLAR ARASI BAŞARILARIMIZ : Öncelikle daha önce Başkanlık yapan Federasyon Başkanlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimizde son 15 yılda sadece Balkanlarda 15 Yaş altında ilk 3 dereceye giren bir Milli Takımımız vardı yılı sonlarında Balkanlarda takım halinde ilk 3 e girdiğimizde çok seviniyorduk. Artık şuan Balkanlarda aldığımız Şampiyonluklar sıradan hale geldi.çıtayı yükselttik artık Avrupa da derece yapan Milli takımımız ve sporcularımız var. Artık, Yılında Liseler de Bayanlarda Bursa Çelebi Mehmet Lisesi ile Dünya 2.si olduk. Yine Erkeklerde Bursa Demirtaş Endüstri Meslek lisesi ile Dünya 3.sü olduk. Yine Liseler Karma Bayan takımında Dünya 3.sü olduk Yılında Slovenya da yapılan 17 Yaş Avrupa Şampiyonasında Türk Badminton tarihinde ilk defa Takım halinde Avrupa 3.sü olduk. Ferdi Müsabakalarda da 2 Avrupa 2.liği ve 1 Avrupa 3.lüğü elde ettik. 17 Yaş Avrupa şampiyonası öncesi gittiğimiz Avrupa,Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu çıkarmış Dünya nın En Başarılı ilk 5 ülkesinden biri olan Danimarka da 17 Yaş Milli Takımımız Belki de tarihte ilk defa Danimarka Milli takımlarını yenerek turnuva da Şampiyon olmuştur. 3- Sporcularımız artık 2004 Yılından itibaren ve 19 yaş gruplarında takım halinde her yıl Balkanlarda Şampiyon olmaktadır.ferdi kategorilerde de En fazla Şampiyonluk ve madalya yı Türk Milli takımı almaktadır.sadece 2009 yılında Balkanlarda 100 madalya dan 70 ini Türk Milli Takımı almıştır Yılında Balkan Badminton Birliği Başkanı ve Dünya Badminton Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Mr.Puzant Kasapyan Türkiye Badminton Federasyonuna Balkanların En Başarılı Ülkesi Kupasını vermiştir. 5- Artık Balkanları aştık,avrupa ya da tekrar Türkler Geliyor dedirttik, Dünya Şampiyonalarında ilk 15 deyiz.2012 Olimpiyatlarına İnşallah 2 Türk Sporcu gönderme aşamasına geldik Olimpiyat eleme puan turnuvalarına sporcularımızı gönderiyoruz. Bu müsabakalarda artık sporcularımız bir çok derece yapmıştır.şuan Dünya sıralamasında 3 sporcumuz ilk 110 sıraya kadar yükselmiştir. İnşallah 2012 Olimpiyatlarına Türkiye den 2 Türk sporcu göndereceğimize inanıyorum Yılında madalya sıralamasında 181 Madalya ile diğer Federasyonlar arasında Atletizm,Güreş ve Karate den sonra 4. Federasyon olduk. 8- Singapur da yapılan Gençlik Olimpiyatlarına Türkiye den 1 Erkek ve 1 Bayan sporcumuz ( Emre lale ve Ebru Tunalı ) kotayı alarak katılmaya hak kazandılar.

