SONUÇ. Sonucun uygulanması için Teminat Sektörü, Şehirleşme ve Alan Planlama Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SONUÇ. Sonucun uygulanması için Teminat Sektörü, Şehirleşme ve Alan Planlama Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir."

Transkript

1 7 Nisan 2015 tarihinde Belediye Müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda Gernqar KB ve Lubizhda şehrin KB Dardania 2 Düzenleme Planına göre yeniden parselleştirilmesi için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Şehirleşme ve Alan Planlama Müdürlüğün önerisini görüştü ve yapılan görüşmeler neticesinde şu sonuca varılmıştır: Gernqar KB ve Lubizhda şehrin KB Dardania 2 Düzenleme Planına göre yeniden parselleştirilmesi için Şehirleşme ve Alan Planlama Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır ve böylelikle ihalenin ilan edilmesine izin verilmiştir. Sonucun uygulanması için Teminat Sektörü, Şehirleşme ve Alan Planlama Müdürlüğü ve Maliye ve Söz konusu sonuç ile ilgili Teminat Sektörü, Şehirleşme ve Alan Planlama Müdürlüğü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve Arşiv bilgilendirilmelidir. İşbu sonuç onaylandığı gün yürürlüğe girer.

2 7 Nisan 2015 tarihinde Belediye Müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda Gorozhup ta KKO şehitlerine adanan kompleksin inşaatı ile ilgili ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Şehirleşme ve Alan Planlama Müdürlüğün önerisini görüştü ve yapılan görüşmeler neticesinde şu sonuca varılmıştır: Gorozhup- Pashtrik teki saldırıda 128. Tugaylığın Oklar operasyonunda KKO şehit düşen 15 şehide adanan kompleksin inşaatı iznine ilişkin Şehirleşme ve Alan Planlama Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır ve böylelikle ihalenin ilan edilmesine izin verilmiştir. Söz konusu kompleks, Prizren BM toplumsal mülkiyeti olarak belirlenen kadastro parselinde Gorozhup köyünde inşaa edilecektir. Sonucun uygulanması için Teminat Sektörü, Şehirleşme ve Alan Planlama Müdürlüğü ve Maliye ve Söz konusu sonuç ile ilgili Teminat Sektörü, Şehirleşme ve Alan Planlama Müdürlüğü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve Arşiv bilgilendirilmelidir. İşbu sonuç onaylandığı gün yürürlüğe girer.

3 7 Nisan 2015 tarihinde Belediye Müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda Prizren Üniversitesi Kampüsü ile ilgili Şehir Düzenleme Planın tasarlanması için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Şehirleşme ve Alan Planlama Müdürlüğün önerisini görüştü ve yapılan görüşmeler neticesinde şu sonuca varılmıştır: Prizren Üniversitesi Kampüsü ile ilgili Şehir Düzenleme Planın tasarlanması iznine ilişkin Şehirleşme ve Alan Planlama Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır, böylelikle ihalenin ilan edilmesine izin verilmiştir. Sonucun uygulanması için Teminat Sektörü, Şehirleşme ve Alan Planlama Müdürlüğü ve Maliye ve Söz konusu sonuç ile ilgili Teminat Sektörü, Şehirleşme ve Alan Planlama Müdürlüğü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve Arşiv bilgilendirilmelidir. İşbu sonuç onaylandığı gün yürürlüğe girer.

4 7 Nisan 2015 tarihinde Belediye Müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda Petrove semtinde yerel yolun inşaa edilmesi için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Kamu Hizmetler Müdürlüğün önerisini görüştü ve yapılan görüşmeler neticesinde şu sonuca varılmıştır: Prizren in Petrove semtinde yerel yolun inşaa edilmesi iznine ilişkin Kamu Hizmetler Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır ve böylelikle ihalenin ilan edilmesine izin verilmiştir. Sonucun uygulanması için Teminat Sektörü, Kamu Hizmetler Müdürlüğü ve Maliye, Söz konusu sonuç ile ilgili Teminat Sektörü, Kamu Hizmetler Müdürlüğü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve Arşiv bilgilendirilmelidir. İşbu sonuç onaylandığı gün yürürlüğe girer.

5 7 Nisan 2015 tarihinde Belediye Müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda Prizren Ismail Kryeziu ve Wesli Clark yolun çemberinde direğin tedarik edilmesi ve yerleştirilmesi için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Kamu Hizmetler Müdürlüğün önerisini görüştü ve yapılan görüşmeler neticesinde şu sonuca varılmıştır: Prizren Ismail Kryeziu ve Wesli Clark yolun çemberinde L-18 m yüksekliğinde direğin tedarik edilmesi ve yerleştirilmesi iznine ilişkin Kamu Hizmetler Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır ve böylelikle ihalenin ilan edilmesine izin verilmiştir. Direk kamu aydınlatma, bayrakların ve güvenlik kameraların yerleştirilmesi için kullanılacaktır. Sonucun uygulanması için Teminat Sektörü, Kamu Hizmetler Müdürlüğü ve Maliye, Söz konusu sonuç ile ilgili Teminat Sektörü, Kamu Hizmetler Müdürlüğü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve Arşiv bilgilendirilmelidir. İşbu sonuç onaylandığı gün yürürlüğe girer.

6 7 Nisan 2015 tarihinde Belediye Müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda Dedaj köyü yerel yollarının inşaa edilmesi için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Kamu Hizmetler Müdürlüğün önerisini görüştü ve yapılan görüşmeler neticesinde şu sonuca varılmıştır: Dedaj köyü yerel yollarının inşaa edilmesi iznine ilişkin Kamu Hizmetler Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır ve böylelikle ihalenin ilan edilmesine izin verilmiştir. Sonucun uygulanması için Teminat Sektörü, Kamu Hizmetler Müdürlüğü ve Maliye, Söz konusu sonuç ile ilgili Teminat Sektörü, Kamu Hizmetler Müdürlüğü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve Arşiv bilgilendirilmelidir. İşbu sonuç onaylandığı gün yürürlüğe girer.

7 7 Nisan 2015 tarihinde Belediye Müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda Prizren Belediyesi okullarının ihtiyaç duyduğu palet ve odunun tedarik edilmesi için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Eğitim ve Bilim Müdürlüğün önerisini görüştü ve yapılan görüşmeler neticesinde şu sonuca varılmıştır: Prizren Belediyesi okullarının 2015/2016 okul yılı için ihtiyaç duyduğu palet ve odunun tedarik edilmesi iznine ilişkin Eğitim ve Bilim Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır böylelikle ihalenin ilan edilmesine izin verilmiştir. Sonucun uygulanması için Teminat Sektörü, Eğitim ve Bilim Müdürlüğü ve Maliye ve Söz konusu sonuç ile ilgili Teminat Sektörü, Eğitim ve Bilim Müdürlüğü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve Arşiv bilgilendirilmelidir. İşbu sonuç onaylandığı gün yürürlüğe girer.

8 7 Nisan 2015 tarihinde Belediye Müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda Prizren Belediyesi okullarının ihtiyaç duyduğu kömürün tedarik edilmesi için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Eğitim ve Bilim Müdürlüğün önerisini görüştü ve yapılan görüşmeler neticesinde şu sonuca varılmıştır: Prizren Belediyesi okullarının 2015/2016 okul yılı için ihtiyaç duyduğu kömürün tedarik edilmesi iznine ilişkin Eğitim ve Bilim Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır böylelikle ihalenin ilan edilmesine izin verilmiştir. Sonucun uygulanması için Teminat Sektörü, Eğitim ve Bilim Müdürlüğü ve Maliye ve Söz konusu sonuç ile ilgili Teminat Sektörü, Eğitim ve Bilim Müdürlüğü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve Arşiv bilgilendirilmelidir. İşbu sonuç onaylandığı gün yürürlüğe girer.