4 KULÜPLERİMİZE,ANTRENÖR VE SPORCULARIMIZA YAPILAN YARDIMLAR : 1- Federasyon faaliyetlerine sporcu gönderen kulüplerimize her 2-3 ayda bir top ve raket yardımları yapıyoruz. 2- Başarılı sporcu yetiştiren Antrenörlerimize her 3 ay da bir antrenman desteği adı altında maddi destek yapıyoruz. 3- Olimpik Sporcu Yetiştirme projesi adı altında bütçemiz içerisinden 10 sporcuya 3 er aylık maddi destek yapıyoruz.bu sayıyı a çıkaracağız. 4- Antrenörlerimizi Çin ve Malezya ya 12 er günlük Antrenör eğitim seminerlerine gönderdik. Önümüzde ki aylar da da Antrenörlerimizi Yurt İçi ve Yurt Dışı Antrenör Eğitim seminerlerine göndermeye devam edeceğiz. 5- Yaptığımız girişimler ile badmintona lisans çıkarma yaşını 6 ya kadar düşürdük. 6- Başbakanımız ile yaptığımız görüşmelerde Başbakanımız bundan sonra ki gezilerinde çocuklara oyuncak yerine badminton raketi ve topu dağıtmaya söz vermiştir.başbakanlığa çocuklara dağıtılmak üzere adet Badminton topu ve raketi teslim edilmiştir. 7- Yurt Dışında Fabrikalarda Badminton Federasyonu adına malzeme ürettirdik.ve TBF bir marka haline gelmiştir.ürettirdiğimiz malzemeleri hem uygun fiyatlar ile badminton Federasyonu iktisadi işletmesi adı altında kulüp ve okullara satarken hem ücretsiz olarak Başarılı Sporcu Yetiştiren Kulüplere dağıtmaktayız. SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİMİZ : Türkiye Badminton Federasyonu diğer Federasyonlar arasında Sosyal Sorumluluk projesi hazırlama da ve hayata geçirme de 1. sıradadır. 1-SHÇEK lerde Badminton Eğitimi : SHÇEK Genel Müdürlüğü ile yaptığımız protokol çerçevesinde 15 SHÇEK yurduna 1 er haftalık badminton eğitimi için Badminton Antrenörü gönderilmiştir.yaklaşık 50 SHÇEK Eğiticisi Badminton Antrenörlük kursuna alınmıştır.şuan SHÇEK yurtlarında 500 çocuğumuz Badminton Eğitimi almaktadır Yılında SHÇEK ler arası Türkiye Badminton Şampiyonası yapılacaktır.

5 2- Cezaevlerinde Badminton Eğitimi : Ceza ve Tevkif evleri Genel Müdürlüğü ile imzaladığımız protokol çerçevesinde 2006 Yılından beri 100 Ceza ve Tevkif evinde e yakın hükümlü ve tutuklu Badmintonla tanışmış ve bunların çoğu şuan Badminton Eğitimi almaktadır.bugün örnek olarak Diyarbakır,Erzurum ve Metris Cezaevinde yaklaşık 300 er hükümlü ve tutuklunun Badminton Eğitimi aldığını ve Ceza ve Tevkif evlerinde yaklaşık 400 gardiyan badminton antrenörünün badminton eğitiminden ücret aldığını biliyormusunuz. 2007, 2009 ve 2010 yılı Cezaevleri Türkiye Badminton Şampiyonalarına 100 den fazla hükümlü ve tutuklu katılmıştır. 3- Yibolar da badminton Eğitimi : 2010 Yılında 50 Yibo Beden Eğitimi Öğretmenini ücretsiz badminton Antrenörlük kursuna aldık.bunlara malzeme gönderdik. 4- Emniyet Genel Müdürlüğü ile yaptığımız protokol çerçevesinde Diyarbakır,Van, Bolu,Ankara, Hakkari vb. illerde Polislerimizi badminton Antrenörlük kursuna aldık. Polislerimiz artık okullarda ki öğrencilere,sokak ve risk altında ki çocuklarımıza artık badminton Eğitimi vermeye başlamışlardır. 5- Milli Eğitim Bakanlığı ile imzaladığımız protokol çerçevesinde 81 ilde spor salonlu okullara malzeme dağıttık. 6- Diyanet İşleri Din Eğitimi Dairesi Başkanlığı ile yaptığımız protokol ile yaz kuran kursları arasında badminton turnuvası düzenledik. DİĞER FAALİYETLERİMİZ : 1- Yıllık faaliyet programımızda yer alan Yaş grupları Türkiye Şampiyonaları ve Büyükler Kulüpler Şampiyonaları yapılmıştır. 2- Uluslar arası Turnuvalarımız, Balkan Şampiyonalarımız yapılmıştır.hatta her yıl 1 balkan şampiyonası alma durumunda iken yapılamayacak balkan şampiyonalarını dahi Sponsor bularak Türkiye ye aldık. 3- Lisanslı Sporcu sayımızı den ne çıkardık. 4- Müsabakalara katılan sporcu sayımız lardan lere çıkmıştır Eylül 2010 tarihleri arasında Kırıkkale Keskin de yapılan Yaş Türkiye Ranking Şampiyonasına toplam e yakın sporcu katılmıştır. 6- Faali il sayımız 28 ilden 81 ile çıkmıştır. 7- Yaptığımız çalışmalar ( Antrenörlük kursları, GS İl Müdürlükleri ile görülmeler vb.) ile 40 dan fazla ile Hizmet alımı ile Badminton antrenörü alınmıştır. 8- Meclis Oyunlarında 3. defa Milletvekillerimiz arasında Badminton turnuvası yapıldı.