9 No. 01/ Prizren Belediyesi Tüzüğün 51. Maddesi ve Yerel Özyönetim Kanun un 13 ve 58. Maddeleri, b ve d noktaları gereğince Sağlık Müdürlüğü sunmuş olduğu öneriden sonra Belediye Başkanı 7 Nisan 2015 tarihinde şu kararı onaylamıştır: KARAR I. Prizren Belediye Meclis üyesi Cemil Luma nın tedavi masraflarının karşılanması için kaynakların iznine ilişkin Sağlık Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır ve böylelikle tıbbi masrafların kısmen karşılanması adına ihtiyaç duyulan 3000 değerinde tutarın verilmesine izin verilmiştir. II. Kararın 1. Maddesinde belirtilen tutar Belediye bütçesinin Prizren Belediyesi sübvansiyon, mal ve hizmetler pozisyonundan karşılanacaktır. Kararın uygulanması ile ilgili Sağlık Müdürlüğü ve Maliye, Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. Söz konusu karar ile ilgili Sağlık Müdürlüğü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü, Belediye Meclisi, yukarıda adı geçen ve arşiv bilgilendirilmelidir. V. İşbu karar onaylandığı gün yürürlüğe girer.

10 No. 01/ Tarih Prizren Belediyesi Tüzüğün 51. Maddesi ve Yerel Öz yönetim Kanun un 13 ve 58. Maddeleri, b ve d noktası gereğince Kültür, Gençlik ve Spor Müdürlüğü sunmuş olduğu öneriden sorna 7 Nisan 2015 tarihinde aşağıda yer alan kararı onayladı: KARAR I tarihli Prizren Belediyesi ve Kosova Olimpiyat Komitesi arasında İşbirliği Anlaşması gerçekleştirilmektedir. II. Prizren Belediyesi, kararın 1. Maddesinde belirtilen İşbirliği Anlaşmasının 3. Maddesi gerğince Prizrenli iki sporcu için gerekli maddi kaynakların verilmesine izin verilmiştir: a. Armend Xhoxhaj boksör ayda 137 değerinde tutara izin verilmiştir b. Kastriot Sedolli güreşçi, ayda 137 değerinde tutara izin verilmiştir. Yukarıda belirtilen iki sporcu için sunulacak maddi destek 2015 yılın ocak ayından başlayarak 2016 yılın temmuz ayına kadar 20 ay sürecektir. Sözü edilen mali destek Armend Xhoxhaj ve Kastriot Sedolli adanarak Priştine Pro Credit Bank sayılı KOK hesabına tahsis edilecektir. Kararın II ve maddesinde belirtilen tutar Belediye bütçesinin Prizren Belediyesinin sübvansiyon, mal ve hizmetler pozisyonundan karşılanacaktır. V. Kararın uygulanması için Kültür, Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Maliye ve VI. VII. Söz konusu karar ile ilgili Kültür, Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü, KOK, yukarıda adı geçenler ve arşiv bilgilendirilmelidir. İşbu karar onaylandığı gün yürürlüğe girer.

11 No. 01/ Prizren Belediyesi Tüzüğün 51. Maddesi ve Yerel Öz yönetim Kanun un 13 ve 58. Maddeleri, b noktası gereğince Oldtimer Otomobil Kulübüne maddi desteğin sağlanması için kaynakların iznine ilişkin Kültür,Gençlik ve Spor Müdürlüğü sunmuş olduğu öneriden sonra 7 Nisan 2015 tarihinde aşağıda yer alan kararı onayladı: KARAR I yılın Mayıs ayında Prizrende düzenlenen Oldtimer fest 2015 eski araçların sunulduğu 9. Uluslararası geleneğin düzenlenmesi için maddi desteğin sağlanması iznine ilişkin Oldtimer Otomobil Kulübün talebi doğrultusunda Kültür,Gençlik ve Spor Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır ve böylelikle 1500 değerinde maddi kaynakların verilmesine izin verilmiştir. II. Kararın 1. Maddesinde belirtilen tutar Belediye bütçesinin Kültür, Gençlik ve Spor Müdürlüğün sübvansiyon, mal ve hizmetler pozisyonundan karşılanacaktır. Kararın uygulanması için Kültür, Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Maliye ve Söz konusu karar ile ilgili Kültür, Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü, OK Oldtimer ve arşiv bilgilendirilmelidir. V. İşbu karar onaylandığı gün yürürlüğe girer.

12 No. 01/ Prizren Belediyesi Tüzüğün 51. Maddesi ve Yerel Öz yönetim Kanun un 13 ve 58. Maddeleri, b noktası gereğince Kosova Türkleri ulusal bayramı münasebeti ile maddi desteğin sağlanması için kaynakların iznine ilişkin Kültür,Gençlik ve Spor Müdürlüğü sunmuş olduğu öneriden sonra 7 Nisan 2015 tarihinde aşağıda yer alan kararı onayladı: KARAR I. Kosova Türkleri Ulusal Bayramın düzenlenmesi için maddi desteğin sağlanması için kaynakların iznine ilişkin KTUB düzenleme kurulun talebi doğrultusunda Kültür,Gençlik ve Spor Müdürlüğün sunmuş olduğu öneri onaylanmıştır ve böylelikle 2000 değerinde tutarın verilmesine izin verilmiştir. II. Kararın 1. Maddesinde belirtilen tutar Belediye bütçesinin Kültür, Gençlik ve Spor Müdürlüğün sübvansiyon, mal ve hizmetler pozisyonundan karşılanacaktır. Kararın uygulanması için Kültür, Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Maliye ve Söz konusu karar ile ilgili Kültür, Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve arşiv bilgilendirilmelidir. V. İşbu karar onaylandığı gün yürürlüğe girer.

13 No. 01/ Prizren Belediyesi Tüzüğün 51. Maddesi ve Yerel Öz yönetim Kanun un 13 ve 58. Maddeleri, b noktası gereğince Uluslararası Romlar Günü münasebeti ile maddi desteğin sağlanması için kaynakların iznine ilişkin Kültür,Gençlik ve Spor Müdürlüğü sunmuş olduğu öneriden sonra 7 Nisan 2015 tarihinde aşağıda yer alan kararı onayladı: KARAR I. 8 Nisan 2015 tarihinde düzenlenen Uluslararası Romlar Günün düzenlenmesi için maddi desteğin sağlanması ile ilgili kaynakların iznine ilişkin Durmish Asllano STK talebi doğrultusunda Kültür,Gençlik ve Spor Müdürlüğün sunmuş olduğu öneri onaylanmıştır ve böylelikle 1000 değerinde tutar ın verilmesine izin verilmiştir. II. Bu etkinlik çerçevesinde Fatmir ve Nexhip Menekshe nin yazdığı Dünya Romların Ülkesidir adlı tiyatro oyunu da sergilenecektir. Kararın 1. Maddesinde belirtilen tutar Belediye bütçesinin Kültür, Gençlik ve Spor Müdürlüğün sübvansiyon, mal ve hizmetler pozisyonundan karşılanacaktır. Kararın uygulanması için Kültür, Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Maliye ve V. Söz konusu karar ile ilgili Kültür, Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve arşiv bilgilendirilmelidir. VI. İşbu karar onaylandığı gün yürürlüğe girer.

14 7 Nisan 2015 tarihinde Belediye müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda SÇM de arşivin inşaa edilmesi için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Çalışma ve Sosyal Refah Müdürlüğün önerisini görüştü ve yapılan görüşmeler neticesinde şu sonuca varılmıştır: Sosyal Çalışma Merkezinde ( ek bina ) inşaa edilmesi iznine ilişkin Çalışma ve Sosyal Refah Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır ve böylelikle ilgili tekliflerin toplanması için ihalenin ilane edilmesine izin verilmiştir. Sonucun uygulanması için Çalışma ve Sosyal Refah Müdürlüğü ve Maliye, Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. Söz konusu sonuç ile ilgili Teminat Ofisi, Çalışma ve Sosyal Refah Müdürlüğü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve Arşiv bilgilendirilmeldir. İşbu sonuç onaylandığı gün yürürlüğe girer.