6 YAPTIĞIMIZ TASARRUFLAR : 2004 Yılına kadar yılda 8-9 Yurt dışı faaliyet yapılırken şuan yılda 25 den fazla Yurt dışı faaliyetine katılıyoruz. Bu nedenle ; 1- Balkan Şampiyonalarına Sponsorluk yolu ile aldığımız 21 kişilik Mercedes i ile gidiyoruz. 2- Milli Takım hazırlık kamplarımızı Bafra ve Keskin kamp eğitim merkezlerimizde yaparak bir kişinin kamp ücreti kamp merkezleri ve diğer otellerde TL iken biz 1 kişiyi TL ye mal ediyoruz. 3- Sporcu ve Antrenörlerimizin ihtiyacı olan top ve diğer malzemelerin çoğunu fabrikalarda aracısız ürettiriyoruz. 4- Sponsor bulamadığımız müsabakaları Keskin ve Bafra Kamp eğitim merkezlerimizde yaparak Müsabakayı % 50 ye mal ediyoruz. 5- Bafra ve Keskin Kamp Eğitim Merkezlerimizi diğer Federasyon ve Kulüplerin hizmetine açtık ve federasyonumuza gelir elde ettik. 7- Federasyonumuzda iktisadi işletmeye bağlı bulunan Minibüslerimizi kulüplerimizin ve diğer federasyonlara kiraya vererek gelir temin ettik. BADMİNTON FEDERASYONUNUN ENLERİ : 1- Sponsorlukta En fazla Sözleşme imzalayan 3.Federasyon. 2- Antrenör sayısında En fazla Antrenörü olan 2.Federasyon. Şuan Türkiye de her 10 Antrenör den biri Badminton antrenörüdür.( Türkiye de şuan 100 bin antrenör belgesi olan kişi var..bunlardan 10 bini Badminton antrenörüdür.) madalya sıralamasında En fazla madalya alan 4.Federasyon. 4- Sosyal Sorumluluk Projelerinde En fazla Proje hayata geçiren Federasyon. 5- Kendine ait 3 kamp merkezi ve Sponsorluk yolu ile kendine 4 araç alan tek Federasyon. 6- TBF Markası ile markası için fabrika da üretim yaptıran tek Federasyon. BADMİNTON FEDERASYONU ÇALIŞAN BİR FEDERASYON DUR.. Türkiye Badminton Federasyonu Başkanlığı Ulus İşhanı A Blok Kat 10 No: Ulus ANKARA Tel : Faks : Web : tbfed@mynet.com.tr.