15 No. 01/ Prizren Belediyesi Tüzüğün 51. Maddesi ve Yerel Öz yönetim Kanun un 13 ve 58. Maddeleri, b noktası gereğince barınan ailelerin projesi çerçevesinde özel hizmetlerin sunulması ile ilgili bir (1) psikoloğun meşgul olması iznine ilişkin Çalışma ve Sosyal Refah Müdürlüğü sunmuş olduğu öneriden sonra Belediye Başkanu 7 Nisan 2015 tarihinde düzenlediği toplantıda şu kararı onayladı: KARAR I. Barınan ailelerin projesi çerçevesinde özel hizmetlerin sunulması ile ilgili bir (1) psikoloğun belli bir süre için meşgul olmasına müsaade edilmiştir. II. Kararın 1. Maddesinde belirtilen psikolog Belediyenin ilgili müdürlükleri ve bu konuyu düzenleyen diğer yasal akt lar 02/L-17 sayılı yasanın değiştirilmesi ve tamamlanması için 04/L-081 sayılı yasa, 02/L-17 sayılı Aile ve Sosyal Hizmetler yasası hükümlerine uygun olarak ilgilenecektir. Yapılan çalşmalar adına yükümlü kılınan kişi Çalışma ve Sosyal Refah Müdürlüğün mal ve hizmetler pozisyonundan ayda 90 değerinde ödeme yapılacaktır. Kararın gerçekleştirilmesi için Çalışma ve Sosyal Refah Müdürlüğü SÇM gerekli olan yasal süreçleri geliştirmekle yükümlüdür. V. Kararın uygulanması için Çalışma ve Sosyal Refah Müdürlüğü, Personel Dairesi ve Maliye ve VI. VII. Söz konusu karar ile ilgili Çalışma ve Sosyal Refah Müdürlüğü, Personel Dairesi, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve Arşiv bilgilendirilmelidir. İşbu karar onaylandığı gün yürürlüğe girer.

16 No. 01/ Prizren Belediyesi Tüzüğün 51. Maddesi ve Yerel Öz yönetim Kanun un 13 ve 58. Maddeleri gereğince Prizren Belediyesinin yoksul ailelerin evlerinin onarılması için kazananların seçilme komisyonun oluşturulması ile ilgili Çalışma ve Sosyal Refah Müdürlüğü sunmuş olduğu öneriden sonra Belediye Başkanu 7 Nisan 2015 tarihinde düzenlediği toplantıda şu kararı onayladı: KARAR I. Prizren Belediyesinin yoksul ailelerin evlerinin onarılması için kazananların seçilme komisyonu oluşturulup adlandırılmıştır. II. Komisyon üyeleri olarak aşağıda yer alanlar adlandırılmıştır: a. Başkan olarak ÇSRM Müdüresi Elhame Berisha, b. Üye olarak YM Müdürü Ilir Baldedaj ve c. KJM Müdürü Sengjar Karamuqo. Komisyonun görevleri şunlardır: talep ve durumların tamamının değerlendirilip belirlendikten ve komisyonun belirlediği kriterlerin tamamlanması ardından evlerinin onarılmasını kazanan ailelerin nihai listesini hazırlamak. Nihai liste bu amaç için öngörülen bütçe planlaması ile uyum içinde olmalıdır. Kararın II. noktasında yer alan komisyon görev ve sorumluluklarını yürürlükteki yasalara uygun olarak yerine getireceklerdir. V. Kararın uygulanması için Çalışma ve Sosyal Refah Müdürlüğü ve yukarıda adı geçenler ilgilenecektir. VI. Söz konusu karar ile ilgili Çalışma ve Sosyal Refah Müdürlüğü, yukarıda adı geçenler ve Arşiv bilgilendirilmelidir. VII. İşbu karar onaylandığı gün yürürlüğe girer.

17 No. 01/ Prizren Belediyesi Tüzüğün 51. Maddesi ve Yerel Öz yönetim Kanun un 13 ve 58. Maddeleri, b noktası gereğince Handikos STK maddi desteğin sağlanması için Çalışma ve Sosyal Refah Müdürlüğü sunmuş olduğu öneriden sonra Belediye Başkanu 7 Nisan 2015 tarihinde düzenlediği toplantıda şu kararı onayladı: KARAR I. Handikos STK öngördüğü etkinliklerin geliştirlmesi için maddi desteğin sağlanması iznine ilişkin Çalışma ve Sosyal Refah Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır ve böylelikle 2000 değerinde tutarın verilmesine izin verilmiştir. II. Kararın 1. Maddesinde belirtilen tutar Belediye bütçesinin Çalışma ve Sosyal Refah Müdürlüğün sübvansiyon, mal ve hizmetler pozisyonundan karşılanacaktır. Kararın uygulanması için Çalışma ve Sosyal Refah Müdürlüğü ve Maliye ve Söz konusu karar ile ilgili Çalışma ve Sosyal Refah Müdürlüğü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve arşiv bilgilendirilmelidir. V. İşbu karar onaylandığı gün yürürlüğe girer.

18 No. 01/ Prizren Belediyesi Tüzüğün 51. Maddesi ve Yerel Öz yönetim Kanun un 13 ve 58. Maddeleri, b noktası gereğince Hader STK maddi desteğin sağlanması için Çalışma ve Sosyal Refah Müdürlüğü sunmuş olduğu öneriden sonra Belediye Başkanu 7 Nisan 2015 tarihinde düzenlediği toplantıda şu kararı onayladı: KARAR I. Hader STK öngördüğü etkinliklerin geliştirlmesi için maddi desteğin sağlanması iznine ilişkin Çalışma ve Sosyal Refah Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır ve böylelikle 1000 değerinde tutarın verilmesine izin verilmiştir. II. Kararın 1. Maddesinde belirtilen tutar Belediye bütçesinin Çalışma ve Sosyal Refah Müdürlüğün sübvansiyon, mal ve hizmetler pozisyonundan karşılanacaktır. Kararın uygulanması için Çalışma ve Sosyal Refah Müdürlüğü ve Maliye ve Söz konusu karar ile ilgili Çalışma ve Sosyal Refah Müdürlüğü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve arşiv bilgilendirilmelidir. V. İşbu karar onaylandığı gün yürürlüğe girer.

19 , Uluslararası İş Günü münasebeti ile Prizren Belediyesi memurlarının Arnavutluk Cumhuriyetine gezi düzenlemeleri için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Yönetim Müdürlüğü sunmuş olduğu öneriden sonra şu sonuca vardı I. (1 Mayıs ) Uluslararası İş Günü münasebeti ile Prizren Belediyesi memurlarının Arnavutluk Cumhuriyetine gezi düzenlemeleri iznine ilişkin Yönetim Müdürlüğü sunmuş olduğu öneri onaylanmıştır ve böylelikle ilgili tekliflerin toplanması için ihalenin ilan edilmesine izin verilmiştir. II. Bu amaç uğruna Belediye bütçesinin sübvansiyon, mal ve hizmetler pozisyonundan gerekli olan kaynağın verilmesine izin verilmiştir. Yani gezi masrafları için Prizren Belediyesi %50 katkı sağlayarak diğer kalan %50 masrafları da seyahata katılan memurlar karşılayacaktır. Sonucun uygulanması için Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlüğü ve Maliye ve Söz konusu sonuç ile ilgili eminat Sektörü, Yönetim Müdürlüğü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü, memurlar ve arşiv bilgilendirilmelidir. V. İşbu sonuç onaylandığı gün yürürlüğe girer.

KARAR. 2. Proje, sayılı Yönetim Müdürlüğün planlanan bütçe koduna istinaden gerçekleşmektedir. 4. İşbu karar onaylandığı gün yürürlüğe girer.

KARAR. 2. Proje, sayılı Yönetim Müdürlüğün planlanan bütçe koduna istinaden gerçekleşmektedir. 4. İşbu karar onaylandığı gün yürürlüğe girer. No. 01/011-1354 Yönetim Müdürlüğü sunmuş olduğu öneriden sonra Belediye Başkanu 17 Ocak 2017 tarihinde aşağıda yer alan karara vardı: 1. Prizren Belediyesinde Sivil Durumla ilgili elektronik arkivin kurulumu

Detaylı

SONUÇ. Sonucun uygulanması için Teminat Sektörü, Kamu Hizmetler Müdürlüğü ve Maliye, Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir.

SONUÇ. Sonucun uygulanması için Teminat Sektörü, Kamu Hizmetler Müdürlüğü ve Maliye, Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. No. 01/06-135464, 30.9.2014 tarihinde Belediye Müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda yatay, dikey işaretlerin ve yol bariyerlerin yerleştirilmesi ile ilgili ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Kamu

Detaylı

SONUÇ. Sonucun uygulanması için Teminat Ofisi, Kamu Hizmetler Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir.

SONUÇ. Sonucun uygulanması için Teminat Ofisi, Kamu Hizmetler Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. 3 Şubat 2015 tarihinde düzenlediği toplantıda Kamu Hizmetler Müdürlüğü çalışmalarının bakımı için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Kamu Hizmetler Müdürlüğün önerisini görüştü ve yapılan görüşmeler

Detaylı

KOSOVA CUMHURİYETİ Prizren Belediyesi Belediye Başkanı No. 01/ Tarih:

KOSOVA CUMHURİYETİ Prizren Belediyesi Belediye Başkanı No. 01/ Tarih: No. 01/06-58829, 3.6.2014 tarihinde Belediye Müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda malzemelerin ( ekipmanların ) tedarik edilmesi için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Şehirleşme ve Alan Planlama

Detaylı

Belediye Başkanı No. 01/ Tarih:

Belediye Başkanı No. 01/ Tarih: No. 01/011-123407 Yerel Öz Yönetim Kanun un 13 ve 58. Maddeleri, b noktası ve Prizren Belediye Tüzüğün 51. Maddesi gereğince Şehirleşme ve Alan Planlama Müdürlüğü sunmuş olduğu öneriden sonra 14 Temmuz

Detaylı

Belediye Başkanı No. 01/06-86207 Tarih: 19.5.2015

Belediye Başkanı No. 01/06-86207 Tarih: 19.5.2015 , 19 Mayıs 2015 tarihinde belediye müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda Romaje köy yolun inşaa edilmesi ile ilgili ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Kamu Hizmetler Müdürlüğün önerisi görüşüldü ve

Detaylı

Madde 1. Madde 2. Madde 3. Madde 4

Madde 1. Madde 2. Madde 3. Madde 4 Belediye Tüzüğün 27. maddesi, 1. fıkrası, 77. maddesi, 1. fıkrası ve Yerel Öz Yönetim Kanun un 12. maddesi, 2. fıkrası, c noktası, 40. maddesi, 2. fıkrası, b noktası, 24. maddesi, 1. fıkrası gereğince

Detaylı

Madde 1. Madde 1. Madde 2

Madde 1. Madde 1. Madde 2 Prizren Belediye Tüzüğün 27. maddesi, 1. fıkrası, Yerel Öz Yönetim Kanun un 12. madesi, c noktası, 14. maddesi, 1. fıkrası, 40. maddesi, 3. fıkrası ve Belediye gayrimenkul mülkiyetin değiştirilmesi, kullanıma

Detaylı

DENETLEME KURULUNA ÖNERİDE BULUNARAK

DENETLEME KURULUNA ÖNERİDE BULUNARAK PRİZREN BELEDİYE MECLİSİ No. 01/06-134146 Belediye Meclisi diğerleri yanı sıra 28.2.2007 tarihli ve 02/07 sayılı Belediye Meclisin Kültür ve Spor binaların yönetimin denetleme kurulunun kararının değiştirilmesi

Detaylı

S O N U Ç. Sonucun uygulanması için: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir.

S O N U Ç. Sonucun uygulanması için: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. 28.10.2014 tarihinde Belediye müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda 2015 yılı için mazot yakıtı ile donatılması için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Yönetim Müdürlüğün önerisini görüştü ve yapılan

Detaylı

Madde 2 Kararın 1. Maddesinde yer alan komiyonun görevleri Haziran gösterilerini organize etmek olucaktır.

Madde 2 Kararın 1. Maddesinde yer alan komiyonun görevleri Haziran gösterilerini organize etmek olucaktır. Belediye Tüzüğün 27. Maddesi, 1. Fıkrası, 58. Maddesi, 2. Fıkrası ve Yerel Öz Yönetim Kanun un 12. Maddesi, 1. Fıkrası ve 51. Maddesi, 2. Fıkrası gereğince Belediye Başkanı 15 Mayıs 2014 tarihinde düzenlediği

Detaylı

KAMU YARARIN İLAN EDİLMESİ İÇİN KARAR

KAMU YARARIN İLAN EDİLMESİ İÇİN KARAR Belediye Tüzüğün 27. maddesi, Belediye Gayrimenkul Mülkiyetin Değiştirilmesi ve Kullanıma verilmesi Yasasının 14. maddesi, 1. fıkrası, 1. noktası uyarınca Yerel Öz Yönetim Kanun un 12. maddesi, d noktası

Detaylı

S O N U C A vardı. Sonucunun uygulanmasıyla: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir.

S O N U C A vardı. Sonucunun uygulanmasıyla: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir. , 17.6.2014 tarihinde düzenlediği oturumunda, Yönetim Müdürlüğün, nde UÇK Savaş Anıtların bakımı için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisini görüştü ve işbu: Yönetim Müdürlüğün, 11.06.2014

Detaylı

BELEDİYE BÜTÇE KAYNAKLARIN İZNİNE İLİŞKİN KARAR. Madde 1

BELEDİYE BÜTÇE KAYNAKLARIN İZNİNE İLİŞKİN KARAR. Madde 1 Belediye Tüzüğün 25. Maddesi, 1. Fıkrası, c noktası, 27. Maddesi, 1. Fıkrası ve Yerel Öz Yönetim Kanun un 12. Maddesi, 40. Maddesi, 1. Fıkrası, c noktası gereğince, Belediye Meclis üyelerin şehir dışında

Detaylı

Madde 1. Madde 2. Madde 3

Madde 1. Madde 2. Madde 3 Republika e Kosovës Republika Kosova- Kosova Cumhuriyeti Komuna e it Opština Belediyesi Yerel Özyönetim Yasası nın 12. Maddesi, 2. fıkrası, d noktası ve Belediye Tüzüğün 27. Maddesi, 1. Fıkrası gereğince

Detaylı

KARAR. 2. Proje, sayılı Kamu Hizmetler Müdürlüğün planlanan bütçe koduna istinaden gerçekleşmektedir.

KARAR. 2. Proje, sayılı Kamu Hizmetler Müdürlüğün planlanan bütçe koduna istinaden gerçekleşmektedir. No. 01/011-27907 Yerel Öz Yönetimin 03/L-040 sayılı Kanun un 13 ve 58. Maddeleri, b noktası (28/ 2008 Kamu Hizmetler Müdürlüğü sunmuş olduğu öneriden sonra 14 Mart 2017 tarihinde aşağıda yer alan karara

Detaylı

SONUÇ. Sonucun uygulanmas için: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlü ü ve Maliye ve Ekonomi Müdülü ü ilgilenecektir.

SONUÇ. Sonucun uygulanmas için: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlü ü ve Maliye ve Ekonomi Müdülü ü ilgilenecektir. No. 01/06-resmi Tarih: 4.12.2012 4.12.2012 tarihinde Belediye müdürleri ile yapm oldu u toplant da, çal anlar, Belediye Meclis üyeleri ve bölgesinde özel ihtiyaçlar olan çocuklara da t lmas için 2013 y

Detaylı

BÜTÇE DEN KAYNAKLARIN Z N VER LMES YLE LG L KARAR. Madde 1

BÜTÇE DEN KAYNAKLARIN Z N VER LMES YLE LG L KARAR. Madde 1 Prizren Belediye Tüzü ün 51. maddesi ve Yerel Özyönetim Kanunun 13. ve 58. maddeleri, b nokas gere ince, Reçana köyünde düzenlenen futbol turnesinin organizasyonu için maddi deste in sa lanmas ile ilgili

Detaylı

SONUÇ. Sonucun uygulanması için Teminat Sektörü, Kamu Hizmetler Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir.