ANA STATÜ VE YAPILAN DEĞĠġĠKLĠKLER

ANA STATÜ VE YAPILAN DEĞĠġĠKLĠKLER ANA STATÜ VE YAPILAN DEĞĠġĠKLĠKLER Türkiye Golf Federasyonu Başkanlığından: TÜRKĠYE GOLF FEDERASYONU ANA STATÜSÜ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Ana Statünün amacı,

Detaylı

TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU ÖDÜL VE YARDIM TALİMATI 1. BÖLÜM - GENEL HÜKÜMLER

TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU ÖDÜL VE YARDIM TALİMATI 1. BÖLÜM - GENEL HÜKÜMLER TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU ÖDÜL VE YARDIM TALİMATI Amaç 1. BÖLÜM - GENEL HÜKÜMLER Madde 1- (1) Bu Talimatın amacı, Türkiye Binicilik Federasyonu bünyesinde bulunan dallarda ulusal ve uluslararası faaliyetlerde

Detaylı

GAYRİMENKUL DEĞERLEME SEKTÖRÜNÜN HABERLERİ KENTSEL DÖNÜŞÜM YENİ 2B DÜZENLEMESİ YÜRÜRLÜĞE GİRDİ. Değerlemede Öncü...

GAYRİMENKUL DEĞERLEME SEKTÖRÜNÜN HABERLERİ KENTSEL DÖNÜŞÜM YENİ 2B DÜZENLEMESİ YÜRÜRLÜĞE GİRDİ. Değerlemede Öncü... GAYRİMENKUL DEĞERLEME SEKTÖRÜNÜN ARTIBIR MART HABERLERİ 2013 KENTSEL DÖNÜŞÜM YENİ 2B DÜZENLEMESİ YÜRÜRLÜĞE GİRDİ Değerlemede Öncü... Günümüzün en gözde mesleklerinden S.P.K. Lisanslı Gayrimenkul Değerleme

Detaylı

Yüksel olarak, yarım asra yayılan mesleki

Yüksel olarak, yarım asra yayılan mesleki Yüksel olarak, yarım asra yayılan mesleki deneyimimiz ve başarılarımız, kurumsal sorumluluğumuz ve iş ahlakımızdan kaynaklanıyor. Bu doğrultuda 2006 yılında imzaladığımız Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler

Detaylı

Hakem Yönergesi - 2 -

Hakem Yönergesi - 2 - HAKEM YÖNERGESİ Hakem Yönergesi - 2 - İÇİNDEKİLER GENEL HÜKÜMLER 5 1. AMAÇ 5 2. KAPSAM 5 3. DAYANAK 5 4. TANIMLAR 5 HAKEM KURULLARI 6 5. MERKEZ HAKEM KURULU (MHK) 6 5.1. Kuruluşu 6 5.2. Kurul Üyelerinde

Detaylı

lüyorum. Ebeveynlerinizi seniz düşersiniz. i belki de hiçbir şeyi Bu hayat mağduri- kalmayacak vaziyet-

lüyorum. Ebeveynlerinizi seniz düşersiniz. i belki de hiçbir şeyi Bu hayat mağduri- kalmayacak vaziyet- 01-15 ARALIK 2014 \\ www.212haber.com // Yıl:4 Sayı: 66 Fiyatı: 1 HAYATI OGRETIYORLAR BUGÜNLERDE farklı bir İLKELERİNİZDEN TAVİZ VERMEYİN projeye imza atan Darülaceze, Hayat Okulu ile çınarlarından biri

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU ANTRENÖR TALİMATI. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU ANTRENÖR TALİMATI. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU ANTRENÖR TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu Talimatın amacı; yelken (yat / dingi) rüzgar sörfü ve uçurtma sörfü sporcularını yetiştirecek

Detaylı

MILAS. Muğla 3-2-1 ile. Yıl: 12 Sayı: 3591 08 Haziran 2015 Pazartesi Fiyatı: 75 Krş. (KDV Dahil) Hasan Kökten

MILAS. Muğla 3-2-1 ile. Yıl: 12 Sayı: 3591 08 Haziran 2015 Pazartesi Fiyatı: 75 Krş. (KDV Dahil) Hasan Kökten Bağımsız Günlük Siyasi Gazete gazete MILAS Yıl: 12 Sayı: 3591 08 Haziran 2015 Pazartesi Fiyatı: 75 Krş. (KDV Dahil) Muğla 3-2-1 ile www.gunaydinmilas.com Milas ın gündemini gunaydinmilas.com dan takip