SONUÇ. Sonucun uygulanması için Teminat Sektörü, Kamu Hizmetler Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. No. 01/06-47048, 6.5.2014 tarihinde Belediye Müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda birkaç yerel yolun inşaa edilmesi projesinin tasarlanması için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Kamu Hizmetler Müdürlüğün

Detaylı

SONUÇ. Sonucun uygulanmas için: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlü ü ve Maliye, Ekonomi ve Geli im Müdürlü ü ilgilenecektir.

SONUÇ. Sonucun uygulanmas için: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlü ü ve Maliye, Ekonomi ve Geli im Müdürlü ü ilgilenecektir. , 7.3.2012 tarihinde Belediye Müdürleri ile yapm oldu u toplant da, nin baz salon ve ofislerinin onar m ve badana yap lmas için ihalenin ilan izni ile ilgili Yönetim Müdürlü ün 22.2.2012 tarihli önerisi

Detaylı

S O N U C A vardı. Sonucunun uygulanmasıyla: Teminat Sektörü, Kamu Hizmetleri Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir.

S O N U C A vardı. Sonucunun uygulanmasıyla: Teminat Sektörü, Kamu Hizmetleri Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir. , 8.4.2014 tarihinde düzenlediği oturumunda, Kamu Hizmetleri Müdürlüğün, Aşağı Sırbiça-Pirana da atık kanalizasyonu inşaatı için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisini görüştü ve işbu:

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No: 297 KARAR 297: Meclis i Yılmaz KARAKOYUNLU, Çağlagül ÖZÇELİK, Mehmet BİLGİN, Bülent ONAT ın mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oy birliği ile karar verildi. Karar No: 298 KARAR 298 : İlçenin

Detaylı

Republika e Kosovës Republika Kosova - Republic of Kosovo Gjykata Kushtetuese / Ustavni sud / Constitutional Court

Republika e Kosovës Republika Kosova - Republic of Kosovo Gjykata Kushtetuese / Ustavni sud / Constitutional Court Republika e Kosovës Republika Kosova - Republic of Kosovo Gjykata Kushtetuese / Ustavni sud / Constitutional Court Perandori Justinian p.n., Prishtinë/a, Kosovë/o Tel: +381 (0)38 220 104/5; Fax: +381 (0)38

Detaylı

Belediye Eğitim Müdürlüğü Veliler Kurulu (Konseyi) 200,00 700,00 700,00 //////////// 1.200,00 1.200,00 250,00 900,00 500,00 300,00 1.

Belediye Eğitim Müdürlüğü Veliler Kurulu (Konseyi) 200,00 700,00 700,00 //////////// 1.200,00 1.200,00 250,00 900,00 500,00 300,00 1. Prizren Belediyesinin 2012-2014 Döneminde Cinsiyet Eşitliği Hakkında Eylem Planı EĞİTİM ALANI Stratejik amaç: Kadın ve kızların kaliteli eğitime erişiminin sağlanması Objektifler 1. İlk ve orta öğretimde

Detaylı

T.C. KORKUTELİ BELEDİYESİ EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BÖLÜM I Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve İlkeler

T.C. KORKUTELİ BELEDİYESİ EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BÖLÜM I Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve İlkeler T.C. KORKUTELİ BELEDİYESİ EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ Karar Tarihi : 06.11.2014 Karar No : 147 BÖLÜM I Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve İlkeler Amaç MADDE 1 - Bu yönetmeliğin

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Karar No: 204/27 Dairesi: Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Özet: Genç Erkekler Ferdi Türkiye Boks Şampiyonasında 8 kg.da birinci olan Mehmet Ufuk TEKNECİ'nin ödüllendirilmesi. "07/04/204 tarihli Meclis toplantısında

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Tarih KOMİSYON RAPORLARI Rapor No 2010 / 20 HUKUK KOMİSYONU RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Tarih KOMİSYON RAPORLARI Rapor No 2010 / 20 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BAŞKANLIĞI Tarih. 08.06.2010 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No 2010 / 20 KONU : İptal-İhdas. edilen İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 26/05/2010 tarih ve 405 sayılı teklifi üzerinde komisyonumuzca inceleme

Detaylı

ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER MAHALLİ HEYETLERİNİN ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK

ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER MAHALLİ HEYETLERİNİN ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK Resmi Gazete Tarihi: 04.04.2013 Resmi Gazete Sayısı: 28608 ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER MAHALLİ HEYETLERİNİN ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2012 / 1 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2012 / 1 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 03.01.2012 HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2012 / 1 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU KONU : Fazla Çalışma Ücreti. TEKLİFİN ÖZÜ : Sultanbeyli Belediye Meclisi nin

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Karar No: 205/3 Konu: Ödüllendirme. Evrak No: 3434 Özet: Tepebağ Kültür Spor Kulübü Derneği U-7 Futbol Takımının başarılı sporcularının ödüllendirilmesi. 02/03/205 tarihli Meclis toplantısında komisyonlarımıza

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI Karar No: 204/2 Evrak No: 6687 Özet: Kadro değişiklik cetveli. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü Konu: Kadro değişiklik cetveli. "3/0/204 tarihli Meclis toplantısında komisyonumuza havale edilen Yazı İşleri

Detaylı

KADIKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ İKİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Kuruluş, Dayanak ve Tanımlar

KADIKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ İKİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Kuruluş, Dayanak ve Tanımlar KADIKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Kuruluş, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE (1)- Bu yönetmelik Yazı İşleri Müdürlüğü nün görev ve

Detaylı

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 01.08.2016 Karar No : 84 Karar Konusu : Komisyonlara havale edilen konular. İsmail YAĞCI(Katılmadı)-Yavuz KÖK-Bünyamin TÜRKCAN(Katılmadı) Meclis Üyelerinin 01.08.2016 tarihli vermiş oldukları

Detaylı

Birleşik Kurul. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti. (Oluşumu ve Gelişme Esasları) Tüzüğü. Şehir Planlama Dairesi Lefkoşa

Birleşik Kurul. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti. (Oluşumu ve Gelişme Esasları) Tüzüğü. Şehir Planlama Dairesi Lefkoşa Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (Oluşumu ve Gelişme Esasları) Tüzüğü Resmi Gazete Sayı 82 Tarih 24.7.1990 EK III A E 313 Şehir Planlama Dairesi Lefkoşa Bu döküman, Resmi Gazete Yayınlanmış Tüzüğünün Elektronik

Detaylı

KANUN NO: 3796 30 Nisan 1992 (Resmi Gazete ile neşir ilanı:5 Mayıs 1992-Sayı:21219) 5.t. Düstur, c.31-s.

KANUN NO: 3796 30 Nisan 1992 (Resmi Gazete ile neşir ilanı:5 Mayıs 1992-Sayı:21219) 5.t. Düstur, c.31-s. KANUN NO: 3796 30 Nisan 1992 (Resmi Gazete ile neşir ilanı:5 Mayıs 1992-Sayı:21219) 5.t. Düstur, c.31-s. Amaç ve Kapsamı Madde 1- Bu kanun İstanbul Kentinin uluslararası olimpik anlaşma şartlarına uygun

Detaylı

DESTEK HİZMETLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE

DESTEK HİZMETLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE DESTEK HİZMETLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK ve TANIMLAR Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı;

Detaylı

Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığı Görev Yetki ve Çalışma Yönetmeliği. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak

Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığı Görev Yetki ve Çalışma Yönetmeliği. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Konya Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığı Görev Yetki ve Çalışma Yönetmeliği Kabul Tarihi: 18/04/2008 Kabul Sayısı: 183 Sayılı Belediye Meclis Kararı Yayım Tarihi:

Detaylı

Ergün DOĞAN Meclis Katibi

Ergün DOĞAN Meclis Katibi Tarihi 03.02.2017 Sayısı 10 Özü İlçemizde Katı Atık Mobil Aktarma İstasyonunun yapılması hususunun görüşülmesi Akçadağ Belediye Meclisi, ın Başkanlığında, Belediye Meclis Üyeleri Aliseydi TURHAN, A. Turan

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Karar No: 205/23 Karar Tarih:07/04/205 Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Konu: Plan Tadilatı. Evrak No: 9483 Özet: Zeytinburnu İlçesi, Beştelsiz Mahallesi, 400/ Pafta, 2085 Ada 8 ve 9 parsel sayılı

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 27 KARAR 27- İlçemiz, Yelaltı Mahallesi 664 ada 3 parsel ve 247 ada 14 parselde yapılan ve Belediye Meclisimizin 06.08.2010 tarih 194 sayılı kararı ile uygun bulunan 1/1000 ölçekli Uygulama

Detaylı

T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. : 2017 Mali Yılı Tahmini Bütçenin görüşülmesi.

T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. : 2017 Mali Yılı Tahmini Bütçenin görüşülmesi. KONU : 2017 Mali Yılı Tahmini Bütçenin görüşülmesi. İNCELEME : Belediye Meclisimizin 03.10.2016 günlü birinci Birleşiminde Plan ve Bütçe Komisyonu ile Hukuk Komisyonuna havale edilen Mali Hizmetler Müdürlüğünün

Detaylı

Sayı: 31/2014. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhuriyet Meclisi aşağıdaki Yasayı yapar:

Sayı: 31/2014. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhuriyet Meclisi aşağıdaki Yasayı yapar: Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhuriyet Meclisi nin 24 Şubat 2014 tarihli Kırkaltıncı Birleşiminde Oybirliğiyle kabul olunan Devlet, Kurumsal, Şehit ve Kayıp Şehit Cenaze Törenlerine İlişkin Kuralları

Detaylı

SONUÇ. Sonucun uygulanmas için: Teminat Sektörü, Kamu Hizmetler Müdürlü ü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlü ü ilgilenecektir.

SONUÇ. Sonucun uygulanmas için: Teminat Sektörü, Kamu Hizmetler Müdürlü ü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlü ü ilgilenecektir. 23.10.2012 tarihinde Belediye müdürleri ile yapm oldu u toplant da, ehirde meydanlar n, kald r mlar n, yollar n, köylerdeki meydanlar n, kald r mlar n, yollar n ve meydanlar n, ye il alanlar n ve dekoratif

Detaylı

SOSYAL HĠZMETLER DAĠRESĠ BAġKANLIĞI SOSYAL YARDIM ĠġLERĠ ġube MÜDÜRLÜĞÜ TEġKĠLAT YAPISI VE ÇALIġMA ESASLARINA DAĠR YÖNERGE

SOSYAL HĠZMETLER DAĠRESĠ BAġKANLIĞI SOSYAL YARDIM ĠġLERĠ ġube MÜDÜRLÜĞÜ TEġKĠLAT YAPISI VE ÇALIġMA ESASLARINA DAĠR YÖNERGE Amaç SOSYAL HĠZMETLER DAĠRESĠ BAġKANLIĞI SOSYAL YARDIM ĠġLERĠ ġube MÜDÜRLÜĞÜ TEġKĠLAT YAPISI VE ÇALIġMA ESASLARINA DAĠR YÖNERGE BĠRĠNCĠ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKĠ DAYANAK, ĠLKELER ve TANIMLAR Madde 1-

Detaylı

Dış Borç Ödeme Hesabı Oluşturulması ve İşleyişine İlişkin Esas ve Usullere Dair Yönetmelik

Dış Borç Ödeme Hesabı Oluşturulması ve İşleyişine İlişkin Esas ve Usullere Dair Yönetmelik Devlet Bakanlığından: Dış Borç Ödeme Hesabı Oluşturulması ve İşleyişine İlişkin Esas ve Usullere Dair Yönetmelik Amaç Madde 1- Bu Yönetmeliğin amacı, büyükşehir belediyeleri, belediyeler ve bunlara bağlı

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Karar No: 205/23 Karar Tarih:07/04/205 Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Konu: Plan Tadilatı. Evrak No: 9483 Özet: Zeytinburnu İlçesi, Beştelsiz Mahallesi, 400/ Pafta, 2085 Ada 8 ve 9 parsel sayılı

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Karar No: 207/48 Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Konu: Yenileme Avan Projesi. Evrak No: 24775 Özet: Zeytinburnu İlçesi,Kazlıçeşme Mahallesi, 392 Pafta,629 Ada bütünü ile,,2,3 Parsellerin Yenileme

Detaylı

T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ HUKUK KOMİSYONU RAPORU

T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ HUKUK KOMİSYONU RAPORU T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ HUKUK KOMİSYONU RAPORU Rapor No: 2018/12 Rapor Tarihi: 30.11.2018 KONU: Spor Hizmet ve Faaliyetlerinde Üstün Başarı Gösteren veya Derece Alanların Ödüllendirilmesi

Detaylı

ISPARTA BELEDİYESİ 2017 YILI EYLÜL AYI MECLİS KARARLARI ÖZETİ

ISPARTA BELEDİYESİ 2017 YILI EYLÜL AYI MECLİS KARARLARI ÖZETİ ISPARTA BELEDİYESİ 2017 YILI EYLÜL AYI MECLİS KARARLARI ÖZETİ KARARIN KARAR ÖZETİ TARİH VE SAYISI 15.09.2017-176 MADDE- Dere ve Yenice Depoları arası içme suyu bağlantı hattı yapılması işi, ödenek miktarı

Detaylı

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclisi Mayıs ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Açılış ve yoklamanın ardından gündem maddelerinin görüşülmeye geçildiği Meclis

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü Karar No: 207/2 Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü Konu: Huzur Hakkı Evrak No: 8326 Özet: Meclis başkan ve üyelerine ödenecek huzur hakkı ile meclis üyesi başkan yardımcılarına verilecek aylık ödeneğin belirlenmesi.

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :350 KARAR 350 : İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Emlak Yönetimi Dairesi Başkanlığı Taşınmazlar Şube Müdürlüğü nün 01.08.2016 tarih ve 19606469-756-3882 sayılı yazısı ile; Urla ilçesi Altıntaş

Detaylı

T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI

T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI BAKIM ONARIM HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve kapsam MADDE

Detaylı

ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK, İLKELER ve TANIMLAR

ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK, İLKELER ve TANIMLAR ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK, İLKELER ve TANIMLAR Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı; Denizli Büyükşehir Belediyesi

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I Karar No :371 KONUSU: 1. İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporlarının görüşülmesi. f) İlimiz Menteşe İlçesi, Çırpı Mahallesi, tapunun 125 Ada, 1 Parselinde

Detaylı

VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİN MART 2016 TARİHLİ KARAR ÖZETLERİ

VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİN MART 2016 TARİHLİ KARAR ÖZETLERİ VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİN MART 2016 TARİHLİ KARAR ÖZETLERİ KARAR TARİHİ : 01.03.2016 KARAR NO: 40 Belediye Meclisinin 07.05.2014 tarih ve 10 sayılı kararlarıyla ihdas edilen, Tuşba Belediyesi norm

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No: 37 KARAR 37 İlçenin Altıntaş Mahallesi, 509 ada, 13 ve 14 parsel sayılı, Hazine adına kayıtlı taşınmazların E:0.10, hmax: 6.50 m yapılaşma şartı ile Spor Alanı olarak düzenlenerek imar ada sınırlarının

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü Karar No: 206/2 Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü Konu: Huzur Hakkı. Evrak No: 9467 Özet: Meclis Başkan ve Üyelerine ödenecek huzur hakkı ile Meclis Üyesi Başkan Yardımcılarına verilecek aylık ödeneğin belirlenmesi.