Detaylı

Her Alanda Değer Üreten Bursagaz, Ekonomiye de Değer Katıyor

Her Alanda Değer Üreten Bursagaz, Ekonomiye de Değer Katıyor ARALIK 2013 SAYI: 31 Her Alanda Değer Üreten Bursagaz, Ekonomiye de Değer Katıyor Bursagaz Çalışanları Geleneksel Bowling Turnuvası nda Stres Attı Bursagaz Doğalgazcıları Buluşturdu Bursagaz Basın Dostluk

Detaylı

ENKA YÜZME EL KİTABI ENKA YÜZME ŞUBESİ EL KİTABI

ENKA YÜZME EL KİTABI ENKA YÜZME ŞUBESİ EL KİTABI ENKA YÜZME EL KİTABI ENKA YÜZME ŞUBESİ EL KİTABI 1 Enka Spor Kulübü Yüzme takımına hoş geldiniz! Yüzme Şubemiz rekabetçi bir ortamda mükemmelliğe ulaşmak için sürekli kendini geliştirmektedir. Kurumumuz

Detaylı

Birlik beraberlik bozulmadı

Birlik beraberlik bozulmadı ATIKLARDAN ELEKTRİK ÜRETİMİ BAŞLADI Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, TÜBİTAK destekli Zeytin Atıklarından Elektrik Enerjisi Üretme Ar-Ge Projesi nde enerji üretiminin başladığını açıkladı.

Detaylı

Özışık'a stratejik görev

Özışık'a stratejik görev Durmuş Tanış: 'İşi ehline veririm' Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen Kariyer Günlerine katılan Tanışlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı hemşehrimiz Durmuş Tanış başarı hikayesini anlattı. Yozgat

Detaylı

İL TEMSİLCİLİĞİ YÖNERGESİ

İL TEMSİLCİLİĞİ YÖNERGESİ İL TEMSİLCİLİĞİ YÖNERGESİ İÇİNDEKİLER GENEL HÜKÜMLER... 3 AMAÇ... 3 KAPSAM... 3 DAYANAK... 3 TANIMLAR... 3 ESAS HÜKÜMLER... 4 FEDERASYON İL TEMSİLCİSİ... 4 FEDERASYON İL TEMSİLCİSİNİN GÖREVLERİ... 4 İL

Detaylı

2013 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

2013 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2013 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Bilindiği üzere, 6363 Sayılı 2013 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu 31.12.2012 tarih ve 28514 mükerrer sayılı Resmi Gazetede yayınlanmış ve 01.01.2013

Detaylı

Rusya dan gelen turist sayısı 10 yılda 5 kat arttı Turizm Bakanlığı Müsteşar. diğer hizmetlerin verilmesi konusunun

Rusya dan gelen turist sayısı 10 yılda 5 kat arttı Turizm Bakanlığı Müsteşar. diğer hizmetlerin verilmesi konusunun Rusya dan gelen turist sayısı 10 yılda 5 kat arttı Turizm Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Özgür Özaslan, Türkiye ye gelen turistlerin memnuniyetsizlik oranının sayısal olarak çok büyük bir boyutta olmadığını

Detaylı

2012 Yılı Ara Faaliyet Raporu (01.01.2012 30.06.2012) Ağustos 2012

2012 Yılı Ara Faaliyet Raporu (01.01.2012 30.06.2012) Ağustos 2012 2012 Yılı Ara Faaliyet Raporu (01.01.2012 30.06.2012) Ağustos 2012 AĞUSTOS 2012 Sayfa 0 Ekonomik kalkınma, Türkiye'nin hür, müstakil, daima daha kuvvetli, daima daha refahlı Türkiye idealinin belkemiğidir.