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 28 : İller Bankasından Araç Ve İş Makinesi Alımı İçin Kredi Kullanılması Hususunun Görüşülmesi Destek Hizmetleri Müdürlüğümüzün Araç ve İş Makinesi Alımı Hususunda kredi

Detaylı

PARK VE BAHÇELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI PARK ve BAHÇELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE

PARK VE BAHÇELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI PARK ve BAHÇELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE PARK VE BAHÇELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI PARK ve BAHÇELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK, İLKELER ve TANIMLAR Amaç Madde 1- Bu yönergenin

Detaylı

T.C İZMİR KARŞIYAKA BELEDİYESİ 2018 YILI MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI I. BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ

T.C İZMİR KARŞIYAKA BELEDİYESİ 2018 YILI MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI I. BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ T.C İZMİR KARŞIYAKA BELEDİYESİ 2018 YILI MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI I. BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ 26.04.2018 Belediye Meclisimiz 5393 sayılı Belediye Kanununun 20. Maddesi gereğince aşağıdaki gündem maddelerini

Detaylı

ĠġBĠRLĠĞĠ PROTOKOLÜ. Madde 1

ĠġBĠRLĠĞĠ PROTOKOLÜ. Madde 1 ĠġBĠRLĠĞĠ PROTOKOLÜ Madde 1 Bu protokol İstanbul Üniversitesi ile. Üniversitesi arasındaki ortak bilimsel çalışmalar ile eğitim-öğretim ve kültürel işbirliğini kapsamaktadır. Protokolün Konusu Madde 2

Detaylı

KAŞ BELEDİYESİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK, TANIMLAR VE TEMEL İLKELER

KAŞ BELEDİYESİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK, TANIMLAR VE TEMEL İLKELER KAŞ BELEDİYESİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK, TANIMLAR VE TEMEL İLKELER Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı; Kaş Belediye Başkanlığı Yazı

Detaylı

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SOSYAL PROJELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI KENT KOLEJİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SOSYAL PROJELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI KENT KOLEJİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SOSYAL PROJELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI KENT KOLEJİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve Kapsam MADDE 1- (1) Bu

Detaylı

KOMİSYON ÜYELERİ. (İmza) (İmza) (İmza) Komisyon Raporu üzerinde meclisçe yapılan müzakerelerden sonra;

KOMİSYON ÜYELERİ. (İmza) (İmza) (İmza) Komisyon Raporu üzerinde meclisçe yapılan müzakerelerden sonra; T.C. ANTAKYA BELEDİYE MECLİSİ DÖNEMİ :ŞUBAT 2016 BİRLEŞİM :4 OTURUM :1 TOPLANTI TARİHİ :05.02.2016 GÜNDEM MADDE NO :2 KARAR NO :29 ÖZÜ :ANTAKYA BELEDİYESİ MUHTARLIK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ NÜN GÖREV, YETKİ VE

Detaylı

FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI ALTYAPI KOORDİNASYON ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE

FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI ALTYAPI KOORDİNASYON ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI ALTYAPI KOORDİNASYON ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK ve TANIMLAR Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı;

Detaylı

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU MECLİS BAŞKANLIĞINA

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU MECLİS BAŞKANLIĞINA RAPOR NO : 25 KONU : Kredi Kullanılması havale edilen Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı ibareli 15.04.2019 tarihli 15163508-251.06- E.826 sayılı yazı okundu. Öğretmenevi ve Cudibey Ortaokulu inşaatı için

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-306 09.12.2013 Özü: Ödenek aktarılması K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-306 09.12.2013 Özü: Ödenek aktarılması K A R A R T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-306 09.12.2013 Özü: Ödenek aktarılması K A R A R Büyükşehir Belediye Meclisinin 09.12.2013 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın 09.12.2013

Detaylı

T.C. BALIKESĠR ĠLĠ KÖRFEZ BELEDĠYELER BĠRLĠĞĠ 2015 MALĠ YILI FAALĠYET RAPORU

T.C. BALIKESĠR ĠLĠ KÖRFEZ BELEDĠYELER BĠRLĠĞĠ 2015 MALĠ YILI FAALĠYET RAPORU T.C. BALIKESĠR ĠLĠ KÖRFEZ BELEDĠYELER BĠRLĠĞĠ 2015 MALĠ YILI FAALĠYET RAPORU T.C. BALIKESĠR ĠLĠ KÖRFEZ BELEDĠYELER BĠRLĠĞĠ 2015 YILI FAALĠYET RAPORU Birliğimiz tüzüğü gereği üye Belediyelerin 5393 sayılı

Detaylı

T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ SPOR FAALİYETLERİNİN DÜZENLENMESİ VE YÜRÜTÜLMESİ HAKKINDA YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar

T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ SPOR FAALİYETLERİNİN DÜZENLENMESİ VE YÜRÜTÜLMESİ HAKKINDA YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ SPOR FAALİYETLERİNİN DÜZENLENMESİ VE YÜRÜTÜLMESİ HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı, Giresun Üniversitesi öğrencilerinin

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No: 131 KARAR 131- Meclis Üyesi Ali Muzaffer TUNÇAĞ ve Mehmet DUMAN ın mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oy birliği ile karar verildi. Karar No: 132 KARAR 132 Yarımada Belediyeler Birliği nin

Detaylı

TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİ DANIŞMA VE İZLEME KONSEYİ NİN OLUŞUMU, TOPLANMASI VE ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI TÜZÜĞÜ

TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİ DANIŞMA VE İZLEME KONSEYİ NİN OLUŞUMU, TOPLANMASI VE ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI TÜZÜĞÜ TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİ DANIŞMA VE İZLEME KONSEYİ NİN OLUŞUMU, TOPLANMASI VE ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI TÜZÜĞÜ (3.2.2015 - R.G. 20 - EK III - A.E. 107 Sayılı Tüzük) TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİ DAİRESİ

Detaylı

HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2018 / 02 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : Yetki Verilmesi (SULTANBEYLİ95). Komisyonumuza havale edilen Strateji Geliştirme Müdürlüğü nün 19/01/2018 tarih ve 36 sayılı teklifi

Detaylı

Mevcut Durum TARIM ARAZİLERİNİN DAĞILIMI

Mevcut Durum TARIM ARAZİLERİNİN DAĞILIMI TARIM ARAZİLERİNİN DAĞILIMI ALAN (Milyon Ha.) 1. Toplam Tarım Arazisi 23,8 ÇKS ye kayıtlı tarım arazisi 14,8 Kayıt altına alınamayan tarım arazisi 9,0 2. Kayıt dışı arazilerin dağılımı Mevcut Durum Şahıs

Detaylı

T.C YÜKSEKOVA BELEDİYE BAŞKANLIĞI PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ GÖREV ÇALIŞMA ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

T.C YÜKSEKOVA BELEDİYE BAŞKANLIĞI PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ GÖREV ÇALIŞMA ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM T.C YÜKSEKOVA BELEDİYE BAŞKANLIĞI PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ GÖREV ÇALIŞMA ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK, İLKELER ve TANIMLAR Amaç MADDE 1- Bu Yönetmeliğin amacı, Yüksekova

Detaylı

T.C. ÇİĞLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK

T.C. ÇİĞLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK T.C. ÇİĞLİ BELEDİYESİ EĞİTİM KÜLTÜR SPOR VE YARDIMLAŞMA KOMİSYONU RAPORU Karar:2011/03 Konu: Yönetmelik. Sayın Meclis Heyetine /03/2011 Belediyemiz Meclisinin 03.03.2011 Tarihli Toplantısında Komisyonumuza

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-125 10.06.2013 Özü: İsim verilmesi K A R A R Büyükşehir Belediye Meclisinin 10.06.2013 tarihli oturumunda okunan, Şehit Komiser Mustafa

Detaylı

Tarihi. Özü KARAR. Mazeretsiz katılmayanlar :----- Necmettin ÖZCAN ve Bülent GÜDE

Tarihi. Özü KARAR. Mazeretsiz katılmayanlar :----- Necmettin ÖZCAN ve Bülent GÜDE Tarihi Saat 14.00 07.04.2016 Sayısı 19 4 Özü Meclis katipi Seçilmesi 2 (İki)Asil 2 ( İki) Yedek ( Gizli Oyla) Akçadağ Belediye Meclisi, Meclis 2 Başkan vekili Başkanlığında, Belediye Meclis Üyeleri, Cumali

Detaylı

(41/2001 Sayılı Yasa) Madde 51 (1) A Altında Tebliğ. 1- Bu Tebliğ, Merkez Bankası İdare, Teşkilat ve Hizmetleri Tebliği olarak isimlendirilir.