Detaylı

Yıl 1 Sayı 3 Nisan-Mayıs-Haziran 2015. www.prusasanat.com. Prusa Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü nün kültür hizmetidir

Yıl 1 Sayı 3 Nisan-Mayıs-Haziran 2015. www.prusasanat.com. Prusa Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü nün kültür hizmetidir Prusa Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü nün kültür hizmetidir www.prusasanat.com Yıl 1 Sayı 3 Nisan-Mayıs-Haziran 2015 Nisan Mayıs Haziran 2015 PRUSA A B PRUSA Nisan Mayıs Haziran 2015 Künye ve İçindekiler

Detaylı

ebülten Bülend Engin: ÇTSO olarak ilklere imza atan oda olduk ÇANAKKALE TİCARET VE SANAYİ ODASI ORTAK KOMİTE VE MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

ebülten Bülend Engin: ÇTSO olarak ilklere imza atan oda olduk ÇANAKKALE TİCARET VE SANAYİ ODASI ORTAK KOMİTE VE MECLİS TOPLANTISI YAPILDI ETKİNLİKLER... 1 DUYURULAR... 8 İHALELER.... 10 FUARLAR... 11 DIŞ TİCARET TALEPLERİ. İŞBİRLİĞİ TEKLİFLERİ. MEVZUAT... 11 ORTAK KOMİTE VE MECLİS TOPLANTISI YAPILDI Bülend Engin: ÇTSO olarak ilklere imza

Detaylı

2015 E DOĞRU BİZİM ORADA NELER OLUYOR? BÜMED FAALİYET RAPORU - 2011

2015 E DOĞRU BİZİM ORADA NELER OLUYOR? BÜMED FAALİYET RAPORU - 2011 BÜMED FAALİYET RAPORU - 2011 2015 E DOĞRU BİZİM ORADA NELER OLUYOR? n YENİDEN YAPILANMA n ÜNİVERSİTEYE KATKI n İLETİŞİM n EĞİTİM n HOBİ n YÖNETİŞİM n FİNANSMAN n GYM n PLAJ n TESİS n AİLE ETKİNLİKLERİ

Detaylı

6360 SAYILI ON DÖRT İLDE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE YİRMİ YEDİ İLÇE KURULMASI İLE BAZI KANUN VE KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMELERDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA

6360 SAYILI ON DÖRT İLDE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE YİRMİ YEDİ İLÇE KURULMASI İLE BAZI KANUN VE KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMELERDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA 6360 SAYILI ON DÖRT İLDE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE YİRMİ YEDİ İLÇE KURULMASI İLE BAZI KANUN VE KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMELERDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KANUNA İLİŞKİN REHBER 23/06/2014 İÇİNDEKİLER 1-

Detaylı

İSTANBUL YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 24 EKİM 2013 AYLIK TOPLANTISI. : Mehmet Nadi ABBASOĞLU (Yönetim Kurulu Üyesi)

İSTANBUL YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 24 EKİM 2013 AYLIK TOPLANTISI. : Mehmet Nadi ABBASOĞLU (Yönetim Kurulu Üyesi) İSTANBUL YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 24 EKİM 2013 AYLIK TOPLANTISI I. OTURUM OTURUM BAŞKANI KONUŞMACILAR : Mehmet Nadi ABBASOĞLU (Yönetim Kurulu Üyesi) : Uğur DOĞAN (Gelir İdaresi Daire Başkanı) : Veli

Detaylı

KAYITLI SERMAYE TAVANI 341.600.000 TL ÇIKARILMIŞ SERMAYE 170.800.000 TL

KAYITLI SERMAYE TAVANI 341.600.000 TL ÇIKARILMIŞ SERMAYE 170.800.000 TL KOMBASSAN HOLDİNG A.Ş. 01.01.2015 31.03.2015 ARA DÖNEME AİT KONSOLİDE FAALİYET RAPORU KAYITLI SERMAYE TAVANI 341.600.000 TL ÇIKARILMIŞ SERMAYE 170.800.000 TL KOMBASSAN HOLDİNG 2015-1 ARA DÖNEME AİT KONSOLİDE