(41/2001 Sayılı Yasa) Madde 51 (1) A Altında Tebliğ. 1- Bu Tebliğ, Merkez Bankası İdare, Teşkilat ve Hizmetleri Tebliği olarak isimlendirilir. R.G. 82 16.07.2003 KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MERKEZ BANKASI YASASI (41/2001 Sayılı Yasa) Madde 51 (1) A Altında Tebliğ Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Merkez Bankası 41/2001 sayılı KKTC Merkez Bankası

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 70 ÖZÜ : (Önerge) Belediyemizce Yapılacak Asfalt Yapım İşi İçin İhtiyaç Duyulan Ödeneğin; İller Bankası, Yurt İçindeki Fonlardan, Özel Veya Kamu

Detaylı

T.C İZMİR KARŞIYAKA BELEDİYESİ AĞUSTOS AYI MECLİS TOPLANTISI I. BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ

T.C İZMİR KARŞIYAKA BELEDİYESİ AĞUSTOS AYI MECLİS TOPLANTISI I. BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ T.C İZMİR KARŞIYAKA BELEDİYESİ AĞUSTOS AYI MECLİS TOPLANTISI I. BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ 30.07.2015 Belediye Meclisimiz 5393 sayılı Belediye Kanununun 20. Maddesi gereğince aşağıdaki gündem maddelerini

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI : 2012/1-1 (1) Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığının 27/12/2011 tarih ve 390 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereğince Belediye Meclisi, her

Detaylı

İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM DAİRESİ BAŞKANLIĞI TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE

İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM DAİRESİ BAŞKANLIĞI TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM DAİRESİ BAŞKANLIĞI MAAŞ TAHAKKUK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK, İLKELER ve TANIMLAR Amaç Madde

Detaylı

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU MECLİS BAŞKANLIĞINA

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU MECLİS BAŞKANLIĞINA PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU RAPOR NO : 13 KONU : Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı Yönetmeliği Belediye Meclisi nin 11.02.2019 tarihli birleşiminde Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Mezarlıklar Dairesi

Detaylı

ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI ATIK YÖNETİMİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE

ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI ATIK YÖNETİMİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI ATIK YÖNETİMİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK, İLKELER ve TANIMLAR Amaç Madde 1-

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :283 KARAR 283 : Ahmet Bahri YALAZ, Mehmet BİLGİN, Bülent ONAT ve Zeki ALDI nın mazeretlerinin kabulüne işaret oylamayla oybirliği ile karar verildi. Karar No :284 KARAR 284 : İlçenin Barbaros

Detaylı

FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE

FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK ve TANIMLAR Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı; Denizli

Detaylı

İZMİR İLİ, KONAK İLÇESİ, ALSANCAK MAHALLESİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU

İZMİR İLİ, KONAK İLÇESİ, ALSANCAK MAHALLESİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU İZMİR İLİ, KONAK İLÇESİ, ALSANCAK MAHALLESİ 2334 ADA 33 PARSELE AİT 1/5.000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU ALAN TANIMI Planlama çalışması gerçekleştirilen alan; İzmir İli, Konak

Detaylı

T.C. ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANLIĞI GENÇLİK VE SPOR HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. Birinci Bölüm AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK VE TANIMLAR

T.C. ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANLIĞI GENÇLİK VE SPOR HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. Birinci Bölüm AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK VE TANIMLAR T.C. ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANLIĞI GENÇLİK VE SPOR HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ Birinci Bölüm AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK VE TANIMLAR Amaç MADDE 1 - (1) Bu yönetmeliğin amacı, Gençlik ve

Detaylı

FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI ENERJİ YÖNETİMİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE

FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI ENERJİ YÖNETİMİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI ENERJİ YÖNETİMİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE Amaç BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK ve TANIMLAR Madde 1- Bu yönergenin amacı;

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 08.01.2013 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 1 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 08.01.2013 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 1 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 08.01.2013 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 1 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : İptal-İhdas. TEKLİFİN ÖZÜ : Sultanbeyli Belediye Meclisi nin 07/01/2013 tarihli oturumunda

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 06.11.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 24 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞI NA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 06.11.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 24 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞI NA SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 06.11.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 24 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : Hizmet Alım İhalesi. komisyonumuza havale edilen Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü nün

Detaylı

KAYITTAN DÜŞÜRME KARARI

KAYITTAN DÜŞÜRME KARARI Priştine, 5 Temmuz 2013 Nr. Ref.: RK456/13 KAYITTAN DÜŞÜRME KARARI Başvuru No: KI16/13 Başvurucu Priştine merkezli Morina Films Müdürü Armond Morina Priştine Ticaret Bölge Mahkemesi nin II C. Nr. 13/2011

Detaylı

T.C. VAN İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi

T.C. VAN İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi Toplantı : Temmuz Karar Sayısı : 154 nin Haziran 2013 tarihli toplantısında verilen önergeye istinaden gündeme alınan ve incelenerek rapora bağlanmak üzere Enerji ve Tabi Kaynaklar Komisyonuna havale edilen;

Detaylı

T.C. ESKĠġEHĠR ODUNPAZARI BELEDĠYE BAġKANLIĞI. SPOR ĠġLERĠ MÜDÜRLÜĞÜ. KURULUġ, GÖREV, YETKĠ, SORUMLULUK. ÇALIġMA USUL VE ESASLARINA ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK

T.C. ESKĠġEHĠR ODUNPAZARI BELEDĠYE BAġKANLIĞI. SPOR ĠġLERĠ MÜDÜRLÜĞÜ. KURULUġ, GÖREV, YETKĠ, SORUMLULUK. ÇALIġMA USUL VE ESASLARINA ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK T.C. ESKĠġEHĠR ODUNPAZARI BELEDĠYE BAġKANLIĞI SPOR ĠġLERĠ MÜDÜRLÜĞÜ KURULUġ, GÖREV, YETKĠ, SORUMLULUK ÇALIġMA USUL VE ESASLARINA ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Ġlkeler

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 28.05.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 01 İMAR PLANLAMA VE GECEKONDU KOMİSYONU RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 28.05.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 01 İMAR PLANLAMA VE GECEKONDU KOMİSYONU RAPORU SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 28.05.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 01 İMAR PLANLAMA VE GECEKONDU KOMİSYONU RAPORU KONU : Adil-Mimar Sinan Mahalleleri 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI SOSYAL-KÜLTÜREL VE SPORTİF AMAÇLI TESİSLER İŞLETİM VE SÜRELİ KULLANIM YÖNERGESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI SOSYAL-KÜLTÜREL VE SPORTİF AMAÇLI TESİSLER İŞLETİM VE SÜRELİ KULLANIM YÖNERGESİ Amaç DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI SOSYAL-KÜLTÜREL VE SPORTİF AMAÇLI TESİSLER İŞLETİM VE SÜRELİ KULLANIM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE

Detaylı

02.09.2015 TARİHLİ MECLİS KARARLARI

02.09.2015 TARİHLİ MECLİS KARARLARI TARİHLİ MECLİS KARARLARI Karar No. 458 Özü : günlü meclis toplantısına katılamayan Üye İbrahim Güney, Mehmet Tosun, Bahadır Yantaç, Mustafa Küçükoğlu, Can Kasapoğlu, Ercan Merthatun un mazeretli sayılmalarına

Detaylı

AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 1. TOPLANTI YILI 2014 SENESİ MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ

AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 1. TOPLANTI YILI 2014 SENESİ MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 1. TOPLANTI YILI 2014 SENESİ MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 1. Toplantı yılı 2014 Senesi MAYIS ayı

Detaylı

Dönemi 2016 Tarihi Saat 14:00 Sayısı 70 Birleşim 1 Oturum Özü İlçemiz Bahri Çatyol Mahallesi 1293 T.C. AKÇADAĞ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ

Dönemi 2016 Tarihi Saat 14:00 Sayısı 70 Birleşim 1 Oturum Özü İlçemiz Bahri Çatyol Mahallesi 1293 T.C. AKÇADAĞ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ Tarihi 01.12.2016 Sayısı 70 İlçemiz Bahri Çatyol Mahallesi 1293 nolu parselde bulunan Spor Sahasının Spor Genel Müdürlüğüne tahsisi Akçadağ Belediye Meclisi, ın Başkanlığında, Belediye Meclis Gündemin

Detaylı