Detaylı

K - CETVELİ (Ek Ders, Konferans ve Fazla Çalışma Ücretleri ile Diğer Ücret Ödemelerinin Tutarları)

K - CETVELİ (Ek Ders, Konferans ve Fazla Çalışma Ücretleri ile Diğer Ücret Ödemelerinin Tutarları) K - CETVELİ (Ek Ders, Konferans ve Fazla Çalışma Ücretleri ile Diğer Ücret Ödemelerinin Tutarları) I. EK DERS ÜCRETİ Ders Saati Ücreti A. Polis Akademisinde ve Yükseköğretim Kurumları Öğretim Elemanları

Detaylı

06 Temmuz 2015 PAZARTESİ YIL: 2 SAYI: 562 FİYATI: 40 KRŞ.

06 Temmuz 2015 PAZARTESİ YIL: 2 SAYI: 562 FİYATI: 40 KRŞ. 06 Temmuz 2015 PAZARTESİ YIL: 2 SAYI: 562 FİYATI: 40 KRŞ. Hükümetin henüz kurulamaması nedeniyle 17 bin Ahıskalıya verilmesi planlanan vatandaşlıkla ilgili olarak Ahıskalı vatandaşlarda oluşan endişenin

Detaylı

ÇUKUROVA KALKINMA AJANSI TÜRKİYE DE UYGULANAN TEMEL DEVLET DESTEKLERİ RAPORU

ÇUKUROVA KALKINMA AJANSI TÜRKİYE DE UYGULANAN TEMEL DEVLET DESTEKLERİ RAPORU ÇUKUROVA KALKINMA AJANSI TÜRKİYE DE UYGULANAN TEMEL DEVLET DESTEKLERİ RAPORU EYLÜL 2014 Bu çalışma potansiyel yararlanıcılara devlet desteklerinin içeriği hakkında genel bir bilgi verme amacını taşımaktadır.

Detaylı

ERGOBizK fl 2010-Say. ERGO SV ÇRE N N ücretsiz yay n d r Üç ayda bir yay nlan r

ERGOBizK fl 2010-Say. ERGO SV ÇRE N N ücretsiz yay n d r Üç ayda bir yay nlan r 01 ERGOBizK fl 2010-Say ERGO SV ÇRE N N ücretsiz yay n d r Üç ayda bir yay nlan r Ak n Kozano lu: "Ana hedefimiz, sahip oldu umuz küresel güç ve tecrübeyle Türkiye sigorta ve emeklilik pazar nda daima

Detaylı

Bir telefon kadar yakınız

Bir telefon kadar yakınız Alanya Devlet Üniversitesi "hayırlı olsun" SENATO ONAYLADI Vakıf üniversitesi bulunan Alanya'ya devlet üniversitesi yolu da açıldı. Akdeniz Üniversitesi'ne bağlı 4 fakülte ve bir meslek yüksek okuluna

Detaylı

LOSS PREVENTION MANAGEMENT. Sayı 12 - Mart 2015. Zaman En Önemli Maliyettir. Hüsnü GÜRELİ - BAKER TILLY GÜRELİ Yönetim Kurulu Başkanı

LOSS PREVENTION MANAGEMENT. Sayı 12 - Mart 2015. Zaman En Önemli Maliyettir. Hüsnü GÜRELİ - BAKER TILLY GÜRELİ Yönetim Kurulu Başkanı LOSS PREVENTION MANAGEMENT Sayı 12 - Mart 2015 Zaman En Önemli Maliyettir Hüsnü GÜRELİ - BAKER TILLY GÜRELİ Yönetim Kurulu Başkanı Zaman En Önemli Maliyettir BAKER TILLY GÜRELİ, kurulduğu 1984 yılından

Detaylı